Feedback
9,8

SmartDesign Keukenstudio

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.smartdesignkeukenstudio.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van SmartDesign Keukenstudio
Bij SmartDesign Keukenstudio streven wij naar slimme oplossingen voor uw keukenontwerp waardoor u meer keuken krijgt voor minder geld. De paperclip in ons logo staat symbool voor de vernuftigheid van SmartDesign Keukenstudio.

Bij ons mag u er gerust een paar nachtjes over slapen voordat u uw keuze maakt. U schaft nou eenmaal niet regelmatig een nieuwe keuken aan, u wilt zeker zijn van uw keuze en dat begrijpen wij. U bent dan ook van harte welkom in ons SmartDesign center in Maassluis om dit zelf te ervaren en u te laten inspireren door onze veelzijdige keukens.
Ervaringen
Er zijn 191 ervaringen over SmartDesign Keukenstudio. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren166 ervaringen
4 sterren11 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 177 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Grote klasse”
Door H.F.W.Spoor op donderdag 27 mei 2021 21
7 jaar geleden een mooie keuken gekocht bij SmartDesign, onlangs hadden we op donderdagavond een lekkage geconstateerd, vrijdagochtend gebeld, 2uur later stond de monteur voor de de deur, grote klasse, vakkundig opgelost, bleek ook nog de monteur zijn vrije dag te zijn. Super bedankt@ Aren
Reactie of foto toevoegen
“Zeer te spreken over de gang van zaken”
Door Fam Wijnman op woensdag 26 mei 2021 21
Zoals de hiervoor beschreven reviews zijn ook wij zeer te spreken over de gang van zaken bij smart design. Getipt door tevreden vrienden die ook de keuken hebben via smart design hebben wij en een eerste gesprek gepland met Coen van Gilst.
Onze vraag: Coen dit is de ruimte & wat kunnen we ervan maken.....

Er kon meer van gemaakt worden dan dat wij voor mogelijk hielden. We zijn uitgekomen bij mooi ontwerp en een Next125 keuken die aan onze wensen kon voldoen. Hoger (97cm)en dieper (65cm)aanrechtblad en met slecht 7cm hoge plinten waardoor we meer ruimte hebben in de kasten/lades. Deze keuken had dit allemaal. Wij hielden van het strakke design. Door de adviezen en het meedenken van Coen hebben we nog meer plezier van de ruimtes dmv een gecreëerde open keuken met bar en apart nog een zeer sjieke opgeruimde berging. De gemaakte 3D tekeningen gaven al een zeer duidelijk beeld van hoe het eruit komt te zien, maar in het echt is het nog mooier.
Zand grijze frontjes met een marmerlook TopCore keukenblad. Ontzettend tevreden met het contact en de manier van handelen gedurende de het hele proces, van begin gesprek tot eindresultaat. Super blij met de indeling, de kwaliteit en afwerking van de keuken en bijkeuken.
Mede mogelijk gemaakt door Coen's ontwerp, het perfect inmeten door Raymond en de uitstekende montage door Jeroen en Gino die met hoogwaardig kwaliteit gereedschap zeer kundig, netjes en oplossingsgericht de keuken hebben geplaatst
FOTO VAN FAM WIJNMAN
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Mike op dinsdag 25 mei 2021 21
Keuken kopen moet een feestje zijn maar de realiteit is vaak anders. Dan maar is naar SmartDesign Keukens in Maasluis, waarom? Nou..de bestaande keuken in onze nieuwe woning was een Siematic en door hun geleverd dus onder de noemer ze een kans te geven de gok gewaagd en een afspraak gemaakt. Tijdens de gesprekken nemen ze goed de tijd voor je en leggen ze goed uit wat hun werkwijze is. Het was duidelijk dat we hier niet met een offerte fabriek te maken hebben maar een partij die goed wil nadenken over onze toekomstige keuken. Een paar bezoeken en diverse mailtjes verder zijn we uitgekomen op ons definitieve ontwerp. Elk ontwerp is een afweging tussen diverse factoren waarbij ook prijs een aandachtspunt is. Wij zijn heel blij met het uiteindelijk resultaat wat we gezamenlijk met SmartDesign hebben bereikt.

Ook opvallend, er werd geen poging gedaan om ons af te praten van Miele apparatuur waardoor we nu een mooie mix hebben van Siemens en Miele en we puur op functionaliteit keuzes hebben gemaakt. Achteraf gezien hadden we nog beter naar de apparatuur moeten kijken en hadden we die paar Siemens apparaten mogelijk ook vervangen voor Miele. Corona maakte alles een stuk lastiger dus is het niet anders. De combinatie van Miele stoomoven/magnetron en volwaarde Miele oven bevalt uitstekend en de luxe warmhoudlade gebruiken we vaker dan gedacht en is een handige toevoeging.

Hoe ging de installatie? Eigenlijk verliep de installatie vrij soepel en zijn ze in totaal 3 dagen bezig geweest om de keuken goed en vakkundig te plaatsen. Tuurlijk zijn er wat dingetjes die niet helemaal goed gingen maar is dit voornamelijk te wijten aan de toeleveranciers die op dit moment veel last hebben van leveringsproblemen (Quooker, Siemens) Er wordt netjes gewerkt met eigen monteurs en alles wordt keurig opgeleverd en ook opgeruimd inclusief het afvoeren verpakking. Het is bijzonder maar blijkbaar zijn er bedrijven die achteraf zelfs transportkosten rekenen en is het afvoeren van alle rommel niet standaard. Niets van dit alles bij Smart Design keukens! Al met al zijn we super tevreden met onze nieuwe keuken is het resultaat precies wat we hadden verwacht.
REACTIE VAN ENNO
Bedankt voor deze prachtige beoordeling, Mike! We zouden het leuk vinden als je er een foto aan toevoegt! Zou je dat willen doen?
FOTO VAN MIKE
REACTIE VAN ENNO
Prachtig! Ziet er schitterend uit. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Familie Lubout op vrijdag 21 mei 2021 21
Na diverse keukenzaken te hebben bezocht, zijn wij terecht gekomen bij Smartdesign keukens in Maassluis. Wat ons meteen opviel was de klasse die deze zaak uitstraalt. Wij zijn gastvrij ontvangen en konden rustig ideeën opdoen in de prachtige showroom. Wij zijn geweldig geadviseerd door Coen van Gilst die ons nieuwe ideeën aandroeg, waar wij in eerste instantie niet aan gedacht hadden. Met als resultaat een prachtige keuken waar wij enorm blij mee zijn. Ook een compliment aan Aren, Rajender en Jeroen voor het perfect en vakkundig plaatsen van de keuken. Wij raden Smartdesign Keukenstudio dan ook van harte aan!
FOTO VAN FAMILIE LUBOUT
+ Toon extra foto van Familie Lubout
+ Toon extra foto van Familie Lubout
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank voor jullie lovende woorden. Het was erg leuk om samen het maximale uit de ruimte te halen. Gebruiksgemak en design gaan zo hand in hand. Heel veel kookplezier gewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Klopt helemaal”
Door Lankhaar op dinsdag 4 mei 2021 21
Goede kwaliteit keuken! Mooi stoer blad. Verrassend mooi resultaat door de fineer horizontaal te doen. Ontwerp klopt helemaal. Coen is een vakman die super goed adviseert.
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Beste André, dank je wel. Je bedrijfsrestaurant mag er zijn. Heel veel gebruiksplezier gewenst. Vriendelijke groet, Coen van Gilst
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Maarten op donderdag 22 apr 2021 21
Fantastisch bedrijf. We kregen vriendelijk en deskundig advies over alle mogelijkheden voor de keuken. Daarbij werden niet alleen de dure opties aangeraden of alleen gekeken naar wat we zelf hadden bedacht. Er werden juist ook suggesties gedaan waar we zelf niet op waren gekomen en naar dat advies waren wij op zoek. We zijn heel blij dat we bijvoorbeeld hebben gekozen voor een stoomoven, daar hadden we zelf helemaal niet aan gedacht. Er werd verder alle tijd geboden zodat we rustig een goede keus konden maken. En tenslotte waren de monteurs niet alleen heel vriendelijk maar ook heel kundig en super netjes. Zij hebben een prachtige keuken gemaakt, waarin elke dag met veel plezier wordt gekookt.
FOTO VAN MAARTEN
REACTIE VAN ENNO
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Maarten! Ik wens jullie veel plezier in jullie prachtige huis. Wij zijn trots dat wij daar een stukje aan hebben mogen bijdragen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Engel op maandag 19 apr 2021 21
Onze ervaringen met SmartDesign Keukenstudio zijn uitstekend. Gastvrij,
en klantgericht en van begeleiding, ontwerp, planning tot installatie, een prima verlopen proces. Wij zochten net dat stukje extra begeleiding waarbij de ontwerper niet schroomt om het met ons oneens te zijn en betere alternatieven aan te dragen. Dat hebben we met het ontwerp en de begeleiding van Coen van Gilst gevonden bij SDK. Na de perfecte installatie (one time right) door Jeroen Vermaat en Rajender Soekhlal zijn wij uitermate tevreden met het eindresultaat. Zeker een aanrader !!
