Feedback
8,8

Keukensale

Score uit 318 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
32 vestigingen (heel nederland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukensale
Duitse topkwaliteit, gegarandeerd voor de laagste prijs. Helder en transparant; direct de beste prijs. Deskundig advies. Persoonlijk contact, de eigenaar staat zelf ook in de winkel. Minimaal 10 jaar ervaring aanwezig in elke winkel. Mooi verzorgde showrooms. Gratis 3D ontwerp. Direct geleverd vanuit onze fabriek in Duitsland. Vakkundige montage door geselecteerde montagebedrijven in uw regio.
Alternatieven voor Keukensale
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,7 uit 136 ervaringen
• Roukens en van Gaalen Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,4 uit 48 ervaringen
• Total Home Concept
   
(Lelystad Flevoland) score 9,7 uit 144 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,7 uit 312 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Dronten Flevoland) score 9,7 uit 386 ervaringen
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,7 uit 184 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,5 uit 507 ervaringen
• Ekelhoff Küchen
   
(Nordhorn Duitsland) score 9,7 uit 566 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 318 ervaringen over Keukensale. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren220 ervaringen
4 sterren60 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren9 ervaringen
1 ster24 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Erg blij”
Door Anita op vrijdag 24 jun 2022 22 | vestiging Nijkerk
Top aankoopbegeleiding door verkoper Nico en Pim. Ook de installatie door de monteurs was echt vakwerk! Het verleggen leidingen en stucwerk ook via keukensale Nijkerk laten regelen. Begeleiding vanuit keukensale prima ook toen de technici minder kwaliteitswerk afleverden gingen ze hier achteraan en is het waar mogelijk opgelost. Overall erg blij met de keuken!
FOTO VAN ANITA
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en duidelijke communicatie”
Door Jan Hofman op donderdag 12 mei 2022 22 | vestiging Deventer
Heel prettig geholpen bij Keukensale Deventer. En een prachtig ontwerp voor de keuken van de J.H. Donnerschool. Mooie prijs en kwaliteitverhouding! Goede service en duidelijke communicatie. Wij kopen nog een keuken bij Keukensale Deventer voor een andere locatie.
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden”
Door Karin op vrijdag 6 mei 2022 22 | vestiging Nijkerk
Prachtige keuken met enorm kookeiland. Granieten blad. Supergoed geholpen door de vakkundige mensen van Keukensale Nijkerk! Supertevreden en blij!
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Ad van der Stadt op donderdag 28 apr 2022 22 | vestiging Deventer
Bij het kopen van een geheel nieuwe keuken, is niet alleen de keuze van het materiaal en de apparatuur van belang. Je wilt naast de overtuiging van een acceptabele prijs-kwaliteit verhouding, dat je als klant ook nog wordt gewaardeerd als je de overeenkomst hebt ondertekend. Mark-Jan Okhuijzen en z'n team verstaan als professionals hun vak; al hun communicatie en inzet is er op gericht om je als klant tevreden te stellen. En dat was bij ons als kritische klant geen gemakkelijke opgave! We kijken terug op een zeer geslaagde keukenoperatie en zijn heel tevreden met het eindresultaat! We bevelen Keukensale Deventer met eigenaar Mark-Jan als topper, van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“De klant is koning”
Door Dennis en Brenda van Beek op maandag 25 apr 2022 22 | vestiging Nijkerk
Wij hebben ons georiënteerd op een nieuwe keuken en zijn uitgekomen bij Keukensale in Nijkerk. Zeer vakkundig en prettig geholpen door Nico en Pim en in alle rust onze keuzes kunnen maken en kunnen beslissen. Bij Keukensale Nijkerk geven ze je echt het gevoel dat je als klant nog koning bent maar betaal je niet de hoofdprijs, dat was bij andere keukenzaken wel anders.... Inmeten en levering van de keuken keurig allemaal volgens afspraak. Vervolgens met verbazing het plaatsen van de keuken door de monteurs van Keukensale meegemaakt. Er wordt ongelooflijk netjes gewerkt, nog nooit zoiets gezien. Wij zijn bijzonder tevreden met onze nieuwe keuken en willen Nico, Pim en Eveline (en de bezorgers en monteurs van Keukensale) bedanken voor de service en de uitgevoerde werkzaamheden en wij raden Keukensale Nijkerk bijzonder hartelijk aan!
FOTO VAN DENNIS EN BRENDA VAN BEEK
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Herman Willems op zondag 24 apr 2022 22 | vestiging Nijkerk
Wij hebben een keuken en washok gekocht bij Keukensale in Nijkerk. De service die wij kregen van Evelien, Kees en Pim was super. Ze zijn eerlijk en oprecht en luisteren goed naar wat de klant wil. En geven je advies waar nodig. Ik zou hier zeker eens naar binnen lopen om vrijblijvend advies in te winnen.
FOTO VAN HERMAN WILLEMS
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Hennie op zondag 20 feb 2022 22 | vestiging Cruquius
Mijn keuken gekocht bij Keukensale Cruquius. Bij het uitzoeken werd ik al fantastisch geholpen door een medewerker die de tijd en het geduld opbracht om mij van een goed advies te voorzien. Het plaatsen heb ik ook door hen laten uitvoeren en wat een geweldige monteurs. Beleefd, geduldig, positief en oplossingsgericht.... Fantastisch! Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Dingen beloven die ze niet waar kunnen maken”
Door Mark op zondag 30 jan 2022 22 | vestiging Schagen
Dingen beloven die ze niet waar kunnen maken, om je maar te laten tekenen. En eenmaal getekend heb je geen poot meer om op te staan en word je gewoon uitgelachen door dhr. Stenekes. Bah wat kun je je in mensen vergissen.

Aanvulling 3 februari 2022:
Wij hebben een complete keuken uitgezocht in de kleur zwart. En meerdere malen aangegeven dat wij de binnenkant van de kasten ook zwart wilden hebben. De keuken komt binnen en de kasten zijn wit van binnen. Ik heb meteen gebeld om dit te melden waarna ik gevraagd word wat het probleem nou eigenlijk is en ik word uitgelachen, niet serieus genomen en dus ook niet geholpen.

Hierna heb ik een slechte recentie geschreven. Toen werd ik ineens weer gebeld door keukensale en boden ze mij een bedrag ter compensatie met de voorwaarde dat ik de recentie eraf zou halen. Nu willen ze mij niet meer compenseren en mailen ze niet.
Reactie of foto toevoegen
“Geen aanrader”
Door Joëlle op maandag 20 dec 2021 21 | vestiging Roosendaal
Keukensale Roosendaal- wat een enorm slechte service. Je betaalt de hele keuken in april en bent in September nog steeds aan het smeken of ze hem af komen maken. Van de verkoper hoor je niets, spullen worden verkeerd besteld en er is nul flexibiliteit. Daarbij is de kwaliteit ook belabberd, hangen de deurtjes scheef of zijn beschadigd en moet je zelf maar contact opnemen met de koelkast leverancier als die het vanaf t begin al niet goed doet. Daarbij kappen ze de sierrand uit je stuc plafond weg zodat de kastjes beter passen. Absoluut geen aanrader als je op zoek bent naar een kwalitatief en toffe keuken met een prijskaartje.
REACTIE VAN JOËLLE
Het lukt me maar om 1 foto bij te voegen, maar ik heb er 6.. kortom: nog steeds niets opgelost en zeer ontevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Fernanda Montilha op zaterdag 11 dec 2021 21 | vestiging Cruquius
Vanaf het begin werden we heel goed geholpen. Anne was zeer behulpzaam en waarheidsgetrouw in haar meningen en informatie over onze keuzes. Het werk aan de montage is zeer goed gedaan en we zijn blij met het eindresultaat.
FOTO VAN FERNANDA MONTILHA
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden over het geheel”
Door Stephanie Jager op donderdag 9 dec 2021 21 | vestiging Deventer
Op aanraden van onze buren zijn wij ook bij Keukensale Deventer wezen kijken. Mark-Jan heeft ons goed geholpen en al snel was onze droomkeuken getekend. Wij hadden het geluk dat de keuken binnen 6 weken geleverd kon worden. Op 4 oktober is onze keuken geplaatst en alles was tot in de puntjes geregeld. Wij zijn super tevreden over het geheel. Nooit gedacht zo snel een keuken te kopen met de juiste prijs en kwaliteit. Wij hadden totaal geen behoefte om bij andere concurrenten aan te kloppen. Daarnaast ook complimenten voor Sharona en Marco die ons goed te woord hebben gestaan. Wij raden Keukensale Deventer zeker aan!
FOTO VAN STEPHANIE JAGER
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Remco en Linda op donderdag 9 dec 2021 21 | vestiging Deventer
Erg tevreden van begin tot eind. In de lockdown een keuken gekocht. Erg fijn dat Marc-Jan bij ons aan huis kwam. Zo konden wij precies aangeven hoe onze nieuwe keuken eruit moest gaan zien. Het voordeel was ook wel dat wij precies wisten wat wij wilden qua kleur en style. Hierdoor kon Marc-Jan de verschillende materialen mee nemen en van daaruit konden wij weer verder kiezen. Bij elke plaatsing van een keuken gaat er wel wat mis. Keukensale heeft ons daarin zeker niet in de kou laten staan!! Wij werden steeds op de hoogte gebracht en alles is uiteindelijk netjes afgehandeld. Zelfs een diner bon gekregen nadien! Qua prijs en kwaliteit zijn wij ook zeer tevreden!
