Feedback
8,6

Keukenwarenhuis

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukenwarenhuis.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenwarenhuis
DAAROM KEUKENWARENHUIS.NL
• Volledig zelfstandig familiebedrijf;
• Ontzorgde Duitse keukens Half Geld;
• Apparatuur tegen onze internetprijzen;
• 1000 keukens -op maat- uit voorraad;
• Zes maanden reserveren mogelijk;
• Rustig en ontspannen zelf oriënteren;
• Alles met prijzen in de showroom;
• Unieke en veilige werkwijze;
• Kiezen en kopen in twee stappen;
• Montage in geheel Nederland;
• Gemakkelijk aan te rijden en Gratis parkeren.
Ervaringen
Er zijn 196 ervaringen over Keukenwarenhuis. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren127 ervaringen
4 sterren44 ervaringen
3 sterren3 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster17 ervaringen

Per vestiging:
“Heel goede service gehad”
Door Jeannet Bijlsma op vrijdag 7 jul 2017 '17 | vestiging Ter Aar
In 2012 onze keuken gekocht, keurig op tijd geleverd en gemonteerd. Helaas na een paar maanden scheurde ons aanrechtblad. Contact opgenomen met het Keukenwarenhuis en uiteindelijk hebben we een nieuw blad gekregen. Deze bleek beschadigd bij levering, dus weer contact.. lang verhaal kort 5 bladen verder (schuld vanuit de fabriek) was alles perfect opgelost dankzij Mark wie ons met alle geduld heeft geholpen. Nu 4 jaar verder is de vaatwasser helaas overleden dus weer terug naar het Keukenwarenhuis, nu zijn we weer super vriendelijk geholpen door Kevin en na 4 jaar wist ook Mark nog precies wie we waren!! Volgende keer komen we zeker weer bij jullie terug!!
Reactie of foto toevoegen
“Buitengewoon tevreden”
Door Ewout en Carla Verhoef op vrijdag 6 jan 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Allereerst werden we vriendelijk en zeker vakkundig geholpen door Erik Walters. Hij dacht met ons mee en samen zijn we tot een mooie complete keuken gekomen.
Alles is ook nog eens volgens afspraak en door een vakman geïnstalleerd. Wij zijn buitengewoon tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Hans v.d. Graaf op vrijdag 6 mrt 2015 '15 | vestiging Dordrecht
Keuken gekocht bij Keukenkampioen Stadionweg Rotterdam. Wij wilden na een jaar nalevering van een aantal binnen lades, dit was aan de Stadionweg niet eens mogelijk en in Dordrecht op de Mijlweg kostten die binnen lades bij elkaar € 1.048,--.
Dat hebben wij niet gedaan. Ik ben naar keukenwarenhuis gegaan, waar ik al eerder een positieve ervaring opgedaan had. Binnen een kwartier was alles geregeld en voor een fractie van de kosten die Keukenkampioen er voor wilde rekenen.
Voor mij is de echte kampioen Het keukenwarenhuis Dordrecht.
REACTIE VAN ERUM
Hoe duur is deze keuken compleet met alle apparaten?
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Ruud en Ellen op zondag 22 feb 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Een prachtige keuken gekocht bij het Keukenwarenhuis, we werden keurig netjes geholpen door het zeer vriendelijke personeel. Alle tijd werd er genomen en aan alle wensen van ons werd voldaan...., kortom een genot op zich om zo een keuken te gaan uitzoeken en kopen. Toen de aflevering en plaatsing van de keuken, deze werd zeer vakkundig gedaan door erg vriendelijk personeel. John... Chapeau Man, wat ben jij een vakmannetje op jou gebied en een zeer gezellig persoon... , nog bedankt voor alles! Toen de keuken geplaatst was en alle inbouwapparatuur van AEG was afgemonteerd, kwam en een schoonmaak bedrijf die alle rommel kwam opruimen en al het verpakkingsmateriaal meenam, we hoefden zelf niets op te ruimen. Ook kreeg de keuken nog een schoonmaakbeurt, zodat deze zo ingeruimd kon worden, kortom een dikke 10 is hier op zijn plaats!

