Feedback
9,7

Kitchen4All

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.kitchen4all.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Kitchen4All
Bij Kitchen4All bieden wij keukens voor iedereen. Wij vinden namelijk dat iedereen moet kunnen genieten van de perfecte keuken. En die is voor iedereen anders. Waar de een zich het meest thuis voelt in een moderne, strakke keuken, gaat de ander juist voor landelijk of klassiek.

Onze vakkundige keukenadviseurs laten je alle mogelijkheden zien, zodat we samen jouw droomkeuken vinden. Met een zeer uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen is het altijd mogelijk om jouw ideale keuken samen te stellen. Hierbij ontzorgen we je waar mogelijk; van het gratis adviesgesprek tot de montage van jouw keuken.

Wij helpen jou zoals we zelf geholpen willen worden en zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Hierbij werken we volgens onze 4All gewoonten:
• Actuele keukentrends
• Persoonlijke betrokkenheid
• Direct de scherpste prijs
• Complete ontzorging

Heb jij al zin om jouw nieuwe droomkeuken samen te stellen? Maak dan direct vrijblijvend een afspraak via www.kitchen4all.nl/maak-een-afspraak en laat je verrassen door de vele mogelijkheden voor jouw keuken.

Meer over ons lees je op www.kitchen4all.nl. Je bent van harte welkom in een van onze winkels!
Ervaringen
Er zijn 458 ervaringen over Kitchen4All. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren397 ervaringen
4 sterren43 ervaringen
3 sterren5 ervaringen
2 sterren6 ervaringen
1 ster1 ervaring

Ervaringen over: kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Niets dan lof”
Door Elly en Aref op donderdag 24 nov 2022 22 | vestiging Barneveld
Een paar jaar geleden wilden we al een nieuwe keuken en hebben we een heel rondje bij allerlei keukenzaken gedaan. Eric Kroon was de énige die een heel ontwerp voor ons heeft gemaakt en aan het eind zei: dít kan ik jullie bieden, ga lekker naar huis, denk er maar over. Ik ga jullie niet bellen of mailen, ik hoor het wel als jullie iets willen. Dié vrijheid gaf zó'n goed gevoel dat we twee jaar later terug zijn gegaan, juist naar Kitchen4all Barneveld. Eric heeft fantastisch met ons meegedacht (hoe vaak we ook kwamen en wisselden van gedachten..) en heeft, op de euro van ons budget af, een prachtige keuken voor ons gerealiseerd. Ook hebben we bij hem een prachtige pvc vloer gekocht, waarbij het handig was om deze, passend bij de keuken, direct uit te zoeken. De monteur, Marco Stolvoort, heeft ook super werk geleverd, netjes, precies, meedenkend en nét een stapje verder gaan daarin. Echt top! Een paar apparaten ontbraken bij levering (dat was een fout van Bosch zelf). Joost heeft dit direct opgepakt en een week later werd alles geplaatst en wat niet op voorraad was, daarvan kregen we, als service van Bosch, zelfs een iets luxere uitvoering. Eric, dankjewel voor de begeleiding van het hele proces van het begin tot het eind! Echt geweldig! We hebben de keuken nu bijna drie maanden in gebruik en zijn tevreden over álles! Marco (monteur), Joost (bezorging en service/nazorg) en Wesley (leggen van de vloer): allemaal enorm bedankt! Wat ons betreft niets dan lof! Dit hele verhaal eindigt dus met één woord: aanrader!
FOTO VAN ELLY EN AREF
+ Toon extra foto van Elly en Aref
+ Toon extra foto van Elly en Aref
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Kevin Sangers op donderdag 24 nov 2022 22 | vestiging Doetinchem
Na een oriënterende blik in Kitchen4all Doetinchem kwam Thomas na ons toe of hij iets kon betekenen. Aan de hand van onze maten en wensen voor een keuken waarbij altijd in oplossing en ideeën word gedacht een prachtige keuken samen gesteld. Tussentijds in de verbouwing is Thomas persoonlijk de maten komen in meten wegens nieuwe binnenmuren. De levering was op tijd en compleet! Bjorn de keuken monteur werkt secuur, vriendelijk en klantgericht. Ook levert hij de keuken schoon op. Complimenten!
FOTO VAN KEVIN SANGERS
+ Toon extra foto van Kevin Sangers
+ Toon extra foto van Kevin Sangers
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door A. Wielaard op donderdag 24 nov 2022 22 | vestiging Zevenaar
Na slechte ervaring bij "die ene" grote keten op basis van recensies op Qasa een bezoek gebracht aan Kitchen4All Zevenaar. Erg prettig geholpen door Simon. Wat onmiddellijk opvalt is dat er niet gepushed wordt en alle tijd wordt genomen om wensen te bespreken en alternatieven te bekijken. Geen ellenlange discussie over de prijs, gewoon in 1 keer een marktconform aanbod. Voor levering goed overleg voor het maken van afspraken en die werden ook nagekomen. Keuken is inmiddels tot volle tevredenheid geïnstalleerd door Marco (die alle tijd neemt om zijn werk goed te doen). Doordat onze stukadoor wat "ruim had gesmeerd" waren een paar uitdagingen bij het installeren maar Marco dacht in oplossingen en niet in problemen. Een paar nazorg puntjes snel en zonder gezeur afgehandeld. Kortom: zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Geen seconde spijt”
Door Leen Oudshoorn op zaterdag 19 nov 2022 22 | vestiging Leiderdorp
Wij zijn bij K4all Leiderdorp terechtgekomen via deze website en daar hebben we geen seconde spijt van gehad. We zijn bijzonder goed geholpen door Suzanne, met een beetje backup van Arjan, die ons voorzag van informatie waar een mens wat aan heeft! Bv de oplossing van de opstelling tegen de geknikte muur en het keukenblad, wij hadden heel iets anders in ons hoofd, maar wat Suzanne aandroeg icm de aqua kleurige keuken blijkt een schot in de roos. Kortom om hier een keuken te kopen is een verademing vergeleken met de grote ketens waar van die heigerige verkopers je vanalles proberen aan te smeren om vooral zelf maar te scoren. Mensen daar in Leiderdorp, ga vooral door waar jullie mee bezig zijn! Groeten van ons.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig resultaat”
Door Anita en Frank Oomens op vrijdag 18 nov 2022 22 | vestiging Hoogeveen
In eerste instantie voor informatie over een keuken bezocht. Jan Maarten hielp ons en maakte een afspraak. Weekje later een ochtend uitgebreid de keuken van onze dromen uitgezocht. Alles tot in de puntjes op papier gezet, gecheckt, nog eens gecheckt en we hadden een deal, met een barbecue als cadeau. Telkens als er nog vragen waren goed te woord gestaan. De datum geprikt voor levering van de keuken. Helaas was er nog geen gebruik van de lift mogelijk naar de eerste verdieping. Met een ladderlift alles naar de plaats van bestemming gebracht door Jan Maarten en Michael. Topklasse. Dag later de montagemensen met veel zorg een prachtige resultaat tot stand gebracht. Wij hebben ervaringen met kitchen4all die hoger beloond mogen worden dan het cijfer 10.
FOTO VAN ANITA EN FRANK OOMENS
+ Toon extra foto van Anita en Frank Oomens
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Martijn Bless op donderdag 17 nov 2022 22 | vestiging Deventer
Direct geholpen en ze weten echt hoe ze je kunnen helpen. Luisteren goed en komen ook zelf met ideeën.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Rick schrijver op dinsdag 15 nov 2022 22 | vestiging Genemuiden
Wij hebben bij dit bedrijf onze keuken aangeschaft. We zijn goed geholpen door uitermate vriendelijke mensen. De keuze is groot op alle vlakken. Ook de monteur die de keuken plaatste was zeer vriendelijk en een vakman.
FOTO VAN RICK SCHRIJVER
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie kan beter, maar keuken is prima”
Door Sjoerd van den Brink op maandag 14 nov 2022 22 | vestiging Deventer
Na een prima deskundig advies de keuken hier gekocht. Keuken zou in januari worden geplaatst. Bij levering missen de volgende zaken koel/vries combinatie, magnetronoven, tussenkastje op maat. In het geleverde aanrechtblad zitten geen uitsparingen voor kookplaat en stopcontact. Ook zijn de draairichting van twee kasten fout. Hierna volgen een aantal afspraken om zaken goed te krijgen, de tussenkast wordt tot driemaal toe foutief geleverd, de koel/vriescombinatie heeft een deuk en moet vervangen worden. Afspraken maken over te herstellen zaken zijn moeilijk te maken met dit bedrijf, vaak belt men niet terug of beloofde zaken zijn niet leverbaar. Voor de tussenkast zijn geen handgrepen te krijgen gelijk aan de rest van de kasten, tot op heden (10 maanden verder) geen oplossing voor. Ongelofelijk dat je op zich mooie keukens verkoopt maar dat de organisatie en leiding niet capabel zijn om de klant tevreden te stellen. Paar maanden terug een medewerker van het bedrijf met de opdracht om fout gelopen zaken op te lossen op bezoek gehad met bos bloemen en excuses en de belofte dat alles goed zou komen, helaas hierbij dezelfde gebrekkige communicatie en nu zelfs een stilzwijgen vanuit Kitchen4all Deventer. Mijn advies voor toekomstige keukenkopers koop bij dit filiaal geen keuken, product is prima maar na de koop een bak ellende om het goed af te ronden.

