Feedback
9,8

SmartDesign Keukenstudio

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.smartdesignkeukenstudio.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van SmartDesign Keukenstudio
Bij SmartDesign Keukenstudio streven wij naar slimme oplossingen voor uw keukenontwerp waardoor u meer keuken krijgt voor minder geld. De paperclip in ons logo staat symbool voor de vernuftigheid van SmartDesign Keukenstudio.

Bij ons mag u er gerust een paar nachtjes over slapen voordat u uw keuze maakt. U schaft nou eenmaal niet regelmatig een nieuwe keuken aan, u wilt zeker zijn van uw keuze en dat begrijpen wij. U bent dan ook van harte welkom in ons SmartDesign center in Maassluis om dit zelf te ervaren en u te laten inspireren door onze veelzijdige keukens.

Per november 2019 is Keukenstudio Maassluis veranderd van naam. Voortaan gaan wij verder als SmartDesign Keukenstudio.


Ervaringen
Er zijn 143 ervaringen over SmartDesign Keukenstudio. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren127 ervaringen
4 sterren7 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 134 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Enorm tevreden”
Door André Vroegindewij op donderdag 17 sep 2020 20
2 jaar geleden zijn we bij Smart design Keukenstudio enorm goed geholpen met goede tips en adviezen door Coen van Gilst. Dit jaar zijn wij verhuisd en ook nu moest er een nieuwe keuken worden geplaatst. De keus was voor ons niet moeilijk. Smart Design Keukenstudio moest weer de keuken gaan leveren. Ook dit maal werden wij zeer kundig geholpen door Coen van Gilst. In week 37 is de keuken geplaatst door 2 kundige monteurs, Martin en Jeroen, van Smart Design Keukenstudio. Wij zijn enorm tevreden en bevelen Smart Design Keukenstudio bij iedeeen aan

Eerdere ervaring van 4 april 2020: Wij zijn heel tevreden en blij met onze keuken van Keukenstudio Maassluis. Met dank aan adviseur Coen van Gilst!
FOTO VAN ANDRÉ VROEGINDEWIJ
Keuken langs de wand
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal blij mee”
Door Pascalle Vallen op donderdag 10 sep 2020 20
Wij hebben bij SmartDesign onze keuken aangeschaft en waren zo tevreden dat we geïnformeerd hebben of ze ook een badkamermeubel op maat konden leveren. Veel badkamermeubels hebben een standaard formaat en dat vonden wij eigenlijk zonde van de loze ruimte. We hebben een prachtig meubel samengesteld met een marmerlook blad en mat-grijze lades, in deze lades kunnen we ongeveer de hele huizenraad kwijt. Heel prettig en helemaal blij mee!
FOTO VAN PASCALLE VALLEN
REACTIE VAN ENNO
Ziet er prachtig uit, Pascalle. Leuk dat jullie weer bij ons teruggekomen zijn. Veel plezier ermee!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Sonja op woensdag 9 sep 2020 20
Ik wilde een witte keuken met een licht houten blad. Ik heb nu een zwarte keuken met gouden tegels, een gouden kraan en een glimmend keramiek keukenblad. To.taal iets anders. Maar wat istie mooi!! Dankzij het creatief meedenken van de verkoper. Het plaatsen is ook duidelijk gedaan door vaklui die al jaren in het vak zitten. Ik ben blij. Top!
FOTO VAN SONJA
Wat mooi
Reactie of foto toevoegen
“Goed gedaan”
Door Johan boom op zaterdag 5 sep 2020 20
Goed geholpen door coen. Heeft een geweldig ontwerp gemaakt. Zijn collegas hebben de bestelde keuken geweldig netjes geplaatst. We gaan hier jaren plezier van hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Fam. Scholtes op zaterdag 5 sep 2020 20
Er wordt alle tijd genomen om tot een goed ontwerp te komen en duidelijk gecommuniceerd over de gemaakte afspraken. Het plaatsen van de keuken wordt gedaan door prima vakmensen. Wij zijn super tevreden met onze mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Hele fijne zaak”
Door Theo en Mary Rutter op donderdag 3 sep 2020 20
Na vele bezoeken aan andere keukenwinkels werden we bij Smart Design eindelijk prettig geholpen. Vooral no nonsens en vooraf worden de verwachtingen van de klant gervraagd. Er is goed met ons meegedacht. Ook tijdens de plaatsing van onze keuken hebben we goede ervaringen met de monteurs. Kortom een hele fijne zaak, die wij iedereen kunnen aanraden.
FOTO VAN THEO EN MARY RUTTER
Donkere keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel servicegericht”
Door Hoogendam op woensdag 2 sep 2020 20
Heel servicegericht. Toch gekozen voor andere opstelling en keuken en dat was geen probleem. Heel tevreden over het geduld met onze besluiteloosheid.
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Aad en. Marianne van der Have op dinsdag 1 sep 2020 20
Vanaf het moment van keuken uitzoeken tot dat de keuken geplaatst is Top! Keuken nu 1 week helemaal.klaar en wat zijn wij er blij.mee Vaklui service en klasse!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Elsbeth Vogel-de Groot op dinsdag 1 sep 2020 20
We hebben onze keuken bij SmartDesign Keukenstudio in Maassluis gekocht. Coen van Gilst heeft ons met veel geduld goed geadviseerd. We genieten erg van onze prachtige keuken!
FOTO VAN ELSBETH VOGEL-DE GROOT
Reactie of foto toevoegen
“Gratis reparatie na 13 jaar”
Door Betty van Viegen op maandag 24 aug 2020 20
De keuken 13 jaar geleden gekocht. Zelfs na al die tijd werd er gratis een reparatie verricht. Een service die je zelden tegenkomt . Complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Peter Bode op dinsdag 4 aug 2020 20
Het gehele traject van oriëntatie, advies, bestelling tot en met plaatsing van onze keuken in perfect verlopen. Het meest belangrijke van het uiteindelijke resultaat is vanzelfsprekend de plaatsing van de keuken en die voldoet geheel aan onze verwachtingen. De keuken is geplaatst door zeer vakkundige heren die plezier in hun vak hebben. Een aanrader dus.
Reactie of foto toevoegen
“Zoals het hoort”
Door Annemiek van Vlijmen op zaterdag 25 jul 2020 20
De algemene 'keukenboer' kun je vaak vergelijken met een gladde auto verkoper. De keuken wordt berekend op € 30.000 en na afdingen kan je hem krijgen voor €13.000.
Gelukkig niks van dit alles bij Smart Design, maar gewoon zoals het hoort. Tijd om te beslissen, tijd om aanpassingen te doen en tijd om je vragen nog tussendoor te stellen. Hele fijne mensen, zeer professioneel van begin tot het eind. Het zegt ook wat dat het meeste personeel wat er werkt gewoon al 30 0f 26 jaar daar werkzaam is en men er ook nog steeds met passie werkt. Dit merk je in alles. Als ik zo'n revieuw als dit lees, dan denk ik meestal...ja hoor het zal wel geschreven zijn door iemand van het bedrijf, maar niets is minder waar. Wij hebben zelf ervaren hoe het bij SmartDesign werkt en ik zou zeggen, mocht je keuken willen kopen, natuurlijk kun je bij andere zaken kijken, dat hebben wij ook gedaan, maar dit voelt gewoon gelijk goed en de service is fantastisch. Na een half jaar ongeveer komt men langs om te kijken of alles nog goed is en zo gaat dat door. Je kan altijd bellen.
Reactie of foto toevoegen
“Wat een ervaring”
Door M. Turk op zaterdag 18 jul 2020 20
Vanaf begin tot eind een geweldige ervaring. Eerlijk advies en een ontzettend mooi eindresultaat.
FOTO VAN M. TURK
Geweldig strak
Reactie of foto toevoegen
“Netjes geholpen”
Door Joost & Claudia van Beusekom op zaterdag 4 jul 2020 20
We hebben samen met onze keuken adviseur Raymond Mosselman bij Smart Desgin in Maassluis de keuken ontworpen, geheel in onze smaak en style. We kregen fijne en goede tips om de keuken nog beter naar wens te maken! Ondanks de corona tijd, zijn we super goed en netjes geholpen. Montage was snel en professioneel gedaan door 2 vriendelijke monteurs, Martin en Jeroen en het eind resultaat is super geworden! Een prachtige moderne tijdloze keuken met geweldig mooi apparatuur van AEG. Ik raad iedereen aan om bij Smart Design hun keuken te laten ontwerpen en te plaatsen! Dik tevrede daarom een wel verdiende 10!!
