Feedback
8,1

Keukenwarenhuis

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukenwarenhuis.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenwarenhuis
Kom ook naar de grootste keukenshowrooms van Nederland. Heerlijk vrijblijvend oriënteren en inspireren! Je vindt daar alle mogelijke keukenstijlen en ideeën onder een dak.

Keukenwarenhuis is een zelfstandig familiebedrijf met keukenervaring sinds 1964!

Alle keukens in de showroom staan compleet en netto geprijsd en dat voor ieder budget, zodat u zelf vrijblijvend kunt beslissen of u met een verkoper in gesprek wilt gaan. Ook kunt u natuurlijk later nog eens komen kijken, als uw ideeën meer vorm gekregen hebben.

DAAROM KEUKENWARENHUIS.NL
• vrijblijvend oriënteren en inspireren;
• ontzorgde Duitse keukens Half Geld;
• apparatuur tegen onze internetprijzen;
• 1000 keukens -op maat- uit voorraad;
• zes maanden reserveren mogelijk;
• rustig en ontspannen zelf oriënteren;
• alles met prijzen in de showroom;
• unieke en veilige werkwijze;
• kiezen en kopen in twee stappen;
• montage in geheel Nederland.
Ervaringen
Er zijn 349 ervaringen over Keukenwarenhuis. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren215 ervaringen
4 sterren71 ervaringen
3 sterren9 ervaringen
2 sterren8 ervaringen
1 ster39 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Al met al zeer tevreden”
Door Rob Harreman op maandag 5 jun 2023 23 | vestiging Ter Aar
Bij kopen van de keuken zijn we uitstekend geadviseerd m.b.t. keuze apparatuur en indeling. Het plaatsten is gedaan door Anton Suijker van Keukenmontage Holland en die is Pietje precies. Helaas was de achterwand uit 3 delen en met een houtnerfdesign wat niet doorloopt is dat geen gezicht. Keukenwarenhuis was na het zien van de foto hier helemaal mee eens en een nieuwe achterwand uit 1 deel wordt besteld. Al met al zeer tevreden met de keuken en de plaatsing.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Theo Landwer johan op woensdag 31 mei 2023 23 | vestiging Ter Aar
Wij hebben er een nieuwe keuken gekocht, wij zijn perfect geholpen en hij is geplaatst door onze schoonzoon alles is op tijd bezorgd en zeker daar hebben wij geen op of aanmerking over wij zijn erg tevreden over dit bedrijf alles is top.
Reactie of foto toevoegen
“Prima werk geleverd”
Door Harry Didden op woensdag 24 mei 2023 23 | vestiging Ter Aar
Nolte hoekkeuken gekocht zag erg tegen de hele operatie op maar je wordt echt ontzorgt, het montage team heeft ook de extra werkzaamheden zoals leidingen verleggen, groepenkast vervangen, stucen en sauzen prima uitgevoerd of laten uitvoeren, prima werk geleverd.
FOTO VAN HARRY DIDDEN
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden goed nagekomen”
Door Cor Olierhoek op maandag 15 mei 2023 23 | vestiging Dordrecht
Veel keuze en kwalitatief zeer goed voor de prijs. Ook de afspraken goed nagekomen en het monteren van de keuken is op tijd en zeer goed uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is super verlopen”
Door Peter en Natascha Rijnbeek op zondag 14 mei 2023 23 | vestiging Ter Aar
Prachtige keuken van Ballarina (burned wood) gekocht waar we heel blij en trots op zijn. Deskundig geholpen, flexibel met wijzigingen geweest. Keuken werd op een besteklade na compleet en deskundig geleverd. Lade werd snel nagezonden, super! De monteurs Arvid en Vincent zijn in één woord toppers! Kortom; dit was de tweede keuken die we bij Keukenwarenhuis hebben gekocht, twee keer super verlopen.
FOTO VAN PETER EN NATASCHA RIJNBEEK
+ Toon extra foto van Peter en Natascha Rijnbeek
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Ron Plooijer op zaterdag 13 mei 2023 23 | vestiging Ter Aar
Zeer goed geholpen bij Keukenwarenhuis ter aar door Jelle. Veel communicatie per mail overal word je van op de hoogte gehouden. Deze week is de keuken gemonteerd door Michel en zeer ervaren monteur die geen haast maakt om in 1 dag klaar te zijn, helemaal top geplaatst en aangesloten. Ook werden de dozen einde van de dag nog opgehaald en keuken schoongemaakt. Ik beveel dit bedrijf zeker aan voor je nieuwe keuken.
FOTO VAN RON PLOOIJER
+ Toon extra foto van Ron Plooijer
Reactie of foto toevoegen
“Alles is goed verlopen”
Door Arjan Visser op dinsdag 9 mei 2023 23 | vestiging Ter Aar
De keuze is enorm voor ieder wat wils. Na de aankoop van de keuken had ik nog nog later steeds meer vragen en dingetjes die ik anders wilde. Dat werd allemaal opgelost tijdens het "afroepgesprek" alles was toen duidelijk en helder. De afspraak van de monteur stond toen al vast, dus kon ik mooi en op tijd alles plannen. Montage goed service goed.
FOTO VAN ARJAN VISSER
+ Toon extra foto van Arjan Visser
+ Toon extra foto van Arjan Visser
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door J.m.klapwijk op zondag 23 apr 2023 23 | vestiging Ter Aar
Anton Suijker Keukenmontage Holland heeft de keuken geplaatst dit is echt een vakman. Die heeft heel goed advies gegeven. En is perfect geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Jan en Ellen op vrijdag 21 apr 2023 23 | vestiging Dordrecht
We zijn goed geadviseerd en geholpen bij de keuze van onze keuken. Ze namen de tijd die nodig was om ons hierbij te helpen. Dat zijn menig uurtjes geweest. De montage verliep uitstekend door Anton Suijker van Keuken Montage Holland. Zeer vakkundig en vaardig is deze monteur. Pluim voor Anton! Prachtige keuken, precies volgens onze wens.
Reactie of foto toevoegen
“Heel happy met onze nieuwe keuken”
Door van Kuik op woensdag 19 apr 2023 23 | vestiging Dordrecht
Fijne gesprekken gehad en er werd met ons meegedacht, wat erg fijn is want je koopt een keuken niet elk jaar. Vooral praktische zaken als indeling. Totaal geen opdringerige verkoop praatjes en respect voor ons budget. Ruimte om na te denken en een tweede gesprek om alle Details nog eens na te lopen. Ook de levering ging perfect, alles in een keer geleverd en geen manco's. Wij zijn echt super tevreden en heel happy met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Maar al met al prima tevreden”
Door J.J. Stappenbeld op woensdag 19 apr 2023 23 | vestiging Ter Aar
Een keuken gekocht voor onze vakantiewoning. Bijna 6 meter en een aparte kast voor koelkast/vriezer. Een degelijke Nolte keuken uitgevoerd in Sahara kleur.
Vanaf de intake tot de uiteindelijke levering en plaatsing werd er goed en duidelijk gecommuniceerd. Je weet waar je aan toe bent en hoeft nergens achteraan.
Geen gedoe dat apparatuur niet geleverd kan worden. Top. Ook de plaatsing is professioneel gebeurd met als kanttekening (en helaas gebeurt dat bij bijna alle installateurs) dat je opgezadeld wordt met een berg afval. Het zou netjes zijn (er heeft immers een flinke investering plaatsgevonden) om ook dit te regelen en niet allerlei restafval (legplanken, schroeven, boutjes, overbodig installatiemateriaal en verpakkingsmaterialen (10 vuilniszakken vol) achter te laten. Dan sluit je het toch af met een "nasmaakje" en dat is jammer. Nogmaals, dit staat los van de plaatsing zelf.
Wij zijn blij met de keuken en al was het voor ons een best eind rijden om de keuken uit te zoeken, achteraf meer dan de moeite waard. 2 kleine verbeterpuntjes/service:
* Misschien is het nog te overwegen om een 2e gesprek aan te bieden via b.v. Teams o.i.d.
* Regel de registratie van de apparatuur voor de klant of lever de info op één A-4 tje met gegevens die je moet gebruiken bij de registratie. Het is best omvangrijk om allerlei info op te zoeken en dan werkt een website (in dit geval AEG) ook nog niet eens helemaal mee.
Maar al met al prima tevreden.
FOTO VAN J.J. STAPPENBELD
+ Toon extra foto van J.J. Stappenbeld
+ Toon extra foto van J.J. Stappenbeld
Reactie of foto toevoegen
“Echt tevreden”
Door Ricardo Driedijk op dinsdag 18 apr 2023 23 | vestiging Ter Aar
Complete keuken merk Nolte aangeschaft, inclusief inbouwapparatuur en montage. Schappelijke prijs, goede communicatie, prima voorbereiding, volledige en complete levering volgens afspraak (bedankt mannen voor het naar beneden sjouwen van alles en het passen en meten om alles beneden te krijgen!), uitstekende vriendelijke en vakkundige monteur (bedankt meneer Hoes!), afvoer van inpakmateriaal goed geregeld.
Snelle installatie van de keuken, geen nawerk. Ben echt echt tevreden. Alle processen zeer goed op elkaar afgestemd, inclusief nabelletje!
