Feedback
8,6

Keukenwarenhuis

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukenwarenhuis.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenwarenhuis
DAAROM KEUKENWARENHUIS.NL
• Volledig zelfstandig familiebedrijf;
• Ontzorgde Duitse keukens Half Geld;
• Apparatuur tegen onze internetprijzen;
• 1000 keukens -op maat- uit voorraad;
• Zes maanden reserveren mogelijk;
• Rustig en ontspannen zelf oriënteren;
• Alles met prijzen in de showroom;
• Unieke en veilige werkwijze;
• Kiezen en kopen in twee stappen;
• Montage in geheel Nederland;
• Gemakkelijk aan te rijden en Gratis parkeren.
Ervaringen
Er zijn 255 ervaringen over Keukenwarenhuis. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren167 ervaringen
4 sterren53 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren4 ervaringen
1 ster20 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Superfijn geholpen”
Door Britt op maandag 17 jul 2017 17 | vestiging Ter Aar
Allereerst super fijn geholpen door Jelle voor het ontworpen van onze keuken. Henk Willem heeft het tweede gesprek met ons gevoerd en alle tekeningen en maten door genomen alle vragen ook telefonisch super. Vandaag is de keuken geplaatst door Jeroen Brugman, goede monteur en een zeer mooie keuken afgeleverd. Al met al fijne zaken gedaan met keukenwarenhuis.
Reactie of foto toevoegen
“Zelfplaatsing”
Door Vrisekoop op maandag 8 mei 2017 17 | vestiging Ter Aar
Van de zomer een keuken gekocht na goed advies bij Keukenwarenhuis. De keuken zelf geplaatst, uiteindelijk miste er een paar onderdelen. contact opgenomen met Keukenwarenhuis, ons probleem opgepakt en nabesteld. Wij zijn goed geholpen. Ik raad Keukenwarenhuis nu aan bij vrienden en familie.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer correct”
Door D. van Andel op woensdag 2 sep 2020 20 | vestiging Dordrecht
Een warenhuis met heel veel keus. Geen opdringerige verkopers, maar ze zijn er als je ze nodig hebt. Het aankoop stappenplan is heel fijn en overwogen. Geen aanbetaling. De service en montage waren zeer correct. Zelfs na de inbouw blijven ze betrokken.
Reactie of foto toevoegen
“Mijn complimenten”
Door H.J. Bom op maandag 5 mrt 2018 18 | vestiging Dordrecht
Allereerst wil ik Keukenwarenhuis complimenteren voor de wijze waarop we zijn geholpen. Zowel bij het eerste bezoek (Dordrecht) als bij het 2e bezoek (Ter Aar afstemming). We kregen alle ruimte om te kijken en werden niet meteen 'besprongen' door een gehaaide verkoper. We hebben aangegeven binnen welk budget we een keuken wilden hebben. Geen moeite was teveel om tot een mooi resultaat te komen. Bij het 2e bezoek (afstemming) hebben we aangegeven toch een inductiekookplaat te willen. Geen probleem. Ook wilden we graag een ander aanrechtblad. Geen probleem. We wilden toch een nieuwe kraan laten plaatsen. Geen probleem. Niets was teveel. Omdat de vestiging in Dordrecht nog niet opnieuw geopend was moesten we naar Ter Aar. Diane heeft ons fantastisch geholpen. Voor de monteur die de keuken heeft geplaatst niets dan lof. Maurice van Esdonk heeft voortreffelijk werk geleverd. Wij hadden de offerte niet helemaal goed gelezen en bleek dat de oude keuken niet verwijderd zou worden. Dat stond namelijk als optie. Daar kwamen we pas achter enkele dagen voor het plaatsen. Dom natuurlijk van ons. Samen met Maurice gezocht naar een oplossing. ECHT TOP!!!! De wijze waarop alles is afgehandeld helemaal geweldig. Maurice werkt super netjes en heel nauwkeurig. Keukenwarenhuis beveel ik zeker aan en adviseer daarbij om naar Maurice te vragen.
FOTO VAN H.J. BOM
Lof voor de keukenmontage
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk zeer happy”
Door Ronald op dinsdag 30 jan 2018 18 | vestiging Ter Aar
Vorig jaar naar Ter Aar gereden om daar te oriënteren voor een nieuwe keuken met de intentie om nog niet te gaan kopen maar toen troffen wij Jelle, een uiterst vriendelijke verkoper, hij tekende voor ons precies uit wat wij voor ogen hadden en toen toch de knoop doorgehakt en de keuken gekocht. Een aantal weken later werd de keuken ingemeten door in mijn ogen een niet zo'n bekwame monteur, dat bleek ook wel dat we het afroep gesprek hadden met Andy want een aantal maten kwamen totaal niet overeen met wat wij hadden ingemeten. Na een aantal weken een belletje dat er afscheid genomen was van de monteur en wij kregen een nieuwe monteur toegewezen. In Juli werd dan eindelijk de keuken geplaatst, alleen misten er een aantal dingen. Deze zijn netjes nabesteld en nageleverd. Toch hadden wij nog een aantal dingen waar wij niet helemaal tevreden mee waren deze aangegeven aan de monteur en hij zou dit op gaan lossen i.o. met Keukenwarenhuis na zijn vakantie, wij hoorden maar niets meer van hem dus contact gezocht met Keukenwarenhuis en zei wisten nergens van. Het hele verhaal inclusief foto's neergelegd bij hun om tot een oplossing te komen. Deze kwam gelukkig snel alleen met monteur nummer 3, dit was Jeroen Petter en dit was een verademing een man die weet waar hij over praat, hij is even langs geweest om alle problemen in kaart te brengen en deze te communiceren met Keukenwarenhuis, hier vrij snel reactie op gehad en afgelopen week is Jeroen dan geweest om de keuken te plaatsen zoals bedoeld was. Wij waren al redelijk happy met onze keuken maar nu zijn wij zeer happy, dit is de keuken die wij voor ogen hadden. Nogmaals onze complimenten voor Jeroen Petter,hij moest wel van ver komen maar het was het meer dan waard, en Keukenwarenhuis bedankt voor het oplossen van de problemen die ontstaan zijn tijdens levering en plaatsing.
REACTIE VAN MARK VERKERK
Ik zeg "eind goed, al goed" soms stellen wij het geduld van de klant op de proef ... Als het uiteindelijk leidt tot een blije klant, zijn wij ook blij ! Hier hebbenwe ook de klant bij nodig, en zo 1 was je er Ronald ! Superbedankt voor je medewerking !!!!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige ervice”
Door J. de Laat op maandag 7 sep 2015 15 | vestiging Dordrecht
Wij hebben sinds mei 2015 een keuken van het Keukenwarenhuis, merk: Nobilia Gloss. Na een paar weken zagen we dat er aan de binnenkant van een van de hoge kasten een scheur (tje) zat, vanaf scharnier dieper de kast in. Blijft het bij dit scheurtje of gaat het in de toekomst misschien verder scheuren? Wij gingen praten bij het Keukenwarenhuis. "Zegt u maar wat u wilt", zei men. Wij kregen een heel nieuwe kast die werd afgeleverd en geplaatst! De "oude" kast mochten we houden. Daar hebben we een buurjongen die op kamers ging nog blij mee gemaakt, want liever een kast-met-scheurtje dan geen kast! Grote klasse, Keukenwarenhuis, bedankt voor de geweldige service!
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Rag maas op zondag 18 okt 2020 20 | vestiging Dordrecht
In februari 2020 keuken besteld,na tweede gesprek kwam er toch nog extra kosten erbij. in juni en begin augustus zouden ze de keuken plaatsen maar door verschillende communicatie problematiek werd de keuken eind augustus eindelijk geplaatst door een vakkundige monteur Anton in zijn eentje,bleek alsnog een aantal onderdelen niet goed geleverd te zijn.in oktober 13de is Anton weer teruggekomen en uiteindelijk is de keuken naar tevredenheid geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe fronten en apparaten”
Door M.Ruseler op woensdag 28 sep 2016 16 | vestiging Ter Aar
Voor nieuwe fronten en apparatuur voor mijn keuken kwam ik bij Keukenwarenhuis in Ter Aar. Vol lof over vriendelijke ontvangst en professioneel advies. Heden is alles geplaatst door een vakkundig en secuur werkende monteur met "gouden handjes"! Super gedaan! Groet, M.Ruseler
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch geholpen”
Door R. Kon op maandag 4 mei 2015 15 | vestiging Ter Aar
Goede ervaring met keukenwarenhuis. Je wordt prettig geholpen, goede prijs/kwaliteit verhouding en alles wordt netjes geregeld. Zelfs als je problemen hebt geven ze thuis en gaan ze samen met je op zoek naar een passende oplossing. Bij keukenwarenhuis is klant zeker koning. Jullie hebben mij fantastisch geholpen! Bedankt keukenwarenhuis
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Ben Beekman op maandag 25 feb 2019 19 | vestiging Ter Aar
In 2017 hebben wij een keuken gekocht en zijn goed geadviseerd. Omdat de oplevering van ons appartement in 2019 tot driemaal door het bouwbedrijf is uitgesteld toonde Keukenwarenhuis hiervoor begrip en medewerking. De keuken is geplaatst door Anton Suijker, en zeer deskundigde en sympathieke monteur. Wij zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Fam. T. Visser (Wapenveld) op vrijdag 10 jul 2020 20 | vestiging Ter Aar
26 juni onze nieuwe hoekkeuken netjes bij huis geleverd op de afgesproken tijd.
Maandag 29 juni hebben we de keuken in eigen beheer geplaatst. Keuken was netjes compleet, alles paste perfect. We zijn reuze tevreden over totale verloop van koop tot levering. En we zijn erg blij met deze mooie keuken.
FOTO VAN FAM. T. VISSER (WAPENVELD)
+ Toon extra foto van Fam. T. Visser (Wapenveld)
Reactie of foto toevoegen
“Onze prachtige keuken”
Door M. Metsemakers op dinsdag 27 jan 2015 15 | vestiging Ter Aar
Heel blij zijn we met de keuze die we hebben gemaakt. We hebben onze keuken gekocht bij Het Keukenwarenhuis in Ter Aar.Vriendelijk werden we ontvangen met meteen een kopje koffie en een rondleiding. Dit was onze vierde zoektocht naar een keuken en tevens ons laatste want de keuze was snel gemaakt. Ook de volgende afspraken waren fijn en alles was mogelijk.De levering was prima,we hebben het zelf geplaatst,maar als we belden met een vraag werden we uitgebreid te woord gestaan. Kortom ... fantastisch, vriendelijke groeten van twee heel gelukkige mensen, fam.Metsemakers
Reactie of foto toevoegen
“Buitengewoon tevreden”
Door Ewout en Carla Verhoef op vrijdag 6 jan 2017 17 | vestiging Ter Aar
Allereerst werden we vriendelijk en zeker vakkundig geholpen door Erik Walters. Hij dacht met ons mee en samen zijn we tot een mooie complete keuken gekomen.