Aanvulling 22 november 2022:
Update, een goed gesprek gehad met de eigenaar van Kitchen4all Deventer, na nieuw personeel en wijzigingen in procedures zou de communicatie met de klant nu op orde moeten zijn, ook voor de handgrepen is een prima oplossing gekomen.
FOTO VAN SJOERD VAN DEN BRINK
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Sjoerd,

Wat goed om te lezen dat er contact is geweest met de winkel en hier een oplossing uit is gekomen. We wensen je nog veel plezier met de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Willeke Esteie - van den Berg op zondag 13 nov 2022 22 | vestiging Genemuiden
Prachtige keuken gekocht. Goed advies, er wordt tijd voor je genomen. Montage keuken goed verzorgd, goede afstemming met onze wensen.
FOTO VAN WILLEKE ESTEIE - VAN DEN BERG
+ Toon extra foto van Willeke Esteie - van den Berg
+ Toon extra foto van Willeke Esteie - van den Berg
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Willeke,

Bedankt voor het delen van de positieve review en de mooie foto's. Wat fijn dat je de samenwerking zo prettig hebt ervaren. Veel plezier gewenst in jullie nieuwe prachtige keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Marina Laan-Koelewijn op zaterdag 12 nov 2022 22 | vestiging Leiderdorp
Keuken gekocht. Snelle en duidelijk afspraken over levering. Goede prijs kwaliteit verhouding. Zelf geplaatst.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Marina,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Leiderdorp. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en prijs-kwaliteitverhouding. We hopen dat het met plaatsen allemaal goed is gegaan en je nu kunt genieten van de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Willemijn op donderdag 10 nov 2022 22 | vestiging Dronten
Erg goed geholpen, kregen goed informatie en er werd goed meegedacht met onze wensen. We hebben hier onze keuken gekocht.
Reactie of foto toevoegen
“Een bijkeuken met veel opbergruimte”
Door Ine Kemps op woensdag 9 nov 2022 22 | vestiging Beuningen GLD
Ik heb een bijkeuken bij Kitchen4all in Beuningen gekocht. Sander Barents heeft heel goed meegeholpen om al mijn wensen uit te laten komen en van een klein rommelhok een keurig opgeruimde bijkeuken met veel opbergruimte gemaakt. Ik ben hier nog elk dag blij mee.
FOTO VAN INE KEMPS
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Ine,

Bedankt voor het delen van je positieve review. Wat fijn om te lezen dat Sander goed naar alle wensen heeft geluisterd en er nu een keurig opgeruimde bijkeuken staat. Veel plezier gewenst met deze mooie ruimte!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en uiteindelijk een top resultaat”
Door Tom op woensdag 9 nov 2022 22 | vestiging Doetinchem
Wij hebben afgelopen jaar een keuken gekocht bij Kitchen4All in Doetinchem. Wij zijn hierover zeer tevreden. Na meerdere malen twijfel gehad te hebben over de indeling van de keuken, zijn wij steeds goed geholpen. We konden steeds terug komen voor een goed advies en werden gelijk zaken aangepast naar onze wensen! Ook zijn alle afspraken nagekomen, dat is in deze tijden ook erg prettig! Kortom, goede service en uiteindelijk een top resultaat!
FOTO VAN TOM
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Tom,

Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring. Wat fijn dat Kitchen4All Doetinchem jullie steeds weer kon voorzien van goed advies en aanpassingen. Wij wensen jullie veel kookplezier in deze nieuwe mooie keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe keuken”
Door Visscher op maandag 7 nov 2022 22 | vestiging Genemuiden
Keuken uitzoeken ging goed. Plaatsen ook, alleen de monteurs weigeren ook maar iets van verpakking of restmateriaal mee te nemen. Dus enorm veel karton, piepschuim en hout achter gebleven. Na 1 dag komen we tot de ontdekking dat er 1 greepje te weinig is gemonteerd die wordt nog geleverd maar na 2,5 week nog niets gehoord. Na 1 week onderdeel van koelkast kapot, gebeld krijg je het telefoonnummer van de leverancier, zoek het zelf dus maar uit... Service is matig.

Aanvulling 11 november 2022:
Vandaag contact gehad met Kitchen4all en de excuses zijn aan geboden en aanvaard. E.e.a. is nu naar volle tevredenheid opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Dank voor deze fijne ervaring”
Door Jody Joosten op zaterdag 5 nov 2022 22 | vestiging Beuningen GLD
Na diverse vergelijkingen hebben we bij Sander een fantastische keuken gekocht, goed advies en mee denk werk kregen we onze droomkeuken voor n direct eerlijke en scherpe prijs. Overtrof alle kortingsaanbiedingen van anderen. We hoefde dus niet lang na te denken. Nogmaals Sander dank voor deze fijne ervaring.
FOTO VAN JODY JOOSTEN
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Jody,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Beuningen. Wat goed dat jullie samen met Sander deze fantastische keuken hebben kunnen neerzetten. We hopen dat jullie nog lang kunnen genieten van deze keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is erg mooi geworden”
Door Monique op vrijdag 4 nov 2022 22 | vestiging Harderwijk
Prettige servicegerichte zaak met ruime keuze, waar de tijd genomen wordt om gezamenlijk tot een mooi keukenontwerp te komen. We zijn blij met de rustige manier van verkopen, de goede communicatie (ook na aankoop) en de professionaliteit van de monteur. De keuken is erg mooi geworden! Al met al zeker een aanrader.
FOTO VAN MONIQUE
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Monique,

Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring. Wat fijn om te lezen dat jullie zo blij zijn met de manier van verkopen, de communicatie en de professionaliteit van de monteur. De keuken ziet er zeker erg mooi uit, veel plezier ermee!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt Kitchen4all”
Door Gert Kroon op donderdag 3 nov 2022 22 | vestiging Barneveld
We hebben een hele mooie keuken uitgezocht bij Kitchen4all in Barneveld. Hun ideeën en onze ideeën kwamen samen tot een heel mooi resultaat en wat we zelf niet hadden kunnen bedenken. Top dat jullie zoveel aandacht hebben voor de vragen van de klant. En zonder problemen is alles netjes ingebouwd. Bedankt Kitchen4all
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Gert,

Bedankt voor het delen van de positieve review. Wat fijn om te lezen dat de ideeën samen hebben gezorgd voor een heel mooi eindresultaat. We wensen jullie veel kookplezier in de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met de nieuwe keuken”
Door L. Wijbenga op donderdag 3 nov 2022 22 | vestiging Dronten
April onze keuken geleverd en gemonteerd gekregen door kitchen4all. Super blij mee! Fijne samen werking goed contact en werd met ons mee gedacht m.b.t. de indeling!
FOTO VAN LINDA
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste familie Wijbenga,

Met wat gepuzzel zijn we inderdaad samen tot een prachtige opstelling gekomen!
Wat leuk dat jullie een foto hebben gedeeld, dat geeft echt een mooi compleet beeld. We hopen dat jullie nog veel plezier en mooie momenten zullen beleven in jullie nieuwe keukenruimte!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Super blij en tevreden”
Door Willemijn Rosendaal op donderdag 3 nov 2022 22 | vestiging Doetinchem
Voor een aantal weken geleden hebben wij onze keuken van Kitchen4All gekregen en zijn er super blij en tevreden mee! We zijn goed geholpen en alles verliep vlot en netjes!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Willemijn,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Doetinchem. Wat goed om te horen dat jullie er zo blij en tevreden mee zijn. Veel kookplezier gewenst in de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door J. Jansen op woensdag 2 nov 2022 22 | vestiging Harderwijk
We zijn erg tevreden met onze keuken. Van ontwerp tot installatie en service helemaal top. Kitchen4all doet wat men beloofd met de nodige flexibiliteit....erg prettig en betrouwbaar. Aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken incl. Apparatuur.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste J Jansen,

Bedankt voor het plaatsen van jullie positieve ervaring met Kitchen4All Harderwijk. Wat fijn om te horen dat jullie het gehele proces zo goed hebben ervaren. We willen jullie veel plezier wensen met het eindresultaat!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Familie Verpoort op dinsdag 1 nov 2022 22 | vestiging Beuningen GLD
Vriendelijk en goed geïnformeerd door Sander. Bij levering waren er een aantal artikelen verkeerd geleverd, Sander heeft het dezelfde dag zo goed als wel opgelost. Er waren wat beschadigingen aan een paar keukendeuren. We moesten foto's opsturen, we hebben zonder problemen nieuwe keukendeuren gekregen. Ik zal Kichten4all zeker aanraden bij kennissen en familie.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste familie Verpoort,

Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring. Wat fijn dat Sander de kleine tegenslagen zo snel en naar tevredenheid heeft kunnen oplossen. Goed om te horen dat jullie ons zullen aanraden aan kennissen en familie. Veel plezier gewenst met de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Service is super”
Door A.J. Van Dijk op dinsdag 1 nov 2022 22 | vestiging Dronten
Heel erg goed geholpen met uitzoeken, waardoor we op een plaatje van een keuken kwamen. Service super. Zeer klantgericht. Met een hele goede precieze monteur staat de keuken nu. Een prachtig resultaat een complete metamorfose. Zo blij mee.
FOTO VAN A.J. VAN DIJK
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste heer & mevrouw Van Dijk,

Wat een mooie en prettige samenwerking is dit geweest! Het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn.
Heel leuk om tijdens de oplevering te zien hoe het er in het echt is uitgekomen. Plaatje van een keuken.
Geniet ervan, ook namens de monteur!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne ervaring”
Door J. van Enk op dinsdag 1 nov 2022 22 | vestiging Genemuiden
Zeer tevreden met onze aankoop. Wij werden goed begeleid door de verkoper alle tijd voor de uitleg van de apparaten en de voor en nadelen er van. Bijna alle apparatuur was in de winkel aanwezig zo dat je ook kon zien wat je kocht. De levering was volgens afspraak. Het volledige bedrag moest wel 24 uur van te voren worden over gemaakt. Ik zou het fijner vinden als ze dat naar 75% terug zouden brengen. De montage werd door een keukenmontage bedrijf gedaan wij hadden een rustige monteur die zeer secuur werkte hij nam er de tijd voor om alles netjes af te werken en netjes op te ruimen al het verpakkingsmateriaal materiaal werd meegenomen zeer tevreden. De garantie dingetjes na de oplevering werden direct opgelost en mail of telefoontje weden vlot beantwoord en direct een afspraak in gepland. Dat hebben wij als zeer fijn ervaren. Vergeleken met onze ervaring met andere bedrijven na oplevering van ons appartement is de score bij Kitchen4all een 10+. Kort om zeer tevreden een een goede keus om je keuken daar te kopen.
FOTO VAN J. VAN ENK
+ Toon extra foto van J. van Enk
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste J van Enk,

Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring. Wat fijn om te lezen dat jullie ons een score geven van 10+ en de problemen achteraf direct zijn opgepakt en opgelost. Veel plezier gewenst met jullie nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Kitchen4All”
Door Jan Timmer op maandag 31 okt 2022 22 | vestiging Hoogeveen
Goed advies, correcte levering door Michael en het team. Daarna plezierige en vakkundige installatie door Arjan en Johan. TOP!
FOTO VAN JAN TIMMER
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Jan,

Bedankt voor het plaatsen van je positieve review. Wat fijn dat het advies, de levering en de installatie zo goed bevallen is. Veel kookplezier aan jullie nieuwe kookeiland!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie en fijne keuken”
Door Ineke op maandag 31 okt 2022 22 | vestiging Leiderdorp
We hebben bij kitchen for all een keuken gekocht. We hadden wel wat specifieke wensen als het ging om de hoogte van de keuken en een praktische indeling. De deskundige advisering en betrokkenheid van Arjan hebben wij zeer gewaardeerd.
De keuken werd snel geleverd. De mannen die de keuken hebben geplaatst zijn zeer precies en nauwkeurig en de communicatie verliep op een prettige manier. Het resultaat: een mooie en fijne keuken waar we met plezier in werken. Minpuntje: er was wat onduidelijkheid over afvoer van verpakkingsmateriaal en oude apparaten, dit is door kitchen for all serieus opgepakt.
FOTO VAN INEKE
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Ineke,