FOTO VAN ENGEL
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat is prachtig”
Door Karin Prins op zaterdag 10 apr 2021 21
Wij zijn door Enno geholpen bij het uitzoeken van onze (droom) keuken, het resultaat is prachtig! De service en kwaliteit die Smart Design levert is uitmuntend.
FOTO VAN KARIN PRINS
REACTIE VAN ENNO
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Karin. Ik wens jullie jonge gezin veel woongeluk in jullie nieuwe woning, met die prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Jolanda Uithol op vrijdag 9 apr 2021 21
Van ontwerp tot plaatsing top! En uiteraard het resultaat
FOTO VAN JOLANDA
Reactie of foto toevoegen
“Zeer mooie keuken”
Door Rick Pouwelse op dinsdag 6 apr 2021 21
Wij hebben via Andre een zeer mooie keuken aangeschaft! We werden direct erg prettig ontvangen, totaal niet opdringerig. Andre denkt erg mee, neemt de tijd voor je, komt zelf met adviezen. Service top, producten top, Andre top! kortom, wij raden SmartDesign keukenstudio absoluut aan! Nogmaals dank voor de goede service en expertise!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Niels op woensdag 31 mrt 2021 21
Op zoek naar een nieuwe keuken zijn we uitgekomen bij SmartDesign. We waren nog best zoekend naar onze ideale keuken, maar zijn hierin fijn geadviseerd door Andre. Hij heeft onze wensen goed geïnventariseerd en mooi verwerkt in het uiteindelijke design. Ook door het gehele proces van puntjes op de i tot installatie was hij een goed aanspreekpunt. Nu een aantal weken gebruik makend van onze nieuwe keuken zijn we zeer tevreden met het resultaat en kunnen we iedereen aanbevelen om hun keuken te halen bij SmartDesign. Enige verbeterpunt is de reactiesnelheid via de mail.
FOTO VAN ANDRÉ SAS
Reactie of foto toevoegen
“Bravo”
Door Aad Vermeulen op vrijdag 26 mrt 2021 21
Onze keuken, ontworpen door Olaf Blom, is fantastisch geworden. Wij genieten er elke dag van. Handig ingericht met een prachtig ruimtelijk effect. SmartDesign wist ons bovendien ons een aannemer aan te bevelen voor complete renovatie van ons huis (vloeren wanden, badkamer) die alles in exact de geplande tijd met hoogstaand vakwerk realiseerde. Dat toont ook hoe SmartDesign oprecht betrokken is bij haar klanten. SmartDesign en met name Olaf Blom - bravo!!
Reactie of foto toevoegen
“Dream kitchen”
Door Wivel op donderdag 25 mrt 2021 21
We turned to Coen from SmartDesign when we were redoing our kitchen. We asked him to design our dream kitchen focused on cooking alone or with friends. We didn't just get what we asked for but Smartdesign went above and beyond. From the design, the thinking all the way to the installation and impeccable after sale service Smartdesign delivered. We are very impressed and happy with our dream kitchen.
FOTO VAN WIVEL
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Geachte heer en mevrouw Wivel, vriendelijk dank voor uw lovende reactie. Het uiteindelijke resultaat mag er zijn. Veel leef- en kookplezier gewenst.
+ Toon extra foto van Coen van Gilst
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Fam. Kneppers op zaterdag 13 mrt 2021 21
We zijn heel tevreden over het advies wat we gehad hebben en het uiteindelijke resultaat. Mooie keuken in een hele fijne ruimte.
FOTO VAN FAM. KNEPPERS
Reactie of foto toevoegen
“Grote klasse”
Door G. Don op vrijdag 12 mrt 2021 21
Vorig jaar hebben wij met ontwerp- en verkoopadviseur dhr. van Gilst een goed gesprek gehad en konden wij met hem, nadat wij een foto van onze huidige keuken ruimte lieten zien, onze wensen kenbaar maken en ontwierp hij ter plekke een uitgewerkt 3D ontwerp van de nieuwe voorgestelde keuken. Het gehele traject is helemaal naar wens verlopen. Voor ons echt een "Wouw" effect, waarvoor wij uiteindelijk toch voor hebben gekozen. Waarom? Vanwege het feit dat het niet alleen om de de keuken en haar apparatuur ging maar ook omdat het een geheel met onze woonkamer vormde vanwege de aanvulling met een vitrinekast en seperate koof met verlichting. Hierdoor ontstond er een geheel nieuw "meubel-stuk" van een keuken. Na overdenking, het kontrakt getekend en is in februari de koof geplaatst. Toen dat gereed was is de keuken bezorgd waarna in de eerste week van maart 2021 de keuken geplaatst is. Zelfs de keuken bezorgers zijn echt uiterst voorzichtig te werk gegaan bij het bezorgen en binnen zetten. En op 1 maart zijn de twee monteurs gekomen van SmartDesign Keukenstudio om de keuken te gaan plaatsen en monteren. Ook zij hebben gewerkt alsof het hun eigen keuken is. Geweldig gedaan, grote klasse.
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuken met Miele apparatuur”
Door Theo Bentvelzen op maandag 8 mrt 2021 21
In verband met de aanschaf van een nieuw appartement wilden we ook een nieuwe keuken laten plaatsen. Aangezien wij zo'n 9 jaar geleden al een prima ervaring hadden met Smart Design (toen nog Keukenstudio Maassluis) was er voor ons geen twijfel en zijn wij wederom met dit schitterende bedrijf in zee te gaan. Het resultaat mag er zijn een prima keuken van Next125, boordevol met de nieuwste Miele apparatuur. Met name de uitgebreide ondersteuning bij het uitzoeken, indelen van onze nieuwe keuken en de grote mate van flexibiliteit waarmee alles is geregeld was een prima ervaring. De plaatsing, installatie en wijze waarop alles iedere keer keurig opgeruimd werd achtergelaten en kleine onvolkomenheden terstond werden opgelost verdienen een dikke pluim. Kortom wat ons betreft; "Er is geen betere"
FOTO VAN THEO BENTVELZEN
Reactie of foto toevoegen
“SmartDesign Keukenstudio”
Door Martine Fredriksz op vrijdag 5 mrt 2021 21
18 jaar geleden een prachtige keuken bij Keukenstudio Maasluis gekocht en nog steeds superblij mee, maar soms gaat er iets kapot. Gelukkig kon SmartDesign Keukenstudio het euvel onzichtbaar repareren....en nog kosteloos ook. Geweldige service en een topmonteur! Nogmaals veel dank Aren;-)
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Henriette op woensdag 17 feb 2021 21
Wij zijn naar Smart Design gegaan op advies van mijn zusje. Zij had al geweldige ervaringen met Smart Design. We zagen meteen bij binnenkomst de prachtige keuken die wij voor ogen hadden. Enno heeft ons perfect geholpen. Dacht super met alles mee. Is voor ons gaan tekenen, gaf ons de juiste adviezen en zo is onze droomkeuken tot stand gekomen. Zo blij dat we voor Smart design hebben gekozen. Vanaf het begin tot aan de plaatsing, helemaal top. De keukenmonteurs denken ook heel goed mee. En leveren vakwerk af. Dank jullie wel, Enno en het team van Smart Design.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken voor onze nieuwe woning”
Door Familie Heijboer op woensdag 17 feb 2021 21
Ruim 2,5 jaar geleden zijn we door Coen van Gilst geholpen aan een mooie keuken voor onze nieuwe woning waar we nog steeds heel blij mee zijn. Onlangs was er een storing aan de oven en toen hebben we gebeld met de service afdeling / werkvoorbereiding van SmartDesign Keukenstudio. Er werd een melding gegeven aan AEG en het probleem is opgelost door AEG binnen garantie. We zijn er content met de keuken, het advies van destijds en de service nu.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Prem Sewsaran op dinsdag 9 feb 2021 21
Heb al 17 jaar lang een Siematic keuken, uiteindelijk is de plint losgegaan en kreeg deze niet meer vast, Siematic gebeld en die hebben een monteur gestuurd die alles netjes gratis heeft opgelost
Reactie of foto toevoegen
“Alles tot in de puntjes verzorgd”
Door Felix en Britta op donderdag 4 feb 2021 21
We hadden duidelijk voor ogen wat we wilden en Andre van SmartDesign heeft ons goed verder geholpen met passend advies. Alles gaat er ontspannen aan toe en als je kiest voor kwaliteit ben je hier aan het juiste adres. De beloftes worden volledig waargemaakt, alles is tot in de puntjes verzorgd, complimenten! Wij zijn super blij met onze keuken.
