Feedback
8,1

Keukensucces

Score uit 9 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0224-781010 | Witte Paal 249, 1742 LD Schagen
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukensucces
KeukenSucces is een no nonsens zaak die Duitse kwaliteitskeukens importeert. 1250 m2 showroom met keukens, badkamers, woonmeubelen en tegels die u ook door ons kunt laten monteren. In het offerte stadium krijgt u van ons nettoprijzen van onze adviseurs waarbij wij de nadruk leggen op een degelijk en eerlijk advies en een scherpe prijs. Laat u gerust adviseren door één van onze adviseurs en en ervaar onze kennis van zaken en de rust die u krijgt in uw beslissing.
Alternatieven voor Keukensucces
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• I-KOOK
   
(Alkmaar Noord-Holland) score 9,5 uit 1433 ervaringen
• REDDY Keukens
   
(Alkmaar Noord-Holland) score 9,0 uit 132 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2165 ervaringen
• Grando Keukens | Badkamers
   
(Heerhugowaard Noord-Holland) score 9,1 uit 3153 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Lijnden Noord-Holland) score 9,6 uit 563 ervaringen
• Kex Keuken Expert Volendam
   
(Volendam Noord-Holland) score 9,8 uit 68 ervaringen
• Keukenloods
   
(Alkmaar Noord-Holland) score 8,9 uit 963 ervaringen
• Rob Woud Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,3 uit 35 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 9 ervaringen over Keukensucces. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Zeer tevreden”
Door Edwin de Kruijf op woensdag 24 apr 2024 24
Bij vervanging van onze huidige keuken werd er goed meegedacht hoe de ruimte optimaal benut kon worden. Dat is succesvol volbracht en we zijn er zeer tevreden mee.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend verlopen”
Door Theo Smid op woensdag 24 apr 2024 24
Duidelijke afspraken, denken met de klant mee en geven daardoor uitstekend advies over de keuken en inbouwapp. De installatie van de keuken verliep uitstekend. Fijne mensen om mee in zee te gaan.
FOTO VAN THEO SMID
Reactie of foto toevoegen
“Prima service bij zelf geïnstalleerde keuken”
Door A. Poland op dinsdag 23 apr 2024 24
Meedenkend, prima service en oplossing denkend.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Fam Kolkman op woensdag 8 nov 2023 23
Wij hebben in 2021 een prachtige keuken gekocht bij Keukensucces. Het ontvangst in de showroom was prima, er werd meegedacht en er werd echt de tijd genomen. De levering en plaatsing was ook prima op orde, ondanks leveringsproblemen tijdens COVID werd er meteen weer wat geleverd zodra het voorradig was.
Maar waarin keukensucces echt uitblinkt is de service, kosten noch moeite worden gespaard als er uiteindelijk iets gerepareerd dient te worden (na 3 jaar). Kortom een fijn bedrijf waar de klant nog koning is. Dikke pluim!
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door M.D. van Buuren op dinsdag 10 okt 2023 23
Super service in de winkel en tijdens de montage van de keuken en vloer, voor ons een echte aanrader tegen een goede prijs.
FOTO VAN M.D. VAN BUUREN
+ Toon extra foto van M.D. van Buuren
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Marcel Bijster op woensdag 12 apr 2023 23
Hele goede service. Keuken netjes gemonteerd. Dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Hele slechte ervaring”
Door Josje op woensdag 22 jun 2022 22
Op het begin leek het alsof we een goede keuze hadden gemaakt. Dit bleek daarna anders. Hele slechte ervaring! Keuken een stuk later geleverd dan vooraf afgesproken, afspraken niet nakomen, slechte communicatie, niet/laat reageren op e-mails/telefoontjes, klachten niet in behandeling genomen, we hadden een beschadiging bij onze keuken die is ontstaan bij transport, waar ze vervolgens geen korting of andere oplossing voor gaven.
REACTIE VAN BRYAN OOSTINDIEN
