Feedback
9,7

Velthuizen Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.velthuizenkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Velthuizen Keukens
Het unieke verhaal van Velthuizen Keukens

Hoe het allemaal begon…
Op een avond zaten Bert en Johan bij elkaar en bespraken ze hoe het zou zijn om samen een keukenzaak te starten. Niet echt serieus, meer een fantasie.

Johan: “Totdat we een aantal weken onafhankelijk van elkaar toch op zoek zijn gegaan naar een locatie en de plannen verder uitgewerkt hadden. Toen wisten we; hier moeten we wat mee doen!”

“Samen voelden ze echt de innerlijke drive samen dingen beter en anders te doen. Johan meer keukentechnisch en Bert puur bedrijfsmatig. Oprecht voor de klant staan, dat was de basis van alles. Nu we terugkijken en zien dat het met vallen en opstaan ook echt beter kán, maakt ons meer dan tevreden.”

Waarom kiezen voor Velthuizen Keukens?
Johan: “De kern waar het bij ons om gaat is het leveren van kwaliteit. Onze mensen zijn stuk voor stuk betrokken met de klant. Dat geldt in de verkoop, after sales en onze mannen van de montage. Problemen kunnen zich altijd voordoen, het gaat erom dat het uiteindelijk opgelost wordt op de juiste manier. We leren daarvan en worden elke dag beter.”

Nog meer?
We kunnen nog veel meer schrijven over ons bedrijf, graag verwijzen we u als klant naar onze website of bezoek onze showroom.
Meer informatie over Velthuizen Keukens
Benieuwd naar onze showroom: velthuizenkeukens.nl/showroom/
Bekijk onze unieke werkwijze: velthuizenkeukens.nl/werkwijze/
Benieuwd naar onze referenties: velthuizenkeukens.nl/referenties/
Ervaringen
Er zijn 82 ervaringen over Velthuizen Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren73 ervaringen
4 sterren8 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring

Ervaringen over: kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Superblij met de keuken”
Door Fam. de Vries op woensdag 29 jul 2020 20
Na 15 jaar zoeken naar een keuken en maar steeds niet kunnen vinden wat we wilden zijn we bij Van Velthuizen in Woudenberg terechtgekomen. Na de eerste kennismaking hadden we al een goed gevoel doordat er geluisterd wordt naar wat je wel en wat je niet wilt. Bij de tweede afspraak hebben we de knoop doorgehakt en besloten hier onze nieuwe keuken te kopen. Het hele traject van het slopen, loodgieter, elektriciens en stukadoor/schilder en natuurlijk het plaatsen van de keuken ging precies volgens de tijdplanning. We zijn super blij met onze keuken en bevelen Van Velthuizen van harte aan.
FOTO VAN FAM. DE VRIES
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Totaalconcept”
Door Johan op vrijdag 10 jul 2020 20
Goed totaalconcept. Verkoopt kwaliteitskeukens van topmerken. Sloop, voorbereiding en installatie prima op elkaar afgestemd. Vanwege verlate levering door Corona snel nieuwe planning gemaakt en naar tevredenheid geïnstalleerd en afgerond. Goede service en superkeuken.
FOTO VAN JOHAN
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door rosanne van beek op vrijdag 3 jul 2020 20
Gehele keuken gekocht inclusief apparatuur. Duidelijk advies en goede voor en na zorg.

Aanvulling ontvangen op 22 juli 2020: Wij hebben zeker de keuken al staan, hij is geplaatst. Wij zijn er erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer fijne ervaring”
Door Fam. Huisman op woensdag 24 jun 2020 20
Begin dit jaar hebben we bij Velthuizen een keuken (Hoek + kastenwand) gekocht. Tijdens het uitzoeken werd er goed meegedacht door de verkoper, waardoor er toch net wat handigheidjes in zijn gekomen. Ook het slopen en voorbereiden hebben we aan Velthuizen uitbesteed. Door de Corona uitbraak hebben ze goed kunnen laten zien hoe goed de service is. Ondanks de uitstel van een maand hebben we geen moment stress gehad. Alles (slopen / voorbereiden / montage) is in een zeer kort tijdsbestek gepland en uitgevoerd. Ook de servicepunten worden netjes opgelost en je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Ook zijn ze zeer goed bereikbaar en wordt er tijdig gereageerd op e-mails. Al met al een zeer fijne ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Doen zoals beloofd”
Door fam den Hertog op donderdag 28 mei 2020 20
verkopers maken waar wat ze beloofde. vriendelijk personeel. monteurs zijn vaklieden. kortom van ons een 10
FOTO VAN FAM DEN HERTOG
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische keuken”
Door Leila op vrijdag 15 mei 2020 20
Na meerdere keukenzaken te hebben bezocht kwamen we via een kennis terecht bij Velthuizen keukens. Vanaf het eerste moment kregen we een fijn gevoel bij deze zaak. Arthur heeft ons geholpen met een prachtig en praktisch ontwerp voor onze keuken. Onder andere de apparatuur was erg belangrijk voor ons, en het was fijn dat hier ook veel keuzen was in goede merken. De communicatie met de rest van het team van Velthuizen liep ook heel fijn. Je kon er altijd terecht voor vragen, en er werd altijd goed meegedacht bij problemen. De montage was ook fantastisch, alles is nauwkeurig en prachtig afgewerkt. Wij hebben nu een fantastische keuken die precies bij onze ruimte past met goede apparatuur.
Reactie of foto toevoegen
“Altijd 1 aanspreekpunt”
Door Olivia Subroto op woensdag 13 mei 2020 20
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Velthuizen Keukens. Vanaf het begin heel goed en professioneel geholpen door Johan, meedenken met ons plan. Uitvoering liep soepel, sommige dingen wat fout gemeten en fout besteld maar netjes en vrij snel opgelost. Sloop van ons oude keuken hebben we ook aan Velthuizen gelaten, prima uitgevoerd. Altijd 1 persoon aanspreekpunt, Martin was altijd behulpzaam, komt met oplossingen. Ons keuken wordt gemonteerd door Denny, en toen bleek dat aanrechtblad niet klopte qua maat, kwam hij met een heel goed idee om de verkeerde stuk van het aanrechtblad als vensterbank te gebruiken. Helemaal blij met onze keuken. Echt aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal naar tevredenheid”
Door Andrea Splinter op maandag 4 mei 2020 20
Wij hebben er maanden over gedaan een definitieve beslissing te nemen maar hebben geen druk ervaren om nou toch maar eens die offerte te tekenen. Dat vonden wij als "langzame beslissers" erg prettig. De ontvangsten en gesprekken in de showroom waren altijd prettig en zonder haast en op zaterdag ook nog voorzien van heerlijke hapjes. De keuken die we uiteindelijk gekocht hebben en die we nu ongeveer 2 maanden gebruiken is helemaal naar tevredenheid. Er zijn nog een paar kleine aanpassingen die moeten gebeuren maar door de Corona omstandigheden vertraagd zijn. We hebben er alle vertrouwen in dat dat goed komt. En afgelopen vrijdag kwam zowaar nog een leuke after-Sales dame ons nog alle verstopte knoppen en mogelijkheden van de nieuwe apparatuur vertellen. Absoluut een meerwaarde. Zoals wij het opmerkelijk vonden dat iedereen die je in de showroom tegenkwam verstand van keukens heeft.
FOTO VAN ANDREA SPLINTER
Keuken langs de wand
Reactie of foto toevoegen
“Naadloze opvolging”
Door Nienke Lettinga op maandag 4 mei 2020 20
De werkzaamheden sloten naadloos op elkaar aan. Breken, loodgieter, elektricien. Daarna plaatsing keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg blij ermee”
Door Bas en Catherine op vrijdag 24 apr 2020 20
Wij waren bij verschillende keukenleveranciers langs geweest, maar hadden het beste gevoel bij Velthuizen keukens. Gewoon een eerlijk verhaal, zonder druk en heel vriendelijke medewerkers. Wij zijn nog steeds heel erg blij met deze keuze. Er was een probleem met een kastje, maar dit is heel correct opgepakt en alles is zeer goed afgehandeld. De keuken is helemaal geworden wat wij in gedachten hebben en wij zijn er dan ook heel erg blij mee. Het contact met de verschillende medewerkers verliep prettig en vlot. Er werd tijd genomen om constructief mee te denken naar oplossingen. Wij raden Velthuizen keukens dan ook heel erg aan!
