Feedback
9,8

Kitchen4all

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.kitchen4all.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Kitchen4all
Voor een betaalbare droomkeuken van oerdegelijke Duitse kwaliteit ben je bij Kitchen4all aan het goede adres. Wij zijn dé specialist op het gebied van keukens, maar ook keukenapparatuur en pvc vloeren voor scherpe netto prijzen.

Onze persoonlijke service en ruime collectie staan ook garant voor 100% tevredenheid. Dus bij Kitchen4all geen zorgen; van advies tot montage; wij regelen alles voor je!

✔ Laat je inspireren met een gratis 3D ontwerp
Deskundig advies door een keukenspecialist
✔ Je loopt geen risico door onze gratis inmeetservice
Gratis bezorging bij je thuis
✔ Professionele montage door een erkende monteur
5 jaar garantie op jouw nieuwe droomkeuken!

Wil jij de volgende tevreden klant zijn? Maak online een afspraak zodat onze keukenspecialist alle tijd voor je heeft. Bezoek: www.kitchen4all.nl/afspraak-maken

Bekijk onze actuele acties via www.kitchen4all.nl
Ervaringen
Er zijn 311 ervaringen over Kitchen4all. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren273 ervaringen
4 sterren27 ervaringen
3 sterren3 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Droomkeuken”
Door Hennie Oosting op maandag 20 sep 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Door zeer deskundig advies en meedenkend met onze wensen door Michael hebben wij nu onze droomkeuken die ook nog eens zeer vakkundig ( en gezellig) geplaatst is door Arjan en Johan. Al met al zullen wij Kitchen 4all bij iedereen aanbevelen.
FOTO VAN HENNIE OOSTING
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaring”
Door Quinten van Rooijen op zaterdag 18 sep 2021 21 | vestiging Barneveld
Super ervaring met Kitchen4all Barneveld. Van begin tot eind werd er door Eric meegedacht in het ontwerp. Ook de installatie was heel goed verzorgd door Albert en zijn collega. Toen bleek dat er een bestekbak ontbrak, werd deze kort daarna alsnog nageleverd. Al met al een geweldige service. Ik kan iedereen aanraden om hier een keuken te kopen!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door W.S. op vrijdag 17 sep 2021 21 | vestiging Zevenaar
Bij Kitchen4all te Zevenaar een geheel nieuwe keuken gekocht en laten plaatsen. Prima geholpen door verkoper/adviseur S. Hij heeft ons begeleid van het oorspronkelijke idee tot het uiteindelijke resultaat. Voor ons was het van belang dat de keuken geplaatst zou worden. Dit is door de monteurs van Kitchen4all op professionele wijze en met veel enthousiasme gebeurd. Wij kunnen dit team écht aanraden. Complimenten.
FOTO VAN W.S.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met eindresultaat”
Door Margot op maandag 13 sep 2021 21 | vestiging Genemuiden
Emmelien Konterman van Kitchen4all heeft mij prima geholpen bij de aanschaf van keuken en vloer. Ze is goed in haar vak, is deskundig. Ze heeft naar mijn wensen geluisterd en kwam met goede creatieve, praktische oplossingen. Je treft bij kitchen4all Genemuiden gelukkig geen 'gladde verkopers'. Ze komen met een eerlijk verhaal en een eerlijke prijs. De keuken is op de afgesproken datum geleverd. Je krijgt ruim van te voren de planning door. Ik ben erg blij met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Santing op donderdag 9 sep 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Zeer tevreden met onze droom keuken. Goed geholpen door Michael en vakkundig geplaatst door Arjan en Johan.
FOTO VAN SANTING
+ Toon extra foto van Jan Maarten
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Maarten Molenkamp op woensdag 8 sep 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Zeer tevreden over de goede service van Michael. Hij dacht met ons mee en kwam met een goed advies en goede oplossingen. Keuken is deskundig geplaatst. Goede prijs-kwaliteit.
FOTO VAN MAARTEN MOLENKAMP
Reactie of foto toevoegen
“Super bedrijf”
Door Marco op vrijdag 3 sep 2021 21 | vestiging Genemuiden
Een keuken gekocht. Een top verkoper(Gerhard) niks is hem teveel neemt alle tijd voor je. Denkt mee na mogelijkheden en oplossingen. Een zeer professioneel bedrijf met kwaliteit producten en een zeer goede en snelle service. Dit bedrijf is super om aan te bevelen als je een nieuwe keuken wilt aanschaffen.
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijke uitleg en adviezen”
Door R.Dekker op donderdag 2 sep 2021 21 | vestiging Hoogeveen
We zijn in de winkel erg goed en vriendelijk en goed geholpen. Erg goed en duidelijk geholpen met het uitzoeken en indelen van onze keuken. Het plaatsen van de keuken is ook in een zeer ontspannen sfeer maar toch vlot gedaan. De monteurs waren vriendelijk en de uitleg en adviezen waren zeer duidelijk. We zullen Kitchen4all ook zeker een ieder adviseren.
FOTO VAN R.DEKKER
Reactie of foto toevoegen
“Aan te bevelen bij toekomstige keukenkopers”
Door Emmy Jansen op donderdag 26 aug 2021 21 | vestiging Doetinchem
Onlangs een keuken gekocht bij Kitchen4All. Deze is naar volle tevredenheid geleverd en geplaatst. Ook het electrisch, stucen en schilderen is via Kitchen 4All gedaan. Ben zeer tevreden en kan hen ten zeerste aanbevelen bij toekomstige keukenkopers.
FOTO VAN EMMY JANSEN
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Wincoop op woensdag 25 aug 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Super geholpen van begin tot het einde. Uitstekende verkoper Michael. En ook de montage door de beide jongens super gedaan. Van harte aanbevolen voor ieder die een nieuwe keuken zoekt!
FOTO VAN WINCOOP
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed aan te raden”
Door Jordi Adriaanse op woensdag 25 aug 2021 21 | vestiging Doetinchem
Keuken gekocht voor onze bedrijfskantine. Alles volgens afspraak geleverd. De keuken zat goed verpakt en was goed te monteren. Alle apparatuur werkt naar behoren. We zijn dik tevreden met onze nieuwe keuken en wat we er voor betaald hebben. Verkoper Mark was erg behulpzaam. Dit keukenbedrijf is zeer goed aan te raden!
FOTO VAN JORDI ADRIAANSE
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Verboekend op dinsdag 24 aug 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Samen met Jan Maarten de keuken uitgezocht. Hij gaf goed advies en heeft een mooi ontwerp gemaakt precies naar onze wensen. Totaal geen snelle verkooppraatjes of druk ervaren om de keuken daar te kopen. Precies zoals het hoort. De keuken is geplaatst door 2 vakmannen, Arjan en Johan. Echte toppers, die twee!! We zijn er echt super blij mee en We zijn heel tevreden over Kitchen4all Hoogeveen.
FOTO VAN VERBOEKEND
Reactie of foto toevoegen
“Keuken staat”
Door Aline Boer op donderdag 19 aug 2021 21 | vestiging Dronten
We zijn heel goed geholpen bij het uitzoeken van onze keuken. Verder fijn contact gehad wanneer er ondertussen vragen waren. Er zijn goede adviezen gegeven waar we nu nog steeds erg blij mee zijn! Onze keuken staat ondertussen, is prachtig en werkt super fijn :)
FOTO VAN ALINE BOER
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Gonny de Winkel op maandag 16 aug 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Samen met Jan Maarten de keuken ontworpen. Goede input, hij luisterde serieus, gaf tips en hij nam er veel tijd voor. Spannend toen de keuken geleverd en gemonteerd werd. Het is precies geworden zoals ik het voor ogen had! Prima monteur, er ging werkelijk niets mis. Ik krijg van iedereen complimenten: wat heb jij een prachtige keuken!
FOTO VAN GONNY DE WINKEL
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede service”
Door Michael op maandag 2 aug 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Idee wat we hadden hebben we samen uitgewerkt tot een prachtige keuken. Snelle levering, daar waren we blij mee, en door de verkopers zelf tot in huis geleverd, super. Bij het monteren ontbrak een afdekdop van de greeplijst, deze is kosteloos opgestuurd, ook de kleine details zijn hiermee geregeld. De oven zou een iets langere levertijd hebben, daar werd ik keurig over geïnformeerd, gelukkig bleek hij er wel op tijd te zijn, dus dat viel alles mee. Jan Maarten en Michael denken goed mee in het proces, dat was erg fijn. Een eventuele volgende keuken koop ik zeker bij Kitchen4all.
FOTO VAN MICHAEL
REACTIE VAN MICHAEL
Foto
+ Toon extra foto van Jan Maarten
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Fam Greven op vrijdag 30 jul 2021 21 | vestiging Doetinchem
We waren op zoek naar een keuken, aangezien we een huurhuis hebben, wilden we niet zoveel centen kwijt, Mark van Kitchen4all heeft ons daarin super geholpen en we zijn nu super blij met onze keuken, ook de monteur was zeer vriendelijk en had verstand van zaken, hij luisterde naar onze wensen. Al met al een echte aanrader.
FOTO VAN FAM GREVEN
Reactie of foto toevoegen
“Een schitterende keuken”
Door Fam. Kuipers Lelystad op dinsdag 20 jul 2021 21 | vestiging Dronten
De door ons maanden geleden gekochte keuken is tot in de perfectie uitgevoerd. Alles klopte tot op de millimeter en mede door het vakmanschap van Klaas, de installateur, kan alleen maar gezegd worden dat de keuken en de montage onze stoutste verwachting heeft overtroffen. Voor ons is dan ook een ding zeker: Voor wie een schitterende keuken wil aanschaffen is er maar een adres en dat is Kitchen4all
FOTO VAN FAM. KUIPERS LELYSTAD
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Bas Hendriks op zaterdag 17 jul 2021 21 | vestiging Zevenaar
Wij hebben onze keuken gekocht bij Kitchen 4all in Zevenaar. Super service van verkoper Simon, heel menselijk en sociaal. En ook de 2 monteurs Bennie en Heinie zijn ware vakmensen en heel fijn in de omgang, Heren, bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes gedaan”
Door Saskia op zaterdag 17 jul 2021 21 | vestiging Doetinchem
Marc heeft ons zeer goed geholpen om een keuken uit te zoeken. Alles is naar wens verlopen en erg netjes opgeleverd door de monteur. Wij zijn super blij met onze mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Fam. Slijkhuis op zaterdag 17 jul 2021 21 | vestiging Doetinchem
Wij hebben in Corona een mooie nieuwe keuken uitgezocht bij Kitchen4all in Doetinchem. We zijn goed geholpen door Mark. Nadat we een eerste schets kregen en deze niet helemaal aan onze wensen voldeed, hebben we samen met Mark een nieuwe schets gemaakt. Deze was wel helemaal naar onze wens. Het demonteren, plaatsen van de keuken, stucwerk en installatie werd allemaal voor ons geregeld. Goede communicatie, vakmensen en goede afwerking. We zijn hier heel tevreden over. Na plaatsing helaas nog wel 2 maanden op onze combi oven moeten wachten, maar dat was buiten schuld van Kitchen4all, en is heel goed met ons gecommuniceerd en opgelost. We hebben een leentoestel gekregen voor de periode dat we moesten wachten. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. Wij kunnen Kitchen4all van harte aanbevelen. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN FAM SLIJKHUIS
+ Toon extra foto van Fam Slijkhuis
Reactie of foto toevoegen
“Super begeleiding”
Door P.B.Poorter op maandag 12 jul 2021 21 | vestiging Dronten
Bij Kitchen4all te Dronten hebben we een volledige keuken gekocht en laten plaatsen. De verkoper Mathijs heeft ons super begeleidt bij het samenstellen ervan. De plaatsing is door de monteur met grote nauwgezetheid gedaan. Na enkele dagen kwam verkoper Mathijs persoonlijk inspecteren en informeren hoe de keuken met ingebouwde apparatuur beviel. Dit alles tot volle tevredenheid van ons. Derhalve zal ik zeker de toekomstige klanten van Kitchen4all te Dronten deze zaak aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Ricardo op maandag 12 jul 2021 21 | vestiging Doetinchem
Onze droomkeuken gekocht bij Kitchen4all Doetinchem. We zijn super geholpen door Mark. Van begin tot eind prettige communicatie. Van goed advies tot vakkundige montage van de keuken. Gemaakte Afspraken worden nagekomen! We zijn meer dan tevreden en bevelen Kitchen4all bij iedereen aan!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Henk op zondag 11 jul 2021 21 | vestiging Zevenaar
Er staat nu een prachtige keuken bij ons thuis die exact is zoals wij het willen. Wij zijn volledig tevreden over Kitchen4All Zevenaar. Simon is een hele fijne en aardige man. Hij is vanaf het begin totaan het einde van het proces altijd telefonisch en per mail goed bereikbaar en reageert binnen een dag. Bij het eerste bezoek bij ons aan huis komt hij al goed voorbereid aan. Hij neemt een zorgvuldig uitgekozen selectie kleurstalen mee aan de hand van de wensen die ik van te voren gemaild. Ik had mijzelf immers ook goed voorbereid en een uitgebreid plan gemaakt. Ook na het tekenen van de overeenkomst blijft hij bereikbaar en volgt het proces op de voet. Dit maakt dat alle componenten van zowel het proces en de keuken zelf perfect zijn.

