Feedback
8,7

Keukenwarenhuis

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukenwarenhuis.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenwarenhuis
DAAROM KEUKENWARENHUIS.NL
• Volledig zelfstandig familiebedrijf;
• Ontzorgde Duitse keukens Half Geld;
• Apparatuur tegen onze internetprijzen;
• 1000 keukens -op maat- uit voorraad;
• Zes maanden reserveren mogelijk;
• Rustig en ontspannen zelf oriënteren;
• Alles met prijzen in de showroom;
• Unieke en veilige werkwijze;
• Kiezen en kopen in twee stappen;
• Montage in geheel Nederland;
• Gemakkelijk aan te rijden en Gratis parkeren.
Ervaringen
Er zijn 189 ervaringen over Keukenwarenhuis. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren124 ervaringen
4 sterren42 ervaringen
3 sterren3 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster15 ervaringen

Per vestiging:
“Keuken gemonteerd”
Door Fam Muilwijk op zaterdag 21 apr 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Woensdag jl is onze keuken, gekocht bij het Keukenwarenhuis in Ter Aar, gemonteerd door Peter Bauman. Wat een kunstenaar en vakman is dat. Onze keuken was helemaal compleet geleverd. Er moet nog wel een kastje terug omdat de verlichting het niet doet maar dat is door het Keukenwarenhuis supersnel opgepakt en is in bestelling. Wij zijn er heel blij mee. Een dikke 10 voor het Keukenwarenhuis en een dikke 10 voor Peter Bauman. Chapeau!!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Van keukenrenovatie naar nieuwe keuken”
Door G J Snoeck op vrijdag 11 aug 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Bij keukenwarenhuis in Dordrecht binnen gelopen voor advies over keukenrenovatie (vervangen van deuren en apparatuur)kreeg alle info daarover, nadat we onze situatie hadden uitgelegd wat we wilde, zei de verkoper waarom kijkt u niet voor compleet nieuw, hij liet ons de mogelijkheden zien tijdens deze rondleiding was mijn vrouw al verkocht, we zijn later gaan kijken in Ter Aar. daar haalde we ons hart op zo veel keus, Dit alles in de zomer 2016. In dec:2016 een mooie keuken uitgekozen is nu in aug:2017 geplaats, door een zeer vakkundig vakman, zijn reuze blij met de keuken.
FOTO VAN G J SNOECK
Nieuwe hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Super geregeld”
Door Conny en Daan v.d. Haven op zaterdag 15 okt 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Onze nieuwe keuken is geplaatst door Cris en Arnout, wat een vaklui zijn dat! Onze kleinzoon had een vrije dag en kwam kijken, nou hij is niet meer weggegaan! Ze hebben hem de hele dag laten "helpen"geweldig hoe ze dat deden! Bij eind controle dachten we dat alles goed was, echter na 2 dagen ontdekte we een beschadiging op een lade.Terug naar de zaak, en zonder gedoe wordt er een nieuw ladefront geregeld, super!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Claudia op zaterdag 10 mrt 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Onlangs heb ik mijn keuken bij Keukenwarenhuis besteld,  allereerst de complimenten voor de verkopers, ze waren vriendelijk, alles was duidelijk en niets is te gek! De levering verliep niet geheel zonder een slag of stoot maar dit heeft keukenwarenhuis prima opgelost. Ik ben erg blij met mijn nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door w.j. sterkenburg. op zondag 28 jan 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Ik ben tevreden met de koop van de keuken. Later ook met de service die ik heb ontvangen toen een onderdeel stuk was. Klasse!
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geslaagd”
Door Thea en Peter Breek op donderdag 14 sep 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Vanaf het eerste bezoek in mei tot de oplevering van de montage op 6 september was een feest. Ze laten je eerst met rust om een indruk te krijgen van alle mogelijkheden en dan komt er een adviseur. John Jonker. Top. Alle wensen zijn ingevuld. Als je hier niet slaagt, slaag je nergens. In samenspraak met Thomas Houthuyzen en Remon Hoefste was het slopen van de oude keuken en het plaatsen van de nieuwe een kwestie van 6 werkdagen. Harde werkers en deskundige vakmensen. Alles tot in de puntjes verzorgt. Bedrijfskaartje afgeven als er nog iets niet in orde is om even te bellen. En dan het boeket van de zaak. In een woord prachtig. Wij raden een ieder aan om tijd te winnen en niet alle winkels af te hoeven gaan. Ga naar KEUKENWARENHUIS, want nergens slaag je beter.
FOTO VAN THEA EN PETER BREEK
Eindresultaat van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd”
Door wim middendorp op maandag 26 feb 2018 '18 | vestiging Ter Aar
goed advies goeie afspraken die ook nagekomen worden
Reactie of foto toevoegen
“Goed begeleid”
Door A.A.H. van der Meulen op zaterdag 15 jul 2017 '17 | vestiging Ter Aar
We werden goed begeleid in onze keuze van apparatuur en konden alles aangeven v.w.b. kastjes etc. 12 April '17 is onze keuken afgeleverd en in de vrachtwagen lag een stenen lijst die helaas gebroken was. De chauffeur heeft dat direct doorgegeven aan het Keukenwarenhuis die op dat moment de lijst weer opnieuw in bestelling heeft gezet. De keuken is geplaatst door monteur Arnold Middelkoop. Secuur en netjes werkend heeft hij onze keuken geplaatst! Nagekeken op evt. gebreken en er was nog een beschadigde vriezerdeur die ook meteen in de bestelling werdt gezet. We konden de keuken gewoon gebruiken en wat dat aan gaat volop genieten van ons bezit. Gisteren kwam Arnold met de nieuwe lijst en deur en heeft die weer netjes geplaatst! We zijn op en top tevreden met de afhandeling en plaatsing van onze keuken van het KEUKENWARENHUIS uit Ter Aar! vriendelijke groet A.A.H. van der Meulen te Amsterdam.
FOTO VAN A.A.H. VAN DER MEULEN
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige leuke”
Door Dirk en Annemiek op maandag 10 jun 2013 '13
Na een aantal bezoeken bij andere keukenzaken zijn we hier terecht gekomen. De advertentie deed veel beloven en gelukkig hebben wij dat ervaren. Er is veel keus en goede voorlichting. Een groot voordeel vonden wij het tweede gesprek dat je na aankoop krijgt. De keuken wordt dan bestelklaar gemaakt waar je bij bent. Zo hebben wij alsnog lade genomen. Het is niet gekocht is gekocht.. En konden we onze wensen aanpassen. Nu genieten we van onze prachtige keuken. Van het weekend zijn we terug geweest voor een Barbeque en kregen we een mooie plantenbak mee, terwijl wij al hadden gekocht...
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijke communicatie”
Door frans oranje op vrijdag 15 jul 2016 '16 | vestiging Ter Aar
wij hebben in december 2014 een keuken gekocht voor ons nieuwe huis wat eind 2015 opgeleverd wordt, keuken werd keurig geleverd en voor de kerst nog geplaatst. we hebben toen wat tegenslag gehad met het plaatsen van de aanrecht en achterwand. Dit ging door kleurverschil een aantal keren niet goed. De communicatie verliep steeds vriendelijk, uiteindelijk is het in orde gekomen en hebben we een schitterende keuken.
FOTO VAN FRANS ORANJE
We hebben uiteindelijk een schitterende keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door E.J. Veenendaal op maandag 26 feb 2018 '18 | vestiging Ter Aar
We waren toe aan nieuwe keuken. Wilde graag een Nolte omdat we daar goede ervaringen mee hadden. Hebben beetje op t internet gekeken toen belanden we hier. Goed en niet te duur. Gekeken dezelfde dag gekocht. goed geholpen. Keuken zelf geplaatst. Alles was oke.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi he”
Door Ben Groeneveld op zondag 9 okt 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Vorig jaar besteld, augustus dit jaar geplaatst. Niet zoals de opstelling zoals op de foto, maar eigen opstelling en apparatuur ook naar eigen wensen samengesteld. Ook direct de keukenruimte gerenoveerd door Peter Bouman, de monteur van keukenwarenhuis. Was ook een hele ingreep. Was geen probleem voor hem en zijn makkers. Keuken en meerwerk (zoals ze dat noemen) perfect afgeleverd. We wonen al heel lang in een huurhuis, waar de "keuken"een keukenblokje van de woningcorporatie was en een paar keukenkastjes op een onlogische plek. En waar we zelf wat bij elkaar geplakt hebben om het toch ergens op doen lijken. Omdat we toch niet van plan zij om te verhuizen hebben we gespaard voor een eigen investering in de keuken. We hebben er geen dag spijt van gehad, we hebben zelf wel voor en na foto's maar ook zonder die foto's hebben we nog iedere dag zoiets van: WOW, Mooi hé!
FOTO VAN BEN GROENEVELD
Keuken van keukenwarenhuis
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door P.C.Eriks op maandag 21 apr 2014 '14 | vestiging Ter Aar
Complimenten voor het keukenwarenhuis in ter Aar. Service is top, advies is uitstekend. Zeer tevreden met onze nieuwe Hoogglans keuken. Genieten er iedere dag met volle teugen van! Vanaf de keuze tot aan de plaatsing zijn we 100% tevreden. Als klap op de vuurpijl wordt de totale keuken schoongemaakt door een professional, de verpakking meegenomen en zelfs de vloer gezogen. Superdeluxe! In onze ogen is dit bedrijf voor iedere toekomstige koper een echte aanrader.
