Feedback
8,2

Keukensale

Score uit 330 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
34 vestigingen (heel nederland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukensale
Duitse topkwaliteit, gegarandeerd voor de laagste prijs. Helder en transparant; direct de beste prijs. Deskundig advies. Persoonlijk contact, de eigenaar staat zelf ook in de winkel. Minimaal 10 jaar ervaring aanwezig in elke winkel. Mooi verzorgde showrooms. Gratis 3D ontwerp. Direct geleverd vanuit onze fabriek in Duitsland. Vakkundige montage door geselecteerde montagebedrijven in uw regio.
Alternatieven voor Keukensale
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Voortman Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,6 uit 559 ervaringen
• KeukenCoach
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 9,7 uit 71 ervaringen
• I-KOOK
   
(Almere Flevoland) score 9,5 uit 1382 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2185 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Cruquius Noord-Holland) score 9,4 uit 775 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Dronten Flevoland) score 9,6 uit 843 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,5 uit 61 ervaringen
• REDDY Keukens
   
(Helmond Noord-Brabant) score 8,8 uit 117 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 330 ervaringen over Keukensale. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren233 ervaringen
4 sterren56 ervaringen
3 sterren3 ervaringen
2 sterren11 ervaringen
1 ster26 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Keuken na 3 maanden nog niet af”
Door W Bakker op zaterdag 6 jan 2024 24 | vestiging Katwijk ZH
Onze keuken is eind september geleverd. Er was een waslijst van onderdelen die ontbraken of niet de juiste maat hadden. Geen stopcontact, verkeerde maten lades, geen passende greeplijsten, etc etc. Alles zou nabesteld worden met een wederom een levertijd van 6 weken. We hebben gevraagd of ze langs wilden komen om alles precies op te meten, zodat het na 6 weken wachten klaar zou zijn. Dat hebben ze gedaan, maar 6 weken later bleken weer de afmetingen van de greeplijsten niet te kloppen en ontbraken de panelen waarmee de keuken afgewerkt zou worden. Om de boiler te plaatsen, werd er een lade van slechts 27 cm diep in geplaatst, terwijl er een lade van 40 cm diep past. Ook is de elektriciteitskabel van de inductieplaat te kort waardoor de lade er tegenaan duwt en niet goed dicht kan. We zijn nu meer dan 3 maanden verder en de keuken is nog steeds niet af. Als we de winkel bellen kunnen ze niets betekenen en worden we doorgeschakeld naar de technische dienst. We worden niet actief geïnformeerd wat de stand van zaken is. We hebben gevraagd of ze de te korte stoomkabel met spoed willen vervangen omdat het ons inziens niet veilig is dat de lade elke keer de kabel onder spanning brengt. Deze kabels liggen overal op voorraad, maar keukensale kan er niet op korte termijn aan komen. Als we het zelf doen vervallen de garantie.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Ronnie Jager op woensdag 21 jun 2023 23 | vestiging Hoorn NH
Super goed geholpen, in eerste instantie binnen gelopen om inspiratie op te doen, vervolgens ter plekke door Mike van der Kamp een keuken ingetekend, gekeken naar materialen. We waren zo onder de indruk van de tekening dat we gelijk de keuken hebben gekocht. Levering ging Allemaal volgens plan, behalve de oven maar, die werd door Mike persoonlijk nog geleverd. Kan niks anders zeggen dan bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Kartman op zaterdag 27 feb 2021 21 | vestiging Apeldoorn
We hebben een keuken gekocht bij dit bedrijf en we zijn daarbij geholpen door dhr. Mulder. Wat ons erg aansprak was dat er op geen enkele manier druk op ons werd gelegd. Dit in tegenstelling tot veel andere keukenzaken, die graag direct een handtekening willen. Dhr. Mulder heeft vrijblijvend een tekening gemaakt die ons erg aansprak en daarbij goed met ons meegedacht, de nodige tips gegeven. Inmiddels is de keuken geplaatst. Precies zoals we gehoopt hadden, alles keurig voor elkaar. De monteurs van de keuken waren rustig, netjes en deskundig. Al met al, dit bedrijf krijgt van ons een dikke 10.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Adinda Tromp op zondag 7 apr 2019 19 | vestiging Nijkerk
Wij zijn ontzettend blij met onze prachtige keuken. Na ons bezoek aan locatie Nijkerk, zijn wij absoluut verliefd geworden op een keuken die daar gepresenteerd stond. Samen met Pim hebben wij die op papier omgebouwd tot onze droomkeuken en dat is het ook geworden! Inmiddels staat hij er en genieten we er elke dag van! Ik raad iedereen keukensale aan!
FOTO VAN ADINDA TROMP
Keuken met eiland
+ Toon extra foto van Adinda Tromp
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Ronald Wreesmann op zaterdag 20 jul 2019 19 | vestiging Schagen
Zeer fijn en deskundig geholpen door adviseur Martin Hoeksema. Geduldig en adviserend bij twijfel. Niet opdringerig.
FOTO VAN RONALD WREESMANN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Debby Eikhoudt-Zoetmulder op dinsdag 18 jun 2019 19 | vestiging Heerhugowaard
We hebben hier een prachtkeuken aangeschaft en met volle tevredenheid laten plaatsen. Remco de verkoopadviseur heeft ons van begin tot eind heel goed geholpen en met raad en daad bijgestaan. Een bedrijf wat zeer zeker aan te bevelen is en waar ze echt weten wat klantvriendelijkheid is. Binnen een dag was de keuken geplaatst door 2 deskundige bouwers. Geen verborgen gebreken of ellende, gewoon vakwerk met goede service!
FOTO VAN DEBBY EIKHOUDT-ZOETMULDER
Witte keuken
REACTIE VAN DEBBY EIKHOUDT-ZOETMULDER
En de ander kant van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“3e keuken”
Door Willem en Anita op zaterdag 17 nov 2018 18 | vestiging Deventer
Enorm tevreden met onze nieuwe keuken. We liepen de zaak van Keukensale in Deventer in om te gaan kijken. Maar het voelde zo goed dat we ook gelijk hier de keuken hebben gekocht. Het is inmiddels onze 3de keuken dus we hebben al eerder ervaringen op gedaan. Nog nooit gehad dat alles in 1 keer goed afgeleverd is. Vakbekwaamheid, goede kwaliteit/prijsverhouding, eerlijkheid, meedenkend met onze wensen maakt dat we deze zaak echt aan kunnen raden.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keukenaankoop”
Door Marie loman op maandag 9 nov 2020 20 | vestiging Deventer
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht, en zijn super geholpen door Mark Jan. De installatie verliep ook prima Henk heeft top werk geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Fouten worden niet opgelost”
Door Ronald Jansen op woensdag 10 jan 2024 24
Keuken sale hoofdkantoor neemt geen enkele verantwoording. Keuken in Nijmegen gekocht, bedrijf reeds niet meer verder onder de naam van keuken sale. Hoofdkantoor zou alle tekortkomingen verder afhandelen maar reageren nergens meer op. Keurige mail gestuurd met alle tekortkomingen via contact persoon daar. Ook deze man reageert niet. App gestuurd, gebeld nog niet het fatsoen om je te woord te staan. Koop nooit een keuken bij dit bedrijf! Men is er alleen op uit om snel en veel geld te verdienen. Men neemt geen enkele verantwoording op een zeer slechte keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk geholpen”
Door A.knobbout op zaterdag 15 dec 2018 18 | vestiging Barendrecht
Wij hebben een mooie beton look keuken gekocht,En zijn heel vriendelijk geholpen door de medewerkers....ook kregen we een nood keukentje aangeboden om toch te kunnen koken, dit is zeker een aanrader voor iedereen die een nieuwe keuken wil kopen
FOTO VAN A.KNOBBOUT
Keuken met betonlook
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Fam Sloep op zaterdag 12 jan 2019 19 | vestiging Almere
Hele slechte service. Wel alles op voorhand moeten betalen en tot op heden is de keuken nog niet af en compleet. En zelf telkens contact opnemen. Op 28 december is excuses gemaakt en beterschap beloofd maar helaas.... Geen verbetering. Dit speelt ook al bijna een half jaar!
