Feedback
6,5

Keukencentrum Marssum

Score uit 9 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 058-2542225 | Hegedijk 3, 9034 XC Marssum
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukencentrum Marssum
Keukencentrum Marssum is een begrip in de regio en heeft klanten vanuit heel Friesland, Groningen, Noord-Holland, Drenthe en verder
Alternatieven voor Keukencentrum Marssum
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• DB KeukenGroep
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2162 ervaringen
• Total Home Concept
   
(Lelystad Flevoland) score 9,7 uit 128 ervaringen
• Boer Staphorst
   
(Staphorst Overijssel) score 9,4 uit 445 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,8 uit 543 ervaringen
• Borghuis Keukens
   
(Klazienaveen Drenthe) score 9,1 uit 19 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,5 uit 61 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,8 uit 257 ervaringen
• Keur Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,7 uit 361 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 9 ervaringen over Keukencentrum Marssum. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Geen garantie”
Door Idzinga op dinsdag 17 nov 2015 15
Fagor, de Bently onder de keukens, is een niet waar extra garantie bijgekocht. Werkt de vaatwasser niet zeggn ze eerst dat dit bedrijf failliet is en daarna geven een een adres in het zuiden van het land. Maar geen garantie meer. Blijkt de mengkraan te lekken via verschillende plekken. Maar na Twee jaar geen garantie meer. Hoe bedoel je 7 jaar garantie op je keuken. Dus koop hier geen keuken de services is slechter dan slecht.
Reactie of foto toevoegen
“Geen prettige ervaring”
Door H.Koster op zaterdag 28 jan 2017 17
Na het laten plaatsen van een bij keukencentrum Marsum gekochte keuken liep de afvoer slecht door. Volgens de monteur onze schuld want er zou een verstopping zijn en na telefonisch overleg met keukencentrum Marsum moest dit wel zo zijn want de monteur deed dit werk al 20 jaar. Zonder enig inzicht in de situatie kozen ze de kant van de monteur. Uiteindelijk bleek hij een ontluchtingsventiel vergeten zijn te plaatsen. Of de achternaam van de monteur en die van een directielid hetzelfde zijn hier wat mee te maken heeft kan ik niet bewijzen maar het geeft te denken.... we hebben een mooie keuken maar ook een vieze smaak in de mond.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd”
Door Alida op zondag 13 aug 2017 17
2 maanden geleden is onze keuken geleverd. We zijn zeer tevreden over de manier hoe we geholpen zijn. Er werd goed met ons meegedacht en de keuken is prachtig. De monteur was ook erg prettig en werkte snel. Tot onze verbazing werden we gister gebeld of alles naar tevredenheid is gegaan en of we onze ervaring willen delen. Natuurlijk want wij zijn zeer tevreden! een bedrijf die doet wat ze zeggen! Nogmaals bedankt Keukencentrum Marssum!
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Johan op zondag 21 mei 2017 17
Zijn heel fijn geholpen, er is goed naar ons geluisterd. Na de berekening kwam het totaal bedrag toch wat boven ons budget uit. Door te puzzelen met andere materialen en onze wensen wat bij te stellen zijn wij er gelukkig uit gekomen. Genieten nu volop van onze keuken en raden iedereen aan om naar hun toe te gaan!
Reactie of foto toevoegen
“Sjapoo”
Door Ronald Postma op zaterdag 1 jul 2017 17
Keukencentrum Marssum is een prima bedrijf. Goede service. Vriendelijk personeel. Behulpzaam. Twee jaar terug ging het bedrijf waar ik werkte failliet. Net onze droomkeuken gekocht. Moest afbesteld worden.Verschrikkelijk triest. Maar de manager Petra had een mooie oplossing gemaakt. Moest wel een klein deel betalen maar met een afspraak als wij binnen twee jaar alsnog de keuken wilde hebben het aanbetaalde bedrag in mindering werd gebracht.Fantastisch dat noem ik nog eens goede service. Klantgericht.Dank daarvoor. Sjapoo! Het is onze tweede keuken die we hier hebben gekocht en zijn ook zeer tevreden met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN RONALD POSTMA
Eindresultaat van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Moderne keuken”
Door Monique Hoekstra op zondag 16 apr 2017 17
We hebben een keuken gekocht bij Keuken Centrum Marssum. We zijn perfect te woord gestaan. Hebben drie echt mooie ontwerpen gekregen en zijn uiteindelijk voor een moderne keuken gegaan. De montage en de voorbereiding was ook enorm goed te noemen. Perfecte timing en ook de dag dat de keuken werd geplaatst is exact volgens planning verlopen. We hebben nu een perfecte keuken en we kunnen alleen zeggen dat we zo enorm blij zijn dat we uiteindelijk gekozen hebben voor dit bedrijf. Ook de nazorg was perfect. We hebben zelfs een foto rapportage gekregen van het hele proces en uiteindelijk nog een mooie bos bloemen bij de oplevering. Dus voor ons kan het team van dit bedrijf niet meer stuk.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg blij”
Door Harmke vd Veen op zondag 7 mei 2017 17
Heel erg blij met onze keuken en het advies van de verkoper. Al onze wensen zijn er in verwerkt. Helemaal top! Levering was exact op de aangegeven dag. De keuken hebben we zelf geplaatst. Keukencentrum Marssum bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop”
Door Lammie Feenstra op maandag 8 feb 2016 16
Zondag7 februari advies over een keuken. Prima geholpen gastvrij. Alles goed op papier en we hebben een keuken gekocht. Doordat er goed naar je wordt geluisterd wat je wensen zijn. Helemaal geen verkoop praat maar goed geholpen. De keuken wordt in overleg met de keukenzaak in november geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Moeizame aankoop”
Door Fam. Bijma op dinsdag 19 nov 2019 19
Eind december 2018 nieuwe keuken in Marssum gekocht. Begin juli 2019 is de keuken afgeleverd. In totaal is meer dan 6x een gemaakte afspraak zonder bericht niet nagekomen. Verkeerde bovenkastjes gemonteerd. Pas na dreigement om de geschillencommissie in te schakelen is uiteindelijk op 18 november 2019 de keuken (ontzettend vies) opgeleverd. Nooit weer een nieuwe keuken uit Marssum. Fam. Bijma te Leeuwarden.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Eindresultaat van de keuken
1 / 1
Vestiging Keukencentrum Marssum
aMarssum , Hegedijk 3, 9034 XC Marssum, tel 058 - 254 22 25
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Friesland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.