FOTO VAN LINDA
Reactie of foto toevoegen
“Mooi afgewerkte keuken”
Door Kees Rogier op zaterdag 30 okt 2021 21 | vestiging Hoorn NH
Keuken ziet er keurig strak uit, mooi afgewerkt en zeer elegant. De installateur was geweldig en heeft alle problemen die hij tegen kwam, perfect opgelost.
FOTO VAN KEES ROGIER
Reactie of foto toevoegen
“Keukensale”
Door Sandy op dinsdag 5 okt 2021 21 | vestiging Cruquius
Wij hebben onlangs onze keuken bij KeukenSale in Cruquius besteld en geheel volgens de afspraken geleverd gekregen. Fijn dat de eigenaar veel verstand van keukens heeft en de mogelijkheden. Alle tijd is genomen tijdens uitzoeken van keuken. Eerlijke prijsvoering. Hele fijne monteurs op de dag zelf en vakkundig. En perfecte after sales. Wij zijn blij! Ga er vooral een kijkje nemen.
FOTO VAN SANDY
Reactie of foto toevoegen
“Mooie mat zwarte keuken”
Door Joke en Henk op vrijdag 1 okt 2021 21 | vestiging Nijkerk
Super blij met onze mooie mat zwarte keuken. Kees en Pim hebben ons goed advies gegeven. We hadden meteen een goed gevoel in de zaak. Wij bevelen ze dan ook van harte aan.
FOTO VAN JOKE EN HENK
+ Toon extra foto van Joke en Henk
+ Toon extra foto van Joke en Henk
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Jolanda en Daan op donderdag 30 sep 2021 21 | vestiging Hoorn NH
Wij hebben bij een prachtig en meedenkend team (Hoorn Keukensale) onze keuken besteld. Wat een vriendelijk en behulpzaam team is dit. We zijn dan ook super tevreden en de plaatsing van de keuken is ook zeer professioneel gedaan. Zeker een aanrader om hier u keuken te kopen.
FOTO VAN JOLANDA EN DAAN
Reactie of foto toevoegen
“Denken goed mee”
Door Joyce Oortgiesen op donderdag 23 sep 2021 21 | vestiging Deventer
Goede ervaring met keukensale Deventer. Geholpen door Sharona. Deskundig, snel, denken mee in oplossingen.

Aanvulling ontvangen 27 september 2021: De keuken is reeds gemonteerd. Goed bevallen. Heel blij met resultaat.
FOTO VAN JOYCE OORTGIESEN
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Joyce Uspessij-Kuster op woensdag 22 sep 2021 21 | vestiging Deventer
Door Corona konden we in eerste instantie niet op de vestiging komen. Mark-Jan kwam bij ons thuis om advies te geven. Nadat we een prachtige keuken hadden uitgekozen, wilde ik toch iets anders. Tegen die tijd waren er weer versoepelingen en kom ik op de vestiging komen om de veranderingen door te nemen. Van begin tot oplevering goede en duidelijke communicatie gehad. Ook de fout van ons zelf mbt een meting, is netjes opgelost! Super blij met onze prachtige keuken!
FOTO VAN JOYCE USPESSIJ-KUSTER
REACTIE VAN DAVE
goedendag. mag ik vragen wat u uiteindelijk heeft betaald voor de keuken zonder montage. het is zo uiteenlopend als hetvgaat om prijzen. ze vliegen letterlijk duizenden omhoog of naar beneden. alvast bedankt voor u reactie
REACTIE VAN JOYCE
Hi Dave,
Zonder montage was dit geloof ik rond de 9500 euro. Echter is dit wel een hele lange keuken. En is dit ook afhankelijk van de apparatuur waarvoor je kiest.
REACTIE VAN DAVE
Bedankt voor u reactie. ja klopt, ik heb inmiddels een goed beeld van de reële prijzen. sommige waar ik ben geweest waren niet transparant. Wij hebben ook een hele grote u keuken. totaal is deze 12.5 lang. bij de keukenmax zeiden ze 23 duizend. vervolgens na half uur naar 17 en toen naar 13.500 dit was echter zonder apparatuur hahah. weer 15min verder kreeg ik als u het vandaag tekend dan kan het voor 10.000. even grof gezegt kreeg ik dus binnen een uurtje 13.000 euro korting. en dan nig was het te duur voor alleen kasten met planken. niet eens laden. Wij zijn gisteren naar keukensale gegaan en hadden binnen 1.5 uur een prettig gesprek en een transparante mooie prijs voor zo een keuken. normaal ben ik van mening dat er nog wel wat af kan maar ik gunde het ze en de prijs was gewoon fair. nu hebben we voor alle kasten lades. alle apparatuur van aeg, een mooie pannenset van aeg en een quooker. Het was gewoon fair en al zouden ze er nog veel aan verdienen dan gun ik ze dat. keukensale Breda
REACTIE VAN JOYCE
Ja ik vind ze bij keukensale echt heel erg transparant. En inderdaad direct een goede prijs! Er waren wat dingen mis gegaan door eigen toedoen, en die zijn kosteloos opgelost. Ben echt super tevreden. Ben blij dat u ook een mooie keuken heeft gekocht en er hopelijk net zoveel plezier van gaat hebben als dat wij dat doen.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Max op maandag 30 aug 2021 21 | vestiging Almere
Een tevreden klant voor Keukensale en Sanisale Almere erbij. Begin dit jaar de zoektocht naar een keuken / badkamer gestart voor nieuwbouw appartement. Uiteindelijk gekozen voor Keukensale en Sanisale Almere. Waarom? Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Tevens zeer klantvriendelijk, flexibel en oplossingsgericht. Afterservice is ook prima in orde. Al met al een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door K.K op dinsdag 24 aug 2021 21 | vestiging Barendrecht
Wij hebben onze keuken bij Keukensale Barendrecht gekocht en zijn er erg blij mee. We zijn goed geadviseerd door Jordy en zijn collega's. Ze namen de tijd voor ons en dachten met ons mee. Een aanrader.
FOTO VAN K.K
Reactie of foto toevoegen
“Afrader”
Door Brenda Suykerbuyk op zondag 25 jul 2021 21 | vestiging Amsterdam Westpoort
In maart 2021 is mijn droom keuken geleverd, bij het monteren begon de ellende.
Helft van het apparatuur niet meegeleverd en het werkblad paste niet maar wel alles met een flinke kit laag geplakt (slim he). Op de na levering 20 weken moeten wachten, ook bij het maken van een afspraak wordt niet meegedacht met de klant.
Denk je nu eindelijk van je keuken die je wel hebt moeten afbetalen voor ze überhaupt iets gaan doen te kunnen genieten .... Nee hoor halve keuken moet er weer uit om dat werkblad ook niet past en was dicht gekit. De tranen staan in je ogen, hoe de monteurs en het personeel van keuken sale met je omgaan.
Ik zou het iedereen afraden daar een keuken te bestellen. Het lijkt goedkoper, maar je hoofdpijn en het ellenlange wachten op een complete keuken is het niet waard, spaar dan liever door en ga naar een professioneler bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Willeke en Dennis de Groot op zaterdag 10 jul 2021 21 | vestiging Katwijk ZH
Mijn droomkeuken vandaag gekocht bij Ramon van Keukensale Katwijk, wat een fijne winkel is dat, je voelt je gelijk welkom en op je gemak niks geen opdringerig gedoe gewoon duidelijke taal en ze nemen alle tijd voor je. Passen zich helemaal aan jou wensen aan en niets is een verplichting ook niet na 2 uur zitten en een prachtig 3D ontwerp verder. Wil je het niet, ook geen probleem en even goede vrienden. Dat gevoel geven ze je en dat is prettig. Ramon denkt echt goed met je mee, wist precies wat ik mooi vond en gaf daarbij deskundig advies en een prachtig ontwerp precies dat wat ik wilde. De prijs is heel schappelijk en alles van goede kwaliteit. Ze zijn daarbij ook super gastvrij want wij kwamen rond lunchtijd en er werd spontaan gevraagd of we trek hadden in tosti's :-))) nou dat sloegen we zeker niet af , dus zaten we heerlijk aan de tosti's en de koffie en ondertussen werd onze droomkeuken ontworpen. Ramon en zijn jongens (ben jullie naam vergeten ;-) jullie zijn toppers !! Dankjewel ik ben dol gelukkig met mijn keuken. Ga vooral zo door !! Dikke 10 voor jullie !!

Aanvulling 19 november 2021:
Perfect afgeleverd en gemonteerd, zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Jenny landman op woensdag 30 jun 2021 21 | vestiging Deventer
Mooie keuken gekocht en super meegedacht met alles. Ook om de kosten zo laag mogelijk te houden voor ons! We hadden een klepkast die net niet paste doordat de keuken niet haaks was, hier hebben ze een nieuwe voor geregeld (ook al viel dit niet onder de service) super tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door S.Bruining op donderdag 3 jun 2021 21 | vestiging Leeuwarden
Hebben een grafiet zwarte kekenen gekocht bij Keukenssle Leeuwarden. Zijn zeer goed geholpen. Doen niet moeilijk als we de apparaten ergens anders kochten. Aanrader dit keukenbedrijf.
