Feedback
8,5

Van der Stad Keukens Tegels en Badkamers

Score uit 33 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 024-3773942 | Energieweg 5, 6541 CW Nijmegen
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Van der Stad Keukens Tegels en Badkamers
Onze showroom in Nijmegen biedt een mooie ontdekkingstocht voor iedere bezoeker, met meer dan 5.000 m2 aan inspiratie en tal van inrichtingsideeën voor zowel keukens, tegels als badkamers.
Alternatieven voor Van der Stad Keukens Tegels en Badkamers
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Voortman Keukens
   
(Elst GLD Gelderland) score 9,6 uit 562 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,5 uit 230 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Beuningen GLD Gelderland) score 9,6 uit 849 ervaringen
• Keukenvision
   
(Elst GLD Gelderland) score 9,1 uit 64 ervaringen
• I-KOOK
   
(Huissen Gelderland) score 9,5 uit 1406 ervaringen
• Sentio Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,0 uit 37 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2184 ervaringen
• REDDY Keukens
   
(Heteren Gelderland) score 8,9 uit 119 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 33 ervaringen over Van der Stad Keukens Tegels en Badkamers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren23 ervaringen
4 sterren8 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster1 ervaring
“Erg tevreden het resultaat”
Door Trudi en Henk op zondag 19 nov 2023 23
We hebben een badkamer gekocht. Geholpen door André Willems op een zeer prettige wijze. Hij heeft ons een heel erg goed advies gegeven. De badkamer is geïnstalleerd door Ronald Mokveld. Dit is op een vakkundige wijze gedaan. Ronald deed dit op een zeer nette en zorgvuldige manier. Ook hebben we ervaren dat de communicatie tussen André en Ronald erg goed verliep. We zijn erg tevreden over het resultaat, het is mooi geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer fijne badkamer”
Door Corgé en Marieken Borghouts op zaterdag 11 feb 2023 23
Goede en prettige advisering door André bij ontwerp en producten badkamer. De renovatie door Henk Lammers Montage was gerealiseerd binnen de afgesproken tijd. Ismael en Wesley leveren perfect maatwerk. We hebben nu een zeer fijne badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met onze nieuwe badkamer”
Door Iny op woensdag 1 feb 2023 23
Onze ervaring bij van der Stad was super, we werden goed geholpen door Roel en er werdt de tijd genomen om alles te bekijken en te bepalen wat nodig was. Wij zijn dan ook zeer blij met onze nieuwe badkamer, die hierdoor erg mooi is geworden. Ook door hen aangegeven installateur Henk Lammers heeft zeer goed werk geleverd en advies gegeven waar nodig. We kiezen zeker weer voor van der Stad in de toekomst.
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne badkamer”
Door Peter Reijers op zaterdag 10 dec 2022 22
Wij zijn meer dan uitstekend geholpen toen we in ons nieuwe appartement een nieuwe badkamer wilden hebben. Goed geadviseerd op een deskundige, plezierige en doortastende manier. We hebben nu een heel fijne badkamer en heel goede herinneringen aan de leverancier èn aan de specialist die ons hielp. Hartelijk dank!!
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door Mayke Theunissen op woensdag 12 okt 2022 22
We zijn zo super blij met onze nieuwe badkamer! Van der Stad en de aangerade tegelzetters zijn toppers! Ze denken mee, geven goed advies in wat mooi is en ook nog praktisch in onderhoud. De aangerade tegelzetters werken netjes, zijn echte vaklui, overleggen en denken mee. Wij zijn enorm tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische ervaring”
Door Lisette Weeren op vrijdag 5 nov 2021 21
Mijn ervaring bij van de Stad is fantastisch. Ik ben heel goed behandeld en netjes en vriendelijk. Ze hebben ook een aannemer voor mij aangeraden aan daar ben ik ook tevreden over. De punten van kritiek heb ik al besproken met de verkoper, maar ik zou die aannemer ook weer bij een volgende klus in dienst nemen. Ik heb absoluut geen spijt dat ik hier mijn badkamer gekocht heb.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positief”
Door Fam. Samusamu op zaterdag 22 aug 2020 20
Wij hebben een mooie keuken gekocht bij vd Stad, deskundig advies en service gekregen tijdens het aanschaffen maar ook zeker tijdens en na het installeren. Een prima aanrader!
FOTO VAN FAM. SAMUSAMU
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles ging goed”
Door Jennifer Van der Meer op donderdag 30 jul 2020 20
Mijn ervaringen ondertussen zijn goed. 10 jaar geleden kwam ik er voor het eerst om tegels en sanitair uit te zoeken voor de bedrijfstoiletten en kantine keuken. 2 jaar later hebben we een ander huis gekocht en mocht ik weer wat leuks uit gaan zoeken. We zagen de showroom keuken die vooraan in de winkel stond en werden opslag verliefd. Toen had iedereen een witte keuken, houten werkblad en daar stond een donker grijze keuken met stoere brede handgrepen en een betonnenblad. We hebben hem wat aangepast naar onze wensen en het is nog steeds een prachtige keuken. Ook de badkamer hebben we toen bij van der Stad gekocht. We zijn in totaal 26 uur daarmee bezig geweest en nog steeds bleven zij vriendelijk en dachten goed mee. Nu gaan we (alweer) verhuizen en ja hoor, veel keuken zaken en badkamer winkels bezocht maar uiteindelijk toch weer bij hun uitgekomen. Ze zagen mij al aankomen en ik werd meteen naar een jonge collega gestuurd en die heeft mij uitstekend geholpen. Ik ben nogal iemand die dingen wilt die niemand anders heeft. Origineel en lef dat zocht ik. Dat bleek nogal een uitdaging maar ook dat ging weer goed. Ze zochten wat leveranciers erbij en ook heb ik ze een leverancier getipt, zo zijn we beide geholpen. Het resultaat is wederom fantastisch en wij zijn dan ook super tevreden. Je krijgt altijd een bakje koffie of meerdere en als je op zaterdag komt staat er meestal een chef die de lekkerste hapjes maakt �. Als er iets niet klopte of miste dan werd dat goed en helder opgelost. Mijn advies voor een mooie keuken, toilet of badkamer, hoge kwaliteit en top service, ga naar van der Stad in Nijmegen

