Feedback
9,7

Velthuizen Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.velthuizenkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Velthuizen Keukens
Een unieke keuken die speciaal voor jou gemaakt is. Dat is waar Velthuizen Keukens voor staat. Met deskundig advies, persoonlijke begeleiding, zonder aanbetaling en met een eigen montageteam. Maar misschien wil je de keuken naar de andere kant van je woning verplaatsen, een muur laten verwijderen of denk je aan een aanbouw? Bij Velthuizen Keukens heb je 1 aanspreekpunt waarbij we je volledig ontzorgen. Zo werken we samen aan jouw droomkeuken. Kwaliteit en service staan bij ons centraal. Voor een keuken waarin jouw stijl en smaak samenkomen.

Familiebedrijf - Altijd één aanspreekpunt - Eerlijke prijs - Eigen montage

Maak een afspraak
We nemen graag de tijd voor je.

Ontvang ons gratis magazine
Vraag ons inspirerende magazine aan.

Bekijk onze werkwijze
Jouw keukenplannen gerealiseerd in 9 stappen.

Verbouwen of uitbouwen?
Alles voor jouw verbouwing onder één dak.
Ervaringen
Er zijn 174 ervaringen over Velthuizen Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren153 ervaringen
4 sterren17 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster2 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Super tevreden”
Door Elly van Delden op woensdag 5 jun 2024 24
Door de begeleiding van het deskundige team hebben we nu een droomkeuken die voldoet aan al onze wensen. Bij het oriëntatie gesprek met Ralph hadden we al gelijk een goed gevoel. Hij kwam met leuke suggesties dus de koop was zo rond. Het plaatsen van de keuken liet nog enige tijd op zich wachten omdat de bouw uitliep maar Gijs de projectleider hield contact met ons en bij het inmeten heeft hij nog aanpassingen gedaan. Het plaatsen van de keuken verliep vlot, alles volgens planning. En als toetje op de taart kwam na enkele weken kwam Gerdine uitleg geven over de apparatuur. Ze had goede tips waardoor we de apparatuur optimaal gaan gebruiken. We zijn super tevreden! En raden iedereen aan om bij Velthuizen een keuken te kopen.
FOTO VAN ELLY VAN DELDEN
+ Toon extra foto van Elly van Delden
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Inge en Hanjo op dinsdag 4 jun 2024 24
Nadat wij onlangs naar volle tevredenheid een nieuwe keuken hadden gekocht bij Velthuizen keukens werd ons nu een evaluatiegesprek aangeboden door Gerdine, die ons bij ons thuis meenam langs alle nieuwe apparatuur en ons op nog veel nieuwe mogelijkheden wees. Gezellig en leerzaam gesprek! Dank je wel!
FOTO VAN INGE EN HANJO
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Erwin en Simone (Zeist) op zaterdag 1 jun 2024 24
Wat een super service bij Velthuizen Keukens. fijne ontvangst in de showroom, geen poes-pas, lekker hapje en kopje koffie en geen eindeloos verhaal van afdingen en vragen aan de chef, een klap erop en klaar, zonder een gevoel, dat je denkt "ik betaal niet de juiste prijs". Planning wordt nagekomen, de after service (oplevering) is ook fijn en als kers op de taart een "stoomcursus" van Gerdine. Ook erg leuk. Nog niet alle functies van de oven in gebruik, maar zeker al weer meer toegepast. Velthuizen Keukens kunnen wij zeker aanraden! ga zo door. ;)
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door M. van der Klift op dinsdag 14 mei 2024 24
Zijn professioneel en super geholpen. Door hun jarenlange ervaring, creativiteit en het luisteren naar de wensen van de klant hebben wij nu een prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het eindresultaat”
Door Gerro de Jager op donderdag 9 mei 2024 24
Toen we de eerste keer de showroom bij Velthuizen Keukens instapten voor een oriëntatie, werden we heel vriendelijk ontvangen. We waren verrast om te horen dat Velthuizen niet alleen keukens levert, maar ook verbouwingen doet! Precies waar wij naar op zoek waren. Tijdens de ontwerpsessie dacht Mark fijn met ons mee, en samen hebben we een keuken naar onze wensen kunnen ontwerpen. Gijsbert is daarna bij ons thuis geweest om alle wensen rondom de verbouwing door te nemen. Tijdens het gezamenlijke offerte gesprek hebben we duidelijke uitleg over alles gekregen. We waren verrast om te horen dat ze al op korte termijn konden beginnen. De verbouwing is nagenoeg geheel volgens de planning binnen 5 weken afgerond. Net voor de Kerst konden we genieten van onze uitgebouwde woning met nieuwe keuken. De begeleiding vanuit Velthuizen was erg prettig en de keuken is van topkwaliteit! Het hebben van een vaste aanspreekpunt hebben we als een meerwaarde ervaren. Wij zijn erg blij met het eindresultaat!
FOTO VAN GERRO DE JAGER
+ Toon extra foto van Gerro de Jager
Reactie of foto toevoegen
“Een aanbevelenswaardige keukenleverancier”
Door Ody G.A. Honders op donderdag 9 mei 2024 24
Door Velthuizen een keuken laten ontwerpen op basis van zelf opgenomen maten en het type keuken dat ons in de showroom onmiddellijk na binnenkomst opviel. Eerste opzet van het keukenontwerp viel gelijk in de smaak en de definitieve uitvoering is dat dan ook geworden hetzij met enkele kleine aanpassingen. Dit geldt ook voor de aanbevolen en tenslotte gekozen gekozen keukenapparatuur. Tijdens het derde gesprek de zaak beklonken. Ook de uitvoering en plaatsing (inclusief plaatsing stofschot en demonteren oude keuken) verliepen op rolletjes. Geen gebreken geconstateerd. De onderaannemers (elektra, loodgieters/installatiewerkzaamheden, schilder en stucadoor) werkten zeer netjes en waren beleefd. Ook de nazorg was uitstekend zoals uitgebreide instructies over het gebruik van de apparatuur en het onderhoud alsmede het nalopen en bijstellen van 'gezette' laden en deuren. Kortom: Een aanbevelenswaardige keukenleverancier.
FOTO VAN ODY G.A. HONDERS
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Ody, wat een prachtige woorden! Hartelijk dank daarvoor. Het eindresultaat is prachtig geworden. Hier worden we blij van. Geniet van de mooie keuken! Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Alles is soepel verlopen”
Door de Bruin op vrijdag 26 apr 2024 24
Fijn geholpen tijdens verkoopproces. Verkoper (Wilbrand) had leuke en creatieve ideeën, waardoor we nu een plaatje van een keuken hebben! Proces naar en tijdens plaatsing liep soepel. Ook heel fijn dat Gerdine na de plaatsing en oplevering op locatie langskomt om alle apparaten uit te leggen/toe te lichten!
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door William van Voorthuijsen op donderdag 18 apr 2024 24
Prettig geholpen tijdens verkoopproces. Begeleiding naar en tijdens plaatsing is goed. Ook de nazorg waarbij ze op locatie jouw apparaten nog eens komen uitleggen is super!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Zandbergen op vrijdag 12 apr 2024 24
Wij zochten voor onze nieuwe woning een keuken, op internet bleek Velthuizen hoog te scoren met betrekking tot tevredenheid. Een bezoek aan de winkel, leidde tot een goed gesprek, er werd goed geluisterd naar de wensen en meegedacht. Na een vervolggesprek waarbij de tekening werd gepresenteerd en alles netjes en zoals gewenst was samengevat, is de keuken besteld. Een kookeiland, een wand hoge kasten met apparatuur en een koffiehoek. Verrassend was, dat we nog een korting kregen en via de leverancier een pannenset. Behalve enkele leuke attenties van Velthuizen, werd ons een kleuren workshop aangeboden, zodat het interieur en de keuken goed bij elkaar passen. De montage werd gedaan door monteurs in dienst bij Velthuizen en gebeurde in overleg en vakkundig. Het hele traject werd begeleid door een uitvoerder en na de oplevering vond nog een instructie plaats met betrekking tot de apparatuur, zodat deze optimaal kan worden gebruikt. Dit alles vond plaats op een prettige en vriendelijke wijze. Wij zijn erg tevreden en bevelen Velthuizen gaarne aan.
Fam. Zandbergen
FOTO VAN SYLVIA ZANDBERGEN
+ Toon extra foto van Sylvia Zandbergen
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi ontwerp en goede service”
Door Trudi Van Vulpen op vrijdag 29 mrt 2024 24
Ten eerste een super ontwerp anders dan andere keuken zaken. Een keuken met 3 aanrechtbladen: spoel aanrecht een kook aanrecht en een koffie aanrecht. Dus ook heel veel werk ruimte. Daarna nog goede service en uitgebreid uitleg over alle inbouw apparatuur. Alle afspraken kwamen ze na.
REACTIE VAN TRUDI
Een mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Een super team”
Door Hop op zaterdag 23 mrt 2024 24
Na wat verschillende keuken zaken te hebben bezocht terecht gekomen bij Velthuizen Keukens. Eerst wat inspiratie op gedaan en een afspraak gemaakt. Op die dag onze idee neer gelegd en ze vroegen ons of hun eigen idee ook mochten maken. Nou dat hebben we geweten wat een super mooie keuken. Alles is goed verlopen de monteurs waren echt met kennis bezig ook al ging niet alles zoals ze wilde. Met wat aanpassingen was het zo opgelost. De nazorg is ook super na een tijdje werden we opgebeld om evt uitleg te krijgen over apparatuur extra service en daar leer je veel van. Wat is het een super team!
FOTO VAN HOP
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Hop, hartelijk dank voor de mooie woorden. Fijn om te lezen dat we jullie hebben kunnen verrassen met een prachtig ontwerp. Het eindresultaat is dan ook heel mooi geworden. Veel kookplezier! Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Een top bedrijf”
Door Fam. Post op maandag 18 mrt 2024 24
Velthuizen heeft onze keuken geleverd en geplaatst, daarna hebben ze nog de bijkeuken ingericht. Het is gewoon een top bedrijf. Ze denken goed mee in oplossingen, maar wat vooral belangrijk is dat ze zich aan afspraken houden. Met dit soort verbouwingen loopt wel eens iets anders. We konden dat gerust aan hen overlaten, het komt gewoon goed. We zijn blij met de keuzes die we gedaan hebben en de begeleiding daarom heen was super!
FOTO VAN FAM. POST
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste fam. Post, wat is het mooi geworden! Goed om te lezen dat jullie zo blij zijn met de keuzes en dat we jullie goed begeleid hebben. Daar doen we het voor. Veel kookplezier! Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Zeer slechte service”
Door Dennis van Ravenswaaij op donderdag 7 mrt 2024 24
Het begon goed in de kennismaking, het ontwerp van de keuken (met oog voor detail) heeft ons overtuigd. We hebben inderdaad een mooie keuken gekregen, maar de service is beroerd. Maar liefst 11 opleverpunten na eerste installatie, toen fout op fout. Veel slordigheden met inmeten, materiaal checken, nabestellen, administratie, etc. Nu na 1,5 jaar is de keuken nog niet 100% af. Nogmaals, mooie keuken hoor, maar Velthuizen zouden we niet nog een keer doen.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Dennis, wat jammer om te lezen dat niet alles in één keer goed is gegaan. Hopelijk kunnen jullie uiteindelijk toch nog genieten van de keuken. Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Jennie en Fred Middelkoop op dinsdag 27 feb 2024 24
Wij zijn in 2023 volgens afspraak naar de showroom van Vethuizen Keukens gereden voor een informatief gesprek. Daar aangekomen werden wij hartelijk ontvangen. Het bleek dat wij een afspraak hadden met Ralph. Heerlijk relax een gesprek gevoerd met al de ideeën die wij hadden voor een nieuwe keuken.
Ook het budget werd besproken en bleek ook voor geen problemen te zorgen. Lekker verwend met drinken en een hapje. Nadat wij e.e.a. op papier hadden en ook een tekening hadden voor ontwerp, gingen wij weer huiswaarts om 2 weken later terug te komen om de keuken digitaal te bekijken. Wij wisten niet wat wij zagen. Het ontwerp sprak ons gelijk aan. Precies de keuken zoals wij wilden. Na kort overleg tussen mijn vrouw en ik, hebben wij de handen geschut met Ralph om ook verder te gaan met het uitzoeken van diverse producten.
Wij zijn na het voldane overleg zeer tevreden weer huiswaarts gekeerd in afwachting van projectleider Erwin. Erwin kwam 2 weken later om e.e.a. in te meten. En de keuken werd besteld. Paar maanden verder werd de keuken geleverd en paar dagen later geplaatst. Na wat kleine dingetjes die weer vervangen moesten worden zijn wij weer voor jaren klaar wat de keuken betreft. Erwin is naderhand nog 1x hier geweest om de keuken op te leveren.
Later werd er nog wat vervangen wat niet aan de eisen voldeed. Ook dit ging erg soepel. Kortom, vanaf de binnenkomst bij Velthuizen Keukens tot de totale oplevering zijn wij uiterst tevreden. Wij danken dus ook alle medewerkers van Velthuizen Keukens voor het uiteindelijke resultaat.
