Feedback
6,1

Bart Totaal Design

Score uit 15 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0591-648577 | Nijbracht 49-A, 7821 CB Emmen
Kastenwinkels beoordeeld
Keukenzaken beoordeeld
Laminaatwinkels beoordeeld
LAB21 6,9
PVC vloerenwinkels beoordeeld
LAB21 6,9
Tapijtwinkels beoordeeld
Tegelwinkels beoordeeld
Vloerenwinkels beoordeeld


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bart Totaal Design
Individueel design. Dat kost u geen euro méér, maar het geeft u wél de zekerheid dat uw keuken/badkamer/kast 100% bij u past. Laat u verrassen door de uitzonderlijke stijl en mogelijkheden bij Bart Totaal Design
Alternatieven voor Bart Totaal Design
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Kitchen4all
   
(Hoogeveen Drenthe) score 9,7 uit 111 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,1 uit 57 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 15 ervaringen over Bart Totaal Design. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren5 ervaringen
4 sterren3 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster6 ervaringen
“Douchecabine”
Door Hendriks op dinsdag 27 sep 2016 16
Slechte montage, niet alles geleverd en gemonteerd, vervolgens lekkage en een jaar naar datum een facturatie met meer dan het afgesproken bedrag. Terwijl was gezegd dat alles betaald was. Een keer en nooit weer. Zeer slechte ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Mozaïektegels”
Door Richard op donderdag 8 aug 2019 19
We hebben mozaïektegels besteld. Hiervoor moest een nabestelling komen. Nadrukkelijk had ik vermeld dat dit dezelfde tintcode moet zijn. Ze hebben het nageleverd met de verkeerde tintcode, de extra kosten voor het opnieuw plakken etc. moeten wij zelf betalen en de eigenaar gaf ook aan dat het niet zijn fout is (pff). Dus zelfs dit soort dingen kunnen ze al niet, wat een waardeloos bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Heeft geen ziel”
Door Kim op woensdag 13 mrt 2019 19
Zolang je geld uitgeeft en committeert aan meer en meer gaat het goed en wordt er geluisterd, althans zo lijkt het. Vanaf de handtekening gaat het mis. Afspraken worden in zijn geheel niet nagekomen. Na dreiging met een rechtszaak en vervolgens een minnelijke regeling getroffen, is blijkbaar je geld weg en wordt ook hier de kant van de afspraak van Bart Totaal Design niet uitgevoerd. Bij de beesten af dit bedrijf. Dit is slechts een begin op weg naar gerechtigheid. Dit bedrijf heeft geen ziel en geen bestaansrecht. Het is slechts een moment verwijderd van de afgrond die het verdient. Het is slechts een kwestie van tijd dat offertes worden getekend en aanbetalingen worden gedaan, waarvoor je 0,0 terug gaat zien, omdat ze kapot gaan. Een curator gaat je dan niet helpen en Bart Totaal Design nog minder. Pas op voor de mooie woorden van dit verschrikkelijke bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken goed nagekomen”
Door RoDi Kamstra op vrijdag 7 okt 2016 16
Op zoek gegaan naar een bedrijf die alles in 1 kon aanbieden en ons daar volledig in ontzorgd. Bart Totaal Design heeft dat voor ons gerealiseerd. We zijn vriendelijk benaderd en er is goed geluisterd naar wat wij wilden. Daar wij een levensloop bestendige woning lieten bouwen is ook in de keuken meegedacht voor later. Je laat een ander de basis inrichting realiseren en dan moet er een goed gevoel en vertrouwen zijn. En dat was er vrij snel. Voor de keuken, PVC Vloer, Schuifkast en Gordijnen werden we geholpen door Bart en Erik. Beiden hadden goede kijk op wat we wilden. Goede advies en mee gedacht in mogelijkheden zowel op materiaal gebruik als kleuren. Creatieve oplossingen aangedragen en daardoor zijn wij vrij snel tot een keuze kunnen komen. Alles duidelijk doorgesproken en op papier gezet. Afspraken zijn netjes nagekomen. En alles is volgens afspraak afgeleverd, gelegd, geplaatst en afgemonteerd. Goed, Vakkundig en vriendelijk personeel, niks is te veel en kan goed mee overlegd worden. En het resultaat mag er zijn. Het past echt goed bij elkaar en wij zijn ontzettend blij dat we voor dit bedrijf hebben gekozen. Dank je Bart en Erik en al het personeel wat alles in het huis heeft gerealiseerd.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door H.akkerman op dinsdag 21 feb 2017 17
