Feedback
8,8

Keukensale

Score uit 328 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
32 vestigingen (heel nederland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukensale
Duitse topkwaliteit, gegarandeerd voor de laagste prijs. Helder en transparant; direct de beste prijs. Deskundig advies. Persoonlijk contact, de eigenaar staat zelf ook in de winkel. Minimaal 10 jaar ervaring aanwezig in elke winkel. Mooi verzorgde showrooms. Gratis 3D ontwerp. Direct geleverd vanuit onze fabriek in Duitsland. Vakkundige montage door geselecteerde montagebedrijven in uw regio.
Alternatieven voor Keukensale
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Voortman Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,6 uit 552 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2184 ervaringen
• KeukenCoach
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 9,6 uit 62 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Cruquius Noord-Holland) score 9,4 uit 797 ervaringen
• I-KOOK
   
(Almere Flevoland) score 9,5 uit 1310 ervaringen
• Anovi Keukens
   
(Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland) score 9,6 uit 45 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,5 uit 70 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Dronten Flevoland) score 9,6 uit 751 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 328 ervaringen over Keukensale. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren235 ervaringen
4 sterren57 ervaringen
3 sterren3 ervaringen
2 sterren9 ervaringen
1 ster23 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Bedankt”
Door Ronnie Jager op woensdag 21 jun 2023 23 | vestiging Hoorn NH
Super goed geholpen, in eerste instantie binnen gelopen om inspiratie op te doen, vervolgens ter plekke door Mike van der Kamp een keuken ingetekend, gekeken naar materialen. We waren zo onder de indruk van de tekening dat we gelijk de keuken hebben gekocht. Levering ging Allemaal volgens plan, behalve de oven maar, die werd door Mike persoonlijk nog geleverd. Kan niks anders zeggen dan bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het resultaat”
Door Ramona op vrijdag 2 jun 2023 23 | vestiging Deventer
Onwijs vriendelijk ontvangen en geholpen de perfecte keuken samen te stellen door Priscilla. Goede adviezen en keuze mogelijkheden. Levering perfect, erg blij met het resultaat.
FOTO VAN RAMONA
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat overtreft al onze verwachtingen”
Door Terence Vliet op woensdag 16 aug 2023 23 | vestiging Nijkerk
Wij kunnen niet genoeg lof zingen over onze geweldige ervaring bij Keukensale Nijkerks! Vanaf het moment dat wij de showroom binnenliepen, werden wij overweldigd door de prachtige ontwerpen en de warme sfeer. Het personeel was ongelooflijk behulpzaam en deskundig, en ze luisterden echt naar onze wensen en behoeften. Samen hebben we een keuken gecreëerd die niet alleen functioneel en p is, maar ook een echte eyecatcher in ons huis. De installatie verliep vlekkeloos en het resultaat overtrof al onze verwachtingen. Elke keer als we nu onze keuken binnenstappen, voelen we ons oprecht gelukkig en dankbaar dat we voor Keukensale hebben gekozen. Als je op zoek bent naar een keukenervaring die zowel plezierig als professioneel is, zoek dan niet verder dan Keukensale Nijkerk. Ze hebben onze droomkeuken werkelijkheid laten worden!" Specifiek willen wij Nico Jansen een dikke pluim geven voor zijn ondersteuning en advies van A tot Z!
FOTO VAN TERENCE VLIET
Reactie of foto toevoegen
“Top gegaan”
Door Tuytel op vrijdag 5 aug 2022 22 | vestiging Hoorn NH
Op zoek naar een nieuwe keuken uitgekomen bij keukensale, zeer prettig geholpen, communicatie tot aan montage prima en dan komt er ook nog een topmonteur Jeffrey. Eind van de dag nog een leuke verrassing in de vorm van een bloemetje en champagne. Al met al een top deal voor een scherpe prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig geleverd”
Door Geert en Ria op zaterdag 22 feb 2020 20 | vestiging Groningen
Keuken gekocht bij verkoper Maycel. Goede ervaring en goed geholpen. Zou dit bedrijf aanraden. Keuken keurig afgeleverd. Keuken netjes en goed gemonteerd door Hans Batting.
FOTO VAN GEERT EN RIA
+ Toon extra foto van Geert en Ria
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk”
Door peter van Dijk op dinsdag 22 sep 2020 20 | vestiging Leeuwarden
Eerlijke mensen, geen verkoopgelul, geen onnodige kortingen. Je krijgt waar voor je geld. Goeie service en altijd bereid om iets extra's te doen om de klant tevreden te stellen. het is ons goed bevallen. Helaas hadden we wat problemen met het keukenblad en de spatranden, hier zat een scheur in. dit is echter goed opgelost, zelfs in de coronatijd hebben ze dit voor elkaar gekregen.
FOTO VAN PETER VAN DIJK
Witte hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Fam. Tiemersma op zaterdag 6 jul 2019 19 | vestiging Leeuwarden
We genieten op dit moment van de pas geplaatste keuken. Zoals vaker met een keuken het geval is, waren er een paar kleine dingetjes die na plaatsing nog even veranderd moesten worden. Dit is op een klantvriendelijke en professionele wijze opgelost waarbij veel rekening gehouden werd met onze drukke agenda. We kunnen rustig zeggen dat we van tekening tot afronding bij dit bedrijf goed geholpen zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Kartman op zaterdag 27 feb 2021 21 | vestiging Apeldoorn
We hebben een keuken gekocht bij dit bedrijf en we zijn daarbij geholpen door dhr. Mulder. Wat ons erg aansprak was dat er op geen enkele manier druk op ons werd gelegd. Dit in tegenstelling tot veel andere keukenzaken, die graag direct een handtekening willen. Dhr. Mulder heeft vrijblijvend een tekening gemaakt die ons erg aansprak en daarbij goed met ons meegedacht, de nodige tips gegeven. Inmiddels is de keuken geplaatst. Precies zoals we gehoopt hadden, alles keurig voor elkaar. De monteurs van de keuken waren rustig, netjes en deskundig. Al met al, dit bedrijf krijgt van ons een dikke 10.
Reactie of foto toevoegen
“Landelijke keuken”
Door Jager op zondag 26 mei 2019 19 | vestiging Den Helder
Een nieuwe landelijke keuken. Alles volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Super service. Vervanging van materialen. Gaan voor 100% tevredenheid
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Ramon op zaterdag 28 dec 2019 19 | vestiging Barendrecht
We hebben een keuken gekocht inclusief montage. Alles is goed verlopen van begin tot eind. Het eerste gesprek was prettig en we hadden al een goede indruk van onze droomkeuken dankzij een 3d ontwerp. De verkopers denken goed mee en weten goed wat er allemaal mogelijk is en kunnen ook goed adviseren. Het inmeten, montage en oplevering zijn ook prima verlopen. Kortom, wij kunnen iedereen adviseren om hier een keuken te kopen.
FOTO VAN RAMON
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Marieke op donderdag 25 feb 2021 21 | vestiging Amsterdam Westpoort
4 verschillende contactpersonen. Na aanbetaling kunnen opeens bepaalde keuzes niet. Ik kon niet van mijn koop af, dus genoodzaakt andere indeling te maken. Nu komen ze een dag voor levering met extra kosten voor een lift. Bizar slecht dit
Reactie of foto toevoegen
“Goed contact”
Door A. Abbingh op woensdag 28 nov 2018 18 | vestiging Hoogeveen
Ik heb een nieuwe keuken gekocht, prima geholpen in de showroom, heel uitgebreid alles besproken. Goed contact onderling mbt plaatsen ed. Altijd vriendelijk te woord gestaan en dingetjes die er waren zijn goed opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Dennis op dinsdag 22 okt 2019 19 | vestiging Amsterdam Westpoort
Super blij met onze nieuwe keuken. Vakkundig geholpen door Harry en André. Bedankt voor het meedenken :)

Aanvulling ontvangen 23 oktober 2019: De aankoop is geleverd, en hebben zelf gemonteerd....kleine aanpassingen zijn goed verholpen door keukensale! Zijn nog dik aanbrengen verbouwen, maar zijn tevreden over de geleverde items.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door H.Bloemendaal op donderdag 6 jun 2019 19 | vestiging Heerhugowaard
Wij hebben een keuken gekocht bij dit bedrijf en zijn zeer goed geholpen zowel door de verkopers en door de installateurs. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden i.v.m. de vakmanschap en de persoonlijke benadering van de personen die ons geholpen hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Jeroen Knukkel op dinsdag 3 sep 2019 19 | vestiging Hoorn NH
Wij hebben onlangs een nieuwe keuken gekocht. Eerst een vrijblijvend bezoek gebracht en gekeken of onze ideeën aanwezig waren. Na een tweede bezoek (na het maken van een afspraak) prima geholpen en er werd meegedacht om onze wensen uit te kunnen voeren.

