Feedback
8,6

Keukensale

Score uit 268 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
32 vestigingen (heel nederland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukensale
Duitse topkwaliteit, gegarandeerd voor de laagste prijs. Helder en transparant; direct de beste prijs. Deskundig advies. Persoonlijk contact, de eigenaar staat zelf ook in de winkel. Minimaal 10 jaar ervaring aanwezig in elke winkel. Mooi verzorgde showrooms. Gratis 3D ontwerp. Direct geleverd vanuit onze fabriek in Duitsland. Vakkundige montage door geselecteerde montagebedrijven in uw regio.
Alternatieven voor Keukensale
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,8 uit 338 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,8 uit 61 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,8 uit 557 ervaringen
• Ardi Keukens
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,7 uit 354 ervaringen
• Keur Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,7 uit 357 ervaringen
• DB KeukenGroep
   
(7 vestigingen) score 9,7 uit 2175 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,7 uit 271 ervaringen
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,7 uit 82 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 268 ervaringen over Keukensale. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren182 ervaringen
4 sterren55 ervaringen
3 sterren3 ervaringen
2 sterren8 ervaringen
1 ster19 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Verkeerd artikel”
Door M.v.worcum op woensdag 5 feb 2020 20 | vestiging Hilversum
Mooie keuken geplaatst in november door een vakman en verkoper Robert is ook zeer meewerkend als er problemen zijn, maar kijk uit als er een verkeerd artikel is besteld want dan krijg je niet het gehele bedrag terug van de offerte maar het bedrag min de korting van keukensale en de retour kosten zijn voor rekening klant dus dan hou je er niet veel van over. En als je een klacht heb dan wordt je niet persoonlijk gebeld door de bedrijfsleidster maar word alles afgedaan per mail wat niet erg klantvriendelijk is . Het is nu 2 maanden later en er is nog steeds niet gebeld om dit probleem op te lossen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door Anne op woensdag 30 aug 2017 17 | vestiging Nijkerk
Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken die wij bij Keukensale, vestiging Nijkerk hebben gekocht. Inmiddels is alles geplaatst en het is erg mooi geworden. Het technisch advies van Pim en Eveline was zeer waardevol bij het bepalen van de juiste keuze van materialen en apparatuur. De service tijdens maar ook bij vragen na de plaatsing is heel goed.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Renaldo op zondag 21 jun 2020 20 | vestiging Barendrecht
Afgelopen april ben ik, op aanraden van kennissen, voor het eerst bij Keukensale Barendrecht binnengestapt. Dit zou mijn eerste keuken worden. Vanaf het eerste moment zijn we zeer goed geholpen door Jordy van Keukensale Barendrecht. Hij nam de tijd voor ons, dacht mee en hield rekening met mijn wensen en budget. Daarnaast werd er direct een scherpe prijs aangeboden, geen gekke taferelen zoals 'nu tekenen, en dan krijg je 30% korting'. Geen onzin, maar een eerlijke en gerechtvaardigde prijs zonder addertjes onder het gras. Na een prachtige keuken besteld te hebben werd er snel contact opgenomen om in te meten. Ook dit werd gedaan door een zeer vriendelijk persoon, die mij nog wat tips gaf omtrent het klaarmaken van de leidingen etc. Netjes op tijd, zoals afgesproken, werd de keuken zeer professioneel bezorgd door hun bezorg partner. Direct daarna volgde de montage, wederom door een zeer vriendelijk, maar vooral zeer kundig persoon. Er waren wat complicaties, dat lag aan mij, maar de monteur dacht mee en heeft alles zeer netjes op kunnen lossen. Al met al ben ik enorm tevreden, van aankoop tot montage. De communicatie gedurende het gehele proces was duidelijk en snel. Via deze weg wil ik Jordy dan ook nogmaals bedanken voor een prachtige keuken en alle goede service! Ik kan Keukensale Barendrecht aan iedereen aanbevelen! Of je nu een starter bent, of voor je droom keuken gaat, ik weet zeker dat de mensen van Keukensale Barendrecht je kunnen helpen!
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door Michael Dupont op woensdag 3 feb 2016 16 | vestiging Amersfoort
Goede ervaring met het filiaal Amersfoort. Correct volgens afspraak geleverd en geplaatst. Geen vervelende verrassingen. Aanpassing op het laatste moment van de afzuigkap op tijd opgelost. Complimenten. Kan dit bedrijf zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Adequaat gegaan”
Door E.Khatami op zaterdag 12 okt 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Prachtige keuken gekocht. Montage ging niet heel erg soepel, maar keukensale heeft tot de laatste moment alles adequaat geregeld.
FOTO VAN E.KHATAMI
Keuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Oprechte interesse”
Door Erwin Muller op vrijdag 5 jan 2018 18 | vestiging Barendrecht
Wij hebben onze keuken uitgezocht bij Keukensale Barendrecht. Vanaf het moment dat we daar binnen liepen en een medewerker ons te woord stond, hadden wij een goed gevoel bij deze zaak. Hiervoor waren we al bij meerdere andere keuken zaken wezen kijken, maar bij deze andere winkels gaf de manier van benadering en verkooppraatjes ons weinig vertrouwen. Bij Keukensale Barendrecht werkt er vriendelijk en benaderbaar personeel, waardoor wij een open gesprek konden voeren over onze voorkeuren en ook ons budget. Ook dachten zij zelf ook met ons mee. In een van onze laatste gesprekken was er een nieuwe oven beschikbaar gekomen. Deze was beter in kwaliteit, maar ook wat goedkoper dan onze vorige optie. De medewerkers stelde de wisseling zelf voor, terwijl dit in ons voordeel was. We hebben er een tijd over gedaan om de definitieve keuken vast te stellen. Wij moesten namelijk ver van tevoren een keuken uitzoeken, vanwege het doorgeven van de opstelling voor onze nieuwbouwwoning. Toch als wij (alweer) iets wilde veranderen keken ze zonder gedoe met ons mee en werd het allemaal geregeld.

Ook hebben wij het plaatsen door Keukensale Barendrecht laten doen. De monteurs kwamen op de afgesproken dag en tijd en hebben super hard gewerkt. De twee heren die onze keuken hebben geplaatst hadden ook veel plezier in hun werk en we hebben hard om hen gelachen. De spullen werden trouwens ook netjes van tevoren geleverd en al het afval werd een dag na plaatsen ook weer opgehaald. Na afloop hebben wij nog een bezoekje gehad van de medewerker Jordy, waarmee wij het meeste contact hebben gehad. Wij konden met trots onze mooie keuken aan hem laten zien waarin hij oprecht interesse toonde. Wij zouden de Keukensale Barendrecht aan iedereen aanraden. Wij willen Keukensale Barendrecht hierbij ook hartelijk bedanken voor al hun betrouwbaarheid, advies, geduld, enthousiasme en onze prachtige keuken.
FOTO VAN ERWIN MULLER
Keuken in nieuwbouwwoning
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Lof op donderdag 13 feb 2020 20 | vestiging Hoorn NH
Een keuken, we zijn zeer tevreden! Ze komen hun afspraken na en de levering + plaatsen en afwerking is zeer professioneel. Een dikke.
