Feedback
8,5

Keukenwarenhuis

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukenwarenhuis.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenwarenhuis
DAAROM KEUKENWARENHUIS.NL
• Volledig zelfstandig familiebedrijf;
• Ontzorgde Duitse keukens Half Geld;
• Apparatuur tegen onze internetprijzen;
• 1000 keukens -op maat- uit voorraad;
• Zes maanden reserveren mogelijk;
• Rustig en ontspannen zelf oriënteren;
• Alles met prijzen in de showroom;
• Unieke en veilige werkwijze;
• Kiezen en kopen in twee stappen;
• Montage in geheel Nederland;
• Gemakkelijk aan te rijden en Gratis parkeren.
Ervaringen
Er zijn 267 ervaringen over Keukenwarenhuis. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren173 ervaringen
4 sterren55 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren6 ervaringen
1 ster22 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Keuken gemonteerd”
Door Fam Muilwijk op zaterdag 21 apr 2018 18 | vestiging Ter Aar
Woensdag jl is onze keuken, gekocht bij het Keukenwarenhuis in Ter Aar, gemonteerd door Peter Bauman. Wat een kunstenaar en vakman is dat. Onze keuken was helemaal compleet geleverd. Er moet nog wel een kastje terug omdat de verlichting het niet doet maar dat is door het Keukenwarenhuis supersnel opgepakt en is in bestelling. Wij zijn er heel blij mee. Een dikke 10 voor het Keukenwarenhuis en een dikke 10 voor Peter Bauman. Chapeau!!!!!

Aanvulling 3 december 2019: Mark Verkerk, directeur KEUKENWARENHUIS.NL, heeft aan Michael Baumann (installateur) gevraagd om bij ons langs te gaan. Hij is afgelopen vrijdag geweest om onze superkeuken opnieuw te stellen terwijl wij daar eigenlijk, aangezien dit buiten de garantie valt, geen recht meer op hadden. Michael heeft onze keuken weer in ere hersteld. Super wat een service. Chapeau voor deze toko en hartelijk dank aan Mark Verkerk voor de bijzonder goede zorgen.
Reactie of foto toevoegen
“Nazorg buiten garantie”
Door Frank Stawniak op zaterdag 7 jan 2017 17 | vestiging Ter Aar
Ongeveer 2,5 jaar geleden een mooie keuken gekocht via het Keukenwarenhuis. Recent is een onderdeel uit een ladekast defect geraakt. Na geïnformeerd te hebben of er wellicht nog garantie op het onderdeel zat, bleek deze verlopen te zijn. Toch was het Keukenwarenhuis zo vriendelijk het defecte onderdeel onder garantie te vervangen! Een betere service kan ik niet wensen!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door S. de Haas op donderdag 10 mrt 2016 16 | vestiging Ter Aar
Wij hebben een hele mooie Nolte keuken gekocht in Ter Aar. Goed geholpen bij het bedenken van het ontwerp, het vervolggesprek en de levering is goed verlopen. Alles compleet en mijn complimenten voor Peter Bauman de monteur die onze keuken heeft geplaatst ter plekke met oplossingen kwam en uitwerkte. Super! Ik kan hem iedereen aanraden. Wij zijn helemaal blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Ad Verberg op woensdag 22 jul 2015 15 | vestiging Ter Aar
Wij besloten een keuken bij Keukenwarenhuis te kopen, omwille van twee redenen, t.w. kwaliteit en klantgerichtheid. We hebben ons niet vergist. Na plaatsing van de keuken constateerden we een in onze ogen ernstig probleem. In een openhartig en vriendelijk gesprek bespraken wij dit met de bedrijfsleider. Al gauw bood hij tot onze grote tevredenheid een prima oplossing aan. Gewoon super.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan Lof”
Door Ineke en Paul op donderdag 17 dec 2015 15 | vestiging Ter Aar
Wij zijn bijzonder tevreden met onze nieuwe Nobilia keuken. Door de grote deskundigheid en uiterst klantvriendelijke houding van Rick Verburgt is alles in de voorbereiding heel soepel en volgens planning verlopen. We hebben nog een paar keer wat geschoven in het ontwerp, maar dat was allemaal geen probleem. Door het vakmanschap van monteur Ton Schaefers konden we na plaatsing van de keuken onze handtekening zetten onder een 100% oplevering. Wat wil je nog meer!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Evi Vd B op dinsdag 17 nov 2015 15 | vestiging Ter Aar
Wij kochten in 2014 onze keuken bij keukenwarenhuis. We zijn heel erg trots op onze keuken. Alles is heel professioneel verlopen; goede (nieuwe) inzichten voor de keuken qua plaatsen van kasten ed, een aantal vragen van ons werden correct behandeld en opgelost, goede service na verkoop, goede prijs/kwaliteit. Heel tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door J.j.c nieuwenburg akyol op donderdag 26 nov 2015 15 | vestiging Ter Aar
Wij gingen voor een bank naar zitmax vanaf maasdijk.wij zagen een mooie lkeuken ,kregen goede info en vriiendelijk personeel heel behulpzaam.en we hebben een keuken gekocht.goede service we zijn heel blij met alles.een aanrader hoor.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door v.Dalen op dinsdag 21 mrt 2017 17 | vestiging Dordrecht
Afgelopen week is onze keuken zeer vakkundig geplaatst door Wim Aarnoutse. Hij werkt zeer precies! Qua advies bij het kopen van de keuken zijn we niet helemaal tevreden. De verkoper heeft ons overrompeld. Ook een beetje onze fout, maar je tekent en dan kan er wel gewijzigd worden, maar dat kost altijd meer, al zegt de adviseur tijdens het tweede gesprek van niet. Let op wanneer u dus gaat praten. Let op kleine details en prijzen! Ondanks alles wel tevreden op de gootsteenbak na. Niet goed opgelet!
REACTIE VAN KEUKENWARENHUIS
Beste Joke, we hebben inmiddels contact gehad, en nog even de opties doorgenomen met elkaar, wordt vervolgd. Mark Verkerk
REACTIE VAN V.DALEN
Wij zijn er samen met de heer Verkerk uitgekomen en zijn zeer tevreden met de afhandeling van ons probleem. Zullen het keukenwarenhuis zeker aanbevelen bij vrienden!
Reactie of foto toevoegen
“Zelfgemonteerde keuken”
Door Diane van Loon op woensdag 7 okt 2020 20 | vestiging Dordrecht
Goed geholpen met samenstellen van de keuken. Een fijn 2e gesprek gehad om de puntjes op de i te zetten. Levering was op de afgesproken datum en alles was goed verpakt. Wij hadden een nalevering nodig omdat wij wat vergeten waren te bestellen. Dit was geen probleem en inplaats een lever tijd van +/- 8 weken was het binnen 4 weken binnen. Echt een top zaak met fijne medewerkers en een goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldig resultaat, een prima ervaring”
Door P.A. van der Staal op vrijdag 3 aug 2018 18 | vestiging Dordrecht
We waren al een paar keer in de showroom wezen kijken en we wisten ook al hoe onze nieuwe keuken er in grote lijnen uit zou moeten zien, dus toen we uiteindelijk, na een afspraak gemaakt te hebben, op 23 maart na een heel prettig gesprek met Arif de showroom verlieten, hadden we inmiddels een handtekening gezet. Op 13 april kwam Ben van Bé-Gé Montagebedrijf bij ons thuis de keuken opmeten. Op 22 mei volgde het afroepgesprek met Willy. Hierbij werd in een bijzonder ontspannen sfeer de gehele keuken, van frontjes, via hoogte en kleur werkblad tot en met de apparatuur en de accessoires heel rustig en secuur doorgenomen, waarbij elke eventuele door ons gewenste wijziging zonder problemen mogelijk was. Zo konden wij o.a. de kleur van het werkblad en de achterwand veranderen, een andere onderbouwvriezer kiezen en een plasmafilter voor in de afzuigkap toevoegen. Heel waardevol, zo'n afroepgesprek omdat echt alle details worden besproken. Op 27 juli werd de keuken thuis bezorgd. Op 30 juli begon Ben met het monteren van onze keuken. Ben is een bijzonder aardige, correcte, vriendelijke en rustige persoon, maar bovenal een eersteklas vakman die in zijn eentje een voor ons geweldig resultaat heeft neergezet. Daar stond hij dan, onze droomkeuken. En niet te vergeten: een complete keuken. Alle onderdelen waren aanwezig. Geen enkele beschadiging, alles paste, alle apparatuur werkte. Kortom: alles in één keer helemaal compleet en goed opgeleverd. Daarvoor willen wij het Keukenwarenhuis, en in het bijzonder Arif (verkoper), Willy (afroepgesprek), en Ben (monteur) heel hartelijk bedanken. Keukenwarenhuis: jullie hebben er voor gezorgd dat wij aan het hele proces van aankoop t/m montage een bijzonder goed gevoel hebben overgehouden. Wij hebben er een superkeuken aan overgehouden waarmee we heel erg blij zijn. Keukenwarenhuis: jullie hebben bewezen dat, in tegenstelling tot wat je vaak hoort en leest, het kopen van een keuken geen enkele bron van irritatie en ergernis hoeft te zijn. Het mag duidelijk zijn dat wij het Keukenwarenhuis aan iedereen voor de volle 100% van harte zullen aanbevelen. Marijke en Piet van der Staal
FOTO VAN P.A. VAN DER STAAL
+ Toon extra foto van P.A. van der Staal
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door JHooimeijer op dinsdag 5 jan 2016 16 | vestiging Dordrecht
Wat een geweldige ervaring om"zaken"te doen met keukenwarenhuis Dordrecht.Vanaf het eerste bezoek t/m hetplaatsen door Maurice van Esdonk,echt vakwerk tot in de puntjes verzorgd!! De wijzigingenwaren geen probleem. De verkeerd geleverde kraan en het kapotte hoekkastje ( door vervoer)werd de volgende morgen omgeruild zodat er geen vertraging was .Enfin,100% aan onze wensen voldaan.We genieten er elke dag van Keukenwarenhuis Dordrecht , waar klant koning is . Berry,Frank,Sander en Wilfred als team houden zo !! CHAPEAU !! Hartelijk dank
FOTO VAN JHOOIMEIJER
Witte keuken met grepen
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Jeroen Prosper op maandag 11 sep 2017 17 | vestiging Ter Aar
Super geholpen bij het ontwerp en er werd rekening gehouden met de afmetingen in ons nieuwe huis. Super goed geïnstalleerd door een vakman pur sang. Mocht ik in de toekomst weer een keuken nodig hebben dan weet ik waar ik heen ga.
FOTO VAN JEROEN PROSPER
Keuken met goede installatie
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen in winkel”
Door Oers op zondag 23 okt 2016 16 | vestiging Ter Aar
Uw mededeling in ons gastenboek: Wij zijn na vele keukenwinkels op de bonnefooi naar Ter Aar gereden gewoon om te kijken we waren al in Dordt geweest en mijn schoonouders zeiden ga naar Ter Aar daar is het 3 keer zo groot. Nou idd. Na even op ons gemak te hebben rondgekeken maar is vragen of iemand ons kon helpen, want je wordt hier niet achter je broek aangezeten. Nou we werden door John geholpen en die man heeft geluisterd. we wilden landelijk en die hebben wij dan ook gekocht. John wist te vertellen dat kan je beter niet doen want.... dat kan je wel doen want.. m.a.w. een man met kennis. Een fantastische keuken gekocht en na afloop een biertje met bitterballen om te klinken op de aankoop. Top winkel, wij zijn ontzettend goed geholpen! Bedankt John voor je goede advies fam Oers
Reactie of foto toevoegen
“Teamwork bij het Keukenwarenhuis”
Door Nico en Marian op dinsdag 28 mrt 2017 17 | vestiging Dordrecht
Keuken aangekocht met advies van Peter. Hij liet onze wensen kenbaar maken en gaf ervarings adviezen. Top,nam rustig de tijd. En nam het nogmaals het geheel tot op de puntjes door. Dan het plaatsen. Marco die kwam installeren vlak voor de kerst. En voor hem was het een hele lange werkdag. Maar hij nam de tijd voor alles. S avonds om 10 uur klaar en nog controleerde hij allen kasten of alles goed werkte.