Aanvulling ontvangen 5 september 2019: De keuken is inmiddels geplaatst en dat is naar wens uitgevoerd. Prima service, netjes gewerkt en ook het "nawerk" is prima gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door J.Clowting op zaterdag 19 jan 2019 19 | vestiging Den Helder
Er is een keuken gekocht. Omdat wij nog niet wisten wat wij wilden heeft zij ons meerdere mogelijkheden uitgelegd en laten zien. Daar uit is de keuken ontstaan zoals wij hem wilden niets meer en niets minder en toch betaalbaar. Er werd ruimschoots de tijd genomen en niets opgedrongen. Dit alles hebben wij als zeer prettig ervaren zodat wij nu weer een offerte hebben laten maken voor het vernieuwen van het toilet.

Aanvulling ontvangen 23 januari 2019: De aankoop is in december geleverd zoals afgesproken. Alles was compleet en hadden geen problemen. De volgende dag is de keuken geplaatst en wij zijn erg tevreden over de montage en de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het resultaat”
Door Erik op zondag 10 mrt 2019 19 | vestiging Alphen aan den Rijn
We kochten een complete keuken bij KeukenSale in Alphen aan den Rijn. Zeer prettig en vooral eerlijk geholpen door Maaike. De installatie vond plaats binnen een dag. We zijn erg blij met het resultaat!
FOTO VAN ERIK
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken ziet er keurig uit”
Door Familie Roskam op maandag 21 okt 2019 19 | vestiging Deventer
Wij zijn zeer deskundig geholpen en zijn super blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Waardeloos”
Door Rick op donderdag 19 mrt 2020 20 | vestiging Groningen
Echt werkelijk waar waardeloos, u betaald sws 2000 meer dan waarvoor u de keuken koopt. Zeer onduidelijk en er komen extreem veel verborgen kosten bij. Absoluut geen aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Cedric Cairo op zaterdag 9 nov 2019 19 | vestiging Amsterdam Westpoort
Wij hebben een keuken aangekocht en zijn heel erg behulpzaam geholpen Harry, Edwin en de rest van het team. Wat ons betreft een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Erg goede service”
Door Roy Smit op donderdag 15 sep 2022 22 | vestiging Deventer
Aardige en duidelijke verkopers, aardige mensen. Realistisch en erg goede service.
Goede kwaliteit keukens en erg mooi geplaatst! Keuken is erg mooi geworden top, zijn zeer tevreden.
FOTO VAN ROY SMIT
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Fernanda Montilha op zaterdag 11 dec 2021 21 | vestiging Cruquius
Vanaf het begin werden we heel goed geholpen. Anne was zeer behulpzaam en waarheidsgetrouw in haar meningen en informatie over onze keuzes. Het werk aan de montage is zeer goed gedaan en we zijn blij met het eindresultaat.
FOTO VAN FERNANDA MONTILHA
Reactie of foto toevoegen
“Bijna af”
Door len op zaterdag 7 nov 2020 20 | vestiging Hoorn NH
Onlangs is onze keuken, taupe, met een mooi doorlopend wandmeubel geplaatst. In maart 2020 hebben we deze besteld bij Keukensale Hoorn. Met een ontwerp in de hand gingen we er heen. We werden ontzettend vriendelijk en vakkundig geholpen door Mike. Vanuit Keukensale werd een aanbod gedaan t.a.v. Prijs. Als we op het aanbod in zouden gaan moest dat wel dezelfde dag. De korting werd niet vastgehouden , ze mogen er maar een paar weggeven...Omdat we het echt mooi vonden, en gelukkig nog steeds, zijn we er direct op in gegaan. Achteraf voelde het wel wat snel. Thuis zagen we toch nog bij het wandmeubel een gedeelte wat niet zo was als het ontwerp. Met heel veel vindingrijkheid heeft Mike hier een prachtige oplossing voor gevonden. De week zou in week 40 geleverd worden. Dit ging keurig. De mailwisselimg vanuit Keukensale, dus niet specifiek vanuit Hoorn, is niet klantvriendelijk. Allerlei mitsen en mare. Als je bij levering niet thuis bent kost het je...... allerlei regels waarmee ze zich indekken maar wat bij mij als koper argwaan en irritatie opriep.
De levering was prima. Een week van te voren hoorde ik dat een kastje stuk was en nageleverd zou worden . Dat is nu 4 weken geleden. Een termijn waarop ik het kan verwachten wordt niet gegeven maar dat zal wel komen. De plaatsing lijkt vakkundig te zijn gedaan. Het ziet er mooi uit. Mijn huis en tuin was echter zeer slordig achtergelaten . Hierdoor een beschadiging om mijn nieuw gestucte muur. Maar dit wordt vergoed als ik een offerte voor reparatie indien. De aannemer, die mijn verbouwing regelt gaf aan dat het niet gebruikelijk is om een nieuwe keuken zo op te leveren, folie op de deurtjes en veel vlekken, lijm , op de aanrecht, alles is er wel keurig afgegaan en nogmaals het resultaat is prachtig. Keukensale zei dat eerst de keuken geplaatst moet worden en hierna de vloer. Er zou er onder door kunnen gelegd worden. Dit is echter niet zo, omdat de keuken en het wandmeubel op pootjes staat. Tip is echt om eerst de vloer te leggen. De keukenmonteurs moeten dan maar voorzichtig werken. De plinten passen niet, ik had wel aangegeven dat het o,7 mm korter moest. Na melding is mij ook gezegd dat dit opgelost gaat worden als het kastje komt. Daar vertrouw ik op en ik hoop dat het spoedig gedaan wordt want dan kunnen we genieten van het mooie resultaat. Nu nog even 3 sterren en als alles is afgerond veranderen we het naar 4 sterren.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke aanbeveling”
Door Simone op vrijdag 13 nov 2020 20 | vestiging Deventer
Ik ben erg prettig geholpen. Priscilla snapte wat ik wilde en dacht goed met mij mee. Ondanks dat ik tussendoor nog wel met wat aanpassingen kwam, was niets haar te veel. Ook de levering en de plaatsing verliepen soepel. Er zijn nog een paar kleinigheidjes die nietklopten maar ook dat wordt snel en adequaat op gelost. Kortom, een dikke aanbeveling
Reactie of foto toevoegen
“Een nare ervaring”
Door Ines op dinsdag 8 nov 2022 22 | vestiging Amsterdam Villa Arena
Helaas heb ik een nare ervaring met de Keukensale Villa Arena. Ik ben eerst vriendelijk geholpen door Robert, na het tekenen van het contract veranderde deze vriendelijke verkoper in een opdringerige man. Hij probeert zich vanuit alle kanten in te dekken. Ik heb 0,0 vertrouwen gehad in de monteurs/levering en zo ga je niet met klanten om!
Om te beginnen bij punt 1: Toen ze de keuken kwamen monteren ontbrak de achterwand. Ik vroeg direct aan de monteur waar die gebleven is, hij gaf aan dit moet nog besteld worden. Dat is heel raar want tijdens het bestellen heeft die Robert alle maten opgemeten (ook de exacte maten van de stopcontacten), er is mij nooit verteld dat er een late levering zou zijn. Ik heb direct de winkel gebeld omdat zonder achterwand wordt de keuken werkblad niet gekit. Er zat namelijk ook een ruimte tussen de twee keukenbladen waardoor alle vieze kruimels onder de kast vallen. Ik vroeg aan hem hoe lang moet ik wachten? Zijn antwoord was ongeveer 5 á 6 weken. Schandalig! Ik was erg gefrustreerd en zei 'hoe moet ik dan koken op een los blad? Zijn antwoord was onprofessioneel en zei 'dat hoef je toch niet te koken'. Ik heb het gesprek beëindigd want met zulke mensen valt niet te praten. Wat een belachelijk antwoord, klantvriendelijk staat niet in zijn woordenboek.

Punt 2: De magnetron is ook later bezorgd i.v.m. het afmeten. Dit is wederom niet doorgegeven tijdens het bestellen. Ik heb het maar moeten accepteren omdat ik er niets aan kon veranderen. Ik belde later toevallig naar de winkel met de vraag wanneer dit geleverd zou worden. Ik krijg direct te horen ''mevrouw, er is een afspraak voor morgen en dit is ook via de e-mail bevestigd''. Dit is vreemd want ik heb nooit iets ontvangen. We kregen hier een discussie over omdat hij mij niet geloofde en zei ''misschien heeft u het per ongeluk gewist of is het bij uw ongewenste mail terecht gekomen. Ik heb meerdere malen gezegd beide zijn niet van toepassing. Later belde ik terug of de afspraak zeker is en toen werd erkend dat ik inderdaad geen mail gekregen heb. Dus de fout lag wederom niet bij mij.

Punt 3: Na vier maanden begon het laagje op de handgreep van de kasten los te laten. Uiteraard heb ik dit gemeld en een klacht over ingediend. Het antwoord dat ik kreeg was ''mevrouw, dit komt door uw ringen en dat valt niet onder de garantie. Dit heb ik nog nooit gehoord, dus wanneer iemand de kasten open wilt maken moeten hij/zij eerst de ringen af doen. Dat is toch absurd!