FOTO VAN P.C.ERIKS
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Mieke op maandag 2 mrt 2015 '15 | vestiging Dordrecht
Prachtige keuken met een perfecte indeling gekocht bij keukenwarenhuis in Dordrecht. Ook de installatie van de keuken werd heel zorgvuldig geïnstalleerd door Anton Suijker van Keuken Montage Holland. Alles werd door Anton heel precies in elkaar gezet dat is vakwerk.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Fam. Clarijs op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Na een vlekkeloze bestelling is onze keuken dan eindelijk geïnstalleerd. We zijn prima voorgelicht, ruime keuze in showroomkeukens en apparatuur. Waardoor we uiteindelijk niet hebben beoordeeld met een "Super" is omdat de eerste monteur binnen 10 minuten weer weg was. En daar zaten we dan zonder keuken, een huiskamer vol met dozen en de feestdagen in aankomst. Niet alles was klaar voor installatie van de keuken. Zo was bv. de afvoer niet goed, ondanks dat deze al 20 jaar zonder enig probleem functioneert en zat een gaskraan niet op de goede plaats (ook nadat die volgens tekening wel op de juiste plaats was gemonteerd moest er geïmproviseerd worden). Wat een stress! Gelukkig kon er redelijk snel een nieuwe afspraak worden gemaakt en kwam er een andere monteur, de heer Anton Suijker met zijn collega, die de keuken in twee dagen geplaatst hebben. Vakmannetje hoor die precies begrijpt waar het om gaat. De keuken goed plaatsen is één ding. Meedenken met de klant en net een beetje meer doen dan er wordt verwacht is wat de monteur een echte vakman maakt. Net als de eerste monteur kwam hij ook dingetjes tegen die niet helemaal lekker uitkwamen. In tegenstelling tot de eerste monteur loste Anton Suijker het gewoon op. We waren dus heel blij met hem en hadden geen betere monteur kunnen treffen. Waar de eerste monteur de score naar "slecht" liet doorslaan heeft Anton het Keukenwarenhuis nog enigszins gered. Nu nog afwachten wanneer de quarts smetplinten worden geplaatst, want die waren helaas nog niet klaar.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met behandeling”
Door Rismy op donderdag 8 feb 2018 '18 | vestiging Dordrecht
Beste lezers, Bij oplevering van onze keuken op 29 maart 2017 was de keuken half klaar. Het keukenblad en nog andere onderdelen van de keuken waren niet geleverd, stuk of beschadigd. Dit kan uiteraard gebeuren, maar de manier waarop wij daarna behandeld zijn is uiterst slecht! Wij hebben de keuken 29 maart 2017 deels opgeleverd gekregen. Ja dan denkt u deels, inderdaad wij konden van geen enkele faciliteit gebruik maken behalve de (ijs)koelkast. Nadat de volledige keukenblad en andere onderdelen geleverd waren en gemonteerd waren (20 april 2017) kon worden mochten wij een paar dagen geen gebruik maken van de keukenblad waarop ook onze inductieplaat gemonteerd op is. Voor en bij het eerste gebruik, rond 27 april 2017 leek erop dat er een kras op de inductieplaat was. Dit hebben wij direct gemaild en telefonisch doorgegeven (mw Alkemade). Nu moest de monteur (Maurice Montagebedrijf) dit beoordelen en weer verdere acties ondernemen. Geen enkele respons van beide bedrijven! Totdat wij zelf weer belden met Keukenwarenhuis en Wendy Koopman spraken. Mw. Koopman zegt dat wij getekend hebben op 29 maart (dus bij onvolledig geïnstalleerde keuken) en in oktober (toen de plinten zijn geplaatst die waren nageleverd, maar toen was de mail met de melding van de kras al lang verstuurd, maar er was niets mee gedaan!) en dat wij 24h hadden om schade te melden ongeacht dat je een keuken niet in gebruik kan nemen. Dus 3/4 jaar verder krijgen wij van mw Koopman te horen dat onze inductieplaat van AEG niet vervangen of hersteld gaat worden. Het is te laat doorgegeven en wij hadden dit binnen 24h moeten doen. Super slechte klantenservice! Van klantvriendelijkheid en service heeft keukenwarenhuis niet gehoord. Wij raden Keukenwarenhuis dus niet aan!
REACTIE VAN MARK VERKERK
Het spijt ons dat het zo is gelopen! Wij trekken hier onze lessen uit !!
REACTIE VAN RISMY
Betekend nog steeds dat het niet verholpen is. Het zou fijn zijn als onze kookplaat hersteld zou worden of een nieuwe krasvrij geplaatst kan worden. De monteur moet immers nog terugkomen om de terugslagklep van de afzuigkap te monteren. Daardoor hadden wij ontzettend veel tocht in huis.
Reactie of foto toevoegen
“Top gegaan”
Door André de Vries op vrijdag 25 mrt 2016 '16 | vestiging Dordrecht
28 december 2015 een Nobilia Aviano keuken gekocht bij Keukenwarenhuis.nl, wat zijn we fantastisch geholpen door Sander. Alles heel relaxed en hele fijne en goede tips meegekregen. Ook met de adviezen over plaatsing en apparatuur hebben wij ons voordeel gedaan. Op 18 januari mer Frank Kok een afroep gesprek gehad wat heel zinvol is en daarna bevestigd en natuurlijk is er eerst ingemeten door Maurice van Esdonk. Lever en montagedatum afgesproken en ongeveer een week voor levering nog een bevestiging gehad. Een dag voor de montage een email gekregen van Esdonk Montage op welke tijd hij gaat beginnen, dit was allemaal top verzorgd en geheel conform gemaakte afspraken. Maurice heeft in 2 dagen de keuken gemonteerd en ik heb diep respect voor zijn vakmanschap en werkmethode hij is ook heel inventief in het oplossen van problemen en denkt goed mee, al met al een op en top vakman die alle afval mee heeft genomen en alles keurig schoon heeft achtergelaten gelijk een opleverings-rapport opgemaakt van wat dingen die vervangen moet worden ik zou zeggen vraag Maurice voor de montage ik wil andere monteurs niet tekort doen maar daar kan ik niets over zeggen. Hij heeft in ieder geval top vakwerk geleverd en is daarbij ook nog eens nette en schone werker. Maurice en keukenwarenhuis tot nu toe top service. En we zijn heel blij met de keuken
FOTO VAN ANDRÉ DE VRIES
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Schitterende keuken”
Door Jeffrey Oers op donderdag 7 jun 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Een luxe keuken gekocht bij het keukenwarenhuis ter aar. Van aankoop tot aan het afroep gesprek ging het vlekkeloos en toen kwam de monteur. Deze ging heel ruw te werk. Het eind resultaat is gelukkig wel naar tevredenheid. Na plaatsing 7 weken moeten wachten op de service afspraak. Nadat ik boos ben geworden om het op te lossen was het ook zo geregeld. Communicatie hebben ze nog wat werk aan de weg maar de keuken zelf liegt er niet om. Schitterende keuken.
REACTIE VAN MARK VERKERK
Dank voor je review !! - we hebben er weer van geleerd. Eind goed al goed ... Echt blij mee !!!
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop en service”
Door GHA van Hutten op zaterdag 4 nov 2017 '17 | vestiging Ter Aar
We hebben 5 jaar geleden een keuken gekocht bij het Keukenwarenhuis. Wij waren zeer tevreden met de wijze waarop we zijn geadviseerd, de keuken werd netjes geinstalleerd en voldoet prima. Onlangs merkten we dat de stopper van de spoelbak niet meer goed afdichtte. Het rubber was verhard. De fabriek van de spoelbak bestaat echter niet meer en een nieuwe stopper was niet te leveren. Na lang zoeken heeft een medewerker van het Keukenwarenhuis toch nog een ander afvoer- setje gevonden dat goed paste. Deze kregen we gratis mee. TOP!!!
Reactie of foto toevoegen
“Schitterende L Keuken”
Door Ronald op zaterdag 15 apr 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Eind december 2016 hebben wij een prettig gesprek gehad met verkoper Jelle. Er werd creatief meegedacht om onze speciale wensen te kunnen verwezenlijken, want het moest een keuken worden die deels "rolstoeltoegankelijk" is. O.b.v. van de tekening en de totaal prijs hebben wij toen besloten in zee te gaan met Keukenwarenhuis en niet verder te gaan shoppen. Het meerwerk en de uit eindelijke plaatsing van de keuken is heel vakkundig en netjes geplaatst door de 2 mannen van Vd Voorst & Zaal. Tijdens het gehele proces waren er een aantal onvolkomenheden, maar dit werd door Keukenwarenhuis snel en servicegericht opgelost. Het eindresultaat is dat wij een schitterende L-keuken hebben en we het Keukenwarenhuis aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Superfijn geholpen”
Door Britt op maandag 17 jul 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Allereerst super fijn geholpen door Jelle voor het ontworpen van onze keuken. Henk Willem heeft het tweede gesprek met ons gevoerd en alle tekeningen en maten door genomen alle vragen ook telefonisch super. Vandaag is de keuken geplaatst door Jeroen Brugman, goede monteur en een zeer mooie keuken afgeleverd. Al met al fijne zaken gedaan met keukenwarenhuis.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer ontevreden over opstelling monteurs”
Door Wouter op donderdag 18 aug 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Alhoewel ik het bestellingsproces als gemakkelijk en positief heb ervaren, begonnen de problemen al gelijk bij levering. Ondanks dat zowel de keuken, als het trapgat uitgebreid door de monteur waren gemeten en het nooit ter sprake is gekomen dat een kast eventueel niet via de trap naar boven zou passen, was dit toch het geval. Dit betekende dat er een kast op mijn trap moest blijven liggen en de toegang tot mijn huis blokkeerde.

Alhoewel dit een volstrekt onacceptabele situatie was, werd mij door Keukenwarenhuis verteld dat de monteur er van overtuigd was dat de kast zou passen en de volgende dag met mij samen de kast omhoog zou dragen. Uiteraard ging de kast de volgende ochtend niet omhoog er moest dus een lift worden geregeld. Na, wederom, contact met Keukenwarenhuis, leerde ik dat een lift pas op de vrijdag beschikbaar zou zijn, wat dus nog 2 dagen met een kast die mij de toegang blokkeerde zou betekenen. Volstrekt onacceptabel natuurlijk, waardoor ik zelf genoodzaakt was een lift te regelen.

Ondanks dat het mij wel zo netjes leek om gezien mijn ongemakken de kosten van de lift op te nemen, werd mij door Keukenwarenhuis verteld dat als het van te voren bekend was geweest dat de kast niet omhoog zou passen, ik ook al 150 euro had moeten betalen. Met de 80 euro die ik voor mijn zelf-geregelde lift moest betalen, had ik het dus eigenlijk al goed gedaan en had geen reden tot zeuren, aldus Keukenwarenhuis.

Omdat, volledig door mijn eigen schuld, het stucwerk nog niet droog genoeg was de keuken te kunnen plaatsen, moest de monteur helaas onverrichter zaken naar huis. Erg vervelend natuurlijk, maar hij was hier wel erg makkelijk in. De reden voor deze houding werd mij snel duidelijk toen ik op een door mij ondertekend INMETINGSformulier werd gewezen, waarop stond dat er een dagloon van 360 euro moest worden betaald, mocht de keuken niet kunnen worden geplaatst op de geplande dag. Op zich kan ik hier inkomen, maar op het moment van inmeting wist ik nog niet of ik mijn eigen monteur zou regelen of met de monteur van Keukenwarenhuis in zee zou gaan. Voor zover ik wist, tekende ik voor inmeting en niet voor een offerte van de monteur, aangezien montagekosten zijn gespecificeerd op de rekening van Keukenwarenhuis. Een vreemde gang van zaken dus.

Toen 10 dagen later het stucwerk wel droog genoeg was om de keuken te plaatsen, stuurde Keukenwarenhuis 2 nieuwe monteurs (blijkbaar toen geen aparte handtekening voor de monteur noodzakelijk). Na de keuken te hebben gemonteerd, werd mij een rekening van maar liefst 475 euro voor klein materiaal gepresenteerd! Het ging hier om 2 T-stukjes koper à 20 euro per stuk en nog wat pvc stukjes tegen belachelijke bedragen. Ook werd er 200 euro aan extra loonkosten gerekend. Afgezien van het boren van een gat voor de afzuigpijp (2 minuten werk) was het vooraf volkomen ondoorzichtig dat er nog zoveel bovenop de afgesproken keukenprijs zou komen.

Dit was dus bovenop de 1350 euro die ik al aan Keukenwarenhuis had betaald voor montage. Dit vond ik vooraf al veel, maar er werd mij verteld dat Keukenwarenhuis geen garantie op de keuken zou geven als er problemen zouden ontstaan door verkeerde montage.

