Feedback
9,0

RJJ Keukens

Score uit 17 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 085-8769517 | Oosterdorpsstraat 33, 3871 AA Hoevelaken
Alternatieven voor RJJ Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Kitchen4all
   
(Barneveld Gelderland) score 9,7 uit 339 ervaringen
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,7 uit 126 ervaringen
• I-KOOK
   
(Amersfoort Utrecht) score 9,3 uit 734 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Bunnik Utrecht) score 9,5 uit 502 ervaringen
• Total Home Concept
   
(Lelystad Flevoland) score 9,7 uit 138 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,6 uit 65 ervaringen
• Keukenvision
   
(Bunnik Utrecht) score 8,8 uit 45 ervaringen
• DB KeukenGroep
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2145 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 17 ervaringen over RJJ Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren14 ervaringen
4 sterren3 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 17 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: montage, prijs, service
“Bedankt”
Door Nicole Scholten op vrijdag 10 dec 2021 21
Wat een geluk! De mooie keuken in de showroom kon bijna 1 op 1 geplaatst worden.
Zeer tevreden over de begeleiding en de monteur die de keuken heeft geplaatst. Roeli bedankt voor mijn mooie keuken!
FOTO VAN NICOLE SCHOLTEN
REACTIE VAN RJJ KEUKENS
Wat een leuk bericht Nicole! Het was inderdaad bizar hoe die keuken voor jou bestemd was! Heel erg blij dat we jou er zo gelukkig mee hebben kunnen maken! Geniet er van, en veel kookplezier gewenst! Groetjes Roeli Jansen-Janssn
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtitg resultaat”
Door Roeland op zaterdag 27 nov 2021 21
Wij hebben een keuken uitgezocht en laten plaatsen door RJJ Keuken. We zijn fantastich geholpen. Vakkundig verhaal, duidelijke communicatie, afspraken worden nagekomen en een prachtig resultaat!
REACTIE VAN RJJ KEUKENS
Fam R.de Kruijf heel veel kook plezier in jullie mooie nieuwe keuken we hebben hem met plezier voor jullie gerealiseerd.

Marcel & Roeli
RJJ keukens
Reactie of foto toevoegen
“In 1 woord super”
Door Vd Broek op donderdag 11 nov 2021 21
Heel erg fijn en deskundige advies. Voor onze nieuwbouw woning een hele mooie en fijne keuken ontworpen en geplaatst. Ook complimenten voor de firma Pot die de keuken op zeer vakkundige wijze ons huis binnen bracht. Al met al dus, in 1 woord, super.
FOTO VAN VD BROEK
REACTIE VAN RJJ KEUKENS
Bedankt voor de leuke review! De keuken past ontzettend goed in ruimte, en met de smetplinten die u heeft nabesteld is het straks helemaal een plaatje! Veel kookplezier gewenst. Groeten Roeli Jansen-Jansen
Reactie of foto toevoegen
“Vernieuwing van onze keuken”
Door Lea den Broeder op zondag 17 okt 2021 21
Wij hadden behoorlijk specifieke wensen voor de vernieuwing van onze keuken. Bijvoorbeeld dat het aanrecht moest blijven. Het was heel erg fijn dat daarvoor ruimte was en dat Roelie goed met ons meedacht. Je kunt goed merken dat Roelie zelf ook plezier erin heeft om er wat moois van te maken. Zo hebben we met haar samen creatieve oplossingen bedacht. Het aanrecht kon blijven, maar de keuken en ook alle apparatuur is toch prachtig vernieuwd. Wij waren ook erg tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding en de persoonlijke aanpak. Maatwerk, no nonsense en aandacht voor de klant. Heel erg fijn!
REACTIE VAN RJJ KEUKENS
Bedankt voor uw fijne reactie. Wat leuk om te horen dat het gewaardeerd word als je jezelf blijft! Ik heb inderdaad erg veel plezier in mijn vak en vind het leuk om te horen dat u dat ook merkt. Veel plezier gewenst met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect gegaan”
Door Fam. de Boer op woensdag 1 sep 2021 21
Ons gesprek bij RJJ keukens met Roelie was erg goed. Er wordt meegedacht en er is goed geluisterd naar onze wensen. Goede planning qua levertijd en montage. RJJ keukens bevelen wij absoluut aan als u op zoek bent naar een nieuwe keuken.