Punt 4: Ik had een vensterbank voor de keuken nodig en deze moest ik jammer genoeg bij hun bestellen i.v.m. hetzelfde materiaal als de keuken. Ik heb een mail gekregen dat het geleverd zou worden in WK41, die week is voorbij en ik heb niks gehoord. Ik heb de winkel zelf gebeld en gevraagd wat de status hiervan is. Ik kreeg als antwoord '' de bestelling is binnen en we gaan een afspraak met de monteur maken'' Ook erg onprofessioneel dat de klant hier zelf achteraan moet gaan. Het lijkt mij dat zij de klanten moeten informeren als er een bestelling binnen is. Maar prima, als het maar gemonteerd wordt. Ik heb 1 week gewacht, weer niks van de monteur... Ik heb de monteur gemaild, geen reactie. Ik heb de winkel opnieuw gebeld. Uiteindelijk na veel irritatie hebben ze voor mij een afspraak gemaakt voor 26 oktober, tussen 08:00 en 09:30 zou de monteur komen. Ik mocht absoluut niet wijzigen anders moest ik nog eens 3 weken wachten.

Punt 5 : mijn grootste nachtmerrie! De dag van de montage, mijn man moest een halve dag vrij nemen omdat ik een afspraak had die ik niet kon verzetten. Het is ondertussen al half 10 geweest, geen monteur gezien. Ik heb tot 10:00 uur gewacht totdat de winkel open ging en toen heb ik direct gebeld. De verkoper Robert belde de monteur om te vragen waar hij blijft. Nu komt het! De monteur moest nog naar het magazijn bij Villa Arena rijden om de spullen op te halen en komt daarna naar ons. Na opnieuw een discussie met Robert heb ik het gesprek beëindigd. Ik heb gewacht tot 12:30 uur, de monteur was er nog steeds niet! Ik heb opnieuw de winkel gebeld want ik ben er helemaal klaar mee. De verkoper Robert vertelde mij dat de monteur voor de deur aan het wachten was, hij gaf aan dat er niemand thuis was. Dat is vreemd, want ik heb via de camera's en ring doorbel niet gezien dat er iemand aangebeld heeft. Ik heb in de tussentijd mijn dochter van school gehaald, want ja die kan ik niet laten wachten omdat jullie zaakjes niet goed geregeld zijn met jullie monteurs! Toen ik dit vertelde aan Robert werd die er even stil van omdat hij weet dat die monteur niet voor de deur is, hij zei bel de monteur. Pardon, maar de monteur werkt toch voor hun en niet voor mij? Na een half uur kwamen er twee jongens waarvan 1 geen Nederlands spreekt. Ik vroeg wat de reden was waarom ze zo laat waren, ze gaven als reden ''wij moesten materiaal halen en gereedschap kopen''. Huh maar dat is raar toch? Een monteur zonder gereedschap! Toen wist ik direct hier klopt iets niet en dit zijn illegale monteurs. Hij is 3 keer weggegaan om spullen te kopen. Hij komt met een verkeerde kit kleur. Gelukkig had mijn man de juiste kleur kit. De monteur vroeg of ze die mochten gebruiken, wat onprofessioneel. Ik was er toen echt helemaal klaar mee en wilde dat ze zo snel mogelijk weggaan. Na het vertrek van deze twee illegale monteurs heeft mijn man het helemaal opnieuw moeten kitten omdat zij het niet professioneel gedaan hadden.

