Feedback
8,8

Keukensale

Score uit 310 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
32 vestigingen (heel nederland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukensale
Duitse topkwaliteit, gegarandeerd voor de laagste prijs. Helder en transparant; direct de beste prijs. Deskundig advies. Persoonlijk contact, de eigenaar staat zelf ook in de winkel. Minimaal 10 jaar ervaring aanwezig in elke winkel. Mooi verzorgde showrooms. Gratis 3D ontwerp. Direct geleverd vanuit onze fabriek in Duitsland. Vakkundige montage door geselecteerde montagebedrijven in uw regio.
Alternatieven voor Keukensale
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,7 uit 126 ervaringen
• Total Home Concept
   
(Lelystad Flevoland) score 9,7 uit 138 ervaringen
• SmartDesign Keukenstudio
   
(Maassluis Zuid-Holland) score 9,8 uit 219 ervaringen
• Kitchen4all
   
(Dronten Flevoland) score 9,7 uit 341 ervaringen
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,7 uit 176 ervaringen
• Ekelhoff Küchen
   
(Nordhorn Duitsland) score 9,7 uit 644 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,8 uit 254 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,6 uit 65 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 310 ervaringen over Keukensale. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren214 ervaringen
4 sterren59 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren9 ervaringen
1 ster23 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Vriendelijk geholpen”
Door A.knobbout op zaterdag 15 dec 2018 18 | vestiging Barendrecht
Wij hebben een mooie beton look keuken gekocht,En zijn heel vriendelijk geholpen door de medewerkers....ook kregen we een nood keukentje aangeboden om toch te kunnen koken, dit is zeker een aanrader voor iedereen die een nieuwe keuken wil kopen
FOTO VAN A.KNOBBOUT
Keuken met betonlook
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Hilde en John op woensdag 5 sep 2018 18 | vestiging Spijkenisse
(Uiteindelijk) een mooie keuken van KeukenSale, Spijkenisse ... maar wat een ellende gaat daaraan vooraf! Levering na 16,5 i.p.v. beloofde 12 weken, terwijl we onze oude keuken al weggehaald hadden. Weer 1 week later ontvingen we 2 van de 3 elektrische apparaten die men vergeten was. De elektricien werkte telkens maar deel af of stelde telkens weer uit, zodat alles 9 weken na de geplande datum pas gereed was. Het keukenblad was 3 cm. te kort ingemeten, maar daarvoor had men ons sluw laten tekenen, dus dat "was onze eigen schuld". In totaal zijn we 9 dagen thuis moeten blijven voor alles. Heel veel gebeld en gemaild, waarop men vaak gewoon niet reageert! En ondertussen hebben we van 2 apparaten het garantiecertificaat nooit meer ontvangen. Kortom: NIET aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij mee”
Door Bert en Anneke Beckers op zondag 21 mei 2017 17 | vestiging Spijkenisse
Wij hebben een keuken gekocht bij een team dat precies aanvoelt wat je nodig hebt. Geen opdringerige suggesties, wel duidelijke antwoorden op vragen. Na een aantal eerdere bezoeken aan keukenzaken was dat echt een verademing. Djennis en Hamza bedankt. Jullie hebben je showroom uitgebreid tot bij ons in huis en we zijn er heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Ondanks moeizame start zeer tevreden”
Door Peter en Christiane Sijm op zondag 14 aug 2016 16 | vestiging Hoorn NH
We hebben in Hoorn een mooie keuken uitgezocht en een deel aanbetaald. Toen kom de franchisenemer het financieel niet meer aan en moest gedwongen stoppen. Het hoofdkantoor heeft er toen tijdelijk iemand uit een ander filiaal in gezet als intermmanager. Deze man, Özgür, uit filiaal Apeldoorn heeft ons zeer professioneel en vakkundig geholpen. Er zaten een aantal fouten in de offerte en ondanks dat we flink bij moesten betalen is alles voor de zelfde prijs geregeld. Deze man heeft ECHT verstand van keukens en denk heel goed met je mee. Ook de montage (Daniël) was perfect, een echte goede vakman die precies weet waar hij mee bezig is en super netjes werkt. Filiaal Hoorn heeft inmiddels een nieuwe eigenaar met heel veel ervaring in keukens. Kortom, ondanks de moeizame start zijn we zeer tevreden met keukensale en ook heel blij met onze mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door benny op vrijdag 15 jan 2016 16 | vestiging Alphen aan den Rijn
Mijn ervaring met keuken sale in alphen ad rijn was super. Van af het uitzoeken tot plaatsing was alles tot in de puntjes geregeld. Eddy kon mij persies vertel wat mogelijk is in de keuken dat maakte het uitzoeken een stuk makkelijker. ook wist dennis mij perfect te helpen met uitzoeken welke apparatuur ik nodig in mijn keuken en wat er percies in het budget paste voor apparatuur. Aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Lange adem”
Door M.Dankfort op zaterdag 24 feb 2018 18 | vestiging Almere
Mooie keukens voor betaalbare prijzen, maar de service laat te wensen over. Na 7 maanden is de keuken nog steeds niet af. Omdat bestelde onderdelen verkeerd, of helemaal niet geleverd werden. Geen enkel excuus hiervoor gehad. Wij horen maar klaar te staan als de monteur weer eens langs komt, alsof we de hele dag toch maar op de bank hangen. Neen het is alleen maar ergernis, en zeker niet voor herhaling vatbaar en ook niet aan te raden, of ze moeten een heel lange adem hebben.
REACTIE VAN KEUKENSALE ALMERE
Geachte heer/mevrouw Dankfort, Graag willen wij u verder helpen, echter de naam die u in deze recensie gebruikt komt niet voor in ons systeem. Kunt u contact opnemen met onze winkel te Almere om dit euvel op te lossen. Wij zijn voor service meldingen te bereiken op 036 7370 127 van dinsdag tot vrijdag van 09:30 tot 17:30 uur. Met vriendelijke groet, Keukensale Almere
Reactie of foto toevoegen
“Juiste oplossing”
Door Van IJzendoorn op maandag 27 mrt 2017 17 | vestiging Spijkenisse
Wij hebben na goede hulp en goede oplossingen een hele mooie keuken kunnen kopen. Kwaliteit en service zijn goed, er wordt alles gedaan voor het vinden van een juiste oplossing. Vriendelijkheid en tevredenheid staan zeker hoog binnen deze organisatie.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Adinda Tromp op zondag 7 apr 2019 19 | vestiging Nijkerk
Wij zijn ontzettend blij met onze prachtige keuken. Na ons bezoek aan locatie Nijkerk, zijn wij absoluut verliefd geworden op een keuken die daar gepresenteerd stond. Samen met Pim hebben wij die op papier omgebouwd tot onze droomkeuken en dat is het ook geworden! Inmiddels staat hij er en genieten we er elke dag van! Ik raad iedereen keukensale aan!
FOTO VAN ADINDA TROMP
Keuken met eiland
+ Toon extra foto van Adinda Tromp
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door Fam. Visser op vrijdag 1 nov 2019 19 | vestiging Deventer
Afgelopen dinsdag onze nieuwe keuken opgeleverd. Wij zijn er ontzettend trots op, dankzij de goede adviezen van Mark Jan, vestiging te Deventer. Door met de klant mee te denken over het budget zijn we samen tot een prachtig resultaat gekomen. Wij zouden iedereen aanbevelen, die een keuken wil aanschaffen, een bezoekje te brengen aan dit bedrijf. Nogmaals hartelijk dank voor de goede service. Fam. Visser
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf geplaatst”
Door Mariano op donderdag 2 apr 2020 20 | vestiging Amersfoort
Gewoon goed geholpen zoals je mag verwachten bij een keuken winkel. Alle afspraken zijn goed nagekomen. Alles naar verwachting en compleet em heb ervoor gekozen zelf te plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keukenaankoop”
Door Marcel Companjen op donderdag 23 mei 2019 19 | vestiging Nijkerk
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Vanaf het eerste moment werden wij uitstekend geholpen. Het gaat toch om een grote uitgave en dan is vertrouwen in een goede afloop prettig. Dat vertrouwen hadden wij, mede door het gegeven dat wij goed contact hadden met de medewerkers in Nijkerk. Ik kan Keukensale dan ook van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Klaas van Dijk op dinsdag 23 jul 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Een keuken, Cortona 317, op 2e Paasdag. Onze ervaring met dit bedrijf is zeer goed, de wijze waarop de verkoper, in deze Reynaldo van der Steeg met ons om is gegaan verdient alle lof. Hij luisterde zeer goed naar onze wensen en gaf waar nodig zinvolle tips en aanvullingen. Zeker een aanrader. Ik vind dat in dit geval de keukenmonteur (uit Almere) genoemd mag worden, prima en zeer handig en kundig
REACTIE VAN KLAAS VAN DIJK
zie foto
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden over het geheel”
Door Stephanie Jager op donderdag 9 dec 2021 21 | vestiging Deventer
Op aanraden van onze buren zijn wij ook bij Keukensale Deventer wezen kijken. Mark-Jan heeft ons goed geholpen en al snel was onze droomkeuken getekend. Wij hadden het geluk dat de keuken binnen 6 weken geleverd kon worden. Op 4 oktober is onze keuken geplaatst en alles was tot in de puntjes geregeld. Wij zijn super tevreden over het geheel. Nooit gedacht zo snel een keuken te kopen met de juiste prijs en kwaliteit. Wij hadden totaal geen behoefte om bij andere concurrenten aan te kloppen. Daarnaast ook complimenten voor Sharona en Marco die ons goed te woord hebben gestaan. Wij raden Keukensale Deventer zeker aan!
