Feedback
9,1

Rob Woud Keukens

Website: robwoud.nl/
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
robwoud.nl/
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Rob Woud Keukens
Rob Woud Keukens is al jaren een begrip in Haarlem en omgeving. Wij zijn een echt familiebedrijf dat door jarenlange servicegerichtheid een prima naam heeft weten op te bouwen. Rob Woud Keukens weet zich op tal van punten te onderscheiden ten opzichte van de grote ketens keukenzaken. Bij ons is de klant op de juiste plek voor:

• Een duidelijke gespecificeerde offerte met een driedimensionaal keukenontwerp.
• Geen agressieve verkoop maar kwaliteit.
• Een offerte is tot het eind van het jaar geldig.
• Deskundig advies over zowel de keuken, de werkbladen als over de apparatuur.
• Het gehele traject van advies, ontwerp tot oplevering wordt u begeleid door uw eigen adviseur.
• Exacte montagedatum bekend bij bestelling van de keuken.
• Specialist in het vervangen van inbouwapparatuur, vaak tussen de 10 en 15 jaar oud.
• Ook zijn wij specialist in renovatie van keukenmeubelen. Fronten en werkbladen vervangen, scharnieren vernieuwen behoort tot de mogelijkheden.
• Mogelijkheid om uw hele verbouwing door ons te regelen, m.a.w. van slopen tot koken.
• Perfecte service tot jaren na levering.

Ons team is geschoold en gemotiveerd in het geven van deskundige adviezen voor uw nieuwe droomkeuken. Voor het maken van een keukenontwerp met een bijbehorende offerte maken wij een aparte afspraak aangezien hier 1 tot 1,5 uur voor ingepland moet worden. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend. Heeft u interesse in alleen inbouwapparatuur, kom dan vrijblijvend naar onze showroom. Hier staan ruim 200 inbouwapparaten opgesteld van o.a. de merken AEG, Atag, Bosch, Miele en Zanussi en veel uit voorraad leverbaar. Uiteraard leveren wij alle gangbare merken.

Wij ontvangen u graag onder het genot van een kopje lekkere verse koffie. Graag tot ziens in onze showroom aan de Delfstraat 50 in Haarlem- Centrum!
Ervaringen
Er zijn 33 ervaringen over Rob Woud Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren28 ervaringen
4 sterren4 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster0 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, montage, prijs, service
“Een dikke 10”
Door Patricia Huijbrechtse op zaterdag 30 dec 2023 23
Super tevreden! Voor ons een dikke 10 voor Rob Woud keukens. Wat een verademing ten opzichte van de standaard keukenleveranciers, geen opdringerige verkopers, maar gewoon goed advies en duidelijkheid over de prijs. Cindy heeft ons zeer goed geholpen en de keuken is ook in 1x goed afgeleverd en gemonteerd. We zijn meer dan tevreden!
FOTO VAN PATRICIA HUIJBRECHTSE
+ Toon extra foto van Patricia Huijbrechtse
+ Toon extra foto van Patricia Huijbrechtse
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Thijs en Judith op vrijdag 29 dec 2023 23
We zijn samen met Vivian Woud tot een mooi ontwerp gekomen, en ze heeft praktisch meegedacht met onze wensen. De levering en montage was ook top, de keuken staat er prachtig bij. De inductieplaat had helaas kuren, maar hiervoor is een nieuwe plaat geïnstalleerd. Kortom: een aanrader!
FOTO VAN THIJS EN JUDITH
+ Toon extra foto van Thijs en Judith
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Hans en Marja van der Kroft op zaterdag 15 okt 2022 22
Wij zijn bij de aankoop van onze nieuwe keuken heel prettig geholpen door Leon. Hij vulde onze ideeën aan met slimme oplossingen. Geen gedoe over de prijs, geen wazige aanbiedingen en vooral geen druk om snel een beslissing te nemen. De werkzaamheden die moesten gebeuren voordat er met de plaatsing kon worden begonnen zijn door monteur Martijn Knuvers prima uitgevoerd en de keuken is ook door hem in 2 dagen zeer vakkundig geplaatst. Wij zijn ontzettend tevreden over het proces van aankopen tot koken en genieten elke dag van de prachtige keuken!