Onze keuken bestaat uit een Nolte keuken in hoogglans in de kleur Magnolia en een natuurstenen bovenblad, het kookgedeelte is een extra grote AEG- inductiekookplaat, zodat we geen gas meer hebben en het warm water wordt voorzien d.m.v. een kleine Daalderop Close In-Boiler van 10 liter (wij hebben nm. een grote voor de badkamer van 80 liter apart), verder hebben wij een dubbel vrieskast, dus 2 stuks, 1 met 3 lades en 1 met 4 lades en een grote koelkast met een "low-frost" systeem, dit systeem hebben de vriezers ook. Verder heeft de keuken een ingebouwde AEG-Vaatwasser en Combi-oven/Magnetron/Hete Lucht en een prachtig systeem voor de hoekkastjes, hier zitten 2 uittrekbare opruimplateaus in, zodat de ruimte optimaal benut word. Ook hebben wij een ruimte erin voor ons afval, daar staan 3 afvalbakjes in en erboven zit een schuifplateau, zodat de bakken niet kunnen gaan stinken, voor de rest hebben we 3 grote lades waarvan er 1 voor het bestek is en 2 losse bovenkastjes. De afzuiger is echt een design van AEG en is van RVS en is van koolstoffilters voorzien, dus een afvoer naar buiten is niet nodig en werkt prima! Kortom een prachtig geplaatste U-Keuken alwaar wij erg blij mee zijn en zeer vakkundig is geplaatst, nadat wij deze met veel plezier hadden gekocht en zeer vriendelijk te zijn geholpen. Een echte aanrader dus het Keukenwarenhuis in Ter Aar !
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door R Nouwen op maandag 17 okt 2016 '16 | vestiging Dordrecht
Een complete U keuken !!! We zijn netjes en goed geholpen hebben goede adviezen gehad en werd de tijd voor je genomen , de levering van de keuken was netjes. Wij zijn zeer tevreden en raden dit bedrijf zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen in winkel”
Door Oers op zondag 23 okt 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Uw mededeling in ons gastenboek: Wij zijn na vele keukenwinkels op de bonnefooi naar Ter Aar gereden gewoon om te kijken we waren al in Dordt geweest en mijn schoonouders zeiden ga naar Ter Aar daar is het 3 keer zo groot. Nou idd. Na even op ons gemak te hebben rondgekeken maar is vragen of iemand ons kon helpen, want je wordt hier niet achter je broek aangezeten. Nou we werden door John geholpen en die man heeft geluisterd. we wilden landelijk en die hebben wij dan ook gekocht. John wist te vertellen dat kan je beter niet doen want.... dat kan je wel doen want.. m.a.w. een man met kennis. Een fantastische keuken gekocht en na afloop een biertje met bitterballen om te klinken op de aankoop. Top winkel, wij zijn ontzettend goed geholpen! Bedankt John voor je goede advies fam Oers
Reactie of foto toevoegen
“Review”
Door J.G.M. van der Born op zaterdag 29 apr 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Nadat wij medio februari een kleiner appartement gingen huren, besloten wij om het bestaande keukenblok te vervangen door een geheel nieuwe keuken en na veel omzwervingen kwamen wij terecht bij het Keukenwarenhuis in Ter Aar. Wij wilden ons eerst oriënteren en daar ging het net even anders we kwamen in gesprek met Jelle, een zeer deskundig verkoper, die echt oog en oor had voor details, en na een plezierig gesprek besloten wij ter plaatse voor de aankoop van een nieuwe keuken die geheel aan onze wensen voldeed. Volgens afspraak werd de keuken op vrijdag 17 februari geplaatst door Jeroen Brugman, een zeer deskundige monteur waar het Keukenwarenhuis trots op mag zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Kouwenberg op zaterdag 4 feb 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Na in de krant gelezen over Keukenwarenhuis zijn wij naar Ter Aar gegaan en hebben ons laten adviseren over een nieuwe keuken. Dit gesprek was heel open, vriendelijk en niet opdringerig. We hebben een rondleiding gehad en we zijn er die ochtend uitgekomen. De levering van de keuken was volgens afspraak, de montage gedaan door de zeer deskundige keukenmonteur Anton Suijker (Keuken Montage Holland) verliep prima. Kortom, wij zeer tevreden over de aanschaf van onze nieuwe keuken bij Keukenwarenhuis.
FOTO VAN FAM. KOUWENBERG
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelen”
Door Helma Vos op dinsdag 17 apr 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Wij hebben een keuken gekocht en zijn zeer tevreden en zouden deze firma zeker bij familie en of vrienden aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Niek & Margaret Bodifée op woensdag 3 feb 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Wij zijn zeer tevreden over onze mooie keuken "Nolte De Luxe". Hij voldoet zeer aan alle verwachtingen. Ook de service van Keukenwarenhuis is uitstekend, snel en correct. Na het installeren wordt gevraagd of men tevreden is, wat een goede service is.
FOTO VAN NIEK & MARGARET BODIFÉE
Witte hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Vervanging oude keuken”
Door E.Spruit op dinsdag 6 okt 2015 '15 | vestiging Dordrecht
Onze oude keuken was aan vervanging toe. In Dordrecht bij het Keukenwarenhuis op bezoek gegaan, verkoper Wilfred nam veel tijd om voor ons de juiste keuken samen te stellen. Bij het afroep gesprek heeft Frank de puntjes op de i gezet. 2 oktober 2015 is de keuken door Marco perfect geïnstalleerd, wij zijn er heel blij mee. Ed Paula.
FOTO VAN E.SPRUIT
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch geholpen”
Door R. Kon op maandag 4 mei 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Goede ervaring met keukenwarenhuis. Je wordt prettig geholpen, goede prijs/kwaliteit verhouding en alles wordt netjes geregeld. Zelfs als je problemen hebt geven ze thuis en gaan ze samen met je op zoek naar een passende oplossing. Bij keukenwarenhuis is klant zeker koning. Jullie hebben mij fantastisch geholpen! Bedankt keukenwarenhuis
Reactie of foto toevoegen
“Bedankje”
Door Fred en Jolanda van Swieten op woensdag 14 mrt 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Eind juli 2017 hebben wij de complete keuken met inbouwapparatuur na een goed en duidelijk verhaal door Jelle "op papier" gekocht. Anton Suijker, de aannemer die de keuken heeft geplaatst, kwam in oktober langs om onze keukenplannen door te spreken. Dat was maar goed ook want niet alles was mogelijk op de manier zoals wij het bedacht hadden. Gelukkig dacht Anton goed mee om onze wensen zo dicht mogelijk te benaderen. Met deze aanwijzingen gingen wij in november terug naar Ter Aar om de keuken helemaal rond te spreken. Ook toen kregen we goede adviezen en werden nog wat puntjes op de i gezet. Eind januari 2018 heeft Anton de keuken geplaatst. Op zijn advies werden er bepaalde delen composiet opgemeten nadat de keuken geplaatst was zodat het helemaal goed passend zou worden. Na drie weken werd de nalevering geleverd en kon Anton de finishing touch gaan verzorgen. Alles paste perfect dus had er geen woord van gelogen. De keuken is helemaal naar wens en prachtig geplaatst. Wij zijn superblij met het resultaat, heel tevreden met de service van keukenwarenhuis en zeer blij met zo'n kundige aannemer als Anton. Dank je wel Anton voor je vakmanschap en je gezellige samenwerking!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vakkundig”
Door Richard van den Burg op dinsdag 25 sep 2018 '18 | vestiging Dordrecht
Wij hebben afgelopen zomer een nieuwe keuken gekocht bij het keukenwarenhuis in Dordrecht. Wij zijn hier zeer vakkundig geholpen. Vonden vooral prettig dat het een kleine zaak is waar aandacht is voor de persoonlijke aanpak, geen gepush en ook bereid om met je mee te denken. Ook kregen wij een goede aanbieding. De monteur, Anton, die de keuken bij ons heeft ingemeten en geplaatst verdiend volgens ons een dikke 10. Een echte VAKMAN. Wij bevelen deze zaak zeker aan.
FOTO VAN RICHARD VAN DEN BURG
Dikke 10 voor de montage
+ Toon extra foto van Richard van den Burg
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door stefan van Damme op woensdag 11 nov 2015 '15 | vestiging Dordrecht
Wij zijn uitermate tevreden over de service van keukenwarenhuis in Dordrecht. Kwamen de eerste keer daar voor te oriënteren voor een nieuwe keuken, en zagen vrij snel de kleuren combinatie die ons erg aansprak, samen met verkoper Berry een tekening gemaakt en uiteindelijk besloten omdat het gevoel goed was om de keuken dezelfde dag nog te bestellen. Een aantal weken later terug geweest voor een 2e gesprek waarbij we nog een paar kleine aanpassingen hebben gedaan, zodat wij nu onze nieuwe super mooie en moderne keuken hebben. De monteurs hebben de keuken op 1/2 dag geplaatst en alles werd zeer vakkundig gedaan. Kortom Super we zullen Keukenwarenhuis zeker aanbevelen bij onze vrienden als ze opzoek zijn naar een nieuwe keuken of apparatuur.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Ineke van Limburg op zaterdag 28 okt 2017 '17 | vestiging Dordrecht
Heel blij met mij nieuwe keuken. Vooral heel blij met de vakkundige montage door Anton Suijker.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door J. Daalmeijer op vrijdag 28 nov 2014 '14 | vestiging Ter Aar
Ik heb een complete Nolte keuken gekocht. Een grote hal met alle keukenbenodigheden. Verkopers zijn vriendelijk maar soms wat dwingend. Houdt vast aan je budget. De offerte is duidelijk en compleet. Een tweede gesprek is prettig om alles nog een keer goed door te nemen. Let op extra kosten voor leidingen in keuken (indien noodzakelijk)De levering is zoals afgesproken op tijd. Er wordt niet moeilijk gedaan als iets beschadigd is. Wordt kostenloos vervangen. Prijs kwaliteit is goed maar ook afhankelijk van je budget en afdingkwaliteiten. Ik zou het bedrijf zeker aanraden.
FOTO VAN J. DAALMEIJER
Nolte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Mijn complimenten”
Door H.J. Bom op maandag 5 mrt 2018 '18 | vestiging Dordrecht
Allereerst wil ik Keukenwarenhuis complimenteren voor de wijze waarop we zijn geholpen. Zowel bij het eerste bezoek (Dordrecht) als bij het 2e bezoek (Ter Aar afstemming). We kregen alle ruimte om te kijken en werden niet meteen 'besprongen' door een gehaaide verkoper. We hebben aangegeven binnen welk budget we een keuken wilden hebben. Geen moeite was teveel om tot een mooi resultaat te komen. Bij het 2e bezoek (afstemming) hebben we aangegeven toch een inductiekookplaat te willen. Geen probleem. Ook wilden we graag een ander aanrechtblad. Geen probleem. We wilden toch een nieuwe kraan laten plaatsen. Geen probleem. Niets was teveel. Omdat de vestiging in Dordrecht nog niet opnieuw geopend was moesten we naar Ter Aar. Diane heeft ons fantastisch geholpen. Voor de monteur die de keuken heeft geplaatst niets dan lof. Maurice van Esdonk heeft voortreffelijk werk geleverd. Wij hadden de offerte niet helemaal goed gelezen en bleek dat de oude keuken niet verwijderd zou worden. Dat stond namelijk als optie. Daar kwamen we pas achter enkele dagen voor het plaatsen. Dom natuurlijk van ons. Samen met Maurice gezocht naar een oplossing. ECHT TOP!!!! De wijze waarop alles is afgehandeld helemaal geweldig. Maurice werkt super netjes en heel nauwkeurig. Keukenwarenhuis beveel ik zeker aan en adviseer daarbij om naar Maurice te vragen.
FOTO VAN H.J. BOM
Lof voor de keukenmontage
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met behandeling”
Door Rismy op donderdag 8 feb 2018 '18 | vestiging Dordrecht
Beste lezers, Bij oplevering van onze keuken op 29 maart 2017 was de keuken half klaar. Het keukenblad en nog andere onderdelen van de keuken waren niet geleverd, stuk of beschadigd. Dit kan uiteraard gebeuren, maar de manier waarop wij daarna behandeld zijn is uiterst slecht! Wij hebben de keuken 29 maart 2017 deels opgeleverd gekregen. Ja dan denkt u deels, inderdaad wij konden van geen enkele faciliteit gebruik maken behalve de (ijs)koelkast. Nadat de volledige keukenblad en andere onderdelen geleverd waren en gemonteerd waren (20 april 2017) kon worden mochten wij een paar dagen geen gebruik maken van de keukenblad waarop ook onze inductieplaat gemonteerd op is. Voor en bij het eerste gebruik, rond 27 april 2017 leek erop dat er een kras op de inductieplaat was. Dit hebben wij direct gemaild en telefonisch doorgegeven (mw Alkemade). Nu moest de monteur (Maurice Montagebedrijf) dit beoordelen en weer verdere acties ondernemen. Geen enkele respons van beide bedrijven! Totdat wij zelf weer belden met Keukenwarenhuis en Wendy Koopman spraken. Mw. Koopman zegt dat wij getekend hebben op 29 maart (dus bij onvolledig geïnstalleerde keuken) en in oktober (toen de plinten zijn geplaatst die waren nageleverd, maar toen was de mail met de melding van de kras al lang verstuurd, maar er was niets mee gedaan!) en dat wij 24h hadden om schade te melden ongeacht dat je een keuken niet in gebruik kan nemen. Dus 3/4 jaar verder krijgen wij van mw Koopman te horen dat onze inductieplaat van AEG niet vervangen of hersteld gaat worden. Het is te laat doorgegeven en wij hadden dit binnen 24h moeten doen. Super slechte klantenservice! Van klantvriendelijkheid en service heeft keukenwarenhuis niet gehoord. Wij raden Keukenwarenhuis dus niet aan!
REACTIE VAN MARK VERKERK
Het spijt ons dat het zo is gelopen! Wij trekken hier onze lessen uit !!
REACTIE VAN RISMY
Betekend nog steeds dat het niet verholpen is. Het zou fijn zijn als onze kookplaat hersteld zou worden of een nieuwe krasvrij geplaatst kan worden. De monteur moet immers nog terugkomen om de terugslagklep van de afzuigkap te monteren. Daardoor hadden wij ontzettend veel tocht in huis.
Reactie of foto toevoegen
“Van keukenrenovatie naar nieuwe keuken”
Door G J Snoeck op vrijdag 11 aug 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Bij keukenwarenhuis in Dordrecht binnen gelopen voor advies over keukenrenovatie (vervangen van deuren en apparatuur)kreeg alle info daarover, nadat we onze situatie hadden uitgelegd wat we wilde, zei de verkoper waarom kijkt u niet voor compleet nieuw, hij liet ons de mogelijkheden zien tijdens deze rondleiding was mijn vrouw al verkocht, we zijn later gaan kijken in Ter Aar. daar haalde we ons hart op zo veel keus, Dit alles in de zomer 2016. In dec:2016 een mooie keuken uitgekozen is nu in aug:2017 geplaats, door een zeer vakkundig vakman, zijn reuze blij met de keuken.
FOTO VAN G J SNOECK
Nieuwe hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door C.W. v.d. Meijden op zondag 14 apr 2019 '19 | vestiging Dordrecht
Complete keuken. Top kwaliteit. Vriendelijk geholpen. Ook bij tweede afroep alles duidelijk gecontroleerd. Aflevering precies op tijd de monteurs konden zo aan de gang.zelfs een dag eerder dan verwacht.hulde aan ABC Montage monteurs(top) er was dan ook niets aan te merken alles klopte. Zelfs bij het inmeten had Fred van ABC Montages nog tips. Tip: tegels zetten en afkitten zou gelijk geregeld moeten zijn. Ook dat het in een rekening word verwerkt.
FOTO VAN C.W. V.D. MEIJDEN
Keuken langs de muur
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed geregeld”
Door Aad van Loenen op maandag 21 jan 2019 '19 | vestiging Dordrecht
Het kopen van een keuken is supergoed uitkijken en kopen wat jij wilt. Na enkele zaken gehad te hebben kwamen wij bij Keukenwarenhuis in Dordrecht. Daar werden wij hartelijk ontvangen en ontmoetten we Simon. De gesprekken waren vriendelijk en hij gaf ons ook een aantal tips. In ongedwongen sfeer wisten wij precies welke keuken we wilden en met de aanwijzingen de voorbeelden in de grote showroom werd onze realiteit en droom werkelijkheid. Ook prijstechnisch kwamen we uit op een prijs waar we beiden mee konden leven. Vooraf hadden we in "ervaringen keukens" diverse bedrijven vergeleken en kwam Keukenwarenhuis zeer goed uit de bus. Ook wilden wij, gezien de berichten in ervaringen de keukenmonteur Anton Suiker de keuken laten plaatsen. Een geschikte vent. die zijn vak verstaat. Al met al een hele goede ervaring met keukenwarenhuis en Anton Suiker, een combinatie die zeker aan te raden is. Alles goed geregeld.
FOTO VAN AAD VAN LOENEN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Pracht van een keuken”
Door Rossmann Susanne op zondag 22 mei 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Aangezien ik (wij) heel prettig geholpen zijn door uw medewerkers staat nu een pracht keuken in ons flatje, klein maar echt fijn. Prima en met vakkennis geplaatst door Brink montage.
Ik heb het als een prettige samenwerking ervaren en dat is aan het resultaat te zien.
FOTO VAN ROSSMANN SUSANNE
Prachtkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Ideale combinatie”
Door A.Scholten op vrijdag 14 jul 2017 '17 | vestiging Ter Aar
De plaatsing van de keuken werd gedaan door de Fa. Mohlmann uit Sassenheim. Keuken mooi gestucked en kasten en koelkast, ovens, vaatwasser etc. vakkundig en precies geinstaleerd. Ook door deze Fa. Mohlmann werd de tegelvloer gelegd. Hier is wederom waar vakmanschap en betrokkenheid getoond. Niets werd afgeraffeld maar zeer zorgvuldig en geduldig geinstalleerd. Tot 's-avonds in de late uurtjes werd doorgewerkt. Tegelhoekjes tot op de millimeter nauwkeurig gezaagd. Ideale combinatie; Keukenwarenhuis.nl en de fa. Mohlmann, A.Scholten, Een zeer tevreden klant
FOTO VAN A.SCHOLTEN
Keuken met tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Toppers”
Door Pim Uijttewaal op dinsdag 31 jan 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Gisteren is de installatie van de keuken voltooid. Het was anderhalve dag werk. De installatie monteur was creatief met verschillende oplossingen en dacht vooral pro-actief mee. Mooie bijkomstigheid was dat twee heren van keukenwarenhuis na installatie langskwamen om de hele keuken af te nemen, resten plastic te verwijderen en al het restafval meenamen. Ik zeg altijd maar zo: Koopt in den vreemden niet wat uw eigen dorp u biedt!! Toppers!
Reactie of foto toevoegen
“Plezierige communicatie”