We hebben wc, douche,ligbad,bad-meubel,hoekkeuken,duorolgordijn,vitrage,pvc vloer gekocht. prima service en goede kwaliteit. prima goede ervaring.Goed ervaren monteurs en vloerenleggers,uitstekend. Zou het zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service gehad”
Door Familie Santing op dinsdag 21 jul 2020 20
Wij genieten van onze prachtige badkamer. In december 2019 zijn wij naar Bart totaal gegaan naar dat wij goede ervaringen van vrienden hadden gehoord over Bart totaal. Wij hebben een kleine badkamer en wilden dit graag optimaal benutten. Hans heeft met ons meegedacht en met een 3D tekening heeft hij onze wensen samengevoegd tot een prachtig resultaat. In mei 2020 is onze badkamer volgens afspraak geleverd door Hans zelf. Super! Wij hebben gekozen om de badkamer zelf te installeren, nadat wij er achter kwamen dat er een verkeerde doucheset was geleverd was het na 1 telefoontje opgelost. Binnen 3 dagen hadden we de juiste set ook persoonlijk geleverd door een medewerker van Bart totaal. Wij kijken terug op een fijne service en goede en eerlijke informatie.
FOTO VAN FAMILIE SANTING
Resultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Agressieve verkoop”
Door ilse op zaterdag 22 aug 2015 15
Kunnen niet wachten totdat ze je eindelijk wat verkopen. Halen je over om iets anders erbij te kopen gaan net zolang en agressief door totdat je je handtekening hebt gezet. Kom je later weer om te zeggen dat het niet doorgaat, helaas pindakaas. Alles behalve menselijk. De eigenaresse heeft niet eens het fatsoen om normaal met je te praten, kan alleen maar schreeuwen, schelden en dreigen en laat het dan maar door een verkoper opknappen die na een half jaar nog eens een keer aan de bel trekt. Met dit bedrijf valt niet te praten willen alleen maar verkopen en hoe dat maakt ze niet uit. Facturen die verschillen en nu maar geld innen. Inmiddels de rechtbijstand ingeschakeld.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over resultaat en proces”
Door Johan Westra op vrijdag 19 okt 2018 18
Na 39 jaar wilden we onze keuken aan de eisen des tijds aanpassen. Na enige omzwervingen kwamen we bij BART TOTAAL DESIGN terecht. Daar kun je terecht voor o.a. keukens. Bart biedt niet alleen een keuken, maar ook een planmatige inschakeling van de nodige vaklui. Resultaat een tevredenheid niet alleen over onze nieuwe keuken, maar ook een tevredenheid over het proces van totstandkoming. Sloop, elektra, water en gas, tegelvloer, stucadoor en keukenmontage, steeds weer vaklui en prettig in de omgang. Bart kenmerkt zich door een inventieve vindingrijkheid, die je steeds meer gaat waarderen, als je de moeite neemt steeds beter aan te geven wat je wilt. Een aanrader, als je een mooie en uitgekiende keuken wilt.
FOTO VAN JOHAN WESTRA
Uitgekiende keuken
Reactie of foto toevoegen
“Woningrenovatie”
Door Marita Pannenborg op zaterdag 22 sep 2018 18
Bart Totaal design heeft onze gehele benedenverdieping gerenoveerd. Keuken, WC en vloer. Bart heeft actief meegedacht hoe wij- met in achtneming van ons beschikbare budget- een mooie keuken en WC konden krijgen. De keuken werd vakkundig ingebouwd. De WC is naar tevredenheid vernieuwd. En er ligt een mooie vloer beneden. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en over de samenwerking met Bart en met zijn vakkundig team.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en toilet”
Door Melanie op dinsdag 6 okt 2015 15
Ze proberen je van alles aan te smeren, eenmaal een keus gemaakt na je eigen smaak probeerdt de eigenaar zijn eigen smaak door te drammen! Uiteindelijk keuken geleverd, blijkt er dat de stickers er nog op zitten maar er wel al gekit is als de naden en tegels dus krijg je ze der nooit meer van af de stickers! Dan nog niet te praten over de gene die gekit heeft want er zit allemaal kit op de tegels die je er met geen mogelijkheid af poetst! Personeel die alles kwam installeren in elkaar zetten en leggen waren toppie maar wat een pannekoek is de eigenaar! Na 2 maand nog geen factures dus hopen op het beste!