FOTO VAN HANS VAN DER KROFT
+ Toon extra foto van Hans van der Kroft
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig eindresultaat”
Door Steffanie op donderdag 12 mei 2022 22
Wij hebben voor ons nieuwe huis een keuken aangeschaft bij Rob Woud. We zijn zeer tevreden over het deskundige advies en de goede montage. Alles op tijd geleverd en het eindresultaat is prachtig.
FOTO VAN STEFFANIE
Reactie of foto toevoegen
“Dank voor de fijne samenwerking”
Door Sandra Innemee op dinsdag 21 dec 2021 21
Zeer tevreden! Ik ben gedurende het hele proces van indeling keuken tot advies materialen en apparatuur zeer goed begeleid door Leon. Goed aangeven wat je zou willen en dan kan er heel veel en krijg je goede tips ! Dank voor de fijne samenwerking.
FOTO VAN SANDRA INNEMEE
Reactie of foto toevoegen
“Lang geduurd”
Door Familie Meijer op vrijdag 19 nov 2021 21
Hoewel het eindproduct, onze nieuwe keuken, goed is zijn wij niet tevreden over de communicatie met het bedrijf. De communicatie met een medewerker was stroef en het duurde vaak erg lang voordat die terug mailde (met 3 weken als record): Er moesten wat dingen nageleverd worden en er waren problemen met de kraan. Het kostte ons zeer veel emails en stress om alles voor elkaar te krijgen. Uiteindelijk, 5 maanden na de plaatsing, is alles in orde.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Karin Eizema op zaterdag 17 jul 2021 21
We zijn heel goed geholpen door Leon van Leeuwen. Hij begreep dat we haast hadden en heeft erg zijn best gedaan om het voor ons voor elkaar te krijgen. Leon had ook goede ideeën voor de indeling van de keuken en ik moet zeggen het resultaat is prima, we zijn heel blij. Helaas heeft de vervoerder een kast van de heftruck laten vallen maar er werd onmiddellijk een nieuwe besteld. Zonder gedoe en goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Prima tevreden met het eindresultaat”
Door Jacco en Ilja op zondag 4 jul 2021 21
Bij Rob Woud onze nieuwe keuken ontworpen en besteld. Leon van Leeuwen heeft ons prima geholpen en ook tijdens de lock down nog een paar dingen weten te regelen. We zijn prima tevreden met het eindresultaat! Door de tip om eens inspiratiehuis te gaan kijken, hebben we nu een prachtige set Neff apparatuur. Dank voor de hulp - we kunnen hier weer jaren mee vooruit!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Hietbrink op woensdag 26 mei 2021 21
We hebben een hele nieuwe keuken bij Rob Woud besteld, we werden zeer goed door Cindy geholpen, ze heeft goed geluisterd naar onze wensen, en ontzorgde ons goed. Ook tussendoor, wanneer we vragen hadden, zocht ze voor ons uit, of ging ze achteraan bellen!

Aanvulling ontvangen 31 mei 2021: Keuken is geleverd, sommige producten hadden wat vertraging op gelopen... maar nu is de keuken helemaal klaar en zijn we erg tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Jeroen en Yvonne. Sassenheim op donderdag 20 mei 2021 21
Rob Woud heeft een prachtige keuken geleverd. We hebben hem gekocht na super advies en begeleiding van de verkoper. Heel blij mee! Niets op aan te merken.
Jeroen en Yvonne. Sassenheim.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Monique en Rob Heemskerk op vrijdag 14 mei 2021 21
Wow wat zijn wij blij met onze keuken! Van begin tot eind begeleid door Vivian Woud. Vivian denkt enorm mee en heeft hele leuke ideeën. Daarna kregen we een offerte met mooie plaatjes van onze toekomstige keuken. Alles is tot in de puntjes geregeld onze wens om hout toe te voegen aan de keuken, was ook geen probleem. Meubelmaker Martijn van der Drift heeft dit geweldig gedaan. Martijn heeft ook onze keuken geplaatst samen met Marijn. Een professioneel team samen! Kortom wij zijn dik tevreden over Rob Woud!