Reactie of foto toevoegen
“Meedenken”
Door Joke van den Brink op dinsdag 19 mrt 2019 19 | vestiging Nijkerk
Een complete keuken bij keukensale Nijkerk aangeschaft. We werden gelijk goed ontvangen door Pim. Hij heeft voor ons verschillende ontwerpen gemaakt tot we het ontwerp hadden wat ons erg aanstond . Toen alles was uitgezocht bestelling geplaatst. Ik heb na de bestelling nog 2 wijzigingen gedaan andere tegels en ander blad. Ook hier werd niet moeilijk over gedaan. Top Service, snelle levering en goed geplaatst. Nazorg is ook erg goed. Ik kan dit bedrijf alleen maar aan bevelen. Pim nogmaals bedankt voor het meedenken en de goede service, ik zal iedereen keuken sale aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Slothouber op zondag 19 jan 2020 20 | vestiging Hilversum
We hebben met spoed keuken besteld bij vestiging Hilversum, wegens probleem met vestiging Almere... We zijn heel aardig en correct geholpen! Rik heeft aantal punten die wij van de eerste tekening misten gecorrigeerd, en dat was heel fijn! Binnen korte termijn onze keuken was afgeleverd. Na de installatie we hadden probleem met de vaatwasser maar dat was snel opgelost dankzij direct reactie van Rik. Rik en Marinella zijn heel klantgericht en we zijn erg tevreden met hun service.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het resultaat”
Door Ramona op vrijdag 2 jun 2023 23 | vestiging Deventer
Onwijs vriendelijk ontvangen en geholpen de perfecte keuken samen te stellen door Priscilla. Goede adviezen en keuze mogelijkheden. Levering perfect, erg blij met het resultaat.
FOTO VAN RAMONA
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Freddy op maandag 3 jun 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Keuken gekocht super geholpen, en zeker aan te raden. Het resultaat is zeer mooi geworden.
FOTO VAN FREDDY
Geplaatste keuken
REACTIE VAN PETER
Mooie keuken. Een vraagje, is dit een betonlook keuken en wat voor kleur blad zit erop.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Miedema op maandag 6 mei 2019 19 | vestiging Barendrecht
Vorig jaar april een keuken met 6 AEG apparaten gekocht bij Keukensale Barendrecht. Door een drukke agenda van onze kant konden we een eerste afspraak alleen maken op een zaterdag einde middag. Dit was geen probleem, de verkoper bleef speciaal langer voor ons. Na het opnemen van de wensen en het maken van een 3D tekening terug gegaan naar huis om er nog eens rustig over na te denken. Je hoort wel eens dat keukenfirma's druk uitoefenen om een snelle beslissing uit te lokken. Dat is bij dit keukenbedrijf zeker niet het geval, want we hadden echt het gevoel dat we er goed over na konden denken. Na 2 weken terug gegaan om één en ander aan het ontwerp te wijzigen en daarna de opdracht gegeven om de keuken te bestellen. Prima service, uitgebreide en duidelijke offerte en mooie 3D tekening ontvangen. Levering keuken was uitstekend, netjes op de afgesproken tijd en zonder schades aan de apparatuur en keukenonderdelen. Bij de plaatsing van de keuken was de koelkastdeur niet goed geleverd (handgreep verkeerd voorgeboord). Na een telefoontje met Jordy van Keukensale, is netjes in orde gemaakt dat we een nieuwe deur kregen. Jordy heeft de inmeting van de keuken gedaan en kwam het eindresultaat ook zelf bewonderen. Erg prettig om met 1 persoon zaken te doen. We hebben de keuken nu bijna een jaar en zijn erg tevreden over de kwaliteit en de service.
FOTO VAN MIEDEMA
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk naar volle tevredenheid”
Door Fam Roeken op donderdag 11 apr 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben een geweldig mooie keuken door keukensale laten installeren. We hebben het ontwerp meerdere malen aangepast en dit was nooit een probleem, super flexibel dus! Helaas is er bij de installatie iets misgegaan waardoor de keuken niet zoals afgesproken geïnstalleerd was. Maar waar mensen werken kunnen fouten gemaakt worden en wat keukensale Leeuwarden goed doet is service leveren. Zij hebben veel tijd en energie gestoken in het alsnog goed installeren van de keuken, iets wat wij enorm waarderen. De keuken is uiteindelijk naar volle tevredenheid geïnstalleerd en wij zijn enorm blij met de geleverde keuken en service! Wij kunnen keukensale Leeuwarden iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Toe aan nieuwe keuken”
Door Debora van Dijkhuizen op woensdag 8 apr 2020 20 | vestiging Nijkerk
Wij waren hard toe aan nieuwe keuken. En stapte de keukensale in Nijkerk binnen. We werden vriendelijk ontvangen door Kees en nadat we onze Keuze hadden besproken en op 3D hebben gezien was de koop snel gesloten! Door Pim zijn er nog puntjes op de i gezet door wat aanpassingen van onze kant. En nog geen 4 weken later werd onze keuken geplaatst! We zijn zo blij dat wij daar als enigste naar binnen zijn gestapt want we zaten gelijk goed!
FOTO VAN DEBORA VAN DIJKHUIZEN
Gerealiseerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Anita op vrijdag 24 jun 2022 22 | vestiging Nijkerk
Top aankoopbegeleiding door verkoper Nico en Pim. Ook de installatie door de monteurs was echt vakwerk! Het verleggen leidingen en stucwerk ook via keukensale Nijkerk laten regelen. Begeleiding vanuit keukensale prima ook toen de technici minder kwaliteitswerk afleverden gingen ze hier achteraan en is het waar mogelijk opgelost. Overall erg blij met de keuken!
FOTO VAN ANITA
Reactie of foto toevoegen
“Al met al heel veel problemen”
Door Warrink op donderdag 21 dec 2023 23 | vestiging Son
Wij hebben hier in september 2022 een keuken gekocht. Deze zou in januari 2023 geplaatst worden. Op de dag van plaatsen miste er van alles wat erg vervelend is maar kan gebeuren. Vervolgens hebben wij 3 maanden moeten wachten op een vervolg afspraak. Eindelijk was het zo ver en zou onze keuken afgemaakt worden totdat we ' s avonds om 21 uur een telefoontje kregen dat de missende spullen nog niet binnen waren en de afspraak verzet moest worden.
Terwijl wij hier wel vrij voor genomen hadden! Weer 2 maanden verder was eindelijk de afspraak en kwamen de monteurs langs. Tot ons verbazing miste ze weer van alles en hadden planken mee die veelste kort waren en zelfs in een verkeerde kleur! Vervolgens weer 3 maanden moeten wachten op een vervolg afspraak. Deze kwamen ze na maar ook bij deze afspraak hadden ze niet alles mee wat afgesproken was. In alle tijd dat wij hebben moeten wachten kwamen wij steeds meer gebreken tegen. Een nisplank waar doorheen geboord was, een koelkast deur die klemde tegen de nis aan. Een achterwand die niet recht afgezaagd was waardoor de kit van smal naar breed loopt. Een afdek plank die aan de onderkant afgezaagd is en dus niet afgewerkt is waardoor hij snel lelijk wordt. Al met al heel veel problemen. Meerdere malen contact gehad maar met een oplossing komen ze niet. Afgelopen week zijn eindelijk de monteurs weer geweest. De nis plank gingen ze niet vervangen want dit was teveel werk. Verder wilde ze eigenlijk vrij weinig aan de gebreken doen omdat ze hierdoor de halve keuken moesten slopen en daar geen zin in hadden. Dit terwijl het niet ons schuld is dat er met een schroef door een plank heen is geboord! Door en door slecht! Voor ons nooit geen Keukensale Eindhoven meer! Mooie praatjes en een goede babbel op woontips maar zodra het geld binnen is doen ze niets meer.
