Feedback
9,8

SmartDesign Keukenstudio

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.smartdesignkeukenstudio.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van SmartDesign Keukenstudio
Bij SmartDesign Keukenstudio streven wij naar slimme oplossingen voor uw keukenontwerp waardoor u meer keuken krijgt voor minder geld. De paperclip in ons logo staat symbool voor de vernuftigheid van SmartDesign Keukenstudio.

Bij ons mag u er gerust een paar nachtjes over slapen voordat u uw keuze maakt. U schaft nou eenmaal niet regelmatig een nieuwe keuken aan, u wilt zeker zijn van uw keuze en dat begrijpen wij. U bent dan ook van harte welkom in ons SmartDesign center in Maassluis om dit zelf te ervaren en u te laten inspireren door onze veelzijdige keukens.
Ervaringen
Er zijn 295 ervaringen over SmartDesign Keukenstudio. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren249 ervaringen
4 sterren17 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 266 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“De keuken is boven verwachting mooi”
Door Fam.van Leersum op woensdag 22 mrt 2023 23
De keuken die wij samen met SmartDesign uitgezocht hebben is boven verwachting mooi! Andre Sas heeft ons bijzonder goed bijgestaan in het hele proces. Wij kunnen met plezier terugkijken naar het prettige contact, het geduld en de details waarmee het eindresultaat bereikt is. De afspraken die gemaakt zijn zijn altijd nagekomen, er is niets waarover wij iets negatiefs zouden kunnen zeggen. Betrouwbaarheid, oprechte vriendelijkheid en fijne uitstraling maken dat wij SmartDesign aan kunnen raden!
FOTO VAN VAN LEERSUM
Reactie of foto toevoegen
“Uitbreiding bestaande keuken”
Door Suzanne Kester op dinsdag 21 mrt 2023 23
Uitbreiding bestaande keuken op creatieve manier vormgegeven en wat obstakels gedurende de weg zijn zeer klantvriendelijk opgelost. Zeer blij met het eindresultaat.
FOTO VAN SUZANNE KESTER
REACTIE VAN OLAF BLOM
Dank voor de lovende woorden.
Het was echt een leuke uitdaging, om 'oud' en nieuw mooi te laten samensmelten. Het resultaat is ernaar.

Veel plezier in jullie 'oud' nieuwe keuken!

Olaf Blom
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige, unieke keuken”
Door Maurice van Dorp op woensdag 15 mrt 2023 23
Wij hebben bij een prachtige NEXT125 keuken bij Smart Design gekocht. Wij zijn zeer goed geholpen door Aart de Kanter. Grote complimenten voor het ontwerpproces, de installatie en de oplevering. Zeer professioneel, luisteren echt naar je wensen en dat is terug te zien in een prachtige, unieke keuken. 10+.
FOTO VAN MAURICE VAN DORP
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de nieuwe keuken”
Door Bas straathof op woensdag 15 mrt 2023 23
We zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Van ontwerp tot oplevering volgens vewachtingen of beter. Mooi passend in ons huis.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan een aanrader”
Door Kirsten verhoek op vrijdag 10 mrt 2023 23
Opzoek naar een mooie fijne keuken zijn wij uitgekomen bij Smartdesign Keukenstudio. Hier zijn we geholpen door Aart de Kanter die ons door het hele proces super goed heeft begeleid van ontwerp tot de uitvoering hiervan. We zijn compleet ontzorgd en hebben de rolls royce onder de keukens. Ook de uitvoering ofwel het plaatsen ervan is zeer correct verlopen. Na het plaatsen van de keuken hebben we even staan genieten van het complete plaatje. Wow! Kortom rete blij met het resultaat en meer dan een aanrader
REACTIE VAN AART DE KANTER
Hartelijk dank voor jullie gewaardeerde reactie en nu genieten van jullie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig bedrijf”
Door Niesa Robberecht op donderdag 9 mrt 2023 23
Iedereen kan ik SmartDesign Keukenstudio aan bevelen! Vorig jaar heb ik een door Olaf Blom ontworpen keuken gekocht waar ik super blij mee ben. Zo blij dat ik ook een servieskast heb gekocht, eveneens door Olaf Blom ontworpen. Hij is heel creatief, luisterde goed naar de wensen die wij hadden en niets was hem teveel. Vandaag is de servieskast geplaatst door Aren en Martin, niets dan lof. Heel vriendelijk maar bovenal echte vakmensen die tot het uiterste gaan bij het in elkaar zetten van de kast. Graag wil ik daarom allen heel hartelijk bedanken. SmartDesign is ook een echte design studio, een prachtig bedrijf met fijne mensen.
FOTO VAN NIESA ROBBERECHT
REACTIE VAN OLAF BLOM
Het ziet er ook geweldig uit. Nu is de woning áf!
Veel woonplezier toegewenst!

Met hartelijke groet,

Olaf
Reactie of foto toevoegen
“De keuken kopen was een feestje”
Door Timo en Gerda van der Laan op donderdag 9 mrt 2023 23
Op zoek naar een keuken, kwamen wij op aanraden van vrienden, bij SmartDesign Keukenstudio terecht. Je hebt goed, beter en best. En best is onze ervaring bij deze zaak. Direct bij binnenkomst hadden wij een goed gevoel en konden rustig rondkijken. Coen van Gilst heeft ons geholpen met het ontwerpen van een fantastische keuken.
Heel belangrijk was het voor ons, dat er niet gesproken werd over kortingen, maar gewoon over vaste prijzen. Het plaatsen van de keuken ging heel voorspoedig en kleine aanpassingen aan leidingen werden zonder problemen uitgevoerd. Het kopen van een keuken bij SmartDesign Keukenstudio is een feestje.
FOTO VAN TIMO EN GERDA VAN DER LAAN
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank u wel. Fijn dat het aankoopproces zo prettig is ervaren. De keuken staat geweldig, het eiland is een mooie en functionele aanvulling bij de hoekopstelling. En de groene achterwand maakt dat de keuken mooi meedoet in de woonkamer. Prachtig!
Reactie of foto toevoegen
“Uitmuntende service”
Door Familie Burghoorn op zondag 5 mrt 2023 23
Met de keuze om te verhuizen naar een nieuwbouw woning mochten we ook uitkijken naar een nieuwe keuken. We hadden altijd al een ruime keuken willen hebben en konden deze nu tot werkelijkheid maken. Na ons goed te hebben voorbereid (lezen van reviews en navragen) kwamen we uit bij SmartDesign in Maasluis. Vanaf het eerste moment was de begeleiding van ontwerp, inrichting en stijl keuzes fantastisch. We hadden eerdere ervaring met andere keukenleveranciers, waar het proces van kopen tot installatie niet allemaal vlekkeloos ging, maar bij SmartDesign liep het proces en het menselijke contact heel prettig. Van het nameten op locatie tot het plannen en afstemmen van de werkzaamheden, alles liep op rolletjes. Het uiteindelijke plaatsen van de keuken was uitmuntend. Bij de oplevering was er geen enkel punt wat niet klopte of nazorg nodig had! Bedankt Coen en team, bij jullie was het kopen van een keuken een plezier.
FOTO VAN FAMILIE BURGHOORN
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Hartelijk dank voor uw lovende reactie. In jullie smaakvol ingerichte woning neemt de keuken een mooie centrale plaats in. Na zo'n intensief bouwproject is het nu heerlijk genieten. Chapeau!
Reactie of foto toevoegen
“Erg happy met het totaal plaatje”
Door Fam Vieveen op donderdag 2 mrt 2023 23
Wij hebben een keuken gekocht en zijn zeer tevreden over het advies de begeleiding en de uitvoering. de keuken is geworden wat wij ervan verwacht hebben. Dus wij zijn erg happy met het totaal plaatje.
FOTO VAN FAM VIEVEEN
+ Toon extra foto van Fam Vieveen
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank voor uw mooie reactie. De keuken is in een een rustige strakke opstelling geplaatst. Precies wat we voor ogen hadden en daarmee een sieraad in jullie appartement! Veel kook- en bakplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Marieke van den Eng op maandag 27 feb 2023 23
Wij hebben een hele goede ervaring met Smartdesign! Toen we de winkel binnen liepen, hadden we gelijk een goed gevoel. Stijnie Bakker heeft ons super goed geholpen en wij hebben nu een prachtige keuken. Iedereen was even vriendelijk en professioneel.
FOTO VAN MARIEKE VAN DEN ENG
+ Toon extra foto van Marieke van den Eng
+ Toon extra foto van Marieke van den Eng
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door J. Gort op woensdag 22 feb 2023 23
Heel tevreden met de nieuwe keuken, vakmensen die keurig de keuken hebben geplaatst. Alle medewerkers waren heel vriendelijk en altijd bereid om je te woord te staan,
REACTIE VAN AART
bedankt voor de fijne reactie en nu genieten van je mooie keuken!
gr. Aart
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer prettig ervaring”
Door Marieke Rozendaal op donderdag 16 feb 2023 23
Zeer goede prettige ervaring bij de aanschaf, planning en plaatsen van mijn keuken. Op basis van mijn wensen is door Olaf een mooie functionele tekening gemaakt. Hij heeft goed geluisterd en geadviseerd. Bij een nieuwbouw verandert de planning nogal eens. Hier in altijd vriendelijk te woord gestaan door Raymond en Robert en geholpen met de (gewijzigde) planning. Vervolgens de keuken plaatsen, Aren en Rajender hebben mooi werk afgeleverd en de laatste praktische adviezen gegeven. Een prachtig resultaat!
FOTO VAN MARIEKE ROZENDAAL
REACTIE VAN OLAF BLOM
Geachte mevrouw Rozendaal de Bel, beste Marieke,

Het ziet er echt geweldig uit!

