Feedback
8,6

Keukensale

Score uit 276 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
32 vestigingen (heel nederland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukensale
Duitse topkwaliteit, gegarandeerd voor de laagste prijs. Helder en transparant; direct de beste prijs. Deskundig advies. Persoonlijk contact, de eigenaar staat zelf ook in de winkel. Minimaal 10 jaar ervaring aanwezig in elke winkel. Mooi verzorgde showrooms. Gratis 3D ontwerp. Direct geleverd vanuit onze fabriek in Duitsland. Vakkundige montage door geselecteerde montagebedrijven in uw regio.
Alternatieven voor Keukensale
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,8 uit 165 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,8 uit 341 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,8 uit 548 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,7 uit 61 ervaringen
• Keur Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,7 uit 367 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,7 uit 266 ervaringen
• DB KeukenGroep
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2165 ervaringen
• Ardi Keukens
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,7 uit 343 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 276 ervaringen over Keukensale. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren188 ervaringen
4 sterren57 ervaringen
3 sterren3 ervaringen
2 sterren8 ervaringen
1 ster19 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Topklasse”
Door C.J.Mooibroek op maandag 19 okt 2020 20 | vestiging Hilversum
We hebben een hele mooie keuken bij keukensale kunnen kopen voor een hele redelijke prijs. Dankzij de volharding en deskundigheid van de medewerker van keukensale kregen we precies wat we zochten. Ook de moeilijkste details werden tot in de finesses uitgewerkt. De levering en plaatsing vd keuken verliep ook perfect ook dank zij de installateur die tot het einde meedacht en de keuken aanpaste aan de plaatselijke situatie. Echt topklasse!
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Wesselink op vrijdag 16 okt 2020 20 | vestiging Deventer
Wij hebben de keuken gekocht en zijn super tevreden. Wij zijn heel erg fijn geholpen hij was meedenkend een echte aanrader. Ook qua prijs zijn wij heel erg tevreden. Wij zijn heel erg gematst met onze super mooie keuken. Ik zou zeggen een 10.
FOTO VAN WESSELINK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuze”
Door Geffrey op donderdag 15 okt 2020 20 | vestiging Leeuwarden
Keuken in voorjaar 2020 afgenomen voor ons nieuwbouwhuis die op 13 en 14 okt 2020 geplaatst is. We zijn naar keukensale gegaan op basis van goede internet reviews. Na eerst bij twee andere verkopers te zijn geweest, die naar onze mening belachelijke prijzen vroegen, een orienterend gesprek gehad bij Keukensale. Er is daar ontzettend goed meegedacht in het ontwerp, met goed advies en uiteindelijk qua prijs kwamen we uit op wat wij in gedachten hadden. Ons contactpersoon was Zacheus, tevens de eigenaar van deze vestiging. Hij heeft ook de maten voor de koof gegeven, die wij eerst gemaakt hebben en de drie hoge kasten nu in wegvallen, alsof ze in een wand wegvallen. Dit kwam ook perfect uit qua maten. De communicatie in aanloop naar de levering is altijd duidelijk geweest en Keukensale is daar altijd flexibel in geweest. Afgelopen twee dagen is de montage gedaan en ook dit is vlekkeloos verlopen. We zijn ontzettend blij dat we de keuken hebben afgenomen bij keukensale. Qua communicatie en planning, kwaliteit van de keuken en met name ook service. Je hoort regelmatig horrorverhalen over keukenleveranciers, maar gelukkig hebben we daar niks van hoeven te ervaren bij keukensale. Echt een aanrader!
FOTO VAN GEFFREY
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk”
Door peter van Dijk op dinsdag 22 sep 2020 20 | vestiging Leeuwarden
Eerlijke mensen, geen verkoopgelul, geen onnodige kortingen. Je krijgt waar voor je geld. Goeie service en altijd bereid om iets extra's te doen om de klant tevreden te stellen. het is ons goed bevallen. Helaas hadden we wat problemen met het keukenblad en de spatranden, hier zat een scheur in. dit is echter goed opgelost, zelfs in de coronatijd hebben ze dit voor elkaar gekregen.
FOTO VAN PETER VAN DIJK
Witte hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door G. Harting op donderdag 17 sep 2020 20 | vestiging Hoorn NH
We hebben een nieuwe keuken gekocht. Het verkoopproces verliep prettig. Er was duidelijk sprake van vakkennis. We zijn dan ook goed geïnformeerd. De feitelijke verkoop was ook prettig. Natuurlijk wil Keukensale de beste prijs er uit slepen. Maar dat wilden wij ook. Dit proces verliep prettig en we hielden er een goed gevoel aan over. Ondertussen is de keuken geïnstalleerd en zijn wij zeer tevreden over het totale proces.
FOTO VAN G. HARTING
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed bevallen”
Door Natallia en Gerard Bot op zondag 13 sep 2020 20 | vestiging Hoorn NH
Van begin tot einde ontzettend goed geholpen, niet alleen bij de verkoop van de keuken maar ook met advies bij het samenstellen van de keuken en de indeling. Het inmeten van de keuken ging erg professioneel en ook hier kregen wij goede tips die wij meenamen bij de definitieve bestelling van de keuken. Het plaatsen van de keuken ging mede door de ZEER kundige en welwillende monteur zeer goed. Helaas door corona waren er een een paar apparaten niet en ook dit werd gezien de situatie binnen aanvaardbare termijn opgelost. Het contact met de winkel ging goed en men hield zich goed aan gemaakte afspraken. Wij adviseren mensen zeker om hier een keuken te kopen, wij waren ook op de reviews afgegaan en dit is zeer goed bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Greetje Huizen op donderdag 3 sep 2020 20 | vestiging Leeuwarden
Voor een redelijke prijs een kwalitatief hele goede en mooie keuken gekocht. Er wordt actief met je mee gedacht over hoe je nieuwe keuken er uit kan komen te zien. De service is echt uitzonderlijk goed. Een aanrader wanneer je niet de hoofdprijs wilt betalen voor goede service en kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Super gegaan”
Door Eliz op maandag 24 aug 2020 20 | vestiging Deventer
Erg tevreden over de service bij keukensale deventer. De mensen zijn vriendelijk, meedenkend en erg behulpzaam. Onze keuken is van alles voorzien en dat voor een goed prijsje! Een 10

Aanvulling ontvangen 25 augustus 2020: Wij hebben de levering/montage al ontvangen. Onze eindscore is een 5=super.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over de gang van zaken”
Door Jopie Schoneveld op maandag 10 aug 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Natuurlijk wil ik een korte review geven op mijn nieuwe keuken. Het is een super keuken geworden. Ik zou iedereen willen aanraden: " Ga naar Keukensale
als u een nieuwe keuken nodig heeft. Fantastische verkoper die meedenkt en mogelijkheden aandraagt. Het resultaat is verbluffend.

Aanvulling ontvangen 11 augustus 2020: Mijn keuken is twee weken terug geplaatst.
Dat is prima gedaan. Alles werkt uitstekend en het waren prima monteurs. Zeer tevreden over de hele gang van zaken.
Reactie of foto toevoegen
“Enorme spijt”
Door Koen op dinsdag 30 jun 2020 20 | vestiging Son
Bij keukensale Eindhoven een keuken gekocht, enorm spijt van. Fout op fout wordt gemaakt, onvriendelijk zijn ze en nemen je totaal niet serieus. Korte samenvatting:
Ze komen niet opdagen op afspraken
Ze hebben verkeerd ingemeten
Ze leveren maar de helft, terwijl je al betaald hebt
Zijn slecht bereikbaar en zeer onvriendelijk
De eigenaar Joey heeft overal een verhaal voor, maar het blijft bij verhalen.