Zaterdag middag 16.00 uur kwamen we er achter Koelkast werkte niet. Pfffff
Keukenwarenhuis gebeld en die bood gelijk hulp aan met een leen koelkast. Later werd dit natuurlijk opgelost. Oeps er gaat natuurlijk wel eens wat mis, een diepe kras in de aanrecht. Keukenwarenhuis heeft dit vandaag vernieuwd. Dus een dikke 10 voor het gehele team. Nogmaals dankjewel voor onze mooie droomkeuken. En top service. Marco en Peter ???? bedankt
FOTO VAN NICO MARIAN
REACTIE VAN ZILLAH
Wat een mooie keuken. Wat is jullie lengte? En bevalt hij nog steeds.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Claudia op zaterdag 10 mrt 2018 18 | vestiging Ter Aar
Onlangs heb ik mijn keuken bij Keukenwarenhuis besteld,  allereerst de complimenten voor de verkopers, ze waren vriendelijk, alles was duidelijk en niets is te gek! De levering verliep niet geheel zonder een slag of stoot maar dit heeft keukenwarenhuis prima opgelost. Ik ben erg blij met mijn nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door R.J.Goris. op woensdag 1 jun 2016 16 | vestiging Ter Aar
Op onze klacht via de E-mail van 6 april j.l. werd binnen 4 uur gereageerd en passende maatregelen genomen. Ook willen wij uw montageteam firma van Wees bedanken voor de nette manier van werken en communiceren. Ook willen wij uw keukenadviseur Dhr. van de Anker bedanken voor de geduldige en vakkundige manier van werken. onze volgende keuken wordt een weer een keuken van Keukenwarenhuis Ter Aar.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Ria de Groot op donderdag 15 okt 2015 15 | vestiging Ter Aar
Prettige verkopers, denken met je mee en staan voor allerlei ideeën open, heel positief ervaren, de afhandeling was ook perfect, een heel ervaren keuken installateur . Ik zal dit bedrijf iedereen aanbevelen !
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Ineke van Limburg op zaterdag 28 okt 2017 17 | vestiging Dordrecht
Heel blij met mij nieuwe keuken. Vooral heel blij met de vakkundige montage door Anton Suijker.
Reactie of foto toevoegen
“Plezierige ervaring”
Door Manuela op zaterdag 5 nov 2016 16 | vestiging Ter Aar
Goede keukenzaak,geen gedram van je moet dit of dat.laten je rustig rondkijken,als je je keuze heb gemaakt gaan ze met je aan tafel zitten om te kijken of je wensen haalbaar zijn.geven je goed advies en denken met je mee,ik moet wel eerlijk toegeven dat er een paar probleempjes waren over het hoe en wat van de keuken maar die waren na een telefoongesprekje ook weer zo de wereld uit.kortom een plezierige ervaring en zeker een aanrader voor een ieder die op het punt staat om een nieuwe keuken aan te schaffen.

Eerdere ervaring van 4 juli 2016: Wij zijn gisteren naar ter Aar teruggegaan voor de keuken die wij een tijd geleden al hadden uitgezocht. Ik (Manuela)had mijn(droom)keuken gevonden bij het keukenwarenhuis.Toen ook al met veel rust en geen gedram van je moet dit of dat,kortom toen al met veel plezier de keuken aangepast en besteld,maar er dreigde van onze kant toch een kink in de kabel te komen (financieel).Dus wij wederom om de tafel gezeten met John Jonker die ons heeft aangehoord en vervolgens aan het stoeien is gegaan.hij heeft voor ons de keuken aangepast met wat andere apparatuur en een kort gesprekje gehad met Hans Verkerk ,waardoor het toch mogelijk was om de keuken door te laten gaan.Wij willen hierbij John Jonker onzettend bedanken en natuurlijk ook Hans Verkerk omdat hij ons wat extra korting heeft gegeven. Echt helemaal top. Wij vinden keukenwarenhuis een absolute aanrader, heel klantvriendelijk
FOTO VAN MANUELA
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Vervanging oude keuken”
Door E.Spruit op dinsdag 6 okt 2015 15 | vestiging Dordrecht
Onze oude keuken was aan vervanging toe. In Dordrecht bij het Keukenwarenhuis op bezoek gegaan, verkoper Wilfred nam veel tijd om voor ons de juiste keuken samen te stellen. Bij het afroep gesprek heeft Frank de puntjes op de i gezet. 2 oktober 2015 is de keuken door Marco perfect geïnstalleerd, wij zijn er heel blij mee. Ed Paula.
FOTO VAN E.SPRUIT
Reactie of foto toevoegen
“Een top bedrijf”
Door fam Kluwer op vrijdag 15 jun 2018 18 | vestiging Ter Aar
Van begin tot eind hebben we een topervaring met Keukenwarenhuis. We waren al bij meerdere winkels geweest. Serkan heeft ons uitstekend geholpen - hij was de enige verkoper van alle winkels die alles aan ons liet zien. Dus, als je dit kiest, dan krijgt je dat. Totaal niet pushy, gewoon heel veel eerlijk informatie. We hebben een hele grote, dure keuken, en kregen verreweg de beste prijs bij Keukenwarenhuis. Daarna heeft de monteur Hans tot laat gebleven om de keuken voor ons in te zetten, hard gewerkt en tot de puntjes verzorgd. Toen, tot onze verbazing, kwam een hele schoonmaak bedrijf die alle puin wegdeed en binnen en buiten de kastjes stofzuigde! Uiteindelijk is de aftersales service ook uitstekend. Er was een kleine beschadiging op het lak, gewoon met Nienke van klantenservice contact gehad, en gelijk geregeld! Nienke was ook erg vriendelijk, net als alle andere medewerkers van Keukenwarenhuis waarmee we contact hadden. Een top bedrijf!
FOTO VAN FAM KLUWER
Strakke keuken
+ Toon extra foto van fam Kluwer
Reactie of foto toevoegen
“Dankjewel”
Door Kris op maandag 13 jan 2020 20 | vestiging Ter Aar
We kregen, na een teleurstellende ervaring bij een ander keukenbedrijf, de tip om eens bij het Keukenwarenhuis een afspraak te maken. Dat hebben we gedaan en werden boven verwachting goed geholpen. Vriendelijk, gedegen advies gekregen waardoor we in ons eigen tempo keuzes konden maken. We hebben zo, in een paar uur (we hadden ons goed voorbereid), een prachtige keuken naar onze wens en budget kunnen samenstellen. Erik, dank je wel!
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door H. Remmelzwaal op dinsdag 13 feb 2018 18 | vestiging Ter Aar
We zijn prima geholpen bij het kopen van onze nieuwe keuken, de verkoper had voor elk probleem een oplossing. De levering, betaling alles prima geregeld. Jeroen Brugman kwam de keuken plaatsen, niets dan complimenten voor hem. Weet zijn vak prima te verstaan en plaatste binnen één dag de gehele keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Blij”
Door Sieneke Kooijman-Storm ipv op woensdag 24 mrt 2021 21 | vestiging Dordrecht
Ik ben erg blij met mijn nieuwe keuken. Op wat kleine dingen na. De keuken is echt heel goed en vakkundig gemonteerd door de monteur. Deze monteur verdient ook de 5 sterren. Hij gaf ons nog goed advies over dingen en was heel hulpvaardig. Deze monteur is een echte aanrader. Top gedaan Anton Suijker van keukenmontage holland.
Reactie of foto toevoegen
“Super content”
Door De Doncker -Audenaert Mireille op maandag 12 jun 2017 17 | vestiging Ter Aar
Ik raad deze zeker aan iedereen aan .ongelooflijk maar waar! Zeer goeie service en een prachtige na-service .dat is wat je voor je geld wilt . Ze zijn super gewoon! al bij het eerste ontvangst voelden we ons er al thuis . Zo een service , bediening en levering , materialen en afwerking van aankoop keuken , kan onze Belgische kwaliteit - prijs nooit aan komen . Ik heb een prachtige , super aankoop gedaan . De keuken is een droom en oogt zeer mooi voor anderen .Ik heb mijn volledige voldoening gehad op alle vlakken .
FOTO VAN DE DONCKER -AUDENAERT MIREILLE
Eindresultaat keuken
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service gehad”
Door De Leau op maandag 25 nov 2019 19 | vestiging Ter Aar
Keuken besteld, begin van het jaar. Netjes op laten meten door de aannemmer van het Keukenwarenhuis zelf. Die heeft het ook keurig weer doorgegeven aan Keukenwarenhuis. Wij zitten inmiddels in november en nog is die Keuken niet af. Elke keer worden er foutieve bestellingen afgeleverd of foutieve kleuren. Echt waardeloos bedrijf. Keukenblad was ook foutief geleverd, ondertussen was mijn muur netjes geschilderd. Maar door fout vd fabriek, moest het keukenblad eruit en weer opnieuw geplaatst worden. Hele muur beschadigd, kan ik weer opniew schilderen. Vandaag weer aannemer bezig om keuken af te maken en wederom kloppen er onderdelen niet. Dus hij is sowieso niet af voor de kerst. Ook moet je opletten, want wij krijgen de indruk dat we veel te veel geld hebben betaald voor deze keuken. Slechte service. Alleen de aannemer is fijne vent, die ziet het ook, maar kan er ook niets aan doen. Ik vind het achteraf de de bijna euro 12.500 niet waard. Absoluut ontevreden klant ! Ik zal dit ook delen via Facebook, zodat ik meerdere mensen hiervan op de hoogte kan stellen. Fam de Leau
Reactie of foto toevoegen
“Zo hoort het”
Door Gertjan op maandag 6 jan 2020 20 | vestiging Dordrecht
Een nieuwe keuken is toch maar een spannende ervaring. Je koopt voor een vermogen aan kastjes en apparatuur en je bereid zelf de leidingen voor, maar het moet toch allemaal maar goedkomen. De samenwerking met Keukenwarenhuis en de door hun voorgestelde ABC-montage liep echter goed en het resultaat mag er wezen. Ook een service puntje werd serieus en snel opgepakt door ze. Kijk, zo hoort het. Ik beveel deze club aan!
FOTO VAN GERTJAN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Oud huis”
Door Theo en Ria Loermans op dinsdag 13 mrt 2018 18 | vestiging Ter Aar
De geleverde keuken is door de Hr Willem Aarnoutse bij ons geïnstalleerd. Wij hebben een oud huis (ca 1780) waar niets recht is. Dankzij het vakmanschap van de Hr Aarnoutse is een rechte keuken mooi in een scheve ruimte geplaatst (zie foto). Ons RESPECT!! Wij hebben de keuken in alle rust en goede begeleiding kunnen uitzoeken en alles is naar volle tevredenheid geleverd en afgewerkt. Er komt nog een laatste afwerking van spatranden en muurplaten maar dat komt zeker goed. Bedankt voor deze fijne samenwerking. Theo en Ria Loermans
FOTO VAN THEO LOERMANS
Reactie of foto toevoegen
“Koesteren”
Door Paul Hippe op donderdag 13 jul 2017 17 | vestiging Ter Aar
Keuken plaatsen een groot feest. Ervaringen met Keukenwarenhuis waren top. Adviseur Gerben Rook heeft veel kennis, is kundig en denkt goed mee. Afgelopen 10 en 11 juli is de keuken door een topmonteur geplaatst. Zijn naam is Jeroen Brugman. Zijn kennis, vakmanschap, inzicht en het meedenken geeft aan wat zeer belangrijk is voor het plaatsen van de keuken. Voor hem en voor ons was het dus een groot feest. Bedankt nogmaals en als Keukenwarenhuis zou ik bovengenoemde mensen maar zeer goed koesteren.
Reactie of foto toevoegen
“Kopen en levering keuken”
Door Grootveld. Tom op vrijdag 14 nov 2014 14 | vestiging Ter Aar
Geachte Dames en Heren, Langs deze weg wil ik u complimenteren met het hele traject van aanschaf tot levering en installeren.
