Feedback
9,7

Kitchen4all

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.kitchen4all.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Kitchen4all
Voor een betaalbare droomkeuken van oerdegelijke Duitse kwaliteit ben je bij Kitchen4all aan het goede adres. Wij zijn dé specialist op het gebied van keukens, maar ook keukenapparatuur en pvc vloeren voor scherpe netto prijzen.

Onze persoonlijke service en ruime collectie staan ook garant voor 100% tevredenheid. Dus bij Kitchen4all geen zorgen; van advies tot montage; wij regelen alles voor je!

✔ Laat je inspireren met een gratis 3D ontwerp
Deskundig advies door een keukenspecialist
✔ Je loopt geen risico door onze gratis inmeetservice
Gratis bezorging bij je thuis
✔ Professionele montage door een erkende monteur
5 jaar garantie op jouw nieuwe droomkeuken!

Wil jij de volgende tevreden klant zijn? Maak online een afspraak zodat onze keukenspecialist alle tijd voor je heeft. Bezoek: www.kitchen4all.nl/afspraak-maken

Bekijk onze actuele acties via www.kitchen4all.nl
Ervaringen
Er zijn 339 ervaringen over Kitchen4all. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren298 ervaringen
4 sterren28 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster1 ervaring

Ervaringen over: kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Complete keuken gekocht en geplaatst”
Door Rene op dinsdag 18 jan 2022 22 | vestiging Hoogeveen
Zeer goeie service nemen alle tijd voor je. En vaklui die het geplaatst hebben
FOTO VAN JAN MAARTEN DEN ADMIRANT
+ Toon extra foto van Jan Maarten den Admirant
+ Toon extra foto van Jan Maarten den Admirant
+ Toon extra foto van Jan Maarten den Amirant
Reactie of foto toevoegen
“We genieten elke dag van de nieuwe keuken”
Door Ad en Caroline van den Vlekkert op maandag 10 jan 2022 22 | vestiging Doetinchem
Wij zijn door Mark Schoppema super geadviseerd bij de aankoop van onze keuken bij Kitch4all. Hij had alle tijd om onze droomkeuken samen te stellen. Wij zijn heel blij met het eindresultaat en genieten er elke dag weer van!
FOTO VAN AD EN CAROLINE VAN DEN VLEKKERT
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Roland Pleune op maandag 3 jan 2022 22 | vestiging Hoogeveen
Mijn ervaring is dat er netjes en op tijd is geleverd. De monteurs waren er op tijd en hebben hard en nauwkeurig gewerkt. Ze denken ook mee in mogelijkheden en oplossingen met de klant. Bv het laminaat kwam niet helemaal uit en dat hebben voor mij opgelost. Ze gingen niet eerder weg tot dat alles werkten en gemonteerd was. Ik vond de monteurs super.
FOTO VAN ROLAND PLEUNE
+ Toon extra foto van Roland Pleune
Reactie of foto toevoegen
“Mooier dan verwacht”
Door T. Van der Veen op maandag 3 jan 2022 22 | vestiging Hoogeveen
Wij hebben een keuken gekocht en hadden van te voren een idee hoe het moest worden. Het is nog mooier geworden dan verwacht. Michael heeft heel goed geluisterd en begreep precies wat we bedoelden. De plaatsing met Arjan en Johan was heel gezellig en bovendien super goed! Ze zijn heel precies en secuur. De service is ook top.
FOTO VAN T. VAN DER VEEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Berend en Esther van der Zwaag op dinsdag 21 dec 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Vorige week is onze nieuwe keuken geplaatst. We zijn echt super geholpen, zeer vakkundig en naar tevredenheid vanaf het ontwerp tot aan de uiteindelijke plaatsing van de keuken. Eveneens door 2 zeer kundige en prettige vakmannen geplaatst. Alles klopte er ontbrak werkelijk niets! Toen we een kast moesten laten vervallen, werd er professioneel meegedacht naar een andere oplossing. Om het totale keuken plaatje toch kloppend te krijgen. We hebben niet een hele grote keuken maar alles zit erin en we hebben ruimte genoeg. En vooral de rust die het nu uitstraalt is erg prettig. Al met al adviseren we Kitchen4 all aan bij een ieder die graag een andere keuken zou willen. Goede prijs en kwaliteit. Zeer tevreden klanten!