Na de keuken een weekend in gebruik genomen te hebben, ontdekte ik een lekkage in de gootsteen en een niet functionerende vaatwasser. Voor de vaatwasser is 2,5 week later iemand komen kijken, maar voor de lekkage is niemand bereid te verantwoording te nemen. Keukenwarenhuis wijst (terecht) naar de monteurs, maar is vervolgens niet bereid een andere monteur te sturen als blijkt dat het niet realistisch is om voor de monteurs 2,5 uur te moeten rijden om een kleine lekkage te repareren.

Al met al is er bij Keukenwarenhuis een compleet gebrek aan enige vorm van klantenservice en zijn ze vooral bezig klanten met lage prijzen te lokken en vervolgens met ondoorzichtige kostenposten je een poot uit te draaien.
REACTIE VAN MARK VERKERK
Wij vinden het vervelend dat deze klacht nog niet geheel afgerond is, maar zoals u weet wordt er nog hard aan gewerkt, we houden u op de hoogte en ronden het z.s.m. af !
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door R de jong op vrijdag 5 okt 2018 '18 | vestiging Dordrecht
Keuken gekocht bij keukenwarenhuis Dordrecht. We waren er snel uit bij keukenwarenhuis, de verkoper heeft ons vriendelijk geholpen, later nog een gesprek gehad met dhr Fuchten, om de puntjes op de i te zetten, ook dit verliep voorspoedig. Bij thuiskomst kwamen we er alleen achter dat we een extra stopcontact waren vergeten erbij te doen. 8 weken bezig geweest om dhr Fuchten te pakken te krijgen, we zouden telkens terug gemaild of gebeld worden maar dit gebeurde niet, uiteindelijk kregen we eindelijk een mailtje terug van dhr Fuchten, het zou dus geregeld zijn. Uiteindelijk bleek dit voor alsnog niet het geval dus wij keukenwarenhuis weer bellen, na 20 min in de wacht zou dhr fuchten contact opnemen met de monteur. De volgende dag bleek dit dus niet gedaan te zijn, wij weer terug bellen, dhr fuchten zou ons zsm terug bellen maar dit is dus niet gebeurd. In dat opzicht verdiend dhr Fuchten de schoonheidsprijs zeker NIET. Onze keuken is geplaatst door keukenmontage Holland (Anton Suijker) die krijgt van ons 5 sterren. Contact met keuken montage Holland verliep snel en soepel. De keuken is heel netjes geplaatst en afgewerkt. En het probleem van 't stopcontact is door dhr Suijker netjes opgelost. We zijn er heel blij mee.
FOTO VAN R DE JONG
Gemonteerde keuken
REACTIE VAN MARK VERKERK
Top dat u blij bent met het resultaat ! Remco Fuchten biedt hierbij zijn verontschuldigingen aan, was net nieuw binnen met grote plannen, en te weinig tijd, inmiddels is het gelukkig andersom! Veel kookplezier !!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Kouwenberg op zaterdag 4 feb 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Na in de krant gelezen over Keukenwarenhuis zijn wij naar Ter Aar gegaan en hebben ons laten adviseren over een nieuwe keuken. Dit gesprek was heel open, vriendelijk en niet opdringerig. We hebben een rondleiding gehad en we zijn er die ochtend uitgekomen. De levering van de keuken was volgens afspraak, de montage gedaan door de zeer deskundige keukenmonteur Anton Suijker (Keuken Montage Holland) verliep prima. Kortom, wij zeer tevreden over de aanschaf van onze nieuwe keuken bij Keukenwarenhuis.
FOTO VAN FAM. KOUWENBERG
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Jan en Hannie Zegers op woensdag 3 okt 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Prachtige Nolte Grey Metal keuken gekocht. Geweldig goed geadviseerd door verkoper Erik. Goede merkapparatuur en bijzonder mooi composit werkblad met dezelfde rugwanden gekocht. Volledig compleet en vakkundig gemonteerd door supervakman Mark Jansen. Alles ging in één keer goed. Als kritische en vakkundige ex bedrijfsleider keukens hebben wij gelukkig geen enkel minpuntje kunnen ontdekken. Toen wij zelf nog een kleine extra aanvulling wilden, heeft Lars Zinkstok ervoor gezorgd dat wij dit artikel snel hierna konden afhalen. Wij zijn bijzonder trots op onze nieuwe keuken en zijn blij met de goede samenwerking met Keukenwarenhuis Ter Aar en zijn team. Wij kunnen u deze zaak van harte aanbevelen gezien onze ervaringen Wilt u een perfecte installatie van uw keuken, vraag dan naar Mark Jansen. Hij denkt met zijn klant mee en geeft ter plaatse advies hoe iets beter of mooier uitkomt. Wij hebben bijzonder goede ervaringen met deze supervakman. Keukenwarenhuis Ter Aar bedankt.
REACTIE VAN JAN EN HANNIE ZEGERS
Wij zijn heel blij en trots op onze mooie keuken. Vooral het werkblad is geweldig.
Reactie of foto toevoegen
“Koesteren”
Door Paul Hippe op donderdag 13 jul 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Keuken plaatsen een groot feest. Ervaringen met Keukenwarenhuis waren top. Adviseur Gerben Rook heeft veel kennis, is kundig en denkt goed mee. Afgelopen 10 en 11 juli is de keuken door een topmonteur geplaatst. Zijn naam is Jeroen Brugman. Zijn kennis, vakmanschap, inzicht en het meedenken geeft aan wat zeer belangrijk is voor het plaatsen van de keuken. Voor hem en voor ons was het dus een groot feest. Bedankt nogmaals en als Keukenwarenhuis zou ik bovengenoemde mensen maar zeer goed koesteren.
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden”
Door Familie Brunt op vrijdag 3 nov 2017 '17 | vestiging Dordrecht
Wij zijn supertevreden over het hele proces van kopen tot plaatsen en nazorg tot nu toe bij de aankoop van onze keuken in Dordrecht. Dingen die niet helemaal soepel liepen of die niet naar tevredenheid waren, zijn allemaal heel goed opgelost. Complimenten voor het adviseren, plaatsen, meedenken en bieden van de goede oplossingen. Wij zijn heel blij met onze keuken en vertellen dit ook graag aan anderen.
FOTO VAN FAMILIE BRUNT
Keukenwarenhuis keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met de keuken”
Door Jan Korporaal op zaterdag 23 dec 2017 '17 | vestiging Ter Aar
ik heb vanuit de verkoper goed advies gekregen en ook de juiste keuze kunnen maken wat bij ons het beste zou passen. Vanaf de verkoop tot aan het plaatsen toe is alles niet vlekkeloos gelopen, ditzelfde was ook tijdens het plaatsen. Ik heb hier samen met de eigenaar over gesproken en ik heb het toen als volgt gecommuniceerd. Jullie hebben allemaal goede en vakbekwame mensen maar de communicatie onderling is niet voldoende daardoor krijg je miscommunicatie en dit is voor de klant heel vervelend.
De eigenaar heeft het uitstekend opgelost en ik ben zeer tevreden over de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Fam Vermeulen op maandag 15 mei 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Prima geholpen zowel door verkoper en later het bedrijf dat de keuken heeft geplaatst. Alles was netjes geregeld van de aankoop tot het plaatsen van de keuken . Overal werden we van op de hoogte gehouden. Je hoort vaak rare dingen over keukenbedrijven , maar wij zijn super tevreden.
FOTO VAN FAM VERMEULEN
Reactie of foto toevoegen
“Niet goed geluisterd”
Door Ton Lisse op woensdag 8 jul 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Binnen deze vestiging wordt slecht geluisterd naar klachten,niet gereageerd op brieven of mails, keuken 7 weken te laat, klant moet zelf innitiatief of weer kontakt zoeken, als er getekend en betaald is is de buit binnen, kortom valt hier nog heel veel te verbeteren maar dit schijnt normaal te zijn in de keukenbranche.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Paul van Heteren op donderdag 13 sep 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Ik ben heel blij met mijn nieuwe keuken van Keukenwarenhuis. Door de goede adviezen van de deskundige medewerkers van Keukenwarenhuis heb ik precies de keuken gekregen die ik graag wilde. Ik ben dan ook zeer tevreden over Keukenwarenhuis.
FOTO VAN PAUL VAN HETEREN
Mijn nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Pascal volwater op zaterdag 1 sep 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Wij hebben bij het keukenwarenhuis in Ter Aar onze keuken gekocht en zijn daar echt heel super geholpen. Denken mee een zijn heel vriendelijk ook voor de kinderen. Zijn later nog terug gebeld voor het wisselen van een vaste hoekkast voor een carrouselkast ivm met de levertijd van de keuken. Ik kan echt niks anders zeggen als super service en dik tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Pracht van een keuken”
Door Rossmann Susanne op zondag 22 mei 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Aangezien ik (wij) heel prettig geholpen zijn door uw medewerkers staat nu een pracht keuken in ons flatje, klein maar echt fijn. Prima en met vakkennis geplaatst door Brink montage.
Ik heb het als een prettige samenwerking ervaren en dat is aan het resultaat te zien.
FOTO VAN ROSSMANN SUSANNE
Prachtkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Te weinig advies”
Door Fam den Haan op zaterdag 10 feb 2018 '18 | vestiging Dordrecht
Als je na 20 jaar weer op zoek gaat naar een keuken dan komt er veel op je af en wil je advies welke mogelijkheden er zijn. Een groot advies: teken niet voordat je een tekening heb ontvangen. Ze lopen daarna niet zo hard meer voor je. Wij moesten 2 x bellen om de tekening en kregen hem 1 dag voor het 2e gesprek? Als je getekend heb en je wilt wat wijzigen dan vervallen alle aktieprijzen. Het ontwerp moest helemaal van ons komen waarbij later werd gezegd "oh ja dat kan ook en oh ja wel beter zo". Het beste advies hebben wij gekregen van de ingehuurde monteur van keukenwarenhuis Maurice v Esdonk. Wat een geluk dat alles door hem is gemonteerd. Alle apparatuur hadden wij van Aeg. Dan is een tip om naar het expertise centrum van Aeg te gaan om de app te bekijken en advies over in te winnen best handig. Gratis stoom kookcursus moesten wij ook op internet vinden. Heel jammer. Wij wilden niet kopen bij bv keukenconcurrent omdat we echt advies wilden. Jammer dat we dit niet echt hebben gevonden. Nu de keuken uiteindelijk staat zijn wij zeer tevreden. Een hele grote pluim voor Maurice van Esdonk! Wat een vakman!
FOTO VAN FAM DEN HAAN
Keuken met tegels achter fornuis
REACTIE VAN KEUKENWARENHUIS
Geachte familie De Haan, We hebben natuurlijk al uitgebreid gemaild over uw beleving ten aanzien van ons advies. Des te plezieriger is het om te horen dat jullie uiteindelijk zeer tevreden zijn met het resultaat! Wel vinden wij het jammer dat we het ongenoegen niet geheel hebben kunnen wegnemen met de aangeboden workshop. We wensen u heel veel plezier met de nieuwe keuken! Martijn de Vries
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Hans v.d. Graaf op vrijdag 6 mrt 2015 '15 | vestiging Dordrecht
Keuken gekocht bij Keukenkampioen Stadionweg Rotterdam. Wij wilden na een jaar nalevering van een aantal binnen lades, dit was aan de Stadionweg niet eens mogelijk en in Dordrecht op de Mijlweg kostten die binnen lades bij elkaar € 1.048,--.