FOTO VAN JOOST & CLAUDIA VAN BEUSEKOM
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Joost & Claudia van Beusekom
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden over keuken”
Door Annemiek koolschijn op donderdag 2 jul 2020 20
Alleen maar positieve ervaringen bij dit bedrijf. Er wordt echt goed meegedacht met je wensen en ideeen. Ze geven je de ruimte zelf te vertellen wat je graag wil in open en vriendelijke gesprekken. Ze besteden veel tijd een aandacht aan je zonder opdringerig te zijn. Ook het plaatsen en de voorbereiding gebeurd op een professionele manier door heel vriendelijke mensen. Het resultaat is echt een prachtige keuken.
FOTO VAN ANNEMIEK KOOLSCHIJN
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Service stellen keuken”
Door Joost vd Bergh op vrijdag 26 jun 2020 20
Na 8 jaar moest onze keuken weer opnieuw gesteld worden, Jeroen had dit zo voor elkaar en alles loopt en draait weer super. En dat wordt gratis gedaan na 8 jaar, gewoon service van de zaak! Wat een topbedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Cees Jan Hut op woensdag 24 jun 2020 20
Uitstekend geholpen door Robert. Onze 12 jaar geleden geplaatste Siematic keuken had een probleem met een scharnier in een kast. Dit is door Robert zonder kosten opgelost. Top geregeld met service 12 jaar na plaatsen van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend bevallen”
Door Emmy Prins-v.d. Lugt op maandag 22 jun 2020 20
Mijn grote woonkamer had, als nadeel, een veel te kleine keuken met weinig lichtinval. Coen van Gilst heeft dat uitstekend opgelost door de keuken uit te breiden en te voorzien een verlaagd plafond met goede verlichting . Ik ben heel blij met mijn mooie, nieuwe keuken.

Aanvulling ontvangen 22 juni 2020: Mijn aankoop is geleverd en geplaatst. Het is uitstekend bevallen. Alles was na plaatsing in orde, er was niets wat niet klopte.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Conny Tielrooij op woensdag 17 jun 2020 20
Vakmanschap met een grote V. Daar staat SmartDesign Keukenstudio voor. Van ontwerp en advies door Coen van Gilst, opmeten en installatietekeningen door Raymond Mosselman, controle en extra controle door de afd. Opdracht afwikkeling tot de perfecte plaatsing van de keuken door het montage team. Resultaat : een perfecte, prachtige keuken.
FOTO VAN CONNY TIELROOIJ
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Roy op woensdag 17 jun 2020 20
SmartDesign maakt zijn reputatie waar. Gedurende het gehele traject van het uitzoeken/ontwerpen van de keuken tot een het plaatsen ervan verliep alles perfect.
Een schitterend ontwerp door Coen van Gilst gemaakt en net zo perfect door de monteurs uitgevoerd (ook naar hun een compliment!). Keuken is nog mooier dan verwacht, kortom perfect!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door A.J. van der Rhee op donderdag 11 jun 2020 20
Nieuwe keuken, heel blij mee. Samenwerking met de werknemers van Smart Design was heel fijn. Het plaatsen is geheel volgens de door Smart Design gemaakte planning verlopen. Top!
REACTIE VAN ENNO
Dank voor uw opdracht en veel plezier met uw keuken! En als er vragen zijn, schroom dan niet deze ons te stellen!
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig en geduldig”
Door A. Kick op woensdag 10 jun 2020 20
Wauw, wat een plaatje! Bij onze zoektocht naar een keuken zijn we bij Smart Design terecht gekomen. Direct werden we deskundig en geduldig geholpen door Andre. Bij alle keuzes werden we tevens goed geholpen en na meerdere afspaken zijn we tot een top ontwerp en een super efficiente indeling gekomen. Daarnaast zijn we ook over de nazorg na de installatie zeer te spreken. We genieten elke dag weer van de fantastische keuken!
FOTO VAN A. KICK
Fantastisch
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch gedaan”
Door Lia en Jan Vink op maandag 1 jun 2020 20
Op aanraden van een oud-collega, die al twee keer een keuken had gekocht bij Smart Design, kwamen wij vorig jaar in Maassluis terecht. Eerst eens even zelf rondgelopen in de showroom en daarna in gesprek met Andre. Hij heeft ons met veel geduld geholpen. Na het eerste ontwerp een paar keer terug voor aanpassingen. Kleur aanrechtblad gewijzigd, klepkasten i.p.v. deurtjes boven het aanrecht, een quooker, geen opdringerige telefoontjes maar volop tijd, de klant is koning. Begin februari dit jaar is de keuken geplaatst. Greeploze keuken van Schuller, betonlook licht grijs. Mooier dan gedroomd, strakker dan strak, een plaatje. Fantastisch gedaan Smart Design.
FOTO VAN LIA EN JAN VINK
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Esther op vrijdag 29 mei 2020 20
Zo'n vijf jaar geleden hebben wij een keuken gekocht bij toen nog Keukenstudio Maassluis. Wij zijn erg tevreden en zijn goed geholpen door Raymond Mosselman. Ik zou er zo weer een keuken kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Mark Spierenburg op dinsdag 19 mei 2020 20
We hebben een nieuwe keuken gekocht en laten plaatsen. We kunnen kort maar krachtig oordelen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Van begin tot eind was de service perfect en is alles goed verlopen. Daarbij was het contact met de diverse afdelingen soepel, vriendelijk en duidelijk. Niets anders dan lof.
FOTO VAN MARK SPIERENBURG
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Mark Spierenburg
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Cor en Jeanette Spee op vrijdag 15 mei 2020 20
We zijn zeer blij met onze nieuwe keuken. In de voorbereiding zijn we prima geadviseerd door Coen en hij heeft een prachtig ontwerp voor ons gemaakt. Belangrijk was dat hij goed luisterde naar onze wensen, met ons meedacht en ons ook leerde omdenken. Het voorwerk is vakkundig gedaan door de aannemer die door Coen is aanbevolen. Extra waardering voor de professionele wijze waarop de keuken is geleverd en is geplaatst. Goed vakwerk en een uitstekende service. Kortom we zijn zeer tevreden met het resultaat. Super!
FOTO VAN COR EN JEANETTE SPEE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Snel en deskundig in service”
Door J. Dobbeling op woensdag 13 mei 2020 20
Wij hebben 7 jaar geleden een Siematic keuken gekocht bij toen nog Keukencentrum Maasluis. Een van de kastdeurtjes sloot niet goed meer. Zelf afstellen lukte niet ook na herhaalde pogingen. Contact opgenomen met de firma en na twee dagen stond er een monteur voor de deur. De monteur heeft de scharnieren geheel kosteloos vervangen waarna het deurtje weer prima sluit. Dank voor de snelle, deskundige en vriendelijke service van monteur Aren .
Reactie of foto toevoegen
“Geen druk”
Door Maaike Alderliesten op vrijdag 8 mei 2020 20
Een nieuwe keuken kopen? Super spannend. Maar bij Smart Design nergens voor nodig geweest. We hebben niet alleen een mooie keuken maar zijn geholpen om goede en weloverwogen keuzes te maken. Geen druk, geen haast en dus nu een keuken waar we op alle fronten van genieten. Eerlijke prijs, alle afspraken keurig nagekomen en het resultaat is boven verwachting. Niet alleen voor t oog maar juist veel fijnere kook/werk plek geworden voor alle momenten van de dag. Van t maken van ontbijt tot bereiden van het avondeten. Zo kan een nieuwe keuken echt een feest zijn.
FOTO VAN MAAIKE ALDERLIESTEN
Keuken collage
Reactie of foto toevoegen
“Gerust binnenstappen”
Door Angelique (en Edwin) Pijl op woensdag 6 mei 2020 20
Ik ken Coen van Gilst vanuit mijn netwerk. Een kleine stap om bij, toen nog Keukenstudio Maassluis, binnen te stappen. We hadden een nieuw appartement gekocht en wilde een eigentijdse keuken, die voldeed aan al onze (kook)wensen. Coen luisterde goed en wist ons goed te adviseren. Daarnaast heeft hij ook nog een supergoed advies gegeven omtrent de indeling van ons appartement, dus al met al erg tevreden. Naar aanleiding van onze wensen is Coen aan de slag gegaan. Een mooi 3D presentatie gaf ons nog meer inzicht in onze nieuwe keuken. Zelfs ons kunstwerk hing al! Het wachten was het waard. Vakkundige monteurs hebben onze keuken netjes geplaatst. Alles op zijn plek en schoon opgeleverd! Onze tip: wil je een nieuwe keuken, stap gerust eens binnen bij SmartDesing Keukenstudio. Als echte netwerker kan ik hen van harte aanbevelen.
