Feedback
9,4

Rob Woud Keukens

Website: robwoud.nl/
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
robwoud.nl/
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Rob Woud Keukens
Rob Woud Keukens is al jaren een begrip in Haarlem en omgeving. Wij zijn een echt familiebedrijf dat door jarenlange servicegerichtheid een prima naam heeft weten op te bouwen. Rob Woud Keukens weet zich op tal van punten te onderscheiden ten opzichte van de grote ketens keukenzaken. Bij ons is de klant op de juiste plek voor:

• Een duidelijke gespecificeerde offerte met een driedimensionaal keukenontwerp.
• Geen agressieve verkoop maar kwaliteit.
• Een offerte is tot het eind van het jaar geldig.
• Deskundig advies over zowel de keuken, de werkbladen als over de apparatuur.
• Het gehele traject van advies, ontwerp tot oplevering wordt u begeleid door uw eigen adviseur.
• Exacte montagedatum bekend bij bestelling van de keuken.
• Specialist in het vervangen van inbouwapparatuur, vaak tussen de 10 en 15 jaar oud.
• Ook zijn wij specialist in renovatie van keukenmeubelen. Fronten en werkbladen vervangen, scharnieren vernieuwen behoort tot de mogelijkheden.
• Mogelijkheid om uw hele verbouwing door ons te regelen, m.a.w. van slopen tot koken.
• Perfecte service tot jaren na levering.

Ons team is geschoold en gemotiveerd in het geven van deskundige adviezen voor uw nieuwe droomkeuken. Voor het maken van een keukenontwerp met een bijbehorende offerte maken wij een aparte afspraak aangezien hier 1 tot 1,5 uur voor ingepland moet worden. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend. Heeft u interesse in alleen inbouwapparatuur, kom dan vrijblijvend naar onze showroom. Hier staan ruim 200 inbouwapparaten opgesteld van o.a. de merken AEG, Atag, Bosch, Miele en Zanussi en veel uit voorraad leverbaar. Uiteraard leveren wij alle gangbare merken.

Wij ontvangen u graag onder het genot van een kopje lekkere verse koffie. Graag tot ziens in onze showroom aan de Delfstraat 50 in Haarlem- Centrum!
Ervaringen
Er zijn 64 ervaringen over Rob Woud Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren49 ervaringen
4 sterren9 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Geen beloften maar daden”
Door M.Koper/F.Paap op maandag 2 nov 2015 15
Geen sprookjes maar realisme. Waren al een paar weken op pad bij diverse bedrijven waar we gillend wegliepen vanwege de aansmeer politiek. Korting, korting, als u vandaag bestelt. Of drie keer terugkomen zonder dat de beloofde tekening er lag. En onze wensen konden niet worden ingewilligd maar we moesten onze plannen aanpassen aan hun keukenconcept. Door een tip van onze aannemer J.Groot bij Rob Woud keukens terechtgekomen. Afspraak gemaakt. Binnen 1 1/2 uur alles besproken. Goed geluisterd naar onze wensen, goede adviezen. Onze wensen ingewilligd en goed vertaald. In plaats van een lelijke afzuigkap boven ons eiland een mooie Bora kookplaat met afzuiging in de plaat. 's Avonds offerte in de mail, geheel uitgewerkt inclusief alle specificaties en prijzen apparatuur. Zo helder als glas. Na een kleine wijziging waren we klaar en twee dagen later is de keuken besteld. Levering conform afspraken. Helaas een beschadiging van een paneel bij transport. Binnen de kortste keren een nieuwe. Ons doel een moderne kwaliteitskeuken met geluidsarme apparatuur geheel behaald. Prijs kwaliteit in orde. Extra compliment voor VIvian. Denkt goed mee, dringt niet op. Als ondernemers onder de indruk van klantgerichtheid. Geen beloften maar daden. Zeer tevreden. Beveel van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische keuken”
Door Anneke Ensing op vrijdag 22 dec 2017 17
Fantastische keuken aangeschaft bij rob woud, deskundig advies door vivian, top montage en zeer tevreden met eindresultaat. Geen onderhandelingen met prijzen en prima overleg bij vragen.
Reactie of foto toevoegen
“Lang geduurd”
Door Familie Meijer op vrijdag 19 nov 2021 21
Hoewel het eindproduct, onze nieuwe keuken, goed is zijn wij niet tevreden over de communicatie met het bedrijf. De communicatie met een medewerker was stroef en het duurde vaak erg lang voordat die terug mailde (met 3 weken als record): Er moesten wat dingen nageleverd worden en er waren problemen met de kraan. Het kostte ons zeer veel emails en stress om alles voor elkaar te krijgen. Uiteindelijk, 5 maanden na de plaatsing, is alles in orde.
Reactie of foto toevoegen
“Boven in de lijst”
Door Bertha Versteeg op dinsdag 29 dec 2015 15
Diverse inbouwapparatuur en een mooie Liebherr koelkast gekocht bij Rob Woud. Advies, service en levering verdienen een plaatsje boven in de ranglijst. Het is fijn om in de showroom al het gevoel te krijgen dat het hier gaat om professionele en hulpvaardige mensen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor iedereen”
Door Thijs Broekhuijsen op woensdag 4 jan 2017 17
We hebben afgelopen jaar een keuken bij Rob Woud gekocht en we zijn er super blij mee. De keuken is naar alle tevredenheid geplaatst zonder dat er ernstige problemen waren. De voorbereidingen en plaatsing werden door Rob Knuwers gedaan en dat is perfect verlopen. Ook een paar veranderingen die we wilden, werden in goed overleg gedaan ( een laminaat vloer ipv. een tegelvloer bv.). Een aanrader voor iedereen die een nieuwe keuken wil!
