Feedback
8,4

Stuut Keuken Design

Score uit 7 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0113-216666 | Havenpark 4, 4301 CD Zierikzee
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Stuut Keuken Design
Maatwerkkeukens, handgemaakte keukens, economy line keukens. Alle stijlen en kleuren mogelijk. Snelle levertijden.
Alternatieven voor Stuut Keuken Design
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Ardi Keukens en Sanitair
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,7 uit 352 ervaringen
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,8 uit 147 ervaringen
• Pelma Keukens
   
(Goes Zeeland) score 9,6 uit 288 ervaringen
• Keuken at Home
   
(Numansdorp Zuid-Holland) score 9,2 uit 81 ervaringen
• I-Kook
   
(Bergen op Zoom Noord-Brabant) score 8,7 uit 315 ervaringen
• Nolte Keukens Rotterdam
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 8,7 uit 14 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,6 uit 45 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 7 ervaringen over Stuut Keuken Design. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Uitermate tevreden”
Door Jagulien de Weerdt op zondag 29 apr 2018 '18
Wat een top bedrijf en wat een prima service. Na veel zoeken naar een nieuwe keuken kwamen wij bij stuut keukens terecht. Wat een service er werd alle tijd voor ons genomen en goed naar onze wensen geluisterd. Uiteindelijk onze droomkeuken gevonden. Uitermate tevreden zijn wij over het plaatsen wat een vakmanschap. Als wij ooit weer een nieuwe keuken zoeken gaan wij zeker weer naar STUUT KEUKENS. Top bedrijf!!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankje”
Door V Van der Poel op maandag 4 sep 2017 '17
Ik voelde me meteen meteen goed bij stuut ,ze denken mee ook nadat de bestelling is geplaatst . Er was regelmatig contact en de leverdatum was juist .De fabricant had echter verkeerde deurtjes geleverd, maar geen probleem, ze werden geplaatst en normaal zes weken later vervangen door de door ons gekozen deurtjes zodat we een afgewerkte keuken zouden hebben en geen zonder deuren gedurende zes weken(het duurde maar vier weken ze hebben ze zelfs bij de fabricant gaan ophalen top )ik ben zeer tevreden we hebben onze droomkeuken aanrader voor ieder die een persoonlijke sfeer en cotact wil. Dank je wel en doe zo verder . V Van der Poel
Reactie of foto toevoegen
“9 plus”
Door Herman en Ria Souer op maandag 29 mei 2017 '17
Na diverse gerenommeerde concurrenten in West-Nederland te hebben bezocht, zijn wij geslaagd bij Stuut Keuken Design en hebben een moderne keuken annex eetbar gekocht. Keuken voorzien van alle Gaggenau inbouwapparaten en toeters en bellen.
Het verkoopproces liep uiterst prettig en deskundig en last but not least......de totaalprijs was uiterst concurrerend. Het geheel is afgeleverd en geplaatst volgens de overeenkomst door deskundig en vriendelijk personeel zonder enig probleem, in één keer naar wens. Vanzelfsprekend zijn wij uiterst content met onze droomkeuken en de rol van Stuut Keuken Design hierin, voor ons een 9 plus !
Reactie of foto toevoegen
“Mooi product”
Door j.vvlist op zondag 9 aug 2015 '15
Stuut keuken design heeft ons fantastisch geholpen van het begin tot het eind.
Met hun inzicht en onze plannen, is onze keuken een prachtig geheel geworden is ons huis. Ze hebben een mooi product afgeleverd, wij zijn erg tevreden over Stuut.
Reactie of foto toevoegen
“Met alles is wel iets”
Door P.H.van der Berg op donderdag 27 sep 2018 '18
In April 2016 kwamen we in aanraking met Stuut keuken Design! En daar hebben we veel spijt van gekregen. Nu mei 2017 meer als 50000 euro kwijt en nog is de keuken niet klaar. Wanneer je na een paar maanden is boos word, verbreken ze alle contact en willen ze alleen via de mail met je communiceren. Maar wanneer je dit doet krijg je geen antwoord op je gestelde vragen. Ik wil dan ook een ieder aanraden voorzichtig te zijn met dit bedrijf. In het begin kan alles maar zodra ze je geld hebben 50% voor aanvang dan komen de problemen. Zij hebben bij ons een keuken, zithoek, en een inloopkast geleverd. En met alles is wel iets, maar vooral de keuken, lekkage spoelbak, apparatuur die niet vast stonden of deels, Alle fronten beschadigd, onderkasten vervangen door verkeerd boren hangsluitwerk, Kookeiland stond 4cm uit het lood, WCD,S van de apparatuur op plaatsen gemonteerd waar je nooit meer bij kan, Maat gaat 150 van de afzuiging verkeer op tekening gezet. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Bij ons zouden ze binnen een week klaar zijn, maar na een halfjaar zijn er nog problemen en Stuut keuken Design geeft niet meer thuis. Zij hebben bij ons een keuken, zithoek, en een inloopkast geleverd. En met alles is wel iets. Maar keuken Design verstopt zich achter van alles. Wij vinden het een zeer slecht bedrijf en hebben spijt, heel veel spijt dat we daar onze keuken, inloopkast en zithoek hebben gekocht.
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Duijnhouwer op maandag 2 sep 2019 '19
We waren op zoek naar een nieuwe keuken. Heel veel keukenzaken bezocht. Steeds viel t tegen, bij de ene verkoper voelde we ons niet gehoord in onze wensen , de andere verkoper kwam alleen tot de materialen en had geen verstand van apparatuur. Toen kwamen we bij Stuut keukendesign, wat een mooie zaak en ze luisteren wel naar je wensen. Door drukte komen we nu pas een jaar later dat we een recensie mogen plaatsen. We zijn mega gelukkig met de nieuwe keuken en werken met zoveel plezier in de keuken. Het is ook een hangplek voor onze pubers als ze vrienden op bezoek hebben. Stuut ga zo door!
FOTO VAN DUIJNHOUWER
Keuken met tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Showroomkeuken”
Door Saskia Tulp & Jan van der Ham (Den Hoorn ZH) op woensdag 3 apr 2019 '19
In november 2017 hebben we bij Stuut een showroomkeuken gekocht die we op internet hadden gezien. We zijn door Monique méér dan uitstekend geholpen bij het bespreken en ophalen van de keuken. Ze heeft alle tijd voor ons genomen en op heel veel gebied nog aanvullend advies gegeven terwijl we de keuken 'as is' hadden gekocht! Dit hebben we uitermate gewaardeerd. Nadat we in mei 2018 de keuken hadden opgehaald is hij uiteindelijk in februari 2019 geïnstalleerd door onze meubelmaker. In die tijd hebben we altijd contact gehouden met Monique en ze was altijd geïnteresseerd in de voortgang. De keuken is nu klaar en het is een pláátje geworden! Alles werkt uitstekend en we zijn helemaal gelukkig met het eindresultaat.
FOTO VAN SASKIA TULP & JAN VAN DER HAM (DEN HOORN ZH)
Gelukkig met het resultaat
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Keuken met tegelvloer
1 / 2
Vestiging Stuut Keuken Design
aZierikzee , Havenpark 4, 4301 CD Zierikzee, tel 0113 - 21 66 66
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zeeland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.