Het is al weer een tijd geleden dat wij van KeukenSucces deze keuken hebben geleverd. Omdat wij Qasa.nl als reviewsite niet in de gaten hielden is deze ervaring ons ontsnapt om er op te reageren. De grootste boosdoener in deze review was de vrachtwagen waar de keuken mee werd getransporteerd van de leverancier naar afnemer KeukenSucces. Onderweg heeft deze vrachtwagen een ongeluk gehad waardoor de keuken dermate beschadigd was dat deze opnieuw geproduceerd moest worden. Dit is werkelijk totale overmacht geweest en wij vinden het jammer dat de klant hierover niet duidelijk is want het heeft inderdaad het vertrouwen flink beschadigd bij de klant. Iets wat wij heel goed begrepen, maar even met de rug tegen de muur stonden. Uw klacht over communiceren daar moeten wij ons inderdaad voor verontschuldigen. De bouw van een nieuwe locatie en tekort aan personeel is de oorzaak, maar u mag als klant absoluut beter verwachten.
Bryan Oostindien (eig. KeukenSucces)
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Linda op donderdag 24 jun 2021 21
Ik heb hele goede ervaringen in mei is onze keuken zeer vakkundig geplaatst en ook ik moest op 2 machines wachten omdat ze niet geleverd waren daar kan keuken succes niets aan doen dat komt omdat eroveral problemen zijn met levering en de keuken studio moet nou eenmaal wachten tot hun geleverd krijgen voor ze kunnen plaatsen maar zodra de ene machine binnen was kwamen ze de volgende dag leveren me andere machine kwamen ze zelfde dag leveren toen bij hun binnen kwam maar ik heb rustig gewacht en had begrip voor situatie en dan blijft het contact gewoon uitstekend. Wij zijn zeer tevreden op alles.
REACTIE VAN LINDA VAN GAANS
Zeer blij
Reactie of foto toevoegen
“Onvolledige keuken”
Door J.Ellen op dinsdag 1 jun 2021 21
Na een fijn onthaal met veel mooie beloftes zijn wij nu maanden later nogsteeds in afwachting van onze apparaten. Tijdens de montage is er schade aangebracht door de monteur. Nu zitten wij met een onvolledige keuken en is keuken succes niet meer te bereiken of beantwoorden onze telefoon verzoeken niet meer. Wij proberen nu via juristen Keuken succes te laten handelen volgens afspraak. Onze keuken heeft 19000 euro gekost. Waarbij wij nog expliciet gevraagd hebben om een voorschot te betalen was dit absoluut niet mogelijk bij keukensucces. Tot onze grote spijt hebben wij dit bedrag dus vooraf betaald.
REACTIE VAN BRYAN OOSTINDIEN
Wij moesten even terug in de tijd om uit te zoeken wat er toen fout is gegaan. Een gecompliceerd verhaal, onder andere omdat de klant koos voor zelfmontage. Tijdens deze montage door de klant zelf zijn ons van KeukenSucces bepaalde zaken kwalijk genomen die juist bij zelfmontage heel normaal zijn. Levering van apparaten liep niet volgens plan door de COVID 19 problemen. Gezien het E-mailverkeer van toen moeten ook wij van KeukenSucces aangeven dat we niet op alle punten goed hebben gescoord. Wat belangrijk is om te vermelden is dat onze rechtsbijstandverzekering een maand geleden een bericht heeft gestuurd naar KeukenSucces dat deze zaak gesloten wordt omdat u als klant niet meer reageert. Waarschijnlijk zijn de punten waar u als klant bezwaar over maakte dus uiteindelijk wel opgelost. Onze excuses voor de fouten die wij hebben gemaakt.
Bryan Oostindien eigenaar KeukenSucces.
REACTIE VAN J.ELLEN
Wat een onzin, hopelijk krijg ik via mijn eigen rechtsbijstand verzekering een bedrag uitgekeerd om de keuken deugdelijk af te kunnen monteren. Ik moet accepteren dat er aanpassingen in de offerte zijn gemaakt waar wij zelf niet voor hebben gekozen. In goed vertrouwen hebben wij de offerte getekend, zonder geïnformeerd te zijn over de aanpassingen. Hopelijk krijgen wij geld van de rechtsbijstand om een keukenmonteur in te kunnen huren om alles wat jullie nalaten op te lossen. De afspraak was dat ik zou assisteren met het plaatsen van de keuken, dat heb ik gedaan! Jullie doen nu alsof het allemaal mijn eigenschuld is dat er lades kapot zijn gezaagd, keuken kastjes klemmen, wasbak niet goed is geplaatst, kraangat verkeerd is geboord. Wij zitten hier jaren later nogsteeds mee. Jullie horen niks meer omdat de DAS geen medewerking krijgt op de punten die wij aangegeven. Het is allemaal mijn eigen schuld volgens jullie dat de keuken niet goed is geplaatst. Voor een bedrag van 19000 euro is
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 4
Vestiging Keukensucces
  Schagen, Witte Paal 249, 1742 LD Schagen, tel 0224-781010
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.