FOTO VAN FELIX EN BRITTA
Reactie of foto toevoegen
“Na 11 jaar nog steeds service”
Door Mevr. Breeman op dinsdag 2 feb 2021 21
11 jaar geleden onze 2e SieMatic keuken weer hier gekocht. Keuken is nog steeds in optimale staat en nog steeds service als er iets is. Van één service monteur weet ik dat hij er al jaren werkt. Vind ik een goed teken!
Reactie of foto toevoegen
“Deurtjes netjes uitgelijnd”
Door B. de Haan op maandag 1 feb 2021 21
Bij onze 10 jaar oude keuken -die er nog super uitziet- moesten enkele deurtjes gesteld worden. Dit was ca. 5 jaar geleden ook al eens gedaan. Afspraak gemaakt en vanmorgen is een monteur langs geweest en de deurtjes hangen weer netjes uitgelijnd. Wat een service!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door p.wenink op zondag 31 jan 2021 21
We waren toe aan een nieuwe keuken, dus oriënteren geblazen en Keukenstudio Smart Design - Maassluis kwam als beste eruit, mede namens de zeer goede recencies van andere consumenten. Coen van Gilst van Keukenstudio Smart Design heeft deze prachtige keuken met adviezen en in samenspraak met ons vorm gegeven. Onze wens was om alles van A tot Z uit handen te geven. Coen van Gilst wist wel een goede aannemer en stelde met name; Kees den Bok - Keuken en Badkamermontage voor. De keuken werd opgemeten en ingetekend door Raymond Mosselman van Keuken Studio Smart Design. De aannemer Kees den Bok, maakte een aanpak van werkzaamheden, die voor onze keuken qua uitvoering nodig was. Niets teveel gezegd:
Aannemer Kees den Bok stuurt een team van vakbekwame-, vriendelijke-, slagvaardige-, flexibele mensen aan, die wij hieronder eveneens met naam willen vermelden en bedanken voor deze teamprestatie en natuurlijk elk voor hun eigen specifieke professionele bijdrage;
- Johan en Johan - Slopen en Leidingwerk
- Alex - van AG Interieurs
- Jan - Elektricien
- Chris - Stukadoor
- Pieter Bijkerk - Schilderbedrijf
- Ed Kooijman - Montage Keuken - van Keukenstudio Smart Design
- Rajender Soekhlal - Montage Keuken van Keukenstudio Smart Design
Wij zijn zo blij met onze nieuwe keuken die nogmaals letterlijk van
A tot Z zonder problemen is gemonteerd en hopen er nog lang van te mogen genieten.
FOTO VAN P.WENINK
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Geachte heer en mevrouw Wenink, dank voor uw reactie. Fijn dat het allemaal voorspoedig verlopen is. Er moest best veel gebeuren in de. Ik dank u voor het gegeven vertrouwen en wens u heel veel kookplezier. Met vr. groet, Coen van Gilst
Reactie of foto toevoegen
“SmartDesign Keukenstudio”
Door Joris de Vrede en Jessica Mudde op zondag 20 dec 2020 20
Dank jullie wel, Olaf, Raymond en Jeroen, voor jullie persoonlijke benadering en goede zorg. Jullie hebben de perfecte keuken voor ons weten neer te zetten. We hadden een concept voor ogen, maar geen idee hoe dit vorm te geven. Jullie hebben naar al onze wensen geluisterd en deze om weten te zetten in een prachtige vormgeving en praktische inrichting die betaalbaar is. We koken elke dag met veel plezier in onze nieuwe keuken.
REACTIE VAN OLAF BLOM
Beste Joris en Jessica, Het is echt mooi geworden. Strak, mooie materialen. De voorzetwand met indirect licht is echt geweldig! Veel plezier met jullie prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Super goede ervaring”
Door Arjan op donderdag 17 dec 2020 20
Super goede ervaring, Goed advies, fijne organisatie en in 1x compleet geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken bevalt goed”
Door Jeannet op donderdag 10 dec 2020 20
Nieuwe keuken bevalt zo goed, dat ik dacht Coen verdient een mega compliment. Als je het net als ik niet weet wat je wilt, dan is een keuken van smart design studio in maassluis een aanrader. Ik ben er super blij mee. Ook de monteurs een dikke pluim, twijfel niet en ga met een gerust hart naar Coen en zijn collega's en over de rest hoef je je geen zorgen meer te maken.
Reactie of foto toevoegen
“Liefde voor koken”
Door MIchel en Marrieke van Geel op woensdag 2 dec 2020 20
Wij hebben SmartDesign Keukenstudio ervaren als een partij die een mooie keuken neer wil zetten die helemaal past bij de klant. De liefde voor koken en keukens is overal te voelen in de studio. Wij vonden het heel fijn dat we inzage kregen in de prijs per onderdeel in plaats van een ondoorzichtig totaalbedrag. We konden meermaals bespreken wat we precies wilden en hebben later ook nog wat wijzigingen aangebracht omdat er bij ons nieuwbouwhuis meer dan een jaar zat tussen keuken uitzoeken en keuken plaatsen. Men begreep dat er in die tijd dus ook dingen konden veranderen. Dat vonden wij heel prettig. De keuken werd op een vakkundige manier geplaatst en we genieten er elke dag van!
FOTO VAN MICHEL EN MARRIEKE VAN GEEL
Keuken aan twee zijden
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Klaas en Joke den Hartog op dinsdag 1 dec 2020 20
Vanaf de intake tot aan de oplevering een uitstekend gevoel. Het eindresultaat is fantastisch. Vakmensen van begin tot einde.
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Mooi strak eindresultaat. Nogmaals dank en geniet ervan!
Reactie of foto toevoegen
“Eindresultaat mag er zijn”
Door Frans en Amanda Coenders op dinsdag 24 nov 2020 20
We hadden al eerder een keuken gekocht bij SmartDesign, dus bij ons nieuwe huis wisten we waar we moesten zijn. We wilden de keuken van onze dromen in het huis van onze dromen. In ons eerste gesprek met Coen van Gilst hebben wij onze wensen gespiegeld. Tijdens ons tweede gesprek met presentatie zagen wij de keuken tot leven komen. En dan breekt de tijd aan van afwachten, wachten op de oplevering en dan breekt de dag aan dat de monteurs van Smart Design de keuken gaan monteren. Wat een waanzinnig mooi en groot eiland met een strakke achterwand en mooie inbouwapparatuur. We zijn goed geholpen en er werd goed meegedacht door het gehele team, ook achter de schermen. Het eindresultaat mag er dan ook zijn. Super mooi afgewerkt tot in het detail. Echt een kwaliteitskeuken met de mooiste apparatuur. We zitten iedere dag met heel veel plezier in onze woonkeuken.
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank jullie wel. Het is een sfeervol geheel geworden.
REACTIE VAN ENNO
Erg mooi geworden!
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door Fam Molendijk op zaterdag 21 nov 2020 20
SmartDesign heeft een mooie, gezellige showroom. Groot genoeg om de diversiteit in het aanbod te tonen, maar geen extreme oppervlakte waardoor het persoonlijke gevoel verloren gaat. De medewerkers zijn stuk voor stuk beleefd, vriendelijk en professioneel. Tijdens de gesprekken is goed naar ons geluisterd. Het eerste ontwerp sloot meteen goed aan bij onze wensen en voorkeuren. De adviseur heeft goed en constructief met ons meegedacht en heeft veel moeite gedaan om ons op een aantal lastige punten te helpen en adviseren. Het plaatsen van de keuken is goed en snel verlopen. Het intensieve contact tijdens de plaatsing en oplevering was immer snel, correct en vriendelijk. Een aantal kleine vergissingen zijn goed opgepakt en onmiddellijk verholpen. Al met al : mooie producten, vriendelijke mensen, professionele plaatsing. Wij zijn enorm tevreden met onze SmartDesign keuken !
FOTO VAN FAM MOLENDIJK
Reactie of foto toevoegen
“Landelijke droomkeuken”
Door Francis op woensdag 18 nov 2020 20
We zijn heel tevreden en blij met de geboden service van SmartDesign. Van de verkoper tot de monteurs toe. Elke wens heeft Coen Van Gilst voor ons uitgetekend zodat we nu onze landelijke droomkeuken hebben. Het is het pronkstuk van ons huis.
FOTO VAN FRANCIS
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Het is een pronkstuk”
Door René Driedonks op zaterdag 14 nov 2020 20
Wij zijn bijzonder tevreden. Over het gehele traject heeft SmartDesign een uitstekende prestatie neergezet. Geduld, tijd en deskundigheid bij het tot stand komen van het ontwerp, uitvoering en resultaat zijn optimaal. Het is een pronkstuk waar we blij mee zijn.