FOTO VAN BEREND EN ESTHER VAN DER ZWAAG
Reactie of foto toevoegen
“Alle keukenapparatuur vervangen”
Door Fam Reijnders op woensdag 15 dec 2021 21 | vestiging Doetinchem
Onlangs alle apparatuur in de keuken vervangen, gekocht bij Kitchen4all in Doetinchem. Thomas heeft ons zeer goed en vakkundig geholpen, is een zeer aardige iemand in omgang. Ook wanneer er iets niet goed gaat met de levering zet Thomas zich volledig in voor zijn klant en komt hij samen in overleg met Mark tot een goede oplossing. Wij kunnen deze Kitchen4all bij iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Herman en Jenny Schutte op dinsdag 14 dec 2021 21 | vestiging Dronten
We zijn op een deskundige en sympathieke manier geholpen door Albert bij het samenstellen van de keuken. Hij heeft ons op een geduldige manier goede adviezen gegeven en heeft daarbij alle tijd genomen. De installatie is gedaan door prettige en vakbekwame mensen. We zijn zeer tevreden en erg blij met de voor ons op maat gemaakte keuken.
FOTO VAN HERMAN EN JENNY SCHUTTE
Reactie of foto toevoegen
“Een landelijke keuken”
Door G.A. Eissens op donderdag 9 dec 2021 21 | vestiging Dronten
Ik heb een landelijke keuken gekocht. De keuken is volgens afspraak geleverd en daarna zorgvuldig geplaatst en afgewerkt. Kortom, ik ben zeer tevreden en heel blij met mijn nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie nieuwe keuken”
Door Top op maandag 6 dec 2021 21 | vestiging Dronten
Op zoek naar een nieuwe keuken en gezien de goede reviews, Kitchen4All in Dronten binnengestapt. Direct een goed gevoel bij de behulpzame medewerkers en (ondanks de relatief kleine showroom) een diversiteit aan mogelijkheden gezien. Voor het idee toch nog een grotere keukenwinkel bezocht maar hier direct van teruggekomen en een afspraak voor een 3D tekening bij Kitchen4All gemaakt.

Onze adviseur Albert kwam met een perfecte (zelf nooit aan gedacht) indeling en daarop kozen wij de kleuren en het apparatuur uit.

De keuken werd exact op tijd geleverd en door Jopsen montage uit Urk perfect geplaatst. Wij genieten inmiddels al een week van onze mooie nieuwe keuken!
FOTO VAN TOP
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Tjalle op vrijdag 3 dec 2021 21 | vestiging Dronten
Super geholpen, goed geholpen met samenstellen, goed advies en goed meegedacht bij aanschaf. De installatie is top gegaan, meegedacht en terplekke aanpassingen gedaan die voor een nog beter resultaat zorgde.
FOTO VAN TJALLE
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met onze keuken”
Door Xanclé BV op donderdag 2 dec 2021 21 | vestiging Doetinchem
Mark Schoppema bij Kitchen4All Doetinchem heeft echt de tijd genomen om samen met ons de juiste keuken voor ons bedrijf uit te zoeken. Zeer klantvriendelijk.
Wij zijn ontzettend blij met onze keuken en genieten er iedere dag weer van.
FOTO VAN XANCLÉ BV
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door B Busstra op zaterdag 27 nov 2021 21 | vestiging Barneveld
Bij Kitchen4all hebben we ons laten adviseren. Met onze ideeën en hun hulp en advies konden we een hele fraaie keuken aankopen. Deze is netjes op de afgesproken tijd geleverd en met oog voor detail helemaal naar wens geplaatst. We zijn zeer tevreden.
FOTO VAN B BUSSTRA
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Schamper op zondag 21 nov 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Heel blij met de keuken. Goed advies en service.
FOTO VAN SCHAMPERDE
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Ruud en Jacqueline op maandag 15 nov 2021 21 | vestiging Doetinchem
Wij zijn in maart 2021 bij Kitchen4all in Doetinchem geweest voor het uitzoeken van een keuken met Thomas als adviseur. Wij hadden al wel een idee hoe onze keuken zou kunnen gaan worden, maar door de rustige en vrijblijvende manier van voorlichten en het door de vestiging lopen met Thomas, hebben we toch ons keuken idee aangepast.
Thomas liet ons bv een mooie keuken met eetbar zien, wij dachten zelf dat we geen eetbar wilden maar toen we die keuken zagen, waren we om. Wij hebben nu een prachtige keuken met keukenwand met apparatuur en mooie nis voor koffiezetapparaat ed. én een groot keukeneiland van 3.20 m x 1.20 m. De keuken werd op verzoek in juni 2021 geleverd.