FOTO VAN STEPHANIE JAGER
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Fam Albersen op dinsdag 18 mei 2021 21 | vestiging Leeuwarden
We hebben hier voor een tweede keer een keuken gekocht omdat we de vorige keer ook zeer tevreden waren. Denken mee en zijn erg flexibel. Zeker een aanrader!
FOTO VAN FAM ALBERSEN
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Rob Zijtveld op vrijdag 2 aug 2019 19 | vestiging Hilversum
Wat wij kochten is een glanzend witte keuken met zwart blad en -afzuigkap in een U-opstelling. Keuken uitgezocht met verkoper Rik Woltersom. Gaf goed en duidelijk advies dat werd afgestemd op onze wensen. Wij hadden tussentijds nog wat wensen cq aanpassingen hetgeen in het geheel geen probleem was. Rik is zelfs bij de montage nog komen kijken of alles naar wens was. Zijn super tevreden over Keukensale Hilversum en super blij met onze mooie keuken!!! Kan dit bedrijf zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Te lang geduurd”
Door Fam.Vester op zaterdag 9 mrt 2019 19 | vestiging Alphen aan den Rijn
Keuken er is van alles fout gegaan en heeft een half jaar geduurd voor alles klaar was. Geen vriendelijke eigenaar die van alles beloofd en niets na komt. Zoals een evt vergoeding zoals beloofd was.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Marieke op donderdag 25 feb 2021 21 | vestiging Amsterdam Westpoort
4 verschillende contactpersonen. Na aanbetaling kunnen opeens bepaalde keuzes niet. Ik kon niet van mijn koop af, dus genoodzaakt andere indeling te maken. Nu komen ze een dag voor levering met extra kosten voor een lift. Bizar slecht dit
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij mee”
Door Ruud Keijzer op maandag 6 mei 2019 19 | vestiging Nijkerk
Geweldige medewerkers ! Goed advies bij aankoop van onze keuken door Pim , vooral inzake de hoogte van het aanrecht, de plaats en hoogte van de afzuigkap , en Kees dank voor de aftersales mbt de details, en natuurlijk Riekie, zij heeft helemaal uitgetekend en een zeer scherpe offerte gedaan, deze paste ons goed , want een echte kwaliteitskeuken voor dit geld hadden wij niet verwacht! En dan nog even de 2 installateurs, niet normaal zo snel en netjes deze mensen werken!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Uijenkruijer op zaterdag 15 feb 2020 20 | vestiging Cruquius
We hebben de keuken nu bijna een jaar en zijn super tevreden. Goed geholpen bij aankoop, afspraken goed nagekomen en goed geplaatst. Ook zaken die nog aanpassing behoefden werden zonder problemen gedaan. Echt erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Renaldo op zondag 21 jun 2020 20 | vestiging Barendrecht
Afgelopen april ben ik, op aanraden van kennissen, voor het eerst bij Keukensale Barendrecht binnengestapt. Dit zou mijn eerste keuken worden. Vanaf het eerste moment zijn we zeer goed geholpen door Jordy van Keukensale Barendrecht. Hij nam de tijd voor ons, dacht mee en hield rekening met mijn wensen en budget. Daarnaast werd er direct een scherpe prijs aangeboden, geen gekke taferelen zoals 'nu tekenen, en dan krijg je 30% korting'. Geen onzin, maar een eerlijke en gerechtvaardigde prijs zonder addertjes onder het gras. Na een prachtige keuken besteld te hebben werd er snel contact opgenomen om in te meten. Ook dit werd gedaan door een zeer vriendelijk persoon, die mij nog wat tips gaf omtrent het klaarmaken van de leidingen etc. Netjes op tijd, zoals afgesproken, werd de keuken zeer professioneel bezorgd door hun bezorg partner. Direct daarna volgde de montage, wederom door een zeer vriendelijk, maar vooral zeer kundig persoon. Er waren wat complicaties, dat lag aan mij, maar de monteur dacht mee en heeft alles zeer netjes op kunnen lossen. Al met al ben ik enorm tevreden, van aankoop tot montage. De communicatie gedurende het gehele proces was duidelijk en snel. Via deze weg wil ik Jordy dan ook nogmaals bedanken voor een prachtige keuken en alle goede service! Ik kan Keukensale Barendrecht aan iedereen aanbevelen! Of je nu een starter bent, of voor je droom keuken gaat, ik weet zeker dat de mensen van Keukensale Barendrecht je kunnen helpen!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Felice op maandag 22 jun 2020 20 | vestiging Deventer
Voor Keukensale DEVENTER, Mark-Jan en zijn team. Wij werden hartelijk ontvangen door de eigenaar Mark-Jan. Er was ruim voldoen tijd uitgetrokken voor ons eerste gesprek, dit was zeer prettig. Een keuken uitzoeken is niet iets wat je dagelijks doet. Al snel wisten wij waar ons voorkeur naar uitging en hierin werden wij verder geadviseerd. Wij hebben een offerte op laten maken en hebben 3D tekeningen meegekregen voor de impressie. Om geen overhaaste beslissingen te nemen wilden wij graag nog even nadenken en hebben een paar weken later een tweede afspraak ingepland. Wij hadden een heel goed gevoel, mede omdat er absoluut geen druk werd uitgeoefend, dit voelde heel prettig en vertrouwd! Tijdens ons tweede gesprek hebben wij de opstelling en verdere mogelijkheden besproken, met/zonder apparatuur, met/zonder werkblad. Veel opties waren mogelijk en alles kon gewoon, zonder enige gevoel van verplichting! Wij hebben goed advies gekregen in zaken die vaak over het hoofd worden gezien, de kleur van de kast het aanrechtblad, zijafwerkingen enz. Er werd ook duidelijk rekening gehouden met onze wensen maar ook met ons budget. Om een goed beeld en een goed gevoel te hebben betreft de kleur van de keuken in combinatie met het aanrechtblad, is ons geadviseerd de samples mee te nemen en in onze nieuwe huis goed te bekijken. Dit hebben wij ook gedaan en het was zeer waardevol voor ons. We hebben onze keuken uitgekozen met optie mogelijkheden. Tot aan ons wijzigingsgesprek zijn wij nog een aantal keren binnengelopen met onze vragen en wij voelde ons altijd welkom en goed ondanks de drukte bij Keukensale. Vervolgens zijn ze langs geweest voor een inmeting, welke top is verlopen! Zijn goed geïnformeerd over alles en goede tips gekregen o.a. over de smet-plint. Een paar dagen later hadden wij het wijzigingsgesprek, om alle puntjes op de i te zetten. Ook voor dit gesprek werd voldoende tijd voor ons uitgetrokken, alles werd stap voor stap doorgelopen en waar nodig nogmaals besproken om miscommunicatie uit te sluiten. Ondanks dat wij nog niet een keuze hadden kunnen maken mbt een aantal onderwerpen, werd hier begrip voor getoond. Nadat wij alles rond hadden is de keuken besteld en de montagedagen ingepland. Nu was het een kwestie van afwachten tot dat onze keuken geplaatst zou worden. De levertijd is snel en perfect verlopen! De grote dag was aangebroken, de keuken was geleverd en de montage was begonnen. Wij hebben de montuur als een hardwerkende, prettige en vriendelijke man ervaren. Hij heeft zijn werk netjes en strak gedaan. Ondanks het ongelukje met de boven-klepkast. Wij waren blij dat hij zich niet had bezeerd. Er zijn een paar beschadigen ontdekt en deze zijn genoteerd en gecommuniceerd tijdens de oplevering met de eigenaar. De beschadigingen zullen worden verholpen/vervangen. Wij hebben alle vertrouwen erin dat zij dit, op&top zullen afhandelen. Tot zo ver zijn wij uiterst tevreden over Keukensale Deventer. en kunnen iedereen adviseren om zeker langs te gaan! Wij zijn blij met de opstelling en de keuzes die wij hebben gemaakt, het eindresultaat mag het dan ook zijn! De kwaliteit van de keuken ziet er tot zo ver goed uit. Deze kunnen wij pas echt beoordelen als wij de keuken eenmaal in gebruik hebben. Dit wordt nog vervolgd! Onze grote complimenten aan Mark-Jan, zijn team en natuurlijk Sharona (die het halverwege van Mark-Jan heeft overgenomen). Hun krachten zijn, goed luisteren vervolgd door waardevolle adviezen. Tijd en engelen geduld hebben ze! Echt een top team! Familie T&F YZ.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Rico Buitelaar op vrijdag 10 mei 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Een mooie keuken gekocht prima geholpen door reynaldo. Nog enkele dingen besproken na de aankoop prima geregeld. Keuken door vaklui geiinstalleerd en netjes afgeleverd. Top top top. Zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor bedrijfskantine”
Door Peter van Kampen op dinsdag 16 apr 2019 19 | vestiging Den Helder
Wij hebben een keuken gekocht voor onze bedrijfskantine. Zijn prima geholpen en ik zou dit bedrijf ook aanraden bij andere mensen.

