Feedback
8,3

Keukenwarenhuis

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukenwarenhuis.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenwarenhuis
DAAROM KEUKENWARENHUIS.NL
• Volledig zelfstandig familiebedrijf;
• Ontzorgde Duitse keukens Half Geld;
• Apparatuur tegen onze internetprijzen;
• 1000 keukens -op maat- uit voorraad;
• Zes maanden reserveren mogelijk;
• Rustig en ontspannen zelf oriënteren;
• Alles met prijzen in de showroom;
• Unieke en veilige werkwijze;
• Kiezen en kopen in twee stappen;
• Montage in geheel Nederland;
• Gemakkelijk aan te rijden en Gratis parkeren.
Ervaringen
Er zijn 272 ervaringen over Keukenwarenhuis. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren174 ervaringen
4 sterren55 ervaringen
3 sterren5 ervaringen
2 sterren7 ervaringen
1 ster24 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Vakwerk”
Door Carla op donderdag 25 jan 2018 18 | vestiging Ter Aar
Deze week prachtige keuken in 3 dagen inclusief afbreken oude keuken en voorbereidende werkzaamheden geplaatst door Michel. Wij zijn erg tevreden over het keukenwarenhuis. Het 1e bezoek was in oktober. Op een erg prettige manier die niet opdringerig was rondgeleid door John. Hij was efficiënt, liet na goede informatie ons de keuze. Wij hadden bij keuken bedrijven erg negatieve ervaringen dus dit was een openbaring. Snel, efficiënt en niet opdringerig. De keuken is geplaatst door Michel die zeer snel met andere de keuken heeft verwijderd, leidingen heeft gelegd en de keuken geplaatst. Een echte vakman. Het contact met het keukenwarenhuis is erg goed. Je krijgt met regelmaat emails die je goed op de hoogte houden. Kortom wil je een nieuwe keuken dan is t keukenwarenhuis en de aannemer Michel een aanbeveling waard.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door H. Remmelzwaal op dinsdag 13 feb 2018 18 | vestiging Ter Aar
We zijn prima geholpen bij het kopen van onze nieuwe keuken, de verkoper had voor elk probleem een oplossing. De levering, betaling alles prima geregeld. Jeroen Brugman kwam de keuken plaatsen, niets dan complimenten voor hem. Weet zijn vak prima te verstaan en plaatste binnen één dag de gehele keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een keuken”
Door NM Pimmelaar op zondag 29 apr 2018 18 | vestiging Ter Aar
Na problemen met de afhandeling en afspraken omtrent de keuken hebben we een heel goed gesprek gehad met Martijn de Vries waarin heel goed geluisterd was naar onze klachten is het tot ieders tevredenheid opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“Mijn complimenten”
Door H.J. Bom op maandag 5 mrt 2018 18 | vestiging Dordrecht
Allereerst wil ik Keukenwarenhuis complimenteren voor de wijze waarop we zijn geholpen. Zowel bij het eerste bezoek (Dordrecht) als bij het 2e bezoek (Ter Aar afstemming). We kregen alle ruimte om te kijken en werden niet meteen 'besprongen' door een gehaaide verkoper. We hebben aangegeven binnen welk budget we een keuken wilden hebben. Geen moeite was teveel om tot een mooi resultaat te komen. Bij het 2e bezoek (afstemming) hebben we aangegeven toch een inductiekookplaat te willen. Geen probleem. Ook wilden we graag een ander aanrechtblad. Geen probleem. We wilden toch een nieuwe kraan laten plaatsen. Geen probleem. Niets was teveel. Omdat de vestiging in Dordrecht nog niet opnieuw geopend was moesten we naar Ter Aar. Diane heeft ons fantastisch geholpen. Voor de monteur die de keuken heeft geplaatst niets dan lof. Maurice van Esdonk heeft voortreffelijk werk geleverd. Wij hadden de offerte niet helemaal goed gelezen en bleek dat de oude keuken niet verwijderd zou worden. Dat stond namelijk als optie. Daar kwamen we pas achter enkele dagen voor het plaatsen. Dom natuurlijk van ons. Samen met Maurice gezocht naar een oplossing. ECHT TOP!!!! De wijze waarop alles is afgehandeld helemaal geweldig. Maurice werkt super netjes en heel nauwkeurig. Keukenwarenhuis beveel ik zeker aan en adviseer daarbij om naar Maurice te vragen.
FOTO VAN H.J. BOM
Lof voor de keukenmontage
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop en service”
Door GHA van Hutten op zaterdag 4 nov 2017 17 | vestiging Ter Aar
We hebben 5 jaar geleden een keuken gekocht bij het Keukenwarenhuis. Wij waren zeer tevreden met de wijze waarop we zijn geadviseerd, de keuken werd netjes geinstalleerd en voldoet prima. Onlangs merkten we dat de stopper van de spoelbak niet meer goed afdichtte. Het rubber was verhard. De fabriek van de spoelbak bestaat echter niet meer en een nieuwe stopper was niet te leveren. Na lang zoeken heeft een medewerker van het Keukenwarenhuis toch nog een ander afvoer- setje gevonden dat goed paste. Deze kregen we gratis mee. TOP!!!
Reactie of foto toevoegen
“Monteur werkte netjes en goed”
Door Chris de Jong op donderdag 7 mei 2020 20 | vestiging Dordrecht
Bij aankoop van de keuken werden we heel goed geadviseerd, er werd meegedacht over mogelijke oplossingen en indelingen. Deze week is de monteur, Anton Suijker, geweest om de keuken te installeren, wat hij heel goed en netjes gedaan heeft (een prima vakman). Een stukje achterwand en een stopcontact waren helaas niet geleverd maar daar wordt aan gewerkt. Hij liep tegen een paar probleempjes aan maar wist die vakkundig op te lossen. We zullen zowel keukenwarenhuis als Anton van harte aan anderen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Review”
Door J.G.M. van der Born op zaterdag 29 apr 2017 17 | vestiging Ter Aar
Nadat wij medio februari een kleiner appartement gingen huren, besloten wij om het bestaande keukenblok te vervangen door een geheel nieuwe keuken en na veel omzwervingen kwamen wij terecht bij het Keukenwarenhuis in Ter Aar. Wij wilden ons eerst oriënteren en daar ging het net even anders we kwamen in gesprek met Jelle, een zeer deskundig verkoper, die echt oog en oor had voor details, en na een plezierig gesprek besloten wij ter plaatse voor de aankoop van een nieuwe keuken die geheel aan onze wensen voldeed. Volgens afspraak werd de keuken op vrijdag 17 februari geplaatst door Jeroen Brugman, een zeer deskundige monteur waar het Keukenwarenhuis trots op mag zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ad de Goey op donderdag 7 apr 2016 16 | vestiging Ter Aar
Voor het eerst een keuken gekocht , wij zijn zeer plezierig geholpen in Ter Aar. Ook de terugkom avond met de ontwerper hebben wij als plezierig ervaren. De keuken werd op tijd geleverd , was compleet en is vakkundig geïnstalleerd. Dit in tegenstelling tot wat je vaak bij keukens hoort. Kortom wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door heidi van emden op vrijdag 16 okt 2015 15 | vestiging Ter Aar
uitstekend geholpen en helemaal naar mijn smaak kunnen samenstellen heel erg tevreden over de service en we hadden een hele gezellige leuke monteur aan Ton,hij heeft de keuken perfect gemonteerd super tevreden
FOTO VAN HEIDI VAN EMDEN
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige ervice”
Door J. de Laat op maandag 7 sep 2015 15 | vestiging Dordrecht
Wij hebben sinds mei 2015 een keuken van het Keukenwarenhuis, merk: Nobilia Gloss. Na een paar weken zagen we dat er aan de binnenkant van een van de hoge kasten een scheur (tje) zat, vanaf scharnier dieper de kast in. Blijft het bij dit scheurtje of gaat het in de toekomst misschien verder scheuren? Wij gingen praten bij het Keukenwarenhuis. "Zegt u maar wat u wilt", zei men. Wij kregen een heel nieuwe kast die werd afgeleverd en geplaatst! De "oude" kast mochten we houden. Daar hebben we een buurjongen die op kamers ging nog blij mee gemaakt, want liever een kast-met-scheurtje dan geen kast! Grote klasse, Keukenwarenhuis, bedankt voor de geweldige service!
Reactie of foto toevoegen
“Schitterende L Keuken”
Door Ronald op zaterdag 15 apr 2017 17 | vestiging Ter Aar
Eind december 2016 hebben wij een prettig gesprek gehad met verkoper Jelle. Er werd creatief meegedacht om onze speciale wensen te kunnen verwezenlijken, want het moest een keuken worden die deels "rolstoeltoegankelijk" is. O.b.v. van de tekening en de totaal prijs hebben wij toen besloten in zee te gaan met Keukenwarenhuis en niet verder te gaan shoppen. Het meerwerk en de uit eindelijke plaatsing van de keuken is heel vakkundig en netjes geplaatst door de 2 mannen van Vd Voorst & Zaal. Tijdens het gehele proces waren er een aantal onvolkomenheden, maar dit werd door Keukenwarenhuis snel en servicegericht opgelost. Het eindresultaat is dat wij een schitterende L-keuken hebben en we het Keukenwarenhuis aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Kees Metselaar op vrijdag 8 mrt 2019 19 | vestiging Ter Aar
Vorig jaar een keuken gekocht, al eerder een review gegeven. Uitstekend geholpen met goede service. De monteur Anton Suijker was echt een vakman pur sang. Er waren nog wat restpunten die prima zijn opgelost door Keukenwarenhuis. De monteur Anton Suijker heeft dit overigens prima verwerkt. Buiten dat hij uiterst vriendelijk is en hard werkt levert hij ook een fantastisch resultaat af. In een woord fantastisch.

Eerdere ervaring van 24 januari 2019: Uitstekend advies en begeleiding gekregen bij aanschaf nieuwe keuken. Conform het stappenplan wordt alles keurig netjes geregeld. Prima deal kunnen sluiten. Levering netjes op tijd en uitstekende monteur voor de montage van de keuken. Een vakman pur sang. Een smetje op de aanschaf van de keuken is dat een van de 2 keukenbladen te kort is. De toezegging is gedaan, waar ik op vertrouw, dat dit met spoed wordt nabesteld en in orde wordt gemaakt.
FOTO VAN KEES METSELAAR
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Hans en Margreet van Rijn op donderdag 17 mrt 2016 16 | vestiging Ter Aar
Wij hebben een keuken bij het keukenwarenhuis gekocht. Zowel bij het ontwerp als het plaatsen zijn we fantastisch geholpen. De levering wan niet helemaal compleet maar dat was heel snel weer rechtgezet. Het plaatsen was een uitdaging voor de monteur, maar Erwin heeft hem echt super afgeleverd! Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Cornelis Hees op maandag 11 jan 2021 21 | vestiging Ter Aar
Wij hebben in december 2019 de keuken besteld na een heel fijn gesprek en informatie door de verkoper. 05 jan. 2021 is de keuken geplaatst door Jurry Martinus. Klasse gedaan in 1 dag. Keukenwarenhuis is echt een aanrader, super service.
Reactie of foto toevoegen
“Precies zo geworden”
Door Sulkers op vrijdag 17 jul 2015 15 | vestiging Dordrecht
Vorige week is onze bestelde keuken bij het filiaal in Dordrecht geplaatst. Het is precies zo geworden zoals wij het in ons gedachten hadden - prachtig. Alle lof ook voor de installateur Marco voor zijn inzet, meedenken, enthousiasme, vakbekwaamheid. Wij zijn nu aan het genieten van onze nieuwe spullen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg onder de indruk”
Door Ed Trentelman op dinsdag 31 jan 2017 17 | vestiging Ter Aar
Ben erg onder de indruk van de service die wordt verleend bij de aankoop van een keuken. Advies, snelle offerte, scherpe prijs (bedongen) detail tekeningen, bedenktijd voor evt aanpassingen, duidelijk levertijd. Werd exact volgens geleverd tot in huis.Leuk bedankkaartje ontvangen na de aankoop, en aftersales telefoontje!! Echt top. Dus Keukenwarenhuis.nl is een aanrader!!