Bedankt voor het delen van jullie positieve review. Wat fijn dat er met jullie specifieke wensen een mooie en fijne keuken is gecreëerd. Wat vervelend dat er wat onduidelijkheid was, maar goed om te lezen dat dit serieus is opgepakt. Wij hopen dat jullie nog lang met veel plezier in deze keuken werken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een prima keuken”
Door Johan Wennekes op zondag 30 okt 2022 22 | vestiging Dronten
Wij hebben een keuken gekocht bij Kitchen 4 all en zijn daar zeer positief over.
We hebben dankzij de goede begeleiding en adviezen, het precies inmeten en tekenen en de zeer vriendelijke mensen een goed gevoel. Het resultaat is een prima keuken.
Bedankt Matthijs en andere werknemers voor de moeite en het geduld, de vriendelijke omgang en de professionaliteit waarmee jullie ons geholpen hebben.
Familie Wennekes
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste familie Wennekes,

Heel erg bedankt voor de mooie review, wat fijn dat jullie zo enthousiast zijn. Dit is ook zeker waar wij voor staan! Namens Kitchen4All Dronten en natuurlijk ook namens C&M keukenmontage, heel veel plezier gewenst met jullie nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Johan en Linda op donderdag 27 okt 2022 22 | vestiging Almere
Wij waren op zoek naar een nieuwe keuken en kwamen bij Kitchen4all. Op ons aangeven wat we wilden werd er een tekening gemaakt. Vragen en aanpassingen konden we makkelijk en snel doorgeven en werd meteen aangepast. Al met al zijn we erg goed geholpen en is de keuken inmiddels geplaatst naar alle tevredenheid.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Johan en Linda,

Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring met Kitchen4All Almere. Wat fijn om te lezen dat jullie goed zijn geholpen en de keuken er inmiddels goed bij staat. Veel plezier gewenst met de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“We hadden meer verwacht van Kitchen4all”
Door Jaap Schröder op woensdag 26 okt 2022 22 | vestiging Harderwijk
Na 27 jaar was onze keuken aan vervanging toe. Kitchen4all Harderwijk bezorgde ons een pracht van een keuken, maar het ging wel gepaard met veel horten en stoten. Kitchen4all verzorgde op ons verzoek de sloop en afvoer van de oude keuken. Met het gat dat daarbij onvermijdelijk in het plafond ontstond lieten ze ons zitten. 'Aanhelen' van het plafond hoorde kennelijk niet bij de beweerde 'ontzorging'. Pas na een klacht daarover werd het kostenloos gerepareerd, maar het aanbrengen van bijbehorende plafondplinten was klaarblijkelijk te veel gevraagd. Toen zelf maar gedaan. We maakten ook niet eerder mee dat monteurs ons met alle verpakkingsmaterialen (kartonnnen dozen, piepschuim, plastic) van kastjes en appartuur lieten zitten. Tja, dan hadden we de afvoer daarvan maar moeten noemen en laten opnemen in de offerte, aldus Kitchen4all, woordelijk. Vanwege een breuk van het aanrechtblad tijdens transport en tijdelijke onbeschikbaarheid van apparaten hebben we vervolgens wekenlang met een gebroken aanrechtblad, noodkraan, noodoven en noodkookplaat gewerkt. Tien weken na de sloop van de oude keuken acht weken na installatie van de onderdelen die wel vanaf het begin beschikbaar waren en na veel tevergeefs tussentijds aandringen onzerzijds, is de nieuwe keuken eindelijk compleet. Maar van een jonge vestiging verwacht je op grond van de aanschafprijs, meer professionaliteit, communicatie en vanzelfsprekendheid. We hadden druk op de ketel moeten houden door de door Kitchen4all vereiste 100% van de aankoopsom niet van te voren volledig te voldoen. Leerzaam.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Fam.Veldkamp op woensdag 19 okt 2022 22 | vestiging Hoogeveen
Wij zijn super tevreden over de keuken die we hebben gekocht bij Kitchen4all in Hoogeveen. Snel geleverd en helemaal compleet. Ook waren we super tevreden over de mannen Johan en Erik die onze keuken heel vakkundig en netjes hebben geplaatst
FOTO VAN FAM.VELDKAMP
+ Toon extra foto van Jan Maarten
+ Toon extra foto van Jan Maarten
+ Toon extra foto van Jan Maarten
+ Toon extra foto van Jan Maarten
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste familie Veldkamp,

Bedankt dat jullie je positieve ervaring met ons willen delen. De keuken ziet er zeker goed uit, we hopen dat jullie hier veel kookplezier in zullen beleven!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige maar vooral ook praktische keuken”
Door Georges en Jolanda op woensdag 19 okt 2022 22 | vestiging Doetinchem
Wij zijn heel erg tevreden over Kitchen4All, Mark heeft ons erg goed geholpen bij het samenstellen van onze keuken. Verschillende ontwerpen gemaakt, aantal kleuren combinaties bekeken, het resultaat is een prachtige maar vooral ook praktische keuken!
FOTO VAN GEORGES EN JOLANDA
+ Toon extra foto van Georges en Jolanda
+ Toon extra foto van Georges en Jolanda
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Georges en Jolanda,

Bedankt voor het plaatsen van de positieve review. Wat fijn om te horen dat jullie samen met Mark en mooi en praktisch ontwerp hebben kunnen kiezen en realiseren. En wat leuk dat er vanuit de woonkamer zo de keuken in kan worden gekeken door de opening. We wensen jullie veel plezier met de opgeleverde keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een tevreden klant”
Door Patrick op woensdag 12 okt 2022 22 | vestiging Dronten
Keuken besteld bij Kitchen4All met een vriendelijke medewerker die meedacht met onze wensen. De keuken was al snel geleverd en de keuken hebben we zelf geplaatst. Het inmeten was gebeurd zonder stuckwerk aan de muren en zonder plafond. Desondanks paste de keuken perfect!. Vanwege leveringsproblemen van apparatuur was de verwachtingstijd een half jaar tot een jaar. Leenapparatuur gekregen maar sneller dan verwachte stonden ze op de stoep met het bestelde apparatuur om het vervolgens netjes in te bouwen. Kortom: een tevreden klant
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Patrick,

Heel erg bedankt voor jullie mooie review, wat fijn dat jullie alles zo prettig hebben ervaren. Jullie hebben een prachtige combinatie uitgezocht en we hopen dat jullie nieuwe oven het wachten waard is geweest. Heel veel plezier gewenst van jullie nieuwe keuken namens Kitchen4All!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Naz op dinsdag 11 okt 2022 22 | vestiging Dronten
Wij zijn geholpen door Bram Folkers in het filiaal in Dronten. Super klantvriendelijk en een top service. Open, eerlijk en een duidelijke uitleg. Iedereen toont interesse en is behulpzaam. Topmensen en topfiliaal. De keuken is inmiddels netjes geleverd, alleen 1 onderdeel van de gootsteen ontbrak, nu hopen wij niet dat we daar lang op hoeven te wachten.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Naz,

Heel erg bedankt voor deze mooie review. Fijn dat jullie zo enthousiast zijn over Kitchen4All. De keuken staat bij jullie thuis nog beter dan bij ons in de winkel, daar kunnen jullie de komende jaren nog heel veel plezier van gaan beleven! Bedankt voor de prettige samenwerking.

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk en betrouwbaar”
Door Ellen D op zondag 9 okt 2022 22 | vestiging Beuningen GLD
Ik was met een klein budget op zoek naar een simpele keuken. Ik gaf mijn budget aan en Sander (de eigenaar) ging met mij enthousiast aan de slag. Sander kwam bij levering hem zelf brengen en keek nog even hoe mijn keuken gedemonteerd was. De keuken is netjes geplaatst en ziet er prachtig uit, precies zoals afgesproken. Kortom, betrouwbaar, betrokken, klantvriendelijk en kundig. Ik zou deze vestiging absoluut aanraden.
FOTO VAN ELLEN D
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Ellen,

Bedankt voor deze mooie complimenten. Wat goed om te horen dat Sander de keuken zelf kwam bezorgen en dit goed beviel. Wat fijn dat je aangeeft dat je ons zal aanraden. We willen je veel kookplezier wensen in de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een schitterende keuken”
Door T. de Ridder op zaterdag 8 okt 2022 22 | vestiging Dronten
Op aanraden van familie locatie Dronten bezocht. Matthijs vinden wij een man met kennis van zaken en hij heeft ons een schitterende keuken verkocht. Daarna tijdens de montage met Geurt contact gehad en wat een vakman is dat. Alles bij elkaar, afspraak is afspraak, materialen en diensten op tijd geleverd! Prima club!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Tjarko en Manon,

Hartelijk dank voor jullie positieve review. De keuken ziet er schitterend uit en nu nog compleet maken met de achterwanden. Zo kunnen we allemaal genieten van een mooi plaatje!
Alvast heel veel plezier van jullie nieuwe keuken gewenst.

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Dorus op donderdag 6 okt 2022 22 | vestiging Kaatsheuvel
Super geholpen door medewerkers in de showroom. We hebben naast de keuken meteen ook pvc-vloer gekocht. Ziet er allemaal keurig uit. En altijd zeer attent klantcontact. Kortom zeer tevreden!
FOTO VAN DORUS
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Dorus,

Bedankt voor het plaatsen van de positieve review. Wat fijn dat jullie bij Kitchen4All Kaatsheuvel geslaagd zijn voor een keuken en een vloer. We hopen dat jullie er nog lang van kunnen genieten!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Super mooie keuken”
Door Linda Baltus op woensdag 5 okt 2022 22 | vestiging Zevenaar
Super mooie keuken uitgezocht met goede hulp van Simon. Kwam zelf ook met meerdere opties. De monteur nam tijd voor je en zorgde dat alles naar wens werd geplaatst.
FOTO VAN LINDA BALTUS
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Linda,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Zevenaar. De keuken is zeker heel erg mooi geworden, en wat leuk met die roze en groene muur erbij. We wensen je veel kookplezier in de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Riet Helsdingen op maandag 3 okt 2022 22 | vestiging Doetinchem
Zeer goede informatie tijdens het kopen van onze keuken. Thomas Bussink was onze verkoper en weet waar hij juist mee kan adviseren. Ook complimenten aan Ronald die de keuken heeft geïnstalleerd. Beiden vakmensen. Top!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Riet,

Bedankt voor het plaatsen van je positieve ervaring. Wat goed om te horen dat Thomas jullie op de juiste manier heeft kunnen adviseren en Ronald de keuken goed heeft geïnstalleerd. Veel plezier gewenst met de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Gea op woensdag 28 sep 2022 22 | vestiging Dronten
Super tevreden, goeie service wordt altijd een oplossing gezocht voor extra keukenspullen, erg tevreden over hoe ze mee gedacht hebben over kleur vorm maten en dergelijke dik tevreden.
FOTO VAN GEA
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Gea en Rian,

Hartelijk dank voor jullie positieve review, fijn om te horen dat jullie zo enthousiast zijn! Dat mag ook, met zo'n gave keuken. Vooral de keuze voor het zwarte marmerlook composiet op de valreep maakt de keuken echt af!
Heel veel plezier van jullie nieuwe keuken gewenst.

