Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Kesteren (Gelderland)
329 ervaringen
Nunspeet (Gelderland)
524 ervaringen
Sint Annaland (Zeeland)
312 ervaringen
6 vestigingen
1982 ervaringen
Poortvliet (Zeeland)
130 ervaringen
Haarlem (Noord-Holland)
288 ervaringen
Rijssen (Overijssel)
258 ervaringen
Goes (Zeeland)
271 ervaringen
7,6

Keukensale

Score uit 100 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
30 vestigingen (heel nederland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukensale
Duitse topkwaliteit, gegarandeerd voor de laagste prijs. Helder en transparant; direct de beste prijs. Deskundig advies. Persoonlijk contact, de eigenaar staat zelf ook in de winkel. Minimaal 10 jaar ervaring aanwezig in elke winkel. Mooi verzorgde showrooms. Gratis 3D ontwerp. Direct geleverd vanuit onze fabriek in Duitsland. Vakkundige montage door geselecteerde montagebedrijven in uw regio.
Ervaringen
Er zijn 100 ervaringen over Keukensale. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren60 ervaringen
4 sterren19 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren5 ervaringen
1 ster14 ervaringen

Per vestiging:
“Goed meegedacht”
Door Jos op maandag 21 jan 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Mooie moderne keuken aangekocht met goed advies, en niet onbelangrijk. Ook een goede prijs. Plaatsing door een lokale installateur die perfect werk heeft geleverd. Tijden het tekenen en advies ook goed meegedacht
Reactie of foto toevoegen
9,8
Avanti Keukens
Kesteren (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 329 ervaringen
9,7
Arma Keukens en Sanitair
Nunspeet (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 524 ervaringen
“Super tevreden”
Door Sander op donderdag 17 jan 2019 '19 | vestiging Hoorn NH
Vorig jaar augustus zijn wij bij Keukensale in Hoorn geweest. Bij binnenkomst ervaarde mijn vriendin en ik een onwijs fijne sfeer. De service was TOP! En het eindresultaat mag er helemaal zijn... Wij zijn meer dan super tevreden!
Reactie of foto toevoegen
9,7
Ardi Keukens
Sint Annaland (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 312 ervaringen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1982 ervaringen
“Aanrader”
Door L. Quodbach op maandag 7 jan 2019 '19 | vestiging Heerlen
Complete keuken gekocht, bij eerste binnenkomst al een goed gevoel, deskundig geholpen door eigenaar en medewerkers, compleet geleverd en vakkundig geplaatst, totaal geen problemen gehad, Aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Super goed”
Door Daan op donderdag 3 jan 2019 '19 | vestiging Cruquius
Complete keuken! Bevalt super goed! Fantastische service!

Aanvulling ontvangen 3 januari 2019: De keuken is bezorgd en hebben we zelf geplaatst. Is goed bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie landhuiskeuken”
Door Familie Godschalk op zondag 30 dec 2018 '18 | vestiging Barendrecht
Wij hebben in september 2018 een mooie keuken laten plaatsen door Keukensale uit Barendrecht. Allereerst zijn we zeer prettig geholpen door de verkoper Arne in de winkel. Hij heeft goed meegedacht met de inrichting van de nieuwe keuken en voelde goed aan hoe wij onze nieuwe keuken eruit wilde laten gaan zien. Het plaatsen in gedaan door een zeer ervaren goede keukenmonteur....niets dan complimenten voor Peter! Harde werker en erg secuur! Natuurlijk zijn er altijd kleine dingen die mis gaan bij het kopen van een keuken (beschadigd kastje etc) maar al deze probleempjes zijn door Keukensale steeds keurig opgelost. Uiteindelijk hebben wij nu een geweldig mooie landhuiskeuken met een prachtige schouw waar we erg tevreden mee zijn. De kwaliteit van de kastjes is prima (Duits en degelijk) en ook de apparatuur van AEG is naar onze volle tevredenheid.
FOTO VAN FAMILIE GODSCHALK
Keuken met schouw
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Familie Mahdavi op donderdag 27 dec 2018 '18 | vestiging Cruquius
Wij hebben onlangs onze keuken geleverd gekregen. Wat een super keuken! De expertise, aftersales en de goede nazorg van Keukensale-team Cruquius is geweldig. Complimenten aan dit team. Keep up the good work.
Reactie of foto toevoegen
9,7
Keukenwereld XXL
Poortvliet (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 130 ervaringen
9,7
Keur Keukens
Haarlem (Noord-Holland)
“Fantastisch” score uit 288 ervaringen
“Deskundig”
Door Lonneke op donderdag 20 dec 2018 '18 | vestiging Barendrecht
We zijn via via bij Keukensale Barendrecht terecht gekomen. We hadden al meerdere keukenzaken bezocht en hadden inmiddels een goed beeld van wat we wilden qua keuken. We zijn geholpen door Jordy Polderdijk. Hij nam uitgebreid de tijd en heeft veel kennis van keuken, mogelijkheden en apparatuur. Totaal niet opdringerig. Voordat de keuken definitief besteld werd, is alles op locatie nog eens nagemeten. De keukenmonteur was ook een echte vakman en heeft de keuken keurig bij ons geplaatst. Alles in 1 keer goed, niets kapot of krom. Erg fijn, zo kunnen we meteen van onze mooie keuken genieten! Kortom, een deskundig partij die met de klant meedenkt.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Peters op woensdag 19 dec 2018 '18 | vestiging Cruquius
Natasja en Hossen dachten erg goed mee bij de indeling van de nieuwe keuken, en de overgang tussen de keuken en de woonkamer. We zijn een aantal keren terug geweest voor aanpassingen aan de keuken en elke keer werden we even professioneel te woord gestaan. De keuken is ook erg netjes geplaatst, en exact binnen de afgesproken week, ook alle andere afspraken werden goed nagekomen kortom wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken mede dankzij de professionaliteit van Natasja en Hosson. Wij hebben nu een schitterende keuken voor een goede prijs. Wij kunnen keukensale Cruquius van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Jan van Huijgevoort op maandag 17 dec 2018 '18 | vestiging Barendrecht
Wij hebben een keuken gekocht bij Keukensale Barendrecht. Super goed geholpen. Niet dat opdringerige als bij sommige conculega's. Binnen 2 uur was de koop een feit. In vervolg afspraak, na het inmeten, de puntjes op i gezet. Ook de monteur verstaat zijn vak. Top bedrijf, met vakbekwame medewerkers, en super service.
FOTO VAN JAN VAN HUIJGEVOORT
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk geholpen”
Door A.knobbout op zaterdag 15 dec 2018 '18 | vestiging Barendrecht
Wij hebben een mooie beton look keuken gekocht,En zijn heel vriendelijk geholpen door de medewerkers....ook kregen we een nood keukentje aangeboden om toch te kunnen koken, dit is zeker een aanrader voor iedereen die een nieuwe keuken wil kopen
FOTO VAN A.KNOBBOUT
Keuken met betonlook
Reactie of foto toevoegen
“Prima gedaan”
Door E. Koelewijn op woensdag 12 dec 2018 '18 | vestiging Nijkerk
We kwamen binnen om te oriënteren en zijn gelijk dusdanig goed geholpen dat we direct om tafel zijn gaan zitten om een plan en offerte te maken op basis van door mij aangeleverde gegevens. Aangezien het om het vervangen van een oude keuken in een oud appartement ging waarbij niet altijd van te voren te voorspellen was hoe een en ander er uit zou zien na de sloop van de oude keuken, was dit nog niet zo eenvoudig. Pim heeft echter zijn best gedaan om een mooi plan te maken. Aangezien we niet gelijk beslist hebben omdat ik eerst wilde weten of het plan wel kon worden doorgevoerd is Pim eerst in het appartement (in Amsterdam) komen kijken, dit koste wel iets overtuigingskracht van mijn kant maar hij heeft het toch gedaan. Ter plekke heeft hij alles gemeten en in overleg een paar kleine aanpassingen aangebracht. Na 8 weken werd de keuken geleverd en Dennis heeft de keuken geplaatst. Dit vergde wel het nodige passen, meten en aanpassen maar Dennis heeft een prima job gedaan. Hij is een echte vakman die weet waarmee hij bezig is, en heeft netjes alles afgewerkt. We zijn erg tevreden. In het verleden slechte ervaringen met keukenleveranciers gehad maar dit keer is het bij Keukensale Nijkerk prima verlopen. Bedankt Pim en Dennis, prima gedaan. Score zou een 9 moeten zijn maar dat kan niet vandaar een 8.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Rick Bosman op woensdag 12 dec 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
Nieuwe keuken bij Edwin en zijn medewerkers gekocht nadat we in eerste instantie zoiets hadden van de naam Keukensale wat moeten we daar van verwachten we waren niet op zoek naar een keukenaanbieding met prijzen van/voor taferelen en tig gratis apparaten maar willen gewoon een nette keuken volledig naar ons wens! Dit hebben ze meer dan gerealiseerd en ook wanneer er iets niet helemaal naar wens is weten ze dit binnen zeer korte tijd uiterst correct op te lossen! dus dikke pluim en ga vooral zo door!