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Hr. R. Koet en Mw. E.E. van Hal op vrijdag 31 jan 2020 20 | vestiging Ter Aar
Geachte Keukenwarenhuis Ter Aar, Hiermede willen wij u hartelijk danken voor de service en kwaliteit, waarmee het vervangende werkblad/keukenblad kosteloos bij ons is vervangen voor een heel nieuw, gelijkend werkblad, in onze Nolte keuken, die we bij u enkele jaren geleden hebben gekocht. Uiteraard gaat onze dank ook uit naar het voortreffelijke werk en montage door de Hr. Jeroen Brugman, die deze werkzaamheden, naar onze volle tevredenheid heeft uitgevoerd. Het blad ligt er veel mooier op als het vorige en de afwerking is nu ook helemaal compleet, wat bij het vorige niet geheel het geval was en waardoor er destijds ook scheuren in het keukenblad waren ontstaan, omdat er spanning op kwam te staan. Wij zijn heel erg blij met onze prachtige keuken waarvan we nu eindelijk volop kunnen gaan genieten en laten we het voorval van alles hopelijk snel vergeten.... Nogmaals hartelijk dank voor de geweldige service en de afhandeling van onze klacht en misschien tot snel weer eens in uw winkel in Ter Aar, want wij blijven uiteraard trouwe klanten van u! Met vriendelijke groet, Ruud Koet en Ellen van Hal

Eerdere reactie van 22 februari 2015: Een prachtige keuken gekocht bij het Keukenwarenhuis, we werden keurig netjes geholpen door het zeer vriendelijke personeel. Alle tijd werd er genomen en aan alle wensen van ons werd voldaan...., kortom een genot op zich om zo een keuken te gaan uitzoeken en kopen. Toen de aflevering en plaatsing van de keuken, deze werd zeer vakkundig gedaan door erg vriendelijk personeel. John... Chapeau Man, wat ben jij een vakmannetje op jou gebied en een zeer gezellig persoon... , nog bedankt voor alles! Toen de keuken geplaatst was en alle inbouwapparatuur van AEG was afgemonteerd, kwam en een schoonmaak bedrijf die alle rommel kwam opruimen en al het verpakkingsmateriaal meenam, we hoefden zelf niets op te ruimen. Ook kreeg de keuken nog een schoonmaakbeurt, zodat deze zo ingeruimd kon worden, kortom een dikke 10 is hier op zijn plaats!

Onze keuken bestaat uit een Nolte keuken in hoogglans in de kleur Magnolia en een natuurstenen bovenblad, het kookgedeelte is een extra grote AEG- inductiekookplaat, zodat we geen gas meer hebben en het warm water wordt voorzien d.m.v. een kleine Daalderop Close In-Boiler van 10 liter (wij hebben nm. een grote voor de badkamer van 80 liter apart), verder hebben wij een dubbel vrieskast, dus 2 stuks, 1 met 3 lades en 1 met 4 lades en een grote koelkast met een "low-frost" systeem, dit systeem hebben de vriezers ook. Verder heeft de keuken een ingebouwde AEG-Vaatwasser en Combi-oven/Magnetron/Hete Lucht en een prachtig systeem voor de hoekkastjes, hier zitten 2 uittrekbare opruimplateaus in, zodat de ruimte optimaal benut word. Ook hebben wij een ruimte erin voor ons afval, daar staan 3 afvalbakjes in en erboven zit een schuifplateau, zodat de bakken niet kunnen gaan stinken, voor de rest hebben we 3 grote lades waarvan er 1 voor het bestek is en 2 losse bovenkastjes. De afzuiger is echt een design van AEG en is van RVS en is van koolstoffilters voorzien, dus een afvoer naar buiten is niet nodig en werkt prima! Kortom een prachtig geplaatste U-Keuken alwaar wij erg blij mee zijn en zeer vakkundig is geplaatst, nadat wij deze met veel plezier hadden gekocht en zeer vriendelijk te zijn geholpen. Een echte aanrader dus het Keukenwarenhuis in Ter Aar!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Fam. T. Visser (Wapenveld) op vrijdag 10 jul 2020 20 | vestiging Ter Aar
26 juni onze nieuwe hoekkeuken netjes bij huis geleverd op de afgesproken tijd.
Maandag 29 juni hebben we de keuken in eigen beheer geplaatst. Keuken was netjes compleet, alles paste perfect. We zijn reuze tevreden over totale verloop van koop tot levering. En we zijn erg blij met deze mooie keuken.
FOTO VAN FAM. T. VISSER (WAPENVELD)
+ Toon extra foto van Fam. T. Visser (Wapenveld)
Reactie of foto toevoegen
“Plezierige communicatie”
Door H.A.J.Maas op zondag 17 jan 2016 16 | vestiging Ter Aar
Door Familie Maas uit Lelystad. Vorig jaar maart zijn we naar Keukenwarenhuis gegaan voor informatie en te kijken naar een nieuwe keuken. We hebben dat gedaan omdat daarvoor bij het programma, ‘Rader’, een familie aan het woord was die een goede ervaring met Keukenwarenhuis hadden gehad. De ontvangst was meer dan plezierig en de gelegenheid die wij hebben gehad om in alle rust de keukens te bekijken was goed. Vandaar dat wij die dag met Keukenwarenhuis een overeenkomst hadden gesloten tot de aankoop van een geheel nieuwe keuken. De keuken zou omstreeks half jullie 2015 geleverd worden. Toen de keuken kwam en door de toenmalige monteur, van Diemen, werd uitgepakt bleken er aan het materiaal veel gebreken. Het was na het uitkijken van de nieuwe keuken een enorme domper. Hoewel er direct na de melding door Keukenwarenhuis contact is opgenomen, zelfs persoonlijk bezoek heeft het door verschillende omstandigheden ruim vijf maanden geduurd voordat de keuken in zijn geheel, en aangesloten was afgeleverd en gemonteerd. Hierbij in gedachte hebbende dat het ook kwam door gebreken waar het Keukenwarenhuis niets aan kon doen.
Wat in deze periode ons in het bijzonder is opgevallen was dat de communicatie tussen Keukenwarenhuis en ons uiterst plezierig is verlopen. Keukenwarenhuis heeft zich iedere keer uitermate flexibel opgesteld en steeds in nauwe samenwerking met ons naar oplossingen gezocht waarbij Keukenwarenhuis kosten nog moeite heeft gespaard.
Ook nadat de eerste monteur van Diemen ons op een meer dan onbehoorlijke manier heeft laten zitten door niets meer van zich te laten horen heeft Keukenwarenhuis direct voor een andere monteur gezocht waarmee we fijn contact mee hebben gehad en die uitermate secuur en met veel kennis de keuken heeft afgemonteerd.
Nu, woensdag 13 januari 2016 is de heer M.Verkerk van Keukenwarenhuis bij ons persoonlijk thuis geweest om uiteindelijk een laatste gesprek te hebben. Ik kan nu, na al die maanden en ondanks verschillende teleurstellingen niets naders zeggen als dat de keuken tot ons tevredenheid geïnstalleerd is en dat het gesprek met de heer Verkerk uitermate vriendelijk en plezierig is verlopen, waarbij de heer Verkerk ons ruim in is tegemoet gekomen. Als u mij nu, aan het eind de vraag zou stellen, ‘raad u mij aan om met Keukenwarenhuis zaken te doen’, dan zeg ik met stellige overtuigen, JA. Mochten wij in de toekomst nog iets nodig hebben waarbij Keukenwarenhuis ons van dienst zou kunnen zijn gaan wij met het volste vertrouwen naar Keukenwarenhuis ter Aar. Een meer dan tevreden familie Maas te Lelystad.
Reactie of foto toevoegen
“Lang moeten wachten”
Door Marijke op zaterdag 27 jan 2018 18 | vestiging Dordrecht
Prachtige keuken, maar 20 weken moeten wachten op verkeerd geleverde onderdelen! Erg tevreden over Marco die uiteindelijk de keuken heeft afgemaakt. Advies....koop hier geen keuken! Je krijgt er stress van!
REACTIE VAN MARK VERKERK
Nogmaals SORRY Marijke dat het zo is gelopen, in ieder geval nu alles klaar gelukkig.
Reactie of foto toevoegen
“Positief”
Door Fam reedijk op dinsdag 12 mei 2020 20 | vestiging Dordrecht
Bij binnenkomst voelde we ons meteen welkom. De verkoper heeft goed geluisterd naar onze wensen. Een keuken geheel naar eigen wensen aangepast voor een mooie prijs. Daarna konden we handvatten nog wijzigen en nadenken over het keukenblad. Toen tekening nog eens doorgenomen en was geheel naar wens. Keuken netjes en op tijd afgeleverd. Dd hoekstukjes waren vergeten, de klantenservice ondernam meteen actie en 2 dgn later kon ik ze op komen halen. Was voor ons sneller dan opsturen. Afspraken worden nagekomen, zeer klantvriendelijk.
FOTO VAN FAM REEDIJK
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Fam reedijk
REACTIE VAN ELLEN
Mooie keuken! Welk type is dit?
Reactie of foto toevoegen
“Nolte keuken”
Door Hannie op vrijdag 10 mei 2019 19 | vestiging Ter Aar
Tijdens ons eerste bezoek aan de showroom in ter Aar zijn we totaal overrompeld door de werkwijze van een zzp-er aldaar. "Koop of ik schiet" is zijn instelling. Dat hebben we ook gemeld bij de directie en die laten dat schijnbaar gebeuren. Ook de advisering was matig, het gesprek was alleen gericht op zo snel mogelijk tekenen. Een dag erover nadenken, was onmogelijk. Er zullen vast ook integere mensen werken maar het nare gevoel raak je niet kwijt. Gelukkig was Anton van Keukenmontage Holland een deskundige keukenzetter. De afhandeling van de afwezige of nog na te leveren artikelen duurt soms ook onnodig lang. Kwaliteit van de gootsteen bak is niet best, na èèn afwasje staan de krassen in het roestvrij staal. Al met al zouden we het keukenwarenhuis niet aanbevelen. De Keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de aankoop”
Door E. Ax op woensdag 2 aug 2017 17 | vestiging Ter Aar
Een keuken kopen bij Keukenwarenhuis in Ter Aar is een feest! Enige tijd geleden hadden wij bij het Keukenwarenhuis al een keuken uitgezocht. Toch begonnen we de afgelopen weken te twijfelen over de kleur. Toen we dit aangaven was het geen enkel probleem om iets te veranderen. Onder het genot van een heerlijk hapje en drankje nam de verkoper alle tijd voor ons om te kijken naar een andere kleur. Dankzij hun goede advies, geduld en begrip is het gelukt om nu écht de keuken van onze dromen uit te kiezen. Wij zijn erg blij met onze aankoop!
