Feedback
9,8

SmartDesign Keukenstudio

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.smartdesignkeukenstudio.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van SmartDesign Keukenstudio
Bij SmartDesign Keukenstudio streven wij naar slimme oplossingen voor uw keukenontwerp waardoor u meer keuken krijgt voor minder geld. De paperclip in ons logo staat symbool voor de vernuftigheid van SmartDesign Keukenstudio.

Bij ons mag u er gerust een paar nachtjes over slapen voordat u uw keuze maakt. U schaft nou eenmaal niet regelmatig een nieuwe keuken aan, u wilt zeker zijn van uw keuze en dat begrijpen wij. U bent dan ook van harte welkom in ons SmartDesign center in Maassluis om dit zelf te ervaren en u te laten inspireren door onze veelzijdige keukens.
Ervaringen
Er zijn 239 ervaringen over SmartDesign Keukenstudio. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren202 ervaringen
4 sterren13 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 215 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Topservice”
Door Petra Mötter op woensdag 29 jun 2022 22
Van het begin tot het eind topservice. Er wordt echt de tijd voor je genomen en goed meegedacht. Het plaatsen van de keuken ging ook fantastisch. Vakbekwame keurige mensen. Het resultaat is nog mooier dan gehoopt!
FOTO VAN PETRA MÖTTER
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Koen Korving op dinsdag 7 jun 2022 22
In april is bij ons een nieuwe Keller keuken geplaatst door de medewerkers van smart design. Zowel over het ontwerp, de voorbereidende werkzaamheden, de plaatsing en de nazorg zijn wij heel tevreden. Zeer vriendelijk en professioneel personeel. Daarnaast heeft Marcel van Noort prachtig stuc en tegelwerk geleverd. Dagelijks genieten we van onze prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastisch eindresultaat”
Door Ineke Brands en Paul Manders op maandag 30 mei 2022 22
Vanaf de eerste kennismaking waren we onder de indruk van het vakmanschap, de persoonlijke benadering en de begeleiding. SmartDesign hanteert een recht door zee, zonder fratsen aanpak. Dat doen ze tijdens het ontwerpen, waar Coen van Gilst ons fantastisch heeft geholpen, en ook tijdens het zeer vakkundig inmeten (dank Raymond !), wat in ons oude 'schots en scheef huis' nogal een uitdaging was. Idem tijdens het plaatsen door Ed en Reginder. Ook de persoonlijke benadering van André als er telefonisch contact was laat zien dat de werkwijze van smart design er een is van een teams waar de liefde voor t vak en het eer stellen in je werk voorop staat. En dat heeft voor ons voor een fantastisch eindresultaat gezorgd. Buitencategorie keukenzaak!
REACTIE VAN COEN VAN GILST
We worden er bijna verlegen van. Maar dank voor de prachtige beoordeling. Het was erg leuk om in het proces mee te denken. En wat hebben jullie een fantastische woonplek! Het zou fijn zijn als er nog een foto bij de beoordeling geplaatst kan worden.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden met de goede service”
Door Gaby Buijs op vrijdag 13 mei 2022 22
De Heer Aren Melissant kwam onlangs langs om een paar deurtjes bij te stellen. Niet alleen werden de deurtjes keurig weer gecorrigeerd, maar tegelijkertijd kregen we ook andere waardevolle adviezen. Onze (showroom) keuken werd eind 2013 afgeleverd en ik herinner me nog goed dat op kerstavond, terwijl ik aan het koken was voor kerstdag, het fornuis het plotsklaps niet meer deed. In paniek Smart Design gebeld met in mn achterhoofd de angst dat ze waarschijnlijk geen tijd meer hadden om te komen op zo korte termijn. Maar....ze kwamen onmiddellijk en losten het probleem snel voor ons op. Aren Melissant herinnerde zich ook nog het voorval met ons fornuis in 2013. We zijn super tevreden met de service van Smart Design. Altijd geruststellend om te weten dat zelfs na zo veel jaar Smart Design nog steeds klaar staat om goede service te verlenen.
FOTO VAN GABY BUIJS
Reactie of foto toevoegen
“Goede service na 14 jaar”
Door Agnes van Buuren op dinsdag 10 mei 2022 22
De heer Aren Melissant van Smart Design kwam vandaag op ons verzoek langs om wederom naar een kapotte ladedemper van een keukenlade te kijken. Keuken in 2008 bij Smart Design gekocht, nog steeds goede service. Helaas niet te repareren, maar kwam wel met een goed advies.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service na 14 jaar”
Door Dick en Clara Rosman op donderdag 5 mei 2022 22
De heer Aren Melissant van Smart Design kwam gisteren op ons verzoek langs om een kleine reparatie uit te voeren aan sluiting van een boven kastje. Daarna heeft hij alle scharnieren even nagelopen en waar nodig bijgesteld. Alles weer tip top in orde. Onze keuken was in 2008 geplaatst door hem en sindsdien hebben we nauwelijks problemen gehad. Het is is nog steeds na 14 jaar een prachtige keuken. Heel hartelijk dank voor de goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Zo blij met mijn keuken”
Door Jeanette Balm op woensdag 4 mei 2022 22
Het is al bijna 1 jaar geleden dat mijn keuken werd geplaatst in mei 2021.
Het advies van Coen was precies wat ik graag wilde. Dat hij mij zou uitdagen, want ik had zelf al veel voorbereid. Zijn expertise, de hele aanpak met vragen aan het begin van het gesprek, waren echt van toegevoegde waarde. Bedankt Coen. De monteurs zijn echt vakmannen. Bij de levering werden wat bevindingen geconstateerd. Bijvoorbeeld wat krasjes op deurtjes. Die werden meteen vervangen. Dat was echt ontzorgen. Met het keukenblad duurde het aanzienlijk langer vanwege de leverancier. Na tussenkomst van Coen en de Directie werd alles geregeld. Heel fijn. Toen de monteurs uiteindelijk het blad hadden vervangen, zeiden zij: "tot de volgende keer." Ik dacht bij de volgende keuken. Nee hoor, als er iets bij gesteld moet worden of iets anders met de keuken aan de hand is, dan kan ik ook bellen. Dat is de nazorg. Ik ben zo blij met mijn keuken. Allemaal bedankt voor jullie service en steun.
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank voor deze mooie beoordeling. We zijn samen door een mooi en inspirerend proces gegaan. Ik leer er iedere keer weer wat van. De oplossing bij de ramen is super geworden. P.s. Het zou fijn zijn als u nog een foto van het eindresultaat wilt toevoegen.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt SmartDesign”
Door Familie Knipping op dinsdag 26 apr 2022 22
Onze eerste vraag was of we de bestaande keuken konden moderniseren. Met behulp van de duidelijke en enthousiaste informatie van André waren we er al snel van overtuigd dat vernieuwen beter was. En we hebben er geen dag spijt van gehad! Het perfecte ontwerp van André, de goede communicatie, de meedenkende montage afdeling en de fijne nazorg (dit is echte nazorg) hebben onze keukenbeleving naar een heel nieuw niveau getrokken. Bedankt SmartDesign!
FOTO VAN FAMILIE KNIPPING
REACTIE VAN ANDRÉ SAS
Bedankt voor de mooie beoordeling, het was een heel fijn proces samen bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jessica Vroegindeweij- Gouweleeuw op vrijdag 22 apr 2022 22
Coen van Gilst heeft ons prettig geholpen met de keuze van een mooie keuken. Coen is ervaren en geeft het aan als iets niet kan of past. De keuken is ook door Smart design keukenstudio geplaatst. Dat is super gedaan. Wij zijn zeer tevreden.
FOTO VAN JESSICA VROEGINDEWEIJ- GOUWELEEUW
+ Toon extra foto van Jessica Vroegindeweij- Gouweleeuw
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank je wel Jessica, fijn dat jullie tevreden zijn. Er zaten wat uitdagingen in de ruimte, maar het eindresultaat is erg mooi geworden. En dat telt.
Reactie of foto toevoegen
“De na-service is top”
Door Monique Penning op woensdag 20 apr 2022 22
Wederom een super service van Smart Design Keukenstudio. Ze hebben ruim 10 jaar geleden een prachtige keuken ontworpen en geplaatst. Maar ook de na-service is top, zelfs nu nog.
Reactie of foto toevoegen
“Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken!”
