Feedback
6,0

Keukensucces

Score uit 2 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0226-745265 | De Veken 207 A1, 1716 KJ Opmeer
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukensucces
Keukensucces
Alternatieven voor Keukensucces
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• DB KeukenGroep
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2145 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Cruquius Noord-Holland) score 9,2 uit 916 ervaringen
• Keukenwarenhuis
   
(Ter Aar Zuid-Holland) score 8,0 uit 281 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,5 uit 73 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over Keukensucces. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Onvolledige keuken”
Door J.Ellen op dinsdag 1 jun 2021 21
Na een fijn onthaal met veel mooie beloftes zijn wij nu maanden later nogsteeds in afwachting van onze apparaten. Tijdens de montage is er schade aangebracht door de monteur. Nu zitten wij met een onvolledige keuken en is keuken succes niet meer te bereiken of beantwoorden onze telefoon verzoeken niet meer. Wij proberen nu via juristen Keuken succes te laten handelen volgens afspraak. Onze keuken heeft 19000 euro gekost. Waarbij wij nog expliciet gevraagd hebben om een voorschot te betalen was dit absoluut niet mogelijk bij keukensucces. Tot onze grote spijt hebben wij dit bedrag dus vooraf betaald.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Linda op donderdag 24 jun 2021 21
Ik heb hele goede ervaringen in mei is onze keuken zeer vakkundig geplaatst en ook ik moest op 2 machines wachten omdat ze niet geleverd waren daar kan keuken succes niets aan doen dat komt omdat eroveral problemen zijn met levering en de keuken studio moet nou eenmaal wachten tot hun geleverd krijgen voor ze kunnen plaatsen maar zodra de ene machine binnen was kwamen ze de volgende dag leveren me andere machine kwamen ze zelfde dag leveren toen bij hun binnen kwam maar ik heb rustig gewacht en had begrip voor situatie en dan blijft het contact gewoon uitstekend. Wij zijn zeer tevreden op alles.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Keukensucces
aOpmeer , De Veken 207 A1, 1716 KJ Opmeer, tel 0226 - 74 52 65
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.