Feedback
9,7

Kitchen4all

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.kitchen4all.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Kitchen4all
Voor een betaalbare droomkeuken van oerdegelijke Duitse kwaliteit ben je bij Kitchen4all aan het goede adres. Wij zijn dé specialist op het gebied van keukens, maar ook keukenapparatuur en pvc vloeren voor scherpe netto prijzen.

Onze persoonlijke service en ruime collectie staan ook garant voor 100% tevredenheid. Dus bij Kitchen4all geen zorgen; van advies tot montage; wij regelen alles voor je!

✔ Laat je inspireren met een gratis 3D ontwerp
Deskundig advies door een keukenspecialist
✔ Je loopt geen risico door onze gratis inmeetservice
Gratis bezorging bij je thuis
✔ Professionele montage door een erkende monteur
5 jaar garantie op jouw nieuwe droomkeuken!

Wil jij de volgende tevreden klant zijn? Maak online een afspraak zodat onze keukenspecialist alle tijd voor je heeft. Bezoek: www.kitchen4all.nl/afspraak-maken

Bekijk onze actuele acties via www.kitchen4all.nl
Ervaringen
Er zijn 111 ervaringen over Kitchen4all. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren100 ervaringen
4 sterren7 ervaringen
3 sterren3 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Deskundige installatie”
Door Michael Raak op donderdag 22 okt 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Van begin tot eind erg goed geholpen, goed begeleid en geluisterd naar ons in de winkel, nette en gespecifiseerde offerte mogen ontvangen met een prachtige 3d tekening. Na 2,5 maand was het zo ver, de keuken werd gebracht en de opvolgende dag werd deze door een deskundig persoon geïnstalleerd. Erg schone en nette oplevering aan het einde van de dag.
FOTO VAN MICHAEL RAAK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door De Vries op donderdag 15 okt 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Prima geholpen door Michael. Geeft goede tips en advies. Prijs kwaliteit zeker top. Montage super netjes en vlot geplaatst. Prettige mensen mensen om mee te werken.
FOTO VAN DE VRIES
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door J. Bongers op woensdag 14 okt 2020 20 | vestiging Dronten
Super vriendelijk geholpen door Albert. We hebben onze keuken en onze pvc vloer hier gekocht. Keuken professioneel geplaatst in kleine 2 dagen. Vloer over oude plavuizen laten leggen, eerst geëgaliseerd, daarna naadloos gelegd op de gehele benedenverdieping' Aanrader, zou hier zo weer een keuken of vloer kopen
FOTO VAN J. BONGERS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zwarte keuken”
Door Mulder op zaterdag 10 okt 2020 20 | vestiging Dronten
Begin augustus is onze zwarte keuken geplaatst en wij zijn er erg blij mee. Na het eerste gesprek met Matthijs kwam er een mooie, praktische keuken binnen ons budget in het ontwerp naar voren. De wijziging van apparatuur na het tekenen van de offerte ging soepel en was geen probleem. Het is prettig dat er 1 contactpersoon is, die soms binnen een uur (soms ook een par dagen later) reageert op eventuele vragen en/of opmerkingen. De plaatsing van de keuken ging erg snel, binnen een dag zat de keuken erin. Toen de monteur vertrok en de keuken schoon was, kwamen we 2 beschadigingen tegen. Deze werden gelijk serieus genomen en deze delen zijn na een paar weken vervangen.
Reactie of foto toevoegen
“Absuluut een aanrader”
Door Jan Alting op dinsdag 6 okt 2020 20 | vestiging Hoogeveen
We hebben hier samen met de eigenaar, nadat we onze design hadden gevonden, de keuken ontworpen. Hij kwam met heel veel dingen aanzetten waar wij nooit aan gedacht zouden hebben. Nu is de keuken geplaatst en we zijn er superblij mee. Alles wat wij graag in een keuken zouden willen hebben zit erop. Absuluut een aanrader.
FOTO VAN JAN ALTING
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij mee”
Door Ilse op woensdag 23 sep 2020 20 | vestiging Dronten
Vorige week is onze keuken geplaatst die wij in juni samen met Albert hebben samengesteld. Wij hebben toen onze wensen kenbaar gemaakt en aan de hand daarvan heeft Albert ons geadviseerd over materialen, apparatuur, posities van bv. een kookplaat of vaatwasser en een oven, het waarom wel of niet nemen van een koffieautomaat, de hoogte van het werkblad etc. Alles is ter sprake gekomen. Een super fijn en leuk, maar vooral persoonlijk gesprek. In de weken na de koop heb ik nog een paar keer contact met Albert opgenomen om wellicht wat wijzigingen aan te brengen. Ik kreeg dan keurig weer een nieuwe 3D tekening van de keuken. Geen vraag was teveel voor hem! Daarna moet je natuurlijk een tijd wachten voordat de keuken wordt geplaatst. Alle afspraken voor bezorging en plaatsing werden vrij snel na onze beslissing al gemaakt en zijn ook allemaal nagekomen. Kitchen4all werkt samen met een lokale vervoerder, zij leveren op de afgesproken tijden de spullen netjes af. Wat mij opviel is dat ze heel voorzichtig waren met alle spullen en zij echt strategisch te werk gingen om alles neer te zetten in ons huis. De volgende dag kwam Geurt onze keuken plaatsen, een uiterst vriendelijke en professionele man. Ook zeer voorzichtig met onze nieuwe keuken. Na een dag hard werken was onze keuken helemaal perfect geplaatst. We zijn er heel erg blij mee! Ik kan iedereen Kitchen4all aanraden! Het is echt een fijne winkel om een keuken te kopen, persoonlijke wensen staan voorop, altijd dezelfde persoon als aanspreekpunt, er wordt rekening gehouden met budgetten en er is geen sprake van massa zoals bij de grote ketens (je bent geen nummer). Bedankt team Kitchen4all voor alle goede zorgen!
FOTO VAN ILSE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Meuleman op maandag 21 sep 2020 20 | vestiging Dronten
We zijn naar Dronten gegaan voor een nieuwe keuken. Zelf hadden we in het hoofd qua opstelling wat we wouden, maar door het goede meedenken en adviezen is de opstelling wat veranderd en ben er super blij mee dat het zo geworden is. Het is veel praktischer! Daarin zag je goed de ervaring en vakmanschap naar voren komen!
Ook kwamen we erachter dat ze vloeren verkopen. Ook zijn we bij hun daarvoor geslaagd. Het installeren etc was goed te plannen op de dagen dat onze voorkeur had.
Deze zaak heeft goede service, is klantvriendelijk en neemt alle tijd voor je. Meer dan tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Raden Kitchen4all Barneveld van harte aan”
Door M & M op donderdag 17 sep 2020 20 | vestiging Barneveld
Na ons bij meerdere keukenzaken te hebben georiënteerd in de buurt, zijn er veel van het lijstje afgestreept door de slechte verhalen en cijfers over de (met name) bedroevende aftersales. Toen eens in Barneveld bij Kitchen4all langsgegaan (vanwege de goede recensies) waar we werden ontvangen door Eric Kroon, de eigenaar. Eric kwam na goed luisteren wat wij wilden, heel snel met een mooi ontwerp wat perfect aansloot bij onze ideeën. Hierna heeft hij ons meerdere malen helder en professioneel geadviseerd over de mogelijkheden van de keuken en ons vakkundig (en geduldig...) geholpen bij het uitkiezen van kleuren, materialen en Bosch-apparatuur. De geboden offerte was realistisch en fair geprijsd. Het financiële plaatje is belangrijk maar de uiteindelijke reden dat we met Eric in zee zijn gegaan was omdat we beiden een goed gevoel bij hem hadden en het hem toevertrouwden.
Na de voorbereidende werkzaamheden (slopen oude keuken, water- en elektra-leidingen aan/verleggen, nieuw gat voor afzuigkap boren, koof maken, stucen, vloer betegelen etc.) is de keuken geplaatst. Er waren nog een paar onvolkomenheden na montage van de keuken, maar deze zijn naar tevredenheid door Eric en crew (met speciale dank aan Jan) opgelost. Dat wordt bedoeld met goede aftersales!

