Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Kesteren (Gelderland)
339 ervaringen
Nunspeet (Gelderland)
537 ervaringen
Poortvliet (Zeeland)
135 ervaringen
Sint Annaland (Zeeland)
322 ervaringen
6 vestigingen
2037 ervaringen
Haarlem (Noord-Holland)
295 ervaringen
Rijssen (Overijssel)
270 ervaringen
Goes (Zeeland)
274 ervaringen
7,8

Keukensale

Score uit 129 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
30 vestigingen (heel nederland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukensale
Duitse topkwaliteit, gegarandeerd voor de laagste prijs. Helder en transparant; direct de beste prijs. Deskundig advies. Persoonlijk contact, de eigenaar staat zelf ook in de winkel. Minimaal 10 jaar ervaring aanwezig in elke winkel. Mooi verzorgde showrooms. Gratis 3D ontwerp. Direct geleverd vanuit onze fabriek in Duitsland. Vakkundige montage door geselecteerde montagebedrijven in uw regio.
Ervaringen
Er zijn 129 ervaringen over Keukensale. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren83 ervaringen
4 sterren22 ervaringen
3 sterren3 ervaringen
2 sterren6 ervaringen
1 ster14 ervaringen

Per vestiging:
“Chapeau”
Door Rob. Vermeulen op woensdag 20 mrt 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben hier een mooie keuken gekocht voor een prima prijs! (Ik denk goedkoper als Duitsland)
-Voldoende keuze en proffesionele advies!
-Hun helpen je meezoeken naar oplossingen en denken met je mee!
-Afspraak is afspraak & die komen ze ook na en geen half werk!
- ik beveel deze keukensale zaak aan!
-Wij zijn heel blij met onze mooie aanwinst die professioneel is geplaatst en vakkundig is afgeleverd
-Chapau ga zo door & Super bedankt!
Reactie of foto toevoegen
9,8
Avanti Keukens
Kesteren (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 339 ervaringen
9,7
Arma Keukens en Sanitair
Nunspeet (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 537 ervaringen
“Meedenken”
Door Joke van den Brink op dinsdag 19 mrt 2019 '19 | vestiging Nijkerk
Een complete keuken bij keukensale Nijkerk aangeschaft. We werden gelijk goed ontvangen door Pim. Hij heeft voor ons verschillende ontwerpen gemaakt tot we het ontwerp hadden wat ons erg aanstond . Toen alles was uitgezocht bestelling geplaatst. Ik heb na de bestelling nog 2 wijzigingen gedaan andere tegels en ander blad. Ook hier werd niet moeilijk over gedaan. Top Service, snelle levering en goed geplaatst. Nazorg is ook erg goed. Ik kan dit bedrijf alleen maar aan bevelen. Pim nogmaals bedankt voor het meedenken en de goede service, ik zal iedereen keuken sale aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
9,7
Keukenwereld XXL
Poortvliet (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 135 ervaringen
9,7
Ardi Keukens
Sint Annaland (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 322 ervaringen
“Top! Kan niet beter”
Door Raike op zondag 17 mrt 2019 '19 | vestiging Heerlen
Ik ben uitermate tevreden over Keukensale Heerlen. John geeft prima advies, hij heeft goede ideeen en veel ervaring. Er werd heel veel tijd aan ons besteed, er werd goed naar onze vragen en wensen geluisterd. De prijs/kwaliteit van de keuken is zeker redelijk en het plaatsen werd zeer secuur en vakkundig gedaan. Leveren en plaatsen gebeurde zoals werd overeengekomen op de juiste manier en op de afgesproken datum.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect gegaan”
Door Nadya op vrijdag 15 mrt 2019 '19 | vestiging Heerlen
Mijn perfecte keuken gekocht bij de Keukensale in Heerlen, bij toeval binnengelopen... heel goed geholpen door John. Gewoon duidelijk, vriendelijk en respectvol; ook al had ik een 'budget'. Levertijd paste perfect in mijn verbouwingsplanning. Perfecte montage door Palmen Keukenmontage. Ik ben erg blij met het resultaat!
FOTO VAN NADYA
Keuken langs de wand
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en correct”
Door tom schut op woensdag 13 mrt 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken gekocht bij keukensale apeldoorn netjes en correct geholpen er werd goed meegedacht en een hele nette prijs afgesproken en niets opgedrongen later nog wat aangepast en toen besteld. keuken netjes geleverd op de afgesproken dag. Helaas een dag na plaatsing blijkt er een kleur verschil te zitten tussen achterwand en keukenblad keukensale heeft alles geprobeert om dit op te lossen nieuwe achterwand daarna nieuwe werkblad maar helaas het kleurverschil bleef de discussie of dit door het matriaal kwam dan wel licht inval zal blijven maar omdat het niet mooi was uiteindelijk met een nette korting een achterwand laten plaatsen van alusplash en dat wij bij moesten betalen was terecht omdat dit matriaal duurder is dan de oorspronkelijke achterwand maar nu de keuken af is zijn wij zeer tevreden en kan ik het bedrijf van harte aanbevelen
Reactie of foto toevoegen
“Duurde lang”
Door Antonine Prins op woensdag 13 mrt 2019 '19 | vestiging Alphen aan den Rijn
wij hebben een keuken gekocht. dit verliep in het begin zeker niet vlekkeloos. Er is in de winkel wel een passende oplossing geboden en wij zijn daar ook mee akkoord gedaan. de levering liet ook behoorlijk op zich wachten. De keuken werd later geleverd dan in eerste instantie afgesproken. Het plaatsen van de keuken hadden we ook bij laten doen, dit duurde ruim een week terwijl bij de koop gezegd werd dat het ongeveer 3 dagen zou duren. Het is echter wel netjes geplaatst. De nalevering duurde ook vrij lang echter toen het binnen was is het wel snel en keurig gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 2037 ervaringen
9,7
Keur Keukens
Haarlem (Noord-Holland)
“Fantastisch” score uit 295 ervaringen
“Zeker aanrader”
Door Robbert Mol op maandag 11 mrt 2019 '19 | vestiging Alphen aan den Rijn
Keuken aangeschaft.Bijzonder professioneel en vakkundig geholpen door Maaike. Goed meegedacht en geen moeite teveel. In één woord geweldig. Hier word je nog serieus genomen als klant. Zeker een aanrader. Dikke vette 10.
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Rita op zondag 10 mrt 2019 '19 | vestiging Deventer
Wij hebben onze droomkeuken gekocht bij Keukensale.com Deventer. Wij zijn heel goed geholpen door Mark-Jan. Hij heeft zo'n scherpe prijs neergelegd, dat wij geen andere offertes meer hebben aangevraagd. Vragen per mail worden snel beantwoord en de levering van de keuken ging heel snel. Wij hebben de keuken zelf geplaatst en zijn zeer tevreden over het resultaat. Keukensale.com Deventer is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een mooie en betaalbare keuken.
FOTO VAN RITA
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het resultaat”
Door Erik op zondag 10 mrt 2019 '19 | vestiging Alphen aan den Rijn
We kochten een complete keuken bij KeukenSale in Alphen aan den Rijn. Zeer prettig en vooral eerlijk geholpen door Maaike. De installatie vond plaats binnen een dag. We zijn erg blij met het resultaat!
FOTO VAN ERIK
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Enorm blij”
Door Bianca Bokasba-wilbrink op zaterdag 9 mrt 2019 '19 | vestiging Alphen aan den Rijn
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij keukensale Alphen aan de Rijn. Verkoopster Maaike heeft ons enorm goed geholpen, advies gegeven. Zelfs bij twijfel mijner zijds ging ze opnieuw aan de slag met een 3d tekening om de keuken helemaal naar ons zin te maken. De keuken is keurig op tijd geleverd. We zijn er enorm blij en tevreden mee. Maaike, top verkoopster
Reactie of foto toevoegen
“Te lang geduurd”
Door Fam.Vester op zaterdag 9 mrt 2019 '19 | vestiging Alphen aan den Rijn
Keuken er is van alles fout gegaan en heeft een half jaar geduurd voor alles klaar was. Geen vriendelijke eigenaar die van alles beloofd en niets na komt. Zoals een evt vergoeding zoals beloofd was.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Trijntje van der Galien Jellema op vrijdag 8 mrt 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
We hebben een keuken gekocht. Waren in onze keuze eerst snel geweest. Maar gelukkig konden we zonder problemen aanpassingen doen. Er waren diverse voorbeelden van opstellingen apparatuur etc in de showroom aanwezig waardoor we een weloverwogen keuze konden maken. De bezorgdatum van levering (wij hebben keuken zelf geplaatst) leek even mis te gaan. Een telefoontje en ook dat werd keurig geregeld. Toen een handgreep tijdens plaatsen kapot ging, kregen we zonder extra kosten een nieuw handgreep. Al met al heeft Raynoldo ons goed geholpen en zijn wij superblij met het resultaat. Hij gaf ons advies over voor en nadelen van onze ideeën. Ook de collega die de keuken afleverde deed dit op een prettige manier waar de tijd werd genomen om alles te controleren.