FOTO VAN WARRINK
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door John Fransen op woensdag 20 feb 2019 19 | vestiging Cruquius
Wij hebben een prachtige keuken gekocht waarbij wij goed geadviseerd zijn door Natasja. Op ons verzoek is de keuken op de kortst mogelijke termijn besteld en vakkundig geplaatst door Hossen en zijn broer. Fijne mensen om mee te werken! Alle toezeggingen zijn waargemaakt. Wij bevelen Keukensale Cruquius aan.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Dennis op dinsdag 22 okt 2019 19 | vestiging Amsterdam Westpoort
Super blij met onze nieuwe keuken. Vakkundig geholpen door Harry en André. Bedankt voor het meedenken :)

Aanvulling ontvangen 23 oktober 2019: De aankoop is geleverd, en hebben zelf gemonteerd....kleine aanpassingen zijn goed verholpen door keukensale! Zijn nog dik aanbrengen verbouwen, maar zijn tevreden over de geleverde items.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door P.J. van Dijk op zondag 11 feb 2018 18 | vestiging Barendrecht
Eindelijk een keukenbedrijf zonder Mandemakers mentaliteit. Er is uitgebreid de tijd genomen om de keuken helemaal naar onze wensen uit te kiezen. Hij werd keurig op tijd geleverd en geplaatst. Van de drie ooit door ons gekochte keukens is dit het beste bedrijf van allemaal. Het resultaat is precies zoals wij het graag wilde. Een geweldige service. Wij zullen Keukensale Barendrecht aan een ieder aanraden. Met vriendelijke Groet Peter en Esther van Dijk. Heinenoord
Reactie of foto toevoegen
“Groot applaus”
Door Gerry Van tent op dinsdag 21 apr 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Ik heb een prachtige keuken gekocht waarvoor ik een heel goed advies kreeg, ze weten meteen wat je mooi vindt, top Dus een hele goede verkoper. Over Michel Jansen die onze keuken plaatste hebben we niets anders dan lof. Wat een vakman en zo precies en hij is ook nog eens erg vriendelijk. Dus Keukensale een groot applaus voor de vestiging in Apeldoorn
FOTO VAN GERRY VAN TENT
Hoekkeuken
REACTIE VAN GERRY VAN TENT
Zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Keuken niet af”
Door Larooij op zondag 30 mei 2021 21 | vestiging Spijkenisse
Slechter kan je het denk ik niet treffen. Wij zijn al 8 maanden aan het wachten tot ze eens me keuken komen afmaken vriezerdeur monteren bovenkasten vervangen af kitten enz. We moeten overal achter aan bellen. Komen afspraken niet na en laten je de hele dag wachten inmiddels al meerdere keren een middag vrij genomen omdat de meneer de keukenmonteur langs zou komen en natuurlijk komt hij weer eens niet opdagen dit is nu al 4 keer gebeurd met elke keer een andere smoes. Wij worden er echt triest van! Jammer maar je wordt totaal niet serieus genomen. Mensen kijk nog even verder voor een mooie keuken, want Keuken Sale Spijkenisse is echt waardeloos!
Reactie of foto toevoegen
“Super enthousiast!”
Door Karin Bikker op donderdag 4 jun 2020 20 | vestiging Hilversum
In de ruime showroom ben ik geholpen door Robert. Hij nam alle tijd en veel opties zijn doorgenomen. Er werd gelijk een 3D tekening gemaakt , zodat je een goede indruk hebt. Na het inmeten alles nog doorgesproken, waarbij nog wat goede veranderingen zijn aangebracht. Keuken is snel en op tijd geleverd. Later bleek nog van een klein beschadiging op een front, dit is door Robert direct opgepakt en wordt kosteloos nageleverd. Qua vriendelijkheid, service, afterservice en geleverde kwaliteit ben ik super tevreden. Ik zal zeker het bedrijf aanraden aan anderen. Het eindresultaat is prachtig geworden.
REACTIE VAN KARIN BIKKER
Heel veel dank voor dit mooie resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Ad van der Stadt op donderdag 28 apr 2022 22 | vestiging Deventer
Bij het kopen van een geheel nieuwe keuken, is niet alleen de keuze van het materiaal en de apparatuur van belang. Je wilt naast de overtuiging van een acceptabele prijs-kwaliteit verhouding, dat je als klant ook nog wordt gewaardeerd als je de overeenkomst hebt ondertekend. Mark-Jan Okhuijzen en z'n team verstaan als professionals hun vak; al hun communicatie en inzet is er op gericht om je als klant tevreden te stellen. En dat was bij ons als kritische klant geen gemakkelijke opgave! We kijken terug op een zeer geslaagde keukenoperatie en zijn heel tevreden met het eindresultaat! We bevelen Keukensale Deventer met eigenaar Mark-Jan als topper, van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Fijn gevoel”
Door Sander en Brenda op woensdag 15 jan 2020 20 | vestiging Barendrecht
Buitengewoon goede zaak hebben daar pas geleden een kookeiland met alles erop en eraan gekocht voor een zeer goede prijs echt blij mee ik zou deze Keukensale Barendrecht zeer zeker aanraden en zeker verkoper Paul die je echt een fijn gevoel geeft als je de zaak uitloopt! Ook de naservice is super niks is teveel!
FOTO VAN SANDER EN BRENDA
Kookeiland
Reactie of foto toevoegen
“Trots op de aankoop”
Door J.A.Schaaf-Grevink op dinsdag 29 okt 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben hier onze nieuwe keuken gekocht, zijn hier heel goed geholpen met een heel goed advies zijn wij nu heel erg trots op onze aankoop. Wij hebben mensen die een keuken zochten naar dit adres gestuurd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Leni op maandag 5 feb 2024 24 | vestiging Barendrecht
Prachtige keuken gekocht vanaf de koop tot het plaatsen en de service gewoonweg top. Ook bij een foutje in de levering is alles prima verholpen door zeer vriendelijke en ervaren personeel. Altijd zeer goed contact gehad. We zijn zeer tevreden!
FOTO VAN LENI
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden”
Door Karin op vrijdag 6 mei 2022 22 | vestiging Nijkerk
Prachtige keuken met enorm kookeiland. Granieten blad. Supergoed geholpen door de vakkundige mensen van Keukensale Nijkerk! Supertevreden en blij!
Reactie of foto toevoegen
“Supergoed geholpen”
Door Judith Kruit op maandag 28 aug 2023 23 | vestiging Zaandam
Van het eerste contact met Eva in de winkel tot het plaatsen van de keuken, supergoed geholpen. Eva heeft geheel vrijblijvend meegedacht over de indeling, en bij de tweede afspraak de details goed en duidelijk doorgesproken. Daarna liep de planning precies zoals afgesproken en is de keuken super vakkundig geplaatst door de monteur. Alles paste en klopte precies. Helaas is 3 dagen na plaatsing wat schade door een lekkage ontstaan en ook hier is op initiatief van Keukensale een goede oplossing voor gekomen. Echt bijzonder! Ik kan deze winkel echt van harte aanraden!
FOTO VAN JUDITH KRUIT
+ Toon extra foto van Judith Kruit
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Willeke en Dennis de Groot op zaterdag 10 jul 2021 21 | vestiging Katwijk ZH
Mijn droomkeuken vandaag gekocht bij Ramon van Keukensale Katwijk, wat een fijne winkel is dat, je voelt je gelijk welkom en op je gemak niks geen opdringerig gedoe gewoon duidelijke taal en ze nemen alle tijd voor je. Passen zich helemaal aan jou wensen aan en niets is een verplichting ook niet na 2 uur zitten en een prachtig 3D ontwerp verder. Wil je het niet, ook geen probleem en even goede vrienden. Dat gevoel geven ze je en dat is prettig. Ramon denkt echt goed met je mee, wist precies wat ik mooi vond en gaf daarbij deskundig advies en een prachtig ontwerp precies dat wat ik wilde. De prijs is heel schappelijk en alles van goede kwaliteit. Ze zijn daarbij ook super gastvrij want wij kwamen rond lunchtijd en er werd spontaan gevraagd of we trek hadden in tosti's :-))) nou dat sloegen we zeker niet af , dus zaten we heerlijk aan de tosti's en de koffie en ondertussen werd onze droomkeuken ontworpen. Ramon en zijn jongens (ben jullie naam vergeten ;-) jullie zijn toppers !! Dankjewel ik ben dol gelukkig met mijn keuken. Ga vooral zo door !! Dikke 10 voor jullie !!