Door J. Vercouteren op maandag 18 apr 2022 22
Half januari jl.is onze nieuwe Keller keuken geplaatst. +/- 6 weken erna is alles afgerond. ( achterwanden geplaatst en wat laatste kleine zaken afgerond.) Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken! De koof met spotjes is prachtig gemaakt, ook met het verhoogde aanrechtblad ( en de qooker ) zijn we zeer content. Geen spijt om voor onze nieuwe keuken gekozen te hebben voor SmartDesign Keukenstudio
FOTO VAN J. VERCOUTEREN
+ Toon extra foto van J. Vercouteren
+ Toon extra foto van J. Vercouteren
Reactie of foto toevoegen
“Grote klasse”
Door A.M.T. van Ditmarsch op donderdag 7 apr 2022 22
Wij hadden een probleem met een filter tussen het filter en de stoomoven. Keuken was 15 jaar geleden geplaatst. Na een belletje was men snel ter plaatse. De vriendelijke medewerker had het euvel snel verholpen. Na korte tijd kregen via de mail de melding dat er geen rekening zou worden verstuurd en dat een en ander onder de service viel. Dat zie je niet vaak. Grote klasse. Overigens ziet de keuken er na al die jaren nog picobello uit. Dit keukenhuis is een absolute aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Wouter Rijm op dinsdag 5 apr 2022 22
Deskundig advies. Originele ontwerpen, zeer vakkundige en uiterst preciese montage. Perfect.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Fam. van Staalduinen op donderdag 24 mrt 2022 22
Wij hebben hier in 2008 een Kellerkeuken gekocht. Een van de onderdeurtjes kreeg een probleem met de ophanging. De scharnieren zijn keurig door nieuwe vervangen en alles kan weer recht hangen. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi resultaat”
Door Kees en Christof op donderdag 24 mrt 2022 22
Wat begon met de vraag: we willen onze L-vormige keuken vervangen, eindigde dankzij het advies van Coen in een compleet andere indeling en een complete verbouwing. Resultaat: gave nieuwe keuken en veel meer ruimte in onze woonkamer. Ook de installatie en nazorg waren prima geregeld. Dank aan alle medewerkers die voor dit mooie resultaat hebben gezorgd.
FOTO VAN KEES EN CHRISTOF
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank voor jullie review. Het is echt compleet anders geworden dan dat het was. Werkelijk een metamorfose. Heel veel woon- en kookplezier gewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldidge service”
Door P.A. Kneppers op woensdag 23 mrt 2022 22
Onze keuken bevalt ons - na 20 jaar - nog altijd uitstekend. Maar ja, begrijpelijk, er gaat wel eens iets kapot. Zo ook het deksel van de afvalbakken. De afvalbakken staan in een kastje onder het aanrecht. Je kunt dat kastje als een lade openen. De afsluitdeksel zwaait omhoog als de lade Geopend wordt. Maar de onze liet ons na 20 jaar in de steek.
Het repareren van enkele beschadigingen en een nieuw deksel monteren maakte dat het deksel weer soepel kon worden geopend en gesloten. Dit is voor het nieuwe deksel geen probleem meer. Heel knap, geweldig. Dat heet service.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service na 11 jaar”
Door J.C.Uljee op vrijdag 4 mrt 2022 22
De onderkast deur sloot niet 100% (na 11 jaar). De service van Dhr Aren Melissant was zeer goed, scharnieren vervangen.
Reactie of foto toevoegen
“Een super mooie keuken”
Door caroline op donderdag 3 mrt 2022 22
Op onze zoektocht naar een nieuwe keuken bij Smart Design in Maassluis terecht gekomen. Fantastisch geholpen door Olaf Blom met zijn ontwerp. Nu een super mooie keuken. Erg blij met Smart Design! met vr groet Caroline
FOTO VAN CAROLINE
REACTIE VAN ENNO
Bedankt voor de mooie beoordeling! Het is erg mooi geworden. Veel plezier met deze mooie nieuwe keuken en overigens met de hele verbouwing van het huis. Wat een werk is er verzet zeg!
REACTIE VAN OLAF BLOM
Geweldig resultaat, daar kunnen we met z'n allen trots op zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze droomkeuken”
Door Marlise Schouten op dinsdag 1 feb 2022 22
Zeer goed geholpen en meegedacht in verschillende oplossingen voor de nieuwe #droomkeuken. SmartDesign komt haar afspraken na en levert op tijd! Goede en mooie materialen. Vakkundig geïnstalleerd en zeer vriendelijk personeel. Afval wordt keurig gescheiden en opgehaald, dus ook nog duurzaam bezig!
FOTO VAN MARLISE SCHOUTEN
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Fijn dat de keuken opnieuw weer naar jullie zin is. Dank je wel.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is prachtig geworden”
Door Nicky op maandag 31 jan 2022 22
Na twee winkelbezoeken en een super mooi ontwerp door André Sas hebben wij akkoord gegeven op onze keuken. Een groot kookeiland met daarin een vaatwasser, 5-pits kookplaat, grote lades, een wijnklimaatkast en een koperen wasbak met kokendwaterkraan. Bovenop een mooi aanrechtblad van composiet in marmer stijl met een klein vleugje goud er in.

Door al het goede advies en de tijd die voor ons is genomen is onze keuken prachtig geworden. Het is echt een leef gedeelte in de woning geworden. Hartelijk dank voor alles!
FOTO VAN NICKY
Reactie of foto toevoegen
“Koken is echt plezierig en gezellig”
Door Alex en Mariska op vrijdag 28 jan 2022 22
Met dank aan Coen van Gilst die met heel veel geduld net zolang met ons meedacht totdat wij de droomkeuken hadden die we altijd wilden. Met veel plezier experimenteren we met de stoomoven en zijn we blij met ingebouwde afzuiger met de ruime kookplaat. Koken is echt plezierig en gezellig dankzij Smartdesign.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met het eindresultaat”
Door Familie Duncker op dinsdag 25 jan 2022 22
Prachtige keuken geleverd gekregen van een zeer goede kwaliteit. Bij plaatsing werd weliswaar de verkeerde omlijsting geleverd maar dit is zonder problemen keurig opgelost. Complimenten ook voor de monteurs zowel voor het vakmanschap als vriendelijkheid. Punt van aandacht is dat bij het ontwerp van de keuken we wellicht meer creatieve inbreng van de adviseur hadden verwacht. Ander punt van aandacht is de communicatie tussen smartdesign en de aannemer. We hadden gehoopt hierin meer ontzorgd te worden. Uiteindelijk is alles goed opgelost en zijn we heel blij met het eindresultaat.
FOTO VAN FAMILIE DUNCKER
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met de keuken en alles eromheen”
Door Michael & Jennifer op woensdag 15 dec 2021 21
Wij zijn na goede verhalen van vrienden terecht gekomen bij Coen en SmartDesign Keukenstudio. Met de plattegrond van onze woning heeft Coen ons prettig en kundig geholpen, kwam hij met suggesties die out-of-the box waren en dacht ook mee in oplossingen en onze wensen. Hierbij kwam ook de expertise van Coen als interieuradviseur goed van te pas en heeft hij de ruimte van de benedenverdieping voor ons kunnen uittekenen.

Het proces was altijd vriendelijk, goed, geduldig en flexibel. We zijn vaak teruggekomen om kleine en soms ook grote wijzigingen door te voeren in onze keuken, waarbij Coen altijd geduldig en ook eerlijk was en ons ook durfde te 'challengen' op bepaalde keuzes die we wilden doorvoeren. Dit werd als prettig ervaren, omdat we hierdoor echt goed gingen nadenken over bepaalde keuzes.

Levering en montage van de keuken was super, de monteurs werken netjes, zijn kundig en hebben een oog voor detail. Daarnaast is het t.a.v. nazorg prima geregeld, waarbij SmartDesign Keukenstudio altijd bereikbaar en hierin ook denkt in oplossingen.

Al met al zijn wij zeer blij met de keuken en alles eromheen! Nogmaals dank voor je tijd, geduld en kennis Coen! Hierbij Smartdesign Keukenstudio als geheel natuurlijk niet te vergeten!
FOTO VAN MICHAEL & JENNIFER
Reactie of foto toevoegen
“Van a tot z ontzorgen”
Door Stefan op donderdag 9 dec 2021 21
Mede door de hoge score op Qasa zijn wij bij Smartdesign binnengelopen voor een oriëntatiegesprek met André Sas. Wij waren erg te spreken over de showroom en de verschillende mogelijkheden. Er werd goed meegedacht en advies gegeven over de keukenopstelling en keukenapparatuur. Tips zoals een diep werkblad, een brede spoelbak, de voordelen van greeploos werden erg gewaardeerd. Een groot voordeel is dat ze zelf inmeten en monteren. Kortom van a tot z ontzorgen met de kwaliteit van Smartdesign. De keuken is een heerlijke plek waar wij met veel plezier koken en bakken.
FOTO VAN STEFAN
Reactie of foto toevoegen
“SmartDesign Keukenstudio”
Door Carlie Monsanto op woensdag 8 dec 2021 21
Prettig om een keuken te kopen bij SmartDesign. Met professioneel en zeer kundig oog wordt er meegedacht en gekeken om bij jou thuis een droom te verwezenlijken. Een keuken die aan al mijn wensen voldoet. Mijn speciale dank gaat uit naar Coen en Andre.
FOTO VAN CARLIE MONSANTO
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastische keuken”
Door Mark Golubew op donderdag 25 nov 2021 21
Het was een feest om samen met Coen onze keuken te mogen ontwerpen en uiteindelijk te realiseren. Goede ideeën en nieuwe dingen waardoor we een fantastisch resultaat hebben gekregen.
