Feedback
9,6

Kitchen4All

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.kitchen4all.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Kitchen4All
We bieden Kitchen4all keukens voor iedereen. Wij vinden namelijk dat iedereen moet kunnen genieten van de perfecte keuken. Iedereen heeft andere wensen, waardoor de perfecte keuken er voor iedereen anders uitziet. Door ons uitgebreide assortiment, onze vakkundige keukenadviseurs en onze eerlijke en scherpe prijzen, is er altijd wel een keuken die bij je past.

Actuele keukentrends - Persoonlijke betrokkenheid - Direct de scherpste prijs - Complete ontzorging

Maak een afspraak
Onze keukenadviseurs staan voor je klaar.

Kitchen4all winkels
Er is altijd een winkel bij jou in de buurt.

Gratis 3D-ontwerp
Ontwerp eenvoudig jouw eigen keuken.

Onze 4All gewoonten
Lees meer over onze 4All gewoonten.
Ervaringen
Er zijn 744 ervaringen over Kitchen4All. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren620 ervaringen
4 sterren91 ervaringen
3 sterren6 ervaringen
2 sterren8 ervaringen
1 ster4 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Een aanvulling op een bestaande keuken”
Door Rob op donderdag 23 nov 2023 23 | vestiging Doetinchem
Bij ons ging het om een aanvulling op een bestaande keuken; in zekere zin moeilijker dan een geheel nieuwe keuken. We zijn daarin prima en geduldig begeleid door Thomas. Ook de prijs viel ons uiteindelijk mee. De plaatsing werd uitbesteed, ook keurig verlopen.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL NEDERLAND
Beste Rob,
Fijn om te horen dat het allemaal goed is bevallen en dat jullie zo goed geholpen zijn door Thomas. Veel plezier gewenst in jullie keuken!

Hartelijke groet,
Kitchen4All Nederland
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat is zoals we verwachtten”
Door G Willemse op dinsdag 21 nov 2023 23 | vestiging Doetinchem
In de winkel werden we zeer prettig ontvangen en tijdens het gesprek over de aan te schaffen keuken werd er goed geluisterd en meegedacht. Ook stond de verkoper open voor suggesties van onze kant. De werkzaamheden in ons huis zijn zeer precies en snel gedaan. Het plaatsen van de keuken zelf kostte, dankzij een goede voorbereiding, maar een dag. Het resultaat is zoals we verwachtten en zelfs een aanpassing, na de plaatsing, was geen probleem.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL NEDERLAND
Beste G Willemse,
Dank voor de mooie review en wat zijn we blij om te horen dat alles zo naar wens is verlopen, zowel tijdens het uitzoeken van de keuken als erna! Veel plezier gewenst met de nieuwe keuken.

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuw aanrechtblad en nieuwe carrouselkast”
Door Familie Ligt op maandag 20 nov 2023 23 | vestiging Harderwijk
Bij het uitzoeken van een aanrechtblad en carrouselkast zijn wij prima geholpen in de showroom. Het installeren van blad en kast is heel precies gebeurd en de monteur heeft alles ook keurig opgeruimd. Wij zijn heel tevreden over het resultaat.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL NEDERLAND
Beste Familie Ligt,
We zijn blij om te horen dat jullie zo tevreden zijn over het gehele proces! Heel veen plezier gewenst.

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een top bedrijf”
Door Brigitte en Kees Brederode op zondag 19 nov 2023 23 | vestiging Almere
Er is met ons goed meegedacht bij het ontwerpen van de keuken. De keuken is compleet afgeleverd op de afgesproken datum. Ook tijdens het plaatsen van de keuken is goed meegedacht en aan onze wensen aangepast. Top bedrijf, een absolute aanrader!
FOTO VAN BRIGITTE EN KEES BREDERODE
REACTIE VAN KITCHEN4ALL NEDERLAND
Beste Brigitte en Kees Brederode,

Wat is het toch een plaatje geworden, prachtige keuken! Bedankt voor jullie mooie review en wij wensen jullie enorm veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie en tevreden met de keuken”
Door G.Knaapen op zaterdag 18 nov 2023 23 | vestiging Zevenaar
Na bij verschillende keukenleveranciers te zijn geweest kwamen we uiteindelijk bij Kitchen4all terecht. Daar klikte het meteen met de verkoper: informatief, geduldig, en meedenkend. Hij boezemde dusdanig vertrouwen in dat we besloten hier onze nieuwe keuken te kopen. Hij heeft ons niet teleurgesteld. Er was sprake van snel en adequaat mailcontact hetgeen resulteerde in het op de afgesproken wijze leveren en monteren van onze keuken. Tot onze volle tevredenheid. Hij kwam zelfs na een paar weken, na het maken van een afspraak, persoonlijk kijken of alles naar wens was.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL NEDERLAND
Beste G. Knaapen,
We zijn blij om te horen dat de communicatie naar wens is geweest en dat jullie een goede klik hadden met onze keukenadviseur! Heel veel plezier gewenst met de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie kan beter”
Door Ger-Anne van Gestel op donderdag 16 nov 2023 23 | vestiging Kaatsheuvel
Ik ben superblij met mijn keuken. Advies in de zaak en plaatsen door Wim was top. Het ontzorgen waar ik voor koos was totaal niet zo. Met elektricien moeilijk afspraken te maken. Werden steeds uitgesteld en op het nippertje kon de keuken nog tijdig geplaatst worden. Maar kookplaat nog niet aangesloten omdat elektricien nog niet klaar was. Maar uiteindelijk goed gekomen. Helaas blad beschadigd bij het kitten. Moet nog gerepareerd worden. Combi oven blijkt alleen ovenfuncties te hebben. Oplossing voor dit probleem ligt nu bij de leverancier. Ik hoop dat ook deze laatste 2 punten goed voor elkaar komen. Communicatie vraagt wel om wat verbetering
REACTIE VAN KITCHEN4ALL NEDERLAND
Beste Ger-Anne van Gestel,
Allereerst, goed om te horen dat je blij bent met je nieuwe keuken! We vinden het vervelend om te horen dat niet alles naar wens is verlopen tijdens het gehele proces. Bedankt voor je feedback en we doen er alles aan om de laatste puntjes zo spoedig en keurig mogelijk af te ronden zodat je daarna heerlijk kunt genieten van je nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het nieuwe fornuis”
Door Dennis van der Molen op dinsdag 14 nov 2023 23 | vestiging Doetinchem
Een electrisch fornuis besteld, werd snel geleverd en goed aangesloten. Het viel me op dat er goed wordt gecommuniceerd t.a.v. levering, plaatsing en installatie.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Dennis,

Wat fijn om te lezen dat het je opviel dat er zo goed wordt gecommuniceerd. Geniet van jullie nieuwe fornuis!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Kitchen4All heeft zijn zaakjes goed op orde”
Door Elsbeth en Jeroen op dinsdag 14 nov 2023 23 | vestiging Zevenaar
Onze ervaring met Kitchen4All Zevenaar is zeer positief in alle stadia van het proces. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en er werden ideeën aangedragen. Wat wij heel vervelend vinden, is als er druk wordt uitgeoefend om een aankoop te forceren. Dit was hier absoluut niet het geval. Uit alles blijkt dat Kitchen4All zijn zaakjes goed op orde heeft: verkoop, installatie, service en aannemers waarmee wordt samengewerkt. Iedereen is competent, gemaakte afspraken worden nagekomen en je wordt goed op de hoogte gehouden. De installatie van de keuken ging in één dag. Daarna stonden er nog twee puntjes open. De plint van de keuken sloot niet helemaal aan op onze vloer, omdat onze vloer niet ver genoeg doorliep. En de afvoer onder de spoelbak wilden we wat verder naar achteren. Voor beide punten is snel een goede oplossing geboden.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Elsbeth en Jeroen,

Tevreden zijn over het gehele proces, dat is wat we willen horen. Bedankt voor het delen van jullie 5-sterren ervaring met Kitchen4All Zevenaar. Veel plezier gewenst met jullie nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over de gang van zaken”
Door Raphaël en Naomi op dinsdag 14 nov 2023 23 | vestiging Uden
Na de gezellige en vriendelijke ontvangst bij Kitchen4all zijn we om de tafel gegaan met Jeanette. Samen met haar bespraken we onze wensen en vanuit daar tekende ze onze droomkeuken. Ook is Jeanette goed bereikbaar en is het communicatie lijntje kort. Na akkoord werd de keuken op de afgesproken datum geleverd. Keurig op tijd en alles werd netjes naar binnen gebracht. Bij ons was er een deur beschadigd maar dit werd netjes en snel door Kitchen4all opgelost, hun service is daarmee ook echt top! Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken bij Kitchen4all en raden hun en Jeanette ook zeker aan.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Raphaël en Naomi,

Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over het gehele proces en ons kunnen aanraden. Dat doet ons goed. Bedankt voor het delen van deze positieve review en veel plezier gewenst met jullie nieuwe droomkeuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een topzaak”
Door Bremer op maandag 13 nov 2023 23 | vestiging Hoogeveen
Ontzettend goed en vriendelijk geholpen door Michael vanaf moment één! Alles werd duidelijk uitgelegd en laten zien, toen wij alle keuzes moesten maken. We kregen alle tijd om er rustig over na te denken. De staaltjes van de keuken mochten ten alle tijde meegenomen worden naar huis om bijvoorbeeld de juiste kleur muurverf erbij uit te zoeken. Tijdens het monteren van de keuken kwam Jan Maarten nog even langs om te kijken of het allemaal goed ging en of we eventueel nog vragen hadden. Super! Voor en na de aanschaf van onze keuken konden wij voor al onze vragen terecht. Al met al, topzaak!
FOTO VAN BREMER
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Bremer,

Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring met Kitchen4All Hoogeveen. Wat fijn om te lezen dat jullie zo ontzettend goed en vriendelijk zijn geholpen door Michael. Veel plezier gewenst met deze prachtige keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door H op vrijdag 10 nov 2023 23 | vestiging Almere
Goede prijs kwaliteit verhouding. Netjes geplaatst. Wij hebben een keuken die aan onze wensen voldoet en zijn er blij mee.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste,