Reactie of foto toevoegen
“Rob Woud Keukens”
Door K.vd Horst op zondag 18 sep 2016 16
Zijn prima geholpen door Vivian Woud, kwam met praktische oplossingen en dacht mee zodat wij binnen ons budget een geweldige keuken hebben gekregen. De plaatsing van de keuken werd gedaan door eigen monteur ook een vakman. Het is een prachtige keuken geworden. Wij zouden de volgende keuken weer bij Rob Woud kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Service met vaatwasser”
Door Joyce op dinsdag 27 dec 2016 16
Onlangs ging mijn vaatwasser stuk nadat ik een diner met 9 mensen had gehad. Ik belde de volgende dag eind van de middag naar Rob Woud keukens om te kijken wat de mogelijkheden voor een nieuwe vaatwasser waren. Telefonisch wat zaken doorgegeven, binnen een half uur had ik voorstel op de mail. Voor een geintje zei ik nog en kom je die dan morgen of overmorgen leveren en installeren. Tot mijn verbazing kreeg ik als antwoord: "als je morgen thuis bent, dan kan de vaatwasser worden geïnstalleerd". Fantastisch! Wederom een topservice van Rob Woud. Mijn volgende keuken zal daar zeker vandaan komen!
Reactie of foto toevoegen
“Drie maal is scheepsrecht”
Door Barbara Bank op woensdag 1 jun 2016 16
Voor de derde maal prima geholpen door Rob Woud keukens. Of het nu over advies, vervangen van een apparaat of het aanpassen van een bestaande keuken ging. Alle projecten werden reëel besproken, er wordt goed mee gedacht, meerdere opties en merken zijn langs gekomen en de uiteindelijke offerte was prima. Technische mogelijkheden werden gecheckt voordat er besteld werd. Ik dacht iets onmogelijks te willen en heb het perfect gekregen.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door FvS op donderdag 24 nov 2016 16
Voor een nieuwbouwwoning heeft Leon een prachtige keuken ontworpen, waarbij hij rekening hield met onze wensen en ons tegelijkertijd op nieuwe ideeën bracht. De keuken is op kundige wijze geplaatst door Martijn. We zijn heel tevreden met de keuken en hebben de flexibiliteit van en de heldere communicatie met de medewerkers van Rob Woud Keukens erg gewaardeerd.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Monique en Rob Heemskerk op vrijdag 14 mei 2021 21
Wow wat zijn wij blij met onze keuken! Van begin tot eind begeleid door Vivian Woud. Vivian denkt enorm mee en heeft hele leuke ideeën. Daarna kregen we een offerte met mooie plaatjes van onze toekomstige keuken. Alles is tot in de puntjes geregeld onze wens om hout toe te voegen aan de keuken, was ook geen probleem. Meubelmaker Martijn van der Drift heeft dit geweldig gedaan. Martijn heeft ook onze keuken geplaatst samen met Marijn. Een professioneel team samen! Kortom wij zijn dik tevreden over Rob Woud!
Reactie of foto toevoegen
“2e keer aankoop gedaan”
Door Boudewijn Robert op zondag 13 mrt 2016 16
Dit is de tweede keer dat ik een keuken heb gekocht bij Rob Woud. Acht jaar geleden liep ik voor het eerst naar binnen op advies van mijn makelaar omdat ik onrustig werd van de keukenknallers/aanbiedingen bij de andere bekende aanbieders. Toen een hele mooie design keuken gekocht waarbij er zelfs na jaren nog service werd verleend bijv. de monteur die toevallig in de buurt was en aanbood even de kastjes weer te stellen en een kit rand te vervangen, top! Vanzelfsprekend in November 2015 terug gegaan voor een nieuwe keuken voor ons nieuwe huis maar deze keer een extra uitdaging...een zeer strak budget vanwege een grote totaal renovatie. Wij zijn deze keer zeer goed geholpen door Cindy. Ze is professioneel, luistert zeer goed waardoor ze haar klant zeer goed begrijpt en dacht mee met de verbouwing verder dan enkel de keuken. Mijn goede ervaring van vorige keer was daardoor zelfs overtroffen. Uiteraard wel prijzen vergeleken met een paar concurrenten maar de duidelijkheid, service, professionaliteit en vakkundigheid gaven de doorslag. Rob Woud heeft wederom bewezen DE beste keuze te zijn en uiteindelijk was de keuken het eerste wat we kochten van een zeer zorgvuldig opgebouwd budget. Het was helaas onoverkomelijk dat er gaande de verbouwing een aantal zaken veranderde aan onze kant echter was Rob Woud/Cindy hier erg flexibel in en werden een verzoek om een latere installatie datum, een ander type afzuigkap en een door ons verkeerd doorgegeven maatvoering zonder problemen meteen opgelost. Martijn van der Drift heeft de keuken vakkundig geinstalleerd en was pas tevreden wanneer het tot in de puntjes kloppend was voor ons huis, super. Voor een professioneel en vakkundig advies, een goede prijs maar bovenal ECHTE service en flexibiliteit zou ik geen ander bedrijf weten waar je beter je keuken of apparatuur kunt kopen. Dank Rob, Cindy, Vivian, Rogier en Martijn, tot over een paar jaar!
Reactie of foto toevoegen
“Top zaak”
Door Ellen Kramer op maandag 22 okt 2018 18
Ik kan niet anders zeggen dan wat een top zaak. Zeer goed geholpen door Vivian die mijn droomkeuken heeft ontworpen. Aan alle details is gedacht en ze nam er echt de tijd voor. Prachtig graniet aanrechtblad en goede inbouw apparatuur. Ze hebben het hele traject voor ons gedaan van sloop tot plaatsing. Wat een vaklui die alles hebben afgebroken, voorbereid en geplaatst. Vriendelijk en deskundig. Er zat een klein deukje in de afzuigkap en de installateur gaf dat meteen aan. Kreeg ook gelijk bericht dat deze vervangen gaat worden. Super! Vivian kwam nog langs om alles te bekijken en uitleg te geven wat betreft de apparatuur. Echte een aanrader deze zaak.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Paul van Leersum op zondag 1 nov 2015 15
Uitstekende nazorg, Combimagnetron is een aantal keren defect geweest, diverse bezoeken van de technische dienst van AEG gehad maar he probleem bleef. Probleem is dankzij Rob Woud keukens nu keurig opgelost, een nieuwe combimagnetron is geplaatst en de keuken is volledig kosteloos aan de nieuwe magnetron aangepast. Prima actie, dat heet dus service.
