Feedback
9,8

SmartDesign Keukenstudio

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.smartdesignkeukenstudio.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van SmartDesign Keukenstudio
Bij SmartDesign Keukenstudio streven wij naar slimme oplossingen voor uw keukenontwerp waardoor u meer keuken krijgt voor minder geld. De paperclip in ons logo staat symbool voor de vernuftigheid van SmartDesign Keukenstudio.

Bij ons mag u er gerust een paar nachtjes over slapen voordat u uw keuze maakt. U schaft nou eenmaal niet regelmatig een nieuwe keuken aan, u wilt zeker zijn van uw keuze en dat begrijpen wij. U bent dan ook van harte welkom in ons SmartDesign center in Maassluis om dit zelf te ervaren en u te laten inspireren door onze veelzijdige keukens.
Ervaringen
Er zijn 357 ervaringen over SmartDesign Keukenstudio. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren303 ervaringen
4 sterren20 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Een prachtige strakke keuken”
Door Henk en Anne-Marie Rietveld op maandag 15 apr 2024 24
op aanraden van goede vrienden zijn wij terecht gekomen bij Smart Design Keukenstudio. Uitstekend geadviseerd door Coen van Gilst. Het eindresultaat is een prachtige strakke keuken geworden met kookeiland die aan al onze wensen voldoet. Coen is zelf nog naar het eindresultaat komen kijken wat wij zeer hebben gewaardeerd. Bedankt.
FOTO VAN HENK RIETVELD
+ Toon extra foto van Henk Rietveld
+ Toon extra foto van Henk Rietveld
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Fijn om dit te lezen. De keuken past prachtig in het totaal interieur. Een heerlijke leefkeuken lekker centraal. Heel veel kookplezier gewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Saskia en Dirk-Jan 't Hoen op donderdag 11 apr 2024 24
Fijn geholpen door Coen van Gilst. Dacht goed mee toen wij een wijzig aanbrachten in het plan. Altijd vriendelijk, vol ideeën en bereid om mee te denken. Levering en plaatsing van de keuken is prima verlopen. Jeroen is een supermonteur. Smart Design komt zijn afspraken na. Is er iets dan wordt dit adequaat en snel opgelost.
FOTO VAN SASKIA EN DIRK-JAN 'T HOEN
+ Toon extra foto van Saskia en Dirk-Jan 't Hoen
+ Toon extra foto van Saskia en Dirk-Jan 't Hoen
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank voor jullie reactie. Het is een prachtige keuken geworden met strakke lijnen. Precies zoals we voor ogen hadden. Geniet ervan.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Dick en Corien Vlasblom op woensdag 3 apr 2024 24
Wij hadden een probleem met onze keuken uit 2018 dat we zelf hadden veroorzaakt. We hebben dat voorgelegd aan Andre Sas. Hij heeft zeer goed met ons meegedacht en heeft uiteindelijke een oplossing gevonden. We zijn bijzonder tevreden over SmartDesign. Top service!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Peet van Dorp op woensdag 20 mrt 2024 24
Zeer goed geadviseerd door Coen van Gilst en ook de montage en de gehele uitvoering perfect gerealiseerd.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm genieten van onze nieuwe keuken”
Door Fief Paelinck op maandag 11 mrt 2024 24
Onlangs is bij ons een keuken geplaatst door SmartDesign Keukenstudio. We zijn zeer tevreden over het hele proces en over het uiteindelijke resultaat. We zijn goed geholpen in de ontwerpfase waardoor er een mooi ontwerp is gekomen die aan onze wensen voldoet. Daarnaast liep de uitvoering vlekkeloos. SmartDesign werkt samen met aannemer Kees den Bok. Zij zijn goed op elkaar ingesteld en wij hoefden nergens tussen te komen. Alles is uitgevoerd binnen de afgesproken tijd.
En nu genieten we enorm van onze nieuwe keuken!
FOTO VAN FIEF PAELINCK
+ Toon extra foto van Fief Paelinck
+ Toon extra foto van Fief Paelinck
REACTIE VAN STIJNIE BAKKER
Dank voor deze mooie woorden. Fijn dat jullie het net als ons als een fijn proces hebben ervaren. De keuken sluit mooi aan bij de stijl van de rest van de woning en is erg praktisch ingedeeld en ingericht. Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Claire Maree op zondag 3 mrt 2024 24
Een hele fijne ervaring bij Smart Design. Wij zijn enorm goed geholpen door Stijnie bij het ontwerpen van de keuken, waardoor de keuken naast de gewenste uitstraling ook nog eens super functioneel is. De mooie showroom in Maassluis is behulpzaam bij het maken van keuzes. Ook het daadwerkelijke afroepen en monteren verliep soepel, alles keurig op tijd. SmartDesign is een echte aanrader!
FOTO VAN CLAIRE MAREE
+ Toon extra foto van Claire Maree
+ Toon extra foto van Claire Maree
REACTIE VAN STIJNIE BAKKER
Bedankt voor de mooie woorden. Het was een prettig proces. De keuken past perfect in de ruimte en bij de stijl van de inrichting. Het is een plaatje worden in jullie nieuwe prachtige woning. Veel woon en kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Bijkeuken/ wasruimte / pop-up baby kamer”
Door Franny van Linschoten op woensdag 28 feb 2024 24
We hebben het hele proces van aankoop tot plaatsing als zeer prettig en professioneel ervaren. Dhr Coen van Gils kon direct visualiseren wat we bedacht hadden en het is nog mooier afgewerkt dan we ons konden voorstellen. Vooral de after sales maakte indruk! En dat is uiteraard net zo belangrijk want...... Na de montage kwam de monteur met een melding van een beschadiging en dat het deurtje opnieuw besteld was. Het heeft een week geduurd voordat ik het deukje gevonden had en dat was ik nog ingelicht. En binnen een paar weken werd het deurtje vervangen. Zelf ben ik niet zo van een afspraak maken, toch ben ik om. Er was alle tijd voor ons en heerlijke koffie!
FOTO VAN FRANNY VAN LINSCHOTEN
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank voor deze mooie reactie. Fijn dat u deze ervaring deelt.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service na jaren bij bestaande keuken”
Door Monique Bezemer op zaterdag 24 feb 2024 24
Na al die jaren nog steeds geweldige service. Toppie en goede aanrader. Mijn dank aan Raymond Mosselman
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken en goede service”
Door Kelly Barbier op donderdag 22 feb 2024 24
Wij waren 4 jaar geleden al erg te spreken over SmartDesign Keukenstudio maar vandaag is wederom bevestigd waarom. Na 4 jaar kwamen wij er achter dat er een probleem was met de laklaag van onze fronten. Ik ben heel prettig en snel geholpen door Petra bij dit probleem. De conclusie was dat in ons geval nieuwe fronten zouden worden geleverd. Net als 4 jaar geleden ben ik erg te spreken over de monteurs die dit bij ons hebben uitgevoerd. Onze keuken ziet er weer uit als nieuw. Wat ik ook een enorm pluspunt vind is dat de mannen ook rekening houden met de rest van je spullen, geen beschadigingen, spullen worden netjes afgedekt en achteraf opgeruimd. Mochten wij in de toekomt een nieuwe keuken nodig hebben zouden wij zonder twijfel een beroep doen op SmartDesign Keukenstudio!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de nieuwe keuken”
Door Familie Dijkxhoorn op dinsdag 13 feb 2024 24
Zeer goed geholpen door dhr. Mosselman. Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen en prima advies gegeven. De keuken is dan ook precies geworden zoals wij het bedoelde. Wij zijn er dan ook erg blij mee.
FOTO VAN FAMILIE DIJKXHOORN
+ Toon extra foto van Familie Dijkxhoorn
REACTIE VAN RAYMOND MOSSELMAN
Dank voor jullie mooie worden!
Ik vond het gehele traject van jullie eerste bezoek, wensen invullen, samen tot een mooi ontwerp komen, en uiteindelijk de oplevering van de keuken een mooi proces en en het eindresultaat mag zeker gezien worden!
Ik wens jullie ontzettend veel kookplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door fam. van Erk op zondag 4 feb 2024 24
Ons doel was een NEX125 keuken voor onze nieuwbouw woning. We zijn bij 3 verschillende vergelijkbare zaken geweest waarbij SmartDesign de doorslag heeft gegeven. Niet vanwege de prijs maar door het luisteren, meedenken en adviezen van Dhr. Coen van Gilst. We hebben van beide kanten in 4 sessies argumenten uitgewisseld om te komen tot een voor ons best mogelijk ontwerp. Het voordeel van Dhr. van Gilst is dat hij een achtergrond heeft als interieurontwerper welke kennis je er gratis bijkrijgt. Hij is scherpzinnig, vindingrijk maar niet dwingend, iets wat we als zeer plezierig hebben mogen ervaren. De uiteindelijke keuken is geplaatst door een vakkundig team zonder verrassingen, al met al zijn wij zeer tevreden met het resultaat. We hopen hier nog jaren van te kunnen genieten.
FOTO VAN FAM. VAN ERK
+ Toon extra foto van fam. van Erk
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank voor uw lovende reactie. De keuken is mooi geïntegreerd in de ruimte. Precies zoals we voor ogen hadden. Dank ook voor prettige samenwerking. Veel leef- en kookplezier gewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Fam. de Lange op woensdag 17 jan 2024 24
Wij zijn ontzettend tevreden over onze nieuwe keuken. Vanaf het 1e adviesgesprek t/m de oplevering/installatie van de keuken is er zeer hoge kwaliteit geleverd: heel vakkundig en professioneel, meedenken in oplossingen, rustig, vriendelijk, netjes, voorzichtig en respectvol.
FOTO VAN FAM. DE LANGE
+ Toon extra foto van Fam. de Lange
+ Toon extra foto van Fam. de Lange
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Het was een stevige uitdaging om alles passend te krijgen. Zeker met behoud van de bestaande schouw. Maar ook nu weer gelukt. Met elkaar hebben we in een ultieme inspanning het maximale uit een compacte ruimte weten te halen. De serieuze uitdaging om een passende afzuigunit in de schouw te krijgen is gelukkig prima gelukt. Met dank ook aan onze creatief meedenkende monteurs. Veel gebruiksplezier gewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige en praktische keuken”
Door Annette op zondag 14 jan 2024 24
Wij hebben voor de 2e keer gekozen voor Smartdesign keukenstudio. De ervaring met onze vorige keuken leert dat de service achteraf uitmuntend is. Het ontwerp van de keuken is tot in de kleinste details doordacht. De keuken is het uitgangspunt geweest voor de verdere indeling en inrichting van ons huis. Smartdesign keukenstudio heeft hierin een grote bijdrage geleverd. Wat hebben we een prachtige en ook praktische keuken!
FOTO VAN ANNETTE
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank voor je lovende woorden Annette. Een heerlijke woonkeuken, precies (nog mooier) zoals jullie voor ogen hadden. Het totaal is werkelijk af! Een hele fijne sfeervolle omgeving om te werken en te relaxen. Super!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Michelle op zaterdag 13 jan 2024 24
Onwijs blij met onze keuken. Echte eyecatcher midden in onze woonkamer. Wij zijn fantastisch geholpen door Stijnie. Uitgebreid de tijd genomen om al onze wensen door te spreken. Toen de 3D tekening werd gepresenteerd waren we om. De werkelijke situatie ziet er precies uit zoals die tekening. Eerlijke communicatie en transparant. Plaatsing verliep soepel en ook de service na is ook top. Conclusie: Wij zijn erg tevreden.
FOTO VAN MICHELLE
REACTIE VAN STIJNIE
Bedankt voor deze mooie woorden. De keuken staat mooi centraal in jullie woonkamer en past erg goed bij de stijl van het interieur. Fijn dat jullie het gehele proces als prettig hebben ervaren. Ook de montage en de na service.