Reactie of foto toevoegen
“Geen moeite te veel”
Door Hans en Annelies Homburg op woensdag 5 mei 2021 21
Een 20 jaar oude keuken is vervangen. Onze wensen zijn uitstekend gehonoreerd; er werd goed meegedacht en slimme tips zijn tot grote tevredenheid uitgevoerd. Er werd snel, netjes en goed op afspraak gewerkt. Bijzonder voldaan zijn wij over de "nazorg" van Leon van Leeuwen: geen moeite was teveel. Een afzuigkap werd bijv. zonder probleem ná plaatsing alsnog vervangen door een andere die meer aan onze wensen voldeed. Klasse.
Reactie of foto toevoegen
“Rob Woud Keukens”
Door Familie Visser op dinsdag 20 apr 2021 21
Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken. Onze wensen en ideeën werden erg serieus genomen door adviseur Leon van Leeuwen. Met elkaar zijn we tot een prachtig en praktisch ontwerp gekomen. Het ontvangst in de winkel en het huisbezoek waren erg prettig. We kregen verschillende fronten van kastjes en keukenbladen mee. We konden op ons gemak de juiste keus maken.

Het pronkstuk van de keuken is de Bora classic 2.0, nooit meer nare kookluchtje in huis. Het plaatsen van de keuken verliep goed. Monteur Martijn Knuvers werkte erg netjes en niets was te veel. Kortom, het is jammer dat je niet elke paar jaar een nieuwe keuken aanschaft. Dan komen we zeker terug bij Rob Woud Keukens.
FOTO VAN FAMILIE VISSER
+ Toon extra foto van Familie Visser
+ Toon extra foto van Familie Visser
Reactie of foto toevoegen
“Rob Woud Keukens is top”
Door Ans en Johan Kamer op maandag 12 apr 2021 21
Wij zijn heel blij dat we bij Rob Woud een afspraak hebben gemaakt. Geheel corona-proef zijn we geholpen door Leon van Leeuwen. Hij luisterde goed naar onze wensen en dacht goed mee: zijn input getuigt van grote ervaring en creatief inzicht. Direct een heldere offerte met alle prijzen tot in de details. Geen hocus-pocus en gedoe over speciale aanbiedingen en geen pressie. Toen we boven budget uitkwamen is samen met ons zó gepuzzeld totdat er een keuken in beeld kwam waarin alle hartewensen zijn vervuld. Er is een uitgebreide installatietekening gemaakt en ook tijdens de verbouwing goed meegedacht en geadviseerd. De keuken werd deskundig en in slechts 1 dag gemonteerd door Martijn Knuvers. Details die niet klopten werden direct of op zeer korte termijn verholpen. Daarvoor kwam Leon van Leeuwen direct ter plaatse om mee te denken en een fijne oplossing aan te dragen.Onze nieuwe keuken is prachtig om te zien en maakt werken in de keuken een fijne ervaring. Door de fijne apparaten en het mooie materiaal is de afwas en het poetsen binnen 5 minuten opgeruimd, dus zelfs de minst leuke klusjes zijn zo gedaan!
FOTO VAN ANS EN JOHAN KAMER
+ Toon extra foto van Ans en Johan Kamer
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate vakkundig”
Door Grimbergen op dinsdag 17 nov 2020 20
Wij zijn uitermate vakkundig geholpen door de heer Van Leeuwen. Hij bood een luisterend oor voor onze wensen en dacht mee over het optimaal benutten van onze ruimte. Communicatie verliep prettig en transparant. Hoge kwaliteit producten. Het eindresultaat overtreft onze verwachtingen. Wij raden Rob Woud Keukens aan.
