Feedback
8,4

Keukensale

Score uit 214 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
31 vestigingen (heel nederland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukensale
Duitse topkwaliteit, gegarandeerd voor de laagste prijs. Helder en transparant; direct de beste prijs. Deskundig advies. Persoonlijk contact, de eigenaar staat zelf ook in de winkel. Minimaal 10 jaar ervaring aanwezig in elke winkel. Mooi verzorgde showrooms. Gratis 3D ontwerp. Direct geleverd vanuit onze fabriek in Duitsland. Vakkundige montage door geselecteerde montagebedrijven in uw regio.
Alternatieven voor Keukensale
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Kex Keuken Expert Volendam
   
(Volendam Noord-Holland) score 9,8 uit 53 ervaringen
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,8 uit 58 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,8 uit 362 ervaringen
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,8 uit 147 ervaringen
• Ardi Keukens en Sanitair
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,7 uit 352 ervaringen
• Keur Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,7 uit 331 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 579 ervaringen
• DB Keukens
   
(6 vestigingen) score 9,7 uit 2193 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 214 ervaringen over Keukensale. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren146 ervaringen
4 sterren40 ervaringen
3 sterren3 ervaringen
2 sterren7 ervaringen
1 ster17 ervaringen

Per vestiging:
“Vlotte service”
Door Martin Teelen op zondag 13 okt 2019 '19 | vestiging Deventer
We hebben 3 keukenbedrijven bezocht en bij twee hebben we offerte gevraagd. Tijdens de onderhandelingen hebben we bij Keukensale meedenkende positieve adviezen gekregen,duidelijke garanties met een scherpe prijs!! Na de levering heeft Henk onze keuken in 2 dagen naar wens geïnstalleerd. Mijn complimenten voor zijn vakmanschap en nette werkwijze wil ik hierbij toch even vermelden. Samen met Keukensale vormen zij een goed team! Een beschadiging die ik niet had gezien maar Henk wel,werd snel en goed door Mark van Keukensale opgepakt en verholpen. Wij zijn blij met deze vlotte en goede service. Hartelijk dank voor deze prettige vertrouwelijke samenwerking!!
FOTO VAN MARTIN TEELEN
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Adequaat gegaan”
Door E.Khatami op zaterdag 12 okt 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
Prachtige keuken gekocht. Montage ging niet heel erg soepel, maar keukensale heeft tot de laatste moment alles adequaat geregeld.
FOTO VAN E.KHATAMI
Keuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Munk op donderdag 10 okt 2019 '19 | vestiging Cruquius
Super blij met onze mooie keuken! Geweldige service, zeer klantvriendelijk! Wij raden iedereen Keukensale Cruquius aan!
FOTO VAN MUNK
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam. Bal op zondag 22 sep 2019 '19 | vestiging Barendrecht
We zijn uitstekend geholpen bij Keukensale in Barendrecht. We zochten een heel concept met extra kasten en een grote eettafel. We hebben een groot gezin met aanhang, dus ook veel opberg- en zitruimte nodig. Er werd meegedacht en gezamenlijk een heel ontwerp gemaakt voor de keuken en extra kasten en tafels ontworpen. De plaatsing gebeurde zeer professioneel. Kleine problemen na oplevering werden zeer vriendelijk en professioneel verholpen. Het eindresultaat is super en de kwaliteit naar verwachting. We zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring met keukensale...”
Door Joris en nadine op maandag 16 sep 2019 '19 | vestiging Barendrecht
Goede ervaring met keukensale barendrecht. Goed geholpen, fijne tips, snel een kostenplaatje. Kortom wij zijn zeer tevreden. levering prins op tijd. Alles was compleet en we hebben de keuken zelf prima kunnen plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Hans molenaar op zondag 15 sep 2019 '19 | vestiging Hoorn NH
Prachtige keuken, zooo blij mee, apetrots.goede service, goed advies.
FOTO VAN HANS MOLENAAR
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Behrens op vrijdag 13 sep 2019 '19 | vestiging Schagen
Wij hebben hier een prachtige keuken gekocht. De verkoopster dacht met ons mee, nam de tijd en was zeer vriendelijk. Ook over de prijs was zij eerlijk en samen zijn we een mooie prijs overeengekomen. Ook werd de keuken geplaatst in 1.5 dag. Kortom wij zijn zeer tevreden en raden iedereen dan ook aan om bij keukensale schagen een prachtige keuken te kopen.
FOTO VAN FAM. BEHRENS
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles super gedaan”
Door Mirelle op dinsdag 10 sep 2019 '19 | vestiging Barendrecht
Wij hebben voor ons nieuwbouwhuis een keuken gekocht bij Jordy Polderdijk, Keukensale Barendrecht. Van A tot Z zijn we heel fijn geholpen en keuken is super geplaatst. We zijn er erg blij mee en kunnen het iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Afrader”
Door Ernest Martens op dinsdag 3 sep 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een keuken besteld, en daarna is geen afspraak nagekomen. Eerst werd de keuken 4 weken later geinstalleerd dan was afgesproken, en daarna moesten we niet 2 maar 6 weken wachten op het blad. Kortom zeer slecht, wij raden iedereen aan om hier geen keuken te kopen tenzij je graag voorgelogen wordt
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Jeroen Knukkel op dinsdag 3 sep 2019 '19 | vestiging Hoorn NH
Wij hebben onlangs een nieuwe keuken gekocht. Eerst een vrijblijvend bezoek gebracht en gekeken of onze ideeën aanwezig waren. Na een tweede bezoek (na het maken van een afspraak) prima geholpen en er werd meegedacht om onze wensen uit te kunnen voeren.

Aanvulling ontvangen 5 september 2019: De keuken is inmiddels geplaatst en dat is naar wens uitgevoerd. Prima service, netjes gewerkt en ook het "nawerk" is prima gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Erno op maandag 2 sep 2019 '19 | vestiging Nijkerk
Wij hebben een completer keuken gekocht bij Keukensale Nijkerk. Wij enorm goed en vriendelijk geholpen. Het personeel is netjes, flexibel en vriendelijk. Het intekenen, de plaatsing en de nazorg waren werkelijk geweldig. Dit gaf ons een extra fijn gevoel. En de keuken! Prachtig geworden, mede mogeljjk gemaakt door het meedenken van Pim en Evelien. Ik kan deze vestiging 100% aanraden!