FOTO VAN LOF
Keuken langs twee zijden
Reactie of foto toevoegen
“Zeer fraaie keuken”
Door Fam. Hogenhout op donderdag 23 jan 2020 20 | vestiging Hoorn NH
Wij kochten een nieuwe keuken bij Keukensale in Hoorn. Zeer goede voorlichting en alle tijd om de mogelijkheden en de wensen in te passen. Inmiddels is er een zeer fraaie keuken tot volle tevredenheid geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Ondanks moeizame start zeer tevreden”
Door Peter en Christiane Sijm op zondag 14 aug 2016 16 | vestiging Hoorn NH
We hebben in Hoorn een mooie keuken uitgezocht en een deel aanbetaald. Toen kom de franchisenemer het financieel niet meer aan en moest gedwongen stoppen. Het hoofdkantoor heeft er toen tijdelijk iemand uit een ander filiaal in gezet als intermmanager. Deze man, Özgür, uit filiaal Apeldoorn heeft ons zeer professioneel en vakkundig geholpen. Er zaten een aantal fouten in de offerte en ondanks dat we flink bij moesten betalen is alles voor de zelfde prijs geregeld. Deze man heeft ECHT verstand van keukens en denk heel goed met je mee. Ook de montage (Daniël) was perfect, een echte goede vakman die precies weet waar hij mee bezig is en super netjes werkt. Filiaal Hoorn heeft inmiddels een nieuwe eigenaar met heel veel ervaring in keukens. Kortom, ondanks de moeizame start zijn we zeer tevreden met keukensale en ook heel blij met onze mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Aflevering en montage niet volgens afspraak”
Door Mevr. Briggeman op maandag 10 okt 2016 16
Wij kregen net het bericht dat ons "pakketje" de complete keuken met apparatuur dinsdag 11-10-2016 tussen 13-16 uur wordt afgeleverd. Na bellen met de winkel blijkt dat de monteur pas op woensdag kan komen. Wij gingen er vanuit dat de keuken geleverd én gemonteerd zou worden op 11-10-2016. Deze datum is al begin juli afgesproken. Waar moeten wij nu in onze volle woonkamer al die spullen kwijt? Het is geen leeg huis!
REACTIE VAN KEUKENSALE.COM
Geachte mevrouw Briggeman, Het is gebruikelijk dat de apparatuur een of twee dagen eerder geleverd wordt. Zo weten we zeker dat alle spullen binnen zijn, alvorens de monteur aan de slag gaat. Van de vestiging hebben we begrepen dat zij in nauw contact met u staan en er alles aan doen om het geheel naar wens te maken. We wensen u heel veel kookplezier met uw nieuwe keuken toe. Mvg, Keukesale.com
Reactie of foto toevoegen
“Keuken ziet er keurig uit”
Door Familie Roskam op maandag 21 okt 2019 19 | vestiging Deventer
Wij zijn zeer deskundig geholpen en zijn super blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keukenaankoop”
Door Marcel Companjen op donderdag 23 mei 2019 19 | vestiging Nijkerk
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Vanaf het eerste moment werden wij uitstekend geholpen. Het gaat toch om een grote uitgave en dan is vertrouwen in een goede afloop prettig. Dat vertrouwen hadden wij, mede door het gegeven dat wij goed contact hadden met de medewerkers in Nijkerk. Ik kan Keukensale dan ook van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf geplaatst”
Door Mariano op donderdag 2 apr 2020 20 | vestiging Amersfoort
Gewoon goed geholpen zoals je mag verwachten bij een keuken winkel. Alle afspraken zijn goed nagekomen. Alles naar verwachting en compleet em heb ervoor gekozen zelf te plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door S.Canli op donderdag 5 mrt 2020 20 | vestiging Amsterdam Westpoort
Ik heb een keuken met eiland gekocht.Adviseur Harry heeft ons super vriendelijk en kundig geholpen.Hij gaf ons echt goede informatie en nam alle tijd voor ons om ons droomkeuken te realiseren
FOTO VAN S.CANLI
Zwarte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed bij lastig ontwerp”
Door J. van Laarhoven op zondag 9 dec 2018 18 | vestiging Deventer
Ik kwam als een veeleisend klant die op zoek was naar een uitbreiding van bestaande keuken in de vorm van een (schier) eiland welke een speciale niet veel voorkomend indeling moest krijgen. Waar ik bij collega/concurrent bedrijven geen gehoor kreeg omdat het praktisch niet uitvoerbaar zou zijn, ging Keukensale de uitdaging aan met als resultaat een eiland dat boven verwachting scoorde. In het eerste gesprek bleek dat klantvriendelijkheid, meedenken en prijs hun sterkste punten waren, niets was te veel gevraagd! 3D ontwerp van dit eiland gaf een mooie indruk van hetgeen wij konden verwachten, iets wat veel concurrent/collega bedrijven niet doen of zeker niet in een eerste overleg fase! Daarbij is de zeer concurrerende prijs geen hindernis, integendeel het trekt je snel over de streep! Levering van de keukenkasten en bijbehorende accessoires was prima en het klopte allemaal en was van een hoogstaand niveau. Kortom, een bedrijf dat klantvriendelijkheid en kwaliteit hoog in de vaandel heeft en doet wat het zegt en belooft. Ander zeer sterk punt was de zeer snelle levering van deze uitbreiding. Normaal zou dit 10 tot 12 weken duren, bij hen was de levertijd binnen 4 weken. Top! Mede om bovenstaande redenen en ervaring kan ik dit bedrijf ten zeerste aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Alles super gedaan”
Door Mirelle op dinsdag 10 sep 2019 19 | vestiging Barendrecht
Wij hebben voor ons nieuwbouwhuis een keuken gekocht bij Jordy Polderdijk, Keukensale Barendrecht. Van A tot Z zijn we heel fijn geholpen en keuken is super geplaatst. We zijn er erg blij mee en kunnen het iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Content”
Door Nannenberg op zaterdag 20 jun 2020 20 | vestiging Groningen
Onze ervaring met keukensale is positief. We zijn goed geadviseerd om een keuken te vinden die voldeed aan onze wensen en binnen ons budget. Ruime keus en vriendelijk personeel. De keuken is inmiddels geleverd en geïnstalleerd en we zijn meer dan tevreden. Mooie keuken voor een goede prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over de gang van zaken”
Door Jopie Schoneveld op maandag 10 aug 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Natuurlijk wil ik een korte review geven op mijn nieuwe keuken. Het is een super keuken geworden. Ik zou iedereen willen aanraden: " Ga naar Keukensale
als u een nieuwe keuken nodig heeft. Fantastische verkoper die meedenkt en mogelijkheden aandraagt. Het resultaat is verbluffend.

Aanvulling ontvangen 11 augustus 2020: Mijn keuken is twee weken terug geplaatst.
Dat is prima gedaan. Alles werkt uitstekend en het waren prima monteurs. Zeer tevreden over de hele gang van zaken.
Reactie of foto toevoegen
“Offerte niet gestand gedaan”
Door dametje op dinsdag 18 okt 2016 16 | vestiging Barendrecht
Onze ervaringen zijn helaas niet zo positief. Het begin enthousiast en vol vertrouwen, er werd verteld dat er niet valt te onderhandelen en ze met vaste prijzen werken, heel fijn en duidelijk. maar al snel bleek dat er wel zeker te onderhandelen viel toen we hadden aangegeven met een goedkopere keuken verder te gaan van een andere aanbieder. duizenden euro' s konden er nog vanaf. Ondanks een enigszins raar gevoel op basis van de nieuwe offerte die ze hadden gedaan weer in gesprek. Er moesten nog een aantal aanpassingen gedaan worden en toen bleek dat ze de tweede offerte niet waar konden maken en werd het toch weer veel duurder. heel veel tijd en energie in iets gestoken, voor niets. Dus let op! onderhandelen kan zeker wel bij deze keukenwinkel, al zeggen ze van niet en het lijkt allemaal heel betrouwbaar maar uiteindelijk kunnen ze zomaar een offerte uit brengen die ze vervolgens niet na kunnen komen.
REACTIE VAN KEUKENSALE.COM
Geachte mevrouw, Het is wel degelijk zo dat keukensale werkt met transparante prijzen. Dit verklaart wellicht dat de 2e offerte, niet waar gemaakt kon worden. Wellicht is de verkoper in de winkel te enthousiast geweest en heeft hij geprobeerd om uw droomkeuken binnen uw budget te brengen. We betreuren het dat u dit als vervelend heeft ervaren en zullen hier zeker lering uit trekken.
REACTIE VAN DAMETJE
Bedankt voor de reactie. Echter de derde offerte was nog steeds beduidend lager dan de eerste dus daaruit blijkt dat iig onderhandeling tot duizenden euro's onder de eerste offerte mogelijk is. Daarnaast blijft dat jullie geen betrouwbare partij zijn als er offertes uit worden gebracht die naderhand niet nagekomen kunnen worden. Uiteindelijk worden we ook nooit meer terug gebeld.
