Feedback
7,2

Gerwens Kuechen

Score uit 6 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: +49256281630 | Otto-Hahn-Str. 10, 48599 Gronau Westfalen, Duitsland
Alternatieven voor Gerwens Kuechen
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,8 uit 242 ervaringen
• I-KOOK
   
(Hengelo OV Overijssel) score 9,5 uit 1417 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,6 uit 562 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2186 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,5 uit 65 ervaringen
• Ekelhoff Küchen
   
(Nordhorn Duitsland) score 9,8 uit 599 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 535 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,5 uit 230 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 6 ervaringen over Gerwens Kuechen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Scheur in het keukenblad”
Door Leon op zaterdag 30 okt 2021 21
We waren de eerste 2 weken heel blij me onze nieuwe keuken. Na 2 weken constateerde we een scheur in het keukenblad. De voorgestelde oplossing: voor €2500 kunnen ze een nieuw blad instaleren. Ik zou verwachten dat een keukenblad langer dan 2 weken mee gaat, en dat we niet zelf voor de herstel kosten op moeten draaien. Helaas reageert Ingo niet meer op onze e-mails en blijven wij zitten met de scheur in het keukenblad. Kortom prima service totdat ze iets moeten oplossen. Geen aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect geholpen”
Door Roel op maandag 23 nov 2020 20
Na een prijsopgaaf in Nederland zijn wij daarna bij Gerwens keuken geweest. Perfect geholpen door Berthold die zelfs Nederlands sprak. Na enkele uren kregen wij direct de prijsopgaaf die niet tegen viel. We kregen voor dezelfde prijs een veel betere keuken met een duurder keramisch aanrechtblad en verlichting. Ook de apparaten waren veel beter. De monteurs deden hun werk zeer goed en foutjes werden meteen genoteerd en vervangen. Ook het contact met Berthold was perfect en de keuken is daardoor vlekkeloos gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Piter op zondag 18 jun 2017 17
Na een aantal keukenzaken in Duitsland te hebben bezocht, stak Gerwens er met kop en schouders bovenuit. Zijn, zoals alle Nederlanders, ook bij Ekelhoff in Nordhorn geweest, maar qua service en met name prijs kwam dit niet in de buurt van Gerwens. Zijn enorm goed geholpen door verkoper Nicolai, die volop met ons meedacht over de ideale keuken. Er is geen enkele druk vanuit Gerwens om je keuken na je eerste bezoek aan te schaffen. Wat een verademing vergeleken met de verkopers in Nederland. We kregen een gespecificeerde offerte én 3D-tekening mee naar huis zodat we op ons gemak alles door konden lopen. Keuken is inmiddels een maand in gebruik en voldoet uitstekend. De monteurs waren vriendelijke en kundige mannen. We wilden graag nog een extra plankje in een kast hebben en deze werd ons kosteloos toegestuurd: topservice! Onze volgende keuken komt weer van Gerwens!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij ermee”
Door Nicole op dinsdag 9 jul 2019 19
Na verschillende zaken in NL te hebben bezocht en steeds een beetje het gevoel te hebben dat wij in de maling werden genomen qua prijzen zijn wij bij Gerwen terecht gekomen. Volgens ons een eerlijke en in ieder geval een lagere prijs, zeker wat apparatuur betreft. De keuken hebben wij nu een maand in gebruik, installatie is prima verlopen. Een paar oneffenheden in 2 deurtjes die wij zelf niet eens zagen. Maar deze zijn zo snel mogelijk vervangen. De communicatie tijdens aankoop en installatie verliep vlot en de monteurs waren vriendelijk en bekwaam.
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door C. Nieuwenhuizen op zondag 28 feb 2021 21
Wij hadden eerst offertes bij Nederlandse keukenbedrijven laten maken. Als laatste bezoek gebracht bij Gerwens. (Dit bedrijf had 7 jaar geleden bij onze dochter een keuken geplaatst.) Wij werden geholpen door dhr. Ingo Smith. Hij gaf ons kundig advies en droeg daarbij ook alternatieven aan. Keuken direct bij 1e bezoek gekocht. Wel 4 maanden moeten wachten voordat de plaatsing zijn beslag kreeg. Tijdens de plaatsing kwamen er technische problemen maar die werden professioneel opgelost. Klasse.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Hans op zaterdag 29 sep 2018 18
We hebben een keuken gekocht na bij 4 verschillende keukenboeren te zijn langsgeweest. Waarvan 2 Duitse. Als eerst was het contact direct en makkelijk. Geholpen door Ingo. Snel en praktisch. Bij plaatsing is er altijd wel iets niet in orde, zo ook hier. Maar ze zijn netjes teruggeweest om alles netjes achter te laten. Zo komen net zo goed 4 keer langs mocht het nodig zijn. Mooie strakke keuken voor een prima prijs!
FOTO VAN HANS
Keuken met spotjes in verlaagd plafond
+ Toon extra foto van Hans Weisbeek
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Keuken met spotjes in verlaagd plafond
1 / 2
Vestiging Gerwens Kuechen
  Gronau Westfalen, Otto-Hahn-Str. 10, 48599 Gronau Westfalen, Duitsland, tel +49256281630
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Duitsland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.