Feedback
8,2

Van Leeuwen Keukens BV & PoggenPohl Studio Wassenaar

Score uit 14 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 070-5112200 | Starrenburglaan 37, 2241 NA Wassenaar
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Van Leeuwen Keukens BV & PoggenPohl Studio Wassenaar
Sinds 1973 ontwerpt en realiseert Van Leeuwen Keukens individuele keukens en badkamers in iedere prijsklasse, die uw persoonlijke wensen in vervulling laten gaan
Alternatieven voor Van Leeuwen Keukens BV & PoggenPohl Studio Wassenaar
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Anovi Keukens
   
(Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland) score 9,7 uit 52 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 9,6 uit 859 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,5 uit 105 ervaringen
• I-KOOK
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 9,5 uit 1417 ervaringen
• SmartDesign Keukenstudio
   
(Maassluis Zuid-Holland) score 9,8 uit 366 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Den Haag Zuid-Holland) score 9,4 uit 770 ervaringen
• Rob Woud Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,3 uit 35 ervaringen
• KeukenCoach
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 9,7 uit 81 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 14 ervaringen over Van Leeuwen Keukens BV & PoggenPohl Studio Wassenaar. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren12 ervaringen
4 sterren1 ervaring
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring

Ervaringen over: kwaliteit, montage, service
“Erg tevreden”
Door Stijnman op donderdag 3 aug 2023 23
Wij zijn heel erg goed geholpen bij het maken van keuzes omtrent de inrichting, apparatuur, kleurstelling, etc. van de keuken. Het contact was prettig, goede uitleg en snelle reacties op onze vragen. De levering van de keuken was conform planning (zelfs eerder beschikbaar) en de plaatsing van de keuken is helemaal naar wens verlopen. Kortom erg tevreden!
FOTO VAN STIJNMAN
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Frank op zondag 12 mrt 2023 23
2 jaar hebben we onze eerste keuken bij van leeuwen gekocht en wat een verademing als je het vergelijkt met andere zaken. Ze nemen de tijd voor je en alles is mogelijk. We kregen een duidelijke offerte, zelfs met prijzen. Zo konden wij ook keuzes maken voor duurdere of toch een budget keuze. Wij raden iedereen aan om in iedergeval eens met hun om de tafel te gaan. Nog altijd iedere dag blij met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Michael van Dijk op vrijdag 8 okt 2021 21
We hebben onlangs alweer onze 3e keuken door Van Leeuwen mogen laten installeren. Het is een verademing om in een ontspannen sfeer ontvangen te worden door dit familiebedrijf, ze zijn van veel hoger niveau dan de welbekende keukenreuzen. En het hogere niveau betekent niet duurder, voor elk budget geeft Van Leeuwen keukens een eerlijk en deskundig advies. De keuze in materialen, afwerking en apparaten is zeer groot. Na een oriënterend gesprek weten ze exact wat de klant prefereert en wordt een breed scala aan mogelijkheden gepresenteerd, nooit dwingend en altijd klantgericht. Een echte aanrader, 5 dikke sterren!
FOTO VAN MICHAEL VAN DIJK
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Laurens Maan op maandag 4 okt 2021 21
Wij hebben een volledig nieuwe keuken, met Siemens app. en Kemie composiet werkblad bij Van Leeuwen Keukens gekocht, daar zijn wij erg blij mee! Tijdens de gesprekken is er goed meegedacht en geadviseerd. Alles is op tijd geleverd en de montage is uitgevoerd door een vakman (ik ben een pietje precies). De nazorg bij de kleine opleverpunten was super, bij het beantwoorden van onze vragen is de tijd genomen om de juiste informatie van de fabrikanten te vertalen naar jip en janneke taal. Wij zouden deze keuze zo weer maken. Bedankt Martijn en Team!
Reactie of foto toevoegen
“Maken het waar”
Door Nils op zaterdag 30 mrt 2019 19
Eind vorig jaar waren we ons aan het oriënteren op een nieuwe keuken. We hadden voor ons gevoel een redelijk budget om kwaliteit te kunnen kopen maar wat is kwaliteit in keukenland en hoe meet je dat? Het lijkt een doolhof en wat is er een hoop keuze. Na bezoeken aan grote ketens en kleinere zaken kwamen we ook bij van Leeuwen. Eerst maar eens rustig rondkijken. Nadat de eerste rits vragen beantwoord was kwamen we nog eens terug om een offerte op te laten maken. Met daarbij duidelijk ons budget als richtlijn want een Poggenpohl keuken past daar niet in... Maar Mireille hield daar keurig rekening mee en gaf aan wat wel en niet in het budget zou passen. En kwamen we uit bij het Duitse merk Ballerina ( een huismerk ). Met engelengeduld en na veel uitleg over allerlei details en keuze gaven we er samen een klap op. Intussen is de keuken gemonteerd. Ging alles in één keer goed? Nee, dat niet maar het werd keurig opgelost. Ook de vriendelijke monteurs hebben mooi werk geleverd. Ze boden zelf aan om nog een paar extra veegplinten te plaatsen van restmateriaal van het aanrechtblad. Kijk, dat is meedenken! Resumé: wij kopen het liefst bij lokale bedrijven want daar krijg je service en begeleiding. Van Leeuwen keukens maakt dat waar.
Reactie of foto toevoegen
“Witte hoogglanskeuken”
Door Lambert Zegers op zaterdag 1 dec 2018 18
