Feedback
9,5

RJJ Keukens

Score uit 31 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 085-8769517 | Oosterdorpsstraat 33, 3871 AA Hoevelaken
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van RJJ Keukens
RJJ Keukens is een familie bedrijf gevestigd in Hoevelaken. Wij leveren compleet nieuwe keuken, echter ook voor renovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn niet aangesloten bij de grote landelijke ketens. Wel zijn wij aangesloten bij het CBW.
Alternatieven voor RJJ Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• KeukenCoach
   
(Amersfoort Utrecht) score 9,7 uit 73 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,5 uit 104 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Barneveld Gelderland) score 9,6 uit 848 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,5 uit 230 ervaringen
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,7 uit 173 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Bunnik Utrecht) score 9,6 uit 562 ervaringen
• I-KOOK
   
(Amersfoort Utrecht) score 9,5 uit 1402 ervaringen
• Keukenvision
   
(Bunnik Utrecht) score 9,1 uit 64 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 31 ervaringen over RJJ Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren27 ervaringen
4 sterren3 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster0 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, montage, prijs, service
“Hele goede service”
Door Boute op maandag 11 mrt 2024 24
Wij zijn heel erg blij met onze keuken, we zijn heel erg goed geholpen en hebben heel veel hulp gekregen bij het maken van onze keuze, echt klantvriendelijk en alle tijd voor ons genomen. De monteur was ook erg vriendelijk en behulpzaam er was een verkeerd keukenblad geleverd er is gelijk gebeld binnen een week hadden we een nieuw keukenblad, hele goede service.
FOTO VAN BOUTE
REACTIE VAN ROELI JANSEN-JANSEN
Bedankt Fam. Boute! Wat een fijne review en wat goed om te horen dat u blij met de nieuwe keuken bent!
Ja, dat stuk blad met die verkeerde kleur, dat was wat! Beide bladen in een hout kleur, maar wel 2 verschillende! Gelukkig is het snel opgelost en kon het echte genieten beginnen!
Nog vele jaren kookplezier gewenst!
Met vriendelijke groeten,
Marcel en Roeli Jansen-Jansen
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding en een fijne installateur”
Door Rene van Vuure op donderdag 14 dec 2023 23
Roeli is werkelijk een geweldige vrouw die goed met je mee denkt. Albert die kwam installeren was een geweldige vakman die werkelijk alles deed zowel het verwijderen van de oude keuken en de complete installatie van de nieuwe keuken en het vervangen van de groepenkast.
FOTO VAN RENE VAN VUURE
+ Toon extra foto van Rene van Vuure
+ Toon extra foto van Rene van Vuure
REACTIE VAN ROELI JANSEN
Bedankt Fam. van Vuure! Wat een onwijs lieve review! Zo fijn om te horen dat u zo blij met de keuken en het gegeven advies. Daar doen we het voor! En Albert is inderdaad een vakman, we zijn erg dankbaar hem als monteur in ons team te hebben! Samen maken we het waar!
Heel veel plezier gewenst met uw nieuwe keuken!