Wat heerlijk dat jullie nu kunnen genieten van een keuken die aan jullie wensen voldoet. Veel kookplezier gewenst!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Hans Huijsman op vrijdag 10 nov 2023 23 | vestiging Genemuiden
Vanaf het eerste bezoek aan de showroom tot de eindoplevering, was er een prima contact. Er werd meegedacht aan allerlei oplossingen. Alle afspraken werden keurig nagekomen en de keuken werd op de afgesproken datum geplaatst door een vakkundige monteur. Kortom Kitchen4All Genemuiden is een echte aanrader.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Hans,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Genemuiden. Wat fijn om te lezen dat je onze winkel zeker kunt aanraden. Veel plezier gewenst met de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Ankie en Ab Hermsen op vrijdag 10 nov 2023 23 | vestiging Zevenaar
Prachtige moderne zwarte keuken gekocht. In de zaak zeer goed geïnformeerd over wat mogelijk is mbt kastjes, werkblad, apparatuur. Prettig gesprek gehad met Kayleigh Holtus en tot overeenkomst gekomen. Factuur ed kwamen vlot en correct. Afspraken mbt levering etc helemaal goed verlopen. Niets dan lof.
De keuken was compleet en paste op alle fronten. Nog mooier dan dat we gedacht hadden. Ook de montage verliep zeer vlot en het verpakkingsmateriaal werd netjes opgehaald. We zijn daarom uiterst tevreden en gelukkig met deze keuken. Raad het iedereen aan.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Ankie en Ab,

Als we jullie mooie woorden voor Kitchen4All Zevenaar lezen dan begrijpen we wel dat jullie een fijne ervaring hebben gehad. Bedankt voor het delen van deze 5-sterren review. Veel plezier gewenst met jullie moderne zwarte keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Wilhelmus op donderdag 9 nov 2023 23 | vestiging Geleen
Wij hebben een keuken gekocht bij Kitchen4all. Uitstekende service altijd goed geholpen door hun.
FOTO VAN WILHELMUS
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Wilhelmus,

Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring met Kitchen4All Sittard-Geleen. Wat fijn om te lezen dat jullie de service als uitstekend hebben ervaren. Veel plezier gewenst met deze prachtige keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met onze mooie keuken”
Door Andreas en Erica op dinsdag 7 nov 2023 23 | vestiging Hoogeveen
Heel positief over Kitchen4All in Hoogeveen; Er werd door Jan Maarten zeer ruim de tijd genomen voor ons keuzeproces en we konden zelfs nog een extra dagdeel langskomen omdat we twijfelden over het aanrechtblad. Ondertussen werden we goed voorzien van koffie en thee. We kregen eerlijke goede adviezen over materialen en ook de montage verliep prettig. Ook na plaatsing wordt er steeds goed gereageerd op vragen of wanneer iets aangepast moet worden. We ervaarden geen druk, de belangrijkste reden waarom we bij Kitchen4All gingen kijken. Verder was de prijskwaliteit-verhouding ook scherp vergeleken met twee andere winkels waar we een schets lieten maken.
En ja, het belangrijkste van alles; we zijn super blij met onze mooie keuken!
FOTO VAN ANDREAS EN ERICA
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Andreas en Erica,

Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring met Kitchen4All Hoogeveen. Wat fijn om te lezen dat Jan Maarten zeer ruim de tijd heeft genomen voor jullie en hij eerlijke adviezen gaf. Veel plezier gewenst met jullie prachtige keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door m altelaar op dinsdag 7 nov 2023 23 | vestiging Hattemerbroek
We hebben onze keuken daar gekocht prima voorgelicht is keurig op tijd geleverd en de monteur heeft het uitstekend in elkaar gezet, kregen nog wat tips om het beter te maken echt geweldig.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Hattemerbroek. Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met het gehele proces. Veel plezier gewenst met de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door G. ter Haar op maandag 6 nov 2023 23 | vestiging Doetinchem
Bij Kitchen4all Doetinchem vriendelijk ontvangen door verkoper Thomas Bussink. Hij had alle tijd voor ons en na een oriënterend gesprek zijn we samen tot een mooi keukenontwerp gekomen. Ter plekke kon hij het ontwerp/voorstel aan ons laten zien m.b.t. inhoud koelkast, hoogte kasten, diepte laden, etc. zodat wij een heel goed beeld kregen van hoe de keuken eruit zou komen te zien. Dankzij zijn vakmanschap, rustige benadering, vriendelijkheid en vooral meedenken, is er een offerte uitgebracht en hebben wij Kitchen4all Doetinchem direct opdracht gegeven voor onze nieuwe en prachtige keuken. Wij hopen er nog heel veel jaren van te mogen genieten.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Doetinchem. Wat fijn om te lezen dat Thomas alle tijd voor jullie heeft genomen en jullie samen tot een mooi keukenontwerp zijn gekomen. Veel plezier gewenst met de nieuwe prachtige keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is helemaal naar wens”
Door Jan Hellings op maandag 6 nov 2023 23 | vestiging Doetinchem
Goede, adequate verkoper (Thomas). Na wat opmerkingen van onze kant alles netjes en naar tevredenheid opgelost. Keuken volledig naar onze wensen.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Jan,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring voor Kitchen4All Doetinchem. Wat fijn om te lezen dat de nieuwe keuken volledig is naar jullie wensen. Veel plezier gewenst met het eindresultaat!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijk dank voor de fijne service”
Door H Rusch op maandag 6 nov 2023 23 | vestiging Harderwijk
Zonder afspraak liep ik kitchen4all binnen. Er was een vriendelijk ontvangst van het aanwezige personeel. Ik kreeg de ruimte om zelf rond te kijken bij de showmodellen en materialen. Vervolgens een afspraak gemaakt voor een ontwerptekening. Hierbij wederom een warm en prettig welkom. Ontspannen sfeer, alle tijd werd er genomen voor het ontwerp, het uitzoeken van de materialen en apparatuur. Het hele proces van het uitzoeken in de winkel tot het afleveren en monteren was gewoon perfect. Iedereen was vriendelijk en voorkomend. Alle afspraken keurig nagekomen en tijdig gebeld en gemaild over kleine wijzigingen. Echt een aanrader! Hartelijk dank voor de fijne service.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Harderwijk. Wat fijn om te lezen dat het gehele proces zo perfect was. We wensen jullie veel kookplezier in de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Fam Habets op vrijdag 3 nov 2023 23 | vestiging Geleen
Beton look eiken werkblad keuken gekocht. Marin nam de tijd en kon onze wensen goed omzetten in een 3D keuken, na het plaatsen van de keuken door Ricky en Davy van senden montage hebben wij een mooie goed passende afgewerkte keuken. Top heren van advies, verkoop tot aan het plaatsen en opleveren. Wij zijn super tevreden, bedankt.
FOTO VAN FAM HABETS
+ Toon extra foto van Fam Habets
+ Toon extra foto van Fam Habets
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Familie Habets,

Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring met Kitchen4All Sittard-Geleen. Wat een prachtig eindresultaat, geniet ervan!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Goede adviezen en snelle levering”
Door Dieteren op donderdag 2 nov 2023 23 | vestiging Geleen
Bij aankoop aanpassing keuken goede adviezen hoe dit gestalte te geven. Snelle levering en vakwerk geleverd bij het plaatsen van de keuken.
FOTO VAN DIETEREN
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Dieteren,

Bedankt voor het delen van je positieve review voor Kitchen4All Sittard-Geleen. Wat fijn dat er zulke goede adviezen zijn gegeven. Veel plezier gewenst met het eindresultaat!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische service”
Door Korneel Heutink op woensdag 1 nov 2023 23 | vestiging Hoogeveen
Bij Michael in Hoogeveen keukenapparatuur gekocht. Fantastische service en als er iets is word het snel opgelost! Na 2.5 jaar drupte onze kraan water. Dit gemeld, en wij kregen een nieuwe kraan opgestuurd. Super netjes. Ga zo door samen met je team!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Korneel,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Hoogeveen. Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met onze service. Geniet ervan!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Hanèdi Waarheid op dinsdag 31 okt 2023 23 | vestiging Hoogeveen
Voor de 2e keer hebben wij hier een keuken gekocht binnen 3 jaar (I.v.m verhuizing) omdat wij de eerste keer heel erg tevreden waren over de levering van de keuken. En ook deze keer meer dan tevreden! Het is prachtig geworden!
Vanaf het ontwerpen van de keuken, het contact tussendoor, tot het zetten van de keuken. Fijne mensen, denken mee en pushen totaal niet. Ook hebben we weer gekozen voor dezelfde keuken-plaatsers. Deze vrolijke mannen hebben weer mooi werk geleverd!
FOTO VAN HANÈDI WAARHEID
+ Toon extra foto van Hanèdi Waarheid
+ Toon extra foto van Hanèdi Waarheid
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Hanèdi,