FOTO VAN MARK GOLUBEW
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken die aan onze wensen voldoet”
Door Fam ter Laare op donderdag 25 nov 2021 21
Voor onze nieuw te bouwen woning waren we op zoek naar een mooie keuken die aan onze specifieke wensen zou voldoen. We hebben meerdere gesprekken met een prettige keukenzaak gehad, maar kwamen er toch niet uit. Verder zoekend kwamen we uit bij Smart Design en schoven aan tafel bij Coen van Gilst. Na één prettig inventarisatie gesprek kwam hij enkele weken later met een prachtig ontwerp! Een heel fraaie maatkeuken. Een schot in de roos. Met wat minimale aanpassingen staat deze inmiddels (bijna af) in onze woning. Respect voor het montage team! Wat zijn we er blij mee, en wat is het prachtig geworden. Coen, hartelijk dank voor je creativiteit, eerlijke adviezen en prettige begeleiding!
FOTO VAN FAM TER LAARE
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Jan Jonker op vrijdag 19 nov 2021 21
Per juni 2021 zijn we verhuist naar onze huidige woning, een vrijstaande villa in Pijnacker en zijn na omzwervingen door de regio bij verschillende leveranciers uiteindelijk terecht gekomen bij Coen van Gilst van SmartDesign Keukenstudio in Maassluis. We hadden inmiddels de nodige ervaring met het uitzoeken keukens (dit is onze 3 keuken) en onze verwachtingen / de lat lag daardoor hoog. Dit was geen enkel probleem voor Coen, wij zijn door hem met raad en daad fantastisch geholpen. Hij heeft over verschillende sessies gedurende 3 maanden meegeholpen om de keuken van onze dromen uit te zoeken en te ontwerpen door goed naar onze wensen te luisteren, de juiste vragen te stellen, advies te geven en op de rem te trappen daar waar nodig! Advies heeft zich overigens niet beperkt tot de keuken maar omvatte ook kleurstelling en materiaalgebruik in het algemeen (b.v. gordijnkeuze). Verder hebben we dezelfde type kasten gebruikt als in de keuken om in de woonkamer een TV-meubel te maken waardoor er in het huis een gezellige rust en eenheid is gecreëerd. Het plaatsen van de keuken is naar volle tevredenheid verlopen met weinig problemen en die die er wel waren zijn snel en naar alle tevredenheid verholpen. Wij genieten iedere dag weer van dit prachtig ontwerp wat de blikvanger van ons nieuwe huis is geworden! Wij raden het kopen van een nieuwe keuken 100% aan bij Smart Design! Top!
FOTO VAN JAN JONKER
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Geachte heer en mevrouw Jonker, dank voor uw uitgebreide reactie. Het was een mooi proces om het elkaar uit te dagen het maximale uit de ruimte halen. Ook met de technische vraagstukken die er waren. Het eindresultaat mag er zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige na service en prachtige keuken!”
Door Groenewegen op woensdag 17 nov 2021 21
Keuken laten tekenen en gekocht bij SmartDesign Keukenstudio. Een Keller keuken. Super fijne zaak. Goede service, als er iets was (hoe klein ook) kwam de monteur het bekijken/ repareren/ oplossen. SmartDesign staat voor kwaliteit en goede service.
Super blij dat we gekozen hebben voor SmartDesign, ik zou het iedereen aanraden!
FOTO VAN GROENEWEGEN
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Wat een mooie reactie meneer Groenewegen, hartelijk dank.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10 en een gouden griffel”
Door Fam Stuijts op maandag 15 nov 2021 21
Heel fijn ontvangen op onze eerste afspraak en er werd direct met ons meegedacht.
Geen "verkoop-verhaaltjes", maar een duidelijk en open ervaring. Bedankt André Sas
Ook tijdens het inmeten kregen wij (na het eten van een tompouce) veel info en feedback waar wij veel aan gehad hebben tijdens onze verbouwing, bedankt Raymond Mosselman. De levering en montage zijn werkelijk voortreffelijk verlopen, geen naleveringen en alles perfect afgesteld. Bedankt Martin Boerdan & Aren Melissant ....Toppers ..zelfs al het vuil werd netjes volgens afspraak opgehaald en afgevoerd. Wat ons betreft een dikke 10 en een gouden griffel. Bedankt mensen.
FOTO VAN FAM STUIJTS
REACTIE VAN ENNO
Het eindresultaat is erg mooi geworden. Dank dat wij deze klus (voor de 3e keer alweer) mochten doen! En dank voor deze mooie beoordeling.
Reactie of foto toevoegen
“Wensen vertaald in de keuken”
Door Jos op maandag 8 nov 2021 21
Keuken helemaal naar ons zin! Complimenten voor Coen van Gilst, hij heeft goed geluisterd naar onze wensen en dit in een prachtige keuken weten te vertalen. Erg professioneel van de ontwerp gesprekken tot de kundige monteurs. Vol lof over SmartDesign keukenstudio!
FOTO VAN JOS
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank voor uw mooie beoordeling. De keuken is prachtig geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk en vakbekwaam”
Door Wim en Carola Triel op zondag 7 nov 2021 21
Vanaf het eerste contact hadden we goede klik met Andre. Zijn advies om het kookgedeelte te verplaatsten naar de andere zijde van de keuken was een eye opener. We waren per direct overtuigd van zijn professionaliteit. De klantvriendelijk en vakbekwaamheid van Smart Design gaan hand in hand samen. Vanaf het eerste ontwerp, het inmeten tot het plaatsten van de keuken. Ook de persoonlijke nazorg van Andre geeft je een goed gevoel.
FOTO VAN WIM EN CAROLA TRIEL
Reactie of foto toevoegen
“Na 10 jaar nog service”
Door Isabelle Cogenbach op maandag 1 nov 2021 21
Ik belde met SmartDesign over mijn bestek-la, waarvan de dragers uit de kastenwand waren gekomen en de la niet meer functioneerde. Mijn keuken is al tien jaar geleden geplaatst door hen, maar dit viel toch nog onder hun service, wat ik fantastisch vind. De la-drager is binnen een kwartier vakkundig gerepareerd en bevestigd. Dus alles functioneert weer!! Helemaal blij!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Olga Sprong op donderdag 28 okt 2021 21
Van ontwerp tot en met plaatsing zijn we erg tevreden over de service van Smartdesign. Andre heeft ons gedurende het traject goed geadviseerd en de bouwers van de keuken zijn echte vakmensen. Vriendelijk, klantgericht en maatwerk.
FOTO VAN OLGA SPRONG
Reactie of foto toevoegen
“Al onze verwachtingen overtroffen”
Door Familie Persy op dinsdag 12 okt 2021 21
Wij zijn super tevreden met SmartDesign en zeker de heer van Gilst met het ontwerp van onze keuken. De expertise en de begeleiding naar onze maatwerk keuken was zeer aangenaam en een heel fijn process. Iedereen bij SmartDesign van de verkoop, planning tot aan de montage heeft ontzettend hun best gedaan om onze droomkeuken te verwezenlijken. Ze hebben al onze verwachtingen overtroffen.
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Geachte heer en mevrouw Persy, het heeft wat inspanning gekost, maar keuken en woonkamer zijn fantastisch mooi geworden. Gefeliciteerd. De foto's komen nog.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door D.Bijdevaate op vrijdag 8 okt 2021 21
Van brainstorm tot oplevering : perfect. Oog voor detail, kwaliteit en ..prijs.
FOTO VAN D.BIJDEVAATE
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel en vriendelijk”
Door W. Nederpelt op donderdag 7 okt 2021 21
Uitermate vriendelijk behandeld, zowel met het advies, als de plaatsing en ook met de nazorg. Je voelt je veel meer als alleen een klant in de professionele en vriendelijke behandeling.
FOTO VAN W. NEDERPELT
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is prachtig en ergonomisch”
Door Liesbeth Dirksen op donderdag 30 sep 2021 21
Samen met Coen van Gilst een keuken ontworpen. Geweldige hulp gekregen bij het realiseren van onze wensen. Het plaatsen van de keuken ging deskundig en de monteurs waren ook nog eens zeer vriendelijk. De keuken in ons appartement is de mooiste en meest praktische ruimte in ons huis geworden. Als hobbykok ben ik ieder dag weer blij met mijn prachtige en ergonomische keuken.
FOTO VAN LIESBETH DIRKSEN
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Beste Liesbeth en Ruud, wat een heerlijke keuken is het geworden. Echt een plek om te zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Bijkeuken met een moderne en stoere uitstraling”
Door Wilco Ringeling op vrijdag 24 sep 2021 21
Onze buren hebben ook een keuken van Smartdesign. Ze waren zo enthousiast over het vakmanschap en de service van Smartdesign, dat wij ook een afspraak hebben gemaakt. We waren van plan van onze garage een fitness ruimte maken. Daarvoor wilden we een strakke bijkeuken met veel bergruimte. Dat was niet makkelijk omdat de CV ketel en mechanische ventilatie flink in de weg zaten. Het eindresultaat is veel mooier dan we hadden verwacht. De bijkeuken heeft een moderne en stoere uitstraling die heel goed past bij een fitness ruimte. De CV ketel is prachtig weggewerkt en met een slimme constructie toch goed bereikbaar voor onderhoud. We kunnen Smartdesign van harte aanbevelen. De verhouding prijs kwaliteit is ook prima in orde.
