Feedback
9,7

Kitchen4All

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.kitchen4all.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Kitchen4All
Bij Kitchen4All bieden wij keukens voor iedereen. Wij vinden namelijk dat iedereen moet kunnen genieten van de perfecte keuken. En die is voor iedereen anders. Waar de een zich het meest thuis voelt in een moderne, strakke keuken, gaat de ander juist voor landelijk of klassiek.

Onze vakkundige keukenadviseurs laten je alle mogelijkheden zien, zodat we samen jouw droomkeuken vinden. Met een zeer uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen is het altijd mogelijk om jouw ideale keuken samen te stellen. Hierbij ontzorgen we je waar mogelijk; van het gratis adviesgesprek tot de montage van jouw keuken.

Wij helpen jou zoals we zelf geholpen willen worden en zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Hierbij werken we volgens onze 4All gewoonten:
• Actuele keukentrends
• Persoonlijke betrokkenheid
• Direct de scherpste prijs
• Complete ontzorging

Heb jij al zin om jouw nieuwe droomkeuken samen te stellen? Maak dan direct vrijblijvend een afspraak via www.kitchen4all.nl/maak-een-afspraak en laat je verrassen door de vele mogelijkheden voor jouw keuken.

Meer over ons lees je op www.kitchen4all.nl. Je bent van harte welkom in een van onze winkels!
Ervaringen
Er zijn 384 ervaringen over Kitchen4All. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren339 ervaringen
4 sterren30 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren4 ervaringen
1 ster1 ervaring

Ervaringen over: kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Zeker een aanrader”
Door Daniël van Raalten op donderdag 23 jun 2022 22 | vestiging Dronten
We hebben bij Kitchen4All in Dronten een hele mooie keuken (4 wandkasten en kookeiland van 3 meter) gevonden en uiteindelijk ook besteld. Mattijs heeft ons uitstekend geholpen en nam alle tijd die we nodig hadden zonder opdringerig te zijn, sterker nog, hij gaf ons adviezen en tips wat omzettechnisch nadeliger voor ze zouden zijn. Denkt goed mee, tekent ondertussen en geef wat andere inzichten/ideëen waar we zelf nog niet aan hadden gedacht, top! Doel vanuit dit bedrijf is om de klant optimaal te bedienen en tevreden de deur uit te laten gaan en dat is gelukt. Kwalitatief hebben we een mooie en grote keuken gekocht daar, voor een goede prijs. Bij het transport was een deurtje beschadigd, die wordt direct en zonder gezeur vervangen, ook al hadden we de keuken zelf geplaatst. We raden dit bedrijf zeker aan!
FOTO VAN DANIËL VAN RAALTEN
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne keuken”
Door Gerard Bergsma op maandag 20 jun 2022 22 | vestiging Doetinchem
We hebben in december 2021 een Ambiance keuken gekocht, een keuken met een beton look. Het contact met Mark verliep aangenaam en we werden zeer snel met een goed ontwerp geholpen. De levering van de keuken liet niet lang op zich wachten, medio februari 2022. Precies volgens afspraak. We hebben de keuken zelf geplaatst, met de uitgebreide beschrijvingen erbij, zijn we daar uitstekend in geslaagd. Nu na enkele maanden de keuken gebruikt te hebben, kunnen we concluderen dat we met deze fijne keuken nog jaren vooruit kunnen.
FOTO VAN GERARD BERGSMA
REACTIE VAN GERARD BERGSMA
Vooraanzicht. Het betreft overigens een bijkeuken. Met name veel gebruikt voor de gastouderopvang. Enorm veel bergruimte en heel groot aanrecht. Perfect waarvoor we deze fraaie keuken gebruiken.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste familie Bergsma,

Hartelijk dank voor jullie positieve recensie. Vanuit ons hebben wij het proces net als jullie ook als erg prettig ervaren.
Wij wensen jullie veel plezier met deze mooie keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All Doetinchem
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat is boven verwachting”
Door Joey Vink op maandag 20 jun 2022 22 | vestiging Genemuiden
Afspraken gemaakt bij verschillende winkels. Kitchen4all Genemuiden was de eerste in de rij. We zijn niet meer bij anderen geweest. We werden direct goed geholpen door een zeer vaardige keuken-adviseuse, Emmelien. Ze kreeg goed inzichtelijk wat onze wensen en voorkeuren waren en wist feilloos onze droomkeuken te realiseren. Vooral door goed te luisteren en mee te denken. Geen praktijken als "omdat vandaag de zon schijnt, krijgt u 2,2 % korting", maar gewoon een no nonsens prijs. Prijzig, maar dat was onze eigen keuze. We gingen voor kwaliteit en dat hebben we ook gekregen. De keuken werd al vrij snel geleverd en geplaatst en ook dit zonder klachten. Voor ons een unicum, want met onze vorige keukens (gekocht bij anderen) was altijd wel wat. Sterker nog, de vaatwasser die wij uitgekozen hadden was niet meer leverbaar. Zonder gezeur een upgrade gekregen die wel leverbaar was. Op dit moment 1 mankement aan een koeler, maar ook de aftersales wordt goed opgepakt.
Kortom: gaat u op zoek naar een nieuwe keuken, ga dan zeker bij Kitchen4all langs. Als u door Emmelien geholpen wordt, komt u er zeker uit daar.
FOTO VAN JOEY VINK
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie en advies”
Door Sjoukje op vrijdag 17 jun 2022 22 | vestiging Genemuiden
We zijn goed geadviseerd en goede prijs kwaliteit verhouding. Daarnaast is de service van top kwaliteit, ook na aankoop! En goede communicatie met Gerhard! Altijd snelle reactie en goed advies en oplossingen.
Reactie of foto toevoegen
“Gelukkig met het eindresultaat”
Door Ben en Heleen Geerling op woensdag 15 jun 2022 22 | vestiging Barneveld
Grondige aanpak door verkoper bij samenstellen keuken. Tijdens gesprek diverse opties aangeboden gekregen. Aan de hand van de door ons opgegeven maten en ideeën, kon eigenlijk alles gerealiseerd worden. Ook niet standaard opties. Scherpe prijs voor de hele keuken. Levering op tijd en in overleg zelfs wat kunnen opschuiven ivm uitgelopen verbouwing. We hebben zelf de keuken geplaatst en we zijn helemaal gelukkig met het eindresultaat!
FOTO VAN BEN EN HELEEN GEERLING
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam. Methorst op woensdag 15 jun 2022 22 | vestiging Harderwijk
We zijn erg tevreden over de aankoop van onze nieuwe keuken bij Kitchen4all. Mooi om te zien hoe onze wensen verwerkt zijn in de nieuwe keuken en het geheel overeenkomt met het ontwerp. We werden goed geholpen tijdens de aankoop. De afstemming in het traject voor de montage en tijdens de montage van de keuken was prettig. Puntjes na montage werden snel opgelost en over een issue met betrekking tot een verkeerd geleverde oven hebben we een mooie deal kunnen sluiten.
FOTO VAN FAM. METHORST
+ Toon extra foto van Fam. Methorst
Reactie of foto toevoegen
“Super goede service”
Door Thijmen en Charlotte op woensdag 8 jun 2022 22 | vestiging Zevenaar
Wij zouden Kitchen4All Zevenaar echt aanraden! Super goede service van het begin tot het eind. De lijntjes waren altijd heel kort, dit was heel persoonlijk. De keuken is van een hele goede kwaliteit, we zijn er heel erg blij mee!
FOTO VAN THIJMEN EN CHARLOTTE
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hi Thijmen en Charlotte,

Bedankt voor jullie positieve review. Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de samenwerking. Veel kookplezier in jullie prachtige nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Gerben en Kitty op donderdag 2 jun 2022 22 | vestiging Hoogeveen
Erg goed geholpen door Hans in de winkel. Het hele proces verliep erg soepel. Ook bij vragen konden we altijd bij ze terecht en werden we op een adequate manier geholpen.
De montageservice was eveneens geweldig. De keuken is binnen een dag geplaatst en alles werkt perfect. Toen we de volgende dag belde om de koelkast en oven toch nog te verplaatsen zijn ze dezelfde dag nog gekomen. We hoefden hier zelfs niet extra voor te betalen. Kortom, een aanrader!
FOTO VAN GERBEN EN KITTY
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hi Gerben en Kitty, Wat goed om te horen dat jullie zo positief zijn over het gehele proces. En wat fijn dat de koelkast en de oven toch nog zo snel verplaatst konden worden. We wensen jullie veel kookplezier in deze prachtige keuken! Hartelijke groet, Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Fam Bos op dinsdag 31 mei 2022 22 | vestiging Dronten
De verkoper, Bram, heeft ontzettend fijn meegedacht met het uitzoeken van de keuken en met name de keukenopstelling. Er is een goede communicatie geweest. Ook in aanloop naar het zetten van de keuken werden wij goed geïnformeerd. Er is wat vertraging in de levering van apparatuur opgelopen maar ook hierin werden we goed op de hoogte gehouden, voorstellen gedaan netjes opgelost. De keuken is netjes gemonteerd, fijne monteurs. We zijn super tevreden met hoe onze keuken is geworden. We hebben eigenlijk 1 minpuntje, maar dat is een persoonlijke mening. De vaatwasser zijn we niet blij mee. Dit zou ik wel meegeven aan kopers; laat je goed informeren in wat voor vaatwasser, verdiep je erin. Maar ondanks dit; zijn wij super tevreden en raden wij kitchen4all zeker aan!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hi familie Bos, Wat fijn dat Bram jullie zo goed begeleid heeft in dit proces. Goed om te horen dat jullie tevreden zijn met het eindresultaat. Hopelijk kunnen jullie nu met veel kookplezier genieten van deze nieuwe keuken, ook met de vaatwasser uiteraard! Hartelijke groet, Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Wiesnekker op maandag 30 mei 2022 22 | vestiging Barneveld
Prettig proces tijdens het samenstellen van de keuken. We kwamen snel tot een mooi ontwerp en ook de kosten waren te overzien. Na plaatsing werden wat kleine verbeterpunten ook goed opgepakt en verholpen. Al met al zeer tevreden over het hele proces en de keuken.
FOTO VAN WIESNEKKER
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hi Wiesnekker,