FOTO VAN JENNIE EN FRED MIDDELKOOP
+ Toon extra foto van Jennie en Fred Middelkoop
+ Toon extra foto van Jennie en Fred Middelkoop
REACTIE VAN JENNIE EN FRED MIDDELKOOP
De achterwand nadat de keuken klaar was.
REACTIE VAN JENNIE EN FRED MIDDELKOOP
Nadat keuken klaar was werd de achterwanden geplaatst.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Jennie en Fred, wat een mooi overzicht van onze werkwijze! Super dat jullie dit alles als zo prettig hebben ervaren. Namens ons allemaal; Heel graag gedaan! Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Alles verliep precies volgens planning”
Door Arie van den Bremer op zondag 4 feb 2024 24
Zeer klantvriendelijk en accuraat. Goede begeleiding bij ontwerpen van de keuken en het maken van een technisch plan. Er moest een radiator verplaatst worden, een muur gesloopt en electra worden omgelegd. De stucwerkreparatie ziet er goed uit. Alles verliep precies volgens planning. Na tekenen van de opdracht kregen we een grote doos met leuke dingen erin.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Arie, bedankt voor deze mooie woorden. Fijn om te horen dat we jullie ook hebben kunnen helpen met wat extra werkzaamheden en dat alles netjes volgens planning verlopen is. Goed dat de verkoop box in de smaak viel bij jullie, dat horen we graag. Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Fijne begeleiding en goede nazorg”
Door Van der Veen op donderdag 14 dec 2023 23
Fijne hulp bij ideeën keuken, mooie overdracht bij projectbegeleiding en nazorg achteraf. Actieve houding en lossen zelf dingen op als dat nodig is. En erg fijn, geen bullshit prijsonderhandeling en gevoel dat je oor wordt aangenaaid. Ik zou er weer mijn keuken kopen.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Van der Veen, wat super om te horen dat je de volgende keuken zo weer bij ons zou kopen! Een mooier compliment kunnen we niet krijgen. Heel veel plezier ervan! Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service ne nazorg”
Door Gerard Groot Hulze op donderdag 7 dec 2023 23
Alle reviews voor ons geven precies weer hoe ook wij het keukenkopen bij Velthuizen hebben ervaren, plezierig, kundig, meedenkend, de tijd nemend, klantvriendelijk, servicegericht etc.etc. Een jaar na plaatsing nog bellend om te vragen hoe het met de klant en keuken is vergaan. Dat we slechts 4 sterren van de 5 geven wordt veroorzaakt door enige tegenvallers bij de 3-daagse plaatsing, niet door eigen monteurs maar door een "vreemde". Bij de oplevering is echter alles goed opgepakt door de projectleider en is binnen korte tijd alles in orde gebracht met service en nazorg.
FOTO VAN GERARD GROOT HULZE
+ Toon extra foto van Gerard Groot Hulze
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Gerard, wat is de keuken mooi geworden zeg! Fijn dat jullie het grootste gedeelte van onze werkwijze als zo plezierig hebben ervaren. Het klopt inderdaad dat wij, naast ons team van eigen monteurs, samenwerken met een vaste groep ervaren ZZP-ers. Dit zijn dus wel mensen waar wij 100% op vertrouwen en waar we al geruime tijd mee samen werken. Fijn om te horen dat alles goed is opgepakt. We wensen jullie veel plezier van de keuken. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Marc de Brouwer op vrijdag 27 okt 2023 23
Wij hebben een nieuwe keuken laten ontwerpen door Velthuizen en de creativiteit en kwaliteit van materialen en apparatuur heeft onze verwachtingen overtroffen. Wij zijn echt super tevreden. Ook onderaannemers voor meerwerk aan elektra, loodgieter en sloop werd uitstekend geregeld. De service is ook buitengewoon goed, zonder mankeren komt er steeds een gratis monteur als er iets niet helemaal hangt zoals het hoort, geen gezeur alles wordt opgelost. Echt top!
FOTO VAN MARC DE BROUWER
+ Toon extra foto van Marc de Brouwer
+ Toon extra foto van Marc de Brouwer
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Marc, wat een prachtige plaatjes. Erg leuk met dat koffiehoekje zo onder het raam! Geweldig dat jullie zo tevreden zijn met zowel de onderaannemers als onze mensen. Veel plezier van de vernieuwde woning en de nieuwe keuken! Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder prettige zaak”
Door Nenni Spruijt op woensdag 25 okt 2023 23
Wij zijn zeer tevreden met de aankoop en montage van onze keuken. Bij het uitzoeken kregen we goede adviezen. Bijzonder prettige zaak die zeer aan te bevelen is. Ik heb super ingevuld, maar super+ verdienen ze ook.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Nenni, een super+ zelfs! Wat een mooi compliment, dankjewel daarvoor. Veel plezier van de keuken. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Een schitterende kwaliteitskeuken”
Door Jolien van Oers op donderdag 19 okt 2023 23
Bij Velthuizen vonden we wat we zochten voor onze totaalverbouwing: een ontwerper die met goede ideeën kwam en niet klakkeloos ons idee overnam, verrassende oplossingen bedacht en eerlijk advies gaf. Daarna was de projectleider ons vaste aanspreekpunt, die de gehele verbouwing coördineerde. Hij zorgde ervoor dat alle werkzaamheden op elkaar aansloten en stuurde iedereen op afstand aan. De communicatie was erg prettig. Nooit was iets teveel en hij was vaak nog kritischer dan wij zelf. Hierdoor voelden we ons nooit bezwaard wanneer we punten doorgaven die nog niet helemaal naar onze zin waren. Alles werd direct en nauwkeurig opgelost. Inmiddels genieten we al een tijdje van een schitterende kwaliteitskeuken en zelfs nu nog mogen we gebruik maken van de uitstekende service van Velthuizen. Zo kregen we onlangs uitgebreid advies aan huis over al onze apparaten, om alles eruit te kunnen halen wat erin zit. Ook komt na een jaar een monteur langs voor een soort APK, waarbij alles nog even nagelopen wordt en waar nodig opnieuw afgesteld wordt. Lang verhaal kort: wij zijn enorm tevreden en zouden iedereen een Velthuizen-keuken gunnen!
FOTO VAN JOLIEN VAN OERS
+ Toon extra foto van Jolien van Oers
+ Toon extra foto van Jolien van Oers
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Jolien, wat een plaatje is het geworden! Het moet een feestje zijn om daar elke avond te mogen koken. Super dat alle collega's jullie zo goed begeleid hebben. Bedankt voor de mooie woorden! Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede en klantvriendelijke service”
Door Rence van der Wal op zaterdag 14 okt 2023 23
Vanaf begin tot eind erg tevreden met de service van Velthuizen keukens. De winkel is al schitterend, maar de service stijgt daar nog bovenuit wat ons betreft. Bij het uitzoeken van de keuken was er veel geduld en veel ruimte om aanpassingen te doen. De monteurs waren vriendelijk en nauwkeurig in hun werk. En ook de service achteraf is goed bereikbaar en heel klantvriendelijk. Mochten we ooit weer een keuken nodig hebben, dan gaan we zeker hier weer terugkomen.
FOTO VAN RENCE VAN DER WAL
+ Toon extra foto van Rence van der Wal
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Rence, wat een prachtige keuken is het geworden zeg! Goed om te lezen dat jullie van begin tot eind zo tevreden zijn. Jullie zijn natuurlijk van harte welkom in de toekomst maar gezien de kwaliteit van de keuken gaat dit vast nog wel even duren. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Marijke Nieuwenbroek en Gert Warmerdam op vrijdag 13 okt 2023 23
Naar aanleiding van een advertentie in het huis-aan-huis-blad van Amersfoort zijn we een bezoek gaan brengen aan Velthuizen Keukens. We werden gelijk zeer hartelijk ontvangen. Deze ontvangst werd voor ons de leidraad in het contact met Velthuizen. Iedere medewerker waar we contact mee hadden, luistert naar ons. Velthuizen heeft de gehele verbouwing van ons appartement ontzorgt. Ze denken van A tot Z en zelfs daaraan voorbij met je mee. De klantvriendelijkheid en service staat zeer hoog in het vaandel en wordt op elk moment ook echt waargemaakt. Resultaat een mooie keuken en nog veel meer. Dat geeft ons de gelegenheid te genieten van een mooi huis.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Marijke en Gert, hartelijk dank voor deze mooie woorden! Ontzettend fijn om te lezen dat we jullie zo hebben mogen begeleiden bij de gehele verbouwing en naast de keuken ook nog wat meer. Geniet van jullie nieuwe woning! Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Wim en Marlies Wieser op woensdag 11 okt 2023 23
Wij hebben een keuken gekocht, de oude keuken weg laten halen en alle voorkomende werkzaamheden laten doen. Het is volgens afspraak verlopen en wij zijn super tevreden. Kort nadat keuken was geplaatst kwam er een medewerkster van Veldhuizen langs om navraag te doen en uitleg te geven over de nieuwe apparatuur. Super.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Wim en Marlies Wieser, leuk dat we bij jullie een totaaltraject met slopen en andere werkzaamheden hebben mogen doen. Fijn dat alles volgens afspraak is verlopen. Veel kookplezier gewenst! Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Een superervaring”
Door Henny Courtier op maandag 2 okt 2023 23
Wat een superervaring! Vanaf het begin tot het eind. We werden uit onze comfortzone gehaald door de tekeningen gemaakt door de architect. Maar wat is het mooi geworden. Zeer deskundige en vriendelijk personeel. Goed projectmanagement en minstens evenzo goede nazorg. Daarna ook nog een volledige uitleg over de apparatuur. Niets is teveel om je een goed gevoel te geven van je aankoop.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Henny Courtier, wat een prachtige woorden, dankjewel! We zijn blij dat jullie alles zo goed hebben ervaren. Daar doen we het voor! Veel plezier van de keuken. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Blink / Lanphen op vrijdag 8 sep 2023 23
Wij zijn wat keukeleveranciers af geweest voor het vinden van de juiste keuken maar helaas was er altijd wel iets wat wij graag wilden niet mogelijk. Dat veranderde gelukkig toen wij bij Velthuizen keukens binnen stapten. Vanaf het eerste moment werden wij goed geholpen en bleek er ineens toch heel veel mogelijk waarvan wij in eerste instantie dachten dat dit dus niet kon. Wat wij ook als heel fijn hebben ervaren zijn de twee gesprekken die daarop volgde. De eerste was voor het ontwerp van de keuken en de tweede ter verificatie en eventuele aanpassingen. Ook hier werd er veel tijd en aandacht besteedt aan de details en werden alle keuzes goed gepresenteerd voorzien van prijskaartje . Dit maakte het kopen van de keuken een prettige en transparant proces en hebben wij als zeer fijn ervaren. De montage ging echt super en werd door echte vaklui gedaan. Het was wel nog even wachten op wat apparatuur maar kregen wij tijdelijk de kookplaat en oven te leen van Velthuizen. Uiteindelijk werd alles keurig geleverd en gemonteerd en hebben wij zelfs nog een uitleg gehad van Gerdine over alle functies van de apparaten. Hier hebben we toch ook weer veel van geleerd. Kortom ik zou iedereen die op zoek is naar een keuken aanraden om eerst is langs te gaan bij Velthuizen Keukens.
FOTO VAN BLINK / LANPHEN
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Blink/Lanphen, wat goed om te horen dat we jullie wensen konden waarmaken. Zo te lezen hebben alle collega's weer hun uiterste best gedaan. Het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn! Geniet ervan. Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met het eindresultaat”
Door Edwin en Dianne Zonder op vrijdag 18 aug 2023 23
In de prachtige showroom werden wij deskundig geholpen in de zoektocht naar onze nieuwe keuken. De heerlijke taartjes en hapjes die daarbij geserveerd werden, maakten de bezoekjes een feestje. De keuken is geplaatst door vriendelijke en professionele monteurs en we zijn dan ook superblij met het eindresultaat.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Edwin en Dianne Zonder, super dat jullie zo goed zijn geholpen en in de watten werden gelegd in de showroom. Geniet van de keuken! Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Koop hier je keuken”
Door R van Helden op vrijdag 11 aug 2023 23
Vanaf het moment dat je de showroom binnen stapt voelt het goed niks geen dwang maar alles ontspannen,en dat is gebleven totdat de keuken is geplaatst.
Goede uitleg en ideeën bij de aanschaf, het traject wat volgt na de koop was ook super. Datum van plaatsen is driekeer uitgesteld en toen we belde met ons aanspreek punt dat woning opeens 7 weken eerder werd opgeleverd is er alles in werking gezet om midden in de bouwvak de keuken te plaatsen. Ook het plaatsen was super en netjes. Ook het vaste aanspreek punt komt nog langs. Bewust noem ik geen namen want het hele team werkt grandioos. Kan alleen maar zeggen, koop hier je keuken!
