Feedback
8,3

Keukenwarenhuis

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukenwarenhuis.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenwarenhuis
Kom ook naar de grootste keukenshowrooms van Nederland. Heerlijk vrijblijvend oriënteren en inspireren! Je vindt daar alle mogelijke keukenstijlen en ideeën onder een dak.

Keukenwarenhuis is een zelfstandig familiebedrijf met keukenervaring sinds 1964!

Alle keukens in de showroom staan compleet en netto geprijsd en dat voor ieder budget, zodat u zelf vrijblijvend kunt beslissen of u met een verkoper in gesprek wilt gaan. Ook kunt u natuurlijk later nog eens komen kijken, als uw ideeën meer vorm gekregen hebben.

DAAROM KEUKENWARENHUIS.NL
• vrijblijvend oriënteren en inspireren;
• ontzorgde Duitse keukens Half Geld;
• apparatuur tegen onze internetprijzen;
• 1000 keukens -op maat- uit voorraad;
• zes maanden reserveren mogelijk;
• rustig en ontspannen zelf oriënteren;
• alles met prijzen in de showroom;
• unieke en veilige werkwijze;
• kiezen en kopen in twee stappen;
• montage in geheel Nederland.
Ervaringen
Er zijn 363 ervaringen over Keukenwarenhuis. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren224 ervaringen
4 sterren74 ervaringen
3 sterren9 ervaringen
2 sterren8 ervaringen
1 ster40 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Top”
Door Yolanda Kersten op dinsdag 21 nov 2023 23 | vestiging Ter Aar
Verkoopgesprek zeer prettig, goed geadviseerd. Ook bij tweede gesprek om details van aangeschafte keuken door te nemen vóórdat die besteld werd. De op maat geleverde Nobilia keuken was top. Net als de manier waarop de monteur Joey de keuken geïnstalleerd heeft.
FOTO VAN YOLANDA KERSTEN
+ Toon extra foto van Yolanda Kersten
+ Toon extra foto van Yolanda Kersten
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen en levering volgens afspraak”
Door Osman AL op donderdag 9 nov 2023 23 | vestiging Dordrecht
Goed geholpen met het kiezen van een keuken waarbij met ons wensen meegedacht werd. Meerdere keren gebeld en langs geweest, altijd goed te woord gestaan. Levering keurig volgens afspraak. Al met al speciale dank naar Arif & Menno!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt Keukenwarenhuis”
Door Sonja Kromkamp op donderdag 9 nov 2023 23 | vestiging Ter Aar
Super geholpen vanaf het begin bij het maken van de tekening met Carlo tot inmeten levering en de montage door Hans. Bedankt. Ook heel fijn dat alles afgevoerd werd, dozen piepschuim enz door een zeer vriendelijke medewerker. Ook dat je na Carlo bij het 2de gesprek nog eens alles doorloopt en dingen kunt veranderen. Bedankt Keukenwarenhuis Ter Aar.
FOTO VAN SONJA KROMKAMP
+ Toon extra foto van Sonja Kromkamp
+ Toon extra foto van Sonja Kromkamp
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Muchall, C.R. op zondag 5 nov 2023 23 | vestiging Dordrecht
Op aanbeveling van mijn zwager zijn wij ons bij het Keukenwarenhuis gaan oriënteren. Dit warenhuis blijkt zich duidelijk te onderscheiden van de bekende, grotere en omvangrijke keuken filiaalgroep, waar de klantvriendelijkheid door massaliteit onmiskenbaar op een lager plan staat. Keukenwarenhuis is dus klantvriendelijker, d.w.z. luistert maximaal naar de wensen van de klant, is ook proactief meedenkend, flexibel en uitermate servicegericht. Komt afspraken na, werkt volgens planning (waarin zonder problemen achteraf nog wijziging is aan te brengen), informeert de klant tijdig over leveringen die stipt worden uitgevoerd. Tot slot is er de mogelijkheid voor de klant om een beroep te doen op "ont zorgen" waarmee het verwijderen van de oude keuken wordt bedoeld.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over de plaatsing en afwerking”
Door Janneke vd Zwan op donderdag 2 nov 2023 23 | vestiging Ter Aar
Je hebt heel veel keus in keukens, apparatuur en aanverwante artikelen.
Er is een terugkom afspraak om alles nog eens door te nemen. We zijn zeer tevreden over de plaatsing en afwerking van onze keuken. Afspraken zijn keurig nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles volgens afspraak verlopen”
Door anja de korver op maandag 23 okt 2023 23 | vestiging Ter Aar
We werden rustig en meedenkend geholpen. Uiteindelijk een witte keuken uit voorraad gekozen en aangepast naar ons eigen idee. Bezorging op tijd. Plaatsingsmonteur van de keuken werkte netjes en secuur. In1dag af behalve de handgrepen die we apart hadden besteld. Deze werden keurig na afspraak geplaatst. We zijn er heel erg blij mee! Het kijken waard in Ter Aar!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe kastdeurtjes”
Door Els van den Beld op donderdag 19 okt 2023 23 | vestiging Ter Aar
Wij hebben in de bestaande keuken nieuwe kastdeurtjes gekocht. De deurtjes waren allemaal met een verschillende maat. Wij hebben zelf nieuwe apparaten gekocht. Wij zijn heel tevreden met het resultaat van de deurtjes en het lijkt voor ons alsof we een heel nieuwe keuken hebben. Alle deurtjes zijn prima erin gezet en alles is prima gesteld.
Reactie of foto toevoegen
“Ronduit geweldig”
Door Johan Goverde op dinsdag 17 okt 2023 23 | vestiging Ter Aar
Vanaf moment van bestellen tot en met de plaatsing alles keurig volgens afspraak. Geen enkel probleem. Ronduit geweldig.
Reactie of foto toevoegen
“De klantenservice is echt top”
Door B.j. van der Meer op vrijdag 13 okt 2023 23 | vestiging Dordrecht
Vanaf het begin tot de totale oplevering zijn wij tevreden over het Keukenwarenhuis Dordrecht. Alhoewel niet alles goed ging, werd dit adequaat opgepakt om ons als klant tevreden te houden. Klantenservice echt top!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Mohamed Taheri op vrijdag 13 okt 2023 23 | vestiging Ter Aar
Vriendelijke mensen. Ben goed geholpen. Mijn keuken is prachtig. Alle maten kloppen.
FOTO VAN MOHAMED TAHERI
Reactie of foto toevoegen
“Als klant wordt je niet serieus genomen”
Door Zwaan op maandag 9 okt 2023 23 | vestiging Ter Aar
Na de handtekening begon eigenlijk een maand later het gezeur ik kreeg geen prijs voor het meerwerk moest dreigen dat ik op zaterdag naar de winkel zou komen en prompt had ik de volgende dag de offerte, de service is slecht.
Ik december werd de keuken geplaatst en de apparatuur werd niet goed aangesloten tevens werd de afzuiging in een gat gepropt van 10 centimeter terwijl dit volgens de specificaties 15 cm zou moeten zijn. AEG kwam kijken en was er dus snel uit fout aangesloten. Dit duurde tot juni en na een ingebrekestelling kreeg ik direct reactie nadat keukenwarenhuis mij 7 maanden aan het lijntje had gehouden, ze nemen je als klant niet serieus en er speelde nog meer mankementen. Ik heb nog nooit te maken gehad met zo'n slecht bedrijf die na de handtekening zo met zijn klant omgaat. Het is gewoon een schande, de klanten service laat alles het liefst dood bloeden voor 7 maanden en na een brief wordt er pas gehandeld het is een schande.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Kees van Veen op zaterdag 7 okt 2023 23 | vestiging Ter Aar
Bij de aanschaf van de keuken wordt eigenlijk alleen de kleur, soort en grootte bepaald. En de prijs natuurlijk (prima geholpen overigens). We kregen een tekening die niet helemaal was zoals we die wilde en te hoog voor ons vertrek.