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken maar nog steeds niet af”
Door FamTrum op woensdag 28 sep 2022 22 | vestiging Kaatsheuvel
Eind juni mijn keuken komen plaatsen maar nog steeds niet helemaal af iedere keer wat beschadigd en de levertijd duurt erg lang dus nu nog steeds niet helemaal af personeel werkt wel mee maar de levering van ons duurt wel erg lang.
REACTIE VAN TRUM
Na ruim 3 maanden nog niet af zouden vandaag komen op 18 oktober maar daar komt weer niks van terecht.
Reactie of foto toevoegen
“Een super ervaring”
Door Familie Boer op maandag 19 sep 2022 22 | vestiging Vianen UT
Na een paar andere zaken kwamen we hier terecht. Nou onze ervaring was super, wat persoonlijke aandacht kan doen, Tim denkt mee, geeft tips, blijft binnen budget etc. Hoe vaak we ook weer terugkwamen om iets te veranderen, maakte niets uit. Het ging Tim erom dat wij de droomkeuken kregen die wij wilden en blij mee zouden zijn.
Tim en Rene bleven eerlijk, belden terug. Zo ontzettend blij met de keuken. Hier verwijs ik graag heen.
FOTO VAN FAMILIE BOER
+ Toon extra foto van Familie Boer
+ Toon extra foto van Familie Boer
REACTIE VAN FAMILIE BOER
Kooktoestel kwam later maar Tim zorgde ervoor dat er vervanging kwam. Hij bracht het zelfs bij ons thuis
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste familie Boer,

Wat een mooie woorden, bedankt voor deze complimenten. Wat fijn om te horen dat het Tim gelukt is om jullie droomkeuken te realiseren. We hopen dat jullie nog veel kookplezier in de nieuwe keuken gaan hebben!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“De communicatie kan beter”
Door Fam. Van Dijk op zondag 18 sep 2022 22 | vestiging Deventer
Laat ik voorop stellen: de keuken en het nieuwe toilet zijn mooi, maar ik heb het contact met Kitchen4all en Sani4all van hun zijde als erg nonchalant ervaren. Om een paar dingen te noemen: er is een inbouwafvalsysteem verkocht waarvoor helemaal geen plaats was, er is twee keer een inbouwreservoir geleverd, maar het afzuigsysteem kwam juist weer veel te laat. De keuken werd zomaar op vrijdagmiddag geleverd omdat ze een opslagprobleem hadden, waardoor wij een week met een ingepakte keuken in de huiskamer moesten leven. En toch nog vragen om het maximale aantal sterren voor de review (echt waar!) Vervolgens natuurlijk helemaal niet reageren op mijn mails over de gang van zaken. Ik herinner me nog goed dat bij het eerste contact werd uitgelegd dat het grote verschil tussen Kitchen4all en andere keukenzaken was, dat Kitchen4all 'eerlijk' is. (Vreemde opvatting van 'eerlijk' en bovendien lekker collegiaal). Ik ben er wel uit: de badkamer ga ik bij een concurrent kopen.

Aanvulling 15 oktober 2022:
Naar aanleiding van bovenstaande review heeft Kitchen4all Deventer contact me gezocht. Ze erkennen dat er fouten zijn gemaakt en hebben beterschap beloofd. Ik heb gemerkt dat ze oprecht hun best willen doen om het recht te zetten om je uiteindelijk als tevreden klant te laten genieten van je nieuwe keuken en nieuwe sanitair. Dus: als je voor een reële prijs een nieuwe keuken en/of sanitair wilt met een leuk ontwerp, dan zou ik zeker bij ze langs gaan.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste familie van Dijk,

Bedankt voor het schrijven van deze review, we gaan je feedback meenemen. Fijn om te lezen dat Kitchen4All Deventer je review serieus heeft opgepakt en van jou een tevreden klant wil maken. We wensen je veel kookplezier in de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Suzanne op zondag 18 sep 2022 22 | vestiging Dronten
Wij zijn heel goed geholpen door Albert. Hij is heel vriendelijk, neemt je wensen serieus, neemt de tijd en denkt goed mee. Wij voelden ons erg op ons gemak en het waren geen gladde praatjes zoals we bij andere keukenzaken wel hebben meegemaakt.
Ook de levering, montage en nazorg waren uitstekend! Helaas moesten we langer wachten op combi magnetron en koffieautomaat. Daar konden ze niks aan doen, maar we hebben een kleine vergoeding gekregen om een tweedehands combi magnetron op marktplaats te kopen. Dat vond ik heel klantvriendelijk.
FOTO VAN SUZANNE
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Suzanne,

Dankjewel voor je positieve review! We zijn blij dat jullie, ondanks het lange wachten op de oven en koffiemachine, zo enthousiast zijn over het eindresultaat. We wensen jullie veel woonplezier!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Pullens op zaterdag 17 sep 2022 22 | vestiging Kaatsheuvel
Wij zijn zo ontzettend blij met onze keuken. Hij is geweldig geworden. We zijn goed geholpen door Berke. Zeer tevreden ook over de prijs-kwaliteit verhouding. Wat strubbelingen zoals overal met levering, maar ook dit is prima opgepakt. We zijn meer dan tevreden.
FOTO VAN PULLENS
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Pullens,

Bedankt voor het plaatsen van de positieve review. Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met de nieuwe keuken en Berke hier jullie goed in heeft kunnen helpen. We hopen dat jullie veel (kook)plezier gaan beleven in deze keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk van begin tot eind”
Door John Boogaard op vrijdag 16 sep 2022 22 | vestiging Genemuiden
Prachtige keuken waarbij goed gebruik is gemaakt van de ruimte. Er is heel goed geluisterd naar onze wensen en we zijn erg fijn en professioneel geholpen. Heldere communicatie door het hele proces heen; alle gemaakte afspraken werden netjes nagekomen. Echt vakwerk van begin tot eind! Tot slot: Alles was keurig op tijd, wat tegenwoordig helemaal niet meer vanzelfsprekend is in deze branche. Iedere ster dubbel en dwars waard.
FOTO VAN JOHN BOOGAARD
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste John,

Bedankt voor het plaatsen van de positieve review. Wat fijn om te lezen dat er zo goed is geluisterd naar jullie wensen en jullie zo goed zijn geholpen, waardoor er nu zo'n prachtige keuken staat. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door C&C op woensdag 14 sep 2022 22 | vestiging Zevenaar
Helemaal blij met onze nieuwe keuken. Zeer tevreden ook hoe we zijn geholpen. We wilden snel schakelen en dat kon. Hulde aan Kayleigh (en Simon) dat de keuken (zeker voor keukenbegrippen) snel geleverd kon worden. En de montage werd gedaan door een echte liefhebber en vakman; alle lof ook voor Marco. Er werd van alle kanten goed meegedacht met ons en ook over de aftersales service zijn we meer dan tevreden. Geen spijt dat we daar zijn binnengestapt!
FOTO VAN C&C
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10 plus”
Door Duker op dinsdag 13 sep 2022 22 | vestiging Hoogeveen
Wij zijn super blij met onze keuken. Jan Maarten heeft ons fantastisch geholpen. Echt een dikke 10 plus.
FOTO VAN JAN MAARTEN DEN ADMIRANT
+ Toon extra foto van Jan Maarten den Admirant
+ Toon extra foto van Jan Maarten den Admirant
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Duker,

Bedankt voor het plaatsen van jullie positieve review. Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over Kitchen4All Hoogeveen (Jan Maarten). Wij wensen jullie veel plezier met de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Eindresultaat is helemaal top”
Door Edwin Rombout op dinsdag 13 sep 2022 22 | vestiging Hoogeveen
De plaatsing van de keuken verliep van begin tot het eind super. Eindresultaat is helemaal top. Kookplaat was kapot binnengekomen, maar werd direct vervangen bij het plaatsen.
FOTO VAN EDWIN ROMBOUT
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Edwin,

Bedankt voor het plaatsen van de positieve ervaring. Wat goed dat de kookplaat direct vervangen werd en dit niet zorgde voor verdere problemen. De keuken ziet er in ieder geval prachtig uit, veel plezier ermee gewenst!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam. Koorn op dinsdag 6 sep 2022 22 | vestiging Dronten
Al een paar maand mogen we genieten van onze prachtige nieuwe keuken! We zijn zeer goed geholpen door Albert. Direct vanaf het begin dacht hij mee met onze ideeën en tekende hij voor ons een prachtige keuken. Al snel kwamen we tot een mooi design met kwalitatief goede apparatuur (Siemens). De plaatsing van de keuken werd gedaan door vakkundig en zeer vriendelijk personeel. Ook bij het later leveren van apparatuur (wat niet te voorkomen was) was er een goede en snelle service. Al met al hebben we een prachtige keuken met een goede prijs-kwaliteit verhouding en zijn we zeer gecharmeerd van de nauwkeurige afwerking van het inbouwteam. We willen iedereen aanraden om hier een keuken te kopen!
FOTO VAN FAM. KOORN
+ Toon extra foto van Fam. Koorn
+ Toon extra foto van Fam. Koorn
+ Toon extra foto van Fam. Koorn
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste familie Koorn,

Wat fijn dat jullie al een paar maanden kunnen en mogen genieten van jullie prachtige keuken. En wat goed dat het later leveren van apparatuur op een goede en snelle manier is gebeurt. We hopen dat jullie nog lang plezier hebben van deze keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Blij en heel tevreden”
Door Dick en Anja Runhart op dinsdag 6 sep 2022 22 | vestiging Hoogeveen
Vanaf het eerste moment een super goed gevoel bij team kitchen 4 all in Hoogeveen.
Duidelijke uitleg en keuzes kunnen maken. Jan Maarten toverde in no time onze droom van een keuken op de tv. Vandaag is alles vakkundig en goed geplaatst door Arjan Schuldink en Johan. Onze vloer de visgraat met zwarte bies en plint is ook fantastisch mooi geworden. Gelegd door Carlo werkzaam bij Egbert Beens woninginrichting
Wij zijn blij en heel tevreden hartelijk bedankt allemaal!
FOTO VAN DICK EN ANJA RUNHART
+ Toon extra foto van Dick en Anja Runhart
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Dick en Anja,

Bedankt voor het plaatsen van jullie positieve review. Wat fijn dat Jan Maarten jullie droomkeuken heeft kunnen realiseren. We wensen jullie veel plezier in deze prachtige keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Francis Hijenga op dinsdag 6 sep 2022 22 | vestiging Doetinchem
Wij hebben een landelijke keuken gekocht met een 10 cm breder aanrecht. Heel fijn in een kleine keuken. We zijn prima en correct geholpen door Thomas Bussink. Het plaatsen van de keuken ging vlot. Wij zijn super tevreden!
FOTO VAN FRANCIS HIJENGA
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Francis,

Bedankt voor het plaatsen van jullie positieve ervaring met Kitchen4All. Wat fijn om te lezen dat Thomas jullie op een goede manier heeft kunnen helpen om deze keuken neer te zetten. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastische keuken”
Door Rianne Fix op vrijdag 2 sep 2022 22 | vestiging Dronten
Vanaf het eerste moment dat we binnenkwamen voelden we ons welkom. We zijn goed geholpen door Bram en hij heeft door naar onze wensen te luisteren een fantastische keuken ontworpen! De keuken is vervolgens in 2 dagen geplaatst en alles werkt naar behoren! In de periode tussen het kopen en plaatsen zijn we door Matthijs goed op de hoogte gehouden van de planning en alles is ook volgens planning uitgevoerd!
FOTO VAN RIANNE FIX
+ Toon extra foto van Fam. Koorn
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Rianne,

