Feedback
6,0

Baltussen Vloeren

Score uit 2 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 088-6002000 | Hoofdstraat 24, 7901 JP Hoogeveen
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Baltussen Vloeren
Sinds 1974 legt Baltussen Vloeren houten vloeren door het hele land.
Alternatieven voor Baltussen Vloeren
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Luxury Floors
   
(Kampen Overijssel) score 9,5 uit 274 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 401 ervaringen
• Bebo Parket
   
(Vriezenveen Overijssel) score 8,3 uit 40 ervaringen
• LAB21
   
(Zwolle Overijssel) score 8,1 uit 905 ervaringen
• 't Vloerenhuis
   
(Nijkerk Gelderland) score 9,8 uit 89 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,6 uit 398 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over Baltussen Vloeren. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Renovatie parket vloer”
Door Sandra op maandag 1 apr 2019 19
Vorig jaar kochten we een huis met een parket vloer. We vroegen Baltussen of deze vloer nog was op te knappen. Dat was zeker het geval, een goede vloer, beetje kaal maar Baltussen beloofde ons dat ze de vloer weer "als nieuw" zouden maken. Na schuren en oliën kwamen er rare vlekken in de vloer. Toen begon de ellende. Dit zou komen door iets in het hout waar Baltussen niets aan kon doen zeiden ze. Na veel bellen (door ons ) een contact met de leverancier (door Baltussen) was het beeld dat het niet door het hout kwam. De vloer moest nog een keer geschuurd en geolied en dan zou het goed komen. Niet dus. Ondertussen zijn we een half jaar verder, 1400 EURO armer en ziet de vloer er slechter dan voordat Battussen aan de slag ging. De afspraak dat de vloer weer "als nieuwe" zou worden is niet nagekomen. Baltussen komt ook niet met een oplossing hoe het probleem moet worden opgelost. In het laatste telefoontje werd de situatie samengevat als "vette pech" en dit zijn onvoorziene omstandigheden. Financiële tegemoetkoming zit er niet in. Kortom Baltussen belooft veel en heeft ook echt wel tijd in onze vloer gestoken. Maar als er iets mis gaat heeft uiteindelijk de klant een probleem. Dit levert een nare nasmaak op, want voor ons wat het toch een flinke investering in een vloer die er al ligt. Ook blijft het de vraag of ze er ook echt niets aan kunnen doen. Op de drie werkbonnen staat drie keer andere houtsoort vermeld wat niet vertrouwen geeft dat ze deze klus goed hebben ingeschat. Ook heeft men nog een 2e keer de boel geschuurd waardoor er scheuren zijn ontstaan terwijl deze 2e keer niets heeft opgeleverd en volgens de leverancier ook niet had moeten gebeuren.
Reactie of foto toevoegen
“Slecht afgewerkt”
Door Ton van Gelder op woensdag 14 dec 2022 22
Peperdure fakturen voor slecht werk. Hun reparatie poging is mislukt, geen mat geplaatst zoals afgesproken en al betaald, plinten even gauw geplaatst want meneer wilde tijdig naar huis. Oordeel zelf op basis foto's. En gewoon met incasso dreigen. Dus mensen pas op!
FOTO VAN TON VAN GELDER
+ Toon extra foto van Ton van Gelder
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 2
Vestiging Baltussen Vloeren
aHoogeveen , Hoofdstraat 24, 7901 JP Hoogeveen, tel 088 - 600 20 00
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Drenthe
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.