Feedback
9,6

Kitchen4All

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.kitchen4all.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Kitchen4All
Bij Kitchen4All bieden wij keukens voor iedereen. Wij vinden namelijk dat iedereen moet kunnen genieten van de perfecte keuken. En die is voor iedereen anders. Waar de een zich het meest thuis voelt in een moderne, strakke keuken, gaat de ander juist voor landelijk of klassiek.

Onze vakkundige keukenadviseurs laten je alle mogelijkheden zien, zodat we samen jouw droomkeuken vinden. Met een zeer uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen is het altijd mogelijk om jouw ideale keuken samen te stellen. Hierbij ontzorgen we je waar mogelijk; van het gratis adviesgesprek tot de montage van jouw keuken.

Wij helpen jou zoals we zelf geholpen willen worden en zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Hierbij werken we volgens onze 4All gewoonten:
• Actuele keukentrends
• Persoonlijke betrokkenheid
• Direct de scherpste prijs
• Complete ontzorging

Heb jij al zin om jouw nieuwe droomkeuken samen te stellen? Maak dan direct vrijblijvend een afspraak via www.kitchen4all.nl/maak-een-afspraak en laat je verrassen door de vele mogelijkheden voor jouw keuken.

Meer over ons lees je op www.kitchen4all.nl. Je bent van harte welkom in een van onze winkels!
Ervaringen
Er zijn 550 ervaringen over Kitchen4All. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren463 ervaringen
4 sterren64 ervaringen
3 sterren5 ervaringen
2 sterren6 ervaringen
1 ster3 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Zeer tevreden”
Door Frans en Truus van Werkhoven op dinsdag 28 mrt 2023 23 | vestiging Zevenaar
Bij ons eerste gesprek met Simon, was volop tijd voor het inventariseren van onze wensen en het bekijken van de mogelijkheden. Ook bij de vervolg sessies was er voldoende tijd om veranderingen en verfijningen aan te brengen. Ook in de periode tussen het tekenen van de offerte en de installatie is er nog regelmatig contact geweest. De installatie verzorgd door Vasco en Bart is vakkundig uitgevoerd. Ook de nazorg van enkele onvolkomenheden tijdens de installatie worden keurig opgelost. Wij zijn dan ook zeer tevreden klanten van Kitchen4All.
FOTO VAN FRANS EN TRUUS VAN WERKHOVEN
Reactie of foto toevoegen
“Echt blij met onze nieuwe keuken”
Door Ton en Ingrid van Grinsven op dinsdag 28 mrt 2023 23 | vestiging Kaatsheuvel
We hebben onze keuken gekocht bij Kitchen4all in Kaatsheuvel en zijn zeer tevreden. Er werd heel goed met ons meegedacht en er werd echt rekening gehouden met ons budget. De keuken werd snel en zeer vakkundig geplaatst door het team van Klusbedrijf Brabant van aannemer Amir. De oude keuken werd door hun afgevoerd en alle installatiewerkzaamheden en ook het stucwerk zijn prima uitgevoerd. Ook de service na plaatsing is goed. Ook alle lof voor Wim, die altijd voor ons klaarstond als we vragen hadden. We zijn echt blij met onze nieuwe keuken en kunnen Kitchen4all Kaatsheuvel zeker aanbevelen.
FOTO VAN TON EN INGRID VAN GRINSVEN
+ Toon extra foto van Ton en Ingrid van Grinsven
Reactie of foto toevoegen
“Keuken ziet er top uit”
Door Little op zondag 26 mrt 2023 23 | vestiging Geleen
Prettig gesprek gehad. Je wordt goed geïnformeerd en niet gepusht. Sommige winkels geven geen offerte of specifieke meer mee. Daar zijn we weggegaan en toen nav positieve ervaringen op internet uitgekomen bij Kitchen4all. Marin blijft rustig en geduldig en heeft ons alle informatie mee naar huis gegeven zodat we er rustig over na konden denken. Keuken ziet er top uit. Erg blij mee. Als er wat is dan kunnen we rustig bellen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen bij uitzoeken keuken”
Door Carlo Maij op donderdag 23 mrt 2023 23 | vestiging Almere
Nieuwe keuken dankzij Melissa van Kitchen4All. We zijn geholpen door Melissa en eigenlijk kwamen we voor een oriëntatie en eventueel een offerte. De opgestelde keukens zagen er goed kwalitatief uit. Ondanks een beperkte showroom ruimte viel er genoeg te zien en qua prijs een stuk interessanter dan menig andere keukenwinkel. Alles kwam ook professioneel over. We werden verrast door de vrolijke, spontane, geïnteresseerde en vooral betrokken Melissa. Zij gaf ons het gevoel dat zij een mooie keuken aan het ontwerpen was voor ons en niet voor de dikke pegels. Met diverse ideeën, probeersels, kleuren en materialen en voorstellen zijn wij tot een prachtig ontwerp gekomen en ondanks dat de prijs iets hoger uitviel dan ik wilde, kon ik dit ontwerp niet laten liggen en zijn wij direct (nou ja... Na 10 minuten dan) tot een koop over gegaan. En het allerbelangrijkste, na zo een uitgave toch met een goed gevoel weer naar huis gegaan. Melissa, we vinden jou een topper. Qua levering ging alles keurig netjes, maar helaas bij het installeren van de keuken bleek er wel een klein foutje te zitten in het rekenwerk. Het blad was een halve centimeter te kort, maar dat kon opgelost worden door een dunnere plaat voor de kopse kant te bestellen. Is opgelost door een paar leuke werklui met goede ideeën De vaatwasser paste niet omdat wij met een doorlopend profiel van greeploze kasten en lades, een diepere kast nodig hadden. Dus de kast werd uitgezaagd en voila, ook weer opgelost. Helaas kreeg de kookplaat een opdonder door een verkeerde stekker aansluiting en die moet nog nagekeken worden door een specialist. Maar ik ga er vanuit dat ik dit keurig wordt opgelost. Foutjes en vergissingen zijn vrij normaal, ook in de keukenwereld. Hoe we er mee omgaan en hoe het wordt afgehandeld bepaald voor een groot deel de service, de klantvriendelijkheid en de kwaliteit van een bedrijf en ik vind daarom Kitchen4All dus 5 sterren waard.
Reactie of foto toevoegen
“Een echt hele mooie keuken”
Door J de Haan op maandag 20 mrt 2023 23 | vestiging Dronten
Eerst geholpen door Bram, met hem vele opties doorlopen, wij waren nogal twijfelaars over de kleur van de frontjes en zijn een aantal keer teruggekomen om nog eens te kijken of te wijzigen, Bram en later ook Albert hebben ons echt heel fijn geholpen en goed mee gedacht. Zeer tevreden met ons echt hele mooie keuken.
FOTO VAN J DE HAAN
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen en fijne monteurd”
Door William op zaterdag 18 mrt 2023 23 | vestiging Zevenaar
Zijn super goed geïnformeerd over wat wij voor ons budget konden kopen en goed geïnformeerd wat niet handig of niet kon in onze keuken ze weten waar ze over praten snelle levering en zeker goede monteurs vakbekwaam en zeer netjes werken.
FOTO VAN WILLIAM
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar lof”
Door Miranda op vrijdag 17 mrt 2023 23 | vestiging Hoogeveen
Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken die we hebben gekocht bij kitchen4all locatie Hoogeveen. We zijn geholpen door Michael hij is zeer vriendelijk en vooral geduldig! Neemt alle tijd en is niet opdringerig. Goed en eerlijk advies gekregen over de keuken en apparatuur. Er werd bijvoorbeeld goed mee gedacht over praktische zaken zoals de hoogte van het aanrechtblad. We kookten altijd elektrisch maar op Michaels advies over gegaan op inductie wat geweldige uitkomst is dat. De 2 monteurs die de keuken hebben geplaatst ook zeer vriendelijk en vakkundig. Alleen maar lof! Bedankt zeer blije mensen uit Kampen.
FOTO VAN MIRANDA
Reactie of foto toevoegen
“Komt afspraken goed na”
Door R.Rutten op vrijdag 17 mrt 2023 23 | vestiging Geleen
Bij aankoop een gedegen en goed advies, geen keuze dwang, keuze op basis van vertrouwen en gunnen aan ondernemer, zeer vakkundige plaatsing. Top kwaliteit keuken, betrouwbaar en komt afspraken goed na. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige hoekkeuken”
Door Monica Vlug op woensdag 15 mrt 2023 23 | vestiging Hattemerbroek
Superblij met de prachtige hoekkeuken die we bij Kitchen4All Hattemerbroek hebben gekocht. We zijn heel vriendelijk in de winkel ontvangen. Er is goed met ons meegedacht en we hebben goede adviezen gekregen. Niks geen opdringerig gedrag. We zijn bij het bestellen meerdere keren de winkel ingelopen om te kijken bij verschillende wasbakken, kranen, lades enzovoort om een voor ons zo goed mogelijke keuze te kunnen maken. We hebben zelfs een pan water op een inductiekookplaat opgewarmd om te ervaren wat het verschil is met koken op een gaskookplaat, omdat we geen ervaring met koken op inductie hadden. De keuken was sneller dan we hadden verwacht leverbaar. De keuken is in 2 dagen geplaatst door een ervaren monteur die ook met ons meedacht over bijvoorbeeld de hoogte van de achterplaat van ons aanrechtblad. We zijn echt zeer tevreden en raden deze zaak zeker aan.
FOTO VAN MONICA VLUG
+ Toon extra foto van Monica Vlug
Reactie of foto toevoegen
“Een super keuken”
Door Jeroen Last op dinsdag 14 mrt 2023 23 | vestiging Barneveld
De keuken is super! Hoe er mee gedacht werd door Erik over het feit dat er een groot fornuis in moest komen was perfect. Ik zou Kitchen4all zeker aanbevelen bij anderen.
FOTO VAN JEROEN LAST
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over de service”
Door Jos op dinsdag 14 mrt 2023 23 | vestiging Geleen