FOTO VAN S.BRUINING
+ Toon extra foto van S.Bruining
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Rob van Waes op woensdag 2 jun 2021 21 | vestiging Nijkerk
Wat hebben wij zeer goede ervaring beleefd bij de hulp uitzoeken keuken en het plaatsen van de keuken. Vooral tijdens het verkoop traject samen met Kees en Pim en het continu communiceren over vragen was klasse. Direct antwoord op vragen is zo ontzettend fijn. Ze werken met een vast team stukadoren, leidingen verleggen enz. wat zoveel proberen kan voorkomen en deze mensen zijn zeer vakkundig op hun gebieden. Kortom grote klasse om hier een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken niet af”
Door Larooij op zondag 30 mei 2021 21 | vestiging Spijkenisse
Slechter kan je het denk ik niet treffen. Wij zijn al 8 maanden aan het wachten tot ze eens me keuken komen afmaken vriezerdeur monteren bovenkasten vervangen af kitten enz. We moeten overal achter aan bellen. Komen afspraken niet na en laten je de hele dag wachten inmiddels al meerdere keren een middag vrij genomen omdat de meneer de keukenmonteur langs zou komen en natuurlijk komt hij weer eens niet opdagen dit is nu al 4 keer gebeurd met elke keer een andere smoes. Wij worden er echt triest van! Jammer maar je wordt totaal niet serieus genomen. Mensen kijk nog even verder voor een mooie keuken, want Keuken Sale Spijkenisse is echt waardeloos!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Fam Albersen op dinsdag 18 mei 2021 21 | vestiging Leeuwarden
We hebben hier voor een tweede keer een keuken gekocht omdat we de vorige keer ook zeer tevreden waren. Denken mee en zijn erg flexibel. Zeker een aanrader!
FOTO VAN FAM ALBERSEN
Reactie of foto toevoegen
“Vreselijke service”
Door T. Chhangur op donderdag 6 mei 2021 21 | vestiging Amsterdam Westpoort
Vreselijke keuken service! Koop nooit en te nimmer een keuken daar. Je bespaart je eerlijk waar tijd, moeite, geld en ergernis! De kwaliteit is ook niet wat het moet zijn, want de bladen van de keukenkasten vertonen nu al lichte bubbels!
Ik heb 2 keukens vorig jaar afgenomen en tot op heden zijn er heel veel gebreken. Als ik bel en of mail, word ik steeds afgescheept met een slap excuus, '' het is corona, de levertijd is ...''. De laatste keukenmonteur stapte zelfs dreigend op me af toen ik hem corrigeerde. Heel veel materiaal had hij weggerukt en weggegooid terwijl het nog bruikbare spullen waren die niet nog eens besteld hoefden te worden. Als ik ook niet daar was geweest dan had ik op dit moment een grote lekkage waarvan ik voor alle kosten mocht opdraaien. Er werd toen weer eens een excuus gemaakt en de schuld werd mooi in mijn schoenen geschoven, namelijk ik mocht me niet in dezelfde ruimte begeven als de monteur. Terwijl ik een heel grote woonkamer en keuken heb.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Françoise de Kivet op donderdag 29 apr 2021 21 | vestiging Nijkerk
Eerst hadden we een keuken bij IKEA gezien, daar waren leveringsproblemen, vandaar dat we bij keukensale in Nijkerk zijn gaan kijken of zij op korte termijn een keuken konden leveren. Daar werden we heel vriendelijk zonder enige druk geholpen. De keuken kon zelfs een week eerder geleverd worden. We hebben zelf de keuken geplaatst en zijn daarbij heel goed geholpen. Heel vriendelijk met de vragen die wij hadden. Top service en top team. Zeker aan te raden!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Andre Voorberg op dinsdag 20 apr 2021 21 | vestiging Nijkerk
We werden goed en correct geholpen. Alles klopte en de service is prima.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Trudy / Ben op zondag 18 apr 2021 21 | vestiging Nijkerk
Op advies van vrienden hebben we bij Keukensale Nijkerk in december onze nieuwe keuken uitgezocht. Kees had alle tijd en heeft goed naar onze wensen geluisterd, met elkaar hebben we de keuken samengesteld.Inmiddels is de keuken de afgelopen week geplaatst en genieten wij van een prachtige keuken.
Waarom zijn wij enthousiast over Keukensale Nijkerk:
- deskundige en vriendelijke medewerkers
- afspraken worden goed en adequaat nagekomen
- snelle reactie op vragen
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede service”
Door M van der Hoef op zondag 28 feb 2021 21 | vestiging Heerhugowaard
Ik heb een prachtige mat zwarte keuken gekocht, goed geplaatst en nog belangrijker een hele goede service. Ook in de Corona tijd doen ze alle moeite om je goed te helpen. Dank je wel Jeroen voor al je hulp.
FOTO VAN M VAN DER HOEF
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Kartman op zaterdag 27 feb 2021 21 | vestiging Apeldoorn
We hebben een keuken gekocht bij dit bedrijf en we zijn daarbij geholpen door dhr. Mulder. Wat ons erg aansprak was dat er op geen enkele manier druk op ons werd gelegd. Dit in tegenstelling tot veel andere keukenzaken, die graag direct een handtekening willen. Dhr. Mulder heeft vrijblijvend een tekening gemaakt die ons erg aansprak en daarbij goed met ons meegedacht, de nodige tips gegeven. Inmiddels is de keuken geplaatst. Precies zoals we gehoopt hadden, alles keurig voor elkaar. De monteurs van de keuken waren rustig, netjes en deskundig. Al met al, dit bedrijf krijgt van ons een dikke 10.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Marieke op donderdag 25 feb 2021 21 | vestiging Amsterdam Westpoort
4 verschillende contactpersonen. Na aanbetaling kunnen opeens bepaalde keuzes niet. Ik kon niet van mijn koop af, dus genoodzaakt andere indeling te maken. Nu komen ze een dag voor levering met extra kosten voor een lift. Bizar slecht dit
Reactie of foto toevoegen
“De ideale keuken”
Door Wouter op donderdag 18 feb 2021 21 | vestiging Nijkerk
Heel goed geadviseerd door Kees en Pim van Keukensale Nijkerk. Ze namen de tijd voor ons en hebben smen met ons de ideale keuken samengesteld. We hebben nu een prachtige keuken die er even mooi uitziet als op het 3d ontwerp.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door L.K. op woensdag 13 jan 2021 21 | vestiging Deventer
5 jaar geleden onze eerst keuken bij Mark-Jan van Keukensale Deventer gekocht in wit hoogglans. Alles ging verbazingwekkend goed en de keuken beviel uitstekend. Toen we vorig jaar gingen verhuizen en in de basis een prima keuken nog in de woning zat, waren we toch verwend met onze oude keuken waardoor we ervoor hebben gekozen een nieuwe keuken aan te schaffen. Op zich was de weg terug naar Mark-jan niet zo moeilijk aangezien we erg tevreden waren. Dit keer kozen we voor een mat zwarte keuken. Dit keer een paar dingetjes die zeer snel en prima werden verholpen. De service is echt goed! ik beveel Keukensale Deventer zeker aan!
FOTO VAN L.K.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer professioneel”
Door J.Markus op maandag 7 dec 2020 20 | vestiging Deventer
Er werd goed geluisterd naar mijn wensen voor de keuken en meegedacht door Priscilla van Keukensale Deventer en tevens rekening gehouden met mijn budget. Ik kon tussendoor altijd bellen als ik nog vragen had en werd dan ook vriendelijk te woord gestaan. De installatie van de keuken verliep als een geoliede machine, zeer professioneel. Voor de twee mankementjes werd direct dezelfde dag contact opgenomen en geregeld. Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Adri en Jan op zaterdag 21 nov 2020 20 | vestiging Deventer
Graag willen wij onze complimenten maken. Het was niet alleen een heel plezierig contact (na het bezoeken van veel andere zaken), maar ook zeer geslaagd. De professionaliteit waarmee er een ontwerp werd gemaakt van de keuken waar wij aan dachten, samengesteld uit voorbeelden uit de showroom, was op zijn zachtst gezegd verrassend. In tegenstelling tot andere adviezen, bleek een kookeiland een mogelijkheid, iets dat we heel graag wilden. Verder kregen we zo'n aantrekkelijk aanbod, dat we meteen besloten hebben te bestellen. Ook de service was geweldig, hoeveel keer we contact zocht, altijd alle tijd nemen voor advies. We hopen natuurlijk dat de keuken lang meegaat, maar ik zou zeker opnieuw bij jullie kopen.