Dat hebben wij niet gedaan. Ik ben naar keukenwarenhuis gegaan, waar ik al eerder een positieve ervaring opgedaan had. Binnen een kwartier was alles geregeld en voor een fractie van de kosten die Keukenkampioen er voor wilde rekenen.
Voor mij is de echte kampioen Het keukenwarenhuis Dordrecht.
REACTIE VAN ERUM
Hoe duur is deze keuken compleet met alle apparaten?
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch geholpen”
Door R. Kon op maandag 4 mei 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Goede ervaring met keukenwarenhuis. Je wordt prettig geholpen, goede prijs/kwaliteit verhouding en alles wordt netjes geregeld. Zelfs als je problemen hebt geven ze thuis en gaan ze samen met je op zoek naar een passende oplossing. Bij keukenwarenhuis is klant zeker koning. Jullie hebben mij fantastisch geholpen! Bedankt keukenwarenhuis
Reactie of foto toevoegen
“Zelfplaatsing”
Door Vrisekoop op maandag 8 mei 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Van de zomer een keuken gekocht na goed advies bij Keukenwarenhuis. De keuken zelf geplaatst, uiteindelijk miste er een paar onderdelen. contact opgenomen met Keukenwarenhuis, ons probleem opgepakt en nabesteld. Wij zijn goed geholpen. Ik raad Keukenwarenhuis nu aan bij vrienden en familie.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen in winkel”
Door Oers op zondag 23 okt 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Uw mededeling in ons gastenboek: Wij zijn na vele keukenwinkels op de bonnefooi naar Ter Aar gereden gewoon om te kijken we waren al in Dordt geweest en mijn schoonouders zeiden ga naar Ter Aar daar is het 3 keer zo groot. Nou idd. Na even op ons gemak te hebben rondgekeken maar is vragen of iemand ons kon helpen, want je wordt hier niet achter je broek aangezeten. Nou we werden door John geholpen en die man heeft geluisterd. we wilden landelijk en die hebben wij dan ook gekocht. John wist te vertellen dat kan je beter niet doen want.... dat kan je wel doen want.. m.a.w. een man met kennis. Een fantastische keuken gekocht en na afloop een biertje met bitterballen om te klinken op de aankoop. Top winkel, wij zijn ontzettend goed geholpen! Bedankt John voor je goede advies fam Oers
Reactie of foto toevoegen
“Onvoorstelbaar goed gegaan”
Door Loman op donderdag 13 dec 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Na een hele nare ervaring met onze vorige keuken en na een verhuizing hadden we een nieuwe keuken nodig. Veel rond gekeken maar konden niet slagen. Toen zagen we de advertentie van keukenwarenhuis. Een bezoekje gebracht , rond gekeken en besloten een andere keer terug te komen voor meer informatie We zijn samen met KW tot een mooi resultaat gekomen. Alles kon verandert worden wanneer we iets anders wilden dan wat we eerst besteld hadden. Voelde mezelf weleens wat bezwaard. Niets was ze teveel. De reviews gelezen en daar stond Jeroen vaak genoemd. Daar kregen we contact mee en het klikte meten. Een vakman van de bovenste plank. Werkt zeer netjes en heeft perfect alles afgewerkt. Kortom zeer tevreden over hem. We genieten van een mooie keuken.
REACTIE VAN LOMAN
Mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door R.J.Goris. op woensdag 1 jun 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Op onze klacht via de E-mail van 6 april j.l. werd binnen 4 uur gereageerd en passende maatregelen genomen. Ook willen wij uw montageteam firma van Wees bedanken voor de nette manier van werken en communiceren. Ook willen wij uw keukenadviseur Dhr. van de Anker bedanken voor de geduldige en vakkundige manier van werken. onze volgende keuken wordt een weer een keuken van Keukenwarenhuis Ter Aar.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Zwemer op vrijdag 20 apr 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Zoals beloofd hierbij de foto's van onze prachtige nobilia keuken. Na een periode van ideen verzamelen zijn we in ter aar terecht gekomen. Nadat we prettig zijn geholpen door Erik en tenslotte door Andy. Er moest nog wel het één en ander aangepast worden maar dat is keurig geregeld. Voordat we het wisten kwam de keuken al. Hij is geplaatst door een vriend van ons. We liepen tegen dingen aan en die werden netjes opgelost. Hiervoor hadden we een goedkopere oplossing bedacht maar daar gingen ze niet mee akkoord. Nee zeiden ze onze fout we sturen een nieuwe. Top!!! We zijn superblij met onze prachtige keuken. Fam zwemer.
FOTO VAN ZWEMER
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Oprecht tevreden”
Door Johan Wortel op vrijdag 9 nov 2018 '18 | vestiging Dordrecht
Super geholpen, vrij snel een offerte gemaakt en fantastisch goed ingebouwd(John bedankt!). Daarbij nog eens € 1.000,- bespaart op de concurrent (Reddy Keukens). Voor mijn volgende keuken kom ik zeker weer bij jullie langs!
FOTO VAN JOHAN WORTEL
Fantastisch ingebouwd
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken keurig nageleefd”
Door Fam W.Krom op zondag 27 nov 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Na veel keukenzaken te hebben bezocht zijn we terechtgekomen bij Keukenwarenhuis. Ons eerste gesprek was helemaal niet opdringerig en hebben onze Nolte keuken daar gekocht. De gemaakte afspraken werden keurig nageleefd. Ook de installatie was perfect gedaan. Ook nog een telefoontje achteraf of alles naar wens was werd zeer op prijs gesteld.
FOTO VAN FAM W.KROM
Nolte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Altijd bereikbaar”
Door M unal op woensdag 5 sep 2018 '18 | vestiging Dordrecht
Na een reklame gezien te hebben op facebook, besloten we een keuken Aan te schaffen bij Keukenwarenhuis. het verkopend personeel was heel vriendelijk en meedacht en mij geen mes op de keel zette waarvoor complimenten. Een aantal dingen klopten niet en zijn snel opgelost. Ook was men altijd bereikbaar en bereid om me te helpen. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben over de service en met mijn keuken. Zelfs vonden we de bestaande grepen minder mooi na een berichtje kregen we spontaan een doosje nieuwe gestuurd binnen 24 uur. Dus zeker een aanrader!
FOTO VAN M UNAL
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Niets te veel”
Door Mw. V.Stam op dinsdag 9 jun 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Ik ben zeer tevreden over de adviezen en de hulp bij het samenstellen van de keuken en de apparatuur en de levering ervan. Niets was te veel wat ik vroeg. Verkoper Jos Poot bedankt! Ook zeer tevreden ben ik over de plaatsing van de keuken en toebehoren door Anton Suijker van Keuken Montage Holland uit Rotterdam. Vakkundig en snel gedaan. Ook bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Tien met griffel voor service”
Door Ans op zondag 20 jan 2019 '19 | vestiging Ter Aar
Ik ben zo blij met KeukenWarenhuis.nl, dit geloof je niet ! Koop ik in 2001 een Nolte keuken, en stuur ik deze week alleen een mailtje dat mijn grepen lelijk worden, krijg ik gewoon voor de verzendkosten, 26 nieuwe grepen thuisgestuurd! Ik mocht zelfs kiezen, ik heb voor RVS stanggrepen gekozen, heel duur, maar dat maakte hun niets uit, ze gaan voor blije klanten. Dus, een tien met een griffel voor KeukenWarenhuis.nl.
REACTIE VAN ANS
De grepen zijn binnen.
Reactie of foto toevoegen
“Super montage”
Door Fam. Janse op woensdag 27 sep 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Een mooie keuken uitgezocht bij keukenwarenhuis Ter Aar en super gemonteerd door Jeroen Brugman. Een paar communicatieprobleempjes,waardoor een monteur er nog eerder was dan de keuken...heeft Jeroen heel vakkundig en in zijn eentje onze keuken geplaatst in 1 dag.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Fam. Kroon op donderdag 23 jun 2016 '16 | vestiging Ter Aar
We hebben onze keuken in ter aar gekocht en die was helemaal heel afgeleverd. Nu had iemand anders die de vloer ging leggen bij ons een plank Van de keuken beschadigd. We gingen terug om een nieuwe plank te kopen en kregen die gewoon mee zonder dat ze er iets voor rekenden. Heel erg bedankt hiervoor en voor de mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelingswaardig”
Door H. Zegers op zaterdag 5 nov 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Wij hebben een super keuken gekocht voor een alleszins redelijke prijs. Ondanks de uiteraard ook voorgekomen verschillen van inzicht hebben wij heel prettige ervaringen met winkel en personeel. Goede deskundigheid, uitgebreid aanbod - ook op zicht en prima afwerking. Zeer aan te bevelen.
FOTO VAN H. ZEGERS
Keuken met prima afwerking
Reactie of foto toevoegen
“Goed gelukt”
Door Fam. Engelen op donderdag 10 mei 2018 '18 | vestiging Dordrecht
Na een aantal teleurstellende bezoeken aan diverse keukenzaken was de lust ons totaal vergaan om tot aanschaf van een nieuwe keuken over te gaan. Gelokt door de advertentie in ons plaatselijke weekblad met Nolte keukens toch maar een kijkje in Dordrecht gaan nemen. Heb de verkoper direct verteld dat hij ons maar gezien de vorige ervaringen zoals schimmige verkoopprijzen etc. maar moest overtuigen dat een keuken kopen bij Keukenwarenhuis wel een feestje is. En dat is gelukt de gehele begeleiding tijdens de aankoop is keurig verlopen. De meting werd verricht door Anton Suijker van Keukenmontage Holland en hij zou ook komen plaatsen. Dit eerste bezoek gaf al het gevoel dat een keuken kopen een feestje kan zijn. Bij het eindgesprek om alles definitief uit te zoeken en te bestellen zijn wij heel goed geholpen en was het erg prettig te ervaren dat de gehanteerde prijzen bij Keukenwarenhuis gelukkig transparant zijn. De levering verliep keurig met uiterst zorgvuldig personeel en op tijd. Ook Anton Suijker heeft uiterst zorgvuldig gewerkt en het was een feestje om hem over de vloer te hebben. Na plaatsing is onze keuken via Anton van mooi stucwerk voorzien en ook dit is zeer professioneel verlopen dankzij Anton Suijker's samenwerking met de stukadoor. Kortom uiteindelijk was het kopen van de keuken bij Keukenwarenhuis en de plaatsing door Anton Suijker van Keukenmontage Holland een feestje.
REACTIE VAN EVA
Beste familie Engelen, u bent heel positief over keukenwarenhuis. hoe zijn zij ten opzichte van andere keukenwinkels met prijs kwaliteit verhouding? ik wil namelijk ook bij Nolte kuchen gaan kijken. maar twijfel daar nog over. groetjes, Eva
REACTIE VAN MARJA ENGELEN
Onze vorige keuken was ook een Nolte keuken en kwalitatief erg goed vandaar wederom keuze voor dit merk en zodoende bij Keukenwarenhuis terecht gekomen omdat zij dit merk voeren. Wat erg prettig is bij deze zaak is dat de prijzen transparant zijn dat is bij heel veel zaken niet het geval.
