Feedback
8,6

Keukensale

Score uit 291 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
32 vestigingen (heel nederland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukensale
Duitse topkwaliteit, gegarandeerd voor de laagste prijs. Helder en transparant; direct de beste prijs. Deskundig advies. Persoonlijk contact, de eigenaar staat zelf ook in de winkel. Minimaal 10 jaar ervaring aanwezig in elke winkel. Mooi verzorgde showrooms. Gratis 3D ontwerp. Direct geleverd vanuit onze fabriek in Duitsland. Vakkundige montage door geselecteerde montagebedrijven in uw regio.
Alternatieven voor Keukensale
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,7 uit 65 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,7 uit 250 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,8 uit 323 ervaringen
• Pelma Keukens
   
(Goes Zeeland) score 9,6 uit 292 ervaringen
• DB KeukenGroep
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2169 ervaringen
• Ardi Keukens
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,6 uit 340 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,2 uit 62 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Cruquius Noord-Holland) score 9,2 uit 902 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 291 ervaringen over Keukensale. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren200 ervaringen
4 sterren57 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren8 ervaringen
1 ster21 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Goed gegaan”
Door Michael Dupont op woensdag 3 feb 2016 16 | vestiging Amersfoort
Goede ervaring met het filiaal Amersfoort. Correct volgens afspraak geleverd en geplaatst. Geen vervelende verrassingen. Aanpassing op het laatste moment van de afzuigkap op tijd opgelost. Complimenten. Kan dit bedrijf zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Marina Fransen en Jilis de Jager op vrijdag 3 mrt 2017 17
Ontzettend tevreden over de manier waarop wij geholpen zijn bij het samenstellen van onze keuken. Er werd steeds weer alle tijd genomen om mij van dienst te zijn bij vragen, er is extra gemeten vanwege een schuine wand. De keuken is op tijd en helemaal compleet afgeleverd, de dag daarna is deze naar volle tevredenheid geplaatst. Vanwege de schuine zijde moest de afvoer van de afzuigkap aangepast worden, het was even spannend of het zou gaan lukken maar ook dat is keurig gedaan. Niets dan lof voor dit team!
Reactie of foto toevoegen
“Blij ermee”
Door S. van der Velde op donderdag 5 okt 2017 17 | vestiging Nijkerk
Helemaal blij met onze nieuwe keuken en hoe we daar mee geholpen zijn in de voorbereidingen!
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig”
Door Lonneke op donderdag 20 dec 2018 18 | vestiging Barendrecht
We zijn via via bij Keukensale Barendrecht terecht gekomen. We hadden al meerdere keukenzaken bezocht en hadden inmiddels een goed beeld van wat we wilden qua keuken. We zijn geholpen door Jordy Polderdijk. Hij nam uitgebreid de tijd en heeft veel kennis van keuken, mogelijkheden en apparatuur. Totaal niet opdringerig. Voordat de keuken definitief besteld werd, is alles op locatie nog eens nagemeten. De keukenmonteur was ook een echte vakman en heeft de keuken keurig bij ons geplaatst. Alles in 1 keer goed, niets kapot of krom. Erg fijn, zo kunnen we meteen van onze mooie keuken genieten! Kortom, een deskundig partij die met de klant meedenkt.
Reactie of foto toevoegen
“Oplossing naar tevredenheid”
Door Vermeulen op woensdag 20 jan 2016 16 | vestiging Breda
Na traject met miscommunicatie, keuken alsnog geleverd en correct afgehandeld. Tip: Laat afspraken vooraf zwart op wit zetten en vraag in elke fase om bevestiging om misverstanden te voorkomen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Uijenkruijer op zaterdag 15 feb 2020 20 | vestiging Cruquius
We hebben de keuken nu bijna een jaar en zijn super tevreden. Goed geholpen bij aankoop, afspraken goed nagekomen en goed geplaatst. Ook zaken die nog aanpassing behoefden werden zonder problemen gedaan. Echt erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken op zich prima maar toch veel ergernis”
Door M.G. op woensdag 31 mei 2017 17 | vestiging Den Bosch
Komplete keuken gekocht. Keuken op zich niks mis mee maar maar alles erom heen een grote ergenis. Echt een rommeltje. Niet terugbellen, verkeerde informatie etc. De Duitse inbouw apparatuur is echt waardeloos
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keukenaankoop”
Door Marie loman op maandag 9 nov 2020 20 | vestiging Deventer
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht, en zijn super geholpen door Mark Jan. De installatie verliep ook prima Henk heeft top werk geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Klaas van Dijk op dinsdag 23 jul 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Een keuken, Cortona 317, op 2e Paasdag. Onze ervaring met dit bedrijf is zeer goed, de wijze waarop de verkoper, in deze Reynaldo van der Steeg met ons om is gegaan verdient alle lof. Hij luisterde zeer goed naar onze wensen en gaf waar nodig zinvolle tips en aanvullingen. Zeker een aanrader. Ik vind dat in dit geval de keukenmonteur (uit Almere) genoemd mag worden, prima en zeer handig en kundig
REACTIE VAN KLAAS VAN DIJK
zie foto
Reactie of foto toevoegen
“Erg vriendelijk”
Door Shereen op maandag 4 nov 2019 19 | vestiging Amsterdam Westpoort
Ik heb dit jaar een keuken met inbouwapparatuur bij Keukensale gekocht. De medewerkers zijn erg vriendelijk en denken goed mee over wat past in onze woning. Er was wat onenigheid over de dag van de levering. Dit werd echter meteen opgepakt en opgelost. Dit geldt ook voor de kookplaat die niet naar wens was. Na wat gesprekken werd ook deze vervangen door een passende kookplaat waar we erg blij mee zijn. Goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Adequaat gegaan”
Door E.Khatami op zaterdag 12 okt 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Prachtige keuken gekocht. Montage ging niet heel erg soepel, maar keukensale heeft tot de laatste moment alles adequaat geregeld.
FOTO VAN E.KHATAMI
Keuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Felice op maandag 22 jun 2020 20 | vestiging Deventer
Voor Keukensale DEVENTER, Mark-Jan en zijn team. Wij werden hartelijk ontvangen door de eigenaar Mark-Jan. Er was ruim voldoen tijd uitgetrokken voor ons eerste gesprek, dit was zeer prettig. Een keuken uitzoeken is niet iets wat je dagelijks doet. Al snel wisten wij waar ons voorkeur naar uitging en hierin werden wij verder geadviseerd. Wij hebben een offerte op laten maken en hebben 3D tekeningen meegekregen voor de impressie. Om geen overhaaste beslissingen te nemen wilden wij graag nog even nadenken en hebben een paar weken later een tweede afspraak ingepland. Wij hadden een heel goed gevoel, mede omdat er absoluut geen druk werd uitgeoefend, dit voelde heel prettig en vertrouwd! Tijdens ons tweede gesprek hebben wij de opstelling en verdere mogelijkheden besproken, met/zonder apparatuur, met/zonder werkblad. Veel opties waren mogelijk en alles kon gewoon, zonder enige gevoel van verplichting! Wij hebben goed advies gekregen in zaken die vaak over het hoofd worden gezien, de kleur van de kast het aanrechtblad, zijafwerkingen enz. Er werd ook duidelijk rekening gehouden met onze wensen maar ook met ons budget. Om een goed beeld en een goed gevoel te hebben betreft de kleur van de keuken in combinatie met het aanrechtblad, is ons geadviseerd de samples mee te nemen en in onze nieuwe huis goed te bekijken. Dit hebben wij ook gedaan en het was zeer waardevol voor ons. We hebben onze keuken uitgekozen met optie mogelijkheden. Tot aan ons wijzigingsgesprek zijn wij nog een aantal keren binnengelopen met onze vragen en wij voelde ons altijd welkom en goed ondanks de drukte bij Keukensale. Vervolgens zijn ze langs geweest voor een inmeting, welke top is verlopen! Zijn goed geïnformeerd over alles en goede tips gekregen o.a. over de smet-plint. Een paar dagen later hadden wij het wijzigingsgesprek, om alle puntjes op de i te zetten. Ook voor dit gesprek werd voldoende tijd voor ons uitgetrokken, alles werd stap voor stap doorgelopen en waar nodig nogmaals besproken om miscommunicatie uit te