Door H.A.J.Maas op zondag 17 jan 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Door Familie Maas uit Lelystad. Vorig jaar maart zijn we naar Keukenwarenhuis gegaan voor informatie en te kijken naar een nieuwe keuken. We hebben dat gedaan omdat daarvoor bij het programma, ‘Rader’, een familie aan het woord was die een goede ervaring met Keukenwarenhuis hadden gehad. De ontvangst was meer dan plezierig en de gelegenheid die wij hebben gehad om in alle rust de keukens te bekijken was goed. Vandaar dat wij die dag met Keukenwarenhuis een overeenkomst hadden gesloten tot de aankoop van een geheel nieuwe keuken. De keuken zou omstreeks half jullie 2015 geleverd worden. Toen de keuken kwam en door de toenmalige monteur, van Diemen, werd uitgepakt bleken er aan het materiaal veel gebreken. Het was na het uitkijken van de nieuwe keuken een enorme domper. Hoewel er direct na de melding door Keukenwarenhuis contact is opgenomen, zelfs persoonlijk bezoek heeft het door verschillende omstandigheden ruim vijf maanden geduurd voordat de keuken in zijn geheel, en aangesloten was afgeleverd en gemonteerd. Hierbij in gedachte hebbende dat het ook kwam door gebreken waar het Keukenwarenhuis niets aan kon doen.
Wat in deze periode ons in het bijzonder is opgevallen was dat de communicatie tussen Keukenwarenhuis en ons uiterst plezierig is verlopen. Keukenwarenhuis heeft zich iedere keer uitermate flexibel opgesteld en steeds in nauwe samenwerking met ons naar oplossingen gezocht waarbij Keukenwarenhuis kosten nog moeite heeft gespaard.
Ook nadat de eerste monteur van Diemen ons op een meer dan onbehoorlijke manier heeft laten zitten door niets meer van zich te laten horen heeft Keukenwarenhuis direct voor een andere monteur gezocht waarmee we fijn contact mee hebben gehad en die uitermate secuur en met veel kennis de keuken heeft afgemonteerd.
Nu, woensdag 13 januari 2016 is de heer M.Verkerk van Keukenwarenhuis bij ons persoonlijk thuis geweest om uiteindelijk een laatste gesprek te hebben. Ik kan nu, na al die maanden en ondanks verschillende teleurstellingen niets naders zeggen als dat de keuken tot ons tevredenheid geïnstalleerd is en dat het gesprek met de heer Verkerk uitermate vriendelijk en plezierig is verlopen, waarbij de heer Verkerk ons ruim in is tegemoet gekomen. Als u mij nu, aan het eind de vraag zou stellen, ‘raad u mij aan om met Keukenwarenhuis zaken te doen’, dan zeg ik met stellige overtuigen, JA. Mochten wij in de toekomst nog iets nodig hebben waarbij Keukenwarenhuis ons van dienst zou kunnen zijn gaan wij met het volste vertrouwen naar Keukenwarenhuis ter Aar. Een meer dan tevreden familie Maas te Lelystad.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door R.J.Goris. op woensdag 1 jun 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Op onze klacht via de E-mail van 6 april j.l. werd binnen 4 uur gereageerd en passende maatregelen genomen. Ook willen wij uw montageteam firma van Wees bedanken voor de nette manier van werken en communiceren. Ook willen wij uw keukenadviseur Dhr. van de Anker bedanken voor de geduldige en vakkundige manier van werken. onze volgende keuken wordt een weer een keuken van Keukenwarenhuis Ter Aar.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer netjes”
Door Kars op dinsdag 21 mrt 2017 '17 | vestiging Dordrecht
Keuken laten plaatsen een hele goede monteur zou aan iedereen aanbevelen zeer netjes gewerkt .ruimt alles op neemt ook alle dozen mee. Het keukenblad was niet meegeleverd stond nog in het magazijn werd super snel opgelost. Een dikke pluim voor de monteur Maurice Esdonk.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ellie en Piet den Hartog op maandag 26 jun 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Keuken gekocht bij keukenwarenhuis op2 dingen na prima af geleverd. Keuken geplaats door monteur Anton Suijker ondanks het erg warme weer prima werk geleverd en op zijn tijd gezellig praatje, zijn zeer tevreden.
FOTO VAN P DEN HARTOG
+ Toon extra foto van P den Hartog
REACTIE VAN P DEN HARTOG
Mooie keuken geplaats door monteur Anton Suijker zijn tevreden met de keuken en de service na melden kapotte kraan en ontbrekende onderdelen alles is goed opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met het eindresultaat”
Door Fam sassen op maandag 20 mrt 2017 '17 | vestiging Ter Aar
We gingen naar het Keukenwarenhuis in Ter Aar om een kast te zoeken die bij onze keuken paste maar al gauw kwamen we erachter dat wij wilde niet meer leverbaar daar onze keuken al 20 jaar oud was dus hebben we besloten om dan maar een hele nieuwe keuken te nemen en zo raakte we in gesprek met Carlo Snel en zagen wij een keuken naar ons zin na wat onderhandelingen hadden wij dus een nieuwe keuken gekocht helemaal blij mee later ook nog een leuk gesprek gehad met Rick Verburgt de tekenaar en alles goed nagelopen en nu is dus afgelopen week onze keuken geplaatst door Erwin een aardige en gezellige topgozer is en heel meedenkend en oplossings gericht is we zijn superblij met het eindresultaat gr fam sassen.
FOTO VAN FAM SASSEN
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de keuken”
Door Fam. Van Schie op zondag 24 sep 2017 '17 | vestiging Dordrecht
Ook wij hebben een prachtige keuken dankzij Keukenwarenhuis Dordrecht. Onze keuken is vakkundig geplaatst door Anton Suiker. Wij zijn er heel blij mee!
FOTO VAN FAM. VAN SCHIE
Frontaanzicht keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met de keuken”
Door Jan Korporaal op zaterdag 23 dec 2017 '17 | vestiging Ter Aar
ik heb vanuit de verkoper goed advies gekregen en ook de juiste keuze kunnen maken wat bij ons het beste zou passen. Vanaf de verkoop tot aan het plaatsen toe is alles niet vlekkeloos gelopen, ditzelfde was ook tijdens het plaatsen. Ik heb hier samen met de eigenaar over gesproken en ik heb het toen als volgt gecommuniceerd. Jullie hebben allemaal goede en vakbekwame mensen maar de communicatie onderling is niet voldoende daardoor krijg je miscommunicatie en dit is voor de klant heel vervelend.
De eigenaar heeft het uitstekend opgelost en ik ben zeer tevreden over de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Jan en Hannie Zegers op woensdag 3 okt 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Prachtige Nolte Grey Metal keuken gekocht. Geweldig goed geadviseerd door verkoper Erik. Goede merkapparatuur en bijzonder mooi composit werkblad met dezelfde rugwanden gekocht. Volledig compleet en vakkundig gemonteerd door supervakman Mark Jansen. Alles ging in één keer goed. Als kritische en vakkundige ex bedrijfsleider keukens hebben wij gelukkig geen enkel minpuntje kunnen ontdekken. Toen wij zelf nog een kleine extra aanvulling wilden, heeft Lars Zinkstok ervoor gezorgd dat wij dit artikel snel hierna konden afhalen. Wij zijn bijzonder trots op onze nieuwe keuken en zijn blij met de goede samenwerking met Keukenwarenhuis Ter Aar en zijn team. Wij kunnen u deze zaak van harte aanbevelen gezien onze ervaringen Wilt u een perfecte installatie van uw keuken, vraag dan naar Mark Jansen. Hij denkt met zijn klant mee en geeft ter plaatse advies hoe iets beter of mooier uitkomt. Wij hebben bijzonder goede ervaringen met deze supervakman. Keukenwarenhuis Ter Aar bedankt.
REACTIE VAN JAN EN HANNIE ZEGERS
Wij zijn heel blij en trots op onze mooie keuken. Vooral het werkblad is geweldig.
Reactie of foto toevoegen
“Oud huis”
Door Theo en Ria Loermans op dinsdag 13 mrt 2018 '18 | vestiging Ter Aar
De geleverde keuken is door de Hr Willem Aarnoutse bij ons geïnstalleerd. Wij hebben een oud huis (ca 1780) waar niets recht is. Dankzij het vakmanschap van de Hr Aarnoutse is een rechte keuken mooi in een scheve ruimte geplaatst (zie foto). Ons RESPECT!! Wij hebben de keuken in alle rust en goede begeleiding kunnen uitzoeken en alles is naar volle tevredenheid geleverd en afgewerkt. Er komt nog een laatste afwerking van spatranden en muurplaten maar dat komt zeker goed. Bedankt voor deze fijne samenwerking. Theo en Ria Loermans
FOTO VAN THEO LOERMANS
Reactie of foto toevoegen
“Te weinig advies”
Door Fam den Haan op zaterdag 10 feb 2018 '18 | vestiging Dordrecht
Als je na 20 jaar weer op zoek gaat naar een keuken dan komt er veel op je af en wil je advies welke mogelijkheden er zijn. Een groot advies: teken niet voordat je een tekening heb ontvangen. Ze lopen daarna niet zo hard meer voor je. Wij moesten 2 x bellen om de tekening en kregen hem 1 dag voor het 2e gesprek? Als je getekend heb en je wilt wat wijzigen dan vervallen alle aktieprijzen. Het ontwerp moest helemaal van ons komen waarbij later werd gezegd "oh ja dat kan ook en oh ja wel beter zo". Het beste advies hebben wij gekregen van de ingehuurde monteur van keukenwarenhuis Maurice v Esdonk. Wat een geluk dat alles door hem is gemonteerd. Alle apparatuur hadden wij van Aeg. Dan is een tip om naar het expertise centrum van Aeg te gaan om de app te bekijken en advies over in te winnen best handig. Gratis stoom kookcursus moesten wij ook op internet vinden. Heel jammer. Wij wilden niet kopen bij bv keukenconcurrent omdat we echt advies wilden. Jammer dat we dit niet echt hebben gevonden. Nu de keuken uiteindelijk staat zijn wij zeer tevreden. Een hele grote pluim voor Maurice van Esdonk! Wat een vakman!
FOTO VAN FAM DEN HAAN
Keuken met tegels achter fornuis
REACTIE VAN KEUKENWARENHUIS
Geachte familie De Haan, We hebben natuurlijk al uitgebreid gemaild over uw beleving ten aanzien van ons advies. Des te plezieriger is het om te horen dat jullie uiteindelijk zeer tevreden zijn met het resultaat! Wel vinden wij het jammer dat we het ongenoegen niet geheel hebben kunnen wegnemen met de aangeboden workshop. We wensen u heel veel plezier met de nieuwe keuken! Martijn de Vries
Reactie of foto toevoegen
“Keuken keurig opgeleverd”
Door Jannie en Maarten Trippenzee op maandag 31 aug 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Goede voorlichting tijdens eerste gesprek, voldoende tijd om je te oriënteren, goede samenspraak met de orderverwerkers en handige tips. Na een eerste opzet van de plattegrond kwamen we tot de conclusie dat dat voor ons niet ideaal was, terug naar de zaak en werd alles opnieuw ingetekend. Er werd een gedegen monteur genoemd die de oude keuken voor een bepaalde prijs demonteerde en de nieuwe installeerde. Dat gebeurde in een paar dagen op een goede, deskundige en nette wijze. Wat ons erg goed beviel was dat toen de keuken was geplaatst de keuken daarna professioneel werd schoongemaakt. Er waren nog een paar zaken niet geleverd, maar na een paar weken ( het was vakantietijd) kwam de installateur weer langs om de keuken verder af te maken en werd hij keurig opgeleverd. Prima en mooi werk. Een prachtige nieuwe en praktische keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Dorinde van Bekkum op dinsdag 8 mei 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Op maandag werd de keuken geleverd door keurige mannen en op dinsdag kwam de monteur volgens afspraak. Wij kregen Jurry Martinus. Wat kan die man hard werken! In 1 dag stond de keuken en alles lijkt netjes in orde. Bedankt hoor!
Reactie of foto toevoegen
“Goede reviews”
Door Fam. Verzijden op maandag 9 mei 2016 '16 | vestiging Dordrecht
Wij zijn bij keukenwarenhuis in Dordrecht uitgekomen door de goede reviews die we tegen kwamen. En terecht. Eerst heeft Peter ons goed geholpen met het uitzoeken naar een keuken. Daarna zijn we nog een aantal keren terug geweest om bepaalde dingen nog eens te zien, steeds vriendelijk ontvangen. Frank heeft het tweede gesprek gedaan en de puntjes op de i gezet. Toen hadden we helemaal een goed gevoel. Ben was onze monteur en die heeft de keuken zo goed geplaatst dat de keuken volledig naar onze wens is. We hebben gewoon met plezier Ben een aantal dagen over de vloer gehad, hij weet wat vakmanschap is.
Reactie of foto toevoegen
“Doorn in het oog”
Door Jan Mol op dinsdag 22 jan 2019 '19 | vestiging Dordrecht
Het verkoopgesprek verliep in eerste instantie goed, de rest was vooral ellende en heel veel boze telefoontjes. Men was vergeten een inmeetafspraak in te plannen, zodat de keuken niet goed besteld was en het dossier alvast op afgehandeld was gezet. Onze keuken dus weer een aantal weken later pas geleverd zou kunnen worden. Na het inmeten moest er een nieuw gesprek plaatsvinden om op alles akkoord te geven en hiervoor was pas na 4 weken tijd !! Hemel en aarde bewogen om dit alsnog eerder gepland te krijgen. In dit gesprek wel een tegemoetkoming gekregen. De 2e week van augustus 2018 werd onze keuken geplaatst. Enkele onderdelen ontbraken waar we vervolgens tot 7 november op hebben moeten wachten. Ook het keukenblad bleek verkeerd ingemeten. En werd door de monteur opnieuw besteld, 8 November werd dit geleverd en gemonteerd.....dachten we. Wat bleek, het verkeerde keukenblad was geleverd en de monteur kon dus weer terug naar huis. Weer een nieuw blad besteld...en al die tijd geen stopcontacten of tegenwerk op de muren mogelijk. We wonen in een prachtig huis, maar de keuken is een doorn in ons oog. Het is inmiddels de 3e week van januari, en nog steeds geen nieuw keukenblad....vorige week weer eens gebeld en mij werd doodleuk verteld dat de fabrieken tussen kerst en oud en nieuw dicht waren geweest dus week 6 op zijn vroegst, dan nog een aflever afspraak maken en de monteur inplannen. Met een beetje mazzel is onze keuken af een jaar nadat hij geleverd is. Wat ons betreft nooit meer een keuken van het keukenwarenhuis.
Reactie of foto toevoegen
“Niet goed ontzorgd”
Door Richard Amersfoort op woensdag 13 jun 2018 '18 | vestiging Ter Aar
In December 2017 heb ik een onbezorgde keuken aangeschaft bij het Keukenwarenhuis in Ter Aar. Het vervelende aan deze onbezorgde keuken is dat hij mij behoorlijk wat kopzorgen heeft opgeleverd. Gezien het verhaal te lang is om hier uit te schrijven (of eerder, omdat toch niemand zo'n lang verhaal gaat lezen), zal ik het proberen op te sommen.
- Er wordt geadverteerd met een ontzorgde keuken. De prijs die in de winkel staat, is de prijs die betaald wordt. Behalve dat er nog onverwachte kosten voor het kleinmateriaal van de keukenmonteur bij komt.
- Na dit aangevochten te hebben, is er toch toegezegd dat deze kosten door KW betaald zouden worden. Toen de monteur op de stoep stond, wist hij echter van niets en kon pas beginnen als dit opgehelderd was. Weer met KW gebeld, en nu wisten ze ineens nergens van. Toen ik naar de filiaalmanager vroeg, was die er uiteraard niet. Uiteindelijk is de monteur opgebeld dat hij de keuken kon plaatsen en KW het kleinmateriaal zou betalen. Ik vind het belachelijk dat je hiervoor eerst naar de filiaalmanager moet vragen.
- Oven-Combi zat niet bij de levering. Het transportbedrijf gaf aan dat dit al bekend was bij Keukenwarenhuis. Ik ben echter nooit gebeld of heb geen mailtje gehad. Anders had ik wellicht nog een ander model uit kunnen kiezen.
- Bestekbak ontbrak ook. Dit was me echter nog niet opgevallen (of eerder, ik wist eigenlijk niet dat deze bij de keuken zat). Deze is, zonder dat ik hier vanaf wist, per post naar mijn adres gestuurd. Gezien ik daar nog niet woonde, heb ik het pakket gemist. Omdat ik de brievenbus nog niet vaak leegde (omdat ik er nog niet woonde) had ik het briefje van de postbode te laat gezien en was het pakket al weer terug gestuurd. Na veel uitzoekwerk er achter gekomen dat het om de bestekbak ging. Uiteindelijk is hij opnieuw opgestuurd. Helaas bleek hij gebroken te zijn bij aankomst...
- Verkeerde onderdelen geleverd. Hoewel ik aangaf dat ik haast had, zijn de nieuwe artikelen pas anderhalve week later besteld. Hier zat ook weer 6 weken levertijd op.
- Toen de onderdelen opnieuw geleverd waren, kreeg ik een mail van KW met de monteur in de CC. Die zou contact met mij opnemen. Na een week heb ik zelf maar gebeld met de monteur. Die gaf echter aan niet te kunnen komen voordat KW de spullen bij mij thuis had geleverd. Hiervoor moest ik weer bellen met KW. Die gaven aan dat ze de spullen zouden leveren en ik daarna een afspraak met de monteur moest maken. (Typisch dat ik dit allemaal moet regelen...)
- Communicatie is ronduit slecht. Als je ze al te pakken krijgt, is de juiste persoon er niet, of werkt er ineens niet meer... Mails zijn vaak onduidelijk. Hoewel ik zeer tevreden ben over de keuken zelf, zou ik zeker geen keuken bij Keukenwarenhuis meer kopen. Ik begrijp werkelijk waar niet waarom er niet wat meer aandacht en service voor de klant is.
FOTO VAN RICHARD AMERSFOORT
Keuken met rood witte achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Metamorfose”
Door Sonja van Olst op dinsdag 17 mei 2016 '16 | vestiging Dordrecht
Superblij met onze nieuwe keuken Nobilia Line. Eerst met Peter Klaassen op ons gemak een keuken uitgezocht met prima adviezen. Daarna met Frank Kok alles nagelopen en wat aanpassingen gedaan. Dit heeft heel goed uitgepakt. Ook het advies om al het voorwerk en het plaatsen door Johan Dorsman te laten doen is heel soepel verlopen. Het was bij ons niet echt eenvoudig, maar Johan draaide daar zijn hand niet voor om. Het ziet er fantastisch uit. Een complete metamorfose. Wij zijn enorm tevreden en ik geniet iedere dag van mijn nieuwe keuken, die echt is geworden zoals ik hem wilde. Onze complimenten. Sonja van Olst
FOTO VAN SONJA VAN OLST
Nobilia line keuken
Reactie of foto toevoegen
“Pluim waard”
Door fam Groenewegen op dinsdag 25 apr 2017 '17 | vestiging Dordrecht
In maart is onze nieuwe keuken geplaatst. Hierbij aantal probleempjes tegen gekomen die niet te wijten zijn aan Keukenwarenhuis deze zijn prima in overleg opgelost. Met dank aan John voor de montage en de uitstekende communicatie door Martijn over zoeken naar best mogelijke oplossing! Wij plaatsen zelden recenties maar hierbij wil ik Keukenwarenhuis zeker een pluim geven. Wij zijn zeer tevreden en zullen keukenwarenhuis zeker verder aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Ben Beekman op maandag 25 feb 2019 '19 | vestiging Ter Aar
In 2017 hebben wij een keuken gekocht en zijn goed geadviseerd. Omdat de oplevering van ons appartement in 2019 tot driemaal door het bouwbedrijf is uitgesteld toonde Keukenwarenhuis hiervoor begrip en medewerking. De keuken is geplaatst door Anton Suijker, en zeer deskundigde en sympathieke monteur. Wij zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door van den heuvel op woensdag 18 nov 2015 '15 | vestiging Dordrecht
We konden op ons gemak rondkijken zonder opdringende verkopers en op vragen van onze kant werd er netjes mee gekeken, en berekend, wat de mogelijkheden waren. Alles werd netjes volgens afspraak geleverd en gemonteerd door de monteur ( de heer Suijker) dit alles zonder problemen. Wij zijn dus zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door g schutte op donderdag 3 sep 2015 '15 | vestiging Ter Aar