FOTO VAN RENÉ DRIEDONKS
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door melanie op donderdag 5 nov 2020 20
Wij zijn super tevreden over de services. Ze staan altijd voor je klaar en eerlijk advies. Ook is het een kwalitatief een erg mooie keuken. We zijn super tevreden over het bedrijf en raden dit ook iedereen aan. PS ze hebben hun eigen monteurs
REACTIE VAN ENNO
Ziet er prachtig uit!
Reactie of foto toevoegen
“Goed product”
Door Erik Smit op dinsdag 3 nov 2020 20
Via een familielid kwamen wij terecht bij SmartDesign Keukenstudio Maassluis. We zijn erg goed geholpen door Olaf tijdens de ontwerpfase van onze keuken. Olaf kwam vanuit zijn expertise met praktische en technische adviezen die onze keuken mooier en praktischer hebben gemaakt. De monteurs hebben echt vakwerk afgeleverd. Daarnaast waren het fijne en gezellige mensen om in huis te hebben. De communicatie met Olaf en de monteurs verliep goed. Zelfs in tijd van corona waarin niet alle apparatuur op het gewenste moment geleverd kon worden is hard gewerkt aan een meer dan passende oplossing waardoor wij hier als klant geen last van hebben ondervonden. We hadden de vrees dat een keuken via een dergelijke specialist duurder zou uitvallen. Dit bleek niet het geval. Een goed product voor een eerlijke prijs.
FOTO VAN ERIK SMIT
Reactie of foto toevoegen
“Erg fijn geholpen”
Door Bianca Pijper op zondag 1 nov 2020 20
Erg fijn geholpen door verkoper Olaf. Hij heeft heel erg met ons meegedacht en kwam met een leuk ontwerp dat binnen ons budget paste. Na het plaatsen wilden we alsnog iets wijzigen in de opstelling. Dit werd zonder problemen een paar dagen later voor ons aangepast. Top service!!
REACTIE VAN OLAF BLOM
Wij zijn ook heel blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door M Werring op dinsdag 27 okt 2020 20
Het ontwerp werd met veel geduld en zorgvuldig samengesteld. Tot in de details werd doorgesproken hoe het moest worden. Planning en uitvoering waren nagenoeg conform ontwerp. In de uitvoering waren ook vakmensen betrokken. De keuken staat als een huis, en ziet er strak uit. De vorige keuken doet nu dienst als bijkeuken en is ook verplaatst naar onze zin.
FOTO VAN COEN VAN GILST
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met keramiek blad”
Door Rene Portegies en Fieke Ypma op donderdag 15 okt 2020 20
We kozen deze studio op advies van zeer tevreden vrienden. En terecht, want ook wij zijn meer dan tevreden. We hadden vantevoren de keuken al getekend zoals wij de indeling wilden hebben. Ontwerper Olaf Blom ging daar in mee, met een zeer goed oog voor handige en esthetische aanpassingen. In een handomdraai toverde hij de volledige keuken tevoorschijn op zijn scherm. De kennis en de voorlichting over de te gebruiken materialen waren zeer waardevol. Hierdoor hebben we bijvoorbeeld nu een aanrecht dat gedeelteijk van keramiek, en gedeeltelijk van hardsteen is, met ook nog een hoogteverschil, wat in de praktijk heel goed uitpakt. De installatie van de keuken ging snel, accuraat en zorgvuldig. Kortom, een prachtkeuken door zeer professionele en vriendelijke medewerkers.
REACTIE VAN OLAF BLOM
Echt heel mooi geworden, in deze aparte en bijzondere kleurcombinatie!
REACTIE VAN RENE PORTEGIES
Dit is de juiste foto, de eerste foto is de oude keuken
REACTIE VAN RENE PORTEGIES
En nog een foto
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Evalina den Ouden en Rens Dijkxhoorn op dinsdag 13 okt 2020 20
Via via zijn wij terecht gekomen bij SmartDesign Keukenstudio, waar Raymond ons onwijs goed geholpen heeft. Toen wij aangaven een nieuw huis gekocht te hebben, pakte hij gelijk een plattegrond erbij die hij al had voorbereid aan de hand van onze gegevens en de Funda advertentie. Na het aangeven van onze wensen, kwam hij terug met verschillende ontwerpen waaruit wij later een design gekozen hebben. De voorbereidingen voor het plaatsen hebben wij grotendeels zelf gedaan, wat ontzettend makkelijk was aan de hand van de tekeningen die wij ontvingen van SmartDesign. De keuken werd vakkundig geplaatst en net als de keuken was ook de nazorg van topkwaliteit.
FOTO VAN EVALINA DEN OUDEN EN RENS DIJKXHOORN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door mirjam op vrijdag 9 okt 2020 20
wij hebben een l-vorm keuken gekocht in eikenhoutkleur. met twee ladeblokken van 90 cm, echt super ideaal, heel blij mee. en inductie kookplaat,lekker ruim en goed schoon te houden. André gaf ons ook nog inspiratie voor een gezellig kleurtje achter de keuken. dit hebben we opgevolgt echt super leuk! goede service en mooie afwerking.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken keurig geplaatst”
Door S. de Groot op donderdag 8 okt 2020 20
Alles zwarte keuken, fijn advies voor de samenstelling door Olaf en keurig geplaatst!
FOTO VAN S. DE GROOT
Zwarte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Hartstikke blij met de keuken”
Door Erwin & Judith op donderdag 8 okt 2020 20
Dankzij SmartDesign Keukenstudio zijn wij nu in het bezit van onze droomkeuken! Tijdens het gehele proces van uitzoeken tot aan het plaatsen was de service uitstekend. Bedankt Raymond (en de rest)!
FOTO VAN ERWIN & JUDITH
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Belofte waargemaakt”
Door Fam. Sas Craandijk op dinsdag 6 okt 2020 20
Als deel van de renovatie en uitbouw van onze woning zochten we een nieuwe keuken. Ons oog viel op SmartDesign Keukenstudio Maassluis vanwege hun geadverteerde maatwerkoplossingen en veelbelovende recensies online. Het eerste gesprek met adviseur André beviel ons en het ontwerpproces kon beginnen. Vanwege de ingrijpende verbouwing moest er vanuit een situatie op papier gewerkt worden en ook was er samenwerking met onze architect nodig. SmartDesign stelde zich meedenkend, flexibel en geduldig op, ondanks een aantal iteraties op het ontwerp. Samen met André zijn we tot een mooi resultaat gekomen. De plaatsing werd gedaan door vakmensen, in goede samenwerking met onze aannemer. De keuken staat er nu een paar maanden en we zijn er nog steeds dagelijks blij mee. Ook de nazorg was dik in orde. SmartDesign Maassluis maakt de belofte meer dan waar.
FOTO VAN FAM. SAS CRAANDIJK
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Eindresultaat super”
Door Annabelle van den Berge op dinsdag 6 okt 2020 20
Na een warm ontaal in de super mooie showroom, zijn wij ontzettend goed geholpen door Andre Sas. Zeer meedekend en kwam met goede antwoorden op onze vragen. De levering en het plaatsen van de keuken was binnen twee dagen gedaan! onwijs goede service en super blij met het eindresultaat!
FOTO VAN ANNABELLE VAN DEN BERGE
Gerealiseerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer naar tevredenheid”
Door Ellen Tack op donderdag 1 okt 2020 20
Een kennis heeft ons getipt over hun goede ervaringen met Smart Design. We hadden direct bij binnenkomst al een goed gevoel. De keuken moest worden geplaatst in een oude boerderij, zeker niet standaard. Coen v Gilst heeft door goed te luisteren en door ruime ervaring een mooi, praktisch en vooral ook passend ontwerp gemaakt en goed meegedacht over indeling en kleur. Het plaatsen ging keurig volgens afspraak en de keuken werd netjes en schoon opgeleverd. Het resultaat is zeer naar tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door B. Van Gilst op woensdag 30 sep 2020 20
Wij zijn fijn geholpen in de winkel door Coen. Hij heeft goede uitleg gegeven en ons goed begeleid met de keuze van onze keuken. Nu 2 weken in gebruik en we zijn er ontzettend blij mee. Snel en vakkundig geplaatst. Wij zijn zeer tevreden.