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste R. van Helden, wat een mooie woorden, hartelijk dank! Fijn dat de hele ervaring zo goed is bevallen. En jullie hebben helemaal gelijk, elke keuken doen we met het hele team! Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie loopt niet fijn en veel opleverpunten”
Door Jan Overvest en Gerda van Oss op donderdag 10 aug 2023 23
Een nieuwe keuken aangeschaft. In de winkel goed geholpen alhoewel er aan sommige dingen niet gedacht was. Daar kwamen we zelf later achter (b.v. hoge kast beter in 2 delen wegens zwaarte door mandjes in de deur, niet aangegeven dat sommige planken minder diep zijn, onder de bora minder diepe lades was ook niet aangegeven en leuk een grote gootsteen maar niet wetende dat de druk van de kraan minder is waardoor het water niet overal komt in de gootsteen). In december 2022 is de keuken geplaatst. Logisch dat er opleverpunten zijn maar wel erg veel. Nu, augustus 2023, zijn er nog steeds opleverpunten. Dit na plaatsen van nieuw aanrechtblad en opnieuw kitten. Communicatie loopt niet goed, antwoord op mail duurt erg lang. Mail met diverse opleverpunten probeer ik overzichtelijk te maken terwijl ik een mail retour krijg met andere benamingen. Hierdoor ook miscommunicatie. Nu weer wachten totdat de laatste opleverpunten gedaan kunnen worden, vertrouwen is aardig weg. Toch hopen we dat het nog in orde komt, heel snel. Uiteindelijk hebben we hiervoor betaald.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Jan Overvest en Gerda van Oss, wat jammer om te lezen dat jullie ontevreden zijn. Dat is natuurlijk niet onze bedoeling. We begrijpen dat onze collega druk bezig is om het op te lossen en hopen dat jullie spoedig van de keuken kunnen genieten. Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Mattijs en Denise Hubers op woensdag 5 jul 2023 23
Wij wilden graag een nieuwe keuken met een kookeiland. We hadden een schets gemaakt. Aan de hand van deze schets zijn we 'gekoppeld' aan verkoopadviseur Ralph. Het bleek veel meer dan een keuken kopen, het was een hele belevenis! Ralph heeft goed geluisterd en heeft toen zijn creatieve brein de vrije loop gelaten. Wat een ontzettend mooi ontwerp is het geworden, een echte droomkeuken! Ralph keek verder dan de keuken. We kunnen stellen dat Ralph een volledig interieurontwerp heeft gemaakt voor de begane grond van onze woning. En toen we hoorden dat er ook meubels op maat gemaakt kunnen worden met dezelfde materialen als de keuken, hebben we Ralph ook gevraagd om een ontwerp voor onze woonkamer. Ook dat ontwerp is fantastisch geworden! Na de verkoop volgt een heel proces. Dat proces is strak geregeld, met vaste contactpersonen en er is flexibel meegedacht tijdens de montage. Na de oplevering zelfs nog een persoonlijke, uitgebreide uitleg gehad over de apparatuur. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar dit bedrijf is echt een aanrader!
FOTO VAN MATTIJS EN DENISE HUBERS
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Mattijs en Denise Hubers, wauw wat een plaatje zeg! Prachtig ook dat we niet alleen de keuken mochten ontwerpen en plaatsen, maar ook voor de rest van de benedenverdieping én de woonkamer jullie mochten helpen. Geniet ervan! Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Trudy op zaterdag 1 jul 2023 23
Wij zijn erg tevreden met onze keuken! Het begin was direct al goed, de gastvrijheid en uitleg was buitengewoon, verkoper nam de tijd niets was hem teveel. De projectleider nam veel taken van ons over wat zeer prettig was, de planning liep daardoor super goed! Na het plaatsen van de keuken werd er nog extra uitleg gegeven over alle apparaten wat verrassend was. Blij met onze keus bij Veldhuizen keukens!
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Trudy, wat fijn dat jullie zo tevreden zijn! Zo te lezen hebben alle collega's weer gedaan waar ze goed in zijn zodat jullie nu echt kunnen genieten van jullie keuken. Hartelijk dank voor de mooie woorden! Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig eindresultaat”
Door Fam. Arts op vrijdag 23 jun 2023 23
Wij zijn ontzettend tevreden over de professionele begeleiding bij het maken van keuzes, de service, het prettige contact en de levering. Het eindresultaat is prachtig! We raden Velthuizen keukens iedereen aan!
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste familie Arts, bedankt voor deze mooie woorden. We hebben jullie uiteraard graag geholpen in alles. Veel plezier van de keuken! Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer mooie keuken”
Door M Brkan op vrijdag 19 mei 2023 23
We zijn geholpen door n ervaren verkoper die ons zeer fijn geholpen heeft
Wij zijn super tevreden met de aankoop van onze nieuwe keuken die wij gekocht hebben in December vorig jaar. Wat zo fijn was, is dat alles geregeld werd van loodgieter, stukadoor, schilder tot elektricien. Maar vooral hebben zij vakbekwaam personeel in diens die de keukens plaatsen. Al met al n zeer mooie keuken waar wij zeker nog vele jaren plezier van zullen hebben.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste M. Brkan, super om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over de keuken en jullie weer jaren vooruit kunnen. Hartelijk dank voor het compliment over ons personeel en de onderaannemers die we inhuren, dat gaan we zeker doorgeven aan de desbetreffende personen. Geniet van de mooie keuken! Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Blij dat we met Velthuizen in zee zijn gegaan”
Door Rudy & Els op donderdag 11 mei 2023 23
Na 27 jaar was onze hoekkeuken aan vervanging toe. Na de eerste oriëntaties in de keukenwereld in Amersfoort waren wij wat ontmoedigd. De wens om op een andere plek in de keuken over te stappen op inductie met een eigen afzuigsysteem, dus zonder afzuigkap, bleek vaak technisch niet mogelijk. N.a.v. de uitstekende reviews op Qasa zijn wij maar eens een kijkje gaan nemen bij Velthuizen in Woudenberg. Hun uitgangspunten en werkwijze sprak ons aan. Bovendien wilden wij de oude keuken er uit, gasleidingen weg, nieuwe electra aansluitingen en diverse stuc- en schilder werkzaamheden. En een duurzame keuken, net onder het topsegment. Uit het gesprek met Dennis werd duidelijk dat dit allemaal mogelijk was en enhousiast kwamen wij terug voor de presentatie en prijsstelling. Wij wisten dat het aardig aan de prijs zou zijn maar over 30 jaar gerekend valt het best mee..Uiteindelijk bleek deze uit 3 gelijke delen te bestaan; de keuken, de apparatuur en de verbouwing. In 3 weken tijd (waarvan 1 week voor het drogen van het stucwerk) werd door opeenvolgende vakmensen in een strakke planning o.l.v. projectleider Marcel alles tot in de puntjes uitgevoerd. Het was duidelijk te merken dat iedereen wist wat er moest gebeuren en als het nodig was werd een creatieve oplossing ter plekke bedacht. Wij vonden het helemaal top hoe alles -tot aan een uitleg thuis over de apparatuur aan toe- is uitgevoerd en kunnen alleen maar vol lof zijn. Wij genieten iedere dag van onze keuken en zijn blij dat we met Velthuizen in zee zijn gegaan want niet alleen de keuken is belangrijk maar zeker ook hoe deze ontworpen en geplaatst is.
FOTO VAN RUDY & ELS
+ Toon extra foto van Rudy & Els
+ Toon extra foto van Rudy & Els
+ Toon extra foto van Rudy & Els
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Rudy en Els, wat super leuk om te lezen dat jullie, na wat ontmoedigende ervaringen, bij ons toch weer het enthousiasme terugvonden. Top dat we ook de verbouwing hebben mogen doen en dat onze planning weer zo lekker op elkaar aansloot. Op onze beurt genieten wij dan weer van jullie prachtige review en wensen we jullie heel veel plezier van de keuken. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Een 10+”
Door Hedy en Jurgen op maandag 1 mei 2023 23
In september 2022 hebben wij een eerste kennismaking gehad met Velthuizen Keukens. Samen met de ontwerper van Velthuizen Keukens (Dennis) hebben wij onze keuken samengesteld. Wat zeer prettig was, was dat Dennis meedacht en ons goede adviezen gaf. Wij kregen het uiteindelijke resultaat in een 3-D animatie te zien. Velthuizen maakt gebruik van een projectleider (Gert-Jan). Voorafgaande aan de installatie tot aan de uiteindelijke oplevering hebben wij regelmatig contact gehad met Gert-Jan. Gert-Jan zag toe dat alles volgens afspraak werd geïnstalleerd. Wij hebben diverse functionarissen van Velthuizen Keukens over de vloer gehad, allemaal zeer professioneel en betrokken medewerkers. Wij hebben gekozen voor Velthuizen Keukens omdat zij alles (sloop van de oude keuken, aanpassingen elektriciteit, loodgieterswerk, stukadoorswerk tot plaatsing van de nieuwe keuken) kunnen regelen. Wij werden volledig ontzorgd. Velthuizen Keukens doet wat zij beloofd! Van ons krijgt Velthuizen Keukens een 10+ score.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Hedy en Jurgen, wauw! Wat een mooi cijfer! Hartelijk dank daarvoor. Heel fijn om te lezen dat alles goed verlopen is en jullie volledig ontzorgd werden door de collega's. We wensen jullie heel veel plezier van de keuken. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Hendrik en Corina op maandag 24 apr 2023 23
Wij hebben een keuken gekocht bij Velthuizen Keukens. Vanaf het gesprek in de showroom tot het laatste gesprek bij ons in de nieuwe keuken is super gegaan. Wij wisten dat een aantal gekozen apparatuur niet direct leverbaar zou zijn, bij het installeren van de keuken, netjes werden wij hiervan op hoogte gehouden. Tijdens het plaatsen kwam Gert Jan, projectbegeleider, kijken hoe het gaat. Dit vonden wij al bijzonder. Een aantal weken erna zijn we benaderd of we nog interesse hadden in uitleg over de apparatuur, wat er allemaal mogelijk is! Dit was super fijn. Kortom wij zijn super tevreden, en raden aan om een keuken te kopen bij Velthuizen Keukens te Woudenberg.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Hendrik en Corina, fijn dat alles zo goed is gegaan, dat lezen we graag natuurlijk. Inderdaad gaan onze projectbegeleiders altijd even bij de monteur langs om hem te helpen met eventuele vragen of om punten door te spreken. Ideaal natuurlijk, want zo voorkomen we foutjes. Jammer dat jullie nog in de periode zaten waarin de apparatuur een lange levertijd had, maar gelukkig kunnen jullie inmiddels lekker koken. Leuk dat jullie ons aanraden en we wensen jullie veel kookplezier in de mooie keuken. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Marco en Thea Dekker op zondag 23 apr 2023 23
Wij hadden een vrij kleine keuken met weinig daglicht. We wilden daarom graag een stuk uitbouwen met een glazen pui en een grote lichtstraat. Door de uitbouw kon er een ruim kookeiland geplaatst worden met een mooie ingebouwde kastenwand met koffiecorner en wijnklimaatkast. Ook zijn er in het woongedeelte een gashaard en een cinewall gebouwd in dezelfde stijl als de keuken. Dit heeft geleid tot een prachtig resultaat. Johan Bogerd heeft ons heel goed geholpen bij het keukenontwerp en heeft goed naar onze wensen geluisterd. Projectbegeleider Gijsbert van de Heetkamp was nauw betrokken bij het realiseren van het hele project.


Door drukte en problemen met levertijden liep niet alles vlekkeloos, maar uiteindelijk is alles goed opgelost en perfect opgeleverd. Gerdine Nout heeft ons heel goede uitleg gegeven over de apparatuur. Wij zijn heel blij met het eindresultaat, Marieke heeft hier een prachtige fotoreportage van
gemaakt. Wij kunnen Velthuizen Keukens bij iedereen aanbevelen!
FOTO VAN MARCO DEKKER
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Marco en Thea, wat een prachtige keuken is het geworden en wat een verbouwing hebben we bij jullie uit mogen voeren! Leuk dat we bijna de hele benedenverdieping bij jullie onder handen hebben mogen nemen. Het eindresultaat liegt er dan ook niet om! Goed om te lezen dat de collega's zo hun best hebben gedaan. Jammer dat er wat dingen mis zijn gegaan maar gelukkig hebben we dit op kunnen lossen. Hartelijk dank voor de aanbeveling en geniet van de prachtige keuken! Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Denise Roodenburg op zaterdag 22 apr 2023 23
De eerste keer dat we binnen liepen dachten we: we zitten verkeerd! Veel te dure keukens. Na een rondje keukenwinkels bleven we terug denken aan velthuizen, toch een gesprek aanvragen. Ze bleken voor ieder budget een keuken te kunnen vormgeven. En hoe! De keuken is precies wat we wilden, en prachtig! Er wordt overal aan gedacht, en ook na het plaatsen van de keuken is de service geweldig. Wij raden iedereen aan bij Velthuizen een keuken te kopen!