REACTIE VAN TK
Beste, Het verhaal is duidelijk, ik ken de mannen van KeukenSale Barendrecht. Ik geloof in hun oprechtheid. Dat er niet kan worden voldaan aan de verwachting van de klant is bijzonder jammer. Waar ik vooral nieuwsgierig ben is naar de klant. Heeft de klant een kwalitatieve gelijkwaardige keuken kunnen kopen voor het budget wat ze wilde uitgeven. De 1 ster vind ik veel te weinig persoonlijk.
REACTIE VAN DAMETJE
Bedankt voor je nieuwsgierigheid. Wij hebben uiteindelijk een keuken van betere kwaliteit gekocht bij superkeukens in strijen. Een winkel die ik iedereen kan aanraden met een zeer hoog service niveau en doen net dat stapje meer voor klanten en belangrijker ze komen niet terug op gemaakte afspraken en komen deze gewoon na!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig geregeld”
Door P. Gelmers op donderdag 6 dec 2018 18 | vestiging Den Helder
Was allemaal keurig geregeld ook degene die de keuken geplaatst heeft Marcel vakwerk
Reactie of foto toevoegen
“Keurig geleverd”
Door Geert en Ria op zaterdag 22 feb 2020 20 | vestiging Groningen
Keuken gekocht bij verkoper Maycel. Goede ervaring en goed geholpen. Zou dit bedrijf aanraden. Keuken keurig afgeleverd. Keuken netjes en goed gemonteerd door Hans Batting.
FOTO VAN GEERT EN RIA
+ Toon extra foto van Geert en Ria
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Joke Vonk op donderdag 11 apr 2019 19 | vestiging Hilversum
We hebben,voor ons, een droom van een keuken gekocht en geleverd gekregen. Goede prijs, geen enorme onderhandeling,en enorm vakkundig en vooral klant vriendelijk geholpen. Wij adviseren andere om zeker bij KeukenSale filiaal Hilversum hun keuken te kopen. Een heel blije en tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Slothouber op zondag 19 jan 2020 20 | vestiging Hilversum
We hebben met spoed keuken besteld bij vestiging Hilversum, wegens probleem met vestiging Almere... We zijn heel aardig en correct geholpen! Rik heeft aantal punten die wij van de eerste tekening misten gecorrigeerd, en dat was heel fijn! Binnen korte termijn onze keuken was afgeleverd. Na de installatie we hadden probleem met de vaatwasser maar dat was snel opgelost dankzij direct reactie van Rik. Rik en Marinella zijn heel klantgericht en we zijn erg tevreden met hun service.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door J.Clowting op zaterdag 19 jan 2019 19 | vestiging Den Helder
Er is een keuken gekocht. Omdat wij nog niet wisten wat wij wilden heeft zij ons meerdere mogelijkheden uitgelegd en laten zien. Daar uit is de keuken ontstaan zoals wij hem wilden niets meer en niets minder en toch betaalbaar. Er werd ruimschoots de tijd genomen en niets opgedrongen. Dit alles hebben wij als zeer prettig ervaren zodat wij nu weer een offerte hebben laten maken voor het vernieuwen van het toilet.

Aanvulling ontvangen 23 januari 2019: De aankoop is in december geleverd zoals afgesproken. Alles was compleet en hadden geen problemen. De volgende dag is de keuken geplaatst en wij zijn erg tevreden over de montage en de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Rico Buitelaar op vrijdag 10 mei 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Een mooie keuken gekocht prima geholpen door reynaldo. Nog enkele dingen besproken na de aankoop prima geregeld. Keuken door vaklui geiinstalleerd en netjes afgeleverd. Top top top. Zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“100 procent tevreden”
Door fam hamer op zondag 9 dec 2018 18 | vestiging Apeldoorn
Een keuken gekocht. na enkele problemen die opgelost zijn voldoet de keuken aan onze eisen. met dank aan monteur rob
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Peters op woensdag 19 dec 2018 18 | vestiging Cruquius
Natasja en Hossen dachten erg goed mee bij de indeling van de nieuwe keuken, en de overgang tussen de keuken en de woonkamer. We zijn een aantal keren terug geweest voor aanpassingen aan de keuken en elke keer werden we even professioneel te woord gestaan. De keuken is ook erg netjes geplaatst, en exact binnen de afgesproken week, ook alle andere afspraken werden goed nagekomen kortom wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken mede dankzij de professionaliteit van Natasja en Hosson. Wij hebben nu een schitterende keuken voor een goede prijs. Wij kunnen keukensale Cruquius van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geholpen”
Door Katie op zaterdag 26 jan 2019 19 | vestiging Den Helder
Een keuken. En heel goed geholpen we kwamen op zaterdag even binnenlopen. Kregen meteen een afspraak voor zondag om de keuken uit te zoeken en te ontwerpen en alles was perfect geregeld een paar weken later kwam de keuken al!
FOTO VAN KATIE
Keuken staat
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen met werkblad”
Door PvN op vrijdag 7 dec 2018 18 | vestiging Barendrecht
De medewerkers zijn beleefd en geduldig, geen types die je achtervolgen. Ik heb veel informatie gekregen, ook nadat ik diverse ben teruggegaan omdat ik nog niet helemaal zeker was van mijn keuze. Nadat was geconstateerd dat in het granieten werkblad een scheur zat, ben ik geholpen met een nood-werkblad tot dat het nieuwe werkblad kon worden geleverd. Dat was erg fijn want wat kan je zonder werkblad doen in je nieuwe keuken?
FOTO VAN PVN
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring rijker”
Door Jeffrey Nuijten op dinsdag 4 dec 2018 18 | vestiging Nijkerk
Wij hebben onze keuken bij Keukensale Nijkerk gekocht. Op basis van een goed advies hebben we een prachtige keuken uit kunnen zoeken voor onze nieuwbouwwoning. De directe en persoonlijke communicatie met de vestiging was ook erg aangenaam. Van samenstelling tot montage (door J van Rootselaar en zoon; zeer professionele lui) zijn wij een hele goede ervaring rijker!
Reactie of foto toevoegen
“Gewaardeerd”
Door Fulko vd M op zaterdag 28 dec 2019 19 | vestiging Hoorn NH
Onze nieuwe keuken staat eindelijk. Het resultaat is nog mooier dan de 3D impressie van adviseur Mike! Van het koopmoment tot na de aflevering kregen we echt het gevoel van een gewaardeerde klant te zijn. Volgende keuken zullen we ook weer daar bestellen.
FOTO VAN FULKO VD M
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Uijenkruijer op zaterdag 15 feb 2020 20 | vestiging Cruquius
We hebben de keuken nu bijna een jaar en zijn super tevreden. Goed geholpen bij aankoop, afspraken goed nagekomen en goed geplaatst. Ook zaken die nog aanpassing behoefden werden zonder problemen gedaan. Echt erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Jolanda Postma op vrijdag 21 jun 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Samen met Reynaldo een prachtige keuken ontworpen. Reynaldo denkt mee in oplossingen en neemt er ook ruim de tijd voor. Hij is geïnteresseerd in zijn klanten. Wat ook fijn is, is dat je niet na een 1e oriënterend gesprek al papieren moet ondertekenen dat je de keuken bij dit bedrijf af zult nemen (in tegenstelling tot een ander bedrijf....). Mijn eigen verbouwing liep allemaal vertraging op, waardoor de levering van de keuken steeds naar achteren verschoven moest worden. Reynaldo heeft er alles aan gedaan om te voorkomen dat het pas eind augustus zou worden, waarvoor heel veel dank! De communicatie met KeukenSale verliep prima, goede bereikbaarheid, ook telefonisch. De montage was in 1 dag klaar, dankzij een hardwerkende Wesley.
FOTO VAN JOLANDA POSTMA
Keukenontwerp
+ Toon extra foto van Jolanda Postma
+ Toon extra foto van Jolanda Postma
+ Toon extra foto van Jolanda Postma
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Ronald Wreesmann op zaterdag 20 jul 2019 19 | vestiging Schagen
Zeer fijn en deskundig geholpen door adviseur Martin Hoeksema. Geduldig en adviserend bij twijfel. Niet opdringerig.