FOTO VAN RICARDO DRIEDIJK
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door M. van Campenhout op maandag 17 apr 2023 23 | vestiging Dordrecht
Maandag 13 juli 2022 keuken geplaatst. Bij schoonmaken van de keuken de volgende dag kwam ik tot de ontdekking dat er een lekkage was in het aanrecht kastje bij de afvoer. Direct gebeld, zou doorgezet worden naar montage bedrijf. Koolstoffilters recirculatie kap niet geleverd. Deuren koel/vries combinatie pasten niet, er moesten dus nieuwe deuren besteld worden. 28 juli koolstoffilters per post ontvangen (dus 2 weken zonder gezeten). 10 aug. en 31 aug. gebeld waar deuren van koel/vries combinatie bleven. Pas op 9 sept. Werden de deuren van de koel/ Ries combinatie geleverd. Op 26 sept. zou monteur langskomen om deuren te plaatsen, kwam niet opdagen. 27 sept. Kwam monteur evenmin opdagen. 7 Oktober kwam hij eindelijk langs om deuren te plaatsen en lekkage te verhelpen. Dus bijna 3 maanden later! Op 10 maart 2023 sodemieterde (sorry voor dit woord maar zo was het precies) de vaatwasser uit de inbouw kast, vol met servies etc. Hij had gedraaid en ik wilde hem leegruimen. Het was een geluk dat ik hem min of meer op kon vangen anders was het leed niet te overzien geweest. Er stonden ook glazen in en ik heb plavuizen op de vloer liggen. Dus gelukkig viel er niets uit. 7 April 2023 kwam de monteur langs en constateerde dat de vaatwasser min of meer los in de kast stond, er zat alleen bovenop wat lijm terwijl hij vastgeschroefd had moeten worden. Al met al heb ik heel wat afgezien en ik vind het schandalig dat de klanten zo lang moeten wachten voordat de zaken goed geregeld worden en dat je het gevoel krijgt dat je niet serieus genomen wordt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Lydia en Ronald De Ronde op dinsdag 11 apr 2023 23 | vestiging Dordrecht
Juni 2022: Na ons uitgebreid geïnformeerd te hebben bij enige concurrenten, stond de manier van zakendoen ons niet aan(1/3 vooruit betalen, direct handtekening, onduidelijke prijsopgaven met waarschijnlijk hoge meerkosten, googled u zelf maar even wat rond). Via kennissen en goede reviews toch maar eens langsgegaan in Filiaal Keukenwarenhuis Dordrecht. Prima voor elkaar daar, als je zegt, wij komen alleen even kijken kun je dat rustig doen. Je wordt absoluut niet door een verkoper direct in een verkooppraatje gelokt. Alle standaard keukenopstellingen zijn daar van de complete prijs voorzien. Je kunt op je gemak vrij rondkijken, nergens toe gedwongen. De keukenuitvoering die wij in gedachten hadden stond in de ruime, van heel veel opstellingen voorziene showroom, keus genoeg. Toen toch maar een verkoper aangesproken voor een eerste gesprek en indicatie van de kosten (bedankt Ahmad, voor je zeer duidelijke en doordachte advies en de ruime tijd die je voor ons nam). Wij kozen een keuken met drie hoeken, een G vorm niet de makkelijkste keukenopstelling. Ingetekend en wij krijgen nog een 3D tekening om alvast indruk te krijgen van het eindresultaat toegestuurd. Wat wij verder aan apparatuur, werkblad en achterwand wensten, werd ons uitgebreid getoond en in de hoogste (A klasse) en de lagere voorgerekend, zodat we onze afweging prijs/kwaliteit goed konden maken. Tot dat moment ben je niets verplicht, vonden wij erg prettig. Gezien de goede aankoop voorwaarden, en geen onaangename extra kosten, je betaald pas vlak voor levering. Keuken met nog enige korting en gratis extra accessoires gekocht. Volgt nog het correct inmeten en het plaatsen, wat ook bij de totaalprijs in zit. Onze oude keuken moet gesloopt en afgevoerd.
Leidingen verlegd, en CV radiator verwijderd. Deze meerkosten gaan wij met de plaatsingsmonteur nog afspreken, je kunt dit natuurlijk ook zelf doen om deze extra kosten te vermijden.
Aanvulling november: Slopen en leidingwerk prima verlopen, groepenkast uitgebreid bedrading volgens NEN 1010, probleemloos en veilig voor de toekomst.
Keuken alle wanden strak gestuct. Enige dagen later keuken geplaatst, zeer vakkundige monteurs, wij zijn zeer tevreden. Nog wat kleinigheden verhelpen die op het opleveringsrapport staan. Keuken bestaat uit zeer veel onderdelen en enige waren manco. Niet zo vreemd tegenwoordig, op onze nieuwe auto bijvoorbeeld moesten we 5 maanden wachten. Ook de aftersales blijken dik in orde, voor wat info over laatste in te plannen klus goed meegedacht. We zien nu hoe vakkundig de keuken was ingetekend om maximale inloop ruimte te hebben. Kortom, we hebben goed gevoel en vertrouwen in het Keukenwarenhuis. Wij kunnen iedereen aanraden hier eens te gaan kijken. Wij waren aangenaam verrast.
FOTO VAN LYDIA EN RONALD DE RONDE
+ Toon extra foto van Lydia en Ronald De Ronde
+ Toon extra foto van Lydia en Ronald De Ronde
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Jolanda Alblas van Vliet op maandag 27 mrt 2023 23 | vestiging Dordrecht
We zijn zeer tevreden met keukenwarenhuis. Prima geholpen door vakkundige mensen. Ik kan alleen zeggen ga er heen. En vertel je wensen. En dan heb in mijn ogen een prachtige keuken voor een zeer betaalbare prijs.
FOTO VAN JOLANDA ALBLAS VAN VLIET
Reactie of foto toevoegen
“Een zelf gemonteerde keuken”
Door Ron Voorn op zondag 26 mrt 2023 23 | vestiging Ter Aar
Keuken werd keurig bezorgd door vriendelijk transportbedrijf alles goed verpakt en alles aanwezig alleen jammer dat er geen bouwtekening bij zat was makkelijker geweest met montage.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Willem op zondag 26 mrt 2023 23 | vestiging Ter Aar
Vanaf het moment dat we Keukenwarenhuis binnenliepen tot het moment dat de installatiemonteur ons huis verliet, hebben we hele prettige contacten gehad met alle medewerkers waar we mee te maken hebben gehad. Ook Keukenwarenhuis is afhankelijk van derden, dus dat service- en nabestelling wat langer duurden is niet aan hen te wijten. We hebben nu een prachtige keuken, die helemaal aan onze wensen voldoet.
FOTO VAN WILLEM
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Jan Sanberg op zaterdag 25 mrt 2023 23 | vestiging Ter Aar
Mooie keuken, die uiteindelijk geworden is wat wij in gedachten hadden.
FOTO VAN JAN SANBERG
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten voor het gehele traject”
Door Fam. Kolenbrander op woensdag 22 mrt 2023 23 | vestiging Dordrecht
Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Eigenlijk bij toeval zijn we op onze zoektocht naar een nieuwe keuken bij keukenwarenhuis.nl te Dordrecht terecht gekomen. Vanaf het begin verliep alles positief. De verkoper liet blijken veel inzicht te hebben in het keukengebeuren. Onze beschikbare keukenruimte is nogal ingewikkeld, maar de verkoper kwam met prima adviezen waarmee veel zaken opgelost konden worden. De technische uitwerking en controle in het zg. afroepgesprek was ook prima in orde. Problemen die op tafel kwamen werden vakkundig opgelost. Zowel het verkoopgesprek als het afroepgesprek verliepen zonder tijdsdruk en in een rustige open sfeer. Een verademing, dus. Vanaf het eerste gesprek tot en met de controle bij de oplevering wordt er duidelijk gecommuniceerd. Vragen die later nog opkwamen, werden binnen één dag beantwoord. Keukenwarenhuis.nl werkt met een eigen digitale omgeving voor de klant. Ideaal om helder te communiceren en alles te kunnen volgen. Ook de werktekeningen en de 3D-ontwerpen kregen hun plaats in deze digitale omgeving.
De levering vond vier maanden na de koop plaats op de afgesproken datum. De bestelling was geheel compleet, er ontbrak niets. Omdat we graag onze keukenapparatuur uit een bepaalde lijn/serie van Bosch wilde hebben, hadden we die al aangeschaft. (Niet bij keukenwarenhuis.nl). Dat vormde geen enkel probleem. Onze apparaten werden gewoon mee gemonteerd en aangesloten.
De dag na de montage werd al het overgebleven montage-en verpakkingsmateriaal keurig netjes opgehaald en afgevoerd. Een week na de montage nog een controle telefoontje met de vraag of er na het schoonmaken van de keuken nog bijzondere dingen door ons waren ontdekt. Al met al zijn we erg tevreden over dit bedrijf. Onze complimenten voor het gehele traject!
FOTO VAN FAM. KOLENBRANDER
Reactie of foto toevoegen
“Onwijs tevreden”
Door Edwin Koek op woensdag 22 mrt 2023 23 | vestiging Ter Aar
Perfect, onwijs tevreden met de keuken en de plaatsing hiervan.
FOTO VAN EDWIN KOEK
Reactie of foto toevoegen
“De keuken ziet er waanzinnig uit”
Door Kees Blom op dinsdag 21 mrt 2023 23 | vestiging Ter Aar
Allereerst prima geholpen in de winkel, door de kennis van de specialist de keuken naar ons zin gemaakt. De keuken ziet er waanzinnig gaaf uit en is zeer gebruiksvriendelijk. Enig kritiek punt is voor 1 van de heren die onze keuken kwamen plaatsen (op 1 persoon niets aan te merken, de ander kwam vrij nors over en alles was teveel).