Reactie of foto toevoegen
9,6
Adee Keukens
Rijssen (Overijssel)
“Fantastisch” score uit 258 ervaringen
9,6
Pelma Keukens
Goes (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 271 ervaringen
“Goed bij lastig ontwerp”
Door J. van Laarhoven op zondag 9 dec 2018 '18 | vestiging Deventer
Ik kwam als een veeleisend klant die op zoek was naar een uitbreiding van bestaande keuken in de vorm van een (schier) eiland welke een speciale niet veel voorkomend indeling moest krijgen. Waar ik bij collega/concurrent bedrijven geen gehoor kreeg omdat het praktisch niet uitvoerbaar zou zijn, ging Keukensale de uitdaging aan met als resultaat een eiland dat boven verwachting scoorde. In het eerste gesprek bleek dat klantvriendelijkheid, meedenken en prijs hun sterkste punten waren, niets was te veel gevraagd! 3D ontwerp van dit eiland gaf een mooie indruk van hetgeen wij konden verwachten, iets wat veel concurrent/collega bedrijven niet doen of zeker niet in een eerste overleg fase! Daarbij is de zeer concurrerende prijs geen hindernis, integendeel het trekt je snel over de streep! Levering van de keukenkasten en bijbehorende accessoires was prima en het klopte allemaal en was van een hoogstaand niveau. Kortom, een bedrijf dat klantvriendelijkheid en kwaliteit hoog in de vaandel heeft en doet wat het zegt en belooft. Ander zeer sterk punt was de zeer snelle levering van deze uitbreiding. Normaal zou dit 10 tot 12 weken duren, bij hen was de levertijd binnen 4 weken. Top! Mede om bovenstaande redenen en ervaring kan ik dit bedrijf ten zeerste aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Goed begeleid”
Door Léon van Haaren op zondag 9 dec 2018 '18 | vestiging Den Bosch
We hebben een keuken gekocht bij Keukensale, vanaf het ontwerp tot het plaatsen zijn we goed begeleid door de keuken verkoper. De keuken is in een dag geplaatst door zeer nette keuken bouwers. Het keukenblad is achteraf ingemeten om fouten te voorkomen. Al met al een professioneel bedrijf waar ze weten waar ze over praten en dat allemaal voor een prima prijs. Ik beveel ze dan ook van harte aan.
FOTO VAN LÉON VAN HAAREN
Keuken met gasstel
+ Toon extra foto van Léon van Haaren
Reactie of foto toevoegen
“100 procent tevreden”
Door fam hamer op zondag 9 dec 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Een keuken gekocht. na enkele problemen die opgelost zijn voldoet de keuken aan onze eisen. met dank aan monteur rob
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch geadviseerd”
Door Thea Rozendaal op zaterdag 8 dec 2018 '18 | vestiging Barendrecht
Fantastisch geadviseerd door Risza. Ik had totaal geen behoefte om meerder keukenzaken af te gaan om ideeën op te doen. Toen ik in februari bij Keukensale in Barendrecht kwam ( de 2e zaak die ik bezocht), had ik vanaf de 1e minuut het gevoel van "dit gaat 'm worden". Risza dacht mee en daarbij kwam ook nog eens een prijs die volledig in mijn budget paste. De keuken is inmiddels geplaatst en wat ben ik er blij mee. TOP kwaliteit! Ik heb al reacties gehad van mensen die de keuken in één woord "prachtig" vinden. Dank Risza voor je professionele meedenken, je ideeën etc.
FOTO VAN THEA ROZENDAAL
+ Toon extra foto van Thea Rozendaal
Reactie of foto toevoegen
“Pro actieve houding”
Door Angelique Gelderblom op zaterdag 8 dec 2018 '18 | vestiging Barendrecht
Sinds een paar weken in het bezit van een prachtige keuken geadviseerd en geplaatst door Keukensale Barendrecht. Er waren slechts twee bezoekjes aan de showroom voor nodig omdat goed werd begrepen waar wij naar op zoek waren. Ook de installatie verliep prima. Door de actieve houding van de installateurs ter plekke nog een aantal kleine wijzigingen door kunnen voeren voor een nog mooier resultaat! Kortom; ben je op zoek naar een keuken, breng in ieder geval een bezoek aan deze vestiging in Barendrecht!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen met werkblad”
Door PvN op vrijdag 7 dec 2018 '18 | vestiging Barendrecht
De medewerkers zijn beleefd en geduldig, geen types die je achtervolgen. Ik heb veel informatie gekregen, ook nadat ik diverse ben teruggegaan omdat ik nog niet helemaal zeker was van mijn keuze. Nadat was geconstateerd dat in het granieten werkblad een scheur zat, ben ik geholpen met een nood-werkblad tot dat het nieuwe werkblad kon worden geleverd. Dat was erg fijn want wat kan je zonder werkblad doen in je nieuwe keuken?
FOTO VAN PVN
Reactie of foto toevoegen
9,1
Total Home Concept
Lelystad (Flevoland)
“Uitstekend” score uit 18 ervaringen
9,1
Bemmel en Kroon
3 vestigingen (o.a. Noord-Holland)
“Uitstekend” score uit 688 ervaringen
“Keurig geregeld”
Door P. Gelmers op donderdag 6 dec 2018 '18 | vestiging Den Helder
Was allemaal keurig geregeld ook degene die de keuken geplaatst heeft Marcel vakwerk
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Connie van Putten op donderdag 6 dec 2018 '18 | vestiging Hilversum
Bij Keukensale in Hilversum heb ik met adviseur Robert van Vonderen mijn droomkeuken samengesteld. En dan is het afwachten tot na de installatie of ook alles klopt en naar wens is. Nou dat was hij. Helemaal tot in detail compleet en super mooi. Complimenten voor Keukensale, maar ook voor de meedenkende vervoerder en de bevlogen installateur.
FOTO VAN CONNIE VAN PUTTEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan op woensdag 5 dec 2018 '18 | vestiging Cruquius
Mooie en functionele keuken ,prima meegedacht door natasja en hossen en keurig gemonteerd, zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Van Briemen op woensdag 5 dec 2018 '18 | vestiging Nijkerk
Nieuwe keuken. Prima service. Goede montage.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring rijker”
Door Jeffrey Nuijten op dinsdag 4 dec 2018 '18 | vestiging Nijkerk
Wij hebben onze keuken bij Keukensale Nijkerk gekocht. Op basis van een goed advies hebben we een prachtige keuken uit kunnen zoeken voor onze nieuwbouwwoning. De directe en persoonlijke communicatie met de vestiging was ook erg aangenaam. Van samenstelling tot montage (door J van Rootselaar en zoon; zeer professionele lui) zijn wij een hele goede ervaring rijker!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Bruno Klabbers op dinsdag 4 dec 2018 '18 | vestiging Nijkerk
Aanschaf en installatie complete keuken met inbouw apparatuur.Keurig netjes alles afgehandeld. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
8,8
Keukenwarenhuis
2 vestigingen (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 182 ervaringen
7,4
Keukenvision
3 vestigingen (o.a. Zuid-Holland)
“Redelijk” score uit 25 ervaringen
“Nieuwe keuken”
Door de heer c.w. de graaf op dinsdag 4 dec 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
Ik heb een nieuwe keuken gekocht en het was een super ervaring om met deze mensen te mogen werken zowel bij aankoop als bij het plaatsen van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 11”
Door Sera Huls op zondag 2 dec 2018 '18 | vestiging Heerlen
Voorjaar 2018 gingen wij op zoek naar `n nieuwe keuken . bij de eerste en volgens ons allerbeste bleven we al steken. John nam alle tijd, het voelde meteen goed en vertrouwd en hij gaf goede uitleg, adviseerde goed en dacht met ons mee.wij gingen met elkaar in zee en hebben daar nooit `n moment spijt van gehad. Wij hebben nu de keuken die we graag wilden, top kwaliteit en prachtig geïnstalleerd.Daarom `n dikke 11
FOTO VAN SERA HULS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Ing Sioe op zaterdag 1 dec 2018 '18 | vestiging Barendrecht
Mooie keuken met apparatuur uitgezocht bij Keukensale Barendregt. Uitgebreid geholpen en geadviseerd. Er is heel veel keuze. Je houdt een vaste contactpersoon wat erg prettig is. Deze was ook altijd snel bereikbaar. De afspraken zijn duidelijk en worden nagekomen. De keuken is keurig geïnstalleerd. De installatie duurde alleen langer dan verwacht maar resultaat was heel goed. Ik ben dik tevreden met Keukensale en zou zeker aanraden daar een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Greeploze keuken”
Door Godelive Gommans op zaterdag 1 dec 2018 '18 | vestiging Heerlen
Keuken. Goed advies met name dank aan Edwin Hoofs die heel veel aandacht voor detail had. Ook flexibel na de aankoop om toch nog dingen te wijzigen. Tot nu toe heel tevreden met een prachtige greeploze keuken met AEG apparatuur.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met montage”
Door Kleton op zaterdag 1 dec 2018 '18 | vestiging Den Helder
We hebben bij Keukensale Den Helder ook de "droomkeuken" gevonden maar jammer genoeg is de droom al snel verandert in een trauma dankzij de monteur die ons door de manager van dit filiaal was aanbevolen. De bestaande oude keuken was met veel geweld gesloopt en met schade aan de vloer en muren en toen de nieuwe keuken aan de beurt was, door de gehaaste werk ook schade aan een nieuwe kast opgelopen. We zijn nu een maand later en de nieuwe kast is binnen maar de monteur heb geen tijd meer voor ons, we zouden tot 10 december moeten afwachten en op een middag zou die wel "proberen" om alles in orde te maken. Wel te verstaan dat hij nog heel veel werk moet presteren op deze middag wat voor ons betekent nog meer zorgen en verwachtingen van nog meer schade want we hebben al ervaring met zijn gehaaste werk, zijn verkeerde inschattingen, valse en niet nagekomen belofte. Toen we contact en advies hebben gezocht met de manager van dit filiaal kregen we te horen dat hij niets mee te maken heeft ondanks dat de monteur was zijn aanbeveling, dat de monteur heeft en andere inbouw planning en daar kan hij niets veranderen en toen we niet mee eens waren werd de telefoon erop gegooid.