FOTO VAN RONALD WREESMANN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Volgens afspraak verlopen”
Door Christa van de Geer op dinsdag 13 nov 2018 18 | vestiging Hoorn NH
Ik heb een keuken gekocht. In de winkel prima geholpen, meedekend en vriendelijk. Alles is volgens afspraak verlopen: voorwerk door derde ( eletra en waterleiding aanpassen). Ook de montage mannen heel tevreden zonder problemen in één dag klaar. Hier spreekt een blij mens. Vr gr
FOTO VAN CHRISTA VAN DE GEER
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en correct”
Door tom schut op woensdag 13 mrt 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken gekocht bij keukensale apeldoorn netjes en correct geholpen er werd goed meegedacht en een hele nette prijs afgesproken en niets opgedrongen later nog wat aangepast en toen besteld. keuken netjes geleverd op de afgesproken dag. Helaas een dag na plaatsing blijkt er een kleur verschil te zitten tussen achterwand en keukenblad keukensale heeft alles geprobeert om dit op te lossen nieuwe achterwand daarna nieuwe werkblad maar helaas het kleurverschil bleef de discussie of dit door het matriaal kwam dan wel licht inval zal blijven maar omdat het niet mooi was uiteindelijk met een nette korting een achterwand laten plaatsen van alusplash en dat wij bij moesten betalen was terecht omdat dit matriaal duurder is dan de oorspronkelijke achterwand maar nu de keuken af is zijn wij zeer tevreden en kan ik het bedrijf van harte aanbevelen
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Samantha op vrijdag 10 apr 2020 20 | vestiging Cruquius
Vanaf het eerste moment goed en vriendelijk geholpen. Medewerkers nemen alle tijd voor je en denken echt mee. Konden geregeld staaltjes meenemen om kleuren naast bijvoorbeeld de vloer te leggen. Werden niet gepusht om een beslissing te maken.
Planning van plaatsen en levering ook helemaal goed gegaan. Kwaliteit van apparatuur en kasten/werkblad zeer goed. Kortom: zeer tevreden en aanrader.
FOTO VAN SAMANTHA
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Fam. Tiemersma op zaterdag 6 jul 2019 19 | vestiging Leeuwarden
We genieten op dit moment van de pas geplaatste keuken. Zoals vaker met een keuken het geval is, waren er een paar kleine dingetjes die na plaatsing nog even veranderd moesten worden. Dit is op een klantvriendelijke en professionele wijze opgelost waarbij veel rekening gehouden werd met onze drukke agenda. We kunnen rustig zeggen dat we van tekening tot afronding bij dit bedrijf goed geholpen zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg blij mee”
Door Marjan Eerhardt op vrijdag 21 jun 2019 19 | vestiging Leeuwarden
3 maanden terug een keuken gekocht, door Reynaldo . professioneel en prettig geholpen, eerst rustig laten kijken, daarna meegedacht, ideeen ingebracht. Vanaf de eerste ontmoeting tot de plaatsing telkens een prettige communicatie. Vandaag is de keuken afgemonteerd en klaar voor gebruik ..... heel erg blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“100% aanbevelen”
Door Paul op dinsdag 9 apr 2019 19 | vestiging Amsterdam Villa Arena
Wij hebben een prachtige keuken bij Keukensale gekocht. Er werd door Alex en Vlado op een fijne manier met ons meegedacht met goede adviezen. Verder nemen ze rustig de tijd voor je om tot je droomkeuken te komen. Een kleine last minute wijziging was bovendien ook geen probleem. Alles kwam volgens planning binnen en de montage is uitstekend gedaan. De geleverde apparatuur werkt verder top. Keukensale Arena kan ik 100% aanbevelen.
FOTO VAN PAUL
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door E. Oosterman op dinsdag 21 mei 2019 19 | vestiging Nijkerk
Wij hebben een keuken gekocht bij KeukenSale in Nijkerk. Wij zijn bijzonder tevreden over de wijze waarop het gehele traject is verlopen. Hiermee bedoelen wij de verkoop, de levering en de plaatsing van onze keuken. Vriendelijke en vooral deskundig personeel. Werkelijk alles klopt en dat is heel bijzonder als je zo hier en daar de reacties hoort van vrienden/kennissen die ook een keuken hebben gekocht (niet bij Keukensale) en hebben laten plaatsen. Wij zijn zeer tevreden. Een bedrijf om aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Rayshree Poenai-Mattapersad op woensdag 1 mei 2019 19 | vestiging Barendrecht
Zeer goed geholpen door Jordy met het uitzoeken van onze keuken. Super goede service ook bij het opmeten en monteren. In tegestelling van ervaringen bij andere keukenzaken, werd hier de tijd genomen om ons te helpen. We zijn erg tevreden met onze keuken, hierbij heeft keukensale ons geholpen.
FOTO VAN RAYSHREE POENAI-MATTAPERSAD
Keuken staat
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door H.Bloemendaal op donderdag 6 jun 2019 19 | vestiging Heerhugowaard
Wij hebben een keuken gekocht bij dit bedrijf en zijn zeer goed geholpen zowel door de verkopers en door de installateurs. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden i.v.m. de vakmanschap en de persoonlijke benadering van de personen die ons geholpen hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Meedenken”
Door Joke van den Brink op dinsdag 19 mrt 2019 19 | vestiging Nijkerk
Een complete keuken bij keukensale Nijkerk aangeschaft. We werden gelijk goed ontvangen door Pim. Hij heeft voor ons verschillende ontwerpen gemaakt tot we het ontwerp hadden wat ons erg aanstond . Toen alles was uitgezocht bestelling geplaatst. Ik heb na de bestelling nog 2 wijzigingen gedaan andere tegels en ander blad. Ook hier werd niet moeilijk over gedaan. Top Service, snelle levering en goed geplaatst. Nazorg is ook erg goed. Ik kan dit bedrijf alleen maar aan bevelen. Pim nogmaals bedankt voor het meedenken en de goede service, ik zal iedereen keuken sale aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door B.Hildering op maandag 18 feb 2019 19 | vestiging Barendrecht
We zijn erg tevreden over de prijs -kwaliteit van de keuken. De service was goed.
Er is goed met ons meegedacht over het ontwerp.
FOTO VAN B HILDERING
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Hans molenaar op zondag 15 sep 2019 19 | vestiging Hoorn NH
Prachtige keuken, zooo blij mee, apetrots.goede service, goed advies.
FOTO VAN HANS MOLENAAR
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon doen”
Door Rosita Balak op vrijdag 17 nov 2017 17
Goede ervaring met Keukensale! Top service, snelle levering en heel klantvriendelijk.
Wordt ook met je meegedacht en goed geadviseerd. Gewoon doen!
Reactie of foto toevoegen
“Blij mee”
Door Sanne Damman op dinsdag 21 mei 2019 19 | vestiging Den Helder
Ik heb een keuken gekocht bij Keukensale Den Helder. Danielle heeft een geweldig ontwerp gemaakt voor mijn keuken en voor een geweldige prijs. De keuken is snel geleverd en geplaatst. Ik ben er blij mee!
FOTO VAN SANNE DAMMAN
Keuken met blad
REACTIE VAN LOES
Hallo Sanne, mooie keuken wij hebben iets soortgelijks uitgezocht. Zijn benieuwd of de prijs klopt mag ik vragen wat je ongeveer moest betalen?
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door Rob & Nelleke op donderdag 2 mei 2019 19 | vestiging Amersfoort
Super blij met onze nieuwe keuken. Ik wilde persé een kookeiland, die werd mij door Frans afgeraden vanwege de ruimte. Best een shock! Toen ik daarvan was bekomen, zijn we verder gegaan en hebben wij een prachtige hoogglans antraciet keuken met super mooie inbouwapparatuur (allemaal zwart), een geweldige ingebouwde afzuiger en als klap op de vuurpijl Gunmetal kraan en afwasbak in een prachtig zwart belgisch hardstenen aanrechtblad.... Een plaatje geworden. Kookeiland direct vergeten en nog geen seconde spijt. De keuken is in een halve dag geplaatst. Een échte aanrader voor een ook fantastische goede prijs.
FOTO VAN ROB & NELLEKE
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Rob & Nelleke
Reactie of foto toevoegen
“Geen service”
Door M. op vrijdag 21 jun 2019 19 | vestiging Zaandam
Waardeloos! Begin er niet aan. Maanden met een incomplete keuken gezeten vanwege verkeerde maten die ze opnamen. Service buitengewoon slecht en onprofessioneel .
