Feedback
8,0

Gerwens Kuechen

Score uit 9 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: +49256281630 | Otto-Hahn-Str. 10, 48599 Gronau Westfalen, Duitsland
Alternatieven voor Gerwens Kuechen
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Grando Keukens & Bad
   
(Enschede Overijssel) score 8,7 uit 2402 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,7 uit 261 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,1 uit 57 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,8 uit 543 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,8 uit 337 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,8 uit 62 ervaringen
• Keukenvision
   
(Bunnik Utrecht) score 8,1 uit 43 ervaringen
• Keur Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,7 uit 373 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 9 ervaringen over Gerwens Kuechen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Perfect geholpen”
Door Roel op maandag 23 nov 2020 20
Na een prijsopgaaf in Nederland zijn wij daarna bij Gerwens keuken geweest. Perfect geholpen door Berthold die zelfs Nederlands sprak. Na enkele uren kregen wij direct de prijsopgaaf die niet tegen viel. We kregen voor dezelfde prijs een veel betere keuken met een duurder keramisch aanrechtblad en verlichting. Ook de apparaten waren veel beter. De monteurs deden hun werk zeer goed en foutjes werden meteen genoteerd en vervangen. Ook het contact met Berthold was perfect en de keuken is daardoor vlekkeloos gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij ermee”
Door Nicole op dinsdag 9 jul 2019 19
Na verschillende zaken in NL te hebben bezocht en steeds een beetje het gevoel te hebben dat wij in de maling werden genomen qua prijzen zijn wij bij Gerwen terecht gekomen. Volgens ons een eerlijke en in ieder geval een lagere prijs, zeker wat apparatuur betreft. De keuken hebben wij nu een maand in gebruik, installatie is prima verlopen. Een paar oneffenheden in 2 deurtjes die wij zelf niet eens zagen. Maar deze zijn zo snel mogelijk vervangen. De communicatie tijdens aankoop en installatie verliep vlot en de monteurs waren vriendelijk en bekwaam.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Hans op zaterdag 29 sep 2018 18
We hebben een keuken gekocht na bij 4 verschillende keukenboeren te zijn langsgeweest. Waarvan 2 Duitse. Als eerst was het contact direct en makkelijk. Geholpen door Ingo. Snel en praktisch. Bij plaatsing is er altijd wel iets niet in orde, zo ook hier. Maar ze zijn netjes teruggeweest om alles netjes achter te laten. Zo komen net zo goed 4 keer langs mocht het nodig zijn. Mooie strakke keuken voor een prima prijs!
FOTO VAN HANS
Keuken met spotjes in verlaagd plafond
+ Toon extra foto van Hans Weisbeek
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Piter op zondag 18 jun 2017 17
Na een aantal keukenzaken in Duitsland te hebben bezocht, stak Gerwens er met kop en schouders bovenuit. Zijn, zoals alle Nederlanders, ook bij Ekelhoff in Nordhorn geweest, maar qua service en met name prijs kwam dit niet in de buurt van Gerwens. Zijn enorm goed geholpen door verkoper Nicolai, die volop met ons meedacht over de ideale keuken. Er is geen enkele druk vanuit Gerwens om je keuken na je eerste bezoek aan te schaffen. Wat een verademing vergeleken met de verkopers in Nederland. We kregen een gespecificeerde offerte én 3D-tekening mee naar huis zodat we op ons gemak alles door konden lopen. Keuken is inmiddels een maand in gebruik en voldoet uitstekend. De monteurs waren vriendelijke en kundige mannen. We wilden graag nog een extra plankje in een kast hebben en deze werd ons kosteloos toegestuurd: topservice! Onze volgende keuken komt weer van Gerwens!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch geholpen”
Door RBO op zaterdag 25 jul 2015 15
Vandaag op aanraden van een collega bij Gerwens Keukens geweest. Fantastisch geholpen, eindelijk eens echt advies in plaata van verkooppraatjes, mooie showroom en uitstekende prijs. Wij kijken uit naar de levering!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door GB op vrijdag 17 okt 2014 14
In 2006 en in onze nieuwe woning in 2011 een keuken gekocht. Beide keren zeer tevreden. Vriendelijk personeel, komen langs voor inmeten, denken mee en raden aantal zaken aan of af. Hebben verscheidene opties qua opstelling en materialen doorgenomen. Hebben recentelijk nog extra kasten bijbesteld. Monteur kijkt meteen hele keuken na. Betrouwbare en vriendelijke monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop zeer goed, afronding en service matig”
Door Michiel op donderdag 12 jun 2014 14
Ik herken de wisselende verhalen.

Het aankoopproces gaat erg soepel. In NL offerte en tekeningen opvragen en de eerste onderhandeling doen, dan alles naar Gerwens mailen en de volgende dag heb je een veel scherpere prijs en betere apparatuur. Als je er dan heen gaat om het af te ronden wordt je getrakteerd op een lunch.

Dat heb ik nu 2 keer gedaan. De eerste keer (2005) was alles goed, ook de montage en service. De 2e keer ging het mis met de communicatie en service. Onze verkoper en contactpersoon was LH. Die moet je niet hebben... Die moet nodig met pensioen...Uiteindelijk zijn we wel erg tevreden over de keuken en de apparatuur zelf.

Obv mijn eerste keuken zou ik score 'uitstekend' geven (daarom kwamen we ook terug), obv de 2e keuken geef ik score 'matig'. Omdat deze ervaring overheerst, valt onze score dus lager uit voor Gerwens.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte sevice”
Door Guijt op donderdag 24 apr 2014 14
Hebben een keuken bij hun gekocht, maar nu laat de toplaag van twee kastdeurtjes los. Heb gemaild maar krijg alsmaar de zelfde vragen wie de verkoper was. We hebben zijn naam al 7 keer gemaild maar horen niets van ze. Zeer slechte service ,zal binnenkort ze vereren met een bezoekje met de deurtjes onder mijn arm.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is oplosbaar”
Door Jan Koop op dinsdag 17 dec 2013 13
Na veel zoeken ook in NL hebben we een keuken gekocht in D omwille van de prijs. Vriendelijke verkoper, maar zag ook wel eens dingen over het hoofd. Op de montage was het eea aan te merken, maar de fouten werden wel zonder lange discussies hersteld. Tot nog toe bevalt de keuken prima.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Keuken met spotjes in verlaagd plafond
1 / 2
Vestiging Gerwens Kuechen
aGronau Westfalen , Otto-Hahn-Str. 10, 48599 Gronau Westfalen, Duitsland, tel +49 25 62 81 63 0
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Duitsland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.