Kortom, Eric is een vakkundige, (klant)vriendelijke ondernemer die helder communiceert en zijn afspraken nakomt. We zijn blij met onze prachtige keuken en raden Eric/Kitchen4all van harte aan.
FOTO VAN M & M
Hoekkeuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Van A tot Z goed geregeld”
Door Simon kappelle op maandag 14 sep 2020 20 | vestiging Doetinchem
Wij zijn voor onze keuken bij Kitchen4all in Doetinchem geslaagd. Mark heeft ons goed geholpen, tijdens het eerste gesprek hebben wij rustig onze wensen besproken en aan de hand hiervan kwam er een mooie 3d tekening tevoorschijn. Zo kun je goed zien hoe het eruit gaat zien. Op basis van deze tekening hebben we samen nog een aantal aanpassingen gedaan dit was ook allemaal geen probleem. Uiteindelijk is het precies de keuken geworden die wij wilden. De montage is ook goed geregeld en uitbesteed aan Ronald Bussink. Uiteindelijk waren er na de montage nog een paar kleine puntjes die even opgelost moesten worden. Hierover kort contact gehad met Mark en dit werd meteen goed opgepakt en is ondertussen ook opgelost. De totale aankoop van onze keuken bij Kitchen4all hebben wij erg prettig gevonden, directe communicatie ook via whattsapp en geen gedwongen verkoop dat is wat ons aanspreekt. Van A tot Z goed geregeld en wij raden Kitchen4all dan ook zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door Jesse en Eline op maandag 7 sep 2020 20 | vestiging Doetinchem
Vanaf het eerste moment tot plaatsing van de keuken verliep de communicatie heel goed. We zijn geholpen door Mark en hij heeft onze droomkeuken voor ons samengesteld. Prijs-kwaliteit-verhouding is top. We zijn heel blij met het eindresultaat! Kortom: Kitchen4all is zeker aan te raden.
FOTO VAN JESSE EN ELINE
Keuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed gevoel”
Door Michel Miedema op donderdag 3 sep 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Wij zijn in april voor het eerst bij Michael geweest. Het gesprek verliep zeer prettig. Michael luisterde goed naar onze wensen en heeft een mooie 3D scan gemaakt van onze ideale keuken. Pas aan het eind van het gesprek kwamen de financiën naar voren en dit was zeer transparant. Geen langdurige onderhandelingen maar een eerlijke en faire prijs. Toen we aan de gang waren met de verbouwing kwamen we erachter dat we graag een uitbreiding wilden van de keuken. We konden snel terecht bij Michael en weer super geholpen. De montage door Arjen ging ook voorspoedig. Geen gezeur over kleine extra werkzaamheden. Wij hebben een zeer goed gevoel overgehouden aan Kitchen4all in Hoogeveen.
FOTO VAN MICHEL MIEDEMA
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitzonderlijk goed”
Door Marjon Klop op donderdag 27 aug 2020 20 | vestiging Doetinchem
Kitchen4all, enorm bedankt voor de prachtige keuken. Vanaf het eerste gesprek tot de plaatsing is de communicatie perfect verlopen. Goed en vakkundig advies, prijs-kwaliteit-verhouding heel prima en een perfecte service. Alles werd op tijd geleverd en bijzonder goed gemonteerd. Na afloop nog een heerlijke traktatie in de brievenbus, echt een top bedrijf. Dankjulliewel....voor alles!
FOTO VAN MARJON KLOP
Donkere keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede kwaliteit”
Door Maikel de lange op vrijdag 21 aug 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Super goede surves, en goede kwaliteit keuken. Tijdens ontwerp en aflevering verliep alles top echt super.
FOTO VAN MAIKEL DE LANGE
Reactie of foto toevoegen
“Super resultaat”
Door Bruinsma op vrijdag 14 aug 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Zeer tevreden met onze nieuwe keuken! alles zit er op en er aan. Er is goed meegedacht bij het uitzoeken van de keuken en bij het plaatsen! Netjes geplaatst! Vriendelijke mensen. Zowel bij aanschaf als bij het plaatsen van de de keuken veel plezier gehad! Met een super resultaat!
FOTO VAN BRUINSMA
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zaken goed opgelost maar wel de wet van Murphy”
Door Bianca Schaap op maandag 10 aug 2020 20 | vestiging Dronten
Prachtige keuken aangeschaft bij Kitchen4all dronten. Goed geholpen bij aanschaf en planning. Persoonlijk vond ik de contacten na tekenen van de aankoop van de keuken wat stroef per email. Ik miste het meedenken met de zaken die ik toch echt graag in de keuken had gewild. Uiteindelijk na veel contacten de meeste toch in het ontwerp gekregen en zaken aangepast. Vooral face to face contacten verliepen wel goed. Per email een nieuwe prijs gekregen voor de gewenste aanpassingen die veel te hoog was. Bleek uiteindelijk na uitzoeken op ons verzoek dat het blad dubbel was gerekend. Ik vraag mij af wat er gebeurd was als wij hier klakkeloos akkoord op hadden gegeven.

Bij levering van de keuken bleken er kasten beschadigd. Toen wij dit melden misten wij het begrip en inleving en de garantie dat het alsnog voor ons goed geregeld zou worden. Hierin zou echt gewerkt kunnen worden aan de verkoper zijn communicatie. Uiteindelijk is dit goed gekomen gelukkig. De 2 beschadigde kasten werden opnieuw besteld. Bij plaatsing van de keuken bleek ook het een en ander mis te gaan. (plasma filter afzuigkap past niet, vaatwasser was te hoog voor de keuken, zijplint te kort geleverd, blad niet helemaal goed gemonteerd). Deze zaken werden uiteindelijk allemaal opgelost.

Misschien fout van ons...maar als een keuken niet af en goed wordt opgeleverd verwacht je contact op korte termijn vanuit de verkoper. Dit gebeurde helaas niet en moesten wij voor de zoveelste keer er weer zelf achteraan. Uiteindelijk na zo veel weken zijn de meeste zaken die niet ok waren hersteld. Wij zijn nog wel in afwachting van de 3de poging voor een afzuigkap filter. daarnaast bleek na plaatsing van de nieuwe kasten dat er iets niet goed is gegaan met de stoom oven en hierdoor de nieuwe kast ook weer beschadigd is. Dit gemeld maar ook hier geldt helaas voor dat we alweer 2,5 week aan het wachten zijn op reactie van de verkoper hierover. Kortom een hele verzameling aan "fouten" en verkeerde verwachtingen hebben en ontbrekende communicatie. Misschien verwachten wij te veel maar als je een nieuwe keuken voor veel geld koopt verwachten we toch een bepaalde service.

