Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Sint Annaland (Zeeland)
291 ervaringen
6 vestigingen
1889 ervaringen
Middelharnis (Zuid-Holland)
190 ervaringen
Poortvliet (Zeeland)
124 ervaringen
Son (Noord-Brabant)
38 ervaringen
Goes (Zeeland)
259 ervaringen
Numansdorp (Zuid-Holland)
67 ervaringen
Rotterdam (Zuid-Holland)
12 ervaringen
8,1

Stuut Keuken Design

Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Stuut Keuken Design
Maatwerkkeukens, handgemaakte keukens, economy line keukens. Alle stijlen en kleuren mogelijk. Snelle levertijden.
Ervaringen
Er zijn 5 ervaringen over Stuut Keuken Design. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Uitermate tevreden”
Door Jagulien de Weerdt op zondag 29 apr 2018 '18 | vestiging Zierikzee
Wat een top bedrijf en wat een prima service. Na veel zoeken naar een nieuwe keuken kwamen wij bij stuut keukens terecht. Wat een service er werd alle tijd voor ons genomen en goed naar onze wensen geluisterd. Uiteindelijk onze droomkeuken gevonden. Uitermate tevreden zijn wij over het plaatsen wat een vakmanschap. Als wij ooit weer een nieuwe keuken zoeken gaan wij zeker weer naar STUUT KEUKENS. Top bedrijf!!
Reactie of foto toevoegen
9,7
Ardi Keukens
Sint Annaland (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 291 ervaringen
9,7
Ardi Keukens
Sint Annaland (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 291 ervaringen
“Bedankje”
Door V Van der Poel op maandag 4 sep 2017 '17 | vestiging Goes
Ik voelde me meteen meteen goed bij stuut ,ze denken mee ook nadat de bestelling is geplaatst . Er was regelmatig contact en de leverdatum was juist .De fabricant had echter verkeerde deurtjes geleverd, maar geen probleem, ze werden geplaatst en normaal zes weken later vervangen door de door ons gekozen deurtjes zodat we een afgewerkte keuken zouden hebben en geen zonder deuren gedurende zes weken(het duurde maar vier weken ze hebben ze zelfs bij de fabricant gaan ophalen top )ik ben zeer tevreden we hebben onze droomkeuken aanrader voor ieder die een persoonlijke sfeer en cotact wil. Dank je wel en doe zo verder . V Van der Poel
Reactie of foto toevoegen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1889 ervaringen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1889 ervaringen
“9 plus”
Door Herman en Ria Souer op maandag 29 mei 2017 '17 | vestiging Goes
Na diverse gerenommeerde concurrenten in West-Nederland te hebben bezocht, zijn wij geslaagd bij Stuut Keuken Design en hebben een moderne keuken annex eetbar gekocht. Keuken voorzien van alle Gaggenau inbouwapparaten en toeters en bellen.
Het verkoopproces liep uiterst prettig en deskundig en last but not least......de totaalprijs was uiterst concurrerend. Het geheel is afgeleverd en geplaatst volgens de overeenkomst door deskundig en vriendelijk personeel zonder enig probleem, in één keer naar wens. Vanzelfsprekend zijn wij uiterst content met onze droomkeuken en de rol van Stuut Keuken Design hierin, voor ons een 9 plus !
Reactie of foto toevoegen
9,7
Tieleman Keukens
Middelharnis (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 190 ervaringen
9,7
Keukenwereld XXL
Poortvliet (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 124 ervaringen
“Met alles is wel iets”
Door P.H. van der Berg op zondag 16 apr 2017 '17 | vestiging Goes
In April 2016 kwamen we in aanraking met Stuut keuken Design. En daar hebben we veel spijt van gekregen. Nu mei 2017 meer als 50000 euro kwijt en nog is de keuken niet klaar. Wanneer je boos word verbreken ze alle contact en willen ze alleen via de mail met je communiceren. Maar wanneer je dit doet krijg je nooit geen antwoord. Ik wil dan ook een ieder aanraden voorzichtig te zijn met dit bedrijf. In het begin kan alles maar zodra ze je geld hebben 100% voor aanvang dan komen de problemen. Bij ons zouden ze binnen een week klaar zijn, maar na een halfjaar zijn er nog problemen en Stuut keuken Design geeft niet meer thuis. Zij hebben bij ons een keuken, zithoek, en een inloopkast geleverd. En met alles is wel iets. Maar keuken Design verstopt zich achter van alles. Wat een waardeloos bedrijf. Mensen let op ! Wij zullen nu naar de rechter moeten om de zaken die nog gedaan moeten worden af te dwingen. Gaat nog eens een hoop geld kosten, maar de onderste steen zal boven komen.
Reactie of foto toevoegen
9,6
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 38 ervaringen
9,6
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 38 ervaringen
“Mooi product”
Door j.vvlist op zondag 9 aug 2015 '15 | vestiging Goes
Stuut keuken design heeft ons fantastisch geholpen van het begin tot het eind.
Met hun inzicht en onze plannen, is onze keuken een prachtig geheel geworden is ons huis. Ze hebben een mooi product afgeleverd, wij zijn erg tevreden over Stuut.
Reactie of foto toevoegen
Vestigingen Stuut Keuken Design
aGoes (4 ervaringen), Nobelweg 228, 4462 GK Goes, tel 0113 - 21 66 66
bZierikzee (1 ervaring), Havenpark 4, 4301 CD Zierikzee, tel 0113 - 21 66 66
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zeeland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.