Als je hier een keuken koopt ben je zeker van zorgen en slapeloze nachten. Keukensale Den Bosch daarentegen is wel betrouwbaar, daar heb ik mijn vorige keuken gekocht
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Marc Nauta op zondag 28 jun 2020 20 | vestiging Hoorn NH
De binnenkomst was hartelijk en vrijblijvend. Het gesprek liep goed, goed geholpen en aandacht voor details. Zeer goed meedenken en alternatieven laten zien. Wij hebben een top keuken zoals wij bedoeld hebben. Alles in 1x geleverd, geen enkele fout. Bedankt voor alles.
FOTO VAN MARC NAUTA
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Felice op maandag 22 jun 2020 20 | vestiging Deventer
Voor Keukensale DEVENTER, Mark-Jan en zijn team. Wij werden hartelijk ontvangen door de eigenaar Mark-Jan. Er was ruim voldoen tijd uitgetrokken voor ons eerste gesprek, dit was zeer prettig. Een keuken uitzoeken is niet iets wat je dagelijks doet. Al snel wisten wij waar ons voorkeur naar uitging en hierin werden wij verder geadviseerd. Wij hebben een offerte op laten maken en hebben 3D tekeningen meegekregen voor de impressie. Om geen overhaaste beslissingen te nemen wilden wij graag nog even nadenken en hebben een paar weken later een tweede afspraak ingepland. Wij hadden een heel goed gevoel, mede omdat er absoluut geen druk werd uitgeoefend, dit voelde heel prettig en vertrouwd! Tijdens ons tweede gesprek hebben wij de opstelling en verdere mogelijkheden besproken, met/zonder apparatuur, met/zonder werkblad. Veel opties waren mogelijk en alles kon gewoon, zonder enige gevoel van verplichting! Wij hebben goed advies gekregen in zaken die vaak over het hoofd worden gezien, de kleur van de kast het aanrechtblad, zijafwerkingen enz. Er werd ook duidelijk rekening gehouden met onze wensen maar ook met ons budget. Om een goed beeld en een goed gevoel te hebben betreft de kleur van de keuken in combinatie met het aanrechtblad, is ons geadviseerd de samples mee te nemen en in onze nieuwe huis goed te bekijken. Dit hebben wij ook gedaan en het was zeer waardevol voor ons. We hebben onze keuken uitgekozen met optie mogelijkheden. Tot aan ons wijzigingsgesprek zijn wij nog een aantal keren binnengelopen met onze vragen en wij voelde ons altijd welkom en goed ondanks de drukte bij Keukensale. Vervolgens zijn ze langs geweest voor een inmeting, welke top is verlopen! Zijn goed geïnformeerd over alles en goede tips gekregen o.a. over de smet-plint. Een paar dagen later hadden wij het wijzigingsgesprek, om alle puntjes op de i te zetten. Ook voor dit gesprek werd voldoende tijd voor ons uitgetrokken, alles werd stap voor stap doorgelopen en waar nodig nogmaals besproken om miscommunicatie uit te sluiten. Ondanks dat wij nog niet een keuze hadden kunnen maken mbt een aantal onderwerpen, werd hier begrip voor getoond. Nadat wij alles rond hadden is de keuken besteld en de montagedagen ingepland. Nu was het een kwestie van afwachten tot dat onze keuken geplaatst zou worden. De levertijd is snel en perfect verlopen! De grote dag was aangebroken, de keuken was geleverd en de montage was begonnen. Wij hebben de montuur als een hardwerkende, prettige en vriendelijke man ervaren. Hij heeft zijn werk netjes en strak gedaan. Ondanks het ongelukje met de boven-klepkast. Wij waren blij dat hij zich niet had bezeerd. Er zijn een paar beschadigen ontdekt en deze zijn genoteerd en gecommuniceerd tijdens de oplevering met de eigenaar. De beschadigingen zullen worden verholpen/vervangen. Wij hebben alle vertrouwen erin dat zij dit, op&top zullen afhandelen. Tot zo ver zijn wij uiterst tevreden over Keukensale Deventer. en kunnen iedereen adviseren om zeker langs te gaan! Wij zijn blij met de opstelling en de keuzes die wij hebben gemaakt, het eindresultaat mag het dan ook zijn! De kwaliteit van de keuken ziet er tot zo ver goed uit. Deze kunnen wij pas echt beoordelen als wij de keuken eenmaal in gebruik hebben. Dit wordt nog vervolgd! Onze grote complimenten aan Mark-Jan, zijn team en natuurlijk Sharona (die het halverwege van Mark-Jan heeft overgenomen). Hun krachten zijn, goed luisteren vervolgd door waardevolle adviezen. Tijd en engelen geduld hebben ze! Echt een top team! Familie T&F YZ.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Renaldo op zondag 21 jun 2020 20 | vestiging Barendrecht
Afgelopen april ben ik, op aanraden van kennissen, voor het eerst bij Keukensale Barendrecht binnengestapt. Dit zou mijn eerste keuken worden. Vanaf het eerste moment zijn we zeer goed geholpen door Jordy van Keukensale Barendrecht. Hij nam de tijd voor ons, dacht mee en hield rekening met mijn wensen en budget. Daarnaast werd er direct een scherpe prijs aangeboden, geen gekke taferelen zoals 'nu tekenen, en dan krijg je 30% korting'. Geen onzin, maar een eerlijke en gerechtvaardigde prijs zonder addertjes onder het gras. Na een prachtige keuken besteld te hebben werd er snel contact opgenomen om in te meten. Ook dit werd gedaan door een zeer vriendelijk persoon, die mij nog wat tips gaf omtrent het klaarmaken van de leidingen etc. Netjes op tijd, zoals afgesproken, werd de keuken zeer professioneel bezorgd door hun bezorg partner. Direct daarna volgde de montage, wederom door een zeer vriendelijk, maar vooral zeer kundig persoon. Er waren wat complicaties, dat lag aan mij, maar de monteur dacht mee en heeft alles zeer netjes op kunnen lossen. Al met al ben ik enorm tevreden, van aankoop tot montage. De communicatie gedurende het gehele proces was duidelijk en snel. Via deze weg wil ik Jordy dan ook nogmaals bedanken voor een prachtige keuken en alle goede service! Ik kan Keukensale Barendrecht aan iedereen aanbevelen! Of je nu een starter bent, of voor je droom keuken gaat, ik weet zeker dat de mensen van Keukensale Barendrecht je kunnen helpen!
Reactie of foto toevoegen
“Content”
Door Nannenberg op zaterdag 20 jun 2020 20 | vestiging Groningen
Onze ervaring met keukensale is positief. We zijn goed geadviseerd om een keuken te vinden die voldeed aan onze wensen en binnen ons budget. Ruime keus en vriendelijk personeel. De keuken is inmiddels geleverd en geïnstalleerd en we zijn meer dan tevreden. Mooie keuken voor een goede prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Iris op dinsdag 9 jun 2020 20 | vestiging Den Helder
Heel blij met onze nieuwe keuken. Werd snel geleverd en ziet er prachtig uit! Er zaten wel wat foutjes in het leidingschema, die wij gelukkig door hadden en na een paar keer bellen was het voor ons duidelijk wat nu wel precies de bedoeling was. Na het plaatsen zat er een kras op de kookplaat en deed de afzuigkap het niet door een elektra draad die in het motortje is gevallen. Het duurde even voordat dat opgelost werd, maar het is uiteindelijk netjes opgelost. We werden altijd vriendelijk te woord gestaan. Een keuken kopen vonden wij best spannend maar we voelden ons bij de verkoopster op ons gemak (Amy). Persoonlijk vind ik de keukenbranche nog altijd een vreemde tak (qua verkooptechnieken en marketingacties) maar deze winkel doet het wel redelijk netjes. Al met al een goede ervaring en ik zou deze zaak van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Super enthousiast!”
