Feedback
9,6

Kitchen4All

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.kitchen4all.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Kitchen4All
We bieden Kitchen4all keukens voor iedereen. Wij vinden namelijk dat iedereen moet kunnen genieten van de perfecte keuken. Iedereen heeft andere wensen, waardoor de perfecte keuken er voor iedereen anders uitziet. Door ons uitgebreide assortiment, onze vakkundige keukenadviseurs en onze eerlijke en scherpe prijzen, is er altijd wel een keuken die bij je past.

Actuele keukentrends - Persoonlijke betrokkenheid - Direct de scherpste prijs - Complete ontzorging

Maak een afspraak
Onze keukenadviseurs staan voor je klaar.

Kitchen4all winkels
Er is altijd een winkel bij jou in de buurt.

Gratis 3D-ontwerp
Ontwerp eenvoudig jouw eigen keuken.

Onze 4All gewoonten
Lees meer over onze 4All gewoonten.
Ervaringen
Er zijn 851 ervaringen over Kitchen4All. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren711 ervaringen
4 sterren105 ervaringen
3 sterren7 ervaringen
2 sterren9 ervaringen
1 ster5 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Alles mogelijk binnen budget van 10 mille!”
Door Peter Swelsen op dinsdag 21 mei 2024 24 | vestiging Geleen
Onze versleten keuken van veertig jaar oud moest vervangen worden. Gewoon een rechttoe-rechtaan-keuken van dik drie meter lang. Het plan was om helemaal niks zelf te doen en een budget van maximaal 10 mille aan te houden. Leek me niet zo lastig, maar dat bleek tegen te vallen. Na enkele teleurstellende bezoekjes aan keukenzaken, onder meer op de woonboulevard in Heerlen, bleek vooral het afbreken van de keuken een issue. Maar ook het volledig monteren bleek vaak een heel groot probleem te zijn. Tot slot ging het budget snel aan gort omdat voor elk schroefje of plaatje zo weer duizend piek extra werd gerekend. Uiteindelijk hebben we rondgebeld en een lijst van drie betaalbare keukenzaken gemaakt, die wel alle benodigde service leveren en niet al je geld uit je portemonnee willen trekken. Bij Kitchen4all was het meteen raak. Alles was mogelijk en al onze wensen konden ingewilligd worden. Uiteindelijk lukte de hele serie - afbreken, montage en keuken zelf - net niet onder de 10 mille, maar dat kwam omdat we vanwege de inductieplaat en de toekomst (elektrische auto en thuisaccu) een 3-fasen meterkast van 1500 euro moesten laten installeren. Vervolgens zijn alle afspraken goed en snel nagekomen. Maren, de sympathieke eigenaar en verkoper van Kitchen4all in Geleen, heeft alles tot in detail geregeld en vervolgens zorgde Ricky soepel voor de sloop, de montage en de coördinatie. Dat verliep allemaal top en sneller dan verwacht. Er was alleen een paar honderd euro nodig voor extra materialen, maar dat werd goed uitgelegd. Het resultaat mag er zijn: een moderne topkeuken voor een betaalbare prijs!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Peter,

Bedankt voor het delen van je mooie woorden voor Kitchen4All Sittard-Geleen. Wat fijn om te lezen dat de montage top en sneller dan verwacht verliep. We wensen je veel plezier met het eindresultaat!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Marijke en Ben op vrijdag 17 mei 2024 24 | vestiging Zevenaar
Sinds een paar dagen genieten we van onze práchtige keuken die we gekocht hebben bij Kitchen 4 all in Zevenaar. Simon was van meet af aan zeer betrokken en deed werkelijk zijn uiterste best om het voor ons zo perfect mogelijk te laten worden. En dat is gelukt, absoluut! Zelfs de enorme berg verpakkingsmateriaal werd door hen nadien netjes bij ons opgehaald. Waar vind je zoiets? Vanmorgen is eigenaar Simon van Kapelle van Kitchen 4 All Zevenaar zelfs nog even langs geweest om te kijken of alles naar wens was! Kortom: wij zullen deze vestiging bij anderen van harte aanbevelen!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Marijke en Ben,

Bedankt voor het delen van jullie 5-sterren ervaring met Kitchen4All Zevenaar. Wat fijn om te lezen dat je onze service zo goed hebt ervaren. Veel plezier gewenst met de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Fam.Ghiraw op vrijdag 17 mei 2024 24 | vestiging Almere
Wij zijn van begin tot eind een ontzettend goed geholpen & ge-adviseerd door Melissa, Niek & Fred. In de nieuwe keuken wilden wij een combi van gas & inductie. Waar andere keukenadviseurs niet al te veel moeite voor wilden doen, heeft Melissa dit tot op de bodem voor ons uitgezocht, wat geresulteerd heeft in een strakke en prachtige combi.Niets was haar te veel en er was volledige transparantie. Ook de communicatie & service verdient een dikke 10. Niek hebben we ervaren als een prettige maar bovenal vakkundige monteur.
FOTO VAN FAM.GHIRAW
+ Toon extra foto van Fam.Ghiraw
+ Toon extra foto van Fam.Ghiraw
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste familie Ghiraw,

Bedankt voor het delen van jullie mooie woorden voor Kichen4All Almere. Wat fijn dat niets teveel was en jullie de service en communicatie zo goed hebben ervaren. Veel kookplezier gewenst in de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door Van Houdt op maandag 13 mei 2024 24 | vestiging Dronten
Super tevreden over de dienstverlening van Albert van Asselt van Kitchen4All Dronten. Albert is servicegericht en dacht goed mee bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken. Hij sluit helemaal aan bij onze wensen als klant en is erg deskundig. Dank Albert, ik kan hem zeker aanraden!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Van Houdt,

Wat fijn om te lezen dat je zo super tevreden bent met Kitchen4All Dronten. Bedankt voor het delen van je mooie woorden. We wensen je veel plezier met de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Alie en Frans Berndsen op zaterdag 4 mei 2024 24 | vestiging Zevenaar
We zijn vanaf de eerste dag erg vakkundig en prettig geholpen door Simon. De keuken is door mijn zoon zelf geplaatst en op een kleinigheid bij de levering alles prima gegaan. Simon heeft is hele fijne klantvriendelijk man en heeft service hoog in het vaandel staan, niets dan lof. Ik raad de firma Kitchen4All aan
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Alie en Frans, Wat fijn om te lezen dat Simon jullie zo goed heeft geholpen en jullie Kitchen4All zeker kunnen aanraden. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe keuken! Hartelijke groet, Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door E. Mulder op zaterdag 4 mei 2024 24 | vestiging Son en Breugel
Wij hebben een keuken gekocht, we hadden gelijk al een goed contact met elkaar, alles klopte voor de montagemonteur. Dennis kwam erachter dat de spoelbak niet geleverd was en kwam deze hoogst persoonlijk brengen op de dag van monteren, Super.
FOTO VAN E. MULDER
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste, Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring met Kitchen4All Son en Breugel. Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn. We wensen jullie veel kookplezier in deze prachtige nieuwe keuken! Hartelijke groet, Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Fam. Smulders op donderdag 25 apr 2024 24 | vestiging Son en Breugel
Wij hebben een keuken bij Kitchen-for- all in Son gekocht. Dennis heeft ons heel goed geholpen en geadviseerd. Micheal heeft bij ons de keuken geplaatst. Wat een vakman! Alles is netjes opgeleverd, afspraken zijn nagekomen. Wij zijn dik tevreden.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste familie Smulders, Bedankt voor het delen van jullie 5-sterren ervaring met Kitchen4All Son en Breugel. Wat fijn om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen en geadviseerd en dat alles netjes is opgeleverd. We wensen jullie veel kookplezier in de nieuwe keuken! Hartelijke groet, Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een tevreden klant”
Door Mevrouw Granneman op dinsdag 16 apr 2024 24 | vestiging Leiderdorp
Ik heb een mooie keuken gekocht en ben super tevreden met de communicatie tijdens en na de aankoop over het inmeten, leveren en inplannen van de bezorging en plaatsing. Alle afspraken werden keurig nagekomen en ook het afleveren en monteren is met zorgvuldigheid en kundigheid gedaan. Kortom ik ben een blije tevreden klant.
FOTO VAN MEVROUW GRANNEMAN
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Mevrouw Granneman,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het gehele proces. Bedankt voor het delen van je 5-sterren ervaring met Kitchen4All Leiderdorp. Veel kookplezier gewenst in de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met het eindresultaat”
Door Rudi en Diane op dinsdag 16 apr 2024 24 | vestiging Doetinchem
Wij hebben een volledige keukeninrichting gekocht bij Mark in Doetinchem. We waren al een heel eind op weg met het ontwerp en onze plannen, omdat we met een ander bedrijf al in gesprek waren. We hebben direct na kennismaken voor Mark gekozen, omdat hij meedacht en adviseerde. Daardoor hebben we ons ontwerp iets bijgesteld en andere materiaalkeuzes gemaakt. Ook was het geen enkel probleem om delen van onze oude keuken zoals de quooker en de vaatwasser te recyclen in het nieuwe ontwerp. We hebben de keuken zelf geplaatst en hebben goede afspraken kunnen maken over de momenten van levering. We hebben een duidelijke technische tekening ontvangen van ons ontwerp zodat we het voorwerk qua leidingen en stopcontacten goed konden uitvoeren. Een klein foutje in een geleverde plint/plank werd snel opgelost. Toen we vastliepen met installeren en nog een vraag hadden, werden we opnieuw fijn te woord gestaan door de keukenbouwer. Ook als we door oplopende stress bij onze kant extra vragen stelden, werden er top gereageerd.
We zijn tevreden met het eindresultaat en de door ons ervaren samenwerking om daar te komen.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Rudi en Diane,

Wat een mooie woorden voor Kitchen4All Doetinchem en in het bijzonder Mark. Wat fijn om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen en zo tevreden zijn met het eindresultaat en de samenwerking. We wensen jullie veel kookplezier in de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Van A tot Z goed geregeld”
Door Eleanor en Jasper op maandag 15 apr 2024 24 | vestiging Utrecht
'Even een nieuwe keuken regelen.' Toch zit je al snel 2 weken zonder keuken, als de muur gestuukt moet worden. Het is een beetje ongemak maar met de uitstekende service van Arjen en Suzanne, Wim (stukadoor) en Willem (monteur) maakte we ons verder geen zorgen. Fijne ontspannen communicatie, leuk ontwerp, deskundig en uiteindelijk een heerlijke nieuwe keuken. Ook als je van het gas af wilt en er een kabel getrokken moet worden voor de nieuwe inductie, zit je bij hen goed. Van A tot Z goed geregeld.
FOTO VAN ELEANOR EN JASPER
+ Toon extra foto van Eleanor en Jasper
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Eleanor en Jasper,

Wat een mooie woorden voor Kitchen4All Utrecht. Wat fijn om te lezen dat er zulke goede service is verleend. We wensen jullie veel plezier met deze prachtige keuken, geniet ervan!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Robert op maandag 15 apr 2024 24 | vestiging Son en Breugel
Deze week superkeuken geplaatst door Kitchen4All. Alles helemaal goed gegaan en al die tijd een heel fijn contact gehad met Dennis en zijn collega's. Allemaal heel vriendelijk en behulpzaam. Heb al aardig wat ervaring met keukens en weet daarom ook dat er nog wel eens wat fout kan gaan of dat materialen niet of verkeerd geleverd worden. Deze keer helemaal niet en alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Alle afspraken supernetjes nagekomen. Kitchen4All echte aanrader! Beste Dennis en collega's hartstikke bedankt voor jullie goeie zorgen!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Robert,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Son en Breugel. Wat fijn om te lezen dat alles zo goed is gegaan en er zulk fijn contact is geweest. We wensen je veel kookplezier in de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door E. Vos op zaterdag 13 apr 2024 24 | vestiging Dronten
Erg goed geholpen en duidelijke uitleg over de mogelijkheden van de keuken en verschillende apparatuur in de showroom. Vriendelijke verkoper Albert van Asselt en verder mailverkeer via Matthijs Wentink ook prima in orde. Vragen werden naar tevredenheid beantwoord. Zeer tevreden over de nauwkeurigheid van de montage van de keuken door Roo montage. Erg vriendelijk en vakkundig.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste,