sluiten. Ondanks dat wij nog niet een keuze hadden kunnen maken mbt een aantal onderwerpen, werd hier begrip voor getoond. Nadat wij alles rond hadden is de keuken besteld en de montagedagen ingepland. Nu was het een kwestie van afwachten tot dat onze keuken geplaatst zou worden. De levertijd is snel en perfect verlopen! De grote dag was aangebroken, de keuken was geleverd en de montage was begonnen. Wij hebben de montuur als een hardwerkende, prettige en vriendelijke man ervaren. Hij heeft zijn werk netjes en strak gedaan. Ondanks het ongelukje met de boven-klepkast. Wij waren blij dat hij zich niet had bezeerd. Er zijn een paar beschadigen ontdekt en deze zijn genoteerd en gecommuniceerd tijdens de oplevering met de eigenaar. De beschadigingen zullen worden verholpen/vervangen. Wij hebben alle vertrouwen erin dat zij dit, op&top zullen afhandelen. Tot zo ver zijn wij uiterst tevreden over Keukensale Deventer. en kunnen iedereen adviseren om zeker langs te gaan! Wij zijn blij met de opstelling en de keuzes die wij hebben gemaakt, het eindresultaat mag het dan ook zijn! De kwaliteit van de keuken ziet er tot zo ver goed uit. Deze kunnen wij pas echt beoordelen als wij de keuken eenmaal in gebruik hebben. Dit wordt nog vervolgd! Onze grote complimenten aan Mark-Jan, zijn team en natuurlijk Sharona (die het halverwege van Mark-Jan heeft overgenomen). Hun krachten zijn, goed luisteren vervolgd door waardevolle adviezen. Tijd en engelen geduld hebben ze! Echt een top team! Familie T&F YZ.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte aftersales”
Door ron op zaterdag 3 feb 2018 18
In mei 2017 een keuken gekocht in Capelle aan den IJssel en prima geholpen door Sjaak Orhan. Ook enkele zaken die naderhand opgelost moeten worden zijn door Sjaak en de monteur prima opgelost. Echter de aftersales zijn aller belabberst. op 14 jan 2018 begeeft de Elica afzuigkap en de volgende dag bij Sjaak gemeld, de service monteur zou dezelfde dag of uiterlijk morgen contact opnemen, helaas op woensdag nog even langs gegaan. De afspraak zou deze week volgen en de reparatie de volgende week uiterlijk 27 jan. Na enkele frustrerende gesprekken met Louis van de vestiging Spijkenisse, is er tot op heden nog geen definitieve afspraak gemaakt. op 29 jan. een loze afspraak de leverancier gaat u bellen, wanneer is onbekend. Als ik vraag om een definitieve afspraak krijg ik als antwoord "ik ga mijn best doen". Dat is natuurlijk niet voldoende. Een beetje verkoper of service man zou zeggen, ik ga voor u bellen om te proberen om een afspraak te regelen. Niks daarvan hij beroept zich op een mail van de leverancier, wij gaan contact op nemen. Waarschijnlijk zijn de postduiven op en wacht ik inmiddels alweer 1 week op een afspraak. Waarschijnlijk tevergeefs, mijn huis is gerenoveerd, echter het ontbreken van een fatsoenlijke afzuigkap doet hier geen goed aan. Ik zal u op de hoogte houden, zodra ik wat te horen krijg. Wat niet aannemelijk als men na 3 weken geen tel.afspraak kan maken. Ron Bongers Capelle aan den IJssel
Reactie of foto toevoegen
“Hele keuken”
Door D van haa r en op zaterdag 7 jul 2018 18 | vestiging Alphen aan den Rijn
Hele keuken gekocht aanrecht bladen beschadigd maar daar krijgen ze een nieuwe voor dus dat is goed maar ze zijn vergeten er een kraan bij te leveren van 200 euro en die krijgen we niet omdat ze zeggen dat we bij het afleveren alles hadden moeten controleren
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Erno op maandag 2 sep 2019 19 | vestiging Nijkerk
Wij hebben een completer keuken gekocht bij Keukensale Nijkerk. Wij enorm goed en vriendelijk geholpen. Het personeel is netjes, flexibel en vriendelijk. Het intekenen, de plaatsing en de nazorg waren werkelijk geweldig. Dit gaf ons een extra fijn gevoel. En de keuken! Prachtig geworden, mede mogeljjk gemaakt door het meedenken van Pim en Evelien. Ik kan deze vestiging 100% aanraden!
FOTO VAN ERNO
Geinstallleerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Wesselink op vrijdag 16 okt 2020 20 | vestiging Deventer
Wij hebben de keuken gekocht en zijn super tevreden. Wij zijn heel erg fijn geholpen hij was meedenkend een echte aanrader. Ook qua prijs zijn wij heel erg tevreden. Wij zijn heel erg gematst met onze super mooie keuken. Ik zou zeggen een 10.
FOTO VAN WESSELINK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg meegedacht”
Door van Bentum op zaterdag 13 apr 2019 19 | vestiging Heerlen
Een hele mooie keuken super blij mee John heeft bij ons ook heel erg meegedacht Het is een vt wonen stijl
FOTO VAN VAN BENTUM
Reactie of foto toevoegen
“Mooie landhuiskeuken”
Door Familie Godschalk op zondag 30 dec 2018 18 | vestiging Barendrecht
Wij hebben in september 2018 een mooie keuken laten plaatsen door Keukensale uit Barendrecht. Allereerst zijn we zeer prettig geholpen door de verkoper Arne in de winkel. Hij heeft goed meegedacht met de inrichting van de nieuwe keuken en voelde goed aan hoe wij onze nieuwe keuken eruit wilde laten gaan zien. Het plaatsen in gedaan door een zeer ervaren goede keukenmonteur....niets dan complimenten voor Peter! Harde werker en erg secuur! Natuurlijk zijn er altijd kleine dingen die mis gaan bij het kopen van een keuken (beschadigd kastje etc) maar al deze probleempjes zijn door Keukensale steeds keurig opgelost. Uiteindelijk hebben wij nu een geweldig mooie landhuiskeuken met een prachtige schouw waar we erg tevreden mee zijn. De kwaliteit van de kastjes is prima (Duits en degelijk) en ook de apparatuur van AEG is naar onze volle tevredenheid.
FOTO VAN FAMILIE GODSCHALK
Keuken met schouw
Reactie of foto toevoegen
“100 procent tevreden”
Door fam hamer op zondag 9 dec 2018 18 | vestiging Apeldoorn
Een keuken gekocht. na enkele problemen die opgelost zijn voldoet de keuken aan onze eisen. met dank aan monteur rob
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig geholpen”
Door L Roos op woensdag 31 jul 2019 19 | vestiging Barendrecht
Prima deskundig geholpen bij Keukensale te Barendrecht. Bij verkoper Arne van Hees hadden we direct een vertrouwd gevoel, onder het genot van een kop koffie luisterde Arne naar onze wensen en hielp ons met het ontwerpen van onze keuken, dankzij zijn deskundigheid is de keuken nog mooier geworden dan we hadden durven dromen. Bij Keukensale krijg je dus een compleet pakket, tijd en aandacht voor de klant, meedenken, 3d tekening en een zeer scherpe prijs met goede service en kwaliteit.
FOTO VAN L ROOS
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Koelemeijer op dinsdag 20 nov 2018 18 | vestiging Hoorn NH
Keuken gekocht. Hele vriendelijke mensen. Goede service en goed over de prijs eens te worden. Prachtige keuken geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Top! Kan niet beter”
Door Raike op zondag 17 mrt 2019 19 | vestiging Heerlen
Ik ben uitermate tevreden over Keukensale Heerlen. John geeft prima advies, hij heeft goede ideeen en veel ervaring. Er werd heel veel tijd aan ons besteed, er werd goed naar onze vragen en wensen geluisterd. De prijs/kwaliteit van de keuken is zeker redelijk en het plaatsen werd zeer secuur en vakkundig gedaan. Leveren en plaatsen gebeurde zoals werd overeengekomen op de juiste manier en op de afgesproken datum.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Piet en Afra Veen op dinsdag 19 feb 2019 19 | vestiging Den Helder
We hebben een keuken gekocht, waarbij we prima, vakkundig en vriendelijk geadviseerd werden en er alle tijd voor ons werd genomen. Daniëlle is een vakvrouw die haar vak verstaat. Ook tijdens de levertijd werden we steeds hartelijk te woord gestaan, waarbij de koffie steevast klaar stond. De service ging zelfs zover dat zij en haar vriend onze oude keuken kwamen verwijderen en afvoeren! Bij elke verandering in het proces werden wij direct op de hoogte gebracht. Defecte onderdelen werden direct vervangen. Kortom: prima die Keukensale in den Helder!
FOTO VAN PIET EN AFRA VEEN
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door V.T.M. Benard -van Schaik op maandag 12 mrt 2018 18 | vestiging Nijkerk
Nieuwe keuken gekocht. Prima geholpen en geadviseerd door Eveliene en Pim. De heren die de keuken geplaatst hebben, hebben dit vakkundig gedaan en in overleg met mij. Zeer tevreden.