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit is goed”
Door Eelco Stegeman op dinsdag 17 dec 2019 19 | vestiging Hilversum
We hebben een complete keuken aangeschaft, dus inclusief apparatuur. We zijn tevreden over de vestiging, de prijs/kwaliteit verhouding is goed en de monteur (zzp'er) was super. Hij dacht mee en heeft duidelijk goede ervaring. Ondanks dat een tekening met de juiste mate van detail vanuit de vestiging ontbrak. Wij wisten zelf al goed welke keuken (opstelling en apparatuur) we wilden. Minpunt (misschien daardoor) is dat we wat laat werden gewezen op de verlichting, werd er vrij snel iets voor onmogelijk of niet leverbaar gesteld, wat uiteindelijk allemaal wel mogelijk en leverbaar bleek. Kortom, wees alert. Blijft staan dat we tevreden zijn over de service. De kwaliteit is goed, ze belden netjes om te horen of alles naar wens was geplaatst. Prettige open communicatie. Verbeterpunt is wat ons betreft de betaling, die compleet moet zijn voldaan, dus nog vóór de levering (en plaatsing) van de keuken. Dat voelt wat onvriendelijk.
FOTO VAN EELCO STEGEMAN
Net geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Jeroen Knukkel op dinsdag 3 sep 2019 19 | vestiging Hoorn NH
Wij hebben onlangs een nieuwe keuken gekocht. Eerst een vrijblijvend bezoek gebracht en gekeken of onze ideeën aanwezig waren. Na een tweede bezoek (na het maken van een afspraak) prima geholpen en er werd meegedacht om onze wensen uit te kunnen voeren.

Aanvulling ontvangen 5 september 2019: De keuken is inmiddels geplaatst en dat is naar wens uitgevoerd. Prima service, netjes gewerkt en ook het "nawerk" is prima gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Rita op zondag 10 mrt 2019 19 | vestiging Deventer
Wij hebben onze droomkeuken gekocht bij Keukensale.com Deventer. Wij zijn heel goed geholpen door Mark-Jan. Hij heeft zo'n scherpe prijs neergelegd, dat wij geen andere offertes meer hebben aangevraagd. Vragen per mail worden snel beantwoord en de levering van de keuken ging heel snel. Wij hebben de keuken zelf geplaatst en zijn zeer tevreden over het resultaat. Keukensale.com Deventer is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een mooie en betaalbare keuken.
FOTO VAN RITA
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Cedric Cairo op zaterdag 9 nov 2019 19 | vestiging Amsterdam Westpoort
Wij hebben een keuken aangekocht en zijn heel erg behulpzaam geholpen Harry, Edwin en de rest van het team. Wat ons betreft een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door Jos op maandag 21 jan 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Mooie moderne keuken aangekocht met goed advies, en niet onbelangrijk. Ook een goede prijs. Plaatsing door een lokale installateur die perfect werk heeft geleverd. Tijden het tekenen en advies ook goed meegedacht
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor eerste koophuis”
Door Madeleine en Dustin op dinsdag 10 jan 2017 17 | vestiging Nijmegen
Eind vorig jaar was erg hectisch. Nieuw huis gekocht. Voor mij mn eerste koophuis.
Naar Nijmegen Keukensale gegaan met de vraag of ze van de huidige keuken wat moois van konden maken. Roy en Tamara zijn toen persoonlijk langsgekomen voor advies. We hebben ze een maximaal budget gegeven voor de keuken. Ze hebben er alles aan gedaan en ons 'beschermd' in keuzes, zodat we binnen het budget zouden blijven.
Het resultaat mag er zijn. Kortom: Klantvriendelijk, geduldig, oplossingsgericht! Hele tevreden klanten hier!
FOTO VAN MADELEINE
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Roel Koblens op vrijdag 5 apr 2019 19 | vestiging Heerhugowaard
Wij hebben op aanvulling van onze een apart deel gekocht bestaande uit een blok van 240 cm met hieraan een bar-gedeelte. In dit deel is een koel-vries combinatie en een oven opgenomen. Tijdens het aankoopproces is ons ontwerp omgedraaid, we wilde een houten keukengedeelte maar hebben nu witte kasten met een houten omlijsting. Dit maakte dat we nu een warme aanwinst in de keuken hebben. Het idee kwam van de verkoopster in het filiaal in Heerhugowaard. De oplevering heeft snel plaatsgevonden en is goed en netjes geinstalleerd. Al met al een goede ervaring bij een keukenleverancier.
FOTO VAN ROEL KOBLENS
Wand met houten panelen en witte fronten
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door L. Quodbach op maandag 7 jan 2019 19 | vestiging Heerlen
Complete keuken gekocht, bij eerste binnenkomst al een goed gevoel, deskundig geholpen door eigenaar en medewerkers, compleet geleverd en vakkundig geplaatst, totaal geen problemen gehad, Aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Onklare keuken”
Door N.Loman op vrijdag 4 nov 2016 16 | vestiging Amsterdam Villa Arena
Wij waren superblij met de keuken die wij hadden gekocht totdat de ellende begon met het niet nakomen van de afspraken, beschadigde producten werden geleverd, vele telefoontjes waar wij gewoon zeer onbeschoft werden behandeld en er werd totaal geen moeite gedaan om te zorgen dat dit alles wordt opgelost. Wij zitten nu al 6 weken met een onklare keuken en wij krijgen bij Keukensale de enige respons dat wij eens niet zo moeten zeuren en dat wij onze toon moeten aanpassen. Helaas zit er niets anders op dit via juridische stappen op te lossen maar man man man wat zijn wij teleurgesteld in dit bedrijf!
REACTIE VAN KEUKENSALE.COM
Beste heer Loman, Wij betreuren uw teleurstelling. We hebben begrepen dat de beschadigde spullen inmiddels zijn vervangen. Helaas hadden we te maken met een levertijd van 6 weken, wat we in dit geval niet konden versnellen. Hopelijk kunt u nu wel genieten van uw nieuwe keuken en is alles inmiddels naar wens. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u mailen naar info@keukensale.com. Mvg, Keukensale.com
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Fam Sloep op zaterdag 12 jan 2019 19 | vestiging Almere
Hele slechte service. Wel alles op voorhand moeten betalen en tot op heden is de keuken nog niet af en compleet. En zelf telkens contact opnemen. Op 28 december is excuses gemaakt en beterschap beloofd maar helaas.... Geen verbetering. Dit speelt ook al bijna een half jaar!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Lorna Staats op dinsdag 2 okt 2018 18 | vestiging Barendrecht
Ik heb een nieuwe keuken gekocht en ben uitermate tevreden. Geen vervelende verkooppraatjes maar goed en deskundig advies. Er werd geluisterd en kritisch meegedacht. Het is precies geworden zoals ik wilde. De communicatie verliep zeer soepel en de afhandeling ging vlot en vlekkeloos. Top!!
Reactie of foto toevoegen
“Blij”
Door D.Twijnstra op donderdag 29 nov 2018 18 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben bij de Keukensale vestiging Leeuwarden een keuken ontwerp laten maken, en deze laten realiseren. We zijn erg blij met het eind resultaat, en wij genieten er nu enorm van!
Reactie of foto toevoegen
“Duurde lang”
Door Antonine Prins op woensdag 13 mrt 2019 19 | vestiging Alphen aan den Rijn
wij hebben een keuken gekocht. dit verliep in het begin zeker niet vlekkeloos. Er is in de winkel wel een passende oplossing geboden en wij zijn daar ook mee akkoord gedaan. de levering liet ook behoorlijk op zich wachten. De keuken werd later geleverd dan in eerste instantie afgesproken. Het plaatsen van de keuken hadden we ook bij laten doen, dit duurde ruim een week terwijl bij de koop gezegd werd dat het ongeveer 3 dagen zou duren. Het is echter wel netjes geplaatst. De nalevering duurde ook vrij lang echter toen het binnen was is het wel snel en keurig gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken aankoop”
Door Betty op maandag 28 jan 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Een keuken. Door een goed praatjesmakende ,inmiddels ex, werknemer geholpen, gesprekken waren goed, bestellen was slecht ,door de inmiddels ex-werknemer. Hij had een slechte slordige administratie . Monteurs waren prima. Problemen zijn na enkele weken opgelost door een nieuwe werknemer en baas. En alles is in goed overleg afgehandeld
FOTO VAN BETTY
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Marc Nauta op zondag 28 jun 2020 20 | vestiging Hoorn NH
De binnenkomst was hartelijk en vrijblijvend. Het gesprek liep goed, goed geholpen en aandacht voor details. Zeer goed meedenken en alternatieven laten zien. Wij hebben een top keuken zoals wij bedoeld hebben. Alles in 1x geleverd, geen enkele fout. Bedankt voor alles.