Kitchen4All kenmerkt zich door het aanbieden van een praktische stijl keukens van degelijke kwaliteit voor een betaalbare prijs. Ik krijg een topkwaliteit keuken, waarvoor ik geen hoofdprijs hoef te betalen. Ik weet zeker dat wij thuis met een gerust hart dagelijks deze keuken kunnen gebruiken. Alle meubelelementen zijn ook echt volledig in Duitsland geproduceerd.

Verkoopproces
Wij hebben een aantal specifieke wensen voor onze nieuwe keuken. Het belangrijkste is dat deze lager moet zijn dan de gangbare hoogte in Nederland. Het aanrecht moet namelijk bij ons op een hoogte van 88 cm komen, zodat wij met een goede lichaamshouding kunnen koken. Wij hebben namelijk nooit een keuken gehad die paste bij onze lichaamslengte. Dit heb ik aangegeven bij Simon en hij neemt deze wens gelijk serieus. Ook voor al mijn andere wensen met betrekking tot het ontwerp en de kleuren neemt hij uitgebreid de tijd. Wij zitten samen meerdere uren bij ons thuis en bij hem in de showroom om alles uitgebreid door te spreken. Bij zijn bezoek aan huis en in de showroom komen er steeds weer mooiere elementen bij. Hij laat ons immers veel mogelijkheden zien. Wij kiezen voor een koperen kraan en mooie eikenhouten handgreepjes. Wij komen er zelf alleen niet uit wat wij met de achterwand moeten doen, maar Simon heeft al een mooi voorstel gedaan in zijn offerte. Hij plaatst een eenvoudig wandpaneel in dezelfde kleur als de keuken. Wij vinden het prachtig.
Ook na het sluiten van de overeenkomst verloopt alle communicatie uitstekend. Dan begint het ook eigenlijk pas. Er blijkt toch een vergissing gemaakt in het ontwerp met betrekking tot de kasthoogte. Dit is door de fabriek aangekaart die alle ontwerpen nog een keer controleert. Simon biedt hier zijn excuses voor aan en dezelfde dag nog maakt hij nieuwe tekeningen. Tegelijkertijd blijkt hierdoor een dure vaatwasser met een speciaal scharnier niet nodig en biedt hij meteen een niet alleen voordeligere, maar ook betere Bosch aan en verrekent het prijsverschil op de factuur. Ook tijdens de levering, voorbereidende werkzaamheden en montage is hij betrokken. Dat gaat allemaal voorspoedig.

Montage
Het is in 2021 hectisch in de bouw en overal zijn vakmensen volgeboekt. Er moet bij ons op korte termijn een vervangende monteur komen. Simon reageert adequaat en besteedt de montage uit aan Gijs Wentink Keukenrenovatie, een goede vriend van hem.

De montage verloopt buitengewoon vakkundig. De monteur heeft meerdere waterpassen bij zich en controleert zichzelf bij elke stap. Ik assisteer hem tijdens de montage en hij stelt het op prijs. Bij elke stap in de montage legt hij uit wat hij doet en vertelt hij zijn geheimen om de keuken nog net iets mooier te maken. Hij werkt ook de details rondom de vloer af en maakt een koof voor de afzuigkap. Het gaat uiterst secuur te werk en de hele dag door is hij geconcentreerd en vriendelijk. Ik heb hier een goede herinnering aan.

Eindresultaat
Aan deze recensie heb ik meerdere gedetailleerde foto's toegevoegd van onze nieuwe keuken zijn weergegeven. De foto's spreken voor zich. Wij kunnen de komende jaren elke dag genieten van onze droomkeuken.

Items
- Bestekbak: Zwart Eikenhout
- Kraan, Spoelbak en inzetbakje: Dekker Lanesto Urban Copper*
- Handgreep: Houten Greep Eiken
- Fronten: Cascada Laklaminaat Riet
- Ladematten (keurig op maat voorgesneden)
*Bij dit RVS is de koperen kleur mee gesmolten. Het is geen coating! Er zullen dus geen lelijke krassen in komen

Apparatuur
- Kookplaat: Bosch
- Oven met magnetron: Bosch
- Koelkast met klein vriesvak: Etna
- Afzuigkap: Bosch
- Vaatwasser: Bosch

Bosch is een uitstekende keuze voor apparatuur en deze is gunstig geprijsd bij Kitchen4All. Naast Bosch worden ook voordeligere merken aangeboden die ook voldoen. Wij zijn volledig vrij gelaten in de keuze.