FOTO VAN DENISE ROODENBURG
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Denise, wat fijn om te lezen dat jullie je toch niet af hebben laten schrikken door de luxe keukens in onze showroom. Inmiddels hebben we dit iets aangepast en zijn er meer betaalbare keukens bijgekomen in onze showroom. Want zoals je zelf schrijft; 'We kunnen voor ieder budget een keuken ontwerpen.' Uiteraard zonder in te leveren op de service en kwaliteit zoals jullie ook ervaren hebben. Geniet van de prachtige keuken! Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Niks dan lof”
Door Karin van Gog op donderdag 13 apr 2023 23
Op de eerste plaats voel je je erg welkom bij Velthuizen. Er wordt goed naar je geluisterd en ze denken heel goed met je mee. Zeker in mijn geval met een onhandige keuken qua oppervlak en lage ramen. Nadat je de keuken hebt gekocht krijg je een projectleider die alles organiseert met echte vakmensen. Bij mij moest de oude keuken eruit en ik heb dus gebruik gemaakt van de loodgieter, stukadoor en schilder, de elektriciteit was in eigen beheer. Erwin heeft dit heel goed gedaan en bij vragen kon ik bij hem terecht. Kortom niks dan lof voor Velthuizen. Als je een keuken gaat kopen ga zeker bij ze langs.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Karin, hartelijk dank voor alle lof. Goed om te lezen dat alles zo goed is gegaan en dat je je vanaf het begin welkom hebt gevoeld bij ons. Leuk ook dat we de hele verbouwing hebben mogen doen en dat dit goed begeleid is door Erwin. Geniet van de keuken! Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Francien en Kees Haars op donderdag 6 apr 2023 23
Vorige week, donderdag 30 maart 2023, is met het plaatsen van de vensterbank in onze nieuwe keuken, het 'avontuur' dat op 13 oktober 2022 met een bezoek aan Velthuizen Keukens begon, afgerond. En we kunnen alleen maar zeggen: het was een geweldig avontuur. Vanaf de start in de winkel (Mark Molenaar, dankjewel, je hebt ons geweldig op weg geholpen) tot aan de oplevering is alles perfect verlopen en is het resultaat fantastisch. Niet alleen de keuken is nieuw, maar de hele beneden verdieping heeft een metamorfose ondergaan. Dankzij het meedenken, de geweldige communicatie, een strakke planning en het werkplezier van de projectbegeleider Erwin Oussoren en het resultaat, zijn wij heel erg tevreden. Complimenten voor iedereen (stukadoors, elektriciens, loodgieter, timmerman, schilder en keukeninstallateurs) voor het vakmanschap. Kortom: Velthuizen Keukens kunnen wij van harte aan bevelen!
FOTO VAN FRANCIEN EN KEES HAARS
+ Toon extra foto van Francien en Kees Haars
+ Toon extra foto van Francien en Kees Haars
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Francien en Kees, ook jullie hebben mogen ervaren dat we hele verbouwingen kunnen realiseren. Geweldig dat alles zo ontzettend goed is bevallen! De complimenten aan Erwin en Mark hadden jullie ook al persoonlijk doorgegeven en we hebben ervoor gezorgd dat de betreffende vakmannen ook jullie complimenten hebben gekregen. Dit geeft ons weer positieve energie, dus dank je wel daarvoor! Het eindresultaat is dan ook prachtig geworden en we willen jullie veel kookplezier toewensen. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Arno van Ee op donderdag 30 mrt 2023 23
Vanaf het moment dat we de winkel in kwamen hadden we een goed gevoel. We werden goed geholpen, er werd mee gedacht hoe we de keuken het beste konden plaatsen. Zelfs zoiets simpels als kasten juist op elkaar uitlijnen werd aan gedacht. Er werd zelfs een keer voor ons gekookt toen we alleen 's avonds de mogelijkheid hadden om langs te komen! Na de bestellingen was het contact goed over wanneer de keuken geplaatst zou worden en wanneer de spullen gebracht zouden worden. We zijn super tevreden met de kwaliteit van de keuken, tevreden over het monteren, tevreden over het contact en tevreden over de mensen die ons geholpen hebben.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Arno, jullie hebben kennis mogen maken met een heel bijzondere extra service. Het gebeurt niet vaak dat onze adviseurs in de gelegenheid zijn om een avond afspraak te maken dus fijn dat jullie het zo waarderen. 3 keer het woord tevreden en een 5-sterren review zegt genoeg. Hartelijk dank hiervoor. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastische keuken”
Door R.J. Schweigl op dinsdag 28 mrt 2023 23
Twee jaar geleden hebben wij een keuken besteld voor onze nieuwbouw woning. Wij zijn toen erg goed geholpen. Na 1,5 jaar zijn wij nog een keer terug geweest om alles definitief te maken, geen wijziging was teveel en werd weer heel goed meegegdacht en geadviseerd. Onlangs is de keuken zeer vakkundig geplaatst, men heeft zeer netjes gewerkt en al het verpakkingsmateriaal weer mee terug genomen. De projectleider heeft alles heel goed begeleid en bij vragen adequaat gehandeld. Alles werkt en ziet er tip top uit. Onze dank gaat uit naar het hele Velthuizen team voor een fantastische keuken.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste familie Sweigl, heel graag gedaan uiteraard! Top dat alles zo goed is verlopen en jullie nu lekker kunnen genieten van jullie nieuwe woning en keuken. Best een spannende keuze als je al 2 jaar van tevoren keuzes moet maken over de keuken, dus extra leuk als het dan allemaal op z'n pootjes terecht komt. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Een prettig bedrijf”
Door Sidney op vrijdag 24 mrt 2023 23
Prettige familie/bedrijf om mee te werken ook als het niet helemaal gaat zoals je had gehoopt. Word geschakeld en opgelost. Ik raad het iedereen aan om zijn keuken daar te kopen.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Sidney, jammer dat de keuken niet vlekkeloos is gegaan bij jou. Wel heel fijn om te lezen dat alles is opgelost! Bedankt voor je aanbeveling en geniet van je nieuwe keuken. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Een prima ervaring en geweldige service”
Door Hr. en Mevr. Hoekstra-Kraak op donderdag 16 mrt 2023 23
Gastvrije ontvangst, plezierig contact met zowel de ontwerper, als de projectbegeleider, de installateurs en allen die voorbereidende werkzaamheden deden zoals loodgieter, stukadoor, elektricien, schilder, parket mensen.
Er werd goed de tijd genomen om met ons te bespreken, hoe de voor ons mooiste/adequate keuken er uit zou komen te zien. Al onze wensen konden worden ingepast. Projectbegeleider vriendelijk en consciëntieus, ontzorgde ons door alles wat er nodig was te regelen en ons te voorzien van een tijdslijn, waarvan vrijwel niet werd afgeweken. Korte lijntjes tussen de werklieden en projectbegeleider onderling. Alles verliep volgens plan. Een enkele kleinigheid werd later prima hersteld. Na drie maanden bezocht een leuke medewerkster ons en legde ons alle mogelijkheden van de apparatuur nog eens extra uit. Kortom wij zijn zeer tevreden, een prima ervaring en geweldige service.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste heer en mevrouw Hoekstra-Kraak, fantastisch dat we bij jullie een complete verbouwing mochten uitvoeren! We vinden het fijn om te horen dat jullie wensen konden worden ingepast en dat onze projectbegeleider alle lijntjes goed in handen hield en ervoor zorgde dat de planning gehaald werd. Fijn dat onze nazorg jullie ook zo goed is bevallen. Bedankt voor deze mooie woorden. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Schipper op woensdag 15 mrt 2023 23
Vanwege de uitbouw van onze woning was daar ook het moment waar we lang naar uit hebben gezien: een nieuwe keuken. Omdat de woonkamer groter is geworden was dit ook onze kans om de keukenopstelling te veranderen. Het eindresultaat hadden we niet helemaal van te voren bedacht, maar is het resultaat van goed meedenken. Het is gelukt om onze vooraf bedachte eisen een plek te laten geven in de keuken. Naast het eindresultaat, een keuken waar we nu al een jaar van genieten, zijn we zeer tevreden over de manier waarop dit alles tot stand is gekomen. Aan alles is gedacht. De monteurs werken erg netjes en zijn oplossingsgericht en de projectbegeleiding is goed. Wat helemaal top is, is de nazorg van Velthuizen keukens om je als klant te helpen bij het optimaal benutten van de mogelijkheden van de keukenapparatuur. Ons goede gevoel vooraf is wat ons betreft een terecht gevoel gebleken. Velthuizen Keukens is een aanrader als je dit alles op waarde weet te schatten en wat betreft de prijs geen doldwaze kortingen verwacht, maar meer realistische prijzen en transparantie daarin.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste familie Schipper, super om te lezen dat onze adviseur zo goed meegedacht heeft, en er zo voor heeft gezorgd dat al jullie wensen in de keuken verwerkt zijn. Heerlijk dat het goede gevoel dat jullie aan het begin hadden niet veranderd is en dat we dat waar hebben kunnen maken. Heel veel plezier van jullie keuken. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Service goed geregeld en communicatie perfect”
Door Raymond Abdoelkarim op maandag 27 feb 2023 23
In corona tijd een nieuwbouwwoning gekocht in Groningen en woonde destijds nog in Utrecht. Na twee jaar is de woning opgeleverd en Velthuizen Keukens heeft de keuken geïnstalleerd en recent nog lang geweest om e.e.a. aan te passen. Kan niet anders zeggen dat ze een prima werk hebben afgeleverd. Service goed geregeld, communicatie perfect en de keuken zelf is helemaal top! Kan dus niet anders dan dit bedrijf aan een ieder aan te bevelen, ook als je niet in het midden van het land woont! Top bedrijf en dito product!
FOTO VAN RAYMOND ABDOELKARIM
+ Toon extra foto van Raymond Abdoelkarim
+ Toon extra foto van Raymond Abdoelkarim
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Raymond, we zijn wel gewend om een eindje uit de buurt van Woudenberg te zitten, maar Groningen staat wel in onze top 3 qua langste afstanden dus extra leuk om dan zo'n mooie review te lezen. Het is een prachtige keuken geworden en gelukkig heeft de communicatie en de service niet geleden onder de afstand. Die aanbeveling is waar we het voor doen. Geniet van de mooie keuken. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Schulten op vrijdag 24 feb 2023 23
Wij hebben sinds kort een nieuwe greeploze keuken met combi-stoomoven, inductiekookplaat, vaatwasser en koelkast. Nadat we ter oriëntatie vier verschillende keukenbedrijven hadden bezocht, waren we er snel uit dat we voor Velthuizen gingen kiezen. We werden zeer gastvrij ontvangen, ze namen alle tijd voor onze wensen/vragen en kwaliteit- prijsverhouding was goed, etc. (we kunnen er nog veel meer positiefs over vertellen, maar ga kijken en ervaar het zelf). Bij aankoop kun je bij hen, tijdens de inbouw, totaal 'ontzorgd' worden. Hier hebben wij voor gekozen. Onze projectbegeleider heeft alles tot in de puntjes geregeld en de keukenmonteur heeft de keuken perfect geïnstalleerd en nam geen genoegen met een negen. Het moest helemaal goed naar zijn en onze tevredenheid.
Na twee maanden kregen we een afspraak met Gerdine. Zij heeft ons alle apparatuur uitgelegd. Geweldig was dit! We hebben erg veel van haar geleerd en we raden iedere klant van Velthuizen aan hier gebruik van te maken.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste familie Schulten, wat leuk om te lezen dat jullie al vanaf het eerste bezoek besloten om voor ons te kiezen. Fantastisch dat onze monteur geen genoegen nam met een 9. Een 10 is het cijfer waar we voor gaan en dan is het éxtra leuk dat we die ook van jullie hebben gekregen door middel van deze review. Hartelijk dank daarvoor. Geniet van de mooie keuken! Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Super eindresultaat”
Door Arend en Diena Reijm op vrijdag 24 feb 2023 23
Eind 2022 hebben wij voor onze nieuw aangebouwde keuken, een dubbele 'landelijke' keukenopstelling gekocht bij Velthuizen keukens te Woudenberg, en is afgelopen week geplaatst. Een specifieke smaak om een 'oud groene' keuken te plaatsen in een keuken met eiken spanten, eiken balkenplafond en eiken dakbeschot, in combinatie met hardsteen look vloertegels. Velthuizen heeft ons hierin top geadviseerd, om het juiste te kiezen, niet door te slaan, etc. Alles is conform afspraak en planning verlopen en keurig netjes opgeleverd. Zonder na leveringen, manco's o.i.d. Met Velthuizen kun je duidelijk afspraken maken, en worden ook nagekomen. Echt een aanrader om voor uw keuken bij Velthuizen langs te gaan.
FOTO VAN AREND REIJM
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Arend en Diena, wat een plaatje zeg die keuken van jullie! Deze kleur in combinatie met de eiken balken en spanten is inderdaad echt prachtig! Echt een keuken van nu, die past bij de sfeer van toen. Heel fijn om te horen dat alles conform afspraak is verlopen en dat we ons aan onze afspraken hebben gehouden. Bedankt voor de aanbeveling. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Grote pluim”
Door Hans de Haan op woensdag 22 feb 2023 23
Wij hebben een prachtige keuken gekocht eind 2015 bij Velthuizen. We waren zeer tevreden over het ontwerp en de installatie. Eind 2022 ging onze Neff (stoom)oven kapot, compleet doorgeroest aan de binnenkant van de oven, garantie voorbij, maar een oven van 7 jaar oud helemaal total loss? Contact gezocht met Velthuizen en ook zij waren zeer verbaasd. Velthuizen heeft contact opgenomen met Neff en na veel heen en weer gepraat en inspectie door Neff technicus hebben we een complete nieuwe Neff oven gekregen met bijbetaling van een redelijk bedrag. Grote pluim voor de service en inspanning van Arno Velthuizen!
