Feedback
7,0

Ital Ceramica

Score uit 5 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 010-4762054 | Thurledeweg 14, 3044 ES Rotterdam
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Ital Ceramica
Levering en plaatsing van tegelvloeren en tegelwerken.
Alternatieven voor Ital Ceramica
Andere goed gewaardeerde tegelwinkels zijn onder meer:
• Tegelhuis Montfoort
   
(Waddinxveen Zuid-Holland) score 9,6 uit 217 ervaringen
• Bakker Tegels & Badkamers
   
(Vlaardingen Zuid-Holland) score 9,4 uit 310 ervaringen
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 139 ervaringen
• St. Pieter
   
(Tilburg Noord-Brabant) score 9,6 uit 272 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 9,6 uit 426 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ tegelwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 5 ervaringen over Ital Ceramica. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Tegelvloer”
Door Lex van Deelen op donderdag 1 dec 2016 16
In april 2016 is mijn nieuwbouw appartement in Scheveningen door Ital-Ceramica van een tegelvloer voorzien. Ik ben uitermate tevreden! In het koopproces werden precies de goede vragen gesteld om tot een goede keuze te komen uit het grote en mooie assortiment. Paul Cabrita en zijn mensen namen alle tijd voor de begeleiding in een heel plezierige en betrokken sfeer. De vroegtijdige bestelling, opslag en uiteindelijke levering, alles verliep op rolletjes. En het resultaat is prachtig geworden!
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door goedhart op zaterdag 12 aug 2017 17
Vakmensen zonder praatjes, gewoon netjes en snel werken, kortom een bedrijf voor herhaling. ga zo door Paul
Reactie of foto toevoegen
“Zeer behulpzaam bedrijf”
Door Mehmet Ucman op maandag 19 jul 2021 21
De kwaliteit en behulpzaamheid van een bedrijf komt naar voren wanneer een voorval voor doet. Netjes en naar wens afgehandeld.

Aanvulling ontvangen 21 juli 2021: Wij hebben vloertegels van 60x60 gekocht. Wij zijn via onze huisaannemer terechtgekomen, wij mochten bij Ital Ceramica onze plavuizen uitkiezen. Omdat een voorval op heel correcte manier is opgelost en met vriendelijkheid, wil ik mijn ervaring delen.
Reactie of foto toevoegen
“Van begin tot eind uitermate goed geholpen”
Door Erik Schuitema op zondag 29 mei 2016 16
We hebben de begane grondvloer van ons nieuwbouwhuis laten betegelen door Ital Ceramica. Daar kwam meer bij kijken dan we vooraf hadden ingeschat. Na het uitzoeken van een leuke tegel moet je ook een geschikt legpatroon en plinten kiezen om het geheel mooi uit te laten komen. Ook moet de ondervloer in orde zijn (droog genoeg en geschuurd, dit is zeker geen overbodige luxe bij anhydriet dekvloeren) en moet de uitvoering qua tijdplanning met de andere werkzaamheden passen. Van begin tot eind zijn we uitermate goed geholpen: goede adviezen, veel keuze, ook in de uitvoering (lijmkeuze en garantie, zelf schuren of laten doen, etc), samples mee naar huis geen probleem en altijd goed bereikbaar voor vragen. En alles voor een prima prijs. Echt een groot verschil met andere winkels/leveranciers! En we hebben er wat over de vloer gehad in ons nieuwbouwhuis.. Zou zeker nog eens voor ze kiezen.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Richard op woensdag 5 okt 2016 16
5 jaar na aanschaf van een bijzondere tegelvloer (inclusief een soort zwevende ondervloer vanwege appartement) een klein probleempje t.w. kraak en tik geluiden door uitzetten en krimp, de expertise van Ital Ceramica geraadpleegd voor hulp. Na consultatie bij mij thuis is e.e.a. gedurende 4 mandagen zonder kosten en op vakkundige wijze verholpen. Als klant ben ik uiteraard dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Ital Ceramica
aRotterdam , Thurledeweg 14, 3044 ES Rotterdam, tel 010 - 476 20 54
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor tegels in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.