Reactie of foto toevoegen
“Niet blij mee”
Door herman kroon op vrijdag 6 mrt 2020 20 | vestiging Dordrecht
keuken gekocht 18000 euro vaatwasser met bestekla besteld krijg een vaatwasser zonder bestekla antwoord van hun is nieuwe type heb ik niet om gevraagd naar de zaak geweest u hebt gelijk u kan deze gebruiken tot de goede is geleverd dag later telefoontje wij wisselen hem niet om want u heeft hem al gebruikt terwijl hun zijden je kan hem gebruiken tot de goede er is.achterwand besteld moet 3 meter lang zijn kan is die 1,6 mm dik en van 0,9 mm dik kan in twee delen zie je niks van zijden ze krijg hem geleverd is 1,6 mm 2 delen moet op houten balken lijken dat het patroon anders is oke maar de balken moeten wel in lijn zijn wat niet zo is als het tegen mekaar staat hun antwoord hij bestaat niet in drie meter en het patroon klopt niet omdat het twee delen zijn dat is normaal. speciaal om gevraagd bij aankoop zie je niets van nee meneer zie je helemaal niets van.ze zeggen beste service in nederland nou de service is zwaar K mijn advies koop daar nooit je keuken als je betaald heb is de service weg en liggen de fouten bij jou volgens hun.als je daar een keuken koopt neemt de gesprekken op die je hebt.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door v.Dalen op dinsdag 21 mrt 2017 17 | vestiging Dordrecht
Afgelopen week is onze keuken zeer vakkundig geplaatst door Wim Aarnoutse. Hij werkt zeer precies! Qua advies bij het kopen van de keuken zijn we niet helemaal tevreden. De verkoper heeft ons overrompeld. Ook een beetje onze fout, maar je tekent en dan kan er wel gewijzigd worden, maar dat kost altijd meer, al zegt de adviseur tijdens het tweede gesprek van niet. Let op wanneer u dus gaat praten. Let op kleine details en prijzen! Ondanks alles wel tevreden op de gootsteenbak na. Niet goed opgelet!
REACTIE VAN KEUKENWARENHUIS
Beste Joke, we hebben inmiddels contact gehad, en nog even de opties doorgenomen met elkaar, wordt vervolgd. Mark Verkerk
REACTIE VAN V.DALEN
Wij zijn er samen met de heer Verkerk uitgekomen en zijn zeer tevreden met de afhandeling van ons probleem. Zullen het keukenwarenhuis zeker aanbevelen bij vrienden!
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Ineke van Limburg op zaterdag 28 okt 2017 17 | vestiging Dordrecht
Heel blij met mij nieuwe keuken. Vooral heel blij met de vakkundige montage door Anton Suijker.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Ad Verberg op woensdag 22 jul 2015 15 | vestiging Ter Aar
Wij besloten een keuken bij Keukenwarenhuis te kopen, omwille van twee redenen, t.w. kwaliteit en klantgerichtheid. We hebben ons niet vergist. Na plaatsing van de keuken constateerden we een in onze ogen ernstig probleem. In een openhartig en vriendelijk gesprek bespraken wij dit met de bedrijfsleider. Al gauw bood hij tot onze grote tevredenheid een prima oplossing aan. Gewoon super.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door ron en joke de groot op woensdag 19 aug 2015 15 | vestiging Ter Aar
we kwamen al met een glimlach binnen maar we gingen met een grotere glimlach en goed goed gevoel weer weg. We werden geholpen door jacco (onze complimenten, een goede gezellige aardige verkoper) Hij gaf goede adviezen, absoluut geen gevoel gehad dat hij dingen aansmeerde. Hij liet ons zelf onze keuzes maken en gaf de goede tips om onze keuken compleet te maken. Tijdens de inbouw zijn er wel een paar dingetjes fout gegaan maar ook dat werd op de goede manier verholpen. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij zeer tevreden zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankje”
Door Fred en Jolanda van Swieten op woensdag 14 mrt 2018 18 | vestiging Ter Aar
Eind juli 2017 hebben wij de complete keuken met inbouwapparatuur na een goed en duidelijk verhaal door Jelle "op papier" gekocht. Anton Suijker, de aannemer die de keuken heeft geplaatst, kwam in oktober langs om onze keukenplannen door te spreken. Dat was maar goed ook want niet alles was mogelijk op de manier zoals wij het bedacht hadden. Gelukkig dacht Anton goed mee om onze wensen zo dicht mogelijk te benaderen. Met deze aanwijzingen gingen wij in november terug naar Ter Aar om de keuken helemaal rond te spreken. Ook toen kregen we goede adviezen en werden nog wat puntjes op de i gezet. Eind januari 2018 heeft Anton de keuken geplaatst. Op zijn advies werden er bepaalde delen composiet opgemeten nadat de keuken geplaatst was zodat het helemaal goed passend zou worden. Na drie weken werd de nalevering geleverd en kon Anton de finishing touch gaan verzorgen. Alles paste perfect dus had er geen woord van gelogen. De keuken is helemaal naar wens en prachtig geplaatst. Wij zijn superblij met het resultaat, heel tevreden met de service van keukenwarenhuis en zeer blij met zo'n kundige aannemer als Anton. Dank je wel Anton voor je vakmanschap en je gezellige samenwerking!
Reactie of foto toevoegen
“Hartstikke blij”
Door Jan en saskia van der Ham op donderdag 11 jun 2020 20 | vestiging Ter Aar
Eigenlijk dachten we aan renovatie, maar eenmaal in de winkel bleek dat een nieuwe keuken net zo veel zou gaan kosten.....dus een mooie keuken uitgezocht op voorraad. Toen kwam de monteur om alles op te meten en hadden we nogal wat wensen dus in het 2e gesprek werd duidelijk dat het een bestel keuken zou worden en geen voorraad keuken.... wij dachten oh jee dat wordt mega duur.....ineens veranderde we alles van de kleur tot de inbouw apparatuur en de prijs was nog steeds zeer acceptabel!!! En dan de monteurs....wat een super mannen....zeer deskundig en alles zo mooi op maat gemaakt. Ze hebben er een werk aan gehad, maar wij zijn ze zo dankbaar!!! Elke dag genieten wij van onze keuken dankzij jullie!!!!
FOTO VAN JAN EN SASKIA VAN DER HAM
Aanrechtblad met kookplaat
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken goed nagekomen”
Door R. Karreman op donderdag 2 mrt 2017 17 | vestiging Ter Aar
Wij hebben een keuken gekocht bij het Keukenwarenhuis. Wij zijn zeer goed begeleid bij het uitzoeken van de keuken zowel tijdens het eerste gesprek als bij het tweede afsluitende gesprek. Afspraken, die gemaakt zijn over de levering en plaatsing van de keuken zijn goed nagekomen. Ook lof voor het bedrijf dat de keuken geplaatst heeft. Wij zijn heel blij met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige witte hoogglans keuken”
Door Fam.Harkes op zondag 3 feb 2019 19 | vestiging Ter Aar
In juli 2018 is bij ons een prachtige witte hoogglans keuken geplaatst. Zowel het bestellen in de showroom als het plaatsen is prima verlopen. Erg vriendelijk personeel. Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed service en kwaliteit”
Door Fam. Jacob op woensdag 7 jan 2015 15 | vestiging Dordrecht
Sinds oktober 2014 zijn wij de trotse eigenaars van een Nolte keuken die wij bij het filiaal in Dordrecht hebben besteld. De prijzen, sfeer en aanpak stonden ons daar wel aan. We werden op vriendelijke, gezellige, maar ook vakkundige en praktische wijze geholpen door Berry. Hij inventariseerde eerst onze wensen en ons budget. Over de samenstelling en korting op de prijs werden we het snel eens. Eenmaal thuis nog eens alles goed bekeken en uiteindelijk besloten we tot wat aanpassingen in de indeling van de onderkasten, een aanrechtblad van 5 cm ipv 4 cm en toch maar een magnetron erbij. Dat konden we bij het afroepgesprek met filiaalmanager Bas allemaal doorvoeren. Bas bedacht voor die magnetron een speciale constructie voor een kast die niet teveel plaats inneemt.
Van de uiteindelijke bestelling kregen we een uitgebreide specificatie, met maattekeningen en technische aansluitingen en 3D-prints in kleur hoe de keuken eruit komt te zien. Het tijdstip van levering werd van tevoren gemeld door de firma Vlot en die stonden klokslag 9 uur voor de deur. De uiteindelijke installatie en montage werd naar volle tevredenheid uitgevoerd door monteur Marco die efficiënt, netjes en heel precies werkte. Hij heeft voor ons ook een mooie koof gemaakt voor het wegwerken van de buis van de afzuigkap en de bovenverlichting. Daarnaast zorgde hij voor het vervangen van een licht beschadigd deurtje (was ons zelf niet opgevallen) en 1 filter van de afzuigkap, waarvoor hij een paar weken later terugkwam. Wij hebben trouwens LED-verlichting van Ikea genomen, ook voor verlichten van de binnenkant van de laden (tip!). Dat scheelt enorm in de prijs t.o.v. de oplossing van Nolte zelf, die 3 keer zo duur is. Onze keuze voor de apparatuur viel op Pelgrim, mede door de verlengde garantie als je 4 apparaten kocht. Daar zijn we goed tevreden over, op de vaatwasser na, die de vaat niet goed droog oplevert. De keuken staat nu 3 maanden en we genieten er nog steeds van: goede kwaliteit van de kasten, laden en uitdraaiplateaus; de binnenkant van de kasten is niet wit maar dezelfde houtkleur als de buitenkant. We zijn heel tevreden met de service en kwaliteit van Keukenwarenhuis!
FOTO VAN FAM. JACOB
Nolte keuken Vienna
Reactie of foto toevoegen
“Keuken keurig opgeleverd”
Door Jannie en Maarten Trippenzee op maandag 31 aug 2015 15 | vestiging Ter Aar
Goede voorlichting tijdens eerste gesprek, voldoende tijd om je te oriënteren, goede samenspraak met de orderverwerkers en handige tips. Na een eerste opzet van de plattegrond kwamen we tot de conclusie dat dat voor ons niet ideaal was, terug naar de zaak en werd alles opnieuw ingetekend. Er werd een gedegen monteur genoemd die de oude keuken voor een bepaalde prijs demonteerde en de nieuwe installeerde. Dat gebeurde in een paar dagen op een goede, deskundige en nette wijze. Wat ons erg goed beviel was dat toen de keuken was geplaatst de keuken daarna professioneel werd schoongemaakt. Er waren nog een paar zaken niet geleverd, maar na een paar weken ( het was vakantietijd) kwam de installateur weer langs om de keuken verder af te maken en werd hij keurig opgeleverd. Prima en mooi werk. Een prachtige nieuwe en praktische keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Jan en Hannie Zegers op woensdag 3 okt 2018 18 | vestiging Ter Aar
Prachtige Nolte Grey Metal keuken gekocht. Geweldig goed geadviseerd door verkoper Erik. Goede merkapparatuur en bijzonder mooi composit werkblad met dezelfde rugwanden gekocht. Volledig compleet en vakkundig gemonteerd door supervakman Mark Jansen. Alles ging in één keer goed. Als kritische en vakkundige ex bedrijfsleider keukens hebben wij gelukkig geen enkel minpuntje kunnen ontdekken. Toen wij zelf nog een kleine extra aanvulling wilden, heeft Lars Zinkstok ervoor gezorgd dat wij dit artikel snel hierna konden afhalen. Wij zijn bijzonder trots op onze nieuwe keuken en zijn blij met de goede samenwerking met Keukenwarenhuis Ter Aar en zijn team. Wij kunnen u deze zaak van harte aanbevelen gezien onze ervaringen Wilt u een perfecte installatie van uw keuken, vraag dan naar Mark Jansen. Hij denkt met zijn klant mee en geeft ter plaatse advies hoe iets beter of mooier uitkomt. Wij hebben bijzonder goede ervaringen met deze supervakman. Keukenwarenhuis Ter Aar bedankt.