Reactie of foto toevoegen
“Afzuigkap Zanussi”
Door Rob Reijgersberg op woensdag 2 dec 2015 15
Gisteren ben ik heel attent, snel en deskundig geholpen door de heer Leon van Leeuwen, senior keukenadviseur bij dit voor ons vertrouwde adres voor keukenzaken. Wat mij via de webshop van Zanussi bij herhaling niet lukte, is gisteren goed 'op de rit' gezet. Een dezer dagen kan ik een nieuw toetsenbord voor onze afzuigkap bij Rob Woud Keukens afhalen.
Reactie of foto toevoegen
“Balans”
Door Caroline op dinsdag 16 jul 2019 19
Onze 1e keuken kwam bij Rob Woud keukens vandaan. Toen waren wij al ontzettend tevreden over het meedenken van Ria (die werkte er toen). Nu wilden wij onze keuken renoveren. Voor ons stond één ding vast. Wij gaan naar Rob Woud. Nadat Cindy onze wensen en ideeën had aangehoord kwamen er diverse mogelijkheden. Niet veel later besloten wij toch om voor een nieuwe keuken te gaan. Cindy dacht mee, ging kijken op de beurs omdat wij een keuken uitgezocht hadden waarvan de binnenkant wit was en wij heel graag een antraciet binnenkant wilden. Gelukt! De binnenkant is antraciet. Het zijn de kleine dingen die Rob Woud keukens groot maakt. Niks aandringen, of rare aanbiedingen. Meedenken in creatieve mogelijkheden. Kwaliteit en prijs zijn prima in balans. Wij zijn wij blij met onze 2e keuken van Rob Woud keukens. Barry en Caroline
FOTO VAN CAROLINE
Reactie of foto toevoegen
“Rob Woud Keukens is top”
Door Ans en Johan Kamer op maandag 12 apr 2021 21
Wij zijn heel blij dat we bij Rob Woud een afspraak hebben gemaakt. Geheel corona-proef zijn we geholpen door Leon van Leeuwen. Hij luisterde goed naar onze wensen en dacht goed mee: zijn input getuigt van grote ervaring en creatief inzicht. Direct een heldere offerte met alle prijzen tot in de details. Geen hocus-pocus en gedoe over speciale aanbiedingen en geen pressie. Toen we boven budget uitkwamen is samen met ons zó gepuzzeld totdat er een keuken in beeld kwam waarin alle hartewensen zijn vervuld. Er is een uitgebreide installatietekening gemaakt en ook tijdens de verbouwing goed meegedacht en geadviseerd. De keuken werd deskundig en in slechts 1 dag gemonteerd door Martijn Knuvers. Details die niet klopten werden direct of op zeer korte termijn verholpen. Daarvoor kwam Leon van Leeuwen direct ter plaatse om mee te denken en een fijne oplossing aan te dragen.Onze nieuwe keuken is prachtig om te zien en maakt werken in de keuken een fijne ervaring. Door de fijne apparaten en het mooie materiaal is de afwas en het poetsen binnen 5 minuten opgeruimd, dus zelfs de minst leuke klusjes zijn zo gedaan!
FOTO VAN ANS EN JOHAN KAMER
+ Toon extra foto van Ans en Johan Kamer
Reactie of foto toevoegen
“Nog steeds blij mee”
Door E.Flooren en A.Posthuma op vrijdag 4 sep 2020 20
Wij hebben hier een keuken gekocht, en de adviezen die we kregen waren prima. We kregen echt advies op maat. Er werd ook echt tijd voor ons vrij gemaakt. Na het plaatsen ven de keuken wat ook goed verliep hadden we pech met de kookplaat, en ook dat werd zo snel als mogelijk verholpen. Onze verkoper was Leon , een eerlijke verkoper. We hebben de keuken nu bijna een jaar en zijn er nog elke dag blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“heel mooi voor passende prijs”
Door Willem Beuker op woensdag 11 feb 2015 15
Via dit bedrijf keuken en badkamer laten verbouwen. Keuken ging perfect. keukenontwerper Leon had heel snel door wat ik wilde en had snel een passende offerte. Bij badkamer waren er wel wat problemen door overmacht (oa ziekte) waardoor het iets langer duurde. Uiteindelijk zijn keuken en badkamer wel heel mooi geworden voor een passende prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Oog voor detail”
Door Els en Geert Kok op maandag 27 mrt 2017 17
Met oog voor details en een luisterend oor heeft Leon van Leeuwen tot onze volle tevredenheid een prachtige keuken en functionele bijkeuken tot stand gebracht. Wij raden Rob Woud Keukens dan ook van harte aan Els en Geert Kok.
Reactie of foto toevoegen
“Oprecht blij van keuken”
Door Peter C. Herkemij op woensdag 1 feb 2017 17
Onze nieuwe keuken is nu 6 maanden in gebruik en we worden er oprecht elke dag blij van. Onze uitgesproken voorkeuren en ruimtelijke zorgen zijn perfect vertaald door Cindy in het uiteindelijke ontwerp. Het gevoel was en is gewoon goed. Wij waren en zijn zeer content over het geheel doorlopen traject van 'de nieuwe keuken'! PcH
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Marije op donderdag 2 jun 2016 16
Goed advies, goede service, goed meegedacht met ons budget in achterhoofd. We konden met elke vraag of kleine verandering weer terecht (het betrof een nieuwbouwhuis). Installatie ook naar tevredenheid en binnen 1 dag afgerond. We raden Rob Woud (en Cindy als contactpersoon) zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Waardering”
Door Albert op zondag 17 dec 2017 17
Cindy denkt echt met je mee en geeft een deskundig advies rekening houdend met het budget wat we hadden. Martijn heeft de keuken prima geplaatst, een klantgerichte vakman. Kleine probleempjes zijn prima opgelost. Wij waarderen het dat Cindy een eind oplevering gedaan heeft, zijn tevreden en raden iedereen Rob Woud Keukens aan.
