Feedback
9,8

Velthuizen Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.velthuizenkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Velthuizen Keukens
Het unieke verhaal van Velthuizen Keukens

Hoe het allemaal begon…
Op een avond zaten Bert en Johan bij elkaar en bespraken ze hoe het zou zijn om samen een keukenzaak te starten. Niet echt serieus, meer een fantasie.

Johan: “Totdat we een aantal weken onafhankelijk van elkaar toch op zoek zijn gegaan naar een locatie en de plannen verder uitgewerkt hadden. Toen wisten we; hier moeten we wat mee doen!”

“Samen voelden ze echt de innerlijke drive samen dingen beter en anders te doen. Johan meer keukentechnisch en Bert puur bedrijfsmatig. Oprecht voor de klant staan, dat was de basis van alles. Nu we terugkijken en zien dat het met vallen en opstaan ook echt beter kán, maakt ons meer dan tevreden.”

Waarom kiezen voor Velthuizen Keukens?
Johan: “De kern waar het bij ons om gaat is het leveren van kwaliteit. Onze mensen zijn stuk voor stuk betrokken met de klant. Dat geldt in de verkoop, after sales en onze mannen van de montage. Problemen kunnen zich altijd voordoen, het gaat erom dat het uiteindelijk opgelost wordt op de juiste manier. We leren daarvan en worden elke dag beter.”

Nog meer?
We kunnen nog veel meer schrijven over ons bedrijf, graag verwijzen we u als klant naar onze website of bezoek onze showroom.
Meer informatie over Velthuizen Keukens
Benieuwd naar onze showroom: velthuizenkeukens.nl/showroom/
Bekijk onze unieke werkwijze: velthuizenkeukens.nl/werkwijze/
Benieuwd naar onze referenties: velthuizenkeukens.nl/referenties/
Ervaringen
Er zijn 155 ervaringen over Velthuizen Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren137 ervaringen
4 sterren16 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Een zeer mooie keuken”
Door M Brkan op vrijdag 19 mei 2023 23
We zijn geholpen door n ervaren verkoper die ons zeer fijn geholpen heeft
Wij zijn super tevreden met de aankoop van onze nieuwe keuken die wij gekocht hebben in December vorig jaar. Wat zo fijn was, is dat alles geregeld werd van loodgieter, stukadoor, schilder tot elektricien. Maar vooral hebben zij vakbekwaam personeel in diens die de keukens plaatsen. Al met al n zeer mooie keuken waar wij zeker nog vele jaren plezier van zullen hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Blij dat we met Velthuizen in zee zijn gegaan”
Door Rudy & Els op donderdag 11 mei 2023 23
Na 27 jaar was onze hoekkeuken aan vervanging toe. Na de eerste oriëntaties in de keukenwereld in Amersfoort waren wij wat ontmoedigd. De wens om op een andere plek in de keuken over te stappen op inductie met een eigen afzuigsysteem, dus zonder afzuigkap, bleek vaak technisch niet mogelijk. N.a.v. de uitstekende reviews op Qasa zijn wij maar eens een kijkje gaan nemen bij Velthuizen in Woudenberg. Hun uitgangspunten en werkwijze sprak ons aan. Bovendien wilden wij de oude keuken er uit, gasleidingen weg, nieuwe electra aansluitingen en diverse stuc- en schilder werkzaamheden. En een duurzame keuken, net onder het topsegment. Uit het gesprek met Dennis werd duidelijk dat dit allemaal mogelijk was en enhousiast kwamen wij terug voor de presentatie en prijsstelling. Wij wisten dat het aardig aan de prijs zou zijn maar over 30 jaar gerekend valt het best mee..Uiteindelijk bleek deze uit 3 gelijke delen te bestaan; de keuken, de apparatuur en de verbouwing. In 3 weken tijd (waarvan 1 week voor het drogen van het stucwerk) werd door opeenvolgende vakmensen in een strakke planning o.l.v. projectleider Marcel alles tot in de puntjes uitgevoerd. Het was duidelijk te merken dat iedereen wist wat er moest gebeuren en als het nodig was werd een creatieve oplossing ter plekke bedacht. Wij vonden het helemaal top hoe alles -tot aan een uitleg thuis over de apparatuur aan toe- is uitgevoerd en kunnen alleen maar vol lof zijn. Wij genieten iedere dag van onze keuken en zijn blij dat we met Velthuizen in zee zijn gegaan want niet alleen de keuken is belangrijk maar zeker ook hoe deze ontworpen en geplaatst is.
FOTO VAN RUDY & ELS
Reactie of foto toevoegen
“Een 10+”
Door Hedy en Jurgen op maandag 1 mei 2023 23
In september 2022 hebben wij een eerste kennismaking gehad met Velthuizen Keukens. Samen met de ontwerper van Velthuizen Keukens (Dennis) hebben wij onze keuken samengesteld. Wat zeer prettig was, was dat Dennis meedacht en ons goede adviezen gaf. Wij kregen het uiteindelijke resultaat in een 3-D animatie te zien. Velthuizen maakt gebruik van een projectleider (Gert-Jan). Voorafgaande aan de installatie tot aan de uiteindelijke oplevering hebben wij regelmatig contact gehad met Gert-Jan. Gert-Jan zag toe dat alles volgens afspraak werd geïnstalleerd. Wij hebben diverse functionarissen van Velthuizen Keukens over de vloer gehad, allemaal zeer professioneel en betrokken medewerkers. Wij hebben gekozen voor Velthuizen Keukens omdat zij alles (sloop van de oude keuken, aanpassingen elektriciteit, loodgieterswerk, stukadoorswerk tot plaatsing van de nieuwe keuken) kunnen regelen. Wij werden volledig ontzorgd. Velthuizen Keukens doet wat zij beloofd! Van ons krijgt Velthuizen Keukens een 10+ score.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Hendrik en Corina op maandag 24 apr 2023 23
Wij hebben een keuken gekocht bij Velthuizen Keukens. Vanaf het gesprek in de showroom tot het laatste gesprek bij ons in de nieuwe keuken is super gegaan. Wij wisten dat een aantal gekozen apparatuur niet direct leverbaar zou zijn, bij het installeren van de keuken, netjes werden wij hiervan op hoogte gehouden. Tijdens het plaatsen kwam Gert Jan, projectbegeleider, kijken hoe het gaat. Dit vonden wij al bijzonder. Een aantal weken erna zijn we benaderd of we nog interesse hadden in uitleg over de apparatuur, wat er allemaal mogelijk is! Dit was super fijn. Kortom wij zijn super tevreden, en raden aan om een keuken te kopen bij Velthuizen Keukens te Woudenberg.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Marco en Thea Dekker op zondag 23 apr 2023 23
Wij hadden een vrij kleine keuken met weinig daglicht. We wilden daarom graag een stuk uitbouwen met een glazen pui en een grote lichtstraat. Door de uitbouw kon er een ruim kookeiland geplaatst worden met een mooie ingebouwde kastenwand met koffiecorner en wijnklimaatkast. Ook zijn er in het woongedeelte een gashaard en een cinewall gebouwd in dezelfde stijl als de keuken. Dit heeft geleid tot een prachtig resultaat. Johan Bogerd heeft ons heel goed geholpen bij het keukenontwerp en heeft goed naar onze wensen geluisterd. Projectbegeleider Gijsbert van de Heetkamp was nauw betrokken bij het realiseren van het hele project.


Door drukte en problemen met levertijden liep niet alles vlekkeloos, maar uiteindelijk is alles goed opgelost en perfect opgeleverd. Gerdine Nout heeft ons heel goede uitleg gegeven over de apparatuur. Wij zijn heel blij met het eindresultaat, Marieke heeft hier een prachtige fotoreportage van
gemaakt. Wij kunnen Velthuizen Keukens bij iedereen aanbevelen!
FOTO VAN MARCO DEKKER
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Denise Roodenburg op zaterdag 22 apr 2023 23
De eerste keer dat we binnen liepen dachten we: we zitten verkeerd! Veel te dure keukens. Na een rondje keukenwinkels bleven we terug denken aan velthuizen, toch een gesprek aanvragen. Ze bleken voor ieder budget een keuken te kunnen vormgeven. En hoe! De keuken is precies wat we wilden, en prachtig! Er wordt overal aan gedacht, en ook na het plaatsen van de keuken is de service geweldig. Wij raden iedereen aan bij Velthuizen een keuken te kopen!
FOTO VAN DENISE ROODENBURG
Reactie of foto toevoegen
“Niks dan lof”
Door Karin van Gog op donderdag 13 apr 2023 23
Op de eerste plaats voel je je erg welkom bij Velthuizen. Er wordt goed naar je geluisterd en ze denken heel goed met je mee. Zeker in mijn geval met een onhandige keuken qua oppervlak en lage ramen. Nadat je de keuken hebt gekocht krijg je een projectleider die alles organiseert met echte vakmensen. Bij mij moest de oude keuken eruit en ik heb dus gebruik gemaakt van de loodgieter, stukadoor en schilder, de elektriciteit was in eigen beheer. Erwin heeft dit heel goed gedaan en bij vragen kon ik bij hem terecht. Kortom niks dan lof voor Velthuizen. Als je een keuken gaat kopen ga zeker bij ze langs.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Francien en Kees Haars op donderdag 6 apr 2023 23
Vorige week, donderdag 30 maart 2023, is met het plaatsen van de vensterbank in onze nieuwe keuken, het 'avontuur' dat op 13 oktober 2022 met een bezoek aan Velthuizen Keukens begon, afgerond. En we kunnen alleen maar zeggen: het was een geweldig avontuur. Vanaf de start in de winkel (Mark Molenaar, dankjewel, je hebt ons geweldig op weg geholpen) tot aan de oplevering is alles perfect verlopen en is het resultaat fantastisch. Niet alleen de keuken is nieuw, maar de hele beneden verdieping heeft een metamorfose ondergaan. Dankzij het meedenken, de geweldige communicatie, een strakke planning en het werkplezier van de projectbegeleider Erwin Oussoren en het resultaat, zijn wij heel erg tevreden. Complimenten voor iedereen (stukadoors, elektriciens, loodgieter, timmerman, schilder en keukeninstallateurs) voor het vakmanschap. Kortom: Velthuizen Keukens kunnen wij van harte aan bevelen!
FOTO VAN FRANCIEN EN KEES HAARS
+ Toon extra foto van Francien en Kees Haars
+ Toon extra foto van Francien en Kees Haars
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Arno van Ee op donderdag 30 mrt 2023 23
Vanaf het moment dat we de winkel in kwamen hadden we een goed gevoel. We werden goed geholpen, er werd mee gedacht hoe we de keuken het beste konden plaatsen. Zelfs zoiets simpels als kasten juist op elkaar uitlijnen werd aan gedacht. Er werd zelfs een keer voor ons gekookt toen we alleen 's avonds de mogelijkheid hadden om langs te komen! Na de bestellingen was het contact goed over wanneer de keuken geplaatst zou worden en wanneer de spullen gebracht zouden worden. We zijn super tevreden met de kwaliteit van de keuken, tevreden over het monteren, tevreden over het contact en tevreden over de mensen die ons geholpen hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastische keuken”
Door R.J. Schweigl op dinsdag 28 mrt 2023 23
Twee jaar geleden hebben wij een keuken besteld voor onze nieuwbouw woning. Wij zijn toen erg goed geholpen. Na 1,5 jaar zijn wij nog een keer terug geweest om alles definitief te maken, geen wijziging was teveel en werd weer heel goed meegegdacht en geadviseerd. Onlangs is de keuken zeer vakkundig geplaatst, men heeft zeer netjes gewerkt en al het verpakkingsmateriaal weer mee terug genomen. De projectleider heeft alles heel goed begeleid en bij vragen adequaat gehandeld. Alles werkt en ziet er tip top uit. Onze dank gaat uit naar het hele Velthuizen team voor een fantastische keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een prettig bedrijf”
Door Sidney op vrijdag 24 mrt 2023 23
Prettige familie/bedrijf om mee te werken ook als het niet helemaal gaat zoals je had gehoopt. Word geschakeld en opgelost. Ik raad het iedereen aan om zijn keuken daar te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Een prima ervaring en geweldige service”
Door Hr. en Mevr. Hoekstra-Kraak op donderdag 16 mrt 2023 23
Gastvrije ontvangst, plezierig contact met zowel de ontwerper, als de projectbegeleider, de installateurs en allen die voorbereidende werkzaamheden deden zoals loodgieter, stukadoor, elektricien, schilder, parket mensen.