Aanvulling ontvangen 10 augustus 2020: Het is geleverd, alles ging goed en het is ook gemonteerd maar door onze eigen installateur.
Reactie of foto toevoegen
“Geslaagd”
Door Willy Knoers-Aalders op dinsdag 4 feb 2020 20
Een nieuwe keuken, badkamer en toilet gekocht en laten installeren. Mooie spullen van goede kwaliteit. Goed geholpen door Michel en Roel. Ook de vakmensen die komen installeren verdienen complimenten (Maykel en Ben). Wij zitten er weer mooi bij.
Reactie of foto toevoegen
“In orde”
Door Bruijsten op zaterdag 16 nov 2019 19
Nieuwe badkamer en 2 toiletten gekocht! Ontzettend goed en vakkundig geholpen door Wouter en Andre. Alle tijd en fijn meegedacht met ons. Wij zijn bijzonder tevreden en zijn nu aan het kijken voor een nieuwe keuken!

Aanvulling ontvangen 19 november 2019: Het is allemaal al helemaal in orde. Wij genieten elke dag van onze nieuwe badkamer. Ook beide toiletten zijn vernieuwd. Wij zijn heel erg tevreden en alles is heel voorspoedig gelopen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Jacob op vrijdag 15 mrt 2019 19
Complete keuken gekocht. Adviseur Michel geeft zeer goede adviezen en is erg open over wat er wel en niet kan. Denkt erg mee en komt met een goed keukenontwerp.
Zeer open en prima prijskwaliteit verhouding. Een openbegroting met eerlijke prijzen.
Installatie door vakkundige monteurs en geen haast klus. Nazorg ook prima verzorgd. Een echte aanrader om bij van der Stad een keuken te kopen
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Sjoerd Thomassen op donderdag 20 dec 2018 18
Wij hebben een mooie keuken gekocht bij vd Stad voor onze verbouwde boerderij. Michel heeft ons erg goed geholpen en is uiteindelijk met een mooi ontwerp voor onze keuken gekomen. Ook de levering en plaatsing zijn perfect gelopen. Kortom wij zijn zeer tevreden over de keuken en de service van vd Stad.
FOTO VAN SJOERD THOMASSEN
Mooi ontwerp
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische keuken”
Door pieter duker op dinsdag 18 dec 2018 18
Het plaatsen van een nieuwe keuken bij een klant vereist veel kennis, ruimtelijk inzicht en geduld van de verkoper. Al deze eigenschappen zijn ruimschoots aanwezig bij dhr. de Jong van van der Stad uit Nijmegen en hebben wij een fantastische keuken die voldoet aan al onze wensen en alles past geheel in ons budget.