REACTIE VAN JAN EN HANNIE ZEGERS
Wij zijn heel blij en trots op onze mooie keuken. Vooral het werkblad is geweldig.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Evi Vd B op dinsdag 17 nov 2015 15 | vestiging Ter Aar
Wij kochten in 2014 onze keuken bij keukenwarenhuis. We zijn heel erg trots op onze keuken. Alles is heel professioneel verlopen; goede (nieuwe) inzichten voor de keuken qua plaatsen van kasten ed, een aantal vragen van ons werden correct behandeld en opgelost, goede service na verkoop, goede prijs/kwaliteit. Heel tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door stefan van Damme op woensdag 11 nov 2015 15 | vestiging Dordrecht
Wij zijn uitermate tevreden over de service van keukenwarenhuis in Dordrecht. Kwamen de eerste keer daar voor te oriënteren voor een nieuwe keuken, en zagen vrij snel de kleuren combinatie die ons erg aansprak, samen met verkoper Berry een tekening gemaakt en uiteindelijk besloten omdat het gevoel goed was om de keuken dezelfde dag nog te bestellen. Een aantal weken later terug geweest voor een 2e gesprek waarbij we nog een paar kleine aanpassingen hebben gedaan, zodat wij nu onze nieuwe super mooie en moderne keuken hebben. De monteurs hebben de keuken op 1/2 dag geplaatst en alles werd zeer vakkundig gedaan. Kortom Super we zullen Keukenwarenhuis zeker aanbevelen bij onze vrienden als ze opzoek zijn naar een nieuwe keuken of apparatuur.
Reactie of foto toevoegen
“Mankementen”
Door Angela op zondag 21 jun 2015 15 | vestiging Ter Aar
Naar onvolledige plaatsing waren er continu mankementen aan de keuken wasbak scheef, kraan fout, vlek deur, magnetron kapot, half maart "geplaatst"juni "klaar" schofterig behandeld aan de tel nadat natuurlijk t geld binnen was. Zo niet blij met mij keuken
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met behandeling”
Door Rismy op donderdag 8 feb 2018 18 | vestiging Dordrecht
Beste lezers, Bij oplevering van onze keuken op 29 maart 2017 was de keuken half klaar. Het keukenblad en nog andere onderdelen van de keuken waren niet geleverd, stuk of beschadigd. Dit kan uiteraard gebeuren, maar de manier waarop wij daarna behandeld zijn is uiterst slecht! Wij hebben de keuken 29 maart 2017 deels opgeleverd gekregen. Ja dan denkt u deels, inderdaad wij konden van geen enkele faciliteit gebruik maken behalve de (ijs)koelkast. Nadat de volledige keukenblad en andere onderdelen geleverd waren en gemonteerd waren (20 april 2017) kon worden mochten wij een paar dagen geen gebruik maken van de keukenblad waarop ook onze inductieplaat gemonteerd op is. Voor en bij het eerste gebruik, rond 27 april 2017 leek erop dat er een kras op de inductieplaat was. Dit hebben wij direct gemaild en telefonisch doorgegeven (mw Alkemade). Nu moest de monteur (Maurice Montagebedrijf) dit beoordelen en weer verdere acties ondernemen. Geen enkele respons van beide bedrijven! Totdat wij zelf weer belden met Keukenwarenhuis en Wendy Koopman spraken. Mw. Koopman zegt dat wij getekend hebben op 29 maart (dus bij onvolledig geïnstalleerde keuken) en in oktober (toen de plinten zijn geplaatst die waren nageleverd, maar toen was de mail met de melding van de kras al lang verstuurd, maar er was niets mee gedaan!) en dat wij 24h hadden om schade te melden ongeacht dat je een keuken niet in gebruik kan nemen. Dus 3/4 jaar verder krijgen wij van mw Koopman te horen dat onze inductieplaat van AEG niet vervangen of hersteld gaat worden. Het is te laat doorgegeven en wij hadden dit binnen 24h moeten doen. Super slechte klantenservice! Van klantvriendelijkheid en service heeft keukenwarenhuis niet gehoord. Wij raden Keukenwarenhuis dus niet aan!
REACTIE VAN MARK VERKERK
Het spijt ons dat het zo is gelopen! Wij trekken hier onze lessen uit !!
REACTIE VAN RISMY
Betekend nog steeds dat het niet verholpen is. Het zou fijn zijn als onze kookplaat hersteld zou worden of een nieuwe krasvrij geplaatst kan worden. De monteur moet immers nog terugkomen om de terugslagklep van de afzuigkap te monteren. Daardoor hadden wij ontzettend veel tocht in huis.
Reactie of foto toevoegen
“Veel wachttijd”
Door Sander op vrijdag 18 dec 2015 15 | vestiging Ter Aar
keukenwarenhuis.nl is een verkooptent, ze zijn heel netjes en vriendelijk, alleen moet het wel binnen hun concept passen, anders communiceren ze niet. Met een verkoper wordt alles uitgetekend, besproken en een prijs overeengekomen. In het uiteindelijke uittekengesprek zit een 'technische' medewerker die enkele meerkosten berekend die net te overzien zijn (hij is geen verkoper, zijn vaste prijzen wordt heel vriendelijk en normaal over gedaan). Gaat heel vriendelijke en vanzelfspreken, maar als je niet scherp ben halen ze zo enkele honderden euries extra binnen. Na de verkoop wordt het echter een beetje stil bij keukenwarenhuis.nl. Bij de levering klopten veel zaken niet en waren enkele zaken beschadigd in de doos. Ik heb zelf geïnstalleerd, dat hielp wellicht niet, maar het duurde twee weken voordat er een reactie kwam (drie mails en heel telefoontje had ik gedaan). Alles wordt opgelost, alleen duurde het bij elkaar een half jaar, drie verkeerde leveringen (voor hetzelfde onderdeel!) en heel veel wachttijd. Iets fout: drie weken bellen en mailen, zes weken levertijd, (zelf altijd moeten nabellen om horen dat ze het al ontvangen hebben), en na verkeerde leveringen hetzelfde traject. Heel vriendelijk allemaal, maar zeer slechte service en elke keer andere contactpersonen. Niemand neemt verantwoordelijkheid en na de verkoop ben je lastig. Eén advies: niet vooraf betalen!! Het interesseert ze daarna gewoon niet meer. Prima keuken uiteindelijk, voor een redelijke prijs denk ik, maar wat een hoop gedoe... Als je iets kunt missen bij een verbouwing/verhuizing is het dat wel.
REACTIE VAN MARK VERKERK
Inmiddels door het management contact geweest met Sander, en excuses aangeboden, en nu nogmaals Sander, Veel spijt dat het zo gelopen is ! Een die 1 is wel erg zwaar gevallen voor ons, wij trekken onze lessen ! Klantenservice.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goede service gehad”
Door Jeannet Bijlsma op vrijdag 7 jul 2017 17 | vestiging Ter Aar
In 2012 onze keuken gekocht, keurig op tijd geleverd en gemonteerd. Helaas na een paar maanden scheurde ons aanrechtblad. Contact opgenomen met het Keukenwarenhuis en uiteindelijk hebben we een nieuw blad gekregen. Deze bleek beschadigd bij levering, dus weer contact.. lang verhaal kort 5 bladen verder (schuld vanuit de fabriek) was alles perfect opgelost dankzij Mark wie ons met alle geduld heeft geholpen. Nu 4 jaar verder is de vaatwasser helaas overleden dus weer terug naar het Keukenwarenhuis, nu zijn we weer super vriendelijk geholpen door Kevin en na 4 jaar wist ook Mark nog precies wie we waren!! Volgende keer komen we zeker weer bij jullie terug!!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door S. de Haas op donderdag 10 mrt 2016 16 | vestiging Ter Aar
Wij hebben een hele mooie Nolte keuken gekocht in Ter Aar. Goed geholpen bij het bedenken van het ontwerp, het vervolggesprek en de levering is goed verlopen. Alles compleet en mijn complimenten voor Peter Bauman de monteur die onze keuken heeft geplaatst ter plekke met oplossingen kwam en uitwerkte. Super! Ik kan hem iedereen aanraden. Wij zijn helemaal blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd”
Door wim middendorp op maandag 26 feb 2018 18 | vestiging Ter Aar
goed advies goeie afspraken die ook nagekomen worden
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Peter & Samantha Kingma op maandag 5 aug 2019 19 | vestiging Ter Aar
Op 17 en 18 juli 2019 hebben wij een prachtige Landstijl keuken laten plaatsen door Keukenwarenhuis. Wat een top bedrijf is dat zeg en wel om het volgende: Je wordt als klant uiterst serieus genomen. Er werd heel goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht. Er werd tijd voor ons genomen en omdat wij veel wensen hadden en het plan steeds moest worden bijgesteld, zo ook de tekening (wat veel extra werk kostte voor de verkoper) bleef onze verkoper rustig en zonder problemen de wijzigingen doorvoeren tot het eindresultaat was bereikt en die mag er zijn!! De kwaliteit ligt niet alleen bij de verkoper van de keuken, maar ook bij de monteurs, want wat hebben die een prestatie neergezet en wat zijn wij superblij met onze nieuwe keuken. Er bestaan gewoonweg geen betere monteurs dan die onze keuken hebben geplaatst. Monteurs die met je meedenken, die kunnen improviseren indien nodig, adviseren en uiteindelijk een top product afwerken, waar je alleen maar blij van wordt. Dan de aanschaf van nieuwe inbouw apparatuur, waar we heel goed advies voor nodig hadden en ook die top verkoper heel goed geluisterd heeft naar onzen wensen en wij nu prachtige inbouwapparatuur hebben van super kwaliteit, waar wij heel blij mee zijn. Dan niet te vergeten de bezorgers van de keuken, die via een lift (die ze hadden meegenomen en door de keuken verkoper geregeld was) de keuken zeer professioneel en met zorg via ons balkon naar binnen hebben gebracht en uiterst voorzichtig geplaatst. En dan denk je op gegeven moment, dat je zelf alle karton en beschermingsonderdelen van de keuken naar grof vuil moet brengen, maar nee hoor. ook dat is tot in de puntjes geregeld en werd keurig opgehaald met een vrachtauto. Ons huis werd door de monteurs keurig schoongeveegd en opgeruimd, waarvoor diep veel respect en een absolute aanrader voor iedereen, die een prachtige keuken wil hebben en dezelfde ervaring wil hebben als wij. En last but not least, de receptionistes, die iedere keer voor de heldere communicatie zorgden als het om wijzigingen ging of andere zaken die naar de verkoper gemeld moest worden. Diep maar dan ook diep respect voor Keukenwarenhuis, die werkelijk alles in huis heeft om een klant super tevreden te stellen. Wij genieten al een paar weken van onze prachtige keuken en iedereen die het ziet is verbaasd, hoe mooi de keuken is en hoe mooi afgewerkt, waardoor mondreclame. Keukenwarenhuis is daarom een echte aanrader!! Lieve mensen van Keukenwarenhuis nogmaals hartelijk dank voor al jullie bijzondere inspanningen, Chapeau!! Hartelijke groet, Peter en Samantha Kingma
FOTO VAN PETER & SAMANTHA KINGMA
U keuken
REACTIE VAN PETER & SAMANTHA KINGMA
Langs deze weg wil ik toch nog even wat namen vermelden die zo'n goed werk hebben gedaan voor onze keuken en betreft: Andy Pengel (Top verkoper die met ons de keuken heeft samengesteld en op tekening gezet) Gert-Jan Groeneveld (top verkoper van onze nieuwe inbouw apparatuur) Piet Romijn en collega Fred die onze keuken hebben geplaatst met alle extra's. De verhuizers en receptionistes.
REACTIE VAN PETER & SAMANTHA KINGMA
Hierbij nog even een vervolg op onze prachtig geplaatste keuken door Keukenwarenhuis. Er bleek iets fout te zijn gegaan met een deel van de keukenwerkbladen, die wat zijn gaan werken en twee weken na plaatsen van de keuken, de tegelzetter is gaan tegelen, waardoor alleen dat gedeelte van de tegels niet goed is gegaan. Afijn, dit hebben wij kenbaar gemaakt bij Keukenwarenhuis, die direct actie heeft ondernomen en iemand langs heeft laten komen om de situatie te bezien, waarna ook de keukenmonteur bij ons is langs geweest. De monteur gaf aan dat hij dit nog nooit had meegemaakt. Eerlijk gezegd hebben wij ons geen moment zorgen gemaakt of dit wel in orde zal komen, gezien onze eerdere mooie ervaring met Keukenwarenhuis. Zij hebben direct dat gedeelte werkbladen opnieuw in bestelling gezet en wordt verwacht ergens week 49/50. Tevens werd ons gevraagd om de factuur van de tegels die we opnieuw moesten bestellen te sturen en is direct door hun betaald. Nou dat is nog eens grote klasse!