Reactie of foto toevoegen
“Heel transparante prijsvorming”
Door Gabrielle Wijnands op dinsdag 27 mrt 2018 18
We hebben een prachtige keuken gekocht bij Rob Woud keukens. We zijn zeer deskundig geadviseerd door Vivian Woud, die alle tijd nam om met ons tot het ultieme ontwerp te komen. Dit resulteerde niet alleen in een prachtige keuken, maar hij klopt ook helemaal in verhouding met de rest van de ruimte. Ook werden we heel deskundig geadviseerd en zo zijn we tot de juiste keuzes gekomen. Na installatie van de keuken kwam Vivian zelfs nog persoonlijk langs om met ons samen door alle onderdelen van de keuken te gaan en de apparatuur uit te leggen. Ze zette zelfs de stoomoven voor ons aan, sinds dat moment eten we alleen nog groente uit de stoomoven! Maar het belangrijkste bij Rob Woud Keuken vonden wij dat de prijzen heel transparant zijn. Geen vage aanbiedingen en tijdsdruk die wij bij andere keukenzaken wel hebben ervaren. Een aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen
“Mooi ontwerp”
Door Stefan van Keulen op vrijdag 27 sep 2019 19
Keuken gekocht voor ons nieuwbouwappartement. Wij zijn zeer goed en deskundig geholpen door Leon van Leeuwen. Hij heeft een ontzettend mooi ontwerp gemaakt en heeft het hele proces zeer goed begeleid. De keuken monteur Martijn was heel aardig en netjes en een harde werker. Zeer attent en vriendelijk geholpen en een geweldig eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijkheid”
Door Simone en Sandor op vrijdag 4 mrt 2016 16
Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij Rob Woud keukens in december 2015. Voor die tijd hebben we alle keukenknaller winkels afgestruind en werden gek van de kortingshows waardoor je geen vertrouwen meer kreeg. Bij Rob Woud kregen we duidelijkheid en uitstekende service en de keuken waar we van droomde. Van A tot Z is alles zoals besproken geleverd en geinstalleerd. Wij raden Rob Woud keukens aan iedereen aan, en nee je bent echt niet duurder uit dan al die keuken knallers. Bedankt Leon voor je advies en service. Wij genieten iedere dag van onze prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Johnny Winter op dinsdag 13 dec 2016 16
Na veel bezoeken bij veel verschillende keukenboeren, kwamen we bij Rob Woud Keukens met een oplossing voor het gebrek aan kastruimte. In plaats van de standaard L vorm keuken kwam Leon met het idee om de keuken iets de woonkamer in te laten lopen briljant! Alle tijd genomen om onze wensen te implementeren. En alles keurig en netjes afgehandeld incl het plaatsen! Al met al vakwerk geleverd. Ik raad iedereen aan om niet verder te zoeken en hier je keuken te bestellen!!
FOTO VAN JOHNNY WINTER
Vakwerk keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede beeld is waargemaakt”
Door A. van Dongen op woensdag 13 jul 2016 16
Voor de uitbreiding van de keuken waren we bij Rob Woud terechtgekomen door de hoge score. De reviews gaven een goed beeld en dat hebben ze waar gemaakt. Een zijde van de oude keuken is blijven staan en de rest is daarop naadloos aangesloten tot een U-profiel, zoals dat paste in de uitgebreide ruimte. De bestaande keuken was 12 jaar oud, de vaatwasmachine en koelkast zijn gebleven. We zijn geholpen door Leon, kundig, voorzichtig aftastend en waar nodig bijsturend in je wensen zonder opmerkingen zoals zouden jullie niet dit of dat willen. Ook geen opmerkingen van zouden jullie niet de vaatwasmachine of koelkast vervangen. Binnen twee uur na binnenkomst was de offerte klaar en getekend en dat wil wat zeggen. De keuken is vakkundig geplaatst door Martijn, een doordouwer die in zijn eentje de klus heeft geklaard, en er waren heel wat kastjes te plaatsen, zowel boven als onder. Mannen, bedankt, we hebben er veel plezier van.
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Mevr A.W.M Teeuwen-Broers op zondag 29 nov 2015 15
Samen met een vriendin weken op "keukenjacht" geweest bij de ene zaak kreeg je koffie ,bij een ander een kop soep. Allemaal probeerde ze mij te overtuigen ,Ik ben de beste. Snelle jongens ,niets mis mee ,toch miste ik iets. Leon luisterde ,drong niets op, maakte een plan, stopte mijn tekening in een dossier. Na een paar weken maakte ik een afspraak. Mijn wens was dat de keuken op mijn lengte aangepast kon worden. Dit was geen probleem ,daarna ging alles met een sneltrein vaart. Het uitzoeken van de kleur van kastjes tot blad,van de oven tot afzuigkap, was een feestje. Leon drong niets op maar gaf zo nodig advies. Kreeg datum en tijd van de bezorging ,ondanks alle omleidingen in de stad, op tijd. Het voelde als Sinterklaas al die pakken en dozen. Mijn keuken werd mooier en mooier door de keukenmonteur. M.Knuvers Alle lof voor het bedrijf van Rob Woud
Reactie of foto toevoegen
“Dank voor de fijne samenwerking”
Door Sandra Innemee op dinsdag 21 dec 2021 21
Zeer tevreden! Ik ben gedurende het hele proces van indeling keuken tot advies materialen en apparatuur zeer goed begeleid door Leon. Goed aangeven wat je zou willen en dan kan er heel veel en krijg je goede tips ! Dank voor de fijne samenwerking.