Reactie of foto toevoegen
“Ongelofelijk”
Door P.P. op dinsdag 7 jan 2014 '14 | vestiging Ter Aar
In 2008 daar een keuken gekocht, na bezoek van winkels door het hele land.De laagste prijs was niet het uitgangspunt maar kwaliteit, we zijn er geslaagd met op zeker het beste van beiden. Afgelopen najaar 2013 begon onze oven kuren te vertonen, heel veel gebruikt, dat wel na 5 jaar wel eerder dan we gehoopt hadden hem af te moeten schrijven. Bij bezoek van de leverancier in ter Aar, wist de verkoper van toen, nog ongevraagd, details te noemen van onze keuken,in uitvoering en apparatuur. Een nieuwe oven kregen we uit voorraad mee voor een hele mooie prijs, niets dan lof,leuk om zo zaken te doen.
Reactie of foto toevoegen
“Review”
Door J.G.M. van der Born op zaterdag 29 apr 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Nadat wij medio februari een kleiner appartement gingen huren, besloten wij om het bestaande keukenblok te vervangen door een geheel nieuwe keuken en na veel omzwervingen kwamen wij terecht bij het Keukenwarenhuis in Ter Aar. Wij wilden ons eerst oriënteren en daar ging het net even anders we kwamen in gesprek met Jelle, een zeer deskundig verkoper, die echt oog en oor had voor details, en na een plezierig gesprek besloten wij ter plaatse voor de aankoop van een nieuwe keuken die geheel aan onze wensen voldeed. Volgens afspraak werd de keuken op vrijdag 17 februari geplaatst door Jeroen Brugman, een zeer deskundige monteur waar het Keukenwarenhuis trots op mag zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Mijn complimenten”
Door H.J. Bom op maandag 5 mrt 2018 '18 | vestiging Dordrecht
Allereerst wil ik Keukenwarenhuis complimenteren voor de wijze waarop we zijn geholpen. Zowel bij het eerste bezoek (Dordrecht) als bij het 2e bezoek (Ter Aar afstemming). We kregen alle ruimte om te kijken en werden niet meteen 'besprongen' door een gehaaide verkoper. We hebben aangegeven binnen welk budget we een keuken wilden hebben. Geen moeite was teveel om tot een mooi resultaat te komen. Bij het 2e bezoek (afstemming) hebben we aangegeven toch een inductiekookplaat te willen. Geen probleem. Ook wilden we graag een ander aanrechtblad. Geen probleem. We wilden toch een nieuwe kraan laten plaatsen. Geen probleem. Niets was teveel. Omdat de vestiging in Dordrecht nog niet opnieuw geopend was moesten we naar Ter Aar. Diane heeft ons fantastisch geholpen. Voor de monteur die de keuken heeft geplaatst niets dan lof. Maurice van Esdonk heeft voortreffelijk werk geleverd. Wij hadden de offerte niet helemaal goed gelezen en bleek dat de oude keuken niet verwijderd zou worden. Dat stond namelijk als optie. Daar kwamen we pas achter enkele dagen voor het plaatsen. Dom natuurlijk van ons. Samen met Maurice gezocht naar een oplossing. ECHT TOP!!!! De wijze waarop alles is afgehandeld helemaal geweldig. Maurice werkt super netjes en heel nauwkeurig. Keukenwarenhuis beveel ik zeker aan en adviseer daarbij om naar Maurice te vragen.
FOTO VAN H.J. BOM
Lof voor de keukenmontage
Reactie of foto toevoegen
“Erg onder de indruk”
Door Ed Trentelman op dinsdag 31 jan 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Ben erg onder de indruk van de service die wordt verleend bij de aankoop van een keuken. Advies, snelle offerte, scherpe prijs (bedongen) detail tekeningen, bedenktijd voor evt aanpassingen, duidelijk levertijd. Werd exact volgens geleverd tot in huis.Leuk bedankkaartje ontvangen na de aankoop, en aftersales telefoontje!! Echt top. Dus Keukenwarenhuis.nl is een aanrader!!
Reactie of foto toevoegen
“Alles waargemaakt”
Door Fam. Foncke op vrijdag 27 apr 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Wij hebben een Nolte Valencia keuken gekocht die half april is gemonteerd en geïnstalleerd door Anton Suiker. Zowel voor de medewerkers bij Keukenwarenhuis als voor Anton Suiker niets dan lof. Het hele traject vanaf het uitzoeken tot en met het plaatsen is zeer zorgvuldig en helder begeleid. Genoeg ruimte voor vragen en/of eigen inbreng. Alles wat is beloofd, is ook waargemaakt; keuken in één keer compleet bezorgd en door Anton Suiker ook in één keer compleet en werkend opgeleverd. Een zeer vakkundige, hardwerkende (helemaal alleen) man. Keukenwarenhuis geeft ook nazorg, eerst door bij de oplevering een opruimteam langs te sturen om alle verpakkingsmateriaal weg te halen en zelfs de keuken een eerste "schoonmaakbeurt" te geven. En door ná een paar dagen te informeren hoe alles is verlopen en of er nog vragen/opmerkingen/mankementen zijn. Kortom, zeer tevreden!
FOTO VAN FAM. FONCKE
Vakkundig geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima werk geleverd”
Door Jansen op zondag 18 okt 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Wij zijn heel tevreden over de levering van onze nieuwe keuken in september. De monteurs, Chris en Arno hebben prima werk geleverd en creatief meegedacht waar nog iets niet duidelijk was. Plezierig was ook de service van het schoonmaken van de keuken en de afvoer van verpakkingsmateriaal e.d.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door andre ten hoven op dinsdag 23 mei 2017 '17 | vestiging Ter Aar
keuken gekocht in februari erg goed geholpen door de verkoper. de keuken is goed afgeleverd en goed gemonteerd door de keuken monteur . zeer tevreden en een aanrader om daar een keuken te kopen Met vriendelijke groet,
FOTO VAN ANDRE TEN HOVEN
Aanzicht van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Niet goed ontzorgd”
Door Richard Amersfoort op woensdag 13 jun 2018 '18 | vestiging Ter Aar
In December 2017 heb ik een onbezorgde keuken aangeschaft bij het Keukenwarenhuis in Ter Aar. Het vervelende aan deze onbezorgde keuken is dat hij mij behoorlijk wat kopzorgen heeft opgeleverd. Gezien het verhaal te lang is om hier uit te schrijven (of eerder, omdat toch niemand zo'n lang verhaal gaat lezen), zal ik het proberen op te sommen.
- Er wordt geadverteerd met een ontzorgde keuken. De prijs die in de winkel staat, is de prijs die betaald wordt. Behalve dat er nog onverwachte kosten voor het kleinmateriaal van de keukenmonteur bij komt.
- Na dit aangevochten te hebben, is er toch toegezegd dat deze kosten door KW betaald zouden worden. Toen de monteur op de stoep stond, wist hij echter van niets en kon pas beginnen als dit opgehelderd was. Weer met KW gebeld, en nu wisten ze ineens nergens van. Toen ik naar de filiaalmanager vroeg, was die er uiteraard niet. Uiteindelijk is de monteur opgebeld dat hij de keuken kon plaatsen en KW het kleinmateriaal zou betalen. Ik vind het belachelijk dat je hiervoor eerst naar de filiaalmanager moet vragen.
- Oven-Combi zat niet bij de levering. Het transportbedrijf gaf aan dat dit al bekend was bij Keukenwarenhuis. Ik ben echter nooit gebeld of heb geen mailtje gehad. Anders had ik wellicht nog een ander model uit kunnen kiezen.
- Bestekbak ontbrak ook. Dit was me echter nog niet opgevallen (of eerder, ik wist eigenlijk niet dat deze bij de keuken zat). Deze is, zonder dat ik hier vanaf wist, per post naar mijn adres gestuurd. Gezien ik daar nog niet woonde, heb ik het pakket gemist. Omdat ik de brievenbus nog niet vaak leegde (omdat ik er nog niet woonde) had ik het briefje van de postbode te laat gezien en was het pakket al weer terug gestuurd. Na veel uitzoekwerk er achter gekomen dat het om de bestekbak ging. Uiteindelijk is hij opnieuw opgestuurd. Helaas bleek hij gebroken te zijn bij aankomst...
- Verkeerde onderdelen geleverd. Hoewel ik aangaf dat ik haast had, zijn de nieuwe artikelen pas anderhalve week later besteld. Hier zat ook weer 6 weken levertijd op.
- Toen de onderdelen opnieuw geleverd waren, kreeg ik een mail van KW met de monteur in de CC. Die zou contact met mij opnemen. Na een week heb ik zelf maar gebeld met de monteur. Die gaf echter aan niet te kunnen komen voordat KW de spullen bij mij thuis had geleverd. Hiervoor moest ik weer bellen met KW. Die gaven aan dat ze de spullen zouden leveren en ik daarna een afspraak met de monteur moest maken. (Typisch dat ik dit allemaal moet regelen...)
- Communicatie is ronduit slecht. Als je ze al te pakken krijgt, is de juiste persoon er niet, of werkt er ineens niet meer... Mails zijn vaak onduidelijk. Hoewel ik zeer tevreden ben over de keuken zelf, zou ik zeker geen keuken bij Keukenwarenhuis meer kopen. Ik begrijp werkelijk waar niet waarom er niet wat meer aandacht en service voor de klant is.
FOTO VAN RICHARD AMERSFOORT
Keuken met rood witte achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Vlekkeloos verlopen”
Door Matthijs dekker op zaterdag 3 sep 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Voor de uitbreiding van onze huisartsenpraktijk in Noordwijk was ik op zoek naar zeven keukenblokken met accessoires voor een redelijke prijs. Ik was aangenaam verrast door het vakkundig advies en de persoonlijke benadering van een ervaren medewerker. Erik Walters van de afdeling verkoop verdient wat mij betreft een groot compliment. Geen gladde praatjes maar inhoudelijk zinnig commentaar en een persoonlijke benadering. Na de bestelling verliep de levering en plaatsing vlekkeloos. Ik kan iedereen aanraden een kwalitatief goede keuken voor een redelijke prijs te kopen bij dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Kopen en levering keuken”
Door Grootveld. Tom op vrijdag 14 nov 2014 '14 | vestiging Ter Aar
Geachte Dames en Heren, Langs deze weg wil ik u complimenteren met het hele traject van aanschaf tot levering en installeren.
1. Telefoontje wanneer de transporteur zou bellen en ik mijn banklimiet moest verhogen.
2. Telefoontje van de transporteur wanneer hij voor de deur staat.
3. Levering perfect op tijd. Pinnen ging wat moeilijk maar werd tot volle tevredenheid opgelost.
4. De heer Remon Hoefste is een zeer aimabele man een een zeer goede vakman. Heeft alles perfect geïnstalleerd. De foute levering van een paar onderdelen nu even opgelost en we hebben er vertrouwen in dat over een paar weken de juiste zaken worden geleverd en geplaatst.
5. En als laatste voor ons de verrassing: er kwam ook nog iemand langs om de keuken schoon te maken en al het verpakkingsmateriaal op te ruimen en af te voeren.