Wat een mooi eindresultaat! Goed dat ook de verbeterpunten snel zijn opgepakt en zijn verholpen. We wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met nieuwe bijkeuken”
Door Nel Eman op zondag 29 mei 2022 22 | vestiging Dronten
Afgelopen vrijdag 27 mei 2022 was het dan zover, na 5 mnd. wachten werd mijn bijkeuken, door monteur Geurt, geïnstalleerd. Ik ben uitermate tevreden over deze monteur. Hij was vriendelijk en meedenkend en na gedane arbeid heeft hij alles keurig opgeruimd. Kortom ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe bijkeuken.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hi Nel Eman,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de nieuwe bijkeuken. Bedankt voor het plaatsen van de review. Veel plezier ermee gewenst!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Mooier vriendelijker en overtuigender”
Door Brenda Niessink op woensdag 25 mei 2022 22 | vestiging Genemuiden
Van alles bij langs geweest maar bij kitchen4all was het toch net iets mooier, vriendelijker en overtuigender. We zijn zelfs teruggegaan voor echt bijzondere tegeltjes. Alles kan worden geregeld. Goede showroom met veel en ruime keus.
FOTO VAN BRENDA NIESSINK
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hi Brenda,

Wat een leuk effect geven die tegeltjes aan de keuken zeg! Bedankt voor de mooie woorden, hopelijk beleven jullie veel kookplezier in de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastische klantvriendelijkheid”
Door Toos Rozeboom op woensdag 18 mei 2022 22 | vestiging Genemuiden
Onze derde keuken al van Lamco de Vries! Vanaf de eerste afspraak in de showroom tot de oplevering een fantastische klantvriendelijkheid en een eerlijk advies! P.s. dit geldt ook voor de badkamer en de vloer!
FOTO VAN TOOS ROZEBOOM
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hi Toos,

Bedankt dat jullie ook voor jullie derde keuken voor ons hebben gekozen. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe keuken (en uiteraard ook met de badkamer en de vloer)!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie verliep goed”
Door Anna op woensdag 18 mei 2022 22 | vestiging Genemuiden
Wij hebben onze Keuken gekocht bij Kitchen4all Genemuiden en zijn geholpen door Gerhard. We kregen goed en eerlijk advies. Na de koop verliep de communicatie zowel via mail als telefonisch heel makkelijk en snel. Levering was heel netjes, ook een belletje gehad hoe laat ze er ongeveer zouden zijn, en plaatsing van de keuken door een echte vakman gedaan.
FOTO VAN ANNA
Reactie of foto toevoegen
“Klant vriendelijk en meedenkend”
Door Frans en Henrieke Hilge op donderdag 12 mei 2022 22 | vestiging Doetinchem
Bij binnenkomst een heel vriendelijk welkom door Mark (verkoper). Er werd tijd vrij gemaakt voor een algemeen praatje. Tijdens de koffie ons verhaal gedaan omtrent een nieuwe keuken. Er werd aandachtig geluisterd en meteen meegedacht. Eenmaal terug op kantoor na rondleiding door de showroom, onze wensen uitgesproken over qua indeling en kleur. Mark stelde voor om even de stad in te gaan en na 45 min weer terug te komen zodat hij onze keukenwens kon uitwerken. Na het zien van deze tekening met uitleg, en een gesprek samen in nog altijd in een ongedwongen sfeer werd het voor ons duidelijk dat Mark onze droom keuken op zijn scherm heeft staan. Inmiddels staat onze keuken er, en wat is hij prachtig geworden! precies zoals wij het hadden voorgesteld. Voor- tijdens- en na het plaatsen van onze keuken hebben we de communicatie van het team in Doetinchem zeer positief ervaren. Ze zijn daar klant-vriendelijk-gericht en meedenkend. een dikke pluim!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hi Frans en Henrieke,

Wat fijn om te horen dat Mark jullie droomkeuken werkelijkheid heeft laten worden. We wensen jullie veel kookplezier in de nieuwe keuken, maar zo te horen gaat dat vast lukken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Super bedankt”
Door Feerle Folkers op dinsdag 3 mei 2022 22 | vestiging Dronten
Voor onze nieuwe woning waren we opzoek naar een keukenkast die paste bij de rest van de keuken. Dit is gelukt! De medewerkers van kitchen4all hebben een kast kunnen maken in precies de juiste kleur met de benodigde indeling! Super bedankt!
En, de levering mooi optijd!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hoi Feerle, Fijn om te horen dat de levering goed is verlopen en de kast naar wens is. Veel plezier ermee gewenst! Hartelijke groet, Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed”
Door Irma op dinsdag 26 apr 2022 22 | vestiging Doetinchem
Een week geleden is mijn nieuwe keuken geplaatst. En alles is geworden zoals het is uitgezocht. Erg goede service en advies. Heel goed geholpen door Mark. Een aanrader. Ik ben echt heel tevreden en blij met mijn nieuwe keuken.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hoi Irma,

Goed om te horen dat je zo tevreden en blij bent met de nieuwe keuken. Veel kookplezier gewenst!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Paauwe op dinsdag 26 apr 2022 22 | vestiging Dronten
We hebben een hele goede ervaring met Kitchen4all Dronten. We wilden graag een nieuwe keuken in onze recent geplaatste aanbouw. Er werd echt goed met ons meegedacht qua opstelling en mogelijkheden. Het contact zowel via de mail als telefonisch verliep soepel. Gemaakte afspraken werden stipt nagekomen. De dag voor het plaatsen van de keuken wilden we toch een andere opstelling dan dat we oorspronkelijk hadden bedacht. Dit was allemaal geen probleem. Ook de installateurs hebben keurig werk afgeleverd. We zijn zeer tevreden en zullen jullie zeker aanbevelen!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hoi Paauwe,

Bedankt voor het plaatsen van je positieve review. Gelukkig konden jullie op het laatste moment toch nog de opstelling veranderen. Veel kookplezier gewenst met de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor complete apparatenwand”
Door Peter Terbeek op dinsdag 26 apr 2022 22 | vestiging Doetinchem
Van idee tot realisatie perfect begeleid door Marc. Wat een top bedrijf met dito service. Ook complimenten voor de installatie. Vakkundig en terplaatse nog kleine aanpassing kunnen doorvoeren. Aanrader dus als men opzoek is naar een nieuwe keuken.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hoi Peter,

Bedankt voor de goede woorden. Fijn om te horen dat je van het begin tot eind goed bent begeleid. Veel plezier gewenst met de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Super voor elkaar”
Door Richard Kats op dinsdag 26 apr 2022 22 | vestiging Hoogeveen
Een keuken gekocht bij Kitchen4all Hoogeveen en laten plaatsen door AS keukenmontage. Van aankoop t/m montage was alles super voor elkaar!
FOTO VAN RICHARD KATS
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hi Richard,

FIjn om te lezen dat je het proces positief hebt ervaren. Het eindresultaat ziet er goed uit!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt wij genieten elke dag”
Door Astrid en Jaap uit Amersfoort op maandag 25 apr 2022 22 | vestiging Barneveld
Zijn zeer goed geholpen door Alexander, inmiddels werkzaam bij Kitchen4All Harderwijk. Keuken in 1 keer compleet geleverd en dat in deze tijd! Voorbereidende werkzaamheden en installatie laten uitvoeren door Albert Vrijhof afbouw en montage Top Top! We zijn heel blij met het resultaat. Kitchen4All en Vrijhof afbouw en montage bedankt wij genieten elke dag!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hoi Astrid en Jaap, Bedankt voor jullie positieve review. Wat fijn dat jullie zo ontzettend genieten van jullie nieuwe keuken. Veel kookplezier gewenst! Hartelijke groet, Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelenswaardig”
Door Familie Timmerman op vrijdag 22 apr 2022 22 | vestiging Zevenaar
Wij zijn superfijn geholpen door Kayleigh. Tijdens het het proces meerdere malen prettig contact gehad, ook met een collega van haar. Echte vakmensen. De gewenste vaatwasser kon wegens leverproblemen niet geleverd worden. Toen ze ons belde omdat te vertellen had ze gelijk een goede oplossing. Wij waren een beetje gespannen ivm de horrorverhalen die je altijd hoort of leest met mbt een nieuwe keuken maar bij ons ging het super. De zorg van Kitchen4All tijdens en zelfs na het zetten van de keuken is geweldig, hadden we ook niet verwacht. Wij durven dit bedrijf van harte aan te bevelen. We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hoi familie Timmerman, Bedankt voor jullie review. Heel fijn om te lezen dat jullie ons van harte zullen aanbevelen. Veel plezier gewenst met jullie nieuwe keuken! Hartelijke groet, Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Goede adviezen en perfect geplaatst”
Door J. Antonides op donderdag 21 apr 2022 22 | vestiging Dronten
Verkopers nemen de tijd, denken mee en geven goede adviezen (ook t.a.v. goedkopere oplossingen). Iets meer praktische voorlichting over de technische aanpassingen die nodig waren m.b.t. stroomvoorziening etc. zou wenselijk geweest zijn. Maar in de papieren konden we wel alles terugvinden. De monteur heeft de keuken perfect geplaast en alles functioneert naar behoren.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hoi J. Antonides, Bedankt voor je positieve review. We nemen je feedback mee voor in de toekomst. Veel plezier gewenst met de nieuwe keuken! Hartelijke groet, Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Michel&albertina peters op woensdag 20 apr 2022 22 | vestiging Zevenaar
Wij hebben in december 2021 een keuken gekocht bij kitchen4all in Zevenaar. Wij zijn uitermate goed geholpen en geïnformeerd wat de mogelijkheden waren die bij onze wensen mogelijk waren verkoopster Kayleigh Holtus is zeer bekwaam en weet waar ze het over heeft. De keuken is in maart 2022 geplaatst. Keuken montage is zeer professioneel gedaan en monteurs denken goed mee en in overleg is er veel mogelijk dus top over de service van kitchen4all en de montage. Wij zijn heel blij met het resultaat en zeker een aanrader als je een nieuwe keuken wil kopen. Goede service en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel bij kitchen4all helemaal top.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hoi Michel en Albertina, Wat goed om te horen dat jullie het hele proces zo positief ervaren hebben. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe keuken! Hartelijke groet, Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door D. van de Kuil op dinsdag 12 apr 2022 22 | vestiging Barneveld
Bij het eerste gesprek waar gelijk een 3D tekening is gemaakt een goed gevoel. We zaten met een aantal praktische dingen in onze oude keuken (koelkast te laag, oven te hoog) waar gelijk door Erik aan mee werd gedacht en in de nieuwe keuken creatief is aangepast. Vanwege de nieuwe inductie kookplaat was het noodzakelijk de stoppenkast te vervangen, ook hadden wij de wens om de keuken de laten stucen. Dit is allemaal netjes geregeld. De planning liep soepel en de mannen (elektricien, stukadoor, loodgieter, keukenmonteur) zeer ervaren, netjes en meedenkend. Na aantal maanden sprong er een barst in onze spoelbak en dit is door kitchen4all netjes binnen 2 werkdagen opgelost. Er is netjes een nieuwe spoelbak geplaatst. Als je een goede (Duitse) kwaliteit keuken wilt die wordt geplaatst door ervaren monteurs voor een scherpe prijs en een goede service dan is Kitchen4all aan te raden!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hi D. van de Kuil, Bedankt voor jullie positieve review. Fijn dat het probleem rondom de spoelbak snel en netjes is opgelost. Heel veel kookplezier gewenst met jullie nieuwe keuken! Hartelijke groet, Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Frans Vuik op vrijdag 8 apr 2022 22 | vestiging Dronten
Enkele maanden geleden bij Kitchen4all in Dronten onze nieuwe keuken aangeschaft. Prima en heel geduldig door Bram geholpen. Hij gaf goede adviezen, waarna wij tot een weloverwogen keuze kwamen. Keurige afhandeling en wij werden goed op de hoogte gehouden. Ook het installatiewerk alsmede het stucwerk werden volgens afspraak perfect afgehandeld. De uiteindelijke plaatsing van de keuken werd gedaan door Coen en Maikel van C&M Keukenmontage. Harde en nauwkeurige werkers, die waar nodig zaken toelichten of even overlegden. Keurige en nauwgezette plaatsing ! Kortom een aanrader binnen de enorme keuze aan keukenleveranciers.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hoi Frans,

