Feedback
8,0

RJJ Keukens

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 085-8769517 | Oosterdorpsstraat 33, 3871 AA Hoevelaken
Alternatieven voor RJJ Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,6 uit 85 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,1 uit 57 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,8 uit 62 ervaringen
• Nolte Keukens Rotterdam
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 8,5 uit 15 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over RJJ Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Superblij met de keuken”
Door J. Mathijsen op zaterdag 24 okt 2020 20
Eind juli kwam Roeli bij ons thuis om de keuken op te meten en te bespreken. Wij wilden graag weten wat er mogelijk was. Toen zij een tekening had gemaakt op de laptop en we de prijs hadden besproken, zeiden we dat we hem wilden bestellen. Roeli was hier niet op voorbereid. Op zaterdag 1augustus hebben we het aanrechtblad en de handgrepen uitgekozen. In oktober (in onze vakantie) is de oude keuken gesloopt en de nieuwe geplaatst. Er wordt nog 1 kast vervangen omdat deze helaas beschadigd binnen is gekomen. Verder zijn we superblij met de keuken en moeten we soms nog even zoeken waar we wat ook alweer hebben gelegd. Blij met de werkruimte die we nu hebben.
FOTO VAN J. MATHIJSEN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Petje af”
Door Ronald Rood op woensdag 30 sep 2020 20
Wij hadden onze droomkeuken in gedachten en RJJ Keukens heeft die gerealiseerd. Vanaf het eerste bezoek aan de keukenzaak tot aan de installatie verliep alles gladjes. Roelie heeft ons fantastisch geholpen. De informatie en advies die wij ontvingen was uitstekend. Uiteindelijk kwamen we uit op een Nolte greeploze keuken Lux, in U-vorm, uitgevoerd in wit hoogglans laklaminaat, met betonlook composieten werkbladen/randen, en de benodigde apparatuur. Kregen offerte en 3D-tekeningen, en de installatietekeningen volgden na definitieve bestelling. Informatieverzoeken die we tussendoor aan RJJ stuurden werden snel en vakkundig beantwoord. De keuken werd besteld en op de gewenste dag bij ons afgeleverd. Informatie over exacte aflevermoment kregen we tijdig, en er werd binnen dat tijdsblok bezorgd. De keukenbezorger had nog een hele kluif om de vrachtwagen te lossen, waarvoor petje af. Dag na aflevering is de keuken in 1 dag geplaatst, en werkend afgeleverd. Onze mooie keuken staat nu een week en we genieten er volop van.
FOTO VAN RONALD ROOD
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Thea de Haan op zondag 20 sep 2020 20
Mooie witte hoogglans keuken gekocht bij RJJ keukens in Hoevelaken.Half juli is deze geplaatst, alleen jammer dat er een verkeerde kast bij was, de kookplaat het voor de helft niet deed en de koelkast een enorm lawaai maakte. Uiteindelijk in september alles opgelost en nu genieten van deze mooie keuken!
FOTO VAN THEA DE HAAN
Witte hoogglans keuken
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Geplaatste keuken
1 / 3
Vestiging RJJ Keukens
Website: rjjkeukens.nl
aHoevelaken , Oosterdorpsstraat 33, 3871 AA Hoevelaken, tel 085 - 876 95 17
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.