FOTO VAN HANS DE HAAN
+ Toon extra foto van Hans de Haan
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Hans, wat vervelend dat jullie oven zo snel last had van roest. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Gelukkig hebben we, na wat inspanningen, jullie toch weer blij kunnen maken met een nieuwe oven. De pluim is doorgegeven aan Arno, dat zorgde voor een brede glimlach, en nog meer zin in een nieuwe werkdag, dus bedankt daarvoor ;). Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is super mooi geworden”
Door Familie Sangers op zaterdag 17 dec 2022 22
Wij zijn heel tevreden over Velthuizen Keukens. Mooie winkel en vriendelijk en kundig personeel. We zijn heel fijn geholpen door Johan en hebben goede adviezen gekregen bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken. De keuken was vlot gemonteerd en is super mooi geworden! I.v.m. leveringsproblemen kwam de vaatwasser wat later, maar dat is prima opgelost met een nette vervangende vaatwasser. Hier is netjes over gecommuniceerd. Ook het bezoek van Gerdine met uitgebreide tips en tricks over de apparatuur was heel fijn. Top service. We zijn nog steeds heel blij met onze prachtige keuken. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden!
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste familie Sangers, heel fijn dat jullie zo blij zijn met jullie prachtige keuken! Goed om te horen dat jullie goed geadviseerd zijn en dat het probleem met de vaatwasser netjes opgelost is. Heel veel plezier van de keuken en er komen vast lekkere gerechten uit de keuken met de komende feestdagen. Geniet ervan! Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Al met al top”
Door Jauk Hellevoort op vrijdag 25 nov 2022 22
Een fijn bedrijf vanaf het binnenstappen van de showroom. Niet (te) opdringerig, je kunt rustig kijken en vragen stellen. Samen met Ricardo een keuken samengesteld naar onze wensen. Van het gas af (inductie), een simpele maar degelijke oven (miele), en een grote koelkast. De samenwerking tussen onze aannemer (WTO) en Velthuizen ging prima. Er moesten wat aanpassingen in het stucwerk zodat de vensterbanken beter geplaatst konden worden. Fijne tip om alle oude apperatuur nog even te bewaren. In deze tijd komt niet alles meer op tijd van de fabriek af. Oude en nieuwe netjes geinstalleerd. En nadat alles goed was geleverd nog een fijne "knoppen afspraak" (hierin wordt alle apperatuur nog eens uitgeleg) met Gerdien. Al met al top.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Jauk, wat super dat alles zo goed is gegaan en jullie van begin tot het einde een fijn gevoel hebben gehouden bij ons. Daar doen we het voor! Geniet van de keuken en fijne feestdagen voor jullie! Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne en heldere communicatie”
Door Joanna Thijs op vrijdag 11 nov 2022 22
Goed advies, kwaliteit en goede service ook na het plaatsen van de keuken! Extra service bij montage door maken van vensterbank. Er wordt echt meegedacht. Ook fijne en heldere communicatie van begin tot eind.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Joanna, fijn om te lezen dat onze collega's er, ook bij jullie, alles aan gedaan hebben om een topresultaat neer te zetten. Zo hoort dat. Geniet van de keuken! Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch resultaat”
Door Marja en Krijn van Baren op maandag 31 okt 2022 22
Complete keuken gekocht. Uitstekend advies, begeleiding en netjes geplaatst. Kortom, wij zijn zeer tevreden en zullen dan ook zeker Velthuizen Keukens aan anderen aanbevelen om eens in hun showroom te gaan kijken!
FOTO VAN MARJA EN KRIJN VAN BAREN
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Marja en Krijn, bedankt voor deze mooie woorden en de aanbeveling. We zijn blij te lezen dat jullie zo tevreden zijn. Het is dan ook een mooie keuken geworden! Heel veel plezier ervan. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Hans en Ellen Reijnen op vrijdag 21 okt 2022 22
De ervaring in de showroom was prima, Levering en plaatsing van de keuken ging goed. Dat sommige apparaten niet leverbaar waren is niet aan Velthuizen Keuken te wijten en is met ruil apparatuur goed opgelost. Nazorg is prima, met een goede uitleg over de apparaten.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Hans en Ellen, dank voor de mooie review! Goed om te lezen dat alles goed is verlopen en dat we jullie in tussentijd van dienst zijn geweest met nood-apparatuur. Geniet van de keuken! Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig eindresultaat”
Door Beau en Robin op dinsdag 4 okt 2022 22
Fantastisch geholpen in de showroom met een prachtig eindresultaat. Super blij met onze mooie keuken voor een mooie prijs. Afspraken zijn goed nagekomen en we kregen een aantal weken na oplevering een uitgebreide uitleg over de combi stoom oven.
FOTO VAN BEAU EN ROBIN
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Beau en Robin, wat een plaatje! Fijn om te lezen dat jullie blij zijn met de mooie keuken. Het doet ons goed om te horen dat alle afspraken goed nagekomen zijn. Zo hoort dat! Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
REACTIE VAN PATRICK
Welk keuken werkblad is hier gebruikt? Is dat hout of soort kunstof? Kunt u een foto hiervan sturen.
Reactie of foto toevoegen
“Niet twijfelen, echt een aanrader”
Door Fam Koppenol Bilthoven op vrijdag 30 sep 2022 22
We zijn ontzettend goed geholpen door het Velthuizenteam. Een mooie keuken binnen ons budget, er werd goed meegedacht, alles volgens afspraak geregeld. Plaatsing door eigen personeel en netjes alles aangepast en afgewerkt. Ook de service achteraf was prima, We kunnen nog steeds met vragen terecht, er kwam iemand bij ons thuis om de apparatuur uit te leggen en er zit een apk in waar we over een jaar gebruik van kunnen maken. Niet twijfelen, echt een aanrader!
FOTO VAN FAM KOPPENOL BILTHOVEN
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste fam. Koppenol, wat goed om te zien dat de oven al zo lekker gebruikt wordt. Dat ziet er heerlijk uit! Fijn om te horen dat alles goed is gegaan en jullie mogen blij zijn met het eindresultaat! Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geregeld”
Door Henny Michels op vrijdag 9 sep 2022 22
Heel blij met mijn nieuwe (relatief kleine) keuken. Door projectleider Gert Jan is alles in goede banen geleid volgens de afspraken. Van begin tot het eind prima geregeld. Goede service en vriendelijke, bekwame mensen.
FOTO VAN HENNY MICHELS
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Henny, wat een mooie keuken is het geworden en we vinden hem zeker niet klein hoor! Je hebt lekker veel berg- en werkruimte op deze manier. Fijn om te horen dat je blij bent met de hulp van collega Gert-Jan en alle andere collega's. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte nazorg”
Door Roos op donderdag 28 jul 2022 22
Zeer goede ervaring met Velthuizen Keukens van begin tot het einde, alles in een keer goed, ook de nazorg is perfect.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Roos, bedankt voor je waardering. We zijn blij te horen dat alles zo goed verlopen is. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Goede nazorg”
Door Wgj rap op woensdag 6 jul 2022 22
In alle opzichten goed geholpen. Vanaf de verkoop tot installatie, vooral duidelijke info over het leveren van de apparatuur. Alles goed geregeld, geen rommel achter gelaten en goede nazorg, super bedankt. Bedrijf om aan te raden.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste meneer Rap, hartelijk dank voor deze mooie review! Fijn dat alles goed is verlopen en onze mensen er alles aan hebben gedaan om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Dat er nog maar heel veel gekookt mag worden in de keuken. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Els op maandag 4 jul 2022 22
Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij Veldhuizen. Na ruim een half jaar is de keuken helemaal klaar. Dat kwam omdat er problemen waren met de levering.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Els, wat goed om te horen dat jullie blij zijn met de prachtige keuken! Het klopt dat sommige leveranciers momenteel moeite hebben met het op tijd uitleveren van hun producten. We proberen onze processen hier zo goed mogelijk op aan te passen. Jammer genoeg heeft dit niet kunnen voorkomen dat een aantal producten later geleverd is, onze excuses daarvoor. Fijn om te horen dat jullie toch tevreden zijn met het eindresultaat. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Ruben van Twillert op dinsdag 21 jun 2022 22
Bij Velthuizen keukens ben je voor heel veel keukens aan het juiste adres. Er zijn veel mogelijkheden en er wordt goed meegedacht. Ook bij de after sales werd nog alles voor je gedaan. Topservice.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Ruben, fijn dat jullie tevreden zijn. Het is dan ook erg mooi geworden. Voor nu maar even goed oefenen met de stoomoven zodat jullie dat straks helemaal onder de knie hebben. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door H. Dillen op zaterdag 23 apr 2022 22
Vanaf binnenkomst bij Velthuizen keukens een goed gevoel gehad, dat is uitgekomen. Wij zijn prima geadviseerd. De keuken is netjes op tijd geleverd en montage van de keuken is door een deskundige monteur geplaatst binnen de afgesproken tijd. Zeker een aanrader om met dit bedrijf om mee in zee te gaan.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste heer en mevrouw Dillen, dank voor deze aanbeveling! Onze mensen hebben hun werk goed gedaan en het is fijn om te lezen dat jullie dat ook zo waarderen. Heel veel plezier van de keuken. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Valérie Verschuijl op dinsdag 19 apr 2022 22
Mijn nieuwe keuken werd geplaatst in een nieuwe aanbouw. Gijsbert (van Velthuizen Keukens) en mijn aannemer hebben perfect samengewerkt om alles naadloos te laten passen. Ook nadat er bouwtechnisch nog iets veranderde en de keuken daarop aangepast moest worden. Ik kreeg goede adviezen en werd actief ondersteund om tot de optimale indeling te komen. Ook de monteurs hebben meer dan een stapje extra gezet om alles goed op te leveren. Vakmensen met hart voor hun product en uitstekende service!
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Valérie, hartelijk dank voor je mooie woorden. Super dat onze mensen ook weer bij jou hebben laten zien dat gewoon goed niet goed genoeg is voor ons, maar dat we net dat stapje extra zetten voor het allerbeste eindresultaat. We wensen je heel veel plezier van de keuken. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
REACTIE VAN VALÉRIE VERSCHUIJL
Ik moet helaas een nuance aanbrengen in mijn eerdere beoordeling. Hoewel ik nog steeds heel tevreden ben met het eindresultaat, zat het venijn 'm in de staart van het afmaken. Zes maanden later is de keuken nog steeds niet helemaal opgeleverd en de afspraken daarover gaan keer op keer verkeerd. Ik ervaar miscommunicatie binnen de organisatie en met derde partijen. Van het stapje extra dat in het begin zeker gezet, is nu geen sprake meer. Het kost mij tijd en energie om er steeds achteraan te bellen. Jammer!
Reactie of foto toevoegen
“Een keuken kopen bij Velthuizen was heel fijn”
Door Stijn op vrijdag 25 mrt 2022 22
Een keuken kopen bij Velthuizen was heel fijn. En in de keukenwereld is dat heel prettig. Je ziet vaak hijgerige verkopers die met 'kortingen' schermen en onduidelijk zijn over wat je krijgt. Bij Velthuizen niet. Superkwaliteit keukens, transparante prijzen en prettige mensen. Van eerste bezoek in de showroom tot en met uitleg over apparaten in je geïnstalleerde keuken. Ze doen ook ná het tekenen van de offerte telkens een stapje meer, in plaats van minder zoals je vaak ziet. Alles is inclusief en uit één hand: ontwerp, bestelling, levering, installatie, nazorg. Goede monteurs die ook de moeilijke puntjes goed afwerken. Je weet zeker dat je keuken wel goed zit en dat is prettig, want als je een huis koopt, heb je al genoeg aan je hoofd. ;-)
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Stijn, bedankt voor deze mooie review. Je omschrijft precies waar wij voor staan. Fijn om te horen dat je dat ook zo ervaren hebt en dat je zo blij bent met het eindresultaat. Dan zijn wij ook blij! Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service, begeleiding en nazorg”
Door Mariska de Vos op zaterdag 19 feb 2022 22
Goede service en begeleiding in het gehele proces, vanaf de aankoop tot en met plaatsing van de keuken. Ook de nazorg heb ik gewaardeerd. Deskundig met persoonlijke aandacht. Bij Velthuizen Keukens staat de klant centraal.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Mariska, wat goed om te horen dat je onze service zo hebt gewaardeerd. Hartelijk dank!
Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring van begin tot oplevering”
Door Piet van Daal op zondag 13 feb 2022 22
Wij hebben een Tristar keuken gekocht bij Velthuizen en laten installeren door Velthuizen. We hebben gekozen voor Neff apparatuur. We hebben een aantal gesprekken gehad met de adviseur Eliza. De gesprekken verliepen telkens erg plezierig waarbij goed geluisterd werd naar onze wensen en ook ideeën werden aangedragen. Ook al onze vragen via de mail werden vlot beantwoord. Nadat de koop was gesloten, was projectbegeleider Gert Jan onze aanspreekpunt. Gert Jan heeft de keuken ingemeten en een offerte gemaakt voor het meerwerk: sloop- en afvoerwerkzaamheden, omleggen waterkraan, verleggen elektriciteit en stuc- en schilderwerkzaamheden. Deze werkzaamheden zijn door diverse onderaannemers uitgevoerd volgens een strakke planning waarbij netjes werd gewerkt. De montage is door de eigen monteurs van Velthuizen gedaan. Wij zijn zeer tevreden over het hele proces vanaf de eerste afspraak tot aan de eindoplevering toe. En natuurlijk met het resultaat.