Door Karin Bikker op donderdag 4 jun 2020 20 | vestiging Hilversum
In de ruime showroom ben ik geholpen door Robert. Hij nam alle tijd en veel opties zijn doorgenomen. Er werd gelijk een 3D tekening gemaakt , zodat je een goede indruk hebt. Na het inmeten alles nog doorgesproken, waarbij nog wat goede veranderingen zijn aangebracht. Keuken is snel en op tijd geleverd. Later bleek nog van een klein beschadiging op een front, dit is door Robert direct opgepakt en wordt kosteloos nageleverd. Qua vriendelijkheid, service, afterservice en geleverde kwaliteit ben ik super tevreden. Ik zal zeker het bedrijf aanraden aan anderen. Het eindresultaat is prachtig geworden.
REACTIE VAN KARIN BIKKER
Heel veel dank voor dit mooie resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door M.Knossenburg op woensdag 3 jun 2020 20 | vestiging Barendrecht
Wij zijn zeer tevreden. Tijdens het ontwerpen van de keuken heeft Jordy een onmisbare bijdrage geleverd waardoor het eindresultaat volledig naar ons zin is geworden. De afspraken verliepen in alle rust en er werd uitgebreid de tijd genomen om alle mogelijkheden te bespreken om aan al onze wensen te voldoen. Kleine problemen werden vlot opgelost. Ook het plaatsen verliep vlot en probleemloos. Daarbij komt dat we vinden dat we een goede prijs hebben betaald voor deze keuken! Ik kan Keukensale Barendrecht en Jordy Polderdijk van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Soepel verloop”
Door Stefan op woensdag 27 mei 2020 20 | vestiging Hoorn NH
Veel keuze in kwalitatief goede keukens! Kasten zijn bij levering gemonteerd waardoor de installatie soepel verloopt. Je merkt dat de keuken van behoorlijke kwaliteit is, ook de afwerkingen en blad zijn prachtig! Mijn complimenten voor de service van Mike en zijn collega's.
Reactie of foto toevoegen
“Allereerste keuken”
Door Hulman op dinsdag 19 mei 2020 20 | vestiging Deventer
Mijn allereerste keuken gekocht bij Keukensale Deventer. Ik werd goed geholpen tijdens het uitzoeken van de keuken door tips en advies. Montage was goed te doen. Het resultaat was evenals de verwachtingen, dus zeer tevreden. Het enige minpuntje waardoor het geen 10 punten verdient, is dat tijdens het bestellen van de kraan de verkeerde kraan is besteld en geleverd, maar dit is binnen twee weken netjes opgelost. Kortom: erg blij met de nieuwe keuken en dus zeker een aanrader.
FOTO VAN HULMAN
Foto van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met afzuigkap”
Door Sylvia Van Lokven op zondag 26 apr 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Ik ben bij Keukensale heel erg vriendelijk, deskundig en met veel geduld geholpen. En had een mooie keuken voor een goede prijs. Ook degene die de keuken kwam zetten was top. De enige reden dat ik geen 5 sterren heb gegeven is het feit dat mijn afzuigkap meer geluid maakte dan in de winkel en dan belooft. Hij zou "de stilste" zijn en dat is hij in werkelijkheid zeker niet. Hier kon niks aan gedaan worden.
Reactie of foto toevoegen
“Groot applaus”
Door Gerry Van tent op dinsdag 21 apr 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Ik heb een prachtige keuken gekocht waarvoor ik een heel goed advies kreeg, ze weten meteen wat je mooi vindt, top Dus een hele goede verkoper. Over Michel Jansen die onze keuken plaatste hebben we niets anders dan lof. Wat een vakman en zo precies en hij is ook nog eens erg vriendelijk. Dus Keukensale een groot applaus voor de vestiging in Apeldoorn
FOTO VAN GERRY VAN TENT
Hoekkeuken
REACTIE VAN GERRY VAN TENT
Zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Luisteren naar de wensen”
Door Ernst-Jan van Egten op dinsdag 21 apr 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Zeer vriendelijke verkopers geen opdringerige manier maar luisteren naar je wensen, denken mee en geven een goed advies. Door eigen monteur geplaatst super netjes en ook heel vriendelijk en klant gericht. Ik zou een ieder deze keukensale vestiging aan raden.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Samantha op vrijdag 10 apr 2020 20 | vestiging Cruquius
Vanaf het eerste moment goed en vriendelijk geholpen. Medewerkers nemen alle tijd voor je en denken echt mee. Konden geregeld staaltjes meenemen om kleuren naast bijvoorbeeld de vloer te leggen. Werden niet gepusht om een beslissing te maken.
Planning van plaatsen en levering ook helemaal goed gegaan. Kwaliteit van apparatuur en kasten/werkblad zeer goed. Kortom: zeer tevreden en aanrader.
FOTO VAN SAMANTHA
Reactie of foto toevoegen
“Toe aan nieuwe keuken”
Door Debora van Dijkhuizen op woensdag 8 apr 2020 20 | vestiging Nijkerk
Wij waren hard toe aan nieuwe keuken. En stapte de keukensale in Nijkerk binnen. We werden vriendelijk ontvangen door Kees en nadat we onze Keuze hadden besproken en op 3D hebben gezien was de koop snel gesloten! Door Pim zijn er nog puntjes op de i gezet door wat aanpassingen van onze kant. En nog geen 4 weken later werd onze keuken geplaatst! We zijn zo blij dat wij daar als enigste naar binnen zijn gestapt want we zaten gelijk goed!
FOTO VAN DEBORA VAN DIJKHUIZEN
Gerealiseerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf geplaatst”
Door Mariano op donderdag 2 apr 2020 20 | vestiging Amersfoort
Gewoon goed geholpen zoals je mag verwachten bij een keuken winkel. Alle afspraken zijn goed nagekomen. Alles naar verwachting en compleet em heb ervoor gekozen zelf te plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Kees Spee op donderdag 2 apr 2020 20 | vestiging Nijkerk
We hebben een mooie keuken gekocht bij Keukensale in Nijkerk. Vanaf het 1e moment in de showroom zijn wij hartelijk ontvangen, op een prettige manier geholpen en is er goed en creatief meegedacht in het ontwerpen van de keuken We hebben al onze wensen in een prachtige keuken kunnen samenvoegen. Inmiddels is de keuken netjes geplaatst en genieten we hier dagelijks van! Keukensale Nijkerk is wat ons betreft een aanrader!
FOTO VAN KEES SPEE
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Ellen Tempelmans Plat op woensdag 1 apr 2020 20 | vestiging Deventer
Keukensale Deventer is behulpzaam, neemt de tijd voor je en denkt met je mee. Als er iets aangepast moet worden is dit geen probleem. De gemaakte afspraken zijn allemaal netjes nagekomen. We hebben er voor gekozen om de keuken te laten plaatsen, ook dit is prima verlopen. We zijn bij dit bedrijf terecht gekomen door aanraden van een kennis die ook heel tevreden is met de geleverde diensten.
FOTO VAN ELLEN TEMPELMANS PLAT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“2e keuken”
Door K Boekhout op woensdag 1 apr 2020 20 | vestiging Barendrecht
Prima geholpen, alles netjes geleverd en geïnstalleerd. Inmiddels is dit onze 2e keuken van Keukensale Barendrecht en 2x dik tevreden !
FOTO VAN K BOEKHOUT
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Goed eindresultaat”
Door R.A. Roessink op donderdag 26 mrt 2020 20 | vestiging Deventer
Na wat kleine hobbels die overigens alle maal top zijn opgelost door Mark-Jan van keukensale Deventer. Hebben we nu een prachtige keuken en die zie er top uit
FOTO VAN R.A. ROESSINK
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Wow”
Door Henk Gehring op zaterdag 21 mrt 2020 20 | vestiging Heerlen
Helemaal niks te klagen gehad, super geholpen door Francois en John. En de keuken is een plaatje. De vervoerder die de keuken bracht super vriendelijk en alles perfect afgeleverd. Dan nog niet te spreken over de vakman die de keuken geplaatst heeft, ik zie zelden mensen die zo precies en nauwkeurig werken, ik vond het alleen al leerzaam om te kijken hoe de keuken groeide van niks tot het plaatje dat er nu staat. Iedere morgen denken we, wow is dit onze keuken, helemaal Happy.