FOTO VAN KEES BLOM
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe keuken”
Door Harry Klinkenberg op maandag 20 mrt 2023 23 | vestiging Ter Aar
Levert goede kwaliteit/prijs verhouding, komt afspraken na en communiceert helder en duidelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe keuken”
Door Carel op maandag 20 mrt 2023 23 | vestiging Ter Aar
Complete keuken merk Nolte naar volle tevredenheid geleverd en geplaatst door meedenkende Maurice.
Reactie of foto toevoegen
“Blij verrast door de kwaliteit en de service”
Door I Bruijns op donderdag 16 mrt 2023 23 | vestiging Ter Aar
Wij zijn blij verrast door de kwaliteit en service van het keukenwarenhuis. We waren in de veronderstelling dat bij een grote keukenwinkel de service minder zou zijn dan bij een kleine ondernemer. Echter de offerte van het keukenwarenhuis was zoveel lager dat we daar wel het risico voor wilde nemen. We hebben een nieuwe keuken met inductieplaat, afzuigkap, quooker en combi magnetron/oven. Koelkast/vriezer en vaatwasser hebben we uit de oude keuken terug laten plaatsen. De quooker lekte na plaatsing, de volgende dag werd dit al verholpen.
Wij zijn uitermate tevreden over alles, van de verkoop tot aflevering, ook een compliment voor onze monteur William Tauw. Ik heb al bij meerdere mensen het keukenwarenhuis aanbevolen en zal dat ook blijven doen.
REACTIE VAN I BRUIJNS
Foto van onze keuken
Reactie of foto toevoegen
“De communicatie kan beter”
Door Frank Hage op woensdag 8 mrt 2023 23 | vestiging Ter Aar
De koop ging super, goed advies een degelijk en vrijblijvend gesprek, geen gepush. Maar nadat er een handtekening op papier stond ging er van alles mis. Inmeten van de keuken is voor het gemak maar vergeten... 4 keer zelf contact gezocht te hebben kon dat eindelijk geregeld worden. Vervolgens hetzelfde liedje voor wat betreft de bevestiging van de leverdag en de dag van montage. Op dit punt wilden we de keuken stoppen waar de zon niet schijnt maar dat kookt zo lastig. Uiteindelijk toch nog iemand aan het werk gekregen die ons wat informatie kon verstrekken. Monteur moest helaas wegens ziekte afbellen. Dit was ook de eerste keer dat keukenwarenhuis wel vlot en uit eigen beweging kon communiceren, dit werd dan ook netjes opgelost en zo konden wij weliswaar enkele dagen laten toch nog genieten van de nieuwe keuken. Ook het ophalen van het afval en de schoonmaakdienst heeft een dag langer op zich laten wachten door een communicatiefout. Doe wat aan je communicatie! En laat collega's elkaar controleren, dit voorkomt een hoop ellende.
FOTO VAN FRANK HAGE
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Lewina Schmidt op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Ter Aar
Na een nieuwe aankoop van een grote vrieskast, aanbouw van onze bestaande Nolten keuken, hebben ze ons goed geholpen. Bij nader inzien, was de oude handgreep niet meer leverbaar. Na verscheidene keren gebeld, is het nu eindelijk gelukt. Voor alle oude handgrepen, nu allemaal nieuwe. Die we zelf mochten uitzoeken. Ze zijn zelf door hun geplaatst. Ook dank aan Arno van der Horst, heel vakkundig. Hij heeft ook onze keuken, toen geplaatst met zijn collega. Fantastisch gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuken, prima service”
Door Hans Geluk op woensdag 1 mrt 2023 23 | vestiging Ter Aar
Kwaliteit keuken: prima. Leverdatum: exact op de afgesproken datum. Montage: kundige monteur. Prijs keuken: waar voor je geld. Service: prima, de verpakkingen werden zelfs opgehaald. Apparatuur: prima, alleen de handleidingen voor de kookplaat en de magnetron hadden wat uitgebreider gekund.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is perfect verlopen”
Door Dennis gordijn op maandag 27 feb 2023 23 | vestiging Ter Aar
Wij hadden een keuken besteld en onverwachts kregen we ons appartement eerder keukenwarenhuis heeft hier goed aan mee gewerkt. Alles is perfect verlopen en zeer goeie service verleent zeer nette monteurs en meedenkend tevens de recepties top. Onze volgende keuken zouden we zeker weer hier bestellen complimenten.
FOTO VAN DENNIS GORDIJN
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met mijn nieuwe keuken”
Door Mevr Kleefstra op zondag 26 feb 2023 23 | vestiging Ter Aar
In Oktober een keuken uitgezocht. Heel prettig geholpen door Jelle. Had een aantal goede tips. Wij wisten zelf al wat we wilden. Wel nog drie keer geweest voor het "2de gesprek ". Ook toen prima geholpen. Ik had nog twijfels over het blad. Kreeg voor onbepaalde tijd een voorbeeld mee. En kon daarmee de vloer ook rustig uitzoeken. Het wachten op de keuken was wel spannend. Maar inmiddels is die geplaatst door Hans vd Voorst. De afzuigkap ontbrak nog maar door bemiddeling van Hans kon die op de tweede dag van de montage toch nog geplaatst worden. Er werd geregeld dat er speciaal een vrachtauto van het Keukenwarenhuis naar Sliedrecht reed om die op te halen bij het vervoersbedrijf. Wat een top service. Dus vandaar mijn 10 voor het Keukenwarenhuis. Heel blij met mijn nieuwe keuken met kookeiland en mooie lichte uitstraling.
FOTO VAN KLEEFSTRA
Reactie of foto toevoegen
“Een pracht van een keuken”
Door Bas Strumpel op donderdag 9 feb 2023 23 | vestiging Ter Aar
De verkoper Rob heeft zoveel kennis en ervaring, hij had direct door wat wij wilde hebben, wat onze wensen waren. De montage ging moeizaam, weinig ervaring van de monteur, door direct met keukenwarenhuis te schakelen is dit goed opgepakt en hersteld, de onervaren monteur heeft zijn fout toegegeven en achteraf een bloemetje gestuurd. Ondanks onze frustraties op dat moment, staat er een pracht van een keuken.
REACTIE VAN MARK VERKERK
Bedankt voor de mooie review mijnheer Strumpel! Inderdaad gaat er bij ons ook wel een wat mis, maar we lossen het altijd op. Bedankt voor het geduld en de samenwerking !
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend bedankt”
Door Stephanie en Jim op zondag 5 feb 2023 23 | vestiging Ter Aar
Wij hebben sinds afgelopen donderdag onze nieuwe keuken! We moesten er even geduld voor hebben. (in augustus gekocht). Maar we zijn er super blij mee! Goede service, alles klopte, & een hele aardige keuken montage monteur! Hans van der Voorst je bent onze held in anderhalve dag tijd wist je onze droomkeuken te plaatsen! Keukenwarenhuis ontzettend bedankt voor alles! Wij raden iedereen aan bij jullie een keuken te kopen! Ruime keuze, mooie showroom, en mee denkend.
FOTO VAN STEPHANIE EN JIM
+ Toon extra foto van Stephanie en Jim
+ Toon extra foto van Stephanie en Jim
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is super mooi geworden”
Door E.Wenning op vrijdag 3 feb 2023 23 | vestiging Ter Aar
In Ter Aar een Nolte keuken gekocht, later wilden we toch wat veranderingen, in 2e gesprek mooi opgelost, en gisteren geplaatst door Peter van Teulingen keuken montage, is super mooi geworden.
FOTO VAN E.WENNING
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door G.C. de Jong op donderdag 2 feb 2023 23 | vestiging Ter Aar
Een mooie betonlook keuken gekocht en heel netjes geplaatst door de monteurs, de afspraken en wijzigingen waren ze in het geheel niet moeilijk in.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de service”
Door Ben Goorts op dinsdag 24 jan 2023 23 | vestiging Ter Aar
We hebben een complete keuken gekocht. De installateur zag wat deukjes in kastdeuren. Die werden zonder problemen 'vervangen'. De vervangen deuren konden we houden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies, goede service”
Door J.M Brochard op zaterdag 14 jan 2023 23 | vestiging Dordrecht
Nieuwe keuken daar gekocht. Goed advies goede service. Op tijd geleverd volgens afspraak poten van de keuken zaten er niet bij gebeld en een uur later werden deze gebracht met een personen auto. Klasse.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen en afspraken worden nagekomen”
Door olga van der meer op woensdag 4 jan 2023 23 | vestiging Ter Aar
Via een kennis verwezen naar Keukenwarenhuis Ter Aar, een advies waar we heel blij mee zijn. We zijn daar prima geholpen. Er werd met ons mee gedacht, we kregen nuttige adviezen, men nam alle tijd voor ons en alle afspraken die zijn gemaakt zijn nagekomen. Top team in Ter Aar!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door M Plaisier op vrijdag 30 dec 2022 22 | vestiging Dordrecht
Een hele mooie keuken voor een betaalbare prijs in een goede kwaliteit. Werden er zeer goed geholpen vakkundig geïnstalleerd en netjes afgeleverd. Afval werd opgehaald en keuken schoongemaakt. Zijn zeer tevreden.
