Feedback
8,6

Keukensale

Score uit 297 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
32 vestigingen (heel nederland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukensale
Duitse topkwaliteit, gegarandeerd voor de laagste prijs. Helder en transparant; direct de beste prijs. Deskundig advies. Persoonlijk contact, de eigenaar staat zelf ook in de winkel. Minimaal 10 jaar ervaring aanwezig in elke winkel. Mooi verzorgde showrooms. Gratis 3D ontwerp. Direct geleverd vanuit onze fabriek in Duitsland. Vakkundige montage door geselecteerde montagebedrijven in uw regio.
Alternatieven voor Keukensale
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,7 uit 110 ervaringen
• Roukens en van Gaalen Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,5 uit 53 ervaringen
• Kitchen4all
   
(Dronten Flevoland) score 9,8 uit 294 ervaringen
• SmartDesign Keukenstudio
   
(Maassluis Zuid-Holland) score 9,8 uit 198 ervaringen
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,7 uit 173 ervaringen
• Ekelhoff Küchen (D)
   
(Nordhorn Duitsland) score 9,8 uit 456 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,7 uit 66 ervaringen
• Total Home Concept
   
(Lelystad Flevoland) score 9,7 uit 122 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 297 ervaringen over Keukensale. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren203 ervaringen
4 sterren58 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren8 ervaringen
1 ster23 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Oplossing naar tevredenheid”
Door Vermeulen op woensdag 20 jan 2016 16 | vestiging Breda
Na traject met miscommunicatie, keuken alsnog geleverd en correct afgehandeld. Tip: Laat afspraken vooraf zwart op wit zetten en vraag in elke fase om bevestiging om misverstanden te voorkomen.
Reactie of foto toevoegen
“Veel klachten”
Door P. ter Hoeven op zaterdag 9 dec 2017 17 | vestiging Hilversum
Half augustus hier een keuken en sanitair voor het toilet gekocht. Tot zover ging het goed, daarna begon het gedoe. Miscommunicatie, zelf over al achter aan zitten, niet terug gebeld worden, afspraken niet nakomen, slechte nazorg na plaatsing van de keuken. Monteur die alleen kwam waardoor wij "moesten" helpen met plaatsen van aanrechtblad en om 23:00 uur naar huis ging nadat hij om 08:00 voor de deur stond. Zojuist dan ook een brief van zes kantjes verstuurd naar Hilversum en de organisatie. Ik zal jullie de brief besparen maar hieronder alleen onze klachten weergeven.
Klachten:
1. Miscommunicatie, niet terugbellen, niet houden aan afspraken, slechte nazorg na montage van de keuken.
2. De volledige aansluiting voor de quooker moet nu gedaan worden door een door ons ingehuurde aannemer, wat ons de nodige extra kosten op gaat leveren. Doordat wij vrijdagavond 8 december pas te horen kregen dat er zaterdag 9 december geen monteur zou kunnen komen, kunnen we nu hopelijk op zijn vroegst maandag gebruik maken van water in de keuken. De factuur die wij hiervoor moeten betalen volgt later
3. De bodemplaat voor het aanrechtkastje ontbreekt.
4. De composiet vensterbank ontbreekt. Deze is nu wel besteld maar we hebben geen bevestiging ontvangen dat de passtrook is besteld, terwijl de monteur dit heeft opgemeten en aan u door zou geven.
5. De deur van de koelkast hangt te laag waardoor deze niet goed sluit waardoor er regelmatig een plasje water op de plank in de koelkast ligt.
6. De losse unit staat te hoog zodat deze niet goed aansluit op de nog te leggen vloer. Ook het pas stuk aan de onderkant van de zijpanelen kan dit niet opvangen. De monteur was op de hoogte van het feit dat de vloer nog gelegd moest worden en heeft zelfs een stuk van de vloer in handen gehad om de hoogte te kunnen
bepalen.
7. Vandaag bij het aansluiten van de spotjes in de koof en de planken sloeg de stop door en zijn alle spotjes verbrand. Waarom, omdat de bedrading van de spotjes die 12volt zijn, zijn aangesloten op bedrading van 230volt zonder gebruik te maken van een transformator. De monteur heeft hier bij de montage niet naar gevraagd, heeft niet aangegeven dat er een transformator nodig zou zijn maar heeft gewoon de spotjes aangesloten. Er staat nergens op het leiding schema aangegeven dat er een transformator aangelegd zou moeten worden door de klant. De spotjes zijn gewoon door de monteur geplaatst zonder navraag te doen of aan te geven dat dit niet mogelijk zou zijn. Vandaag is door de aannemer een lamp met 230volt aansluiting aangesloten op de bedrading om aan te tonen dat de lampen t.b.v. de wandlampen ook kapot zijn. De lamp werkt na aansluiting op de bedrading naar behoren.
8. De monteur heeft voor het plaatsen van de wandplanken op een aantal plaatsen streepjes gezet op de net geschilderde muur.
9. De muur is op verschillende plaatsen beschadigd door het plaatsen van het aanrechtblad.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte aftersales”
Door ron op zaterdag 3 feb 2018 18
In mei 2017 een keuken gekocht in Capelle aan den IJssel en prima geholpen door Sjaak Orhan. Ook enkele zaken die naderhand opgelost moeten worden zijn door Sjaak en de monteur prima opgelost. Echter de aftersales zijn aller belabberst. op 14 jan 2018 begeeft de Elica afzuigkap en de volgende dag bij Sjaak gemeld, de service monteur zou dezelfde dag of uiterlijk morgen contact opnemen, helaas op woensdag nog even langs gegaan. De afspraak zou deze week volgen en de reparatie de volgende week uiterlijk 27 jan. Na enkele frustrerende gesprekken met Louis van de vestiging Spijkenisse, is er tot op heden nog geen definitieve afspraak gemaakt. op 29 jan. een loze afspraak de leverancier gaat u bellen, wanneer is onbekend. Als ik vraag om een definitieve afspraak krijg ik als antwoord "ik ga mijn best doen". Dat is natuurlijk niet voldoende. Een beetje verkoper of service man zou zeggen, ik ga voor u bellen om te proberen om een afspraak te regelen. Niks daarvan hij beroept zich op een mail van de leverancier, wij gaan contact op nemen. Waarschijnlijk zijn de postduiven op en wacht ik inmiddels alweer 1 week op een afspraak. Waarschijnlijk tevergeefs, mijn huis is gerenoveerd, echter het ontbreken van een fatsoenlijke afzuigkap doet hier geen goed aan. Ik zal u op de hoogte houden, zodra ik wat te horen krijg. Wat niet aannemelijk als men na 3 weken geen tel.afspraak kan maken. Ron Bongers Capelle aan den IJssel
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Marieke op donderdag 25 feb 2021 21 | vestiging Amsterdam Westpoort
4 verschillende contactpersonen. Na aanbetaling kunnen opeens bepaalde keuzes niet. Ik kon niet van mijn koop af, dus genoodzaakt andere indeling te maken. Nu komen ze een dag voor levering met extra kosten voor een lift. Bizar slecht dit
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf geplaatst”
Door Mariano op donderdag 2 apr 2020 20 | vestiging Amersfoort
Gewoon goed geholpen zoals je mag verwachten bij een keuken winkel. Alle afspraken zijn goed nagekomen. Alles naar verwachting en compleet em heb ervoor gekozen zelf te plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door D Stone op maandag 14 dec 2015 15 | vestiging Hilversum
Heb een schitterende keuken gekocht van ontzettend goede kwaliteit,en goede prijs. Service was goed en alles keurig netjes optijd geleverd. Hulp in zaak was erg goed en zal het zeker bij een ander aanraden om met deze zaak in zee te gaan. ( complimenten )
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk”
Door peter van Dijk op dinsdag 22 sep 2020 20 | vestiging Leeuwarden
Eerlijke mensen, geen verkoopgelul, geen onnodige kortingen. Je krijgt waar voor je geld. Goeie service en altijd bereid om iets extra's te doen om de klant tevreden te stellen. het is ons goed bevallen. Helaas hadden we wat problemen met het keukenblad en de spatranden, hier zat een scheur in. dit is echter goed opgelost, zelfs in de coronatijd hebben ze dit voor elkaar gekregen.
FOTO VAN PETER VAN DIJK
Witte hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Blij ermee”
Door S. van der Velde op donderdag 5 okt 2017 17 | vestiging Nijkerk
Helemaal blij met onze nieuwe keuken en hoe we daar mee geholpen zijn in de voorbereidingen!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Renaldo op zondag 21 jun 2020 20 | vestiging Barendrecht
Afgelopen april ben ik, op aanraden van kennissen, voor het eerst bij Keukensale Barendrecht binnengestapt. Dit zou mijn eerste keuken worden. Vanaf het eerste moment zijn we zeer goed geholpen door Jordy van Keukensale Barendrecht. Hij nam de tijd voor ons, dacht mee en hield rekening met mijn wensen en budget. Daarnaast werd er direct een scherpe prijs aangeboden, geen gekke taferelen zoals 'nu tekenen, en dan krijg je 30% korting'. Geen onzin, maar een eerlijke en gerechtvaardigde prijs zonder addertjes onder het gras. Na een prachtige keuken besteld te hebben werd er snel contact opgenomen om in te meten. Ook dit werd gedaan door een zeer vriendelijk persoon, die mij nog wat tips gaf omtrent het klaarmaken van de leidingen etc. Netjes op tijd, zoals afgesproken, werd de keuken zeer professioneel bezorgd door hun bezorg partner. Direct daarna volgde de montage, wederom door een zeer vriendelijk, maar vooral zeer kundig persoon. Er waren wat complicaties, dat lag aan mij, maar de monteur dacht mee en heeft alles zeer netjes op kunnen lossen. Al met al ben ik enorm tevreden, van aankoop tot montage. De communicatie gedurende het gehele proces was duidelijk en snel. Via deze weg wil ik Jordy dan ook nogmaals bedanken voor een prachtige keuken en alle goede service! Ik kan Keukensale Barendrecht aan iedereen aanbevelen! Of je nu een starter bent, of voor je droom keuken gaat, ik weet zeker dat de mensen van Keukensale Barendrecht je kunnen helpen!