een keukenkast besteld en geleverd, ik was niet tevreden maar de manier waarop de oplossing tot stand kwam is werkelijk fantastisch super goed geholpen ik ben als klant geholpen zoals je dat eigenlijk verwacht en als dat dan bovenverwachting ook gebeurd is dat werkelijk vermeldingswaardig.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer ontevreden”
Door Magda op woensdag 15 jul 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Op de tekening stonden verkeerde kastjes getekend waardoor deze na levering opnieuw moesten worden besteld. Hiervoor moest ik wel extra betalen. Al met al duurde het zes maanden voordat de keuken af was. Keuken was een jaar oud en laminaat laat los van de kasjes. Ik heb dit gemeld bij keukenwarenhuis en zij gaven aan dat de kastjes vervangen moeten worden en dat dit wederom extra geld kost. Al met al ben ik zeer ontevreden met dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Claudia op zaterdag 10 mrt 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Onlangs heb ik mijn keuken bij Keukenwarenhuis besteld,  allereerst de complimenten voor de verkopers, ze waren vriendelijk, alles was duidelijk en niets is te gek! De levering verliep niet geheel zonder een slag of stoot maar dit heeft keukenwarenhuis prima opgelost. Ik ben erg blij met mijn nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Geen stress”
Door J.H. Braad op vrijdag 24 apr 2015 '15 | vestiging Ter Aar
We werden geholpen door Roelie en de keuken was, ondanks de duurdere apparatuur , binnen ons budget. Prettige verkoper. Geen druk en we konden thuis rustig beslissen. De bezorgers gaven goede uitleg over de pakketten en legde alles op volgorde voor de aannemer. De aannemer Guy werkte rustig en precies en tot onze verrassing kwam er een schoonmaakdienst voor de rommel en werd de hele keuken schoongemaakt. Geweldig. We hebben geen stres gehad en zijn uiterst tevreden. We werden van de verkoop tot plaatsen op de hoogte gehouden door het bedrijf. Mooie keuken en geweldig bedrijf
FOTO VAN J.H. BRAAD
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door ron en joke de groot op woensdag 19 aug 2015 '15 | vestiging Ter Aar
we kwamen al met een glimlach binnen maar we gingen met een grotere glimlach en goed goed gevoel weer weg. We werden geholpen door jacco (onze complimenten, een goede gezellige aardige verkoper) Hij gaf goede adviezen, absoluut geen gevoel gehad dat hij dingen aansmeerde. Hij liet ons zelf onze keuzes maken en gaf de goede tips om onze keuken compleet te maken. Tijdens de inbouw zijn er wel een paar dingetjes fout gegaan maar ook dat werd op de goede manier verholpen. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij zeer tevreden zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Teamwork bij het Keukenwarenhuis”
Door Nico en Marian op dinsdag 28 mrt 2017 '17 | vestiging Dordrecht
Keuken aangekocht met advies van Peter. Hij liet onze wensen kenbaar maken en gaf ervarings adviezen. Top,nam rustig de tijd. En nam het nogmaals het geheel tot op de puntjes door. Dan het plaatsen. Marco die kwam installeren vlak voor de kerst. En voor hem was het een hele lange werkdag. Maar hij nam de tijd voor alles. S avonds om 10 uur klaar en nog controleerde hij allen kasten of alles goed werkte.
Zaterdag middag 16.00 uur kwamen we er achter Koelkast werkte niet. Pfffff
Keukenwarenhuis gebeld en die bood gelijk hulp aan met een leen koelkast. Later werd dit natuurlijk opgelost. Oeps er gaat natuurlijk wel eens wat mis, een diepe kras in de aanrecht. Keukenwarenhuis heeft dit vandaag vernieuwd. Dus een dikke 10 voor het gehele team. Nogmaals dankjewel voor onze mooie droomkeuken. En top service. Marco en Peter ???? bedankt
FOTO VAN NICO MARIAN
REACTIE VAN ZILLAH
Wat een mooie keuken. Wat is jullie lengte? En bevalt hij nog steeds.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd”
Door wim middendorp op maandag 26 feb 2018 '18 | vestiging Ter Aar
goed advies goeie afspraken die ook nagekomen worden
Reactie of foto toevoegen
“10 met een Griffel !!”
Door Gerrit op woensdag 24 dec 2014 '14 | vestiging Ter Aar
Keukenwarenhuis is een prachtig concept,wat ze vertellen maken ze zeker waar. Prijs kwaliteit staat daar hoog in het vaandel wij zijn super blij met onze keuken. Wij zeggen een 10 met een griffel !
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gemonteerd”
Door Fam Muilwijk op zaterdag 21 apr 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Woensdag jl is onze keuken, gekocht bij het Keukenwarenhuis in Ter Aar, gemonteerd door Peter Bauman. Wat een kunstenaar en vakman is dat. Onze keuken was helemaal compleet geleverd. Er moet nog wel een kastje terug omdat de verlichting het niet doet maar dat is door het Keukenwarenhuis supersnel opgepakt en is in bestelling. Wij zijn er heel blij mee. Een dikke 10 voor het Keukenwarenhuis en een dikke 10 voor Peter Bauman. Chapeau!!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Zwemer op vrijdag 20 apr 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Zoals beloofd hierbij de foto's van onze prachtige nobilia keuken. Na een periode van ideen verzamelen zijn we in ter aar terecht gekomen. Nadat we prettig zijn geholpen door Erik en tenslotte door Andy. Er moest nog wel het één en ander aangepast worden maar dat is keurig geregeld. Voordat we het wisten kwam de keuken al. Hij is geplaatst door een vriend van ons. We liepen tegen dingen aan en die werden netjes opgelost. Hiervoor hadden we een goedkopere oplossing bedacht maar daar gingen ze niet mee akkoord. Nee zeiden ze onze fout we sturen een nieuwe. Top!!! We zijn superblij met onze prachtige keuken. Fam zwemer.
FOTO VAN ZWEMER
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg goed geholpen”
Door R. Petit op zondag 29 nov 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Door maanden aan het lijntje gehouden te zijn door S & F Design uit leiden en vervolgens failliet te gaan, kwam ik bij het Keukenwarenhuis voor de ontbrekende onderdelen. Door het vakkundig advies van Anja in deze kwestie en vervolgens door het goed en snel advies van Erik zijn de ontbrekende onderdelen besteld. Helaas kunnen ze de ontbrekende onderdelen van het aanrechtblad niet bestellen. Ik ben nl al in 2 zaken geweest die het een te kleine en moeilijke opdracht vinden. Gelukkig gaat dit ook goed komen door advies van Erik
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbeveling”
Door Fam Groot Jonker op zondag 12 jun 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Op 21 augustus 2015 hebben we een Nolte keuken met Siemens apparatuur gekocht in Ter Aar. We wisten in grote lijnen welke apparatuur en wat voor soort keuken we wilden hebben. Met zowel dhr. Carlo Snel als dhr. Gerben Rook, beiden zeer deskundig, hebben we prettige, constructieve gesprekken gevoerd. Tijdens dit megaproject, geen eenvoudige keuken, kwamen we ook knelpunten tegen. De door ons gekozen koel-vriescombinatie bleek helaas niet meer leverbaar. En de stoombakoven kreeg na het inmeten van de keuken alsnog een andere plaats. Dit had gevolgen voor kast- en laden ruimte. We zijn echter tot zeer acceptabele oplossingen gekomen! Op 3 maart 2016 heeft de uiterst deskundige installateur dhr. Peter v.Teulingen nagenoeg de gehele keuken geplaatst. Wat een vakman! De afzuigkap (+ greep) en een koppelstuk voor de Quooker werden later geleverd. Alles werkt inmiddels naar behoren en de solide keuken, geheel naar onze wens, ziet er tip top uit. KWH heeft zijn/haar beloften helemaal waargemaakt: apparatuur tegen internetprijzen, transparante calculatie. En heel fijn dat veranderingen plaats kunnen vinden tot het moment van de definitieve bestelling. Hartelijk dank. Wij zullen jullie van harte aanbevelen!
FOTO VAN FAM GROOT JONKER
Nieuwe hoekkeuken van Keukenwarenhuis
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe fronten en apparaten”
Door M.Ruseler op woensdag 28 sep 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Voor nieuwe fronten en apparatuur voor mijn keuken kwam ik bij Keukenwarenhuis in Ter Aar. Vol lof over vriendelijke ontvangst en professioneel advies. Heden is alles geplaatst door een vakkundig en secuur werkende monteur met "gouden handjes"! Super gedaan! Groet, M.Ruseler
Reactie of foto toevoegen
“Schitterende keuken”
Door Jeffrey Oers op donderdag 7 jun 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Een luxe keuken gekocht bij het keukenwarenhuis ter aar. Van aankoop tot aan het afroep gesprek ging het vlekkeloos en toen kwam de monteur. Deze ging heel ruw te werk. Het eind resultaat is gelukkig wel naar tevredenheid. Na plaatsing 7 weken moeten wachten op de service afspraak. Nadat ik boos ben geworden om het op te lossen was het ook zo geregeld. Communicatie hebben ze nog wat werk aan de weg maar de keuken zelf liegt er niet om. Schitterende keuken.
REACTIE VAN MARK VERKERK
Dank voor je review !! - we hebben er weer van geleerd. Eind goed al goed ... Echt blij mee !!!
Reactie of foto toevoegen
“Goed gelukt”
Door Fam. Engelen op donderdag 10 mei 2018 '18 | vestiging Dordrecht
Na een aantal teleurstellende bezoeken aan diverse keukenzaken was de lust ons totaal vergaan om tot aanschaf van een nieuwe keuken over te gaan. Gelokt door de advertentie in ons plaatselijke weekblad met Nolte keukens toch maar een kijkje in Dordrecht gaan nemen. Heb de verkoper direct verteld dat hij ons maar gezien de vorige ervaringen zoals schimmige verkoopprijzen etc. maar moest overtuigen dat een keuken kopen bij Keukenwarenhuis wel een feestje is. En dat is gelukt de gehele begeleiding tijdens de aankoop is keurig verlopen. De meting werd verricht door Anton Suijker van Keukenmontage Holland en hij zou ook komen plaatsen. Dit eerste bezoek gaf al het gevoel dat een keuken kopen een feestje kan zijn. Bij het eindgesprek om alles definitief uit te zoeken en te bestellen zijn wij heel goed geholpen en was het erg prettig te ervaren dat de gehanteerde prijzen bij Keukenwarenhuis gelukkig transparant zijn. De levering verliep keurig met uiterst zorgvuldig personeel en op tijd. Ook Anton Suijker heeft uiterst zorgvuldig gewerkt en het was een feestje om hem over de vloer te hebben. Na plaatsing is onze keuken via Anton van mooi stucwerk voorzien en ook dit is zeer professioneel verlopen dankzij Anton Suijker's samenwerking met de stukadoor. Kortom uiteindelijk was het kopen van de keuken bij Keukenwarenhuis en de plaatsing door Anton Suijker van Keukenmontage Holland een feestje.
REACTIE VAN EVA
Beste familie Engelen, u bent heel positief over keukenwarenhuis. hoe zijn zij ten opzichte van andere keukenwinkels met prijs kwaliteit verhouding? ik wil namelijk ook bij Nolte kuchen gaan kijken. maar twijfel daar nog over. groetjes, Eva
REACTIE VAN MARJA ENGELEN
Onze vorige keuken was ook een Nolte keuken en kwalitatief erg goed vandaar wederom keuze voor dit merk en zodoende bij Keukenwarenhuis terecht gekomen omdat zij dit merk voeren. Wat erg prettig is bij deze zaak is dat de prijzen transparant zijn dat is bij heel veel zaken niet het geval.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service, dure keuken”
Door Stephie op maandag 16 sep 2013 '13 | vestiging Dordrecht
Keukenwarenhuis is erg duur in vergelijking met keukens bijvoorbeeld in Duitsland aangeschaft. Ik heb zelf een zeer slechte ervaring met keukenwarenhuis nadat bleek dat ik een verkeerde voorstelling van zaken heb ontvangen over de feitelijke kosten van keuken + installatie. Op het moment dat de keuken bij mij thuis werd opgemeten bleek nog niet dat er veel aangepast moest worden (leidingen omleggen en afzuigkanaal e.d.) terwijl ik me zelf al afvroeg of de gasleiding wel goed aangesloten kon worden (en natuurlijk zou ik hiervoor wel wat moeten betalen, dat had ik al meegenomen in mijn berekeningen)...Inderdaad bleek mijn onderbuikgevoel juist....op het moment dat keuken geïnstalleerd zou moeten worden bleek dit helemaal niet te kunnen omdat de leidingen verkeerd lagen, afvoerkanaal niet goed lag etc.). Vervolgens kreeg ik een dure rekening gepresenteerd (ik kon op dat moment ook geen andere monteur meer krijgen en aansprakelijkheid speelt hier ook) voor meerwerk......Ik heb deze rekening betaald onder voorwaarde dat ik met Keukenwarenhuis.nl kon spreken over een tegemoetkoming. Op moment dat alles betaald was en tegemoetkoming ter sprake kwam was Keukenwarenhuis met de noorderzon vertrokken........
Reactie of foto toevoegen
“Veel wachttijd”
Door Sander op vrijdag 18 dec 2015 '15 | vestiging Ter Aar
keukenwarenhuis.nl is een verkooptent, ze zijn heel netjes en vriendelijk, alleen moet het wel binnen hun concept passen, anders communiceren ze niet. Met een verkoper wordt alles uitgetekend, besproken en een prijs overeengekomen. In het uiteindelijke uittekengesprek zit een 'technische' medewerker die enkele meerkosten berekend die net te overzien zijn (hij is geen verkoper, zijn vaste prijzen wordt heel vriendelijk en normaal over gedaan). Gaat heel vriendelijke en vanzelfspreken, maar als je niet scherp ben halen ze zo enkele honderden euries extra binnen. Na de verkoop wordt het echter een beetje stil bij keukenwarenhuis.nl. Bij de levering klopten veel zaken niet en waren enkele zaken beschadigd in de doos. Ik heb zelf geïnstalleerd, dat hielp wellicht niet, maar het duurde twee weken voordat er een reactie kwam (drie mails en heel telefoontje had ik gedaan). Alles wordt opgelost, alleen duurde het bij elkaar een half jaar, drie verkeerde leveringen (voor hetzelfde onderdeel!) en heel veel wachttijd. Iets fout: drie weken bellen en mailen, zes weken levertijd, (zelf altijd moeten nabellen om horen dat ze het al ontvangen hebben), en na verkeerde leveringen hetzelfde traject. Heel vriendelijk allemaal, maar zeer slechte service en elke keer andere contactpersonen. Niemand neemt verantwoordelijkheid en na de verkoop ben je lastig. Eén advies: niet vooraf betalen!! Het interesseert ze daarna gewoon niet meer. Prima keuken uiteindelijk, voor een redelijke prijs denk ik, maar wat een hoop gedoe... Als je iets kunt missen bij een verbouwing/verhuizing is het dat wel.
REACTIE VAN MARK VERKERK
Inmiddels door het management contact geweest met Sander, en excuses aangeboden, en nu nogmaals Sander, Veel spijt dat het zo gelopen is ! Een die 1 is wel erg zwaar gevallen voor ons, wij trekken onze lessen ! Klantenservice.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Wim en Teunie trouwborst op donderdag 23 jun 2016 '16 | vestiging Dordrecht
Onze ervaring met het keukenwarenhuis is prima ,vanaf het eerst gesprek tot het afronden werd nergens moeilijk over gedaan,elke afspraak werd nagekomen tot en met de plaatsing door monteur ben uit Dordrecht is zeker aan te raden ,wij zijn heel erg blij met onze keuken met een prachtig aanrechtblad wat trouwens enige moeite van onze kant kostte.
FOTO VAN WIM EN TEUNIE TROUWBORST
Keuken met prachtig aanrechtblad op kookeiland
Reactie of foto toevoegen
“Spijt”
Door Fam. Koning op vrijdag 15 mrt 2019 '19 | vestiging Ter Aar
10-6-2017 bij dit bedrijf een keuken gekocht, vanaf het begin waren er deuren krom, waarvoor wij meteen aan de bel trokken. Na een jaar bellen en mailen in onze wanhoop een revieuw geschreven, toen kwam er eindelijk reactie (wat waren we blij, review ingetrokken) maar wat bleek, er zaten door de versteviging die ze aangebracht hadden nu scheuren in. Weer bellen, maar werd hoop beloofd maar niets gedaan! Intussen begon de hoek van de schouw te scheuren dit door AEG schriftelijk bevestigd door een te kleine afzuigkap door Keukenwarenhuis geleverd ten opzichte van de inductieplaat waar hij boven hangt. Begin december hierover gebeld en werd mij wederom weer van alles beloofd. Nu is het 15 maart, mails worden na 2/3 weken pas beantwoord omdat iemand van de balie 2 weken ziek was( is blijkbaar niemand dan die de mails inkijkt), bellen, bellen en nog eens bellen, maar geen resultaat! We hebben de monteur diverse malen benaderd, maar ook die beloofd contact op te nemen, wat hij niet nakomt! Ze beloven keer op keer van alles, maar komen niets na, intussen zitten wij met een keuken van anderhalf jaar oud, waarvan deuren scheuren bevatten en een afzuigkap die niet naar behoren functioneert en daardoor ook voor verschillende problemen zorgt. We zijn radeloos en hebben vreselijk spijt dat we bij dit bedrijf een keuken hebben gekocht!
FOTO VAN FAM. KONING
Scheur in deur
Reactie of foto toevoegen
“Super content”
Door De Doncker -Audenaert Mireille op maandag 12 jun 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Ik raad deze zeker aan iedereen aan .ongelooflijk maar waar! Zeer goeie service en een prachtige na-service .dat is wat je voor je geld wilt . Ze zijn super gewoon! al bij het eerste ontvangst voelden we ons er al thuis . Zo een service , bediening en levering , materialen en afwerking van aankoop keuken , kan onze Belgische kwaliteit - prijs nooit aan komen . Ik heb een prachtige , super aankoop gedaan . De keuken is een droom en oogt zeer mooi voor anderen .Ik heb mijn volledige voldoening gehad op alle vlakken .
FOTO VAN DE DONCKER -AUDENAERT MIREILLE
Eindresultaat keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate teleurstellend”
Door Jan Klaassen op maandag 14 okt 2013 '13 | vestiging Ter Aar
We hebben hier een keuken gekocht. Tijdens de bestelling hadden we extra zijpanelen besteld. De keuken was getekend. Ze hadden een prijs opgegeven. Iets meer dan 6000 euro Ze zijn de prijs gaan overleggen. Vervolgens wordt er gevraagd wat je budget is (5000 euro) en daarna wordt er gezegd dat ze het voor deze prijs kunnen leveren. Achteraf toen we al betaald hadden bleek dat ze de zijpanelen niet in de tekening waren meegenomen. Dit was wel afgesproken. Ik kan geen technische tekeningen lezen. Alles was doorgenomen en zou in de tekening zijn meegenomen. Niet dus. Voor deze onderdelen zouden we opeens nog 1000 euro moeten bijbetalen. Nadat de keuken was geleverd en wij hadden gevraagd wanneer de keuken gemonteerd zou worden, moesten we dit zelf met de monteur regelen. We werden hierbij niet geholpen. De keuken kon pas na 6 weken worden gemonteerd.