Aanvulling 19 november 2021:
Perfect afgeleverd en gemonteerd, zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor bedrijfskantine”
Door Peter van Kampen op dinsdag 16 apr 2019 19 | vestiging Den Helder
Wij hebben een keuken gekocht voor onze bedrijfskantine. Zijn prima geholpen en ik zou dit bedrijf ook aanraden bij andere mensen.

Aanvulling ontvangen 2 mei 2019: Onze aankoop is geleverd en gemonteerd. Het blad is alleen beschadigd en wordt nog vervangen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Hans molenaar op zondag 15 sep 2019 19 | vestiging Hoorn NH
Prachtige keuken, zooo blij mee, apetrots.goede service, goed advies.
FOTO VAN HANS MOLENAAR
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen met werkblad”
Door PvN op vrijdag 7 dec 2018 18 | vestiging Barendrecht
De medewerkers zijn beleefd en geduldig, geen types die je achtervolgen. Ik heb veel informatie gekregen, ook nadat ik diverse ben teruggegaan omdat ik nog niet helemaal zeker was van mijn keuze. Nadat was geconstateerd dat in het granieten werkblad een scheur zat, ben ik geholpen met een nood-werkblad tot dat het nieuwe werkblad kon worden geleverd. Dat was erg fijn want wat kan je zonder werkblad doen in je nieuwe keuken?
FOTO VAN PVN
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geplaatst”
Door Dennis M. op donderdag 4 apr 2019 19
Vandaag is de keuken geplaatst en we zijn zeer tevreden, we hebben goed advies gekregen en echt de keuken zoals we hem graag zouden willen! Het montage team was heel kundig en heeft een stapje extra voor ons gedaan en daar zijn weer zeer tevreden over!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over onze nieuwe hoekkeuken”
Door Erna en Dick op dinsdag 16 mei 2023 23 | vestiging Nijkerk
Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken van Keukensale Nijkerk. We werden erg goed geholpen door Nico. Hij luisterde naar onze wensen en gaf passende suggesties. Alles ging volgens afspraak, van inmeten tot levering en montage. Een aanrader om je keuken hier te kopen. Bedankt Nico, Pim en Evelien! Wij genieten elke dag enorm van de mooie keuken mede dankzij de fantastische service en goede monteurs.
FOTO VAN ERNA EN DICK
+ Toon extra foto van Erna en Dick
Reactie of foto toevoegen
“Super gegaan”
Door Eliz op maandag 24 aug 2020 20 | vestiging Deventer
Erg tevreden over de service bij keukensale deventer. De mensen zijn vriendelijk, meedenkend en erg behulpzaam. Onze keuken is van alles voorzien en dat voor een goed prijsje! Een 10

Aanvulling ontvangen 25 augustus 2020: Wij hebben de levering/montage al ontvangen. Onze eindscore is een 5=super.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Fam. Jolijt op donderdag 29 nov 2018 18 | vestiging Barendrecht
Wij hebben een keuken gekocht en zijn zeer tevreden over het team van Barendrecht een vriendelijke benadering zij luisteren goed naar wat je wilt. Paul is een paar keer bij ons komen meten en heeft daardoor de perfecte opstelling voor onze keuken kunnen maken. Ook het plaatsen door Paul Hazenberg is heel zorgvuldig gedaan. Zowel het team van Barendrecht als de monteur verdienen een dikke 10
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met apparatuur”
Door Jessie en Sander op donderdag 22 nov 2018 18 | vestiging Hoorn NH
We hebben een nieuwe keuken inclusief apparatuur gekocht bij Keukensale Hoorn. Bij het ontwerpen en uitkiezen van de keuken zijn we super goed geholpen! Ze hebben echt de tijd voor ons genomen. Ook het verdere gevolg als in, naloopgesprek, leveren, alles netjes optijd en alle afspraken nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Loslatende schroeven”
Door K. op zaterdag 21 apr 2018 18 | vestiging Hilversum
Nieuwe keuken bij Keukensale Hilversum in november 2016 gekocht. Alles ging goed. Keuken is geplaatst en staat. Helaas laten de schroefjes nu in de kastjes los. Al halverwege 2017. Toen we de keuken gingen kopen kreeg ik te horen dat alles waar ik klachten over had ik dit bij hun kon neerleggen en zij contact zochten met de leveranciers. Klonk perfect. Ik heb hier over gemaild en nooit antwoord opgehad. Schroefjes drukte ik zelf terug. Opnieuw gemaild en gebeld. Krijg ik als antwoord dat ik daar zelf maar voor moet zorgen. Ook mijn fornuis is niet wat het hoort te zijn na een jaar. De pitten zijn allen totaal verkleurd. Daarover zeggen ze dat het toch echt door ons koken is en andere elementen. Dit terwijl ze echt egaal verkleurd zijn. Jammer, je wordt totaal niet serieus genomen. Ik heb een goed bezochte Facebook pagina en ga een deze dagen deze zaak afraden daar want ben het zat dat je totaal niet serieus genomen wordt.
Reactie of foto toevoegen
“De klant is koning”
Door Dennis en Brenda van Beek op maandag 25 apr 2022 22 | vestiging Nijkerk
Wij hebben ons georiënteerd op een nieuwe keuken en zijn uitgekomen bij Keukensale in Nijkerk. Zeer vakkundig en prettig geholpen door Nico en Pim en in alle rust onze keuzes kunnen maken en kunnen beslissen. Bij Keukensale Nijkerk geven ze je echt het gevoel dat je als klant nog koning bent maar betaal je niet de hoofdprijs, dat was bij andere keukenzaken wel anders.... Inmeten en levering van de keuken keurig allemaal volgens afspraak. Vervolgens met verbazing het plaatsen van de keuken door de monteurs van Keukensale meegemaakt. Er wordt ongelooflijk netjes gewerkt, nog nooit zoiets gezien. Wij zijn bijzonder tevreden met onze nieuwe keuken en willen Nico, Pim en Eveline (en de bezorgers en monteurs van Keukensale) bedanken voor de service en de uitgevoerde werkzaamheden en wij raden Keukensale Nijkerk bijzonder hartelijk aan!
FOTO VAN DENNIS EN BRENDA VAN BEEK
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Joan Scherpenzeel op donderdag 4 apr 2019 19 | vestiging Hoorn NH
Een nieuwe keuken gekocht. Alles liep volgens afspraak, snelle levering. Na plaatsing werd er contact opgenomen of alles naar wens was verlopen. Door eigen schuld een ladefront beschadigd, maar door vriendelijke en snelle service snel hersteld. Helemaal top!
FOTO VAN JOAN SCHERPENZEEL
Reactie of foto toevoegen
“Fijne benadering en service”
Door Alicia H. op woensdag 17 apr 2019 19 | vestiging Barendrecht
Zeer goed geadviseerd door Jordy over mooie en praktische keukenindeling. In vergelijking met andere keukenzaken is de benadering erg prettig en wordt uitgebreid de tijd genomen om de beste keuken op basis van de gestelde wensen uit te werken (zonder gladde verkooppraatjes). Kleine issues (waar Keukensale niets aan kon doen), zijn keurig door Keukensale opgelost. De tevredenheid van de klant staat voorop. Erg blij met de nieuwe keuken en service.
FOTO VAN ALICIA H.
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door Linda op maandag 1 apr 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken en zijn heel vriendelijke geholpen door Reijnaldo. Wij hebben onze keuken 1,5 jaar voor plaatsing besteld vanwege de aankoop van ons nieuwbouwhuis. Veel apparaten die wij uitgezocht hebben waren uit de collectie gehaald en daarvoor hebben we een nieuwe versie gekregen zonder extra kosten en gedoe. Plaatsing ging super snel en je kon merken dat ze werkten met een expert.
Reactie of foto toevoegen
“Super goed”
Door Daan op donderdag 3 jan 2019 19 | vestiging Cruquius
Complete keuken! Bevalt super goed! Fantastische service!