FOTO VAN TRIJNTJE VAN DER GALIEN JELLEMA
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
9,6
Adee Keukens
Rijssen (Overijssel)
“Fantastisch” score uit 270 ervaringen
9,5
Pelma Keukens
Goes (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 274 ervaringen
“Super tevreden”
Door Madelon Janssen op woensdag 6 mrt 2019 '19 | vestiging Barendrecht
Een complete keuken gekocht. Vanaf het moment dat we binnenliepen een leuk contact met de verkopers. Veel uitleg, alle tijd en goede tips en suggesties. Uiteindelijk met een zeer nette offerte naar huis gegaan om erover na te kunnen denken. Vrij snel ja gezegd en ook toen weer een goede service! De offerte met alles nog een keer doorgenomen en onze handtekening gezet. Ook de montage is zeer goed en vakkundig gedaan en wij zijn super tevreden met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN MADELON JANSSEN
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden over keuken”
Door Karin en Dennis Gruijs op woensdag 20 feb 2019 '19 | vestiging Hilversum
We hebben een keuken gekocht. We zijn eigenlijk super tevreden over alles, behalve dat op het aanrecht een paar vlekken zitten en het is nog niet gekit. Maar hier wordt nog wel wat aan gedaan dus we zijn reuze tevreden!
FOTO VAN KARIN EN DENNIS GRUIJS
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door John Fransen op woensdag 20 feb 2019 '19 | vestiging Cruquius
Wij hebben een prachtige keuken gekocht waarbij wij goed geadviseerd zijn door Natasja. Op ons verzoek is de keuken op de kortst mogelijke termijn besteld en vakkundig geplaatst door Hossen en zijn broer. Fijne mensen om mee te werken! Alle toezeggingen zijn waargemaakt. Wij bevelen Keukensale Cruquius aan.
Reactie of foto toevoegen
“Heel betrouwbaar”
Door Edwin van Breugel op dinsdag 19 feb 2019 '19 | vestiging Barendrecht
Op 3 januari 2019 een keuken gekocht bij Keukensale Barendrecht. Geholpen door Jordy. We hebben eerst op ons gemak rond gekeken naar de keukenopstellingen zonder dat er een verkoper in onze nek stond te hijgen. Het koopcontract, inmeten en vast aanspreekpunt was Jordy, hetgeen heel fijn werkt. Op 18 februari is de keuken volgens afspraak geplaatst. Jordy belde de dag erna om te vragen of alles naar wens was verlopen. Nou totaal geen klachten hoor. Ook de keukenmonteurs waren echte vakmensen die alle tijd nemen om de keuken netjes te plaatsen en daar waar nodig vragen te beantwoorden en uitleg over de werking van de apparatuur te geven. De transporteur Kuntz was keurig op tijd bij het bezorgen van de keuken en na het plaatsen het ophalen van het verpakkingsmateriaal. Compliment voor Keukensale Barendrecht. Heel betrouwbaar.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken inclusief apparatuur”
Door D.Mozer op dinsdag 19 feb 2019 '19 | vestiging Hoorn NH
complete keuken incl.apparatuur gekocht,Goede informatie gekregen en zijn zeer te spreken over het meedenken en verbeteren van ons idee. Keuken is thuis ingemeten. Na levering bleek dat deze op de millimeter nauwkeurig was.Kortom,wij zijn zeer tevreden over het totaal.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Piet en Afra Veen op dinsdag 19 feb 2019 '19 | vestiging Den Helder
We hebben een keuken gekocht, waarbij we prima, vakkundig en vriendelijk geadviseerd werden en er alle tijd voor ons werd genomen. Daniëlle is een vakvrouw die haar vak verstaat. Ook tijdens de levertijd werden we steeds hartelijk te woord gestaan, waarbij de koffie sreevast klaar stond. De service ging zelfs zover dat zij en haar vriend onze oude keuken kwamen verwijderen en afvoeren! Bij elke verandering in het proces werden wij direct op de hoogte gebracht. Defecte onderdelen werden direct vervangen. Kortom: prima die Keukensale in den Helder!
FOTO VAN PIET EN AFRA VEEN
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
9,5
Keukencentrum de Vries
Genemuiden (Overijssel)
“Fantastisch” score uit 59 ervaringen
9,4
Keuken at Home
Numansdorp (Zuid-Holland)
“Uitstekend” score uit 70 ervaringen
“Goed meegedacht”
Door B.Hildering op maandag 18 feb 2019 '19 | vestiging Barendrecht
We zijn erg tevreden over de prijs -kwaliteit van de keuken. De service was goed.
Er is goed met ons meegedacht over het ontwerp.
FOTO VAN B HILDERING
Reactie of foto toevoegen
“Snel en vakkundig”
Door H.R. Coester op donderdag 14 feb 2019 '19 | vestiging Den Helder
Mooie en ruime winkel met veel showmodellen. Vriendelijke en behulpzame verkoopster. Goede, duidelijke uitleg op onze vragen. Ook nà de aankoop zijn we prima door Daniëlle Feld geholpen. Keuken is inmiddels - naar onze volle tevredenheid - snel en vakkundig geplaatst en de keukenapparatuur is geïnstalleerd. Ik ga "Keukensale" zeker bij familie en vrienden aanbevelen. Ons motto luidt dan ook: Keukensale, een zaak om terug te komen!
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk”
Door Prins op woensdag 6 feb 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
We hebben goed rondgekeken in keukenland en de meeste bekende keukenzaken hier in het noorden wel gezien. Een aantal hebben we zelf de kans gegeven om een offerte en ontwerp te laten maken. Uiteindelijk zijn we totaal onverwacht bij keukensale uitgekomen. Personeel is vriendelijk, geen gladde verkoop praatjes. De keuken is fantastisch geworden, vriendelijke mensen, hele goede service. Als je een nieuwe keuken zoekt dan moet je hier zeker naar binnen lopen.

Aanvulling ontvangen 7 februari 2019: De keuken is geleverd en gemonteerd. De oplevering van onze nieuwbouwwoning was op vrijdag in week 50. We wilden dan ook graag dat de keuken in week 51 gemonteerd zou worden. Ondanks het tekort aan monteurs hebben ze de keuken geplaatst in de week die wij wilden. De monteur is door keukensale ingehuurd, het was niet een monteur die standaard in dienst is. Wij zijn echt heel tevreden.
FOTO VAN PRINS
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop keuken”
Door Oscar Elsinga op woensdag 6 feb 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
Prima geadviseerd en geholpen bij aanschaf nieuwe keuken.

Aanvulling ontvangen 7 februari 2019: Aankoop is geleverd en gemonteerd. Prima montage echter op de deur voor de vaatwasser ontbrak een greep. Deze deur wordt nog nageleverd. Ook het koolstof filter voor de afzuigkap is niet mee geleverd. Montage verliep zeer voorspoedig door vakkundige monteur.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken aankoop”
Door Betty op maandag 28 jan 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
Een keuken. Door een goed praatjesmakende ,inmiddels ex, werknemer geholpen, gesprekken waren goed, bestellen was slecht ,door de inmiddels ex-werknemer. Hij had een slechte slordige administratie . Monteurs waren prima. Problemen zijn na enkele weken opgelost door een nieuwe werknemer en baas. En alles is in goed overleg afgehandeld
FOTO VAN BETTY
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geholpen”
Door Katie op zaterdag 26 jan 2019 '19 | vestiging Den Helder
Een keuken. En heel goed geholpen we kwamen op zaterdag even binnenlopen. Kregen meteen een afspraak voor zondag om de keuken uit te zoeken en te ontwerpen en alles was perfect geregeld een paar weken later kwam de keuken al!
FOTO VAN KATIE
Keuken staat
Reactie of foto toevoegen
9,4
Voortman Keukens
5 vestigingen (o.a. Gelderland)
“Uitstekend” score uit 299 ervaringen
9,1
Bemmel en Kroon
3 vestigingen (o.a. Noord-Holland)
“Uitstekend” score uit 713 ervaringen
“Denken goed mee”
Door Duncan Keuning op donderdag 24 jan 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
Ik heb onlangs een keuken gekocht bij Keukensale. Door de korte planning moest alles wat sneller dan normaal. Dit was echter geen enkel probleem. De verkoper en installateur denken goed mee wanneer er op de installatiedatum dingen mislopen.