+ Toon extra foto van Peter & Samantha Kingma
REACTIE VAN PETER & SAMANTHA KINGMA
Vervolg i.v.m. leveren en plaatsen keuken werkbladen in week 49 Mevrouw de Visser van Keukenwarenhuis deelde mij mede dat zij samen met dhr. Klerks er bovenop zit om de aanlevering en plaatsing van de werkbladen super te laten verlopen in week 49. Dit waren niet alleen woorden, maar ook daden. Vorige week werden wij door diverse mensen van Keukenwarenhuis gebeld om e.e.a. af te stemmen mbt levering en plaatsing van de werkbladen wat uitstekend is verlopen! Piet Romijn en Fred hebben weer superieur vakwerk afgeleverd. Geen gehaast zoals we van hun gewend zijn, maar tijd nemen om alles vakkundig en tot in de puntjes af te ronden met een dosis humor. Daarna heeft Piet het werkblad nog eens versterkt bij het open bar gedeelte middels een ijzeren balk die hij onzichtbaar heeft geplaatst. Het werkblad over een lengte van ruim 6 meter is nu echt kaarsrecht en super waterpas!! Onze keuken ziet er nu mega strak uit Foto's volgen nog in jan 2020 na laatste deel van tegelzetten. TOP GEDAAN
Reactie of foto toevoegen
“Nazorg buiten garantie”
Door Frank Stawniak op zaterdag 7 jan 2017 17 | vestiging Ter Aar
Ongeveer 2,5 jaar geleden een mooie keuken gekocht via het Keukenwarenhuis. Recent is een onderdeel uit een ladekast defect geraakt. Na geïnformeerd te hebben of er wellicht nog garantie op het onderdeel zat, bleek deze verlopen te zijn. Toch was het Keukenwarenhuis zo vriendelijk het defecte onderdeel onder garantie te vervangen! Een betere service kan ik niet wensen!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ellie en Piet den Hartog op maandag 26 jun 2017 17 | vestiging Ter Aar
Keuken gekocht bij keukenwarenhuis op2 dingen na prima af geleverd. Keuken geplaats door monteur Anton Suijker ondanks het erg warme weer prima werk geleverd en op zijn tijd gezellig praatje, zijn zeer tevreden.
FOTO VAN P DEN HARTOG
+ Toon extra foto van P den Hartog
REACTIE VAN P DEN HARTOG
Mooie keuken geplaats door monteur Anton Suijker zijn tevreden met de keuken en de service na melden kapotte kraan en ontbrekende onderdelen alles is goed opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Fam. Engels op zondag 16 aug 2020 20 | vestiging Dordrecht
Bij het eerste bezoek uitgebreide info gekregen en voorlopige opstelling gemaakt. Niets was teveel voor Ahmad Mohammed. Vele keren door de showroom gelopen om mogelijkheden te zien en andere combinaties te bekijken. Ook het definitieve afroepgesprek was zeer prettig en professioneel. Patrick van Rooij nam alle tijd om onze kleine aanpassingen te verwerken of te corrigeren als er nog een betere oplossing was. Daarna goed op de hoogte gehouden van de voortgang van het leverings- en betalingsproces. Op 7 augustus werd de Ballerina keuken en de AEG apparatuur keurig verpakt en compleet geleverd. Op 10 en 11 augustus heeft Anton Suijker van Keuken Montage Holland de keuken geplaatst bij meer dan 30 graden (hitte golf). Anton is een rustige en zeer vakkundige monteur. Overlegde veel met ons over aansluitingen, hoogte losse kastjes, plaats van handgrepen, etc. Tijdens de werkzaamheden was er prettig contact, vooral bij het integreren van de bestaande vloerverwarming unit in een hoekkast. De unit moest bereikbaar blijven. Toen de keuken geplaatst was werd alle verpakkingsmateriaal weer opgehaald. Ook werd de hele keuken nog van binnen en buiten gestofzuigd. Wat een service!!. Het keukenwarenhuis belde de dag erna nog op of er oplevering actie punten waren geconstateerd. Ook de nalevering van stootranden en vensterbank, welke pas na plaatsing definitief konden worden opgemeten, werd direct opgepakt. Wij zijn dik tevreden en genieten van onze mooie keuken.
FOTO VAN FAM. ENGELS
Keuken met blauwe achterwand
REACTIE VAN JEANNE
Hoe duur was deze keuken als ik zo brutaal mag zijn?
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Fam. Lindhout op vrijdag 25 jan 2019 19 | vestiging Dordrecht
Wij hebben vorig jaar een keuken gekocht bij het Keukenwarenhuis. We zijn heel tevreden, fijn geholpen, vriendelijke en gezellige mensen. Ook na het plaatsen van de keuken, goede service! Een tip: maak met de keuken installateur zodanige financiële afspraken, dat de consument niet met een extra factuur voor meerwerk geconfronteerd wordt.
FOTO VAN FAM. LINDHOUT
Keuken met inbouwapparatuur
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Jan Svoboda op donderdag 13 feb 2020 20 | vestiging Ter Aar
Wij hebben nwe keuken in 2014 gekocht tot onze tevredenheid. Sommige scharnieren remden niet meer af. Na eerste kontakt kreeg ik 2 nieuwe scharnieren gratis! toegezonden. Bij mijn 2e verzoek om meerdere scharnieren die ik zelf wou betalen kreeg ik nog 6 stuks weer gratis! Ongelooflijk wat zijn jullie een topbedrijf..onze grote complimenten en dank
Reactie of foto toevoegen
“Superfijn geholpen”
Door Britt op maandag 17 jul 2017 17 | vestiging Ter Aar
Allereerst super fijn geholpen door Jelle voor het ontworpen van onze keuken. Henk Willem heeft het tweede gesprek met ons gevoerd en alle tekeningen en maten door genomen alle vragen ook telefonisch super. Vandaag is de keuken geplaatst door Jeroen Brugman, goede monteur en een zeer mooie keuken afgeleverd. Al met al fijne zaken gedaan met keukenwarenhuis.
Reactie of foto toevoegen
“Zijn er blij mee”
Door Franke op maandag 12 feb 2018 18 | vestiging Ter Aar
Geweldig blij met onze keuken meneer Jos dacht goed mee! En namen de tijd terwijl het toch wel druk was! Wat zullen we zeggen. Als we weer een keuken nodig hebben komen we zeker terug !
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken aan het einde”
Door J.v. Kouteren op vrijdag 29 jan 2021 21 | vestiging Dordrecht
Naar aanleiding van verhalen het boek aangevraagd. Na dit doorgebladerd te hebben met 3 leden van ons gezin hadden we alle 3 dezelfde keuken uitgekozen. Vervolgens afspraak gemaakt in begin juni. Hierbij goed ontvangen en de keuken in principe op papier gezet en een koop overeen gekomen. Het mooie van Keukenwarenhuis is dat je dan tijdje later weer terug moet komen voor het definitieve verhaal. Dan kan je thuis nog even de zaak overzien en eventuele dingen die je vergeten bent of toch liever anders had gezien overdenken en op papier zetten . Begin augustus zijn we weer terug gegaan en dingen aangepast en alles definitief besproken. Keuken ook i.v.m. corona plaatsen begin December. Alles netjes op tijd gebracht dag ervoor. Op de dag van plaatsing kwam installateur Julio deze man heeft alles op een zeer correcte manier geïnstalleerd ook de fouten die wij zelf hadden veroorzaakt werden zonder moeilijk te doen opgelost. Er werd over alles overleg gepleegd en netjes gewerkt. Tijden het zetten kwamen we erachter dat er 2 dingen verkeerd geleverd waren ( kast en gasfornuis) dit is reeds zonder veel problemen prima opgelost. Einde verhaal hebben we prachtige keuken precies zoals we wilden .Dit ook met dank aan installateur Julio ..
FOTO VAN J.V. KOUTEREN
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Hessels op woensdag 21 okt 2015 15 | vestiging Ter Aar
Mijn ervaring met Het Keukenwarenhuis is top! 4 jaar geleden keuken gekocht. Wij hadden nu problemen met onze kookplaat en dit is prima opgelost! Daarnaast heb ik nog een aantal tefalvrije koekenpannen gekocht en, zoals van te voren eerlijk aangegeven, was het even wennen om zonder anti- aanbaklaag te bakken maar dit gaat nu prima! Het gaat niet voor niets goed met dit bedrijf in een tijd waarin veel bedrijven failliet gaan! Gewoon super!
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Jaap Wielinga op maandag 25 nov 2019 19 | vestiging Ter Aar
Vandaag langs geweest met een defect scharnier. Kosteloos twee nieuwe scharnieren ontvangen, en dat na bijna 4 jaar na de aanschaf van de keuken. TOP service. Nog steeds zeer tevreden over jullie bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelen”
Door Helma Vos op dinsdag 17 apr 2018 18 | vestiging Ter Aar
Wij hebben een keuken gekocht en zijn zeer tevreden en zouden deze firma zeker bij familie en of vrienden aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldig resultaat, een prima ervaring”
Door P.A. van der Staal op vrijdag 3 aug 2018 18 | vestiging Dordrecht
We waren al een paar keer in de showroom wezen kijken en we wisten ook al hoe onze nieuwe keuken er in grote lijnen uit zou moeten zien, dus toen we uiteindelijk, na een afspraak gemaakt te hebben, op 23 maart na een heel prettig gesprek met Arif de showroom verlieten, hadden we inmiddels een handtekening gezet. Op 13 april kwam Ben van Bé-Gé Montagebedrijf bij ons thuis de keuken opmeten. Op 22 mei volgde het afroepgesprek met Willy. Hierbij werd in een bijzonder ontspannen sfeer de gehele keuken, van frontjes, via hoogte en kleur werkblad tot en met de apparatuur en de accessoires heel rustig en secuur doorgenomen, waarbij elke eventuele door ons gewenste wijziging zonder problemen mogelijk was. Zo konden wij o.a. de kleur van het werkblad en de achterwand veranderen, een andere onderbouwvriezer kiezen en een plasmafilter voor in de afzuigkap toevoegen. Heel waardevol, zo'n afroepgesprek omdat echt alle details worden besproken. Op 27 juli werd de keuken thuis bezorgd. Op 30 juli begon Ben met het monteren van onze keuken. Ben is een bijzonder aardige, correcte, vriendelijke en rustige persoon, maar bovenal een eersteklas vakman die in zijn eentje een voor ons geweldig resultaat heeft neergezet. Daar stond hij dan, onze droomkeuken. En niet te vergeten: een complete keuken. Alle onderdelen waren aanwezig. Geen enkele beschadiging, alles paste, alle apparatuur werkte. Kortom: alles in één keer helemaal compleet en goed opgeleverd. Daarvoor willen wij het Keukenwarenhuis, en in het bijzonder Arif (verkoper), Willy (afroepgesprek), en Ben (monteur) heel hartelijk bedanken. Keukenwarenhuis: jullie hebben er voor gezorgd dat wij aan het hele proces van aankoop t/m montage een bijzonder goed gevoel hebben overgehouden. Wij hebben er een superkeuken aan overgehouden waarmee we heel erg blij zijn. Keukenwarenhuis: jullie hebben bewezen dat, in tegenstelling tot wat je vaak hoort en leest, het kopen van een keuken geen enkele bron van irritatie en ergernis hoeft te zijn. Het mag duidelijk zijn dat wij het Keukenwarenhuis aan iedereen voor de volle 100% van harte zullen aanbevelen. Marijke en Piet van der Staal
FOTO VAN P.A. VAN DER STAAL
+ Toon extra foto van P.A. van der Staal
Reactie of foto toevoegen
“Montage niet afgerond”
Door Fleur schuffelen op woensdag 2 jun 2021 21 | vestiging Ter Aar
Verschrikkelijk slechte ervaring. 30 maart 2021 werd onze keuken geplaatst. Blad was niet goed, spoelbak verkeerd gemonteerd, oven/magnetron mist, vaatwasser verkeerd gemonteerd, vriezer past niet. Erg slechte communicatie naar de klant toe en contactpersoon van KWH is onbereikbaar. 27 mei 2021 tweede ronde voor het herstelen/afronden van onze keuken. Blad weer niet goed, vriezer past nog steeds niet. Problemen worden niet opgelost en klantenservice belt niet terug. Elk contact moment moet opnieuw uitgelegd worden wat het probleem is en oplossen ho maar. Na 100% oplevering van de keuken is er pas een evaluatie gesprek mogelijk. Gun dit bedrijf uw geld niet, want u krijgt er geen service voor terug. Hopelijk mag de oplevering van onze keuken nog in 2021 plaatsvinden.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken keurig nageleefd”
Door Fam W.Krom op zondag 27 nov 2016 16 | vestiging Ter Aar
Na veel keukenzaken te hebben bezocht zijn we terechtgekomen bij Keukenwarenhuis. Ons eerste gesprek was helemaal niet opdringerig en hebben onze Nolte keuken daar gekocht. De gemaakte afspraken werden keurig nageleefd. Ook de installatie was perfect gedaan. Ook nog een telefoontje achteraf of alles naar wens was werd zeer op prijs gesteld.
