Feedback
7,2

KeukenExpo

Score uit 10 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 030-2800008 | Laagraven 49, 3439 LK Nieuwegein
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van KeukenExpo
Voor een bijzondere keuken naar uw persoonlijke smaak
Alternatieven voor KeukenExpo
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,8 uit 341 ervaringen
• Kitchen4all
   
(Barneveld Gelderland) score 9,7 uit 111 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Zoeterwoude Zuid-Holland) score 9,1 uit 924 ervaringen
• Keukenwarenhuis
   
(Ter Aar Zuid-Holland) score 8,6 uit 255 ervaringen
• Smits Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,5 uit 76 ervaringen
• Nolte Keukens Rotterdam
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 8,5 uit 15 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,7 uit 61 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 10 ervaringen over KeukenExpo. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren4 ervaringen
4 sterren2 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster2 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, prijs, service
“Zeer tevreden”
Door Familie Boere op zondag 14 jan 2018 18
Erg fijn geholpen en goed mee gedacht in het ontwerp van de nieuwe keuken. Door 1 man in 2 dagen geplaatst. Netjes gewerkt en de keuken was helemaal af. Bij het blad bleek later wat hoogte verschil en dat is na een korte tijd keurig verholpen. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Over elke fase zijn wij zeer tevreden (ontwerpfase, plaatsen en afhandeling). Ik raad dit bedrijf zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige advisering en perfecte service”
Door Carla van Dommelen op vrijdag 13 jun 2014 14
Onze prachtige keuken is geheel naar wens gemaakt door keukenexpo. Vanaf het eerste contact liep het op rolletjes. Al onze wensen konden gerealiseerd worden. Montage verliep ook perfect,kwaliteit! Onze volgende keuken zullen we zeker weer bij keukenexpo bestellen. De persoonlijke service die ze hebben is top.
Reactie of foto toevoegen
“Geen goede ervaring”
Door mary op maandag 31 aug 2015 15
Ontwerpfase prima, geen opmerkingen. Keurig afgeleverde bulthaup keuken, op paar puntjes na snel hersteld. Echter, na amper 4 jaar gebruik verwrongen kastdeur en na opname door Keukenexpo geduid als waterschade (die er nooit geweest is). We worden verwezen naar eigen verzekering en reparatie op eigen kosten, en over garantie bij normaal gebruik wordt niet gesproken. Contraexpertise geeft aan dat het wrs. montagefout is geweest (ontbreken waterdichte randen aan staanders).
Reactie of foto toevoegen
“slechte advisering en service”
Door Jack op zaterdag 18 jan 2014 14
Enkele jaren geleden tot volle tevredenheid keuken gekocht en laten installeren door Keukenexpo. Omdat halogeenspots boven aanrecht steeds en snel kapot gingen, heb ik op advies van Keukenexpo nieuwe LED-spots besteld en afspraak gemaakt om door hen te laten installeren. Maar omdat monteur niet bij bedrading kon,(wat Keukenexpo als ontwerper als installateur natuurlijk bij goede voorbereiding had kunnen en moeten weten!) konden nieuwe spots niet worden geplaatst. Keukenexpo weigert vervolgens deze op hun "deskundig" advies aangeschafte spots (€138) terug te nemen. Een zeer teleurstellende ervaring met de 'service' van dit bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“onderdeel vervangen”
Door L. van Goor op dinsdag 8 jul 2014 14
Gratis het kapotte onderdeel van de indeling van de kast met de afvalemmers ontvangen, goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door anja swart op donderdag 21 jan 2016 16
Fantastische advisering van John Schalkwijk en een top plaatsing van de keuken door Ron. Het ziet er prachtig uit. Ik ben erg blij. Bij de volgende aankoop van de keuken ga ik weer naar Keukenexpo.
Reactie of foto toevoegen
“Plezierig verlopen”
Door Familie Moons op zaterdag 18 jul 2020 20
Inmiddels hebben wij onze nieuwe keuken bijna een jaar in gebruik.
Voor de keuken in ons nieuwe huis hadden we al een aantal ideeën. Deze ideeën met het verrassende ontwerp dat in een soort gelijk huis in onze straat was gerealiseerd door Keukenexpo uit Nieuwegein leek ons het summum. Deze verwachting is waarheid geworden. Bij Keukenexpo werden we door keukenadviseur Peter Hak langs alle mogelijkheden (kastenprogramma, apparatuur, werkbladen, kranen, etc.) meegenomen. Aan de hand van professionele adviezen, op basis van gebruikservaringen, werd het ontwerp samengesteld, aangevuld met nog enkele slimme ideeën. Met een goed omschreven offerte gingen we mét een vertrouwd gevoel naar huis. Over de prijs (waarschijnlijk niet de goedkoopste, maar reëel voor zover wij konden inschatten) werden we het ook eens en de opdracht werd geplaatst. Het gehele aankoopproces, incl. het inmeten ter plaatse, en de levering verdienen wat ons betreft een 10! De door Keukenexpo geadviseerde keukeninstallateur Ron Tielen (een vakman pur sang) offreerde separaat en ook daar was snel overeenstemming. De plaatsing verliep zoals afgesproken en verdient ook een 10. Het werkblad is door de fabrikant (Arte) op het afgesproken tijdstip geplaatst. Arte is enkele maanden later nog een keer op ons verzoek terug gekomen om enkele scherpe randjes van het werkblad te verwijderen (snel, zonder discussie en zonder factuur). Kortom een ervaring die wij zeer plezierig hebben genoemd. Goede afstemming tussen de diverse partijen en een complete keuken zonder problemen!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende ervaring”
Door J.A Wolff op maandag 15 sep 2014 14
Complete keuken met apparatuur afgenomen. Goed professioneel advies en duidelijke offerte. Inmeten van de keuken vooraf door deskundige medewerker. Afspraken en afstemming tussen de verschillende partijen, punctueel nagekomen v.w.b. levering en plaatsing. Keukenexpo werkt met een aantal door hen geselecteerde externe installateurs die hun vak verstaan. Het werkblad(graniet of composiet), is door de fabrikant( in ons geval Arte) geplaatst. Plaatsing op de dag dat de installateur klaar is met de onderbouw ergo geen tijd verlies. Er waren een paar kleine oneffenheden, alleen zichtbaar bij bepaalde lichtinval, die door Keukenexpo aftersales en fabrikant adequaat, snel en zonder enige discussie zijn/worden opgelost. Ik ga er van uit dat Keukenexpo ook in de komende tijd deze kwalitatief goede service zal voortzetten.
Reactie of foto toevoegen
“Adviesgesprek”
Door Bas op woensdag 31 jan 2018 18
Oplichters. Voor €150,- een adviesgesprek met een slechte schets gehad. Maar toen wij een paar maanden later terug kwamen om verder te praten en de opstelling aan te passen werd hiervoor weer 150 euro gevraagd. Het lijkt alsof ze hier liever keukens ontwerpen dan verkopen.
Reactie of foto toevoegen
“Geen goede after sales”
Door Coen Dirkx op vrijdag 21 mrt 2014 14
Helaas geen goede after sales bij Keukenexpo. Een dure Bulthaup keuken met Siemensapparatuur. Binnen de garantietermijn koelkastreparatie nodig, worden dus wel de voorrijkosten in rekening gebracht. Heel jammer! Klantgerichtheid niet top.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging KeukenExpo
aNieuwegein , Laagraven 49, 3439 LK Nieuwegein, tel 030 - 280 00 08
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.