1. Telefoontje wanneer de transporteur zou bellen en ik mijn banklimiet moest verhogen.
2. Telefoontje van de transporteur wanneer hij voor de deur staat.
3. Levering perfect op tijd. Pinnen ging wat moeilijk maar werd tot volle tevredenheid opgelost.
4. De heer Remon Hoefste is een zeer aimabele man een een zeer goede vakman. Heeft alles perfect geïnstalleerd. De foute levering van een paar onderdelen nu even opgelost en we hebben er vertrouwen in dat over een paar weken de juiste zaken worden geleverd en geplaatst.
5. En als laatste voor ons de verrassing: er kwam ook nog iemand langs om de keuken schoon te maken en al het verpakkingsmateriaal op te ruimen en af te voeren.
Conclusie: volle tevredenheid bij ons waar we u voor complimenteren. Klanten kunnen zeuren en moeilijk doen, misschien was ik dat ook een beetje met mijn betaling, maar je moet ook op zijn tijd iemand een compliment geven, zeker als er boven verwachting zaken gebeuren zoals nu gebeurd is. Dank voor alles. Goed zaken gedaan en graag tot ziens over een paar weken als de juiste onderdelen nagezonden worden en geïnstalleerd. Met hartelijke groet,
FOTO VAN GROOTVELD. TOM
Blij met nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ricus hoogland op vrijdag 16 aug 2019 19 | vestiging Ter Aar
Wij hebben een nieuwe Keuken gekocht juli 2019 en zijn zeer te vrede over de verkoper John Jonker heeft ons altijd goed geholpen en de laatste keuken is geplaatst door vader en zoon Jeroen Brugman deze mensen werken super en alles schoon achter gelaten echte mannen die zin en kennis heeft van zaken Dus weer zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Bedankje”
Door Fred en Jolanda van Swieten op woensdag 14 mrt 2018 18 | vestiging Ter Aar
Eind juli 2017 hebben wij de complete keuken met inbouwapparatuur na een goed en duidelijk verhaal door Jelle "op papier" gekocht. Anton Suijker, de aannemer die de keuken heeft geplaatst, kwam in oktober langs om onze keukenplannen door te spreken. Dat was maar goed ook want niet alles was mogelijk op de manier zoals wij het bedacht hadden. Gelukkig dacht Anton goed mee om onze wensen zo dicht mogelijk te benaderen. Met deze aanwijzingen gingen wij in november terug naar Ter Aar om de keuken helemaal rond te spreken. Ook toen kregen we goede adviezen en werden nog wat puntjes op de i gezet. Eind januari 2018 heeft Anton de keuken geplaatst. Op zijn advies werden er bepaalde delen composiet opgemeten nadat de keuken geplaatst was zodat het helemaal goed passend zou worden. Na drie weken werd de nalevering geleverd en kon Anton de finishing touch gaan verzorgen. Alles paste perfect dus had er geen woord van gelogen. De keuken is helemaal naar wens en prachtig geplaatst. Wij zijn superblij met het resultaat, heel tevreden met de service van keukenwarenhuis en zeer blij met zo'n kundige aannemer als Anton. Dank je wel Anton voor je vakmanschap en je gezellige samenwerking!
Reactie of foto toevoegen
“Super gegaan”
Door Martin op vrijdag 14 jul 2017 17 | vestiging Ter Aar
Allereerst mijn keuken ontworpen samen met onder andere Gerben Rook wat vlekkeloos ging. Erg geduldig personeel en denken goed mee. Na even wachten is de keuken gisteren geleverd en vandaag geïnstalleerd door Jeroen Brugman. Jeroen is erg fijn om als installateur te hebben. Hij is erg vriendelijk, denkt goed mee en adviseert waar nodig. Ook doet hij helemaal niet moeilijk om iets extra's te doen. Super! Enig noemenswaardig nadeel was dat er geen vriezer, maar een tweede koelkast geleverd was. Nog even wachten op een volledige keuken, dus, maar dat is geen probleem.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de keuken”
Door Fam. Van Schie op zondag 24 sep 2017 17 | vestiging Dordrecht
Ook wij hebben een prachtige keuken dankzij Keukenwarenhuis Dordrecht. Onze keuken is vakkundig geplaatst door Anton Suiker. Wij zijn er heel blij mee!
FOTO VAN FAM. VAN SCHIE
Frontaanzicht keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door heidi van emden op vrijdag 16 okt 2015 15 | vestiging Ter Aar
uitstekend geholpen en helemaal naar mijn smaak kunnen samenstellen heel erg tevreden over de service en we hadden een hele gezellige leuke monteur aan Ton,hij heeft de keuken perfect gemonteerd super tevreden
FOTO VAN HEIDI VAN EMDEN
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met behandeling”
Door Rismy op donderdag 8 feb 2018 18 | vestiging Dordrecht
Beste lezers, Bij oplevering van onze keuken op 29 maart 2017 was de keuken half klaar. Het keukenblad en nog andere onderdelen van de keuken waren niet geleverd, stuk of beschadigd. Dit kan uiteraard gebeuren, maar de manier waarop wij daarna behandeld zijn is uiterst slecht! Wij hebben de keuken 29 maart 2017 deels opgeleverd gekregen. Ja dan denkt u deels, inderdaad wij konden van geen enkele faciliteit gebruik maken behalve de (ijs)koelkast. Nadat de volledige keukenblad en andere onderdelen geleverd waren en gemonteerd waren (20 april 2017) kon worden mochten wij een paar dagen geen gebruik maken van de keukenblad waarop ook onze inductieplaat gemonteerd op is. Voor en bij het eerste gebruik, rond 27 april 2017 leek erop dat er een kras op de inductieplaat was. Dit hebben wij direct gemaild en telefonisch doorgegeven (mw Alkemade). Nu moest de monteur (Maurice Montagebedrijf) dit beoordelen en weer verdere acties ondernemen. Geen enkele respons van beide bedrijven! Totdat wij zelf weer belden met Keukenwarenhuis en Wendy Koopman spraken. Mw. Koopman zegt dat wij getekend hebben op 29 maart (dus bij onvolledig geïnstalleerde keuken) en in oktober (toen de plinten zijn geplaatst die waren nageleverd, maar toen was de mail met de melding van de kras al lang verstuurd, maar er was niets mee gedaan!) en dat wij 24h hadden om schade te melden ongeacht dat je een keuken niet in gebruik kan nemen. Dus 3/4 jaar verder krijgen wij van mw Koopman te horen dat onze inductieplaat van AEG niet vervangen of hersteld gaat worden. Het is te laat doorgegeven en wij hadden dit binnen 24h moeten doen. Super slechte klantenservice! Van klantvriendelijkheid en service heeft keukenwarenhuis niet gehoord. Wij raden Keukenwarenhuis dus niet aan!
REACTIE VAN MARK VERKERK
Het spijt ons dat het zo is gelopen! Wij trekken hier onze lessen uit !!
REACTIE VAN RISMY
Betekend nog steeds dat het niet verholpen is. Het zou fijn zijn als onze kookplaat hersteld zou worden of een nieuwe krasvrij geplaatst kan worden. De monteur moet immers nog terugkomen om de terugslagklep van de afzuigkap te monteren. Daardoor hadden wij ontzettend veel tocht in huis.
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed geregeld”
Door Aad van Loenen op maandag 21 jan 2019 19 | vestiging Dordrecht
Het kopen van een keuken is supergoed uitkijken en kopen wat jij wilt. Na enkele zaken gehad te hebben kwamen wij bij Keukenwarenhuis in Dordrecht. Daar werden wij hartelijk ontvangen en ontmoetten we Simon. De gesprekken waren vriendelijk en hij gaf ons ook een aantal tips. In ongedwongen sfeer wisten wij precies welke keuken we wilden en met de aanwijzingen de voorbeelden in de grote showroom werd onze realiteit en droom werkelijkheid. Ook prijstechnisch kwamen we uit op een prijs waar we beiden mee konden leven. Vooraf hadden we in "ervaringen keukens" diverse bedrijven vergeleken en kwam Keukenwarenhuis zeer goed uit de bus. Ook wilden wij, gezien de berichten in ervaringen de keukenmonteur Anton Suiker de keuken laten plaatsen. Een geschikte vent. die zijn vak verstaat. Al met al een hele goede ervaring met keukenwarenhuis en Anton Suiker, een combinatie die zeker aan te raden is. Alles goed geregeld.
FOTO VAN AAD VAN LOENEN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Metamorfose”
Door Sonja van Olst op dinsdag 17 mei 2016 16 | vestiging Dordrecht
Superblij met onze nieuwe keuken Nobilia Line. Eerst met Peter Klaassen op ons gemak een keuken uitgezocht met prima adviezen. Daarna met Frank Kok alles nagelopen en wat aanpassingen gedaan. Dit heeft heel goed uitgepakt. Ook het advies om al het voorwerk en het plaatsen door Johan Dorsman te laten doen is heel soepel verlopen. Het was bij ons niet echt eenvoudig, maar Johan draaide daar zijn hand niet voor om. Het ziet er fantastisch uit. Een complete metamorfose. Wij zijn enorm tevreden en ik geniet iedere dag van mijn nieuwe keuken, die echt is geworden zoals ik hem wilde. Onze complimenten. Sonja van Olst
FOTO VAN SONJA VAN OLST
Nobilia line keuken
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Cornelis Hees op maandag 11 jan 2021 21 | vestiging Ter Aar
Wij hebben in december 2019 de keuken besteld na een heel fijn gesprek en informatie door de verkoper. 05 jan. 2021 is de keuken geplaatst door Jurry Martinus. Klasse gedaan in 1 dag. Keukenwarenhuis is echt een aanrader, super service.
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbeveling”
Door Fam Groot Jonker op zondag 12 jun 2016 16 | vestiging Ter Aar
Op 21 augustus 2015 hebben we een Nolte keuken met Siemens apparatuur gekocht in Ter Aar. We wisten in grote lijnen welke apparatuur en wat voor soort keuken we wilden hebben. Met zowel dhr. Carlo Snel als dhr. Gerben Rook, beiden zeer deskundig, hebben we prettige, constructieve gesprekken gevoerd. Tijdens dit megaproject, geen eenvoudige keuken, kwamen we ook knelpunten tegen. De door ons gekozen koel-vriescombinatie bleek helaas niet meer leverbaar. En de stoombakoven kreeg na het inmeten van de keuken alsnog een andere plaats. Dit had gevolgen voor kast- en laden ruimte. We zijn echter tot zeer acceptabele oplossingen gekomen! Op 3 maart 2016 heeft de uiterst deskundige installateur dhr. Peter v.Teulingen nagenoeg de gehele keuken geplaatst. Wat een vakman! De afzuigkap (+ greep) en een koppelstuk voor de Quooker werden later geleverd. Alles werkt inmiddels naar behoren en de solide keuken, geheel naar onze wens, ziet er tip top uit. KWH heeft zijn/haar beloften helemaal waargemaakt: apparatuur tegen internetprijzen, transparante calculatie. En heel fijn dat veranderingen plaats kunnen vinden tot het moment van de definitieve bestelling. Hartelijk dank. Wij zullen jullie van harte aanbevelen!
