Feedback
7,0

Het KeukenHuys Hoorn

Score uit 5 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0229-269091 | Nieuwstraat 15, 1621 EA Hoorn
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Het KeukenHuys Hoorn
Niet alleen bedenkt Het KeukenHuys Hoorn met veel passie een creatieve vertaalslag van uw idee├źn voor wat betreft het uiterlijk van uw keuken, maar ook zijn zij uitstekend in staat zich in te leven in uw toekomstig gebruiksgemak
Alternatieven voor Het KeukenHuys Hoorn
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Kex Keuken Expert Volendam
   
(Volendam Noord-Holland) score 9,8 uit 71 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2186 ervaringen
• I-KOOK
   
(Alkmaar Noord-Holland) score 9,5 uit 1421 ervaringen
• Total Home Concept
   
(Lelystad Flevoland) score 9,7 uit 214 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Lijnden Noord-Holland) score 9,6 uit 562 ervaringen
• REDDY Keukens
   
(Alkmaar Noord-Holland) score 8,9 uit 120 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,5 uit 104 ervaringen
• KeukenCoach
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 9,7 uit 75 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 5 ervaringen over Het KeukenHuys Hoorn. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Zeer tevreden”
Door J.T., Heerhugowaard op donderdag 23 mei 2019 19
Wij hebben een 30 jaar oude keuken geheel laten vervangen door een mooie, moderne en bij ons interieur passende keuken. Hij is voorzien van inductie kookplaten (BORA), magnetron/heteluchtoven, oven, vaatwasser, koel/vries combinatie en natuurlijk de nodige opbergruimte, verlichting en een gootsteen. Het oude spul werd in 1 ochtend verwijderd en het nieuwe vervolgens in 2 dagen weer geheel opgebouwd en zeer strak uitgelijnd door hun monteur James. Fouten (een door de fabriek verkeerd geplaatste lamp) en zelfs een heel kleine beschadiging aan een kast werden reeds door de monteur opgemerkt en 3 weken later geheel vervangen (ze moesten door de fabriek nieuw gemaakt worden). De bestelde magnetron (zonder heteluchtoven) zou 3 weken te laat komen en hiervoor werd een bijpassende duurdere magnetron/heteluchtoven van hetzelfde merk (Miele) kosteloos aangeboden en geplaatst. Ook na het eerste en reeds geaccordeerde ontwerp kon nog een kleine verandering aan een kast doorgevoerd worden. Alles is tot onze zeer grote tevredenheid en in goed overleg uitgevoerd. Als enige aandachtspunt voor een koper zouden wij kunnen noemen dat de keukenprijs nog zonder een aantal eventueel uit te voeren werkzaamheden is. In ons geval waren dat verandering van elektra en kitwerkzaamheden. Maar denk hierbij ook aan mogelijk bijkomende kosten voor loodgieter, tegelzetter en stukadoor.
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk”
Door fam. Zomer op dinsdag 19 jun 2018 18
Op een heel klantvriendelijke manier een prachtige keuken ontworpen en geleverd.
FOTO VAN FAM. ZOMER
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zou het iedereen aanbevelen”
Door Ron en Gabriella Kersten op zaterdag 8 sep 2018 18
Vorig jaar een keuken gekocht bij het Keukenhuys. Op alle onderdelen 100% tevreden. Advies, installatie en service. Vooral de BORA zou ik iedereen aanbevelen. Prettige mensen en zou zeer zeker dit bedrijf aanbevelen.
FOTO VAN RON EN GABRIELLA KERSTEN
Resultaat van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Ideale keuken”
Door Rosa op zaterdag 2 jun 2018 18
Afgelopen december hadden wij een afspraak bij het Keukenhuys voor een nieuwe keuken. De afspraak verliep soepel en de keuken kwam redelijk snel tot stand. Tijdens de afspraak werd er goed geluisterd naar onze wensen en er werden adviezen gegeven. Hierna hebben wij de keuze gemaakt voor de kleur en stijl van onze keuken. Wij zijn erg tevreden over de professionaliteit van de adviseur. 3 maanden later kon de keuken al geleverd worden! 's Ochtends werd de keuken afgeleverd en gemonteerd. Dit ging heel snel, rond een uur of 3/4 waren ze weer weg en was de keuken klaar. We maken nu 2 kleine maandjes gebruik van onze keuken; ideaal en compact. Aangezien we in een appartement wonen is het goed dat de keuken voldoende opbergruimte biedt en dat het compact is. Dat is onze keuken zeker; alles zit erin (oven, koelkast, kookplaat, wasbak, genoeg aanrechtruimte). Ik raad zeker aan om het Keukenhuys te bezoeken als je een nieuwe keuken wil aanschaffen.
FOTO VAN ROSA
Reactie of foto toevoegen
“Combi oven”
Door Dave op dinsdag 21 nov 2017 17
Complete dure keuken uitgekozen. En op basis van advies en uitgaand van de productkennis van het Keukenhuys gekozen voor een combi oven met draaiknop (ipv tiptoets, waar onze voorkeur naar uit ging) omdat deze anders niet in een zelfde stijl was als onze magnetron. (ook met tiptoets) Pas na tekenen koopovereenkomst en vlak voor bestellen van de keuken komen ze opeens met een aanbod dat de combi oven er wel is met tiptoets en of we even 170 euro meer willen betalen. Antwoord is natuurlijk NEE want dit houden we van meet af aan en was destijds niet mogelijk. Hoezo na prijs afspraken, opeens wel mogelijk tegen meer prijs? Na woorden wisseling krijgen we dood leuk te horen dat wij in gebreke blijven en ons niet aan de koop overeenkomst houden? De keuken zou geannuleerd worden? Volgens mij kan dit niet eenzijdig. Hele rare manier om nog eens 170 euro af te dwingen op een dure keuken. De klant (wij) willen hier alleen maar een strak design (dus beide tip toets) en een mooie keuken, daar staat het Keukenhuys toch voor? Wij kopen toch bij jullie, het keukenhuys, een iets duurdere keuken dan alle andere keuken 'stunt'concurrenten, omdat wij mogen verwachten dat we dan een strakke mooie keuken krijgen en juist geadviseerd worden om dit te realiseren? Zorg dan dat er juist geadviseerd wordt.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Prachtige keuken
1 / 4
Vestiging Het KeukenHuys Hoorn
  Hoorn NH, Nieuwstraat 15, 1621 EA Hoorn, tel 0229-269091
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.