Feedback
8,8

Keukensale

Score uit 327 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
32 vestigingen (heel nederland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukensale
Duitse topkwaliteit, gegarandeerd voor de laagste prijs. Helder en transparant; direct de beste prijs. Deskundig advies. Persoonlijk contact, de eigenaar staat zelf ook in de winkel. Minimaal 10 jaar ervaring aanwezig in elke winkel. Mooi verzorgde showrooms. Gratis 3D ontwerp. Direct geleverd vanuit onze fabriek in Duitsland. Vakkundige montage door geselecteerde montagebedrijven in uw regio.
Alternatieven voor Keukensale
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Voortman Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,5 uit 526 ervaringen
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,7 uit 186 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,4 uit 52 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,6 uit 77 ervaringen
• Roukens en van Gaalen Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,4 uit 46 ervaringen
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,7 uit 144 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,7 uit 294 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,8 uit 253 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 327 ervaringen over Keukensale. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren227 ervaringen
4 sterren60 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren9 ervaringen
1 ster26 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Zeer blij met het resultaat”
Door Michel Klok op woensdag 2 nov 2022 22 | vestiging Groningen
Wij hebben gisteren onze keuken opgeleverd gekregen en zijn zeer blij met het resultaat. Vanaf het begin goeie uitleg gehad over de indeling en het apparatuur wat voor ons belangrijk is. Wij kunnen Keukensale Groningen dan ook zeker aanraden. Aardige en deskundige adviseurs. De plaatsing door de monteur ook zeer goed en netjes uitgevoerd. Alles samenvattend voor ons 5 sterren waard.
FOTO VAN MICHEL KLOK
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Anita op vrijdag 24 jun 2022 22 | vestiging Nijkerk
Top aankoopbegeleiding door verkoper Nico en Pim. Ook de installatie door de monteurs was echt vakwerk! Het verleggen leidingen en stucwerk ook via keukensale Nijkerk laten regelen. Begeleiding vanuit keukensale prima ook toen de technici minder kwaliteitswerk afleverden gingen ze hier achteraan en is het waar mogelijk opgelost. Overall erg blij met de keuken!
FOTO VAN ANITA
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Herman Willems op zondag 24 apr 2022 22 | vestiging Nijkerk
Wij hebben een keuken en washok gekocht bij Keukensale in Nijkerk. De service die wij kregen van Evelien, Kees en Pim was super. Ze zijn eerlijk en oprecht en luisteren goed naar wat de klant wil. En geven je advies waar nodig. Ik zou hier zeker eens naar binnen lopen om vrijblijvend advies in te winnen.
FOTO VAN HERMAN WILLEMS
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Tess Volkers op woensdag 13 jul 2022 22 | vestiging Leiderdorp
Niet te beschrijven slechte service ervaren bij Keukensale Leiderdorp! Begin februari hadden wij een afspraak met Yves (verkoper) bij keukensale Leiderdorp om inspiratie op te doen voor de nieuwe keuken. We werden meteen erg goed geholpen en hebben bijna twee uur om tafel gezeten om onze wensen op papier te krijgen. Hier kwam een prachtige eerste schets uit. Toen we net een blik op het resultaat, de 3D schets, geworpen hadden, kregen we van Yves gelijk een dringend advies om maar gelijk even te tekenen. Dat hadden we immers afgesproken volgens hem. Een keuken is niet een aankoop welke je iedere week doet, het is toch een flink bedrag en het is fijn om hier een nachtje over te kunnen slapen. Hier werd Yves vervolgens boos over, ''Jullie wisten toch van te voren wat jullie hier kwamen doen?!''. Op dat moment hadden wij moeten stoppen en nooit meer een voet moeten zetten in deze zaak, jammer genoeg hebben wij dit toen niet gedaan. Wij hebben toch een nachtje geslapen en besloten het te doen, het was ten slotte een mooie tekening geworden. Buiten het dringende advies van Yves beviel ons de goede service bij het intekenen van onze wensen! De vervolgafspraak met de definitieve tekening was met een collega van Yves. Dit was een fijn gesprek en hier hebben we dan ook getekend, gezien de service van de beste collega zeer goed en deskundig was. De levering zou op 31 mei zijn en de montage op 1 juni. Helemaal prima, dachten wij. Op 31 mei begon echter de ellende. De koelkast en vaatwasser werden niet meegeleverd. Toen wij opbelden kregen we de vraag of we wel goed gekeken hadden en of we deze toch niet over het hoofd hadden gezien... Toen vervolgens doodleuk werd verteld dat we Siemens apparaten hadden besteld en dat dit "logisch" was dat het hierom later geleverd werd brak onze klomp. Als dit meteen tijdens het bespreken van de apparaten was verteld hadden wij wellicht voor een ander merk gekozen.
Wanneer de apparaten dan wel geleverd zouden worden was nog onbekend. Op 1 juni kon de monteur dan ook maar een halve keuken monteren. Er zou een noodblad op komen omdat een andere partij nog langs zou moeten komen voor het inmeten voor het hardstenen blad. Het 'noodblad' stond alleen niet in de monteur zijn werkbeschrijving en hier moest hij dus het nodige voor improviseren, dit resulteerde in een noodblad wat een kind op de basisschool met het vak handarbeid nog beter zou monteren. Zie foto's. Even als verduidelijking: Wij hebben hier 500 euro voor betaald. Persoonlijk vind ik dit het niet waard, we hadden net zo goed zelf een houten plank neer kunnen leggen. Op 6 juli zijn de koelkast en vaatwasser na wel 100 keer gebeld te hebben eindelijk binnen. Verwacht maar niet dat keukensake Leiderdorp hier zelf enige moeite in stopt. Uit zich zelf hebben ze namelijk nog nooit iets van zich laten horen hier moeten we zelf achteraan gaan. Maar nu hebben we een koelkast en vaatwasser gekregen, als toevoeging bij de rest van de spullen die nog gemonteerd moesten worden, maar waar is de monteur? Nergens te vinden! Onze keuken/woonkamer staat dus al 1,5 maand vol met dozen, plinten en andere troep! Kortom het witgoed is nu met veel pijn, moeite en wel 100 contactverzoeken geleverd, maar de monteur kan pas over een paar weken komen. Wij hebben de afgelopen maand wel 100 keer gebeld maar niemand kan ons verder helpen. Wij moeten constant bellen en mailen en krijgen halve reacties terug. Als je er niet achteraan gaat wordt het ook niet voor je geregeld. De bedrijfsleider van keukensale Leiderdorp, Hamza, staat bekend als (zelfbenoemd) brandjesblusser maar heeft nog nooit uit zichzelf iets van zich laten horen. Elke keer als wij bellen of mailen krijgen wij hetzelfde antwoord: ''Ik laat je morgen iets weten!''. Als je op keukensale Leiderdorp moet wachten, kan je wachten tot je een ons weegt... Er gebeurt namelijk nog precies niks. Het zou fijn zijn als wij in dit warme weer eindelijk een werkende koelkast hebben. Hoe had keukensale dit op kunnen lossen: communicatie! Als zij van te voren hadden gezegd: De koelkast en vaatwasser zijn een maand later; kunnen wij de levering en montage opschuiven? Hadden wij geen enkel probleem gevonden! Ook als mensen afspraken maken om je terug te bellen, bel dan terug! Kortom, keer op keer heb je toch de voorzichtige hoop dat er wat geregeld gaat worden. Als je op de afgesproken deadline dan contact zoekt, krijg je te horen dat de desbetreffende medewerker niet aanwezig is en dat je teruggebeld gaat worden. Je raadt het wederom weer! Dit is tot op vandaag niet gebeurd. Je verliest de hoop op een goede afloop. We hebben goede hoop dat keukensale Leiderdorp zich toch herpakt en zich van zijn/haar beste kant gaat laten zien. Als de keuken eindelijk af is, zal het vast prachtig worden. Jammer dat het proces om daar te komen nu zo moeizaam gaat. Dit geeft nu alleen maar frustratie en ellende!
FOTO VAN TESS VOLKERS
Reactie of foto toevoegen
“Denken goed mee”
Door Joyce Oortgiesen op donderdag 23 sep 2021 21 | vestiging Deventer
Goede ervaring met keukensale Deventer. Geholpen door Sharona. Deskundig, snel, denken mee in oplossingen.

Aanvulling ontvangen 27 september 2021: De keuken is reeds gemonteerd. Goed bevallen. Heel blij met resultaat.
FOTO VAN JOYCE OORTGIESEN
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig geworden”
Door Amanda op woensdag 24 apr 2019 19 | vestiging Barendrecht
Wij zijn heel erg vakkundig en vriendelijk geholpen met het uitzoeken van onze nieuwe keuken. Super goede service ontvangen. De keuken is uiteindelijk prachtig geworden en van zeer goede kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Rita op zondag 10 mrt 2019 19 | vestiging Deventer
Wij hebben onze droomkeuken gekocht bij Keukensale.com Deventer. Wij zijn heel goed geholpen door Mark-Jan. Hij heeft zo'n scherpe prijs neergelegd, dat wij geen andere offertes meer hebben aangevraagd. Vragen per mail worden snel beantwoord en de levering van de keuken ging heel snel. Wij hebben de keuken zelf geplaatst en zijn zeer tevreden over het resultaat. Keukensale.com Deventer is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een mooie en betaalbare keuken.