FOTO VAN ANGELIQUE (EN EDWIN) PIJL
Eigentijdse keuken
Reactie of foto toevoegen
“Blijvende service”
Door DBC Contze op woensdag 6 mei 2020 20
15 jaar geleden hebben wij onze Keuken gekocht en nog steeds worden we behandeld alsof het gisteren was. Recent ging de trafo van de keukenverlichting kapot en vroegen wij om een nieuwe te leveren en op te sturen . Monteren zo dachten wij was een fluitje van een cent. Nee hoor, twee dagen kwamen ze hem zelf omruilen en monteren voor een nieuwe. Super service !!!! Bedankt !
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Esseboom op dinsdag 5 mei 2020 20
We hebben een mooie keuken gekocht met AEG apparaten uit de huisselectie. We werden goed geadviseerd op alle vlakken met een duidelijke uitleg. Ook werd er nagedacht in oplossingen. Er werd gedacht aan symetrie, kleursamenstelling, etc. Er werd geluisterd naar onze wensen en aangevuld met hun expertise, wat resulteerde in een prachtige keuken. De keuken is vakkundig geplaatst, en netjes opgeleverd met oog voor detail.Dit is een vakkundig bedrijf waar vakmanschap nog hoog in het vaandel staat. Van een keurig en vriendelijk ontvangst tot een droomkeuken.
FOTO VAN ESSEBOOM
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de keuken”
Door Ingrid Hofman op woensdag 29 apr 2020 20
Adviseur Coen v Gilst heeft goed met ons meegedacht over het ontwerp van onze Next 125 keuken. Het eindresultaat is niet alleen erg mooi geworden, maar bovenal erg praktisch in het gebruik. De installatie ging vlot en zonder problemen. We zijn erg blij met onze keuken!
FOTO VAN INGRID HOFMAN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door W.assenberg op vrijdag 6 mrt 2020 20
Wij kwamen bij de keukenstudio via mijn zwager bij het eerste bezoek was voor ons al heel duidelijk hier kopen wij onze keuken en wel om de volgende reden er werd op deskundige wijzen uitgelegd wat de mogelijkheden waren en er werd goed geluisterd naar wat wij wilden bovendien wordt de keuken met eigen personeel geplaatst iets waar wij heel tevreden over zijn
FOTO VAN W.ASSENBERG
Witte keuken met gekleurde achterwand
REACTIE VAN MARIN
Geachte hoe lang is uw aanrechtblad en hoeveel ruimte zit er tussen het wasbak en de kookplaat? Mvg Marin
REACTIE VAN W.ASSENBERG
Zoals u kunt zien 3 mtr en tussen maat 70 cm
Reactie of foto toevoegen
“Service twee jaar na aankoop”
Door Jantine van Boheemen op donderdag 5 mrt 2020 20
Een paar jaar geleden hebben wij bij de Keukenstudio een Keller keuken gekocht. Vandaag is er een monteur langs geweest om nog twee extra korven in onze keuken te plaatsen zodat de keukenkastjes nog praktischer worden. De monteur heeft gelijk de kasten allemaal gesteld zodat alles er weer piekfijn uitziet. Wat een service en dat na twee jaar na aankoop!
FOTO VAN JANTINE VAN BOHEEMEN
Keuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Super gedaan”
Door Matthew van Zwieten op vrijdag 14 feb 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht bij smart design keuken studio. Echt een aanrader. Goede begeleiding bij keuze van keuken en apparatuur waarbij je als klant centraal wordt gezet. Je wordt goed op de hoogte gehouden van status en planning. Bij het plaatsen van de keuken wordt je volledig ontzorgd en alles was gelijk goed geregeld. Verschillende keren gebeld of alles ok was en of ze nog wat voor ons konden betekenen. Echt een aanrader.
FOTO VAN MATTHEW VAN ZWIETEN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Heel voorspoedig”
Door Nico en Diana van der Sande op vrijdag 31 jan 2020 20
Wat hebben wij een prachtige Next125 keuken! Coen van Gilst heeft ons heel deskundig met veel kennis van interieur geadviseerd! De montage verliep ook heel voorspoedig, alleen maar lof over dit bedrijf!
FOTO VAN NICO EN DIANA VAN DER SANDE
Next125 keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Suzanne Slappendel op woensdag 29 jan 2020 20
We hebben een prachtige keuken gekocht waarbij Coen ons erg goed heeft geholpen. De keukenmonteur was een vakman die zeer secuur en netjes werkte. Ook de nazorg was erg goed!
FOTO VAN SUZANNE SLAPPENDEL
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Lenny Schmale op dinsdag 21 jan 2020 20
In het voorjaar van 2019 kozen wij voor Smart Design Keukenstudio te Maassluis na een flink aantal keukenstudio's te hebben bezocht. Wij wilden naast een nieuwe keuken ook een doorbraak realiseren vanuit de eetkamer naar de keuken. Vooral door de inbreng van Coen van Gilst heeft Smart Design Keukenstudio hiervoor een prachtig ontwerp gemaakt. De door Coen van Gilst aanbevolen aannemer heeft het ontwerp op een perfecte manier uitgevoerd. Kortom wij zijn uitermate tevreden over Smart Design Keukenstudio. Misschien had de nazorg iets beter gekund.
FOTO VAN LENNY SCHMALE
+ Toon extra foto van Lenny Schmale
Reactie of foto toevoegen
“Mooie nieuwe keuken”
Door Familie Leerdam op zondag 12 jan 2020 20
Wij zijn sinds november 2019 de trotse bezitters van een mooie nieuwe keuken. Vanaf het moment in de showroom tot en met het plaatsen van de keuken en de nazorg een dikke 10. Goed geholpen in de showroom door Olaf, hij is een kei in het ontwerpen en heeft leuke ideeën. Plaatsing door zeer vakkundig personeel die erg netjes werken.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Kloppenburg/Nieuwstraten op vrijdag 20 dec 2019 19
Na 30 jaar samen met een adviseur een nieuwe keuken samengesteld op hetzelfde adres als waar de vorige is besteld . We troffen daar een telg aan uit een familie van interieuradviseurs wat zeker heeft geholpen bij het samenstellen van een keuken die bij onze huisstijl past (Coen van Gilst). Installatie door vakmensen met passie voor het vak en begrip voor het minimaliseren van de overlast voor de klant. Perfect afgewerkt in een jaren 30 huis dat zo scheef is als maar kan. Aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prima”
Door Robert op woensdag 18 dec 2019 19
Voor onze nieuwbouwwoning kwamen we via Qasa toch ook bij (toen nog) Keukenstudio Maassluis uit (inmiddels hernoemd naar SmartDesign), ietwat gereserveerd en achterdochtig de eerste gesprekken ingegaan. Maar inderdaad, fantastisch geholpen, Coen hielp ons het totale plaatje te zien, niet alleen de keuken, maar hoe de keuken het middelpunt in de totale ruimte werd. Ook de afhandeling van levering en uiteindelijke plaatsing was zeer prima!
Reactie of foto toevoegen
“Totaalleverancier”
Door Paula en Bianca op woensdag 18 dec 2019 19
Voor een niet standaard oud huis zochten we een keuken die op zou gaan in de ruimte. Een centrale plek in huis waar je niet het gevoel hebt in de keuken te staan. Samen met eerst Lucia en later Coen zijn we tot een waanzinnige inrichting van de ruimte en woonkeuken gekomen, die mooi was op de 3D tekening , maar nog mooier is in het echt. Bijzonder hoe er geluisterd is en onze wens vertaald is in de inrichting van de woonruimte en keuken. Wij zijn trots en heel blij! Van begin tot het eind zijn alle vragen beantwoord, werd er tijd gemaakt om te luisteren. Niet alleen vragen over de keuken, maar ook over kleuren, verlichting en inrichting. Echt een totaalleverancier. Door verder te kijken is keuken een onderdeel geworden van het huis, echt super! Dank jullie wel
FOTO VAN PAULA EN BIANCA
Keuken met wandverlichting
REACTIE VAN EVA
Beste Paula en Bianca, Prachtige keuken! Mag ik vragen waar de wandlampjes van zijn? Geeft het ook voldoende licht? Hartelijk dank, Eva
REACTIE VAN PAULA
Hoi Eva, oh jee, dit was bij een stand op de vt wonen beurs. Durf echt niet meer te zeggen welke. Adviseur Coen heeft ook een adres waar deze te verkrijgen zijn. Je kan het hem zeker vragen. Ze geven super licht. Geen andere verlichting aan die kant van de keuken meer nodig. Let er bij de aanschaf wel op dat het lampje niet aan de muurzijde zit. Anders kijk je in het licht als je aan het aanrecht staat. Dit is niet fijn. Succes!