Heel veel kook en woonplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Ed en Cobie Bergmans op zaterdag 13 jan 2024 24
Fijne zaak met goede kwaliteit materialen. Oude keuken zorgvuldig verwijderd binnen 1 dag en nieuwe onderdelen werden dezelfde dag geleverd. Deze werd in 2 dagen keurig geplaatst door 2 vakmensen. Alles ging in goed overleg en werd netjes opgeruimd en opgehaald. Wij zijn heel erg tevreden met onze nieuwe keuken en over alle werknemers van Smart Design.
FOTO VAN ED EN COBIE BERGMANS
+ Toon extra foto van Ed en Cobie Bergmans
+ Toon extra foto van Ed en Cobie Bergmans
REACTIE VAN EDWIN BLOM
Dank voor de lovende woorden. Het eindresultaat van de keuken is heel mooi geworden en past perfect in de ruimte van de woning. Heel veel kookplezier gewenst!
Reactie of foto toevoegen
“We raden dit bedrijf van harte aan!”
Door Sarah & Grethe op woensdag 10 jan 2024 24
Droomkeuken gerealiseerd door keukenstudio SmartDesign :) We raden dit bedrijf van harte aan! We hebben een ander huis gekocht om onze droomkeuken te kunnen realiseren. Een fijne plek voor culinaire hoogstandjes en een kookeiland om samen aan te genieten met familie en vrienden. Dit is gelukt dankzij de kennis, luisterend oor en het vakkundige advies van Coen van Gilst. Gastvrijheid, transparantie over de prijs (oprecht geen enkel addertje onder het gras of stress over onderhandelen), keurig binnen ons budget en superveel mogelijkheden qua keukenontwerp en stijlen maakten dat onze keuken samenstellen en kopen een feestje werd :). We zijn een aantal keren langs geweest voor een gesprek en ontwerpsessies, hebben op vrijdagavond ontzettend lekker mogen mee eten en omdat onze verbouwing wat langer duurde hebben we steeds prettig contact gehouden met Coen over gewenste leveringsdatum. Het inmeten door Raymond was erg prettig, veel vakkennis en spontaan gedeelde adviezen over bijv nemen van 3 fasen stroom ed, heel fijn! Ons blad heet Evora Ceramics Proteus Silk en we hebben apparatuur van V-Zug en Siemens. De betaling verliep prettig via 'SAFE betalen'. Hierdoor heb je garantie en zekerheid rondom de betalingen. De plaatsing van de keuken gebeurde vakkundig. Coen is langs geweest om de keuken te bezichtigen en te inspecteren. We willen SmartDesign, Coen en ook het plaatsingsteam hartelijk danken dat ons vertrouwen in jullie 100% is waargemaakt. Twijfel niet en ga langs voor een kennismakingsgesprek!
FOTO VAN SARAH & GRETHE
+ Toon extra foto van Sarah & Grethe
+ Toon extra foto van Sarah & Grethe
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank je wel voor de complimenten. Fijn dat jullie het proces zo transparant en relaxed ervaren hebben. Het heeft inderdaad allemaal wat langer geduurd dan verwacht. Maar het is wel prachtig geworden. Genieten met volle teugen.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan geweldig”
Door Henri op dinsdag 9 jan 2024 24
Door onze eerdere ervaring met Coen van SmartDesign, was het voor ons meer dan logisch om door Coen een keuken voor ons nieuwe huis te laten ontwerpen. Hierbij was met name de zichtlijnen en de combinatie van ronde en rechten vormen, een uitdaging in het ontwerp. Het uiteindelijke resultaat is dan ook meer dan geweldig. Coen en het montageteam hebben zichzelf overtroffen.
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank voor deze mooie reactie. In het echt ziet de keuken er nog mooier uit. Een geweldige blikvanger bij binnenkomst. Maar niet alleen de keuken, heel het interieur straalt rust en warmte uit. Dik compliment ook voor de verlichting.
FOTO VAN COEN VAN GILST
+ Toon extra foto van Coen van Gilst
+ Toon extra foto van Coen van Gilst
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Anita op dinsdag 26 dec 2023 23
In één woord geweldig. Coen is echt een topper en voelt de mensen goed aan. In deze tijd heel bijzonder maar bij SmartDesign van het begin tot het einde, communicatie, inmeten en het plaatsen van de keuken in één keer goed daar worden we blij van.
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank je wel Anita. Fijn om te horen. Het zou mooi zijn als je een foto van de keuken toe wilt voegen aan de beoordeling. Zo'n mooie keuken mag toch gezien worden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door Theo van Bodegom op maandag 18 dec 2023 23
Nieuwe keuken: alles goed gemeten en geregeld. Alles was compleet en prima gemonteerd. Goede service en informatie.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Jacco Valk op donderdag 14 dec 2023 23
Een hele mooie zaak met zeer kundige mensen, die goed advies geven. Een prachtige keuken gekocht voor een mooie prijs. Verder een zeer vakkundige installatie van de keuken. Een aanrader!
FOTO VAN JACCO VALK
+ Toon extra foto van Jacco Valk
REACTIE VAN ENNO
Dank voor uw lovende woorden! Ook leuk om de transformatie van de woning te volgen. Het is/wordt heel fraai en licht. Wij wensen u veel woon- en kookplezier.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige en praktische keuken”
Door Karin van Heijzen op zaterdag 9 dec 2023 23
Bij het ontwerpen van onze nieuwbouwwoning is de woonkeuken de centrale ruimte geworden. In deze ruimte wilden wij graag een lichte, strakke, maar toch warme keuken. Bij ons eerste bezoek (sep-2021) aan SmartDesign Keukenstudio zijn wij zeer prettig en vakkundig geholpen. Er is een mooi ontwerp voor de keuken gemaakt (incl. technische tekeningen en 3D images). Aangezien het bouwproces nog wel een poosje op zich zou laten wachten was er de mogelijkheid dit ontwerp te kopen en konden wij - indien gewenst - ook nog elders gaan kijken. Wij hebben van die vrijheid geen gebruik gemaakt; het was prettig zaken doen met SmartDesign. Na de eerste afspraak volgde er nog een aantal waarbij veranderende inzichten het ontwerp op kleine details deden veranderen. Uiteindelijk is de keuken in okt-2023 door zeer ervaren, vakkundige en vriendelijke monteurs naar volle tevredenheid geplaatst. Het is een prachtige en praktische keuken geworden waar wij heel blij mee zijn.
FOTO VAN KARIN VAN HEIJZEN
+ Toon extra foto van Karin van Heijzen
+ Toon extra foto van Karin van Heijzen
REACTIE VAN ENNO
Wat een prachtige keuken is het geworden en zo ook jullie nieuwe woning op die schitterende locatie. Wij wensen jullie heel veel woongeluk!
Reactie of foto toevoegen
“Dank voor het team van SmartDesign”
Door Peter Keur op woensdag 8 nov 2023 23
Het verkoop advies van Aart de Kanter kwam voor mij heel betrouwbaar over en heeft mij doen besluiten om opdracht te geven. En de opdracht is volledig naar wens en volgens afspraak uitgevoerd! Dank voor het team van SmartDesign
FOTO VAN PETER KEUR
REACTIE VAN AART DE KANTER
Dank je wel Peter, de keuken is erg mooi geworden en past prachtig in het totaal interieur. Heelveel woon- en kookplezier gewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door Matthy Klein Haneveld-Rodenburg op woensdag 8 nov 2023 23
Wij hebben in 1995 een groene, greep loze Sie Matic keuken met zwarte accenten door jullie laten installeren. Een paar weken geleden heb ik contact gezocht omdat de apothekerskast niet goed meer loopt. Er naar komen kijken was geen enkel probleem, was jullie antwoord. Afspraak hiervoor gemaakt en heel goed naar mijn wens w.b. dag geluisterd. Op de afgesproken dag en tijd hebben 2 service monteurs ernaar gekeken en nu loopt de apothekerskast weer naar wens. Ik vind het heel bijzonder dat we 28 jaar na plaatsing van onze keuken deze service van jullie hebben ontvangen, dank je wel!
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Fam. W. van Geest op dinsdag 31 okt 2023 23
Ons oog viel direct op de next125 keuken. In samenwerking met Coen een absolute topper binnen in huis gehaald. Alles op de juiste plaats en hoogte. Een lange voorbereiding heeft zijn vruchten afgeworpen, mede door het deskundige advies van Coen. Niets was teveel! Een dikke 10 waard.
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Geachte heer en mevrouw van Geest, Dank voor uw mooie beoordeling. We zien terug op een creatief proces waarbij de foto's laten zien hoe het eindresultaat fantastisch geworden is. Heel veel leef- en kookgenot toegewenst.
+ Toon extra foto van Coen van Gilst
+ Toon extra foto van Coen van Gilst
REACTIE VAN DILEK
Prachtig uw keuken! Wij willen ook een next eiland op poten met een vaatwasser achter de spoelbak tegen een keukenwand. Wat is uw ervaring hiermee? Is het praktisch?
REACTIE VAN VAN GEEST
Onze ervaring is dat dat helemaal top is, opruimen van de vaatwasser gaat super zo! Aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Remy op zaterdag 28 okt 2023 23
Onlangs onze eerste keuken gekocht, SmartDesign Maassluis was lekker dichtbij.
We hadden gelijk een goed gevoel. Een schitterende winkel, lekkere koffie, goed advies en handige tips (bedankt Raymond). We zijn niet eens verder gaan kijken en het is prachtig geworden.
REACTIE VAN ENNO
Dank voor deze mooie review, Remy! Het is een prachtige goed ingedeelde keuken geworden, die perfect past in de woning. Wij wensen jullie veel woon- en kookplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over de service”
Door R.Snippe op donderdag 26 okt 2023 23