Veel woongenot in uw nieuwe appartement toegewenst!

Hartelijke groet, Olaf

(p.s: in het echt is het mooier)
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door wil vreugdenhil op dinsdag 14 feb 2023 23
Na vele keukens gezien te hebben, zijn we geslaagd bij Coen. Daar hebben wij door de goede uitleg een droom van een keuken samen gesteld. Na geplaatst te hebben zijn we super blij en dik tevreden.
FOTO VAN WIL VREUGDENHIL
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Het is super mooi geworden! Een heerlijke ruimte om te koken, te eten, te ontspannen en vooral; te genieten! Dank voor jullie vertrouwen.
+ Toon extra foto van Coen van Gilst
+ Toon extra foto van Coen van Gilst
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is erg mooi geworden”
Door Marcella op woensdag 8 feb 2023 23
Afgelopen zomer hebben wij samen met Stijnie Bakker onze keuken ontworpen. Zij heeft heel goed naar ons geluisterd en meegedacht. Na een vervelende ervaring met een andere keukenzaak voelde wij ons hier heel prettig! Het begin was goed, nu was het nog afwachten hoe de plaatsing zou gaan verlopen. Ook dit was super! Ed, Rajender en Matthias hebben hard gewerkt en super mooi werk afgeleverd. De keuken is erg mooi geworden en wij gaan hiervan genieten.
FOTO VAN MARCELLA
REACTIE VAN STIJNIE BAKKER
De keuken is prachtig geworden. Ik vond het erg leuk om samen met jullie de droomkeuken te ontwerpen. Fijn om te horen dat jullie het ook zo hebben ervaren en dat jullie er blij mee zijn.

Veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service ook na 15 jaar”
Door Fam. Huizinga op dinsdag 31 jan 2023 23
Bij elke verhuizing hoort een nieuwe keuken. 3e verhuisd en 3 keer een nieuwe keuken van SmartDesign. Volgens mij zegt dit alles over deze zaak, anders kom je niet 3 keer terug. Geweldig geholpen door Raymond van Oorschot die alle keukens heeft ontworpen. Alles verder voortreffelijk afgehandeld door Robert van Oorschot. Opvallend dat alle keukens in één keer goed zijn opgeleverd. Je hoort nog wel eens andere verhalen over keukens. Oké, 1 keer is monteur Aren Melissant terug geweest om, op ons verzoek, de afzuigkap iets hoger te hangen. Geen probleem voor Aren.
Maar nu, na 15 jaar sluit een lade niet goed meer. Robert gebeld en binnen een week kwam superman Aren langs om ook dat probleem op te lossen. Aren gaat binnenkort genieten van z'n welverdiend pensioen. Ze zullen hem gaan missen. SmartDesign Keukenstudio bedankt weer voor jullie geweldige service.
FOTO VAN FAM. HUIZINGA
Reactie of foto toevoegen
“Service is gewoon super”
Door Eelco op maandag 23 jan 2023 23
Gebeld omdat na 7jr gebruik een aantal laden niet goed meer sluiten. Monteur Aren is zeer vlot en professioneel te werk gegaan en heeft ook advies gegeven rond een knipperend lampje op de bora. Service is gewoon super!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken en goede service”
Door Fam. Waarts op vrijdag 20 jan 2023 23
Zonde zonde zonde, waarschijnlijk met een zware pan een stukje van het granieten gebrande aanrechtblad afgestoten. En de keuken is nog maar een half jaar oud! Gelukkig kon Smart Design monteur Aren Melissant de afgesprongen stukjes weer netjes repareren en dat ook nog zonder kosten, wat een goede service! Heel veel dank daarvoor en Aren, nog veel dank voor het installeren van onze prachtige keuken. We zijn er nog steeds heel blij mee!
FOTO VAN FAM. WAARTS
Reactie of foto toevoegen
“Een pluim voor iedereen”
Door Jurgen Hoek op maandag 16 jan 2023 23
Wij hebben een zwarte moderne keuken gekocht met een prachtig gemarmerd blad. De werkelijkheid was nog fraaier dan de tekening. Alles binnen de afgesproken tijd en tip top geïnstalleerd. Zowel in de showroom als met de monteurs hebben wij fijn contact gehad met de mensen Smart Design. Een pluim voor iedereen!
REACTIE VAN AART
Echt heel mooi geworden, bedankt voor jullie reactie, het was ook een leuk proces!
Reactie of foto toevoegen
“Nog steeds blij met het ontwerp en de kwaliteit”
Door Ada op maandag 16 jan 2023 23
Onze keuken, al weer 10 jaar oud, maar nog steeds heel blij met het ontwerp en kwaliteit. Heel aannemelijk dat er door het intensieve gebruik in al die tijd een slijtage van de treklade voordeed. Maar ook na 10 jaar werd dit mankement heel service gericht opgelost. Reparatie is snel en correct uitgevoerd door Aren Melisant. Fijn om te zien dat deze installateur nog steeds werkzaam was bij de keukenstudio.
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastische mooie keuken”
Door Nancy op donderdag 12 jan 2023 23
Wat een fantastische mooie keuken hebben wij. Olaf Blom heeft echt vakwerk geleverd! Ook als je een standaard wat kleinere keuken hebt kan Olaf er een hele mooie design keuken van maken met een echt WOW effect. Olaf heeft er veel tijd in gestoken omdat wij geen idee hadden wat voor keuken we precies wilden. En met zijn enthousiasme heeft hij een heel mooi ontwerp neergezet wat onze verwachtingen overtreft. Ook Ed is een echte vakman. Heel netjes en zorgvuldig heeft hij onze keuken geplaatst. We zijn heel blij met SmartDesign keuken. Hartelijk dank!
Nancy
FOTO VAN NANCY
REACTIE VAN OLAF BLOM
Het is ook echt een plaatje geworden zo.
Leuk dat ook de rekjes een mooie plaats hebben gekregen. Dat maakt het af.

Heel veel kookplezier!