Er werd goed de tijd genomen om met ons te bespreken, hoe de voor ons mooiste/adequate keuken er uit zou komen te zien. Al onze wensen konden worden ingepast. Projectbegeleider vriendelijk en consciëntieus, ontzorgde ons door alles wat er nodig was te regelen en ons te voorzien van een tijdslijn, waarvan vrijwel niet werd afgeweken. Korte lijntjes tussen de werklieden en projectbegeleider onderling. Alles verliep volgens plan. Een enkele kleinigheid werd later prima hersteld. Na drie maanden bezocht een leuke medewerkster ons en legde ons alle mogelijkheden van de apparatuur nog eens extra uit. Kortom wij zijn zeer tevreden, een prima ervaring en geweldige service.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Schipper op woensdag 15 mrt 2023 23
Vanwege de uitbouw van onze woning was daar ook het moment waar we lang naar uit hebben gezien: een nieuwe keuken. Omdat de woonkamer groter is geworden was dit ook onze kans om de keukenopstelling te veranderen. Het eindresultaat hadden we niet helemaal van te voren bedacht, maar is het resultaat van goed meedenken. Het is gelukt om onze vooraf bedachte eisen een plek te laten geven in de keuken. Naast het eindresultaat, een keuken waar we nu al een jaar van genieten, zijn we zeer tevreden over de manier waarop dit alles tot stand is gekomen. Aan alles is gedacht. De monteurs werken erg netjes en zijn oplossingsgericht en de projectbegeleiding is goed. Wat helemaal top is, is de nazorg van Velthuizen keukens om je als klant te helpen bij het optimaal benutten van de mogelijkheden van de keukenapparatuur. Ons goede gevoel vooraf is wat ons betreft een terecht gevoel gebleken. Velthuizen Keukens is een aanrader als je dit alles op waarde weet te schatten en wat betreft de prijs geen doldwaze kortingen verwacht, maar meer realistische prijzen en transparantie daarin.
Reactie of foto toevoegen
“Service goed geregeld en communicatie perfect”
Door Raymond Abdoelkarim op maandag 27 feb 2023 23
In corona tijd een nieuwbouwwoning gekocht in Groningen en woonde destijds nog in Utrecht. Na twee jaar is de woning opgeleverd en Velthuizen Keukens heeft de keuken geïnstalleerd en recent nog lang geweest om e.e.a. aan te passen. Kan niet anders zeggen dat ze een prima werk hebben afgeleverd. Service goed geregeld, communicatie perfect en de keuken zelf is helemaal top! Kan dus niet anders dan dit bedrijf aan een ieder aan te bevelen, ook als je niet in het midden van het land woont! Top bedrijf en dito product!
FOTO VAN RAYMOND ABDOELKARIM
+ Toon extra foto van Raymond Abdoelkarim
+ Toon extra foto van Raymond Abdoelkarim
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Schulten op vrijdag 24 feb 2023 23
Wij hebben sinds kort een nieuwe greeploze keuken met combi-stoomoven, inductiekookplaat, vaatwasser en koelkast. Nadat we ter oriëntatie vier verschillende keukenbedrijven hadden bezocht, waren we er snel uit dat we voor Velthuizen gingen kiezen. We werden zeer gastvrij ontvangen, ze namen alle tijd voor onze wensen/vragen en kwaliteit- prijsverhouding was goed, etc. (we kunnen er nog veel meer positiefs over vertellen, maar ga kijken en ervaar het zelf). Bij aankoop kun je bij hen, tijdens de inbouw, totaal 'ontzorgd' worden. Hier hebben wij voor gekozen. Onze projectbegeleider heeft alles tot in de puntjes geregeld en de keukenmonteur heeft de keuken perfect geïnstalleerd en nam geen genoegen met een negen. Het moest helemaal goed naar zijn en onze tevredenheid.
Na twee maanden kregen we een afspraak met Gerdine. Zij heeft ons alle apparatuur uitgelegd. Geweldig was dit! We hebben erg veel van haar geleerd en we raden iedere klant van Velthuizen aan hier gebruik van te maken.
Reactie of foto toevoegen
“Super eindresultaat”
Door Arend en Diena Reijm op vrijdag 24 feb 2023 23
Eind 2022 hebben wij voor onze nieuw aangebouwde keuken, een dubbele 'landelijke' keukenopstelling gekocht bij Velthuizen keukens te Woudenberg, en is afgelopen week geplaatst. Een specifieke smaak om een 'oud groene' keuken te plaatsen in een keuken met eiken spanten, eiken balkenplafond en eiken dakbeschot, in combinatie met hardsteen look vloertegels. Velthuizen heeft ons hierin top geadviseerd, om het juiste te kiezen, niet door te slaan, etc. Alles is conform afspraak en planning verlopen en keurig netjes opgeleverd. Zonder na leveringen, manco's o.i.d. Met Velthuizen kun je duidelijk afspraken maken, en worden ook nagekomen. Echt een aanrader om voor uw keuken bij Velthuizen langs te gaan.
FOTO VAN AREND REIJM
Reactie of foto toevoegen
“Grote pluim”
Door Hans de Haan op woensdag 22 feb 2023 23
Wij hebben een prachtige keuken gekocht eind 2015 bij Velthuizen. We waren zeer tevreden over het ontwerp en de installatie. Eind 2022 ging onze Neff (stoom)oven kapot, compleet doorgeroest aan de binnenkant van de oven, garantie voorbij, maar een oven van 7 jaar oud helemaal total loss? Contact gezocht met Velthuizen en ook zij waren zeer verbaasd. Velthuizen heeft contact opgenomen met Neff en na veel heen en weer gepraat en inspectie door Neff technicus hebben we een complete nieuwe Neff oven gekregen met bijbetaling van een redelijk bedrag. Grote pluim voor de service en inspanning van Arno Velthuizen!
FOTO VAN HANS DE HAAN
+ Toon extra foto van Hans de Haan
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is super mooi geworden”
Door Familie Sangers op zaterdag 17 dec 2022 22
Wij zijn heel tevreden over Velthuizen Keukens. Mooie winkel en vriendelijk en kundig personeel. We zijn heel fijn geholpen door Johan en hebben goede adviezen gekregen bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken. De keuken was vlot gemonteerd en is super mooi geworden! I.v.m. leveringsproblemen kwam de vaatwasser wat later, maar dat is prima opgelost met een nette vervangende vaatwasser. Hier is netjes over gecommuniceerd. Ook het bezoek van Gerdine met uitgebreide tips en tricks over de apparatuur was heel fijn. Top service. We zijn nog steeds heel blij met onze prachtige keuken. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden!
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste familie Sangers, heel fijn dat jullie zo blij zijn met jullie prachtige keuken! Goed om te horen dat jullie goed geadviseerd zijn en dat het probleem met de vaatwasser netjes opgelost is. Heel veel plezier van de keuken en er komen vast lekkere gerechten uit de keuken met de komende feestdagen. Geniet ervan! Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Al met al top”
Door Jauk Hellevoort op vrijdag 25 nov 2022 22
Een fijn bedrijf vanaf het binnenstappen van de showroom. Niet (te) opdringerig, je kunt rustig kijken en vragen stellen. Samen met Ricardo een keuken samengesteld naar onze wensen. Van het gas af (inductie), een simpele maar degelijke oven (miele), en een grote koelkast. De samenwerking tussen onze aannemer (WTO) en Velthuizen ging prima. Er moesten wat aanpassingen in het stucwerk zodat de vensterbanken beter geplaatst konden worden. Fijne tip om alle oude apperatuur nog even te bewaren. In deze tijd komt niet alles meer op tijd van de fabriek af. Oude en nieuwe netjes geinstalleerd. En nadat alles goed was geleverd nog een fijne "knoppen afspraak" (hierin wordt alle apperatuur nog eens uitgeleg) met Gerdien. Al met al top.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Jauk, wat super dat alles zo goed is gegaan en jullie van begin tot het einde een fijn gevoel hebben gehouden bij ons. Daar doen we het voor! Geniet van de keuken en fijne feestdagen voor jullie! Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne en heldere communicatie”
Door Joanna Thijs op vrijdag 11 nov 2022 22
Goed advies, kwaliteit en goede service ook na het plaatsen van de keuken! Extra service bij montage door maken van vensterbank. Er wordt echt meegedacht. Ook fijne en heldere communicatie van begin tot eind.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Joanna, fijn om te lezen dat onze collega's er, ook bij jullie, alles aan gedaan hebben om een topresultaat neer te zetten. Zo hoort dat. Geniet van de keuken! Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch resultaat”
Door Marja en Krijn van Baren op maandag 31 okt 2022 22
Complete keuken gekocht. Uitstekend advies, begeleiding en netjes geplaatst. Kortom, wij zijn zeer tevreden en zullen dan ook zeker Velthuizen Keukens aan anderen aanbevelen om eens in hun showroom te gaan kijken!
FOTO VAN MARJA EN KRIJN VAN BAREN
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Marja en Krijn, bedankt voor deze mooie woorden en de aanbeveling. We zijn blij te lezen dat jullie zo tevreden zijn. Het is dan ook een mooie keuken geworden! Heel veel plezier ervan. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Hans en Ellen Reijnen op vrijdag 21 okt 2022 22
De ervaring in de showroom was prima, Levering en plaatsing van de keuken ging goed. Dat sommige apparaten niet leverbaar waren is niet aan Velthuizen Keuken te wijten en is met ruil apparatuur goed opgelost. Nazorg is prima, met een goede uitleg over de apparaten.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Hans en Ellen, dank voor de mooie review! Goed om te lezen dat alles goed is verlopen en dat we jullie in tussentijd van dienst zijn geweest met nood-apparatuur. Geniet van de keuken! Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig eindresultaat”
Door Beau en Robin op dinsdag 4 okt 2022 22
Fantastisch geholpen in de showroom met een prachtig eindresultaat. Super blij met onze mooie keuken voor een mooie prijs. Afspraken zijn goed nagekomen en we kregen een aantal weken na oplevering een uitgebreide uitleg over de combi stoom oven.
FOTO VAN BEAU EN ROBIN
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Beau en Robin, wat een plaatje! Fijn om te lezen dat jullie blij zijn met de mooie keuken. Het doet ons goed om te horen dat alle afspraken goed nagekomen zijn. Zo hoort dat! Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
REACTIE VAN PATRICK
Welk keuken werkblad is hier gebruikt? Is dat hout of soort kunstof? Kunt u een foto hiervan sturen.
Reactie of foto toevoegen
“Niet twijfelen, echt een aanrader”
Door Fam Koppenol Bilthoven op vrijdag 30 sep 2022 22
We zijn ontzettend goed geholpen door het Velthuizenteam. Een mooie keuken binnen ons budget, er werd goed meegedacht, alles volgens afspraak geregeld. Plaatsing door eigen personeel en netjes alles aangepast en afgewerkt. Ook de service achteraf was prima, We kunnen nog steeds met vragen terecht, er kwam iemand bij ons thuis om de apparatuur uit te leggen en er zit een apk in waar we over een jaar gebruik van kunnen maken. Niet twijfelen, echt een aanrader!
FOTO VAN FAM KOPPENOL BILTHOVEN
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste fam. Koppenol, wat goed om te zien dat de oven al zo lekker gebruikt wordt. Dat ziet er heerlijk uit! Fijn om te horen dat alles goed is gegaan en jullie mogen blij zijn met het eindresultaat! Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geregeld”
Door Henny Michels op vrijdag 9 sep 2022 22
Heel blij met mijn nieuwe (relatief kleine) keuken. Door projectleider Gert Jan is alles in goede banen geleid volgens de afspraken. Van begin tot het eind prima geregeld. Goede service en vriendelijke, bekwame mensen.