Het is absoluut een negen waard, nog veel succes gewenst met jullie zaak. Hg Jan en Adri.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke aanbeveling”
Door Simone op vrijdag 13 nov 2020 20 | vestiging Deventer
Ik ben erg prettig geholpen. Priscilla snapte wat ik wilde en dacht goed met mij mee. Ondanks dat ik tussendoor nog wel met wat aanpassingen kwam, was niets haar te veel. Ook de levering en de plaatsing verliepen soepel. Er zijn nog een paar kleinigheidjes die nietklopten maar ook dat wordt snel en adequaat op gelost. Kortom, een dikke aanbeveling
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfmontage”
Door Robert op donderdag 12 nov 2020 20 | vestiging Deventer
Zonder afspraak binnen gelopen en ondanks de drukte werd er tijd voor ons genomen door Sharona. Er is goed geluisterd naar onze wensen en ons budget. Marco heeft alles voortreffelijk uitgewerkt en de keuken was meer dan compleet en keurig voor elkaar. Een echte aanrader.

Aanvulling ontvangen 13 november 2020: Aankoop is geleverd en we hebben het zelf gemonteerd. Levering met transport bedrijf ging niet helemaal volgens planning. Keuken hebben we zelf gemonteerd en dat was weer top. Goede gebruiksaanwijzing hoe in elkaar te zetten. Dus al met al erg tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keukenaankoop”
Door Marie loman op maandag 9 nov 2020 20 | vestiging Deventer
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht, en zijn super geholpen door Mark Jan. De installatie verliep ook prima Henk heeft top werk geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Bijna af”
Door len op zaterdag 7 nov 2020 20 | vestiging Hoorn NH
Onlangs is onze keuken, taupe, met een mooi doorlopend wandmeubel geplaatst. In maart 2020 hebben we deze besteld bij Keukensale Hoorn. Met een ontwerp in de hand gingen we er heen. We werden ontzettend vriendelijk en vakkundig geholpen door Mike. Vanuit Keukensale werd een aanbod gedaan t.a.v. Prijs. Als we op het aanbod in zouden gaan moest dat wel dezelfde dag. De korting werd niet vastgehouden , ze mogen er maar een paar weggeven...Omdat we het echt mooi vonden, en gelukkig nog steeds, zijn we er direct op in gegaan. Achteraf voelde het wel wat snel. Thuis zagen we toch nog bij het wandmeubel een gedeelte wat niet zo was als het ontwerp. Met heel veel vindingrijkheid heeft Mike hier een prachtige oplossing voor gevonden. De week zou in week 40 geleverd worden. Dit ging keurig. De mailwisselimg vanuit Keukensale, dus niet specifiek vanuit Hoorn, is niet klantvriendelijk. Allerlei mitsen en mare. Als je bij levering niet thuis bent kost het je...... allerlei regels waarmee ze zich indekken maar wat bij mij als koper argwaan en irritatie opriep.
De levering was prima. Een week van te voren hoorde ik dat een kastje stuk was en nageleverd zou worden . Dat is nu 4 weken geleden. Een termijn waarop ik het kan verwachten wordt niet gegeven maar dat zal wel komen. De plaatsing lijkt vakkundig te zijn gedaan. Het ziet er mooi uit. Mijn huis en tuin was echter zeer slordig achtergelaten . Hierdoor een beschadiging om mijn nieuw gestucte muur. Maar dit wordt vergoed als ik een offerte voor reparatie indien. De aannemer, die mijn verbouwing regelt gaf aan dat het niet gebruikelijk is om een nieuwe keuken zo op te leveren, folie op de deurtjes en veel vlekken, lijm , op de aanrecht, alles is er wel keurig afgegaan en nogmaals het resultaat is prachtig. Keukensale zei dat eerst de keuken geplaatst moet worden en hierna de vloer. Er zou er onder door kunnen gelegd worden. Dit is echter niet zo, omdat de keuken en het wandmeubel op pootjes staat. Tip is echt om eerst de vloer te leggen. De keukenmonteurs moeten dan maar voorzichtig werken. De plinten passen niet, ik had wel aangegeven dat het o,7 mm korter moest. Na melding is mij ook gezegd dat dit opgelost gaat worden als het kastje komt. Daar vertrouw ik op en ik hoop dat het spoedig gedaan wordt want dan kunnen we genieten van het mooie resultaat. Nu nog even 3 sterren en als alles is afgerond veranderen we het naar 4 sterren.
Reactie of foto toevoegen
“Topklasse”
Door C.J.Mooibroek op maandag 19 okt 2020 20 | vestiging Hilversum
We hebben een hele mooie keuken bij keukensale kunnen kopen voor een hele redelijke prijs. Dankzij de volharding en deskundigheid van de medewerker van keukensale kregen we precies wat we zochten. Ook de moeilijkste details werden tot in de finesses uitgewerkt. De levering en plaatsing vd keuken verliep ook perfect ook dank zij de installateur die tot het einde meedacht en de keuken aanpaste aan de plaatselijke situatie. Echt topklasse!
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Wesselink op vrijdag 16 okt 2020 20 | vestiging Deventer
Wij hebben de keuken gekocht en zijn super tevreden. Wij zijn heel erg fijn geholpen hij was meedenkend een echte aanrader. Ook qua prijs zijn wij heel erg tevreden. Wij zijn heel erg gematst met onze super mooie keuken. Ik zou zeggen een 10.
FOTO VAN WESSELINK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuze”
Door Geffrey op donderdag 15 okt 2020 20 | vestiging Leeuwarden
Keuken in voorjaar 2020 afgenomen voor ons nieuwbouwhuis die op 13 en 14 okt 2020 geplaatst is. We zijn naar keukensale gegaan op basis van goede internet reviews. Na eerst bij twee andere verkopers te zijn geweest, die naar onze mening belachelijke prijzen vroegen, een orienterend gesprek gehad bij Keukensale. Er is daar ontzettend goed meegedacht in het ontwerp, met goed advies en uiteindelijk qua prijs kwamen we uit op wat wij in gedachten hadden. Ons contactpersoon was Zacheus, tevens de eigenaar van deze vestiging. Hij heeft ook de maten voor de koof gegeven, die wij eerst gemaakt hebben en de drie hoge kasten nu in wegvallen, alsof ze in een wand wegvallen. Dit kwam ook perfect uit qua maten. De communicatie in aanloop naar de levering is altijd duidelijk geweest en Keukensale is daar altijd flexibel in geweest. Afgelopen twee dagen is de montage gedaan en ook dit is vlekkeloos verlopen. We zijn ontzettend blij dat we de keuken hebben afgenomen bij keukensale. Qua communicatie en planning, kwaliteit van de keuken en met name ook service. Je hoort regelmatig horrorverhalen over keukenleveranciers, maar gelukkig hebben we daar niks van hoeven te ervaren bij keukensale. Echt een aanrader!
FOTO VAN GEFFREY
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk”
Door peter van Dijk op dinsdag 22 sep 2020 20 | vestiging Leeuwarden
Eerlijke mensen, geen verkoopgelul, geen onnodige kortingen. Je krijgt waar voor je geld. Goeie service en altijd bereid om iets extra's te doen om de klant tevreden te stellen. het is ons goed bevallen. Helaas hadden we wat problemen met het keukenblad en de spatranden, hier zat een scheur in. dit is echter goed opgelost, zelfs in de coronatijd hebben ze dit voor elkaar gekregen.
FOTO VAN PETER VAN DIJK
Witte hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door G. Harting op donderdag 17 sep 2020 20 | vestiging Hoorn NH
We hebben een nieuwe keuken gekocht. Het verkoopproces verliep prettig. Er was duidelijk sprake van vakkennis. We zijn dan ook goed geïnformeerd. De feitelijke verkoop was ook prettig. Natuurlijk wil Keukensale de beste prijs er uit slepen. Maar dat wilden wij ook. Dit proces verliep prettig en we hielden er een goed gevoel aan over. Ondertussen is de keuken geïnstalleerd en zijn wij zeer tevreden over het totale proces.
FOTO VAN G. HARTING
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed bevallen”
Door Natallia en Gerard Bot op zondag 13 sep 2020 20 | vestiging Hoorn NH
Van begin tot einde ontzettend goed geholpen, niet alleen bij de verkoop van de keuken maar ook met advies bij het samenstellen van de keuken en de indeling. Het inmeten van de keuken ging erg professioneel en ook hier kregen wij goede tips die wij meenamen bij de definitieve bestelling van de keuken. Het plaatsen van de keuken ging mede door de ZEER kundige en welwillende monteur zeer goed. Helaas door corona waren er een een paar apparaten niet en ook dit werd gezien de situatie binnen aanvaardbare termijn opgelost. Het contact met de winkel ging goed en men hield zich goed aan gemaakte afspraken. Wij adviseren mensen zeker om hier een keuken te kopen, wij waren ook op de reviews afgegaan en dit is zeer goed bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Greetje Huizen op donderdag 3 sep 2020 20 | vestiging Leeuwarden
Voor een redelijke prijs een kwalitatief hele goede en mooie keuken gekocht. Er wordt actief met je mee gedacht over hoe je nieuwe keuken er uit kan komen te zien. De service is echt uitzonderlijk goed. Een aanrader wanneer je niet de hoofdprijs wilt betalen voor goede service en kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Super gegaan”
Door Eliz op maandag 24 aug 2020 20 | vestiging Deventer
Erg tevreden over de service bij keukensale deventer. De mensen zijn vriendelijk, meedenkend en erg behulpzaam. Onze keuken is van alles voorzien en dat voor een goed prijsje! Een 10

Aanvulling ontvangen 25 augustus 2020: Wij hebben de levering/montage al ontvangen. Onze eindscore is een 5=super.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over de gang van zaken”
Door Jopie Schoneveld op maandag 10 aug 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Natuurlijk wil ik een korte review geven op mijn nieuwe keuken. Het is een super keuken geworden. Ik zou iedereen willen aanraden: " Ga naar Keukensale
als u een nieuwe keuken nodig heeft. Fantastische verkoper die meedenkt en mogelijkheden aandraagt. Het resultaat is verbluffend.