FOTO VAN FAM GROOT JONKER
Nieuwe hoekkeuken van Keukenwarenhuis
Reactie of foto toevoegen
“Geen aanrader”
Door Jaap op vrijdag 13 dec 2019 19 | vestiging Ter Aar
Keuken gekocht eenmaal getekend kom je er achter dat er nog veel bijkomende kosten zijn, dus slecht voorgelicht door verkoper en technische man,op de dag van plaatsing waren niet alle onderdelen aanwezig zelf moeten regelen anders was de keuken niet afgemaakt. Fouten worden overal gemaakt maar die horen zij op te lossen en niet ik. Onduidelijke offerte naderhand over meerwerk. ik heb de keuken bij hun gekocht en niet bij het bedrijf die hem plaatst en het meerwerk uitgevoerd hebben. Voor mij geen aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Je vindt hier alles wat je nodig hebt”
Door W Hekkert op maandag 24 apr 2017 17 | vestiging Ter Aar
Wij zijn via Googlen op de Fa. Keukenwarenhuis gekomen. Wij wilden ons oriënteren voor een nieuwe keuken. Omdat we op zondag niets te doen hadden en ter Aar open was zijn we gaan kijken. Mede omdat er zo veel keukens zijn opgesteld was dit een prima keuze Het bleek een goed idee, wij werden te woord gestaan en konden eerst vrijelijk rondkijken. Omdat het allemaal klikte, ook met de verkoper, zijn we er niet eens aan toegekomen om bij meerdere keukencentra te gaan kijken. Je vind hier alles wat je nodig hebt om te slagen (inclusief vriendelijke mensen en een goede service). Wij hebben besloten de keuken zelf te plaatsen, dit is prima gelukt. Er waren een paar puntjes welke afgehandeld moesten worden, dit werd ook perfect opgepakt en is allemaal geregeld. Een paneel welke niet paste i.v.m. de speciale opstelling, een flessenrek welke niet geleverd was en een afzuigkap welke veel geluid maakte. Nieuw paneel aangepast en geleverd, flessenrek geleverd en een nieuwe afzuigkap gemonteerd. In 1 woord PERFECT
FOTO VAN W HEKKERT
Keuken zelf geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Patricia op dinsdag 23 mrt 2021 21 | vestiging Dordrecht
Heel blij met onze keuken. Ziet er super uit. Hele goede prijs/kwaliteit verhouding. Niet alles is soepel verlopen, omdat sommige dingen toch niet leverbaar waren, maar uiteindelijk echt heel tevreden.
FOTO VAN PATRICIA
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Fam. Kroon op donderdag 23 jun 2016 16 | vestiging Ter Aar
We hebben onze keuken in ter aar gekocht en die was helemaal heel afgeleverd. Nu had iemand anders die de vloer ging leggen bij ons een plank Van de keuken beschadigd. We gingen terug om een nieuwe plank te kopen en kregen die gewoon mee zonder dat ze er iets voor rekenden. Heel erg bedankt hiervoor en voor de mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zelfplaatsing”
Door Vrisekoop op maandag 8 mei 2017 17 | vestiging Ter Aar
Van de zomer een keuken gekocht na goed advies bij Keukenwarenhuis. De keuken zelf geplaatst, uiteindelijk miste er een paar onderdelen. contact opgenomen met Keukenwarenhuis, ons probleem opgepakt en nabesteld. Wij zijn goed geholpen. Ik raad Keukenwarenhuis nu aan bij vrienden en familie.
Reactie of foto toevoegen
“Lang moeten wachten”
Door Marijke op zaterdag 27 jan 2018 18 | vestiging Dordrecht
Prachtige keuken, maar 20 weken moeten wachten op verkeerd geleverde onderdelen! Erg tevreden over Marco die uiteindelijk de keuken heeft afgemaakt. Advies....koop hier geen keuken! Je krijgt er stress van!
REACTIE VAN MARK VERKERK
Nogmaals SORRY Marijke dat het zo is gelopen, in ieder geval nu alles klaar gelukkig.
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door J.W.Gouma op zaterdag 22 apr 2017 17 | vestiging Dordrecht
Bij zonder attent behulpzaam geweldige service prettige medewerkers mee denkend zeer ervaren kortom een aanrader voor een ieder die toe is aan een nieuwe keuken zeker naar toe gaan.Montage ploeg ook zeer ervaren ter zaken zeer kundig en ook weer meedenkend en behulpzaam zeer nette werkers.Mijn ervaring een TOP bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Jolanda During op vrijdag 10 apr 2020 20 | vestiging Ter Aar
Prachtige keuken, anders dan anderen. Heel fijn geholpen en goede service. Montage is ook heel netjes en zorgvuldig. Kortom een heel tevreden klant.
FOTO VAN JOLANDA DURING
+ Toon extra foto van Jolanda During
+ Toon extra foto van Jolanda During
Reactie of foto toevoegen
“Heel goede service gehad”
Door L. Marx op dinsdag 6 okt 2015 15 | vestiging Ter Aar
7 jaar geleden kochten wij een keuken bij keukenwarenhuis. Wij kozen dit brdrijf omdat we drie jaar eerder naar allen tevredenheid voor het oude huis ook een keuken gekocht hadden. Omdat ik de eerste keuken zo mooi vond moest het personeel wel lachen dat ik voor de zelfde kwam, alleen dit huis was veel groter en ik wilde wat luxe aanpassingen! Mijn budget stond vast. Na een aantal uren waren wij en de verkoper eruit, de gunfactor was groot! En daar word ik altijd heel blij van! Na de instalatie zijn we een paar keer gebeld of alles naar wens was, dit is top! Maar dan, na 7 jaar had ik een beschadiging aan de klep van de afwasmachine. Wij dachten nu moeten we iets heel anders kopen want deze klep zal er niet meer zijn of er is kleurverschil. Niets bleek minder waar. De klep is voor ons besteld en geinstaleerd binnen 2 weken zag onze keuken er weer prachtig uit. En over service gesproken het heeft ons niets gekost.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker tevreden”
Door D.A. Plandsoen op donderdag 27 feb 2020 20 | vestiging Dordrecht
Wij hebben de keuken gekocht in Dordrecht. De ontvangst was hartelijk en de gesprekken over de keuze die wij hadden waren voor ons helder en duidelijk.
De leveringsdatum was goed overeengekomen en werd zeker stip op tijd afgeleverd. Ook de monteur (dhr. A. Suiker) was vriendelijk en heeft de installatie goed verzorgd. Wij zijn zeker tevreden met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Hans v.d. Graaf op vrijdag 6 mrt 2015 15 | vestiging Dordrecht
Keuken gekocht bij Keukenkampioen Stadionweg Rotterdam. Wij wilden na een jaar nalevering van een aantal binnen lades, dit was aan de Stadionweg niet eens mogelijk en in Dordrecht op de Mijlweg kostten die binnen lades bij elkaar € 1.048,--.
Dat hebben wij niet gedaan. Ik ben naar keukenwarenhuis gegaan, waar ik al eerder een positieve ervaring opgedaan had. Binnen een kwartier was alles geregeld en voor een fractie van de kosten die Keukenkampioen er voor wilde rekenen.
Voor mij is de echte kampioen Het keukenwarenhuis Dordrecht.
REACTIE VAN ERUM
Hoe duur is deze keuken compleet met alle apparaten?
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door H.N. van der Lelij op dinsdag 20 okt 2015 15 | vestiging Ter Aar
Wij hebben eind 2013 een nieuwe keuken gekocht bij het keukenwarenhuis in Ter Aar. Wij zijn uitermate tevreden over het gehele traject van aankoop, plaatsing en vooral de nazorg en service. Wij zullen het keukenwarenhuis bij iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte communicatie”
Door Carla op vrijdag 24 mei 2019 19 | vestiging Dordrecht
Mensen als je een keuken wil laten plaatsen ga dan vooral niet naar keukenwarenhuis in dordrecht. Wat een slechte communicatie en service daar . Ik ben al 8 maanden bezig! Keuken is prachtig maar de keuken was scheef gemonteerd. Na heel veel mailtjes van mijn kant is er eindelijk iets aan gedaan. Nu zit ik al 6 weken op een deur te wachten die met spoed besteld zou zijn. Ik ben er zo klaar mee !
Reactie of foto toevoegen
“Oplossing is belangrijkste”
Door Fam. Koning op donderdag 9 apr 2020 20 | vestiging Ter Aar
Twee jaar geleden een keuken gekocht en review geschreven omdat er verschillende mankementen aan waren. Nu vinden wij dat er in elk bedrijf fouten gemaakt worden, maar dat het veel belangrijker is hoe die opgelost worden. Ik wil iedereen vertellen, ze zijn opgelost! En hoe, we hebben een schitterende keuken waar alle problemen naar zeer tevredenheid zijn opgelost. We willen Mark van het Keukenwarenhuis dan ook bij deze heel erg bedanken! Ooit heeft hij ons beloofd dat alles in orde zou komen en hij heeft zijn woord gehouden! Mark bedankt en aan ieder die een nieuwe keuken wil gaan kopen, bedenk dat er overal fouten gemaakt worden, maar dat het belangrijkste is hoe ze/ en dat ze opgelost worden en dan ben je bij het Keukenwarenhuis aan het goede adres. Ook dank aan Jeroen Brugman( samen met zijn zoon)voor zijn vakmanschap, die je niet alleen terug vind in het plaatsen van de keuken, maar ook in het bijna naadloos plaatsen van het composiet blad! Wij gaan genieten!
FOTO VAN FAM. KONING
Geplaatste keuken
+ Toon extra foto van Fam. Koning
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door J.H. van Gent op vrijdag 6 mrt 2020 20 | vestiging Dordrecht
Wij hebben een Nolte VRD (Nolte Lux met laklaminaat hoogglans front rondom opgedikt) keuken gekocht en geplaatst door een fantastische monteur Marco van der Avort uit Oosterhout. Hij heeft geweldig werk geleverd: elektriciteit, gas - en waterleidingen gelijk op de juiste plaats aangebracht zonder veel overlast. Daarna de keuken met een enorme nauwkeurigheid geplaatst. Hij ging ontzettend secuur te werk. En wat een werklust, zelden zoiets meegemaakt. Hij komt ook afspraken zoals afgesproken altijd na. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Wij zijn in één woord ontzettend tevreden, mede dankzij Marco!!!!
REACTIE VAN J.H VAN GENT
Zeer tevreden met de plaatsing van onze nieuwe keuken. Met dank aan Marco van de Avort
Reactie of foto toevoegen
“Toppers”
Door Pim Uijttewaal op dinsdag 31 jan 2017 17 | vestiging Ter Aar
Gisteren is de installatie van de keuken voltooid. Het was anderhalve dag werk. De installatie monteur was creatief met verschillende oplossingen en dacht vooral pro-actief mee. Mooie bijkomstigheid was dat twee heren van keukenwarenhuis na installatie langskwamen om de hele keuken af te nemen, resten plastic te verwijderen en al het restafval meenamen. Ik zeg altijd maar zo: Koopt in den vreemden niet wat uw eigen dorp u biedt!! Toppers!
Reactie of foto toevoegen
“Precies zo geworden”
Door Sulkers op vrijdag 17 jul 2015 15 | vestiging Dordrecht
Vorige week is onze bestelde keuken bij het filiaal in Dordrecht geplaatst. Het is precies zo geworden zoals wij het in ons gedachten hadden - prachtig. Alle lof ook voor de installateur Marco voor zijn inzet, meedenken, enthousiasme, vakbekwaamheid. Wij zijn nu aan het genieten van onze nieuwe spullen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer netjes”
Door Kars op dinsdag 21 mrt 2017 17 | vestiging Dordrecht
Keuken laten plaatsen een hele goede monteur zou aan iedereen aanbevelen zeer netjes gewerkt .ruimt alles op neemt ook alle dozen mee. Het keukenblad was niet meegeleverd stond nog in het magazijn werd super snel opgelost. Een dikke pluim voor de monteur Maurice Esdonk.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vakkundig”
Door Richard van den Burg op dinsdag 25 sep 2018 18 | vestiging Dordrecht
Wij hebben afgelopen zomer een nieuwe keuken gekocht bij het keukenwarenhuis in Dordrecht. Wij zijn hier zeer vakkundig geholpen. Vonden vooral prettig dat het een kleine zaak is waar aandacht is voor de persoonlijke aanpak, geen gepush en ook bereid om met je mee te denken. Ook kregen wij een goede aanbieding. De monteur, Anton, die de keuken bij ons heeft ingemeten en geplaatst verdiend volgens ons een dikke 10. Een echte VAKMAN. Wij bevelen deze zaak zeker aan.