FOTO VAN RITA
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Paulien Lasterie op maandag 25 mrt 2019 19 | vestiging Hilversum
Ik ben door Keukensale prima geholpen met keuze van een nieuwe keuken. Communicatie was prima en heb het proces van eerste gesprek tot oplevering als zeer prettig ervaren. Ze geven advies op basis van jouw behoefte en zijn uit op een tevreden klant en niet persé een grote order.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Max op maandag 30 aug 2021 21 | vestiging Almere
Een tevreden klant voor Keukensale en Sanisale Almere erbij. Begin dit jaar de zoektocht naar een keuken / badkamer gestart voor nieuwbouw appartement. Uiteindelijk gekozen voor Keukensale en Sanisale Almere. Waarom? Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Tevens zeer klantvriendelijk, flexibel en oplossingsgericht. Afterservice is ook prima in orde. Al met al een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Sander op donderdag 17 jan 2019 19 | vestiging Hoorn NH
Vorig jaar augustus zijn wij bij Keukensale in Hoorn geweest. Bij binnenkomst ervaarde mijn vriendin en ik een onwijs fijne sfeer. De service was TOP! En het eindresultaat mag er helemaal zijn... Wij zijn meer dan super tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door K. Hendriks op vrijdag 5 aug 2022 22 | vestiging Nijkerk
Wij hebben bij Keukensale in Nijkerk onze keuken gekocht! Een grote achterwand met hoge kasten, en een enorm kookeiland met alle gemakken voorzien. Onze keuken is een echte eyecatcher geworden en het centrum van onze woonkamer.

Tijdens het eerste gesprek werd eigenlijk al duidelijk dat dit mensen zijn die passie hebben voor hun werk. Waarbij meedenken, flexibel zijn, en de tijd voor je nemen geen onderdeel is van 'het zijn van een verkoper' maar gewoon in het bloed zit.
Persoonlijk, professioneel, aandachtig, en doorpakkend zou ik ze benoemen.
Tijdens de werkzaamheden zijn er hier en daar wel wat dingen misgegaan: er zijn producten niet geleverd, beschadigd geleverd, lekkage gehad, of beschadigd geraakt tijdens het werk. Dat kan echter allemaal gebeuren en is voor alle partijen vervelend. Maar hoe je het oplost als bedrijf is wat je oogmerkt en bijzonder maakt.

En de persoonlijke aanpak van Pim, Kees, Evelien, Ezra, andere Ezra en alle monteurs maakt het plaatje compleet.

Pratend met de monteurs hoor je ook gewoon dat zij goed behandelt worden, mooi werk maken, en er écht gewoon zin in hebben. Het getuigd van een passie en gezond en sterk bedrijf als het op elke laag (van ontwerpen, tot begroting, tot planning, tot montage, tot afronding) zo verloopt.

Wij hebben een prachtige keuken, voor een eerlijke prijs, van alle gemakken en deugden voorzijn, en zij hebben een klant voor 't leven. Mochten we ooit verhuizen en een nieuwe keuken nodig hebben in de buurt, dan kloppen we hier aan.
FOTO VAN KEVIN
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Familie De Greeuw op maandag 15 apr 2019 19 | vestiging Hoorn NH
Een complete keuken. Vriendelijke medewerkers en lekkere koffie. Uitgebreid gekeken naar de mogelijkheden binnen het budget, waarbij werd afgesproken dat twee bestaande apparaten werden overgeplaatst in de nieuwe keuken. Al snel werd een afspraak gemaakt voor het inmeten. Maandags werd de keuken geleverd en op dinsdag hebben de monteurs de keuken geplaatst, dit ging heel voorspoedig. Het resultaat is een mooie lichte keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Debby Eikhoudt-Zoetmulder op dinsdag 18 jun 2019 19 | vestiging Heerhugowaard
We hebben hier een prachtkeuken aangeschaft en met volle tevredenheid laten plaatsen. Remco de verkoopadviseur heeft ons van begin tot eind heel goed geholpen en met raad en daad bijgestaan. Een bedrijf wat zeer zeker aan te bevelen is en waar ze echt weten wat klantvriendelijkheid is. Binnen een dag was de keuken geplaatst door 2 deskundige bouwers. Geen verborgen gebreken of ellende, gewoon vakwerk met goede service!
FOTO VAN DEBBY EIKHOUDT-ZOETMULDER
Witte keuken
REACTIE VAN DEBBY EIKHOUDT-ZOETMULDER
En de ander kant van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Belofte worden niet nagekomen”
Door Fam Nieuwburg op dinsdag 15 nov 2022 22 | vestiging Almere
Wat een vreselijk bedrijf komen helemaal niets na wat Ze beloven! Koop hier niet! Vooral vestiging Alkmaar! Na 3 weken hebben we nog niets geen water geen koelkast geen vaatwasser oven niets is er nog aangesloten!
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelen”
Door Monique Rouwet op zondag 16 sep 2018 18
Een complete keuken gekocht. Goed advies van Sjaak Orhan en netjes en vakkundig geplaatst door Arko en Patrick. Ik heb nu een super mooie keuken waar ik lang van kan genieten. Ik kan keukensale capelle zeker aanbevelen. En als je een keuken koopt bij keukensale doe Sjaak dan de groeten van Monique Rouwet
Reactie of foto toevoegen
“Bijna af”
Door len op zaterdag 7 nov 2020 20 | vestiging Hoorn NH
Onlangs is onze keuken, taupe, met een mooi doorlopend wandmeubel geplaatst. In maart 2020 hebben we deze besteld bij Keukensale Hoorn. Met een ontwerp in de hand gingen we er heen. We werden ontzettend vriendelijk en vakkundig geholpen door Mike. Vanuit Keukensale werd een aanbod gedaan t.a.v. Prijs. Als we op het aanbod in zouden gaan moest dat wel dezelfde dag. De korting werd niet vastgehouden , ze mogen er maar een paar weggeven...Omdat we het echt mooi vonden, en gelukkig nog steeds, zijn we er direct op in gegaan. Achteraf voelde het wel wat snel. Thuis zagen we toch nog bij het wandmeubel een gedeelte wat niet zo was als het ontwerp. Met heel veel vindingrijkheid heeft Mike hier een prachtige oplossing voor gevonden. De week zou in week 40 geleverd worden. Dit ging keurig. De mailwisselimg vanuit Keukensale, dus niet specifiek vanuit Hoorn, is niet klantvriendelijk. Allerlei mitsen en mare. Als je bij levering niet thuis bent kost het je...... allerlei regels waarmee ze zich indekken maar wat bij mij als koper argwaan en irritatie opriep.
De levering was prima. Een week van te voren hoorde ik dat een kastje stuk was en nageleverd zou worden . Dat is nu 4 weken geleden. Een termijn waarop ik het kan verwachten wordt niet gegeven maar dat zal wel komen. De plaatsing lijkt vakkundig te zijn gedaan. Het ziet er mooi uit. Mijn huis en tuin was echter zeer slordig achtergelaten . Hierdoor een beschadiging om mijn nieuw gestucte muur. Maar dit wordt vergoed als ik een offerte voor reparatie indien. De aannemer, die mijn verbouwing regelt gaf aan dat het niet gebruikelijk is om een nieuwe keuken zo op te leveren, folie op de deurtjes en veel vlekken, lijm , op de aanrecht, alles is er wel keurig afgegaan en nogmaals het resultaat is prachtig. Keukensale zei dat eerst de keuken geplaatst moet worden en hierna de vloer. Er zou er onder door kunnen gelegd worden. Dit is echter niet zo, omdat de keuken en het wandmeubel op pootjes staat. Tip is echt om eerst de vloer te leggen. De keukenmonteurs moeten dan maar voorzichtig werken. De plinten passen niet, ik had wel aangegeven dat het o,7 mm korter moest. Na melding is mij ook gezegd dat dit opgelost gaat worden als het kastje komt. Daar vertrouw ik op en ik hoop dat het spoedig gedaan wordt want dan kunnen we genieten van het mooie resultaat. Nu nog even 3 sterren en als alles is afgerond veranderen we het naar 4 sterren.
Reactie of foto toevoegen
“Superfijne service”
Door Hakan op zondag 7 apr 2019 19 | vestiging Cruquius
Super fijne service! Hossen heeft goed naar ons geluisterd. De keuken is zoals we graag wilden hebben. Tijdens de montage waren er wat problemen; omdat de stucwerk niet goed is gebeurd, Maar dit hebben de monteurs goed opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“Prijskwaliteit is goed in verhouding”
Door S. Janssen op maandag 2 dec 2019 19 | vestiging Leiderdorp
Reeds 4 jaar geleden een keuken aangeschaft en ondanks verlopen van de garantie op Zanussi combi (oven/magnetron) op de juiste wijze geholpen. Condensprobleem is door de servicedienst van AEG gratis verholpen. Keukensale heeft dit super opgepakt. Geen super (5 sterren) gegeven daar de prijs kwaliteit goed te noemen is maar na 4 jaren wel duidelijk is waar je een lage prijs voor betaald. Deurtjes door kookvocht iets krom en folie laat miniem los.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Madelon Janssen op woensdag 6 mrt 2019 19 | vestiging Barendrecht
Een complete keuken gekocht. Vanaf het moment dat we binnenliepen een leuk contact met de verkopers. Veel uitleg, alle tijd en goede tips en suggesties. Uiteindelijk met een zeer nette offerte naar huis gegaan om erover na te kunnen denken. Vrij snel ja gezegd en ook toen weer een goede service! De offerte met alles nog een keer doorgenomen en onze handtekening gezet. Ook de montage is zeer goed en vakkundig gedaan en wij zijn super tevreden met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN MADELON JANSSEN
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Eerste keuken”
Door Shiffai Karamat Ali op zondag 25 nov 2018 18 | vestiging Hoorn NH
Mijn eerste keuken, een grote stap. Vanaf het eerste moment een heel goed gevoel bij het personeel van Keukensale Hoorn. Geen druk, heel veel aandacht en een warm gevoel. Heel erg meedenkend om tot het beste ontwerp te komen, waarin alle benodigde apparaten voorkomen en ook nog eens passend in het budget. Super flexibel, want het ontwerp moest een paar keer aangepast worden, dit was geen enkel probleem. De nazorg is ook top. Monteurs zeer vriendelijk en eerlijk. Keukensale Hoorn is een échte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Naar volle tevredenheid opgelost”
Door Cees Bruinink op vrijdag 9 mrt 2018 18 | vestiging Heerlen
Kwalitatief een goede en mooie keuken gekocht. Dat is het enige positieve. Over prijs is niet te onderhandelen. Bij verkoop word niet echt duidelijk gemaakt dat de installatiekosten er nog op komen. Toen we een kastje van het zelfde materiaal in een standaard maat wilde bij bestellen na levering, moest dat meer kosten dan de helft van de hele keuken. Installeren gebeurt door ingehuurde zzp-ers, dus doe je met 2 partijen zaken. Toen het zeefje van de afvoer binnen een week kapot was, door matige kwaliteit, werd er geen nieuwe geleverd. En na 3 maanden lekt de afvoer nog steeds. zzp-er komt wederom hiervoor langs. Aan de lekschade, en schade aan plint wordt niets gedaan. Verkoper/eigenaar is commerciële man, die na de verkoop niet veel meer voor je wilt betekenen. Het zal een goede zaak zijn, totdat je problemen krijgt. Gelukkig mijn zoon kunnen weerhouden hier ook een keuken te kopen. Al met al niet gelukkig en tevreden. Geen aanrader.