FOTO VAN HENNY MICHELS
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Henny, wat een mooie keuken is het geworden en we vinden hem zeker niet klein hoor! Je hebt lekker veel berg- en werkruimte op deze manier. Fijn om te horen dat je blij bent met de hulp van collega Gert-Jan en alle andere collega's. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte nazorg”
Door Roos op donderdag 28 jul 2022 22
Zeer goede ervaring met Velthuizen Keukens van begin tot het einde, alles in een keer goed, ook de nazorg is perfect.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Roos, bedankt voor je waardering. We zijn blij te horen dat alles zo goed verlopen is. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Goede nazorg”
Door Wgj rap op woensdag 6 jul 2022 22
In alle opzichten goed geholpen. Vanaf de verkoop tot installatie, vooral duidelijke info over het leveren van de apparatuur. Alles goed geregeld, geen rommel achter gelaten en goede nazorg, super bedankt. Bedrijf om aan te raden.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste meneer Rap, hartelijk dank voor deze mooie review! Fijn dat alles goed is verlopen en onze mensen er alles aan hebben gedaan om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Dat er nog maar heel veel gekookt mag worden in de keuken. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Els op maandag 4 jul 2022 22
Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij Veldhuizen. Na ruim een half jaar is de keuken helemaal klaar. Dat kwam omdat er problemen waren met de levering.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Els, wat goed om te horen dat jullie blij zijn met de prachtige keuken! Het klopt dat sommige leveranciers momenteel moeite hebben met het op tijd uitleveren van hun producten. We proberen onze processen hier zo goed mogelijk op aan te passen. Jammer genoeg heeft dit niet kunnen voorkomen dat een aantal producten later geleverd is, onze excuses daarvoor. Fijn om te horen dat jullie toch tevreden zijn met het eindresultaat. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Ruben van Twillert op dinsdag 21 jun 2022 22
Bij Velthuizen keukens ben je voor heel veel keukens aan het juiste adres. Er zijn veel mogelijkheden en er wordt goed meegedacht. Ook bij de after sales werd nog alles voor je gedaan. Topservice.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Ruben, fijn dat jullie tevreden zijn. Het is dan ook erg mooi geworden. Voor nu maar even goed oefenen met de stoomoven zodat jullie dat straks helemaal onder de knie hebben. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door H. Dillen op zaterdag 23 apr 2022 22
Vanaf binnenkomst bij Velthuizen keukens een goed gevoel gehad, dat is uitgekomen. Wij zijn prima geadviseerd. De keuken is netjes op tijd geleverd en montage van de keuken is door een deskundige monteur geplaatst binnen de afgesproken tijd. Zeker een aanrader om met dit bedrijf om mee in zee te gaan.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste heer en mevrouw Dillen, dank voor deze aanbeveling! Onze mensen hebben hun werk goed gedaan en het is fijn om te lezen dat jullie dat ook zo waarderen. Heel veel plezier van de keuken. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Valérie Verschuijl op dinsdag 19 apr 2022 22
Mijn nieuwe keuken werd geplaatst in een nieuwe aanbouw. Gijsbert (van Velthuizen Keukens) en mijn aannemer hebben perfect samengewerkt om alles naadloos te laten passen. Ook nadat er bouwtechnisch nog iets veranderde en de keuken daarop aangepast moest worden. Ik kreeg goede adviezen en werd actief ondersteund om tot de optimale indeling te komen. Ook de monteurs hebben meer dan een stapje extra gezet om alles goed op te leveren. Vakmensen met hart voor hun product en uitstekende service!
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Valérie, hartelijk dank voor je mooie woorden. Super dat onze mensen ook weer bij jou hebben laten zien dat gewoon goed niet goed genoeg is voor ons, maar dat we net dat stapje extra zetten voor het allerbeste eindresultaat. We wensen je heel veel plezier van de keuken. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
REACTIE VAN VALÉRIE VERSCHUIJL
Ik moet helaas een nuance aanbrengen in mijn eerdere beoordeling. Hoewel ik nog steeds heel tevreden ben met het eindresultaat, zat het venijn 'm in de staart van het afmaken. Zes maanden later is de keuken nog steeds niet helemaal opgeleverd en de afspraken daarover gaan keer op keer verkeerd. Ik ervaar miscommunicatie binnen de organisatie en met derde partijen. Van het stapje extra dat in het begin zeker gezet, is nu geen sprake meer. Het kost mij tijd en energie om er steeds achteraan te bellen. Jammer!
Reactie of foto toevoegen
“Een keuken kopen bij Velthuizen was heel fijn”
Door Stijn op vrijdag 25 mrt 2022 22
Een keuken kopen bij Velthuizen was heel fijn. En in de keukenwereld is dat heel prettig. Je ziet vaak hijgerige verkopers die met 'kortingen' schermen en onduidelijk zijn over wat je krijgt. Bij Velthuizen niet. Superkwaliteit keukens, transparante prijzen en prettige mensen. Van eerste bezoek in de showroom tot en met uitleg over apparaten in je geïnstalleerde keuken. Ze doen ook ná het tekenen van de offerte telkens een stapje meer, in plaats van minder zoals je vaak ziet. Alles is inclusief en uit één hand: ontwerp, bestelling, levering, installatie, nazorg. Goede monteurs die ook de moeilijke puntjes goed afwerken. Je weet zeker dat je keuken wel goed zit en dat is prettig, want als je een huis koopt, heb je al genoeg aan je hoofd. ;-)
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Stijn, bedankt voor deze mooie review. Je omschrijft precies waar wij voor staan. Fijn om te horen dat je dat ook zo ervaren hebt en dat je zo blij bent met het eindresultaat. Dan zijn wij ook blij! Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service, begeleiding en nazorg”
Door Mariska de Vos op zaterdag 19 feb 2022 22
Goede service en begeleiding in het gehele proces, vanaf de aankoop tot en met plaatsing van de keuken. Ook de nazorg heb ik gewaardeerd. Deskundig met persoonlijke aandacht. Bij Velthuizen Keukens staat de klant centraal.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Mariska, wat goed om te horen dat je onze service zo hebt gewaardeerd. Hartelijk dank!
Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring van begin tot oplevering”
Door Piet van Daal op zondag 13 feb 2022 22
Wij hebben een Tristar keuken gekocht bij Velthuizen en laten installeren door Velthuizen. We hebben gekozen voor Neff apparatuur. We hebben een aantal gesprekken gehad met de adviseur Eliza. De gesprekken verliepen telkens erg plezierig waarbij goed geluisterd werd naar onze wensen en ook ideeën werden aangedragen. Ook al onze vragen via de mail werden vlot beantwoord. Nadat de koop was gesloten, was projectbegeleider Gert Jan onze aanspreekpunt. Gert Jan heeft de keuken ingemeten en een offerte gemaakt voor het meerwerk: sloop- en afvoerwerkzaamheden, omleggen waterkraan, verleggen elektriciteit en stuc- en schilderwerkzaamheden. Deze werkzaamheden zijn door diverse onderaannemers uitgevoerd volgens een strakke planning waarbij netjes werd gewerkt. De montage is door de eigen monteurs van Velthuizen gedaan. Wij zijn zeer tevreden over het hele proces vanaf de eerste afspraak tot aan de eindoplevering toe. En natuurlijk met het resultaat.
FOTO VAN PIET VAN DAAL
+ Toon extra foto van Piet van Daal
+ Toon extra foto van Piet van Daal
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Piet, wat een prachtkeuken is het geworden! Ontzettend fijn dat jullie zo tevreden zijn en dat alles zo goed is verlopen. Dat doet ons deugd. Heel veel plezier van de mooie keuken. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Sabine Dokter op dinsdag 8 feb 2022 22
Wij hebben zeer goede ervaring met Velthuizen keukens! Het magazine heeft ons geinspireerd voor het ontwerp en kleurstelling. Vooral de lamp/afzuigkap van Wave was daarin een verrassing die de keuken helemaal afmaakt. We hebben goed advies gekregen over maatvoering van lades en plaatsing van combi-oven tov werkblad. Daarnaast is goed meegedacht over de plaatsing van het eiland inclusief de afzuigkap. De begeleiding met 1 vast aanspreek persoon is erg prettig. De plaatsing is meer dan goed verlopen. De monteur werkte rustig en keurig, merkte direct op dat er een onderdeel miste en kon alles in de gestelde tijd afmonteren. Daarnaast heeft de monteur ook goed advies gegeven over de sluiting van deurtjes in het looppad. Helaas hebben wij ook vertraging op levering ervaren (combimagnetron), maar daar kon het bedrijf niks aan doen. Goed op de hoogte gehouden van verwachtte levertijden. De nazorg is ook top. Persoonlijk en met aandacht zijn alle apparaten doorgenomen om alle snufjes te leren kenne. Dat gaat vele malen sneller en prettiger dan een boekje doorbladeren. Kortom, mochten we ooit een nieuwe keuken nodig hebben (in een volgend huis wellicht) dan gaan we zeker terug naar Velthuizen!
FOTO VAN SABINE DOKTER
REACTIE VAN SABINE
Nog een extra foto met de combi-magnetron op z'n plek
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Sabine, wat is het mooi geworden! De prachtige Wave-kap maakt het inderdaad helemaal af! Jammer dat jullie te maken hebben gekregen met een manco. Ondanks al onze inspanningen om dit te voorkomen hebben we hier helaas mee te maken. Bedankt voor jullie begrip. Uiteraard zien we jullie graag terug in de toekomst, maar voor nu willen we jullie heel veel kookplezier toewensen in jullie droomkeuken. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldige ervaring”
Door Eline Snel op woensdag 2 feb 2022 22
Mijn ervaring met Velthuizen keukens is gewoon geweldig. Van begin tot eind zijn de mensen die er werken vriendelijk, professioneel en luisteren heel goed....maar bovenal je voelt in alies dat het een hechte groep mensen is die al lang met elkaar werken en hart voor de zaak en voor jou als klant hebben. Niet alleen mijn keuken is heel mooi geworden maar ik denk met veel plezier terug aan het hele proces. De communicatie kan niet beter. Als ik u was zou ik voor Velthuizen keukens gaan. Betrouwbaar en prettig dat alles in " een hand" is waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan !
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Eline, wat een prachtige review. Daar krijgen we nog meer energie van met z'n allen! Geweldig om te horen dat je met plezier terug kijkt op het hele proces, zo hoort het ook. Hartelijk dank voor de aanbeveling. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau voor alle medewerkers”
Door Theo jacobs op dinsdag 1 feb 2022 22
Eind 2020 zomaar zonder afspraak even binnen kijken in de showroom in Woudenberg na het lezen van advertenties en een paar reviews. De eerste indruk was meteen aangenaam. Een vriendelijk verkoper heeft ons kort rondgeleid. De inmiddels gemaakte afspraak in december werd uitgesteld door de alom bekende coronaregels. Later na een paar bezoekjes in de showroom hadden we een mooie keuken uitgezocht met alles erop en eraan. De levertijd duurde wat langer dan verwacht maar omdat er een verbouwing moest plaatsvinden was dat geen probleem. Er stond een Kolom midden in de kamer, deze is verwijderd waardoor er een enorm ruimtelijk effect ontstond. Hierdoor kregen wij de benodigde ruimte om een prachtig kookeiland te creëren. Eind september was de nieuwe keuken een feit afgezien een paar apparaten welke wat later geplaatst konden worden. De verkoper ( Johan), de monteurs, de aardige man voor de culinaire benodigdheden in showroom. Chapeau aan alle medewerkers van de Fa Veldhuizen.
Theo Jacobs
FOTO VAN THEO JACOBS
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Theo, super om te horen dat jullie zo goed ontvangen zijn en dat het proces is verlopen zoals het zou moeten. Wat leuk dat jullie keuken nu totaal anders is dan de oude opstelling. Dat zal vast een heel ander effect geven aan de woning. Hartelijk dank voor deze mooie woorden en geniet van de mooie, ruime keuken. Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken en uitstekende nazorg”
Door Aline den Wentink-den Hartogh op maandag 17 jan 2022 22
Ik ben enorm prettig geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe keuken. De adviseur/ verkoper heeft een ontwerp gemaakt helemaal afgestemd op mijn wensen en mogelijkheden van het huis. De service is werkelijk prima. Zeer vriendelijk, veel informatie en niets wordt opgedrongen. Het opmeten, de begeleiding en afstemming met de aannemer ter plaatse is gedaan door de projectbegeleider. Dit alles naar volle tevredenheid. Ook de oplevering erg precies en last but not least de nazorg in de vorm van uitleg van de apparatuur aan huis. Ik beveel een ieder die nadenkt over een nieuwe keuken, dit bedrijf van harte aan.