Olaf
Reactie of foto toevoegen
“Onze droomkeuken”
Door H.C. IJselendoorn op zondag 8 jan 2023 23
Onze keuken is in juli 2022 geplaatst. We zijn bij SmartDesign gekomen via de reviews van qasa. We werden prettig ontvangen. Onze ideeën werden uitgewerkt in een 3D model, waarbij hele begane grond inclusief onze nieuwe in mei 2022 geplaatste uitbouw meegenomen werd. Samen met Coen van Gilst zijn we zo tot het perfecte ontwerp gekomen door verschillende opties te vergelijken, bijvoorbeeld wel of geen ensuite deuren toepassen. Er was aandacht voor belangrijke details, bijvoorbeeld een binnenmuur inkorten, waardoor zicht op keuken veel mooier werd en onze keuken veel meer allure kreeg. Het werd echt een plaatje. Tijdens het ontwerpen bedachten we dat we aansluitend aan de keuken een bar geplaatst wilden hebben. Coen moest er even over nadenken hoe dat als één geheel met de keuken gemaakt kon worden. Zo kwam er een fantastische oplossing door op de muur, waartegen de bartafel staat, een meubelpaneel met 2 spiegelstroken te monteren. De monteurs van SmartDesign hebben de keuken netjes geïnstalleerd. Enkele kleine restpunten na oplevering werden allemaal tijdig opgelost. De door SmartDesign aanbevolen aannemer Ernst Abbas heeft de werkzaamheden ter voorbereiding op keuken plaatsing op rolletjes laten verlopen. Bij Smartdesign zit je goed als je een bijzondere keuken wilt, out of the box wilt denken en je wilt overgeven aan deskundige en ervaren mensen die jouw droomkeuken weten te realiseren.
FOTO VAN H.C. IJSELENDOORN
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Wat een geweldige ruimte is het geworden. De bar is een prachtplek om te eten en er omheen te hangen. Missie geslaagd! Fijn dat jullie net zo enthousiast zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken en goede service”
Door W.Alkemade op woensdag 4 jan 2023 23
Wij hebben in 2021 een keuken gekocht bij smart design super goed geholpen door Coen van Gilst die ook goed met ons mee heeft gedacht. De installatietekeningen en installatie van de keuken zijn keurig uitgevoerd. De service bij een probleem word na bijna 2 jaar nog netjes afgehandeld.
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Fijn om dat te lezen. Maar daar staan we dan ook voor: slimme keukens en uitstekende service. Veel kookplezier.
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door M. van Rijn op vrijdag 30 dec 2022 22
We hebben de keuken begin van het jaar uitgezocht en laten ontwerpen door Coen van Gilst. Coen heeft ons erg goed door dit traject begeleid. Doordat wij net een nieuw huis hadden gekocht, wat voorledig gerenoveerd moest worden, konden wij onze droomkeuken slecht voorstellen. Door de juiste programma's en deskundigheid van Coen kon hij ons tot in detail laten zien hoe de keuken eruit zag. Daarbij hadden wij het geluk dat hij interieuradviseur is, hierdoor kon hij ons heel goed helpen met het totaalplaatje van de open keuken en aansluitende woonkamer. Verder hebben de monteurs erg netjes gewerkt, de puntjes die we hadden en die tijdens het plaatsen ontstonden werden vakkundig opgelost. Het snelle reageren en de professionele monteurs maken het traject compleet.
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Het is een heerlijke keuken geworden met een mooie en rustige belijning. En lekker veel werkruimte. Geniet ervan.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Ar Eckhardt op vrijdag 23 dec 2022 22
Vanaf ons eerste bezoek aan SmartDesign Keukenstudio voelden wij ons thuis bij dit bedrijf. De begeleiding tot het kopen van de keuken was uiterst deskundig en liep als het zonnetje. Ook het stellen en plaatsen van de keuken ging soepeltjes en deskundig.
SmartDesign denkt met je mee en is een aanrader.
REACTIE VAN AR ECKHARDT
Top keuken.
+ Toon extra foto van Ar Eckhardt
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden met onze keuken”
Door Fam. Van der Meer op maandag 19 dec 2022 22
In november 2022 is onze nieuwe keuken geleverd/geplaatst. Nadat het ontwerp was uitgewerkt samen met Coen van Gilst waren we uiteraard zeer benieuwd hoe de keuken zou staan in onze verbouwde woning. Het is een pracht plaatje geworden en alles, vanaf ontwerp tot en met plaatsing is heel netjes verlopen. Wij zijn heel tevreden met onze keuze voor Smart Design en kunnen die een ieder aanraden.
FOTO VAN FAM. VAN DER MEER
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Hartelijk dank voor uw enthousiaste reactie. Het is echt heel mooi geworden. De centrale plaats die het eiland inneemt is heel uitnodigend. Veel leef- en kookplezier gewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over de service en nazorg”
Door Shapour op vrijdag 16 dec 2022 22
In 2017 nieuwe keuken, we zijn heel tevreden. In 2022 de afstandbediening van verlichting deed het niet meer. We hebben contact gehad met SmartDesign. Volgende dag zijn wij terug gebeld, kort daarna een medewerker, meneer Aren, langs geweest en probleem verholpen. Heel veel tevreden over de service en nazorg.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende nazorg”
Door H. Maarleveld op woensdag 14 dec 2022 22
Keuken geleverd en geplaatst door SmartDesign keukenstudio. Niet alleen goede spullen, klantvriendelijkheid en vakkundige plaatsing, maar ook uitstekende nazorg.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende ervaring”
Door Cees Kok op vrijdag 25 nov 2022 22
Veel goede adviezen en goed meedenken. Uitstekende levering en plaatsing,
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank u wel voor uw reactie. Als alles weer opgeruimd is na de verhuizing, en als het muurtje gestukt is, zou het fijn zijn om een foto bij de beoordeling te plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Angelique Basnec op woensdag 23 nov 2022 22
Nu we onze keuken al een poosje in gebruik hebben zijn we nog steeds super tevreden. De opstelling zoals deze door Coen ontworpen is voldoet volledig aan onze wensen. Wij hebben het kopen van een keuken bij SmartDesign als een klein feestje ervaren en ook het plaatsen van de keuken. Alles klopte en was er. Wat ons betreft een dikke 10
FOTO VAN ANGELIQUE BASNEC
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank je wel Angelique. Fijn om te horen. Trouwens, het is ook te merken. Inmiddels heb je al minstens 3 andere stellen doorverwezen. Bijzonder dank daarvoor.
Reactie of foto toevoegen
“Service is top”
Door Marja het Jonk op vrijdag 18 nov 2022 22
In 2019 nieuwe keuken, prima geïnstalleerd en dik tevreden. In 2022 oven kapot, kortsluiting! Meteen de volgende dag al een medewerker over de vloer en samen uitgezocht wat er mis kon zijn. Vervolgens toch AEG moeten laten komen, ook daar een prima service. Dik tevreden dat ook 3 jaar later de service nog zo top is
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met onze nieuwe keuken”
Door P. Van Kalmthout op donderdag 10 nov 2022 22
Voor onze nieuwe keuken hadden wij behoefte aan deskundig en betrouwbaar advies. De adviseur van Smart Design schuwde tegenspraak niet, waardoor wij onze primaire gedachten konden aanscherpen of wijzigen en uiteindelijk in samenspraak t.a.v. alle relevante aspecten verantwoorde keuzes konden maken. Smart Design en de door deze studio aangeraden aannemer hebben de werkzaamheden vervolgens naar volle tevredenheid uitgevoerd. Het resultaat is er naar. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN P. VAN KALMTHOUT
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank u wel voor de mooie reactie. Het was inderdaad wat puzzelen, maar het resultaat telt. De opening in de muur achter de kookplaat geeft een prettig contact met de eetkamer. Ook fijn zoals het met de aannemer gelopen is.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een dikke 10”
Door Robin Lagraauw en Jaco Bouwmeester op dinsdag 8 nov 2022 22
Bij deze keukenstudio had ik direct een goed gevoel, Als je eerst alleen naar een keukenstudio gaat om te oriënteren kijk men je vaak amper aan terwijl een echtpaar gelijk wordt binnengehaald met welkom en koffie. Dat was bij SmartDesign al heel anders, een welgemeend welkom. koffie en echte interesse. Echt iedere keuken die in de showroom staat is mooi en heeft aandacht gekregen, geen showroom knallers met loshangende plinten of ontbrekende elementen. Echt alles is netjes en af.
Na een afspraak zeer goed advies gekregen en samen tot een mooi eind resultaat gekomen. De keuken is geplaatst door zeer ervaren en vriendelijke mensen die service hoog in het vaandel hebben staan. Wij zijn echt tevreden met het eindresultaat en zelfs de service achteraf is perfect. Zo werd onze vloer later gelegen en de keukenmonteur kwam gewoon nog even langs om de plinten op maat te maken voor ons. Wij zijn echt zeer tevreden met SmartDesign van af het welkom, het ontwerp en advies, de communicatie, het inmeten en de bijkomende elementen met advies, de levering , het plaatsen en de service. Echt een dikke 10.
FOTO VAN ROBIN LAGRAAUW EN JACO BOUWMEESTER
+ Toon extra foto van Robin Lagraauw en Jaco Bouwmeester
+ Toon extra foto van Robin Lagraauw en Jaco Bouwmeester
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank voor de complimenten. Fijn te horen hoe jullie SmartDesign ervaren hebben. Een dikke 10! Net zo mooi als het bij jullie geworden is. En daar gaan we voor, iedere keer weer.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige functionele keuken”
Door Machteld van Bussel-van Rij op zondag 6 nov 2022 22
Afgelopen week is onze nieuwe keuken (Next125) officieel opgeleverd. Samen met Coen van Gilst hebben we een prachtige functionele keuken ontworpen; het resultaat is geweldig. We zijn tevreden over het hele proces van ontwerpen, aanpassen, adviezen en monteren ( oor prima vakmensen), waarbij meedenken door ons ook op prijs gesteld werd. Kortom Smartdesign is een aanrader voor iedereen die een bijzondere keuken wil.