Ook wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken, wat ons opvalt is de service vanaf het binnen lopen tot afwerking. Goed advies, voelde niet alsof je meteen moet besluiten konden met voorbeeld kleuren plankjes thuis gaan kijken. Er werd goed meegedacht naar oplossingen. Besteld en er ging iets verkeerd met de levering (zal de details weglaten). De leverancier had wat foutjes gemaakt, waar Kitchen4All niets aan kon doen, 1 telefoontje naar Kitchen4All en werd gelijk geholpen de verkoper (Marin) kwam even langs (echt persoonlijk) en in overleg heeft ervoor gezorgd dat het allemaal in orde kwam. Ik had de keuken zelf geplaatst door de juiste boekjes en filmpjes werd het gemakkelijk (en de hoeveelheid schroefjes etc) Door de verkeerde levering kon ik niet meteen de keuken afmaken. En ja hoor hier hadden ze ook een oplossing voor, zonder aarzelen werden twee monteurs gestuurd die ervoor zorgden dat het niet alleen niet nog langer ging duren maar ook nog zeer mooi/goed werk leverde. Kortom zeer tevreden over de service.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Cas op maandag 13 mrt 2023 23 | vestiging Deventer
Zeer tevreden met het eind resultaat en de weg hiernaartoe, ik heb de suggesties en tips van onder andere Maaike als prettig ervaren. Ze hebben een goed idee waar je naar op zoek ben en zijn in staat om je een groot deel van het werk uit handen te nemen. Verder helder in communicatie en planning.
FOTO VAN CAS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Werkmandejong BV Ede op maandag 13 mrt 2023 23 | vestiging Barneveld
Kitchen4All heeft bij op ons nieuwe kantoor een prachtige keuken geleverd. Wat opvalt is het goede advies, de snelheid en de service in relatie met een scherpe prijs. Zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door J.H.Kleimeer op woensdag 8 mrt 2023 23 | vestiging Dronten
Wat opvalt naast het plezierige contact is een deskundig en correct advies. Er wordt goed meegedacht over de mogelijkheden en onmogelijkheden binnen de speelruimte zowel fysiek als financieel. Daarnaast wordt er met veel geduld uitleg gegeven en gezocht naar de best passende oplossingen. Er was wel onduidelijkheid over de afwerking van de stopcontacten. Dit heeft tot onnodige vertraging geleid.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal blij”
Door Th. Van den Belt op woensdag 8 mrt 2023 23 | vestiging Barneveld
Keuken gekocht bij Arthur de Vries. Perfecte indeling en super advies. Helemaal blij. Joost ook bedankt voor alle hulp. Ik raad iedereen aan als ze goed advies willen. Ik heb taart gebracht voor alle hulp. 10+
FOTO VAN TH. VAN DEN BELT
+ Toon extra foto van Th. Van den Belt
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe keuken”
Door T. Konink op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Harderwijk
Prettige samenwerking, meedenkend en inlevend.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met onze nieuwe keuken”
Door Fam vd Nagel op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Harderwijk
Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kitchen4all. Omdat we bekend waren met een monteur die veel keukens voor hen plaatst kwamen we met Kitchen4all in contact als 1 van de eerste bezoekers van het nieuwe pand in Harderwijk! Zijn goed geïnformeerd ten tijde van de aankoop en hebben de aankoop als prettig ervaren! Keuken is (grotendeels) tijdig geleverd en door een vakman geplaatst! Ook bij kitchen4all heeft men wat leveringsproblemen van apparatuur (kookplaat) doordat er geen chips geleverd konden worden! Ter overbrugging een (te kleine) 'leen' inductiekookplaat mogen gebruiken! Klein minpuntje is dat we vervolgens erg lang op de goede kookplaat hebben moeten wachten en zelf veelvuldig hebben aangedrongen op wat actie richting de leverancier alvorens de bestelde kookplaat is geplaatst! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken in Harderwijk ga dan zeker eens bij Kitchen4all langs voor een advies!
FOTO VAN FAM VD NAGEL
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Yvette Polman op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Doetinchem
Gelijk vanaf het eerste moment een fijne klik en ik werd meteen begrepen hoe ik mijn nieuwe keuken voor me zag. Daardoor was de keuze snel gemaakt om bij Kitchen4all mijn keuken te bestellen. Het contact was aangenaam en ook de plaatsing verliep soepel en prettig. Ik raad zeker aan hier uw keuken te bestellen.
FOTO VAN YVETTE POLMAN
+ Toon extra foto van Yvette Polman
+ Toon extra foto van Yvette Polman
Reactie of foto toevoegen
“Onze droomkeuken”
Door Fam. Willemsen op zaterdag 4 mrt 2023 23 | vestiging Doetinchem
Onwijs blij met onze nieuwe keuken! Goed en vakkundig advies gehad tijdens het uitzoeken. Er werd ruim de tijd genomen voor al onze wensen en er werd goed meegedacht. Geen lange wachttijd tussen het bestellen en het plaatsen, dus zeer positief. Dankzij Kitchen4all hebben wij nu onze droomkeuken voor een scherpe prijs!
FOTO VAN FAM. WILLEMSEN
+ Toon extra foto van Fam. Willemsen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door william op vrijdag 3 mrt 2023 23 | vestiging Dronten
in december 2021 bij K4A Dronten geweest om een keuken uit te zoeken. Fantastisch geholpen door Albert en al onze wensen voor de keuken heeft vervuld. De winkel heeft een zeer uitgebreid scala aan fronten, kleuren, afwerkingsdetails, greepjes, kranen en noem het maar op. 10/10, als ik de ruimte had zou ik er nog een extra keuken bij kopen zo tevreden als dat we zijn.
FOTO VAN WILLIAM
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Lydia op donderdag 2 mrt 2023 23 | vestiging Hoogeveen
Fijn en deskundig advies! Goede en snelle levering, zonder problemen. En fantastische montage door 2 zeer behendige mannen, waardoor snel geplaatst.
FOTO VAN LYDIA
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Familie Spijker op dinsdag 28 feb 2023 23 | vestiging Doetinchem
Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken! We hadden al best een idee over hoe deze eruit moest komen te zien, en Ronald heeft ons heel fijn geadviseerd over de materialen, producten en opstelling van de keuken. Heel fijn om bij het samenstellen van onze keuken iemand ernaast te hebben die precies weet waar hij het over heeft, verschillende opties voorlegt en ondertussen onze wensen compleet begrijpt en dit omzet in een prachtig ontwerp. De grepen hebben we uiteindelijk ergens anders aangeschaft omdat we hier erg kritisch op waren. Ook daarin kregen we advies mee naar huis, erg fijn dat er ook dan nog wordt meegedacht. Bij de montage gingen een paar dingetjes mis (koelkast slot niet lekker, kookplaat had wat vertraging ivm levertijden, de spoelbak zat eerst wat scheef en de schappen waren niet compleet), maar er wordt altijd meegedacht in oplossingen door Ruben en Maaike. De keuken is nog nét niet helemaal af, maar ze hebben ervoor gezorgd dat we in elk geval zo snel mogelijk praktisch gebruik van de keuken konden maken. Fijn dat ze hierin prioriteiten stellen en meedenken vanuit onze situatie. Al met al heel blij met het (bijna) eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe kookplaat”
Door Marijn op zaterdag 25 feb 2023 23 | vestiging Doetinchem
We hebben een kookplaat gekocht bij kitchen4all in Doetinchem. We zijn tevreden over de geleverde service van Thomas Bussink. Hij dacht met ons mee, gaf advies en luisterde na onze wensen. We zijn tevreden vanwege de snelle levering, plaatsing en het mooie eindresultaat. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Marloes Meeusen op vrijdag 24 feb 2023 23 | vestiging Beuningen GLD
Vanaf eerste afspraak, waarbij we ruim 3 uur hebben gezeten, een goed gevoel bij Kitchen4All. Duidelijke communicatie en alles geleverd volgens afspraak. Ook werd er gelijk in oplossingen gedacht toen bleek dat de muur naast de keuken niet recht was. We hebben nu een keuken die helemaal naar wens is. We bevelen Kitchen4All zeker aan! Bedankt Sander voor je hulp en advies.
FOTO VAN MARLOES MEEUSEN
+ Toon extra foto van Marloes Meeusen
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Marloes,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Beuningen. Wat fijn om te horen dat jullie zo'n goed gevoel hebben gehad bij onze winkel. We wensen jullie veel plezier toe in deze prachtige keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geholpen”
Door Otto Krediet op donderdag 23 feb 2023 23 | vestiging Genemuiden
Heel goed geholpen. Duidelijk verhaal. Direct een goede prijs. En de installatie en het resultaat waren beter dan verwacht.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Otto,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring. Wat fijn om te horen dat de installatie en het resultaat nog beter waren dan verwacht. Veel plezier gewenst met de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon top”
Door K Post op woensdag 22 feb 2023 23 | vestiging Genemuiden
Hier onze droomkeuken gekocht en gekregen. Super resultaat. Precies zoals besproken. Goed advies. En super montage. Dus gewoon top!
FOTO VAN K POST
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Genemuiden. Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met het gehele proces. Veel plezier gewenst met jullie mooie nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg bedankt”
Door Manon Stevens op woensdag 22 feb 2023 23 | vestiging Beuningen GLD
We waren aan het oriënteren voor een keuken in ons nieuwe huis en kwamen bij toeval deze winkel tegen. Het gevoel bij binnenkomst was direct goed, een fijne eerste kennismaking. We hadden al snel door dat alles mogelijk was en naar wens uit te zoeken en samen te stellen is. We maakte een afspraak om een keuken tekening te maken. Ons gevoel was goed dus gaven akkoord. Eind november is onze droomkeuken geplaatst. Alles is tot in de puntjes geregeld, korte lijntjes en goed bereikbaar zowel in de winkel als telefoon/mail. Bij vragen altijd snel een antwoord en uitleg. Wij zijn echt heel blij met Kitchen4All Beuningen, heel erg bedankt!
FOTO VAN MANON STEVENS
+ Toon extra foto van Manon Stevens
+ Toon extra foto van Manon Stevens
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Manon,