FOTO VAN DUNCAN KEUNING
Net gemonteerde keuken
REACTIE VAN DUNCAN KEUNING
Reynaldo, bedankt voor het goede meedenken en het geweldige advies!
Wensley, bedankt voor het plaatsen van de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door Jos op maandag 21 jan 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Mooie moderne keuken aangekocht met goed advies, en niet onbelangrijk. Ook een goede prijs. Plaatsing door een lokale installateur die perfect werk heeft geleverd. Tijden het tekenen en advies ook goed meegedacht
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Stephan Albersen op zaterdag 19 jan 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
Nieuwe keuken gekocht bij Reynaldo. Top en snel geregeld, goed meegedacht! En dat alles tegen een scherpe prijs. Ik kan ze van harte aanbevelen.

Aanvulling ontvangen 19 januari 2019: De keuken is inmiddels geplaatst. Je mag voor mij een 5 sterren noteren. Complimenten voor Reynaldo!
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig begeleid”
Door Mevr Bouwer op zaterdag 19 jan 2019 '19 | vestiging Heerlen
Ik heb onder vakkundige begeleiding van eigenaar John van Keukensale Heerlen een mooie keuken+apparatuur uitgezocht. Een probleempje bij plaatsing werd naar volle tevredenheid opgelost met als eindresultaat een prachtige keuken. John en team van Keukensale Heerlen mijn complimenten en hartelijk bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door J.Clowting op zaterdag 19 jan 2019 '19 | vestiging Den Helder
Er is een keuken gekocht. Omdat wij nog niet wisten wat wij wilden heeft zij ons meerdere mogelijkheden uitgelegd en laten zien. Daar uit is de keuken ontstaan zoals wij hem wilden niets meer en niets minder en toch betaalbaar. Er werd ruimschoots de tijd genomen en niets opgedrongen. Dit alles hebben wij als zeer prettig ervaren zodat wij nu weer een offerte hebben laten maken voor het vernieuwen van het toilet.

Aanvulling ontvangen 23 januari 2019: De aankoop is in december geleverd zoals afgesproken. Alles was compleet en hadden geen problemen. De volgende dag is de keuken geplaatst en wij zijn erg tevreden over de montage en de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Sander op donderdag 17 jan 2019 '19 | vestiging Hoorn NH
Vorig jaar augustus zijn wij bij Keukensale in Hoorn geweest. Bij binnenkomst ervaarde mijn vriendin en ik een onwijs fijne sfeer. De service was TOP! En het eindresultaat mag er helemaal zijn... Wij zijn meer dan super tevreden!
Reactie of foto toevoegen
9,1
Total Home Concept
Lelystad (Flevoland)
“Uitstekend” score uit 19 ervaringen
8,9
Budget Select Keukens
3 vestigingen (o.a. Overijssel)
“Prima” score uit 31 ervaringen
“Aanrader”
Door E van Aken op dinsdag 15 jan 2019 '19 | vestiging Nijkerk
Super!!! Bij binnen komst voelde het al prima aan, Niels heeft ons geholpen om een geweldige keuken samen te stellen samen met hulp van de rest van het team. Het team van Pro-Montage heeft hem uitstekend geplaatst. We zullen dit zeker aan ieder aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Fam Sloep op zaterdag 12 jan 2019 '19 | vestiging Almere
Hele slechte service. Wel alles op voorhand moeten betalen en tot op heden is de keuken nog niet af en compleet. En zelf telkens contact opnemen. Op 28 december is excuses gemaakt en beterschap beloofd maar helaas.... Geen verbetering. Dit speelt ook al bijna een half jaar!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door L. Quodbach op maandag 7 jan 2019 '19 | vestiging Heerlen
Complete keuken gekocht, bij eerste binnenkomst al een goed gevoel, deskundig geholpen door eigenaar en medewerkers, compleet geleverd en vakkundig geplaatst, totaal geen problemen gehad, Aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Super goed”
Door Daan op donderdag 3 jan 2019 '19 | vestiging Cruquius
Complete keuken! Bevalt super goed! Fantastische service!

Aanvulling ontvangen 3 januari 2019: De keuken is bezorgd en hebben we zelf geplaatst. Is goed bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie landhuiskeuken”
Door Familie Godschalk op zondag 30 dec 2018 '18 | vestiging Barendrecht
Wij hebben in september 2018 een mooie keuken laten plaatsen door Keukensale uit Barendrecht. Allereerst zijn we zeer prettig geholpen door de verkoper Arne in de winkel. Hij heeft goed meegedacht met de inrichting van de nieuwe keuken en voelde goed aan hoe wij onze nieuwe keuken eruit wilde laten gaan zien. Het plaatsen in gedaan door een zeer ervaren goede keukenmonteur....niets dan complimenten voor Peter! Harde werker en erg secuur! Natuurlijk zijn er altijd kleine dingen die mis gaan bij het kopen van een keuken (beschadigd kastje etc) maar al deze probleempjes zijn door Keukensale steeds keurig opgelost. Uiteindelijk hebben wij nu een geweldig mooie landhuiskeuken met een prachtige schouw waar we erg tevreden mee zijn. De kwaliteit van de kastjes is prima (Duits en degelijk) en ook de apparatuur van AEG is naar onze volle tevredenheid.
FOTO VAN FAMILIE GODSCHALK
Keuken met schouw
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Familie Mahdavi op donderdag 27 dec 2018 '18 | vestiging Cruquius
Wij hebben onlangs onze keuken geleverd gekregen. Wat een super keuken! De expertise, aftersales en de goede nazorg van Keukensale-team Cruquius is geweldig. Complimenten aan dit team. Keep up the good work.
Reactie of foto toevoegen
8,8
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 13 ervaringen
8,7
Keukenwarenhuis
2 vestigingen (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 189 ervaringen
“Deskundig”
Door Lonneke op donderdag 20 dec 2018 '18 | vestiging Barendrecht
We zijn via via bij Keukensale Barendrecht terecht gekomen. We hadden al meerdere keukenzaken bezocht en hadden inmiddels een goed beeld van wat we wilden qua keuken. We zijn geholpen door Jordy Polderdijk. Hij nam uitgebreid de tijd en heeft veel kennis van keuken, mogelijkheden en apparatuur. Totaal niet opdringerig. Voordat de keuken definitief besteld werd, is alles op locatie nog eens nagemeten. De keukenmonteur was ook een echte vakman en heeft de keuken keurig bij ons geplaatst. Alles in 1 keer goed, niets kapot of krom. Erg fijn, zo kunnen we meteen van onze mooie keuken genieten! Kortom, een deskundig partij die met de klant meedenkt.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Peters op woensdag 19 dec 2018 '18 | vestiging Cruquius
Natasja en Hossen dachten erg goed mee bij de indeling van de nieuwe keuken, en de overgang tussen de keuken en de woonkamer. We zijn een aantal keren terug geweest voor aanpassingen aan de keuken en elke keer werden we even professioneel te woord gestaan. De keuken is ook erg netjes geplaatst, en exact binnen de afgesproken week, ook alle andere afspraken werden goed nagekomen kortom wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken mede dankzij de professionaliteit van Natasja en Hosson. Wij hebben nu een schitterende keuken voor een goede prijs. Wij kunnen keukensale Cruquius van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Jan van Huijgevoort op maandag 17 dec 2018 '18 | vestiging Barendrecht
Wij hebben een keuken gekocht bij Keukensale Barendrecht. Super goed geholpen. Niet dat opdringerige als bij sommige concullega's. Binnen 2 uur was de koop een feit. In vervolg afspraak, na het inmeten, de puntjes op i gezet. Ook de monteur verstaat zijn vak. Top bedrijf, met vakbekwame medewerkers, en super service.