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Marjan op vrijdag 24 apr 2020 20
Met de mensen van Velthuizen Keukens heb ik een keuken uitgezocht die goed past in mijn woning. De sloop- en opbouwwerkzaamheden waren stevig, maar dit verliep snel en nauwkeurig. Met alles heb ik veel betrokkenheid ervaren van koop tot de afwerking, de mensen van Velthuizen zijn altijd bereikbaar bij vragen, de communicatie tussen de verschillende 'bouwers' verliep prima en er is keurig werk afgeleverd. Ik ben dus heel erg tevreden met het proces en mijn nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Hele mooie keuken”
Door Familie Berendsen op zaterdag 14 mrt 2020 20
In 2018 begonnen we met onze zoektocht naar een keuken voor ons nieuwe huis. Dus we zijn bij diverse winkels geweest in zowel Nederland als Duitsland. Bij Velthuizen keukens werden heel vriendelijk ontvangen en werden we door Johan verrast met een leuk ontwerp. Helemaal geen druk met dingen als "nu beslissen voor deze prijs" of "ik moet even met de manager overleggen". Dat was voor ons al een goed teken. Vervolgens zijn we langs gekomen voor de 3D tekening en hebben we details doorgesproken. Pas de afspraak erna hebben we onze handtekening gezet onder een offerte die helemaal volgens onze wensen was. En toen begon het lange wachten, want ons huis zou pas eind 2019 worden opgeleverd. Tegen de zomer van 2019 hebben we nog eens om tafel gezeten en vanwege de gekozen vloer veranderde de frontjes van de kasten waarbij Johan met een frontje kwam dat voor ons even slikken was, maar het staat echt heel goed in de keuken. Januari 2020 kon dan eindelijk de keuken worden geplaatst. Ruud nam er 4 dagen voor en het was duidelijk dat hij niet van half werk houdt. Het resultaat is dan ook een hele mooie keuken. Hij werd nog officieel opgeleverd door Martin en daarna nog eens afgesteld. Johan is ook nog langs geweest om het eindresultaat te bekijken. Service heeft Velthuizen Keukens hoog in het vaandel. We hopen natuurlijk dat er niks kapot gaat ofzo, maar we zijn er van overtuigd dat ze ook in de toekomst nog klaar staan voor ons.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder fijne ervaring”
Door M. Klaver-van den Hul op vrijdag 14 feb 2020 20
Onze keuken werd gerenoveerd en aangepast. Bij levering van het nieuwe aanrechtblad bleek niet het juiste geleverd te zijn door de fabriek. Nog dezelfde dag was alles geregeld door Velthuizen keukens. Bijzonder fijne ervaring en contacten. Snelle mail wisseling. Wij durven Velthuizen aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Saskia en Peter Simon op donderdag 6 feb 2020 20
Wij hebben een complete keuken gekocht ter vervanging van onze keuken die afgebroken moest worden in het kader van een funderingsherstel. Velthuizen Keukens adviseerde en leverde maatwerk met veel zorg voor detail. Deskundigheid van en goede communicatie met het hele team gaven ons groot vertrouwen. We geven Velthuizen Keukens het cijfer 10.
Reactie of foto toevoegen
“Vol aanbevelen”
Door G. de Graaf op zondag 12 jan 2020 20
In juni 2019, na diverse keukenzaken bezocht te hebben, bij Velthuizen keukens uitgekomen. (Laten plaatsen in december 2019.) We zijn prima geholpen. Een praktische fout, die in ons zelf gemaakte idee schets zat, werd er door de verkoper meteen uit gehaald. Door andere keuken leveranciers werd dit niet opgemerkt. (vaatwasser zat op een onpraktische plaats). Velthuizen is misschien niet de goedkoopste, maar de service en perfecte levering en het plaatsen is dat dubbel en dwars waard. Alles onder een aanspreekpunt is heel prettig. Het loodgieterswerk liet in eerste instantie nogal te wensen over. Maar na contact met de technisch coördinator, meer dan goed verholpen door de monteur die de keuken kwam plaatsen. Alle andere werkzaamheden zijn prima gecoördineerd en uitgevoerd. Wij bevelen dit bedrijf vol gaarne aan. Fam. de Graaf
Reactie of foto toevoegen
“Dikke chapeau”
Door Dewulf op zaterdag 28 dec 2019 19
Begin 2018 oriënteerden wij ons op een keuken voor ons nieuwbouwhuis. Niet iets wat je dagelijks doet, een keuken kopen. Maar wel iets waar je in de toekomst dagelijks in wilt staan, de keuken zelf. We zijn meerdere zaken afgegaan om onze droomkeuken te vinden. Maar wat is nu precies een droomkeuken? Met een tekening in de hand en een neutrale smaak hadden we wel wat ideeën maar het werd pas echt concreet toen we bij Velthuizen Keukens binnen stapten. We kwamen daar nota bene terecht door de goede recencies op deze site en hadden een keuze gemaakt uit "kleine lokale" zaken, voor ons geen landelijke prijsvechters. Velthuizen keukens is gevestigd boven een bouwmarkt in Woudenberg. We wisten niet zo goed wat we moesten verwachten, maar de showroom ziet er zeer sfeervol uit. Weinig daglicht, maar daardoor juist de volledige focus op de mooie keukens. Na wat rondgekeken te hebben was het voor ons snel duidelijk dat we graag een afspraak wilden maken met een verkoper, dat werd Johan. De opdracht was duidelijk; we willen een "wauw"-keuken, maar zonder "auw"-gevoel in de portemonnee. Met dit in gedachte heeft Johan voor ons een keurig ontwerp gemaakt, voerden we diverse gesprekken en presenteerde hij dat in een heuse "privé filmzaal", waardoor we een steeds realistischer beeld kregen van onze toekomstige keuken. Johan kan zich goed in de opdrachtgever verplaatsen. Checkt of een idee verder uitgewerkt kan worden en is transparant in de keuzes die we maakten. We konden staaltjes ophalen van de gekozen materialen, zodat de hele benedenverdieping in balans was met de kleuren uit de keuken. Erg fijn! Iemand tipte ons over een aan te schaffen TV-kast; zou de keukenleverancier deze ook niet kunnen maken? Dan komt hetzelfde materiaal en stijl nog een keer terug in de woning. Dat bleek een schot in de roos en binnen no time was ook dat ontwerp gereed. Inmiddels is de keuken in de zomer van 2019 geplaatst en hebben we hem dus een paar maanden in gebruik. Er is niets, maar dan ook werkelijk niets wat we achteraf gezien anders zouden willen. En hoe fijn is het dat de monteurs hun klus willen afmaken als de reguliere werktijd er op zit. Een knap staaltje werk van echte vakmensen. Het plezier en de liefde voor hun vak straalde er van af. Alle verpakkingsmaterialen werden netjes afgevoerd en daar waar het mis ging (zoals een zekering in de verlichting en een kokend waterkraan die in het begin wat kuren vertoonde) werd het adequaat opgelost. Door de heldere communicatie en alles ter bevestiging over de mail wisten wij precies waar we aan toe waren. De keuken wordt officieel opgeleverd door degene die de keuken ook heeft ingemeten. Al met al prima services waarbij onze keuze voor Velthuizen keukens bevestigd werd; dit is zoals het hoort! En waar menig bedrijf wat van kan leren; Korte lijnen en volledig juiste communicatie. Een dikke chapeau aan alle medewerkers die voor en achter de schermen hebben meegewerkt aan het realiseren van onze droomkeuken; het is hen gelukt!
REACTIE VAN DEWULF
Ruim kookeiland
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Bouter op donderdag 26 dec 2019 19
Velthuizen keukens heeft onze keuken gerenoveerd en ze doen exact wat ze zeggen te doen: binnen 24 uur na aanmelden op de site werden we gebeld, binnen een week was de keukenadviseur bij ons thuis, een week later konden we in de showroom alle opties bezichtigen en kregen we goede adviezen. Vervolgens kwam de inmeter ook weer binnen een week langs, werden de spullen op de afgesproken dag geleverd en alles gemonteerd op de data die we besproken hadden. De monteur was zeer ervaren en werkte met oog voor detail en heel schoon. De keuken renovatie bestond uit: vervanging van het aanrechtblad met spoelbakken en kraan, vervanging van koel-/vriescombinatie en oven plus een inductiekookplaat, plaatsen van een afzuigkap met een boorkanaal naar buiten en een achterwand. Ook werden alle grepen vervangen. We zijn zeer tevreden omdat alle snel en zoals gepland uitgevoerd werd; erg vriendelijk personeel.
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Mw. A. Dijkman op zondag 22 dec 2019 19
Vanaf het eerste contact met Veldhuizen Keukens voelden we ons welkom. Uitnodigend, informatief, goed luisterend en meedenkend, ook budgettair. We kwamen voor een geheel nieuwe keuken waarbij ook een verbouwing nodig was, het omleggen van de leidingen en electriciteit, het plaatsen van licht koven en een ''ombouw'' om de afzuigkap. Als laatste stuc- en schilderwerk. Velthuizen Keukens heeft het hele project uitgevoerd. Vanaf het kiezen van de keuken tot en met de nazorg kunnen we alleen maar heel blij zijn dat we voor Velthuizen Keukens gekozen hebben; duidelijk in afspraken en deze op tijd nakomen, kennis van zaken, uitermate goede timmerman, loodgieter, electricien, sucadoor en schilder. Natuurlijk ook de verkoper, die heeft de basis gelegd voor de prachtige keuken, die eerst mijn droomkeuken was. Dank daarvoor.
Reactie of foto toevoegen
“Wat een team”
Door Arnold Hoogendoorn op vrijdag 20 dec 2019 19
We hebben sinds 1 oktober een prachtige nieuwe keuken staan. We zijn uitstekend geholpen door Velthuizen, wat een team hebben ze daar staan. Allereerst door een huisbezoek waarin ze direct onze, toen nog een vrij onsamenhangend, verhaal begrepen. Ideeën werden besproken en een plan en voorstel lag een week later op hun locatie klaar. Eenmaal het voorstel gezien waren we gelijk enthousiast. Ze hadden zo goed onze wensen begrepen en zijn all-in gegaan en meteen goed. Een besluit over een keuken neem je niet zomaar , maar hier hadden we werkelijk niets op aan te merken, dus na wat fine tuning op de materialen en apparatuur hadden we binnen een uur onze handtekening gezet. En geen seconde spijt! De verwerking en planning van de keuken liep in fijn overleg en we werden goed op de hoogte gehouden. Naast de keuken heeft Velthuizen ook de verbouwing op zich genomen, wat een goede samenwerking tussen alle vakmannen die zij inhuren of zelf in dienst hebben! Wederom alles in goed overleg, zelfs met foto's werden we up to date gehouden van de vorderingen per dag. Na 2 weken verbouwen en plaatsen hebben we nu onze droomkeuken staan. Ook de after sales, contact over het afmonteren, heel fijn! Al met al, ze nemen alles uit handen, denken echt mee met de klant en hebben een goed en vakkundig team klaar staan. De prijs van de keuken en de verbouwing was geheel transparant en gelijk scherp.