FOTO VAN WILCO RINGELING
Reactie of foto toevoegen
“Positief verrast”
Door Familie Rid op zaterdag 18 sep 2021 21
Vanaf ons eerste gesprek met André Sas tot de plaatsing van de keuken zijn wij zeer verrast door de deskundigheid , het meedenken, secuur werken en de betrokkenheid van Smart Design! Leuk dat André persoonlijk bij ons kwam kijken en tijdens het koken nog tips gaf.
FOTO VAN FAMILIE RID
Reactie of foto toevoegen
“Wederom prima service”
Door Agnes van Buuren op dinsdag 7 sep 2021 21
Na een telefoontje snel de kapotte scharnieren van een keukenkastje vervangen en het stellen van lade / losse geleider uitgevoerd. In 10 minuten uitgevoerd door monteur Arren Melissant, zonder kosten. Keuken 13 jaar geleden aangekocht bij Smartdesign Maassluis. Wederom prima service!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Bob & Liesbeth op woensdag 18 aug 2021 21
Onze Next125 keuken is supernetjes en secuur geplaatst. Speciaal compliment voor Aren Melissant! Service na plaatsing (deurtje stellen) snel en vriendelijk uitgevoerd. Absolute aanrader. Klantvriendelijk bedrijf.
FOTO VAN BOB & LIESBETH
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geadviseerd”
Door Roel Voerman op zaterdag 14 aug 2021 21
Vanaf het begin zijn wij zeer goed geadviseerd door Olaf Blom. Hij heeft een prachtige keuken voor ons ontworpen. Ook de installatie is perfect uitgevoerd. We hebben verschillende installateurs over de vloer gehad en ze waren deskundig, vriendelijk en gezellig! De foto wordt eigenlijk te vroeg geplaatst want we moeten het plafond en de wand bij het raam nog verven en een andere plafond lamp kopen. Maar daar wilde ik niet op wachten. Ben ver boven mijn budget uit gegaan maar het is het helemaal waard!
FOTO VAN ROEL VOERMAN
+ Toon extra foto van Roelvoerman
+ Toon extra foto van Roel Voerman
REACTIE VAN O. BLON
Geachte heer en mevrouw Voerman, Het is erg mooi geworden, hier gaan jullie echt veel plezier van hebben! Met vriendelijke groet, Olaf
Reactie of foto toevoegen
“Maatwerkkeuken”
Door Martin Schuurmans op dinsdag 13 jul 2021 21
Vanaf het eerste (kennismaking-) gesprek met André Sas zijn we meegenomen in de vele mogelijkheden welke Smartdesign biedt. Wij hebben o.b.v. onze wensen samen met André gekozen voor een maatwerkkeuken. Gedurende het ontwerpproces hebben we altijd de ruimte gevoeld om aspecten aan te laten passen en/of toe te voegen. Wat wij vooral bijzonder hebben gevonden is dat André ook rekening houdt met de inrichting, maatvoering van meubelstukken en het gebruik van materialen in de aangrenzende ruimte. Mede hierdoor is de keuken en het eet- en zitgedeelte een harmonieus geheel geworden.
FOTO VAN MARTIN SCHUURMANS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Rego op vrijdag 9 jul 2021 21
Wij zijn zeer tevreden met onze keuken. Wij wisten van tevoren niet precies wat we wilden, maar met de hulp van Coen is het gelukt om onze droomkeuken te realiseren. Coen heeft uitgebreid de tijd voor ons genomen en zelfs na zeven tekeningen verder stond hij ons geduldig en behulpzaam te woord. De plaatsing verliep ook vlekkeloos en super snel. De keuken ziet er strak en modern uit en is echt een eyecather in onze nieuwe woning. Al met al ontzettend tevreden met onze aankoop bij keukenstudio en we raden iedereen aan die op zoek is naar een betaalbare designkeuken op maat om langs te gaan bij SmartDesign Keukenstudio. Dank je wel Coen voor alles.
FOTO VAN FAM. REGO
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg blij met mijn droomkeuken”
Door Wendy Krijgsman op vrijdag 9 jul 2021 21
Waar anderen zeiden dat ik een vaatwasser wel kon vergeten in mijn superkleine keukentje waar ook nog eens een was- en droogmachine zouden moeten staan, zag Olaf Blom van SmartDesign Keukenstudio een uitdaging en heeft mij geholpen om - ondanks de beperkte ruimte - toch een droomkeuken te creëren met alles erop en eraan. Niet alleen heb ik nu toch alle inbouwapparatuur die ik graag wilde, ik heb ook nog eens verrassend veel bergruimte door zijn slimme oplossingen en voldoende werkblad om heerlijk te kunnen kokkerellen. Ik ben heel erg blij dat ik voor SmartDesign heb gekozen, iedere dag geniet ik van mijn kleine maar heel fijne keuken die ook nog eens supernetjes en strak oogt doordat alles zo slim en mooi weggewerkt is. Het lijkt echt veel ruimer nu! Ik ben er heel erg blij mee en kan iedereen deze keukenstudio aanbevelen!
FOTO VAN WENDY KRIJGSMAN
REACTIE VAN WENDY KRIJGSMAN
Dit is de zee aan opbergruimte en de kast op maat voor mijn was- en droogmachine!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Fam Barto op zondag 4 jul 2021 21
Voor de 2e keer een Keller keuken gekocht bij Smart Design keukenstudio. Er werd goed geluisterd naar onze wensen, er wordt naar mogelijkheden en details gekeken. Leveren van de spullen en de montage wordt ook met zorg gedaan! Weer dik tevreden!
FOTO VAN FAM BARTO
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en bijkeuken”
Door fam vd ende op donderdag 1 jul 2021 21
Het is genieten nu van de nieuwe keuken en bijkeuken! Enno heeft een ontwerp gemaakt waarbij de keuken en bijkeuken op elkaar afgestemd zijn en een geheel is geworden. Heel mooi en praktisch! We zijn super tevreden met het resultaat. Aren en zijn collega zijn echt vakmensen en prettig om ze aan het werk te hebben thuis. Wij hebben inmiddels Smart Design al aangeraden aan andere mensen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken!
REACTIE VAN ENNO
Bedankt voor deze mooie beoordeling en heel veel plezier met de nieuwe keuken en bijkeuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en nazorg”
Door Britte Bouda op dinsdag 15 jun 2021 21
Denken supergoed mee en alles is precies geleverd en gemaakt naar onze wens. Hele goede service en nazorg!
FOTO VAN BRITTE BOUDA
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel en behulpzzam”
Door Julius en Borut op maandag 14 jun 2021 21
Keuken Next123 gekocht en laten plaatsen. Smart Design denkt mee met het ontwerpen. Zeer professioneel en behulpzaam!
FOTO VAN JULIUS EN BORUT
Reactie of foto toevoegen
“Grote klasse”
Door H.F.W.Spoor op donderdag 27 mei 2021 21
7 jaar geleden een mooie keuken gekocht bij SmartDesign, onlangs hadden we op donderdagavond een lekkage geconstateerd, vrijdagochtend gebeld, 2uur later stond de monteur voor de de deur, grote klasse, vakkundig opgelost, bleek ook nog de monteur zijn vrije dag te zijn. Super bedankt@ Aren
Reactie of foto toevoegen
“Zeer te spreken over de gang van zaken”
Door Fam Wijnman op woensdag 26 mei 2021 21
Zoals de hiervoor beschreven reviews zijn ook wij zeer te spreken over de gang van zaken bij smart design. Getipt door tevreden vrienden die ook de keuken hebben via smart design hebben wij en een eerste gesprek gepland met Coen van Gilst.
Onze vraag: Coen dit is de ruimte & wat kunnen we ervan maken.....

Er kon meer van gemaakt worden dan dat wij voor mogelijk hielden. We zijn uitgekomen bij mooi ontwerp en een Next125 keuken die aan onze wensen kon voldoen. Hoger (97cm)en dieper (65cm)aanrechtblad en met slecht 7cm hoge plinten waardoor we meer ruimte hebben in de kasten/lades. Deze keuken had dit allemaal. Wij hielden van het strakke design. Door de adviezen en het meedenken van Coen hebben we nog meer plezier van de ruimtes dmv een gecreëerde open keuken met bar en apart nog een zeer sjieke opgeruimde berging. De gemaakte 3D tekeningen gaven al een zeer duidelijk beeld van hoe het eruit komt te zien, maar in het echt is het nog mooier.
Zand grijze frontjes met een marmerlook TopCore keukenblad. Ontzettend tevreden met het contact en de manier van handelen gedurende de het hele proces, van begin gesprek tot eindresultaat. Super blij met de indeling, de kwaliteit en afwerking van de keuken en bijkeuken.
