Feedback
5,7

Wolters Keukens

Score uit 14 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
2 vestigingen (Overijssel & Gelderland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Wolters Keukens
Wolters Keukens in Deventer en Lochem levert kwaliteit en kiest daarom voor sterke, gerenommeerde merken
Alternatieven voor Wolters Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,7 uit 136 ervaringen
• Roukens en van Gaalen Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,4 uit 48 ervaringen
• Total Home Concept
   
(Lelystad Flevoland) score 9,7 uit 144 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,7 uit 312 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Dronten Flevoland) score 9,7 uit 386 ervaringen
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,7 uit 184 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,5 uit 507 ervaringen
• Ekelhoff Küchen
   
(Nordhorn Duitsland) score 9,7 uit 566 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 14 ervaringen over Wolters Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren4 ervaringen
4 sterren3 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster6 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Ontzorgd”
Door H.Janssen op maandag 14 okt 2019 19 | vestiging Deventer
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Wolters keukens in Deventer. Daarbij hebben wij gebruik gemaakt van de ontzorging zoals zij dit in hun totaal pakket aanbieden. Dit is een aanrader, alles wordt door hen gepland en als er iets niet goed gaat is 1 belletje voldoende om het alsnog snel voor elkaar te krijgen zo dat het proces niet verstoord wordt. Alles wordt netjes opgeruimd en meegenomen, zodat de klant niet met de rotzooi achter blijft. Ging er dan niets fout..... ja natuurlijk want dit is bijna normaal als je een keuken gaat vervangen (hoor je veel van anderen) heel jammer omdat de keuken niet in zijn geheel opgeleverd kon worden. Dit was de enige teleurstelling, maar dit wordt netjes opgelost door de firma Wolters. Ik zou Wolters wel willen aanraden. Onze ervaring was meer dan prima.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door De Jong op dinsdag 27 apr 2021 21 | vestiging Lochem
Een half jaar geleden hebben we een keuken gekocht bij Wolters in Lochem.
We kregen goede adviezen, men was meedenkend, en nam alle tijd om ons te informeren zodat we weloverwogen keuzes konden maken. Regelmatig hebben we gebeld voor vragen, of gingen naar de zaak om te kijken of we werkelijk de goede keuze hadden gemaakt. Met geduld werden we altijd te woord gestaan. We genieten dagelijks van prachtige keuken. Onze ervaring met Wolters, en ook met installatiebedrijf Reerink, was prima.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door K.Zein op zaterdag 4 jan 2020 20 | vestiging Deventer
Renovatie keuken, alles is uitstekend gegaan, zeer tevreden klant
Reactie of foto toevoegen
“Zeer slecht”
Door Slootstra op vrijdag 14 jul 2017 17 | vestiging Deventer
Fouten gemaakt en prutswerk bij aanpassing. (bovenblad fout ingelezen/besteld kastje moest ingekort worden. Wel werd volledige betaling geëist zonder dat achteraf bleek dat keuken compleet was. Afzuigkap onjuist ingemeten bij bestelling waardoor momenteel brandgevaar kan ontstaan, aanpassing in huidige lay-out veroorzaakt vette stucwand. wachten meer dan een maand op een schriftelijke verklaring cq aanvaardbare oplossing.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service en communicatie”
Door Tamara op zaterdag 18 jun 2022 22 | vestiging Deventer
Alleen al bij de naam Wolters Keukens raakt mijn bloed weer spontaan aan de kook. Het enige dat goed gaat is de verkoop. Zodra de factuur betaald is en de keuken geleverd is zit je in een vrije val. Wat een slechte service en communicatie (serieus een kleuter kan het nog beter). Geen terugkoppeling, keuken slecht geplaatst, producten niet geleverd, ga zo maar door. Maar nu na welgeteld 1 jaar is alles geïnstalleerd. Compensatie, excuses etc, dat kennen ze bij Wolters niet. En zeker Geert Wolters zelf niet. Die is niet thuis al er problemen zijn en laat zijn rechterhand Bulent de hele boel oplossen (althans hij is aanspreekpunt). Op de site staat iets over service en ontzorgen, maar ze zijn zelf degene die voor de problemen zorgen. Dus mensen alsjeblieft, Doe het niet! Ze zijn ten eerste niet de goedkoopste, maar zeker ook niet de meest vriendelijke. Het is je geld en alle discussie en frustratie niet waard. Wij gaan in ieder geval nooit meer naar Wolters keuken al geven ze het gratis weg.
Reactie of foto toevoegen
“Goede beoordeling”
Door Erwin Boonk op dinsdag 28 jul 2020 20 | vestiging Lochem
Ruim 20 jaar geleden hebben we bij Wolters in Lochem onze eerste keuken gekocht, na bij verschillende bedrijven te hebben geïnformeerd. Ons budget was niet zo groot maar rondom de al bestaande apparatuur zijn we bij Wolters geslaagd om binnen onze prijs een keuken te kunnen laten installeren waar we zeer tevreden over waren. In de loop der jaren zijn we verschillende malen terug geweest. Eerst voor nieuwe deurtjes, vervolgens voor een aantal ladekasten, daarna inbouwapparatuur (met hoge kortingen) en de laatste wijziging is een nieuw aanrechtblad, inductiekookplaat en cooker. Elke keer weer zeer goed geadviseerd, op afspraak geleverd en heel netjes geplaatst. Wij zijn erg blij dat we in eerste instantie bij Wolters terecht zijn gekomen, super tevreden over het hele traject!