Bedankt voor het delen van je 5-sterren ervaring met Kitchen4All Dronten. Wat fijn dat Albert en Matthijs je zo goed hebben kunnen helpen. Veel plezier gewenst met het eindresultaat!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Muijen op vrijdag 12 apr 2024 24 | vestiging Utrecht
Van het moment van aankoop tot plaatsen is alles op een prettige en soepele manier verlopen. Wij zijn over Kitchen4All Utrecht zeer tevreden.
FOTO VAN MUIJEN
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Muijen,

Wat fijn om te lezen dat jullie van moment tot aankoop tot het plaatsen zo tevreden zijn. We wensen jullie veel plezier in de nieuwe prachtige keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een PVC visgraat vloer”
Door Fam. W.R. Lammers op donderdag 11 apr 2024 24 | vestiging Doetinchem
Uitstekende ervaring, van begin tot eind. Prima voorlichting en keuzemogelijkheden, persoonlijke en meedenkende benadering. Het gaat hier om een PVC visgraat vloer voor woonkamer, keuken en hal. De aanbevolen keus heeft, zelfs naast de prachtige warme uitstraling, geleid tot een zeer comfortabele en aangename temperatuur! Al met al zijn wij zeer tevreden en bevelen wij de vestiging Doetinchem graag aan.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste familie Lammers,

Wat fijn om te lezen dat jullie zo'n uitstekende ervaring hebben met Kitchen4All Doetinchem. Bedankt voor het delen van jullie 5-sterren review. Veel plezier gewenst met de nieuwe vloer!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service en advies”
Door Angela Boenders op dinsdag 9 apr 2024 24 | vestiging Doetinchem
Heel blij met onze nieuwe keuken, erg fijne service en advies! De montage verliep vlekkeloos en we genieten enorm van onze nieuwe keuken.
FOTO VAN ANGELA BOENDERS
+ Toon extra foto van Angela Boenders
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Angela,

Wat een plaatje is jullie nieuwe keuken geworden. Wat fijn om te lezen dat jullie er zo blij mee zijn en de montage vlekkeloos is verlopen. We wensen jullie veel kookplezier in de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Arnoud Bouman op maandag 8 apr 2024 24 | vestiging Doetinchem
Ontzettend goed geholpen door het team van Mark van Kitchen4All Doetinchem. Ze hebben voor ons een prachtige keuken ontworpen, ondersteund in het installatieproces en de montagedienst heeft alles perfect geplaatst. Er waren hier en daar wat uitdagingen in ons bouwproces, maar dit maakt voor Mark en zijn team niets uit. Geen vraag was te veel en alles wordt opgelost. Zoek je een mooie keuken, waar service, kwaliteit en klantgerichtheid op 1 staat? Gaan dan naar Kitchen4All in Doetinchem!
FOTO VAN ARNOUD BOUMAN
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Arnoud,

Wat een plaatje is het geworden zeg! Bedankt voor het delen van jullie mooie woorden voor Kitchen4All Doetinchem en Mark en zijn team. Veel kookplezier gewenst in de nieuwe prachtige keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Emre Kucuk op vrijdag 5 apr 2024 24 | vestiging Doetinchem
Voor de 2e keer zaken gedaan met kitchen for all in Doetinchem. Ze hebben ons wederom goed begeleid en geholpen bij het aankopen van onze bijkeuken/wasombouw. Zeer strakke prijs kunnen maken voor de kasten en onze pvc visgraat vloer.
FOTO VAN EMRE KUCUK
+ Toon extra foto van Emre Kucuk
Reactie of foto toevoegen
“We zijn met alles heel blij”
Door E.H. Boot op woensdag 3 apr 2024 24 | vestiging Papendrecht
Super tevreden over de renovatie van onze oude keuken. We hebben i.o.m. met de eigenaar in Papendrecht besloten onze degelijke keuken te behouden en te vernieuwen met een nieuwe look, bestaande uit een werkblad, een inductie kookplaat, een nieuwe oven, plinten en een spoelbak met quooker. Ook de bijpassende eettafel kreeg een mooie warme uitstraling. We zijn steeds goed geadviseerd en zijn met alles heel blij.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste,

Wat fijn om te lezen dat jullie zo goed geadviseerd zijn en zo blij zijn met het gehele proces. Bedankt voor het delen van jullie 5-sterren ervaring met Kitchen4All Papendrecht. Geniet ervan!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is echt mooi geworden”
Door De Zeeuw op dinsdag 2 apr 2024 24 | vestiging Zevenaar
Goed geholpen door Simon, persoonlijk betrokken en het eind resultaat is fantastisch. Echt mooi geworden. Met de oplevering een paar kleine dingen niet volgens plan maar ook kordaat opgelost.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste de Zeeuw,

Wat fijn om te lezen dat Simon van Kitchen4All Zevenaar jullie zo goed heeft kunnen helpen. Veel plezier gewenst met de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende communicatie”
Door Dorine op dinsdag 2 apr 2024 24 | vestiging Deventer
Het begint met een prima advies om tot een mooi keukenontwerp te komen. Het vervolg, inmeten, afleveren en monteren liep gesmeerd en vakkundig. Uitstekende communicatie door alle partijen. We zijn blij met onze keuken! Alle lof voor Kitchen4all!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Dorine,

Bedankt voor het delen van jullie 5-sterren ervaring met Kitchen4All Deventer. Wat fijn om te lezen dat jullie zo blij zijn met de nieuwe keuken. Geniet ervan!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Prettig geholpen”
Door Ruud op dinsdag 26 mrt 2024 24 | vestiging Harderwijk
Wij zochten een aanrechtblad voor onze keuken. We zijn heel prettig geholpen. Door het computerprogramma konden we op een groot scherm meekijken hoe de keuken vorm zou krijgen.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Fam. Dankelman op dinsdag 26 mrt 2024 24 | vestiging Hoogeveen
Wat zijn we blij met onze nieuwe keuken! Afgelopen december is onze nieuwe keuken geleverd door Kitchen4All en door Arjan geplaatst. Tijdens het oriënteren zijn we vakkundig geholpen door het Kitchen4All team in Hoogeveen. Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen en hebben een belangrijke adviesrol op hen genomen. De montage verliep ook voorspoedig en alles is netjes in 1 dag geplaatst (19.00 klaar). Tijdens het monteren was er beschadiging aan het blad waargenomen, maar deze is enkele weken later netjes vervangen, TOP service! Wij zijn heel blij met onze keuken en keuze voor Kitchen4All en genieten nog elke dag!
FOTO VAN FAM. DANKELMAN
+ Toon extra foto van Fam. Dankelman
+ Toon extra foto van Fam. Dankelman
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste familie Dankelman,

Wat een prachtig plaatje is de keuken geworden. Bedankt voor het delen van deze mooie woorden voor Kitchen4All Hoogeveen. We wensen jullie veel kookplezier in de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Toppers”
Door Ruud van Keimpema op dinsdag 26 mrt 2024 24 | vestiging Utrecht
Wat een mooie keuken hebben Arjan en Suzanne voor ons ontworpen. Altijd werd er tijd vrijgemaakt om het te bespreken. Toppers zijn het! Ook Willem willen we graag even in het zonnetje zetten. Met wat een preciesheid werkt deze man. Groot vakman. We zijn er erg blij mee. Aanrader.
FOTO VAN RUUD VAN KEIMPEMA
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Ruud,

Wat fijn om te lezen dat jullie zo blij zijn met de nieuwe keuken. Veel plezier gewenst ermee!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de service en het eindresultaat”
Door Marloes Steeg op maandag 25 mrt 2024 24 | vestiging Zevenaar
We hebben een keuken gekocht en zijn tevreden met de service en het eindresultaat. Kayleigh heeft ons goed geholpen en ook diegene die het sloopwerk deed, Jos, dacht heel goed met ons mee en heeft ook mooi werk geleverd.
FOTO VAN MARLOES STEEG
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Marloes,

Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met de service en het eindresultaat. Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring met Kitchen4All Zevenaar. Geniet van het eindresultaat!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met het eindresultaat”
Door Karlijn en Bram op zondag 24 mrt 2024 24 | vestiging Zevenaar
Jammer dat we geen 9/10 kunnen kiezen. Wij misten bij het leveren een plint voor de keuken (vandaar geen 10/10), maar gelukkig hadden we een heel kort lijntje met Simon waardoor het meteen geregeld werd. Hele fijne en goede service gehad van Simon en wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat! Zeker een aanrader wat ons betreft :)
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Karlijn en Bram,

Wat fijn om te lezen dat de korte lijntjes met Simon ervoor hebben gezorgd dat er direct een nieuwe plint is gekomen. Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring. Veel plezier gewenst met het eindresultaat!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Hoeben op zaterdag 23 mrt 2024 24 | vestiging Geleen
Wat zijn wij blij met onze nieuwe keuken. Heel goed advies van Marin hij dacht met ons mee. De keuken ook heel goed geplaatst door Davey en Ricky, super, bedankt toppers.
FOTO VAN HOEBEN
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Hoeben,

Bedankt voor het delen van jullie 5-sterren ervaring met Kitchen4All Sittard-Geleen. Wat fijn om te lezen dat Marin jullie van zulk goed advies heeft kunnen voorzien. Veel plezier gewenst met het eindresultaat!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met de nieuwe keuken”
Door Ton Swaan op zaterdag 23 mrt 2024 24 | vestiging Utrecht
Wij hebben een nieuwe keuken aangeschaft vanwege het feit dat we naar 25 jaar wat anders wilde oude keuken was eigenlijk nog in perfecte staat. We zijn over gestapt van gas naar inductie met afzuiging en hebben een lancelotti fornuis van 90cm aangeschaft wel erg prijzig maar een super fornuis. Ook een cooker ingebouwd we hebben de losstaande Amerikaanse koelkast en inbouw vaatwasser hergebruikt. De keuken is geïnstalleerd door een super monteur waar niets onmogelijk voor was. Wij zijn super blij met de nieuwe keuken hij is nog mooier dan we ons hadden voorgesteld
FOTO VAN TON SWAAN
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Ton,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Utrecht. Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met het gehele proces. We wensen jullie veel kookplezier in deze prachtige keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor de goede service”
Door Bob en Anita Hodes op zaterdag 23 mrt 2024 24 | vestiging Zevenaar
We kwamen binnen bij Kitchen4all en hadden geen idee van wat we precies wilden. We zijn super goed geholpen door Kayleigh. Zij was zeer vriendelijk en behulpzaam en dacht ook mee. Kwam ook met adviezen waar we wat aan hadden. Wij hebben een Nobilia keuken gekocht en zijn zeer tevreden hoe alles geregeld, voorbereid en geplaatst is. Harde en correcte werkers werken schoon en overzichtelijk. Zelfs het verpakkingsmateriaal werd opgehaald en afgevoerd. Bedankt voor de goede service!
FOTO VAN BOB EN ANITA HODES
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Bob en Anita,

Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met Kitchen4All Zevenaar en in het bijzonder Kayleigh. Bedankt voor het delen van jullie mooie woorden. Veel kookplezier gewenst in jullie nieuwe prachtige keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Fam. Nederlof op vrijdag 22 mrt 2024 24 | vestiging Papendrecht
Wij hebben eind vorig jaar een complete keuken Cascada Riet gekocht bij Kitchen4All Papendrecht. Zijn op deskundige wijze geholpen door Marinus van der Sluijs. Heeft ons goede adviezen gegeven en is tijdens installatie een betrouwbaar aanspreekpunt geweest. Zijn dus zeer tevreden over service Kitchen4All Papendrecht. Top!
FOTO VAN FAM. NEDERLOF
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste familie Nederlof,

Bedankt voor het delen van jullie 5-sterren ervaring met Kitchen4All Papendrecht. Wat fijn om te lezen dat jullie op deskundige wijze zijn geholpen en jullie zeer tevreden zijn. We wensen jullie veel kookplezier in de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Cocky Overeem op donderdag 14 mrt 2024 24 | vestiging Barneveld
Geweldige ervaring tijdens het hele proces. Eric dacht ontzettend fijn mee over de mogelijkheden voor de nieuwe keuken. Het is echt prachtig geworden. Zelfs tijdens het plaatsen van de keuken is hij komen kijken hoe alles tot zijn recht komt. Geweldige service en vakmanschap. Ik zou Kitchen4All zeker aanbevelen.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Cocky,
Wat fijn om te lezen dat het zo een positieve ervaring is geweest bij Kitchen4All en alles naar wens is geweest!
Enorm veel kookplezier gewenst in de nieuwe droomkeuken!

Hartgelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door S. Wieten op dinsdag 12 mrt 2024 24 | vestiging Almere
Eerst een badkamer bij Sani4all en nu dan de keuken bij Kitchen4all in Almere. In beide gevallen prima advies en vakkundige montage. Een bijzondere vermelding voor Melissa voor de begeleiding bij het ontwerp en de keuze, en voor Niek (combiforte) voor de perfecte montage. We zijn zeer tevreden. Deze vestiging is echt een aanrader.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste,

Bedankt voor het delen van jullie mooie woorden voor Sani4All en Kitchen4All Almere en in het bijzonder Melissa en Niek. Wat fijn om te lezen dat jullie goed advies en een vakkundige montage hebben gekregen. We wensen jullie veel kookplezier in de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Hawbie op maandag 11 mrt 2024 24 | vestiging Son en Breugel
Zeer vriendelijk. Alles volgens afspraak verlopen, denken graag met je mee. Totale aanbod van keuken, voorbereidende werkzaamheden tot en met het plaatsen van de keuken. Kwaliteit van de keuken en apparatuur ook top.
FOTO VAN HAWBIE
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Hawbie,

Wat fijn om te leze dat alles volgens afspraak is verlopen en er goed met je mee is gedacht. We wensen je veel kookplezier in deze prachtige keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Lizzy Martens op zondag 10 mrt 2024 24 | vestiging Genemuiden
Alles verliep goed! Van het eerste gesprek met Bram tot het eindresultaat. Ook degene die de keuken plaatste was top en meedenkend. Duidelijke communicatie en heel goed advies zonder opdringerige verkooptrucs. Wij zouden Kitchen4All zeker aanraden!
FOTO VAN LIZZY MARTENS
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Lizzy,

Wat fijn om te lezen dat alles zo goed is verlopen. Bedankt voor het delen van jullie 5-sterren ervaring met Kitchen4All Genemuiden. Veel plezier gewenst met deze prachtige keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de nieuwe keuken”
Door Kerkhof op zaterdag 9 mrt 2024 24 | vestiging Barneveld
In Barneveld een keuken gekocht na hele ochtend daar te zijn geweest. Echt de hele zaak doorgelopen. Heel veel keuze aan spoelbak, apparaten kleur en model. Maar ook verschillende blad hoogtes dat was voor ons fijn ivm onze lengte. Van A tot Z gekocht leveren en plaatsen Zeer fijne en nette monteurs. De prijzen kunnen alle kanten op van laag tot hoog dus dus iedereen kan komen kijken.
Ga gerust kijken. Wij zijn er blij mee.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste familie Kerkhof,

Wat fijn om te lezen dat jullie van A tot Z zijn ontzorgd. Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring met Kitchen4All Barneveld. Veel kookplezier gewenst in jullie nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Super blij mee”
Door frans dekker op vrijdag 8 mrt 2024 24 | vestiging Genemuiden
Alles netjes volgens afspraak geleverd. Vakkundig gemonteerd door een fijne meedenkende monteur. Het advies vanuit de winkel komt helemaal tot zijn recht in onze keuken! Super blij mee!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Frans,

Wat fijn om te lezen dat het advies vanuit Kitchen4All Genemuiden helemaal tot zijn recht komt in jullie nieuwe keuken. Veel kookplezier gewenst!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een 10 voor dit bedrijf”
Door Jan op vrijdag 8 mrt 2024 24 | vestiging Genemuiden
Keuken laten leveren, samengesteld door Bram Folkers. Supertevreden met de service, vlot contact met de adviseur en prachtig mooie materialen. Kan niet beter dus 10 van de 10 punten voor dit bedrijf!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Jan,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Genemuiden. Wat fijn om te lezen dat het niet beter had gekund. We wensen je veel kookplezier in de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Fam. van Hout op vrijdag 8 mrt 2024 24 | vestiging Uden
Onlangs is onze prachtige nieuwe keuken gerealiseerd. We zijn ontzettend dankbaar voor het resultaat wat mede dankzij Mike tot stand is gekomen. Mike heeft de kennis, de rust en niet te vergeten de humor om alles mee uit te zoeken en te adviseren: geweldig! Ook veel dank aan Rutger voor alle hulp; altijd bereikbaar, bijzonder vriendelijk, meedenkend en behulpzaam. De medewerkers van Nexco, waren netjes, vakkundig en lieten alles opgeruimd en schoon achter na de werkzaamheden. Dit onder toeziend oog van Arjan; een erg vakkundige, vriendelijke en flexibele man. Ook dank aan Jos, die de keuken heeft geplaatst. Wat is die man vrolijk, vriendelijk, gezellig én vakkundig! Kortom we zijn óntzettend tevreden met Kitchen4all Uden!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste familie van Hout,

Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met de nieuwe keuken. Bedankt voor het delen van de 5-sterren ervaring met Kitchen4All Uden. Geniet ervan!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4Al
Reactie of foto toevoegen
“Wij raden deze keukenzaak absoluut aan”
Door JannineM op vrijdag 8 mrt 2024 24 | vestiging Hattemerbroek
Wij zijn heel tevreden over de dienstverlening en het uiteindelijke resultaat van onze keuken die we via Kitchen4all in Hattem hebben aangekocht. We hebben bij verschillende keukenzaken georiënteerd, maar vanwege de prettige, duidelijke communicatie hebben we bij Kitchen4all Hattem gekocht. Gehard is duidelijk gericht op dienstverlening (ipv alleen een commercieel belang). Hij dacht met ons mee, en hielp ons in de keuzes het budget te bewaken. Levering en montage verliepen vlekkeloos, en zelfs nog een bezoekje om te checken of alles daadwerkelijk naar wens was! Wij raden deze keukenzaak absoluut aan!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Janninem,

Bedankt voor het delen van jullie 5-sterren ervaring met Kitchen4All Hattemerbroek. Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over het uiteindelijke resultaat van de nieuwe keuken. Geniet ervan!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat mag er wezen”
Door Mike op woensdag 6 mrt 2024 24 | vestiging Beuningen GLD
Voor Sander is elk keuken design niets te gek. Kan zelfs meerdere leveranciers voor je regelen. Dat perfect matchted. Waarbij ook je budget gerespecteerd wordt. Eerlijk en transparant. Het resultaat mag er wezen. Ook de after service is goed. Neemt je vragen serieus. Als we toch een verbeterpunt mogen aangeven is dat wij als eerste kopers van een keuken ook veel moesten veranderen qua leiding en electra werk. Dit hadden we dan ook via Kitchen4all laten doen. Hier hadden we een iets meer solide plan verwacht in plaats van on the fly nog moesten denken waar eventueel stopcontacten zou moesten komen enz. Maar eind goed al goed.
FOTO VAN MIKE
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Mike,

Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring met Kitchen4All Beuningen en Sander. Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn. En wat een prachtig eindresultaat, geniet ervan!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een topbedrijf”
Door Linda Puijmbroeck op dinsdag 5 mrt 2024 24 | vestiging Harderwijk
Na verschillende keukenzaken te hebben bezocht kwamen we bij Kitchen4all in Harderwijk. Wat een verademing! Er werd geluisterd en rekening gehouden met mijn budget. Alles wat ik wilde werd verwerkt in de 3dtekeningen. Binnen 2 weken werd de keuken ingemeten. Na een paar weken kwam er een verhuislift met 2 medewerkers die de keuken in mijn huis zetten. De volgende dag kwam Albert Vrijhof die met precisie en passie de keuken plaatste. Ik vind het een topbedrijf!
FOTO VAN LINDA PUIJMBROECK
+ Toon extra foto van Linda Puijmbroeck
+ Toon extra foto van Linda Puijmbroeck
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Linda,

Bedankt voor het delen van jullie 5-sterren ervaring met Kitchen4All Harderwijk. Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn. En wat een plaatje is jullie nieuwe keuken geworden, geniet ervan!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Familie de Block op dinsdag 5 mrt 2024 24 | vestiging Harderwijk
Anderhalf jaar geleden hebben wij een keuken bij Kitchen4All in Harderwijk gekocht en we zijn super tevreden over het resultaat. Een paar maanden na plaatsing bleek het keukenblad niet aan onze verwachtingen te voldoen. De wijze waarop Kitchen4All dit heeft opgepakt, overtrof onze verwachting ver. Alles is nu perfect! Je koop ervaring is alles wat je hoopt wanneer je de showroom instapt. Vakkundige mensen, met goede ideeën, die luisteren en je niet onder druk zetten om een handtekening te plaatsen. En qua nazorg zijn ze fenomenaal.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste familie de Block,

Wat een mooie woorden voor Kitchen4All Harderwijk. Wat fijn om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen en er uitstekende service is verleend. We hopen dat jullie nog lang zullen genieten van de keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Top geholpen”
Door Ernad op zondag 3 mrt 2024 24 | vestiging Kaatsheuvel
Keuken gekocht bij Berke, top geholpen en top eindresultaat.
FOTO VAN ERNAD
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Ernad,

Bedankt voor het delen van je 5-sterren ervaring met Berke en Kitchen4All Kaatsheuvel. Wat fijn om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen en tevreden zijn. Veel kookplezier gewenst in jullie nieuwe prachtige keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij en trots op onze keuken”
Door Brigitte van den Brink op zaterdag 2 mrt 2024 24 | vestiging Deventer
Vriendelijk geholpen en er werd goed meegedacht met de invulling van onze keuken. Niets was te gek. Goede aanbevelingen gekregen van bedrijven gekregen die voorbereidende werkzaamheden kunnen verrichten. Echt fantastisch! Arthur en Albert bedankt voor alles. Wij zijn ontzettend blij en trots op onze keuken.
FOTO VAN BRIGITTE VAN DEN BRINK
+ Toon extra foto van Brigitte van den Brink
+ Toon extra foto van Brigitte van den Brink
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Brigitte,

