Feedback
6,8

KeukenExpo

Score uit 5 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 030-2800008 | Laagraven 49, 3439 LK Nieuwegein
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van KeukenExpo
Voor een bijzondere keuken naar uw persoonlijke smaak
Alternatieven voor KeukenExpo
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,5 uit 106 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Bunnik Utrecht) score 9,6 uit 563 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Utrecht Utrecht) score 9,6 uit 864 ervaringen
• I-KOOK
   
(Utrecht Utrecht) score 9,5 uit 1433 ervaringen
• KeukenCoach
   
(Utrecht Utrecht) score 9,7 uit 82 ervaringen
• REDDY Keukens
   
(Vianen UT Utrecht) score 9,0 uit 132 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,5 uit 232 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2166 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 5 ervaringen over KeukenExpo. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Zeer tevreden”
Door Familie Boere op zondag 14 jan 2018 18
Erg fijn geholpen en goed mee gedacht in het ontwerp van de nieuwe keuken. Door 1 man in 2 dagen geplaatst. Netjes gewerkt en de keuken was helemaal af. Bij het blad bleek later wat hoogte verschil en dat is na een korte tijd keurig verholpen. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Over elke fase zijn wij zeer tevreden (ontwerpfase, plaatsen en afhandeling). Ik raad dit bedrijf zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Plezierig verlopen”
Door Familie Moons op zaterdag 18 jul 2020 20
Inmiddels hebben wij onze nieuwe keuken bijna een jaar in gebruik.
Voor de keuken in ons nieuwe huis hadden we al een aantal ideeën. Deze ideeën met het verrassende ontwerp dat in een soort gelijk huis in onze straat was gerealiseerd door Keukenexpo uit Nieuwegein leek ons het summum. Deze verwachting is waarheid geworden. Bij Keukenexpo werden we door keukenadviseur Peter Hak langs alle mogelijkheden (kastenprogramma, apparatuur, werkbladen, kranen, etc.) meegenomen. Aan de hand van professionele adviezen, op basis van gebruikservaringen, werd het ontwerp samengesteld, aangevuld met nog enkele slimme ideeën. Met een goed omschreven offerte gingen we mét een vertrouwd gevoel naar huis. Over de prijs (waarschijnlijk niet de goedkoopste, maar reëel voor zover wij konden inschatten) werden we het ook eens en de opdracht werd geplaatst. Het gehele aankoopproces, incl. het inmeten ter plaatse, en de levering verdienen wat ons betreft een 10! De door Keukenexpo geadviseerde keukeninstallateur Ron Tielen (een vakman pur sang) offreerde separaat en ook daar was snel overeenstemming. De plaatsing verliep zoals afgesproken en verdient ook een 10. Het werkblad is door de fabrikant (Arte) op het afgesproken tijdstip geplaatst. Arte is enkele maanden later nog een keer op ons verzoek terug gekomen om enkele scherpe randjes van het werkblad te verwijderen (snel, zonder discussie en zonder factuur). Kortom een ervaring die wij zeer plezierig hebben genoemd. Goede afstemming tussen de diverse partijen en een complete keuken zonder problemen!
Reactie of foto toevoegen
“Adviesgesprek”
Door Bas op woensdag 31 jan 2018 18
Oplichters. Voor €150,- een adviesgesprek met een slechte schets gehad. Maar toen wij een paar maanden later terug kwamen om verder te praten en de opstelling aan te passen werd hiervoor weer 150 euro gevraagd. Het lijkt alsof ze hier liever keukens ontwerpen dan verkopen.
Reactie of foto toevoegen
“Geen ontzorging”
Door B. op vrijdag 23 jun 2023 23
KeukenExpo belooft ontzorging van A tot Z. Daarom schakelde ik hen in. De installatie van de keuken was een ramp. Nu, anderhalf jaar later, zijn de problemen nog steeds niet opgelost. KeukenExpo verschuilt zich achter de monteur. Die is niet (meer) in loondienst maar zelfstandig ondernemer. Bij echte problemen laat KeukenExpo die bij de monteur liggen. Op verzoeken om een gesprek, 2x, reageerde de directeur niet eens. Nu helaas mijn rechtsbijstandverzekeraar moeten inschakelen om alles geregeld te krijgen. Gedoe dat ik nu juist had willen voorkomen.

Aanvulling 3 juli 2023:
Wat mis ging? Alles noemen is te veel. In willekeurige volgorde:
- Leidingen onder spoelbak bleken alle los te zitten.
- Lamp-aansluiting op verkeerde plek gemaakt.
- Parket ernstig beschadigd over afstand van circa 2 meter.
- Elektrische installatie geleverd met te weinig groepen.
- Beschadigingen aan stucwerk pas een jaar later hersteld, na zeer veel aandringen.
- Plint zelf moeten regelen.
- Dwarsheid en ruzie-gedrag.
Punt is dat KeukenExpo ontzorging beloofd van A tot Z, maar dat uiteindelijk niet kan waarmaken omdat KeukenExpo geen monteurs in dienst (meer)heeft. En ook geen stukadoors en schilders.
Reactie of foto toevoegen
“Goede indruk met goed vervolg”
Door Fam. Bogerd op maandag 4 jan 2021 21
Bij het eerste contact van ons bezoek aan de showroom ontstond er een goede indruk. In de afspraak daarna werden wij duidelijk en professioneel te woord gestaan, waarbij met name de mogelijkheden m.b.t. de indeling werden geschetst. Ook het uitkiezen van de materialen en apparatuur verliep allemaal voorspoedig en prettig. De levering vond plaats in de afgesproken week waarbij alles in 1 keer werd geleverd zonder manco's. Ook het installeren door een ingehuurd extern persoon verliep zonder problemen. Naast het prettige persoonlijke contact met deze installateur werkte hij ook zeer accuraat, vakkundig en netjes. Dit alles leidde tot een keuken geheel naar onze wensen en tevredenheid, waarvan wij nu veel plezier beleven. Dus voor ons een 10 met een griffel
Reactie of foto toevoegen
Vestiging KeukenExpo
Website: keukenexpo.nl/
  Nieuwegein, Laagraven 49, 3439 LK Nieuwegein, tel 030-2800008
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.