Vanwege een aanbouw aan ons huis wilden we onze keuken uitbreiden. We zochten een keukenleverancier, die wilde meedenken hoe we dat konden realiseren met behoud van onze bestaande Poggenpohl keuken. Vanwege het merk Poggenpohl kwamen we terecht bij van Leeuwen in Wassenaar. Martijn van Leeuwen is zeker 4 keer langs geweest bij ons in Leiden om mee te denken hoe we dit konden realiseren, om het geheel zorgvuldig in te meten en mee te denken over de aan te schaffen apparatuur, de best bijpassende kastjes en het nieuwe aanrechtblad.
Het geheel is goed en deskundig gemonteerd. Al met al is het een prachtige witte hoogglanskeuken geworden bestaande uit een gedeelte Poggenpohl van 20 jaar oud en een deel gloednieuw uit het huismerk van van Leeuwen, met de modernste apparaten. Iedereen die de keuken ziet denkt dat die volledig nieuw is. Bedankt Martijn, wij kunnen weer voor jaren vooruit!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door T.HJM Borgemeester op dinsdag 4 sep 2018 18
Complete keuken met alle inbouw apparatuur met inbouw in bestaande keuken met afvoer oude keuken Het gehele project is volledig geleverd conform de opdracht en binnen de overeengekomen levering tijd en installatie periode. Perfect!
FOTO VAN T.HJM BORGEMEESTER
Lange keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door Hooijmans op woensdag 29 aug 2018 18
Wij hebben een keuken bij Van Leeuwen Keukens gekocht waar we heel blij mee zijn. In aanloop bij twee andere keukenspeciaalzaken geweest met onze wensen. Van deze drie gaf enkel Van Leeuwen Keukens aan dit te kunnen realiseren. Resultaat is exact wat wij voor ogen hadden. De keuken is geleverd en geplaatst door eigen personeel wat de communicatie en de snelheid duidelijk ten goede kwam.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Stephanie op woensdag 22 aug 2018 18
Bij van Leeuwen keukens hebben wij een prachtige keuken gekocht. Wij zijn hier ontzettend blij en tevreden mee! De klantvriendelijkheid en de service dat ze bij dit bedrijf hebben is enorm. Ik zou van Leeuwen keukens dan ook zeker, en reeds al gedaan, aanbevelen. Het is een fijn bedrijf om zaken mee te doen!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voldoet nog steeds”
Door Teuwisse op maandag 13 aug 2018 18
In de zomer van 2014 hebben wij bij van Leeuwen keukens een keuken gekocht. Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop wij destijds zijn geadviseerd. De keuken is keurig geplaatst en voldoet nog steeds aan onze wensen. Wij hadden een keukendeur wat door intensief gebruik niet meer helemaal gelijk liep met de andere keukendeuren. Na één telefoontje kwam een monteur van van Leeuwen keukens dit kosteloos verhelpen.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden ook na aantal jaren”
Door Willem Tukker op maandag 13 aug 2018 18
Wij hebben 5 jaar geleden bij Van Leeuwen een keuken gekocht voor in ons nieuwe huis. Ons budget was echter niet heel ruim. Van Leeuwen heeft alle tijd genomen om met ons mee te denken en uiteindelijk zijn we tot een keuken gekomen die voldeed aan al onze wensen en binnen ons budget was. De monteur die de keuken heeft gemonteerd was zeer professioneel en heeft alles heel netjes gemonteerd. Nu een aantal jaren verder zijn we nog altijd zeer tevreden met onze keuken. We hebben inmiddels ook een aantal vrienden Van Leeuwen aanbevolen en ook zij hebben een keuken gekocht bij Van Leeuwen. We hebben een defect aan onze koelkast gehad. Van Leeuwen heeft diezelfde dag een tijdelijke koelkast laten bezorgen en alles in het werk gesteld onze koelkast te laten repareren. Wat services betreft doet Van Leeuwen er ook alles aan om er voor te zorgen dat de klant tevreden is. Al met al zijn wij dus zeer tevreden en kunnen wij iedereen aanraden om bij Van Leeuwen een keuken te kopen
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door Petra op zondag 12 aug 2018 18
Vorige maand heeft van Leeuwen Keukens mijn keuken voorzien van nieuwe deuren en afzuigkap. Na een aantal prettige gesprekken in de mooie showroom, zijn de maten van alle deuren ter plekke gecontroleerd en tevens is toen de definitieve kleur gekozen. Een kleine maand later zijn de deuren en afzuigkap vervangen. Op advies van de verkoper heb ik al mijn laden laten voorzien van nieuwe geleiders waardoor alles in de keuken nu direct is voorzien van het "softclose" systeem. Het geheel is perfect verlopen en ik ben zeer blij met het prachtige eindresultaat. De klantvriendelijkheid en het geduld van de medewerkers was bijzonder plezierig en ik zal het iedereen aanraden die op zoek naar een nieuwe keuken of, zoals in mijn geval, vernieuwing van keukenonderdelen.
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keuken”
Door Jet op vrijdag 23 mrt 2018 18
Onlangs hebben wij onze tweede (!) keuken bij Van Leeuwen Keukens aangeschaft en weer naar volle tevredenheid! In dit familiebedrijf wordt heel goed geluisterd naar je wensen en hun eigen monteurs werken zorgvuldig. De ontvangst in de showroom is altijd prettig en er wordt veel tijd genomen om alles door te spreken. De keuken is precies geworden zoals we voor ogen hadden, net als de vorige keuken. Ook binnen mijn familie zijn inmiddels diverse keukens bij Van Leeuwen aangeschaft. Echt een top bedrijf!