FOTO VAN HENK GEHRING
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Waardeloos”
Door Rick op donderdag 19 mrt 2020 20 | vestiging Groningen
Echt werkelijk waar waardeloos, u betaald sws 2000 meer dan waarvoor u de keuken koopt. Zeer onduidelijk en er komen extreem veel verborgen kosten bij. Absoluut geen aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door S.Canli op donderdag 5 mrt 2020 20 | vestiging Amsterdam Westpoort
Ik heb een keuken met eiland gekocht.Adviseur Harry heeft ons super vriendelijk en kundig geholpen.Hij gaf ons echt goede informatie en nam alle tijd voor ons om ons droomkeuken te realiseren
FOTO VAN S.CANLI
Zwarte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keurig geleverd”
Door Geert en Ria op zaterdag 22 feb 2020 20 | vestiging Groningen
Keuken gekocht bij verkoper Maycel. Goede ervaring en goed geholpen. Zou dit bedrijf aanraden. Keuken keurig afgeleverd. Keuken netjes en goed gemonteerd door Hans Batting.
FOTO VAN GEERT EN RIA
+ Toon extra foto van Geert en Ria
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Uijenkruijer op zaterdag 15 feb 2020 20 | vestiging Cruquius
We hebben de keuken nu bijna een jaar en zijn super tevreden. Goed geholpen bij aankoop, afspraken goed nagekomen en goed geplaatst. Ook zaken die nog aanpassing behoefden werden zonder problemen gedaan. Echt erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Lof op donderdag 13 feb 2020 20 | vestiging Hoorn NH
Een keuken, we zijn zeer tevreden! Ze komen hun afspraken na en de levering + plaatsen en afwerking is zeer professioneel. Een dikke.
FOTO VAN LOF
Keuken langs twee zijden
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door M Kok op donderdag 6 feb 2020 20 | vestiging Deventer
Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij keukensale Deventer. Naast de goede service bieden ze een scherpe prijs aan. Ze leveren erg goede kwaliteit en ze kunnen vanuit alle prijsklassen meedenken en aanbieden. Mooie 3D tekeningen worden er gemaakt evenals het geen moeite kost voor ze om de elektratekeningen te maken. Kortom hoog service niveau en een erg mooie keuken hebben zij bij ons gemonteerd. Wij zijn zeer tevreden klanten.
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerd artikel”
Door M.v.worcum op woensdag 5 feb 2020 20 | vestiging Hilversum
Mooie keuken geplaatst in november door een vakman en verkoper Robert is ook zeer meewerkend als er problemen zijn, maar kijk uit als er een verkeerd artikel is besteld want dan krijg je niet het gehele bedrag terug van de offerte maar het bedrag min de korting van keukensale en de retour kosten zijn voor rekening klant dus dan hou je er niet veel van over. En als je een klacht heb dan wordt je niet persoonlijk gebeld door de bedrijfsleidster maar word alles afgedaan per mail wat niet erg klantvriendelijk is . Het is nu 2 maanden later en er is nog steeds niet gebeld om dit probleem op te lossen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de keuken”
Door Martine van der Toorn op zondag 26 jan 2020 20 | vestiging Barendrecht
In november 2019 hebben wij een nieuwe (matzwarte) keuken uitgezocht bij Keukensale Barendrecht. Afgelopen week is deze geplaatst en hij is prachtig geworden. Precies zoals we hoopten en meer. We zijn diverse malen naar de winkel geweest om te kijken wat de mogelijkheden waren en niets was onmogelijk. Daar onze keuken vrij klein is en we alle ruimte die er was wilden benutten zijn we vooral heel blij met de extra hoge bovenkasten, de vloerlades (in de plint) en mijn apothekerskast. Kortom een superkeuken en ook nog eens heel mooi ook.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer fraaie keuken”
Door Fam. Hogenhout op donderdag 23 jan 2020 20 | vestiging Hoorn NH
Wij kochten een nieuwe keuken bij Keukensale in Hoorn. Zeer goede voorlichting en alle tijd om de mogelijkheden en de wensen in te passen. Inmiddels is er een zeer fraaie keuken tot volle tevredenheid geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Slothouber op zondag 19 jan 2020 20 | vestiging Hilversum
We hebben met spoed keuken besteld bij vestiging Hilversum, wegens probleem met vestiging Almere... We zijn heel aardig en correct geholpen! Rik heeft aantal punten die wij van de eerste tekening misten gecorrigeerd, en dat was heel fijn! Binnen korte termijn onze keuken was afgeleverd. Na de installatie we hadden probleem met de vaatwasser maar dat was snel opgelost dankzij direct reactie van Rik. Rik en Marinella zijn heel klantgericht en we zijn erg tevreden met hun service.
Reactie of foto toevoegen
“Hartstikke goed gegaan”
Door maud thomassen op zaterdag 18 jan 2020 20 | vestiging Hoorn NH
Wij hebben een complete keuken gekocht. Fijne mensen goede service en duidelijke uitleg
FOTO VAN MAUD THOMASSEN
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fijn gevoel”
Door Sander en Brenda op woensdag 15 jan 2020 20 | vestiging Barendrecht
Buitengewoon goede zaak hebben daar pas geleden een kookeiland met alles erop en eraan gekocht voor een zeer goede prijs echt blij mee ik zou deze Keukensale Barendrecht zeer zeker aanraden en zeker verkoper Paul die je echt een fijn gevoel geeft als je de zaak uitloopt! Ook de naservice is super niks is teveel!
FOTO VAN SANDER EN BRENDA
Kookeiland
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Hans de Vrij op dinsdag 14 jan 2020 20 | vestiging Den Helder
Alles ging prima, hele mooie keuken tegen een scherpe prijs.Prima geholpen door Danielle Feld.Keuken prima ingebouwd
FOTO VAN HANS DE VRIJ
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Hans de Vrij
Reactie of foto toevoegen
“Schot in de roos”
Door Fam. Bouw op zondag 29 dec 2019 19 | vestiging Nijkerk
Door een collega, zijn wij verwezen naar Keukensale-Nijkerk en dat bleek een echte schot in de roos te zijn. Wij zijn geholpen door Kees, Riekie en Pim. Wat een geweldig team! Natuurlijk werden wij voornamelijk door 1 van hun hoofdzakelijk geholpen, in ons geval door Kees. Maar iedereen denkt mee en geeft op gepaste wijze advies op een rustige manier en met kennis van zaken. Of het nu gaat om het samenstellen van de keuken, het combineren van de apparatuur, het vullen of juist weglaten van kastjes, of op bouwkundig gebied, het wordt op een prettige manier geadviseerd. Ook worden gemaakte afspraken nagekomen op de tijden dat gepland stond. Ook het samenspel tussen de verschillende technische partijen, zoals elektriciteit, waterleiding, stukadoor, monteur(s) en schildersbedrijf was zeer goed! Wat vooral voor rekening komt van Pim. Het eindresultaat mag er dan ook zijn, er staat een prachtige geheel, in onze keuken en bijkeuken. Ook tijdens de aftersales zijn de contacten met wie dan ook bij Keukensale-Nijkerk, heel prettig geweest. De medewerkers en het bedrijf verdienen een absolute dikke pluim!
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Ramon op zaterdag 28 dec 2019 19 | vestiging Barendrecht
We hebben een keuken gekocht inclusief montage. Alles is goed verlopen van begin tot eind. Het eerste gesprek was prettig en we hadden al een goede indruk van onze droomkeuken dankzij een 3d ontwerp. De verkopers denken goed mee en weten goed wat er allemaal mogelijk is en kunnen ook goed adviseren. Het inmeten, montage en oplevering zijn ook prima verlopen. Kortom, wij kunnen iedereen adviseren om hier een keuken te kopen.