Aanvulling ontvangen 3 januari 2019: De keuken is bezorgd en hebben we zelf geplaatst. Is goed bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Afrader”
Door Ernest Martens op dinsdag 3 sep 2019 19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een keuken besteld, en daarna is geen afspraak nagekomen. Eerst werd de keuken 4 weken later geinstalleerd dan was afgesproken, en daarna moesten we niet 2 maar 6 weken wachten op het blad. Kortom zeer slecht, wij raden iedereen aan om hier geen keuken te kopen tenzij je graag voorgelogen wordt
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door E. Oosterman op dinsdag 21 mei 2019 19 | vestiging Nijkerk
Wij hebben een keuken gekocht bij KeukenSale in Nijkerk. Wij zijn bijzonder tevreden over de wijze waarop het gehele traject is verlopen. Hiermee bedoelen wij de verkoop, de levering en de plaatsing van onze keuken. Vriendelijke en vooral deskundig personeel. Werkelijk alles klopt en dat is heel bijzonder als je zo hier en daar de reacties hoort van vrienden/kennissen die ook een keuken hebben gekocht (niet bij Keukensale) en hebben laten plaatsen. Wij zijn zeer tevreden. Een bedrijf om aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door V.E. Bak op dinsdag 9 apr 2019 19 | vestiging Nijkerk
Keuken gekocht + complete installatie (+ verwijderen oude keuken). Alles is prima verlopen, netjes afgewerkt en redelijk binnen de afgesproken termijn (slechts een paar dagen vertraging).
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zit erin”
Door C.michidis op vrijdag 7 jun 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Keuken gekocht. Zeer vriendelijk personeel en denkt met je mee. Snelle levering.
Reactie of foto toevoegen
“Gewaardeerd”
Door Fulko vd M op zaterdag 28 dec 2019 19 | vestiging Hoorn NH
Onze nieuwe keuken staat eindelijk. Het resultaat is nog mooier dan de 3D impressie van adviseur Mike! Van het koopmoment tot na de aflevering kregen we echt het gevoel van een gewaardeerde klant te zijn. Volgende keuken zullen we ook weer daar bestellen.
FOTO VAN FULKO VD M
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg goede service”
Door Roy Smit op donderdag 15 sep 2022 22 | vestiging Deventer
Aardige en duidelijke verkopers, aardige mensen. Realistisch en erg goede service.
Goede kwaliteit keukens en erg mooi geplaatst! Keuken is erg mooi geworden top, zijn zeer tevreden.
FOTO VAN ROY SMIT
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door Rob & Nelleke op donderdag 2 mei 2019 19 | vestiging Amersfoort
Super blij met onze nieuwe keuken. Ik wilde persé een kookeiland, die werd mij door Frans afgeraden vanwege de ruimte. Best een shock! Toen ik daarvan was bekomen, zijn we verder gegaan en hebben wij een prachtige hoogglans antraciet keuken met super mooie inbouwapparatuur (allemaal zwart), een geweldige ingebouwde afzuiger en als klap op de vuurpijl Gunmetal kraan en afwasbak in een prachtig zwart belgisch hardstenen aanrechtblad.... Een plaatje geworden. Kookeiland direct vergeten en nog geen seconde spijt. De keuken is in een halve dag geplaatst. Een échte aanrader voor een ook fantastische goede prijs.
FOTO VAN ROB & NELLEKE
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Rob & Nelleke
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door D.bout op vrijdag 28 jun 2019 19 | vestiging Schagen
Een keuken compleet. Hij is prima afgeleverd en de volgende dag al geplaatst. We hebben gelijk een totaal andere keuken/woonkamer.we zijn er erg blij mee.En vooral de oven gaat over uur en maken het geeft nieuwe inspiratie . Ook de monteur was tot in de puntjes.!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Bruno Klabbers op dinsdag 4 dec 2018 18 | vestiging Nijkerk
Aanschaf en installatie complete keuken met inbouw apparatuur.Keurig netjes alles afgehandeld. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en correct”
Door tom schut op woensdag 13 mrt 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken gekocht bij keukensale apeldoorn netjes en correct geholpen er werd goed meegedacht en een hele nette prijs afgesproken en niets opgedrongen later nog wat aangepast en toen besteld. keuken netjes geleverd op de afgesproken dag. Helaas een dag na plaatsing blijkt er een kleur verschil te zitten tussen achterwand en keukenblad keukensale heeft alles geprobeert om dit op te lossen nieuwe achterwand daarna nieuwe werkblad maar helaas het kleurverschil bleef de discussie of dit door het matriaal kwam dan wel licht inval zal blijven maar omdat het niet mooi was uiteindelijk met een nette korting een achterwand laten plaatsen van alusplash en dat wij bij moesten betalen was terecht omdat dit matriaal duurder is dan de oorspronkelijke achterwand maar nu de keuken af is zijn wij zeer tevreden en kan ik het bedrijf van harte aanbevelen
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door M. Koopman op maandag 8 apr 2019 19 | vestiging Amsterdam Villa Arena
We waren opzoek naar een keuken voor onze nieuwe woning en zijn na een aantal bezoeken bij concurrenten niet geslaagd. Toen we de hoop bijna hadden opgegeven kwamen we Robbert tegen bij Keukensale, hij begreep precies wat we wilden en kwam ook met de juiste aanbieding voor ons! Ook in de weken na bestellen en voor plaatsing hield hij ons goed op de hoogte en belde tijdens en na de plaatsing of alles goed ging. Perfect geholpen en zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Hans Vietsch op woensdag 28 nov 2018 18 | vestiging Barendrecht
Ik heb een keuken met semi vrijstaand blok. De ervaring in Barendrecht bij de opzet van het plan is prima verlopen, geen gedoe van voor wat voor prijs wilt u besteden, nee opzet maken en dan van daaruit bezien op basis van type front welke prijskant het opgaat bij de materiaal, bals en apparatuur keuze. Zeer relax en niet de financiële druk zoals bij andere. Plaatsing is goed verlopen op een misverstand na bij kastje in combinatie met Quooker flexkraan. Is correct opgelost. Goede communicatie met de mensen in de winkel en tevreden eindproduct.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Rico Buitelaar op vrijdag 10 mei 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Een mooie keuken gekocht prima geholpen door reynaldo. Nog enkele dingen besproken na de aankoop prima geregeld. Keuken door vaklui geiinstalleerd en netjes afgeleverd. Top top top. Zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Koelewijn op woensdag 5 okt 2022 22 | vestiging Nijkerk
Goed geholpen en de keuken is netjes geplaatst. Top service.
FOTO VAN KOELEWIJN
Reactie of foto toevoegen
“Keurig geregeld”
Door P. Gelmers op donderdag 6 dec 2018 18 | vestiging Den Helder
Was allemaal keurig geregeld ook degene die de keuken geplaatst heeft Marcel vakwerk
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door K.K op dinsdag 24 aug 2021 21 | vestiging Barendrecht
Wij hebben onze keuken bij Keukensale Barendrecht gekocht en zijn er erg blij mee. We zijn goed geadviseerd door Jordy en zijn collega's. Ze namen de tijd voor ons en dachten met ons mee. Een aanrader.
FOTO VAN K.K
Reactie of foto toevoegen
“Mooi afgewerkte keuken”
Door Kees Rogier op zaterdag 30 okt 2021 21 | vestiging Hoorn NH
Keuken ziet er keurig strak uit, mooi afgewerkt en zeer elegant. De installateur was geweldig en heeft alle problemen die hij tegen kwam, perfect opgelost.
FOTO VAN KEES ROGIER
Reactie of foto toevoegen
“Ging soepel”
Door Mattijs van der Laan op maandag 19 aug 2019 19 | vestiging Hilversum
Wij hebben een keuken gekocht, wij zijn tijdens dit proces uitstekend begeleid in het vormgeven van onze keuken. Ook de levering en het plaatsen van de keuken ging soepel en volgens afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Max op maandag 30 aug 2021 21 | vestiging Almere
Een tevreden klant voor Keukensale en Sanisale Almere erbij. Begin dit jaar de zoektocht naar een keuken / badkamer gestart voor nieuwbouw appartement. Uiteindelijk gekozen voor Keukensale en Sanisale Almere. Waarom? Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Tevens zeer klantvriendelijk, flexibel en oplossingsgericht. Afterservice is ook prima in orde. Al met al een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“100% aanbevelen”
Door Paul op dinsdag 9 apr 2019 19 | vestiging Amsterdam Villa Arena
Wij hebben een prachtige keuken bij Keukensale gekocht. Er werd door Alex en Vlado op een fijne manier met ons meegedacht met goede adviezen. Verder nemen ze rustig de tijd voor je om tot je droomkeuken te komen. Een kleine last minute wijziging was bovendien ook geen probleem. Alles kwam volgens planning binnen en de montage is uitstekend gedaan. De geleverde apparatuur werkt verder top. Keukensale Arena kan ik 100% aanbevelen.
