Feedback
7,2

Keukencentrum Marssum

Score uit 8 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 058-2542225 | Hegedijk 3, 9034 XC Marssum
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukencentrum Marssum
Keukencentrum Marssum is een begrip in de regio en heeft klanten vanuit heel Friesland, Groningen, Noord-Holland, Drenthe en verder
Alternatieven voor Keukencentrum Marssum
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Ijtsma Keukens
   
(Opende Groningen) score 9,5 uit 86 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2186 ervaringen
• I-KOOK
   
(Oudehaske Friesland) score 9,5 uit 1417 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Steenwijk Overijssel) score 9,6 uit 562 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 535 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,8 uit 242 ervaringen
• Total Home Concept
   
(Lelystad Flevoland) score 9,7 uit 214 ervaringen
• Boer Staphorst
   
(Staphorst Overijssel) score 9,5 uit 498 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 8 ervaringen over Keukencentrum Marssum. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Zeer tevreden”
Door Bart bouma op woensdag 18 okt 2023 23
Zeer tevreden over onze aankoop van nieuwe keuken bij dit bedrijf. Zeer goed geholpen door verkoopster die op zaterdag's werkt.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd”
Door Alida op zondag 13 aug 2017 17
2 maanden geleden is onze keuken geleverd. We zijn zeer tevreden over de manier hoe we geholpen zijn. Er werd goed met ons meegedacht en de keuken is prachtig. De monteur was ook erg prettig en werkte snel. Tot onze verbazing werden we gister gebeld of alles naar tevredenheid is gegaan en of we onze ervaring willen delen. Natuurlijk want wij zijn zeer tevreden! een bedrijf die doet wat ze zeggen! Nogmaals bedankt Keukencentrum Marssum!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door JK Stiens op dinsdag 8 aug 2023 23
Na meer dan veertig jaar gingen wij voor het eerst opzoek naar een nieuwe keuken. Eerst bezoeken aan diverse keukenleveranties voordat we terecht kwamen bij Keukencentrum Marssum. We werden goed geholpen en deze zaak gaf ons een vertrouwd gevoel. Ook in de vervolggesprekken werden we goed begeleid en geadviseerd. Er is rekening gehouden met onze behoeften, maar ook gelet op wat wij financieel wilden besteden. Ook de installatie van onze nieuwe keuken is verzorgd door Keukencentrum Marssum en is naar alle tevredenheid uit gevoerd. Verder zijn we zeer te spreken over de nazorg. O.a. heeft Keukencentrum Marssum ons geholpen met het kiezen voor een andere vaatwasser. Omdat wij het keukenblad wat hoger hebben bleek het front op de vaatwasser deur te zwaar, waardoor deze vrij ver open bleef staan. Met hulp van Keukencentrum Marssum is toen een andere vaatwasser geïnstalleerd. En zo heeft Keukencentrum Marssum met nog wat zaken onze keuken helemaal naar onze wens gemaakt. Wat ik mis is dat je zaken niet vooraf kan uitproberen, de werking van de oven en de combimagnetron, de inductiekookplaat en de vaatwasser. Ook instructie en wegwijs maken met de nieuwe keuken zou een plus zijn. Maar al met al, op zoek naar een andere keuken? Dan is een bezoek aan Keukencentrum Marssum zeer aan te bevelen.
FOTO VAN JK STIENS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door p.spanjer op dinsdag 2 jan 2024 24
Zeer tevreden met de nieuwe keuken, zeer goed geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Adriaan op vrijdag 26 nov 2021 21
Ik geef keukencentrum Marssum 2 sterren omdat ze je achteraf gewoon niet willen helpen. Wat was er aan de hand, 9 jaar geleden een keuken gekocht bij ze en dat was verder prima. 9 jaar later gaat een TL behuizing kapot, omdat deze wat specifiek is en in de kast met glasplaat zit ingebouwd heb ik gevraagd of zij me kunnen helpen. Want daarmee onderscheidden ze zich namelijk van de andere "keukenboeren"... Service die staat voorop!