FOTO VAN ERNO
Geinstallleerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Ging soepel”
Door Mattijs van der Laan op maandag 19 aug 2019 '19 | vestiging Hilversum
Wij hebben een keuken gekocht, wij zijn tijdens dit proces uitstekend begeleid in het vormgeven van onze keuken. Ook de levering en het plaatsen van de keuken ging soepel en volgens afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“In 1 keer goed”
Door Louis Andeweg op maandag 5 aug 2019 '19 | vestiging Barendrecht
Wij hebben hier een keuken gekocht en ook mijn zwager. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en de kwaliteit van de keuken. Zeer goede prijs en kwaliteit en service. De keuken was zo goed als in 1 keer goed. Kleine dingen die wij iets anders wilden hebben werden gratis opgelost. Aardige verkopers die met je meedenken. Ook met de prijs denken ze mee. Super verkopers die niet op je portemonnee uit zijn, maar op een tevreden klant. Wij hebben bij diverse andere keuken bedrijven wezen kijken, maar moesten daar meer betalen voor dezelfde keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Rob Zijtveld op vrijdag 2 aug 2019 '19 | vestiging Hilversum
Wat wij kochten is een glanzend witte keuken met zwart blad en -afzuigkap in een U-opstelling. Keuken uitgezocht met verkoper Rik Woltersom. Gaf goed en duidelijk advies dat werd afgestemd op onze wensen. Wij hadden tussentijds nog wat wensen cq aanpassingen hetgeen in het geheel geen probleem was. Rik is zelfs bij de montage nog komen kijken of alles naar wens was. Zijn super tevreden over Keukensale Hilversum en super blij met onze mooie keuken!!! Kan dit bedrijf zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig geholpen”
Door L Roos op woensdag 31 jul 2019 '19 | vestiging Barendrecht
Prima deskundig geholpen bij Keukensale te Barendrecht. Bij verkoper Arne van Hees hadden we direct een vertrouwd gevoel, onder het genot van een kop koffie luisterde Arne naar onze wensen en hielp ons met het ontwerpen van onze keuken, dankzij zijn deskundigheid is de keuken nog mooier geworden dan we hadden durven dromen. Bij Keukensale krijg je dus een compleet pakket, tijd en aandacht voor de klant, meedenken, 3d tekening en een zeer scherpe prijs met goede service en kwaliteit.
FOTO VAN L ROOS
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Gerard Slob op maandag 29 jul 2019 '19 | vestiging Barendrecht
Wij hebben een hoekkeuken gekocht bij Keukensale Barendrecht. De benadering, hulp en het advies vanuit de vestiging is top geweest. Door de adviseur werd goed geluisterd en werden onze wensen omgezet tot een schitterende keuken. Daarnaast ging de installatie ook voortreffelijk. Al met al een hele goede ervaring met Keukensale Barendrecht. Zeker een aanrader!
FOTO VAN GERARD SLOB
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Herman en Irma op zondag 28 jul 2019 '19 | vestiging Schagen
We hebben een compleet nieuwe keuken aangekocht, we zijn dan ook zeer tevreden. De medewerkers zijn vakkundug en denken met je mee. Voor al je problemen zorgen zij voor een gepaste oplossing. De keuken die geplaatst is door de keukenmontage Boelsums is gewoon mooi en zeer vakkundig. In een woord GEWELDIG.
FOTO VAN HERMAN EN IRMA
REACTIE VAN HERMAN CHRISTOFFELS
Keuken is nu officieel helemaal klaar en is super mooi geworden. Foto's spreken voor zich.
+ Toon extra foto van Herman Christoffels
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Klaas van Dijk op dinsdag 23 jul 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
Een keuken, Cortona 317, op 2e Paasdag. Onze ervaring met dit bedrijf is zeer goed, de wijze waarop de verkoper, in deze Reynaldo van der Steeg met ons om is gegaan verdient alle lof. Hij luisterde zeer goed naar onze wensen en gaf waar nodig zinvolle tips en aanvullingen. Zeker een aanrader. Ik vind dat in dit geval de keukenmonteur (uit Almere) genoemd mag worden, prima en zeer handig en kundig
REACTIE VAN KLAAS VAN DIJK
zie foto
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Vaatstra op zaterdag 20 jul 2019 '19 | vestiging Schagen
Een keuken in U opstelling van een TOP kwaliteit! Veel oog voor detail en een vakkundige installatie. Verkopers denken met je mee en adviseren goed over het gebruiksgemak van de keuken. De keuken klopt gewoon! Dat hebben we wel eens anders gehad met keukens van neerlands grootste. Dikke 10
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Ronald Wreesmann op zaterdag 20 jul 2019 '19 | vestiging Schagen
Zeer fijn en deskundig geholpen door adviseur Martin Hoeksema. Geduldig en adviserend bij twijfel. Niet opdringerig.
FOTO VAN RONALD WREESMANN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Van Den Brink op donderdag 18 jul 2019 '19 | vestiging Hoorn NH
Wij lieten ons eerst informeren voor een nieuwe keuken. De medewerker vroeg naar onze wensen. Deze heeft hij perfect toegepast in de tekening. Uiteindelijk de beslissing genomen om de keuken te kopen. Deze is onder tussen geplaatst en ook dat is perfect gedaan. Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Correct gegaan”
Door L.J. Boot op maandag 15 jul 2019 '19 | vestiging Nijkerk
Nieuwe keuken gekocht en prima geadviseerd in de showroom. Zeer vriendelijk en deskundig. Levertijd snel zoals gevraagd en correct op juiste datum afgeleverd. Ook een compliment aan de keuken-monteur. Zeer deskundig en alles correct geplaatst. Kortom zeer tevreden over de keuken en Keukensale als leverancier.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Bennie Trinks op vrijdag 12 jul 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
Van de eerste indruk tot het plaatsen van de keuken zijn wij erg tevreden. De kwaliteit van de keuken is prima net zoals de inmeetservice en de aftersales. Alle afspraken zijn nagekomen en 't contact is altijd netjes vakkundig en snel. Het is een aanrader om hier een keuken te kopen, omdat je vaak wel andere verhalen hoort.
FOTO VAN BENNIE TRINKS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan Overeem op zondag 7 jul 2019 '19 | vestiging Heerlen
Super tevreden! Wij hebben de keuken gekocht bij keukensale Heerlen. John heeft ons goed advies gegeven over de opstelling/indeling van de keuken. Keuken is zoals afgesproken op tijd geleverd en geplaatst door zeer bekwame vak mensen. Echt en aanrader.
FOTO VAN JAN OVEREEM
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Fam. Tiemersma op zaterdag 6 jul 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
We genieten op dit moment van de pas geplaatste keuken. Zoals vaker met een keuken het geval is, waren er een paar kleine dingetjes die na plaatsing nog even veranderd moesten worden. Dit is op een klantvriendelijke en professionele wijze opgelost waarbij veel rekening gehouden werd met onze drukke agenda. We kunnen rustig zeggen dat we van tekening tot afronding bij dit bedrijf goed geholpen zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Genieten ervan”
Door Fam. Schotborg op zondag 30 jun 2019 '19 | vestiging Barendrecht
We zijn blij met onze nieuwe keuken gekocht bij keukensale in Barendrecht.We zijn goed geholpen en ook een goede service informatie advies en begeleiding gehad. De monteur heeft ook goed werk geleverd. We zijn zeer tevreden en genieten iedere dag van onze keuken. Jordy bedankt voor alles. Met vriendelijke groet, Fam. Schotborg
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door D.bout op vrijdag 28 jun 2019 '19 | vestiging Schagen
Een keuken compleet. Hij is prima afgeleverd en de volgende dag al geplaatst. We hebben gelijk een totaal andere keuken/woonkamer.we zijn er erg blij mee.En vooral de oven gaat over uur en maken het geeft nieuwe inspiratie . Ook de monteur was tot in de puntjes.!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Kees op dinsdag 25 jun 2019 '19 | vestiging Heerhugowaard
Wij zijn dik tevreden met de nieuwe keuken. Ze hebben netjes gewerkt en achteraf zijn enkele puntjes prima opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door Astrid Doodeman op vrijdag 21 jun 2019 '19 | vestiging Amsterdam Westpoort
Ik heb hier een nieuwe keuken gekocht. Ben zeer tevreden ,heb veel advies gekregen.