Achtergrondverhaal
De keukenbranche in Nederland kampt met een negatief imago. Daardoor ben ik een jaar terughoudend gebleven, voordat ik in 2021 besluit een nieuwe keuken bij ons thuis te realiseren. Ik weet eigenlijk niet zo goed waar ik terecht kan. Het is bekend dat veel keukenbedrijven er alleen zitten voor de snelle verkoop en tegelijkertijd wil ik ook niet de hoofdprijs betalen bij een luxe keukenzaak. Toch moet ik ergens beginnen. Ik laat elders een eerste tekening maken om een beeld te krijgen. Het blijkt daar al meteen niet mogelijk om de keuken te realiseren in onze gewenste afmetingen en dat wordt genegeerd. Het voelt daar niet goed, waar ik al bang voor was. Redelijk toevallig kom ik dan op Qasa terecht en lees over de verschrikkelijk drama's, welke mensen zijn overkomen bij andere grote keukenboeren.

Zodra ik verder kijk op Qasa, kom ik uit bij Kitchen4All. Er staat een 9,8 topbeoordeling en hun slogan 'maakt droomkeukens betaalbaar' spreekt mij aan. Ik lees louter positieve verhalen op Qasa en op hun website zie ik Duitse kwaliteitskeukens met hele redelijke prijzen. Verder lees ik dat ze (in coronatijd) aan huis komen. Dit geeft mij een goede indruk en ik bel de vestiging in Zevenaar om een afspraak te maken. Al bij dit eerste telefoongesprek werd ik al aandachtig te woord gestaan. Een week later zit Simon bij mij aan de keukentafel en begint mijn positieve ervaring die ik nu met u deel.

