Feedback
8,5

Keukenwarenhuis

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukenwarenhuis.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenwarenhuis
DAAROM KEUKENWARENHUIS.NL
• Volledig zelfstandig familiebedrijf;
• Ontzorgde Duitse keukens Half Geld;
• Apparatuur tegen onze internetprijzen;
• 1000 keukens -op maat- uit voorraad;
• Zes maanden reserveren mogelijk;
• Rustig en ontspannen zelf oriënteren;
• Alles met prijzen in de showroom;
• Unieke en veilige werkwijze;
• Kiezen en kopen in twee stappen;
• Montage in geheel Nederland;
• Gemakkelijk aan te rijden en Gratis parkeren.
Ervaringen
Er zijn 261 ervaringen over Keukenwarenhuis. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren171 ervaringen
4 sterren53 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren5 ervaringen
1 ster21 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Vriendelijke communicatie”
Door frans oranje op vrijdag 15 jul 2016 16 | vestiging Ter Aar
wij hebben in december 2014 een keuken gekocht voor ons nieuwe huis wat eind 2015 opgeleverd wordt, keuken werd keurig geleverd en voor de kerst nog geplaatst. we hebben toen wat tegenslag gehad met het plaatsen van de aanrecht en achterwand. Dit ging door kleurverschil een aantal keren niet goed. De communicatie verliep steeds vriendelijk, uiteindelijk is het in orde gekomen en hebben we een schitterende keuken.
FOTO VAN FRANS ORANJE
We hebben uiteindelijk een schitterende keuken
Reactie of foto toevoegen
“Niet goed geluisterd”
Door Ton Lisse op woensdag 8 jul 2015 15 | vestiging Ter Aar
Binnen deze vestiging wordt slecht geluisterd naar klachten,niet gereageerd op brieven of mails, keuken 7 weken te laat, klant moet zelf innitiatief of weer kontakt zoeken, als er getekend en betaald is is de buit binnen, kortom valt hier nog heel veel te verbeteren maar dit schijnt normaal te zijn in de keukenbranche.
Reactie of foto toevoegen
“Raden het van harte aan”
Door Ron en Elvire Pronk op zondag 18 okt 2020 20 | vestiging Ter Aar
Zo jammer,,,dat we maar een keuken kunnen plaatsen! Een week geleden is onze keuken geplaatst door topper Anton Suijker. Wat een kanjer! We zijn zeer tevreden met het gehele proces van A tot Z. Zo goed als ontzorgt. 100% ontzorgen is natuurlijk onmogelijk omdat er wel het een en ander moet gebeuren in je huis maar Keukenwarenhuis gaat ver, heel ver en doet wat t beloofd. In Ter Aar zijn we prima en professioneel geholpen en al onze vragen en wensen zijn beantwoord. Bestelproces duurt wat lang maar dat weet je van tevoren. Van bestellen tot oplevering, waarbij een medewerker de keuken naloopt en uitzuigt maakt het plaatje echt compleet en bezorgt je het gevoel dat het prima in orde is en dat je als klant serieus wordt genomen . Wij raden het keukenwarenhuis van harte aan, zeker nadat we vele andere winkels zijn afgelopen waarbij je altijd het gevoel overhield dat je door een gladde autoverkoper was geholpen. In Ter Aar gaat dit duidelijk anders.
FOTO VAN RON EN ELVIRE PRONK
U keuken
+ Toon extra foto van Ron en Elvire Pronk
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door P.C.Eriks op maandag 21 apr 2014 14 | vestiging Ter Aar
Complimenten voor het keukenwarenhuis in ter Aar. Service is top, advies is uitstekend. Zeer tevreden met onze nieuwe Hoogglans keuken. Genieten er iedere dag met volle teugen van! Vanaf de keuze tot aan de plaatsing zijn we 100% tevreden. Als klap op de vuurpijl wordt de totale keuken schoongemaakt door een professional, de verpakking meegenomen en zelfs de vloer gezogen. Superdeluxe! In onze ogen is dit bedrijf voor iedere toekomstige koper een echte aanrader.
FOTO VAN P.C.ERIKS
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelingswaardig”
Door H. Zegers op zaterdag 5 nov 2016 16 | vestiging Ter Aar
Wij hebben een super keuken gekocht voor een alleszins redelijke prijs. Ondanks de uiteraard ook voorgekomen verschillen van inzicht hebben wij heel prettige ervaringen met winkel en personeel. Goede deskundigheid, uitgebreid aanbod - ook op zicht en prima afwerking. Zeer aan te bevelen.
FOTO VAN H. ZEGERS
Keuken met prima afwerking
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Nel en Gunther Zell op woensdag 18 feb 2015 15 | vestiging Ter Aar
De keuken uitzoeken was al een geweldige ervaring, prima geholpen door Roelie, zeer vriendelijk en professioneel! Door een eerdere vervelende ervaring zijn wij heel wantrouwend geworden daar was alle begrip voor. Toen de plaatsing, in één woord geweldig John wat ben jij een vakman!! Als klap op de vuurpijl kwam er een bedrijf de rommel ophalen. Wat zijn we blij met onze keuken. Keukenwarenhuis een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer ontevreden over opstelling monteurs”
Door Wouter op donderdag 18 aug 2016 16 | vestiging Ter Aar
Alhoewel ik het bestellingsproces als gemakkelijk en positief heb ervaren, begonnen de problemen al gelijk bij levering. Ondanks dat zowel de keuken, als het trapgat uitgebreid door de monteur waren gemeten en het nooit ter sprake is gekomen dat een kast eventueel niet via de trap naar boven zou passen, was dit toch het geval. Dit betekende dat er een kast op mijn trap moest blijven liggen en de toegang tot mijn huis blokkeerde.

Alhoewel dit een volstrekt onacceptabele situatie was, werd mij door Keukenwarenhuis verteld dat de monteur er van overtuigd was dat de kast zou passen en de volgende dag met mij samen de kast omhoog zou dragen. Uiteraard ging de kast de volgende ochtend niet omhoog er moest dus een lift worden geregeld. Na, wederom, contact met Keukenwarenhuis, leerde ik dat een lift pas op de vrijdag beschikbaar zou zijn, wat dus nog 2 dagen met een kast die mij de toegang blokkeerde zou betekenen. Volstrekt onacceptabel natuurlijk, waardoor ik zelf genoodzaakt was een lift te regelen.

Ondanks dat het mij wel zo netjes leek om gezien mijn ongemakken de kosten van de lift op te nemen, werd mij door Keukenwarenhuis verteld dat als het van te voren bekend was geweest dat de kast niet omhoog zou passen, ik ook al 150 euro had moeten betalen. Met de 80 euro die ik voor mijn zelf-geregelde lift moest betalen, had ik het dus eigenlijk al goed gedaan en had geen reden tot zeuren, aldus Keukenwarenhuis.

Omdat, volledig door mijn eigen schuld, het stucwerk nog niet droog genoeg was de keuken te kunnen plaatsen, moest de monteur helaas onverrichter zaken naar huis. Erg vervelend natuurlijk, maar hij was hier wel erg makkelijk in. De reden voor deze houding werd mij snel duidelijk toen ik op een door mij ondertekend INMETINGSformulier werd gewezen, waarop stond dat er een dagloon van 360 euro moest worden betaald, mocht de keuken niet kunnen worden geplaatst op de geplande dag. Op zich kan ik hier inkomen, maar op het moment van inmeting wist ik nog niet of ik mijn eigen monteur zou regelen of met de monteur van Keukenwarenhuis in zee zou gaan. Voor zover ik wist, tekende ik voor inmeting en niet voor een offerte van de monteur, aangezien montagekosten zijn gespecificeerd op de rekening van Keukenwarenhuis. Een vreemde gang van zaken dus.

Toen 10 dagen later het stucwerk wel droog genoeg was om de keuken te plaatsen, stuurde Keukenwarenhuis 2 nieuwe monteurs (blijkbaar toen geen aparte handtekening voor de monteur noodzakelijk). Na de keuken te hebben gemonteerd, werd mij een rekening van maar liefst 475 euro voor klein materiaal gepresenteerd! Het ging hier om 2 T-stukjes koper à 20 euro per stuk en nog wat pvc stukjes tegen belachelijke bedragen. Ook werd er 200 euro aan extra loonkosten gerekend. Afgezien van het boren van een gat voor de afzuigpijp (2 minuten werk) was het vooraf volkomen ondoorzichtig dat er nog zoveel bovenop de afgesproken keukenprijs zou komen.

Dit was dus bovenop de 1350 euro die ik al aan Keukenwarenhuis had betaald voor montage. Dit vond ik vooraf al veel, maar er werd mij verteld dat Keukenwarenhuis geen garantie op de keuken zou geven als er problemen zouden ontstaan door verkeerde montage.

Na de keuken een weekend in gebruik genomen te hebben, ontdekte ik een lekkage in de gootsteen en een niet functionerende vaatwasser. Voor de vaatwasser is 2,5 week later iemand komen kijken, maar voor de lekkage is niemand bereid te verantwoording te nemen. Keukenwarenhuis wijst (terecht) naar de monteurs, maar is vervolgens niet bereid een andere monteur te sturen als blijkt dat het niet realistisch is om voor de monteurs 2,5 uur te moeten rijden om een kleine lekkage te repareren.

Al met al is er bij Keukenwarenhuis een compleet gebrek aan enige vorm van klantenservice en zijn ze vooral bezig klanten met lage prijzen te lokken en vervolgens met ondoorzichtige kostenposten je een poot uit te draaien.
REACTIE VAN MARK VERKERK
Wij vinden het vervelend dat deze klacht nog niet geheel afgerond is, maar zoals u weet wordt er nog hard aan gewerkt, we houden u op de hoogte en ronden het z.s.m. af !
Reactie of foto toevoegen
“Schitterende L Keuken”
Door Ronald op zaterdag 15 apr 2017 17 | vestiging Ter Aar
Eind december 2016 hebben wij een prettig gesprek gehad met verkoper Jelle. Er werd creatief meegedacht om onze speciale wensen te kunnen verwezenlijken, want het moest een keuken worden die deels "rolstoeltoegankelijk" is. O.b.v. van de tekening en de totaal prijs hebben wij toen besloten in zee te gaan met Keukenwarenhuis en niet verder te gaan shoppen. Het meerwerk en de uit eindelijke plaatsing van de keuken is heel vakkundig en netjes geplaatst door de 2 mannen van Vd Voorst & Zaal. Tijdens het gehele proces waren er een aantal onvolkomenheden, maar dit werd door Keukenwarenhuis snel en servicegericht opgelost. Het eindresultaat is dat wij een schitterende L-keuken hebben en we het Keukenwarenhuis aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Fam van Klink op maandag 14 mei 2018 18 | vestiging Ter Aar
Keuken gekocht. Zijn zeer goed geholpen met advies en meedenken voor oplossingen Vriendelijk personeel Prima!
Reactie of foto toevoegen
“Aangenaam bedrijf”
Door Famlie Driessen op dinsdag 17 apr 2018 18 | vestiging Ter Aar
Wij hebben een Nobilia-keuken gekocht na een ongedwongen en rustige rondwandeling door het immens grote showdeel van het bedrijf in Ter Aar. Door onvoorziene omstandigheden konden wij de keuken pas na geruime tijd afroepen, maar daar werd met begrip op gereageerd en na meting en nog een zekerheids-nameting werd de keuken geleverd en in één dag keurig geplaatst. Alles klopte perfect. Meer dan een jaar later waren wij weer in de buurt van Ter Aar en brachten wij weer een bezoekje aan Keukenwarenhuis. In een gesprek kwam aan de orde dat één van de handgrepen een beetje schilferig was en wij graag een besteklade in de tweede ladenkast wilden hebben. Zonder problemen werden een nieuwe handgreep en een besteklade voor ons besteld die wij korte tijd later, gratis, konden afhalen. Al met al vinden wij Keukenwarenhuis in Ter Aar een bijzonder aangenaam bedrijf en durven het met overtuiging aan iedereen aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door R Nouwen op maandag 17 okt 2016 16 | vestiging Dordrecht
Een complete U keuken !!! We zijn netjes en goed geholpen hebben goede adviezen gehad en werd de tijd voor je genomen , de levering van de keuken was netjes. Wij zijn zeer tevreden en raden dit bedrijf zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“eind goed al goed”
Door Ruth op woensdag 14 sep 2016 16 | vestiging Dordrecht
Ik heb vorig jaar op 06-02 een keuken gekocht bij u compleet met alle inbouw apparatuur zoals vaatwasser/gaskooplaat/combi magnetron oven. Om de laatste gaat het deze ging afgelopen dinsdag kapot.ik kom er vervolgens achter dat de leverancier van de apparatuur toen al failliet was.ik doe na anderhalf jaar een beroep op hen en nu wordt ik letterlijk van kastje naar de muur gestuurd en niemand helpt mij echt een schande.