FOTO VAN M PLAISIER
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe frontjes voor de hele keuken”
Door R.Namjesky op donderdag 29 dec 2022 22 | vestiging Ter Aar
De kundigheid van de verkoper- en de vriendelijkheid waren super. Wat er wordt beloofd wordt ook nagekomen, ik kan het zeker aanbevelen,
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met onze nieuwe keuken”
Door Karin Noorman op dinsdag 27 dec 2022 22 | vestiging Ter Aar
De verkoper was totaal niet opdringerig vwt aansmeren apparatuur etcetera. Goed advies gekregen en een prettig gesprek gehad. Het monteren wilde mijn man graag zelf doen en evengoed hebben wij een gedegen montagetekeningen hiervoor ontvangen. Nadat mijn man 1 foutje had gemaakt kregen we zelfs ook dat onderdeel nog thuis gebracht. Al met al zijn wij een zeer tevreden klant en hebben we nog dagelijks plezier van onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Al met al zeer tevreden”
Door Albert Redegeld op donderdag 22 dec 2022 22 | vestiging Ter Aar
Zeer prettig geholpen in Ter Aar. Word niet gelijk lastig gevallen bij binnenkomst. Bij het samenstellen zeer behulpzaam en nemen de tijd. Ook thuis prima montage van de monteur. Al met al zeer tevreden en zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met mijn nieuwe keuken”
Door Ingrid runhaar op donderdag 22 dec 2022 22 | vestiging Ter Aar
Je wordt daar heel leuk en goed geholpen. En je krijgt heel goed advies. Ben echt superblij met m'n nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is prima verlopen”
Door Louis op woensdag 21 dec 2022 22 | vestiging Dordrecht
Van het eerste gesprek tot aan de oplevering, het was allemaal prima. Niet pushen in een bepaalde richting. Gewoon rustig zelf bepalen wat je wilt. Zowel de medewerkers van Keukenwarenhuis als de monteurs zijn vakmensen die weten waar ze over praten. Iedereen heeft puik werk geleverd. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer slechte service”
Door Jacco Van den Broek op dinsdag 20 dec 2022 22 | vestiging Ter Aar
In maart werd onze keuken geplaatst, helaas waren er 14 onderdelen niet goed, beschadigd, niet geleverd of verkeerde maat. Daarna heeft het nog 7 maanden, 6 huisbezoeken 30 telefoontjes en heel veel irritaties geduurd tot hij in november af was. Na een klachtenbrief te hebben gestuurd kregen we ineens binnen 12 uur{dat is ze nog nooit gelukt in de 7 maanden ervoor} een afwijzing van onze klacht, waarschijnlijk geschreven door iemand die standaard briefjes typt en niet de moeite neemt om inhoudelijk in te gaan op de klacht. Helaas, mooie keuken, als je maar vasthoudend bent anders komt hij niet af, maar service zeer slecht.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service en mooie keuken”
Door Anton Barendregt op maandag 19 dec 2022 22 | vestiging Dordrecht
Vanaf het eerste bezoek tot en met de installatie bij ons thuis. Erg klantvriendelijk, goede kwaliteit van de keuken en vakmensen bij de installatie.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Mary Berlips op zondag 18 dec 2022 22 | vestiging Ter Aar
Mooie keuken gekocht. Erg goed advies gekregen. Niet opdringerig maar de verkoopster Zoë. dacht goed mee ben zeer tevreden zal deze zaak zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm bedankt”
Door Ellen op zaterdag 17 dec 2022 22 | vestiging Ter Aar
Heel goed advies, voldoende keuze mogelijkheden om snel te leveren en zeer klantgericht. Enorm bedankt!
FOTO VAN ELLEN
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Hans en Trudy Zomer op vrijdag 16 dec 2022 22 | vestiging Ter Aar
Super tevreden over de aankoop van onze keuken! Vanaf de aankoop tot en met de installatie! Aandacht, meedenken, service! We genieten van onze mooie nieuwe aanwinst!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Jan Boender op dinsdag 13 dec 2022 22 | vestiging Dordrecht
Hallo, mijn ervaring met keukenwarenhuis is een aangename. Als je aan een nieuwe keuken begint en je hebt je keuze gemaakt met de verkoper begint het echte werk op de dag van de levering. En er waren een paar zaken niet als verwacht, wat kan gebeuren met een dergelijke hoeveelheid te leveren artikelen. Wat het Keukenwarenhuis m.i. prima doet is klantenservice, op elke vraag kwam een beleefd antwoord en wachttijden kort. en ook de oplossingen waren adequaat. Een verademing in het huidige tekorten tijdperk. Voor mij een aanrader voor keuken zoekenden.
Reactie of foto toevoegen
“Uitmuntende service”
Door José de Goeij op maandag 12 dec 2022 22 | vestiging Ter Aar
Er werd niks opgedrongen maar juist mee gedacht, budget, wensen, levering, apparatuur. Er werd echt geluisterd en er was ruimte om zelf te kijken naar materialen. Ook na aankoop van de keuken een goed contact en uitleg, kan niks anders zeggen dan uitmuntend bedrijf/personeel en service
FOTO VAN JOSÉ DE GOEIJ
+ Toon extra foto van José de Goeij
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door John Ramautar op zondag 11 dec 2022 22 | vestiging Ter Aar
Soepel, meedenkend en flexibele medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Familie Oppelaar op woensdag 7 dec 2022 22 | vestiging Ter Aar
Bij keukenwarenhuis word er goed naar de wensen geluisterd en word er goed met je meegedacht! Van begint tot eind alles keurig geregeld, op de dag van de levering miste er een onderdeel maar werd diezelfde dag alsnog geleverd, zodat de monteur direct door kon gaan met het plaatsen van de keuken. Dat noem ik nou topservice! Wij zijn echt super blij met onze nieuwe keuken en zullen keukenwarenhuis aan iedereen aanraden.
FOTO VAN FAMILIE OPPELAAR
+ Toon extra foto van Familie Oppelaar
+ Toon extra foto van Familie Oppelaar
Reactie of foto toevoegen
“Super bedankt”
Door Ron Bakker op zaterdag 3 dec 2022 22 | vestiging Ter Aar
Ik heb in het jaar 2021 een complete Nolte keuken gekocht bij het Keukenwarenhuis in Ter Aar. Goed en vriendelijk geholpen, wat een super bedrijf. Aardige vriendelijke verkoop medewerkers, die er verstand van hebben. Het plaatsen ging ook heel goed. Aardige monteur die alles nauwkeurig heeft geplaatst. Top. Communicatie was ook perfect als er wat was even een belletje en het werd geregeld. Ik heb over dit bedrijf niks te klagen en ik zal het ook bij iedereen aanraden. Super bedankt Keukenwarenhuis. Jullie zijn toppers.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Ton Timmer op vrijdag 18 nov 2022 22 | vestiging Ter Aar
Bij het eerste contact werden we al goed geholpen. Er werd met ons meegedacht. Montage duurde wel wat lang, maar dat lag meer aan de drukke agenda van de monteur. Enig minpuntje was dat niet alles gelijk aanwezig was, maar daarentegen werd niet moeilijk gedaan over beschadigingen. Dit werd goed aangepakt.
Reactie of foto toevoegen
“De klant is koning totdat ze betaald hebben”
Door JaniekedR op donderdag 17 nov 2022 22 | vestiging Ter Aar
In coronatijd online een keuken uitgezocht. Het uitkiezen en de koop verliep soepel. Helaas is de service achteraf als onderdelen verkeerd gemonteerd zijn, schrikbarend slecht. Voor de 4e keer heb ik een probleem gemeld door een montagefout. Ze geven hun excuses, monteur wordt gevraagd contact op te nemen met ons voor een afspraak en dan is het stil. Het duurt elke keer zo lang voordat ze het oplossen. Zij hebben contact met zzp'ers als monteurs. De communicatie daar tussen monteur en klantenservice is heel slecht. Het spijt mij om te zeggen: maar de klant is koning totdat ze betaald hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door W.N.Vink en G Vink-Nowak op dinsdag 15 nov 2022 22 | vestiging Ter Aar
Wij zijn er blij mee, vooral het koken op inductie. Mooie vormgeving van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer fijne service”
Door Arend van der Velden op maandag 14 nov 2022 22 | vestiging Ter Aar
Al eerder de winkel bezocht op zoek naar een keuken, net als genoeg andere keuken bedrijven. Tevreden vanaf het moment van binnenkomst. Simon die geen Pusher van verkoper is, maar gewoon rustig en informatief uitleg gaf van waar op te letten bij koop keuken. Dit goede gevoel gaf ons de zekerheid om bij jullie de keuken te kopen.
Keuken gekocht met een goed gevoel, vertrouwen in jullie en een goede prijs.
Na 14 weken is de keuken op 31 oktober geplaatst door Michel. We wisten al wel een beetje wat we wilden, maar het resultaat heeft onze verwachtingen overtroffen.
Wat ook nog een zeer fijne service was, het bezoek van een schoonmaker die de verpakkingen kwam halen en de keuken stofzuigde en schoon achterliet voor gebruik.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Kees Freyee op woensdag 2 nov 2022 22 | vestiging Ter Aar
Wij hebben voor de tweede keer een keuken gekocht bij het keukenwarenhuis: vroeger bij Verkerk, nu bij het keukenwarenhuis. Waarom hier? Onze vorige keuken was een Nolte en daar waren we zo tevreden over dat we nu weer een keuken van dit merk wilden. Waarom bij keukenwarenhuis? Zij kunnen dit merk leveren en bieden nog zoveel meer. Mijn vrouw en ik zijn bij meerdere keukenzaken geweest. Bij keukenwarenhuis voelden we ons op ons gemak. We werden niet " gestuurd" en er werd goed naar ons geluisterd en meegedacht. We kregen goede aanvullende adviezen over zaken waar we nog totaal niet bij stil hadden gestaan. Extra fijn was, dat je in Ter Aar zelf kon kiezen uit diverse kookplaten, aanrechtbladen, koelkasten etc. Nadat we tot koop besloten hadden, kregen we nog een gesprek met een andere medewerker , die alles nog eens rustig met ons door nam. Heel plezierig was de communicatie met het bedrijf, zowel telefonisch als via de mail. We werden steeds door zeer vriendelijke mensen (dames) te woord gestaan. Via de mail werden we geïnformeerd over leveringsdatum, betaalwijze en datum van installatie. Alles volkomen helder en duidelijk. En wat werd afgesproken, wordt ook nagekomen.