FOTO VAN KLETON
Plaatsing afzuigkap
Reactie of foto toevoegen
“Keurige keuken”
Door Hans van der Heide op vrijdag 30 nov 2018 '18 | vestiging Deventer
Wij hadden interesse in een keuken en hebben diverse bedrijven benaderd. Keukensale was een verademing. Wij zijn vriendelijk ontvangen en we kregen professioneel advies. Bovendien bestond er geen "verkoopdruk" en kregen we voldoende bedenktijd. Tussentijdse communicatie verliep prima. Bij de levering waren alle keukenonderdelen aanwezig. De monteur heeft de keuken keurig geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
9,8
Avanti Keukens
Kesteren (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 329 ervaringen
9,7
Arma Keukens en Sanitair
Nunspeet (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 524 ervaringen
“Blij”
Door D.Twijnstra op donderdag 29 nov 2018 '18 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben bij de Keukensale vestiging Leeuwarden een keuken ontwerp laten maken, en deze laten realiseren. We zijn erg blij met het eind resultaat, en wij genieten er nu enorm van!
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Fam. Jolijt op donderdag 29 nov 2018 '18 | vestiging Barendrecht
Wij hebben een keuken gekocht en zijn zeer tevreden over het team van Barendrecht een vriendelijke benadering zij luisteren goed naar wat je wilt. Paul is een paar keer bij ons komen meten en heeft daardoor de perfecte opstelling voor onze keuken kunnen maken. Ook het plaatsen door Paul Hazenberg is heel zorgvuldig gedaan. Zowel het team van Barendrecht als de monteur verdienen een dikke 10
Reactie of foto toevoegen
“Goed contact”
Door A. Abbingh op woensdag 28 nov 2018 '18 | vestiging Hoogeveen
Ik heb een nieuwe keuken gekocht, prima geholpen in de showroom, heel uitgebreid alles besproken. Goed contact onderling mbt plaatsen ed. Altijd vriendelijk te woord gestaan en dingetjes die er waren zijn goed opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Hans Vietsch op woensdag 28 nov 2018 '18 | vestiging Barendrecht
Ik heb een keuken met semi vrijstaand blok. De ervaring in Barendrecht bij de opzet van het plan is prima verlopen, geen gedoe van voor wat voor prijs wilt u besteden, nee opzet maken en dan van daaruit bezien op basis van type front welke prijskant het opgaat bij de materiaal, bals en apparatuur keuze. Zeer relax en niet de financiële druk zoals bij andere. Plaatsing is goed verlopen op een misverstand na bij kastje in combinatie met Quooker flexkraan. Is correct opgelost. Goede communicatie met de mensen in de winkel en tevreden eindproduct.
Reactie of foto toevoegen
“Supergoed geholpen”
Door Marcel Bril op dinsdag 27 nov 2018 '18 | vestiging Cruquius
Supergoed geholpen. Vanaf idee fase tot aan uiteindelijke resultaat een feestje. Creativiteit over en weer en de nodige flexibiliteit van Keukensale Cruquius hebben tot een fantastisch resultaat geleid. Erg tevreden en beveel dit filiaal van Keukensale dan ook van harte aan!
FOTO VAN MARCEL BRIL
Resultaat
+ Toon extra foto van Marcel Bril
REACTIE VAN MARCEL BRIL
Basis idee samen uitgewerkt achter de computer en vervolgens gerealiseerd!
REACTIE VAN MICHAEL GROOTJANS
Prachtige keuken!!
Reactie of foto toevoegen
“Fijn advies”
Door Stephanie Swagemakers op maandag 26 nov 2018 '18 | vestiging Den Bosch
Bij Cas (eigenaar Keukensale Den Bosch ) hebben we onze droomkeuken gekocht. Cas wist al mijn ideeën om te toveren tot de perfecte keuken. Hij dacht mee in onze wensen en gaf eerlijke adviezen tot juiste materiaalkeuze / praktische zaken. Alles wordt netjes door besproken in de showroom en neemt alle tijd voor je. De keuken was op tijd binnen en werd door de monteur perfect gemonteerd, zonder enige schade aan de gestucte muren. Ben je op zoek naar een prachtige keuken en wil je een fijne adviseur die volledig met je meedenkt? Ga dan naar Keukensale Den Bosch!
FOTO VAN STEPHANIE SWAGEMAKERS
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
9,7
Ardi Keukens
Sint Annaland (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 312 ervaringen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1982 ervaringen
“Luxe keuken”
Door MWC Hermsdorf-Schleipen op maandag 26 nov 2018 '18 | vestiging Heerlen
Bij toeval liepen wij langs Keukensale in Heerlen. Zijn eens binnen gaan kijken en waren verrast. Wat een mooie keukens. Ook de offerte was een aangename verrassing. Deze lag onder budget waardoor we de keuken nog iets meer konden uitbreiden. Prachtige apparatuur. Niet het àllernieuwste, maar daardoor ben je wel een stuk goedkoper uit. En het resultaat : een prachtige, hoogwaardig afgewerkte luxe keuken binnen ons budget. Nogmaals bedankt John en collega's. Tis een plaatje. Iedereen is lovend over onze keuken.
FOTO VAN MWC HERMSDORF-SCHLEIPEN
Reactie of foto toevoegen
“Eerste keuken”
Door Shiffai Karamat Ali op zondag 25 nov 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
Mijn eerste keuken, een grote stap. Vanaf het eerste moment een heel goed gevoel bij het personeel van Keukensale Hoorn. Geen druk, heel veel aandacht en een warm gevoel. Heel erg meedenkend om tot het beste ontwerp te komen, waarin alle benodigde apparaten voorkomen en ook nog eens passend in het budget. Super flexibel, want het ontwerp moest een paar keer aangepast worden, dit was geen enkel probleem. De nazorg is ook top. Monteurs zeer vriendelijk en eerlijk. Keukensale Hoorn is een échte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Fred Tanke op vrijdag 23 nov 2018 '18 | vestiging Barendrecht
Keuken voor ons nieuwe huis gekocht. Goed advies en begeleiding met aankoop. Prima afspraken betreffende levering, aftersales service e.d. Service staat hier hoog in het vaandel. Degelijke Duitse keuken voor scherpe prijs !
FOTO VAN FRED TANKE
Degelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met apparatuur”
Door Jessie en Sander op donderdag 22 nov 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
We hebben een nieuwe keuken inclusief apparatuur gekocht bij Keukensale Hoorn. Bij het ontwerpen en uitkiezen van de keuken zijn we super goed geholpen! Ze hebben echt de tijd voor ons genomen. Ook het verdere gevolg als in, naloopgesprek, leveren, alles netjes optijd en alle afspraken nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Koelemeijer op dinsdag 20 nov 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
Keuken gekocht. Hele vriendelijke mensen. Goede service en goed over de prijs eens te worden. Prachtige keuken geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door jenny Burkin op dinsdag 20 nov 2018 '18 | vestiging Heerlen
we werden prettig ontvangen door John. Advies was duidelijk, professioneel en uitgebreid. levering & plaatsen was goed geregeld. vervolgens nog een telefoontje gekregen hoe we de nieuwe keuken ervaren. dus ook stukje (na) zorg.
Reactie of foto toevoegen
9,7
Keukenwereld XXL
Poortvliet (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 130 ervaringen
9,7
Keur Keukens
Haarlem (Noord-Holland)
“Fantastisch” score uit 288 ervaringen
“Geleverde keuken”
Door M. van Loo op maandag 19 nov 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
Wij zijn zeer tevreden met het vakkundig advies en behulpzaamheid van het vriendelijke personeel. Je krijgt de tijd om verandering door te voeren na de eerste tekening. TOP.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Floris Fonteijn op maandag 19 nov 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Complete keuken gekocht. Kundige, behulpzame en vriendelijke bediening. Alles binnen de afgesproken tijd geleverd en perfect geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig contact”
Door j.j. van velzen op zondag 18 nov 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Een keuken met inbouwapparatuur gekocht. men vindt kwaliteit en klanttevredenheid zeer belangrijk.

Aanvulling ontvangen 19 november 2018: Ja de keuken is geleverd en geplaatst. Ik was achteraf over een paar dingen niet tevreden. Dat is nadien zonder gezeur geheel naar tevredenheid hersteld. Ik vond het een prettig contact. Ik moet de apparaten nog wel uitproberen maar ik neem aan dat deze allemaal goed werken. Anders neem ik op grond van de garantie weer contact op.
Reactie of foto toevoegen
“Vlot”
Door Ilonka Zinkstok op zondag 18 nov 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Nieuwe keuken in U opstelling voor mijn vader gekocht, met rustig en fijn meedenken top keuken in gebruik voor hem, alles in 1x goed geleverd, dat is me voor de eerste keer gebeurd ongelooflijk. Prettige nette plaatsing en montage, fijn vlot en wat nog nodig was had hij bij zich. Kortom een super tevreden en blije paps.