Ik moet terugkomen op mijn klacht van 09-09 11:21. Daarin meldde ik dat ik vorig jaar een demo keuken heb gekocht en dat mijn combi kapot is gegaan ,welke bleek met apparatuur ingericht van een failliete leverancier. Ik werd in eerste instantie niet gehoord dus maar mijn hart gelucht op deze site,ik ben na mijn bericht hier benaderd door keukenwarenhuis om tot een compromis te kunnen komen.aangezien ik toch ondanks alles geen garantie meer bleek te hebben ,kreeg ik de keus om een andere combi aan te kunnen schaffen bij hen tegen inkoopsprijs.Deze ga ik na overleg dit weekend ophalen ,dus eind goed al goed .
Reactie of foto toevoegen
“Buitengewoon tevreden”
Door Ewout en Carla Verhoef op vrijdag 6 jan 2017 17 | vestiging Ter Aar
Allereerst werden we vriendelijk en zeker vakkundig geholpen door Erik Walters. Hij dacht met ons mee en samen zijn we tot een mooie complete keuken gekomen.
Alles is ook nog eens volgens afspraak en door een vakman geïnstalleerd. Wij zijn buitengewoon tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door J. Daalmeijer op vrijdag 28 nov 2014 14 | vestiging Ter Aar
Ik heb een complete Nolte keuken gekocht. Een grote hal met alle keukenbenodigheden. Verkopers zijn vriendelijk maar soms wat dwingend. Houdt vast aan je budget. De offerte is duidelijk en compleet. Een tweede gesprek is prettig om alles nog een keer goed door te nemen. Let op extra kosten voor leidingen in keuken (indien noodzakelijk)De levering is zoals afgesproken op tijd. Er wordt niet moeilijk gedaan als iets beschadigd is. Wordt kostenloos vervangen. Prijs kwaliteit is goed maar ook afhankelijk van je budget en afdingkwaliteiten. Ik zou het bedrijf zeker aanraden.
FOTO VAN J. DAALMEIJER
Nolte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Niet blij mee”
Door herman kroon op vrijdag 6 mrt 2020 20 | vestiging Dordrecht
keuken gekocht 18000 euro vaatwasser met bestekla besteld krijg een vaatwasser zonder bestekla antwoord van hun is nieuwe type heb ik niet om gevraagd naar de zaak geweest u hebt gelijk u kan deze gebruiken tot de goede is geleverd dag later telefoontje wij wisselen hem niet om want u heeft hem al gebruikt terwijl hun zijden je kan hem gebruiken tot de goede er is.achterwand besteld moet 3 meter lang zijn kan is die 1,6 mm dik en van 0,9 mm dik kan in twee delen zie je niks van zijden ze krijg hem geleverd is 1,6 mm 2 delen moet op houten balken lijken dat het patroon anders is oke maar de balken moeten wel in lijn zijn wat niet zo is als het tegen mekaar staat hun antwoord hij bestaat niet in drie meter en het patroon klopt niet omdat het twee delen zijn dat is normaal. speciaal om gevraagd bij aankoop zie je niets van nee meneer zie je helemaal niets van.ze zeggen beste service in nederland nou de service is zwaar K mijn advies koop daar nooit je keuken als je betaald heb is de service weg en liggen de fouten bij jou volgens hun.als je daar een keuken koopt neemt de gesprekken op die je hebt.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen in winkel”
Door Oers op zondag 23 okt 2016 16 | vestiging Ter Aar
Uw mededeling in ons gastenboek: Wij zijn na vele keukenwinkels op de bonnefooi naar Ter Aar gereden gewoon om te kijken we waren al in Dordt geweest en mijn schoonouders zeiden ga naar Ter Aar daar is het 3 keer zo groot. Nou idd. Na even op ons gemak te hebben rondgekeken maar is vragen of iemand ons kon helpen, want je wordt hier niet achter je broek aangezeten. Nou we werden door John geholpen en die man heeft geluisterd. we wilden landelijk en die hebben wij dan ook gekocht. John wist te vertellen dat kan je beter niet doen want.... dat kan je wel doen want.. m.a.w. een man met kennis. Een fantastische keuken gekocht en na afloop een biertje met bitterballen om te klinken op de aankoop. Top winkel, wij zijn ontzettend goed geholpen! Bedankt John voor je goede advies fam Oers
Reactie of foto toevoegen
“Bedankje”
Door Ineke Dooge op zaterdag 2 jul 2016 16 | vestiging Ter Aar
Op 17 juni ben ik het filiaal in Ter Aar binnengestapt. Ik had een nijpend probleem: de sluiting van de spoelbak in mijn 15 jaar oude keuken is kapot en hoe kom ik nu aan een nieuwe? Achter de balie trof ik twee heren en twee dames. Eén van de heren keek eens naar het door mij meegebrachte kapotte exemplaar - het merk Blanco was hem niet onbekend - liep weg en kwam terug met drie sluitingen. Eentje leek veel op mijn kapotte, die moest ik maar even thuis proberen. Jaaaa,hij past! Ik ben heel blij! Wat een service!! Heel graag wil ik die meneer, ik weet geen naam, van hárte bedanken.
Reactie of foto toevoegen
“Oprecht tevreden”
Door Johan Wortel op vrijdag 9 nov 2018 18 | vestiging Dordrecht
Super geholpen, vrij snel een offerte gemaakt en fantastisch goed ingebouwd(John bedankt!). Daarbij nog eens € 1.000,- bespaart op de concurrent (Reddy Keukens). Voor mijn volgende keuken kom ik zeker weer bij jullie langs!
FOTO VAN JOHAN WORTEL
Fantastisch ingebouwd
Reactie of foto toevoegen
“Plezierige ervaring”
Door Manuela op zaterdag 5 nov 2016 16 | vestiging Ter Aar
Goede keukenzaak,geen gedram van je moet dit of dat.laten je rustig rondkijken,als je je keuze heb gemaakt gaan ze met je aan tafel zitten om te kijken of je wensen haalbaar zijn.geven je goed advies en denken met je mee,ik moet wel eerlijk toegeven dat er een paar probleempjes waren over het hoe en wat van de keuken maar die waren na een telefoongesprekje ook weer zo de wereld uit.kortom een plezierige ervaring en zeker een aanrader voor een ieder die op het punt staat om een nieuwe keuken aan te schaffen.