Wat fijn dat Kitchen4All Dronten ervoor heeft gezorgd dat jullie je gelijk welkom voelde. En wat goed dat alles op een positieve manier is verlopen. Heel veel plezier met deze mooie keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Marianne Hendriksen op donderdag 1 sep 2022 22 | vestiging Dronten
Wij hebben een keuken gekocht bij Kitchen4all in Dronten. Daar werden we super fijn geholpen door Albert. We wisten al een beetje wat we wilden maar ondanks dat kwam Albert ook met super goede ideeën. De levering en plaatsen van de keuken ging goed en netjes. 1 artikel was niet op voorraad maar werd snel nageleverd en gemonteerd. Ik kan iedereen Kitchen4all in Dronten aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Herman Niessink op donderdag 1 sep 2022 22 | vestiging Dronten
Super keuken. Goed advies op basis van onze wensen. Ook zaken waar we zelf niet aan gedacht hadden. Er werd alle tijd genomen. Daarnaast bedrijven die geen fouten maken bestaan niet en dat verwachten we dan ook niet. Bedrijven die een fout/probleem snel oplossen zijn er gelukkig wel. De koelkast was per ongeluk niet geleverd maar die werd direct dezelfde dag na 1 belletje alsnog geleverd en geplaatst. Helemaal top!
FOTO VAN HERMAN NIESSINK
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies en een mooie keuken”
Door Robert Sprokholt op donderdag 1 sep 2022 22 | vestiging Dronten
Albert is exact de keukenspecialist die je graag wilt hebben. Verplaatst zich goed in de klant, geeft advies en komt met creatieve ideeën. Hiernaast komt hij met een eerlijke prijs en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Als je opzoek bent naar een nieuwe keuken en in de buurt van Dronten woont, zou ik zeker eens een kop koffie komen drinken.
FOTO VAN ROBERT SPROKHOLT
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met nieuwe keuken”
Door Jan A. van der Wulp op donderdag 1 sep 2022 22 | vestiging Dronten
We hebben een keuken met apparatuur gekocht en laten plaatsen. In goed overleg en met duidelijke afspraken is naar tevredenheid het geheel geïnstalleerd. Ook tijdens de koop in de winkel werden we voortreffelijk begeleid. Met tips en eigen wensen zijn we gekomen tot een mooie opstelling.
FOTO VAN JAN A. VAN DER WULP
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service en nazorg”
Door PB Kalkman op donderdag 1 sep 2022 22 | vestiging Barneveld
Ondanks het inmiddels wel bekende probleem van het niet leveren van apparatuur en lange levertijden, heeft de vestiging Barneveld er alles aan gedaan wat in hun vermogen lag in levering en installatie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Met name Joost heeft daarin bijgedragen in zijn duidelijke manier van communiceren en constante informatie en status van de bestelling en levering/plaatsing. Kitchen4all Barneveld is een aanrader, duidelijk afspraken zeer goede service en nazorg.
FOTO VAN PB KALKMAN
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de mooie keuken”
Door Fenna van der Mooren op donderdag 1 sep 2022 22 | vestiging Beuningen GLD
We zijn heel blij met de mooie keuken van Kitchen4all! Het ontvangst was heel fijn, er werd goed meegedacht en bij twijfel werd er de tijd genomen om alles nogmaals door te spreken. De monteur die via Sander werd geregeld is een echte vakman!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de mooie keuken”
Door Gökhan Büyüksari op donderdag 18 aug 2022 22 | vestiging Zevenaar
Mooie kwalitatieve keuken gekocht bij Simon voor een goede prijs. Simon is erg behulpzaam, niet opdringerig en denkt goed met je mee. Hierdoor voel je je niet opgejaagd en is een keuken samenstellen een prettige activiteit.
Reactie of foto toevoegen
“Plezierig”
Door Paul Martijn op donderdag 18 aug 2022 22 | vestiging Hoogeveen
Zeer plezierig geholpen in de winkel. Afspraken met betrekking tot de levering en het plaatsen werden nagekomen. Keuken zeer mooi geplaatst. Kortom er is niets verkeerd gegaan en je hoort nog wel eens anders.
FOTO VAN PAUL MARTIJN
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend bedankt”
Door Nathalie Gernaat Wilfred Drenthen op zaterdag 13 aug 2022 22 | vestiging Hoogeveen
Zeer goed geholpen ,de keuken is vakkundig geplaatst! Het is een professioneel bedrijf,erg veel keuze,zowel voor de kleine ,als grote beurs! Een fijn team ,dat voor zijn klanten klaar staat, wij zijn erg blij met onze strakke ,witte keuken. Onze wens was een tijdloze keuken ,en dit is mijn ziens goed gelukt. Kitchen for all in Hoogeveen heeft mooie materialen, goede keukenapparatuur en is uiterst betrouwbaar! Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen!! Beste Jan Maarten, Hans, Michael , Tom, Super bedankt voor het mooie ontwerp en de goede adviezen! En voor de beide heren die onze keuken hebben geplaatst, Johan en Arjan, wat hebben jullie dat prachtig gedaan! We zijn er zo ontzettend blij mee! Jullie , zijn samen een super team,verkopers en vakmanschap maken dit bedrijf compleet!
Daar mogen jullie echt TROTS op zijn. Wat ik ook ontzettend knap vind van dit bedrijf, is dat ze de klant ....zich bijna thuis laten voelen. Heerlijk open,vriendelijk en efficiënt! Namens de fam . Gernaat uit Veenoord, Allemaal ontzettend bedankt!
FOTO VAN NATHALIE GERNAAT WILFRED DRENTHEN
REACTIE VAN NATHALIE GERNAAT WILFRED DRENTHEN
Wat een plaatje!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door B v/d Heuvel op dinsdag 9 aug 2022 22 | vestiging Barneveld
Keukenapparatuur gekocht en zeer veel advies gekregen over aanpassen en uitbreidingen van mijn keuken. Mooi nieuw werkblad en extra kasten waren ook zo geregeld. Uiteindelijk met de adviseur om tafel gezeten en daar weer een hoop ideeën opgedaan onder andere over verlichting. Uiteindelijk is mijn keuken bijna klaar en ik ben super tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Super netjes gedaan”
Door Almer Badart op dinsdag 9 aug 2022 22 | vestiging Barneveld
Super geholden door Eric en team bij Kitchen4All Barneveld. Ter voorbereiding op onze nieuwe keuken zijn we meerdere speciaalzaken langs geweest en hadden bij Kitchen4All meteen het juist gevoel. Niets geen opdringerig gedrag maar we kregen rustig de tijd om rond te kijken en vragen te stellen. Voor het uitwerken van de keuken werd alle tijd genomen en we zijn goed geadviseerd in zowel de opstelling, de materialen en de samenstelling van de apparatuur. De offerte was open en transparant en er was geen druk om meteen te tekenen. Ook is er meteen gekeken naar eventuele leverproblemen van de apparatuur om problemen voor te zijn. Proactief kwam Eric nog met een beter plan rondom de gekozen apparatuur. Na akkoord van de offerte is het inmeten netjes gedaan en zijn we goed op de hoogte gehouden van de levertijden. Het plaatsen is super netjes gedaan. Alles geleverd zoals afgesproken, vloeren werden afgedekt en afval netjes opgeruimd en nog belangrijker de monteur was echt een pietje precies wat je uiteraard graag wilt zien. Achteraf nog netjes een telefoontje of alles naar wens was. Kortom alles perfect geregeld, wij bevelen Kitchen4All dan ook graag aan bij anderen.
FOTO VAN ALMER BADART
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door Aletta Rehorst op dinsdag 9 aug 2022 22 | vestiging Barneveld
Na wat rondkijken in de buurt kwamen wij bij kitchen4all terecht. We werden door verkoper Arthur goed begeleid in al onze wensen. Alles op dezelfde plek als voorheen maar wel met veel meer comfor en gemak. In juni werd (na goed overleg) de keuken geplaatst. Helaas ging er iets fout maar dit werd door het bedrijf snel en zonder moelijkheden perfect opgelost. In de tussentijd bleek een 2e bestekla bijvoorbeeld wel handig. Deze werd snel besteld en kon bij de herstelwerkzaamheden ook direct worden gemonteerd. Conclusie: zeer tevreden over kitchen4all in Barneveld
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Alex en Ilke Jager op zaterdag 6 aug 2022 22 | vestiging Zevenaar
In februari 2022 zijn we gestart met oriënteren op een nieuwe keuken. Na wat te hebben rondgekeken in diverse showrooms, hebben we bij Kitchen4all een afspraak gemaakt. Direct tijdens de eerste afspraak daar met Simon hadden we zo'n goed gevoel, dat we niet verder hebben gekeken. Er waren mooie opstellingen te zien in de winkel, Simon luisterde goed naar onze wensen en was ook eerlijk in wat wel en niet kon, tegelijkertijd dacht hij mee in alternatieven voor de dingen die niet konden (maar dat was gelukkig voor ons niet zoveel). Ook tijdens en na de verbouwing was hij altijd beschikbaar om even wat af te stemmen of op te lossen. Al met al zijn we heel tevreden en we genieten nu alweer een paar weken van onze heerlijke nieuwe keuken!
FOTO VAN ALEX EN ILKE JAGER
Reactie of foto toevoegen
“Wat is de keuken mooi”
Door Vanessa Bijsters op woensdag 27 jul 2022 22 | vestiging Zevenaar
Na een paar offertes ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij Kitchen4All in Zevenaar. Geen moment spijt gehad! Kayleigh heeft mij heel goed geholpen. Ze dacht mee, luisterde goed en rekende een eerlijke prijs. Kayleigh kwam zelf de keuken inmeten en bij plaatsing bleek alles te kloppen. Twee weken voor plaatsing bleek dat twee apparaten niet op tijd leverbaar waren. Kayleigh heeft proactief gekeken naar een oplossing. Een apparaat bleek bij een andere leverancier wel leverbaar en voor het andere apparaat werd een alternatief gevonden vanuit een iets hogere segment. Deze kosten werden niet op mijn verhaald, heel fijn! Mijn zus heeft bij een andere winkel een keuken gekocht en nu na ruim een half jaar zijn nog niet alle apparaten geleverd. Het is natuurlijk een rare tijd, maar het helpt enorm als de verkoper moeite doet! De plaatsing verliep ook prima. Een fijne monteur die alles keurig in twee dagen heeft geplaatst. Op de eerste dag van plaatsing bleek een artikel niet meegeleverd te zijn. Deze werkt nog dezelfde dag oké jullie langs gebracht. Enkele dagen na plaatsing belde Kaylee op om te vragen of er nog losse eindjes waren. Deze zijn er niet geweest Maar de communicatie is erg fijn en belangrijk. Als iemand aangeeft dat wanneer er ook maar iets is ik direct contact moet opnemen geeft het vertrouwen. Ik hoop dat ik nog heel lang van deze keuken kan genieten. Want wat is hij mooi! Mocht ik ooit nog een nieuwe keuken nodig hebben dan zal ik zeker weer terugkomen in Zevenaar!
FOTO VAN VANESSA BIJSTERS
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Marinus Velthuis op maandag 25 jul 2022 22 | vestiging Dronten
Half juni dit jaar is onze nieuwe keuken geplaatst, een hoek opstelling met aan de andere zijde het natte deel. Levering en montage zijn perfect gegaan, alles volgens afspraak. Het is een prachtige keuken geworden. We hebben erg goed advies gekregen bij de aan koop en het ontwerp. Ook de vloer- en wandtegels hebben we bij hen gekocht. Netjes geleverd, goede kwaliteit.
FOTO VAN MARINUS VELTHUIS
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Latoya op donderdag 21 jul 2022 22 | vestiging Dronten
Mijn hemel....wat heeft Bram heeft een geduld met mij gehad. Elke keer een andere wens, keuken van tuinzijde naar straatzijde, geen hoge kast links, maar rechts. Hij bleef geduldig en vriendelijk. En vooral: hij heeft kennis van zaken en denkt mee binnen het budget. Ook de collega die kwam inmeten was vriendelijk. Ik kan niets negatiefs bedenken. Ook toen er gewijzigd moest worden na het plaatsen van de bestelling heeft Bram hier heel geduldig, petje af, over meegedacht en geprobeerd een oplossing/oplossingen te vinden.
Reactie of foto toevoegen
“Kastenwand met eiland”
Door Jenny op woensdag 20 jul 2022 22 | vestiging Genemuiden
We hebben een nieuwe keuken (kastenwand met eiland) gekocht en die is in mei geleverd en geplaatst. Goede monteurs en verkoper die meedenken en problemen direct oplossen. Er zat een foutje in het blad dat na plaatsing zichtbaar werd en we kregen een nieuwe die weer vakkundig geplaatst is na een aantal weken.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hi Jenny,
Bedankt voor het plaatsen van je positieve review. Fijn om te horen dat alles goed verlopen is en ook het foutje in het blad direct is opgelost. Veel plezier gewenst met de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Ontettend tevreden”
Door Jeroen en Jacqueline Berns op vrijdag 15 jul 2022 22 | vestiging Doetinchem
Voor onze nieuwe keuken kwamen na het lezen uit bij Kitchen4all in Doetinchem. Na onze wensen kenbaar te hebben gemaakt, heeft Ronald Verhoeks een mooie tekening voor ons gemaakt. Hij heeft ons geweldig geholpen en ons meerdere malen van goed advies voorzien voor wat betreft de apparatuur, materiaalkeuze en inrichting. Ook was hij laagdrempelig bereikbaar voor onze vragen en aanpassingen. En toen hij ook nog kon melden dat onze keuken voor de zomervakantie geplaatst kon worden, waren we helemaal blij. Eergisteren was het dan zover. Ronald Bussink heeft naar volle tevredenheid onze keuken gemonteerd en alle apparatuur geïnstalleerd. Zeer bekwame vakman, die weet waar hij het over heeft. En gezellig was het ook nog! Kortom, wij zijn ontzettend tevreden en kunnen Kitchen4all van harte aanbevelen. Wij gaan genieten van onze nieuwe keuken!
FOTO VAN JEROEN EN JACQUELINE BERNS
+ Toon extra foto van Jeroen en Jacqueline Berns
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hi Jeroen en Jacqueline,

