Feedback
7,3

Gerard Heerkes Keukens en Badkamers

Score uit 12 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0572-394240 | L.J. Costerstraat 21, 8141 GN Heino
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Gerard Heerkes Keukens en Badkamers
Meer dan 30 jaar ervaring geeft u de garantie op een passend ontwerp, gebaseerd op uw wensen en de vakkennis van de mensen bij Gerard Heerkes
Alternatieven voor Gerard Heerkes Keukens en Badkamers
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,7 uit 267 ervaringen
• Kitchen4all de Vries
   
(Genemuiden Overijssel) score 9,5 uit 99 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,1 uit 57 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 12 ervaringen over Gerard Heerkes Keukens en Badkamers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren6 ervaringen
4 sterren3 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster3 ervaringen

Ervaringen over: keukens, badkamers, kwaliteit, montage, service
“Erg tevreden”
Door Familie Timmerman op dinsdag 9 aug 2016 16
Prima service! We hebben een prachtige keuken en badkamer bij Heerkes gekocht; prima gemonteerd. Badkamer zelf gedaan, en alle adviezen meegekregen. Een doucheafvoerputje strip wat iets los liet werd kosteloos vervangen, en ook de koffiemachine die haperde werd zonder pardon vervangen door een nieuwe! Veel adviezen gekregen over mogelijkheden. Goed mee te overleggen en onderhandelen. Wij zijn erg tevreden over de service!
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Fam De Muyt - Pleiter op zaterdag 30 sep 2017 17
Prima service, mooie keuken met goed advies en vakman Gert heeft alles tot in de puntjes geplaatst nu na 2 jaar nog steeds tevreden ieder probleem word gelijk opgelost
Reactie of foto toevoegen
“Maatvoering tegels”
Door L. op zaterdag 2 apr 2016 16
Eenmaal de buit binnen, is de service ver te zoeken. Tegels leveren van b kwaliteit (niet maat vast) vervolgens de klant de schuld geven. Probeer maar eens tegels op de voeg te krijgen die 3mm afwijken. Beide soorten tegels gekocht en aanbevolen op 45 cm. Als het geld eenmaal binnen is geeft heerkens niet meer thuis. Wasbakken en kranen niet geleverd zoals afgesproken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan Hultink op woensdag 25 nov 2015 15
Wij zijn zeer tevreden over Gerard Heerkes en zijn medewerkers. Vanaf het eerste gesprek met Gerard over de koop van de keuken (eind augustus) tot het moment dat de keuken was geplaatst (eind oktober) zijn wij erg goed geholpen en voelde het meteen al vertrouwd. Niets dan lof over dit bedrijf. Ze denken ook goed met je mee. De keuken is in twee dagen geplaatst door medewerker Gert. Wat een vakman is dat en ook nog eens erg prettig in de omgang. Wij hebben ook een Quooker genomen. Na de installatie ervan bleek dat deze niet op de warmwaterleiding was aangesloten die we er wel hadden liggen. Wij waren er ook vanuit gegaan dat wij een Quooker Combi plus E hadden besteld, maar er bleek een Quooker Combi E aangesloten te zijn (alleen voor koudwater aansluiting). Hierover gebeld met medewerker Niek (tevens keukenverkoper, terzake kundig en hij doet wat hij beloofd). Was na ruggespraak te hebben gehad met Gerard geen enkel probleem. Onze Quooker werd kosteloos middels een ander mengventiel omgebouwd, waardoor hij nu ook is aangesloten op de warmwaterleiding. Voordeel is dat je altijd warm water hebt. Is het warme water in de Quooker op dan wordt het water verwarmd via de CV. Ander voordeel is dat we nu ook geen last krijgen van Legionella besmetting. Tot slot ook nog een complimentje voor receptioniste Erna, over de manier waarop zij ons telefonisch te woord stond en de snelheid waarop zij op mailtjes reageerde en uitvoering gaf aan verzoeken om formulieren op te sturen cq te mailen. Erna haar vader (hij was inmiddels al gepensioneerd) heeft de keuken bezorgd en heeft op de tweede dag ook al het verpakkingsmateriaal opgehaald (en dat was heel wat). Grote klasse. Ook een compliment voor hem. Beste lezers van deze review; jullie kunnen met een gerust hart een keuken kopen bij Gerard Heerkes. Je zult er geen spijt van krijgen. Het is ook nog eens een erg mooie zaak waar ze ook badkamers verkopen.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door R. Wouters op woensdag 10 jun 2015 15
Wij hebben zowel een keuken en badkamer aangeschaft. Prima geholpen en goede voorlichting gehad. Alles is netjes gemonteerd zoals besproken in de winkel. Doordat er wat extra werkzaamheden uitgevoerd moesten worden is de planning iets aangepast, maar het resultaat mag er zijn. Naar volle tevredenheid zijn de werkzaamheden uitgevoerd. Bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door I.Bokhove op zondag 22 jun 2014 14