In 2018 keuken bij Smart Design gekocht en laten plaatsen. Na meer dan 5 jaar belde ik hen, omdat een led-lamp het niet meer deed en ik zelf niet wist hoe dit te verhelpen. Ik vroeg slechts advies, maar men bood direct aan kosteloos een monteur te sturen. Twee dagen later al kwam de monteur en wist snel het probleem te verhelpen! Zeer tevreden over de snelle en coulante behandeling.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Michiel Pouderoijen op zaterdag 14 okt 2023 23
Na veel denk- en tekenwerk en diverse gesprekken over onze nieuwe keuken bij verschillende bedrijven op een zaterdagnamiddag bij SmartDesign Keukenstudio naar binnen gelopen. Eigenlijk zonder heel hoge verwachtingen. Gesprekken bij andere keukenbedrijven verliepen prettig, maar de oplossingen spraken ons toch niet zo aan. We waren op zoek naar een eenvoudige, strakke keuken zonder poespas, waar de focus helemaal op artisanaal koken met verse producten zou kunnen liggen. Geen showkeuken, maar een praktische werkkeuken. Omdat de keuken in de woonruimte zou komen moest deze een niet te opvallende, 'huiselijke' uitstraling krijgen. Hoewel we zelf uitgesproken ideeen hadden heeft Olaf ons uitstekende suggesties gedaan voor o.a. kleuren, de hoge kast en de werkbladen. Onze discussies waren soms pittig, interessant en altijd respectvol en prettig en hebben daarmee bijzonder bijgedragen aan het prachtige resultaat. 3 eenvoudige en functionele, niet te grote volumes zonder ingewikkelde hoeken. Het plan werd vervolgens heel precies uitgetekend, volgens onze wensen in de maatvoering van het huis, en in een fotorealistische weergave gegoten (de beste die wij gezien hebben!). Omdat we het huis nog wilden opknappen hadden we de levering een paar maanden uitgesteld. In de tussenperiode werden we goed op de hoogte gehouden van de status van onze bestelling. Toen de keuken uiteindelijk in elkaar gezet werd waren we aangenaam verrast door de monteurs. Ze waren zeer precies, maakten voortdurend schoon tijdens het werk en misschien wel het belangrijkste: zelden lieden gezien de laatste tijd die zichtbaar zo veel plezier in hun werk hebben! Enige minpuntje was dat doordat we hadden laten stuccen het aanrechtblad niet meer helemaal pastte en dat we graag bij de daarna noodzakelijke keuze uit 2 mogelijke oplossingen wat meer begeleiding hadden gehad. De oplevering verliep geheel probleemloos. In het RVS werkblad zat een vlekje, dat werd door de monteur zelf gemeld hoewel wij het eigenlijk niet zo belangrijk vonden. Er zullen nog vele vlekken volgen! We zeggen wel eens tegen elkaar dat het net lijkt of de keuken altijd in het huis heeft gezeten, zo vanzelfsprekend past deze bij het huis en bij onze smaak en zo praktisch is ze in het gebruik. Onze complimenten, Olaf. Kortom, we kunnen SmartDesign Keukenstudio van harte aanbevelen!
FOTO VAN MICHIEL POUDEROIJEN
+ Toon extra foto van Michiel Pouderoijen
+ Toon extra foto van Michiel Pouderoijen
REACTIE VAN OLAF BLOM
Dank voor de lovende woorden!
Het was een fijne samenwerking. Erg leuk om te zien hoe we iets bedenken op tekening, en hoe dat dat in de werkelijkheid zó overeenkomt.
Ik wens jullie veel kookplezier.
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijk dank”
Door Arie en Ria Vroombout op donderdag 5 okt 2023 23
Het is een feestje geweest om een keuken te kopen bij SmartDesign. Wij zijn hartelijk ontvangen door André. Vervolgens met een prachtig ontwerp van onze keuken verrast door Aart. Daarna met perfect meet-. voorwerk en het plaatsen van de keuken door geweldige vakmensen, namelijk Raymond, Martin, Remco, Aren en Rycendor. Hartelijk dank.
FOTO VAN ARIE EN RIA VROOMBOUT
+ Toon extra foto van Arie en Ria Vroombout.
REACTIE VAN AART DE KANTER
Beste Arie en Ria, bedankt voor deze geweldige positieve reactie, het resultaat mag er dan ook zijn, het sluit perfect aan op de gehele sfeerbeeld van jullie woning en nu genieten van jullie keuken!!
Reactie of foto toevoegen
“Afhandeling van opleverpunten kan beter”
Door Jan-Willem en Ilze op dinsdag 3 okt 2023 23
Op basis van de goede reviews zijn wij bij SmartDesign terecht gekomen voor een Next125 keuken. Nette winkel, goede sfeer en niet opdringerig personeel. We wisten al redelijk goed wat wij wilden, een L-keuken vanuit keramiek (NX950 betongrijs) en een kastenwand met Sensiq (NX240 Lava zwart). Na de aankoop bleek dat de vaatwasser niet op de beoogde plek geplaatst kon worden i.v.m. de keramische zijpanelen, we hebben deze op een andere positie moeten plaatsen. Jammer maar dit blijkt in de praktijk gelukkig ook prima te werken. De keuken is inmiddels drieënhalve week geleden geplaatst en ziet er geweldig uit. Maar tijdens een nadere inspectie en het inruimen blijken er best wel wat (8) opleverpuntjes te zijn, deels productie-gerelateerd en deels door ons inziens een wat haastige montage, er moest nog een andere klus afgemaakt moest worden. Alles besproken met de service/planner, een erg aardige meneer die aangeeft dat het opgelost gaat worden, alleen horen wij niet wanneer. Wij moeten zelf bellen en mailen over de status, maar het blijft stil. De verkoper gaf bij de opdracht aan dat hij zelf de keuken zou komen opleveren, maar er is geen enkele reactie meer geweest ook niet na de melding van bovenstaande punten en ander mailverkeer, dat vinden wij jammer. Alle mensen, zeker ook de monteurs, waar wij contact mee heb gehad zijn vriendelijk, alleen lijkt het erop dat na de oplevering en een volledige betaling dat de klant toch wat minder serieus genomen wordt. Dus een fijne keukenwinkel met goed personeel, alleen hadden wij er meer van verwacht op basis van de andere reviews. Hopelijk komt het goed en kunnen wij snel 100% gaan genieten van onze mooie keuken.
REACTIE VAN JAN-WILLEM EN ILZE
Punten zijn verholpen, leuk om nog even een foto te delen!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze nieuwe keuken”
Door fam Fakkel op donderdag 28 sep 2023 23
Wij waren op zoek naar een nieuwe keuken en door de goede reviews bij smartdesign keukenstudio uitgekomen. Gelijk een goed gevoel. We zijn keurig en vakkundig geholpen door Coen met het ontwerp en de indeling van onze keuken. Ook de plaatsing ging naar volle tevredenheid. Alles is keurig en zonder beschadigingen geplaatst door vakmensen. Kortom wij zijn zeer tevreden en erg blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN FAM FAKKEL
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank voor uw reactie. Fijn dat er zo veel werkruimte is ontstaan door de diepere werkbladen. Je staat hier met plezier te kokkerellen.
Reactie of foto toevoegen
“Eigenlijk 6 sterren”
Door Andre & Astrid op woensdag 27 sep 2023 23
We waren na 20 jaar wel weer toe aan een nieuwe keuken maar waar ga je beginnen? Middels de ervaringen op Qasa terechtgekomen bij SmartDesign keukenstudio. Afspraak gemaakt en met een schets richting Maassluis. We werden vriendelijk geholpen door Aart de Kanter. Uiteindelijk gingen we met een mooie tekening de deur weer uit. Er werd prima met ons meegedacht. Na nog een paar aanpassingen de knoop doorgehakt. We gaan ervoor. Ook het leidingwerk en een nieuwe groepenkast werd door hen verzorgd. Uiteindelijk was het zover en ze gingen van start. Wat een vakmensen zijn dat. Voor elk "probleem" hadden ze een oplossing. Uiteindelijk is het een hele mooie keuken geworden, precies zoals we hadden geacht en zoals deze op de tekening stond. Vooral de koffiecorner en de wijnklimaatkast is het pronkstuk in deze keuken. Medewerkers van SmartDesign hartelijk dank voor het hele proces. Vanaf de tekening tot aan de laatste afwerking. Vakwerk hebben jullie geleverd.
FOTO VAN ANDRE & ASTRID
+ Toon extra foto van Andre & Astrid
+ Toon extra foto van Andre & Astrid
REACTIE VAN AART DE KANTER
Bedankt voor jullie fijne reactie en dat jullie interieur-project geslaagd is en nu genieten!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door René van Gorp op maandag 18 sep 2023 23
De plaatsing van onze keuken was fantastisch! Het begon al met het vriendelijke personeel dat vanaf het begin naar onze wensen luisterde en zelfs een gedetailleerde vragenlijst vooraf met ons doornam. Ze dachten actief mee over de beste indeling van onze keuken, en dat merkten we wanneer het vakkundig werd geplaatst. Kleine problemen werden snel en correct opgelost, waardoor we een prachtig eindresultaat kregen. Wat ons echt aangenaam verraste, was dat ze persoonlijk langskwamen om alles te controleren en ervoor te zorgen dat we tevreden waren. Onze Smart Design keuken is helemaal naar wens.
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank je wel René. Als we het over een woon-leefkeuken hebben staat die van jullie in de top-10. Een heerlijke ruimte en fijne sfeer!
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Stefan en Debby op dinsdag 12 sep 2023 23
We zijn van advies tot en met plaatsing van de keuken heel goed begeleid en geholpen. Aan alles is gedacht, juist de dingen waar je zelf niet bij stilstaat, wordt aan gedacht. De service van Smart Design is echt top!
REACTIE VAN STIJNIE
Bedankt voor de mooie woorden. Fijn dat jullie het proces als prettig hebben ervaren. Jullie keuken is super geworden en aan alles is gedacht.