Wat fijn om te lezen dat je zo vriendelijk bent geholpen bij Kitchen4All Deventer. We wensen jullie veel plezier in jullie nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Super mooie keuken”
Door Mirjam leander op vrijdag 1 mrt 2024 24 | vestiging Beuningen GLD
Alles netjes geleverd en een super mooie keuken zijn er blij mee netjes gemonteerd super tevreden.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Mirjam,

Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met het gehele proces. Bedankt voor het delen van jullie 5-sterren ervaring met Kitchen4All Beuningen. Veel kookplezier gewenst in de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Cor Steenbeek op woensdag 28 feb 2024 24 | vestiging Harderwijk
Keuken en vloer hier gekocht. Alles is prima verlopen. Afspraken worden correct nagekomen. Heel plezierig contact. Aanrader.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Cor,

Wat fijn om te lezen dat je zulk plezierig contact hebt gehad met Kitchen4All Harderwijk. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Wij genieten van onze keuken”
Door Ramon & Maureen op zaterdag 24 feb 2024 24 | vestiging Mijdrecht
Voor de verbouwing van onze woning waren we op zoek naar een nieuwe keuken. Een interieur architect had een principe ontwerp voor ons gemaakt en dus hadden we al een goed idee over hoe deze eruit zou moeten zien. Na wat online speurwerk kwamen we eigenlijk al snel bij Tim uit van Kitchen 4 all. Een afspraak was zo gemaakt en Tim neemt echt alle tijd voor je. De eerste keer zaten we bijna een hele dag; ontwerpen, materiaal bekijken, aanpassen, nog eens wat aanpassen etc etc. De showroom geeft een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is, en gaandeweg kwamen we op een ontwerp dat binnen budget lag. Wat ons opviel was dat Tim gewoon heel goed meedenkt. Een keuken moet mooi zijn (in ons geval betrof het een leefkeuken) maar ook vooral praktisch: Er werd ook goed creatief (of goed) meegedacht over de indeling en plaatsing van de gewenste apparatuur, kasten en laden. Je moet je vooral niet gaan irriteren aan een verkeerd geplaatste oven bijvoorbeeld die net onhandig staat. Oke, het ontwerp staat, dat lieten we op ons inzinken. We zeggen: nooit over één nacht ijs gaan. Na een aantal maanden was het tijd om definitief de boel af te kaarten en de verbouwing kon beginnen. Nog enkele aanpassingen gedaan, ook dat is geen probleem zolang er nog niets besteld is. Alle spullen waren net op tijd binnen. Er moest nog een vriezer aangepast worden vanwege leverings problemen en die kwam Tim hoogst persoonlijk brengen. Nadat de keuken geïnstalleerd was, waren er, zoals bij ieder project, een aantal kleine restpunten. Ook hiervoor kwam Tim hoogstpersoonlijk langs en duikt op de probleempjes: ledstripje dat niet werkte, plintjes, klemmetjes en dat soort dingen. Uiteindelijk is alles opgelost en genieten we nu van onze keuken.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Ramon en Maureen,

Bedankt voor het delen van jullie mooie woorden voor Kitchen4ALl Mijdrecht. Wat fijn om te lezen dat jullie het gehele proces zo goed hebben ervaren. We wensen jullie veel kookplezier in de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Ed Hanegraaf op donderdag 22 feb 2024 24 | vestiging Uden
Gisteren is onze nieuwe keuken geplaatst. Het is altijd spannend of alles goed gaat, maar wat zijn we erg blij met het resultaat! De bezorger van de spullen was netjes en heeft alle producten op volgorde bij ons binnengezet en de monteur heeft alles netjes geplaatst en opgeruimd achtergelaten. Mike kwam bij ons langs om de keuken op te leveren en alles met ons door te spreken. We zijn blij met de goede service en dat Mike zo goed bereikbaar was voor ons. Onze volgende keuken kopen we zeker weer hier!
FOTO VAN ED HANEGRAAF
+ Toon extra foto van Ed Hanegraaf
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Ed,

Wat een plaatje is jullie keuken geworden zeg, dat wordt vast genieten. We wensen jullie veel kookplezier in de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een unieke keuken”
Door Joey en Cess de laat op woensdag 21 feb 2024 24 | vestiging Son en Breugel
Beste keuken die we ooit hebben gehad. Ze denken met hun klanten mee, zelfs tijdens de installatie tot nadat alle plannen zijn geïnstalleerd, ze controleren nog steeds of alles in orde is. We zullen ze zeker aanbevelen. Toen we de showroom in Son en Breugel bezochten, waren we verrast hoe nieuw en schoon hun plek was. Het is ruim maar ook met genoeg artikelen om uit te kiezen. Hun showroom is ook heel toegankelijk voor gezinnen met kinderwagens en rolstoelen, wat voor ons heel belangrijk is. Tijdens de planning hebben ze ons geholpen met het ontwerpen van onze unieke keuken. De eigenaren, Dennis en Pepijn, waren ook aanwezig, wat onze ervaring nog persoonlijker en handiger maakte. Vooral het team van Dennis en Jasko was niet te opdringerig, professioneel en neemt altijd de tijd om te begrijpen wat je wensen zijn en helpt je met de details die je misschien over het hoofd hebt gezien. We hebben uiteindelijk een keuken, badkamer en twee toiletruimtes bij hen laten renoveren en daar zijn we blij om. Tijdens de installatie hebben we kennisgemaakt met hun aannemers, die ook zeer professioneel en uitzonderlijke mensen zijn. Ze hebben ons huis geïnstalleerd en schoon en zonder schade gehouden dan we hadden verwacht. Michael heeft onze keuken geïnstalleerd en hij is zeer professioneel. Hij hield onze vloer schoon, zelfs met het gebruik van die zware professionele gereedschappen, je moet er vertrouwen in hebben als hij zijn werk doet en hij doet het echt goed. William installeerde onze badkamer die hetzelfde als Micheal ze deden allebei professioneel, gedetailleerd en schoon. Ze waren klaar met de renovatie binnen de beloofde leverdatum van een week. Ik ben erg onder de indruk van hoe ervaren deze mensen zijn. Ik ben een erg gelukkige vrouw...mijn man is ook erg blij me. ;)
FOTO VAN JOEY EN CESS DE LAAT
+ Toon extra foto van Joey en Cess de laat
+ Toon extra foto van Joey en Cess de laat
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Joey en Cess,

Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met het gehele proces. Bedankt voor het delen van jullie 5-sterren ervaring met Kitchen4All Son en Breugel. We wensen jullie veel kookplezier in jullie prachtige nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door H.van den Brink op maandag 19 feb 2024 24 | vestiging Genemuiden
We zijn heel goed geholpen bij de keuze van onze nieuwe keuken. Er is met veel zorg geluisterd naar onze wensen, over kleuren, apparatuur, indeling, kortom we zijn super geholpen. En we zijn erg tevreden, nu de keuken er staat, Met dank aan jullie team.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig geholpen”
Door Fred op zaterdag 17 feb 2024 24 | vestiging Mijdrecht
Mooie keuken, mooie zaak en heel prettig geholpen door Tim Teunissen. Kortom, had het liefst zes sterren gegeven.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Fred,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Mijdrecht. Wat fijn om te lezen dat Tim je zo prettig heeft geholpen. We wensen je veel plezier met het eindresultaat!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Onze verwachting overtroffen”
Door Giethoorn op vrijdag 16 feb 2024 24 | vestiging Hoogeveen
We zijn meer dan tevreden met onze nieuwe keuken, met de service van Kitchen4all Hoogeveen en alle credits naar Jan Maarten voor zijn advies. We zijn ontzettend goed en geduldig geholpen door hem en heeft samen met onze wensen een prachtige keuken gecreëerd. De montage kon op korte termijn ingepland worden en is in één dag geïnstalleerd door 2 deskundige mannen die hun vak verstaan.
FOTO VAN GIETHOORN
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Giethoorn,

Wat een prachtige keuken is het geworden, we begrijpen wel dat jullie meer dan tevreden zijn. We wensen jullie veel kookplezier in deze geweldige keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Jan en Linda op donderdag 15 feb 2024 24 | vestiging Beuningen GLD
We hebben een keuken gekocht waar we heel erg tevreden over zijn. Sander heeft ons goed geholpen door de prijs betaalbaar te houden. Mooie houten keuken met stoer blad.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Jan en Linda,

Bedankt voor het delen van jullie 5-sterren ervaring met Kitchen4All Beuningen. Wat fijn om te lezen dat Sander jullie zo goed heeft geholpen door direct de scherpste prijs aan te bieden. Geniet van de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden met de nieuwe keuken”
Door Maria en Axel op dinsdag 13 feb 2024 24 | vestiging Zevenaar
Zeer professioneel geholpen en geadviseerd door Kayleigh. Levering is nauwkeurig, op tijd aanwezig, ruimte voor vragen. Montage was zeer goed en mee denkend. Erg tevreden!
FOTO VAN MARIA EN AXEL
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Maria en Axel,

Wat een plaatje is jullie keuken geworden! Wat fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen door Kayleigh van Kitchen4All Zevenaar. Geniet van het eindresultaat!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam Janssen op dinsdag 13 feb 2024 24 | vestiging Beuningen GLD
Wij hebben onze keuken uitgezocht bij Sander in Beuningen. We zijn zeer goed geadviseerd en inmiddels is de keuken door 2 vakkundige monteurs geplaatst. We zijn zeer tevreden en konden ook altijd met evt vragen terecht.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste familie Janssen,

Wat fijn om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen door Sander. Bedankt voor het delen van jullie 5-sterren review. Veel kookplezier gewenst in de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met de keukens”
Door Seda op zondag 11 feb 2024 24 | vestiging Genemuiden
We waren dringend op zoek naar 2 keukens i.v.m. een flinke lekkage in ons showroom. Er is super snel gehandeld en we zijn super blij met de keukens waar we heel lang van kunnen genieten! Ben jij op zoek naar goede service en uiteraard moderne keukens, dan ben je op het goede adres!
Korver Holland
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Seda,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Genemuiden. Wat fijn dat er zo snel twee keukens voor in de showroom geregeld zijn in verband met de lekkage. Geniet ervan!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door Fam Maassen op donderdag 8 feb 2024 24 | vestiging Beuningen GLD
In oktober besloten we dat we na 32 jaar wel eens een andere keuken wilden dus begon onze tocht naar verschillende keukenzaken, maar het was het telkens net niet, ook omdat er soms zo 2000,00 van een keuken afging omdat we de prijs toch wat te hoog vonden, we hadden dan het idee dat je dan al teveel voor zo'n keuken had betaald of met allemaal onbekende apparatuur dus toen kwamen we bij Kitchen4All als laatste en we vertelden wat we precies wilden voor een eerlijke prijs. Sander de eigenaar vertelde dat hij alles zou berekenen en dat dat dan ook de vaste eerlijke prijs zou zijn. We hebben een goed gesprek gehad en hoefden geen aanbetaling te doen. 1 Febr is de keuken geplaatst door twee zeer goede vakmensen en alles perfect afgeleverd. Sander heeft ons zeer goed geadviseerd is vriendelijk en levert een zeer goede service, dus ik raad Kitchen4All aan iedereen aan.
FOTO VAN FAM MAASSEN
+ Toon extra foto van Fam Maassen
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Familie Maassen,