FOTO VAN RICHARD VAN DEN BURG
Dikke 10 voor de montage
+ Toon extra foto van Richard van den Burg
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Nel en Gunther Zell op woensdag 18 feb 2015 15 | vestiging Ter Aar
De keuken uitzoeken was al een geweldige ervaring, prima geholpen door Roelie, zeer vriendelijk en professioneel! Door een eerdere vervelende ervaring zijn wij heel wantrouwend geworden daar was alle begrip voor. Toen de plaatsing, in één woord geweldig John wat ben jij een vakman!! Als klap op de vuurpijl kwam er een bedrijf de rommel ophalen. Wat zijn we blij met onze keuken. Keukenwarenhuis een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Mankementen”
Door Angela op zondag 21 jun 2015 15 | vestiging Ter Aar
Naar onvolledige plaatsing waren er continu mankementen aan de keuken wasbak scheef, kraan fout, vlek deur, magnetron kapot, half maart "geplaatst"juni "klaar" schofterig behandeld aan de tel nadat natuurlijk t geld binnen was. Zo niet blij met mij keuken
Reactie of foto toevoegen
“Toppie”
Door Familie Spekman op vrijdag 16 apr 2021 21 | vestiging Dordrecht
De aankoop van een keuken is voor veel mensen een proces waar je vele slechte verhalen over hoort. Onze ervaring met Keukenwarenhuis was perfect. Helaas moesten we wachten op onze Belling oven en afzuigkap. (Deze komen uit Engeland en u begrijpt het al Brexit...). Maar hij kwam uiteindelijk, maar toen het volgende probleem. 90 Cm breed veel verpakkings materialen paste deze niet door het trapgat naar boven...Dit werd prima opgepakt en uiteindelijk kwam deze met een verhuis lift door de schuifpui op onze eerste etage terecht, ik was niet thuis en mijn vrouw stond er alleen voor. Hij staat op zijn plekkie. Toppie opgelost door het Keukenwarenhuis. Dit bedrijf maakt zijn afspraken waar, en wij kunnen ze zeker aanbevelen Toppie!
FOTO VAN FAMILIE SPEKMAN
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken keurig nageleefd”
Door Fam W.Krom op zondag 27 nov 2016 16 | vestiging Ter Aar
Na veel keukenzaken te hebben bezocht zijn we terechtgekomen bij Keukenwarenhuis. Ons eerste gesprek was helemaal niet opdringerig en hebben onze Nolte keuken daar gekocht. De gemaakte afspraken werden keurig nageleefd. Ook de installatie was perfect gedaan. Ook nog een telefoontje achteraf of alles naar wens was werd zeer op prijs gesteld.
FOTO VAN FAM W.KROM
Nolte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Kunnen het iedereen aanraden”
Door Clemens Terlingen op dinsdag 18 apr 2017 17 | vestiging Dordrecht
Bij het keukenwarenhuis Dordrecht een keuken gekocht tegen een hele mooie prijs. Het werd een grote keuken met veel apparaten. Na wat problemen met het opmeten werd alles keer op keer door een geweldige monteur opgelost. Wij ook nog wat wensen hadden voor aanpassingen en veranderingen en daar werd heel goed mee omgegaan. Al met al duurde het wel even voordat de eindoplevering rond was maar we hebben nu een mooie keuken waarvan iedereen die we kennen aangeeft het een prachtige keuken te vinden. Wij kunnen iedereen aanraden met het keukenwarenhuis in zee te gaan
FOTO VAN CLEMENS TERLINGEN
Keuken met grijze fronten en rode achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Zijn er blij mee”
Door Franke op maandag 12 feb 2018 18 | vestiging Ter Aar
Geweldig blij met onze keuken meneer Jos dacht goed mee! En namen de tijd terwijl het toch wel druk was! Wat zullen we zeggen. Als we weer een keuken nodig hebben komen we zeker terug !
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Niek & Margaret Bodifée op woensdag 3 feb 2016 16 | vestiging Ter Aar
Wij zijn zeer tevreden over onze mooie keuken "Nolte De Luxe". Hij voldoet zeer aan alle verwachtingen. Ook de service van Keukenwarenhuis is uitstekend, snel en correct. Na het installeren wordt gevraagd of men tevreden is, wat een goede service is.
FOTO VAN NIEK & MARGARET BODIFÉE
Witte hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg goede hulp gehad”
Door Tonny Hagen van Steen op maandag 24 apr 2017 17 | vestiging Ter Aar
Ik heb een keuken gekocht en de hulp die ik van de medewerkers was heel erg goed! Er werd meegedacht en er werden simpele maar heldere tips gegeven om de keuken helemaal naar het zin te maken. Ik zal het Keukenwarenhuis zeker aanraden. Ook degene die de keuken heeft geplaatst was top!
Reactie of foto toevoegen
“Mooi he”
Door Ben Groeneveld op zondag 9 okt 2016 16 | vestiging Ter Aar
Vorig jaar besteld, augustus dit jaar geplaatst. Niet zoals de opstelling zoals op de foto, maar eigen opstelling en apparatuur ook naar eigen wensen samengesteld. Ook direct de keukenruimte gerenoveerd door Peter Bouman, de monteur van keukenwarenhuis. Was ook een hele ingreep. Was geen probleem voor hem en zijn makkers. Keuken en meerwerk (zoals ze dat noemen) perfect afgeleverd. We wonen al heel lang in een huurhuis, waar de "keuken"een keukenblokje van de woningcorporatie was en een paar keukenkastjes op een onlogische plek. En waar we zelf wat bij elkaar geplakt hebben om het toch ergens op doen lijken. Omdat we toch niet van plan zij om te verhuizen hebben we gespaard voor een eigen investering in de keuken. We hebben er geen dag spijt van gehad, we hebben zelf wel voor en na foto's maar ook zonder die foto's hebben we nog iedere dag zoiets van: WOW, Mooi hé!
FOTO VAN BEN GROENEVELD
Keuken van keukenwarenhuis
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Sandra Moorman op dinsdag 27 apr 2021 21 | vestiging Dordrecht
We waren al bij aantal keukenwinkels geweest toen we bij keukenwarenhuis uitkwamen. Heel vriendelijk en deskundig geholpen denken goed mee voelen aan wat we mooi vonden en wat wensen waren en budget. Keuken besteld, keurig op de hoogte gehouden en maandag werd de oude keuken gesloopt en daarna nieuwe geplaatst door Keuken Montage Holland, Anton Suijker. Zeer tevreden over deze man, werkt keurig erg vriendelijk en meedenkend en het resultaat is prachtig super blij met onze keuken. Nu zelf nog wat losse eindjes afhandelen poetsen en inruimen en daarna genieten van de mooie keuken! Bedankt keukenwarenhuis dordrecht en Anton Suijker van Keuken Montage Holland.
FOTO VAN SANDRA MOORMAN
Reactie of foto toevoegen
“Prima combinatie”
Door Martin Draer op woensdag 26 feb 2020 20 | vestiging Ter Aar
Nolte Keuken gekocht en afgeleverd, met wat minpuntjes maar prima opgelost door ondersteunend team. Goed bereikbaar voor vragen, prima communicatie. Uitstekende service van Anton Suijker van Keukenmontage Holland. Prima combinatie. !!
Reactie of foto toevoegen
“Duurt te lang”
Door Willeke Jak op woensdag 26 feb 2020 20 | vestiging Ter Aar
Keuken is op 29 maart 2019 geleverd. De vaatwasser ontbrak: hier hebben we bijna 3 maanden op moeten wachten! Ook een kast was niet goed geleverd: geen punt: ook 3 maanden op moeten wachten. Inmiddels de eerste lekkage al gehad; de monteur constateerde dat er een nieuw kastje moest komen ivm waterschade: we wachten hier inmiddels al minstens een half jaar op. Contact verloopt zeer moeizaam omdat men de afspraken niet nakomt; personeel opeens met ontslag gaat en men elke keer met de vinger naar een ander wijst. Wij zijn nu nog steeds in afwachting van de juiste lades voor onder de was- en droogmachine. Voor het gemak is in beide lades een afvalunit in geplaatst?, maar hier moesten mandjes in voor de was. Men weet nog niet hoe dit op te lossen. Dit is een zeer beknopt verhaal van wat er aan contact is geweest met het Keukenwarenhuis; strekking is, dat we vanaf 1 april 2019, was natuurlijk ook een foute datum, nog zitten te wachten tot onze keuken nu eindelijk eens compleet is. Mocht ik ooit nog eens een keuken willen/moeten, dan gaan wij deze zaak beslist niet nog eens binnen!
REACTIE VAN WILLEKE
Het is nu 4 december 2020 en het probleem is nog steeds niet opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“Heel mooi geworden”
Door Fam. Buurman op donderdag 16 aug 2018 18 | vestiging Dordrecht
Wij hebben een keuken gekocht. Helaas ontbreken er nog dingen. Zo ook de spoelbak. Dit is heel netjes opgelost, het is persoonlijk door Marco van Zanten gebracht. Ik hoop dat deze service zo doorgaat tot de keuken helemaal af is. Wij hadden Anton Suijker als monteur, een echte topper. Heeft veel voor ons geregeld, en zijn best gedaan dat de keuken er netjes bijstaat. Het is heel mooi geworden. Bedankt Anton.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Marian van Weelde op woensdag 1 apr 2020 20 | vestiging Dordrecht
Heel tevreden met de aanschaf van onze Nobilia Stone Art keuken. Fijn geholpen door Robert-Jan met de aanschaf en definitief maken van de keuken. Vervolgens alles perfect afgeleverd en gemonteerd door Anton van Keukenmontage Holland. Ook de service van Keukenwarenhuis is prima. Er zal een kras op de afzuigkap en deze is goed en snel vervangen voor een nieuwe. Ik raad Keukenwarenhuis zeker aan.
FOTO VAN MARIAN VAN WEELDE
+ Toon extra foto van Marian van Weelde
Reactie of foto toevoegen
“Inlevingsvermogen ontbrak”
Door Jansen op vrijdag 5 mrt 2021 21 | vestiging Dordrecht
Ik zou niemand aanraden een keuken te kopen bij dit bedrijf. Er gaat hier meer mis dan goed. Slechte communicatie & totaal gebrek aan inlevingsvermogen. Mijn verhaal:

Verkoopgesprek. Begon al chaotisch, ik wist vrij goed wat ik wilde. Verkoper gaf aan dat ik daarvoor beter ergens anders heen kon gaan. Wat raar is, aangezien ik de keuken die ik wilde precies daar in de showroom zag staan. Na even doorvragen bleek er toch wat meer mogelijk te zijn. Halverwege het gesprek werd mijn verkoopadviseur zonder aankondiging ingeruild voor een andere adviseur. Blijkbaar hebben die niet met elkaar gepraat, want toen de bestelling gedaan werd bleek er keuken met grepen besteld te zijn i.p.v. een greeploze keuken, zoals besproken met de eerste adviseur. Toen ik hier op attendeerde tijdens het afroepgesprek werd er vooral moeilijk naar mij gedaan. Alsof ik het onmogelijk was dat ik dit had besteld.

Bestelling. Nadat de monteur opmetingen binnenshuis had gedaan, tijdje niks meer gehoord van keukenwarenhuis. Tot ik uit het niets een nieuwe koopovereenkomst kreeg met een korter werkblad en kleinere kasten. Geen uitleg of overleg niks. Ik begreep uiteindelijk waarvoor hier gekozen was (i.v.m. een uitstekende vensterbank), maar dat hier niet over overlegd of gecommuniceerd wordt en zomaar een compleet nieuwe keukenindeling wordt besteld is echt beyond me. Ook is er ondanks het kortere werkblad en de kleinere onderkasten niks aan de prijs gedaan. Ik moest hier zelf naar vragen bij de klantenservice, en wordt vervolgens gewoon genegeerd.

Apparatuur. Een tijd voor dat de keuken geïnstalleerd werd bleken twee apparaten niet op voorraad te zijn: de koelkast en de vaatwasser. Er werd mij gevraagd of ik wilde wachten of een alternatief wilde. Voor de koelkast heb ik een alternatief genomen, voor de vaatwasser werd er een alternatief aangeboden uit een lager segment met andere energieklasse. Uiteraard ging ik hier niet mee akkoord en heb ik gezegd dat ik open sta voor een alternatief van gelijkwaardige kwaliteit. Er werd op een ronduit arrogante manier aangegeven dat dit niet mogelijk was. Wat te betwijfelen valt. Uiteindelijk is de vaatwasser gewoon niet geleverd.