FOTO VAN SANDRA INNEMEE
Reactie of foto toevoegen
“Juiste keuken en juiste prijs”
Door familie Ouwens op woensdag 8 apr 2015 15
Uitstekende service en advies. Goed en vakkundig personeel. Geen gladde verkooppraatjes waarbij de kortingen om je oren vliegen. Kwaliteit van de geleverde keuken is zeer goed. Kortom, de juiste keuken voor de juiste prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door René & Nina Bravenboer op maandag 27 jun 2016 16
Vanwege de goede reviews zijn wij bij Rob Woud Keukens terecht gekomen en niets dan lof voor dit bedrijf en zijn medewerkers. Wij zijn vakkundig geholpen door Leon en er wordt echt met de klant meegedacht. Dat geldt zeker ook voor Rogier van der Zwaag, die bij ons thuis alles kwam opnemen en bespreken. Voordat de keuken geplaatst kon worden moest alles worden omgegooid: electra, loodgieterswerk etc. Naast het plaatsen van de keuken wilden wij ook de keuken en huiskamer laten stuken en stopcontacten laten verplaatsen. Rogier werkt met een vast team van ZZP-ers; stuk voor stuk echt vaklui! Ons advies: overweeg je om een nieuwe keuken aan te schaffen, ga naar Rob Woud Keukens en je zult er geen spijt van krijgen
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel, efficent en servicegericht”
Door Yvonne Hamers op maandag 21 dec 2015 15
5 jaar geleden een keukenblok laten plaatsen bij een bestaande keuken. Destijds al bijzonder tevreden. Twee weken geleden moest plotseling de vaatwasser vervangen worden na kortsluiting. Rob Woud keukens was bijzonder bereidwillig om dit nog voor de feestdagen uit te voeren. Er moesten een paar kleine aanpassingen aangebracht worden welke op basis van foto's per e-mail al in kaart werden gebracht. Het bijzondere was dat Rob Woud keukens met ons zocht naar goedkope passende oplossingen zonder direct in de verkoopmodus te gaan voor aanvullende plinten etc. Bijzonder vandaag de dag. De nieuwe vaatwasser is geïnstalleerd door dezelfde monteur, die 5 jaar geleden het keukenblok heeft geïnstalleerd en wederom tot volle tevredenheid. Conclusie: Rob Woud keuken is een professioneel, efficiënt en bijzonder servicegericht bedrijf. Een score SUPER hebben zij meer dan verdiend. Rob Woud keukens kan ik aan iedereen aanbevelen want zij maken het onderscheid.
Reactie of foto toevoegen
“De juiste keuze”
Door fam. van bekhoven op vrijdag 30 okt 2015 15
Een uitgebreid adviesgesprek waarbij goed met ons mee werd gedacht. Geen agressieve verkoopmethoden. Leveringsdatum van de keuken direct bekend. Levering ook op geplande datum. Prettige medewerkers, goede service, zeer klantgericht, prachtige keuken. De juiste keuze!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Olivier Hellingman op zondag 1 nov 2015 15
Samen met Rob Wout Keukens hebben wij onze plannen voor onze nieuwe keuken werkelijkheid zien worden. Van de tekening tot de installatie, er werd op creatief- en praktisch gebied met ons meegedacht. Voor de door ons bedachte 'dure' materialen werden mooie haalbare alternatieven gezocht. De installatie verliep prima, een monteur met oog voor detail. Sinds mijn eigen keuken, heb ik meerdere klanten van ons bouwbedrijf doorverwezen naar Rob Wout Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Lang geduurd”
Door Birgitta op vrijdag 11 nov 2016 16
Na 10 maanden is de keuken klaar. De Granieten aanrechtblad bij plaatsing op 2 duidelijk zichtbare plaatsen beschadigd, dat werd binnen een week gerepareerd.
De belijsting rondom de Amerikaanse koelkast is tot 3 x toe foutief geleverd. Aangezien deze prominent in de keuken aanwezig is, was dit geen gezicht. Daarbij heeft men het erg druk om dan dit soort bijzaken af te handelen. Mannelijke medewerkers vrouwonvriendelijk en onbeschoft. Dit was nog mijn grootste ergernis, te meer daar dit gebagatelliseerd wordt.
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig”
Door Karin en Jan op dinsdag 21 mrt 2017 17
Deskundig- en goed advies. Prettige contacten met Leon, die goed met ons mee dacht. Mooi resultaat. Mooie materialen en prima apparatuur. Het enige waar we spijt van hebben is dat we geen waterkering op het aanrecht hebben gekozen. We waardeerden het dat Leon zelf de keuken kwam bekijken.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi eindresultaat”
Door Mylène Bodéwes-Badoux op woensdag 15 feb 2017 17
Het eindresultaat is echt mooi geworden! Ervaren team wat meedenkt en goede service na plaatsing. Het montagebedrijf waar zij mee werken is ook zeer professioneel. Cindy is prettig in de communicatie en dat maakt het geheel af!