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij mee”
Door Yvonne en Kees op zondag 15 dec 2019 19
Wij hadden al voorwerk gedaan en onze wensen voor onze keuken al klaar. Toch nog enkele aanpassingen gemaakt in het ontwerp en materialen uitgezocht samen met André van der Saag. Raymond kwam inmeten en vorige week is de keuken geplaatst. Alles paste perfect. Kleine schades werden door de monteurs direct opgemerkt en gemeld. Die worden half januari alsnog opgelost is de afspraak. Alles ziet er goed uit en werkt prima, heel blij mee.
REACTIE VAN YVONNE
Het resultaat mag er zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door F.J. Oudenbroek op zondag 15 dec 2019 19
Een complete keuken en bijkeuken vanaf het ontwerp dot de plaatsing is alles goed gepland en uitgevoerd, ook het uitlopen van de bouw werkzaamheden door de aannemer werden in overeenstemming tot tevredenheid opgelost. De uiteindelijke keuken en bijkeuken zijn in werkelijkheid nog mooier geworden dan dat we hadden verwacht. Hierbij een extra compliment voor de deskundigheid van Coen van Glist en het vakmanschap van de monteurs van de keuken.
REACTIE VAN FREDOUDENBROEK
Wij vinden het erg mooi geworden
Reactie of foto toevoegen
“Mooi en prettig geworden”
Door W.van der Steen op vrijdag 13 dec 2019 19
Tijdens een lange oriëntatieperiode voor een nieuwe keuken in bladen en bezoeken aan speciaalzaken, kwam ik ook bij SmartDesign. Een eerste oriëntatiebezoek verliep positief. Vol advies, zonder dat ik het gevoel kreeg een stap te moeten zetten die ik (nog) niet wilde. Tijdens een tweede bezoek is de eerste opzet verder uitgewerkt, tot ik er al mijn wensen in verwerkt zag en blij werd van het totaalplaatje. Het verwijderen van de oude keuken, aanpassingen aan leidingen en plaatsen nieuwe keuken is binnen 5 dagen gerealiseerd op een hele vakkundige en prettige manier. Een enkel restpunt moet opgelost, wat ook goed verliep. Het resultaat: ik ben er blij mee, de keuken is mooi en prettig in gebruik.
FOTO VAN W.VAN DER STEEN
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Donkervoort op donderdag 12 dec 2019 19
Mooie keuken gekocht; goede service; luisteren naar de klant! Kan deze keukenzaak van harte aanbevelen! Keuken perfect gemonteerd.
FOTO VAN DONKERVOORT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door P. van Sorge op zondag 1 dec 2019 19
Gekocht de SmartSelect Glasline droomkeuken bij Smartdesign Keukenstudio. Zeer goede en profesionele advisering bij het ontwerp van de keuken in de ruimtelijk omgeving van de woonkamer met behulp van 2D & 3D animatie software zodat je een goed beeld krijgt van het eindresultaat. Kennis op het gebied van woonkamer architectuur is in huis en dat kwam goed van pas bij de inrichting van de woonkamer met de nieuwe keuken. Installatie van de keuken is door ook goede vakmensen uitgevoerd.
FOTO VAN P. VAN SORGE
Smart keuken
Reactie of foto toevoegen
“Voorbeeld”
Door R. Rutgrink op vrijdag 29 nov 2019 19
Wij hebben door SmartDesign Keukenstudio een keuken laten ontwerpen en installeren. Van ontwerp tot realisatie zijn we bijzonder goed en vakkundig geholpen. Coen en zijn collega's zijn absolute aanraders voor een ieder die houdt van aandacht, kwaliteit en echte service. Een voorbeeld voor hoe het kan.
Reactie of foto toevoegen
“Heel persoonlijk”
Door Andreas op maandag 18 nov 2019 19
Wij zijn zeer tevreden met onze keuken van Keukenstudio Maassluis. We gebruiken deze ondertussen enkele maanden en hebben er dagelijks plezier van. Wij werden warm ontvangen in de winkel waar genoeg keuze is om uit te kiezen. Met de deskundige uitleg van de ervaren medewerkers kregen we al snel een duidelijk beeld over wat we wouden. Na een uitgebreid gesprek met Coen over wat onze wensen waren ging hij aan de slag. Al snel kregen we 2 zeer mooie voorstellen binnen ons budget. Omdat wij een nieuwbouwwoning hebben zat tussen de aankoop en de plaatsing van de keuken ruim een jaar. In dat jaar wouden we toch nog 2 kleine aanpassingen uitvoeren. Dit was geen probleem voor hun. Er wordt echt naar je persoonlijke wensen geluisterd en ze denken met je mee. Niet alleen de keuken, maar ze zorgen er ook voor dat de keuken bij de rest van het huis past. Conclusie, prachtige keuken met uitstekende service voor een goede, eerlijke prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische keuken”
Door Louella van Leeuwen-Koning op maandag 11 nov 2019 19
Bij KSM is de ervaring, de manier waarop je behandeld wordt als klant, direct zo'n verademing ten opzichte van de wat bekendere ketens. Je kunt op je gemak rondkijken, voor een oriënterend gesprek wordt rustig de tijd genomen, met veel aandacht voor de stijl van het huis, maar ook de indeling van je dagelijks leven. Zonder enige druk direct iets te tekenen of gelijk al belangrijke keuzes te maken. Voor het ontwerp van onze keuken heeft KSM op eigen initiatief een binnenhuisarchitect geraadpleegd, waardoor we los zijn gekomen van de onpraktische indeling die eerder de enige haalbare optie leek. Daardoor hebben we nu een fantastische keuken met voldoende werkruimte en een uitstraling die perfect past bij de uitstraling van ons huis. Ook krijg je hier een eerlijke offerte, in plaats van belachelijke bedragen waar later nog 40% vanaf gaat. De installatie en nazorg zijn ook zonder problemen verlopen.
FOTO VAN LOUELLA VAN LEEUWEN-KONING
Deel keuken in het nieuwe huis
+ Toon extra foto van Louella van Leeuwen-Koning
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Familie Baggelaar uit Lopik op vrijdag 25 okt 2019 19
Na 22 jaar toe aan een nieuwe keuken.Heel erg prettig geholpen door André v.d. Saag. Absoluut geen dwang. Ook thuis uitstekende adviezen gekregen van Raymond. Zeer vakkundige installatie door Ed en Martin. Daardoor een hele fijne keuken, waarin het goed werken is. De herinnering aan de uitstekende service draagt daar zeker aan bij. We zijn dik tevreden met onze keuken van Keukenstudio Maassluis.
FOTO VAN ENNO
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal naar wens”
Door Linda Z. op maandag 21 okt 2019 19
Wij waren op zoek naar een kwaliteitskeuken met goede service, zodoende kwamen we terecht bij Keukenstudio Maassluis. De eerste kennismaking verliep wat stroef, we kregen het idee dat men eerst zeker wilde weten of we wel daadwerkelijk in dit segment wilden kopen... Toen we eenmaal met de heer Coen van Gilst aan tafel zaten verliep het allemaal beter. Hij nam alle tijd voor ons, en had voor ons zeer waardevolle tips over bijvoorbeeld de keuze voor een stoomoven. Waar we nu ontzettend blij mee zijn! Heel fijn dat hij de moeite nam om ons uitleg en tips te geven over het gebruik hiervan. Ook over de indeling van de keuken werd echt mee gedacht, en net zo lang veranderd tot het helemaal naar onze wens was. Aan het plaatsen van de keuken en de nazorg kun je vervolgens ook zien waarom wij voor Keukenstudio Maassluis wilden gaan: Helemaal niets op aan te merken! Hele fijne rustige monteurs, vakmensen, netjes werken en alles direct in orde. Wat een verademing is dat tijdens een nieuwbouwproject waarin er altijd wel iets aan de hand is. Hiervan wisten we gewoon, dit zit wel goed. Ook de nazorg is erg goed, een greepje wat nageleverd moet worden, een zeeppompje dat vervangen moet worden, het gebeurt op korte termijn en zonder gezeur. Kortom, de keuken is helemaal geworden zoals we wensten, fijne samenwerking met Coen en de achterban, al met al dik tevreden. Mochten we het opnieuw zouden moeten doen kiezen we weer voor Keukenstudio Maassluis.
FOTO VAN LINDA Z.
Eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Robert en Diana de Winter op zaterdag 19 okt 2019 19
'Als jullie huis een Opel is, is jullie keuken een Mercedes' riep een vriend enthousiast uit toen hij onze nieuwe keuken zag. Een goede verwoording van hoe wij onze ervaring met Keukenstudio Maassluis beleefd hebben. HET AANKOOPPROCES: Na een gastvrije ontvangst en de eerste afspraak met Coen van Gilst waren we om. Heldere communicatie en samen ontwerpen, dat heeft ons de sociale keuken opgeleverd waar we naar op zoek waren... en misschien zelfs meer. APPPARATUUR: We zijn blij verrast met de Quooker Cube. Bruiswater, gekoeld en gefilterd is bij ons thuis een echte hit. En het gemak van kokend water uit de kraan levert ons veel tijdwinst op. We ontdekken nog steeds nieuwe toepassingen. De apparatuur van ATAG bevalt ons zeer goed. De overstap van gas naar inductie is moeiteloos verlopen. De kick space verwarming wordt nog gemonteerd. Eerder was het apparaat niet leverbaar, maar dat wisten we van tevoren. MONTAGE. In onze hele verbouwing zijn de vakmannen van Keukenstudio Maassluis eruit gesprongen voor wat betreft kennis, meedenken en uitvoering. Onder leiding van Jeroen Vermaat werd heerlijk doorgewerkt. Het ontwerp komt dankzij zijn oog voor detail uitstekend tot zijn recht. Wij zijn zeer tevreden en genieten volop van onze fijne keuken.
FOTO VAN ROBERT EN DIANA DE WINTER
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Theo van der Weijst / Peter naber op woensdag 11 sep 2019 19
We kwamen bij Keukenstudio Maassluis voor een keuken in ons nieuwe appartement in centrum Rotterdam. Uitstekend begeleid en geïnspireerd door Coen van Gilst. Toen hij van ons hoorde dat we ook een werkhoek in dezelfde ruimte wilden, heeft hij dit gecombineerd met de keuken en tot een prachtig geheel gemaakt. Na oplevering van de woning is de keuken zeer vakkundig en zorgvuldig geplaatst. Al met al zeer tevreden.
FOTO VAN THEO VAN DER WEIJST / PETER NABER
Opgeleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer professioneel”
Door Arjen Nieuwenhuis op woensdag 11 sep 2019 19
Meteen bij binnenkomst voelde het goed bij Keukenstudio Maassluis. De duidelijke communicatie en het meedenken om onze kleine keuken zo efficiënt mogelijk te benutten sprak ons zeer aan. De overzichtelijke showroom met duidelijke voorbeelden en stalen van de gekozen materialen maakten het bezoek aan dit bedrijf compleet. Zowel met Koen (onze adviseur) en de monteurs die het plaatsten verzorgde waren zeer prettig in de omgang en zeer professioneel.
FOTO VAN ARJEN NIEUWENHUIS
Efficiente keuken
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbevolen”
Door Dick Kremer op donderdag 15 aug 2019 19
Wij hebben Keukenstudio Maassluis in ons huis uit 1910 een keuken laten zetten in Scandinavische stijl. Het proces van verkoop, installatie en nazorg was geheel naar onze wens. De transparante werkwijze (direct duidelijkheid over de prijs) en het meedenken in mogelijkheden in het proces van aankoop was heel prettig. Niet opdringering, en rekening houdend met ons budget. We werden vakkundig geadviseerd door de heer André Sas. Afspraken over levering en installatie werden nagekomen en het resultaat is dan ook helemaal top. Van harte aanbevolen!
FOTO VAN DICK KREMER
Keuken in Scandinavische stijl
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan waargemaakt”
Door Peter Vermeer op donderdag 15 aug 2019 19
Wij hebben in mei een nieuwe keuken (in Rotterdam) laten plaatsen door Keukenstudio Maassluis. Hij was ons aangeraden door kennis (met een echt andere smaak) en ze hebben die verwachting meer dan waargemaakt. Keukenstudio heeft in een aantal heldere stappen onze keukenwensen op een rij gezet en vervolgens in een paar gesprekken dit vertaald in een ontwerp, apparatuur en een bestelling. Steeds met open vizier en helderheid over de kosten en planning. Voor technische voorbereiding konden we kiezen voor onze eigen of hun aannemer. Ook hier werd ruim op tijd een werkbeschrijving opgemaakt en een prijs afgegeven. Het is niet een budget-keukenboer maar als je tijd hebt en je dit realiseert heb je aan keukenstudio een goede. De parketvloer die moest worden aangemeld kon door hij vaste (in huis) partners worden verzorgd. Geheel volgens planning.
FOTO VAN PETER VERMEER
+ Toon extra foto van Peter Vermeer
+ Toon extra foto van Peter Vermeer
+ Toon extra foto van Peter Vermeer
+ Toon extra foto van Peter Vermeer
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop woonkeuken”
Door leo Uildersma op zaterdag 10 aug 2019 19
woonkeuken gekocht. Naast een fraai ontwerp en perfecte afhandeling en installatie was vooral ook het koopproces ontzettend aangenaam. Prettige gesprekken, alle tijd om de voor en nadelen van materialen en ontwerpkeuzes meet elkaar te bespreken.
FOTO VAN LEO UILDERSMA
Woonkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor een ieder”
Door Caroline op woensdag 31 jul 2019 19
Ik ben erg blij geworden van Keukenstudio Maassluis. In de showroom staan veel mooie en diverse keukens. Er wordt meegedacht en geadviseerd in plaats van gepusht, het budget wordt bewaakt, de keuken wordt ingemeten ook al woon je 100 km verder op, de montage gaat snel en professioneel. Ik ben nog iedere dag blij met mijn extra diepe aanrecht. Ik zou keukenstudio Maassluis bij iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Marco en Esther Duson op woensdag 26 jun 2019 19
We gingen voor een nieuwe keuken naar keukenstudio Maassluis. Gingen er totaal blanco in. Hebben onze wensen doorgeven. Hiermee zijn zij professioneel en creatief mee aan de slag gegaan. Zijn met een ontwerp gekomen waar wij zelf nooit aan hadden gedacht. Waardoor onze droom keuken werkelijkheid is geworden. De keuken is door personeel van keukenstudio Maassluis vakkundig geplaatst. Ik raad Keukenstudio Maassluis aan. Ga eens langs in de schitterende showroom, daar zitten ze klaar voor U met een echte lekkere bak koffie.
FOTO VAN MARCO EN ESTHER DUSON
De nieuwe keuken
+ Toon extra foto van Marco en Esther Duson
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Annemarie Verburg op dinsdag 25 jun 2019 19
We hebben een keuken gekocht bij Keukenstudio Maassluis en zijn zeer tevreden. Ze hebben een prachtige keuken geleverd; geheel naar onze wens en goede kwaliteit. De monteurs werkten heel netjes en hebben zelfs een extra plinttrapje voor ons gefabriceerd. Heel blij mee!
FOTO VAN ANNEMARIE VERBURG
Keuken geheel naar wens
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Bas Blankespoor op dinsdag 25 jun 2019 19
Na het maken van een afspraak zijn wij goed geholpen door Ferry. Wij waren nog op zoek naar hoe wij de keuken wilden indelen en Ferry heeft met alle plezier twee verschillende opties uitgewerkt, waarvan één originele die wij nog niet bij een andere zaak waren tegengekomen! Dit is met name de reden geweest voor ons om te kiezen voor Keukenstudio Maassluis. De professionaliteit die zij uitstralen en de manier waarop wij zijn geholpen. De keuken is geplaatst door de eigen monteurs. Dit is allemaal zoals gepland verlopen. Na enkele maanden na de plaatsing bleek dat de kastklep van de vaatwasser was losgeschoten. Na het melden hiervan is binnen 5 werkdagen een monteur langsgekomen om dit (blijvend) te herstellen. Dus ook over de nazorg zijn wij zeer tevreden.
FOTO VAN BAS BLANKESPOOR
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Fam. Ruijters op maandag 17 jun 2019 19
Wij hebben bij Keukenstudio Maassluis onze keuken gekocht. Eerst een heel fijn advies van Koen gehad en na het zien van zijn tekening was de keuze niet moeilijk. Regelmatig contact gehad over de aansluiting en altijd snel antwoord en advies. Het plaatsen en afmonteren van de keuken gebeurt door professionele en netjes werkende monteurs. Wij zijn super tevreden en blij met onze keuken en Keukenstudio Maassluis.
