Feedback
7,0

Wildhagen Design Keukens

Score uit 4 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 076-5413701 | Gageldonkseweg 23, 4815 PD Breda
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Wildhagen Design Keukens
Een design keuken hoeft niet duur te zijn
Alternatieven voor Wildhagen Design Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Kitchen4All
   
(Kaatsheuvel Noord-Brabant) score 9,7 uit 372 ervaringen
• Keuken at Home
   
(Numansdorp Zuid-Holland) score 9,4 uit 113 ervaringen
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,7 uit 178 ervaringen
• Keukenvision
   
(Dordrecht Zuid-Holland) score 8,8 uit 43 ervaringen
• Nuva Keukens
   
(Tilburg Noord-Brabant) score 8,7 uit 318 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,5 uit 75 ervaringen
• DB KeukenGroep
   
(8 vestigingen) score 9,6 uit 2133 ervaringen
• Ardi Keukens
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,5 uit 350 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over Wildhagen Design Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Goede adres”
Door Rinus Janse op maandag 9 nov 2015 15
Liefde voor het vak. Na ons her en der te hebben laten informeren zijn we terecht gekomen bij Wildagden Design Keuken in Breda. De klantvriendelijke benadering en het meedenken met de cliënt spraken ons direct aan en gaven ons het gevoel dat we op het goede adres waren. Wildhagen Design Keukens luistert naar zijn klant maar komt ook met eigen suggesties over de opstelling en indeling van de keuken en één van deze ideeën sprak ons zo aan dat we hiervoor gekozen hebben. We zijn niet alleen superblij met onze keuken maar ook zeer tevreden over de vakmensen van Wildhagen die onze keuken geplaatst hebben. Ook de service en begeleiding na verkoop sprak ons zeer aan en verraad Ad zijn liefde voor het vak. Onze complimenten voor heel het team!
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte montage”
Door diana op donderdag 28 sep 2017 17
Wat een geweldig bedrijf ! Prachtige showroom, bijzonder creatieve ontwerpen, geen "verkopers" maar adviseurs, perfecte montage, kortom TOP !
Reactie of foto toevoegen
“Klachten niet opgelost”
Door Piet Baremans op dinsdag 26 jul 2016 16
Klachten aan onze keuken zijn na ruim 3 jaar nog niet opgelost door Wildhagen. De arrogantie heeft bij hem de overhand en van werken wordt je moe. Zijn deskundigheid beperkt zich tot het houden van het verkooppraatje.

Eerdere ervaring van 10 juni 2013: De prijs is aan de hoge kant maar dat vind ik op zich niet erg. Wat wel storend is het feit dat klachten niet in behandeling worden genomen. Een aangetekende brief met daarin alle klachten is bewust geweigerd. Zo wens ik als klant niet behandeld te worden. Uiteindelijk zijn wij bij Tekusan keukens in Tilburg/Veldhoven terecht gekomen waar de problemen prima zijn opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Patrick Tak op maandag 7 sep 2015 15
Wij zijn bij een aantal keukenzaken binnengelopen om onze nieuwe keuken te kiezen, maar bij Wildhagen geslaagd. Toevallig in zijn vakantie, maar onze gegevens achtergelaten en werden snel teruggebeld met enkele vragen. Het is een klein maar vakkundig bedrijf, met naar ons idee een geweldig klantvriendelijke benadering. Meedenken met de ruimte en niet klakkeloos overnemen wat er gevraagd wordt. Onze keuken is ondertussen al enkele maanden geplaatst en dit is absoluut vakkundig gebeurt. Zelfs een, voor ons, onzichtbare beschadiging werd door de installateurs opgemerkt en direct via de leverancier opgelost.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Wildhagen Design Keukens
Website: www.wildhagen.nl
aBreda , Gageldonkseweg 23, 4815 PD Breda, tel 076 - 541 37 01
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.