FOTO VAN RAMON
Reactie of foto toevoegen
“Gewaardeerd”
Door Fulko vd M op zaterdag 28 dec 2019 19 | vestiging Hoorn NH
Onze nieuwe keuken staat eindelijk. Het resultaat is nog mooier dan de 3D impressie van adviseur Mike! Van het koopmoment tot na de aflevering kregen we echt het gevoel van een gewaardeerde klant te zijn. Volgende keuken zullen we ook weer daar bestellen.
FOTO VAN FULKO VD M
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit is goed”
Door Eelco Stegeman op dinsdag 17 dec 2019 19 | vestiging Hilversum
We hebben een complete keuken aangeschaft, dus inclusief apparatuur. We zijn tevreden over de vestiging, de prijs/kwaliteit verhouding is goed en de monteur (zzp'er) was super. Hij dacht mee en heeft duidelijk goede ervaring. Ondanks dat een tekening met de juiste mate van detail vanuit de vestiging ontbrak. Wij wisten zelf al goed welke keuken (opstelling en apparatuur) we wilden. Minpunt (misschien daardoor) is dat we wat laat werden gewezen op de verlichting, werd er vrij snel iets voor onmogelijk of niet leverbaar gesteld, wat uiteindelijk allemaal wel mogelijk en leverbaar bleek. Kortom, wees alert. Blijft staan dat we tevreden zijn over de service. De kwaliteit is goed, ze belden netjes om te horen of alles naar wens was geplaatst. Prettige open communicatie. Verbeterpunt is wat ons betreft de betaling, die compleet moet zijn voldaan, dus nog vóór de levering (en plaatsing) van de keuken. Dat voelt wat onvriendelijk.
FOTO VAN EELCO STEGEMAN
Net geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Filip & Evi op dinsdag 17 dec 2019 19 | vestiging Roosendaal
Na enkele keukenwinkels bezocht te hebben zijn we beland bij Keukensale Roosendaal. Vanaf de eerste ontmoeting hadden we direct een goed gevoel. Er werd direct tijd gemaakt, geen opdringerig gedoe en vooral meedenkend om een zo goed mogelijk resultaat te hebben! Na een kort gesprek en wat keukens bekeken te hebben kregen we al snel een 3D plan te zien. Na nog enkele afspraken in de winkel is het ontwerp nog een beetje gewijzigd. Om dit in orde te maken maakte Greg voldoende tijd vrij. Na nieuwjaar wordt onze keuken geplaatst, we zijn benieuwd!! Greg en Thomas zijn 2 super enthousiaste mensen, je kan alles vragen aan hen... niets is teveel. Je wordt er steeds onthaald met een brede glimlach :-) Top mannen!!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Adrie Verkooijen op woensdag 11 dec 2019 19 | vestiging Amsterdam Westpoort
Keuken compleet, prima behandeld. Vriendelijke mensen. Zeker aanbevelen.

Aanvulling ontvangen op 12 december 2019: De keuken is geleverd en gemonteerd door mij en een kennis. Alles werkt perfect en was keurig ingepakt.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Marcel op woensdag 4 dec 2019 19 | vestiging Katwijk ZH
Zeer professionele benadering. Zeer duidelijk en creatief 3D plan op basis van door ons verstrekte bouwtekening. Na inmeten bleek maatvoering van aannemer totaal foutief te zijn. Dankzij Keukensale kon dit worden opgelost (zonder meerprijs!) Nieuwe ontwerp werd totaal anders en was geheel naar onze wensen. Levering en montage uiterst correct en vakkundig. Een reële prijs voor een keuken naar wens. Elk telefoontje met vragen/ aanvullende info werd efficiënt beantwoord. Een aanrader! We hebben wel anders meegemaakt!
Reactie of foto toevoegen
“Prijskwaliteit is goed in verhouding”
Door S. Janssen op maandag 2 dec 2019 19 | vestiging Leiderdorp
Reeds 4 jaar geleden een keuken aangeschaft en ondanks verlopen van de garantie op Zanussi combi (oven/magnetron) op de juiste wijze geholpen. Condensprobleem is door de servicedienst van AEG gratis verholpen. Keukensale heeft dit super opgepakt. Geen super (5 sterren) gegeven daar de prijs kwaliteit goed te noemen is maar na 4 jaren wel duidelijk is waar je een lage prijs voor betaald. Deurtjes door kookvocht iets krom en folie laat miniem los.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Kees v D op woensdag 20 nov 2019 19 | vestiging Den Helder
Complete keuken. Alles was mooi op de afgesproken tijd aanwezig. Helaas had de transporteur schade aan de koelkast deur gemaakt en dat is keurig opgelost.
FOTO VAN KEES V D
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Kevin op maandag 11 nov 2019 19 | vestiging Barendrecht
We hebben hier een compleet nieuwe keuken uitgezocht, welke netjes is opgemeten en geplaatst. Het gehele proces liep niet geheel vlekkeloos, echter altijd netjes opgelost. Ze staan ook open voor feedback om de zaak beter te laten draaien.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door Rashid Niamat op maandag 11 nov 2019 19 | vestiging Barendrecht
Leuk contact met Jordy. Veel uitleg en goede tips. De montage is zeer goed en vakkundig gedaan. Erg blij met de nieuwe keuken en service.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Cedric Cairo op zaterdag 9 nov 2019 19 | vestiging Amsterdam Westpoort
Wij hebben een keuken aangekocht en zijn heel erg behulpzaam geholpen Harry, Edwin en de rest van het team. Wat ons betreft een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Erg vriendelijk”
Door Shereen op maandag 4 nov 2019 19 | vestiging Amsterdam Westpoort
Ik heb dit jaar een keuken met inbouwapparatuur bij Keukensale gekocht. De medewerkers zijn erg vriendelijk en denken goed mee over wat past in onze woning. Er was wat onenigheid over de dag van de levering. Dit werd echter meteen opgepakt en opgelost. Dit geldt ook voor de kookplaat die niet naar wens was. Na wat gesprekken werd ook deze vervangen door een passende kookplaat waar we erg blij mee zijn. Goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door Fam. Visser op vrijdag 1 nov 2019 19 | vestiging Deventer
Afgelopen dinsdag onze nieuwe keuken opgeleverd. Wij zijn er ontzettend trots op, dankzij de goede adviezen van Mark Jan, vestiging te Deventer. Door met de klant mee te denken over het budget zijn we samen tot een prachtig resultaat gekomen. Wij zouden iedereen aanbevelen, die een keuken wil aanschaffen, een bezoekje te brengen aan dit bedrijf. Nogmaals hartelijk dank voor de goede service. Fam. Visser
Reactie of foto toevoegen
“Trots op de aankoop”
Door J.A.Schaaf-Grevink op dinsdag 29 okt 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben hier onze nieuwe keuken gekocht, zijn hier heel goed geholpen met een heel goed advies zijn wij nu heel erg trots op onze aankoop. Wij hebben mensen die een keuken zochten naar dit adres gestuurd.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Dennis op dinsdag 22 okt 2019 19 | vestiging Amsterdam Westpoort
Super blij met onze nieuwe keuken. Vakkundig geholpen door Harry en André. Bedankt voor het meedenken :)

Aanvulling ontvangen 23 oktober 2019: De aankoop is geleverd, en hebben zelf gemonteerd....kleine aanpassingen zijn goed verholpen door keukensale! Zijn nog dik aanbrengen verbouwen, maar zijn tevreden over de geleverde items.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken ziet er keurig uit”
Door Familie Roskam op maandag 21 okt 2019 19 | vestiging Deventer
Wij zijn zeer deskundig geholpen en zijn super blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Daphne Stobbe op donderdag 17 okt 2019 19 | vestiging Hoorn NH
Wij hebben een geweldige keuken gekocht bij Keukensale in Hoorn. Toen wij daar binnen kwamen werd je super ontvangen en je krijgt alle ruimte om rustig op je gemak rond te kijken. Geen verkoper die in je nek hijgt! Het personeel weet goed waar ze over praten en laat heel veel mogelijk heden zien. Wij raden iedereen aan om naar Keukensale in Hoorn te gaan!!!!!