Aanvulling ontvangen 2 mei 2019: Onze aankoop is geleverd en gemonteerd. Het blad is alleen beschadigd en wordt nog vervangen.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het resultaat”
Door Erik op zondag 10 mrt 2019 19 | vestiging Alphen aan den Rijn
We kochten een complete keuken bij KeukenSale in Alphen aan den Rijn. Zeer prettig en vooral eerlijk geholpen door Maaike. De installatie vond plaats binnen een dag. We zijn erg blij met het resultaat!
FOTO VAN ERIK
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam. Bal op zondag 22 sep 2019 19 | vestiging Barendrecht
We zijn uitstekend geholpen bij Keukensale in Barendrecht. We zochten een heel concept met extra kasten en een grote eettafel. We hebben een groot gezin met aanhang, dus ook veel opberg- en zitruimte nodig. Er werd meegedacht en gezamenlijk een heel ontwerp gemaakt voor de keuken en extra kasten en tafels ontworpen. De plaatsing gebeurde zeer professioneel. Kleine problemen na oplevering werden zeer vriendelijk en professioneel verholpen. Het eindresultaat is super en de kwaliteit naar verwachting. We zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig geworden”
Door Amanda op woensdag 24 apr 2019 19 | vestiging Barendrecht
Wij zijn heel erg vakkundig en vriendelijk geholpen met het uitzoeken van onze nieuwe keuken. Super goede service ontvangen. De keuken is uiteindelijk prachtig geworden en van zeer goede kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit is goed”
Door Eelco Stegeman op dinsdag 17 dec 2019 19 | vestiging Hilversum
We hebben een complete keuken aangeschaft, dus inclusief apparatuur. We zijn tevreden over de vestiging, de prijs/kwaliteit verhouding is goed en de monteur (zzp'er) was super. Hij dacht mee en heeft duidelijk goede ervaring. Ondanks dat een tekening met de juiste mate van detail vanuit de vestiging ontbrak. Wij wisten zelf al goed welke keuken (opstelling en apparatuur) we wilden. Minpunt (misschien daardoor) is dat we wat laat werden gewezen op de verlichting, werd er vrij snel iets voor onmogelijk of niet leverbaar gesteld, wat uiteindelijk allemaal wel mogelijk en leverbaar bleek. Kortom, wees alert. Blijft staan dat we tevreden zijn over de service. De kwaliteit is goed, ze belden netjes om te horen of alles naar wens was geplaatst. Prettige open communicatie. Verbeterpunt is wat ons betreft de betaling, die compleet moet zijn voldaan, dus nog vóór de levering (en plaatsing) van de keuken. Dat voelt wat onvriendelijk.
FOTO VAN EELCO STEGEMAN
Net geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Ellen Tempelmans Plat op woensdag 1 apr 2020 20 | vestiging Deventer
Keukensale Deventer is behulpzaam, neemt de tijd voor je en denkt met je mee. Als er iets aangepast moet worden is dit geen probleem. De gemaakte afspraken zijn allemaal netjes nagekomen. We hebben er voor gekozen om de keuken te laten plaatsen, ook dit is prima verlopen. We zijn bij dit bedrijf terecht gekomen door aanraden van een kennis die ook heel tevreden is met de geleverde diensten.
FOTO VAN ELLEN TEMPELMANS PLAT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Na 4 maanden nog steeds niet af”
Door Metz op maandag 11 jan 2016 16 | vestiging Leeuwarden
Okt 2015 keuken geplaatst, nu 4 mnd verder nog steeds de keuken niet af er missen nog steeds onderdelen. Terwijl rekening al betaald is de keuken nog steeds onaf is. Na vele beloftes verder en nu helemaal geen gehoor meer van hun kant en zijn we 2016 is het nog niet opgelost. De service is dus super slecht. Dus mijn advies koop hier geen keuken bij dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Veel klachten”
Door P. ter Hoeven op zaterdag 9 dec 2017 17 | vestiging Hilversum
Half augustus hier een keuken en sanitair voor het toilet gekocht. Tot zover ging het goed, daarna begon het gedoe. Miscommunicatie, zelf over al achter aan zitten, niet terug gebeld worden, afspraken niet nakomen, slechte nazorg na plaatsing van de keuken. Monteur die alleen kwam waardoor wij "moesten" helpen met plaatsen van aanrechtblad en om 23:00 uur naar huis ging nadat hij om 08:00 voor de deur stond. Zojuist dan ook een brief van zes kantjes verstuurd naar Hilversum en de organisatie. Ik zal jullie de brief besparen maar hieronder alleen onze klachten weergeven.
Klachten:
1. Miscommunicatie, niet terugbellen, niet houden aan afspraken, slechte nazorg na montage van de keuken.
2. De volledige aansluiting voor de quooker moet nu gedaan worden door een door ons ingehuurde aannemer, wat ons de nodige extra kosten op gaat leveren. Doordat wij vrijdagavond 8 december pas te horen kregen dat er zaterdag 9 december geen monteur zou kunnen komen, kunnen we nu hopelijk op zijn vroegst maandag gebruik maken van water in de keuken. De factuur die wij hiervoor moeten betalen volgt later
3. De bodemplaat voor het aanrechtkastje ontbreekt.
4. De composiet vensterbank ontbreekt. Deze is nu wel besteld maar we hebben geen bevestiging ontvangen dat de passtrook is besteld, terwijl de monteur dit heeft opgemeten en aan u door zou geven.
5. De deur van de koelkast hangt te laag waardoor deze niet goed sluit waardoor er regelmatig een plasje water op de plank in de koelkast ligt.
6. De losse unit staat te hoog zodat deze niet goed aansluit op de nog te leggen vloer. Ook het pas stuk aan de onderkant van de zijpanelen kan dit niet opvangen. De monteur was op de hoogte van het feit dat de vloer nog gelegd moest worden en heeft zelfs een stuk van de vloer in handen gehad om de hoogte te kunnen
bepalen.
7. Vandaag bij het aansluiten van de spotjes in de koof en de planken sloeg de stop door en zijn alle spotjes verbrand. Waarom, omdat de bedrading van de spotjes die 12volt zijn, zijn aangesloten op bedrading van 230volt zonder gebruik te maken van een transformator. De monteur heeft hier bij de montage niet naar gevraagd, heeft niet aangegeven dat er een transformator nodig zou zijn maar heeft gewoon de spotjes aangesloten. Er staat nergens op het leiding schema aangegeven dat er een transformator aangelegd zou moeten worden door de klant. De spotjes zijn gewoon door de monteur geplaatst zonder navraag te doen of aan te geven dat dit niet mogelijk zou zijn. Vandaag is door de aannemer een lamp met 230volt aansluiting aangesloten op de bedrading om aan te tonen dat de lampen t.b.v. de wandlampen ook kapot zijn. De lamp werkt na aansluiting op de bedrading naar behoren.
8. De monteur heeft voor het plaatsen van de wandplanken op een aantal plaatsen streepjes gezet op de net geschilderde muur.
9. De muur is op verschillende plaatsen beschadigd door het plaatsen van het aanrechtblad.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door M. Koopman op maandag 8 apr 2019 19 | vestiging Amsterdam Villa Arena
We waren opzoek naar een keuken voor onze nieuwe woning en zijn na een aantal bezoeken bij concurrenten niet geslaagd. Toen we de hoop bijna hadden opgegeven kwamen we Robbert tegen bij Keukensale, hij begreep precies wat we wilden en kwam ook met de juiste aanbieding voor ons! Ook in de weken na bestellen en voor plaatsing hield hij ons goed op de hoogte en belde tijdens en na de plaatsing of alles goed ging. Perfect geholpen en zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Jan van Huijgevoort op maandag 17 dec 2018 18 | vestiging Barendrecht
Wij hebben een keuken gekocht bij Keukensale Barendrecht. Super goed geholpen. Niet dat opdringerige als bij sommige concullega's. Binnen 2 uur was de koop een feit. In vervolg afspraak, na het inmeten, de puntjes op i gezet. Ook de monteur verstaat zijn vak. Top bedrijf, met vakbekwame medewerkers, en super service.
