Feedback
9,0

Kitchen4all

Score uit 18 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
3 vestigingen (Drenthe, Gelderland & Flevoland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Kitchen4all
Kitchen4all heeft een prachtig aanbod aan complete keukens en losse keukenonderdelen van de hoogste kwaliteit en voor de beste prijs.
Alternatieven voor Kitchen4all
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,8 uit 350 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,7 uit 45 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 557 ervaringen
• DB Keukens
   
(6 vestigingen) score 9,7 uit 2110 ervaringen
• Roukens en van Gaalen Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,7 uit 49 ervaringen
• Tieleman Keukens
   
(Middelharnis Zuid-Holland) score 9,6 uit 206 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,6 uit 275 ervaringen
• Keukencentrum de Vries
   
(Genemuiden Overijssel) score 9,5 uit 70 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 18 ervaringen over Kitchen4all. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren14 ervaringen
4 sterren2 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Per vestiging:
“Dik tevreden”
Door Kevin en Sabina Zomerdijk op maandag 3 jun 2019 '19 | vestiging Dronten
Enige tijd een geleden hebben wij een 3D ontwerp van onze droomkeuken laten maken in Dronten. Hierin kwamen onze wensen tot leven! Er werd goed met ons meegedacht en het was een fijne afspraak. Daarop volgde het plaatsen van de keuken. Alles werd netjes per tekening verstuurd zodat wij konden zorgen dat alles er van te voren goed bij stond. Voor het plaatsen kwam de monteur zichzelf voorstellen en ook kwam hij inspecteren of alles goed genoeg voorbereid was. De monteur zelf kwam daarna anderhalve dag om de keuken te plaatsen. Hij werkte secuur en prettig. Een gezellige man in de omgang, maar ook eentje die verstand van zaken had. Hij nam de tijd voor het plaatsen van de keuken en leverde zeer goed werk af! Wij zijn dik tevreden met deze betrokken en professionele service!
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Arald IJzerman op zondag 2 jun 2019 '19 | vestiging Dronten
Ik en mijn vrouw hebben vorig jaar een keuken samengesteld/ uitgezocht bij Kitchen4all in Dronten en deze onlangs laten plaatsen. Hierbij zijn wij geholpen door de zeer gepassioneerde vestigingsmanager, genaamd Albert van Asselt. Vanaf de oriëntatie tot aan de montage zijn wij uitstekend begeleid door Albert en heeft hij voor ons bepaalde keuzes een stuk makkelijker gemaakt door zijn vakkennis/expertise met ons te delen en er werd zelfs gedacht aan de kleinste details waar je als consument niet bij na denkt. Er werd met ons meegedacht en er werden eerlijke/ realistische beelden geschetst van o.a. apparatuur en keukenbladen. Het contact met Albert was zeer prettig en vragen werden zeer snel beantwoord. Alle materialen werden met zorg geleverd. Niet geheel onbelangrijk; er was niks beschadigd en alle juiste materialen werden geleverd. De gebruikte materialen en apparatuur zijn van topkwaliteit, dat merk je echt wanneer je een lade dicht/open doet of een kastje opent/dicht doet. Tevens hadden wij te maken met een uiterst precieze en vakkundige monteur, genaamd Geurt. Al met al zijn wij meer dan tevreden. Dit bedrijf (en in het bijzonder Albert) verdienen een groot compliment! Ik hoop dat het nog even mag duren, maar mochten we iets nieuws nodig hebben, dan weten wij wel waar we naar toe gaan!
FOTO VAN ARALD IJZERMAN
Keuken aan twee zijden
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Arende op vrijdag 26 apr 2019 '19 | vestiging Barneveld
Nadat we vorig jaar een keuken bij ditzelfde bedrijf hebben gekocht (andere vestiging) wilden we nu graag een bijkeuken. Het resultaat is opnieuw geweldig!
FOTO VAN ARENDE
Bijkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en vloer”
Door AWD op dinsdag 23 apr 2019 '19 | vestiging Dronten
Keuken en een pvc vloer. Goede begeleiding en nazorg. Albert je bent een topper. Keuken is mooi en vloer ligt er vakkundig in.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Familie van Hemert op dinsdag 16 apr 2019 '19 | vestiging Barneveld
Wij waren op zoek naar een nieuwe keuken. Via een folder die wij kregen zijn wij bij Kitchen4all terecht gekomen. Eric heeft ons goed geholpen. Hij luisterde goed nar de wensen die wij hadden. Gaf goed advies en probeert niet het duurste aan je te verkopen maar bied aan waar je op vraagt. Ook het plaatsen van de keuken is heel goed verlopen. Monteur levert vakwerk af. Eric bedankt voor je goede advies. Voor degene die een nieuwe keuken zoeken laat je zeker eens adviseren door Eric van Kitchen4all
FOTO VAN FAMILIE VAN HEMERT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit”
Door Jeroen op vrijdag 22 mrt 2019 '19 | vestiging Dronten
Bij verschillende bedrijven een offerte opgevraagd voor een pantrykeuken in ons bedrijf. K4all Dronten was goedkoper dan de gevestigde namen in keukenland, maar bied wel dezelfde kwaliteit van keukens! Wij zijn snel en prettig geholpen door de verkoper. de wensen en opmerkingen worden serieus meegenomen. Wanneer je op zoek bent naar een kwaliteitskeuken voor eerlijk geld is Kitchen 4 all de plek waar je moet zijn! Albert... bedankt !
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Fam. van den Brink op woensdag 20 mrt 2019 '19 | vestiging Dronten