Wat fijn om te horen dat jullie het gehele proces zo positief hebben ervaren. Bedankt voor jullie mooie woorden en veel plezier gewenst met de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Johan Zandbergen op zondag 3 apr 2022 22 | vestiging Dronten
Zeer goed geholpen en de plaatsing is goed verlopen
FOTO VAN JOHAN ZANDBERGEN
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hoi Johan,

Bedankt voor de positieve review. Veel kookplezier gewenst in de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Het gehele traject is perfect verlopen”
Door J H Peters op dinsdag 29 mrt 2022 22 | vestiging Dronten
Voor de aankoop van onze 3e keuken waren wij voornemens om bij verschillende keukenleveranciers te gaan kijken en later een keuze te maken. Ons 1e bezoek was Kitchen4All in Dronten waar wij werden geholpen door Albert van Asselt, hij heeft goed geluisterd naar wat onze wensen waren en vervolgens een advies en een ontwerp gemaakt waar in hij de indeling van de gehele keuken heeft aangepast en ook duidelijk uitgelegd waarom hij e.e.a. zo geadviseerd heeft. Het hele bezoek, het advies en de duidelijke offerte heeft ons in tegenstelling van wat wij van plan waren doen besluiten om direct met Kitchen4All verder te gaan. De keuken is op tijd compleet geleverd en geplaatst door Jopsen Montage uit Urk, de plaatsing van de keuken en de benodigde aanpassingen aan water, afvoer en elektriciteit zijn perfect uitgevoerd en de gehele keuken is gewoon perfect geplaatst, wat een vakman!
Het gehele traject van uitzoeken tot plaatsen is perfect verlopen, hulde aan een ieder die hier aan meegewerkt heeft.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hoi J H Peters,

Bedankt voor de positieve review. We willen klanten helpen, zoals we zelf geholpen willen worden. We vinden het fijn om te horen dat jullie dit ook zo ervaren hebben.

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Hans & Henny Germeraad op dinsdag 29 mrt 2022 22 | vestiging Zevenaar
Voor ons vakantie huisje hebben we een nieuwe keuken gekocht. Na veel showrooms te hebben bezocht kwamen we in Zevenaar terecht bij Kitchen4all en bij Simon Kapelle. In de showroom stonden een aantal keukens waar we door werden geïnspireerd. Simon vertelde op een prettige wijze over mogelijkheden. Thuis kregen onze ideeën vastere vormen en we hebben een afspraak gemaakt om verder te praten. Simon nam alle tijd en samen hebben we de keuken verder uitgewerkt. Simon heeft alles tot in detail uitgewerkt en tijdens een derde gesprek is het ontwerp definitief gemaakt. Over de prijs werden we het ook snel eens. Het is erg prettig dat er meteen over reële prijzen wordt gesproken. Simon is vervolgens alles komen inmeten. Naar aanleiding van dit bezoek zijn zelfs nog een aantal details geoptimaliseerd. De plaatsing is prettig en professioneel verlopen. De muren in ons huisje zijn niet helemaal recht, maar alles werd keurig op maat gemaakt. En alles werd keurig opgeruimd. En de dag erna een telefoontje van Simon of alles in orde was. En met het resultaat zijn we meer dan tevreden! Kortom, een prima ervaring die we iedereen aan kunnen bevelen. Kitchen4all maakt zijn 4All gewoonten van de website (actuele keukentrends, persoonlijke betrokkenheid, direct de scherpste prijs en complete ontzorging) helemaal waar.
FOTO VAN HANS & HENNY GERMERAAD
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hoi Hans en Henny,

Bedankt voor de positieve review. Goed om te horen dat jullie het proces zo positief hebben ervaren. Veel plezier gewenst met de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een 100% aanrader”
Door Barry op donderdag 17 mrt 2022 22 | vestiging Hoogeveen
Nieuwe keuken en vloer gekocht. Iedereen denkt goed met de klanten mee! Wordt goed geadviseerd, en meteen getekend voor de keuken. Er word niet in problemen gedacht maar in oplossingen! Montage ook in alle opzichten top! Nazorg ook super, echt een 100% aanrader!
FOTO VAN BARRY
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hoi Barry,

Bedankt voor het plaatsen van je positieve review. Veel plezier gewenst met de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe keuken en visgraat pvc vloer”
Door Jara Rijmers op zaterdag 5 mrt 2022 22 | vestiging Doetinchem
Afgelopen jaar hebben wij een nieuwe keuken en visgraat pvc vloer gekocht. Hierbij zijn we super goed geholpen door Mark. Hij heeft goed met ons meegedacht en echt advies op maat kunnen geven. Hierbij hadden wij absoluut niet het gevoel dat ons zomaar iets werd aangesmeerd om de prijs op te drijven.
De communicatie was daarnaast ook uitstekend! Er werd regelmatig telefonisch contact opgenomen met ons over de stand van zaken en om onze tevredenheid te bespreken. Toen er toch niet genoeg pakken pvc van de vloer bleken te zijn, hebben we er alsnog (kosteloos!) 2 pakken extra bij kunnen krijgen.
Wij zijn helemaal blij met onze keuken en vloer en met de top service van het filiaal in Doetinchem! Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken (en vloer).
FOTO VAN JARA RIJMERS
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hoi Jara,

Bedankt voor je mooie woorden en de positieve review. Veel kookplezier gewenst met jullie nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Service staat hier hoog in het vaandel”
Door Familie van Dongen op zaterdag 5 mrt 2022 22 | vestiging Doetinchem
Goede voorlichting bij de keuze van de keuken. Goed advies over de uiteindelijke keuzes die gemaakt zijn. Plaatsing liep voorspoedig en slechts kleine dingetjes die nageleverd/gemaakt moesten worden werden keurig afgewerkt. Altijd goed te bereiken, reageren adequaat en komen hun afspraken na. Service is voor ons het belangrijkste en dat heeft Kitchen4all zeker hoog in het vaandel!
FOTO VAN FAMILIE VAN DONGEN
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hoi familie van Dongen,

Bedankt voor jullie positieve review. Goed om te horen dat jullie het proces zo goed hebben ervaren. Veel plezier gewenst met de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Paul smit op zaterdag 26 feb 2022 22 | vestiging Dronten
Bij Mathijs een keuken besteld en jemig wat hebben wij getwijfeld over de kleur. Mathijs heeft ons meerdere keren andere opstellingen en kleuren laten zien zonder ook maar 1 keer ons het gevoel te geven dat we toch wel (lastig ) waren. Met alle geduld veranderde hij steeds en zijn we uiteindelijk op onze droom keuken uit gekomen, dank dank wat een top service. Ook toen een verkeerd kleur blad werd geleverd (toch misverstand door onze vele wijzigingen) zonder problemen een nieuw blad gister gemonteerd, ik kan deze zaak zeker aanraden! En Mathijs dank voor je geduld en inzet. Klasse.
FOTO VAN PAUL SMIT
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hoi Paul,

Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn en dat het probleem met het verkeerde blad snel en goed is opgelost. Heel veel plezier gewenst met jullie mooie keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies bij een zelf geplaatste keuken”
Door Ralph Jansen op donderdag 24 feb 2022 22 | vestiging Hoogeveen
Van begin tot eind uitstekende service. Tijdens de koop goed geadviseerd en werd er echt meegedacht. Vervolgens ook echt vlot geleverd wat geweldig goed uitkwam voor onze eigen planning. Tot slot tijdens het (zelf) plaatsen ook erg goed geholpen toen we wat advies nodig hadden en een spoelbak direct vervangen kon worden toen er een fabricagefout in zat. Echt een aanrader, je kunt hier gerust aankloppen voor een mooie en kwalitatief goede keuken.
FOTO VAN JAN MAARTEN DEN ADMIRANT
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hoi Ralph,

Wat fijn om te horen dat alles zo goed en vlot is verlopen. Het eindresultaat mag er zeker zijn. Veel plezier gewenst met jullie nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Hele mooie keuken en 1e klas service”
Door Shirley Schuit op woensdag 23 feb 2022 22 | vestiging Zevenaar
Super 1e klas service, Simon beloofde alles eraan te doen, om mijn keuken in 8 weken tijd te leveren net voor kerst. En 1dag voor Kerst was de hele keuken klaar geïnstalleerd. Ongelooflijk dat hij het spits had gekregen. Hele mooie keuken, met alle toeters en bellers eraan. De deskundigheid en meedenken met het samenstellen van de keuken is formidabel. 1e klas materiaal en de apparatuur was ook nog eens gratis
FOTO VAN SHIRLEY SCHUIT
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hoi Shirley,

Bedankt voor je positieve review en je mooie woorden. Wat fijn dat de keuken er net op tijd was en jullie kerst in de nieuwe keuken hebben kunnen vieren.

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Advies, voorbereiding, montage en service een 10!”
Door Nelleke Burger op dinsdag 15 feb 2022 22 | vestiging Barneveld
Alles klopt. Het advies van Alexander van Kolthoorn vond ik deskundig en prettig, geen praatjes maar meedenken. Kitchen4all kan ook zorgen voor het afvoeren van een oude keuken en het voorbereiden voor de nieuwe. Daar heb ik dankbaar gebruik van gemaakt. Ik heb me geen moment zorgen hoeven maken, alles was in goede handen bij Jan Bouw. Marco heeft vervolgens de keuken keurig gemonteerd. Er waren twee kleine problemen (kraan defect en een fabrieksfoutje in de koppeling naar de afwasmachine waardoor deze geen water kon wegpompen. Een telefoontje naar de afdeling service en Jan was onderweg en de problemen werden direct opgelost. Ik ben heel erg blij met mijn mooie rustige strakke keuken. Alles klopt: advies, voorbereiding, montage en service een 10!
FOTO VAN NELLEKE BURGER
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hoi Nelleke,

We willen klanten helpen, zoals we zelf geholpen willen worden. We vinden het fijn om te horen dat jij dit ook zo ervaren hebben. Heel veel plezier gewenst in je nieuwe mooie keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar wens en zoals afgesproken”
Door Robbert Hermans op dinsdag 8 feb 2022 22 | vestiging Deventer
Van begin tot eind een super ervaring met Kitchen4all. Er werd goed geluisterd naar onze wensen, niet moeilijk gedaan over het meegeven van tekeningen en offertes (niet eens om hoeven vragen) en direct een scherpe prijs die netjes binnen ons budget viel. Volledige levering afgelopen november zoals ruim van tevoren overeengekomen en in 2 dagen keurig netjes opgeleverd. Alles naar wens en zoals afgesproken, ik kan werkelijk geen negatief punt bedenken!
FOTO VAN ROBBERT HERMANS
REACTIE VAN ROBBERT HERMANS
Andere zijde
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hoi Robbert,

Bedankt voor je positieve review en de mooie woorden. Het is een prachtige keuken geworden. We wensen jullie veel kookplezier in jullie nieuwe keuken.

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Wat is de keuken mooi geworden”
Door Gordon op dinsdag 8 feb 2022 22 | vestiging Zevenaar
Elke ochtend een feest om wakker te worden en te genieten van onze nieuwe keuken onder genot van versgezette koffie. Wat is ie mooi geworden! Simon heeft ons geholpen! Een man met veel kennis, expertise en oog voor zijn klanten. Superman en Super bedrijf. Klantvriendelijkheid, vakkundig en vooral geen commerciële praatjes. Hij doet wat hij zegt!
FOTO VAN GORDON
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hoi Gordon,

Wat goed om te horen dat jullie nieuwe keuken zo goed bevalt en het iedere ochtend weer als een feestje voelt. Het eindresultaat mag er zeker wezen. Veel plezier gewenst in je nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Ronald Schuurhuis op vrijdag 4 feb 2022 22 | vestiging Dronten
Prachtige keuken gekocht en inmiddels geinstalleerd. Verkoopbenadering is eerlijk, no-nonsense en efficient. Eerlijke prijs met een goede kwaliteit. De winkel ziet er netjes, maar bescheiden uit. Keuken is perfect geplaatst en technische voorwerk keurig gedaan, mede dankzij de goede coordinatie vanuit Kitchen4All. Well done, Matthijs & team. Zeer gewaardeerd dat je na de installatie even langskwam om te kijken naar het resultaat.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hoi Ronald,

Wat fijn om te horen dat je het proces zo positief hebt ervaren. Veel kookplezier gewenst in de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het resultaat”
Door Leon Drenth op zaterdag 29 jan 2022 22 | vestiging Hoogeveen
In augustus heb ik een keuken laten ontwerpen. Tijdens het ontwerpen van de keuken werd er goed meegedacht over de mogelijkheden om het te plaatsen in een beperkte ruimte. De 3D tekeningen die zijn gemaakt waren erg duidelijk. Ik ben erg blij met het resultaat en de goede service die door Michael en zijn collega's is geleverd.
FOTO VAN LEON DRENTH
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hoi Leon,

Bedankt voor je positieve review. Wat fijn dat er ondanks de beperkte ruimte toch een mooie keuken is neergezet. Veel kookplezier gewenst in de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Martine van der Mark op donderdag 27 jan 2022 22 | vestiging Doetinchem
Goede service, ook daar waar het anders ging dan verwacht. Zeer tevreden over de mooie keuken.
FOTO VAN MARTINE VAN DER MARK
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Hoi Martine,