FOTO VAN MARC NAUTA
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fijne benadering en service”
Door Alicia H. op woensdag 17 apr 2019 19 | vestiging Barendrecht
Zeer goed geadviseerd door Jordy over mooie en praktische keukenindeling. In vergelijking met andere keukenzaken is de benadering erg prettig en wordt uitgebreid de tijd genomen om de beste keuken op basis van de gestelde wensen uit te werken (zonder gladde verkooppraatjes). Kleine issues (waar Keukensale niets aan kon doen), zijn keurig door Keukensale opgelost. De tevredenheid van de klant staat voorop. Erg blij met de nieuwe keuken en service.
FOTO VAN ALICIA H.
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Bennie Trinks op vrijdag 12 jul 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Van de eerste indruk tot het plaatsen van de keuken zijn wij erg tevreden. De kwaliteit van de keuken is prima net zoals de inmeetservice en de aftersales. Alle afspraken zijn nagekomen en 't contact is altijd netjes vakkundig en snel. Het is een aanrader om hier een keuken te kopen, omdat je vaak wel andere verhalen hoort.
FOTO VAN BENNIE TRINKS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend gegaan”
Door Celine den Hoedt op dinsdag 7 mei 2019 19 | vestiging Barendrecht
Paul van Keukensale in Barendrecht heeft ons uitstekend geadviseerd. We dachten van tevoren aan een rechte keuken maar waren meteen overtuigd toen hij ons een mooi ontwerp liet zien van een L-keuken. Ook het monteren van de keuken is netjes gedaan. We hebben nog een paar kleine deukjes ontdekt in een materiaal, maar dit wordt heel serieus opgepakt door Keukensale en voor ons vervangen. Wij zijn erg tevreden over de service, het goede contact, de adviezen en vooral een mooi eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Hilde en John op woensdag 5 sep 2018 18 | vestiging Spijkenisse
(Uiteindelijk) een mooie keuken van KeukenSale, Spijkenisse ... maar wat een ellende gaat daaraan vooraf! Levering na 16,5 i.p.v. beloofde 12 weken, terwijl we onze oude keuken al weggehaald hadden. Weer 1 week later ontvingen we 2 van de 3 elektrische apparaten die men vergeten was. De elektricien werkte telkens maar deel af of stelde telkens weer uit, zodat alles 9 weken na de geplande datum pas gereed was. Het keukenblad was 3 cm. te kort ingemeten, maar daarvoor had men ons sluw laten tekenen, dus dat "was onze eigen schuld". In totaal zijn we 9 dagen thuis moeten blijven voor alles. Heel veel gebeld en gemaild, waarop men vaak gewoon niet reageert! En ondertussen hebben we van 2 apparaten het garantiecertificaat nooit meer ontvangen. Kortom: NIET aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken aangeschaft”
Door Connie op zaterdag 23 apr 2016 16 | vestiging Cruquius
Begin dit jaar een nieuwe keuken aangeschaft bij Keukensale in Cruquius. Super vriendelijke mensen met een goed hart voor service. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik super tevreden en blij ben met mijn nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Van Den Brink op donderdag 18 jul 2019 19 | vestiging Hoorn NH
Wij lieten ons eerst informeren voor een nieuwe keuken. De medewerker vroeg naar onze wensen. Deze heeft hij perfect toegepast in de tekening. Uiteindelijk de beslissing genomen om de keuken te kopen. Deze is onder tussen geplaatst en ook dat is perfect gedaan. Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Vaatstra op zaterdag 20 jul 2019 19 | vestiging Schagen
Een keuken in U opstelling van een TOP kwaliteit! Veel oog voor detail en een vakkundige installatie. Verkopers denken met je mee en adviseren goed over het gebruiksgemak van de keuken. De keuken klopt gewoon! Dat hebben we wel eens anders gehad met keukens van neerlands grootste. Dikke 10
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Martin Hanssen op woensdag 10 apr 2019 19 | vestiging Hoorn NH
Een complete keuken. Zeer deskundige en vriendelijke uitleg, over de verschillende mogelijkheden. Kregen alle tijd terwijl wij aangaven dat wij niet wisten of we in hoorn de keuken gingen kopen, want het was onze eerste winkel. Gingen tot ver na sluitingstijd door om de gewenste keuken op tekening te zetten, alle opties waren besproken en de prijs die eruit rolde gaf ons de doorslag om niet verder te kijken, maar bij Keukensale in Hoorn te kopen. Na inmeting alle puntjes op de i gezet, wat al perfect was voorbereid. Op dag van plaatsing waren de monteurs al voor 07.30 binnen. Door wat tegenslag liep de plaatsing welke geraamd was op 1 dag uit. De monteurs gingen pas om 19.30 naar huis, om er voor te zorgen dat het gebruiksklaar was. SUPER!!!! Met de planning werd binnen een week, alles afgemaakt wat nog moest gebeuren en alles op zeer vakkundige wijze zonder haast klus van te maken. Alles wat beloofd was vanaf binnenkomst showroom tot er met de nazorg met afstellen en kitten is nagekomen, zonder dat je er zelf achteraan moet bellen. Perfecte service van A tot Z.
FOTO VAN MARTIN HANSSEN
Keuken in landelijke stijl
Reactie of foto toevoegen
“Eerste keuken”
Door Shiffai Karamat Ali op zondag 25 nov 2018 18 | vestiging Hoorn NH
Mijn eerste keuken, een grote stap. Vanaf het eerste moment een heel goed gevoel bij het personeel van Keukensale Hoorn. Geen druk, heel veel aandacht en een warm gevoel. Heel erg meedenkend om tot het beste ontwerp te komen, waarin alle benodigde apparaten voorkomen en ook nog eens passend in het budget. Super flexibel, want het ontwerp moest een paar keer aangepast worden, dit was geen enkel probleem. De nazorg is ook top. Monteurs zeer vriendelijk en eerlijk. Keukensale Hoorn is een échte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Pro actieve houding”
Door Angelique Gelderblom op zaterdag 8 dec 2018 18 | vestiging Barendrecht
Sinds een paar weken in het bezit van een prachtige keuken geadviseerd en geplaatst door Keukensale Barendrecht. Er waren slechts twee bezoekjes aan de showroom voor nodig omdat goed werd begrepen waar wij naar op zoek waren. Ook de installatie verliep prima. Door de actieve houding van de installateurs ter plekke nog een aantal kleine wijzigingen door kunnen voeren voor een nog mooier resultaat! Kortom; ben je op zoek naar een keuken, breng in ieder geval een bezoek aan deze vestiging in Barendrecht!
Reactie of foto toevoegen
“Allereerste keuken”
Door Hulman op dinsdag 19 mei 2020 20 | vestiging Deventer
Mijn allereerste keuken gekocht bij Keukensale Deventer. Ik werd goed geholpen tijdens het uitzoeken van de keuken door tips en advies. Montage was goed te doen. Het resultaat was evenals de verwachtingen, dus zeer tevreden. Het enige minpuntje waardoor het geen 10 punten verdient, is dat tijdens het bestellen van de kraan de verkeerde kraan is besteld en geleverd, maar dit is binnen twee weken netjes opgelost. Kortom: erg blij met de nieuwe keuken en dus zeker een aanrader.