FOTO VAN JAN VAN HUIJGEVOORT
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk geholpen”
Door A.knobbout op zaterdag 15 dec 2018 '18 | vestiging Barendrecht
Wij hebben een mooie beton look keuken gekocht,En zijn heel vriendelijk geholpen door de medewerkers....ook kregen we een nood keukentje aangeboden om toch te kunnen koken, dit is zeker een aanrader voor iedereen die een nieuwe keuken wil kopen
FOTO VAN A.KNOBBOUT
Keuken met betonlook
Reactie of foto toevoegen
“Prima gedaan”
Door E. Koelewijn op woensdag 12 dec 2018 '18 | vestiging Nijkerk
We kwamen binnen om te oriënteren en zijn gelijk dusdanig goed geholpen dat we direct om tafel zijn gaan zitten om een plan en offerte te maken op basis van door mij aangeleverde gegevens. Aangezien het om het vervangen van een oude keuken in een oud appartement ging waarbij niet altijd van te voren te voorspellen was hoe een en ander er uit zou zien na de sloop van de oude keuken, was dit nog niet zo eenvoudig. Pim heeft echter zijn best gedaan om een mooi plan te maken. Aangezien we niet gelijk beslist hebben omdat ik eerst wilde weten of het plan wel kon worden doorgevoerd is Pim eerst in het appartement (in Amsterdam) komen kijken, dit koste wel iets overtuigingskracht van mijn kant maar hij heeft het toch gedaan. Ter plekke heeft hij alles gemeten en in overleg een paar kleine aanpassingen aangebracht. Na 8 weken werd de keuken geleverd en Dennis heeft de keuken geplaatst. Dit vergde wel het nodige passen, meten en aanpassen maar Dennis heeft een prima job gedaan. Hij is een echte vakman die weet waarmee hij bezig is, en heeft netjes alles afgewerkt. We zijn erg tevreden. In het verleden slechte ervaringen met keukenleveranciers gehad maar dit keer is het bij Keukensale Nijkerk prima verlopen. Bedankt Pim en Dennis, prima gedaan. Score zou een 9 moeten zijn maar dat kan niet vandaar een 8.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Rick Bosman op woensdag 12 dec 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
Nieuwe keuken bij Edwin en zijn medewerkers gekocht nadat we in eerste instantie zoiets hadden van de naam Keukensale wat moeten we daar van verwachten we waren niet op zoek naar een keukenaanbieding met prijzen van/voor taferelen en tig gratis apparaten maar willen gewoon een nette keuken volledig naar ons wens! Dit hebben ze meer dan gerealiseerd en ook wanneer er iets niet helemaal naar wens is weten ze dit binnen zeer korte tijd uiterst correct op te lossen! dus dikke pluim en ga vooral zo door!
Reactie of foto toevoegen
8,7
Keukenwarenhuis
2 vestigingen (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 189 ervaringen
7,6
Keukenvision
3 vestigingen (o.a. Zuid-Holland)
“Redelijk” score uit 28 ervaringen
“Goed bij lastig ontwerp”
Door J. van Laarhoven op zondag 9 dec 2018 '18 | vestiging Deventer
Ik kwam als een veeleisend klant die op zoek was naar een uitbreiding van bestaande keuken in de vorm van een (schier) eiland welke een speciale niet veel voorkomend indeling moest krijgen. Waar ik bij collega/concurrent bedrijven geen gehoor kreeg omdat het praktisch niet uitvoerbaar zou zijn, ging Keukensale de uitdaging aan met als resultaat een eiland dat boven verwachting scoorde. In het eerste gesprek bleek dat klantvriendelijkheid, meedenken en prijs hun sterkste punten waren, niets was te veel gevraagd! 3D ontwerp van dit eiland gaf een mooie indruk van hetgeen wij konden verwachten, iets wat veel concurrent/collega bedrijven niet doen of zeker niet in een eerste overleg fase! Daarbij is de zeer concurrerende prijs geen hindernis, integendeel het trekt je snel over de streep! Levering van de keukenkasten en bijbehorende accessoires was prima en het klopte allemaal en was van een hoogstaand niveau. Kortom, een bedrijf dat klantvriendelijkheid en kwaliteit hoog in de vaandel heeft en doet wat het zegt en belooft. Ander zeer sterk punt was de zeer snelle levering van deze uitbreiding. Normaal zou dit 10 tot 12 weken duren, bij hen was de levertijd binnen 4 weken. Top! Mede om bovenstaande redenen en ervaring kan ik dit bedrijf ten zeerste aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Goed begeleid”
Door Léon van Haaren op zondag 9 dec 2018 '18 | vestiging Den Bosch
We hebben een keuken gekocht bij Keukensale, vanaf het ontwerp tot het plaatsen zijn we goed begeleid door de keuken verkoper. De keuken is in een dag geplaatst door zeer nette keuken bouwers. Het keukenblad is achteraf ingemeten om fouten te voorkomen. Al met al een professioneel bedrijf waar ze weten waar ze over praten en dat allemaal voor een prima prijs. Ik beveel ze dan ook van harte aan.
FOTO VAN LÉON VAN HAAREN
Keuken met gasstel
+ Toon extra foto van Léon van Haaren
Reactie of foto toevoegen
“100 procent tevreden”
Door fam hamer op zondag 9 dec 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Een keuken gekocht. na enkele problemen die opgelost zijn voldoet de keuken aan onze eisen. met dank aan monteur rob
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch geadviseerd”
Door Thea Rozendaal op zaterdag 8 dec 2018 '18 | vestiging Barendrecht
Fantastisch geadviseerd door Risza. Ik had totaal geen behoefte om meerder keukenzaken af te gaan om ideeën op te doen. Toen ik in februari bij Keukensale in Barendrecht kwam ( de 2e zaak die ik bezocht), had ik vanaf de 1e minuut het gevoel van "dit gaat 'm worden". Risza dacht mee en daarbij kwam ook nog eens een prijs die volledig in mijn budget paste. De keuken is inmiddels geplaatst en wat ben ik er blij mee. TOP kwaliteit! Ik heb al reacties gehad van mensen die de keuken in één woord "prachtig" vinden. Dank Risza voor je professionele meedenken, je ideeën etc.
FOTO VAN THEA ROZENDAAL
+ Toon extra foto van Thea Rozendaal
Reactie of foto toevoegen
“Pro actieve houding”
Door Angelique Gelderblom op zaterdag 8 dec 2018 '18 | vestiging Barendrecht
Sinds een paar weken in het bezit van een prachtige keuken geadviseerd en geplaatst door Keukensale Barendrecht. Er waren slechts twee bezoekjes aan de showroom voor nodig omdat goed werd begrepen waar wij naar op zoek waren. Ook de installatie verliep prima. Door de actieve houding van de installateurs ter plekke nog een aantal kleine wijzigingen door kunnen voeren voor een nog mooier resultaat! Kortom; ben je op zoek naar een keuken, breng in ieder geval een bezoek aan deze vestiging in Barendrecht!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen met werkblad”
Door PvN op vrijdag 7 dec 2018 '18 | vestiging Barendrecht
De medewerkers zijn beleefd en geduldig, geen types die je achtervolgen. Ik heb veel informatie gekregen, ook nadat ik diverse ben teruggegaan omdat ik nog niet helemaal zeker was van mijn keuze. Nadat was geconstateerd dat in het granieten werkblad een scheur zat, ben ik geholpen met een nood-werkblad tot dat het nieuwe werkblad kon worden geleverd. Dat was erg fijn want wat kan je zonder werkblad doen in je nieuwe keuken?
FOTO VAN PVN
Reactie of foto toevoegen
9,8
Avanti Keukens
Kesteren (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 339 ervaringen
9,7
Arma Keukens en Sanitair
Nunspeet (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 537 ervaringen
“Keurig geregeld”
Door P. Gelmers op donderdag 6 dec 2018 '18 | vestiging Den Helder
Was allemaal keurig geregeld ook degene die de keuken geplaatst heeft Marcel vakwerk
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Connie van Putten op donderdag 6 dec 2018 '18 | vestiging Hilversum
Bij Keukensale in Hilversum heb ik met adviseur Robert van Vonderen mijn droomkeuken samengesteld. En dan is het afwachten tot na de installatie of ook alles klopt en naar wens is. Nou dat was hij. Helemaal tot in detail compleet en super mooi. Complimenten voor Keukensale, maar ook voor de meedenkende vervoerder en de bevlogen installateur.
