Feedback
6,0

DRT Gietvloeren

Score uit 6 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
3 vestigingen (Gelderland & Noord-Brabant)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DRT Gietvloeren
DRT is Gietvloer specialist sinds 1983
Alternatieven voor DRT Gietvloeren
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 136 ervaringen
• 't Vloerenhuis
   
(Nijkerk Gelderland) score 9,7 uit 85 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,6 uit 419 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,6 uit 404 ervaringen
• Luxury Floors
   
(Kampen Overijssel) score 9,6 uit 277 ervaringen
• LAB21
   
(Oostzaan Noord-Holland) score 8,1 uit 865 ervaringen
• Bebo Parket
   
(Vriezenveen Overijssel) score 8,2 uit 45 ervaringen
• J&M Vloeren
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 7,0 uit 2 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 6 ervaringen over DRT Gietvloeren. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Positief”
Door Stokwielder op donderdag 18 okt 2018 18 | vestiging Hoofdkantoor
Wij hebben een PU vloer van DRT gietvloeren laten gieten. Super gegoten, netjes, vriendelijke professionele mensen. Ik herken niets in de vorige reviews! Communicatie, vlot en uitstekend. Mijn zoon heeft kras in gietvloer gemaakt, gemaild meteen antwoord en zo professioneel verholpen dat je er niets van ziet. Onze gietvloer is schitterend en ik zou DRT aan iedereen aanraden.
REACTIE VAN BALOE305
Hoi, wat voor soort vloer heeft u? Wij hebben ook een klein kind rondlopen. Willen heel graag een mooie egale vloer maar zoeken het juist bedrijf en de juiste vooral krasvaste onderhoudsvriendelijke vloer. Ik hoor graag van u :) Groetjes Loes
REACTIE VAN STOKWIELDER
Wij hebben een PU gietvloer van DRT,
REACTIE VAN MARION
Hallo, Zijn jullie nog steeds tevreden met de pu vloer?
Reactie of foto toevoegen
“Geen betonlook vloer”
Door Menno op woensdag 28 sep 2016 16 | vestiging Den Bosch
Vanwege de " garanties" en service gekozen voor DRT. Wij hadden een vloer besteld in betonlook, helaas is er een strakke vloer zonder betonlook bij ons gegoten. Dit terwijl er duidelijk op onze ondertekende opdrachtbevestiging een betonlook vloer staat. DRT had een "passende" oplossing tegen betaling van nog eens €3.500,- zouden ze het aanpassen, waardeloos. Nu een jaar later beginnen de eerste gaatjes en scheuren van de o zoo flexibele vloer zichtbaar te worden.
REACTIE VAN MENNO
Hierbij wat foto's
REACTIE VAN MIMIJA
Beste Menno, Misschien kan je een mailtje sturen naar customerservice@drt.nl Drt heeft een zeer uitgebreide service afdeling om de plekken die jij aangeeft gewoon netjes bij te werken. Bij elke vloer die betonlook wordt gegoten is de klant er altijd bij om de vleug mede te bepalen. Kan niet geloven dat er een andere vloer geleverd is dan besteld en dat Drt dan kosten gaat rekenen aan de klant
REACTIE VAN MENNO
Hallo Mimija, Helaas is het wel zo, ik kan je de getekende opdrachtbevestiging sturen en je mag komen kijken wat er bij ons in ligt. En ja we mochten 3500,- bij betalen voor een oplossing. Het heeft ons heel wat telefoontjes en emails gekost. Sorry wij zijn helemaal klaar met DRT en nee ik stuur geen mail meer om jullie hulp die moet heb ik opgegeven.
REACTIE VAN MARIA
Hi Menno, is dit probleem opgelost of heb je de oorzaak ooit gevonden? Onze vloer lijkt hetzelfde probleem te hebben..
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Marieke Den Bosch op vrijdag 15 okt 2021 21 | vestiging Den Bosch
Wat een fijne service al voordat we de vloer kozen. We twijfelden welke vloer we wilden en samen met het team en met gebruik van de samples onze keuze gemaakt. Tijdens het werk enorm betrokken mensen die heel schoon en netjes werken. Na de voorbehandelde vloer mochten we komen kijken naar de eerste gieting om de kleurmenging samen te beslissen. En wat een prachtig eindresultaat is het geworden, helemaal passend bij ons en de rest van het huis. Dank voor de goede zorgen en service!
