Feedback
7,0

Bo Parket

Score uit 8 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
3 vestigingen (Noord-Holland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bo Parket
Bo Parket is specialist in houten vloeren.
Alternatieven voor Bo Parket
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Knulst Vloeren
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 9,7 uit 346 ervaringen
• LAB21
   
(Oostzaan Noord-Holland) score 8,0 uit 924 ervaringen
• Het Vloerenhuis
   
(Nijkerk Gelderland) score 9,8 uit 98 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,7 uit 402 ervaringen
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 120 ervaringen
• J&M Vloeren
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 7,0 uit 1 ervaringen
• Luxury Floors
   
(Kampen Overijssel) score 9,5 uit 260 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 8 ervaringen over Bo Parket. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Visgraatvloer”
Door Van Andel op zondag 30 sep 2018 18 | vestiging Bo Parket Haarlem (voorheen Brederode Parket)
Onze oude visgraatparketvloer was volkomen verruïneerd door waterschade. Brederode parket heeft een fantastische, nieuwe eiken visgraatvloer gelegd, met sluitstukken en dubbele bies. Er werd goed meegedacht bij het terugplaatsen van de radiatoren. Brederode zorgde er voor dat er een parketteur aanwezig was om de oude gietijzeren radiatoren in te frezen. Goede service! De parketlegger, Roy, is een vakman!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Jacques en Rita Kok op maandag 28 okt 2019 19 | vestiging Amsterdam
In de huiskamer had Daan vid Wal al n visgraadparket gelegd. Nu ook door laten leggen in de open keuken, door Philip.De totale vloer laten schuren en van n nwe lak laag voorzien. Fantastastisch mooi geworden. Heel goed geadviseerd en vriendelijk geholpen, telefonisch maar ook in huis.Bo Parket is een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Ronduit slecht”
Door emile op vrijdag 2 mrt 2018 18 | vestiging Bo Parket Haarlem (voorheen Brederode Parket)
Had ik deze site maar eerder gelezen.... Ik heb bij Brederode parket te Haarlem een veelste duure vloer gekocht en laten plaatsen. De vloer is op zich redelijk netjes gelegd, echter voor de kuil die in de ondergrond zat, van de overgang keuken woonkamer heb ik zeer duidelijk gevraagd daar tijd voor te nemen en op te vullen indien nodig. Bij mijn vorige vloer zijn daardoor lamellen los komen te zitten na verloop van tijd. Mijn nieuwe vloer zitten nu na een jaar dus alweer kieren tussen de lamellen. Ook was mij niet verteld dat de laklaag die op de planken zit chemisch reageert met ijzer. Ik vermoet dat er een soort Nikkel door de lak heen verwerkt zit. Alles met een ijzere onderkant gelakt of niet slaat dus groen uit. Bij Brederode zelf uiteraard tegen een muur opgelopen...heb het gelukkig zelf via eigen verzekering nog vergoed gekregen. Maar nu het verhaal planken bestellen en afspraken maken nog....heeft ruim een jaar geduurd. Na ugh veel mail en telefoontjes, werd eindelijk mijn vloer gerepareed. echter hadden ze de verkeerde vloer besteld. De monteur kwam er achter toen vloer al gedemonteerd was en alles in mijn huis verschoven. 2 weken later nieuwe afspraak met als goed is wel de goeie vloer. Weer alles in huis verschoven, was beloofd dat ze in ochtend zouden komen. wachten en wachten...zelf maar weer gebeld om 11:00 uur. Bleek dat de monteur niet kon, hij zat nog vast in een andere klus die was uitgelopen. Weer alles in huis verschuiven, en nog een keer en dan hopen dat hij wel komt.. Alvast sorry grammatica/taalgebruik heb dit bericht in nogal woedende toestand geschreven. Ik ben dan dus ook compleet schijtziek van dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Vloerdelen”
Door Anton op woensdag 19 dec 2018 18 | vestiging Bo Parket Haarlem (voorheen Brederode Parket)