FOTO VAN CEES BRUININK
Beschadigde plint
REACTIE VAN CEES BRUININK
Het heeft even wat voeten in aarde gehad, maar uiteindelijk is/zijn de klach(ten) naar meer dan volle tevredenheid opgelost. Probleempje was dat ik met klachten kwam in een zeer drukke tijd voor John. En waar gehakt wordt vallen spaanders, nietwaar? Maar de oplossing was dusdanig bevredigend dat ik de volgende keer zeerzeker weer een keuken koop bij keukensale. Complimenten voor de oplossing.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Roel Koblens op vrijdag 5 apr 2019 19 | vestiging Heerhugowaard
Wij hebben op aanvulling van onze een apart deel gekocht bestaande uit een blok van 240 cm met hieraan een bar-gedeelte. In dit deel is een koel-vries combinatie en een oven opgenomen. Tijdens het aankoopproces is ons ontwerp omgedraaid, we wilde een houten keukengedeelte maar hebben nu witte kasten met een houten omlijsting. Dit maakte dat we nu een warme aanwinst in de keuken hebben. Het idee kwam van de verkoopster in het filiaal in Heerhugowaard. De oplevering heeft snel plaatsgevonden en is goed en netjes geinstalleerd. Al met al een goede ervaring bij een keukenleverancier.
FOTO VAN ROEL KOBLENS
Wand met houten panelen en witte fronten
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Patrick en Amber Plum op maandag 15 apr 2019 19 | vestiging Heerlen
Wij hebben een prachtige keuken gekocht met alles erop en eraan! We werden heel goed en klantvriendelijk geholpen en meneer dacht in alle opzichten met ons mee. Ook de installatie door Jos Palmen verliep prettig. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Adequaat gegaan”
Door E.Khatami op zaterdag 12 okt 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Prachtige keuken gekocht. Montage ging niet heel erg soepel, maar keukensale heeft tot de laatste moment alles adequaat geregeld.
FOTO VAN E.KHATAMI
Keuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Rayshree Poenai-Mattapersad op woensdag 1 mei 2019 19 | vestiging Barendrecht
Zeer goed geholpen door Jordy met het uitzoeken van onze keuken. Super goede service ook bij het opmeten en monteren. In tegestelling van ervaringen bij andere keukenzaken, werd hier de tijd genomen om ons te helpen. We zijn erg tevreden met onze keuken, hierbij heeft keukensale ons geholpen.
FOTO VAN RAYSHREE POENAI-MATTAPERSAD
Keuken staat
Reactie of foto toevoegen
“Erg goede service”
Door Roy Smit op donderdag 15 sep 2022 22 | vestiging Deventer
Aardige en duidelijke verkopers, aardige mensen. Realistisch en erg goede service.
Goede kwaliteit keukens en erg mooi geplaatst! Keuken is erg mooi geworden top, zijn zeer tevreden.
FOTO VAN ROY SMIT
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met apparatuur”
Door Jessie en Sander op donderdag 22 nov 2018 18 | vestiging Hoorn NH
We hebben een nieuwe keuken inclusief apparatuur gekocht bij Keukensale Hoorn. Bij het ontwerpen en uitkiezen van de keuken zijn we super goed geholpen! Ze hebben echt de tijd voor ons genomen. Ook het verdere gevolg als in, naloopgesprek, leveren, alles netjes optijd en alle afspraken nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Blij”
Door D.Twijnstra op donderdag 29 nov 2018 18 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben bij de Keukensale vestiging Leeuwarden een keuken ontwerp laten maken, en deze laten realiseren. We zijn erg blij met het eind resultaat, en wij genieten er nu enorm van!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door S.Bruining op donderdag 3 jun 2021 21 | vestiging Leeuwarden
Hebben een grafiet zwarte kekenen gekocht bij Keukenssle Leeuwarden. Zijn zeer goed geholpen. Doen niet moeilijk als we de apparaten ergens anders kochten. Aanrader dit keukenbedrijf.
FOTO VAN S.BRUINING
+ Toon extra foto van S.Bruining
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Dennis op dinsdag 22 okt 2019 19 | vestiging Amsterdam Westpoort
Super blij met onze nieuwe keuken. Vakkundig geholpen door Harry en André. Bedankt voor het meedenken :)

Aanvulling ontvangen 23 oktober 2019: De aankoop is geleverd, en hebben zelf gemonteerd....kleine aanpassingen zijn goed verholpen door keukensale! Zijn nog dik aanbrengen verbouwen, maar zijn tevreden over de geleverde items.
Reactie of foto toevoegen
“Ging soepel”
Door Mattijs van der Laan op maandag 19 aug 2019 19 | vestiging Hilversum
Wij hebben een keuken gekocht, wij zijn tijdens dit proces uitstekend begeleid in het vormgeven van onze keuken. Ook de levering en het plaatsen van de keuken ging soepel en volgens afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Keukensale”
Door Sandy op dinsdag 5 okt 2021 21 | vestiging Cruquius
Wij hebben onlangs onze keuken bij KeukenSale in Cruquius besteld en geheel volgens de afspraken geleverd gekregen. Fijn dat de eigenaar veel verstand van keukens heeft en de mogelijkheden. Alle tijd is genomen tijdens uitzoeken van keuken. Eerlijke prijsvoering. Hele fijne monteurs op de dag zelf en vakkundig. En perfecte after sales. Wij zijn blij! Ga er vooral een kijkje nemen.
FOTO VAN SANDY
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Behrens op vrijdag 13 sep 2019 19 | vestiging Schagen
Wij hebben hier een prachtige keuken gekocht. De verkoopster dacht met ons mee, nam de tijd en was zeer vriendelijk. Ook over de prijs was zij eerlijk en samen zijn we een mooie prijs overeengekomen. Ook werd de keuken geplaatst in 1.5 dag. Kortom wij zijn zeer tevreden en raden iedereen dan ook aan om bij keukensale schagen een prachtige keuken te kopen.
FOTO VAN FAM. BEHRENS
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Miedema op maandag 6 mei 2019 19 | vestiging Barendrecht
Vorig jaar april een keuken met 6 AEG apparaten gekocht bij Keukensale Barendrecht. Door een drukke agenda van onze kant konden we een eerste afspraak alleen maken op een zaterdag einde middag. Dit was geen probleem, de verkoper bleef speciaal langer voor ons. Na het opnemen van de wensen en het maken van een 3D tekening terug gegaan naar huis om er nog eens rustig over na te denken. Je hoort wel eens dat keukenfirma's druk uitoefenen om een snelle beslissing uit te lokken. Dat is bij dit keukenbedrijf zeker niet het geval, want we hadden echt het gevoel dat we er goed over na konden denken. Na 2 weken terug gegaan om één en ander aan het ontwerp te wijzigen en daarna de opdracht gegeven om de keuken te bestellen. Prima service, uitgebreide en duidelijke offerte en mooie 3D tekening ontvangen. Levering keuken was uitstekend, netjes op de afgesproken tijd en zonder schades aan de apparatuur en keukenonderdelen. Bij de plaatsing van de keuken was de koelkastdeur niet goed geleverd (handgreep verkeerd voorgeboord). Na een telefoontje met Jordy van Keukensale, is netjes in orde gemaakt dat we een nieuwe deur kregen. Jordy heeft de inmeting van de keuken gedaan en kwam het eindresultaat ook zelf bewonderen. Erg prettig om met 1 persoon zaken te doen. We hebben de keuken nu bijna een jaar en zijn erg tevreden over de kwaliteit en de service.
FOTO VAN MIEDEMA
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Geen aanrader”
Door Joëlle op maandag 20 dec 2021 21 | vestiging Roosendaal
Keukensale Roosendaal- wat een enorm slechte service. Je betaalt de hele keuken in april en bent in September nog steeds aan het smeken of ze hem af komen maken. Van de verkoper hoor je niets, spullen worden verkeerd besteld en er is nul flexibiliteit. Daarbij is de kwaliteit ook belabberd, hangen de deurtjes scheef of zijn beschadigd en moet je zelf maar contact opnemen met de koelkast leverancier als die het vanaf t begin al niet goed doet. Daarbij kappen ze de sierrand uit je stuc plafond weg zodat de kastjes beter passen. Absoluut geen aanrader als je op zoek bent naar een kwalitatief en toffe keuken met een prijskaartje.
REACTIE VAN JOËLLE
Het lukt me maar om 1 foto bij te voegen, maar ik heb er 6.. kortom: nog steeds niets opgelost en zeer ontevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatsts keuken”
Door Van Ree op dinsdag 7 mei 2019 19 | vestiging Nijkerk
Wij hebben een nieuwe keuken bij Keukensale in Nijkerk gekocht. We zijn goed geholpen en kregen goede adviezen.