FOTO VAN PIET VAN DAAL
+ Toon extra foto van Piet van Daal
+ Toon extra foto van Piet van Daal
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Piet, wat een prachtkeuken is het geworden! Ontzettend fijn dat jullie zo tevreden zijn en dat alles zo goed is verlopen. Dat doet ons deugd. Heel veel plezier van de mooie keuken. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Sabine Dokter op dinsdag 8 feb 2022 22
Wij hebben zeer goede ervaring met Velthuizen keukens! Het magazine heeft ons geinspireerd voor het ontwerp en kleurstelling. Vooral de lamp/afzuigkap van Wave was daarin een verrassing die de keuken helemaal afmaakt. We hebben goed advies gekregen over maatvoering van lades en plaatsing van combi-oven tov werkblad. Daarnaast is goed meegedacht over de plaatsing van het eiland inclusief de afzuigkap. De begeleiding met 1 vast aanspreek persoon is erg prettig. De plaatsing is meer dan goed verlopen. De monteur werkte rustig en keurig, merkte direct op dat er een onderdeel miste en kon alles in de gestelde tijd afmonteren. Daarnaast heeft de monteur ook goed advies gegeven over de sluiting van deurtjes in het looppad. Helaas hebben wij ook vertraging op levering ervaren (combimagnetron), maar daar kon het bedrijf niks aan doen. Goed op de hoogte gehouden van verwachtte levertijden. De nazorg is ook top. Persoonlijk en met aandacht zijn alle apparaten doorgenomen om alle snufjes te leren kenne. Dat gaat vele malen sneller en prettiger dan een boekje doorbladeren. Kortom, mochten we ooit een nieuwe keuken nodig hebben (in een volgend huis wellicht) dan gaan we zeker terug naar Velthuizen!
FOTO VAN SABINE DOKTER
REACTIE VAN SABINE
Nog een extra foto met de combi-magnetron op z'n plek
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Sabine, wat is het mooi geworden! De prachtige Wave-kap maakt het inderdaad helemaal af! Jammer dat jullie te maken hebben gekregen met een manco. Ondanks al onze inspanningen om dit te voorkomen hebben we hier helaas mee te maken. Bedankt voor jullie begrip. Uiteraard zien we jullie graag terug in de toekomst, maar voor nu willen we jullie heel veel kookplezier toewensen in jullie droomkeuken. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldige ervaring”
Door Eline Snel op woensdag 2 feb 2022 22
Mijn ervaring met Velthuizen keukens is gewoon geweldig. Van begin tot eind zijn de mensen die er werken vriendelijk, professioneel en luisteren heel goed....maar bovenal je voelt in alies dat het een hechte groep mensen is die al lang met elkaar werken en hart voor de zaak en voor jou als klant hebben. Niet alleen mijn keuken is heel mooi geworden maar ik denk met veel plezier terug aan het hele proces. De communicatie kan niet beter. Als ik u was zou ik voor Velthuizen keukens gaan. Betrouwbaar en prettig dat alles in " een hand" is waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan !
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Eline, wat een prachtige review. Daar krijgen we nog meer energie van met z'n allen! Geweldig om te horen dat je met plezier terug kijkt op het hele proces, zo hoort het ook. Hartelijk dank voor de aanbeveling. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau voor alle medewerkers”
Door Theo jacobs op dinsdag 1 feb 2022 22
Eind 2020 zomaar zonder afspraak even binnen kijken in de showroom in Woudenberg na het lezen van advertenties en een paar reviews. De eerste indruk was meteen aangenaam. Een vriendelijk verkoper heeft ons kort rondgeleid. De inmiddels gemaakte afspraak in december werd uitgesteld door de alom bekende coronaregels. Later na een paar bezoekjes in de showroom hadden we een mooie keuken uitgezocht met alles erop en eraan. De levertijd duurde wat langer dan verwacht maar omdat er een verbouwing moest plaatsvinden was dat geen probleem. Er stond een Kolom midden in de kamer, deze is verwijderd waardoor er een enorm ruimtelijk effect ontstond. Hierdoor kregen wij de benodigde ruimte om een prachtig kookeiland te creëren. Eind september was de nieuwe keuken een feit afgezien een paar apparaten welke wat later geplaatst konden worden. De verkoper ( Johan), de monteurs, de aardige man voor de culinaire benodigdheden in showroom. Chapeau aan alle medewerkers van de Fa Veldhuizen.
Theo Jacobs
FOTO VAN THEO JACOBS
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Theo, super om te horen dat jullie zo goed ontvangen zijn en dat het proces is verlopen zoals het zou moeten. Wat leuk dat jullie keuken nu totaal anders is dan de oude opstelling. Dat zal vast een heel ander effect geven aan de woning. Hartelijk dank voor deze mooie woorden en geniet van de mooie, ruime keuken. Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken en uitstekende nazorg”
Door Aline den Wentink-den Hartogh op maandag 17 jan 2022 22
Ik ben enorm prettig geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe keuken. De adviseur/ verkoper heeft een ontwerp gemaakt helemaal afgestemd op mijn wensen en mogelijkheden van het huis. De service is werkelijk prima. Zeer vriendelijk, veel informatie en niets wordt opgedrongen. Het opmeten, de begeleiding en afstemming met de aannemer ter plaatse is gedaan door de projectbegeleider. Dit alles naar volle tevredenheid. Ook de oplevering erg precies en last but not least de nazorg in de vorm van uitleg van de apparatuur aan huis. Ik beveel een ieder die nadenkt over een nieuwe keuken, dit bedrijf van harte aan.
FOTO VAN ALINE WENTINK-DEN HARTOGH
+ Toon extra foto van Aline Wentink-den Hartogh
+ Toon extra foto van Aline Wentink-den Hartogh
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Aline, wat een plaatje zeg! Wij kunnen ons voorstellen dat u hier met veel plezier in werkt. Fijn om te horen dat alles naar volle tevredenheid is gegaan en hartelijk dank voor de mooie aanbeveling. Geniet van het mooie eindresultaat en veel kookplezier gewenst. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Ze maken verwachtingen meer dan waar”
Door Familie Steenwijk op zaterdag 8 jan 2022 22
Ons eerste bezoek aan de showroom was geweldig. Bij binnenkomst werd er door gastheer Martijn gebakken waardoor wij ons meteen welkom voelden. Wij kregen een heerlijke koffie en een lekker gebakje. Onze adviseur Ricardo voelde onze wensen en stijl prima aan. Het resultaat was een mooi en praktisch ontwerp. Projectbegeleider Gert Jan weet echt alles voor je waar te maken. Daar gaat hij heel ver in. Hij is de rust zelve en denkt niet in beperkingen maar in oplossingen. Van monteurs tot elektriciens wij hebben alleen maar prettige en vriendelijke mensen over de vloer gehad. En dan komt relatiechef Gerdine ons nog een ochtend uitleggen hoe wij het maximale uit ons apparatuur kunnen halen. En ja Gerdine, de stoomfunctie gebruiken wij nu bijna dagelijks. Kortom bij Velthuizen zijn onze verwachtingen meer dan waargemaakt.
FOTO VAN FAMILIE STEENWIJK
+ Toon extra foto van Familie Steenwijk
+ Toon extra foto van Familie Steenwijk
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste familie Steenwijk, wat een top recensie, hartelijk dank daarvoor! Super om te horen dat alles zo goed bevallen is en dat ons team alles heeft gedaan om jullie een topresultaat te bieden. Dat eindresultaat mag er dan ook echt wel zijn. Het is een prachtige keuken geworden! Geweldig dat jullie zo lekker aan het stomen geslagen zijn na het bezoek. Hou dat vol en geniet van de heerlijke dingen die jullie uit de keuken toveren. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Voor een iedereen aan te raden”
Door Fam. Vis op maandag 6 dec 2021 21
We hebben een nieuwe keuken aangekocht. De daar uit voortvloeiende werkzaamheden op de gehele benedenverdieping heeft Velthuizen Keukens ook gecoördineerd. Ook dit ging op een fijne en prettige manier. Wij zeer goed geholpen. Vriendelijke service. Geen druk opgelegd van nu bestellen dan etc. Nee. Gewoon een bedrijf waar men op een fijne menswaardige manier met klanten om gaat. Voor een iedereen aan te raden.
FOTO VAN FAM. VIS
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste familie Vis, bedankt voor de foto's. Het is een mooie keuken geworden. Bedankt dat we de gehele benedenverdieping bij jullie onder handen mochten nemen. Klanten onder druk zetten om te kopen is inderdaad iets wat we niet willen, dus fijn dat jullie dat zo ook hebben ervaren. Hartelijk dank voor de mooie woorden en geniet van jullie fijne keuken. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Heel fijn dat alles via 1 contactpersoon loopt”
Door Eddie Mittendorff op maandag 29 nov 2021 21
We zijn heel tevreden over de geleverde keuken met apparatuur en de betrouwbare service waarbij er vlot wordt gecommuniceerd. Heel fijn dat alle opdrachten via één contactpersoon lopen die daarna weer vakmensen aanstuurt.
FOTO VAN EDDIE MITTENDORFF
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Eddie, wat een mooie keuken is het geworden. Erg leuk gecombineerd zo met die tegeltjes op de achterwand. Onze werkwijze heeft ook bij jullie zijn vruchten afgeworpen lezen we. Fijn dat jullie zo tevreden zijn. Heel veel kookplezier gewenst. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige aftersales”
Door Ronald en Yvonne Visscher op zondag 28 nov 2021 21
Binnen twee jaar (i.v.m. verhuizing) hebben wij wederom bij Velthuizen Keukens onze keuken gekocht. We zijn goed geadviseerd door Johan B. die met zijn creativiteit zorgde voor een mooie keuken met handige indeling. Wat heel prettig was, was de begeleiding van Ilko tijdens de plaatsing van de keuken en het meedenken van hem m.b.t. een aantal dingen waar we tegenaan liepen. Dit werd keurig opgelost. De aftersales was erg prettig. Ook fijn dat Gerdine langs kwam om ons op weg te helpen met de apparatuur. Veel apparatuur hadden we hiervoor al, dus we dachten dat we niet veel nieuws zouden horen, maar toch bleek dat we niet alle functies kenden en goed gebruikten. Haar uitleg en advies gaat ervoor zorgen dat wij alles uit onze prachtige keuken kunnen halen. We verwachten niet dat we op korte termijn weer een keuken nodig hebben, maar mocht dat wel zo zijn dan gaan we zeker weer naar Velthuizen Keukens. :-)
FOTO VAN RONALD EN YVONNE VISSCHER
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Ronald en Yvonne, twee keukens binnen twee jaar.... dan mogen we jullie wel één van onze vaste klanten noemen! Aangezien jullie er nu geweldig bij zitten verwachten wij ook niet dat we jullie snel weer terug zien voor een nieuwe keuken. Dat is maar goed ook, want bij deze keuken klopt alles exact en het zou daarom een hele uitdaging worden voor onze adviseurs om dit te overtreffen. We hebben begrepen dat jullie al volop aan het stomen zijn geslagen. Goed bezig en geniet van het heerlijks dat jullie ongetwijfeld elke dag uit jullie keuken toveren. Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Alles is vlekkeloos verlopen”
Door M. van der Molen op maandag 8 nov 2021 21
Bij onze online zoektocht naar een leverancier voor een nieuwe keuken kwamen er een hoop websites voorbij. De meeste daarvan gaven ons geen warm gevoel. Maar bij de site van Velthuizen klikte het meteen: een menselijke site, met verhalen die ons echt aanspraken. Na onze eerste afspraak in de showroom bleek dat zij dit ook helemaal waarmaakten. Velthuizen Keukens is een bedrijf dat luistert naar mij als klant, meedenkt en er alles aan doet om de levering zo goed mogelijk te laten verlopen. We kozen ervoor om alles aan Velthuizen over te laten: sloop, elektra, loodgieterswerk, stuc, etc. Dat was een goede keus. Want alles werd netjes op elkaar afgestemd en de monteurs en vaklui bleken elkaar goed te kennen, wat de onderlinge communicatie heel makkelijk maakte. Zo stuurden de elektriciens een filmpje naar de stukadoors, zodat die al wisten wat ze de volgende dag konden verwachten. Helemaal super dus. En de mensen die je over de vloer krijgt zijn ook allemaal prettig, communicatief, vakkundig en representatief. Ik kan echt zeggen dat het allemaal vlekkeloos is verlopen. Daarom kan ik Velthuizen Keukens van harte aanbevelen!
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Van der Molen, geweldig om te horen dat het gelukt is om de sfeer die we in ons bedrijf ervaren, over te brengen op de website. Doordat we vaak met dezelfde onderaannemers werken, zijn zij inderdaad net zo betrokken bij uw project als onze eigen werknemers. Hartelijk dank voor deze mooie aanbeveling en heel veel plezier van de keuken. Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Joost op vrijdag 5 nov 2021 21
Vanaf het eerste gesprek tot aan de eindmontage, alles ging op een prettige en duidelijke wijze. Men denkt met je mee, kwaliteit van het werk is top en de keuken ziet er goed uit. Daarnaast kan men veel meer dan alleen keukens aanbieden. En ook belangrijk: men komt de gemaakte afspraken keurig op tijd na. Aanrader!!!