FOTO VAN ALINE WENTINK-DEN HARTOGH
+ Toon extra foto van Aline Wentink-den Hartogh
+ Toon extra foto van Aline Wentink-den Hartogh
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Aline, wat een plaatje zeg! Wij kunnen ons voorstellen dat u hier met veel plezier in werkt. Fijn om te horen dat alles naar volle tevredenheid is gegaan en hartelijk dank voor de mooie aanbeveling. Geniet van het mooie eindresultaat en veel kookplezier gewenst. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Ze maken verwachtingen meer dan waar”
Door Familie Steenwijk op zaterdag 8 jan 2022 22
Ons eerste bezoek aan de showroom was geweldig. Bij binnenkomst werd er door gastheer Martijn gebakken waardoor wij ons meteen welkom voelden. Wij kregen een heerlijke koffie en een lekker gebakje. Onze adviseur Ricardo voelde onze wensen en stijl prima aan. Het resultaat was een mooi en praktisch ontwerp. Projectbegeleider Gert Jan weet echt alles voor je waar te maken. Daar gaat hij heel ver in. Hij is de rust zelve en denkt niet in beperkingen maar in oplossingen. Van monteurs tot elektriciens wij hebben alleen maar prettige en vriendelijke mensen over de vloer gehad. En dan komt relatiechef Gerdine ons nog een ochtend uitleggen hoe wij het maximale uit ons apparatuur kunnen halen. En ja Gerdine, de stoomfunctie gebruiken wij nu bijna dagelijks. Kortom bij Velthuizen zijn onze verwachtingen meer dan waargemaakt.
FOTO VAN FAMILIE STEENWIJK
+ Toon extra foto van Familie Steenwijk
+ Toon extra foto van Familie Steenwijk
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste familie Steenwijk, wat een top recensie, hartelijk dank daarvoor! Super om te horen dat alles zo goed bevallen is en dat ons team alles heeft gedaan om jullie een topresultaat te bieden. Dat eindresultaat mag er dan ook echt wel zijn. Het is een prachtige keuken geworden! Geweldig dat jullie zo lekker aan het stomen geslagen zijn na het bezoek. Hou dat vol en geniet van de heerlijke dingen die jullie uit de keuken toveren. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Voor een iedereen aan te raden”
Door Fam. Vis op maandag 6 dec 2021 21
We hebben een nieuwe keuken aangekocht. De daar uit voortvloeiende werkzaamheden op de gehele benedenverdieping heeft Velthuizen Keukens ook gecoördineerd. Ook dit ging op een fijne en prettige manier. Wij zeer goed geholpen. Vriendelijke service. Geen druk opgelegd van nu bestellen dan etc. Nee. Gewoon een bedrijf waar men op een fijne menswaardige manier met klanten om gaat. Voor een iedereen aan te raden.
FOTO VAN FAM. VIS
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste familie Vis, bedankt voor de foto's. Het is een mooie keuken geworden. Bedankt dat we de gehele benedenverdieping bij jullie onder handen mochten nemen. Klanten onder druk zetten om te kopen is inderdaad iets wat we niet willen, dus fijn dat jullie dat zo ook hebben ervaren. Hartelijk dank voor de mooie woorden en geniet van jullie fijne keuken. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Heel fijn dat alles via 1 contactpersoon loopt”
Door Eddie Mittendorff op maandag 29 nov 2021 21
We zijn heel tevreden over de geleverde keuken met apparatuur en de betrouwbare service waarbij er vlot wordt gecommuniceerd. Heel fijn dat alle opdrachten via één contactpersoon lopen die daarna weer vakmensen aanstuurt.
FOTO VAN EDDIE MITTENDORFF
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Eddie, wat een mooie keuken is het geworden. Erg leuk gecombineerd zo met die tegeltjes op de achterwand. Onze werkwijze heeft ook bij jullie zijn vruchten afgeworpen lezen we. Fijn dat jullie zo tevreden zijn. Heel veel kookplezier gewenst. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige aftersales”
Door Ronald en Yvonne Visscher op zondag 28 nov 2021 21
Binnen twee jaar (i.v.m. verhuizing) hebben wij wederom bij Velthuizen Keukens onze keuken gekocht. We zijn goed geadviseerd door Johan B. die met zijn creativiteit zorgde voor een mooie keuken met handige indeling. Wat heel prettig was, was de begeleiding van Ilko tijdens de plaatsing van de keuken en het meedenken van hem m.b.t. een aantal dingen waar we tegenaan liepen. Dit werd keurig opgelost. De aftersales was erg prettig. Ook fijn dat Gerdine langs kwam om ons op weg te helpen met de apparatuur. Veel apparatuur hadden we hiervoor al, dus we dachten dat we niet veel nieuws zouden horen, maar toch bleek dat we niet alle functies kenden en goed gebruikten. Haar uitleg en advies gaat ervoor zorgen dat wij alles uit onze prachtige keuken kunnen halen. We verwachten niet dat we op korte termijn weer een keuken nodig hebben, maar mocht dat wel zo zijn dan gaan we zeker weer naar Velthuizen Keukens. :-)
FOTO VAN RONALD EN YVONNE VISSCHER
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Ronald en Yvonne, twee keukens binnen twee jaar.... dan mogen we jullie wel één van onze vaste klanten noemen! Aangezien jullie er nu geweldig bij zitten verwachten wij ook niet dat we jullie snel weer terug zien voor een nieuwe keuken. Dat is maar goed ook, want bij deze keuken klopt alles exact en het zou daarom een hele uitdaging worden voor onze adviseurs om dit te overtreffen. We hebben begrepen dat jullie al volop aan het stomen zijn geslagen. Goed bezig en geniet van het heerlijks dat jullie ongetwijfeld elke dag uit jullie keuken toveren. Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Alles is vlekkeloos verlopen”
Door M. van der Molen op maandag 8 nov 2021 21
Bij onze online zoektocht naar een leverancier voor een nieuwe keuken kwamen er een hoop websites voorbij. De meeste daarvan gaven ons geen warm gevoel. Maar bij de site van Velthuizen klikte het meteen: een menselijke site, met verhalen die ons echt aanspraken. Na onze eerste afspraak in de showroom bleek dat zij dit ook helemaal waarmaakten. Velthuizen Keukens is een bedrijf dat luistert naar mij als klant, meedenkt en er alles aan doet om de levering zo goed mogelijk te laten verlopen. We kozen ervoor om alles aan Velthuizen over te laten: sloop, elektra, loodgieterswerk, stuc, etc. Dat was een goede keus. Want alles werd netjes op elkaar afgestemd en de monteurs en vaklui bleken elkaar goed te kennen, wat de onderlinge communicatie heel makkelijk maakte. Zo stuurden de elektriciens een filmpje naar de stukadoors, zodat die al wisten wat ze de volgende dag konden verwachten. Helemaal super dus. En de mensen die je over de vloer krijgt zijn ook allemaal prettig, communicatief, vakkundig en representatief. Ik kan echt zeggen dat het allemaal vlekkeloos is verlopen. Daarom kan ik Velthuizen Keukens van harte aanbevelen!
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Van der Molen, geweldig om te horen dat het gelukt is om de sfeer die we in ons bedrijf ervaren, over te brengen op de website. Doordat we vaak met dezelfde onderaannemers werken, zijn zij inderdaad net zo betrokken bij uw project als onze eigen werknemers. Hartelijk dank voor deze mooie aanbeveling en heel veel plezier van de keuken. Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Joost op vrijdag 5 nov 2021 21
Vanaf het eerste gesprek tot aan de eindmontage, alles ging op een prettige en duidelijke wijze. Men denkt met je mee, kwaliteit van het werk is top en de keuken ziet er goed uit. Daarnaast kan men veel meer dan alleen keukens aanbieden. En ook belangrijk: men komt de gemaakte afspraken keurig op tijd na. Aanrader!!!
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Joost, wat goed om te horen dat alles zo goed is verlopen. Nu ook het andere project afgerond is kunnen jullie daar ook volop van genieten. Heel veel plezier van alles en bedankt voor de mooie review. Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Koen Wold op zondag 31 okt 2021 21
Begin dit jaar de knoop doorgehakt en besluit genomen om mijn keuken uit 1994 te vervangen. Via de buren voor Velthuizen gekozen. Eerste contact met Eliza verliep via teams, hij maakte een schets waar ikzelf nooit opgekomen was. Tweede contact in de showroom waarbij schets was uitgewerkt tot een ontwerp. Tevens toen de keuze gemaakt voor materiaal keuken, blad (graniet) en apparatuur. Meerwerk, afbreken oude keuken en afvoeren, leiding (gas en water) verleggen plus meerwerk elektrisch en stucwerk door Velthuizen laten regelen. Je krijgt dan een project begeleider toegewezen, die alles voor je regelt. En dan komt de dag dat de keuken geleverd wordt, kamer en gang vol dozen. Installatie verliep goed dankzij Christiaan (eigen monteur). Afgezien van wat problemen (kookplaat was beschadigd en levering oven), is alles tot een goed einde gekomen. Ben super tevreden, en zal Velthuizen keukens zeker aanbevelen aan derden
FOTO VAN KOEN WOLD
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Koen, wat is het mooi geworden! Fijn dat het proces gegaan is zoals het bedoeld is. Jammer dat de kookplaat beschadigd was en de oven later kwam, maar gelukkig hebben we dat zo spoedig mogelijk op kunnen lossen. Super dat je ons aan wilt bevelen aan anderen, dat waarderen we enorm. Heel veel plezier van je mooie keuken en goed om te zien dat de wijnkoeler al lekker in gebruik is. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Fam. Van Velzen-de Bruin op zaterdag 30 okt 2021 21
Team Velthuizen Keukens. Wij zijn erg tevreden met onze moderne mat zwarte keuken die gecombineerd is met hoogglans accent. De inbouw apparatuur van NEFF bevalt uitstekend. Graag willen wij het hele team bedanken. De heerlijke hapjes tijdens ons bezoek aan de showroom. De gespreken waren professioneel en zeker ook gezellig. De zeer vakkundige installateurs. Als laatste de aftersales, perfecte communicatie betreft nalevering en geweldige tips voor het schoonmaken van onze keuken. Eigenlijk in één zin. Wat een top team en prachtige keukens.
FOTO VAN FAM. VAN VELZEN-DE BRUIN
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste familie Van Velzen - De Bruin, hartelijk dank voor deze mooie woorden, daar worden we bijna een beetje verlegen van! Wat een prachtig eindresultaat is het geworden! We kunnen ons goed voorstellen dat jullie er erg van genieten. Blijf dat doen! Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige ervaring”
Door N Kaarsgaren op maandag 25 okt 2021 21
Wij hebben een zeer prettige ervaring met Velthuizen keukens, + punten:
- nemen uitvoerig de tijd in meerdere gesprekken om alles uit te werken
- 1 aanspreekpunt tijdens het gehele proces
- zeer vakbekwame monteurs
- after sales in de vorm van uitleg van de keukenapparatuur is top (je denkt dat weet ik allemaal wel, maar wij kregen toch nog super handige tips)
- Bij de installatie gingen een aantal dingen mis, deze werden direkt opgelost.
Wat ons betreft verdienen jullie een dikke 9+ en raden wij deze keukenzaak zeker aan.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste meneer en mevrouw Kaarsgaren, wat een mooi lijstje, dat is wat we het liefste zien. Jammer dat er wat dingen mis zijn gegaan bij de installatie. Helaas is dat niet altijd te voorkomen. Dat het goed is opgelost is dan iets waar we wel weer trots op zijn. Net als op dat mooie cijfer wat we van jullie krijgen. Geniet van jullie mooie keuken. Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en begeleiding”
Door Jaco Zeldenrijk op vrijdag 22 okt 2021 21
Voor de 2e keer een keuken gekocht bij Velthuizen, goed behandeld en gekregen wat we voor ogen hadden, goede service gehad en begeleiding.
