Feedback
7,0

Eric Steenhuizen Keukens

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 058-2804664 | Neptunusweg 2, 8938 AA Leeuwarden
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Eric Steenhuizen Keukens
Eric Steenhuizen Keukens zoekt naar de perfecte balans tussen prijs, stijl en functionaliteit
Alternatieven voor Eric Steenhuizen Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2166 ervaringen
• Ijtsma Keukens
   
(Opende Groningen) score 9,5 uit 80 ervaringen
• I-KOOK
   
(Oudehaske Friesland) score 9,5 uit 1359 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Steenwijk Overijssel) score 9,6 uit 559 ervaringen
• Total Home Concept
   
(Lelystad Flevoland) score 9,7 uit 201 ervaringen
• Boer Staphorst
   
(Staphorst Overijssel) score 9,5 uit 507 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,5 uit 64 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Cruquius Noord-Holland) score 9,4 uit 780 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over Eric Steenhuizen Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Fantastische service”
Door Feitsma op donderdag 18 nov 2021 21
Wij kochten in 2019 een volledige keuken. De eerste ontmoeting met de adviseur was al heel plezierig. Er werd naar onze wensen geluisterd en meegedacht. Nu na 3 jaar nog steeds uiterst behulpzaam bij een aanpassing en geen kosten in rekening gebracht.
Reactie of foto toevoegen
“Meedenken en service”
Door van der Vaart op maandag 25 sep 2017 17
We hadden ongeveer 9 jaar een geleden een keuken gekocht bij Eric Steenhuizen, waaronder een koelkast van ATAG. Tot onze grote schrik brak de deur van de koelkast een paar maanden geleden zomaar af en viel bijna een meter naar beneden nog net niet op de voeten van mijn zoontje. Na van de schrik te zijn bekomen overheerste vooral boosheid en ongeloof want dit had ernstiger kunnen aflopen. Aangezien de gewone garantie was verlopen kon ik mij hier niet meer op beroepen volgens ATAG waar ik contact mee had opgenomen. Mijn uitleg dat dit toch wel een heel bijzondere situatie was en dat je dit toch echte niet mag verwachten ook niet van een wat oudere koelkast maakte absoluut geen indruk bij ATAG. Uiteindelijk wilden ze wel overgaan tot de vergoeding van de scharnieren maar de monteur moest ik zelf betalen. In de tussen tijd had ik ook contact opgenomen met Eric Steenhuizen en hem de situatie voorgelegd. Hij was wel doordrongen van de ernst van situatie en zijn mogelijke gevolgen. Bemiddeling van hem met ATAG had niet het gewenste effect, hij bood dan ook aan een deel van de mogelijke kosten voor zijn rekening te nemen. Verdere gesprekken met ATAG verliepen stroef: ze konden weinig voor me doen aangezien de garantie was verlopen,dat een koelkastdeur zomaar kan afbereken dat kon gebeuren. Uiteindelijk werd me ineens een vervangende koelkast aangeboden tegen kostprijs. Dit aanbod heb ik geaccepteerd zodat ik eindelijk weer een werkende koelkast zou hebben. Van de hele situatie heb ik Eric Steenhuizen op de hoogte gehouden, hij kwam zijn beloofde afspraak na en vergoedde mij de helft van de koelkast waar ik zeer blij mee was. Dit had hij niet hoeven doen, maar hij zag wel in dat je een klant niet op deze manier kon laten zitten. Bedankt Eric voor het meedenken en je service.
Reactie of foto toevoegen
“Geslaagd”
Door Abele en Hiltje op woensdag 9 aug 2017 17
Na veel keukenzaken bezocht te hebben, bij Eric Steenhuizen Keukens geslaagd. We zijn goed geholpen, er is goed meegedacht, alles was mogelijk, scherpe prijs en uitstekend gemonteerd. Dikke aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Eric Steenhuizen Keukens
  Leeuwarden , Neptunusweg 2, 8938 AA Leeuwarden, tel 058-2804664
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Friesland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.