Na wat heen en weer gemaild te hebben en diverse terugbel afspraken gemaakt te hebben kregen we maar geen antwoord. Uiteindelijk er langs gegaan, verrassing!! degene die het in behandeling had was er natuurlijk niet. Wat bleek nadat ik me niet liet wegsturen... de fabriek van mijn keuken was failliet gegaan... erg vervelend maar jullie zijn de specialisten dus wat kan in dan in mijn keukenkastjes krijgen in die afwijkende maten... Daar kwamen ze niet uit en helaas...Succes meneer want wij kunnen er niets aan doen dat de fabriek failliet is en jah.......

Slechte service van hun kant, denk je bij een bekende keukenwinkel wat te kopen... LEES: niet het goedkoopste adres... en begrijp me goed dat hoeft ook niet... maar daar verwacht je wel wat van... Helaas niet... Jammer want na een verbouwing volgend jaar willen we weer een andere keuken hebben... ik denk niet dat keukencentrum Marssum wat aan mij helaas kan verdienen...
Reactie of foto toevoegen
“Sjapoo”
Door Ronald Postma op zaterdag 1 jul 2017 17
Keukencentrum Marssum is een prima bedrijf. Goede service. Vriendelijk personeel. Behulpzaam. Twee jaar terug ging het bedrijf waar ik werkte failliet. Net onze droomkeuken gekocht. Moest afbesteld worden.Verschrikkelijk triest. Maar de manager Petra had een mooie oplossing gemaakt. Moest wel een klein deel betalen maar met een afspraak als wij binnen twee jaar alsnog de keuken wilde hebben het aanbetaalde bedrag in mindering werd gebracht.Fantastisch dat noem ik nog eens goede service. Klantgericht.Dank daarvoor. Sjapoo! Het is onze tweede keuken die we hier hebben gekocht en zijn ook zeer tevreden met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN RONALD POSTMA
Eindresultaat van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Mijn advies: kijk verder!”
Door Erik op vrijdag 18 feb 2022 22
Gemiste kans Keukencentrum Marssum. Hoewel de aanschaf vlot en constructief verliep, maken ze er nu echt een potje van. Er wordt niet proactief gecommuniceerd en ze reageren niet op e-mailberichten.

Levering was een drama! Twee prutsers die met vieze schoenen en een transport/trolley hondje zo de nieuwe gietvloer op gaan. Laten de koelkast doos vallen (deuk zijkant) en maken schade op de net geverfde de muur.

Als we zelf één week voor de installatiedatum contact zoeken, horen we ook dat 4 van de 7 apparaten niet leverbaar zijn. Is het probleem bij Siemens echt zo groot? Of heeft Keukencentrum Marssum gewoon niet tijdig besteld (ivm nieuwbouw is onze bestelling al 1,5 jaar bij ze bekend). Daar zit je dan, ingetrokken in je nieuwe huis zonder kookplaat, vaatwasser en koffiemachine.

Ook ontbreken er na de installatie afdekklepjes voor scharnieren en is er een verkeerde legplank geleverd. Ondanks onze verzoeken dit op te lossen, is er complete radiostilte.
Reactie of foto toevoegen
“Moeizame aankoop”
Door Fam. Bijma op dinsdag 19 nov 2019 19
Eind december 2018 nieuwe keuken in Marssum gekocht. Begin juli 2019 is de keuken afgeleverd. In totaal is meer dan 6x een gemaakte afspraak zonder bericht niet nagekomen. Verkeerde bovenkastjes gemonteerd. Pas na dreigement om de geschillencommissie in te schakelen is uiteindelijk op 18 november 2019 de keuken (ontzettend vies) opgeleverd. Nooit weer een nieuwe keuken uit Marssum. Fam. Bijma te Leeuwarden.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 2
Vestiging Keukencentrum Marssum
  Marssum, Hegedijk 3, 9034 XC Marssum, tel 058-2542225
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Friesland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.