Ik wil graag een klacht indienen alleen weet ik zeker dat er niks mee gedaan wordt en dat ze zoals op het begin alleen maar met praatjes komen. Ik roep iedereen op om niet maar dan ook Niet bij de Keukensale Villa Arena iets te gaan bestellen. Ze luisteren niet naar de klant, helpen je niet en willen alleen maar geld binnen halen! Ik ga sowieso slechte reclame over ze maken!
Reactie of foto toevoegen
“Hartstikke goed gegaan”
Door maud thomassen op zaterdag 18 jan 2020 20 | vestiging Hoorn NH
Wij hebben een complete keuken gekocht. Fijne mensen goede service en duidelijke uitleg
FOTO VAN MAUD THOMASSEN
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede service”
Door M van der Hoef op zondag 28 feb 2021 21 | vestiging Heerhugowaard
Ik heb een prachtige mat zwarte keuken gekocht, goed geplaatst en nog belangrijker een hele goede service. Ook in de Corona tijd doen ze alle moeite om je goed te helpen. Dank je wel Jeroen voor al je hulp.
FOTO VAN M VAN DER HOEF
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Fam. Jolijt op donderdag 29 nov 2018 18 | vestiging Barendrecht
Wij hebben een keuken gekocht en zijn zeer tevreden over het team van Barendrecht een vriendelijke benadering zij luisteren goed naar wat je wilt. Paul is een paar keer bij ons komen meten en heeft daardoor de perfecte opstelling voor onze keuken kunnen maken. Ook het plaatsen door Paul Hazenberg is heel zorgvuldig gedaan. Zowel het team van Barendrecht als de monteur verdienen een dikke 10
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door R. Wijk op zaterdag 20 okt 2018 18 | vestiging Heerhugowaard
Ik heb een keuken gekocht. Prima geholpen. Ze zijn erg van de details. Dat bevalt me goed.
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Ellen Tempelmans Plat op woensdag 1 apr 2020 20 | vestiging Deventer
Keukensale Deventer is behulpzaam, neemt de tijd voor je en denkt met je mee. Als er iets aangepast moet worden is dit geen probleem. De gemaakte afspraken zijn allemaal netjes nagekomen. We hebben er voor gekozen om de keuken te laten plaatsen, ook dit is prima verlopen. We zijn bij dit bedrijf terecht gekomen door aanraden van een kennis die ook heel tevreden is met de geleverde diensten.
FOTO VAN ELLEN TEMPELMANS PLAT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geholpen”
Door Katie op zaterdag 26 jan 2019 19 | vestiging Den Helder
Een keuken. En heel goed geholpen we kwamen op zaterdag even binnenlopen. Kregen meteen een afspraak voor zondag om de keuken uit te zoeken en te ontwerpen en alles was perfect geregeld een paar weken later kwam de keuken al!
FOTO VAN KATIE
Keuken staat
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Lorna Staats op dinsdag 2 okt 2018 18 | vestiging Barendrecht
Ik heb een nieuwe keuken gekocht en ben uitermate tevreden. Geen vervelende verkooppraatjes maar goed en deskundig advies. Er werd geluisterd en kritisch meegedacht. Het is precies geworden zoals ik wilde. De communicatie verliep zeer soepel en de afhandeling ging vlot en vlekkeloos. Top!!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne benadering en service”
Door Alicia H. op woensdag 17 apr 2019 19 | vestiging Barendrecht
Zeer goed geadviseerd door Jordy over mooie en praktische keukenindeling. In vergelijking met andere keukenzaken is de benadering erg prettig en wordt uitgebreid de tijd genomen om de beste keuken op basis van de gestelde wensen uit te werken (zonder gladde verkooppraatjes). Kleine issues (waar Keukensale niets aan kon doen), zijn keurig door Keukensale opgelost. De tevredenheid van de klant staat voorop. Erg blij met de nieuwe keuken en service.
FOTO VAN ALICIA H.
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Marc Nauta op zondag 28 jun 2020 20 | vestiging Hoorn NH
De binnenkomst was hartelijk en vrijblijvend. Het gesprek liep goed, goed geholpen en aandacht voor details. Zeer goed meedenken en alternatieven laten zien. Wij hebben een top keuken zoals wij bedoeld hebben. Alles in 1x geleverd, geen enkele fout. Bedankt voor alles.
FOTO VAN MARC NAUTA
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Rob van Waes op woensdag 2 jun 2021 21 | vestiging Nijkerk
Wat hebben wij zeer goede ervaring beleefd bij de hulp uitzoeken keuken en het plaatsen van de keuken. Vooral tijdens het verkoop traject samen met Kees en Pim en het continu communiceren over vragen was klasse. Direct antwoord op vragen is zo ontzettend fijn. Ze werken met een vast team stukadoren, leidingen verleggen enz. wat zoveel proberen kan voorkomen en deze mensen zijn zeer vakkundig op hun gebieden. Kortom grote klasse om hier een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Blij ermee”
Door S. van der Velde op donderdag 5 okt 2017 17 | vestiging Nijkerk
Helemaal blij met onze nieuwe keuken en hoe we daar mee geholpen zijn in de voorbereidingen!
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Marcel op woensdag 4 dec 2019 19 | vestiging Katwijk ZH
Zeer professionele benadering. Zeer duidelijk en creatief 3D plan op basis van door ons verstrekte bouwtekening. Na inmeten bleek maatvoering van aannemer totaal foutief te zijn. Dankzij Keukensale kon dit worden opgelost (zonder meerprijs!) Nieuwe ontwerp werd totaal anders en was geheel naar onze wensen. Levering en montage uiterst correct en vakkundig. Een reële prijs voor een keuken naar wens. Elk telefoontje met vragen/ aanvullende info werd efficiënt beantwoord. Een aanrader! We hebben wel anders meegemaakt!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Peter Stet op donderdag 2 mei 2019 19 | vestiging Cruquius
Uiterst vriendelijk en bedachtzaam geholpen voorzien van goede adviezen.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Max op maandag 30 aug 2021 21 | vestiging Almere
Een tevreden klant voor Keukensale en Sanisale Almere erbij. Begin dit jaar de zoektocht naar een keuken / badkamer gestart voor nieuwbouw appartement. Uiteindelijk gekozen voor Keukensale en Sanisale Almere. Waarom? Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Tevens zeer klantvriendelijk, flexibel en oplossingsgericht. Afterservice is ook prima in orde. Al met al een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijke service en goede aandacht”
Door familie Van Geffen op maandag 24 apr 2023 23 | vestiging Nijkerk
Tijdens het hele proces - adviseren, uitkiezen, aanloop, plaatsing en nazorg - zijn we uitstekend begeleid. Niets was te veel, ook als we tussentijds informatie nodig hadden of iets wilden veranderen. Persoonlijke service en goede aandacht. Daar houden we van. En nu hebben we een schitterende keuken, na een prachtig proces op weg daarnaartoe. Pim van der Meer van Keukensale Nijkerk is niet alleen een vakman, hij geeft ook heel goede begeleiding in de aanloop naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi afgewerkte keuken”
Door Kees Rogier op zaterdag 30 okt 2021 21 | vestiging Hoorn NH
Keuken ziet er keurig strak uit, mooi afgewerkt en zeer elegant. De installateur was geweldig en heeft alle problemen die hij tegen kwam, perfect opgelost.
FOTO VAN KEES ROGIER
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Annemarieke van Kampen op donderdag 28 sep 2017 17 | vestiging Nijkerk
Sinds april 2017 hebben wij een nieuwe keuken; onze oude keuken was na 30 jaar wel aan vervanging toe. Door het team van KeukenSale Nijkerk - te weten Eveline, Niels en Pim - zijn wij op bijzonder professionele wijze begeleid in dit proces. En dit heeft geleid tot een prachtige, functionele keuken, waar wij iedere keer weer van genieten.
Topmensen, met kennis van zaken, zonder opdringerig te zijn! Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Gewaardeerd”
Door Fulko vd M op zaterdag 28 dec 2019 19 | vestiging Hoorn NH
Onze nieuwe keuken staat eindelijk. Het resultaat is nog mooier dan de 3D impressie van adviseur Mike! Van het koopmoment tot na de aflevering kregen we echt het gevoel van een gewaardeerde klant te zijn. Volgende keuken zullen we ook weer daar bestellen.
FOTO VAN FULKO VD M
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf geplaatst”
Door Mariano op donderdag 2 apr 2020 20 | vestiging Amersfoort
Gewoon goed geholpen zoals je mag verwachten bij een keuken winkel. Alle afspraken zijn goed nagekomen. Alles naar verwachting en compleet em heb ervoor gekozen zelf te plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met apparatuur”
Door Jessie en Sander op donderdag 22 nov 2018 18 | vestiging Hoorn NH
We hebben een nieuwe keuken inclusief apparatuur gekocht bij Keukensale Hoorn. Bij het ontwerpen en uitkiezen van de keuken zijn we super goed geholpen! Ze hebben echt de tijd voor ons genomen. Ook het verdere gevolg als in, naloopgesprek, leveren, alles netjes optijd en alle afspraken nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Toe aan nieuwe keuken”
Door Debora van Dijkhuizen op woensdag 8 apr 2020 20 | vestiging Nijkerk
Wij waren hard toe aan nieuwe keuken. En stapte de keukensale in Nijkerk binnen. We werden vriendelijk ontvangen door Kees en nadat we onze Keuze hadden besproken en op 3D hebben gezien was de koop snel gesloten! Door Pim zijn er nog puntjes op de i gezet door wat aanpassingen van onze kant. En nog geen 4 weken later werd onze keuken geplaatst! We zijn zo blij dat wij daar als enigste naar binnen zijn gestapt want we zaten gelijk goed!
FOTO VAN DEBORA VAN DIJKHUIZEN
Gerealiseerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Allereerste keuken”
Door Hulman op dinsdag 19 mei 2020 20 | vestiging Deventer
Mijn allereerste keuken gekocht bij Keukensale Deventer. Ik werd goed geholpen tijdens het uitzoeken van de keuken door tips en advies. Montage was goed te doen. Het resultaat was evenals de verwachtingen, dus zeer tevreden. Het enige minpuntje waardoor het geen 10 punten verdient, is dat tijdens het bestellen van de kraan de verkeerde kraan is besteld en geleverd, maar dit is binnen twee weken netjes opgelost. Kortom: erg blij met de nieuwe keuken en dus zeker een aanrader.
FOTO VAN HULMAN
Foto van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken niet af”
Door Larooij op zondag 30 mei 2021 21 | vestiging Spijkenisse
Slechter kan je het denk ik niet treffen. Wij zijn al 8 maanden aan het wachten tot ze eens me keuken komen afmaken vriezerdeur monteren bovenkasten vervangen af kitten enz. We moeten overal achter aan bellen. Komen afspraken niet na en laten je de hele dag wachten inmiddels al meerdere keren een middag vrij genomen omdat de meneer de keukenmonteur langs zou komen en natuurlijk komt hij weer eens niet opdagen dit is nu al 4 keer gebeurd met elke keer een andere smoes. Wij worden er echt triest van! Jammer maar je wordt totaal niet serieus genomen. Mensen kijk nog even verder voor een mooie keuken, want Keuken Sale Spijkenisse is echt waardeloos!
Reactie of foto toevoegen
“Super enthousiast!”
Door Karin Bikker op donderdag 4 jun 2020 20 | vestiging Hilversum
In de ruime showroom ben ik geholpen door Robert. Hij nam alle tijd en veel opties zijn doorgenomen. Er werd gelijk een 3D tekening gemaakt , zodat je een goede indruk hebt. Na het inmeten alles nog doorgesproken, waarbij nog wat goede veranderingen zijn aangebracht. Keuken is snel en op tijd geleverd. Later bleek nog van een klein beschadiging op een front, dit is door Robert direct opgepakt en wordt kosteloos nageleverd. Qua vriendelijkheid, service, afterservice en geleverde kwaliteit ben ik super tevreden. Ik zal zeker het bedrijf aanraden aan anderen. Het eindresultaat is prachtig geworden.
REACTIE VAN KARIN BIKKER
Heel veel dank voor dit mooie resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Fam Albersen op dinsdag 18 mei 2021 21 | vestiging Leeuwarden
We hebben hier voor een tweede keer een keuken gekocht omdat we de vorige keer ook zeer tevreden waren. Denken mee en zijn erg flexibel. Zeker een aanrader!
FOTO VAN FAM ALBERSEN
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keukenaankoop”
Door Marcel Companjen op donderdag 23 mei 2019 19 | vestiging Nijkerk
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Vanaf het eerste moment werden wij uitstekend geholpen. Het gaat toch om een grote uitgave en dan is vertrouwen in een goede afloop prettig. Dat vertrouwen hadden wij, mede door het gegeven dat wij goed contact hadden met de medewerkers in Nijkerk. Ik kan Keukensale dan ook van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door L. Quodbach op maandag 7 jan 2019 19 | vestiging Heerlen
Complete keuken gekocht, bij eerste binnenkomst al een goed gevoel, deskundig geholpen door eigenaar en medewerkers, compleet geleverd en vakkundig geplaatst, totaal geen problemen gehad, Aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door K. Hendriks op vrijdag 5 aug 2022 22 | vestiging Nijkerk
Wij hebben bij Keukensale in Nijkerk onze keuken gekocht! Een grote achterwand met hoge kasten, en een enorm kookeiland met alle gemakken voorzien. Onze keuken is een echte eyecatcher geworden en het centrum van onze woonkamer.

Tijdens het eerste gesprek werd eigenlijk al duidelijk dat dit mensen zijn die passie hebben voor hun werk. Waarbij meedenken, flexibel zijn, en de tijd voor je nemen geen onderdeel is van 'het zijn van een verkoper' maar gewoon in het bloed zit.
Persoonlijk, professioneel, aandachtig, en doorpakkend zou ik ze benoemen.
Tijdens de werkzaamheden zijn er hier en daar wel wat dingen misgegaan: er zijn producten niet geleverd, beschadigd geleverd, lekkage gehad, of beschadigd geraakt tijdens het werk. Dat kan echter allemaal gebeuren en is voor alle partijen vervelend. Maar hoe je het oplost als bedrijf is wat je oogmerkt en bijzonder maakt.

En de persoonlijke aanpak van Pim, Kees, Evelien, Ezra, andere Ezra en alle monteurs maakt het plaatje compleet.

Pratend met de monteurs hoor je ook gewoon dat zij goed behandelt worden, mooi werk maken, en er écht gewoon zin in hebben. Het getuigd van een passie en gezond en sterk bedrijf als het op elke laag (van ontwerpen, tot begroting, tot planning, tot montage, tot afronding) zo verloopt.