Leveringstermijn. Ik heb de keuken op 2 juli 2020 besteld bij keukenwarenhuis. In het verkoopgesprek (voor de handtekening) werd aangegeven dat er 8 weken levertijd was en dus eind augustus begin september geïnstalleerd kon worden. Na het zetten van de handtekening en check door de manager, werd aangegeven dat deze levertijd nooit gehaald kon worden. Ik kon beter aan eind oktober denken. Rond eind oktober kreeg ik het bericht van keukenwarenhuis dat de levering in de tweede week van december (!!) zou plaatsvinden. De week voor levering, je raadt het al, werd dit half februari. 9 maanden verder voor de levering. Ik dacht dat er een grap met me werd uitgehaald.

Levering & montage. In eerste instantie leek de levering goed te gaan. Echter al snel bleek dat de vaatwasser niet meegeleverd was (zie boven). Ook bleek er een volledig verkeerde kast besteld te zijn, waardoor de vaatwasser überhaupt niet in de kast had gepast. Na enig passen en meten door de monteur leek er een oplossing te zijn, maar er was sowieso een nieuwe kast nodig, die weer besteld moest worden. Tijdens installatie van de keuken bleek verder dat de oven defect was. En dat de verkeerde kookplaat meegeleverd was (met afvoer i.p.v. recirculatie). Oftewel, meer werkte niet, dan wel. En met de vorige keuken gedeinstalleerd, mist er dus elke mogelijkheid tot etensbereiding.

Service. Fouten kunnen gebeuren, het gaat om erom hoe deze opgelost worden. En hier begon mijn klomp pas echt te breken. De donderdag na montage belde ik met de klantenservice in Dordrecht om te kijken hoe alles opgelost kon worden. Daar werd aangegeven dat er eerst intern gesproken diende te worden om alles duidelijk te krijgen, voordat er wat gedaan mee kon worden. Aangezien de beste man op vrijdag vrij was, ging dat sowieso maandag pas worden. Toen ik aangaf dat voor het bestellen van een nieuwe kookplaat volgens mij weinig overleg nodig was, gaf hij aan dat ze alles in 1x wilde regelen. Met het bestellen van een nieuwe kast, dat enkele weken in beslag zou nemen, in het achterhoofd, lijkt me op z'n minst dat de kookplaat op korte termijn geregeld kon worden. Tot mijn verbazing krijg ik een aantal dagen later (inmiddels 2 weken na levering) een mailtje dat ik de rest van de artikelen in week 13 (begin april) kan verwachten. Nog eens 4 weken zonder gebruik te kunnen maken van een keuken!!! Op mijn vraag of in ieder geval de kookplaat eerder geregeld kan worden wordt vervolgens niet gereageerd. Ik krijg alles behalve het gevoel dat mijn urgentie ook gevoeld wordt door keukenwarenhuis. Maar dat ze vooral doen wat voor henzelf het makkelijkst is. En dus van hun probleem, mijn probleem maken. Hoe moeilijk kan het zijn een zeer gangbare kookplaat te op korte termijn te vervangen. Tot dusver ben ik nog niet eens toegekomen om mijn overige punten tijdens mijn klantreis met de servicedesk te bespreken, zoals de niet terugbetaalde meerprijs, gebrek aan afstemming, 9 maanden uitgestelde levering etc, maar dat zal nog wel wat worden...

Kortom: Als je wil dat je serieus genomen wordt nadat je toch een flink pak geld uitgeeft, kan je beter ergens anders je keuken kopen. Buiten dat zo'n beetje alles is misgegaan wat er mis kon gaan, heb ik totaal niet het idee dat er serieus wordt omgegaan en met urgentie wordt geprobeerd dit op te lossen. Ik ben hevig teleurgesteld, boos en ronduit verbaasd over hoe ze hier mee denken weg te kunnen komen. Buiten dat ik door dit alles weken zonder fatsoenlijke kookgelegenheid zit, apparatuur niet heb die ik wel betaald heb en hierdoor extra kosten maak, voel ik me vooral gewoon zwaar voor paal gezet.
Reactie of foto toevoegen
“Plezierige communicatie”
Door H.A.J.Maas op zondag 17 jan 2016 16 | vestiging Ter Aar
Door Familie Maas uit Lelystad. Vorig jaar maart zijn we naar Keukenwarenhuis gegaan voor informatie en te kijken naar een nieuwe keuken. We hebben dat gedaan omdat daarvoor bij het programma, ‘Rader’, een familie aan het woord was die een goede ervaring met Keukenwarenhuis hadden gehad. De ontvangst was meer dan plezierig en de gelegenheid die wij hebben gehad om in alle rust de keukens te bekijken was goed. Vandaar dat wij die dag met Keukenwarenhuis een overeenkomst hadden gesloten tot de aankoop van een geheel nieuwe keuken. De keuken zou omstreeks half jullie 2015 geleverd worden. Toen de keuken kwam en door de toenmalige monteur, van Diemen, werd uitgepakt bleken er aan het materiaal veel gebreken. Het was na het uitkijken van de nieuwe keuken een enorme domper. Hoewel er direct na de melding door Keukenwarenhuis contact is opgenomen, zelfs persoonlijk bezoek heeft het door verschillende omstandigheden ruim vijf maanden geduurd voordat de keuken in zijn geheel, en aangesloten was afgeleverd en gemonteerd. Hierbij in gedachte hebbende dat het ook kwam door gebreken waar het Keukenwarenhuis niets aan kon doen.
Wat in deze periode ons in het bijzonder is opgevallen was dat de communicatie tussen Keukenwarenhuis en ons uiterst plezierig is verlopen. Keukenwarenhuis heeft zich iedere keer uitermate flexibel opgesteld en steeds in nauwe samenwerking met ons naar oplossingen gezocht waarbij Keukenwarenhuis kosten nog moeite heeft gespaard.
Ook nadat de eerste monteur van Diemen ons op een meer dan onbehoorlijke manier heeft laten zitten door niets meer van zich te laten horen heeft Keukenwarenhuis direct voor een andere monteur gezocht waarmee we fijn contact mee hebben gehad en die uitermate secuur en met veel kennis de keuken heeft afgemonteerd.
Nu, woensdag 13 januari 2016 is de heer M.Verkerk van Keukenwarenhuis bij ons persoonlijk thuis geweest om uiteindelijk een laatste gesprek te hebben. Ik kan nu, na al die maanden en ondanks verschillende teleurstellingen niets naders zeggen als dat de keuken tot ons tevredenheid geïnstalleerd is en dat het gesprek met de heer Verkerk uitermate vriendelijk en plezierig is verlopen, waarbij de heer Verkerk ons ruim in is tegemoet gekomen. Als u mij nu, aan het eind de vraag zou stellen, ‘raad u mij aan om met Keukenwarenhuis zaken te doen’, dan zeg ik met stellige overtuigen, JA. Mochten wij in de toekomst nog iets nodig hebben waarbij Keukenwarenhuis ons van dienst zou kunnen zijn gaan wij met het volste vertrouwen naar Keukenwarenhuis ter Aar. Een meer dan tevreden familie Maas te Lelystad.
Reactie of foto toevoegen
“Doorn in het oog”
Door Jan Mol op dinsdag 22 jan 2019 19 | vestiging Dordrecht
Het verkoopgesprek verliep in eerste instantie goed, de rest was vooral ellende en heel veel boze telefoontjes. Men was vergeten een inmeetafspraak in te plannen, zodat de keuken niet goed besteld was en het dossier alvast op afgehandeld was gezet. Onze keuken dus weer een aantal weken later pas geleverd zou kunnen worden. Na het inmeten moest er een nieuw gesprek plaatsvinden om op alles akkoord te geven en hiervoor was pas na 4 weken tijd !! Hemel en aarde bewogen om dit alsnog eerder gepland te krijgen. In dit gesprek wel een tegemoetkoming gekregen. De 2e week van augustus 2018 werd onze keuken geplaatst. Enkele onderdelen ontbraken waar we vervolgens tot 7 november op hebben moeten wachten. Ook het keukenblad bleek verkeerd ingemeten. En werd door de monteur opnieuw besteld, 8 November werd dit geleverd en gemonteerd.....dachten we. Wat bleek, het verkeerde keukenblad was geleverd en de monteur kon dus weer terug naar huis. Weer een nieuw blad besteld...en al die tijd geen stopcontacten of tegenwerk op de muren mogelijk. We wonen in een prachtig huis, maar de keuken is een doorn in ons oog. Het is inmiddels de 3e week van januari, en nog steeds geen nieuw keukenblad....vorige week weer eens gebeld en mij werd doodleuk verteld dat de fabrieken tussen kerst en oud en nieuw dicht waren geweest dus week 6 op zijn vroegst, dan nog een aflever afspraak maken en de monteur inplannen. Met een beetje mazzel is onze keuken af een jaar nadat hij geleverd is. Wat ons betreft nooit meer een keuken van het keukenwarenhuis.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Familie Uleman op donderdag 14 sep 2017 17 | vestiging Ter Aar
Onze ervaring super tevreden..vanaf dag 1 goed uitleg gekregen..alles goed gegaan en super nete monteur ook Jeroen Brugman top..we zijn zeer te vreden met onze mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“10 met een Griffel !!”
Door Gerrit op woensdag 24 dec 2014 14 | vestiging Ter Aar
Keukenwarenhuis is een prachtig concept,wat ze vertellen maken ze zeker waar. Prijs kwaliteit staat daar hoog in het vaandel wij zijn super blij met onze keuken. Wij zeggen een 10 met een griffel !
Reactie of foto toevoegen
“Review”
Door J.G.M. van der Born op zaterdag 29 apr 2017 17 | vestiging Ter Aar
Nadat wij medio februari een kleiner appartement gingen huren, besloten wij om het bestaande keukenblok te vervangen door een geheel nieuwe keuken en na veel omzwervingen kwamen wij terecht bij het Keukenwarenhuis in Ter Aar. Wij wilden ons eerst oriënteren en daar ging het net even anders we kwamen in gesprek met Jelle, een zeer deskundig verkoper, die echt oog en oor had voor details, en na een plezierig gesprek besloten wij ter plaatse voor de aankoop van een nieuwe keuken die geheel aan onze wensen voldeed. Volgens afspraak werd de keuken op vrijdag 17 februari geplaatst door Jeroen Brugman, een zeer deskundige monteur waar het Keukenwarenhuis trots op mag zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Kouwenberg op zaterdag 4 feb 2017 17 | vestiging Ter Aar
Na in de krant gelezen over Keukenwarenhuis zijn wij naar Ter Aar gegaan en hebben ons laten adviseren over een nieuwe keuken. Dit gesprek was heel open, vriendelijk en niet opdringerig. We hebben een rondleiding gehad en we zijn er die ochtend uitgekomen. De levering van de keuken was volgens afspraak, de montage gedaan door de zeer deskundige keukenmonteur Anton Suijker (Keuken Montage Holland) verliep prima. Kortom, wij zeer tevreden over de aanschaf van onze nieuwe keuken bij Keukenwarenhuis.
FOTO VAN FAM. KOUWENBERG
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Zwemer op vrijdag 20 apr 2018 18 | vestiging Ter Aar
Zoals beloofd hierbij de foto's van onze prachtige nobilia keuken. Na een periode van ideen verzamelen zijn we in ter aar terecht gekomen. Nadat we prettig zijn geholpen door Erik en tenslotte door Andy. Er moest nog wel het één en ander aangepast worden maar dat is keurig geregeld. Voordat we het wisten kwam de keuken al. Hij is geplaatst door een vriend van ons. We liepen tegen dingen aan en die werden netjes opgelost. Hiervoor hadden we een goedkopere oplossing bedacht maar daar gingen ze niet mee akkoord. Nee zeiden ze onze fout we sturen een nieuwe. Top!!! We zijn superblij met onze prachtige keuken. Fam zwemer.