Maar na inmeten en bij het 2e gesprek wordt de keuken bepaald. Ondanks dat de orderverwerker echt heel goed weet wat er gebeuren moet, moet uzelf ook goed weten wat u wil. Dáár wordt bepaald hoe de keuken er uiteindelijk uit gaat zien en wat er besteld gaat worden (mijn advies maak een tekening).
Daarna gaat het wat keuken betreft vanzelf. Wij hebben gekozen om de keuken te laten zetten. Ik ben blij dat ik het heb laten doen. De monteur(s) werken netjes, secuur en voorzichtig. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN KEES VAN VEEN
+ Toon extra foto van Kees van Veen
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen en goede adviezen”
Door Hanneke op woensdag 4 okt 2023 23 | vestiging Dordrecht
Een complete keuken gekocht. Vanaf het eerste bezoek tot het definitieve ontwerp, prima geholpen en goede adviezen gekregen.
Reactie of foto toevoegen
“Toppers”
Door Johan op woensdag 4 okt 2023 23 | vestiging Dordrecht
Goede communicatie. Altijd antwoord op vragen. Levering op tijd. In een dag de keuken geplaatst. Toppers. Verschil met andere keukenzaken de prijs. Als we de keuken ergens anders zouden kopen precies het zelfde was het bij keukenwarenhuis een paar duizend euro goedkoper.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de aanschaf van onze nieuw keuken”
Door Raymond Gazan op donderdag 28 sep 2023 23 | vestiging Ter Aar
Wij zijn erg blij met de aanschaf van de keuken bij Keukenwarenhuis! De medewerkers zijn fijn in de communicatie, geen poespas maar gewoon de service waar je voor komt. Wij zouden een ieder aanraden om hier de nieuwe keuken aan te schaffen! Nogmaals bedankt voor de goede zorgen!
FOTO VAN RAYMOND GAZAN
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies en prima service”
Door Jaap van der Burg op donderdag 28 sep 2023 23 | vestiging Dordrecht
Een complete keuken aangeschaft, inclusief apparatuur, goed advies en prima service na een paar kleine dingetjes.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Marc de Clippeleir op woensdag 27 sep 2023 23 | vestiging Ter Aar
De medewerker heeft goed meegedacht met onze wensen, en een mooi ontwerp getekend. Het resultaat is prachtig. De montage is voorspoedig verlopen, de leverproblemen die er waren zijn direct opgelost.
FOTO VAN MARC DE CLIPPELEIR
+ Toon extra foto van Marc de Clippeleir
Reactie of foto toevoegen
“Alles was goed geregeld”
Door Joop en Yvonne Weijtze op dinsdag 26 sep 2023 23 | vestiging Ter Aar
Wij hebben een Nobilia keuken gekocht en zijn zeer tevreden hoe alles geregeld en geplaatst is. Iedereen is heel vriendelijk en behulpzaam. Levering keuken was prima, mannen waren netjes en vriendelijk. De man, Hans, die de keuken heeft verwijderd en geplaatst heeft was netjes en vriendelijk. Dat ook het verpakkingsmateriaal werd opgehaald en afgevoerd verraste ons en waren we zeer blij mee. Verwijderen en plaatsen is gebeurt in 3 dagen.
FOTO VAN JOOP EN YVONNE WEIJTZE
+ Toon extra foto van Joop en Yvonne Weijtze
+ Toon extra foto van Joop en Yvonne Weijtze
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Jacqueline de Jong op zondag 24 sep 2023 23 | vestiging Ter Aar
Gastvrij ontvangen in de showroom door Simon en er werd serieus meegedacht wat betreft mijn wensen en gekozen voor een Nolte keuken. De keuken is in februari 2023 geheel compleet op tijd geleverd en werkelijk super netjes gemonteerd door Guy, een man die echt meedenkt en zijn vak verstaat, ook al staat hij even voor een uitdaging, mijn complimenten vooral aan Guy! Alles staat of valt met een goede keukenmonteur. Er was een kleine beschadiging aan één front maar dat is keurig en snel opgelost.
FOTO VAN JACQUELINE DE JONG
Reactie of foto toevoegen
“Super trots op onze nieuwe keuken”
Door Fam Wolters op maandag 11 sep 2023 23 | vestiging Dordrecht
Van begin dat we binnenkwamen naar het eindresultaat zeer goed en vakkundig geholpen. Iedereen die ons hielp dachten ook goed mee. Kwa smaak keuzes en wat wel of niet te realiseren was. Van ontwerp tot de levering en daarna de plaatsing goed op de hoogte gehouden. De 2 monteurs waren fantastisch. Hele vriendelijke mannen, en kleine probleempjes waren zo opgelost. Zeer vakkundig. Wij zijn dan ook heel blij en super trots op onze nieuwe keuken.
FOTO VAN FAM WOLTERS
Reactie of foto toevoegen
“Een 10”
Door Korhorn op donderdag 31 aug 2023 23 | vestiging Ter Aar
Heel tevreden, alles klopte hoor. Wel andere verhalen van andere keukenzaken gehoord wat niet klopte. Nou bij mij alles perfect, een 10.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelen”
Door Willem en Marjan van der Laan op woensdag 9 aug 2023 23 | vestiging Ter Aar
Nieuwe keuken gekocht, vanaf de showroom met de verkoper tot aan de aflevering zeer tevreden! Kan iedereen Keukenwarenhuis aanbevelen!!
FOTO VAN WILLEM EN MARJAN VAN DER LAAN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door M. van Dijk op dinsdag 25 jul 2023 23 | vestiging Ter Aar
Ik trof bij het Keukenwarenhuis een verkoper zonder poespas! Hij zette mijn wensen om in waarlijk mijn droomkeuken. De verbouwing in mijn huis liep uit en men dacht mee in oplossingen. Na de levering en het zelf plaatsen van de keuken belde men na of alles naar wens was. Er was een klein probleem die onmiddellijk werd opgelost. Ik ben zeer tevreden met alle stappen in het proces.
FOTO VAN M. VAN DIJK
+ Toon extra foto van M. van Dijk
Reactie of foto toevoegen
“Alles prima”
Door Alex Heemskerk op donderdag 13 jul 2023 23 | vestiging Ter Aar
Een meedenkende enthousiaste verkoper. Na een eerste offerte kon nog van alles aangepast worden. Na de levering van de keuken is deze geplaatst door een zeer adequate en accurate monteur. Geen negatieve op of aanmerking. Alles prima!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Groeneveld op dinsdag 4 jul 2023 23 | vestiging Ter Aar
Goede begeleiding in het kiezen van een juiste keuken voor ons. Alle afspraken qua levering keuken prima. Geweldige monteur welke alle problemen direct oploste wat alle zorgen wegneemt. Ik zeg fantastisch!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken wordt te laat geleverd”
Door Bert Wijnveen op zaterdag 1 jul 2023 23 | vestiging Ter Aar
Tot aan de handtekening zetten ging alles goed. vriendelijke behandeling en bereidwillig. Hierna is het dramatisch en geven ze hun fout (te laat bestellen) toe maar komen niet met oplossingen. Klant is hier zeker geen koning en je dient vooraf de volledige keuken te betalen terwijl zij de keuken in gedeelten kunnen leveren. Vreemde zaak en dient nader te worden onderzocht. Door een te late bestelling van hun zijde zitten wij nu met de ellende. Niemand weet wat er nog gebeurd in de toekomst en wij zitten zonder keuken op het moment dat we ons huis betrekken. Inmiddels contact na vele emails en telefoontjes met de directie assistent maar dit komt ook niet verder anders dan het zwaaien met juridische kleine lettertjes. Oplossen staat niet op de menukaart bij Keukenwarenhuis. Conclusie en advies koop nooit jouw keuken hier! Helaas is dit een gegeven. Ik ben helemaal niet van slechte reviews achterlaten maar in dit geval kon ik me niet bedwingen. Wordt vervolgt en als ik de review zie op internet mogen we straks blij zij dat we een werkende keuken hebben in 2024.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door H.van der star op donderdag 22 jun 2023 23 | vestiging Ter Aar
Ik ben bij keuken warenhuis terecht gekomen op internet en daar alvast rondgekeken, en daarna een afspraak gemaakt om vrijblijvend rond te kijken en te oriënteren. Bij een tweede bezoek weer rond gekeken met een verkoper en daarna een keuze gemaakt. Alles is prima verlopen ook de andere medewerkers waren super aardig en behulpzaam. Op de dag dat de keuken werd gebracht, ook dat liep prima de afgesproken tijd was precies de tijd en het lossen ging ook van een leien dakje. En dan de plaatsing van de keuken, echt ik ben blij dat deze man mijn keuken heeft geplaatst wat een vakman kwam met oplossingen echt te gek, dus Marco top man. Conclusie ik zou Keukenwarenhuis aan bevelen als je een nieuwe keuken nodig hebt
FOTO VAN H.VAN DER STAR
+ Toon extra foto van H.van der star
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige begeleiding”
Door Michel ankersmit op donderdag 22 jun 2023 23 | vestiging Ter Aar
Keuken gekocht geweldig begleid van aankoop tot plaatsing zeker 5 sterren waard.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Ron op vrijdag 16 jun 2023 23 | vestiging Ter Aar
Hele mooie hoekkeuken besteld en zelf geplaatst werden zeer goed geholpen en veranderingen werd goed over meegedacht top was een klein dingetje maar mailtje gestuurd werd snel op gereageerd en weer snel opgelost en opgestuurd.