Veel kookplezier in de nieuwe keuken, geniet ervan!
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldige Next125 keuken”
Door Tariq Santoe op vrijdag 1 sep 2023 23
Voor onze nieuwbouw waren we opzoek naar een keuken met specifieke wensen. Bij veel keukenboeren niet geslaagd tot we belande bij SmartDesign Keukenstudio. Hier zijn we met open armen ontvangen door Coen van Gilst, we voelde ons gelijk op ons gemak. Er werd goed geluisterd naar onze wensen, voorkeuren en wat ons budget was. Behalve de keuken en de ruimte waar deze geplaatst zou worden, is er ook meegedacht en geadviseerd hoe bepaalde ruimtes in te delen zodat er een goede samenhang was. We hebben alle adviezen van Coen goed kunnen gebruiken! Nu zijn we in het bezit van een geweldige Next125 keuken volledig naar onze smaak!
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank voor deze reactie. Maar jullie hebben zelf heel veel tijd en energie gestoken in de samenhang van het geheel en de materiaaltoepassingen. Vanuit mijn interieur achtergrond kon ik mooi een beetje meehelpen. Het eindresultaat is super. En dat geld niet alleen de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Alles verliep erg soepel”
Door Nicole Ammerlaan op vrijdag 1 sep 2023 23
Coen heeft een heel mooi ontwerp gemaakt voor onze nieuwe keuken. Het proces van ontwerp tot plaatsing verliep erg soepel en een tussentijdse aanpassing was ook geen probleem. We zijn dan ook zeer blij met de nieuwe keuken en komen zeker terug bij SmartDesign Keukenstudio.
FOTO VAN NICOLE AMMERLAAN
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank je wel Nicole en Aad, er zijn maar weinig bedrijven die zo'n multifunctionele ruimte hebben, met zo'n gave keuken. Als ik nog eens een feestje moet vieren meld ik me bij jullie.
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar lof”
Door Jan willem Doelman op woensdag 23 aug 2023 23
Wij hebben een keuken gekocht bij Smartdesign Keukenstudio in maart en deze is half augustus geplaatst. In de tussen liggende periode heel fijn contact gehad kregen altijd snel en duidelijk antwoord. Bij de plaatsing kwamen er twee monteurs wat een vaklui waren dit. Alleen maar lof voor dit bedrijf
FOTO VAN JAN WILLEM DOELMAN
+ Toon extra foto van Jan willem Doelman
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Fijn te horen dat alles voorspoedig verlopen is. Over 3 weken kom ik het eindresultaat bekijken. Op de foto ziet het er al heel fraai uit, de werkelijkheid is meestal nog mooier. Dank voor de fijne samenwerking.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met onze mooie keuken”
Door Familie Brink op vrijdag 18 aug 2023 23
Mooie keuken ontworpen, goed advies, meedenken, installatie van keuken ook goed. Alle medewerkers zowel ontwerper, bezorgers keuken en installateurs super nette en vriendelijke mensen. Wij zijn super blij met onze mooie keuken.
FOTO VAN FAMILIE BRINK
+ Toon extra foto van Familie Brink
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank voor uw fijne reactie. Het is inderdaad erg mooi geworden. De keuken doet het erg goed in jullie industriële omgeving. Veel kookplezier gewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Ruud van der Ploeg op donderdag 17 aug 2023 23
SmartDesign / Coen van Gilst heeft onze droom verwezenlijkt. Het was Coen al snel duidelijk dat de keuken een centrale plek in ons nieuwe huis moest zijn. De geplaatste keuken heeft onze verwachtingen overtroffen. De monteurs hebben de keuken zeer netjes geplaatst. Het hele plaatje klopt. We zijn er zeer blij mee. SmartDesign.... een echte aanrader!
REACTIE VAN COEN VAN GILST
De keuken als de centrale plaats in huis. Zo zien we het graag. Wat heerlijk veel werkruimte hebben jullie op het eiland. Ook mooi contact met de eettafel en zitgroep. Chapeau.
Reactie of foto toevoegen
“Een grote pluim”
Door Richard Stadt op donderdag 17 aug 2023 23
Vanaf de binnenkomst tot aan het thuisbezoek het is allemaal hartelijk, gastvrij maar vooral professioneel. We zijn erg goed geholpen, er is creatief meegedacht zowel in de bruikbaarheid van de keuken maar zeker ook in het design. Het eind resultaat is ook verbluffend en we zijn super blij met onze prachtige keuken. Een grote pluim voor SmartDesign en Coen van Gilst!
FOTO VAN RICHARD STADT
+ Toon extra foto van Richard Stadt
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank u wel voor deze reactie. Wat een prachtig werkblad (Trillium) ligt er op. Het was een fijn traject om hier samen naar toe te werken. De kleurstelling is erg mooi geworden en past prachtig in het totaalinterieur. Heel veel woon- en kookplezier gewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Goeie bedrijven bestaan nog”
Door Verkade Vlaardingen - Koos Verkade op donderdag 17 aug 2023 23
We hadden een nieuw keukenblok nodig voor de kantine bij ons aan de zaak. Fijn en proactief geadviseerd door Coen van Gilst. Duidelijke tekeningen gehad en passende prijs. Besteld en van de week geleverd, gemonteerd en opgeleverd in één dag door aardige en deskundige mannen. Goeie bedrijven bestaan nog!
FOTO VAN VERKADE VLAARDINGEN - KOOS VERKADE
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank je wel Koos. Daar doen we het voor. Iedere keer weer opnieuw.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden klant”
Door Peter en José Donatz op donderdag 10 aug 2023 23
We hebben bij SmartDesign keukenstudio een prachtige zwarte houten keuken gekocht van het merk A, Keller NIJFB NIJENBORGH Beits op fineer
Coen van Gilst was onze verkoper en hij heeft ons fantastisch begeleid. Coen heeft zoveel verstand van interieur dat hij je ook nog advies kunt geven over bv. de kleur verf achter je keuken, indeling etc. Ook over de monteurs waren we zeer tevreden. Zo keurig gewerkt. Ze binden zelfs het afval bije lkaar en dat komt een ander bedrijf dan de volgende dag ophalen. Ontzettend bedankt Coen, monteurs en SmartDesign. Wij zijn een zeer tevreden klant :)
FOTO VAN PETER EN JOSÉ DONATZ
+ Toon extra foto van Peter en José Donatz
+ Toon extra foto van Peter en José Donatz
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank jullie wel, José en Peter. We hebben diverse keren om de tafel gezeten, en dat zie je terug in het eindresultaat. En wat heb je er geweldige foto's bij gezet. Ieder zijn eigen professie, dat is zichtbaar. Geniet ervan.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij ermee”
Door Familie Laurens op zaterdag 5 aug 2023 23
De keuken is op tijd compleet en zeer keurig geplaatst. Grote keuken wandkasten en apparatuur en een kookeiland van 3m. Heel mooi keurig gewerkt niets op aan te merken. Ook na service top! Wij zijn erg blij!
FOTO VAN FAMILIE LAURENS
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Wat is marineblauw een prachtige kleur. De keuken heeft heerlijk veel berg- en werkruimte. Precies zoals we bedacht hebben. En hij past prachtig in de ruime kamer. Na alle drukte nu lekker ontspannen en genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Heel mooi werk”
Door Nancy Oosterbroek- v.d. Heiden op vrijdag 4 aug 2023 23
Bij het samenstellen van de keuken ( wat in onze situatie vrij lang van te voren was) zijn we heel professioneel geholpen, er werd meegedacht, werden tips gegeven etc. Nu is de keuken geplaatst door zeer kundige vaklui die heel mooi werk afleveren. Wij zijn superblij.
FOTO VAN NANCY OOSTERBROEK- V.D. HEIDEN
REACTIE VAN JHA OOSTERBROEK
Prachtige keuken met bijpassende led lamp
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank u wel voor deze mooie reactie. Op de afbeeldingen is het al heel mooi. Volgende week hebben we afgesproken dat ik even kom kijken hoe het in het echt geworden is. Alvast veel kookplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Erg kundig”
Door Fam Sloot op vrijdag 4 aug 2023 23
Voor ons nieuwbouwappartement waren wij in de eerste instantie aangewezen op de keuken leverancier waarmee de aannemer een overeenkomst had. Hier hadden wij geen klik en zijn bij Smart Design in Maassluis gaan kijken. De showroom laat al zien waar zij voor staan, kwaliteit! Met veel geduld van Coen, luisteren naar onze wensen, bespreken van mogelijkheden, de hapjes en drankjes waar we op werden getrakteerd zijn we tot een keuken ontwerp gekomen zoals wij het graag willen. Dan wordt de keuken geleverd, en of je nu een keuken komt uitzoeken of ze komen deze plaatsen, iedere collega van Smart Design is even kundig, netjes, behulpzaam en vriendelijk (dat viel ons op) Wij hebben zeker geen spijt dat we bij Coen aan de tekentafel zijn gaan zitten en bevelen deze keuken zaak zeker aan!
FOTO VAN FAM SLOOT
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank voor jullie lovende woorden. We worden iedere keer blij als ook onze monteurs benoemd worden. Al heel veel jaren in dienst en nog steeds met veel liefde voor hun vak. Dat zie je terug in het eindresultaat. Jullie interieur is fantastisch mooi geworden. Samen met de keuken vormt het een prachtige eenheid. Ook heel veel mooie accessoires. Daar is goed over nagedacht. Complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Super bedankt”
Door Jolanda Voskamp op woensdag 12 jul 2023 23
Zeer goed geholpen met het ontwerp. Alles in 1 keer goed besteld en geplaatst. Zeer veel medewerking ivm uitloop van de bouw. Dus allemaal hulde. Super bedankt.
FOTO VAN JOLANDA VOSKAMP
REACTIE VAN AART DE KANTER
Beste Louis en Jolanda,
veel dank voor al deze complimenten. het resultaat is er ook naar, bar/keuken volledig geïntegreerd met het nieuwe interieur!
heel veel plezier en gezelligheid!
Reactie of foto toevoegen
“Elke dag genieten”
Door Harry de Bruijn op woensdag 5 jul 2023 23
Wij zijn super tevreden met onze keuken van advies tot plaatsing en de service is ook top! Als er iets is komen ze meteen ook al is het iets kleins! De kwaliteit is echt top en nu na twee jaar nog elke dag genieten!
FOTO VAN HARRY DE BRUIJN
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank voor deze fijne reactie. Goede service vinden we erg belangrijk!
Reactie of foto toevoegen
“Alles tot in de puntjes verzorgd”
Door Marcel & Annette op vrijdag 30 jun 2023 23
Prachtig eindresultaat! Zeer tevreden over het hele traject. Advies, ontwerp, levering, montage, plaatsen; alles tot in de puntjes verzorgd en zeer deskundig tot in de details!
FOTO VAN MARCEL & ANNETTE
+ Toon extra foto van Marcel & Annette
+ Toon extra foto van Marcel & Annette
REACTIE VAN OLAF BLOM
Geachte heer en mevrouw de Bruijn, beste Marcel en Annette,
Het is precies geworden wat we voor ogen hadden. Ik vond het een genoegen samen met jullie dit plan uit te werken.