FOTO VAN ZWEMER
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden”
Door Familie Brunt op vrijdag 3 nov 2017 17 | vestiging Dordrecht
Wij zijn supertevreden over het hele proces van kopen tot plaatsen en nazorg tot nu toe bij de aankoop van onze keuken in Dordrecht. Dingen die niet helemaal soepel liepen of die niet naar tevredenheid waren, zijn allemaal heel goed opgelost. Complimenten voor het adviseren, plaatsen, meedenken en bieden van de goede oplossingen. Wij zijn heel blij met onze keuken en vertellen dit ook graag aan anderen.
FOTO VAN FAMILIE BRUNT
Keukenwarenhuis keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Reinier en Astrid op zaterdag 20 jun 2020 20 | vestiging Dordrecht
Enige maanden geleden - na een goed vergelijk tussen diverse aanbieders - langs gegaan bij Keukenwarenhuis in Dordrecht. Omdat wij geen standaard keuken hebben, wilden wij ons eerst goed oriënteren bij diverse aanbieders. Bij toeval begon onze oriëntatie bij het keukenwarenhuid i.v.m. een toen geldende actie. Wij hadden al direct een leuk gesprek met de adviseur Ahmad (super aardige man en erg kundig) en hoewel wij het eigenlijk nog niet direct van plan waren, stonden wij weer buiten met een gekochte keuken, zonder bij andere aanbieders terecht te zijn gekomen! Hierbij hadden wij totaal niet het idee dat deze keuken aan ons was opgedrongen, sterker: wij hadden - en hebben - het idee dat wij continue uiterst serieus zijn genomen. Nadat de keuken op papier was samengesteld, werd ons dossier overgedragen aan Paul. ook Paul liet zien dat hij zeer kundig en ervaren was. Wij hebben veel respect voor hoe Paul van een enorme berg informatie een duidelijk verhaal wist te maken. Tussentijds hebben wij nog wat wijzigingen in onze beoogde opstelling gemaakt en ook dat was geen enkel probleem. De datum van plaatsing kwam telkens dichterbij en toen bleek dat wij een foutje met een bestelde kraan hadden gemaakt. Ook dat heeft Paul nog een dag voor de daadwerkelijke levering van de keuken in orde weten te maken. ook hier weer niets anders dan lof! De keuken werd gebracht en door de enorme hoeveelheid van dozen, konden wij alleen maar hopen dat alles wat besteld was, ook daadwerkelijk was geleverd, dit zouden wij zien bij het monteren. Een paar dagen later begon de montage door Julio, welke zich keurig een dag voor plaatsing (in het weekend) bij ons melde met de starttijd. Bij het monteren bleek ook de grote vakmanschap van Julio en zijn collega's; in 2 dagen tijd zagen wij volledig de keuken ontstaan, welke wij toen eigenlijk alleen maar grotendeels op papier hadden bedacht en welke volledig aan onze wensen voldeed. Nu, een paar dagen staat onze keuken en wij vinden hem per dag mooier worden. Er waren wel een paar kleine rimpeltjes, maar deze zijn, of worden, uiterst professioneel recht gestreken. Terugkijken hebben wij van A tot Z een uitstekend gevoel overgehouden aan Keukenwarenhuis en alle medewerkers van de betreffende afdelingen en wij kunnen hen echt van harte aan iedereen aanbevelen. Tevens durf ik best aan te geven dat wij nogal kritisch zijn, maar ook hier zijn onze verwachtingen overtroffen. Wij wachten nu nog op enkele details, welke wij ná montage hebben besteld en op een nieuwe afzuigkap, want helaas was deze al beschadigd uit de doos gekomen ( zonder enige probleem, of discussie werd direct aangegeven dat hier een nieuwe voor wordt besteld), maar ook hier hebben wij het volste vertrouwen in. Kortom: zéér tevreden - kritische- klanten, die Keukenwarenhuis van harte aanbevelen aan potentiële nieuwe klanten
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Fam. Engels op zondag 16 aug 2020 20 | vestiging Dordrecht
Bij het eerste bezoek uitgebreide info gekregen en voorlopige opstelling gemaakt. Niets was teveel voor Ahmad Mohammed. Vele keren door de showroom gelopen om mogelijkheden te zien en andere combinaties te bekijken. Ook het definitieve afroepgesprek was zeer prettig en professioneel. Patrick van Rooij nam alle tijd om onze kleine aanpassingen te verwerken of te corrigeren als er nog een betere oplossing was. Daarna goed op de hoogte gehouden van de voortgang van het leverings- en betalingsproces. Op 7 augustus werd de Ballerina keuken en de AEG apparatuur keurig verpakt en compleet geleverd. Op 10 en 11 augustus heeft Anton Suijker van Keuken Montage Holland de keuken geplaatst bij meer dan 30 graden (hitte golf). Anton is een rustige en zeer vakkundige monteur. Overlegde veel met ons over aansluitingen, hoogte losse kastjes, plaats van handgrepen, etc. Tijdens de werkzaamheden was er prettig contact, vooral bij het integreren van de bestaande vloerverwarming unit in een hoekkast. De unit moest bereikbaar blijven. Toen de keuken geplaatst was werd alle verpakkingsmateriaal weer opgehaald. Ook werd de hele keuken nog van binnen en buiten gestofzuigd. Wat een service!!. Het keukenwarenhuis belde de dag erna nog op of er oplevering actie punten waren geconstateerd. Ook de nalevering van stootranden en vensterbank, welke pas na plaatsing definitief konden worden opgemeten, werd direct opgepakt. Wij zijn dik tevreden en genieten van onze mooie keuken.
FOTO VAN FAM. ENGELS
Keuken met blauwe achterwand
REACTIE VAN JEANNE
Hoe duur was deze keuken als ik zo brutaal mag zijn?
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Peter van Kampen op dinsdag 16 jul 2019 19 | vestiging Ter Aar
Keuken besteld die snel geleverd moest worden (binnen 4 weken). Na wat misverstandjes is e.e.a. tijdig afgeleverd en tijdig en perfect gemonteerd.
FOTO VAN PETER VAN KAMPEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer correct”
Door D. van Andel op woensdag 2 sep 2020 20 | vestiging Dordrecht
Een warenhuis met heel veel keus. Geen opdringerige verkopers, maar ze zijn er als je ze nodig hebt. Het aankoop stappenplan is heel fijn en overwogen. Geen aanbetaling. De service en montage waren zeer correct. Zelfs na de inbouw blijven ze betrokken.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Ronald van der Leeden op dinsdag 9 feb 2016 16 | vestiging Ter Aar
wij hebben een complete keuken gekocht bij Keukenwarenhuis en zijn super geholpen en begeleid en de service was super goed , je kon er met allerlei vragen terecht en de levering van de keuken liep ook erg goed.ik zou anderen zeker adviseren om bij Keukenwarenhuis te kijken en zonder zorgen evt een keuken te kopen.
FOTO VAN RONALD VAN DER LEEDEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Peter & Samantha Kingma op maandag 5 aug 2019 19 | vestiging Ter Aar
Op 17 en 18 juli 2019 hebben wij een prachtige Landstijl keuken laten plaatsen door Keukenwarenhuis. Wat een top bedrijf is dat zeg en wel om het volgende: Je wordt als klant uiterst serieus genomen. Er werd heel goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht. Er werd tijd voor ons genomen en omdat wij veel wensen hadden en het plan steeds moest worden bijgesteld, zo ook de tekening (wat veel extra werk kostte voor de verkoper) bleef onze verkoper rustig en zonder problemen de wijzigingen doorvoeren tot het eindresultaat was bereikt en die mag er zijn!! De kwaliteit ligt niet alleen bij de verkoper van de keuken, maar ook bij de monteurs, want wat hebben die een prestatie neergezet en wat zijn wij superblij met onze nieuwe keuken. Er bestaan gewoonweg geen betere monteurs dan die onze keuken hebben geplaatst. Monteurs die met je meedenken, die kunnen improviseren indien nodig, adviseren en uiteindelijk een top product afwerken, waar je alleen maar blij van wordt. Dan de aanschaf van nieuwe inbouw apparatuur, waar we heel goed advies voor nodig hadden en ook die top verkoper heel goed geluisterd heeft naar onzen wensen en wij nu prachtige inbouwapparatuur hebben van super kwaliteit, waar wij heel blij mee zijn. Dan niet te vergeten de bezorgers van de keuken, die via een lift (die ze hadden meegenomen en door de keuken verkoper geregeld was) de keuken zeer professioneel en met zorg via ons balkon naar binnen hebben gebracht en uiterst voorzichtig geplaatst. En dan denk je op gegeven moment, dat je zelf alle karton en beschermingsonderdelen van de keuken naar grof vuil moet brengen, maar nee hoor. ook dat is tot in de puntjes geregeld en werd keurig opgehaald met een vrachtauto. Ons huis werd door de monteurs keurig schoongeveegd en opgeruimd, waarvoor diep veel respect en een absolute aanrader voor iedereen, die een prachtige keuken wil hebben en dezelfde ervaring wil hebben als wij. En last but not least, de receptionistes, die iedere keer voor de heldere communicatie zorgden als het om wijzigingen ging of andere zaken die naar de verkoper gemeld moest worden. Diep maar dan ook diep respect voor Keukenwarenhuis, die werkelijk alles in huis heeft om een klant super tevreden te stellen. Wij genieten al een paar weken van onze prachtige keuken en iedereen die het ziet is verbaasd, hoe mooi de keuken is en hoe mooi afgewerkt, waardoor mondreclame. Keukenwarenhuis is daarom een echte aanrader!! Lieve mensen van Keukenwarenhuis nogmaals hartelijk dank voor al jullie bijzondere inspanningen, Chapeau!! Hartelijke groet, Peter en Samantha Kingma
FOTO VAN PETER & SAMANTHA KINGMA
U keuken
REACTIE VAN PETER & SAMANTHA KINGMA
Langs deze weg wil ik toch nog even wat namen vermelden die zo'n goed werk hebben gedaan voor onze keuken en betreft: Andy Pengel (Top verkoper die met ons de keuken heeft samengesteld en op tekening gezet) Gert-Jan Groeneveld (top verkoper van onze nieuwe inbouw apparatuur) Piet Romijn en collega Fred die onze keuken hebben geplaatst met alle extra's. De verhuizers en receptionistes.
REACTIE VAN PETER & SAMANTHA KINGMA
Hierbij nog even een vervolg op onze prachtig geplaatste keuken door Keukenwarenhuis. Er bleek iets fout te zijn gegaan met een deel van de keukenwerkbladen, die wat zijn gaan werken en twee weken na plaatsen van de keuken, de tegelzetter is gaan tegelen, waardoor alleen dat gedeelte van de tegels niet goed is gegaan. Afijn, dit hebben wij kenbaar gemaakt bij Keukenwarenhuis, die direct actie heeft ondernomen en iemand langs heeft laten komen om de situatie te bezien, waarna ook de keukenmonteur bij ons is langs geweest. De monteur gaf aan dat hij dit nog nooit had meegemaakt. Eerlijk gezegd hebben wij ons geen moment zorgen gemaakt of dit wel in orde zal komen, gezien onze eerdere mooie ervaring met Keukenwarenhuis. Zij hebben direct dat gedeelte werkbladen opnieuw in bestelling gezet en wordt verwacht ergens week 49/50. Tevens werd ons gevraagd om de factuur van de tegels die we opnieuw moesten bestellen te sturen en is direct door hun betaald. Nou dat is nog eens grote klasse!