Simon begrijpt waar het misgaat bij de andere keukenbedrijven. Je hoeft daarom niet bang te zijn dat je wordt benadeeld of teleurgesteld. Hij zit daar echt om bij jou thuis een mooie keuken te realiseren. Hij luistert juist wel naar de klant en wil een klant goed leren kennen. Zodra het hem duidelijk is wat de wensen zijn van een klant, dan handelt hij daarnaar en zal je niet op andere gedachten brengen om iets duurders of onnodig te kopen. In de realiteit komt er veel meer kijken bij een volledige keukenrenovatie dan het maken van een mooie tekening. Dat vertelt hij ook. Ook Simon en ik komen enkele knelpunten tegen, maar wij komen altijd ook snel weer tot een oplossing door de goede communicatie en het meedenken van beide kanten.
FOTO VAN HENK
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door Blankespoor op dinsdag 6 jul 2021 21 | vestiging Genemuiden
Goed geholpen, er werd in het hele proces meegedacht, mooi resultaat! Leuke bezorgers en geplaatst door een vakman.
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat mag er zijn”
Door H. Meijerink op maandag 5 jul 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Wij hebben een mooie en praktische keuken in Hoogeveen gekocht. Het instaleren is op deskundige wijze uitgevoerd. De mannen werkten goed en gezellig samen en het resultaat mag er zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi eindresultaat”
Door Martijn van Dongen op maandag 21 jun 2021 21 | vestiging Doetinchem
Vorig jaar waren mijn vrouw en ik opzoek naar een fijn bedrijf dat voor ons een nieuwe keuken kon ontwerpen. We waren nog zoekende wat we precies wilden en wat er mogelijk was binnen ons budget. We hebben een aantal keukenzaken afgelopen maar dat voelde niet helemaal goed. Bij Kitchen4all was dat wel meteen goed. Thomas had ons geholpen onze droomkeuken te ontwerpen. We maakten ons zorgen of het wel binnen ons budget zou passen maar gelukkig was dat het geval.
Het enige puntje wat ons iets minder was bevallen is dat alle keukenkasten al in elkaar stonden terwijl wij dachten dat die gemonteerd zouden worden hier aan huis. Ik snap deze keuze natuurlijk wel want dat scheelt enorm veel tijd tijdens de opbouw van de keuken maar dit had als restultaat dat onze woonkamer een aantal dagen helemaal ingebouwd stond met keukenkasten. We waren er niet helemaal op voorbereid. Gelukkig maakte de installatie/oplevering dit alles meer dan goed. We hadden de keuken laten stuken en een verlaagd plafond erin laten plaatsen. De installatie van de keuken werd door Ronald gedaan en heeft alles super netjes opgeleverd. Ronald had wat foto's van de keuken doorgestuurd naar Thomas. Niet veel later had Thomas mij geinformeerd of het niet handig was een smeltplint nog aan de zijkant te monteren omdat daar de wasbak geinstalleerd is. Hij ging zijn best doen om dit onder service in orde te maken. Dit was gelukt en een aantal dagen later kwam Ronald deze smeltplint ook nog bevestigen. Toen de keuken klaar was checkte Ronald nog even of alles naar wens was en dat was en is het nog steeds. We zijn super blij met het resultaat van onze nieuwe mooie keuken en willen Kitchen4all en Ronald hartelijk bedanken voor het mooie eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Holleman op zondag 20 jun 2021 21 | vestiging Hoogeveen
De monteurs om de keuken te plaatsen waren zeer gemotiveerd om alles goed te doen niets was te veel bleven net zo lang bezig tot het goed was. Geweldige mensen zo zou menigeen een voorbeeld aan kunnen nemen om je werk zo af te leveren zeer veel kennis aanwezig bij de heren.
FOTO VAN MICHAEL
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed verlopen”
Door Andrew D op zondag 20 jun 2021 21 | vestiging Dronten
Na een paar keuken winkels te hebben bezocht zijn we bij kitchen4all Dronten uitgekomen, dit vanwege het goede gevoel dat de verkoper Matthijs ons gaf met het 1e advies gesprek. Gezien wij een kleine ruimte hebben voor de keuken met een slechte licht inval en rare hoeken was dit nogal een uitdaging, waar ook Matthijs goed en efficiënt in mee heeft gedacht! Bij het plaatsen van de keuken hadden wij Geurt als monteur, kan ik kort over zijn, top monteur! Hij denkt met je mee, goed overleg, werkt netjes, makkelijk in omgang, en de man is zeker niet te beroert om iets extra's te doen, en eind resultaat is strak! klasse!! Al met al zeer goed verlopen!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig eindresultaat”
Door Richard op zondag 20 jun 2021 21 | vestiging Doetinchem
Uitstekend geholpen door Thomas. En het eindresultaat is prachtig. En het belangrijkste: zeer functioneel. Het eerste ontwerp gemaakt in december. Daarna nog aanpassingen gedaan. Topcore werkblad is zeer aan te raden. Kost wat, maar is beter dan wat dan ook. In maart keuken geplaatst. Uitstekend gepland met de firma Lageschaar.Tijdens het plaatsen zijn er altijd dingetjes. Maar is allemaal goed opgelost. De oven bleek niet op tijd leverbaar. We hebben een mooie Atag oven voor in de plaats gekregen. Alles in overleg. De vaatwasser bleek de verkeerde maat. Thomas heeft persoonlijk dezelfde dag nog een vervangende gebracht zodat het plaatsen van de keuken geen vertraging opliep. Eigenlijk alleen maar lof.
FOTO VAN RICHARD
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Wim de Gooijer op zaterdag 12 jun 2021 21 | vestiging Barneveld
Super tevreden over kitchen4all uit Barneveld, Eric Kroon heeft ons heel goed geholpen een keuken uit te zoeken, geen druk uitgeoefend om een keuken te verkopen, afspraken zijn goed nagekomen en een goede monteur in huis gehad. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken.
REACTIE VAN WIM DE GOOIJER
Nog even vermelden dat Eric Kroon voor ons op zaterdag de zaak 2 uur eerder open deed om ons te adviseren.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door L.Haasjes op vrijdag 4 jun 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Keuken is samengesteld door Michael die goed inzicht had in onze wensen. De keuken is op tijd geleverd en perfect geplaatst door Arjan en Johan. Kleine issues werden vakkundig opgelost. Al met al zeer tevreden over deze zaak, aanrader!
FOTO VAN L.HAASJES
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed advies”
Door Christiaan van der kamp op maandag 24 mei 2021 21 | vestiging Hoogeveen
We zijn geholpen door Michael bij het uitzoeken van de keuken en hebben heel goed advies gehad en Jan Maarten uiteraard niet te vergeten. Alles is naar wens van onze droom keuken en is heel netjes opgeleverd door de monteurs die super strak werk hebben geleverd. Absoluut een aanrader.
FOTO VAN CHRISTIAAN VAN DER KAMP
Reactie of foto toevoegen
“Een absolute aanrader”
Door Cynthia en Dennis op woensdag 12 mei 2021 21 | vestiging Zevenaar
Onze ervaring met Kitchen4all was echt super. Simon denkt goed mee en is enorm betrokken van het begin tot het eind. Dit hebben wij nog niet eerder zo meegemaakt. De communicatie met hem is goed en hebben wij als heel fijn ervaren. De kwaliteit van de keuken is ook echt top. Hiervoor hadden wij een keuken van de Keukenconcurrent waar wij ook tevreden over waren, maar na diverse gesprekken met Simon hebben wij voor een keuken van Kitchen4all gekozen en daar hebben wij geen spijt van. De keuken is van top kwaliteit en waanzinnig mooi geworden. Bennie en Heinie van BTW Montage hebben de keuken geïnstalleerd. De heren zijn echte vakmannen, vriendelijk en ontzettend flexibel. Zowel Simon als Bennie en Heinie hebben oog voor detail en dat zie je terug in de keuken. Een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Roberto & Wendy op donderdag 6 mei 2021 21 | vestiging Zevenaar
Wij zijn geweldig geholpen door Simon. De communicatie was erg fijn met Simon. Hij was altijd bereikbaar en stond altijd open voor aanpassingen. Hij dacht echt met ons mee! Ook de montage met Bennie en zijn collega hebben we als prettig ervaren. Wij zijn ontzettend tevreden over Kitchen4All Zevenaar en zouden anderen zeker adviseren hier hun nieuwe keuken te kopen! Je krijgt een kwalitatieve keuken voor een goede prijs!
FOTO VAN ROBERTO & WENDY
Reactie of foto toevoegen
“De juiste keuken voor ons”
Door Margriet op woensdag 5 mei 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Super blij met onze nieuwe keuken. Michael super advies, niet opdringerig, gewoon super! Nogmaals thanks Michael voor de juiste keuken voor ons.
FOTO VAN MARGRIET
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel en klantvriendelijk”
Door Ron & Sandra Sturrus op maandag 3 mei 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Meedenkend, breed adviserend en snel. Professioneel en klantvriendelijk. Geduldig en zorgvuldig. Goede producten, flexibel en prima service ook bij last minute wijzigingen.
Eindoplevering thuis voor toetsing klanttevredenheid.
FOTO VAN RON & SANDRA STURRUS
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Peter, Kyara en Mick van der Horst op donderdag 22 apr 2021 21 | vestiging Zevenaar
Via Zoom verkoopgesprek gehad met Simon. Hij nam uitgebreid de tijd om onze wensen voor de nieuwe keuken in kaart te brengen. Daarna is hij druk aan het tekenen gegaan. Vervolgens heeft verkoper de moeite genomen om met stalen onze kant op te komen en (uiteraard volgens corona maatregelen) ons de verschillende mogelijkheden echt te laten zien en voelen. Hierna kwam Simon met het eerste ontwerp. Hij dacht goed mee over de mogelijkheden (maar ook de onmogelijkheden) en kwam uiteindelijk met een definitief ontwerp waar we heel blij van werden. De prijs viel ook nog eens binnen ons budget. Veel contact gehad over en weer over de uiteindelijke plaatsing. Het is nog even wachten op onze combi oven vanwege leveringsproblemen bij Pelgrim, maar ik weet zeker dat dit helemaal goed gaat komen. Simon nogmaals dank voor de "van a tot z" hulp.
FOTO VAN PETER, KYARA EN MICK VAN DER HORST
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Rita Vanlommel op woensdag 21 apr 2021 21 | vestiging Zevenaar
Onze ervaring met Kichen4all Zevenaar is super verlopen. Om te beginnen was de eerste afspraak (verkenningsgesprek) heel prettig. Gezien de corona maatregelen werd er met Simon een persoonlijke afspraak gemaakt aan huis. Dit was heel prettig omdat we dan ook samen direct de huidige en toekomstige situatie in beeld hadden. aansluitend was zowel het contact als de afwikkeling van bestelling en plaatsing van de keuken heel klantvriendelijk en steeds in overleg. Ook de samenwerking met degenen die de keuken hebben gemonteerd was super. We zijn er heel blij mee en zouden kichen4all Zevenaar ten zeerste aanbevelen.
FOTO VAN RITA VANLOMMEL
+ Toon extra foto van Rita Van lommel
+ Toon extra foto van Rita Van lommel
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaring”
Door B. Emmens op maandag 19 apr 2021 21 | vestiging Genemuiden
Echt positieve ervaringen met de leverancier van de keuken in ons vorige huis hadden we niet toen we tijdens onze zoektocht naar een betere leverancier in Genemuiden terecht kwamen. We hadden een duidelijk beeld van hoe onze nieuwe keuken er uit zou moet gaan zien, Gerhard luisterde goed naar onze wensen en kwam met suggesties en ideeën. Er werd geen druk uitgeoefend om direct de offerte te ondertekenen, dat gaf ons de gelegenheid om er thuis nog eens over na te denken. De levering verliep uitstekend; geen enkel onderdeel ontbrak, was beschadigd of had de verkeerde afmetingen. De kwaliteit van de gebruikte materialen is boven verwachting. Als je de prijzen vergelijkt van Kitchen4all met die van de kampioenen en concurrenten ben je bij die discounters helemaal niet goedkoper uit, je krijgt alleen minder kwaliteit voor je geld. Kortom we zijn erg te spreken over Kitchen4all.
FOTO VAN B. EMMENS
Reactie of foto toevoegen
“Practhige keuken”
Door Jan Kees van der Hart op zaterdag 17 apr 2021 21 | vestiging Dronten
We zijn erg goed geholpen, no nonsens, deskundig, je weet waar je aan toe bent. We genieten van onze prachtige keuken!
FOTO VAN JAN KEES VAN DER HART
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met keuken”
Door Fam Mars Biddinghuizen op vrijdag 16 apr 2021 21 | vestiging Dronten
Wij hebben bij Kitchen4all Dronten een keuken samengesteld met de hulp van Albert van Asselt. We waren wat aan het twijfelen over het ontwerp omdat we niet heel veel ruimte hebben. Albert adviseerde ons een opstelling met een buitenhoek naar de woonkamer. Dit leverde wat extra ruimte op. De keuken type Sierra Oak aangevuld met Pelgrim apparatuur en zwarte kraan en spoelbak ziet er geweldig uit. Ook zeker door de zeer vakkundige monteur Willem Visscher uit Genemuiden. Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN FAM MARS BIDDINGHUIZEN
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Ronny Soer op zaterdag 10 apr 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Zeer deskundig personeel, alles heel erg strak geplaatst. Wat een vakmensen. Ook de lijntjes naar de afdeling verkoop zijn kort. Ze reageren snel, zowel via mail als telefonisch. Niets dan lof.
FOTO VAN RONNY SOER
+ Toon extra foto van Ronny Soer
Reactie of foto toevoegen
“Kitchen4all”
Door De Jong op vrijdag 2 apr 2021 21 | vestiging Hoogeveen
De jongens kwamen binnen, zijn heel aardig, hebben heel netjes, snel en goed gewerkt. Je kan ook goed zien en horen dat ze heel goed samen werken. Ze hebben ons een hele mooie keuken ingebouwd...hartstikke top en hartstikke bedankt.
FOTO VAN DE JONG
Reactie of foto toevoegen
“Service is super”
Door Colin Roersen op zondag 28 mrt 2021 21 | vestiging Dronten
Toen wij voor ons nieuwe huis op zoek gingen naar een nieuwe keuken wilde ik graag goed en persoonlijk geholpen worden. Door de positieve reviews uiteindelijk bij Kitchen4all Dronten uitgekomen. Toen we hier binnenkwamen was het gelijk duidelijk dat we hier aan het juiste adres waren. We zijn geholpen door Albert met het ontwerpen van onze keuken. Hij nam ruim de tijd en liep graag meerdere keren tijdens het ontwerpen met ons de showroom in, zodat we een goed beeld kregen bij onze nieuwe keuken. Nadat we de offerte hebben gehad zijn we ter vergelijking nog bij 2 andere keukenbedrijven langs geweest, maar nergens een dezelfde ervaring en prijs, daarom uiteindelijk contact opgenomen met Albert dat we het graag rond zouden maken. En hebben we de keuken gekocht! In januari 2021 is dan eindelijk onze keuken geplaatst, in anderhalve dag door een goede monteur, helaas was er een klein beetje schade ontstaan tijdens transport, maar ook dit werd snel opgelost. Ik zou anderen zeker aanraden om hier eens te gaan kijken tijdens een zoektocht naar een keuken. Prijs, Kwaliteit en Service is super.
FOTO VAN COLIN ROERSEN
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Chris & Hanedi op donderdag 25 mrt 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Na vele keukenzaken te hebben bezocht, voelde het direct goed bij deze keukenzaak in Hoogeveen. Geen druk en heel behulpzaam. En niet geheel onbelangrijk, mooie keukens. :) Goeie communicatie en meedenken over veranderingen tussendoor, en geven tips voor prima installateurs. Keuken is netjes, onbeschadigd en snel geplaatst door een gezellig duo van A S keukenmontage Schuldink.
FOTO VAN CHRIS & HANEDI
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige ervaring”
Door Carlo en Esther op woensdag 24 mrt 2021 21 | vestiging Doetinchem
Via een huisgenoot attent gemaakt op Kitchen4all Doetinchem. Daar hebben we een afspraak gemaakt met Mark Schoppema. We zijn door hem snel en vakkundig geholpen. Gemaakte afspraken worden nagekomen. Alles volgens schema geleverd en geplaatst. We zijn van oude keuken afbreken, installatie, schilder, tot plaatsen nieuwe keuken "ontzorgd". Wat wij als zeer prettig ervaren hebben. Daarvoor ook onze dank naar alle vakmensen die aan onze nieuwe keuken hebben gewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Vlot gegaan”
Door Krikken op dinsdag 23 mrt 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Bij Michael nieuwe keuken gekocht zeker goed geholpen. Vlot gemeten en besteld. De montage ook super en vakkundig geplaatst.
FOTO VAN KRIKKEN
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door K. Roeten op dinsdag 23 mrt 2021 21 | vestiging Genemuiden
Voor ons nieuwbouwhuis hebben we een keuken mogen uitzoeken bij Kitchen4all in Genemuiden. Vanaf het begin tot het einde zijn we goed geïnformeerd. Wanneer er vragen waren of wanneer we tussentijds een verandering in de keuken wilden was dit geen probleem en werd dit snel opgepakt door ons contactpersoon. De service was top. We zijn zeer tevreden en zouden Kitchen4all zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het eindresultaat”
Door Jan en Petra Wijkhuijs op vrijdag 19 mrt 2021 21 | vestiging Dronten
Bij het uitzoeken en de juiste keuzes maken bij de aanschaf van onze keuken en vloer zijn wij heel goed geadviseerd en geholpen door Matthijs Wentink. Alles verliep volgens afspraak. Wij zijn dank ook ontzettend blij met het eindresultaat ! Matthijs, bedankt!