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Joost, wat goed om te horen dat alles zo goed is verlopen. Nu ook het andere project afgerond is kunnen jullie daar ook volop van genieten. Heel veel plezier van alles en bedankt voor de mooie review. Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Koen Wold op zondag 31 okt 2021 21
Begin dit jaar de knoop doorgehakt en besluit genomen om mijn keuken uit 1994 te vervangen. Via de buren voor Velthuizen gekozen. Eerste contact met Eliza verliep via teams, hij maakte een schets waar ikzelf nooit opgekomen was. Tweede contact in de showroom waarbij schets was uitgewerkt tot een ontwerp. Tevens toen de keuze gemaakt voor materiaal keuken, blad (graniet) en apparatuur. Meerwerk, afbreken oude keuken en afvoeren, leiding (gas en water) verleggen plus meerwerk elektrisch en stucwerk door Velthuizen laten regelen. Je krijgt dan een project begeleider toegewezen, die alles voor je regelt. En dan komt de dag dat de keuken geleverd wordt, kamer en gang vol dozen. Installatie verliep goed dankzij Christiaan (eigen monteur). Afgezien van wat problemen (kookplaat was beschadigd en levering oven), is alles tot een goed einde gekomen. Ben super tevreden, en zal Velthuizen keukens zeker aanbevelen aan derden
FOTO VAN KOEN WOLD
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Koen, wat is het mooi geworden! Fijn dat het proces gegaan is zoals het bedoeld is. Jammer dat de kookplaat beschadigd was en de oven later kwam, maar gelukkig hebben we dat zo spoedig mogelijk op kunnen lossen. Super dat je ons aan wilt bevelen aan anderen, dat waarderen we enorm. Heel veel plezier van je mooie keuken en goed om te zien dat de wijnkoeler al lekker in gebruik is. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Fam. Van Velzen-de Bruin op zaterdag 30 okt 2021 21
Team Velthuizen Keukens. Wij zijn erg tevreden met onze moderne mat zwarte keuken die gecombineerd is met hoogglans accent. De inbouw apparatuur van NEFF bevalt uitstekend. Graag willen wij het hele team bedanken. De heerlijke hapjes tijdens ons bezoek aan de showroom. De gespreken waren professioneel en zeker ook gezellig. De zeer vakkundige installateurs. Als laatste de aftersales, perfecte communicatie betreft nalevering en geweldige tips voor het schoonmaken van onze keuken. Eigenlijk in één zin. Wat een top team en prachtige keukens.
FOTO VAN FAM. VAN VELZEN-DE BRUIN
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste familie Van Velzen - De Bruin, hartelijk dank voor deze mooie woorden, daar worden we bijna een beetje verlegen van! Wat een prachtig eindresultaat is het geworden! We kunnen ons goed voorstellen dat jullie er erg van genieten. Blijf dat doen! Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige ervaring”
Door N Kaarsgaren op maandag 25 okt 2021 21
Wij hebben een zeer prettige ervaring met Velthuizen keukens, + punten:
- nemen uitvoerig de tijd in meerdere gesprekken om alles uit te werken
- 1 aanspreekpunt tijdens het gehele proces
- zeer vakbekwame monteurs
- after sales in de vorm van uitleg van de keukenapparatuur is top (je denkt dat weet ik allemaal wel, maar wij kregen toch nog super handige tips)
- Bij de installatie gingen een aantal dingen mis, deze werden direkt opgelost.
Wat ons betreft verdienen jullie een dikke 9+ en raden wij deze keukenzaak zeker aan.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste meneer en mevrouw Kaarsgaren, wat een mooi lijstje, dat is wat we het liefste zien. Jammer dat er wat dingen mis zijn gegaan bij de installatie. Helaas is dat niet altijd te voorkomen. Dat het goed is opgelost is dan iets waar we wel weer trots op zijn. Net als op dat mooie cijfer wat we van jullie krijgen. Geniet van jullie mooie keuken. Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en begeleiding”
Door Jaco Zeldenrijk op vrijdag 22 okt 2021 21
Voor de 2e keer een keuken gekocht bij Velthuizen, goed behandeld en gekregen wat we voor ogen hadden, goede service gehad en begeleiding.
FOTO VAN JACO ZELDENRIJK
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Jaco, super dat je al voor de 2e keer een keuken bij ons hebt gekocht! Dan mogen we je vanaf nu een vaste klant noemen. Fijn dat het weer goed bevallen is. Het eindresultaat ziet er dan ook goed uit. Veel plezier ervan. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Marianne Pot op woensdag 13 okt 2021 21
Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij Velthuizen Keukens. Eerst bij Jeroen de wensen besproken. Daarin werden we geadviseerd en is er een mooie 3D visualisatie van gemaakt. Wij waren gelijk enthousiast. Wij wilden hierna toch nog wat veranderen aan de opstelling en dat was geen enkel probleem. Nieuwe 3D foto's gekregen. Hierna kwam Ilko op locatie opmeten en na advies toch nog wat aangepast. Super blij met de goede adviezen. Nu was het wachten op het plaatsen van de keuken. Hele verhalen doen de ronde over nieuwe keukens plaatsen. Daardoor waren we toch wat sceptisch en gespannen. Achteraf was dit helemaal niet nodig geweest. De monteurs zijn echte vakmensen en wat een mooi resultaat. De weinige kleine dingetjes werden netjes en vlot opgelost. Wat ik vooral prettig vond is dat alle afspraken werden nagekomen en dat er altijd vlot wordt gereageerd. Een echte aanrader dit bedrijf!!!
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Marianne, hartelijk dank voor deze mooie worden! We worden er bijna een beetje verlegen van. Super dat, ondanks dat er een paar kleine dingen mis zijn gegaan, de afspraken goed nagekomen zijn en dat jullie nu kunnen genieten van een prachtige keuken. Heel veel kookplezier! Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Bea op maandag 20 sep 2021 21
Onze nieuwe keuken is echt prachtig geworden... Super goede service! Kunnen we iedereen aanraden!
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Bea, Dank voor deze mooie beoordeling! Daar worden we blij van. Veel plezier van de keuken! Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Marion Wiendels op zaterdag 11 sep 2021 21
Drie jaar geleden hebben wij een keuken gekocht bij Velthuizen. Allemaal helemaal goed en prettig verlopen, mooie keuken. Onlangs hadden we een aantal mankementen: kit liet los, verzakt deurtje, knop van kraan kwam eraf, van die dingetjes die ontstaan door intensief gebruik. Veldhuizen gebeld: binnen een week kwam iemand het repareren, allemaal zo gepiept, ziet er weer tiptop uit. En kosteloos. Top service.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Marion, Wat goed om te horen dat we jullie na drie jaar nog een keer kunnen helpen, zodat jullie weer helemaal kunnen genieten van de keuken. Dat doen we het liefst. Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Linda Sanders op dinsdag 27 jul 2021 21
We hebben een mooie keuken gekocht bij Veldhuizen Keukens. De volledige verbouwing is door hun gerealiseerd ( inclusief wegbreken muren en plaatsen openslaande deuren). We zijn erg tevreden over het hele proces en het eindresultaat. Veldhuizen denkt mee tijdens het hele proces, zijn goed en laagdrempelig bereikbaar en qua kosten zeer acceptabel. We zijn zeer tevreden over de samenwerking met hun en bevelen hun bij iedereen aan.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Linda, Wat fijn om te horen dat alles zo goed is gegaan en we de hele verbouwing voor jullie hebben mogen realiseren. Fijn dat jullie ons bij iedereen aanbevelen. Hartelijk dank daarvoor. Veel kookplezier gewenst in jullie mooie, nieuwe keuken. Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“In werkelijkheid is de keuken nog mooier”
Door Jannie Ruitenbeek op maandag 26 jul 2021 21
in de tijd dat wij een keuken konden uitzoeken binnen het nieuwbouw project leefden we net in de eerste golf van de coronacrisis en was mijn vader ernstig ziek. Dan heb je geen behoefte om een keuken uit te zoeken.. Tijdens onze eerste afspraak hebben we dit ook kenbaar gemaakt en werden we heel prettig begeleidt door Johan. Er was begrip en er werd de tijd genomen om keuzes te maken of keuzes bij te stellen.
We werden uitgebreid geadviseerd in mogelijkheden, en wat zijn er veel aspecten die aan bod moeten komen. Uiteindelijk een mooie keus gemaakt en we zijn heel blij met het resultaat. Bijna een jaar na keuze en opleveren waren we toch ook wel benieuwd wat het resultaat zou zijn. De plaatjes waren al mooi, maar in het werkelijkheid nog mooier. We krijgen ook veel reacties van mensen die de keuken heel mooi vinden. een waar meubelstuk in je huis. Inmiddels ook vrienden enthousiast kunnen maken om bij Velthuizen een keuken uit te zoeken.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Jannie, hartelijk dank voor deze prachtige review. Fijn dat we er een klein beetje voor jullie konden zijn in de moeilijke tijd die jullie door moesten maken. En goed om te horen dat het eindresultaat nog mooier is geworden dan de foto's beloofden. Geweldig dat jullie ook anderen enthousiast hebben gemaakt over ons. Hartelijk dank daarvoor. Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastische keuken”
Door Frank en Helma op dinsdag 20 jul 2021 21
Vanaf het moment dat wij binnenkwamen zijn wij fijn geholpen. Johan heeft al onze wensen weten vast te leggen in een mooi ontwerp. Martin heeft het hele project in goede banen geleid en Ruud heeft er uiteindelijk een fantastische keuken neergezet. Al met al zijn wij super tevreden.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Frank en Helma, Goed om te horen dat 'onze' mannen jullie zo goed hebben kunnen helpen, en jullie zo tevreden zijn over het eindresultaat. Geniet van de mooie keuken en veel kookplezier gewenst. Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Vijf sterren”
Door André Uneken op donderdag 17 jun 2021 21
Tijdens het kopen kregen we prima advies. In de showroom stonden voldoende voorbeelden met alle stalen zo kregen we een goed beeld van de mogelijkheden. Prima levering en zeer vakkundige installatie. Met duidelijke uitleg. 5 sterren verdiend.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste André, Bedankt voor de 5-sterren! Dat waarderen we zeer. Geniet van de keuken. Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Alles is prima verlopen”
Door grootendorst op vrijdag 21 mei 2021 21
zowel bij de advisering als bij de plaatsing ging dit zonder meer prima. alle afspraken zijn nagekomen. ook bij de service daarna is alles prima verlopen.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste meneer en mevrouw Grootendorst, wat fijn om te horen dat alles goed is verlopen en dat jullie tevreden zijn. We wensen jullie nog veel plezier van de keuken! Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Peter & Anneleen Flikweert op woensdag 19 mei 2021 21
Al tijdens ons eerste bezoek hadden we een heel goed gevoel. We hebben onze wensen en ideeën besproken, op basis hiervan is door Wilbrand een voorstel gemaakt met prachtige 3D visualisatie, getekend in de ruimte die nog aangebouwd moest worden. Dit was direct raak. Er is goed na- en meegedacht over de indeling. Daarnaast kregen we deskundig advies over de apparatuur. Ook de montage verliep vlekkeloos. Inmiddels genieten we alweer bijna 2 maanden van onze prachtige nieuwe keuken. Wat ons betreft een echte aanrader.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Peter en Anneleen, Hartelijk dank voor deze mooie review. Wat fijn dat jullie al volop aan het genieten zijn. Blijf genieten is ons advies! Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Ria van Driel op dinsdag 18 mei 2021 21
Wij willen Velthuizen Keukens (en in het bijzonder Arno) hartelijk bedanken voor de snelle hulp en service die zij gaven. Wij hebben sinds 4 jaar tot onze volle tevredenheid een keuken van Velthuizen en hadden nu een klein probleem wat door hun hulp prachtig werd opgelost. Nogmaals dank.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Ria, wat leuk dat u een review heeft geplaatst. Ook namens Arno hartelijk dank hiervoor. Klein gebaar, groot geluk zeggen we dan. Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch bedrijf”
Door Anne Marie & Bert van Eldik Thieme op zondag 25 apr 2021 21
Velthuizen Keukens is een fantastisch bedrijf en heeft fraaie keukenopstellingen met grote keus en voor elk wat wils! Er wordt ruimschoots tijd voor je genomen bij het adviseren. Jasper heeft ons destijds geadviseerd, hij heeft kennis van zaken en hij was zeer betrokken bij onze keus. Hij heeft het proces van begin tot en met de oplevering voortreffelijk begeleid! Ook de monteurs die bij ons geweest zijn waren kundig en plezierig in de omgang. Prijskwaliteit is zeer gunstig en wij bezitten nu een luxe keuken waar wij zeer tevreden mee zijn. De noodkeuken, die wij als extra service kregen, i.v.m. vertraagde leveringen door Corona, was zelfs mooier dan die keuken die wij aantroffen in het appartement! De service en nazorg is in een woord fantastisch; het bedrijf is goed bereikbaar en als er iets niet in orde is wordt er snel actie ondernomen. Dus mensen een echte aanrader!