Wat fijn om te lezen dat jullie zo'n goede ervaring hebben met Sander bij Kitchen4All Beuningen. Bedankt voor het delen van jullie mooie woorden. Geniet van dit prachtige eindresultaat!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Fam. van Grafhorst op woensdag 7 feb 2024 24 | vestiging Genemuiden
Midden vorig jaar besloten wij om naar een nieuwe keuken te kijken. Vrienden van ons hadden goede woorden over Kitchen4all aan de Kamperzeedijk wat betreft de service. Na bij meerdere keukenbedrijven te hebben gekeken kwamen wij zelf ook uit bij Kitchen4all. In november vorig jaar werd de keuken geplaatst met een blad van mat composiet in de kleur van antraciet. Kort hierna bleven er vlekken achter op het blad die niet meer te verwijderen waren. Nadat wij hierover hadden gebeld werd er verzocht foto's op te sturen. Er werd eerst verwezen naar het onderhoudsset van de leverancier van het blad wat je zou kunnen gebruiken om het weer netjes te krijgen. Dit hielp helaas niet. Ook gaf de leverancier mee dat het blad geïmpregneerd was en dat dit niet nog een keer kon. Omdat wij met de leverancier van het werkblad niet verder kwamen heeft Kitchen4all besloten dat wij langs konden komen om een nieuw werkblad uit te kiezen en zij het verder met de leverancier zou afwerken. Het nieuwe werkblad met spatplinten ligt er nu op en wij zijn meer dan tevreden. Hoewel wij zelf een duurder blad hadden uitgezocht was van een meerprijs geen sprake en kunnen wij alleen maar mee gegeven dat wij super tevreden en blij zijn met ons keuken met nieuw blad. Een geweldige service van Kitchen4all waarbij niet onvermeld mag blijven dat tijdens onze zoektocht we ook met veel plezier terug denken aan de contacten die wij hadden.
Freddy en Herma van Grafhorst
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Familie van Grafhorst,

Bedankt voor het delen van jullie mooie woorden voor Kitchen4All Genemuiden. We wensen jullie veel kookplezier in de nieuwe keuken, geniet ervan!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met onze droomkeuken”
Door Joosten op woensdag 7 feb 2024 24 | vestiging Son en Breugel
Wij zijn op locatie Son ontzettend fijn geholpen door Dennis. Na maandenlang heel Ekkersrijt, Uden en Oss aan keuken zaken te hebben bekeken was het gevoel hier direct goed. Er werd goed meegedacht, éindelijk een ontwerp met ál onze wensen, wel genoeg doorloop en hele mooie materialen passend binnen ons budget. Een hele goede monteur Michael heeft onze leidingen verlegd en de keuken geplaatst wat een vakwerk! Het was het wachten meer dan waard, wij zijn óntzettend blij met onze droomkeuken en raden Kitchen4all iedereen aan!
FOTO VAN JOOSTEN
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Joosten,

Wat fijn om te lezen dat het gevoel bij Kitchen4All Son en Breugel direct goed was. Het resultaat ziet er dan ook prachtig uit, geniet ervan!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat”
Door Peter en Karine op dinsdag 6 feb 2024 24 | vestiging Doetinchem
In april 2023 onze keuken uitgezocht, Ronald dacht goed met ons mee. Wat wij erg prettig vonden, was dat de totale verbouwing geregeld werd. Afgelopen twee weken heeft de verbouwing plaats gevonden. We zijn zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Peter en Karine,

Wat fijn om te lezen dat jullie zeer tevreden zijn met het eindresultaat. Veel kookplezier gewenst in de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Frans Kennis op vrijdag 2 feb 2024 24 | vestiging Barneveld
Alles volgens afspraak geleverd en geïnstalleerd. Personeel was uiterst attent zowel op de werkvloer als ook op de vestiging.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Frans,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Barneveld. Veel plezier gewenst met het eindresultaat!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Els Pierik op vrijdag 2 feb 2024 24 | vestiging Doetinchem
Marc is erg meedenkend en komt met goede ideeën. Ook later nog wijzigingen aanbrengen is geen probleem. Er wordt snel gereageerd en de keuken is binnen 2 maanden geplaatst, erg tevreden!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Els,

Wat fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring hebt met Kitchen4All Doetinchem. We wensen je veel kookplezier in de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevredden”
Door Nicole Verberne op donderdag 1 feb 2024 24 | vestiging Hattemerbroek
Wij zijn erg blij met onze nieuwe bijkeukeninrichting.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Nicole,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Hattemerbroek. Geniet ervan!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een super bedrijf”
Door Van Poortvliet op woensdag 31 jan 2024 24 | vestiging Zevenaar
Wij hebben er een keuken gekocht. Super geholpen door Kayleigh ze denkt met alles mee luistert goed naar wat je wil en je kunt zo vaak langs komen of bellen voor informatie. We zijn zeer tevreden met de keuken dank zij Kayleigh. Super bedrijf Kitchen4All.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste,

Wat fijn om te lezen dat Kayleigh van Kitchen4All Zevenaar jullie zo goed heeft kunnen helpen. We wensen jullie veel plezier met het eindresultaat!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Henk van Ewijk op dinsdag 30 jan 2024 24 | vestiging Harderwijk
Wij zijn bij het uitzoeken van een aanrechtblad en koel/vries combinatie goed geholpen door Alexander. Dennis de monteur heeft alles geïnstalleerd en de rommel keurig opgeruimd. Wij zijn zeer tevreden.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Henk,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Harderwijk. Wat fijn om te lezen dat jullie zeer tevreden zijn!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Alles is vlekkeloos verlopen”
Door Van Setten op dinsdag 30 jan 2024 24 | vestiging Hoogeveen
Wij hebben een keuken gekocht, deze hebben met de medewerker samen gesteld. Keuken dezelfde dag nog komen inmeten en gelijk besteld. Bij vragen waren ze goed te bereiken. En het is dus allemaal vlekkeloos gegaan. Levering super. En montage absoluut top. Werken netjes, zoeken naar oplossingen. (vaatwasser slang was stuk, deze vaatwasser hadden we al).
FOTO VAN VAN SETTEN
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Van Setten,

Dat jullie zo tevreden zijn begrijpen we met zo'n prachtig eindresultaat! Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring. Geniet ervan!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Jorrick van de Ruitenbeek op donderdag 25 jan 2024 24 | vestiging Barneveld
Wij zijn goed geholpen door Joost met het uitzoeken van de keuken. Duidelijk en eerlijk advies voor een mooie prijs.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Jorrick,

Wat fijn om te lezen dat Joost jullie goed heeft kunnen helpen met het uitzoeken van de keuken. Geniet van het eindresultaat!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Patrick op donderdag 25 jan 2024 24 | vestiging Almere
De verkoper Fred Ziel gaf zeer goed advies en de keukenmonteur Niek was een echte vakman. Ook de ondersteuning van Melissa was geweldig, ze was altijd beschikbaar om onze vragen over leveringen te beantwoorden. De PVC-vloer die we bij Kitchen4all hebben gekocht is ook geweldig geworden. We zijn zeer tevreden met onze aankoop en zouden Kitchen4all zeker aanbevelen aan anderen.
FOTO VAN PATRICK
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Patrick,

Wat fijn om te lezen dat jullie zeer tevreden zijn en Kitchen4All Almere zeker kunnen aanbevelen. We wensen jullie veel kookplezier in deze prachtige keuken, geniet ervan!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Marijke Steemers op donderdag 25 jan 2024 24 | vestiging Doetinchem
De keuken is prachtig en we hebben er zeer veel plezier van. We zijn zeer tevreden over het voortraject. Veel gesprekken gehad met alle geduld van de wereld. Nog niet eerder meegemaakt. Alle lof voor Thomas, de verkoper.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Marijke,

Bedankt voor het delen van je mooie woorden voor Thomas van Kitchen4All Doetinchem. Wat fijn om te lezen dat jullie de samenwerking zo prettig hebben ervaren!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Netjes geholpen”
Door Laurens op donderdag 25 jan 2024 24 | vestiging Hattemerbroek
Wij zijn langs geweest aan de zaak. Gelijk mooie inspiratie op kunnen doen.
Keurig netjes geholpen er werd goed geluisterd naar onze wensen. Direct een mooie 3D tekening om het te kunnen zien hoe het er uitziet. Tevens waren de 2 bezorgers ook netjes en beleefd.
FOTO VAN LAURENS
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Laurens,

Wat fijn om te lezen dat er goed naar jullie wensen werd geluisterd en er een mooie 3D-tekening werd gemaakt. Veel plezier gewenst met dit prachtige resultaat!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate blij met het resultaat”
Door R van Dam op dinsdag 23 jan 2024 24 | vestiging Beuningen GLD
We zijn bij Kitchen4All Beuningen binnengelopen op zoek naar een nieuwe keuken. We kregen direct een goed gevoel bij de opties die ze boden en met een breed assortiment was er meer dan voldoende om uit te kiezen. Ondanks onze specifieke wensen en ruimte hebben we er een heel mooi ontwerp van gemaakt. Dit is in werkelijkheid ook precies uitgekomen zoals bedacht. Een paar kleine puntjes die altijd kunnen gebeuren werden direct opgepakt en zo snel als mogelijk naar tevredenheid opgelost. Al met al uitermate blij met het resultaat.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Van Dam,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Beuningen. Wat fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn met het eindresultaat. Geniet ervan!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Haidy Muringen op woensdag 17 jan 2024 24 | vestiging Almere
Vriendelijke medewerkers die helpen meedenken. Keurig afgewerkt. We zijn tevreden en bevelen Kitchen4All aan.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Haidy,

Wat fijn om te lezen dat je onze winkel kunt aanbevelen. Veel plezier met het eindresultaat!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Marcel van Maanen op zondag 14 jan 2024 24 | vestiging Barneveld
Wij hebben een keuken gekocht en zijn super geholpen! Rinske de Koning heeft ons erg goed samen met haar collega's geadviseerd. Van A tot Z was alles goed geregeld. Ook de monteur Dennis van Essen was geweldig! Kortom, wij zijn op een deskundige, sympathieke en plezierige manier goed geholpen door de mensen van Kitchen4All Barneveld! Een aanrader!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Marcel,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Barneveld. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent en jullie zo goed zijn geholpen. Veel kookplezier gewenst in de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Maikel en Esmee van Eijk op zaterdag 13 jan 2024 24 | vestiging Doetinchem
Wij hebben onze keuken bij Kitchen4all in Doetinchem gekocht, we zijn bijzonder goed geholpen door Thomas. We zijn uiteraard bij meerdere keukenzaken geweest om de opties goed te overdenken. Maar eenmaal aangekomen bij Kitchen4all en geholpen te zijn door de uiterst vriendelijke Thomas waren we direct verkocht en hebben we gelijk getekend. Ook de behandeling na het plaatsen van de keuken zijn we erg tevreden over. Er word met alles meegedacht! Wij zijn bij Kitchen4all terecht gekomen door een vriend die ook zijn keuken hier heeft gekocht en we zullen iedereen die opzoek is naar een nieuwe keuken zeker aanraden om hier eens te kijken.
FOTO VAN MAIKEL EN ESMEE VAN EIJK
+ Toon extra foto van Maikel en Esmee van Eijk
+ Toon extra foto van Maikel en Esmee van Eijk
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Maikel en Esmee,

Wat een prachtige keuken is het geworden zeg, echt een plaatje. We wensen jullie veel plezier met dit mooie resultaat en bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Enorm blij mee”
Door Mirjam op vrijdag 12 jan 2024 24 | vestiging Harderwijk
Fijn en vakkundig geholpen door Eric van Kitchen4all. Goed advies omtrent de opstelling en de apparatuur. Enorm blij mee. Ook de plaatsing was top!
FOTO VAN MIRJAM
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Mirjam,