FOTO VAN CONNIE VAN PUTTEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan op woensdag 5 dec 2018 '18 | vestiging Cruquius
Mooie en functionele keuken ,prima meegedacht door natasja en hossen en keurig gemonteerd, zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Van Briemen op woensdag 5 dec 2018 '18 | vestiging Nijkerk
Nieuwe keuken. Prima service. Goede montage.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring rijker”
Door Jeffrey Nuijten op dinsdag 4 dec 2018 '18 | vestiging Nijkerk
Wij hebben onze keuken bij Keukensale Nijkerk gekocht. Op basis van een goed advies hebben we een prachtige keuken uit kunnen zoeken voor onze nieuwbouwwoning. De directe en persoonlijke communicatie met de vestiging was ook erg aangenaam. Van samenstelling tot montage (door J van Rootselaar en zoon; zeer professionele lui) zijn wij een hele goede ervaring rijker!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Bruno Klabbers op dinsdag 4 dec 2018 '18 | vestiging Nijkerk
Aanschaf en installatie complete keuken met inbouw apparatuur.Keurig netjes alles afgehandeld. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door de heer c.w. de graaf op dinsdag 4 dec 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
Ik heb een nieuwe keuken gekocht en het was een super ervaring om met deze mensen te mogen werken zowel bij aankoop als bij het plaatsen van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 11”
Door Sera Huls op zondag 2 dec 2018 '18 | vestiging Heerlen
Voorjaar 2018 gingen wij op zoek naar `n nieuwe keuken . bij de eerste en volgens ons allerbeste bleven we al steken. John nam alle tijd, het voelde meteen goed en vertrouwd en hij gaf goede uitleg, adviseerde goed en dacht met ons mee.wij gingen met elkaar in zee en hebben daar nooit `n moment spijt van gehad. Wij hebben nu de keuken die we graag wilden, top kwaliteit en prachtig geïnstalleerd.Daarom `n dikke 11
FOTO VAN SERA HULS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Ing Sioe op zaterdag 1 dec 2018 '18 | vestiging Barendrecht
Mooie keuken met apparatuur uitgezocht bij Keukensale Barendregt. Uitgebreid geholpen en geadviseerd. Er is heel veel keuze. Je houdt een vaste contactpersoon wat erg prettig is. Deze was ook altijd snel bereikbaar. De afspraken zijn duidelijk en worden nagekomen. De keuken is keurig geïnstalleerd. De installatie duurde alleen langer dan verwacht maar resultaat was heel goed. Ik ben dik tevreden met Keukensale en zou zeker aanraden daar een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Greeploze keuken”
Door Godelive Gommans op zaterdag 1 dec 2018 '18 | vestiging Heerlen
Keuken. Goed advies met name dank aan Edwin Hoofs die heel veel aandacht voor detail had. Ook flexibel na de aankoop om toch nog dingen te wijzigen. Tot nu toe heel tevreden met een prachtige greeploze keuken met AEG apparatuur.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met montage”
Door Kleton op zaterdag 1 dec 2018 '18 | vestiging Den Helder
We hebben bij Keukensale Den Helder ook de "droomkeuken" gevonden maar jammer genoeg is de droom al snel verandert in een trauma dankzij de monteur die ons door de manager van dit filiaal was aanbevolen. De bestaande oude keuken was met veel geweld gesloopt en met schade aan de vloer en muren en toen de nieuwe keuken aan de beurt was, door de gehaaste werk ook schade aan een nieuwe kast opgelopen. We zijn nu een maand later en de nieuwe kast is binnen maar de monteur heb geen tijd meer voor ons, we zouden tot 10 december moeten afwachten en op een middag zou die wel "proberen" om alles in orde te maken. Wel te verstaan dat hij nog heel veel werk moet presteren op deze middag wat voor ons betekent nog meer zorgen en verwachtingen van nog meer schade want we hebben al ervaring met zijn gehaaste werk, zijn verkeerde inschattingen, valse en niet nagekomen belofte. Toen we contact en advies hebben gezocht met de manager van dit filiaal kregen we te horen dat hij niets mee te maken heeft ondanks dat de monteur was zijn aanbeveling, dat de monteur heeft en andere inbouw planning en daar kan hij niets veranderen en toen we niet mee eens waren werd de telefoon erop gegooid.
FOTO VAN KLETON
Plaatsing afzuigkap
Reactie of foto toevoegen
“Keurige keuken”
Door Hans van der Heide op vrijdag 30 nov 2018 '18 | vestiging Deventer
Wij hadden interesse in een keuken en hebben diverse bedrijven benaderd. Keukensale was een verademing. Wij zijn vriendelijk ontvangen en we kregen professioneel advies. Bovendien bestond er geen "verkoopdruk" en kregen we voldoende bedenktijd. Tussentijdse communicatie verliep prima. Bij de levering waren alle keukenonderdelen aanwezig. De monteur heeft de keuken keurig geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Blij”
Door D.Twijnstra op donderdag 29 nov 2018 '18 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben bij de Keukensale vestiging Leeuwarden een keuken ontwerp laten maken, en deze laten realiseren. We zijn erg blij met het eind resultaat, en wij genieten er nu enorm van!
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Fam. Jolijt op donderdag 29 nov 2018 '18 | vestiging Barendrecht
Wij hebben een keuken gekocht en zijn zeer tevreden over het team van Barendrecht een vriendelijke benadering zij luisteren goed naar wat je wilt. Paul is een paar keer bij ons komen meten en heeft daardoor de perfecte opstelling voor onze keuken kunnen maken. Ook het plaatsen door Paul Hazenberg is heel zorgvuldig gedaan. Zowel het team van Barendrecht als de monteur verdienen een dikke 10
Reactie of foto toevoegen
“Goed contact”
Door A. Abbingh op woensdag 28 nov 2018 '18 | vestiging Hoogeveen
Ik heb een nieuwe keuken gekocht, prima geholpen in de showroom, heel uitgebreid alles besproken. Goed contact onderling mbt plaatsen ed. Altijd vriendelijk te woord gestaan en dingetjes die er waren zijn goed opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Hans Vietsch op woensdag 28 nov 2018 '18 | vestiging Barendrecht
Ik heb een keuken met semi vrijstaand blok. De ervaring in Barendrecht bij de opzet van het plan is prima verlopen, geen gedoe van voor wat voor prijs wilt u besteden, nee opzet maken en dan van daaruit bezien op basis van type front welke prijskant het opgaat bij de materiaal, bals en apparatuur keuze. Zeer relax en niet de financiële druk zoals bij andere. Plaatsing is goed verlopen op een misverstand na bij kastje in combinatie met Quooker flexkraan. Is correct opgelost. Goede communicatie met de mensen in de winkel en tevreden eindproduct.
Reactie of foto toevoegen
“Supergoed geholpen”
Door Marcel Bril op dinsdag 27 nov 2018 '18 | vestiging Cruquius
Supergoed geholpen. Vanaf idee fase tot aan uiteindelijke resultaat een feestje. Creativiteit over en weer en de nodige flexibiliteit van Keukensale Cruquius hebben tot een fantastisch resultaat geleid. Erg tevreden en beveel dit filiaal van Keukensale dan ook van harte aan!
FOTO VAN MARCEL BRIL
Resultaat
+ Toon extra foto van Marcel Bril
REACTIE VAN MARCEL BRIL
Basis idee samen uitgewerkt achter de computer en vervolgens gerealiseerd!
REACTIE VAN MICHAEL GROOTJANS
Prachtige keuken!!
Reactie of foto toevoegen
“Fijn advies”
Door Stephanie Swagemakers op maandag 26 nov 2018 '18 | vestiging Den Bosch
Bij Cas (eigenaar Keukensale Den Bosch ) hebben we onze droomkeuken gekocht. Cas wist al mijn ideeën om te toveren tot de perfecte keuken. Hij dacht mee in onze wensen en gaf eerlijke adviezen tot juiste materiaalkeuze / praktische zaken. Alles wordt netjes door besproken in de showroom en neemt alle tijd voor je. De keuken was op tijd binnen en werd door de monteur perfect gemonteerd, zonder enige schade aan de gestucte muren. Ben je op zoek naar een prachtige keuken en wil je een fijne adviseur die volledig met je meedenkt? Ga dan naar Keukensale Den Bosch!
FOTO VAN STEPHANIE SWAGEMAKERS
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Luxe keuken”
Door MWC Hermsdorf-Schleipen op maandag 26 nov 2018 '18 | vestiging Heerlen
Bij toeval liepen wij langs Keukensale in Heerlen. Zijn eens binnen gaan kijken en waren verrast. Wat een mooie keukens. Ook de offerte was een aangename verrassing. Deze lag onder budget waardoor we de keuken nog iets meer konden uitbreiden. Prachtige apparatuur. Niet het àllernieuwste, maar daardoor ben je wel een stuk goedkoper uit. En het resultaat : een prachtige, hoogwaardig afgewerkte luxe keuken binnen ons budget. Nogmaals bedankt John en collega's. Tis een plaatje. Iedereen is lovend over onze keuken.