De keukenmonteur, P. Dijk, zou 2 dagen bezig zijn met de installatie. Tegen 15:30 uur zouden wij thuis zijn op de eerste dag en wij wilden samen de keuken inspecteren. Maar de monteur was opeens eerder klaar. Anderhalve dag sneller klaar dan van te voren afgesproken. De monteur had geen zin om op ons te wachten, ook niet nadat wij dit nadrukkelijk hadden gevraagd zodat we de keuken samen konden nalopen. We hadden vrij genomen om hierbij aanwezig te kunnen zijn, maar de monteur was al weg toen we om 15:30 uur thuis kwamen. De afvoer is scheef geplaatst, terwijl het makkelijk recht geplaatst had kunnen worden als het op de juiste plaats was aangesloten. Een zijpaneel was ingescheurd. Er was duidelijk te zien dat de keuken geforceerd op zijn plaats was gefixeerd en de scheur daardoor was ontstaan. Wij moesten echter de scheur zelf ontdekken, want de monteur had dit zogenaamd niet gezien. Toen wij thuis kwamen en zagen dat de afvoer scheef was geplaatst en de scheur in het paneel, hebben wij contact opgenomen met het keukenwarenhuis. We hebben aangegeven dat we een oplossing wilde en dat we door een ander monteur zouden worden verder geholpen. Dat mocht niet. We moesten het maar met deze monteur doen, want er was niks mis met zijn werk. De monteur heeft de keuken niet geïnspecteerd na zijn werk te hebben gedaan. Nadat wij de scheur hadden ontdekt hebben we ook zelf de onderdelen bij het keukenwarenhuis opnieuw moeten bestellen, dit heeft de monteur ook nagelaten. Het duurde 2 maanden voordat de onderdelen binnen waren bij het keukenwarenhuis. Deze hebben wij nu op dit moment nog steeds niet ontvangen.