FOTO VAN JACO ZELDENRIJK
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Jaco, super dat je al voor de 2e keer een keuken bij ons hebt gekocht! Dan mogen we je vanaf nu een vaste klant noemen. Fijn dat het weer goed bevallen is. Het eindresultaat ziet er dan ook goed uit. Veel plezier ervan. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Marianne Pot op woensdag 13 okt 2021 21
Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij Velthuizen Keukens. Eerst bij Jeroen de wensen besproken. Daarin werden we geadviseerd en is er een mooie 3D visualisatie van gemaakt. Wij waren gelijk enthousiast. Wij wilden hierna toch nog wat veranderen aan de opstelling en dat was geen enkel probleem. Nieuwe 3D foto's gekregen. Hierna kwam Ilko op locatie opmeten en na advies toch nog wat aangepast. Super blij met de goede adviezen. Nu was het wachten op het plaatsen van de keuken. Hele verhalen doen de ronde over nieuwe keukens plaatsen. Daardoor waren we toch wat sceptisch en gespannen. Achteraf was dit helemaal niet nodig geweest. De monteurs zijn echte vakmensen en wat een mooi resultaat. De weinige kleine dingetjes werden netjes en vlot opgelost. Wat ik vooral prettig vond is dat alle afspraken werden nagekomen en dat er altijd vlot wordt gereageerd. Een echte aanrader dit bedrijf!!!
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Marianne, hartelijk dank voor deze mooie worden! We worden er bijna een beetje verlegen van. Super dat, ondanks dat er een paar kleine dingen mis zijn gegaan, de afspraken goed nagekomen zijn en dat jullie nu kunnen genieten van een prachtige keuken. Heel veel kookplezier! Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Bea op maandag 20 sep 2021 21
Onze nieuwe keuken is echt prachtig geworden... Super goede service! Kunnen we iedereen aanraden!
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Bea, Dank voor deze mooie beoordeling! Daar worden we blij van. Veel plezier van de keuken! Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Marion Wiendels op zaterdag 11 sep 2021 21
Drie jaar geleden hebben wij een keuken gekocht bij Velthuizen. Allemaal helemaal goed en prettig verlopen, mooie keuken. Onlangs hadden we een aantal mankementen: kit liet los, verzakt deurtje, knop van kraan kwam eraf, van die dingetjes die ontstaan door intensief gebruik. Veldhuizen gebeld: binnen een week kwam iemand het repareren, allemaal zo gepiept, ziet er weer tiptop uit. En kosteloos. Top service.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Marion, Wat goed om te horen dat we jullie na drie jaar nog een keer kunnen helpen, zodat jullie weer helemaal kunnen genieten van de keuken. Dat doen we het liefst. Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Linda Sanders op dinsdag 27 jul 2021 21
We hebben een mooie keuken gekocht bij Veldhuizen Keukens. De volledige verbouwing is door hun gerealiseerd ( inclusief wegbreken muren en plaatsen openslaande deuren). We zijn erg tevreden over het hele proces en het eindresultaat. Veldhuizen denkt mee tijdens het hele proces, zijn goed en laagdrempelig bereikbaar en qua kosten zeer acceptabel. We zijn zeer tevreden over de samenwerking met hun en bevelen hun bij iedereen aan.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Linda, Wat fijn om te horen dat alles zo goed is gegaan en we de hele verbouwing voor jullie hebben mogen realiseren. Fijn dat jullie ons bij iedereen aanbevelen. Hartelijk dank daarvoor. Veel kookplezier gewenst in jullie mooie, nieuwe keuken. Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“In werkelijkheid is de keuken nog mooier”
Door Jannie Ruitenbeek op maandag 26 jul 2021 21
in de tijd dat wij een keuken konden uitzoeken binnen het nieuwbouw project leefden we net in de eerste golf van de coronacrisis en was mijn vader ernstig ziek. Dan heb je geen behoefte om een keuken uit te zoeken.. Tijdens onze eerste afspraak hebben we dit ook kenbaar gemaakt en werden we heel prettig begeleidt door Johan. Er was begrip en er werd de tijd genomen om keuzes te maken of keuzes bij te stellen.
We werden uitgebreid geadviseerd in mogelijkheden, en wat zijn er veel aspecten die aan bod moeten komen. Uiteindelijk een mooie keus gemaakt en we zijn heel blij met het resultaat. Bijna een jaar na keuze en opleveren waren we toch ook wel benieuwd wat het resultaat zou zijn. De plaatjes waren al mooi, maar in het werkelijkheid nog mooier. We krijgen ook veel reacties van mensen die de keuken heel mooi vinden. een waar meubelstuk in je huis. Inmiddels ook vrienden enthousiast kunnen maken om bij Velthuizen een keuken uit te zoeken.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Jannie, hartelijk dank voor deze prachtige review. Fijn dat we er een klein beetje voor jullie konden zijn in de moeilijke tijd die jullie door moesten maken. En goed om te horen dat het eindresultaat nog mooier is geworden dan de foto's beloofden. Geweldig dat jullie ook anderen enthousiast hebben gemaakt over ons. Hartelijk dank daarvoor. Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastische keuken”
Door Frank en Helma op dinsdag 20 jul 2021 21
Vanaf het moment dat wij binnenkwamen zijn wij fijn geholpen. Johan heeft al onze wensen weten vast te leggen in een mooi ontwerp. Martin heeft het hele project in goede banen geleid en Ruud heeft er uiteindelijk een fantastische keuken neergezet. Al met al zijn wij super tevreden.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Frank en Helma, Goed om te horen dat 'onze' mannen jullie zo goed hebben kunnen helpen, en jullie zo tevreden zijn over het eindresultaat. Geniet van de mooie keuken en veel kookplezier gewenst. Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Vijf sterren”
Door André Uneken op donderdag 17 jun 2021 21
Tijdens het kopen kregen we prima advies. In de showroom stonden voldoende voorbeelden met alle stalen zo kregen we een goed beeld van de mogelijkheden. Prima levering en zeer vakkundige installatie. Met duidelijke uitleg. 5 sterren verdiend.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste André, Bedankt voor de 5-sterren! Dat waarderen we zeer. Geniet van de keuken. Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Alles is prima verlopen”
Door grootendorst op vrijdag 21 mei 2021 21
zowel bij de advisering als bij de plaatsing ging dit zonder meer prima. alle afspraken zijn nagekomen. ook bij de service daarna is alles prima verlopen.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste meneer en mevrouw Grootendorst, wat fijn om te horen dat alles goed is verlopen en dat jullie tevreden zijn. We wensen jullie nog veel plezier van de keuken! Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Peter & Anneleen Flikweert op woensdag 19 mei 2021 21
Al tijdens ons eerste bezoek hadden we een heel goed gevoel. We hebben onze wensen en ideeën besproken, op basis hiervan is door Wilbrand een voorstel gemaakt met prachtige 3D visualisatie, getekend in de ruimte die nog aangebouwd moest worden. Dit was direct raak. Er is goed na- en meegedacht over de indeling. Daarnaast kregen we deskundig advies over de apparatuur. Ook de montage verliep vlekkeloos. Inmiddels genieten we alweer bijna 2 maanden van onze prachtige nieuwe keuken. Wat ons betreft een echte aanrader.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Peter en Anneleen, Hartelijk dank voor deze mooie review. Wat fijn dat jullie al volop aan het genieten zijn. Blijf genieten is ons advies! Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Ria van Driel op dinsdag 18 mei 2021 21
Wij willen Velthuizen Keukens (en in het bijzonder Arno) hartelijk bedanken voor de snelle hulp en service die zij gaven. Wij hebben sinds 4 jaar tot onze volle tevredenheid een keuken van Velthuizen en hadden nu een klein probleem wat door hun hulp prachtig werd opgelost. Nogmaals dank.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Ria, wat leuk dat u een review heeft geplaatst. Ook namens Arno hartelijk dank hiervoor. Klein gebaar, groot geluk zeggen we dan. Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch bedrijf”
Door Anne Marie & Bert van Eldik Thieme op zondag 25 apr 2021 21
Velthuizen Keukens is een fantastisch bedrijf en heeft fraaie keukenopstellingen met grote keus en voor elk wat wils! Er wordt ruimschoots tijd voor je genomen bij het adviseren. Jasper heeft ons destijds geadviseerd, hij heeft kennis van zaken en hij was zeer betrokken bij onze keus. Hij heeft het proces van begin tot en met de oplevering voortreffelijk begeleid! Ook de monteurs die bij ons geweest zijn waren kundig en plezierig in de omgang. Prijskwaliteit is zeer gunstig en wij bezitten nu een luxe keuken waar wij zeer tevreden mee zijn. De noodkeuken, die wij als extra service kregen, i.v.m. vertraagde leveringen door Corona, was zelfs mooier dan die keuken die wij aantroffen in het appartement! De service en nazorg is in een woord fantastisch; het bedrijf is goed bereikbaar en als er iets niet in orde is wordt er snel actie ondernomen. Dus mensen een echte aanrader!
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Anne Marie en Bert, wat fijn dat alles zo goed verlopen is! En goed om te horen dat we jullie verwachtingen met de noodkeuken al iets konden overtreffen. Gelukkig is het uiteindelijke resultaat nog mooier geworden. We wensen jullie nog veel plezier van jullie mooie keuken! Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“De klant is koning”
Door Alex van Riemsdijk op maandag 19 apr 2021 21
In onze zoektocht naar een nieuwe keuken zijn we via deze site bij Velthuizen keukens in Woudenberg beland. Al direct bij het eerste contact in de showroom waren we blij met de vriendelijke ontvangst en de persoonlijke benadering. Deze punten zijn gedurende het hele proces een belangrijk onderdeel gebleven. "De klant is koning" staat bij Velthuizen duidelijk hoog in het vaandel. Vanuit een eerste oriëntatie, gevolgd door een brainstorm zijn we adequaat en met veel geduld naar het uiteindelijke resultaat geleid: de keuken die geheel bij onze wens (uitstraling, functionaliteit en budget) aansluit. De uiteindelijke installatie is door de projectmanager van Velthuizen in overleg met onze aannemer zorgvuldig begeleid en voorspoedig verlopen. We hebben vooraf zoveel verhalen gehoord over problemen bij aankoop en installatie van een keuken dat we aanvankelijk ons hart vasthielden. Velthuizen keukens heeft ons er echter van overtuigd dat een soepel verloop, geheel volgens alle afspraken, wél mogelijk is. Onze hartelijke dank daarvoor. Om die reden kunnen we iedereen dit bedrijf van harte aanbevelen.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Alex, hartelijk dank voor deze mooie woorden. Daar worden we allemaal blij van! Fijn dat we hebben kunnen laten zien dat het ook 'gewoon' goed kan gaan. Zo hoort dat! Geniet van jullie keuken! Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaring”
Door Vincent op maandag 5 apr 2021 21
Super ervaring tijdens het hele traject. Bij Velthuizen Keukens heb je meteen een goed gevoel. Dit begint al in de showroom waar je je meteen thuis voelt en waar je deskundig geholpen wordt in het kiezen van jouw keuken. Daarnaast zijn de mensen erg vriendelijk en behulpzaam. Volgens planning werd de keuken vervolgens opgeleverd. De montage was zo gepiept en uitstekend gedaan. Ook de aftersales was top. Gewoon even vragen hoe de keuken bevalt. Al met al heel erg tevreden. Ik raad Velthuizen Keukens iedereen aan!
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Vincent, Hartelijk dank voor je prachtige review. Goed om te horen dat alles precies is verlopen zoals we het bedoelen. Geniet van de keuken! Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Eindresultaat is prachtig”
Door Fam Vastenburg op donderdag 25 mrt 2021 21
Volledig nieuwe keuken gekocht, meerdere malen in de showroom geweest, hier goed en prettig geïnformeerd. Aandachtspunt is wel de verlichting in de showroom: geen daglicht, hierdoor hadden wij een andere voorstelling van de kleur van de aanrechtbladen. Keuken is geplaatst naar volle tevredenheid, maar dit had wel wat voeten in de aarde: in eerste instantie geen koelkast en geen vaatwasser en hierover was helaas niet met ons gecommuniceerd. Uiteindelijk is alles wel naar tevredenheid geregeld en opgelost, maar heeft alles bij elkaar wel enkele maanden geduurd en de communicatie hierover moest steeds vanuit ons komen. Het eindresultaat is prachtig en volledig naar onze zin, maar de communicatie is wat ons betreft zeker een punt van aandacht!