Conclusie: volle tevredenheid bij ons waar we u voor complimenteren. Klanten kunnen zeuren en moeilijk doen, misschien was ik dat ook een beetje met mijn betaling, maar je moet ook op zijn tijd iemand een compliment geven, zeker als er boven verwachting zaken gebeuren zoals nu gebeurd is. Dank voor alles. Goed zaken gedaan en graag tot ziens over een paar weken als de juiste onderdelen nagezonden worden en geïnstalleerd. Met hartelijke groet,
FOTO VAN GROOTVELD. TOM
Blij met nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf nieuwe keuken”
Door M.mintjens op vrijdag 24 okt 2014 '14 | vestiging Ter Aar
In Mei 2014 mooie nieuwe Nolte keuken uitgezocht en in augustus geleverd, afzuigkap liet even op zich wachten door productieproblemen bij ATAG maar daar heeft keukenwarenhuis geen invloed op. Ik vind vooral de klantenservice van Keukenwarenhuis, actief, snel en betrokken. Had wat problemen met ingemeten werkblad en lekkende kraan, deze werden zonder problemen vervangen. Daarnaast zorgde keukenwarenhuis voor een vriendelijke en uitstekende monteur die onze uitgezochte droomkeuken vakkundig heeft geïnstalleerd. Over de prijskwaliteitsverhouding kan ik weinig zeggen, wij hebben gekozen voor een keuken uit een wat duurder segment met dito apparatuur er van uitgaande dat je zo'n uitgave wellicht maar een keer in je leven doet.
FOTO VAN M.MINTJENS
Wandkast met combi en stoomoven met apotheekkast
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Dorinde van Bekkum op dinsdag 8 mei 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Op maandag werd de keuken geleverd door keurige mannen en op dinsdag kwam de monteur volgens afspraak. Wij kregen Jurry Martinus. Wat kan die man hard werken! In 1 dag stond de keuken en alles lijkt netjes in orde. Bedankt hoor!
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door H. Remmelzwaal op dinsdag 13 feb 2018 '18 | vestiging Ter Aar
We zijn prima geholpen bij het kopen van onze nieuwe keuken, de verkoper had voor elk probleem een oplossing. De levering, betaling alles prima geregeld. Jeroen Brugman kwam de keuken plaatsen, niets dan complimenten voor hem. Weet zijn vak prima te verstaan en plaatste binnen één dag de gehele keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Toppers”
Door Pim Uijttewaal op dinsdag 31 jan 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Gisteren is de installatie van de keuken voltooid. Het was anderhalve dag werk. De installatie monteur was creatief met verschillende oplossingen en dacht vooral pro-actief mee. Mooie bijkomstigheid was dat twee heren van keukenwarenhuis na installatie langskwamen om de hele keuken af te nemen, resten plastic te verwijderen en al het restafval meenamen. Ik zeg altijd maar zo: Koopt in den vreemden niet wat uw eigen dorp u biedt!! Toppers!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Timo Prinsenberg op vrijdag 3 feb 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Donderdag 26 januari is mijn keuken geplaatst door monteur ANTON SUIKER. Mensen, als u een keuken wil laten plaatsen, vraag naar deze man! Hij is erg precies in wat hij doet en heeft mijn keuken super geplaatst. Bedankt Anton!
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed geregeld”
Door Aad van Loenen op maandag 21 jan 2019 '19 | vestiging Dordrecht
Het kopen van een keuken is supergoed uitkijken en kopen wat jij wilt. Na enkele zaken gehad te hebben kwamen wij bij Keukenwarenhuis in Dordrecht. Daar werden wij hartelijk ontvangen en ontmoetten we Simon. De gesprekken waren vriendelijk en hij gaf ons ook een aantal tips. In ongedwongen sfeer wisten wij precies welke keuken we wilden en met de aanwijzingen de voorbeelden in de grote showroom werd onze realiteit en droom werkelijkheid. Ook prijstechnisch kwamen we uit op een prijs waar we beiden mee konden leven. Vooraf hadden we in "ervaringen keukens" diverse bedrijven vergeleken en kwam Keukenwarenhuis zeer goed uit de bus. Ook wilden wij, gezien de berichten in ervaringen de keukenmonteur Anton Suiker de keuken laten plaatsen. Een geschikte vent. die zijn vak verstaat. Al met al een hele goede ervaring met keukenwarenhuis en Anton Suiker, een combinatie die zeker aan te raden is. Alles goed geregeld.
FOTO VAN AAD VAN LOENEN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede reviews”
Door Fam. Verzijden op maandag 9 mei 2016 '16 | vestiging Dordrecht
Wij zijn bij keukenwarenhuis in Dordrecht uitgekomen door de goede reviews die we tegen kwamen. En terecht. Eerst heeft Peter ons goed geholpen met het uitzoeken naar een keuken. Daarna zijn we nog een aantal keren terug geweest om bepaalde dingen nog eens te zien, steeds vriendelijk ontvangen. Frank heeft het tweede gesprek gedaan en de puntjes op de i gezet. Toen hadden we helemaal een goed gevoel. Ben was onze monteur en die heeft de keuken zo goed geplaatst dat de keuken volledig naar onze wens is. We hebben gewoon met plezier Ben een aantal dagen over de vloer gehad, hij weet wat vakmanschap is.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Familie Uleman op donderdag 14 sep 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Onze ervaring super tevreden..vanaf dag 1 goed uitleg gekregen..alles goed gegaan en super nete monteur ook Jeroen Brugman top..we zijn zeer te vreden met onze mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super gegaan”
Door Martin op vrijdag 14 jul 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Allereerst mijn keuken ontworpen samen met onder andere Gerben Rook wat vlekkeloos ging. Erg geduldig personeel en denken goed mee. Na even wachten is de keuken gisteren geleverd en vandaag geïnstalleerd door Jeroen Brugman. Jeroen is erg fijn om als installateur te hebben. Hij is erg vriendelijk, denkt goed mee en adviseert waar nodig. Ook doet hij helemaal niet moeilijk om iets extra's te doen. Super! Enig noemenswaardig nadeel was dat er geen vriezer, maar een tweede koelkast geleverd was. Nog even wachten op een volledige keuken, dus, maar dat is geen probleem.
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk zeer happy”
Door Ronald op dinsdag 30 jan 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Vorig jaar naar Ter Aar gereden om daar te oriënteren voor een nieuwe keuken met de intentie om nog niet te gaan kopen maar toen troffen wij Jelle, een uiterst vriendelijke verkoper, hij tekende voor ons precies uit wat wij voor ogen hadden en toen toch de knoop doorgehakt en de keuken gekocht. Een aantal weken later werd de keuken ingemeten door in mijn ogen een niet zo'n bekwame monteur, dat bleek ook wel dat we het afroep gesprek hadden met Andy want een aantal maten kwamen totaal niet overeen met wat wij hadden ingemeten. Na een aantal weken een belletje dat er afscheid genomen was van de monteur en wij kregen een nieuwe monteur toegewezen. In Juli werd dan eindelijk de keuken geplaatst, alleen misten er een aantal dingen. Deze zijn netjes nabesteld en nageleverd. Toch hadden wij nog een aantal dingen waar wij niet helemaal tevreden mee waren deze aangegeven aan de monteur en hij zou dit op gaan lossen i.o. met Keukenwarenhuis na zijn vakantie, wij hoorden maar niets meer van hem dus contact gezocht met Keukenwarenhuis en zei wisten nergens van. Het hele verhaal inclusief foto's neergelegd bij hun om tot een oplossing te komen. Deze kwam gelukkig snel alleen met monteur nummer 3, dit was Jeroen Petter en dit was een verademing een man die weet waar hij over praat, hij is even langs geweest om alle problemen in kaart te brengen en deze te communiceren met Keukenwarenhuis, hier vrij snel reactie op gehad en afgelopen week is Jeroen dan geweest om de keuken te plaatsen zoals bedoeld was. Wij waren al redelijk happy met onze keuken maar nu zijn wij zeer happy, dit is de keuken die wij voor ogen hadden. Nogmaals onze complimenten voor Jeroen Petter,hij moest wel van ver komen maar het was het meer dan waard, en Keukenwarenhuis bedankt voor het oplossen van de problemen die ontstaan zijn tijdens levering en plaatsing.
REACTIE VAN MARK VERKERK
Ik zeg "eind goed, al goed" soms stellen wij het geduld van de klant op de proef ... Als het uiteindelijk leidt tot een blije klant, zijn wij ook blij ! Hier hebbenwe ook de klant bij nodig, en zo 1 was je er Ronald ! Superbedankt voor je medewerking !!!!
Reactie of foto toevoegen
“Oud huis”
Door Theo en Ria Loermans op dinsdag 13 mrt 2018 '18 | vestiging Ter Aar
De geleverde keuken is door de Hr Willem Aarnoutse bij ons geïnstalleerd. Wij hebben een oud huis (ca 1780) waar niets recht is. Dankzij het vakmanschap van de Hr Aarnoutse is een rechte keuken mooi in een scheve ruimte geplaatst (zie foto). Ons RESPECT!! Wij hebben de keuken in alle rust en goede begeleiding kunnen uitzoeken en alles is naar volle tevredenheid geleverd en afgewerkt. Er komt nog een laatste afwerking van spatranden en muurplaten maar dat komt zeker goed. Bedankt voor deze fijne samenwerking. Theo en Ria Loermans
FOTO VAN THEO LOERMANS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ed van Eembergen op donderdag 7 jun 2018 '18 | vestiging Dordrecht
Ik heb een complete keuken met inbouw apparatuur gekocht en laten plaatsen. Ik ben zeer tevreden en ook over over de after sales.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken keurig opgeleverd”
Door Jannie en Maarten Trippenzee op maandag 31 aug 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Goede voorlichting tijdens eerste gesprek, voldoende tijd om je te oriënteren, goede samenspraak met de orderverwerkers en handige tips. Na een eerste opzet van de plattegrond kwamen we tot de conclusie dat dat voor ons niet ideaal was, terug naar de zaak en werd alles opnieuw ingetekend. Er werd een gedegen monteur genoemd die de oude keuken voor een bepaalde prijs demonteerde en de nieuwe installeerde. Dat gebeurde in een paar dagen op een goede, deskundige en nette wijze. Wat ons erg goed beviel was dat toen de keuken was geplaatst de keuken daarna professioneel werd schoongemaakt. Er waren nog een paar zaken niet geleverd, maar na een paar weken ( het was vakantietijd) kwam de installateur weer langs om de keuken verder af te maken en werd hij keurig opgeleverd. Prima en mooi werk. Een prachtige nieuwe en praktische keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de aankoop”
Door E. Ax op woensdag 2 aug 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Een keuken kopen bij Keukenwarenhuis in Ter Aar is een feest! Enige tijd geleden hadden wij bij het Keukenwarenhuis al een keuken uitgezocht. Toch begonnen we de afgelopen weken te twijfelen over de kleur. Toen we dit aangaven was het geen enkel probleem om iets te veranderen. Onder het genot van een heerlijk hapje en drankje nam de verkoper alle tijd voor ons om te kijken naar een andere kleur. Dankzij hun goede advies, geduld en begrip is het gelukt om nu écht de keuken van onze dromen uit te kiezen. Wij zijn erg blij met onze aankoop!