FOTO VAN ARNOLD HOOGENDOORN
Enthousiast
Reactie of foto toevoegen
“Blij en tevreden”
Door Alex van den Berg op donderdag 12 dec 2019 19
Complete keuken, inclusief meerwerk gekocht. Het team van Velthuizen geven je meteen een vertrouwd gevoel, geen agressieve verkoop, meedenkend met wat de mogelijkheden zijn om tot een mooi eindresultaat te komen. Het was zelfs geen probleem om met een voorbeeld kleuren/stalen vanuit de showroom een dagje op pad te gaan. De monteurs, loodgieters, elektriciens, schilder/stukadoor zijn allemaal mensen met oog voor kwaliteit en aandacht voor de klant, werken netjes en hard. Ze zijn flexibel als er op een later tijdstip nog aanpassing moeten worden gedaan, geen probleem bij Velthuizen Keukens. Zelfs een door ons gekochte achterwand met print die iets te laat werd geleverd alsnog door de monteur keurig netjes op de wand gemaakt. Wij zijn erg blij tevreden met het eindresultaat, de keuken heeft voor ons echt de "wauw factor", en met ons velen. Hartelijk dank, Gr Alex en Anita
FOTO VAN ALEX VAN DEN BERG
Keuken met straatzicht
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijk”
Door fam Sol op zondag 27 okt 2019 19
Dit bedrijf heeft een persoonlijke benadering. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de keuken maar zeker ook over de service en aftersales. We vonden het ook fijn dat de monteur een paar weken na het plaatsen ook kwam om nog wat kleine restpunten op te lossen en zij laten daarmee ook zien dat het verkopen van een keuken niet ophoud bij de showroom.
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt uitstekend”
Door R van Hofwegen op dinsdag 22 okt 2019 19
Complete keuken gekocht (dus kasten aanrechten apparatuur accesoires en installatie). Paar keer bij hun geweest om te informeren, tekeningen te maken, keuken uit te zoeken, te wijzigen, etc. Correct en vriendelijk behandeld, er wordt meegedacht en er wordt (en dat is heel prettig) niet aangedrongen, zoals bij veel andere keukenleveranciers. Als je een specifiek merk/apparaten wilt die niet in hun standaard assortiment zit, dan kan dat. En de uiteindelijke prijs viel mee.

Aanvulling ontvangen 23 oktober 2019: Keuken is vorig jaar geplaatst en bevalt uitstekend. De installatie ging ook soepel en naar wens.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door C. Busker op zondag 20 okt 2019 19
Wij hebben onze keuken gekocht en zijn heel goed geholpen. Zowel bij het uitzoeken en samenstellen van de keuken als het plaatsen kregen wij zeer professioneel advies. Alle afspraken die gemaakt zijn werden nagekomen. Prijs /kwaliteit is goed. Zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Loopt niet goed bij montage”
Door Gerdien op zondag 13 okt 2019 19
Ik ben niet zo van het plaatsen van reviews maar wat wij mee maakten is bijzonder slecht wat betreft de uitvoering. Keuken is te krap in gemeten. Verschillende kastjes schuurden tegen elkaar. Verschillende monteurs zijn langsgeweest om deurtjes in orde te maken. Toen klemde de vaatwasser weer heel erg, bijna niet open te duwen met 1 hand. Ook de hoge kast was te smal. Daar liepen ook deuren aan. Deurtje vervangen, zet men de handgreep er op z'n kop op, tot 2 keer toe zelfs gebeurd. Plankje aan de muur was te kort, nieuwe besteld, deze was beschadigd maar werd toch opgehangen zonder iets te zeggen. De nieuwe plank (nr 3 inmiddels) werd weer besteld, was nu weer te lang. Nu is nr. 4 in bestelling. Nu zijn de hele hoge kasten met stollen en lage kast bij de vaatwasser uit elkaar gehaald en verbreed. Nu zagen we net weer dat 1 deur opnieuw klemt en scheef hangt en ook weer beschadigd raakt. En de schilder komt weer opnieuw om de stollen er om heen opnieuw te schilderen wat beschadigd is geraakt. Wij zijn er echt helemaal klaar mee. We hadden gezien de reviews wel 200 % vertrouwen in Velthuizen keukens, maar de uitvoering is voor ons 1 groot drama geworden en 4 maanden na plaatsing van de keuken is de ellende nog steeds niet afgelopen. Dit voor ons nooit weer!
REACTIE VAN GERDIEN
Toevoeging: Uiteindelijk is alles op een nette manier opgelost zodat we nu kunnen genieten van onze prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Angelique de Koning op woensdag 4 sep 2019 19
Een prachtige keuken gekocht bij Velthuizen keukens. Uniek ontwerp gemaakt door Johan Bogerd. Overal word over nagedacht. De inmeter Ilko en de monteur Martin zijn echte vakmensen. Super bedankt, wij gaan genieten van deze schitterende keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Corina van der Hoek op maandag 5 aug 2019 19
Normaal gesproken ben ik niet zo van de reviews plaatsen, maar Velthuizen Keukens verdiend dit! Ik ben erg tevreden; de hulp door verkoper Johan (rustig luisterend en met kennis van zaken denkt hij mee hoe al je wensen gerealiseerd kunnen worden in je nieuwe keuken), het prettige contact met Ilko (fijn om over de vloer te hebben) en vakman Ruud (met uiterste precisie en diverse waterpassen binnen handbereik gaat hij voor hét perfecte resultaat). Bij Velthuizen Keukens weten ze wat communiceren is en inhoudt. Je weet waar je aan toe bent, maar ze staan ook open voor je vragen. En het resultaat mag er zijn, ik geniet dagelijks van mijn nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Goet op zondag 26 mei 2019 19
Toen we, na 30 jaar, besloten een nieuwe keuken te laten installeren, zijn we, op aanraden van een familielid, bij Velthuizen Keukens gaan kijken. Hier hebben we geen spijt van gehad: de persoonlijke, prettige en enthousiaste benadering deed ons erg goed, evenals het uitgangspunt dat gedurende het gehele project steeds naar voren kwam: "we gaan voor het beste resultaat". Het ontwerp wat door Wilbrand werd gemaakt, was letterlijk een staaltje "out-of-the-box" denken: als de ruimte aan de kleine kant is, breek je een stuk uit een muur. We hadden besloten het gehele proces uit te besteden aan Velthuizen: afbreken van de oude keuken, installeren/aanpassen van electriciteit en water, stucwerk (keuken, hal en deel van de woonkamer), egaliseren en betegelen van een deel van de vloer, en natuurlijk het installeren van de nieuwe keuken. Arno was projectleider en ons aanspreekpunt gedurende het gehele proces: hij leverde aan het begin een keurige planning van dag tot dag, onderhield de contacten met de (ingehuurde) betrokkenen, en loste onverwachte problemen (die er altijd zijn) op een adequate manier op. De mensen die we gedurende het hele proces over de vloer hebben gehad, zowel van Velthuizen als extern, verstonden hun vak, waren erg prettig in de omgang en dachten waar nodig, met ons mee. Dit alles heeft geresulteerd in een prachtige keuken, waar we iedere dag van genieten. We willen alle betrokkenen dan ook heel hartelijk danken voor dit prachtige resultaat. We bevelen Velthuizen Keukens van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer professioneel”
Door Peter & Anne-Marie Pommerel op woensdag 15 mei 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht en laten plaatsen door Velthuizen Keukens. Vanzelfsprekend helpt het als je weet wat je wilt, en wat je wilt uitgeven. Veldthuizen's team heeft ons verrast met goede adviezen en zeer professionele installatie die bijna in één keer goed ging. Een complex iets als een keuken is dan ook geen sinecure, de paar issues die we na de installatie hadden zijn prima opgelost! Prima commercieel team die binnen ons budget met goede ideeën en oplossingen kwamen in een hele transparante en goede sfeer. Ook onze complimenten aan de techniek, zowel het inmeten als de installatie; er is heel netjes gewerkt! Wij zijn er blij mee en genieten dagelijks van onze nieuw keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut een aanrader”
Door Fam. Heijns op dinsdag 14 mei 2019 19
Eind november 2018 zijn wij ons serieus gaan oriënteren op een nieuwe keuken. We werden geholpen door Bert en er kwam een prachtige tekening onze kant op met onze wensen, maar ook met wat extra's die wij zelf niet bedacht zouden hebben. Vervolgens heeft Velthuizen het hele traject voor ons geregeld, we hadden namelijk nog meer wensen dan alleen een nieuwe keuken. Zij regelden een vloerenlegger, elektricien, loodgieter, stucadoor en een schilder. Binnen drie weken werd ons huis omgetoverd tot wat het nu is. Super blij met de hele begeleiding en uiteraard met de keuken! Helemaal waar we op gehoopt hadden! Absoluut een aanrader om hier je nieuwe keuken uit te zoeken!
FOTO VAN FAM. HEIJNS
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nog mooier dan voorgesteld”
Door Wijnen op zondag 3 mrt 2019 19
We hebben een keuken gekocht die, door het meedenken en vakmanschap tijdens het plaatsen, nog mooier is geworden dan we ons hadden voorgesteld.
FOTO VAN WIJNEN
Eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Heel positief”
Door fam. Hollander op vrijdag 11 jan 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht bij Velthuizen keukens. Na samen een ontwerp te hebben gemaakt zijn wij tot koop over gegaan. De verwijdering van de oude keuken, plaatsing van de nieuwe (incl. het verplaatsen van een muur (geen dragende muur) en het opnieuw stucen en verven van de woonkamer, keuken en hal hebben wij door Velthuizen Keukens laten doen. Over alles zijn wij erg tevreden! Duidelijke communicatie en planning (die volledig is gehaald). Er wordt meegedacht en je merkt duidelijk dat klantbelang voorop staat. Wanneer wij weer een nieuwe keuken zouden aanschaffen zouden wij weer naar Velthuizen Keukens gaan. Ik zou Velthuizen Keukens met een gerust hart aanbevelen.