FOTO VAN JAN VAN HUIJGEVOORT
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Miedema op maandag 6 mei 2019 19 | vestiging Barendrecht
Vorig jaar april een keuken met 6 AEG apparaten gekocht bij Keukensale Barendrecht. Door een drukke agenda van onze kant konden we een eerste afspraak alleen maken op een zaterdag einde middag. Dit was geen probleem, de verkoper bleef speciaal langer voor ons. Na het opnemen van de wensen en het maken van een 3D tekening terug gegaan naar huis om er nog eens rustig over na te denken. Je hoort wel eens dat keukenfirma's druk uitoefenen om een snelle beslissing uit te lokken. Dat is bij dit keukenbedrijf zeker niet het geval, want we hadden echt het gevoel dat we er goed over na konden denken. Na 2 weken terug gegaan om één en ander aan het ontwerp te wijzigen en daarna de opdracht gegeven om de keuken te bestellen. Prima service, uitgebreide en duidelijke offerte en mooie 3D tekening ontvangen. Levering keuken was uitstekend, netjes op de afgesproken tijd en zonder schades aan de apparatuur en keukenonderdelen. Bij de plaatsing van de keuken was de koelkastdeur niet goed geleverd (handgreep verkeerd voorgeboord). Na een telefoontje met Jordy van Keukensale, is netjes in orde gemaakt dat we een nieuwe deur kregen. Jordy heeft de inmeting van de keuken gedaan en kwam het eindresultaat ook zelf bewonderen. Erg prettig om met 1 persoon zaken te doen. We hebben de keuken nu bijna een jaar en zijn erg tevreden over de kwaliteit en de service.
FOTO VAN MIEDEMA
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer professioneel”
Door J.Markus op maandag 7 dec 2020 20 | vestiging Deventer
Er werd goed geluisterd naar mijn wensen voor de keuken en meegedacht door Priscilla van Keukensale Deventer en tevens rekening gehouden met mijn budget. Ik kon tussendoor altijd bellen als ik nog vragen had en werd dan ook vriendelijk te woord gestaan. De installatie van de keuken verliep als een geoliede machine, zeer professioneel. Voor de twee mankementjes werd direct dezelfde dag contact opgenomen en geregeld. Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Trudy / Ben op zondag 18 apr 2021 21 | vestiging Nijkerk
Op advies van vrienden hebben we bij Keukensale Nijkerk in december onze nieuwe keuken uitgezocht. Kees had alle tijd en heeft goed naar onze wensen geluisterd, met elkaar hebben we de keuken samengesteld.Inmiddels is de keuken de afgelopen week geplaatst en genieten wij van een prachtige keuken.
Waarom zijn wij enthousiast over Keukensale Nijkerk:
- deskundige en vriendelijke medewerkers
- afspraken worden goed en adequaat nagekomen
- snelle reactie op vragen
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Fam. Jolijt op donderdag 29 nov 2018 18 | vestiging Barendrecht
Wij hebben een keuken gekocht en zijn zeer tevreden over het team van Barendrecht een vriendelijke benadering zij luisteren goed naar wat je wilt. Paul is een paar keer bij ons komen meten en heeft daardoor de perfecte opstelling voor onze keuken kunnen maken. Ook het plaatsen door Paul Hazenberg is heel zorgvuldig gedaan. Zowel het team van Barendrecht als de monteur verdienen een dikke 10
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Max op maandag 30 aug 2021 21 | vestiging Almere
Een tevreden klant voor Keukensale en Sanisale Almere erbij. Begin dit jaar de zoektocht naar een keuken / badkamer gestart voor nieuwbouw appartement. Uiteindelijk gekozen voor Keukensale en Sanisale Almere. Waarom? Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Tevens zeer klantvriendelijk, flexibel en oplossingsgericht. Afterservice is ook prima in orde. Al met al een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken aangeschaft”
Door Connie op zaterdag 23 apr 2016 16 | vestiging Cruquius
Begin dit jaar een nieuwe keuken aangeschaft bij Keukensale in Cruquius. Super vriendelijke mensen met een goed hart voor service. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik super tevreden en blij ben met mijn nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door Astrid Doodeman op vrijdag 21 jun 2019 19 | vestiging Amsterdam Westpoort
Ik heb hier een nieuwe keuken gekocht. Ben zeer tevreden ,heb veel advies gekregen.
Keuken is zeer kundig geplaatst.
FOTO VAN ASTRID DOODEMAN
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring rijker”
Door Jeffrey Nuijten op dinsdag 4 dec 2018 18 | vestiging Nijkerk
Wij hebben onze keuken bij Keukensale Nijkerk gekocht. Op basis van een goed advies hebben we een prachtige keuken uit kunnen zoeken voor onze nieuwbouwwoning. De directe en persoonlijke communicatie met de vestiging was ook erg aangenaam. Van samenstelling tot montage (door J van Rootselaar en zoon; zeer professionele lui) zijn wij een hele goede ervaring rijker!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Ferwerda op dinsdag 26 mrt 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Mooie keuken geleverd. Goed bereikbaar voor vragen. Vriendelijke behandeling door Reijnaldo, die goed luistert naar de wensen en goede oplossingen biedt!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Joyce Uspessij-Kuster op woensdag 22 sep 2021 21 | vestiging Deventer
Door Corona konden we in eerste instantie niet op de vestiging komen. Mark-Jan kwam bij ons thuis om advies te geven. Nadat we een prachtige keuken hadden uitgekozen, wilde ik toch iets anders. Tegen die tijd waren er weer versoepelingen en kom ik op de vestiging komen om de veranderingen door te nemen. Van begin tot oplevering goede en duidelijke communicatie gehad. Ook de fout van ons zelf mbt een meting, is netjes opgelost! Super blij met onze prachtige keuken!
FOTO VAN JOYCE USPESSIJ-KUSTER
REACTIE VAN DAVE
goedendag. mag ik vragen wat u uiteindelijk heeft betaald voor de keuken zonder montage. het is zo uiteenlopend als hetvgaat om prijzen. ze vliegen letterlijk duizenden omhoog of naar beneden. alvast bedankt voor u reactie
REACTIE VAN JOYCE
Hi Dave,
Zonder montage was dit geloof ik rond de 9500 euro. Echter is dit wel een hele lange keuken. En is dit ook afhankelijk van de apparatuur waarvoor je kiest.
REACTIE VAN DAVE
Bedankt voor u reactie. ja klopt, ik heb inmiddels een goed beeld van de reële prijzen. sommige waar ik ben geweest waren niet transparant. Wij hebben ook een hele grote u keuken. totaal is deze 12.5 lang. bij de keukenmax zeiden ze 23 duizend. vervolgens na half uur naar 17 en toen naar 13.500 dit was echter zonder apparatuur hahah. weer 15min verder kreeg ik als u het vandaag tekend dan kan het voor 10.000. even grof gezegt kreeg ik dus binnen een uurtje 13.000 euro korting. en dan nig was het te duur voor alleen kasten met planken. niet eens laden. Wij zijn gisteren naar keukensale gegaan en hadden binnen 1.5 uur een prettig gesprek en een transparante mooie prijs voor zo een keuken. normaal ben ik van mening dat er nog wel wat af kan maar ik gunde het ze en de prijs was gewoon fair. nu hebben we voor alle kasten lades. alle apparatuur van aeg, een mooie pannenset van aeg en een quooker. Het was gewoon fair en al zouden ze er nog veel aan verdienen dan gun ik ze dat. keukensale Breda
REACTIE VAN JOYCE
Ja ik vind ze bij keukensale echt heel erg transparant. En inderdaad direct een goede prijs! Er waren wat dingen mis gegaan door eigen toedoen, en die zijn kosteloos opgelost. Ben echt super tevreden. Ben blij dat u ook een mooie keuken heeft gekocht en er hopelijk net zoveel plezier van gaat hebben als dat wij dat doen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed bevallen”
Door Natallia en Gerard Bot op zondag 13 sep 2020 20 | vestiging Hoorn NH
Van begin tot einde ontzettend goed geholpen, niet alleen bij de verkoop van de keuken maar ook met advies bij het samenstellen van de keuken en de indeling. Het inmeten van de keuken ging erg professioneel en ook hier kregen wij goede tips die wij meenamen bij de definitieve bestelling van de keuken. Het plaatsen van de keuken ging mede door de ZEER kundige en welwillende monteur zeer goed. Helaas door corona waren er een een paar apparaten niet en ook dit werd gezien de situatie binnen aanvaardbare termijn opgelost. Het contact met de winkel ging goed en men hield zich goed aan gemaakte afspraken. Wij adviseren mensen zeker om hier een keuken te kopen, wij waren ook op de reviews afgegaan en dit is zeer goed bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Nena op vrijdag 10 mei 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Super blij met onze nieuwe keuken. Wij hebben gekozen voor xl keukenkasten en alles was in 1 dag geplaatst.