Bedankt voor het delen van jullie mooie woorden voor Kitchen4All Hoogeveen. Wat fijn om te lezen dat jullie ook deze keer weer meer dan tevreden zijn. Geniet van jullie prachtige nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Slordigheidjes bij de montage”
Door Jos op donderdag 26 okt 2023 23 | vestiging Geleen
Na bezoeken aan 2 andere grote keukenbedrijven kwamen we terecht bij Kitchen4All Geleen. In 2 gesprekken en met goed advies van Marin kwam onze droomkeuken op papier te staan. Marin dacht mee, hield rekening met onze wensen en budget. Na de aanbetaling was het wel een tijd aandringen eer we de plannen voor de aansluitingen kregen. De keuken werd stipt volgens afspraak geleverd en ook de monteurs verschenen stipt op afspraak. De keuken is heel mooi geworden, maar door slordige montage waren er wel enkele schoonheidsfoutjes:
- achterwand sluit niet netjes aan op kast
- naad tussen muur en paslatten werd niet afgekit
- de uittrekslang van de kraan blijft haperen en lekt daardoor af en toe.
We hebben dit eerst met de monteurs besproken, maar die wilden niet afkitten. Het probleem met de uittrekslang van de kraan kwam pas boven toen de monteurs weg waren. Daarna hebben we getelefoneerd met Kitchen4all. Zij vroegen alles met foto's per mail te versturen. Dat ging eerst mis, maar een tweede bericht kwam toch aan. In het antwoord legt Kitchen4All Geleen de bal terug in ons kamp: het extra kitwerk (2 naadjes) kost 330 euro en voor het probleem met de uittrekslang moeten wij onze loodgieter een offerte laten maken en aan Kitchen4All bezorgen. Mij lijkt het niet meer dan fair dat Kitchen4All alles doet om de problemen, die door onzorgvuldig werk van de monteurs ontstaan zijn, zelf oplost. De monteurs hadden het probleem met de uittrekslang zeker kunnen voorzien (ik ben er ook zeker van dat ze gezien hebben dat dit niet in orde was), en met wat goede wil waren de 2 naadjes in een paar minuten afgekit. Van volledig ontzorgen, zoals de website van Kitchen4All belooft is helaas geen sprake. Jammer dat het goede dat de goede ervaringen die we hadden bij de koop van de keuken, overschaduwd worden door slordigheidjes bij de montage en onvoldoende nemen van de verantwoordelijkheid bij het oplossen.
FOTO VAN JOS
Reactie of foto toevoegen
“Iedereen een dikke pluim”
Door Toos en Arie op woensdag 25 okt 2023 23 | vestiging Hoogeveen
Dankzij Kitchen4all hebben we nu een prachtige nieuwe keuken.die volledig voldoet aan onze verwachtingen. Tijdens onze oriëntatie werden we vakkundig en uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden.van opstellingen en apparatuur.
Levering en installatie exact op de afgesproken datum. Arjan en Johan hebben de keuken erg netjes in 1 dag geïnstalleerd. Iedereen een dikke pluim.
FOTO VAN TOOS EN ARIE
+ Toon extra foto van Toos en Arie
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Toos en Arie,

Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring met Kitchen4All Hoogeveen. Wat fijn om te lezen dat de nieuwe keuken volledig voldoet aan jullie verwachtingen. We wensen jullie veel plezier met dit prachtige eindresultaat!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Janine Kroese op dinsdag 24 okt 2023 23 | vestiging Hattemerbroek
Uitstekende service! Klantvriendelijk! Mooie zaak!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende nazorg”
Door Fr.Bouwman op zondag 22 okt 2023 23 | vestiging Zevenaar
Goed kontakt met Kayleigh en uitvoerder Wilco van Wilfra. Alles naar wens geleverd en uitgevoerd en niet te vergeten een uitstekende nazorg.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Zevenaar. Wat fijn dat er zulk goed contact is geweest met Kayleigh en Wilco. Veel plezier gewenst met het eindresultaat!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar wens”
Door Henk op zaterdag 21 okt 2023 23 | vestiging Harderwijk
De hulp bij het uitkiezen in de showroom was uitgebreid en prettig. De levering was supersnel en alles was naar wens.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Henk,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Harderwijk. Wat fijn dat de levering zo snel was en alles naar wens is. Veel plezier met het eindresultaat!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke tien”
Door Ad Lengkeek op vrijdag 20 okt 2023 23 | vestiging Hattemerbroek
Wij hebben een keuken en PVC-vloer besteld en gekocht bij dit bedrijf. Daarbij hebben we de opdracht meegegeven om het hele proces door Kitchen4All Hattemerbroek te laten uitvoeren. In ons geval betekende dit: verwijderen van de oude keuken inclusief alle aansluitingen/leidingen/ koof boven aanrecht etc en afvoeren van het geheel. Installatie nieuwe leidingen en aansluitingen, uitbreiding meterkast met twee groepen. Stucadoorswerk van de keuken (muren en plafond). Eindmontage alle electriciteitswerk voor de aansluiting op nieuwe keuken. Egaliseren vloer van de gehele oppervlakte benedenverdieping (keuken-woonkamer-hal naar trap/toilet en hal bij voordeur). Leggen van de PVC-vloer. Plaatsing nieuwe keuken incl alle apparatuur en aflevering werkende complete keuken. De planning voor alle genoemde stappen werd gemaakt door Kitchen4All en alle hiervoor genoemde werkzaamheden werden uitgevoerd door vakmensen in dienst van dit bedrijf. Behalve dat alle mensen die de werkzaamheden hebben uitgevoerd correct en prettig in de omgang waren werden de aan hen toevertrouwde werkzaamheden uiterst zorgvuldig en bekwaam uitgevoerd. Er was ruimte voor overleg en/of toelichting en er werd constructief en innovatief meegedacht met ons. De keuken is een plaatje en alles werkt voortreffelijk. We zijn 100% tevreden en dankbaar en blij dat we met dit bedrijf in zee gegaan zijn. Een dikke tien hebben ze verdiend!
De bedrijfsleiders Emmelien en Gerhard en de monteurs en installateurs die zij in dienst hebben. Vakwerk! Dit bedrijf bevelen wij zonder aarzeling voor de volle 100% aan!
FOTO VAN AD LENGKEEK
+ Toon extra foto van Ad Lengkeek
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Ad,

Bedankt voor het delen van je mooie woorden voor Kitchen4All Hattemerbroek. Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over het gehele proces en ons kunnen aanbevelen. We wensen jullie veel kookplezier in deze prachtige keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Maykel op vrijdag 20 okt 2023 23 | vestiging Son en Breugel
Erg nette winkel. Personeel erg vriendelijk en kundig. Ze hebben ons goede tips gegeven waar we zelf niet over nagedacht hadden. We hebben de badkamer binnen 4 weken nodig, ook dit was mogelijk. Al met al erg fijne ervaring. Complimenten!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Maykel,

Bedankt voor het delen van je positieve review. Wat fijn om te lezen dat het personeel zo vriendelijk en kundig was. Veel plezier gewenst met het eindresultaat!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldig bedrijf met een heel goede service”
Door Aad en Gina van Dorp op donderdag 19 okt 2023 23 | vestiging Leiderdorp
Eindelijk een keukenzaak met verkopers die absoluut niet pushen, dit vonden wij een verademing. Er is goed met ons meegedacht over de inrichting van de keuken en wij zijn ook super tevreden met het uiteindelijke resultaat! Ook onze complimenten voor de monteur, Harde werker en heeft een mooi resultaat geleverd! Toen er na een week een ramen zetter, die een nieuwe ruit kwam plaatsen boven onze aanrecht, per abuis onze nieuwe inductieplaat heeft vernield, waar wij vreselijk van baalden, heeft kitchen 4 all alles geregeld zodat wij de volgende dag een nieuwe inductieplaat konden ophalen en de monteur heeft hem diezelfde dag nog voor ons geïnstalleerd...dat was echt heel erg fijn! Eigenlijk een geweldig bedrijf met een heel goede service! Een dikke 10!
FOTO VAN AAD EN GINA VAN DORP
+ Toon extra foto van Aad en Gina van Dorp
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Aad en Gina,

Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring. Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met de goede service. Veel kookplezier gewenst in de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Stoof op donderdag 19 okt 2023 23 | vestiging Vianen UT
Wij zijn goed geholpen bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken. Van een keuken uit de showroom ons eigen ontwerp gemaakt en met behulp van de verkoper was veel mogelijk. Alle problemen die na plaatsing van de keuken tevoorschijn kwamen zijn super opgelost.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Stoof,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Vianen. Wat fijn om te lezen dat alles goed is opgelost. Veel plezier gewenst met jullie nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Fam. Van der weerd op woensdag 18 okt 2023 23 | vestiging Hattemerbroek
We zijn zeer tevreden. We werden goed geholpen. De verkoper dacht met ons mee. Levering was perfect op de afgesproken datum. Het werd vakkundig gemonteerd door een vriendelijke man. Wij bevelen deze firma aan.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Familie van der Weerd, Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring met Kitchen4All Hattemerbroek. Wat fijn om te lezen dat alles volgens plan is gegaan en jullie ons kunnen aanbevelen. We wensen jullie veel plezier in de nieuwe keuken! Hartelijke groet, Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor de prettige samenwerking”
Door Elly Rombouts op dinsdag 17 okt 2023 23 | vestiging Leiderdorp
In mei van dit jaar hebben we een fantastische keuken besteld bij Kitchen4All in Leiderdorp. We werden geholpen door Arjan. Hij heeft ons goed op weg geholpen met de indeling van de keuken. Bij afwezigheid van Arjan werden we te woord gestaan door Suzanne. Dit was een zeer prettige samenwerking. Er werd goed naar ons geluisterd en ze dachten mee bij lastige beslissingen.
Bij aflevering van de keuken ontbrak de vaatwasser. Maar op de dag van plaatsing door Willem werd een luxere vaatwasser afgeleverd. Willem heeft de keuken op een voortreffelijke wijze geplaatst. Geen enkele beschadiging en alles liep naar wens. We zijn dan ook meer dan tevreden met onze keuken. Arjan, Suzanne en Willem, hartstikke bedankt voor de prettige samenwerking en de mooie keuken. We krijgen er veel mooie reacties over.
FOTO VAN ELLY ROMBOUTS
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Elly,

Bedankt voor het delen van deze mooie woorden. Wat fijn om te lezen dat er een goede oplossing werd gezocht voor de missende vaatwasser. We wensen jullie veel plezier met deze nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een grote moderne keuken”
Door W. van Reeuwijk op dinsdag 17 okt 2023 23 | vestiging Beuningen GLD
Wij wilden een grote moderne keuken met een aantal niet standaard elementen, zoals bv. een zwevend barretje. Kitchen4All praatte ons niet zoals andere keukenzaken naar standaard beschikbare oplossingen. Sander Barents, de ervaren vestiging manager dacht volledig mee om onze ideeën te verwezenlijken. Met veel technisch inzicht en ondersteuning is de keuken in een keer goed is tot stand gekomen.
FOTO VAN W. VAN REEUWIJK
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste,