REACTIE VAN RON
Heeel erg blij mee
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Astrid de Leeuw op woensdag 14 jun 2023 23 | vestiging Dordrecht
Een prima keuken winkel je krijgt een medewerker toegewezen die jou adviseert en meedenkt met de indeling van je keuken hierdoor voel je je zeer op je gemak. De plaatsing van de keuken ging niet in 1 keer helemaal goed maar dat is opgelost en ik ben echt super blij met me nieuwe keuken.
FOTO VAN ASTRID DE LEEUW
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze nieuwe keuken”
Door Selma Decates op dinsdag 13 jun 2023 23 | vestiging Dordrecht
Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Heel goed geholpen door Patrick. Gisteren geplaats door Anton van Keuken Montage Holland, zeker met het warme weer. Wat een fijne man en zeer vakkundig. Vandaag de afwerking gedaan.
FOTO VAN SELMA DECATES
+ Toon extra foto van Selma Decates
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de keuken en de nazorg”
Door Jeanet op zaterdag 10 jun 2023 23 | vestiging Ter Aar
Twee jaar geleden heb ik een keuken gekocht. Nu, twee jaar later, zijn er enkele kastdeurgreepjes beschadigd. Een mail naar Keukenwarenhuis gestuurd en een week later had ik nieuwe kastdeurgreepjes.
Reactie of foto toevoegen
“Goede nazorg”
Door Marcel Gerritsen op dinsdag 6 jun 2023 23 | vestiging Ter Aar
Beste mensen, koop toch vooral uw keuken hier als u service en kwaliteit hoog in het vaandel hebt staan. Wij genieten nu al 10 jaar van onze schitterende Nolte keuken en natuurlijk gaat er wel eens een deurscharnier kapot (slow close). Tot op vandaag levert het Keukenwarenhuis zonder enige vorm van gedoe gewoon nieuwe scharnieren. Vandaag waren het er wel 5! Deze zijn van de hoge deur naast de koel/vries combinatie. En wederom geheel als zijnde service. En dit na 10 jaar mensen. Ik kan niet anders zeggen dan grote klasse van een fijn bedrijf.
Groeten vanuit Alphen a/d Rijn.
Reactie of foto toevoegen
“Prima gelopen”
Door Gerrit Jongenburger op dinsdag 6 jun 2023 23 | vestiging Ter Aar
Keukenwarenhuis zit er boven op. Er waren wat beschadigingen aan de keuken er werd gelijk op gereageerd. Ik heb drie dagen met monteur Hans van der Voorst over de vloer gezeten prima gelopen. Vakman! Dikke negen geef ik keukenwarenhuis.
Reactie of foto toevoegen
“Een goede ervaring”
Door Ashish Rahangdale op dinsdag 6 jun 2023 23 | vestiging Ter Aar
Variety of kitchens and combinations to choose from. The sales representative helped patiently with drawings of our kitchen and helped us design it. Then he helped us by prescribing the right combinations of storage and appliances. Good experience overall.
Reactie of foto toevoegen
“Al met al zeer tevreden”
Door Rob Harreman op maandag 5 jun 2023 23 | vestiging Ter Aar
Bij kopen van de keuken zijn we uitstekend geadviseerd m.b.t. keuze apparatuur en indeling. Het plaatsten is gedaan door Anton Suijker van Keukenmontage Holland en die is Pietje precies. Helaas was de achterwand uit 3 delen en met een houtnerfdesign wat niet doorloopt is dat geen gezicht. Keukenwarenhuis was na het zien van de foto hier helemaal mee eens en een nieuwe achterwand uit 1 deel wordt besteld. Al met al zeer tevreden met de keuken en de plaatsing.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn advies”
Door I. Williams op donderdag 1 jun 2023 23 | vestiging Ter Aar
Vakkundig, vriendelijk. Neemt de tijd om ons te helpen en niet opdringerig.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Theo Landwer johan op woensdag 31 mei 2023 23 | vestiging Ter Aar
Wij hebben er een nieuwe keuken gekocht, wij zijn perfect geholpen en hij is geplaatst door onze schoonzoon alles is op tijd bezorgd en zeker daar hebben wij geen op of aanmerking over wij zijn erg tevreden over dit bedrijf alles is top.
Reactie of foto toevoegen
“Prima werk geleverd”
Door Harry Didden op woensdag 24 mei 2023 23 | vestiging Ter Aar
Nolte hoekkeuken gekocht zag erg tegen de hele operatie op maar je wordt echt ontzorgt, het montage team heeft ook de extra werkzaamheden zoals leidingen verleggen, groepenkast vervangen, stucen en sauzen prima uitgevoerd of laten uitvoeren, prima werk geleverd.
FOTO VAN HARRY DIDDEN
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden goed nagekomen”
Door Cor Olierhoek op maandag 15 mei 2023 23 | vestiging Dordrecht
Veel keuze en kwalitatief zeer goed voor de prijs. Ook de afspraken goed nagekomen en het monteren van de keuken is op tijd en zeer goed uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is super verlopen”
Door Peter en Natascha Rijnbeek op zondag 14 mei 2023 23 | vestiging Ter Aar
Prachtige keuken van Ballarina (burned wood) gekocht waar we heel blij en trots op zijn. Deskundig geholpen, flexibel met wijzigingen geweest. Keuken werd op een besteklade na compleet en deskundig geleverd. Lade werd snel nagezonden, super! De monteurs Arvid en Vincent zijn in één woord toppers! Kortom; dit was de tweede keuken die we bij Keukenwarenhuis hebben gekocht, twee keer super verlopen.
FOTO VAN PETER EN NATASCHA RIJNBEEK
+ Toon extra foto van Peter en Natascha Rijnbeek
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Ron Plooijer op zaterdag 13 mei 2023 23 | vestiging Ter Aar
Zeer goed geholpen bij Keukenwarenhuis ter aar door Jelle. Veel communicatie per mail overal word je van op de hoogte gehouden. Deze week is de keuken gemonteerd door Michel en zeer ervaren monteur die geen haast maakt om in 1 dag klaar te zijn, helemaal top geplaatst en aangesloten. Ook werden de dozen einde van de dag nog opgehaald en keuken schoongemaakt. Ik beveel dit bedrijf zeker aan voor je nieuwe keuken.