FOTO VAN MACHTELD VAN BUSSEL-VAN RIJ
+ Toon extra foto van Machteld van Bussel-van Rij
+ Toon extra foto van Machteld van Bussel-van Rij
REACTIE VAN MACHTELD VAN BUSSEL-VAN RIJ
Foto van de andere kant van de keuken
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank u wel. Veel berg- en werkruimte en mooie lijnen in de keuken. Het was een mooi proces om samen het maximale eruit te halen. Nu genieten!
Reactie of foto toevoegen
“Deze zaak verdient een 10”
Door Martin Zwaard van Ardenne op woensdag 2 nov 2022 22
Momenteel renoveren van onze oude keuken, oude Siematic keuken, voor de derde keer opdracht aan Smart design keuken uit Maassluis. Telkens zijn we geweldig geholpen door Raymond, André en de monteurs Aren en Martin. Mijn vrouw en ik zijn er helemaal happy mee. Deze zaak verdient een 10 voor de service die zij verlenen namens Martin en Rosa.
FOTO VAN MARTIN ZWAARD VAN ARDENNE
+ Toon extra foto van Martin Zwaard van Ardenne
+ Toon extra foto van Martin Zwaard van Ardenne
Reactie of foto toevoegen
“Een werkelijk prachtige keuken”
Door Koos en Nanja Moerkerken op zaterdag 29 okt 2022 22
Ontzettend blij zijn wij met Smartdesign. Er is een prachtig ontwerp neergezet door Coen van Gilst. Het ontwerp voldoet volledig aan onze wensen en overtreft onze verwachtingen. De keuken werd vooraf geleverd in overleg. Al het verpakkingsmateriaal werd keurig opgehaald. De monteurs Jeroen, Martin en Gino werkten erg precies. Zij hielden zich aan afspraken en lieten de woonkamer na werkzaamheden weer keurig achter. Onze keuken is werkelijk prachtig. Volop lof voor Smartdesign. Kan het iedereen aanraden. Het is elke cent waard.
FOTO VAN KOOS EN NANJA MOERKERKEN
+ Toon extra foto van Koos en Nanja Moerkerken
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank voor uw lovende reactie. De stamtafel is een feit! En contact met elkaar tijdens de bereiding van maaltijden eveneens. Al met al is het een heel mooie leefplek geworden. Veel woon- en kookplezier.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken en goede nazorg”
Door Bram & Leo op zaterdag 29 okt 2022 22
Hadden heel Nederland afgereisd op zoek naar keukens, en gewoon bij ons in Maassluis liepen we direct tegen de juiste aan, geen doorsnee model maar een Design helemaal naar onze smaak, na wat tekenen en onderhandelen tot een akkoord gekomen, en leverdatum afgesproken, welke exact werd uitgevoerd, op een oven na die iets later geleverd werd, staat er nu een pronkstuk in ons huis, goede nazorg gehad, soms kom je er zelf niet uit, na een belletje staat er gelijk een monteur om te helpen
FOTO VAN BRAM & LEO
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Beste Bram en Leo, dank voor jullie reactie. Wat een luxueuze en sfeervolle leefruimte is het geworden. Een plek waar je graag wilt zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Van A tot Z perfect”
Door R Blok en C. van der Waal op woensdag 12 okt 2022 22
We zijn super blij met onze nieuwe keuken, die nu samen met onze woonkamer één geheel is geworden. De keuken die Coen van Gilst voor ons heeft uitgetekend past perfect bij onze woning. Hij heeft onze wensen goed kunnen verwoorden in het ontwerp. Het contact met Coen is van A tot Z zeer prettig geweest en ook na oplevering neemt hij de moeite om te komen kijken hoe de keuken is geworden.
De monteurs Jeroen en Rajender hebben vakwerk geleverd en ze hebben alles netjes achter gelaten. De keuken van Smart Design keukenstudio is boven onze verwachting geworden. Dus bent u op zoek naar een droomkeuken en wilt u goed advies dan raden wij u zeker aan om naar Smart Design keukenstudio te Maassluis te gaan en te laten adviseren door Coen van Gilst.
FOTO VAN R BLOK EN C. VAN DER WAAL
+ Toon extra foto van R Blok en C. van der Waal
+ Toon extra foto van R Blok en C. van der Waal
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Het is echt heel mooi geworden. Mooier nog dan verwacht. Na alle verbouwingsperikelen nu heerlijk genieten. Dank voor jullie reactie.
Reactie of foto toevoegen
“Hulde aan SmartDesign”
Door W. Barendrecht op dinsdag 11 okt 2022 22
In onze keuken, die 3 jaar geleden geplaatst is, was vorige week lekkage. Jeroen constateerde dat het uit de Qooker kwam; die stuurde meteen een nieuwe uitloopslang, maar dat bleek het niet te zijn. Vervolgens kwam Aren; hij constateerde dat het uit de kraan van de Qooker kwam. Ik kon direct zelf bij Qooker een nieuwe kraan ophalen, met een mooie coulance-regeling. Diezelfde dag nog kwam Martin aan het einde van zijn werkzaamheden de kraan vervangen. In een paar dagen tijd kwam dus een monteur van SmartDesign ons helpen, als service, na 3 jaar; hoewel het dus een probleem van de Qooker was. Hulde aan SmartDesign.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect volgens afspraak”
Door Elly Alberti op donderdag 6 okt 2022 22
Bij Coen een Schüllerkeuken gekocht, werd prima geadviseerd ook met betrekking tot werkblad, apparatuur en kleurstelling. Levering en plaatsing gingen perfect volgens afspraak en voor de nog niet leverbare koelvriescombinatie werd een leenexemplaar geplaatst.
FOTO VAN ELLY ALBERTI
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank voor de beoordeling. Veel kookplezier toegewenst in jullie mooie appartement.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Fam. De Haas op woensdag 5 okt 2022 22
We zijn zeer goed ontvangen en begeleid door Coen van Gilst, door z'n brede kennis, originele oplossingen en eerlijk advies. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Bedankt!
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Het is prachtig geworden. Mooie afstemming van kleuren en materialen. Met recht wat we noemen "hotel chique"
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat mag er zijn”
Door Ronald Gies op woensdag 28 sep 2022 22
Prettige ontvangst in de showroom. Goede informatie over de producten, heel fijn dat er werd meegedacht. Het resultaat mag er zijn, wij zijn er heel blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“De klant staat hier op 1”
Door Karen op woensdag 21 sep 2022 22
Voor onze nieuwbouwwoning hebben wij een keuken gekocht bij SmartDesign Keukenstudio. Van het eerste gesprek tot plaatsing; alles liep perfect. De klant staat hier echt op 1. Vrij vroeg hebben we al keuzes moeten maken over de indeling van de keuken, voor een huis dat alleen bestond op papier. Van geen enkele keuze hebben we achteraf spijt. André heeft ons heel goed geadviseerd. We zouden SmartDesign bij iedereen aanraden!
FOTO VAN KAREN
REACTIE VAN ANDRÉ SAS
Bedankt voor de mooie beoordeling. Het is een heel mooi geheel geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met onze nieuwe mooi keuken”
Door Conrad Tans en Agneta Tuijl op donderdag 8 sep 2022 22
Na veel zoekwerk en inspiratie op het internet, kwamen wij bij Smart Design uit. Wij werden geholpen door Stijnie. Zij en het hele team heeft ons in het hele proces super goed begeleid. Altijd meedenken in oplossingen en een heel goed luisterend oor. Met uiteindelijk onze droomkeuken als eindresultaat. Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe mooi keuken. Super bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Peter van Reeven op vrijdag 2 sep 2022 22
Wij zijn super tevreden over onze nieuwe keuken! Het ontwerp past perfect in ons huis. Met veel creativiteit is hier aan gewerkt. De installatie en de montage verliepen uitermate vakkundig en met veel precisie. Het resultaat mag er wezen!
FOTO VAN PETER VAN REEVEN
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken en fantastische service”
Door Geert Dijkstra op donderdag 1 sep 2022 22
Na reeds meer dan 3 jaar van onze keuken genoten te hebben, hadden we een probleempje met de koelkastdeur. Binnen een week na de melding kwam Aren Mellisant voor de reparatie. Deze was snel en vakkundig uitgevoerd en tevens een ander probleempje gerepareerd waarvan we niet eens wisten dat we nog iets hadden. Zelfs na 3 jaar alles onder de noemer garantie. Zelfs geen voorrijkosten gerekend. Al met al een fantastische service.
Reactie of foto toevoegen
“Wereldservice”
Door Kees Zwaan op dinsdag 23 aug 2022 22
Ik heb al vele jaren een Siematic keuken. 6 jaar geleden besloot ik de keuken uit te breiden met een grotere koelkast, een flessenrek en twee lades. Om het aanzien van deze saaie witte keuken meer te laten passen bij de rest van het huis (een oud pandje in de vesting van Brielle) voorzag ik de vlakke deurtjes van paneeltjes en lijstjes. Daarna gaf ik het aanzien van de keuken een ander uiterlijk door de keuken monumentengroen te schilderen en er koperen handgreepjes op te zetten. Zeer tevreden met het resultaat! Maar...de latjes op de deuren trokken de deurtjes een tikkie krom! De grote koelkastdeur kon dat niet meer aan en trok zodanig krom, dat er een fikse gleuf ontstond tussen koelkast en deur. Van koelen was geen sprake meer! SmartDesign gebeld op maandag 22-8. Ze konden 23-8 al een servicemonteur sturen!! 's Middags stond Aren Melissant voor de deur en ging rap aan de slag. Ongelooflijk met welke vaardigheid hij de deur recht kreeg en tegelijkertijd uitlegde wat de oorzaak was. Na 20 minuten waren de deur en de slepende lade weer gesteld en was ik een stuk wijzer! Echt een wereldservice! Grote dank aan SmartDesign en Aren Melissant!
REACTIE VAN ENNO GRINN
Graag gedaan, meneer Zwaan! Dank voor u vriendelijke beoordeling!
Reactie of foto toevoegen
“Een prettig contact en een een mooie keuken”
Door Fam. van der Windt op dinsdag 23 aug 2022 22
Wij zijn zeer tevreden over SmartDesign Keukenstudio. We zijn geholpen door Coen van Gilst. Hij had hele goede adviezen, het contact was zeer prettig en samen zijn we tot een heel mooi ontwerp gekomen. Bij levering bleken er een paar fronten door transport beschadigd te zijn. Dit is echter zonder problemen en zeer snel opgelost. We zijn super blij met het eindresultaat en staan met veel plezier in onze mooie keuken!
