Feedback

SSK Keukenstudio

Score uit 1 ervaring | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0113-330004 | Kloosterweg 6, 4421 PV Kapelle
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van SSK Keukenstudio
SSK Keukenstudio staat voor persoonlijke begeleiding; van advies tot oplevering
10+ beste keukens
Alle Top Keukenzaken (Reviews)
Lees reviews over de 10+ Beste keukenzaken met ruim 19.000+ ervaringen over meer dan 900 beoordeelde keukenwinkels. Voorkom een miskoop bij het kopen van een keuken met reviews die altijd zijn gecontroleerd op betrouwbaarheid.
Ervaringen
Er is 1 ervaring over SSK Keukenstudio. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Hecht familiebedrijf”
Door Scheepstra op woensdag 5 apr 2017 17
Wij hebben SSK-keukenstudio ervaren als een hecht familiebedrijf waar prettige mensen dagelijks hun uiterste best doen de klant optimaal tevreden te stellen. Dit bereikt men door korte lijnen, aandachtig te luisteren, persoonlijke aandacht, tijd te nemen voor de klant, vakkundig advies geven en dat alles voor zeer een concurrerende prijs. Onze keuken wordt pas over 9 maanden geleverd, wij kijken hier met veel vertrouwen naar uit. Voor nu in ieder geval een dikke pluim voor onze adviseuze Ine en SSK Keukens!
FOTO VAN SCHEEPSTRA
Ontwerp van de keuken
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Ontwerp van de keuken
1 / 1
Vestiging SSK Keukenstudio
aKapelle , Kloosterweg 6, 4421 PV Kapelle, tel 0113 - 33 00 04
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zeeland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.