Twee kundige monteurs hebben de keuken geïnstalleerd. En tot onze verbazing kwam later op de dag nog iemand langs om het verpakkingsmateriaal op te halen, te stofzuigen en een doekje over de keuken te halen. Hij constateerde, dat er een stukje plint los zat en een afvoer iets lekte. Eén telefoontje naar de monteur en die stond de andere dag, zaterdagmiddag, al op de stoep om die zaken in orde te maken. Tot volle tevredenheid. Ik ben niet in dienst van het Keukenwarenhuis, heb er geen belangen. Dit is mijn oprechte mening over dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is na 24 weken nog niet af”
Door Jolanda Davidse op maandag 31 okt 2022 22 | vestiging Dordrecht
Week 20 me keuken geplaatst nu week 44 staat hij nog in folie en zijn me keukenbladen achterblad en afzuigkap nog in ter aar. Geen plinten niks af een stopcontact. Is maar een keuken van haast 20,000 gekocht van erfenisje van me ouders. Geen monteur beschikbaar ach hij is betaald. Dat ik hier kapot van gaat interesseert ze niet.
FOTO VAN JOLANDA DAVIDSE
+ Toon extra foto van Jolanda Davidse
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door Ineke slikboer op dinsdag 25 okt 2022 22 | vestiging Dordrecht
We zijn ontzettend blij met de keuken. Alleen was het moeilijk met de apparatuur.
Maar inmiddels opgelost.
FOTO VAN INEKE SLIKBOER
Reactie of foto toevoegen
“Top keuken, wel veel wantrouwen richting klant”
Door M. Smit op maandag 24 okt 2022 22 | vestiging Dordrecht
Het vertrouwen van de leverancier richting de klant is niet erg groot. Ik moest erg lang wachten bij het ophalen van de keuken totdat de magazijnmedewerker goedkeuring van het kantoor kreeg, en bij het om ruilen van een defecte kookplaat moest de oude gelijktijdig worden ingeleverd bij het ophalen van de nieuwe. Ondanks ik had gevraagd om dat los van elkaar te doen vanwege logistieke problemen van mijn kant. Dat is volgens mij een vorm van wantrouwen en dat is erg jammer. Verder is de keuken, de levering en de service Top. Ik zal jullie zeker aanraden bij andere klanten.
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer mooie keuken”
Door Robert Mulder op maandag 24 okt 2022 22 | vestiging Ter Aar
We hebben na wat strubbelingen uiteindelijk een heel mooie Nobilia keuken in gebruik kunnen nemen. Na het betalen van het volledige bedrag werden alle onderdelen op de afgesproken dag geleverd. Door deze volledige betaling heb je in feite geen wisselgeld meer richting de leverancier. Tijdens het planningsgesprek werd ons verteld dat stucwerk achteraf mogelijk zou zijn. Helaas bleek dat niet zo te zijn en ging de monteur bij de eerste montagepoging onverrichter zaken weer naar huis. Na het laten stucen van de ruwe keuken kon na ruim een week de keuken alsnog geplaatst worden. Dus een weekje kamperen tussen de dozen en nog wat langer koken op elektrische kookplaatjes. Onze tweede monteur, Anton Suijker, heeft in twee dagen tijd een zeer mooi resultaat behaald. Een erg vriendelijke en bekwame vakman. Jammer alleen dat ik zelf nog even langs het Keukenwarenhuis moest, omdat ze ons per abuis de verkeerde afzuigkap hadden geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Ben en Miriam van Dam op zondag 23 okt 2022 22 | vestiging Ter Aar
We hebben een mooie Nolte keuken uitgezocht. Netjes geholpen in de winkel en goed advies gehad. Ondanks de lange levertijd (waar iedereen last van had) is alles netjes geleverd op de afgesproken tijd. Het plaatsen is ook prima verlopen. Alles was aanwezig. Het is het wachten waard geweest! Super blij!
FOTO VAN BEN EN MIRIAM VAN DAM
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke pluim”
Door W.M.Spoor op zondag 23 okt 2022 22 | vestiging Dordrecht
Complete keuken gekocht, volgens afspraak alles gemonteerd, een dikke pluim voor de vakman die alles kwam plaatsen, wij zijn zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Julia Kraaijkamp/Splinter op woensdag 19 okt 2022 22 | vestiging Ter Aar
Kennis gemaakt met verkoop adviseur Dennis en dat was een gouden vondst zelfs in zijn vrije tijd stuurde hij een prachtige tekening voor onze keuken. Al zijn tips en trucs toegepast en al onze ideeën verwerkt in het ontwerp. We gooiden al onze wensen in de blender en t is echt fantastisch geworden. Echt geweldig.
FOTO VAN JULIA KRAAIJKAMP/SPLINTER
+ Toon extra foto van Julia Kraaijkamp/Splinter
+ Toon extra foto van Julia Kraaijkamp/Splinter
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal blij met onze mooie keuken”
Door M.Snijders op dinsdag 18 okt 2022 22 | vestiging Dordrecht
Helemaal blij met onze mooie keuken van keukenwarenhuis. Goed advies gekregen, keuken is nog niet helemaal af, maar dat zijn de puntjes op de i. Ik vertrouw er helemaal op dat ook dat goed gaat komen. Wel wat vasthoudende verkoper, maar daar waren we wel op voorbereid. Ook bij plaatsen goede adviezen gekregen. Wanneer de keuken helemaal compleet is, is mijn oordeel 5 sterren ipv 4.
FOTO VAN M.SNIJDERS
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Wilco op donderdag 29 sep 2022 22 | vestiging Ter Aar
We hadden een mooie hoekkeuken gekocht, met composiet blad. Robbert heeft ons goed en kundig geholpen, met uitzoeken van de keuken, en de apparatuur. Later nog een keer terug geweest met de juiste maten, want we moesten zelf de keuken inmeten ivm de afstand bedrijf-(toekomstige) woonplaats. Dat was wel ff een dingetje, want de maten waren wel verantwoordelijkheid klant. Maar dat is in 1x goed gelukt. De jongens die de keuken kwamen bezorgen, werkten hard en secuur.
Toen alles in de kamer stond, hebben we samen de lijst van onderdelen nagekeken en 1 voor 1 afgevinkt, en toen bleek dat alles er was. Na 2 dagen kwam de monteur, en die man heeft zo ontzettend hard gewerkt. Hij heeft in zn eentje de hele keuken in 1 dag geplaatst, incl achterblad, en apparatuur aangesloten. En het blad en de achterwand waren zwaar hoor, maar hij pakte ze alleen op, en heeft ze netjes geplaatst. De enige verrassing was toen we nog wat achteraf moesten betalen, voor de gebruikte onderdelen die hij gebruikt had om de hele boel aan te sluiten.
We hadden een "ontzorgde keuken gekocht ", en hier niet op gerekend, maar het bedrag was te overzien, dus graag betaald. Wij zijn, ook nu nog, dik tevreden over de hele procedure. Ook de nazorg die je achteraf krijgt, met de vraag of alles wel naar wens is, waar maak je dat nou nog mee?
Reactie of foto toevoegen
“Perfect geregeld”
Door Henk op woensdag 21 sep 2022 22 | vestiging Ter Aar
Waren wat sceptisch want je hoort zulke nare verhalen over keukenwinkels, maar dat is volstrekt niet nodig bij het Keukenwarenhuis. Begeleiding, afspraken, betaling alles perfect geregeld. Voor/meerwerk en plaatsing van de keuken door zeer bekwame installateur. Vooraf heldere afspraken die zijn nagekomen. Duur? .. dat viel ons dus echt mee!
REACTIE VAN HENK
O ja en geen vooruitbetaling ook niet onbelangrijk in deze tijd
Reactie of foto toevoegen
“Afmaken van de keuken duurt erg lang”
Door Fam van wel op maandag 19 sep 2022 22 | vestiging Dordrecht
Onze keuken vorig jaar 1ste afspraak in oktober gehad 2de afspraak zou in december plaatsvinden maar door corona werd dit februari bestelling geplaatst maar door het te kort aan monteurs werd die pas 21juni geplaatst en ja hoor er ontbraken een paar dingen maar ook onze achterwand die nog ingemeten moest worden oké jaren 30 huis alles scheef dus prima eindelijk na bijna 3 maanden staat de achterwand in de achtertuin te wachten op de monteur mail gestuurd geen antwoord en de andere ontbrekende spullen zouden in week 36 geleverd worden je kan gewoon zelf niet verder met afwerken zo teleurstellend ik zie heel veel commentaar voorbij komen van prima geholpen de keuken is nog niet geplaatst hé succes.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Gerda op dinsdag 13 sep 2022 22 | vestiging Ter Aar
Mooie kwaliteit keuken (Nolte). Levering volgens afspraak. Geweldig professioneel geïnstalleerd. Duidelijke communicatie. Servicegericht. Onze oven bleek niet leverbaar, voor hetzelfde geld nieuwste uitvoering geleverd gekregen. Heel tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“3e keuken”
Door Peter en Conny de Haas op donderdag 18 aug 2022 22 | vestiging Ter Aar
Wij hebben inmiddels onze 3e keuken bij de fam Verkerk ik zeg familie want onze 1e keuken komt nog bij de opa van de huidige eigenaar kleinzoon Mark vandaan.