Alles is ook nog eens volgens afspraak en door een vakman geïnstalleerd. Wij zijn buitengewoon tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Nolte keuken”
Door Heleen van Houwelingen op dinsdag 31 jan 2017 17 | vestiging Dordrecht
Heel blij ben ik met mijn nieuwe Nolte keuken van het Keukenwarenhuis: prachtig wit hooglans en op heel korte termijn geleverd (uit voorraad) en gemonteerd! Waar ik in het bijzonder mijn waardering voor uit wil spreken is de persoonlijke, vakkundige en uiterst vriendelijke benadering door het personeel: m.n. Jantina aan de telefoon- heel fijn als zo'n eerste contact meteen vertrouwen geeft- en Berry die me hielp bij de keuze en samenstelling van de keuken. Ondanks dat ik verhuisde in vakantietijd werd mijn keuken perfect op tijd geleverd en gemonteerd! Echt geweldig! Complimenten ook voor de ervaren monteurs die de keuken geïnstalleerd hebben. Ze werkten vlot, heel netjes en bleken ook nog veel doorzettingsvermogen en creativiteit te bezitten toen een hoge keukenkast niet een,twee drie door mijn kleine portiek naar binnen ging.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Timo Prinsenberg op vrijdag 3 feb 2017 17 | vestiging Ter Aar
Donderdag 26 januari is mijn keuken geplaatst door monteur ANTON SUIKER. Mensen, als u een keuken wil laten plaatsen, vraag naar deze man! Hij is erg precies in wat hij doet en heeft mijn keuken super geplaatst. Bedankt Anton!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door S.G. Nelissen op dinsdag 18 feb 2020 20 | vestiging Ter Aar
Nadat wij 4 jaar geleden de keuken hebben aangeschaft bleek bij een kastje de demping van het deurtje defect. (het sloeg te hard dicht) We hebben contact gezocht en onder problemen werden ons 2 nieuwe scharnieren toegestuurd, dit alles uit coulance omdat de garantie inmiddels verstreken was. Dit laat zien dat het Keukenwarenhuis een zeer professioneel en betrokken bedrijf is waar ook service hoog in het vaandel staat. Zeer veel dank voor deze geweldige service.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker tevreden”
Door D.A. Plandsoen op donderdag 27 feb 2020 20 | vestiging Dordrecht
Wij hebben de keuken gekocht in Dordrecht. De ontvangst was hartelijk en de gesprekken over de keuze die wij hadden waren voor ons helder en duidelijk.
De leveringsdatum was goed overeengekomen en werd zeker stip op tijd afgeleverd. Ook de monteur (dhr. A. Suiker) was vriendelijk en heeft de installatie goed verzorgd. Wij zijn zeker tevreden met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke tien”
Door M.G.J.Graumans op dinsdag 6 okt 2015 15 | vestiging Ter Aar
Na lang twijfelen toch de knoop doorgehakt en een keuken gekocht bij Keukenwarenhuis.Eerste gesprek ging heel snel en vond het niet echt wat wij er van verwacht hadden,het idee van nou er is getekend en dat was het. Maar bij het tweede gesprek met Duncan Capelle verliep alles veel beter en er werd echt geluisterd naar onze wensen.
Later nog een keer van aanrechtblad gewisseld,alles perfect verlopen.
Afgelopen woensdag alles geleverd door twee vakbekwame chauffers en keurig binnen gezet. Nou had mijn dochter begin dit jaar ook een keuken van Keukenwarenhuis aangeschaft en deze was geplaats door Anton Suyker van Keukenmomtage Holland uit Rotterdam.Nou daar was ze zo tevreden over en zei die moeten jullie ook vragen en dat hebben we gedaan. Wat een vakman is dat en wat een net werk leverd deze man en ook nog snel.In twee dagen de hele keuken klaar inclusief nog wat extra werkzaamheden. Kotom een dikke tien voor Anton Suyker en voor ieder een aanrader. Wij genieten nu elke dag van een schitterende keuken.
FOTO VAN M.G.J.GRAUMANS
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door J. Daalmeijer op vrijdag 28 nov 2014 14 | vestiging Ter Aar
Ik heb een complete Nolte keuken gekocht. Een grote hal met alle keukenbenodigheden. Verkopers zijn vriendelijk maar soms wat dwingend. Houdt vast aan je budget. De offerte is duidelijk en compleet. Een tweede gesprek is prettig om alles nog een keer goed door te nemen. Let op extra kosten voor leidingen in keuken (indien noodzakelijk)De levering is zoals afgesproken op tijd. Er wordt niet moeilijk gedaan als iets beschadigd is. Wordt kostenloos vervangen. Prijs kwaliteit is goed maar ook afhankelijk van je budget en afdingkwaliteiten. Ik zou het bedrijf zeker aanraden.
FOTO VAN J. DAALMEIJER
Nolte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Bedankje”
Door Ineke Dooge op zaterdag 2 jul 2016 16 | vestiging Ter Aar
Op 17 juni ben ik het filiaal in Ter Aar binnengestapt. Ik had een nijpend probleem: de sluiting van de spoelbak in mijn 15 jaar oude keuken is kapot en hoe kom ik nu aan een nieuwe? Achter de balie trof ik twee heren en twee dames. Eén van de heren keek eens naar het door mij meegebrachte kapotte exemplaar - het merk Blanco was hem niet onbekend - liep weg en kwam terug met drie sluitingen. Eentje leek veel op mijn kapotte, die moest ik maar even thuis proberen. Jaaaa,hij past! Ik ben heel blij! Wat een service!! Heel graag wil ik die meneer, ik weet geen naam, van hárte bedanken.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijke communicatie”
Door frans oranje op vrijdag 15 jul 2016 16 | vestiging Ter Aar
wij hebben in december 2014 een keuken gekocht voor ons nieuwe huis wat eind 2015 opgeleverd wordt, keuken werd keurig geleverd en voor de kerst nog geplaatst. we hebben toen wat tegenslag gehad met het plaatsen van de aanrecht en achterwand. Dit ging door kleurverschil een aantal keren niet goed. De communicatie verliep steeds vriendelijk, uiteindelijk is het in orde gekomen en hebben we een schitterende keuken.
FOTO VAN FRANS ORANJE
We hebben uiteindelijk een schitterende keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zijn er blij mee”
Door Franke op maandag 12 feb 2018 18 | vestiging Ter Aar
Geweldig blij met onze keuken meneer Jos dacht goed mee! En namen de tijd terwijl het toch wel druk was! Wat zullen we zeggen. Als we weer een keuken nodig hebben komen we zeker terug !
Reactie of foto toevoegen
“Oplossing is belangrijkste”
Door Fam. Koning op donderdag 9 apr 2020 20 | vestiging Ter Aar
Twee jaar geleden een keuken gekocht en review geschreven omdat er verschillende mankementen aan waren. Nu vinden wij dat er in elk bedrijf fouten gemaakt worden, maar dat het veel belangrijker is hoe die opgelost worden. Ik wil iedereen vertellen, ze zijn opgelost! En hoe, we hebben een schitterende keuken waar alle problemen naar zeer tevredenheid zijn opgelost. We willen Mark van het Keukenwarenhuis dan ook bij deze heel erg bedanken! Ooit heeft hij ons beloofd dat alles in orde zou komen en hij heeft zijn woord gehouden! Mark bedankt en aan ieder die een nieuwe keuken wil gaan kopen, bedenk dat er overal fouten gemaakt worden, maar dat het belangrijkste is hoe ze/ en dat ze opgelost worden en dan ben je bij het Keukenwarenhuis aan het goede adres. Ook dank aan Jeroen Brugman( samen met zijn zoon)voor zijn vakmanschap, die je niet alleen terug vind in het plaatsen van de keuken, maar ook in het bijna naadloos plaatsen van het composiet blad! Wij gaan genieten!
FOTO VAN FAM. KONING
Geplaatste keuken
+ Toon extra foto van Fam. Koning
Reactie of foto toevoegen
“Ideale combinatie”
Door A.Scholten op vrijdag 14 jul 2017 17 | vestiging Ter Aar
De plaatsing van de keuken werd gedaan door de Fa. Mohlmann uit Sassenheim. Keuken mooi gestucked en kasten en koelkast, ovens, vaatwasser etc. vakkundig en precies geinstaleerd. Ook door deze Fa. Mohlmann werd de tegelvloer gelegd. Hier is wederom waar vakmanschap en betrokkenheid getoond. Niets werd afgeraffeld maar zeer zorgvuldig en geduldig geinstalleerd. Tot 's-avonds in de late uurtjes werd doorgewerkt. Tegelhoekjes tot op de millimeter nauwkeurig gezaagd. Ideale combinatie; Keukenwarenhuis.nl en de fa. Mohlmann, A.Scholten, Een zeer tevreden klant
FOTO VAN A.SCHOLTEN
Keuken met tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Plaatsing niet goed”
Door Richard op vrijdag 3 jul 2015 15 | vestiging Ter Aar
Mooie keuken alleen slecht geplaats. Monteur is na plaatsen nog twee keer langs geweest maar we blijven dingen tegenkomen die niet goed geplaatst zijn. Monteur zal weer langs moeten komen om slordigheden te herstellen. Het word wel opgelost alleen begint wel vervelend te worden. Kost toch weer tijd en frustraties.
Reactie of foto toevoegen
“Nolte keuken”
Door Anneke & Willem Visser op dinsdag 29 okt 2019 19 | vestiging Dordrecht
In juli 2019 hebben wij een Nolte ECO type Madeira gekocht in het filiaal Dordrecht. Wij werden daar uitstekend geholpen door de ( echte ) verkoper Jos de Koning.Na nog wat wijzigingen is onze keuken op 28 en 29 oktober geplaatst door Anton Suiker van Keukenmontage Holland. Een zeer technische vakman, let op de details, een buitengewoon harde werker en bovendien heel prettig in de omgang.Wij kunnen hem zeer aanbevelen. Ook de contacten vooraf, het inmeten en de plaatsing waren top! Ook vanuit Keukenwarenhuis was alles perfect geregeld.De keuken werd 's ochtends om 7.15 uur afgeleverd door verhuisbedrijf R. Vlot waarvoor ook alle lof voor het sjouwen van al het materiaal.! Direct daarna ging Anton Suiker zeer voortvarend aan de slag, en binnen no-time waren vrijwel alle dozen uitgepakt en ging hij zeer systematisch te werk. Na 2 dagen hard bikkelen mag het eindresultaat er wezen, wij zijn er zeer content mee. Ook werden de dozen, karton, piepschuim en andere afval op de laatste dag van de montage opgehaald door een wagen van Keukenwarenhuis. Conclusie: zowel de verkoop , het plaatsen en de afwerking allemaal top.