Reactie of foto toevoegen
“Blaasvorming”
Door Sven op zaterdag 2 sep 2017 17 | vestiging Hoofdkantoor
Een jaar geleden een gietvloer laten leggen door Drt. Mooi en strak vlak na het gieten van de vloer, maar helaas mocht dit niet blijven duren. Een maand later blaasvorming in de vloer. Na een jaar mails sturen en telefoontjes plegen met de vraag dit door hen te laten herstellen is hun oplossing dit tegen betaling te doen. Ze schuiven de schuld volledig in onze schoenen, zogezegd zijn zij niet aansprakelijk. Wel straf, ik herinner me toch dat zij de vochtmetingen hebben uitgevoerd en de vloer gegoten en niet wij. Gek dat wij de schuld krijgen. Op een oplossing van hun kant rekenen wij al niet meer. Wij hopen alleen maar dat deze beoordeling andere mensen helpt om hen te waarschuwen en zeker niet in zee te gaan met Drt of er staat je een zware teleurstelling en zware frustraties te wachten. Ook is het weggesmeten geld.
FOTO VAN SVEN
Blaasjes in gietvloer
REACTIE VAN HARTGER
Beste, Wij hebben dezelfde blaasjes. Mag ik vragen wat de oorzaak was van deze blaasjes? Mvg
REACTIE VAN SVEN
Er waren gleuven in de oude ondergrond geslepen om nieuwe leidingen te plaatsen door een andere firma, waar nadien chape over gegoten is. Overal waar de chape was gegoten was een spoor van blaasjes opgetreden dat mettertijd verergerde. Het kwam duidelijk door chape die niet droog was. Meestal krijg je blaasjes door een vochtige ondergrond. Het vocht kan niet weg door de gietlaag waardoor het naar de oppervlakte komt met blaasjes tot gevolg. Is het recentelijk gegoten? Als het er niet veel zijn en de vloer er een tijd ligt, kan je het laten herstellen. Anders zou ik afwachten, want het probleem kan nog verergeren. Hopelijk heeft u iets aan het antwoord. Mvg, Sven
REACTIE VAN HARTGER
Bedankt Sven!
Reactie of foto toevoegen
“Scheuren in de vloer”
Door Irene Leurink op dinsdag 30 mei 2017 17 | vestiging Den Bosch
Ook wij hebben voor een gietvloer van DRT gekozen vanweg de professionele uitstraling en de garates. Vooral is onze vloer goedgekeurd door DRT inspecteur. Binnen 2 jaar begon de vloer te scheuren. Of ik foto's wilde sturen. Binnen een dag mail terug, er is niet eens iemand langs geweest. De dame aan de andere kant van de computer kon op afstand wel zien dat het allemaal aan de ondervloer lag, welke toch echt door henzelf was goedgekeurd. Herstel mag even 2000 euro opleveren voor DRT. Ik ben zwaar teleurgesteld in dit bedrijf. Schaam me kapot voor wat ik op de vloer heb liggen, armoe troef. Schaam je DRT zo met je klanten om te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Gietvloer aankoop”
Door Bas op dinsdag 30 okt 2018 18 | vestiging Den Bosch
In 2016 een gietvloer gekocht bij DRT, voor zowel de badkamer als keuken. Wij hebben hetzelfde meegemaakt als alle anderen die hier hun verhaal schrijven. Op de badkamer kwamen er blaasjes op de vloer. DRT dacht dat het een lekkage was, maar het bleek restvocht te zijn (na een onafhankelijke onderzoek). De dame in kwestie van DRT ging uiteindelijke akkoord om dit te herstellen. Nu gaat de vloer in de keuken scheuren en wederom is het iemand anders zijn schuld. De vloer is niet goed gelegd, want bij het minst op geringste gaat de bovenlaag er direct af. De coating is niet goed. Krijg net een mail dat de afspraak om te komen kijken is afgezegd en ik moet de schade meer elder verhalen. Kortom, geen service en alles afschuiven en totaal geen verantwoordelijkheid nemen.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Blaasjes in gietvloer
1 / 5
Vestigingen DRT Gietvloeren
aDen Bosch (4 ervaringen), Vughterstraat 280, 5211 GR 's-Hertogenbosch, tel 073 - 612 12 03
bHoofdkantoor (2 ervaringen), Randmeer 6, 5347 JW Oss, tel 0412 - 64 25 88
cZutphen , Gerritsenweg 11G, 7202 BP Zutphen, tel 0412 -64 25 88
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.