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste familie Vastenburg, wat fijn dat het eindresultaat jullie zo goed bevalt en dat het zo mooi is geworden! Ook bedankt voor de feedback, hier gaan we mee aan de slag. Veel kookplezier gewenst! Warme groet, Team Velthuizen Keukens
REACTIE VAN DIEUWKE VASTENBURG
In 2020 een keuken gekocht bij Velthuizen en zijn er nog steeds heel blij mee! Omdat 1 lade wat lastiger open en dicht ging hebben we even gebeld en binnen 2 weken kwam er een monteur langs, die het "euvel" verhielp en meteen de hele keuken naliep en waar nodig bijstelde, omdat de keuken "werkt". Dit alles zonder haast, gedoe en/of kosten, super!
Reactie of foto toevoegen
“Blij”
Door N.J. Nijman op donderdag 18 mrt 2021 21
Na een prettig bezoek in de showroom een tweede afspraak gemaakt. Onze adviseur had een ontwerp gemaakt met onze keuzes met als toevoeging een ombouw voor de hoge kasten. De keuken is geplaatst door Martin de monteur van Velthuizen. Wij zijn blij dat we op advies van een vriend bij Velthuizen de keuken hebben aangeschaft.
REACTIE VAN N.J. NIJMAN
De mooie keuken geplaatst door Martin.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste familie Nijman, wat goed om te horen dat jullie op het aanraden van een vriend bij ons terecht zijn gekomen! Dat zien we als een mooi compliment. Hartelijk dank voor de mooie review. We wensen jullie veel kookplezier in de keuken. Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Jaco Bielsma op donderdag 11 mrt 2021 21
Een bezoek aan Veldhuizen in het weekend is een waar feestje met altijd wat lekkers van Martijn. Na wat rond gekeken te hebben, konden we al snel terecht voor een afspraak met Ricardo. Het teken en uitzoeken van de juiste materialen was nog een hele puzzel maar uiteindelijk zijn we er met z'n alle uitgekomen om een fraaie keuken te realiseren van Rotpunkt met een keramisch topline blad en houten stollen en blue steel fronten. De apparatuur is allemaal van Neff en de afzuigkap met leer bekleed is van Wave. Gijsbert heeft de project begeleiding gedaan met tijdens het inmeten nog een goede wijziging en het behoud van onze sierlijsten. Ook het installatie en stucwerk hebben we via Veldhuizen laten lopen en dat was super op elkaar afgestemd. Danny heeft de keuken bij ons geplaatst en dat was ook een top monteur, de keuken was bewerkelijk met de massieve stollen en een hoge servieskast die ter plekke op maat gemaakt moest worden was voor Danny geen probleem . Het enige minpuntje vonden we de bezorging van de keuken terwijl Arjan de stukadoor er nog bezig was. Ook over Arjan zijn we super tevreden, een echte vakman die als laatste nog de muur in de juiste kleur komt sauzen. We zijn van het begin tot het eind super tevreden met het uiteindelijke resultaat
FOTO VAN JACO BIELSMA
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste familie Bielsma, wat een plaatje is het geworden zeg! Het geheel past ook naadloos in jullie sfeervolle woning. Hartelijk dank voor de prachtige review. Geniet van het eindresultaat! Warme groet, Team Velthuizen Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Super goede ervaring”
Door Rikke en Sanne op zaterdag 6 mrt 2021 21
Na diverse keukenzaken bezocht te hebben kwamen we op advies van een familielid terecht bij Velthuizen Keukens. We hebben dit super goed ervaren:
- Fijn, niet opdringerig verkoopgesprek met Johan waarin goed geluisterd werd naar onze wensen. Dit resulteerde al bijna direct in een schets wat uiteindelijk het definitieve ontwerp werd.
- Een all-in oplossing, waarin ze je totaal ontlasten bij al het extra werk (zoals electra, leidingwerk en het maken van een koof). Hierdoor hoef je zelf niet alles af te stemmen, daarin ontlast Velthuizen je volledig. Hier waren wij ook naar op zoek (geen gedoe!)
- Nazorg. We hebben inmiddels de keuken een half jaar en recent werd er contact opgenomen of we nog vragen hadden over onderhoud of apparatuur. Wat een service! Dit is zoals de medewerkers bij Velthuizen ook aangeven; de service stopt niet op het moment dat je je handtekening zet onder de offerte, zoals bij sommige andere keukenzaken het geval is.
- Prijs is niet gek in vergelijking met andere offertes die we hebben gekregen. De kwaliteit is top en de monteur was ook echt een vakman!
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Rikke en Sanne, wat een prachtige opsomming zo! We worden er bijna verlegen van, maar ontzettend fijn om te horen dat jullie ons bedrijf ervaren hebben zoals we dat bedoelen. We wensen jullie veel kookplezier! Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Super service en prachtige keuken!”
Door Ingrid en Martin op maandag 22 feb 2021 21
Sinds een paar maanden genieten wij van onze nieuwe keuken. Hij is echt prachtig geworden! Wij zijn zeer tevreden over het verloop van het hele proces. Vanaf het moment van het ontwerpen van het keukenplan, het uitzoeken van de materialen en de apparatuur. Daarna het meedenken van Velthuizen Keukens omdat de nieuwe keuken onderdeel was van een grote verbouwing. Vervolgens is de keuken heel netjes geplaatst, complimenten aan Ruud! Tot slot waren wij blij verrast met het bezoek van Gerdine. Zij kwam langs om van alle apparaten een uitgebreide uitleg te geven. Heel waardevol! Kortom: wij zijn zeer tevreden en gaan heerlijk genieten van onze mooie nieuwe keuken. Dank aan alle mensen van Velthuizen Keukens!
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Ingrid en Martin, hartelijk dank voor deze prachtige review! Wat kost het een planwerk hè, zo'n grote verbouwing. Wij denken en helpen dan ook graag mee met zulke intensieve projecten. Geniet van het eindresultaat van de verbouwing en veel kookplezier in de keuken. Enne... Lekker blijven stomen hè! Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Mischa de Ridder op donderdag 18 feb 2021 21
Prachtige keuken laten maken door Velthuizen keukens. Prachtig origineel ontwerp, waar echt de tijd voor genomen is. Werken met mooie materialen en komen hun afspraken na. Ook de service en nazorg zijn dik in orde. Als je een nieuwe keuken zoekt moet je zeker bij Velthuizen keukens zijn.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Mischa, geweldig dat we jullie hebben mogen helpen met een origineel ontwerp. Dat is wat onze verkopers het liefste doen. Bedankt voor je mooie review! Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over onze nieuwe keuken”
Door John op dinsdag 16 feb 2021 21
Toen we negen jaar geleden ons huis kochten, wilden we eigenlijk al iets anders met de keuken. We hadden er toen de tijd en het geld er niet voor. In de loop van de jaren ging er telkens een apparaat stuk, zodat we in de loop van de jaren (bijna) alle apparatuur hadden vervangen door nieuwe exemplaren. Intussen hielden we onze wens om de keuken anders in te richten. We werkten zelf wat ideeën uit op papier en brachten een paar keer een bezoek aan een keukenzaak. Bij geen van de zaken waren we ervan overtuigd dat we onze eisen en wensen op een goede manier vertaald kregen in een ontwerp. Via kennissen hoorden we goede berichten over Velthuizen Keukens: daar bestond de mogelijkheid om om advies aan huis te krijgen. Dat leek ons wel wat. De afspraak werd gemaakt en Wilbrand kwam langs bij ons thuis. Hij nam alle tijd om onze eisen, wensen en ideeën helder te krijgen en kwam direct met een aantal tekeningen van mogelijke indelingen die hierbij pasten. Hij keek niet alleen naar de keuken, maar kwam ook met ideeën voor bijbehorende aanpassingen in de indeling van de benedenverdieping. We raakten enthousiast en lieten een ontwerp uitwerken wat we in 3D bekeken in de showroom. Nadat we een offerte kregen van de aannemer, besloten we toch voor een ander voorstel te gaan (wat Wilbrand de eerste keer ook had getekend), wat hij geduldig ook uitwerkte in 3D. Vervolgens zochten we bij hem alle spullen uit, waarbij hij ons goed adviseerde. Het inmeten en de plaatsing van de keuken verliep prima. Het oplossen van de servicepunten ging niet in één keer goed, maar uiteindelijk zijn we tevreden. We waarderen vooral het advies aan huis, het meedenken, de eerlijke prijs en de goede communicatie.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste John, wat mooi om te horen dat jullie droomkeuken zo langzamerhand gegroeid is en dat wij uiteindelijk degenen mochten zijn die de keuken bij jullie mochten plaatsen. Veel plezier van het prachtige eindresultaat! Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Velthuizen Keukens is echt geweldig”
Door Sascha Ultee op dinsdag 9 feb 2021 21
Wat een lieve mensen van Velthuizen keukens. Wij zijn blij met onze keuken!
Echt een goed bedrijf. Niet de goedkoopste maar kwa service perfect! Fijne en eerlijke medewerkers. Persoonlijk bedrijf en ze denken goed mee. Wat ons opvalt is dat elke medewerker met veel plezier bij Velthuizen keukens werkt. Zulke vrolijke mensen. Een half jaar later blijkt een frontje niet meer goed te zitten. En ja hoor..! Er stond weer een vriendelijke man voor de deur! Velthuizen Keukens is echt geweldig! Niks is teveel gevraagd!
FOTO VAN SASCHA ULTEE
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Sascha, wauw! Wat een plaatje is het geworden zeg! Heel erg bedankt voor je prachtige review. En het klopt helemaal wat je schrijft; iedereen werkt hier met veel liefde en plezier voor ons bedrijf. Geniet van jullie prachtkeuken, en nogmaals bedankt dat we van jullie tijd gebruikt mochten maken voor het interview in ons magazine! Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Naar volle tevredenheid gegaan”
Door Fie Hardeman op vrijdag 29 jan 2021 21
Onze keuken is naar volle tevredenheid gerestaureerd door Velthuizen Keukens. Van showroombezoek tot aan de montage zijn de medewerkers professioneel en vriendelijk. Een aanrader!
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Fie, fijn dat jullie zo tevreden zijn en dat jullie ons aanraden. Worden we blij van! Veel plezier van jullie keuken! Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan aan te raden”
Door Arjan op dinsdag 26 jan 2021 21
Het hele proces van ideeën op doen tot advies en installatie verliep prettig en professioneel. Over alles wordt duidelijk gecommuniceerd en vragen razendsnel beantwoord. Wij hebben zowel het voorbereidende werk als de installatie laten doen door Velthuizen. De stukadoor, installateur, schilder en elektricien die kwamen waren allemaal kundig en correct met een strak resultaat als gevolg. De installateur van de keuken was kalm en kundig. Alles staat er nu strak en naar wens bij. Zeker een meer dan aan te raden bedrijf.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Arjan, super om te horen dat alles er strak bij staat en dat onze vakmensen hebben gedaan waar ze goed in zijn. Veel plezier met jullie keuken! Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Alles geleverd”
Door Gertjan op vrijdag 22 jan 2021 21
Mijn broer heeft een aantal jaar geleden ook bij Velthuizen Keukens een keuken gekocht naar alle tevredenheid. Vorige jaar hebben wij dit ook gedaan. Wij zijn super gelopen, het is een TOP bedrijf!

Aanvulling ontvangen 27 januari 2021: Alles is al geleverd, het plaatsen van de Keuken hebben we zelf gedaan. Er was een klein probleempje met een van de apparaten maar dit is naar alle tevredenheid opgelost en ook snel!
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Gertjan, wat leuk dat we hofleverancier mogen zijn in jouw familie. Fijn dat alles naar tevredenheid is, daar doen we het voor! Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door berber op donderdag 7 jan 2021 21
in November is mijn keuken geplaatst en ik ben er enorm blij mee. Er is vooraf goed geluisterd naar mijn wensen, budget en wat ik mooi vond. In die gesprekken heb ik ook fijne en zeer passende adviezen gekregen waar ik zelf niet aan had gedacht en nu erg blij mee ben. installatie was vlot en netjes, alle afspraken werden nagekomen. Contact was gemakkelijk en plezierig en vragen werden netjes afgehandeld en passende oplossingen bedacht.