FOTO VAN ANNEKE & WILLEM VISSER
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan Lof”
Door Ineke en Paul op donderdag 17 dec 2015 15 | vestiging Ter Aar
Wij zijn bijzonder tevreden met onze nieuwe Nobilia keuken. Door de grote deskundigheid en uiterst klantvriendelijke houding van Rick Verburgt is alles in de voorbereiding heel soepel en volgens planning verlopen. We hebben nog een paar keer wat geschoven in het ontwerp, maar dat was allemaal geen probleem. Door het vakmanschap van monteur Ton Schaefers konden we na plaatsing van de keuken onze handtekening zetten onder een 100% oplevering. Wat wil je nog meer!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Marian van Weelde op woensdag 1 apr 2020 20 | vestiging Dordrecht
Heel tevreden met de aanschaf van onze Nobilia Stone Art keuken. Fijn geholpen door Robert-Jan met de aanschaf en definitief maken van de keuken. Vervolgens alles perfect afgeleverd en gemonteerd door Anton van Keukenmontage Holland. Ook de service van Keukenwarenhuis is prima. Er zal een kras op de afzuigkap en deze is goed en snel vervangen voor een nieuwe. Ik raad Keukenwarenhuis zeker aan.
FOTO VAN MARIAN VAN WEELDE
+ Toon extra foto van Marian van Weelde
Reactie of foto toevoegen
“Zeer netjes”
Door Kars op dinsdag 21 mrt 2017 17 | vestiging Dordrecht
Keuken laten plaatsen een hele goede monteur zou aan iedereen aanbevelen zeer netjes gewerkt .ruimt alles op neemt ook alle dozen mee. Het keukenblad was niet meegeleverd stond nog in het magazijn werd super snel opgelost. Een dikke pluim voor de monteur Maurice Esdonk.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door van den heuvel op woensdag 18 nov 2015 15 | vestiging Dordrecht
We konden op ons gemak rondkijken zonder opdringende verkopers en op vragen van onze kant werd er netjes mee gekeken, en berekend, wat de mogelijkheden waren. Alles werd netjes volgens afspraak geleverd en gemonteerd door de monteur ( de heer Suijker) dit alles zonder problemen. Wij zijn dus zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vakkundig”
Door Richard van den Burg op dinsdag 25 sep 2018 18 | vestiging Dordrecht
Wij hebben afgelopen zomer een nieuwe keuken gekocht bij het keukenwarenhuis in Dordrecht. Wij zijn hier zeer vakkundig geholpen. Vonden vooral prettig dat het een kleine zaak is waar aandacht is voor de persoonlijke aanpak, geen gepush en ook bereid om met je mee te denken. Ook kregen wij een goede aanbieding. De monteur, Anton, die de keuken bij ons heeft ingemeten en geplaatst verdiend volgens ons een dikke 10. Een echte VAKMAN. Wij bevelen deze zaak zeker aan.
FOTO VAN RICHARD VAN DEN BURG
Dikke 10 voor de montage
+ Toon extra foto van Richard van den Burg
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Kouwenberg op zaterdag 4 feb 2017 17 | vestiging Ter Aar
Na in de krant gelezen over Keukenwarenhuis zijn wij naar Ter Aar gegaan en hebben ons laten adviseren over een nieuwe keuken. Dit gesprek was heel open, vriendelijk en niet opdringerig. We hebben een rondleiding gehad en we zijn er die ochtend uitgekomen. De levering van de keuken was volgens afspraak, de montage gedaan door de zeer deskundige keukenmonteur Anton Suijker (Keuken Montage Holland) verliep prima. Kortom, wij zeer tevreden over de aanschaf van onze nieuwe keuken bij Keukenwarenhuis.
FOTO VAN FAM. KOUWENBERG
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelen”
Door Helma Vos op dinsdag 17 apr 2018 18 | vestiging Ter Aar
Wij hebben een keuken gekocht en zijn zeer tevreden en zouden deze firma zeker bij familie en of vrienden aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel mooi geworden”
Door Fam. Buurman op donderdag 16 aug 2018 18 | vestiging Dordrecht
Wij hebben een keuken gekocht. Helaas ontbreken er nog dingen. Zo ook de spoelbak. Dit is heel netjes opgelost, het is persoonlijk door Marco van Zanten gebracht. Ik hoop dat deze service zo doorgaat tot de keuken helemaal af is. Wij hadden Anton Suijker als monteur, een echte topper. Heeft veel voor ons geregeld, en zijn best gedaan dat de keuken er netjes bijstaat. Het is heel mooi geworden. Bedankt Anton.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Reinier en Astrid op zaterdag 20 jun 2020 20 | vestiging Dordrecht
Enige maanden geleden - na een goed vergelijk tussen diverse aanbieders - langs gegaan bij Keukenwarenhuis in Dordrecht. Omdat wij geen standaard keuken hebben, wilden wij ons eerst goed oriënteren bij diverse aanbieders. Bij toeval begon onze oriëntatie bij het keukenwarenhuid i.v.m. een toen geldende actie. Wij hadden al direct een leuk gesprek met de adviseur Ahmad (super aardige man en erg kundig) en hoewel wij het eigenlijk nog niet direct van plan waren, stonden wij weer buiten met een gekochte keuken, zonder bij andere aanbieders terecht te zijn gekomen! Hierbij hadden wij totaal niet het idee dat deze keuken aan ons was opgedrongen, sterker: wij hadden - en hebben - het idee dat wij continue uiterst serieus zijn genomen. Nadat de keuken op papier was samengesteld, werd ons dossier overgedragen aan Paul. ook Paul liet zien dat hij zeer kundig en ervaren was. Wij hebben veel respect voor hoe Paul van een enorme berg informatie een duidelijk verhaal wist te maken. Tussentijds hebben wij nog wat wijzigingen in onze beoogde opstelling gemaakt en ook dat was geen enkel probleem. De datum van plaatsing kwam telkens dichterbij en toen bleek dat wij een foutje met een bestelde kraan hadden gemaakt. Ook dat heeft Paul nog een dag voor de daadwerkelijke levering van de keuken in orde weten te maken. ook hier weer niets anders dan lof! De keuken werd gebracht en door de enorme hoeveelheid van dozen, konden wij alleen maar hopen dat alles wat besteld was, ook daadwerkelijk was geleverd, dit zouden wij zien bij het monteren. Een paar dagen later begon de montage door Julio, welke zich keurig een dag voor plaatsing (in het weekend) bij ons melde met de starttijd. Bij het monteren bleek ook de grote vakmanschap van Julio en zijn collega's; in 2 dagen tijd zagen wij volledig de keuken ontstaan, welke wij toen eigenlijk alleen maar grotendeels op papier hadden bedacht en welke volledig aan onze wensen voldeed. Nu, een paar dagen staat onze keuken en wij vinden hem per dag mooier worden. Er waren wel een paar kleine rimpeltjes, maar deze zijn, of worden, uiterst professioneel recht gestreken. Terugkijken hebben wij van A tot Z een uitstekend gevoel overgehouden aan Keukenwarenhuis en alle medewerkers van de betreffende afdelingen en wij kunnen hen echt van harte aan iedereen aanbevelen. Tevens durf ik best aan te geven dat wij nogal kritisch zijn, maar ook hier zijn onze verwachtingen overtroffen. Wij wachten nu nog op enkele details, welke wij ná montage hebben besteld en op een nieuwe afzuigkap, want helaas was deze al beschadigd uit de doos gekomen ( zonder enige probleem, of discussie werd direct aangegeven dat hier een nieuwe voor wordt besteld), maar ook hier hebben wij het volste vertrouwen in. Kortom: zéér tevreden - kritische- klanten, die Keukenwarenhuis van harte aanbevelen aan potentiële nieuwe klanten
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken keurig nageleefd”
Door Fam W.Krom op zondag 27 nov 2016 16 | vestiging Ter Aar
Na veel keukenzaken te hebben bezocht zijn we terechtgekomen bij Keukenwarenhuis. Ons eerste gesprek was helemaal niet opdringerig en hebben onze Nolte keuken daar gekocht. De gemaakte afspraken werden keurig nageleefd. Ook de installatie was perfect gedaan. Ook nog een telefoontje achteraf of alles naar wens was werd zeer op prijs gesteld.
FOTO VAN FAM W.KROM
Nolte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Ria & Jan Brouwer op maandag 3 feb 2020 20 | vestiging Dordrecht
Laatste Donderdag en Vrijdag van januari/2020 werd onze nieuwe Ballerina keuken geplaatst door Marco en Richard. Wat werken die mensen zorgvuldig, schoon en hard! Marco hield volledig rekening met onze wensen en er was hem geen moeite teveel om aanpassingen voor onze situatie te doen. Aan het eind ontdekte hij nog 2 putjes in het werkblad en een deukje in een apparaat die wij zelf niet gezien hadden. Hij verzekerde ons dat Keukenwarenhuis dat gaat regelen. De keuken staat er strakker in dan in de showroom. Het is een plaatje en alles werkt perfect. De aankoop bij Keukenwarenhuis was een heel proces en geen moeite was hen teveel om aan onze wensen tegemoet te komen. Omdat we de keuken ruim voordat onze verbouwing klaar was hadden besteld heeft die tijden in de wacht gestaan zonder enige aanbetaling. Prettige regeling. Nu lekker kokkerellen maar met 1 bedenking: Helaas maakt een perfecte keuken niet zomaar een betere kok.
Reactie of foto toevoegen
“Super gegaan”
Door Martin op vrijdag 14 jul 2017 17 | vestiging Ter Aar
Allereerst mijn keuken ontworpen samen met onder andere Gerben Rook wat vlekkeloos ging. Erg geduldig personeel en denken goed mee. Na even wachten is de keuken gisteren geleverd en vandaag geïnstalleerd door Jeroen Brugman. Jeroen is erg fijn om als installateur te hebben. Hij is erg vriendelijk, denkt goed mee en adviseert waar nodig. Ook doet hij helemaal niet moeilijk om iets extra's te doen. Super! Enig noemenswaardig nadeel was dat er geen vriezer, maar een tweede koelkast geleverd was. Nog even wachten op een volledige keuken, dus, maar dat is geen probleem.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Kees Metselaar op vrijdag 8 mrt 2019 19 | vestiging Ter Aar
Vorig jaar een keuken gekocht, al eerder een review gegeven. Uitstekend geholpen met goede service. De monteur Anton Suijker was echt een vakman pur sang. Er waren nog wat restpunten die prima zijn opgelost door Keukenwarenhuis. De monteur Anton Suijker heeft dit overigens prima verwerkt. Buiten dat hij uiterst vriendelijk is en hard werkt levert hij ook een fantastisch resultaat af. In een woord fantastisch.