Aanvulling ontvangen 18 december 2018: De aankoop is al geleverd: prima gegaan, alleen was het voor de monteur niet mogelijk zelf het granieten blad te plaatsen en moesten we anderen inschakelen, die daar op zijn minst "niet blij mee waren", wel een puntje van aandacht.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door Anja van Liere op zondag 9 dec 2018 18
Onze bestaande keuken was aan een grondige renovatie toe en we zijn terecht gekomen in de moderne showroom van Van der Stad. Vakkundig advies van Michel die het proces geduldig ondersteunde. Zijn huisbezoek gecombineerd met timmerbedrijf Jaarsveld (de plaatser) is erg positief ervaren. Zij kwamen met een aantal tips waar we zelf niet aan hadden gedacht en die ook nog eens kosten besparend waren. Er is zo zorgvuldig gewerkt bij het vernieuwen van de grote granieten aanrechtbladen dat het oude tegelwerk niet hoefde te worden vervangen. Kortom met het klantgerichte renovatie traject en resultaat zijn wij helemaal tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Toppie”
Door Teun Kaptein op woensdag 21 nov 2018 18
Wij hebben een prachtige keuken gekocht . Wij zijn zeer tevreden. Eindelijk een keukenverkoper ( Michel de Jong ) die met de klant meedenkt . Super !!! Ga zo door