FOTO VAN V.T.M. BENARD -VAN SCHAIK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed bevallen”
Door Natallia en Gerard Bot op zondag 13 sep 2020 20 | vestiging Hoorn NH
Van begin tot einde ontzettend goed geholpen, niet alleen bij de verkoop van de keuken maar ook met advies bij het samenstellen van de keuken en de indeling. Het inmeten van de keuken ging erg professioneel en ook hier kregen wij goede tips die wij meenamen bij de definitieve bestelling van de keuken. Het plaatsen van de keuken ging mede door de ZEER kundige en welwillende monteur zeer goed. Helaas door corona waren er een een paar apparaten niet en ook dit werd gezien de situatie binnen aanvaardbare termijn opgelost. Het contact met de winkel ging goed en men hield zich goed aan gemaakte afspraken. Wij adviseren mensen zeker om hier een keuken te kopen, wij waren ook op de reviews afgegaan en dit is zeer goed bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne keuken”
Door Gé van Zaane op donderdag 15 nov 2018 18 | vestiging Leeuwarden
Na een aantal afspraken hebben we samen met de medewerker onze keuken samengesteld. We zijn tevreden met het ontwerp. De keuken was ruim voordat wij, in verband met de verbouwing, er aan toe waren al bij KeukenSale geleverd. Zonder problemen hebben zij de keuken bij hun opgeslagen. Na aflevering bleek dat er verkeerde kookapparaat was geleverd. Dit is soepel opgelost. Het nieuwe apparaat is door KeukenSale omgeruild. Kortom we zijn een fijne en mooie keuken rijker.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend gegaan”
Door Celine den Hoedt op dinsdag 7 mei 2019 19 | vestiging Barendrecht
Paul van Keukensale in Barendrecht heeft ons uitstekend geadviseerd. We dachten van tevoren aan een rechte keuken maar waren meteen overtuigd toen hij ons een mooi ontwerp liet zien van een L-keuken. Ook het monteren van de keuken is netjes gedaan. We hebben nog een paar kleine deukjes ontdekt in een materiaal, maar dit wordt heel serieus opgepakt door Keukensale en voor ons vervangen. Wij zijn erg tevreden over de service, het goede contact, de adviezen en vooral een mooi eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Madelon Janssen op woensdag 6 mrt 2019 19 | vestiging Barendrecht
Een complete keuken gekocht. Vanaf het moment dat we binnenliepen een leuk contact met de verkopers. Veel uitleg, alle tijd en goede tips en suggesties. Uiteindelijk met een zeer nette offerte naar huis gegaan om erover na te kunnen denken. Vrij snel ja gezegd en ook toen weer een goede service! De offerte met alles nog een keer doorgenomen en onze handtekening gezet. Ook de montage is zeer goed en vakkundig gedaan en wij zijn super tevreden met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN MADELON JANSSEN
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Dennis op dinsdag 22 okt 2019 19 | vestiging Amsterdam Westpoort
Super blij met onze nieuwe keuken. Vakkundig geholpen door Harry en André. Bedankt voor het meedenken :)

Aanvulling ontvangen 23 oktober 2019: De aankoop is geleverd, en hebben zelf gemonteerd....kleine aanpassingen zijn goed verholpen door keukensale! Zijn nog dik aanbrengen verbouwen, maar zijn tevreden over de geleverde items.
Reactie of foto toevoegen
“Eerste keuken”
Door Shiffai Karamat Ali op zondag 25 nov 2018 18 | vestiging Hoorn NH
Mijn eerste keuken, een grote stap. Vanaf het eerste moment een heel goed gevoel bij het personeel van Keukensale Hoorn. Geen druk, heel veel aandacht en een warm gevoel. Heel erg meedenkend om tot het beste ontwerp te komen, waarin alle benodigde apparaten voorkomen en ook nog eens passend in het budget. Super flexibel, want het ontwerp moest een paar keer aangepast worden, dit was geen enkel probleem. De nazorg is ook top. Monteurs zeer vriendelijk en eerlijk. Keukensale Hoorn is een échte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Goed begeleid”
Door Léon van Haaren op zondag 9 dec 2018 18 | vestiging Den Bosch
We hebben een keuken gekocht bij Keukensale, vanaf het ontwerp tot het plaatsen zijn we goed begeleid door de keuken verkoper. De keuken is in een dag geplaatst door zeer nette keuken bouwers. Het keukenblad is achteraf ingemeten om fouten te voorkomen. Al met al een professioneel bedrijf waar ze weten waar ze over praten en dat allemaal voor een prima prijs. Ik beveel ze dan ook van harte aan.
FOTO VAN LÉON VAN HAAREN
Keuken met gasstel
+ Toon extra foto van Léon van Haaren
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de keuken”
Door Martine van der Toorn op zondag 26 jan 2020 20 | vestiging Barendrecht
In november 2019 hebben wij een nieuwe (matzwarte) keuken uitgezocht bij Keukensale Barendrecht. Afgelopen week is deze geplaatst en hij is prachtig geworden. Precies zoals we hoopten en meer. We zijn diverse malen naar de winkel geweest om te kijken wat de mogelijkheden waren en niets was onmogelijk. Daar onze keuken vrij klein is en we alle ruimte die er was wilden benutten zijn we vooral heel blij met de extra hoge bovenkasten, de vloerlades (in de plint) en mijn apothekerskast. Kortom een superkeuken en ook nog eens heel mooi ook.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Rob Zijtveld op vrijdag 2 aug 2019 19 | vestiging Hilversum
Wat wij kochten is een glanzend witte keuken met zwart blad en -afzuigkap in een U-opstelling. Keuken uitgezocht met verkoper Rik Woltersom. Gaf goed en duidelijk advies dat werd afgestemd op onze wensen. Wij hadden tussentijds nog wat wensen cq aanpassingen hetgeen in het geheel geen probleem was. Rik is zelfs bij de montage nog komen kijken of alles naar wens was. Zijn super tevreden over Keukensale Hilversum en super blij met onze mooie keuken!!! Kan dit bedrijf zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Kevin op maandag 11 nov 2019 19 | vestiging Barendrecht
We hebben hier een compleet nieuwe keuken uitgezocht, welke netjes is opgemeten en geplaatst. Het gehele proces liep niet geheel vlekkeloos, echter altijd netjes opgelost. Ze staan ook open voor feedback om de zaak beter te laten draaien.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Adinda Tromp op zondag 7 apr 2019 19 | vestiging Nijkerk
Wij zijn ontzettend blij met onze prachtige keuken. Na ons bezoek aan locatie Nijkerk, zijn wij absoluut verliefd geworden op een keuken die daar gepresenteerd stond. Samen met Pim hebben wij die op papier omgebouwd tot onze droomkeuken en dat is het ook geworden! Inmiddels staat hij er en genieten we er elke dag van! Ik raad iedereen keukensale aan!
FOTO VAN ADINDA TROMP
Keuken met eiland
+ Toon extra foto van Adinda Tromp
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door jenny Burkin op dinsdag 20 nov 2018 18 | vestiging Heerlen
we werden prettig ontvangen door John. Advies was duidelijk, professioneel en uitgebreid. levering & plaatsen was goed geregeld. vervolgens nog een telefoontje gekregen hoe we de nieuwe keuken ervaren. dus ook stukje (na) zorg.
Reactie of foto toevoegen
“Toe aan nieuwe keuken”
Door Debora van Dijkhuizen op woensdag 8 apr 2020 20 | vestiging Nijkerk
Wij waren hard toe aan nieuwe keuken. En stapte de keukensale in Nijkerk binnen. We werden vriendelijk ontvangen door Kees en nadat we onze Keuze hadden besproken en op 3D hebben gezien was de koop snel gesloten! Door Pim zijn er nog puntjes op de i gezet door wat aanpassingen van onze kant. En nog geen 4 weken later werd onze keuken geplaatst! We zijn zo blij dat wij daar als enigste naar binnen zijn gestapt want we zaten gelijk goed!
FOTO VAN DEBORA VAN DIJKHUIZEN
Gerealiseerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Marc Nauta op zondag 28 jun 2020 20 | vestiging Hoorn NH
De binnenkomst was hartelijk en vrijblijvend. Het gesprek liep goed, goed geholpen en aandacht voor details. Zeer goed meedenken en alternatieven laten zien. Wij hebben een top keuken zoals wij bedoeld hebben. Alles in 1x geleverd, geen enkele fout. Bedankt voor alles.