Eerdere ervaring van 24 januari 2019: Uitstekend advies en begeleiding gekregen bij aanschaf nieuwe keuken. Conform het stappenplan wordt alles keurig netjes geregeld. Prima deal kunnen sluiten. Levering netjes op tijd en uitstekende monteur voor de montage van de keuken. Een vakman pur sang. Een smetje op de aanschaf van de keuken is dat een van de 2 keukenbladen te kort is. De toezegging is gedaan, waar ik op vertrouw, dat dit met spoed wordt nabesteld en in orde wordt gemaakt.
FOTO VAN KEES METSELAAR
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Duurt te lang”
Door Willeke Jak op woensdag 26 feb 2020 20 | vestiging Ter Aar
Keuken is op 29 maart 2019 geleverd. De vaatwasser ontbrak: hier hebben we bijna 3 maanden op moeten wachten! Ook een kast was niet goed geleverd: geen punt: ook 3 maanden op moeten wachten. Inmiddels de eerste lekkage al gehad; de monteur constateerde dat er een nieuw kastje moest komen ivm waterschade: we wachten hier inmiddels al minstens een half jaar op. Contact verloopt zeer moeizaam omdat men de afspraken niet nakomt; personeel opeens met ontslag gaat en men elke keer met de vinger naar een ander wijst. Wij zijn nu nog steeds in afwachting van de juiste lades voor onder de was- en droogmachine. Voor het gemak is in beide lades een afvalunit in geplaatst?, maar hier moesten mandjes in voor de was. Men weet nog niet hoe dit op te lossen. Dit is een zeer beknopt verhaal van wat er aan contact is geweest met het Keukenwarenhuis; strekking is, dat we vanaf 1 april 2019, was natuurlijk ook een foute datum, nog zitten te wachten tot onze keuken nu eindelijk eens compleet is. Mocht ik ooit nog eens een keuken willen/moeten, dan gaan wij deze zaak beslist niet nog eens binnen!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Jolanda During op vrijdag 10 apr 2020 20 | vestiging Ter Aar
Prachtige keuken, anders dan anderen. Heel fijn geholpen en goede service. Montage is ook heel netjes en zorgvuldig. Kortom een heel tevreden klant.
FOTO VAN JOLANDA DURING
+ Toon extra foto van Jolanda During
+ Toon extra foto van Jolanda During
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop en service”
Door GHA van Hutten op zaterdag 4 nov 2017 17 | vestiging Ter Aar
We hebben 5 jaar geleden een keuken gekocht bij het Keukenwarenhuis. Wij waren zeer tevreden met de wijze waarop we zijn geadviseerd, de keuken werd netjes geinstalleerd en voldoet prima. Onlangs merkten we dat de stopper van de spoelbak niet meer goed afdichtte. Het rubber was verhard. De fabriek van de spoelbak bestaat echter niet meer en een nieuwe stopper was niet te leveren. Na lang zoeken heeft een medewerker van het Keukenwarenhuis toch nog een ander afvoer- setje gevonden dat goed paste. Deze kregen we gratis mee. TOP!!!
Reactie of foto toevoegen
“Plaatsing probleemloos”
Door Peter op dinsdag 8 sep 2020 20 | vestiging Ter Aar
Het is inmiddels onze tweede keuken bij het Keukenwarenhuis. De kwaliteit van deze showroomkeuken is goed. Deze keuken is bestemd voor onze vakantiewoning en is zeer redelijk geprijsd. De plaatsing verliep probleemloos in een dag. Maar het voorwerk , zoals het verwijderen van de oude tegels, stucwerk en electra moet je wel zelf regelen. Maar goed daar is de prijs ook naar.
FOTO VAN PETER
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Nel en Gunther Zell op woensdag 18 feb 2015 15 | vestiging Ter Aar
De keuken uitzoeken was al een geweldige ervaring, prima geholpen door Roelie, zeer vriendelijk en professioneel! Door een eerdere vervelende ervaring zijn wij heel wantrouwend geworden daar was alle begrip voor. Toen de plaatsing, in één woord geweldig John wat ben jij een vakman!! Als klap op de vuurpijl kwam er een bedrijf de rommel ophalen. Wat zijn we blij met onze keuken. Keukenwarenhuis een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Peter & Samantha Kingma op maandag 5 aug 2019 19 | vestiging Ter Aar
Op 17 en 18 juli 2019 hebben wij een prachtige Landstijl keuken laten plaatsen door Keukenwarenhuis. Wat een top bedrijf is dat zeg en wel om het volgende: Je wordt als klant uiterst serieus genomen. Er werd heel goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht. Er werd tijd voor ons genomen en omdat wij veel wensen hadden en het plan steeds moest worden bijgesteld, zo ook de tekening (wat veel extra werk kostte voor de verkoper) bleef onze verkoper rustig en zonder problemen de wijzigingen doorvoeren tot het eindresultaat was bereikt en die mag er zijn!! De kwaliteit ligt niet alleen bij de verkoper van de keuken, maar ook bij de monteurs, want wat hebben die een prestatie neergezet en wat zijn wij superblij met onze nieuwe keuken. Er bestaan gewoonweg geen betere monteurs dan die onze keuken hebben geplaatst. Monteurs die met je meedenken, die kunnen improviseren indien nodig, adviseren en uiteindelijk een top product afwerken, waar je alleen maar blij van wordt. Dan de aanschaf van nieuwe inbouw apparatuur, waar we heel goed advies voor nodig hadden en ook die top verkoper heel goed geluisterd heeft naar onzen wensen en wij nu prachtige inbouwapparatuur hebben van super kwaliteit, waar wij heel blij mee zijn. Dan niet te vergeten de bezorgers van de keuken, die via een lift (die ze hadden meegenomen en door de keuken verkoper geregeld was) de keuken zeer professioneel en met zorg via ons balkon naar binnen hebben gebracht en uiterst voorzichtig geplaatst. En dan denk je op gegeven moment, dat je zelf alle karton en beschermingsonderdelen van de keuken naar grof vuil moet brengen, maar nee hoor. ook dat is tot in de puntjes geregeld en werd keurig opgehaald met een vrachtauto. Ons huis werd door de monteurs keurig schoongeveegd en opgeruimd, waarvoor diep veel respect en een absolute aanrader voor iedereen, die een prachtige keuken wil hebben en dezelfde ervaring wil hebben als wij. En last but not least, de receptionistes, die iedere keer voor de heldere communicatie zorgden als het om wijzigingen ging of andere zaken die naar de verkoper gemeld moest worden. Diep maar dan ook diep respect voor Keukenwarenhuis, die werkelijk alles in huis heeft om een klant super tevreden te stellen. Wij genieten al een paar weken van onze prachtige keuken en iedereen die het ziet is verbaasd, hoe mooi de keuken is en hoe mooi afgewerkt, waardoor mondreclame. Keukenwarenhuis is daarom een echte aanrader!! Lieve mensen van Keukenwarenhuis nogmaals hartelijk dank voor al jullie bijzondere inspanningen, Chapeau!! Hartelijke groet, Peter en Samantha Kingma
FOTO VAN PETER & SAMANTHA KINGMA
U keuken
REACTIE VAN PETER & SAMANTHA KINGMA
Langs deze weg wil ik toch nog even wat namen vermelden die zo'n goed werk hebben gedaan voor onze keuken en betreft: Andy Pengel (Top verkoper die met ons de keuken heeft samengesteld en op tekening gezet) Gert-Jan Groeneveld (top verkoper van onze nieuwe inbouw apparatuur) Piet Romijn en collega Fred die onze keuken hebben geplaatst met alle extra's. De verhuizers en receptionistes.
REACTIE VAN PETER & SAMANTHA KINGMA
Hierbij nog even een vervolg op onze prachtig geplaatste keuken door Keukenwarenhuis. Er bleek iets fout te zijn gegaan met een deel van de keukenwerkbladen, die wat zijn gaan werken en twee weken na plaatsen van de keuken, de tegelzetter is gaan tegelen, waardoor alleen dat gedeelte van de tegels niet goed is gegaan. Afijn, dit hebben wij kenbaar gemaakt bij Keukenwarenhuis, die direct actie heeft ondernomen en iemand langs heeft laten komen om de situatie te bezien, waarna ook de keukenmonteur bij ons is langs geweest. De monteur gaf aan dat hij dit nog nooit had meegemaakt. Eerlijk gezegd hebben wij ons geen moment zorgen gemaakt of dit wel in orde zal komen, gezien onze eerdere mooie ervaring met Keukenwarenhuis. Zij hebben direct dat gedeelte werkbladen opnieuw in bestelling gezet en wordt verwacht ergens week 49/50. Tevens werd ons gevraagd om de factuur van de tegels die we opnieuw moesten bestellen te sturen en is direct door hun betaald. Nou dat is nog eens grote klasse!
+ Toon extra foto van Peter & Samantha Kingma
REACTIE VAN PETER & SAMANTHA KINGMA
Vervolg i.v.m. leveren en plaatsen keuken werkbladen in week 49 Mevrouw de Visser van Keukenwarenhuis deelde mij mede dat zij samen met dhr. Klerks er bovenop zit om de aanlevering en plaatsing van de werkbladen super te laten verlopen in week 49. Dit waren niet alleen woorden, maar ook daden. Vorige week werden wij door diverse mensen van Keukenwarenhuis gebeld om e.e.a. af te stemmen mbt levering en plaatsing van de werkbladen wat uitstekend is verlopen! Piet Romijn en Fred hebben weer superieur vakwerk afgeleverd. Geen gehaast zoals we van hun gewend zijn, maar tijd nemen om alles vakkundig en tot in de puntjes af te ronden met een dosis humor. Daarna heeft Piet het werkblad nog eens versterkt bij het open bar gedeelte middels een ijzeren balk die hij onzichtbaar heeft geplaatst. Het werkblad over een lengte van ruim 6 meter is nu echt kaarsrecht en super waterpas!! Onze keuken ziet er nu mega strak uit Foto's volgen nog in jan 2020 na laatste deel van tegelzetten. TOP GEDAAN
Reactie of foto toevoegen
“Afzuigkap niet goed”
Door Dirk Smit op donderdag 1 aug 2019 19 | vestiging Ter Aar
Na het plaatsen van de mooie keuken bleek de afzuigkap niet goed te functioneren. Na het gemeld te hebben en Door verschillende mensen bevestigd dat de afzuigkap zo niet naar behoren gaat werken, hoor ik niets meer van keukenwarenhuis. Mark verkerk aangeschreven die mij beloofde alles te doen om mij te helpen. Dat was 3 juli nog steeds niets gehoord. After sales is waardeloos.