Bedankt voor het delen van je mooie woorden over Kitchen4All Beuningen. Wat goed om te lezen dat jullie zo blij zijn met alles dat tot in de puntjes is geregeld, korte lijntjes en de goede bereikbaarheid. We hopen dat jullie veel kookplezier zullen beleven in jullie nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Kim de Lange op woensdag 22 feb 2023 23 | vestiging Doetinchem
Nieuwe keuken gekocht door Kitchen4all Doetinchem. Goede uitleg over materiaal en apparaten, samen tot een mooi ontwerp gekomen. Meedenkend met verschillende opties.
FOTO VAN KIM DE LANGE
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Caroline Lamers op dinsdag 21 feb 2023 23 | vestiging Deventer
We hebben onze keuken gekocht bij kitchen4all. De informatie was goed, maar vooral het persoonlijke contact was zo fijn. Daar we een complete verbouwing hebben gedaan, moest er een goede planning gemaakt worden wb leveren van keuken. Door een goede samenwerking met aannemer en Joey is dit heel goed verlopen. Er is ook prima nazorg geweest. Kortom dik tevreden!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Caroline,

Bedankt voor het delen van je positieve review. Wat fijn om te lezen dat jullie het persoonlijke contact zo prettig ervaren hebben. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door Bart van Soest op maandag 20 feb 2023 23 | vestiging Barneveld
Twee jaar terug een mooie keuken aangeschaft bij Kitchen4all in Barneveld. Januari dit jaar klacht gemeld dat er witte pitjes verdeeld over veel frontjes tevoorschijn kwamen. Hiervoor kwam een van de heren bij ons thuis langs. Zonder enige discussie geconcludeerd dat deze beschadigingen niet mogen voorkomen, er worden nieuwe deurtjes besteld. Vandaag 20 februari monteur aan huis gehad. Deze heeft de lades en deuren vervangen en daarnaast de keuken opnieuw 100 procent afgesteld. Na twee jaar weer een volledig nieuwe keuken. Wij zijn zeer tevreden,
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Bart,

Bedankt voor het delen van je mooie review. Wat fijn om te horen dat je onze service zo prettig hebt ervaren. We hopen dat jullie nog lang zullen genieten van de bijna weer nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4ll
Reactie of foto toevoegen
“De service is zeker een 10 waard”
Door Tülay en Ergün op zondag 19 feb 2023 23 | vestiging Beuningen GLD
Toen wij op zoek waren naar een nieuwe keuken zijn we bij een groot aantal keuken bedrijven langs geweest. En ja, Sander Barents van Kitchen4all Beuningen had ons zo goed geholpen bij het maken van keuzes en het opstellen van onze droomkeuken dat we niet meer verder hoefden te zoeken. Hij wist meteen wat wij wilden en accepteerde ook onze keuzes. Kwam ook met goede ideeën. En ook de Service na het opstellen van de keuken is zeker een 10 waard. Uiteraard kunnen altijd fouten gebeuren, belangrijk is dan de service die je kan krijgen. In ons geval, hadden wij een apothekerskast van 40cm aangeleverd gekregen maar hadden een koof voor de wandkast van 30cm gedaan. Ook dit was geen probleem, de kast werd direct omgeruild naar een van 30cm breed. Verder hier en daar nog wat dingetjes maar Sander onze adviseur bij Kitchen4all Beuningen is een top mens en heeft een super service met super goed advies en producten. Marco de keuken installateur, wie de keuken monteerde is ook een zeer aardige persoon en gaf ons hier en daar ook handige tips en extra informatie. Ik raad zeker iedereen aan wie een nieuwe keuken wil bij Kitchen4all in Beuningen langs te gaan. Dank je wel voor alles Sander. Elke dag hebben we veel vreugde aan onze keuken en ook de kinderen.
FOTO VAN TÜLAY EN ERGÜN
+ Toon extra foto van Tülay en Ergün
+ Toon extra foto van Tülay en Ergün
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Tülay en Ergün,

Bedankt voor het delen van jullie mooie woorden over Kitchen4All Beuningen. Wat fijn om te horen dat Sander jullie tijdens het gehele proces zo goed heeft kunnen helpen. We hopen dat jullie nog een lange tijd iedere dag vreugde zullen beleven aan de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Familie Auée op zaterdag 18 feb 2023 23 | vestiging Hoogeveen
Wij kunnen heel kort zijn. Super! Alles naar tevredenheid verlopen. Vriendelijke ontvangst, goed advies en zelfs broodjes en koffie. Snelle levering en correcte afhandeling. Kortom chapeau!
FOTO VAN FAMILIE AUÉE
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste familie Auée,

Bedankt voor het delen van jullie positieve review. Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over het gehele proces en het broodje en de koffie zo goed gesmaakt hebben. Veel plezier gewenst met jullie prachtige keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Rene en Jolanda Jansen op vrijdag 17 feb 2023 23 | vestiging Doetinchem
Heel goed geholpen, geadviseerd en meegedacht om onze ideale keuken samen te stellen binnen budget. Bij levering was de keuken helemaal compleet, geen enkele nalevering. Afspraken zijn allemaal nagekomen. Heel erg tevreden met het resultaat!
FOTO VAN RENE EN JOLANDA JANSEN
+ Toon extra foto van Rene en Jolanda Jansen
+ Toon extra foto van Rene en Jolanda Jansen
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Rene en Jolanda,

Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring met Kitchen4All Doetinchem. Wat is het een mooie keuken geworden zeg, echt een plaatje. We wensen jullie veel kookplezier in deze prachtige keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Daniëlle op donderdag 16 feb 2023 23 | vestiging Deventer
Onze keuken gekocht bij Kitchen4all. Prettig informatief gesprek waarin alle mogelijkheden werden besproken en met duidelijke 3-D tekeningen al een mooi beeld geschetst werd hoe onze eventuele keuken zou kunnen worden. Géén opdringerige gladde verkooppraat. Tijd om na te denken en te overleggen. Onvoorziene omstandigheden tijdens het plaatsen werden serieus genomen en werden opgelost. Ook fijn dat telefonisch contact gewoon en snel mogelijk was. Geen klantenservice keuzemenu met lange wachttijden of dagenlang wachten op een terugbelverzoek. Goede service, wij zijn heel tevreden!
FOTO VAN DANIËLLE
Reactie of foto toevoegen
“Hartstikke tevreden met het resultaat”
Door Dennis op woensdag 15 feb 2023 23 | vestiging Almere
Toevallig liepen wij op de openingsdag van deze nieuwe vestiging binnen nadat wij bij een concurrent waren geweest. We werden hartelijk ontvangen en hebben toen een afspraak met verkoper Joey gemaakt. Er werd goed meegedacht en konden al snel een mooie keuken samen stellen. Helaas zijn er wat leveringsproblemen geweest en zijn er verkeerde kasten geleverd, maar uiteindelijk is dit allemaal netjes opgelost en zijn we hartstikke tevreden met het resultaat.
FOTO VAN DENNIS
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Dennis,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Almere. Wat fijn om te horen dat de verkeerde levering toch is opgelost en jullie nu zo tevreden zijn met de nieuwe keuken. Het is zeker een plaatje geworden, veel plezier gewenst met het eindresultaat!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door H. Postma op zondag 12 feb 2023 23 | vestiging Genemuiden
Een complete keuken.... goed geadviseerd, kan niet beter.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door L.Visser op zondag 12 feb 2023 23 | vestiging Beuningen GLD
Wij hebben een mooie noten houten keuken gekocht met een prachtig keuken blad. Het is geplaatst door een zeer ervaren monteur. De levering was precies zoals afgesproken eind van het jaar 2022. Wij raden vele aan bij deze firma te geen kijken
Heel veel dank namens mijn echtgenote en mij zelf
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste,

Bedankt voor het delen van deze positieve review. Wat fijn om te horen dat alles precies zo is verlopen als is afgesproken. We wensen jullie veel plezier van de mooie noten houten keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Henk van Waarde op donderdag 9 feb 2023 23 | vestiging Hoogeveen
Over het algemeen een erg goede ervaring met Kitchen4all en installateurs. Prima selectie aan keukens, en snelle en kundige installatie. Het enige verbeterpunt is dat de kennis van apparatuur bij de showroom verschilt per medewerker. Wij zijn echter zeer tevreden met onze keuken!
FOTO VAN HENK VAN WAARDE
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Henk,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Hoogeveen. Wat fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt met onze winkel en de installateurs. We wensen jullie veel kookplezier in jullie nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan venema op woensdag 8 feb 2023 23 | vestiging Dronten
Wij zijn zeer tevreden over Kitchen4all. Wij zijn goed geïnformeerd, er werd goed advies gegeven. Ook de installateur (Karel) heeft geweldig werk afgeleverd. Er werd snel en vakkundig gewerkt. Daarvoor onze dank.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Jan,

Bedankt voor het schrijven van deze positieve review. Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn, mede door het goede advies en de montage. Veel plezier gewenst met het eindresultaat!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Kitchen4All”
Door Elly Nijboer op woensdag 8 feb 2023 23 | vestiging Genemuiden
Veel keus en er is goed met ons meegedacht. Goede prijs kwaliteit verhouding. Echt onze droom keuken hier gevonden.
FOTO VAN ELLY NIJBOER
+ Toon extra foto van Elly Nijboer
+ Toon extra foto van Elly Nijboer
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Elly,

Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring met Kitchen4All Genemuiden. Wat ziet de nieuwe keuken er prachtig uit, echt een plaatje. Veel plezier met jullie droomkeuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij en tevreden met onze nieuwe keuken”
Door Familie van den Bor op woensdag 8 feb 2023 23 | vestiging Harderwijk
Op onze zoektocht naar een nieuwe keuken kwamen we terecht bij Kitchen4All Harderwijk. We hadden gelijk een leuk gesprek met Arjan en zijn in het verdere proces ook goed door hem begeleid en geadviseerd. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. De keuken kon snel worden geleverd en is vakkundig in 1 dag geplaatst. Na plaatsing waren er nog een aantal punten niet geheel naar tevredenheid, maar ook dit is op korte termijn goed opgelost. Wij zijn zeer blij en tevreden met onze nieuwe keuken en bevelen Kitchen4All van harte aan. Voor ons is het elke dag weer genieten!
FOTO VAN FAMILIE VAN DEN BOR
+ Toon extra foto van Familie van den Bor
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste familie van den Bor,

Bedankt voor het schrijven van jullie positieve review. Wat fijn om te horen dat jullie iedere dag kunnen genieten in deze mooie keuken. En wat goed dat jullie het gehele proces zo positief hebben ervaren. We wensen jullie nog veel plezier met deze prachtige keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Warm aanbevolen”
Door Fam De Rooij op dinsdag 7 feb 2023 23 | vestiging Harderwijk
Wij hadden al een aantal keukenzaken bezocht en konden moeilijk tot een keuze komen. Totdat we bij Kitchen4all in Harderwijk kwamen waar we geheel vrijblijvend van A tot Z werden begeleid om tot de juiste keuze te komen qua stijl en qua budget. Kun je nog eens dit veranderen of dat weglaten of dat erbij, geen moeite was teveel, net zolang tot we onze droomkeuken hadden. Meteen nadat we onze handtekening hebben gezet werd alles in razend tempo in gang gezet en tot in de puntjes uitgevoerd. Ook in de voorbereiding en het noodzakelijk voorwerk in huis is er meegedacht en hebben we goede tips gekregen. Iedereen met wie we in het proces te maken hebben gehad, van verkoper tot plaatser en alles er tussenin hebben we ervaren als deskundig, professioneel, vriendelijk en meedenkend. Voor een project als een nieuwe keuken, onderschat het niet, heb je deskundige en betrouwbare begeleiding nodig. Kitchen4all Harderwijk heeft zich hierin meester getoond. In no time hadden wij een fantastische keuken in huis. Warm aanbevolen, 5 sterren!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste,

Bedankt voor het plaatsen van je 5 sterren review. Wat fijn dat jullie bij alles zo goed en fijn geholpen zijn door Kitchen4All Harderwijk. Maar dat ook de montage als prettig is ervaren. Geniet van jullie nieuwe keuken.

