Feedback
7,0

Gijsberts Keukens, Tegels & Sanitair

Score uit 1 ervaring | beschrijf ook uw ervaring
tel: 055-5219175 | Vlijtseweg 190, 7317AM Apeldoorn
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Gijsberts Keukens, Tegels & Sanitair
Gijsberts BV is al meer dan 25 jaar een begrip in Apeldoorn en wijde omgeving op het gebied van keukens, tegels en sanitair
Ervaringen
Er is 1 ervaring over Gijsberts Keukens, Tegels & Sanitair. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Badkamer vervanging”
Door Fam. Verhagen op zaterdag 16 dec 2017 '17
Ong. 20 jaar geleden plaatste de firma Gijsbers in onze vorige woning tot volle tevredenheid een nieuwe badkamer. Onze huidige badkamer was ook aan vervanging toe en gezien onze eerdere ervaring hebben wij weer gekozen voor de firma Gijsbers.
Ook deze keer zijn we heel blij met de aankoop. Vanaf het bezoek in de showroom tot de oplevering een luisterend oor, goede adviezen, meedenken en heel goede communicatie. Ook de door de firma Gijsbers geadviseerde installateur dacht goed mee en kwam zijn afspraken volledig na. Wij genieten van onze prachtige badkamer.
FOTO VAN FAM. VERHAGEN
Prachtige badkamer
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Prachtige badkamer
1 / 3
Vestiging Gijsberts Keukens, Tegels & Sanitair
aApeldoorn , Vlijtseweg 190, 7317AM Apeldoorn, tel 055 - 521 91 75
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.