Aanvulling ontvangen 19 maart 2021: Graag voegen wij nog toe aan de review dat de montage van de keuken ook met alle zorg en aandacht is gedaan door de monteur. Daarnaast is de vloer ook keurig gelegd en afgewerkt. Grote dank ook aan de monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Formidabele advisering”
Door G vd Belt op woensdag 17 mrt 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Formidabele advisering en levering vgs de afspraken en heel goede montage.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze aankoop”
Door Ron en Dannique op zondag 14 mrt 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Per toeval bij Kitchen4All binnengestapt en wij kregen hier meteen een goed gevoel, heel anders dan bij de "standaard" keukenzaken. We maakten een afspraak voor 3D advies en gaven onze wensen en budget aan. Michael heeft uitstekend in die richting meegedacht en het resultaat is een prachtige keuken waarin al onze wensen vervuld zijn: een vaatwasser op hoogte, een onderbouwspoelbak, greeploos en extra hoog i.v.m. onze lengte. Communicatie en installatie verliep perfect. We staan met veel plezier in de keuken en zijn heel blij met onze aankoop. We zouden Kitchen4All iedereen aanbevelen.
FOTO VAN RON EN DANNIQUE
+ Toon extra foto van Ron en Dannique
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijke aandacht, inzet en begeleiding”
Door Rudi op woensdag 10 mrt 2021 21 | vestiging Doetinchem
Top! Thomas begeleidde ons in het hele proces, vanaf binnenkomst in de showroom tot de laatste details bij de oplevering. Wat een prima verkoper; geen druk om te tekenen bij het eerste bezoek, pas nadat de offerte binnen was konden we gaan bevestigen. De hele zaterdagmiddag de tijd genomen om ons alles uit te leggen en te laten zien. Onze aparte kleur keuzes voor kastjes, blad en bar begeleidde hij harmonieus... kwam, kwam zelfs later met nog een afgewogener voorstel. Ook apparaten die niet meer leverbaar waren, werden direct omgewisseld voor vergelijkbare.... Maar bovenal de persoonlijke aandacht, inzet en begeleiding. Gewoon klasse.... Voor ons een openbaring maar voor dit bedrijf waarschijnlijk de werkwijze. Voor ons krijgt Thomas een 10! Bedankt en we zullen nog vaak terugdenken aan dit mooie deel van ons verhuis en renovatie traject!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het resultaat”
Door Jozé Ritzer op zondag 7 mrt 2021 21 | vestiging Doetinchem
We wilden een keuken die ruimtelijk oogde, maar toch veel opbergruimte had...en dat binnen ons budget. Mark wees ons, tijdens een gemoedelijke oriëntatie, op het extra hoge aanrecht waarbij de plint normale hoogte is (dus extra ruimte voor lades!). Het ontwerp is probleemloos nog een keer aangepast tot we echt tevreden waren. Om de ruimte onder de trap te benutten was maatwerk nodig en daarvoor heeft Mark ons verwezen naar zijn keuken bouwer die dit fantastisch heeft opgelost. We waren vooral erg tevreden over de service tijdens het plaatsen; vlak voor het plaatsen kreeg onze keuken bouwer Corona en is er gezorgd voor vervanging op vrij korte termijn! Na een paar weken van rommel zijn we blij met het resultaat en genieten we van het hoge aanrecht, het inductie koken en een oven op ooghoogte!
FOTO VAN JOZÉ RITZER
+ Toon extra foto van Jozé Ritzer
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Kristiaan op zondag 21 feb 2021 21 | vestiging Dronten
Wij hebben een keuken bij Kitchen4All gekocht, een kastenwand én een kookeiland. Hierin een inductieplaat met geïntegreerde afzuiging. We hadden aangegeven zélf alles te plaatsen met oog op ons budget. Ik heb wel eens eerder keukens geplaatst, alleen kwam er achter dat onze eigen keuken plaatsen wat meer energie kostte dan anders. Dat had te maken met de stevigheid / robuustheid van de kastjes. Iets zwaarder (lees: degelijk, écht hout), maar oh zo stevig. De 2de dag pakte ik 's avonds de inductieplaat met afzuiging uit de doos. Deze bleek helemaal versplinterd te zijn. Gelijk een mail gestuurd met foto's, de volgende ochtend werd ik gebeld door Kitchen4All en werd mij verteld dat ik binnen een dag een nieuwe zou krijgen (moest uit Duitsland komen). En inderdaad, een dag later (zaterdagochtend), kwam Albert ons de nieuwe brengen. Top service. Degelijk materiaal. Alles paste in één keer.
Bedankt hiervoor.
FOTO VAN KRISTIAAN
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Werner en Gea Pflaum, Zwolle op zaterdag 20 feb 2021 21 | vestiging Genemuiden
Een nieuwe keuken uitgezocht bij Kitchen4all. We werden goed, persoonlijk en vlot geholpen. Alles keurig ingepland en uitgevoerd. Ook de monteurs (plaatsen/tegelen) hebben alles heel netjes gedaan. We zijn uitermate tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Jan Leonard op dinsdag 16 feb 2021 21 | vestiging Genemuiden
Nu we in ons huis zijn gaan wonen realiseren we pas wat voor prachtige keuken wij hebben gerealiseerd in samenwerking met Kitchen4all Genemuiden. Ongeveer een jaar geleden kwamen wij in contact met Kitchen4all en bespraken wij onze wensen en eisen met Gerhard Koster. In eerste instantie wisten wij in grote lijnen welke eisen wij hadden voor onze nieuwe keuken, maar de final touch ontbrak nog. Door het advies van Gerhard en het uitgebreide assortiment aan materialen kwamen wij tot de keuze van onze keuken. Wij hebben gekozen voor een mat witte keuken van Schmidt, met een ligt glimmend wit blad. De keuken is greep loos uitgevoerd en bevat RvS-look accenten. Voor de inbouw apparatuur hebben wij gekozen voor Neff. Dit merk was ons onbekend, maar enig onderzoek bracht ons bij de Duitse fabrikant BSH. Al met al zijn wij erg blij met de door Kitchen4all Genemuiden geleverde keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken voor ons hoofdkantoor”
Door Betap Tufting BV op dinsdag 16 feb 2021 21 | vestiging Genemuiden
Een prachtige keuken door het juiste advies. Door de snelle en juiste advies hadden we onze keuken op zeer korte termijn geplaatst op ons hoofdkantoor.
Reactie of foto toevoegen
“Super mooie keuken voor een redelijke prijs”
Door Johan Visser op zondag 14 feb 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Om eerlijk te zijn had onze oudste zoon en zijn vriendin het voorwerk qua keukenzaak al gedaan (zij waren uiterst tevreden over deze zaak). Daarom hebben wij ook Kitchen4all in Hoogeveen maar bezocht. Verkoper/filiaalhouder Michael van de Belt taste onze wensen af en wist met zijn gedegen kennis van alle facetten en onderdelen ons te informeren en adviseren. Wij gingen dan ook met tevreden gevoel naar huis. Wij hadden een super mooie keuken voor een alleszins redelijk prijs gekocht. Over het proces van leveren en plaatsen was de informatie uitwisseling heel goed. Het kwam 2 keer voor dat een bepaald apparaat niet of moeilijk te leveren was, maar dan werd er zonder bij te hoeven betalen een duurdere/luxere uitvoering aangeboden. Ook over de plaatsing van de keuken door het duo Arjan en Johan niets dan lof. Zij hebben de keuken er super strak en netjes (lees onbeschadigd:)) in gezet. Dit zijn wel echte vakmannen hoor. Kortom wij zouden zeker Kitchen4all Hoogeveen aanbevelen
FOTO VAN JOHAN VISSER
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Bert & Annelies Kreijne op donderdag 11 feb 2021 21 | vestiging Barneveld
Wij hebben een keuken gekocht bij Kitchen4all en de eerste ervaring was gelijk goed. We hadden contact met Eric Kroon. We hadden gelijk in de gaten dat dit een fijn persoon is om zaken mee te doen. Vriendelijk, meedenkend en vertrouwelijk. Keuken gekocht. Blij mee. De keuken is gebracht door 3 leuke keurige medewerkers. Al gelijk een goed gevoel. En ja dan het plaatsen door de monteur. En dat was Albert. Wat een goede vakman. Iemand die heel goed weet waar hij mee bezig is. Wat hebben we het getroffen. Ga naar Kitchen4all. En het voornaamste is dat we een prachtige keuken hebben voor een hele schappelijke prijs. We zijn zo blij. Dank allemaal.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is zeer netjes afgewerkt”
Door Stobbe op woensdag 10 feb 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Goede ervaring gehad in de winkel, goed advies duidelijke communicatie betreft afspraken ed. Ook het monteren zeer netjes afgewerkt top top. Zeker aan te bevelen.
FOTO VAN STOBBE
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de nieuwe keuken”
Door Hans en Paulien, Nijmegen op woensdag 10 feb 2021 21 | vestiging Doetinchem
Wij hebben een keuken met inbouwapparatuur gekocht bij vestiging Doetinchem. Wij zijn daar zeer deskundig geholpen door de heer Mark Schoppema. Gingen met een goed gevoel de winkel uit. Dit gevoel is ook volledig uitgekomen. We zijn voortdurend op de hoogte gehouden over de gang van zaken en de levering. De plaatsing van de keuken is geheel volgens afspraak verlopen en is uitgevoerd door vakbekwame mensen. Wij bevelen Kitchen4 all dan ook van harte aan. Mark, bedankt voor al je inspanningen! Zijn erg blij met de nieuwe keuken.
FOTO VAN HANS EN PAULIEN, NIJMEGEN
+ Toon extra foto van Hans en Paulien, Nijmegen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer uitgebreide keuken”
Door Jans Blaauw op dinsdag 2 feb 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Uitgebreide keuken met Koffiemachine, Drie in 1 Magnetron, Oven en Steamer. en inductie met afzuiging. Adviezen en afspraken zijn 100% na gekomen. Michael doet wat hij zegt. Ik zou iederen een keuken wensen van Michael Kitchen4All Hoogeveen.
FOTO VAN JANS BLAAUW
REACTIE VAN JANS BLAAUW
De monteurs leverden ook perfect werk.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke pluim voor dit bedrijf”
Door Kelly Meijer op maandag 1 feb 2021 21 | vestiging Dronten
Naar aanleiding van de goede ervaringen die ik van anderen online heb gelezen, ben ik naar Dronten gereden om bij Kitchen4All naar keukens te kijken. In tegenstelling tot de keukenzaken in mijn eigen woonplaats, was ik positief verrast over de fraaie keukens en het prettige gevoel als je binnenkomt. En... ik vond er mijn droomkeuken! Ik maakte een afspraak voor diezelfde dag met Matthijs om de keuken die ik voor ogen had vorm te gaan geven. Er werd goed rekening gehouden met mijn wensen en budget. Matthijs dacht daarnaast ook goed mee om de keuken zo mooi en praktisch mogelijk te maken. Zo heeft mijn keukenhoek 2 verlaagde muren waarop eerder tegels lagen (een soort kleine bar). Matthijs vertelde dat we daar ook panelen op konden maken, zodat het één geheel zou worden met de rest van de keuken. Dat heeft overigens zeer mooi uitgepakt. De keuken werd mooi weergeven in een 3D ontwerp, zodat je al een goed beeld krijgt van hoe het ongeveer zal worden. Als ik twijfelde over dingen zoals welke spoelbak of kraan ik wilde; geen probleem... we zijn meerdere keren even opgestaan en de showroom in gelopen om het even met eigen ogen te zien en vergelijken, zodat ik de juiste keuze kon maken. Ook met ergonomie werd rekening gehouden (ik ben vrij lang, dus de hoogte van het aanrecht is daarop afgestemd).
Eind oktober heb ik de keuken besteld en vorige week is deze in anderhalve dag geplaatst. Monteur Wilco ging snel, maar zorgvuldig te werk en legde diverse zaken goed uit. Ik hoor vaak van mensen dat hun keukenapparatuur niet altijd direct leverbaar is en er tijdelijk een ander apparaat wordt geïnstalleerd of dat de keuken beschadigd aankomt. "Er is altijd wel wat met keukens, hou daar rekening mee", zeiden veel mensen tegen mij. Bij Kitchen4all is het echter in één keer goed gegaan. De keuken is vrij van beschadigingen en alles was netjes leverbaar. Een paar dagen na het opleveren werd ik nog netjes gebeld door Matthijs met de vraag of alles naar wens is. Dus ook de nazorg is goed.
Een dikke pluim voor dit bedrijf! Ik was eerder niet bekend met Kitchen4all, maar ben blij dat ik ze heb gevonden en ik zou ze zeker aanbevelen bij anderen. Ze verkopen ook mooie vloeren en badkamers. Te zijner tijd wil ik mijn badkamer ook laten vervangen. Ik ga dan zeker weer naar Dronten toe!
FOTO VAN KELLY MEIJER
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met onze keuken”
Door Familie Hage op vrijdag 29 jan 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Wij zijn zeer tevreden met onze keuken, die tot stand is gekomen met behulp van Michael van de Belt en met de aangewezen monteur A. Schuldink. Wij zouden Kitchen4all aanbevelen
FOTO VAN FAMILIE HAGE
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijke en vakkundige mensen”
Door Steffen Bitter op vrijdag 29 jan 2021 21 | vestiging Barneveld
Wij zijn zeer tevreden over we zijn geholpen door Eric en zijn collega's. Vanaf de eerste keer dat we binnen kwamen werd er veel tijd voor ons genomen, we mochten uitgebreid rond kijken, er werd naar ons wensen geluisterd en ze dachten mee. Ook over de plaatsing zijn we tevreden vriendelijke en vakkundig mensen die pas weg gaan als het echt goed is. Ook het probleempje dat de koelkast er nog niet was is fantastisch opgelost. Wij raden iedereen aan om hier te gaan kijken voor een keuken ze nemen de tijd voor je en dat was voor ons heel fijn.
Reactie of foto toevoegen
“Veel plezier van de nieuwe keuken”
Door Raymond op donderdag 28 jan 2021 21 | vestiging Dronten
Wij zijn zeer goed geholpen bij kitchen4all. Andere zaken namen onze ideeën één op één over. Albert vroeg door en gaf zijn mening. Wij hadden de vaatwasser tegen de muur gepland, maar dan is je muur binnen de kortste keren vies. We wilden graag een kookplaat met afzuiging in de kookplaat en een kast boven de kookplaat. Dat wilde Albert ons niet eens verkopen ivm dat de kast dan vies zal worden en uiteindelijk beschadigd zal raken. Allemaal dingen waar wij niet echt over nagedacht hadden. De keuken is netjes geplaatst volgens afspraak, helaas was de vaatwasser nog niet binnen, maar die werd later op de dag toch nog geleverd. Op het laatste moment wilde mijn vrouw de keuken toch wat hoger. Ook dat was geen probleem, al koste me dat uiteraard wel nieuwe plinten. We maken met veel plezier gebruik van de keuken en zijn zeer tevreden over Kitchen4all en de hulp van Albert en collega's. mvg,
Raymond
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Groote op donderdag 21 jan 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Losse wand en eiland bij Michael gekocht. Heel rustig en netjes geholpen echt top. Zeer tevreden ook de jongens Arjan en Johan super voor het meedenken en de extra dingen die ze gedaan hebben.
FOTO VAN GROOTE
Reactie of foto toevoegen
“Keuken, vloer en badkamer”
Door Sebastiaan en Nienke op woensdag 30 dec 2020 20 | vestiging Barneveld
Wij zijn zeer tevreden met de vestiging in Barneveld! Hebben heel goed advies gekregen! En wat bij al die andere keukenwinkels niet kon, kon hier allemaal wel! Alles wat wij wilden hebben ze voor ons geregeld! Uiteindelijk daardoor hier bij deze vestiging in Barneveld een keuken en vloer en badkamer gekocht! Verkoper (Karel) montage (Stefan)+(Jan) zijn we ook erg over te spreken! Vakmensen!
FOTO VAN SEBASTIAAN EN NIENKE
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede ervaring”
Door Martine Schaapman op dinsdag 29 dec 2020 20 | vestiging Genemuiden
Hele goede ervaring met Kitchen4All, waar ik mijn keuken heb gekocht.
Fijn geholpen door Gerhard Koster. Hij dacht goed mee en gaf me adviezen. Ook alle geduld bij het uitzoeken van de apparatuur.