FOTO VAN RON PLOOIJER
+ Toon extra foto van Ron Plooijer
Reactie of foto toevoegen
“Alles is goed verlopen”
Door Arjan Visser op dinsdag 9 mei 2023 23 | vestiging Ter Aar
De keuze is enorm voor ieder wat wils. Na de aankoop van de keuken had ik nog nog later steeds meer vragen en dingetjes die ik anders wilde. Dat werd allemaal opgelost tijdens het "afroepgesprek" alles was toen duidelijk en helder. De afspraak van de monteur stond toen al vast, dus kon ik mooi en op tijd alles plannen. Montage goed service goed.
FOTO VAN ARJAN VISSER
+ Toon extra foto van Arjan Visser
+ Toon extra foto van Arjan Visser
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door J.m.klapwijk op zondag 23 apr 2023 23 | vestiging Ter Aar
Anton Suijker Keukenmontage Holland heeft de keuken geplaatst dit is echt een vakman. Die heeft heel goed advies gegeven. En is perfect geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Jan en Ellen op vrijdag 21 apr 2023 23 | vestiging Dordrecht
We zijn goed geadviseerd en geholpen bij de keuze van onze keuken. Ze namen de tijd die nodig was om ons hierbij te helpen. Dat zijn menig uurtjes geweest. De montage verliep uitstekend door Anton Suijker van Keuken Montage Holland. Zeer vakkundig en vaardig is deze monteur. Pluim voor Anton! Prachtige keuken, precies volgens onze wens.
Reactie of foto toevoegen
“Heel happy met onze nieuwe keuken”
Door van Kuik op woensdag 19 apr 2023 23 | vestiging Dordrecht
Fijne gesprekken gehad en er werd met ons meegedacht, wat erg fijn is want je koopt een keuken niet elk jaar. Vooral praktische zaken als indeling. Totaal geen opdringerige verkoop praatjes en respect voor ons budget. Ruimte om na te denken en een tweede gesprek om alle Details nog eens na te lopen. Ook de levering ging perfect, alles in een keer geleverd en geen manco's. Wij zijn echt super tevreden en heel happy met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Maar al met al prima tevreden”
Door J.J. Stappenbeld op woensdag 19 apr 2023 23 | vestiging Ter Aar
Een keuken gekocht voor onze vakantiewoning. Bijna 6 meter en een aparte kast voor koelkast/vriezer. Een degelijke Nolte keuken uitgevoerd in Sahara kleur.
Vanaf de intake tot de uiteindelijke levering en plaatsing werd er goed en duidelijk gecommuniceerd. Je weet waar je aan toe bent en hoeft nergens achteraan.
Geen gedoe dat apparatuur niet geleverd kan worden. Top. Ook de plaatsing is professioneel gebeurd met als kanttekening (en helaas gebeurt dat bij bijna alle installateurs) dat je opgezadeld wordt met een berg afval. Het zou netjes zijn (er heeft immers een flinke investering plaatsgevonden) om ook dit te regelen en niet allerlei restafval (legplanken, schroeven, boutjes, overbodig installatiemateriaal en verpakkingsmaterialen (10 vuilniszakken vol) achter te laten. Dan sluit je het toch af met een "nasmaakje" en dat is jammer. Nogmaals, dit staat los van de plaatsing zelf.
Wij zijn blij met de keuken en al was het voor ons een best eind rijden om de keuken uit te zoeken, achteraf meer dan de moeite waard. 2 kleine verbeterpuntjes/service:
* Misschien is het nog te overwegen om een 2e gesprek aan te bieden via b.v. Teams o.i.d.
* Regel de registratie van de apparatuur voor de klant of lever de info op één A-4 tje met gegevens die je moet gebruiken bij de registratie. Het is best omvangrijk om allerlei info op te zoeken en dan werkt een website (in dit geval AEG) ook nog niet eens helemaal mee.
Maar al met al prima tevreden.
FOTO VAN J.J. STAPPENBELD
+ Toon extra foto van J.J. Stappenbeld
+ Toon extra foto van J.J. Stappenbeld
Reactie of foto toevoegen
“Echt tevreden”
Door Ricardo Driedijk op dinsdag 18 apr 2023 23 | vestiging Ter Aar
Complete keuken merk Nolte aangeschaft, inclusief inbouwapparatuur en montage. Schappelijke prijs, goede communicatie, prima voorbereiding, volledige en complete levering volgens afspraak (bedankt mannen voor het naar beneden sjouwen van alles en het passen en meten om alles beneden te krijgen!), uitstekende vriendelijke en vakkundige monteur (bedankt meneer Hoes!), afvoer van inpakmateriaal goed geregeld.
Snelle installatie van de keuken, geen nawerk. Ben echt echt tevreden. Alle processen zeer goed op elkaar afgestemd, inclusief nabelletje!
FOTO VAN RICARDO DRIEDIJK
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door M. van Campenhout op maandag 17 apr 2023 23 | vestiging Dordrecht
Maandag 13 juli 2022 keuken geplaatst. Bij schoonmaken van de keuken de volgende dag kwam ik tot de ontdekking dat er een lekkage was in het aanrecht kastje bij de afvoer. Direct gebeld, zou doorgezet worden naar montage bedrijf. Koolstoffilters recirculatie kap niet geleverd. Deuren koel/vries combinatie pasten niet, er moesten dus nieuwe deuren besteld worden. 28 juli koolstoffilters per post ontvangen (dus 2 weken zonder gezeten). 10 aug. en 31 aug. gebeld waar deuren van koel/vries combinatie bleven. Pas op 9 sept. Werden de deuren van de koel/ Ries combinatie geleverd. Op 26 sept. zou monteur langskomen om deuren te plaatsen, kwam niet opdagen. 27 sept. Kwam monteur evenmin opdagen. 7 Oktober kwam hij eindelijk langs om deuren te plaatsen en lekkage te verhelpen. Dus bijna 3 maanden later! Op 10 maart 2023 sodemieterde (sorry voor dit woord maar zo was het precies) de vaatwasser uit de inbouw kast, vol met servies etc. Hij had gedraaid en ik wilde hem leegruimen. Het was een geluk dat ik hem min of meer op kon vangen anders was het leed niet te overzien geweest. Er stonden ook glazen in en ik heb plavuizen op de vloer liggen. Dus gelukkig viel er niets uit. 7 April 2023 kwam de monteur langs en constateerde dat de vaatwasser min of meer los in de kast stond, er zat alleen bovenop wat lijm terwijl hij vastgeschroefd had moeten worden. Al met al heb ik heel wat afgezien en ik vind het schandalig dat de klanten zo lang moeten wachten voordat de zaken goed geregeld worden en dat je het gevoel krijgt dat je niet serieus genomen wordt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Lydia en Ronald De Ronde op dinsdag 11 apr 2023 23 | vestiging Dordrecht
Juni 2022: Na ons uitgebreid geïnformeerd te hebben bij enige concurrenten, stond de manier van zakendoen ons niet aan(1/3 vooruit betalen, direct handtekening, onduidelijke prijsopgaven met waarschijnlijk hoge meerkosten, googled u zelf maar even wat rond). Via kennissen en goede reviews toch maar eens langsgegaan in Filiaal Keukenwarenhuis Dordrecht. Prima voor elkaar daar, als je zegt, wij komen alleen even kijken kun je dat rustig doen. Je wordt absoluut niet door een verkoper direct in een verkooppraatje gelokt. Alle standaard keukenopstellingen zijn daar van de complete prijs voorzien. Je kunt op je gemak vrij rondkijken, nergens toe gedwongen. De keukenuitvoering die wij in gedachten hadden stond in de ruime, van heel veel opstellingen voorziene showroom, keus genoeg. Toen toch maar een verkoper aangesproken voor een eerste gesprek en indicatie van de kosten (bedankt Ahmad, voor je zeer duidelijke en doordachte advies en de ruime tijd die je voor ons nam). Wij kozen een keuken met drie hoeken, een G vorm niet de makkelijkste keukenopstelling. Ingetekend en wij krijgen nog een 3D tekening om alvast indruk te krijgen van het eindresultaat toegestuurd. Wat wij verder aan apparatuur, werkblad en achterwand wensten, werd ons uitgebreid getoond en in de hoogste (A klasse) en de lagere voorgerekend, zodat we onze afweging prijs/kwaliteit goed konden maken. Tot dat moment ben je niets verplicht, vonden wij erg prettig. Gezien de goede aankoop voorwaarden, en geen onaangename extra kosten, je betaald pas vlak voor levering. Keuken met nog enige korting en gratis extra accessoires gekocht. Volgt nog het correct inmeten en het plaatsen, wat ook bij de totaalprijs in zit. Onze oude keuken moet gesloopt en afgevoerd.