Hartelijke groet,
Team Kitchen4all
Reactie of foto toevoegen
“Veel lof”
Door Kees en Nel van Hees op maandag 6 feb 2023 23 | vestiging Leiderdorp
Het team van Kitchen4all Leiderdorp heeft bij ons een hele mooie keuken geleverd. Prettige gesprekken, transparant, een scherpe prijs, ons niet onder druk zetten, goed meedenken, bijvoorbeeld over de nodige voorzieningen in de meterkast, vervangende oplossingen bieden bij een verlate levertijd van de oven en niet te vergeten: de zeer deskundige montage door een zeer geconcentreerde monteur. Veel lof voor jullie service.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Kees en Nel,

Bedankt voor het plaatsen van jullie review. Wat fijn dat bij jullie alles goed verlopen is ondanks de vertraging van de oven. Geniet van jullie nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Hans Hölscher op maandag 6 feb 2023 23 | vestiging Leiderdorp
We zijn heel tevreden over de begeleiding en geleverde service door Arjan en Suzanne. Ze dachten enorm met ons mee, en waren ondanks dat dit hun veel extra werk opleverde, bereid om onze last-minute wijzigingen door te voeren. Ze waren altijd goed bereikbaar en reageerden snel op onze vragen. Het zijn heel blij met het resultaat. Top service en zeker aan te raden!
Hans en Caroline Hölscher
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Hans,

Bedankt voor het plaatsen van je review.
Wat fijn dat jullie goed zijn geholpen door Arjan en Suzanne.

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Prettige communicatie en een mooie keuken”
Door Henne en Nicole op maandag 6 feb 2023 23 | vestiging Zevenaar
Wij hebben een keuken gekocht bij Kitchen4All Zevenaar. Bij ons eerste gesprek met Simon en de uitwerking daarvan, hebben we besloten om onze keuken hier te kopen. Simon is een fijn persoon en denkt mee met de klanten en is niet opdringerig om overhaast te beslissen. Ook tijdens en na de installatie is de communicatie prettig verlopen met Simon, ook de installatie verzorgd door Vasco en Bart is niets op aan te merken, zeer vakkundige jongens. Al met alles een zaak om aan te bevelen.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Henne en Nicole,

Bedankt voor het plaatsen van jullie 5 sterren review. Wat fijn dat Simon jullie fijn heeft geholpen. Geniet van jullie nieuwe keuken !

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Super geregeld”
Door Joop Abbink op donderdag 2 feb 2023 23 | vestiging Doetinchem
We hebben een complete keuken met kookeiland en apparatuur gekocht en zijn super tevreden hoe het allemaal is gegaan, van uitzoeken tot levering en plaatsing alles was strak en super geregeld.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Joop,

Bedankt voor het plaatsen van je review. Wat fijn dat je goed geholpen bent. Geniet van je nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe keuken”
Door Marie-José Rico op woensdag 1 feb 2023 23 | vestiging Vianen UT
We zijn goed geadviseerd. Wisten al wat we wilden qua keuken maar de adviseur heeft daar nog een goede dimensie aan gegeven door wat goede tips. Zoals afgesproken binnen iets meer dan 3 maanden geleverd en geïnstalleerd. Een andere leverancier heeft ons in de steek gelaten maar gelukkig zijn we bij Tim en René uitstekend geholpen. De afspraken met de installateur verliepen niet geheel vlekkeloos maar uiteindelijk is het goed gekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Familie Klaver op zondag 29 jan 2023 23 | vestiging Almere
Goed advies, snelle levering en goede service achteraf.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste,

Bedankt voor het plaatsen van je review. Wat fijn dat u zo tevreden bent over ons.

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“De naservice is geweldig”
Door Ria Joosten op zondag 29 jan 2023 23 | vestiging Beuningen GLD
Bij onze zoektocht naar een nieuwe keuken kwamen we bij kitchen4all in Beuningen terecht. Onze keus was snel gemaakt, hier zouden we er wel uitkomen. Door de persoonlijke benadering en het meedenken aan oplossingen hebben we een prachtige keuken gekregen. Met dank aan Sander die dit samen met ons bedacht heeft. Alle lof hiervoor en ook de naservice is geweldig. Niet te vergeten de montageman Marco die alles tot in de puntjes gemonteerd heeft. Wij kunnen deze zaak aan iedereen aanbevelen, zonder enige twijfel.
REACTIE VAN TEAM KITCHEN4ALL
Beste Ria,

Bedankt voor het plaatsen van deze positieve review. We vinden het fijn om te horen dat jullie het proces zo positief hebben ervaren. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Fam. Deen Blauwestad op zondag 29 jan 2023 23 | vestiging Hoogeveen
De zaak die wij absoluut aanbevelen, ook bij andere zaken geweest maar hier kregen wij suggesties, wat uitvoering betreft, waar wij nog niet bij hadden stil gestaan, super uitleg, duidelijke afspraken wat betreft levering/plaatsen, Michael en zijn team hebben prima werk geleverd, nadien nog een extra stukje achterwand besteld, wat hij gratis leverde. Top.
FOTO VAN FAM. DEEN BLAUWESTAD
REACTIE VAN TEAM KITCHEN4ALL
Beste familie Deen Blauwestad,

Bedankt voor het schrijven van deze 5-sterrenreview. Goed om te horen dat jullie bij Kitchen4All Hoogeveen zijn fijn geholpen zijn. Wat is de keuken een plaatje geworden, veel plezier ermee!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie gave keuken”
Door Dennis en kim haarman op zaterdag 28 jan 2023 23 | vestiging Deventer
Vorig jaar er een mooie, gave keuken gekocht. Behulpzaam, maar zeker niet opdringerig, zoals bij andere keukenzaken. Bij vragen bereikbaar. Vorige week gebeld over een probleempje en dit is goed en snel opgelost.
FOTO VAN DENNIS EN KIM HAARMAN
REACTIE VAN TEAM KITCHEN4ALL
Beste Dennis en Kim,

Bedankt voor het schrijven van deze positieve review. We vinden het fijn om te horen dat jullie het hele proces positief hebben ervaren. De keuken is erg mooi geworden, geniet ervan!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met de nieuwe keuken”
Door Wessels op donderdag 26 jan 2023 23 | vestiging Hoogeveen
We werden enorm kundig geholpen. We kregen advies, er werd meegedacht, ze waren eerlijk, ze namen echt de tijd voor ons. Het plaatsen van de keuken werd ook keurig gedaan!
FOTO VAN WESSELS
REACTIE VAN TEAM KITCHEN4ALL
Beste,

Bedankt voor het delen van je positieve review. We vinden het fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent bij Kitchen4All Hoogeveen. Wat is de keuken mooi geworden!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Alles is op een zeer prettige manier verlopen”
Door Tom Posno op woensdag 25 jan 2023 23 | vestiging Zevenaar
Heb een keuken gekocht bij Kitchen4all Zevenaar. Ben aldaar geholpen door Kayleigh Holtus, keukenadviseur. Kayleigh is deskundig, heeft altijd goed geluisterd en op grond daarvan goed geadviseerd. Bijzonder klantgericht. Ook tijdens en na de installatie reageerde Kayleigh altijd alert, snel en betrokken. Zowel het kopen zelf, alsmede de installatie van de keuken zijn op een zeer prettige manier verlopen.
REACTIE VAN TEAM KITCHEN4ALL
Beste Tom,

Bedankt voor het plaatsen van deze 5-sterrenreview. We vinden het fijn om te horen dat Kayleigh je zo goed heeft kunnen helpen. We wensen je veel plezier met je nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken en badkamer”
Door L. Boeters op woensdag 25 jan 2023 23 | vestiging Almere
We zijn blij met de keuken en badkamer die we aangeschaft hebben. Het advies was prima en zijn correct behandeld. Er zijn natuurlijk altijd wel wat problemen bij het installeren van een grote keuken/badkamer. Dit was ook bij ons het geval maar deze werden altijd goed en correct opgelost. Uiteindelijk hebben we er een mooie keuken en badkamer aan overgehouden.
FOTO VAN L. BOETERS
REACTIE VAN TEAM KITCHEN4ALL
Beste,

Bedankt voor de positieve review. Fijn om te horen dat zowel de keuken als de badkamer helemaal naar wens zijn. Wat is de keuken mooi geworden!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden goed nagekomen”
Door Theo Derks op woensdag 25 jan 2023 23 | vestiging Beuningen GLD
Goede hulp en advies bij het kiezen van de materialen en samenstelling van de keuken. Alle afspraken goed nagekomen.
FOTO VAN THEO DERKS
REACTIE VAN TEAM KITCHEN4ALL
Beste Theo,

Bedankt voor het schrijven van deze positieve review. Wat is de keuken mooi geworden. Veel plezier ermee!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een schitterend bedrijf”
Door G.prins op maandag 23 jan 2023 23 | vestiging Genemuiden
Wij fam. Prins, hebben eind van het jaar onze keuken laten renoveren door kitchen4all Genemuiden. We zijn door team kitchen4all fantastisch geholpen. Complete ontzorging zoals beloofd, fijn contact met de service afdeling! Montage ook heel secuur en de monteurs klantvriendelijk en netjes gewerkt. Ook de aftersales zijn verassend, een keurig bezoek ná de montage voelt vertrouwd. Wij adviseren zeker een keuken renovatie/ nieuwbouw aan bij dit schitterend bedrijf! Ga zó door!
FOTO VAN G.PRINS
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste familie Prins,

Bedankt voor het delen van deze mooie review. Wat fijn om te horen dat jullie het gehele proces zo positief hebben ervaren. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe keuken, het is prachtig geworden!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastische keuken”
Door Bart van Kooten op donderdag 19 jan 2023 23 | vestiging Barneveld
We hebben een complete keuken gekocht bij dhr de Vries en vanaf het begin werd er goed geluisterd en uitstekend advies gegeven. Bij het installeren kwamen we erachter dat een kastje nét niet helemaal perfect was en dat is keurig opgelost! Kortom een fantastische en ook nog betaalbare keuken.
FOTO VAN BART VAN KOOTEN
+ Toon extra foto van Bart van Kooten
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Bart,