Reactie of foto toevoegen
“3e keuken”
Door Willem en Anita op zaterdag 17 nov 2018 '18 | vestiging Deventer
Enorm tevreden met onze nieuwe keuken. We liepen de zaak van Keukensale in Deventer in om te gaan kijken. Maar het voelde zo goed dat we ook gelijk hier de keuken hebben gekocht. Het is inmiddels onze 3de keuken dus we hebben al eerder ervaringen op gedaan. Nog nooit gehad dat alles in 1 keer goed afgeleverd is. Vakbekwaamheid, goede kwaliteit/prijsverhouding, eerlijkheid, meedenkend met onze wensen maakt dat we deze zaak echt aan kunnen raden.
Reactie of foto toevoegen
“Verwachtingen zijn waargemaakt”
Door André en Christel Zeelen op donderdag 15 nov 2018 '18 | vestiging Heerlen
Op basis van deskundige en klantvriendelijke adviezen van John en Edwin hadden we, mede dankzij geheel op maat gesneden 3D tekeningen, al voorafgaand levering een goede indruk over wat we geleverd zouden krijgen. Zo werd ruimschoots de tijd genomen om ons goed mogelijk te adviseren en mee te denken over alternatieve aanpassingen. De keuken is perfect gemonteerd door een kundige monteur die ik zou willen typeren als een "pietje precies" vakman, wat ik een pluspunt vind. Onze verwachtingen zijn waargemaakt qua kwaliteit, oplever-afspraken voor een zeer schappelijke prijs.
Reactie of foto toevoegen
9,6
Adee Keukens
Rijssen (Overijssel)
“Fantastisch” score uit 258 ervaringen
9,6
Pelma Keukens
Goes (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 271 ervaringen
“Fijne keuken”
Door Gé van Zaane op donderdag 15 nov 2018 '18 | vestiging Leeuwarden
Na een aantal afspraken hebben we samen met de medewerker onze keuken samengesteld. We zijn tevreden met het ontwerp. De keuken was ruim voordat wij, in verband met de verbouwing, er aan toe waren al bij KeukenSale geleverd. Zonder problemen hebben zij de keuken bij hun opgeslagen. Na aflevering bleek dat er verkeerde kookapparaat was geleverd. Dit is soepel opgelost. Het nieuwe apparaat is door KeukenSale omgeruild. Kortom we zijn een fijne en mooie keuken rijker.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Nills Willemsen op dinsdag 13 nov 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
In augustus een keuken samengesteld met Edwin en Mike van keukensale, nadat ik hun ontwerp had gezien wat ze voor mijn budget hebben gemaakt wou ik toch wat aanpassingen. Ze luisterden goed naar mijn wensen en die avond hebben ze het ontwerp zo gemaakt dat ik en mijn vriendin er erg tevreden mee zijn. Vanaf dat moment zijn de afspraken met de aannemers gepland en is alles gegaan zoals afgesproken.een goede eerste ervaring met het kopen van een keuken.
FOTO VAN NILLS WILLEMSEN
Ontworpen keuken
Reactie of foto toevoegen
“Volgens afspraak verlopen”
Door Christa van de Geer op dinsdag 13 nov 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
Ik heb een keuken gekocht. In de winkel prima geholpen, meedekend en vriendelijk. Alles is volgens afspraak verlopen: voorwerk door derde ( eletra en waterleiding aanpassen). Ook de montage mannen heel tevreden zonder problemen in één dag klaar. Hier spreekt een blij mens. Vr gr
FOTO VAN CHRISTA VAN DE GEER
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Wendy de Bont op vrijdag 9 nov 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
Super tevreden! Wij hebben diverse keuken apparatuur gekocht bij Keukensale Hoorn. Fornuis, koel- vries combinatie, afzuigkap, spoelbak en kraan met kokend water functie.
Er werd goed naar onze wensen geluisterd, daarop volgend kregen we goed en inhoudelijk kundig advies. Levering en service zijn prima. Alles sloot precies aan bij onze verwachtingen. Een aanrader!
FOTO VAN WENDY DE BONT
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door R. Wijk op zaterdag 20 okt 2018 '18 | vestiging Heerhugowaard
Ik heb een keuken gekocht. Prima geholpen. Ze zijn erg van de details. Dat bevalt me goed.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door sam van loon op woensdag 17 okt 2018 '18 | vestiging Heerlen
Keuken gekocht. Heel fijn geadviseerd, verkoper dacht goed met ons mee. Zeer klantvriendelijk. Keuken is heel mooi gemonteerd. Complimenten. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken , top ontwerp. John bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Schittend resultaat”
Door Paul Scheulderman en Paula Rehwinkel op donderdag 11 okt 2018 '18 | vestiging Hilversum
Vloertegels en complete keuken. Alhoewel we in haast te veel overlieten aan de verkoper -die de volgende week op vakntie ging- waardoor enkele weken later nog wat puntjes op de I gezet moesten worden, zijn we zeer te spreken over de kwaliteit van de producten. Aflevering stipt op tijd, schadevrij transport en -heel belangrijk- een echte vakman die de keuken voor ons installeerde. Het resultaat mag er wezen: in een woord 'schitterend'.
FOTO VAN PAUL SCHEULDERMAN EN PAULA REHWINKEL
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf geplaatst”
Door petra hylkema op woensdag 10 okt 2018 '18 | vestiging Heerlen
Wij hebben een keuken gekocht bij keukensale. De prijs was oke. We hadden besloten om zelf de keuken te plaatsen. Dus hij hoefde alleen geleverd te worden. Alles is prima volgens planning gegaan. Ook was alles compleet en goed verpakt. Dus in 1x goed! Dat hoor je niet vaak en daar zijn we ook heel blij om.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Lorna Staats op dinsdag 2 okt 2018 '18 | vestiging Barendrecht
Ik heb een nieuwe keuken gekocht en ben uitermate tevreden. Geen vervelende verkooppraatjes maar goed en deskundig advies. Er werd geluisterd en kritisch meegedacht. Het is precies geworden zoals ik wilde. De communicatie verliep zeer soepel en de afhandeling ging vlot en vlekkeloos. Top!!
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelen”
Door Monique Rouwet op zondag 16 sep 2018 '18
Een complete keuken gekocht. Goed advies van Sjaak Orhan en netjes en vakkundig geplaatst door Arko en Patrick. Ik heb nu een super mooie keuken waar ik lang van kan genieten. Ik kan keukensale capelle zeker aanbevelen. En als je een keuken koopt bij keukensale doe Sjaak dan de groeten van Monique Rouwet
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Hilde en John op woensdag 5 sep 2018 '18 | vestiging Spijkenisse
(Uiteindelijk) een mooie keuken van KeukenSale, Spijkenisse ... maar wat een ellende gaat daaraan vooraf! Levering na 16,5 i.p.v. beloofde 12 weken, terwijl we onze oude keuken al weggehaald hadden. Weer 1 week later ontvingen we 2 van de 3 elektrische apparaten die men vergeten was. De elektricien werkte telkens maar deel af of stelde telkens weer uit, zodat alles 9 weken na de geplande datum pas gereed was. Het keukenblad was 3 cm. te kort ingemeten, maar daarvoor had men ons sluw laten tekenen, dus dat "was onze eigen schuld". In totaal zijn we 9 dagen thuis moeten blijven voor alles. Heel veel gebeld en gemaild, waarop men vaak gewoon niet reageert! En ondertussen hebben we van 2 apparaten het garantiecertificaat nooit meer ontvangen. Kortom: NIET aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Vertraging goed opgelost”
Door Tom Hickford op woensdag 22 aug 2018 '18 | vestiging Nijmegen
Oktober 2017 hebben wij een keuken gekocht bij Keukensale.com Nijmegen, In november kregen wij het slechte nieuws vanuit keukensale dat de keukenfabrikant vertraging had opgelopen. Hierdoor werd onze keuken met een paar weken uitgesteld. Omdat onze oude keuken al weg was hebben wij een noodkeuken gekregen, dit was een complete keuken waar alles op en aan zat zelfs een vaatwasser en een oven. Zo konden we toch onze normale dingen doen. Keukensale heeft ons daarmee goed op de hoogte gehouden en bijna dagelijks geïnformeerd. De dag dat de nieuwe keuken geplaatst zou worden werd de noodkeuken weggehaald, daarbij werd ook het leidingwerk verlegd. Voor de keuken stond eigenlijk 3 dagen, de 2e dag hebben de 2 monteurs de keuze gemaakt om iets langer door te gaan. Daardoor is de keuken de 2e dag al klaar, complimenten daarvoor. Nadat de keuken is geplaatst en alles is afgerond zijn wij bij Keukensale.com uitgenodigd. Hier hebben wij een compensatie gekregen vanuit de Keukensale.com omdat zij toch voor hun klanten klaarstaan. Deze compensatie was voor de tijd dat wij de noodkeuken in huis hadden staan., buiten de noodverlichting hebben wij ook nog uitgebreide verlichting gekregen, daarvoor dank! Mijn complimenten uit ik groot naar het personeel bij Keukensale, zij hebben er alles maar dan ook echt alles aan gedaan om onze keuken volledig af te ronden en dit is dan ook gelukt. ik heb begrip voor hun hoe zij het hebben opgelost met de problemen van de keukenfabrikant. Daarmee zal ik ook al mijn kennissen vrienden en familie aanraden om een keuken te kopen bij Keukensale.com Nijmegen, zij hebben alles over voor de klant! Bedankt heren!
FOTO VAN TOM HICKFORD
Eindresultaat keuken
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Patricia op zaterdag 28 jul 2018 '18 | vestiging Nijmegen
Ik heb in oktober een keuken besteld en hij is nu nog niet klaar! Er wordt ook niet meer op ons gereageerd! Echt slechtste service allertijden hier!