We moesten een afspraak maken met de monteur. We hebben geen excuses gehad voor zijn fouten. Het enige waar hij het over wilde hebben is zijn geld. Bij herstelwerkzaamheden voor de afvoer wilde hij extra geld. Hij probeerde deze fout op de aannemer wie de afvoer heeft geplaatst af te schuiven. Dit terwijl hij de afvoeringang op de verkeerde plaats heeft ingezaagd en vervolgens de afvoer scheef heeft geforceerd.

Voor iedere keer dat hij zou moeten langs komen, ook al was het om een fout te herstellen welke door hem was ontstaan, zouden we geld moeten betalen. We hebben dus de afvoer maar door onze loodgieter laten herstellen omdat we anders de keuken helemaal niet konden gebruiken in de tijd dat we moesten wachten op de onderdelen. De monteur wilde pas komen als de onderdelen er waren. Voor fout herstel in de tussentijd hadden we extra kosten moeten betalen.

Toen de onderdelen na 2 maanden binnen waren bij het keukenwarenhuis zijn wij en de monteur geïnformeerd en zou hij contact opnemen. Hij ook weer nagelaten contact met ons op te nemen. Terwijl we al 2 maanden verder waren! Wij hebben toen na 2 weken met het keukenwarenhuis gebeld. Hij heeft ons toen gemaild om een afspraak te maken en in deze mail gevraagd om de factuur voor kleine onderdelen tijdens de installatie te betalen. Wij hebben gezegd dit pas te betalen, wanneer de keuken op een correcte manier is afgemaakt. Wij weigeren met hem verder te werken, want het enige wat hij wil is zijn geld. Zonder zijn werk goed te doen of te hebben afgemaakt. Het keukenwarenhuis wil geen ander monteur aanwijzen om het werk te doen. Tot nu toe zitten wij al maanden met gederfd woongenot en hopen nog steeds dat het keukenwarenhuis het fatsoen op zal brengen om de keuken af te laten maken.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door H. Remmelzwaal op dinsdag 13 feb 2018 '18 | vestiging Ter Aar
We zijn prima geholpen bij het kopen van onze nieuwe keuken, de verkoper had voor elk probleem een oplossing. De levering, betaling alles prima geregeld. Jeroen Brugman kwam de keuken plaatsen, niets dan complimenten voor hem. Weet zijn vak prima te verstaan en plaatste binnen één dag de gehele keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden”
Door Familie Brunt op vrijdag 3 nov 2017 '17 | vestiging Dordrecht
Wij zijn supertevreden over het hele proces van kopen tot plaatsen en nazorg tot nu toe bij de aankoop van onze keuken in Dordrecht. Dingen die niet helemaal soepel liepen of die niet naar tevredenheid waren, zijn allemaal heel goed opgelost. Complimenten voor het adviseren, plaatsen, meedenken en bieden van de goede oplossingen. Wij zijn heel blij met onze keuken en vertellen dit ook graag aan anderen.
FOTO VAN FAMILIE BRUNT
Keukenwarenhuis keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door E.J. Veenendaal op maandag 26 feb 2018 '18 | vestiging Ter Aar
We waren toe aan nieuwe keuken. Wilde graag een Nolte omdat we daar goede ervaringen mee hadden. Hebben beetje op t internet gekeken toen belanden we hier. Goed en niet te duur. Gekeken dezelfde dag gekocht. goed geholpen. Keuken zelf geplaatst. Alles was oke.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Dirk en Carla Donker op donderdag 30 jul 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Vanaf het eerste gesprek is er met ons meegedacht en na flink wat wijzigingen doorgenomen te hebben in het 2e gesprek met Gerben Rook, die enorm zijn best deed om al onze veranderingen waar te maken, zijn wij uiterst tevreden over de klantvriendelijkheid en de service van filiaal Ter Aar. Ook afspraken worden zeer goed nagekomen. De montage van de keuken door Michel van GEMI Keukenmontage is op alle fronten perfect en gezellig verlopen. Michel is een ouderwetse vakman die let op details en ook meedacht met onze wensen. Ook het stucwerk is perfect gedaan. Meer dan tevreden met jullie.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ad de Goey op donderdag 7 apr 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Voor het eerst een keuken gekocht , wij zijn zeer plezierig geholpen in Ter Aar. Ook de terugkom avond met de ontwerper hebben wij als plezierig ervaren. De keuken werd op tijd geleverd , was compleet en is vakkundig geïnstalleerd. Dit in tegenstelling tot wat je vaak bij keukens hoort. Kortom wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ton en Hedwig Hermus op vrijdag 18 nov 2016 '16 | vestiging Dordrecht
Onze keuken werd vrijdag 11 November jl. geleverd en vanaf de maandag erna geplaatst door Ben van BeGe montage, te Dordrecht. Wij zijn zeer tevreden met de kwaliteit van de Nolte keuken met AEG apparatuur en ook met het vakmanschap van Ben.
FOTO VAN TON EN HEDWIG HERMUS
Nolte keuken met AEG apparatuur
Reactie of foto toevoegen
“Een keuken”
Door NM Pimmelaar op zondag 29 apr 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Na problemen met de afhandeling en afspraken omtrent de keuken hebben we een heel goed gesprek gehad met Martijn de Vries waarin heel goed geluisterd was naar onze klachten is het tot ieders tevredenheid opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer ontevreden over opstelling monteurs”
Door Wouter op donderdag 18 aug 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Alhoewel ik het bestellingsproces als gemakkelijk en positief heb ervaren, begonnen de problemen al gelijk bij levering. Ondanks dat zowel de keuken, als het trapgat uitgebreid door de monteur waren gemeten en het nooit ter sprake is gekomen dat een kast eventueel niet via de trap naar boven zou passen, was dit toch het geval. Dit betekende dat er een kast op mijn trap moest blijven liggen en de toegang tot mijn huis blokkeerde.

Alhoewel dit een volstrekt onacceptabele situatie was, werd mij door Keukenwarenhuis verteld dat de monteur er van overtuigd was dat de kast zou passen en de volgende dag met mij samen de kast omhoog zou dragen. Uiteraard ging de kast de volgende ochtend niet omhoog er moest dus een lift worden geregeld. Na, wederom, contact met Keukenwarenhuis, leerde ik dat een lift pas op de vrijdag beschikbaar zou zijn, wat dus nog 2 dagen met een kast die mij de toegang blokkeerde zou betekenen. Volstrekt onacceptabel natuurlijk, waardoor ik zelf genoodzaakt was een lift te regelen.