Bedankt voor het delen van je 5-sterren review. Wat fijn om te lezen dat de keuken helemaal naar wens is, het is ook zeker een plaatje geworden. Veel plezier gewenst met de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door Johan Werkman op donderdag 19 jan 2023 23 | vestiging Barneveld
Zeer tevreden op moment van de aankoop. Snel kunnen leveren en prijs/kwaliteit ook goed. Ook toen bleek dat een kastje te klein was ingemeten werd dit netjes opgelost en een nieuw kastje besteld. Dit kastje werd ook nog netjes bezorgd. De communicatie was ook zeer goed. Een aanrader om hier je keuken te kopen.
FOTO VAN JOHAN WERKMAN
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Johan,

Ontzettend bedankt voor het delen van deze mooie review. We zijn blij om te horen dat je het traject zo prettig hebt ervaren, de keuken staat er mooi bij. Wat fijn dat Joost de aanpassingen zo snel heeft kunnen regelen. Veel plezier gewenst met de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden met de goede service”
Door Gerjan Huisman op donderdag 19 jan 2023 23 | vestiging Genemuiden
In september 2020 nieuwe keuken van Kitchen4All Genemuiden gekregen. Aankoop & installatie naar tevredenheid uitgevoerd. Eind december 2022 ontstond kortsluiting in de oven. Monteur van fabrikant kon het probleem snel verhelpen, maar rekende wel 99 euro servicekosten omdat het net buiten garantietermijn viel. Kitchen4All gebeld, omdat we dit toch een tegenvaller vonden. Kitchen4All neemt deze factuur voor haar rekening. Heel tevreden over deze coulance!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Gerjan,

Bedankt voor het plaatsen van deze 5-sterren review. Wat fijn om te horen dat de service van Kitchen4All Genemuiden jullie zo goed bevallen is. We hopen dat jullie nog lang kunnen genieten van de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een droom keuken”
Door Joanna Groeneveld op maandag 16 jan 2023 23 | vestiging Vianen UT
Ik was best wel lang op zoek naar een keukenbedrijf waarbij ik me comfortable voelde.
Dit heb ik gevonden bij Kitchen4all in Vianen. Een prettige, niet opdringerige sfeer. Ze nemen de tijd en geven goed advies. Ik ben heel vaak van gedachten en plannen veranderd (bedankt voor jullie geduld Tim en Rene) maar ik heb uiteindelijk een droom keuken! Ik word elke dag steeds blijer van. Vanwege leveringsproblemen (gebeurt helaas overal tegenwoordig) liep het niet altijd volgens plan maar Tim ging heel ver met goede oplossingen vinden. Als je opzoek bent naar een kwaliteitskeuken bij hele eerlijke, betrouwbare zaak kan je hier terecht!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Joanna,

Bedankt voor het delen van je positieve review. Wat fijn om te lezen dat je je comfortabele gevoel hebt kunnen vinden bij Kitchen4All Vianen. Bedankt voor je mooie woorden, veel plezier gewenst met jouw droomkeuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Klaas van de Kemp op zondag 15 jan 2023 23 | vestiging Deventer
11 juni 2022 heb ik een recensie geschreven over dit filiaal in Deventer. Daar heb ik maar 2 sterren gegeven, vooral door de vele zaken die niet deugden of nageleverd moesten worden. Dat leidde tot veel frustraties. Inmiddels zijn we 7 maanden verder. Alle nawerk is inmiddels gedaan. Nu kunnen we voluit genieten van onze prachtige keuken. Toch 1 sterretje minder, omdat het nawerk wel erg lang heeft geduurd. Daarvoor heeft Joey ook excuses aangeboden. Neemt niet weg dat we nu super tevreden zijn over onze keuken.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Klaas,

Bedankt voor de toevoeging op je review. Fijn om te horen dat jullie nu toch kunnen genieten van de nieuwe keuken. We wensen jullie veel kookplezier in de keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Goed totaal traject”
Door Victor op zaterdag 14 jan 2023 23 | vestiging Dronten
Wil je goed advies over je keuken/bijkeuken? Stop met zoeken! Wij zijn vanaf het offerte traject tot en met het monteren van de keuken. Uitstekend geholpen en de aftersales is fantastisch geregeld bij Kitchen4all in Dronten. Of je nu de eigenaar Albert spreekt of zijn collega's Bram en Mattijs. Het zijn alle 3 zeer klantvriendelijke specialisten met passie voor hun werk. De monteurs met wie zij samenwerken zijn ook klantvriendelijk. We zijn enorm blij met de service, kwaliteit van de producten en hebben ook een mooie vloer bij Kitchen4all gekocht. Wil je goed advies van specialisten die pas tevreden zijn als jij ook tevreden bent, ga naar Kitchen4all in Dronten
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Laura op donderdag 12 jan 2023 23 | vestiging Dronten
Ik ben enorm goed geholpen door Albert. Albert denkt met je mee over de producten maar ook wat betreft de levering. Alle onderdelen zijn op tijd geleverd, daarnaast kon ik het ook direct in gebruik nemen. Ik ben onwijs blij met mijn nieuwe keuken en krijg veel complimenten. Dus ik wil een ieder aanraden om eens langs te gaan bij Kitchen4all in Dronten! (Levering keuken januari 2022)
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Laura,

Ontzettend bedankt voor je review. We zijn blij te horen dat je het traject als erg prettig hebt ervaren, daar doen we het voor!

Veel woonplezier in je vernieuwde appartement.

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All Dronten
Reactie of foto toevoegen
“De wens van de klant staat centraal”
Door Familie Vahl op maandag 9 jan 2023 23 | vestiging Dronten
Bij Kitchen4All Dronten hebben wij onze nieuwe keuken gekocht. En (weer) is dat een uitstekende keuze geweest. We werden geholpen door verkoopadviseur Albert van Asselt. In 2016 hebben we voor onze vorige woning ook een keuken bij Albert gekocht en waren daar destijds erg content mee. De keuze voor Kitchen4All en Albert was dan ook vanzelfsprekend. Albert is een zeer deskundig adviseur. Hij heeft veel oog voor detail en weet waar hij over praat. De wensen van ons als klant staan centraal, maar waar nodig zal hij het niet laten om gevraagd of ongevraagd advies te geven. Voor apparatuur dat lastig leverbaar was, regelde Albert een passend alternatief. Een paar maanden na de koop is de keuken geplaatst door monteurs via Kitchen4All. Twee nette heren welke écht vakwerk hebben geleverd en ook in het contact erg prettig waren. Ze bleven zelfs overwerken om de keuken af te krijgen, chapeau! Wij hebben de keuken nu ruim een maand in gebruik en kunnen zeggen dat we weer erg blij zijn met de keuze voor Kitchen4All. Veel dank!
FOTO VAN FAMILIE VAHL
+ Toon extra foto van Familie Vahl
+ Toon extra foto van Familie Vahl
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Jos en Joanne,

Bedankt voor deze mooie review! Wat een fikse verbouwing hebben jullie achter de rug zeg. We zijn blij dat jullie zo enthousiast zijn en wat een prachtige keuken is het geworden.

We wensen jullie veel plezier van jullie nieuwe keuken!

Hartelijke groet mede namens de monteurs Geurt en Bart,
Team Kitchen4All Dronten
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Stefano op zondag 8 jan 2023 23 | vestiging Deventer
Wij hebben een mooie complete keuken gekocht bij kitchen4all locatie Deventer. Vanaf dag 1 heel netjes te woord gestaan door Joey en zijn team, ze namen ruim de tijd voor ons om alles netjes in te tekenen op de computer tot het daadwerkelijk leveren en plaatsen van de keuken. Ik raad dit bedrijf zeker aan!
FOTO VAN STEFANO
REACTIE VAN TEAM KITCHEN4ALL
Beste Stefano,

Wat een prachtig resultaat! Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest. Enorm veel (kook)plezier gewenst in deze prachtige droomkeuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Dit bedrijf heeft service hoog in 't vaandel staan”
Door Herman de Visser op donderdag 5 jan 2023 23 | vestiging Harderwijk
Prachtige keuken en goede service gekregen. Na wat aanloop problemen (die niets met de keuken te maken hadden) met de geleverde apparatuur zijn ook deze prima door Eric Kroon en Alexander van Kolthoorn opgelost. Zij hebben er alles aan gedaan om een tevreden klant achter te laten. Ik kan ook een ieder die op zoek is naar een mooie keuken dit bedrijf wat service hoog in het vaandel heeft staan sterk aanbevelen!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Herman,

Bedankt voor je mooie woorden over Kitchen4All Harderwijk en met name Eric en Alexander. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de goede service. Veel plezier gewenst met de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“De juiste service”
Door Hilko op woensdag 4 jan 2023 23 | vestiging Genemuiden
Uitstekend. Goede verkoper, denkt mee en geeft goed advies. Afspraken worden nagekomen en de juiste service!
REACTIE VAN TEAM KITCHEN4ALL
Beste Hilko,

Wat goed om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier gewenst in de nieuwe droomkeuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is nog steeds niet af”
Door van Mil op woensdag 4 jan 2023 23 | vestiging Kaatsheuvel
Wij hebben in Kaatsheuvel onze keuken gekocht. Geplaatst begin oktober, maar nog steeds niet af. Als je belt, beloven ze van alles, maar komen ze niet na. Nu wachten we nog op het afhangen van de deurtjes stopcontacten op het blad, plinten de ene is te lang, de andere te kort afgezaagd. Zijkanten plaatsen, die staan nu in de garage krom te trekken. Oven zit er schuin in moet nog een strip op. Heb extra moeten betalen voor een loodgieter die 3x terug moest komen omdat de afvoer bleef lekken. En ga zo maar door. Mijn geduld is bijna op en ga overleggen met mijn advocaat. Ben er helemaal klaar mee.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door Sabrina Hegeman op woensdag 4 jan 2023 23 | vestiging Doetinchem
Wij wilde graag over van gas naar inductie. We zijn zeer vakkundig geholpen en hebben een eerlijke uitleg gekregen onder het genot van een bakje koffie en gebakjes! Ook hebben ze een goede prijs/kwaliteit verhouding. Naderhand is er ook nog contact opgenomen of het product ons goed bevalt. Dit konden wij enorm waarderen. Bedankt voor de fijne service. Ik zou het iedereen aanbevelen.
FOTO VAN SABRINA HEGEMAN
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Sabrina,

Bedankt voor het schrijven van de positieve review. Wat fijn dat je in de winkel zo goed bent geholpen en je ondertussen kon genieten van een lekker bakje koffie met een gebakje. We hopen dat jullie veel kookplezier zullen beleven aan de nieuwe inductieplaat!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken en een mooie keramiek vloer”
Door Karel en Linda op woensdag 4 jan 2023 23 | vestiging Deventer
Voor onze nieuwbouwwoning in Apeldoorn de keuken en keramiek vloer gekocht bij Kitchen 4 All in Deventer. Het is een prachtige keuken geworden met een geweldig kookeiland. Er zijn wel wat problemen geweest (met keukens is dat nu eenmaal zo) maar die zijn in goed overleg opgelost. Uitstekende nazorg door het team van Joey, Coen, Lucas en Ali. De keramiek vloer, professioneel gelegd door Nasser, maakt het plaatje compleet. Wij kunnen Kitchen 4 All Deventer van harte aanbevelen.
FOTO VAN KAREL EN LINDA
+ Toon extra foto van Karel en Linda
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Karel en Linda,

Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring met Kitchen4All Deventer. Wat fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen en de problemen in goed overleg zijn opgelost. De wijnkast maakt de keuken helemaal af, veel plezier ermee gewenst!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Willy op dinsdag 3 jan 2023 23 | vestiging Doetinchem
We zijn ontzettend goed geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe keuken. Alle tijd wordt er genomen en bij vragen kun je altijd terecht. Er wordt uitstekend meegedacht om van de nieuwe keuken een super keuken te maken. En dat is het geworden, prachtige keuken met geweldige apparatuur! Een aanrader en ook nog betaalbaar!
REACTIE VAN TEAM KITCHEN4ALL
Beste Willy,

Wat fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen en dat jullie samen een droomkeuken hebben kunnen samenstellen. We wensen je veel (kook)plezier!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een heel tevreden klant”
Door j. Visser op dinsdag 3 jan 2023 23 | vestiging Genemuiden
De keuken gekocht in december 2021, in mei 2022 geplaatst. Ervaren monteurs en binnen een dag geplaatst, heel netjes gewerkt, ook nog veel informatie gekregen. De achterplaat werd gelijk ingemeten en is vorige maand geplaatst. Alle muren waren gestuct en geschilderd dus ik was bang voor beschadigingen, maar deze monteur was heel secuur en het werd perfect geplaatst. Hij vroeg of ik tevreden was over de plaatsing en of er nog dingen waren. Ik had nog een vraag over de bora. De volgende dag werd ik gebeld, hij had overlegd gehad met de zaak en hij kwam langs om een rooster te plaatsen. Wat een service!. Dus ik ben een heel tevreden klant. En ik kan iedereen deze zaak in Genemuiden aanraden.
REACTIE VAN TEAM KITCHEN4ALL
Beste J. Visser,

Dank voor de lovende woorden. We zijn enorm blij om te horen dat onze service zo positief is ervaren. Heel veel (kook)plezier gewenst in de nieuwe droomkeuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelenen”
Door Leo en Ingrid op maandag 2 jan 2023 23 | vestiging Leiderdorp
We gingen voor een L opstelling. Arjan dacht heel goed met ons mee. Uiteindelijk een U opstelling geworden. De keuken is super netjes geplaatst wij kunnen Kitchen4all zeker aanbevelen
FOTO VAN LEO EN INGRID
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Leo en Ingrid,

Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring met Kitchen4All Leiderdorp. Wat fijn om te lezen dat de keuken zo netjes is geplaatst en jullie ons zullen aanbevelen. De keuken is ook zeker een plaatje geworden, veel plezier ermee gewenst!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een prettige ervaring”
Door Tamara op vrijdag 30 dec 2022 22 | vestiging Deventer
Na een warm welkom en wij onze wensen kenbaar hebben gemaakt gekeken wat de mogelijkheden allemaal waren. Veel keuzes en samen met de adviseur gekeken wat het beste paste bij onze wensen. Ook het traject tijdens en na installatie van de keuken als heel prettig ervaren! Nu genieten we dagelijks van alle comfort van onze mooie keuken! Super blij mee.
REACTIE VAN TEAM KITCHEN4ALL
Beste Tamara,

Bedankt voor deze mooie review. Fijn om te horen dat er goed geluisterd is en dat het traject ook een prettige ervaring is geweest. Enorm veel kookplezier gewenst in de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Marjolein op vrijdag 30 dec 2022 22 | vestiging Barneveld
Al vanaf het eerste gesprek zijn wij goed geholpen en geïnformeerd met vooral ook hele handige tips waar wij vooraf zelf niet aan hadden gedacht. De monteur die de keuken heeft geplaatst was een hele aardige en vooral een goede vakman.
FOTO VAN MARJOLEIN
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Marjolein,

Bedankt voor het delen van deze 5-sterren review. Wat fijn om te lezen dat jullie tijdens het gehele proces zo goed geholpen zijn. En wat is het een mooie keuken geworden. Veel kookplezier gewenst!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Supergoede service”
Door Rein van den Berg op donderdag 22 dec 2022 22 | vestiging Hoogeveen
Ca 2,5 jaar geleden kochten wij een keuken bij deze vestiging en werden top geholpen en geadviseerd door Michael. Ook het plaatsen was top geregeld. Erg tevreden dus. Afgelopen week maakte mijn vrouw de Elica afzuigkap schoon ook de filters zoals de display aangaf was dit nodig. Toen zij de glazen voorzijde daarna terug drukte in de veren, schoot ineens de scharnier bevestiging links en rechtsboven los en viel het glazen front met een klap naar beneden. Hierdoor brak ook de electrakabel van de printplaat en tevens een barst in het touch bedienscherm. Erg balen dus.
Ik zag dat de ophangconstructie van de scharnieren dusdanig waren verbogen dat de scharnierpinnen uit de gaatjes waren geschoten. Toch raar dat die constructie dan kennelijk niet stevig genoeg is. Ik besloot dit aan Michael te melden en zond hem wat foto 's. Hij nam de volgende dag direct contact op en gaf aan dat de fabrieksgarantie was verlopen, maar nog zou informeren bij de fabrikant. Een paar uur later belde hij mij met de mededeling dat hij nog eenzelfde splinternieuwe Elica afzuigkap in zijn magazijn had liggen en dat ik deze GRATIS mocht komen halen, zodat we voor het bereiden van het kerstdiner niet zonder afzuiger zaten. Heb deze direct opgehaald en inmiddels gemonteerd. Wij zijn erg verrast door deze supergoede service van Michael. Grote klasse, dat hij de service naar zijn klanten zo hoog in het vaandel heeft. Als we een nieuwe hadden moeten kopen had ons dat zeker 400 euro gekost. Dit bedrijf kunnen we dus erg bij u aanbevelen. Michael nogmaals dank!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Rein,

Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent met de service van Kitchen4All Hoogeveen. En wat fijn dat Michael ervoor heeft kunnen zorgen dat jullie zonder problemen het kerstdiner hebben kunnen voorbereiden. Nog veel plezier gewenst van de keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Gerald Boers op zondag 18 dec 2022 22 | vestiging Mijdrecht
Wij hebben een keuken mogen uitzoeken bij Kitchen4All Mijdrecht. Tim heeft ons ontzettend goed geholpen met goede adviezen en tips. Wij zijn super tevreden en erg benieuwd als de keuken staat.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Gerald,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring. Fijn om te horen dat Tim jullie zo goed heeft kunnen adviseren en hier een mooi ontwerp uit is gekomen. We zijn benieuwd naar het eindresultaat!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Service en een mooie keuken”
Door Marina Xanthakis op vrijdag 16 dec 2022 22 | vestiging Beuningen GLD
Zeker aan te raden dit bedrijf! Ontzettend fijn geholpen door Sander. Kundig en vriendelijk. We zijn zoooo blij met onze geweldige keuken! Ook de installatie is super gedaan door Marco! Wil je service en een mooie keuken, dan moet je zeker naar Beuningen!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Marina,

Wat een lovende woorden, bedankt voor deze mooie complimenten. Wat fijn om te lezen dat jullie zo blij zijn met de keuken. We wensen jullie veel kookplezier!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Zeeger van Roemburg op dinsdag 13 dec 2022 22 | vestiging Almere
Wij zijn super tevreden met de service en meedenken van kitchen4all Almere. Dit was een verademing na eerdere slechte ervaringen bij onze vorige keuken. Ook het demonteren, leidingen verplaatsen en stucwerk ging feilloos. Vakmensen.
REACTIE VAN TEAM KITCHEN4ALL
Goedenmiddag,

Wat fijn om te horen dat jullie nu zo goed geholpen zijn en zo tevreden zijn. Wij wensen jullie veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastisch mooie keuken”
Door Anne-Lotte op maandag 12 dec 2022 22 | vestiging Vianen UT
Dankzij de goede adviezen van Rene staat er nu een fantastisch mooie keuken in mijn appartement. Elke beschikbare centimeter is optimaal benut. Toen bleek dat de door mij gekozen afzuigkap niet goed paste op het afzuigkanaal, is deze binnen no-time omgebouwd tot een versie die wel paste. Adviseur Rene en inbouwer Marcel zijn zeer behulpzaam en flexibel. Inmiddels ben ik alweer bezig met mijn volgende keuken-project bij deze vestiging!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Anne-Lotte,

Bedankt voor het delen van je positieve review. Wat fijn om te lezen dat het afzuigkanaal binnen no-time is omgebouwd tot iets dat wel paste, dit scheelt een hoop stress in zo'n verbouwing. We wensen je veel plezier met de nieuwe keuken en zijn erg benieuwd naar het volgende project!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Niet goed geinstalleerd”
Door Mohammad op maandag 12 dec 2022 22 | vestiging Almere
I recently purchased a kitchen from kitchen4all and was extremely disappointed with the product and service. The delivery date was November 8th, but when the installation team came to measure the walls, they neglected to do so properly. As a result, the countertop does not fit the cabinet and there is a huge empty gap between them. When I asked kitchen4all to fix this issue, they told me that my kitchen is not 90 degrees and that it is not their problem. Furthermore, the cabinet on the refrigerator side was badly installed and it looks unusual on the top. After a month of excuses, kitchen4all finally agreed to fix everything, but when the technician came on December 7th, he had no idea about the issues we had discussed with their manager many times. Our lives have been put on hold for over a month now and it has caused us a great deal of inconvenience. We have been given nothing but empty promises and have not heard any constructive solutions from them. This has been a frustrating and unacceptable experience. Overall, it has been a very bad experience for me and I regret ordering a kitchen from kitchen4all. I would not recommend this company to anyone.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door M. den Boer op zaterdag 10 dec 2022 22 | vestiging Harderwijk
Geweldige service! Bij de vervanging van mijn keukenblad, spoelbak en kraan, was bij het naar voren halen van de oven de handgreep afgebroken. Omdat een nieuwe handgreep met die afmeting niet meer te bestellen was, heb ik een nieuwe oven gekregen. Ook klopte het maatwerk precies en is de installatie snel en keurig uitgevoerd.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste M. den Boer,