REACTIE VAN VELTHUIZEN KEUKENS
Beste Berber, hartelijk dank voor je mooie review. Wat fijn dat je zo tevreden bent en dat alles goed is afgehandeld. Geniet van je mooie keuken! Warme groet, Team Velthuizen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Formidabel bedrijf”
Door L. van Gestel op vrijdag 18 dec 2020 20
In tegenstelling tot vele andere bedrijven die ik heb mogen meemaken tijdens de koop en aankleding van mijn nieuwbouwwoning is de service bij Velthuizen keukens formidabel. Tuurlijk gaat er wel eens iets kleins mis maar veelal hebben de medewerkers bij Velthuizen het al onderschept én opgelost nog voor ik het door had. Ook is iedereen even vriendelijk en meedenkend, van de verkoper tot de monteur en de aftersales. Prachtige keuken van hoge kwaliteit aan overgehouden, geweldig geadviseerd door de verkoper, uiterst vriendelijk geholpen en te woord gestaan door meedenkende monteurs, en aftersales die op tijd communiceert, extra checks uitvoert na verloop van tijd en zelfs vraagt om verbeterpunten. Wat een verademing, en wat een formidabel bedrijf. Dank jullie wel!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Bauke en Regina Strobos op woensdag 16 dec 2020 20
Zeer prettig bedrijf. Luisteren goed naar wensen en denken mee. Alles top geregeld vanaf showroom tot aan plaatsing en nazorg. Geen dwingende praktijken. Het voelde voor ons als een warm bad. Er werd alles aan gedaan om rekening te houden met onze medische beperkingen in deze corona tijd. Kortom de klant is hier nog echt Koning. Top Velthuizen keukens. Een dikke 10 van ons.
Reactie of foto toevoegen
“Onder de indruk van persoonlijke aanspreekpartners”
Door Paul op vrijdag 11 dec 2020 20
Wij waren vanaf de eerste indruk, tot de keuze van kwalitatieve producten, tot de verbouwing en plaatsing van de keuken geheel tevreden. Bijzonder onder de indruk waren we van de persoonlijke aanspreekpartners bij het uitzoeken van de keuken en tijdens de uitvoering. Ook de monteurs waren vriendelijk en hebben hun werk vakkundig en netjes uitgevoerd. Wij zijn superblij met het eindresultaat, bedankt! Een keuken koop je niet zomaar even, maar volgende keer weer naar Velthuizen!
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Fam Roest op vrijdag 11 dec 2020 20
Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken, wij zijn netjes geholpen met het uitzoeken van de keuken en de apparaat,en hij is super netjes geplaatst door Adriaan, wij zijn er erg blij mee,
Reactie of foto toevoegen
“Uitsluitend positieve ervaringen”
Door Charlotte Sneijers op maandag 7 dec 2020 20
Onze ervaringen zijn uitsluitend positief. In de winkel werd er goed meegedacht met onze wensen en voorkeuren. Het plaatsen van de keuken verliep voorspoedig en het is heel fijn dat er iemand van de winkel thuis kwam voor uitleg van alle apparaten. Een nieuwe keuken is altijd een smak geld, maar wij ervaren de prijs van Velthuizen als een goede prijs voor wat je krijgt. Mocht er ooit nog een nieuwe keuken komen, dan gaan wij zeker terug.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met de keuken”
Door Gerda van ommeren op donderdag 8 okt 2020 20
Onlangs hebben wij een nieuw huis gekocht. Of eigenlijk een nieuw, oud huis gekocht. En daar moest een nieuwe keuken bij uitgezocht worden. De keus waar we dat zouden doen was gauw gemaakt. Bij Velthuizen Keukens! Al snel was er een afspraak gemaakt. En daar gingen we met gezonde spanning de keukens tegemoet. We hadden een fijne, gezellige afspraak met Johan van Velthuizen. Waarbij we werden voorzien van ontzettend veel tips en trics. Kregen goede adviezen en vooral belangrijk, er werd geluisterd naar onze wensen. Vervolgens mochten we komen kijken naar een 3D uitgewerkte keuken, precies zoals we dat ons zelf al voorgesteld hadden. Prachtig! De montage is gedaan door de vakmannen Robin en Martin. En dat is helemaal vlekkeloos, goed en ook gezellig verlopen. Arno van Velthuizen heeft ons begeleid na de verkoop en de paar service puntjes die er waren heeft hij snel en vakkundig opgelost. Zo was bijv. het door ons uitgezochte front niet meer leverbaar. Heel jammer, maar gelukkig werd er een mooi alternatief aangeboden. Inmiddels staat die prachtige keuken in ons nieuwe, oude huis te shinen en zijn we er nog iedere dag blij mee. De keuken past perfect bij ons en bij de rest van ons huis. Modern, strak en gecombineerd met een beetje retro. Kortom, wij zijn ontzettend blij. En mochten we ooit nog een keer een keuken uit moeten zoeken.. zonder twijfel gaan wij weer naar Velthuizen Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Alles komt vast goed maar wel veel mis gegaan”
Door Fam Dillen op donderdag 1 okt 2020 20
Velthuizen Keukens scoort een 9,7 op Qasa.nl. Wij wilden onze keuken laten renoveren dus wij dachten een bedrijf dat een 9,7 krijgt daar kan niet veel mis gaan. Hoe anders is de werkelijkheid. Over de monteurs zijn wij meer dan tevreden net als over de kwaliteit van de keuken, het is jammer dat er bij het inmeten en bestellen zoveel mis is gegaan. Uiteindelijk komt vast alles goed.
REACTIE VAN FRED
Over de kwaliteit van de keuken was ik al heel erg tevreden. Tijdens het plaatsen zijn er best wat dingetjes niet goed gegaan, maar alles is uiteindelijk naar volle tevredenheid opgelost. Dankjewel.
Reactie of foto toevoegen
“Super gegaan”
Door Brigitta Versteegen - ter Bogt op woensdag 23 sep 2020 20
Hoewel ik het hele project van een nieuwe keuken eng en leuk vond en hier totaal geen overzicht in had, is mede door de begeleiding van Jasper en Arthur vanaf het begin alles super gegaan. Een geoliede machine dus. Op een paar dingen na die nog geleverd moeten worden, wat buiten de macht van Velthuizen Keukens ligt, is dit hele project al klaar en zijn wij ontzettend tevreden over de hele gang van zaken. Wil ik trouwens niet te vergeten ook nog melden dat alle medewerkers buiten Velthuizen om erg kundig, aardig en netjes zijn. Met Christiaan lekker gelachen trouwens:)
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met de keuken”
Door Fam. de Vries op woensdag 29 jul 2020 20
Na 15 jaar zoeken naar een keuken en maar steeds niet kunnen vinden wat we wilden zijn we bij Van Velthuizen in Woudenberg terechtgekomen. Na de eerste kennismaking hadden we al een goed gevoel doordat er geluisterd wordt naar wat je wel en wat je niet wilt. Bij de tweede afspraak hebben we de knoop doorgehakt en besloten hier onze nieuwe keuken te kopen. Het hele traject van het slopen, loodgieter, elektriciens en stukadoor/schilder en natuurlijk het plaatsen van de keuken ging precies volgens de tijdplanning. We zijn super blij met onze keuken en bevelen Van Velthuizen van harte aan.
FOTO VAN FAM. DE VRIES
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Totaalconcept”
Door Johan op vrijdag 10 jul 2020 20
Goed totaalconcept. Verkoopt kwaliteitskeukens van topmerken. Sloop, voorbereiding en installatie prima op elkaar afgestemd. Vanwege verlate levering door Corona snel nieuwe planning gemaakt en naar tevredenheid geïnstalleerd en afgerond. Goede service en superkeuken.
FOTO VAN JOHAN
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door rosanne van beek op vrijdag 3 jul 2020 20
Gehele keuken gekocht inclusief apparatuur. Duidelijk advies en goede voor en na zorg.

Aanvulling ontvangen op 22 juli 2020: Wij hebben zeker de keuken al staan, hij is geplaatst. Wij zijn er erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer fijne ervaring”
Door Fam. Huisman op woensdag 24 jun 2020 20
Begin dit jaar hebben we bij Velthuizen een keuken (Hoek + kastenwand) gekocht. Tijdens het uitzoeken werd er goed meegedacht door de verkoper, waardoor er toch net wat handigheidjes in zijn gekomen. Ook het slopen en voorbereiden hebben we aan Velthuizen uitbesteed. Door de Corona uitbraak hebben ze goed kunnen laten zien hoe goed de service is. Ondanks de uitstel van een maand hebben we geen moment stress gehad. Alles (slopen / voorbereiden / montage) is in een zeer kort tijdsbestek gepland en uitgevoerd. Ook de servicepunten worden netjes opgelost en je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Ook zijn ze zeer goed bereikbaar en wordt er tijdig gereageerd op e-mails. Al met al een zeer fijne ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Doen zoals beloofd”
Door fam den Hertog op donderdag 28 mei 2020 20
verkopers maken waar wat ze beloofde. vriendelijk personeel. monteurs zijn vaklieden. kortom van ons een 10
FOTO VAN FAM DEN HERTOG
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische keuken”
Door Leila op vrijdag 15 mei 2020 20
Na meerdere keukenzaken te hebben bezocht kwamen we via een kennis terecht bij Velthuizen keukens. Vanaf het eerste moment kregen we een fijn gevoel bij deze zaak. Arthur heeft ons geholpen met een prachtig en praktisch ontwerp voor onze keuken. Onder andere de apparatuur was erg belangrijk voor ons, en het was fijn dat hier ook veel keuzen was in goede merken. De communicatie met de rest van het team van Velthuizen liep ook heel fijn. Je kon er altijd terecht voor vragen, en er werd altijd goed meegedacht bij problemen. De montage was ook fantastisch, alles is nauwkeurig en prachtig afgewerkt. Wij hebben nu een fantastische keuken die precies bij onze ruimte past met goede apparatuur.
Reactie of foto toevoegen
“Altijd 1 aanspreekpunt”
Door Olivia Subroto op woensdag 13 mei 2020 20
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Velthuizen Keukens. Vanaf het begin heel goed en professioneel geholpen door Johan, meedenken met ons plan. Uitvoering liep soepel, sommige dingen wat fout gemeten en fout besteld maar netjes en vrij snel opgelost. Sloop van ons oude keuken hebben we ook aan Velthuizen gelaten, prima uitgevoerd. Altijd 1 persoon aanspreekpunt, Martin was altijd behulpzaam, komt met oplossingen. Ons keuken wordt gemonteerd door Denny, en toen bleek dat aanrechtblad niet klopte qua maat, kwam hij met een heel goed idee om de verkeerde stuk van het aanrechtblad als vensterbank te gebruiken. Helemaal blij met onze keuken. Echt aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal naar tevredenheid”
Door Andrea Splinter op maandag 4 mei 2020 20
Wij hebben er maanden over gedaan een definitieve beslissing te nemen maar hebben geen druk ervaren om nou toch maar eens die offerte te tekenen. Dat vonden wij als "langzame beslissers" erg prettig. De ontvangsten en gesprekken in de showroom waren altijd prettig en zonder haast en op zaterdag ook nog voorzien van heerlijke hapjes. De keuken die we uiteindelijk gekocht hebben en die we nu ongeveer 2 maanden gebruiken is helemaal naar tevredenheid. Er zijn nog een paar kleine aanpassingen die moeten gebeuren maar door de Corona omstandigheden vertraagd zijn. We hebben er alle vertrouwen in dat dat goed komt. En afgelopen vrijdag kwam zowaar nog een leuke after-Sales dame ons nog alle verstopte knoppen en mogelijkheden van de nieuwe apparatuur vertellen. Absoluut een meerwaarde. Zoals wij het opmerkelijk vonden dat iedereen die je in de showroom tegenkwam verstand van keukens heeft.