FOTO VAN HULMAN
Foto van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door Rashid Niamat op maandag 11 nov 2019 19 | vestiging Barendrecht
Leuk contact met Jordy. Veel uitleg en goede tips. De montage is zeer goed en vakkundig gedaan. Erg blij met de nieuwe keuken en service.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Familie De Greeuw op maandag 15 apr 2019 19 | vestiging Hoorn NH
Een complete keuken. Vriendelijke medewerkers en lekkere koffie. Uitgebreid gekeken naar de mogelijkheden binnen het budget, waarbij werd afgesproken dat twee bestaande apparaten werden overgeplaatst in de nieuwe keuken. Al snel werd een afspraak gemaakt voor het inmeten. Maandags werd de keuken geleverd en op dinsdag hebben de monteurs de keuken geplaatst, dit ging heel voorspoedig. Het resultaat is een mooie lichte keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Genieten ervan”
Door Fam. Schotborg op zondag 30 jun 2019 19 | vestiging Barendrecht
We zijn blij met onze nieuwe keuken gekocht bij keukensale in Barendrecht.We zijn goed geholpen en ook een goede service informatie advies en begeleiding gehad. De monteur heeft ook goed werk geleverd. We zijn zeer tevreden en genieten iedere dag van onze keuken. Jordy bedankt voor alles. Met vriendelijke groet, Fam. Schotborg
Reactie of foto toevoegen
“Super goed”
Door Daan op donderdag 3 jan 2019 19 | vestiging Cruquius
Complete keuken! Bevalt super goed! Fantastische service!

Aanvulling ontvangen 3 januari 2019: De keuken is bezorgd en hebben we zelf geplaatst. Is goed bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gedaan”
Door Caroline Cramer op vrijdag 17 mei 2019 19 | vestiging Hoorn NH
Keuken gekocht zijn ontzettend goed over alles geïnformeerd in de winkel .zeer vriendelijk en geduldig geholpen .

Aanvulling ontvangen 20 mei 2019: Onze keuken is afgelopen week bezorgd en gemonteerd. We zijn uiterst tevreden over de keuken . snel en vakkundig gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken aangeschaft”
Door Nicole Kreuning op maandag 14 dec 2015 15 | vestiging Hilversum
Dit voorjaar een nieuwe keuken aangeschaft bij keukensale in hilversum. Het was een verademing vergeleken bij andere keukenzaken waar ik binnen was geweest: no nonsense mensen, prima geholpen, goed met advies geven en luisteren wat de klant wil, geen loze praatjes. Keuken werd geplaatst door man met kennis van zaken en ook "nazorg/interesse " van keukensale is prima! Zou deze zaak zeker aanraden aan anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Iris op dinsdag 9 jun 2020 20 | vestiging Den Helder
Heel blij met onze nieuwe keuken. Werd snel geleverd en ziet er prachtig uit! Er zaten wel wat foutjes in het leidingschema, die wij gelukkig door hadden en na een paar keer bellen was het voor ons duidelijk wat nu wel precies de bedoeling was. Na het plaatsen zat er een kras op de kookplaat en deed de afzuigkap het niet door een elektra draad die in het motortje is gevallen. Het duurde even voordat dat opgelost werd, maar het is uiteindelijk netjes opgelost. We werden altijd vriendelijk te woord gestaan. Een keuken kopen vonden wij best spannend maar we voelden ons bij de verkoopster op ons gemak (Amy). Persoonlijk vind ik de keukenbranche nog altijd een vreemde tak (qua verkooptechnieken en marketingacties) maar deze winkel doet het wel redelijk netjes. Al met al een goede ervaring en ik zou deze zaak van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door E van Aken op dinsdag 15 jan 2019 19 | vestiging Nijkerk
Super!!! Bij binnen komst voelde het al prima aan, Niels heeft ons geholpen om een geweldige keuken samen te stellen samen met hulp van de rest van het team. Het team van Pro-Montage heeft hem uitstekend geplaatst. We zullen dit zeker aan ieder aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan op woensdag 5 dec 2018 18 | vestiging Cruquius
Mooie en functionele keuken ,prima meegedacht door natasja en hossen en keurig gemonteerd, zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door D Stone op maandag 14 dec 2015 15 | vestiging Hilversum
Heb een schitterende keuken gekocht van ontzettend goede kwaliteit,en goede prijs. Service was goed en alles keurig netjes optijd geleverd. Hulp in zaak was erg goed en zal het zeker bij een ander aanraden om met deze zaak in zee te gaan. ( complimenten )
Reactie of foto toevoegen
“Heel betrouwbaar”
Door Edwin van Breugel op dinsdag 19 feb 2019 19 | vestiging Barendrecht
Op 3 januari 2019 een keuken gekocht bij Keukensale Barendrecht. Geholpen door Jordy. We hebben eerst op ons gemak rond gekeken naar de keukenopstellingen zonder dat er een verkoper in onze nek stond te hijgen. Het koopcontract, inmeten en vast aanspreekpunt was Jordy, hetgeen heel fijn werkt. Op 18 februari is de keuken volgens afspraak geplaatst. Jordy belde de dag erna om te vragen of alles naar wens was verlopen. Nou totaal geen klachten hoor. Ook de keukenmonteurs waren echte vakmensen die alle tijd nemen om de keuken netjes te plaatsen en daar waar nodig vragen te beantwoorden en uitleg over de werking van de apparatuur te geven. De transporteur Kuntz was keurig op tijd bij het bezorgen van de keuken en na het plaatsen het ophalen van het verpakkingsmateriaal. Compliment voor Keukensale Barendrecht. Heel betrouwbaar.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Marina Fransen en Jilis de Jager op vrijdag 3 mrt 2017 17
Ontzettend tevreden over de manier waarop wij geholpen zijn bij het samenstellen van onze keuken. Er werd steeds weer alle tijd genomen om mij van dienst te zijn bij vragen, er is extra gemeten vanwege een schuine wand. De keuken is op tijd en helemaal compleet afgeleverd, de dag daarna is deze naar volle tevredenheid geplaatst. Vanwege de schuine zijde moest de afvoer van de afzuigkap aangepast worden, het was even spannend of het zou gaan lukken maar ook dat is keurig gedaan. Niets dan lof voor dit team!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het resultaat”
Door Erik op zondag 10 mrt 2019 19 | vestiging Alphen aan den Rijn
We kochten een complete keuken bij KeukenSale in Alphen aan den Rijn. Zeer prettig en vooral eerlijk geholpen door Maaike. De installatie vond plaats binnen een dag. We zijn erg blij met het resultaat!
FOTO VAN ERIK
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Fam. Kloppenburg op vrijdag 17 mei 2019 19 | vestiging Barendrecht
Wij hebben in december een nieuwe keuken besteld welke in maart 2019 bij ons is geleverd en geïnstalleerd. Vanaf het eerste moment zijn we zeer goed begeleid en geadviseerd en ontzettend blij met de keuken, welke op een zeer professionele wijze is geïnstalleerd. Binnen een aantal weken na installatie zijn er een aantal zaken nog bijgesteld en kunnen we nu gaan genieten. Team van KeukenSale Barendrecht, grote dank hiervoor :)
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Dennis op dinsdag 22 okt 2019 19 | vestiging Amsterdam Westpoort
Super blij met onze nieuwe keuken. Vakkundig geholpen door Harry en André. Bedankt voor het meedenken :)

Aanvulling ontvangen 23 oktober 2019: De aankoop is geleverd, en hebben zelf gemonteerd....kleine aanpassingen zijn goed verholpen door keukensale! Zijn nog dik aanbrengen verbouwen, maar zijn tevreden over de geleverde items.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Peter Stet op donderdag 2 mei 2019 19 | vestiging Cruquius
Uiterst vriendelijk en bedachtzaam geholpen voorzien van goede adviezen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Jan van Huijgevoort op maandag 17 dec 2018 18 | vestiging Barendrecht
Wij hebben een keuken gekocht bij Keukensale Barendrecht. Super goed geholpen. Niet dat opdringerige als bij sommige concullega's. Binnen 2 uur was de koop een feit. In vervolg afspraak, na het inmeten, de puntjes op i gezet. Ook de monteur verstaat zijn vak. Top bedrijf, met vakbekwame medewerkers, en super service.