FOTO VAN B. VAN GILST
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Rients den Hoedt op vrijdag 25 sep 2020 20
Onze ervaring met SmartDesign Keukenstudio was echt fantastisch. We moesten even wennen aan de werkwijze dat er bij aanvang om een budget werd gevraagd. Uiteindelijk super, want je krijgt een voorstel afgestemd op dit budget. Zo wordt voorkomen dat je achteraf van alles moet gaan schrappen als het financiële plaatje tegenvalt. We hebben zeer prettig zaken gedaan met André Sas. Hij dacht mee, niets was te gek en kwam zelf ook met vernieuwende ideeën en had veel geduld. Dankzij André hebben we nu een stoomoven, waar we al veel gebruik van hebben gemaakt :) We zijn ook een keer uitgenodigd om op vrijdagavond mee te eten. De mensen die hier werken, blijken ook nog eens verstand te hebben van lekker koken! De keukenmonteurs en de aannemer Kees den Bok hebben bij ons thuis echt topwerk geleverd. Je wordt overal bij betrokken als er iets moet worden besloten en alle werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ook het nawerk en openstaande puntjes zijn prima opgepakt. We genieten nu volop van onze nieuwe keuken.
FOTO VAN RIENTS DEN HOEDT
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Marion Heinen-Snip op donderdag 24 sep 2020 20
Tijdens onze zoektocht op internet naar een nieuwe keuken kwamen wij bij SmartDesign terecht. De keukens op de site spraken ons gelijk aan en daarom maakten we gelijk een afspraak. In de showroom waren we onder de indruk van de keuzes en de goede begeleiding van André om onze droomkeuken samen te stellen. Inmiddels staat onze keuken er al twee weken. Hij is vakkundig geplaatst en we zijn super tevreden, het is echt helemaal onze stijl. De apparatuur echt geweldig en super handig, de afwerking is prachtig, tot aan de verlichting toe. Hier gaan we jaren plezier van hebben!
FOTO VAN MARION HEINEN-SNIP
Keuken helemaal onze stijl
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door André Vroegindewij op donderdag 17 sep 2020 20
2 jaar geleden zijn we bij Smart design Keukenstudio enorm goed geholpen met goede tips en adviezen door Coen van Gilst. Dit jaar zijn wij verhuisd en ook nu moest er een nieuwe keuken worden geplaatst. De keus was voor ons niet moeilijk. Smart Design Keukenstudio moest weer de keuken gaan leveren. Ook dit maal werden wij zeer kundig geholpen door Coen van Gilst. In week 37 is de keuken geplaatst door 2 kundige monteurs, Martin en Jeroen, van Smart Design Keukenstudio. Wij zijn enorm tevreden en bevelen Smart Design Keukenstudio bij iedeeen aan

Eerdere ervaring van 4 april 2020: Wij zijn heel tevreden en blij met onze keuken van Keukenstudio Maassluis. Met dank aan adviseur Coen van Gilst!
FOTO VAN ANDRÉ VROEGINDEWIJ
Keuken langs de wand
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal blij mee”
Door Pascalle Vallen op donderdag 10 sep 2020 20
Wij hebben bij SmartDesign onze keuken aangeschaft en waren zo tevreden dat we geïnformeerd hebben of ze ook een badkamermeubel op maat konden leveren. Veel badkamermeubels hebben een standaard formaat en dat vonden wij eigenlijk zonde van de loze ruimte. We hebben een prachtig meubel samengesteld met een marmerlook blad en mat-grijze lades, in deze lades kunnen we ongeveer de hele huizenraad kwijt. Heel prettig en helemaal blij mee!
FOTO VAN PASCALLE VALLEN
REACTIE VAN ENNO
Ziet er prachtig uit, Pascalle. Leuk dat jullie weer bij ons teruggekomen zijn. Veel plezier ermee!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Sonja op woensdag 9 sep 2020 20
Ik wilde een witte keuken met een licht houten blad. Ik heb nu een zwarte keuken met gouden tegels, een gouden kraan en een glimmend keramiek keukenblad. To.taal iets anders. Maar wat istie mooi!! Dankzij het creatief meedenken van de verkoper. Het plaatsen is ook duidelijk gedaan door vaklui die al jaren in het vak zitten. Ik ben blij. Top!
FOTO VAN SONJA
Wat mooi
Reactie of foto toevoegen
“Goed gedaan”
Door Johan boom op zaterdag 5 sep 2020 20
Goed geholpen door coen. Heeft een geweldig ontwerp gemaakt. Zijn collegas hebben de bestelde keuken geweldig netjes geplaatst. We gaan hier jaren plezier van hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Fam. Scholtes op zaterdag 5 sep 2020 20
Er wordt alle tijd genomen om tot een goed ontwerp te komen en duidelijk gecommuniceerd over de gemaakte afspraken. Het plaatsen van de keuken wordt gedaan door prima vakmensen. Wij zijn super tevreden met onze mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Hele fijne zaak”
Door Theo en Mary Rutter op donderdag 3 sep 2020 20
Na vele bezoeken aan andere keukenwinkels werden we bij Smart Design eindelijk prettig geholpen. Vooral no nonsens en vooraf worden de verwachtingen van de klant gervraagd. Er is goed met ons meegedacht. Ook tijdens de plaatsing van onze keuken hebben we goede ervaringen met de monteurs. Kortom een hele fijne zaak, die wij iedereen kunnen aanraden.
FOTO VAN THEO EN MARY RUTTER
Donkere keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel servicegericht”
Door Hoogendam op woensdag 2 sep 2020 20
Heel servicegericht. Toch gekozen voor andere opstelling en keuken en dat was geen probleem. Heel tevreden over het geduld met onze besluiteloosheid.
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Aad en. Marianne van der Have op dinsdag 1 sep 2020 20
Vanaf het moment van keuken uitzoeken tot dat de keuken geplaatst is Top! Keuken nu 1 week helemaal.klaar en wat zijn wij er blij.mee Vaklui service en klasse!
FOTO VAN AAD VD HAVE
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Elsbeth Vogel-de Groot op dinsdag 1 sep 2020 20
We hebben onze keuken bij SmartDesign Keukenstudio in Maassluis gekocht. Coen van Gilst heeft ons met veel geduld goed geadviseerd. We genieten erg van onze prachtige keuken!
FOTO VAN ELSBETH VOGEL-DE GROOT
Reactie of foto toevoegen
“Gratis reparatie na 13 jaar”
Door Betty van Viegen op maandag 24 aug 2020 20
De keuken 13 jaar geleden gekocht. Zelfs na al die tijd werd er gratis een reparatie verricht. Een service die je zelden tegenkomt . Complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Peter Bode op dinsdag 4 aug 2020 20
Het gehele traject van oriëntatie, advies, bestelling tot en met plaatsing van onze keuken in perfect verlopen. Het meest belangrijke van het uiteindelijke resultaat is vanzelfsprekend de plaatsing van de keuken en die voldoet geheel aan onze verwachtingen. De keuken is geplaatst door zeer vakkundige heren die plezier in hun vak hebben. Een aanrader dus.
Reactie of foto toevoegen
“Zoals het hoort”
Door Annemiek van Vlijmen op zaterdag 25 jul 2020 20
De algemene 'keukenboer' kun je vaak vergelijken met een gladde auto verkoper. De keuken wordt berekend op € 30.000 en na afdingen kan je hem krijgen voor €13.000.
Gelukkig niks van dit alles bij Smart Design, maar gewoon zoals het hoort. Tijd om te beslissen, tijd om aanpassingen te doen en tijd om je vragen nog tussendoor te stellen. Hele fijne mensen, zeer professioneel van begin tot het eind. Het zegt ook wat dat het meeste personeel wat er werkt gewoon al 30 0f 26 jaar daar werkzaam is en men er ook nog steeds met passie werkt. Dit merk je in alles. Als ik zo'n revieuw als dit lees, dan denk ik meestal...ja hoor het zal wel geschreven zijn door iemand van het bedrijf, maar niets is minder waar. Wij hebben zelf ervaren hoe het bij SmartDesign werkt en ik zou zeggen, mocht je keuken willen kopen, natuurlijk kun je bij andere zaken kijken, dat hebben wij ook gedaan, maar dit voelt gewoon gelijk goed en de service is fantastisch. Na een half jaar ongeveer komt men langs om te kijken of alles nog goed is en zo gaat dat door. Je kan altijd bellen.
FOTO VAN ANNEMIEK VAN VLIJMEN
+ Toon extra foto van Coen van Gilst
Reactie of foto toevoegen
“Wat een ervaring”
Door M. Turk op zaterdag 18 jul 2020 20
Vanaf begin tot eind een geweldige ervaring. Eerlijk advies en een ontzettend mooi eindresultaat.
FOTO VAN M. TURK
Geweldig strak
Reactie of foto toevoegen
“Netjes geholpen”
Door Joost & Claudia van Beusekom op zaterdag 4 jul 2020 20
We hebben samen met onze keuken adviseur Raymond Mosselman bij Smart Desgin in Maassluis de keuken ontworpen, geheel in onze smaak en style. We kregen fijne en goede tips om de keuken nog beter naar wens te maken! Ondanks de corona tijd, zijn we super goed en netjes geholpen. Montage was snel en professioneel gedaan door 2 vriendelijke monteurs, Martin en Jeroen en het eind resultaat is super geworden! Een prachtige moderne tijdloze keuken met geweldig mooi apparatuur van AEG. Ik raad iedereen aan om bij Smart Design hun keuken te laten ontwerpen en te plaatsen! Dik tevrede daarom een wel verdiende 10!!
