Feedback
7,0

Stuut Keuken Design

Score uit 6 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0113-216666 | Havenpark 4, 4301 CD Zierikzee
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Stuut Keuken Design
Maatwerkkeukens, handgemaakte keukens, economy line keukens. Alle stijlen en kleuren mogelijk. Snelle levertijden.
Alternatieven voor Stuut Keuken Design
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Pelma Keukens
   
(Goes Zeeland) score 9,7 uit 251 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2165 ervaringen
• Ardi Keukens
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,7 uit 464 ervaringen
• Anovi Keukens
   
(Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland) score 9,6 uit 55 ervaringen
• SmartDesign Keukenstudio
   
(Maassluis Zuid-Holland) score 9,8 uit 366 ervaringen
• Keukenathome
   
(Numansdorp Zuid-Holland) score 9,5 uit 104 ervaringen
• Tieleman Keukens
   
(Middelharnis Zuid-Holland) score 9,6 uit 105 ervaringen
• Grando Keukens | Badkamers
   
(Middelburg Zeeland) score 9,1 uit 3153 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 6 ervaringen over Stuut Keuken Design. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Met alles is wel iets”
Door P.H.van der Berg op donderdag 27 sep 2018 18
In April 2016 kwamen we in aanraking met Stuut keuken Design! En daar hebben we veel spijt van gekregen. Nu mei 2017 meer als 50000 euro kwijt en nog is de keuken niet klaar. Wanneer je na een paar maanden is boos word, verbreken ze alle contact en willen ze alleen via de mail met je communiceren. Maar wanneer je dit doet krijg je geen antwoord op je gestelde vragen. Ik wil dan ook een ieder aanraden voorzichtig te zijn met dit bedrijf. In het begin kan alles maar zodra ze je geld hebben 50% voor aanvang dan komen de problemen. Zij hebben bij ons een keuken, zithoek, en een inloopkast geleverd. En met alles is wel iets, maar vooral de keuken, lekkage spoelbak, apparatuur die niet vast stonden of deels, Alle fronten beschadigd, onderkasten vervangen door verkeerd boren hangsluitwerk, Kookeiland stond 4cm uit het lood, WCD,S van de apparatuur op plaatsen gemonteerd waar je nooit meer bij kan, Maat gaat 150 van de afzuiging verkeer op tekening gezet. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Bij ons zouden ze binnen een week klaar zijn, maar na een halfjaar zijn er nog problemen en Stuut keuken Design geeft niet meer thuis. Zij hebben bij ons een keuken, zithoek, en een inloopkast geleverd. En met alles is wel iets. Maar keuken Design verstopt zich achter van alles. Wij vinden het een zeer slecht bedrijf en hebben spijt, heel veel spijt dat we daar onze keuken, inloopkast en zithoek hebben gekocht.
Reactie of foto toevoegen
“Showroomkeuken”
Door Saskia Tulp & Jan van der Ham (Den Hoorn ZH) op woensdag 3 apr 2019 19
In november 2017 hebben we bij Stuut een showroomkeuken gekocht die we op internet hadden gezien. We zijn door Monique méér dan uitstekend geholpen bij het bespreken en ophalen van de keuken. Ze heeft alle tijd voor ons genomen en op heel veel gebied nog aanvullend advies gegeven terwijl we de keuken 'as is' hadden gekocht! Dit hebben we uitermate gewaardeerd. Nadat we in mei 2018 de keuken hadden opgehaald is hij uiteindelijk in februari 2019 geïnstalleerd door onze meubelmaker. In die tijd hebben we altijd contact gehouden met Monique en ze was altijd geïnteresseerd in de voortgang. De keuken is nu klaar en het is een pláátje geworden! Alles werkt uitstekend en we zijn helemaal gelukkig met het eindresultaat.
FOTO VAN SASKIA TULP & JAN VAN DER HAM (DEN HOORN ZH)
Gelukkig met het resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Duijnhouwer op maandag 2 sep 2019 19
We waren op zoek naar een nieuwe keuken. Heel veel keukenzaken bezocht. Steeds viel t tegen, bij de ene verkoper voelde we ons niet gehoord in onze wensen , de andere verkoper kwam alleen tot de materialen en had geen verstand van apparatuur. Toen kwamen we bij Stuut keukendesign, wat een mooie zaak en ze luisteren wel naar je wensen. Door drukte komen we nu pas een jaar later dat we een recensie mogen plaatsen. We zijn mega gelukkig met de nieuwe keuken en werken met zoveel plezier in de keuken. Het is ook een hangplek voor onze pubers als ze vrienden op bezoek hebben. Stuut ga zo door!
FOTO VAN DUIJNHOUWER
Keuken met tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Problemen door verkeerd geplaatste Bora”
Door Alex op vrijdag 28 okt 2022 22
Keuken is gezet in 2019 en voorzien van een Bora. De Bora is verkeerd geplaatste waardoor we heel veel vochtproblemen hadden in de kastjes. Hiervoor is Bora 3 keer geweest uiteindelijk probleem verholpen in 2022. Kastjes waren scheef geplaatste uiteindelijk zelf recht gezet ook is er geen contact meer te krijgen met des betreffende.
Ik zou persoonlijk als je een keuken wil niet naar stuut gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Jagulien de Weerdt op zondag 29 apr 2018 18
Wat een top bedrijf en wat een prima service. Na veel zoeken naar een nieuwe keuken kwamen wij bij stuut keukens terecht. Wat een service er werd alle tijd voor ons genomen en goed naar onze wensen geluisterd. Uiteindelijk onze droomkeuken gevonden. Uitermate tevreden zijn wij over het plaatsen wat een vakmanschap. Als wij ooit weer een nieuwe keuken zoeken gaan wij zeker weer naar STUUT KEUKENS. Top bedrijf!!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankje”
Door V Van der Poel op maandag 4 sep 2017 17
Ik voelde me meteen meteen goed bij stuut ,ze denken mee ook nadat de bestelling is geplaatst . Er was regelmatig contact en de leverdatum was juist .De fabricant had echter verkeerde deurtjes geleverd, maar geen probleem, ze werden geplaatst en normaal zes weken later vervangen door de door ons gekozen deurtjes zodat we een afgewerkte keuken zouden hebben en geen zonder deuren gedurende zes weken(het duurde maar vier weken ze hebben ze zelfs bij de fabricant gaan ophalen top )ik ben zeer tevreden we hebben onze droomkeuken aanrader voor ieder die een persoonlijke sfeer en cotact wil. Dank je wel en doe zo verder . V Van der Poel
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Gelukkig met het resultaat
1 / 2
Vestiging Stuut Keuken Design
  Zierikzee, Havenpark 4, 4301 CD Zierikzee, tel 0113-216666
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zeeland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.