Groeten Marcel en Roeli Jansen
RJJ Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door J van der zee op dinsdag 12 dec 2023 23
Wow, een prachtige keuken in avocado kleur. Meneer en Mevrouw Jansen bedankt voor het advies, geweldige service en belangeloze wijziging in levering. Daarnaast complimenten voor de professionele montage en perfecte afwerking.
REACTIE VAN ROELI JANSEN
Hartelijk bedankt Fam. van der Zee voor deze fijne review! De keuken is erg mooi geworden, de kleur staat fantastisch bij de rest van jullie interieur! Heel veel kookplezier gewenst in jullie schitterende keuken!
Groeten Marcel en Roeli Jansen
RJJ Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar lovende woorden”
Door familie Hempenius op vrijdag 22 sep 2023 23
Na een dramatische ervaring met IKEA keukens heeft Marcel heel erg goed met ons meegedacht over mogelijke oplossingen aangezien IKEA het liet afweten. De monteur is zelfs nog langs geweest om te kijken wat er mogelijk was. Marcel heeft ons vervolgens heel duidelijk uitgelegd welke opties we hadden, wat de voor- en nadelen zijn en hoe de planning er uitzag. Uiteindelijk is in een paar uur tijd een nieuw keukenblad met spoelbak, kraan en inductiekookplaat geplaatst. Het oude is er vakkundig en netjes vanaf gehaald en de keuken ziet er weer uit als nieuw. Klein puntje wat misschien nog duidelijker kan: hoe het facturatieproces verloopt (wanneer betaal je wat, dat was even onduidelijk voor ons). Maar verder alleen maar lovende woorden. We zouden RJJ keukens zéker aanraden!
REACTIE VAN ROELI JANSEN
Hartelijk dank voor uw positieve bericht! En bedankt voor de tip wat het factureren betreft. Altijd goed om feedback te krijgen!
Geniet van jullie mooie blad, en uiteraard rest van de keuken!
Groeten Roeli en Marcel Jansen
Reactie of foto toevoegen
“Keuken nog niet klaar”
Door Jaap Vermeer op donderdag 15 jun 2023 23
Keuken is afgeleverd en gemonteerd door een ervaren monteur. Alleen het afkitten, een nieuw lade front, en afdekrand zou zo spoedig mogelijk gebeuren. Na 3 maanden maar gemailt en ze waren ons vergeten. De monteur kwam 3 weken later met nieuw lade front en alles keurig afgekit. Alleen de opzetrand zat er niet bij. Nu 3 maanden later nog steeds niets van Roeli of Marcel vernomen. De monteur was een topper, die verdient 5 sterren.
REACTIE VAN RJJ KEUKENS
Bedankt voor uw reactie. Helaas klopt het niet helemaal wat u aangeeft. Wij hebben voor de zekerheid navraag gedaan bij de monteur over hoe het gelopen is, voor het geval wij iets over het hoofd zagen, en hij gaf aan dat hij u heeft aangegeven dat de smetrand een tijd in zijn bezit is geweest maar geen mogelijkheid zag deze te plaatsen. Toen u aangaf aan de monteur dat wij u waren vergeten heeft u monteur ook duidelijk gezegd dat de 'schuld' bij hem lag. Wij waren u zeker niet vergeten en hebben dit ook eerder aan u doorgegeven via de mail. Wij zijn ook afhankelijk van leveringen van leveranciers. De smetrand is toevallig 1 dag na uw review geplaatst ( ondanks dat wij niet wisten dat u deze review had geplaatst) Deze afspraak was namelijk al gemaakt. Nogmaals betreuren wij het dat u niet geheel tevreden was, want de keuken is een plaatje geworden en wij hebben gedaan wat in onze macht lag.
Met vriendelijke groeten Roeli en Marcel
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze keuken”
Door Denise Bouwmeester - Roskam op donderdag 2 feb 2023 23
Erg goed geïnformeerd, het fijne is dat dit bedrijf een klein bedrijf is en je alles met de eigenaar bespreekt. Alles werd netjes geleverd door pot. De monteur liep alleen helaas een dag uit bij de klus die hij voor ons had. Helaas voor ons maar overmacht. De volgende stond hij er met griep en wel om onze keuken helemaal in orde te maken. Wat een vakman! Hij ging secuur aan het werk en ging met beleid om met de spullen. Wij zijn erg blij met onze keuken. Bedankt Roeli, Marcel en uiteraard de monteur die onze keuken zo netjes heeft afgeleverd.
FOTO VAN DENISE BOUWMEESTER - ROSKAM
+ Toon extra foto van Denise Bouwmeester - Roskam
REACTIE VAN RJJ KEUKENS
Wat een mooie review! Heel erg bedankt! De keuken is ook schitterend geworden. Heel veel plezier gewenst met jullie mooie keuken.
Groeten Marcel en Roeli Jansen
RJJ Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Jw klein op woensdag 7 dec 2022 22
Door droevige omstandigheden kon de monteur helaas op de montage dag niet komen. Dit werd door RJJ keukens keurig opgelost de volgende morgen stond aannemersbedrijf Gert Schippers uit Putten voor de deur. Die heeft de keuken die dag keurig afgemaakt. Roeli de eigenaar van RJJ keukens kwam die dag nog langs met een bos bloemen voor het ongemak ondanks dat zij hier ook niets aan kon doen. Wij zijn heel tevreden hoe alles is gegaan ook monteur was top. Marcel en Roeli jullie krijgen van ons een dikke 10 ga zo door.
FOTO VAN JW KLEIN
REACTIE VAN RJJ KEUKENS
Beste familie Klein, wat een mooie review heeft u ons gegeven! Heel erg bedankt! Het was erg fijn dat u begrip voor de situatie had en we het zo snel konden oplossen. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
Groeten van Marcel en Roeli Jansen
Reactie of foto toevoegen
“De service is perfect”
Door Dennis op vrijdag 25 nov 2022 22
Na 2 offertes van gerenomeerde keuken bedrijven een tip gehad van iemand om deze offertes gratis te laten beoordelen. Dus RJJ gebeld en mocht alles mailen en de fouten die ondekt waren werden mondeling uitgelegd. Daardoor besloten om ons kookeiland met kastenwand te bestellen bij RJJ. Alles klopt en niets is te veel voor ze. Service is perfect en de kwaliteit van de keuken en apparatuur is fantastisch. Goed meedenkende keukenmonteur. Volgende keuken zeker bij RJJ.
FOTO VAN DENNIS
REACTIE VAN RJJ KEUKENS
Beste familie Spies,
Heel erg bedankt voor deze mooie review. Het was erg gaaf om jullie droomkeuken te mogen realiseren! Het zit gedeelte aan het eiland is een echte blikvanger!
Geniet ervan en heel veel woon plezier in jullie nieuwe paleisje!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door M van de Kleut op dinsdag 13 sep 2022 22
Prachtige keuken in mijn appartement, heel goed advies door Roely. De keuken werd op de juiste dag geplaatst door goede monteurs. Ik zou zeker RR keukens aan bevelen
REACTIE VAN ROELI JANSEN
Heel erg bedankt voor de mooie review! We zijn blij dat u zo gelukkig bent de nieuwe keuken. Heel veel kook plezier gewenst! Groeten Roeli en Marcel
Reactie of foto toevoegen
“Superfijne service”
Door Fam. Methorst op dinsdag 13 sep 2022 22
Roelie en Marcel denken heel fijn mee; brainstormen mee in de showroom over wat handig is; waar en hoe. Vullen elkaar perfect aan! Ook toen er wegens gezondheidsredenen een aanpassing nodig was, deden ze alles om ons te helpen en mee te denken, echt superfijn! Wij zijn zo ontzettend blij met onze nieuwe keuken, nog duimen dat oven snel geleverd wordt, dat we de bijkeuken ook zojuist bij hen hebben besteld. Raad hen bij iedereen aan!
REACTIE VAN RJJ KEUKENS
Wat een leuke review familie Methorst! Toen we onlangs langs kwamen om de bijkeuken in te meten hebben we de keuken mogen bewonderen. Wat een verschil met wat er eerst stond! Doordat jullie die muur er uit hebben gebroken geeft het zo veel meer ruimte en licht! En wat past de kleur van de keuken mooi bij de rest van het interieur. De oven is onderweg, en de bijkeuken in bestelling! Nogmaals heel erg bedankt voor de mooie review en tot gauw!
Groeten Roeli en Marcel
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Marco Jansen op dinsdag 13 sep 2022 22
Na diverse zaken af te zijn gegaan terecht gekomen bij RJJ Keukens. Fijne ontvangst, goede adviezen en men durft ook nee te zeggen tegen opties die niet van toepassing zijn of echt niet uit gaan komen. Plaatsing en oplevering erg netjes en professioneel. Wij zouden iedereen adviseren bij deze zaak een keuken te kopen. Wij hebben dit dan ook al bij meerdere gedaan en dit heeft nog twee zeer tevreden klanten (Installatie moet nog worden gedaan) opgeleverd.
REACTIE VAN RJJ KEUKENS
Bedankt familie Jansen voor deze mooie review! Het was erg leuk om jullie te kunnen begeleiden met de aankoop tot jullie droom keuken. We hebben er meerdere sessie voor nodig gehad, maar het resultaat mag er wezen! Heel veel plezier en geniet van jullie nieuwe keuken!