Keuken is zeer kundig geplaatst.
FOTO VAN ASTRID DOODEMAN
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Wees gewaarschuwd”
Door Marieke op vrijdag 21 jun 2019 '19
Afgelopen jaar een keuken gekocht. Alleen maar ellende bij dit bedrijf. Begon al bij de aankoop. De hele offerte stond vol met fouten. Toen had ik al moeten weten dat hier geen slimme mensen werken... Vervolgens duurde de levering van de keuken 3 keer (!) zo lang.. Toen was de verkeerde kookplaat geleverd en hebben wij na veel gezeur en aangetekende brieven moeten opdraaien voor de kosten van een andere kookplaat. Na nog geen jaar begon het aanrechtblad te bollen, voor deze reparatiekosten moeten wij zelf opdraaien want de garantie daarvan is 3 maanden?!! Dus een aanrechtblad mag maar 3 maanden meegaan? Wat een raar bedrijf. Nu bezig met juridische stappen om dit aan te vechten want het is absoluut niet normaal. Buiten dat is de service ongelooflijk slecht en wordt er sporadisch gereageerd. De manager duikt weg als wij de zaak binnenkomen, dus dat zegt al genoeg. Hij schaamt zich en weet heel goed dat hij fout zit. Mensen wees gewaarschuwd: koop hier nooit een keuken want het bezorgt je alleen maar ellende!
Reactie of foto toevoegen
“Geen service”
Door M. op vrijdag 21 jun 2019 '19 | vestiging Zaandam
Waardeloos! Begin er niet aan. Maanden met een incomplete keuken gezeten vanwege verkeerde maten die ze opnamen. Service buitengewoon slecht en onprofessioneel .
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg blij mee”
Door Marjan Eerhardt op vrijdag 21 jun 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
3 maanden terug een keuken gekocht, door Reynaldo . professioneel en prettig geholpen, eerst rustig laten kijken, daarna meegedacht, ideeen ingebracht. Vanaf de eerste ontmoeting tot de plaatsing telkens een prettige communicatie. Vandaag is de keuken afgemonteerd en klaar voor gebruik ..... heel erg blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Jolanda Postma op vrijdag 21 jun 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
Samen met Reynaldo een prachtige keuken ontworpen. Reynaldo denkt mee in oplossingen en neemt er ook ruim de tijd voor. Hij is geïnteresseerd in zijn klanten. Wat ook fijn is, is dat je niet na een 1e oriënterend gesprek al papieren moet ondertekenen dat je de keuken bij dit bedrijf af zult nemen (in tegenstelling tot een ander bedrijf....). Mijn eigen verbouwing liep allemaal vertraging op, waardoor de levering van de keuken steeds naar achteren verschoven moest worden. Reynaldo heeft er alles aan gedaan om te voorkomen dat het pas eind augustus zou worden, waarvoor heel veel dank! De communicatie met KeukenSale verliep prima, goede bereikbaarheid, ook telefonisch. De montage was in 1 dag klaar, dankzij een hardwerkende Wesley.
FOTO VAN JOLANDA POSTMA
Keukenontwerp
+ Toon extra foto van Jolanda Postma
+ Toon extra foto van Jolanda Postma
+ Toon extra foto van Jolanda Postma
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Debby Eikhoudt-Zoetmulder op dinsdag 18 jun 2019 '19 | vestiging Heerhugowaard
We hebben hier een prachtkeuken aangeschaft en met volle tevredenheid laten plaatsen. Remco de verkoopadviseur heeft ons van begin tot eind heel goed geholpen en met raad en daad bijgestaan. Een bedrijf wat zeer zeker aan te bevelen is en waar ze echt weten wat klantvriendelijkheid is. Binnen een dag was de keuken geplaatst door 2 deskundige bouwers. Geen verborgen gebreken of ellende, gewoon vakwerk met goede service!
FOTO VAN DEBBY EIKHOUDT-ZOETMULDER
Witte keuken
REACTIE VAN DEBBY EIKHOUDT-ZOETMULDER
En de ander kant van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf geplaatst”
Door Gertjan op zaterdag 15 jun 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
Keuken gekocht bij keukensale super blij mee en goed geholpen zou het bedrijf zeker aanraden
FOTO VAN GERTJAN
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Gert Bomhoff op donderdag 13 jun 2019 '19 | vestiging Deventer
Wij zijn erg prettig geholpen en ook het plaatsen ging prima! Voor mensen die nog een keuken nodig hebben wij adviseren keukensale Deventer (snipperling).
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfmontage”
Door René Beista op dinsdag 11 jun 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
Een matzwarte keuken gekocht bij Reynaldo. Hij was super behulpzaam en verstand van zaken. Ik raad iedereen aan bij hem een keuken te kopen. Helemaal blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zit erin”
Door C.michidis op vrijdag 7 jun 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
Keuken gekocht. Zeer vriendelijk personeel en denkt met je mee. Snelle levering.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Fam. Hoeksma op donderdag 6 jun 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
Nieuwe keuken laten samenstellen bij Reynaldo, leuk en prettig contact. Opties en mogelijkheden goed door gesproken. Super blij met het eind resultaat!
FOTO VAN FAM. HOEKSMA
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door H.Bloemendaal op donderdag 6 jun 2019 '19 | vestiging Heerhugowaard
Wij hebben een keuken gekocht bij dit bedrijf en zijn zeer goed geholpen zowel door de verkopers en door de installateurs. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden i.v.m. de vakmanschap en de persoonlijke benadering van de personen die ons geholpen hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Hans Rutgers op dinsdag 4 jun 2019 '19 | vestiging Deventer
Heb bij Keukensale Deventer een zeer fraaie keuken gekocht, die vakbekwaam geïnstalleerd is en dat tegen een zeer concurrerende prijs. Vader en zoon zijn als eigenaren zeer betrokken en denken zowel vóór, tijdens als na aankoop en levering met je mee en geven ook goede aftersale-service. Topbedrijf!
FOTO VAN HANS RUTGERS
Keuken met Amerikaanse koelkast
REACTIE VAN HANS RUTGERS
keuken zicht naar achterzijde met gunmetal cooker
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Freddy op maandag 3 jun 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
Keuken gekocht super geholpen, en zeker aan te raden. Het resultaat is zeer mooi geworden.