Erg jammer, het vertrouwen is weg in dit bedrijf ondanks dat zij de meeste zaken uit eindelijk goed hebben opgelost. Onze prachtige keuken geeft nu helaas nog steeds een nare bijsmaak.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door E de Lange op dinsdag 4 aug 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Deskundig advies, mooie 3D tekeningen , meedenken. Komen afspraken na ,erg betrouwbaar, eind resultaat is zoals afgesproken,keurige afwerking zelfs nog extra plintje aan de zijkant gezet voor een nog mooier resultaat. Erg tevreden over het hele proces.
FOTO VAN E DE LANGE
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door JM Knaap op donderdag 30 jul 2020 20 | vestiging Dronten
Een heel fijn bedrijf met goed advies en goede kwaliteit! Wij hebben hier een keuken gekocht inclusief installatie van het geheel. Aan tafel wordt alles gelijk uitgetekend wat een goede impressie geeft. Advies in soort, kleur, apparatuur en installatie wordt rustig en kundig voorgelegd. Contact, levering en de installatie zeer goed, daarom raden wij Kitchen4all Dronten dan ook iedereen aan.
FOTO VAN JM KNAAP
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Oprecht tevreden”
Door Sophie op maandag 20 jul 2020 20 | vestiging Dronten
Wij zijn bij Kitchen4All terecht gekomen omdat wij zelf ook in Dronten wonen. Na verschillende grote ketens bezocht te hebben besloten wij de 'kleinere' zaak ook een kans te geven, en dit was een ontzettend goede keus. Albert, de eigenaar, zal altijd eerlijk met je communiceren en rekening houden met je behoeftes en budget. Daarom hebben wij ook direct na de eerste tekening en offerte gekozen voor Kitchen4All, het ontwerp, de prijs en het meedenken van Albert heeft ons niet doen twijfelen. De levering van de keuken was erg scherp, dit was ook de voorwaarde waarop we de keuken hebben gekocht. De levering was top en de installatie van de keuken hebben we zelf gedaan. Helaas was de kokend water kraan niet direct leverbaar (vanwege Corona), maar Albert heeft ons een 'noodkraan' aangeboden, die we in de tussentijd hebben gebruikt. Tussendoor is de service super, het is ontzettend handig dat je met Kitchen4All direct kan whatsappen, waar ze alle vragen die je hebt bijna direct beantwoorden. Kortom, ik zou Kitchen4all iedereen aanraden omdat de prijs scherp is, de levering erg goed, het meedenken en de hulp van Albert is super. Wij hebben eigenlijk weinig op te merken over Kitchen4All.
FOTO VAN SOPHIE
Keuken met half eiland
Reactie of foto toevoegen
“Prettig geholpen”
Door Jan Timmer op zaterdag 18 jul 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Via internet terecht gekomen bij Michael in Hoogeveen Goed advies en prettig geholpen. De keuken is door Arjan en Johan heel netjes geplaatst. We zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door S van der Vegt op woensdag 15 jul 2020 20 | vestiging Doetinchem
Vanaf het eerste moment is de service uitstekend geweest. We werden hartelijk ontvangen en er werd alle tijd voor ons genomen. Mark dacht mee met de (on)mogelijkheden wat resulteerde in een snel en mooi 3D ontwerp welke geheel naar onze wens was. De keuken kon snel geplaatst worden, een absolute pre! Daarnaast bleef Mark veel contact onderhouden wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Na plaatsing van de keuken werd er zelfs een attentie in de vorm van een doos Merci met een kaartje gestuurd. Wij raden dit filiaal dan ook ten zeerste aan naar iemand die opzoek is naar een mooie keuken!
FOTO VAN S VAN DER VEGT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Chris Heijboer op woensdag 15 jul 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Heel goed geholpen. Advies en begeleiding waren super. De keuken werd bezorgd in een wagen waar geen pluisje in lag, echt keurig. Je hoort altijd iedereen roepen dat er iets niet klopt aan de geleverde keuken, bij ons klopte alles. Heel erg blij en tevreden!
FOTO VAN CHRIS HEIJBOER
Zijkant keuken met apparatendeel
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch werk”
Door Familie Bellinga op vrijdag 10 jul 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Via internet terecht gekomen bij Kitchen4all. Goed geholpen door Michael en dezelfde dag nog onze nieuwe keuken gekocht. Michael heeft alles goed geregeld. Ook zeer tevreden met Arjan en Johan. Ze hebben vakkundig de keuken geplaatst en een mooie oplossing gevonden voor een probleem die we hadden met de afzuiging. Fantastisch werk geleverd!
FOTO VAN FAMILIE BELLINGA
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door valerey Sanches - Fikki op woensdag 8 jul 2020 20 | vestiging Dronten
Hartelijk ontvangst bij de vestiging in Dronten. We kwamen binnen met een aantal ideeën en zo kwam de keuken tot stand. Helaas was deze net boven ons budget dus we zagen er vanaf. Tot de vriendelijke Matthijs ons terug belde en aangaf even te hebben gepuzzeld. Onze droomkeuken was mogelijk binnen het budget. Wat waren we blij. Ten tijden van de bestelling tot aan levering zijn we prima op de hoogte gehouden met betrekking tot de status. Ook onze spoelbak was even niet leverbaar dus kregen wij er een tijdelijke spoelbak voor in de plaats. Prima service en ik zou mijn keuken daar zo weer aanschaffen. Buiten de service om, is de keuken ook boven verwachting mooi!
FOTO VAN VALEREY SANCHES - FIKKI
+ Toon extra foto van valerey Sanches - Fikki
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Dik Timmer op donderdag 2 jul 2020 20 | vestiging Hoogeveen
vanaf begin een keurige/goede begeleiding voor het in vullen van mijn wensen voor een nieuwe keuken. totaal geen druk door de verkoper voor te kopen of opstelling. gewoon top
FOTO VAN DIK TIMMER
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Fred Schavemaker op donderdag 2 jul 2020 20 | vestiging Barneveld
Vanaf het eerste klantcontact in de showroom tot het laatste na-service contact is alles zeer vlot, netjes en tot grote tevredenheid verlopen. Vooral het persoonlijke contact waren wij zeer tevreden over. En het belangrijkste; de keuken is zo mooi geworden!!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Familie Brink op dinsdag 30 jun 2020 20 | vestiging Dronten
Hier onze keuken gekocht, goede service en mensen die met ons mee dachten. Albert heeft ons geadviseerd en doet dat ook heel eerlijk. Ook toen er later nog wat gewijzigd moest worden, was dat geen enkel probleem! Na een verbouwing de keuken geplaatst door Jan, een super keukenmonteur. Werkt heel netjes en secuur. Kortom, wij zijn heel tevreden over Kitchen4all Dronten.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Heling op donderdag 18 jun 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Hier onze eerste keuken gekocht. Duidelijk en goed geholpen. goede service en communicatie was Echt top.
FOTO VAN HELING
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede ervaring”
Door W.Nijboer op vrijdag 12 jun 2020 20 | vestiging Dronten
Goed advies door kundige mensen met kennis voor de aanschaf van onze nieuwe keuken! Zeer tevreden over de verkoop plaatsing en afhandeling van de keuken!
FOTO VAN W.NIJBOER
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk”
Door Marianne op donderdag 28 mei 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Keurig en snel geholpen. Goed op de hoogte gehouden van levertijd. En fijn meegedacht met maatvoering etc. Zeer vriendelijke eigenaar en monteur.
FOTO VAN MARIANNE
Keuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Scheers op maandag 25 mei 2020 20 | vestiging Doetinchem
Goed geholpen door Mark. Mede door zijn kundige advies, is onze droomkeuken zeer snel geplaatst. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Prettig in de omgang”
Door Sprong op vrijdag 22 mei 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Prettige communicatie, goed in uitvoering. Zowel met Michael en de monteur Arjan heel erg prettig in omgang en overleg. Passen en meten in deze keuken maar het is een mooi plaatje geworden.
FOTO VAN SPRONG
Mooi plaatje
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Wever op dinsdag 19 mei 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Goede ervaring kundig advies . Ook werd de keuken snel geleverd en gemonteerd
Zeker een aanrader.
FOTO VAN WEVER
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Verdienen de review”
Door J. C. Immink- Kuiper op maandag 11 mei 2020 20 | vestiging Barneveld
We zochten een pantry, klein maar doeltreffend, en toch nog met mooie uitstraling. We zijn in Barneveld heel hartelijk ontvangen door Erik Kroon. Hij begreep onze wensen en heeft ons zeer vakkundig geholpen. Het is een mooi klein keukentje geworden, vakkundig geplaatst. Een nadeel vind ik dat het afvalmateriaal niet wordt afgevoerd. Dat zou helemaal superfijn zijn!. Maar desalniettemin alle lof voor Erik Kroon en de installateur. Kitchen4all is een echte aanrader voor iedereen die een mooie, solide, niet al te dure keuken zoekt!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door H.Kolthof op zaterdag 9 mei 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Na 20 jaar werd het tijd om onze oude keuken te vervangen,via internet en vooral de goede reviews kwamen we in Hoogeveen terecht. We zijn goed geholpen door Michael, en het maakte niet uit hoe laat we s'avonds mailde als er vragen waren, er werd altijd gereageerd. Kortom we zijn zeer tevreden over het team van Kitchen4All te Hoogeveen.
FOTO VAN H.KOLTHOF
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Mischa knol op dinsdag 28 apr 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Wij hebben de keuken in hoogeveen gekocht bij Michel, hij heeft ons goed geholpen en geadviseerd . Wij hebben de keuken zelf gemonteerd, maar zelfs toen stond hij ons perfect te woord als wij hulp nodig hadden.
FOTO VAN MISCHA KNOL
Keuken zelf gemonteerd
Reactie of foto toevoegen
“Ga het aanraden”
Door van Loe op donderdag 23 apr 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Wij zijn erg tevreden. Michael dacht goed mee en adviseerde ons perfect. Ondanks het late tijdstip op de dag nam hij alle tijd voor ons. Dat maak je niet vaak meer mee, Chapeau. Hij heeft de beloftes waargemaakt. Arjan en Johan (gezellige vakmensen) hebben de keuken in één dag geplaatst. Erg mooie en complete keuken. Netjes gewerkt en erg tevreden over totaal plaatje. Kortom, Kitchen4All ga in aanraden in vriendenkring.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door De Jong op vrijdag 17 apr 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Eerlijk bedrijf. Wat ze zeggen maken ze waar. Echte aanrader. Michael de verkoper weet van aan pakken en denkt mee met klant. Top top.
FOTO VAN DE JONG
Gerealiseerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Van den Berg op dinsdag 14 apr 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Wij zijn erg tevreden. Michael dacht goed mee en adviseerde ons perfect, gaf direct vertrouwen. Arjan en Johan hebben de klus in 1 dag afgemaakt. Vaklui. Erg mooie en complete keuken. Netjes gewerkt en erg tevreden over totaal plaatje. Kortom kan u dit bedrijf zeer aanbevelen.
FOTO VAN VAN DEN BERG
Plaatje
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Cees Rijkse op vrijdag 27 mrt 2020 20 | vestiging Barneveld
Het betrof een kleine keuken, waarin het schipperen was met de ruimte. Dat is heel inventief en effectief opgelost.