FOTO VAN FAM W.KROM
Nolte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Ria de Groot op donderdag 15 okt 2015 15 | vestiging Ter Aar
Prettige verkopers, denken met je mee en staan voor allerlei ideeën open, heel positief ervaren, de afhandeling was ook perfect, een heel ervaren keuken installateur . Ik zal dit bedrijf iedereen aanbevelen !
Reactie of foto toevoegen
“Super geregeld”
Door Conny en Daan v.d. Haven op zaterdag 15 okt 2016 16 | vestiging Ter Aar
Onze nieuwe keuken is geplaatst door Cris en Arnout, wat een vaklui zijn dat! Onze kleinzoon had een vrije dag en kwam kijken, nou hij is niet meer weggegaan! Ze hebben hem de hele dag laten "helpen"geweldig hoe ze dat deden! Bij eind controle dachten we dat alles goed was, echter na 2 dagen ontdekte we een beschadiging op een lade.Terug naar de zaak, en zonder gedoe wordt er een nieuw ladefront geregeld, super!
Reactie of foto toevoegen
“Pracht van een keuken”
Door Rossmann Susanne op zondag 22 mei 2016 16 | vestiging Ter Aar
Aangezien ik (wij) heel prettig geholpen zijn door uw medewerkers staat nu een pracht keuken in ons flatje, klein maar echt fijn. Prima en met vakkennis geplaatst door Brink montage.
Ik heb het als een prettige samenwerking ervaren en dat is aan het resultaat te zien.
FOTO VAN ROSSMANN SUSANNE
Prachtkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door E.J. Veenendaal op maandag 26 feb 2018 18 | vestiging Ter Aar
We waren toe aan nieuwe keuken. Wilde graag een Nolte omdat we daar goede ervaringen mee hadden. Hebben beetje op t internet gekeken toen belanden we hier. Goed en niet te duur. Gekeken dezelfde dag gekocht. goed geholpen. Keuken zelf geplaatst. Alles was oke.
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk zeer happy”
Door Ronald op dinsdag 30 jan 2018 18 | vestiging Ter Aar
Vorig jaar naar Ter Aar gereden om daar te oriënteren voor een nieuwe keuken met de intentie om nog niet te gaan kopen maar toen troffen wij Jelle, een uiterst vriendelijke verkoper, hij tekende voor ons precies uit wat wij voor ogen hadden en toen toch de knoop doorgehakt en de keuken gekocht. Een aantal weken later werd de keuken ingemeten door in mijn ogen een niet zo'n bekwame monteur, dat bleek ook wel dat we het afroep gesprek hadden met Andy want een aantal maten kwamen totaal niet overeen met wat wij hadden ingemeten. Na een aantal weken een belletje dat er afscheid genomen was van de monteur en wij kregen een nieuwe monteur toegewezen. In Juli werd dan eindelijk de keuken geplaatst, alleen misten er een aantal dingen. Deze zijn netjes nabesteld en nageleverd. Toch hadden wij nog een aantal dingen waar wij niet helemaal tevreden mee waren deze aangegeven aan de monteur en hij zou dit op gaan lossen i.o. met Keukenwarenhuis na zijn vakantie, wij hoorden maar niets meer van hem dus contact gezocht met Keukenwarenhuis en zei wisten nergens van. Het hele verhaal inclusief foto's neergelegd bij hun om tot een oplossing te komen. Deze kwam gelukkig snel alleen met monteur nummer 3, dit was Jeroen Petter en dit was een verademing een man die weet waar hij over praat, hij is even langs geweest om alle problemen in kaart te brengen en deze te communiceren met Keukenwarenhuis, hier vrij snel reactie op gehad en afgelopen week is Jeroen dan geweest om de keuken te plaatsen zoals bedoeld was. Wij waren al redelijk happy met onze keuken maar nu zijn wij zeer happy, dit is de keuken die wij voor ogen hadden. Nogmaals onze complimenten voor Jeroen Petter,hij moest wel van ver komen maar het was het meer dan waard, en Keukenwarenhuis bedankt voor het oplossen van de problemen die ontstaan zijn tijdens levering en plaatsing.
REACTIE VAN MARK VERKERK
Ik zeg "eind goed, al goed" soms stellen wij het geduld van de klant op de proef ... Als het uiteindelijk leidt tot een blije klant, zijn wij ook blij ! Hier hebbenwe ook de klant bij nodig, en zo 1 was je er Ronald ! Superbedankt voor je medewerking !!!!
Reactie of foto toevoegen
“Alles waargemaakt”
Door Fam. Foncke op vrijdag 27 apr 2018 18 | vestiging Ter Aar
Wij hebben een Nolte Valencia keuken gekocht die half april is gemonteerd en geïnstalleerd door Anton Suiker. Zowel voor de medewerkers bij Keukenwarenhuis als voor Anton Suiker niets dan lof. Het hele traject vanaf het uitzoeken tot en met het plaatsen is zeer zorgvuldig en helder begeleid. Genoeg ruimte voor vragen en/of eigen inbreng. Alles wat is beloofd, is ook waargemaakt; keuken in één keer compleet bezorgd en door Anton Suiker ook in één keer compleet en werkend opgeleverd. Een zeer vakkundige, hardwerkende (helemaal alleen) man. Keukenwarenhuis geeft ook nazorg, eerst door bij de oplevering een opruimteam langs te sturen om alle verpakkingsmateriaal weg te halen en zelfs de keuken een eerste "schoonmaakbeurt" te geven. En door ná een paar dagen te informeren hoe alles is verlopen en of er nog vragen/opmerkingen/mankementen zijn. Kortom, zeer tevreden!
FOTO VAN FAM. FONCKE
Vakkundig geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede reviews”
Door Fam. Verzijden op maandag 9 mei 2016 16 | vestiging Dordrecht
Wij zijn bij keukenwarenhuis in Dordrecht uitgekomen door de goede reviews die we tegen kwamen. En terecht. Eerst heeft Peter ons goed geholpen met het uitzoeken naar een keuken. Daarna zijn we nog een aantal keren terug geweest om bepaalde dingen nog eens te zien, steeds vriendelijk ontvangen. Frank heeft het tweede gesprek gedaan en de puntjes op de i gezet. Toen hadden we helemaal een goed gevoel. Ben was onze monteur en die heeft de keuken zo goed geplaatst dat de keuken volledig naar onze wens is. We hebben gewoon met plezier Ben een aantal dagen over de vloer gehad, hij weet wat vakmanschap is.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met het eindresultaat”
Door Fam sassen op maandag 20 mrt 2017 17 | vestiging Ter Aar
We gingen naar het Keukenwarenhuis in Ter Aar om een kast te zoeken die bij onze keuken paste maar al gauw kwamen we erachter dat wij wilde niet meer leverbaar daar onze keuken al 20 jaar oud was dus hebben we besloten om dan maar een hele nieuwe keuken te nemen en zo raakte we in gesprek met Carlo Snel en zagen wij een keuken naar ons zin na wat onderhandelingen hadden wij dus een nieuwe keuken gekocht helemaal blij mee later ook nog een leuk gesprek gehad met Rick Verburgt de tekenaar en alles goed nagelopen en nu is dus afgelopen week onze keuken geplaatst door Erwin een aardige en gezellige topgozer is en heel meedenkend en oplossings gericht is we zijn superblij met het eindresultaat gr fam sassen.
FOTO VAN FAM SASSEN
Reactie of foto toevoegen
“Toppers”
Door Pim Uijttewaal op dinsdag 31 jan 2017 17 | vestiging Ter Aar
Gisteren is de installatie van de keuken voltooid. Het was anderhalve dag werk. De installatie monteur was creatief met verschillende oplossingen en dacht vooral pro-actief mee. Mooie bijkomstigheid was dat twee heren van keukenwarenhuis na installatie langskwamen om de hele keuken af te nemen, resten plastic te verwijderen en al het restafval meenamen. Ik zeg altijd maar zo: Koopt in den vreemden niet wat uw eigen dorp u biedt!! Toppers!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door henk moor op donderdag 15 jun 2017 17 | vestiging Ter Aar
Eerste bezoek in Ter Aar , keuken uitgezocht en offerte op laten maken. prima te woord gestaan. Dan moet je voor een tweede keer naar Ter Aar voor alles definitief te bespreken, eerst vond ik dat niet leuk maar later toch wel ,want je hebt tijd om alles goed te overdenken. De keuken werd ingemeten door de mensen die hem ook kwamen plaatsen, dit vond ik een groot pluspunt. Nu inmiddels 8 weken verder en is de keuken deze week geplaatst. Wij zijn heel gelukkig met de keuken. En het plaatsen is perfect verlopen en heel mooi gedaan met goede uitleg over apparatuur en alles. Rest mij maar een ding te zeggen. Keukenwarenhuis team geweldig van af de eerste dag tot de oplevering. ECHT EEN AANRADER. Dank jullie wel.