FOTO VAN FREDDY
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Landelijke keuken”
Door Jager op zondag 26 mei 2019 '19 | vestiging Den Helder
Een nieuwe landelijke keuken. Alles volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Super service. Vervanging van materialen. Gaan voor 100% tevredenheid
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door Erik Joosse op vrijdag 24 mei 2019 '19 | vestiging Hoorn NH
Advies bij keuze van de keuken was plezierig en prima; door verkoper werden goede alternatieven aangeboden waarvan wij gebruik gemaakt hebben. Wachttijd voor plaatsing was lang, maar in deze tijd begrijpelijk. Afzuigkap (Boretti) was niet passend met de koolstoffilter. Bleek fout ingevoerd in de computer bij Boretti. Nieuwe kap met filter snel geleverd en vlot geïnstalleerd. Alles werkt prima.
Reactie of foto toevoegen
“Service verleend”
Door Dirk Vos op vrijdag 24 mei 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
We hebben een nieuwe keuken gekocht en zijn super goed geholpen. Reynaldo heeft alle tijd genomen om ons goed te adviseren en we zijn dan ook zeer tevreden met de verleende service en het eindresultaat.
FOTO VAN DIRK VOS
Eindresultaat keuken
REACTIE VAN DIRK VOS
Prima service, mooie kwalitatief goede keuken tegen een scherpe prijs
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keukenaankoop”
Door Marcel Companjen op donderdag 23 mei 2019 '19 | vestiging Nijkerk
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Vanaf het eerste moment werden wij uitstekend geholpen. Het gaat toch om een grote uitgave en dan is vertrouwen in een goede afloop prettig. Dat vertrouwen hadden wij, mede door het gegeven dat wij goed contact hadden met de medewerkers in Nijkerk. Ik kan Keukensale dan ook van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijke benadering”
Door Magda Berkenbosch op woensdag 22 mei 2019 '19 | vestiging Cruquius
Onlangs een keuken gekocht bij keukensale in vestiging Cruqius. Werd erg vriendelijk en prettig geholpen. Keuken inmiddels geinstalleerd en ben er erg blij mee. Professioneel bedrijf en ook de hulp/ vragen na de aankoop werden zorgvuldig afgehandeld. Ik kan deze vestiging van Keukensale Cruqius van harte aanbevelen.
FOTO VAN MAGDA BERKENBOSCH
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Thomas Ma op dinsdag 21 mei 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
Afgelopen jaar heb ik een keuken gekocht. Bij keuken sale Leeuwarden. Ik ben erg tevreden over alles. De service was erg goed en de prijs kwaliteit verhouding was super in vergelijking met veel andere keukenzaken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door E. Oosterman op dinsdag 21 mei 2019 '19 | vestiging Nijkerk
Wij hebben een keuken gekocht bij KeukenSale in Nijkerk. Wij zijn bijzonder tevreden over de wijze waarop het gehele traject is verlopen. Hiermee bedoelen wij de verkoop, de levering en de plaatsing van onze keuken. Vriendelijke en vooral deskundig personeel. Werkelijk alles klopt en dat is heel bijzonder als je zo hier en daar de reacties hoort van vrienden/kennissen die ook een keuken hebben gekocht (niet bij Keukensale) en hebben laten plaatsen. Wij zijn zeer tevreden. Een bedrijf om aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Blij mee”
Door Sanne Damman op dinsdag 21 mei 2019 '19 | vestiging Den Helder
Ik heb een keuken gekocht bij Keukensale Den Helder. Danielle heeft een geweldig ontwerp gemaakt voor mijn keuken en voor een geweldige prijs. De keuken is snel geleverd en geplaatst. Ik ben er blij mee!
FOTO VAN SANNE DAMMAN
Keuken met blad
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Emmerik op vrijdag 17 mei 2019 '19 | vestiging Schagen
Wij hebben in februari een keuken gekocht bij Keukensale Schagen en die is in April geplaatst. Wij zijn erg tevreden. duidelijke afspraken en alle communicatie is perfect verlopen. 3d ontwerp namen ze alle tijd voor zelfs na wat aanpassingen van onze kant. Meerdere keren in de showroom geweest en er werd alle tijd genomen. Plaatsen ging ook super. Deze man werkte keurig netjes en de keuken was in 1 dag geplaatst. Er ontbraken 2 plankjes in de kast die heeft Martin zelf bij ons langs gebracht. Wij zijn erg blij met onze keuken en de ervaring met Keukensale.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gedaan”
Door Caroline Cramer op vrijdag 17 mei 2019 '19 | vestiging Hoorn NH
Keuken gekocht zijn ontzettend goed over alles geïnformeerd in de winkel .zeer vriendelijk en geduldig geholpen .

Aanvulling ontvangen 20 mei 2019: Onze keuken is afgelopen week bezorgd en gemonteerd. We zijn uiterst tevreden over de keuken . snel en vakkundig gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Fam. Kloppenburg op vrijdag 17 mei 2019 '19 | vestiging Barendrecht
Wij hebben in december een nieuwe keuken besteld welke in maart 2019 bij ons is geleverd en geïnstalleerd. Vanaf het eerste moment zijn we zeer goed begeleid en geadviseerd en ontzettend blij met de keuken, welke op een zeer professionele wijze is geïnstalleerd. Binnen een aantal weken na installatie zijn er een aantal zaken nog bijgesteld en kunnen we nu gaan genieten. Team van KeukenSale Barendrecht, grote dank hiervoor :)
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Rico Buitelaar op vrijdag 10 mei 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
Een mooie keuken gekocht prima geholpen door reynaldo. Nog enkele dingen besproken na de aankoop prima geregeld. Keuken door vaklui geiinstalleerd en netjes afgeleverd. Top top top. Zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Nena op vrijdag 10 mei 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
Super blij met onze nieuwe keuken. Wij hebben gekozen voor xl keukenkasten en alles was in 1 dag geplaatst.
FOTO VAN NENA
Keuken in 1 dag geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend gegaan”
Door Celine den Hoedt op dinsdag 7 mei 2019 '19 | vestiging Barendrecht
Paul van Keukensale in Barendrecht heeft ons uitstekend geadviseerd. We dachten van tevoren aan een rechte keuken maar waren meteen overtuigd toen hij ons een mooi ontwerp liet zien van een L-keuken. Ook het monteren van de keuken is netjes gedaan. We hebben nog een paar kleine deukjes ontdekt in een materiaal, maar dit wordt heel serieus opgepakt door Keukensale en voor ons vervangen. Wij zijn erg tevreden over de service, het goede contact, de adviezen en vooral een mooi eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatsts keuken”
Door Van Ree op dinsdag 7 mei 2019 '19 | vestiging Nijkerk
Wij hebben een nieuwe keuken bij Keukensale in Nijkerk gekocht. We zijn goed geholpen en kregen goede adviezen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij mee”
Door Ruud Keijzer op maandag 6 mei 2019 '19 | vestiging Nijkerk
Geweldige medewerkers ! Goed advies bij aankoop van onze keuken door Pim , vooral inzake de hoogte van het aanrecht, de plaats en hoogte van de afzuigkap , en Kees dank voor de aftersales mbt de details, en natuurlijk Riekie, zij heeft helemaal uitgetekend en een zeer scherpe offerte gedaan, deze paste ons goed , want een echte kwaliteitskeuken voor dit geld hadden wij niet verwacht! En dan nog even de 2 installateurs, niet normaal zo snel en netjes deze mensen werken!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Miedema op maandag 6 mei 2019 '19 | vestiging Barendrecht
Vorig jaar april een keuken met 6 AEG apparaten gekocht bij Keukensale Barendrecht. Door een drukke agenda van onze kant konden we een eerste afspraak alleen maken op een zaterdag einde middag. Dit was geen probleem, de verkoper bleef speciaal langer voor ons. Na het opnemen van de wensen en het maken van een 3D tekening terug gegaan naar huis om er nog eens rustig over na te denken. Je hoort wel eens dat keukenfirma's druk uitoefenen om een snelle beslissing uit te lokken. Dat is bij dit keukenbedrijf zeker niet het geval, want we hadden echt het gevoel dat we er goed over na konden denken. Na 2 weken terug gegaan om één en ander aan het ontwerp te wijzigen en daarna de opdracht gegeven om de keuken te bestellen. Prima service, uitgebreide en duidelijke offerte en mooie 3D tekening ontvangen. Levering keuken was uitstekend, netjes op de afgesproken tijd en zonder schades aan de apparatuur en keukenonderdelen. Bij de plaatsing van de keuken was de koelkastdeur niet goed geleverd (handgreep verkeerd voorgeboord). Na een telefoontje met Jordy van Keukensale, is netjes in orde gemaakt dat we een nieuwe deur kregen. Jordy heeft de inmeting van de keuken gedaan en kwam het eindresultaat ook zelf bewonderen. Erg prettig om met 1 persoon zaken te doen. We hebben de keuken nu bijna een jaar en zijn erg tevreden over de kwaliteit en de service.