FOTO VAN GRIMBERGEN
Reactie of foto toevoegen
“Nog steeds blij mee”
Door E.Flooren en A.Posthuma op vrijdag 4 sep 2020 20
Wij hebben hier een keuken gekocht, en de adviezen die we kregen waren prima. We kregen echt advies op maat. Er werd ook echt tijd voor ons vrij gemaakt. Na het plaatsen ven de keuken wat ook goed verliep hadden we pech met de kookplaat, en ook dat werd zo snel als mogelijk verholpen. Onze verkoper was Leon , een eerlijke verkoper. We hebben de keuken nu bijna een jaar en zijn er nog elke dag blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Goede verhouding”
Door Martijn Poepjes op dinsdag 11 aug 2020 20
Wij zijn zowel tijdens de aankoop, bij de voorbereiding van het plaatsen en na oplevering uitstekend geholpen door Cindy en haar collega's. Voor het plaatsen van de nieuwe keuken in een bestaande woning is er meerdere malen persoonlijk gecheckt of alle maatvoering in orde was en werd er, letterlijk en figuurlijk, op maat, geadviseerd zonder extra kosten. De prijs/ kwaliteit verhouding is ook goed.
FOTO VAN MARTIJN POEPJES
Strakke witzwarte keuken
+ Toon extra foto van Martijn Poepjes
+ Toon extra foto van Martijn Poepjes
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marijke op donderdag 23 jul 2020 20
Ruime keus uit keukenfronten, werkbladen en apparatuur. Cindy nam meerdere keren alle tijd om ons te adviseren omtrent onze wensen en mogelijkheden. Het eindresultaat overtrof zelfs onze verwachtingen.

Aanvulling ontvangen 28 juli 2020: Keuken is geleverd en gemonteerd. Wij zijn zeer tevreden over de hele gang van zaken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed bevallen”
Door Wouter Kuit op dinsdag 21 jul 2020 20
Van begin tot het einde een perfecte begeleiding waarmee goed is meegedacht en waarbij we als eindresultaat de keuken van onze dromen hebben (binnen het beschikbare budget). Al met al zeer te spreken over alle open en eerlijkheid wat binnen onze financiën paste. Het ontwerp en design is zeer kundig tot stand gekomen waarbij er ideeën naar voren zijn gebracht waar zelf niet aan gedacht was .

Aanvulling ontvangen 21 juli 2020: De aankoop is geleverd en gemonteerd. Dit is zeer goed bevallen. De monteur was een echte vakman waarbij alles in 1 keer goed geïnstalleerd is. Alle items waarbij improvisatie nodig was zijn direct met de keuken leverancier afgestemd. De monteur is van 7:00 tot 17:00 bezig geweest en heeft de keuken afgemaakt in 1 dag.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hannie Paap op zaterdag 16 nov 2019 19
ik ben zeer tevreden met het eind resultaat van Rob Woud keukens. Deskundig advies van Leon van Leeuwen , materialen op tijd binnen. Afgeleverd zonder beschadigingen , zeer deskundig gemonteerd en de apparatuur aangesloten , na montage nog een eind oplevering door Leon van Leeuwen. kortom Rob Woud keukens is een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Top gedaan”
Door Jeroen op woensdag 2 okt 2019 19
Al enige tijd geleden een keuken gekocht bij Vivian Woud. Toen al heel goed geholpen, alle afspraken werden keurig nagekomen en de keuken is strak geplaatst. Nu, ruim 2 jaar later, ontstonden er kleine haarscheurtjes in een beperkt aantal panelen (productiefoutje ?). Zonder enige gedoe werden nieuwe paneeltjes besteld en gemonteerd, 0 kosten en 0 gedoe. Daarom koop je dus bij een speciaalzaak !! Top gedaan door de firma Rob Woud !!