FOTO VAN FAM. RUIJTERS
Keuken helemaal prima
+ Toon extra foto van Fam. Ruijters
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door tuitel op zaterdag 15 jun 2019 19
Na een goed advies gesprek hebben we een keuken aangeschaft er werd duidelijk naar ons geluisterd en onze wensen waren zichtbaar in het ontwerp meegenomen . top service
FOTO VAN TUITEL
Mooi ontwerp
Reactie of foto toevoegen
“Zeer aan te bevelen”
Door T.Bakker op woensdag 12 jun 2019 19
In de regio staat dit bedrijf als zeer goed bekend. Merk keukens van de bovenste plank, goede verkoop adviseurs, goede installateurs. Voor ons nieuw bouw appartement een prachtige keuken gekozen, er is goed geluisterd naar onze wensen, na 2 gesprekken gefinetuned en dat is hem geworden. Perfekt geplaatst en afgewerkt. Kortom zeer tevreden en aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Marianne van Waas op maandag 3 jun 2019 19
Prettige samenwerking. Netjes geplaatst.
FOTO VAN MARIANNE VAN WAAS
Resultaat keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Fam.Westplate op woensdag 29 mei 2019 19
Zelfs na 10 jaar, uitstekende service. Aren Melissant hartelijk dank voor je snelle en perfecte onderdeel vervanging.
FOTO VAN FAM.WESTPLATE
L keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettig”
Door Peter & Marjanne Benard op maandag 27 mei 2019 19
Zeer prettig geholpen. In alle rust een verkoopgesprek gehad. Gelijk een goede prijs. En geen enkele druk vanuit de verkoper. Alle vrijheid om bijvoorbeeld eigen apparatuur over te zetten of elders te kopen. En verkoper Olaf maakt een goed ontwerp inclusief lichtplan. Wat we nagenoeg 1 op 1 hebben gerealiseerd. Ook complimenten voor het eigen team wat de keuken komt plaatsen. Rustig, netjes en volgens afspraak. Belangrijk en prettig is dat er goed wordt gecommuniceerd en dat afspraken worden nagekomen. Alles bij elkaar een zeer positieve ervaring. De attenties bij het tekenen van de overeenkomst en bij de oplevering maken het af. Wat een verschil met de aankoop van onze keuken van 19 jaar geleden!
FOTO VAN PETER & MARJANNE BENARD
Complimenten voor de keuken
REACTIE VAN PETER BENARD
In bijgaande foto zijn het ontwerp van verkoper Olaf Blom en de echte keuken (direct na de oplevering) in 1 foto geplaatst. Zoek de verschillen....
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door Fam. Van der Veen op donderdag 23 mei 2019 19
Wij hebben onze keuken laten renoveren door Keukenstudio Maassluis. Aangezien onze bestaande keuken nog goed functioneerde maar naar de smaak van de vorige bewoners was, zijn wij op zoek gegaan naar een oplossing waarbij een deel van de keuken behouden kon blijven terwijl de rest vervangen werd. Na enkele gesprekken en een huisbezoek waarbij we verschillende mogelijkheden bekekenen hebben zijn we tot een oplossing gekomen waarbij het aanrechtblad en een deel van de apparatuur behouden bleef, terwijl de keukenkasten, wanden en afzuigkap compleet vernieuwd werden. Het plaatsen van de keuken werd uitgevoerd door zeer handige vakmensen waarbij met name het plaatsen van de nieuwe kasten onder het bestaande aanrecht voor de nodige uitdagingen zorgde. Helaas was een van de zijpanelen op de verkeerde maat geleverd maar dit is op een later tijdstip zonder gedoe hersteld. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de geleverde service van Keukenstudio Maassluis.
FOTO VAN FAM. VAN DER VEEN
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positief”
Door C. Reissenweber op donderdag 23 mei 2019 19
wij hebben onze keuken gekocht bij keukenstudio maassluis en zijn over alle aspecten van dit bedrijf, van verkoop tot installatie, zeer positief! In de showroom werden wij goed geholpen en werden de verschillen in merken en opties goed getoond waarna er een zeer mooi ontwerp is gemaakt. Toon wij de keuken hadden gekocht was de planning snel duidelijk, wat prettig was is dat er geen enkele keer in de planning is geschoven (afspraak=afspraaK). Tussentijdse vragen over hetgeen wij zelf deden, leidingen en elek, werden snel en kundig beantwoord. Een andere voordeel bij keukenstudio is, ze zelf een eigen montage team die staan voor het product en de kwaliteit (overigens bijzonder nette correcte gasten om in huis te hebben). Het eindresultaat is nog mooier dan we hadden durven dromen, keukenstudio is een aanrader voor een nieuwe keuken.
FOTO VAN C. REISSENWEBER
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van C. Reissenweber
Reactie of foto toevoegen
“Top geregeld”
Door Jan en Els Timmerman op zaterdag 4 mei 2019 19
Helemaal uit het verre oosten van het land zijn wij toch naar het westen gekomen om bij Keukenstudio Maassluis onze keuken aan te schaffen. Wij hadden op de site de beoordelingen gezien en zijn bij Coen van Gilst terecht gekomen. Via de mail hadden we Coen onze wensen en budget bekendgemaakt waarna hij ons een basale schets en een kostenindicatie heeft gestuurd zodat wij op 1 zaterdagmiddag de punten op de i konden zetten in Maassluis. Werkelijk TOP geregeld. Coen heeft goed geluisterd naar onze wensen en is ook binnen ons budget gebleven. Dit gaf ons een vertrouwd gevoel. De keuken is inmiddels door de vakbekwame monteurs geplaatst. Werkelijk alle lof voor jullie allemaal.
FOTO VAN JAN EN ELS TIMMERMAN
U keuken
+ Toon extra foto van Fam. Van der Veen
Reactie of foto toevoegen
“Professionals”
Door Marjon op woensdag 1 mei 2019 19
Onze keuken is op en top opgeleverd! We zijn ontzettend blij met het resultaat. De bar is top, de lamp is mooi, de kast is prachtig! Best spannend of de kleuren en onze ideeën uiteindelijk ook matchen en uitkomen. En gelukkig is dat ook gebleken. Zelfs mooier dan we dachten.

De monteurs hebben fantastisch werk geleverd, zowel bij de planning als bij de plaatsing. Dank daarvoor, allen professionals! Vanaf het moment van opmeten, maken van de ombouw en uiteindelijk tot aan de afwerking van het laatste detail. Er werd prettig meegedacht om oplossingen te bedenken zoals de verlichting boven de koel/vrieskast, we zijn voorzien van slimme tips voor o.a. gebruik vaatwasser tot aan mooie afwerking van de plinten.

Daarbij niet onbelangrijk alle restmaterialen werden netjes opgeruimd en de ruimte werd schoon achtergelaten. Ook werd er schoon en netjes gewerkt, rekening houdend met de versgeverfde en gestuukte muren. Hier worden wij erg blij van! En daarom zullen we jullie aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele keukenleverancier.

Overigens waren de verhuizers die de keukenonderdelen bezorgden uiterst voorzichtig met het uitladen en afleveren. Ook hier worden we als klant erg blij van dat zorgvuldig omgegaan wordt met kostbaar materiaal.

Zonder al het voorwerk met Enno Grinn was dit resultaat er natuurlijk nooit geweest, dus dank voor het advies, tips en meedenken wat mede geleid heeft tot het mooie resultaat waar we jarenlang van mogen genieten!
FOTO VAN MARJON
Fantastische keuken
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbevolen”
Door Fam. van Rutte, Schiedam op vrijdag 26 apr 2019 19
Onze keuken gekocht bij Keukenstudio Maassluis. Vriendelijke ontvangst, uitgebreide offerte in een ontspannen sfeer. Bij vergelijken bleek het een concurrerende offerte en daarom gekozen voor dit bedrijf met korte communicatielijnen en eigen monteurs. Plaatsing perfect verlopen, meedenkende, goed gehumeurde monteurs. Afspraak is afspraak. Van harte aanbevolen!!
FOTO VAN FAM. VAN RUTTE, SCHIEDAM
Perfect geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Hoge mate van tevredenheid”
Door fam. Wielaard op dinsdag 23 apr 2019 19
Voor onze nieuwe woning hebben wij een complete keuken gekocht. Bijzonder is dat we tijdens de voorbereiding uitgebreid en meerdere keren onze ideeën en suggesties hebben kunnen doorspreken; daar werd alle tijd voor genomen. Tijdens het gehele proces zijn we op prima wijze begeleid en werden allerlei goede en bruikbare ideeën met ons doorgesproken. Het eind resultaat mag er zijn ! Extra waardering voor de professionele wijze waarop de keuken is geleverd en is geplaatst. Goed vakwerk en een uitstekende service die zeker mee werken aan een mooi eindresultaat en onderbouwing geeft aan een hoge mate van tevredenheid.