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank voor deze mooie beoordeling. Het hele interieur is erg mooi geworden. De keuken met eettafel neemt een prominente plaats in. De sfeer (hotel chique) verhoogt het woongenot. Echt 100% genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd en gemonteerd”
Door Alyssa Wang op donderdag 11 aug 2022 22
Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe keuken. Goede service, met dank aan Coen! Hij heeft veel tijd in gestoken om een mooi keuken neer te zetten.
REACTIE VAN COEN
Dank je wel. Als alles na de verhuizing op orde is, kom ik graag nog wat foto's maken. Het is echt een plaatje geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Interieur advies was goed”
Door Michel Lafleur op woensdag 10 aug 2022 22
Keuken perfect geplaatst en afgeleverd. Super goede service van het begin tot het eind. Ook goed interieur advies gegeven.
FOTO VAN MICHEL LAFLEUR
REACTIE VAN COEN
Dank voor de mooie beoordeling. De kleuraanpassingen in de loop van het proces zijn uitstekende keuzes geweest. Nu genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed”
Door Carolien en Cor Schoonderwoerd op woensdag 10 aug 2022 22
Smart Design Keuken Studio heeft op ons woonadres een prachtige keuken geïnstalleerd. Een keuken die door keukenspecialist Coen van Gilst samengesteld was en direct door ons aanvaard werd. Een keuken met een geweldige uitstraling, met apparatuur die direct naar ons zin was. Een keuken waar een echte keukenliefhebber in zijn element is. Ook de mensen die de keuken gemonteerd hebben,hebben zeer goed werk geleverd. Al met Al een keuken waar we heel veel plezier van zullen ondervinden. Wij willen Smart-Design de medewerkers hartelijk danken voor de fijne samenwerking.
REACTIE VAN COEN
We hebben het met veel genoegen gedaan. En wat een prachtig uitzicht hebben jullie daar. Geniet ervan!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geluisterd”
Door Joly Moerman op donderdag 4 aug 2022 22
De keuken: A, SmartSelect SIE Siena. Prachtige keuken, veel ruimte, goed in te delen. Ruim de tijd genomen door Coen van Gilst voor advies, goed geluisterd naar mijn wensen. Kleine problemen direct na melden gerepareerd.
REACTIE VAN COEN
Dank u wel. Wat staat de keuken fantastisch mooi in de hoge ruimte. En wat een gedurfde kleurkeuze. Het zou fijn zijn als u nog een foto bij de reactie zou willen zetten. Want dit zien we niet iedere dag. Heel veel wwon- en kookplezier.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Roland van der Linden op woensdag 3 aug 2022 22
Wij hebben onze Next125 keuken laten plaatsen in mei 2022. We zijn zeer tevreden over het ontwerp en de advisering daarover. Stapje voor stapje zijn we tot het definitieve plan gekomen. Er wordt prima meegedacht. Tijdens de voorbereiding en het inmeten kwamen er weer nieuw inzichten waardoor de plannen weer aangescherpt werden. De plaatsing van de keuken is vlekkeloos en volgens schema verlopen. De nazorg werd na de oplevering meteen opgestart en de openstaande punten werden prima opgepakt. Niets dan lof voor het hele team.
FOTO VAN ROLAND VAN DER LINDEN
REACTIE VAN ANDRÉ SAS
Bedankt voor de mooie beoordeling. Het is een prachtige keuken geworden. Heel veel kook plezier gewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Grote aanrader”
Door Fam. Berkhout op dinsdag 2 aug 2022 22
Vanaf de eerste mail die ik stuurde tot het laatste deurtje die geplaatst werd was het contact en de service ontzettend fijn en duidelijk. Er was een klein probleempje met de vaatwasser die verkeerd geleverd was. Geen probleem er werd gelijk een nieuwe besteld. En een paar weken later kwam de vaatwasser. De kwaliteit van de keuken is erg mooi. We zijn dus super tevreden. Olaf dank je wel. Als je nog wat zoekt dan is deze keukenstudio een grote aanrader!!
REACTIE VAN OLAF BLOM
Het is ook echt geworden wat we ons ervan voorstelden! Past mooi in jullie huis.
Veel kookplezier! Olaf Blom
Reactie of foto toevoegen
“Open keuken”
Door Y. Verstegen op donderdag 28 jul 2022 22
In november 2021 onze wensen besproken en 2x aangepast. De moeite die is genomen om alles zo goed mogelijk uit te laten komen in onze open keuken is heel fijn. Er is zelfs aan het einde van de dag met de meegebrachte panelen gekeken wat het mooiste staat. Half juni 2022 is onze keuken geplaatst. Wat een vakmensen! Subtiele wijzigingen werden uitgevoerd, waardoor bijvoorbeeld de verdeling van de binnenlaatjes beter paste bij de kruidenpotjes en de vensterbank beter aansloot in het raamkozijn. De communicatie over de planning van het plaatsen kon wat beter, maar alles is naar tevredenheid uitgevoerd. Nu nog wachten op onze oven en dimmers. Er is een leen oven ingebouwd. Erg fijn dat er ook interieuradviezen gegeven zijn wat het beste bij de keuken past.
REACTIE VAN COEN
Fijn dat de keuken naar jullie zin is. Het is ook wel een hele metamorfose geworden. En dat heerlijk diepe werkblad maakt het voorbereiden aangenaam plezierig. Wilt u een foto bij deze review plaatsen? De keuken mag immers best gezien worden.
REACTIE VAN Y. VERSTEGEN
Lastig tegen het licht in, maar bij deze een foto
Reactie of foto toevoegen
“Goede service na 12 jaar”
Door H.Struyk op woensdag 20 jul 2022 22
12 jaar geleden een keuken bij deze firma gekocht en door hen laten plaatsen. We waren toendertijd al zeer tevreden over de advisering bij de aanschaf en de montage. Kort geleden was er voor het eerst in al die tijd een reparatie nodig (een carrousel kast functioneerde niet meer). Twee dagen na de melding kwam er al een monteur, Arend Melissant, nota bene de zelfde persoon als 12 jaar geleden, die het euvel verholpen heeft. Normaal gesproken schrijf ik geen reviews na een aankoop, maar in dit geval, goede service na 12 jaar, is een positieve reactie wel op zijn plaats.
Reactie of foto toevoegen
“Een topbedrijf”
Door Fam Vijverberg op donderdag 14 jul 2022 22
Van advies tot installatie én nazorg een top bedrijf. Coen heeft ons enorm goed geholpen met het ontwerp en het advies over wat wel of wat juist niet te doen. Hij voelde onze stijl goed aan en denkt graag 'out of the box' mee met hoe het anders kan. Goed advies over apparatuurkeuze én de indeling. We waren specifiek op zoek naar een keuken met een hoogte >2,80m en kregen bij smartdesign een goede prijs kwaliteit aangeboden. De installatie verliep vlekkeloos. Allemaal vakmensen die eerst denken en dan doen. Ze werken erg netjes en ze leveren uitstekend werk. Toen het ingewikkeld werd met een nieuwe wijn klimaatkast die ze nog niet eerder hadden geïnstalleerd werd de 'genie' opgetrommeld die de kast perfect hebben ingebouwd. Kortom: vakwerk van het begin tot het eind.
FOTO VAN FAM VIJVERBERG
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Ontzettend graag gedaan. En wat is het een bijzonder mooie keuken geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de nieuwe keuken”
Door Thea wubben op vrijdag 1 jul 2022 22
Ik ben erg blij met de nieuwe opstelling van de keuken. Voorheen was mijn keuken klein en niet handig ingedeeld. Het nieuwe ontwerp biedt veel meer ruimte mede door dat er geen afzuigkap is. Deze is nu geïntegreerd in de kookplaat. Prima advies kan nu ook naar buiten kijken als ik sta te koken. De Installatie verliep helemaal naar wens aardige vaklui.
REACTIE VAN THEA WUBBEN
Prima keuken, blij mee.
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Het was leuk om iets anders dan "standaard" te bedenken. Mooi dat het contact met de eettafel en "buiten" er nu is. Het zou aardig zijn om met het toevoegen van een extra foto dit zichtbaar te maken.
REACTIE VAN THEA WUBBEN
Mooi verbinding met buiten en eettafel.
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Petra Mötter op woensdag 29 jun 2022 22
Van het begin tot het eind topservice. Er wordt echt de tijd voor je genomen en goed meegedacht. Het plaatsen van de keuken ging ook fantastisch. Vakbekwame keurige mensen. Het resultaat is nog mooier dan gehoopt!
FOTO VAN PETRA MÖTTER
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Koen Korving op dinsdag 7 jun 2022 22
In april is bij ons een nieuwe Keller keuken geplaatst door de medewerkers van smart design. Zowel over het ontwerp, de voorbereidende werkzaamheden, de plaatsing en de nazorg zijn wij heel tevreden. Zeer vriendelijk en professioneel personeel. Daarnaast heeft Marcel van Noort prachtig stuc en tegelwerk geleverd. Dagelijks genieten we van onze prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastisch eindresultaat”
Door Ineke Brands en Paul Manders op maandag 30 mei 2022 22
Vanaf de eerste kennismaking waren we onder de indruk van het vakmanschap, de persoonlijke benadering en de begeleiding. SmartDesign hanteert een recht door zee, zonder fratsen aanpak. Dat doen ze tijdens het ontwerpen, waar Coen van Gilst ons fantastisch heeft geholpen, en ook tijdens het zeer vakkundig inmeten (dank Raymond !), wat in ons oude 'schots en scheef huis' nogal een uitdaging was. Idem tijdens het plaatsen door Ed en Reginder. Ook de persoonlijke benadering van André als er telefonisch contact was laat zien dat de werkwijze van smart design er een is van een teams waar de liefde voor t vak en het eer stellen in je werk voorop staat. En dat heeft voor ons voor een fantastisch eindresultaat gezorgd. Buitencategorie keukenzaak!
REACTIE VAN COEN VAN GILST
We worden er bijna verlegen van. Maar dank voor de prachtige beoordeling. Het was erg leuk om in het proces mee te denken. En wat hebben jullie een fantastische woonplek! Het zou fijn zijn als er nog een foto bij de beoordeling geplaatst kan worden.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden met de goede service”