FOTO VAN JOOST & CLAUDIA VAN BEUSEKOM
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Joost & Claudia van Beusekom
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden over keuken”
Door Annemiek koolschijn op donderdag 2 jul 2020 20
Alleen maar positieve ervaringen bij dit bedrijf. Er wordt echt goed meegedacht met je wensen en ideeen. Ze geven je de ruimte zelf te vertellen wat je graag wil in open en vriendelijke gesprekken. Ze besteden veel tijd een aandacht aan je zonder opdringerig te zijn. Ook het plaatsen en de voorbereiding gebeurd op een professionele manier door heel vriendelijke mensen. Het resultaat is echt een prachtige keuken.
FOTO VAN ANNEMIEK KOOLSCHIJN
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Service stellen keuken”
Door Joost vd Bergh op vrijdag 26 jun 2020 20
Na 8 jaar moest onze keuken weer opnieuw gesteld worden, Jeroen had dit zo voor elkaar en alles loopt en draait weer super. En dat wordt gratis gedaan na 8 jaar, gewoon service van de zaak! Wat een topbedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Cees Jan Hut op woensdag 24 jun 2020 20
Uitstekend geholpen door Robert. Onze 12 jaar geleden geplaatste Siematic keuken had een probleem met een scharnier in een kast. Dit is door Robert zonder kosten opgelost. Top geregeld met service 12 jaar na plaatsen van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend bevallen”
Door Emmy Prins-v.d. Lugt op maandag 22 jun 2020 20
Mijn grote woonkamer had, als nadeel, een veel te kleine keuken met weinig lichtinval. Coen van Gilst heeft dat uitstekend opgelost door de keuken uit te breiden en te voorzien een verlaagd plafond met goede verlichting . Ik ben heel blij met mijn mooie, nieuwe keuken.

Aanvulling ontvangen 22 juni 2020: Mijn aankoop is geleverd en geplaatst. Het is uitstekend bevallen. Alles was na plaatsing in orde, er was niets wat niet klopte.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Conny Tielrooij op woensdag 17 jun 2020 20
Vakmanschap met een grote V. Daar staat SmartDesign Keukenstudio voor. Van ontwerp en advies door Coen van Gilst, opmeten en installatietekeningen door Raymond Mosselman, controle en extra controle door de afd. Opdracht afwikkeling tot de perfecte plaatsing van de keuken door het montage team. Resultaat : een perfecte, prachtige keuken.
FOTO VAN CONNY TIELROOIJ
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Roy op woensdag 17 jun 2020 20
SmartDesign maakt zijn reputatie waar. Gedurende het gehele traject van het uitzoeken/ontwerpen van de keuken tot een het plaatsen ervan verliep alles perfect.
Een schitterend ontwerp door Coen van Gilst gemaakt en net zo perfect door de monteurs uitgevoerd (ook naar hun een compliment!). Keuken is nog mooier dan verwacht, kortom perfect!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door A.J. van der Rhee op donderdag 11 jun 2020 20
Nieuwe keuken, heel blij mee. Samenwerking met de werknemers van Smart Design was heel fijn. Het plaatsen is geheel volgens de door Smart Design gemaakte planning verlopen. Top!
REACTIE VAN ENNO
Dank voor uw opdracht en veel plezier met uw keuken! En als er vragen zijn, schroom dan niet deze ons te stellen!
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig en geduldig”
Door A. Kick op woensdag 10 jun 2020 20
Wauw, wat een plaatje! Bij onze zoektocht naar een keuken zijn we bij Smart Design terecht gekomen. Direct werden we deskundig en geduldig geholpen door Andre. Bij alle keuzes werden we tevens goed geholpen en na meerdere afspaken zijn we tot een top ontwerp en een super efficiente indeling gekomen. Daarnaast zijn we ook over de nazorg na de installatie zeer te spreken. We genieten elke dag weer van de fantastische keuken!
FOTO VAN A. KICK
Fantastisch
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch gedaan”
Door Lia en Jan Vink op maandag 1 jun 2020 20
Op aanraden van een oud-collega, die al twee keer een keuken had gekocht bij Smart Design, kwamen wij vorig jaar in Maassluis terecht. Eerst eens even zelf rondgelopen in de showroom en daarna in gesprek met Andre. Hij heeft ons met veel geduld geholpen. Na het eerste ontwerp een paar keer terug voor aanpassingen. Kleur aanrechtblad gewijzigd, klepkasten i.p.v. deurtjes boven het aanrecht, een quooker, geen opdringerige telefoontjes maar volop tijd, de klant is koning. Begin februari dit jaar is de keuken geplaatst. Greeploze keuken van Schuller, betonlook licht grijs. Mooier dan gedroomd, strakker dan strak, een plaatje. Fantastisch gedaan Smart Design.
FOTO VAN LIA EN JAN VINK
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Esther op vrijdag 29 mei 2020 20
Zo'n vijf jaar geleden hebben wij een keuken gekocht bij toen nog Keukenstudio Maassluis. Wij zijn erg tevreden en zijn goed geholpen door Raymond Mosselman. Ik zou er zo weer een keuken kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Mark Spierenburg op dinsdag 19 mei 2020 20
We hebben een nieuwe keuken gekocht en laten plaatsen. We kunnen kort maar krachtig oordelen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Van begin tot eind was de service perfect en is alles goed verlopen. Daarbij was het contact met de diverse afdelingen soepel, vriendelijk en duidelijk. Niets anders dan lof.
FOTO VAN MARK SPIERENBURG
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Mark Spierenburg
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Cor en Jeanette Spee op vrijdag 15 mei 2020 20
We zijn zeer blij met onze nieuwe keuken. In de voorbereiding zijn we prima geadviseerd door Coen en hij heeft een prachtig ontwerp voor ons gemaakt. Belangrijk was dat hij goed luisterde naar onze wensen, met ons meedacht en ons ook leerde omdenken. Het voorwerk is vakkundig gedaan door de aannemer die door Coen is aanbevolen. Extra waardering voor de professionele wijze waarop de keuken is geleverd en is geplaatst. Goed vakwerk en een uitstekende service.Kortom we zijn zeer tevreden met het resultaat. Super!
FOTO VAN COR EN JEANETTE SPEE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Snel en deskundig in service”
Door J. Dobbeling op woensdag 13 mei 2020 20
Wij hebben 7 jaar geleden een Siematic keuken gekocht bij toen nog Keukencentrum Maasluis. Een van de kastdeurtjes sloot niet goed meer. Zelf afstellen lukte niet ook na herhaalde pogingen. Contact opgenomen met de firma en na twee dagen stond er een monteur voor de deur. De monteur heeft de scharnieren geheel kosteloos vervangen waarna het deurtje weer prima sluit. Dank voor de snelle, deskundige en vriendelijke service van monteur Aren .
Reactie of foto toevoegen
“Geen druk”
Door Maaike Alderliesten op vrijdag 8 mei 2020 20
Een nieuwe keuken kopen? Super spannend. Maar bij Smart Design nergens voor nodig geweest. We hebben niet alleen een mooie keuken maar zijn geholpen om goede en weloverwogen keuzes te maken. Geen druk, geen haast en dus nu een keuken waar we op alle fronten van genieten. Eerlijke prijs, alle afspraken keurig nagekomen en het resultaat is boven verwachting. Niet alleen voor t oog maar juist veel fijnere kook/werk plek geworden voor alle momenten van de dag. Van t maken van ontbijt tot bereiden van het avondeten. Zo kan een nieuwe keuken echt een feest zijn.
FOTO VAN MAAIKE ALDERLIESTEN
Keuken collage
Reactie of foto toevoegen
“Gerust binnenstappen”
Door Angelique (en Edwin) Pijl op woensdag 6 mei 2020 20
Ik ken Coen van Gilst vanuit mijn netwerk. Een kleine stap om bij, toen nog Keukenstudio Maassluis, binnen te stappen. We hadden een nieuw appartement gekocht en wilde een eigentijdse keuken, die voldeed aan al onze (kook)wensen. Coen luisterde goed en wist ons goed te adviseren. Daarnaast heeft hij ook nog een supergoed advies gegeven omtrent de indeling van ons appartement, dus al met al erg tevreden. Naar aanleiding van onze wensen is Coen aan de slag gegaan. Een mooi 3D presentatie gaf ons nog meer inzicht in onze nieuwe keuken. Zelfs ons kunstwerk hing al! Het wachten was het waard. Vakkundige monteurs hebben onze keuken netjes geplaatst. Alles op zijn plek en schoon opgeleverd! Onze tip: wil je een nieuwe keuken, stap gerust eens binnen bij SmartDesing Keukenstudio. Als echte netwerker kan ik hen van harte aanbevelen.
