Feedback
6,0

Verwijst Tegels en Sanitair

Score uit 1 ervaring | beschrijf ook uw ervaring
2 vestigingen (Noord-Brabant)
Badkamerwinkels beoordeeld
Tegelwinkels beoordeeld


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Verwijst Tegels en Sanitair
In de showrooms van Verwijst Tegels en Sanitair zijn een ruim aantal badkamers opgesteld ter bezichtiging. Alle bekende sanitairmerken zijn er vertegenwoordigd, waaronder Villeroy & Boch, Sphinx, Duravit, Grohe, HansGrohe en Thebalux
10+ beste badkamers
Alle Top Badkamerwinkels (Reviews)
Lees reviews over de 10+ Beste badkamerwinkels met ruim 9.000+ ervaringen over meer dan 400 beoordeelde badkamerzaken. Voorkom een miskoop bij het kopen van een badkamer met reviews die altijd zijn gecontroleerd op betrouwbaarheid.
Ervaringen
Er is 1 ervaring over Verwijst Tegels en Sanitair. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Geen aanrader voor ons”
Door Helmy Aarts op donderdag 4 mei 2017 '17 | vestiging Deurne
Op advies van verwijst hebben wij in ons hele huis tegels laten leggen. Onze vraag was : tegels die niet glad zijn, die gemakkelijk in onderhoud zijn en waar je niet alles op ziet. De tegels zijn een ramp...je ziet er alles op, zijn spekglad en niet schoon te krijgen. Aangezien diegene die ons dit heeft geadviseerd er niet meer werkt,wordt er niets met de klacht gedaan, zo werd ons door Verwijst verteld. Dit was dus onze grootste en duurste miskoop ooit! Wij zouden dit bedrijf dus nooit aanraden!
Reactie of foto toevoegen
Vestigingen Verwijst Tegels en Sanitair
Website: www.verwijst.nl
aDeurne (1 ervaring), Florijn 25, 5751 PC Deurne, tel 0493 - 31 10 26
bUden , Bitswijk 31, 5401 JA Uden, tel 0413 - 26 20 78
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.