Wij hebben een prachtige keuken, voor een eerlijke prijs, van alle gemakken en deugden voorzijn, en zij hebben een klant voor 't leven. Mochten we ooit verhuizen en een nieuwe keuken nodig hebben in de buurt, dan kloppen we hier aan.
FOTO VAN KEVIN
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door L.K. op woensdag 13 jan 2021 21 | vestiging Deventer
5 jaar geleden onze eerst keuken bij Mark-Jan van Keukensale Deventer gekocht in wit hoogglans. Alles ging verbazingwekkend goed en de keuken beviel uitstekend. Toen we vorig jaar gingen verhuizen en in de basis een prima keuken nog in de woning zat, waren we toch verwend met onze oude keuken waardoor we ervoor hebben gekozen een nieuwe keuken aan te schaffen. Op zich was de weg terug naar Mark-jan niet zo moeilijk aangezien we erg tevreden waren. Dit keer kozen we voor een mat zwarte keuken. Dit keer een paar dingetjes die zeer snel en prima werden verholpen. De service is echt goed! ik beveel Keukensale Deventer zeker aan!
FOTO VAN L.K.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door John Fransen op woensdag 20 feb 2019 19 | vestiging Cruquius
Wij hebben een prachtige keuken gekocht waarbij wij goed geadviseerd zijn door Natasja. Op ons verzoek is de keuken op de kortst mogelijke termijn besteld en vakkundig geplaatst door Hossen en zijn broer. Fijne mensen om mee te werken! Alle toezeggingen zijn waargemaakt. Wij bevelen Keukensale Cruquius aan.
Reactie of foto toevoegen
“Vlot”
Door Ilonka Zinkstok op zondag 18 nov 2018 18 | vestiging Apeldoorn
Nieuwe keuken in U opstelling voor mijn vader gekocht, met rustig en fijn meedenken top keuken in gebruik voor hem, alles in 1x goed geleverd, dat is me voor de eerste keer gebeurd ongelooflijk. Prettige nette plaatsing en montage, fijn vlot en wat nog nodig was had hij bij zich. Kortom een super tevreden en blije paps.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door V.T.M. Benard -van Schaik op maandag 12 mrt 2018 18 | vestiging Nijkerk
Nieuwe keuken gekocht. Prima geholpen en geadviseerd door Eveliene en Pim. De heren die de keuken geplaatst hebben, hebben dit vakkundig gedaan en in overleg met mij. Zeer tevreden.
FOTO VAN V.T.M. BENARD -VAN SCHAIK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Piet en Afra Veen op dinsdag 19 feb 2019 19 | vestiging Den Helder
We hebben een keuken gekocht, waarbij we prima, vakkundig en vriendelijk geadviseerd werden en er alle tijd voor ons werd genomen. Daniëlle is een vakvrouw die haar vak verstaat. Ook tijdens de levertijd werden we steeds hartelijk te woord gestaan, waarbij de koffie steevast klaar stond. De service ging zelfs zover dat zij en haar vriend onze oude keuken kwamen verwijderen en afvoeren! Bij elke verandering in het proces werden wij direct op de hoogte gebracht. Defecte onderdelen werden direct vervangen. Kortom: prima die Keukensale in den Helder!
FOTO VAN PIET EN AFRA VEEN
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon doen”
Door Rosita Balak op vrijdag 17 nov 2017 17
Goede ervaring met Keukensale! Top service, snelle levering en heel klantvriendelijk.
Wordt ook met je meegedacht en goed geadviseerd. Gewoon doen!
Reactie of foto toevoegen
“Supergoed geholpen”
Door Judith Kruit op maandag 28 aug 2023 23 | vestiging Zaandam
Van het eerste contact met Eva in de winkel tot het plaatsen van de keuken, supergoed geholpen. Eva heeft geheel vrijblijvend meegedacht over de indeling, en bij de tweede afspraak de details goed en duidelijk doorgesproken. Daarna liep de planning precies zoals afgesproken en is de keuken super vakkundig geplaatst door de monteur. Alles paste en klopte precies. Helaas is 3 dagen na plaatsing wat schade door een lekkage ontstaan en ook hier is op initiatief van Keukensale een goede oplossing voor gekomen. Echt bijzonder! Ik kan deze winkel echt van harte aanraden!
FOTO VAN JUDITH KRUIT
+ Toon extra foto van Judith Kruit
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Familie de Vries op woensdag 13 sep 2023 23 | vestiging Nijkerk
Wij hebben een complete keuken gekocht, Nico heeft ons fantastisch en eerlijk geadviseerd en onze wensen samen gebracht in een prachtige keuken! De aftersales is ook goed, er zijn een paar kleine beschadigingen dit wordt keurig opgelost en verholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en correct”
Door tom schut op woensdag 13 mrt 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken gekocht bij keukensale apeldoorn netjes en correct geholpen er werd goed meegedacht en een hele nette prijs afgesproken en niets opgedrongen later nog wat aangepast en toen besteld. keuken netjes geleverd op de afgesproken dag. Helaas een dag na plaatsing blijkt er een kleur verschil te zitten tussen achterwand en keukenblad keukensale heeft alles geprobeert om dit op te lossen nieuwe achterwand daarna nieuwe werkblad maar helaas het kleurverschil bleef de discussie of dit door het matriaal kwam dan wel licht inval zal blijven maar omdat het niet mooi was uiteindelijk met een nette korting een achterwand laten plaatsen van alusplash en dat wij bij moesten betalen was terecht omdat dit matriaal duurder is dan de oorspronkelijke achterwand maar nu de keuken af is zijn wij zeer tevreden en kan ik het bedrijf van harte aanbevelen
Reactie of foto toevoegen
“Keurige keuken”
Door Hans van der Heide op vrijdag 30 nov 2018 18 | vestiging Deventer
Wij hadden interesse in een keuken en hebben diverse bedrijven benaderd. Keukensale was een verademing. Wij zijn vriendelijk ontvangen en we kregen professioneel advies. Bovendien bestond er geen "verkoopdruk" en kregen we voldoende bedenktijd. Tussentijdse communicatie verliep prima. Bij de levering waren alle keukenonderdelen aanwezig. De monteur heeft de keuken keurig geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Françoise de Kivet op donderdag 29 apr 2021 21 | vestiging Nijkerk
Eerst hadden we een keuken bij IKEA gezien, daar waren leveringsproblemen, vandaar dat we bij keukensale in Nijkerk zijn gaan kijken of zij op korte termijn een keuken konden leveren. Daar werden we heel vriendelijk zonder enige druk geholpen. De keuken kon zelfs een week eerder geleverd worden. We hebben zelf de keuken geplaatst en zijn daarbij heel goed geholpen. Heel vriendelijk met de vragen die wij hadden. Top service en top team. Zeker aan te raden!
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelen”
Door Monique Rouwet op zondag 16 sep 2018 18
Een complete keuken gekocht. Goed advies van Sjaak Orhan en netjes en vakkundig geplaatst door Arko en Patrick. Ik heb nu een super mooie keuken waar ik lang van kan genieten. Ik kan keukensale capelle zeker aanbevelen. En als je een keuken koopt bij keukensale doe Sjaak dan de groeten van Monique Rouwet
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk”
Door Prins op woensdag 6 feb 2019 19 | vestiging Leeuwarden
We hebben goed rondgekeken in keukenland en de meeste bekende keukenzaken hier in het noorden wel gezien. Een aantal hebben we zelf de kans gegeven om een offerte en ontwerp te laten maken. Uiteindelijk zijn we totaal onverwacht bij keukensale uitgekomen. Personeel is vriendelijk, geen gladde verkoop praatjes. De keuken is fantastisch geworden, vriendelijke mensen, hele goede service. Als je een nieuwe keuken zoekt dan moet je hier zeker naar binnen lopen.