FOTO VAN FAM. WIELAARD
Eindresultaat mag er zijn
REACTIE VAN ALEX
Best familie Wielaard, dat is een mooie keuken! Wij zijn zelf op zoek naar een soortgelijke opstelling. Mag ik vragen wat u hiervoor heeft betaald? bij voorbaat dank en met vriendelijke groet, Alex
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Robert en Mariska van Dijk op dinsdag 23 apr 2019 19
Wij hebben bij Keukenstudio Maassluis onze nieuwe keuken gekocht, en zijn er heel blij mee. We zijn goed geholpen met het ontwerp, er werd goed advies gegeven over hoe we de keuken het beste konden plaatsen, en er werd ook goed de tijd voor genomen om alles goed door te nemen. Het plaatsen van de keuken ging ook vlot en zonder problemen. Na het plaatsen werd ook alles goed met ons doorgenomen. We zijn dus heel tevreden, een aanrader!!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Fam Splinter, Berkel en Rodenrijs op dinsdag 16 apr 2019 19
Op basis van eerdere ervaringen zijn we bij Keukenstudio Maassluis terecht gekomen. Zeer veel keuze in materialen en we zijn erg goed geholpen met een ontwerp en productkeuze. De installatie en service zijn top! Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Complete nieuwe keuken”
Door Cees op maandag 25 mrt 2019 19
Onlangs hebben wij een complete nieuwe keuken gekocht bij Keukenstudio Maassluis. Mede door deze website met de hoge klanttevredenheid kwamen we uit in Maassluis. Bij andere keukenwinkels zijn we ook op onderzoek geweest en waren de ervaringen wisselend van goed tot zeer opdringerig. Voor ons gaf de relaxte aanpak in Maassluis waar goed naar ons werd geluisterd en werd meegedacht de doorslag om hier onze keuken kopen. Eigenlijk zijn we gedurende het hele verkoopproces goed begeleid en is alles volgens planning verlopen. Tijdens het plaatsen van de keuken ontstond er een onvoorzien probleem dat vakkundig door de vakmannen werd opgelost zelfs nog voordat ik er mee werd geconfronteerd. Het eindresultaat is perfect en geheel in lijn met onze verwachtingen. Een verademing om de nieuwe keuken te kunnen gebruiken. Al met al zeer tevreden met het hele proces. Leuk was ook nog dat we een Kamado BBQ erbij cadeau kregen en dat na de oplevering nog een medeweker van Keukenstudio het eindresultaat is komen bekijken.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Cliff Westdijk op maandag 11 mrt 2019 19
Wij hebben een complete keuken aangeschaft en zijn meer dan tevreden over de kwaliteit en de service. Overal wordt over meegedacht, er wordt geluisterd naar onze wensen en alle afspraken worden nagekomen.
FOTO VAN CLIFF WESTDIJK
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken Next125”
Door Chris op zondag 10 mrt 2019 19
Voor ons nieuwbouwhuis hebben wij een Next125 bij keukenstudio Maassluis gekocht. Het proces van ideevorming tot het definitieve ontwerp is door de heer Mosselman uitstekend begeleid. De montage is door eigen personeel van keukenstudio Maassluis voortreffelijk uitgevoerd. Het resultaat is in één woord MAGNIFIEK.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door André op maandag 4 mrt 2019 19
Beste Coen, zojuist heeft de servicemonteur de 3 panelen vernieuwd. Wij hebben voor akkoord getekend en de Keukenstudio heeft het voor coulance geregeld. Wij spreken onze dank uit voor de ruimhartigheid van de Keukenstudio en de inbreng die jij hebt gehad. Dat het zo geregeld is voor de goede naam van de Keukenstudio belangrijk.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door Henriette en Anton Wesselius op zondag 3 mrt 2019 19
Prima service en we hebben nu een mooie keuken. Het aankoopproces verliep heel vlot m.m.v. Een zeer deskundige medewerkster, die goed meedacht en kennis van zaken had. De installatie en afwerking verliep heel soepel. Het waren stuk voor stuk vaklui.
Ook de inspectie achteraf getuigt van een zeer goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Tessa Netten op woensdag 27 feb 2019 19
Viavia zijn wij terecht gekomen bij Keukenstudio Maassluis. We zijn goed geholpen door Coen van Gilst. Met handige tips van Coen hebben wij een mooie, praktische keuken uitgezocht. Hebben de keuken nu een maand in gebruik en we zijn er erg blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Enorm blij met de keuken”
Door Fam. Goedendorp op donderdag 21 feb 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht. Wij hebben onze wensen doorgegeven en aan de hand hiervan is er een mooi ontwerp gemaakt wat op een paar kleine details gelijk naar onze wens was. Alles met korte lijntjes zodat de plaatsing voorspoedig verliep.
doordat wij in een oud huis wonen en alles scheef is hebben we na plaatsing nog wat materialen bij besteld. ook dit was goed op kleur en snel geleverd. Ze hebben voor het gehele proces de tijd genomen om een goed product af te leveren. wij zijn enorm blij met onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Groep aankleden Dorpskerk op dinsdag 19 feb 2019 19
De bijzalen van onze wijkgemeente in 's Gravenzande moesten gemoderniseerd worden en daar hoorde ook een keuken bij waarin we kunnen koken en waarbij genoeg plaats is om koffie te schenken en uit te leveren en waar men met meerdere mensen kan werken. Ook moest er genoeg ruimte zijn om servies en ander keukengerei op te ruimen.We hadden zelf heel wat wensen waarbij we goed geadviseerd zijn door Coen van Gilst. Je kon merken dat hij veel ervaring heeft en ons op een prettige manier te woord stond. De keuken met uitgifteluik voldoen geheel aan onze wensen en is keurig geplaatst. We hebben al veel complimenten ontvangen over de prachtige keuken en gebruiken hem met veel plezier. Een aanrader om bij Keukenstudio Maassluis een keuken te kopen.
FOTO VAN GROEP AANKLEDEN DORPSKERK
Reactie of foto toevoegen
“Klopte tot in kleinste details”
Door Jacques en Marja Voogt op zaterdag 16 feb 2019 19
Na een tip van onze makelaar naar Keukenstudio Maassluis werden wij op plezierige manier benaderd voor een afspraak in de keukenstudio. De manier waarop wij zijn geadviseerd en begeleid bij het kiezen van de verschillende materialen en mogelijke opstellingen gaf ons direct een vertrouwd gevoel. Wij zijn heel blij met het idee van Dhr. Mosselman om in onze nieuwe woning de bestaande situatie te beoordelen en daar de meest geschikte opstelling en inrichting bij te adviseren. Het verwijderen van een tussenmuur en daardoor een open keuken te creëren heeft ons een keuken opgeleverd die prachtig aansluit bij de inrichting van onze woonkamer. Het hele proces van het kiezen van de keuken, het aanpassen van de bestaande ruimte door de aannemer op aanwijzing van Keukenstudio Maassluis , tot aan het installeren van de keuken zelf is uitstekend verlopen. Het in gebruik nemen van de keuken ging zonder problemen. Alles klopte tot in de kleinste details! Een ...., ook niet onbelangrijk: alles binnen het afgesproken budget!
FOTO VAN ENNO
Reactie of foto toevoegen
“Erg gelukkig met de keuken”
Door Robert en Monique van Dijk op zondag 10 feb 2019 19
Adviseur Olaf Blom heeft goed met ons meegedacht over het ontwerp van onze Keller keuken. Het eindresultaat is niet alleen erg mooi geworden, maar bovenal erg praktisch in het gebruik. De installatie ging vlot en zonder problemen. We zijn erg gelukkig met onze keuken!
FOTO VAN ROBERT EN MONIQUE VAN DIJK
Keuken met eiland
+ Toon extra foto van Robert en Monique van Dijk
+ Toon extra foto van Robert en Monique van Dijk
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Ger Voorhout op zondag 3 feb 2019 19
Gekocht een inbouwkeuken-apparaat als vervanging voor een defect apparaat in de door de keukenstudio,toen, zelf geplaatste keuken. Goede prijs, zeer goede service en medewerker(s).
Reactie of foto toevoegen
“In 1 keer goed”
Door Familie Koekoek op zondag 20 jan 2019 19
Wij hebben voor onze nieuwbouw woning een keuken gekocht. Advies vooraf geweldig en ging verder dan de keuken alleen. Montage door 2 eigen monteurs keurig netjes en op tijd. Alles was in 1 keer goed, geen opleverpunt te vinden. En dat is vaak anders weten wij uit ervaring.