Reactie of foto toevoegen
“Onklare keuken”
Door N.Loman op vrijdag 4 nov 2016 16 | vestiging Amsterdam Villa Arena
Wij waren superblij met de keuken die wij hadden gekocht totdat de ellende begon met het niet nakomen van de afspraken, beschadigde producten werden geleverd, vele telefoontjes waar wij gewoon zeer onbeschoft werden behandeld en er werd totaal geen moeite gedaan om te zorgen dat dit alles wordt opgelost. Wij zitten nu al 6 weken met een onklare keuken en wij krijgen bij Keukensale de enige respons dat wij eens niet zo moeten zeuren en dat wij onze toon moeten aanpassen. Helaas zit er niets anders op dit via juridische stappen op te lossen maar man man man wat zijn wij teleurgesteld in dit bedrijf!
REACTIE VAN KEUKENSALE.COM
Beste heer Loman, Wij betreuren uw teleurstelling. We hebben begrepen dat de beschadigde spullen inmiddels zijn vervangen. Helaas hadden we te maken met een levertijd van 6 weken, wat we in dit geval niet konden versnellen. Hopelijk kunt u nu wel genieten van uw nieuwe keuken en is alles inmiddels naar wens. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u mailen naar info@keukensale.com. Mvg, Keukensale.com
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door H.Bloemendaal op donderdag 6 jun 2019 19 | vestiging Heerhugowaard
Wij hebben een keuken gekocht bij dit bedrijf en zijn zeer goed geholpen zowel door de verkopers en door de installateurs. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden i.v.m. de vakmanschap en de persoonlijke benadering van de personen die ons geholpen hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Marcel op woensdag 4 dec 2019 19 | vestiging Katwijk ZH
Zeer professionele benadering. Zeer duidelijk en creatief 3D plan op basis van door ons verstrekte bouwtekening. Na inmeten bleek maatvoering van aannemer totaal foutief te zijn. Dankzij Keukensale kon dit worden opgelost (zonder meerprijs!) Nieuwe ontwerp werd totaal anders en was geheel naar onze wensen. Levering en montage uiterst correct en vakkundig. Een reële prijs voor een keuken naar wens. Elk telefoontje met vragen/ aanvullende info werd efficiënt beantwoord. Een aanrader! We hebben wel anders meegemaakt!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door Rob & Nelleke op donderdag 2 mei 2019 19 | vestiging Amersfoort
Super blij met onze nieuwe keuken. Ik wilde persé een kookeiland, die werd mij door Frans afgeraden vanwege de ruimte. Best een shock! Toen ik daarvan was bekomen, zijn we verder gegaan en hebben wij een prachtige hoogglans antraciet keuken met super mooie inbouwapparatuur (allemaal zwart), een geweldige ingebouwde afzuiger en als klap op de vuurpijl Gunmetal kraan en afwasbak in een prachtig zwart belgisch hardstenen aanrechtblad.... Een plaatje geworden. Kookeiland direct vergeten en nog geen seconde spijt. De keuken is in een halve dag geplaatst. Een échte aanrader voor een ook fantastische goede prijs.
FOTO VAN ROB & NELLEKE
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Rob & Nelleke
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Bruno Klabbers op dinsdag 4 dec 2018 18 | vestiging Nijkerk
Aanschaf en installatie complete keuken met inbouw apparatuur.Keurig netjes alles afgehandeld. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Verkoopervaring”
Door Frank groothuizen op maandag 10 jul 2017 17 | vestiging Spijkenisse
Ben hardstikke super geholpen in de vestiging iepenlaan door de twee keukenjongens. Geef daarvoor een ruime voldoende. Na twee uurtjes keuze en foto van de keuken in de hand , wilde ik er na de prijsstelling met mijn vrouw nog over denken. Toen voelden we dat ze op slot stonden deze mannen. Ze wilden namelijk direkt een verkoop forceren. Door 10 procent te geven. Maar ik moest dan wel gelijk beslissen. Tja je praat wel over 17000 euro. Ik wilde graag de offerte ook per mail ontvangen, dat zouden ze dan wel doen ook. Zag dat ik voor hen niet meer interessant was. Jammer dat ze dat lieten liggen, heb ook geen mail meer gehad. Wel belde dacht dat hij joey heette savonds op of we wilden bestellen. Ik vroeg waar de offerte bleef, die zou hij opsturen. Ik heb hem dus nog niet! Denk dat beide man en een steek laten vallen indeze. Was zeker geintresseerd, maar nu zowel mijn vrouw als ik terug bij af! Krijg weer een " kolere" gevoel over keukenboeren! Snap er niks van, zeker omdat we het zagen zitten!
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Marina Fransen en Jilis de Jager op vrijdag 3 mrt 2017 17
Ontzettend tevreden over de manier waarop wij geholpen zijn bij het samenstellen van onze keuken. Er werd steeds weer alle tijd genomen om mij van dienst te zijn bij vragen, er is extra gemeten vanwege een schuine wand. De keuken is op tijd en helemaal compleet afgeleverd, de dag daarna is deze naar volle tevredenheid geplaatst. Vanwege de schuine zijde moest de afvoer van de afzuigkap aangepast worden, het was even spannend of het zou gaan lukken maar ook dat is keurig gedaan. Niets dan lof voor dit team!
Reactie of foto toevoegen
“Al 4 maanden lang geen functionele keuken...”
Door Maarten op woensdag 14 jul 2021 21 | vestiging Nijmegen
Foto's spreken voor zich... Keukensale Nijmegen heeft deze keuken 4 maanden geleden geplaatst en nooit afgemaakt. Al 4 maanden beloven ze het op te lossen, maar er is nog steeds helemaal niets gebeurd. Valse beloftes, niet beantwoorde telefoontjes/appjes/mails, etc. Wij hebben spijt en hadden liever onze oude keuken gehouden. We kunnen het iedereen afraden. NB op de foto's is o.a. zichtbaar dat de afzuigkap niet is aangesloten en afgewerkt. Dit terwijl we bewust hadden afgesproken dat onze nieuwe keuken EXACT dezelfde afmetingen/indeling zou krijgen als de oude, zodat het plaatsen snel zou kunnen.
FOTO VAN MAARTEN
Reactie of foto toevoegen
“Mooie landhuiskeuken”
Door Familie Godschalk op zondag 30 dec 2018 18 | vestiging Barendrecht
Wij hebben in september 2018 een mooie keuken laten plaatsen door Keukensale uit Barendrecht. Allereerst zijn we zeer prettig geholpen door de verkoper Arne in de winkel. Hij heeft goed meegedacht met de inrichting van de nieuwe keuken en voelde goed aan hoe wij onze nieuwe keuken eruit wilde laten gaan zien. Het plaatsen in gedaan door een zeer ervaren goede keukenmonteur....niets dan complimenten voor Peter! Harde werker en erg secuur! Natuurlijk zijn er altijd kleine dingen die mis gaan bij het kopen van een keuken (beschadigd kastje etc) maar al deze probleempjes zijn door Keukensale steeds keurig opgelost. Uiteindelijk hebben wij nu een geweldig mooie landhuiskeuken met een prachtige schouw waar we erg tevreden mee zijn. De kwaliteit van de kastjes is prima (Duits en degelijk) en ook de apparatuur van AEG is naar onze volle tevredenheid.
FOTO VAN FAMILIE GODSCHALK
Keuken met schouw
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Fam Albersen op dinsdag 18 mei 2021 21 | vestiging Leeuwarden
We hebben hier voor een tweede keer een keuken gekocht omdat we de vorige keer ook zeer tevreden waren. Denken mee en zijn erg flexibel. Zeker een aanrader!
FOTO VAN FAM ALBERSEN
Reactie of foto toevoegen
“Prettig contact”
Door j.j. van velzen op zondag 18 nov 2018 18 | vestiging Apeldoorn
Een keuken met inbouwapparatuur gekocht. men vindt kwaliteit en klanttevredenheid zeer belangrijk.