Bedankt voor je positieve review. Wat een mooie keuken is het geworden. Veel kookplezier gewenst!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een complete keuken gekocht met inbouw apparatuur”
Door Fam. Aponno op woensdag 26 jan 2022 22 | vestiging Hoogeveen
Klant vriendelijk, verstand van zaken, denk goed mee, Komt afspraken na, prijs kwaliteit verhouding goed en goed service! Al met al top! Een 10
FOTO VAN JAN MAARTEN DEN ADMIRANT
+ Toon extra foto van Jan Maarten den Admirant
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijke mensen met verstand van zaken”
Door Riet van der Heijden op vrijdag 21 jan 2022 22 | vestiging Barneveld
Ik heb bij Kitchen4all een keuken gekocht. Vanaf de voorlichting, de koop, het inmeten, de montage en de nazorg kan ik niet anders zeggen dat ik te maken heb gehad met klantvriendelijke mensen met verstand van zaken. De keuken werd binnen 2 dagen perfect geplaatst door een echte vakman. Kortom, deze zaak kan ik eenieder aanbevelen.
REACTIE VAN RIET VAN DER HEIJDEN
Is het geen plaatje?
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken gekocht en geplaatst”
Door Rene op dinsdag 18 jan 2022 22 | vestiging Hoogeveen
Zeer goeie service nemen alle tijd voor je. En vaklui die het geplaatst hebben
FOTO VAN JAN MAARTEN DEN ADMIRANT
+ Toon extra foto van Jan Maarten den Admirant
+ Toon extra foto van Jan Maarten den Admirant
+ Toon extra foto van Jan Maarten den Amirant
+ Toon extra foto van Jan Maarten den Admirant
+ Toon extra foto van Jan Maarten den Admirant
Reactie of foto toevoegen
“Spullen niet compleet”
Door C.Nulle op maandag 17 jan 2022 22 | vestiging Deventer
De keuken die we hier gekocht hebben is heel mooi. Maar de service is slecht. Hij kwam niet compleet binnen, en moesten veel na bellen. Soms wordt er ook niet terug gebeld. Er wordt vaak gezegd, komt goed. Spullen werden na bestelt, maar wanneer kan ik ze verwachten??. Vragen waar we geen antwoord op krijgen. Combi oven omgeruild, afwasmachine doet niet goed wat hij moet doen. Is alles van Etna. Moeten nog een la krijgen , 2 bestekbakken, wanneer??? Kort om , slechte communicatie. Ik zal kitchen4all.nl niet aanbevelen bij vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“We genieten elke dag van de nieuwe keuken”
Door Ad en Caroline van den Vlekkert op maandag 10 jan 2022 22 | vestiging Doetinchem
Wij zijn door Mark Schoppema super geadviseerd bij de aankoop van onze keuken bij Kitch4all. Hij had alle tijd om onze droomkeuken samen te stellen. Wij zijn heel blij met het eindresultaat en genieten er elke dag weer van!
FOTO VAN AD EN CAROLINE VAN DEN VLEKKERT
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Roland Pleune op maandag 3 jan 2022 22 | vestiging Hoogeveen
Mijn ervaring is dat er netjes en op tijd is geleverd. De monteurs waren er op tijd en hebben hard en nauwkeurig gewerkt. Ze denken ook mee in mogelijkheden en oplossingen met de klant. Bv het laminaat kwam niet helemaal uit en dat hebben voor mij opgelost. Ze gingen niet eerder weg tot dat alles werkten en gemonteerd was. Ik vond de monteurs super.
FOTO VAN ROLAND PLEUNE
+ Toon extra foto van Roland Pleune
Reactie of foto toevoegen
“Mooier dan verwacht”
Door T. Van der Veen op maandag 3 jan 2022 22 | vestiging Hoogeveen
Wij hebben een keuken gekocht en hadden van te voren een idee hoe het moest worden. Het is nog mooier geworden dan verwacht. Michael heeft heel goed geluisterd en begreep precies wat we bedoelden. De plaatsing met Arjan en Johan was heel gezellig en bovendien super goed! Ze zijn heel precies en secuur. De service is ook top.
FOTO VAN T. VAN DER VEEN
Reactie of foto toevoegen
“Planning wordt niet gehaald”
Door Stefan van Weelden op vrijdag 24 dec 2021 21 | vestiging Barneveld
We kozen kitchen4all omdat we in het verleden ook ervaring hadden met sani4all. Echter dit viel ons erg tegen. Begin dit jaar met kitchen4all om de tafel gezeten en we hadden besloten om alles uit te besteden aan kitchen4 all. Ons werd verteld 2 weken en 2 dagen maar op dit moment gaan we week 6 in en ziet het ernaar uit dat het project ook week 7 gaat halen. Vanaf het begin is de communicatie al slecht. Daar waar aan de tekentafel werd gezegd dat ze zelf de mensen hadden blijkt dat ze met veel zzp'ers werken die niet met elkaar communiceren. Hierdoor moeten sommige afspraken later of opnieuw. Ook moet er vanuit onze kant vaak gevraagd worden wat er nu gepland staat en wanneer. Het is jammer dat we nu zo de kerst in gaan. Het plannen en communiceren is erg matig. Mocht ik dit over kunnen doen was ik ergens anders heen gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Berend en Esther van der Zwaag op dinsdag 21 dec 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Vorige week is onze nieuwe keuken geplaatst. We zijn echt super geholpen, zeer vakkundig en naar tevredenheid vanaf het ontwerp tot aan de uiteindelijke plaatsing van de keuken. Eveneens door 2 zeer kundige en prettige vakmannen geplaatst. Alles klopte er ontbrak werkelijk niets! Toen we een kast moesten laten vervallen, werd er professioneel meegedacht naar een andere oplossing. Om het totale keuken plaatje toch kloppend te krijgen. We hebben niet een hele grote keuken maar alles zit erin en we hebben ruimte genoeg. En vooral de rust die het nu uitstraalt is erg prettig. Al met al adviseren we Kitchen4 all aan bij een ieder die graag een andere keuken zou willen. Goede prijs en kwaliteit. Zeer tevreden klanten!
FOTO VAN BEREND EN ESTHER VAN DER ZWAAG
Reactie of foto toevoegen
“Alle keukenapparatuur vervangen”
Door Fam Reijnders op woensdag 15 dec 2021 21 | vestiging Doetinchem
Onlangs alle apparatuur in de keuken vervangen, gekocht bij Kitchen4all in Doetinchem. Thomas heeft ons zeer goed en vakkundig geholpen, is een zeer aardige iemand in omgang. Ook wanneer er iets niet goed gaat met de levering zet Thomas zich volledig in voor zijn klant en komt hij samen in overleg met Mark tot een goede oplossing. Wij kunnen deze Kitchen4all bij iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Herman en Jenny Schutte op dinsdag 14 dec 2021 21 | vestiging Dronten
We zijn op een deskundige en sympathieke manier geholpen door Albert bij het samenstellen van de keuken. Hij heeft ons op een geduldige manier goede adviezen gegeven en heeft daarbij alle tijd genomen. De installatie is gedaan door prettige en vakbekwame mensen. We zijn zeer tevreden en erg blij met de voor ons op maat gemaakte keuken.
FOTO VAN HERMAN EN JENNY SCHUTTE
Reactie of foto toevoegen
“Een landelijke keuken”
Door G.A. Eissens op donderdag 9 dec 2021 21 | vestiging Dronten
Ik heb een landelijke keuken gekocht. De keuken is volgens afspraak geleverd en daarna zorgvuldig geplaatst en afgewerkt. Kortom, ik ben zeer tevreden en heel blij met mijn nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie nieuwe keuken”
Door Top op maandag 6 dec 2021 21 | vestiging Dronten
Op zoek naar een nieuwe keuken en gezien de goede reviews, Kitchen4All in Dronten binnengestapt. Direct een goed gevoel bij de behulpzame medewerkers en (ondanks de relatief kleine showroom) een diversiteit aan mogelijkheden gezien. Voor het idee toch nog een grotere keukenwinkel bezocht maar hier direct van teruggekomen en een afspraak voor een 3D tekening bij Kitchen4All gemaakt.

Onze adviseur Albert kwam met een perfecte (zelf nooit aan gedacht) indeling en daarop kozen wij de kleuren en het apparatuur uit.