Reactie of foto toevoegen
“Mooi ontwerp”
Door Stefan van Keulen op vrijdag 27 sep 2019 19
Keuken gekocht voor ons nieuwbouwappartement. Wij zijn zeer goed en deskundig geholpen door Leon van Leeuwen. Hij heeft een ontzettend mooi ontwerp gemaakt en heeft het hele proces zeer goed begeleid. De keuken monteur Martijn was heel aardig en netjes en een harde werker. Zeer attent en vriendelijk geholpen en een geweldig eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“100% tevreden”
Door Sietske Hogenboom op woensdag 21 aug 2019 19
Onlangs hebben wij onze nieuwe keuken bij Rob Woud keukens gekocht. Het begon al goed met de prachtige showroom! Vivian Woud heeft ons vervolgend uitstekend geholpen, ze heeft meerdere ontwerpen voor ons getekend en dacht echt heel goed met ons mee en heeft ons door alle te maken keuzes heen geholpen. En goede tips waar ik zelf niet aan gedacht zou hebben. Met als resultaat een prachtig 3D ontwerp en een duidelijke eerlijke en goede offerte. We konden zonder enige druk onze keuze maken. Vervolgens heeft Vivian installatietekeningen voor onze aannemer gemaakt en hierover met hem gecommuniceerd. Martijn heeft de keuken geplaatst. Je kan merken dat hij veel ervaring heeft. En ook al zo'n prettige communicatie! Vivian kwam zelf alles nakijken na de installatie. We zijn 100% tevreden! En door alle service en goede communicatie het meest prettige en ontspannen "onderdeel" van onze verbouwing. Mochten we ooit weer een keuken nodig hebben dan komen we hier zeker weer terug!
FOTO VAN SIETSKE HOGENBOOM
Strakke keuken
+ Toon extra foto van Sietske Hogenboom
Reactie of foto toevoegen
“Balans”
Door Caroline op dinsdag 16 jul 2019 19
Onze 1e keuken kwam bij Rob Woud keukens vandaan. Toen waren wij al ontzettend tevreden over het meedenken van Ria (die werkte er toen). Nu wilden wij onze keuken renoveren. Voor ons stond één ding vast. Wij gaan naar Rob Woud. Nadat Cindy onze wensen en ideeën had aangehoord kwamen er diverse mogelijkheden. Niet veel later besloten wij toch om voor een nieuwe keuken te gaan. Cindy dacht mee, ging kijken op de beurs omdat wij een keuken uitgezocht hadden waarvan de binnenkant wit was en wij heel graag een antraciet binnenkant wilden. Gelukt! De binnenkant is antraciet. Het zijn de kleine dingen die Rob Woud keukens groot maakt. Niks aandringen, of rare aanbiedingen. Meedenken in creatieve mogelijkheden. Kwaliteit en prijs zijn prima in balans. Wij zijn wij blij met onze 2e keuken van Rob Woud keukens. Barry en Caroline
FOTO VAN CAROLINE
Reactie of foto toevoegen
“Top zaak”
Door Ellen Kramer op maandag 22 okt 2018 18
Ik kan niet anders zeggen dan wat een top zaak. Zeer goed geholpen door Vivian die mijn droomkeuken heeft ontworpen. Aan alle details is gedacht en ze nam er echt de tijd voor. Prachtig graniet aanrechtblad en goede inbouw apparatuur. Ze hebben het hele traject voor ons gedaan van sloop tot plaatsing. Wat een vaklui die alles hebben afgebroken, voorbereid en geplaatst. Vriendelijk en deskundig. Er zat een klein deukje in de afzuigkap en de installateur gaf dat meteen aan. Kreeg ook gelijk bericht dat deze vervangen gaat worden. Super! Vivian kwam nog langs om alles te bekijken en uitleg te geven wat betreft de apparatuur. Echte een aanrader deze zaak.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Straatemeier op maandag 30 apr 2018 18
We zijn blij met onze nieuwe keuken en zeer tevreden over de kwaliteit van de geleverde materialen en de service van Rob Woud keukens. Ze hebben misschien niet zo'n grote toonzaal maar ik denk dat er weinig keukenbedrijven zijn die zoveel tijd uittrekken om samen met de klant tot een keukenontwerp te komen dat aansluit bij hun wensen. Prettig vonden wij dat ook alle aanverwante klussen via dit bedrijf konden worden georganiseerd zoals stuc- en schilderwerk, nieuwe tegelvloer in de keuken etc. Zij maken de planning en coördineren ook de uitvoering van de werkzaamheden waar goede vakmensen voor werden ingeschakeld. Als een onderdeel anders uitpakte dan we hadden gedacht (wat altijd wel kan gebeuren bij een ingrijpende verbouwing) was het goed communiceren met dit bedrijf en waren zij zeer bereidwillig in het zoeken naar een bevredigende oplossing. Het is heel prettig als er één aanspreekpunt is voor het geheel.Twee weken nadat alles klaar was kwam onze vaste contactpersoon nog langs voor een afsluitend gesprek en om het eindresultaat te bekijken. Kortom we zijn dik tevreden over de persoonlijke aandacht en zorgvuldige werkwijze van Rob Woud keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Heel transparante prijsvorming”