Groeten Roeli en Marcel
Reactie of foto toevoegen
“Voor ons een 10”
Door Evdpol op dinsdag 13 sep 2022 22
Zeer professioneel ingelicht en keurig geholpen plaatsen keuken uitmuntend afwerking keurig kan rjj keukens met een goed gevoel aanbevelen voor ons een 10.
REACTIE VAN RJJ KEUKENS
Heel erg bedankt voor uw reactie! De keuken is ook erg mooi geworden. Bedankt voor de mooie review!
Groeten Roeli en Marcel Jansen
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door fam van Looijengoed op dinsdag 12 apr 2022 22
Prachtige keuken en heel goed van advies voorzien. We zijn zeer goed geholpen bij RJJ keukens, Roeli heeft jaren ervaring en dat is te merken ook, ze heeft ons heel veel goede adviezen gegeven en het is een prachtige keuken geworden waar wij heel trots op zijn. Alles was op tijd behalve de stoomoven maar toen hij binnenkwam werd hij meteen gebracht. Wij kunnen dit adres zeker adviseren
FOTO VAN FAM VAN LOOIJENGOED
REACTIE VAN ROELI EN MARCEL
Fam. looijengoed heel veel kookplezier in jullie prachtige keuken. Bedankt dat we deze zo voor jullie hebben mogen realiseren.