Bedankt voor het delen van jullie mooie woorden voor Kitchen4All Beuningen. Wat goed dat Sander jullie in het gehele proces zo goed geholpen heeft. We wensen jullie veel kookplezier in deze prachtige keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijke afspraken gemaakt en alles nagekomen”
Door Kelsey Furrer op maandag 16 okt 2023 23 | vestiging Hattemerbroek
Wij hebben onze keuken en pvc vloer besteld bij Kitchen 4 All. Wij zijn erg tevreden met het resultaat, dat nog mooier is geworden dan wij in ons hoofd hadden! Gerhard heeft ons zeer goed geholpen en met ons meegedacht. Ze staan altijd klaar om te helpen en advies te geven. De bereikbaarheid en de service zijn perfect. Duidelijke afspraken gemaakt en alles nagekomen. De keuken is netjes geplaatst en afgewerkt door Sjaak, al met al niets op aan te merken! Wij zullen Kitchen 4 All Hattemerbroek zeker aanbevelen!
FOTO VAN KELSEY FURRER
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Kelsey,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Hattemerbroek. Wat fijn om te lezen dat Gerhard zo goed heeft geholpen en heeft meegedacht. Geniet van jullie nieuwe prachtige keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een plaatje van een keuken”
Door Fam H Nuus op zaterdag 14 okt 2023 23 | vestiging Vianen UT
We waren op zoek naar een nieuwe keuken. Via Google vonden we Kitchen4All. Na rond gekeken te hebben kwam er een leuke spontane dame naar ons toe. Die heeft ons fantastisch geholpen. Maandag heeft de monteur die ook fantastische werk geleverd heeft de keuken gemonteerd. Een plaatje van een keuken. Dank jullie wel.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste familie H Nuus,

Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring met Kitchen4All Vianen. Wat fijn om te lezen dat er zulk fantastisch werk is geleverd. We wensen jullie veel plezier met de opgeleverde keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Van begin tot eind zeer goed geholpen”
Door Jacco Luiten op donderdag 12 okt 2023 23 | vestiging Doetinchem
Tijdens het bezoek in de showroom in alle rust kunnen kijken en van goed advies voorzien. Er wordt goed naar je wensen geluisterd en meegedacht over praktische zaken. We zijn zeer blij met het resultaat in onze woning!
FOTO VAN JACCO LUITEN
+ Toon extra foto van Jacco Luiten
+ Toon extra foto van Jacco Luiten
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Jacco,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Doetinchem. Wat fijn om te lezen dat er goed naar jullie wensen is geluisterd en er is meegedacht over de praktische zaken. We wensen jullie veel kookplezier in deze prachtige keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer prettige ervaring”
Door Familie Westert op woensdag 11 okt 2023 23 | vestiging Hattemerbroek
Vriendelijke verkoper, luistert goed naar je wensen, geeft goed advies, denkt met je mee, kijkt naar mogelijkheden, is niet opdringerig. De monteur die de keuken plaatste deed dit op een vlotte en professionele manier. We hebben dit als zeer prettig ervaren. We zijn heel tevreden en blij met onze nieuwe keuken, ook hebben wij bij kitchen4All een nieuwe pvc vloer gekocht, waar we heel tevreden over zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige begeleiding en een prachtige keuken”
Door Lydia op dinsdag 10 okt 2023 23 | vestiging Beuningen GLD
Wij zijn in Beuningen geweest en geholpen door Sander. Hij heeft ons heel prettig begeleid in het maken van keuzes voor de keuken, sloot aan op onze eigen wensen en gaf praktische tips waar nodig of gevraagd. De service was goed, hij is makkelijk te vinden voor vragen en denkt mee. Het contact was prettig en ook de monteur waren we erg over te spreken. Met een goed gevoel, een prachtige keuken gekocht voor een eerlijke prijs. Geen verrassingen achteraf en alles is op de afgesproken data gebeurd. Ik zou deze plek zonder twijfel aanraden.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Lydia,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Beuningen. Wat fijn om te lezen dat Sander jullie zo prettig heeft begeleid. Veel kookplezier gewenst in jullie nieuwe prachtige keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en alles volgens plan geleverd”
Door Vany op zondag 8 okt 2023 23 | vestiging Hoogeveen
Goede service, prachtige keuken, een keukenzaak die netjes volgens plan keuken geleverd heeft. Mooie apparatuur die makkelijk te gebruiken zijn. Voor vragen tussendoor werden wij netjes te woord gestaan
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Vany,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Hoogeveen. Wat fijn om te lezen dat de keuken helemaal volgens plan is geleverd. Veel kookplezier gewenst in de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een goede ervaring”
Door Niek mertens op vrijdag 6 okt 2023 23 | vestiging Vianen UT
Goede ervaring opgedaan bij Kitchen4all in Vianen. Weliswaar staat er een beperkt aantal modellen opgesteld, maar het model dat ons aansprak stond erbij. Goede inlevende advisering waarvoor veel tijd werd genomen. Geen druk om snel te beslissen. Levering en montage precies volgens afspraken. En ook nalevering van beschadigde deur werd zonder problemen opgepakt en afgehandeld. Enige punt van kritiek is de transparantie van de offerte en de werkwijze die Kitchen4all hierin volgt. Prijzen van individuele apparaten e.d. zijn niet zichtbaar in de offerte. Er wordt een totaalbedrag geoffreerd. Overigens is de geboden prijs wel concurrerend, zo bleek ons uit een prijsvergelijk. Kortom: Kitchen4all Vianen is zeker een aanrader.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Niek,

Bedankt voor het delen van je ervaring met Kitchen4All Vianen. Wat fijn om te lezen dat je ons zeker kan aanraden. Veel plezier gewenst met de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de nieuwe keuken”
Door Tony en Danielle op maandag 2 okt 2023 23 | vestiging Dronten
Van het eerste gesprek in de showroom tot aan de levering en installatie van de keuken zijn wij zeer tevreden. In de showroom onze plannen besproken en helder en goed advies gekregen. Levering van de keuken verliep volgens planning en hierover werd duidelijk gecommuniceerd. De installatie was ook uitstekend. Zeer vriendelijke ervaren monteur die de keuken vakkundig en heel netjes heeft geïnstalleerd. Wij zijn heel blij met de nieuwe keuken.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Tony en Danielle,

Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring met Kitchen4All Dronten. Wat fijn om te horen dat jullie het gehele proces zo goed hebben ervaren. We wensen jullie veel kookplezier in de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,

Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Piet en Vera van Breukelen op donderdag 28 sep 2023 23 | vestiging Zevenaar
Wij hebben in Zevenaar onze nieuwe keuken gekocht. Simon Kappelle dacht heel goed met ons mee, behulpzaam en uiterst vriendelijk. De plaatsing van de keuken is uitstekend gegaan. Dus een aanrader.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Piet en Vera,

Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring met Kitchen4All Zevenaar. Wat fijn om te horen dat Simon zo goed mee dacht en heel behulpzaam en vriendelijk was. Geniet van jullie nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Eline Bonthuis op donderdag 28 sep 2023 23 | vestiging Genemuiden
We zijn erg tevreden over de keuken, en de monteur was enorm vriendelijk en mee gaand. Netjes afgeleverd en de communicatie ging vlot.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Eline,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Genemuiden. Fijn om te lezen dat jullie erg tevreden zijn met de nieuwe keuken, geniet ervan!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding en perfecte installatie”
Door Saskia Reckers op woensdag 27 sep 2023 23 | vestiging Harderwijk
Bij binnenkomst meteen een hele goede indruk. Ondanks dat beide bezig waren met gesprekken met klanten werden we begroet en aangesproken. Overzichtelijke showroom. Er wordt de tijd genomen om zo te komen tot het uiteindelijk resultaat van de keuken die wij voor ogen hadden. Professioneel/ Keuken op tijd en compleet afgeleverd en in een keer 100% goed. Geen beschadigingen.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Saskia,

Bedankt voor het delen van je positieve review. Wat fijn om te lezen dat je meteen een goede indruk hebt gekregen en dit de rest van het proces zo is gebleven. Veel plezier gewenst met de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Goed naar onze wensen geluisterd”
Door Wilma Smids op woensdag 27 sep 2023 23 | vestiging Harderwijk
Wij zijn heel prettig geholpen. Er werd door Alexander goed meegedacht en naar onze wensen geluisterd. Wij zijn heel blij met het eindresultaat!
FOTO VAN WILMA SMIDS
+ Toon extra foto van Wilma Smids
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Wilma,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Harderwijk. Wat fijn om te lezen dat Alexander goed heeft meegedacht en naar jullie wensen heeft geluisterd. En wat een prachtig eindresultaat, geniet ervan!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door MB op woensdag 27 sep 2023 23 | vestiging Barneveld
We zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Prachtige keuken die ook super goed is geplaatst. Service uistekend. Zeer betrouwbaar bedrijf.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste,

Bedankt voor het delen van je positieve review. Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn. Veel plezier gewenst met jullie prachtige keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Wessel op zondag 24 sep 2023 23 | vestiging Barneveld
Wij zijn zeer tevreden met de service die Kitchen4All heeft geboden bij de aanschaf van onze nieuwe keuken. Vanaf het allereerste contact tot aan de oplevering van de keuken hebben zij zich als een betrouwbare en professionele keukenleverancier bewezen. De gesprekken met het team van Kitchen4All verliepen prettig en ze namen de tijd om naar onze wensen te luisteren en dachten actief mee over alle andere aspecten die bij de verbouwing van onze keuken kwamen kijken. Na de plaatsing van de keuken merkten we helaas dat er enkele zaken niet helemaal in orde waren. Het was echter belangrijk om op te merken dat dit niet de schuld was van Kitchen4All. Wat ons echt aangenaam verraste, was de manier waarop Kitchen4All met deze situatie omging. Ze boden een uitstekende klantenservice en waren altijd bereid om met ons mee te denken om eventuele problemen op te lossen. Deze proactieve en klantgerichte benadering heeft ons echt het gevoel gegeven dat we in goede handen waren. Al met al kunnen we Kitchen4All van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een keukenleverancier met een uitstekende service.
FOTO VAN WESSEL
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Wessel,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Barneveld. Wat fijn om te lezen dat jullie ons kunnen aanbevelen. We wensen jullie veel plezier met deze prachtige keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Marianne Bos op zaterdag 23 sep 2023 23 | vestiging Almere
Heel tevreden met onze nieuwe keuken. Voor het aankoopproces is alle tijd genomen. Her en der wat wijzigingen moeten maken, maar hier is heel professioneel mee om gegaan.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Marianne,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Almere. Wat fijn dat er alle tijd is genomen voor jullie. Veel plezier gewenst met de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding een een fijne monteur”
Door Marieke op vrijdag 22 sep 2023 23 | vestiging Hattemerbroek
Na een (veel te) lange zoektocht in de wondere wereld van keukenwinkels, kwamen wij in het warme bad van Kitchen4All Hattemerbroek terecht. Geen gedoe waarbij de prijs van de keuken afhangt van je onderhandel skills, maar gewoon direct een eerlijke prijs. Gerhard is zeer kundig, rustig en fijn persoon met wie je alle wensen en mogelijkheden kunt bespreken. Hij denkt actief mee en geeft hele bruikbare tips en adviezen. De keuze voor Kitchen4All (Hattemerbroek) was dus snel gemaakt. De plaatsing van de keuken was lekker ruim gepland en super vakkundig gedaan door Karel. Echt, wat een fijne kerel! Met veel oog voor detail en een zeer hoge standaard voor kwaliteit is de keuken geplaatst. Uiteraard waren er, zoals je altijd wel zult hebben, een paar kleine op en aanmerkingen, maar alles is direct en zonder enige moeite opgelost. Wij zijn dus meer dan tevreden!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Marieke,

