Feedback
7,9

Henri Vos Keukens

Score uit 9 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 06-53793134 | Veldweg 6 B2, 8181 LR Heerde
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Henri Vos Keukens
Bijzondere materialen, bijzondere kleuren, bijzondere planning. Precies passend bij uw keukenwensen. Een Vos keuken zorgt voor een bijzondere beleving
Alternatieven voor Henri Vos Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 529 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,8 uit 239 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Hattemerbroek Gelderland) score 9,6 uit 859 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,6 uit 563 ervaringen
• I-KOOK
   
(Hattem Gelderland) score 9,5 uit 1418 ervaringen
• Keukenvision
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,1 uit 64 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,5 uit 65 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2177 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 9 ervaringen over Henri Vos Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Een fijn bedrijf”
Door Ruben op zaterdag 6 apr 2024 24
Wij hebben een keuken bij Henri vos gekocht. Hebben eerst een fantastisch gesprek gehad met veel verschillende mogelijkheden. Uiteindelijk zijn we tot een prachtige samenstelling gekomen. Apparatuur hebben wij er ook bij genomen werkt perfect, en ziet er erg mooi uit. Een heel fijn bedrijf en aardig personeel.
Zijn erg goed geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door egbertjan op maandag 19 aug 2019 19
ik heb mijn keuken 3 jaren geleden gekocht bij heny vos en super te spreken over de keuken en de kwaliteit van het monteren zou hem bij iedereen aan raden echt een vakman.
FOTO VAN DRAAIJER
Reactie of foto toevoegen
“Zeer grote afrader”
Door Harald op woensdag 19 jun 2019 19
Keuken laten ontwerpen door Henri Vos, wat een enorme teleurstelling waar wij door de amicale houding van Vos met open ogen ingelopen zijn. Laat ik starten met het feit dat het bij Vos er niet om gaat dat de klant waar voor zijn geld krijgt (zijn keukens zijn heel duur in verhouding met wat je ervoor krijgt) maar dat hij een keuken bouwt die hij zelf mooi vind, beetje omgekeerde wereld. Ook is de afwerking, in tegenstelling tot de foto's op z'n website, slecht. Deurtjes die scheef ingezet zijn, een front die hij zelf bij montage kapot maakt en met wat lijm probeert te maken ipv een nieuw front leveren etc. Uiteindelijk hebben wij via een advocaat dhr Vos tot de orde kunnen roepen en heeft hij alsnog de niet geleverde spullen geleverd daarnaast heeft hij ook nog een schadevergoeding betaald. Dit heeft een jaar geduurd en gelukkig heeft een ANDER keukenbedrijf alles alsnog netjes afgemaakt (je had ze moeten horen over de door Henri Vos geleverde kwaliteit...). Ten slotte is Henri Vos een onprettige man als het niet gaat zoals hij wil. Een zeer grote afrader dus! Ps: graag ligt ik bovenstaand betoog toe met foto's en ander bewijs.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Marieke van Altena op woensdag 28 aug 2019 19
Henri Vos heeft bij ons de complete keuken ontworpen, een eiland van 4mtr, de keukendeuren, de meubels in onze badkamers, onze eettafel en de meubeltjes voor ons toilet en gastenverblijf. In 1 woord prachtig! Elke dag lijkt het of we wakker worden in een woonblad. We wisten wat we wilden, maar Henri heeft fijn meegedacht waardoor onze grote keuken warm en uitnodigend aanvoelt! Ik heb Henri ervaren als een zeer betrokken en kundig man.
FOTO VAN MARIEKE VAN ALTENA
Keuken met eiland
+ Toon extra foto van Marieke van Altena
+ Toon extra foto van Marieke van Altena
+ Toon extra foto van Marieke van Altena
+ Toon extra foto van Marieke van Altena
+ Toon extra foto van Marieke van Altena
+ Toon extra foto van Marieke van Altena
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Frank en Bonnie op donderdag 18 mrt 2021 21
De laatste werkzaamheden zijn verricht en wij zijn nu trotse en zeer tevreden eigenaren van een mooie, natuurlijke, stoere en landelijke keuken. Vanaf het begin was het contact aangenaam. Henri kwam bij ons thuis langs en heeft na onze oude keuken te hebben gezien een mooi nieuw ontwerp gemaakt. Samen hebben we deze een beetje aangepast zodat het helemaal naar onze wens was. Het proces daarna liep erg voorspoedig en er was goed contact. De planning voor elektra/leidingwerk en het stucen liep erg soepel en is mooi uitgevoerd. Hierdoor kon aansluitend en zonder vertraging meteen de keuken worden geplaatst. Henri is een zeer bekwame vakman en kritisch op zijn eigen werk. Dit resulteert in een geweldige handgemaakte en bijzondere, unieke keuken. Wij kunnen Henri Vos Keukens ten zeerste aanraden.
FOTO VAN FRANK EN BONNIE
+ Toon extra foto van Frank en Bonnie
Reactie of foto toevoegen
“Geen service bij kapotte apparatuur”
Door K.Boschma op dinsdag 22 feb 2022 22
Verkoopt knollen voor citroenen, keuken apparatuur, 4 stuks van Pelgrim, € 4600 voor betaalt, alle 4 zijn ze al meerdere keren stuk geweest binnen 2 jaar tijd, heb al 10 keer monteur over de vloer gehad, nog s de afzuiger een drama (maakt alleen veel herrie verder niks) vaatwasser is ook drama, verdeeld het vuil keurig over de vaat, en Henri Vos vind het allemaal prima, zijn geld is binnen. en zoek het maar uit...
REACTIE VAN K.BOSCHMA
Bezoek monteur Pelegrim moet je wel zelf even regelen met Pelegrim, Henri Vos kan/wil dit niet..
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken...”
Door Frank en Freya Heijne op zondag 29 sep 2019 19
Na aanschaf van ons nieuwe appartement wilden wij bij de inrichting dat er creatief werd meegedacht over een nieuwe keuken. Wij leerden Henri Vos kennen als een vakman die bovendien heel originele ideeën heeft op keukengebied. Henri wijkt soms af van wat bij andere keukenzaken standaard is, iets dat wij zeer waarderen! Hij is voor ons aan de slag gegaan en heeft onze wensen omgezet in een prachtig keukenontwerp. Na plaatsing zijn wij uitermate tevreden over het uiteindelijke resultaat. Wij kokkerellen nu dagelijks in onze nieuwe droomkeuken!
Reactie of foto toevoegen
“Luxe keuken”
Door Coby van Zelst op donderdag 29 aug 2019 19
Door omstandigheden de laatste jaren een paar keer verhuisd en dat betekende natuurlijk wel dat er een mooie keuken in kwam. Henri Vos Keukens leverde die naar volle tevredenheid. Hij staat voor luxe en dat kregen we. We hebben nu een kleinere maar alles zit er op en er aan. Henri bedankt. We zijn niet goed in foto s maar voor een kleinere keuken mag iedereen komen kijken.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne samenwerking”
Door Bert en Yolanda Bagerman op donderdag 12 sep 2019 19
Henri Vos heeft een mooie keuken bij ons geplaatst met alle service die daarbij hoort. Wij zijn heel tevreden met het eindresultaat en genieten er volop van. Dank je wel Henri voor het meedenken en de fijne samenwerking.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Keuken met eiland
1 / 19
Vestiging Henri Vos Keukens
  Heerde, Veldweg 6 B2, 8181 LR Heerde, tel 06-53793134
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.