Kwaliteit van de producten is prima, maar deze firma kan absoluut niet met klanten overweg. Ze komen hun afspraken nooit na, ze bellen je nooit terug. Als je ze dan zelf belt krijg je een snauwende dame aan de telefoon die alleen maar zichzelf en het bedrijf gelijk wil geven en absoluut niet kan luisteren. Ze hebben vooraf verkeerde informatie gegeven en leggen uiteindelijk de schuld bij mij als klant. Ben nog noot zo onbeschoft behandeld dan bij deze zaak. Ook heeft Gerard zelf niet veel kennis over de mogelijkheden van een oven in een keuken. Ook slechts 1 merk in het assortiment. Zelf belt Gerard al ├╝berhaupt nooit terug en als hij dat doet spreekt hij een kwade voicemail in. Dus de producten en de levering ervan is prima, maar als klant ga je voor een totaal gevoel. Ze willen vooral zelf gelijk hebben. Ik werk zelf bij een groot bedrijf waar het klantbelang centraal staat. Ook al heeft de klant niet altijd voor 100% gelijk! dan probeer je daar als leverancier boven te staan. Het enige wat dit bedrijf doet is zoveel mogelijk hun eigen gelijk aantonen. Mijn klacht oplossen heeft minstens 3 maanden geduurd en ik moest overal zelf achteraan. Kortom, ik raad iedereen af ook maar iets te kopen bij deze keuken meneer. Betaal liever iets meer en ga voor service.
Reactie of foto toevoegen
“Kijken er met goed gevoel op terug”
Door H.E. Haverink op zondag 4 jun 2017 17
Eind 2015 besloten we onze badkamer toekomstbestendig te maken: bad eruit en meer loopruimte, ruimere wastafel en onderhoudsarm. Door mond-tot-mondreclame bij Gerards Heerkes in Heino uit gekomen. Eigen ervaring: goed advies en meedenken, ook op locatie. Ook bij een ander zeer goed aangeschreven bedrijf ontwerp en offerte laten opmaken; zag er heel goed uit maar we kwamen daar 2500 duurder uit. Dus knoop doorgehakt en verder met Gerard Heerkes. Het was een hele klus die in 2 weken tijd is geklaard. Van begin tot eind werd alles geregeld en naar wens. Voor elke klus hebben ze een of 2 mannetjes die precies daarin heel vakkundig zijn. We hebben er wel 10 over de vloer gehad, allemaal vaklui en prettige mensen. Zelfs het afkitten van alle hoeknaden werd gedaan door een man die zich hierop toegelegd had, perfect. Al met al, we waren en zijn nog steeds heel tevreden met het resultaat. Nu een jaar later kijken we er nog steeds met een goed gevoel op terug. Een paar maanden geleden hebben we een waterontharder laten plaatsen door een ander bedrijf. Later bleek dat daardoor een lekkage in de afvoer achter de toiletruimte op de gegane grond was ontstaan. Eigenlijk had de aansluiting van de badkamerafvoer destijds gelijk anders uitgevoerd moeten worden maar dat is in eerste instantie onderschat. Uiteindelijk heeft Heerkens het probleem kosteloos, zonder schade aan de toiletruimte (vooral met geduld), alsnog naar volle tevredenheid opgelost. Kortom, we zijn na een jaar nog steeds zeer tevreden met onze installatie door Gerard Heerkes en gunnen dit iedereen, vandaar nu deze review.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de service”
Door Marco op vrijdag 14 apr 2017 17
Eind 2016 besloten we tot aanschaf van een nieuwe keuken over te gaan. Diverse showrooms afgelopen. Bij één bedrijf vonden we exact wat we wilden hebben en een tekening en offerte laten opmaken. Een mooie keuken. Helaas kwam de totaalprijs fors boven ons budget uit. Dat werd hem dus niet. Op advies van de buren een afspraak met Gerard Heerkes gemaakt. Zij hadden in de zomer van 2016 een keuken laten plaatsen en waren dik tevreden. Dus met de tekening onder de arm naar Gerard toe. Die tekening werd grondig bekeken. De indeling vond hij niet optimaal en kwam meteen met diverse voorstellen. Dat waren inderdaad verbeteringen waar wij niet bij hadden stilgestaan. Tja, hoe vaak koop je een keuken.... Na een bezoek bij ons thuis kwam hij nog met meerdere veranderingen waar wij niets tegenin konden brengen. Dit waren inderdaad nog meer verbeteringen. Dus een offerte laten opmaken. Deze kwam behoorlijk lager uit dan de 1ste en viel mooi binnen ons budget. En de keuken werd nog mooier ook! Volgens afspraak werd eind februari gestart met de montage. In 4 dagen tijd werd de volledige keuken gemonteerd door Gert. Wat een vakman! Een betere kun je niet wensen. Dus al met al zijn wij 100% tevreden. Zoals het bij ons is gegaan zou ik iedereen willen toewensen. Gerard, Erna en Gert. Nogmaals bedankt. Wij zijn heel blij met de keuken en met jullie service.