FOTO VAN ANGELIQUE (EN EDWIN) PIJL
Eigentijdse keuken
Reactie of foto toevoegen
“Blijvende service”
Door DBC Contze op woensdag 6 mei 2020 20
15 jaar geleden hebben wij onze Keuken gekocht en nog steeds worden we behandeld alsof het gisteren was. Recent ging de trafo van de keukenverlichting kapot en vroegen wij om een nieuwe te leveren en op te sturen . Monteren zo dachten wij was een fluitje van een cent. Nee hoor, twee dagen kwamen ze hem zelf omruilen en monteren voor een nieuwe. Super service !!!! Bedankt !
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Esseboom op dinsdag 5 mei 2020 20
We hebben een mooie keuken gekocht met AEG apparaten uit de huisselectie. We werden goed geadviseerd op alle vlakken met een duidelijke uitleg. Ook werd er nagedacht in oplossingen. Er werd gedacht aan symetrie, kleursamenstelling, etc. Er werd geluisterd naar onze wensen en aangevuld met hun expertise, wat resulteerde in een prachtige keuken. De keuken is vakkundig geplaatst, en netjes opgeleverd met oog voor detail.Dit is een vakkundig bedrijf waar vakmanschap nog hoog in het vaandel staat. Van een keurig en vriendelijk ontvangst tot een droomkeuken.
FOTO VAN ESSEBOOM
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de keuken”
Door Ingrid Hofman op woensdag 29 apr 2020 20
Adviseur Coen v Gilst heeft goed met ons meegedacht over het ontwerp van onze Next 125 keuken. Het eindresultaat is niet alleen erg mooi geworden, maar bovenal erg praktisch in het gebruik. De installatie ging vlot en zonder problemen. We zijn erg blij met onze keuken!
FOTO VAN INGRID HOFMAN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door W.assenberg op vrijdag 6 mrt 2020 20
Wij kwamen bij de keukenstudio via mijn zwager bij het eerste bezoek was voor ons al heel duidelijk hier kopen wij onze keuken en wel om de volgende reden er werd op deskundige wijzen uitgelegd wat de mogelijkheden waren en er werd goed geluisterd naar wat wij wilden bovendien wordt de keuken met eigen personeel geplaatst iets waar wij heel tevreden over zijn
FOTO VAN W.ASSENBERG
Witte keuken met gekleurde achterwand
REACTIE VAN MARIN
Geachte hoe lang is uw aanrechtblad en hoeveel ruimte zit er tussen het wasbak en de kookplaat? Mvg Marin
REACTIE VAN W.ASSENBERG
Zoals u kunt zien 3 mtr en tussen maat 70 cm
Reactie of foto toevoegen
“Service twee jaar na aankoop”
Door Jantine van Boheemen op donderdag 5 mrt 2020 20
Een paar jaar geleden hebben wij bij de Keukenstudio een Keller keuken gekocht. Vandaag is er een monteur langs geweest om nog twee extra korven in onze keuken te plaatsen zodat de keukenkastjes nog praktischer worden. De monteur heeft gelijk de kasten allemaal gesteld zodat alles er weer piekfijn uitziet. Wat een service en dat na twee jaar na aankoop!
FOTO VAN JANTINE VAN BOHEEMEN
Keuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Super gedaan”
Door Matthew van Zwieten op vrijdag 14 feb 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht bij smart design keuken studio. Echt een aanrader. Goede begeleiding bij keuze van keuken en apparatuur waarbij je als klant centraal wordt gezet. Je wordt goed op de hoogte gehouden van status en planning. Bij het plaatsen van de keuken wordt je volledig ontzorgd en alles was gelijk goed geregeld. Verschillende keren gebeld of alles ok was en of ze nog wat voor ons konden betekenen. Echt een aanrader.
FOTO VAN MATTHEW VAN ZWIETEN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Heel voorspoedig”
Door Nico en Diana van der Sande op vrijdag 31 jan 2020 20
Wat hebben wij een prachtige Next125 keuken! Coen van Gilst heeft ons heel deskundig met veel kennis van interieur geadviseerd! De montage verliep ook heel voorspoedig, alleen maar lof over dit bedrijf!
FOTO VAN NICO EN DIANA VAN DER SANDE
Next125 keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Suzanne Slappendel op woensdag 29 jan 2020 20
We hebben een prachtige keuken gekocht waarbij Coen ons erg goed heeft geholpen. De keukenmonteur was een vakman die zeer secuur en netjes werkte. Ook de nazorg was erg goed!
FOTO VAN SUZANNE SLAPPENDEL
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Lenny Schmale op dinsdag 21 jan 2020 20
In het voorjaar van 2019 kozen wij voor Smart Design Keukenstudio te Maassluis na een flink aantal keukenstudio's te hebben bezocht. Wij wilden naast een nieuwe keuken ook een doorbraak realiseren vanuit de eetkamer naar de keuken. Vooral door de inbreng van Coen van Gilst heeft Smart Design Keukenstudio hiervoor een prachtig ontwerp gemaakt. De door Coen van Gilst aanbevolen aannemer heeft het ontwerp op een perfecte manier uitgevoerd. Kortom wij zijn uitermate tevreden over Smart Design Keukenstudio. Misschien had de nazorg iets beter gekund.
FOTO VAN LENNY SCHMALE
+ Toon extra foto van Lenny Schmale
Reactie of foto toevoegen
“Mooie nieuwe keuken”
Door Familie Leerdam op zondag 12 jan 2020 20
Wij zijn sinds november 2019 de trotse bezitters van een mooie nieuwe keuken. Vanaf het moment in de showroom tot en met het plaatsen van de keuken en de nazorg een dikke 10. Goed geholpen in de showroom door Olaf, hij is een kei in het ontwerpen en heeft leuke ideeën. Plaatsing door zeer vakkundig personeel die erg netjes werken.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Kloppenburg/Nieuwstraten op vrijdag 20 dec 2019 19
Na 30 jaar samen met een adviseur een nieuwe keuken samengesteld op hetzelfde adres als waar de vorige is besteld . We troffen daar een telg aan uit een familie van interieuradviseurs wat zeker heeft geholpen bij het samenstellen van een keuken die bij onze huisstijl past (Coen van Gilst). Installatie door vakmensen met passie voor het vak en begrip voor het minimaliseren van de overlast voor de klant. Perfect afgewerkt in een jaren 30 huis dat zo scheef is als maar kan. Aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prima”
Door Robert op woensdag 18 dec 2019 19
Voor onze nieuwbouwwoning kwamen we via Qasa toch ook bij (toen nog) Keukenstudio Maassluis uit (inmiddels hernoemd naar SmartDesign), ietwat gereserveerd en achterdochtig de eerste gesprekken ingegaan. Maar inderdaad, fantastisch geholpen, Coen hielp ons het totale plaatje te zien, niet alleen de keuken, maar hoe de keuken het middelpunt in de totale ruimte werd. Ook de afhandeling van levering en uiteindelijke plaatsing was zeer prima!
Reactie of foto toevoegen
“Totaalleverancier”
Door Paula en Bianca op woensdag 18 dec 2019 19
Voor een niet standaard oud huis zochten we een keuken die op zou gaan in de ruimte. Een centrale plek in huis waar je niet het gevoel hebt in de keuken te staan. Samen met eerst Lucia en later Coen zijn we tot een waanzinnige inrichting van de ruimte en woonkeuken gekomen, die mooi was op de 3D tekening , maar nog mooier is in het echt. Bijzonder hoe er geluisterd is en onze wens vertaald is in de inrichting van de woonruimte en keuken. Wij zijn trots en heel blij! Van begin tot het eind zijn alle vragen beantwoord, werd er tijd gemaakt om te luisteren. Niet alleen vragen over de keuken, maar ook over kleuren, verlichting en inrichting. Echt een totaalleverancier. Door verder te kijken is keuken een onderdeel geworden van het huis, echt super! Dank jullie wel
FOTO VAN PAULA EN BIANCA
Keuken met wandverlichting
REACTIE VAN EVA
Beste Paula en Bianca, Prachtige keuken! Mag ik vragen waar de wandlampjes van zijn? Geeft het ook voldoende licht? Hartelijk dank, Eva
REACTIE VAN PAULA
Hoi Eva, oh jee, dit was bij een stand op de vt wonen beurs. Durf echt niet meer te zeggen welke. Adviseur Coen heeft ook een adres waar deze te verkrijgen zijn. Je kan het hem zeker vragen. Ze geven super licht. Geen andere verlichting aan die kant van de keuken meer nodig. Let er bij de aanschaf wel op dat het lampje niet aan de muurzijde zit. Anders kijk je in het licht als je aan het aanrecht staat. Dit is niet fijn. Succes!