Mede mogelijk gemaakt door Coen's ontwerp, het perfect inmeten door Raymond en de uitstekende montage door Jeroen en Gino die met hoogwaardig kwaliteit gereedschap zeer kundig, netjes en oplossingsgericht de keuken hebben geplaatst
FOTO VAN FAM WIJNMAN
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Mike op dinsdag 25 mei 2021 21
Keuken kopen moet een feestje zijn maar de realiteit is vaak anders. Dan maar is naar SmartDesign Keukens in Maasluis, waarom? Nou..de bestaande keuken in onze nieuwe woning was een Siematic en door hun geleverd dus onder de noemer ze een kans te geven de gok gewaagd en een afspraak gemaakt. Tijdens de gesprekken nemen ze goed de tijd voor je en leggen ze goed uit wat hun werkwijze is. Het was duidelijk dat we hier niet met een offerte fabriek te maken hebben maar een partij die goed wil nadenken over onze toekomstige keuken. Een paar bezoeken en diverse mailtjes verder zijn we uitgekomen op ons definitieve ontwerp. Elk ontwerp is een afweging tussen diverse factoren waarbij ook prijs een aandachtspunt is. Wij zijn heel blij met het uiteindelijk resultaat wat we gezamenlijk met SmartDesign hebben bereikt.

Ook opvallend, er werd geen poging gedaan om ons af te praten van Miele apparatuur waardoor we nu een mooie mix hebben van Siemens en Miele en we puur op functionaliteit keuzes hebben gemaakt. Achteraf gezien hadden we nog beter naar de apparatuur moeten kijken en hadden we die paar Siemens apparaten mogelijk ook vervangen voor Miele. Corona maakte alles een stuk lastiger dus is het niet anders. De combinatie van Miele stoomoven/magnetron en volwaarde Miele oven bevalt uitstekend en de luxe warmhoudlade gebruiken we vaker dan gedacht en is een handige toevoeging.

Hoe ging de installatie? Eigenlijk verliep de installatie vrij soepel en zijn ze in totaal 3 dagen bezig geweest om de keuken goed en vakkundig te plaatsen. Tuurlijk zijn er wat dingetjes die niet helemaal goed gingen maar is dit voornamelijk te wijten aan de toeleveranciers die op dit moment veel last hebben van leveringsproblemen (Quooker, Siemens) Er wordt netjes gewerkt met eigen monteurs en alles wordt keurig opgeleverd en ook opgeruimd inclusief het afvoeren verpakking. Het is bijzonder maar blijkbaar zijn er bedrijven die achteraf zelfs transportkosten rekenen en is het afvoeren van alle rommel niet standaard. Niets van dit alles bij Smart Design keukens! Al met al zijn we super tevreden met onze nieuwe keuken is het resultaat precies wat we hadden verwacht.
REACTIE VAN ENNO
Bedankt voor deze prachtige beoordeling, Mike! We zouden het leuk vinden als je er een foto aan toevoegt! Zou je dat willen doen?
FOTO VAN MIKE
REACTIE VAN ENNO
Prachtig! Ziet er schitterend uit. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Familie Lubout op vrijdag 21 mei 2021 21
Na diverse keukenzaken te hebben bezocht, zijn wij terecht gekomen bij Smartdesign keukens in Maassluis. Wat ons meteen opviel was de klasse die deze zaak uitstraalt. Wij zijn gastvrij ontvangen en konden rustig ideeën opdoen in de prachtige showroom. Wij zijn geweldig geadviseerd door Coen van Gilst die ons nieuwe ideeën aandroeg, waar wij in eerste instantie niet aan gedacht hadden. Met als resultaat een prachtige keuken waar wij enorm blij mee zijn. Ook een compliment aan Aren, Rajender en Jeroen voor het perfect en vakkundig plaatsen van de keuken. Wij raden Smartdesign Keukenstudio dan ook van harte aan!
FOTO VAN FAMILIE LUBOUT
+ Toon extra foto van Familie Lubout
+ Toon extra foto van Familie Lubout
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank voor jullie lovende woorden. Het was erg leuk om samen het maximale uit de ruimte te halen. Gebruiksgemak en design gaan zo hand in hand. Heel veel kookplezier gewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Klopt helemaal”
Door Lankhaar op dinsdag 4 mei 2021 21
Goede kwaliteit keuken! Mooi stoer blad. Verrassend mooi resultaat door de fineer horizontaal te doen. Ontwerp klopt helemaal. Coen is een vakman die super goed adviseert.
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Beste André, dank je wel. Je bedrijfsrestaurant mag er zijn. Heel veel gebruiksplezier gewenst. Vriendelijke groet, Coen van Gilst
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Maarten op donderdag 22 apr 2021 21
Fantastisch bedrijf. We kregen vriendelijk en deskundig advies over alle mogelijkheden voor de keuken. Daarbij werden niet alleen de dure opties aangeraden of alleen gekeken naar wat we zelf hadden bedacht. Er werden juist ook suggesties gedaan waar we zelf niet op waren gekomen en naar dat advies waren wij op zoek. We zijn heel blij dat we bijvoorbeeld hebben gekozen voor een stoomoven, daar hadden we zelf helemaal niet aan gedacht. Er werd verder alle tijd geboden zodat we rustig een goede keus konden maken. En tenslotte waren de monteurs niet alleen heel vriendelijk maar ook heel kundig en super netjes. Zij hebben een prachtige keuken gemaakt, waarin elke dag met veel plezier wordt gekookt.
FOTO VAN MAARTEN
REACTIE VAN ENNO
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Maarten! Ik wens jullie veel plezier in jullie prachtige huis. Wij zijn trots dat wij daar een stukje aan hebben mogen bijdragen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Engel op maandag 19 apr 2021 21
Onze ervaringen met SmartDesign Keukenstudio zijn uitstekend. Gastvrij,
en klantgericht en van begeleiding, ontwerp, planning tot installatie, een prima verlopen proces. Wij zochten net dat stukje extra begeleiding waarbij de ontwerper niet schroomt om het met ons oneens te zijn en betere alternatieven aan te dragen. Dat hebben we met het ontwerp en de begeleiding van Coen van Gilst gevonden bij SDK. Na de perfecte installatie (one time right) door Jeroen Vermaat en Rajender Soekhlal zijn wij uitermate tevreden met het eindresultaat. Zeker een aanrader !!
FOTO VAN ENGEL
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat is prachtig”
Door Karin Prins op zaterdag 10 apr 2021 21
Wij zijn door Enno geholpen bij het uitzoeken van onze (droom) keuken, het resultaat is prachtig! De service en kwaliteit die Smart Design levert is uitmuntend.
FOTO VAN KARIN PRINS
REACTIE VAN ENNO
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Karin. Ik wens jullie jonge gezin veel woongeluk in jullie nieuwe woning, met die prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Jolanda Uithol op vrijdag 9 apr 2021 21
Van ontwerp tot plaatsing top! En uiteraard het resultaat
FOTO VAN JOLANDA
Reactie of foto toevoegen
“Zeer mooie keuken”
Door Rick Pouwelse op dinsdag 6 apr 2021 21
Wij hebben via Andre een zeer mooie keuken aangeschaft! We werden direct erg prettig ontvangen, totaal niet opdringerig. Andre denkt erg mee, neemt de tijd voor je, komt zelf met adviezen. Service top, producten top, Andre top! kortom, wij raden SmartDesign keukenstudio absoluut aan! Nogmaals dank voor de goede service en expertise!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Niels op woensdag 31 mrt 2021 21
Op zoek naar een nieuwe keuken zijn we uitgekomen bij SmartDesign. We waren nog best zoekend naar onze ideale keuken, maar zijn hierin fijn geadviseerd door Andre. Hij heeft onze wensen goed geïnventariseerd en mooi verwerkt in het uiteindelijke design. Ook door het gehele proces van puntjes op de i tot installatie was hij een goed aanspreekpunt. Nu een aantal weken gebruik makend van onze nieuwe keuken zijn we zeer tevreden met het resultaat en kunnen we iedereen aanbevelen om hun keuken te halen bij SmartDesign. Enige verbeterpunt is de reactiesnelheid via de mail.
FOTO VAN ANDRÉ SAS
Reactie of foto toevoegen
“Bravo”
Door Aad Vermeulen op vrijdag 26 mrt 2021 21
Onze keuken, ontworpen door Olaf Blom, is fantastisch geworden. Wij genieten er elke dag van. Handig ingericht met een prachtig ruimtelijk effect. SmartDesign wist ons bovendien ons een aannemer aan te bevelen voor complete renovatie van ons huis (vloeren wanden, badkamer) die alles in exact de geplande tijd met hoogstaand vakwerk realiseerde. Dat toont ook hoe SmartDesign oprecht betrokken is bij haar klanten. SmartDesign en met name Olaf Blom - bravo!!
Reactie of foto toevoegen
“Dream kitchen”
Door Wivel op donderdag 25 mrt 2021 21
We turned to Coen from SmartDesign when we were redoing our kitchen. We asked him to design our dream kitchen focused on cooking alone or with friends. We didn't just get what we asked for but Smartdesign went above and beyond. From the design, the thinking all the way to the installation and impeccable after sale service Smartdesign delivered. We are very impressed and happy with our dream kitchen.
