Feedback
7,2

Bart Totaal Design

Score uit 12 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0591-648577 | Nijbracht 49-a, 7821 CB Emmen
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bart Totaal Design
Onze naam zegt het al: wij leveren Totaal Design. Naast uw nieuwe keuken, sanitair of vloer kunt u bij ons terecht voor het totaalplaatje.
Redactie Qasa.nl
Bart Totaal Design biedt complete badkamers, complete keukens en laminaatvloeren, pvc vloeren en tegels.
Alternatieven voor Bart Totaal Design
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Kitchen4All
   
(Hoogeveen Drenthe) score 9,6 uit 851 ervaringen
• REDDY Keukens
   
(Klazienaveen Drenthe) score 8,9 uit 119 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2186 ervaringen
• Borghuis Keukens
   
(Klazienaveen Drenthe) score 9,7 uit 46 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,8 uit 242 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Steenwijk Overijssel) score 9,6 uit 562 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,5 uit 65 ervaringen
• Ekelhoff Küchen
   
(Nordhorn Duitsland) score 9,8 uit 599 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 12 ervaringen over Bart Totaal Design. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren4 ervaringen
4 sterren5 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster3 ervaringen
“Dank”
Door Derk ten Berge op donderdag 30 jan 2020 20
Wij hebben de totale inrichting, evenals van ons vorige huis, bij Bart Totaal Design gekocht: keuken, pvc vloer en nieuwe inrichting en betegeling van de badkamer.
Vanaf het eerste bezoek aan de winkel zijn wij vakkundig geholpen, waarbij we steeds weer op nieuwe mogelijkheden werden gewezen, als je iets moois wilt hebben waardeer je zulke begeleiding! Voordeel voor ons was tevens, dat Bart de totale planning van de inrichting voor zijn rekening neemt, dus qua planning (redelijk krap) hoefden wij ons er niet mee te bemoeien. Steeds wel even overleg over wat wanneer gebeurt, door erg plezierige en vakkundige , die ook steeds weer meedenken en met ideeen Kortom erg plezierige, ook Hans, mensen, die het vak en de uitvoering in het snotje hebben. Allemaal, hartelijk dank van Klazien en Derk
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over resultaat en proces”
Door Johan Westra op vrijdag 19 okt 2018 18
Na 39 jaar wilden we onze keuken aan de eisen des tijds aanpassen. Na enige omzwervingen kwamen we bij BART TOTAAL DESIGN terecht. Daar kun je terecht voor o.a. keukens. Bart biedt niet alleen een keuken, maar ook een planmatige inschakeling van de nodige vaklui. Resultaat een tevredenheid niet alleen over onze nieuwe keuken, maar ook een tevredenheid over het proces van totstandkoming. Sloop, elektra, water en gas, tegelvloer, stucadoor en keukenmontage, steeds weer vaklui en prettig in de omgang. Bart kenmerkt zich door een inventieve vindingrijkheid, die je steeds meer gaat waarderen, als je de moeite neemt steeds beter aan te geven wat je wilt. Een aanrader, als je een mooie en uitgekiende keuken wilt.
FOTO VAN JOHAN WESTRA
Uitgekiende keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken kant en klaar”
Door Harmsen op zaterdag 6 feb 2021 21
Wij zijn tevreden met onze mooi nieuwe keuken. Er is goed met ons mee gedacht en belangrijk tijdens het installatieproces : beschikbaarheid, goed proces volgen en waar hobbels waren zijn deze prima opgelost! Nu nog een kleine finishing touch en dan is het super.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service gehad”
Door Familie Santing op dinsdag 21 jul 2020 20
Wij genieten van onze prachtige badkamer. In december 2019 zijn wij naar Bart totaal gegaan naar dat wij goede ervaringen van vrienden hadden gehoord over Bart totaal. Wij hebben een kleine badkamer en wilden dit graag optimaal benutten. Hans heeft met ons meegedacht en met een 3D tekening heeft hij onze wensen samengevoegd tot een prachtig resultaat. In mei 2020 is onze badkamer volgens afspraak geleverd door Hans zelf. Super! Wij hebben gekozen om de badkamer zelf te installeren, nadat wij er achter kwamen dat er een verkeerde doucheset was geleverd was het na 1 telefoontje opgelost. Binnen 3 dagen hadden we de juiste set ook persoonlijk geleverd door een medewerker van Bart totaal. Wij kijken terug op een fijne service en goede en eerlijke informatie.
FOTO VAN FAMILIE SANTING
Resultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde leveringen”