Aanvulling ontvangen 7 februari 2019: De keuken is geleverd en gemonteerd. De oplevering van onze nieuwbouwwoning was op vrijdag in week 50. We wilden dan ook graag dat de keuken in week 51 gemonteerd zou worden. Ondanks het tekort aan monteurs hebben ze de keuken geplaatst in de week die wij wilden. De monteur is door keukensale ingehuurd, het was niet een monteur die standaard in dienst is. Wij zijn echt heel tevreden.
FOTO VAN PRINS
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg meegedacht”
Door van Bentum op zaterdag 13 apr 2019 19 | vestiging Heerlen
Een hele mooie keuken super blij mee John heeft bij ons ook heel erg meegedacht Het is een vt wonen stijl
FOTO VAN VAN BENTUM
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Slothouber op zondag 19 jan 2020 20 | vestiging Hilversum
We hebben met spoed keuken besteld bij vestiging Hilversum, wegens probleem met vestiging Almere... We zijn heel aardig en correct geholpen! Rik heeft aantal punten die wij van de eerste tekening misten gecorrigeerd, en dat was heel fijn! Binnen korte termijn onze keuken was afgeleverd. Na de installatie we hadden probleem met de vaatwasser maar dat was snel opgelost dankzij direct reactie van Rik. Rik en Marinella zijn heel klantgericht en we zijn erg tevreden met hun service.
Reactie of foto toevoegen
“Juiste oplossing”
Door Van IJzendoorn op maandag 27 mrt 2017 17 | vestiging Spijkenisse
Wij hebben na goede hulp en goede oplossingen een hele mooie keuken kunnen kopen. Kwaliteit en service zijn goed, er wordt alles gedaan voor het vinden van een juiste oplossing. Vriendelijkheid en tevredenheid staan zeker hoog binnen deze organisatie.
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit is goed”
Door Eelco Stegeman op dinsdag 17 dec 2019 19 | vestiging Hilversum
We hebben een complete keuken aangeschaft, dus inclusief apparatuur. We zijn tevreden over de vestiging, de prijs/kwaliteit verhouding is goed en de monteur (zzp'er) was super. Hij dacht mee en heeft duidelijk goede ervaring. Ondanks dat een tekening met de juiste mate van detail vanuit de vestiging ontbrak. Wij wisten zelf al goed welke keuken (opstelling en apparatuur) we wilden. Minpunt (misschien daardoor) is dat we wat laat werden gewezen op de verlichting, werd er vrij snel iets voor onmogelijk of niet leverbaar gesteld, wat uiteindelijk allemaal wel mogelijk en leverbaar bleek. Kortom, wees alert. Blijft staan dat we tevreden zijn over de service. De kwaliteit is goed, ze belden netjes om te horen of alles naar wens was geplaatst. Prettige open communicatie. Verbeterpunt is wat ons betreft de betaling, die compleet moet zijn voldaan, dus nog vóór de levering (en plaatsing) van de keuken. Dat voelt wat onvriendelijk.
FOTO VAN EELCO STEGEMAN
Net geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Genieten ervan”
Door Fam. Schotborg op zondag 30 jun 2019 19 | vestiging Barendrecht
We zijn blij met onze nieuwe keuken gekocht bij keukensale in Barendrecht.We zijn goed geholpen en ook een goede service informatie advies en begeleiding gehad. De monteur heeft ook goed werk geleverd. We zijn zeer tevreden en genieten iedere dag van onze keuken. Jordy bedankt voor alles. Met vriendelijke groet, Fam. Schotborg
Reactie of foto toevoegen
“Groot applaus”
Door Gerry Van tent op dinsdag 21 apr 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Ik heb een prachtige keuken gekocht waarvoor ik een heel goed advies kreeg, ze weten meteen wat je mooi vindt, top Dus een hele goede verkoper. Over Michel Jansen die onze keuken plaatste hebben we niets anders dan lof. Wat een vakman en zo precies en hij is ook nog eens erg vriendelijk. Dus Keukensale een groot applaus voor de vestiging in Apeldoorn
FOTO VAN GERRY VAN TENT
Hoekkeuken
REACTIE VAN GERRY VAN TENT
Zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden over het geheel”
Door Stephanie Jager op donderdag 9 dec 2021 21 | vestiging Deventer
Op aanraden van onze buren zijn wij ook bij Keukensale Deventer wezen kijken. Mark-Jan heeft ons goed geholpen en al snel was onze droomkeuken getekend. Wij hadden het geluk dat de keuken binnen 6 weken geleverd kon worden. Op 4 oktober is onze keuken geplaatst en alles was tot in de puntjes geregeld. Wij zijn super tevreden over het geheel. Nooit gedacht zo snel een keuken te kopen met de juiste prijs en kwaliteit. Wij hadden totaal geen behoefte om bij andere concurrenten aan te kloppen. Daarnaast ook complimenten voor Sharona en Marco die ons goed te woord hebben gestaan. Wij raden Keukensale Deventer zeker aan!
FOTO VAN STEPHANIE JAGER
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Greetje Huizen op donderdag 3 sep 2020 20 | vestiging Leeuwarden
Voor een redelijke prijs een kwalitatief hele goede en mooie keuken gekocht. Er wordt actief met je mee gedacht over hoe je nieuwe keuken er uit kan komen te zien. De service is echt uitzonderlijk goed. Een aanrader wanneer je niet de hoofdprijs wilt betalen voor goede service en kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken op zich prima maar toch veel ergernis”
Door M.G. op woensdag 31 mei 2017 17 | vestiging Den Bosch
Komplete keuken gekocht. Keuken op zich niks mis mee maar maar alles erom heen een grote ergenis. Echt een rommeltje. Niet terugbellen, verkeerde informatie etc. De Duitse inbouw apparatuur is echt waardeloos
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Ronald Wreesmann op zaterdag 20 jul 2019 19 | vestiging Schagen
Zeer fijn en deskundig geholpen door adviseur Martin Hoeksema. Geduldig en adviserend bij twijfel. Niet opdringerig.
FOTO VAN RONALD WREESMANN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Jenny lukassen op zondag 2 dec 2018 18 | vestiging Heerlen
Wij hebben even keuken gekocht. Mede door de goede begeleiding bij de aankoop door verkoper John hebben Wij keukensale als zeer prettig ervaren.