Leidingen verlegd, en CV radiator verwijderd. Deze meerkosten gaan wij met de plaatsingsmonteur nog afspreken, je kunt dit natuurlijk ook zelf doen om deze extra kosten te vermijden.
Aanvulling november: Slopen en leidingwerk prima verlopen, groepenkast uitgebreid bedrading volgens NEN 1010, probleemloos en veilig voor de toekomst.
Keuken alle wanden strak gestuct. Enige dagen later keuken geplaatst, zeer vakkundige monteurs, wij zijn zeer tevreden. Nog wat kleinigheden verhelpen die op het opleveringsrapport staan. Keuken bestaat uit zeer veel onderdelen en enige waren manco. Niet zo vreemd tegenwoordig, op onze nieuwe auto bijvoorbeeld moesten we 5 maanden wachten. Ook de aftersales blijken dik in orde, voor wat info over laatste in te plannen klus goed meegedacht. We zien nu hoe vakkundig de keuken was ingetekend om maximale inloop ruimte te hebben. Kortom, we hebben goed gevoel en vertrouwen in het Keukenwarenhuis. Wij kunnen iedereen aanraden hier eens te gaan kijken. Wij waren aangenaam verrast.
FOTO VAN LYDIA EN RONALD DE RONDE
+ Toon extra foto van Lydia en Ronald De Ronde
+ Toon extra foto van Lydia en Ronald De Ronde
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Jolanda Alblas van Vliet op maandag 27 mrt 2023 23 | vestiging Dordrecht
We zijn zeer tevreden met keukenwarenhuis. Prima geholpen door vakkundige mensen. Ik kan alleen zeggen ga er heen. En vertel je wensen. En dan heb in mijn ogen een prachtige keuken voor een zeer betaalbare prijs.
FOTO VAN JOLANDA ALBLAS VAN VLIET
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Willem op zondag 26 mrt 2023 23 | vestiging Ter Aar
Vanaf het moment dat we Keukenwarenhuis binnenliepen tot het moment dat de installatiemonteur ons huis verliet, hebben we hele prettige contacten gehad met alle medewerkers waar we mee te maken hebben gehad. Ook Keukenwarenhuis is afhankelijk van derden, dus dat service- en nabestelling wat langer duurden is niet aan hen te wijten. We hebben nu een prachtige keuken, die helemaal aan onze wensen voldoet.
FOTO VAN WILLEM
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Jan Sanberg op zaterdag 25 mrt 2023 23 | vestiging Ter Aar
Mooie keuken, die uiteindelijk geworden is wat wij in gedachten hadden.
FOTO VAN JAN SANBERG
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten voor het gehele traject”
Door Fam. Kolenbrander op woensdag 22 mrt 2023 23 | vestiging Dordrecht
Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Eigenlijk bij toeval zijn we op onze zoektocht naar een nieuwe keuken bij keukenwarenhuis.nl te Dordrecht terecht gekomen. Vanaf het begin verliep alles positief. De verkoper liet blijken veel inzicht te hebben in het keukengebeuren. Onze beschikbare keukenruimte is nogal ingewikkeld, maar de verkoper kwam met prima adviezen waarmee veel zaken opgelost konden worden. De technische uitwerking en controle in het zg. afroepgesprek was ook prima in orde. Problemen die op tafel kwamen werden vakkundig opgelost. Zowel het verkoopgesprek als het afroepgesprek verliepen zonder tijdsdruk en in een rustige open sfeer. Een verademing, dus. Vanaf het eerste gesprek tot en met de controle bij de oplevering wordt er duidelijk gecommuniceerd. Vragen die later nog opkwamen, werden binnen één dag beantwoord. Keukenwarenhuis.nl werkt met een eigen digitale omgeving voor de klant. Ideaal om helder te communiceren en alles te kunnen volgen. Ook de werktekeningen en de 3D-ontwerpen kregen hun plaats in deze digitale omgeving.
De levering vond vier maanden na de koop plaats op de afgesproken datum. De bestelling was geheel compleet, er ontbrak niets. Omdat we graag onze keukenapparatuur uit een bepaalde lijn/serie van Bosch wilde hebben, hadden we die al aangeschaft. (Niet bij keukenwarenhuis.nl). Dat vormde geen enkel probleem. Onze apparaten werden gewoon mee gemonteerd en aangesloten.
De dag na de montage werd al het overgebleven montage-en verpakkingsmateriaal keurig netjes opgehaald en afgevoerd. Een week na de montage nog een controle telefoontje met de vraag of er na het schoonmaken van de keuken nog bijzondere dingen door ons waren ontdekt. Al met al zijn we erg tevreden over dit bedrijf. Onze complimenten voor het gehele traject!
FOTO VAN FAM. KOLENBRANDER
Reactie of foto toevoegen
“Onwijs tevreden”
Door Edwin Koek op woensdag 22 mrt 2023 23 | vestiging Ter Aar
Perfect, onwijs tevreden met de keuken en de plaatsing hiervan.
FOTO VAN EDWIN KOEK
Reactie of foto toevoegen
“De keuken ziet er waanzinnig uit”
Door Kees Blom op dinsdag 21 mrt 2023 23 | vestiging Ter Aar
Allereerst prima geholpen in de winkel, door de kennis van de specialist de keuken naar ons zin gemaakt. De keuken ziet er waanzinnig gaaf uit en is zeer gebruiksvriendelijk. Enig kritiek punt is voor 1 van de heren die onze keuken kwamen plaatsen (op 1 persoon niets aan te merken, de ander kwam vrij nors over en alles was teveel).
FOTO VAN KEES BLOM
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe keuken”
Door Harry Klinkenberg op maandag 20 mrt 2023 23 | vestiging Ter Aar
Levert goede kwaliteit/prijs verhouding, komt afspraken na en communiceert helder en duidelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe keuken”
Door Carel op maandag 20 mrt 2023 23 | vestiging Ter Aar
Complete keuken merk Nolte naar volle tevredenheid geleverd en geplaatst door meedenkende Maurice.
Reactie of foto toevoegen
“Blij verrast door de kwaliteit en de service”
Door I Bruijns op donderdag 16 mrt 2023 23 | vestiging Ter Aar
Wij zijn blij verrast door de kwaliteit en service van het keukenwarenhuis. We waren in de veronderstelling dat bij een grote keukenwinkel de service minder zou zijn dan bij een kleine ondernemer. Echter de offerte van het keukenwarenhuis was zoveel lager dat we daar wel het risico voor wilde nemen. We hebben een nieuwe keuken met inductieplaat, afzuigkap, quooker en combi magnetron/oven. Koelkast/vriezer en vaatwasser hebben we uit de oude keuken terug laten plaatsen. De quooker lekte na plaatsing, de volgende dag werd dit al verholpen.
Wij zijn uitermate tevreden over alles, van de verkoop tot aflevering, ook een compliment voor onze monteur William Tauw. Ik heb al bij meerdere mensen het keukenwarenhuis aanbevolen en zal dat ook blijven doen.