Aanvulling ontvangen 11 augustus 2020: Mijn keuken is twee weken terug geplaatst.
Dat is prima gedaan. Alles werkt uitstekend en het waren prima monteurs. Zeer tevreden over de hele gang van zaken.
Reactie of foto toevoegen
“Enorme spijt”
Door Koen op dinsdag 30 jun 2020 20 | vestiging Son
Bij keukensale Eindhoven een keuken gekocht, enorm spijt van. Fout op fout wordt gemaakt, onvriendelijk zijn ze en nemen je totaal niet serieus. Korte samenvatting:
Ze komen niet opdagen op afspraken
Ze hebben verkeerd ingemeten
Ze leveren maar de helft, terwijl je al betaald hebt
Zijn slecht bereikbaar en zeer onvriendelijk
De eigenaar Joey heeft overal een verhaal voor, maar het blijft bij verhalen.

Als je hier een keuken koopt ben je zeker van zorgen en slapeloze nachten. Keukensale Den Bosch daarentegen is wel betrouwbaar, daar heb ik mijn vorige keuken gekocht
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Marc Nauta op zondag 28 jun 2020 20 | vestiging Hoorn NH
De binnenkomst was hartelijk en vrijblijvend. Het gesprek liep goed, goed geholpen en aandacht voor details. Zeer goed meedenken en alternatieven laten zien. Wij hebben een top keuken zoals wij bedoeld hebben. Alles in 1x geleverd, geen enkele fout. Bedankt voor alles.
FOTO VAN MARC NAUTA
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Felice op maandag 22 jun 2020 20 | vestiging Deventer
Voor Keukensale DEVENTER, Mark-Jan en zijn team. Wij werden hartelijk ontvangen door de eigenaar Mark-Jan. Er was ruim voldoen tijd uitgetrokken voor ons eerste gesprek, dit was zeer prettig. Een keuken uitzoeken is niet iets wat je dagelijks doet. Al snel wisten wij waar ons voorkeur naar uitging en hierin werden wij verder geadviseerd. Wij hebben een offerte op laten maken en hebben 3D tekeningen meegekregen voor de impressie. Om geen overhaaste beslissingen te nemen wilden wij graag nog even nadenken en hebben een paar weken later een tweede afspraak ingepland. Wij hadden een heel goed gevoel, mede omdat er absoluut geen druk werd uitgeoefend, dit voelde heel prettig en vertrouwd! Tijdens ons tweede gesprek hebben wij de opstelling en verdere mogelijkheden besproken, met/zonder apparatuur, met/zonder werkblad. Veel opties waren mogelijk en alles kon gewoon, zonder enige gevoel van verplichting! Wij hebben goed advies gekregen in zaken die vaak over het hoofd worden gezien, de kleur van de kast het aanrechtblad, zijafwerkingen enz. Er werd ook duidelijk rekening gehouden met onze wensen maar ook met ons budget. Om een goed beeld en een goed gevoel te hebben betreft de kleur van de keuken in combinatie met het aanrechtblad, is ons geadviseerd de samples mee te nemen en in onze nieuwe huis goed te bekijken. Dit hebben wij ook gedaan en het was zeer waardevol voor ons. We hebben onze keuken uitgekozen met optie mogelijkheden. Tot aan ons wijzigingsgesprek zijn wij nog een aantal keren binnengelopen met onze vragen en wij voelde ons altijd welkom en goed ondanks de drukte bij Keukensale. Vervolgens zijn ze langs geweest voor een inmeting, welke top is verlopen! Zijn goed geïnformeerd over alles en goede tips gekregen o.a. over de smet-plint. Een paar dagen later hadden wij het wijzigingsgesprek, om alle puntjes op de i te zetten. Ook voor dit gesprek werd voldoende tijd voor ons uitgetrokken, alles werd stap voor stap doorgelopen en waar nodig nogmaals besproken om miscommunicatie uit te sluiten. Ondanks dat wij nog niet een keuze hadden kunnen maken mbt een aantal onderwerpen, werd hier begrip voor getoond. Nadat wij alles rond hadden is de keuken besteld en de montagedagen ingepland. Nu was het een kwestie van afwachten tot dat onze keuken geplaatst zou worden. De levertijd is snel en perfect verlopen! De grote dag was aangebroken, de keuken was geleverd en de montage was begonnen. Wij hebben de montuur als een hardwerkende, prettige en vriendelijke man ervaren. Hij heeft zijn werk netjes en strak gedaan. Ondanks het ongelukje met de boven-klepkast. Wij waren blij dat hij zich niet had bezeerd. Er zijn een paar beschadigen ontdekt en deze zijn genoteerd en gecommuniceerd tijdens de oplevering met de eigenaar. De beschadigingen zullen worden verholpen/vervangen. Wij hebben alle vertrouwen erin dat zij dit, op&top zullen afhandelen. Tot zo ver zijn wij uiterst tevreden over Keukensale Deventer. en kunnen iedereen adviseren om zeker langs te gaan! Wij zijn blij met de opstelling en de keuzes die wij hebben gemaakt, het eindresultaat mag het dan ook zijn! De kwaliteit van de keuken ziet er tot zo ver goed uit. Deze kunnen wij pas echt beoordelen als wij de keuken eenmaal in gebruik hebben. Dit wordt nog vervolgd! Onze grote complimenten aan Mark-Jan, zijn team en natuurlijk Sharona (die het halverwege van Mark-Jan heeft overgenomen). Hun krachten zijn, goed luisteren vervolgd door waardevolle adviezen. Tijd en engelen geduld hebben ze! Echt een top team! Familie T&F YZ.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Renaldo op zondag 21 jun 2020 20 | vestiging Barendrecht
Afgelopen april ben ik, op aanraden van kennissen, voor het eerst bij Keukensale Barendrecht binnengestapt. Dit zou mijn eerste keuken worden. Vanaf het eerste moment zijn we zeer goed geholpen door Jordy van Keukensale Barendrecht. Hij nam de tijd voor ons, dacht mee en hield rekening met mijn wensen en budget. Daarnaast werd er direct een scherpe prijs aangeboden, geen gekke taferelen zoals 'nu tekenen, en dan krijg je 30% korting'. Geen onzin, maar een eerlijke en gerechtvaardigde prijs zonder addertjes onder het gras. Na een prachtige keuken besteld te hebben werd er snel contact opgenomen om in te meten. Ook dit werd gedaan door een zeer vriendelijk persoon, die mij nog wat tips gaf omtrent het klaarmaken van de leidingen etc. Netjes op tijd, zoals afgesproken, werd de keuken zeer professioneel bezorgd door hun bezorg partner. Direct daarna volgde de montage, wederom door een zeer vriendelijk, maar vooral zeer kundig persoon. Er waren wat complicaties, dat lag aan mij, maar de monteur dacht mee en heeft alles zeer netjes op kunnen lossen. Al met al ben ik enorm tevreden, van aankoop tot montage. De communicatie gedurende het gehele proces was duidelijk en snel. Via deze weg wil ik Jordy dan ook nogmaals bedanken voor een prachtige keuken en alle goede service! Ik kan Keukensale Barendrecht aan iedereen aanbevelen! Of je nu een starter bent, of voor je droom keuken gaat, ik weet zeker dat de mensen van Keukensale Barendrecht je kunnen helpen!
Reactie of foto toevoegen
“Content”
Door Nannenberg op zaterdag 20 jun 2020 20 | vestiging Groningen
Onze ervaring met keukensale is positief. We zijn goed geadviseerd om een keuken te vinden die voldeed aan onze wensen en binnen ons budget. Ruime keus en vriendelijk personeel. De keuken is inmiddels geleverd en geïnstalleerd en we zijn meer dan tevreden. Mooie keuken voor een goede prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Iris op dinsdag 9 jun 2020 20 | vestiging Den Helder
Heel blij met onze nieuwe keuken. Werd snel geleverd en ziet er prachtig uit! Er zaten wel wat foutjes in het leidingschema, die wij gelukkig door hadden en na een paar keer bellen was het voor ons duidelijk wat nu wel precies de bedoeling was. Na het plaatsen zat er een kras op de kookplaat en deed de afzuigkap het niet door een elektra draad die in het motortje is gevallen. Het duurde even voordat dat opgelost werd, maar het is uiteindelijk netjes opgelost. We werden altijd vriendelijk te woord gestaan. Een keuken kopen vonden wij best spannend maar we voelden ons bij de verkoopster op ons gemak (Amy). Persoonlijk vind ik de keukenbranche nog altijd een vreemde tak (qua verkooptechnieken en marketingacties) maar deze winkel doet het wel redelijk netjes. Al met al een goede ervaring en ik zou deze zaak van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Super enthousiast!”