FOTO VAN DAPHNE STOBBE
Keuken met bardeel
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend gegaan”
Door Hans Weeda op woensdag 16 okt 2019 19 | vestiging Hoorn NH
Wij hebben een keuken gekocht, die vorige week in ons nieuwe appartement is geplaatst.Wij zijn bijzonder goed geadviseerd en suggesties aan de hand gedaan waar wij nooit op gekomen waren. . Ook de montage van de keuken verliep vlekkeloos. Kortom, uitstekend geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Vlotte service”
Door Martin Teelen op zondag 13 okt 2019 19 | vestiging Deventer
We hebben 3 keukenbedrijven bezocht en bij twee hebben we offerte gevraagd. Tijdens de onderhandelingen hebben we bij Keukensale meedenkende positieve adviezen gekregen,duidelijke garanties met een scherpe prijs!! Na de levering heeft Henk onze keuken in 2 dagen naar wens geïnstalleerd. Mijn complimenten voor zijn vakmanschap en nette werkwijze wil ik hierbij toch even vermelden. Samen met Keukensale vormen zij een goed team! Een beschadiging die ik niet had gezien maar Henk wel,werd snel en goed door Mark van Keukensale opgepakt en verholpen. Wij zijn blij met deze vlotte en goede service. Hartelijk dank voor deze prettige vertrouwelijke samenwerking!!
FOTO VAN MARTIN TEELEN
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Adequaat gegaan”
Door E.Khatami op zaterdag 12 okt 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Prachtige keuken gekocht. Montage ging niet heel erg soepel, maar keukensale heeft tot de laatste moment alles adequaat geregeld.
FOTO VAN E.KHATAMI
Keuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Munk op donderdag 10 okt 2019 19 | vestiging Cruquius
Super blij met onze mooie keuken! Geweldige service, zeer klantvriendelijk! Wij raden iedereen Keukensale Cruquius aan!
FOTO VAN MUNK
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam. Bal op zondag 22 sep 2019 19 | vestiging Barendrecht
We zijn uitstekend geholpen bij Keukensale in Barendrecht. We zochten een heel concept met extra kasten en een grote eettafel. We hebben een groot gezin met aanhang, dus ook veel opberg- en zitruimte nodig. Er werd meegedacht en gezamenlijk een heel ontwerp gemaakt voor de keuken en extra kasten en tafels ontworpen. De plaatsing gebeurde zeer professioneel. Kleine problemen na oplevering werden zeer vriendelijk en professioneel verholpen. Het eindresultaat is super en de kwaliteit naar verwachting. We zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring met keukensale...”
Door Joris en nadine op maandag 16 sep 2019 19 | vestiging Barendrecht
Goede ervaring met keukensale barendrecht. Goed geholpen, fijne tips, snel een kostenplaatje. Kortom wij zijn zeer tevreden. levering prins op tijd. Alles was compleet en we hebben de keuken zelf prima kunnen plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Hans molenaar op zondag 15 sep 2019 19 | vestiging Hoorn NH
Prachtige keuken, zooo blij mee, apetrots.goede service, goed advies.
FOTO VAN HANS MOLENAAR
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Behrens op vrijdag 13 sep 2019 19 | vestiging Schagen
Wij hebben hier een prachtige keuken gekocht. De verkoopster dacht met ons mee, nam de tijd en was zeer vriendelijk. Ook over de prijs was zij eerlijk en samen zijn we een mooie prijs overeengekomen. Ook werd de keuken geplaatst in 1.5 dag. Kortom wij zijn zeer tevreden en raden iedereen dan ook aan om bij keukensale schagen een prachtige keuken te kopen.
FOTO VAN FAM. BEHRENS
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles super gedaan”
Door Mirelle op dinsdag 10 sep 2019 19 | vestiging Barendrecht
Wij hebben voor ons nieuwbouwhuis een keuken gekocht bij Jordy Polderdijk, Keukensale Barendrecht. Van A tot Z zijn we heel fijn geholpen en keuken is super geplaatst. We zijn er erg blij mee en kunnen het iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Afrader”
Door Ernest Martens op dinsdag 3 sep 2019 19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een keuken besteld, en daarna is geen afspraak nagekomen. Eerst werd de keuken 4 weken later geinstalleerd dan was afgesproken, en daarna moesten we niet 2 maar 6 weken wachten op het blad. Kortom zeer slecht, wij raden iedereen aan om hier geen keuken te kopen tenzij je graag voorgelogen wordt
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Jeroen Knukkel op dinsdag 3 sep 2019 19 | vestiging Hoorn NH
Wij hebben onlangs een nieuwe keuken gekocht. Eerst een vrijblijvend bezoek gebracht en gekeken of onze ideeën aanwezig waren. Na een tweede bezoek (na het maken van een afspraak) prima geholpen en er werd meegedacht om onze wensen uit te kunnen voeren.

Aanvulling ontvangen 5 september 2019: De keuken is inmiddels geplaatst en dat is naar wens uitgevoerd. Prima service, netjes gewerkt en ook het "nawerk" is prima gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Erno op maandag 2 sep 2019 19 | vestiging Nijkerk
Wij hebben een completer keuken gekocht bij Keukensale Nijkerk. Wij enorm goed en vriendelijk geholpen. Het personeel is netjes, flexibel en vriendelijk. Het intekenen, de plaatsing en de nazorg waren werkelijk geweldig. Dit gaf ons een extra fijn gevoel. En de keuken! Prachtig geworden, mede mogeljjk gemaakt door het meedenken van Pim en Evelien. Ik kan deze vestiging 100% aanraden!
FOTO VAN ERNO
Geinstallleerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Ging soepel”
Door Mattijs van der Laan op maandag 19 aug 2019 19 | vestiging Hilversum
Wij hebben een keuken gekocht, wij zijn tijdens dit proces uitstekend begeleid in het vormgeven van onze keuken. Ook de levering en het plaatsen van de keuken ging soepel en volgens afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“In 1 keer goed”
Door Louis Andeweg op maandag 5 aug 2019 19 | vestiging Barendrecht
Wij hebben hier een keuken gekocht en ook mijn zwager. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en de kwaliteit van de keuken. Zeer goede prijs en kwaliteit en service. De keuken was zo goed als in 1 keer goed. Kleine dingen die wij iets anders wilden hebben werden gratis opgelost. Aardige verkopers die met je meedenken. Ook met de prijs denken ze mee. Super verkopers die niet op je portemonnee uit zijn, maar op een tevreden klant. Wij hebben bij diverse andere keuken bedrijven wezen kijken, maar moesten daar meer betalen voor dezelfde keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Rob Zijtveld op vrijdag 2 aug 2019 19 | vestiging Hilversum
Wat wij kochten is een glanzend witte keuken met zwart blad en -afzuigkap in een U-opstelling. Keuken uitgezocht met verkoper Rik Woltersom. Gaf goed en duidelijk advies dat werd afgestemd op onze wensen. Wij hadden tussentijds nog wat wensen cq aanpassingen hetgeen in het geheel geen probleem was. Rik is zelfs bij de montage nog komen kijken of alles naar wens was. Zijn super tevreden over Keukensale Hilversum en super blij met onze mooie keuken!!! Kan dit bedrijf zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig geholpen”
Door L Roos op woensdag 31 jul 2019 19 | vestiging Barendrecht
Prima deskundig geholpen bij Keukensale te Barendrecht. Bij verkoper Arne van Hees hadden we direct een vertrouwd gevoel, onder het genot van een kop koffie luisterde Arne naar onze wensen en hielp ons met het ontwerpen van onze keuken, dankzij zijn deskundigheid is de keuken nog mooier geworden dan we hadden durven dromen. Bij Keukensale krijg je dus een compleet pakket, tijd en aandacht voor de klant, meedenken, 3d tekening en een zeer scherpe prijs met goede service en kwaliteit.