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Derk ten Berge op donderdag 30 jan 2020 20
Wij hebben de totale inrichting, evenals van ons vorige huis, bij Bart Totaal Design gekocht: keuken, pvc vloer en nieuwe inrichting en betegeling van de badkamer.
Vanaf het eerste bezoek aan de winkel zijn wij vakkundig geholpen, waarbij we steeds weer op nieuwe mogelijkheden werden gewezen, als je iets moois wilt hebben waardeer je zulke begeleiding! Voordeel voor ons was tevens, dat Bart de totale planning van de inrichting voor zijn rekening neemt, dus qua planning (redelijk krap) hoefden wij ons er niet mee te bemoeien. Steeds wel even overleg over wat wanneer gebeurt, door erg plezierige en vakkundige , die ook steeds weer meedenken en met ideeen Kortom erg plezierige, ook Hans, mensen, die het vak en de uitvoering in het snotje hebben. Allemaal, hartelijk dank van Klazien en Derk
Reactie of foto toevoegen
“Keuken”
Door A. Boelens op dinsdag 23 jun 2015 15
Het ontwerp was goed echter de uitvoering (het ontzorgingsconcept) werd totaal niet waargemaakt. Vele issues, uiteindelijk grotendeels mijn gelijk gekregen bij De Geschillencommissie. Het lijkt er op dat Bart Totaal Design (nog) niet voornemens is om de uitspraak van De Geschillencommissie te respecteren.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk geholpen”
Door Cremer op zaterdag 4 apr 2020 20
Prachtige keuken gekocht bij Bart met een uniek aanrechtblad dat ik nergens anders ben tegen gekomen (ik heb veel concurrenten bezocht en prijzen vergeleken). We zijn vriendelijk geholpen met goede adviezen. Bij het leveren ging er iets mis, maar dit werd keurig opgelost. Wij zijn erg blij en tevreden met onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde leveringen”
Door Erik bakker op vrijdag 19 okt 2018 18
Veel mooie praatjes van de verkoper. Maar dat is dan ook het enige waar hij goed in is. Granieten blad kapot geleverd. Granieten tegellijst kapot geleverd. Houten paslijst kapot geleverd. Deuk in afzuigkap. Binnen 2mnd de oven stuk ( zelf maar gerepareerd) . Nieuw blad geleverd dat dikker is dan de oude dus niet meer onder de achterwand past. Nieuwe tegellijst weer kapot geleverd. Vervolgens hoor je 3 maanden niks meer van dit bedrijf. En schuift alles af op de leverancier. Nu bijna 9 maanden na aankoop nog steeds niet klaar en compleet. Wij zouden hier ook onze PVC vloer kopen.....maar dat doen we natuurlijk niet meer!! Hier gaat geen euro meer naartoe. Kijk uit met dit bedrijf!! Vraagt ook forse aanbetaling. Wordt geen slachtoffer en betaal pas als alles klaar en compleet is... Of sla dit bedrijf over in uw zoektocht naar bv een badkamer of keuken. Een gewaarschuwd mens ........
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe PVC vloer”
Door Jan op zondag 23 sep 2018 18
We hadden lekkage gehad in de keuken en kamer en kozen na enig beraad voor Bart Totaal voor een nieuwe vloer van PVC. We zijn een paar dagen op vakantie geweest en tijdens onze afwezigheid is de vloer ge-egaliseert en een paar dagen later gelegd met plinten erbij. Bij thuis komst waren we aangenaam verrast door de mooie oplevering. Na al een week op gelopen en zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Resultaat badkamer
1 / 2
Vestiging Bart Totaal Design
aEmmen , Nijbracht 49-A, 7821 CB Emmen, tel 0591 - 64 85 77
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Drenthe
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.