Aanvulling ontvangen 2 september 2021: Vandaag precies een week geleden is onze nieuwe keuken geplaatst. Dit is perfect verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jessica Besseling op woensdag 4 aug 2021 21
Persoonlijke aandacht. Er wordt goed geluisterd naar de wensen en meegedacht over de mogelijkheden. Vervolgens wordt er een tekening en een advies op maat gegeven.
Kleur kastjes, kleur en materiaal van het blad, apparatuur, opstelling... over alles wordt met zorg nagedacht. Ik ben zeer tevreden over de service en geniet al een jaar van de nieuwe keuken!
FOTO VAN JESSICA BESSELING
Reactie of foto toevoegen
“Trots op keuken”
Door Franklin Besseling op woensdag 4 aug 2021 21
Goede persoonlijke begeleiding naar de keuken die ik zelf al wel bedacht had. Ik wist wat ik wilde, ik wist wat er kon, maar de puntjes op de 'i' samen met Roelie doorgelopen. De juiste kast en blad keuzes, apparatuur, het regelen van de klusman die de keuken (bij uitzondering) binnen een maand kon plaatsen. En nu 2,5 jaar jaar later nog steeds trots op wat er staat!
Reactie of foto toevoegen
“Geheel naar wens”
Door Jan Hans Diemel op maandag 2 aug 2021 21
Geweldig geholpen door Marcel en Roelie. Goede raadgeving betreffende materialen en apparaten. Meedenken met de klant is aan deze zaak toevertrouwd. Keuken is prachtig geworden. De installatie was ook perfect. Alles geheel naar wens. Wij kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen.
FOTO VAN JAN HANS DIEMEL
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelenswaardig!”
Door Henriette Bunt op maandag 26 jul 2021 21
Toen we vorig jaar een ander huis kochten, zat er een mooie keuken in. Wel we wilden we graag een ander aanrechtblad, en een inductiefornuis van SMEG, via google kwamen we bij RJJ terecht. De eerste indruk die Roeli ons gaf, was dusdanig dat het een kwestie was van ons laten adviseren, en de spullen noteren! Kortom aanbevelenswaardig!
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met de keuken”
Door Fam. Floor op donderdag 22 jul 2021 21
Eind 2020 een mooie keuken bij RJJ gekocht. Roelie denkt mee tijdens het gehele proces. Tijdens problemen, worden er keukens zonder problemen geplaatst ;-), dacht Roelie mee naar de oplossing. Een persoonlijke benadering, kritisch en eerlijk. Elke dag superblij met de keuken!
FOTO VAN FAM. FLOOR
Reactie of foto toevoegen
“Goede nazorg”
Door Rudolf van Silfhout op donderdag 22 jul 2021 21
In november 2020 zijn wij bij een aantal keuken zaken geweest en uiteindelijk bij RJJ keukens geslaagd. Marcel en Roelie nemen rustig de tijd voor je en geven een eerlijk advies. Afspraak gemaakte om op 5 juli de keuken te laten plaatsen en deze is naar grote tevredenheid geplaatst en keurig volgens afspraak. Ook de nazorg is goed op orde ivm een aantal opmerkingen die direct worden opgelost.