Dit laatste was nog even een uitdaging om dat 7 hoog in de flat te krijgen omdat dit niet in de lift of trappenhuis paste. Maar Thomas heeft geregeld dat een hoogwerker alle keukenonderdelen bij ons boven bracht, een hele onderneming maar allemaal goed begeleidt. De hele begeleiding van het moment van uitzoeken tot en met het plaatsen en zelfs daarna nog, was super!
FOTO VAN RUUD EN JACQUELINE
+ Toon extra foto van Ruud en Jacqueline
+ Toon extra foto van Ruud en Jacqueline
Reactie of foto toevoegen
“Snelle en perfecte montage”
Door Liesbeth op donderdag 11 nov 2021 21 | vestiging Dronten
Ik ben heel goed geholpen en super advies gekregen om zo tot de perfecte opstelling te komen. Ook voor de kleurcombinatie! Tussendoor bij twijfel konden er nog aanpassingen gedaan worden. De montage ging perfect en lekker snel.
FOTO VAN LIESBETH
Reactie of foto toevoegen
“Duur allemaal te lang”
Door Martijn van Gelderen op woensdag 10 nov 2021 21 | vestiging Barneveld
Ronduit slechte ervaring met Kitchen4all. Communicatie verloopt uiterst moeizaam. Keuken is nog niet compleet gemonteerd, apparatuur van Etna gaat binnen 2 maanden al stuk. Een zeer teleurstellende ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Voelde niet ontzorgd maar positief opgelost”
Door h de gooijer op dinsdag 9 nov 2021 21 | vestiging Barneveld
Ik had dit bedrijf uitgekozen vanwege de volledige "ontzorging": keuken zou afgebroken en geplaatst worden. geen omkijken naar, dacht ik. bij het tekenen van de keuken zijn er zaken over het hoofd gezien. de keuken zelf is mooi, daar ben ik tevreden over, maar de "ontzorging "liet en laat te wensen over. de stucadoor bleek een hork van een man te zijn; brutaal; onbeschoft en dreigend toen ik zei dat ik last had van de muziek die meteen bij binnenkomst aangezet werd. gelukkig verdween deze man snel en kwam de baas het zelf in orde maken. materialen die niet of verkeerd werden geleverd: achterplaat; tussenschot; plankjes. De werkzaamheden leverde onduidelijkheid op: monteurs vroegen mij wat de bedoeling was; afgeschroefde stopcontacten werden niet teruggeplaatst, want dat hoorde niet in het contract; muren moest ik zelf schilderen, want dat stond niet in het contract. Dus de term ontzorging vind ik niet echt op zijn plaats. Extra kosten: energie (ik moest een kacheltje drie dagen lang, de hele dag laten branden om de muren te laten drogen); terugplaatsen van de stopcontacten; monteur om de verwarming te laten ontluchten en bijvullen. (moest gebeuren na terugplaatsing van de radiator, waarna de verwarming het niet meer deed). De verkeerd geleverde achterplaat moest besteld worden, dat duurde 7 weken. vanmorgen kwam de monteur die plaatsen, maar bleek de plaat de verkeerde maat te hebben; kon dus niet geplaatst worden. de communicatie verloopt redelijk, d.w.z. ik verwacht van een bedrijf dat er excuses volgen als er iets mis gaat, of een financiële tegemoetkoming in de extra kosten, maar niets van dat al. mijn beoordeling is dus matig.
REACTIE VAN H DE GOOIJER
Gisteren ben ik gebeld door de manager van locatie Barneveld, en dat was een positief gesprek. Hij erkende dat er fouten zijn gemaakt en dat het hele proces niet is verlopen zoals het zou moeten en maakte zijn excuses. ook gaf hij een vergoeding voor de niet bestelde en geplaatste planken. hiermee verandert niet mijn oordeel over het proces, maar wel de waardering voor het bedrijf. ik ben positief over de inzet van de manager en de manier waarop hij de zaak heeft afgesloten.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Gert Broekhaar op dinsdag 9 nov 2021 21 | vestiging Genemuiden
Ik heb een keuken 615 Laser aangeschaft en laten plaatsen. Daarvoor moest de bestaande keuken worden gesloopt en het installatiewerk worden aangepast. Dit is allemaal zeer voorspoedig en naar wens verlopen. De keuken ziet er prachtig uit.