FOTO VAN JAN VAN HUIJGEVOORT
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Rob. Vermeulen op woensdag 20 mrt 2019 19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben hier een mooie keuken gekocht voor een prima prijs! (Ik denk goedkoper als Duitsland)
- Voldoende keuze en proffesionele advies!
- Hun helpen je meezoeken naar oplossingen en denken met je mee!
- Afspraak is afspraak & die komen ze ook na en geen half werk!
- ik beveel deze keukensale zaak aan!
- Wij zijn heel blij met onze mooie aanwinst die professioneel is geplaatst en vakkundig is afgeleverd
- Chapau ga zo door & Super bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken op zich prima maar toch veel ergernis”
Door M.G. op woensdag 31 mei 2017 17 | vestiging Den Bosch
Komplete keuken gekocht. Keuken op zich niks mis mee maar maar alles erom heen een grote ergenis. Echt een rommeltje. Niet terugbellen, verkeerde informatie etc. De Duitse inbouw apparatuur is echt waardeloos
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Van Briemen op woensdag 5 dec 2018 18 | vestiging Nijkerk
Nieuwe keuken. Prima service. Goede montage.
Reactie of foto toevoegen
“Wow”
Door Henk Gehring op zaterdag 21 mrt 2020 20 | vestiging Heerlen
Helemaal niks te klagen gehad, super geholpen door Francois en John. En de keuken is een plaatje. De vervoerder die de keuken bracht super vriendelijk en alles perfect afgeleverd. Dan nog niet te spreken over de vakman die de keuken geplaatst heeft, ik zie zelden mensen die zo precies en nauwkeurig werken, ik vond het alleen al leerzaam om te kijken hoe de keuken groeide van niks tot het plaatje dat er nu staat. Iedere morgen denken we, wow is dit onze keuken, helemaal Happy.
FOTO VAN HENK GEHRING
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Blij ermee”
Door S. van der Velde op donderdag 5 okt 2017 17 | vestiging Nijkerk
Helemaal blij met onze nieuwe keuken en hoe we daar mee geholpen zijn in de voorbereidingen!
Reactie of foto toevoegen
“Slechte aftersales”
Door ron op zaterdag 3 feb 2018 18
In mei 2017 een keuken gekocht in Capelle aan den IJssel en prima geholpen door Sjaak Orhan. Ook enkele zaken die naderhand opgelost moeten worden zijn door Sjaak en de monteur prima opgelost. Echter de aftersales zijn aller belabberst. op 14 jan 2018 begeeft de Elica afzuigkap en de volgende dag bij Sjaak gemeld, de service monteur zou dezelfde dag of uiterlijk morgen contact opnemen, helaas op woensdag nog even langs gegaan. De afspraak zou deze week volgen en de reparatie de volgende week uiterlijk 27 jan. Na enkele frustrerende gesprekken met Louis van de vestiging Spijkenisse, is er tot op heden nog geen definitieve afspraak gemaakt. op 29 jan. een loze afspraak de leverancier gaat u bellen, wanneer is onbekend. Als ik vraag om een definitieve afspraak krijg ik als antwoord "ik ga mijn best doen". Dat is natuurlijk niet voldoende. Een beetje verkoper of service man zou zeggen, ik ga voor u bellen om te proberen om een afspraak te regelen. Niks daarvan hij beroept zich op een mail van de leverancier, wij gaan contact op nemen. Waarschijnlijk zijn de postduiven op en wacht ik inmiddels alweer 1 week op een afspraak. Waarschijnlijk tevergeefs, mijn huis is gerenoveerd, echter het ontbreken van een fatsoenlijke afzuigkap doet hier geen goed aan. Ik zal u op de hoogte houden, zodra ik wat te horen krijg. Wat niet aannemelijk als men na 3 weken geen tel.afspraak kan maken. Ron Bongers Capelle aan den IJssel
Reactie of foto toevoegen
“Ging soepel”
Door Mattijs van der Laan op maandag 19 aug 2019 19 | vestiging Hilversum
Wij hebben een keuken gekocht, wij zijn tijdens dit proces uitstekend begeleid in het vormgeven van onze keuken. Ook de levering en het plaatsen van de keuken ging soepel en volgens afspraak.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Keuken met apparatenwand
1 / 122
Vestigingen Keukensale
aAlmere (2 ervaringen), Markerkant 1030, 1316 AD Almere, tel 036 - 737 01 27
bAlphen aan den Rijn (7 ervaringen), Hoorn 67, 2404 HG Alphen aan de Rijn, tel 0172 - 76 91 24
cAmersfoort (5 ervaringen), Nijverheidsweg-noord 55c, 3812 PK Amersfoort, tel 033 - 466 91 68
dAmsterdam Villa Arena (4 ervaringen), Arena Boulevard 24, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 737 33 02
eAmsterdam Westpoort (6 ervaringen), Sierenborch 8-L, 1043 BA Amsterdam, tel 020 - 737 21 78
fApeldoorn (10 ervaringen), De Voorwaarts 45, 7321 MA Apeldoorn, tel 055 - 207 07 20
gBarendrecht (40 ervaringen), Van ’t Hoffstraat 40, 2991 XP Barendrecht, tel 010 - 226 60 66
hBreda (2 ervaringen), Kruisvoort 48, 4814 RZ Breda, tel 076 - 737 02 34
iCapelle aan den IJssel , Lylantse Baan 14, 2908 LG Capelle aan den IJssel, tel 010 - 458 26 77
jCruquius (13 ervaringen), Spaarneweg 63, 2142 EP Cruquius, tel 023 - 583 58 95
kDelft , Schieweg 93, B 2627 AT Delft, tel 015 - 364 95 41
lDen Bosch (3 ervaringen), Goudsmidstraat 23, 5232 BN ’s-Hertogenbosch, tel 073 - 690 93 90
mDen Helder (12 ervaringen), Energieweg 11, 1785 AD Den Helder, tel 0223 - 76 90 49
nDeventer (14 ervaringen), Essenstraat 6B, 7418 BM Deventer, tel 0570 - 60 87 41
oGronau Westfalen , Siemenstrasse 2, 48599 Gronau Duitsland, tel 0049 - 2562 998 85 11
pGroningen (3 ervaringen), Hoendiep 97G, 9718 TE Groningen, tel 050 - 553 60 00
qHeerhugowaard (6 ervaringen), J.J.P. Oudweg 17, 1703 DE Heerhugowaard, tel 072 - 737 03 33
rHeerlen (16 ervaringen), In de Cramer 78C, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 208 08 00
sHilversum (17 ervaringen), Nieuwe Havenweg 39, 1216 BK Hilversum, tel 035 - 737 06 37
tHoogeveen (1 ervaring), Van Limburg Stirumstraat 3, 7901 AM Hoogeveen, tel 0528 - 27 41 00
uHoorn NH (29 ervaringen), Dr. C.J.K. van Aalstweg 6A, 1625 NV Hoorn, tel 0229 - 76 91 25
vKatwijk ZH (1 ervaring), Ambachtsweg 7, 2222 AH Katwijk, tel 071 - 737 00 78
wLeeuwarden (28 ervaringen), Zwettestraat 10, 8912 AH Leeuwarden, tel 058 - 213 13 37
xLeiderdorp (2 ervaringen), Meubelplein 5, 2353 EX Leiderdorp, tel 071 - 532 76 77
yNijkerk (21 ervaringen), Boekdrukker 9A, 3861 SE Nijkerk, tel 033 - 246 67 44
zNijmegen (4 ervaringen), Wijchenseweg 180, 6538 SX Nijmegen, tel 085 - 303 48 68
a1Roosendaal (1 ervaring), Oostplein 11, 4706 NL Roosendaal, tel 0165 - 20 10 90
b1Rotterdam , Watermanweg 221, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 737 00 15
c1Schagen (7 ervaringen), Wittepaal 241A, 1742 LB Schagen, tel 0223 - 76 90 15
d1Son (1 ervaring), Ekkersrijt 4030A, 5692 DA Son en Breugel, tel 0499 - 32 52 55
e1Spijkenisse (5 ervaringen), Iepenlaan 19, 3203 XV Spijkenisse, tel 0181 - 76 91 17
f1Zaandam (1 ervaring), Stormhoek 16, 1506 SW Zaandam, tel 075 - 737 02 01
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.