Bedankt voor het delen van je positieve review. Wat fijn dat er een nieuwe oven is besteld om het probleem omtrent de greep op te lossen. Veel plezier ermee gewenst!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de mooie keuken”
Door Robin Bonthuis op zaterdag 10 dec 2022 22 | vestiging Genemuiden
Van A tot Z goed geholpen. Keuken is erg mooi geworden!
REACTIE VAN TEAM KITCHEN4ALL
Beste Robin,

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Enorm veel plezier gewenst met de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken en vloer”
Door Berny en Eveline op zaterdag 10 dec 2022 22 | vestiging Barneveld
Met een verbouwing in het vooruitzicht waarbij niet alleen een nieuwe keuken moest worden geplaatst, maar ook een nieuwe vloer en het herverbouwen van de ruimte, waren we bij Kitchen4all absoluut op het goede adres. Ondanks een krappe arbeidsmarkt kregen we al vrij snel een aannemer toegewezen die ons fantastisch heeft geholpen. Enkele gebreken bij het plaatsen van de keuken en het leggen van de vloer zijn uiteindelijk creatief en servicegericht oogelost waarvoor dank! We hebben nu een prachtige keuken en vloer!
FOTO VAN BERNY EN EVELINE
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Berny en Eveline,

Wat fijn dat jullie bij Kitchen4All Barneveld zijn geslaagd voor een nieuwe keuken en een nieuwe vloer. Dat de gebreken bij het plaatsen van de vloer creatief en servicegericht zijn opgelost is een goede afsluiting. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe keuken en vloer!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door L.C. Hoppe op zaterdag 10 dec 2022 22 | vestiging Zevenaar
Ik heb een complete luxe keuken gekocht en ben daarbij prima geadviseerd door verkoopster mevr Holtus. Ook bij voor en nawerk erg veel hulp en service ervaren. Kortom: was een goede keuze. Zeer tevreden.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste L.C Hoppe,

Bedankt voor het delen van je positieve review. Wat fijn om te lezen dat je het kiezen voor ons achteraf als een goede keuze hebt ervaren. We wensen je veel plezier in de nieuwe luxe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Spijt”
Door Tamara de Kok op vrijdag 9 dec 2022 22 | vestiging Barneveld
Wat een teleurstelling! Drie dagen nadat de keuken geplaatst is nog geen enkele reactie van Kitchen4all over beschadigde onderdelen, verkeerd bestelde onderdelen, een lade die niet past, een half werkende kookplaat en een achterwand die toch niet geplaatst kon worden. En alles moet nog gekit worden. Het complete bedrag heb ik al betaald voor de keuken en montage, want dat moet al voor de levering van de goederen. Anders wordt er geen keuken bezorgd. En ik zit nu met een incomplete keuken zo vlak voor de feestdagen en kerstvakantie! Daarnaast zit ik al zonder water door de incomplete nieuwe badkamer (Sani4all) met meerdere lekkages! Hoe moeilijk is het om contact op te nemen met mij wat de volgende stappen zijn om te zorgen dat ik wel tevreden ben met de keuken waar ik voor betaald heb!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden met zelf geplaatste keuken”
Door Hans Hissink op vrijdag 9 dec 2022 22 | vestiging Doetinchem
Wij hebben dit jaar de keuken besteld bij Kitchen4All. Wij zijn goed geholpen door Thomas. Thomas is meedenkend en houdt rekening met onze wensen. Hij legde goed uit als iets niet kon, maar bedacht er goede oplossingen voor. Gelukkig ook totaal niet opdringerig, zoals wij dat bij andere keukenboeren wel ervaren hebben. Het gesprek ervaren wij nog steeds als prettig. Uiteindelijk kregen wij een prachtige tekening en zijn wij dik tevreden. De keuken hebben wij zelf geplaatst, maar ook bij vragen werden wij vriendelijk te woord gestaan door Ruben en Thomas. Ook dan wordt er meegedacht. Ze laten je dus niet zitten. Al met en al raad ik nu iedereen aan om hier de keuken te bestellen!
FOTO VAN HANS HISSINK
+ Toon extra foto van Hans Hissink
+ Toon extra foto van Hans Hissink
REACTIE VAN TEAM KITCHEN4ALL
Beste Hans,

Wat fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen door Thomas en Ruben bij Kitchen4All Doetinchem. En wat een prachtig eindresultaat! Wij wensen jullie enorm veel plezier met jullie nieuwe droomkeuken.

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door S.P.C Bouma op vrijdag 9 dec 2022 22 | vestiging Genemuiden
Wij waren aan het oriënteren voor een nieuwe keuken in onze nieuwe woning. Eigenlijk niet van plan meteen er een te kopen, maar werden vriendelijk en professioneel geholpen door Gerhard. Hij dacht goed mee en had snel onze wensen op papier. Prijs was keurig. Na bevestiging verliep het contact soepel en vlot tot de levering. Ook de installatie verliep keurig. Heren werkten vlot en professioneel. De restpunten die er altijd kunnen zijn, worden correct opgepakt. Wij zijn erg tevreden met de keuken en kunnen Kitchen4All locatie Genemuiden aan iedereen aanbevelen!
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste S.P.C Bouma,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring. Wat fijn dat na de goede samenwerking de restpunten ook uitstekend werden opgepakt. We wensen jullie veel kookplezier in de nieuwe keuken en geniet van jullie nieuwe woning!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend service en nazorg”
Door P.J.Kersten op maandag 5 dec 2022 22 | vestiging Genemuiden
Bij dit bedrijf materialen voor badkamer en toilet beneden gekocht, en door eigen aannemer en loodgieter gemonteerd. De keuken is ook geleverd door dit bedrijf en tevens door hen geplaatst en gemonteerd. Het advies voor de aanpassing en keuze materialen van onze badkamer was goed. Punt van aandacht: de berekening van hoeveelheid tegels mag wel nauwkeuriger i.v.m teveel overhouden aan tegels. Vooral bij duurdere tegels is dit zonde van het geld. De service en nazorg van verkeerd geleverd bad meubel en design radiator met onvolkomenheden was uitstekend!
Voor wat betreft de keuken: De heer L. Beens is een uitstekende keukenverkoper, voelt de klant goed aan is adviserend bij keuzes. De koof boven de keuken was uitstekend voorbereid ( in verstek gezaagd) en gemonteerd. De keuken en koof vakkundig gemonteerd door W.Visscher, echt een vakman. Ook voor de keuken geldt, een uitstekend service en nazorg van vervangen van onderdelen.
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste P. Kersten,

Bedankt voor het schrijven van je positieve review. Wat fijn om te lezen dat je Lammert als zo'n goede verkoper hebt ervaren. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Wij genieten van onze prachtige keuken”
Door Ko Hogervorst op maandag 5 dec 2022 22 | vestiging Dronten
Vanaf het eerste gesprek met Bram hadden we een goed gevoel. We wilden graag bij een lokaal keukenbedrijf onze keuken kopen maar we wilden dit wel met een goed gevoel realiseren. Bram gaf ons vanaf het begin het goede gevoel. We zijn zeer goed ontvangen. Zeer goed geadviseerd en Bram heeft alles uitstekend geregeld. Zelfs toen er een vertraging dreigde te ontstaan zijn we uitstekend geholpen. Kortom een zeer fijn contact gehad en zeer professioneel en zeer vriendelijk geholpen. En nu genieten we van onze prachtige keuken.
FOTO VAN KO HOGERVORST
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Ko,

Bedankt voor het delen van je mooie woorden over Kitchen4All Dronten. Wat fijn dat jullie het contact met Bram zo positief, vriendelijk en professioneel hebben ervaren. Wat een mooie keuken, daar zullen jullie vast veel plezier van beleven!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het eindresultaat”
Door Bas Visscher op maandag 5 dec 2022 22 | vestiging Genemuiden
We hebben hier een nieuwe keuken gekocht voor onze nieuwbouw woning. Naar volle tevredenheid is er meegedacht en is de keuken vakkundig geplaatst. We zijn erg blij met het eindresultaat!
FOTO VAN BAS VISSCHER
+ Toon extra foto van Bas Visscher
REACTIE VAN TEAM KITCHEN4ALL
Beste Bas,

Wat een mooie, moderne keuken is het geworden! Een prachtig eindresultaat. Goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn. Veel plezier gewenst met jullie nieuwe droomkeuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Elly en Aref op donderdag 24 nov 2022 22 | vestiging Barneveld
Een paar jaar geleden wilden we al een nieuwe keuken en hebben we een heel rondje bij allerlei keukenzaken gedaan. Eric Kroon was de énige die een heel ontwerp voor ons heeft gemaakt en aan het eind zei: dít kan ik jullie bieden, ga lekker naar huis, denk er maar over. Ik ga jullie niet bellen of mailen, ik hoor het wel als jullie iets willen. Dié vrijheid gaf zó'n goed gevoel dat we twee jaar later terug zijn gegaan, juist naar Kitchen4all Barneveld. Eric heeft fantastisch met ons meegedacht (hoe vaak we ook kwamen en wisselden van gedachten..) en heeft, op de euro van ons budget af, een prachtige keuken voor ons gerealiseerd. Ook hebben we bij hem een prachtige pvc vloer gekocht, waarbij het handig was om deze, passend bij de keuken, direct uit te zoeken. De monteur, Marco Stolvoort, heeft ook super werk geleverd, netjes, precies, meedenkend en nét een stapje verder gaan daarin. Echt top! Een paar apparaten ontbraken bij levering (dat was een fout van Bosch zelf). Joost heeft dit direct opgepakt en een week later werd alles geplaatst en wat niet op voorraad was, daarvan kregen we, als service van Bosch, zelfs een iets luxere uitvoering. Eric, dankjewel voor de begeleiding van het hele proces van het begin tot het eind! Echt geweldig! We hebben de keuken nu bijna drie maanden in gebruik en zijn tevreden over álles! Marco (monteur), Joost (bezorging en service/nazorg) en Wesley (leggen van de vloer): allemaal enorm bedankt! Wat ons betreft niets dan lof! Dit hele verhaal eindigt dus met één woord: aanrader!
FOTO VAN ELLY EN AREF
+ Toon extra foto van Elly en Aref
+ Toon extra foto van Elly en Aref
REACTIE VAN TEAM KITCHEN4ALL
Beste Elly en Aref,

Wat is het toch een mooie keuken geworden en een prachtige combinatie! Bedankt voor jullie mooie woorden, dat waarderen wij enorm. Fijn om te horen dat jullie het zo positief hebben ervaren bij Kitchen4All Barneveld met Eric.