FOTO VAN FAM. HOLLANDER
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Mooi bedrijf”
Door Gerwin van Essen op dinsdag 8 jan 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht bij Velthuizen Keukens. Wij zijn door Johan Velthuizen zeer goed geholpen. Er wordt alle tijd genomen om alle ideeën te bespreken. Van kijken in de showroom tot een fantastisch eindresultaat. Een mooi bedrijf met vakmensen!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door M. de Groot op vrijdag 14 dec 2018 18
Ik heb een keuken gekocht bij Velthuizen. Zeer prettige ervaring met de medewerkers van Velthuizen zowel verkoop, als projectleiding en monteurs. Ik kreeg zeer snel antwoord op mijn vragen en er werd direct naar een oplossing gezocht. De monteurs namen alle tijd om mijn keuken te installeren, wat ze ook perfect gedaan hebben. Ik ben zeer tevreden over Velthuizen keukens, en zal deze naam zeker doorgeven aan familie/kennissen die overwegen een nieuwe keuken aan te schaffen.
FOTO VAN M. DE GROOT
Perfecte installatie
+ Toon extra foto van M. de Groot
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Jessica Kompier op woensdag 21 nov 2018 18
Velthuizen Keuken was het derde keukenbedrijf waar we gingen kijken, in onze zoektocht naar de nieuwe keuken. We hadden dus toen we er kwamen al een vrij ver gevormd beeld van wat we wel en niet wilden. Verkoper Arris nam alle tijd om onze wensen te horen en dacht actief mee en gaf verbeterpunten en tips over zaken die anders later tot problemen hadden kunnen leiden. Kortom: een heel prettig gesprek, waarin wij ons echt gehoord voelden en naar buiten kwamen met een zo goed als klaar besluit over onze keuken. Arris zette met ons te puntjes nog op de i, en de koop was een feit. Een extra leuke feature (vond ik!) bij Velthuizen is dat ze een prachtige 3D tekening van je keuken levensgroot op de muur projecteren. Dit geeft je een goed beeld van hoe het 'in het echt' gaat worden. Een aantal maanden later was het eindelijk zover: de keuken ging geleverd worden. Ook het transportbedrijf dat de keuken bracht, dacht zeer pro-actief mee en belde een dag van tevoren, over hoe ze de keuken het beste naar onze woonetage op de eerste verdieping konden brengen. Hierdoor verliep dit vlot en vlekkeloos. Een dag later kwam Ruud, om onze keuken in te bouwen. Hij verdient wat ons betreft een lintje: wat een harde werker, en vooral nette en secure werker is die man! Ruud heeft onze keuken er keurig netjes ingezet. En die minieme details waar wij achteraf nog verbetering wensten, heeft Velthuizen ook nog opgepakt in de nazorg. Kortom, wij zijn heel erg tevreden met Velthuizen én met de prachtige keuken die ze ons verkocht hebben.

Natuurlijk is er voor iedereen altijd ruimte voor verbetering, wat Velthuizen nog zou kunnen verbeteren om de klantervaring nóg beter te maken, is de communicatie tussen de aftersales en de monteur te intensiveren (Ruud was nu van een aantal zaken niet op de hoogte, die wij wel hadden doorgegeven. Hierdoor duurde de klus voor hem en ons langer). En in ons geval had de planning realistischer gekund, Ruud moest nu echt wel alle zeilen bijzetten om de klus in zijn eentje nog voor het weekend geklaard te krijgen. Dus nógmaals onze complimenten aan jou, en heel erg bedankt voor je geweldige werk, Ruud! Tot slot dank aan het hele team, jullie hebben 'de keukenboer' in ons huis een goede reputatie gegeven!
FOTO VAN JESSICA KOMPIER
Gerealiseerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Fam. de Jong op maandag 22 okt 2018 18
Onze droomkeuken door Velthuizen Keukens. Van prachtig ontwerp door Wilbrand tot aan oplevering perfect geholpen door Martin. Alles uit handen genomen van sloop, tot bouw en het verven van de wanden. Zeer goede service en altijd antwoord op al je vragen. Je nieuwe keuken is in goede handen bij Velthuizen Keukens.
FOTO VAN FAM. DE JONG
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Hoekkeuken”
Door J. Huisman op vrijdag 12 okt 2018 18
Begin september is onze hoekkeuken geplaatst. Het traject bij verkoop en voortraject met de door de projectleider aangestuurde monteurs van diverse bedrijven is prima verlopen. De plaatsing verliep op zich goed. Er waren echter nogal de nodige gebreken. Vier kasten klopten niet, we konden overigens de keuken gewoon gebruiken. Dit werd door de projectleider als heel vervelend ervaren. Hij deed zijn uiterste best om een tevreden klant te houden. Na vier weken is alles hersteld en zijn we tevreden met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor een ieder”
Door Hein en Maya op woensdag 22 aug 2018 18
Wij kochten bij Velthuizen een keuken die ons nieuwbouwhuis nóg mooier maakte. Verkoper Wilbrant zorgde er goed voor aan te sluiten bij onze wensen maar was ook niet bang variaties voor te stellen. Hij was duidelijk zelf enthousiast over het ontwerp en printte voor ons tekeningen die echt een goed beeld van het eindresultaat gaven. Wilbrant had duidelijk heel goed onze plattegronden bestudeerd om die tekeningen te kunnen maken. Hij had ook veel geduld met alle twijfels en vragen die wij hadden over een dergelijke grote beslissing. De monteur die de keuken installeerde was rustig, secuur en heel prettig in de omgang. Er was één foutje in het ontwerp geslopen door een wijziging. Dat is snel hersteld en ook die monteur kwam over als een echte vakman met hart voor zijn werk. Over het resultaat zijn we tevreden. We merken wel dat eerde genoemde wijziging ervoor heeft gezorgd dat de detaillering niet perfect is. Het blad steekt nu aan de zijkant minder uit dan aan de lange kanten. Verder lijkt het geluid van de (in het kookeiland verwerkte) afzuigkap in de praktijk harder dan in de showroom. Dit neemt niet weg dat we verder heel blij zijn met de service en het vakwerk. We kunnen iedereen aanraden om met Velthuizen in zee te gaan.
REACTIE VAN MARTINE
Beste Hein en Maya, ik was even benieuwd wat jullie ervaring was met de offerte. Kregen jullie meteen een eerlijke prijs, of moet hier ook zwaar onderhandeld worden? Je hoort zoveel verschillende verhalen... Alvast bedankt voor jullie reactie.
REACTIE VAN HEIN EN MAYA
Hallo daar, Van de drie bedrijven waar we zijn geweest was dit het bedrijf dat het meest met vaste prijzen werkte. Er was weinig onderhandelruimte, dat kwam op ons juist betrouwbaarder over. Er was ook een bedrijf waar we zonder enige moeite 40% van de prijs afkregen. Dan vraag ik me af waar die originele prijs op sloeg. Succes met de zoektocht!
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door W. Aartsen - Zeist op donderdag 9 aug 2018 18
Na de aankoop van ons mooie appartement in Zeist moest er o.a. een nieuwe keuken worden aangeschaft. Al gauw bleek dat het in ons land niet aan keukenzaken ontbreekt. Maar.....het vinden van een goed bedrijf is niet makkelijk. Door vrienden zijn wij op Velthuizen Keukens in Woudenberg gewezen. Dit bleek een gouden tip. Na een eerste oriënterend bezoek waren wij er al snel uit. Dit voelt goed. Dus voor de tweede keer een afspraak met Evert-Jan van de Langemeen gemaakt. Praten, schetsen, aanpassen. Uiteindelijk kwam er een ontwerp uit waar we buitengewoon enthousiast over waren en nog zijn. Dan ...inmeten, afspraak voor levering en montage. Ook dit alles verliep zeer correct. Gedurende het hele proces, van eerste schets tot en met de oplevering van de keuken, is Evert-Jan onze begeleider geweest. Enkele weken na het plaatsen belde Evert-Jan voor een afspraak om na te gaan of alles naar wens was en om de keuken op te leveren. Daarbij kwamen enkele kleine zaken naar voren die nog moesten worden opgelost. Ook dit is op een uiterst plezierige manier opgepakt en geregeld. Kortom over dit bedrijf zijn wij vanaf de eerste kennismaking tot en met de after-sales uiterst tevreden. Wij bevelen Velthuizen Keukens dan ook bij een ieder van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Fam. De Ruyter op vrijdag 27 jul 2018 18
Na een aantal keukenzaken te hebben bezocht kwamen wij terecht bij Velthuizen Keukens Woudenberg. Wat een relaxte ontvangst. Geen gehijg in je nek; geen opgedrongen offerte, maar kijkt u rustig rond en bij vragen wij beantwoorden ze graag. Nadat we wat hadden rondgekeken zijn we met een verkoper gaan zitten. Hem uitgelegd dat we geen standaard keukenmaten hadden en dat er nog "verborgen" uitdagingen lagen te wachten bleek dit helemaal geen punt. Men bood aan om geheel vrijblijvend bij ons thuis te komen kijken naar de situatie zodat zij beter konden inschatten hoe onze keuken er mogelijk uit kon gaan zien. Na hun bezoek wederom om de tafel gezeten en rustig een keuken samengesteld. Hierbij werd goed naar ons geluisterd. De 3-D tekening werd gemaakt en na enkele aanpassingen besloten wij om met hun in zee te gaan. Het besluit om het hele proces van slopen tot plaatsen uit te besteden aan Velthuizen Keukens bleek een goede beslissing. Een keurige mail met van dag tot dag aangegeven wie er zou komen. Alle afspraken werden keurig nagekomen. Alle problemen die men tegen kwam bij het gas, water en elektra werden adequaat opgelost. Ook bij het plaatsen en afwerken van de keuken werd zeer vakkundig te werk gegaan. Geen standaard plaatsen maar met passen en meten is het een mooi totaalplaatje geworden. Al met al dik tevreden met onze keuze van keuken en bedrijf. Bij Velthuizen keukens kopen ontzorgt.
REACTIE VAN MARTINE
Beste Fam. de Ruyter, ik was even benieuwd wat jullie ervaring was met de offerte. Kregen jullie meteen een eerlijke prijs, of moet hier ook zwaar onderhandeld worden? Je hoort zoveel verschillende verhalen... Alvast bedankt voor jullie reactie.