Eerdere ervaring van 4 juli 2016: Wij zijn gisteren naar ter Aar teruggegaan voor de keuken die wij een tijd geleden al hadden uitgezocht. Ik (Manuela)had mijn(droom)keuken gevonden bij het keukenwarenhuis.Toen ook al met veel rust en geen gedram van je moet dit of dat,kortom toen al met veel plezier de keuken aangepast en besteld,maar er dreigde van onze kant toch een kink in de kabel te komen (financieel).Dus wij wederom om de tafel gezeten met John Jonker die ons heeft aangehoord en vervolgens aan het stoeien is gegaan.hij heeft voor ons de keuken aangepast met wat andere apparatuur en een kort gesprekje gehad met Hans Verkerk ,waardoor het toch mogelijk was om de keuken door te laten gaan.Wij willen hierbij John Jonker onzettend bedanken en natuurlijk ook Hans Verkerk omdat hij ons wat extra korting heeft gegeven. Echt helemaal top. Wij vinden keukenwarenhuis een absolute aanrader, heel klantvriendelijk
FOTO VAN MANUELA
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service gehad”
Door De Leau op maandag 25 nov 2019 19 | vestiging Ter Aar
Keuken besteld, begin van het jaar. Netjes op laten meten door de aannemmer van het Keukenwarenhuis zelf. Die heeft het ook keurig weer doorgegeven aan Keukenwarenhuis. Wij zitten inmiddels in november en nog is die Keuken niet af. Elke keer worden er foutieve bestellingen afgeleverd of foutieve kleuren. Echt waardeloos bedrijf. Keukenblad was ook foutief geleverd, ondertussen was mijn muur netjes geschilderd. Maar door fout vd fabriek, moest het keukenblad eruit en weer opnieuw geplaatst worden. Hele muur beschadigd, kan ik weer opniew schilderen. Vandaag weer aannemer bezig om keuken af te maken en wederom kloppen er onderdelen niet. Dus hij is sowieso niet af voor de kerst. Ook moet je opletten, want wij krijgen de indruk dat we veel te veel geld hebben betaald voor deze keuken. Slechte service. Alleen de aannemer is fijne vent, die ziet het ook, maar kan er ook niets aan doen. Ik vind het achteraf de de bijna euro 12.500 niet waard. Absoluut ontevreden klant ! Ik zal dit ook delen via Facebook, zodat ik meerdere mensen hiervan op de hoogte kan stellen. Fam de Leau
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door R.J.Goris. op woensdag 1 jun 2016 16 | vestiging Ter Aar
Op onze klacht via de E-mail van 6 april j.l. werd binnen 4 uur gereageerd en passende maatregelen genomen. Ook willen wij uw montageteam firma van Wees bedanken voor de nette manier van werken en communiceren. Ook willen wij uw keukenadviseur Dhr. van de Anker bedanken voor de geduldige en vakkundige manier van werken. onze volgende keuken wordt een weer een keuken van Keukenwarenhuis Ter Aar.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goede service gehad”
Door Jeannet Bijlsma op vrijdag 7 jul 2017 17 | vestiging Ter Aar
In 2012 onze keuken gekocht, keurig op tijd geleverd en gemonteerd. Helaas na een paar maanden scheurde ons aanrechtblad. Contact opgenomen met het Keukenwarenhuis en uiteindelijk hebben we een nieuw blad gekregen. Deze bleek beschadigd bij levering, dus weer contact.. lang verhaal kort 5 bladen verder (schuld vanuit de fabriek) was alles perfect opgelost dankzij Mark wie ons met alle geduld heeft geholpen. Nu 4 jaar verder is de vaatwasser helaas overleden dus weer terug naar het Keukenwarenhuis, nu zijn we weer super vriendelijk geholpen door Kevin en na 4 jaar wist ook Mark nog precies wie we waren!! Volgende keer komen we zeker weer bij jullie terug!!
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de keuken”
Door Fam. Van Schie op zondag 24 sep 2017 17 | vestiging Dordrecht
Ook wij hebben een prachtige keuken dankzij Keukenwarenhuis Dordrecht. Onze keuken is vakkundig geplaatst door Anton Suiker. Wij zijn er heel blij mee!
FOTO VAN FAM. VAN SCHIE
Frontaanzicht keuken
Reactie of foto toevoegen
“Onze prachtige keuken”
Door M. Metsemakers op dinsdag 27 jan 2015 15 | vestiging Ter Aar
Heel blij zijn we met de keuze die we hebben gemaakt. We hebben onze keuken gekocht bij Het Keukenwarenhuis in Ter Aar.Vriendelijk werden we ontvangen met meteen een kopje koffie en een rondleiding. Dit was onze vierde zoektocht naar een keuken en tevens ons laatste want de keuze was snel gemaakt. Ook de volgende afspraken waren fijn en alles was mogelijk.De levering was prima,we hebben het zelf geplaatst,maar als we belden met een vraag werden we uitgebreid te woord gestaan. Kortom ... fantastisch, vriendelijke groeten van twee heel gelukkige mensen, fam.Metsemakers
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed”
Door M. Vandervelt op zaterdag 18 apr 2020 20 | vestiging Ter Aar
Wij hebben een mooie keuken bij Keukenwarenhuis gekocht en die ook door ze laten plaatsen. Alles ging goed en er was niks kapot of beschadigd, wat je toch ook vaak hoort. Nadat je betaalt hebt bellen ze op om te bedanken voor de betaling. Een paar weken na het plaatsen belde ze netjes op om te vragen of we tevreden zijn met de keuken. Ik vind dit allemaal heel netjes.... Onze keuken is geplaatst door Anton Suijker van keuken montage Holland. Ik had al allemaal goeie berichten over hem gelezen en dit klopt allemaal, een vakman. Ik kan keukenwarenhuis iedereen aanraden. Mijn buren hebben er nu ook een nieuwe keuken gekocht...
FOTO VAN M. VANDERVELT
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super content”
Door De Doncker -Audenaert Mireille op maandag 12 jun 2017 17 | vestiging Ter Aar
Ik raad deze zeker aan iedereen aan .ongelooflijk maar waar! Zeer goeie service en een prachtige na-service .dat is wat je voor je geld wilt . Ze zijn super gewoon! al bij het eerste ontvangst voelden we ons er al thuis . Zo een service , bediening en levering , materialen en afwerking van aankoop keuken , kan onze Belgische kwaliteit - prijs nooit aan komen . Ik heb een prachtige , super aankoop gedaan . De keuken is een droom en oogt zeer mooi voor anderen .Ik heb mijn volledige voldoening gehad op alle vlakken .
FOTO VAN DE DONCKER -AUDENAERT MIREILLE
Eindresultaat keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door andre ten hoven op dinsdag 23 mei 2017 17 | vestiging Ter Aar
keuken gekocht in februari erg goed geholpen door de verkoper. de keuken is goed afgeleverd en goed gemonteerd door de keuken monteur . zeer tevreden en een aanrader om daar een keuken te kopen Met vriendelijke groet,
FOTO VAN ANDRE TEN HOVEN
Aanzicht van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Pascal volwater op zaterdag 1 sep 2018 18 | vestiging Ter Aar
Wij hebben bij het keukenwarenhuis in Ter Aar onze keuken gekocht en zijn daar echt heel super geholpen. Denken mee een zijn heel vriendelijk ook voor de kinderen. Zijn later nog terug gebeld voor het wisselen van een vaste hoekkast voor een carrouselkast ivm met de levertijd van de keuken. Ik kan echt niks anders zeggen als super service en dik tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Goed gelukt”
Door Carina Stoof op vrijdag 16 okt 2015 15 | vestiging Ter Aar
In september is onze nieuwe keuken van het Keukenwarenhuis geplaatst door keukenmonteur Anton Suijker (Keuken Montage Holland). We zijn meer dan tevreden over hoe hij dit gedaan heeft en bevelen hem dan ook van harte aan! Onze keuken is erg klein en het was een heel gepriegel om alles netjes erin te krijgen, maar het is gelukt!
FOTO VAN CARINA STOOF
Reactie of foto toevoegen
“Mijn complimenten”
Door H.J. Bom op maandag 5 mrt 2018 18 | vestiging Dordrecht
Allereerst wil ik Keukenwarenhuis complimenteren voor de wijze waarop we zijn geholpen. Zowel bij het eerste bezoek (Dordrecht) als bij het 2e bezoek (Ter Aar afstemming). We kregen alle ruimte om te kijken en werden niet meteen 'besprongen' door een gehaaide verkoper. We hebben aangegeven binnen welk budget we een keuken wilden hebben. Geen moeite was teveel om tot een mooi resultaat te komen. Bij het 2e bezoek (afstemming) hebben we aangegeven toch een inductiekookplaat te willen. Geen probleem. Ook wilden we graag een ander aanrechtblad. Geen probleem. We wilden toch een nieuwe kraan laten plaatsen. Geen probleem. Niets was teveel. Omdat de vestiging in Dordrecht nog niet opnieuw geopend was moesten we naar Ter Aar. Diane heeft ons fantastisch geholpen. Voor de monteur die de keuken heeft geplaatst niets dan lof. Maurice van Esdonk heeft voortreffelijk werk geleverd. Wij hadden de offerte niet helemaal goed gelezen en bleek dat de oude keuken niet verwijderd zou worden. Dat stond namelijk als optie. Daar kwamen we pas achter enkele dagen voor het plaatsen. Dom natuurlijk van ons. Samen met Maurice gezocht naar een oplossing. ECHT TOP!!!! De wijze waarop alles is afgehandeld helemaal geweldig. Maurice werkt super netjes en heel nauwkeurig. Keukenwarenhuis beveel ik zeker aan en adviseer daarbij om naar Maurice te vragen.
FOTO VAN H.J. BOM
Lof voor de keukenmontage
Reactie of foto toevoegen
“Kunnen het iedereen aanraden”
Door Clemens Terlingen op dinsdag 18 apr 2017 17 | vestiging Dordrecht
Bij het keukenwarenhuis Dordrecht een keuken gekocht tegen een hele mooie prijs. Het werd een grote keuken met veel apparaten. Na wat problemen met het opmeten werd alles keer op keer door een geweldige monteur opgelost. Wij ook nog wat wensen hadden voor aanpassingen en veranderingen en daar werd heel goed mee omgegaan. Al met al duurde het wel even voordat de eindoplevering rond was maar we hebben nu een mooie keuken waarvan iedereen die we kennen aangeeft het een prachtige keuken te vinden. Wij kunnen iedereen aanraden met het keukenwarenhuis in zee te gaan
FOTO VAN CLEMENS TERLINGEN
Keuken met grijze fronten en rode achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door R de jong op vrijdag 5 okt 2018 18 | vestiging Dordrecht