FOTO VAN MIEDEMA
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door Rob & Nelleke op donderdag 2 mei 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Super blij met onze nieuwe keuken. Ik wilde persé een kookeiland, die werd mij door Frans afgeraden vanwege de ruimte. Best een shock! Toen ik daarvan was bekomen, zijn we verder gegaan en hebben wij een prachtige hoogglans antraciet keuken met super mooie inbouwapparatuur (allemaal zwart), een geweldige ingebouwde afzuiger en als klap op de vuurpijl Gunmetal kraan en afwasbak in een prachtig zwart belgisch hardstenen aanrechtblad.... Een plaatje geworden. Kookeiland direct vergeten en nog geen seconde spijt. De keuken is in een halve dag geplaatst. Een échte aanrader voor een ook fantastische goede prijs.
FOTO VAN ROB & NELLEKE
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Rob & Nelleke
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Peter Stet op donderdag 2 mei 2019 '19 | vestiging Cruquius
Uiterst vriendelijk en bedachtzaam geholpen voorzien van goede adviezen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door J. Mannaart op woensdag 1 mei 2019 '19 | vestiging Heerhugowaard
We hebben september 2018 een keuken voor ons zomerhuis gekocht bij KeukenSale in Heerhugowaard en zijn heel goed geholpen door Remco en Joost. Bij de levering ontbrak een passtuk en Joost heeft ons uit de brand geholpen door tijdelijk een ander passtuk mee te geven, zodat we de verhuur van ons zomerhuis gewoon konden laten doorgaan. Inmiddels is de juiste passtuk geleverd en keurig geplaatst. Het was ook geen probleem dat mijn man zich bedacht had en alsnog een deel van de achterwand geplaatst wilde hebben. Alles is netjes afgewerkt en gekit. Na de montage kregen we een prachtige bos bloemen toegestuurd. Wat een goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Rayshree Poenai-Mattapersad op woensdag 1 mei 2019 '19 | vestiging Barendrecht
Zeer goed geholpen door Jordy met het uitzoeken van onze keuken. Super goede service ook bij het opmeten en monteren. In tegestelling van ervaringen bij andere keukenzaken, werd hier de tijd genomen om ons te helpen. We zijn erg tevreden met onze keuken, hierbij heeft keukensale ons geholpen.
FOTO VAN RAYSHREE POENAI-MATTAPERSAD
Keuken staat
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig geworden”
Door Amanda op woensdag 24 apr 2019 '19 | vestiging Barendrecht
Wij zijn heel erg vakkundig en vriendelijk geholpen met het uitzoeken van onze nieuwe keuken. Super goede service ontvangen. De keuken is uiteindelijk prachtig geworden en van zeer goede kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne benadering en service”
Door Alicia H. op woensdag 17 apr 2019 '19 | vestiging Barendrecht
Zeer goed geadviseerd door Jordy over mooie en praktische keukenindeling. In vergelijking met andere keukenzaken is de benadering erg prettig en wordt uitgebreid de tijd genomen om de beste keuken op basis van de gestelde wensen uit te werken (zonder gladde verkooppraatjes). Kleine issues (waar Keukensale niets aan kon doen), zijn keurig door Keukensale opgelost. De tevredenheid van de klant staat voorop. Erg blij met de nieuwe keuken en service.
FOTO VAN ALICIA H.
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor bedrijfskantine”
Door Peter van Kampen op dinsdag 16 apr 2019 '19 | vestiging Den Helder
Wij hebben een keuken gekocht voor onze bedrijfskantine. Zijn prima geholpen en ik zou dit bedrijf ook aanraden bij andere mensen.

Aanvulling ontvangen 2 mei 2019: Onze aankoop is geleverd en gemonteerd. Het blad is alleen beschadigd en wordt nog vervangen.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Familie De Greeuw op maandag 15 apr 2019 '19 | vestiging Hoorn NH
Een complete keuken. Vriendelijke medewerkers en lekkere koffie. Uitgebreid gekeken naar de mogelijkheden binnen het budget, waarbij werd afgesproken dat twee bestaande apparaten werden overgeplaatst in de nieuwe keuken. Al snel werd een afspraak gemaakt voor het inmeten. Maandags werd de keuken geleverd en op dinsdag hebben de monteurs de keuken geplaatst, dit ging heel voorspoedig. Het resultaat is een mooie lichte keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Patrick en Amber Plum op maandag 15 apr 2019 '19 | vestiging Heerlen
Wij hebben een prachtige keuken gekocht met alles erop en eraan! We werden heel goed en klantvriendelijk geholpen en meneer dacht in alle opzichten met ons mee. Ook de installatie door Jos Palmen verliep prettig. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Erg meegedacht”
Door van Bentum op zaterdag 13 apr 2019 '19 | vestiging Heerlen
Een hele mooie keuken super blij mee John heeft bij ons ook heel erg meegedacht Het is een vt wonen stijl
FOTO VAN VAN BENTUM
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Joke Vonk op donderdag 11 apr 2019 '19 | vestiging Hilversum
We hebben,voor ons, een droom van een keuken gekocht en geleverd gekregen. Goede prijs, geen enorme onderhandeling,en enorm vakkundig en vooral klant vriendelijk geholpen. Wij adviseren andere om zeker bij KeukenSale filiaal Hilversum hun keuken te kopen. Een heel blije en tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk naar volle tevredenheid”
Door Fam Roeken op donderdag 11 apr 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben een geweldig mooie keuken door keukensale laten installeren. We hebben het ontwerp meerdere malen aangepast en dit was nooit een probleem, super flexibel dus! Helaas is er bij de installatie iets misgegaan waardoor de keuken niet zoals afgesproken geïnstalleerd was. Maar waar mensen werken kunnen fouten gemaakt worden en wat keukensale Leeuwarden goed doet is service leveren. Zij hebben veel tijd en energie gestoken in het alsnog goed installeren van de keuken, iets wat wij enorm waarderen. De keuken is uiteindelijk naar volle tevredenheid geïnstalleerd en wij zijn enorm blij met de geleverde keuken en service! Wij kunnen keukensale Leeuwarden iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Martin Hanssen op woensdag 10 apr 2019 '19 | vestiging Hoorn NH
Een complete keuken. Zeer deskundige en vriendelijke uitleg, over de verschillende mogelijkheden. Kregen alle tijd terwijl wij aangaven dat wij niet wisten of we in hoorn de keuken gingen kopen, want het was onze eerste winkel. Gingen tot ver na sluitingstijd door om de gewenste keuken op tekening te zetten, alle opties waren besproken en de prijs die eruit rolde gaf ons de doorslag om niet verder te kijken, maar bij Keukensale in Hoorn te kopen. Na inmeting alle puntjes op de i gezet, wat al perfect was voorbereid. Op dag van plaatsing waren de monteurs al voor 07.30 binnen. Door wat tegenslag liep de plaatsing welke geraamd was op 1 dag uit. De monteurs gingen pas om 19.30 naar huis, om er voor te zorgen dat het gebruiksklaar was. SUPER!!!! Met de planning werd binnen een week, alles afgemaakt wat nog moest gebeuren en alles op zeer vakkundige wijze zonder haast klus van te maken. Alles wat beloofd was vanaf binnenkomst showroom tot er met de nazorg met afstellen en kitten is nagekomen, zonder dat je er zelf achteraan moet bellen. Perfecte service van A tot Z.
