Feedback
8,2

Puur Keukens

Score uit 4 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 073-6990363 | Oude Baan 3a, 5242 HT Rosmalen
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Puur Keukens
Laten we het puur houden
Alternatieven voor Puur Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• I-Kook
   
(Den Bosch Noord-Brabant) score 8,6 uit 405 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,7 uit 62 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,8 uit 335 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Bunnik Utrecht) score 9,5 uit 445 ervaringen
• Nolte Keukens Rotterdam
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 8,5 uit 15 ervaringen
• Ardi Keukens
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,7 uit 343 ervaringen
• Pelma Keukens
   
(Goes Zeeland) score 9,6 uit 292 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over Puur Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Een aanbeveling waard”
Door Erik & Rachel op woensdag 16 dec 2020 20
Vandaag zijn de monteurs die voor Puur keukens werken begonnen met onze nieuwe keuken en bijpassende kast. Na een dag hard werken begint het vorm te krijgen en wat zijn we blij met het ontwerp en de inbreng van Ankie en Erik. Puur keukens een echte aanbeveling waard. Mooie producten, goed advies en je voelt je hier nog echt klant. Foto's volgen.
REACTIE VAN ERIK
vakwerk door Jeroen en William(monteurs)
REACTIE VAN ERIK
Deel 2 van een prachtkeuken van Puur
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is perfect”
Door Karlijn op dinsdag 8 dec 2020 20
Nog beter dan we hoopten! Alsof Ankie in ons hoofd heeft gekeken. De keuken is perfect! Alles is super netjes afgewerkt, alle afspraken zijn nagekomen. Het hele plaatje klopt. Wij hebben meerdere mensen geadviseerd eens bij Puur Keukens langs te gaan om ook hun droomkeuken te realiseren. Ja, wij raden het bedrijf meer dan aan. Ankie en Erik zijn lieve, fijne mensen die precies weten waar ze het over hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijke manier van werken”
Door Alexander en Odile op dinsdag 24 nov 2020 20
Wij zijn spontaan een keer binnen gestapt bij Puur Keukens om ons te oriënteren voor een nieuwe keuken. Wij zijn zeer enthousiast ontvangen door Ankie. Wij hebben een afspraak gemaakt om een keuken te schetsen. Wij hebben Ankie onze wensen kenbaar gemaakt en foto's van onze jaren 30 woning laten zien omdat de keuken goed bij de woning moet passen. Ankie heeft een fantastische schets voor onze nieuwe keuken gemaakt. Na een paar vervolg afspraken hebben wij de keuken besteld. De keuken is volgens afspraak zeer netjes geïnstalleerd. Wij zijn erg te spreken over Puur Keukens. De zeer persoonlijke manier van werken spreekt ons aan. Ankie en Erik, ga zo door. Wij hebben al heel veel mensen verteld over jullie mooie keukenwinkel.
FOTO VAN ALEXANDER EN ODILE
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijk”
Door fam.Verel op donderdag 12 nov 2020 20
Na heel wat keuken speciaalzaken bezocht te hebben waar we niet de aandacht kregen die we zouden willen zijn we uiteindelijk naar Puur Keuken gegaan en ......wat een verademing hier kregen we de aandacht die we wilden hebben en wat een enthousiaste Ankie die meteen met een heel verrassend ontwerp en allerlei tips kwam wat uiteindelijk resulteerde in een prachtige woonkeuken. Het contact met Ankie is geweldig en ze is al haar afspraken perfect nagekomen! Chapeau Ankie, we wensen jou veel succes en hopen dat je met jouw persoonlijke aandacht nog velen gelukkig mag maken want uiteindelijk ben je pas een aantal maanden de trotse eigenaar van Puur Keukens Rosmalen!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 3
Vestiging Puur Keukens
Website: puurkeukens.nl
aRosmalen , Oude Baan 3a, 5242 HT Rosmalen, tel 073 - 699 03 63
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.