Reactie of foto toevoegen
“Teamwork bij het Keukenwarenhuis”
Door Nico en Marian op dinsdag 28 mrt 2017 17 | vestiging Dordrecht
Keuken aangekocht met advies van Peter. Hij liet onze wensen kenbaar maken en gaf ervarings adviezen. Top,nam rustig de tijd. En nam het nogmaals het geheel tot op de puntjes door. Dan het plaatsen. Marco die kwam installeren vlak voor de kerst. En voor hem was het een hele lange werkdag. Maar hij nam de tijd voor alles. S avonds om 10 uur klaar en nog controleerde hij allen kasten of alles goed werkte.
Zaterdag middag 16.00 uur kwamen we er achter Koelkast werkte niet. Pfffff
Keukenwarenhuis gebeld en die bood gelijk hulp aan met een leen koelkast. Later werd dit natuurlijk opgelost. Oeps er gaat natuurlijk wel eens wat mis, een diepe kras in de aanrecht. Keukenwarenhuis heeft dit vandaag vernieuwd. Dus een dikke 10 voor het gehele team. Nogmaals dankjewel voor onze mooie droomkeuken. En top service. Marco en Peter ???? bedankt
FOTO VAN NICO MARIAN
REACTIE VAN ZILLAH
Wat een mooie keuken. Wat is jullie lengte? En bevalt hij nog steeds.
Reactie of foto toevoegen
“Nazorg buiten garantie”
Door Frank Stawniak op zaterdag 7 jan 2017 17 | vestiging Ter Aar
Ongeveer 2,5 jaar geleden een mooie keuken gekocht via het Keukenwarenhuis. Recent is een onderdeel uit een ladekast defect geraakt. Na geïnformeerd te hebben of er wellicht nog garantie op het onderdeel zat, bleek deze verlopen te zijn. Toch was het Keukenwarenhuis zo vriendelijk het defecte onderdeel onder garantie te vervangen! Een betere service kan ik niet wensen!
Reactie of foto toevoegen
“Raden het van harte aan”
Door Ron en Elvire Pronk op zondag 18 okt 2020 20 | vestiging Ter Aar
Zo jammer,,,dat we maar een keuken kunnen plaatsen! Een week geleden is onze keuken geplaatst door topper Anton Suijker. Wat een kanjer! We zijn zeer tevreden met het gehele proces van A tot Z. Zo goed als ontzorgt. 100% ontzorgen is natuurlijk onmogelijk omdat er wel het een en ander moet gebeuren in je huis maar Keukenwarenhuis gaat ver, heel ver en doet wat t beloofd. In Ter Aar zijn we prima en professioneel geholpen en al onze vragen en wensen zijn beantwoord. Bestelproces duurt wat lang maar dat weet je van tevoren. Van bestellen tot oplevering, waarbij een medewerker de keuken naloopt en uitzuigt maakt het plaatje echt compleet en bezorgt je het gevoel dat het prima in orde is en dat je als klant serieus wordt genomen . Wij raden het keukenwarenhuis van harte aan, zeker nadat we vele andere winkels zijn afgelopen waarbij je altijd het gevoel overhield dat je door een gladde autoverkoper was geholpen. In Ter Aar gaat dit duidelijk anders.
FOTO VAN RON EN ELVIRE PRONK
U keuken
+ Toon extra foto van Ron en Elvire Pronk
Reactie of foto toevoegen
“Goed op de hoogte gehouden”
Door de Wijngaert op donderdag 13 jun 2019 19 | vestiging Ter Aar
Nieuwe keuken gekocht in Ter Aar. (Nolte) Uitgebreid alles kunnen uitzoeken. Bij tweede bezoek nog eens alles doorgelopen wat onze eerste keuze was en hebben toen wat kleine aanpassingen gedaan. Wij werden op de hoogte gehouden wanneer de keuken geleverd zou worden en er werd een afspraak gemaakt met een monteur. Daar hebben wij verder rechtstreeks contact mee gehad en ik kan niet anders zeggen: Piet Romijn een SUPER vakman!!. Hij heeft onze oude keuken gesloopt en de nieuwe vakkundig geplaatst. Hij werkt flink door, helpt meedenken bij wat problemen. Een kastje was te groot, dat heeft hij tijdelijk aangepast en zorgt er voor dat er een nieuw kastje besteld wordt. Piet Romijn is echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door H. Remmelzwaal op dinsdag 13 feb 2018 18 | vestiging Ter Aar
We zijn prima geholpen bij het kopen van onze nieuwe keuken, de verkoper had voor elk probleem een oplossing. De levering, betaling alles prima geregeld. Jeroen Brugman kwam de keuken plaatsen, niets dan complimenten voor hem. Weet zijn vak prima te verstaan en plaatste binnen één dag de gehele keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Lang moeten wachten”
Door Marijke op zaterdag 27 jan 2018 18 | vestiging Dordrecht
Prachtige keuken, maar 20 weken moeten wachten op verkeerd geleverde onderdelen! Erg tevreden over Marco die uiteindelijk de keuken heeft afgemaakt. Advies....koop hier geen keuken! Je krijgt er stress van!
REACTIE VAN MARK VERKERK
Nogmaals SORRY Marijke dat het zo is gelopen, in ieder geval nu alles klaar gelukkig.
Reactie of foto toevoegen
“Review”
Door J.G.M. van der Born op zaterdag 29 apr 2017 17 | vestiging Ter Aar
Nadat wij medio februari een kleiner appartement gingen huren, besloten wij om het bestaande keukenblok te vervangen door een geheel nieuwe keuken en na veel omzwervingen kwamen wij terecht bij het Keukenwarenhuis in Ter Aar. Wij wilden ons eerst oriënteren en daar ging het net even anders we kwamen in gesprek met Jelle, een zeer deskundig verkoper, die echt oog en oor had voor details, en na een plezierig gesprek besloten wij ter plaatse voor de aankoop van een nieuwe keuken die geheel aan onze wensen voldeed. Volgens afspraak werd de keuken op vrijdag 17 februari geplaatst door Jeroen Brugman, een zeer deskundige monteur waar het Keukenwarenhuis trots op mag zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door P.C.Eriks op maandag 21 apr 2014 14 | vestiging Ter Aar
Complimenten voor het keukenwarenhuis in ter Aar. Service is top, advies is uitstekend. Zeer tevreden met onze nieuwe Hoogglans keuken. Genieten er iedere dag met volle teugen van! Vanaf de keuze tot aan de plaatsing zijn we 100% tevreden. Als klap op de vuurpijl wordt de totale keuken schoongemaakt door een professional, de verpakking meegenomen en zelfs de vloer gezogen. Superdeluxe! In onze ogen is dit bedrijf voor iedere toekomstige koper een echte aanrader.
FOTO VAN P.C.ERIKS
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Fam. Gaemers op donderdag 9 jun 2016 16 | vestiging Dordrecht
Na het kopen van een keuken begin dit jaar wilde wij een extra spot voor onder de kastjes. Na een e mail gestuurd te hebben kregen wij de spot zonder extra kosten geleverd. Prima service van keukenwarenhuis Dordrecht.
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk goede keuze gemaakt”
Door Ellen Ouwerkerk op maandag 11 jan 2016 16 | vestiging Ter Aar
De ervaringen bij de aanschaf van de keuken waren wisselend. De verkoper vonden wij niet direct een prettig iemand. Mijn man heeft veel tijd nodig om dingen te begrijpen door zijn ziekte. Maar goed dat blijft altijd persoonlijk natuurlijk. Degene die alles met ons doornam na de aanschaf van de keuken maakte alles goed. Ook bij latere contacten voor aanschaf van lichtbakken of anders was hij zeer behulpzaam. Onze complimenten. Met veel geduld van hem en ook goed adviserend hebben wij nu uiteindelijk een goede keus gemaakt en zijn tevreden. Ook de plaatsing van de keuken is goed verlopen door een zeer deskundige Guy! Sinds november 2015 is de keuken in gebruik.
FOTO VAN ELLEN OUWERKERK
Keukenfornuis met tegelachterwand
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Fam van Klink op maandag 14 mei 2018 18 | vestiging Ter Aar
Keuken gekocht. Zijn zeer goed geholpen met advies en meedenken voor oplossingen Vriendelijk personeel Prima!
Reactie of foto toevoegen
“Niet blij mee”
Door herman kroon op vrijdag 6 mrt 2020 20 | vestiging Dordrecht
keuken gekocht 18000 euro vaatwasser met bestekla besteld krijg een vaatwasser zonder bestekla antwoord van hun is nieuwe type heb ik niet om gevraagd naar de zaak geweest u hebt gelijk u kan deze gebruiken tot de goede is geleverd dag later telefoontje wij wisselen hem niet om want u heeft hem al gebruikt terwijl hun zijden je kan hem gebruiken tot de goede er is.achterwand besteld moet 3 meter lang zijn kan is die 1,6 mm dik en van 0,9 mm dik kan in twee delen zie je niks van zijden ze krijg hem geleverd is 1,6 mm 2 delen moet op houten balken lijken dat het patroon anders is oke maar de balken moeten wel in lijn zijn wat niet zo is als het tegen mekaar staat hun antwoord hij bestaat niet in drie meter en het patroon klopt niet omdat het twee delen zijn dat is normaal. speciaal om gevraagd bij aankoop zie je niets van nee meneer zie je helemaal niets van.ze zeggen beste service in nederland nou de service is zwaar K mijn advies koop daar nooit je keuken als je betaald heb is de service weg en liggen de fouten bij jou volgens hun.als je daar een keuken koopt neemt de gesprekken op die je hebt.
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar wens”
Door Corry Kluwen op maandag 8 aug 2016 16 | vestiging Dordrecht
Onze keuken gekocht bij keukenwarenhuis te Dordrecht , alles is naar wens en de montage was super !! De apparatuur werkt goed en de keuken is heel goed afgewerkt en kon al mijn keukenspullen goed opbergen .