Eerdere ervaring van 9 februari 2020: In de loop der jaren al 2 keukens bij de fam Verkerk gekocht. De 2e bij Mark de eerste bij Verkerk Sr.de opa van Mark. Onze ervaring is dat service hoog in het vaandel staat ook nu weer bij een lekkende kraan dat alles in het werk gesteld wordt om het te vervangen onderdeel te bestellen en dat voor een keuken die al 12 jaar staat. Mocht onze keuken in de toekomst aan vervanging toe zijn is de keus snel gemaakt het wordt weer een '' Verkerk''
FOTO VAN PETER DE HAAS
REACTIE VAN PETER DE HAAS
We vergeten eigenlijk nog Pim de keukenadviseur te bedanken die ons zeer plezierig heeft bijgestaan bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken !!!
Reactie of foto toevoegen
“Netjes afgerond”
Door Marcella Polis op donderdag 18 aug 2022 22 | vestiging Ter Aar
In mei 2018 hebben wij een inbouwkeuken gekocht om begin oktober, na een uitbouw van de keuken zelf te laten plaatsen. Het plaatsen liep niet soepel en de afronding duurde uiteindelijk acht maanden door een combinatie van factoren. Deze lagen deels bij de fabrikant (incomplete (na)leveringen), deels bij Keukenwarenhuis en deels bij de communicatie tussen verschillende partijen: onze aannemer, Keukenwarenhuis, verschillende monteurs (niet in dienst van KW) en onszelf. Het belangrijkste is dat alles uiteindelijk goed is gekomen, vooral doordat de baas van het bedrijf op een gegeven moment zelf is gaan ingrijpen in onze casus. Nadat alles rond was is hij persoonlijk bij ons langsgekomen en heeft hij uitgebreid de tijd genomen om alles wat niet goed was gegaan door te spreken. Daarnaast kregen we ter compensatie van alle gedoe een door Keukenwarenhuis betaald uitje. Hiermee is alles in onze beleving toch netjes afgerond.
Reactie of foto toevoegen
“Goed bevallen”
Door Mieke op donderdag 11 aug 2022 22 | vestiging Ter Aar
Je wordt er goed en vriendelijk geholpen. Regelmatig wordt je op de hoogte gebracht. Je krijgt nog een keer de tijd om alles nog eens door toenemen en eventueel aan te passen. Ik had een keuken met ingebouwde apparatuur gekocht. De datum die je afspreekt is ook echt waar ze zich aan houden. Ook de monteur is iemand die verstand van zaken heeft en goed door werkt.
Reactie of foto toevoegen
“Je hebt het nakijken”
Door B.Alderliesten op dinsdag 9 aug 2022 22 | vestiging Ter Aar
Na handtekening van koop .,heeft koper verplichtingen en verkoper maakt er een potje van! Twee maanden na handtekening was er een definitief gesprek om te bestellen. Fabriek vroeg 5 maanden leertijd. Keuken werd geleverd na 7 maanden maar al gauw kregen we bericht dat de datum van plaatsing niet door kon gaan i.v.m personeels tekort. Dat was niet prettig in een overvolle woonkamer! Na 5 dagen werd de keuken geplaatst Plaatsing geschiede door een bouwvakker geen Keukenmonteur. Uiteindelijk hebben we zelf besloten verschillende werkzaamheden uit te voeren omdat er geen vertrouwen was in een nette en mooie afwerking. Al met al heeft de keuken 1 jaar levertijd gehad voordat het klaar was. Om kort te gaan : wij zijn zeer teleurgesteld in dit bedrijf en hebben veel spijt dat we de keuken niet in Duitsland hebben besteld.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door spekman op maandag 8 aug 2022 22 | vestiging Dordrecht
Wij zijn heel goed geholpen door Carlos met het uitzoeken van onze keuken. De keuken werd op de afgesproken tijd bezorgd en alle onderdelen zijn geleverd. De keuken is door Keukenmontage Anton Suijker gemonteerd. Wat een super "monteur". Wij zijn heel tevreden en blij met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Top keuken, maar nog niet af”
Door jolanda op dinsdag 26 jul 2022 22 | vestiging Dordrecht
Heb een inbouwkeuken gekocht. De service in de winkel was top. De keuken is in juli geleverd. De levering ging allemaal goed. De montage is ook goed verlopen en in gedaan door Anton Suijker. Helaas was er 1 kast niet op maat gemaakt en zit nu met een keuken die niet af is. Daar ben ik wel in teleurgesteld. gebeld maar een nieuwe kast gaat weken zo niet maanden duren. Anton was top en heeft goed werk afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken niet af en klantservice slecht bereikbaar”
Door Mark Verweij op maandag 25 jul 2022 22 | vestiging Ter Aar
Helaas zeer teleurgesteld in dit bedrijf. Om alle vervelende ervaringen te beschrijven zou veel tijd kosten. Belangrijkste probleem nu is dat de keuken is neergezet, maar dat de foute en missende onderdelen al wel geleverd zijn, maar tot op heden geen contact meer is gelegd wanneer een monteur het komt afmaken en de keuken komt afstellen. Er is werkelijk geen kast of la recht en het is emotioneel pittig te verwerken dat de betaling van een kleine 25,000 euro door ons reeds betaald is. Klantenservice reageert niet meer op mails en telefonisch slecht bereikbaar.
Reactie of foto toevoegen
“U keuken met eiland”
Door Joke van trigt op maandag 25 jul 2022 22 | vestiging Ter Aar
Hele mooi zwarte keuken gekocht met apparatuur. Een u keuken met eiland.
Reactie of foto toevoegen
“Zelf gemonteerde keuken”
Door Erwin van Schalkwijk op maandag 25 jul 2022 22 | vestiging Dordrecht
Eerlijk advies. De verkoper(s) hebben veel ervaring, wij kregen direct tips mee voor de montage van de greeploze keuken die wij gekocht hebben. Wij zijn echt zeer tevreden, prijs, kwaliteit en levertijd klopte en ook de levering was zoals beloofd. De transporteur heeft samen met mij de lijst nog even doorgelopen of alles kompleet is. Aanrader, deze dames en heren van Keukenwarenhuis weten wat zij verkopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met het resultaat”
Door Patrick op vrijdag 22 jul 2022 22 | vestiging Ter Aar
IIn de winkel goed geholpen bij het uitzoeken van de keuken en de bijgehorende apparatuur. De levering van de keuken is op mijn verzoek naar achteren geschoven, dit was geen probleem. De keuken werd keurig op de afgesproken datum bezorgd. Had ervoor gekozen om de keuken zelf te plaatsen, dat is gelukt, maar zonder de super goede telefonische ondersteuning was het me zeker niet gelukt, Veel vuldig ben ik op een zeer professionele en klantvriendelijke manier geholpen bij het plaatsen van de gehele keuken. Ben zeer blij met het resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Zelf geplaatste keuken”
Door Michiel op donderdag 21 jul 2022 22 | vestiging Ter Aar
Keuken gekocht voor zelf plaatsen prima te doen met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Meijer op dinsdag 19 jul 2022 22 | vestiging Ter Aar
Zeer behulpzaam en meedenkend, mooie kwaliteit keuken echt wat er van had verwacht.
FOTO VAN MEIJER
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe keuken”
Door Wil de Koning op maandag 11 jul 2022 22 | vestiging Ter Aar
Verrast door de duidelijkheid van verkoop, aflevering en installatie.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Wim Kes op zaterdag 2 jul 2022 22 | vestiging Ter Aar
Ik kan niet anders zeggen dat ik goed geholpen ben door keukenwarenhuis. Een heel mooi warenhuis met een ruime keuze aan opgestelde keukens. De gesprekken waren zeer informatief en constructief. Alles is perfect geleverd, de monteur Jurdy heeft een grote prestatie geleverd door de keuken in een dag te plaatsen. Ik ben zeer tevreden over de geleverde prestaties van het hele team. Ik beveel keukenwarenhuis van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte bereikbaarheid en service”
Door JC van der Plas op dinsdag 21 jun 2022 22 | vestiging Ter Aar
Goedendag. Wij hebben begin februari keuken gekocht bij Keukenwarenhuis ter Aar. Uitermate goed geholpen door de desbetreffende verkoper toen. Later die maand nog terug geweest ivm met enkele aanpassingen. 13/06/2022 zou de keuken geleverd worden en de dag erna 14/06/2022 geplaatst door een monteur via het Keukenwarenhuis.echter op vrijdag10/06/2022 telefoontje dat de keuken niet geleverd was en ze oplossing zouden zoeken. 13/06/2022 telefoontje dat keuken waarschnlk woensdag 15/06/2022 zou arriveren, dr was alleen geen monteur beschikbaar. Hoop bla bla, keuken toch afgeleverd op wo en monteur voor installatie op do16/06 gevonden. Echter, geen stelpoten aanwezig, die kon monteur ff op gaan halen in ter aar, na 1,5 h terug. Toen bleek de inductiekookplaat met afzuiging te ontbreken, vaatwasser te hoog, die past niet onder aanrecht. Keuken nu half af dus met nood kookplaatje dat veel kleiner is dan de uitsparing in aanrecht en zonder afzuiging. Hoop heen en weer gebel en steeds weer ander negatief antwoord. M.a.w., zoek het ff lekker uit, die 15000 euro hebben ze binnen dus zij hebben de tijd. Wat een drama. Dus de bereikbaarheid en service is gewoon abominabel slecht.