Reactie of foto toevoegen
“Vernieuwing fronten keuken”
Door Heidi Strijker op zondag 2 dec 2018 18
7 jaar geleden een showroom keuken gekocht voor in ons nieuwbouwhuis. Tijdens het plaatsen werd, via de muur, in onze nieuwe gespoten ensuite deuren geboord, dit werd opgelost met een busje verf om de deuren zelf opnieuw te verfen. Helaas begon na 5 jaar de bovenlaag van de kastjes los te laten en zelfs te barsten. Na veel gedoe er heen gereden met een deur en inderdaad dit was niet zoals het hoorde. Keukenzaak zou nieuwe deuren bestellen ( waarbij we geaccepteerd hebben dat er tintverschil kan zijn) maar het zou ons wel ruim €700,= kosten. Alles geaccepteerd omdat onze woonkeuken er echt heel verschrikkelijk uit zag. Na 16 maanden ! kwamen de deurtjes eindelijk. Met geen tintverschil maar echt een enorm kleurverschil. Dit valt met meneer Heerkes niet te bespreken en er wordt direct gedreigd met een rechtszaak. Omdat wij geen gedoe willen hebben wij nu maar de ruim €700 betaald en zitten dus met een 2 kleuren keuken. Er zit voor ons niets anders op dan de hele keuken te laten overspuiten, jammer!
FOTO VAN HEIDI STRIJKER
Kleurverschil
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Marc van den Broek op woensdag 4 dec 2013 13
We hebben 4 jaar geleden een keuken , badkamer en nieuwe cv bij Gerard Heerkens in Heino laten plaatsen. Laatst hadden we een probleem met de cv waarbij na een onderhoudsbeurt bleek dat deze was aangesloten op de oude afvoer. Heerkens heeft toen het bedrijf BB&L Hardenberg die de cv had geplaatst aangesproken maar die gaven niet thuis. Heerkens heeft toen een ander bedrijf, geheel kosteloos, de zaak laten opknappen. Wij vinden dit echt een super service. Echt onze gemeende complimenten ook voor de communicatie omtrent het probleem. Klasse!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door MJ uit Zwolle op vrijdag 4 sep 2015 15
Een aantal maanden geleden naar volle tevredenheid een nieuwe keuken gekocht bij Heerkes. Enkele weken geleden is de keuken conform de gemaakte afspraken geplaatst. Dit gebeurde uiterst vakkundig door een zeer ervaren installateur en nam bijna 2 dagen inbeslag. Zelfs de kartonnen verpakking van de keuken(apparatuur) werd niet achtergelaten maar keurig opgeruimd. Na plaatsing kwam de verkoper zelf nog even kijken hoe de keuken er uit zag. Al met al zijn wij meer dan tevreden over Heerkes. Een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer”
Door Henk & Dory Jager op maandag 10 sep 2018 18
Wij hebben een badkamer met twee toiletten gekocht , het geheel is tot onze tevredenheid geplaatst . Wij op vakantie en alles uit handen gegeven ,slopen en plaatsen . Wij danken Gerard Heerkens en personeel voor hun deskundigheid , we kunnen weer jaren vooruit , de service en advies is geweldig . In 2001 keuken daar gekocht nog steeds tevreden mee.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Kleurverschil
1 / 1
Vestiging Gerard Heerkes Keukens en Badkamers
aHeino , L.J. Costerstraat 21, 8141 GN Heino, tel 0572 - 39 42 40
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.