Aanvulling ontvangen 19 november 2018: Ja de keuken is geleverd en geplaatst. Ik was achteraf over een paar dingen niet tevreden. Dat is nadien zonder gezeur geheel naar tevredenheid hersteld. Ik vond het een prettig contact. Ik moet de apparaten nog wel uitproberen maar ik neem aan dat deze allemaal goed werken. Anders neem ik op grond van de garantie weer contact op.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan op woensdag 5 dec 2018 18 | vestiging Cruquius
Mooie en functionele keuken ,prima meegedacht door natasja en hossen en keurig gemonteerd, zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Connie van Putten op donderdag 6 dec 2018 18 | vestiging Hilversum
Bij Keukensale in Hilversum heb ik met adviseur Robert van Vonderen mijn droomkeuken samengesteld. En dan is het afwachten tot na de installatie of ook alles klopt en naar wens is. Nou dat was hij. Helemaal tot in detail compleet en super mooi. Complimenten voor Keukensale, maar ook voor de meedenkende vervoerder en de bevlogen installateur.
FOTO VAN CONNIE VAN PUTTEN
Reactie of foto toevoegen
“Te lang geduurd”
Door Fam.Vester op zaterdag 9 mrt 2019 19 | vestiging Alphen aan den Rijn
Keuken er is van alles fout gegaan en heeft een half jaar geduurd voor alles klaar was. Geen vriendelijke eigenaar die van alles beloofd en niets na komt. Zoals een evt vergoeding zoals beloofd was.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de keuken”
Door Martine van der Toorn op zondag 26 jan 2020 20 | vestiging Barendrecht
In november 2019 hebben wij een nieuwe (matzwarte) keuken uitgezocht bij Keukensale Barendrecht. Afgelopen week is deze geplaatst en hij is prachtig geworden. Precies zoals we hoopten en meer. We zijn diverse malen naar de winkel geweest om te kijken wat de mogelijkheden waren en niets was onmogelijk. Daar onze keuken vrij klein is en we alle ruimte die er was wilden benutten zijn we vooral heel blij met de extra hoge bovenkasten, de vloerlades (in de plint) en mijn apothekerskast. Kortom een superkeuken en ook nog eens heel mooi ook.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Joan Scherpenzeel op donderdag 4 apr 2019 19 | vestiging Hoorn NH
Een nieuwe keuken gekocht. Alles liep volgens afspraak, snelle levering. Na plaatsing werd er contact opgenomen of alles naar wens was verlopen. Door eigen schuld een ladefront beschadigd, maar door vriendelijke en snelle service snel hersteld. Helemaal top!
FOTO VAN JOAN SCHERPENZEEL
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over samenwerking”
Door Fam. N Teegelaar op dinsdag 21 nov 2017 17 | vestiging Barendrecht
In september een keuken samengesteld met Paul van keukensale, In november is deze door hen geplaatst, hun aannemer Paul heeft de voorbereidingen gedaan ,en monteur Peter heeft de keuken vakkundig geplaatst. Was een probleem met de afzuigkap die kon niet op tijd worden geleverd, Maar dit hebben ze opgelost door een betere aan te bieden. Het hele pakket sloot naadloos op elkaar aan, hebben er zelf geen omkijken aan gehad. Al met al heel tevreden met de keuken en de samenwerking.
FOTO VAN FAM. N TEEGELAAR
Opgeleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Trudy / Ben op zondag 18 apr 2021 21 | vestiging Nijkerk
Op advies van vrienden hebben we bij Keukensale Nijkerk in december onze nieuwe keuken uitgezocht. Kees had alle tijd en heeft goed naar onze wensen geluisterd, met elkaar hebben we de keuken samengesteld.Inmiddels is de keuken de afgelopen week geplaatst en genieten wij van een prachtige keuken.
Waarom zijn wij enthousiast over Keukensale Nijkerk:
- deskundige en vriendelijke medewerkers
- afspraken worden goed en adequaat nagekomen
- snelle reactie op vragen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door M Kok op donderdag 6 feb 2020 20 | vestiging Deventer
Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij keukensale Deventer. Naast de goede service bieden ze een scherpe prijs aan. Ze leveren erg goede kwaliteit en ze kunnen vanuit alle prijsklassen meedenken en aanbieden. Mooie 3D tekeningen worden er gemaakt evenals het geen moeite kost voor ze om de elektratekeningen te maken. Kortom hoog service niveau en een erg mooie keuken hebben zij bij ons gemonteerd. Wij zijn zeer tevreden klanten.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met apparatuur”
Door Jessie en Sander op donderdag 22 nov 2018 18 | vestiging Hoorn NH
We hebben een nieuwe keuken inclusief apparatuur gekocht bij Keukensale Hoorn. Bij het ontwerpen en uitkiezen van de keuken zijn we super goed geholpen! Ze hebben echt de tijd voor ons genomen. Ook het verdere gevolg als in, naloopgesprek, leveren, alles netjes optijd en alle afspraken nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Keurige keuken”
Door Hans van der Heide op vrijdag 30 nov 2018 18 | vestiging Deventer
Wij hadden interesse in een keuken en hebben diverse bedrijven benaderd. Keukensale was een verademing. Wij zijn vriendelijk ontvangen en we kregen professioneel advies. Bovendien bestond er geen "verkoopdruk" en kregen we voldoende bedenktijd. Tussentijdse communicatie verliep prima. Bij de levering waren alle keukenonderdelen aanwezig. De monteur heeft de keuken keurig geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Felice op maandag 22 jun 2020 20 | vestiging Deventer
Voor Keukensale DEVENTER, Mark-Jan en zijn team. Wij werden hartelijk ontvangen door de eigenaar Mark-Jan. Er was ruim voldoen tijd uitgetrokken voor ons eerste gesprek, dit was zeer prettig. Een keuken uitzoeken is niet iets wat je dagelijks doet. Al snel wisten wij waar ons voorkeur naar uitging en hierin werden wij verder geadviseerd. Wij hebben een offerte op laten maken en hebben 3D tekeningen meegekregen voor de impressie. Om geen overhaaste beslissingen te nemen wilden wij graag nog even nadenken en hebben een paar weken later een tweede afspraak ingepland. Wij hadden een heel goed gevoel, mede omdat er absoluut geen druk werd uitgeoefend, dit voelde heel prettig en vertrouwd! Tijdens ons tweede gesprek hebben wij de opstelling en verdere mogelijkheden besproken, met/zonder apparatuur, met/zonder werkblad. Veel opties waren mogelijk en alles kon gewoon, zonder enige gevoel van verplichting! Wij hebben goed advies gekregen in zaken die vaak over het hoofd worden gezien, de kleur van de kast het aanrechtblad, zijafwerkingen enz. Er werd ook duidelijk rekening gehouden met onze wensen maar ook met ons budget. Om een goed beeld en een goed gevoel te hebben betreft de kleur van de keuken in combinatie met het aanrechtblad, is ons geadviseerd de samples mee te nemen en in onze nieuwe huis goed te bekijken. Dit hebben wij ook gedaan en het was zeer waardevol voor ons. We hebben onze keuken uitgekozen met optie mogelijkheden. Tot aan ons wijzigingsgesprek zijn wij nog een aantal keren binnengelopen met onze vragen en wij voelde ons altijd welkom en goed ondanks de drukte bij Keukensale. Vervolgens zijn ze langs geweest voor een inmeting, welke top is verlopen! Zijn goed geïnformeerd over alles en goede tips gekregen o.a. over de smet-plint. Een paar dagen later hadden wij het wijzigingsgesprek, om alle puntjes op de i te zetten. Ook voor dit gesprek werd voldoende tijd voor ons uitgetrokken, alles werd stap voor stap doorgelopen en waar nodig nogmaals besproken om miscommunicatie uit te sluiten. Ondanks dat wij nog niet een keuze hadden kunnen maken mbt een aantal onderwerpen, werd hier begrip voor getoond. Nadat wij alles rond hadden is de keuken besteld en de montagedagen ingepland. Nu was het een kwestie van afwachten tot dat onze keuken geplaatst zou worden. De levertijd is snel en perfect verlopen! De grote dag was aangebroken, de keuken was geleverd en de montage was begonnen. Wij hebben de montuur als een hardwerkende, prettige en vriendelijke man ervaren. Hij heeft zijn werk netjes en strak gedaan. Ondanks het ongelukje met de boven-klepkast. Wij waren blij dat hij zich niet had bezeerd. Er zijn een paar beschadigen ontdekt en deze zijn genoteerd en gecommuniceerd tijdens de oplevering met de eigenaar. De beschadigingen zullen worden verholpen/vervangen. Wij hebben alle vertrouwen erin dat zij dit, op&top zullen afhandelen. Tot zo ver zijn wij uiterst tevreden over Keukensale Deventer. en kunnen iedereen adviseren om zeker langs te gaan! Wij zijn blij met de opstelling en de keuzes die wij hebben gemaakt, het eindresultaat mag het dan ook zijn! De kwaliteit van de keuken ziet er tot zo ver goed uit. Deze kunnen wij pas echt beoordelen als wij de keuken eenmaal in gebruik hebben. Dit wordt nog vervolgd! Onze grote complimenten aan Mark-Jan, zijn team en natuurlijk Sharona (die het halverwege van Mark-Jan heeft overgenomen). Hun krachten zijn, goed luisteren vervolgd door waardevolle adviezen. Tijd en engelen geduld hebben ze! Echt een top team! Familie T&F YZ.