Keuken gekocht bij keukenwarenhuis Dordrecht. We waren er snel uit bij keukenwarenhuis, de verkoper heeft ons vriendelijk geholpen, later nog een gesprek gehad met dhr Fuchten, om de puntjes op de i te zetten, ook dit verliep voorspoedig. Bij thuiskomst kwamen we er alleen achter dat we een extra stopcontact waren vergeten erbij te doen. 8 weken bezig geweest om dhr Fuchten te pakken te krijgen, we zouden telkens terug gemaild of gebeld worden maar dit gebeurde niet, uiteindelijk kregen we eindelijk een mailtje terug van dhr Fuchten, het zou dus geregeld zijn. Uiteindelijk bleek dit voor alsnog niet het geval dus wij keukenwarenhuis weer bellen, na 20 min in de wacht zou dhr fuchten contact opnemen met de monteur. De volgende dag bleek dit dus niet gedaan te zijn, wij weer terug bellen, dhr fuchten zou ons zsm terug bellen maar dit is dus niet gebeurd. In dat opzicht verdiend dhr Fuchten de schoonheidsprijs zeker NIET. Onze keuken is geplaatst door keukenmontage Holland (Anton Suijker) die krijgt van ons 5 sterren. Contact met keuken montage Holland verliep snel en soepel. De keuken is heel netjes geplaatst en afgewerkt. En het probleem van 't stopcontact is door dhr Suijker netjes opgelost. We zijn er heel blij mee.
FOTO VAN R DE JONG
Gemonteerde keuken
REACTIE VAN MARK VERKERK
Top dat u blij bent met het resultaat ! Remco Fuchten biedt hierbij zijn verontschuldigingen aan, was net nieuw binnen met grote plannen, en te weinig tijd, inmiddels is het gelukkig andersom! Veel kookplezier !!
Reactie of foto toevoegen
“Zelfplaatsing”
Door Vrisekoop op maandag 8 mei 2017 17 | vestiging Ter Aar
Van de zomer een keuken gekocht na goed advies bij Keukenwarenhuis. De keuken zelf geplaatst, uiteindelijk miste er een paar onderdelen. contact opgenomen met Keukenwarenhuis, ons probleem opgepakt en nabesteld. Wij zijn goed geholpen. Ik raad Keukenwarenhuis nu aan bij vrienden en familie.
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Peter & Samantha Kingma op maandag 5 aug 2019 19 | vestiging Ter Aar
Op 17 en 18 juli 2019 hebben wij een prachtige Landstijl keuken laten plaatsen door Keukenwarenhuis. Wat een top bedrijf is dat zeg en wel om het volgende: Je wordt als klant uiterst serieus genomen. Er werd heel goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht. Er werd tijd voor ons genomen en omdat wij veel wensen hadden en het plan steeds moest worden bijgesteld, zo ook de tekening (wat veel extra werk kostte voor de verkoper) bleef onze verkoper rustig en zonder problemen de wijzigingen doorvoeren tot het eindresultaat was bereikt en die mag er zijn!! De kwaliteit ligt niet alleen bij de verkoper van de keuken, maar ook bij de monteurs, want wat hebben die een prestatie neergezet en wat zijn wij superblij met onze nieuwe keuken. Er bestaan gewoonweg geen betere monteurs dan die onze keuken hebben geplaatst. Monteurs die met je meedenken, die kunnen improviseren indien nodig, adviseren en uiteindelijk een top product afwerken, waar je alleen maar blij van wordt. Dan de aanschaf van nieuwe inbouw apparatuur, waar we heel goed advies voor nodig hadden en ook die top verkoper heel goed geluisterd heeft naar onzen wensen en wij nu prachtige inbouwapparatuur hebben van super kwaliteit, waar wij heel blij mee zijn. Dan niet te vergeten de bezorgers van de keuken, die via een lift (die ze hadden meegenomen en door de keuken verkoper geregeld was) de keuken zeer professioneel en met zorg via ons balkon naar binnen hebben gebracht en uiterst voorzichtig geplaatst. En dan denk je op gegeven moment, dat je zelf alle karton en beschermingsonderdelen van de keuken naar grof vuil moet brengen, maar nee hoor. ook dat is tot in de puntjes geregeld en werd keurig opgehaald met een vrachtauto. Ons huis werd door de monteurs keurig schoongeveegd en opgeruimd, waarvoor diep veel respect en een absolute aanrader voor iedereen, die een prachtige keuken wil hebben en dezelfde ervaring wil hebben als wij. En last but not least, de receptionistes, die iedere keer voor de heldere communicatie zorgden als het om wijzigingen ging of andere zaken die naar de verkoper gemeld moest worden. Diep maar dan ook diep respect voor Keukenwarenhuis, die werkelijk alles in huis heeft om een klant super tevreden te stellen. Wij genieten al een paar weken van onze prachtige keuken en iedereen die het ziet is verbaasd, hoe mooi de keuken is en hoe mooi afgewerkt, waardoor mondreclame. Keukenwarenhuis is daarom een echte aanrader!! Lieve mensen van Keukenwarenhuis nogmaals hartelijk dank voor al jullie bijzondere inspanningen, Chapeau!! Hartelijke groet, Peter en Samantha Kingma
FOTO VAN PETER & SAMANTHA KINGMA
U keuken
REACTIE VAN PETER & SAMANTHA KINGMA
Langs deze weg wil ik toch nog even wat namen vermelden die zo'n goed werk hebben gedaan voor onze keuken en betreft: Andy Pengel (Top verkoper die met ons de keuken heeft samengesteld en op tekening gezet) Gert-Jan Groeneveld (top verkoper van onze nieuwe inbouw apparatuur) Piet Romijn en collega Fred die onze keuken hebben geplaatst met alle extra's. De verhuizers en receptionistes.
REACTIE VAN PETER & SAMANTHA KINGMA
Hierbij nog even een vervolg op onze prachtig geplaatste keuken door Keukenwarenhuis. Er bleek iets fout te zijn gegaan met een deel van de keukenwerkbladen, die wat zijn gaan werken en twee weken na plaatsen van de keuken, de tegelzetter is gaan tegelen, waardoor alleen dat gedeelte van de tegels niet goed is gegaan. Afijn, dit hebben wij kenbaar gemaakt bij Keukenwarenhuis, die direct actie heeft ondernomen en iemand langs heeft laten komen om de situatie te bezien, waarna ook de keukenmonteur bij ons is langs geweest. De monteur gaf aan dat hij dit nog nooit had meegemaakt. Eerlijk gezegd hebben wij ons geen moment zorgen gemaakt of dit wel in orde zal komen, gezien onze eerdere mooie ervaring met Keukenwarenhuis. Zij hebben direct dat gedeelte werkbladen opnieuw in bestelling gezet en wordt verwacht ergens week 49/50. Tevens werd ons gevraagd om de factuur van de tegels die we opnieuw moesten bestellen te sturen en is direct door hun betaald. Nou dat is nog eens grote klasse!
+ Toon extra foto van Peter & Samantha Kingma
REACTIE VAN PETER & SAMANTHA KINGMA
Vervolg i.v.m. leveren en plaatsen keuken werkbladen in week 49 Mevrouw de Visser van Keukenwarenhuis deelde mij mede dat zij samen met dhr. Klerks er bovenop zit om de aanlevering en plaatsing van de werkbladen super te laten verlopen in week 49. Dit waren niet alleen woorden, maar ook daden. Vorige week werden wij door diverse mensen van Keukenwarenhuis gebeld om e.e.a. af te stemmen mbt levering en plaatsing van de werkbladen wat uitstekend is verlopen! Piet Romijn en Fred hebben weer superieur vakwerk afgeleverd. Geen gehaast zoals we van hun gewend zijn, maar tijd nemen om alles vakkundig en tot in de puntjes af te ronden met een dosis humor. Daarna heeft Piet het werkblad nog eens versterkt bij het open bar gedeelte middels een ijzeren balk die hij onzichtbaar heeft geplaatst. Het werkblad over een lengte van ruim 6 meter is nu echt kaarsrecht en super waterpas!! Onze keuken ziet er nu mega strak uit Foto's volgen nog in jan 2020 na laatste deel van tegelzetten. TOP GEDAAN
Reactie of foto toevoegen
“Keukenwarenhuis”
Door Chan op vrijdag 27 nov 2020 20 | vestiging Ter Aar
Bij meerdere showrooms geweest en uiteindelijk met een goed gevoel een keuken bij Keukenwarenhuis besteld. De combinatie van transparante prijzen voor apparatuur en ruime keuze was voor ons doorslaggevend. Eerst getekend, gerekend en een principe overeenkomst gesloten. Dat wil zeggen dat je nog een keer terug komt om alles dit te nemen en eventueel aan te passen. De eerder wegbezuinigde Quooker kwam alsnog en ook voor een stoomoven erbij gekozen. Fijn dat je thuis nog even goed kan nadenken zeker omdat we eerst nog niet de sleutel hadden en daarna zelfs al de eerste verbouwing erop hadden zitten. Keuken is ook vakkundig geplaatst. Wij zijn heel blij!
FOTO VAN CHAN
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door v.Dalen op dinsdag 21 mrt 2017 17 | vestiging Dordrecht
Afgelopen week is onze keuken zeer vakkundig geplaatst door Wim Aarnoutse. Hij werkt zeer precies! Qua advies bij het kopen van de keuken zijn we niet helemaal tevreden. De verkoper heeft ons overrompeld. Ook een beetje onze fout, maar je tekent en dan kan er wel gewijzigd worden, maar dat kost altijd meer, al zegt de adviseur tijdens het tweede gesprek van niet. Let op wanneer u dus gaat praten. Let op kleine details en prijzen! Ondanks alles wel tevreden op de gootsteenbak na. Niet goed opgelet!
REACTIE VAN KEUKENWARENHUIS
Beste Joke, we hebben inmiddels contact gehad, en nog even de opties doorgenomen met elkaar, wordt vervolgd. Mark Verkerk
REACTIE VAN V.DALEN
Wij zijn er samen met de heer Verkerk uitgekomen en zijn zeer tevreden met de afhandeling van ons probleem. Zullen het keukenwarenhuis zeker aanbevelen bij vrienden!
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door A.stam op woensdag 13 nov 2019 19 | vestiging Ter Aar
Keuken gekocht alles prima geregeld t/m het afvoeren van het materiaal. Prima aan te bevelen om daar eens te gaan kijken in Ter aar
FOTO VAN A.STAM
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Claudia op zaterdag 10 mrt 2018 18 | vestiging Ter Aar
Onlangs heb ik mijn keuken bij Keukenwarenhuis besteld,  allereerst de complimenten voor de verkopers, ze waren vriendelijk, alles was duidelijk en niets is te gek! De levering verliep niet geheel zonder een slag of stoot maar dit heeft keukenwarenhuis prima opgelost. Ik ben erg blij met mijn nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de aankoop”
Door E. Ax op woensdag 2 aug 2017 17 | vestiging Ter Aar
Een keuken kopen bij Keukenwarenhuis in Ter Aar is een feest! Enige tijd geleden hadden wij bij het Keukenwarenhuis al een keuken uitgezocht. Toch begonnen we de afgelopen weken te twijfelen over de kleur. Toen we dit aangaven was het geen enkel probleem om iets te veranderen. Onder het genot van een heerlijk hapje en drankje nam de verkoper alle tijd voor ons om te kijken naar een andere kleur. Dankzij hun goede advies, geduld en begrip is het gelukt om nu écht de keuken van onze dromen uit te kiezen. Wij zijn erg blij met onze aankoop!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Kees Metselaar op vrijdag 8 mrt 2019 19 | vestiging Ter Aar
Vorig jaar een keuken gekocht, al eerder een review gegeven. Uitstekend geholpen met goede service. De monteur Anton Suijker was echt een vakman pur sang. Er waren nog wat restpunten die prima zijn opgelost door Keukenwarenhuis. De monteur Anton Suijker heeft dit overigens prima verwerkt. Buiten dat hij uiterst vriendelijk is en hard werkt levert hij ook een fantastisch resultaat af. In een woord fantastisch.