Bedankt voor het delen van je positieve review. Wat fijn om te lezen dat jullie meer dan tevreden zijn over het gehele proces. Veel kookplezier gewenst in jullie nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Super fijne begeleiding”
Door H. Brouwer op donderdag 21 sep 2023 23 | vestiging Hattemerbroek
Keuken gekocht, beton grijs terra kleur met wandkast. Super fijne begeleiding en informatie. Top team.Gaf vele ideeën en opties waardoor we tot een prachtige keuken uitkwamen. Warme ontvangst in de winkel en we voelden ons er echt welkom.
FOTO VAN H. BROUWER
+ Toon extra foto van H. Brouwer
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Hattemerbroek. Wat fijn dat jullie door de vele ideeën en opties tot een prachtige keuken zijn gekomen. Geniet ervan!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Precies gegaan zoals afgesproken”
Door Ina Ijzerman Brands op donderdag 21 sep 2023 23 | vestiging Harderwijk
Wij zijn zeer tevreden met de koop en de plaatsing van de keuken het is precies gegaan zo als afgesproken een aanrader.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Ina,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Harderwijk. Geniet van het eindresultaat!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden met de keuken en de vloer”
Door Esme Schaart op woensdag 20 sep 2023 23 | vestiging Almere
Via Kitchen4all hebben wij een keuken en een vloer gekocht. Via Kitchen4all zijn ook onze muren gestuct. Ik ben over het geheel gezien erg tevreden met de keuken en de vloer. Het enige minpunt is dat alle bedrijven die via Kitchen4all in ons huis bezig moesten zijn dat niet met elkaar afstemde waardoor de verbouwing wel uitliep. Wel hebben alle bedrijven keurig werk geleverd. De keuken is van goede kwaliteit en netjes afgewerkt, onze PVC vloer met vloerverwarming is ook van goede kwaliteit en netjes afgewerkt.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Esme,

Bedankt voor het delen van je positieve review. Wat fijn om te lezen dat de keuken en pvc vloer van goede kwaliteit is en netjes is afgewerkt. Geniet ervan!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Manon op dinsdag 19 sep 2023 23 | vestiging Hattemerbroek
Erg tevreden met mijn keuken. Ze waren erg goed bereikbaar en betrokken bij alle vragen die ik naderhand had. Uiteindelijk een keuken kunnen samen stellen waar ik super blij mee ben! Ze denken heel erg mee met het design en adviseren ook met aanpassingen waar ik zelf niet zo snel op zou zijn gekomen. Zeker aan te raden!
FOTO VAN MANON
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Manon,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Hattemerbroek. Wat fijn om te lezen dat je ons zeker kan aanraden. Veel plezier gewenst met je prachtige keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een goede ervaring”
Door Ruxandra Dumitrescu op maandag 18 sep 2023 23 | vestiging Leiderdorp
We had our kitchen bough in Kitchen4All Leiderdorp. Extremely helpful and professional personnel. Natascha helped us a lot with the order, paying great attention to what we wanted and needed, Arjan help us with perfecting the design to look better and more proportionate and supervised to have all what we've ordered to be correctly placed on the list. The montage was very well done, with a lot of attention to even the tiniest the details. Overall a great experience.
FOTO VAN RUXANDRA DUMITRESCU
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Dear Ruxandra,

thank you for sharing your positive experience. How nice to read that you are so satisfied with the entire process. Have fun with the final result!

Kind regards,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie en planning”
Door Fleur op maandag 18 sep 2023 23 | vestiging Harderwijk
Erg tevreden met de service en het meedenken van Kitchen4all Harderwijk. Goede communicatie en planning. Na montage waren er een aantal restpunten, deze zijn allemaal netjes en tijdig opgelost.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Fleur,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring. Wat fijn om te horen dat alles netjes en tijdig is opgelost. Veel plezier gewenst met de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Zakenkundig”
Door Erik en Hillie op zaterdag 16 sep 2023 23 | vestiging Hattemerbroek
We zijn door Gerhard zeer goed geholpen met het uitzoeken en samenstellen van onze eilandkeuken. We waren zonder afspraak binnengekomen en hij nam goed de tijd voor ons. We gingen met een goed gevoel weg en met gelijk een grote gunfactor. De 3d tekening hadden we heel snel in onze mailbox. Het eindgesprek was zeer prettig. Hij heeft alle wensen die wij hadden voor de keuken goed vervuld! Hij is zeer zakenkundig en denkt goed mee. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig resultaat”
Door Daan en Maud op donderdag 14 sep 2023 23 | vestiging Harderwijk
Een hele fijne ervaring met Kitchen4All bij het uitzoeken, plaatsen en de verdere afhandeling van onze vloer en keuken. In de showroom een aantal keer goed geholpen door Alexander en zijn collega's. Uiteindelijk samen een prachtige keuken ontworpen en uitgezocht waarin wij ons hebben laten inspireren door een keuken die in de showroom stond. Inmiddels staat er al een tijd een keuken in ons huis waarbij wij nog steeds niks kunnen bedenken wat we anders hadden willen hebben. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen en service! Ook voor onze nieuwe PVC vloeren goed geholpen bij Kitchen4All. Goede communicatie vooraf, tijdens het leggen en achteraf. Prachtig resultaat. Bedankt!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Daan en Maud,

Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring met Kitchen4All Harderwijk. Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de hulp van Alexander. Veel plezier gewenst met het eindresultaat!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Alles is netjes geregeld”
Door Marloes Meijer-van der aa op dinsdag 12 sep 2023 23 | vestiging Hoogeveen
Wij zijn erg blij met onze prachtige keuken en de service van de winkel en het plaatsen van de keuken. Er is goed meegedacht en alles is netjes geregeld!
FOTO VAN MARLOES MEIJER-VAN DER AA
+ Toon extra foto van Marloes Meijer-van der aa
+ Toon extra foto van Marloes Meijer-van der aa
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Marloes,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Hoogeveen. Wat een plaatje is het eindresultaat geworden, veel plezier ermee!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Vroom op dinsdag 12 sep 2023 23 | vestiging Deventer
Zeer professioneel. Goed meedenken. Goed geadviseerd. Levering en plaatsing top! Aanrader.
FOTO VAN VROOM
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Deventer. Wat fijn om te lezen dat jullie ons kunnen aanraden. Veel plezier gewenst in jullie nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met de keuken”
Door Ties jansen op dinsdag 12 sep 2023 23 | vestiging Doetinchem
Wij zijn superblij met de keuken. Heel vriendelijk personeel. En het fijne aan deze keukenbedrijf vergeleken met andere. Meteen het moeten kopen van een keuken ze pushen niet zo. En daarom hebben we hier de keuken gekocht.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Ties,

Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring met Kitchen4All Doetinchem. Wat fijn dat jullie dit zo ervaren hebben. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door WMerx op maandag 11 sep 2023 23 | vestiging Beuningen GLD
We waren op zoek naar een betrouwbare zaak die ons volledig kon ontzorgen naast uiteraard een keuken naar onze wensen. In alles zijn we geslaagd bij Kitchen4All en in het bijzonder bij Sander en zijn mensen. Tijd(stip) nog moeite werd gespaard om verborgen tegenvallers kundig en tijdig op te lossen, waarvoor nogmaals dank. We zijn uitermate tevreden en kunnen terugkijken op een geslaagd project.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Beuningen. Wat fijn om te lezen dat jullie terugkijken op een geslaagd project. Veel kookplezier gewenst in de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Chr.bakker op maandag 11 sep 2023 23 | vestiging Harderwijk
Keuken, mooi ontwerp passend in interieur. De communicatie verliep uitstekend ook waar het de plaatsing betrof. We zijn echt heel tevreden, goed bedrijf en geweldige service.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring. Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn. Veel plezier gewenst met het eindresultaat!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met de nieuwe keuken”
Door De ruiter op maandag 11 sep 2023 23 | vestiging Harderwijk
Direct, korte lijnen, vriendelijk goede service.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste,

Bedankt voor het delen van je 5-sterren review voor Kitchen4All Harderwijk. Veel plezier gewenst met het eindresultaat!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door L.van Leeuwenberg op zondag 10 sep 2023 23 | vestiging Beuningen GLD
Wij hebben Kitchen4all de oude keuken en vloer eruit laten halen. Ze hebben de leidingen veranderd en de nieuwe vloer en keuken naar volle tevredenheid geplaatst. Sander heeft er voor gezorgd dat alles op tijd en goed geregeld was.
Ook willen we de vakmensen bedanken, het is allemaal keurig gedaan. Dit bedrijf doet wat ze beloven. We zijn dan ook zeer tevreden. Allemaal nog bedankt
Groetjes van ons Els en Leo.
FOTO VAN L.VAN LEEUWENBERG
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Els en Leo,

Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring met Kitchen4All Beuningen. Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn. Wat een prachtig eindresultaat, geniet ervan!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Wow wat een fijne service”
Door Gina van Slijpe op vrijdag 8 sep 2023 23 | vestiging Beuningen GLD
Al vanaf het eerste contact was voor ons duidelijk dat we bij Sander in Beuningen onze keuken wilden aanschaffen. Hij liet alle keuzes met voors en tegens goed zien, beantwoordde miljoenen vragen en stond steeds in nauw contact gedurende het hele proces. We zijn ontzettend blij met het resultaat en kunnen niks bedenken wat we anders hadden gewild. Helemaal top dus!
FOTO VAN GINA VAN SLIJPE
Reactie of foto toevoegen
“Een absolute aanrader”
Door Ruud en Gilda Hesseling op donderdag 7 sep 2023 23 | vestiging Zevenaar
Wij zijn heel tevreden over onze nieuwe betonlook keuken en zijn heel goed en prettig geadviseerd door Kayleigh Holtus, ze kwam de keuken zelf opmeten en na de plaatsing kwam ze persoonlijk kijken naar het resultaat en ze nam ook de tijd voor een kopje koffie. Wij kunnen Kayleigh en Kitchen4all absoluut aanraden!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Ruud en Gilda,

Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring met Kitchen4All Zevenaar. Wat fijn om te lezen dat jullie de samenwerking met Kayleigh zo prettig hebben ervaren. Veel plezier gewenst met jullie nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Kitchen4All”
Door Sander en Lianne op dinsdag 5 sep 2023 23 | vestiging Beuningen GLD
Na eerder al eens voor nieuwe keukenapparaten geslaagd te zijn bij Kitchen4All in Beuningen, wilden we nu onze bijkeuken aanpakken. Na een prettig gesprek samen tot een goede oplossing gekomen, en direct tot aankoop over gegaan. We zijn er tevreden met de gekozen kastenwand, en kunnen iedereen aanraden eens koffie te gaan drinken in Beuningen.
FOTO VAN SANDER EN LIANNE
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Sander en Lianne,

Wat fijn om te lezen dat jullie nogmaals voor Kitchen4All Beuningen hebben gekozen. En het eindresultaat mag er wezen! We wensen jullie veel plezier met de nieuwe bijkeuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marc op maandag 4 sep 2023 23 | vestiging Harderwijk
Aardige verkoper die goed meedacht. Plaatsing is door een echte vakman gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke aanrader”
Door Ingrid & Han op maandag 4 sep 2023 23 | vestiging Harderwijk
Wij zijn zeer vakkundig en uiterst vriendelijk geholpen door Alexander en zijn collega's. Zeer meedenkend en totaal niet opdringerig. Bij een niet te leveren onderdeel (vaatwasser) werden we geïnformeerd en ontvingen een nieuwere uitvoering zonder meerprijs! Ook het installeren gebeurde uiterst professioneel en naar onze volle tevredenheid. Dikke aanrader als je op zoek bent naar een nieuwe keuken!
FOTO VAN INGRID & HAN
+ Toon extra foto van Ingrid & Han
+ Toon extra foto van Ingrid & Han
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Ingrid en Han,

Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring met Kitchen4All Harderwijk. Wat fijn om te lezen dat jullie ons zullen aanraden. Veel plezier gewenst met deze fantastische keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het resultaat”
Door Gerritse op woensdag 30 aug 2023 23 | vestiging Almere
Voor het eerst in ons leven een keuken gekocht. Best spannend. We liepen binnen bij Kitchen4all Almere, Melissa heette ons welkom en liet ons op ons gemak rondkijken. Ze heeft een mooi 3d ontwerp voor ons gemaakt, zo wisten we precies hoe de keuken eruit komt te zien. Op de afgesproken dag vakkundig geplaatst. Blij met het resultaat.
FOTO VAN GERRITSE
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste,

Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring. Voor het eerst een keuken gekocht en wat voor één. Wat een plaatje! Veel plezier ermee!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden met de service én met de keuken”
Door Marieke en Martijn op zaterdag 26 aug 2023 23 | vestiging Zevenaar
Diverse offertes opgevraagd voor onze nieuwe keuken. Kitchen4all was de enige waar we geen concessies hoefde te doen en het was nog goedkoper ook. Samen met Kayeigh een prachtig ontwerp gemaakt dat paste bij al onze eisen. Niets was te gek. Ook de montage ging super. Eventuele problemen werden door de monteurs en Kayleigh gelijk opgelost, geen gemaar, maar gewoon doen. Het contact met Kitchen4all en met Kayleigh in het bijzonder was erg fijn; vakkundig, ongedwongen, vriendelijk, behulpzaam, snel. Kortom we zijn erg tevreden met de service én met de keuken!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Marieke en Martijn,

Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring met Kitchen4All Zevenaar. Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met de service en de keuken. We wensen jullie veel kookplezier in de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door Vallipuram op vrijdag 25 aug 2023 23 | vestiging Almere
We zijn enorm blij met onze nieuwe keuken, en alle hulp die we daarin van Kitchen4All hebben gehad. In ons geval betrof het een keuken voor een nieuwbouwwoning en heeft er van aanschaf tot installatie ongeveer driekwart jaar tussen gezeten. Vanaf het eerste moment zijn we door Melissa meegenomen in de mogelijkheden en zijn we al vrij snel tot een mooi resultaat gekomen. In de daaropvolgende maanden zijn we continu op de hoogte gehouden van de voortgang, bestelstatus e.d. Uiteindelijk helaas toch wat vertraging gehad vanwege leveringsproblemen vanuit een leverancier. Dit is gelukkig maar twee weken geweest. De uiteindelijke montage was in twee dagen gedaan en daar zijn we enorm tevreden over. Al met al erg fijn dat Kitchen4All in de hele chaos van een nieuwbouwwoning aanschaffen, toch een stabiele factor was. Van alle leveranciers die erbij kwamen kijken, hebben we met deze toch verreweg de beste ervaring gehad.
FOTO VAN VALLIPURAM
+ Toon extra foto van Vallipuram
+ Toon extra foto van Vallipuram
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste,

Bedankt voor het delen van je positieve review over Kitchen4All Almere. Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met de stabiele factor die wij voor jullie konden zijn. Geniet van deze prachtige keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie zwarte keuken”
Door Marian Zandbergen-Rappoldt op dinsdag 22 aug 2023 23 | vestiging Zevenaar
Wij zijn blij met onze mooie zwarte keuken. Kayleigh heeft ons heel goed geadviseerd en heeft zelfs verschillende ontwerpen voor ons gemaakt omdat ik nogal twijfelde over hoe onze keuken in ons nieuwe huis ingedeeld zou moeten worden en ze is zelfs bij ons thuis geweest wat n service! Superblij met deze indeling Kayleigh! Ook Simon heeft ons heel goed geholpen achteraf, er waren wat probleempjes met de geleverde koelkast en dat is ook super goed opgelost ook bedankt voor alles Simon!
FOTO VAN MARIAN ZANDBERGEN-RAPPOLDT
+ Toon extra foto van Marian Zandbergen-Rappoldt
REACTIE VAN KITCHEN4ALL NEDERLAND
Beste Marian,

Bedankt voor het plaatsen van de positieve review. Wat goed om te horen dat onze collega Kayleigh jullie goed geholpen heeft. Fijn om te horen dat de probleempjes goed zijn opgelost. Geniet van het eindresultaat!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij mij onze mooie keuken”
Door Wastenecker op dinsdag 22 aug 2023 23 | vestiging Hattemerbroek
Goed advies, denken fijn mee met de wensen en hebben een goede service ook achteraf. We zijn heel blij mij onze mooie keuken.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL NEDERLAND
Beste,

Bedankt voor het plaatsen van de positieve review. Het is altijd fijn als er goed met je wordt meegedacht. Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service. Geniet van het eindresultaat!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 9 voor deze winkel”
Door Fam. Venus op dinsdag 22 aug 2023 23 | vestiging Doetinchem
Het kopen van een keuken is niet niks. Het kost een hoop geld en het is een heel gedoe. Bij Kitchen4All vonden we een fijne partner hierin. We kregen bij het begin al een goed gevoel van behulpzaamheid en geduld. Het is niet alleen de kwaliteit van de keuken maar zeker ook hoe je door het traject geleid wordt. De communicatie is uitstekend. We hebben een fantastische keuken voor een redelijk bedrag. We zij er erg blij mee. Een dikke 9 voor deze winkel.
FOTO VAN FAM. VENUS
REACTIE VAN KITCHEN4ALL NEDERLAND
Beste,

Bedankt voor het plaatsen van de positieve review. Wat goed om te horen dat jullie al een goed gevoel kregen bij Kitchen4All. De keuken is super mooi geworden! Geniet ervan.

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde levering”
Door Fam. van Oudheusden op maandag 21 aug 2023 23 | vestiging Almere
Verkoop verliep heel soepel. Offerte was redelijk. Helaas heb ik diverse malen moeten bellen en mailen omdat de orderbevestiging niet klopte. Uiteindelijk werd de keuken op tijd afgeleverd, maar ZONDER WERKBLADEN! Ook een kastje in de verkeerde kleur, missende afsluitwand, verzegelingstape, frontpasstuk en regaalbevestiging ontbraken. Na 7 weken de werkbladen ontvangen! De oven blijkt eigenlijk te hoog te zitten, slecht advies. Al met al voor ons weinig reden om dit bedrijf aan te bevelen.
FOTO VAN FAM. VAN OUDHEUSDEN
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne ervaring”
Door Henk en Trudy van den Brink op zondag 20 aug 2023 23 | vestiging Dronten
Wij hebben een keuken gekocht. De service en montage was zeer goed. Er wordt goed meegedacht. Fijne ervaring. Wij bevelen Kitchen4All van harte aan.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL NEDERLAND
Beste Henk en Trudy,

Bedankt voor het plaatsen van de positieve review. Het is altijd fijn als er goed met je mee wordt gedacht. Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over onze service. Geniet van het eindresultaat!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Waanzinnig”
Door Mattijs Hooning op vrijdag 18 aug 2023 23 | vestiging Deventer
Absolute aanrader om hier je keuken te kopen! Binnen 1,5 uur was de keuken ingetekend en gekocht. Zeer adequaat en professioneel geholpen. Veel keuze en daarmee voor ieder wat wils! Keuken werd 1 dag na bestelling al ingemeten en daarna snel geleverd en gemonteerd inclusief voorbereidende werkzaamheden. Waanzinnig!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL NEDERLAND
Beste Mattijs,

Bedankt voor het plaatsen van de 5-sterren review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Geniet van het eindresultaat!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Jos van Calsteren op woensdag 16 aug 2023 23 | vestiging Hoogeveen
Het verkoopproces was al heel prettig. Uitstekend advies, niet allerlei verkoopkunstjes maar je krijgt gewoon wat je wil. Niet minder maar ook niet meer. Meteen een scherpe prijs, beter dan ik bij al die Mandemakers merken na onderhandelen kreeg. Na tekenen van de order waren wijzigingen nog gewoon mogelijk. Ook toen de bouwer nog met andere afmetingen van het huis kwam. Levering perfect op tijd, geen probleem dat er geen steekkarretje gebruikt kon worden omdat we nog geen bestrating hebben. Alles werd voorzichtig binnengebracht en neergezet. De montage ging vlot maar perfect en een paar hele kleine beschadigingen waren door de monteurs zelf al opgemerkt. En het eindresultaat is een prachtige keuken, precies wat we wilden.
FOTO VAN JOS VAN CALSTEREN
+ Toon extra foto van Jos van Calsteren
REACTIE VAN KITCHEN4ALL NEDERLAND
Beste Jos,

Bedankt voor het plaatsen van de 5-sterren review. Wat goed om te horen dat jullie tevreden zijn over onze service en dat alles vlot, maar goed is gegaan! Geniet van het eindresultaat.