Reactie of foto toevoegen
“Goed eindresultaat”
Door R.A. Roessink op donderdag 26 mrt 2020 20 | vestiging Deventer
Na wat kleine hobbels die overigens alle maal top zijn opgelost door Mark-Jan van keukensale Deventer. Hebben we nu een prachtige keuken en die zie er top uit
FOTO VAN R.A. ROESSINK
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door B.Hildering op maandag 18 feb 2019 19 | vestiging Barendrecht
We zijn erg tevreden over de prijs -kwaliteit van de keuken. De service was goed.
Er is goed met ons meegedacht over het ontwerp.
FOTO VAN B HILDERING
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Lorna Staats op dinsdag 2 okt 2018 18 | vestiging Barendrecht
Ik heb een nieuwe keuken gekocht en ben uitermate tevreden. Geen vervelende verkooppraatjes maar goed en deskundig advies. Er werd geluisterd en kritisch meegedacht. Het is precies geworden zoals ik wilde. De communicatie verliep zeer soepel en de afhandeling ging vlot en vlekkeloos. Top!!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Annemarieke van Kampen op donderdag 28 sep 2017 17 | vestiging Nijkerk
Sinds april 2017 hebben wij een nieuwe keuken; onze oude keuken was na 30 jaar wel aan vervanging toe. Door het team van KeukenSale Nijkerk - te weten Eveline, Niels en Pim - zijn wij op bijzonder professionele wijze begeleid in dit proces. En dit heeft geleid tot een prachtige, functionele keuken, waar wij iedere keer weer van genieten.
Topmensen, met kennis van zaken, zonder opdringerig te zijn! Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“De ideale keuken”
Door Wouter op donderdag 18 feb 2021 21 | vestiging Nijkerk
Heel goed geadviseerd door Kees en Pim van Keukensale Nijkerk. Ze namen de tijd voor ons en hebben smen met ons de ideale keuken samengesteld. We hebben nu een prachtige keuken die er even mooi uitziet als op het 3d ontwerp.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Jenny landman op woensdag 30 jun 2021 21 | vestiging Deventer
Mooie keuken gekocht en super meegedacht met alles. Ook om de kosten zo laag mogelijk te houden voor ons! We hadden een klepkast die net niet paste doordat de keuken niet haaks was, hier hebben ze een nieuwe voor geregeld (ook al viel dit niet onder de service) super tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geplaatst”
Door Dennis M. op donderdag 4 apr 2019 19
Vandaag is de keuken geplaatst en we zijn zeer tevreden, we hebben goed advies gekregen en echt de keuken zoals we hem graag zouden willen! Het montage team was heel kundig en heeft een stapje extra voor ons gedaan en daar zijn weer zeer tevreden over!
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring met keukensale...”
Door Joris en nadine op maandag 16 sep 2019 19 | vestiging Barendrecht
Goede ervaring met keukensale barendrecht. Goed geholpen, fijne tips, snel een kostenplaatje. Kortom wij zijn zeer tevreden. levering prins op tijd. Alles was compleet en we hebben de keuken zelf prima kunnen plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij mee”
Door Bert en Anneke Beckers op zondag 21 mei 2017 17 | vestiging Spijkenisse
Wij hebben een keuken gekocht bij een team dat precies aanvoelt wat je nodig hebt. Geen opdringerige suggesties, wel duidelijke antwoorden op vragen. Na een aantal eerdere bezoeken aan keukenzaken was dat echt een verademing. Djennis en Hamza bedankt. Jullie hebben je showroom uitgebreid tot bij ons in huis en we zijn er heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig geregeld”
Door P. Gelmers op donderdag 6 dec 2018 18 | vestiging Den Helder
Was allemaal keurig geregeld ook degene die de keuken geplaatst heeft Marcel vakwerk
Reactie of foto toevoegen
“Enorme spijt”
Door Koen op dinsdag 30 jun 2020 20 | vestiging Son
Bij keukensale Eindhoven een keuken gekocht, enorm spijt van. Fout op fout wordt gemaakt, onvriendelijk zijn ze en nemen je totaal niet serieus. Korte samenvatting:
Ze komen niet opdagen op afspraken
Ze hebben verkeerd ingemeten
Ze leveren maar de helft, terwijl je al betaald hebt
Zijn slecht bereikbaar en zeer onvriendelijk
De eigenaar Joey heeft overal een verhaal voor, maar het blijft bij verhalen.

Als je hier een keuken koopt ben je zeker van zorgen en slapeloze nachten. Keukensale Den Bosch daarentegen is wel betrouwbaar, daar heb ik mijn vorige keuken gekocht
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Marc Nauta op zondag 28 jun 2020 20 | vestiging Hoorn NH
De binnenkomst was hartelijk en vrijblijvend. Het gesprek liep goed, goed geholpen en aandacht voor details. Zeer goed meedenken en alternatieven laten zien. Wij hebben een top keuken zoals wij bedoeld hebben. Alles in 1x geleverd, geen enkele fout. Bedankt voor alles.
FOTO VAN MARC NAUTA
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top! Kan niet beter”
Door Raike op zondag 17 mrt 2019 19 | vestiging Heerlen
Ik ben uitermate tevreden over Keukensale Heerlen. John geeft prima advies, hij heeft goede ideeen en veel ervaring. Er werd heel veel tijd aan ons besteed, er werd goed naar onze vragen en wensen geluisterd. De prijs/kwaliteit van de keuken is zeker redelijk en het plaatsen werd zeer secuur en vakkundig gedaan. Leveren en plaatsen gebeurde zoals werd overeengekomen op de juiste manier en op de afgesproken datum.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keukenaankoop”
Door Marie loman op maandag 9 nov 2020 20 | vestiging Deventer
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht, en zijn super geholpen door Mark Jan. De installatie verliep ook prima Henk heeft top werk geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Superfijne service”
Door Hakan op zondag 7 apr 2019 19 | vestiging Cruquius
Super fijne service! Hossen heeft goed naar ons geluisterd. De keuken is zoals we graag wilden hebben. Tijdens de montage waren er wat problemen; omdat de stucwerk niet goed is gebeurd, Maar dit hebben de monteurs goed opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken aangeschaft”
Door Connie op zaterdag 23 apr 2016 16 | vestiging Cruquius
Begin dit jaar een nieuwe keuken aangeschaft bij Keukensale in Cruquius. Super vriendelijke mensen met een goed hart voor service. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik super tevreden en blij ben met mijn nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk naar volle tevredenheid”
Door Fam Roeken op donderdag 11 apr 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben een geweldig mooie keuken door keukensale laten installeren. We hebben het ontwerp meerdere malen aangepast en dit was nooit een probleem, super flexibel dus! Helaas is er bij de installatie iets misgegaan waardoor de keuken niet zoals afgesproken geïnstalleerd was. Maar waar mensen werken kunnen fouten gemaakt worden en wat keukensale Leeuwarden goed doet is service leveren. Zij hebben veel tijd en energie gestoken in het alsnog goed installeren van de keuken, iets wat wij enorm waarderen. De keuken is uiteindelijk naar volle tevredenheid geïnstalleerd en wij zijn enorm blij met de geleverde keuken en service! Wij kunnen keukensale Leeuwarden iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig geleverd”
Door Geert en Ria op zaterdag 22 feb 2020 20 | vestiging Groningen
Keuken gekocht bij verkoper Maycel. Goede ervaring en goed geholpen. Zou dit bedrijf aanraden. Keuken keurig afgeleverd. Keuken netjes en goed gemonteerd door Hans Batting.
FOTO VAN GEERT EN RIA
+ Toon extra foto van Geert en Ria
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Nills Willemsen op dinsdag 13 nov 2018 18 | vestiging Hoorn NH
In augustus een keuken samengesteld met Edwin en Mike van keukensale, nadat ik hun ontwerp had gezien wat ze voor mijn budget hebben gemaakt wou ik toch wat aanpassingen. Ze luisterden goed naar mijn wensen en die avond hebben ze het ontwerp zo gemaakt dat ik en mijn vriendin er erg tevreden mee zijn. Vanaf dat moment zijn de afspraken met de aannemers gepland en is alles gegaan zoals afgesproken.een goede eerste ervaring met het kopen van een keuken.
FOTO VAN NILLS WILLEMSEN
Ontworpen keuken
Reactie of foto toevoegen
“Groot applaus”
Door Gerry Van tent op dinsdag 21 apr 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Ik heb een prachtige keuken gekocht waarvoor ik een heel goed advies kreeg, ze weten meteen wat je mooi vindt, top Dus een hele goede verkoper. Over Michel Jansen die onze keuken plaatste hebben we niets anders dan lof. Wat een vakman en zo precies en hij is ook nog eens erg vriendelijk. Dus Keukensale een groot applaus voor de vestiging in Apeldoorn
FOTO VAN GERRY VAN TENT
Hoekkeuken
REACTIE VAN GERRY VAN TENT
Zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Offerte niet gestand gedaan”
Door dametje op dinsdag 18 okt 2016 16 | vestiging Barendrecht
Onze ervaringen zijn helaas niet zo positief. Het begin enthousiast en vol vertrouwen, er werd verteld dat er niet valt te onderhandelen en ze met vaste prijzen werken, heel fijn en duidelijk. maar al snel bleek dat er wel zeker te onderhandelen viel toen we hadden aangegeven met een goedkopere keuken verder te gaan van een andere aanbieder. duizenden euro' s konden er nog vanaf. Ondanks een enigszins raar gevoel op basis van de nieuwe offerte die ze hadden gedaan weer in gesprek. Er moesten nog een aantal aanpassingen gedaan worden en toen bleek dat ze de tweede offerte niet waar konden maken en werd het toch weer veel duurder. heel veel tijd en energie in iets gestoken, voor niets. Dus let op! onderhandelen kan zeker wel bij deze keukenwinkel, al zeggen ze van niet en het lijkt allemaal heel betrouwbaar maar uiteindelijk kunnen ze zomaar een offerte uit brengen die ze vervolgens niet na kunnen komen.