FOTO VAN WIVEL
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Geachte heer en mevrouw Wivel, vriendelijk dank voor uw lovende reactie. Het uiteindelijke resultaat mag er zijn. Veel leef- en kookplezier gewenst.
+ Toon extra foto van Coen van Gilst
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Fam. Kneppers op zaterdag 13 mrt 2021 21
We zijn heel tevreden over het advies wat we gehad hebben en het uiteindelijke resultaat. Mooie keuken in een hele fijne ruimte.
FOTO VAN FAM. KNEPPERS
Reactie of foto toevoegen
“Grote klasse”
Door G. Don op vrijdag 12 mrt 2021 21
Vorig jaar hebben wij met ontwerp- en verkoopadviseur dhr. van Gilst een goed gesprek gehad en konden wij met hem, nadat wij een foto van onze huidige keuken ruimte lieten zien, onze wensen kenbaar maken en ontwierp hij ter plekke een uitgewerkt 3D ontwerp van de nieuwe voorgestelde keuken. Het gehele traject is helemaal naar wens verlopen. Voor ons echt een "Wouw" effect, waarvoor wij uiteindelijk toch voor hebben gekozen. Waarom? Vanwege het feit dat het niet alleen om de de keuken en haar apparatuur ging maar ook omdat het een geheel met onze woonkamer vormde vanwege de aanvulling met een vitrinekast en seperate koof met verlichting. Hierdoor ontstond er een geheel nieuw "meubel-stuk" van een keuken. Na overdenking, het kontrakt getekend en is in februari de koof geplaatst. Toen dat gereed was is de keuken bezorgd waarna in de eerste week van maart 2021 de keuken geplaatst is. Zelfs de keuken bezorgers zijn echt uiterst voorzichtig te werk gegaan bij het bezorgen en binnen zetten. En op 1 maart zijn de twee monteurs gekomen van SmartDesign Keukenstudio om de keuken te gaan plaatsen en monteren. Ook zij hebben gewerkt alsof het hun eigen keuken is. Geweldig gedaan, grote klasse.
FOTO VAN G. DON
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank voor de toezending van de foto's. Het licht is door de toepassing van een doorlopende koof wel heel bijzonder geworden. Prachtig.
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuken met Miele apparatuur”
Door Theo Bentvelzen op maandag 8 mrt 2021 21
In verband met de aanschaf van een nieuw appartement wilden we ook een nieuwe keuken laten plaatsen. Aangezien wij zo'n 9 jaar geleden al een prima ervaring hadden met Smart Design (toen nog Keukenstudio Maassluis) was er voor ons geen twijfel en zijn wij wederom met dit schitterende bedrijf in zee te gaan. Het resultaat mag er zijn een prima keuken van Next125, boordevol met de nieuwste Miele apparatuur. Met name de uitgebreide ondersteuning bij het uitzoeken, indelen van onze nieuwe keuken en de grote mate van flexibiliteit waarmee alles is geregeld was een prima ervaring. De plaatsing, installatie en wijze waarop alles iedere keer keurig opgeruimd werd achtergelaten en kleine onvolkomenheden terstond werden opgelost verdienen een dikke pluim. Kortom wat ons betreft; "Er is geen betere"
FOTO VAN THEO BENTVELZEN
Reactie of foto toevoegen
“SmartDesign Keukenstudio”
Door Martine Fredriksz op vrijdag 5 mrt 2021 21
18 jaar geleden een prachtige keuken bij Keukenstudio Maasluis gekocht en nog steeds superblij mee, maar soms gaat er iets kapot. Gelukkig kon SmartDesign Keukenstudio het euvel onzichtbaar repareren....en nog kosteloos ook. Geweldige service en een topmonteur! Nogmaals veel dank Aren;-)
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Henriette op woensdag 17 feb 2021 21
Wij zijn naar Smart Design gegaan op advies van mijn zusje. Zij had al geweldige ervaringen met Smart Design. We zagen meteen bij binnenkomst de prachtige keuken die wij voor ogen hadden. Enno heeft ons perfect geholpen. Dacht super met alles mee. Is voor ons gaan tekenen, gaf ons de juiste adviezen en zo is onze droomkeuken tot stand gekomen. Zo blij dat we voor Smart design hebben gekozen. Vanaf het begin tot aan de plaatsing, helemaal top. De keukenmonteurs denken ook heel goed mee. En leveren vakwerk af. Dank jullie wel, Enno en het team van Smart Design.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken voor onze nieuwe woning”
Door Familie Heijboer op woensdag 17 feb 2021 21
Ruim 2,5 jaar geleden zijn we door Coen van Gilst geholpen aan een mooie keuken voor onze nieuwe woning waar we nog steeds heel blij mee zijn. Onlangs was er een storing aan de oven en toen hebben we gebeld met de service afdeling / werkvoorbereiding van SmartDesign Keukenstudio. Er werd een melding gegeven aan AEG en het probleem is opgelost door AEG binnen garantie. We zijn er content met de keuken, het advies van destijds en de service nu.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Prem Sewsaran op dinsdag 9 feb 2021 21
Heb al 17 jaar lang een Siematic keuken, uiteindelijk is de plint losgegaan en kreeg deze niet meer vast, Siematic gebeld en die hebben een monteur gestuurd die alles netjes gratis heeft opgelost
Reactie of foto toevoegen
“Alles tot in de puntjes verzorgd”
Door Felix en Britta op donderdag 4 feb 2021 21
We hadden duidelijk voor ogen wat we wilden en Andre van SmartDesign heeft ons goed verder geholpen met passend advies. Alles gaat er ontspannen aan toe en als je kiest voor kwaliteit ben je hier aan het juiste adres. De beloftes worden volledig waargemaakt, alles is tot in de puntjes verzorgd, complimenten! Wij zijn super blij met onze keuken.
FOTO VAN FELIX EN BRITTA
Reactie of foto toevoegen
“Na 11 jaar nog steeds service”
Door Mevr. Breeman op dinsdag 2 feb 2021 21
11 jaar geleden onze 2e SieMatic keuken weer hier gekocht. Keuken is nog steeds in optimale staat en nog steeds service als er iets is. Van één service monteur weet ik dat hij er al jaren werkt. Vind ik een goed teken!
Reactie of foto toevoegen
“Deurtjes netjes uitgelijnd”
Door B. de Haan op maandag 1 feb 2021 21
Bij onze 10 jaar oude keuken -die er nog super uitziet- moesten enkele deurtjes gesteld worden. Dit was ca. 5 jaar geleden ook al eens gedaan. Afspraak gemaakt en vanmorgen is een monteur langs geweest en de deurtjes hangen weer netjes uitgelijnd. Wat een service!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door p.wenink op zondag 31 jan 2021 21
We waren toe aan een nieuwe keuken, dus oriënteren geblazen en Keukenstudio Smart Design - Maassluis kwam als beste eruit, mede namens de zeer goede recencies van andere consumenten. Coen van Gilst van Keukenstudio Smart Design heeft deze prachtige keuken met adviezen en in samenspraak met ons vorm gegeven. Onze wens was om alles van A tot Z uit handen te geven. Coen van Gilst wist wel een goede aannemer en stelde met name; Kees den Bok - Keuken en Badkamermontage voor. De keuken werd opgemeten en ingetekend door Raymond Mosselman van Keuken Studio Smart Design. De aannemer Kees den Bok, maakte een aanpak van werkzaamheden, die voor onze keuken qua uitvoering nodig was. Niets teveel gezegd:
Aannemer Kees den Bok stuurt een team van vakbekwame-, vriendelijke-, slagvaardige-, flexibele mensen aan, die wij hieronder eveneens met naam willen vermelden en bedanken voor deze teamprestatie en natuurlijk elk voor hun eigen specifieke professionele bijdrage;
- Johan en Johan - Slopen en Leidingwerk
- Alex - van AG Interieurs
- Jan - Elektricien
- Chris - Stukadoor
- Pieter Bijkerk - Schilderbedrijf
- Ed Kooijman - Montage Keuken - van Keukenstudio Smart Design
- Rajender Soekhlal - Montage Keuken van Keukenstudio Smart Design
Wij zijn zo blij met onze nieuwe keuken die nogmaals letterlijk van
A tot Z zonder problemen is gemonteerd en hopen er nog lang van te mogen genieten.
FOTO VAN P.WENINK
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Geachte heer en mevrouw Wenink, dank voor uw reactie. Fijn dat het allemaal voorspoedig verlopen is. Er moest best veel gebeuren in de. Ik dank u voor het gegeven vertrouwen en wens u heel veel kookplezier. Met vr. groet, Coen van Gilst
Reactie of foto toevoegen
“SmartDesign Keukenstudio”
Door Joris de Vrede en Jessica Mudde op zondag 20 dec 2020 20
Dank jullie wel, Olaf, Raymond en Jeroen, voor jullie persoonlijke benadering en goede zorg. Jullie hebben de perfecte keuken voor ons weten neer te zetten. We hadden een concept voor ogen, maar geen idee hoe dit vorm te geven. Jullie hebben naar al onze wensen geluisterd en deze om weten te zetten in een prachtige vormgeving en praktische inrichting die betaalbaar is. We koken elke dag met veel plezier in onze nieuwe keuken.