FOTO VAN MARC NAUTA
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Hilde en John op woensdag 5 sep 2018 18 | vestiging Spijkenisse
(Uiteindelijk) een mooie keuken van KeukenSale, Spijkenisse ... maar wat een ellende gaat daaraan vooraf! Levering na 16,5 i.p.v. beloofde 12 weken, terwijl we onze oude keuken al weggehaald hadden. Weer 1 week later ontvingen we 2 van de 3 elektrische apparaten die men vergeten was. De elektricien werkte telkens maar deel af of stelde telkens weer uit, zodat alles 9 weken na de geplande datum pas gereed was. Het keukenblad was 3 cm. te kort ingemeten, maar daarvoor had men ons sluw laten tekenen, dus dat "was onze eigen schuld". In totaal zijn we 9 dagen thuis moeten blijven voor alles. Heel veel gebeld en gemaild, waarop men vaak gewoon niet reageert! En ondertussen hebben we van 2 apparaten het garantiecertificaat nooit meer ontvangen. Kortom: NIET aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Mandy Spek op maandag 14 dec 2015 15 | vestiging Hilversum
Wij hebben een zeer goede ervaring met Keukensale Hilversum! Vanaf het moment dat we de winkel instapte tot aan de aflevering van de keuken echt super goed en vriendelijk geholpen! Wij hebben onze droom keuken gekregen voor een zeer scherpe prijs, wat elders niet was gelukt. Ze luisteren echt naar jouw wensen. absoluut een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Rob. Vermeulen op woensdag 20 mrt 2019 19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben hier een mooie keuken gekocht voor een prima prijs! (Ik denk goedkoper als Duitsland)
- Voldoende keuze en proffesionele advies!
- Hun helpen je meezoeken naar oplossingen en denken met je mee!
- Afspraak is afspraak & die komen ze ook na en geen half werk!
- ik beveel deze keukensale zaak aan!
- Wij zijn heel blij met onze mooie aanwinst die professioneel is geplaatst en vakkundig is afgeleverd
- Chapau ga zo door & Super bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Topklasse”
Door C.J.Mooibroek op maandag 19 okt 2020 20 | vestiging Hilversum
We hebben een hele mooie keuken bij keukensale kunnen kopen voor een hele redelijke prijs. Dankzij de volharding en deskundigheid van de medewerker van keukensale kregen we precies wat we zochten. Ook de moeilijkste details werden tot in de finesses uitgewerkt. De levering en plaatsing vd keuken verliep ook perfect ook dank zij de installateur die tot het einde meedacht en de keuken aanpaste aan de plaatselijke situatie. Echt topklasse!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Jan van Huijgevoort op maandag 17 dec 2018 18 | vestiging Barendrecht
Wij hebben een keuken gekocht bij Keukensale Barendrecht. Super goed geholpen. Niet dat opdringerige als bij sommige concullega's. Binnen 2 uur was de koop een feit. In vervolg afspraak, na het inmeten, de puntjes op i gezet. Ook de monteur verstaat zijn vak. Top bedrijf, met vakbekwame medewerkers, en super service.
FOTO VAN JAN VAN HUIJGEVOORT
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Gerard Slob op maandag 29 jul 2019 19 | vestiging Barendrecht
Wij hebben een hoekkeuken gekocht bij Keukensale Barendrecht. De benadering, hulp en het advies vanuit de vestiging is top geweest. Door de adviseur werd goed geluisterd en werden onze wensen omgezet tot een schitterende keuken. Daarnaast ging de installatie ook voortreffelijk. Al met al een hele goede ervaring met Keukensale Barendrecht. Zeker een aanrader!
FOTO VAN GERARD SLOB
Reactie of foto toevoegen
“Juiste oplossing”
Door Van IJzendoorn op maandag 27 mrt 2017 17 | vestiging Spijkenisse
Wij hebben na goede hulp en goede oplossingen een hele mooie keuken kunnen kopen. Kwaliteit en service zijn goed, er wordt alles gedaan voor het vinden van een juiste oplossing. Vriendelijkheid en tevredenheid staan zeker hoog binnen deze organisatie.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden over keuken”
Door Karin en Dennis Gruijs op woensdag 20 feb 2019 19 | vestiging Hilversum
We hebben een keuken gekocht. We zijn eigenlijk super tevreden over alles, behalve dat op het aanrecht een paar vlekken zitten en het is nog niet gekit. Maar hier wordt nog wel wat aan gedaan dus we zijn reuze tevreden!
FOTO VAN KARIN EN DENNIS GRUIJS
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Duurde lang”
Door Antonine Prins op woensdag 13 mrt 2019 19 | vestiging Alphen aan den Rijn
wij hebben een keuken gekocht. dit verliep in het begin zeker niet vlekkeloos. Er is in de winkel wel een passende oplossing geboden en wij zijn daar ook mee akkoord gedaan. de levering liet ook behoorlijk op zich wachten. De keuken werd later geleverd dan in eerste instantie afgesproken. Het plaatsen van de keuken hadden we ook bij laten doen, dit duurde ruim een week terwijl bij de koop gezegd werd dat het ongeveer 3 dagen zou duren. Het is echter wel netjes geplaatst. De nalevering duurde ook vrij lang echter toen het binnen was is het wel snel en keurig gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Roel Koblens op vrijdag 5 apr 2019 19 | vestiging Heerhugowaard
Wij hebben op aanvulling van onze een apart deel gekocht bestaande uit een blok van 240 cm met hieraan een bar-gedeelte. In dit deel is een koel-vries combinatie en een oven opgenomen. Tijdens het aankoopproces is ons ontwerp omgedraaid, we wilde een houten keukengedeelte maar hebben nu witte kasten met een houten omlijsting. Dit maakte dat we nu een warme aanwinst in de keuken hebben. Het idee kwam van de verkoopster in het filiaal in Heerhugowaard. De oplevering heeft snel plaatsgevonden en is goed en netjes geinstalleerd. Al met al een goede ervaring bij een keukenleverancier.
FOTO VAN ROEL KOBLENS
Wand met houten panelen en witte fronten
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Andre Voorberg op dinsdag 20 apr 2021 21 | vestiging Nijkerk
We werden goed en correct geholpen. Alles klopte en de service is prima.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Fam. Jolijt op donderdag 29 nov 2018 18 | vestiging Barendrecht
Wij hebben een keuken gekocht en zijn zeer tevreden over het team van Barendrecht een vriendelijke benadering zij luisteren goed naar wat je wilt. Paul is een paar keer bij ons komen meten en heeft daardoor de perfecte opstelling voor onze keuken kunnen maken. Ook het plaatsen door Paul Hazenberg is heel zorgvuldig gedaan. Zowel het team van Barendrecht als de monteur verdienen een dikke 10
Reactie of foto toevoegen
“100% aanbevelen”
Door Paul op dinsdag 9 apr 2019 19 | vestiging Amsterdam Villa Arena
Wij hebben een prachtige keuken bij Keukensale gekocht. Er werd door Alex en Vlado op een fijne manier met ons meegedacht met goede adviezen. Verder nemen ze rustig de tijd voor je om tot je droomkeuken te komen. Een kleine last minute wijziging was bovendien ook geen probleem. Alles kwam volgens planning binnen en de montage is uitstekend gedaan. De geleverde apparatuur werkt verder top. Keukensale Arena kan ik 100% aanbevelen.
FOTO VAN PAUL
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Trudy / Ben op zondag 18 apr 2021 21 | vestiging Nijkerk
Op advies van vrienden hebben we bij Keukensale Nijkerk in december onze nieuwe keuken uitgezocht. Kees had alle tijd en heeft goed naar onze wensen geluisterd, met elkaar hebben we de keuken samengesteld.Inmiddels is de keuken de afgelopen week geplaatst en genieten wij van een prachtige keuken.
Waarom zijn wij enthousiast over Keukensale Nijkerk:
- deskundige en vriendelijke medewerkers
- afspraken worden goed en adequaat nagekomen
- snelle reactie op vragen
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over samenwerking”
Door Fam. N Teegelaar op dinsdag 21 nov 2017 17 | vestiging Barendrecht
In september een keuken samengesteld met Paul van keukensale, In november is deze door hen geplaatst, hun aannemer Paul heeft de voorbereidingen gedaan ,en monteur Peter heeft de keuken vakkundig geplaatst. Was een probleem met de afzuigkap die kon niet op tijd worden geleverd, Maar dit hebben ze opgelost door een betere aan te bieden. Het hele pakket sloot naadloos op elkaar aan, hebben er zelf geen omkijken aan gehad. Al met al heel tevreden met de keuken en de samenwerking.
FOTO VAN FAM. N TEEGELAAR
Opgeleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Slothouber op zondag 19 jan 2020 20 | vestiging Hilversum
We hebben met spoed keuken besteld bij vestiging Hilversum, wegens probleem met vestiging Almere... We zijn heel aardig en correct geholpen! Rik heeft aantal punten die wij van de eerste tekening misten gecorrigeerd, en dat was heel fijn! Binnen korte termijn onze keuken was afgeleverd. Na de installatie we hadden probleem met de vaatwasser maar dat was snel opgelost dankzij direct reactie van Rik. Rik en Marinella zijn heel klantgericht en we zijn erg tevreden met hun service.