Aanvulling 19 juli 2022
Maar weer even een update na 21/06/2022 want dat schijnt nodig te zijn bij dit fijne bedrijf. Na een klacht verzonden te hebben via Klacht.nl een paar weken geleden, kreeg ik na plaatsing daarvan 20 min. later al een e-mail terug van Mark Verkerk ( directeur noemt hij zichzelf). Was allemaal vervelend gelopen schreef hij en ging er de hoogste prioriteit aan geven ( weet zelf volgens mij niet wat dat woord inhoud), zou na het weekend direct contact opnemen. Ja, natuurlijk ff vergeten, menselijke fout noemde ie dat, nadat ik s'avonds weer een bericht had geplaatst via Klacht.nl. Volgende dag contact met Een dame die alles persoonlijk ging oplossen voor ons, want daar was ze heel goed in zei ze. Dat moet nog blijken zei ik. Diezelfde week 01/07/2022 kwam de vermiste inductieplaat met afzuiging samen met de monteur. Echter, verkeerde kookplaat, €200 duurder, maar Ok, hoefde niets bij te betalen dus hang 'm dr maar in. Echter ontbrak er nog, en nu nog steeds, een filterbak. De verkeerde te hoge vaatwasser 844 was ook opgehaald.., die stond al 3week te wachte om opgehaald te worden, en nog even geduld voor de vervangende machine, de 644. We zijn weer aantal weken verder, nog niets gehoord waar de vaatwasser blijft, 07/07 nog steeds niets bekend. Maandag even via App naar verkoopafdeling gevraagd wat de levertijd voor zo'n bewuste vaatwasser zou zijn. Antw ; vandaag besteld, donderdag binnen? Weer gemaild naar Tatjana, krijg ik via mail te horen....U hebt de 844 besteld, niet de 644. De 844 hebben ze notabele opgehaald en die krijg ik dus gewoon weer hier thuis. Ja tot de voordeur en linea directe weer terug. Weer Klacht.nl ingeschakeld maar nu dag later nog geen bericht van wie of wat. Volgens mij, moet je als Diecteur toch wel iets meer achter je personeel aan om klachten recht te trekken. Maar interesseerd de zichzelf noemende Directeur blijkbaar heel, zoniet helemaal niets. Goede revieuws staan er ook genoeg hier, snap dus niets hoe het mogelijk is dat er nog steeds vele negatieve revieuws onopgelost blijven liggen. We wachten maar weer af, misschien wel opgelost voordat we aan de volgende nieuwe keuken toe zijn. Maar dat wordt niet bij Keukenwarenhuis.
FOTO VAN JC VAN DER PLAS
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Theo van der Zalm op maandag 20 jun 2022 22 | vestiging Dordrecht
Leuke mensen die je niet alleen een keuken verkopen maar ook met je mee denken. Mooie keuken gekocht en volgens afspraak gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke pluim”
Door Marcel en Yvonne Bos op vrijdag 17 jun 2022 22 | vestiging Dordrecht
Wij zijn super tevreden over Keukenwarenhuis. We hebben vorig jaar een prachtige keuken gekocht en laten installeren. De service is super goed en we zijn bij de aankoop ontzettend goed geadviseerd door verkoper Ahmad Mohemmed. Hij verdient een dikke pluim, want hij blijft net zo lang adviseren en met voorstellen komen totdat je een droomkeuken hebt samengesteld.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken nog steeds niet af”
Door R op zaterdag 11 jun 2022 22 | vestiging Ter Aar
In november is onze keuken geplaatst. We zitten ondertussen in juni en nog steeds is onze keuken niet klaar. Ik heb geen goed woord over voor de service die wij krijgen. 3 maal een kast die vervangen moet worden maar telkens opnieuw beschadigd word geleverd. Eindelijk sinds één week zit de kast er in, maar nu moet ons afzuigsysteem nog aangesloten worden. Aangezien keukenwarenhuis verkeerde lades heeft geleverd, kon dit niet. Nu tweemaal gebeld, omdat we nieuwe lades moeten. Ik zou worden terug gebeld, maar dit is nog steeds niet gebeurt. Ondertussen komen de muizen via het gat naar buiten binnen. Ook zitten we al 1,5 week met een kapotte kast in huis die opgehaald moet worden. Maar blijkbaar doen ze daar niets mee, want na twee keer bellen is dit nog steeds niet uitgezet naar de transportdienst. Ik raad deze zaak echt af! Ondanks dat de keuken zelf mooi is, hij is nog steeds niet af na 7 maanden.

Aanvulling 21 maart 2023:
In juni 2022 heb ik al een recensie geschreven over keukenwarenhuis. Na 7 maanden was onze keuken nog steeds niet af. Hadden we daardoor een muizen probleem en was keukenwarenhuis voor ons onbereikbaar. We werden nooit terug gebeld, mailtjes werden niet beantwoord, ga zo maar door. En ik kan je vertellen dat het bijna een heel jaar heeft geduurd. In oktober 2022 werden weer verkeerde lades geleverd. Hele onjuiste maten. Gelukkig kon de kundige keukenmonteur een stuk uit de oude (te grootte) lades halen waardoor deze konden blijven zitten. Maar keukenwarenhuis laat echt te wensen over. Want aangezien we nu bijna 1,5 jaar verder zijn zitten wij nog steeds op de juiste bestekbak te wachten. November 2021 zijn ze begonnen met het plaatsen van onze keuken en we zitten nu in maart 2023. Schandalig! Toen het keukenlades probleem was opgelost door de monteur, die overigens niet meer werkt voor deze flut zaak, hebben wij januari 2023 een evaluatie gesprek gehad. Niet met de contactpersoon die we naar mijn eerste recensie opeens toegewezen kregen, maar met de leidinggevende van de afdeling communicatie. Ze was goed voorbereid op het gesprek, maar we voelde ons niet echt gehoord. We hadden van alles uitgewerkt en voorbereid maar ze heeft niet eens de moeite genomen om dit door te lezen. En ondanks dat volgens haar een sorry of excuses makkelijk te maken was, wachten we daar tot de dag van vandaag nog steeds op. Tijdens dit gesprek zouden we ook de juiste bestekbak meenemen, zodat we dit hoofdstuk na meer dan een jaar af konden sluiten. Maar deze lag uiteraard niet klaar. Niet geheel onverwacht na alle vals gemaakte beloftes. Deze zou aan huis nageleverd worden. Ruim twee maanden verder zijn we deze zelf maar gaan halen. Mailtjes werden weer niet beantwoord, terug bel verzoeken werden weer niet na gekomen, we zijn er klaar mee! En dan denk je zelf eindelijk de juiste bestekbak op te halen, is het weer de verkeerde. Keukenwarenhuis is een van de slechte winkels die ik ken. Enorm nalatig, reageren op mailtjes of telefoontjes lijkt onmogelijk, om over afspraken na komen maar niet te beginnen. Schandalig en als ik je één advies mag geven, koop hier geen keuken! Het heeft ons niets anders dan ellende en stress bezorgd. En ondanks dat ze gezegd hebben te willen leren van hun foute, blijkt niets minder waar. Niet te vergeten hebben ze mij gevraagd mijn vorige eerlijke (slechte) recensie te verwijderen, nadat ze toen opeens wel binnen 24 uur terug konden bellen. Uiteraard doe ik dit niet, want ik wil voorkomen dat mensen in dezelfde ellende terecht komen zoals ons!
Reactie of foto toevoegen
“Top resultaat”
Door Familie Veerman op zaterdag 11 jun 2022 22 | vestiging Ter Aar
Wij hebben een nieuwe keuken uitgezocht voor onze bestaande woning. Zeer uitgebreid en goed geholpen in de keuze van apparatuur. Nadat er werd ingemeten hebben we nog wat kleine wijzigingen doorgesproken. Zeer tevreden over het gehele proces. Ook na installatie blijft klant koning. Fijne medewerkers. Top resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze keuken”
Door Rick van Hameren op woensdag 8 jun 2022 22 | vestiging Ter Aar
Hallo beter laat dan nooit. Bij deze wil ik laten weten nog steeds elke dag blij en trots te zijn op onze keuken die wij in Ter Aar hebben aangeschaft bij het Keukenwarenhuis in 2020. Heerlijk om mee te werken en een lust om naar te kijken. Destijds super leuk geholpen met ideeën en oplossingen die wij zelf niet zagen. Ook klein ongelukje na plaatsing met Quooker die lekte is super snel en accuraat opgelost door monteur! Bedankt groetjes fam van Hameren
Reactie of foto toevoegen
“Geen reactie op klachten”
Door Fam Zonneveld op woensdag 8 jun 2022 22 | vestiging Ter Aar
4 januari dit jaar een keuken gekocht. Alleraardigst geholpen door verkoper, niets op aan te merken. Keuken zou geleverd worden op 16 mei. Echter een maand voor levering kregen we een telefoontje, dat de beide ovens en de afzuigkap waarschijnlijk niet op tijd geleverd konden worden, wat op zich al vreemd is. Ik weet dat er lange levertijden zijn, maar langer dan 5 maanden is wel erg lang. Uiteindelijk bleek na levering op 16 mei, dat de beide ovens er wel bij zaten, maar niet de afzuigkap. Bij het plaatsen bleek dat de ijskast ombouwkast en ook de beide laden onder de gootsteen, niet de juiste afmetingen hadden. De ijskast ombouwkast was te laag en de beide laden ware juiste weer te lang. Ook de lat naast de vaatwasser was crèmekleurig matte lak, terwijl de gehele keuken wit hoogglans was. Al deze klachten direct gemeld per email op het emailadres waar wij al maanden heen en weer hadden gecommuniceerd over de keuken. Echter geen antwoord. Enkele dagen later weer een mail, dit maal naar de klantenservice, ook geen antwoord. Nu maar een mail rechtstreeks naar de verkoper, deze gaf gelukkig wel antwoord, maar vertelde dat we bij de klantenservice moesten zijn en hij alleen keukenverkoper was. Hij zou wel de mail doorsturen naar de klantenservice. Weer een week wachten op antwoord, maar helaas weer geen antwoord. Gebeld met het filiaal in Ter Aar, deze zou onze klacht doorgeven, maar diegene die er over ging was nu niet aanwezig. Op 1 juni weer een mail gestuurd naar de klantenservice met daarin een word document met een officiële klacht gericht aan de directie met het verzoek binnen een week te reageren anders zou ik een negatieve review op internet zetten, maar u raad het al, ook hier reageert het keukenwarenhuis niet op. Helaas moet ik deze week werken, maar dit weekend ga ik het keukenwarenhuis in Ter Aar maar eens met een persoonlijk bezoekje vereren. Dus weet waar u aan begint bij dit bedrijf.
