Feedback
8,0

Keukenpunt

Score uit 8 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 058-2887733 | Planetenlaan 2, 8938 AL Leeuwarden
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenpunt
Keukenpunt is een jonge, dynamische en ambitieuze onderneming met een moderne showroom waar u de laatste snufjes op keukengebied vindt
Alternatieven voor Keukenpunt
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• DB KeukenGroep
   
(8 vestigingen) score 9,6 uit 2158 ervaringen
• Total Home Concept
   
(Lelystad Flevoland) score 9,7 uit 176 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 565 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,6 uit 64 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,8 uit 246 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,3 uit 71 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Cruquius Noord-Holland) score 9,3 uit 835 ervaringen
• Sentio Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,4 uit 44 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 8 ervaringen over Keukenpunt. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Bedankt”
Door Gerda op woensdag 22 feb 2023 23
Onlangs heeft Keukenpunt in Leeuwarden ons nieuwe tv-meubel geleverd. We zijn er erg blij mee! Tjeerd Bleijinga heeft een prachtig zijdeglans zwart wandmeubel met moderne strakke lijnen ontworpen. Ondanks het moderne ontwerp heeft het, met name als de led-verlichting aan staat, een heel verrassende warme uitstraling. Tjeerd bedankt voor het mooie ontwerp en de keurige wijze waarop Eduard het heeft geplaatst.
FOTO VAN GERDA
Reactie of foto toevoegen
“Onze verwachtingen overtroffen”
Door Fa. Boonstoppel op vrijdag 3 jun 2022 22
Wij zijn overtroffen in onze verwachtingen. Wij hebben keuken een jaar geleden al uitgezocht. Meestal hebben wij een mooier beeld in onze gedachte dan de werkelijkheid. In dit geval compleet andersom. Vlak voor de verhuizing naar ons nieuwbouwhuis werd de keuken geleverd en gemonteerd. Toch een momentje. Wij zijn er ongelooflijk wijs mee. Alles klopte. Zowel het adviestraject, het meedenken, alsook het maken van de ombouw en de montage van de keuken zelf. Wij zijn er ongelooflijk trots op. Een kleine puntje, zoals het ontbreken van stopcontact wordt snel achteraf vakkundig opgelost. Wij zijn Keukenpunt oprecht dankbaar.
FOTO VAN FA. BOONSTOPPEL
+ Toon extra foto van Fa. Boonstoppel
+ Toon extra foto van Fa. Boonstoppel
REACTIE VAN TONGERCORE
Mooi hoor. Hoe bevalt de Elica kookplaat met afzuiging?
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Gretha vd Ploeg op maandag 16 mrt 2020 20
Wat hebben wij een schitterende keuken gekregen, vakwerk geleverd door de installateur en wat we hebben uitgezocht, samen met de verkoper, is precies zo geworden als we hadden gedacht. Zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keer deze winkel”
Door Carla Hoekstra op vrijdag 20 okt 2017 17
Voor de tweede keer hebben wij gekozen voor keukenpunt. Dit keer voor onze nieuwbouwwoning in Tytsjerk. Ontwerp, prijs, plaatsing, service, wij zijn dik tevreden! Keukenpunt is zeker aan te bevelen!
FOTO VAN CARLA HOEKSTRA
Witte keuken met grijs keukenblad
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Joyce van Velzen op zondag 25 dec 2016 16
Uiteindelijk bij Keukenpunt terecht gekomen voor een nieuwe keuken. Heel erg fijn geholpen, ze denken goed met je mee en geven goede adviezen. Verschillende keren langsgekomen voor opmeten. Monteur heeft ook zeer goed werk verricht. Echt een aanrader en ik geniet iedere dag weer van mijn keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Actief bedrijf”
Door Tejo op donderdag 6 okt 2016 16
Wij hebben hier voor onze nieuwbouwwoning een keuken uitgezocht samen met Tjeerd van Keukenpunt. Wij zijn allebeide ongeveer eind twintig en ons interieur is een mix van modern met natuurlijke invloeden (strak wit, aarde tinten, hout, enz.). Wat wij vooral willen benadrukken is hoe ongelooflijk blij wij met onze keuken zijn. We zijn geen ontwerpers of VTWonen-guru's, maar de keuken is praktisch, mooi en past goed bij ons. Samen met de tips en inspiratie die wij hebben opgedaan in de showroom en uit de boekjes die we meekregen, hebben we het optimale uit deze ervaring gehaald. In totaal zijn we drie keer langs geweest, op rustige momenten, zodat we lekker de tijd konden nemen en koffie konden drinken. Daarnaast hebben we de bijpassende vloer hier ook gelijk maar uitgezocht, omdat dit praktisch was, maar vooral omdat de vloeren prima zijn. Over de prijs was ook goed te onderhandelen, tot op het punt dat ik me soms een beetje schaam als iemand anders voor zijn of haar keuken aanzienlijk meer heeft betaald. Daarnaast is de kwaliteit prima. Er zijn nog geen defecten. Laatst klikte alleen het koelkastdeurtje los, zodat het deurtje niet meer mooi dicht ging. Ongeveer een uur later (ik was toevallig vrij), stond er een monteur op de stoep om het (binnen 5 minuten) weer te repareren. Kortom: top ervaring, één van de weinige dingen bij ons huis waar we gewoon van genieten en geen gezeur van hebben!
FOTO VAN TEJO
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Mooi geplaatst”
Door Susanne de vries op zondag 2 okt 2016 16
Poosje geleden een keuken bij keukenpunt gekocht super tevreden over en alles netjes geleverd en mooi geplaatst. Proberen echt uit te halen wat er in de ruimte mogelijk top advies en hulp over alles wat het beste en het mooiste is in je ruimte. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Slechte ervaring”
Door Ray op woensdag 15 jun 2016 16
Hele slechte ervaring. geen service ! afschuiven naar fabrikant ! We hebben hier een keuken gekocht, echter is er van alles mis met de keuken. Keukenpunt.nl schuift op fabriek en die wil niet meewerken. Slechte kwaliteit keukens. Het blad laat los, deurpanelen bollen op.
REACTIE VAN KEUKENPUNT
Wij betreuren het dat u het zo wil spelen. Omdat wij niet geheel kostelijk uw 8 jaar oude keuken die u zelf geschilderd heeft willen vervangen. Wij hebben onze hulp al aangeboden en meermaals kosteloos materialen vervangen. Nogmaals wij helpen jullie graag en gaan graag met jullie in gesprek. Maar dit is niet de juiste weg.
REACTIE VAN RAY
Laten vooral niet ingaan op de zaak. U heeft mij laten betalen voor een fabrieksfout in de eerste instantie. Hoe bedoel je kosteloos... Ik kan hele dossier hier wel plaatsen. Mooiste is nog wel de brief die uw advocaat heeft gestuurd waarin u mij verbied om mijn ervaring te delen. Dat is niet de manier om een klacht op te lossen..
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 7
Vestiging Keukenpunt
aLeeuwarden , Planetenlaan 2, 8938 AL Leeuwarden, tel 058 - 288 77 33
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Friesland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.