REACTIE VAN I BRUIJNS
Foto van onze keuken
Reactie of foto toevoegen
“De communicatie kan beter”
Door Frank Hage op woensdag 8 mrt 2023 23 | vestiging Ter Aar
De koop ging super, goed advies een degelijk en vrijblijvend gesprek, geen gepush. Maar nadat er een handtekening op papier stond ging er van alles mis. Inmeten van de keuken is voor het gemak maar vergeten... 4 keer zelf contact gezocht te hebben kon dat eindelijk geregeld worden. Vervolgens hetzelfde liedje voor wat betreft de bevestiging van de leverdag en de dag van montage. Op dit punt wilden we de keuken stoppen waar de zon niet schijnt maar dat kookt zo lastig. Uiteindelijk toch nog iemand aan het werk gekregen die ons wat informatie kon verstrekken. Monteur moest helaas wegens ziekte afbellen. Dit was ook de eerste keer dat keukenwarenhuis wel vlot en uit eigen beweging kon communiceren, dit werd dan ook netjes opgelost en zo konden wij weliswaar enkele dagen laten toch nog genieten van de nieuwe keuken. Ook het ophalen van het afval en de schoonmaakdienst heeft een dag langer op zich laten wachten door een communicatiefout. Doe wat aan je communicatie! En laat collega's elkaar controleren, dit voorkomt een hoop ellende.
FOTO VAN FRANK HAGE
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Lewina Schmidt op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Ter Aar
Na een nieuwe aankoop van een grote vrieskast, aanbouw van onze bestaande Nolten keuken, hebben ze ons goed geholpen. Bij nader inzien, was de oude handgreep niet meer leverbaar. Na verscheidene keren gebeld, is het nu eindelijk gelukt. Voor alle oude handgrepen, nu allemaal nieuwe. Die we zelf mochten uitzoeken. Ze zijn zelf door hun geplaatst. Ook dank aan Arno van der Horst, heel vakkundig. Hij heeft ook onze keuken, toen geplaatst met zijn collega. Fantastisch gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuken, prima service”
Door Hans Geluk op woensdag 1 mrt 2023 23 | vestiging Ter Aar
Kwaliteit keuken: prima. Leverdatum: exact op de afgesproken datum. Montage: kundige monteur. Prijs keuken: waar voor je geld. Service: prima, de verpakkingen werden zelfs opgehaald. Apparatuur: prima, alleen de handleidingen voor de kookplaat en de magnetron hadden wat uitgebreider gekund.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is perfect verlopen”
Door Dennis gordijn op maandag 27 feb 2023 23 | vestiging Ter Aar
Wij hadden een keuken besteld en onverwachts kregen we ons appartement eerder keukenwarenhuis heeft hier goed aan mee gewerkt. Alles is perfect verlopen en zeer goeie service verleent zeer nette monteurs en meedenkend tevens de recepties top. Onze volgende keuken zouden we zeker weer hier bestellen complimenten.
FOTO VAN DENNIS GORDIJN
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met mijn nieuwe keuken”
Door Mevr Kleefstra op zondag 26 feb 2023 23 | vestiging Ter Aar
In Oktober een keuken uitgezocht. Heel prettig geholpen door Jelle. Had een aantal goede tips. Wij wisten zelf al wat we wilden. Wel nog drie keer geweest voor het "2de gesprek ". Ook toen prima geholpen. Ik had nog twijfels over het blad. Kreeg voor onbepaalde tijd een voorbeeld mee. En kon daarmee de vloer ook rustig uitzoeken. Het wachten op de keuken was wel spannend. Maar inmiddels is die geplaatst door Hans vd Voorst. De afzuigkap ontbrak nog maar door bemiddeling van Hans kon die op de tweede dag van de montage toch nog geplaatst worden. Er werd geregeld dat er speciaal een vrachtauto van het Keukenwarenhuis naar Sliedrecht reed om die op te halen bij het vervoersbedrijf. Wat een top service. Dus vandaar mijn 10 voor het Keukenwarenhuis. Heel blij met mijn nieuwe keuken met kookeiland en mooie lichte uitstraling.
FOTO VAN KLEEFSTRA
Reactie of foto toevoegen
“Een pracht van een keuken”
Door Bas Strumpel op donderdag 9 feb 2023 23 | vestiging Ter Aar
De verkoper Rob heeft zoveel kennis en ervaring, hij had direct door wat wij wilde hebben, wat onze wensen waren. De montage ging moeizaam, weinig ervaring van de monteur, door direct met keukenwarenhuis te schakelen is dit goed opgepakt en hersteld, de onervaren monteur heeft zijn fout toegegeven en achteraf een bloemetje gestuurd. Ondanks onze frustraties op dat moment, staat er een pracht van een keuken.
REACTIE VAN MARK VERKERK
Bedankt voor de mooie review mijnheer Strumpel! Inderdaad gaat er bij ons ook wel een wat mis, maar we lossen het altijd op. Bedankt voor het geduld en de samenwerking !
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend bedankt”
Door Stephanie en Jim op zondag 5 feb 2023 23 | vestiging Ter Aar
Wij hebben sinds afgelopen donderdag onze nieuwe keuken! We moesten er even geduld voor hebben. (in augustus gekocht). Maar we zijn er super blij mee! Goede service, alles klopte, & een hele aardige keuken montage monteur! Hans van der Voorst je bent onze held in anderhalve dag tijd wist je onze droomkeuken te plaatsen! Keukenwarenhuis ontzettend bedankt voor alles! Wij raden iedereen aan bij jullie een keuken te kopen! Ruime keuze, mooie showroom, en mee denkend.
FOTO VAN STEPHANIE EN JIM
+ Toon extra foto van Stephanie en Jim
+ Toon extra foto van Stephanie en Jim
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is super mooi geworden”
Door E.Wenning op vrijdag 3 feb 2023 23 | vestiging Ter Aar
In Ter Aar een Nolte keuken gekocht, later wilden we toch wat veranderingen, in 2e gesprek mooi opgelost, en gisteren geplaatst door Peter van Teulingen keuken montage, is super mooi geworden.
FOTO VAN E.WENNING
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door G.C. de Jong op donderdag 2 feb 2023 23 | vestiging Ter Aar
Een mooie betonlook keuken gekocht en heel netjes geplaatst door de monteurs, de afspraken en wijzigingen waren ze in het geheel niet moeilijk in.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de service”
Door Ben Goorts op dinsdag 24 jan 2023 23 | vestiging Ter Aar
We hebben een complete keuken gekocht. De installateur zag wat deukjes in kastdeuren. Die werden zonder problemen 'vervangen'. De vervangen deuren konden we houden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies, goede service”
Door J.M Brochard op zaterdag 14 jan 2023 23 | vestiging Dordrecht
Nieuwe keuken daar gekocht. Goed advies goede service. Op tijd geleverd volgens afspraak poten van de keuken zaten er niet bij gebeld en een uur later werden deze gebracht met een personen auto. Klasse.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen en afspraken worden nagekomen”
Door olga van der meer op woensdag 4 jan 2023 23 | vestiging Ter Aar
Via een kennis verwezen naar Keukenwarenhuis Ter Aar, een advies waar we heel blij mee zijn. We zijn daar prima geholpen. Er werd met ons mee gedacht, we kregen nuttige adviezen, men nam alle tijd voor ons en alle afspraken die zijn gemaakt zijn nagekomen. Top team in Ter Aar!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door M Plaisier op vrijdag 30 dec 2022 22 | vestiging Dordrecht
Een hele mooie keuken voor een betaalbare prijs in een goede kwaliteit. Werden er zeer goed geholpen vakkundig geïnstalleerd en netjes afgeleverd. Afval werd opgehaald en keuken schoongemaakt. Zijn zeer tevreden.