Aanvulling ontvangen 31 maart 2020: Het merendeel van de keuken is al in januari j.l. geplaatst. Helaas waren niet alle onderdelen aanwezig, dus een tweede montage was nodig. Dat is allemaal prima verlopen en de keuken voldoet aan de verwachtingen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Arthur Huberts op maandag 16 mrt 2020 20 | vestiging Barneveld
Efficiënt, nauwkeurig en heel plezierig om mee te werken. Ontwerp keurig, levering keurig en op tijd, installatie keurig en precies, aftersales perfect. Zeer goede ervaring en zou zonder twijfel direct weer gebruik maken van Kitchen4All
FOTO VAN ARTHUR HUBERTS
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Meester op vrijdag 13 mrt 2020 20 | vestiging Hoogeveen
bij Michael keuken gekocht heel goed bevallen denkt mee komt afspraken na. Is open, eerlijk en luistert naar de wensen van de klant. Een echte aanrader.
FOTO VAN MEESTER
Keuken met losse bovenkasten
Reactie of foto toevoegen
“Prima kwaliteit”
Door Giorgio op donderdag 12 mrt 2020 20 | vestiging Dronten
Wij zijn erg goed geholpen door Albert van Asselt. Over een langere tijd hebben wij meerdere aanpassingen gedaan aan het ontwerp van onze keuken. Dat was geen enkel probleem. Er werd goed naar ons geluisterd en er was geen sprake van druk om de keuken meteen te kopen oid. Vanaf het begin hadden wij ook het gevoel dat er een eerlijk prijskaartje aan de keuken werd gegeven. Dat gevoel werd bevestigd door veel hogere bedragen van andere keukenboeren voor hetzelfde ontwerp. Keuken is inmiddels geplaatst en wij zijn er heel blij mee! Prima kwaliteit.
FOTO VAN GIORGIO
Keuken met ruime apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met keuken”
Door Cheryl Simaela op donderdag 12 mrt 2020 20 | vestiging Barneveld
professioneel geholpen door Eric een mooie strakke keuken uitgezocht, die vakkundig is geplaatst door Albert zeer tevreden over alles ik ben er super blij mee !
FOTO VAN CHERYL SIMAELA
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Droom is werkelijkheid geworden”
Door Tessa op maandag 2 mrt 2020 20 | vestiging Dronten
Voor de keuken in mijn nieuwe huisje ben ik bij Kitchen4all geslaagd. Een mooie winkel en een fijne manier van werken.