FOTO VAN NENA
Keuken in 1 dag geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Fam. Tiemersma op zaterdag 6 jul 2019 19 | vestiging Leeuwarden
We genieten op dit moment van de pas geplaatste keuken. Zoals vaker met een keuken het geval is, waren er een paar kleine dingetjes die na plaatsing nog even veranderd moesten worden. Dit is op een klantvriendelijke en professionele wijze opgelost waarbij veel rekening gehouden werd met onze drukke agenda. We kunnen rustig zeggen dat we van tekening tot afronding bij dit bedrijf goed geholpen zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Sander op donderdag 17 jan 2019 19 | vestiging Hoorn NH
Vorig jaar augustus zijn wij bij Keukensale in Hoorn geweest. Bij binnenkomst ervaarde mijn vriendin en ik een onwijs fijne sfeer. De service was TOP! En het eindresultaat mag er helemaal zijn... Wij zijn meer dan super tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Alles super gedaan”
Door Mirelle op dinsdag 10 sep 2019 19 | vestiging Barendrecht
Wij hebben voor ons nieuwbouwhuis een keuken gekocht bij Jordy Polderdijk, Keukensale Barendrecht. Van A tot Z zijn we heel fijn geholpen en keuken is super geplaatst. We zijn er erg blij mee en kunnen het iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Veel klachten”
Door Tahiri op woensdag 18 jul 2018 18 | vestiging Nijmegen
Oplichters! Meer dan een jaar geleden heb ik een keuken gekocht bij keukensale nijmegen. Nog nooit ben ik zo belazerd door een winkel. Keuken werd met veel gebreken geleverd. Waaronder een verkeerd Keukenblad, kapotte koelkast, kapotte afzuigkap, kapotte laden, kapotte oven. Tot op de dag van vandaag hebben ze nog geen van bovenstaande gebreken hersteld. Inmiddels heb ik een klacht ingediend bij de geschillen commissie.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Iris op dinsdag 9 jun 2020 20 | vestiging Den Helder
Heel blij met onze nieuwe keuken. Werd snel geleverd en ziet er prachtig uit! Er zaten wel wat foutjes in het leidingschema, die wij gelukkig door hadden en na een paar keer bellen was het voor ons duidelijk wat nu wel precies de bedoeling was. Na het plaatsen zat er een kras op de kookplaat en deed de afzuigkap het niet door een elektra draad die in het motortje is gevallen. Het duurde even voordat dat opgelost werd, maar het is uiteindelijk netjes opgelost. We werden altijd vriendelijk te woord gestaan. Een keuken kopen vonden wij best spannend maar we voelden ons bij de verkoopster op ons gemak (Amy). Persoonlijk vind ik de keukenbranche nog altijd een vreemde tak (qua verkooptechnieken en marketingacties) maar deze winkel doet het wel redelijk netjes. Al met al een goede ervaring en ik zou deze zaak van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan op woensdag 5 dec 2018 18 | vestiging Cruquius
Mooie en functionele keuken ,prima meegedacht door natasja en hossen en keurig gemonteerd, zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Mandy Spek op maandag 14 dec 2015 15 | vestiging Hilversum
Wij hebben een zeer goede ervaring met Keukensale Hilversum! Vanaf het moment dat we de winkel instapte tot aan de aflevering van de keuken echt super goed en vriendelijk geholpen! Wij hebben onze droom keuken gekregen voor een zeer scherpe prijs, wat elders niet was gelukt. Ze luisteren echt naar jouw wensen. absoluut een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie mat zwarte keuken”
Door Joke en Henk op vrijdag 1 okt 2021 21 | vestiging Nijkerk
Super blij met onze mooie mat zwarte keuken. Kees en Pim hebben ons goed advies gegeven. We hadden meteen een goed gevoel in de zaak. Wij bevelen ze dan ook van harte aan.
FOTO VAN JOKE EN HENK
+ Toon extra foto van Joke en Henk
+ Toon extra foto van Joke en Henk
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Freddy op maandag 3 jun 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Keuken gekocht super geholpen, en zeker aan te raden. Het resultaat is zeer mooi geworden.
FOTO VAN FREDDY
Geplaatste keuken
REACTIE VAN PETER
Mooie keuken. Een vraagje, is dit een betonlook keuken en wat voor kleur blad zit erop.
Reactie of foto toevoegen
“Blij mee”
Door D vd Linden op donderdag 23 feb 2017 17 | vestiging Spijkenisse
We hebben ons in verschillende winkels laten informeren voor een nieuwe keuken, waaronder keukensale Spijkenisse. Doordat ze goed naar onze wensen hebben geluisterd, konden we binnen ons budget een mooie keuken realiseren! Ook hoefden we niet te onderhandelen, dat scheelde enorm!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden over keuken”
Door Karin en Dennis Gruijs op woensdag 20 feb 2019 19 | vestiging Hilversum
We hebben een keuken gekocht. We zijn eigenlijk super tevreden over alles, behalve dat op het aanrecht een paar vlekken zitten en het is nog niet gekit. Maar hier wordt nog wel wat aan gedaan dus we zijn reuze tevreden!
FOTO VAN KARIN EN DENNIS GRUIJS
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en correct”
Door tom schut op woensdag 13 mrt 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken gekocht bij keukensale apeldoorn netjes en correct geholpen er werd goed meegedacht en een hele nette prijs afgesproken en niets opgedrongen later nog wat aangepast en toen besteld. keuken netjes geleverd op de afgesproken dag. Helaas een dag na plaatsing blijkt er een kleur verschil te zitten tussen achterwand en keukenblad keukensale heeft alles geprobeert om dit op te lossen nieuwe achterwand daarna nieuwe werkblad maar helaas het kleurverschil bleef de discussie of dit door het matriaal kwam dan wel licht inval zal blijven maar omdat het niet mooi was uiteindelijk met een nette korting een achterwand laten plaatsen van alusplash en dat wij bij moesten betalen was terecht omdat dit matriaal duurder is dan de oorspronkelijke achterwand maar nu de keuken af is zijn wij zeer tevreden en kan ik het bedrijf van harte aanbevelen
Reactie of foto toevoegen
“Mooi afgewerkte keuken”
Door Kees Rogier op zaterdag 30 okt 2021 21 | vestiging Hoorn NH
Keuken ziet er keurig strak uit, mooi afgewerkt en zeer elegant. De installateur was geweldig en heeft alle problemen die hij tegen kwam, perfect opgelost.
FOTO VAN KEES ROGIER
Reactie of foto toevoegen
“Service verleend”
Door Dirk Vos op vrijdag 24 mei 2019 19 | vestiging Leeuwarden
We hebben een nieuwe keuken gekocht en zijn super goed geholpen. Reynaldo heeft alle tijd genomen om ons goed te adviseren en we zijn dan ook zeer tevreden met de verleende service en het eindresultaat.
FOTO VAN DIRK VOS
Eindresultaat keuken
REACTIE VAN DIRK VOS
Prima service, mooie kwalitatief goede keuken tegen een scherpe prijs
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Marcel op woensdag 4 dec 2019 19 | vestiging Katwijk ZH
Zeer professionele benadering. Zeer duidelijk en creatief 3D plan op basis van door ons verstrekte bouwtekening. Na inmeten bleek maatvoering van aannemer totaal foutief te zijn. Dankzij Keukensale kon dit worden opgelost (zonder meerprijs!) Nieuwe ontwerp werd totaal anders en was geheel naar onze wensen. Levering en montage uiterst correct en vakkundig. Een reële prijs voor een keuken naar wens. Elk telefoontje met vragen/ aanvullende info werd efficiënt beantwoord. Een aanrader! We hebben wel anders meegemaakt!
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig”
Door Lonneke op donderdag 20 dec 2018 18 | vestiging Barendrecht
We zijn via via bij Keukensale Barendrecht terecht gekomen. We hadden al meerdere keukenzaken bezocht en hadden inmiddels een goed beeld van wat we wilden qua keuken. We zijn geholpen door Jordy Polderdijk. Hij nam uitgebreid de tijd en heeft veel kennis van keuken, mogelijkheden en apparatuur. Totaal niet opdringerig. Voordat de keuken definitief besteld werd, is alles op locatie nog eens nagemeten. De keukenmonteur was ook een echte vakman en heeft de keuken keurig bij ons geplaatst. Alles in 1 keer goed, niets kapot of krom. Erg fijn, zo kunnen we meteen van onze mooie keuken genieten! Kortom, een deskundig partij die met de klant meedenkt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Gerard Slob op maandag 29 jul 2019 19 | vestiging Barendrecht
Wij hebben een hoekkeuken gekocht bij Keukensale Barendrecht. De benadering, hulp en het advies vanuit de vestiging is top geweest. Door de adviseur werd goed geluisterd en werden onze wensen omgezet tot een schitterende keuken. Daarnaast ging de installatie ook voortreffelijk. Al met al een hele goede ervaring met Keukensale Barendrecht. Zeker een aanrader!