FOTO VAN HENK MOOR
REACTIE VAN HENK MOOR
Mooie keuken geworden, heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Metamorfose”
Door Sonja van Olst op dinsdag 17 mei 2016 16 | vestiging Dordrecht
Superblij met onze nieuwe keuken Nobilia Line. Eerst met Peter Klaassen op ons gemak een keuken uitgezocht met prima adviezen. Daarna met Frank Kok alles nagelopen en wat aanpassingen gedaan. Dit heeft heel goed uitgepakt. Ook het advies om al het voorwerk en het plaatsen door Johan Dorsman te laten doen is heel soepel verlopen. Het was bij ons niet echt eenvoudig, maar Johan draaide daar zijn hand niet voor om. Het ziet er fantastisch uit. Een complete metamorfose. Wij zijn enorm tevreden en ik geniet iedere dag van mijn nieuwe keuken, die echt is geworden zoals ik hem wilde. Onze complimenten. Sonja van Olst
FOTO VAN SONJA VAN OLST
Nobilia line keuken
Reactie of foto toevoegen
“Verwachtingen waargemaakt”
Door Fam. Franse op zaterdag 21 mrt 2020 20 | vestiging Ter Aar
Wij zijn zeer tevreden over het Keukenwarenhuis in het algemeen van verkoop tot en met installatie. Na diverse winkels bezocht te hebben, ging onze voorkeur uiteindelijk uit naar Het Keukenwarenhuis. Rustig de winkel rond gelopen zonder dat je direct werd aangesproken. Thuis de plannen en voorkeuren uitgewerkt en daarna een afspraak gemaakt. De verkoper heeft een en ander verder uitgewerkt aan de hand van onze wensen. Hierbij hebben wij ook een goed advies gehad voor wat betreft de kleur van de keuken, het aanrechtblad en de apparatuur. Het uiteindelijke kostenplaatje was ook redelijk naar onze verwachting. Daarna kwam de monteur bij ons langs voor de juiste afmetingen. Ook hier hadden wij direct een goed gevoel bij. Daarna weer een afspraak gemaakt om alles definitief te maken. Hier en daar nog wat aanpassingen om alles nog mooier te maken. Ook dit gesprek gaf ons een goed gevoel. Uiteindelijk werd de keuken geleverd en alles werd keurig in huis neergezet. Binnen 1 dag hebben de monteurs Jeroen en Jimmy de keuken volledig perfect gemonteerd. Doordat er een foutje was gemaakt bij de maten is er 1 kastje ingekort van 60 naar 50 cm en is er een nieuw deurtje besteld. Al het verpakkingsmateriaal werd direct afgevoerd en de keuken werd schoon opgeleverd. De monteurs hebben echt hun best gedaan om ons tevreden te stellen. De keuken hebben wij nu enkele dagen in gebruik en alles werkt perfect. Het keukenwarenhuis heeft onze verwachtingen volledig waargemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Ronald van der Leeden op dinsdag 9 feb 2016 16 | vestiging Ter Aar
wij hebben een complete keuken gekocht bij Keukenwarenhuis en zijn super geholpen en begeleid en de service was super goed , je kon er met allerlei vragen terecht en de levering van de keuken liep ook erg goed.ik zou anderen zeker adviseren om bij Keukenwarenhuis te kijken en zonder zorgen evt een keuken te kopen.
FOTO VAN RONALD VAN DER LEEDEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Vervanging oude keuken”
Door E.Spruit op dinsdag 6 okt 2015 15 | vestiging Dordrecht
Onze oude keuken was aan vervanging toe. In Dordrecht bij het Keukenwarenhuis op bezoek gegaan, verkoper Wilfred nam veel tijd om voor ons de juiste keuken samen te stellen. Bij het afroep gesprek heeft Frank de puntjes op de i gezet. 2 oktober 2015 is de keuken door Marco perfect geïnstalleerd, wij zijn er heel blij mee. Ed Paula.
FOTO VAN E.SPRUIT
Reactie of foto toevoegen
“Keuken niet af”
Door Graciëlla Grebbe op woensdag 2 jun 2021 21 | vestiging Ter Aar
Mijn ervaring met Keukenwarenhuis is al met al schandalig. De service is verbluffend slecht. In eerste instantie wordt er om je budget gevraagd, vervolgens komt er zoveel bij kijken dat de prijs zodanig hoog wordt en dat zij zogenaamd een tussenweg/prijs aanbieden. Toen ik aangaf dat ik erover moest nadenken ben ik zo naar behandeld dat mijn vriend zich schuldig voelde. Ik had dringend een keuken nodig, dus is hij er maar weer achteraan gegaan. Daarnaast komt er ook bij kijken dat als ik iets mooi vind ik het niet zo snel kan loslaten. Uiteindelijk akkoord gegaan met een keuken van €18.000. Tijdens de montage kwam ik erachter dat er "kleine" kosten bijkomen wat de verkoper verzuimd had te vertellen, hij heeft mij er nooit op aangewezen dat die regel op de factuur staat. Toen ik de winkel erop aansprak zeiden ze tegen mij dat ik daarmee akkoord was gegaan middels handtekening en dat zij niets voor mij konden doen. Tot slot zit ik nu al bijna 2 maanden met een niet afgemaakte keuken; een gedeelte in de verkeerde kleur geleverd en een gedeelte ontbrak, plinten zitten los. Nooit is de juiste persoon bereikbaar en niemand die iets voor je kan betekenen. Het is pijnlijk dat ik zo'n dure keuken hebt betaald, een heleboel heb moeten slikken en alsnog in een onafgemaakte keuken moet staan. De pijn en de frustratie die ik door hele situatie voel gun ik niemand toe.
Reactie of foto toevoegen
“Super service!”
Door Stefanie op dinsdag 30 dec 2014 14 | vestiging Ter Aar
Gisteren was onze keukenplint stuk gegaan. Eerst gebeld of we een nieuwe plint konden krijgen en op voorraad was. Aan de balie werd ik meteen geholpen en werd mij gezegd dat ik de plint niet hoefde te betalen omdat zij het zelf vervelend vonden en ik niet uit de buurt kwam! Ook hebben 2 mannen mij geholpen om de plint op het dak vast te maken! Kortom geweldige service, bedankt!!
Reactie of foto toevoegen
“Aangenaam bedrijf”
Door Famlie Driessen op dinsdag 17 apr 2018 18 | vestiging Ter Aar
Wij hebben een Nobilia-keuken gekocht na een ongedwongen en rustige rondwandeling door het immens grote showdeel van het bedrijf in Ter Aar. Door onvoorziene omstandigheden konden wij de keuken pas na geruime tijd afroepen, maar daar werd met begrip op gereageerd en na meting en nog een zekerheids-nameting werd de keuken geleverd en in één dag keurig geplaatst. Alles klopte perfect. Meer dan een jaar later waren wij weer in de buurt van Ter Aar en brachten wij weer een bezoekje aan Keukenwarenhuis. In een gesprek kwam aan de orde dat één van de handgrepen een beetje schilferig was en wij graag een besteklade in de tweede ladenkast wilden hebben. Zonder problemen werden een nieuwe handgreep en een besteklade voor ons besteld die wij korte tijd later, gratis, konden afhalen. Al met al vinden wij Keukenwarenhuis in Ter Aar een bijzonder aangenaam bedrijf en durven het met overtuiging aan iedereen aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door R Moehring op donderdag 24 jan 2019 19 | vestiging Ter Aar
Bij de Keuken kopen in september ging alles perfect en na plaatsing op 23 november 2018 waar een plint ontbrak en waar we nu nog steeds op zitten te wachten en bij nader inzien er een verkeerde koelkast ingezet was zijn wij echtpaar van 74 jr zeer ontevreden we wilde een zo groot mogelijk koelkast die in de kast kon en wat kregen we een van 1 meter hoog terwijl er een in had moeten zitten van 122cm maar er nu een in komt van 140 hoog maar wel weer bij betalen! na vele dagen bellen en nog een keer de rit naar Ter Aar geweest te zijn zou als de koelkast binnen was het allemaal zo vlug mogelijk geplaatst worden het wachten was op nu weer op de koelkast en de monteur gisteren werden we uit bed gebeld om 8 uur dat de chauffeur de koelkast kwam brengen met plint en bovenvlak wat ook nog moet veranderd worden en wij wisten van niks niet even een dag van te voren gebeld zodat het niet zo onverwacht was ! Wij wonen in een 60+ flat dus je begrijpt niks is er groot de koelkast staat nu op de gang waar niemand met de rollator langs kan en weet nu nog niet wanneer het geplaatst word want ze kunnen geen monteur vinden die dat nog voor het week end kan plaatsen! Dus zit nu al bijna twee en halve maand met een keuken zonder plinten en nog steeds niet af op onze leeftijd heb ik dit nog nooit eerder mee gemaakt ! Zit nog steeds te hopen dat het vandaag Of morgen afgehandeld word daar de koelkast van de gang moet! En dus in de keuken geplaatst word.
FOTO VAN R MOEHRING
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ed van Eembergen op donderdag 7 jun 2018 18 | vestiging Dordrecht
Ik heb een complete keuken met inbouw apparatuur gekocht en laten plaatsen. Ik ben zeer tevreden en ook over over de after sales.
Reactie of foto toevoegen
“Goed begeleid”
Door A.A.H. van der Meulen op zaterdag 15 jul 2017 17 | vestiging Ter Aar
We werden goed begeleid in onze keuze van apparatuur en konden alles aangeven v.w.b. kastjes etc. 12 April '17 is onze keuken afgeleverd en in de vrachtwagen lag een stenen lijst die helaas gebroken was. De chauffeur heeft dat direct doorgegeven aan het Keukenwarenhuis die op dat moment de lijst weer opnieuw in bestelling heeft gezet. De keuken is geplaatst door monteur Arnold Middelkoop. Secuur en netjes werkend heeft hij onze keuken geplaatst! Nagekeken op evt. gebreken en er was nog een beschadigde vriezerdeur die ook meteen in de bestelling werdt gezet. We konden de keuken gewoon gebruiken en wat dat aan gaat volop genieten van ons bezit. Gisteren kwam Arnold met de nieuwe lijst en deur en heeft die weer netjes geplaatst! We zijn op en top tevreden met de afhandeling en plaatsing van onze keuken van het KEUKENWARENHUIS uit Ter Aar! vriendelijke groet A.A.H. van der Meulen te Amsterdam.
FOTO VAN A.A.H. VAN DER MEULEN
Reactie of foto toevoegen
“Goed op de hoogte gehouden”
Door de Wijngaert op donderdag 13 jun 2019 19 | vestiging Ter Aar
Nieuwe keuken gekocht in Ter Aar. (Nolte) Uitgebreid alles kunnen uitzoeken. Bij tweede bezoek nog eens alles doorgelopen wat onze eerste keuze was en hebben toen wat kleine aanpassingen gedaan. Wij werden op de hoogte gehouden wanneer de keuken geleverd zou worden en er werd een afspraak gemaakt met een monteur. Daar hebben wij verder rechtstreeks contact mee gehad en ik kan niet anders zeggen: Piet Romijn een SUPER vakman!!. Hij heeft onze oude keuken gesloopt en de nieuwe vakkundig geplaatst. Hij werkt flink door, helpt meedenken bij wat problemen. Een kastje was te groot, dat heeft hij tijdelijk aangepast en zorgt er voor dat er een nieuw kastje besteld wordt. Piet Romijn is echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Koesteren”
Door Paul Hippe op donderdag 13 jul 2017 17 | vestiging Ter Aar
Keuken plaatsen een groot feest. Ervaringen met Keukenwarenhuis waren top. Adviseur Gerben Rook heeft veel kennis, is kundig en denkt goed mee. Afgelopen 10 en 11 juli is de keuken door een topmonteur geplaatst. Zijn naam is Jeroen Brugman. Zijn kennis, vakmanschap, inzicht en het meedenken geeft aan wat zeer belangrijk is voor het plaatsen van de keuken. Voor hem en voor ons was het dus een groot feest. Bedankt nogmaals en als Keukenwarenhuis zou ik bovengenoemde mensen maar zeer goed koesteren.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door andre ten hoven op dinsdag 23 mei 2017 17 | vestiging Ter Aar
keuken gekocht in februari erg goed geholpen door de verkoper. de keuken is goed afgeleverd en goed gemonteerd door de keuken monteur . zeer tevreden en een aanrader om daar een keuken te kopen Met vriendelijke groet,
FOTO VAN ANDRE TEN HOVEN
Aanzicht van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Ideale combinatie”
Door A.Scholten op vrijdag 14 jul 2017 17 | vestiging Ter Aar
De plaatsing van de keuken werd gedaan door de Fa. Mohlmann uit Sassenheim. Keuken mooi gestucked en kasten en koelkast, ovens, vaatwasser etc. vakkundig en precies geinstaleerd. Ook door deze Fa. Mohlmann werd de tegelvloer gelegd. Hier is wederom waar vakmanschap en betrokkenheid getoond. Niets werd afgeraffeld maar zeer zorgvuldig en geduldig geinstalleerd. Tot 's-avonds in de late uurtjes werd doorgewerkt. Tegelhoekjes tot op de millimeter nauwkeurig gezaagd. Ideale combinatie; Keukenwarenhuis.nl en de fa. Mohlmann, A.Scholten, Een zeer tevreden klant
FOTO VAN A.SCHOLTEN
Keuken met tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door van den heuvel op woensdag 18 nov 2015 15 | vestiging Dordrecht
We konden op ons gemak rondkijken zonder opdringende verkopers en op vragen van onze kant werd er netjes mee gekeken, en berekend, wat de mogelijkheden waren. Alles werd netjes volgens afspraak geleverd en gemonteerd door de monteur ( de heer Suijker) dit alles zonder problemen. Wij zijn dus zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Nel en Gunther Zell op woensdag 18 feb 2015 15 | vestiging Ter Aar
De keuken uitzoeken was al een geweldige ervaring, prima geholpen door Roelie, zeer vriendelijk en professioneel! Door een eerdere vervelende ervaring zijn wij heel wantrouwend geworden daar was alle begrip voor. Toen de plaatsing, in één woord geweldig John wat ben jij een vakman!! Als klap op de vuurpijl kwam er een bedrijf de rommel ophalen. Wat zijn we blij met onze keuken. Keukenwarenhuis een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Service bij frontproblemen”
Door PJ Brummelkamp op vrijdag 15 mei 2020 20 | vestiging Ter Aar
Na 3 jaar kwamen er strepen in de fronten van enkele deurtjes van onze keuken. Ook begon bij enkele fronten het oppervlak langs de grepen te bobbelen. Ondanks dat we het niet helemaal eens werden over de oorzaak regelde het Keukenwarenhuis bij de leverancier voor alle laden en deuren nieuwe fronten. Geweldige service!