Aanvulling ontvangen 22 november 2018: De aankoop is geleverd. Wij zijn naar de winkel ( vd stadt geweest ) daar werden wij uitstekend geholpen door de verkoper. Wij kregen een deurtje en een stukje werkblad mee om te kijken of de kleuren bij onze vloer en stofering past. Daarna kwam Michel langs. en heeft alles opgemeten. Hierna kregen we de offerte en die paste prima in onze verwachting. De vaatwasser was nog goed en hij adviseerde om die te houden. Dat vonden we erg fijn een zaak die met de klant meedenkt. Conform afspraak werden de spullen geleverd alles was compleet en volgens afspraak. Een montage bedrijf heeft de keuken geplaatst. Kortom : toppie
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaringen”
Door Familie Tibosch op dinsdag 17 jul 2018 18
We zijn zeer tevreden over onze keuken en de ervaringen met Van der Stad. We kozen voor een showroomkeuken maar kregen de service en begeleiding die je bij een nieuwe keuken verwacht. Goed benaderbaar, vriendelijk, niet opdringerig en een heldere afstemming. Omdat een grote verbouwing toch altijd anders loopt dan gepland, was het vooral ook fijn dat de keuken zo lang als nodig in de opslag kon blijven. Hij is zelfs nog eens opnieuw uitgeladen, toen de stuc niet droog bleek. Absolute aanrader dus, voor een stijlvolle keuken zonder onnodige stress.
Reactie of foto toevoegen
“Hele fijne ervaring”
Door Ilske op vrijdag 1 jun 2018 18
Wederom onze keuken bij van de stad besteld na eerdere positieve ervaringen. Eerst zijn we bij een andere keukenkast geweest om wat ideetjes op te doen (waardenburg). Hier was de service al bij de receptie dermate slecht dat we niet eens uitgebreid hebben rondgekeken. Daarna dus naar van de stad. We hebben met dhr de Jong een prachtige keuken uitgezocht. Hij heeft de moeite gedaan om net zo lang te passen en aan te passen tot alles ging en zelfs de eettafel nog ernaast kon. Al met al een hele fijne ervaring.
FOTO VAN ILSKE
Keuken met getegelde achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Hele traject super prettig verlopen”
Door Annette Wolters op zaterdag 26 mei 2018 18
Na een paar prettige gesprekken met de heer De Jong van Van der Stad hebben we besloten om onze nieuwe keuken door Van der Stad te laten leveren en plaatsen. Tijdens het hele traject verliep alles super prettig. De levering van de keuken was zelfs eerder dan we dachten en vanaf het moment dat de eerste werkzaamheden startten, liep alles perfect door. Bij nieuwe wensen van onze kant waren zij steeds bereid om met ons mee te denken en dat heeft een geweldig resultaat opgeleverd. De goede team spirit bleek duidelijk toen het enorm zware blad van ons kookeiland geplaatst moest worden. Op dat moment werd meteen extra mankracht geregeld om het blad te kunnen plaatsen. Kortom: wij zijn super blij en willen het hele team dat zich enorm voor ons heeft ingezet heel erg bedanken voor alle goede adviezen, inzet en het sublieme vakwerk dat zij hebben geleverd!
FOTO VAN ANNETTE WOLTERS
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Sander op maandag 9 apr 2018 18
We hebben hier onze keuken gekocht. Wat wij erg fijn vinden is dat er goed wordt meegedacht over de keuzes. We kregen goed advies en er is ruime keuze uit apparatuur en keukens die je in de showroom kunt bekijken. Het plaatsen van de keuken is ook zeer netjes uitgevoerd. Wij komen hier zeker terug, aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Positieve klantreis vervelend beeindigd”
Door Nienke Evers op maandag 26 mrt 2018 18
Op aanraden van vrienden zijn we na een aantal mindere ervaringen (extreem hoge prijs, onder druk gezet worden om snel te beslissen) uitgekomen bij van der Stad - Nijmegen. We voelden ons vanaf het moment van binnenkomst geholpen en begrepen. We hebben het als zeer prettig ervaren dat we de ruimte kregen om rustig over zaken na te denken en hebben veel adviezen van dhr. de Jong (ons aanspreekpunt) in het definitieve ontwerp meegenomen. Ook over de installatie waren we bijzonder tevreden. Deze collega was benaderbaar, dacht mee en behandelde onze keuken alsof het de zijne was. Een hoge standaard met veel oog voor details. De paar zaken die anders liepen dan gepland werden in eerste instantie goed opgelost. Zij het wel steeds op ons initiatief. Toen uiteindeljk bleek dat de spotjes niet dimbaar waren en er een fout was gemaakt in de aanleg van ons verlaagd plafond, veranderde deze positieve grondhouding helemaal. Ineens werd gewezen op contractuele bepalingen en werd geadviseerd om contact met de rechtsbijstandsverzekering op te nemen. Een zeer vervelende manier van het beëindigen van de tot dan toe positieve klantreis.
FOTO VAN NIENKE EVERS
Tevreden met installatie
Reactie of foto toevoegen
“Gaan ervan genieten”
Door Hans Houterman op vrijdag 16 feb 2018 18
Afgelopen december keuken gekocht bij vd Stad, en geen spijt. Fantastisch geholpen door Dh de Jong, als adviseur. In alle rust rond gekeken welke mogelijkheden vd Stad ons te bieden had. Er werden verschillende adviezen gegeven, waar we ook erg veel van opgestoken hebben. Levering keurig op tijd, plaatsen zeer correct op de afgesproken datum. Plaatsen door extern bedrijf, helemaal niets mis mee. Indien u een keuken zoekt kunt u naar onze mening met een gerust hart hier naar binnen stappen. Hopelijk gaan we van deze keuken lang genieten in het appartement.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Peter op donderdag 15 feb 2018 18
Goed en vakkundig geholpen in de winkel. Een paar keer contact gehad met het voorbereiden van het leidingwerk, ook toen werden we op een prettige manier te woord gestaan. De monteur die de keuken kwam plaatsen had verstand van zaken en werkte erg netjes.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Van Keeken op woensdag 7 feb 2018 18
Een paar jaar geleden hebben wij onze keuken op laten pimpen door Van der Stad met een nieuw keukenblad en nieuw apparatuur. We waren toen al erg tevreden over het meedenken van het personeel. Nu hebben we een appartement gekocht en toen we besloten hadden om de keuken te vernieuwen hoefden we niet lang na te denken over waar we naar toe zouden gaan. Ook nu weer zijn we fijn geholpen waardoor de koop snel gesloten was. We hadden zelf mensen ingehuurd om de keuken te plaatsen en zij werden van harte uitgenodigd door het personeel van Van der Stad om de tekeningen met hen door te nemen. Verder hadden we nogal pech met een ernstige lekkage in de keuken maar Van der Stad vond het geen punt om de keuken langer in opslag te houden. Al met al zijn we zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Esther op zondag 4 feb 2018 18
In tegenstelling tot andere keuken keten zoals de mandemakersgroep voelt de sfeer bij van de stad eerlijk en ontspannen. Het personeel is niet opdringerig maar denkt juist goed met je mee over de mogelijkheden binnen jouw budget. Mijn vriend en ik hebben het als zeer fijn ervaren dat wij ruimte kregen om na te denken over het aanbod dat ons gedaan werd en dat wij serieus genomen werden in onze wens. Er werd met ons mee gedacht en gezocht naar eventueel goedkopere opties vanuit de outlet. Ook de levertijd was snel (in tegenstelling tot wat ons elders werd wijsgemaakt). De persoonlijke aandacht en de oprechtheid van het personeel heeft ons doen besluiten zowel de keuken als de badkamer af te nemen bij van de stad. Zonder spijt want de prijs kwaliteit verhouding is top. Echt een aanrader.