Wat goed om te horen dat jullie zo enthousiast zijn over Kitchen4All Doetinchem. We wensen jullie veel (kook) plezier in jullie nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Jan op dinsdag 12 jul 2022 22 | vestiging Hoogeveen
Super tevreden over de keuken en bijkeuken. Echt een aanrader. De foto's zeggen genoeg denk ik.
FOTO VAN JAN MAARTEN DEN ADMIRANT
+ Toon extra foto van Jan Maarten den Admirant
+ Toon extra foto van Jan Maarten den Admirant
+ Toon extra foto van Jan Maarten den Admirant
+ Toon extra foto van Jan Maarten den Admirant
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hi Jan,

Bedankt voor het plaatsen van je review. Wat ziet de keuken er goed uit, veel plezier gewenst met deze prachtige keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“We kunnen deze zaak van harte aanbevelen”
Door Rein & Mandy op dinsdag 5 jul 2022 22 | vestiging Dronten
Hier terecht gekomen vanwege alle positieve reviews. In Dronten een afspraak gemaakt met Bram Folkers. Onze oude keuken wilden we vervangen en we besloten al heel snel dat we de nieuwe keuken hier zouden gaan kopen. Heel fijn geholpen, ook toen we later wijzigingen door wilden voeren bleek dat geen enkel probleem en werd er uitstekend meegedacht. Het leveren duurde een paar maanden, maar dat kwam omdat de installateurs een nogal volle agenda hebben. We hadden geen haast en we kunnen gerust stellen dat het wachten meer dan de moeite waard was.
Gisteren werd de keuken afgeleverd en vanochtend op het afgesproken tijdstip stond de installateur (Willem Visscher) op de stoep. Hij hielp eerst nog even met het naar buiten brengen van het oude aanrechtblad en ging vervolgens min of meer nonstop aan de gang. Wat een geweldige vakman is dat! Er waren wat problemen met de lokatie van de afvoer, maar zijn bus is een rijdende werkplaats/magazijn. Dus alles werd uitstekend opgelost. Na afloop werden we ook nog even gebeld door Bram die wilde weten of alles naar wens was verlopen, volgende week komt hij zelf ook nog even langs. We kunnen dus stellen dat alle positieve reviews wat ons betreft terecht zijn en kunnen deze zaak van harte aanbevelen!
FOTO VAN REIN & MANDY
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hi Rein en Mandy,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. We willen klanten helpen zoals we zelf ook geholpen willen worden. Fijn om te horen dat jullie dit ook zo ervaren hebben. Heel veel plezier gewenst met jullie prachtige keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met nieuwe keuken”
Door Floris op dinsdag 5 jul 2022 22 | vestiging Doetinchem
Erg goed geholpen door Mark. Persoonlijk advies en rustig de tijd genomen om alles helder uit te werken.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hi Floris,

Bedankt voor het plaatsen van je positieve review. Fijn om te lezen dat je een positieve ervaring hebt met Kitchen4All Doetinchem. Veel plezier gewenst met de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Harmen Beens op maandag 4 jul 2022 22 | vestiging Genemuiden
Goede begeleiding in het traject van kopen tot en met plaatsen van onze nieuwe keuken en vloer. Super tevreden over de keuken en de juiste service ontvangen.
FOTO VAN HARMEN BEENS
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hi Harmen,

Bedankt voor het plaatsen van je review. Fijn dat je door Kitchen4All Genemuiden zo goed begeleidt bent van het begin tot eind. Wat een mooie kleur in jullie keuken, veel plezier ermee gewenst!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Koen Grosman op maandag 4 jul 2022 22 | vestiging Doetinchem
Top service. Prachtige keuken voor een schappelijke prijs.
FOTO VAN KOEN GROSMAN
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hi Koen, Wat fijn om te zien dat je zo tevreden bent over de service van Kitchen4All Doetinchem. We wensen jullie veel (kook) plezier in jullie prachtige keuken! Hartelijke groet, Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon doen”
Door H Kleinrouweler op zondag 3 jul 2022 22 | vestiging Vianen UT
Onze zoektocht: Onze keuken was gedateerd, duidelijk aan vervanging toe. We hadden er goed over nagedacht: in ons lichte huis wilden wij gaan voor een zwarte keuken, met een niet alledaagse indeling, waaronder een eiland met maatwerk afmetingen en indeling. Het 'concept' was ons duidelijk; bij de uitvoering hadden we uiteraard nog vragen, konden we nog wel wat advies gebruiken. Een beetje huiverig, door alle verhalen die je hoort over nieuwe keukens, gingen wij op pad.
Al snel kwamen wij erachter dat er veelal vanuit standaard aanbod geacteerd werd. Wij hadden andere wensen. Er werd niet of nauwelijks meegedacht en alleen standaard oplossingen of 'niet mogelijk' geboden. Wij kwamen er vooralsnog dan ook niet uit. Op zoek naar andere aanbieders, met goed track record, kwamen we terecht op deze site en daarbij ook op kitchen4all. Nog nóóit van gehoord, maar met een nieuw filiaal in de buurt (Vianen). We waren benieuwd.
Kitchen4all: De start was direct goed. In reactie op onze e-mail om een afspraak te maken, werden we heel snel gebeld door de vestigingsmanager Tim Teunissen. En dan merk je hoe fijn en belangrijk een eerste persoonlijk contact is. In de gesprekken die wij daarna hebben gevoerd heeft Kitchen4all zich duidelijk kunnen onderscheiden van de eerdere keukenleveranciers door (o.a.):
> oprechte aandacht voor de klant,
> meedenken en vanuit ervaring eerlijk opties aangeven (do's, maar ook don'ts),
> ook niet standaard oplossingen willen en kunnen bedenken,
> ons rustig de tijd geven voor het maken van keuzes,
We waren op zoek naar een keuken uit het midden segment. Bij Kitchen4All vonden we een kwalitatief hoogwaardig aanbod in dit segment. Het hele proces was en bleef overzichtelijk. Voor het verkooptraject hadden we één aanspreekpunt (Tim). Alle uitvoerende werkzaamheden werden ondergebracht bij één installatiebedrijf, dat zelf, waar nodig, anderen inhuurde en aanstuurde en zelf offreerde voor al deze werkzaamheden. Uiteraard zat Kitchen4All, waar nodig, op de achterhand. Een transparante en goed werkende structuur.
Het resultaat: Door het assortiment/aanbod, de uitstekende klantbenadering, de organisatie en uiteraard de vakkennis zijn al onze wensen meer dan gerealiseerd. We genieten nog dagelijks van onze prachtige keuken. Wij hebben gezocht en gevonden. Kitchen4all Vianen (en straks Mijdrecht ongetwijfeld ook) is een echte aanrader. Gewoon doen!
FOTO VAN H KLEINROUWELER
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hi H Kleinrouweler,