FOTO VAN MARTIN HANSSEN
Keuken in landelijke stijl
Reactie of foto toevoegen
“100% aanbevelen”
Door Paul op dinsdag 9 apr 2019 '19 | vestiging Amsterdam Villa Arena
Wij hebben een prachtige keuken bij Keukensale gekocht. Er werd door Alex en Vlado op een fijne manier met ons meegedacht met goede adviezen. Verder nemen ze rustig de tijd voor je om tot je droomkeuken te komen. Een kleine last minute wijziging was bovendien ook geen probleem. Alles kwam volgens planning binnen en de montage is uitstekend gedaan. De geleverde apparatuur werkt verder top. Keukensale Arena kan ik 100% aanbevelen.
FOTO VAN PAUL
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door V.E. Bak op dinsdag 9 apr 2019 '19 | vestiging Nijkerk
Keuken gekocht + complete installatie (+ verwijderen oude keuken). Alles is prima verlopen, netjes afgewerkt en redelijk binnen de afgesproken termijn (slechts een paar dagen vertraging).
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door M. Koopman op maandag 8 apr 2019 '19 | vestiging Amsterdam Villa Arena
We waren opzoek naar een keuken voor onze nieuwe woning en zijn na een aantal bezoeken bij concurrenten niet geslaagd. Toen we de hoop bijna hadden opgegeven kwamen we Robbert tegen bij Keukensale, hij begreep precies wat we wilden en kwam ook met de juiste aanbieding voor ons! Ook in de weken na bestellen en voor plaatsing hield hij ons goed op de hoogte en belde tijdens en na de plaatsing of alles goed ging. Perfect geholpen en zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Superfijne service”
Door Hakan op zondag 7 apr 2019 '19 | vestiging Cruquius
Super fijne service! Hossen heeft goed naar ons geluisterd. De keuken is zoals we graag wilden hebben. Tijdens de montage waren er wat problemen; omdat de stucwerk niet goed is gebeurd, Maar dit hebben de monteurs goed opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Adinda Tromp op zondag 7 apr 2019 '19 | vestiging Nijkerk
Wij zijn ontzettend blij met onze prachtige keuken. Na ons bezoek aan locatie Nijkerk, zijn wij absoluut verliefd geworden op een keuken die daar gepresenteerd stond. Samen met Pim hebben wij die op papier omgebouwd tot onze droomkeuken en dat is het ook geworden! Inmiddels staat hij er en genieten we er elke dag van! Ik raad iedereen keukensale aan!
FOTO VAN ADINDA TROMP
Keuken met eiland
+ Toon extra foto van Adinda Tromp
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Roel Koblens op vrijdag 5 apr 2019 '19 | vestiging Heerhugowaard
Wij hebben op aanvulling van onze een apart deel gekocht bestaande uit een blok van 240 cm met hieraan een bar-gedeelte. In dit deel is een koel-vries combinatie en een oven opgenomen. Tijdens het aankoopproces is ons ontwerp omgedraaid, we wilde een houten keukengedeelte maar hebben nu witte kasten met een houten omlijsting. Dit maakte dat we nu een warme aanwinst in de keuken hebben. Het idee kwam van de verkoopster in het filiaal in Heerhugowaard. De oplevering heeft snel plaatsgevonden en is goed en netjes geinstalleerd. Al met al een goede ervaring bij een keukenleverancier.
FOTO VAN ROEL KOBLENS
Wand met houten panelen en witte fronten
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Joan Scherpenzeel op donderdag 4 apr 2019 '19 | vestiging Hoorn NH
Een nieuwe keuken gekocht. Alles liep volgens afspraak, snelle levering. Na plaatsing werd er contact opgenomen of alles naar wens was verlopen. Door eigen schuld een ladefront beschadigd, maar door vriendelijke en snelle service snel hersteld. Helemaal top!
FOTO VAN JOAN SCHERPENZEEL
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geplaatst”
Door Dennis M. op donderdag 4 apr 2019 '19
Vandaag is de keuken geplaatst en we zijn zeer tevreden, we hebben goed advies gekregen en echt de keuken zoals we hem graag zouden willen! Het montage team was heel kundig en heeft een stapje extra voor ons gedaan en daar zijn weer zeer tevreden over!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door Linda op maandag 1 apr 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken en zijn heel vriendelijke geholpen door Reijnaldo. Wij hebben onze keuken 1,5 jaar voor plaatsing besteld vanwege de aankoop van ons nieuwbouwhuis. Veel apparaten die wij uitgezocht hebben waren uit de collectie gehaald en daarvoor hebben we een nieuwe versie gekregen zonder extra kosten en gedoe. Plaatsing ging super snel en je kon merken dat ze werkten met een expert.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Ferwerda op dinsdag 26 mrt 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
Mooie keuken geleverd. Goed bereikbaar voor vragen. Vriendelijke behandeling door Reijnaldo, die goed luistert naar de wensen en goede oplossingen biedt!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Paulien Lasterie op maandag 25 mrt 2019 '19 | vestiging Hilversum
Ik ben door Keukensale prima geholpen met keuze van een nieuwe keuken. Communicatie was prima en heb het proces van eerste gesprek tot oplevering als zeer prettig ervaren. Ze geven advies op basis van jouw behoefte en zijn uit op een tevreden klant en niet persé een grote order.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Mark op zaterdag 23 mrt 2019 '19 | vestiging Schagen
Complete keuken gekocht bij Martin. Super goed geholpen. Professioneel, geduldig en ervaren. Zelfs na de installatie nog extra service bieden. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Rob. Vermeulen op woensdag 20 mrt 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben hier een mooie keuken gekocht voor een prima prijs! (Ik denk goedkoper als Duitsland)
- Voldoende keuze en proffesionele advies!