REACTIE VAN FAM.DE.RUYTER
De prijs van de offerte is al een goede prijs. Samen met het bedrag voor de plaatsing het totaalbedrag netjes afgerond.
Reactie of foto toevoegen
“Een welverdiende plus”
Door Gert en Ineke Smink op donderdag 19 jul 2018 18
Wij hebben een keuken gekocht. Dat wij super hebben ingevuld zegt al genoeg. De ervaring met Veldhuizen is zeer goed van de eerste ontmoeting af. wij werden ontzettend netjes geholpen door Wilbrand Hardeman en deze gaf ons een zeer goede advies en een mooi ontwerp mee. we voelden ons dan ook gelijk op ons gemak en kwamen er prijs ook netjes uit. Daarna nam Martin Velthuizen het over en heeft er voor gezorgd dat alles tot in de puntjes goed liep want wij hadden alles bij Velthuizen neergelegd zoals het stucwerk, leidingwerk en het compleet schilderen en sausen en niemand heeft een steekje laten vallen. Wij raden Velthuizen dan ook aan iedereen aan. een welverdiende plus
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden klant”
Door Robbert Smit op donderdag 19 jul 2018 18
Fijn advies gesprek en een super goede service en montage. Echte vakmensen en passie om een mooi eindresultaat neer te zetten. Een zeer tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Bea Bloemheuvel op donderdag 12 jul 2018 18
Wij hebben bij dit bedrijf een complete nieuwe keuken uitgezocht met alle apparatuur. We werden in de showroom door Evert Jan erg goed geholpen. Het was het derde keukenbedrijf dat wij bezochten en we hadden direct een goed gevoel bij Velthuizen. Geen gladde verkooppraatjes, geen trucjes met kortingen en goede tips en uitleg. De eerste offerte was gelijk scherp en ook nog eens voordeliger dan een andere partij. Vanwege de goede voorlichting, het gegeven dat het een familiebedrijf is met eigen monteurs, niet hoeven aanbetalen en dus op basis van vertrouwen een overeenkomst sluiten en natuurlijk onze droomkeuken hebben wij voor Velthuizen gekozen. Alle afspraken zijn nagekomen en inmiddels is de keuken af en zeer naar ons zin. Kortom, een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbeveling”
Door Marianne Volp-Kortenhorst op donderdag 12 jul 2018 18
Het is bijna saai aan het worden: ook van mij grote complimenten voor dit super bedrijf. De medewerkers verstaan hun vak en hebben een grote drive om hun werk heel goed te doen. Dank, voor de plezierige omgang in het proces van aankoop, Evert Jan. Dank, voor de vlekkeloze gang van zaken in het vervolg na de aankoop, ook als men iets vergeten had te plaatsen of vervangen moest worden. Dank, Martin van After Sales en monteur Christiaan. Ik beveel Velthuizen Keukens van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met Neff apparatuur”
Door Jelmer op dinsdag 29 mei 2018 18
Wij zijn tevreden over Velthuizen keukens. Evert-Jan heeft ons prima geadviseerd en dacht met ons mee. Hij stond open voor onze suggesties en wensen en we hebben ons geen moment opgedrongen gevoeld. Geen bizarre kortingen en nu tekenen, maar je krijgt rustig de tijd om na te denken. We hebben voor een concurrerende prijs een prachtige keuken met top (NEFF) apparatuur geleverd gekregen. De prijs was gelijk scherp. Het plaatsen van de keuken ging op zich prima. Helaas bleek de kraan die we uitgezocht hadden niet te passen. We mochten een andere uitzoeken. Verder was er toch nog een redelijke lijst van punten die opgelost moeten worden. Dit is door Martin goed opgepakt en opgelost. Helaas bleek tijdens de montage dat er een fout is gemaakt met het inmeten waardoor onze bestaande radiator vervangen moest worden. Dit is helaas erg stroef verlopen. De door Velthuizen Keukens ingeschakelde loodgieter bleek niet de vakman die je mag verwachten. Uiteindelijk heb ik als klant er veel tijd en energie in moeten stoppen om het goed te krijgen. Gelukkig werkte Martin goed mee en is het uiteindelijk opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door van den Brink op donderdag 10 mei 2018 18
Na de fijne ontvangst, gesprekken en het ontwerpen in de showroom konden we bijna niet wachten tot het zover was dat Velthuizen keukens bij ons aan de slag zou gaan.
Het weghalen van de oude keuken en het plaatsen en afwerken van de nieuwe keuken ging voorspoedig en volledig naar wens. Dingetjes die we (achteraf) tegenkwamen worden netjes opgelost en dus ... hebben wij nu onze droomkeuken met dank aan Velthuizen keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Saskia op zondag 6 mei 2018 18
We zijn super tevreden over de aanschaf van onze keuken bij Velthuizen. Prijs/kwaliteit verhouding is goed! De service is top en er wordt goed gecommuniceerd tussen de verschillende betrokkenen (monteur/verkoper/stukadoor/elektricien/loodgieter etc). Monteurs zijn mensen die hun vak goed verstaan. Wij hebben een oud huis met scheve muren, zonder haakse hoeken en wilden een hele strakke keuken. De keuken is helemaal op maat gemaakt, volgens mij is ieder kastje verzaagd om het helemaal passend en mooi te krijgen. De keuken zit er super strak in, heel erg blij mee :-)
Reactie of foto toevoegen
“Veel waar voor het geld”
Door Robin op woensdag 25 apr 2018 18
Bij Velthuizen keukens hebben wij een nieuwe keuken gekocht. We kwamen op basis van de reviews uit bij Velthuizen, en deze bleken zeker niet onterecht! Hoewel niet de goedkoopste geven ze veel waar voor hun geld in termen van service, kwaliteit en nazorg. Geen moeite is te klein, zowel bij het uitkiezen van de nieuwe keuken, veranderingen in het ontwerp, flexibiliteit en de montage. Door een verbouwing moesten we met enige regelmaat wijzigingen maken in het ontwerp. Dit is eigenlijk vlekkeloos verlopen. Een aanrader dus.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door D.L. Willemse op dinsdag 24 apr 2018 18
Bij Velthuizen heb ik een volledige keuken gekocht en ben zeer tevreden over de keuken en over de vriendelijke en zorgzame behandeling en afhandeling van kleine zaken, die nog opgelost moesten worden. Mijn dochter is inmiddels ook klant en ik zal iedereen aanraden ook haar voorbeeld te volgen.
Reactie of foto toevoegen
“Verdienen een 10”
Door Ebo Ebens op donderdag 8 mrt 2018 18
Op basis van alle goede reviews leek het ons verstandig om ons ook in Woudenberg te oriënteren. Bij alle bekende keukenzaken hadden we nog niet gevonden wat we zochten. Ik ben altijd wat wantrouwend als een bedrijf alleen maar goede reviews heeft. Maar helaas, wij scharen ons ook in dat rijtje. Vanaf het 1e bezoek tot de plaatsing van de keuken waren ze hulpvaardig, kwamen ze hun afspraken na en hielpen ze ons goed bij de voorbereiding, hadden we de tekeningen goed gelezen, klopte het wel? We hebben telefonisch veel contact gehad en altijd stonden ze ons weer snel en vakkundig te woord. Dan natuurlijk het moment zelf, het plaatsen van de keuken. Wij hadden monteur Ruud, hoe moet je deze man omschrijven, niet met super of top. Dan doen we hem tekort. Ruud is iemand van de buitencategorie. Geduldig, van het detail, altijd denkend in oplossingen en doet rustig zijn ding. Hij maakte ook bij ons lange dagen maar is om 07.00 in de ochtend net zo rustig en gedetailleerd bezig als om 19.00 uur. Een man met passie voor zijn vak, Woudenberg keukens verdient totaal een 10. Oftewel een zaak die je iedereen kan, mag en wil aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Yep een absolute aanrader”
Door H op donderdag 1 mrt 2018 18
Mijn IKEA keuken begon na 20 jaar uit elkaar te vallen. Ik had absoluut geen zin om op een of andere meubelboulevard terecht te komen, of om tig keer naar Duitsland te rijden om eea uit te zoeken op zoek naar "geweldige kortingen". Tijdje geen zin en in plaats daarvan op internet gezocht naar "leuke keukenboer". Bovenaan in de zoekmachine: "Velthuizenkeukens" in Woudenberg. Spoorslags daarheen en nooit spijt gehad. Marieke ontving ons (onuitgenodigd) en wist ons in anderhalf uur enthousiast te maken voor kleuren en materialen. We hadden zelf al gedetailleerde tekeningen gemaakt, we wisten exact welke indeling en onderdelen we wilden. Tijdens de vervolgafspraak maakten we kennis met verkoper Arris. Hij begreep dit ook. Hij voerde ons langs een aantal showkeukens en vertelde over de apparatuur en mogelijkheden. Geen discussies, verkooppraatjes of anderszins slappe hap. We hebben hem toen toegelicht dat we al deze aandacht en inzet zeer waardeerden, maar geen idee hadden of we ons alle voorgespiegelde luxe konden veroorloven. We waren tenslotte al 3 uur in gesprek met dit bedrijf. Opnieuw "no problem": "ik kan een indicatie geven van de kosten. Hou er wel rekening mee dat we hier niet gaan voor flauwekul, maar meteen voor een scherpe prijs". Na 10 minuten kwam hij met een prijsstelling weliswaar iets boven de begroting maar ver onder onze verwachting. Yep, goede prijs voor goede spullen. Paar weken later weer langs voor de definitieve offerte. Gesprek met Arris (nog een keer anderhalf uur), er waren uiteraard wat extra's bij gekomen maar dat maakte qua prijs niet gek veel uit. OK, deal, getekend, ga je gang. In december 2017 kwam projectbegeleider Ilko langs om eea in te meten. Doordat de instortende IKEA keuken nog in volle glorie gemonteerd stond, moest hij sommige afmetingen bij benadering inschatten. Afgesproken was dat ik alle voorbereidende werkzaamheden zou doen. Daarop ontving ik zeer gedetailleerde tekeningen waarop al de vereiste aansluitingen stonden. Ondertussen was ik al met allerlei voorbereidende zaken bezig: wandjes verplaatsen, cv, afvoer en elektra aanpassen etc. Tijdens deze werkzaamheden heb ik veelvuldig email contact met Ilko gehad. Snelle en precieze instructies: "Nee, achter de vaatwasser is echt geen ruimte voor leidingen of aan- of afvoer". Was maar goed ook, anders had het een hoop gedoe opgeleverd. Strenge vent die Ilko, maar je hebt er wat aan. Januari 2018 was het vrij onverwacht zo ver: ik werd gebeld door een transportbedrijf die me op een donderdagavond meldde dat de volgende ochtend mijn keuken werd geleverd. Dus ik: "Nee, Velthuizen komt maandag en niet morgen." Transportbedrijf: "Maar wij wel." Dat was behoorlijk onverwacht, even rekening mee houden. Dus stond de volgende vrijdagochtend mijn hele huiskamer, gang en garage vol met enorme dozen. Je zult maar in een klein flatje wonen. Klein dingetje slechts, want maandag na het weekend stond monteur Ruud op de stoep. Deze man is goud. Ik bedoel: Marieke was geweldig, Arris meer dan OK, Ilko briljant, maar Ruud is een andere categorie. Hij doet alles zo ontzettend precies, onvoorstelbaar. Doordat Ilko niet alles kon inmeten moest Ruud veel improviseren. Alles in overleg en werkelijk alles opgelost. Hij maakt wel verontrustend lange dagen. Drie dagen van 12 uur lijkt me niet gezond. Exclusief twee keer een uur reistijd. Da's het enige wat me bij Velthuizen Keukens zorgen baart: "Zorg goed voor je personeel want je hebt hele goeie mensen in dienst". Zelf vond hij dit blijkbaar minder belangrijk, ook goed. Afsluitend: komende week (maandje later) komt er nog een monteur langs om de laatste zaken te regelen: laatje wat niet helemaal lekker sluit, missend verfstiftje etc, stelt niks voor.