FOTO VAN ANDREA SPLINTER
Keuken langs de wand
Reactie of foto toevoegen
“Naadloze opvolging”
Door Nienke Lettinga op maandag 4 mei 2020 20
De werkzaamheden sloten naadloos op elkaar aan. Breken, loodgieter, elektricien. Daarna plaatsing keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg blij ermee”
Door Bas en Catherine op vrijdag 24 apr 2020 20
Wij waren bij verschillende keukenleveranciers langs geweest, maar hadden het beste gevoel bij Velthuizen keukens. Gewoon een eerlijk verhaal, zonder druk en heel vriendelijke medewerkers. Wij zijn nog steeds heel erg blij met deze keuze. Er was een probleem met een kastje, maar dit is heel correct opgepakt en alles is zeer goed afgehandeld. De keuken is helemaal geworden wat wij in gedachten hebben en wij zijn er dan ook heel erg blij mee. Het contact met de verschillende medewerkers verliep prettig en vlot. Er werd tijd genomen om constructief mee te denken naar oplossingen. Wij raden Velthuizen keukens dan ook heel erg aan!
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Marjan op vrijdag 24 apr 2020 20
Met de mensen van Velthuizen Keukens heb ik een keuken uitgezocht die goed past in mijn woning. De sloop- en opbouwwerkzaamheden waren stevig, maar dit verliep snel en nauwkeurig. Met alles heb ik veel betrokkenheid ervaren van koop tot de afwerking, de mensen van Velthuizen zijn altijd bereikbaar bij vragen, de communicatie tussen de verschillende 'bouwers' verliep prima en er is keurig werk afgeleverd. Ik ben dus heel erg tevreden met het proces en mijn nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Hele mooie keuken”
Door Familie Berendsen op zaterdag 14 mrt 2020 20
In 2018 begonnen we met onze zoektocht naar een keuken voor ons nieuwe huis. Dus we zijn bij diverse winkels geweest in zowel Nederland als Duitsland. Bij Velthuizen keukens werden heel vriendelijk ontvangen en werden we door Johan verrast met een leuk ontwerp. Helemaal geen druk met dingen als "nu beslissen voor deze prijs" of "ik moet even met de manager overleggen". Dat was voor ons al een goed teken. Vervolgens zijn we langs gekomen voor de 3D tekening en hebben we details doorgesproken. Pas de afspraak erna hebben we onze handtekening gezet onder een offerte die helemaal volgens onze wensen was. En toen begon het lange wachten, want ons huis zou pas eind 2019 worden opgeleverd. Tegen de zomer van 2019 hebben we nog eens om tafel gezeten en vanwege de gekozen vloer veranderde de frontjes van de kasten waarbij Johan met een frontje kwam dat voor ons even slikken was, maar het staat echt heel goed in de keuken. Januari 2020 kon dan eindelijk de keuken worden geplaatst. Ruud nam er 4 dagen voor en het was duidelijk dat hij niet van half werk houdt. Het resultaat is dan ook een hele mooie keuken. Hij werd nog officieel opgeleverd door Martin en daarna nog eens afgesteld. Johan is ook nog langs geweest om het eindresultaat te bekijken. Service heeft Velthuizen Keukens hoog in het vaandel. We hopen natuurlijk dat er niks kapot gaat ofzo, maar we zijn er van overtuigd dat ze ook in de toekomst nog klaar staan voor ons.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder fijne ervaring”
Door M. Klaver-van den Hul op vrijdag 14 feb 2020 20
Onze keuken werd gerenoveerd en aangepast. Bij levering van het nieuwe aanrechtblad bleek niet het juiste geleverd te zijn door de fabriek. Nog dezelfde dag was alles geregeld door Velthuizen keukens. Bijzonder fijne ervaring en contacten. Snelle mail wisseling. Wij durven Velthuizen aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Saskia en Peter Simon op donderdag 6 feb 2020 20
Wij hebben een complete keuken gekocht ter vervanging van onze keuken die afgebroken moest worden in het kader van een funderingsherstel. Velthuizen Keukens adviseerde en leverde maatwerk met veel zorg voor detail. Deskundigheid van en goede communicatie met het hele team gaven ons groot vertrouwen. We geven Velthuizen Keukens het cijfer 10.
Reactie of foto toevoegen
“Vol aanbevelen”
Door G. de Graaf op zondag 12 jan 2020 20
In juni 2019, na diverse keukenzaken bezocht te hebben, bij Velthuizen keukens uitgekomen. (Laten plaatsen in december 2019.) We zijn prima geholpen. Een praktische fout, die in ons zelf gemaakte idee schets zat, werd er door de verkoper meteen uit gehaald. Door andere keuken leveranciers werd dit niet opgemerkt. (vaatwasser zat op een onpraktische plaats). Velthuizen is misschien niet de goedkoopste, maar de service en perfecte levering en het plaatsen is dat dubbel en dwars waard. Alles onder een aanspreekpunt is heel prettig. Het loodgieterswerk liet in eerste instantie nogal te wensen over. Maar na contact met de technisch coördinator, meer dan goed verholpen door de monteur die de keuken kwam plaatsen. Alle andere werkzaamheden zijn prima gecoördineerd en uitgevoerd. Wij bevelen dit bedrijf vol gaarne aan. Fam. de Graaf

Aanvulling ontvangen 16 februari 2021: Een jaar geleden een goede recensie geplaatst over Veldhuizen keukens. Het doet ons plezier om te melden dat we daar geen spijt van hebben. Er zijn wat kleine problemen ontstaan, maar Veldhuizen staat meteen klaar om deze op te lossen.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke chapeau”
Door Dewulf op zaterdag 28 dec 2019 19
Begin 2018 oriënteerden wij ons op een keuken voor ons nieuwbouwhuis. Niet iets wat je dagelijks doet, een keuken kopen. Maar wel iets waar je in de toekomst dagelijks in wilt staan, de keuken zelf. We zijn meerdere zaken afgegaan om onze droomkeuken te vinden. Maar wat is nu precies een droomkeuken? Met een tekening in de hand en een neutrale smaak hadden we wel wat ideeën maar het werd pas echt concreet toen we bij Velthuizen Keukens binnen stapten. We kwamen daar nota bene terecht door de goede recencies op deze site en hadden een keuze gemaakt uit "kleine lokale" zaken, voor ons geen landelijke prijsvechters. Velthuizen keukens is gevestigd boven een bouwmarkt in Woudenberg. We wisten niet zo goed wat we moesten verwachten, maar de showroom ziet er zeer sfeervol uit. Weinig daglicht, maar daardoor juist de volledige focus op de mooie keukens. Na wat rondgekeken te hebben was het voor ons snel duidelijk dat we graag een afspraak wilden maken met een verkoper, dat werd Johan. De opdracht was duidelijk; we willen een "wauw"-keuken, maar zonder "auw"-gevoel in de portemonnee. Met dit in gedachte heeft Johan voor ons een keurig ontwerp gemaakt, voerden we diverse gesprekken en presenteerde hij dat in een heuse "privé filmzaal", waardoor we een steeds realistischer beeld kregen van onze toekomstige keuken. Johan kan zich goed in de opdrachtgever verplaatsen. Checkt of een idee verder uitgewerkt kan worden en is transparant in de keuzes die we maakten. We konden staaltjes ophalen van de gekozen materialen, zodat de hele benedenverdieping in balans was met de kleuren uit de keuken. Erg fijn! Iemand tipte ons over een aan te schaffen TV-kast; zou de keukenleverancier deze ook niet kunnen maken? Dan komt hetzelfde materiaal en stijl nog een keer terug in de woning. Dat bleek een schot in de roos en binnen no time was ook dat ontwerp gereed. Inmiddels is de keuken in de zomer van 2019 geplaatst en hebben we hem dus een paar maanden in gebruik. Er is niets, maar dan ook werkelijk niets wat we achteraf gezien anders zouden willen. En hoe fijn is het dat de monteurs hun klus willen afmaken als de reguliere werktijd er op zit. Een knap staaltje werk van echte vakmensen. Het plezier en de liefde voor hun vak straalde er van af. Alle verpakkingsmaterialen werden netjes afgevoerd en daar waar het mis ging (zoals een zekering in de verlichting en een kokend waterkraan die in het begin wat kuren vertoonde) werd het adequaat opgelost. Door de heldere communicatie en alles ter bevestiging over de mail wisten wij precies waar we aan toe waren. De keuken wordt officieel opgeleverd door degene die de keuken ook heeft ingemeten. Al met al prima services waarbij onze keuze voor Velthuizen keukens bevestigd werd; dit is zoals het hoort! En waar menig bedrijf wat van kan leren; Korte lijnen en volledig juiste communicatie. Een dikke chapeau aan alle medewerkers die voor en achter de schermen hebben meegewerkt aan het realiseren van onze droomkeuken; het is hen gelukt!
REACTIE VAN DEWULF
Ruim kookeiland
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Bouter op donderdag 26 dec 2019 19
Velthuizen keukens heeft onze keuken gerenoveerd en ze doen exact wat ze zeggen te doen: binnen 24 uur na aanmelden op de site werden we gebeld, binnen een week was de keukenadviseur bij ons thuis, een week later konden we in de showroom alle opties bezichtigen en kregen we goede adviezen. Vervolgens kwam de inmeter ook weer binnen een week langs, werden de spullen op de afgesproken dag geleverd en alles gemonteerd op de data die we besproken hadden. De monteur was zeer ervaren en werkte met oog voor detail en heel schoon. De keuken renovatie bestond uit: vervanging van het aanrechtblad met spoelbakken en kraan, vervanging van koel-/vriescombinatie en oven plus een inductiekookplaat, plaatsen van een afzuigkap met een boorkanaal naar buiten en een achterwand. Ook werden alle grepen vervangen. We zijn zeer tevreden omdat alle snel en zoals gepland uitgevoerd werd; erg vriendelijk personeel.
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Mw. A. Dijkman op zondag 22 dec 2019 19
Vanaf het eerste contact met Veldhuizen Keukens voelden we ons welkom. Uitnodigend, informatief, goed luisterend en meedenkend, ook budgettair. We kwamen voor een geheel nieuwe keuken waarbij ook een verbouwing nodig was, het omleggen van de leidingen en electriciteit, het plaatsen van licht koven en een ''ombouw'' om de afzuigkap. Als laatste stuc- en schilderwerk. Velthuizen Keukens heeft het hele project uitgevoerd. Vanaf het kiezen van de keuken tot en met de nazorg kunnen we alleen maar heel blij zijn dat we voor Velthuizen Keukens gekozen hebben; duidelijk in afspraken en deze op tijd nakomen, kennis van zaken, uitermate goede timmerman, loodgieter, electricien, sucadoor en schilder. Natuurlijk ook de verkoper, die heeft de basis gelegd voor de prachtige keuken, die eerst mijn droomkeuken was. Dank daarvoor.
Reactie of foto toevoegen
“Wat een team”
Door Arnold Hoogendoorn op vrijdag 20 dec 2019 19
We hebben sinds 1 oktober een prachtige nieuwe keuken staan. We zijn uitstekend geholpen door Velthuizen, wat een team hebben ze daar staan. Allereerst door een huisbezoek waarin ze direct onze, toen nog een vrij onsamenhangend, verhaal begrepen. Ideeën werden besproken en een plan en voorstel lag een week later op hun locatie klaar. Eenmaal het voorstel gezien waren we gelijk enthousiast. Ze hadden zo goed onze wensen begrepen en zijn all-in gegaan en meteen goed. Een besluit over een keuken neem je niet zomaar , maar hier hadden we werkelijk niets op aan te merken, dus na wat fine tuning op de materialen en apparatuur hadden we binnen een uur onze handtekening gezet. En geen seconde spijt! De verwerking en planning van de keuken liep in fijn overleg en we werden goed op de hoogte gehouden. Naast de keuken heeft Velthuizen ook de verbouwing op zich genomen, wat een goede samenwerking tussen alle vakmannen die zij inhuren of zelf in dienst hebben! Wederom alles in goed overleg, zelfs met foto's werden we up to date gehouden van de vorderingen per dag. Na 2 weken verbouwen en plaatsen hebben we nu onze droomkeuken staan. Ook de after sales, contact over het afmonteren, heel fijn! Al met al, ze nemen alles uit handen, denken echt mee met de klant en hebben een goed en vakkundig team klaar staan. De prijs van de keuken en de verbouwing was geheel transparant en gelijk scherp.
FOTO VAN ARNOLD HOOGENDOORN
Enthousiast
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Velthuizen Keukens
aWoudenberg , Stationsweg Oost 275, 3931 ER Woudenberg, tel 033 - 720 00 72
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.