Door Erik bakker op vrijdag 19 okt 2018 18
Veel mooie praatjes van de verkoper. Maar dat is dan ook het enige waar hij goed in is. Granieten blad kapot geleverd. Granieten tegellijst kapot geleverd. Houten paslijst kapot geleverd. Deuk in afzuigkap. Binnen 2mnd de oven stuk ( zelf maar gerepareerd) . Nieuw blad geleverd dat dikker is dan de oude dus niet meer onder de achterwand past. Nieuwe tegellijst weer kapot geleverd. Vervolgens hoor je 3 maanden niks meer van dit bedrijf. En schuift alles af op de leverancier. Nu bijna 9 maanden na aankoop nog steeds niet klaar en compleet. Wij zouden hier ook onze PVC vloer kopen.....maar dat doen we natuurlijk niet meer!! Hier gaat geen euro meer naartoe. Kijk uit met dit bedrijf!! Vraagt ook forse aanbetaling. Wordt geen slachtoffer en betaal pas als alles klaar en compleet is... Of sla dit bedrijf over in uw zoektocht naar bv een badkamer of keuken. Een gewaarschuwd mens ........
Reactie of foto toevoegen
“Mozaïektegels”
Door Richard op donderdag 8 aug 2019 19
We hebben mozaïektegels besteld. Hiervoor moest een nabestelling komen. Nadrukkelijk had ik vermeld dat dit dezelfde tintcode moet zijn. Ze hebben het nageleverd met de verkeerde tintcode, de extra kosten voor het opnieuw plakken etc. moeten wij zelf betalen en de eigenaar gaf ook aan dat het niet zijn fout is (pff). Dus zelfs dit soort dingen kunnen ze al niet, wat een waardeloos bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden en blij”
Door Nelly en Jan op vrijdag 1 jul 2022 22
Keuken gekocht en via Bart totaal laten plaatsen. Duidelijke info en afspraken werden nagekomen. Tevreden en blij met onze aankoop.
Reactie of foto toevoegen
“Woningrenovatie”
Door Marita Pannenborg op zaterdag 22 sep 2018 18
Bart Totaal design heeft onze gehele benedenverdieping gerenoveerd. Keuken, WC en vloer. Bart heeft actief meegedacht hoe wij- met in achtneming van ons beschikbare budget- een mooie keuken en WC konden krijgen. De keuken werd vakkundig ingebouwd. De WC is naar tevredenheid vernieuwd. En er ligt een mooie vloer beneden. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en over de samenwerking met Bart en met zijn vakkundig team.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door F Schepers op vrijdag 6 mei 2022 22
Wij hebben alles gekocht voor een badkamer. Prima advies en hele fijne service
Wij zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Heeft geen ziel”
Door Kim op woensdag 13 mrt 2019 19
Zolang je geld uitgeeft en committeert aan meer en meer gaat het goed en wordt er geluisterd, althans zo lijkt het. Vanaf de handtekening gaat het mis. Afspraken worden in zijn geheel niet nagekomen. Na dreiging met een rechtszaak en vervolgens een minnelijke regeling getroffen, is blijkbaar je geld weg en wordt ook hier de kant van de afspraak van Bart Totaal Design niet uitgevoerd. Bij de beesten af dit bedrijf. Dit is slechts een begin op weg naar gerechtigheid. Dit bedrijf heeft geen ziel en geen bestaansrecht. Het is slechts een moment verwijderd van de afgrond die het verdient. Het is slechts een kwestie van tijd dat offertes worden getekend en aanbetalingen worden gedaan, waarvoor je 0,0 terug gaat zien, omdat ze kapot gaan. Een curator gaat je dan niet helpen en Bart Totaal Design nog minder. Pas op voor de mooie woorden van dit verschrikkelijke bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk geholpen”
Door Cremer op zaterdag 4 apr 2020 20
Prachtige keuken gekocht bij Bart met een uniek aanrechtblad dat ik nergens anders ben tegen gekomen (ik heb veel concurrenten bezocht en prijzen vergeleken). We zijn vriendelijk geholpen met goede adviezen. Bij het leveren ging er iets mis, maar dit werd keurig opgelost. Wij zijn erg blij en tevreden met onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe PVC vloer”
Door Jan op zondag 23 sep 2018 18
We hadden lekkage gehad in de keuken en kamer en kozen na enig beraad voor Bart Totaal voor een nieuwe vloer van PVC. We zijn een paar dagen op vakantie geweest en tijdens onze afwezigheid is de vloer ge-egaliseert en een paar dagen later gelegd met plinten erbij. Bij thuis komst waren we aangenaam verrast door de mooie oplevering. Na al een week op gelopen en zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Uitgekiende keuken
1 / 2
Vestiging Bart Totaal Design
  Emmen, Nijbracht 49-a, 7821 CB Emmen, tel 0591-648577
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Drenthe
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.