Door Gaby Buijs op vrijdag 13 mei 2022 22
De Heer Aren Melissant kwam onlangs langs om een paar deurtjes bij te stellen. Niet alleen werden de deurtjes keurig weer gecorrigeerd, maar tegelijkertijd kregen we ook andere waardevolle adviezen. Onze (showroom) keuken werd eind 2013 afgeleverd en ik herinner me nog goed dat op kerstavond, terwijl ik aan het koken was voor kerstdag, het fornuis het plotsklaps niet meer deed. In paniek Smart Design gebeld met in mn achterhoofd de angst dat ze waarschijnlijk geen tijd meer hadden om te komen op zo korte termijn. Maar....ze kwamen onmiddellijk en losten het probleem snel voor ons op. Aren Melissant herinnerde zich ook nog het voorval met ons fornuis in 2013. We zijn super tevreden met de service van Smart Design. Altijd geruststellend om te weten dat zelfs na zo veel jaar Smart Design nog steeds klaar staat om goede service te verlenen.
FOTO VAN GABY BUIJS
Reactie of foto toevoegen
“Goede service na 14 jaar”
Door Agnes van Buuren op dinsdag 10 mei 2022 22
De heer Aren Melissant van Smart Design kwam vandaag op ons verzoek langs om wederom naar een kapotte ladedemper van een keukenlade te kijken. Keuken in 2008 bij Smart Design gekocht, nog steeds goede service. Helaas niet te repareren, maar kwam wel met een goed advies.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service na 14 jaar”
Door Dick en Clara Rosman op donderdag 5 mei 2022 22
De heer Aren Melissant van Smart Design kwam gisteren op ons verzoek langs om een kleine reparatie uit te voeren aan sluiting van een boven kastje. Daarna heeft hij alle scharnieren even nagelopen en waar nodig bijgesteld. Alles weer tip top in orde. Onze keuken was in 2008 geplaatst door hem en sindsdien hebben we nauwelijks problemen gehad. Het is is nog steeds na 14 jaar een prachtige keuken. Heel hartelijk dank voor de goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Zo blij met mijn keuken”
Door Jeanette Balm op woensdag 4 mei 2022 22
Het is al bijna 1 jaar geleden dat mijn keuken werd geplaatst in mei 2021.
Het advies van Coen was precies wat ik graag wilde. Dat hij mij zou uitdagen, want ik had zelf al veel voorbereid. Zijn expertise, de hele aanpak met vragen aan het begin van het gesprek, waren echt van toegevoegde waarde. Bedankt Coen. De monteurs zijn echt vakmannen. Bij de levering werden wat bevindingen geconstateerd. Bijvoorbeeld wat krasjes op deurtjes. Die werden meteen vervangen. Dat was echt ontzorgen. Met het keukenblad duurde het aanzienlijk langer vanwege de leverancier. Na tussenkomst van Coen en de Directie werd alles geregeld. Heel fijn. Toen de monteurs uiteindelijk het blad hadden vervangen, zeiden zij: "tot de volgende keer." Ik dacht bij de volgende keuken. Nee hoor, als er iets bij gesteld moet worden of iets anders met de keuken aan de hand is, dan kan ik ook bellen. Dat is de nazorg. Ik ben zo blij met mijn keuken. Allemaal bedankt voor jullie service en steun.
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank voor deze mooie beoordeling. We zijn samen door een mooi en inspirerend proces gegaan. Ik leer er iedere keer weer wat van. De oplossing bij de ramen is super geworden. P.s. Het zou fijn zijn als u nog een foto van het eindresultaat wilt toevoegen.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt SmartDesign”
Door Familie Knipping op dinsdag 26 apr 2022 22
Onze eerste vraag was of we de bestaande keuken konden moderniseren. Met behulp van de duidelijke en enthousiaste informatie van André waren we er al snel van overtuigd dat vernieuwen beter was. En we hebben er geen dag spijt van gehad! Het perfecte ontwerp van André, de goede communicatie, de meedenkende montage afdeling en de fijne nazorg (dit is echte nazorg) hebben onze keukenbeleving naar een heel nieuw niveau getrokken. Bedankt SmartDesign!
FOTO VAN FAMILIE KNIPPING
REACTIE VAN ANDRÉ SAS
Bedankt voor de mooie beoordeling, het was een heel fijn proces samen bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jessica Vroegindeweij- Gouweleeuw op vrijdag 22 apr 2022 22
Coen van Gilst heeft ons prettig geholpen met de keuze van een mooie keuken. Coen is ervaren en geeft het aan als iets niet kan of past. De keuken is ook door Smart design keukenstudio geplaatst. Dat is super gedaan. Wij zijn zeer tevreden.
FOTO VAN JESSICA VROEGINDEWEIJ- GOUWELEEUW
+ Toon extra foto van Jessica Vroegindeweij- Gouweleeuw
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank je wel Jessica, fijn dat jullie tevreden zijn. Er zaten wat uitdagingen in de ruimte, maar het eindresultaat is erg mooi geworden. En dat telt.
Reactie of foto toevoegen
“De na-service is top”
Door Monique Penning op woensdag 20 apr 2022 22
Wederom een super service van Smart Design Keukenstudio. Ze hebben ruim 10 jaar geleden een prachtige keuken ontworpen en geplaatst. Maar ook de na-service is top, zelfs nu nog.
Reactie of foto toevoegen
“Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken!”
Door J. Vercouteren op maandag 18 apr 2022 22
Half januari jl.is onze nieuwe Keller keuken geplaatst. +/- 6 weken erna is alles afgerond. ( achterwanden geplaatst en wat laatste kleine zaken afgerond.) Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken! De koof met spotjes is prachtig gemaakt, ook met het verhoogde aanrechtblad ( en de qooker ) zijn we zeer content. Geen spijt om voor onze nieuwe keuken gekozen te hebben voor SmartDesign Keukenstudio
FOTO VAN J. VERCOUTEREN
+ Toon extra foto van J. Vercouteren
+ Toon extra foto van J. Vercouteren
Reactie of foto toevoegen
“Grote klasse”
Door A.M.T. van Ditmarsch op donderdag 7 apr 2022 22
Wij hadden een probleem met een filter tussen het filter en de stoomoven. Keuken was 15 jaar geleden geplaatst. Na een belletje was men snel ter plaatse. De vriendelijke medewerker had het euvel snel verholpen. Na korte tijd kregen via de mail de melding dat er geen rekening zou worden verstuurd en dat een en ander onder de service viel. Dat zie je niet vaak. Grote klasse. Overigens ziet de keuken er na al die jaren nog picobello uit. Dit keukenhuis is een absolute aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Wouter Rijm op dinsdag 5 apr 2022 22
Deskundig advies. Originele ontwerpen, zeer vakkundige en uiterst preciese montage. Perfect.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Fam. van Staalduinen op donderdag 24 mrt 2022 22
Wij hebben hier in 2008 een Kellerkeuken gekocht. Een van de onderdeurtjes kreeg een probleem met de ophanging. De scharnieren zijn keurig door nieuwe vervangen en alles kan weer recht hangen. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi resultaat”
Door Kees en Christof op donderdag 24 mrt 2022 22
Wat begon met de vraag: we willen onze L-vormige keuken vervangen, eindigde dankzij het advies van Coen in een compleet andere indeling en een complete verbouwing. Resultaat: gave nieuwe keuken en veel meer ruimte in onze woonkamer. Ook de installatie en nazorg waren prima geregeld. Dank aan alle medewerkers die voor dit mooie resultaat hebben gezorgd.
FOTO VAN KEES EN CHRISTOF
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank voor jullie review. Het is echt compleet anders geworden dan dat het was. Werkelijk een metamorfose. Heel veel woon- en kookplezier gewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldidge service”
Door P.A. Kneppers op woensdag 23 mrt 2022 22
Onze keuken bevalt ons - na 20 jaar - nog altijd uitstekend. Maar ja, begrijpelijk, er gaat wel eens iets kapot. Zo ook het deksel van de afvalbakken. De afvalbakken staan in een kastje onder het aanrecht. Je kunt dat kastje als een lade openen. De afsluitdeksel zwaait omhoog als de lade Geopend wordt. Maar de onze liet ons na 20 jaar in de steek.
Het repareren van enkele beschadigingen en een nieuw deksel monteren maakte dat het deksel weer soepel kon worden geopend en gesloten. Dit is voor het nieuwe deksel geen probleem meer. Heel knap, geweldig. Dat heet service.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service na 11 jaar”
Door J.C.Uljee op vrijdag 4 mrt 2022 22
De onderkast deur sloot niet 100% (na 11 jaar). De service van Dhr Aren Melissant was zeer goed, scharnieren vervangen.
Reactie of foto toevoegen
“Een super mooie keuken”
Door caroline op donderdag 3 mrt 2022 22
Op onze zoektocht naar een nieuwe keuken bij Smart Design in Maassluis terecht gekomen. Fantastisch geholpen door Olaf Blom met zijn ontwerp. Nu een super mooie keuken. Erg blij met Smart Design! met vr groet Caroline
FOTO VAN CAROLINE
REACTIE VAN ENNO
Bedankt voor de mooie beoordeling! Het is erg mooi geworden. Veel plezier met deze mooie nieuwe keuken en overigens met de hele verbouwing van het huis. Wat een werk is er verzet zeg!
REACTIE VAN OLAF BLOM
Geweldig resultaat, daar kunnen we met z'n allen trots op zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze droomkeuken”
Door Marlise Schouten op dinsdag 1 feb 2022 22
Zeer goed geholpen en meegedacht in verschillende oplossingen voor de nieuwe #droomkeuken. SmartDesign komt haar afspraken na en levert op tijd! Goede en mooie materialen. Vakkundig geïnstalleerd en zeer vriendelijk personeel. Afval wordt keurig gescheiden en opgehaald, dus ook nog duurzaam bezig!
FOTO VAN MARLISE SCHOUTEN
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Fijn dat de keuken opnieuw weer naar jullie zin is. Dank je wel.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is prachtig geworden”
Door Nicky op maandag 31 jan 2022 22
Na twee winkelbezoeken en een super mooi ontwerp door André Sas hebben wij akkoord gegeven op onze keuken. Een groot kookeiland met daarin een vaatwasser, 5-pits kookplaat, grote lades, een wijnklimaatkast en een koperen wasbak met kokendwaterkraan. Bovenop een mooi aanrechtblad van composiet in marmer stijl met een klein vleugje goud er in.