Raad ik deze club aan? Yep, absoluut, zakelijk niks mis mee en regelen alles.
Personeel? Zeer aandachtig en hebben zicht op de klantwens.
Prijs en offerte? Niks mis mee, prima in orde, je hoeft echt niet naar Duitsland.
Begeleiding? Briljant.
Heb ik kritiek? Yep absoluut, weten dat 9 kuub aan keukentroep de volgende dag wordt afgeleverd is best handig.
Duurzaamheid? Wat zijn dat voor werkdagen voor een monteur? Heel snel iets aan doen.

Wat overigens erg leuk was dat Ilko tijdens de plaatsing door Ruud twee keer is komen kijken uit belangstelling voor het hele project. OK, 1 keer kwam hij alleen om een loodzwaar betonnen werkblad te helpen plaatsen, Toch attent! Groeten uit De Bilt
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Molenaar op maandag 26 feb 2018 18
Vorig jaar juli zijn we ons gaan oriënteren op een keuken voor onze nieuwbouw woning in Hoevelaken. We zijn gestart bij Velthuizen Keukens en er gebleven. Wij zijn er diverse keren geweest en hebben daar onze keuken uitgezocht. We werden zeer fijn geholpen door Evert-Jan. Er werd goed met ons meegedacht. Het plaatsen in november verliep prima. Echter ontdekten wij wat later tijdens het schoonmaken, dat wij helaas de verkeerde fronten geleverd hadden gekregen. Na contact te hebben opgenomen werd deze fout bevestigd en zijn er zonder problemen nieuwe fronten besteld. Deze zijn vandaag geplaatst en de monteur heeft zelf bij de deurtjes een dingetje geplaatst zodat de deuren niet meer tegen elkaar kunnen klappen. Wij waren en zijn nog steeds heel blij met onze mooie keuken. Velthuizen Keukens is echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Rico P. op donderdag 22 feb 2018 18
Samen met Arris hebben wij onze droomkeuken weten te realiseren. Er wordt van het begin tot het eind met je meegedacht. Wat ons zo aanspreekt van Velthuizen keukens is de informele sfeer en de aanpak is veel persoonlijker en gericht op de wensen van de klant dan menig keukenleverancier tegenwoordig. Ze gaan met je aan de slag en adviseren eerst bij de smaak die je hebt alvorens er over de prijs gesproken wordt. Over de kwaliteit valt niet te twisten want deze is standaard al zeer hoog bij Velthuizen keukens. De materialen zijn solide en met name de kasten / lades zijn gemaakt om jaren mee te gaan. Wij wisten bijvoorbeeld niet dat de lades aan de zijkanten van dik glas zijn in plaats van plastic verstevigingen. Toen de keuken geplaatst werd waren wij blij verrast. Het plaatsen van de keuken werd met hoge zorgvuldigheid gedaan, complimenten voor onze installateur Ruud! Na een aantal weken wordt er gebeld om na te gaan of alles naar wens is. Wij hadden een klein probleempje met de stootplint en dit wordt zonder problemen kosteloos verholpen.
Van begin tot eind inclusief de after sales een dikke 10! Bedankt voor het realiseren van onze droomkeuken!
FOTO VAN RICO P.
Keuken van hoge kwaliteit
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positief”
Door Gerben van Es op dinsdag 9 jan 2018 18
Zeer positief met uitstekend advies en een kwalitatief zeer goed keuken. Duidelijk, recht door zee, prima prijs en goede communicatie. Een aanrader voor iedereen die een goede keuken zoekt.
Reactie of foto toevoegen
“Tot in de puntjes”
Door familie Hazeleger op zondag 19 nov 2017 17
Voor onze nieuwbouwwoning in Woudenberg zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe keuken. Uit eerdere ervaringen wisten we Velthuizen Keukens gauw te vinden. Johan heeft ons van goed advies voorzien en naar onze wensen geluisterd. Martin heeft de keuken geplaatst, echt een vakman. Hij heeft alles tot in de puntjes afgewerkt. De door ons bestelde stoomoven was onverhoopt niet (tijdig) op voorraad. Dit werd opgelost door een luxer model te leveren. Dit noemen we nu service en meedenken met de klant. Al met al zijn wij zeer tevreden en zullen we Velthuizen Keukens van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Vlot”
Door Ingrid op dinsdag 14 nov 2017 17
Vlotte levering van keuken. Aanleveren; oude keuken verwijderen en nieuwe keuken plaatsen heeft tot onze volle tevredenheid plaatsgevonden. Lourens de monteur is zeer serieus en een top vakman in het plaatsen van een keuken. Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan!
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijke benadering”
Door Patricia op maandag 13 nov 2017 17
In de zoektocht naar een nieuwe keuken wilden we niet weer dezelfde fouten maken als 10 jaar geleden. Zeer zorgvuldig hadden we een aantal keukenzaken uitgezocht waar we een kort impressiebezoek zouden brengen. Bij Velthuizen Keukens begrepen ze direct ons doel (oriënteren) en waren niet opdringerig. We werden wel zeer warm ontvangen. Een goede eerste indruk dus! Het was duidelijk dat we hier een afspraak zouden maken. Op onze afspraak werden we nog herkend. Die persoonlijke benadering zagen we door het hele traject door. Hoewel we dachten dat we zelf al hét ontwerp hadden verzonnen, kwam Evert-Jan toch nog met een aantal leuke oplossingen. Hij luisterde goed naar onze wensen en gaf suggesties waar wij zelf dan over konden beslissen. Hij voelde goed aan wat we belangrijk vonden en wat niet. De afspraak erna liet hij ons het 3D ontwerp zien. Leuk om zo op een groot scherm alvast je keuken te zien. We hadden nog een paar kleine aanpassingen die direct doorgevoerd werden. De prijs was niet laag, maar zeker concurrerend. Dan kijk ik ook wat we meer dan 10 jaar geleden hebben betaald mét flink onderhandelen. Dat was het fijne van hier: direct een eerlijke prijs. Dat was ook onze eis: geen onderhandelingen. We hadden nog een korte 3e afspraak omdat we er zeker wilde zijn dat alles van ons wensenlijstje was meegenomen. En toen kon onze handtekening gezet worden onder een zeer mooie keuken. Toen de klusjesmannen die we zelf ingeschakeld hadden voor het voorbereidend werk, op het laatste moment van zich af lieten weten, hielp Ilko ons uit de brand en regelde zelf klusjesmannen. Achteraf hadden we dat meteen moeten doen, ook gezien de kosten. Het aftersales traject was ook goed: we werden goed, pro-actief op de hoogte gehouden. Toen bleek dat de vriezer niet op tijd geleverd kon worden, belden ze telkens uit zichzelf en gaven een acceptabele oplossing. De keuken werd zeer netjes in 2 weken gemonteerd. Enkele kleine dingetjes die al tijdens de montage verteld werden, werden prima opgelost in 1 keer. Nu genieten we alweer even van onze keuken en hij is precies hoe we gedacht hadden: functioneel, veel ruimte en vooral ook mooi. We zijn nog geen nadelen tegengekomen, dankzij het team van Velthuizen Keukens.