Bedankt voor deze mooie woorden. Wat fijn om te lezen dat Tim jullie heeft kunnen bieden waar jullie naar opzoek waren. We willen jullie veel plezier wensen met de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Daniël van Raalten op donderdag 23 jun 2022 22 | vestiging Dronten
We hebben bij Kitchen4All in Dronten een hele mooie keuken (4 wandkasten en kookeiland van 3 meter) gevonden en uiteindelijk ook besteld. Mattijs heeft ons uitstekend geholpen en nam alle tijd die we nodig hadden zonder opdringerig te zijn, sterker nog, hij gaf ons adviezen en tips wat omzettechnisch nadeliger voor ze zouden zijn. Denkt goed mee, tekent ondertussen en geef wat andere inzichten/ideëen waar we zelf nog niet aan hadden gedacht, top! Doel vanuit dit bedrijf is om de klant optimaal te bedienen en tevreden de deur uit te laten gaan en dat is gelukt. Kwalitatief hebben we een mooie en grote keuken gekocht daar, voor een goede prijs. Bij het transport was een deurtje beschadigd, die wordt direct en zonder gezeur vervangen, ook al hadden we de keuken zelf geplaatst. We raden dit bedrijf zeker aan!
FOTO VAN DANIËL VAN RAALTEN
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne keuken”
Door Gerard Bergsma op maandag 20 jun 2022 22 | vestiging Doetinchem
We hebben in december 2021 een Ambiance keuken gekocht, een keuken met een beton look. Het contact met Mark verliep aangenaam en we werden zeer snel met een goed ontwerp geholpen. De levering van de keuken liet niet lang op zich wachten, medio februari 2022. Precies volgens afspraak. We hebben de keuken zelf geplaatst, met de uitgebreide beschrijvingen erbij, zijn we daar uitstekend in geslaagd. Nu na enkele maanden de keuken gebruikt te hebben, kunnen we concluderen dat we met deze fijne keuken nog jaren vooruit kunnen.
FOTO VAN GERARD BERGSMA
REACTIE VAN GERARD BERGSMA
Vooraanzicht. Het betreft overigens een bijkeuken. Met name veel gebruikt voor de gastouderopvang. Enorm veel bergruimte en heel groot aanrecht. Perfect waarvoor we deze fraaie keuken gebruiken.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste familie Bergsma,

Hartelijk dank voor jullie positieve recensie. Vanuit ons hebben wij het proces net als jullie ook als erg prettig ervaren.
Wij wensen jullie veel plezier met deze mooie keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All Doetinchem
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat is boven verwachting”
Door Joey Vink op maandag 20 jun 2022 22 | vestiging Genemuiden
Afspraken gemaakt bij verschillende winkels. Kitchen4all Genemuiden was de eerste in de rij. We zijn niet meer bij anderen geweest. We werden direct goed geholpen door een zeer vaardige keuken-adviseuse, Emmelien. Ze kreeg goed inzichtelijk wat onze wensen en voorkeuren waren en wist feilloos onze droomkeuken te realiseren. Vooral door goed te luisteren en mee te denken. Geen praktijken als "omdat vandaag de zon schijnt, krijgt u 2,2 % korting", maar gewoon een no nonsens prijs. Prijzig, maar dat was onze eigen keuze. We gingen voor kwaliteit en dat hebben we ook gekregen. De keuken werd al vrij snel geleverd en geplaatst en ook dit zonder klachten. Voor ons een unicum, want met onze vorige keukens (gekocht bij anderen) was altijd wel wat. Sterker nog, de vaatwasser die wij uitgekozen hadden was niet meer leverbaar. Zonder gezeur een upgrade gekregen die wel leverbaar was. Op dit moment 1 mankement aan een koeler, maar ook de aftersales wordt goed opgepakt.
Kortom: gaat u op zoek naar een nieuwe keuken, ga dan zeker bij Kitchen4all langs. Als u door Emmelien geholpen wordt, komt u er zeker uit daar.
FOTO VAN JOEY VINK
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie en advies”
Door Sjoukje op vrijdag 17 jun 2022 22 | vestiging Genemuiden
We zijn goed geadviseerd en goede prijs kwaliteit verhouding. Daarnaast is de service van top kwaliteit, ook na aankoop! En goede communicatie met Gerhard! Altijd snelle reactie en goed advies en oplossingen.
Reactie of foto toevoegen
“Gelukkig met het eindresultaat”
Door Ben en Heleen Geerling op woensdag 15 jun 2022 22 | vestiging Barneveld
Grondige aanpak door verkoper bij samenstellen keuken. Tijdens gesprek diverse opties aangeboden gekregen. Aan de hand van de door ons opgegeven maten en ideeën, kon eigenlijk alles gerealiseerd worden. Ook niet standaard opties. Scherpe prijs voor de hele keuken. Levering op tijd en in overleg zelfs wat kunnen opschuiven ivm uitgelopen verbouwing. We hebben zelf de keuken geplaatst en we zijn helemaal gelukkig met het eindresultaat!
FOTO VAN BEN EN HELEEN GEERLING
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam. Methorst op woensdag 15 jun 2022 22 | vestiging Harderwijk
We zijn erg tevreden over de aankoop van onze nieuwe keuken bij Kitchen4all. Mooi om te zien hoe onze wensen verwerkt zijn in de nieuwe keuken en het geheel overeenkomt met het ontwerp. We werden goed geholpen tijdens de aankoop. De afstemming in het traject voor de montage en tijdens de montage van de keuken was prettig. Puntjes na montage werden snel opgelost en over een issue met betrekking tot een verkeerd geleverde oven hebben we een mooie deal kunnen sluiten.
FOTO VAN FAM. METHORST
+ Toon extra foto van Fam. Methorst
Reactie of foto toevoegen
“Heel veel punten van nazorg”
Door Klaas van de Kemp op zaterdag 11 jun 2022 22 | vestiging Deventer
Prachtige moderne keuken gekocht voor een zeer billijke prijs. Ook goed geadviseerd. Voor kitchen4all gekozen op basis van de hoge waardering op qasa. Waarom dan toch matig? Geplaatst door een installatiebedrijf dat vooral veel haast had en niet zo netjes werkte. Heel veel punten van nazorg, die overigens goed werden opgepakt door de eigen monteur van kitchen4all. Een greep uit de zaken die niet goed gingen:
- De inductiekookplaat zo aangesloten dat hij soms werkte, soms niet. Nadat er rook uit de meterkast kwam de plaat niet meer gebruikt. Aan brand ontsnapt. Was onzorgvuldig aangesloten in de meterkast. Stop totaal doorgebrand.
- 2 x onjuiste verlichting geleverd.
- 2 x onjuist keukenblad geleverd. Zorgde voor snijwonden bij mijn vrouw en bij de monteur. (Spoelbak op ipv in keukenblad)
- Bovenplint maanden later geplaatst.
- Kitten van achterwanden nog niet gebeurd
- Inmiddels 6 maanden na plaatsing, nog steeds geen complete verlichting, geen oven(adviesprijs 2000 euro), nog een enkel detail te doen.
- En elke keer moet ik naar de status vragen, van kitchen4all hoor ik zelden zomaar iets.
Geen idee of het nog goed komt met de laatste zaken, ik heb het vertrouwen wel verloren. Zo jammer, dat dat gebeurt na de levering van een echt mooie keuken
FOTO VAN KLAAS VAN DE KEMP
Reactie of foto toevoegen
“Super goede service”
Door Thijmen en Charlotte op woensdag 8 jun 2022 22 | vestiging Zevenaar
Wij zouden Kitchen4All Zevenaar echt aanraden! Super goede service van het begin tot het eind. De lijntjes waren altijd heel kort, dit was heel persoonlijk. De keuken is van een hele goede kwaliteit, we zijn er heel erg blij mee!
FOTO VAN THIJMEN EN CHARLOTTE
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hi Thijmen en Charlotte,

Bedankt voor jullie positieve review. Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de samenwerking. Veel kookplezier in jullie prachtige nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Gerben en Kitty op donderdag 2 jun 2022 22 | vestiging Hoogeveen
Erg goed geholpen door Hans in de winkel. Het hele proces verliep erg soepel. Ook bij vragen konden we altijd bij ze terecht en werden we op een adequate manier geholpen.
De montageservice was eveneens geweldig. De keuken is binnen een dag geplaatst en alles werkt perfect. Toen we de volgende dag belde om de koelkast en oven toch nog te verplaatsen zijn ze dezelfde dag nog gekomen. We hoefden hier zelfs niet extra voor te betalen. Kortom, een aanrader!
FOTO VAN GERBEN EN KITTY
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hi Gerben en Kitty, Wat goed om te horen dat jullie zo positief zijn over het gehele proces. En wat fijn dat de koelkast en de oven toch nog zo snel verplaatst konden worden. We wensen jullie veel kookplezier in deze prachtige keuken! Hartelijke groet, Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Fam Bos op dinsdag 31 mei 2022 22 | vestiging Dronten
De verkoper, Bram, heeft ontzettend fijn meegedacht met het uitzoeken van de keuken en met name de keukenopstelling. Er is een goede communicatie geweest. Ook in aanloop naar het zetten van de keuken werden wij goed geïnformeerd. Er is wat vertraging in de levering van apparatuur opgelopen maar ook hierin werden we goed op de hoogte gehouden, voorstellen gedaan netjes opgelost. De keuken is netjes gemonteerd, fijne monteurs. We zijn super tevreden met hoe onze keuken is geworden. We hebben eigenlijk 1 minpuntje, maar dat is een persoonlijke mening. De vaatwasser zijn we niet blij mee. Dit zou ik wel meegeven aan kopers; laat je goed informeren in wat voor vaatwasser, verdiep je erin. Maar ondanks dit; zijn wij super tevreden en raden wij kitchen4all zeker aan!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hi familie Bos, Wat fijn dat Bram jullie zo goed begeleid heeft in dit proces. Goed om te horen dat jullie tevreden zijn met het eindresultaat. Hopelijk kunnen jullie nu met veel kookplezier genieten van deze nieuwe keuken, ook met de vaatwasser uiteraard! Hartelijke groet, Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Wiesnekker op maandag 30 mei 2022 22 | vestiging Barneveld
Prettig proces tijdens het samenstellen van de keuken. We kwamen snel tot een mooi ontwerp en ook de kosten waren te overzien. Na plaatsing werden wat kleine verbeterpunten ook goed opgepakt en verholpen. Al met al zeer tevreden over het hele proces en de keuken.
FOTO VAN WIESNEKKER
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hi Wiesnekker,

Wat een mooi eindresultaat! Goed dat ook de verbeterpunten snel zijn opgepakt en zijn verholpen. We wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met nieuwe bijkeuken”
Door Nel Eman op zondag 29 mei 2022 22 | vestiging Dronten
Afgelopen vrijdag 27 mei 2022 was het dan zover, na 5 mnd. wachten werd mijn bijkeuken, door monteur Geurt, geïnstalleerd. Ik ben uitermate tevreden over deze monteur. Hij was vriendelijk en meedenkend en na gedane arbeid heeft hij alles keurig opgeruimd. Kortom ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe bijkeuken.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hi Nel Eman,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de nieuwe bijkeuken. Bedankt voor het plaatsen van de review. Veel plezier ermee gewenst!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Mooier vriendelijker en overtuigender”
Door Brenda Niessink op woensdag 25 mei 2022 22 | vestiging Genemuiden
Van alles bij langs geweest maar bij kitchen4all was het toch net iets mooier, vriendelijker en overtuigender. We zijn zelfs teruggegaan voor echt bijzondere tegeltjes. Alles kan worden geregeld. Goede showroom met veel en ruime keus.
FOTO VAN BRENDA NIESSINK
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hi Brenda,