Reactie of foto toevoegen
“Bedankje”
Door Fred en Jolanda van Swieten op woensdag 14 mrt 2018 18 | vestiging Ter Aar
Eind juli 2017 hebben wij de complete keuken met inbouwapparatuur na een goed en duidelijk verhaal door Jelle "op papier" gekocht. Anton Suijker, de aannemer die de keuken heeft geplaatst, kwam in oktober langs om onze keukenplannen door te spreken. Dat was maar goed ook want niet alles was mogelijk op de manier zoals wij het bedacht hadden. Gelukkig dacht Anton goed mee om onze wensen zo dicht mogelijk te benaderen. Met deze aanwijzingen gingen wij in november terug naar Ter Aar om de keuken helemaal rond te spreken. Ook toen kregen we goede adviezen en werden nog wat puntjes op de i gezet. Eind januari 2018 heeft Anton de keuken geplaatst. Op zijn advies werden er bepaalde delen composiet opgemeten nadat de keuken geplaatst was zodat het helemaal goed passend zou worden. Na drie weken werd de nalevering geleverd en kon Anton de finishing touch gaan verzorgen. Alles paste perfect dus had er geen woord van gelogen. De keuken is helemaal naar wens en prachtig geplaatst. Wij zijn superblij met het resultaat, heel tevreden met de service van keukenwarenhuis en zeer blij met zo'n kundige aannemer als Anton. Dank je wel Anton voor je vakmanschap en je gezellige samenwerking!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd”
Door wim middendorp op maandag 26 feb 2018 18 | vestiging Ter Aar
goed advies goeie afspraken die ook nagekomen worden
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door H.N. van der Lelij op dinsdag 20 okt 2015 15 | vestiging Ter Aar
Wij hebben eind 2013 een nieuwe keuken gekocht bij het keukenwarenhuis in Ter Aar. Wij zijn uitermate tevreden over het gehele traject van aankoop, plaatsing en vooral de nazorg en service. Wij zullen het keukenwarenhuis bij iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Cornelis op zondag 11 okt 2020 20 | vestiging Dordrecht
Dit is een replica van een bedankmail aan KEUKENWARENHUIS. Goedemorgen Paul. Inmiddels 3 weken na ingebruikname , maar nooit te laat om mijn waardering voor u , uw bedrijf , en uw collega's uit te spreken.Een prachtig resultaat staat er , kijk maar. De achter- en zijwanden zijn er nog niet , maar virtueel was het toch mogelijk ze in de foto's te zetten, inclusief de beeldelementen. En dit gaat hier inmiddels de hele buurt rond , inclusief een vracht reclame voor u van onze kant. U bent met uw hele team heel bijzonder. Werkelijk alles was kloppend, een strakke rechtlijnige organisatie , een zeer vakkundige montage , en zei het meisje" zet 2 bazen bijelkaar , en je hebt ruzie " maar ooh ooh wat hebben we veel lol gehad. Een en al service. Wij rekenen uw bedrijf tot de grootsten , misschien niet in omvang maar wel in de prachtige uitvoering van uw taakomschrijving.gemaakt door een baas met visie....denken wij. Zeer hartelijk bedankt , ook alle collega's Groet enz
Reactie of foto toevoegen
“Vakman”
Door Wim op dinsdag 13 feb 2018 18 | vestiging Ter Aar
Waren al een poos aan het rondkijken voor een nieuwe keuken en kwamen uiteindelijk via advertentie uit de krant in ter Aar terecht. Hadden alle maten en ideeën bij ons en Carlo ging dat intekenen en kwam ook met goede suggesties. Uiteindelijk de keuken samengesteld. Jeroen B zou de keuken plaatsen. Na afspraak met Jeroen besloten dat hij de hele keuken onder handen zou nemen. 8 januari 2018 begonnen. Jeroen heeft alles alleen gedaan behalve stuc en schilderwerk, waar hij goede vaklui voor geregeld had. Keuken exact op tijd (9 Jan) geleverd, dus kon Jeroen gelijk doorgaan. Wat een vakman en ook tijdens het werk meedenken om als eindresultaat de keuken te krijgen zoals wij het wilden. Er was een plaat beschadigd en deze is door KW gelijk gesteld en nu is de keuken helemaal af. Precies zoals we het wilden hebben. We zijn heel tevreden over de service en gedane werkzaamheden!
Reactie of foto toevoegen
“Hartstikke blij”
Door Jan en saskia van der Ham op donderdag 11 jun 2020 20 | vestiging Ter Aar
Eigenlijk dachten we aan renovatie, maar eenmaal in de winkel bleek dat een nieuwe keuken net zo veel zou gaan kosten.....dus een mooie keuken uitgezocht op voorraad. Toen kwam de monteur om alles op te meten en hadden we nogal wat wensen dus in het 2e gesprek werd duidelijk dat het een bestel keuken zou worden en geen voorraad keuken.... wij dachten oh jee dat wordt mega duur.....ineens veranderde we alles van de kleur tot de inbouw apparatuur en de prijs was nog steeds zeer acceptabel!!! En dan de monteurs....wat een super mannen....zeer deskundig en alles zo mooi op maat gemaakt. Ze hebben er een werk aan gehad, maar wij zijn ze zo dankbaar!!! Elke dag genieten wij van onze keuken dankzij jullie!!!!
FOTO VAN JAN EN SASKIA VAN DER HAM
Aanrechtblad met kookplaat
Reactie of foto toevoegen
“Een keuken”
Door NM Pimmelaar op zondag 29 apr 2018 18 | vestiging Ter Aar
Na problemen met de afhandeling en afspraken omtrent de keuken hebben we een heel goed gesprek gehad met Martijn de Vries waarin heel goed geluisterd was naar onze klachten is het tot ieders tevredenheid opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door heidi van emden op vrijdag 16 okt 2015 15 | vestiging Ter Aar
uitstekend geholpen en helemaal naar mijn smaak kunnen samenstellen heel erg tevreden over de service en we hadden een hele gezellige leuke monteur aan Ton,hij heeft de keuken perfect gemonteerd super tevreden
FOTO VAN HEIDI VAN EMDEN
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Fam Vermeulen op maandag 15 mei 2017 17 | vestiging Ter Aar
Prima geholpen zowel door verkoper en later het bedrijf dat de keuken heeft geplaatst. Alles was netjes geregeld van de aankoop tot het plaatsen van de keuken . Overal werden we van op de hoogte gehouden. Je hoort vaak rare dingen over keukenbedrijven , maar wij zijn super tevreden.
FOTO VAN FAM VERMEULEN
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door stefan van Damme op woensdag 11 nov 2015 15 | vestiging Dordrecht
Wij zijn uitermate tevreden over de service van keukenwarenhuis in Dordrecht. Kwamen de eerste keer daar voor te oriënteren voor een nieuwe keuken, en zagen vrij snel de kleuren combinatie die ons erg aansprak, samen met verkoper Berry een tekening gemaakt en uiteindelijk besloten omdat het gevoel goed was om de keuken dezelfde dag nog te bestellen. Een aantal weken later terug geweest voor een 2e gesprek waarbij we nog een paar kleine aanpassingen hebben gedaan, zodat wij nu onze nieuwe super mooie en moderne keuken hebben. De monteurs hebben de keuken op 1/2 dag geplaatst en alles werd zeer vakkundig gedaan. Kortom Super we zullen Keukenwarenhuis zeker aanbevelen bij onze vrienden als ze opzoek zijn naar een nieuwe keuken of apparatuur.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service gehad”
Door De Leau op maandag 25 nov 2019 19 | vestiging Ter Aar
Keuken besteld, begin van het jaar. Netjes op laten meten door de aannemmer van het Keukenwarenhuis zelf. Die heeft het ook keurig weer doorgegeven aan Keukenwarenhuis. Wij zitten inmiddels in november en nog is die Keuken niet af. Elke keer worden er foutieve bestellingen afgeleverd of foutieve kleuren. Echt waardeloos bedrijf. Keukenblad was ook foutief geleverd, ondertussen was mijn muur netjes geschilderd. Maar door fout vd fabriek, moest het keukenblad eruit en weer opnieuw geplaatst worden. Hele muur beschadigd, kan ik weer opniew schilderen. Vandaag weer aannemer bezig om keuken af te maken en wederom kloppen er onderdelen niet. Dus hij is sowieso niet af voor de kerst. Ook moet je opletten, want wij krijgen de indruk dat we veel te veel geld hebben betaald voor deze keuken. Slechte service. Alleen de aannemer is fijne vent, die ziet het ook, maar kan er ook niets aan doen. Ik vind het achteraf de de bijna euro 12.500 niet waard. Absoluut ontevreden klant ! Ik zal dit ook delen via Facebook, zodat ik meerdere mensen hiervan op de hoogte kan stellen. Fam de Leau
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Fam. P. Burggraaf op zaterdag 16 jan 2016 16 | vestiging Ter Aar
In oktober besloten wij een nieuwe keuken aan te schaffen. We zijn toen verschillende keukenspeciaalzaken binnengelopen maar steeds weer zo'n gladde verkoper achter je aan die je van alles aan wilt smeren. Toen kwamen wij bij Keukenwarenhuis.nl terecht, en wat een verademing was dat. Zonder van die hijgende verkopers achter je aan hebben we ons zomaar op ons gemak kunnen oriënteren. We hebben ons laten adviseren door Robert van Aarst. Hij dacht echt met je mee en kwam met ideeën waar wij zelf niet zomaar op gekomen waren. Toen de deal rond was kwam de keukenmonteur nog bij ons langs om alles nog eens precies na te meten. Er volgde nog een tweede gesprek met Duncan Capelle om alles nog eens na te lopen en om eventuele wijzigingen aan te geven. In december werd alles bij ons keurig afgeleverd, en door Anton Suijker uitstekend gemonteerd. Anton is een perfecte vakman die ik bij iedereen kan aanbevelen. Als klap op de vuurpijl kwam een schoonmaakbedrijf de troep opruimen en maakte de keuken netjes schoon. Uiteindelijk staat er bij ons een pracht van een keuken waar wij nog jaren plezier van hopen te hebben.
FOTO VAN FAM. P. BURGGRAAF
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Onvoorstelbaar goed gegaan”
Door Loman op donderdag 13 dec 2018 18 | vestiging Ter Aar
Na een hele nare ervaring met onze vorige keuken en na een verhuizing hadden we een nieuwe keuken nodig. Veel rond gekeken maar konden niet slagen. Toen zagen we de advertentie van keukenwarenhuis. Een bezoekje gebracht , rond gekeken en besloten een andere keer terug te komen voor meer informatie We zijn samen met KW tot een mooi resultaat gekomen. Alles kon verandert worden wanneer we iets anders wilden dan wat we eerst besteld hadden. Voelde mezelf weleens wat bezwaard. Niets was ze teveel. De reviews gelezen en daar stond Jeroen vaak genoemd. Daar kregen we contact mee en het klikte meten. Een vakman van de bovenste plank. Werkt zeer netjes en heeft perfect alles afgewerkt. Kortom zeer tevreden over hem. We genieten van een mooie keuken.