Reactie of foto toevoegen
“Veel klachten”
Door P. ter Hoeven op zaterdag 9 dec 2017 17 | vestiging Hilversum
Half augustus hier een keuken en sanitair voor het toilet gekocht. Tot zover ging het goed, daarna begon het gedoe. Miscommunicatie, zelf over al achter aan zitten, niet terug gebeld worden, afspraken niet nakomen, slechte nazorg na plaatsing van de keuken. Monteur die alleen kwam waardoor wij "moesten" helpen met plaatsen van aanrechtblad en om 23:00 uur naar huis ging nadat hij om 08:00 voor de deur stond. Zojuist dan ook een brief van zes kantjes verstuurd naar Hilversum en de organisatie. Ik zal jullie de brief besparen maar hieronder alleen onze klachten weergeven.
Klachten:
1. Miscommunicatie, niet terugbellen, niet houden aan afspraken, slechte nazorg na montage van de keuken.
2. De volledige aansluiting voor de quooker moet nu gedaan worden door een door ons ingehuurde aannemer, wat ons de nodige extra kosten op gaat leveren. Doordat wij vrijdagavond 8 december pas te horen kregen dat er zaterdag 9 december geen monteur zou kunnen komen, kunnen we nu hopelijk op zijn vroegst maandag gebruik maken van water in de keuken. De factuur die wij hiervoor moeten betalen volgt later
3. De bodemplaat voor het aanrechtkastje ontbreekt.
4. De composiet vensterbank ontbreekt. Deze is nu wel besteld maar we hebben geen bevestiging ontvangen dat de passtrook is besteld, terwijl de monteur dit heeft opgemeten en aan u door zou geven.
5. De deur van de koelkast hangt te laag waardoor deze niet goed sluit waardoor er regelmatig een plasje water op de plank in de koelkast ligt.
6. De losse unit staat te hoog zodat deze niet goed aansluit op de nog te leggen vloer. Ook het pas stuk aan de onderkant van de zijpanelen kan dit niet opvangen. De monteur was op de hoogte van het feit dat de vloer nog gelegd moest worden en heeft zelfs een stuk van de vloer in handen gehad om de hoogte te kunnen
bepalen.
7. Vandaag bij het aansluiten van de spotjes in de koof en de planken sloeg de stop door en zijn alle spotjes verbrand. Waarom, omdat de bedrading van de spotjes die 12volt zijn, zijn aangesloten op bedrading van 230volt zonder gebruik te maken van een transformator. De monteur heeft hier bij de montage niet naar gevraagd, heeft niet aangegeven dat er een transformator nodig zou zijn maar heeft gewoon de spotjes aangesloten. Er staat nergens op het leiding schema aangegeven dat er een transformator aangelegd zou moeten worden door de klant. De spotjes zijn gewoon door de monteur geplaatst zonder navraag te doen of aan te geven dat dit niet mogelijk zou zijn. Vandaag is door de aannemer een lamp met 230volt aansluiting aangesloten op de bedrading om aan te tonen dat de lampen t.b.v. de wandlampen ook kapot zijn. De lamp werkt na aansluiting op de bedrading naar behoren.
8. De monteur heeft voor het plaatsen van de wandplanken op een aantal plaatsen streepjes gezet op de net geschilderde muur.
9. De muur is op verschillende plaatsen beschadigd door het plaatsen van het aanrechtblad.
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Rita op zondag 10 mrt 2019 19 | vestiging Deventer
Wij hebben onze droomkeuken gekocht bij Keukensale.com Deventer. Wij zijn heel goed geholpen door Mark-Jan. Hij heeft zo'n scherpe prijs neergelegd, dat wij geen andere offertes meer hebben aangevraagd. Vragen per mail worden snel beantwoord en de levering van de keuken ging heel snel. Wij hebben de keuken zelf geplaatst en zijn zeer tevreden over het resultaat. Keukensale.com Deventer is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een mooie en betaalbare keuken.
FOTO VAN RITA
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prettig contact”
Door j.j. van velzen op zondag 18 nov 2018 18 | vestiging Apeldoorn
Een keuken met inbouwapparatuur gekocht. men vindt kwaliteit en klanttevredenheid zeer belangrijk.

Aanvulling ontvangen 19 november 2018: Ja de keuken is geleverd en geplaatst. Ik was achteraf over een paar dingen niet tevreden. Dat is nadien zonder gezeur geheel naar tevredenheid hersteld. Ik vond het een prettig contact. Ik moet de apparaten nog wel uitproberen maar ik neem aan dat deze allemaal goed werken. Anders neem ik op grond van de garantie weer contact op.
Reactie of foto toevoegen
“Aflevering en montage niet volgens afspraak”
Door Mevr. Briggeman op maandag 10 okt 2016 16
Wij kregen net het bericht dat ons "pakketje" de complete keuken met apparatuur dinsdag 11-10-2016 tussen 13-16 uur wordt afgeleverd. Na bellen met de winkel blijkt dat de monteur pas op woensdag kan komen. Wij gingen er vanuit dat de keuken geleverd én gemonteerd zou worden op 11-10-2016. Deze datum is al begin juli afgesproken. Waar moeten wij nu in onze volle woonkamer al die spullen kwijt? Het is geen leeg huis!
REACTIE VAN KEUKENSALE.COM
Geachte mevrouw Briggeman, Het is gebruikelijk dat de apparatuur een of twee dagen eerder geleverd wordt. Zo weten we zeker dat alle spullen binnen zijn, alvorens de monteur aan de slag gaat. Van de vestiging hebben we begrepen dat zij in nauw contact met u staan en er alles aan doen om het geheel naar wens te maken. We wensen u heel veel kookplezier met uw nieuwe keuken toe. Mvg, Keukesale.com
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Annemarieke van Kampen op donderdag 28 sep 2017 17 | vestiging Nijkerk
Sinds april 2017 hebben wij een nieuwe keuken; onze oude keuken was na 30 jaar wel aan vervanging toe. Door het team van KeukenSale Nijkerk - te weten Eveline, Niels en Pim - zijn wij op bijzonder professionele wijze begeleid in dit proces. En dit heeft geleid tot een prachtige, functionele keuken, waar wij iedere keer weer van genieten.
Topmensen, met kennis van zaken, zonder opdringerig te zijn! Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“2e keuken”
Door K Boekhout op woensdag 1 apr 2020 20 | vestiging Barendrecht
Prima geholpen, alles netjes geleverd en geïnstalleerd. Inmiddels is dit onze 2e keuken van Keukensale Barendrecht en 2x dik tevreden !
FOTO VAN K BOEKHOUT
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Keurig geregeld”
Door P. Gelmers op donderdag 6 dec 2018 18 | vestiging Den Helder
Was allemaal keurig geregeld ook degene die de keuken geplaatst heeft Marcel vakwerk
Reactie of foto toevoegen
“De ideale keuken”
Door Wouter op donderdag 18 feb 2021 21 | vestiging Nijkerk
Heel goed geadviseerd door Kees en Pim van Keukensale Nijkerk. Ze namen de tijd voor ons en hebben smen met ons de ideale keuken samengesteld. We hebben nu een prachtige keuken die er even mooi uitziet als op het 3d ontwerp.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne benadering en service”
Door Alicia H. op woensdag 17 apr 2019 19 | vestiging Barendrecht
Zeer goed geadviseerd door Jordy over mooie en praktische keukenindeling. In vergelijking met andere keukenzaken is de benadering erg prettig en wordt uitgebreid de tijd genomen om de beste keuken op basis van de gestelde wensen uit te werken (zonder gladde verkooppraatjes). Kleine issues (waar Keukensale niets aan kon doen), zijn keurig door Keukensale opgelost. De tevredenheid van de klant staat voorop. Erg blij met de nieuwe keuken en service.
FOTO VAN ALICIA H.
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Kees op dinsdag 25 jun 2019 19 | vestiging Heerhugowaard
Wij zijn dik tevreden met de nieuwe keuken. Ze hebben netjes gewerkt en achteraf zijn enkele puntjes prima opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Wow”
Door Henk Gehring op zaterdag 21 mrt 2020 20 | vestiging Heerlen
Helemaal niks te klagen gehad, super geholpen door Francois en John. En de keuken is een plaatje. De vervoerder die de keuken bracht super vriendelijk en alles perfect afgeleverd. Dan nog niet te spreken over de vakman die de keuken geplaatst heeft, ik zie zelden mensen die zo precies en nauwkeurig werken, ik vond het alleen al leerzaam om te kijken hoe de keuken groeide van niks tot het plaatje dat er nu staat. Iedere morgen denken we, wow is dit onze keuken, helemaal Happy.
FOTO VAN HENK GEHRING
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Thomas Ma op dinsdag 21 mei 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Afgelopen jaar heb ik een keuken gekocht. Bij keuken sale Leeuwarden. Ik ben erg tevreden over alles. De service was erg goed en de prijs kwaliteit verhouding was super in vergelijking met veel andere keukenzaken.