Aanvulling ontvangen 9 augustus 2018: Ik geef ze 2 sterren omdat het uitzoeken van de keuken heel vlot en fijn ging. Maar de service is echt dramatisch en heel triest dat er niet meer wordt gereageerd.
Reactie of foto toevoegen
“Veel klachten”
Door Tahiri op woensdag 18 jul 2018 '18 | vestiging Nijmegen
Oplichters! Meer dan een jaar geleden heb ik een keuken gekocht bij keukensale nijmegen. Nog nooit ben ik zo belazerd door een winkel. Keuken werd met veel gebreken geleverd. Waaronder een verkeerd Keukenblad, kapotte koelkast, kapotte afzuigkap, kapotte laden, kapotte oven. Tot op de dag van vandaag hebben ze nog geen van bovenstaande gebreken hersteld. Inmiddels heb ik een klacht ingediend bij de geschillen commissie.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf geplaatst”
Door Jessica van der schans van dongen op zaterdag 14 jul 2018 '18 | vestiging Breda
Nieuwe keuken gekocht maar bij levering was zoveel niet aanwezig dat we meerdere keren naar de bouwmarkt konden en we hadden toch echt een complete keuken gekocht zal het zijn omdat we hem zelf kunnen zetten. Heel jammer en slechte service voor zoveel geld.
Reactie of foto toevoegen
“Hele keuken”
Door D van haa r en op zaterdag 7 jul 2018 '18 | vestiging Alphen aan den Rijn
Hele keuken gekocht aanrecht bladen beschadigd maar daar krijgen ze een nieuwe voor dus dat is goed maar ze zijn vergeten er een kraan bij te leveren van 200 euro en die krijgen we niet omdat ze zeggen dat we bij het afleveren alles hadden moeten controleren
Reactie of foto toevoegen
“Terrible”
Door lblan1 op vrijdag 29 jun 2018 '18 | vestiging Hilversum
This is a terrible place!! We ordered a counter top with my contractor. The salesman NEVER said it would come in 2 pieces. He LIED and said he did. Later he said this is cheaper but the measurement was different. He also gave NO good advice and had NO knowledge in counter tops. He only wanted to sell to us. We ordered a sink and the color was also wrong! Two managers at two different times came said they would speak to me "help" us out and they never came back to us as well. The salesman told his manager in Dutch that it was OUR fault but failed to say he DID NOT tell us the countertop was in 2 pieces. I can be wrong but to downright lie is terrible. I speak and understand dutch and they treat you like an idiot! I am writing in English so ALL EXPATS and internationals will be warned not to go here.
Reactie of foto toevoegen
“Loslatende schroeven”
Door K. op zaterdag 21 apr 2018 '18 | vestiging Hilversum
Nieuwe keuken bij Keukensale Hilversum in november 2016 gekocht. Alles ging goed. Keuken is geplaatst en staat. Helaas laten de schroefjes nu in de kastjes los. Al halverwege 2017. Toen we de keuken gingen kopen kreeg ik te horen dat alles waar ik klachten over had ik dit bij hun kon neerleggen en zij contact zochten met de leveranciers. Klonk perfect. Ik heb hier over gemaild en nooit antwoord opgehad. Schroefjes drukte ik zelf terug. Opnieuw gemaild en gebeld. Krijg ik als antwoord dat ik daar zelf maar voor moet zorgen. Ook mijn fornuis is niet wat het hoort te zijn na een jaar. De pitten zijn allen totaal verkleurd. Daarover zeggen ze dat het toch echt door ons koken is en andere elementen. Dit terwijl ze echt egaal verkleurd zijn. Jammer, je wordt totaal niet serieus genomen. Ik heb een goed bezochte Facebook pagina en ga een deze dagen deze zaak afraden daar want ben het zat dat je totaal niet serieus genomen wordt.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door V.T.M. Benard -van Schaik op maandag 12 mrt 2018 '18 | vestiging Nijkerk
Nieuwe keuken gekocht. Prima geholpen en geadviseerd door Eveliene en Pim. De heren die de keuken geplaatst hebben, hebben dit vakkundig gedaan en in overleg met mij. Zeer tevreden.
FOTO VAN V.T.M. BENARD -VAN SCHAIK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Geen aanrader”
Door Cees Bruinink op vrijdag 9 mrt 2018 '18 | vestiging Heerlen
Kwalitatief een goede en mooie keuken gekocht. Dat is het enige positieve. Over prijs is niet te onderhandelen. Bij verkoop word niet echt duidelijk gemaakt dat de installatiekosten er nog op komen. Toen we een kastje van het zelfde materiaal in een standaard maat wilde bij bestellen na levering, moest dat meer kosten dan de helft van de hele keuken. Installeren gebeurt door ingehuurde zzp-ers, dus doe je met 2 partijen zaken. Toen het zeefje van de afvoer binnen een week kapot was, door matige kwaliteit, werd er geen nieuwe geleverd. En na 3 maanden lekt de afvoer nog steeds. zzp-er komt wederom hiervoor langs. Aan de lekschade, en schade aan plint wordt niets gedaan. Verkoper/eigenaar is commerciële man, die na de verkoop niet veel meer voor je wilt betekenen. Het zal een goede zaak zijn, totdat je problemen krijgt. Gelukkig mijn zoon kunnen weerhouden hier ook een keuken te kopen. Al met al niet gelukkig en tevreden. Geen aanrader.
FOTO VAN CEES BRUININK
Beschadigde plint
Reactie of foto toevoegen
“Lange adem”
Door M.Dankfort op zaterdag 24 feb 2018 '18 | vestiging Almere
Mooie keukens voor betaalbare prijzen, maar de service laat te wensen over. Na 7 maanden is de keuken nog steeds niet af. Omdat bestelde onderdelen verkeerd, of helemaal niet geleverd werden. Geen enkel excuus hiervoor gehad. Wij horen maar klaar te staan als de monteur weer eens langs komt, alsof we de hele dag toch maar op de bank hangen. Neen het is alleen maar ergernis, en zeker niet voor herhaling vatbaar en ook niet aan te raden, of ze moeten een heel lange adem hebben.
REACTIE VAN KEUKENSALE ALMERE
Geachte heer/mevrouw Dankfort, Graag willen wij u verder helpen, echter de naam die u in deze recensie gebruikt komt niet voor in ons systeem. Kunt u contact opnemen met onze winkel te Almere om dit euvel op te lossen. Wij zijn voor service meldingen te bereiken op 036 7370 127 van dinsdag tot vrijdag van 09:30 tot 17:30 uur. Met vriendelijke groet, Keukensale Almere
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door P.J. van Dijk op zondag 11 feb 2018 '18 | vestiging Barendrecht
Eindelijk een keukenbedrijf zonder Mandemakers mentaliteit. Er is uitgebreid de tijd genomen om de keuken helemaal naar onze wensen uit te kiezen. Hij werd keurig op tijd geleverd en geplaatst. Van de drie ooit door ons gekochte keukens is dit het beste bedrijf van allemaal. Het resultaat is precies zoals wij het graag wilde. Een geweldige service. Wij zullen Keukensale Barendrecht aan een ieder aanraden. Met vriendelijke Groet Peter en Esther van Dijk. Heinenoord
Reactie of foto toevoegen
“Slechte aftersales”
Door ron op zaterdag 3 feb 2018 '18
In mei 2017 een keuken gekocht in Capelle aan den IJssel en prima geholpen door Sjaak Orhan. Ook enkele zaken die naderhand opgelost moeten worden zijn door Sjaak en de monteur prima opgelost. Echter de aftersales zijn aller belabberst. op 14 jan 2018 begeeft de Elica afzuigkap en de volgende dag bij Sjaak gemeld, de service monteur zou dezelfde dag of uiterlijk morgen contact opnemen, helaas op woensdag nog even langs gegaan. De afspraak zou deze week volgen en de reparatie de volgende week uiterlijk 27 jan. Na enkele frustrerende gesprekken met Louis van de vestiging Spijkenisse, is er tot op heden nog geen definitieve afspraak gemaakt. op 29 jan. een loze afspraak de leverancier gaat u bellen, wanneer is onbekend. Als ik vraag om een definitieve afspraak krijg ik als antwoord "ik ga mijn best doen". Dat is natuurlijk niet voldoende. Een beetje verkoper of service man zou zeggen, ik ga voor u bellen om te proberen om een afspraak te regelen. Niks daarvan hij beroept zich op een mail van de leverancier, wij gaan contact op nemen. Waarschijnlijk zijn de postduiven op en wacht ik inmiddels alweer 1 week op een afspraak. Waarschijnlijk tevergeefs, mijn huis is gerenoveerd, echter het ontbreken van een fatsoenlijke afzuigkap doet hier geen goed aan. Ik zal u op de hoogte houden, zodra ik wat te horen krijg. Wat niet aannemelijk als men na 3 weken geen tel.afspraak kan maken. Ron Bongers Capelle aan den IJssel
Reactie of foto toevoegen
“Oprechte interesse”
Door Erwin Muller op vrijdag 5 jan 2018 '18 | vestiging Barendrecht
Wij hebben onze keuken uitgezocht bij Keukensale Barendrecht. Vanaf het moment dat we daar binnen liepen en een medewerker ons te woord stond, hadden wij een goed gevoel bij deze zaak. Hiervoor waren we al bij meerdere andere keuken zaken wezen kijken, maar bij deze andere winkels gaf de manier van benadering en verkooppraatjes ons weinig vertrouwen. Bij Keukensale Barendrecht werkt er vriendelijk en benaderbaar personeel, waardoor wij een open gesprek konden voeren over onze voorkeuren en ook ons budget. Ook dachten zij zelf ook met ons mee. In een van onze laatste gesprekken was er een nieuwe oven beschikbaar gekomen. Deze was beter in kwaliteit, maar ook wat goedkoper dan onze vorige optie. De medewerkers stelde de wisseling zelf voor, terwijl dit in ons voordeel was. We hebben er een tijd over gedaan om de definitieve keuken vast te stellen. Wij moesten namelijk ver van tevoren een keuken uitzoeken, vanwege het doorgeven van de opstelling voor onze nieuwbouwwoning. Toch als wij (alweer) iets wilde veranderen keken ze zonder gedoe met ons mee en werd het allemaal geregeld.

