Feedback
Alle Vloerenwinkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland)
103 ervaringen
Kampen (Overijssel)
145 ervaringen
Nunspeet (Gelderland)
245 ervaringen
Barneveld (Gelderland)
268 ervaringen
Putten (Gelderland)
62 ervaringen
Vriezenveen (Overijssel)
168 ervaringen
Zoetermeer (Zuid-Holland)
6 ervaringen
Utrecht (Utrecht)
33 ervaringen
5,4

Senso Gietvloeren

Score uit 6 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
3 vestigingen (Noord-Holland, Zuid-Holland & Utrecht)
Gebruikersfoto: Witte gietvloer
1 / 1
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Senso Gietvloeren
Senso gietvloeren informeert omtrent o.a. de gietvloer, betonlook en epoxyvloer
Ervaringen
Er zijn 6 ervaringen over Senso Gietvloeren. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Gietvloer niet goed”
Door JL op donderdag 28 jan 2016 '16 | vestiging Amsterdam
Zeer slechte afterservice - ga niet met Senso in zee. Wij hebben in oktober 2013 een gietvloer laten leggen door Senso. Vrij snel na de oplevering constateerden wij oneffenheden; putjes, kleine luchtbellen, steentjes, haren en een vlieg in de gietvloer. Bovendien begon de vloer vrij snel te krassen. Op herhaald aandringen is de directeur komen kijken. Hij beloofde zijn collega te sturen om de situatie op te nemen. Werderom begon het lange wachten. Uiteindelijk kwam zijn collega langs en bevestigde dat de kleine luchtbellen zeker moeten worden gerepareerd, maar aan de krassen kunnen ze blijkbaar niks doen. Toen was het stil. En het bleef stil. We zijn nu een jaar verder en steeds maakt de directeur de belofte dat de reparatie wordt ingepland. En steeds worden we teleurgesteld in Senso. Dit moet ophouden. We overwegen juridische stappen en om het bedrijf in gebreke te stellen. Advies: niet met Senso in zee.
Reactie of foto toevoegen
9,8
Slingerland Tegels
Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 103 ervaringen
9,8
Luxury Floors
Kampen (Overijssel)
“Fantastisch” score uit 145 ervaringen
“Niet tevreden”
Door KvF op donderdag 14 sep 2017 '17 | vestiging Rhenen
Wat een waardeloos bedrijf. Enige interesse is order binnenhalen!Daarna is communicatie nihil. Senso werkt met zzp mensen uit Belgie wele maar 1 ding voor ogen hebben ;klus zo snel mogenlijk klaren en naar huis. Nazorg Senso ;Nihil. Kortom ga er niet mee in zee.
Reactie of foto toevoegen
9,5
Knulst Vloeren
Nunspeet (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 245 ervaringen
9,5
Europa Parket
Barneveld (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 268 ervaringen
“Superstrak”
Door jap en gulcin op dinsdag 29 nov 2016 '16 | vestiging Amsterdam
In onze nieuwbouw woning gietvloer Door Senso laten gieten eind 2015 ... servicetraject was uitstekend...en de vloer is uit praktisch oogpunt (met twee kleine kinderen) super te noemen. Heerlijke combinatie met vloerverwarming! Vloer oogt superstrak (moet nl wel je smaak zijn). Bij deze bevelen wij ze dan ook van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“matig”
Door MRA op woensdag 14 jan 2015 '15 | vestiging Rhenen
De aanloopfase was rommelig, het was lastig om concrete afspraken te maken. De vloer zelf is mooi, maar er is slordig gewerkt, we moeten de muren flink bijschilderen, en daar hadden we niet op gerekend. Klagen hielp niet, want volgens hen was ons dat gewoon verteld.
Reactie of foto toevoegen
“Duur is niet beter”
Door JB op vrijdag 8 mei 2015 '15
Vloer is na meerdere reparaties nog steeds niet in orde. Terugbelmemo's verdwijnen, mails worden niet beantwoord. Je kunt blijven zeuren tot er actie word ondernomen. Daarnaast laat de kwaliteit van de vloer ook te wensen over. Na gieten overal haren in de vloer, steentjes die meegegoten zijn, toplaag die niet overal gesmeerd is waardoor de ene helft glimt en de andere helft mat is. Wij hebben voor Senso gekozen omdat zij pretenderen de beste te zijn. Dat de prijs dan hoog is, nemen wij voor lief. Echter, wij zijn inmiddels van mening dat duur niet altijd beter is! De € 12000 die we hebben betaald is het zeer zeker niet waard.
Reactie of foto toevoegen
“Review”
Door Robbie Postma op woensdag 24 aug 2016 '16 | vestiging Amsterdam
Onwijs blij met mijn witte gietvloer. Vond SENSO in eerste instantie duurder dan andere bedrijven maar na het opvragen van offertes bleken ze vaak nog voordeliger omdat er bij andere bedrijven vaak nog allemaal extra kosten bij kwamen. Erg fijn contact met degene die aan het werk waren in de woning, die af en toe even een foto stuurde of nog even last minute iets voor me uit de woning pakte gezien ik niet op de vloer kon. Enige nadeel dat ik zou kunnen noemen is dat het zo strak is dat ik nog heel erg voorzichtig ben om vlekken en krassen te voorkomen.
FOTO VAN ROBBIE POSTMA
Witte gietvloer
Reactie of foto toevoegen
Vestigingen Senso Gietvloeren
aAmsterdam (3 ervaringen), Pedro de Medinalaan 53, 1086 XP Amsterdam, tel 020 - 238 69 89
bRhenen (2 ervaringen), Klein Dikkenberg 4, 3911 RE Rhenen, tel 0317 - 61 44 96
cRotterdam , Blaak 6a, 3011 TA Rotterdam, tel 010 - 303 29 95
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.