Door al het goede advies en de tijd die voor ons is genomen is onze keuken prachtig geworden. Het is echt een leef gedeelte in de woning geworden. Hartelijk dank voor alles!
FOTO VAN NICKY
Reactie of foto toevoegen
“Koken is echt plezierig en gezellig”
Door Alex en Mariska op vrijdag 28 jan 2022 22
Met dank aan Coen van Gilst die met heel veel geduld net zolang met ons meedacht totdat wij de droomkeuken hadden die we altijd wilden. Met veel plezier experimenteren we met de stoomoven en zijn we blij met ingebouwde afzuiger met de ruime kookplaat. Koken is echt plezierig en gezellig dankzij Smartdesign.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met het eindresultaat”
Door Familie Duncker op dinsdag 25 jan 2022 22
Prachtige keuken geleverd gekregen van een zeer goede kwaliteit. Bij plaatsing werd weliswaar de verkeerde omlijsting geleverd maar dit is zonder problemen keurig opgelost. Complimenten ook voor de monteurs zowel voor het vakmanschap als vriendelijkheid. Punt van aandacht is dat bij het ontwerp van de keuken we wellicht meer creatieve inbreng van de adviseur hadden verwacht. Ander punt van aandacht is de communicatie tussen smartdesign en de aannemer. We hadden gehoopt hierin meer ontzorgd te worden. Uiteindelijk is alles goed opgelost en zijn we heel blij met het eindresultaat.
FOTO VAN FAMILIE DUNCKER
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met de keuken en alles eromheen”
Door Michael & Jennifer op woensdag 15 dec 2021 21
Wij zijn na goede verhalen van vrienden terecht gekomen bij Coen en SmartDesign Keukenstudio. Met de plattegrond van onze woning heeft Coen ons prettig en kundig geholpen, kwam hij met suggesties die out-of-the box waren en dacht ook mee in oplossingen en onze wensen. Hierbij kwam ook de expertise van Coen als interieuradviseur goed van te pas en heeft hij de ruimte van de benedenverdieping voor ons kunnen uittekenen.