Aanvulling ontvangen 30 december 2020: De keuken is al geleverd en zeer tevreden over de montage. Monteur was ingehuurd door Kitchen4All. Een meneer uit Oldebroek.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met onze keuken”
Door Bram en Corry op dinsdag 29 dec 2020 20 | vestiging Barneveld
Zeer tevreden. We zijn heel goed geholpen door Erik Kroon (eigenaar) bij aanschaf van onze nieuwe keuken, we hadden er meteen een goed gevoel bij, vriendelijk, vakkundig, en meedenkend. Ook toen wij later nog wat gewijzigd wilde, was dit geen enkel probleem. De levering ging helemaal volgens plan. Keuken zelf geplaatst. Zelf een foutje gemaakt, maar daar kregen we zo een gratis nieuwe voor (super!). We zijn heel blij met deze keuken van Kitchen4all.
FOTO VAN BRAM EN CORRY
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Roy & Roy op dinsdag 29 dec 2020 20 | vestiging Doetinchem
Wij hebben onze droomkeuken bij Mark uitgezocht .. Wij kwamen in Doetinchem binnen en werden super ontvangen .. Samen met Mark al onze wensen doorgesproken en hij dacht goed mee .. Samen tot een fantastische keuken met een kookeiland van 4 meter gekomen met alles erop en eraan .. Wij zijn blij met de indeling en alle keuzes die wij samen met Mark hebben gemaakt .. Ook de communicatie was super fijn met Mark, als er iets was dan was hij altijd bereikbaar .. Dit vinden wij erg belangrijk .. Ook de keukenmontage door Ronald is prettig verlopen .. In twee dagen tijd heeft hij de keuken neergezet .. Conclusie, als je een keuken wilt samenstellen en kopen doe dit dan bij Mark .. In de toekomst gaan wij zeker weer naar hem toe en wij raden andere mensen hem zeker aan ..
FOTO VAN ROY & ROY
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Bart van der Steeg op zondag 27 dec 2020 20 | vestiging Genemuiden
ik heb een complete keuken gekocht, prijs was goed, communicatie was goed, keuken was goed!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken renovatie”
Door Bryan op woensdag 23 dec 2020 20 | vestiging Genemuiden
Top en snel geregeld. Gingen de keuken renoveren, werd prima meegedacht over de materiaal keuze voor onze nieuwe keuken. Alles werd vlot en goed verpakt geleverd.
FOTO VAN BRYAN
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door familie Loos op zaterdag 19 dec 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Het was de eerste keukenzaak die we bezochten. We werden direct geïnspireerd door de getoonde moderne keukens. Het gesprek met Michael deed de rest. Hij was nergens opdringerig, dacht heel erg mee, gaf goede adviezen, kortom het vertrouwen en daarmee ons enthousiasme was er! Ook het tweede contact, nu concreet met 3D presentatie en de uitwerking van de details zorgde ervoor dat we met overtuiging kozen voor een prachtige keuken! En die werd het. Mede ook door de vakkundige montage van Arjan en Johan werd het een droomkeuken waar we jaren plezier van denken te hebben!
FOTO VAN FAMILIE LOOS
Keuken langs de wand
Reactie of foto toevoegen
“Prachtkeuken van een degelijke kwaliteit”
Door Ruud Verberne op vrijdag 18 dec 2020 20 | vestiging Dronten
Maandag 14 december was het zover de keuken werd gebracht . Een grote vracht aan dozen en apparatuur. Woensdag 16 en donderdag 17 december is de keuken geplaatst. Wat een prachtkeuken van een degelijke kwaliteit. Zeer tevreden maar ook de monteur die de keuken heeft geplaatst was zeer secuur een VAKMAN die alleen genoegen nam als het echt perfect was. Wij zijn zeer tevreden en heel erg blij met onze nieuwe keuken. Vanaf advies, de aankoop tot leveren en nazorg echt een dikke 10. Ruud en Gerry