Reactie of foto toevoegen
“Top gedaan”
Door Jeroen op woensdag 2 okt 2019 19
Al enige tijd geleden een keuken gekocht bij Vivian Woud. Toen al heel goed geholpen, alle afspraken werden keurig nagekomen en de keuken is strak geplaatst. Nu, ruim 2 jaar later, ontstonden er kleine haarscheurtjes in een beperkt aantal panelen (productiefoutje ?). Zonder enige gedoe werden nieuwe paneeltjes besteld en gemonteerd, 0 kosten en 0 gedoe. Daarom koop je dus bij een speciaalzaak !! Top gedaan door de firma Rob Woud !!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door C.M. Braam op donderdag 25 feb 2016 16
De keuken die we bij Rob Woud hebben gekocht is prachtig. We wisten vooraf al goed wat we wilden, doordat we niet lang geleden een keuken hadden gekocht voor ons oude huis. Cindy Blank begeleidde het hele traject, fijn om dezelfde contactpersoon te hebben voor alles! Zij deed dit prettig en professioneel, heeft duidelijk verstand van zaken. Zoals altijd -waar je je keuken ook aanschaft- gingen er ook dingen niet gelijk goed. Cindy pakte dit gelijk op en alles werd zo snel mogelijk geregeld. Zoals bijna iedereen weet die een keer een keuken heeft gekocht, dat gaat vaak heel anders. Ook de monteur was vakkundig, kwam zijn afspraken na en dacht met ons mee. Fijn!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Esther van Oijen op donderdag 25 feb 2016 16
Goede ervaring bij Rob Woud!!! Leon heeft ons vakkundig geholpen. Alles heel duidelijk en een gespecificeerde offerte. Levering en montage van de keuken volgens planning gelopen. Beschadiging aan een lade maar gelijk een nieuwe besteld. Wij kunnen Rob Woud echt aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Ruime aandacht”
Door M. Bout op zondag 26 nov 2017 17
We hebben ruim tijd, aandacht en deskundigheid ervaren.

Aannvulling ontvangen 28 november 2017: Onze mooie keuken is inmiddels geplaatst naar alle tevredenheid. De monteur was zeer deskundig en heeft er twee dagen over gedaan. Ook hebben wij zeer goede ervaringen met de deskundigheid van de verkoopster Cindy en de prettige en professionele sfeer waarin wij iedere keer ontvangen zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk”
Door Steffen Grit op vrijdag 16 dec 2016 16
Vriendelijke benadering, vakkundige begeleiding, te vertrouwen in de totale afhandeling. Ze leggen je zonder enige sturing opties met de voor - en nadelen, open voor en laten je dan met de goede informatie zelf de keuzen. Geen mistige onderhandelingen maar een eerlijke prijs voor een goed product. Ze doen wat ze zeggen en het resultaat is prachtig geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Gedreven”
Door Andre en Anita Hout op vrijdag 15 sep 2017 17
Wij hebben genoten van de enorme gedrevenheid van Vivian. Zij heeft ons heel goed geadviseerd bij het ontwerp van onze keuken. De keuken is echt prachtig geworden en in nu we de keuken een aantal weken gebruikt hebben blijkt alles zeer goed te functioneren!! Ook de plaatsing van de keuken is heel goed verlopen. Kortom Rob Woud Keukens is een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Straatemeier op maandag 30 apr 2018 18
We zijn blij met onze nieuwe keuken en zeer tevreden over de kwaliteit van de geleverde materialen en de service van Rob Woud keukens. Ze hebben misschien niet zo'n grote toonzaal maar ik denk dat er weinig keukenbedrijven zijn die zoveel tijd uittrekken om samen met de klant tot een keukenontwerp te komen dat aansluit bij hun wensen. Prettig vonden wij dat ook alle aanverwante klussen via dit bedrijf konden worden georganiseerd zoals stuc- en schilderwerk, nieuwe tegelvloer in de keuken etc. Zij maken de planning en coördineren ook de uitvoering van de werkzaamheden waar goede vakmensen voor werden ingeschakeld. Als een onderdeel anders uitpakte dan we hadden gedacht (wat altijd wel kan gebeuren bij een ingrijpende verbouwing) was het goed communiceren met dit bedrijf en waren zij zeer bereidwillig in het zoeken naar een bevredigende oplossing. Het is heel prettig als er één aanspreekpunt is voor het geheel.Twee weken nadat alles klaar was kwam onze vaste contactpersoon nog langs voor een afsluitend gesprek en om het eindresultaat te bekijken. Kortom we zijn dik tevreden over de persoonlijke aandacht en zorgvuldige werkwijze van Rob Woud keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Karin Eizema op zaterdag 17 jul 2021 21
We zijn heel goed geholpen door Leon van Leeuwen. Hij begreep dat we haast hadden en heeft erg zijn best gedaan om het voor ons voor elkaar te krijgen. Leon had ook goede ideeën voor de indeling van de keuken en ik moet zeggen het resultaat is prima, we zijn heel blij. Helaas heeft de vervoerder een kast van de heftruck laten vallen maar er werd onmiddellijk een nieuwe besteld. Zonder gedoe en goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door E. Koopmans op zaterdag 28 mei 2016 16
Einde 2015 hadden wij een offerte voor een nieuwe keuken, maar wilden graag een tweede offerte. Dit was bij Rob Woud. Los van zoals later bleek een meer dan concurrerende offerte was er meteen een zeer goede klik met Leon van Leeuwen. Met zijn uitstekende deskundigheid en praktisch inzicht waar hij goed naar onze wensen luisterde kwam er een offerte voor een prachtige keuken, waar bovendien zaken die bij de eerste offerte over het hoofd waren gezien meteen werden opgelost. Toen vervolgens Rogier van der Zwaag kwam voor het opnemen van de verbouwing zelf werd het laatste item - hoe af te zuigen zonder grote kap - op een voortreffelijke wijze opgelost. Hulde. Nu zijn wij in het bezit van een geweldige keuken, precies zoals wij in onze gedachten hadden. Ook de plaatsing was conform planning en voortreffelijk geregeld. Geen achteraf discussies. Rob Woud: een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Geen moeite te veel”
Door Hans en Annelies Homburg op woensdag 5 mei 2021 21
Een 20 jaar oude keuken is vervangen. Onze wensen zijn uitstekend gehonoreerd; er werd goed meegedacht en slimme tips zijn tot grote tevredenheid uitgevoerd. Er werd snel, netjes en goed op afspraak gewerkt. Bijzonder voldaan zijn wij over de "nazorg" van Leon van Leeuwen: geen moeite was teveel. Een afzuigkap werd bijv. zonder probleem ná plaatsing alsnog vervangen door een andere die meer aan onze wensen voldeed. Klasse.