FOTO VAN FAMILIE KOEKOEK
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Vlekkeloos proces”
Door Henk Sint op woensdag 2 jan 2019 19
Het merk Next125 wordt in meerdere zaken verkocht maar je vindt niet altijd de smaak en flair voor keuken design als bij Keukenstudio Maassluis. Dit is wat zo bijzonder is aan deze keuken studio. Onze keuken is ontworpen door Raymond Mosselman - tijdloos, stijlvol met oog voor subtiele details. Het hele proces van de eerst afspraak tot aan de afspraak na opleveren is vlekkeloos verlopen. Wij raden iedereen aan om bij Keukenstudio Maassluis hun keuken te kopen - vraag naar Raymond Mosselman!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over het hele proces”
Door Paul en Carla Brand op maandag 31 dec 2018 18
Begin april 2018 brachten wij ons eerste bezoek aan Keukenstudio Maassluis. Wij zijn uitgebreid te woord gestaan ondanks dat we geen afspraak hadden gemaakt. Aangezien we geen plan op voorhand hadden zijn we stapsgewijs tot het ontwerp van de keuken gekomen, welke begin juni op papier is gezet. We hebben deze aanpak wel op prijs gesteld. Er werd geen druk op ons gezet om snel tot een besluit te komen. Dat was heel prettig. Begin oktober is onze oude keuken netjes gedemonteerd voor hergebruik bij een van onze kinderen. De plaatsing van de nieuwe keuken verliep uitstekend. Vakkundige medewerkers leverden goed werk af. De afhandeling van de vervanging van een verkeerd geleverde kast verliep heel plezierig. Resumerend zijn wij zeer tevreden over het hele proces van het kopen en plaatsen van een keuken door Keukenstudio Maassluis . We genieten elke dag van het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Goed eindresultaat”
Door Caspar Tijssen op zondag 30 dec 2018 18
We zijn ontzettend blij met het eindresultaat van onze nieuwe keuken. Na kort rondkijken in de studio hebben we redelijk snel plaatsgenomen aan het bureau van onze adviseur Coen van Gilst, om een eerste inventarisatie van onze wensen te maken. Coen dacht daarbij heel goed met ons mee, zowel met onze wensen voor de keuken als hoe dit zou combineren met de overige inrichting van ons nieuwe huis. Na deze eerste afspraak kwamen we terug voor een tweede om het design te bekijken. Erg tevreden over het design dachten we na over hoe we het nog meer naar onze smaak konden maken. Waar we dachten te kiezen voor een keuken met mat witte frontjes, zijn we uiteindelijk uitgekomen op een veel origineler design met carbonkleurige matte frontjes. Door een combinatie van onze smaak en de expertise van Coen zijn we tot een prachtig eindresultaat gekomen en kunnen we nu genieten van onze nieuwe keuken, waarmee we zelfs onder ons budget zijn gebleven. Ook de plaatsing is zeer professioneel en snel gedaan. Dank!
Reactie of foto toevoegen
“Modern”
Door Arjan Verhagen op vrijdag 14 dec 2018 18
Moderne keuken met neutrale uitstraling. Top geregeld.

Aanvullnig ontvangen 18 december 2018: De keuken is geleverd. Alles prima.
FOTO VAN ARJAN VERHAGEN
Keuken met neutrale uitstraling
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling keukenleverancier”
Door Monique van bokhoven op zondag 9 dec 2018 18
Keukenstudio Maasluis heeft een keuken voor mij ontworpen op basis van een gesprek en vragenlijst. Ze bleven onder mijn budget(!) terwijl al mijn wensen in de keuken terug te vinden waren. Ze zijn eerlijk over hun prijzen. De service is erg goed. En na een paar dagen komt de verkoper langs om te kijken of alles naar wens gegaan is, de keuken goed functioneert etc. Deze keukenleverancier kan ik aanbevelen.
FOTO VAN MONIQUE VAN BOKHOVEN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Superkeuken”
Door Fam.Nussbaum op woensdag 5 dec 2018 18
Wij hebben een superkeuken gekocht. De eerste keer zeer goed ontvangen en rondgelpeid waarbij wij direct al onder de indruk waren van het ruime aanbod. Vrijblijvend een afspraak gemaakt en onze wensen kenbaar gemaakt. Daarna (de derde keer dus) een duidelijke omschrijving van de keuken gekregen waarbij wij zeer onder de indruk waren omdat de verkoper zo goed naar onze wensen had geluisterd dat er eigenlijk nauwelijks (vrijwel niets) hoefde te worden veranderd. Zeer nette mensen hebben de keuken geïnstalleerd en alles keurig opgeruimd, afgewerkt en zelfs schoon gemaakt.Kleine schoonheidsfoutjes zijn zeer snel en vakkundig verholpen. Zeker een aanrader om een keuken te kopen.
FOTO VAN FAM.NUSSBAUM
Keukeneiland
Reactie of foto toevoegen
“Wereldklasse”
Door Perry Moree op zaterdag 1 dec 2018 18
Wat een wereldklasse bedrijf zijn jullie toch. Hulde aan Jeroen, die op zijn vrije zaterdag onze hamster kwam redden, die terechtgekomen was in onze afzuigkap (ik bespaar jullie de details). Ontzettend blij dat we onze prachtige keuken bij jullie hebben gekocht!
Reactie of foto toevoegen
“5 sterren waard”
Door Cor van der Linden op donderdag 29 nov 2018 18
Zeer tevreden met onze nieuwe keuken van Keukenstudio Maassluis. Coen van Gilst heeft meerdere malen uitgebreid voor ons de tijd genomen, en wijzigingen waren geen probleem. Coen luisterde goed naar onze wensen en heeft een eigentijds ontwerp gemaakt, en ons uitgedaagd om eens niet voor wit te kiezen. Daarnaast is er goed meegedacht om de keuken in ons budget te laten passen. De keuken is keurig op tijd afgeleverd en gemonteerd door vakkundig en net eigen personeel. Keukenstudio Maassluis is echt die 5 sterren meer dan waard!
FOTO VAN COR VAN DER LINDEN
Lange keuken
+ Toon extra foto van Cor van der Linden
+ Toon extra foto van Cor van der Linden
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door Fam. Kusters op donderdag 29 nov 2018 18
Via via kwamen we bij Keukenstudio Maassluis terecht. Onze wensen werden door de keukenstudio uiterst vakkundig vertaald in een mooi ontwerp. Wij hadden besloten om de totale keuken door het bedrijf te laten uitvoeren. Op 1 oktober 2018 startten geheel volgens planning de voorbereidende werkzaamheden aan de nieuwe keuken. Het totaalwerk is door een uitstekend team van vakmensen perfect verlopen. Ook de service achteraf is prima. Wij kunnen Keukenstudio Maassluis dan ook van harte aanbevelen! (kortom een top bedrijf.)
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door Johan en Angela van der Lugt op woensdag 28 nov 2018 18
Wij zijn heel erg blij met de keuken die we bij de keukenstudio hebben gekocht. We zijn geholpen door Raymond Mosselman, die heel goed met ons heeft meegedacht en er zo voor heeft gezorgd dat wij de voor ons perfecte keuken hebben gekregen. We zijn enorm tevreden!
FOTO VAN JOHAN EN ANGELA VAN DER LUGT
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Voorspoedig”
Door Petra van der Ende op dinsdag 27 nov 2018 18
wij zijn erg goed geholpen. ze leveren echt kwaliteit en komen hun afspraken na. de keuken plaatsen ging ook voorspoedig
Reactie of foto toevoegen
“Uitdagend groot project”
Door Y. Visser op zaterdag 3 nov 2018 18
Samen met de zeer ervaren verkoper Coen van Gilst is de woon- en bijkeuken ontworpen. Het was een uitdagend groot project. De woonkeuken - in een nieuwbouwwoning - moest onderdeel van het interieur worden. En dat is geweldig gelukt. We zijn diverse keren bij Coen op afspraak geweest. Het kon in overleg meestal op korte termijn. En het was altijd erg gezellig en zeer efficiënt. Het zeer ervaren montage team heeft fantastisch vakwerk afgeleverd. De keuken moest geheel "ingekaderd" worden. In zijn vrije tijd is Coen de prachtige keuken en de praktische bijkeuken komen bekijken. Met elkaar zijn wij supertrots op het geweldige eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens SmartDesign Keukenstudio
aMaassluis , Mozartlaan 334, 3144 NH Maassluis, tel 010 - 592 02 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.