Reactie of foto toevoegen
“Hele keuken”
Door D van haa r en op zaterdag 7 jul 2018 18 | vestiging Alphen aan den Rijn
Hele keuken gekocht aanrecht bladen beschadigd maar daar krijgen ze een nieuwe voor dus dat is goed maar ze zijn vergeten er een kraan bij te leveren van 200 euro en die krijgen we niet omdat ze zeggen dat we bij het afleveren alles hadden moeten controleren
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Lorna Staats op dinsdag 2 okt 2018 18 | vestiging Barendrecht
Ik heb een nieuwe keuken gekocht en ben uitermate tevreden. Geen vervelende verkooppraatjes maar goed en deskundig advies. Er werd geluisterd en kritisch meegedacht. Het is precies geworden zoals ik wilde. De communicatie verliep zeer soepel en de afhandeling ging vlot en vlekkeloos. Top!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door E. Oosterman op dinsdag 21 mei 2019 19 | vestiging Nijkerk
Wij hebben een keuken gekocht bij KeukenSale in Nijkerk. Wij zijn bijzonder tevreden over de wijze waarop het gehele traject is verlopen. Hiermee bedoelen wij de verkoop, de levering en de plaatsing van onze keuken. Vriendelijke en vooral deskundig personeel. Werkelijk alles klopt en dat is heel bijzonder als je zo hier en daar de reacties hoort van vrienden/kennissen die ook een keuken hebben gekocht (niet bij Keukensale) en hebben laten plaatsen. Wij zijn zeer tevreden. Een bedrijf om aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Munk op donderdag 10 okt 2019 19 | vestiging Cruquius
Super blij met onze mooie keuken! Geweldige service, zeer klantvriendelijk! Wij raden iedereen Keukensale Cruquius aan!
FOTO VAN MUNK
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Veel klachten”
Door P. ter Hoeven op zaterdag 9 dec 2017 17 | vestiging Hilversum
Half augustus hier een keuken en sanitair voor het toilet gekocht. Tot zover ging het goed, daarna begon het gedoe. Miscommunicatie, zelf over al achter aan zitten, niet terug gebeld worden, afspraken niet nakomen, slechte nazorg na plaatsing van de keuken. Monteur die alleen kwam waardoor wij "moesten" helpen met plaatsen van aanrechtblad en om 23:00 uur naar huis ging nadat hij om 08:00 voor de deur stond. Zojuist dan ook een brief van zes kantjes verstuurd naar Hilversum en de organisatie. Ik zal jullie de brief besparen maar hieronder alleen onze klachten weergeven.
Klachten:
1. Miscommunicatie, niet terugbellen, niet houden aan afspraken, slechte nazorg na montage van de keuken.
2. De volledige aansluiting voor de quooker moet nu gedaan worden door een door ons ingehuurde aannemer, wat ons de nodige extra kosten op gaat leveren. Doordat wij vrijdagavond 8 december pas te horen kregen dat er zaterdag 9 december geen monteur zou kunnen komen, kunnen we nu hopelijk op zijn vroegst maandag gebruik maken van water in de keuken. De factuur die wij hiervoor moeten betalen volgt later
3. De bodemplaat voor het aanrechtkastje ontbreekt.
4. De composiet vensterbank ontbreekt. Deze is nu wel besteld maar we hebben geen bevestiging ontvangen dat de passtrook is besteld, terwijl de monteur dit heeft opgemeten en aan u door zou geven.
5. De deur van de koelkast hangt te laag waardoor deze niet goed sluit waardoor er regelmatig een plasje water op de plank in de koelkast ligt.
6. De losse unit staat te hoog zodat deze niet goed aansluit op de nog te leggen vloer. Ook het pas stuk aan de onderkant van de zijpanelen kan dit niet opvangen. De monteur was op de hoogte van het feit dat de vloer nog gelegd moest worden en heeft zelfs een stuk van de vloer in handen gehad om de hoogte te kunnen
bepalen.
7. Vandaag bij het aansluiten van de spotjes in de koof en de planken sloeg de stop door en zijn alle spotjes verbrand. Waarom, omdat de bedrading van de spotjes die 12volt zijn, zijn aangesloten op bedrading van 230volt zonder gebruik te maken van een transformator. De monteur heeft hier bij de montage niet naar gevraagd, heeft niet aangegeven dat er een transformator nodig zou zijn maar heeft gewoon de spotjes aangesloten. Er staat nergens op het leiding schema aangegeven dat er een transformator aangelegd zou moeten worden door de klant. De spotjes zijn gewoon door de monteur geplaatst zonder navraag te doen of aan te geven dat dit niet mogelijk zou zijn. Vandaag is door de aannemer een lamp met 230volt aansluiting aangesloten op de bedrading om aan te tonen dat de lampen t.b.v. de wandlampen ook kapot zijn. De lamp werkt na aansluiting op de bedrading naar behoren.
8. De monteur heeft voor het plaatsen van de wandplanken op een aantal plaatsen streepjes gezet op de net geschilderde muur.
9. De muur is op verschillende plaatsen beschadigd door het plaatsen van het aanrechtblad.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door R. Wijk op zaterdag 20 okt 2018 18 | vestiging Heerhugowaard
Ik heb een keuken gekocht. Prima geholpen. Ze zijn erg van de details. Dat bevalt me goed.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed bevallen”
Door Natallia en Gerard Bot op zondag 13 sep 2020 20 | vestiging Hoorn NH
Van begin tot einde ontzettend goed geholpen, niet alleen bij de verkoop van de keuken maar ook met advies bij het samenstellen van de keuken en de indeling. Het inmeten van de keuken ging erg professioneel en ook hier kregen wij goede tips die wij meenamen bij de definitieve bestelling van de keuken. Het plaatsen van de keuken ging mede door de ZEER kundige en welwillende monteur zeer goed. Helaas door corona waren er een een paar apparaten niet en ook dit werd gezien de situatie binnen aanvaardbare termijn opgelost. Het contact met de winkel ging goed en men hield zich goed aan gemaakte afspraken. Wij adviseren mensen zeker om hier een keuken te kopen, wij waren ook op de reviews afgegaan en dit is zeer goed bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Filip & Evi op dinsdag 17 dec 2019 19 | vestiging Roosendaal
Na enkele keukenwinkels bezocht te hebben zijn we beland bij Keukensale Roosendaal. Vanaf de eerste ontmoeting hadden we direct een goed gevoel. Er werd direct tijd gemaakt, geen opdringerig gedoe en vooral meedenkend om een zo goed mogelijk resultaat te hebben! Na een kort gesprek en wat keukens bekeken te hebben kregen we al snel een 3D plan te zien. Na nog enkele afspraken in de winkel is het ontwerp nog een beetje gewijzigd. Om dit in orde te maken maakte Greg voldoende tijd vrij. Na nieuwjaar wordt onze keuken geplaatst, we zijn benieuwd!! Greg en Thomas zijn 2 super enthousiaste mensen, je kan alles vragen aan hen... niets is teveel. Je wordt er steeds onthaald met een brede glimlach :-) Top mannen!!
Reactie of foto toevoegen
“Landelijke keuken”
Door Jager op zondag 26 mei 2019 19 | vestiging Den Helder
Een nieuwe landelijke keuken. Alles volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Super service. Vervanging van materialen. Gaan voor 100% tevredenheid
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Hennie op zondag 20 feb 2022 22 | vestiging Cruquius
Mijn keuken gekocht bij Keukensale Cruquius. Bij het uitzoeken werd ik al fantastisch geholpen door een medewerker die de tijd en het geduld opbracht om mij van een goed advies te voorzien. Het plaatsen heb ik ook door hen laten uitvoeren en wat een geweldige monteurs. Beleefd, geduldig, positief en oplossingsgericht.... Fantastisch! Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Oprechte interesse”
Door Erwin Muller op vrijdag 5 jan 2018 18 | vestiging Barendrecht
Wij hebben onze keuken uitgezocht bij Keukensale Barendrecht. Vanaf het moment dat we daar binnen liepen en een medewerker ons te woord stond, hadden wij een goed gevoel bij deze zaak. Hiervoor waren we al bij meerdere andere keuken zaken wezen kijken, maar bij deze andere winkels gaf de manier van benadering en verkooppraatjes ons weinig vertrouwen. Bij Keukensale Barendrecht werkt er vriendelijk en benaderbaar personeel, waardoor wij een open gesprek konden voeren over onze voorkeuren en ook ons budget. Ook dachten zij zelf ook met ons mee. In een van onze laatste gesprekken was er een nieuwe oven beschikbaar gekomen. Deze was beter in kwaliteit, maar ook wat goedkoper dan onze vorige optie. De medewerkers stelde de wisseling zelf voor, terwijl dit in ons voordeel was. We hebben er een tijd over gedaan om de definitieve keuken vast te stellen. Wij moesten namelijk ver van tevoren een keuken uitzoeken, vanwege het doorgeven van de opstelling voor onze nieuwbouwwoning. Toch als wij (alweer) iets wilde veranderen keken ze zonder gedoe met ons mee en werd het allemaal geregeld.

Ook hebben wij het plaatsen door Keukensale Barendrecht laten doen. De monteurs kwamen op de afgesproken dag en tijd en hebben super hard gewerkt. De twee heren die onze keuken hebben geplaatst hadden ook veel plezier in hun werk en we hebben hard om hen gelachen. De spullen werden trouwens ook netjes van tevoren geleverd en al het afval werd een dag na plaatsen ook weer opgehaald. Na afloop hebben wij nog een bezoekje gehad van de medewerker Jordy, waarmee wij het meeste contact hebben gehad. Wij konden met trots onze mooie keuken aan hem laten zien waarin hij oprecht interesse toonde. Wij zouden de Keukensale Barendrecht aan iedereen aanraden. Wij willen Keukensale Barendrecht hierbij ook hartelijk bedanken voor al hun betrouwbaarheid, advies, geduld, enthousiasme en onze prachtige keuken.