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Ria de Groot op donderdag 15 okt 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Prettige verkopers, denken met je mee en staan voor allerlei ideeën open, heel positief ervaren, de afhandeling was ook perfect, een heel ervaren keuken installateur . Ik zal dit bedrijf iedereen aanbevelen !
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Blonk op vrijdag 9 dec 2016 '16 | vestiging Ter Aar
In de krant gelezen over keukens, wij naar Ter Aar gegaan en ons laten adviseren over een nieuwe keuken. Dit gesprek was heel open en vriendelijk niet opdringerig. We hebben een rondleiding gehad en we zijn er die zelfde middag uitgekomen. Er is een afspraak gemaakt voor het inmeten van de keuken en met die bevindingen zijn wij weer op een 2e gesprek geweest waar wij een tekening kregen hoe de keuken geplaatst zou worden. We hebben de gelegenheid gehad om nog wijzigingen door te geven en hebben getekend. Daarna zijn de afspraken die gemaakt zijn allemaal nagekomen en iedere afspraak die gemaakt was werden we van te voren via een mail op de hoogte gebracht. De levering was volgens afspraak en ook de montage verliep zonder problemen. Wij zouden iedereen aanraden om een nieuwe keuken bij Keukenwarenhuis te kopen. Wij zijn zeer tevreden over de aanschaf van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Vervanging oude keuken”
Door E.Spruit op dinsdag 6 okt 2015 '15 | vestiging Dordrecht
Onze oude keuken was aan vervanging toe. In Dordrecht bij het Keukenwarenhuis op bezoek gegaan, verkoper Wilfred nam veel tijd om voor ons de juiste keuken samen te stellen. Bij het afroep gesprek heeft Frank de puntjes op de i gezet. 2 oktober 2015 is de keuken door Marco perfect geïnstalleerd, wij zijn er heel blij mee. Ed Paula.
FOTO VAN E.SPRUIT
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk goede keuze gemaakt”
Door Ellen Ouwerkerk op maandag 11 jan 2016 '16 | vestiging Ter Aar
De ervaringen bij de aanschaf van de keuken waren wisselend. De verkoper vonden wij niet direct een prettig iemand. Mijn man heeft veel tijd nodig om dingen te begrijpen door zijn ziekte. Maar goed dat blijft altijd persoonlijk natuurlijk. Degene die alles met ons doornam na de aanschaf van de keuken maakte alles goed. Ook bij latere contacten voor aanschaf van lichtbakken of anders was hij zeer behulpzaam. Onze complimenten. Met veel geduld van hem en ook goed adviserend hebben wij nu uiteindelijk een goede keus gemaakt en zijn tevreden. Ook de plaatsing van de keuken is goed verlopen door een zeer deskundige Guy! Sinds november 2015 is de keuken in gebruik.
FOTO VAN ELLEN OUWERKERK
Keukenfornuis met tegelachterwand
Reactie of foto toevoegen
“Veel wachttijd”
Door Sander op vrijdag 18 dec 2015 '15 | vestiging Ter Aar
keukenwarenhuis.nl is een verkooptent, ze zijn heel netjes en vriendelijk, alleen moet het wel binnen hun concept passen, anders communiceren ze niet. Met een verkoper wordt alles uitgetekend, besproken en een prijs overeengekomen. In het uiteindelijke uittekengesprek zit een 'technische' medewerker die enkele meerkosten berekend die net te overzien zijn (hij is geen verkoper, zijn vaste prijzen wordt heel vriendelijk en normaal over gedaan). Gaat heel vriendelijke en vanzelfspreken, maar als je niet scherp ben halen ze zo enkele honderden euries extra binnen. Na de verkoop wordt het echter een beetje stil bij keukenwarenhuis.nl. Bij de levering klopten veel zaken niet en waren enkele zaken beschadigd in de doos. Ik heb zelf geïnstalleerd, dat hielp wellicht niet, maar het duurde twee weken voordat er een reactie kwam (drie mails en heel telefoontje had ik gedaan). Alles wordt opgelost, alleen duurde het bij elkaar een half jaar, drie verkeerde leveringen (voor hetzelfde onderdeel!) en heel veel wachttijd. Iets fout: drie weken bellen en mailen, zes weken levertijd, (zelf altijd moeten nabellen om horen dat ze het al ontvangen hebben), en na verkeerde leveringen hetzelfde traject. Heel vriendelijk allemaal, maar zeer slechte service en elke keer andere contactpersonen. Niemand neemt verantwoordelijkheid en na de verkoop ben je lastig. Eén advies: niet vooraf betalen!! Het interesseert ze daarna gewoon niet meer. Prima keuken uiteindelijk, voor een redelijke prijs denk ik, maar wat een hoop gedoe... Als je iets kunt missen bij een verbouwing/verhuizing is het dat wel.
REACTIE VAN MARK VERKERK
Inmiddels door het management contact geweest met Sander, en excuses aangeboden, en nu nogmaals Sander, Veel spijt dat het zo gelopen is ! Een die 1 is wel erg zwaar gevallen voor ons, wij trekken onze lessen ! Klantenservice.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Ad Verberg op woensdag 22 jul 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Wij besloten een keuken bij Keukenwarenhuis te kopen, omwille van twee redenen, t.w. kwaliteit en klantgerichtheid. We hebben ons niet vergist. Na plaatsing van de keuken constateerden we een in onze ogen ernstig probleem. In een openhartig en vriendelijk gesprek bespraken wij dit met de bedrijfsleider. Al gauw bood hij tot onze grote tevredenheid een prima oplossing aan. Gewoon super.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Fam. Gaemers op donderdag 9 jun 2016 '16 | vestiging Dordrecht
Na het kopen van een keuken begin dit jaar wilde wij een extra spot voor onder de kastjes. Na een e mail gestuurd te hebben kregen wij de spot zonder extra kosten geleverd. Prima service van keukenwarenhuis Dordrecht.
Reactie of foto toevoegen
“Onze prachtige keuken”
Door M. Metsemakers op dinsdag 27 jan 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Heel blij zijn we met de keuze die we hebben gemaakt. We hebben onze keuken gekocht bij Het Keukenwarenhuis in Ter Aar.Vriendelijk werden we ontvangen met meteen een kopje koffie en een rondleiding. Dit was onze vierde zoektocht naar een keuken en tevens ons laatste want de keuze was snel gemaakt. Ook de volgende afspraken waren fijn en alles was mogelijk.De levering was prima,we hebben het zelf geplaatst,maar als we belden met een vraag werden we uitgebreid te woord gestaan. Kortom ... fantastisch, vriendelijke groeten van twee heel gelukkige mensen, fam.Metsemakers
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door ron en joke de groot op woensdag 19 aug 2015 '15 | vestiging Ter Aar
we kwamen al met een glimlach binnen maar we gingen met een grotere glimlach en goed goed gevoel weer weg. We werden geholpen door jacco (onze complimenten, een goede gezellige aardige verkoper) Hij gaf goede adviezen, absoluut geen gevoel gehad dat hij dingen aansmeerde. Hij liet ons zelf onze keuzes maken en gaf de goede tips om onze keuken compleet te maken. Tijdens de inbouw zijn er wel een paar dingetjes fout gegaan maar ook dat werd op de goede manier verholpen. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij zeer tevreden zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Een top bedrijf”
Door fam Kluwer op vrijdag 15 jun 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Van begin tot eind hebben we een topervaring met Keukenwarenhuis. We waren al bij meerdere winkels geweest. Serkan heeft ons uitstekend geholpen - hij was de enige verkoper van alle winkels die alles aan ons liet zien. Dus, als je dit kiest, dan krijgt je dat. Totaal niet pushy, gewoon heel veel eerlijk informatie. We hebben een hele grote, dure keuken, en kregen verreweg de beste prijs bij Keukenwarenhuis. Daarna heeft de monteur Hans tot laat gebleven om de keuken voor ons in te zetten, hard gewerkt en tot de puntjes verzorgd. Toen, tot onze verbazing, kwam een hele schoonmaak bedrijf die alle puin wegdeed en binnen en buiten de kastjes stofzuigde! Uiteindelijk is de aftersales service ook uitstekend. Er was een kleine beschadiging op het lak, gewoon met Nienke van klantenservice contact gehad, en gelijk geregeld! Nienke was ook erg vriendelijk, net als alle andere medewerkers van Keukenwarenhuis waarmee we contact hadden. Een top bedrijf!
FOTO VAN FAM KLUWER
Strakke keuken
+ Toon extra foto van fam Kluwer
Reactie of foto toevoegen
“Heel goede service gehad”
Door L. Marx op dinsdag 6 okt 2015 '15 | vestiging Ter Aar
7 jaar geleden kochten wij een keuken bij keukenwarenhuis. Wij kozen dit brdrijf omdat we drie jaar eerder naar allen tevredenheid voor het oude huis ook een keuken gekocht hadden. Omdat ik de eerste keuken zo mooi vond moest het personeel wel lachen dat ik voor de zelfde kwam, alleen dit huis was veel groter en ik wilde wat luxe aanpassingen! Mijn budget stond vast. Na een aantal uren waren wij en de verkoper eruit, de gunfactor was groot! En daar word ik altijd heel blij van! Na de instalatie zijn we een paar keer gebeld of alles naar wens was, dit is top! Maar dan, na 7 jaar had ik een beschadiging aan de klep van de afwasmachine. Wij dachten nu moeten we iets heel anders kopen want deze klep zal er niet meer zijn of er is kleurverschil. Niets bleek minder waar. De klep is voor ons besteld en geinstaleerd binnen 2 weken zag onze keuken er weer prachtig uit. En over service gesproken het heeft ons niets gekost.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Ineke van Limburg op zaterdag 28 okt 2017 '17 | vestiging Dordrecht
Heel blij met mij nieuwe keuken. Vooral heel blij met de vakkundige montage door Anton Suijker.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan Lof”
Door Ineke en Paul op donderdag 17 dec 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Wij zijn bijzonder tevreden met onze nieuwe Nobilia keuken. Door de grote deskundigheid en uiterst klantvriendelijke houding van Rick Verburgt is alles in de voorbereiding heel soepel en volgens planning verlopen. We hebben nog een paar keer wat geschoven in het ontwerp, maar dat was allemaal geen probleem. Door het vakmanschap van monteur Ton Schaefers konden we na plaatsing van de keuken onze handtekening zetten onder een 100% oplevering. Wat wil je nog meer!