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door Jos op maandag 21 jan 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Mooie moderne keuken aangekocht met goed advies, en niet onbelangrijk. Ook een goede prijs. Plaatsing door een lokale installateur die perfect werk heeft geleverd. Tijden het tekenen en advies ook goed meegedacht
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Daphne Stobbe op donderdag 17 okt 2019 19 | vestiging Hoorn NH
Wij hebben een geweldige keuken gekocht bij Keukensale in Hoorn. Toen wij daar binnen kwamen werd je super ontvangen en je krijgt alle ruimte om rustig op je gemak rond te kijken. Geen verkoper die in je nek hijgt! Het personeel weet goed waar ze over praten en laat heel veel mogelijk heden zien. Wij raden iedereen aan om naar Keukensale in Hoorn te gaan!!!!!
FOTO VAN DAPHNE STOBBE
Keuken met bardeel
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Patrick en Amber Plum op maandag 15 apr 2019 19 | vestiging Heerlen
Wij hebben een prachtige keuken gekocht met alles erop en eraan! We werden heel goed en klantvriendelijk geholpen en meneer dacht in alle opzichten met ons mee. Ook de installatie door Jos Palmen verliep prettig. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Verkoopervaring”
Door Frank groothuizen op maandag 10 jul 2017 17 | vestiging Spijkenisse
Ben hardstikke super geholpen in de vestiging iepenlaan door de twee keukenjongens. Geef daarvoor een ruime voldoende. Na twee uurtjes keuze en foto van de keuken in de hand , wilde ik er na de prijsstelling met mijn vrouw nog over denken. Toen voelden we dat ze op slot stonden deze mannen. Ze wilden namelijk direkt een verkoop forceren. Door 10 procent te geven. Maar ik moest dan wel gelijk beslissen. Tja je praat wel over 17000 euro. Ik wilde graag de offerte ook per mail ontvangen, dat zouden ze dan wel doen ook. Zag dat ik voor hen niet meer interessant was. Jammer dat ze dat lieten liggen, heb ook geen mail meer gehad. Wel belde dacht dat hij joey heette savonds op of we wilden bestellen. Ik vroeg waar de offerte bleef, die zou hij opsturen. Ik heb hem dus nog niet! Denk dat beide man en een steek laten vallen indeze. Was zeker geintresseerd, maar nu zowel mijn vrouw als ik terug bij af! Krijg weer een " kolere" gevoel over keukenboeren! Snap er niks van, zeker omdat we het zagen zitten!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Nena op vrijdag 10 mei 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Super blij met onze nieuwe keuken. Wij hebben gekozen voor xl keukenkasten en alles was in 1 dag geplaatst.
FOTO VAN NENA
Keuken in 1 dag geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor eerste koophuis”
Door Madeleine en Dustin op dinsdag 10 jan 2017 17 | vestiging Nijmegen
Eind vorig jaar was erg hectisch. Nieuw huis gekocht. Voor mij mn eerste koophuis.
Naar Nijmegen Keukensale gegaan met de vraag of ze van de huidige keuken wat moois van konden maken. Roy en Tamara zijn toen persoonlijk langsgekomen voor advies. We hebben ze een maximaal budget gegeven voor de keuken. Ze hebben er alles aan gedaan en ons 'beschermd' in keuzes, zodat we binnen het budget zouden blijven.
Het resultaat mag er zijn. Kortom: Klantvriendelijk, geduldig, oplossingsgericht! Hele tevreden klanten hier!
FOTO VAN MADELEINE
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Patricia op zaterdag 28 jul 2018 18 | vestiging Nijmegen
Ik heb in oktober een keuken besteld en hij is nu nog niet klaar! Er wordt ook niet meer op ons gereageerd! Echt slechtste service allertijden hier!

Aanvulling ontvangen 9 augustus 2018: Ik geef ze 2 sterren omdat het uitzoeken van de keuken heel vlot en fijn ging. Maar de service is echt dramatisch en heel triest dat er niet meer wordt gereageerd.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Wendy de Bont op vrijdag 9 nov 2018 18 | vestiging Hoorn NH
Super tevreden! Wij hebben diverse keuken apparatuur gekocht bij Keukensale Hoorn. Fornuis, koel- vries combinatie, afzuigkap, spoelbak en kraan met kokend water functie.
Er werd goed naar onze wensen geluisterd, daarop volgend kregen we goed en inhoudelijk kundig advies. Levering en service zijn prima. Alles sloot precies aan bij onze verwachtingen. Een aanrader!
FOTO VAN WENDY DE BONT
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatsts keuken”
Door Van Ree op dinsdag 7 mei 2019 19 | vestiging Nijkerk
Wij hebben een nieuwe keuken bij Keukensale in Nijkerk gekocht. We zijn goed geholpen en kregen goede adviezen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door E. Oosterman op dinsdag 21 mei 2019 19 | vestiging Nijkerk
Wij hebben een keuken gekocht bij KeukenSale in Nijkerk. Wij zijn bijzonder tevreden over de wijze waarop het gehele traject is verlopen. Hiermee bedoelen wij de verkoop, de levering en de plaatsing van onze keuken. Vriendelijke en vooral deskundig personeel. Werkelijk alles klopt en dat is heel bijzonder als je zo hier en daar de reacties hoort van vrienden/kennissen die ook een keuken hebben gekocht (niet bij Keukensale) en hebben laten plaatsen. Wij zijn zeer tevreden. Een bedrijf om aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Onklare keuken”
Door N.Loman op vrijdag 4 nov 2016 16 | vestiging Amsterdam Villa Arena
Wij waren superblij met de keuken die wij hadden gekocht totdat de ellende begon met het niet nakomen van de afspraken, beschadigde producten werden geleverd, vele telefoontjes waar wij gewoon zeer onbeschoft werden behandeld en er werd totaal geen moeite gedaan om te zorgen dat dit alles wordt opgelost. Wij zitten nu al 6 weken met een onklare keuken en wij krijgen bij Keukensale de enige respons dat wij eens niet zo moeten zeuren en dat wij onze toon moeten aanpassen. Helaas zit er niets anders op dit via juridische stappen op te lossen maar man man man wat zijn wij teleurgesteld in dit bedrijf!
REACTIE VAN KEUKENSALE.COM
Beste heer Loman, Wij betreuren uw teleurstelling. We hebben begrepen dat de beschadigde spullen inmiddels zijn vervangen. Helaas hadden we te maken met een levertijd van 6 weken, wat we in dit geval niet konden versnellen. Hopelijk kunt u nu wel genieten van uw nieuwe keuken en is alles inmiddels naar wens. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u mailen naar info@keukensale.com. Mvg, Keukensale.com
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Emmerik op vrijdag 17 mei 2019 19 | vestiging Schagen
Wij hebben in februari een keuken gekocht bij Keukensale Schagen en die is in April geplaatst. Wij zijn erg tevreden. duidelijke afspraken en alle communicatie is perfect verlopen. 3d ontwerp namen ze alle tijd voor zelfs na wat aanpassingen van onze kant. Meerdere keren in de showroom geweest en er werd alle tijd genomen. Plaatsen ging ook super. Deze man werkte keurig netjes en de keuken was in 1 dag geplaatst. Er ontbraken 2 plankjes in de kast die heeft Martin zelf bij ons langs gebracht. Wij zijn erg blij met onze keuken en de ervaring met Keukensale.
Reactie of foto toevoegen
“Genieten ervan”
Door Fam. Schotborg op zondag 30 jun 2019 19 | vestiging Barendrecht
We zijn blij met onze nieuwe keuken gekocht bij keukensale in Barendrecht.We zijn goed geholpen en ook een goede service informatie advies en begeleiding gehad. De monteur heeft ook goed werk geleverd. We zijn zeer tevreden en genieten iedere dag van onze keuken. Jordy bedankt voor alles. Met vriendelijke groet, Fam. Schotborg
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Rick Bosman op woensdag 12 dec 2018 18 | vestiging Hoorn NH
Nieuwe keuken bij Edwin en zijn medewerkers gekocht nadat we in eerste instantie zoiets hadden van de naam Keukensale wat moeten we daar van verwachten we waren niet op zoek naar een keukenaanbieding met prijzen van/voor taferelen en tig gratis apparaten maar willen gewoon een nette keuken volledig naar ons wens! Dit hebben ze meer dan gerealiseerd en ook wanneer er iets niet helemaal naar wens is weten ze dit binnen zeer korte tijd uiterst correct op te lossen! dus dikke pluim en ga vooral zo door!