FOTO VAN MWC HERMSDORF-SCHLEIPEN
Reactie of foto toevoegen
“Eerste keuken”
Door Shiffai Karamat Ali op zondag 25 nov 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
Mijn eerste keuken, een grote stap. Vanaf het eerste moment een heel goed gevoel bij het personeel van Keukensale Hoorn. Geen druk, heel veel aandacht en een warm gevoel. Heel erg meedenkend om tot het beste ontwerp te komen, waarin alle benodigde apparaten voorkomen en ook nog eens passend in het budget. Super flexibel, want het ontwerp moest een paar keer aangepast worden, dit was geen enkel probleem. De nazorg is ook top. Monteurs zeer vriendelijk en eerlijk. Keukensale Hoorn is een échte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Fred Tanke op vrijdag 23 nov 2018 '18 | vestiging Barendrecht
Keuken voor ons nieuwe huis gekocht. Goed advies en begeleiding met aankoop. Prima afspraken betreffende levering, aftersales service e.d. Service staat hier hoog in het vaandel. Degelijke Duitse keuken voor scherpe prijs !
FOTO VAN FRED TANKE
Degelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met apparatuur”
Door Jessie en Sander op donderdag 22 nov 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
We hebben een nieuwe keuken inclusief apparatuur gekocht bij Keukensale Hoorn. Bij het ontwerpen en uitkiezen van de keuken zijn we super goed geholpen! Ze hebben echt de tijd voor ons genomen. Ook het verdere gevolg als in, naloopgesprek, leveren, alles netjes optijd en alle afspraken nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Koelemeijer op dinsdag 20 nov 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
Keuken gekocht. Hele vriendelijke mensen. Goede service en goed over de prijs eens te worden. Prachtige keuken geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door jenny Burkin op dinsdag 20 nov 2018 '18 | vestiging Heerlen
we werden prettig ontvangen door John. Advies was duidelijk, professioneel en uitgebreid. levering & plaatsen was goed geregeld. vervolgens nog een telefoontje gekregen hoe we de nieuwe keuken ervaren. dus ook stukje (na) zorg.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door M. van Loo op maandag 19 nov 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
Wij zijn zeer tevreden met het vakkundig advies en behulpzaamheid van het vriendelijke personeel. Je krijgt de tijd om verandering door te voeren na de eerste tekening. TOP.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Floris Fonteijn op maandag 19 nov 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Complete keuken gekocht. Kundige, behulpzame en vriendelijke bediening. Alles binnen de afgesproken tijd geleverd en perfect geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig contact”
Door j.j. van velzen op zondag 18 nov 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Een keuken met inbouwapparatuur gekocht. men vindt kwaliteit en klanttevredenheid zeer belangrijk.

Aanvulling ontvangen 19 november 2018: Ja de keuken is geleverd en geplaatst. Ik was achteraf over een paar dingen niet tevreden. Dat is nadien zonder gezeur geheel naar tevredenheid hersteld. Ik vond het een prettig contact. Ik moet de apparaten nog wel uitproberen maar ik neem aan dat deze allemaal goed werken. Anders neem ik op grond van de garantie weer contact op.
Reactie of foto toevoegen
“Vlot”
Door Ilonka Zinkstok op zondag 18 nov 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Nieuwe keuken in U opstelling voor mijn vader gekocht, met rustig en fijn meedenken top keuken in gebruik voor hem, alles in 1x goed geleverd, dat is me voor de eerste keer gebeurd ongelooflijk. Prettige nette plaatsing en montage, fijn vlot en wat nog nodig was had hij bij zich. Kortom een super tevreden en blije paps.
Reactie of foto toevoegen
“3e keuken”
Door Willem en Anita op zaterdag 17 nov 2018 '18 | vestiging Deventer
Enorm tevreden met onze nieuwe keuken. We liepen de zaak van Keukensale in Deventer in om te gaan kijken. Maar het voelde zo goed dat we ook gelijk hier de keuken hebben gekocht. Het is inmiddels onze 3de keuken dus we hebben al eerder ervaringen op gedaan. Nog nooit gehad dat alles in 1 keer goed afgeleverd is. Vakbekwaamheid, goede kwaliteit/prijsverhouding, eerlijkheid, meedenkend met onze wensen maakt dat we deze zaak echt aan kunnen raden.
Reactie of foto toevoegen
“Verwachtingen zijn waargemaakt”
Door André en Christel Zeelen op donderdag 15 nov 2018 '18 | vestiging Heerlen
Op basis van deskundige en klantvriendelijke adviezen van John en Edwin hadden we, mede dankzij geheel op maat gesneden 3D tekeningen, al voorafgaand levering een goede indruk over wat we geleverd zouden krijgen. Zo werd ruimschoots de tijd genomen om ons goed mogelijk te adviseren en mee te denken over alternatieve aanpassingen. De keuken is perfect gemonteerd door een kundige monteur die ik zou willen typeren als een "pietje precies" vakman, wat ik een pluspunt vind. Onze verwachtingen zijn waargemaakt qua kwaliteit, oplever-afspraken voor een zeer schappelijke prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne keuken”
Door Gé van Zaane op donderdag 15 nov 2018 '18 | vestiging Leeuwarden
Na een aantal afspraken hebben we samen met de medewerker onze keuken samengesteld. We zijn tevreden met het ontwerp. De keuken was ruim voordat wij, in verband met de verbouwing, er aan toe waren al bij KeukenSale geleverd. Zonder problemen hebben zij de keuken bij hun opgeslagen. Na aflevering bleek dat er verkeerde kookapparaat was geleverd. Dit is soepel opgelost. Het nieuwe apparaat is door KeukenSale omgeruild. Kortom we zijn een fijne en mooie keuken rijker.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Nills Willemsen op dinsdag 13 nov 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
In augustus een keuken samengesteld met Edwin en Mike van keukensale, nadat ik hun ontwerp had gezien wat ze voor mijn budget hebben gemaakt wou ik toch wat aanpassingen. Ze luisterden goed naar mijn wensen en die avond hebben ze het ontwerp zo gemaakt dat ik en mijn vriendin er erg tevreden mee zijn. Vanaf dat moment zijn de afspraken met de aannemers gepland en is alles gegaan zoals afgesproken.een goede eerste ervaring met het kopen van een keuken.
FOTO VAN NILLS WILLEMSEN
Ontworpen keuken
Reactie of foto toevoegen
“Volgens afspraak verlopen”
Door Christa van de Geer op dinsdag 13 nov 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
Ik heb een keuken gekocht. In de winkel prima geholpen, meedekend en vriendelijk. Alles is volgens afspraak verlopen: voorwerk door derde ( eletra en waterleiding aanpassen). Ook de montage mannen heel tevreden zonder problemen in één dag klaar. Hier spreekt een blij mens. Vr gr
FOTO VAN CHRISTA VAN DE GEER
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Wendy de Bont op vrijdag 9 nov 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
Super tevreden! Wij hebben diverse keuken apparatuur gekocht bij Keukensale Hoorn. Fornuis, koel- vries combinatie, afzuigkap, spoelbak en kraan met kokend water functie.
Er werd goed naar onze wensen geluisterd, daarop volgend kregen we goed en inhoudelijk kundig advies. Levering en service zijn prima. Alles sloot precies aan bij onze verwachtingen. Een aanrader!
FOTO VAN WENDY DE BONT
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door R. Wijk op zaterdag 20 okt 2018 '18 | vestiging Heerhugowaard
Ik heb een keuken gekocht. Prima geholpen. Ze zijn erg van de details. Dat bevalt me goed.
Reactie of foto toevoegen
“Schittend resultaat”
Door Paul Scheulderman en Paula Rehwinkel op donderdag 11 okt 2018 '18 | vestiging Hilversum
Vloertegels en complete keuken. Alhoewel we in haast te veel overlieten aan de verkoper -die de volgende week op vakntie ging- waardoor enkele weken later nog wat puntjes op de I gezet moesten worden, zijn we zeer te spreken over de kwaliteit van de producten. Aflevering stipt op tijd, schadevrij transport en -heel belangrijk- een echte vakman die de keuken voor ons installeerde. Het resultaat mag er wezen: in een woord 'schitterend'.
FOTO VAN PAUL SCHEULDERMAN EN PAULA REHWINKEL
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf geplaatst”
Door petra hylkema op woensdag 10 okt 2018 '18 | vestiging Heerlen
Wij hebben een keuken gekocht bij keukensale. De prijs was oke. We hadden besloten om zelf de keuken te plaatsen. Dus hij hoefde alleen geleverd te worden. Alles is prima volgens planning gegaan. Ook was alles compleet en goed verpakt. Dus in 1x goed! Dat hoor je niet vaak en daar zijn we ook heel blij om.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Lorna Staats op dinsdag 2 okt 2018 '18 | vestiging Barendrecht
Ik heb een nieuwe keuken gekocht en ben uitermate tevreden. Geen vervelende verkooppraatjes maar goed en deskundig advies. Er werd geluisterd en kritisch meegedacht. Het is precies geworden zoals ik wilde. De communicatie verliep zeer soepel en de afhandeling ging vlot en vlekkeloos. Top!!