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door Sylvana op dinsdag 15 aug 2023 23 | vestiging Hoogeveen
Vandaag is onze droomkeuken geplaatst. Vanaf het begin al een fijn gevoel gehad bij kitchen 4 all. Er wordt meegedacht en geluisterd naar de wensen. Alles is vlekkeloos verlopen, enorm tevreden!
FOTO VAN SYLVANA
REACTIE VAN KITCHEN4ALL NEDERLAND
Beste Sylvana,

Bedankt voor het plaatsen van de positieve review. Wat is het een mooie keuken geworden. Het is altijd fijn als er goed met je mee wordt gedacht en naar je wensen wordt geluisterd. Geniet van het eindresultaat!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Joop en Mia op dinsdag 15 aug 2023 23 | vestiging Doetinchem
Wij werden prettig en vakkundig goed geholpen door Thomas. Niets was te veel gevraagd. Top!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL NEDERLAND
Beste Joop en Mia,

Bedankt voor het plaatsen van de positieve review. Geniet van het eindresultaat!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Fijn en goed geholpen”
Door Angela op maandag 14 aug 2023 23 | vestiging Doetinchem
Bij Kitchen4all Doetinchem een keukenblok voor mijn salon uitgekozen, heel fijn en goed geholpen. Werk met heel veel plezier dankzij het team van Kitchen4all Doetinchem!
FOTO VAN ANGELA
REACTIE VAN KITCHEN4ALL NEDERLAND
Beste Angela,

Bedankt voor het plaatsen van de 5-sterren review. Wat een mooi keukenblokje is het geworden! Geniet van het eindresultaat.

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de nieuwe keuken”
Door Klaas Fransman op zondag 13 aug 2023 23 | vestiging Genemuiden
Kasten wand met eiland gekocht super tevreden over de snelle levering. En ook over het totale ontwerp en het meedenken met de apparatuur. Tevens netjes binnen budget gebleven, erg blij met de nieuwe keuken.
FOTO VAN KLAAS FRANSMAN
+ Toon extra foto van Klaas Fransman
+ Toon extra foto van Klaas Fransman
REACTIE VAN KITCHEN4ALL NEDERLAND
Beste Klaas,

Bedankt voor het plaatsen van de 5-sterren review. Goed om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. Wat een is de keuken mooi geworden! Geniet ervan.

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Positieve recensie”
Door Fam. Wiersma op vrijdag 11 aug 2023 23 | vestiging Zevenaar
Naar aanleiding van de vele positieve reviews zijn we bij Kitchen4All gaan kijken voor een nieuwe keuken. Kayleigh (keukenadviseur) heeft goed naar ons geluisterd en meegedacht, nam alle tijd om met ons een mooie keuken samen te stellen. De keuken is vakkundig geïnstalleerd door Wilco die ook meedacht bij kleine probleempjes en het mooi oploste. Eigenlijk niets op aan te merken, keuken vinden we erg mooi, personeel zeer servicegericht en vakkundig, afspraken worden nagekomen, ook de plaatsing ging perfect. Heel erg leuk dat Kayleigh na plaatsing persoonlijk nog eens langskomt om het resultaat te bekijken! Hierbij dus ook van ons een positieve recensie!
FOTO VAN FAM. WIERSMA
REACTIE VAN KITCHEN4ALL NEDERLAND
Beste,

Bedankt voor het plaatsen van de 5-sterren review. Wat fijn dat onze collega Kayleigh jullie goed heeft geholpen. Ook goed om te horen dat de montage bij jullie ook goed is gegaan en dat de kleine probleempjes goed zijn opgelost. Geniet van het eindresultaat!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij mee”
Door Feenstra, Assen op vrijdag 11 aug 2023 23 | vestiging Hoogeveen
Wij hebben bij Kitchen 4 all en Sani 4 all in Hoogeveen een nieuwe keuken en badkamer gekocht. Vanaf eerste moment een goed gevoel en eerlijk advies. Alles tot in de puntjes uitgewerkt en zeer goed meegedacht met onze wensen. De levering en plaatsing allemaal keurig op afgesproken data en de installateurs voor de keuken waren vaklui, Arjan en Johan, bedankt, erg gaaf geworden. Andere Johan heeft de badkamer gedaan en die ook zeer naar het zin. Alles aanwezig en zeer belangrijk, de aftersales is ook top! geen gezeur of gemaar maar gewoon oplossen, dit na volle tevredenheid van ons. Kortom, beide partijen zeer aan te bevelen, Michael, Herwin en Jan Maarten, dank voor de goede service en bereikbaarheid op ieder moment van het traject. Wij zijn er erg blij mee :)
FOTO VAN FEENSTRA
REACTIE VAN KITCHEN4ALL NEDERLAND
Beste,

Bedankt voor het plaatsen van de 5-sterren review. Wat goed om te horen dat jullie vanaf het eerste moment een goed gevoel hadden bij Kitchen4All en Sani4All. Ook fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over onze service. Wat een mooie keuken en badkamer geworden, geniet van het eindresultaat!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een supermooi eindresultaat”
Door Stefanie Van Der Haar op vrijdag 11 aug 2023 23 | vestiging Hattemerbroek
We gingen eerst kijken in hun mooie showroom, erg fijn geholpen er wordt goed naar je geluisterd en meegedacht, meteen dezelfde dag al een 3D tekening in m'n mail, zag er goed uit aan de hand hiervan een afspraak gemaakt en hebben alles uitgezocht, erg fijn dat je op scherm al kunt zien hoe het wordt en evt wat kunt aanpassen, en je krijgt die dag ook meteen al de offerte, tussendoor wordt je per mail of telefonisch of de hoogte gehouden over de levering. Scherpe prijs en een supermooi eindresultaat, vakwerk met vakmensen.
FOTO VAN STEFANIE VAN DER HAAR
REACTIE VAN KITCHEN4ALL NEDERLAND
Beste Stefanie,

Bedankt voor het plaatsen van de positieve review. Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over onze service. Het is inderdaad fijn dat je op een scherm al kunt zien hoe je keuken eruit gaat zien. Geniet van het eindresultaat!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Bloem op dinsdag 8 aug 2023 23 | vestiging Doetinchem
Wij hebben afgelopen jaar een keuken besteld bij Kitchen4All Doetinchem en zijn zeer tevreden met onze keuken. De kwaliteit van de spullen is goed, de montage ging zeer vlot en de afwerking zeer netjes. Maar waar Kitchen4All zich echt in onderscheidt is de (klanten) service. Wij hebben twee kleine situaties gehad, buiten de schuld van kitchen4all om, waarbij zij ons ontzettend geholpen hebben.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL NEDERLAND
Beste,

Bedankt voor het plaatsen van de 5-sterren review. Wat goed om te horen dat de twee kleine situaties goed zijn opgelost. Geniet van het eindresultaat!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Top gegaan”
Door Margreet Smit op zaterdag 5 aug 2023 23 | vestiging Papendrecht
Goed advies bij het uitkiezen van de keuken. Keuken werd keurig geplaatst maar zoals altijd met keukens....er zijn altijd wel wat dingetjes dus ook bij ons. Onze keukenadviseur Marinus kwam dezelfde week nog langs om te kijken en kwam zelf ook nog met verbeterpunten waardoor onze keuken er nog mooier uit kwam te zien. We hebben wel even een paar weken hierop moeten wachten tot al het materiaal binnen was maar dat was geen probleem de keuken functioneerde ondertussen prima. Max van de keukenmontage kwam weer bij ons langs en maakte van onze keuken echt een plaatje. Max, jij bent samen met je broer echte toppers! Ze hebben ons zelfs nog even met een ander klusje geholpen waar wij zelf niet uitkwamen. Kortom, zowel kitchen4all Papendrecht als de keukenmonteurs krijgen van ons een dikke 10!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL NEDERLAND
Beste Margreet, Bedankt voor het plaatsen van de positieve review. Het is altijd fijn als er goed met je meegedacht wordt zodat jouw keuken echt een prachtig plaatje wordt! Fijn dat je zo tevreden bent over onze service en onze monteurs. Geniet van het eindresultaat! Hartelijke groet, Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de nieuwe keuken”
Door Ina en Martin Tennekes op vrijdag 4 aug 2023 23 | vestiging Genemuiden
Geweldig fijne begeleiding en heel goede adviezen. Geven dit door aan familie en vrienden! We zijn heel blij met de nieuwe keuken.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL NEDERLAND
Beste Ina en Martin,