Aanvulling ontvangen 4 maart 2020: De aankoop is al geleverd en gemonteerd. Montage hebben wij zelf gedaan. Bij het bedrijf Kitchen4all is alles perfect verlopen van begin tot eind. We hebben echt onze droom keuken kunnen verwezenlijken. Zij hadden nog weer andere tips voor onze problemen waar wij zelf niet aan gedacht hebben. Met een 3D tekening konden wij zien hoe onze keuken ongeveer zou worden. Nu dat 3D beeld echt in ons huis staat is deze droom dan ook werkelijkheid geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Zekere aanrader”
Door Volders op donderdag 27 feb 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Keuken hier gekocht en laten plaatsen zeer te vreden alles netjes afgehandeld. Zeker een aanrader.
FOTO VAN VOLDERS
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Kees op woensdag 19 feb 2020 20 | vestiging Dronten
Nieuwe keuken met bijbehorende apparatuur. Prima service, prijs, kwaliteit en klantgericht.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gevoel”
Door L.V. op woensdag 29 jan 2020 20 | vestiging Dronten
Wij hebben half december een showroom keuken gekocht in Dronten. Vanaf het eerste moment een goed gevoel! Albert reageerde snel via de mail en heeft goed geluisterd naar onze wensen. Alles kon naar wens aangepast worden. We hebben zelf genoten van een vers gebakken appelcake in de winkel :-) De keuken is zeer vakkundig en snel geplaatst. En bij hele kleine problemen werd snel gehandeld. Kortom, wij zijn zeer tevreden met onze prachtige nieuwe keuken en de goede service van Kitchen4all Dronten!
FOTO VAN L.V.
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Mariëlle Willemsen op woensdag 22 jan 2020 20 | vestiging Barneveld
Bij binnenkomst werden we hartelijk verwelkomd door Karel. Samen met hem hebben we onze droomkeuken ontworpen. Er werd geluisterd naar onze wensen en ideeën. Communicatie verliep soepel, ook via Erik. Erg tevreden. Albert heeft onze keuken geplaatst. Erg netjes gemonteerd en afgewerkt!
FOTO VAN MARIËLLE WILLEMSEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Richard op dinsdag 21 jan 2020 20 | vestiging Barneveld
Na een goed verlopen eerste gesprek met Eric hadden we alle vertrouwen dat we hier een keuken naar onze wens konden gaan aanschaffen. Goede en directe communicatie. Een paar probleempjes bij installatie werden direct goed opgelost. Prijs, kwaliteit en service staan goed met elkaar in verhouding!
Reactie of foto toevoegen
“Alles volgens afspraak”
Door Casper Brouwer op maandag 20 jan 2020 20 | vestiging Barneveld
Wij hebben een keuken en een pvc vloer gekocht. Keuken laten plaatsen ( wel wat aan de prijs maar heel mooi gedaan) en vloer zelf gelegd. Werd keurig naar 1 hoog gebracht! door zeer vriendelijke jongens! Kwaliteit van beiden zeer goed. Vloer bleek verkeerde kleur maar werd prima direct opgelost. Alles werd volgens afspraak gedaan. We gaan nog een vloertje bijbestellen voor de slaapkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling voor anderen”
Door Spijkerman op zaterdag 18 jan 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Nieuwe keuken met groot eiland gekocht bij kitchen4all super geholpen word meegedacht door michael en ook de monteur heeft vakwerk geleverd. Beveel anderen dit zeker aan.
FOTO VAN SPIJKERMAN
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Topper”
Door Edith en Henk Bosboom op donderdag 16 jan 2020 20 | vestiging Dronten
Wij hebben een complete, zeer uitgebreid keuken gekocht bij Albert van Asselt, eigenaar/franchiser van Kitchen4All. Hij is een topper. Hij denkt goed met je mee, luistert naar je wensen, komt met ideeën en uiteindelijk staat er onder aan de streep een zeer mooi bedrag voor een top-keuken met eersteklas apparatuur. Professionele begeleiding gedurende het heel (aankoop)proces tot en met de plaatsing. Ook moet vermeld worden dat hij met eersteklas monteurs werkt. In ons geval met Karel van den Belt! Al met al een professioneel, sympathiek bedrijf met fijne medewerkers en een goede service. Bij binnenkomst voel je je meteen welkom en met een beetje geluk staat de verse soep, gemaakt door Sanne van Asselt, al op je te wachten:). Hier doen ze nog echt wat ze beloven!! Een echte aanrader en een aanwinst voor Dronten en (verre) omgeving.
Reactie of foto toevoegen
“Heel content”
Door E veenhuizen op vrijdag 10 jan 2020 20 | vestiging Barneveld
Wij hebben bij Eric Kroon een keuken gekocht. Wij werden heel goed geholpen met het uitzoeken van de keuken met goed advies. Uiteindelijk is het onze droom keuken geworden voor een zeer nette prijs en goede kwaliteit. Het plaatsen van de keuken gebeurde heel zorg vuldig en netjes. Het eind reseltaat was dan ook Super. We zijn hier erg blij mee. Bedankt Eric en Albert voor het plaatsen.
FOTO VAN E VEENHUIZEN
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Meindert op zaterdag 4 jan 2020 20 | vestiging Barneveld
Ruim de tijd genomen voor advies, goed mee-gedacht met onze wensen en mogelijkheden. Zeer tevreden over gekozen materialen, apparatuur, uitvoering en definitieve afwerking. Aanrader.
FOTO VAN MEINDERT
Keuken voor en na
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken en vloer”
Door Van den Berg op donderdag 19 dec 2019 19 | vestiging Dronten
We hebben een keuken en pvc vloer gekocht. Fijn geholpen! Goed advies gehad en er wordt rekening gehouden met je wensen. Scherpe prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Bevelen het aan”
Door Herwin en Daniëlle op woensdag 18 dec 2019 19 | vestiging Dronten
Bij binnenkomst goed en hartelijk ontvangen door de verkoper. De verkoper nam de tijd voor ons, luisterde goed naar onze wensen en adviseerde ons niet het meest luxe product maar werkelijk hetgeen wij nodig hadden. Wij bevelen Kitchen4all van harte aan!
FOTO VAN HERWIN EN DANIËLLE
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Scholing op woensdag 18 dec 2019 19 | vestiging Hoogeveen
Een hoekkeuken gekocht bij Michael. Hij had een goed ontwerp gemaakt en was helemaal duidelijk, hier moest ik mijn keuken kopen. Top service zowel tijdens ontwerp als na het plaatsen van de keuken.
FOTO VAN SCHOLING
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaring”
Door Boer op dinsdag 17 dec 2019 19 | vestiging Barneveld
Voor ons nieuwe huis waren wij op zoek naar een keuken. We zijn hiervoor bij Eric geweest, van Kitchen4All Barneveld. Hij heeft goed met ons meegedacht en al onze wensen vertaald in een prachtige 3-D tekening en neemt de tijd voor je. Wij kregen goed advies, ook over de apparatuur, wat hier allemaal mogelijk in was. Top! Inmiddels heeft de installateur Albert de keuken vakkundig geplaatst. Het eindresultaat is zeker wat we in gedachten hadden, helemaal tevreden en trots met het eindresultaat. Wij zijn hier uitermate tevreden over, ook over de communicatie en de service!
FOTO VAN BOER
Reactie of foto toevoegen
“Prettige samenwerking”
Door Wouter Davids op maandag 16 dec 2019 19 | vestiging Hoogeveen
Na vele bezoekjes aan keukenzaken uiteindelijk uitgekomen bij Michael in Hoogeveen. Meteen een goed gevoel bij binnenkomst en een afspraak voor een 3D ontwerp was dan ook snel gemaakt. Een combinatie van onze ideeën en Michael's input hebben geresulteerd in onze droomkeuken. De vlekkenloze montage door Arjan maakt het geheel af. Bedankt voor de prettige samenwerking.
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaring”
Door ben wieland op donderdag 12 dec 2019 19 | vestiging Barneveld
ik heb mijn keuken bij kitchen4all gekocht bij Karel echt super geholpen door hem neemt de tijd en denk graag mee tevens keuken laten plaatsen ook geweldig vakkundig geplaatst door Albert vrijthof is ook een zeer goede monteur echt een super ervaring
FOTO VAN BEN WIELAND
Hoekkeuken
REACTIE VAN KAREL
Dank je wel Ben, mooi compliment. Heel graag gedaan en heel veel plezier van jullie design droom keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Vol tevreden”
Door S. Lok op zaterdag 7 dec 2019 19 | vestiging Hoogeveen
Een schitterende keuken voor een zeer aantrekkelijke prijs! De verkoper heeft goed met ons mee gedacht en gaf een eerlijk en goed advies! Wij zijn helemaal happy!

Aanvulling ontvangen 12 december 2019: De keuken is naar volle tevredenheid gemonteerd.
FOTO VAN S. LOK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Vol tevreden”
Door Weijer op vrijdag 6 dec 2019 19 | vestiging Hoogeveen
Aankoop van mijn eerste keuken waarbij na een eerste offerte te hebben opgevraagd, verder rond gekeken, toch weer teruggekomen bij Kitchen4all in Hoogeveen. De ongedwongen sfeer en de open manier van communicatie beviel mij goed. Omdat ik zelf al aardig goed wist wat ik wilde zijn we samen tot een mooi ontwerp gekomen met de nodige nuttige tips van Micheal. De installatie van de keuken verliep op een voortvarende, professionele manier. De keuken nu een aantal maanden in gebruik en nog steeds tot volle tevredenheid.
FOTO VAN WEIJER
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Showroomkeuken zelfmontage”
Door Dennis Dekker op donderdag 5 dec 2019 19 | vestiging Hoogeveen
Ik heb een showroom keuken gekocht. De showroom keuken paste niet helemaal in mijn keuken, d.m.v. van een 3d tekening passend gemaakt voor mijn. Dat vind ik nog eens een super service. Tevens mag ik gebruik maken van de aanhanger, daarnaast ook nog geholpen met demontage en vervoer.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en vakkundig”
Door Lovink op woensdag 27 nov 2019 19 | vestiging Hoogeveen
Vanaf binnenkomst winkel was het voor ons meteen duidelijk dat we bij Michael onze keuken zouden kopen. Goede uitleg en alle tijd werd hiervoor genomen tot uiteindelijk ons ontwerp klaar was. De monteur Arjan heeft top werk geleverd netjes en vakkundig. We raden dan zeker iedereen aan om hier een keuken te kopen.
FOTO VAN LOVINK
Witte keuken met invallende grepen
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk super tevreden”
Door Marjolein op maandag 25 nov 2019 19 | vestiging Dronten
Uiteindelijk super tevreden over de service van kitchen 4 all, na mijn recensie op deze site, meteen contact vanuit kitchen 4 all. Alle dingen die nog gedaan moesten worden, en nog meer, zijn kosteloos verholpen/gedaan. Echt super!