Groetjes Roeli en Marcel
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Adry Bakker op vrijdag 11 mrt 2022 22
Zeer tevreden over RJJ keukens, we zijn goed geadviseerd over de mogelijkheden, en onze ideeën zijn goed gebruikt voor de keukenopstelling. Door de huidige omstandigheden wat vertraging opgelopen, waarbij we geholpen zijn met een Inductie kookplaat om de tijd te overbruggen. De monteur had overal een nette oplossing voor en dacht ook goed mee. Zeker een aanrader dit bedrijf!
FOTO VAN ADRY BAKKER
REACTIE VAN ROELI JANSEN
Bedankt voor uw reactie en review familie Bakker! Het is een plaatje geworden! Een niet aller daagse opstelling, is voor ons zeker erg leuk om te mogen realiseren! Geniet van jullie keuken en veel kook plezier gewenst!
Groetjes Roeli en Marcel Jansen
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Nicole Scholten op vrijdag 10 dec 2021 21
Wat een geluk! De mooie keuken in de showroom kon bijna 1 op 1 geplaatst worden.
Zeer tevreden over de begeleiding en de monteur die de keuken heeft geplaatst. Roeli bedankt voor mijn mooie keuken!
FOTO VAN NICOLE SCHOLTEN
REACTIE VAN RJJ KEUKENS
Wat een leuk bericht Nicole! Het was inderdaad bizar hoe die keuken voor jou bestemd was! Heel erg blij dat we jou er zo gelukkig mee hebben kunnen maken! Geniet er van, en veel kookplezier gewenst! Groetjes Roeli Jansen-Janssn
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtitg resultaat”
Door Roeland op zaterdag 27 nov 2021 21
Wij hebben een keuken uitgezocht en laten plaatsen door RJJ Keuken. We zijn fantastich geholpen. Vakkundig verhaal, duidelijke communicatie, afspraken worden nagekomen en een prachtig resultaat!
REACTIE VAN RJJ KEUKENS
Fam R.de Kruijf heel veel kook plezier in jullie mooie nieuwe keuken we hebben hem met plezier voor jullie gerealiseerd.

Marcel & Roeli
RJJ keukens
Reactie of foto toevoegen
“In 1 woord super”
Door Vd Broek op donderdag 11 nov 2021 21
Heel erg fijn en deskundige advies. Voor onze nieuwbouw woning een hele mooie en fijne keuken ontworpen en geplaatst. Ook complimenten voor de firma Pot die de keuken op zeer vakkundige wijze ons huis binnen bracht. Al met al dus, in 1 woord, super.
FOTO VAN VD BROEK
REACTIE VAN RJJ KEUKENS
Bedankt voor de leuke review! De keuken past ontzettend goed in ruimte, en met de smetplinten die u heeft nabesteld is het straks helemaal een plaatje! Veel kookplezier gewenst. Groeten Roeli Jansen-Jansen
Reactie of foto toevoegen
“Vernieuwing van onze keuken”
Door Lea den Broeder op zondag 17 okt 2021 21
Wij hadden behoorlijk specifieke wensen voor de vernieuwing van onze keuken. Bijvoorbeeld dat het aanrecht moest blijven. Het was heel erg fijn dat daarvoor ruimte was en dat Roelie goed met ons meedacht. Je kunt goed merken dat Roelie zelf ook plezier erin heeft om er wat moois van te maken. Zo hebben we met haar samen creatieve oplossingen bedacht. Het aanrecht kon blijven, maar de keuken en ook alle apparatuur is toch prachtig vernieuwd. Wij waren ook erg tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding en de persoonlijke aanpak. Maatwerk, no nonsense en aandacht voor de klant. Heel erg fijn!
REACTIE VAN RJJ KEUKENS
Bedankt voor uw fijne reactie. Wat leuk om te horen dat het gewaardeerd word als je jezelf blijft! Ik heb inderdaad erg veel plezier in mijn vak en vind het leuk om te horen dat u dat ook merkt. Veel plezier gewenst met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect gegaan”
Door Fam. de Boer op woensdag 1 sep 2021 21
Ons gesprek bij RJJ keukens met Roelie was erg goed. Er wordt meegedacht en er is goed geluisterd naar onze wensen. Goede planning qua levertijd en montage. RJJ keukens bevelen wij absoluut aan als u op zoek bent naar een nieuwe keuken.