Veel kookplezier!


Olaf
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend verlopen”
Door Bram Sneep op zondag 25 jun 2023 23
Keuken uitgezocht met Edwin, voorbereid met Raymond en deze is geplaatst door Aren, Ed en Matthias. Ik ben erg blij met mijn nieuwe keuken. Het hele proces van uitzoeken, bestellen en plaatsen is uitstekend verlopen. Het hele proces was top.
REACTIE VAN EDWIN BLOM
Dank voor de mooie review. De keuken is heel mooi geworden en past perfect bij de woning. Heel veel kookplezier gewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door van Essen- Posthuma op zondag 18 jun 2023 23
Inmiddels genieten wij al weer bijna 4 weken van onze fantastische keuken. Eind vorig jaar liepen wij Smart Design Keukenstudio binnen om wat ideeën op te doen voor onze nieuwe keuken en waren direct onder de indruk van deze zaak. Veel mooie keuken opstellingen, veel keus in bladen, fronten en grepen. We werden vriendelijk ontvangen en er bleek iemand vrij te zijn die ons wel even te woord kon staan. Uiteindelijk hebben we in een aantal sessies samen met Coen van Gilst onze droomkeuken samengesteld. Omdat er steeds een 3-d presentatie werd getoond op een groot scherm konden wij ons een goed idee vormen van de nieuwe keuken. Na 3 maanden werd onze keuken door professionals geïnstalleerd. De keuken overtreft onze verwachtingen. Hij is echt prachtig en precies wat we voor ogen hadden. Een fantastisch ontwerp waar we zelf nooit opgekomen zouden zijn, mooie materialen en functioneel. Kortom, wij zijn meer dan tevreden.
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank u wel voor deze mooie woorden. Toen ik het eindresultaat kwam bewonderen viel me op dat de leef-keuken prachtig integreert in het totaal interieur. Heel veel kook- en woongenot toegewenst. Het zou fijn zijn als u een foto zou willen toevoegen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima werk geleverd”
Door Brian en Yusnita Lenos op zaterdag 3 jun 2023 23
We zijn na wat omzwervingen bij SmartDesign terecht gekomen voor onze keuken. Plek waar we als klant en niet als nummer behandeld werden. Flink gepuzzeld om onze wensen vertaald te krijgen naar een realiseerbaar geheel. Resultaat mag er zijn, veel details en lijnen die kloppen - super kwaliteit Next125 keuken, mat zwarte combi ovens, zwarte plinten en zelfs zwart schakelmateriaal. Ook technisch werk ondergebracht bij SmartDesign - prima werk geleverd. Korte doorlooptijd na start van de vervanging.
FOTO VAN BRIAN EN YUSNITA LENOS
+ Toon extra foto van Brian en Yusnita Lenos
+ Toon extra foto van Brian en Yusnita Lenos
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Beste Brian en Yusnita, dank je wel voor deze reactie. Wat is het mooi geworden. Een snaarstrakke keuken met doorlopende lijnen waardoor er heel veel rust ontstaat. Het was een mooi sparrings-proces om tot dit resultaat te komen. Geniet ervan!
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Caspar Tijssen op vrijdag 26 mei 2023 23
Onze ervaring met Coen van Gilst en Smart Design Maassluis was geweldig! Coen kwam met prachtige ontwerpen, deed goede voorstellen en dacht echt met ons mee. Het resultaat is een schitterende keuken, met een uniek keukenblad. De keuken is zeer professioneel en netjes geplaatst door de sympathieke monteurs. We zijn meer dan tevreden en raden Coen en Smart Design Maassluis ten zeerste aan!
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank voor deze lovende recensie. Het was wel even een klus, de keuken wisselen met de eetkamer. Het eindresultaat is wel super mooi geworden. Jullie wens om de keuken het centrale deel van leven en wonen te maken is goed gelukt. Chapeau! Ps. wat een fantastisch mooi en uniek werkblad.
FOTO VAN CASPAR
Reactie of foto toevoegen
“Een echte eyecatcher”
Door Jeroen Vermeeren op donderdag 25 mei 2023 23
Helemaal happy met onze Next125 keuken van SmartDesign. Het moderne, strakke design wat we samen met Coen hebben samengesteld past precies in onze onlangs gerenoveerde bungalow. Het is een echte eyecatcher geworden!
FOTO VAN JEROEN VERMEEREN
+ Toon extra foto van Jeroen Vermeeren
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Het is echt heel gaaf geworden. Een echte binnenkomer! De combinatie met de brons-stalen deuren en ook het hele interieur staat geweldig mooi. Dank voor jullie waardering.
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar lof”
Door Jørgen op woensdag 24 mei 2023 23
Volledige woonkeuken ontworpen samen met SmartDesign. Van begin tot eind een hele fijne, professionele en leuke ervaring. Er werd goed meegedacht met onze wensen en kritisch gekeken om echt binnen het budget te blijven en daar het beste uit te halen. Hier kom je niet voor keukens waar ze van te voren uitgaan dat je nog 50% (of meer) gaat afdingen, maar gewoon een eerlijke en nette prijs vooraf waar aan gehouden wordt. De showroom is uitgebreid en geeft goed een impressie van wat er te verwachten is. André heeft ons super geholpen; hier en daar een kink uit de kabel gehaald in onze gedachtenspinsels en mee geholpen nieuwe ideeën toe te passen. Alles uiteindelijk door vakmannen geïnstalleerd, netjes op tijd. Toen ik 1,5 jaar later vol tegen een kastje aan liep waardoor de deur afbrak kwam er middels een slimme oplossing, zeer goedkoop en duurzaam snel een oplossing. Alleen maar lof voor dit bedrijf!
FOTO VAN JØRGEN
REACTIE VAN ANDRÉ SAS
Dank voor uw mooie review.
Fijn dat wij het kleine ongelukje met de deur hebben kunnen oplossen.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Familie Soeterman op dinsdag 23 mei 2023 23
Onze keuken is ontworpen door Steinie, dit heeft zij helemaal naar wens gedaan! Naast wat ruis in de communicatie is de keuken netjes en vakkundig geplaatst. Dit is mede mogelijk gemaakt door de vakmannen Rajender, Ed, Aren en Dominiq. Toppers, bedankt.
FOTO VAN FAMILIE SOETERMAN
+ Toon extra foto van Familie Soeterman
+ Toon extra foto van Familie Soeterman
REACTIE VAN STIJNIE BAKKER
Bedankt voor de mooie review. Wat is de keuken mooi geworden. Hij past heel goed in de ruimte en de mooie details maken hem af.

Heel veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldig bedrijf”
Door Verduyn op dinsdag 23 mei 2023 23
Blij met mijn keuken! Geweldig bedrijf die de tijd voor je neemt. Fantastisch geholpen door Edwin voor het samenstellen en Aren & Gino voor de montage en afwikkelingen!
REACTIE VAN EDWIN BLOM
Dank voor de lovende woorden. De keuken is heel mooi geworden. Veel kookplezier toegewenst!
FOTO VAN VERDUYN
Reactie of foto toevoegen
“Super service9”
Door Eric Peters op maandag 22 mei 2023 23
Omdat onze twee voorgaande door de keukenstudio geleverde keukens naar volledige tevredenheid is gegaan zijn we nu weer in zee gegaan met SmartDesign Keukenstudio. De keuken is niet echt groot maar Olaf heeft er heel iets moois van gemaakt. Echter was de levertijd langer dan dat wij zouden verhuizen. Geen probleem zegt Olaf. Voordat jullie gaan verhuizen halen wij alvast de oude keuken weg, bereiden de nieuwe keuken voor en plaatsen dan een noodkeuken. Dan hebben jullie geen rommel meer als de nieuwe keuken komt. Vervolgens is Raymond komen inmeten. Hier heeft hij zijn tijd voor genomen en nog wat advies voor oa wandafwerkingen aan ons gegeven. Vervolgens heeft SmartDesign Keukenstudio in hun drukke periode tijd weten vrij te maken voor de demontage van de oude keuken en voorbereidende werkzaamheden voor de nieuwe keuken. Keukenvoorbereider Martin en zijn collega hebben dit werk verricht en een noodkeuken geplaatst. De apparatuur zoals een elektrische kookplaat en een koelkast werd ter beschikking gesteld. Een super service! Toen de nieuwe keuken werd geplaatst hebben we inderdaad geen rommel meer gehad. De keuken was exact op maat en paste precies. De keuken werd met veel enthousiasme geplaatst door keukenmonteur Matthias en zijn collega. Je kon zien dat ze plezier in hun werk hadden. Vandaag nog even nazorg gekregen door keukenmonteur Jeroen. Klasse service! Olaf: Bedankt voor je mooie keukenontwerp. Vooral het uiterlijk en de praktische inrichting.
Overige mensen die werkzaamheden hebben verricht: Ook enorm bedankt.
We zijn super blij met de nieuwe keuken en dat alles zonder problemen is verlopen. Top !
FOTO VAN ERIC PETERS
+ Toon extra foto van Eric Peters
+ Toon extra foto van Eric Peters
+ Toon extra foto van Eric Peters
REACTIE VAN OLAF BLOM
Zo mooi, hoe een compacte ruimte veel groter lijkt nu! Er straalt een heerlijke rust vanaf.

Heel veel kookplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend bedankt”
Door Vera de Groot op woensdag 19 apr 2023 23
Vorige week de keuken geplaatst door Smart Design, perfect hoe alles verlopen is. ( 2 kleine dingetjes moeten nog hersteld worden, maar dat komt goed). Olaf Blom, de verkoper gaf goed advies over de kleuren, indeling en apparatuur die wij wilden. Mooie achterwand bedacht met een zwarte strip waarin haakjes bevestigd kunnen worden om dingen op te hangen. Voor elkaar gekregen dat wij een 90 servieskast hebben ipv 2x45. Heel mooie kast met ledstrips. Raymond kwam alles nameten en gaf ook het nodige advies. Het bedrijf dat de goederen komt afleveren gaat super voorzichtig met alles om en duidelijk advies om geen verpakkingen te openen. De stucadoor, Marcel van Noort heeft netjes gestucd, alles opgeruimd en zorgde voor gezellige muziek erbij! Martin, Rajender en Aren hebben het installatiewerk verzorgd en de keuken gemonteerd. Petje af voor deze mannen, speciaal voor Aren, een timmerman met gouden handen. Voor elke moeilijkheid had hij wel een oplossing, zoals het infrezen van de ledverlichting bij de servieskast. Aren, die gaat stoppen met werken, zal gemist worden bij Smart Design denk ik. We zijn heel blij met de keuken en iedereen ontzettend bedankt!
FOTO VAN VERA DE GROOT
+ Toon extra foto van Vera de Groot
REACTIE VAN OLAF BLOM
Hartelijk dank voor de lovende woorden!

Het is ook echt geworden zoals we dat voor ogen hadden.