REACTIE VAN PATRICIA
foto 1
REACTIE VAN PATRICIA
foto 2
Reactie of foto toevoegen
“Recht in de roos”
Door Kim Voordes op zondag 29 okt 2017 17
Mijn kennismaking met Johan Velthuizen was meteen goed. Hij luisterde aandachtig naar mijn wensen, straalde uit enthousiast te zijn over zijn werk en wilde oprecht onze droomkeuken ontwerpen. En dat deed hij! Het was meteen ´recht in de roos´ en de gesprekken die daarna volgden waren plezierig; tot in de details dacht hij mee over hoe het plaatje ingevuld kon worden. De keuken is fantastisch geworden. Eigenlijk iedereen die bij ons over de vloer komt, wil ook zo'n keuken! Een groter compliment kun je niet krijgen natuurlijk. Hoewel in de uitvoering en plaatsing van de keuken nooit alles 100% goed kan gaan, bleef het team van Velthuizen keukens ook in dat proces goed communiceren. Afspraken werden snel en tijdig nagekomen. Ja, ik zou Velthuizen keukens bij iedereen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar lof”
Door DdB op donderdag 5 okt 2017 17
Alleen maar lof. Zowel advies als begeleiding als nazorg was prima
Reactie of foto toevoegen
“Alle complimenten voor Velthuizen Keukens”
Door Dorrestijn op dinsdag 5 sep 2017 17
Op mijn zoektocht naar een betrouwbaar en goed adres voor een nieuwe keuken, kwam ik via deze website terecht bij Velthuizen Keukens. Verrassend was al de ontvangst - allervriendelijkst en klantgericht - en tevens de afspraak met een verkoopadviseur gemaakt. De verkoper heeft in alle gesprekken nimmer gevraagd naar het budget, dit in tegenstelling tot een aantal andere bedrijven die uiteindelijk naar dit (al dan niet fictief) bedrag toerekenen en je vervolgens verleiden om tot aanschaf ervan over te gaan. Velthuizen Keukens is gelegen boven de Multimate in Woudenberg; je rijdt er bijna voorbij als je niet uit Woudenberg komt en het niet kent; het heeft in ieder geval een down-to-earth uitstraling/geen fancy danwel dure locatie; waarbij de showroom zelf diverse mooie opstellingen en variatie in opzet kent om tot ideeën te komen. Uiteindelijk in nauw overleg met de verkoper tot een mooi ontwerp gekomen wat tot uitdrukking komt in een mooie 3-D impressie (spreekt direct al tot de verbeelding), en de opdracht verstrekt inclusief de gehele demontage van de oude keuken, verleggen van diverse leidingen en plaatsing. Een pluspunt vind ik zelf dat vervolgens de after-sales langs komt om alles persoonlijk in te meten, en de offerte van de verkoper geheel na te lopen of alles mogelijk is. Tijdens dit traject zijn er 2 kleinere puntjes naar voren gekomen die aangepast moesten worden. Mooi dat je dit vooraf kunt bespreken en oplossen, en niet tijdens de plaatsing van de keuken moet ondervinden. Vervolgens netjes de planning gekregen en doorgenomen. Deze planning is in zijn geheel nagekomen door alle partijen. Een van mijn voorwaarden bij het zoeken van een keukenbedrijf was het hebben van eigen monteurs en geen ingehuurde ZZP-ers. Eigen monteur Tonny heeft de keuken geplaatst met heel veel nauwkeurigheid. Je kunt echt aan het resultaat zien dat er een interieurbouwer/vakman heeft gewerkt, alles is zo netjes afgewerkt! Helaas was er enige schade ontstaan tijdens het verleggen van de leidingen in een van de muren, dat kan een keer gebeuren. Maar ook nu - zonder dat ik daar achteraan hoefde - werd dit gewoon netjes hersteld, zonder gedoe en in goed overleg. De keuken is uiteindelijk in 3 dagen geplaatst, en Tonny is nog in dezelfde week 1x terug geweest om een WCD en een extra legplank op mijn verzoek te plaatsen. Kortom, alle complimenten voor Velthuizen Keukens. Een keuken kopen is een hele investering, en dan wil je ook waar voor je geld en geen gedoe. Ik heb geen enkele opmerking over service, afwerking en/of materiaal/keuken. Als ik al een verbeterpuntje zou moeten noemen voor Velthuizen, zou ik de diversiteit in merken keukenapparatuur in de showroom uitbreiden. Mijn voorkeur ging uit naar Bosch apparatuur, doch deze hebben we vooral uit de boeken uitgezocht.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Stefan en Jannie op woensdag 30 aug 2017 17
Wij zijn erg tevreden over onze nieuwe keuken. Keurige showroom, geen opdringerige verkopers maar een eerlijk advies. Veel kennis van zaken en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook de planning (ivm oplevering van onze woning) verliep uitstekend. Tenslotte verliep de plaatsing van de keuken ook erg fijn. Oog voor detail met uiteindelijk een mooi eindresultaat. De monteur melde zelf nog een krasje op de afzuigkap wat keurig wordt vervangen. Kortom, een dikke 10!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie en functionele keuken”
Door Walkje en Nick te Eemnes op donderdag 17 aug 2017 17
Voor een bestaande woning van 18 jaar hebben wij Velthuizen gevraagd een nieuwe keuken te ontwerpen. Om te voorkomen dat wij in herhalingen vervallen sluiten wij ons aan bij voorgaande reviews. Ook wij hebben een zeer prettige samenwerking ervaren met de mensen van Velthuizen. Evert-Jan als adviseur heeft samen met ons een erg mooie en functionele keuken ontworpen, die in de praktijk precies beantwoordt aan de ideeën die wij hadden. Ook de uitvoering is gegaan zoals was afgesproken en alles is gerealiseerd binnen de afgesproken planning. Toen bij oplevering bleek dat er kleurverschil zat in de diverse houten panelen, zijn deze zonder probleem vervangen. Wij zijn super tevreden over de (na)service en blij met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Sterke aanbeveling voor Velthuizen keukens”
Door A.H. Kleinbloesem op zondag 30 jul 2017 17
Bij de keuze voor onze nieuwe keuken is ruimschoots gelegenheid en tijd gegeven om meerdere ideeën te bespreken. Evert Jan heeft ons goed in dit proces begeleid met het verduidelijken van ontwerpen in schetsen, goede adviezen en doorrekenen van consequenties. Alles in goed vertrouwen en zonder verplichtingen, die kennelijk elders wel gangbaar zijn. Dit is de beste situatie om de klant in eigen tempo de voor hem juiste keuze te laten maken. De uitvoering is goed en volgens plan verlopen. In een teamverband met betrokken in- en externe vakmensen. Daar waar nodig werd adequaat bijgestuurd. Kortom: een tevreden klant die dit bedrijf graag aanbeveelt aan nieuwe kopers van keukens. Fam. Kleinbloesem, Den Dolder
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende nazorg”
Door De heer W. Van Esveld op vrijdag 9 jun 2017 17
Van kijken, kopen, plaatsen, alles tot in de puntjes verzorgd. Het meedenken bij de aanschaf was top, snel een hele mooie 3D afbeelding ontvangen met offerte . Na de goede concurrende prijs de uiteindelijke bestelling geplaatst en geen moment spijt gehad . Super geadviseerd vervolgens alles op tijd ingemeten en toen het kon is de keuken weer door een vakman geplaatst .De "nazorg" met de uitleg van alle apparaten was ook weer uitstekend geregeld. Velthuizen Keukens kunnen we echt iedereen aanraden !!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Versteegt op woensdag 24 mei 2017 17
Wij zijn heel blij met de goede en betrouwbare hulp en service van Velthuizen! We zijn zeer tevreden. We zijn zeer goed geholpen, er werd met ons meegedacht en ze zijn erg behulpzaam. Voor vragen kun je altijd bij ze terecht. Toen onze oude koelkast een paar weken voor de oplevering van ons nieuwe huis kapot ging, hebben ze heel fijn meegedacht voor een tussenoplossing. Velthuizen keukens is zeker een aanrader!!