Het proces was altijd vriendelijk, goed, geduldig en flexibel. We zijn vaak teruggekomen om kleine en soms ook grote wijzigingen door te voeren in onze keuken, waarbij Coen altijd geduldig en ook eerlijk was en ons ook durfde te 'challengen' op bepaalde keuzes die we wilden doorvoeren. Dit werd als prettig ervaren, omdat we hierdoor echt goed gingen nadenken over bepaalde keuzes.

Levering en montage van de keuken was super, de monteurs werken netjes, zijn kundig en hebben een oog voor detail. Daarnaast is het t.a.v. nazorg prima geregeld, waarbij SmartDesign Keukenstudio altijd bereikbaar en hierin ook denkt in oplossingen.

Al met al zijn wij zeer blij met de keuken en alles eromheen! Nogmaals dank voor je tijd, geduld en kennis Coen! Hierbij Smartdesign Keukenstudio als geheel natuurlijk niet te vergeten!
FOTO VAN MICHAEL & JENNIFER
Reactie of foto toevoegen
“Van a tot z ontzorgen”
Door Stefan op donderdag 9 dec 2021 21
Mede door de hoge score op Qasa zijn wij bij Smartdesign binnengelopen voor een oriëntatiegesprek met André Sas. Wij waren erg te spreken over de showroom en de verschillende mogelijkheden. Er werd goed meegedacht en advies gegeven over de keukenopstelling en keukenapparatuur. Tips zoals een diep werkblad, een brede spoelbak, de voordelen van greeploos werden erg gewaardeerd. Een groot voordeel is dat ze zelf inmeten en monteren. Kortom van a tot z ontzorgen met de kwaliteit van Smartdesign. De keuken is een heerlijke plek waar wij met veel plezier koken en bakken.
FOTO VAN STEFAN
Reactie of foto toevoegen
“SmartDesign Keukenstudio”
Door Carlie Monsanto op woensdag 8 dec 2021 21
Prettig om een keuken te kopen bij SmartDesign. Met professioneel en zeer kundig oog wordt er meegedacht en gekeken om bij jou thuis een droom te verwezenlijken. Een keuken die aan al mijn wensen voldoet. Mijn speciale dank gaat uit naar Coen en Andre.
FOTO VAN CARLIE MONSANTO
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastische keuken”
Door Mark Golubew op donderdag 25 nov 2021 21
Het was een feest om samen met Coen onze keuken te mogen ontwerpen en uiteindelijk te realiseren. Goede ideeën en nieuwe dingen waardoor we een fantastisch resultaat hebben gekregen.
FOTO VAN MARK GOLUBEW
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken die aan onze wensen voldoet”
Door Fam ter Laare op donderdag 25 nov 2021 21
Voor onze nieuw te bouwen woning waren we op zoek naar een mooie keuken die aan onze specifieke wensen zou voldoen. We hebben meerdere gesprekken met een prettige keukenzaak gehad, maar kwamen er toch niet uit. Verder zoekend kwamen we uit bij Smart Design en schoven aan tafel bij Coen van Gilst. Na één prettig inventarisatie gesprek kwam hij enkele weken later met een prachtig ontwerp! Een heel fraaie maatkeuken. Een schot in de roos. Met wat minimale aanpassingen staat deze inmiddels (bijna af) in onze woning. Respect voor het montage team! Wat zijn we er blij mee, en wat is het prachtig geworden. Coen, hartelijk dank voor je creativiteit, eerlijke adviezen en prettige begeleiding!
FOTO VAN FAM TER LAARE
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Jan Jonker op vrijdag 19 nov 2021 21
Per juni 2021 zijn we verhuist naar onze huidige woning, een vrijstaande villa in Pijnacker en zijn na omzwervingen door de regio bij verschillende leveranciers uiteindelijk terecht gekomen bij Coen van Gilst van SmartDesign Keukenstudio in Maassluis. We hadden inmiddels de nodige ervaring met het uitzoeken keukens (dit is onze 3 keuken) en onze verwachtingen / de lat lag daardoor hoog. Dit was geen enkel probleem voor Coen, wij zijn door hem met raad en daad fantastisch geholpen. Hij heeft over verschillende sessies gedurende 3 maanden meegeholpen om de keuken van onze dromen uit te zoeken en te ontwerpen door goed naar onze wensen te luisteren, de juiste vragen te stellen, advies te geven en op de rem te trappen daar waar nodig! Advies heeft zich overigens niet beperkt tot de keuken maar omvatte ook kleurstelling en materiaalgebruik in het algemeen (b.v. gordijnkeuze). Verder hebben we dezelfde type kasten gebruikt als in de keuken om in de woonkamer een TV-meubel te maken waardoor er in het huis een gezellige rust en eenheid is gecreëerd. Het plaatsen van de keuken is naar volle tevredenheid verlopen met weinig problemen en die die er wel waren zijn snel en naar alle tevredenheid verholpen. Wij genieten iedere dag weer van dit prachtig ontwerp wat de blikvanger van ons nieuwe huis is geworden! Wij raden het kopen van een nieuwe keuken 100% aan bij Smart Design! Top!
FOTO VAN JAN JONKER
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Geachte heer en mevrouw Jonker, dank voor uw uitgebreide reactie. Het was een mooi proces om het elkaar uit te dagen het maximale uit de ruimte halen. Ook met de technische vraagstukken die er waren. Het eindresultaat mag er zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige na service en prachtige keuken!”
Door Groenewegen op woensdag 17 nov 2021 21
Keuken laten tekenen en gekocht bij SmartDesign Keukenstudio. Een Keller keuken. Super fijne zaak. Goede service, als er iets was (hoe klein ook) kwam de monteur het bekijken/ repareren/ oplossen. SmartDesign staat voor kwaliteit en goede service.
Super blij dat we gekozen hebben voor SmartDesign, ik zou het iedereen aanraden!
FOTO VAN GROENEWEGEN
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Wat een mooie reactie meneer Groenewegen, hartelijk dank.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10 en een gouden griffel”
Door Fam Stuijts op maandag 15 nov 2021 21
Heel fijn ontvangen op onze eerste afspraak en er werd direct met ons meegedacht.
Geen "verkoop-verhaaltjes", maar een duidelijk en open ervaring. Bedankt André Sas
Ook tijdens het inmeten kregen wij (na het eten van een tompouce) veel info en feedback waar wij veel aan gehad hebben tijdens onze verbouwing, bedankt Raymond Mosselman. De levering en montage zijn werkelijk voortreffelijk verlopen, geen naleveringen en alles perfect afgesteld. Bedankt Martin Boerdan & Aren Melissant ....Toppers ..zelfs al het vuil werd netjes volgens afspraak opgehaald en afgevoerd. Wat ons betreft een dikke 10 en een gouden griffel. Bedankt mensen.
FOTO VAN FAM STUIJTS
REACTIE VAN ENNO
Het eindresultaat is erg mooi geworden. Dank dat wij deze klus (voor de 3e keer alweer) mochten doen! En dank voor deze mooie beoordeling.
Reactie of foto toevoegen
“Wensen vertaald in de keuken”
Door Jos op maandag 8 nov 2021 21
Keuken helemaal naar ons zin! Complimenten voor Coen van Gilst, hij heeft goed geluisterd naar onze wensen en dit in een prachtige keuken weten te vertalen. Erg professioneel van de ontwerp gesprekken tot de kundige monteurs. Vol lof over SmartDesign keukenstudio!
FOTO VAN JOS
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank voor uw mooie beoordeling. De keuken is prachtig geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk en vakbekwaam”
Door Wim en Carola Triel op zondag 7 nov 2021 21
Vanaf het eerste contact hadden we goede klik met Andre. Zijn advies om het kookgedeelte te verplaatsten naar de andere zijde van de keuken was een eye opener. We waren per direct overtuigd van zijn professionaliteit. De klantvriendelijk en vakbekwaamheid van Smart Design gaan hand in hand samen. Vanaf het eerste ontwerp, het inmeten tot het plaatsten van de keuken. Ook de persoonlijke nazorg van Andre geeft je een goed gevoel.
FOTO VAN WIM EN CAROLA TRIEL
Reactie of foto toevoegen
“Na 10 jaar nog service”
Door Isabelle Cogenbach op maandag 1 nov 2021 21
Ik belde met SmartDesign over mijn bestek-la, waarvan de dragers uit de kastenwand waren gekomen en de la niet meer functioneerde. Mijn keuken is al tien jaar geleden geplaatst door hen, maar dit viel toch nog onder hun service, wat ik fantastisch vind. De la-drager is binnen een kwartier vakkundig gerepareerd en bevestigd. Dus alles functioneert weer!! Helemaal blij!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Olga Sprong op donderdag 28 okt 2021 21
Van ontwerp tot en met plaatsing zijn we erg tevreden over de service van Smartdesign. Andre heeft ons gedurende het traject goed geadviseerd en de bouwers van de keuken zijn echte vakmensen. Vriendelijk, klantgericht en maatwerk.
FOTO VAN OLGA SPRONG
Reactie of foto toevoegen
“Al onze verwachtingen overtroffen”
Door Familie Persy op dinsdag 12 okt 2021 21
Wij zijn super tevreden met SmartDesign en zeker de heer van Gilst met het ontwerp van onze keuken. De expertise en de begeleiding naar onze maatwerk keuken was zeer aangenaam en een heel fijn process. Iedereen bij SmartDesign van de verkoop, planning tot aan de montage heeft ontzettend hun best gedaan om onze droomkeuken te verwezenlijken. Ze hebben al onze verwachtingen overtroffen.
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Geachte heer en mevrouw Persy, het heeft wat inspanning gekost, maar keuken en woonkamer zijn fantastisch mooi geworden. Gefeliciteerd. De foto's komen nog.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door D.Bijdevaate op vrijdag 8 okt 2021 21
Van brainstorm tot oplevering : perfect. Oog voor detail, kwaliteit en ..prijs.
FOTO VAN D.BIJDEVAATE
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel en vriendelijk”
Door W. Nederpelt op donderdag 7 okt 2021 21
Uitermate vriendelijk behandeld, zowel met het advies, als de plaatsing en ook met de nazorg. Je voelt je veel meer als alleen een klant in de professionele en vriendelijke behandeling.
FOTO VAN W. NEDERPELT
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is prachtig en ergonomisch”
Door Liesbeth Dirksen op donderdag 30 sep 2021 21
Samen met Coen van Gilst een keuken ontworpen. Geweldige hulp gekregen bij het realiseren van onze wensen. Het plaatsen van de keuken ging deskundig en de monteurs waren ook nog eens zeer vriendelijk. De keuken in ons appartement is de mooiste en meest praktische ruimte in ons huis geworden. Als hobbykok ben ik ieder dag weer blij met mijn prachtige en ergonomische keuken.
FOTO VAN LIESBETH DIRKSEN
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Beste Liesbeth en Ruud, wat een heerlijke keuken is het geworden. Echt een plek om te zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Bijkeuken met een moderne en stoere uitstraling”
Door Wilco Ringeling op vrijdag 24 sep 2021 21
Onze buren hebben ook een keuken van Smartdesign. Ze waren zo enthousiast over het vakmanschap en de service van Smartdesign, dat wij ook een afspraak hebben gemaakt. We waren van plan van onze garage een fitness ruimte maken. Daarvoor wilden we een strakke bijkeuken met veel bergruimte. Dat was niet makkelijk omdat de CV ketel en mechanische ventilatie flink in de weg zaten. Het eindresultaat is veel mooier dan we hadden verwacht. De bijkeuken heeft een moderne en stoere uitstraling die heel goed past bij een fitness ruimte. De CV ketel is prachtig weggewerkt en met een slimme constructie toch goed bereikbaar voor onderhoud. We kunnen Smartdesign van harte aanbevelen. De verhouding prijs kwaliteit is ook prima in orde.
FOTO VAN WILCO RINGELING
Reactie of foto toevoegen
“Positief verrast”
Door Familie Rid op zaterdag 18 sep 2021 21
Vanaf ons eerste gesprek met André Sas tot de plaatsing van de keuken zijn wij zeer verrast door de deskundigheid , het meedenken, secuur werken en de betrokkenheid van Smart Design! Leuk dat André persoonlijk bij ons kwam kijken en tijdens het koken nog tips gaf.
FOTO VAN FAMILIE RID
Reactie of foto toevoegen
“Wederom prima service”
Door Agnes van Buuren op dinsdag 7 sep 2021 21
Na een telefoontje snel de kapotte scharnieren van een keukenkastje vervangen en het stellen van lade / losse geleider uitgevoerd. In 10 minuten uitgevoerd door monteur Arren Melissant, zonder kosten. Keuken 13 jaar geleden aangekocht bij Smartdesign Maassluis. Wederom prima service!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Bob & Liesbeth op woensdag 18 aug 2021 21
Onze Next125 keuken is supernetjes en secuur geplaatst. Speciaal compliment voor Aren Melissant! Service na plaatsing (deurtje stellen) snel en vriendelijk uitgevoerd. Absolute aanrader. Klantvriendelijk bedrijf.
FOTO VAN BOB & LIESBETH
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geadviseerd”
Door Roel Voerman op zaterdag 14 aug 2021 21
Vanaf het begin zijn wij zeer goed geadviseerd door Olaf Blom. Hij heeft een prachtige keuken voor ons ontworpen. Ook de installatie is perfect uitgevoerd. We hebben verschillende installateurs over de vloer gehad en ze waren deskundig, vriendelijk en gezellig! De foto wordt eigenlijk te vroeg geplaatst want we moeten het plafond en de wand bij het raam nog verven en een andere plafond lamp kopen. Maar daar wilde ik niet op wachten. Ben ver boven mijn budget uit gegaan maar het is het helemaal waard!
FOTO VAN ROEL VOERMAN
+ Toon extra foto van Roelvoerman
+ Toon extra foto van Roel Voerman
REACTIE VAN O. BLON
Geachte heer en mevrouw Voerman, Het is erg mooi geworden, hier gaan jullie echt veel plezier van hebben! Met vriendelijke groet, Olaf
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens SmartDesign Keukenstudio
aMaassluis , Mozartlaan 334, 3144 NH Maassluis, tel 010 - 592 02 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.