De keuken werd exact op tijd geleverd en door Jopsen montage uit Urk perfect geplaatst. Wij genieten inmiddels al een week van onze mooie nieuwe keuken!
FOTO VAN TOP
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Tjalle op vrijdag 3 dec 2021 21 | vestiging Dronten
Super geholpen, goed geholpen met samenstellen, goed advies en goed meegedacht bij aanschaf. De installatie is top gegaan, meegedacht en terplekke aanpassingen gedaan die voor een nog beter resultaat zorgde.
FOTO VAN TJALLE
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met onze keuken”
Door Xanclé BV op donderdag 2 dec 2021 21 | vestiging Doetinchem
Mark Schoppema bij Kitchen4All Doetinchem heeft echt de tijd genomen om samen met ons de juiste keuken voor ons bedrijf uit te zoeken. Zeer klantvriendelijk.
Wij zijn ontzettend blij met onze keuken en genieten er iedere dag weer van.
FOTO VAN XANCLÉ BV
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door B Busstra op zaterdag 27 nov 2021 21 | vestiging Barneveld
Bij Kitchen4all hebben we ons laten adviseren. Met onze ideeën en hun hulp en advies konden we een hele fraaie keuken aankopen. Deze is netjes op de afgesproken tijd geleverd en met oog voor detail helemaal naar wens geplaatst. We zijn zeer tevreden.
FOTO VAN B BUSSTRA
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Schamper op zondag 21 nov 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Heel blij met de keuken. Goed advies en service.
FOTO VAN SCHAMPERDE
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Ruud en Jacqueline op maandag 15 nov 2021 21 | vestiging Doetinchem
Wij zijn in maart 2021 bij Kitchen4all in Doetinchem geweest voor het uitzoeken van een keuken met Thomas als adviseur. Wij hadden al wel een idee hoe onze keuken zou kunnen gaan worden, maar door de rustige en vrijblijvende manier van voorlichten en het door de vestiging lopen met Thomas, hebben we toch ons keuken idee aangepast.
Thomas liet ons bv een mooie keuken met eetbar zien, wij dachten zelf dat we geen eetbar wilden maar toen we die keuken zagen, waren we om. Wij hebben nu een prachtige keuken met keukenwand met apparatuur en mooie nis voor koffiezetapparaat ed. én een groot keukeneiland van 3.20 m x 1.20 m. De keuken werd op verzoek in juni 2021 geleverd.
Dit laatste was nog even een uitdaging om dat 7 hoog in de flat te krijgen omdat dit niet in de lift of trappenhuis paste. Maar Thomas heeft geregeld dat een hoogwerker alle keukenonderdelen bij ons boven bracht, een hele onderneming maar allemaal goed begeleidt. De hele begeleiding van het moment van uitzoeken tot en met het plaatsen en zelfs daarna nog, was super!
FOTO VAN RUUD EN JACQUELINE
+ Toon extra foto van Ruud en Jacqueline
+ Toon extra foto van Ruud en Jacqueline
Reactie of foto toevoegen
“Snelle en perfecte montage”
Door Liesbeth op donderdag 11 nov 2021 21 | vestiging Dronten
Ik ben heel goed geholpen en super advies gekregen om zo tot de perfecte opstelling te komen. Ook voor de kleurcombinatie! Tussendoor bij twijfel konden er nog aanpassingen gedaan worden. De montage ging perfect en lekker snel.
FOTO VAN LIESBETH
Reactie of foto toevoegen
“Duur allemaal te lang”
Door Martijn van Gelderen op woensdag 10 nov 2021 21 | vestiging Barneveld
Ronduit slechte ervaring met Kitchen4all. Communicatie verloopt uiterst moeizaam. Keuken is nog niet compleet gemonteerd, apparatuur van Etna gaat binnen 2 maanden al stuk. Een zeer teleurstellende ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Voelde niet ontzorgd maar positief opgelost”
Door h de gooijer op dinsdag 9 nov 2021 21 | vestiging Barneveld
Ik had dit bedrijf uitgekozen vanwege de volledige "ontzorging": keuken zou afgebroken en geplaatst worden. geen omkijken naar, dacht ik. bij het tekenen van de keuken zijn er zaken over het hoofd gezien. de keuken zelf is mooi, daar ben ik tevreden over, maar de "ontzorging "liet en laat te wensen over. de stucadoor bleek een hork van een man te zijn; brutaal; onbeschoft en dreigend toen ik zei dat ik last had van de muziek die meteen bij binnenkomst aangezet werd. gelukkig verdween deze man snel en kwam de baas het zelf in orde maken. materialen die niet of verkeerd werden geleverd: achterplaat; tussenschot; plankjes. De werkzaamheden leverde onduidelijkheid op: monteurs vroegen mij wat de bedoeling was; afgeschroefde stopcontacten werden niet teruggeplaatst, want dat hoorde niet in het contract; muren moest ik zelf schilderen, want dat stond niet in het contract. Dus de term ontzorging vind ik niet echt op zijn plaats. Extra kosten: energie (ik moest een kacheltje drie dagen lang, de hele dag laten branden om de muren te laten drogen); terugplaatsen van de stopcontacten; monteur om de verwarming te laten ontluchten en bijvullen. (moest gebeuren na terugplaatsing van de radiator, waarna de verwarming het niet meer deed). De verkeerd geleverde achterplaat moest besteld worden, dat duurde 7 weken. vanmorgen kwam de monteur die plaatsen, maar bleek de plaat de verkeerde maat te hebben; kon dus niet geplaatst worden. de communicatie verloopt redelijk, d.w.z. ik verwacht van een bedrijf dat er excuses volgen als er iets mis gaat, of een financiële tegemoetkoming in de extra kosten, maar niets van dat al. mijn beoordeling is dus matig.
REACTIE VAN H DE GOOIJER
Gisteren ben ik gebeld door de manager van locatie Barneveld, en dat was een positief gesprek. Hij erkende dat er fouten zijn gemaakt en dat het hele proces niet is verlopen zoals het zou moeten en maakte zijn excuses. ook gaf hij een vergoeding voor de niet bestelde en geplaatste planken. hiermee verandert niet mijn oordeel over het proces, maar wel de waardering voor het bedrijf. ik ben positief over de inzet van de manager en de manier waarop hij de zaak heeft afgesloten.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Gert Broekhaar op dinsdag 9 nov 2021 21 | vestiging Genemuiden
Ik heb een keuken 615 Laser aangeschaft en laten plaatsen. Daarvoor moest de bestaande keuken worden gesloopt en het installatiewerk worden aangepast. Dit is allemaal zeer voorspoedig en naar wens verlopen. De keuken ziet er prachtig uit.
Reactie of foto toevoegen
“Niks dan lof”
Door Dennis L. op woensdag 3 nov 2021 21 | vestiging Zevenaar
Bij aankoop goed geholpen, zonder het gevoel te hebben gehad dat me iets werd opgedrongen. Ook bereidwillig om mee te denken bij mogelijke problemen of uitdagingen. De levering v/d keuken ging ook goed, de plaatsing moest helaas uitgesteld worden doordat ik zelf het leidingwerk niet op orde had. Ook hierin werd zeer bereidwillig meegezocht naar de snelst mogelijke oplossing. De uiteindelijk plaatsing verliep ook soepel, met slechts 2 opmerkingen: de kraan die door de fabriek geleverd was bleek na montage niet degene die ik besteld had. Het betrof een duurder model, waarbij mij werd gevraagd wat ik ervan vond. Toen ik aangaf deze ook erg mooi te vinden, kon deze blijven zitten zonder verdere kosten.
2e puntje was dat 1 v/d anti-slipmatten te smal bleek voor m'n lades. Maar hiervoor was binnen de kortste keren een vervanging geregeld. Ben nu enorm in m'n sas met de nieuwe keuken, welke door mensen uit m'n omgeving als "showroom keuken" wordt betiteld. Niks dan lof voor de service v/h bedrijf en de kwaliteit v/d keuken..!
FOTO VAN DENNIS L.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Tim Scheld op zaterdag 30 okt 2021 21 | vestiging Barneveld
Al vrij snel wist Eric tijdens de ontwerpsessie de keuken van onze dromen tevoorschijn te tonen. Na wat kleine leveringsproblemen die helaas bijna onoverkomelijk zijn tijdens de corona periode ging de monteur Johan aan de slag en al vrij snel waren we het bovenstaande probleempje vergeten, wat een vakwerk werd er geleverd, we zijn dan ook zeer tevreden met het geleverde werk, Johan nogmaals bedankt!!!
FOTO VAN TIM SCHELD
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door sijmon eenkhoorn op zaterdag 23 okt 2021 21 | vestiging Genemuiden
Geweldig geholpen in de showroom en ook de monteur heeft prachtig werk geleverd!
Nogmaals dank!
Reactie of foto toevoegen
“Met wat geduld nu ontzettend blij”
Door Sanneke Telkamp op maandag 18 okt 2021 21 | vestiging Genemuiden
Door levering tijdens een pandemie hebben we wat geduld moeten hebben voor alle materialen compleet waren. Nu alles compleet is, zijn we ontzettend blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne communicatie en alles volgens afspraak”
Door Marije op zaterdag 2 okt 2021 21 | vestiging Zevenaar
Keuken langs de wand gekocht. Er is heel goed meegedacht in onze wensen en mogelijkheden. Vriendelijk, behulpzaam en snel in contact. Mooie materialen, alles volgens afspraak.
FOTO VAN MARIJE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer fijne ervaring”
Door A Medanhodzic op vrijdag 1 okt 2021 21 | vestiging Zevenaar
Een zeer fijne ervaring met de aankoop en installatie van keuken. Zeer behulpzaam verkoper. Montage door twee gezellige maar zeer vakkundige jongens.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuw pand”
Door Cor Bonke op donderdag 30 sep 2021 21 | vestiging Genemuiden
Zakelijk had ik meerder uitdagingen waaronder een keuken in ons nieuwe pand Kitchen4all Genemuiden heeft dit vakkundig en top opgelost
FOTO VAN COR BONKE
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Cor Bonke op donderdag 30 sep 2021 21 | vestiging Genemuiden
Zeer kundige medewerkers die de afspraken nakomen. Mooie kwaliteit voor een zeer goede prijs. Zeker een aanrader.
FOTO VAN COR BONKE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Bert Ellerie op woensdag 29 sep 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Enorm blij met onze keuken van kitchen4all. Bijzonder aardige, behulpzaame, professionele mensen. Goede suggesties, geen moeite is teveel als je later nog iets wil aanpassen. De mensen die de keuken kwamen plaatsen, waren ook erg aardig en werken super netjes. Kortom: echt zeer tevreden over kitchen4all !!!
FOTO VAN BERT ELLERIE
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Kim op maandag 27 sep 2021 21 | vestiging Doetinchem
Bij Mark een keuken gekocht. Super goed geadviseerd, de ruimte goed benut en ontzettend goede montage. Heel erg tevreden en ik raad Kitchan4all zeker aan bij vrienden en bekenden.
FOTO VAN KIM
Reactie of foto toevoegen
“Luxe keuken en bijkeuken”
Door Erna Bosschart-Tazelaar op woensdag 22 sep 2021 21 | vestiging Hoogeveen
We hebben een luxe en een bijkeuken besteld en geleverd gekregen. Er werd zeer flexibel en meedenkend omgegaan met wijzigingen in de bestelling. Alles is volgens afspraak geleverd. Montage werd snel, goed en met aandacht uitgevoerd. Daarmee is de aanschaf, proces tot plaatsing en de afhandeling een heel fijne ervaring. Precies wat je wilt als je een keuken koopt. Dat het een feest is. Kortom een super is hier op zijn plaats.
FOTO VAN ERNA BOSSCHART-TAZELAAR
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Hennie Oosting op maandag 20 sep 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Door zeer deskundig advies en meedenkend met onze wensen door Michael hebben wij nu onze droomkeuken die ook nog eens zeer vakkundig ( en gezellig) geplaatst is door Arjan en Johan. Al met al zullen wij Kitchen 4all bij iedereen aanbevelen.
FOTO VAN HENNIE OOSTING
+ Toon extra foto van Jan Maarten
REACTIE VAN HENNIE OOSTING
