Feedback
6,7

KeukenExpo

Score uit 9 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 030-2800008 | Laagraven 49, 3439 LK Nieuwegein
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van KeukenExpo
Voor een bijzondere keuken naar uw persoonlijke smaak
Alternatieven voor KeukenExpo
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Voortman Keukens
   
(Bunnik Utrecht) score 9,6 uit 422 ervaringen
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,7 uit 77 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,8 uit 345 ervaringen
• Keukenvision
   
(Bunnik Utrecht) score 8,0 uit 41 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Zoeterwoude Zuid-Holland) score 9,1 uit 869 ervaringen
• Keukenwarenhuis
   
(Ter Aar Zuid-Holland) score 8,5 uit 241 ervaringen
• Keuken at Home
   
(Numansdorp Zuid-Holland) score 9,3 uit 92 ervaringen
• Tieleman Keukens
   
(Middelharnis Zuid-Holland) score 9,7 uit 192 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 9 ervaringen over KeukenExpo. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“slechte advisering en service”
Door Jack op zaterdag 18 jan 2014 14
Enkele jaren geleden tot volle tevredenheid keuken gekocht en laten installeren door Keukenexpo. Omdat halogeenspots boven aanrecht steeds en snel kapot gingen, heb ik op advies van Keukenexpo nieuwe LED-spots besteld en afspraak gemaakt om door hen te laten installeren. Maar omdat monteur niet bij bedrading kon,(wat Keukenexpo als ontwerper als installateur natuurlijk bij goede voorbereiding had kunnen en moeten weten!) konden nieuwe spots niet worden geplaatst. Keukenexpo weigert vervolgens deze op hun "deskundig" advies aangeschafte spots (€138) terug te nemen. Een zeer teleurstellende ervaring met de 'service' van dit bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door anja swart op donderdag 21 jan 2016 16
Fantastische advisering van John Schalkwijk en een top plaatsing van de keuken door Ron. Het ziet er prachtig uit. Ik ben erg blij. Bij de volgende aankoop van de keuken ga ik weer naar Keukenexpo.
Reactie of foto toevoegen
“Adviesgesprek”
Door Bas op woensdag 31 jan 2018 18
Oplichters. Voor €150,- een adviesgesprek met een slechte schets gehad. Maar toen wij een paar maanden later terug kwamen om verder te praten en de opstelling aan te passen werd hiervoor weer 150 euro gevraagd. Het lijkt alsof ze hier liever keukens ontwerpen dan verkopen.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige advisering en perfecte service”
Door Carla van Dommelen op vrijdag 13 jun 2014 14
Onze prachtige keuken is geheel naar wens gemaakt door keukenexpo. Vanaf het eerste contact liep het op rolletjes. Al onze wensen konden gerealiseerd worden. Montage verliep ook perfect,kwaliteit! Onze volgende keuken zullen we zeker weer bij keukenexpo bestellen. De persoonlijke service die ze hebben is top.
Reactie of foto toevoegen
“onderdeel vervangen”
Door L. van Goor op dinsdag 8 jul 2014 14
Gratis het kapotte onderdeel van de indeling van de kast met de afvalemmers ontvangen, goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende ervaring”
Door J.A Wolff op maandag 15 sep 2014 14
Complete keuken met apparatuur afgenomen. Goed professioneel advies en duidelijke offerte. Inmeten van de keuken vooraf door deskundige medewerker. Afspraken en afstemming tussen de verschillende partijen, punctueel nagekomen v.w.b. levering en plaatsing. Keukenexpo werkt met een aantal door hen geselecteerde externe installateurs die hun vak verstaan. Het werkblad(graniet of composiet), is door de fabrikant( in ons geval Arte) geplaatst. Plaatsing op de dag dat de installateur klaar is met de onderbouw ergo geen tijd verlies. Er waren een paar kleine oneffenheden, alleen zichtbaar bij bepaalde lichtinval, die door Keukenexpo aftersales en fabrikant adequaat, snel en zonder enige discussie zijn/worden opgelost. Ik ga er van uit dat Keukenexpo ook in de komende tijd deze kwalitatief goede service zal voortzetten.
Reactie of foto toevoegen
“Geen goede ervaring”
Door mary op maandag 31 aug 2015 15
Ontwerpfase prima, geen opmerkingen. Keurig afgeleverde bulthaup keuken, op paar puntjes na snel hersteld. Echter, na amper 4 jaar gebruik verwrongen kastdeur en na opname door Keukenexpo geduid als waterschade (die er nooit geweest is). We worden verwezen naar eigen verzekering en reparatie op eigen kosten, en over garantie bij normaal gebruik wordt niet gesproken. Contraexpertise geeft aan dat het wrs. montagefout is geweest (ontbreken waterdichte randen aan staanders).
Reactie of foto toevoegen
“Geen goede after sales”
Door Coen Dirkx op vrijdag 21 mrt 2014 14
Helaas geen goede after sales bij Keukenexpo. Een dure Bulthaup keuken met Siemensapparatuur. Binnen de garantietermijn koelkastreparatie nodig, worden dus wel de voorrijkosten in rekening gebracht. Heel jammer! Klantgerichtheid niet top.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Familie Boere op zondag 14 jan 2018 18
Erg fijn geholpen en goed mee gedacht in het ontwerp van de nieuwe keuken. Door 1 man in 2 dagen geplaatst. Netjes gewerkt en de keuken was helemaal af. Bij het blad bleek later wat hoogte verschil en dat is na een korte tijd keurig verholpen. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Over elke fase zijn wij zeer tevreden (ontwerpfase, plaatsen en afhandeling). Ik raad dit bedrijf zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging KeukenExpo
aNieuwegein , Laagraven 49, 3439 LK Nieuwegein, tel 030 - 280 00 08
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.