Aanvulling ontvangen 18 december 2020: Vandaag 18-12-2020 zouden nog de twee magnetrons komen. Deze waren moeilijk leverbaar Albert had zijn uiterste best gedaan. Vanmiddag belde hij aan met de boodschap dat hij twee magnetrons in zijn auto had en deze kwam plaatsen geweldig!
FOTO VAN RUUD VERBERNE
+ Toon extra foto van Ruud Verberne
+ Toon extra foto van Ruud Verberne
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar wens”
Door Bram op donderdag 17 dec 2020 20 | vestiging Zevenaar
Snel en vakkundig geholpen bij Kitchen4all. Super prijs-/ kwaliteitverhouding en ook nog eens gewoon als mens benaderd. Echt een verademing. Thanks!

Aanvulling ontvangen 18 december 2020: De aankoop is vorige week geleverd en geïnstalleerd. Alles naar wens.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam sparreboom op donderdag 17 dec 2020 20 | vestiging Doetinchem
Vriendelijke medewerkers je wordt goed geadviseerd bij het uitzoeken van je keuken als er problemen zijn met de montage worden die keurig opgelost kortom één aanrader.
FOTO VAN FAM SPARREBOOM
Reactie of foto toevoegen
“Prettige samenwerking”
Door M.Bus op woensdag 9 dec 2020 20 | vestiging Dronten
Wij zijn meer dan tevreden met onze nieuwe keuken die we samen met Albert hebben samengesteld. De bouw van de woning heeft wat langer geduurd dan gepland maar Albert heeft altijd een vinger aan de pols gehouden en ons op de hoogte gehouden van wijzigen en nieuwe opties. Van begin tot het eind een prettige samenwerking. Albert is een topgast! Keuken is netjes gemonteerd door Stevan. Ook hebben we de vloer aangeschaft bij Kitchen4All en deze is strak neergelegd door Senol.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader voor velen”
Door Steenbergen op dinsdag 8 dec 2020 20 | vestiging Dronten
We hebben een keuken gekocht, erg goede service en advies, ze maken je plaatje inzichtelijk en geven goede tips! Echt een aanrader voor velen! Zal hier zo weer heen gaan!
FOTO VAN STEENBERGEN
Reactie of foto toevoegen
“Verfrissende ervaring”
Door Martine en Robbert Hof op zondag 6 dec 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Wat een verfrissende ervaring.... veel "keuken boeren" bezocht. Maar adviseur Michael valt echt in een andere categorie. Zijn oog voor detail hebben wij echt gewaardeerd. Echt een vakman die weet waar hij het over heeft zonder opdringerig te zijn. En ook eerlijk is en aangeeft als iets een minder goed idee is. Kortom, echt een advieur waar je op kunt bouwen. Ook de montage, waar Arjan en Johan voor kwamen, liep keurig. Ze werkten netjes. Zelfs toen bleek dat ze een keer terug moesten komen om het af te maken omdat andere werkzaamheden van de verbouwing uitliepen, deden ze dat met plezier.
FOTO VAN MARTINE EN ROBBERT HOF
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Beers op vrijdag 4 dec 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Hele mooie keuken gekocht. Michael had andere kijk op de keuken en wensen dan bij andere zaken. We kregen wat we gedroomd hadden. Ook de montage zeer vakkundig en leuke mannen.
FOTO VAN BEERS
Reactie of foto toevoegen
“Prettige geholpen”
Door Hut op dinsdag 1 dec 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Keuken gekocht bij Michael. Prettig geholpen nam alle tijd en dacht mee. Ook de montage verliep spoedig zonder problemen.
FOTO VAN HUT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met het eindresultaat”
Door Aart op donderdag 26 nov 2020 20 | vestiging Doetinchem
Vanaf het binnenkomen in de showroom tot en met het plaatsen van de keuken (Ronald, bedankt!) hebben wij een zeer goede ervaring. Mark heeft ons deskundig en op een prettige manier op weg geholpen en uiteindelijk zijn wij meer dan tevreden met het eindresultaat. Ook v.w.b. de communicatie wat ons betreft een hoge score. Een goed product voor een redelijke prijs, een aanrader dus!
FOTO VAN AART
REACTIE VAN AART
Extra foto
REACTIE VAN AART
Extra foto
Reactie of foto toevoegen
“Zelf geplaatste keuken”
Door Fam. Vlieger op woensdag 25 nov 2020 20 | vestiging Dronten
Goede ervaringen met adviseur Albert. Hij heeft ons geholpen met goede ideeën. Zijn diverse malen bij hem terug geweest met vragen/opmerkingen. Gaf zijn eerlijke mening. Wij hebben de keuken zelf geplaatst en bij het plaatsen ook verschillende keren overleg gehad over hoe iets geïnstalleerd moest worden. Enige kleine minpuntje is het lange wachten op de navelevering van 1 klein onderdeel, maar dat neemt niet weg dat we erg tevreden zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed gegaan”
Door Annelies op woensdag 25 nov 2020 20 | vestiging Doetinchem
Erg goed geadviseerd door Mark. Hij heeft een ontwerp voorgesteld zonder bovenkastjes en in een U vorm. Heel erg blij mee. Ziet er prachtig uit. Mark komt zijn afspraken na en reageert snel op vragen. Monteur Ronald is een vakman en heeft de keuken vakkundig geplaatst. Zowel Ronald als Mark zijn erg prettig in de omgang.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Bernardine op dinsdag 24 nov 2020 20 | vestiging Barneveld
Bij Kitchen4all werd er flink meegdacht en staat men altijd open voor vragen, opmerkingen en ideeen. De prijs was meer dan schappelijk voor de prachtige keuken die ik samen met de adviseur bedacht had. Levering kwam netjes op tijd en door vriendelijke en handige leveranciers netjes neergezet. Maar het allermeest onder de indruk was ik van de installateur(s). Deze mannen gaven net die extra aandacht en precisie die nodig is om een mooi ontwerp af te maken. Heel erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Kitchen4all”
Door Jacob Hopman op maandag 23 nov 2020 20 | vestiging Barneveld
We zijn dik tevreden met onze keuken. Er is ons een eerlijk verhaal verteld door Eric met de verkoop, dus geen addertjes. We zijn fantastisch geholpen door de tijd te krijgen wat je wilt. De keuken is door Marco geplaatst, en deze man is een vakman. Ben zelf timmerman en de oude keuken heb ik zelf geplaatst maar als Marco dit doet
dan kan je spreken van baas boven baas. Ook de nalevering is goed geregeld. Al met al is het zeker de moeite waard om daar een keuken te bestellen. We gaan in de toekomst nog de badkamer verbouwen maar gaan zeker naar dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door De Jong op zondag 22 nov 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Prettig geholpen door Michael denkt mee weet wat die doet. Goede service en zelfs de montage vakkundig geplaatst en dat in het weekend echt top. Wij zijn heel tevreden en helemaal blij.
FOTO VAN DE JONG
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Kwalitatieve keuken”
Door Ingrid Ooi op zaterdag 21 nov 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Gisteren is onze prachtige keuken geplaatst door monteurs Arjan en Johan. Twee ontzettend gezellige en vriendelijke mannen die hun vak verstaan! Ze overleggen, denken met je mee en doen net even wat extra voor hun klant. Daarnaast is de keuken super strak afgemonteerd en ons huis weer netjes achtergelaten ;) Ook zijn wij enorm tevreden over ons bezoek aan de vestiging in Hoogeveen. Hier werden wij geholpen door Michael, ook echt een vakman. Geen gedoe met vooraf een budget afgeven, gewoon in gesprek gaan en je wensen bespreken. Michael dacht goed mee in bijvoorbeeld de opstelling van de keuken, logische indeling van apparatuur, kleur samenstellingen en apparatuur keuze. Ook het verdere contact (voordat de keuken geleverd/geplaatst zou worden) verliep soepel! Wij zijn ontzettend tevreden over Kitchen 4 All Hoogeveen en zouden anderen zeker adviseren hier hun nieuwe keuken te kopen! Je krijgt een kwalitatieve keuken voor een goede prijs!
FOTO VAN INGRID OOI
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Fam geschiere op woensdag 18 nov 2020 20 | vestiging Dronten
Meedenkend, veel kennis, goede tekenaar, zeer behulpzaam en top monteur
FOTO VAN FAM GESCHIERE
Keuken met witte fronten en houtkleurig blad
Reactie of foto toevoegen
“Topkeuken”
Door Jasper Boer op zondag 15 nov 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Uit ervaring (3 keukens) weten we dat het kopen van een keuken niet altijd even transparant is. Soms zijn verkopers niet eerlijk en worden er spelletjes gespeeld of word je onder druk gezet. Ook de levering en installatie laten wel eens te wensen over. Niets van dat alles bij Kitchen4all. Wij hebben een geweldige ervaring met hoe Michael dit doet. De prijzen zijn eerlijk (en betaalbaar!) en hij denkt in alles mee zonder je onder druk te zetten. Ook zijn vaste installateur is een topper. Alles werd in 1 keer perfect opgeleverd. Je kunt hier een topkeuken voor een goede prijs kopen. Wij gaan voor de volgende keuken hier zeker weer heen.
FOTO VAN JASPER BOER
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte samenwerking”
Door Annelies & Peter op zaterdag 14 nov 2020 20 | vestiging Barneveld
Perfecte samenwerking, naar onze ideeën werd goed geluisterd en het resultaat is nog mooier dan we hadden kunnen dromen.