FOTO VAN L ROOS
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Gerard Slob op maandag 29 jul 2019 19 | vestiging Barendrecht
Wij hebben een hoekkeuken gekocht bij Keukensale Barendrecht. De benadering, hulp en het advies vanuit de vestiging is top geweest. Door de adviseur werd goed geluisterd en werden onze wensen omgezet tot een schitterende keuken. Daarnaast ging de installatie ook voortreffelijk. Al met al een hele goede ervaring met Keukensale Barendrecht. Zeker een aanrader!
FOTO VAN GERARD SLOB
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Herman en Irma op zondag 28 jul 2019 19 | vestiging Schagen
We hebben een compleet nieuwe keuken aangekocht, we zijn dan ook zeer tevreden. De medewerkers zijn vakkundug en denken met je mee. Voor al je problemen zorgen zij voor een gepaste oplossing. De keuken die geplaatst is door de keukenmontage Boelsums is gewoon mooi en zeer vakkundig. In een woord GEWELDIG.
FOTO VAN HERMAN EN IRMA
REACTIE VAN HERMAN CHRISTOFFELS
Keuken is nu officieel helemaal klaar en is super mooi geworden. Foto's spreken voor zich.
+ Toon extra foto van Herman Christoffels
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Klaas van Dijk op dinsdag 23 jul 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Een keuken, Cortona 317, op 2e Paasdag. Onze ervaring met dit bedrijf is zeer goed, de wijze waarop de verkoper, in deze Reynaldo van der Steeg met ons om is gegaan verdient alle lof. Hij luisterde zeer goed naar onze wensen en gaf waar nodig zinvolle tips en aanvullingen. Zeker een aanrader. Ik vind dat in dit geval de keukenmonteur (uit Almere) genoemd mag worden, prima en zeer handig en kundig
REACTIE VAN KLAAS VAN DIJK
zie foto
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Vaatstra op zaterdag 20 jul 2019 19 | vestiging Schagen
Een keuken in U opstelling van een TOP kwaliteit! Veel oog voor detail en een vakkundige installatie. Verkopers denken met je mee en adviseren goed over het gebruiksgemak van de keuken. De keuken klopt gewoon! Dat hebben we wel eens anders gehad met keukens van neerlands grootste. Dikke 10
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Ronald Wreesmann op zaterdag 20 jul 2019 19 | vestiging Schagen
Zeer fijn en deskundig geholpen door adviseur Martin Hoeksema. Geduldig en adviserend bij twijfel. Niet opdringerig.
FOTO VAN RONALD WREESMANN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Van Den Brink op donderdag 18 jul 2019 19 | vestiging Hoorn NH
Wij lieten ons eerst informeren voor een nieuwe keuken. De medewerker vroeg naar onze wensen. Deze heeft hij perfect toegepast in de tekening. Uiteindelijk de beslissing genomen om de keuken te kopen. Deze is onder tussen geplaatst en ook dat is perfect gedaan. Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Correct gegaan”
Door L.J. Boot op maandag 15 jul 2019 19 | vestiging Nijkerk
Nieuwe keuken gekocht en prima geadviseerd in de showroom. Zeer vriendelijk en deskundig. Levertijd snel zoals gevraagd en correct op juiste datum afgeleverd. Ook een compliment aan de keuken-monteur. Zeer deskundig en alles correct geplaatst. Kortom zeer tevreden over de keuken en Keukensale als leverancier.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Bennie Trinks op vrijdag 12 jul 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Van de eerste indruk tot het plaatsen van de keuken zijn wij erg tevreden. De kwaliteit van de keuken is prima net zoals de inmeetservice en de aftersales. Alle afspraken zijn nagekomen en 't contact is altijd netjes vakkundig en snel. Het is een aanrader om hier een keuken te kopen, omdat je vaak wel andere verhalen hoort.
FOTO VAN BENNIE TRINKS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan Overeem op zondag 7 jul 2019 19 | vestiging Heerlen
Super tevreden! Wij hebben de keuken gekocht bij keukensale Heerlen. John heeft ons goed advies gegeven over de opstelling/indeling van de keuken. Keuken is zoals afgesproken op tijd geleverd en geplaatst door zeer bekwame vak mensen. Echt en aanrader.
FOTO VAN JAN OVEREEM
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Fam. Tiemersma op zaterdag 6 jul 2019 19 | vestiging Leeuwarden
We genieten op dit moment van de pas geplaatste keuken. Zoals vaker met een keuken het geval is, waren er een paar kleine dingetjes die na plaatsing nog even veranderd moesten worden. Dit is op een klantvriendelijke en professionele wijze opgelost waarbij veel rekening gehouden werd met onze drukke agenda. We kunnen rustig zeggen dat we van tekening tot afronding bij dit bedrijf goed geholpen zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Genieten ervan”
Door Fam. Schotborg op zondag 30 jun 2019 19 | vestiging Barendrecht
We zijn blij met onze nieuwe keuken gekocht bij keukensale in Barendrecht.We zijn goed geholpen en ook een goede service informatie advies en begeleiding gehad. De monteur heeft ook goed werk geleverd. We zijn zeer tevreden en genieten iedere dag van onze keuken. Jordy bedankt voor alles. Met vriendelijke groet, Fam. Schotborg
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door D.bout op vrijdag 28 jun 2019 19 | vestiging Schagen
Een keuken compleet. Hij is prima afgeleverd en de volgende dag al geplaatst. We hebben gelijk een totaal andere keuken/woonkamer.we zijn er erg blij mee.En vooral de oven gaat over uur en maken het geeft nieuwe inspiratie . Ook de monteur was tot in de puntjes.!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Kees op dinsdag 25 jun 2019 19 | vestiging Heerhugowaard
Wij zijn dik tevreden met de nieuwe keuken. Ze hebben netjes gewerkt en achteraf zijn enkele puntjes prima opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door Astrid Doodeman op vrijdag 21 jun 2019 19 | vestiging Amsterdam Westpoort
Ik heb hier een nieuwe keuken gekocht. Ben zeer tevreden ,heb veel advies gekregen.
Keuken is zeer kundig geplaatst.
FOTO VAN ASTRID DOODEMAN
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Wees gewaarschuwd”
Door Marieke op vrijdag 21 jun 2019 19
Afgelopen jaar een keuken gekocht. Alleen maar ellende bij dit bedrijf. Begon al bij de aankoop. De hele offerte stond vol met fouten. Toen had ik al moeten weten dat hier geen slimme mensen werken... Vervolgens duurde de levering van de keuken 3 keer (!) zo lang.. Toen was de verkeerde kookplaat geleverd en hebben wij na veel gezeur en aangetekende brieven moeten opdraaien voor de kosten van een andere kookplaat. Na nog geen jaar begon het aanrechtblad te bollen, voor deze reparatiekosten moeten wij zelf opdraaien want de garantie daarvan is 3 maanden?!! Dus een aanrechtblad mag maar 3 maanden meegaan? Wat een raar bedrijf. Nu bezig met juridische stappen om dit aan te vechten want het is absoluut niet normaal. Buiten dat is de service ongelooflijk slecht en wordt er sporadisch gereageerd. De manager duikt weg als wij de zaak binnenkomen, dus dat zegt al genoeg. Hij schaamt zich en weet heel goed dat hij fout zit. Mensen wees gewaarschuwd: koop hier nooit een keuken want het bezorgt je alleen maar ellende!