REACTIE VAN LOMAN
Mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Alles waargemaakt”
Door Fam. Foncke op vrijdag 27 apr 2018 18 | vestiging Ter Aar
Wij hebben een Nolte Valencia keuken gekocht die half april is gemonteerd en geïnstalleerd door Anton Suiker. Zowel voor de medewerkers bij Keukenwarenhuis als voor Anton Suiker niets dan lof. Het hele traject vanaf het uitzoeken tot en met het plaatsen is zeer zorgvuldig en helder begeleid. Genoeg ruimte voor vragen en/of eigen inbreng. Alles wat is beloofd, is ook waargemaakt; keuken in één keer compleet bezorgd en door Anton Suiker ook in één keer compleet en werkend opgeleverd. Een zeer vakkundige, hardwerkende (helemaal alleen) man. Keukenwarenhuis geeft ook nazorg, eerst door bij de oplevering een opruimteam langs te sturen om alle verpakkingsmateriaal weg te halen en zelfs de keuken een eerste "schoonmaakbeurt" te geven. En door ná een paar dagen te informeren hoe alles is verlopen en of er nog vragen/opmerkingen/mankementen zijn. Kortom, zeer tevreden!
FOTO VAN FAM. FONCKE
Vakkundig geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Metamorfose”
Door Sonja van Olst op dinsdag 17 mei 2016 16 | vestiging Dordrecht
Superblij met onze nieuwe keuken Nobilia Line. Eerst met Peter Klaassen op ons gemak een keuken uitgezocht met prima adviezen. Daarna met Frank Kok alles nagelopen en wat aanpassingen gedaan. Dit heeft heel goed uitgepakt. Ook het advies om al het voorwerk en het plaatsen door Johan Dorsman te laten doen is heel soepel verlopen. Het was bij ons niet echt eenvoudig, maar Johan draaide daar zijn hand niet voor om. Het ziet er fantastisch uit. Een complete metamorfose. Wij zijn enorm tevreden en ik geniet iedere dag van mijn nieuwe keuken, die echt is geworden zoals ik hem wilde. Onze complimenten. Sonja van Olst
FOTO VAN SONJA VAN OLST
Nobilia line keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ricus hoogland op vrijdag 16 aug 2019 19 | vestiging Ter Aar
Wij hebben een nieuwe Keuken gekocht juli 2019 en zijn zeer te vrede over de verkoper John Jonker heeft ons altijd goed geholpen en de laatste keuken is geplaatst door vader en zoon Jeroen Brugman deze mensen werken super en alles schoon achter gelaten echte mannen die zin en kennis heeft van zaken Dus weer zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door J.W.Gouma op zaterdag 22 apr 2017 17 | vestiging Dordrecht
Bij zonder attent behulpzaam geweldige service prettige medewerkers mee denkend zeer ervaren kortom een aanrader voor een ieder die toe is aan een nieuwe keuken zeker naar toe gaan.Montage ploeg ook zeer ervaren ter zaken zeer kundig en ook weer meedenkend en behulpzaam zeer nette werkers.Mijn ervaring een TOP bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Fam. Van Leeuwen op maandag 2 jan 2017 17 | vestiging Ter Aar
We werden al in de winkel vriendelijk ontvangen en deskundig geadviseerd. We kozen voor een keuken op voorraad. Dat scheelde aanmerkelijk in de levertijd en de prijs. Nadat een werk- en leverschema was opgesteld liep alles op rolletjes, precies volgens het afgesproken schema en binnen het overeengekomen budget. Scherp geprijsd. Voor de plaatsing van de keuken moest er eerst voorbereidend werk worden gedaan door de monteur. Sloop-, hak- en breekwerk hadden wijzelf al gedaan. De ene dag werden alle water-, afvoer- en elektraleidingen en aansluitpunten aangepast, veranderd en gewijzigd. De volgende dag plaatste dezelfde monteur in één dag de keuken. Precies op tijd, relaxed en goed gehumeurd. Dit is al enige weken geleden en we hebben vel plezier van de keuken, al moeten we de nieuwe apparatuur nog deels in onze vingers krijgen. Tot nu toe geen klachten. En anders is er een garantieregeling die er goed uitziet, op de keuken zelf en op de apparatuur. Dikke pluim voor Keukenwarenhuis èn de monteur die de keuken geplaatst heeft!
FOTO VAN FAM. VAN LEEUWEN
+ Toon extra foto van Fam. Van Leeuwen
+ Toon extra foto van Fam. Van Leeuwen
+ Toon extra foto van Fam. Van Leeuwen
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Hans en Margreet van Rijn op donderdag 17 mrt 2016 16 | vestiging Ter Aar
Wij hebben een keuken bij het keukenwarenhuis gekocht. Zowel bij het ontwerp als het plaatsen zijn we fantastisch geholpen. De levering wan niet helemaal compleet maar dat was heel snel weer rechtgezet. Het plaatsen was een uitdaging voor de monteur, maar Erwin heeft hem echt super afgeleverd! Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Familie Uleman op donderdag 14 sep 2017 17 | vestiging Ter Aar
Onze ervaring super tevreden..vanaf dag 1 goed uitleg gekregen..alles goed gegaan en super nete monteur ook Jeroen Brugman top..we zijn zeer te vreden met onze mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top gegaan”
Door André de Vries op vrijdag 25 mrt 2016 16 | vestiging Dordrecht
28 december 2015 een Nobilia Aviano keuken gekocht bij Keukenwarenhuis.nl, wat zijn we fantastisch geholpen door Sander. Alles heel relaxed en hele fijne en goede tips meegekregen. Ook met de adviezen over plaatsing en apparatuur hebben wij ons voordeel gedaan. Op 18 januari mer Frank Kok een afroep gesprek gehad wat heel zinvol is en daarna bevestigd en natuurlijk is er eerst ingemeten door Maurice van Esdonk. Lever en montagedatum afgesproken en ongeveer een week voor levering nog een bevestiging gehad. Een dag voor de montage een email gekregen van Esdonk Montage op welke tijd hij gaat beginnen, dit was allemaal top verzorgd en geheel conform gemaakte afspraken. Maurice heeft in 2 dagen de keuken gemonteerd en ik heb diep respect voor zijn vakmanschap en werkmethode hij is ook heel inventief in het oplossen van problemen en denkt goed mee, al met al een op en top vakman die alle afval mee heeft genomen en alles keurig schoon heeft achtergelaten gelijk een opleverings-rapport opgemaakt van wat dingen die vervangen moet worden ik zou zeggen vraag Maurice voor de montage ik wil andere monteurs niet tekort doen maar daar kan ik niets over zeggen. Hij heeft in ieder geval top vakwerk geleverd en is daarbij ook nog eens nette en schone werker. Maurice en keukenwarenhuis tot nu toe top service. En we zijn heel blij met de keuken
FOTO VAN ANDRÉ DE VRIES
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Berthy en Henk Strijbos op donderdag 10 dec 2015 15 | vestiging Dordrecht
Zeer tevreden over Keukenwarenhuis Dordrecht. Wij zijn prima geadviseerd door Sander Bazen die alles profesioneel op papier gezet. Alles werd op de afgesproken datum 07.12.2015 afgeleverd en een dag later door monteur Arnoud van de firma ATM montage uitstekend gemonteerd. Dikke tien
Reactie of foto toevoegen
“Super geregeld”
Door Conny en Daan v.d. Haven op zaterdag 15 okt 2016 16 | vestiging Ter Aar
Onze nieuwe keuken is geplaatst door Cris en Arnout, wat een vaklui zijn dat! Onze kleinzoon had een vrije dag en kwam kijken, nou hij is niet meer weggegaan! Ze hebben hem de hele dag laten "helpen"geweldig hoe ze dat deden! Bij eind controle dachten we dat alles goed was, echter na 2 dagen ontdekte we een beschadiging op een lade.Terug naar de zaak, en zonder gedoe wordt er een nieuw ladefront geregeld, super!
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Ineke van Limburg op zaterdag 28 okt 2017 17 | vestiging Dordrecht
Heel blij met mij nieuwe keuken. Vooral heel blij met de vakkundige montage door Anton Suijker.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ed van Eembergen op donderdag 7 jun 2018 18 | vestiging Dordrecht
Ik heb een complete keuken met inbouw apparatuur gekocht en laten plaatsen. Ik ben zeer tevreden en ook over over de after sales.
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuken”
Door Familie Behrens Dordrecht op maandag 16 mei 2016 16 | vestiging Dordrecht
Kochten medio 2015 een keuken in Dordrecht, gelokt door heel grote advertentie in Dordtse huis aan huis krant. Bij een keuken loopt alles nooit direct goed, te complex misschien, dus we werden steeds verrast met onderdelen. Uiteindelijk een prima keuken, goede kwaliteit, goede service en vooral goed. neergezet door bedrijfje Anton Suiker. Goed koesteren deze vakmensen.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Zwemer op vrijdag 20 apr 2018 18 | vestiging Ter Aar
Zoals beloofd hierbij de foto's van onze prachtige nobilia keuken. Na een periode van ideen verzamelen zijn we in ter aar terecht gekomen. Nadat we prettig zijn geholpen door Erik en tenslotte door Andy. Er moest nog wel het één en ander aangepast worden maar dat is keurig geregeld. Voordat we het wisten kwam de keuken al. Hij is geplaatst door een vriend van ons. We liepen tegen dingen aan en die werden netjes opgelost. Hiervoor hadden we een goedkopere oplossing bedacht maar daar gingen ze niet mee akkoord. Nee zeiden ze onze fout we sturen een nieuwe. Top!!! We zijn superblij met onze prachtige keuken. Fam zwemer.
FOTO VAN ZWEMER
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Wim en Teunie trouwborst op donderdag 23 jun 2016 16 | vestiging Dordrecht
Onze ervaring met het keukenwarenhuis is prima ,vanaf het eerst gesprek tot het afronden werd nergens moeilijk over gedaan,elke afspraak werd nagekomen tot en met de plaatsing door monteur ben uit Dordrecht is zeker aan te raden ,wij zijn heel erg blij met onze keuken met een prachtig aanrechtblad wat trouwens enige moeite van onze kant kostte.
FOTO VAN WIM EN TEUNIE TROUWBORST
Keuken met prachtig aanrechtblad op kookeiland
Reactie of foto toevoegen
“Geen omkijken naar gehad”
Door J. Hofland op zondag 19 aug 2018 18 | vestiging Dordrecht
Na 24 jaar weer een Nobiliakeuken laten plaatsen en nu door Keukenwarenhuis. Wij zijn er bijzonder tevreden mee en kunnen Keukenwarenhuis aanbevelen. Na bestelling en afroepgesprek hebben we er geen omkijken meer naar gehad. Er ontbreekt nog wel een uittreklade maar dat zal nog nageleverd worden. En zoals met meer grote aankopen geldt hier ook dat je de verkooptaktieken een beetje moet doorzien en voor lief nemen, uiteindelijk komt er een prijs onderaan de streep voor de keuken en montage en kun je er mee akkoord gaan of niet.
FOTO VAN J. HOFLAND
Geplaatste Nobilia keuken
REACTIE VAN MARK VERKERK
WoW ! Supergaaf geworden !