FOTO VAN ERWIN MULLER
Keuken in nieuwbouwwoning
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Joan Scherpenzeel op donderdag 4 apr 2019 19 | vestiging Hoorn NH
Een nieuwe keuken gekocht. Alles liep volgens afspraak, snelle levering. Na plaatsing werd er contact opgenomen of alles naar wens was verlopen. Door eigen schuld een ladefront beschadigd, maar door vriendelijke en snelle service snel hersteld. Helemaal top!
FOTO VAN JOAN SCHERPENZEEL
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan op woensdag 5 dec 2018 18 | vestiging Cruquius
Mooie en functionele keuken ,prima meegedacht door natasja en hossen en keurig gemonteerd, zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Dikke aanbeveling”
Door Simone op vrijdag 13 nov 2020 20 | vestiging Deventer
Ik ben erg prettig geholpen. Priscilla snapte wat ik wilde en dacht goed met mij mee. Ondanks dat ik tussendoor nog wel met wat aanpassingen kwam, was niets haar te veel. Ook de levering en de plaatsing verliepen soepel. Er zijn nog een paar kleinigheidjes die nietklopten maar ook dat wordt snel en adequaat op gelost. Kortom, een dikke aanbeveling
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden”
Door Karin op vrijdag 6 mei 2022 22 | vestiging Nijkerk
Prachtige keuken met enorm kookeiland. Granieten blad. Supergoed geholpen door de vakkundige mensen van Keukensale Nijkerk! Supertevreden en blij!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door K.K op dinsdag 24 aug 2021 21 | vestiging Barendrecht
Wij hebben onze keuken bij Keukensale Barendrecht gekocht en zijn er erg blij mee. We zijn goed geadviseerd door Jordy en zijn collega's. Ze namen de tijd voor ons en dachten met ons mee. Een aanrader.
FOTO VAN K.K
Reactie of foto toevoegen
“Gewaardeerd”
Door Fulko vd M op zaterdag 28 dec 2019 19 | vestiging Hoorn NH
Onze nieuwe keuken staat eindelijk. Het resultaat is nog mooier dan de 3D impressie van adviseur Mike! Van het koopmoment tot na de aflevering kregen we echt het gevoel van een gewaardeerde klant te zijn. Volgende keuken zullen we ook weer daar bestellen.
FOTO VAN FULKO VD M
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Andre Voorberg op dinsdag 20 apr 2021 21 | vestiging Nijkerk
We werden goed en correct geholpen. Alles klopte en de service is prima.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Herman en Irma op zondag 28 jul 2019 19 | vestiging Schagen
We hebben een compleet nieuwe keuken aangekocht, we zijn dan ook zeer tevreden. De medewerkers zijn vakkundug en denken met je mee. Voor al je problemen zorgen zij voor een gepaste oplossing. De keuken die geplaatst is door de keukenmontage Boelsums is gewoon mooi en zeer vakkundig. In een woord GEWELDIG.
FOTO VAN HERMAN EN IRMA
REACTIE VAN HERMAN CHRISTOFFELS
Keuken is nu officieel helemaal klaar en is super mooi geworden. Foto's spreken voor zich.
+ Toon extra foto van Herman Christoffels
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Kevin op maandag 11 nov 2019 19 | vestiging Barendrecht
We hebben hier een compleet nieuwe keuken uitgezocht, welke netjes is opgemeten en geplaatst. Het gehele proces liep niet geheel vlekkeloos, echter altijd netjes opgelost. Ze staan ook open voor feedback om de zaak beter te laten draaien.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Bruno Klabbers op dinsdag 4 dec 2018 18 | vestiging Nijkerk
Aanschaf en installatie complete keuken met inbouw apparatuur.Keurig netjes alles afgehandeld. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Prima gedaan”
Door E. Koelewijn op woensdag 12 dec 2018 18 | vestiging Nijkerk
We kwamen binnen om te oriënteren en zijn gelijk dusdanig goed geholpen dat we direct om tafel zijn gaan zitten om een plan en offerte te maken op basis van door mij aangeleverde gegevens. Aangezien het om het vervangen van een oude keuken in een oud appartement ging waarbij niet altijd van te voren te voorspellen was hoe een en ander er uit zou zien na de sloop van de oude keuken, was dit nog niet zo eenvoudig. Pim heeft echter zijn best gedaan om een mooi plan te maken. Aangezien we niet gelijk beslist hebben omdat ik eerst wilde weten of het plan wel kon worden doorgevoerd is Pim eerst in het appartement (in Amsterdam) komen kijken, dit koste wel iets overtuigingskracht van mijn kant maar hij heeft het toch gedaan. Ter plekke heeft hij alles gemeten en in overleg een paar kleine aanpassingen aangebracht. Na 8 weken werd de keuken geleverd en Dennis heeft de keuken geplaatst. Dit vergde wel het nodige passen, meten en aanpassen maar Dennis heeft een prima job gedaan. Hij is een echte vakman die weet waarmee hij bezig is, en heeft netjes alles afgewerkt. We zijn erg tevreden. In het verleden slechte ervaringen met keukenleveranciers gehad maar dit keer is het bij Keukensale Nijkerk prima verlopen. Bedankt Pim en Dennis, prima gedaan. Score zou een 9 moeten zijn maar dat kan niet vandaar een 8.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door M. van Loo op maandag 19 nov 2018 18 | vestiging Hoorn NH
Wij zijn zeer tevreden met het vakkundig advies en behulpzaamheid van het vriendelijke personeel. Je krijgt de tijd om verandering door te voeren na de eerste tekening. TOP.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door M.Knossenburg op woensdag 3 jun 2020 20 | vestiging Barendrecht
Wij zijn zeer tevreden. Tijdens het ontwerpen van de keuken heeft Jordy een onmisbare bijdrage geleverd waardoor het eindresultaat volledig naar ons zin is geworden. De afspraken verliepen in alle rust en er werd uitgebreid de tijd genomen om alle mogelijkheden te bespreken om aan al onze wensen te voldoen. Kleine problemen werden vlot opgelost. Ook het plaatsen verliep vlot en probleemloos. Daarbij komt dat we vinden dat we een goede prijs hebben betaald voor deze keuken! Ik kan Keukensale Barendrecht en Jordy Polderdijk van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Remco en Linda op donderdag 9 dec 2021 21 | vestiging Deventer
Erg tevreden van begin tot eind. In de lockdown een keuken gekocht. Erg fijn dat Marc-Jan bij ons aan huis kwam. Zo konden wij precies aangeven hoe onze nieuwe keuken eruit moest gaan zien. Het voordeel was ook wel dat wij precies wisten wat wij wilden qua kleur en style. Hierdoor kon Marc-Jan de verschillende materialen mee nemen en van daaruit konden wij weer verder kiezen. Bij elke plaatsing van een keuken gaat er wel wat mis. Keukensale heeft ons daarin zeker niet in de kou laten staan!! Wij werden steeds op de hoogte gebracht en alles is uiteindelijk netjes afgehandeld. Zelfs een diner bon gekregen nadien! Qua prijs en kwaliteit zijn wij ook zeer tevreden!
FOTO VAN LINDA
Reactie of foto toevoegen
“Een nare ervaring”
Door Ines op dinsdag 8 nov 2022 22 | vestiging Amsterdam Villa Arena
Helaas heb ik een nare ervaring met de Keukensale Villa Arena. Ik ben eerst vriendelijk geholpen door Robert, na het tekenen van het contract veranderde deze vriendelijke verkoper in een opdringerige man. Hij probeert zich vanuit alle kanten in te dekken. Ik heb 0,0 vertrouwen gehad in de monteurs/levering en zo ga je niet met klanten om!
Om te beginnen bij punt 1: Toen ze de keuken kwamen monteren ontbrak de achterwand. Ik vroeg direct aan de monteur waar die gebleven is, hij gaf aan dit moet nog besteld worden. Dat is heel raar want tijdens het bestellen heeft die Robert alle maten opgemeten (ook de exacte maten van de stopcontacten), er is mij nooit verteld dat er een late levering zou zijn. Ik heb direct de winkel gebeld omdat zonder achterwand wordt de keuken werkblad niet gekit. Er zat namelijk ook een ruimte tussen de twee keukenbladen waardoor alle vieze kruimels onder de kast vallen. Ik vroeg aan hem hoe lang moet ik wachten? Zijn antwoord was ongeveer 5 á 6 weken. Schandalig! Ik was erg gefrustreerd en zei 'hoe moet ik dan koken op een los blad? Zijn antwoord was onprofessioneel en zei 'dat hoef je toch niet te koken'. Ik heb het gesprek beëindigd want met zulke mensen valt niet te praten. Wat een belachelijk antwoord, klantvriendelijk staat niet in zijn woordenboek.

Punt 2: De magnetron is ook later bezorgd i.v.m. het afmeten. Dit is wederom niet doorgegeven tijdens het bestellen. Ik heb het maar moeten accepteren omdat ik er niets aan kon veranderen. Ik belde later toevallig naar de winkel met de vraag wanneer dit geleverd zou worden. Ik krijg direct te horen ''mevrouw, er is een afspraak voor morgen en dit is ook via de e-mail bevestigd''. Dit is vreemd want ik heb nooit iets ontvangen. We kregen hier een discussie over omdat hij mij niet geloofde en zei ''misschien heeft u het per ongeluk gewist of is het bij uw ongewenste mail terecht gekomen. Ik heb meerdere malen gezegd beide zijn niet van toepassing. Later belde ik terug of de afspraak zeker is en toen werd erkend dat ik inderdaad geen mail gekregen heb. Dus de fout lag wederom niet bij mij.