Aanvulling ontvangen 14 april 2019: Inmiddels heeft de plaatsing van de keuken plaats gevonden . Afgelopen maandag en dinsdag. De levering was de vrijdag 5 april. Alles is perfect verlopen. Wij willen dit dan ook met super! beoordelen.
Reactie of foto toevoegen
“Veel klachten”
Door P. ter Hoeven op zaterdag 9 dec 2017 17 | vestiging Hilversum
Half augustus hier een keuken en sanitair voor het toilet gekocht. Tot zover ging het goed, daarna begon het gedoe. Miscommunicatie, zelf over al achter aan zitten, niet terug gebeld worden, afspraken niet nakomen, slechte nazorg na plaatsing van de keuken. Monteur die alleen kwam waardoor wij "moesten" helpen met plaatsen van aanrechtblad en om 23:00 uur naar huis ging nadat hij om 08:00 voor de deur stond. Zojuist dan ook een brief van zes kantjes verstuurd naar Hilversum en de organisatie. Ik zal jullie de brief besparen maar hieronder alleen onze klachten weergeven.
Klachten:
1. Miscommunicatie, niet terugbellen, niet houden aan afspraken, slechte nazorg na montage van de keuken.
2. De volledige aansluiting voor de quooker moet nu gedaan worden door een door ons ingehuurde aannemer, wat ons de nodige extra kosten op gaat leveren. Doordat wij vrijdagavond 8 december pas te horen kregen dat er zaterdag 9 december geen monteur zou kunnen komen, kunnen we nu hopelijk op zijn vroegst maandag gebruik maken van water in de keuken. De factuur die wij hiervoor moeten betalen volgt later
3. De bodemplaat voor het aanrechtkastje ontbreekt.
4. De composiet vensterbank ontbreekt. Deze is nu wel besteld maar we hebben geen bevestiging ontvangen dat de passtrook is besteld, terwijl de monteur dit heeft opgemeten en aan u door zou geven.
5. De deur van de koelkast hangt te laag waardoor deze niet goed sluit waardoor er regelmatig een plasje water op de plank in de koelkast ligt.
6. De losse unit staat te hoog zodat deze niet goed aansluit op de nog te leggen vloer. Ook het pas stuk aan de onderkant van de zijpanelen kan dit niet opvangen. De monteur was op de hoogte van het feit dat de vloer nog gelegd moest worden en heeft zelfs een stuk van de vloer in handen gehad om de hoogte te kunnen
bepalen.
7. Vandaag bij het aansluiten van de spotjes in de koof en de planken sloeg de stop door en zijn alle spotjes verbrand. Waarom, omdat de bedrading van de spotjes die 12volt zijn, zijn aangesloten op bedrading van 230volt zonder gebruik te maken van een transformator. De monteur heeft hier bij de montage niet naar gevraagd, heeft niet aangegeven dat er een transformator nodig zou zijn maar heeft gewoon de spotjes aangesloten. Er staat nergens op het leiding schema aangegeven dat er een transformator aangelegd zou moeten worden door de klant. De spotjes zijn gewoon door de monteur geplaatst zonder navraag te doen of aan te geven dat dit niet mogelijk zou zijn. Vandaag is door de aannemer een lamp met 230volt aansluiting aangesloten op de bedrading om aan te tonen dat de lampen t.b.v. de wandlampen ook kapot zijn. De lamp werkt na aansluiting op de bedrading naar behoren.
8. De monteur heeft voor het plaatsen van de wandplanken op een aantal plaatsen streepjes gezet op de net geschilderde muur.
9. De muur is op verschillende plaatsen beschadigd door het plaatsen van het aanrechtblad.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed bevallen”
Door Natallia en Gerard Bot op zondag 13 sep 2020 20 | vestiging Hoorn NH
Van begin tot einde ontzettend goed geholpen, niet alleen bij de verkoop van de keuken maar ook met advies bij het samenstellen van de keuken en de indeling. Het inmeten van de keuken ging erg professioneel en ook hier kregen wij goede tips die wij meenamen bij de definitieve bestelling van de keuken. Het plaatsen van de keuken ging mede door de ZEER kundige en welwillende monteur zeer goed. Helaas door corona waren er een een paar apparaten niet en ook dit werd gezien de situatie binnen aanvaardbare termijn opgelost. Het contact met de winkel ging goed en men hield zich goed aan gemaakte afspraken. Wij adviseren mensen zeker om hier een keuken te kopen, wij waren ook op de reviews afgegaan en dit is zeer goed bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keukenaankoop”
Door Marie loman op maandag 9 nov 2020 20 | vestiging Deventer
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht, en zijn super geholpen door Mark Jan. De installatie verliep ook prima Henk heeft top werk geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Trijntje van der Galien Jellema op vrijdag 8 mrt 2019 19 | vestiging Leeuwarden
We hebben een keuken gekocht. Waren in onze keuze eerst snel geweest. Maar gelukkig konden we zonder problemen aanpassingen doen. Er waren diverse voorbeelden van opstellingen apparatuur etc in de showroom aanwezig waardoor we een weloverwogen keuze konden maken. De bezorgdatum van levering (wij hebben keuken zelf geplaatst) leek even mis te gaan. Een telefoontje en ook dat werd keurig geregeld. Toen een handgreep tijdens plaatsen kapot ging, kregen we zonder extra kosten een nieuw handgreep. Al met al heeft Raynoldo ons goed geholpen en zijn wij superblij met het resultaat. Hij gaf ons advies over voor en nadelen van onze ideeën. Ook de collega die de keuken afleverde deed dit op een prettige manier waar de tijd werd genomen om alles te controleren.
FOTO VAN TRIJNTJE VAN DER GALIEN JELLEMA
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Jiska van Berloo op maandag 29 mei 2023 23 | vestiging Cruquius
Onze droomkeuken binnen een heel redelijk budget. Wij gingen voor een Scandinavische look en samen de kleine ruimte zo ingedeeld dat er en meer opbergruimte is en het toch ruimtelijker oogt. Nog elke dag genieten we ervan. Het is echt een upgrade van onze woonruimte! Het contact met de eigenaren was heel prettig en laagdrempelig. Gewoon een hele goede review waard! Wil je zeker zijn van een mooie keuken, ga dan naar deze mensen!
FOTO VAN JISKA VAN BERLOO
+ Toon extra foto van Jiska van Berloo
+ Toon extra foto van Jiska van Berloo
Reactie of foto toevoegen
“Eerste keuken”
Door Shiffai Karamat Ali op zondag 25 nov 2018 18 | vestiging Hoorn NH
Mijn eerste keuken, een grote stap. Vanaf het eerste moment een heel goed gevoel bij het personeel van Keukensale Hoorn. Geen druk, heel veel aandacht en een warm gevoel. Heel erg meedenkend om tot het beste ontwerp te komen, waarin alle benodigde apparaten voorkomen en ook nog eens passend in het budget. Super flexibel, want het ontwerp moest een paar keer aangepast worden, dit was geen enkel probleem. De nazorg is ook top. Monteurs zeer vriendelijk en eerlijk. Keukensale Hoorn is een échte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“In 1 keer goed”
Door Louis Andeweg op maandag 5 aug 2019 19 | vestiging Barendrecht
Wij hebben hier een keuken gekocht en ook mijn zwager. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en de kwaliteit van de keuken. Zeer goede prijs en kwaliteit en service. De keuken was zo goed als in 1 keer goed. Kleine dingen die wij iets anders wilden hebben werden gratis opgelost. Aardige verkopers die met je meedenken. Ook met de prijs denken ze mee. Super verkopers die niet op je portemonnee uit zijn, maar op een tevreden klant. Wij hebben bij diverse andere keuken bedrijven wezen kijken, maar moesten daar meer betalen voor dezelfde keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door M. Koopman op maandag 8 apr 2019 19 | vestiging Amsterdam Villa Arena
We waren opzoek naar een keuken voor onze nieuwe woning en zijn na een aantal bezoeken bij concurrenten niet geslaagd. Toen we de hoop bijna hadden opgegeven kwamen we Robbert tegen bij Keukensale, hij begreep precies wat we wilden en kwam ook met de juiste aanbieding voor ons! Ook in de weken na bestellen en voor plaatsing hield hij ons goed op de hoogte en belde tijdens en na de plaatsing of alles goed ging. Perfect geholpen en zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Samantha op vrijdag 10 apr 2020 20 | vestiging Cruquius
Vanaf het eerste moment goed en vriendelijk geholpen. Medewerkers nemen alle tijd voor je en denken echt mee. Konden geregeld staaltjes meenemen om kleuren naast bijvoorbeeld de vloer te leggen. Werden niet gepusht om een beslissing te maken.
Planning van plaatsen en levering ook helemaal goed gegaan. Kwaliteit van apparatuur en kasten/werkblad zeer goed. Kortom: zeer tevreden en aanrader.
FOTO VAN SAMANTHA
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Ad van der Stadt op donderdag 28 apr 2022 22 | vestiging Deventer
Bij het kopen van een geheel nieuwe keuken, is niet alleen de keuze van het materiaal en de apparatuur van belang. Je wilt naast de overtuiging van een acceptabele prijs-kwaliteit verhouding, dat je als klant ook nog wordt gewaardeerd als je de overeenkomst hebt ondertekend. Mark-Jan Okhuijzen en z'n team verstaan als professionals hun vak; al hun communicatie en inzet is er op gericht om je als klant tevreden te stellen. En dat was bij ons als kritische klant geen gemakkelijke opgave! We kijken terug op een zeer geslaagde keukenoperatie en zijn heel tevreden met het eindresultaat! We bevelen Keukensale Deventer met eigenaar Mark-Jan als topper, van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door S.Bruining op donderdag 3 jun 2021 21 | vestiging Leeuwarden
Hebben een grafiet zwarte kekenen gekocht bij Keukenssle Leeuwarden. Zijn zeer goed geholpen. Doen niet moeilijk als we de apparaten ergens anders kochten. Aanrader dit keukenbedrijf.
FOTO VAN S.BRUINING
+ Toon extra foto van S.Bruining
Reactie of foto toevoegen
“Super goed”
Door Daan op donderdag 3 jan 2019 19 | vestiging Cruquius
Complete keuken! Bevalt super goed! Fantastische service!