Ondanks dat het mij wel zo netjes leek om gezien mijn ongemakken de kosten van de lift op te nemen, werd mij door Keukenwarenhuis verteld dat als het van te voren bekend was geweest dat de kast niet omhoog zou passen, ik ook al 150 euro had moeten betalen. Met de 80 euro die ik voor mijn zelf-geregelde lift moest betalen, had ik het dus eigenlijk al goed gedaan en had geen reden tot zeuren, aldus Keukenwarenhuis.

Omdat, volledig door mijn eigen schuld, het stucwerk nog niet droog genoeg was de keuken te kunnen plaatsen, moest de monteur helaas onverrichter zaken naar huis. Erg vervelend natuurlijk, maar hij was hier wel erg makkelijk in. De reden voor deze houding werd mij snel duidelijk toen ik op een door mij ondertekend INMETINGSformulier werd gewezen, waarop stond dat er een dagloon van 360 euro moest worden betaald, mocht de keuken niet kunnen worden geplaatst op de geplande dag. Op zich kan ik hier inkomen, maar op het moment van inmeting wist ik nog niet of ik mijn eigen monteur zou regelen of met de monteur van Keukenwarenhuis in zee zou gaan. Voor zover ik wist, tekende ik voor inmeting en niet voor een offerte van de monteur, aangezien montagekosten zijn gespecificeerd op de rekening van Keukenwarenhuis. Een vreemde gang van zaken dus.

Toen 10 dagen later het stucwerk wel droog genoeg was om de keuken te plaatsen, stuurde Keukenwarenhuis 2 nieuwe monteurs (blijkbaar toen geen aparte handtekening voor de monteur noodzakelijk). Na de keuken te hebben gemonteerd, werd mij een rekening van maar liefst 475 euro voor klein materiaal gepresenteerd! Het ging hier om 2 T-stukjes koper à 20 euro per stuk en nog wat pvc stukjes tegen belachelijke bedragen. Ook werd er 200 euro aan extra loonkosten gerekend. Afgezien van het boren van een gat voor de afzuigpijp (2 minuten werk) was het vooraf volkomen ondoorzichtig dat er nog zoveel bovenop de afgesproken keukenprijs zou komen.

Dit was dus bovenop de 1350 euro die ik al aan Keukenwarenhuis had betaald voor montage. Dit vond ik vooraf al veel, maar er werd mij verteld dat Keukenwarenhuis geen garantie op de keuken zou geven als er problemen zouden ontstaan door verkeerde montage.

Na de keuken een weekend in gebruik genomen te hebben, ontdekte ik een lekkage in de gootsteen en een niet functionerende vaatwasser. Voor de vaatwasser is 2,5 week later iemand komen kijken, maar voor de lekkage is niemand bereid te verantwoording te nemen. Keukenwarenhuis wijst (terecht) naar de monteurs, maar is vervolgens niet bereid een andere monteur te sturen als blijkt dat het niet realistisch is om voor de monteurs 2,5 uur te moeten rijden om een kleine lekkage te repareren.

Al met al is er bij Keukenwarenhuis een compleet gebrek aan enige vorm van klantenservice en zijn ze vooral bezig klanten met lage prijzen te lokken en vervolgens met ondoorzichtige kostenposten je een poot uit te draaien.
REACTIE VAN MARK VERKERK
Wij vinden het vervelend dat deze klacht nog niet geheel afgerond is, maar zoals u weet wordt er nog hard aan gewerkt, we houden u op de hoogte en ronden het z.s.m. af !
Reactie of foto toevoegen
“Kunnen het iedereen aanraden”
Door Clemens Terlingen op dinsdag 18 apr 2017 '17 | vestiging Dordrecht
Bij het keukenwarenhuis Dordrecht een keuken gekocht tegen een hele mooie prijs. Het werd een grote keuken met veel apparaten. Na wat problemen met het opmeten werd alles keer op keer door een geweldige monteur opgelost. Wij ook nog wat wensen hadden voor aanpassingen en veranderingen en daar werd heel goed mee omgegaan. Al met al duurde het wel even voordat de eindoplevering rond was maar we hebben nu een mooie keuken waarvan iedereen die we kennen aangeeft het een prachtige keuken te vinden. Wij kunnen iedereen aanraden met het keukenwarenhuis in zee te gaan
FOTO VAN CLEMENS TERLINGEN
Keuken met grijze fronten en rode achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door J.W.Gouma op zaterdag 22 apr 2017 '17 | vestiging Dordrecht
Bij zonder attent behulpzaam geweldige service prettige medewerkers mee denkend zeer ervaren kortom een aanrader voor een ieder die toe is aan een nieuwe keuken zeker naar toe gaan.Montage ploeg ook zeer ervaren ter zaken zeer kundig en ook weer meedenkend en behulpzaam zeer nette werkers.Mijn ervaring een TOP bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door JHooimeijer op dinsdag 5 jan 2016 '16 | vestiging Dordrecht
Wat een geweldige ervaring om"zaken"te doen met keukenwarenhuis Dordrecht.Vanaf het eerste bezoek t/m hetplaatsen door Maurice van Esdonk,echt vakwerk tot in de puntjes verzorgd!! De wijzigingenwaren geen probleem. De verkeerd geleverde kraan en het kapotte hoekkastje ( door vervoer)werd de volgende morgen omgeruild zodat er geen vertraging was .Enfin,100% aan onze wensen voldaan.We genieten er elke dag van Keukenwarenhuis Dordrecht , waar klant koning is . Berry,Frank,Sander en Wilfred als team houden zo !! CHAPEAU !! Hartelijk dank
FOTO VAN JHOOIMEIJER
Witte keuken met grepen
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Fam. Gaemers op donderdag 9 jun 2016 '16 | vestiging Dordrecht
Na het kopen van een keuken begin dit jaar wilde wij een extra spot voor onder de kastjes. Na een e mail gestuurd te hebben kregen wij de spot zonder extra kosten geleverd. Prima service van keukenwarenhuis Dordrecht.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijke communicatie”
Door frans oranje op vrijdag 15 jul 2016 '16 | vestiging Ter Aar
wij hebben in december 2014 een keuken gekocht voor ons nieuwe huis wat eind 2015 opgeleverd wordt, keuken werd keurig geleverd en voor de kerst nog geplaatst. we hebben toen wat tegenslag gehad met het plaatsen van de aanrecht en achterwand. Dit ging door kleurverschil een aantal keren niet goed. De communicatie verliep steeds vriendelijk, uiteindelijk is het in orde gekomen en hebben we een schitterende keuken.
FOTO VAN FRANS ORANJE
We hebben uiteindelijk een schitterende keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Familie Uleman op donderdag 14 sep 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Onze ervaring super tevreden..vanaf dag 1 goed uitleg gekregen..alles goed gegaan en super nete monteur ook Jeroen Brugman top..we zijn zeer te vreden met onze mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door S. de Haas op donderdag 10 mrt 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Wij hebben een hele mooie Nolte keuken gekocht in Ter Aar. Goed geholpen bij het bedenken van het ontwerp, het vervolggesprek en de levering is goed verlopen. Alles compleet en mijn complimenten voor Peter Bauman de monteur die onze keuken heeft geplaatst ter plekke met oplossingen kwam en uitwerkte. Super! Ik kan hem iedereen aanraden. Wij zijn helemaal blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Fam Vermeulen op maandag 15 mei 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Prima geholpen zowel door verkoper en later het bedrijf dat de keuken heeft geplaatst. Alles was netjes geregeld van de aankoop tot het plaatsen van de keuken . Overal werden we van op de hoogte gehouden. Je hoort vaak rare dingen over keukenbedrijven , maar wij zijn super tevreden.
FOTO VAN FAM VERMEULEN
Reactie of foto toevoegen
“Aangenaam bedrijf”
Door Famlie Driessen op dinsdag 17 apr 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Wij hebben een Nobilia-keuken gekocht na een ongedwongen en rustige rondwandeling door het immens grote showdeel van het bedrijf in Ter Aar. Door onvoorziene omstandigheden konden wij de keuken pas na geruime tijd afroepen, maar daar werd met begrip op gereageerd en na meting en nog een zekerheids-nameting werd de keuken geleverd en in één dag keurig geplaatst. Alles klopte perfect. Meer dan een jaar later waren wij weer in de buurt van Ter Aar en brachten wij weer een bezoekje aan Keukenwarenhuis. In een gesprek kwam aan de orde dat één van de handgrepen een beetje schilferig was en wij graag een besteklade in de tweede ladenkast wilden hebben. Zonder problemen werden een nieuwe handgreep en een besteklade voor ons besteld die wij korte tijd later, gratis, konden afhalen. Al met al vinden wij Keukenwarenhuis in Ter Aar een bijzonder aangenaam bedrijf en durven het met overtuiging aan iedereen aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door José op vrijdag 29 mrt 2019 '19 | vestiging Ter Aar
Wij hebben noodgedwongen na lekkage onze prachtige keuken gekocht bij Keukenwarenhuis. in 1e instantie waren we niet blij om een nieuwe keuken te moeten kopen maar door een rondje Keukenwarenhuis werd ons gevoel steeds blijer en vrolijker. Werkelijk binnen 45 minuten stonden we voor onze droomkeuken en werden we enorm leuk en goed geholpen door een medewerker. Alles werd goed nagevraagd en doorgelopen onder het genot van een lekker kopje koffie. De levering was op afgesproken tijd en geheel compleet en alles keurig netjes in huis gezet. De keukenmonteur heeft onze prachtige keuken keurig netjes en met veel passie geplaatst. Wij hebben onze keuken nu 3 maanden en nog elke dag zijn we er super blij mee! Bij Keukenwarenhuis kan je dus heel goed ontzorgd een prachtige keuken kopen
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk zeer happy”
Door Ronald op dinsdag 30 jan 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Vorig jaar naar Ter Aar gereden om daar te oriënteren voor een nieuwe keuken met de intentie om nog niet te gaan kopen maar toen troffen wij Jelle, een uiterst vriendelijke verkoper, hij tekende voor ons precies uit wat wij voor ogen hadden en toen toch de knoop doorgehakt en de keuken gekocht. Een aantal weken later werd de keuken ingemeten door in mijn ogen een niet zo'n bekwame monteur, dat bleek ook wel dat we het afroep gesprek hadden met Andy want een aantal maten kwamen totaal niet overeen met wat wij hadden ingemeten. Na een aantal weken een belletje dat er afscheid genomen was van de monteur en wij kregen een nieuwe monteur toegewezen. In Juli werd dan eindelijk de keuken geplaatst, alleen misten er een aantal dingen. Deze zijn netjes nabesteld en nageleverd. Toch hadden wij nog een aantal dingen waar wij niet helemaal tevreden mee waren deze aangegeven aan de monteur en hij zou dit op gaan lossen i.o. met Keukenwarenhuis na zijn vakantie, wij hoorden maar niets meer van hem dus contact gezocht met Keukenwarenhuis en zei wisten nergens van. Het hele verhaal inclusief foto's neergelegd bij hun om tot een oplossing te komen. Deze kwam gelukkig snel alleen met monteur nummer 3, dit was Jeroen Petter en dit was een verademing een man die weet waar hij over praat, hij is even langs geweest om alle problemen in kaart te brengen en deze te communiceren met Keukenwarenhuis, hier vrij snel reactie op gehad en afgelopen week is Jeroen dan geweest om de keuken te plaatsen zoals bedoeld was. Wij waren al redelijk happy met onze keuken maar nu zijn wij zeer happy, dit is de keuken die wij voor ogen hadden. Nogmaals onze complimenten voor Jeroen Petter,hij moest wel van ver komen maar het was het meer dan waard, en Keukenwarenhuis bedankt voor het oplossen van de problemen die ontstaan zijn tijdens levering en plaatsing.
REACTIE VAN MARK VERKERK
Ik zeg "eind goed, al goed" soms stellen wij het geduld van de klant op de proef ... Als het uiteindelijk leidt tot een blije klant, zijn wij ook blij ! Hier hebbenwe ook de klant bij nodig, en zo 1 was je er Ronald ! Superbedankt voor je medewerking !!!!
Reactie of foto toevoegen
“Koesteren”
Door Paul Hippe op donderdag 13 jul 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Keuken plaatsen een groot feest. Ervaringen met Keukenwarenhuis waren top. Adviseur Gerben Rook heeft veel kennis, is kundig en denkt goed mee. Afgelopen 10 en 11 juli is de keuken door een topmonteur geplaatst. Zijn naam is Jeroen Brugman. Zijn kennis, vakmanschap, inzicht en het meedenken geeft aan wat zeer belangrijk is voor het plaatsen van de keuken. Voor hem en voor ons was het dus een groot feest. Bedankt nogmaals en als Keukenwarenhuis zou ik bovengenoemde mensen maar zeer goed koesteren.
Reactie of foto toevoegen
“Zaken niet goed gegaan wel opgelost”
Door hans de bruin op woensdag 24 mei 2017 '17 | vestiging Ter Aar
1.5 jaar terug een keuken gekocht. de verkoper is helemaal gek van jouw handtekening, tot vervelends toe. Hadden we toen maar niet getekend. De keuken is 1.5jaar terug geplaatst. Aansluitend alleen maar gezeur gehad om allerlei dingen die niet goed zaten in de keuken. Fornuis niet goed, afwijking in blad. Verkeerde kit gebruikt etc etc. 1.5 jaar gezeur en iedere keer een andere monteur, die wat aan te merken had op de vorige. En Keukenwarenhuis gewoon niet thuis geven. Ons advies: koop geen keuken bij keukenwarenhuis. Het zal overal wel wat wezen, maar niet zoals bij dit bedrijf.