Reactie of foto toevoegen
“Niks dan lof”
Door Dennis L. op woensdag 3 nov 2021 21 | vestiging Zevenaar
Bij aankoop goed geholpen, zonder het gevoel te hebben gehad dat me iets werd opgedrongen. Ook bereidwillig om mee te denken bij mogelijke problemen of uitdagingen. De levering v/d keuken ging ook goed, de plaatsing moest helaas uitgesteld worden doordat ik zelf het leidingwerk niet op orde had. Ook hierin werd zeer bereidwillig meegezocht naar de snelst mogelijke oplossing. De uiteindelijk plaatsing verliep ook soepel, met slechts 2 opmerkingen: de kraan die door de fabriek geleverd was bleek na montage niet degene die ik besteld had. Het betrof een duurder model, waarbij mij werd gevraagd wat ik ervan vond. Toen ik aangaf deze ook erg mooi te vinden, kon deze blijven zitten zonder verdere kosten.
2e puntje was dat 1 v/d anti-slipmatten te smal bleek voor m'n lades. Maar hiervoor was binnen de kortste keren een vervanging geregeld. Ben nu enorm in m'n sas met de nieuwe keuken, welke door mensen uit m'n omgeving als "showroom keuken" wordt betiteld. Niks dan lof voor de service v/h bedrijf en de kwaliteit v/d keuken..!
FOTO VAN DENNIS L.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Tim Scheld op zaterdag 30 okt 2021 21 | vestiging Barneveld
Al vrij snel wist Eric tijdens de ontwerpsessie de keuken van onze dromen tevoorschijn te tonen. Na wat kleine leveringsproblemen die helaas bijna onoverkomelijk zijn tijdens de corona periode ging de monteur Johan aan de slag en al vrij snel waren we het bovenstaande probleempje vergeten, wat een vakwerk werd er geleverd, we zijn dan ook zeer tevreden met het geleverde werk, Johan nogmaals bedankt!!!
FOTO VAN TIM SCHELD
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door sijmon eenkhoorn op zaterdag 23 okt 2021 21 | vestiging Genemuiden
Geweldig geholpen in de showroom en ook de monteur heeft prachtig werk geleverd!
Nogmaals dank!
Reactie of foto toevoegen
“Met wat geduld nu ontzettend blij”
Door Sanneke Telkamp op maandag 18 okt 2021 21 | vestiging Genemuiden
Door levering tijdens een pandemie hebben we wat geduld moeten hebben voor alle materialen compleet waren. Nu alles compleet is, zijn we ontzettend blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne communicatie en alles volgens afspraak”
Door Marije op zaterdag 2 okt 2021 21 | vestiging Zevenaar
Keuken langs de wand gekocht. Er is heel goed meegedacht in onze wensen en mogelijkheden. Vriendelijk, behulpzaam en snel in contact. Mooie materialen, alles volgens afspraak.
FOTO VAN MARIJE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer fijne ervaring”
Door A Medanhodzic op vrijdag 1 okt 2021 21 | vestiging Zevenaar
Een zeer fijne ervaring met de aankoop en installatie van keuken. Zeer behulpzaam verkoper. Montage door twee gezellige maar zeer vakkundige jongens.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuw pand”
Door Cor Bonke op donderdag 30 sep 2021 21 | vestiging Genemuiden
Zakelijk had ik meerder uitdagingen waaronder een keuken in ons nieuwe pand Kitchen4all Genemuiden heeft dit vakkundig en top opgelost
FOTO VAN COR BONKE
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Cor Bonke op donderdag 30 sep 2021 21 | vestiging Genemuiden
Zeer kundige medewerkers die de afspraken nakomen. Mooie kwaliteit voor een zeer goede prijs. Zeker een aanrader.
FOTO VAN COR BONKE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Bert Ellerie op woensdag 29 sep 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Enorm blij met onze keuken van kitchen4all. Bijzonder aardige, behulpzaame, professionele mensen. Goede suggesties, geen moeite is teveel als je later nog iets wil aanpassen. De mensen die de keuken kwamen plaatsen, waren ook erg aardig en werken super netjes. Kortom: echt zeer tevreden over kitchen4all !!!
FOTO VAN BERT ELLERIE
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Kim op maandag 27 sep 2021 21 | vestiging Doetinchem
Bij Mark een keuken gekocht. Super goed geadviseerd, de ruimte goed benut en ontzettend goede montage. Heel erg tevreden en ik raad Kitchan4all zeker aan bij vrienden en bekenden.