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelen”
Door Monique Rouwet op zondag 16 sep 2018 '18
Een complete keuken gekocht. Goed advies van Sjaak Orhan en netjes en vakkundig geplaatst door Arko en Patrick. Ik heb nu een super mooie keuken waar ik lang van kan genieten. Ik kan keukensale capelle zeker aanbevelen. En als je een keuken koopt bij keukensale doe Sjaak dan de groeten van Monique Rouwet
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Hilde en John op woensdag 5 sep 2018 '18 | vestiging Spijkenisse
(Uiteindelijk) een mooie keuken van KeukenSale, Spijkenisse ... maar wat een ellende gaat daaraan vooraf! Levering na 16,5 i.p.v. beloofde 12 weken, terwijl we onze oude keuken al weggehaald hadden. Weer 1 week later ontvingen we 2 van de 3 elektrische apparaten die men vergeten was. De elektricien werkte telkens maar deel af of stelde telkens weer uit, zodat alles 9 weken na de geplande datum pas gereed was. Het keukenblad was 3 cm. te kort ingemeten, maar daarvoor had men ons sluw laten tekenen, dus dat "was onze eigen schuld". In totaal zijn we 9 dagen thuis moeten blijven voor alles. Heel veel gebeld en gemaild, waarop men vaak gewoon niet reageert! En ondertussen hebben we van 2 apparaten het garantiecertificaat nooit meer ontvangen. Kortom: NIET aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Vertraging goed opgelost”
Door Tom Hickford op woensdag 22 aug 2018 '18 | vestiging Nijmegen
Oktober 2017 hebben wij een keuken gekocht bij Keukensale.com Nijmegen, In november kregen wij het slechte nieuws vanuit keukensale dat de keukenfabrikant vertraging had opgelopen. Hierdoor werd onze keuken met een paar weken uitgesteld. Omdat onze oude keuken al weg was hebben wij een noodkeuken gekregen, dit was een complete keuken waar alles op en aan zat zelfs een vaatwasser en een oven. Zo konden we toch onze normale dingen doen. Keukensale heeft ons daarmee goed op de hoogte gehouden en bijna dagelijks geïnformeerd. De dag dat de nieuwe keuken geplaatst zou worden werd de noodkeuken weggehaald, daarbij werd ook het leidingwerk verlegd. Voor de keuken stond eigenlijk 3 dagen, de 2e dag hebben de 2 monteurs de keuze gemaakt om iets langer door te gaan. Daardoor is de keuken de 2e dag al klaar, complimenten daarvoor. Nadat de keuken is geplaatst en alles is afgerond zijn wij bij Keukensale.com uitgenodigd. Hier hebben wij een compensatie gekregen vanuit de Keukensale.com omdat zij toch voor hun klanten klaarstaan. Deze compensatie was voor de tijd dat wij de noodkeuken in huis hadden staan., buiten de noodverlichting hebben wij ook nog uitgebreide verlichting gekregen, daarvoor dank! Mijn complimenten uit ik groot naar het personeel bij Keukensale, zij hebben er alles maar dan ook echt alles aan gedaan om onze keuken volledig af te ronden en dit is dan ook gelukt. ik heb begrip voor hun hoe zij het hebben opgelost met de problemen van de keukenfabrikant. Daarmee zal ik ook al mijn kennissen vrienden en familie aanraden om een keuken te kopen bij Keukensale.com Nijmegen, zij hebben alles over voor de klant! Bedankt heren!
FOTO VAN TOM HICKFORD
Eindresultaat keuken
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Patricia op zaterdag 28 jul 2018 '18 | vestiging Nijmegen
Ik heb in oktober een keuken besteld en hij is nu nog niet klaar! Er wordt ook niet meer op ons gereageerd! Echt slechtste service allertijden hier!

Aanvulling ontvangen 9 augustus 2018: Ik geef ze 2 sterren omdat het uitzoeken van de keuken heel vlot en fijn ging. Maar de service is echt dramatisch en heel triest dat er niet meer wordt gereageerd.
Reactie of foto toevoegen
“Veel klachten”
Door Tahiri op woensdag 18 jul 2018 '18 | vestiging Nijmegen
Oplichters! Meer dan een jaar geleden heb ik een keuken gekocht bij keukensale nijmegen. Nog nooit ben ik zo belazerd door een winkel. Keuken werd met veel gebreken geleverd. Waaronder een verkeerd Keukenblad, kapotte koelkast, kapotte afzuigkap, kapotte laden, kapotte oven. Tot op de dag van vandaag hebben ze nog geen van bovenstaande gebreken hersteld. Inmiddels heb ik een klacht ingediend bij de geschillen commissie.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf geplaatst”
Door Jessica van der schans van dongen op zaterdag 14 jul 2018 '18 | vestiging Breda
Nieuwe keuken gekocht maar bij levering was zoveel niet aanwezig dat we meerdere keren naar de bouwmarkt konden en we hadden toch echt een complete keuken gekocht zal het zijn omdat we hem zelf kunnen zetten. Heel jammer en slechte service voor zoveel geld.
Reactie of foto toevoegen
“Hele keuken”
Door D van haa r en op zaterdag 7 jul 2018 '18 | vestiging Alphen aan den Rijn
Hele keuken gekocht aanrecht bladen beschadigd maar daar krijgen ze een nieuwe voor dus dat is goed maar ze zijn vergeten er een kraan bij te leveren van 200 euro en die krijgen we niet omdat ze zeggen dat we bij het afleveren alles hadden moeten controleren
Reactie of foto toevoegen
“Terrible”
Door lblan1 op vrijdag 29 jun 2018 '18 | vestiging Hilversum
This is a terrible place!! We ordered a counter top with my contractor. The salesman NEVER said it would come in 2 pieces. He LIED and said he did. Later he said this is cheaper but the measurement was different. He also gave NO good advice and had NO knowledge in counter tops. He only wanted to sell to us. We ordered a sink and the color was also wrong! Two managers at two different times came said they would speak to me "help" us out and they never came back to us as well. The salesman told his manager in Dutch that it was OUR fault but failed to say he DID NOT tell us the countertop was in 2 pieces. I can be wrong but to downright lie is terrible. I speak and understand dutch and they treat you like an idiot! I am writing in English so ALL EXPATS and internationals will be warned not to go here.
Reactie of foto toevoegen
“Loslatende schroeven”
Door K. op zaterdag 21 apr 2018 '18 | vestiging Hilversum
Nieuwe keuken bij Keukensale Hilversum in november 2016 gekocht. Alles ging goed. Keuken is geplaatst en staat. Helaas laten de schroefjes nu in de kastjes los. Al halverwege 2017. Toen we de keuken gingen kopen kreeg ik te horen dat alles waar ik klachten over had ik dit bij hun kon neerleggen en zij contact zochten met de leveranciers. Klonk perfect. Ik heb hier over gemaild en nooit antwoord opgehad. Schroefjes drukte ik zelf terug. Opnieuw gemaild en gebeld. Krijg ik als antwoord dat ik daar zelf maar voor moet zorgen. Ook mijn fornuis is niet wat het hoort te zijn na een jaar. De pitten zijn allen totaal verkleurd. Daarover zeggen ze dat het toch echt door ons koken is en andere elementen. Dit terwijl ze echt egaal verkleurd zijn. Jammer, je wordt totaal niet serieus genomen. Ik heb een goed bezochte Facebook pagina en ga een deze dagen deze zaak afraden daar want ben het zat dat je totaal niet serieus genomen wordt.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door V.T.M. Benard -van Schaik op maandag 12 mrt 2018 '18 | vestiging Nijkerk
Nieuwe keuken gekocht. Prima geholpen en geadviseerd door Eveliene en Pim. De heren die de keuken geplaatst hebben, hebben dit vakkundig gedaan en in overleg met mij. Zeer tevreden.