Aanvulling ontvangen op 7 februari 2018: Ja de aankoop is geleverd. Dit is erg goed bevallen. Wij hadden ons huis nog niet dusdanig af om de keuken te kunnen plaatsen, waardoor wij van Vd stad alle ruimte kregen om de keuken net zo lang in hun magazijn te laten als dat wij dachten dat nodig was.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Tako de Roest op woensdag 20 dec 2017 17
Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe keuken. Zijn goed geholpen en hebben exact wat wij willen. Geen dwingende verkopers zoals wij bij andere zaken wel hebben meegemaakt.
FOTO VAN TAKO DE ROEST
De hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Smits op maandag 4 dec 2017 17
Wij zijn bij meerdere keukenzaken geweest, maar nergens werden wij zo goed geholpen als bij van der Stad. Het aanbod is zeer ruim en er wordt echt met je mee gedacht. Onze adviseur(de heer de Jong) heeft ruim de tijd voor ons genomen en er werd totaal niet gepusht in tegenstelling tot andere keukenzaken. Wij hebben aangegeven rustig na te willen denken over het aanbod en dat werd ook gerespecteerd, zonder dat we daarna gestalkt of iets dergelijks werken. Uiteindelijk hebben wij de keuken besteld en is deze ook geheel volgens afspraak geleverd. Wij kozen ervoor om deze zelf te plaatsen, maar tijdens het plaatsen hadden wij toch nog enkele vragen. Onze adviseur heeft ons hierbij wederom geholpen waarbij weer ruim de tijd werd genomen om ons te woord te staan. Al met al een super ervaring bij Van der Stad, ik kan deze zaak echt iedereen adviseren.
Reactie of foto toevoegen
“Zou er volgende keer weer naar toe gaan”
Door Van Straaten op vrijdag 3 nov 2017 17
Op aanraden van een vriend naar Van der Stad gegaan voor een keuken. Daar stond precies de keuken die we wilden in de showroom. Medewerker Michel heeft vervolgens met ons doorgenomen welke aanpassingen mooi en verstandig zouden zijn in ons geval. Hij dacht erg goed mee en durfde ook ideeën uit ons hoofd te praten waarvan hij uit ervaring wist dat ze niet handig zouden zijn. Ook de monteur heeft keurig werk geleverd en uiteindelijk hebben we een fantastische keuken waar we zeer tevreden over zijn. Na een paar maanden gebruik wilden we toch de bestekbak in een andere lade (met andere maat) en ook dat werd netjes opgelost.
Daarnaast hebben we een badkamer op de sanitairafdeling gekocht. Ook hier zochten de medewerkers net zo lang tot ze hadden gevonden wat we mooi vonden. Een medewerker was wat bot toen we dachten dat iets niet geleverd was, maar dat is uiteindelijk uitgepraat. Omdat ik dit wat klantonvriendelijk vond geef ik 4 sterren, de rest van de Van der Stad-ervaring verdient er gewoon 5 en ik zou er een volgende keer zeker weer naar toe gaan.
FOTO VAN VAN STRAATEN
Fantastische keuken
Reactie of foto toevoegen
“Vertrouwd adres”
Door Siep Hania op maandag 9 okt 2017 17
Na diverse orienterende bezoeken aan andere keukenzaken ben ik bij vd Stadt in Nijmegen terecht gekomen.Het advies wat ik kreeg van Victor was praktisch en bruikbaar afgestemd op mijn wensen en budget.Hier wordt overduidelijk meegedacht vanuit hun jarenlange ervaring was te merken.Heel vriendelijk en behulpzaam.De levering liep zonder enig probleem ook het plaatsen van de keuken werd met preciesie uitgevoerd door Danny die vanuit ervaring werkte dat was te zien.Al met al wanneer ik weer een keuken nodig zou hebben is dit voor mij een vertrouwd adres.Aanrader dus!
FOTO VAN SIEP HANIA
Keuken met precisie geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door Nikki op zaterdag 23 sep 2017 17
Wij hebben een keuken bij hun gekocht. We hadden al bij andere zaken gekeken en daar was het heel opdringerig. Bij van der stad was dat totaal niet bij van der stad zijn we goed geholpen en personeel die er verstand van hebben en alles in 1 x kompleet ik heb al een aantal mensen daar heen gestuurd en die hebben daar ook een keuken gekocht en daar is ook alles super gegegaan dus een heb je een keuken nodig voor een goede prijs en goede uitleg en totaal niet opdringerig ga dan naar van der stad in Nijmegen Gr fam Timmermans Haalderen,