Reactie of foto toevoegen
“Inbouwapparatuur”
Door gerda Aupers op woensdag 17 aug 2016 16
Dit is de tweede keer dat ik inbouwapparatuur heb gekocht bij Rob Wout en ik ben alweer super tevreden. Ik heb gekozen voor showroommodellen, dus niet het allernieuwste, maar niet duur, heel mooi en precies wat ik wil. Vakkundig gemonteerd en de montagekosten vielen 100 % mee. Bedankt mensen.
Reactie of foto toevoegen
“Rob Woud Keukens”
Door Familie Visser op dinsdag 20 apr 2021 21
Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken. Onze wensen en ideeën werden erg serieus genomen door adviseur Leon van Leeuwen. Met elkaar zijn we tot een prachtig en praktisch ontwerp gekomen. Het ontvangst in de winkel en het huisbezoek waren erg prettig. We kregen verschillende fronten van kastjes en keukenbladen mee. We konden op ons gemak de juiste keus maken.

Het pronkstuk van de keuken is de Bora classic 2.0, nooit meer nare kookluchtje in huis. Het plaatsen van de keuken verliep goed. Monteur Martijn Knuvers werkte erg netjes en niets was te veel. Kortom, het is jammer dat je niet elke paar jaar een nieuwe keuken aanschaft. Dan komen we zeker terug bij Rob Woud Keukens.
FOTO VAN FAMILIE VISSER
+ Toon extra foto van Familie Visser
+ Toon extra foto van Familie Visser
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Leonie Durkstra op dinsdag 8 aug 2017 17
Bij Rob Woud terecht gekomen door goede vrienden die erg tevreden zijn. We zijn erg goed begeleid door Vivian, ze denkt goed met je mee, erg ervaren en ze neemt uitgebreid de tijd voor je! Monteur Paul heeft de keuken goed geïnstalleerd, zeer vriendelijk en kundig! De nazorg vond ik super goed, nog even met Vivian de keuken doorgelopen en wat zaken besproken. Kortom zeer tevreden!!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Hietbrink op woensdag 26 mei 2021 21
We hebben een hele nieuwe keuken bij Rob Woud besteld, we werden zeer goed door Cindy geholpen, ze heeft goed geluisterd naar onze wensen, en ontzorgde ons goed. Ook tussendoor, wanneer we vragen hadden, zocht ze voor ons uit, of ging ze achteraan bellen!

Aanvulling ontvangen 31 mei 2021: Keuken is geleverd, sommige producten hadden wat vertraging op gelopen... maar nu is de keuken helemaal klaar en zijn we erg tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Onderscheiden zich”
Door Patrick Kanik op zondag 15 mrt 2015 15
Inmiddels de tweede keuken bij Rob Woud besteld in de laatste 15 jaar (twee verschillende huizen). Ongedwongen sfeer. Goed meedenken in mogelijkheden en oplossingen. Bij eerste keuken paar kleine probleempjes gehad na twee jaar met folie die losliet van de deurtjes naast de oven. Op perfecte en kosteloze wijze geholpen. Inmiddels al weer 7 jaar aan het genieten van onze laatste keuken. Paar dagen terug stopte de combimagnetron en kort er na de oven er mee. Wederom op zeer goede wijze door Vivian geholpen en met een zeer goede "vaste klanten" korting twee nieuwe apparaten aangeschaft. Combi was op voorraad dus gelijk vervangen en oven komt komende week. Volgende keuken of apparatuur aanschaf zeker weer bij Rob Woud keukens. Ze onderscheiden zich door goede kwaliteit en zeker door klantvriendelijkheid en servicegerichtheid. Een echt familiebedrijf waar de mensen nog weten wat klantvriendelijkheid is. Een verademing tussen al die grote bedrijven waar je min of meer een nummertje bent.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen terwijl ik niks gekocht had”
Door Dirk Schuitemaker op maandag 11 jan 2016 16
Dertien jaar geleden hebben we een nieuwe keuken gekocht [niet bij rob woud], al na een paar maanden was er gezeur met het blad, dat uit twee delen bestaat, en dat bleef niet aan elkaar zitten. de leverancier kwam dan met een tube lijm, en dan zat het weer voor en tijdje. Het lijm tijdperk heb ik ondertussen afgesloten. Ging bij Rob Woud naar binnen, leg het uit, hij snapt het, de monteur ook, en het wordt opgelost, prima geholpen, terwijl ik er niks gekocht had. Zat te fluiten op me fiets toen ik weer naar huis fietste.