Wat fijn om te lezen dat je zo fijn en vakkundig bent geholpen door Eric. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring en geniet van het eindresultaat!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal happy met mijn nieuwe keuken”
Door Yvonne op vrijdag 12 jan 2024 24 | vestiging Geleen
Goed advies bij het samenstellen van de keuken. Passende oplossingen gezocht en gevonden voor het betaalbaar te houden. Bedankt Marin en Patricia, Ik ben helemaal happy met mijn nieuwe keuken
FOTO VAN YVONNE
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Yvonne,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met het goede advies en de passende oplossingen. Wat een prachtig eindresultaat, geniet ervan!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Frank Ross op donderdag 11 jan 2024 24 | vestiging Zevenaar
Augustus 2023 zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe keuken voor ons "nieuwe" huis in Zevenaar. Op advies van een goede vriend, die goede ervaringen had met Kitchen4all in Doetinchem, zijn we naar de vestiging van Kitchen4all in Zevenaar gegaan. Samen met Simon Kapelle hebben we een prachtige keuken samengesteld. Maar omdat we toch nog verder wilden kijken zijn nog op twee adressen geweest. Al met al is dit goed geweest om te besluiten met Simon in zee te gaan. Onze eerste indruk was dus goed en uiteindelijk hebben we vanaf eerste contact tot het eind van de montage van de keuken prettig samen kunnen werken, waaronder een goede en duidelijke communicatie. En tot slot de complimenten voor Wilco die de keuken bij ons geplaatst heeft. Lidy en Frank Ross
FOTO VAN FRANK ROSS
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Frank,

Wat fijn om te lezen dat jullie zo'n goede ervaring hebben met Kitchen4All Zevenaar. We wensen jullie veel kookplezier in de nieuwe prachtige keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Van ontzorgen is geen sprake”
Door Jose Sanders op donderdag 11 jan 2024 24 | vestiging Vianen UT
November 2022 vonden wij bij Kitchen4all een keuken die precies was wat we zochten en zijn fijn geholpen bij het samenstellen van het geheel, met apparatuur, aanrechtblad, achterwand, verlichting etc. Zij zouden voor de aannemer zorgen en deze zou in december komen inmeten, zodat wanneer wij de sleutel van ons nieuwe appartement kregen, de oude keuken gesloopt en de nieuwe geleverd en geplaatst kon worden. Van daaraf ging er van alles fout.
Bij de afspraken voor het inmeten kwam de aannemer eerst veel te laat en zonder de benodigde meetapparatuur, toen een keer zo laat dat wij niet meer konden wachten, de volgende keer kwam hij helemaal niet opdagen en daarna kwam hij wel en heeft ook gemeten, maar hij belde later op om te vragen of hij nog eens langs kon komen want hij was niet zeker of hij goed gemeten had.
We hadden weinig vertrouwen in deze man, en meldden dat bij Kitchen4all, maar die verzekerden ons dat zij goede ervaringen met hem hadden, en dat het helemaal goed zou komen. In januari 2023 kwam hij de keuken slopen en afvoeren. De keuken met apparatuur werd geleverd en zag er prima uit, maar alle andere werkzaamheden gingen moeizaam en problematisch. Hij kwam steeds (veel) te laat of helemaal niet, was slecht of niet bereikbaar. Hij had niet het juiste gereedschap, gebruikte spullen van ons of improviseerde met de verkeerde middelen. Hij kwam amateuristisch en slordig over, maar had de mond vol van alle fantastische klussen die hij elders gedaan zou hebben. We klaagden bij Kitchen4all, maar die bleven volhouden dat de man rommelig werkt, maar goede resultaten geeft. Buiten zijn schuld is er een verkeerde maat achterwand geleverd, dus daar is hij een aantal weken later voor teruggekomen om de nieuwe plaat (die ook niet goed op maat was) te plaatsen. De keuken werd opgeleverd met beschadigde kastjes, lijmvlekken op het plafond en langs de achterwand, een scheve koof, beschadigde stuclaag in de kamer ernaast omdat hij met een klopboor in gipsbeton had geboord, een kookplaat die op de verkeerde groep was aangesloten, een wandcontactdoos die uit de muur los achter de kastjes lag waarvoor ruimte was gemaakt door een gat in een achterwand te zagen, een afzuigkap die niet goed functioneerde, een oven met een scheve deur en over de gehele linie scheve deurtjes en kieren overal. Het had allemaal zo lang geduurd, we wilden hem weg hebben, zelf het een en ander oplappen en alles maar achter ons laten. Mijn man heeft een boze review op google geschreven en naar aanleiding daarvan is er eindelijk iemand van Kitchen4all langs geweest om te kijken. We hebben onze grieven kunnen uiten en er werden afspraken gemaakt voor het oplossen van de problemen die we zelf niet konden aanpakken. Er werd ook direct gevraagd of we de review aan konden passen, maar we vonden dat eerst de problemen opgelost moesten worden. Er is iemand van Atag langs geweest om de afzuigkap te vervangen, en meteen een aantal slordigheden van de oorspronkelijke montage te herstellen. Er is 3 keer iemand van Siemens langs geweest om de deur van de oven te repareren. Toen dat almaar niet lukte heeft hij het apparaat uit de kast gehaald en constateerde toen dat de onderkant dermate verwrongen was dat er niets meer te repareren viel, dus hebben ze de oven vervangen. Op zeker moment stond ik te koken en klonk er een enorme knal; bleek de hele achterwand gebarsten, want die zat zo strak onder de kastjes, dat de plaat geen speling had om uit te zetten. Maar weer Kitchen4all gebeld en die zou een (andere dan de oorspronkelijke) aannemer sturen en een nieuwe plaat bestellen. Aannemer kwam voor het inmeten en de week erna zou er iemand komen om de nieuwe plaat te plaatsen. Het leek hem echter toch beter als er een steenzager bij zou komen, gezien het op maat maken en dat kon wat langer duren. Twee maanden later komen ze van de steenzagerij langs, zonder plaat, want ze komen inmeten... Beste mensen, dat inmeten is al gebeurd, we hebben het balkon leeggehaald zodat jullie daar konden zagen! Er werd nu afgesproken dat ze de plaat in het magazijn op maat zouden zagen, en dat er dan installateurs van de aannemer langs zouden komen om de plaat te plaatsen. Eerste afspraak word 's morgens afgezegd wegens ziekte. Tweede afspraak krijg ik na een dag wachten om 16:00 uur te horen dat ze met pech langs de weg staan. Derde afspraak word afgezegd omdat ze een nieuwe wagen moeten kopen. De volgende afspraak, inmiddels eind november, gaat wel door. Om 13:00 komen ze aan, met de achterwand, die niet op maat blijkt te zijn; daar is in het magazijn duidelijk niets aan gedaan. De installateurs zijn vervolgens tot 19:30 druk bezig om de oude wand er uit te halen, de nieuwe op maat en geplaatst te krijgen en alles netjes af te werken. Het was niet te voorkomen dat er weer nieuwe beschadigingen bij zijn gekomen. Kortom: de keuken is in de basis mooi, maar er is veel beschadigd en verklungeld. Afspraken worden niet nagekomen. Klachten worden eerst niet serieus genomen en achteraf wordt gezegd dat ze het niet hadden kunnen voorzien. Er is heel veel tijd van ons in gaan zitten in steeds weer werklui over de vloer of voor niets wachten op mensen die niet komen. Van ontzorgen is geen sprake.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Monique Vonk, Visser en Visser op maandag 8 jan 2024 24 | vestiging Hattemerbroek
Voor onze nieuwe vestiging in Zwolle heb ik samen met Gerhard in zijn showroom in Hattemerbroek een keuken uitgezocht. Onze wensen qua apparatuur en uitvoering van de werkzaamheden hebben we besproken. Alle afspraken zijn netjes en tijdig nagekomen. Dat is uiteraard voor iedereen belangrijk, maar voor ons heel belangrijk dat onze collega's volgens planning de nieuwe vestiging in gebruik konden nemen. Dat is gelukt!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Monique,

Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn en alles volgens planning is verlopen. Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring met Kitchen4All Hattemerbroek. Geniet ervan!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een heerlijke nieuwe keuken”
Door Annerieke van den Beld op maandag 8 jan 2024 24 | vestiging Hattemerbroek
Na een oriënterend gesprek de mogelijkheden voor het plaatsen van een nieuwe keuken besproken. We zijn op een fijne manier geholpen waarbij goed werd meegedacht over verschillende opties. Het plaatsen is op een professionele wijze verzorgd ondanks een paar uitdagingen. Deze werden vakkundig opgelost. Ook de oplevering vindt op een persoonlijke wijze plaats. Wij kunnen gaan genieten van onze heerlijke nieuwe keuken!
FOTO VAN ANNERIEKE VAN DEN BELD
+ Toon extra foto van Annerieke van den Beld
+ Toon extra foto van Annerieke van den Beld
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Annerieke,

Bedankt voor het delen van jullie 5-sterren ervaring met Kitchen4All Hattemerbroek. Wat fijn om te lezen dat jullie nu heerlijk kunnen gaan genieten in jullie prachtige keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Enorm blij met het resultaat”
Door Miranda Alberda op zaterdag 6 jan 2024 24 | vestiging Beuningen GLD
Bij Sander Barentz, Kitchen4All Beuningen, onze nieuwe keuken gekocht. We zijn bijzonder goed geadviseerd en er werd geluisterd naar onze wensen. Samen meerdere malen bij elkaar gezeten om uiteindelijk te komen tot onze droomkeuken. We zijn enorm blij met het resultaat. De communicatie en vakkundigheid van Sander zijn erg fijn en goed. We raden Kitchen4All dan ook bijzonder aan!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Miranda,

Wat fijn om te lezen dat jullie zo goed zijn geadviseerd en er naar jullie wensen werd geluisterd. Bedankt voor het delen van jullie 5-sterren ervaring met Kitchen4All Beuningen en Sander. Geniet ervan!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“De perfect keuken”
Door Michael Bronkhorst op zaterdag 6 jan 2024 24 | vestiging Harderwijk
We waren vanaf het begin gelijk al goed geholpen. Bij het rondkijken viel ons oog op onze perfecte keuken. We gingen deze samenstellen met de verkoper waar we goed advies kregen. Er werd goed gekeken naar budget en als we er zelf overheen wilden gaan werd hier netjes op geattendeerd. Er werd goed meegedacht met de planning. Doordat ze partners hebben voor vloeren en montage ging alles super soepel en als we tegen problemen aan liepen werd er goed meegedacht. De keuken staat en we zijn super trots. Goede kwaliteit en service. Wij zijn tevreden!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Michael,

Wat een mooie woorden voor Kitchen4All Harderwijk. Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over de kwaliteit en service. Geniet van de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Goed gepland”
Door Piet en Jos op donderdag 4 jan 2024 24 | vestiging Hattemerbroek
Blij met onze nieuwe keuken! Het hele proces goed gepland. Geen onaangename verrassingen. Goed meegedacht voor een optimaal resultaat in een lastige ruimte.
FOTO VAN PIET EN JOS
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Piet en Jos,

Bedankt voor het delen van jullie 5-sterren ervaring bij Kitchen4All Hattemerbroek. Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met de nieuwe keuken, geniet ervan!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar lof”
Door Lemstra op donderdag 4 jan 2024 24 | vestiging Hattemerbroek
Er werd meegedacht, alles werd goed besproken en afspraken werden nagekomen. Inmiddels hebben wij al enkele weken heel veel plezier van onze nieuwe keuken! Wij bevelen Kitchel4all in Hattemerbroek zeker aan bij vrienden en familie!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste,