Punt 3: Na vier maanden begon het laagje op de handgreep van de kasten los te laten. Uiteraard heb ik dit gemeld en een klacht over ingediend. Het antwoord dat ik kreeg was ''mevrouw, dit komt door uw ringen en dat valt niet onder de garantie. Dit heb ik nog nooit gehoord, dus wanneer iemand de kasten open wilt maken moeten hij/zij eerst de ringen af doen. Dat is toch absurd!

Punt 4: Ik had een vensterbank voor de keuken nodig en deze moest ik jammer genoeg bij hun bestellen i.v.m. hetzelfde materiaal als de keuken. Ik heb een mail gekregen dat het geleverd zou worden in WK41, die week is voorbij en ik heb niks gehoord. Ik heb de winkel zelf gebeld en gevraagd wat de status hiervan is. Ik kreeg als antwoord '' de bestelling is binnen en we gaan een afspraak met de monteur maken'' Ook erg onprofessioneel dat de klant hier zelf achteraan moet gaan. Het lijkt mij dat zij de klanten moeten informeren als er een bestelling binnen is. Maar prima, als het maar gemonteerd wordt. Ik heb 1 week gewacht, weer niks van de monteur... Ik heb de monteur gemaild, geen reactie. Ik heb de winkel opnieuw gebeld. Uiteindelijk na veel irritatie hebben ze voor mij een afspraak gemaakt voor 26 oktober, tussen 08:00 en 09:30 zou de monteur komen. Ik mocht absoluut niet wijzigen anders moest ik nog eens 3 weken wachten.

Punt 5 : mijn grootste nachtmerrie! De dag van de montage, mijn man moest een halve dag vrij nemen omdat ik een afspraak had die ik niet kon verzetten. Het is ondertussen al half 10 geweest, geen monteur gezien. Ik heb tot 10:00 uur gewacht totdat de winkel open ging en toen heb ik direct gebeld. De verkoper Robert belde de monteur om te vragen waar hij blijft. Nu komt het! De monteur moest nog naar het magazijn bij Villa Arena rijden om de spullen op te halen en komt daarna naar ons. Na opnieuw een discussie met Robert heb ik het gesprek beëindigd. Ik heb gewacht tot 12:30 uur, de monteur was er nog steeds niet! Ik heb opnieuw de winkel gebeld want ik ben er helemaal klaar mee. De verkoper Robert vertelde mij dat de monteur voor de deur aan het wachten was, hij gaf aan dat er niemand thuis was. Dat is vreemd, want ik heb via de camera's en ring doorbel niet gezien dat er iemand aangebeld heeft. Ik heb in de tussentijd mijn dochter van school gehaald, want ja die kan ik niet laten wachten omdat jullie zaakjes niet goed geregeld zijn met jullie monteurs! Toen ik dit vertelde aan Robert werd die er even stil van omdat hij weet dat die monteur niet voor de deur is, hij zei bel de monteur. Pardon, maar de monteur werkt toch voor hun en niet voor mij? Na een half uur kwamen er twee jongens waarvan 1 geen Nederlands spreekt. Ik vroeg wat de reden was waarom ze zo laat waren, ze gaven als reden ''wij moesten materiaal halen en gereedschap kopen''. Huh maar dat is raar toch? Een monteur zonder gereedschap! Toen wist ik direct hier klopt iets niet en dit zijn illegale monteurs. Hij is 3 keer weggegaan om spullen te kopen. Hij komt met een verkeerde kit kleur. Gelukkig had mijn man de juiste kleur kit. De monteur vroeg of ze die mochten gebruiken, wat onprofessioneel. Ik was er toen echt helemaal klaar mee en wilde dat ze zo snel mogelijk weggaan. Na het vertrek van deze twee illegale monteurs heeft mijn man het helemaal opnieuw moeten kitten omdat zij het niet professioneel gedaan hadden.

Ik wil graag een klacht indienen alleen weet ik zeker dat er niks mee gedaan wordt en dat ze zoals op het begin alleen maar met praatjes komen. Ik roep iedereen op om niet maar dan ook Niet bij de Keukensale Villa Arena iets te gaan bestellen. Ze luisteren niet naar de klant, helpen je niet en willen alleen maar geld binnen halen! Ik ga sowieso slechte reclame over ze maken!
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk geholpen”
Door A.knobbout op zaterdag 15 dec 2018 18 | vestiging Barendrecht
Wij hebben een mooie beton look keuken gekocht,En zijn heel vriendelijk geholpen door de medewerkers....ook kregen we een nood keukentje aangeboden om toch te kunnen koken, dit is zeker een aanrader voor iedereen die een nieuwe keuken wil kopen
FOTO VAN A.KNOBBOUT
Keuken met betonlook
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Ellen Tempelmans Plat op woensdag 1 apr 2020 20 | vestiging Deventer
Keukensale Deventer is behulpzaam, neemt de tijd voor je en denkt met je mee. Als er iets aangepast moet worden is dit geen probleem. De gemaakte afspraken zijn allemaal netjes nagekomen. We hebben er voor gekozen om de keuken te laten plaatsen, ook dit is prima verlopen. We zijn bij dit bedrijf terecht gekomen door aanraden van een kennis die ook heel tevreden is met de geleverde diensten.
FOTO VAN ELLEN TEMPELMANS PLAT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Ad van der Stadt op donderdag 28 apr 2022 22 | vestiging Deventer
Bij het kopen van een geheel nieuwe keuken, is niet alleen de keuze van het materiaal en de apparatuur van belang. Je wilt naast de overtuiging van een acceptabele prijs-kwaliteit verhouding, dat je als klant ook nog wordt gewaardeerd als je de overeenkomst hebt ondertekend. Mark-Jan Okhuijzen en z'n team verstaan als professionals hun vak; al hun communicatie en inzet is er op gericht om je als klant tevreden te stellen. En dat was bij ons als kritische klant geen gemakkelijke opgave! We kijken terug op een zeer geslaagde keukenoperatie en zijn heel tevreden met het eindresultaat! We bevelen Keukensale Deventer met eigenaar Mark-Jan als topper, van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en duidelijke communicatie”
Door Jan Hofman op donderdag 12 mei 2022 22 | vestiging Deventer
Heel prettig geholpen bij Keukensale Deventer. En een prachtig ontwerp voor de keuken van de J.H. Donnerschool. Mooie prijs en kwaliteitverhouding! Goede service en duidelijke communicatie. Wij kopen nog een keuken bij Keukensale Deventer voor een andere locatie.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Jolanda en Daan op donderdag 30 sep 2021 21 | vestiging Hoorn NH
Wij hebben bij een prachtig en meedenkend team (Hoorn Keukensale) onze keuken besteld. Wat een vriendelijk en behulpzaam team is dit. We zijn dan ook super tevreden en de plaatsing van de keuken is ook zeer professioneel gedaan. Zeker een aanrader om hier u keuken te kopen.
FOTO VAN JOLANDA EN DAAN
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Kartman op zaterdag 27 feb 2021 21 | vestiging Apeldoorn
We hebben een keuken gekocht bij dit bedrijf en we zijn daarbij geholpen door dhr. Mulder. Wat ons erg aansprak was dat er op geen enkele manier druk op ons werd gelegd. Dit in tegenstelling tot veel andere keukenzaken, die graag direct een handtekening willen. Dhr. Mulder heeft vrijblijvend een tekening gemaakt die ons erg aansprak en daarbij goed met ons meegedacht, de nodige tips gegeven. Inmiddels is de keuken geplaatst. Precies zoals we gehoopt hadden, alles keurig voor elkaar. De monteurs van de keuken waren rustig, netjes en deskundig. Al met al, dit bedrijf krijgt van ons een dikke 10.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken ziet er keurig uit”
Door Familie Roskam op maandag 21 okt 2019 19 | vestiging Deventer
Wij zijn zeer deskundig geholpen en zijn super blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Allereerste keuken”
Door Hulman op dinsdag 19 mei 2020 20 | vestiging Deventer
Mijn allereerste keuken gekocht bij Keukensale Deventer. Ik werd goed geholpen tijdens het uitzoeken van de keuken door tips en advies. Montage was goed te doen. Het resultaat was evenals de verwachtingen, dus zeer tevreden. Het enige minpuntje waardoor het geen 10 punten verdient, is dat tijdens het bestellen van de kraan de verkeerde kraan is besteld en geleverd, maar dit is binnen twee weken netjes opgelost. Kortom: erg blij met de nieuwe keuken en dus zeker een aanrader.
FOTO VAN HULMAN
Foto van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Fernanda Montilha op zaterdag 11 dec 2021 21 | vestiging Cruquius
Vanaf het begin werden we heel goed geholpen. Anne was zeer behulpzaam en waarheidsgetrouw in haar meningen en informatie over onze keuzes. Het werk aan de montage is zeer goed gedaan en we zijn blij met het eindresultaat.