Aanvulling ontvangen 2 september 2021: Vandaag precies een week geleden is onze nieuwe keuken geplaatst. Dit is perfect verlopen.
REACTIE VAN ROELI JANSEN
Heel veel kookplezier gewenst in jullie nieuwe keuken! Bedankt voor de review en het mooie aantal sterren!

Groeten Roeli Jansen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jessica Besseling op woensdag 4 aug 2021 21
Persoonlijke aandacht. Er wordt goed geluisterd naar de wensen en meegedacht over de mogelijkheden. Vervolgens wordt er een tekening en een advies op maat gegeven.
Kleur kastjes, kleur en materiaal van het blad, apparatuur, opstelling... over alles wordt met zorg nagedacht. Ik ben zeer tevreden over de service en geniet al een jaar van de nieuwe keuken!
FOTO VAN JESSICA BESSELING
Reactie of foto toevoegen
“Trots op keuken”
Door Franklin Besseling op woensdag 4 aug 2021 21
Goede persoonlijke begeleiding naar de keuken die ik zelf al wel bedacht had. Ik wist wat ik wilde, ik wist wat er kon, maar de puntjes op de 'i' samen met Roelie doorgelopen. De juiste kast en blad keuzes, apparatuur, het regelen van de klusman die de keuken (bij uitzondering) binnen een maand kon plaatsen. En nu 2,5 jaar jaar later nog steeds trots op wat er staat!
Reactie of foto toevoegen
“Geheel naar wens”
Door Jan Hans Diemel op maandag 2 aug 2021 21
Geweldig geholpen door Marcel en Roelie. Goede raadgeving betreffende materialen en apparaten. Meedenken met de klant is aan deze zaak toevertrouwd. Keuken is prachtig geworden. De installatie was ook perfect. Alles geheel naar wens. Wij kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen.
FOTO VAN JAN HANS DIEMEL
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelenswaardig!”
Door Henriette Bunt op maandag 26 jul 2021 21
Toen we vorig jaar een ander huis kochten, zat er een mooie keuken in. Wel we wilden we graag een ander aanrechtblad, en een inductiefornuis van SMEG, via google kwamen we bij RJJ terecht. De eerste indruk die Roeli ons gaf, was dusdanig dat het een kwestie was van ons laten adviseren, en de spullen noteren! Kortom aanbevelenswaardig!
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met de keuken”
Door Fam. Floor op donderdag 22 jul 2021 21
Eind 2020 een mooie keuken bij RJJ gekocht. Roelie denkt mee tijdens het gehele proces. Tijdens problemen, worden er keukens zonder problemen geplaatst ;-), dacht Roelie mee naar de oplossing. Een persoonlijke benadering, kritisch en eerlijk. Elke dag superblij met de keuken!
FOTO VAN FAM. FLOOR
Reactie of foto toevoegen
“Goede nazorg”
Door Rudolf van Silfhout op donderdag 22 jul 2021 21
In november 2020 zijn wij bij een aantal keuken zaken geweest en uiteindelijk bij RJJ keukens geslaagd. Marcel en Roelie nemen rustig de tijd voor je en geven een eerlijk advies. Afspraak gemaakte om op 5 juli de keuken te laten plaatsen en deze is naar grote tevredenheid geplaatst en keurig volgens afspraak. Ook de nazorg is goed op orde ivm een aantal opmerkingen die direct worden opgelost.