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Anne Marie en Bert, wat fijn dat alles zo goed verlopen is! En goed om te horen dat we jullie verwachtingen met de noodkeuken al iets konden overtreffen. Gelukkig is het uiteindelijke resultaat nog mooier geworden. We wensen jullie nog veel plezier van jullie mooie keuken! Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“De klant is koning”
Door Alex van Riemsdijk op maandag 19 apr 2021 21
In onze zoektocht naar een nieuwe keuken zijn we via deze site bij Velthuizen keukens in Woudenberg beland. Al direct bij het eerste contact in de showroom waren we blij met de vriendelijke ontvangst en de persoonlijke benadering. Deze punten zijn gedurende het hele proces een belangrijk onderdeel gebleven. "De klant is koning" staat bij Velthuizen duidelijk hoog in het vaandel. Vanuit een eerste oriëntatie, gevolgd door een brainstorm zijn we adequaat en met veel geduld naar het uiteindelijke resultaat geleid: de keuken die geheel bij onze wens (uitstraling, functionaliteit en budget) aansluit. De uiteindelijke installatie is door de projectmanager van Velthuizen in overleg met onze aannemer zorgvuldig begeleid en voorspoedig verlopen. We hebben vooraf zoveel verhalen gehoord over problemen bij aankoop en installatie van een keuken dat we aanvankelijk ons hart vasthielden. Velthuizen keukens heeft ons er echter van overtuigd dat een soepel verloop, geheel volgens alle afspraken, wél mogelijk is. Onze hartelijke dank daarvoor. Om die reden kunnen we iedereen dit bedrijf van harte aanbevelen.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Alex, hartelijk dank voor deze mooie woorden. Daar worden we allemaal blij van! Fijn dat we hebben kunnen laten zien dat het ook 'gewoon' goed kan gaan. Zo hoort dat! Geniet van jullie keuken! Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaring”
Door Vincent op maandag 5 apr 2021 21
Super ervaring tijdens het hele traject. Bij Velthuizen Keukens heb je meteen een goed gevoel. Dit begint al in de showroom waar je je meteen thuis voelt en waar je deskundig geholpen wordt in het kiezen van jouw keuken. Daarnaast zijn de mensen erg vriendelijk en behulpzaam. Volgens planning werd de keuken vervolgens opgeleverd. De montage was zo gepiept en uitstekend gedaan. Ook de aftersales was top. Gewoon even vragen hoe de keuken bevalt. Al met al heel erg tevreden. Ik raad Velthuizen Keukens iedereen aan!
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Vincent, Hartelijk dank voor je prachtige review. Goed om te horen dat alles precies is verlopen zoals we het bedoelen. Geniet van de keuken! Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Eindresultaat is prachtig”
Door Fam Vastenburg op donderdag 25 mrt 2021 21
Volledig nieuwe keuken gekocht, meerdere malen in de showroom geweest, hier goed en prettig geïnformeerd. Aandachtspunt is wel de verlichting in de showroom: geen daglicht, hierdoor hadden wij een andere voorstelling van de kleur van de aanrechtbladen. Keuken is geplaatst naar volle tevredenheid, maar dit had wel wat voeten in de aarde: in eerste instantie geen koelkast en geen vaatwasser en hierover was helaas niet met ons gecommuniceerd. Uiteindelijk is alles wel naar tevredenheid geregeld en opgelost, maar heeft alles bij elkaar wel enkele maanden geduurd en de communicatie hierover moest steeds vanuit ons komen. Het eindresultaat is prachtig en volledig naar onze zin, maar de communicatie is wat ons betreft zeker een punt van aandacht!
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste familie Vastenburg, wat fijn dat het eindresultaat jullie zo goed bevalt en dat het zo mooi is geworden! Ook bedankt voor de feedback, hier gaan we mee aan de slag. Veel kookplezier gewenst! Warme groet, Team Velthuizen Keukens
REACTIE VAN DIEUWKE VASTENBURG
In 2020 een keuken gekocht bij Velthuizen en zijn er nog steeds heel blij mee! Omdat 1 lade wat lastiger open en dicht ging hebben we even gebeld en binnen 2 weken kwam er een monteur langs, die het "euvel" verhielp en meteen de hele keuken naliep en waar nodig bijstelde, omdat de keuken "werkt". Dit alles zonder haast, gedoe en/of kosten, super!
Reactie of foto toevoegen
“Blij”
Door N.J. Nijman op donderdag 18 mrt 2021 21
Na een prettig bezoek in de showroom een tweede afspraak gemaakt. Onze adviseur had een ontwerp gemaakt met onze keuzes met als toevoeging een ombouw voor de hoge kasten. De keuken is geplaatst door Martin de monteur van Velthuizen. Wij zijn blij dat we op advies van een vriend bij Velthuizen de keuken hebben aangeschaft.
REACTIE VAN N.J. NIJMAN
De mooie keuken geplaatst door Martin.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste familie Nijman, wat goed om te horen dat jullie op het aanraden van een vriend bij ons terecht zijn gekomen! Dat zien we als een mooi compliment. Hartelijk dank voor de mooie review. We wensen jullie veel kookplezier in de keuken. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Jaco Bielsma op donderdag 11 mrt 2021 21
Een bezoek aan Veldhuizen in het weekend is een waar feestje met altijd wat lekkers van Martijn. Na wat rond gekeken te hebben, konden we al snel terecht voor een afspraak met Ricardo. Het teken en uitzoeken van de juiste materialen was nog een hele puzzel maar uiteindelijk zijn we er met z'n alle uitgekomen om een fraaie keuken te realiseren van Rotpunkt met een keramisch topline blad en houten stollen en blue steel fronten. De apparatuur is allemaal van Neff en de afzuigkap met leer bekleed is van Wave. Gijsbert heeft de project begeleiding gedaan met tijdens het inmeten nog een goede wijziging en het behoud van onze sierlijsten. Ook het installatie en stucwerk hebben we via Veldhuizen laten lopen en dat was super op elkaar afgestemd. Danny heeft de keuken bij ons geplaatst en dat was ook een top monteur, de keuken was bewerkelijk met de massieve stollen en een hoge servieskast die ter plekke op maat gemaakt moest worden was voor Danny geen probleem . Het enige minpuntje vonden we de bezorging van de keuken terwijl Arjan de stukadoor er nog bezig was. Ook over Arjan zijn we super tevreden, een echte vakman die als laatste nog de muur in de juiste kleur komt sauzen. We zijn van het begin tot het eind super tevreden met het uiteindelijke resultaat
FOTO VAN JACO BIELSMA
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste familie Bielsma, wat een plaatje is het geworden zeg! Het geheel past ook naadloos in jullie sfeervolle woning. Hartelijk dank voor de prachtige review. Geniet van het eindresultaat! Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Super goede ervaring”
Door Rikke en Sanne op zaterdag 6 mrt 2021 21
Na diverse keukenzaken bezocht te hebben kwamen we op advies van een familielid terecht bij Velthuizen Keukens. We hebben dit super goed ervaren:
- Fijn, niet opdringerig verkoopgesprek met Johan waarin goed geluisterd werd naar onze wensen. Dit resulteerde al bijna direct in een schets wat uiteindelijk het definitieve ontwerp werd.
- Een all-in oplossing, waarin ze je totaal ontlasten bij al het extra werk (zoals electra, leidingwerk en het maken van een koof). Hierdoor hoef je zelf niet alles af te stemmen, daarin ontlast Velthuizen je volledig. Hier waren wij ook naar op zoek (geen gedoe!)
- Nazorg. We hebben inmiddels de keuken een half jaar en recent werd er contact opgenomen of we nog vragen hadden over onderhoud of apparatuur. Wat een service! Dit is zoals de medewerkers bij Velthuizen ook aangeven; de service stopt niet op het moment dat je je handtekening zet onder de offerte, zoals bij sommige andere keukenzaken het geval is.
- Prijs is niet gek in vergelijking met andere offertes die we hebben gekregen. De kwaliteit is top en de monteur was ook echt een vakman!
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Rikke en Sanne, wat een prachtige opsomming zo! We worden er bijna verlegen van, maar ontzettend fijn om te horen dat jullie ons bedrijf ervaren hebben zoals we dat bedoelen. We wensen jullie veel kookplezier! Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Super service en prachtige keuken!”
Door Ingrid en Martin op maandag 22 feb 2021 21
Sinds een paar maanden genieten wij van onze nieuwe keuken. Hij is echt prachtig geworden! Wij zijn zeer tevreden over het verloop van het hele proces. Vanaf het moment van het ontwerpen van het keukenplan, het uitzoeken van de materialen en de apparatuur. Daarna het meedenken van Velthuizen Keukens omdat de nieuwe keuken onderdeel was van een grote verbouwing. Vervolgens is de keuken heel netjes geplaatst, complimenten aan Ruud! Tot slot waren wij blij verrast met het bezoek van Gerdine. Zij kwam langs om van alle apparaten een uitgebreide uitleg te geven. Heel waardevol! Kortom: wij zijn zeer tevreden en gaan heerlijk genieten van onze mooie nieuwe keuken. Dank aan alle mensen van Velthuizen Keukens!
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Ingrid en Martin, hartelijk dank voor deze prachtige review! Wat kost het een planwerk hè, zo'n grote verbouwing. Wij denken en helpen dan ook graag mee met zulke intensieve projecten. Geniet van het eindresultaat van de verbouwing en veel kookplezier in de keuken. Enne... Lekker blijven stomen hè! Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Mischa de Ridder op donderdag 18 feb 2021 21
Prachtige keuken laten maken door Velthuizen keukens. Prachtig origineel ontwerp, waar echt de tijd voor genomen is. Werken met mooie materialen en komen hun afspraken na. Ook de service en nazorg zijn dik in orde. Als je een nieuwe keuken zoekt moet je zeker bij Velthuizen keukens zijn.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Mischa, geweldig dat we jullie hebben mogen helpen met een origineel ontwerp. Dat is wat onze verkopers het liefste doen. Bedankt voor je mooie review! Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over onze nieuwe keuken”
Door John op dinsdag 16 feb 2021 21
Toen we negen jaar geleden ons huis kochten, wilden we eigenlijk al iets anders met de keuken. We hadden er toen de tijd en het geld er niet voor. In de loop van de jaren ging er telkens een apparaat stuk, zodat we in de loop van de jaren (bijna) alle apparatuur hadden vervangen door nieuwe exemplaren. Intussen hielden we onze wens om de keuken anders in te richten. We werkten zelf wat ideeën uit op papier en brachten een paar keer een bezoek aan een keukenzaak. Bij geen van de zaken waren we ervan overtuigd dat we onze eisen en wensen op een goede manier vertaald kregen in een ontwerp. Via kennissen hoorden we goede berichten over Velthuizen Keukens: daar bestond de mogelijkheid om om advies aan huis te krijgen. Dat leek ons wel wat. De afspraak werd gemaakt en Wilbrand kwam langs bij ons thuis. Hij nam alle tijd om onze eisen, wensen en ideeën helder te krijgen en kwam direct met een aantal tekeningen van mogelijke indelingen die hierbij pasten. Hij keek niet alleen naar de keuken, maar kwam ook met ideeën voor bijbehorende aanpassingen in de indeling van de benedenverdieping. We raakten enthousiast en lieten een ontwerp uitwerken wat we in 3D bekeken in de showroom. Nadat we een offerte kregen van de aannemer, besloten we toch voor een ander voorstel te gaan (wat Wilbrand de eerste keer ook had getekend), wat hij geduldig ook uitwerkte in 3D. Vervolgens zochten we bij hem alle spullen uit, waarbij hij ons goed adviseerde. Het inmeten en de plaatsing van de keuken verliep prima. Het oplossen van de servicepunten ging niet in één keer goed, maar uiteindelijk zijn we tevreden. We waarderen vooral het advies aan huis, het meedenken, de eerlijke prijs en de goede communicatie.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste John, wat mooi om te horen dat jullie droomkeuken zo langzamerhand gegroeid is en dat wij uiteindelijk degenen mochten zijn die de keuken bij jullie mochten plaatsen. Veel plezier van het prachtige eindresultaat! Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Velthuizen Keukens is echt geweldig”
Door Sascha Ultee op dinsdag 9 feb 2021 21
Wat een lieve mensen van Velthuizen keukens. Wij zijn blij met onze keuken!
Echt een goed bedrijf. Niet de goedkoopste maar kwa service perfect! Fijne en eerlijke medewerkers. Persoonlijk bedrijf en ze denken goed mee. Wat ons opvalt is dat elke medewerker met veel plezier bij Velthuizen keukens werkt. Zulke vrolijke mensen. Een half jaar later blijkt een frontje niet meer goed te zitten. En ja hoor..! Er stond weer een vriendelijke man voor de deur! Velthuizen Keukens is echt geweldig! Niks is teveel gevraagd!
FOTO VAN SASCHA ULTEE
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Sascha, wauw! Wat een plaatje is het geworden zeg! Heel erg bedankt voor je prachtige review. En het klopt helemaal wat je schrijft; iedereen werkt hier met veel liefde en plezier voor ons bedrijf. Geniet van jullie prachtkeuken, en nogmaals bedankt dat we van jullie tijd gebruikt mochten maken voor het interview in ons magazine! Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Velthuizen Keukens
  Woudenberg, Stationsweg Oost 277, 3931 ER Woudenberg, tel 033-7200072
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.