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij mee”
Door Yvonne en Kees op zondag 15 dec 2019 19
Wij hadden al voorwerk gedaan en onze wensen voor onze keuken al klaar. Toch nog enkele aanpassingen gemaakt in het ontwerp en materialen uitgezocht samen met André van der Saag. Raymond kwam inmeten en vorige week is de keuken geplaatst. Alles paste perfect. Kleine schades werden door de monteurs direct opgemerkt en gemeld. Die worden half januari alsnog opgelost is de afspraak. Alles ziet er goed uit en werkt prima, heel blij mee.
REACTIE VAN YVONNE
Het resultaat mag er zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door F.J. Oudenbroek op zondag 15 dec 2019 19
Een complete keuken en bijkeuken vanaf het ontwerp dot de plaatsing is alles goed gepland en uitgevoerd, ook het uitlopen van de bouw werkzaamheden door de aannemer werden in overeenstemming tot tevredenheid opgelost. De uiteindelijke keuken en bijkeuken zijn in werkelijkheid nog mooier geworden dan dat we hadden verwacht. Hierbij een extra compliment voor de deskundigheid van Coen van Glist en het vakmanschap van de monteurs van de keuken.
REACTIE VAN FREDOUDENBROEK
Wij vinden het erg mooi geworden
Reactie of foto toevoegen
“Mooi en prettig geworden”
Door W.van der Steen op vrijdag 13 dec 2019 19
Tijdens een lange oriëntatieperiode voor een nieuwe keuken in bladen en bezoeken aan speciaalzaken, kwam ik ook bij SmartDesign. Een eerste oriëntatiebezoek verliep positief. Vol advies, zonder dat ik het gevoel kreeg een stap te moeten zetten die ik (nog) niet wilde. Tijdens een tweede bezoek is de eerste opzet verder uitgewerkt, tot ik er al mijn wensen in verwerkt zag en blij werd van het totaalplaatje. Het verwijderen van de oude keuken, aanpassingen aan leidingen en plaatsen nieuwe keuken is binnen 5 dagen gerealiseerd op een hele vakkundige en prettige manier. Een enkel restpunt moet opgelost, wat ook goed verliep. Het resultaat: ik ben er blij mee, de keuken is mooi en prettig in gebruik.
FOTO VAN W.VAN DER STEEN
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Donkervoort op donderdag 12 dec 2019 19
Mooie keuken gekocht; goede service; luisteren naar de klant! Kan deze keukenzaak van harte aanbevelen! Keuken perfect gemonteerd.
FOTO VAN DONKERVOORT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door P. van Sorge op zondag 1 dec 2019 19
Gekocht de SmartSelect Glasline droomkeuken bij Smartdesign Keukenstudio. Zeer goede en profesionele advisering bij het ontwerp van de keuken in de ruimtelijk omgeving van de woonkamer met behulp van 2D & 3D animatie software zodat je een goed beeld krijgt van het eindresultaat. Kennis op het gebied van woonkamer architectuur is in huis en dat kwam goed van pas bij de inrichting van de woonkamer met de nieuwe keuken. Installatie van de keuken is door ook goede vakmensen uitgevoerd.
FOTO VAN P. VAN SORGE
Smart keuken
Reactie of foto toevoegen
“Voorbeeld”
Door R. Rutgrink op vrijdag 29 nov 2019 19
Wij hebben door SmartDesign Keukenstudio een keuken laten ontwerpen en installeren. Van ontwerp tot realisatie zijn we bijzonder goed en vakkundig geholpen. Coen en zijn collega's zijn absolute aanraders voor een ieder die houdt van aandacht, kwaliteit en echte service. Een voorbeeld voor hoe het kan.
Reactie of foto toevoegen
“Heel persoonlijk”
Door Andreas op maandag 18 nov 2019 19
Wij zijn zeer tevreden met onze keuken van Keukenstudio Maassluis. We gebruiken deze ondertussen enkele maanden en hebben er dagelijks plezier van. Wij werden warm ontvangen in de winkel waar genoeg keuze is om uit te kiezen. Met de deskundige uitleg van de ervaren medewerkers kregen we al snel een duidelijk beeld over wat we wouden. Na een uitgebreid gesprek met Coen over wat onze wensen waren ging hij aan de slag. Al snel kregen we 2 zeer mooie voorstellen binnen ons budget. Omdat wij een nieuwbouwwoning hebben zat tussen de aankoop en de plaatsing van de keuken ruim een jaar. In dat jaar wouden we toch nog 2 kleine aanpassingen uitvoeren. Dit was geen probleem voor hun. Er wordt echt naar je persoonlijke wensen geluisterd en ze denken met je mee. Niet alleen de keuken, maar ze zorgen er ook voor dat de keuken bij de rest van het huis past. Conclusie, prachtige keuken met uitstekende service voor een goede, eerlijke prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische keuken”
Door Louella van Leeuwen-Koning op maandag 11 nov 2019 19
Bij KSM is de ervaring, de manier waarop je behandeld wordt als klant, direct zo'n verademing ten opzichte van de wat bekendere ketens. Je kunt op je gemak rondkijken, voor een oriënterend gesprek wordt rustig de tijd genomen, met veel aandacht voor de stijl van het huis, maar ook de indeling van je dagelijks leven. Zonder enige druk direct iets te tekenen of gelijk al belangrijke keuzes te maken. Voor het ontwerp van onze keuken heeft KSM op eigen initiatief een binnenhuisarchitect geraadpleegd, waardoor we los zijn gekomen van de onpraktische indeling die eerder de enige haalbare optie leek. Daardoor hebben we nu een fantastische keuken met voldoende werkruimte en een uitstraling die perfect past bij de uitstraling van ons huis. Ook krijg je hier een eerlijke offerte, in plaats van belachelijke bedragen waar later nog 40% vanaf gaat. De installatie en nazorg zijn ook zonder problemen verlopen.
FOTO VAN LOUELLA VAN LEEUWEN-KONING
Deel keuken in het nieuwe huis
+ Toon extra foto van Louella van Leeuwen-Koning
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Familie Baggelaar uit Lopik op vrijdag 25 okt 2019 19
Na 22 jaar toe aan een nieuwe keuken.Heel erg prettig geholpen door André v.d. Saag. Absoluut geen dwang. Ook thuis uitstekende adviezen gekregen van Raymond. Zeer vakkundige installatie door Ed en Martin. Daardoor een hele fijne keuken, waarin het goed werken is. De herinnering aan de uitstekende service draagt daar zeker aan bij. We zijn dik tevreden met onze keuken van Keukenstudio Maassluis.
FOTO VAN ENNO
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal naar wens”
Door Linda Z. op maandag 21 okt 2019 19
Wij waren op zoek naar een kwaliteitskeuken met goede service, zodoende kwamen we terecht bij Keukenstudio Maassluis. De eerste kennismaking verliep wat stroef, we kregen het idee dat men eerst zeker wilde weten of we wel daadwerkelijk in dit segment wilden kopen... Toen we eenmaal met de heer Coen van Gilst aan tafel zaten verliep het allemaal beter. Hij nam alle tijd voor ons, en had voor ons zeer waardevolle tips over bijvoorbeeld de keuze voor een stoomoven. Waar we nu ontzettend blij mee zijn! Heel fijn dat hij de moeite nam om ons uitleg en tips te geven over het gebruik hiervan. Ook over de indeling van de keuken werd echt mee gedacht, en net zo lang veranderd tot het helemaal naar onze wens was. Aan het plaatsen van de keuken en de nazorg kun je vervolgens ook zien waarom wij voor Keukenstudio Maassluis wilden gaan: Helemaal niets op aan te merken! Hele fijne rustige monteurs, vakmensen, netjes werken en alles direct in orde. Wat een verademing is dat tijdens een nieuwbouwproject waarin er altijd wel iets aan de hand is. Hiervan wisten we gewoon, dit zit wel goed. Ook de nazorg is erg goed, een greepje wat nageleverd moet worden, een zeeppompje dat vervangen moet worden, het gebeurt op korte termijn en zonder gezeur. Kortom, de keuken is helemaal geworden zoals we wensten, fijne samenwerking met Coen en de achterban, al met al dik tevreden. Mochten we het opnieuw zouden moeten doen kiezen we weer voor Keukenstudio Maassluis.
FOTO VAN LINDA Z.
Eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens SmartDesign Keukenstudio
aMaassluis , Mozartlaan 334, 3144 NH Maassluis, tel 010 - 592 02 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.