Bedankt voor het plaatsen van de positieve review. Wat fijn dat jullie tevreden zijn over onze service. Geniet van het eindresultaat!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Vervanging apparatuur”
Door Anita van Uden op donderdag 3 aug 2023 23 | vestiging Uden
In januari een badkamer gerealiseerd van Sani4All toen waren ze met de keukenafdeling bezig en dacht hier kan ik ook voor de keuken gaan. Mijn keuken is ruim 23 jaar oud dus apparatuur is vervangen. Was begonnen met afzuigkap en toen ik deze gekozen had in de showroom en thuis was dacht ik ook maar de magnetron te vervangen. Prima geholpen en zelfs nog extra korting mogen ontvangen omdat ze met het winkelmodel aanboden die er pas in april geplaatst was.
FOTO VAN ANITA VAN UDEN
REACTIE VAN KITCHEN4ALL NEDERLAND
Beste Anita, Bedankt voor het plaatsen van de positieve review. Wat fijn om te horen dat je naast Sani4All ook geslaagd bent bij Kitchen4All voor apparatuur. Geniet van het eindresultaat! Hartelijke groet, Team Sani4All
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Elli Hoornweg op donderdag 3 aug 2023 23 | vestiging Hattemerbroek
Wij hebben een wasmachine kast gekocht en werden echt heel fijn geholpen. Ter plaatse een mooi voorbeeld exemplaar. Gerhard nam alle tijd en dacht goed mee over de mogelijkheden. De kast kwam keurig volgens afspraak en is zo mooi als we gehoopt hadden. Er was zelfs tijd voor een stukje nazorg.
FOTO VAN ELLI HOORNWEG
REACTIE VAN KITCHEN4ALL NEDERLAND
Beste Elli,

Bedankt voor het plaatsen van de positieve review. Wat goed om te horen dat Gerhard alle tijd voor jullie nam en goed meedacht over de mogelijkheden. Het eindresultaat ziet er super uit, geniet ervan!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Sebastiaan op woensdag 2 aug 2023 23 | vestiging Vianen UT
Ik heb een uitstekende ervaring met Kitchen4All Vianen. De keuken werd keurig en compleet geleverd zonder enige beschadiging. De installateur was helaas niet prettig en vakkundig, maar vanuit Kitchen4All is dit allemaal heel netjes opgelost. Zij waren altijd bereikbaar, reageerden snel op e-mails en organiseerden goede oplossingen. De samenwerking met deze matige installateur hebben zij inmiddels verbroken, ook heel goed. Wij hebben nu een prachtige en goed geïnstalleerde keuken. Al met al zou ik Kitchen4All zeker aanraden! Veel dank Rene en Tim, we zouden zo weer met jullie in zee gaan!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL NEDERLAND
Beste Sebastiaan, Bedankt voor het plaatsen van de 5-sterren review. Wat minder om te horen dat jullie niet z'n fijne ervaring hadden met de installateur, maar toch fijn dat het goed is opgelost door Kitchen4All Vianen. Geniet van het eindresultaat! Hartelijke groet, Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met de keuken”
Door Linda Wauben op woensdag 2 aug 2023 23 | vestiging Vianen UT
We zijn super blij met de keuken die wij in Vianen bij Kitchen4all hebben gekocht. Het hele proces is begeleid door René Kroon, die met ons de keuken heeft ontworpen en tot en met het einde ons aanspreekpunt was. We hebben fijn contact gehad met René. De kwaliteit van de keuken is top en hij is perfect geïnstalleerd. Er is netjes gewerkt. Achteraf bleken er wat spullen te missen en dit is goed opgepakt en netjes nageleverd. Als wij ooit nog een keer een keuken willen kopen, gaan we hier zeker terug.
FOTO VAN LINDA WAUBEN
+ Toon extra foto van Linda Wauben
+ Toon extra foto van Linda Wauben
REACTIE VAN KITCHEN4ALL NEDERLAND
Beste Linda,

Bedankt voor het plaatsen van de positieve review. Wat fijn om te horen dat René jullie zo goed heeft geholpen! Geniet van het eindresultaat!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een geslaagde aankoop”
Door Rick en Bianca Jonkman op dinsdag 1 aug 2023 23 | vestiging Doetinchem
Vorig jaar naar tevredenheid een keuken gekocht bij Kitchen4all in Doetinchem. We wilden in dezelfde stijl een wandkast met bureaufunctie in de woonkamer. Geen alledaagse kost voor een keukenzaak, maar door de vakkundige begeleiding (en het geduld) van Thomas zijn we tot een supermooi en functioneel resultaat gekomen! Thomas denkt echt met je mee, geeft eerlijk advies, en komt met creatieve oplossingen. Wederom een geslaagde aankoop.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL NEDERLAND
Beste Rick en Bianca,

Bedankt voor het plaatsen van de positieve review. Wat fijn dat Thomas jullie zo goed heeft kunnen helpen met een nieuwe keuken, maar ook met de wandkast. Geniet van het eindresultaat!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jeen mulder op maandag 31 jul 2023 23 | vestiging Genemuiden
Wij hebben een keuken gekocht bij kitchen4all zijn zeer tevreden over het eindresultaat! Ook montage werd vakkundig gedaan.

Aanvulling 19 september 2023:
Vandaag onz bijkeuken geplaatst. Opnieuw keurig afgewerkt!
FOTO VAN JEEN MULDER
REACTIE VAN FAM MULDER
Top
REACTIE VAN FAM MULDER
Top
+ Toon extra foto van Fam Mulder
REACTIE VAN KITCHEN4ALL NEDERLAND
Beste Jeen,

Bedankt voor het plaatsen van de 5-sterren review. Wat een mooie keuken is het geworden! Fijn dat alles goed is gegaan. Geniet van het eindresultaat!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Terugkerende klant”
Door Robert op zaterdag 29 jul 2023 23 | vestiging Hoogeveen
Wij als tevreden terug kerende klanten hebben recent onze nieuwe keuken laten plaatsen. Het is weer dik voor elkaar en we zijn er erg blij mee. Michael een man die kennis heeft van zaken en onze ervaring is dat hij totaal niet opdringerig overkomt. Hij denkt mee in oplossingen en geeft een eerlijk advies.
FOTO VAN ROBERT
REACTIE VAN KITCHEN4ALL NEDERLAND
Beste Robert, Bedankt voor het plaatsen van de 5* sterren review. Wat een super mooie keuken is het geworden! Wat fijn dat onze collega Michael jullie heeft kunnen helpen. Geniet van het eindresultaat! Hartelijke groet, Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Van begin tot eind soepel verlopen”
Door Roald op woensdag 26 jul 2023 23 | vestiging Doetinchem
Zeer blij met het eindresultaat, van begin tot eind soepel verlopen, een zeer praktische en mooie keuken geworden om jaren van te genieten!
FOTO VAN ROALD
REACTIE VAN KITCHEN4ALL NEDERLAND
Beste Roald,

Bedankt voor het plaatsen van de positieve review. Wat goed om te horen dat het hele proces soepel verlopen is. Wat een mooie keuken is het geworden, geniet van het eindresultaat!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Niels Hendriksen op woensdag 26 jul 2023 23 | vestiging Doetinchem
Wij hebben voor ons nieuwe bedrijfspand 1 prachtige keuken met alles erop en eraan en 1 klein keukenblokje. Prachtig en goede kwaliteit. super service. Mijn keuken voor mijn privé woning ga ik daar zeker weer uitzoeken.
FOTO VAN NIELS HENDRIKSEN
+ Toon extra foto van Niels Hendriksen
REACTIE VAN KITCHEN4ALL NEDERLAND
Beste Niels,

Bedankt voor het plaatsen van de positieve review. Wat een mooie keuken geworden voor in jullie nieuwe bedrijfspand. Geniet van het eindresultaat en we zien je graag weer terug voor de keuken in je privé woning.

Hartelijke groet,
Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 638
Adresgegevens Kitchen4All
aAlmere (19 ervaringen), Markerkant 11 24, 1316 AH Almere, tel 036 - 303 52 71
bBarneveld (73 ervaringen), Anthonie Fokkerstraat 6, 3772 MR Barneveld, tel 0342 - 22 40 78
cBeuningen GLD (27 ervaringen), Hadrianussingel 20A, 6642 AJ Beuningen, tel 0242 - 12 50 10
dDeventer (18 ervaringen), Hannoverstraat 3a, 7418 BL Deventer, tel 0570 - 23 41 01
eDoetinchem (75 ervaringen), Raadhuisstraat 69, 7001 EX Doetinchem , tel 0314 - 21 60 36
fDronten (108 ervaringen), De Dommel 16, 8253 PL Dronten, tel 0321 – 23 00 11
gGeleen (12 ervaringen), Egelantier 9, 6163 RB Geleen, tel 046 - 303 09 71
hGenemuiden (157 ervaringen), Kamperzeedijk 127, 8281 PD Genemuiden, tel 038 – 337 75 84
iHarderwijk (34 ervaringen), Hertog Reinoudlaan 4 3843 AR Harderwijk, tel 0341 - 70 02 20
jHattemerbroek (23 ervaringen), Duurzaamheidstraat 24, 8094 SB Hattemerbroek, tel 038 - 303 30 26
kHoogeveen (122 ervaringen), Groenewegenstraat 19, 7901 ED Hoogeveen, tel 0528 - 21 70 44
lKaatsheuvel (7 ervaringen), Belgiëstraat 1, 5171 PN Kaatsheuvel, tel 0416 - 23 51 40
mLeiderdorp (10 ervaringen), Elisabethhof 20, 2353 EZ Leiderdorp, mob 06 - 38 42 40 57
nMijdrecht (1 ervaring), Genieweg 62, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 74 53 64
oPapendrecht (2 ervaringen), Kattestaart 18, 3355 PP Papendrecht, tel 078 - 785 63 28
pSon en Breugel (1 ervaring), Ekkersrijt 4090, 5692 DA Son en Breugel, tel 0499 - 21 55 44
qUden (2 ervaringen), Liessentstraat 5a, 5405 AH Uden, tel 0413 - 41 80 68
rUtrecht , Van Rensselaerlaan 2a, 3526 AP Utrecht, tel 030 - 696 63 14
sVianen UT (13 ervaringen), Hagenweg 3E, 4131 LX Vianen, tel 0347 - 74 50 11
tZevenaar (40 ervaringen), Nobelstraat 19, 6902 PH Zevenaar, tel 0316 - 21 50 50
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.