Feedback
Ardi Keukens en Sanitair
Sint Annaland
Score 9,7 (297)
Ardi Keukens en Sanitair
Sint Annaland
Score 9,7 (297)
DB Keukens
6 vestigingen
Score 9,7 (1.926)
DB Keukens
6 vestigingen
Score 9,7 (1.926)
Keukenwereld XXL
Poortvliet
Score 9,7 (125)
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son
Score 9,7 (41)
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son
Score 9,7 (41)
Tieleman Keukens
Middelharnis
Score 9,7 (197)
Pelma Keukens
Goes
Score 9,6 (263)
Keuken at Home
Numansdorp
Score 9,5 (68)
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam
Score 8,9 (12)
I-Kook
20 vestigingen
Score 8,6 (272)
8,0

Stuut Keuken Design

Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Stuut Keuken Design
Maatwerkkeukens, handgemaakte keukens, economy line keukens. Alle stijlen en kleuren mogelijk. Snelle levertijden.
Ervaringen
Er zijn 5 ervaringen over Stuut Keuken Design. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Bedankje”
Door V Van der Poel op maandag 4 sep 2017 '17 | vestiging Goes
Ik voelde me meteen meteen goed bij stuut ,ze denken mee ook nadat de bestelling is geplaatst . Er was regelmatig contact en de leverdatum was juist .De fabricant had echter verkeerde deurtjes geleverd, maar geen probleem, ze werden geplaatst en normaal zes weken later vervangen door de door ons gekozen deurtjes zodat we een afgewerkte keuken zouden hebben en geen zonder deuren gedurende zes weken(het duurde maar vier weken ze hebben ze zelfs bij de fabricant gaan ophalen top )ik ben zeer tevreden we hebben onze droomkeuken aanrader voor ieder die een persoonlijke sfeer en cotact wil. Dank je wel en doe zo verder . V Van der Poel
Reactie of foto toevoegen
9,7
Ardi Keukens
Sint Annaland (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 297 ervaringen
9,7
Ardi Keukens
Sint Annaland (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 297 ervaringen
“Met alles is wel iets”
Door P.H.van der Berg op donderdag 27 sep 2018 '18 | vestiging Zierikzee
In April 2016 kwamen we in aanraking met Stuut keuken Design! En daar hebben we veel spijt van gekregen. Nu mei 2017 meer als 50000 euro kwijt en nog is de keuken niet klaar. Wanneer je na een paar maanden is boos word, verbreken ze alle contact en willen ze alleen via de mail met je communiceren. Maar wanneer je dit doet krijg je geen antwoord op je gestelde vragen. Ik wil dan ook een ieder aanraden voorzichtig te zijn met dit bedrijf. In het begin kan alles maar zodra ze je geld hebben 50% voor aanvang dan komen de problemen. Zij hebben bij ons een keuken, zithoek, en een inloopkast geleverd. En met alles is wel iets, maar vooral de keuken, lekkage spoelbak, apparatuur die niet vast stonden of deels, Alle fronten beschadigd, onderkasten vervangen door verkeerd boren hangsluitwerk, Kookeiland stond 4cm uit het lood, WCD,S van de apparatuur op plaatsen gemonteerd waar je nooit meer bij kan, Maat gaat 150 van de afzuiging verkeer op tekening gezet. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Bij ons zouden ze binnen een week klaar zijn, maar na een halfjaar zijn er nog problemen en Stuut keuken Design geeft niet meer thuis. Zij hebben bij ons een keuken, zithoek, en een inloopkast geleverd. En met alles is wel iets. Maar keuken Design verstopt zich achter van alles. Wij vinden het een zeer slecht bedrijf en hebben spijt, heel veel spijt dat we daar onze keuken, inloopkast en zithoek hebben gekocht.
Reactie of foto toevoegen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1926 ervaringen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1926 ervaringen
“9 plus”
Door Herman en Ria Souer op maandag 29 mei 2017 '17 | vestiging Goes
Na diverse gerenommeerde concurrenten in West-Nederland te hebben bezocht, zijn wij geslaagd bij Stuut Keuken Design en hebben een moderne keuken annex eetbar gekocht. Keuken voorzien van alle Gaggenau inbouwapparaten en toeters en bellen.
Het verkoopproces liep uiterst prettig en deskundig en last but not least......de totaalprijs was uiterst concurrerend. Het geheel is afgeleverd en geplaatst volgens de overeenkomst door deskundig en vriendelijk personeel zonder enig probleem, in één keer naar wens. Vanzelfsprekend zijn wij uiterst content met onze droomkeuken en de rol van Stuut Keuken Design hierin, voor ons een 9 plus !
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Jagulien de Weerdt op zondag 29 apr 2018 '18 | vestiging Zierikzee
Wat een top bedrijf en wat een prima service. Na veel zoeken naar een nieuwe keuken kwamen wij bij stuut keukens terecht. Wat een service er werd alle tijd voor ons genomen en goed naar onze wensen geluisterd. Uiteindelijk onze droomkeuken gevonden. Uitermate tevreden zijn wij over het plaatsen wat een vakmanschap. Als wij ooit weer een nieuwe keuken zoeken gaan wij zeker weer naar STUUT KEUKENS. Top bedrijf!!
Reactie of foto toevoegen
“Mooi product”
Door j.vvlist op zondag 9 aug 2015 '15 | vestiging Goes
Stuut keuken design heeft ons fantastisch geholpen van het begin tot het eind.
Met hun inzicht en onze plannen, is onze keuken een prachtig geheel geworden is ons huis. Ze hebben een mooi product afgeleverd, wij zijn erg tevreden over Stuut.
Reactie of foto toevoegen
Vestigingen Stuut Keuken Design
aGoes (3 ervaringen), Nobelweg 228, 4462 GK Goes, tel 0113 - 21 66 66
bZierikzee (2 ervaringen), Havenpark 4, 4301 CD Zierikzee, tel 0113 - 21 66 66
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zeeland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.