Eerdere ervaring van 24 januari 2019: Uitstekend advies en begeleiding gekregen bij aanschaf nieuwe keuken. Conform het stappenplan wordt alles keurig netjes geregeld. Prima deal kunnen sluiten. Levering netjes op tijd en uitstekende monteur voor de montage van de keuken. Een vakman pur sang. Een smetje op de aanschaf van de keuken is dat een van de 2 keukenbladen te kort is. De toezegging is gedaan, waar ik op vertrouw, dat dit met spoed wordt nabesteld en in orde wordt gemaakt.
FOTO VAN KEES METSELAAR
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door stefan van Damme op woensdag 11 nov 2015 15 | vestiging Dordrecht
Wij zijn uitermate tevreden over de service van keukenwarenhuis in Dordrecht. Kwamen de eerste keer daar voor te oriënteren voor een nieuwe keuken, en zagen vrij snel de kleuren combinatie die ons erg aansprak, samen met verkoper Berry een tekening gemaakt en uiteindelijk besloten omdat het gevoel goed was om de keuken dezelfde dag nog te bestellen. Een aantal weken later terug geweest voor een 2e gesprek waarbij we nog een paar kleine aanpassingen hebben gedaan, zodat wij nu onze nieuwe super mooie en moderne keuken hebben. De monteurs hebben de keuken op 1/2 dag geplaatst en alles werd zeer vakkundig gedaan. Kortom Super we zullen Keukenwarenhuis zeker aanbevelen bij onze vrienden als ze opzoek zijn naar een nieuwe keuken of apparatuur.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door M.van Veelen op vrijdag 8 mei 2020 20 | vestiging Ter Aar
Prima voorstellen en uitleg over een Nolte keuken , zelf een beter VOORSTEL en zeker de prijs was bij het keukenwarenhuis veel l beter dan bij Nolte keuken. Snelle en prima aflevering. (zelfs het karton werd netjes opgehaald .) Bedankt Barry voor plaatsing van onze prachtige keuken. Wij zijn zeer tevreden.
FOTO VAN M.VAN VEELEN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geplaatst”
Door Freek en Engelien Dam op vrijdag 24 jul 2020 20 | vestiging Ter Aar
Wij gingen ons orienteren. Eenmaal in de vestiging in Ter Aar, zie je zoveel mooie keukens dat we al snel besloten om hier onze nieuwe keuken uit te zoeken. Wij werden geweldig geholpen en goed geadviseerd over de diverse mogelijkheden. Na de definitieve keuze kregen we nog een afspraak om alles nog eens na te lopen zodat wij er zeker van zouden zijn dat wij de juiste keus hadden gemaakt. Na enkele aanpassingen (en tips die super waren) de keuken gekocht. Op 22 juli is de keuken geweldig goed geplaatst door Michel en Menno. Wat werkten deze 2 monteurs goed door en heel netjes. Bedankt mannen!!! Helemaal geweldig dat er ook een bedrijf kwam om alle dozen enz. op te halen. Ik kan iedereen het Keukenwarenhuis aanbevelen. Wat zijn wij blij met onze mooie keuken.
REACTIE VAN FREEK EN ENGELIEN DAM
De foto van onze mooie keuken
REACTIE VAN ELLEN
Mooie keuken! Welk type is dit?
Reactie of foto toevoegen
“Een top bedrijf”
Door fam Kluwer op vrijdag 15 jun 2018 18 | vestiging Ter Aar
Van begin tot eind hebben we een topervaring met Keukenwarenhuis. We waren al bij meerdere winkels geweest. Serkan heeft ons uitstekend geholpen - hij was de enige verkoper van alle winkels die alles aan ons liet zien. Dus, als je dit kiest, dan krijgt je dat. Totaal niet pushy, gewoon heel veel eerlijk informatie. We hebben een hele grote, dure keuken, en kregen verreweg de beste prijs bij Keukenwarenhuis. Daarna heeft de monteur Hans tot laat gebleven om de keuken voor ons in te zetten, hard gewerkt en tot de puntjes verzorgd. Toen, tot onze verbazing, kwam een hele schoonmaak bedrijf die alle puin wegdeed en binnen en buiten de kastjes stofzuigde! Uiteindelijk is de aftersales service ook uitstekend. Er was een kleine beschadiging op het lak, gewoon met Nienke van klantenservice contact gehad, en gelijk geregeld! Nienke was ook erg vriendelijk, net als alle andere medewerkers van Keukenwarenhuis waarmee we contact hadden. Een top bedrijf!
FOTO VAN FAM KLUWER
Strakke keuken
+ Toon extra foto van fam Kluwer
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige ervice”
Door J. de Laat op maandag 7 sep 2015 15 | vestiging Dordrecht
Wij hebben sinds mei 2015 een keuken van het Keukenwarenhuis, merk: Nobilia Gloss. Na een paar weken zagen we dat er aan de binnenkant van een van de hoge kasten een scheur (tje) zat, vanaf scharnier dieper de kast in. Blijft het bij dit scheurtje of gaat het in de toekomst misschien verder scheuren? Wij gingen praten bij het Keukenwarenhuis. "Zegt u maar wat u wilt", zei men. Wij kregen een heel nieuwe kast die werd afgeleverd en geplaatst! De "oude" kast mochten we houden. Daar hebben we een buurjongen die op kamers ging nog blij mee gemaakt, want liever een kast-met-scheurtje dan geen kast! Grote klasse, Keukenwarenhuis, bedankt voor de geweldige service!
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door J. de Bruin op vrijdag 4 sep 2020 20 | vestiging Dordrecht
Vanaf de eerste keer in het keukenwarenhuis tot dat de keuken geplaatst is door Anton Suijker van keuken montage Holland, niets dan lof, alles is perfect geregeld, de keuken wordt binnen gebracht en na plaatsing wordt het verpakkingsmateriaal opgehaald.
FOTO VAN J. DE BRUIN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gemonteerd”
Door Fam Muilwijk op zaterdag 21 apr 2018 18 | vestiging Ter Aar
Woensdag jl is onze keuken, gekocht bij het Keukenwarenhuis in Ter Aar, gemonteerd door Peter Bauman. Wat een kunstenaar en vakman is dat. Onze keuken was helemaal compleet geleverd. Er moet nog wel een kastje terug omdat de verlichting het niet doet maar dat is door het Keukenwarenhuis supersnel opgepakt en is in bestelling. Wij zijn er heel blij mee. Een dikke 10 voor het Keukenwarenhuis en een dikke 10 voor Peter Bauman. Chapeau!!!!!