FOTO VAN KIM
Reactie of foto toevoegen
“Luxe keuken en bijkeuken”
Door Erna Bosschart-Tazelaar op woensdag 22 sep 2021 21 | vestiging Hoogeveen
We hebben een luxe en een bijkeuken besteld en geleverd gekregen. Er werd zeer flexibel en meedenkend omgegaan met wijzigingen in de bestelling. Alles is volgens afspraak geleverd. Montage werd snel, goed en met aandacht uitgevoerd. Daarmee is de aanschaf, proces tot plaatsing en de afhandeling een heel fijne ervaring. Precies wat je wilt als je een keuken koopt. Dat het een feest is. Kortom een super is hier op zijn plaats.
FOTO VAN ERNA BOSSCHART-TAZELAAR
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Hennie Oosting op maandag 20 sep 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Door zeer deskundig advies en meedenkend met onze wensen door Michael hebben wij nu onze droomkeuken die ook nog eens zeer vakkundig ( en gezellig) geplaatst is door Arjan en Johan. Al met al zullen wij Kitchen 4all bij iedereen aanbevelen.
FOTO VAN HENNIE OOSTING
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaring”
Door Quinten van Rooijen op zaterdag 18 sep 2021 21 | vestiging Barneveld
Super ervaring met Kitchen4all Barneveld. Van begin tot eind werd er door Eric meegedacht in het ontwerp. Ook de installatie was heel goed verzorgd door Albert en zijn collega. Toen bleek dat er een bestekbak ontbrak, werd deze kort daarna alsnog nageleverd. Al met al een geweldige service. Ik kan iedereen aanraden om hier een keuken te kopen!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door W.S. op vrijdag 17 sep 2021 21 | vestiging Zevenaar
Bij Kitchen4all te Zevenaar een geheel nieuwe keuken gekocht en laten plaatsen. Prima geholpen door verkoper/adviseur S. Hij heeft ons begeleid van het oorspronkelijke idee tot het uiteindelijke resultaat. Voor ons was het van belang dat de keuken geplaatst zou worden. Dit is door de monteurs van Kitchen4all op professionele wijze en met veel enthousiasme gebeurd. Wij kunnen dit team écht aanraden. Complimenten.
FOTO VAN W.S.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met eindresultaat”
Door Margot op maandag 13 sep 2021 21 | vestiging Genemuiden
Emmelien Konterman van Kitchen4all heeft mij prima geholpen bij de aanschaf van keuken en vloer. Ze is goed in haar vak, is deskundig. Ze heeft naar mijn wensen geluisterd en kwam met goede creatieve, praktische oplossingen. Je treft bij kitchen4all Genemuiden gelukkig geen 'gladde verkopers'. Ze komen met een eerlijk verhaal en een eerlijke prijs. De keuken is op de afgesproken datum geleverd. Je krijgt ruim van te voren de planning door. Ik ben erg blij met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Santing op donderdag 9 sep 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Zeer tevreden met onze droom keuken. Goed geholpen door Michael en vakkundig geplaatst door Arjan en Johan.
FOTO VAN SANTING
+ Toon extra foto van Jan Maarten
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Maarten Molenkamp op woensdag 8 sep 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Zeer tevreden over de goede service van Michael. Hij dacht met ons mee en kwam met een goed advies en goede oplossingen. Keuken is deskundig geplaatst. Goede prijs-kwaliteit.
FOTO VAN MAARTEN MOLENKAMP
Reactie of foto toevoegen
“Super bedrijf”
Door Marco op vrijdag 3 sep 2021 21 | vestiging Genemuiden
Een keuken gekocht. Een top verkoper(Gerhard) niks is hem teveel neemt alle tijd voor je. Denkt mee na mogelijkheden en oplossingen. Een zeer professioneel bedrijf met kwaliteit producten en een zeer goede en snelle service. Dit bedrijf is super om aan te bevelen als je een nieuwe keuken wilt aanschaffen.
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijke uitleg en adviezen”
Door R.Dekker op donderdag 2 sep 2021 21 | vestiging Hoogeveen
We zijn in de winkel erg goed en vriendelijk en goed geholpen. Erg goed en duidelijk geholpen met het uitzoeken en indelen van onze keuken. Het plaatsen van de keuken is ook in een zeer ontspannen sfeer maar toch vlot gedaan. De monteurs waren vriendelijk en de uitleg en adviezen waren zeer duidelijk. We zullen Kitchen4all ook zeker een ieder adviseren.