FOTO VAN FERNANDA MONTILHA
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Thomas Ma op dinsdag 21 mei 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Afgelopen jaar heb ik een keuken gekocht. Bij keuken sale Leeuwarden. Ik ben erg tevreden over alles. De service was erg goed en de prijs kwaliteit verhouding was super in vergelijking met veel andere keukenzaken.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Cedric Cairo op zaterdag 9 nov 2019 19 | vestiging Amsterdam Westpoort
Wij hebben een keuken aangekocht en zijn heel erg behulpzaam geholpen Harry, Edwin en de rest van het team. Wat ons betreft een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Ondanks moeizame start zeer tevreden”
Door Peter en Christiane Sijm op zondag 14 aug 2016 16 | vestiging Hoorn NH
We hebben in Hoorn een mooie keuken uitgezocht en een deel aanbetaald. Toen kom de franchisenemer het financieel niet meer aan en moest gedwongen stoppen. Het hoofdkantoor heeft er toen tijdelijk iemand uit een ander filiaal in gezet als intermmanager. Deze man, Özgür, uit filiaal Apeldoorn heeft ons zeer professioneel en vakkundig geholpen. Er zaten een aantal fouten in de offerte en ondanks dat we flink bij moesten betalen is alles voor de zelfde prijs geregeld. Deze man heeft ECHT verstand van keukens en denk heel goed met je mee. Ook de montage (Daniël) was perfect, een echte goede vakman die precies weet waar hij mee bezig is en super netjes werkt. Filiaal Hoorn heeft inmiddels een nieuwe eigenaar met heel veel ervaring in keukens. Kortom, ondanks de moeizame start zijn we zeer tevreden met keukensale en ook heel blij met onze mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Ziet er prachtig uit”
Door C. Mak -Battermann op donderdag 11 aug 2022 22 | vestiging Zaandam
Wij hebben een keuken gekocht enorm goed geholpen door Eva. En Jeffrey heeft de keuken geïnstalleerd heel goed werk afgeleverd en zeer rustig, de tijd genomen. Ziet er prachtig uit.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Koelemeijer op dinsdag 20 nov 2018 18 | vestiging Hoorn NH
Keuken gekocht. Hele vriendelijke mensen. Goede service en goed over de prijs eens te worden. Prachtige keuken geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en correct”
Door tom schut op woensdag 13 mrt 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken gekocht bij keukensale apeldoorn netjes en correct geholpen er werd goed meegedacht en een hele nette prijs afgesproken en niets opgedrongen later nog wat aangepast en toen besteld. keuken netjes geleverd op de afgesproken dag. Helaas een dag na plaatsing blijkt er een kleur verschil te zitten tussen achterwand en keukenblad keukensale heeft alles geprobeert om dit op te lossen nieuwe achterwand daarna nieuwe werkblad maar helaas het kleurverschil bleef de discussie of dit door het matriaal kwam dan wel licht inval zal blijven maar omdat het niet mooi was uiteindelijk met een nette korting een achterwand laten plaatsen van alusplash en dat wij bij moesten betalen was terecht omdat dit matriaal duurder is dan de oorspronkelijke achterwand maar nu de keuken af is zijn wij zeer tevreden en kan ik het bedrijf van harte aanbevelen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Rob van Waes op woensdag 2 jun 2021 21 | vestiging Nijkerk
Wat hebben wij zeer goede ervaring beleefd bij de hulp uitzoeken keuken en het plaatsen van de keuken. Vooral tijdens het verkoop traject samen met Kees en Pim en het continu communiceren over vragen was klasse. Direct antwoord op vragen is zo ontzettend fijn. Ze werken met een vast team stukadoren, leidingen verleggen enz. wat zoveel proberen kan voorkomen en deze mensen zijn zeer vakkundig op hun gebieden. Kortom grote klasse om hier een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne keuken”
Door Gé van Zaane op donderdag 15 nov 2018 18 | vestiging Leeuwarden
Na een aantal afspraken hebben we samen met de medewerker onze keuken samengesteld. We zijn tevreden met het ontwerp. De keuken was ruim voordat wij, in verband met de verbouwing, er aan toe waren al bij KeukenSale geleverd. Zonder problemen hebben zij de keuken bij hun opgeslagen. Na aflevering bleek dat er verkeerde kookapparaat was geleverd. Dit is soepel opgelost. Het nieuwe apparaat is door KeukenSale omgeruild. Kortom we zijn een fijne en mooie keuken rijker.
Reactie of foto toevoegen
“Waardeloos”
Door Rick op donderdag 19 mrt 2020 20 | vestiging Groningen
Echt werkelijk waar waardeloos, u betaald sws 2000 meer dan waarvoor u de keuken koopt. Zeer onduidelijk en er komen extreem veel verborgen kosten bij. Absoluut geen aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Fred Tanke op vrijdag 23 nov 2018 18 | vestiging Barendrecht
Keuken voor ons nieuwe huis gekocht. Goed advies en begeleiding met aankoop. Prima afspraken betreffende levering, aftersales service e.d. Service staat hier hoog in het vaandel. Degelijke Duitse keuken voor scherpe prijs !
FOTO VAN FRED TANKE
Degelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Van Den Brink op donderdag 18 jul 2019 19 | vestiging Hoorn NH
Wij lieten ons eerst informeren voor een nieuwe keuken. De medewerker vroeg naar onze wensen. Deze heeft hij perfect toegepast in de tekening. Uiteindelijk de beslissing genomen om de keuken te kopen. Deze is onder tussen geplaatst en ook dat is perfect gedaan. Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Marieke op donderdag 25 feb 2021 21 | vestiging Amsterdam Westpoort
4 verschillende contactpersonen. Na aanbetaling kunnen opeens bepaalde keuzes niet. Ik kon niet van mijn koop af, dus genoodzaakt andere indeling te maken. Nu komen ze een dag voor levering met extra kosten voor een lift. Bizar slecht dit
Reactie of foto toevoegen
“Wow”
Door Henk Gehring op zaterdag 21 mrt 2020 20 | vestiging Heerlen
Helemaal niks te klagen gehad, super geholpen door Francois en John. En de keuken is een plaatje. De vervoerder die de keuken bracht super vriendelijk en alles perfect afgeleverd. Dan nog niet te spreken over de vakman die de keuken geplaatst heeft, ik zie zelden mensen die zo precies en nauwkeurig werken, ik vond het alleen al leerzaam om te kijken hoe de keuken groeide van niks tot het plaatje dat er nu staat. Iedere morgen denken we, wow is dit onze keuken, helemaal Happy.
FOTO VAN HENK GEHRING
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch geadviseerd”
Door Thea Rozendaal op zaterdag 8 dec 2018 18 | vestiging Barendrecht
Fantastisch geadviseerd door Risza. Ik had totaal geen behoefte om meerder keukenzaken af te gaan om ideeën op te doen. Toen ik in februari bij Keukensale in Barendrecht kwam ( de 2e zaak die ik bezocht), had ik vanaf de 1e minuut het gevoel van "dit gaat 'm worden". Risza dacht mee en daarbij kwam ook nog eens een prijs die volledig in mijn budget paste. De keuken is inmiddels geplaatst en wat ben ik er blij mee. TOP kwaliteit! Ik heb al reacties gehad van mensen die de keuken in één woord "prachtig" vinden. Dank Risza voor je professionele meedenken, je ideeën etc.
FOTO VAN THEA ROZENDAAL
+ Toon extra foto van Thea Rozendaal
Reactie of foto toevoegen
“Super enthousiast!”
Door Karin Bikker op donderdag 4 jun 2020 20 | vestiging Hilversum
In de ruime showroom ben ik geholpen door Robert. Hij nam alle tijd en veel opties zijn doorgenomen. Er werd gelijk een 3D tekening gemaakt , zodat je een goede indruk hebt. Na het inmeten alles nog doorgesproken, waarbij nog wat goede veranderingen zijn aangebracht. Keuken is snel en op tijd geleverd. Later bleek nog van een klein beschadiging op een front, dit is door Robert direct opgepakt en wordt kosteloos nageleverd. Qua vriendelijkheid, service, afterservice en geleverde kwaliteit ben ik super tevreden. Ik zal zeker het bedrijf aanraden aan anderen. Het eindresultaat is prachtig geworden.
REACTIE VAN KARIN BIKKER
Heel veel dank voor dit mooie resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Fijn advies”
Door Stephanie Swagemakers op maandag 26 nov 2018 18 | vestiging Den Bosch
Bij Cas (eigenaar Keukensale Den Bosch ) hebben we onze droomkeuken gekocht. Cas wist al mijn ideeën om te toveren tot de perfecte keuken. Hij dacht mee in onze wensen en gaf eerlijke adviezen tot juiste materiaalkeuze / praktische zaken. Alles wordt netjes door besproken in de showroom en neemt alle tijd voor je. De keuken was op tijd binnen en werd door de monteur perfect gemonteerd, zonder enige schade aan de gestucte muren. Ben je op zoek naar een prachtige keuken en wil je een fijne adviseur die volledig met je meedenkt? Ga dan naar Keukensale Den Bosch!
FOTO VAN STEPHANIE SWAGEMAKERS
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan Overeem op zondag 7 jul 2019 19 | vestiging Heerlen
Super tevreden! Wij hebben de keuken gekocht bij keukensale Heerlen. John heeft ons goed advies gegeven over de opstelling/indeling van de keuken. Keuken is zoals afgesproken op tijd geleverd en geplaatst door zeer bekwame vak mensen. Echt en aanrader.
FOTO VAN JAN OVEREEM
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Mooie mat zwarte keuken”
Door Joke en Henk op vrijdag 1 okt 2021 21 | vestiging Nijkerk
Super blij met onze mooie mat zwarte keuken. Kees en Pim hebben ons goed advies gegeven. We hadden meteen een goed gevoel in de zaak. Wij bevelen ze dan ook van harte aan.
FOTO VAN JOKE EN HENK
+ Toon extra foto van Joke en Henk
+ Toon extra foto van Joke en Henk
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit is goed”
Door Eelco Stegeman op dinsdag 17 dec 2019 19 | vestiging Hilversum
We hebben een complete keuken aangeschaft, dus inclusief apparatuur. We zijn tevreden over de vestiging, de prijs/kwaliteit verhouding is goed en de monteur (zzp'er) was super. Hij dacht mee en heeft duidelijk goede ervaring. Ondanks dat een tekening met de juiste mate van detail vanuit de vestiging ontbrak. Wij wisten zelf al goed welke keuken (opstelling en apparatuur) we wilden. Minpunt (misschien daardoor) is dat we wat laat werden gewezen op de verlichting, werd er vrij snel iets voor onmogelijk of niet leverbaar gesteld, wat uiteindelijk allemaal wel mogelijk en leverbaar bleek. Kortom, wees alert. Blijft staan dat we tevreden zijn over de service. De kwaliteit is goed, ze belden netjes om te horen of alles naar wens was geplaatst. Prettige open communicatie. Verbeterpunt is wat ons betreft de betaling, die compleet moet zijn voldaan, dus nog vóór de levering (en plaatsing) van de keuken. Dat voelt wat onvriendelijk.