Ook hebben wij het plaatsen door Keukensale Barendrecht laten doen. De monteurs kwamen op de afgesproken dag en tijd en hebben super hard gewerkt. De twee heren die onze keuken hebben geplaatst hadden ook veel plezier in hun werk en we hebben hard om hen gelachen. De spullen werden trouwens ook netjes van tevoren geleverd en al het afval werd een dag na plaatsen ook weer opgehaald. Na afloop hebben wij nog een bezoekje gehad van de medewerker Jordy, waarmee wij het meeste contact hebben gehad. Wij konden met trots onze mooie keuken aan hem laten zien waarin hij oprecht interesse toonde. Wij zouden de Keukensale Barendrecht aan iedereen aanraden. Wij willen Keukensale Barendrecht hierbij ook hartelijk bedanken voor al hun betrouwbaarheid, advies, geduld, enthousiasme en onze prachtige keuken.
FOTO VAN ERWIN MULLER
Keuken in nieuwbouwwoning
Reactie of foto toevoegen
“Veel klachten”
Door P. ter Hoeven op zaterdag 9 dec 2017 '17 | vestiging Hilversum
Half augustus hier een keuken en sanitair voor het toilet gekocht. Tot zover ging het goed, daarna begon het gedoe. Miscommunicatie, zelf over al achter aan zitten, niet terug gebeld worden, afspraken niet nakomen, slechte nazorg na plaatsing van de keuken. Monteur die alleen kwam waardoor wij "moesten" helpen met plaatsen van aanrechtblad en om 23:00 uur naar huis ging nadat hij om 08:00 voor de deur stond. Zojuist dan ook een brief van zes kantjes verstuurd naar Hilversum en de organisatie. Ik zal jullie de brief besparen maar hieronder alleen onze klachten weergeven.
Klachten:
1. Miscommunicatie, niet terugbellen, niet houden aan afspraken, slechte nazorg na montage van de keuken.
2. De volledige aansluiting voor de quooker moet nu gedaan worden door een door ons ingehuurde aannemer, wat ons de nodige extra kosten op gaat leveren. Doordat wij vrijdagavond 8 december pas te horen kregen dat er zaterdag 9 december geen monteur zou kunnen komen, kunnen we nu hopelijk op zijn vroegst maandag gebruik maken van water in de keuken. De factuur die wij hiervoor moeten betalen volgt later
3. De bodemplaat voor het aanrechtkastje ontbreekt.
4. De composiet vensterbank ontbreekt. Deze is nu wel besteld maar we hebben geen bevestiging ontvangen dat de passtrook is besteld, terwijl de monteur dit heeft opgemeten en aan u door zou geven.
5. De deur van de koelkast hangt te laag waardoor deze niet goed sluit waardoor er regelmatig een plasje water op de plank in de koelkast ligt.
6. De losse unit staat te hoog zodat deze niet goed aansluit op de nog te leggen vloer. Ook het pas stuk aan de onderkant van de zijpanelen kan dit niet opvangen. De monteur was op de hoogte van het feit dat de vloer nog gelegd moest worden en heeft zelfs een stuk van de vloer in handen gehad om de hoogte te kunnen
bepalen.
7. Vandaag bij het aansluiten van de spotjes in de koof en de planken sloeg de stop door en zijn alle spotjes verbrand. Waarom, omdat de bedrading van de spotjes die 12volt zijn, zijn aangesloten op bedrading van 230volt zonder gebruik te maken van een transformator. De monteur heeft hier bij de montage niet naar gevraagd, heeft niet aangegeven dat er een transformator nodig zou zijn maar heeft gewoon de spotjes aangesloten. Er staat nergens op het leiding schema aangegeven dat er een transformator aangelegd zou moeten worden door de klant. De spotjes zijn gewoon door de monteur geplaatst zonder navraag te doen of aan te geven dat dit niet mogelijk zou zijn. Vandaag is door de aannemer een lamp met 230volt aansluiting aangesloten op de bedrading om aan te tonen dat de lampen t.b.v. de wandlampen ook kapot zijn. De lamp werkt na aansluiting op de bedrading naar behoren.
8. De monteur heeft voor het plaatsen van de wandplanken op een aantal plaatsen streepjes gezet op de net geschilderde muur.
9. De muur is op verschillende plaatsen beschadigd door het plaatsen van het aanrechtblad.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over samenwerking”
Door Fam. N Teegelaar op dinsdag 21 nov 2017 '17 | vestiging Barendrecht
In september een keuken samengesteld met Paul van keukensale, In november is deze door hen geplaatst, hun aannemer Paul heeft de voorbereidingen gedaan ,en monteur Peter heeft de keuken vakkundig geplaatst. Was een probleem met de afzuigkap die kon niet op tijd worden geleverd, Maar dit hebben ze opgelost door een betere aan te bieden. Het hele pakket sloot naadloos op elkaar aan, hebben er zelf geen omkijken aan gehad. Al met al heel tevreden met de keuken en de samenwerking.
FOTO VAN FAM. N TEEGELAAR
Opgeleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon doen”
Door Rosita Balak op vrijdag 17 nov 2017 '17 | vestiging Eindhoven (Son)
Goede ervaring met Keukensale! Top service, snelle levering en heel klantvriendelijk.
Wordt ook met je meegedacht en goed geadviseerd. Gewoon doen!
Reactie of foto toevoegen
“Blij ermee”
Door S. van der Velde op donderdag 5 okt 2017 '17 | vestiging Nijkerk
Helemaal blij met onze nieuwe keuken en hoe we daar mee geholpen zijn in de voorbereidingen!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Annemarieke van Kampen op donderdag 28 sep 2017 '17 | vestiging Nijkerk
Sinds april 2017 hebben wij een nieuwe keuken; onze oude keuken was na 30 jaar wel aan vervanging toe. Door het team van KeukenSale Nijkerk - te weten Eveline, Niels en Pim - zijn wij op bijzonder professionele wijze begeleid in dit proces. En dit heeft geleid tot een prachtige, functionele keuken, waar wij iedere keer weer van genieten.
Topmensen, met kennis van zaken, zonder opdringerig te zijn! Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door Anne op woensdag 30 aug 2017 '17 | vestiging Nijkerk
Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken die wij bij Keukensale, vestiging Nijkerk hebben gekocht. Inmiddels is alles geplaatst en het is erg mooi geworden. Het technisch advies van Pim en Eveline was zeer waardevol bij het bepalen van de juiste keuze van materialen en apparatuur. De service tijdens maar ook bij vragen na de plaatsing is heel goed.
Reactie of foto toevoegen
“Verkoopervaring”
Door Frank groothuizen op maandag 10 jul 2017 '17 | vestiging Spijkenisse
Ben hardstikke super geholpen in de vestiging iepenlaan door de twee keukenjongens. Geef daarvoor een ruime voldoende. Na twee uurtjes keuze en foto van de keuken in de hand , wilde ik er na de prijsstelling met mijn vrouw nog over denken. Toen voelden we dat ze op slot stonden deze mannen. Ze wilden namelijk direkt een verkoop forceren. Door 10 procent te geven. Maar ik moest dan wel gelijk beslissen. Tja je praat wel over 17000 euro. Ik wilde graag de offerte ook per mail ontvangen, dat zouden ze dan wel doen ook. Zag dat ik voor hen niet meer interessant was. Jammer dat ze dat lieten liggen, heb ook geen mail meer gehad. Wel belde dacht dat hij joey heette savonds op of we wilden bestellen. Ik vroeg waar de offerte bleef, die zou hij opsturen. Ik heb hem dus nog niet! Denk dat beide man en een steek laten vallen indeze. Was zeker geintresseerd, maar nu zowel mijn vrouw als ik terug bij af! Krijg weer een " kolere" gevoel over keukenboeren! Snap er niks van, zeker omdat we het zagen zitten!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken op zich prima maar toch veel ergernis”
Door M.G. op woensdag 31 mei 2017 '17 | vestiging Den Bosch
Komplete keuken gekocht. Keuken op zich niks mis mee maar maar alles erom heen een grote ergenis. Echt een rommeltje. Niet terugbellen, verkeerde informatie etc. De Duitse inbouw apparatuur is echt waardeloos
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij mee”
Door Bert en Anneke Beckers op zondag 21 mei 2017 '17 | vestiging Spijkenisse
Wij hebben een keuken gekocht bij een team dat precies aanvoelt wat je nodig hebt. Geen opdringerige suggesties, wel duidelijke antwoorden op vragen. Na een aantal eerdere bezoeken aan keukenzaken was dat echt een verademing. Djennis en Hamza bedankt. Jullie hebben je showroom uitgebreid tot bij ons in huis en we zijn er heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Met gebreken”
Door Alice op donderdag 18 mei 2017 '17 | vestiging Hoorn NH
Mooie keuken maar met veel gebreken. Ging al mis na eerste gesprek, bleek andere apparatuur op factuur te staan dan uitgezocht, alles kon worden veranderd maar alles tegen een meerprijs. Beloven telkens klachten op te lossen maar komen afspraken totaal niet na!