Een half jaar later nog steeds blij!
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaring”
Door Quinten van Rooijen op zaterdag 18 sep 2021 21 | vestiging Barneveld
Super ervaring met Kitchen4all Barneveld. Van begin tot eind werd er door Eric meegedacht in het ontwerp. Ook de installatie was heel goed verzorgd door Albert en zijn collega. Toen bleek dat er een bestekbak ontbrak, werd deze kort daarna alsnog nageleverd. Al met al een geweldige service. Ik kan iedereen aanraden om hier een keuken te kopen!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door W.S. op vrijdag 17 sep 2021 21 | vestiging Zevenaar
Bij Kitchen4all te Zevenaar een geheel nieuwe keuken gekocht en laten plaatsen. Prima geholpen door verkoper/adviseur S. Hij heeft ons begeleid van het oorspronkelijke idee tot het uiteindelijke resultaat. Voor ons was het van belang dat de keuken geplaatst zou worden. Dit is door de monteurs van Kitchen4all op professionele wijze en met veel enthousiasme gebeurd. Wij kunnen dit team écht aanraden. Complimenten.
FOTO VAN W.S.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met eindresultaat”
Door Margot op maandag 13 sep 2021 21 | vestiging Genemuiden
Emmelien Konterman van Kitchen4all heeft mij prima geholpen bij de aanschaf van keuken en vloer. Ze is goed in haar vak, is deskundig. Ze heeft naar mijn wensen geluisterd en kwam met goede creatieve, praktische oplossingen. Je treft bij kitchen4all Genemuiden gelukkig geen 'gladde verkopers'. Ze komen met een eerlijk verhaal en een eerlijke prijs. De keuken is op de afgesproken datum geleverd. Je krijgt ruim van te voren de planning door. Ik ben erg blij met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Santing op donderdag 9 sep 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Zeer tevreden met onze droom keuken. Goed geholpen door Michael en vakkundig geplaatst door Arjan en Johan.
FOTO VAN SANTING
+ Toon extra foto van Jan Maarten
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Maarten Molenkamp op woensdag 8 sep 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Zeer tevreden over de goede service van Michael. Hij dacht met ons mee en kwam met een goed advies en goede oplossingen. Keuken is deskundig geplaatst. Goede prijs-kwaliteit.
FOTO VAN MAARTEN MOLENKAMP
Reactie of foto toevoegen
“Super bedrijf”
Door Marco op vrijdag 3 sep 2021 21 | vestiging Genemuiden
Een keuken gekocht. Een top verkoper(Gerhard) niks is hem teveel neemt alle tijd voor je. Denkt mee na mogelijkheden en oplossingen. Een zeer professioneel bedrijf met kwaliteit producten en een zeer goede en snelle service. Dit bedrijf is super om aan te bevelen als je een nieuwe keuken wilt aanschaffen.
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijke uitleg en adviezen”
Door R.Dekker op donderdag 2 sep 2021 21 | vestiging Hoogeveen
We zijn in de winkel erg goed en vriendelijk en goed geholpen. Erg goed en duidelijk geholpen met het uitzoeken en indelen van onze keuken. Het plaatsen van de keuken is ook in een zeer ontspannen sfeer maar toch vlot gedaan. De monteurs waren vriendelijk en de uitleg en adviezen waren zeer duidelijk. We zullen Kitchen4all ook zeker een ieder adviseren.
FOTO VAN R.DEKKER
Reactie of foto toevoegen
“Aan te bevelen bij toekomstige keukenkopers”
Door Emmy Jansen op donderdag 26 aug 2021 21 | vestiging Doetinchem
Onlangs een keuken gekocht bij Kitchen4All. Deze is naar volle tevredenheid geleverd en geplaatst. Ook het electrisch, stucen en schilderen is via Kitchen 4All gedaan. Ben zeer tevreden en kan hen ten zeerste aanbevelen bij toekomstige keukenkopers.
FOTO VAN EMMY JANSEN
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Wincoop op woensdag 25 aug 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Super geholpen van begin tot het einde. Uitstekende verkoper Michael. En ook de montage door de beide jongens super gedaan. Van harte aanbevolen voor ieder die een nieuwe keuken zoekt!
FOTO VAN WINCOOP
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed aan te raden”
Door Jordi Adriaanse op woensdag 25 aug 2021 21 | vestiging Doetinchem
Keuken gekocht voor onze bedrijfskantine. Alles volgens afspraak geleverd. De keuken zat goed verpakt en was goed te monteren. Alle apparatuur werkt naar behoren. We zijn dik tevreden met onze nieuwe keuken en wat we er voor betaald hebben. Verkoper Mark was erg behulpzaam. Dit keukenbedrijf is zeer goed aan te raden!
FOTO VAN JORDI ADRIAANSE
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Verboekend op dinsdag 24 aug 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Samen met Jan Maarten de keuken uitgezocht. Hij gaf goed advies en heeft een mooi ontwerp gemaakt precies naar onze wensen. Totaal geen snelle verkooppraatjes of druk ervaren om de keuken daar te kopen. Precies zoals het hoort. De keuken is geplaatst door 2 vakmannen, Arjan en Johan. Echte toppers, die twee!! We zijn er echt super blij mee en We zijn heel tevreden over Kitchen4all Hoogeveen.
FOTO VAN VERBOEKEND
Reactie of foto toevoegen
“Keuken staat”
Door Aline Boer op donderdag 19 aug 2021 21 | vestiging Dronten
We zijn heel goed geholpen bij het uitzoeken van onze keuken. Verder fijn contact gehad wanneer er ondertussen vragen waren. Er zijn goede adviezen gegeven waar we nu nog steeds erg blij mee zijn! Onze keuken staat ondertussen, is prachtig en werkt super fijn :)
FOTO VAN ALINE BOER
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Gonny de Winkel op maandag 16 aug 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Samen met Jan Maarten de keuken ontworpen. Goede input, hij luisterde serieus, gaf tips en hij nam er veel tijd voor. Spannend toen de keuken geleverd en gemonteerd werd. Het is precies geworden zoals ik het voor ogen had! Prima monteur, er ging werkelijk niets mis. Ik krijg van iedereen complimenten: wat heb jij een prachtige keuken!
FOTO VAN GONNY DE WINKEL
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede service”
Door Michael op maandag 2 aug 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Idee wat we hadden hebben we samen uitgewerkt tot een prachtige keuken. Snelle levering, daar waren we blij mee, en door de verkopers zelf tot in huis geleverd, super. Bij het monteren ontbrak een afdekdop van de greeplijst, deze is kosteloos opgestuurd, ook de kleine details zijn hiermee geregeld. De oven zou een iets langere levertijd hebben, daar werd ik keurig over geïnformeerd, gelukkig bleek hij er wel op tijd te zijn, dus dat viel alles mee. Jan Maarten en Michael denken goed mee in het proces, dat was erg fijn. Een eventuele volgende keuken koop ik zeker bij Kitchen4all.
FOTO VAN MICHAEL
REACTIE VAN MICHAEL
Foto
+ Toon extra foto van Jan Maarten
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Fam Greven op vrijdag 30 jul 2021 21 | vestiging Doetinchem
We waren op zoek naar een keuken, aangezien we een huurhuis hebben, wilden we niet zoveel centen kwijt, Mark van Kitchen4all heeft ons daarin super geholpen en we zijn nu super blij met onze keuken, ook de monteur was zeer vriendelijk en had verstand van zaken, hij luisterde naar onze wensen. Al met al een echte aanrader.
FOTO VAN FAM GREVEN
REACTIE VAN GREVEN
Alleen jammer dat er na de tijd gebreken waren, waarvan er 1 nog niet is opgelost
Reactie of foto toevoegen
“Een schitterende keuken”
Door Fam. Kuipers Lelystad op dinsdag 20 jul 2021 21 | vestiging Dronten
De door ons maanden geleden gekochte keuken is tot in de perfectie uitgevoerd. Alles klopte tot op de millimeter en mede door het vakmanschap van Klaas, de installateur, kan alleen maar gezegd worden dat de keuken en de montage onze stoutste verwachting heeft overtroffen. Voor ons is dan ook een ding zeker: Voor wie een schitterende keuken wil aanschaffen is er maar een adres en dat is Kitchen4all
FOTO VAN FAM. KUIPERS LELYSTAD
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Bas Hendriks op zaterdag 17 jul 2021 21 | vestiging Zevenaar
Wij hebben onze keuken gekocht bij Kitchen 4all in Zevenaar. Super service van verkoper Simon, heel menselijk en sociaal. En ook de 2 monteurs Bennie en Heinie zijn ware vakmensen en heel fijn in de omgang, Heren, bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes gedaan”
Door Saskia op zaterdag 17 jul 2021 21 | vestiging Doetinchem
Marc heeft ons zeer goed geholpen om een keuken uit te zoeken. Alles is naar wens verlopen en erg netjes opgeleverd door de monteur. Wij zijn super blij met onze mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Fam. Slijkhuis op zaterdag 17 jul 2021 21 | vestiging Doetinchem
Wij hebben in Corona een mooie nieuwe keuken uitgezocht bij Kitchen4all in Doetinchem. We zijn goed geholpen door Mark. Nadat we een eerste schets kregen en deze niet helemaal aan onze wensen voldeed, hebben we samen met Mark een nieuwe schets gemaakt. Deze was wel helemaal naar onze wens. Het demonteren, plaatsen van de keuken, stucwerk en installatie werd allemaal voor ons geregeld. Goede communicatie, vakmensen en goede afwerking. We zijn hier heel tevreden over. Na plaatsing helaas nog wel 2 maanden op onze combi oven moeten wachten, maar dat was buiten schuld van Kitchen4all, en is heel goed met ons gecommuniceerd en opgelost. We hebben een leentoestel gekregen voor de periode dat we moesten wachten. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. Wij kunnen Kitchen4all van harte aanbevelen. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN FAM SLIJKHUIS
+ Toon extra foto van Fam Slijkhuis
Reactie of foto toevoegen
“Super begeleiding”
Door P.B.Poorter op maandag 12 jul 2021 21 | vestiging Dronten
Bij Kitchen4all te Dronten hebben we een volledige keuken gekocht en laten plaatsen. De verkoper Mathijs heeft ons super begeleidt bij het samenstellen ervan. De plaatsing is door de monteur met grote nauwgezetheid gedaan. Na enkele dagen kwam verkoper Mathijs persoonlijk inspecteren en informeren hoe de keuken met ingebouwde apparatuur beviel. Dit alles tot volle tevredenheid van ons. Derhalve zal ik zeker de toekomstige klanten van Kitchen4all te Dronten deze zaak aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Ricardo op maandag 12 jul 2021 21 | vestiging Doetinchem
Onze droomkeuken gekocht bij Kitchen4all Doetinchem. We zijn super geholpen door Mark. Van begin tot eind prettige communicatie. Van goed advies tot vakkundige montage van de keuken. Gemaakte Afspraken worden nagekomen! We zijn meer dan tevreden en bevelen Kitchen4all bij iedereen aan!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Henk op zondag 11 jul 2021 21 | vestiging Zevenaar
Er staat nu een prachtige keuken bij ons thuis die exact is zoals wij het willen. Wij zijn volledig tevreden over Kitchen4All Zevenaar. Simon is een hele fijne en aardige man. Hij is vanaf het begin totaan het einde van het proces altijd telefonisch en per mail goed bereikbaar en reageert binnen een dag. Bij het eerste bezoek bij ons aan huis komt hij al goed voorbereid aan. Hij neemt een zorgvuldig uitgekozen selectie kleurstalen mee aan de hand van de wensen die ik van te voren gemaild. Ik had mijzelf immers ook goed voorbereid en een uitgebreid plan gemaakt. Ook na het tekenen van de overeenkomst blijft hij bereikbaar en volgt het proces op de voet. Dit maakt dat alle componenten van zowel het proces en de keuken zelf perfect zijn.