REACTIE VAN KEUKENSALE.COM
Geachte mevrouw, Het is wel degelijk zo dat keukensale werkt met transparante prijzen. Dit verklaart wellicht dat de 2e offerte, niet waar gemaakt kon worden. Wellicht is de verkoper in de winkel te enthousiast geweest en heeft hij geprobeerd om uw droomkeuken binnen uw budget te brengen. We betreuren het dat u dit als vervelend heeft ervaren en zullen hier zeker lering uit trekken.
REACTIE VAN DAMETJE
Bedankt voor de reactie. Echter de derde offerte was nog steeds beduidend lager dan de eerste dus daaruit blijkt dat iig onderhandeling tot duizenden euro's onder de eerste offerte mogelijk is. Daarnaast blijft dat jullie geen betrouwbare partij zijn als er offertes uit worden gebracht die naderhand niet nagekomen kunnen worden. Uiteindelijk worden we ook nooit meer terug gebeld.
REACTIE VAN TK
Beste, Het verhaal is duidelijk, ik ken de mannen van KeukenSale Barendrecht. Ik geloof in hun oprechtheid. Dat er niet kan worden voldaan aan de verwachting van de klant is bijzonder jammer. Waar ik vooral nieuwsgierig ben is naar de klant. Heeft de klant een kwalitatieve gelijkwaardige keuken kunnen kopen voor het budget wat ze wilde uitgeven. De 1 ster vind ik veel te weinig persoonlijk.
REACTIE VAN DAMETJE
Bedankt voor je nieuwsgierigheid. Wij hebben uiteindelijk een keuken van betere kwaliteit gekocht bij superkeukens in strijen. Een winkel die ik iedereen kan aanraden met een zeer hoog service niveau en doen net dat stapje meer voor klanten en belangrijker ze komen niet terug op gemaakte afspraken en komen deze gewoon na!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door M. Koopman op maandag 8 apr 2019 19 | vestiging Amsterdam Villa Arena
We waren opzoek naar een keuken voor onze nieuwe woning en zijn na een aantal bezoeken bij concurrenten niet geslaagd. Toen we de hoop bijna hadden opgegeven kwamen we Robbert tegen bij Keukensale, hij begreep precies wat we wilden en kwam ook met de juiste aanbieding voor ons! Ook in de weken na bestellen en voor plaatsing hield hij ons goed op de hoogte en belde tijdens en na de plaatsing of alles goed ging. Perfect geholpen en zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Verwachtingen zijn waargemaakt”
Door André en Christel Zeelen op donderdag 15 nov 2018 18 | vestiging Heerlen
Op basis van deskundige en klantvriendelijke adviezen van John en Edwin hadden we, mede dankzij geheel op maat gesneden 3D tekeningen, al voorafgaand levering een goede indruk over wat we geleverd zouden krijgen. Zo werd ruimschoots de tijd genomen om ons goed mogelijk te adviseren en mee te denken over alternatieve aanpassingen. De keuken is perfect gemonteerd door een kundige monteur die ik zou willen typeren als een "pietje precies" vakman, wat ik een pluspunt vind. Onze verwachtingen zijn waargemaakt qua kwaliteit, oplever-afspraken voor een zeer schappelijke prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zit erin”
Door C.michidis op vrijdag 7 jun 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Keuken gekocht. Zeer vriendelijk personeel en denkt met je mee. Snelle levering.
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Fam. Tiemersma op zaterdag 6 jul 2019 19 | vestiging Leeuwarden
We genieten op dit moment van de pas geplaatste keuken. Zoals vaker met een keuken het geval is, waren er een paar kleine dingetjes die na plaatsing nog even veranderd moesten worden. Dit is op een klantvriendelijke en professionele wijze opgelost waarbij veel rekening gehouden werd met onze drukke agenda. We kunnen rustig zeggen dat we van tekening tot afronding bij dit bedrijf goed geholpen zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig geholpen”
Door L Roos op woensdag 31 jul 2019 19 | vestiging Barendrecht
Prima deskundig geholpen bij Keukensale te Barendrecht. Bij verkoper Arne van Hees hadden we direct een vertrouwd gevoel, onder het genot van een kop koffie luisterde Arne naar onze wensen en hielp ons met het ontwerpen van onze keuken, dankzij zijn deskundigheid is de keuken nog mooier geworden dan we hadden durven dromen. Bij Keukensale krijg je dus een compleet pakket, tijd en aandacht voor de klant, meedenken, 3d tekening en een zeer scherpe prijs met goede service en kwaliteit.
FOTO VAN L ROOS
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor eerste koophuis”
Door Madeleine en Dustin op dinsdag 10 jan 2017 17 | vestiging Nijmegen
Eind vorig jaar was erg hectisch. Nieuw huis gekocht. Voor mij mn eerste koophuis.
Naar Nijmegen Keukensale gegaan met de vraag of ze van de huidige keuken wat moois van konden maken. Roy en Tamara zijn toen persoonlijk langsgekomen voor advies. We hebben ze een maximaal budget gegeven voor de keuken. Ze hebben er alles aan gedaan en ons 'beschermd' in keuzes, zodat we binnen het budget zouden blijven.
Het resultaat mag er zijn. Kortom: Klantvriendelijk, geduldig, oplossingsgericht! Hele tevreden klanten hier!
FOTO VAN MADELEINE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Rico Buitelaar op vrijdag 10 mei 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Een mooie keuken gekocht prima geholpen door reynaldo. Nog enkele dingen besproken na de aankoop prima geregeld. Keuken door vaklui geiinstalleerd en netjes afgeleverd. Top top top. Zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keukenaankoop”
Door Marcel Companjen op donderdag 23 mei 2019 19 | vestiging Nijkerk
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Vanaf het eerste moment werden wij uitstekend geholpen. Het gaat toch om een grote uitgave en dan is vertrouwen in een goede afloop prettig. Dat vertrouwen hadden wij, mede door het gegeven dat wij goed contact hadden met de medewerkers in Nijkerk. Ik kan Keukensale dan ook van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Adrie Verkooijen op woensdag 11 dec 2019 19 | vestiging Amsterdam Westpoort
Keuken compleet, prima behandeld. Vriendelijke mensen. Zeker aanbevelen.

Aanvulling ontvangen op 12 december 2019: De keuken is geleverd en gemonteerd door mij en een kennis. Alles werkt perfect en was keurig ingepakt.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en correct”
Door tom schut op woensdag 13 mrt 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken gekocht bij keukensale apeldoorn netjes en correct geholpen er werd goed meegedacht en een hele nette prijs afgesproken en niets opgedrongen later nog wat aangepast en toen besteld. keuken netjes geleverd op de afgesproken dag. Helaas een dag na plaatsing blijkt er een kleur verschil te zitten tussen achterwand en keukenblad keukensale heeft alles geprobeert om dit op te lossen nieuwe achterwand daarna nieuwe werkblad maar helaas het kleurverschil bleef de discussie of dit door het matriaal kwam dan wel licht inval zal blijven maar omdat het niet mooi was uiteindelijk met een nette korting een achterwand laten plaatsen van alusplash en dat wij bij moesten betalen was terecht omdat dit matriaal duurder is dan de oorspronkelijke achterwand maar nu de keuken af is zijn wij zeer tevreden en kan ik het bedrijf van harte aanbevelen
Reactie of foto toevoegen
“In 1 keer goed”
Door Louis Andeweg op maandag 5 aug 2019 19 | vestiging Barendrecht
Wij hebben hier een keuken gekocht en ook mijn zwager. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en de kwaliteit van de keuken. Zeer goede prijs en kwaliteit en service. De keuken was zo goed als in 1 keer goed. Kleine dingen die wij iets anders wilden hebben werden gratis opgelost. Aardige verkopers die met je meedenken. Ook met de prijs denken ze mee. Super verkopers die niet op je portemonnee uit zijn, maar op een tevreden klant. Wij hebben bij diverse andere keuken bedrijven wezen kijken, maar moesten daar meer betalen voor dezelfde keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Ramon op zaterdag 28 dec 2019 19 | vestiging Barendrecht
We hebben een keuken gekocht inclusief montage. Alles is goed verlopen van begin tot eind. Het eerste gesprek was prettig en we hadden al een goede indruk van onze droomkeuken dankzij een 3d ontwerp. De verkopers denken goed mee en weten goed wat er allemaal mogelijk is en kunnen ook goed adviseren. Het inmeten, montage en oplevering zijn ook prima verlopen. Kortom, wij kunnen iedereen adviseren om hier een keuken te kopen.