Reactie of foto toevoegen
“Zo hoort het”
Door Gertjan op maandag 6 jan 2020 20 | vestiging Dordrecht
Een nieuwe keuken is toch maar een spannende ervaring. Je koopt voor een vermogen aan kastjes en apparatuur en je bereid zelf de leidingen voor, maar het moet toch allemaal maar goedkomen. De samenwerking met Keukenwarenhuis en de door hun voorgestelde ABC-montage liep echter goed en het resultaat mag er wezen. Ook een service puntje werd serieus en snel opgepakt door ze. Kijk, zo hoort het. Ik beveel deze club aan!
FOTO VAN GERTJAN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Van keukenrenovatie naar nieuwe keuken”
Door G J Snoeck op vrijdag 11 aug 2017 17 | vestiging Ter Aar
Bij keukenwarenhuis in Dordrecht binnen gelopen voor advies over keukenrenovatie (vervangen van deuren en apparatuur)kreeg alle info daarover, nadat we onze situatie hadden uitgelegd wat we wilde, zei de verkoper waarom kijkt u niet voor compleet nieuw, hij liet ons de mogelijkheden zien tijdens deze rondleiding was mijn vrouw al verkocht, we zijn later gaan kijken in Ter Aar. daar haalde we ons hart op zo veel keus, Dit alles in de zomer 2016. In dec:2016 een mooie keuken uitgekozen is nu in aug:2017 geplaats, door een zeer vakkundig vakman, zijn reuze blij met de keuken.
FOTO VAN G J SNOECK
Nieuwe hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met de keuken”
Door Jan Korporaal op zaterdag 23 dec 2017 17 | vestiging Ter Aar
ik heb vanuit de verkoper goed advies gekregen en ook de juiste keuze kunnen maken wat bij ons het beste zou passen. Vanaf de verkoop tot aan het plaatsen toe is alles niet vlekkeloos gelopen, ditzelfde was ook tijdens het plaatsen. Ik heb hier samen met de eigenaar over gesproken en ik heb het toen als volgt gecommuniceerd. Jullie hebben allemaal goede en vakbekwame mensen maar de communicatie onderling is niet voldoende daardoor krijg je miscommunicatie en dit is voor de klant heel vervelend.
De eigenaar heeft het uitstekend opgelost en ik ben zeer tevreden over de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met het eindresultaat”
Door Fam sassen op maandag 20 mrt 2017 17 | vestiging Ter Aar
We gingen naar het Keukenwarenhuis in Ter Aar om een kast te zoeken die bij onze keuken paste maar al gauw kwamen we erachter dat wij wilde niet meer leverbaar daar onze keuken al 20 jaar oud was dus hebben we besloten om dan maar een hele nieuwe keuken te nemen en zo raakte we in gesprek met Carlo Snel en zagen wij een keuken naar ons zin na wat onderhandelingen hadden wij dus een nieuwe keuken gekocht helemaal blij mee later ook nog een leuk gesprek gehad met Rick Verburgt de tekenaar en alles goed nagelopen en nu is dus afgelopen week onze keuken geplaatst door Erwin een aardige en gezellige topgozer is en heel meedenkend en oplossings gericht is we zijn superblij met het eindresultaat gr fam sassen.
FOTO VAN FAM SASSEN
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden”
Door Familie Brunt op vrijdag 3 nov 2017 17 | vestiging Dordrecht
Wij zijn supertevreden over het hele proces van kopen tot plaatsen en nazorg tot nu toe bij de aankoop van onze keuken in Dordrecht. Dingen die niet helemaal soepel liepen of die niet naar tevredenheid waren, zijn allemaal heel goed opgelost. Complimenten voor het adviseren, plaatsen, meedenken en bieden van de goede oplossingen. Wij zijn heel blij met onze keuken en vertellen dit ook graag aan anderen.
FOTO VAN FAMILIE BRUNT
Keukenwarenhuis keuken
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Fam. Kroon op donderdag 23 jun 2016 16 | vestiging Ter Aar
We hebben onze keuken in ter aar gekocht en die was helemaal heel afgeleverd. Nu had iemand anders die de vloer ging leggen bij ons een plank Van de keuken beschadigd. We gingen terug om een nieuwe plank te kopen en kregen die gewoon mee zonder dat ze er iets voor rekenden. Heel erg bedankt hiervoor en voor de mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de aankoop”
Door E. Ax op woensdag 2 aug 2017 17 | vestiging Ter Aar
Een keuken kopen bij Keukenwarenhuis in Ter Aar is een feest! Enige tijd geleden hadden wij bij het Keukenwarenhuis al een keuken uitgezocht. Toch begonnen we de afgelopen weken te twijfelen over de kleur. Toen we dit aangaven was het geen enkel probleem om iets te veranderen. Onder het genot van een heerlijk hapje en drankje nam de verkoper alle tijd voor ons om te kijken naar een andere kleur. Dankzij hun goede advies, geduld en begrip is het gelukt om nu écht de keuken van onze dromen uit te kiezen. Wij zijn erg blij met onze aankoop!
Reactie of foto toevoegen
“Positief”
Door Fam reedijk op dinsdag 12 mei 2020 20 | vestiging Dordrecht
Bij binnenkomst voelde we ons meteen welkom. De verkoper heeft goed geluisterd naar onze wensen. Een keuken geheel naar eigen wensen aangepast voor een mooie prijs. Daarna konden we handvatten nog wijzigen en nadenken over het keukenblad. Toen tekening nog eens doorgenomen en was geheel naar wens. Keuken netjes en op tijd afgeleverd. Dd hoekstukjes waren vergeten, de klantenservice ondernam meteen actie en 2 dgn later kon ik ze op komen halen. Was voor ons sneller dan opsturen. Afspraken worden nagekomen, zeer klantvriendelijk.
FOTO VAN FAM REEDIJK
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Fam reedijk
REACTIE VAN ELLEN
Mooie keuken! Welk type is dit?
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gemonteerd”
Door Fam Muilwijk op zaterdag 21 apr 2018 18 | vestiging Ter Aar
Woensdag jl is onze keuken, gekocht bij het Keukenwarenhuis in Ter Aar, gemonteerd door Peter Bauman. Wat een kunstenaar en vakman is dat. Onze keuken was helemaal compleet geleverd. Er moet nog wel een kastje terug omdat de verlichting het niet doet maar dat is door het Keukenwarenhuis supersnel opgepakt en is in bestelling. Wij zijn er heel blij mee. Een dikke 10 voor het Keukenwarenhuis en een dikke 10 voor Peter Bauman. Chapeau!!!!!

Aanvulling 3 december 2019: Mark Verkerk, directeur KEUKENWARENHUIS.NL, heeft aan Michael Baumann (installateur) gevraagd om bij ons langs te gaan. Hij is afgelopen vrijdag geweest om onze superkeuken opnieuw te stellen terwijl wij daar eigenlijk, aangezien dit buiten de garantie valt, geen recht meer op hadden. Michael heeft onze keuken weer in ere hersteld. Super wat een service. Chapeau voor deze toko en hartelijk dank aan Mark Verkerk voor de bijzonder goede zorgen.
Reactie of foto toevoegen
“Aangenaam bedrijf”
Door Famlie Driessen op dinsdag 17 apr 2018 18 | vestiging Ter Aar
Wij hebben een Nobilia-keuken gekocht na een ongedwongen en rustige rondwandeling door het immens grote showdeel van het bedrijf in Ter Aar. Door onvoorziene omstandigheden konden wij de keuken pas na geruime tijd afroepen, maar daar werd met begrip op gereageerd en na meting en nog een zekerheids-nameting werd de keuken geleverd en in één dag keurig geplaatst. Alles klopte perfect. Meer dan een jaar later waren wij weer in de buurt van Ter Aar en brachten wij weer een bezoekje aan Keukenwarenhuis. In een gesprek kwam aan de orde dat één van de handgrepen een beetje schilferig was en wij graag een besteklade in de tweede ladenkast wilden hebben. Zonder problemen werden een nieuwe handgreep en een besteklade voor ons besteld die wij korte tijd later, gratis, konden afhalen. Al met al vinden wij Keukenwarenhuis in Ter Aar een bijzonder aangenaam bedrijf en durven het met overtuiging aan iedereen aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Carla op donderdag 25 jan 2018 18 | vestiging Ter Aar
Deze week prachtige keuken in 3 dagen inclusief afbreken oude keuken en voorbereidende werkzaamheden geplaatst door Michel. Wij zijn erg tevreden over het keukenwarenhuis. Het 1e bezoek was in oktober. Op een erg prettige manier die niet opdringerig was rondgeleid door John. Hij was efficiënt, liet na goede informatie ons de keuze. Wij hadden bij keuken bedrijven erg negatieve ervaringen dus dit was een openbaring. Snel, efficiënt en niet opdringerig. De keuken is geplaatst door Michel die zeer snel met andere de keuken heeft verwijderd, leidingen heeft gelegd en de keuken geplaatst. Een echte vakman. Het contact met het keukenwarenhuis is erg goed. Je krijgt met regelmaat emails die je goed op de hoogte houden. Kortom wil je een nieuwe keuken dan is t keukenwarenhuis en de aannemer Michel een aanbeveling waard.
Reactie of foto toevoegen
“Goed begeleid”
Door A.A.H. van der Meulen op zaterdag 15 jul 2017 17 | vestiging Ter Aar
We werden goed begeleid in onze keuze van apparatuur en konden alles aangeven v.w.b. kastjes etc. 12 April '17 is onze keuken afgeleverd en in de vrachtwagen lag een stenen lijst die helaas gebroken was. De chauffeur heeft dat direct doorgegeven aan het Keukenwarenhuis die op dat moment de lijst weer opnieuw in bestelling heeft gezet. De keuken is geplaatst door monteur Arnold Middelkoop. Secuur en netjes werkend heeft hij onze keuken geplaatst! Nagekeken op evt. gebreken en er was nog een beschadigde vriezerdeur die ook meteen in de bestelling werdt gezet. We konden de keuken gewoon gebruiken en wat dat aan gaat volop genieten van ons bezit. Gisteren kwam Arnold met de nieuwe lijst en deur en heeft die weer netjes geplaatst! We zijn op en top tevreden met de afhandeling en plaatsing van onze keuken van het KEUKENWARENHUIS uit Ter Aar! vriendelijke groet A.A.H. van der Meulen te Amsterdam.
FOTO VAN A.A.H. VAN DER MEULEN
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keukenwarenhuis
aDordrecht (75 ervaringen), Einsteinstraat 29, 3316 GG Dordrecht, tel 088 - 010 12 01
bTer Aar (179 ervaringen), Stobbeweg 21, 2461 EX Ter Aar, tel 088 - 010 12 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.