Met vriendelijke groet,
Familie van Silfhout
FOTO VAN RUDOLF VAN SILFHOUT
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met keuken”
Door Ruud Willems op zondag 28 feb 2021 21
We zijn superblij met de nieuwe keuken voor onze zoon. De keuken werd in een keer compleet en op het afgesproken moment geleverd. Dat is in deze corona tijd echt een hele prestatie met alle leverings problematieken bij producenten. Je ervaart direct dat je met mensen te maken hebt die betrouwbaar zijn, klantgericht en plezier hebben in hun vak. De communicatie was uitstekend en oplossingsgericht. Ook het meedenken voor de juiste opstelling was zeer goed. Omdat we een beperkt budget hadden is het des temeer te waarderen dat dit geen enkel probleem was. Wat ons betreft echt een aanrader.
FOTO VAN RUUD WILLEMS
Reactie of foto toevoegen
“Een heerlijke knusse keuken”
Door George Koeneman op maandag 11 jan 2021 21
In sept. 2020 hebben wij besloten de keuken te vervangen voor een gezellig exemplaar bij RJJ. Na een prettig intake gesprek samen tot een mooi ontwerp en deal gekomen met als plaatsing datum 6 jan. 2021. tussentijdse informatie verzoeken werden prettig afgehandeld. Op de dag van montage zijn Guus en Erik van interieurbouw bedrijf uit Putten een hele dag bezig geweest om het allemaal tot in de puntjes te plaatsen. Een klein levering foutje werd prachtig en tot ons zin opgelost (inbouwkast voor koelkast bleek van hoger type te zijn als besteld)
Al met al, een pluim voor RJJ keukens en verhuizer die het bracht en Guus en Erik voor het monteren. We genieten elke dag van onze heerlijke, knusse keuken.
FOTO VAN GEORGE KOENEMAN
Reactie of foto toevoegen
“Hele prettige ervaring”
Door Simone Severs op woensdag 23 dec 2020 20
Wij hebben in oktober 2020 een keuken geplaatst gekregen via RJJ Keukens. We hebben een hele prettige ervaring met Roeli, maar ook met Geert (de keukenmonteur) gehad. Ook als dingen anders liepen dan verwacht dan regelt Roeli dat het wordt opgelost. Dat is precies dat extra stukje service wat je van een goede keukenzaak verwacht. Petje af!
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met de keuken”
Door J. Mathijsen op zaterdag 24 okt 2020 20
Eind juli kwam Roeli bij ons thuis om de keuken op te meten en te bespreken. Wij wilden graag weten wat er mogelijk was. Toen zij een tekening had gemaakt op de laptop en we de prijs hadden besproken, zeiden we dat we hem wilden bestellen. Roeli was hier niet op voorbereid. Op zaterdag 1augustus hebben we het aanrechtblad en de handgrepen uitgekozen. In oktober (in onze vakantie) is de oude keuken gesloopt en de nieuwe geplaatst. Er wordt nog 1 kast vervangen omdat deze helaas beschadigd binnen is gekomen. Verder zijn we superblij met de keuken en moeten we soms nog even zoeken waar we wat ook alweer hebben gelegd. Blij met de werkruimte die we nu hebben.
FOTO VAN J. MATHIJSEN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Petje af”
Door Ronald Rood op woensdag 30 sep 2020 20
Wij hadden onze droomkeuken in gedachten en RJJ Keukens heeft die gerealiseerd. Vanaf het eerste bezoek aan de keukenzaak tot aan de installatie verliep alles gladjes. Roelie heeft ons fantastisch geholpen. De informatie en advies die wij ontvingen was uitstekend. Uiteindelijk kwamen we uit op een Nolte greeploze keuken Lux, in U-vorm, uitgevoerd in wit hoogglans laklaminaat, met betonlook composieten werkbladen/randen, en de benodigde apparatuur. Kregen offerte en 3D-tekeningen, en de installatietekeningen volgden na definitieve bestelling. Informatieverzoeken die we tussendoor aan RJJ stuurden werden snel en vakkundig beantwoord. De keuken werd besteld en op de gewenste dag bij ons afgeleverd. Informatie over exacte aflevermoment kregen we tijdig, en er werd binnen dat tijdsblok bezorgd. De keukenbezorger had nog een hele kluif om de vrachtwagen te lossen, waarvoor petje af. Dag na aflevering is de keuken in 1 dag geplaatst, en werkend afgeleverd. Onze mooie keuken staat nu een week en we genieten er volop van.
FOTO VAN RONALD ROOD
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Thea de Haan op zondag 20 sep 2020 20
Mooie witte hoogglans keuken gekocht bij RJJ keukens in Hoevelaken.Half juli is deze geplaatst, alleen jammer dat er een verkeerde kast bij was, de kookplaat het voor de helft niet deed en de koelkast een enorm lawaai maakte. Uiteindelijk in september alles opgelost en nu genieten van deze mooie keuken!
FOTO VAN THEA DE HAAN
Witte hoogglans keuken
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 12
Vestiging RJJ Keukens
Website: rjjkeukens.nl
aHoevelaken , Oosterdorpsstraat 33, 3871 AA Hoevelaken, tel 085 - 876 95 17
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.