FOTO VAN RAMON
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door S.Bruining op donderdag 3 jun 2021 21 | vestiging Leeuwarden
Hebben een grafiet zwarte kekenen gekocht bij Keukenssle Leeuwarden. Zijn zeer goed geholpen. Doen niet moeilijk als we de apparaten ergens anders kochten. Aanrader dit keukenbedrijf.
FOTO VAN S.BRUINING
+ Toon extra foto van S.Bruining
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Greetje Huizen op donderdag 3 sep 2020 20 | vestiging Leeuwarden
Voor een redelijke prijs een kwalitatief hele goede en mooie keuken gekocht. Er wordt actief met je mee gedacht over hoe je nieuwe keuken er uit kan komen te zien. De service is echt uitzonderlijk goed. Een aanrader wanneer je niet de hoofdprijs wilt betalen voor goede service en kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Jolanda Postma op vrijdag 21 jun 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Samen met Reynaldo een prachtige keuken ontworpen. Reynaldo denkt mee in oplossingen en neemt er ook ruim de tijd voor. Hij is geïnteresseerd in zijn klanten. Wat ook fijn is, is dat je niet na een 1e oriënterend gesprek al papieren moet ondertekenen dat je de keuken bij dit bedrijf af zult nemen (in tegenstelling tot een ander bedrijf....). Mijn eigen verbouwing liep allemaal vertraging op, waardoor de levering van de keuken steeds naar achteren verschoven moest worden. Reynaldo heeft er alles aan gedaan om te voorkomen dat het pas eind augustus zou worden, waarvoor heel veel dank! De communicatie met KeukenSale verliep prima, goede bereikbaarheid, ook telefonisch. De montage was in 1 dag klaar, dankzij een hardwerkende Wesley.
FOTO VAN JOLANDA POSTMA
Keukenontwerp
+ Toon extra foto van Jolanda Postma
+ Toon extra foto van Jolanda Postma
+ Toon extra foto van Jolanda Postma
Reactie of foto toevoegen
“Luxe keuken”
Door MWC Hermsdorf-Schleipen op maandag 26 nov 2018 18 | vestiging Heerlen
Bij toeval liepen wij langs Keukensale in Heerlen. Zijn eens binnen gaan kijken en waren verrast. Wat een mooie keukens. Ook de offerte was een aangename verrassing. Deze lag onder budget waardoor we de keuken nog iets meer konden uitbreiden. Prachtige apparatuur. Niet het àllernieuwste, maar daardoor ben je wel een stuk goedkoper uit. En het resultaat : een prachtige, hoogwaardig afgewerkte luxe keuken binnen ons budget. Nogmaals bedankt John en collega's. Tis een plaatje. Iedereen is lovend over onze keuken.
FOTO VAN MWC HERMSDORF-SCHLEIPEN
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Hans Rutgers op dinsdag 4 jun 2019 19 | vestiging Deventer
Heb bij Keukensale Deventer een zeer fraaie keuken gekocht, die vakbekwaam geïnstalleerd is en dat tegen een zeer concurrerende prijs. Vader en zoon zijn als eigenaren zeer betrokken en denken zowel vóór, tijdens als na aankoop en levering met je mee en geven ook goede aftersale-service. Topbedrijf!
FOTO VAN HANS RUTGERS
Keuken met Amerikaanse koelkast
REACTIE VAN HANS RUTGERS
keuken zicht naar achterzijde met gunmetal cooker
Reactie of foto toevoegen
“3e keuken”
Door Willem en Anita op zaterdag 17 nov 2018 18 | vestiging Deventer
Enorm tevreden met onze nieuwe keuken. We liepen de zaak van Keukensale in Deventer in om te gaan kijken. Maar het voelde zo goed dat we ook gelijk hier de keuken hebben gekocht. Het is inmiddels onze 3de keuken dus we hebben al eerder ervaringen op gedaan. Nog nooit gehad dat alles in 1 keer goed afgeleverd is. Vakbekwaamheid, goede kwaliteit/prijsverhouding, eerlijkheid, meedenkend met onze wensen maakt dat we deze zaak echt aan kunnen raden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Hans Vietsch op woensdag 28 nov 2018 18 | vestiging Barendrecht
Ik heb een keuken met semi vrijstaand blok. De ervaring in Barendrecht bij de opzet van het plan is prima verlopen, geen gedoe van voor wat voor prijs wilt u besteden, nee opzet maken en dan van daaruit bezien op basis van type front welke prijskant het opgaat bij de materiaal, bals en apparatuur keuze. Zeer relax en niet de financiële druk zoals bij andere. Plaatsing is goed verlopen op een misverstand na bij kastje in combinatie met Quooker flexkraan. Is correct opgelost. Goede communicatie met de mensen in de winkel en tevreden eindproduct.
Reactie of foto toevoegen
“Naar volle tevredenheid opgelost”
Door Cees Bruinink op vrijdag 9 mrt 2018 18 | vestiging Heerlen
Kwalitatief een goede en mooie keuken gekocht. Dat is het enige positieve. Over prijs is niet te onderhandelen. Bij verkoop word niet echt duidelijk gemaakt dat de installatiekosten er nog op komen. Toen we een kastje van het zelfde materiaal in een standaard maat wilde bij bestellen na levering, moest dat meer kosten dan de helft van de hele keuken. Installeren gebeurt door ingehuurde zzp-ers, dus doe je met 2 partijen zaken. Toen het zeefje van de afvoer binnen een week kapot was, door matige kwaliteit, werd er geen nieuwe geleverd. En na 3 maanden lekt de afvoer nog steeds. zzp-er komt wederom hiervoor langs. Aan de lekschade, en schade aan plint wordt niets gedaan. Verkoper/eigenaar is commerciële man, die na de verkoop niet veel meer voor je wilt betekenen. Het zal een goede zaak zijn, totdat je problemen krijgt. Gelukkig mijn zoon kunnen weerhouden hier ook een keuken te kopen. Al met al niet gelukkig en tevreden. Geen aanrader.
FOTO VAN CEES BRUININK
Beschadigde plint
REACTIE VAN CEES BRUININK
Het heeft even wat voeten in aarde gehad, maar uiteindelijk is/zijn de klach(ten) naar meer dan volle tevredenheid opgelost. Probleempje was dat ik met klachten kwam in een zeer drukke tijd voor John. En waar gehakt wordt vallen spaanders, nietwaar? Maar de oplossing was dusdanig bevredigend dat ik de volgende keer zeerzeker weer een keuken koop bij keukensale. Complimenten voor de oplossing.
Reactie of foto toevoegen
“Oprechte interesse”
Door Erwin Muller op vrijdag 5 jan 2018 18 | vestiging Barendrecht
Wij hebben onze keuken uitgezocht bij Keukensale Barendrecht. Vanaf het moment dat we daar binnen liepen en een medewerker ons te woord stond, hadden wij een goed gevoel bij deze zaak. Hiervoor waren we al bij meerdere andere keuken zaken wezen kijken, maar bij deze andere winkels gaf de manier van benadering en verkooppraatjes ons weinig vertrouwen. Bij Keukensale Barendrecht werkt er vriendelijk en benaderbaar personeel, waardoor wij een open gesprek konden voeren over onze voorkeuren en ook ons budget. Ook dachten zij zelf ook met ons mee. In een van onze laatste gesprekken was er een nieuwe oven beschikbaar gekomen. Deze was beter in kwaliteit, maar ook wat goedkoper dan onze vorige optie. De medewerkers stelde de wisseling zelf voor, terwijl dit in ons voordeel was. We hebben er een tijd over gedaan om de definitieve keuken vast te stellen. Wij moesten namelijk ver van tevoren een keuken uitzoeken, vanwege het doorgeven van de opstelling voor onze nieuwbouwwoning. Toch als wij (alweer) iets wilde veranderen keken ze zonder gedoe met ons mee en werd het allemaal geregeld.

Ook hebben wij het plaatsen door Keukensale Barendrecht laten doen. De monteurs kwamen op de afgesproken dag en tijd en hebben super hard gewerkt. De twee heren die onze keuken hebben geplaatst hadden ook veel plezier in hun werk en we hebben hard om hen gelachen. De spullen werden trouwens ook netjes van tevoren geleverd en al het afval werd een dag na plaatsen ook weer opgehaald. Na afloop hebben wij nog een bezoekje gehad van de medewerker Jordy, waarmee wij het meeste contact hebben gehad. Wij konden met trots onze mooie keuken aan hem laten zien waarin hij oprecht interesse toonde. Wij zouden de Keukensale Barendrecht aan iedereen aanraden. Wij willen Keukensale Barendrecht hierbij ook hartelijk bedanken voor al hun betrouwbaarheid, advies, geduld, enthousiasme en onze prachtige keuken.