REACTIE VAN OLAF BLOM
Beste Joris en Jessica, Het is echt mooi geworden. Strak, mooie materialen. De voorzetwand met indirect licht is echt geweldig! Veel plezier met jullie prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Super goede ervaring”
Door Arjan op donderdag 17 dec 2020 20
Super goede ervaring, Goed advies, fijne organisatie en in 1x compleet geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken bevalt goed”
Door Jeannet op donderdag 10 dec 2020 20
Nieuwe keuken bevalt zo goed, dat ik dacht Coen verdient een mega compliment. Als je het net als ik niet weet wat je wilt, dan is een keuken van smart design studio in maassluis een aanrader. Ik ben er super blij mee. Ook de monteurs een dikke pluim, twijfel niet en ga met een gerust hart naar Coen en zijn collega's en over de rest hoef je je geen zorgen meer te maken.
Reactie of foto toevoegen
“Liefde voor koken”
Door MIchel en Marrieke van Geel op woensdag 2 dec 2020 20
Wij hebben SmartDesign Keukenstudio ervaren als een partij die een mooie keuken neer wil zetten die helemaal past bij de klant. De liefde voor koken en keukens is overal te voelen in de studio. Wij vonden het heel fijn dat we inzage kregen in de prijs per onderdeel in plaats van een ondoorzichtig totaalbedrag. We konden meermaals bespreken wat we precies wilden en hebben later ook nog wat wijzigingen aangebracht omdat er bij ons nieuwbouwhuis meer dan een jaar zat tussen keuken uitzoeken en keuken plaatsen. Men begreep dat er in die tijd dus ook dingen konden veranderen. Dat vonden wij heel prettig. De keuken werd op een vakkundige manier geplaatst en we genieten er elke dag van!
FOTO VAN MICHEL EN MARRIEKE VAN GEEL
Keuken aan twee zijden
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Klaas en Joke den Hartog op dinsdag 1 dec 2020 20
Vanaf de intake tot aan de oplevering een uitstekend gevoel. Het eindresultaat is fantastisch. Vakmensen van begin tot einde.
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Mooi strak eindresultaat. Nogmaals dank en geniet ervan!
Reactie of foto toevoegen
“Eindresultaat mag er zijn”
Door Frans en Amanda Coenders op dinsdag 24 nov 2020 20
We hadden al eerder een keuken gekocht bij SmartDesign, dus bij ons nieuwe huis wisten we waar we moesten zijn. We wilden de keuken van onze dromen in het huis van onze dromen. In ons eerste gesprek met Coen van Gilst hebben wij onze wensen gespiegeld. Tijdens ons tweede gesprek met presentatie zagen wij de keuken tot leven komen. En dan breekt de tijd aan van afwachten, wachten op de oplevering en dan breekt de dag aan dat de monteurs van Smart Design de keuken gaan monteren. Wat een waanzinnig mooi en groot eiland met een strakke achterwand en mooie inbouwapparatuur. We zijn goed geholpen en er werd goed meegedacht door het gehele team, ook achter de schermen. Het eindresultaat mag er dan ook zijn. Super mooi afgewerkt tot in het detail. Echt een kwaliteitskeuken met de mooiste apparatuur. We zitten iedere dag met heel veel plezier in onze woonkeuken.
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Dank jullie wel. Het is een sfeervol geheel geworden.
REACTIE VAN ENNO
Erg mooi geworden!
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door Fam Molendijk op zaterdag 21 nov 2020 20
SmartDesign heeft een mooie, gezellige showroom. Groot genoeg om de diversiteit in het aanbod te tonen, maar geen extreme oppervlakte waardoor het persoonlijke gevoel verloren gaat. De medewerkers zijn stuk voor stuk beleefd, vriendelijk en professioneel. Tijdens de gesprekken is goed naar ons geluisterd. Het eerste ontwerp sloot meteen goed aan bij onze wensen en voorkeuren. De adviseur heeft goed en constructief met ons meegedacht en heeft veel moeite gedaan om ons op een aantal lastige punten te helpen en adviseren. Het plaatsen van de keuken is goed en snel verlopen. Het intensieve contact tijdens de plaatsing en oplevering was immer snel, correct en vriendelijk. Een aantal kleine vergissingen zijn goed opgepakt en onmiddellijk verholpen. Al met al : mooie producten, vriendelijke mensen, professionele plaatsing. Wij zijn enorm tevreden met onze SmartDesign keuken !
FOTO VAN FAM MOLENDIJK
Reactie of foto toevoegen
“Landelijke droomkeuken”
Door Francis op woensdag 18 nov 2020 20
We zijn heel tevreden en blij met de geboden service van SmartDesign. Van de verkoper tot de monteurs toe. Elke wens heeft Coen Van Gilst voor ons uitgetekend zodat we nu onze landelijke droomkeuken hebben. Het is het pronkstuk van ons huis.
FOTO VAN FRANCIS
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Het is een pronkstuk”
Door René Driedonks op zaterdag 14 nov 2020 20
Wij zijn bijzonder tevreden. Over het gehele traject heeft SmartDesign een uitstekende prestatie neergezet. Geduld, tijd en deskundigheid bij het tot stand komen van het ontwerp, uitvoering en resultaat zijn optimaal. Het is een pronkstuk waar we blij mee zijn.

Aanvulling ontvangen 29 juni 2021: Naar volle tevredenheid is in 2020 een nieuwe keuken geplaatst. De meegeleverde Siemensoven voldeed echter niet aan de verwachtingen en vertoonde gebreken. Onder de garantiebepalingen heeft Siemens onderdelen vervangen, maar niet al onze bezwaren weg kunnen nemen. SmartDesign heeft, in haar streven naar klanttevredenheid, voor ons bemiddeld naar Siemens, hetgeen geresulteerd heeft in een inruil voor een andere (en ander type) Siemensoven, vooralsnog geheel beantwoordend aan onze verwachtingen. Een zeer goede ervaring, waar we SmartDesign dankbaar voor zijn.
FOTO VAN RENÉ DRIEDONKS
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door melanie op donderdag 5 nov 2020 20
Wij zijn super tevreden over de services. Ze staan altijd voor je klaar en eerlijk advies. Ook is het een kwalitatief een erg mooie keuken. We zijn super tevreden over het bedrijf en raden dit ook iedereen aan. PS ze hebben hun eigen monteurs
REACTIE VAN ENNO
Ziet er prachtig uit!
Reactie of foto toevoegen
“Goed product”
Door Erik Smit op dinsdag 3 nov 2020 20
Via een familielid kwamen wij terecht bij SmartDesign Keukenstudio Maassluis. We zijn erg goed geholpen door Olaf tijdens de ontwerpfase van onze keuken. Olaf kwam vanuit zijn expertise met praktische en technische adviezen die onze keuken mooier en praktischer hebben gemaakt. De monteurs hebben echt vakwerk afgeleverd. Daarnaast waren het fijne en gezellige mensen om in huis te hebben. De communicatie met Olaf en de monteurs verliep goed. Zelfs in tijd van corona waarin niet alle apparatuur op het gewenste moment geleverd kon worden is hard gewerkt aan een meer dan passende oplossing waardoor wij hier als klant geen last van hebben ondervonden. We hadden de vrees dat een keuken via een dergelijke specialist duurder zou uitvallen. Dit bleek niet het geval. Een goed product voor een eerlijke prijs.
FOTO VAN ERIK SMIT
Reactie of foto toevoegen
“Erg fijn geholpen”
Door Bianca Pijper op zondag 1 nov 2020 20
Erg fijn geholpen door verkoper Olaf. Hij heeft heel erg met ons meegedacht en kwam met een leuk ontwerp dat binnen ons budget paste. Na het plaatsen wilden we alsnog iets wijzigen in de opstelling. Dit werd zonder problemen een paar dagen later voor ons aangepast. Top service!!
REACTIE VAN OLAF BLOM
Wij zijn ook heel blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door M Werring op dinsdag 27 okt 2020 20
Het ontwerp werd met veel geduld en zorgvuldig samengesteld. Tot in de details werd doorgesproken hoe het moest worden. Planning en uitvoering waren nagenoeg conform ontwerp. In de uitvoering waren ook vakmensen betrokken. De keuken staat als een huis, en ziet er strak uit. De vorige keuken doet nu dienst als bijkeuken en is ook verplaatst naar onze zin.
FOTO VAN COEN VAN GILST
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met keramiek blad”
Door Rene Portegies en Fieke Ypma op donderdag 15 okt 2020 20
We kozen deze studio op advies van zeer tevreden vrienden. En terecht, want ook wij zijn meer dan tevreden. We hadden vantevoren de keuken al getekend zoals wij de indeling wilden hebben. Ontwerper Olaf Blom ging daar in mee, met een zeer goed oog voor handige en esthetische aanpassingen. In een handomdraai toverde hij de volledige keuken tevoorschijn op zijn scherm. De kennis en de voorlichting over de te gebruiken materialen waren zeer waardevol. Hierdoor hebben we bijvoorbeeld nu een aanrecht dat gedeelteijk van keramiek, en gedeeltelijk van hardsteen is, met ook nog een hoogteverschil, wat in de praktijk heel goed uitpakt. De installatie van de keuken ging snel, accuraat en zorgvuldig. Kortom, een prachtkeuken door zeer professionele en vriendelijke medewerkers.