Eerdere ervaring van 18 augustus 2019: Keuken, was in de eerste instantie super tevreden, maar had achteraf gezien had ik meer uitleg over de keuken gewild, qua dingen die nodig zijn, zoals een andere motor voor mijn afzuigkap, dat het leidingwerk om leggen ook nog een aanzienlijk bedrag zou zijn, dat spatlatten wel mooi zouden zijn en dus ook meteen mee besteld konden worden, ik zit hier nu nog altijd op te wachten, net zoals op de motor van de afzuigkap.
Reactie of foto toevoegen
“Soepel”
Door Arotin Babakhani op zaterdag 23 nov 2019 19 | vestiging Hoogeveen
Tijdens onze zoektocht naar een nieuwe keuken zijn we super geholpen door de medewerker. De medewerker luisterde erg goed naar ons, gaf ons de juiste advies en hij wist waarover hij sprak (zonder te pushen). Dat vonden we heel erg prettig. De service was uitmuntend en de bezorging en installatie ging ook erg soepel
FOTO VAN AROTIN BABAKHANI
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed en professioneel”
Door MinE op dinsdag 19 nov 2019 19 | vestiging Hoogeveen
Een mooie keuken aangeschaft bij Michael van de Belt. Goed advies en hij denkt met je mee. Super blij met het resultaat. Goede en professionele plaatsing van de keuken.
FOTO VAN MICHAEL VAN DE BELT
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door C. Koolschijn op zondag 27 okt 2019 19 | vestiging Barneveld
We hebben een keukenblok gekocht voor in de bijkeuken. Wilden hem zelf monteren. Dit was allemaal geen probleem. Goede levering, adviezen en service. Niks op aan te merken. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Is top”
Door Fam. Haverhoek op zaterdag 19 okt 2019 19 | vestiging Barneveld
Eric Kroon heeft ons van het begin tot het eind goed begeleid in het proces van het realiseren van onze droomkeuken. Hij nam ons mee door de zeer grote showroom en informeerde ons over alle mogelijkheden. Hij luisterde naar al onze ideeën en wensen en bracht onze droomkeuken in beeld door een 3-d tekening. Razendsnel kregen we hierdoor een realistisch beeld van hoe het zou gaan worden. Verder zijn we diverse keren op gesprek geweest om details te bespreken. Eric neemt veel tijd om alles goed uit te leggen met voor- en nadelen van bepaalde keuzes. Hij maakte ons attent op nieuwe mogelijkheden en snufjes waarvoor we konden kiezen. Hij maakte een hele scherpe offerte voor ons die we al snel aanvaardden. Eric is een zeer enthousiaste verkoper die met je meedenkt en daarom raden we iedereen aan om bij hem in Barneveld te gaan kijken en het zelf te ervaren hoe je je droomkeuken kunt gaan creëren. Kitchen4all Barneveld is top!
FOTO VAN FAM. HAVERHOEK
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Rebrona op donderdag 17 okt 2019 19 | vestiging Hoogeveen
Grote u keuken gekocht inclusief apparatuur. Zeer tevreden over de verkoop en de levering. Ook de monteur hele prettige jongen die goed mee denkt met ons. Top top top
FOTO VAN REBRONA
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevredenheid”
Door G. Roseboom op donderdag 10 okt 2019 19 | vestiging Barneveld
Goed geadviseerd. En prettig geholpen.