FOTO VAN ERWIN MULLER
Keuken in nieuwbouwwoning
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Vaatstra op zaterdag 20 jul 2019 19 | vestiging Schagen
Een keuken in U opstelling van een TOP kwaliteit! Veel oog voor detail en een vakkundige installatie. Verkopers denken met je mee en adviseren goed over het gebruiksgemak van de keuken. De keuken klopt gewoon! Dat hebben we wel eens anders gehad met keukens van neerlands grootste. Dikke 10
Reactie of foto toevoegen
“Loslatende schroeven”
Door K. op zaterdag 21 apr 2018 18 | vestiging Hilversum
Nieuwe keuken bij Keukensale Hilversum in november 2016 gekocht. Alles ging goed. Keuken is geplaatst en staat. Helaas laten de schroefjes nu in de kastjes los. Al halverwege 2017. Toen we de keuken gingen kopen kreeg ik te horen dat alles waar ik klachten over had ik dit bij hun kon neerleggen en zij contact zochten met de leveranciers. Klonk perfect. Ik heb hier over gemaild en nooit antwoord opgehad. Schroefjes drukte ik zelf terug. Opnieuw gemaild en gebeld. Krijg ik als antwoord dat ik daar zelf maar voor moet zorgen. Ook mijn fornuis is niet wat het hoort te zijn na een jaar. De pitten zijn allen totaal verkleurd. Daarover zeggen ze dat het toch echt door ons koken is en andere elementen. Dit terwijl ze echt egaal verkleurd zijn. Jammer, je wordt totaal niet serieus genomen. Ik heb een goed bezochte Facebook pagina en ga een deze dagen deze zaak afraden daar want ben het zat dat je totaal niet serieus genomen wordt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Gerard Slob op maandag 29 jul 2019 19 | vestiging Barendrecht
Wij hebben een hoekkeuken gekocht bij Keukensale Barendrecht. De benadering, hulp en het advies vanuit de vestiging is top geweest. Door de adviseur werd goed geluisterd en werden onze wensen omgezet tot een schitterende keuken. Daarnaast ging de installatie ook voortreffelijk. Al met al een hele goede ervaring met Keukensale Barendrecht. Zeker een aanrader!
FOTO VAN GERARD SLOB
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit is goed”
Door Eelco Stegeman op dinsdag 17 dec 2019 19 | vestiging Hilversum
We hebben een complete keuken aangeschaft, dus inclusief apparatuur. We zijn tevreden over de vestiging, de prijs/kwaliteit verhouding is goed en de monteur (zzp'er) was super. Hij dacht mee en heeft duidelijk goede ervaring. Ondanks dat een tekening met de juiste mate van detail vanuit de vestiging ontbrak. Wij wisten zelf al goed welke keuken (opstelling en apparatuur) we wilden. Minpunt (misschien daardoor) is dat we wat laat werden gewezen op de verlichting, werd er vrij snel iets voor onmogelijk of niet leverbaar gesteld, wat uiteindelijk allemaal wel mogelijk en leverbaar bleek. Kortom, wees alert. Blijft staan dat we tevreden zijn over de service. De kwaliteit is goed, ze belden netjes om te horen of alles naar wens was geplaatst. Prettige open communicatie. Verbeterpunt is wat ons betreft de betaling, die compleet moet zijn voldaan, dus nog vóór de levering (en plaatsing) van de keuken. Dat voelt wat onvriendelijk.
FOTO VAN EELCO STEGEMAN
Net geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Jan van Huijgevoort op maandag 17 dec 2018 18 | vestiging Barendrecht
Wij hebben een keuken gekocht bij Keukensale Barendrecht. Super goed geholpen. Niet dat opdringerige als bij sommige concullega's. Binnen 2 uur was de koop een feit. In vervolg afspraak, na het inmeten, de puntjes op i gezet. Ook de monteur verstaat zijn vak. Top bedrijf, met vakbekwame medewerkers, en super service.
FOTO VAN JAN VAN HUIJGEVOORT
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Familie De Greeuw op maandag 15 apr 2019 19 | vestiging Hoorn NH
Een complete keuken. Vriendelijke medewerkers en lekkere koffie. Uitgebreid gekeken naar de mogelijkheden binnen het budget, waarbij werd afgesproken dat twee bestaande apparaten werden overgeplaatst in de nieuwe keuken. Al snel werd een afspraak gemaakt voor het inmeten. Maandags werd de keuken geleverd en op dinsdag hebben de monteurs de keuken geplaatst, dit ging heel voorspoedig. Het resultaat is een mooie lichte keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Samantha op vrijdag 10 apr 2020 20 | vestiging Cruquius
Vanaf het eerste moment goed en vriendelijk geholpen. Medewerkers nemen alle tijd voor je en denken echt mee. Konden geregeld staaltjes meenemen om kleuren naast bijvoorbeeld de vloer te leggen. Werden niet gepusht om een beslissing te maken.
Planning van plaatsen en levering ook helemaal goed gegaan. Kwaliteit van apparatuur en kasten/werkblad zeer goed. Kortom: zeer tevreden en aanrader.
FOTO VAN SAMANTHA
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door jenny Burkin op dinsdag 20 nov 2018 18 | vestiging Heerlen
we werden prettig ontvangen door John. Advies was duidelijk, professioneel en uitgebreid. levering & plaatsen was goed geregeld. vervolgens nog een telefoontje gekregen hoe we de nieuwe keuken ervaren. dus ook stukje (na) zorg.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne benadering en service”
Door Alicia H. op woensdag 17 apr 2019 19 | vestiging Barendrecht
Zeer goed geadviseerd door Jordy over mooie en praktische keukenindeling. In vergelijking met andere keukenzaken is de benadering erg prettig en wordt uitgebreid de tijd genomen om de beste keuken op basis van de gestelde wensen uit te werken (zonder gladde verkooppraatjes). Kleine issues (waar Keukensale niets aan kon doen), zijn keurig door Keukensale opgelost. De tevredenheid van de klant staat voorop. Erg blij met de nieuwe keuken en service.
FOTO VAN ALICIA H.
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Fam. Jolijt op donderdag 29 nov 2018 18 | vestiging Barendrecht
Wij hebben een keuken gekocht en zijn zeer tevreden over het team van Barendrecht een vriendelijke benadering zij luisteren goed naar wat je wilt. Paul is een paar keer bij ons komen meten en heeft daardoor de perfecte opstelling voor onze keuken kunnen maken. Ook het plaatsen door Paul Hazenberg is heel zorgvuldig gedaan. Zowel het team van Barendrecht als de monteur verdienen een dikke 10
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig”
Door Lonneke op donderdag 20 dec 2018 18 | vestiging Barendrecht
We zijn via via bij Keukensale Barendrecht terecht gekomen. We hadden al meerdere keukenzaken bezocht en hadden inmiddels een goed beeld van wat we wilden qua keuken. We zijn geholpen door Jordy Polderdijk. Hij nam uitgebreid de tijd en heeft veel kennis van keuken, mogelijkheden en apparatuur. Totaal niet opdringerig. Voordat de keuken definitief besteld werd, is alles op locatie nog eens nagemeten. De keukenmonteur was ook een echte vakman en heeft de keuken keurig bij ons geplaatst. Alles in 1 keer goed, niets kapot of krom. Erg fijn, zo kunnen we meteen van onze mooie keuken genieten! Kortom, een deskundig partij die met de klant meedenkt.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Familie Mahdavi op donderdag 27 dec 2018 18 | vestiging Cruquius
Wij hebben onlangs onze keuken geleverd gekregen. Wat een super keuken! De expertise, aftersales en de goede nazorg van Keukensale-team Cruquius is geweldig. Complimenten aan dit team. Keep up the good work.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Andre Voorberg op dinsdag 20 apr 2021 21 | vestiging Nijkerk
We werden goed en correct geholpen. Alles klopte en de service is prima.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Ing Sioe op zaterdag 1 dec 2018 18 | vestiging Barendrecht
Mooie keuken met apparatuur uitgezocht bij Keukensale Barendregt. Uitgebreid geholpen en geadviseerd. Er is heel veel keuze. Je houdt een vaste contactpersoon wat erg prettig is. Deze was ook altijd snel bereikbaar. De afspraken zijn duidelijk en worden nagekomen. De keuken is keurig geïnstalleerd. De installatie duurde alleen langer dan verwacht maar resultaat was heel goed. Ik ben dik tevreden met Keukensale en zou zeker aanraden daar een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf geplaatst”
Door Jessica van der schans van dongen op zaterdag 14 jul 2018 18 | vestiging Breda
Nieuwe keuken gekocht maar bij levering was zoveel niet aanwezig dat we meerdere keren naar de bouwmarkt konden en we hadden toch echt een complete keuken gekocht zal het zijn omdat we hem zelf kunnen zetten. Heel jammer en slechte service voor zoveel geld.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg blij mee”
Door Marjan Eerhardt op vrijdag 21 jun 2019 19 | vestiging Leeuwarden
3 maanden terug een keuken gekocht, door Reynaldo . professioneel en prettig geholpen, eerst rustig laten kijken, daarna meegedacht, ideeen ingebracht. Vanaf de eerste ontmoeting tot de plaatsing telkens een prettige communicatie. Vandaag is de keuken afgemonteerd en klaar voor gebruik ..... heel erg blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Fijn advies”
Door Stephanie Swagemakers op maandag 26 nov 2018 18 | vestiging Den Bosch
Bij Cas (eigenaar Keukensale Den Bosch ) hebben we onze droomkeuken gekocht. Cas wist al mijn ideeën om te toveren tot de perfecte keuken. Hij dacht mee in onze wensen en gaf eerlijke adviezen tot juiste materiaalkeuze / praktische zaken. Alles wordt netjes door besproken in de showroom en neemt alle tijd voor je. De keuken was op tijd binnen en werd door de monteur perfect gemonteerd, zonder enige schade aan de gestucte muren. Ben je op zoek naar een prachtige keuken en wil je een fijne adviseur die volledig met je meedenkt? Ga dan naar Keukensale Den Bosch!