Reactie of foto toevoegen
“Goed contact”
Door A. Abbingh op woensdag 28 nov 2018 18 | vestiging Hoogeveen
Ik heb een nieuwe keuken gekocht, prima geholpen in de showroom, heel uitgebreid alles besproken. Goed contact onderling mbt plaatsen ed. Altijd vriendelijk te woord gestaan en dingetjes die er waren zijn goed opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Waardeloos”
Door Rick op donderdag 19 mrt 2020 20 | vestiging Groningen
Echt werkelijk waar waardeloos, u betaald sws 2000 meer dan waarvoor u de keuken koopt. Zeer onduidelijk en er komen extreem veel verborgen kosten bij. Absoluut geen aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Prima gedaan”
Door E. Koelewijn op woensdag 12 dec 2018 18 | vestiging Nijkerk
We kwamen binnen om te oriënteren en zijn gelijk dusdanig goed geholpen dat we direct om tafel zijn gaan zitten om een plan en offerte te maken op basis van door mij aangeleverde gegevens. Aangezien het om het vervangen van een oude keuken in een oud appartement ging waarbij niet altijd van te voren te voorspellen was hoe een en ander er uit zou zien na de sloop van de oude keuken, was dit nog niet zo eenvoudig. Pim heeft echter zijn best gedaan om een mooi plan te maken. Aangezien we niet gelijk beslist hebben omdat ik eerst wilde weten of het plan wel kon worden doorgevoerd is Pim eerst in het appartement (in Amsterdam) komen kijken, dit koste wel iets overtuigingskracht van mijn kant maar hij heeft het toch gedaan. Ter plekke heeft hij alles gemeten en in overleg een paar kleine aanpassingen aangebracht. Na 8 weken werd de keuken geleverd en Dennis heeft de keuken geplaatst. Dit vergde wel het nodige passen, meten en aanpassen maar Dennis heeft een prima job gedaan. Hij is een echte vakman die weet waarmee hij bezig is, en heeft netjes alles afgewerkt. We zijn erg tevreden. In het verleden slechte ervaringen met keukenleveranciers gehad maar dit keer is het bij Keukensale Nijkerk prima verlopen. Bedankt Pim en Dennis, prima gedaan. Score zou een 9 moeten zijn maar dat kan niet vandaar een 8.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Françoise de Kivet op donderdag 29 apr 2021 21 | vestiging Nijkerk
Eerst hadden we een keuken bij IKEA gezien, daar waren leveringsproblemen, vandaar dat we bij keukensale in Nijkerk zijn gaan kijken of zij op korte termijn een keuken konden leveren. Daar werden we heel vriendelijk zonder enige druk geholpen. De keuken kon zelfs een week eerder geleverd worden. We hebben zelf de keuken geplaatst en zijn daarbij heel goed geholpen. Heel vriendelijk met de vragen die wij hadden. Top service en top team. Zeker aan te raden!
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Hans Vietsch op woensdag 28 nov 2018 18 | vestiging Barendrecht
Ik heb een keuken met semi vrijstaand blok. De ervaring in Barendrecht bij de opzet van het plan is prima verlopen, geen gedoe van voor wat voor prijs wilt u besteden, nee opzet maken en dan van daaruit bezien op basis van type front welke prijskant het opgaat bij de materiaal, bals en apparatuur keuze. Zeer relax en niet de financiële druk zoals bij andere. Plaatsing is goed verlopen op een misverstand na bij kastje in combinatie met Quooker flexkraan. Is correct opgelost. Goede communicatie met de mensen in de winkel en tevreden eindproduct.
Reactie of foto toevoegen
“Enorme spijt”
Door Koen op dinsdag 30 jun 2020 20 | vestiging Son
Bij keukensale Eindhoven een keuken gekocht, enorm spijt van. Fout op fout wordt gemaakt, onvriendelijk zijn ze en nemen je totaal niet serieus. Korte samenvatting:
Ze komen niet opdagen op afspraken
Ze hebben verkeerd ingemeten
Ze leveren maar de helft, terwijl je al betaald hebt
Zijn slecht bereikbaar en zeer onvriendelijk
De eigenaar Joey heeft overal een verhaal voor, maar het blijft bij verhalen.

Als je hier een keuken koopt ben je zeker van zorgen en slapeloze nachten. Keukensale Den Bosch daarentegen is wel betrouwbaar, daar heb ik mijn vorige keuken gekocht
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door Rashid Niamat op maandag 11 nov 2019 19 | vestiging Barendrecht
Leuk contact met Jordy. Veel uitleg en goede tips. De montage is zeer goed en vakkundig gedaan. Erg blij met de nieuwe keuken en service.
Reactie of foto toevoegen
“Superfijne service”
Door Hakan op zondag 7 apr 2019 19 | vestiging Cruquius
Super fijne service! Hossen heeft goed naar ons geluisterd. De keuken is zoals we graag wilden hebben. Tijdens de montage waren er wat problemen; omdat de stucwerk niet goed is gebeurd, Maar dit hebben de monteurs goed opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door M Kok op donderdag 6 feb 2020 20 | vestiging Deventer
Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij keukensale Deventer. Naast de goede service bieden ze een scherpe prijs aan. Ze leveren erg goede kwaliteit en ze kunnen vanuit alle prijsklassen meedenken en aanbieden. Mooie 3D tekeningen worden er gemaakt evenals het geen moeite kost voor ze om de elektratekeningen te maken. Kortom hoog service niveau en een erg mooie keuken hebben zij bij ons gemonteerd. Wij zijn zeer tevreden klanten.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij mee”
Door Ruud Keijzer op maandag 6 mei 2019 19 | vestiging Nijkerk
Geweldige medewerkers ! Goed advies bij aankoop van onze keuken door Pim , vooral inzake de hoogte van het aanrecht, de plaats en hoogte van de afzuigkap , en Kees dank voor de aftersales mbt de details, en natuurlijk Riekie, zij heeft helemaal uitgetekend en een zeer scherpe offerte gedaan, deze paste ons goed , want een echte kwaliteitskeuken voor dit geld hadden wij niet verwacht! En dan nog even de 2 installateurs, niet normaal zo snel en netjes deze mensen werken!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Rayshree Poenai-Mattapersad op woensdag 1 mei 2019 19 | vestiging Barendrecht
Zeer goed geholpen door Jordy met het uitzoeken van onze keuken. Super goede service ook bij het opmeten en monteren. In tegestelling van ervaringen bij andere keukenzaken, werd hier de tijd genomen om ons te helpen. We zijn erg tevreden met onze keuken, hierbij heeft keukensale ons geholpen.
FOTO VAN RAYSHREE POENAI-MATTAPERSAD
Keuken staat
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Santorro op maandag 21 sep 2015 15 | vestiging Leiderdorp
Onze ervaring is zo slecht dat wij NIET aanraden de keuken en apparatuur met deze bedrijf te kopen. Op maart 2015 hebben wij een mooi compleet keuken, met koken eiland gekocht. Prijs 15000 Eur. Daarna zijn wij naar hun andere bedrijf naast Sanidump gestuurd., om een extra korting over de keuken te krijgen. Daar hebben wij de complete badkamer en WC kamer gekocht. Prijs 8000,- Eur. Met beide bedreven hebben wij problemen gehad. Maar over de keuken meld ik mijn klachten over:
* De grote vertraging van het opleveren van de keuken.
* Het ontvangen van de verkeerde elementen.
* Apparatuur wat niet geleverd is.
* Noodzakelijke aanpassingen die niet werden uitgevoerd
* NIET op onze vaste afspraken gekomen zijn.
Het ergste is dat er blijven nog drie onderdelen die ontbreken of zijn verkeerd geïnstalleerd. Since 16 juni die de keuken zou compleet moeten zijn, het is nu 21 september, en krijg ik een afspraak om de ontbrekende elementen te komen installeren. Ik ben benieuwd over de tijd, omdat ze hebben nog niet bevestigd.

Aanvulling ontvangen op 6 oktober 2015: Zo als eerder heb vermeld, blijf mijn ervaring slecht, maar ik moet echt nadrukkelijk vertellen, dat met de kwaliteit en montage van de keuken, niet aan de hand was,., ALLEEN met de service. Om 30 september zijn de drie bestaande mankementen opgelost. Het Bedrijf is zeer bezorgd over mijn ervaring, en met een telefoontje beloofde dat in te toekomst niet meer zult gebeuren.
FOTO VAN SANTORRO
Reactie of foto toevoegen
“Loslatende schroeven”
Door K. op zaterdag 21 apr 2018 18 | vestiging Hilversum
Nieuwe keuken bij Keukensale Hilversum in november 2016 gekocht. Alles ging goed. Keuken is geplaatst en staat. Helaas laten de schroefjes nu in de kastjes los. Al halverwege 2017. Toen we de keuken gingen kopen kreeg ik te horen dat alles waar ik klachten over had ik dit bij hun kon neerleggen en zij contact zochten met de leveranciers. Klonk perfect. Ik heb hier over gemaild en nooit antwoord opgehad. Schroefjes drukte ik zelf terug. Opnieuw gemaild en gebeld. Krijg ik als antwoord dat ik daar zelf maar voor moet zorgen. Ook mijn fornuis is niet wat het hoort te zijn na een jaar. De pitten zijn allen totaal verkleurd. Daarover zeggen ze dat het toch echt door ons koken is en andere elementen. Dit terwijl ze echt egaal verkleurd zijn. Jammer, je wordt totaal niet serieus genomen. Ik heb een goed bezochte Facebook pagina en ga een deze dagen deze zaak afraden daar want ben het zat dat je totaal niet serieus genomen wordt.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijke benadering”
Door Magda Berkenbosch op woensdag 22 mei 2019 19 | vestiging Cruquius
Onlangs een keuken gekocht bij keukensale in vestiging Cruqius. Werd erg vriendelijk en prettig geholpen. Keuken inmiddels geinstalleerd en ben er erg blij mee. Professioneel bedrijf en ook de hulp/ vragen na de aankoop werden zorgvuldig afgehandeld. Ik kan deze vestiging van Keukensale Cruqius van harte aanbevelen.