Reactie of foto toevoegen
“Nazorg”
Door Agnes en Gerard op zondag 14 mei 2017 17
Of een leverancier van je nieuwe keuken goed is of niet merk je bij de verkoop, maar vooral bij de nazorg. Wij waren eerst bij een andere zaak geweest bij waar ons het onmogelijke beloofd werd en de tekening niet klopte. Johan Velthuizen was veel realistischer en gaf duidelijk aan wat mogelijk was en waar aanpassingen nodig waren. We hadden veel vragen waarop hij goed in ging zodat we uiteindelijk de keuken kregen die wij graag wilden. Dan is het ook fijn dat hij suggesties had die beter waren dan waar wij zelf aan gedacht hadden en goed wist hoe de maatvoering van een en ander gaat, zodat bijvoorbeeld onze laden voor kruiden precies op de juiste hoogte geplaatst kon worden naar onze wensen. De plaatsing ging volgens afspraak. De dagen duurden voor Martin wat langer dan normaal omdat hij alles van die dag af wilde maken en we de pech hadden dat de kastenleverancier een aantal fouten hadden gemaakt. Samen zochten en vonden we een oplossing. De ene keer door een kleine aanpassing te maken in het plan, de andere keer door het even te laten zoals het was en later de juiste spullen in te bouwen. Wij twijfelden aan de geschiktheid van geverfde muren, omdat we dat bij anderen hadden gezien hoe snel dat lelijk werd, maar Johan Velthuizen kon ons verzekeren dat hij werkte met goede schilders die met een juiste verfsoort zouden werken. Dat bleek ook zo te zijn. Dit tekent het bedrijf: je krijgt het gevoel dat alles in overleg goed geregeld gaat worden en dat is dan ook zo. Het vertrouwen was dusdanig dat wij de eindafrekening al overmaakten voordat de oplevering helemaal rond was, wat over het algemeen sterk afgeraden wordt. Was toen alles in orde? Nee, maar Johan Velthuizen bezoekt je na afloop voor de zogeheten oplevering en dat is heel prettig. Wij konden vertellen wat ons goed bevallen was, wat beter zou kunnen en wat nog niet in orde was. Die laatste punten werden meegenomen en helemaal naar onze zin verholpen. Kortom: geen grote zaak met enorme toonzalen, maar wel korte lijnen en vooral: je krijgt het gevoel dat het vertrouwd is en dat wordt helemaal waargemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door fam. Bijl op donderdag 13 apr 2017 17
Velthuizen Keukens heeft in ons nieuwe huis een hele mooie keuken met Neff apparatuur geplaatst voor een uitstekende prijs. Omdat zij constant met ons mee hebben gedacht paste de keuken die wij op het oog hadden met apparatuur uiteindelijk perfect in ons budget. Het plaatsen van de keuken is volledig volgens afspraak verlopen zonder verrassingen achteraf. Om de laatste puntjes op de i te zetten is er 2 maanden na installatie nog keurig een afspraak gemaakt en zijn de paar minpunten die wij in deze periode nog tegen kwamen opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Corine de Kruif op woensdag 11 jan 2017 17
Wij zijn zeer tevreden over Velthuizen keukens. Goed advies, Goede service, goede prijs. Adviseren alleen apparatuur waar ze zelf achterstaan en goede ervaringen mee hebben. De afspraken die je maakt komen ze na. Betrouwbaar bedrijf. Wij hebben de keuken zelf geplaats. Alles was precies op maat en compleet. En voor vragen kun je altijd bij ze terecht.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marcel op vrijdag 6 jan 2017 17
Wij zijn zeer tevreden over Velthuizen Keukens, We hebben na een bezoek aan de showroom bij ons thuis afgesproken en gevraagd of Velthuizen Keukens een voorstel/ontwerp wil maken. Ik heb aangegeven dat we open staan voor een radicaal ander ontwerp dan de oude keuken. Na een 1,5 week hadden we een afspraak om het ontwerp en de ideeën door te spreken. We vonden het ontwerp in grote lijnen erg mooi en het zou voor ons een grote verandering worden (muren uitbreken, leidingen verplaatsen ,keuken ergens anders enz.). Maar we dachten direct het is wel mooi wat Velthuizen voorstelt maar dat kunnen we nooit betalen. Maar wat bleek de prijs paste toch in ons budget en zo hebben we nu een fantastische keuken in ons huis. De montage was zeer professioneel en precies in onze planning. Ook de nazorg (uitleg apparatuur en wat kleine aanvullende wensen) was goed geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gevoel”
Door Milou op zaterdag 31 dec 2016 16
Wij hebben bij Johan en Bert onze keuken gekocht en hadden er meteen een goed gevoel over, al tijdens het eerste gesprek met Johan. Duidelijk, eerlijk en meedenkend. Hij nam alle tijd voor ons zonder fratsen en gladde praatjes. Heel prettig. Hij heeft verschillende tekeningen gemaakt en goede uitleg gegeven over de materialen en apparatuur. De keuken werd vervolgens heel snel geleverd. Samen met de monteur rond Bert het thuis af. Velthuizen keukens is zeker een aanrader!
FOTO VAN MILOU
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Ab & Hanneke Gaasbeek op zaterdag 5 nov 2016 16
Wij hebben een uitstekende ervaring met Velthuizen Keukens. De opdracht was keukenrenovatie. In de showroom nam Johan alle tijd voor ons en liet meerdere mogelijkheden zien. Ook de montage verliep zonder problemen. De afspraken werden prima nagekomen. Het eindresultaat is geweldig geworden. Wij hebben de samenwerking als uitermate prettig ervaren. Top.
Reactie of foto toevoegen
“Veel keuze en vakkennis in huis”
Door Familie Overeem op dinsdag 13 sep 2016 16
Toen wij via via bij Velthuizen keukens kwamen hadden wij Evert-Jan als adviseur. Onze wensen vertaalde hij op de pc in een 3D keuken, die wij helemaal mooi vonden.Daarna werd er ingemeten door Dhr Velthuizen en de planning kregen wij via e-mail. Martin heeft met veel inzet onze keuken geplaatst.Wat heel leuk was de Evert-Jan het resultaat thuis kwam bekijken Velthuizen heeft veel keus en vakkennis in huis en alles is mogelijk. Wij raden ieder die een keuken of keukenrenovatie wil Velthuizen aan
Reactie of foto toevoegen
“Al met al zeer tevreden”
Door Erik & Jiske Moesbergen op vrijdag 9 sep 2016 16
Keuken gekocht en alles kunnen uitzoeken op ons gemak ze laten je rustig rondkijken wat erg prettig is. Na een eerste gesprek een tekening gemaakt met ons idee en samen met Johan het laatste beetje fine tuning gedaan. Het plaatsen en alle daarbij komende dingen netjes volgens afspraak gedaan ( elektra / stucwerk evt water / gat afzuiging ) aan alles werd gedacht en netjes inzichtelijk gemaakt wat de eventuele kosten daarvan waren. Martin heeft in 2 dagen netjes en heel precies onze keuken gezet. Technisch werd er nog gekeken of sommige dingen makkelijker waren uit te voeren . Al met al zeer tevreden en zal ze zeker aanbevelen bij bekende om een nieuwe keuken bij velthuijzen keukens te kopen.
FOTO VAN ERIK & JISKE MOESBERGEN
Hoogglans keuken
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de aankoop”
Door Robert en Jorin op vrijdag 12 aug 2016 16
Velthuizen Keukens heeft ons zeer goed geholpen bij het uitkiezen van onze keuken. Zeer enthousiast en vol goede ideeën. Is realistisch en eerlijk. Wij zijn heel blij met onze aankoop bij Velthuizen Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Niels & Nienke van den Berg op woensdag 3 aug 2016 16
Voor ons nieuwbouwhuis waren we opzoek naar een keuken, de keuze waar dat zou plaats vinden was snel gemaakt, we kenden namelijk de mannen van Veldhuizen keukens goed. Ontspannen met een kopje koffie werd er gekeken naar onze wensen en mogelijkheden. Hierbij werd passend advies gegeven en werkelijk op elk detail gelet. De 3D tekening maakte het plaatje compleet. Nu de keuken er werkelijk staat zijn we dan ook elke dag weer blij met het resultaat. Een prachtige antracite keuken met een licht stenen blad, het afzuigsyteem strak afgewerkt in het plafond. En ons o, zo gewenste kookeiland, hieraan is alle ruimte om heerlijk te kunnen kokkerellen of gewoon een gezellig kopje koffie aan te drinken. Veldhuizen keukens nogmaals bedankt voor de goede service, tijd en kwaliteit die jullie hebben geleverd! Wij zijn dan ook zeer tevreden!
FOTO VAN NIELS & NIENKE VAN DEN BERG
Bar in de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaring”
Door Familie Hardeman op zaterdag 16 apr 2016 16
Onze ervaring met Velthuizen Keukens is zeer positief! Er werd fijn met ons meegedacht en er waren veel mogelijkheden. Kort na ons eerste bezoek ontvingen we per e-mail een 3D tekening zodat we die thuis konden bekijken en er rustig over nadenken. Kortom Velthuizen Keukens bevelen wij u aan!
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijke benadering”
Door Karel-Jan van Huigenbosch op vrijdag 15 apr 2016 16
Zeer klantvriendelijk. Dachten zeer goed mee om onze wensen in vervulling te laten gaan. Juiste prijs/kwaliteit-verhouding. Koof van de afzuiger was niet helemaal goed in verstek. Dit werd snel en goed opgelost! Goede uitleg van alle apparatuur (bij oplevering).
Reactie of foto toevoegen
“Mond op mond reclame”
Door Yvonne en Hans Wullink op maandag 7 mrt 2016 16
Via een achterneef bij Velthuizen Keukens gaan kijken. Ontvangst was zeer vriendelijk, we hadden gelijk een goede indruk van het bedrijf en zeker van Evert Jan. Hij begeleide ons kundig bij het uitzoeken van de keuken. De keuken is keurig en vakkundig op tijd geplaatst. Wij zullen zeker de mond op mond reclame toepassen. Leuk was ook, dat hij nog een keer bij ons geweest is om de keuken te bekijken.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig geholpen”
Door Rosemarie op zondag 28 feb 2016 16
We zijn bij Velthuizen Keukens op een zeer prettige manier geholpen bij het kopen van onze nieuwe keuken: er wordt met je meegedacht, ze nemen de tijd voor je en leveren goede service. We zouden dit bedrijf zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate goed”
Door De Wit op donderdag 18 feb 2016 16
Bij het uitzoeken van de keuken zijn wij erg goed geadviseerd door Johan. Bert is vervolgens de keuken komen inmeten en Martin heeft de keuken keurig geplaatst. De service, professionaliteit en vriendelijkheid zijn uitermate goed bij dit bedrijf
FOTO VAN DE WIT
Keukenwand met dubbele apparatuur
Reactie of foto toevoegen
“Ervaring”
Door A.J. de Ridder op donderdag 21 jan 2016 16
A. De nieuwe keuken uitzoeken werd als erg prettig ervaren. Wij hebben onze oude keuken laten renoveren, met nieuwe panelen en een nieuw aanrechtblad en de verlichting aangepast: als nieuw ziet de keuken eruit.
B. De werkzaamheden hebben wij als prettig ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Arnout van de Vendel op zondag 20 dec 2015 15
Velthuizen Keukens is een enthousiast team met veel kennis en klantgericht. Ze koppelen informatie op tijd terug en spelen kort op de bal. Wij zijn zeer goed geholpen en tijdens het ontwerp wordt er ook meegedacht om het tot een goed onderwerp te maken. De monteurs bevatten goede kennis en werken netjes. Kortom Top team
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Derksen op vrijdag 18 dec 2015 15
Gekocht: keuken
Ontvangst: van orientatie tot uiteindelijk koop, goed en een warme en persoonlijke bgeleiding.
Plaatsing: vakkundig, snel en correct.
Levering apparatuur: enige vertraging. Na 2 weken was alle apparatuur pas geplaatst.
After sales: goed en ook weer persoonlijk
Algemeen: warme persoonlijke begeleiding en goed advies met meerdere mogelijke keuzes.
Eindconclusie: zeer tevreden!!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Velthuizen Keukens
aWoudenberg , Stationsweg Oost 275, 3931 ER Woudenberg, tel 033 - 720 00 72
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.