+ Toon extra foto van Peter & Samantha Kingma
REACTIE VAN PETER & SAMANTHA KINGMA
Vervolg i.v.m. leveren en plaatsen keuken werkbladen in week 49 Mevrouw de Visser van Keukenwarenhuis deelde mij mede dat zij samen met dhr. Klerks er bovenop zit om de aanlevering en plaatsing van de werkbladen super te laten verlopen in week 49. Dit waren niet alleen woorden, maar ook daden. Vorige week werden wij door diverse mensen van Keukenwarenhuis gebeld om e.e.a. af te stemmen mbt levering en plaatsing van de werkbladen wat uitstekend is verlopen! Piet Romijn en Fred hebben weer superieur vakwerk afgeleverd. Geen gehaast zoals we van hun gewend zijn, maar tijd nemen om alles vakkundig en tot in de puntjes af te ronden met een dosis humor. Daarna heeft Piet het werkblad nog eens versterkt bij het open bar gedeelte middels een ijzeren balk die hij onzichtbaar heeft geplaatst. Het werkblad over een lengte van ruim 6 meter is nu echt kaarsrecht en super waterpas!! Onze keuken ziet er nu mega strak uit Foto's volgen nog in jan 2020 na laatste deel van tegelzetten. TOP GEDAAN
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Jan en Hannie Zegers op woensdag 3 okt 2018 18 | vestiging Ter Aar
Prachtige Nolte Grey Metal keuken gekocht. Geweldig goed geadviseerd door verkoper Erik. Goede merkapparatuur en bijzonder mooi composit werkblad met dezelfde rugwanden gekocht. Volledig compleet en vakkundig gemonteerd door supervakman Mark Jansen. Alles ging in één keer goed. Als kritische en vakkundige ex bedrijfsleider keukens hebben wij gelukkig geen enkel minpuntje kunnen ontdekken. Toen wij zelf nog een kleine extra aanvulling wilden, heeft Lars Zinkstok ervoor gezorgd dat wij dit artikel snel hierna konden afhalen. Wij zijn bijzonder trots op onze nieuwe keuken en zijn blij met de goede samenwerking met Keukenwarenhuis Ter Aar en zijn team. Wij kunnen u deze zaak van harte aanbevelen gezien onze ervaringen Wilt u een perfecte installatie van uw keuken, vraag dan naar Mark Jansen. Hij denkt met zijn klant mee en geeft ter plaatse advies hoe iets beter of mooier uitkomt. Wij hebben bijzonder goede ervaringen met deze supervakman. Keukenwarenhuis Ter Aar bedankt.
REACTIE VAN JAN EN HANNIE ZEGERS
Wij zijn heel blij en trots op onze mooie keuken. Vooral het werkblad is geweldig.
Reactie of foto toevoegen
“Erg onder de indruk”
Door Ed Trentelman op dinsdag 31 jan 2017 17 | vestiging Ter Aar
Ben erg onder de indruk van de service die wordt verleend bij de aankoop van een keuken. Advies, snelle offerte, scherpe prijs (bedongen) detail tekeningen, bedenktijd voor evt aanpassingen, duidelijk levertijd. Werd exact volgens geleverd tot in huis.Leuk bedankkaartje ontvangen na de aankoop, en aftersales telefoontje!! Echt top. Dus Keukenwarenhuis.nl is een aanrader!!
Reactie of foto toevoegen
“eind goed al goed”
Door Ruth op woensdag 14 sep 2016 16 | vestiging Dordrecht
Ik heb vorig jaar op 06-02 een keuken gekocht bij u compleet met alle inbouw apparatuur zoals vaatwasser/gaskooplaat/combi magnetron oven. Om de laatste gaat het deze ging afgelopen dinsdag kapot.ik kom er vervolgens achter dat de leverancier van de apparatuur toen al failliet was.ik doe na anderhalf jaar een beroep op hen en nu wordt ik letterlijk van kastje naar de muur gestuurd en niemand helpt mij echt een schande.

Ik moet terugkomen op mijn klacht van 09-09 11:21. Daarin meldde ik dat ik vorig jaar een demo keuken heb gekocht en dat mijn combi kapot is gegaan ,welke bleek met apparatuur ingericht van een failliete leverancier. Ik werd in eerste instantie niet gehoord dus maar mijn hart gelucht op deze site,ik ben na mijn bericht hier benaderd door keukenwarenhuis om tot een compromis te kunnen komen.aangezien ik toch ondanks alles geen garantie meer bleek te hebben ,kreeg ik de keus om een andere combi aan te kunnen schaffen bij hen tegen inkoopsprijs.Deze ga ik na overleg dit weekend ophalen ,dus eind goed al goed .
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door José op vrijdag 29 mrt 2019 19 | vestiging Ter Aar
Wij hebben noodgedwongen na lekkage onze prachtige keuken gekocht bij Keukenwarenhuis. in 1e instantie waren we niet blij om een nieuwe keuken te moeten kopen maar door een rondje Keukenwarenhuis werd ons gevoel steeds blijer en vrolijker. Werkelijk binnen 45 minuten stonden we voor onze droomkeuken en werden we enorm leuk en goed geholpen door een medewerker. Alles werd goed nagevraagd en doorgelopen onder het genot van een lekker kopje koffie. De levering was op afgesproken tijd en geheel compleet en alles keurig netjes in huis gezet. De keukenmonteur heeft onze prachtige keuken keurig netjes en met veel passie geplaatst. Wij hebben onze keuken nu 3 maanden en nog elke dag zijn we er super blij mee! Bij Keukenwarenhuis kan je dus heel goed ontzorgd een prachtige keuken kopen
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door A.stam op woensdag 13 nov 2019 19 | vestiging Ter Aar
Keuken gekocht alles prima geregeld t/m het afvoeren van het materiaal. Prima aan te bevelen om daar eens te gaan kijken in Ter aar
FOTO VAN A.STAM
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken aan het einde”
Door J.v. Kouteren op vrijdag 29 jan 2021 21 | vestiging Dordrecht
Naar aanleiding van verhalen het boek aangevraagd. Na dit doorgebladerd te hebben met 3 leden van ons gezin hadden we alle 3 dezelfde keuken uitgekozen. Vervolgens afspraak gemaakt in begin juni. Hierbij goed ontvangen en de keuken in principe op papier gezet en een koop overeen gekomen. Het mooie van Keukenwarenhuis is dat je dan tijdje later weer terug moet komen voor het definitieve verhaal. Dan kan je thuis nog even de zaak overzien en eventuele dingen die je vergeten bent of toch liever anders had gezien overdenken en op papier zetten . Begin augustus zijn we weer terug gegaan en dingen aangepast en alles definitief besproken. Keuken ook i.v.m. corona plaatsen begin December. Alles netjes op tijd gebracht dag ervoor. Op de dag van plaatsing kwam installateur Julio deze man heeft alles op een zeer correcte manier geïnstalleerd ook de fouten die wij zelf hadden veroorzaakt werden zonder moeilijk te doen opgelost. Er werd over alles overleg gepleegd en netjes gewerkt. Tijden het zetten kwamen we erachter dat er 2 dingen verkeerd geleverd waren ( kast en gasfornuis) dit is reeds zonder veel problemen prima opgelost. Einde verhaal hebben we prachtige keuken precies zoals we wilden .Dit ook met dank aan installateur Julio ..
FOTO VAN J.V. KOUTEREN
Reactie of foto toevoegen
“Subliem”
Door Agnes op donderdag 4 jun 2020 20 | vestiging Ter Aar
De After-Sales Service van Keukenwarenhuis vind ik subliem. Na anderhalf jaar liep er in mijn keuken een lade aan (pootje onder de kast moest worden bijgesteld). Toen ik hier melding van maakte, vertelde ik ook dat ik niet tevreden was over de plaatsing van mijn vaatwasmachine (dat niet door het bedrijf was uitgevoerd). Hoewel het niet hun fout/verantwoordelijkheid was, heeft het bedrijf ervoor gezorgd dat alles uiteindelijk toch naar tevredenheid is geïnstalleerd (wat veel voeten in aarde heeft gehad). De directeur is duidelijk een man die staat voor zijn woord en hart heeft voor zijn zaak. TOP.
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Mieke op maandag 2 mrt 2015 15 | vestiging Dordrecht
Prachtige keuken met een perfecte indeling gekocht bij keukenwarenhuis in Dordrecht. Ook de installatie van de keuken werd heel zorgvuldig geïnstalleerd door Anton Suijker van Keuken Montage Holland. Alles werd door Anton heel precies in elkaar gezet dat is vakwerk.
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Carla op donderdag 25 jan 2018 18 | vestiging Ter Aar
Deze week prachtige keuken in 3 dagen inclusief afbreken oude keuken en voorbereidende werkzaamheden geplaatst door Michel. Wij zijn erg tevreden over het keukenwarenhuis. Het 1e bezoek was in oktober. Op een erg prettige manier die niet opdringerig was rondgeleid door John. Hij was efficiënt, liet na goede informatie ons de keuze. Wij hadden bij keuken bedrijven erg negatieve ervaringen dus dit was een openbaring. Snel, efficiënt en niet opdringerig. De keuken is geplaatst door Michel die zeer snel met andere de keuken heeft verwijderd, leidingen heeft gelegd en de keuken geplaatst. Een echte vakman. Het contact met het keukenwarenhuis is erg goed. Je krijgt met regelmaat emails die je goed op de hoogte houden. Kortom wil je een nieuwe keuken dan is t keukenwarenhuis en de aannemer Michel een aanbeveling waard.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Dirk en Carla Donker op donderdag 30 jul 2015 15 | vestiging Ter Aar
Vanaf het eerste gesprek is er met ons meegedacht en na flink wat wijzigingen doorgenomen te hebben in het 2e gesprek met Gerben Rook, die enorm zijn best deed om al onze veranderingen waar te maken, zijn wij uiterst tevreden over de klantvriendelijkheid en de service van filiaal Ter Aar. Ook afspraken worden zeer goed nagekomen. De montage van de keuken door Michel van GEMI Keukenmontage is op alle fronten perfect en gezellig verlopen. Michel is een ouderwetse vakman die let op details en ook meedacht met onze wensen. Ook het stucwerk is perfect gedaan. Meer dan tevreden met jullie.
Reactie of foto toevoegen
“Raden het van harte aan”
Door Ron en Elvire Pronk op zondag 18 okt 2020 20 | vestiging Ter Aar
Zo jammer,,,dat we maar een keuken kunnen plaatsen! Een week geleden is onze keuken geplaatst door topper Anton Suijker. Wat een kanjer! We zijn zeer tevreden met het gehele proces van A tot Z. Zo goed als ontzorgt. 100% ontzorgen is natuurlijk onmogelijk omdat er wel het een en ander moet gebeuren in je huis maar Keukenwarenhuis gaat ver, heel ver en doet wat t beloofd. In Ter Aar zijn we prima en professioneel geholpen en al onze vragen en wensen zijn beantwoord. Bestelproces duurt wat lang maar dat weet je van tevoren. Van bestellen tot oplevering, waarbij een medewerker de keuken naloopt en uitzuigt maakt het plaatje echt compleet en bezorgt je het gevoel dat het prima in orde is en dat je als klant serieus wordt genomen . Wij raden het keukenwarenhuis van harte aan, zeker nadat we vele andere winkels zijn afgelopen waarbij je altijd het gevoel overhield dat je door een gladde autoverkoper was geholpen. In Ter Aar gaat dit duidelijk anders.
FOTO VAN RON EN ELVIRE PRONK
U keuken
+ Toon extra foto van Ron en Elvire Pronk
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Hessels op woensdag 21 okt 2015 15 | vestiging Ter Aar
Mijn ervaring met Het Keukenwarenhuis is top! 4 jaar geleden keuken gekocht. Wij hadden nu problemen met onze kookplaat en dit is prima opgelost! Daarnaast heb ik nog een aantal tefalvrije koekenpannen gekocht en, zoals van te voren eerlijk aangegeven, was het even wennen om zonder anti- aanbaklaag te bakken maar dit gaat nu prima! Het gaat niet voor niets goed met dit bedrijf in een tijd waarin veel bedrijven failliet gaan! Gewoon super!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keukenwarenhuis
aDordrecht (83 ervaringen), Einsteinstraat 29, 3316 GG Dordrecht, tel 088 - 010 12 01
bTer Aar (183 ervaringen), Stobbeweg 21, 2461 EX Ter Aar, tel 088 - 010 12 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.