REACTIE VAN FAM ZONNEVELD
Afgelopen vrijdag 09 jun 22 uit het niets gebeld door een directielid van Keukenwarenhuis. Blijkbaar had hij mijn review gelezen op Qasa.nl Hij gaf aan dat het was blijven liggen bij de klantenservice, maar kon geen antwoord geven op mijn vraag waarom er op 4 mailtjes niet gereageerd werd en na de review op Qasa.nl ineens wel contact met ons op werd genomen. Hij betreurde de gang van zaken en vertelde er alles aan te doen om alles problemen/manco's op te lossen. Hij gaf aan in de zaak te duiken er er maandag 13 jun 22 ( vandaag) erop terug te komen. Heb hoopvol op een telefoontje gewacht van de beste man. Maar ook dit bleek helaas weer een zoethoudertje. Toch deze week dan maar weer een bezoek brengen aan de showroom in Ter Aar zelf. Wordt vervolgt.
Reactie of foto toevoegen
“Top zaak”
Door Peter Parlevliet op woensdag 8 jun 2022 22 | vestiging Ter Aar
Enorme keuze en deskundige mensen. Wij hadden snel een keuken nodig en dat was geen probleem. Ook alles in één keer 100% geleverd en gemonteerd!
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Mike van vliet op woensdag 8 jun 2022 22 | vestiging Ter Aar
Samen met me vriendin een huis gekocht en daar moest een nieuwe keuken in.
Gewoon op een zaterdag naar de showroom toe gegaan en rustig kunnen kijken naar wat er allemaal was. Nadat we wisten wat we een beetje wouden, hebben we samen met een werknemer rustig gezeten om alles door te nemen. Hij nam prima de tijd voor ons terwijl het heel druk was, dat vonden wij erg fijn! We hebben deze dag als een hele beleving ervaren. Onze keuken werd optijd geleverd en de monteurs (ook via keukenwarenhuis) konden optijd aan de slag. Onze keuken werd schitterend en schoon opgeleverd. Helaas hebben wij tijdens het verbouwen lekkage gehad en is de helft van de keuken beschadigd... Na een belletje naar Keukenwarenhuis hebben ze met ons meegedacht en uitstekend geholpen met een passende oplossing. We waren heel blij met de oplossing en het snel vervangen van het beschadigde deel van de keuken. Kortom: Prima service van begin tot eind.
FOTO VAN MIKE VAN VLIET
Reactie of foto toevoegen
“Achteraf erg tevreden”
Door Maarten De Vries op woensdag 8 jun 2022 22 | vestiging Ter Aar
Een paar jaar geleden hebben wij een keuken gekocht bij Keukenwarenhuis in Ter Aar. Bij binnenkomst waren wij verrast vanwege de grote toonzaal en de gigantische keuze. Het personeel is niet opdringerig zoals bij andere keuken verkooppunten wel zeer vriendelijk en behulpzaam als je assistentie vraagt. Daarnaast ook nog zeer kundig. Na goed te hebben rondgekeken, met assistentie van een medewerker, gingen we zitten om het een en ander op tekening te zetten. Lang verhaal kort: uitmuntend geholpen in Ter Aar èn thuis met inmeten, inbouwen en afwerken. Beste mensen, bent u toe aan een nieuwe keuken, neem van ons aan dat u bij Keukenwarenhuis aan het juiste adres bent!
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Leo van der Spek op woensdag 8 jun 2022 22 | vestiging Ter Aar
Diverse keukens hier gekocht. Altijd super goed geholpen, zowel bij de aankoop als bij de montage. Zeer concurrerende prijzen een super service. Ik ben zo tevreden dat ik diverse vrienden en bekenden Keukenwarenhuis heb aanbevolen
FOTO VAN LEO VAN DER SPEK
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Peter Nolet op woensdag 8 jun 2022 22 | vestiging Ter Aar
Uiterst informatief en klantvriendelijk geholpen. Wij hebben zelf weinig verstand van zaken en de verkoper heeft ons echt inzicht gegeven in de juiste keuken met de juiste apparatuur en binnen de beschikbare ruimte. Wat ik achteraf enorm waardeer is dat ik oprechte oplossingen kreeg aangedragen en niet het gevoel had dat men alleen maar wilde verkopen. Bedankt en we hebben nog meer lol met onze culinaire vaardigheden!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Tom van rijsdam op dinsdag 7 jun 2022 22 | vestiging Ter Aar
Super ervaring bij keukenwarenhuis al 2 x een mooie keuken gekocht. Super vriendelijke mensen en ben ook dan dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Een prettige ervaring”
Door Tonny op dinsdag 7 jun 2022 22 | vestiging Ter Aar
Ondanks dat niet alles nu meteen te leveren is, waaraan het bedrijf totaal niets kan doen, hebben wij zeer prettige ervaringen! We worden regelmatig op de hoogte gehouden van de stand van zaken en zij hopen met ons, dat alles binnen afzienbare tijd tot een oplossing komt! Zo niet, dan is het in elk geval niet hen aan te rekenen!
FOTO VAN TONNY
Reactie of foto toevoegen
“After sales service is ver te zoeken”
Door Schipper op vrijdag 3 jun 2022 22 | vestiging Ter Aar
Keuken gekocht in November, Keuken kon pas in februari worden geplaatst. Dat werd zelfs April. Toen waren er 2 onderdelen niet in orde. Dan begint de ellende. Je moet wel 2 dagen voor levering hebben betaald. Maar afterservice kennen ze blijkbaar niet. Na 2 maanden nog steeds geen levering. 3x telefonisch contact spullen zijn er wel en dan weer niet. Een plank bij Nobelia kost blijkbaar 3 maanden. Een afvoerschouw kost ook maanden. Bij navraag kan nobelia vrijwel direct leveren en de schouw heeft een levertijd van 2-5 dagen. Waar komt dan die levertijd van Keuken puinhoop vandaan. Op e-mail wordt helemaal niet gereageerd. De receptioniste kanniets voor je doen, want de 2 collega's in het magazijn zijn bezig. Dus levering is week 24 en verder niets. Als je zegt dat je het zat bent gooit ze de telefoon erop. Mijn advies=kopen oké, maar betalen na plaatsing en niet 2 dagen voor levering want ze laten niets meer van zich horen en je zit maanden te wachten.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Erlend Bode op maandag 30 mei 2022 22 | vestiging Ter Aar
Vorig jaar juni een keuken gekocht in Ter Aar. In het begin vonden wij de verkoper een beetje opdringerig, maar hij had goede ideeën omtrent de inrichting van de keuken. Hij attendeerde ons op zaken waar wij nooit aan hadden gedacht. In februari werd de keuken geleverd en geplaatst. Niet alle inbouw-apparatuur was leverbaar en de kookplaat kwam gebroken aan. Gelukkig kregen wij een leen kookplaat en de apparatuur werd binnen een maand geleverd en geplaatst. Onze complimenten aan Marcel, die onze keuken vakkundig heeft geplaatst.
FOTO VAN ERLEND BODE
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijkheid is ver te zoeken”
Door Monique op dinsdag 17 mei 2022 22 | vestiging Ter Aar
Een jaar geleden is de keuken geïnstalleerd, en nog moet deze afgemaakt worden. In eerste instantie was de communicatie best redelijk. Maar het laatste half jaar wordt er nergens meer op gereageerd. Je kan zoveel mails sturen of bellen, maar er komt nooit een reactie terug. Zelfs niet als je de directie in de CC van de mails zet. Ik adviseer echt niemand een keuken daar te kopen, want het is schandalig hoe Keukenwarenhuis met hun klanten omgaat. Of beter gezegd hoe ze je totaal negeren. De weg van de aankoop tot heden is een lange moeizame weg. Echt zonde, want ze hebben een prima assortiment. Dus neem eens de moeite om klantvriendelijk te zijn. Of ga eens wat cursussen volgen hoe dat moet!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keukenwarenhuis
aDordrecht (102 ervaringen), Einsteinstraat 29, 3316 GG Dordrecht, tel 088 - 010 12 01
bTer Aar (246 ervaringen), Stobbeweg 21, 2461 EX Ter Aar, tel 088 - 010 12 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.