FOTO VAN GERARD SLOB
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon doen”
Door Rosita Balak op vrijdag 17 nov 2017 17
Goede ervaring met Keukensale! Top service, snelle levering en heel klantvriendelijk.
Wordt ook met je meegedacht en goed geadviseerd. Gewoon doen!
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door B.Hildering op maandag 18 feb 2019 19 | vestiging Barendrecht
We zijn erg tevreden over de prijs -kwaliteit van de keuken. De service was goed.
Er is goed met ons meegedacht over het ontwerp.
FOTO VAN B HILDERING
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Samantha op vrijdag 10 apr 2020 20 | vestiging Cruquius
Vanaf het eerste moment goed en vriendelijk geholpen. Medewerkers nemen alle tijd voor je en denken echt mee. Konden geregeld staaltjes meenemen om kleuren naast bijvoorbeeld de vloer te leggen. Werden niet gepusht om een beslissing te maken.
Planning van plaatsen en levering ook helemaal goed gegaan. Kwaliteit van apparatuur en kasten/werkblad zeer goed. Kortom: zeer tevreden en aanrader.
FOTO VAN SAMANTHA
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keukenaankoop”
Door Marie loman op maandag 9 nov 2020 20 | vestiging Deventer
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht, en zijn super geholpen door Mark Jan. De installatie verliep ook prima Henk heeft top werk geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Geen aanrader”
Door Joëlle op maandag 20 dec 2021 21 | vestiging Roosendaal
Keukensale Roosendaal- wat een enorm slechte service. Je betaalt de hele keuken in april en bent in September nog steeds aan het smeken of ze hem af komen maken. Van de verkoper hoor je niets, spullen worden verkeerd besteld en er is nul flexibiliteit. Daarbij is de kwaliteit ook belabberd, hangen de deurtjes scheef of zijn beschadigd en moet je zelf maar contact opnemen met de koelkast leverancier als die het vanaf t begin al niet goed doet. Daarbij kappen ze de sierrand uit je stuc plafond weg zodat de kastjes beter passen. Absoluut geen aanrader als je op zoek bent naar een kwalitatief en toffe keuken met een prijskaartje.
REACTIE VAN JOËLLE
Het lukt me maar om 1 foto bij te voegen, maar ik heb er 6.. kortom: nog steeds niets opgelost en zeer ontevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zit erin”
Door C.michidis op vrijdag 7 jun 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Keuken gekocht. Zeer vriendelijk personeel en denkt met je mee. Snelle levering.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door jenny Burkin op dinsdag 20 nov 2018 18 | vestiging Heerlen
we werden prettig ontvangen door John. Advies was duidelijk, professioneel en uitgebreid. levering & plaatsen was goed geregeld. vervolgens nog een telefoontje gekregen hoe we de nieuwe keuken ervaren. dus ook stukje (na) zorg.
Reactie of foto toevoegen
“2e keuken”
Door K Boekhout op woensdag 1 apr 2020 20 | vestiging Barendrecht
Prima geholpen, alles netjes geleverd en geïnstalleerd. Inmiddels is dit onze 2e keuken van Keukensale Barendrecht en 2x dik tevreden !
FOTO VAN K BOEKHOUT
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Hele keuken”
Door D van haa r en op zaterdag 7 jul 2018 18 | vestiging Alphen aan den Rijn
Hele keuken gekocht aanrecht bladen beschadigd maar daar krijgen ze een nieuwe voor dus dat is goed maar ze zijn vergeten er een kraan bij te leveren van 200 euro en die krijgen we niet omdat ze zeggen dat we bij het afleveren alles hadden moeten controleren
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Gert Bomhoff op donderdag 13 jun 2019 19 | vestiging Deventer
Wij zijn erg prettig geholpen en ook het plaatsen ging prima! Voor mensen die nog een keuken nodig hebben wij adviseren keukensale Deventer (snipperling).
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Van Den Brink op donderdag 18 jul 2019 19 | vestiging Hoorn NH
Wij lieten ons eerst informeren voor een nieuwe keuken. De medewerker vroeg naar onze wensen. Deze heeft hij perfect toegepast in de tekening. Uiteindelijk de beslissing genomen om de keuken te kopen. Deze is onder tussen geplaatst en ook dat is perfect gedaan. Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Peters op woensdag 19 dec 2018 18 | vestiging Cruquius
Natasja en Hossen dachten erg goed mee bij de indeling van de nieuwe keuken, en de overgang tussen de keuken en de woonkamer. We zijn een aantal keren terug geweest voor aanpassingen aan de keuken en elke keer werden we even professioneel te woord gestaan. De keuken is ook erg netjes geplaatst, en exact binnen de afgesproken week, ook alle andere afspraken werden goed nagekomen kortom wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken mede dankzij de professionaliteit van Natasja en Hosson. Wij hebben nu een schitterende keuken voor een goede prijs. Wij kunnen keukensale Cruquius van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“De ideale keuken”
Door Wouter op donderdag 18 feb 2021 21 | vestiging Nijkerk
Heel goed geadviseerd door Kees en Pim van Keukensale Nijkerk. Ze namen de tijd voor ons en hebben smen met ons de ideale keuken samengesteld. We hebben nu een prachtige keuken die er even mooi uitziet als op het 3d ontwerp.
Reactie of foto toevoegen
“Verkoopervaring”
Door Frank groothuizen op maandag 10 jul 2017 17 | vestiging Spijkenisse
Ben hardstikke super geholpen in de vestiging iepenlaan door de twee keukenjongens. Geef daarvoor een ruime voldoende. Na twee uurtjes keuze en foto van de keuken in de hand , wilde ik er na de prijsstelling met mijn vrouw nog over denken. Toen voelden we dat ze op slot stonden deze mannen. Ze wilden namelijk direkt een verkoop forceren. Door 10 procent te geven. Maar ik moest dan wel gelijk beslissen. Tja je praat wel over 17000 euro. Ik wilde graag de offerte ook per mail ontvangen, dat zouden ze dan wel doen ook. Zag dat ik voor hen niet meer interessant was. Jammer dat ze dat lieten liggen, heb ook geen mail meer gehad. Wel belde dacht dat hij joey heette savonds op of we wilden bestellen. Ik vroeg waar de offerte bleef, die zou hij opsturen. Ik heb hem dus nog niet! Denk dat beide man en een steek laten vallen indeze. Was zeker geintresseerd, maar nu zowel mijn vrouw als ik terug bij af! Krijg weer een " kolere" gevoel over keukenboeren! Snap er niks van, zeker omdat we het zagen zitten!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Remco en Linda op donderdag 9 dec 2021 21 | vestiging Deventer
Erg tevreden van begin tot eind. In de lockdown een keuken gekocht. Erg fijn dat Marc-Jan bij ons aan huis kwam. Zo konden wij precies aangeven hoe onze nieuwe keuken eruit moest gaan zien. Het voordeel was ook wel dat wij precies wisten wat wij wilden qua kleur en style. Hierdoor kon Marc-Jan de verschillende materialen mee nemen en van daaruit konden wij weer verder kiezen. Bij elke plaatsing van een keuken gaat er wel wat mis. Keukensale heeft ons daarin zeker niet in de kou laten staan!! Wij werden steeds op de hoogte gebracht en alles is uiteindelijk netjes afgehandeld. Zelfs een diner bon gekregen nadien! Qua prijs en kwaliteit zijn wij ook zeer tevreden!
FOTO VAN LINDA
Reactie of foto toevoegen
“Keurig geleverd”
Door Geert en Ria op zaterdag 22 feb 2020 20 | vestiging Groningen
Keuken gekocht bij verkoper Maycel. Goede ervaring en goed geholpen. Zou dit bedrijf aanraden. Keuken keurig afgeleverd. Keuken netjes en goed gemonteerd door Hans Batting.
FOTO VAN GEERT EN RIA
+ Toon extra foto van Geert en Ria
Reactie of foto toevoegen
“Super enthousiast!”