REACTIE VAN OLAF BLOM
Echt heel mooi geworden, in deze aparte en bijzondere kleurcombinatie!
REACTIE VAN RENE PORTEGIES
Dit is de juiste foto, de eerste foto is de oude keuken
REACTIE VAN RENE PORTEGIES
En nog een foto
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Evalina den Ouden en Rens Dijkxhoorn op dinsdag 13 okt 2020 20
Via via zijn wij terecht gekomen bij SmartDesign Keukenstudio, waar Raymond ons onwijs goed geholpen heeft. Toen wij aangaven een nieuw huis gekocht te hebben, pakte hij gelijk een plattegrond erbij die hij al had voorbereid aan de hand van onze gegevens en de Funda advertentie. Na het aangeven van onze wensen, kwam hij terug met verschillende ontwerpen waaruit wij later een design gekozen hebben. De voorbereidingen voor het plaatsen hebben wij grotendeels zelf gedaan, wat ontzettend makkelijk was aan de hand van de tekeningen die wij ontvingen van SmartDesign. De keuken werd vakkundig geplaatst en net als de keuken was ook de nazorg van topkwaliteit.
FOTO VAN EVALINA DEN OUDEN EN RENS DIJKXHOORN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door mirjam op vrijdag 9 okt 2020 20
wij hebben een l-vorm keuken gekocht in eikenhoutkleur. met twee ladeblokken van 90 cm, echt super ideaal, heel blij mee. en inductie kookplaat,lekker ruim en goed schoon te houden. André gaf ons ook nog inspiratie voor een gezellig kleurtje achter de keuken. dit hebben we opgevolgt echt super leuk! goede service en mooie afwerking.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken keurig geplaatst”
Door S. de Groot op donderdag 8 okt 2020 20
Alles zwarte keuken, fijn advies voor de samenstelling door Olaf en keurig geplaatst!
FOTO VAN S. DE GROOT
Zwarte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Hartstikke blij met de keuken”
Door Erwin & Judith op donderdag 8 okt 2020 20
Dankzij SmartDesign Keukenstudio zijn wij nu in het bezit van onze droomkeuken! Tijdens het gehele proces van uitzoeken tot aan het plaatsen was de service uitstekend. Bedankt Raymond (en de rest)!
FOTO VAN ERWIN & JUDITH
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Belofte waargemaakt”
Door Fam. Sas Craandijk op dinsdag 6 okt 2020 20
Als deel van de renovatie en uitbouw van onze woning zochten we een nieuwe keuken. Ons oog viel op SmartDesign Keukenstudio Maassluis vanwege hun geadverteerde maatwerkoplossingen en veelbelovende recensies online. Het eerste gesprek met adviseur André beviel ons en het ontwerpproces kon beginnen. Vanwege de ingrijpende verbouwing moest er vanuit een situatie op papier gewerkt worden en ook was er samenwerking met onze architect nodig. SmartDesign stelde zich meedenkend, flexibel en geduldig op, ondanks een aantal iteraties op het ontwerp. Samen met André zijn we tot een mooi resultaat gekomen. De plaatsing werd gedaan door vakmensen, in goede samenwerking met onze aannemer. De keuken staat er nu een paar maanden en we zijn er nog steeds dagelijks blij mee. Ook de nazorg was dik in orde. SmartDesign Maassluis maakt de belofte meer dan waar.
FOTO VAN FAM. SAS CRAANDIJK
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Eindresultaat super”
Door Annabelle van den Berge op dinsdag 6 okt 2020 20
Na een warm ontaal in de super mooie showroom, zijn wij ontzettend goed geholpen door Andre Sas. Zeer meedekend en kwam met goede antwoorden op onze vragen. De levering en het plaatsen van de keuken was binnen twee dagen gedaan! onwijs goede service en super blij met het eindresultaat!
FOTO VAN ANNABELLE VAN DEN BERGE
Gerealiseerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer naar tevredenheid”
Door Ellen Tack op donderdag 1 okt 2020 20
Een kennis heeft ons getipt over hun goede ervaringen met Smart Design. We hadden direct bij binnenkomst al een goed gevoel. De keuken moest worden geplaatst in een oude boerderij, zeker niet standaard. Coen v Gilst heeft door goed te luisteren en door ruime ervaring een mooi, praktisch en vooral ook passend ontwerp gemaakt en goed meegedacht over indeling en kleur. Het plaatsen ging keurig volgens afspraak en de keuken werd netjes en schoon opgeleverd. Het resultaat is zeer naar tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door B. Van Gilst op woensdag 30 sep 2020 20
Wij zijn fijn geholpen in de winkel door Coen. Hij heeft goede uitleg gegeven en ons goed begeleid met de keuze van onze keuken. Nu 2 weken in gebruik en we zijn er ontzettend blij mee. Snel en vakkundig geplaatst. Wij zijn zeer tevreden.
FOTO VAN B. VAN GILST
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Rients den Hoedt op vrijdag 25 sep 2020 20
Onze ervaring met SmartDesign Keukenstudio was echt fantastisch. We moesten even wennen aan de werkwijze dat er bij aanvang om een budget werd gevraagd. Uiteindelijk super, want je krijgt een voorstel afgestemd op dit budget. Zo wordt voorkomen dat je achteraf van alles moet gaan schrappen als het financiële plaatje tegenvalt. We hebben zeer prettig zaken gedaan met André Sas. Hij dacht mee, niets was te gek en kwam zelf ook met vernieuwende ideeën en had veel geduld. Dankzij André hebben we nu een stoomoven, waar we al veel gebruik van hebben gemaakt :) We zijn ook een keer uitgenodigd om op vrijdagavond mee te eten. De mensen die hier werken, blijken ook nog eens verstand te hebben van lekker koken! De keukenmonteurs en de aannemer Kees den Bok hebben bij ons thuis echt topwerk geleverd. Je wordt overal bij betrokken als er iets moet worden besloten en alle werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ook het nawerk en openstaande puntjes zijn prima opgepakt. We genieten nu volop van onze nieuwe keuken.
FOTO VAN RIENTS DEN HOEDT
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Marion Heinen-Snip op donderdag 24 sep 2020 20
Tijdens onze zoektocht op internet naar een nieuwe keuken kwamen wij bij SmartDesign terecht. De keukens op de site spraken ons gelijk aan en daarom maakten we gelijk een afspraak. In de showroom waren we onder de indruk van de keuzes en de goede begeleiding van André om onze droomkeuken samen te stellen. Inmiddels staat onze keuken er al twee weken. Hij is vakkundig geplaatst en we zijn super tevreden, het is echt helemaal onze stijl. De apparatuur echt geweldig en super handig, de afwerking is prachtig, tot aan de verlichting toe. Hier gaan we jaren plezier van hebben!
FOTO VAN MARION HEINEN-SNIP
Keuken helemaal onze stijl
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door André Vroegindewij op donderdag 17 sep 2020 20
2 jaar geleden zijn we bij Smart design Keukenstudio enorm goed geholpen met goede tips en adviezen door Coen van Gilst. Dit jaar zijn wij verhuisd en ook nu moest er een nieuwe keuken worden geplaatst. De keus was voor ons niet moeilijk. Smart Design Keukenstudio moest weer de keuken gaan leveren. Ook dit maal werden wij zeer kundig geholpen door Coen van Gilst. In week 37 is de keuken geplaatst door 2 kundige monteurs, Martin en Jeroen, van Smart Design Keukenstudio. Wij zijn enorm tevreden en bevelen Smart Design Keukenstudio bij iedeeen aan

Eerdere ervaring van 4 april 2020: Wij zijn heel tevreden en blij met onze keuken van Keukenstudio Maassluis. Met dank aan adviseur Coen van Gilst!
FOTO VAN ANDRÉ VROEGINDEWIJ
Keuken langs de wand
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal blij mee”
Door Pascalle Vallen op donderdag 10 sep 2020 20
Wij hebben bij SmartDesign onze keuken aangeschaft en waren zo tevreden dat we geïnformeerd hebben of ze ook een badkamermeubel op maat konden leveren. Veel badkamermeubels hebben een standaard formaat en dat vonden wij eigenlijk zonde van de loze ruimte. We hebben een prachtig meubel samengesteld met een marmerlook blad en mat-grijze lades, in deze lades kunnen we ongeveer de hele huizenraad kwijt. Heel prettig en helemaal blij mee!
FOTO VAN PASCALLE VALLEN
REACTIE VAN ENNO
Ziet er prachtig uit, Pascalle. Leuk dat jullie weer bij ons teruggekomen zijn. Veel plezier ermee!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens SmartDesign Keukenstudio
aMaassluis , Mozartlaan 334, 3144 NH Maassluis, tel 010 - 592 02 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.