Enorm veel plezier gewenst met jullie prachtige nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Kevin Sangers op donderdag 24 nov 2022 22 | vestiging Doetinchem
Na een oriënterende blik in Kitchen4all Doetinchem kwam Thomas na ons toe of hij iets kon betekenen. Aan de hand van onze maten en wensen voor een keuken waarbij altijd in oplossing en ideeën word gedacht een prachtige keuken samen gesteld. Tussentijds in de verbouwing is Thomas persoonlijk de maten komen in meten wegens nieuwe binnenmuren. De levering was op tijd en compleet! Bjorn de keuken monteur werkt secuur, vriendelijk en klantgericht. Ook levert hij de keuken schoon op. Complimenten!
FOTO VAN KEVIN SANGERS
+ Toon extra foto van Kevin Sangers
+ Toon extra foto van Kevin Sangers
REACTIE VAN TEAM KITCHEN4ALL
Beste Kevin,

Wat een prachtige foto's! Fijn om te horen dat je zo een positieve ervaring hebt gehad bij Kitchen4All Doetinchem met Thomas. Wij willen je veel plezier wensen met deze prachtige nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door A. Wielaard op donderdag 24 nov 2022 22 | vestiging Zevenaar
Na slechte ervaring bij "die ene" grote keten op basis van recensies op Qasa een bezoek gebracht aan Kitchen4All Zevenaar. Erg prettig geholpen door Simon. Wat onmiddellijk opvalt is dat er niet gepushed wordt en alle tijd wordt genomen om wensen te bespreken en alternatieven te bekijken. Geen ellenlange discussie over de prijs, gewoon in 1 keer een marktconform aanbod. Voor levering goed overleg voor het maken van afspraken en die werden ook nagekomen. Keuken is inmiddels tot volle tevredenheid geïnstalleerd door Marco (die alle tijd neemt om zijn werk goed te doen). Doordat onze stukadoor wat "ruim had gesmeerd" waren een paar uitdagingen bij het installeren maar Marco dacht in oplossingen en niet in problemen. Een paar nazorg puntjes snel en zonder gezeur afgehandeld. Kortom: zeer tevreden.
REACTIE VAN TEAM KITCHEN4ALL
Goedemiddag,

Goed om te horen dat het gehele proces naar wens is afgerond en fijn dat er zo meegedacht kon worden vanuit Simon en Marco. Wij zijn pas tevreden wanneer onze klanten dat ook zijn. Enorm veel plezier gewenst met de prachtige keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Geen seconde spijt”
Door Leen Oudshoorn op zaterdag 19 nov 2022 22 | vestiging Leiderdorp
Wij zijn bij K4all Leiderdorp terechtgekomen via deze website en daar hebben we geen seconde spijt van gehad. We zijn bijzonder goed geholpen door Suzanne, met een beetje backup van Arjan, die ons voorzag van informatie waar een mens wat aan heeft! Bv de oplossing van de opstelling tegen de geknikte muur en het keukenblad, wij hadden heel iets anders in ons hoofd, maar wat Suzanne aandroeg icm de aqua kleurige keuken blijkt een schot in de roos. Kortom om hier een keuken te kopen is een verademing vergeleken met de grote ketens waar van die heigerige verkopers je vanalles proberen aan te smeren om vooral zelf maar te scoren. Mensen daar in Leiderdorp, ga vooral door waar jullie mee bezig zijn! Groeten van ons.
REACTIE VAN TEAM KITCHEN4ALL
Beste Leen,

Wat een lovende woorden! Fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn in Leiderdorp door Suzanne en Arjan. Veel plezier gewenst met de aankoop van jullie droomkeuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig resultaat”
Door Anita en Frank Oomens op vrijdag 18 nov 2022 22 | vestiging Hoogeveen
In eerste instantie voor informatie over een keuken bezocht. Jan Maarten hielp ons en maakte een afspraak. Weekje later een ochtend uitgebreid de keuken van onze dromen uitgezocht. Alles tot in de puntjes op papier gezet, gecheckt, nog eens gecheckt en we hadden een deal, met een barbecue als cadeau. Telkens als er nog vragen waren goed te woord gestaan. De datum geprikt voor levering van de keuken. Helaas was er nog geen gebruik van de lift mogelijk naar de eerste verdieping. Met een ladderlift alles naar de plaats van bestemming gebracht door Jan Maarten en Michael. Topklasse. Dag later de montagemensen met veel zorg een prachtige resultaat tot stand gebracht. Wij hebben ervaringen met kitchen4all die hoger beloond mogen worden dan het cijfer 10.
FOTO VAN ANITA EN FRANK OOMENS
+ Toon extra foto van Anita en Frank Oomens
REACTIE VAN TEAM KITCHEN4ALL
Beste Anita en Frank,

Wat een prachtige foto's en wat is het toch een mooie keuken geworden. Fijn om te horen dat jullie zo enorm goed geholpen zijn en helemaal tevreden zijn met het resultaat. Wij willen jullie veel plezier wensen met jullie nieuwe prachtige keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Martijn Bless op donderdag 17 nov 2022 22 | vestiging Deventer
Direct geholpen en ze weten echt hoe ze je kunnen helpen. Luisteren goed en komen ook zelf met ideeën.
REACTIE VAN TEAM KITCHEN4ALL
Beste Martijn,

Wat fijn om te horen dat je zo een prettige ervaring hebt gehad. Wij wensen je veel plezier met je nieuwe droomkeuken!

Hartelijke groet,

Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Rick schrijver op dinsdag 15 nov 2022 22 | vestiging Genemuiden
Wij hebben bij dit bedrijf onze keuken aangeschaft. We zijn goed geholpen door uitermate vriendelijke mensen. De keuze is groot op alle vlakken. Ook de monteur die de keuken plaatste was zeer vriendelijk en een vakman.
FOTO VAN RICK SCHRIJVER
REACTIE VAN TEAM KITCHEN4ALL
Beste Rick,

Fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn. Wij wensen jullie enorm veel plezier met jullie prachtige nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie kan beter, maar keuken is prima”
Door Sjoerd van den Brink op maandag 14 nov 2022 22 | vestiging Deventer
Na een prima deskundig advies de keuken hier gekocht. Keuken zou in januari worden geplaatst. Bij levering missen de volgende zaken koel/vries combinatie, magnetronoven, tussenkastje op maat. In het geleverde aanrechtblad zitten geen uitsparingen voor kookplaat en stopcontact. Ook zijn de draairichting van twee kasten fout. Hierna volgen een aantal afspraken om zaken goed te krijgen, de tussenkast wordt tot driemaal toe foutief geleverd, de koel/vriescombinatie heeft een deuk en moet vervangen worden. Afspraken maken over te herstellen zaken zijn moeilijk te maken met dit bedrijf, vaak belt men niet terug of beloofde zaken zijn niet leverbaar. Voor de tussenkast zijn geen handgrepen te krijgen gelijk aan de rest van de kasten, tot op heden (10 maanden verder) geen oplossing voor. Ongelofelijk dat je op zich mooie keukens verkoopt maar dat de organisatie en leiding niet capabel zijn om de klant tevreden te stellen. Paar maanden terug een medewerker van het bedrijf met de opdracht om fout gelopen zaken op te lossen op bezoek gehad met bos bloemen en excuses en de belofte dat alles goed zou komen, helaas hierbij dezelfde gebrekkige communicatie en nu zelfs een stilzwijgen vanuit Kitchen4all Deventer. Mijn advies voor toekomstige keukenkopers koop bij dit filiaal geen keuken, product is prima maar na de koop een bak ellende om het goed af te ronden.

Aanvulling 22 november 2022:
Update, een goed gesprek gehad met de eigenaar van Kitchen4all Deventer, na nieuw personeel en wijzigingen in procedures zou de communicatie met de klant nu op orde moeten zijn, ook voor de handgrepen is een prima oplossing gekomen.
FOTO VAN SJOERD VAN DEN BRINK
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Sjoerd,

Wat goed om te lezen dat er contact is geweest met de winkel en hier een oplossing uit is gekomen. We wensen je nog veel plezier met de nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Willeke Esteie - van den Berg op zondag 13 nov 2022 22 | vestiging Genemuiden
Prachtige keuken gekocht. Goed advies, er wordt tijd voor je genomen. Montage keuken goed verzorgd, goede afstemming met onze wensen.
FOTO VAN WILLEKE ESTEIE - VAN DEN BERG
+ Toon extra foto van Willeke Esteie - van den Berg
+ Toon extra foto van Willeke Esteie - van den Berg
REACTIE VAN KITCHEN4ALL
Beste Willeke,

Bedankt voor het delen van de positieve review en de mooie foto's. Wat fijn dat je de samenwerking zo prettig hebt ervaren. Veel plezier gewenst in jullie nieuwe prachtige keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 453
Adresgegevens Kitchen4All
aAlmere (7 ervaringen), Markerkant 11 24, 1316 AH Almere, tel 036 - 303 52 71
bBarneveld (66 ervaringen), Anthonie Fokkerstraat 6, 3772 MR Barneveld, tel 0342 - 22 40 78
cBeuningen GLD (12 ervaringen), Hadrianussingel 20A, 6642 AJ Beuningen, tel 0242 - 12 50 10
dDeventer (14 ervaringen), Hannoverstraat 3a, 7418 BL Deventer, tel 0570 - 23 41 01
eDoetinchem (53 ervaringen), Raadhuisstraat 69, 7001 EX Doetinchem , tel 0314 - 21 60 36
fDronten (98 ervaringen), De Dommel 16, 8253 PL Dronten, tel 0321 – 23 00 11
gGeleen (3 ervaringen), Egelantier 9, 6163 RB Geleen, tel 046 - 303 09 71
hGenemuiden (138 ervaringen), Kamperzeedijk 127, 8281 PD Genemuiden, tel 038 – 337 75 84
iHarderwijk (10 ervaringen), Hertog Reinoudlaan 4 3843 AR Harderwijk, tel 0341 - 70 02 20
jHattemerbroek (1 ervaring), Duurzaamheidstraat 24, 8094 SB Hattemerbroek, tel 038 - 303 30 26
kHoogeveen (103 ervaringen), Groenewegenstraat 19, 7901 ED Hoogeveen, tel 0528 - 21 70 44
lKaatsheuvel (5 ervaringen), Belgiëstraat 1, 5171 PN Kaatsheuvel, tel 0416 - 23 51 40
mLeiderdorp (6 ervaringen), Elisabethhof 20, 2353 EZ Leiderdorp, mob 06 - 38 42 40 57
nMijdrecht (1 ervaring), Genieweg 62, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 74 53 64
oPapendrecht , Kattestaart 18, 3355 PP Papendrecht, tel 078 - 785 63 28
pVianen UT (5 ervaringen), Hagenweg 3E, 4131 LX Vianen, tel 0347 - 74 50 11
qZevenaar (28 ervaringen), Nobelstraat 19, 6902 PH Zevenaar, tel 0316 - 21 50 50
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.