Aanvulling ontvangen 11 oktober 2019: Onze keuken is al geleverd en gemonteerd. En dat is naar tevredenheid verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Familie Markx op woensdag 9 okt 2019 19 | vestiging Barneveld
We hebben een keuken bij Kitchen4all in Barneveld gekocht, We zijn super goed geholpen door Eric en zeer klantvriendelijk geholpen. De service en de kennis van de verkoper is uitmuntend, tevens het mee denken met de wensen van de klant is heel goed. Kitchen 4 all is een echte aanrader. Goede service. Keuken ook zeer netjes geplaatst. we zijn super tevreden hoe jullie de werkzaamheden bij ons hebben verricht.
FOTO VAN FAMILIE MARKX
Keuken met raampartij
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door René en Anita Limper op zondag 6 okt 2019 19 | vestiging Dronten
Wij zijn bij dit bedrijf prima geholpen en voorgelicht. Bij binnenkomst voelde het al gelijk goed aan. Mooie keuken en badkamershowroom,overal zijn de prijzen goed vermeld.De prijzen zijn goed en er wordt niet gestunt met hoge prijzen en dan grote kortingen geven.Wij zijn goed voorgelicht over de aankoop van een complete keuken,waarna er een computertekening is gemaakt, hoe de keuken er uit komt te zien.De eigenaar Albert van Asselt is niet opdringerig, aan jou is de keuze wat je wil. Deze zaak is een absolute aanrader.
FOTO VAN RENÉ EN ANITA LIMPER
L keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Thijs op vrijdag 4 okt 2019 19 | vestiging Hoogeveen
Zeer tevreden. Precies zoals we uitgezocht hadden. Goede service. Keuken ook zeer netjes geplaatst.
FOTO VAN THIJS
Netjes geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Siebe de Koning op donderdag 3 okt 2019 19 | vestiging Barneveld
Top producten tegen ni nonses prijzen! Ze maken waar wat ze zeggen. Professionele verkoper Eric Kroon weet wat hij verkoopt. Aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Echt tevreden”
Door Mikail alptekin op woensdag 2 okt 2019 19 | vestiging Hoogeveen
U keuken perfect te vreden mee goede services netjes behandeld klantenvriendelijk perfecte staat afgeleverd netjes vriendelijke monteur. Perfecte zaak netjes
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Fam Eijk op dinsdag 1 okt 2019 19 | vestiging Barneveld
We hebben een keuken bij Kitchen4all in Barneveld gekocht, We zijn super goed geholpen door Eric, Eindelijk een verkoper die luistert naar de wensen van een klant en goede duidelijk adviezen geeft! En de tijd voor je neemt! Zodat je met een goed gevoel de winkel uitloopt. De keuken word ook erg netjes geplaatst en alles volgens planning, en de kleine aanpassingen die wij achteraf nog wilden zijn ook netjes opgelost. Al met al een erg fijne ervaring en een absolute aanrader voor iedereen die een keuken wil kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Ben Tutert op maandag 30 sep 2019 19 | vestiging Barneveld
Eigenaar heeft ons zeer goed geholpen, altijd vriendelijke en bereid om naar oplossingen te zoeken. Echter, het leggen van de vloer liep niet goed.(uitbesteedt in opdracht van) Is ook in de afwerking erg slordig. (Krassen in de vloer, langs de randen onregelmatig afgewerkt, vergeten afwerkplint te monteren). Ook het plaatsen van de keuken is niet helemaal goed gegaan. Ik heb het idee dat koud en warm op de kraan verkeerd zijn aangesloten. Afwerking met Kit, transparant gebruikt i.p.v. wit (heb ik zelf vervangen), afwerk plint van het hoge deel van de keuken niet geplaatst (heb ik zelf gedaan). Bij de aankoop van de keuken was ons een "welkoms presentje" beloofd. (drie artikelen, o.a. melkschuimer) Nooit gezien. Na afloop van het monteren van de keuken wordt het niet netjes achtergelaten en al het afval blijft staan. De intenties zijn echt goed maar de afwerking kan beter. Mijn advies is wees voorzichtig met beloften, als je ze maakt kom ze dan na. Zoek naar partners die betrouwbaar, klantvriendelijk en bescheiden zijn. Ik vind het wel lastig te melden want de eigenaar doet echt zijn best om er iets moois van te maken. Want tot slot: dat wat we op zijn advies hebben aangeschaft voldoet aan onze verwachting en ziet er prachtig uit.
FOTO VAN BEN TUTERT
Keuken langs de wand
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig”
Door Trienke Wiersma op donderdag 26 sep 2019 19 | vestiging Hoogeveen
Mijn ervaring is dat ik meer dan tevreden ben! Michael denkt als eigenaar van dit bedrijf mee in de mogelijkheden die ik als client aangaf, luistert goed en is altijd bereikbaar tijdens het hele traject. Al met al kan ik dit bedrijf als zeer deskundig en betrouwbaar aanbevelen! Hetzelfde geldt ook voor Dennis die de keuken heeft geplaatst want het een kan niet zonder het ander.
FOTO VAN TRIENKE WIERSMA
Reactie of foto toevoegen
“Complete aankoop”
Door Gelderman op woensdag 18 sep 2019 19 | vestiging Hoogeveen
Complete keuken gekocht. Inclusief het monteren. Zowel advies van verkoper als monteur goed advies en heel prettig in omgang.
FOTO VAN GELDERMAN
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor appartement”
Door Mevrouw Kan uit Diemen op woensdag 11 sep 2019 19 | vestiging Dronten
In augustus 2019 heeft Kitchen4All Dronten onze bestelde keuken naar volle tevredenheid geleverd en zeer vakkundig geïnstalleerd. Wij zijn onlangs ingetrokken in een nieuwbouw appartement in Diemen, wij hadden de keuze om middels een zogenaamd woonklaar-pakket direct een keuken te laten monteren. Wij zijn zeer content dat we niet voor het woonklaar-pakket hebben gekozen, maar gekozen voor een eigen oplossing via Kitchen4All. Na een uitvoerige vergelijking van 3 aanbieders hebben we uiteindelijk gekozen voor Kitchen4All, enerzijds vanwege de goede prijs-kwaliteit verhouding, maar nog belangrijker vanwege de uitstekende service en het meedenken m.b.t. de beste keuken en keukenapparatuur voor ons appartement.
Alles is verlopen zoals afgesproken, verder nog een deskundige uitleg gehad van de monteur over hoe wij de apparatuur het best kunnen gebruiken. Wij kunnen iedereen Kitchen4all aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Top niveau”
Door John Hof op vrijdag 6 sep 2019 19 | vestiging Dronten
betreft de aankoop van een keuken en tegelvloer (keuken, woonkamer en 2 slaapkamers). Uw Adviseur Albert van Asselt heeft ons correct en goed geïnformeerd over de aankoop. De keuken en tegelvloer zijn naar tevredenheid geïnstalleerd en gelegd. De service is van een TOP niveau. Bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Marja op dinsdag 3 sep 2019 19 | vestiging Hoogeveen
Ik heb voor in de keuken een werkblad + achterkant, kraan, spoelbak en vloer gekocht en een keukenblok en kast voor in de bijkeuken. Ik ben heel goed geadviseerd bij het maken van een keuze door Michael. Hij nam alle tijd om tot een juiste beslissing te komen. Hij is ook bij ons thuis geweest om de situatie te bekijken en hielp met het bezorgen van de spullen. Heel fijn dat alles via dezelfde persoon is geregeld. De producten zijn geplaatst door een monteur die heel goed werk heeft geleverd. Wij raden dit bedrijf bij iedereen aan.
FOTO VAN MICHAEL VAN DE BELT
Reactie of foto toevoegen
“Landelijke keuken”
Door Sanne op dinsdag 27 aug 2019 19 | vestiging Dronten
Een tijdje geleden hebben wij bij Kitchen4all een landelijke keuken gekocht en laten plaatsen. We hebben zelf de keuken gesloopt maar het leidingwerk en de keukenmontage zijn beide door Kitchen4all uitgevoerd. Prettige mensen om mee te werken! Kort geleden nog een servicemonteur langs gehad die een servicemelding kwam oplossen. Ook dit werd snel en vakkundig gedaan! Wat mij betreft verdient dit bedrijf een groot compliment.
FOTO VAN SANNE
Keuken met schouw
Reactie of foto toevoegen
“Wat goed zeg”
Door mw. M.K. Mantel op dinsdag 27 aug 2019 19 | vestiging Dronten
Bij Albert van Asselt een nieuwe keuken besteld en een pvc vloer. Toen ik in februari bij hem kwam, was ik al bij diverse keukenzaken geweest met net zo veel ontwerpen....Mijn ideeën veranderden per keukenzaak, omdat elke adviseur zijn eigen inbreng heeft of juist helemaal niks inbrengt. Albert voelde eigenlijk feilloos aan, wat ik wilde: een ruime keuken, die rust uitstraalt zonder allerlei dure tierelantijnen. Alle afspraken zijn keurig nagekomen, de keuken is volledig en heel geleverd, de vloerenmannen deed hun werk prima en de monteur, Johan, was echt een pietje precies! Ook een heetwaterkraan werd nog even snel in de avonduren geregeld. Alleen ook hier de besteklade, Albert....Ook ik zelf heb er niet aan gedacht, maar werd razendsnel opgelost! Super tevreden! Kitchen4all, voor keuken en vloer!
FOTO VAN MW. M.K. MANTEL
Geleverde keuken
REACTIE VAN MW. M.K. MANTEL
In de avonduren
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Fokko Velvis op maandag 19 aug 2019 19 | vestiging Dronten
Wij hebben bij kitchen4all in Dronten een mooie keuken gekocht. Uitstekend geholpen door kitchen4all ook toen wij na bestelling toch nog wat wilden wijzigen en er bij het transport iets was beschadigd. Vriendelijk en behulpzaam personeel ook de monteur die de keuken kwam plaatsen. Absoluut een aanrader!
FOTO VAN FOKKO VELVIS
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Familie van Goor op vrijdag 2 aug 2019 19 | vestiging Hoogeveen
Mooie keuken gekocht zijn super tevreden met de levering en montage
FOTO VAN FAMILIE VAN GOOR
Keukenwerkblad
+ Toon extra foto van Familie van Goor
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Ron Beuving op dinsdag 9 jul 2019 19 | vestiging Dronten
Wij hebben een nieuwe keuken bij deze zaak gekocht. De service en de kennis van de verkoper is uitmuntend, tevens het mee denken met de wensen van de klant is heel goed. Kitchen 4 all is een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Fam Tijssen op maandag 8 jul 2019 19 | vestiging Barneveld
We hebben een keuken gekocht bij Kitchen4all. Daarnaast ook een badkamer en wc. De keuken is keurig geplaatst (nauwkeurig) en ook de service en het advies van Eric en collega's is top. Echte aanrader met een goede prijs kwaliteitverhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Jongsma op dinsdag 2 jul 2019 19 | vestiging Barneveld
Wij hoorden dat er een 'nieuwe' keukenzaak in Barneveld was gekomen. Wat zijn we blij dat we daar naar toe zijn gegaan! Hele goede service van Eric Kroon, hij heeft verstand van keukens en denkt in mogelijkheden. Wij vonden het onzettend fijn dat alleen Eric alles doet, ontwerpen, meten, service. Ook het plaatsen van de keuken is gebeurd door een vakkundige monteur. We raden iedereen kitchen4all Barneveld aan.
FOTO VAN JONGSMA
Reactie of foto toevoegen
“Naar wens gegaan”
Door Laurent Boll op zondag 23 jun 2019 19 | vestiging Barneveld
Bij ons is 2-zijdige keuken geplaatst. Hele traject is naar wens verlopen. Begeleiding van begin tot eind door eric kroon zeer professioneel, precies en correct uitgevoerd. Persoonlijke attentie en omgang waren ook positief. Inbouw snel en secuur gedaan, duidelijk een professional. Alle tekeningen klopten, waardoor andere werkzaamheden goed verliepen. Resultaat dik naar verwachting.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Vanherle, H.J.M. op vrijdag 21 jun 2019 19 | vestiging Barneveld
We hebben een keuken gekocht. Goede advies en klantvriendelijke houding. Afspraken worden nagekomen. Alle redenen om bedrijf bij kennissen aan te raden.