FOTO VAN EELCO STEGEMAN
Net geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed contact”
Door A. Abbingh op woensdag 28 nov 2018 18 | vestiging Hoogeveen
Ik heb een nieuwe keuken gekocht, prima geholpen in de showroom, heel uitgebreid alles besproken. Goed contact onderling mbt plaatsen ed. Altijd vriendelijk te woord gestaan en dingetjes die er waren zijn goed opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door J. Mannaart op woensdag 1 mei 2019 19 | vestiging Heerhugowaard
We hebben september 2018 een keuken voor ons zomerhuis gekocht bij KeukenSale in Heerhugowaard en zijn heel goed geholpen door Remco en Joost. Bij de levering ontbrak een passtuk en Joost heeft ons uit de brand geholpen door tijdelijk een ander passtuk mee te geven, zodat we de verhuur van ons zomerhuis gewoon konden laten doorgaan. Inmiddels is de juiste passtuk geleverd en keurig geplaatst. Het was ook geen probleem dat mijn man zich bedacht had en alsnog een deel van de achterwand geplaatst wilde hebben. Alles is netjes afgewerkt en gekit. Na de montage kregen we een prachtige bos bloemen toegestuurd. Wat een goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Peter Stet op donderdag 2 mei 2019 19 | vestiging Cruquius
Uiterst vriendelijk en bedachtzaam geholpen voorzien van goede adviezen.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keukenaankoop”
Door Marie loman op maandag 9 nov 2020 20 | vestiging Deventer
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht, en zijn super geholpen door Mark Jan. De installatie verliep ook prima Henk heeft top werk geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“De klant is koning”
Door Dennis en Brenda van Beek op maandag 25 apr 2022 22 | vestiging Nijkerk
Wij hebben ons georiënteerd op een nieuwe keuken en zijn uitgekomen bij Keukensale in Nijkerk. Zeer vakkundig en prettig geholpen door Nico en Pim en in alle rust onze keuzes kunnen maken en kunnen beslissen. Bij Keukensale Nijkerk geven ze je echt het gevoel dat je als klant nog koning bent maar betaal je niet de hoofdprijs, dat was bij andere keukenzaken wel anders.... Inmeten en levering van de keuken keurig allemaal volgens afspraak. Vervolgens met verbazing het plaatsen van de keuken door de monteurs van Keukensale meegemaakt. Er wordt ongelooflijk netjes gewerkt, nog nooit zoiets gezien. Wij zijn bijzonder tevreden met onze nieuwe keuken en willen Nico, Pim en Eveline (en de bezorgers en monteurs van Keukensale) bedanken voor de service en de uitgevoerde werkzaamheden en wij raden Keukensale Nijkerk bijzonder hartelijk aan!
FOTO VAN DENNIS EN BRENDA VAN BEEK
Reactie of foto toevoegen
“Zeer professioneel”
Door J.Markus op maandag 7 dec 2020 20 | vestiging Deventer
Er werd goed geluisterd naar mijn wensen voor de keuken en meegedacht door Priscilla van Keukensale Deventer en tevens rekening gehouden met mijn budget. Ik kon tussendoor altijd bellen als ik nog vragen had en werd dan ook vriendelijk te woord gestaan. De installatie van de keuken verliep als een geoliede machine, zeer professioneel. Voor de twee mankementjes werd direct dezelfde dag contact opgenomen en geregeld. Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Afrader”
Door Brenda Suykerbuyk op zondag 25 jul 2021 21 | vestiging Amsterdam Westpoort
In maart 2021 is mijn droom keuken geleverd, bij het monteren begon de ellende.
Helft van het apparatuur niet meegeleverd en het werkblad paste niet maar wel alles met een flinke kit laag geplakt (slim he). Op de na levering 20 weken moeten wachten, ook bij het maken van een afspraak wordt niet meegedacht met de klant.
Denk je nu eindelijk van je keuken die je wel hebt moeten afbetalen voor ze überhaupt iets gaan doen te kunnen genieten .... Nee hoor halve keuken moet er weer uit om dat werkblad ook niet past en was dicht gekit. De tranen staan in je ogen, hoe de monteurs en het personeel van keuken sale met je omgaan.
Ik zou het iedereen afraden daar een keuken te bestellen. Het lijkt goedkoper, maar je hoofdpijn en het ellenlange wachten op een complete keuken is het niet waard, spaar dan liever door en ga naar een professioneler bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Wesselink op vrijdag 16 okt 2020 20 | vestiging Deventer
Wij hebben de keuken gekocht en zijn super tevreden. Wij zijn heel erg fijn geholpen hij was meedenkend een echte aanrader. Ook qua prijs zijn wij heel erg tevreden. Wij zijn heel erg gematst met onze super mooie keuken. Ik zou zeggen een 10.
FOTO VAN WESSELINK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Top gegaan”
Door Tuytel op vrijdag 5 aug 2022 22 | vestiging Hoorn NH
Op zoek naar een nieuwe keuken uitgekomen bij keukensale, zeer prettig geholpen, communicatie tot aan montage prima en dan komt er ook nog een topmonteur Jeffrey. Eind van de dag nog een leuke verrassing in de vorm van een bloemetje en champagne. Al met al een top deal voor een scherpe prijs.
Reactie of foto toevoegen
“De ideale keuken”
Door Wouter op donderdag 18 feb 2021 21 | vestiging Nijkerk
Heel goed geadviseerd door Kees en Pim van Keukensale Nijkerk. Ze namen de tijd voor ons en hebben smen met ons de ideale keuken samengesteld. We hebben nu een prachtige keuken die er even mooi uitziet als op het 3d ontwerp.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 154
Vestigingen Keukensale
aAlmere (4 ervaringen), Markerkant 1030, 1316 AD Almere, tel 036 - 737 01 27
bAlphen aan den Rijn (7 ervaringen), Hoorn 67, 2404 HG Alphen aan de Rijn, tel 0172 - 76 91 24
cAmersfoort (5 ervaringen), Nijverheidsweg-noord 55c, 3812 PK Amersfoort, tel 033 - 466 91 68
dAmsterdam Villa Arena (5 ervaringen), Arena Boulevard 24, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 737 33 02
eAmsterdam Westpoort (9 ervaringen), Sierenborch 8-L, 1043 BA Amsterdam, tel 020 - 737 21 78
fApeldoorn (11 ervaringen), De Voorwaarts 45, 7321 MA Apeldoorn, tel 055 - 207 07 20
gBarendrecht (41 ervaringen), Van ’t Hoffstraat 40, 2991 XP Barendrecht, tel 010 - 226 60 66
hBreda (2 ervaringen), Kruisvoort 48, 4814 RZ Breda, tel 076 - 737 02 34
iCapelle aan den IJssel , Lylantse Baan 14, 2908 LG Capelle aan den IJssel, tel 010 - 458 26 77
jCruquius (16 ervaringen), Spaarneweg 63, 2142 EP Cruquius, tel 023 - 583 58 95
kDelft , Schieweg 93, B 2627 AT Delft, tel 015 - 364 95 41
lDen Bosch (3 ervaringen), Goudsmidstraat 23, 5232 BN ’s-Hertogenbosch, tel 073 - 690 93 90
mDen Helder (12 ervaringen), Energieweg 11, 1785 AD Den Helder, tel 0223 - 76 90 49
nDeventer (30 ervaringen), Essenstraat 6B, 7418 BM Deventer, tel 0570 - 60 87 41
oGronau Westfalen , Siemenstrasse 2, 48599 Gronau Duitsland, tel 0049 - 2562 998 85 11
pGroningen (4 ervaringen), Hoendiep 97G, 9718 TE Groningen, tel 050 - 553 60 00
qHeerhugowaard (7 ervaringen), J.J.P. Oudweg 17, 1703 DE Heerhugowaard, tel 072 - 737 03 33
rHeerlen (16 ervaringen), In de Cramer 78C, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 208 08 00
sHilversum (18 ervaringen), Nieuwe Havenweg 39, 1216 BK Hilversum, tel 035 - 737 06 37
tHoogeveen (1 ervaring), Van Limburg Stirumstraat 3, 7901 AM Hoogeveen, tel 0528 - 27 41 00
uHoorn NH (36 ervaringen), Dr. C.J.K. van Aalstweg 6A, 1625 NV Hoorn, tel 0229 - 76 91 25
vKatwijk ZH (2 ervaringen), Ambachtsweg 7, 2222 AH Katwijk, tel 071 - 737 00 78
wLeeuwarden (33 ervaringen), Zwettestraat 10, 8912 AH Leeuwarden, tel 058 - 213 13 37
xLeiderdorp (2 ervaringen), Meubelplein 5, 2353 EX Leiderdorp, tel 071 - 532 76 77
yNijkerk (33 ervaringen), Boekdrukker 9A, 3861 SE Nijkerk, tel 033 - 246 67 44
zNijmegen (4 ervaringen), Wijchenseweg 180, 6538 SX Nijmegen, tel 085 - 303 48 68
a1Roosendaal (2 ervaringen), Oostplein 11, 4706 NL Roosendaal, tel 0165 - 20 10 90
b1Rotterdam , Watermanweg 221, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 737 00 15
c1Schagen (8 ervaringen), Wittepaal 241A, 1742 LB Schagen, tel 0223 - 76 90 15
d1Son (1 ervaring), Ekkersrijt 4030A, 5692 DA Son en Breugel, tel 0499 - 32 52 55
e1Spijkenisse (6 ervaringen), Iepenlaan 19, 3203 XV Spijkenisse, tel 0181 - 76 91 17
f1Zaandam (2 ervaringen), Stormhoek 16, 1506 SW Zaandam, tel 075 - 737 02 01
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.