Feedback
8,6

Carpentier Keukens & Wonen

Score uit 13 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0297-383280 | Oosteinderweg 91, 1432 AG Aalsmeer
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Carpentier Keukens & Wonen
Carpentier keukens & wonen in Aalsmeer heeft alle ingrediƫnten voor uw keuken; oogverblindend design, materialen van topkwaliteit en bewezen vakmanschap
Alternatieven voor Carpentier Keukens & Wonen
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Voortman Keukens
   
(Lijnden Noord-Holland) score 9,6 uit 552 ervaringen
• Smits Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,6 uit 85 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Mijdrecht Utrecht) score 9,6 uit 744 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,6 uit 2180 ervaringen
• Rob Woud Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 8,8 uit 40 ervaringen
• Kex Keuken Expert Volendam
   
(Volendam Noord-Holland) score 9,8 uit 70 ervaringen
• KeukenCoach
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 9,6 uit 62 ervaringen
• Keukenvision
   
(Lijnden Noord-Holland) score 8,8 uit 56 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 13 ervaringen over Carpentier Keukens & Wonen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren8 ervaringen
4 sterren2 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster0 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, service
“Zeer tevreden met de keuken”
Door Henca op vrijdag 24 nov 2023 23
Uitermate deskundige en betrokken hulp gekregen bij het uitzoeken en ontwerpen van de keuken. Heel fijn dat het bedrijf vervolgens zorgde dat ook de installatie ervan helemaal goed kwam. Dat is betrouwbaarheid.
REACTIE VAN CARPENTIER KEUKEN & WONEN
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent, u nog bedankt voor de heerlijke taart. Met vriendelijke groet, Medewerkers van Carpentier Keukens & Wonen
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en perfecte plaatsing”
Door IV op donderdag 9 nov 2023 23
We hebben een keuken laten ontwerpen, waarbij Robin Heijboer goed meedacht en gericht was op ons als klant. Ik heb het nodig om dingen in de praktijk te zien, dus eenmaal dat aangegeven, werden we de hele showroom meegesleept om alle materialen te voelen en te combineren. Het resultaat is een fantastisch keuken, met allerlei snufjes. De keuken is in 1 dag geplaatst en alles ging voorspoedig, geen achteraf gedoe met niet geleverde spullen of kastjes die niet aankwamen. Kortom, een top keuken, goede service en perfecte plaatsing.
REACTIE VAN CARPENTIER KEUKENS & WONEN
Bedankt voor uw reactie, wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Wij wensen u heel veel plezier van uw Carpentier Keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Wilbert Joosten op donderdag 9 nov 2023 23
Wij zijn erg tevreden over de keuken die we hebben gekocht. De verkoper was vriendelijk, kundig en to the point. De installateurs deden hun werk uitstekend in de afgesproken tijd en op de afgesproken manier.
REACTIE VAN CARPENTIER KEUKENS & WONEN
Van aankoop tot en met montage tevreden, dat is altijd leuk om te lezen. Dank u wel voor de mooie review en heel veel plezier met uw keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor de goede service”
Door Yvonne Klarenbeek op woensdag 8 nov 2023 23
Wat zijn wij gigantisch blij met Carpentier en hun service. Onze volgende keuken en inrichting kopen wij met plezier zeker bij hun en ik durf echt iedereen Carpentier aan te raden. Want......Wij (2 senioren) hebben een probleem met onze keuken welke bijna 4 jaar geleden is geïnstalleerd door Bloksma in Leimuiden. Alhoewel het een dure keuken betreft met prachtige goede apparatuur, bleek al snel dat de folie van de frontjes hier en daar ging loslaten. Wij wisten bij de koop niet dat we frontjes met folie hadden gekocht en ook niet dat het loslaten niet onder garantie viel. Bloksma zelf heeft het probleem niet verholpen en is niet lang daarna opgehouden met hun bedrijf. Omdat wij verdrietig waren over onze mooie keuken met hier en daar loslatende folie, hebben wij ten einde raad spontaan Carpentier gebeld. Daar werd direct al aan de telefoon met aandacht geluisterd en met ons meegedacht. De insteek van Carpentier is "positief gericht en oplossingsgericht". Carpentier doet "wat mogelijk is" voor de klant. Zoekt naar wegen om het probleem op te lossen. En ook nog eens snel. Wat een rust en vertrouwen geeft dat! Ook al is onze keuken niet van Carpentier zelf en ook al is de leverancier van onze keuken niet vaste leverancier bij Carpentier, wij worden even goed 100% met aandacht, serieus en correct geholpen. Ik heb vanaf de eerste minuut contact met Carpentier via mevrouw Cindy Smit. Carpentier en mevrouw Cindy Smit: Bedankt!
REACTIE VAN CARPENTIER KEUKENS & WONEN
Wat fijn om te lezen dat u zo goed geholpen bent door onze collega Cindy. Uiteraard staat wij graag weer voor u klaar als er nog verdere hulp nodig is.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte afstemming en perfecte installatie”
Door R. Crassee op maandag 6 nov 2023 23
Voor de tweede keer een keuken gekocht bij Carpentier. Ook nu heel fijn geholpen. Een goede showroom, geduldig en toegewijd advies ondanks dat wij moeite hadden met kiezen en het dus veel tijd kostte van de adviseur (i.c. De Heer Da Silva) die alle tijd nam en ons met zorg door dit voor ons lastige traject te leiden, zodat wij op een mooie keuken uitkwamen. Ook na de aankoop liep alles heel soepel, een last minute aanpassing onzerzijds werd zonder enig probleem doorgevoerd. Wij vertrouwden ook op het advies voor een goede installateur en ook dat pakte prima uit: perfecte afstemming en perfecte installatie.
REACTIE VAN CARPENTIER KEUKENS & WONEN
Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken. Fijn dat u hiervoor bent geslaagd bij Carpentier Keukens & Wonen. Hartelijk bedankt voor de mooie review en complimenten die u onze collega geeft.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Ruigrok van der Werven op zondag 17 sep 2023 23
Hier hebben wij de keuken, bank en fauteuil van Passe Partout, een stalen deur, Label eetkamer stoelen en mooi behang van Arte afgenomen. Met andere woorden zeer geslaagd! Mooie woonwinkel met meedenkende verkopers.
FOTO VAN FAM. RUIGROK VAN DER WERVEN
+ Toon extra foto van Fam. Ruigrok van der Werven
+ Toon extra foto van Fam. Ruigrok van der Werven
REACTIE VAN CARPENTIER KEUKENS & WONEN
Wat een prachtig eindresultaat! Wat mooi om te zien dat alles zo mooi op elkaar is afgestemd. Wij wensen u veel woonplezier toe.
Reactie of foto toevoegen
“Een PVC vloer, tussendeur en keuken”
Door Tim Harte op woensdag 30 aug 2023 23
Wij waren opzoek naar een PVC vloer, tussendeur en keuken. Zo fijn dat alles bij hetzelfde bedrijf geregeld kan worden. Ondanks een leverprobleem van de kookplaat is het super opgelost! Wie weet gaan we er nog de meubels er vandaan halen. Aanrader! Vriendelijk en behulpzaam personeel die met je meedenkt en zoekt naar oplossingen.
REACTIE VAN CARPENTIER KEUKENS & WONEN
Wat leuk om te lezen dat onze totaalinrichting zo mooi aansluit bij uw wensen. Gelukkig is ondanks de vertraging van uw kookplaat, alles goedgekomen.
Wij hopen u graag te zien in onze showroom, mocht u besluiten om de meubels bij ons aan te schaffen.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Wilfred van der Hoorn op maandag 28 aug 2023 23
Een prachtige keuken gekocht die netjes volgens afspraak bezorgd werd en uitstekend geplaatst werd door een topmonteur!
REACTIE VAN CARPENTIER KEUKENS & WONEN
Fijn om te lezen dat u ons vriendelijk en behulpzaam vindt. Dat is natuurlijk een heel mooi compliment! Wij doen graag ons best voor u en al onze klanten. Bedankt voor uw leuke en positieve review.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met keuken”
Door Kees Spaargaren op woensdag 9 aug 2023 23
Wij hebben een keuken gekocht bij Carpentier en zijn erg tevreden over de kwaliteit. We zijn zeer goed begeleid bij het maken van de keuzes. Er werd ruim de tijd genomen voor het bekijken van de verschillende mogelijkheden en aanpassingen. Helaas maakte het door Carpentier ingehuurde montagebedrijf een aantal fouten. Onze klachten hierover werden zeer serieus genomen en zijn allemaal op kundige wijze en naar volle tevredenheid in orde gebracht. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken.
REACTIE VAN CARPENTIER KEUKENS & WONEN
Beste heer en mevrouw Spaargaren,