REACTIE VAN EDWIN
Beste Alice, Ik ben sinds 01 februari 2018 de nieuwe eigenaar van keukensale Hoorn en wil je vragen of nog zaken zijn die opgelost moeten worden. De service houdt namelijk niet op als een andere eigenaar de winkel overneemt. Wij zijn pas tevreden als onze klanten tevreden zijn. Ik verneem graag of ik iets voor u kan betekenen. Met vriendelijke groet, Edwin Muste
Reactie of foto toevoegen
“Juiste oplossing”
Door Van IJzendoorn op maandag 27 mrt 2017 '17 | vestiging Spijkenisse
Wij hebben na goede hulp en goede oplossingen een hele mooie keuken kunnen kopen. Kwaliteit en service zijn goed, er wordt alles gedaan voor het vinden van een juiste oplossing. Vriendelijkheid en tevredenheid staan zeker hoog binnen deze organisatie.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Marina Fransen en Jilis de Jager op vrijdag 3 mrt 2017 '17
Ontzettend tevreden over de manier waarop wij geholpen zijn bij het samenstellen van onze keuken. Er werd steeds weer alle tijd genomen om mij van dienst te zijn bij vragen, er is extra gemeten vanwege een schuine wand. De keuken is op tijd en helemaal compleet afgeleverd, de dag daarna is deze naar volle tevredenheid geplaatst. Vanwege de schuine zijde moest de afvoer van de afzuigkap aangepast worden, het was even spannend of het zou gaan lukken maar ook dat is keurig gedaan. Niets dan lof voor dit team!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Lia en Michiel op vrijdag 24 feb 2017 '17 | vestiging Amsterdam Villa Arena
Wij liepen langs de etalage, zagen een mooie keuken, gingen naar binnen, werden uitvoerig geholpen, kochten die keuken, en zijn zeer tevreden. Goede communicatie en nakomen van alle afspraken. Veel dank.
Reactie of foto toevoegen
“Blij mee”
Door D vd Linden op donderdag 23 feb 2017 '17 | vestiging Spijkenisse
We hebben ons in verschillende winkels laten informeren voor een nieuwe keuken, waaronder keukensale Spijkenisse. Doordat ze goed naar onze wensen hebben geluisterd, konden we binnen ons budget een mooie keuken realiseren! Ook hoefden we niet te onderhandelen, dat scheelde enorm!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor eerste koophuis”
Door Madeleine en Dustin op dinsdag 10 jan 2017 '17 | vestiging Nijmegen
Eind vorig jaar was erg hectisch. Nieuw huis gekocht. Voor mij mn eerste koophuis.
Naar Nijmegen Keukensale gegaan met de vraag of ze van de huidige keuken wat moois van konden maken. Roy en Tamara zijn toen persoonlijk langsgekomen voor advies. We hebben ze een maximaal budget gegeven voor de keuken. Ze hebben er alles aan gedaan en ons 'beschermd' in keuzes, zodat we binnen het budget zouden blijven.
Het resultaat mag er zijn. Kortom: Klantvriendelijk, geduldig, oplossingsgericht! Hele tevreden klanten hier!
FOTO VAN MADELEINE
Reactie of foto toevoegen
“Onklare keuken”
Door N.Loman op vrijdag 4 nov 2016 '16 | vestiging Amsterdam Villa Arena
Wij waren superblij met de keuken die wij hadden gekocht totdat de ellende begon met het niet nakomen van de afspraken, beschadigde producten werden geleverd, vele telefoontjes waar wij gewoon zeer onbeschoft werden behandeld en er werd totaal geen moeite gedaan om te zorgen dat dit alles wordt opgelost. Wij zitten nu al 6 weken met een onklare keuken en wij krijgen bij Keukensale de enige respons dat wij eens niet zo moeten zeuren en dat wij onze toon moeten aanpassen. Helaas zit er niets anders op dit via juridische stappen op te lossen maar man man man wat zijn wij teleurgesteld in dit bedrijf!
REACTIE VAN KEUKENSALE.COM
Beste heer Loman, Wij betreuren uw teleurstelling. We hebben begrepen dat de beschadigde spullen inmiddels zijn vervangen. Helaas hadden we te maken met een levertijd van 6 weken, wat we in dit geval niet konden versnellen. Hopelijk kunt u nu wel genieten van uw nieuwe keuken en is alles inmiddels naar wens. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u mailen naar info@keukensale.com. Mvg, Keukensale.com
Reactie of foto toevoegen
“Offerte niet gestand gedaan”
Door dametje op dinsdag 18 okt 2016 '16 | vestiging Barendrecht
Onze ervaringen zijn helaas niet zo positief. Het begin enthousiast en vol vertrouwen, er werd verteld dat er niet valt te onderhandelen en ze met vaste prijzen werken, heel fijn en duidelijk. maar al snel bleek dat er wel zeker te onderhandelen viel toen we hadden aangegeven met een goedkopere keuken verder te gaan van een andere aanbieder. duizenden euro' s konden er nog vanaf. Ondanks een enigszins raar gevoel op basis van de nieuwe offerte die ze hadden gedaan weer in gesprek. Er moesten nog een aantal aanpassingen gedaan worden en toen bleek dat ze de tweede offerte niet waar konden maken en werd het toch weer veel duurder. heel veel tijd en energie in iets gestoken, voor niets. Dus let op! onderhandelen kan zeker wel bij deze keukenwinkel, al zeggen ze van niet en het lijkt allemaal heel betrouwbaar maar uiteindelijk kunnen ze zomaar een offerte uit brengen die ze vervolgens niet na kunnen komen.
REACTIE VAN KEUKENSALE.COM
Geachte mevrouw, Het is wel degelijk zo dat keukensale werkt met transparante prijzen. Dit verklaart wellicht dat de 2e offerte, niet waar gemaakt kon worden. Wellicht is de verkoper in de winkel te enthousiast geweest en heeft hij geprobeerd om uw droomkeuken binnen uw budget te brengen. We betreuren het dat u dit als vervelend heeft ervaren en zullen hier zeker lering uit trekken.
REACTIE VAN DAMETJE
Bedankt voor de reactie. Echter de derde offerte was nog steeds beduidend lager dan de eerste dus daaruit blijkt dat iig onderhandeling tot duizenden euro's onder de eerste offerte mogelijk is. Daarnaast blijft dat jullie geen betrouwbare partij zijn als er offertes uit worden gebracht die naderhand niet nagekomen kunnen worden. Uiteindelijk worden we ook nooit meer terug gebeld.
REACTIE VAN TK
Beste, Het verhaal is duidelijk, ik ken de mannen van KeukenSale Barendrecht. Ik geloof in hun oprechtheid. Dat er niet kan worden voldaan aan de verwachting van de klant is bijzonder jammer. Waar ik vooral nieuwsgierig ben is naar de klant. Heeft de klant een kwalitatieve gelijkwaardige keuken kunnen kopen voor het budget wat ze wilde uitgeven. De 1 ster vind ik veel te weinig persoonlijk.
REACTIE VAN DAMETJE
Bedankt voor je nieuwsgierigheid. Wij hebben uiteindelijk een keuken van betere kwaliteit gekocht bij superkeukens in strijen. Een winkel die ik iedereen kan aanraden met een zeer hoog service niveau en doen net dat stapje meer voor klanten en belangrijker ze komen niet terug op gemaakte afspraken en komen deze gewoon na!
Reactie of foto toevoegen
“Aflevering en montage niet volgens afspraak”
Door Mevr. Briggeman op maandag 10 okt 2016 '16
Wij kregen net het bericht dat ons "pakketje" de complete keuken met apparatuur dinsdag 11-10-2016 tussen 13-16 uur wordt afgeleverd. Na bellen met de winkel blijkt dat de monteur pas op woensdag kan komen. Wij gingen er vanuit dat de keuken geleverd én gemonteerd zou worden op 11-10-2016. Deze datum is al begin juli afgesproken. Waar moeten wij nu in onze volle woonkamer al die spullen kwijt? Het is geen leeg huis!