FOTO VAN V.T.M. BENARD -VAN SCHAIK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Naar volle tevredenheid opgelost”
Door Cees Bruinink op vrijdag 9 mrt 2018 '18 | vestiging Heerlen
Kwalitatief een goede en mooie keuken gekocht. Dat is het enige positieve. Over prijs is niet te onderhandelen. Bij verkoop word niet echt duidelijk gemaakt dat de installatiekosten er nog op komen. Toen we een kastje van het zelfde materiaal in een standaard maat wilde bij bestellen na levering, moest dat meer kosten dan de helft van de hele keuken. Installeren gebeurt door ingehuurde zzp-ers, dus doe je met 2 partijen zaken. Toen het zeefje van de afvoer binnen een week kapot was, door matige kwaliteit, werd er geen nieuwe geleverd. En na 3 maanden lekt de afvoer nog steeds. zzp-er komt wederom hiervoor langs. Aan de lekschade, en schade aan plint wordt niets gedaan. Verkoper/eigenaar is commerciële man, die na de verkoop niet veel meer voor je wilt betekenen. Het zal een goede zaak zijn, totdat je problemen krijgt. Gelukkig mijn zoon kunnen weerhouden hier ook een keuken te kopen. Al met al niet gelukkig en tevreden. Geen aanrader.
FOTO VAN CEES BRUININK
Beschadigde plint
REACTIE VAN CEES BRUININK
Het heeft even wat voeten in aarde gehad, maar uiteindelijk is/zijn de klach(ten) naar meer dan volle tevredenheid opgelost. Probleempje was dat ik met klachten kwam in een zeer drukke tijd voor John. En waar gehakt wordt vallen spaanders, nietwaar? Maar de oplossing was dusdanig bevredigend dat ik de volgende keer zeerzeker weer een keuken koop bij keukensale. Complimenten voor de oplossing.
Reactie of foto toevoegen
“Lange adem”
Door M.Dankfort op zaterdag 24 feb 2018 '18 | vestiging Almere
Mooie keukens voor betaalbare prijzen, maar de service laat te wensen over. Na 7 maanden is de keuken nog steeds niet af. Omdat bestelde onderdelen verkeerd, of helemaal niet geleverd werden. Geen enkel excuus hiervoor gehad. Wij horen maar klaar te staan als de monteur weer eens langs komt, alsof we de hele dag toch maar op de bank hangen. Neen het is alleen maar ergernis, en zeker niet voor herhaling vatbaar en ook niet aan te raden, of ze moeten een heel lange adem hebben.
REACTIE VAN KEUKENSALE ALMERE
Geachte heer/mevrouw Dankfort, Graag willen wij u verder helpen, echter de naam die u in deze recensie gebruikt komt niet voor in ons systeem. Kunt u contact opnemen met onze winkel te Almere om dit euvel op te lossen. Wij zijn voor service meldingen te bereiken op 036 7370 127 van dinsdag tot vrijdag van 09:30 tot 17:30 uur. Met vriendelijke groet, Keukensale Almere
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door P.J. van Dijk op zondag 11 feb 2018 '18 | vestiging Barendrecht
Eindelijk een keukenbedrijf zonder Mandemakers mentaliteit. Er is uitgebreid de tijd genomen om de keuken helemaal naar onze wensen uit te kiezen. Hij werd keurig op tijd geleverd en geplaatst. Van de drie ooit door ons gekochte keukens is dit het beste bedrijf van allemaal. Het resultaat is precies zoals wij het graag wilde. Een geweldige service. Wij zullen Keukensale Barendrecht aan een ieder aanraden. Met vriendelijke Groet Peter en Esther van Dijk. Heinenoord
Reactie of foto toevoegen
“Slechte aftersales”
Door ron op zaterdag 3 feb 2018 '18
In mei 2017 een keuken gekocht in Capelle aan den IJssel en prima geholpen door Sjaak Orhan. Ook enkele zaken die naderhand opgelost moeten worden zijn door Sjaak en de monteur prima opgelost. Echter de aftersales zijn aller belabberst. op 14 jan 2018 begeeft de Elica afzuigkap en de volgende dag bij Sjaak gemeld, de service monteur zou dezelfde dag of uiterlijk morgen contact opnemen, helaas op woensdag nog even langs gegaan. De afspraak zou deze week volgen en de reparatie de volgende week uiterlijk 27 jan. Na enkele frustrerende gesprekken met Louis van de vestiging Spijkenisse, is er tot op heden nog geen definitieve afspraak gemaakt. op 29 jan. een loze afspraak de leverancier gaat u bellen, wanneer is onbekend. Als ik vraag om een definitieve afspraak krijg ik als antwoord "ik ga mijn best doen". Dat is natuurlijk niet voldoende. Een beetje verkoper of service man zou zeggen, ik ga voor u bellen om te proberen om een afspraak te regelen. Niks daarvan hij beroept zich op een mail van de leverancier, wij gaan contact op nemen. Waarschijnlijk zijn de postduiven op en wacht ik inmiddels alweer 1 week op een afspraak. Waarschijnlijk tevergeefs, mijn huis is gerenoveerd, echter het ontbreken van een fatsoenlijke afzuigkap doet hier geen goed aan. Ik zal u op de hoogte houden, zodra ik wat te horen krijg. Wat niet aannemelijk als men na 3 weken geen tel.afspraak kan maken. Ron Bongers Capelle aan den IJssel
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Keuken langs de wand
1 / 44
Vestigingen Keukensale
aAlmere (2 ervaringen), Markerkant 10, 30 1316 AD Almere, tel 036 - 73 70 127
bAlphen aan den Rijn (7 ervaringen), Hoorn 67, 2404 HG Alphen aan de Rijn, tel 0172 - 76 91 24
cAmersfoort (2 ervaringen), Nijverheidsweg – Noord 55c, 3812 PK Amersfoort, tel 033 - 466 91 68
dAmsterdam Villa Arena (2 ervaringen), Arena Boulevard 24, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 737 33 02
eAmsterdam Westpoort , Sierenborch 8-L, 1043 BA Amsterdam, tel 020 - 737 09 33
fApeldoorn (6 ervaringen), De Voorwaarts 45, 7321 MA Apeldoorn, tel 055 - 207 07 20
gBarendrecht (19 ervaringen), Van ’t Hoffstraat 40, 2991 XP Barendrecht, tel 010 - 226 60 66
hBreda (2 ervaringen), Kruisvoort 48, 4814 RZ Breda, tel 076 - 737 02 34
iCruquius (7 ervaringen), Spaarneweg 63, 2142 EP Cruquius, tel 023 - 583 58 95
jDelft , Schieweg 93, B 2627 AT Delft, tel 015 - 364 95 41
kDen Bosch (3 ervaringen), Goudsmidstraat 23, 5232 BN ’s-Hertogenbosch, tel 073 - 690 93 90
lDen Helder (6 ervaringen), Energieweg 11, 1785 AD Den Helder, tel 0223 - 76 90 49
mDeventer (4 ervaringen), Essenstraat 6B, 7418 BM Deventer, tel 0570 - 60 87 41
nGronau Westfalen , Siemenstrasse 2, 48599 Gronau Duitsland, tel 0049 - 2562 998 85 11
oGroningen , Hoendiep 97G, 9718 TE Groningen, tel 050 - 553 60 00
pHeerhugowaard (1 ervaring), J.J.P. Oudweg 17, 1703 DE Heerhugowaard, tel 072 - 737 03 33
qHeerlen (11 ervaringen), In de Cramer 78C, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 208 08 00
rHilversum (9 ervaringen), Nieuwe Havenweg 39, 1216 BK Hilversum, tel 035 - 737 06 37
sHoogeveen (1 ervaring), Van Limburg Stirumstraat 3, 7901 AM Hoogeveen, tel 0528 - 27 41 00
tHoorn NH (13 ervaringen), Dr. C.J.K. van Aalstweg 6A, 1625 NV Hoorn, tel 0229 - 76 91 25
uLeeuwarden (9 ervaringen), Zwettestraat 10, 8912 AH Leeuwarden, tel 058 - 213 13 37
vLeiderdorp (1 ervaring), Meubelplein 5, 2353 EX Leiderdorp, tel 071 - 532 76 77
wNijkerk (10 ervaringen), Boekdrukker 9A, 3861SE Nijkerk, tel 033 - 246 67 44
xNijmegen (4 ervaringen), Wijchenseweg 180, 6538 SX Nijmegen, tel 085 - 303 48 68
yRoosendaal , Oostplein 11, 4706 NL Roosendaal, tel 0165 - 20 10 90
zRotterdam , Watermanweg 221, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 737 00 15
a1Schagen , Wittepaal 241A, 1742 LB Schagen, tel 0223 - 76 90 15
b1Eindhoven (Son) (1 ervaring), Ekkersrijt 4030, 5692 DA Son en Breugel, tel 0499 - 32 52 55
c1Spijkenisse (5 ervaringen), Iepenlaan 19, 3203 XV Spijkenisse, tel 0181 - 76 91 17
d1Zaandam , Stormhoek 16, 1506 SW Zaandam, tel 075 - 737 02 01
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.