Door Karin Bikker op donderdag 4 jun 2020 20 | vestiging Hilversum
In de ruime showroom ben ik geholpen door Robert. Hij nam alle tijd en veel opties zijn doorgenomen. Er werd gelijk een 3D tekening gemaakt , zodat je een goede indruk hebt. Na het inmeten alles nog doorgesproken, waarbij nog wat goede veranderingen zijn aangebracht. Keuken is snel en op tijd geleverd. Later bleek nog van een klein beschadiging op een front, dit is door Robert direct opgepakt en wordt kosteloos nageleverd. Qua vriendelijkheid, service, afterservice en geleverde kwaliteit ben ik super tevreden. Ik zal zeker het bedrijf aanraden aan anderen. Het eindresultaat is prachtig geworden.
REACTIE VAN KARIN BIKKER
Heel veel dank voor dit mooie resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door M.Knossenburg op woensdag 3 jun 2020 20 | vestiging Barendrecht
Wij zijn zeer tevreden. Tijdens het ontwerpen van de keuken heeft Jordy een onmisbare bijdrage geleverd waardoor het eindresultaat volledig naar ons zin is geworden. De afspraken verliepen in alle rust en er werd uitgebreid de tijd genomen om alle mogelijkheden te bespreken om aan al onze wensen te voldoen. Kleine problemen werden vlot opgelost. Ook het plaatsen verliep vlot en probleemloos. Daarbij komt dat we vinden dat we een goede prijs hebben betaald voor deze keuken! Ik kan Keukensale Barendrecht en Jordy Polderdijk van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Soepel verloop”
Door Stefan op woensdag 27 mei 2020 20 | vestiging Hoorn NH
Veel keuze in kwalitatief goede keukens! Kasten zijn bij levering gemonteerd waardoor de installatie soepel verloopt. Je merkt dat de keuken van behoorlijke kwaliteit is, ook de afwerkingen en blad zijn prachtig! Mijn complimenten voor de service van Mike en zijn collega's.
Reactie of foto toevoegen
“Allereerste keuken”
Door Hulman op dinsdag 19 mei 2020 20 | vestiging Deventer
Mijn allereerste keuken gekocht bij Keukensale Deventer. Ik werd goed geholpen tijdens het uitzoeken van de keuken door tips en advies. Montage was goed te doen. Het resultaat was evenals de verwachtingen, dus zeer tevreden. Het enige minpuntje waardoor het geen 10 punten verdient, is dat tijdens het bestellen van de kraan de verkeerde kraan is besteld en geleverd, maar dit is binnen twee weken netjes opgelost. Kortom: erg blij met de nieuwe keuken en dus zeker een aanrader.
FOTO VAN HULMAN
Foto van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met afzuigkap”
Door Sylvia Van Lokven op zondag 26 apr 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Ik ben bij Keukensale heel erg vriendelijk, deskundig en met veel geduld geholpen. En had een mooie keuken voor een goede prijs. Ook degene die de keuken kwam zetten was top. De enige reden dat ik geen 5 sterren heb gegeven is het feit dat mijn afzuigkap meer geluid maakte dan in de winkel en dan belooft. Hij zou "de stilste" zijn en dat is hij in werkelijkheid zeker niet. Hier kon niks aan gedaan worden.
REACTIE VAN LEN
Welk type afzuigkap heeft u? Ik herken dit namelijk.
REACTIE VAN SYLVIA VAN LOKVEN
Een AEG afzuigkap. Weet zo even het model niet!
Reactie of foto toevoegen
“Groot applaus”
Door Gerry Van tent op dinsdag 21 apr 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Ik heb een prachtige keuken gekocht waarvoor ik een heel goed advies kreeg, ze weten meteen wat je mooi vindt, top Dus een hele goede verkoper. Over Michel Jansen die onze keuken plaatste hebben we niets anders dan lof. Wat een vakman en zo precies en hij is ook nog eens erg vriendelijk. Dus Keukensale een groot applaus voor de vestiging in Apeldoorn
FOTO VAN GERRY VAN TENT
Hoekkeuken
REACTIE VAN GERRY VAN TENT
Zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Luisteren naar de wensen”
Door Ernst-Jan van Egten op dinsdag 21 apr 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Zeer vriendelijke verkopers geen opdringerige manier maar luisteren naar je wensen, denken mee en geven een goed advies. Door eigen monteur geplaatst super netjes en ook heel vriendelijk en klant gericht. Ik zou een ieder deze keukensale vestiging aan raden.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Samantha op vrijdag 10 apr 2020 20 | vestiging Cruquius
Vanaf het eerste moment goed en vriendelijk geholpen. Medewerkers nemen alle tijd voor je en denken echt mee. Konden geregeld staaltjes meenemen om kleuren naast bijvoorbeeld de vloer te leggen. Werden niet gepusht om een beslissing te maken.
Planning van plaatsen en levering ook helemaal goed gegaan. Kwaliteit van apparatuur en kasten/werkblad zeer goed. Kortom: zeer tevreden en aanrader.
FOTO VAN SAMANTHA
Reactie of foto toevoegen
“Toe aan nieuwe keuken”
Door Debora van Dijkhuizen op woensdag 8 apr 2020 20 | vestiging Nijkerk
Wij waren hard toe aan nieuwe keuken. En stapte de keukensale in Nijkerk binnen. We werden vriendelijk ontvangen door Kees en nadat we onze Keuze hadden besproken en op 3D hebben gezien was de koop snel gesloten! Door Pim zijn er nog puntjes op de i gezet door wat aanpassingen van onze kant. En nog geen 4 weken later werd onze keuken geplaatst! We zijn zo blij dat wij daar als enigste naar binnen zijn gestapt want we zaten gelijk goed!
FOTO VAN DEBORA VAN DIJKHUIZEN
Gerealiseerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf geplaatst”
Door Mariano op donderdag 2 apr 2020 20 | vestiging Amersfoort
Gewoon goed geholpen zoals je mag verwachten bij een keuken winkel. Alle afspraken zijn goed nagekomen. Alles naar verwachting en compleet em heb ervoor gekozen zelf te plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Kees Spee op donderdag 2 apr 2020 20 | vestiging Nijkerk
We hebben een mooie keuken gekocht bij Keukensale in Nijkerk. Vanaf het 1e moment in de showroom zijn wij hartelijk ontvangen, op een prettige manier geholpen en is er goed en creatief meegedacht in het ontwerpen van de keuken We hebben al onze wensen in een prachtige keuken kunnen samenvoegen. Inmiddels is de keuken netjes geplaatst en genieten we hier dagelijks van! Keukensale Nijkerk is wat ons betreft een aanrader!
FOTO VAN KEES SPEE
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Ellen Tempelmans Plat op woensdag 1 apr 2020 20 | vestiging Deventer
Keukensale Deventer is behulpzaam, neemt de tijd voor je en denkt met je mee. Als er iets aangepast moet worden is dit geen probleem. De gemaakte afspraken zijn allemaal netjes nagekomen. We hebben er voor gekozen om de keuken te laten plaatsen, ook dit is prima verlopen. We zijn bij dit bedrijf terecht gekomen door aanraden van een kennis die ook heel tevreden is met de geleverde diensten.
FOTO VAN ELLEN TEMPELMANS PLAT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“2e keuken”
Door K Boekhout op woensdag 1 apr 2020 20 | vestiging Barendrecht
Prima geholpen, alles netjes geleverd en geïnstalleerd. Inmiddels is dit onze 2e keuken van Keukensale Barendrecht en 2x dik tevreden !
FOTO VAN K BOEKHOUT
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Goed eindresultaat”
Door R.A. Roessink op donderdag 26 mrt 2020 20 | vestiging Deventer
Na wat kleine hobbels die overigens alle maal top zijn opgelost door Mark-Jan van keukensale Deventer. Hebben we nu een prachtige keuken en die zie er top uit
FOTO VAN R.A. ROESSINK
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Wow”
Door Henk Gehring op zaterdag 21 mrt 2020 20 | vestiging Heerlen
Helemaal niks te klagen gehad, super geholpen door Francois en John. En de keuken is een plaatje. De vervoerder die de keuken bracht super vriendelijk en alles perfect afgeleverd. Dan nog niet te spreken over de vakman die de keuken geplaatst heeft, ik zie zelden mensen die zo precies en nauwkeurig werken, ik vond het alleen al leerzaam om te kijken hoe de keuken groeide van niks tot het plaatje dat er nu staat. Iedere morgen denken we, wow is dit onze keuken, helemaal Happy.