FOTO VAN STEPHANIE SWAGEMAKERS
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Wow”
Door Henk Gehring op zaterdag 21 mrt 2020 20 | vestiging Heerlen
Helemaal niks te klagen gehad, super geholpen door Francois en John. En de keuken is een plaatje. De vervoerder die de keuken bracht super vriendelijk en alles perfect afgeleverd. Dan nog niet te spreken over de vakman die de keuken geplaatst heeft, ik zie zelden mensen die zo precies en nauwkeurig werken, ik vond het alleen al leerzaam om te kijken hoe de keuken groeide van niks tot het plaatje dat er nu staat. Iedere morgen denken we, wow is dit onze keuken, helemaal Happy.
FOTO VAN HENK GEHRING
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Juiste oplossing”
Door Van IJzendoorn op maandag 27 mrt 2017 17 | vestiging Spijkenisse
Wij hebben na goede hulp en goede oplossingen een hele mooie keuken kunnen kopen. Kwaliteit en service zijn goed, er wordt alles gedaan voor het vinden van een juiste oplossing. Vriendelijkheid en tevredenheid staan zeker hoog binnen deze organisatie.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door Erik Joosse op vrijdag 24 mei 2019 19 | vestiging Hoorn NH
Advies bij keuze van de keuken was plezierig en prima; door verkoper werden goede alternatieven aangeboden waarvan wij gebruik gemaakt hebben. Wachttijd voor plaatsing was lang, maar in deze tijd begrijpelijk. Afzuigkap (Boretti) was niet passend met de koolstoffilter. Bleek fout ingevoerd in de computer bij Boretti. Nieuwe kap met filter snel geleverd en vlot geïnstalleerd. Alles werkt prima.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Rob van Waes op woensdag 2 jun 2021 21 | vestiging Nijkerk
Wat hebben wij zeer goede ervaring beleefd bij de hulp uitzoeken keuken en het plaatsen van de keuken. Vooral tijdens het verkoop traject samen met Kees en Pim en het continu communiceren over vragen was klasse. Direct antwoord op vragen is zo ontzettend fijn. Ze werken met een vast team stukadoren, leidingen verleggen enz. wat zoveel proberen kan voorkomen en deze mensen zijn zeer vakkundig op hun gebieden. Kortom grote klasse om hier een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring rijker”
Door Jeffrey Nuijten op dinsdag 4 dec 2018 18 | vestiging Nijkerk
Wij hebben onze keuken bij Keukensale Nijkerk gekocht. Op basis van een goed advies hebben we een prachtige keuken uit kunnen zoeken voor onze nieuwbouwwoning. De directe en persoonlijke communicatie met de vestiging was ook erg aangenaam. Van samenstelling tot montage (door J van Rootselaar en zoon; zeer professionele lui) zijn wij een hele goede ervaring rijker!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Stephan Albersen op zaterdag 19 jan 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Nieuwe keuken gekocht bij Reynaldo. Top en snel geregeld, goed meegedacht! En dat alles tegen een scherpe prijs. Ik kan ze van harte aanbevelen.

Aanvulling ontvangen 19 januari 2019: De keuken is inmiddels geplaatst. Je mag voor mij een 5 sterren noteren. Complimenten voor Reynaldo!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Ferwerda op dinsdag 26 mrt 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Mooie keuken geleverd. Goed bereikbaar voor vragen. Vriendelijke behandeling door Reijnaldo, die goed luistert naar de wensen en goede oplossingen biedt!
Reactie of foto toevoegen
“Schittend resultaat”
Door Paul Scheulderman en Paula Rehwinkel op donderdag 11 okt 2018 18 | vestiging Hilversum
Vloertegels en complete keuken. Alhoewel we in haast te veel overlieten aan de verkoper -die de volgende week op vakntie ging- waardoor enkele weken later nog wat puntjes op de I gezet moesten worden, zijn we zeer te spreken over de kwaliteit van de producten. Aflevering stipt op tijd, schadevrij transport en -heel belangrijk- een echte vakman die de keuken voor ons installeerde. Het resultaat mag er wezen: in een woord 'schitterend'.
FOTO VAN PAUL SCHEULDERMAN EN PAULA REHWINKEL
Reactie of foto toevoegen
“Soepel verloop”
Door Stefan op woensdag 27 mei 2020 20 | vestiging Hoorn NH
Veel keuze in kwalitatief goede keukens! Kasten zijn bij levering gemonteerd waardoor de installatie soepel verloopt. Je merkt dat de keuken van behoorlijke kwaliteit is, ook de afwerkingen en blad zijn prachtig! Mijn complimenten voor de service van Mike en zijn collega's.
Reactie of foto toevoegen
“Trots op de aankoop”
Door J.A.Schaaf-Grevink op dinsdag 29 okt 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben hier onze nieuwe keuken gekocht, zijn hier heel goed geholpen met een heel goed advies zijn wij nu heel erg trots op onze aankoop. Wij hebben mensen die een keuken zochten naar dit adres gestuurd.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Witte hoekkeuken
1 / 133
Vestigingen Keukensale
aAlmere (2 ervaringen), Markerkant 1030, 1316 AD Almere, tel 036 - 737 01 27
bAlphen aan den Rijn (7 ervaringen), Hoorn 67, 2404 HG Alphen aan de Rijn, tel 0172 - 76 91 24
cAmersfoort (5 ervaringen), Nijverheidsweg-noord 55c, 3812 PK Amersfoort, tel 033 - 466 91 68
dAmsterdam Villa Arena (4 ervaringen), Arena Boulevard 24, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 737 33 02
eAmsterdam Westpoort (8 ervaringen), Sierenborch 8-L, 1043 BA Amsterdam, tel 020 - 737 21 78
fApeldoorn (11 ervaringen), De Voorwaarts 45, 7321 MA Apeldoorn, tel 055 - 207 07 20
gBarendrecht (40 ervaringen), Van ’t Hoffstraat 40, 2991 XP Barendrecht, tel 010 - 226 60 66
hBreda (2 ervaringen), Kruisvoort 48, 4814 RZ Breda, tel 076 - 737 02 34
iCapelle aan den IJssel , Lylantse Baan 14, 2908 LG Capelle aan den IJssel, tel 010 - 458 26 77
jCruquius (13 ervaringen), Spaarneweg 63, 2142 EP Cruquius, tel 023 - 583 58 95
kDelft , Schieweg 93, B 2627 AT Delft, tel 015 - 364 95 41
lDen Bosch (3 ervaringen), Goudsmidstraat 23, 5232 BN ’s-Hertogenbosch, tel 073 - 690 93 90
mDen Helder (12 ervaringen), Energieweg 11, 1785 AD Den Helder, tel 0223 - 76 90 49
nDeventer (23 ervaringen), Essenstraat 6B, 7418 BM Deventer, tel 0570 - 60 87 41
oGronau Westfalen , Siemenstrasse 2, 48599 Gronau Duitsland, tel 0049 - 2562 998 85 11
pGroningen (3 ervaringen), Hoendiep 97G, 9718 TE Groningen, tel 050 - 553 60 00
qHeerhugowaard (7 ervaringen), J.J.P. Oudweg 17, 1703 DE Heerhugowaard, tel 072 - 737 03 33
rHeerlen (16 ervaringen), In de Cramer 78C, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 208 08 00
sHilversum (18 ervaringen), Nieuwe Havenweg 39, 1216 BK Hilversum, tel 035 - 737 06 37
tHoogeveen (1 ervaring), Van Limburg Stirumstraat 3, 7901 AM Hoogeveen, tel 0528 - 27 41 00
uHoorn NH (32 ervaringen), Dr. C.J.K. van Aalstweg 6A, 1625 NV Hoorn, tel 0229 - 76 91 25
vKatwijk ZH (1 ervaring), Ambachtsweg 7, 2222 AH Katwijk, tel 071 - 737 00 78
wLeeuwarden (33 ervaringen), Zwettestraat 10, 8912 AH Leeuwarden, tel 058 - 213 13 37
xLeiderdorp (2 ervaringen), Meubelplein 5, 2353 EX Leiderdorp, tel 071 - 532 76 77
yNijkerk (26 ervaringen), Boekdrukker 9A, 3861 SE Nijkerk, tel 033 - 246 67 44
zNijmegen (5 ervaringen), Wijchenseweg 180, 6538 SX Nijmegen, tel 085 - 303 48 68
a1Roosendaal (1 ervaring), Oostplein 11, 4706 NL Roosendaal, tel 0165 - 20 10 90
b1Rotterdam , Watermanweg 221, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 737 00 15
c1Schagen (7 ervaringen), Wittepaal 241A, 1742 LB Schagen, tel 0223 - 76 90 15
d1Son (1 ervaring), Ekkersrijt 4030A, 5692 DA Son en Breugel, tel 0499 - 32 52 55
e1Spijkenisse (6 ervaringen), Iepenlaan 19, 3203 XV Spijkenisse, tel 0181 - 76 91 17
f1Zaandam (1 ervaring), Stormhoek 16, 1506 SW Zaandam, tel 075 - 737 02 01
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.