Aanvulling ontvangen 27 maar 2018: Onze aankoop is inderdaad meer dan naar wens geleverd. Vandaar mijn recensie: De keuken is wederom precies zo geworden, zoals wij voor ogen hadden.De monteurs hebben/nemen alle tijd om de keuken perfect af te leveren.
FOTO VAN JET
Reactie of foto toevoegen
“Nooit meer! Wat een drama”
Door Willem op maandag 26 feb 2018 18
Veel problemen ondervonden bij dit familiebedrijfje, vaak verkeerde leveringen, of incomplete leveringen of veel te laat. Fout op fout bij de installatie die al nu al maanden duurt. Klachten worden niet serieus genomen bij dit bedrijf. Bovendien zijn ze bij geen enkele branche organisatie of garantiefonds aangesloten. Pas op voordat u met dit bedrijf in zee gaat. Een geschil voorleggen aan de geschillencommissie is niet mogelijk want het bedrijf is ook niet aangesloten bij het CBW (Centrale Branche Vereniging Wonen). De deskundigheid binnen dit familiebedrijfje is ver te zoeken en ze komen hun afspraken niet na. Bespaar jezelf een hoop irritaties en energie, koop je keuken ergens anders. Tenzij je het leuk vindt om lang aan de telefoon te hangen, eindeloos e-mails te schrijven om toch nog iets voor elkaar te krijgen en het belangrijkste, een goede rechtsbijstandsverzekering hebt.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 6
Vestiging Van Leeuwen Keukens BV & PoggenPohl Studio Wassenaar
  Wassenaar, Starrenburglaan 37, 2241 NA Wassenaar, tel 070-5112200
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.