FOTO VAN PAUL
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam. Bal op zondag 22 sep 2019 19 | vestiging Barendrecht
We zijn uitstekend geholpen bij Keukensale in Barendrecht. We zochten een heel concept met extra kasten en een grote eettafel. We hebben een groot gezin met aanhang, dus ook veel opberg- en zitruimte nodig. Er werd meegedacht en gezamenlijk een heel ontwerp gemaakt voor de keuken en extra kasten en tafels ontworpen. De plaatsing gebeurde zeer professioneel. Kleine problemen na oplevering werden zeer vriendelijk en professioneel verholpen. Het eindresultaat is super en de kwaliteit naar verwachting. We zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Vreselijke service”
Door T. Chhangur op donderdag 6 mei 2021 21 | vestiging Amsterdam Westpoort
Vreselijke keuken service! Koop nooit en te nimmer een keuken daar. Je bespaart je eerlijk waar tijd, moeite, geld en ergernis! De kwaliteit is ook niet wat het moet zijn, want de bladen van de keukenkasten vertonen nu al lichte bubbels!
Ik heb 2 keukens vorig jaar afgenomen en tot op heden zijn er heel veel gebreken. Als ik bel en of mail, word ik steeds afgescheept met een slap excuus, '' het is corona, de levertijd is ...''. De laatste keukenmonteur stapte zelfs dreigend op me af toen ik hem corrigeerde. Heel veel materiaal had hij weggerukt en weggegooid terwijl het nog bruikbare spullen waren die niet nog eens besteld hoefden te worden. Als ik ook niet daar was geweest dan had ik op dit moment een grote lekkage waarvan ik voor alle kosten mocht opdraaien. Er werd toen weer eens een excuus gemaakt en de schuld werd mooi in mijn schoenen geschoven, namelijk ik mocht me niet in dezelfde ruimte begeven als de monteur. Terwijl ik een heel grote woonkamer en keuken heb.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door Erik Joosse op vrijdag 24 mei 2019 19 | vestiging Hoorn NH
Advies bij keuze van de keuken was plezierig en prima; door verkoper werden goede alternatieven aangeboden waarvan wij gebruik gemaakt hebben. Wachttijd voor plaatsing was lang, maar in deze tijd begrijpelijk. Afzuigkap (Boretti) was niet passend met de koolstoffilter. Bleek fout ingevoerd in de computer bij Boretti. Nieuwe kap met filter snel geleverd en vlot geïnstalleerd. Alles werkt prima.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Van Den Brink op donderdag 18 jul 2019 19 | vestiging Hoorn NH
Wij lieten ons eerst informeren voor een nieuwe keuken. De medewerker vroeg naar onze wensen. Deze heeft hij perfect toegepast in de tekening. Uiteindelijk de beslissing genomen om de keuken te kopen. Deze is onder tussen geplaatst en ook dat is perfect gedaan. Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Klaas van Dijk op dinsdag 23 jul 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Een keuken, Cortona 317, op 2e Paasdag. Onze ervaring met dit bedrijf is zeer goed, de wijze waarop de verkoper, in deze Reynaldo van der Steeg met ons om is gegaan verdient alle lof. Hij luisterde zeer goed naar onze wensen en gaf waar nodig zinvolle tips en aanvullingen. Zeker een aanrader. Ik vind dat in dit geval de keukenmonteur (uit Almere) genoemd mag worden, prima en zeer handig en kundig
REACTIE VAN KLAAS VAN DIJK
zie foto
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuze”
Door Geffrey op donderdag 15 okt 2020 20 | vestiging Leeuwarden
Keuken in voorjaar 2020 afgenomen voor ons nieuwbouwhuis die op 13 en 14 okt 2020 geplaatst is. We zijn naar keukensale gegaan op basis van goede internet reviews. Na eerst bij twee andere verkopers te zijn geweest, die naar onze mening belachelijke prijzen vroegen, een orienterend gesprek gehad bij Keukensale. Er is daar ontzettend goed meegedacht in het ontwerp, met goed advies en uiteindelijk qua prijs kwamen we uit op wat wij in gedachten hadden. Ons contactpersoon was Zacheus, tevens de eigenaar van deze vestiging. Hij heeft ook de maten voor de koof gegeven, die wij eerst gemaakt hebben en de drie hoge kasten nu in wegvallen, alsof ze in een wand wegvallen. Dit kwam ook perfect uit qua maten. De communicatie in aanloop naar de levering is altijd duidelijk geweest en Keukensale is daar altijd flexibel in geweest. Afgelopen twee dagen is de montage gedaan en ook dit is vlekkeloos verlopen. We zijn ontzettend blij dat we de keuken hebben afgenomen bij keukensale. Qua communicatie en planning, kwaliteit van de keuken en met name ook service. Je hoort regelmatig horrorverhalen over keukenleveranciers, maar gelukkig hebben we daar niks van hoeven te ervaren bij keukensale. Echt een aanrader!
FOTO VAN GEFFREY
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en duidelijke communicatie”
Door Jan Hofman op donderdag 12 mei 2022 22 | vestiging Deventer
Heel prettig geholpen bij Keukensale Deventer. En een prachtig ontwerp voor de keuken van de J.H. Donnerschool. Mooie prijs en kwaliteitverhouding! Goede service en duidelijke communicatie. Wij kopen nog een keuken bij Keukensale Deventer voor een andere locatie.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door Fam. Visser op vrijdag 1 nov 2019 19 | vestiging Deventer
Afgelopen dinsdag onze nieuwe keuken opgeleverd. Wij zijn er ontzettend trots op, dankzij de goede adviezen van Mark Jan, vestiging te Deventer. Door met de klant mee te denken over het budget zijn we samen tot een prachtig resultaat gekomen. Wij zouden iedereen aanbevelen, die een keuken wil aanschaffen, een bezoekje te brengen aan dit bedrijf. Nogmaals hartelijk dank voor de goede service. Fam. Visser
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Erno op maandag 2 sep 2019 19 | vestiging Nijkerk
Wij hebben een completer keuken gekocht bij Keukensale Nijkerk. Wij enorm goed en vriendelijk geholpen. Het personeel is netjes, flexibel en vriendelijk. Het intekenen, de plaatsing en de nazorg waren werkelijk geweldig. Dit gaf ons een extra fijn gevoel. En de keuken! Prachtig geworden, mede mogeljjk gemaakt door het meedenken van Pim en Evelien. Ik kan deze vestiging 100% aanraden!
FOTO VAN ERNO
Geinstallleerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Lof op donderdag 13 feb 2020 20 | vestiging Hoorn NH
Een keuken, we zijn zeer tevreden! Ze komen hun afspraken na en de levering + plaatsen en afwerking is zeer professioneel. Een dikke.
FOTO VAN LOF
Keuken langs twee zijden
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring rijker”
Door Jeffrey Nuijten op dinsdag 4 dec 2018 18 | vestiging Nijkerk
Wij hebben onze keuken bij Keukensale Nijkerk gekocht. Op basis van een goed advies hebben we een prachtige keuken uit kunnen zoeken voor onze nieuwbouwwoning. De directe en persoonlijke communicatie met de vestiging was ook erg aangenaam. Van samenstelling tot montage (door J van Rootselaar en zoon; zeer professionele lui) zijn wij een hele goede ervaring rijker!