Aanvulling 3 december 2019: Mark Verkerk, directeur KEUKENWARENHUIS.NL, heeft aan Michael Baumann (installateur) gevraagd om bij ons langs te gaan. Hij is afgelopen vrijdag geweest om onze superkeuken opnieuw te stellen terwijl wij daar eigenlijk, aangezien dit buiten de garantie valt, geen recht meer op hadden. Michael heeft onze keuken weer in ere hersteld. Super wat een service. Chapeau voor deze toko en hartelijk dank aan Mark Verkerk voor de bijzonder goede zorgen.
Reactie of foto toevoegen
“Bladen verkeerd”
Door Van laaren op maandag 30 nov 2020 20 | vestiging Ter Aar
In mei 2020 is onze keuken geplaatst, echter om de 1 of andere reden heeft de verkoper in ons tweede gesprek iets veranderd aan ons blad? Niemand weet hoe wat en waarom? Dus u raad het al ons blad was 4 cm tekort ! Kan gebeuren niet dus hup mailtje eruit en persoonlijk juiste maximale maar voor het blad doorgeven, het blad komt aan na 2 maanden en wat gebeurd er hup blad 4 cm te lang? Wilde men ons helpen door een plakstrip op te sturen en zelf het blad in te korten? Jawel het betreft een nieuwe keuken en geen renovatie dus uitgelegd waar zij de fout hadden gemaakt, en na veel vijven en zessen komt er na 2 maanden een nieuw blad jawel de derde! U raad het al wederom verkeerd en precies dezelfde maten als het eerste blad? Dus hup weer gemaild en gebeld na veel vijven en zessen is er een monteur langs geweest om in te meten jawel! Nu is het 29 november 8 maanden verder is m'n keuken nog niet af en kunnen ze pas half februari 2021 langskomen? Ik laat aan u de beslissing om hier wel of geen keuken te gaan kopen !!! Maar als je de tekening indient en op exact dezelfde maatvoering een nieuwe keuken wenst kun je jezelf afvragen wat hier in dienst is zelfs de apparatuur hoefde niet geleverd te worden ??!succes met uw keuze
REACTIE VAN KEUKENWARENHUIS.NL
Heel erg vervelend allemaal ! De zogenaamde wet van Murphy ! Nu gaat het goed komen
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg goed geholpen”
Door R. Petit op zondag 29 nov 2015 15 | vestiging Ter Aar
Door maanden aan het lijntje gehouden te zijn door S & F Design uit leiden en vervolgens failliet te gaan, kwam ik bij het Keukenwarenhuis voor de ontbrekende onderdelen. Door het vakkundig advies van Anja in deze kwestie en vervolgens door het goed en snel advies van Erik zijn de ontbrekende onderdelen besteld. Helaas kunnen ze de ontbrekende onderdelen van het aanrechtblad niet bestellen. Ik ben nl al in 2 zaken geweest die het een te kleine en moeilijke opdracht vinden. Gelukkig gaat dit ook goed komen door advies van Erik
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door heidi van emden op vrijdag 16 okt 2015 15 | vestiging Ter Aar
uitstekend geholpen en helemaal naar mijn smaak kunnen samenstellen heel erg tevreden over de service en we hadden een hele gezellige leuke monteur aan Ton,hij heeft de keuken perfect gemonteerd super tevreden
FOTO VAN HEIDI VAN EMDEN
Reactie of foto toevoegen
“Plaatsing niet goed”
Door Richard op vrijdag 3 jul 2015 15 | vestiging Ter Aar
Mooie keuken alleen slecht geplaats. Monteur is na plaatsen nog twee keer langs geweest maar we blijven dingen tegenkomen die niet goed geplaatst zijn. Monteur zal weer langs moeten komen om slordigheden te herstellen. Het word wel opgelost alleen begint wel vervelend te worden. Kost toch weer tijd en frustraties.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan Lof”
Door Ineke en Paul op donderdag 17 dec 2015 15 | vestiging Ter Aar
Wij zijn bijzonder tevreden met onze nieuwe Nobilia keuken. Door de grote deskundigheid en uiterst klantvriendelijke houding van Rick Verburgt is alles in de voorbereiding heel soepel en volgens planning verlopen. We hebben nog een paar keer wat geschoven in het ontwerp, maar dat was allemaal geen probleem. Door het vakmanschap van monteur Ton Schaefers konden we na plaatsing van de keuken onze handtekening zetten onder een 100% oplevering. Wat wil je nog meer!
Reactie of foto toevoegen
“10 met een Griffel !!”
Door Gerrit op woensdag 24 dec 2014 14 | vestiging Ter Aar
Keukenwarenhuis is een prachtig concept,wat ze vertellen maken ze zeker waar. Prijs kwaliteit staat daar hoog in het vaandel wij zijn super blij met onze keuken. Wij zeggen een 10 met een griffel !
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Jolanda During op vrijdag 10 apr 2020 20 | vestiging Ter Aar
Prachtige keuken, anders dan anderen. Heel fijn geholpen en goede service. Montage is ook heel netjes en zorgvuldig. Kortom een heel tevreden klant.
FOTO VAN JOLANDA DURING
+ Toon extra foto van Jolanda During
+ Toon extra foto van Jolanda During
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Hr. R. Koet en Mw. E.E. van Hal op vrijdag 31 jan 2020 20 | vestiging Ter Aar
Geachte Keukenwarenhuis Ter Aar, Hiermede willen wij u hartelijk danken voor de service en kwaliteit, waarmee het vervangende werkblad/keukenblad kosteloos bij ons is vervangen voor een heel nieuw, gelijkend werkblad, in onze Nolte keuken, die we bij u enkele jaren geleden hebben gekocht. Uiteraard gaat onze dank ook uit naar het voortreffelijke werk en montage door de Hr. Jeroen Brugman, die deze werkzaamheden, naar onze volle tevredenheid heeft uitgevoerd. Het blad ligt er veel mooier op als het vorige en de afwerking is nu ook helemaal compleet, wat bij het vorige niet geheel het geval was en waardoor er destijds ook scheuren in het keukenblad waren ontstaan, omdat er spanning op kwam te staan. Wij zijn heel erg blij met onze prachtige keuken waarvan we nu eindelijk volop kunnen gaan genieten en laten we het voorval van alles hopelijk snel vergeten.... Nogmaals hartelijk dank voor de geweldige service en de afhandeling van onze klacht en misschien tot snel weer eens in uw winkel in Ter Aar, want wij blijven uiteraard trouwe klanten van u! Met vriendelijke groet, Ruud Koet en Ellen van Hal

Eerdere reactie van 22 februari 2015: Een prachtige keuken gekocht bij het Keukenwarenhuis, we werden keurig netjes geholpen door het zeer vriendelijke personeel. Alle tijd werd er genomen en aan alle wensen van ons werd voldaan...., kortom een genot op zich om zo een keuken te gaan uitzoeken en kopen. Toen de aflevering en plaatsing van de keuken, deze werd zeer vakkundig gedaan door erg vriendelijk personeel. John... Chapeau Man, wat ben jij een vakmannetje op jou gebied en een zeer gezellig persoon... , nog bedankt voor alles! Toen de keuken geplaatst was en alle inbouwapparatuur van AEG was afgemonteerd, kwam en een schoonmaak bedrijf die alle rommel kwam opruimen en al het verpakkingsmateriaal meenam, we hoefden zelf niets op te ruimen. Ook kreeg de keuken nog een schoonmaakbeurt, zodat deze zo ingeruimd kon worden, kortom een dikke 10 is hier op zijn plaats!