FOTO VAN M PLAISIER
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe frontjes voor de hele keuken”
Door R.Namjesky op donderdag 29 dec 2022 22 | vestiging Ter Aar
De kundigheid van de verkoper- en de vriendelijkheid waren super. Wat er wordt beloofd wordt ook nagekomen, ik kan het zeker aanbevelen,
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met onze nieuwe keuken”
Door Karin Noorman op dinsdag 27 dec 2022 22 | vestiging Ter Aar
De verkoper was totaal niet opdringerig vwt aansmeren apparatuur etcetera. Goed advies gekregen en een prettig gesprek gehad. Het monteren wilde mijn man graag zelf doen en evengoed hebben wij een gedegen montagetekeningen hiervoor ontvangen. Nadat mijn man 1 foutje had gemaakt kregen we zelfs ook dat onderdeel nog thuis gebracht. Al met al zijn wij een zeer tevreden klant en hebben we nog dagelijks plezier van onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Al met al zeer tevreden”
Door Albert Redegeld op donderdag 22 dec 2022 22 | vestiging Ter Aar
Zeer prettig geholpen in Ter Aar. Word niet gelijk lastig gevallen bij binnenkomst. Bij het samenstellen zeer behulpzaam en nemen de tijd. Ook thuis prima montage van de monteur. Al met al zeer tevreden en zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met mijn nieuwe keuken”
Door Ingrid runhaar op donderdag 22 dec 2022 22 | vestiging Ter Aar
Je wordt daar heel leuk en goed geholpen. En je krijgt heel goed advies. Ben echt superblij met m'n nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is prima verlopen”
Door Louis op woensdag 21 dec 2022 22 | vestiging Dordrecht
Van het eerste gesprek tot aan de oplevering, het was allemaal prima. Niet pushen in een bepaalde richting. Gewoon rustig zelf bepalen wat je wilt. Zowel de medewerkers van Keukenwarenhuis als de monteurs zijn vakmensen die weten waar ze over praten. Iedereen heeft puik werk geleverd. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer slechte service”
Door Jacco Van den Broek op dinsdag 20 dec 2022 22 | vestiging Ter Aar
In maart werd onze keuken geplaatst, helaas waren er 14 onderdelen niet goed, beschadigd, niet geleverd of verkeerde maat. Daarna heeft het nog 7 maanden, 6 huisbezoeken 30 telefoontjes en heel veel irritaties geduurd tot hij in november af was. Na een klachtenbrief te hebben gestuurd kregen we ineens binnen 12 uur{dat is ze nog nooit gelukt in de 7 maanden ervoor} een afwijzing van onze klacht, waarschijnlijk geschreven door iemand die standaard briefjes typt en niet de moeite neemt om inhoudelijk in te gaan op de klacht. Helaas, mooie keuken, als je maar vasthoudend bent anders komt hij niet af, maar service zeer slecht.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service en mooie keuken”
Door Anton Barendregt op maandag 19 dec 2022 22 | vestiging Dordrecht
Vanaf het eerste bezoek tot en met de installatie bij ons thuis. Erg klantvriendelijk, goede kwaliteit van de keuken en vakmensen bij de installatie.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Mary Berlips op zondag 18 dec 2022 22 | vestiging Ter Aar
Mooie keuken gekocht. Erg goed advies gekregen. Niet opdringerig maar de verkoopster Zoë. dacht goed mee ben zeer tevreden zal deze zaak zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm bedankt”
Door Ellen op zaterdag 17 dec 2022 22 | vestiging Ter Aar
Heel goed advies, voldoende keuze mogelijkheden om snel te leveren en zeer klantgericht. Enorm bedankt!
FOTO VAN ELLEN
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Hans en Trudy Zomer op vrijdag 16 dec 2022 22 | vestiging Ter Aar
Super tevreden over de aankoop van onze keuken! Vanaf de aankoop tot en met de installatie! Aandacht, meedenken, service! We genieten van onze mooie nieuwe aanwinst!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Jan Boender op dinsdag 13 dec 2022 22 | vestiging Dordrecht
Hallo, mijn ervaring met keukenwarenhuis is een aangename. Als je aan een nieuwe keuken begint en je hebt je keuze gemaakt met de verkoper begint het echte werk op de dag van de levering. En er waren een paar zaken niet als verwacht, wat kan gebeuren met een dergelijke hoeveelheid te leveren artikelen. Wat het Keukenwarenhuis m.i. prima doet is klantenservice, op elke vraag kwam een beleefd antwoord en wachttijden kort. en ook de oplossingen waren adequaat. Een verademing in het huidige tekorten tijdperk. Voor mij een aanrader voor keuken zoekenden.
Reactie of foto toevoegen
“Uitmuntende service”
Door José de Goeij op maandag 12 dec 2022 22 | vestiging Ter Aar
Er werd niks opgedrongen maar juist mee gedacht, budget, wensen, levering, apparatuur. Er werd echt geluisterd en er was ruimte om zelf te kijken naar materialen. Ook na aankoop van de keuken een goed contact en uitleg, kan niks anders zeggen dan uitmuntend bedrijf/personeel en service
FOTO VAN JOSÉ DE GOEIJ
+ Toon extra foto van José de Goeij
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door John Ramautar op zondag 11 dec 2022 22 | vestiging Ter Aar
Soepel, meedenkend en flexibele medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Familie Oppelaar op woensdag 7 dec 2022 22 | vestiging Ter Aar
Bij keukenwarenhuis word er goed naar de wensen geluisterd en word er goed met je meegedacht! Van begint tot eind alles keurig geregeld, op de dag van de levering miste er een onderdeel maar werd diezelfde dag alsnog geleverd, zodat de monteur direct door kon gaan met het plaatsen van de keuken. Dat noem ik nou topservice! Wij zijn echt super blij met onze nieuwe keuken en zullen keukenwarenhuis aan iedereen aanraden.
FOTO VAN FAMILIE OPPELAAR
+ Toon extra foto van Familie Oppelaar
+ Toon extra foto van Familie Oppelaar
Reactie of foto toevoegen
“Super bedankt”
Door Ron Bakker op zaterdag 3 dec 2022 22 | vestiging Ter Aar
Ik heb in het jaar 2021 een complete Nolte keuken gekocht bij het Keukenwarenhuis in Ter Aar. Goed en vriendelijk geholpen, wat een super bedrijf. Aardige vriendelijke verkoop medewerkers, die er verstand van hebben. Het plaatsen ging ook heel goed. Aardige monteur die alles nauwkeurig heeft geplaatst. Top. Communicatie was ook perfect als er wat was even een belletje en het werd geregeld. Ik heb over dit bedrijf niks te klagen en ik zal het ook bij iedereen aanraden. Super bedankt Keukenwarenhuis. Jullie zijn toppers.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Ton Timmer op vrijdag 18 nov 2022 22 | vestiging Ter Aar
Bij het eerste contact werden we al goed geholpen. Er werd met ons meegedacht. Montage duurde wel wat lang, maar dat lag meer aan de drukke agenda van de monteur. Enig minpuntje was dat niet alles gelijk aanwezig was, maar daarentegen werd niet moeilijk gedaan over beschadigingen. Dit werd goed aangepakt.
Reactie of foto toevoegen
“De klant is koning totdat ze betaald hebben”
Door JaniekedR op donderdag 17 nov 2022 22 | vestiging Ter Aar
In coronatijd online een keuken uitgezocht. Het uitkiezen en de koop verliep soepel. Helaas is de service achteraf als onderdelen verkeerd gemonteerd zijn, schrikbarend slecht. Voor de 4e keer heb ik een probleem gemeld door een montagefout. Ze geven hun excuses, monteur wordt gevraagd contact op te nemen met ons voor een afspraak en dan is het stil. Het duurt elke keer zo lang voordat ze het oplossen. Zij hebben contact met zzp'ers als monteurs. De communicatie daar tussen monteur en klantenservice is heel slecht. Het spijt mij om te zeggen: maar de klant is koning totdat ze betaald hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door W.N.Vink en G Vink-Nowak op dinsdag 15 nov 2022 22 | vestiging Ter Aar
Wij zijn er blij mee, vooral het koken op inductie. Mooie vormgeving van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer fijne service”
Door Arend van der Velden op maandag 14 nov 2022 22 | vestiging Ter Aar
Al eerder de winkel bezocht op zoek naar een keuken, net als genoeg andere keuken bedrijven. Tevreden vanaf het moment van binnenkomst. Simon die geen Pusher van verkoper is, maar gewoon rustig en informatief uitleg gaf van waar op te letten bij koop keuken. Dit goede gevoel gaf ons de zekerheid om bij jullie de keuken te kopen.