Reactie of foto toevoegen
“Ziet er prachtig uit”
Door C. Mak -Battermann op donderdag 11 aug 2022 22 | vestiging Zaandam
Wij hebben een keuken gekocht enorm goed geholpen door Eva. En Jeffrey heeft de keuken geïnstalleerd heel goed werk afgeleverd en zeer rustig, de tijd genomen. Ziet er prachtig uit.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Adri en Jan op zaterdag 21 nov 2020 20 | vestiging Deventer
Graag willen wij onze complimenten maken. Het was niet alleen een heel plezierig contact (na het bezoeken van veel andere zaken), maar ook zeer geslaagd. De professionaliteit waarmee er een ontwerp werd gemaakt van de keuken waar wij aan dachten, samengesteld uit voorbeelden uit de showroom, was op zijn zachtst gezegd verrassend. In tegenstelling tot andere adviezen, bleek een kookeiland een mogelijkheid, iets dat we heel graag wilden. Verder kregen we zo'n aantrekkelijk aanbod, dat we meteen besloten hebben te bestellen. Ook de service was geweldig, hoeveel keer we contact zocht, altijd alle tijd nemen voor advies. We hopen natuurlijk dat de keuken lang meegaat, maar ik zou zeker opnieuw bij jullie kopen.
Het is absoluut een negen waard, nog veel succes gewenst met jullie zaak. Hg Jan en Adri.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Kees v D op woensdag 20 nov 2019 19 | vestiging Den Helder
Complete keuken. Alles was mooi op de afgesproken tijd aanwezig. Helaas had de transporteur schade aan de koelkast deur gemaakt en dat is keurig opgelost.
FOTO VAN KEES V D
Reactie of foto toevoegen
“Het eindresultaat is zo mooi”
Door Hanneke Hordijk op vrijdag 12 jan 2024 24 | vestiging Nijkerk
Het samenvoegen van nieuwe en bestaande onderdelen van een keuken is een echte puzzel. Pim van Keukensale Nijkerk heeft ons heel goed hierbij geholpen. Het hergebruiken van de bestaande planken en passtukken, het meedenken en mee puzzelen, het adviseren, wij zijn er erg mee geholpen. En nu het eindresultaat is zo mooi! Wij zullen Keukensale Nijkerk zeker ook aanraden wanneer iemand in onze omgeving een nieuwe keuken wil.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Marja en Fred van der Kade op woensdag 26 apr 2023 23 | vestiging Nijkerk
Vanaf het eerste bezoek aan Keukensale Nijkerk zijn we geweldig geholpen. Bij het ontwerp van de keuken is goed geluisterd naar onze wensen en zijn die voor zover mogelijk meegenomen. En waar dat niet kon, kwam Keukensale met een passende oplossing. Het voorwerk werd door de door Keukelsale ingeschakelde mensen goed, vakkundig, netjes en volgens afspraken uitgevoerd waarbij over een aanpassinkje hier en daar niet moeilijk gedaan werd. Even dreigde de levering mis te gaan door een planningsfout in de fabriek maar ook dat werd opgelost en werd de keuken op de geplande dag van installatie 's ochtends om 7 uur rechtsreeks uit Duitsland bij ons afgeleverd. De al aanwezige installateurs konden meteen aan de slag en 's middags al was alles klaar. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken en zijn over (de mensen van) Keukensale Nijkerk heel erg tevreden.
FOTO VAN MARJA EN FRED VAN DER KADE
Reactie of foto toevoegen
“Hartstikke goed gegaan”
Door maud thomassen op zaterdag 18 jan 2020 20 | vestiging Hoorn NH
Wij hebben een complete keuken gekocht. Fijne mensen goede service en duidelijke uitleg
FOTO VAN MAUD THOMASSEN
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Superfijne service”
Door Hakan op zondag 7 apr 2019 19 | vestiging Cruquius
Super fijne service! Hossen heeft goed naar ons geluisterd. De keuken is zoals we graag wilden hebben. Tijdens de montage waren er wat problemen; omdat de stucwerk niet goed is gebeurd, Maar dit hebben de monteurs goed opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Familie de Vries op woensdag 13 sep 2023 23 | vestiging Nijkerk
Wij hebben een complete keuken gekocht, Nico heeft ons fantastisch en eerlijk geadviseerd en onze wensen samen gebracht in een prachtige keuken! De aftersales is ook goed, er zijn een paar kleine beschadigingen dit wordt keurig opgelost en verholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Rayshree Poenai-Mattapersad op woensdag 1 mei 2019 19 | vestiging Barendrecht
Zeer goed geholpen door Jordy met het uitzoeken van onze keuken. Super goede service ook bij het opmeten en monteren. In tegestelling van ervaringen bij andere keukenzaken, werd hier de tijd genomen om ons te helpen. We zijn erg tevreden met onze keuken, hierbij heeft keukensale ons geholpen.
FOTO VAN RAYSHREE POENAI-MATTAPERSAD
Keuken staat
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan Overeem op zondag 7 jul 2019 19 | vestiging Heerlen
Super tevreden! Wij hebben de keuken gekocht bij keukensale Heerlen. John heeft ons goed advies gegeven over de opstelling/indeling van de keuken. Keuken is zoals afgesproken op tijd geleverd en geplaatst door zeer bekwame vak mensen. Echt en aanrader.
FOTO VAN JAN OVEREEM
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed bevallen”
Door Natallia en Gerard Bot op zondag 13 sep 2020 20 | vestiging Hoorn NH
Van begin tot einde ontzettend goed geholpen, niet alleen bij de verkoop van de keuken maar ook met advies bij het samenstellen van de keuken en de indeling. Het inmeten van de keuken ging erg professioneel en ook hier kregen wij goede tips die wij meenamen bij de definitieve bestelling van de keuken. Het plaatsen van de keuken ging mede door de ZEER kundige en welwillende monteur zeer goed. Helaas door corona waren er een een paar apparaten niet en ook dit werd gezien de situatie binnen aanvaardbare termijn opgelost. Het contact met de winkel ging goed en men hield zich goed aan gemaakte afspraken. Wij adviseren mensen zeker om hier een keuken te kopen, wij waren ook op de reviews afgegaan en dit is zeer goed bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer slechte communicatie en nog slechtere service”
Door Ruud van Lieshout op woensdag 17 apr 2024 24 | vestiging Son
Filiaal Eindhoven: keuken ( 13.600 euro ) betaald in september. Afgesproken plaatsingsdatum 14 december 2023. Een dag voor de plaatsing wordt deze uitgesteld tot medio januari. Geplaatst 16 januari maar niet compleet ( o.a. verkeerde oven en kraan, kromme kastdeur en niet-aansluitende werkbladen. Herstel in februari niet gelukt, in maart lukt het de monteurs ook niet. Blad en deur zouden 17 april vervagen worden maar opnieuw bleek deur niet juist en monteur durfde alleen het werkblad niet te vervangen. Daarom moeten we weer wachten op nieuwe datum. Zeer slechte communicatie en nog slechtere service. We hopen dat het ooit goed komt
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door J. Mannaart op woensdag 1 mei 2019 19 | vestiging Heerhugowaard
We hebben september 2018 een keuken voor ons zomerhuis gekocht bij KeukenSale in Heerhugowaard en zijn heel goed geholpen door Remco en Joost. Bij de levering ontbrak een passtuk en Joost heeft ons uit de brand geholpen door tijdelijk een ander passtuk mee te geven, zodat we de verhuur van ons zomerhuis gewoon konden laten doorgaan. Inmiddels is de juiste passtuk geleverd en keurig geplaatst. Het was ook geen probleem dat mijn man zich bedacht had en alsnog een deel van de achterwand geplaatst wilde hebben. Alles is netjes afgewerkt en gekit. Na de montage kregen we een prachtige bos bloemen toegestuurd. Wat een goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatsts keuken”
Door Van Ree op dinsdag 7 mei 2019 19 | vestiging Nijkerk
Wij hebben een nieuwe keuken bij Keukensale in Nijkerk gekocht. We zijn goed geholpen en kregen goede adviezen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Roel Koblens op vrijdag 5 apr 2019 19 | vestiging Heerhugowaard
Wij hebben op aanvulling van onze een apart deel gekocht bestaande uit een blok van 240 cm met hieraan een bar-gedeelte. In dit deel is een koel-vries combinatie en een oven opgenomen. Tijdens het aankoopproces is ons ontwerp omgedraaid, we wilde een houten keukengedeelte maar hebben nu witte kasten met een houten omlijsting. Dit maakte dat we nu een warme aanwinst in de keuken hebben. Het idee kwam van de verkoopster in het filiaal in Heerhugowaard. De oplevering heeft snel plaatsgevonden en is goed en netjes geinstalleerd. Al met al een goede ervaring bij een keukenleverancier.