Reactie of foto toevoegen
“Begripvolle annulering”
Door rishi op donderdag 25 aug 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Mijn moeder had een keuken besteld voordat ze plotseling overleed. Waar ik verhalen heb gelezen van andere keukenboeren waar ze de annuleringskosten vorderen bij de erfgenamen waren zij heel begripvol en hebben zij de order kosteloos geannuleerd. Voor mij een reden om in de toekomst een keuken daar te kopen en zal het zeker aanbevelen bij anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Een keuken”
Door NM Pimmelaar op zondag 29 apr 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Na problemen met de afhandeling en afspraken omtrent de keuken hebben we een heel goed gesprek gehad met Martijn de Vries waarin heel goed geluisterd was naar onze klachten is het tot ieders tevredenheid opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer ontevreden”
Door Magda op woensdag 15 jul 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Op de tekening stonden verkeerde kastjes getekend waardoor deze na levering opnieuw moesten worden besteld. Hiervoor moest ik wel extra betalen. Al met al duurde het zes maanden voordat de keuken af was. Keuken was een jaar oud en laminaat laat los van de kasjes. Ik heb dit gemeld bij keukenwarenhuis en zij gaven aan dat de kastjes vervangen moeten worden en dat dit wederom extra geld kost. Al met al ben ik zeer ontevreden met dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuken”
Door Familie Behrens Dordrecht op maandag 16 mei 2016 '16 | vestiging Dordrecht
Kochten medio 2015 een keuken in Dordrecht, gelokt door heel grote advertentie in Dordtse huis aan huis krant. Bij een keuken loopt alles nooit direct goed, te complex misschien, dus we werden steeds verrast met onderdelen. Uiteindelijk een prima keuken, goede kwaliteit, goede service en vooral goed. neergezet door bedrijfje Anton Suiker. Goed koesteren deze vakmensen.
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Carla op donderdag 25 jan 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Deze week prachtige keuken in 3 dagen inclusief afbreken oude keuken en voorbereidende werkzaamheden geplaatst door Michel. Wij zijn erg tevreden over het keukenwarenhuis. Het 1e bezoek was in oktober. Op een erg prettige manier die niet opdringerig was rondgeleid door John. Hij was efficiënt, liet na goede informatie ons de keuze. Wij hadden bij keuken bedrijven erg negatieve ervaringen dus dit was een openbaring. Snel, efficiënt en niet opdringerig. De keuken is geplaatst door Michel die zeer snel met andere de keuken heeft verwijderd, leidingen heeft gelegd en de keuken geplaatst. Een echte vakman. Het contact met het keukenwarenhuis is erg goed. Je krijgt met regelmaat emails die je goed op de hoogte houden. Kortom wil je een nieuwe keuken dan is t keukenwarenhuis en de aannemer Michel een aanbeveling waard.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Wim en Teunie trouwborst op donderdag 23 jun 2016 '16 | vestiging Dordrecht
Onze ervaring met het keukenwarenhuis is prima ,vanaf het eerst gesprek tot het afronden werd nergens moeilijk over gedaan,elke afspraak werd nagekomen tot en met de plaatsing door monteur ben uit Dordrecht is zeker aan te raden ,wij zijn heel erg blij met onze keuken met een prachtig aanrechtblad wat trouwens enige moeite van onze kant kostte.
FOTO VAN WIM EN TEUNIE TROUWBORST
Keuken met prachtig aanrechtblad op kookeiland
Reactie of foto toevoegen
“Zijn er blij mee”
Door Franke op maandag 12 feb 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Geweldig blij met onze keuken meneer Jos dacht goed mee! En namen de tijd terwijl het toch wel druk was! Wat zullen we zeggen. Als we weer een keuken nodig hebben komen we zeker terug !
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg goed geholpen”
Door R. Petit op zondag 29 nov 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Door maanden aan het lijntje gehouden te zijn door S & F Design uit leiden en vervolgens failliet te gaan, kwam ik bij het Keukenwarenhuis voor de ontbrekende onderdelen. Door het vakkundig advies van Anja in deze kwestie en vervolgens door het goed en snel advies van Erik zijn de ontbrekende onderdelen besteld. Helaas kunnen ze de ontbrekende onderdelen van het aanrechtblad niet bestellen. Ik ben nl al in 2 zaken geweest die het een te kleine en moeilijke opdracht vinden. Gelukkig gaat dit ook goed komen door advies van Erik
Reactie of foto toevoegen
“Lang moeten wachten”
Door Marijke op zaterdag 27 jan 2018 '18 | vestiging Dordrecht
Prachtige keuken, maar 20 weken moeten wachten op verkeerd geleverde onderdelen! Erg tevreden over Marco die uiteindelijk de keuken heeft afgemaakt. Advies....koop hier geen keuken! Je krijgt er stress van!
REACTIE VAN MARK VERKERK
Nogmaals SORRY Marijke dat het zo is gelopen, in ieder geval nu alles klaar gelukkig.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vakkundig”
Door Richard van den Burg op dinsdag 25 sep 2018 '18 | vestiging Dordrecht
Wij hebben afgelopen zomer een nieuwe keuken gekocht bij het keukenwarenhuis in Dordrecht. Wij zijn hier zeer vakkundig geholpen. Vonden vooral prettig dat het een kleine zaak is waar aandacht is voor de persoonlijke aanpak, geen gepush en ook bereid om met je mee te denken. Ook kregen wij een goede aanbieding. De monteur, Anton, die de keuken bij ons heeft ingemeten en geplaatst verdiend volgens ons een dikke 10. Een echte VAKMAN. Wij bevelen deze zaak zeker aan.
FOTO VAN RICHARD VAN DEN BURG
Dikke 10 voor de montage
+ Toon extra foto van Richard van den Burg
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Jeroen Prosper op maandag 11 sep 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Super geholpen bij het ontwerp en er werd rekening gehouden met de afmetingen in ons nieuwe huis. Super goed geïnstalleerd door een vakman pur sang. Mocht ik in de toekomst weer een keuken nodig hebben dan weet ik waar ik heen ga.
FOTO VAN JEROEN PROSPER
Keuken met goede installatie
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate teleurstellend”
Door Jan Klaassen op maandag 14 okt 2013 '13 | vestiging Ter Aar
We hebben hier een keuken gekocht. Tijdens de bestelling hadden we extra zijpanelen besteld. De keuken was getekend. Ze hadden een prijs opgegeven. Iets meer dan 6000 euro Ze zijn de prijs gaan overleggen. Vervolgens wordt er gevraagd wat je budget is (5000 euro) en daarna wordt er gezegd dat ze het voor deze prijs kunnen leveren. Achteraf toen we al betaald hadden bleek dat ze de zijpanelen niet in de tekening waren meegenomen. Dit was wel afgesproken. Ik kan geen technische tekeningen lezen. Alles was doorgenomen en zou in de tekening zijn meegenomen. Niet dus. Voor deze onderdelen zouden we opeens nog 1000 euro moeten bijbetalen. Nadat de keuken was geleverd en wij hadden gevraagd wanneer de keuken gemonteerd zou worden, moesten we dit zelf met de monteur regelen. We werden hierbij niet geholpen. De keuken kon pas na 6 weken worden gemonteerd.

De keukenmonteur, P. Dijk, zou 2 dagen bezig zijn met de installatie. Tegen 15:30 uur zouden wij thuis zijn op de eerste dag en wij wilden samen de keuken inspecteren. Maar de monteur was opeens eerder klaar. Anderhalve dag sneller klaar dan van te voren afgesproken. De monteur had geen zin om op ons te wachten, ook niet nadat wij dit nadrukkelijk hadden gevraagd zodat we de keuken samen konden nalopen. We hadden vrij genomen om hierbij aanwezig te kunnen zijn, maar de monteur was al weg toen we om 15:30 uur thuis kwamen. De afvoer is scheef geplaatst, terwijl het makkelijk recht geplaatst had kunnen worden als het op de juiste plaats was aangesloten. Een zijpaneel was ingescheurd. Er was duidelijk te zien dat de keuken geforceerd op zijn plaats was gefixeerd en de scheur daardoor was ontstaan. Wij moesten echter de scheur zelf ontdekken, want de monteur had dit zogenaamd niet gezien. Toen wij thuis kwamen en zagen dat de afvoer scheef was geplaatst en de scheur in het paneel, hebben wij contact opgenomen met het keukenwarenhuis. We hebben aangegeven dat we een oplossing wilde en dat we door een ander monteur zouden worden verder geholpen. Dat mocht niet. We moesten het maar met deze monteur doen, want er was niks mis met zijn werk. De monteur heeft de keuken niet geïnspecteerd na zijn werk te hebben gedaan. Nadat wij de scheur hadden ontdekt hebben we ook zelf de onderdelen bij het keukenwarenhuis opnieuw moeten bestellen, dit heeft de monteur ook nagelaten. Het duurde 2 maanden voordat de onderdelen binnen waren bij het keukenwarenhuis. Deze hebben wij nu op dit moment nog steeds niet ontvangen.

We moesten een afspraak maken met de monteur. We hebben geen excuses gehad voor zijn fouten. Het enige waar hij het over wilde hebben is zijn geld. Bij herstelwerkzaamheden voor de afvoer wilde hij extra geld. Hij probeerde deze fout op de aannemer wie de afvoer heeft geplaatst af te schuiven. Dit terwijl hij de afvoeringang op de verkeerde plaats heeft ingezaagd en vervolgens de afvoer scheef heeft geforceerd.

Voor iedere keer dat hij zou moeten langs komen, ook al was het om een fout te herstellen welke door hem was ontstaan, zouden we geld moeten betalen. We hebben dus de afvoer maar door onze loodgieter laten herstellen omdat we anders de keuken helemaal niet konden gebruiken in de tijd dat we moesten wachten op de onderdelen. De monteur wilde pas komen als de onderdelen er waren. Voor fout herstel in de tussentijd hadden we extra kosten moeten betalen.

Toen de onderdelen na 2 maanden binnen waren bij het keukenwarenhuis zijn wij en de monteur geïnformeerd en zou hij contact opnemen. Hij ook weer nagelaten contact met ons op te nemen. Terwijl we al 2 maanden verder waren! Wij hebben toen na 2 weken met het keukenwarenhuis gebeld. Hij heeft ons toen gemaild om een afspraak te maken en in deze mail gevraagd om de factuur voor kleine onderdelen tijdens de installatie te betalen. Wij hebben gezegd dit pas te betalen, wanneer de keuken op een correcte manier is afgemaakt. Wij weigeren met hem verder te werken, want het enige wat hij wil is zijn geld. Zonder zijn werk goed te doen of te hebben afgemaakt. Het keukenwarenhuis wil geen ander monteur aanwijzen om het werk te doen. Tot nu toe zitten wij al maanden met gederfd woongenot en hopen nog steeds dat het keukenwarenhuis het fatsoen op zal brengen om de keuken af te laten maken.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankje”
Door Ineke Dooge op zaterdag 2 jul 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Op 17 juni ben ik het filiaal in Ter Aar binnengestapt. Ik had een nijpend probleem: de sluiting van de spoelbak in mijn 15 jaar oude keuken is kapot en hoe kom ik nu aan een nieuwe? Achter de balie trof ik twee heren en twee dames. Eén van de heren keek eens naar het door mij meegebrachte kapotte exemplaar - het merk Blanco was hem niet onbekend - liep weg en kwam terug met drie sluitingen. Eentje leek veel op mijn kapotte, die moest ik maar even thuis proberen. Jaaaa,hij past! Ik ben heel blij! Wat een service!! Heel graag wil ik die meneer, ik weet geen naam, van hárte bedanken.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keukenwarenhuis
aDordrecht (51 ervaringen), Einsteinstraat 29, 3316 GG Dordrecht, tel 088 - 010 12 01
bTer Aar (137 ervaringen), Stobbeweg 21, 2461 EX Ter Aar, tel 088 - 010 12 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.