Feedback
8,3

Lentjes Droomkeukens

Score uit 7 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
2 vestigingen (Gelderland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Lentjes Droomkeukens
Ongedwongen en vakkundig advies
Alternatieven voor Lentjes Droomkeukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• I-KOOK
   
(Huissen Gelderland) score 9,5 uit 1317 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Elst GLD Gelderland) score 9,6 uit 552 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Zevenaar Gelderland) score 9,6 uit 753 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,5 uit 250 ervaringen
• ALL STYLE KEUKENS
   
(Arnhem Gelderland) score 9,7 uit 119 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2177 ervaringen
• Keukenvision
   
(Elst GLD Gelderland) score 8,9 uit 57 ervaringen
• Sentio Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,1 uit 36 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 7 ervaringen over Lentjes Droomkeukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Super servcie”
Door H.A.S. op dinsdag 24 okt 2023 23 | vestiging Wijchen
Snelle en super service, goede montage en goede prijzen veel keuzes, goede keuken merken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ton Noordermeer op donderdag 15 dec 2022 22 | vestiging Huissen
Bij de aankoop van onze nieuwe keuken al gelijk een goed gevoel. Remco nam alle tijd voor ons. Keuken werd netjes op tijd geleverd. Na drie dagen kwam de keuken monteur voor het plaatsen. Wat een vakman. Zijn geweldig blij met het resultaat en na monteren werd er kontakt met ons opgenomen hoe het gegaan was. Wij zijn zeer tevreden over Lentjes Droomkeukens en bevelen deze zaak van harte aan. Dus keuken kopen ga is kijken bij deze zaak.
FOTO VAN TON NOORDERMEER
+ Toon extra foto van Ton Noordermeer
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Henk Wagensveld op woensdag 5 mei 2021 21 | vestiging Wijchen
Wij hebben een mooie keuken gekocht super leuke verkopers zeer goed advies word met je meegedacht. Heel erg tevreden met het plaatsen van de keuken vakkundige mensen. Bij andere keuken zaken geweest maar Lentjes steekt met kop en schouder er boven uit. Wij raden iedereen aan ga er eens kijken.
FOTO VAN HENK WAGENSVELD
Reactie of foto toevoegen
“Goed geinformeerd”
Door Jos Carmiggelt op maandag 3 aug 2020 20 | vestiging Huissen
Door Marco zeer goed geïnformeerd niks was hem teveel ook al moest hij het meerdere kern en opnieuw doen om aan onze wens te voldoen

Aanvulling ontvangen 10 augustus 2020: Keuken is 23 juli geplaatst. Plaatsing ging niet zonder schade aan muren en plafonds die vooraf gestuurd en geschilderd waren is herstelt op kosten van lentes door mijn eigen schilderd.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Corry en Johan op donderdag 20 feb 2020 20 | vestiging Huissen
Naar volle tevredenheid een complete keuken gekocht bij Lentjes. Prima advies en prijs. Wat ons bijzonder aansprak is het meedenken zowel in de verkoop als in de service achteraf. Ook zijn we ontzettend goed te spreken over de heren die de keuken hebben geplaatst. Twee mannen die goed op elkaar waren ingespeeld. Al met al zijn wij "dik"tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Goede zaak”
Door ellie en martien op zondag 10 nov 2019 19 | vestiging Wijchen
wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij de heer Lentjes zelf hij was heel deskundig over zijn producten.heeft een mooie 3d tekening gemaakt van wat wij wilden hebben heeft een prijs gemaakt die ons erg aansprak wij hebben later nog een verandering door gevoerd en die heeft hij heel goed verwerkt in de 3d tekening.hij is zelf komen opmeten in de avond.de monteurs die de keuken geplaatst hebben die waren heel rustig en hadden er veel verstand van de twee dagen dat ze geweest zijn voelden heel vertrouwd dachten in sommige gevallen ook mee omdat ik zelf nog wat wensen had die zijn heel mooi op gelost. dus een hele goede zaak ga zo door
Reactie of foto toevoegen
“Pro actief”
Door Hans & Ieke op donderdag 13 apr 2017 17 | vestiging Huissen
Wij hebben voor ons nieuwbouwhuis onze keuken bij Lentjes Droomkeukens gekocht. Bij Lentjes hadden we vanaf het begin het gevoel serieus genomen te worden en dachten ze goed mee in onze wensen. Nadat we verschillende offertes en ontwerpen met elkaar hadden vergeleken en samengevoegd kwamen we tot een eindontwerp. Hierbij had Lentjes naast dat het de partij was waar we het prettigste gevoel bij hadden, ook één van de meest concurrerende offertes. Omdat onze gewenste kleur niet beschikbaar was, zijn we in eerste instantie voor een donkerder ontwerp gegaan. Na enkele maanden kregen we echter bericht dat per 2017 de gewenste kleur beschikbaar zou komen, uitstekende pro-actieve service! Het hele proces, van tekenen tot en met plaatsen, verliep soepel en vriendelijk. De plaatsing verliep ook uitstekend! Super mooi geplaatst en de keuken is precies geworden zoals gewenst. Goede en vriendelijke monteurs die direct in dienst waren bij Lentjes zelf. Al met al een schitterende keuken opgeleverd gekregen, tegen een zeer scherpe prijs. Wij zijn erg tevreden en zijn zeer goed geholpen bij Lentjes!
FOTO VAN HANS & IEKE
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 4
Vestigingen Lentjes Droomkeukens
aHuissen (4 ervaringen), Nijverheidsstraat 25, 6851 EJ Huissen, tel 026 - 361 28 28
bWijchen (3 ervaringen), Nieuweweg 303, 6603 BN Wijchen, tel 024 - 645 60 60
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.