Aanvulling ontvangen 16 november 2020: De aankoop is al geleverd en gemonteerd. Het is goed bevallen door de perfecte communicatie en uiteindelijk resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Nemen de klant serieus”
Door Matthé Vos op zaterdag 14 nov 2020 20 | vestiging Dronten
Albert van Asselt: Bescheiden kerel met oog voor de wensen van zijn cliënten. Een man die zijn vak goed verstaat. Ik zeg altijd: "Een verkoper/adviseur hoeft niet goed te kunnen praten maar moet goed kunnen luisteren" Luisteren, meedenken en inspelen op de wensen van de klant daar is Albert een kei in. We mogen nu genieten van een prachtige keuken. Vanaf het moment van verkoop t/m plaatsten oplossen van kleine klacht werden we serieus genomen. Kitchen4all Dronten...een aanrader!
FOTO VAN MATTHÉ VOS
Hoekkeuken
REACTIE VAN MATTHÉ VOS
Oude situatie :)
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Bos op vrijdag 6 nov 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Alle lof voor deze zaak. Vanaf momemt van binnenkomen voelde goed. Ook het meedenken en advies van Michael helemaal top. Goede service en ook de twee mannen van de montage erg fijn om over de vloer te hebben erg vriendelijk en gezellig aanwezig.
FOTO VAN BOS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader bij losse aankopen”
Door G postma op donderdag 5 nov 2020 20 | vestiging Hoogeveen
We hadden alleen een afzuigkap en een spoelbak nodig, maar hier zijn we tot onze wenken in bediend. Michael dacht met ons mee en heeft echt van a tot z geholpen. Door zijn expertise hebben we snel een keus kunnen maken, en zijn we eigenaar van twee nieuwe producten. Rustig persoon die stap voor stap. Een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Goed, snel en vakkundig”
Door Sterenburg op dinsdag 3 nov 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Goed, snel en vakkundig geholpen door Michael. Aflevering en montage zoals afgesproken. Zelfs toen het stucwerk nog nat bleek, kon op korte termijn alsnog de kastenwand gemonteerd worden. Monteurs waren flexibel.
FOTO VAN STERENBURG
Reactie of foto toevoegen
“Prettig verlopen”
Door Lijster op dinsdag 3 nov 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Goed geïnformeerd over de keuken en de opties. Plaatsing van de keuken vakkundig en rustig geplaatst. Jongens hadden geen haast namen alle tijd wij heel prettig vonden.
FOTO VAN LIJSTER
Keuken aan de muur
Reactie of foto toevoegen
“Vakmanschap”
Door Susanne op zondag 1 nov 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Heel goede begeleiding bij het uitzoeken en samenstellen van de keuken. Michael had zeer goede adviezen en dacht op een heel prettige manier maximaal met ons mee. Samen hebben we echt een droom keuken ontworpen! De 3D tekening gaf een heel goed beeld van hoe het zou worden. Het inmeten gebeurde vlot en de leidingen tekening was perfect! Uiteindelijk werd de hele keuken in 1 dag geplaatst door vakkundige mensen! Korte lijntjes en vakmanschap! Ik kan dit bedrijf en deze service iedereen aanbevelen!
FOTO VAN SUSANNE
Reactie of foto toevoegen
“Superblij ermee”
Door Mini van Dijk op donderdag 29 okt 2020 20 | vestiging Genemuiden
Onlangs een nieuwe keuken gekocht bij Keukencentrum de Vries. We werden vakkundig geholpen door Emmelien, die alle tijd voor ons had en met ons meedacht. Inmiddels staat de keuken en zijn we er super blij mee! Dus voor een nieuwe keuken raden wij u dit bedrijf zeker aan.
FOTO VAN MINI VAN DIJK
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Vaatwasmachine”
Door Jenny Verheuvel op vrijdag 23 okt 2020 20 | vestiging Barneveld
We hadden alleen maar een vaatwasmachine nodig. Desondanks een geweldige service. Snelle reactie op mails. Per ongeluk teveel overgemaakt. Binnen een dag teruggestort. Kortom wanneer wij een keuken nodig hebben, gaan wij zeker naar Kitchen4all! Dit bedrijf kunnen wij van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 222
Adresgegevens Kitchen4all
aBarneveld (40 ervaringen), Anthonie Fokkerstraat 6, 3772 MR Barneveld, tel 0342 - 22 40 78
bDeventer , Hannoverstraat 3a, 7418 BL Deventer, tel 0570 - 23 41 01
cDoetinchem (21 ervaringen), Raadhuisstraat 69, 7001 EX Doetinchem , tel 0314 - 21 60 36
dDronten (56 ervaringen), De Dommel 16, 8253 PL Dronten, tel 0321 – 23 00 11
eGenemuiden (111 ervaringen), Kamperzeedijk 127, 8281 PD Genemuiden, tel 038 – 337 75 84
fHoogeveen (75 ervaringen), Groenewegenstraat 19, 7901 ED Hoogeveen, tel 0528 - 21 70 44
gKaatsheuvel , Belgiëstraat 1, 5171 PN Kaatsheuvel, tel 0416 - 23 51 40
hVianen NB , Hagenweg 3E, 4131 LX Vianen, tel 0347 - 74 50 11
iZevenaar (8 ervaringen), Nobelstraat 19, 6902 PH Zevenaar, tel 0316 - 21 50 50
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.