Aanvulling ontvangen 3 januari 2019: De keuken is bezorgd en hebben we zelf geplaatst. Is goed bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Renaldo op zondag 21 jun 2020 20 | vestiging Barendrecht
Afgelopen april ben ik, op aanraden van kennissen, voor het eerst bij Keukensale Barendrecht binnengestapt. Dit zou mijn eerste keuken worden. Vanaf het eerste moment zijn we zeer goed geholpen door Jordy van Keukensale Barendrecht. Hij nam de tijd voor ons, dacht mee en hield rekening met mijn wensen en budget. Daarnaast werd er direct een scherpe prijs aangeboden, geen gekke taferelen zoals 'nu tekenen, en dan krijg je 30% korting'. Geen onzin, maar een eerlijke en gerechtvaardigde prijs zonder addertjes onder het gras. Na een prachtige keuken besteld te hebben werd er snel contact opgenomen om in te meten. Ook dit werd gedaan door een zeer vriendelijk persoon, die mij nog wat tips gaf omtrent het klaarmaken van de leidingen etc. Netjes op tijd, zoals afgesproken, werd de keuken zeer professioneel bezorgd door hun bezorg partner. Direct daarna volgde de montage, wederom door een zeer vriendelijk, maar vooral zeer kundig persoon. Er waren wat complicaties, dat lag aan mij, maar de monteur dacht mee en heeft alles zeer netjes op kunnen lossen. Al met al ben ik enorm tevreden, van aankoop tot montage. De communicatie gedurende het gehele proces was duidelijk en snel. Via deze weg wil ik Jordy dan ook nogmaals bedanken voor een prachtige keuken en alle goede service! Ik kan Keukensale Barendrecht aan iedereen aanbevelen! Of je nu een starter bent, of voor je droom keuken gaat, ik weet zeker dat de mensen van Keukensale Barendrecht je kunnen helpen!
Reactie of foto toevoegen
“Alles super gedaan”
Door Mirelle op dinsdag 10 sep 2019 19 | vestiging Barendrecht
Wij hebben voor ons nieuwbouwhuis een keuken gekocht bij Jordy Polderdijk, Keukensale Barendrecht. Van A tot Z zijn we heel fijn geholpen en keuken is super geplaatst. We zijn er erg blij mee en kunnen het iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Remco en Linda op donderdag 9 dec 2021 21 | vestiging Deventer
Erg tevreden van begin tot eind. In de lockdown een keuken gekocht. Erg fijn dat Marc-Jan bij ons aan huis kwam. Zo konden wij precies aangeven hoe onze nieuwe keuken eruit moest gaan zien. Het voordeel was ook wel dat wij precies wisten wat wij wilden qua kleur en style. Hierdoor kon Marc-Jan de verschillende materialen mee nemen en van daaruit konden wij weer verder kiezen. Bij elke plaatsing van een keuken gaat er wel wat mis. Keukensale heeft ons daarin zeker niet in de kou laten staan!! Wij werden steeds op de hoogte gebracht en alles is uiteindelijk netjes afgehandeld. Zelfs een diner bon gekregen nadien! Qua prijs en kwaliteit zijn wij ook zeer tevreden!
FOTO VAN LINDA
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de keuken”
Door Martine van der Toorn op zondag 26 jan 2020 20 | vestiging Barendrecht
In november 2019 hebben wij een nieuwe (matzwarte) keuken uitgezocht bij Keukensale Barendrecht. Afgelopen week is deze geplaatst en hij is prachtig geworden. Precies zoals we hoopten en meer. We zijn diverse malen naar de winkel geweest om te kijken wat de mogelijkheden waren en niets was onmogelijk. Daar onze keuken vrij klein is en we alle ruimte die er was wilden benutten zijn we vooral heel blij met de extra hoge bovenkasten, de vloerlades (in de plint) en mijn apothekerskast. Kortom een superkeuken en ook nog eens heel mooi ook.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Marina Fransen en Jilis de Jager op vrijdag 3 mrt 2017 17
Ontzettend tevreden over de manier waarop wij geholpen zijn bij het samenstellen van onze keuken. Er werd steeds weer alle tijd genomen om mij van dienst te zijn bij vragen, er is extra gemeten vanwege een schuine wand. De keuken is op tijd en helemaal compleet afgeleverd, de dag daarna is deze naar volle tevredenheid geplaatst. Vanwege de schuine zijde moest de afvoer van de afzuigkap aangepast worden, het was even spannend of het zou gaan lukken maar ook dat is keurig gedaan. Niets dan lof voor dit team!
Reactie of foto toevoegen
“Denken goed mee”
Door Duncan Keuning op donderdag 24 jan 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Ik heb onlangs een keuken gekocht bij Keukensale. Door de korte planning moest alles wat sneller dan normaal. Dit was echter geen enkel probleem. De verkoper en installateur denken goed mee wanneer er op de installatiedatum dingen mislopen.
FOTO VAN DUNCAN KEUNING
Net gemonteerde keuken
REACTIE VAN DUNCAN KEUNING
Reynaldo, bedankt voor het goede meedenken en het geweldige advies!
Wensley, bedankt voor het plaatsen van de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Content”
Door Nannenberg op zaterdag 20 jun 2020 20 | vestiging Groningen
Onze ervaring met keukensale is positief. We zijn goed geadviseerd om een keuken te vinden die voldeed aan onze wensen en binnen ons budget. Ruime keus en vriendelijk personeel. De keuken is inmiddels geleverd en geïnstalleerd en we zijn meer dan tevreden. Mooie keuken voor een goede prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Hennie op zondag 20 feb 2022 22 | vestiging Cruquius
Mijn keuken gekocht bij Keukensale Cruquius. Bij het uitzoeken werd ik al fantastisch geholpen door een medewerker die de tijd en het geduld opbracht om mij van een goed advies te voorzien. Het plaatsen heb ik ook door hen laten uitvoeren en wat een geweldige monteurs. Beleefd, geduldig, positief en oplossingsgericht.... Fantastisch! Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over onze nieuwe hoekkeuken”
Door Erna en Dick op dinsdag 16 mei 2023 23 | vestiging Nijkerk
Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken van Keukensale Nijkerk. We werden erg goed geholpen door Nico. Hij luisterde naar onze wensen en gaf passende suggesties. Alles ging volgens afspraak, van inmeten tot levering en montage. Een aanrader om je keuken hier te kopen. Bedankt Nico, Pim en Evelien! Wij genieten elke dag enorm van de mooie keuken mede dankzij de fantastische service en goede monteurs.
FOTO VAN ERNA EN DICK
+ Toon extra foto van Erna en Dick
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Jan van Huijgevoort op maandag 17 dec 2018 18 | vestiging Barendrecht
Wij hebben een keuken gekocht bij Keukensale Barendrecht. Super goed geholpen. Niet dat opdringerige als bij sommige concullega's. Binnen 2 uur was de koop een feit. In vervolg afspraak, na het inmeten, de puntjes op i gezet. Ook de monteur verstaat zijn vak. Top bedrijf, met vakbekwame medewerkers, en super service.
FOTO VAN JAN VAN HUIJGEVOORT
Reactie of foto toevoegen
“Enorm blij”
Door Bianca Bokasba-wilbrink op zaterdag 9 mrt 2019 19 | vestiging Alphen aan den Rijn
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij keukensale Alphen aan de Rijn. Verkoopster Maaike heeft ons enorm goed geholpen, advies gegeven. Zelfs bij twijfel mijner zijds ging ze opnieuw aan de slag met een 3d tekening om de keuken helemaal naar ons zin te maken. De keuken is keurig op tijd geleverd. We zijn er enorm blij en tevreden mee. Maaike, top verkoopster
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 171
Vestigingen Keukensale
aAlmere (4 ervaringen), Markerkant 1030, 1316 AD Almere, tel 036 - 737 01 27
bAlphen aan den Rijn (6 ervaringen), Hoorn 67, 2404 HG Alphen aan de Rijn, tel 0172 - 76 91 24
cAmersfoort (4 ervaringen), Nijverheidsweg-noord 55c, 3812 PK Amersfoort, tel 033 - 466 91 68
dAmsterdam Villa Arena (4 ervaringen), Arena Boulevard 24, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 737 33 02
eAmsterdam Westpoort (9 ervaringen), Sierenborch 8-L, 1043 BA Amsterdam, tel 020 - 737 21 78
fApeldoorn (11 ervaringen), De Voorwaarts 45, 7321 MA Apeldoorn, tel 055 - 207 07 20
gBarendrecht (40 ervaringen), Van ’t Hoffstraat 40, 2991 XP Barendrecht, tel 010 - 226 60 66
hBreda (1 ervaring), Kruisvoort 48, 4814 RZ Breda, tel 076 - 737 02 34
iCapelle aan den IJssel , Lylantse Baan 14, 2908 LG Capelle aan den IJssel, tel 010 - 458 26 77
jCruquius (16 ervaringen), Spaarneweg 63, 2142 EP Cruquius, tel 023 - 583 58 95
kDelft , Schieweg 93, B 2627 AT Delft, tel 015 - 364 95 41
lDen Bosch (3 ervaringen), Goudsmidstraat 23, 5232 BN ’s-Hertogenbosch, tel 073 - 690 93 90
mDen Helder (12 ervaringen), Energieweg 11, 1785 AD Den Helder, tel 0223 - 76 90 49
nDeventer (31 ervaringen), Essenstraat 6B, 7418 BM Deventer, tel 0570 - 60 87 41
oGronau Westfalen , Siemenstrasse 2, 48599 Gronau Duitsland, tel 0049 - 2562 998 85 11
pGroningen (4 ervaringen), Hoendiep 97G, 9718 TE Groningen, tel 050 - 553 60 00
qHeerhugowaard (7 ervaringen), J.J.P. Oudweg 17, 1703 DE Heerhugowaard, tel 072 - 737 03 33
rHeerlen (16 ervaringen), In de Cramer 78C, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 208 08 00
sHilversum (16 ervaringen), Nieuwe Havenweg 39, 1216 BK Hilversum, tel 035 - 737 06 37
tHoogeveen (1 ervaring), Van Limburg Stirumstraat 3, 7901 AM Hoogeveen, tel 0528 - 27 41 00
uHoorn NH (37 ervaringen), Dr. C.J.K. van Aalstweg 6A, 1625 NV Hoorn, tel 0229 - 76 91 25
vKatwijk ZH (3 ervaringen), Ambachtsweg 7, 2222 AH Katwijk, tel 071 - 737 00 78
wLeeuwarden (32 ervaringen), Zwettestraat 10, 8912 AH Leeuwarden, tel 058 - 213 13 37
xLeiderdorp (2 ervaringen), Meubelplein 5, 2353 EX Leiderdorp, tel 071 - 532 76 77
yNijkerk (39 ervaringen), Boekdrukker 9A, 3861 SE Nijkerk, tel 033 - 246 67 44
zNijmegen (4 ervaringen), Wijchenseweg 180, 6538 SX Nijmegen, tel 085 - 303 48 68
a1Roosendaal (2 ervaringen), Oostplein 11, 4706 NL Roosendaal, tel 0165 - 20 10 90
b1Rotterdam , Watermanweg 221, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 737 00 15
c1Schagen (8 ervaringen), Wittepaal 241A, 1742 LB Schagen, tel 0223 - 76 90 15
d1Son (1 ervaring), Ekkersrijt 4030A, 5692 DA Son en Breugel, tel 0499 - 32 52 55
e1Spijkenisse (6 ervaringen), Iepenlaan 19, 3203 XV Spijkenisse, tel 0181 - 76 91 17
f1Zaandam (3 ervaringen), Stormhoek 16, 1506 SW Zaandam, tel 075 - 737 02 01
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.