Door Gabrielle Wijnands op dinsdag 27 mrt 2018 18
We hebben een prachtige keuken gekocht bij Rob Woud keukens. We zijn zeer deskundig geadviseerd door Vivian Woud, die alle tijd nam om met ons tot het ultieme ontwerp te komen. Dit resulteerde niet alleen in een prachtige keuken, maar hij klopt ook helemaal in verhouding met de rest van de ruimte. Ook werden we heel deskundig geadviseerd en zo zijn we tot de juiste keuzes gekomen. Na installatie van de keuken kwam Vivian zelfs nog persoonlijk langs om met ons samen door alle onderdelen van de keuken te gaan en de apparatuur uit te leggen. Ze zette zelfs de stoomoven voor ons aan, sinds dat moment eten we alleen nog groente uit de stoomoven! Maar het belangrijkste bij Rob Woud Keuken vonden wij dat de prijzen heel transparant zijn. Geen vage aanbiedingen en tijdsdruk die wij bij andere keukenzaken wel hebben ervaren. Een aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door Eddy van der Ploeg op donderdag 22 mrt 2018 18
Keuken incl voorbereidende bouwkundige werkzaamheden en montage keuken. Prima advies over het ontwerp. Prima after sales van de keuken verkoopster.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische keuken”
Door Anneke Ensing op vrijdag 22 dec 2017 17
Fantastische keuken aangeschaft bij rob woud, deskundig advies door vivian, top montage en zeer tevreden met eindresultaat. Geen onderhandelingen met prijzen en prima overleg bij vragen.
Reactie of foto toevoegen
“Waardering”
Door Albert op zondag 17 dec 2017 17
Cindy denkt echt met je mee en geeft een deskundig advies rekening houdend met het budget wat we hadden. Martijn heeft de keuken prima geplaatst, een klantgerichte vakman. Kleine probleempjes zijn prima opgelost. Wij waarderen het dat Cindy een eind oplevering gedaan heeft, zijn tevreden en raden iedereen Rob Woud Keukens aan.
Reactie of foto toevoegen
“Ruime aandacht”
Door M. Bout op zondag 26 nov 2017 17
We hebben ruim tijd, aandacht en deskundigheid ervaren.

Aannvulling ontvangen 28 november 2017: Onze mooie keuken is inmiddels geplaatst naar alle tevredenheid. De monteur was zeer deskundig en heeft er twee dagen over gedaan. Ook hebben wij zeer goede ervaringen met de deskundigheid van de verkoopster Cindy en de prettige en professionele sfeer waarin wij iedere keer ontvangen zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Gedreven”
Door Andre en Anita Hout op vrijdag 15 sep 2017 17
Wij hebben genoten van de enorme gedrevenheid van Vivian. Zij heeft ons heel goed geadviseerd bij het ontwerp van onze keuken. De keuken is echt prachtig geworden en in nu we de keuken een aantal weken gebruikt hebben blijkt alles zeer goed te functioneren!! Ook de plaatsing van de keuken is heel goed verlopen. Kortom Rob Woud Keukens is een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Leonie Durkstra op dinsdag 8 aug 2017 17
Bij Rob Woud terecht gekomen door goede vrienden die erg tevreden zijn. We zijn erg goed begeleid door Vivian, ze denkt goed met je mee, erg ervaren en ze neemt uitgebreid de tijd voor je! Monteur Paul heeft de keuken goed geïnstalleerd, zeer vriendelijk en kundig! De nazorg vond ik super goed, nog even met Vivian de keuken doorgelopen en wat zaken besproken. Kortom zeer tevreden!!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Rob Woud Keukens
Website: robwoud.nl/
  Haarlem, Delftstraat 50, 2015 BM Haarlem, tel 023-5511690
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.