Bedankt voor het leuke samenwerken!
Reactie of foto toevoegen
“Een positieve ervaring”
Door Gilbert de Veth op woensdag 19 apr 2023 23
Buiten prive nu ook zakelijk een keuken aangeschaft en wederom alleen positieve ervaringen. Afspraken worden nagekomen, vriendelijk tijdens bestel proces en ook rondom installatie (nazorg).
REACTIE VAN ENNO
Dank voor uw beoordeling, meneer de Veth! En wederom dank voor uw opdracht. Veel plezier met uw bedrijfskeuken.
Reactie of foto toevoegen
“Van begin tot eind top service”
Door Adrie van Biert op dinsdag 18 apr 2023 23
Op advies van een buurman bij Smart Design terecht komen voor de aanschaf van een nieuwe keuken. We zijn zeer goed geadviseerd door Edwin waar we heel blij mee zijn. Ook het plaatsen, door zeer ervaren monteurs (Aren en Martin) verliep perfect, Aren heeft op ons verzoek naderhand de afzuigkap nog iets hoger gehangen waar we achteraf zeer dankbaar voor zijn. Al met al van begin tot eind top service.
FOTO VAN ADRIE VAN BIERT
+ Toon extra foto van Adrie van Biert
REACTIE VAN EDWIN BLOM
Dank voor jullie mooie beoordeling. De keuken ziet er fantastisch uit. Heel veel kookplezier gewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door LGW op dinsdag 18 apr 2023 23
De keuken is precies zo geworden als besproken en ontworpen. Het plaatsen van de keuken is vakkundig uitgevoerd.
FOTO VAN LGW
REACTIE VAN STIJNIE BAKKER
Hartelijk dank voor de mooie reactie. De keuken is erg mooi geworden. Fijn dat jullie er blij mee zijn.

Veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Onze droomkeuken”
Door Marco en Claudia van der Waal op maandag 17 apr 2023 23
Ruim 20 jaar geleden hebben wij onze eerste keuken gekocht bij Keukenstudio Maassluis en afgelopen december 2022 is onze nieuwe keuken geplaatst. De service van 20 jaar geleden is nog steeds ongewijzigd, Top dus! Olaf Blom heeft ons goed geadviseerd en een schitterend ontwerp gemaakt. Olaf vraagt goed door naar de wensen van de klant en geeft daarbij ook zijn eigen mening. Het eindresultaat is geweldig. De vriendelijke monteurs hebben de keuken vakkundig geplaatst. Het is elke dag weer genieten in onze keuken! Specificaties: Keuken: Next125 NX240; Front: Fenix onyx zwart softmat; Werkblad: Top Core - Eagle; Apparatuur: Siemens en Quooker.
FOTO VAN MARCO EN CLAUDIA VAN DER WAAL
Reactie of foto toevoegen
“Een super goede ervaring”
Door Oswald en Jolanda Schippers op dinsdag 11 apr 2023 23
Wij hebben in 2022 een nieuwe Keller Keuken gekocht bij SmartDesign
Keukenstudio en zijn met veel enthousiasme geholpen bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken en hebben een super goede ervaring met de Medewerkers en Montage van onze keuken. Keurige en tijdige levering
FOTO VAN OSWALD EN JOLANDA SCHIPPERS
REACTIE VAN ANDRÉ SAS
Bedankt voor uw mooie reactie, Heel veel kookplezier gewenst met jullie nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Petra ‘t Hart op dinsdag 11 apr 2023 23
Wij zijn zeer tevreden met onze keuken van SmartDesign. De medewerkers zijn vriendelijk en professioneel. Bij het maken van het ontwerp werd goed naar ons geluisterd wat we wilden. En de monteurs hebben de keuken en de koof naar volle tevredenheid geïnstalleerd.
FOTO VAN PETRA ‘T HART
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door W.Vogel op vrijdag 7 apr 2023 23
Veel aandacht bij het kopen van de keuken. Goed advies bij de samenstelling van de keuken, zoals kleuren, materialen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. Bij de montage betrokken monteurs. Plaatsing was correct. Afspraken werden nagekomen, logistiek in orde, geen data die verplaatst werden. Prettig dat de controle door de monteurs gebeurde, maar ook thuis door de verkoper.
FOTO VAN W.VOGEL
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank u wel voor uw mooie reactie. Het past allemaal precies. Veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is boven verwachting mooi”
Door Fam.van Leersum op woensdag 22 mrt 2023 23
De keuken die wij samen met SmartDesign uitgezocht hebben is boven verwachting mooi! Andre Sas heeft ons bijzonder goed bijgestaan in het hele proces. Wij kunnen met plezier terugkijken naar het prettige contact, het geduld en de details waarmee het eindresultaat bereikt is. De afspraken die gemaakt zijn zijn altijd nagekomen, er is niets waarover wij iets negatiefs zouden kunnen zeggen. Betrouwbaarheid, oprechte vriendelijkheid en fijne uitstraling maken dat wij SmartDesign aan kunnen raden!
FOTO VAN VAN LEERSUM
REACTIE VAN ANDRÉ SAS
Bedank voor uw beoordeling, wat een fantastische mooi resultaat hebben. Heel veel kook plezier.
Reactie of foto toevoegen
“Uitbreiding bestaande keuken”
Door Suzanne Kester op dinsdag 21 mrt 2023 23
Uitbreiding bestaande keuken op creatieve manier vormgegeven en wat obstakels gedurende de weg zijn zeer klantvriendelijk opgelost. Zeer blij met het eindresultaat.
FOTO VAN SUZANNE KESTER
REACTIE VAN OLAF BLOM
Dank voor de lovende woorden.
Het was echt een leuke uitdaging, om 'oud' en nieuw mooi te laten samensmelten. Het resultaat is ernaar.

Veel plezier in jullie 'oud' nieuwe keuken!

Olaf Blom
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige, unieke keuken”
Door Maurice van Dorp op woensdag 15 mrt 2023 23
Wij hebben bij een prachtige NEXT125 keuken bij Smart Design gekocht. Wij zijn zeer goed geholpen door Aart de Kanter. Grote complimenten voor het ontwerpproces, de installatie en de oplevering. Zeer professioneel, luisteren echt naar je wensen en dat is terug te zien in een prachtige, unieke keuken. 10+.
FOTO VAN MAURICE VAN DORP
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de nieuwe keuken”
Door Bas straathof op woensdag 15 mrt 2023 23
We zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Van ontwerp tot oplevering volgens vewachtingen of beter. Mooi passend in ons huis.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan een aanrader”
Door Kirsten verhoek op vrijdag 10 mrt 2023 23
Opzoek naar een mooie fijne keuken zijn wij uitgekomen bij Smartdesign Keukenstudio. Hier zijn we geholpen door Aart de Kanter die ons door het hele proces super goed heeft begeleid van ontwerp tot de uitvoering hiervan. We zijn compleet ontzorgd en hebben de rolls royce onder de keukens. Ook de uitvoering ofwel het plaatsen ervan is zeer correct verlopen. Na het plaatsen van de keuken hebben we even staan genieten van het complete plaatje. Wow! Kortom rete blij met het resultaat en meer dan een aanrader
REACTIE VAN AART DE KANTER
Hartelijk dank voor jullie gewaardeerde reactie en nu genieten van jullie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig bedrijf”
Door Niesa Robberecht op donderdag 9 mrt 2023 23
Iedereen kan ik SmartDesign Keukenstudio aan bevelen! Vorig jaar heb ik een door Olaf Blom ontworpen keuken gekocht waar ik super blij mee ben. Zo blij dat ik ook een servieskast heb gekocht, eveneens door Olaf Blom ontworpen. Hij is heel creatief, luisterde goed naar de wensen die wij hadden en niets was hem teveel. Vandaag is de servieskast geplaatst door Aren en Martin, niets dan lof. Heel vriendelijk maar bovenal echte vakmensen die tot het uiterste gaan bij het in elkaar zetten van de kast. Graag wil ik daarom allen heel hartelijk bedanken. SmartDesign is ook een echte design studio, een prachtig bedrijf met fijne mensen.
FOTO VAN NIESA ROBBERECHT
REACTIE VAN OLAF BLOM
Het ziet er ook geweldig uit. Nu is de woning áf!
Veel woonplezier toegewenst!

Met hartelijke groet,

Olaf
Reactie of foto toevoegen
“De keuken kopen was een feestje”
Door Timo en Gerda van der Laan op donderdag 9 mrt 2023 23
Op zoek naar een keuken, kwamen wij op aanraden van vrienden, bij SmartDesign Keukenstudio terecht. Je hebt goed, beter en best. En best is onze ervaring bij deze zaak. Direct bij binnenkomst hadden wij een goed gevoel en konden rustig rondkijken. Coen van Gilst heeft ons geholpen met het ontwerpen van een fantastische keuken.
Heel belangrijk was het voor ons, dat er niet gesproken werd over kortingen, maar gewoon over vaste prijzen. Het plaatsen van de keuken ging heel voorspoedig en kleine aanpassingen aan leidingen werden zonder problemen uitgevoerd. Het kopen van een keuken bij SmartDesign Keukenstudio is een feestje.
FOTO VAN TIMO EN GERDA VAN DER LAAN
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank u wel. Fijn dat het aankoopproces zo prettig is ervaren. De keuken staat geweldig, het eiland is een mooie en functionele aanvulling bij de hoekopstelling. En de groene achterwand maakt dat de keuken mooi meedoet in de woonkamer. Prachtig!
Reactie of foto toevoegen
“Uitmuntende service”
Door Familie Burghoorn op zondag 5 mrt 2023 23
Met de keuze om te verhuizen naar een nieuwbouw woning mochten we ook uitkijken naar een nieuwe keuken. We hadden altijd al een ruime keuken willen hebben en konden deze nu tot werkelijkheid maken. Na ons goed te hebben voorbereid (lezen van reviews en navragen) kwamen we uit bij SmartDesign in Maasluis. Vanaf het eerste moment was de begeleiding van ontwerp, inrichting en stijl keuzes fantastisch. We hadden eerdere ervaring met andere keukenleveranciers, waar het proces van kopen tot installatie niet allemaal vlekkeloos ging, maar bij SmartDesign liep het proces en het menselijke contact heel prettig. Van het nameten op locatie tot het plannen en afstemmen van de werkzaamheden, alles liep op rolletjes. Het uiteindelijke plaatsen van de keuken was uitmuntend. Bij de oplevering was er geen enkel punt wat niet klopte of nazorg nodig had! Bedankt Coen en team, bij jullie was het kopen van een keuken een plezier.
FOTO VAN FAMILIE BURGHOORN
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Hartelijk dank voor uw lovende reactie. In jullie smaakvol ingerichte woning neemt de keuken een mooie centrale plaats in. Na zo'n intensief bouwproject is het nu heerlijk genieten. Chapeau!
Reactie of foto toevoegen
“Erg happy met het totaal plaatje”
Door Fam Vieveen op donderdag 2 mrt 2023 23
Wij hebben een keuken gekocht en zijn zeer tevreden over het advies de begeleiding en de uitvoering. de keuken is geworden wat wij ervan verwacht hebben. Dus wij zijn erg happy met het totaal plaatje.
FOTO VAN FAM VIEVEEN
+ Toon extra foto van Fam Vieveen
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank voor uw mooie reactie. De keuken is in een een rustige strakke opstelling geplaatst. Precies wat we voor ogen hadden en daarmee een sieraad in jullie appartement! Veel kook- en bakplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Marieke van den Eng op maandag 27 feb 2023 23
Wij hebben een hele goede ervaring met Smartdesign! Toen we de winkel binnen liepen, hadden we gelijk een goed gevoel. Stijnie Bakker heeft ons super goed geholpen en wij hebben nu een prachtige keuken. Iedereen was even vriendelijk en professioneel.
FOTO VAN MARIEKE VAN DEN ENG
+ Toon extra foto van Marieke van den Eng
+ Toon extra foto van Marieke van den Eng
REACTIE VAN STIJNIE BAKKER
De keuken is erg mooi geworden. Hij past perfect bij jullie inrichting en in de ruimte. Fijn om te horen dat jullie het als een prettig proces hebben ervaren en blij zijn met de keuken.

Veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door J. Gort op woensdag 22 feb 2023 23
Heel tevreden met de nieuwe keuken, vakmensen die keurig de keuken hebben geplaatst. Alle medewerkers waren heel vriendelijk en altijd bereid om je te woord te staan,
REACTIE VAN AART
bedankt voor de fijne reactie en nu genieten van je mooie keuken!
gr. Aart
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer prettig ervaring”
Door Marieke Rozendaal op donderdag 16 feb 2023 23
Zeer goede prettige ervaring bij de aanschaf, planning en plaatsen van mijn keuken. Op basis van mijn wensen is door Olaf een mooie functionele tekening gemaakt. Hij heeft goed geluisterd en geadviseerd. Bij een nieuwbouw verandert de planning nogal eens. Hier in altijd vriendelijk te woord gestaan door Raymond en Robert en geholpen met de (gewijzigde) planning. Vervolgens de keuken plaatsen, Aren en Rajender hebben mooi werk afgeleverd en de laatste praktische adviezen gegeven. Een prachtig resultaat!
FOTO VAN MARIEKE ROZENDAAL
REACTIE VAN OLAF BLOM
Geachte mevrouw Rozendaal de Bel, beste Marieke,

Het ziet er echt geweldig uit!

Veel woongenot in uw nieuwe appartement toegewenst!

Hartelijke groet, Olaf

(p.s: in het echt is het mooier)
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door wil vreugdenhil op dinsdag 14 feb 2023 23
Na vele keukens gezien te hebben, zijn we geslaagd bij Coen. Daar hebben wij door de goede uitleg een droom van een keuken samen gesteld. Na geplaatst te hebben zijn we super blij en dik tevreden.
FOTO VAN WIL VREUGDENHIL
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Het is super mooi geworden! Een heerlijke ruimte om te koken, te eten, te ontspannen en vooral; te genieten! Dank voor jullie vertrouwen.
+ Toon extra foto van Coen van Gilst
+ Toon extra foto van Coen van Gilst
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is erg mooi geworden”
Door Marcella op woensdag 8 feb 2023 23
Afgelopen zomer hebben wij samen met Stijnie Bakker onze keuken ontworpen. Zij heeft heel goed naar ons geluisterd en meegedacht. Na een vervelende ervaring met een andere keukenzaak voelde wij ons hier heel prettig! Het begin was goed, nu was het nog afwachten hoe de plaatsing zou gaan verlopen. Ook dit was super! Ed, Rajender en Matthias hebben hard gewerkt en super mooi werk afgeleverd. De keuken is erg mooi geworden en wij gaan hiervan genieten.
FOTO VAN MARCELLA
REACTIE VAN STIJNIE BAKKER
De keuken is prachtig geworden. Ik vond het erg leuk om samen met jullie de droomkeuken te ontwerpen. Fijn om te horen dat jullie het ook zo hebben ervaren en dat jullie er blij mee zijn.

Veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service ook na 15 jaar”
Door Fam. Huizinga op dinsdag 31 jan 2023 23
Bij elke verhuizing hoort een nieuwe keuken. 3e verhuisd en 3 keer een nieuwe keuken van SmartDesign. Volgens mij zegt dit alles over deze zaak, anders kom je niet 3 keer terug. Geweldig geholpen door Raymond van Oorschot die alle keukens heeft ontworpen. Alles verder voortreffelijk afgehandeld door Robert van Oorschot. Opvallend dat alle keukens in één keer goed zijn opgeleverd. Je hoort nog wel eens andere verhalen over keukens. Oké, 1 keer is monteur Aren Melissant terug geweest om, op ons verzoek, de afzuigkap iets hoger te hangen. Geen probleem voor Aren.
Maar nu, na 15 jaar sluit een lade niet goed meer. Robert gebeld en binnen een week kwam superman Aren langs om ook dat probleem op te lossen. Aren gaat binnenkort genieten van z'n welverdiend pensioen. Ze zullen hem gaan missen. SmartDesign Keukenstudio bedankt weer voor jullie geweldige service.
FOTO VAN FAM. HUIZINGA
Reactie of foto toevoegen
“Service is gewoon super”
Door Eelco op maandag 23 jan 2023 23
Gebeld omdat na 7jr gebruik een aantal laden niet goed meer sluiten. Monteur Aren is zeer vlot en professioneel te werk gegaan en heeft ook advies gegeven rond een knipperend lampje op de bora. Service is gewoon super!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken en goede service”
Door Fam. Waarts op vrijdag 20 jan 2023 23
Zonde zonde zonde, waarschijnlijk met een zware pan een stukje van het granieten gebrande aanrechtblad afgestoten. En de keuken is nog maar een half jaar oud! Gelukkig kon Smart Design monteur Aren Melissant de afgesprongen stukjes weer netjes repareren en dat ook nog zonder kosten, wat een goede service! Heel veel dank daarvoor en Aren, nog veel dank voor het installeren van onze prachtige keuken. We zijn er nog steeds heel blij mee!
FOTO VAN FAM. WAARTS
REACTIE VAN ENNO GRINN
Dank u wel voor uw beoordeling fam. Waarts. Het is werkelijk een prachtige keuken. Wat jammer dat Martin Zoon de oplevering niet meer mee heeft mogen maken. Ik denk dat hij heel trots op het eindresultaat zou zijn geweest.
Reactie of foto toevoegen
“Een pluim voor iedereen”
Door Jurgen Hoek op maandag 16 jan 2023 23
Wij hebben een zwarte moderne keuken gekocht met een prachtig gemarmerd blad. De werkelijkheid was nog fraaier dan de tekening. Alles binnen de afgesproken tijd en tip top geïnstalleerd. Zowel in de showroom als met de monteurs hebben wij fijn contact gehad met de mensen Smart Design. Een pluim voor iedereen!
REACTIE VAN AART
Echt heel mooi geworden, bedankt voor jullie reactie, het was ook een leuk proces!
Reactie of foto toevoegen
“Nog steeds blij met het ontwerp en de kwaliteit”
Door Ada op maandag 16 jan 2023 23
Onze keuken, al weer 10 jaar oud, maar nog steeds heel blij met het ontwerp en kwaliteit. Heel aannemelijk dat er door het intensieve gebruik in al die tijd een slijtage van de treklade voordeed. Maar ook na 10 jaar werd dit mankement heel service gericht opgelost. Reparatie is snel en correct uitgevoerd door Aren Melisant. Fijn om te zien dat deze installateur nog steeds werkzaam was bij de keukenstudio.
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastische mooie keuken”
Door Nancy op donderdag 12 jan 2023 23
Wat een fantastische mooie keuken hebben wij. Olaf Blom heeft echt vakwerk geleverd! Ook als je een standaard wat kleinere keuken hebt kan Olaf er een hele mooie design keuken van maken met een echt WOW effect. Olaf heeft er veel tijd in gestoken omdat wij geen idee hadden wat voor keuken we precies wilden. En met zijn enthousiasme heeft hij een heel mooi ontwerp neergezet wat onze verwachtingen overtreft. Ook Ed is een echte vakman. Heel netjes en zorgvuldig heeft hij onze keuken geplaatst. We zijn heel blij met SmartDesign keuken. Hartelijk dank!
Nancy
FOTO VAN NANCY
REACTIE VAN OLAF BLOM
Het is ook echt een plaatje geworden zo.
Leuk dat ook de rekjes een mooie plaats hebben gekregen. Dat maakt het af.

Heel veel kookplezier!