We hebben in een prettig gesprek een goed en vrijblijvend advies gekregen tijdens het uitzoeken van de keuken. De plaatsing is zeer vakkundig gebeurd. We zijn erg tevreden.
Kitchen4all Dronten is een aanrader voor toekomstige kopers van een keuken.
FOTO VAN FAM. VAN DEN BRINK
Keuken vakkundig geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend gegaan”
Door Gökhan op dinsdag 12 mrt 2019 '19 | vestiging Barneveld
Na verschilde keuken zaken te hebben bezocht, en "appels met appels" te hebben vergeleken bleven wij het lastig vinden om de knoop door te haken.. De reden hiervoor was het kostenplaatje en bij de meeste verkopers hadden we geen goed gevoel.. Na een tip van een vriend zijn we langs Kitchen4all, hier heeft Eric ons geholpen, bij Eric hadden we gelijk een goed en vertrouwd gevoel zijn.. na het ea aan schets werk, advies van eric en een duidelijk offerte waarbij geen no-nonsens was hebben we de knoop doorgehakt en de keuken via Kitchen4all besteld.. Opmeten,Levering, plaatsen van de keuken is volledig naar wens verlopen.. Eric heeft ons vanaf begin tot uitstekend geholpen!
FOTO VAN GÖKHAN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Vernieuwing werkblad”
Door Diana op donderdag 28 feb 2019 '19 | vestiging Dronten
Ik heb nieuw aanrecht werkblad gekocht ze er mooi, ik was al even opzoek naar een mooi passen blad. maar nergens te vinden of niet voor een leuke prijs. en hier de juiste gevonden. en was verbaasd over de prijs. het contact liep erg gemakkelijk. heb er ook gelijk een nieuwe wasbak en kraan bij gekocht omdat ik dit daar in de showroom zag. stond erg mooi. levertijd was trouwens heel erg snel. top service.
FOTO VAN DIANA
Nieuw werkblad
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Andrea bakker op woensdag 27 feb 2019 '19 | vestiging Dronten
Ik heb een keuken gekocht. De keuken ziet er super uit! Ben tevreden. Alleen heb ik wel 2 tips. Ik kwam er later achter dat ik helemaal geen bestekla had, het zou fijn zijn als een verkoper daarin meedenkt. Ook kwam ik bij het plaatsen van de oven erachter dat het deurtje niet open kan. Dit hebben wij zelf opgelost, maar ook hiervoor geldt, meedenken hierin zou fijn zijn en is wel iets wat ik zou verwachten van een keukenboer. Maar nogmaals, verder zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken goed afgewerkt”
Door Albert Pietens op woensdag 27 feb 2019 '19 | vestiging Dronten
Keuken. Uitstekend geholpen en meegedacht door persoon die ons hielp. Alles netjes aangepast, wanneer nodig. De ontvangst was heel netjes en je kreeg alle ruimte om vragen te stellen en wijzigingen aan te geven. Zeeeer zeker een zaak om terug te komen!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door B. Koning op dinsdag 26 feb 2019 '19 | vestiging Dronten
Nieuwe keuken gekocht bij deze zaak. Je krijgt een goede service en ze hanteren korte lijnen waar ik persoonlijk wel van hou. Ze nemen echt de tijd voor je. Keuken is netjes geplaatst, er waren een paar kleine dingetjes maar dat was snel opgelost. Ik ben zeer te spreken over het geheel.
FOTO VAN B. KONING
Keuken langs de wand
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed”
Door Fam van Doleweerd op dinsdag 26 feb 2019 '19 | vestiging Barneveld
Wij hebben een keuken en een pvc vloer gekocht. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en daar is een mooi plan voor gemaakt. Niet opdringerig, maar op een eerlijke manier advies gekregen. De afspraken worden goed nagekomen!
Reactie of foto toevoegen
“Prima partij voor grote aanschaf”
Door Klaas-Jan op woensdag 30 jan 2019 '19 | vestiging Dronten
Onlangs voor mijn nieuwbouwwoning een greeploze keuken aangeschaft. Het hele traject van A tot Z is super verlopen. Goed advies, prima levering en goede montage. Wat mij betreft een prima partij om zo'n grote aanschaf te doen.
FOTO VAN KLAAS-JAN
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken aankoop”
Door Dhr. P. Zeeman op donderdag 24 jan 2019 '19 | vestiging Dronten
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en prima geholpen met alles uitzoeken in de winkel. Alleen de montage zijn wij niet zo tevreden over, de kookplaat lukte niet om te installeren en hebben wij toen zelf moeten regelen om de aansluiting voor elkaar te krijgen.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Gert van Dijk op dinsdag 22 jan 2019 '19 | vestiging Barneveld
Bij Kitchen4all samen met de zeer vakkundige verkoper, Eric Kroon, een hele mooie keuken samengesteld en gekocht voor een hele mooie prijs. Deze keuken is later geïnstalleerd in ons huis en alles klopt. Dit bedrijf is een aanrader, niet alleen door de prijs maar ook door de kwaliteit van de keuken en de verkoper.
Reactie of foto toevoegen
“Vlot”
Door Jeroen Hup op vrijdag 18 jan 2019 '19 | vestiging Dronten
Onlangs een prachtige nieuwe keuken gekocht, levering en installatie was vlot en vakkundig, evenals de nazorg en communicatie
FOTO VAN JEROEN HUP
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door Fam. Engels op donderdag 12 jul 2018 '18 | vestiging Dronten
Onlangs onze keuken gerenoveerd. Blij met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Keuken aan twee zijden
1 / 10
Vestigingen Kitchen4all
aBarneveld (5 ervaringen), Anthonie Fokkerstraat 6, 3772 MR Barneveld, tel 0342 - 22 40 78
bDronten (13 ervaringen), De Dommel 16, 8253 PL Dronten, tel 0321 – 23 00 11
cHoogeveen , Groenewegenstraat 19, 7901 ED Hoogeveen, tel 0528 - 21 70 44
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.