Onze keuken bestaat uit een Nolte keuken in hoogglans in de kleur Magnolia en een natuurstenen bovenblad, het kookgedeelte is een extra grote AEG- inductiekookplaat, zodat we geen gas meer hebben en het warm water wordt voorzien d.m.v. een kleine Daalderop Close In-Boiler van 10 liter (wij hebben nm. een grote voor de badkamer van 80 liter apart), verder hebben wij een dubbel vrieskast, dus 2 stuks, 1 met 3 lades en 1 met 4 lades en een grote koelkast met een "low-frost" systeem, dit systeem hebben de vriezers ook. Verder heeft de keuken een ingebouwde AEG-Vaatwasser en Combi-oven/Magnetron/Hete Lucht en een prachtig systeem voor de hoekkastjes, hier zitten 2 uittrekbare opruimplateaus in, zodat de ruimte optimaal benut word. Ook hebben wij een ruimte erin voor ons afval, daar staan 3 afvalbakjes in en erboven zit een schuifplateau, zodat de bakken niet kunnen gaan stinken, voor de rest hebben we 3 grote lades waarvan er 1 voor het bestek is en 2 losse bovenkastjes. De afzuiger is echt een design van AEG en is van RVS en is van koolstoffilters voorzien, dus een afvoer naar buiten is niet nodig en werkt prima! Kortom een prachtig geplaatste U-Keuken alwaar wij erg blij mee zijn en zeer vakkundig is geplaatst, nadat wij deze met veel plezier hadden gekocht en zeer vriendelijk te zijn geholpen. Een echte aanrader dus het Keukenwarenhuis in Ter Aar!
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Cornelis Hees op maandag 11 jan 2021 21 | vestiging Ter Aar
Wij hebben in december 2019 de keuken besteld na een heel fijn gesprek en informatie door de verkoper. 05 jan. 2021 is de keuken geplaatst door Jurry Martinus. Klasse gedaan in 1 dag. Keukenwarenhuis is echt een aanrader, super service.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goede hulp gehad”
Door Tonny Hagen van Steen op maandag 24 apr 2017 17 | vestiging Ter Aar
Ik heb een keuken gekocht en de hulp die ik van de medewerkers was heel erg goed! Er werd meegedacht en er werden simpele maar heldere tips gegeven om de keuken helemaal naar het zin te maken. Ik zal het Keukenwarenhuis zeker aanraden. Ook degene die de keuken heeft geplaatst was top!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Familie Uleman op donderdag 14 sep 2017 17 | vestiging Ter Aar
Onze ervaring super tevreden..vanaf dag 1 goed uitleg gekregen..alles goed gegaan en super nete monteur ook Jeroen Brugman top..we zijn zeer te vreden met onze mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door José op vrijdag 29 mrt 2019 19 | vestiging Ter Aar
Wij hebben noodgedwongen na lekkage onze prachtige keuken gekocht bij Keukenwarenhuis. in 1e instantie waren we niet blij om een nieuwe keuken te moeten kopen maar door een rondje Keukenwarenhuis werd ons gevoel steeds blijer en vrolijker. Werkelijk binnen 45 minuten stonden we voor onze droomkeuken en werden we enorm leuk en goed geholpen door een medewerker. Alles werd goed nagevraagd en doorgelopen onder het genot van een lekker kopje koffie. De levering was op afgesproken tijd en geheel compleet en alles keurig netjes in huis gezet. De keukenmonteur heeft onze prachtige keuken keurig netjes en met veel passie geplaatst. Wij hebben onze keuken nu 3 maanden en nog elke dag zijn we er super blij mee! Bij Keukenwarenhuis kan je dus heel goed ontzorgd een prachtige keuken kopen
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Zwemer op vrijdag 20 apr 2018 18 | vestiging Ter Aar
Zoals beloofd hierbij de foto's van onze prachtige nobilia keuken. Na een periode van ideen verzamelen zijn we in ter aar terecht gekomen. Nadat we prettig zijn geholpen door Erik en tenslotte door Andy. Er moest nog wel het één en ander aangepast worden maar dat is keurig geregeld. Voordat we het wisten kwam de keuken al. Hij is geplaatst door een vriend van ons. We liepen tegen dingen aan en die werden netjes opgelost. Hiervoor hadden we een goedkopere oplossing bedacht maar daar gingen ze niet mee akkoord. Nee zeiden ze onze fout we sturen een nieuwe. Top!!! We zijn superblij met onze prachtige keuken. Fam zwemer.
FOTO VAN ZWEMER
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles waargemaakt”
Door Fam. Foncke op vrijdag 27 apr 2018 18 | vestiging Ter Aar
Wij hebben een Nolte Valencia keuken gekocht die half april is gemonteerd en geïnstalleerd door Anton Suiker. Zowel voor de medewerkers bij Keukenwarenhuis als voor Anton Suiker niets dan lof. Het hele traject vanaf het uitzoeken tot en met het plaatsen is zeer zorgvuldig en helder begeleid. Genoeg ruimte voor vragen en/of eigen inbreng. Alles wat is beloofd, is ook waargemaakt; keuken in één keer compleet bezorgd en door Anton Suiker ook in één keer compleet en werkend opgeleverd. Een zeer vakkundige, hardwerkende (helemaal alleen) man. Keukenwarenhuis geeft ook nazorg, eerst door bij de oplevering een opruimteam langs te sturen om alle verpakkingsmateriaal weg te halen en zelfs de keuken een eerste "schoonmaakbeurt" te geven. En door ná een paar dagen te informeren hoe alles is verlopen en of er nog vragen/opmerkingen/mankementen zijn. Kortom, zeer tevreden!
FOTO VAN FAM. FONCKE
Vakkundig geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zijn er blij mee”
Door Franke op maandag 12 feb 2018 18 | vestiging Ter Aar
Geweldig blij met onze keuken meneer Jos dacht goed mee! En namen de tijd terwijl het toch wel druk was! Wat zullen we zeggen. Als we weer een keuken nodig hebben komen we zeker terug !
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd”
Door wim middendorp op maandag 26 feb 2018 18 | vestiging Ter Aar
goed advies goeie afspraken die ook nagekomen worden
Reactie of foto toevoegen
“Geen aanrader”
Door Jaap op vrijdag 13 dec 2019 19 | vestiging Ter Aar
Keuken gekocht eenmaal getekend kom je er achter dat er nog veel bijkomende kosten zijn, dus slecht voorgelicht door verkoper en technische man,op de dag van plaatsing waren niet alle onderdelen aanwezig zelf moeten regelen anders was de keuken niet afgemaakt. Fouten worden overal gemaakt maar die horen zij op te lossen en niet ik. Onduidelijke offerte naderhand over meerwerk. ik heb de keuken bij hun gekocht en niet bij het bedrijf die hem plaatst en het meerwerk uitgevoerd hebben. Voor mij geen aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Hennie en Eveline op woensdag 28 jan 2015 15 | vestiging Ter Aar
Sinds september 2014 zijn wij ontzettend blije bezitters van een schitterende Nolte keuken, gekocht in Ter Aar!
Wij zijn uitstekend geholpen door Serkan en Hanneke, trouwens alle medewerkers waren erg vriendelijk! Alles is prima verlopen, van bestelling tot en met het plaatsen, gedaan door een geweldige monteur Anton van Keuken Montage Holland! Wij waren erg huiverig om een keuken te kopen omdat je veel slechte berichten lees/hoor over keukenzaken, maar wij zijn heel erg tevreden over Keukenwarenhuis.nl en raden het iedereen aan! Ze verdienen een dikke pluim!
FOTO VAN HENNIE EN EVELINE
Reactie of foto toevoegen
“Monteur werkte netjes en goed”
Door Chris de Jong op donderdag 7 mei 2020 20 | vestiging Dordrecht
Bij aankoop van de keuken werden we heel goed geadviseerd, er werd meegedacht over mogelijke oplossingen en indelingen. Deze week is de monteur, Anton Suijker, geweest om de keuken te installeren, wat hij heel goed en netjes gedaan heeft (een prima vakman). Een stukje achterwand en een stopcontact waren helaas niet geleverd maar daar wordt aan gewerkt. Hij liep tegen een paar probleempjes aan maar wist die vakkundig op te lossen. We zullen zowel keukenwarenhuis als Anton van harte aan anderen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk zeer happy”
Door Ronald op dinsdag 30 jan 2018 18 | vestiging Ter Aar
Vorig jaar naar Ter Aar gereden om daar te oriënteren voor een nieuwe keuken met de intentie om nog niet te gaan kopen maar toen troffen wij Jelle, een uiterst vriendelijke verkoper, hij tekende voor ons precies uit wat wij voor ogen hadden en toen toch de knoop doorgehakt en de keuken gekocht. Een aantal weken later werd de keuken ingemeten door in mijn ogen een niet zo'n bekwame monteur, dat bleek ook wel dat we het afroep gesprek hadden met Andy want een aantal maten kwamen totaal niet overeen met wat wij hadden ingemeten. Na een aantal weken een belletje dat er afscheid genomen was van de monteur en wij kregen een nieuwe monteur toegewezen. In Juli werd dan eindelijk de keuken geplaatst, alleen misten er een aantal dingen. Deze zijn netjes nabesteld en nageleverd. Toch hadden wij nog een aantal dingen waar wij niet helemaal tevreden mee waren deze aangegeven aan de monteur en hij zou dit op gaan lossen i.o. met Keukenwarenhuis na zijn vakantie, wij hoorden maar niets meer van hem dus contact gezocht met Keukenwarenhuis en zei wisten nergens van. Het hele verhaal inclusief foto's neergelegd bij hun om tot een oplossing te komen. Deze kwam gelukkig snel alleen met monteur nummer 3, dit was Jeroen Petter en dit was een verademing een man die weet waar hij over praat, hij is even langs geweest om alle problemen in kaart te brengen en deze te communiceren met Keukenwarenhuis, hier vrij snel reactie op gehad en afgelopen week is Jeroen dan geweest om de keuken te plaatsen zoals bedoeld was. Wij waren al redelijk happy met onze keuken maar nu zijn wij zeer happy, dit is de keuken die wij voor ogen hadden. Nogmaals onze complimenten voor Jeroen Petter,hij moest wel van ver komen maar het was het meer dan waard, en Keukenwarenhuis bedankt voor het oplossen van de problemen die ontstaan zijn tijdens levering en plaatsing.
REACTIE VAN MARK VERKERK
Ik zeg "eind goed, al goed" soms stellen wij het geduld van de klant op de proef ... Als het uiteindelijk leidt tot een blije klant, zijn wij ook blij ! Hier hebbenwe ook de klant bij nodig, en zo 1 was je er Ronald ! Superbedankt voor je medewerking !!!!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Fam Vermeulen op maandag 15 mei 2017 17 | vestiging Ter Aar
Prima geholpen zowel door verkoper en later het bedrijf dat de keuken heeft geplaatst. Alles was netjes geregeld van de aankoop tot het plaatsen van de keuken . Overal werden we van op de hoogte gehouden. Je hoort vaak rare dingen over keukenbedrijven , maar wij zijn super tevreden.
FOTO VAN FAM VERMEULEN
Reactie of foto toevoegen
“Erg onder de indruk”
Door Ed Trentelman op dinsdag 31 jan 2017 17 | vestiging Ter Aar
Ben erg onder de indruk van de service die wordt verleend bij de aankoop van een keuken. Advies, snelle offerte, scherpe prijs (bedongen) detail tekeningen, bedenktijd voor evt aanpassingen, duidelijk levertijd. Werd exact volgens geleverd tot in huis.Leuk bedankkaartje ontvangen na de aankoop, en aftersales telefoontje!! Echt top. Dus Keukenwarenhuis.nl is een aanrader!!
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Mes/ van oudenaarden op donderdag 5 sep 2019 19 | vestiging Dordrecht
Complete keuken gekocht bij keukenwarenhuis Dordrecht. Het uitzoeken was plezierig, wij zijn goed geadviseerd zonder onnodige bemoeienis. Mail en telefooncontact verliepen eveneens plezierig. Het inmeten gebeurde vakkundig door Anton Suijker. Anton kwam zelf om de keuken te plaatsen, wat een vakman! Voor toekomstige klanten van Keukenwarenhuis, het zou fijn zijn (Zonder andere monteurs tekort te willen doen) als je Anton Suijker kon vragen voor inmeten en plaatsing. Alle lof voor Anton, top.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Timo Prinsenberg op vrijdag 3 feb 2017 17 | vestiging Ter Aar
Donderdag 26 januari is mijn keuken geplaatst door monteur ANTON SUIKER. Mensen, als u een keuken wil laten plaatsen, vraag naar deze man! Hij is erg precies in wat hij doet en heeft mijn keuken super geplaatst. Bedankt Anton!
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Rag maas op zondag 18 okt 2020 20 | vestiging Dordrecht
In februari 2020 keuken besteld,na tweede gesprek kwam er toch nog extra kosten erbij. in juni en begin augustus zouden ze de keuken plaatsen maar door verschillende communicatie problematiek werd de keuken eind augustus eindelijk geplaatst door een vakkundige monteur Anton in zijn eentje,bleek alsnog een aantal onderdelen niet goed geleverd te zijn.in oktober 13de is Anton weer teruggekomen en uiteindelijk is de keuken naar tevredenheid geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ellie en Piet den Hartog op maandag 26 jun 2017 17 | vestiging Ter Aar
Keuken gekocht bij keukenwarenhuis op2 dingen na prima af geleverd. Keuken geplaats door monteur Anton Suijker ondanks het erg warme weer prima werk geleverd en op zijn tijd gezellig praatje, zijn zeer tevreden.
FOTO VAN P DEN HARTOG
+ Toon extra foto van P den Hartog
REACTIE VAN P DEN HARTOG
Mooie keuken geplaats door monteur Anton Suijker zijn tevreden met de keuken en de service na melden kapotte kraan en ontbrekende onderdelen alles is goed opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Heel mooi geworden”
Door Fam. Buurman op donderdag 16 aug 2018 18 | vestiging Dordrecht
Wij hebben een keuken gekocht. Helaas ontbreken er nog dingen. Zo ook de spoelbak. Dit is heel netjes opgelost, het is persoonlijk door Marco van Zanten gebracht. Ik hoop dat deze service zo doorgaat tot de keuken helemaal af is. Wij hadden Anton Suijker als monteur, een echte topper. Heeft veel voor ons geregeld, en zijn best gedaan dat de keuken er netjes bijstaat. Het is heel mooi geworden. Bedankt Anton.
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Carla op donderdag 25 jan 2018 18 | vestiging Ter Aar
Deze week prachtige keuken in 3 dagen inclusief afbreken oude keuken en voorbereidende werkzaamheden geplaatst door Michel. Wij zijn erg tevreden over het keukenwarenhuis. Het 1e bezoek was in oktober. Op een erg prettige manier die niet opdringerig was rondgeleid door John. Hij was efficiënt, liet na goede informatie ons de keuze. Wij hadden bij keuken bedrijven erg negatieve ervaringen dus dit was een openbaring. Snel, efficiënt en niet opdringerig. De keuken is geplaatst door Michel die zeer snel met andere de keuken heeft verwijderd, leidingen heeft gelegd en de keuken geplaatst. Een echte vakman. Het contact met het keukenwarenhuis is erg goed. Je krijgt met regelmaat emails die je goed op de hoogte houden. Kortom wil je een nieuwe keuken dan is t keukenwarenhuis en de aannemer Michel een aanbeveling waard.
Reactie of foto toevoegen
“Schitterende keuken”
Door Jeffrey Oers op donderdag 7 jun 2018 18 | vestiging Ter Aar
Een luxe keuken gekocht bij het keukenwarenhuis ter aar. Van aankoop tot aan het afroep gesprek ging het vlekkeloos en toen kwam de monteur. Deze ging heel ruw te werk. Het eind resultaat is gelukkig wel naar tevredenheid. Na plaatsing 7 weken moeten wachten op de service afspraak. Nadat ik boos ben geworden om het op te lossen was het ook zo geregeld. Communicatie hebben ze nog wat werk aan de weg maar de keuken zelf liegt er niet om. Schitterende keuken.
REACTIE VAN MARK VERKERK
Dank voor je review !! - we hebben er weer van geleerd. Eind goed al goed ... Echt blij mee !!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met de keuken”
Door Jan Korporaal op zaterdag 23 dec 2017 17 | vestiging Ter Aar