FOTO VAN HENK GEHRING
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Waardeloos”
Door Rick op donderdag 19 mrt 2020 20 | vestiging Groningen
Echt werkelijk waar waardeloos, u betaald sws 2000 meer dan waarvoor u de keuken koopt. Zeer onduidelijk en er komen extreem veel verborgen kosten bij. Absoluut geen aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door S.Canli op donderdag 5 mrt 2020 20 | vestiging Amsterdam Westpoort
Ik heb een keuken met eiland gekocht.Adviseur Harry heeft ons super vriendelijk en kundig geholpen.Hij gaf ons echt goede informatie en nam alle tijd voor ons om ons droomkeuken te realiseren
FOTO VAN S.CANLI
Zwarte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keurig geleverd”
Door Geert en Ria op zaterdag 22 feb 2020 20 | vestiging Groningen
Keuken gekocht bij verkoper Maycel. Goede ervaring en goed geholpen. Zou dit bedrijf aanraden. Keuken keurig afgeleverd. Keuken netjes en goed gemonteerd door Hans Batting.
FOTO VAN GEERT EN RIA
+ Toon extra foto van Geert en Ria
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Uijenkruijer op zaterdag 15 feb 2020 20 | vestiging Cruquius
We hebben de keuken nu bijna een jaar en zijn super tevreden. Goed geholpen bij aankoop, afspraken goed nagekomen en goed geplaatst. Ook zaken die nog aanpassing behoefden werden zonder problemen gedaan. Echt erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Lof op donderdag 13 feb 2020 20 | vestiging Hoorn NH
Een keuken, we zijn zeer tevreden! Ze komen hun afspraken na en de levering + plaatsen en afwerking is zeer professioneel. Een dikke.
FOTO VAN LOF
Keuken langs twee zijden
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door M Kok op donderdag 6 feb 2020 20 | vestiging Deventer
Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij keukensale Deventer. Naast de goede service bieden ze een scherpe prijs aan. Ze leveren erg goede kwaliteit en ze kunnen vanuit alle prijsklassen meedenken en aanbieden. Mooie 3D tekeningen worden er gemaakt evenals het geen moeite kost voor ze om de elektratekeningen te maken. Kortom hoog service niveau en een erg mooie keuken hebben zij bij ons gemonteerd. Wij zijn zeer tevreden klanten.
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerd artikel”
Door M.v.worcum op woensdag 5 feb 2020 20 | vestiging Hilversum
Mooie keuken geplaatst in november door een vakman en verkoper Robert is ook zeer meewerkend als er problemen zijn, maar kijk uit als er een verkeerd artikel is besteld want dan krijg je niet het gehele bedrag terug van de offerte maar het bedrag min de korting van keukensale en de retour kosten zijn voor rekening klant dus dan hou je er niet veel van over. En als je een klacht heb dan wordt je niet persoonlijk gebeld door de bedrijfsleidster maar word alles afgedaan per mail wat niet erg klantvriendelijk is . Het is nu 2 maanden later en er is nog steeds niet gebeld om dit probleem op te lossen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de keuken”
Door Martine van der Toorn op zondag 26 jan 2020 20 | vestiging Barendrecht
In november 2019 hebben wij een nieuwe (matzwarte) keuken uitgezocht bij Keukensale Barendrecht. Afgelopen week is deze geplaatst en hij is prachtig geworden. Precies zoals we hoopten en meer. We zijn diverse malen naar de winkel geweest om te kijken wat de mogelijkheden waren en niets was onmogelijk. Daar onze keuken vrij klein is en we alle ruimte die er was wilden benutten zijn we vooral heel blij met de extra hoge bovenkasten, de vloerlades (in de plint) en mijn apothekerskast. Kortom een superkeuken en ook nog eens heel mooi ook.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer fraaie keuken”
Door Fam. Hogenhout op donderdag 23 jan 2020 20 | vestiging Hoorn NH
Wij kochten een nieuwe keuken bij Keukensale in Hoorn. Zeer goede voorlichting en alle tijd om de mogelijkheden en de wensen in te passen. Inmiddels is er een zeer fraaie keuken tot volle tevredenheid geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Slothouber op zondag 19 jan 2020 20 | vestiging Hilversum
We hebben met spoed keuken besteld bij vestiging Hilversum, wegens probleem met vestiging Almere... We zijn heel aardig en correct geholpen! Rik heeft aantal punten die wij van de eerste tekening misten gecorrigeerd, en dat was heel fijn! Binnen korte termijn onze keuken was afgeleverd. Na de installatie we hadden probleem met de vaatwasser maar dat was snel opgelost dankzij direct reactie van Rik. Rik en Marinella zijn heel klantgericht en we zijn erg tevreden met hun service.
Reactie of foto toevoegen
“Hartstikke goed gegaan”
Door maud thomassen op zaterdag 18 jan 2020 20 | vestiging Hoorn NH
Wij hebben een complete keuken gekocht. Fijne mensen goede service en duidelijke uitleg
FOTO VAN MAUD THOMASSEN
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fijn gevoel”
Door Sander en Brenda op woensdag 15 jan 2020 20 | vestiging Barendrecht
Buitengewoon goede zaak hebben daar pas geleden een kookeiland met alles erop en eraan gekocht voor een zeer goede prijs echt blij mee ik zou deze Keukensale Barendrecht zeer zeker aanraden en zeker verkoper Paul die je echt een fijn gevoel geeft als je de zaak uitloopt! Ook de naservice is super niks is teveel!
FOTO VAN SANDER EN BRENDA
Kookeiland
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Hans de Vrij op dinsdag 14 jan 2020 20 | vestiging Den Helder
Alles ging prima, hele mooie keuken tegen een scherpe prijs.Prima geholpen door Danielle Feld.Keuken prima ingebouwd
FOTO VAN HANS DE VRIJ
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Hans de Vrij
Reactie of foto toevoegen
“Schot in de roos”
Door Fam. Bouw op zondag 29 dec 2019 19 | vestiging Nijkerk
Door een collega, zijn wij verwezen naar Keukensale-Nijkerk en dat bleek een echte schot in de roos te zijn. Wij zijn geholpen door Kees, Riekie en Pim. Wat een geweldig team! Natuurlijk werden wij voornamelijk door 1 van hun hoofdzakelijk geholpen, in ons geval door Kees. Maar iedereen denkt mee en geeft op gepaste wijze advies op een rustige manier en met kennis van zaken. Of het nu gaat om het samenstellen van de keuken, het combineren van de apparatuur, het vullen of juist weglaten van kastjes, of op bouwkundig gebied, het wordt op een prettige manier geadviseerd. Ook worden gemaakte afspraken nagekomen op de tijden dat gepland stond. Ook het samenspel tussen de verschillende technische partijen, zoals elektriciteit, waterleiding, stukadoor, monteur(s) en schildersbedrijf was zeer goed! Wat vooral voor rekening komt van Pim. Het eindresultaat mag er dan ook zijn, er staat een prachtige geheel, in onze keuken en bijkeuken. Ook tijdens de aftersales zijn de contacten met wie dan ook bij Keukensale-Nijkerk, heel prettig geweest. De medewerkers en het bedrijf verdienen een absolute dikke pluim!
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Ramon op zaterdag 28 dec 2019 19 | vestiging Barendrecht
We hebben een keuken gekocht inclusief montage. Alles is goed verlopen van begin tot eind. Het eerste gesprek was prettig en we hadden al een goede indruk van onze droomkeuken dankzij een 3d ontwerp. De verkopers denken goed mee en weten goed wat er allemaal mogelijk is en kunnen ook goed adviseren. Het inmeten, montage en oplevering zijn ook prima verlopen. Kortom, wij kunnen iedereen adviseren om hier een keuken te kopen.
FOTO VAN RAMON
Reactie of foto toevoegen
“Gewaardeerd”
Door Fulko vd M op zaterdag 28 dec 2019 19 | vestiging Hoorn NH
Onze nieuwe keuken staat eindelijk. Het resultaat is nog mooier dan de 3D impressie van adviseur Mike! Van het koopmoment tot na de aflevering kregen we echt het gevoel van een gewaardeerde klant te zijn. Volgende keuken zullen we ook weer daar bestellen.
FOTO VAN FULKO VD M
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit is goed”
Door Eelco Stegeman op dinsdag 17 dec 2019 19 | vestiging Hilversum
We hebben een complete keuken aangeschaft, dus inclusief apparatuur. We zijn tevreden over de vestiging, de prijs/kwaliteit verhouding is goed en de monteur (zzp'er) was super. Hij dacht mee en heeft duidelijk goede ervaring. Ondanks dat een tekening met de juiste mate van detail vanuit de vestiging ontbrak. Wij wisten zelf al goed welke keuken (opstelling en apparatuur) we wilden. Minpunt (misschien daardoor) is dat we wat laat werden gewezen op de verlichting, werd er vrij snel iets voor onmogelijk of niet leverbaar gesteld, wat uiteindelijk allemaal wel mogelijk en leverbaar bleek. Kortom, wees alert. Blijft staan dat we tevreden zijn over de service. De kwaliteit is goed, ze belden netjes om te horen of alles naar wens was geplaatst. Prettige open communicatie. Verbeterpunt is wat ons betreft de betaling, die compleet moet zijn voldaan, dus nog vóór de levering (en plaatsing) van de keuken. Dat voelt wat onvriendelijk.