Aanvulling 4 juli 2017: keukenwarenhuis heeft contact opgenomen en is tot gewenste compensatie gekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Pima geregeld”
Door B. Boogaard op dinsdag 31 jan 2017 '17 | vestiging Dordrecht
In orientatiefase heel goed geïnformeerd door Peter Wor, hierdoor ook onze keuze bepaald. Goed afroepgesprek geweest en in afwachting van plaatsing al contact gehad met monteur Willem Aarnoudse, deze stelde ons gelijk al gerust om mogelijke problemen met omleggen van leidingen de kop in te drukken, dat komt wel goed zei hij. Vooraf niet alles kunnen regelen en  de monteur heeft dit zonder problemen opgelost. Plaatsing van onze nieuwe keuken is fantastisch uitgevoerd en het resultaat is zeer naar onze zin gebeurd. Er moet nog een vensterbank worden geplaatst,  maar dit gaat zeker ook goed komen. Kortom prima geregeld. Fantastisch.
FOTO VAN B. BOOGAARD
Keuken naar onze zin
Reactie of foto toevoegen
“Goed gelukt”
Door Carina Stoof op vrijdag 16 okt 2015 '15 | vestiging Ter Aar
In september is onze nieuwe keuken van het Keukenwarenhuis geplaatst door keukenmonteur Anton Suijker (Keuken Montage Holland). We zijn meer dan tevreden over hoe hij dit gedaan heeft en bevelen hem dan ook van harte aan! Onze keuken is erg klein en het was een heel gepriegel om alles netjes erin te krijgen, maar het is gelukt!
FOTO VAN CARINA STOOF
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Fam C. Stoker op zaterdag 4 mei 2019 '19 | vestiging Dordrecht
Prima verloop met de aanschaf van nieuwe keuken en verleende service! Montage door Anton Suijker ook prima geregeld! Bedankt, Top!
FOTO VAN FAM C. STOKER
Keuken met mozaiekachterwand
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Jeroen Prosper op maandag 11 sep 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Super geholpen bij het ontwerp en er werd rekening gehouden met de afmetingen in ons nieuwe huis. Super goed geïnstalleerd door een vakman pur sang. Mocht ik in de toekomst weer een keuken nodig hebben dan weet ik waar ik heen ga.
FOTO VAN JEROEN PROSPER
Keuken met goede installatie
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige witte hoogglans keuken”
Door Fam.Harkes op zondag 3 feb 2019 '19 | vestiging Ter Aar
In juli 2018 is bij ons een prachtige witte hoogglans keuken geplaatst. Zowel het bestellen in de showroom als het plaatsen is prima verlopen. Erg vriendelijk personeel. Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken goed nagekomen”
Door R. Karreman op donderdag 2 mrt 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Wij hebben een keuken gekocht bij het Keukenwarenhuis. Wij zijn zeer goed begeleid bij het uitzoeken van de keuken zowel tijdens het eerste gesprek als bij het tweede afsluitende gesprek. Afspraken, die gemaakt zijn over de levering en plaatsing van de keuken zijn goed nagekomen. Ook lof voor het bedrijf dat de keuken geplaatst heeft. Wij zijn heel blij met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Kopen en levering keuken”
Door Grootveld. Tom op vrijdag 14 nov 2014 '14 | vestiging Ter Aar
Geachte Dames en Heren, Langs deze weg wil ik u complimenteren met het hele traject van aanschaf tot levering en installeren.
1. Telefoontje wanneer de transporteur zou bellen en ik mijn banklimiet moest verhogen.
2. Telefoontje van de transporteur wanneer hij voor de deur staat.
3. Levering perfect op tijd. Pinnen ging wat moeilijk maar werd tot volle tevredenheid opgelost.
4. De heer Remon Hoefste is een zeer aimabele man een een zeer goede vakman. Heeft alles perfect geïnstalleerd. De foute levering van een paar onderdelen nu even opgelost en we hebben er vertrouwen in dat over een paar weken de juiste zaken worden geleverd en geplaatst.
5. En als laatste voor ons de verrassing: er kwam ook nog iemand langs om de keuken schoon te maken en al het verpakkingsmateriaal op te ruimen en af te voeren.
Conclusie: volle tevredenheid bij ons waar we u voor complimenteren. Klanten kunnen zeuren en moeilijk doen, misschien was ik dat ook een beetje met mijn betaling, maar je moet ook op zijn tijd iemand een compliment geven, zeker als er boven verwachting zaken gebeuren zoals nu gebeurd is. Dank voor alles. Goed zaken gedaan en graag tot ziens over een paar weken als de juiste onderdelen nagezonden worden en geïnstalleerd. Met hartelijke groet,
FOTO VAN GROOTVELD. TOM
Blij met nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dikke tien”
Door M.G.J.Graumans op dinsdag 6 okt 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Na lang twijfelen toch de knoop doorgehakt en een keuken gekocht bij Keukenwarenhuis.Eerste gesprek ging heel snel en vond het niet echt wat wij er van verwacht hadden,het idee van nou er is getekend en dat was het. Maar bij het tweede gesprek met Duncan Capelle verliep alles veel beter en er werd echt geluisterd naar onze wensen.
Later nog een keer van aanrechtblad gewisseld,alles perfect verlopen.
Afgelopen woensdag alles geleverd door twee vakbekwame chauffers en keurig binnen gezet. Nou had mijn dochter begin dit jaar ook een keuken van Keukenwarenhuis aangeschaft en deze was geplaats door Anton Suyker van Keukenmomtage Holland uit Rotterdam.Nou daar was ze zo tevreden over en zei die moeten jullie ook vragen en dat hebben we gedaan. Wat een vakman is dat en wat een net werk leverd deze man en ook nog snel.In twee dagen de hele keuken klaar inclusief nog wat extra werkzaamheden. Kotom een dikke tien voor Anton Suyker en voor ieder een aanrader. Wij genieten nu elke dag van een schitterende keuken.
FOTO VAN M.G.J.GRAUMANS
Reactie of foto toevoegen
“Zelfplaatsing”
Door Vrisekoop op maandag 8 mei 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Van de zomer een keuken gekocht na goed advies bij Keukenwarenhuis. De keuken zelf geplaatst, uiteindelijk miste er een paar onderdelen. contact opgenomen met Keukenwarenhuis, ons probleem opgepakt en nabesteld. Wij zijn goed geholpen. Ik raad Keukenwarenhuis nu aan bij vrienden en familie.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Blonk op vrijdag 9 dec 2016 '16 | vestiging Ter Aar
In de krant gelezen over keukens, wij naar Ter Aar gegaan en ons laten adviseren over een nieuwe keuken. Dit gesprek was heel open en vriendelijk niet opdringerig. We hebben een rondleiding gehad en we zijn er die zelfde middag uitgekomen. Er is een afspraak gemaakt voor het inmeten van de keuken en met die bevindingen zijn wij weer op een 2e gesprek geweest waar wij een tekening kregen hoe de keuken geplaatst zou worden. We hebben de gelegenheid gehad om nog wijzigingen door te geven en hebben getekend. Daarna zijn de afspraken die gemaakt zijn allemaal nagekomen en iedere afspraak die gemaakt was werden we van te voren via een mail op de hoogte gebracht. De levering was volgens afspraak en ook de montage verliep zonder problemen. Wij zouden iedereen aanraden om een nieuwe keuken bij Keukenwarenhuis te kopen. Wij zijn zeer tevreden over de aanschaf van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door andre ten hoven op dinsdag 23 mei 2017 '17 | vestiging Ter Aar
keuken gekocht in februari erg goed geholpen door de verkoper. de keuken is goed afgeleverd en goed gemonteerd door de keuken monteur . zeer tevreden en een aanrader om daar een keuken te kopen Met vriendelijke groet,
FOTO VAN ANDRE TEN HOVEN
Aanzicht van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Fam van Klink op maandag 14 mei 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Keuken gekocht. Zijn zeer goed geholpen met advies en meedenken voor oplossingen Vriendelijk personeel Prima!
Reactie of foto toevoegen
“Goed begeleid”
Door A.A.H. van der Meulen op zaterdag 15 jul 2017 '17 | vestiging Ter Aar
We werden goed begeleid in onze keuze van apparatuur en konden alles aangeven v.w.b. kastjes etc. 12 April '17 is onze keuken afgeleverd en in de vrachtwagen lag een stenen lijst die helaas gebroken was. De chauffeur heeft dat direct doorgegeven aan het Keukenwarenhuis die op dat moment de lijst weer opnieuw in bestelling heeft gezet. De keuken is geplaatst door monteur Arnold Middelkoop. Secuur en netjes werkend heeft hij onze keuken geplaatst! Nagekeken op evt. gebreken en er was nog een beschadigde vriezerdeur die ook meteen in de bestelling werdt gezet. We konden de keuken gewoon gebruiken en wat dat aan gaat volop genieten van ons bezit. Gisteren kwam Arnold met de nieuwe lijst en deur en heeft die weer netjes geplaatst! We zijn op en top tevreden met de afhandeling en plaatsing van onze keuken van het KEUKENWARENHUIS uit Ter Aar! vriendelijke groet A.A.H. van der Meulen te Amsterdam.
FOTO VAN A.A.H. VAN DER MEULEN
Reactie of foto toevoegen
“Plaatsing niet goed”
Door Richard op vrijdag 3 jul 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Mooie keuken alleen slecht geplaats. Monteur is na plaatsen nog twee keer langs geweest maar we blijven dingen tegenkomen die niet goed geplaatst zijn. Monteur zal weer langs moeten komen om slordigheden te herstellen. Het word wel opgelost alleen begint wel vervelend te worden. Kost toch weer tijd en frustraties.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keukenwarenhuis
aDordrecht (55 ervaringen), Einsteinstraat 29, 3316 GG Dordrecht, tel 088 - 010 12 01
bTer Aar (140 ervaringen), Stobbeweg 21, 2461 EX Ter Aar, tel 088 - 010 12 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.