Reactie of foto toevoegen
“Blij”
Door Sieneke Kooijman-Storm ipv op woensdag 24 mrt 2021 21 | vestiging Dordrecht
Ik ben erg blij met mijn nieuwe keuken. Op wat kleine dingen na. De keuken is echt heel goed en vakkundig gemonteerd door de monteur. Deze monteur verdient ook de 5 sterren. Hij gaf ons nog goed advies over dingen en was heel hulpvaardig. Deze monteur is een echte aanrader. Top gedaan Anton Suijker van keukenmontage holland.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Marian van Weelde op woensdag 1 apr 2020 20 | vestiging Dordrecht
Heel tevreden met de aanschaf van onze Nobilia Stone Art keuken. Fijn geholpen door Robert-Jan met de aanschaf en definitief maken van de keuken. Vervolgens alles perfect afgeleverd en gemonteerd door Anton van Keukenmontage Holland. Ook de service van Keukenwarenhuis is prima. Er zal een kras op de afzuigkap en deze is goed en snel vervangen voor een nieuwe. Ik raad Keukenwarenhuis zeker aan.
FOTO VAN MARIAN VAN WEELDE
+ Toon extra foto van Marian van Weelde
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door J.j.c nieuwenburg akyol op donderdag 26 nov 2015 15 | vestiging Ter Aar
Wij gingen voor een bank naar zitmax vanaf maasdijk.wij zagen een mooie lkeuken ,kregen goede info en vriiendelijk personeel heel behulpzaam.en we hebben een keuken gekocht.goede service we zijn heel blij met alles.een aanrader hoor.
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden”
Door Familie Brunt op vrijdag 3 nov 2017 17 | vestiging Dordrecht
Wij zijn supertevreden over het hele proces van kopen tot plaatsen en nazorg tot nu toe bij de aankoop van onze keuken in Dordrecht. Dingen die niet helemaal soepel liepen of die niet naar tevredenheid waren, zijn allemaal heel goed opgelost. Complimenten voor het adviseren, plaatsen, meedenken en bieden van de goede oplossingen. Wij zijn heel blij met onze keuken en vertellen dit ook graag aan anderen.
FOTO VAN FAMILIE BRUNT
Keukenwarenhuis keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuken”
Door Familie Behrens Dordrecht op maandag 16 mei 2016 16 | vestiging Dordrecht
Kochten medio 2015 een keuken in Dordrecht, gelokt door heel grote advertentie in Dordtse huis aan huis krant. Bij een keuken loopt alles nooit direct goed, te complex misschien, dus we werden steeds verrast met onderdelen. Uiteindelijk een prima keuken, goede kwaliteit, goede service en vooral goed. neergezet door bedrijfje Anton Suiker. Goed koesteren deze vakmensen.
Reactie of foto toevoegen
“Plezierige ervaring”
Door Manuela op zaterdag 5 nov 2016 16 | vestiging Ter Aar
Goede keukenzaak,geen gedram van je moet dit of dat.laten je rustig rondkijken,als je je keuze heb gemaakt gaan ze met je aan tafel zitten om te kijken of je wensen haalbaar zijn.geven je goed advies en denken met je mee,ik moet wel eerlijk toegeven dat er een paar probleempjes waren over het hoe en wat van de keuken maar die waren na een telefoongesprekje ook weer zo de wereld uit.kortom een plezierige ervaring en zeker een aanrader voor een ieder die op het punt staat om een nieuwe keuken aan te schaffen.

Eerdere ervaring van 4 juli 2016: Wij zijn gisteren naar ter Aar teruggegaan voor de keuken die wij een tijd geleden al hadden uitgezocht. Ik (Manuela)had mijn(droom)keuken gevonden bij het keukenwarenhuis.Toen ook al met veel rust en geen gedram van je moet dit of dat,kortom toen al met veel plezier de keuken aangepast en besteld,maar er dreigde van onze kant toch een kink in de kabel te komen (financieel).Dus wij wederom om de tafel gezeten met John Jonker die ons heeft aangehoord en vervolgens aan het stoeien is gegaan.hij heeft voor ons de keuken aangepast met wat andere apparatuur en een kort gesprekje gehad met Hans Verkerk ,waardoor het toch mogelijk was om de keuken door te laten gaan.Wij willen hierbij John Jonker onzettend bedanken en natuurlijk ook Hans Verkerk omdat hij ons wat extra korting heeft gegeven. Echt helemaal top. Wij vinden keukenwarenhuis een absolute aanrader, heel klantvriendelijk
FOTO VAN MANUELA
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken incl apparatuur”
Door Peter op donderdag 28 jun 2018 18 | vestiging Ter Aar
Complete keuken incl apparatuur gekocht. Snel geholpen, flexibel, prima advies en keuken maten gemakkelijk aangepast. Snel geleverd en alles compleet. Mooie keuken, zeker voor de prijs.
FOTO VAN PETER
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geen omkijken naar gehad”
Door J. Hofland op zondag 19 aug 2018 18 | vestiging Dordrecht
Na 24 jaar weer een Nobiliakeuken laten plaatsen en nu door Keukenwarenhuis. Wij zijn er bijzonder tevreden mee en kunnen Keukenwarenhuis aanbevelen. Na bestelling en afroepgesprek hebben we er geen omkijken meer naar gehad. Er ontbreekt nog wel een uittreklade maar dat zal nog nageleverd worden. En zoals met meer grote aankopen geldt hier ook dat je de verkooptaktieken een beetje moet doorzien en voor lief nemen, uiteindelijk komt er een prijs onderaan de streep voor de keuken en montage en kun je er mee akkoord gaan of niet.
FOTO VAN J. HOFLAND
Geplaatste Nobilia keuken
REACTIE VAN MARK VERKERK
WoW ! Supergaaf geworden !
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelingswaardig”
Door H. Zegers op zaterdag 5 nov 2016 16 | vestiging Ter Aar
Wij hebben een super keuken gekocht voor een alleszins redelijke prijs. Ondanks de uiteraard ook voorgekomen verschillen van inzicht hebben wij heel prettige ervaringen met winkel en personeel. Goede deskundigheid, uitgebreid aanbod - ook op zicht en prima afwerking. Zeer aan te bevelen.
FOTO VAN H. ZEGERS
Keuken met prima afwerking
Reactie of foto toevoegen
“Zeer ontevreden”
Door Magda op woensdag 15 jul 2015 15 | vestiging Ter Aar
Op de tekening stonden verkeerde kastjes getekend waardoor deze na levering opnieuw moesten worden besteld. Hiervoor moest ik wel extra betalen. Al met al duurde het zes maanden voordat de keuken af was. Keuken was een jaar oud en laminaat laat los van de kasjes. Ik heb dit gemeld bij keukenwarenhuis en zij gaven aan dat de kastjes vervangen moeten worden en dat dit wederom extra geld kost. Al met al ben ik zeer ontevreden met dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door w.j. sterkenburg. op zondag 28 jan 2018 18 | vestiging Ter Aar
Ik ben tevreden met de koop van de keuken. Later ook met de service die ik heb ontvangen toen een onderdeel stuk was. Klasse!
Reactie of foto toevoegen
“Service hoog in het vaandel”
Door Peter en Conny de Haas op zondag 9 feb 2020 20 | vestiging Ter Aar
In de loop der jaren al 2 keukens bij de fam Verkerk gekocht. De 2e bij Mark de eerste bij Verkerk Sr.de opa van Mark. Onze ervaring is dat service hoog in het vaandel staat ook nu weer bij een lekkende kraan dat alles in het werk gesteld wordt om het te vervangen onderdeel te bestellen en dat voor een keuken die al 12 jaar staat. Mocht onze keuken in de toekomst aan vervanging toe zijn is de keus snel gemaakt het wordt weer een '' Verkerk''
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Cornelis op zondag 11 okt 2020 20 | vestiging Dordrecht
Dit is een replica van een bedankmail aan KEUKENWARENHUIS. Goedemorgen Paul. Inmiddels 3 weken na ingebruikname , maar nooit te laat om mijn waardering voor u , uw bedrijf , en uw collega's uit te spreken.Een prachtig resultaat staat er , kijk maar. De achter- en zijwanden zijn er nog niet , maar virtueel was het toch mogelijk ze in de foto's te zetten, inclusief de beeldelementen. En dit gaat hier inmiddels de hele buurt rond , inclusief een vracht reclame voor u van onze kant. U bent met uw hele team heel bijzonder. Werkelijk alles was kloppend, een strakke rechtlijnige organisatie , een zeer vakkundige montage , en zei het meisje" zet 2 bazen bijelkaar , en je hebt ruzie " maar ooh ooh wat hebben we veel lol gehad. Een en al service. Wij rekenen uw bedrijf tot de grootsten , misschien niet in omvang maar wel in de prachtige uitvoering van uw taakomschrijving.gemaakt door een baas met visie....denken wij. Zeer hartelijk bedankt , ook alle collega's Groet enz
Reactie of foto toevoegen
“Stop met shoppen”
Door Anja en Jacob Schook op vrijdag 10 jan 2020 20 | vestiging Dordrecht
Als je echt service wilt, ga dan naar keukenwarenhuis.nl. Probleem met verkeerd aanrechtblad meteen opgelost. Bij nader inzien toch graag een stollenwand, gratis geleverd. Schroeven van de handgreep die de binnenlade iets beschadigde werd opgelost door verzinken en nieuwe binnenlade fronten. En dan de aftersales geweldig ze bellen na of alles naar tevredenheid is opgelost. Stop met shoppen en ga naar keukenwarenhuis.nl. Alle betrokken medewerkers bedankt Mark kan trots zijn op jullie.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Fam Vermeulen op maandag 15 mei 2017 17 | vestiging Ter Aar
Prima geholpen zowel door verkoper en later het bedrijf dat de keuken heeft geplaatst. Alles was netjes geregeld van de aankoop tot het plaatsen van de keuken . Overal werden we van op de hoogte gehouden. Je hoort vaak rare dingen over keukenbedrijven , maar wij zijn super tevreden.
FOTO VAN FAM VERMEULEN
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keukenwarenhuis
aDordrecht (83 ervaringen), Einsteinstraat 29, 3316 GG Dordrecht, tel 088 - 010 12 01
bTer Aar (188 ervaringen), Stobbeweg 21, 2461 EX Ter Aar, tel 088 - 010 12 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.