Dank u wel voor de positieve review, prettige samenwerking en het vertrouwen.
Fijn dat we ondanks de kleine tegenvaller in het proces, toch kunnen afsluiten met een mooie keuken, en een tevreden klant!

Wij wensen u veel kookplezier toe in uw nieuwe keuken."


Met vriendelijke groet,
Carpentier & Wonen
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Roy Christiaans op woensdag 2 aug 2023 23
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik heb mijn keuken bij een andere keukenzaak gekocht die inmiddels de deuren gesloten heeft. Carpentier keuken & wonen heeft zonder problemen de garantie op kapotte fronten overgenomen. Ik ben hier erg blij mee, je wordt als klant serieus genomen zelfs als de keuken hier niet gekocht is.
REACTIE VAN CARPENTIER KEUKENS & WONEN
Fijn om te lezen dat u ons vriendelijk en behulpzaam vindt. Dat is natuurlijk een heel mooi compliment! Wij doen graag ons best voor u en al onze klanten. Bedankt voor uw leuke en positieve review.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte levering en service bij keuken”
Door jaap ossewaarde op donderdag 22 sep 2022 22
Kwaliteit goed, maar levering en service slecht. Zij werken met een extern montagebedrijf, waar ze niet goed toezicht op houden. Ondertussen stuurt Carpentier wel nota's, maar is het werk niet of niet goed uitgevoerd. Was vroeger veel beter en beter georganiseerd.
Reactie of foto toevoegen
“Nette uitvoering”
Door Anne van Vught op dinsdag 26 mei 2020 20
In oktober hebben we een keuken gekocht bij Carpentier Aalsmeer. Bijzonder vriendelijke service, geen gezeur met 'vandaag tekenen', geen enkele van de veelgehoorde klachten over keukenverkopers, super fijn. Nicolette Koelemeijer heeft ons extreem goed geholpen met ontwerp. Het resultaat is prachtig en zeer functioneel. Redelijk lange levertijd, december werd uiteindelijk februari. Guido Zwikker (via Carpentier) heeft het werk heel netjes uitgevoerd en we zijn ongehoord blij met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door M. Kusse op donderdag 28 sep 2017 17
Groot assortiment, maar bovenal een super service. Zeer welwillend en goed meegedacht.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 3
Vestiging Carpentier Keukens & Wonen
aAalsmeer , Oosteinderweg 91, 1432 AG Aalsmeer, tel 0297 - 38 32 80
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.