FOTO VAN ROEL KOBLENS
Wand met houten panelen en witte fronten
Reactie of foto toevoegen
“Prijskwaliteit is goed in verhouding”
Door S. Janssen op maandag 2 dec 2019 19 | vestiging Leiderdorp
Reeds 4 jaar geleden een keuken aangeschaft en ondanks verlopen van de garantie op Zanussi combi (oven/magnetron) op de juiste wijze geholpen. Condensprobleem is door de servicedienst van AEG gratis verholpen. Keukensale heeft dit super opgepakt. Geen super (5 sterren) gegeven daar de prijs kwaliteit goed te noemen is maar na 4 jaren wel duidelijk is waar je een lage prijs voor betaald. Deurtjes door kookvocht iets krom en folie laat miniem los.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Fam Albersen op dinsdag 18 mei 2021 21 | vestiging Leeuwarden
We hebben hier voor een tweede keer een keuken gekocht omdat we de vorige keer ook zeer tevreden waren. Denken mee en zijn erg flexibel. Zeker een aanrader!
FOTO VAN FAM ALBERSEN
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Filip & Evi op dinsdag 17 dec 2019 19 | vestiging Roosendaal
Na enkele keukenwinkels bezocht te hebben zijn we beland bij Keukensale Roosendaal. Vanaf de eerste ontmoeting hadden we direct een goed gevoel. Er werd direct tijd gemaakt, geen opdringerig gedoe en vooral meedenkend om een zo goed mogelijk resultaat te hebben! Na een kort gesprek en wat keukens bekeken te hebben kregen we al snel een 3D plan te zien. Na nog enkele afspraken in de winkel is het ontwerp nog een beetje gewijzigd. Om dit in orde te maken maakte Greg voldoende tijd vrij. Na nieuwjaar wordt onze keuken geplaatst, we zijn benieuwd!! Greg en Thomas zijn 2 super enthousiaste mensen, je kan alles vragen aan hen... niets is teveel. Je wordt er steeds onthaald met een brede glimlach :-) Top mannen!!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Madelon Janssen op woensdag 6 mrt 2019 19 | vestiging Barendrecht
Een complete keuken gekocht. Vanaf het moment dat we binnenliepen een leuk contact met de verkopers. Veel uitleg, alle tijd en goede tips en suggesties. Uiteindelijk met een zeer nette offerte naar huis gegaan om erover na te kunnen denken. Vrij snel ja gezegd en ook toen weer een goede service! De offerte met alles nog een keer doorgenomen en onze handtekening gezet. Ook de montage is zeer goed en vakkundig gedaan en wij zijn super tevreden met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN MADELON JANSSEN
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan op woensdag 5 dec 2018 18 | vestiging Cruquius
Mooie en functionele keuken ,prima meegedacht door natasja en hossen en keurig gemonteerd, zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Rick Bosman op woensdag 12 dec 2018 18 | vestiging Hoorn NH
Nieuwe keuken bij Edwin en zijn medewerkers gekocht nadat we in eerste instantie zoiets hadden van de naam Keukensale wat moeten we daar van verwachten we waren niet op zoek naar een keukenaanbieding met prijzen van/voor taferelen en tig gratis apparaten maar willen gewoon een nette keuken volledig naar ons wens! Dit hebben ze meer dan gerealiseerd en ook wanneer er iets niet helemaal naar wens is weten ze dit binnen zeer korte tijd uiterst correct op te lossen! dus dikke pluim en ga vooral zo door!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig geleverd”
Door Geert en Ria op zaterdag 22 feb 2020 20 | vestiging Groningen
Keuken gekocht bij verkoper Maycel. Goede ervaring en goed geholpen. Zou dit bedrijf aanraden. Keuken keurig afgeleverd. Keuken netjes en goed gemonteerd door Hans Batting.
FOTO VAN GEERT EN RIA
+ Toon extra foto van Geert en Ria
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Keuken met eiland
1 / 175
Vestigingen Keukensale
  Alkmaar, De Jagerstraat 9, 1823 CV Alkmaar, tel 072-2038100
  Almere (4 ervaringen), Zandzuigerstraat 2, 1333 HD Almere, tel 036-2070000
  Alphen aan den Rijn (6 ervaringen), Hoorn 67, 2404 HG Alphen aan de Rijn, tel 0172-769124
  Amersfoort (4 ervaringen), Nijverheidsweg-Noord 55c, 3812 PK Amersfoort, tel 033-4669168
  Amsterdam Villa Arena (3 ervaringen), Arena Boulevard 24, 1101 DJ Amsterdam, tel 020-7373302
  Amsterdam Westpoort (9 ervaringen), Sierenborch 8-L, 1043 BA Amsterdam, tel 020-7372178
  Apeldoorn (11 ervaringen), De Voorwaarts 45, 7321 MA Apeldoorn, tel 055-2070720
  Barendrecht (41 ervaringen), Van ’t Hoffstraat 40, 2991 XP Barendrecht, tel 010-2266066
  Breda (1 ervaring), Kruisvoort 48, 4814 RZ Breda, tel 076-7370234
  Capelle aan den IJssel, Lylantse Baan 14, 2908 LG Capelle aan den IJssel, tel 010-4582677
  Cruquius (16 ervaringen), Spaarneweg 63, 2142 EP Cruquius, tel 023-5835895
  Delft, Schieweg 93b, 2627 AT Delft, tel 015-3649541
  Den Bosch (3 ervaringen), Goudsmidstraat 23, 5232 BN Den Bosch, tel 073-6909390
  Den Helder (12 ervaringen), Industrieweg 23a, Ravelijncenter, 1785 AG Den Helder, tel 0223-769049
  Deventer (31 ervaringen), Essenstraat 6B, 7418 BM Deventer, tel 0570-608741
  Groningen (4 ervaringen), Hoendiep 97g, 9718 TE Groningen, tel 050-5536000
  Heerhugowaard (7 ervaringen), J.J.P. Oudweg 17, 1703 DE Heerhugowaard, tel 072-7370333
  Heerlen (16 ervaringen), In de Cramer 78c, 6412 PM Heerlen, tel 045-2080800
  Hilversum (16 ervaringen), Nieuwe Havenweg 39, 1216 BK Hilversum, tel 035-7370637
  Hoogeveen (2 ervaringen), Van Limburg Stirumstraat 3, 7901 AM Hoogeveen, tel 0528-274100
  Hoorn NH (37 ervaringen), Dr. C.J.K. van Aalstweg 6a, 1625 NV Hoorn, tel 0229-769125
  Katwijk ZH (4 ervaringen), Ambachtsweg 7, 2222 AH Katwijk, tel 071-7370078
  Leeuwarden (32 ervaringen), Zwettestraat 10, 8912 AH Leeuwarden, tel 058-2131337
  Leiderdorp (2 ervaringen), Meubelplein 5, 2353 EX Leiderdorp, tel 071-5327677
  Nijkerk (40 ervaringen), Boekdrukker 9a, 3861 SE Nijkerk, tel 033-2466744
  Roosendaal (2 ervaringen), Oostplein 11, 4706 NL Roosendaal, tel 0165-201090
  Rotterdam, Watermanweg 221, 3067 GA Rotterdam, tel 010-7370015
  Schagen (8 ervaringen), Witte Paal 241a, 1742 LB Schagen, tel 0223-769015
  Son (3 ervaringen), Ekkersrijt 4030a, 5692 DA Son, tel 0499-325255
  Spijkenisse (4 ervaringen), Iepenlaan 19, 3203 XV Spijkenisse, tel 0181-769117
  Utrecht, Vrieslantlaan 20c, 3526 AA Utrecht, tel 030-2378345
  Zaandam (3 ervaringen), Stormhoek 16, 1506 SW Zaandam, tel 075-7370201
  Zoetermeer, Copeliaschouw 32, 2726 JB Zoetermeer, tel 079-3030390
  Zwolle, Benjamin Franklinstraat 22, 8013 NC Zwolle, tel 038-2054054
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.