- Hun helpen je meezoeken naar oplossingen en denken met je mee!
- Afspraak is afspraak & die komen ze ook na en geen half werk!
- ik beveel deze keukensale zaak aan!
- Wij zijn heel blij met onze mooie aanwinst die professioneel is geplaatst en vakkundig is afgeleverd
- Chapau ga zo door & Super bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Meedenken”
Door Joke van den Brink op dinsdag 19 mrt 2019 '19 | vestiging Nijkerk
Een complete keuken bij keukensale Nijkerk aangeschaft. We werden gelijk goed ontvangen door Pim. Hij heeft voor ons verschillende ontwerpen gemaakt tot we het ontwerp hadden wat ons erg aanstond . Toen alles was uitgezocht bestelling geplaatst. Ik heb na de bestelling nog 2 wijzigingen gedaan andere tegels en ander blad. Ook hier werd niet moeilijk over gedaan. Top Service, snelle levering en goed geplaatst. Nazorg is ook erg goed. Ik kan dit bedrijf alleen maar aan bevelen. Pim nogmaals bedankt voor het meedenken en de goede service, ik zal iedereen keuken sale aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Top! Kan niet beter”
Door Raike op zondag 17 mrt 2019 '19 | vestiging Heerlen
Ik ben uitermate tevreden over Keukensale Heerlen. John geeft prima advies, hij heeft goede ideeen en veel ervaring. Er werd heel veel tijd aan ons besteed, er werd goed naar onze vragen en wensen geluisterd. De prijs/kwaliteit van de keuken is zeker redelijk en het plaatsen werd zeer secuur en vakkundig gedaan. Leveren en plaatsen gebeurde zoals werd overeengekomen op de juiste manier en op de afgesproken datum.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect gegaan”
Door Nadya op vrijdag 15 mrt 2019 '19 | vestiging Heerlen
Mijn perfecte keuken gekocht bij de Keukensale in Heerlen, bij toeval binnengelopen... heel goed geholpen door John. Gewoon duidelijk, vriendelijk en respectvol; ook al had ik een 'budget'. Levertijd paste perfect in mijn verbouwingsplanning. Perfecte montage door Palmen Keukenmontage. Ik ben erg blij met het resultaat!
FOTO VAN NADYA
Keuken langs de wand
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en correct”
Door tom schut op woensdag 13 mrt 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken gekocht bij keukensale apeldoorn netjes en correct geholpen er werd goed meegedacht en een hele nette prijs afgesproken en niets opgedrongen later nog wat aangepast en toen besteld. keuken netjes geleverd op de afgesproken dag. Helaas een dag na plaatsing blijkt er een kleur verschil te zitten tussen achterwand en keukenblad keukensale heeft alles geprobeert om dit op te lossen nieuwe achterwand daarna nieuwe werkblad maar helaas het kleurverschil bleef de discussie of dit door het matriaal kwam dan wel licht inval zal blijven maar omdat het niet mooi was uiteindelijk met een nette korting een achterwand laten plaatsen van alusplash en dat wij bij moesten betalen was terecht omdat dit matriaal duurder is dan de oorspronkelijke achterwand maar nu de keuken af is zijn wij zeer tevreden en kan ik het bedrijf van harte aanbevelen
Reactie of foto toevoegen
“Duurde lang”
Door Antonine Prins op woensdag 13 mrt 2019 '19 | vestiging Alphen aan den Rijn
wij hebben een keuken gekocht. dit verliep in het begin zeker niet vlekkeloos. Er is in de winkel wel een passende oplossing geboden en wij zijn daar ook mee akkoord gedaan. de levering liet ook behoorlijk op zich wachten. De keuken werd later geleverd dan in eerste instantie afgesproken. Het plaatsen van de keuken hadden we ook bij laten doen, dit duurde ruim een week terwijl bij de koop gezegd werd dat het ongeveer 3 dagen zou duren. Het is echter wel netjes geplaatst. De nalevering duurde ook vrij lang echter toen het binnen was is het wel snel en keurig gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanrader”
Door Robbert Mol op maandag 11 mrt 2019 '19 | vestiging Alphen aan den Rijn
Keuken aangeschaft.Bijzonder professioneel en vakkundig geholpen door Maaike. Goed meegedacht en geen moeite teveel. In één woord geweldig. Hier word je nog serieus genomen als klant. Zeker een aanrader. Dikke vette 10.
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Rita op zondag 10 mrt 2019 '19 | vestiging Deventer
Wij hebben onze droomkeuken gekocht bij Keukensale.com Deventer. Wij zijn heel goed geholpen door Mark-Jan. Hij heeft zo'n scherpe prijs neergelegd, dat wij geen andere offertes meer hebben aangevraagd. Vragen per mail worden snel beantwoord en de levering van de keuken ging heel snel. Wij hebben de keuken zelf geplaatst en zijn zeer tevreden over het resultaat. Keukensale.com Deventer is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een mooie en betaalbare keuken.
FOTO VAN RITA
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het resultaat”
Door Erik op zondag 10 mrt 2019 '19 | vestiging Alphen aan den Rijn
We kochten een complete keuken bij KeukenSale in Alphen aan den Rijn. Zeer prettig en vooral eerlijk geholpen door Maaike. De installatie vond plaats binnen een dag. We zijn erg blij met het resultaat!
FOTO VAN ERIK
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Enorm blij”
Door Bianca Bokasba-wilbrink op zaterdag 9 mrt 2019 '19 | vestiging Alphen aan den Rijn
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij keukensale Alphen aan de Rijn. Verkoopster Maaike heeft ons enorm goed geholpen, advies gegeven. Zelfs bij twijfel mijner zijds ging ze opnieuw aan de slag met een 3d tekening om de keuken helemaal naar ons zin te maken. De keuken is keurig op tijd geleverd. We zijn er enorm blij en tevreden mee. Maaike, top verkoopster
Reactie of foto toevoegen
“Te lang geduurd”
Door Fam.Vester op zaterdag 9 mrt 2019 '19 | vestiging Alphen aan den Rijn
Keuken er is van alles fout gegaan en heeft een half jaar geduurd voor alles klaar was. Geen vriendelijke eigenaar die van alles beloofd en niets na komt. Zoals een evt vergoeding zoals beloofd was.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Trijntje van der Galien Jellema op vrijdag 8 mrt 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
We hebben een keuken gekocht. Waren in onze keuze eerst snel geweest. Maar gelukkig konden we zonder problemen aanpassingen doen. Er waren diverse voorbeelden van opstellingen apparatuur etc in de showroom aanwezig waardoor we een weloverwogen keuze konden maken. De bezorgdatum van levering (wij hebben keuken zelf geplaatst) leek even mis te gaan. Een telefoontje en ook dat werd keurig geregeld. Toen een handgreep tijdens plaatsen kapot ging, kregen we zonder extra kosten een nieuw handgreep. Al met al heeft Raynoldo ons goed geholpen en zijn wij superblij met het resultaat. Hij gaf ons advies over voor en nadelen van onze ideeën. Ook de collega die de keuken afleverde deed dit op een prettige manier waar de tijd werd genomen om alles te controleren.