FOTO VAN MAGDA BERKENBOSCH
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Jolanda Postma op vrijdag 21 jun 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Samen met Reynaldo een prachtige keuken ontworpen. Reynaldo denkt mee in oplossingen en neemt er ook ruim de tijd voor. Hij is geïnteresseerd in zijn klanten. Wat ook fijn is, is dat je niet na een 1e oriënterend gesprek al papieren moet ondertekenen dat je de keuken bij dit bedrijf af zult nemen (in tegenstelling tot een ander bedrijf....). Mijn eigen verbouwing liep allemaal vertraging op, waardoor de levering van de keuken steeds naar achteren verschoven moest worden. Reynaldo heeft er alles aan gedaan om te voorkomen dat het pas eind augustus zou worden, waarvoor heel veel dank! De communicatie met KeukenSale verliep prima, goede bereikbaarheid, ook telefonisch. De montage was in 1 dag klaar, dankzij een hardwerkende Wesley.
FOTO VAN JOLANDA POSTMA
Keukenontwerp
+ Toon extra foto van Jolanda Postma
+ Toon extra foto van Jolanda Postma
+ Toon extra foto van Jolanda Postma
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door Rob & Nelleke op donderdag 2 mei 2019 19 | vestiging Amersfoort
Super blij met onze nieuwe keuken. Ik wilde persé een kookeiland, die werd mij door Frans afgeraden vanwege de ruimte. Best een shock! Toen ik daarvan was bekomen, zijn we verder gegaan en hebben wij een prachtige hoogglans antraciet keuken met super mooie inbouwapparatuur (allemaal zwart), een geweldige ingebouwde afzuiger en als klap op de vuurpijl Gunmetal kraan en afwasbak in een prachtig zwart belgisch hardstenen aanrechtblad.... Een plaatje geworden. Kookeiland direct vergeten en nog geen seconde spijt. De keuken is in een halve dag geplaatst. Een échte aanrader voor een ook fantastische goede prijs.
FOTO VAN ROB & NELLEKE
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Rob & Nelleke
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Lia en Michiel op vrijdag 24 feb 2017 17 | vestiging Amsterdam Villa Arena
Wij liepen langs de etalage, zagen een mooie keuken, gingen naar binnen, werden uitvoerig geholpen, kochten die keuken, en zijn zeer tevreden. Goede communicatie en nakomen van alle afspraken. Veel dank.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Sander op donderdag 17 jan 2019 19 | vestiging Hoorn NH
Vorig jaar augustus zijn wij bij Keukensale in Hoorn geweest. Bij binnenkomst ervaarde mijn vriendin en ik een onwijs fijne sfeer. De service was TOP! En het eindresultaat mag er helemaal zijn... Wij zijn meer dan super tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Na 4 maanden nog steeds niet af”
Door Metz op maandag 11 jan 2016 16 | vestiging Leeuwarden
Okt 2015 keuken geplaatst, nu 4 mnd verder nog steeds de keuken niet af er missen nog steeds onderdelen. Terwijl rekening al betaald is de keuken nog steeds onaf is. Na vele beloftes verder en nu helemaal geen gehoor meer van hun kant en zijn we 2016 is het nog niet opgelost. De service is dus super slecht. Dus mijn advies koop hier geen keuken bij dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door J. Mannaart op woensdag 1 mei 2019 19 | vestiging Heerhugowaard
We hebben september 2018 een keuken voor ons zomerhuis gekocht bij KeukenSale in Heerhugowaard en zijn heel goed geholpen door Remco en Joost. Bij de levering ontbrak een passtuk en Joost heeft ons uit de brand geholpen door tijdelijk een ander passtuk mee te geven, zodat we de verhuur van ons zomerhuis gewoon konden laten doorgaan. Inmiddels is de juiste passtuk geleverd en keurig geplaatst. Het was ook geen probleem dat mijn man zich bedacht had en alsnog een deel van de achterwand geplaatst wilde hebben. Alles is netjes afgewerkt en gekit. Na de montage kregen we een prachtige bos bloemen toegestuurd. Wat een goede service!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Keuken met apparatenwand
1 / 128
Vestigingen Keukensale
aAlmere (2 ervaringen), Markerkant 1030, 1316 AD Almere, tel 036 - 737 01 27
bAlphen aan den Rijn (7 ervaringen), Hoorn 67, 2404 HG Alphen aan de Rijn, tel 0172 - 76 91 24
cAmersfoort (5 ervaringen), Nijverheidsweg-noord 55c, 3812 PK Amersfoort, tel 033 - 466 91 68
dAmsterdam Villa Arena (4 ervaringen), Arena Boulevard 24, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 737 33 02
eAmsterdam Westpoort (8 ervaringen), Sierenborch 8-L, 1043 BA Amsterdam, tel 020 - 737 21 78
fApeldoorn (11 ervaringen), De Voorwaarts 45, 7321 MA Apeldoorn, tel 055 - 207 07 20
gBarendrecht (40 ervaringen), Van ’t Hoffstraat 40, 2991 XP Barendrecht, tel 010 - 226 60 66
hBreda (2 ervaringen), Kruisvoort 48, 4814 RZ Breda, tel 076 - 737 02 34
iCapelle aan den IJssel , Lylantse Baan 14, 2908 LG Capelle aan den IJssel, tel 010 - 458 26 77
jCruquius (13 ervaringen), Spaarneweg 63, 2142 EP Cruquius, tel 023 - 583 58 95
kDelft , Schieweg 93, B 2627 AT Delft, tel 015 - 364 95 41
lDen Bosch (3 ervaringen), Goudsmidstraat 23, 5232 BN ’s-Hertogenbosch, tel 073 - 690 93 90
mDen Helder (12 ervaringen), Energieweg 11, 1785 AD Den Helder, tel 0223 - 76 90 49
nDeventer (22 ervaringen), Essenstraat 6B, 7418 BM Deventer, tel 0570 - 60 87 41
oGronau Westfalen , Siemenstrasse 2, 48599 Gronau Duitsland, tel 0049 - 2562 998 85 11
pGroningen (3 ervaringen), Hoendiep 97G, 9718 TE Groningen, tel 050 - 553 60 00
qHeerhugowaard (7 ervaringen), J.J.P. Oudweg 17, 1703 DE Heerhugowaard, tel 072 - 737 03 33
rHeerlen (16 ervaringen), In de Cramer 78C, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 208 08 00
sHilversum (18 ervaringen), Nieuwe Havenweg 39, 1216 BK Hilversum, tel 035 - 737 06 37
tHoogeveen (1 ervaring), Van Limburg Stirumstraat 3, 7901 AM Hoogeveen, tel 0528 - 27 41 00
uHoorn NH (32 ervaringen), Dr. C.J.K. van Aalstweg 6A, 1625 NV Hoorn, tel 0229 - 76 91 25
vKatwijk ZH (1 ervaring), Ambachtsweg 7, 2222 AH Katwijk, tel 071 - 737 00 78
wLeeuwarden (31 ervaringen), Zwettestraat 10, 8912 AH Leeuwarden, tel 058 - 213 13 37
xLeiderdorp (2 ervaringen), Meubelplein 5, 2353 EX Leiderdorp, tel 071 - 532 76 77
yNijkerk (25 ervaringen), Boekdrukker 9A, 3861 SE Nijkerk, tel 033 - 246 67 44
zNijmegen (4 ervaringen), Wijchenseweg 180, 6538 SX Nijmegen, tel 085 - 303 48 68
a1Roosendaal (1 ervaring), Oostplein 11, 4706 NL Roosendaal, tel 0165 - 20 10 90
b1Rotterdam , Watermanweg 221, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 737 00 15
c1Schagen (7 ervaringen), Wittepaal 241A, 1742 LB Schagen, tel 0223 - 76 90 15
d1Son (1 ervaring), Ekkersrijt 4030A, 5692 DA Son en Breugel, tel 0499 - 32 52 55
e1Spijkenisse (5 ervaringen), Iepenlaan 19, 3203 XV Spijkenisse, tel 0181 - 76 91 17
f1Zaandam (1 ervaring), Stormhoek 16, 1506 SW Zaandam, tel 075 - 737 02 01
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.