Keuken gekocht met een goed gevoel, vertrouwen in jullie en een goede prijs.
Na 14 weken is de keuken op 31 oktober geplaatst door Michel. We wisten al wel een beetje wat we wilden, maar het resultaat heeft onze verwachtingen overtroffen.
Wat ook nog een zeer fijne service was, het bezoek van een schoonmaker die de verpakkingen kwam halen en de keuken stofzuigde en schoon achterliet voor gebruik.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Kees Freyee op woensdag 2 nov 2022 22 | vestiging Ter Aar
Wij hebben voor de tweede keer een keuken gekocht bij het keukenwarenhuis: vroeger bij Verkerk, nu bij het keukenwarenhuis. Waarom hier? Onze vorige keuken was een Nolte en daar waren we zo tevreden over dat we nu weer een keuken van dit merk wilden. Waarom bij keukenwarenhuis? Zij kunnen dit merk leveren en bieden nog zoveel meer. Mijn vrouw en ik zijn bij meerdere keukenzaken geweest. Bij keukenwarenhuis voelden we ons op ons gemak. We werden niet " gestuurd" en er werd goed naar ons geluisterd en meegedacht. We kregen goede aanvullende adviezen over zaken waar we nog totaal niet bij stil hadden gestaan. Extra fijn was, dat je in Ter Aar zelf kon kiezen uit diverse kookplaten, aanrechtbladen, koelkasten etc. Nadat we tot koop besloten hadden, kregen we nog een gesprek met een andere medewerker , die alles nog eens rustig met ons door nam. Heel plezierig was de communicatie met het bedrijf, zowel telefonisch als via de mail. We werden steeds door zeer vriendelijke mensen (dames) te woord gestaan. Via de mail werden we geïnformeerd over leveringsdatum, betaalwijze en datum van installatie. Alles volkomen helder en duidelijk. En wat werd afgesproken, wordt ook nagekomen.
Twee kundige monteurs hebben de keuken geïnstalleerd. En tot onze verbazing kwam later op de dag nog iemand langs om het verpakkingsmateriaal op te halen, te stofzuigen en een doekje over de keuken te halen. Hij constateerde, dat er een stukje plint los zat en een afvoer iets lekte. Eén telefoontje naar de monteur en die stond de andere dag, zaterdagmiddag, al op de stoep om die zaken in orde te maken. Tot volle tevredenheid. Ik ben niet in dienst van het Keukenwarenhuis, heb er geen belangen. Dit is mijn oprechte mening over dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is na 24 weken nog niet af”
Door Jolanda Davidse op maandag 31 okt 2022 22 | vestiging Dordrecht
Week 20 me keuken geplaatst nu week 44 staat hij nog in folie en zijn me keukenbladen achterblad en afzuigkap nog in ter aar. Geen plinten niks af een stopcontact. Is maar een keuken van haast 20,000 gekocht van erfenisje van me ouders. Geen monteur beschikbaar ach hij is betaald. Dat ik hier kapot van gaat interesseert ze niet.
FOTO VAN JOLANDA DAVIDSE
+ Toon extra foto van Jolanda Davidse
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door Ineke slikboer op dinsdag 25 okt 2022 22 | vestiging Dordrecht
We zijn ontzettend blij met de keuken. Alleen was het moeilijk met de apparatuur.
Maar inmiddels opgelost.
FOTO VAN INEKE SLIKBOER
Reactie of foto toevoegen
“Top keuken, wel veel wantrouwen richting klant”
Door M. Smit op maandag 24 okt 2022 22 | vestiging Dordrecht
Het vertrouwen van de leverancier richting de klant is niet erg groot. Ik moest erg lang wachten bij het ophalen van de keuken totdat de magazijnmedewerker goedkeuring van het kantoor kreeg, en bij het om ruilen van een defecte kookplaat moest de oude gelijktijdig worden ingeleverd bij het ophalen van de nieuwe. Ondanks ik had gevraagd om dat los van elkaar te doen vanwege logistieke problemen van mijn kant. Dat is volgens mij een vorm van wantrouwen en dat is erg jammer. Verder is de keuken, de levering en de service Top. Ik zal jullie zeker aanraden bij andere klanten.
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer mooie keuken”
Door Robert Mulder op maandag 24 okt 2022 22 | vestiging Ter Aar
We hebben na wat strubbelingen uiteindelijk een heel mooie Nobilia keuken in gebruik kunnen nemen. Na het betalen van het volledige bedrag werden alle onderdelen op de afgesproken dag geleverd. Door deze volledige betaling heb je in feite geen wisselgeld meer richting de leverancier. Tijdens het planningsgesprek werd ons verteld dat stucwerk achteraf mogelijk zou zijn. Helaas bleek dat niet zo te zijn en ging de monteur bij de eerste montagepoging onverrichter zaken weer naar huis. Na het laten stucen van de ruwe keuken kon na ruim een week de keuken alsnog geplaatst worden. Dus een weekje kamperen tussen de dozen en nog wat langer koken op elektrische kookplaatjes. Onze tweede monteur, Anton Suijker, heeft in twee dagen tijd een zeer mooi resultaat behaald. Een erg vriendelijke en bekwame vakman. Jammer alleen dat ik zelf nog even langs het Keukenwarenhuis moest, omdat ze ons per abuis de verkeerde afzuigkap hadden geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Ben en Miriam van Dam op zondag 23 okt 2022 22 | vestiging Ter Aar
We hebben een mooie Nolte keuken uitgezocht. Netjes geholpen in de winkel en goed advies gehad. Ondanks de lange levertijd (waar iedereen last van had) is alles netjes geleverd op de afgesproken tijd. Het plaatsen is ook prima verlopen. Alles was aanwezig. Het is het wachten waard geweest! Super blij!
FOTO VAN BEN EN MIRIAM VAN DAM
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke pluim”
Door W.M.Spoor op zondag 23 okt 2022 22 | vestiging Dordrecht
Complete keuken gekocht, volgens afspraak alles gemonteerd, een dikke pluim voor de vakman die alles kwam plaatsen, wij zijn zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Julia Kraaijkamp/Splinter op woensdag 19 okt 2022 22 | vestiging Ter Aar
Kennis gemaakt met verkoop adviseur Dennis en dat was een gouden vondst zelfs in zijn vrije tijd stuurde hij een prachtige tekening voor onze keuken. Al zijn tips en trucs toegepast en al onze ideeën verwerkt in het ontwerp. We gooiden al onze wensen in de blender en t is echt fantastisch geworden. Echt geweldig.
FOTO VAN JULIA KRAAIJKAMP/SPLINTER
+ Toon extra foto van Julia Kraaijkamp/Splinter
+ Toon extra foto van Julia Kraaijkamp/Splinter
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal blij met onze mooie keuken”
Door M.Snijders op dinsdag 18 okt 2022 22 | vestiging Dordrecht
Helemaal blij met onze mooie keuken van keukenwarenhuis. Goed advies gekregen, keuken is nog niet helemaal af, maar dat zijn de puntjes op de i. Ik vertrouw er helemaal op dat ook dat goed gaat komen. Wel wat vasthoudende verkoper, maar daar waren we wel op voorbereid. Ook bij plaatsen goede adviezen gekregen. Wanneer de keuken helemaal compleet is, is mijn oordeel 5 sterren ipv 4.
FOTO VAN M.SNIJDERS
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keukenwarenhuis
aDordrecht (105 ervaringen), Einsteinstraat 29, 3316 GG Dordrecht, tel 088 - 010 12 01
bTer Aar (257 ervaringen), Stobbeweg 21, 2461 EX Ter Aar, tel 088 - 010 12 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.