Door Karin Bikker op donderdag 4 jun 2020 20 | vestiging Hilversum
In de ruime showroom ben ik geholpen door Robert. Hij nam alle tijd en veel opties zijn doorgenomen. Er werd gelijk een 3D tekening gemaakt , zodat je een goede indruk hebt. Na het inmeten alles nog doorgesproken, waarbij nog wat goede veranderingen zijn aangebracht. Keuken is snel en op tijd geleverd. Later bleek nog van een klein beschadiging op een front, dit is door Robert direct opgepakt en wordt kosteloos nageleverd. Qua vriendelijkheid, service, afterservice en geleverde kwaliteit ben ik super tevreden. Ik zal zeker het bedrijf aanraden aan anderen. Het eindresultaat is prachtig geworden.
REACTIE VAN KARIN BIKKER
Heel veel dank voor dit mooie resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne keuken”
Door Gé van Zaane op donderdag 15 nov 2018 18 | vestiging Leeuwarden
Na een aantal afspraken hebben we samen met de medewerker onze keuken samengesteld. We zijn tevreden met het ontwerp. De keuken was ruim voordat wij, in verband met de verbouwing, er aan toe waren al bij KeukenSale geleverd. Zonder problemen hebben zij de keuken bij hun opgeslagen. Na aflevering bleek dat er verkeerde kookapparaat was geleverd. Dit is soepel opgelost. Het nieuwe apparaat is door KeukenSale omgeruild. Kortom we zijn een fijne en mooie keuken rijker.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over samenwerking”
Door Fam. N Teegelaar op dinsdag 21 nov 2017 17 | vestiging Barendrecht
In september een keuken samengesteld met Paul van keukensale, In november is deze door hen geplaatst, hun aannemer Paul heeft de voorbereidingen gedaan ,en monteur Peter heeft de keuken vakkundig geplaatst. Was een probleem met de afzuigkap die kon niet op tijd worden geleverd, Maar dit hebben ze opgelost door een betere aan te bieden. Het hele pakket sloot naadloos op elkaar aan, hebben er zelf geen omkijken aan gehad. Al met al heel tevreden met de keuken en de samenwerking.
FOTO VAN FAM. N TEEGELAAR
Opgeleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Gewaardeerd”
Door Fulko vd M op zaterdag 28 dec 2019 19 | vestiging Hoorn NH
Onze nieuwe keuken staat eindelijk. Het resultaat is nog mooier dan de 3D impressie van adviseur Mike! Van het koopmoment tot na de aflevering kregen we echt het gevoel van een gewaardeerde klant te zijn. Volgende keuken zullen we ook weer daar bestellen.
FOTO VAN FULKO VD M
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Roel Koblens op vrijdag 5 apr 2019 19 | vestiging Heerhugowaard
Wij hebben op aanvulling van onze een apart deel gekocht bestaande uit een blok van 240 cm met hieraan een bar-gedeelte. In dit deel is een koel-vries combinatie en een oven opgenomen. Tijdens het aankoopproces is ons ontwerp omgedraaid, we wilde een houten keukengedeelte maar hebben nu witte kasten met een houten omlijsting. Dit maakte dat we nu een warme aanwinst in de keuken hebben. Het idee kwam van de verkoopster in het filiaal in Heerhugowaard. De oplevering heeft snel plaatsgevonden en is goed en netjes geinstalleerd. Al met al een goede ervaring bij een keukenleverancier.
FOTO VAN ROEL KOBLENS
Wand met houten panelen en witte fronten
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk”
Door peter van Dijk op dinsdag 22 sep 2020 20 | vestiging Leeuwarden
Eerlijke mensen, geen verkoopgelul, geen onnodige kortingen. Je krijgt waar voor je geld. Goeie service en altijd bereid om iets extra's te doen om de klant tevreden te stellen. het is ons goed bevallen. Helaas hadden we wat problemen met het keukenblad en de spatranden, hier zat een scheur in. dit is echter goed opgelost, zelfs in de coronatijd hebben ze dit voor elkaar gekregen.
FOTO VAN PETER VAN DIJK
Witte hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Verwachtingen zijn waargemaakt”
Door André en Christel Zeelen op donderdag 15 nov 2018 18 | vestiging Heerlen
Op basis van deskundige en klantvriendelijke adviezen van John en Edwin hadden we, mede dankzij geheel op maat gesneden 3D tekeningen, al voorafgaand levering een goede indruk over wat we geleverd zouden krijgen. Zo werd ruimschoots de tijd genomen om ons goed mogelijk te adviseren en mee te denken over alternatieve aanpassingen. De keuken is perfect gemonteerd door een kundige monteur die ik zou willen typeren als een "pietje precies" vakman, wat ik een pluspunt vind. Onze verwachtingen zijn waargemaakt qua kwaliteit, oplever-afspraken voor een zeer schappelijke prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Blij mee”
Door Sanne Damman op dinsdag 21 mei 2019 19 | vestiging Den Helder
Ik heb een keuken gekocht bij Keukensale Den Helder. Danielle heeft een geweldig ontwerp gemaakt voor mijn keuken en voor een geweldige prijs. De keuken is snel geleverd en geplaatst. Ik ben er blij mee!
FOTO VAN SANNE DAMMAN
Keuken met blad
REACTIE VAN LOES
Hallo Sanne, mooie keuken wij hebben iets soortgelijks uitgezocht. Zijn benieuwd of de prijs klopt mag ik vragen wat je ongeveer moest betalen?
Reactie of foto toevoegen
“Trots op de aankoop”
Door J.A.Schaaf-Grevink op dinsdag 29 okt 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben hier onze nieuwe keuken gekocht, zijn hier heel goed geholpen met een heel goed advies zijn wij nu heel erg trots op onze aankoop. Wij hebben mensen die een keuken zochten naar dit adres gestuurd.
Reactie of foto toevoegen
“Enorme spijt”
Door Koen op dinsdag 30 jun 2020 20 | vestiging Son
Bij keukensale Eindhoven een keuken gekocht, enorm spijt van. Fout op fout wordt gemaakt, onvriendelijk zijn ze en nemen je totaal niet serieus. Korte samenvatting:
Ze komen niet opdagen op afspraken
Ze hebben verkeerd ingemeten
Ze leveren maar de helft, terwijl je al betaald hebt
Zijn slecht bereikbaar en zeer onvriendelijk
De eigenaar Joey heeft overal een verhaal voor, maar het blijft bij verhalen.

Als je hier een keuken koopt ben je zeker van zorgen en slapeloze nachten. Keukensale Den Bosch daarentegen is wel betrouwbaar, daar heb ik mijn vorige keuken gekocht
Reactie of foto toevoegen
“Soepel verloop”
Door Stefan op woensdag 27 mei 2020 20 | vestiging Hoorn NH
Veel keuze in kwalitatief goede keukens! Kasten zijn bij levering gemonteerd waardoor de installatie soepel verloopt. Je merkt dat de keuken van behoorlijke kwaliteit is, ook de afwerkingen en blad zijn prachtig! Mijn complimenten voor de service van Mike en zijn collega's.
Reactie of foto toevoegen
“Top! Kan niet beter”
Door Raike op zondag 17 mrt 2019 19 | vestiging Heerlen
Ik ben uitermate tevreden over Keukensale Heerlen. John geeft prima advies, hij heeft goede ideeen en veel ervaring. Er werd heel veel tijd aan ons besteed, er werd goed naar onze vragen en wensen geluisterd. De prijs/kwaliteit van de keuken is zeker redelijk en het plaatsen werd zeer secuur en vakkundig gedaan. Leveren en plaatsen gebeurde zoals werd overeengekomen op de juiste manier en op de afgesproken datum.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring met keukensale...”
Door Joris en nadine op maandag 16 sep 2019 19 | vestiging Barendrecht
Goede ervaring met keukensale barendrecht. Goed geholpen, fijne tips, snel een kostenplaatje. Kortom wij zijn zeer tevreden. levering prins op tijd. Alles was compleet en we hebben de keuken zelf prima kunnen plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Françoise de Kivet op donderdag 29 apr 2021 21 | vestiging Nijkerk
Eerst hadden we een keuken bij IKEA gezien, daar waren leveringsproblemen, vandaar dat we bij keukensale in Nijkerk zijn gaan kijken of zij op korte termijn een keuken konden leveren. Daar werden we heel vriendelijk zonder enige druk geholpen. De keuken kon zelfs een week eerder geleverd worden. We hebben zelf de keuken geplaatst en zijn daarbij heel goed geholpen. Heel vriendelijk met de vragen die wij hadden. Top service en top team. Zeker aan te raden!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Adri en Jan op zaterdag 21 nov 2020 20 | vestiging Deventer
Graag willen wij onze complimenten maken. Het was niet alleen een heel plezierig contact (na het bezoeken van veel andere zaken), maar ook zeer geslaagd. De professionaliteit waarmee er een ontwerp werd gemaakt van de keuken waar wij aan dachten, samengesteld uit voorbeelden uit de showroom, was op zijn zachtst gezegd verrassend. In tegenstelling tot andere adviezen, bleek een kookeiland een mogelijkheid, iets dat we heel graag wilden. Verder kregen we zo'n aantrekkelijk aanbod, dat we meteen besloten hebben te bestellen. Ook de service was geweldig, hoeveel keer we contact zocht, altijd alle tijd nemen voor advies. We hopen natuurlijk dat de keuken lang meegaat, maar ik zou zeker opnieuw bij jullie kopen.