Aanvulling ontvangen 12 augustus 2020: Plaatsing gaf reeds plaats gevonden en mag met 5 sterren beoordeeld worden.
FOTO VAN ERWIN BOONK
Keuken met zwartwit tegel achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Prima werk geleverd”
Door HO op dinsdag 22 dec 2020 20 | vestiging Deventer
Prima werk geleverd, meedenkend, plezierige mensen aan het werk. Er was over en weer vertrouwen en firma Wolters' heeft dat niet beschaamd. Ze hebben het hele pakket netjes uit gevoerd, keuken, badkamer toilet en vloer. We hebben vaak gebeld voor een vraag of overleg of iets dat niet duidelijk was, ze hebben ons altijd vriendelijk te woord gestaan, dus al met al zeer tevreden, een prachtig resultaat. Ook de toilet en badkamer erg netjes betegel door vakman Ertrugul. Beste mensen van Wolters' jullie waren top dank je.
Reactie of foto toevoegen
“Goed bevallen”
Door Kurt Yalcin op donderdag 20 feb 2020 20 | vestiging Deventer
Goede Service, Goede kwaliteit en klantvriendelijk.

Aanvulling ontvangen 21 februari 2020: Ik heb een kookeiland gekocht het is al geleverd en gemonteerd. Het is goed bevallen kortom onze droomkeuken.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door Maarten op zaterdag 25 apr 2020 20 | vestiging Lochem
Onze keuken is prima gerenoveerd door Wolters. De basis van de keuken was goed. We hebben allen frontdeurtjes en nieuwe bovenkastjes laten plaatsen. Uitwerking vooraf, inmeten en plaatsen verliep prima. We zijn erg tevreden. We hebben als het ware een nieuwe keuken voor de fractie van de kosten van een compleet nieuwe keuken. Wat ons betreft een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Perikelen met keukenblad”
Door Gijs op zaterdag 26 jan 2019 19 | vestiging Deventer
Keukenblad gekocht via dochteronderneming realstone, ingeschreven op hetzelfde adres. Blad verkeerd ingemeten, waardoor er een ongewenste oversteek is. Daarnaast kookplaat beschadigd bij installatie, kan gebeuren, maar oplossen duurde in totaal 1 maand, terwijl n nieuwe bestellen 2 dagen levertijd had. Wacht nog steeds op financiële afwikkeling van gemaakte kosten, omdat ze in eerste instantie niet toegaven de kookplaat verkeerd aangesloten te hebben. Communicatie en opvolging is zeer slecht, moet altijd af contact leggen en mag blij zijn als ik reactie krijg.
Reactie of foto toevoegen
“Levering wordt kort van te voren opeens uitgesteld”
Door Rob op zaterdag 29 jan 2022 22 | vestiging Deventer
Bij onderhandelingen over de prijs is de enige korting die ze geven is op de "advies prijzen" Goedkopen als je online gaat shoppen! Beetje jammer dat Tot aan de betalingen gaat alles goed, tot de afgesproken lever datum... van te voren gevraagd of alles op tijd was, speciaal vrij voor genomen om vervolgens 3 dgn van te voren te horen dat de levering 2 weken uitgesteld wordt... zo jammer
Reactie of foto toevoegen
“Niet doen”
Door E. Snetselaar op zondag 10 feb 2019 19 | vestiging Deventer
Keuken gekocht in 2017 . Vanaf het begin- levering in mei 2018- problemen. Verkeerde kleur geleverd, verkeerde kasten, en ontbrekende onderdelen. Slechte montage en geen behoorlijke communicatie. Wolters reageert vrijwel nooit en houdt zich niet aan de gemaakte afspraken. Tot op heden heeft Wolters niet de keuken geleverd en geplaatst, die wij hebben gekocht. We zijn nu 9 maanden verder. Zaak voorgelegd aan de Geschillencommissie Wonen en schadevergoeding gevraagd. Geen enkel vertrouwen meer in het bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en vloer”
Door J. Averink op zondag 7 apr 2019 19 | vestiging Lochem
Wij hebben een keuken en een vloer gekocht via de vestiging in Lochem. De keuken moet betaald worden bij aflevering, zonder dat je weet of het de goede keuken is. De keuken bleek niet de juiste kleuren te hebben. De binnen kasten waren van een kleur die niet was afgesproken ook waren er niet de juiste poten bijgeleverd en de stollen waren van een verkeerde kleur. De fouten zijn gemaakt door de fabriek maar zeker ook door Wolters' zelf. De communicatie is zeer slecht bij deze firma. Uiteindelijk is de foute keuken geplaatst en 4 weken later is de juiste keuken geïnstalleerd. Dit betekende wel dat de achterwand niet afgewerkt kon worden door de stukadoor en de het herplaatsen weer 2 dagen in beslag nam. De vloer was inmiddels wel geleverd maar niet betaald waardoor we nog een stok achter de deur hadden. Uiteindelijk hebben we na veel gedreig en gedoe wel een korting gehad, daar wij de door ons gemaakte kosten goed konden onderbouwen. Maar wij zullen Wolters' keukens absoluut niet aanraden. Het woord terugbellen kennen ze niet.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken loopt niet goed”
Door Esther op vrijdag 6 jul 2018 18 | vestiging Deventer
We hebben een keuken gekocht bij Wolters Keukens in Deventer. Bij de aankoop prima geholpen, maar na de handtekening is de communicatie waardeloos. Er wordt volledige aanbetaling geëist, maar 2 maanden na plaatsing is onze keuken nog niet conform afspraak!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Keuken met zwartwit tegel achterwand
1 / 1
Vestigingen Wolters Keukens
aDeventer (10 ervaringen), Holterweg 85, 7429 AE Deventer, tel 0570 - 65 69 44
bLochem (4 ervaringen), Larenseweg 51, 7241 CM Lochem, tel 0573 - 25 13 34
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.