Reactie of foto toevoegen
“Blij met keuken”
Door Patricia Rehe op woensdag 20 sep 2017 17
Twee weken geleden is onze nieuwe keuken gemonteerd en gisteren zijn de laatste zaken afgewerkt. van het eerste gesprektoon aan de eindafwerking is alles perfect verlopen. de keukenverkoper nam alle tijd voor ons , en wilde ook niet zoals je vaak hoort de keuken gelijk verkopen. er zat geen enkele druk op en ook alle afspraken werden nagekomen. wij zijn blij met onze nieuwe keuken van van der stad.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Harry Brinker op zaterdag 16 sep 2017 17
Op aanraden van vrienden zijn wij voor de inrichting van onze nieuw te bouwen woning bij van der Stad gaan winkelen. In eerste instantie zijn we gaan kijken voor een keuken en zijn daarbij geweldig geholpen door de medewerker. Meedenken met de tekening in de hand en zinvolle suggesties. De koop was snel gesloten. Vanwege de goede ervaring hebben we besloten tevens het sanitair voor toilet en badkamer bij van der Stad aan te schaffen. Opnieuw goed en terzake deskundig advies. Dan ook maar de tegelvloer voor de woning zelf uitgezocht. In de hele samenhang ook een aantrekkelijke prijs berekend. Als service levert van de Stad ook de mogelijkheid gebruik te maken van installateur en tegellegger. Ook hiermee waren wij zeer tevreden. Betrokken mensen die in het werk, zoals het plaatsen van de keuken, zich flexibel opstellen. Goed advies en goede service voor een nette prijs!!
Reactie of foto toevoegen
“Ruilen”
Door Hugo Klapmuts op donderdag 24 aug 2017 17
Badkamer gekocht bij Van der Stad. De twee beugels van 80 cm om handdoeken aan te hangen blijken iets te lang. Vervolgens weigert het personeel om die om te ruilen voor twee kortere. En dat ook nog op een zeer botte, onvriendelijke manier. Niet te geloven! Je koopt een badkamer à 3000 euro en twee handdoekbeugels kunnen niet geruild worden. Ergo, de service en vriendelijkheid bij Van der Stad houdt op zodra de rekening is betaald. Ikea bood uitkomst. 'Kunnen we het handdoekrek eventueel ruilen?' 'Maar natuurlijk, meneer!'
REACTIE VAN HENDRIKS
de heer Klapmuts, niet zijn echte naam, kocht bij ons twee 6- delige accessoires sets. de handdoekrekken maakten deel uit van de set en konden daarom niet geruild worden. Er is begrip dat de heer Klapmuts dat jammer vond maar het verhaal is wel uit zijn context getrokken. ook bij Ikea ruilt men geen onderdelen van een set om.
REACTIE VAN HUGO KLAPMUTS
Klapmuts is wel mijn eigen naam. Ik zou het verhaal uit de context hebben gehaald, maar welke context dan? Dat wordt niet duidelijk. Het blijft hoe dan ook heel vreemd dat twee eenvoudige artikelen, als onderdeeltjes van een complete badkamer à 3000 euro, niet kunnen worden geruild.
REACTIE VAN HUGO KLAPMUTS
Wat ik verder nog niet eens heb vermeld, is dat een medewerker van Van der Stad alle maten van de onderdelen van de badkamer uitgebreid op zijn computer heeft berekend. Hij heeft dus blijkbaar niet gezien - of niet gezegd - dat de beugels die hij ons verkocht helemaal niet pasten! Hoe zouden wij dat zelf van tevoren moeten weten? Van der Stad berekent immers wat past en wat niet.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Debby op donderdag 6 jul 2017 17
Goede service en mooie kwaliteit keukens. Goed geholpen door de verkoper, en ook de externe monteur heeft de keuken netjes gemonteerd. Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Mooie keuken
1 / 8
Vestiging Van der Stad Keukens Tegels en Badkamers
Website: www.vd-stad.nl
  Nijmegen, Energieweg 5, 6541 CW Nijmegen, tel 024-3773942
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.