Met vriendelijke groet,
Familie van Silfhout
FOTO VAN RUDOLF VAN SILFHOUT
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met keuken”
Door Ruud Willems op zondag 28 feb 2021 21
We zijn superblij met de nieuwe keuken voor onze zoon. De keuken werd in een keer compleet en op het afgesproken moment geleverd. Dat is in deze corona tijd echt een hele prestatie met alle leverings problematieken bij producenten. Je ervaart direct dat je met mensen te maken hebt die betrouwbaar zijn, klantgericht en plezier hebben in hun vak. De communicatie was uitstekend en oplossingsgericht. Ook het meedenken voor de juiste opstelling was zeer goed. Omdat we een beperkt budget hadden is het des temeer te waarderen dat dit geen enkel probleem was. Wat ons betreft echt een aanrader.
FOTO VAN RUUD WILLEMS
Reactie of foto toevoegen
“Een heerlijke knusse keuken”
Door George Koeneman op maandag 11 jan 2021 21
In sept. 2020 hebben wij besloten de keuken te vervangen voor een gezellig exemplaar bij RJJ. Na een prettig intake gesprek samen tot een mooi ontwerp en deal gekomen met als plaatsing datum 6 jan. 2021. tussentijdse informatie verzoeken werden prettig afgehandeld. Op de dag van montage zijn Guus en Erik van interieurbouw bedrijf uit Putten een hele dag bezig geweest om het allemaal tot in de puntjes te plaatsen. Een klein levering foutje werd prachtig en tot ons zin opgelost (inbouwkast voor koelkast bleek van hoger type te zijn als besteld)
Al met al, een pluim voor RJJ keukens en verhuizer die het bracht en Guus en Erik voor het monteren. We genieten elke dag van onze heerlijke, knusse keuken.
FOTO VAN GEORGE KOENEMAN
Reactie of foto toevoegen
“Hele prettige ervaring”
Door Simone Severs op woensdag 23 dec 2020 20
Wij hebben in oktober 2020 een keuken geplaatst gekregen via RJJ Keukens. We hebben een hele prettige ervaring met Roeli, maar ook met Geert (de keukenmonteur) gehad. Ook als dingen anders liepen dan verwacht dan regelt Roeli dat het wordt opgelost. Dat is precies dat extra stukje service wat je van een goede keukenzaak verwacht. Petje af!
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met de keuken”
Door J. Mathijsen op zaterdag 24 okt 2020 20
Eind juli kwam Roeli bij ons thuis om de keuken op te meten en te bespreken. Wij wilden graag weten wat er mogelijk was. Toen zij een tekening had gemaakt op de laptop en we de prijs hadden besproken, zeiden we dat we hem wilden bestellen. Roeli was hier niet op voorbereid. Op zaterdag 1augustus hebben we het aanrechtblad en de handgrepen uitgekozen. In oktober (in onze vakantie) is de oude keuken gesloopt en de nieuwe geplaatst. Er wordt nog 1 kast vervangen omdat deze helaas beschadigd binnen is gekomen. Verder zijn we superblij met de keuken en moeten we soms nog even zoeken waar we wat ook alweer hebben gelegd. Blij met de werkruimte die we nu hebben.
FOTO VAN J. MATHIJSEN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Petje af”
Door Ronald Rood op woensdag 30 sep 2020 20
Wij hadden onze droomkeuken in gedachten en RJJ Keukens heeft die gerealiseerd. Vanaf het eerste bezoek aan de keukenzaak tot aan de installatie verliep alles gladjes. Roelie heeft ons fantastisch geholpen. De informatie en advies die wij ontvingen was uitstekend. Uiteindelijk kwamen we uit op een Nolte greeploze keuken Lux, in U-vorm, uitgevoerd in wit hoogglans laklaminaat, met betonlook composieten werkbladen/randen, en de benodigde apparatuur. Kregen offerte en 3D-tekeningen, en de installatietekeningen volgden na definitieve bestelling. Informatieverzoeken die we tussendoor aan RJJ stuurden werden snel en vakkundig beantwoord. De keuken werd besteld en op de gewenste dag bij ons afgeleverd. Informatie over exacte aflevermoment kregen we tijdig, en er werd binnen dat tijdsblok bezorgd. De keukenbezorger had nog een hele kluif om de vrachtwagen te lossen, waarvoor petje af. Dag na aflevering is de keuken in 1 dag geplaatst, en werkend afgeleverd. Onze mooie keuken staat nu een week en we genieten er volop van.
FOTO VAN RONALD ROOD
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Thea de Haan op zondag 20 sep 2020 20
Mooie witte hoogglans keuken gekocht bij RJJ keukens in Hoevelaken.Half juli is deze geplaatst, alleen jammer dat er een verkeerde kast bij was, de kookplaat het voor de helft niet deed en de koelkast een enorm lawaai maakte. Uiteindelijk in september alles opgelost en nu genieten van deze mooie keuken!
FOTO VAN THEA DE HAAN
Witte hoogglans keuken
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 22
Vestiging RJJ Keukens
Website: rjjkeukens.nl
  Hoevelaken, Oosterdorpsstraat 33, 3871 AA Hoevelaken, tel 085-8769517
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.