Ik heb zeeer slechte ervaring afspraken is mega slecht je belt 3 keer word terug gebeld maar nooit hoor je wat gaat naar de zaak toe om uit je bol te gaan en boos word dan word wat geregeld je wacht thuis komt Niemand planken maat niet goed zelf terug brengen Naar de zaak om het te versnellen dat je gang in orde komt dan komen ze langs en dan de rekening weten ze niet hoe snel ze die moeten sturen koop daar niks want afspraken maken drama daar en ongeregeld zooitje.
Reactie of foto toevoegen
“Raden Brederode aan”
Door Frank Lommerse op zaterdag 4 nov 2017 17 | vestiging Bo Parket Haarlem (voorheen Brederode Parket)
Voor alle vloeren (hout en laminaat) van onze woning (3 verdiepingen) zijn wij uitstekend geslaagd bij Brederode Parket. De service in de winkel was super. Fijn gesprek gehad en er werd echt meegedacht over de mogelijkheden in het huis en de verschillende kleurstellingen van de vloer in combinatie met het interieur. Ook over de montage en het contact zijn meer dan dik tevreden. Alle gemaakte afspraken zijn op tijd en zoals het hoort nagekomen. Wij raden Brederode parket dan ook zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Hard gewerkt”
Door Paul W op zaterdag 9 sep 2017 17 | vestiging Bo Parket Haarlem (voorheen Brederode Parket)
This is a quality establishment. We had an old, battered wooden ground floor. A hard-working fellow worked nonstop for one day and half of the next sanding the floor and bringing it back to life. After that our floor looked like new. The only issue we found was two very small places which they plugged with a bit of filler. A quality job done by nice competent people. Highly recommended!
FOTO VAN PAUL W
Gerenoveerde houten vloer
Reactie of foto toevoegen
“Eiken lamel”
Door Daphne Harkamp op woensdag 1 nov 2017 17 | vestiging Bo Parket Haarlem (voorheen Brederode Parket)
Op de begane grond lag een hele oude visgraat. Deze is helemaal prachtig en vakkundig gerestaureerd. Hij is niet meer van nieuw te onderscheiden. Op de eerste verdieping is een super mooi eiken lamel gelegd. In de winkel werd ik goed en vakkundig geholpen. ben een zeer tevreden klant!
Reactie of foto toevoegen
“Niet professioneel”
Door Mathijs Ton op zaterdag 2 mrt 2019 19 | vestiging Bo Parket Haarlem (voorheen Brederode Parket)
Ik heb zeer slechte ervaring met Brederode parket. Het bedrijf Brederode is enige tijd overgenomen door Bo parket (dhr van der Wal/ Volendam). Ik heb 120m2 visgraat parket laten leggen. Al snel bleek dat de lak niet goed aangebracht was; veel vochtproblematiek; zwarte naden en onherstelbare vochtplekken. Als oplossing stelde dhr van der Wal het opruwen/ polijsten van de vloer icm een nieuwe laklaag voor. Gevolg: de vloer is door het opruwen compleet beschadigd. Het lijkt nu alsof de vloer een sinaasappelhuid/ cellulites heeft. Allerlei deukjes en oneffenheden. Daarnaast is de nieuwe laklaag compleet verkeerd aangebracht; allerlei zichtbare banen en onjuiste hechting. Op de 1 etage is ook een plank gesprongen. Precies in het midden van de kamer een lelijke naad. Conclusie: het bedrijf werkt met onprofessionele werknemers. Misschien 1 echte parketeur in samenwerking met onervaren werknemers. Daarnaast neemt dhr van der Wal niet de verantwoordelijkheid zoals het zou moeten. Onze vloer lijkt nu zeker 8 jaar ouder.
FOTO VAN MATHIJS TON
+ Toon extra foto van Mathijs Ton
+ Toon extra foto van Mathijs Ton
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Gerenoveerde houten vloer
1 / 4
Vestigingen Bo Parket
Website: www.boparket.nl
  Amsterdam (1 ervaring), Nassaukade 128, 1052 ED Amsterdam, tel 020-6815784
  Bo Parket Haarlem (voorheen Brederode Parket) (7 ervaringen), Santpoorterstraat 43, 2023 DB Haarlem, tel 023-5272262
  Volendam, Stationsstraat 6, 1131 ZP Volendam, tel 0299-407375
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.