Wat een leuk effect geven die tegeltjes aan de keuken zeg! Bedankt voor de mooie woorden, hopelijk beleven jullie veel kookplezier in de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastische klantvriendelijkheid”
Door Toos Rozeboom op woensdag 18 mei 2022 22 | vestiging Genemuiden
Onze derde keuken al van Lamco de Vries! Vanaf de eerste afspraak in de showroom tot de oplevering een fantastische klantvriendelijkheid en een eerlijk advies! P.s. dit geldt ook voor de badkamer en de vloer!
FOTO VAN TOOS ROZEBOOM
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hi Toos,

Bedankt dat jullie ook voor jullie derde keuken voor ons hebben gekozen. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe keuken (en uiteraard ook met de badkamer en de vloer)!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie verliep goed”
Door Anna op woensdag 18 mei 2022 22 | vestiging Genemuiden
Wij hebben onze Keuken gekocht bij Kitchen4all Genemuiden en zijn geholpen door Gerhard. We kregen goed en eerlijk advies. Na de koop verliep de communicatie zowel via mail als telefonisch heel makkelijk en snel. Levering was heel netjes, ook een belletje gehad hoe laat ze er ongeveer zouden zijn, en plaatsing van de keuken door een echte vakman gedaan.
FOTO VAN ANNA
Reactie of foto toevoegen
“Klant vriendelijk en meedenkend”
Door Frans en Henrieke Hilge op donderdag 12 mei 2022 22 | vestiging Doetinchem
Bij binnenkomst een heel vriendelijk welkom door Mark (verkoper). Er werd tijd vrij gemaakt voor een algemeen praatje. Tijdens de koffie ons verhaal gedaan omtrent een nieuwe keuken. Er werd aandachtig geluisterd en meteen meegedacht. Eenmaal terug op kantoor na rondleiding door de showroom, onze wensen uitgesproken over qua indeling en kleur. Mark stelde voor om even de stad in te gaan en na 45 min weer terug te komen zodat hij onze keukenwens kon uitwerken. Na het zien van deze tekening met uitleg, en een gesprek samen in nog altijd in een ongedwongen sfeer werd het voor ons duidelijk dat Mark onze droom keuken op zijn scherm heeft staan. Inmiddels staat onze keuken er, en wat is hij prachtig geworden! precies zoals wij het hadden voorgesteld. Voor- tijdens- en na het plaatsen van onze keuken hebben we de communicatie van het team in Doetinchem zeer positief ervaren. Ze zijn daar klant-vriendelijk-gericht en meedenkend. een dikke pluim!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hi Frans en Henrieke,

Wat fijn om te horen dat Mark jullie droomkeuken werkelijkheid heeft laten worden. We wensen jullie veel kookplezier in de nieuwe keuken, maar zo te horen gaat dat vast lukken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Super bedankt”
Door Feerle Folkers op dinsdag 3 mei 2022 22 | vestiging Dronten
Voor onze nieuwe woning waren we opzoek naar een keukenkast die paste bij de rest van de keuken. Dit is gelukt! De medewerkers van kitchen4all hebben een kast kunnen maken in precies de juiste kleur met de benodigde indeling! Super bedankt!
En, de levering mooi optijd!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hoi Feerle, Fijn om te horen dat de levering goed is verlopen en de kast naar wens is. Veel plezier ermee gewenst! Hartelijke groet, Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed”
Door Irma op dinsdag 26 apr 2022 22 | vestiging Doetinchem
Een week geleden is mijn nieuwe keuken geplaatst. En alles is geworden zoals het is uitgezocht. Erg goede service en advies. Heel goed geholpen door Mark. Een aanrader. Ik ben echt heel tevreden en blij met mijn nieuwe keuken.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hoi Irma,

Goed om te horen dat je zo tevreden en blij bent met de nieuwe keuken. Veel kookplezier gewenst!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Paauwe op dinsdag 26 apr 2022 22 | vestiging Dronten
We hebben een hele goede ervaring met Kitchen4all Dronten. We wilden graag een nieuwe keuken in onze recent geplaatste aanbouw. Er werd echt goed met ons meegedacht qua opstelling en mogelijkheden. Het contact zowel via de mail als telefonisch verliep soepel. Gemaakte afspraken werden stipt nagekomen. De dag voor het plaatsen van de keuken wilden we toch een andere opstelling dan dat we oorspronkelijk hadden bedacht. Dit was allemaal geen probleem. Ook de installateurs hebben keurig werk afgeleverd. We zijn zeer tevreden en zullen jullie zeker aanbevelen!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hoi Paauwe,

Bedankt voor het plaatsen van je positieve review. Gelukkig konden jullie op het laatste moment toch nog de opstelling veranderen. Veel kookplezier gewenst met de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor complete apparatenwand”
Door Peter Terbeek op dinsdag 26 apr 2022 22 | vestiging Doetinchem
Van idee tot realisatie perfect begeleid door Marc. Wat een top bedrijf met dito service. Ook complimenten voor de installatie. Vakkundig en terplaatse nog kleine aanpassing kunnen doorvoeren. Aanrader dus als men opzoek is naar een nieuwe keuken.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hoi Peter,

Bedankt voor de goede woorden. Fijn om te horen dat je van het begin tot eind goed bent begeleid. Veel plezier gewenst met de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Super voor elkaar”
Door Richard Kats op dinsdag 26 apr 2022 22 | vestiging Hoogeveen
Een keuken gekocht bij Kitchen4all Hoogeveen en laten plaatsen door AS keukenmontage. Van aankoop t/m montage was alles super voor elkaar!
FOTO VAN RICHARD KATS
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hi Richard,

FIjn om te lezen dat je het proces positief hebt ervaren. Het eindresultaat ziet er goed uit!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt wij genieten elke dag”
Door Astrid en Jaap uit Amersfoort op maandag 25 apr 2022 22 | vestiging Barneveld
Zijn zeer goed geholpen door Alexander, inmiddels werkzaam bij Kitchen4All Harderwijk. Keuken in 1 keer compleet geleverd en dat in deze tijd! Voorbereidende werkzaamheden en installatie laten uitvoeren door Albert Vrijhof afbouw en montage Top Top! We zijn heel blij met het resultaat. Kitchen4All en Vrijhof afbouw en montage bedankt wij genieten elke dag!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hoi Astrid en Jaap, Bedankt voor jullie positieve review. Wat fijn dat jullie zo ontzettend genieten van jullie nieuwe keuken. Veel kookplezier gewenst! Hartelijke groet, Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelenswaardig”
Door Familie Timmerman op vrijdag 22 apr 2022 22 | vestiging Zevenaar
Wij zijn superfijn geholpen door Kayleigh. Tijdens het het proces meerdere malen prettig contact gehad, ook met een collega van haar. Echte vakmensen. De gewenste vaatwasser kon wegens leverproblemen niet geleverd worden. Toen ze ons belde omdat te vertellen had ze gelijk een goede oplossing. Wij waren een beetje gespannen ivm de horrorverhalen die je altijd hoort of leest met mbt een nieuwe keuken maar bij ons ging het super. De zorg van Kitchen4All tijdens en zelfs na het zetten van de keuken is geweldig, hadden we ook niet verwacht. Wij durven dit bedrijf van harte aan te bevelen. We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hoi familie Timmerman, Bedankt voor jullie review. Heel fijn om te lezen dat jullie ons van harte zullen aanbevelen. Veel plezier gewenst met jullie nieuwe keuken! Hartelijke groet, Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Goede adviezen en perfect geplaatst”
Door J. Antonides op donderdag 21 apr 2022 22 | vestiging Dronten
Verkopers nemen de tijd, denken mee en geven goede adviezen (ook t.a.v. goedkopere oplossingen). Iets meer praktische voorlichting over de technische aanpassingen die nodig waren m.b.t. stroomvoorziening etc. zou wenselijk geweest zijn. Maar in de papieren konden we wel alles terugvinden. De monteur heeft de keuken perfect geplaast en alles functioneert naar behoren.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hoi J. Antonides, Bedankt voor je positieve review. We nemen je feedback mee voor in de toekomst. Veel plezier gewenst met de nieuwe keuken! Hartelijke groet, Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Michel&albertina peters op woensdag 20 apr 2022 22 | vestiging Zevenaar
Wij hebben in december 2021 een keuken gekocht bij kitchen4all in Zevenaar. Wij zijn uitermate goed geholpen en geïnformeerd wat de mogelijkheden waren die bij onze wensen mogelijk waren verkoopster Kayleigh Holtus is zeer bekwaam en weet waar ze het over heeft. De keuken is in maart 2022 geplaatst. Keuken montage is zeer professioneel gedaan en monteurs denken goed mee en in overleg is er veel mogelijk dus top over de service van kitchen4all en de montage. Wij zijn heel blij met het resultaat en zeker een aanrader als je een nieuwe keuken wil kopen. Goede service en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel bij kitchen4all helemaal top.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hoi Michel en Albertina, Wat goed om te horen dat jullie het hele proces zo positief ervaren hebben. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe keuken! Hartelijke groet, Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 373
Adresgegevens Kitchen4All
aAlmere (1 ervaring), Markerkant 11 24, 1316 AH Almere, tel 036 - 303 52 71
bBarneveld (57 ervaringen), Anthonie Fokkerstraat 6, 3772 MR Barneveld, tel 0342 - 22 40 78
cBeuningen GLD (5 ervaringen), Hadrianussingel 20A, 6642 AJ Beuningen, tel 0242 - 12 50 10
dDeventer (6 ervaringen), Hannoverstraat 3a, 7418 BL Deventer, tel 0570 - 23 41 01
eDoetinchem (42 ervaringen), Raadhuisstraat 69, 7001 EX Doetinchem , tel 0314 - 21 60 36
fDronten (90 ervaringen), De Dommel 16, 8253 PL Dronten, tel 0321 – 23 00 11
gGeleen , Egelantier 9, 6163 RB Geleen, tel 046 - 303 09 71
hGenemuiden (126 ervaringen), Kamperzeedijk 127, 8281 PD Genemuiden, tel 038 – 337 75 84
iHarderwijk (4 ervaringen), Hertog Reinoudlaan 4 3843 AR Harderwijk, tel 0341 - 70 02 20
jHoogeveen (96 ervaringen), Groenewegenstraat 19, 7901 ED Hoogeveen, tel 0528 - 21 70 44
kKaatsheuvel (3 ervaringen), Belgiëstraat 1, 5171 PN Kaatsheuvel, tel 0416 - 23 51 40
lLeiderdorp (3 ervaringen), Elisabethhof 20, 2353 EZ Leiderdorp, mob 06 - 38 42 40 57
mMijdrecht , Genieweg 62, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 74 53 64
nVianen UT (2 ervaringen), Hagenweg 3E, 4131 LX Vianen, tel 0347 - 74 50 11
oZevenaar (23 ervaringen), Nobelstraat 19, 6902 PH Zevenaar, tel 0316 - 21 50 50
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.