Feedback
Alle Vloerenwinkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland)
106 ervaringen
Kampen (Overijssel)
150 ervaringen
Putten (Gelderland)
68 ervaringen
Barneveld (Gelderland)
272 ervaringen
Nunspeet (Gelderland)
249 ervaringen
Wijhe (Overijssel)
51 ervaringen
Vriezenveen (Overijssel)
168 ervaringen
Zoetermeer (Zuid-Holland)
6 ervaringen
4,7

DRT Gietvloeren

Score uit 6 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
3 vestigingen (Gelderland & Noord-Brabant)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DRT Gietvloeren
DRT is Gietvloer specialist sinds 1983
Ervaringen
Er zijn 6 ervaringen over DRT Gietvloeren. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Blaasvorming”
Door Sven op zaterdag 2 sep 2017 '17 | vestiging Hoofdkantoor
Een jaar geleden een gietvloer laten leggen door Drt. Mooi en strak vlak na het gieten van de vloer, maar helaas mocht dit niet blijven duren. Een maand later blaasvorming in de vloer. Na een jaar mails sturen en telefoontjes plegen met de vraag dit door hen te laten herstellen is hun oplossing dit tegen betaling te doen. Ze schuiven de schuld volledig in onze schoenen, zogezegd zijn zij niet aansprakelijk. Wel straf, ik herinner me toch dat zij de vochtmetingen hebben uitgevoerd en de vloer gegoten en niet wij. Gek dat wij de schuld krijgen. Op een oplossing van hun kant rekenen wij al niet meer. Wij hopen alleen maar dat deze beoordeling andere mensen helpt om hen te waarschuwen en zeker niet in zee te gaan met Drt of er staat je een zware teleurstelling en zware frustraties te wachten. Ook is het weggesmeten geld.
FOTO VAN SVEN
Blaasjes in gietvloer
Reactie of foto toevoegen
9,8
Slingerland Tegels
Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 106 ervaringen
9,8
Luxury Floors
Kampen (Overijssel)
“Fantastisch” score uit 150 ervaringen
“Verwachten beste prijs-kwaliteit verhouding”
Door Henrik & Harmke op woensdag 16 nov 2011 '11
Wij hebben voor een gietvloer gekozen. Uiteindelijk zijn wij (na zeer uitgebreid vergelijken) in zee gegaan met DRT vloeren. Wij verwachten dat zij de beste prijs-kwaliteit verhouding bieden. Wie je ook kiest: zorg in ieder geval voor een PU-gietvloer.
Reactie of foto toevoegen
9,5
t Vloerenhuis
Putten (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 68 ervaringen
9,5
Europa Parket
Barneveld (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 272 ervaringen
“Scheuren in de vloer”
Door Irene Leurink op dinsdag 30 mei 2017 '17 | vestiging Den Bosch
Ook wij hebben voor een gietvloer van DRT gekozen vanweg de professionele uitstraling en de garates. Vooral is onze vloer goedgekeurd door DRT inspecteur. Binnen 2 jaar begon de vloer te scheuren. Of ik foto's wilde sturen. Binnen een dag mail terug, er is niet eens iemand langs geweest. De dame aan de andere kant van de computer kon op afstand wel zien dat het allemaal aan de ondervloer lag, welke toch echt door henzelf was goedgekeurd. Herstel mag even 2000 euro opleveren voor DRT. Ik ben zwaar teleurgesteld in dit bedrijf. Schaam me kapot voor wat ik op de vloer heb liggen, armoe troef. Schaam je DRT zo met je klanten om te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Gietvloer”
Door Stefan Lagerwey op maandag 2 mrt 2015 '15
6 jaar geleden DRT vloeren een gietvloer aan laten leggen. Al snel bleken er scheuren in de vloer te komen. DRT langs laten komen en het laten observeren. Zelden zo'n laks en slechte service. Altijd ligt het aan het gebouw en nooit aan de vloer van DRT. Wat een arrogante instelling van het bedrijf ! Een collega ervaart nu hetzelfde en dezelfde slechte service. Zij beheersen de kunst van het uitstellen zodat zij nooit service willen geven! Nooit meer DRT vloeren!
Reactie of foto toevoegen
“Ervaring DRT”
Door Radi Alloush op dinsdag 3 jun 2014 '14 | vestiging Den Bosch
Op de begane grond hebben wij een gietvloer van DRT Een strakke vloer is het zeker niet. De vloer zit vol met blaasjes en putjes. Na bezoek van het onderhoudsteam heeft hij een blaasje behandeld na aandringen (ze wilden het eigenlijk nog even aankijken?!) een vervolgafspraak moet nog komen. Er werkt nl maar 1 persoon in het onderhoudsteam en dan nog part-time ook... Spijt van de vloer, hoop op een goede oplossing. Overigens is de vloer op de bovenverdieping (beton-look) wel heel mooi) Of ik het zou aanraden? Ja, maar wel voor kleine ruimtes. (Onze woonkamer/keuken is +/- 200 M2) Voor ons in elk geval geen gietvloer meer.
Reactie of foto toevoegen
“Geen betonlook vloer”
Door Menno op woensdag 28 sep 2016 '16 | vestiging Den Bosch
Vanwege de " garanties" en service gekozen voor DRT. Wij hadden een vloer besteld in betonlook, helaas is er een strakke vloer zonder betonlook bij ons gegoten. Dit terwijl er duidelijk op onze ondertekende opdrachtbevestiging een betonlook vloer staat. DRT had een "passende" oplossing tegen betaling van nog eens €3.500,- zouden ze het aanpassen, waardeloos. Nu een jaar later beginnen de eerste gaatjes en scheuren van de o zoo flexibele vloer zichtbaar te worden.
REACTIE VAN MENNO
Hierbij wat foto's
REACTIE VAN MIMIJA
Beste Menno, Misschien kan je een mailtje sturen naar customerservice@drt.nl Drt heeft een zeer uitgebreide service afdeling om de plekken die jij aangeeft gewoon netjes bij te werken. Bij elke vloer die betonlook wordt gegoten is de klant er altijd bij om de vleug mede te bepalen. Kan niet geloven dat er een andere vloer geleverd is dan besteld en dat Drt dan kosten gaat rekenen aan de klant
REACTIE VAN MENNO
Hallo Mimija, Helaas is het wel zo, ik kan je de getekende opdrachtbevestiging sturen en je mag komen kijken wat er bij ons in ligt. En ja we mochten 3500,- bij betalen voor een oplossing. Het heeft ons heel wat telefoontjes en emails gekost. Sorry wij zijn helemaal klaar met DRT en nee ik stuur geen mail meer om jullie hulp die moet heb ik opgegeven.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Blaasjes in gietvloer
1 / 5
Vestigingen DRT Gietvloeren
aDen Bosch (3 ervaringen), Vughterstraat 141, 5211 GB 's-Hertogenbosch, tel 073 - 612 12 03
bHoofdkantoor (1 ervaring), Landweerstraat-Zuid 140, 5349 AK Oss, tel 0412 - 64 25 88
cZutphen , Gerritsenweg 11G, 7202 BP Zutphen, tel 0575 - 51 23 04
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.