Olaf
Reactie of foto toevoegen
“Onze droomkeuken”
Door H.C. IJselendoorn op zondag 8 jan 2023 23
Onze keuken is in juli 2022 geplaatst. We zijn bij SmartDesign gekomen via de reviews van qasa. We werden prettig ontvangen. Onze ideeën werden uitgewerkt in een 3D model, waarbij hele begane grond inclusief onze nieuwe in mei 2022 geplaatste uitbouw meegenomen werd. Samen met Coen van Gilst zijn we zo tot het perfecte ontwerp gekomen door verschillende opties te vergelijken, bijvoorbeeld wel of geen ensuite deuren toepassen. Er was aandacht voor belangrijke details, bijvoorbeeld een binnenmuur inkorten, waardoor zicht op keuken veel mooier werd en onze keuken veel meer allure kreeg. Het werd echt een plaatje. Tijdens het ontwerpen bedachten we dat we aansluitend aan de keuken een bar geplaatst wilden hebben. Coen moest er even over nadenken hoe dat als één geheel met de keuken gemaakt kon worden. Zo kwam er een fantastische oplossing door op de muur, waartegen de bartafel staat, een meubelpaneel met 2 spiegelstroken te monteren. De monteurs van SmartDesign hebben de keuken netjes geïnstalleerd. Enkele kleine restpunten na oplevering werden allemaal tijdig opgelost. De door SmartDesign aanbevolen aannemer Ernst Abbas heeft de werkzaamheden ter voorbereiding op keuken plaatsing op rolletjes laten verlopen. Bij Smartdesign zit je goed als je een bijzondere keuken wilt, out of the box wilt denken en je wilt overgeven aan deskundige en ervaren mensen die jouw droomkeuken weten te realiseren.
FOTO VAN H.C. IJSELENDOORN
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Wat een geweldige ruimte is het geworden. De bar is een prachtplek om te eten en er omheen te hangen. Missie geslaagd! Fijn dat jullie net zo enthousiast zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken en goede service”
Door W.Alkemade op woensdag 4 jan 2023 23
Wij hebben in 2021 een keuken gekocht bij smart design super goed geholpen door Coen van Gilst die ook goed met ons mee heeft gedacht. De installatietekeningen en installatie van de keuken zijn keurig uitgevoerd. De service bij een probleem word na bijna 2 jaar nog netjes afgehandeld.
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Fijn om dat te lezen. Maar daar staan we dan ook voor: slimme keukens en uitstekende service. Veel kookplezier.
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door M. van Rijn op vrijdag 30 dec 2022 22
We hebben de keuken begin van het jaar uitgezocht en laten ontwerpen door Coen van Gilst. Coen heeft ons erg goed door dit traject begeleid. Doordat wij net een nieuw huis hadden gekocht, wat voorledig gerenoveerd moest worden, konden wij onze droomkeuken slecht voorstellen. Door de juiste programma's en deskundigheid van Coen kon hij ons tot in detail laten zien hoe de keuken eruit zag. Daarbij hadden wij het geluk dat hij interieuradviseur is, hierdoor kon hij ons heel goed helpen met het totaalplaatje van de open keuken en aansluitende woonkamer. Verder hebben de monteurs erg netjes gewerkt, de puntjes die we hadden en die tijdens het plaatsen ontstonden werden vakkundig opgelost. Het snelle reageren en de professionele monteurs maken het traject compleet.
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Het is een heerlijke keuken geworden met een mooie en rustige belijning. En lekker veel werkruimte. Geniet ervan.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Ar Eckhardt op vrijdag 23 dec 2022 22
Vanaf ons eerste bezoek aan SmartDesign Keukenstudio voelden wij ons thuis bij dit bedrijf. De begeleiding tot het kopen van de keuken was uiterst deskundig en liep als het zonnetje. Ook het stellen en plaatsen van de keuken ging soepeltjes en deskundig.
SmartDesign denkt met je mee en is een aanrader.
REACTIE VAN AR ECKHARDT
Top keuken.
+ Toon extra foto van Ar Eckhardt
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden met onze keuken”
Door Fam. Van der Meer op maandag 19 dec 2022 22
In november 2022 is onze nieuwe keuken geleverd/geplaatst. Nadat het ontwerp was uitgewerkt samen met Coen van Gilst waren we uiteraard zeer benieuwd hoe de keuken zou staan in onze verbouwde woning. Het is een pracht plaatje geworden en alles, vanaf ontwerp tot en met plaatsing is heel netjes verlopen. Wij zijn heel tevreden met onze keuze voor Smart Design en kunnen die een ieder aanraden.
FOTO VAN FAM. VAN DER MEER
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Hartelijk dank voor uw enthousiaste reactie. Het is echt heel mooi geworden. De centrale plaats die het eiland inneemt is heel uitnodigend. Veel leef- en kookplezier gewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over de service en nazorg”
Door Shapour op vrijdag 16 dec 2022 22
In 2017 nieuwe keuken, we zijn heel tevreden. In 2022 de afstandbediening van verlichting deed het niet meer. We hebben contact gehad met SmartDesign. Volgende dag zijn wij terug gebeld, kort daarna een medewerker, meneer Aren, langs geweest en probleem verholpen. Heel veel tevreden over de service en nazorg.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende nazorg”
Door H. Maarleveld op woensdag 14 dec 2022 22
Keuken geleverd en geplaatst door SmartDesign keukenstudio. Niet alleen goede spullen, klantvriendelijkheid en vakkundige plaatsing, maar ook uitstekende nazorg.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende ervaring”
Door Cees Kok op vrijdag 25 nov 2022 22
Veel goede adviezen en goed meedenken. Uitstekende levering en plaatsing,
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank u wel voor uw reactie. Als alles weer opgeruimd is na de verhuizing, en als het muurtje gestukt is, zou het fijn zijn om een foto bij de beoordeling te plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Angelique Basnec op woensdag 23 nov 2022 22
Nu we onze keuken al een poosje in gebruik hebben zijn we nog steeds super tevreden. De opstelling zoals deze door Coen ontworpen is voldoet volledig aan onze wensen. Wij hebben het kopen van een keuken bij SmartDesign als een klein feestje ervaren en ook het plaatsen van de keuken. Alles klopte en was er. Wat ons betreft een dikke 10
FOTO VAN ANGELIQUE BASNEC
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank je wel Angelique. Fijn om te horen. Trouwens, het is ook te merken. Inmiddels heb je al minstens 3 andere stellen doorverwezen. Bijzonder dank daarvoor.
Reactie of foto toevoegen
“Service is top”
Door Marja het Jonk op vrijdag 18 nov 2022 22
In 2019 nieuwe keuken, prima geïnstalleerd en dik tevreden. In 2022 oven kapot, kortsluiting! Meteen de volgende dag al een medewerker over de vloer en samen uitgezocht wat er mis kon zijn. Vervolgens toch AEG moeten laten komen, ook daar een prima service. Dik tevreden dat ook 3 jaar later de service nog zo top is
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met onze nieuwe keuken”
Door P. Van Kalmthout op donderdag 10 nov 2022 22
Voor onze nieuwe keuken hadden wij behoefte aan deskundig en betrouwbaar advies. De adviseur van Smart Design schuwde tegenspraak niet, waardoor wij onze primaire gedachten konden aanscherpen of wijzigen en uiteindelijk in samenspraak t.a.v. alle relevante aspecten verantwoorde keuzes konden maken. Smart Design en de door deze studio aangeraden aannemer hebben de werkzaamheden vervolgens naar volle tevredenheid uitgevoerd. Het resultaat is er naar. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN P. VAN KALMTHOUT
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank u wel voor de mooie reactie. Het was inderdaad wat puzzelen, maar het resultaat telt. De opening in de muur achter de kookplaat geeft een prettig contact met de eetkamer. Ook fijn zoals het met de aannemer gelopen is.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een dikke 10”
Door Robin Lagraauw en Jaco Bouwmeester op dinsdag 8 nov 2022 22
Bij deze keukenstudio had ik direct een goed gevoel, Als je eerst alleen naar een keukenstudio gaat om te oriënteren kijk men je vaak amper aan terwijl een echtpaar gelijk wordt binnengehaald met welkom en koffie. Dat was bij SmartDesign al heel anders, een welgemeend welkom. koffie en echte interesse. Echt iedere keuken die in de showroom staat is mooi en heeft aandacht gekregen, geen showroom knallers met loshangende plinten of ontbrekende elementen. Echt alles is netjes en af.
Na een afspraak zeer goed advies gekregen en samen tot een mooi eind resultaat gekomen. De keuken is geplaatst door zeer ervaren en vriendelijke mensen die service hoog in het vaandel hebben staan. Wij zijn echt tevreden met het eindresultaat en zelfs de service achteraf is perfect. Zo werd onze vloer later gelegen en de keukenmonteur kwam gewoon nog even langs om de plinten op maat te maken voor ons. Wij zijn echt zeer tevreden met SmartDesign van af het welkom, het ontwerp en advies, de communicatie, het inmeten en de bijkomende elementen met advies, de levering , het plaatsen en de service. Echt een dikke 10.
FOTO VAN ROBIN LAGRAAUW EN JACO BOUWMEESTER
+ Toon extra foto van Robin Lagraauw en Jaco Bouwmeester
+ Toon extra foto van Robin Lagraauw en Jaco Bouwmeester
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank voor de complimenten. Fijn te horen hoe jullie SmartDesign ervaren hebben. Een dikke 10! Net zo mooi als het bij jullie geworden is. En daar gaan we voor, iedere keer weer.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige functionele keuken”
Door Machteld van Bussel-van Rij op zondag 6 nov 2022 22
Afgelopen week is onze nieuwe keuken (Next125) officieel opgeleverd. Samen met Coen van Gilst hebben we een prachtige functionele keuken ontworpen; het resultaat is geweldig. We zijn tevreden over het hele proces van ontwerpen, aanpassen, adviezen en monteren ( oor prima vakmensen), waarbij meedenken door ons ook op prijs gesteld werd. Kortom Smartdesign is een aanrader voor iedereen die een bijzondere keuken wil.
FOTO VAN MACHTELD VAN BUSSEL-VAN RIJ
+ Toon extra foto van Machteld van Bussel-van Rij
+ Toon extra foto van Machteld van Bussel-van Rij
REACTIE VAN MACHTELD VAN BUSSEL-VAN RIJ
Foto van de andere kant van de keuken
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank u wel. Veel berg- en werkruimte en mooie lijnen in de keuken. Het was een mooi proces om samen het maximale eruit te halen. Nu genieten!
Reactie of foto toevoegen
“Deze zaak verdient een 10”
Door Martin Zwaard van Ardenne op woensdag 2 nov 2022 22
Momenteel renoveren van onze oude keuken, oude Siematic keuken, voor de derde keer opdracht aan Smart design keuken uit Maassluis. Telkens zijn we geweldig geholpen door Raymond, André en de monteurs Aren en Martin. Mijn vrouw en ik zijn er helemaal happy mee. Deze zaak verdient een 10 voor de service die zij verlenen namens Martin en Rosa.
FOTO VAN MARTIN ZWAARD VAN ARDENNE
+ Toon extra foto van Martin Zwaard van Ardenne
+ Toon extra foto van Martin Zwaard van Ardenne
Reactie of foto toevoegen
“Een werkelijk prachtige keuken”
Door Koos en Nanja Moerkerken op zaterdag 29 okt 2022 22
Ontzettend blij zijn wij met Smartdesign. Er is een prachtig ontwerp neergezet door Coen van Gilst. Het ontwerp voldoet volledig aan onze wensen en overtreft onze verwachtingen. De keuken werd vooraf geleverd in overleg. Al het verpakkingsmateriaal werd keurig opgehaald. De monteurs Jeroen, Martin en Gino werkten erg precies. Zij hielden zich aan afspraken en lieten de woonkamer na werkzaamheden weer keurig achter. Onze keuken is werkelijk prachtig. Volop lof voor Smartdesign. Kan het iedereen aanraden. Het is elke cent waard.
FOTO VAN KOOS EN NANJA MOERKERKEN
+ Toon extra foto van Koos en Nanja Moerkerken
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank voor uw lovende reactie. De stamtafel is een feit! En contact met elkaar tijdens de bereiding van maaltijden eveneens. Al met al is het een heel mooie leefplek geworden. Veel woon- en kookplezier.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken en goede nazorg”
Door Bram & Leo op zaterdag 29 okt 2022 22
Hadden heel Nederland afgereisd op zoek naar keukens, en gewoon bij ons in Maassluis liepen we direct tegen de juiste aan, geen doorsnee model maar een Design helemaal naar onze smaak, na wat tekenen en onderhandelen tot een akkoord gekomen, en leverdatum afgesproken, welke exact werd uitgevoerd, op een oven na die iets later geleverd werd, staat er nu een pronkstuk in ons huis, goede nazorg gehad, soms kom je er zelf niet uit, na een belletje staat er gelijk een monteur om te helpen
FOTO VAN BRAM & LEO
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Beste Bram en Leo, dank voor jullie reactie. Wat een luxueuze en sfeervolle leefruimte is het geworden. Een plek waar je graag wilt zijn.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens SmartDesign Keukenstudio
  Maassluis, Mozartlaan 334, 3144 NH Maassluis, tel 010-5920200
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.