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer prettige ervaring”
Door Annemarijn op donderdag 29 okt 2015 15
Meedenken met creatieve oplossingen, Vivian was altijd vriendelijk en had eindeloos geduld tijdens ons niet al te vlotte beslisproces ;-) en ook mbt onze jonge kinderen die elke keer mee werden gesjouwd en rondom de tafel dartelden. transparant mbt kosten, niet opdringerig en servicegericht; bv ondanks het elders laten maken van een betonblad toch even een tijdelijk blad van hen te leen etc. Bovendien een zeer vriendelijke goede en betrouwbare keukenmonteur. Als ik dan toch een puntje van kritiek zou moet noemen zou dat zijn dat de keukenleverancier niet direct alle juiste onderdelen leverden waardoor we behoorlijk tijdje op wat puntjes op de i moesten wachten, maar dat lag dus aan de keukenleverancier en heeft mijn goede ervaring niet verpest. kortom, ik zou ze zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“100% tevreden”
Door Sietske Hogenboom op woensdag 21 aug 2019 19
Onlangs hebben wij onze nieuwe keuken bij Rob Woud keukens gekocht. Het begon al goed met de prachtige showroom! Vivian Woud heeft ons vervolgend uitstekend geholpen, ze heeft meerdere ontwerpen voor ons getekend en dacht echt heel goed met ons mee en heeft ons door alle te maken keuzes heen geholpen. En goede tips waar ik zelf niet aan gedacht zou hebben. Met als resultaat een prachtig 3D ontwerp en een duidelijke eerlijke en goede offerte. We konden zonder enige druk onze keuze maken. Vervolgens heeft Vivian installatietekeningen voor onze aannemer gemaakt en hierover met hem gecommuniceerd. Martijn heeft de keuken geplaatst. Je kan merken dat hij veel ervaring heeft. En ook al zo'n prettige communicatie! Vivian kwam zelf alles nakijken na de installatie. We zijn 100% tevreden! En door alle service en goede communicatie het meest prettige en ontspannen "onderdeel" van onze verbouwing. Mochten we ooit weer een keuken nodig hebben dan komen we hier zeker weer terug!
FOTO VAN SIETSKE HOGENBOOM
Strakke keuken
+ Toon extra foto van Sietske Hogenboom
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Jeroen en Yvonne. Sassenheim op donderdag 20 mei 2021 21
Rob Woud heeft een prachtige keuken geleverd. We hebben hem gekocht na super advies en begeleiding van de verkoper. Heel blij mee! Niets op aan te merken.
Jeroen en Yvonne. Sassenheim.
Reactie of foto toevoegen
“Goede verhouding”
Door Martijn Poepjes op dinsdag 11 aug 2020 20
Wij zijn zowel tijdens de aankoop, bij de voorbereiding van het plaatsen en na oplevering uitstekend geholpen door Cindy en haar collega's. Voor het plaatsen van de nieuwe keuken in een bestaande woning is er meerdere malen persoonlijk gecheckt of alle maatvoering in orde was en werd er, letterlijk en figuurlijk, op maat, geadviseerd zonder extra kosten. De prijs/ kwaliteit verhouding is ook goed.
FOTO VAN MARTIJN POEPJES
Strakke witzwarte keuken
+ Toon extra foto van Martijn Poepjes
+ Toon extra foto van Martijn Poepjes
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate vakkundig”
Door Grimbergen op dinsdag 17 nov 2020 20
Wij zijn uitermate vakkundig geholpen door de heer Van Leeuwen. Hij bood een luisterend oor voor onze wensen en dacht mee over het optimaal benutten van onze ruimte. Communicatie verliep prettig en transparant. Hoge kwaliteit producten. Het eindresultaat overtreft onze verwachtingen. Wij raden Rob Woud Keukens aan.
FOTO VAN GRIMBERGEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed bevallen”
Door Wouter Kuit op dinsdag 21 jul 2020 20
Van begin tot het einde een perfecte begeleiding waarmee goed is meegedacht en waarbij we als eindresultaat de keuken van onze dromen hebben (binnen het beschikbare budget). Al met al zeer te spreken over alle open en eerlijkheid wat binnen onze financiën paste. Het ontwerp en design is zeer kundig tot stand gekomen waarbij er ideeën naar voren zijn gebracht waar zelf niet aan gedacht was .

Aanvulling ontvangen 21 juli 2020: De aankoop is geleverd en gemonteerd. Dit is zeer goed bevallen. De monteur was een echte vakman waarbij alles in 1 keer goed geïnstalleerd is. Alle items waarbij improvisatie nodig was zijn direct met de keuken leverancier afgestemd. De monteur is van 7:00 tot 17:00 bezig geweest en heeft de keuken afgemaakt in 1 dag.
Reactie of foto toevoegen
“Prima tevreden met het eindresultaat”
Door Jacco en Ilja op zondag 4 jul 2021 21
Bij Rob Woud onze nieuwe keuken ontworpen en besteld. Leon van Leeuwen heeft ons prima geholpen en ook tijdens de lock down nog een paar dingen weten te regelen. We zijn prima tevreden met het eindresultaat! Door de tip om eens inspiratiehuis te gaan kijken, hebben we nu een prachtige set Neff apparatuur. Dank voor de hulp - we kunnen hier weer jaren mee vooruit!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marijke op donderdag 23 jul 2020 20
Ruime keus uit keukenfronten, werkbladen en apparatuur. Cindy nam meerdere keren alle tijd om ons te adviseren omtrent onze wensen en mogelijkheden. Het eindresultaat overtrof zelfs onze verwachtingen.

Aanvulling ontvangen 28 juli 2020: Keuken is geleverd en gemonteerd. Wij zijn zeer tevreden over de hele gang van zaken.
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door Eddy van der Ploeg op donderdag 22 mrt 2018 18
Keuken incl voorbereidende bouwkundige werkzaamheden en montage keuken. Prima advies over het ontwerp. Prima after sales van de keuken verkoopster.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Frank Backer op donderdag 2 mrt 2017 17
Een goede keuken geinstaleerd na een terzake zijnde advies en een duidelijke offerte. De levering is geheel volgens planning op een prettige en flexibele wijze verlopen. Zeer tevreden met de leverancier en de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hannie Paap op zaterdag 16 nov 2019 19
ik ben zeer tevreden met het eind resultaat van Rob Woud keukens. Deskundig advies van Leon van Leeuwen , materialen op tijd binnen. Afgeleverd zonder beschadigingen , zeer deskundig gemonteerd en de apparatuur aangesloten , na montage nog een eind oplevering door Leon van Leeuwen. kortom Rob Woud keukens is een aanrader
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Rob Woud Keukens
Website: robwoud.nl/
aHaarlem , Delftstraat 50, 2015 BM Haarlem, tel 023 - 551 16 90
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.