FOTO VAN TRIJNTJE VAN DER GALIEN JELLEMA
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Madelon Janssen op woensdag 6 mrt 2019 '19 | vestiging Barendrecht
Een complete keuken gekocht. Vanaf het moment dat we binnenliepen een leuk contact met de verkopers. Veel uitleg, alle tijd en goede tips en suggesties. Uiteindelijk met een zeer nette offerte naar huis gegaan om erover na te kunnen denken. Vrij snel ja gezegd en ook toen weer een goede service! De offerte met alles nog een keer doorgenomen en onze handtekening gezet. Ook de montage is zeer goed en vakkundig gedaan en wij zijn super tevreden met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN MADELON JANSSEN
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden over keuken”
Door Karin en Dennis Gruijs op woensdag 20 feb 2019 '19 | vestiging Hilversum
We hebben een keuken gekocht. We zijn eigenlijk super tevreden over alles, behalve dat op het aanrecht een paar vlekken zitten en het is nog niet gekit. Maar hier wordt nog wel wat aan gedaan dus we zijn reuze tevreden!
FOTO VAN KARIN EN DENNIS GRUIJS
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door John Fransen op woensdag 20 feb 2019 '19 | vestiging Cruquius
Wij hebben een prachtige keuken gekocht waarbij wij goed geadviseerd zijn door Natasja. Op ons verzoek is de keuken op de kortst mogelijke termijn besteld en vakkundig geplaatst door Hossen en zijn broer. Fijne mensen om mee te werken! Alle toezeggingen zijn waargemaakt. Wij bevelen Keukensale Cruquius aan.
Reactie of foto toevoegen
“Heel betrouwbaar”
Door Edwin van Breugel op dinsdag 19 feb 2019 '19 | vestiging Barendrecht
Op 3 januari 2019 een keuken gekocht bij Keukensale Barendrecht. Geholpen door Jordy. We hebben eerst op ons gemak rond gekeken naar de keukenopstellingen zonder dat er een verkoper in onze nek stond te hijgen. Het koopcontract, inmeten en vast aanspreekpunt was Jordy, hetgeen heel fijn werkt. Op 18 februari is de keuken volgens afspraak geplaatst. Jordy belde de dag erna om te vragen of alles naar wens was verlopen. Nou totaal geen klachten hoor. Ook de keukenmonteurs waren echte vakmensen die alle tijd nemen om de keuken netjes te plaatsen en daar waar nodig vragen te beantwoorden en uitleg over de werking van de apparatuur te geven. De transporteur Kuntz was keurig op tijd bij het bezorgen van de keuken en na het plaatsen het ophalen van het verpakkingsmateriaal. Compliment voor Keukensale Barendrecht. Heel betrouwbaar.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Strakke keuken
1 / 89
Vestigingen Keukensale
aAlmere (2 ervaringen), Markerkant 1030, 1316 AD Almere, tel 036 - 737 01 27
bAlphen aan den Rijn (7 ervaringen), Hoorn 67, 2404 HG Alphen aan de Rijn, tel 0172 - 76 91 24
cAmersfoort (4 ervaringen), Nijverheidsweg-noord 55c, 3812 PK Amersfoort, tel 033 - 466 91 68
dAmsterdam Villa Arena (4 ervaringen), Arena Boulevard 24, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 737 33 02
eAmsterdam Westpoort (1 ervaring), Sierenborch 8-L, 1043 BA Amsterdam, tel 020 - 737 21 78
fApeldoorn (6 ervaringen), De Voorwaarts 45, 7321 MA Apeldoorn, tel 055 - 207 07 20
gBarendrecht (32 ervaringen), Van ’t Hoffstraat 40, 2991 XP Barendrecht, tel 010 - 226 60 66
hBreda (2 ervaringen), Kruisvoort 48, 4814 RZ Breda, tel 076 - 737 02 34
iCapelle aan den IJssel , Lylantse Baan 14, 2908 LG Capelle aan den IJssel, tel 010 - 458 26 77
jCruquius (11 ervaringen), Spaarneweg 63, 2142 EP Cruquius, tel 023 - 583 58 95
kDelft , Schieweg 93, B 2627 AT Delft, tel 015 - 364 95 41
lDen Bosch (3 ervaringen), Goudsmidstraat 23, 5232 BN ’s-Hertogenbosch, tel 073 - 690 93 90
mDen Helder (9 ervaringen), Energieweg 11, 1785 AD Den Helder, tel 0223 - 76 90 49
nDeventer (7 ervaringen), Essenstraat 6B, 7418 BM Deventer, tel 0570 - 60 87 41
oGronau Westfalen , Siemenstrasse 2, 48599 Gronau Duitsland, tel 0049 - 2562 998 85 11
pGroningen , Hoendiep 97G, 9718 TE Groningen, tel 050 - 553 60 00
qHeerhugowaard (6 ervaringen), J.J.P. Oudweg 17, 1703 DE Heerhugowaard, tel 072 - 737 03 33
rHeerlen (15 ervaringen), In de Cramer 78C, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 208 08 00
sHilversum (13 ervaringen), Nieuwe Havenweg 39, 1216 BK Hilversum, tel 035 - 737 06 37
tHoogeveen (1 ervaring), Van Limburg Stirumstraat 3, 7901 AM Hoogeveen, tel 0528 - 27 41 00
uHoorn NH (21 ervaringen), Dr. C.J.K. van Aalstweg 6A, 1625 NV Hoorn, tel 0229 - 76 91 25
vKatwijk ZH , Ambachtsweg 7, 2222 AH Katwijk, tel 071 - 737 00 78
wLeeuwarden (27 ervaringen), Zwettestraat 10, 8912 AH Leeuwarden, tel 058 - 213 13 37
xLeiderdorp (1 ervaring), Meubelplein 5, 2353 EX Leiderdorp, tel 071 - 532 76 77
yNijkerk (18 ervaringen), Boekdrukker 9A, 3861 SE Nijkerk, tel 033 - 246 67 44
zNijmegen (4 ervaringen), Wijchenseweg 180, 6538 SX Nijmegen, tel 085 - 303 48 68
a1Roosendaal , Oostplein 11, 4706 NL Roosendaal, tel 0165 - 20 10 90
b1Rotterdam , Watermanweg 221, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 737 00 15
c1Schagen (7 ervaringen), Wittepaal 241A, 1742 LB Schagen, tel 0223 - 76 90 15
d1Spijkenisse (5 ervaringen), Iepenlaan 19, 3203 XV Spijkenisse, tel 0181 - 76 91 17
e1Zaandam (1 ervaring), Stormhoek 16, 1506 SW Zaandam, tel 075 - 737 02 01
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.