ik heb vanuit de verkoper goed advies gekregen en ook de juiste keuze kunnen maken wat bij ons het beste zou passen. Vanaf de verkoop tot aan het plaatsen toe is alles niet vlekkeloos gelopen, ditzelfde was ook tijdens het plaatsen. Ik heb hier samen met de eigenaar over gesproken en ik heb het toen als volgt gecommuniceerd. Jullie hebben allemaal goede en vakbekwame mensen maar de communicatie onderling is niet voldoende daardoor krijg je miscommunicatie en dit is voor de klant heel vervelend.
De eigenaar heeft het uitstekend opgelost en ik ben zeer tevreden over de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Hartstikke blij”
Door Jan en saskia van der Ham op donderdag 11 jun 2020 20 | vestiging Ter Aar
Eigenlijk dachten we aan renovatie, maar eenmaal in de winkel bleek dat een nieuwe keuken net zo veel zou gaan kosten.....dus een mooie keuken uitgezocht op voorraad. Toen kwam de monteur om alles op te meten en hadden we nogal wat wensen dus in het 2e gesprek werd duidelijk dat het een bestel keuken zou worden en geen voorraad keuken.... wij dachten oh jee dat wordt mega duur.....ineens veranderde we alles van de kleur tot de inbouw apparatuur en de prijs was nog steeds zeer acceptabel!!! En dan de monteurs....wat een super mannen....zeer deskundig en alles zo mooi op maat gemaakt. Ze hebben er een werk aan gehad, maar wij zijn ze zo dankbaar!!! Elke dag genieten wij van onze keuken dankzij jullie!!!!
FOTO VAN JAN EN SASKIA VAN DER HAM
Aanrechtblad met kookplaat
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ton en Hedwig Hermus op vrijdag 18 nov 2016 16 | vestiging Dordrecht
Onze keuken werd vrijdag 11 November jl. geleverd en vanaf de maandag erna geplaatst door Ben van BeGe montage, te Dordrecht. Wij zijn zeer tevreden met de kwaliteit van de Nolte keuken met AEG apparatuur en ook met het vakmanschap van Ben.
FOTO VAN TON EN HEDWIG HERMUS
Nolte keuken met AEG apparatuur
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Kouwenberg op zaterdag 4 feb 2017 17 | vestiging Ter Aar
Na in de krant gelezen over Keukenwarenhuis zijn wij naar Ter Aar gegaan en hebben ons laten adviseren over een nieuwe keuken. Dit gesprek was heel open, vriendelijk en niet opdringerig. We hebben een rondleiding gehad en we zijn er die ochtend uitgekomen. De levering van de keuken was volgens afspraak, de montage gedaan door de zeer deskundige keukenmonteur Anton Suijker (Keuken Montage Holland) verliep prima. Kortom, wij zeer tevreden over de aanschaf van onze nieuwe keuken bij Keukenwarenhuis.
FOTO VAN FAM. KOUWENBERG
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Pracht van een keuken”
Door Rossmann Susanne op zondag 22 mei 2016 16 | vestiging Ter Aar
Aangezien ik (wij) heel prettig geholpen zijn door uw medewerkers staat nu een pracht keuken in ons flatje, klein maar echt fijn. Prima en met vakkennis geplaatst door Brink montage.
Ik heb het als een prettige samenwerking ervaren en dat is aan het resultaat te zien.
FOTO VAN ROSSMANN SUSANNE
Prachtkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Teamwork bij het Keukenwarenhuis”
Door Nico en Marian op dinsdag 28 mrt 2017 17 | vestiging Dordrecht
Keuken aangekocht met advies van Peter. Hij liet onze wensen kenbaar maken en gaf ervarings adviezen. Top,nam rustig de tijd. En nam het nogmaals het geheel tot op de puntjes door. Dan het plaatsen. Marco die kwam installeren vlak voor de kerst. En voor hem was het een hele lange werkdag. Maar hij nam de tijd voor alles. S avonds om 10 uur klaar en nog controleerde hij allen kasten of alles goed werkte.
Zaterdag middag 16.00 uur kwamen we er achter Koelkast werkte niet. Pfffff
Keukenwarenhuis gebeld en die bood gelijk hulp aan met een leen koelkast. Later werd dit natuurlijk opgelost. Oeps er gaat natuurlijk wel eens wat mis, een diepe kras in de aanrecht. Keukenwarenhuis heeft dit vandaag vernieuwd. Dus een dikke 10 voor het gehele team. Nogmaals dankjewel voor onze mooie droomkeuken. En top service. Marco en Peter ???? bedankt
FOTO VAN NICO MARIAN
REACTIE VAN ZILLAH
Wat een mooie keuken. Wat is jullie lengte? En bevalt hij nog steeds.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe fronten en apparaten”
Door M.Ruseler op woensdag 28 sep 2016 16 | vestiging Ter Aar
Voor nieuwe fronten en apparatuur voor mijn keuken kwam ik bij Keukenwarenhuis in Ter Aar. Vol lof over vriendelijke ontvangst en professioneel advies. Heden is alles geplaatst door een vakkundig en secuur werkende monteur met "gouden handjes"! Super gedaan! Groet, M.Ruseler
Reactie of foto toevoegen
“Precies zo geworden”
Door Sulkers op vrijdag 17 jul 2015 15 | vestiging Dordrecht
Vorige week is onze bestelde keuken bij het filiaal in Dordrecht geplaatst. Het is precies zo geworden zoals wij het in ons gedachten hadden - prachtig. Alle lof ook voor de installateur Marco voor zijn inzet, meedenken, enthousiasme, vakbekwaamheid. Wij zijn nu aan het genieten van onze nieuwe spullen.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop en service”
Door GHA van Hutten op zaterdag 4 nov 2017 17 | vestiging Ter Aar
We hebben 5 jaar geleden een keuken gekocht bij het Keukenwarenhuis. Wij waren zeer tevreden met de wijze waarop we zijn geadviseerd, de keuken werd netjes geinstalleerd en voldoet prima. Onlangs merkten we dat de stopper van de spoelbak niet meer goed afdichtte. Het rubber was verhard. De fabriek van de spoelbak bestaat echter niet meer en een nieuwe stopper was niet te leveren. Na lang zoeken heeft een medewerker van het Keukenwarenhuis toch nog een ander afvoer- setje gevonden dat goed paste. Deze kregen we gratis mee. TOP!!!
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door g schutte op donderdag 3 sep 2015 15 | vestiging Ter Aar
een keukenkast besteld en geleverd, ik was niet tevreden maar de manier waarop de oplossing tot stand kwam is werkelijk fantastisch super goed geholpen ik ben als klant geholpen zoals je dat eigenlijk verwacht en als dat dan bovenverwachting ook gebeurd is dat werkelijk vermeldingswaardig.
Reactie of foto toevoegen
“Goed begeleid”
Door A.A.H. van der Meulen op zaterdag 15 jul 2017 17 | vestiging Ter Aar
We werden goed begeleid in onze keuze van apparatuur en konden alles aangeven v.w.b. kastjes etc. 12 April '17 is onze keuken afgeleverd en in de vrachtwagen lag een stenen lijst die helaas gebroken was. De chauffeur heeft dat direct doorgegeven aan het Keukenwarenhuis die op dat moment de lijst weer opnieuw in bestelling heeft gezet. De keuken is geplaatst door monteur Arnold Middelkoop. Secuur en netjes werkend heeft hij onze keuken geplaatst! Nagekeken op evt. gebreken en er was nog een beschadigde vriezerdeur die ook meteen in de bestelling werdt gezet. We konden de keuken gewoon gebruiken en wat dat aan gaat volop genieten van ons bezit. Gisteren kwam Arnold met de nieuwe lijst en deur en heeft die weer netjes geplaatst! We zijn op en top tevreden met de afhandeling en plaatsing van onze keuken van het KEUKENWARENHUIS uit Ter Aar! vriendelijke groet A.A.H. van der Meulen te Amsterdam.
FOTO VAN A.A.H. VAN DER MEULEN
Reactie of foto toevoegen
“Service bij frontproblemen”
Door PJ Brummelkamp op vrijdag 15 mei 2020 20 | vestiging Ter Aar
Na 3 jaar kwamen er strepen in de fronten van enkele deurtjes van onze keuken. Ook begon bij enkele fronten het oppervlak langs de grepen te bobbelen. Ondanks dat we het niet helemaal eens werden over de oorzaak regelde het Keukenwarenhuis bij de leverancier voor alle laden en deuren nieuwe fronten. Geweldige service!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door JHooimeijer op dinsdag 5 jan 2016 16 | vestiging Dordrecht
Wat een geweldige ervaring om"zaken"te doen met keukenwarenhuis Dordrecht.Vanaf het eerste bezoek t/m hetplaatsen door Maurice van Esdonk,echt vakwerk tot in de puntjes verzorgd!! De wijzigingenwaren geen probleem. De verkeerd geleverde kraan en het kapotte hoekkastje ( door vervoer)werd de volgende morgen omgeruild zodat er geen vertraging was .Enfin,100% aan onze wensen voldaan.We genieten er elke dag van Keukenwarenhuis Dordrecht , waar klant koning is . Berry,Frank,Sander en Wilfred als team houden zo !! CHAPEAU !! Hartelijk dank
FOTO VAN JHOOIMEIJER
Witte keuken met grepen
Reactie of foto toevoegen
“Ideale combinatie”
Door A.Scholten op vrijdag 14 jul 2017 17 | vestiging Ter Aar
De plaatsing van de keuken werd gedaan door de Fa. Mohlmann uit Sassenheim. Keuken mooi gestucked en kasten en koelkast, ovens, vaatwasser etc. vakkundig en precies geinstaleerd. Ook door deze Fa. Mohlmann werd de tegelvloer gelegd. Hier is wederom waar vakmanschap en betrokkenheid getoond. Niets werd afgeraffeld maar zeer zorgvuldig en geduldig geinstalleerd. Tot 's-avonds in de late uurtjes werd doorgewerkt. Tegelhoekjes tot op de millimeter nauwkeurig gezaagd. Ideale combinatie; Keukenwarenhuis.nl en de fa. Mohlmann, A.Scholten, Een zeer tevreden klant
FOTO VAN A.SCHOLTEN
Keuken met tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Hans en Margreet van Rijn op donderdag 17 mrt 2016 16 | vestiging Ter Aar
Wij hebben een keuken bij het keukenwarenhuis gekocht. Zowel bij het ontwerp als het plaatsen zijn we fantastisch geholpen. De levering wan niet helemaal compleet maar dat was heel snel weer rechtgezet. Het plaatsen was een uitdaging voor de monteur, maar Erwin heeft hem echt super afgeleverd! Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ineke op woensdag 8 jan 2020 20 | vestiging Ter Aar
Een keuken, geheel naar wens geholpen, keurig geplaatst door een hele nette werker. Wij zijn zeer tevreden vanaf aankoop tot en met plaatsen
FOTO VAN INEKE
Nette plaatsing
Reactie of foto toevoegen
“Topkeuken”
Door Timo van de Lagemaat op woensdag 4 sep 2019 19 | vestiging Dordrecht
Als trouwe fan van FC Dordrecht heb ik mijn kritische vrouw met enige tegenzin meegesleept naar shirtsponsor Keukenwarenhuis.nl. Je hoort mensen vaak klagen over de aankoop en plaatsing van hun keuken. Onlangs hebben wij een mooie keuken gekocht bij keukenwarenhuis.nl XXL in Dordrecht. Alle vooroordelen die mensen hebben over veel 'keukenboeren' gelden NIET voor keukenwarenhuis.nl. Dit is van begin tot t eind gewoon een goede oprechte zaak met mooie Duitse kwaliteitkeukens. Het eerste verkoopgesprek was gemoedelijk, helder en totaal niet opdringerig. De afwijkingen die wij wilden ten opzichte van de voorbeeldkeuken in de enorme showroom hadden een kleine maar eerlijke meerprijs. Denk aan upgrade apparatuur en andere/extra kastjes. Een paar weken voor de definitieve order kwam er eerst iemand inmeten en kijken of de leidingen op de juiste plaats zaten. In een tweede gesprek wordt daarna alles nagelopen en hebben we nog wat aangepast. Niet omdat dat ons werd opgedrongen maar omdat wij daar zelf om vroegen. De keuken bleef nagenoeg t zelfde in prijs. Zelfs in een final check een paar dagen later wilde mijn vrouw toch nog iets aanpassen. Ook dat was nog mogelijk. Dan de plaatsing. Dinsdag alle spullen gebracht door keurige mensen van een soort verhuisbedrijf. Op woensdag is de keuken perfect in 1 dag neergezet door echte vakmannen. Alle zaagresten en verpakkingen netjes afgevoerd en dus binnen een dag een topkeuken in ons nieuwe huis. Kortom een super tevreden klant met een prachtige en betaalbare kwaliteitskeuken met een service van A tot Z waar veel andere bedrijven nog wat van kunnen leren! Keukenwarenhuis is ook wat mijn kritische vrouw betreft een aanrader voor iedereen die toe is aan een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Ron en Sonja van den Akker op vrijdag 20 nov 2020 20 | vestiging Ter Aar
Naar lang wachten en wat obstakels is onze keuken eindelijk klaar zoals wij de keuken wenste te hebben. Met een aantal gesprekken met de eigenaar Mark die alles keurig voor ons heeft opgelost, zijn wij inmiddels heel blij hoe het eind resultaat eruit ziet en ik met heel veel plezier mijn ding kan doen in onze prachtige keuken foto's zet ik op fb
Mark nogmaals bedankt voor je goede service
FOTO VAN RON EN SONJA VAN DEN AKKER
+ Toon extra foto van van den Akker
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Fam. Gaemers op donderdag 9 jun 2016 16 | vestiging Dordrecht
Na het kopen van een keuken begin dit jaar wilde wij een extra spot voor onder de kastjes. Na een e mail gestuurd te hebben kregen wij de spot zonder extra kosten geleverd. Prima service van keukenwarenhuis Dordrecht.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Ad Verberg op woensdag 22 jul 2015 15 | vestiging Ter Aar
Wij besloten een keuken bij Keukenwarenhuis te kopen, omwille van twee redenen, t.w. kwaliteit en klantgerichtheid. We hebben ons niet vergist. Na plaatsing van de keuken constateerden we een in onze ogen ernstig probleem. In een openhartig en vriendelijk gesprek bespraken wij dit met de bedrijfsleider. Al gauw bood hij tot onze grote tevredenheid een prima oplossing aan. Gewoon super.
Reactie of foto toevoegen
“Pluim waard”
Door fam Groenewegen op dinsdag 25 apr 2017 17 | vestiging Dordrecht
In maart is onze nieuwe keuken geplaatst. Hierbij aantal probleempjes tegen gekomen die niet te wijten zijn aan Keukenwarenhuis deze zijn prima in overleg opgelost. Met dank aan John voor de montage en de uitstekende communicatie door Martijn over zoeken naar best mogelijke oplossing! Wij plaatsen zelden recenties maar hierbij wil ik Keukenwarenhuis zeker een pluim geven. Wij zijn zeer tevreden en zullen keukenwarenhuis zeker verder aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Ronald van der Leeden op dinsdag 9 feb 2016 16 | vestiging Ter Aar
wij hebben een complete keuken gekocht bij Keukenwarenhuis en zijn super geholpen en begeleid en de service was super goed , je kon er met allerlei vragen terecht en de levering van de keuken liep ook erg goed.ik zou anderen zeker adviseren om bij Keukenwarenhuis te kijken en zonder zorgen evt een keuken te kopen.
FOTO VAN RONALD VAN DER LEEDEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Super geregeld”
Door Conny en Daan v.d. Haven op zaterdag 15 okt 2016 16 | vestiging Ter Aar
Onze nieuwe keuken is geplaatst door Cris en Arnout, wat een vaklui zijn dat! Onze kleinzoon had een vrije dag en kwam kijken, nou hij is niet meer weggegaan! Ze hebben hem de hele dag laten "helpen"geweldig hoe ze dat deden! Bij eind controle dachten we dat alles goed was, echter na 2 dagen ontdekte we een beschadiging op een lade.Terug naar de zaak, en zonder gedoe wordt er een nieuw ladefront geregeld, super!
Reactie of foto toevoegen
“Van keukenrenovatie naar nieuwe keuken”
Door G J Snoeck op vrijdag 11 aug 2017 17 | vestiging Ter Aar
Bij keukenwarenhuis in Dordrecht binnen gelopen voor advies over keukenrenovatie (vervangen van deuren en apparatuur)kreeg alle info daarover, nadat we onze situatie hadden uitgelegd wat we wilde, zei de verkoper waarom kijkt u niet voor compleet nieuw, hij liet ons de mogelijkheden zien tijdens deze rondleiding was mijn vrouw al verkocht, we zijn later gaan kijken in Ter Aar. daar haalde we ons hart op zo veel keus, Dit alles in de zomer 2016. In dec:2016 een mooie keuken uitgekozen is nu in aug:2017 geplaats, door een zeer vakkundig vakman, zijn reuze blij met de keuken.
FOTO VAN G J SNOECK
Nieuwe hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keukenwarenhuis
aDordrecht (77 ervaringen), Einsteinstraat 29, 3316 GG Dordrecht, tel 088 - 010 12 01
bTer Aar (183 ervaringen), Stobbeweg 21, 2461 EX Ter Aar, tel 088 - 010 12 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.