REACTIE VAN KEUKENSALE.COM
Geachte mevrouw Briggeman, Het is gebruikelijk dat de apparatuur een of twee dagen eerder geleverd wordt. Zo weten we zeker dat alle spullen binnen zijn, alvorens de monteur aan de slag gaat. Van de vestiging hebben we begrepen dat zij in nauw contact met u staan en er alles aan doen om het geheel naar wens te maken. We wensen u heel veel kookplezier met uw nieuwe keuken toe. Mvg, Keukesale.com
Reactie of foto toevoegen
“Ondanks moeizame start zeer tevreden”
Door Peter en Christiane Sijm op zondag 14 aug 2016 '16 | vestiging Hoorn NH
We hebben in Hoorn een mooie keuken uitgezocht en een deel aanbetaald. Toen kom de franchisenemer het financieel niet meer aan en moest gedwongen stoppen. Het hoofdkantoor heeft er toen tijdelijk iemand uit een ander filiaal in gezet als intermmanager. Deze man, Özgür, uit filiaal Apeldoorn heeft ons zeer professioneel en vakkundig geholpen. Er zaten een aantal fouten in de offerte en ondanks dat we flink bij moesten betalen is alles voor de zelfde prijs geregeld. Deze man heeft ECHT verstand van keukens en denk heel goed met je mee. Ook de montage (Daniël) was perfect, een echte goede vakman die precies weet waar hij mee bezig is en super netjes werkt. Filiaal Hoorn heeft inmiddels een nieuwe eigenaar met heel veel ervaring in keukens. Kortom, ondanks de moeizame start zijn we zeer tevreden met keukensale en ook heel blij met onze mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken aangeschaft”
Door Connie op zaterdag 23 apr 2016 '16 | vestiging Cruquius
Begin dit jaar een nieuwe keuken aangeschaft bij Keukensale in Cruquius. Super vriendelijke mensen met een goed hart voor service. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik super tevreden en blij ben met mijn nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door Michael Dupont op woensdag 3 feb 2016 '16 | vestiging Amersfoort
Goede ervaring met het filiaal Amersfoort. Correct volgens afspraak geleverd en geplaatst. Geen vervelende verrassingen. Aanpassing op het laatste moment van de afzuigkap op tijd opgelost. Complimenten. Kan dit bedrijf zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Oplossing naar tevredenheid”
Door Vermeulen op woensdag 20 jan 2016 '16 | vestiging Breda
Na traject met miscommunicatie, keuken alsnog geleverd en correct afgehandeld. Tip: Laat afspraken vooraf zwart op wit zetten en vraag in elke fase om bevestiging om misverstanden te voorkomen.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door benny op vrijdag 15 jan 2016 '16 | vestiging Alphen aan den Rijn
Mijn ervaring met keuken sale in alphen ad rijn was super. Van af het uitzoeken tot plaatsing was alles tot in de puntjes geregeld. Eddy kon mij persies vertel wat mogelijk is in de keuken dat maakte het uitzoeken een stuk makkelijker. ook wist dennis mij perfect te helpen met uitzoeken welke apparatuur ik nodig in mijn keuken en wat er percies in het budget paste voor apparatuur. Aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Na 4 maanden nog steeds niet af”
Door Metz op maandag 11 jan 2016 '16 | vestiging Leeuwarden
Okt 2015 keuken geplaatst, nu 4 mnd verder nog steeds de keuken niet af er missen nog steeds onderdelen. Terwijl rekening al betaald is de keuken nog steeds onaf is. Na vele beloftes verder en nu helemaal geen gehoor meer van hun kant en zijn we 2016 is het nog niet opgelost. De service is dus super slecht. Dus mijn advies koop hier geen keuken bij dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Mandy Spek op maandag 14 dec 2015 '15 | vestiging Hilversum
Wij hebben een zeer goede ervaring met Keukensale Hilversum! Vanaf het moment dat we de winkel instapte tot aan de aflevering van de keuken echt super goed en vriendelijk geholpen! Wij hebben onze droom keuken gekregen voor een zeer scherpe prijs, wat elders niet was gelukt. Ze luisteren echt naar jouw wensen. absoluut een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken aangeschaft”
Door Nicole Kreuning op maandag 14 dec 2015 '15 | vestiging Hilversum
Dit voorjaar een nieuwe keuken aangeschaft bij keukensale in hilversum. Het was een verademing vergeleken bij andere keukenzaken waar ik binnen was geweest: no nonsense mensen, prima geholpen, goed met advies geven en luisteren wat de klant wil, geen loze praatjes. Keuken werd geplaatst door man met kennis van zaken en ook "nazorg/interesse " van keukensale is prima! Zou deze zaak zeker aanraden aan anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door D Stone op maandag 14 dec 2015 '15 | vestiging Hilversum
Heb een schitterende keuken gekocht van ontzettend goede kwaliteit,en goede prijs. Service was goed en alles keurig netjes optijd geleverd. Hulp in zaak was erg goed en zal het zeker bij een ander aanraden om met deze zaak in zee te gaan. ( complimenten )
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Santorro op maandag 21 sep 2015 '15 | vestiging Leiderdorp
Onze ervaring is zo slecht dat wij NIET aanraden de keuken en apparatuur met deze bedrijf te kopen. Op maart 2015 hebben wij een mooi compleet keuken, met koken eiland gekocht. Prijs 15000 Eur. Daarna zijn wij naar hun andere bedrijf naast Sanidump gestuurd., om een extra korting over de keuken te krijgen. Daar hebben wij de complete badkamer en WC kamer gekocht. Prijs 8000,- Eur. Met beide bedreven hebben wij problemen gehad. Maar over de keuken meld ik mijn klachten over:
* De grote vertraging van het opleveren van de keuken.
* Het ontvangen van de verkeerde elementen.
* Apparatuur wat niet geleverd is.
* Noodzakelijke aanpassingen die niet werden uitgevoerd
* NIET op onze vaste afspraken gekomen zijn.
Het ergste is dat er blijven nog drie onderdelen die ontbreken of zijn verkeerd geïnstalleerd. Since 16 juni die de keuken zou compleet moeten zijn, het is nu 21 september, en krijg ik een afspraak om de ontbrekende elementen te komen installeren. Ik ben benieuwd over de tijd, omdat ze hebben nog niet bevestigd.

Aanvulling ontvangen op 6 oktober 2015: Zo als eerder heb vermeld, blijf mijn ervaring slecht, maar ik moet echt nadrukkelijk vertellen, dat met de kwaliteit en montage van de keuken, niet aan de hand was,., ALLEEN met de service. Om 30 september zijn de drie bestaande mankementen opgelost. Het Bedrijf is zeer bezorgd over mijn ervaring, en met een telefoontje beloofde dat in te toekomst niet meer zult gebeuren.
FOTO VAN SANTORRO
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Keuken met schouw
1 / 31
Vestigingen Keukensale
aAlmere (1 ervaring), Markerkant 10, 30 1316 AD Almere, tel 036 - 73 70 127
bAlphen aan den Rijn (2 ervaringen), Hoorn 67, 2404 HG Alphen aan de Rijn, tel 0172 - 76 91 24
cAmersfoort (1 ervaring), Nijverheidsweg – Noord 55c, 3812 PK Amersfoort, tel 033 - 466 91 68
dAmsterdam Villa Arena (2 ervaringen), Arena Boulevard 24, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 737 33 02
eAmsterdam Westpoort , Sierenborch 8-L, 1043 BA Amsterdam, tel 020 - 737 09 33
fApeldoorn (5 ervaringen), De Voorwaarts 45, 7321 MA Apeldoorn, tel 055 - 207 07 20
gBarendrecht (16 ervaringen), Van ’t Hoffstraat 40, 2991 XP Barendrecht, tel 010 - 226 60 66
hBreda (2 ervaringen), Kruisvoort 48, 4814 RZ Breda, tel 076 - 737 02 34
iCruquius (6 ervaringen), Spaarneweg 63, 2142 EP Cruquius, tel 023 - 583 58 95
jDelft , Schieweg 93, B 2627 AT Delft, tel 015 - 364 95 41
kDen Bosch (3 ervaringen), Goudsmidstraat 23, 5232 BN ’s-Hertogenbosch, tel 073 - 690 93 90
lDen Helder (2 ervaringen), Energieweg 11, 1785 AD Den Helder, tel 0223 - 76 90 49
mDeventer (3 ervaringen), Essenstraat 6B, 7418 BM Deventer, tel 0570 - 60 87 41
nGronau Westfalen , Siemenstrasse 2, 48599 Gronau Duitsland, tel 0049 - 2562 998 85 11
oGroningen , Hoendiep 97G, 9718 TE Groningen, tel 050 - 553 60 00
pHeerhugowaard (1 ervaring), J.J.P. Oudweg 17, 1703 DE Heerhugowaard, tel 072 - 737 03 33
qHeerlen (9 ervaringen), In de Cramer 78C, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 208 08 00
rHilversum (8 ervaringen), Nieuwe Havenweg 39, 1216 BK Hilversum, tel 035 - 737 06 37
sHoogeveen (1 ervaring), Van Limburg Stirumstraat 3, 7901 AM Hoogeveen, tel 0528 - 27 41 00
tHoorn NH (12 ervaringen), Dr. C.J.K. van Aalstweg 6A, 1625 NV Hoorn, tel 0229 - 76 91 25
uLeeuwarden (3 ervaringen), Zwettestraat 10, 8912 AH Leeuwarden, tel 058 - 213 13 37
vLeiderdorp (1 ervaring), Meubelplein 5, 2353 EX Leiderdorp, tel 071 - 532 76 77
wNijkerk (8 ervaringen), Boekdrukker 9A, 3861SE Nijkerk, tel 033 - 246 67 44
xNijmegen (4 ervaringen), Wijchenseweg 180, 6538 SX Nijmegen, tel 085 - 303 48 68
yRoosendaal , Oostplein 11, 4706 NL Roosendaal, tel 0165 - 20 10 90
zRotterdam , Watermanweg 221, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 737 00 15
a1Schagen , Wittepaal 241A, 1742 LB Schagen, tel 0223 - 76 90 15
b1Eindhoven (Son) (1 ervaring), Ekkersrijt 4030, 5692 DA Son en Breugel, tel 0499 - 32 52 55
c1Spijkenisse (5 ervaringen), Iepenlaan 19, 3203 XV Spijkenisse, tel 0181 - 76 91 17
d1Zaandam , Stormhoek 16, 1506 SW Zaandam, tel 075 - 737 02 01
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.