Reactie of foto toevoegen
“Geen service”
Door M. op vrijdag 21 jun 2019 19 | vestiging Zaandam
Waardeloos! Begin er niet aan. Maanden met een incomplete keuken gezeten vanwege verkeerde maten die ze opnamen. Service buitengewoon slecht en onprofessioneel .
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg blij mee”
Door Marjan Eerhardt op vrijdag 21 jun 2019 19 | vestiging Leeuwarden
3 maanden terug een keuken gekocht, door Reynaldo . professioneel en prettig geholpen, eerst rustig laten kijken, daarna meegedacht, ideeen ingebracht. Vanaf de eerste ontmoeting tot de plaatsing telkens een prettige communicatie. Vandaag is de keuken afgemonteerd en klaar voor gebruik ..... heel erg blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Jolanda Postma op vrijdag 21 jun 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Samen met Reynaldo een prachtige keuken ontworpen. Reynaldo denkt mee in oplossingen en neemt er ook ruim de tijd voor. Hij is geïnteresseerd in zijn klanten. Wat ook fijn is, is dat je niet na een 1e oriënterend gesprek al papieren moet ondertekenen dat je de keuken bij dit bedrijf af zult nemen (in tegenstelling tot een ander bedrijf....). Mijn eigen verbouwing liep allemaal vertraging op, waardoor de levering van de keuken steeds naar achteren verschoven moest worden. Reynaldo heeft er alles aan gedaan om te voorkomen dat het pas eind augustus zou worden, waarvoor heel veel dank! De communicatie met KeukenSale verliep prima, goede bereikbaarheid, ook telefonisch. De montage was in 1 dag klaar, dankzij een hardwerkende Wesley.
FOTO VAN JOLANDA POSTMA
Keukenontwerp
+ Toon extra foto van Jolanda Postma
+ Toon extra foto van Jolanda Postma
+ Toon extra foto van Jolanda Postma
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Debby Eikhoudt-Zoetmulder op dinsdag 18 jun 2019 19 | vestiging Heerhugowaard
We hebben hier een prachtkeuken aangeschaft en met volle tevredenheid laten plaatsen. Remco de verkoopadviseur heeft ons van begin tot eind heel goed geholpen en met raad en daad bijgestaan. Een bedrijf wat zeer zeker aan te bevelen is en waar ze echt weten wat klantvriendelijkheid is. Binnen een dag was de keuken geplaatst door 2 deskundige bouwers. Geen verborgen gebreken of ellende, gewoon vakwerk met goede service!
FOTO VAN DEBBY EIKHOUDT-ZOETMULDER
Witte keuken
REACTIE VAN DEBBY EIKHOUDT-ZOETMULDER
En de ander kant van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf geplaatst”
Door Gertjan op zaterdag 15 jun 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Keuken gekocht bij keukensale super blij mee en goed geholpen zou het bedrijf zeker aanraden
FOTO VAN GERTJAN
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Gert Bomhoff op donderdag 13 jun 2019 19 | vestiging Deventer
Wij zijn erg prettig geholpen en ook het plaatsen ging prima! Voor mensen die nog een keuken nodig hebben wij adviseren keukensale Deventer (snipperling).
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfmontage”
Door René Beista op dinsdag 11 jun 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Een matzwarte keuken gekocht bij Reynaldo. Hij was super behulpzaam en verstand van zaken. Ik raad iedereen aan bij hem een keuken te kopen. Helemaal blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zit erin”
Door C.michidis op vrijdag 7 jun 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Keuken gekocht. Zeer vriendelijk personeel en denkt met je mee. Snelle levering.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Hoekkeuken
1 / 126
Vestigingen Keukensale
aAlmere (2 ervaringen), Markerkant 1030, 1316 AD Almere, tel 036 - 737 01 27
bAlphen aan den Rijn (7 ervaringen), Hoorn 67, 2404 HG Alphen aan de Rijn, tel 0172 - 76 91 24
cAmersfoort (5 ervaringen), Nijverheidsweg-noord 55c, 3812 PK Amersfoort, tel 033 - 466 91 68
dAmsterdam Villa Arena (4 ervaringen), Arena Boulevard 24, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 737 33 02
eAmsterdam Westpoort (6 ervaringen), Sierenborch 8-L, 1043 BA Amsterdam, tel 020 - 737 21 78
fApeldoorn (10 ervaringen), De Voorwaarts 45, 7321 MA Apeldoorn, tel 055 - 207 07 20
gBarendrecht (40 ervaringen), Van ’t Hoffstraat 40, 2991 XP Barendrecht, tel 010 - 226 60 66
hBreda (2 ervaringen), Kruisvoort 48, 4814 RZ Breda, tel 076 - 737 02 34
iCapelle aan den IJssel , Lylantse Baan 14, 2908 LG Capelle aan den IJssel, tel 010 - 458 26 77
jCruquius (13 ervaringen), Spaarneweg 63, 2142 EP Cruquius, tel 023 - 583 58 95
kDelft , Schieweg 93, B 2627 AT Delft, tel 015 - 364 95 41
lDen Bosch (3 ervaringen), Goudsmidstraat 23, 5232 BN ’s-Hertogenbosch, tel 073 - 690 93 90
mDen Helder (12 ervaringen), Energieweg 11, 1785 AD Den Helder, tel 0223 - 76 90 49
nDeventer (16 ervaringen), Essenstraat 6B, 7418 BM Deventer, tel 0570 - 60 87 41
oGronau Westfalen , Siemenstrasse 2, 48599 Gronau Duitsland, tel 0049 - 2562 998 85 11
pGroningen (3 ervaringen), Hoendiep 97G, 9718 TE Groningen, tel 050 - 553 60 00
qHeerhugowaard (6 ervaringen), J.J.P. Oudweg 17, 1703 DE Heerhugowaard, tel 072 - 737 03 33
rHeerlen (16 ervaringen), In de Cramer 78C, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 208 08 00
sHilversum (18 ervaringen), Nieuwe Havenweg 39, 1216 BK Hilversum, tel 035 - 737 06 37
tHoogeveen (1 ervaring), Van Limburg Stirumstraat 3, 7901 AM Hoogeveen, tel 0528 - 27 41 00
uHoorn NH (31 ervaringen), Dr. C.J.K. van Aalstweg 6A, 1625 NV Hoorn, tel 0229 - 76 91 25
vKatwijk ZH (1 ervaring), Ambachtsweg 7, 2222 AH Katwijk, tel 071 - 737 00 78
wLeeuwarden (31 ervaringen), Zwettestraat 10, 8912 AH Leeuwarden, tel 058 - 213 13 37
xLeiderdorp (2 ervaringen), Meubelplein 5, 2353 EX Leiderdorp, tel 071 - 532 76 77
yNijkerk (21 ervaringen), Boekdrukker 9A, 3861 SE Nijkerk, tel 033 - 246 67 44
zNijmegen (4 ervaringen), Wijchenseweg 180, 6538 SX Nijmegen, tel 085 - 303 48 68
a1Roosendaal (1 ervaring), Oostplein 11, 4706 NL Roosendaal, tel 0165 - 20 10 90
b1Rotterdam , Watermanweg 221, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 737 00 15
c1Schagen (7 ervaringen), Wittepaal 241A, 1742 LB Schagen, tel 0223 - 76 90 15
d1Son (1 ervaring), Ekkersrijt 4030A, 5692 DA Son en Breugel, tel 0499 - 32 52 55
e1Spijkenisse (5 ervaringen), Iepenlaan 19, 3203 XV Spijkenisse, tel 0181 - 76 91 17
f1Zaandam (1 ervaring), Stormhoek 16, 1506 SW Zaandam, tel 075 - 737 02 01
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.