Wat fijn om te lezen dat jullie zo'n goede ervaring hebben en jullie al enkele weken veel plezier beleven van de nieuwe keuken. Geniet ervan!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Bernhard Blank op dinsdag 2 jan 2024 24 | vestiging Hattemerbroek
Keuken geïnstalleerd naar onze verwachtingen en zoals we die samen met de verkoper hadden uitgezocht. Nabestellen van enkele kasten ook snel opgelost.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Bernhard,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Hattemerbroek. Wat fijn om te lezen dat de keuken is geïnstalleerd naar jullie verwachtingen. Veel plezier gewenst met het eindresultaat!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Toppers”
Door Martijn de Mos op dinsdag 2 jan 2024 24 | vestiging Leiderdorp
Op een doordeweekse, regenachtige, dag. Besloot ik naar een nieuwe keuken te kijken. Bij de eerste winkel zagen 2 verkopers mij niet staan, zij vonden hun lunch belangrijker. Vervolgens liep ik binnen bij K4A, in Leiderdorp. De verkoper, die Arjan heet, zat aan de telefoon. Na oog contact beëindigde hij het gesprek en stond mij netjes te woord. Vervolgens samen een ronde gelopen en een vervolg afspraak gemaakt. Tijdens deze afspraakt kwamen wij tot mijn huidige nieuwe keuken. Alles, maar ook alles is zoals afgesproken, data, leveringen, noem maar op. De man die de keuek heeft geinstaleerd (Willem) verdiend een grote pluim. Wat een vakman is hij. Sinds 1 december geniet ik er nog steeds elke dag van. Nogmaals mijn dank aan jullie. Met name aan Arjan en Willem, toppers!
FOTO VAN MARTIJN DE MOS
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Martijn,

Bedankt voor het delen van je mooie woorden voor Kitchen4All Leiderdorp. Wat fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen en zo tevreden bent met het eindresultaat, geniet ervan!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Soepel en volgens schema verlopen”
Door Henny en Jan IJzerman op vrijdag 29 dec 2023 23 | vestiging Harderwijk
Vanaf het allereerste moment dat we de Kitchen4all binnenliepen hadden we een goed gevoel: hier gaan we onze keuken kopen. Samen stelden we onze keuken samen en werden daarin vakkundig en prettig terzijde gestaan door de medewerkers. Vragen werden serieus opgepakt en er werden altijd oplossingen gevonden. Ook het plaatsen van de keuken (we werden ontzorgd! En hoe!) verliep heel soepel en volgens schema.
Reactie of foto toevoegen
“Alles keurig volgens planning”
Door Kanis op woensdag 27 dec 2023 23 | vestiging Hattemerbroek
Onze eerste eigen keuken gekocht bij kitchen 4All in Hattemerbroek. Vooraf via de website een afspraak gepland met Gerhard zodat we in alle rust een keuken konden uitzoeken. Gerhard is heel rustig en geeft zeer vakkundig advies een onderbouwd dit goed. Er word een zo compleet mogelijke keuken samengesteld naar je eigen budget. De keuken is keurig bezorgd door 2 nette en professionele bezorgers. Vervolgens keurig volgens planning gemonteerd door beleefde vakbekwame hardwerkende monteur. Alles keurig volgens planning.
FOTO VAN KANIS
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Kanis,

Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring met Kitchen4All Hattemerbroek. Wat fijn om te lezen dat alles keurig volgens planning is verlopen. We wensen jullie veel plezier in jullie prachtige nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Geen spijt”
Door Tim Zuidberg op dinsdag 26 dec 2023 23 | vestiging Hattemerbroek
In juli 2023 heb ik een keuken en PVC-vloer besteld bij Kitchen4All in Hattemerbroek. Ik had op de website al een prachtige keuken gezien, de Sierra Oak, waar ik verliefd op was geworden dus ik ging al, na een onsuccesvol rondje langs andere keukenzaken, met goed beeld van wat ik wilde hebben het adviesgesprek in. Handig dat je gelijk op een scherm kon meekijken bij het maken van de tekening. Gerhard heeft goed met mij meegedacht en het voor elkaar gekregen om mijn wensen om te zetten naar een mooi ontwerp. Tijdens het gesprek bleek helaas dat de bovenkastjes op de foto's op de website gefotoshopt waren en niet daadwerkelijk bestaan zoals afgebeeld. Gerhard en Emmelien hebben de moeite genomen om samen met andere vestigingen in een andere collectie een vergelijkbaar model te vinden. Enkele maanden later bleek keukenvloer die ik besteld had uit het assortiment van de leverancier te zijn genomen en dus niet meer leverbaar te zijn. Gerhard heeft mij netjes gebeld en in de showroom een bijna niet van elkaar te onderscheiden alternatief laten zien en voor mij besteld. Na 4 maanden was het eindelijk zo ver: Eind november is volgens planning de vloer gelegd, de keuken zorgvuldig bezorgd door 2 jongens die duidelijk erg veel plezier in hun werk hadden en heeft montagebedrijf G. van Lagen de hele keuken in z'n eentje in anderhalve dag vakkundig geplaatst. Een frontje van 1 van de lades bleek verkeerd te zijn geleverd en staat op het moment van schrijven nog in nabestelling maar ik ga ervan uit dat dat nog netjes wordt opgelost. Ná aanschaf bleek de keuken opeens 20% in prijs te zijn verlaagd. Fijn voor andere kopers natuurlijk maar zelf voel je je achteraf wat bekocht. Beoordeling: Sierra Oak Keuken: 9.5/10. Prachtige houten keuken, alles voelt degelijk aan en is prettig ingedeeld. Klein minpuntje is de spoelbak die een opstaande rand heeft in plaats van gelijk met het aanrechtblad. Kitchen4All (Algemeen): 7/10. Prachtig design keuken maar de gefotoshopte product foto's, de niet-leverbare vloer en de forse waarde-verlaging na aanschaf zijn minpunten. Kitchen4All (Vestiging Hattemerbroek): 10/10. Het team in Hattemerbroek is vriendelijk en denkt in oplossingen supergoed met je mee en houdt je tijdens het proces goed op de hoogte van de planning. Installatie: 9.5/10. Erg tevreden over de vakkundige en vriendelijke installateurs van de vloer en de keuken. Echter de elektricien die door Kitchen4All op mijn kosten was ingehuurd voor het voorwerk was in verhouding tot andere installateurs erg duur. Totaalscore: 9/10, afgerond naar 5 sterren.
Ik was bij Kitchen4All terecht gekomen mede door de goede reviews op deze website en kan zeggen dat ze aan de verwachtingen hebben voldaan, geen spijt van. Ik raad Kitchen4All absoluut aan!
FOTO VAN TIM ZUIDBERG
+ Toon extra foto van Tim Zuidberg
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Tim,

Bedankt voor het delen van je mooie woorden voor Kitchen4All Hattemerbroek. Wat fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring hebt. Veel kookplezier gewenst in deze prachtige keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne ervaring”
Door Marloes Veldhuis op maandag 25 dec 2023 23 | vestiging Dronten
Ik wilde mijn keuken een update geven. Matthijs dacht super goed mee. In het 3e gesprek bleek ik veel wilde vervangen en gaf de verkoper aan dat ik misschien beter de keuken kon vervangen. Dit zonder aansporing, puur ter overweging. Daarna nog 3 keer terug geweest, elke keer goed geholpen. Advies was eerlijk en met een duidelijke uitleg. Verkoper dacht zelf enorm goed mee. Fijn dat er nog zulke betrokken bedrijven zijn. Altijd keurig teruggebeld als ik een vraag had. Meerdere mogelijkheden kwamen naar voren. De keuken is prachtig geworden, komen hun afspraken na. Niet de hoofdprijs betaald. Verkoper wist als ik belde altijd direct wie ik was en had goed voor ogen wat we besproken hadden. Als een enorm fijne samenwerking ervaren, mede door de werklui die zij ook konden leveren.
FOTO VAN MARLOES VELDHUIS
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Marloes,

Bedankt voor het delen van je positieve review. Wat fijn dat Matthijs zonder aandringen, zulk goed advies heeft kunnen geven. Veel plezier gewenst met de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met onze nieuwe keuken”
Door Henk en Marja van Gent op zaterdag 23 dec 2023 23 | vestiging Doetinchem
Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken die we gekocht hebben bij Kitchen 4All in Doetinchem. Bij het eerste bezoek en de volgende bezoeken goed geholpen door Thomas zonder het gevoel te hebben iets opgedrongen te krijgen. Met speciale dank aan Thomas en Ruben. Zij hebben ons heel goed geholpen.
FOTO VAN HENK EN MARJA VAN GENT
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Henk en Marja,

Bedankt voor het delen van jullie mooie woorden voor Kitchen4All Doetinchem en Thomas en Ruben. Wat fijn om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen. We wensen jullie veel kookplezier in de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Wij zijn op en top tevreden”
Door Jacques van der Meer op donderdag 21 dec 2023 23 | vestiging Beuningen GLD
De klant is echt koning. De rust en de tijd die genomen is bij onze keuze voor een keuken, de deskundigheid en tips en adviezen die we kregen,de rondleiding, de offerte, het snelle mailverkeer, de plaatsing van de keuken: het is een en al tevredenheid. Beste Sander, oprecht alle lof, je bent een topverkoper die echt gaat voor een tevreden klant,
FOTO VAN JACQUES VAN DER MEER
+ Toon extra foto van Jacques van der Meer
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Jacques,

Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring met Kitchen4All Beuningen. Wat fijn om te lezen dat Sander jullie zo prettig heeft geholpen. Veel plezier gewenst in jullie prachtige keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Het hele proces is perfect verlopen”
Door Cor van Ginkel op donderdag 21 dec 2023 23 | vestiging Beuningen GLD
Dit jaar in contact gekomen met Kitchen4all in Beuningen, eerst ter oriëntatie, maar gaande weg tijdens het rondkijken kwamen we al gauw in gesprek (zonder eigenlijk een afspraak gemaakt te hebben) en hebben we onze wensen uitgesproken. Er werd een concept opstelling in kaart gebracht en na wat kleine aanpassingen de keuken in opdracht gegeven. Het plaatsen is door ons zelf gedaan waarbij aangegeven werd als er vragen zijn bel gerust op. De keuken is geplaatst en we hebben er heel vel plezier van. Het hele proces is perfect verlopen van inmeten / levering / vraagstelling en nazorg.
FOTO VAN COR VAN GINKEL
+ Toon extra foto van Cor van Ginkel
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Cor,

Wat fijn om te lezen dat jullie zo'n goede ervaring hebben gehad met Kitchen4All Beuningen. En wat een mooi eindresultaat, geniet ervan!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Karin Frugte op woensdag 20 dec 2023 23 | vestiging Hattemerbroek
Wij hebben veel keukenzaken in de omgeving bezocht. Kitchen4all in Hattemerbroek sprong er meteen uit. Emmelien adviseerde uitvoerig, dacht mee en na aankoop heeft ze ons heel goed begeleid. Via haar kwamen wij in contact met de installateur, stukadoor en monteur. Henry van Hooren heeft de oude keuken afgevoerd en alle voorzieningen aangebracht. Op ons verzoek ook een nieuwe ventilator geplaatst. Hij werkt heel precies en volgens afspraak. Richard, de stukadoor, werd door hem ingeschakeld en op zijn beurt streek hij de muren prachtig glad. Goede samenwerking tussen die twee.Tenslotte heeft Sjaak de keuken binnen twee dagen deskundig en goed opgebouwd. Wij raden iedereen aan deze zaak in de arm te nemen, omdat wij heel erg tevreden zijn. Zeker nu we de nieuwe keuken al enkele weken in gebruik hebben.
FOTO VAN KARIN FRUGTE
+ Toon extra foto van Karin Frugte
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Karin,

Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring met Kitchen4All Hattemerbroek. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de hulp van Emmelien. Veel plezier gewenst met het eindresultaat!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Hier kun je met een gerust hart een keuken kopen”
Door Linda Kolkman op dinsdag 19 dec 2023 23 | vestiging Hoogeveen
Wij raden deze winkel aan omdat we iedere keer heel vriendelijk zijn ontvangen. Het is een team van mensen die heel gezellig met elkaar omgaan dat zie je niet zo vaak meer. Daarnaast hebben ze vakkennis en zijn eerlijk in hun adviezen. Geen gladde praatjes. Er was een kastdeurtje kapot gegaan tijdens het vervoer maar na één telefoontje werd er gelijk een nieuwe besteld. We hebben de keuken zelf geplaatst. Terwijl we bezig waren hadden we een paar technische vragen en ook deze keer werden we weer vriendelijk geholpen. Zoals ik al schreef: hier kun je met een gerust hart een keuken kopen.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Linda,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met Kitchen4All Hoogeveen. Heel goed om te lezen dat jullie ons kunnen aanraden. Veel plezier gewenst met de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Hans en Annet op zaterdag 16 dec 2023 23 | vestiging Doetinchem
We kenden Kitchen4All niet, maar in korte tijd hebben we veel waardering gekregen voor hun deskundigheid en de kunst om een superkeuken binnen ons gestelde budget te maken. Geweldig goed en geduldig geholpen door Mark. Kortom helemaal top!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Hans en Annet,

Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring met Kitchen4All Doetinchem. Wat fijn om te lezen dat jullie zo goed en geduldig zijn geholpen. Veel plezier gewenst met de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Fam. van der Voort op zaterdag 16 dec 2023 23 | vestiging Genemuiden
We zijn heel goed geholpen door Bram, de keuken is fantastisch. Wij hadden een kleine muur zitten die niet weg kon. Bram heeft een keuken getekend met het keukenblad om de muur heen. Echt fantastisch. We hebben hem laten monteren waar we heel blij mee zijn dat we dat gedaan hebben. Ik raad iedereen Kitchen4all in Genemuiden aan,
REACTIE VAN KITCHEN4ALL NEDERLAND
Beste Familie van der Voort,
Wat fijn dat alles naar wens is geweest en dat Bram jullie zo goed heeft kunnen helpen met de gepaste oplossing voor de muur! We wensen jullie enorm veel kookplezier in jullie nieuwe keuken!
Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Perfect verlopen”
Door Fam A van Hierden op zaterdag 16 dec 2023 23 | vestiging Harderwijk
wij zijn zeer tevreden: Een keuken gekocht met goede adviezen van wat je het beste kan doen en wat je niet ook vooral omdat wij al wat ouder zijn. De afspraken zijn allemaal goed verlopen top. Vriendelijke mensen.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL NEDERLAND
Beste Familie A. van Hierden,
Bedankt voor de positieve woorden. We wensen jullie veel plezier met jullie nieuwe keuken!
Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Sylvia Groenendijk-Hagedoorn op donderdag 14 dec 2023 23 | vestiging Hattemerbroek
Een keuken gekocht en laten plaatsen. Allereerst een helder advies gekregen. Geen omslachtig verkoopgesprek, maar praktisch en duidelijk. Op een scherm werd de keuken (opstelling) getoond. Dat gaf inzicht. De levering gebeurde door 2 mannen erg vriendelijk en voorzichtig. De plaatsing door een monteur heel vakkundig, vlot en goed. We kregen wat we verwachtten, ook de nazorg verliep heel plezierig. We zijn in alle opzichten erg tevreden over Kitchen4all.
FOTO VAN SYLVIA GROENENDIJK-HAGEDOORN
REACTIE VAN KITCHEN4ALL NEDERLAND
Beste Sylvia,
Wat een mooie keuken! En wat fijn dat je zo tevreden bent geweest over Kitchen4All Hattemerbroek. Veel plezier gewenst met de nieuwe keuken!
Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Incomplete levering en verkeerde doorgegeven maten”
Door Evert Sluiter op woensdag 13 dec 2023 23 | vestiging Leiderdorp
Ik heb "normaal" ingevuld bij de vorige vraag omdat er grote verschillen zijn. De verkoop adviseur is in 1 woord geweldig goed en had dus de score "super" moeten krijgen evenals de monteur die de keuken heeft geïnstalleerd: kwaliteit staat bij hen bovenaan: "het moet goed", zeggen ze. Echter in de logistiek zijn fouten gemaakt. Incomplete levering en verkeerd doorgegeven maten terwijl de monteur ze goed had opgegeven. Zodoende kwam er laat verkeerd materiaal. Door inspanning van de adviseur en de monteur is alles uiteindelijk goed gekomen en hebben we een prachtige keuken.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL NEDERLAND
Beste Evert Sluiter,
Wat vervelend om te horen dat er wat dingen mis zijn gegaan qua bestellingen. Ik ben blij om te horen dat we het uiteindelijk alsnog hebben kunnen oplossen. Toch nog goed gekomen! Geniet lekker samen in jullie nieuwe keuken. Heel veel plezier ermee gewenst!
Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Slechte installatie en klachtafhandeling”
Door Moerland op dinsdag 12 dec 2023 23 | vestiging Vianen UT
Na lezen van ervaringen op diverse sites, de keus gevallen op Kitchen4all. En omdat wij ook de badkamer gingen aanpakken, een Kitchen4all-filiaal waar ook een Sani4all in zit. Wij kwamen uit in Vianen. Afspraak (duaal) gemaakt en met Luka rustig door de showroom een rondje gemaakt om onze stijl en keuze te kunnen bepalen. Echt een fijne dag/ervaring gehad en uiteindelijk de keuken in de 3d omgeving kunnen krijgen en akkoord op gegeven. Veel haast met levering hadden wij niet i.v.m. een project wat eerst afgerond moest worden. Uiteindelijk een definitieve datum kunnen prikken en vooraf nog zeer prettig contact gehad over de levering van de keuken. Leidingen etc. ging ik zelf wegwerken, hierin had Kitchen4all wel keurig een technische tekening gemaakt met afmetingen van wat waar moest komen (water/elektra). Paar dagen voor de levering keurig gebeld door de transporteur, die zelfs nog met ons nadacht en de levering wat dichter bij de daadwerkelijke installatie kon plannen. Hierdoor stond onze woonkamer een paar dagen minder vol. Op de dag van de installatie kwamen 2 man, die geen Nederlands spraken, onze keuken installeren. Met wat gebrekkig Engels werd het e.e.a. gecommuniceerd. Al snel bleek er een probleem te zijn met de keuken, de afgesproken werkblad hoogte kon niet gehaald worden. De keuken zou namelijk met stelvoeten te hoog worden. In de overeenkomst zou namelijk een werkbladhoogte van 97,4cm geïnstalleerd worden, echter met de stelvoeten zou dit boven de 100cm uitkomen. Hierop heeft de aannemer de stelvoeten weggehaald en de keuken op klosjes gezet en vast aan de muur geschroefd. Hierdoor de schade kunnen beperken tot een werkbladhoogte van 99,4cm. Vervolgens boordt men dwars door de warmwaterleiding heen, kan gebeuren natuurlijk, maar een simpele leidingchecker had dit met gemak voorkomen kunnen worden. Dat soort gereedschap mag je verwachten van een keukeninstallateur dat zij dit bij zich hebben. Hierdoor dus, mijn pas gestucte muur, nu voorzien van een groot gat zodat zij de leiding kon repareren. Volgende tegenslag was het graniet keukenblad. Deze bleek verkeerd ingemeten, of verkeerd geleverd te zijn. Om het passend te maken, moest de aannemer een stuk afslijpen. Echter wees ik hem erop dat de schuine kant aan de voorkant van het blad, niet mooi meer zou aansluiten op het andere stuk van het blad. En dit was uiteindelijk ook het geval. Omdat de keuken 2cm te hoog staat, kwam de deur van de vaatwasser ook niet goed uit. Deze staat nu 2cm te laag. De Bora kookplaat kreeg men ook niet werkend en de trekontlasting voor de kabel is nergens meer te vinden. Zowel op de Bora zelf als in de perilex-stekker. De mengkraan was verkeerd aangesloten, koud op warm. De afvoerslang van de vaatwasser zat zonder borgklem op de afvoer, gelukkig op tijd opgemerkt. Geen ventilatie in de plint, Bora kookplaat (met afzuiging) kan hierdoor zijn lucht niet kwijt. In plaats van 1 dag zijn ze uiteindelijk 2 dagen bezig geweest. Ondanks de restpunten was de keuken wel functioneel nadat ik zelf het e.e.a. heb kunnen herstellen.
Afgezien dat de installateur veel steken heeft laten vallen, is het ergste nog dat het van de kant van Kitchen4all enorm stil blijft. Alles gaat via de aannemer, en die heeft het blijkbaar gewoon veel te druk. Daarom 1 ster en raden wij Kitchen4all ook echt niet (meer) aan! Als de aftersales van Kitchen4all gewoon aanwezig was geweest en wij netjes mee waren genomen in de restpunten afhandeling, dan had dit zeker wel een hogere score geweest. Zoals ze zelf ook aangeven moet je keuken een beleving zijn, maar zodra de rekening betaald is, is hun beleving afgelopen.
FOTO VAN MOERLAND
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 740
Adresgegevens Kitchen4All
  Almere (26 ervaringen), Markerkant 11 24, 1316 AH Almere, tel 036-2023693
  Barneveld (78 ervaringen), Anthonie Fokkerstraat 6, 3772 MR Barneveld, tel 0342-201802
  Beuningen GLD (38 ervaringen), Hadrianussingel 20a, 6642 AJ Beuningen, tel 024-2110530
  Deventer (20 ervaringen), Hannoverstraat 3a, 7418 BL Deventer, tel 0570-202182
  Doetinchem (90 ervaringen), Raadhuisstraat 69, 7001 EX Doetinchem, tel 0314-201257
  Dronten (111 ervaringen), De Dommel 16, 8253 PL Dronten, tel 0321–201022
  Geleen (16 ervaringen), Egelantier 9, 6163 RB Geleen, tel 046-2022850
  Genemuiden (154 ervaringen), Kamperzeedijk 127, 8281 PD Genemuiden, tel 038–2023402
  Harderwijk (45 ervaringen), Hertog Reinoudlaan 4 3843 AR Harderwijk, tel 0341-201536
  Hattemerbroek (36 ervaringen), Duurzaamheidstraat 24c, 8094 SB Hattemerbroek, tel 038-2023583
  Hoogeveen (128 ervaringen), Groenewegenstraat 19, 7901 ED Hoogeveen, tel 0528-203871
  Kaatsheuvel (9 ervaringen), Belgiëstraat 1, 5171 PN Kaatsheuvel, tel 0416-204252
  Leiderdorp (13 ervaringen), Elisabethhof 20, 2353 EZ Leiderdorp, tel 071-2033518
  Mijdrecht (3 ervaringen), Genieweg 62, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297-202811
  Papendrecht (4 ervaringen), Kattestaart 18, 3355 PP Papendrecht, tel 078-2033548
  Son en Breugel (7 ervaringen), Ekkersrijt 4090, 5692 DA Son en Breugel, tel 0499-202889
  Uden (4 ervaringen), Liessentstraat 5a, 5405 AH Uden, tel 0413-450473
  Utrecht (4 ervaringen), Van Rensselaerlaan 2a, 3526 AP Utrecht, tel 030-3080279
  Vianen UT (16 ervaringen), Hagenweg 3e, 4131 LX Vianen, tel 0347-201751
  Zevenaar (49 ervaringen), Nobelstraat 19, 6902 PH Zevenaar, tel 0316-201864
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.