Aanvulling ontvangen 25 juni 2019: De keuken is reeds geleverd en gemonteerd in week 21 conform afspraak. Prima, secuur en schoon werkende monteur die goed op de hoogte was van het ontwerp door Erik Knoop. Mijn dank aan Kitchen4All.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Dhr en Mw Slootmans op donderdag 20 jun 2019 19 | vestiging Barneveld
Wij hebben eerst onze gehele badkamer daar gekocht in Januari. Eric denkt fantastisch mee en is ook bereidt om tot ontelbaar keren toe de tekening aan te passen.
Mooie producten voor scherpe prijs. Nu vandaag net de keuken door hun laten leveren. Ook hierbij weer mee gedacht en ontelbaar vaak de tekening aangepast omdat wij wispelturig waren:-) Dikke 10 met een griffel. Allemaal hier je spullen kopen. Eerlijk en vakkundig bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Kevin en Sabina Zomerdijk op maandag 3 jun 2019 19 | vestiging Dronten
Enige tijd een geleden hebben wij een 3D ontwerp van onze droomkeuken laten maken in Dronten. Hierin kwamen onze wensen tot leven! Er werd goed met ons meegedacht en het was een fijne afspraak. Daarop volgde het plaatsen van de keuken. Alles werd netjes per tekening verstuurd zodat wij konden zorgen dat alles er van te voren goed bij stond. Voor het plaatsen kwam de monteur zichzelf voorstellen en ook kwam hij inspecteren of alles goed genoeg voorbereid was. De monteur zelf kwam daarna anderhalve dag om de keuken te plaatsen. Hij werkte secuur en prettig. Een gezellige man in de omgang, maar ook eentje die verstand van zaken had. Hij nam de tijd voor het plaatsen van de keuken en leverde zeer goed werk af! Wij zijn dik tevreden met deze betrokken en professionele service!
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Arald IJzerman op zondag 2 jun 2019 19 | vestiging Dronten
Ik en mijn vrouw hebben vorig jaar een keuken samengesteld/ uitgezocht bij Kitchen4all in Dronten en deze onlangs laten plaatsen. Hierbij zijn wij geholpen door de zeer gepassioneerde vestigingsmanager, genaamd Albert van Asselt. Vanaf de oriëntatie tot aan de montage zijn wij uitstekend begeleid door Albert en heeft hij voor ons bepaalde keuzes een stuk makkelijker gemaakt door zijn vakkennis/expertise met ons te delen en er werd zelfs gedacht aan de kleinste details waar je als consument niet bij na denkt. Er werd met ons meegedacht en er werden eerlijke/ realistische beelden geschetst van o.a. apparatuur en keukenbladen. Het contact met Albert was zeer prettig en vragen werden zeer snel beantwoord. Alle materialen werden met zorg geleverd. Niet geheel onbelangrijk; er was niks beschadigd en alle juiste materialen werden geleverd. De gebruikte materialen en apparatuur zijn van topkwaliteit, dat merk je echt wanneer je een lade dicht/open doet of een kastje opent/dicht doet. Tevens hadden wij te maken met een uiterst precieze en vakkundige monteur, genaamd Geurt. Al met al zijn wij meer dan tevreden. Dit bedrijf (en in het bijzonder Albert) verdienen een groot compliment! Ik hoop dat het nog even mag duren, maar mochten we iets nieuws nodig hebben, dan weten wij wel waar we naar toe gaan!
FOTO VAN ARALD IJZERMAN
Keuken aan twee zijden
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Arende op vrijdag 26 apr 2019 19 | vestiging Barneveld
Nadat we vorig jaar een keuken bij ditzelfde bedrijf hebben gekocht (andere vestiging) wilden we nu graag een bijkeuken. Het resultaat is opnieuw geweldig!
FOTO VAN ARENDE
Bijkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en vloer”
Door AWD op dinsdag 23 apr 2019 19 | vestiging Dronten
Keuken en een pvc vloer. Goede begeleiding en nazorg. Albert je bent een topper. Keuken is mooi en vloer ligt er vakkundig in.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Familie van Hemert op dinsdag 16 apr 2019 19 | vestiging Barneveld
Wij waren op zoek naar een nieuwe keuken. Via een folder die wij kregen zijn wij bij Kitchen4all terecht gekomen. Eric heeft ons goed geholpen. Hij luisterde goed nar de wensen die wij hadden. Gaf goed advies en probeert niet het duurste aan je te verkopen maar bied aan waar je op vraagt. Ook het plaatsen van de keuken is heel goed verlopen. Monteur levert vakwerk af. Eric bedankt voor je goede advies. Voor degene die een nieuwe keuken zoeken laat je zeker eens adviseren door Eric van Kitchen4all
FOTO VAN FAMILIE VAN HEMERT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit”
Door Jeroen op vrijdag 22 mrt 2019 19 | vestiging Dronten
Bij verschillende bedrijven een offerte opgevraagd voor een pantrykeuken in ons bedrijf. K4all Dronten was goedkoper dan de gevestigde namen in keukenland, maar bied wel dezelfde kwaliteit van keukens! Wij zijn snel en prettig geholpen door de verkoper. de wensen en opmerkingen worden serieus meegenomen. Wanneer je op zoek bent naar een kwaliteitskeuken voor eerlijk geld is Kitchen 4 all de plek waar je moet zijn! Albert... bedankt !
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Fam. van den Brink op woensdag 20 mrt 2019 19 | vestiging Dronten
We hebben in een prettig gesprek een goed en vrijblijvend advies gekregen tijdens het uitzoeken van de keuken. De plaatsing is zeer vakkundig gebeurd. We zijn erg tevreden.
Kitchen4all Dronten is een aanrader voor toekomstige kopers van een keuken.
FOTO VAN FAM. VAN DEN BRINK
Keuken vakkundig geplaatst
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Hoekkeuken
1 / 77
Adresgegevens Kitchen4all
aBarneveld (30 ervaringen), Anthonie Fokkerstraat 6, 3772 MR Barneveld, tel 0342 - 22 40 78
bDoetinchem (5 ervaringen), Raadhuisstraat 69, 7001 EX Doetinchem , tel 0314 - 21 60 36
cDronten (38 ervaringen), De Dommel 16, 8253 PL Dronten, tel 0321 – 23 00 11
dHoogeveen (38 ervaringen), Groenewegenstraat 19, 7901 ED Hoogeveen, tel 0528 - 21 70 44
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.