Het is absoluut een negen waard, nog veel succes gewenst met jullie zaak. Hg Jan en Adri.
Reactie of foto toevoegen
“Vertraging goed opgelost”
Door Tom Hickford op woensdag 22 aug 2018 18 | vestiging Nijmegen
Oktober 2017 hebben wij een keuken gekocht bij Keukensale.com Nijmegen, In november kregen wij het slechte nieuws vanuit keukensale dat de keukenfabrikant vertraging had opgelopen. Hierdoor werd onze keuken met een paar weken uitgesteld. Omdat onze oude keuken al weg was hebben wij een noodkeuken gekregen, dit was een complete keuken waar alles op en aan zat zelfs een vaatwasser en een oven. Zo konden we toch onze normale dingen doen. Keukensale heeft ons daarmee goed op de hoogte gehouden en bijna dagelijks geïnformeerd. De dag dat de nieuwe keuken geplaatst zou worden werd de noodkeuken weggehaald, daarbij werd ook het leidingwerk verlegd. Voor de keuken stond eigenlijk 3 dagen, de 2e dag hebben de 2 monteurs de keuze gemaakt om iets langer door te gaan. Daardoor is de keuken de 2e dag al klaar, complimenten daarvoor. Nadat de keuken is geplaatst en alles is afgerond zijn wij bij Keukensale.com uitgenodigd. Hier hebben wij een compensatie gekregen vanuit de Keukensale.com omdat zij toch voor hun klanten klaarstaan. Deze compensatie was voor de tijd dat wij de noodkeuken in huis hadden staan., buiten de noodverlichting hebben wij ook nog uitgebreide verlichting gekregen, daarvoor dank! Mijn complimenten uit ik groot naar het personeel bij Keukensale, zij hebben er alles maar dan ook echt alles aan gedaan om onze keuken volledig af te ronden en dit is dan ook gelukt. ik heb begrip voor hun hoe zij het hebben opgelost met de problemen van de keukenfabrikant. Daarmee zal ik ook al mijn kennissen vrienden en familie aanraden om een keuken te kopen bij Keukensale.com Nijmegen, zij hebben alles over voor de klant! Bedankt heren!
FOTO VAN TOM HICKFORD
Eindresultaat keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door D Stone op maandag 14 dec 2015 15 | vestiging Hilversum
Heb een schitterende keuken gekocht van ontzettend goede kwaliteit,en goede prijs. Service was goed en alles keurig netjes optijd geleverd. Hulp in zaak was erg goed en zal het zeker bij een ander aanraden om met deze zaak in zee te gaan. ( complimenten )
Reactie of foto toevoegen
“Goed eindresultaat”
Door R.A. Roessink op donderdag 26 mrt 2020 20 | vestiging Deventer
Na wat kleine hobbels die overigens alle maal top zijn opgelost door Mark-Jan van keukensale Deventer. Hebben we nu een prachtige keuken en die zie er top uit
FOTO VAN R.A. ROESSINK
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Kees v D op woensdag 20 nov 2019 19 | vestiging Den Helder
Complete keuken. Alles was mooi op de afgesproken tijd aanwezig. Helaas had de transporteur schade aan de koelkast deur gemaakt en dat is keurig opgelost.
FOTO VAN KEES V D
Reactie of foto toevoegen
“Keurig geregeld”
Door P. Gelmers op donderdag 6 dec 2018 18 | vestiging Den Helder
Was allemaal keurig geregeld ook degene die de keuken geplaatst heeft Marcel vakwerk
Reactie of foto toevoegen
“Super goed”
Door Daan op donderdag 3 jan 2019 19 | vestiging Cruquius
Complete keuken! Bevalt super goed! Fantastische service!

Aanvulling ontvangen 3 januari 2019: De keuken is bezorgd en hebben we zelf geplaatst. Is goed bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Andre Voorberg op dinsdag 20 apr 2021 21 | vestiging Nijkerk
We werden goed en correct geholpen. Alles klopte en de service is prima.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanrader”
Door Robbert Mol op maandag 11 mrt 2019 19 | vestiging Alphen aan den Rijn
Keuken aangeschaft.Bijzonder professioneel en vakkundig geholpen door Maaike. Goed meegedacht en geen moeite teveel. In één woord geweldig. Hier word je nog serieus genomen als klant. Zeker een aanrader. Dikke vette 10.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Keuken met betonlook
1 / 144
Vestigingen Keukensale
aAlmere (3 ervaringen), Markerkant 1030, 1316 AD Almere, tel 036 - 737 01 27
bAlphen aan den Rijn (7 ervaringen), Hoorn 67, 2404 HG Alphen aan de Rijn, tel 0172 - 76 91 24
cAmersfoort (5 ervaringen), Nijverheidsweg-noord 55c, 3812 PK Amersfoort, tel 033 - 466 91 68
dAmsterdam Villa Arena (4 ervaringen), Arena Boulevard 24, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 737 33 02
eAmsterdam Westpoort (9 ervaringen), Sierenborch 8-L, 1043 BA Amsterdam, tel 020 - 737 21 78
fApeldoorn (11 ervaringen), De Voorwaarts 45, 7321 MA Apeldoorn, tel 055 - 207 07 20
gBarendrecht (41 ervaringen), Van ’t Hoffstraat 40, 2991 XP Barendrecht, tel 010 - 226 60 66
hBreda (2 ervaringen), Kruisvoort 48, 4814 RZ Breda, tel 076 - 737 02 34
iCapelle aan den IJssel , Lylantse Baan 14, 2908 LG Capelle aan den IJssel, tel 010 - 458 26 77
jCruquius (15 ervaringen), Spaarneweg 63, 2142 EP Cruquius, tel 023 - 583 58 95
kDelft , Schieweg 93, B 2627 AT Delft, tel 015 - 364 95 41
lDen Bosch (3 ervaringen), Goudsmidstraat 23, 5232 BN ’s-Hertogenbosch, tel 073 - 690 93 90
mDen Helder (12 ervaringen), Energieweg 11, 1785 AD Den Helder, tel 0223 - 76 90 49
nDeventer (27 ervaringen), Essenstraat 6B, 7418 BM Deventer, tel 0570 - 60 87 41
oGronau Westfalen , Siemenstrasse 2, 48599 Gronau Duitsland, tel 0049 - 2562 998 85 11
pGroningen (3 ervaringen), Hoendiep 97G, 9718 TE Groningen, tel 050 - 553 60 00
qHeerhugowaard (7 ervaringen), J.J.P. Oudweg 17, 1703 DE Heerhugowaard, tel 072 - 737 03 33
rHeerlen (16 ervaringen), In de Cramer 78C, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 208 08 00
sHilversum (18 ervaringen), Nieuwe Havenweg 39, 1216 BK Hilversum, tel 035 - 737 06 37
tHoogeveen (1 ervaring), Van Limburg Stirumstraat 3, 7901 AM Hoogeveen, tel 0528 - 27 41 00
uHoorn NH (34 ervaringen), Dr. C.J.K. van Aalstweg 6A, 1625 NV Hoorn, tel 0229 - 76 91 25
vKatwijk ZH (2 ervaringen), Ambachtsweg 7, 2222 AH Katwijk, tel 071 - 737 00 78
wLeeuwarden (33 ervaringen), Zwettestraat 10, 8912 AH Leeuwarden, tel 058 - 213 13 37
xLeiderdorp (2 ervaringen), Meubelplein 5, 2353 EX Leiderdorp, tel 071 - 532 76 77
yNijkerk (27 ervaringen), Boekdrukker 9A, 3861 SE Nijkerk, tel 033 - 246 67 44
zNijmegen (4 ervaringen), Wijchenseweg 180, 6538 SX Nijmegen, tel 085 - 303 48 68
a1Roosendaal (2 ervaringen), Oostplein 11, 4706 NL Roosendaal, tel 0165 - 20 10 90
b1Rotterdam , Watermanweg 221, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 737 00 15
c1Schagen (7 ervaringen), Wittepaal 241A, 1742 LB Schagen, tel 0223 - 76 90 15
d1Son (1 ervaring), Ekkersrijt 4030A, 5692 DA Son en Breugel, tel 0499 - 32 52 55
e1Spijkenisse (6 ervaringen), Iepenlaan 19, 3203 XV Spijkenisse, tel 0181 - 76 91 17
f1Zaandam (1 ervaring), Stormhoek 16, 1506 SW Zaandam, tel 075 - 737 02 01
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.