FOTO VAN EELCO STEGEMAN
Net geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Filip & Evi op dinsdag 17 dec 2019 19 | vestiging Roosendaal
Na enkele keukenwinkels bezocht te hebben zijn we beland bij Keukensale Roosendaal. Vanaf de eerste ontmoeting hadden we direct een goed gevoel. Er werd direct tijd gemaakt, geen opdringerig gedoe en vooral meedenkend om een zo goed mogelijk resultaat te hebben! Na een kort gesprek en wat keukens bekeken te hebben kregen we al snel een 3D plan te zien. Na nog enkele afspraken in de winkel is het ontwerp nog een beetje gewijzigd. Om dit in orde te maken maakte Greg voldoende tijd vrij. Na nieuwjaar wordt onze keuken geplaatst, we zijn benieuwd!! Greg en Thomas zijn 2 super enthousiaste mensen, je kan alles vragen aan hen... niets is teveel. Je wordt er steeds onthaald met een brede glimlach :-) Top mannen!!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Adrie Verkooijen op woensdag 11 dec 2019 19 | vestiging Amsterdam Westpoort
Keuken compleet, prima behandeld. Vriendelijke mensen. Zeker aanbevelen.

Aanvulling ontvangen op 12 december 2019: De keuken is geleverd en gemonteerd door mij en een kennis. Alles werkt perfect en was keurig ingepakt.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Marcel op woensdag 4 dec 2019 19 | vestiging Katwijk ZH
Zeer professionele benadering. Zeer duidelijk en creatief 3D plan op basis van door ons verstrekte bouwtekening. Na inmeten bleek maatvoering van aannemer totaal foutief te zijn. Dankzij Keukensale kon dit worden opgelost (zonder meerprijs!) Nieuwe ontwerp werd totaal anders en was geheel naar onze wensen. Levering en montage uiterst correct en vakkundig. Een reële prijs voor een keuken naar wens. Elk telefoontje met vragen/ aanvullende info werd efficiënt beantwoord. Een aanrader! We hebben wel anders meegemaakt!
Reactie of foto toevoegen
“Prijskwaliteit is goed in verhouding”
Door S. Janssen op maandag 2 dec 2019 19 | vestiging Leiderdorp
Reeds 4 jaar geleden een keuken aangeschaft en ondanks verlopen van de garantie op Zanussi combi (oven/magnetron) op de juiste wijze geholpen. Condensprobleem is door de servicedienst van AEG gratis verholpen. Keukensale heeft dit super opgepakt. Geen super (5 sterren) gegeven daar de prijs kwaliteit goed te noemen is maar na 4 jaren wel duidelijk is waar je een lage prijs voor betaald. Deurtjes door kookvocht iets krom en folie laat miniem los.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Kees v D op woensdag 20 nov 2019 19 | vestiging Den Helder
Complete keuken. Alles was mooi op de afgesproken tijd aanwezig. Helaas had de transporteur schade aan de koelkast deur gemaakt en dat is keurig opgelost.
FOTO VAN KEES V D
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Kevin op maandag 11 nov 2019 19 | vestiging Barendrecht
We hebben hier een compleet nieuwe keuken uitgezocht, welke netjes is opgemeten en geplaatst. Het gehele proces liep niet geheel vlekkeloos, echter altijd netjes opgelost. Ze staan ook open voor feedback om de zaak beter te laten draaien.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door Rashid Niamat op maandag 11 nov 2019 19 | vestiging Barendrecht
Leuk contact met Jordy. Veel uitleg en goede tips. De montage is zeer goed en vakkundig gedaan. Erg blij met de nieuwe keuken en service.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Cedric Cairo op zaterdag 9 nov 2019 19 | vestiging Amsterdam Westpoort
Wij hebben een keuken aangekocht en zijn heel erg behulpzaam geholpen Harry, Edwin en de rest van het team. Wat ons betreft een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Erg vriendelijk”
Door Shereen op maandag 4 nov 2019 19 | vestiging Amsterdam Westpoort
Ik heb dit jaar een keuken met inbouwapparatuur bij Keukensale gekocht. De medewerkers zijn erg vriendelijk en denken goed mee over wat past in onze woning. Er was wat onenigheid over de dag van de levering. Dit werd echter meteen opgepakt en opgelost. Dit geldt ook voor de kookplaat die niet naar wens was. Na wat gesprekken werd ook deze vervangen door een passende kookplaat waar we erg blij mee zijn. Goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door Fam. Visser op vrijdag 1 nov 2019 19 | vestiging Deventer
Afgelopen dinsdag onze nieuwe keuken opgeleverd. Wij zijn er ontzettend trots op, dankzij de goede adviezen van Mark Jan, vestiging te Deventer. Door met de klant mee te denken over het budget zijn we samen tot een prachtig resultaat gekomen. Wij zouden iedereen aanbevelen, die een keuken wil aanschaffen, een bezoekje te brengen aan dit bedrijf. Nogmaals hartelijk dank voor de goede service. Fam. Visser
Reactie of foto toevoegen
“Trots op de aankoop”
Door J.A.Schaaf-Grevink op dinsdag 29 okt 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben hier onze nieuwe keuken gekocht, zijn hier heel goed geholpen met een heel goed advies zijn wij nu heel erg trots op onze aankoop. Wij hebben mensen die een keuken zochten naar dit adres gestuurd.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 147
Vestigingen Keukensale
aAlmere (3 ervaringen), Markerkant 1030, 1316 AD Almere, tel 036 - 737 01 27
bAlphen aan den Rijn (7 ervaringen), Hoorn 67, 2404 HG Alphen aan de Rijn, tel 0172 - 76 91 24
cAmersfoort (5 ervaringen), Nijverheidsweg-noord 55c, 3812 PK Amersfoort, tel 033 - 466 91 68
dAmsterdam Villa Arena (4 ervaringen), Arena Boulevard 24, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 737 33 02
eAmsterdam Westpoort (9 ervaringen), Sierenborch 8-L, 1043 BA Amsterdam, tel 020 - 737 21 78
fApeldoorn (11 ervaringen), De Voorwaarts 45, 7321 MA Apeldoorn, tel 055 - 207 07 20
gBarendrecht (41 ervaringen), Van ’t Hoffstraat 40, 2991 XP Barendrecht, tel 010 - 226 60 66
hBreda (2 ervaringen), Kruisvoort 48, 4814 RZ Breda, tel 076 - 737 02 34
iCapelle aan den IJssel , Lylantse Baan 14, 2908 LG Capelle aan den IJssel, tel 010 - 458 26 77
jCruquius (16 ervaringen), Spaarneweg 63, 2142 EP Cruquius, tel 023 - 583 58 95
kDelft , Schieweg 93, B 2627 AT Delft, tel 015 - 364 95 41
lDen Bosch (3 ervaringen), Goudsmidstraat 23, 5232 BN ’s-Hertogenbosch, tel 073 - 690 93 90
mDen Helder (12 ervaringen), Energieweg 11, 1785 AD Den Helder, tel 0223 - 76 90 49
nDeventer (29 ervaringen), Essenstraat 6B, 7418 BM Deventer, tel 0570 - 60 87 41
oGronau Westfalen , Siemenstrasse 2, 48599 Gronau Duitsland, tel 0049 - 2562 998 85 11
pGroningen (3 ervaringen), Hoendiep 97G, 9718 TE Groningen, tel 050 - 553 60 00
qHeerhugowaard (7 ervaringen), J.J.P. Oudweg 17, 1703 DE Heerhugowaard, tel 072 - 737 03 33
rHeerlen (16 ervaringen), In de Cramer 78C, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 208 08 00
sHilversum (18 ervaringen), Nieuwe Havenweg 39, 1216 BK Hilversum, tel 035 - 737 06 37
tHoogeveen (1 ervaring), Van Limburg Stirumstraat 3, 7901 AM Hoogeveen, tel 0528 - 27 41 00
uHoorn NH (34 ervaringen), Dr. C.J.K. van Aalstweg 6A, 1625 NV Hoorn, tel 0229 - 76 91 25
vKatwijk ZH (2 ervaringen), Ambachtsweg 7, 2222 AH Katwijk, tel 071 - 737 00 78
wLeeuwarden (33 ervaringen), Zwettestraat 10, 8912 AH Leeuwarden, tel 058 - 213 13 37
xLeiderdorp (2 ervaringen), Meubelplein 5, 2353 EX Leiderdorp, tel 071 - 532 76 77
yNijkerk (31 ervaringen), Boekdrukker 9A, 3861 SE Nijkerk, tel 033 - 246 67 44
zNijmegen (4 ervaringen), Wijchenseweg 180, 6538 SX Nijmegen, tel 085 - 303 48 68
a1Roosendaal (2 ervaringen), Oostplein 11, 4706 NL Roosendaal, tel 0165 - 20 10 90
b1Rotterdam , Watermanweg 221, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 737 00 15
c1Schagen (8 ervaringen), Wittepaal 241A, 1742 LB Schagen, tel 0223 - 76 90 15
d1Son (1 ervaring), Ekkersrijt 4030A, 5692 DA Son en Breugel, tel 0499 - 32 52 55
e1Spijkenisse (6 ervaringen), Iepenlaan 19, 3203 XV Spijkenisse, tel 0181 - 76 91 17
f1Zaandam (1 ervaring), Stormhoek 16, 1506 SW Zaandam, tel 075 - 737 02 01
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.