Feedback
6,0

Keuken-Line

Score uit 2 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 078-6192955 | Hoveniersplein 2, 3331 GJ Zwijndrecht
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keuken-Line
Of het nu gaat om losse artikelen of het ontwerp van een complete keuken, bij KEUKEN-LINE bent u aan het juiste adres
Alternatieven voor Keuken-Line
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Kitchen4All
   
(Papendrecht Zuid-Holland) score 9,6 uit 601 ervaringen
• Keukenvision
   
(Dordrecht Zuid-Holland) score 8,8 uit 58 ervaringen
• Keukencoach
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 9,5 uit 46 ervaringen
• Keukenathome
   
(Numansdorp Zuid-Holland) score 9,5 uit 109 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,6 uit 2179 ervaringen
• Anovi Keukens
   
(Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland) score 9,5 uit 32 ervaringen
• I-KOOK
   
(Sliedrecht Zuid-Holland) score 9,4 uit 1149 ervaringen
• Poggenpohl Rotterdam
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 9,3 uit 34 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over Keuken-Line. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Erg tevreden ermee”
Door B.E. Frerichs op vrijdag 7 okt 2016 16
In januari 2016 zijn we intensief op zoek gegaan naar een keuken voor ons nieuwe huis wat in juni 2016 opgeleverd zou worden. Op diverse websites en keukenzaken hebben we informatie verzameld en gekeken naar de mogelijkheden van inbouwapparatuur, design en de nieuwste producten. Het is altijd lastig om op je gemak in een keukenzaak rond te kijken. Voor je 't weet heb je een snelle jongen in pak achter je aan en krijg je -bij wijze van spreken - al een pen in de handen gedrukt om een offerte ("vrijblijvend") te tekenen. Dit is ons diverse malen overkomen bij de "grote keuken leveranciers". Zo niet bij Peter Oele van Keuken-Line. Wat een geweldige keukenzaak is dit: Keuken-Line, Hoveniersplein 2 in Zwijndrecht. Van begin tot het einde super goed geholpen door vakmensen (Peter en Gijs) die weten waar ze over praten en goed met de klant meedenken. Keuken-Line is relatief klein maar geeft wel een goede indruk van wat er allemaal te bieden is. Direct een professionele, no-nonsense aanpak, die ons overtuigde dat hier kwaliteit werd geleverd. En dat is dan ook gebleken. Je kunt op je gemak rondkijken en als je in gesprek raakt voelt dit prettig. Wat wij zelf ook heel erg waarderen is dat Peter Oele bij het ontwerp van de keuken heel goed rekening houdt met de ruimte waar de keuken is bedacht. Zo geeft hij advies op maat. De installatie van de keuken is uitgevoerd door Peter van Lent, een veteraan met een optimale vakmanschap en die zorgt voor een perfecte afwerking. De prijsstelling was overigens marktconform en goed in overeenstemming met het gebodene. Wij zijn ervan overtuigd dat we met deze kwaliteit langer plezier hebben dan met een duizend in een dozijn keuken van de "Keuken-Gigant". Al met al zijn we sinds juni 2016 erg blij met onze keuken!! Keuken-Line is misschien "ietsje" duurder dan zo'n prijsknaller maar dan heb je ook echt het gevoel dat er rekening met je wensen wordt gehouden en oplossingen op maat geboden krijgt. We zijn ongelooflijk tevreden over de keuken van Keuken-Line. Mijn vrouw en ik vinden allebei dat het resultaat onze hooggespannen verwachtingen nog overtreft. Misschien ben je elders goedkoper uit, maar als je naar het totaalplaatje kijkt van o.a. kwaliteit, degelijkheid, service en betrouwbaarheid dan is dit echt een perfecte keuze. Bijzonder is nog te vermelden dat vele schippers de keuken aan boord van hun schip laten leveren en installeren door Keuken-Line vanwege de afwerking, hoge kwaliteit en een "no nonsens aanpak".Een aanrader!
FOTO VAN B.E. FRERICHS
Keuken met kookeiland
Reactie of foto toevoegen
“Spijt”
Door Ilyas op vrijdag 11 jun 2021 21
Bij de 1ste keer met montage hebben ze heel veel niet kunnen monteren. Heel veel spullen vergeten en keukenkasten met kras en kapotte keuken accessoires. 2de keer montage ook niet gelukt en hier ook veel spullen vergeten en nalatigheid. Bij de 3de keer zie ik dat ze nog steeds onprofessioneel bezig zijn en ze zien nu pas dat er geen waterleiding is voor de koffiemachine en moeten ze voor de 4de keer langskomen. Ook BORA kookplaat in september besteld en bijna 9 maanden is BORA kookplaat niet bezorgd en gemonteerd. Ik wil iedereen jullie afraden om bij Keukenline te kopen, want ik heb duizenden euro's betaald en ik kreeg heel weinig service en kwaliteit voor terug. Ik heb echt spijt !
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Keuken met kookeiland
1 / 1
Vestiging Keuken-Line
Website: keuken-line.nl/
aZwijndrecht , Hoveniersplein 2, 3331 GJ Zwijndrecht, tel 078 - 619 29 55
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.