Kitchen4All kenmerkt zich door het aanbieden van een praktische stijl keukens van degelijke kwaliteit voor een betaalbare prijs. Ik krijg een topkwaliteit keuken, waarvoor ik geen hoofdprijs hoef te betalen. Ik weet zeker dat wij thuis met een gerust hart dagelijks deze keuken kunnen gebruiken. Alle meubelelementen zijn ook echt volledig in Duitsland geproduceerd.

Verkoopproces
Wij hebben een aantal specifieke wensen voor onze nieuwe keuken. Het belangrijkste is dat deze lager moet zijn dan de gangbare hoogte in Nederland. Het aanrecht moet namelijk bij ons op een hoogte van 88 cm komen, zodat wij met een goede lichaamshouding kunnen koken. Wij hebben namelijk nooit een keuken gehad die paste bij onze lichaamslengte. Dit heb ik aangegeven bij Simon en hij neemt deze wens gelijk serieus. Ook voor al mijn andere wensen met betrekking tot het ontwerp en de kleuren neemt hij uitgebreid de tijd. Wij zitten samen meerdere uren bij ons thuis en bij hem in de showroom om alles uitgebreid door te spreken. Bij zijn bezoek aan huis en in de showroom komen er steeds weer mooiere elementen bij. Hij laat ons immers veel mogelijkheden zien. Wij kiezen voor een koperen kraan en mooie eikenhouten handgreepjes. Wij komen er zelf alleen niet uit wat wij met de achterwand moeten doen, maar Simon heeft al een mooi voorstel gedaan in zijn offerte. Hij plaatst een eenvoudig wandpaneel in dezelfde kleur als de keuken. Wij vinden het prachtig.
Ook na het sluiten van de overeenkomst verloopt alle communicatie uitstekend. Dan begint het ook eigenlijk pas. Er blijkt toch een vergissing gemaakt in het ontwerp met betrekking tot de kasthoogte. Dit is door de fabriek aangekaart die alle ontwerpen nog een keer controleert. Simon biedt hier zijn excuses voor aan en dezelfde dag nog maakt hij nieuwe tekeningen. Tegelijkertijd blijkt hierdoor een dure vaatwasser met een speciaal scharnier niet nodig en biedt hij meteen een niet alleen voordeligere, maar ook betere Bosch aan en verrekent het prijsverschil op de factuur. Ook tijdens de levering, voorbereidende werkzaamheden en montage is hij betrokken. Dat gaat allemaal voorspoedig.

Montage
Het is in 2021 hectisch in de bouw en overal zijn vakmensen volgeboekt. Er moet bij ons op korte termijn een vervangende monteur komen. Simon reageert adequaat en besteedt de montage uit aan Gijs Wentink Keukenrenovatie, een goede vriend van hem.

De montage verloopt buitengewoon vakkundig. De monteur heeft meerdere waterpassen bij zich en controleert zichzelf bij elke stap. Ik assisteer hem tijdens de montage en hij stelt het op prijs. Bij elke stap in de montage legt hij uit wat hij doet en vertelt hij zijn geheimen om de keuken nog net iets mooier te maken. Hij werkt ook de details rondom de vloer af en maakt een koof voor de afzuigkap. Het gaat uiterst secuur te werk en de hele dag door is hij geconcentreerd en vriendelijk. Ik heb hier een goede herinnering aan.

Eindresultaat
Aan deze recensie heb ik meerdere gedetailleerde foto's toegevoegd van onze nieuwe keuken zijn weergegeven. De foto's spreken voor zich. Wij kunnen de komende jaren elke dag genieten van onze droomkeuken.

Items
- Bestekbak: Zwart Eikenhout
- Kraan, Spoelbak en inzetbakje: Dekker Lanesto Urban Copper*
- Handgreep: Houten Greep Eiken
- Fronten: Cascada Laklaminaat Riet
- Ladematten (keurig op maat voorgesneden)
*Bij dit RVS is de koperen kleur mee gesmolten. Het is geen coating! Er zullen dus geen lelijke krassen in komen

Apparatuur
- Kookplaat: Bosch
- Oven met magnetron: Bosch
- Koelkast met klein vriesvak: Etna
- Afzuigkap: Bosch
- Vaatwasser: Bosch

Bosch is een uitstekende keuze voor apparatuur en deze is gunstig geprijsd bij Kitchen4All. Naast Bosch worden ook voordeligere merken aangeboden die ook voldoen. Wij zijn volledig vrij gelaten in de keuze.

Achtergrondverhaal
De keukenbranche in Nederland kampt met een negatief imago. Daardoor ben ik een jaar terughoudend gebleven, voordat ik in 2021 besluit een nieuwe keuken bij ons thuis te realiseren. Ik weet eigenlijk niet zo goed waar ik terecht kan. Het is bekend dat veel keukenbedrijven er alleen zitten voor de snelle verkoop en tegelijkertijd wil ik ook niet de hoofdprijs betalen bij een luxe keukenzaak. Toch moet ik ergens beginnen. Ik laat elders een eerste tekening maken om een beeld te krijgen. Het blijkt daar al meteen niet mogelijk om de keuken te realiseren in onze gewenste afmetingen en dat wordt genegeerd. Het voelt daar niet goed, waar ik al bang voor was. Redelijk toevallig kom ik dan op Qasa terecht en lees over de verschrikkelijk drama's, welke mensen zijn overkomen bij andere grote keukenboeren.

Zodra ik verder kijk op Qasa, kom ik uit bij Kitchen4All. Er staat een 9,8 topbeoordeling en hun slogan 'maakt droomkeukens betaalbaar' spreekt mij aan. Ik lees louter positieve verhalen op Qasa en op hun website zie ik Duitse kwaliteitskeukens met hele redelijke prijzen. Verder lees ik dat ze (in coronatijd) aan huis komen. Dit geeft mij een goede indruk en ik bel de vestiging in Zevenaar om een afspraak te maken. Al bij dit eerste telefoongesprek werd ik al aandachtig te woord gestaan. Een week later zit Simon bij mij aan de keukentafel en begint mijn positieve ervaring die ik nu met u deel.

Simon begrijpt waar het misgaat bij de andere keukenbedrijven. Je hoeft daarom niet bang te zijn dat je wordt benadeeld of teleurgesteld. Hij zit daar echt om bij jou thuis een mooie keuken te realiseren. Hij luistert juist wel naar de klant en wil een klant goed leren kennen. Zodra het hem duidelijk is wat de wensen zijn van een klant, dan handelt hij daarnaar en zal je niet op andere gedachten brengen om iets duurders of onnodig te kopen. In de realiteit komt er veel meer kijken bij een volledige keukenrenovatie dan het maken van een mooie tekening. Dat vertelt hij ook. Ook Simon en ik komen enkele knelpunten tegen, maar wij komen altijd ook snel weer tot een oplossing door de goede communicatie en het meedenken van beide kanten.
FOTO VAN HENK
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door Blankespoor op dinsdag 6 jul 2021 21 | vestiging Genemuiden
Goed geholpen, er werd in het hele proces meegedacht, mooi resultaat! Leuke bezorgers en geplaatst door een vakman.
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat mag er zijn”
Door H. Meijerink op maandag 5 jul 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Wij hebben een mooie en praktische keuken in Hoogeveen gekocht. Het instaleren is op deskundige wijze uitgevoerd. De mannen werkten goed en gezellig samen en het resultaat mag er zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi eindresultaat”
Door Martijn van Dongen op maandag 21 jun 2021 21 | vestiging Doetinchem
Vorig jaar waren mijn vrouw en ik opzoek naar een fijn bedrijf dat voor ons een nieuwe keuken kon ontwerpen. We waren nog zoekende wat we precies wilden en wat er mogelijk was binnen ons budget. We hebben een aantal keukenzaken afgelopen maar dat voelde niet helemaal goed. Bij Kitchen4all was dat wel meteen goed. Thomas had ons geholpen onze droomkeuken te ontwerpen. We maakten ons zorgen of het wel binnen ons budget zou passen maar gelukkig was dat het geval.
Het enige puntje wat ons iets minder was bevallen is dat alle keukenkasten al in elkaar stonden terwijl wij dachten dat die gemonteerd zouden worden hier aan huis. Ik snap deze keuze natuurlijk wel want dat scheelt enorm veel tijd tijdens de opbouw van de keuken maar dit had als restultaat dat onze woonkamer een aantal dagen helemaal ingebouwd stond met keukenkasten. We waren er niet helemaal op voorbereid. Gelukkig maakte de installatie/oplevering dit alles meer dan goed. We hadden de keuken laten stuken en een verlaagd plafond erin laten plaatsen. De installatie van de keuken werd door Ronald gedaan en heeft alles super netjes opgeleverd. Ronald had wat foto's van de keuken doorgestuurd naar Thomas. Niet veel later had Thomas mij geinformeerd of het niet handig was een smeltplint nog aan de zijkant te monteren omdat daar de wasbak geinstalleerd is. Hij ging zijn best doen om dit onder service in orde te maken. Dit was gelukt en een aantal dagen later kwam Ronald deze smeltplint ook nog bevestigen. Toen de keuken klaar was checkte Ronald nog even of alles naar wens was en dat was en is het nog steeds. We zijn super blij met het resultaat van onze nieuwe mooie keuken en willen Kitchen4all en Ronald hartelijk bedanken voor het mooie eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 290
Adresgegevens Kitchen4All
aAlmere , Markerkant 11 24, 1316 AH Almere, tel 036 - 303 52 71
bBarneveld (51 ervaringen), Anthonie Fokkerstraat 6, 3772 MR Barneveld, tel 0342 - 22 40 78
cBeuningen GLD , Hadrianussingel 20A, 6642 AJ Beuningen, tel 0242 - 12 50 10
dDeventer (2 ervaringen), Hannoverstraat 3a, 7418 BL Deventer, tel 0570 - 23 41 01
eDoetinchem (33 ervaringen), Raadhuisstraat 69, 7001 EX Doetinchem , tel 0314 - 21 60 36
fDronten (72 ervaringen), De Dommel 16, 8253 PL Dronten, tel 0321 – 23 00 11
gGeleen , Egelantier 9, 6163 RB Geleen, tel 046 - 303 09 71
hGenemuiden (120 ervaringen), Kamperzeedijk 127, 8281 PD Genemuiden, tel 038 – 337 75 84
iHarderwijk (1 ervaring), Hertog Reinoudlaan 4 3843 AR Harderwijk, tel 0341 - 70 02 20
jHoogeveen (88 ervaringen), Groenewegenstraat 19, 7901 ED Hoogeveen, tel 0528 - 21 70 44
kKaatsheuvel , Belgiëstraat 1, 5171 PN Kaatsheuvel, tel 0416 - 23 51 40
lLeiderdorp , Elisabethhof 20, 2353 EZ Leiderdorp, mob 06 - 38 42 40 57
mVianen NB , Hagenweg 3E, 4131 LX Vianen, tel 0347 - 74 50 11
nZevenaar (17 ervaringen), Nobelstraat 19, 6902 PH Zevenaar, tel 0316 - 21 50 50
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.