FOTO VAN R.DEKKER
Reactie of foto toevoegen
“Aan te bevelen bij toekomstige keukenkopers”
Door Emmy Jansen op donderdag 26 aug 2021 21 | vestiging Doetinchem
Onlangs een keuken gekocht bij Kitchen4All. Deze is naar volle tevredenheid geleverd en geplaatst. Ook het electrisch, stucen en schilderen is via Kitchen 4All gedaan. Ben zeer tevreden en kan hen ten zeerste aanbevelen bij toekomstige keukenkopers.
FOTO VAN EMMY JANSEN
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Wincoop op woensdag 25 aug 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Super geholpen van begin tot het einde. Uitstekende verkoper Michael. En ook de montage door de beide jongens super gedaan. Van harte aanbevolen voor ieder die een nieuwe keuken zoekt!
FOTO VAN WINCOOP
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed aan te raden”
Door Jordi Adriaanse op woensdag 25 aug 2021 21 | vestiging Doetinchem
Keuken gekocht voor onze bedrijfskantine. Alles volgens afspraak geleverd. De keuken zat goed verpakt en was goed te monteren. Alle apparatuur werkt naar behoren. We zijn dik tevreden met onze nieuwe keuken en wat we er voor betaald hebben. Verkoper Mark was erg behulpzaam. Dit keukenbedrijf is zeer goed aan te raden!
FOTO VAN JORDI ADRIAANSE
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Verboekend op dinsdag 24 aug 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Samen met Jan Maarten de keuken uitgezocht. Hij gaf goed advies en heeft een mooi ontwerp gemaakt precies naar onze wensen. Totaal geen snelle verkooppraatjes of druk ervaren om de keuken daar te kopen. Precies zoals het hoort. De keuken is geplaatst door 2 vakmannen, Arjan en Johan. Echte toppers, die twee!! We zijn er echt super blij mee en We zijn heel tevreden over Kitchen4all Hoogeveen.
FOTO VAN VERBOEKEND
Reactie of foto toevoegen
“Keuken staat”
Door Aline Boer op donderdag 19 aug 2021 21 | vestiging Dronten
We zijn heel goed geholpen bij het uitzoeken van onze keuken. Verder fijn contact gehad wanneer er ondertussen vragen waren. Er zijn goede adviezen gegeven waar we nu nog steeds erg blij mee zijn! Onze keuken staat ondertussen, is prachtig en werkt super fijn :)
FOTO VAN ALINE BOER
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Gonny de Winkel op maandag 16 aug 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Samen met Jan Maarten de keuken ontworpen. Goede input, hij luisterde serieus, gaf tips en hij nam er veel tijd voor. Spannend toen de keuken geleverd en gemonteerd werd. Het is precies geworden zoals ik het voor ogen had! Prima monteur, er ging werkelijk niets mis. Ik krijg van iedereen complimenten: wat heb jij een prachtige keuken!
FOTO VAN GONNY DE WINKEL
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede service”
Door Michael op maandag 2 aug 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Idee wat we hadden hebben we samen uitgewerkt tot een prachtige keuken. Snelle levering, daar waren we blij mee, en door de verkopers zelf tot in huis geleverd, super. Bij het monteren ontbrak een afdekdop van de greeplijst, deze is kosteloos opgestuurd, ook de kleine details zijn hiermee geregeld. De oven zou een iets langere levertijd hebben, daar werd ik keurig over geïnformeerd, gelukkig bleek hij er wel op tijd te zijn, dus dat viel alles mee. Jan Maarten en Michael denken goed mee in het proces, dat was erg fijn. Een eventuele volgende keuken koop ik zeker bij Kitchen4all.
FOTO VAN MICHAEL
REACTIE VAN MICHAEL
Foto
+ Toon extra foto van Jan Maarten
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Fam Greven op vrijdag 30 jul 2021 21 | vestiging Doetinchem
We waren op zoek naar een keuken, aangezien we een huurhuis hebben, wilden we niet zoveel centen kwijt, Mark van Kitchen4all heeft ons daarin super geholpen en we zijn nu super blij met onze keuken, ook de monteur was zeer vriendelijk en had verstand van zaken, hij luisterde naar onze wensen. Al met al een echte aanrader.
FOTO VAN FAM GREVEN
REACTIE VAN GREVEN
Alleen jammer dat er na de tijd gebreken waren, waarvan er 1 nog niet is opgelost
Reactie of foto toevoegen
“Een schitterende keuken”
Door Fam. Kuipers Lelystad op dinsdag 20 jul 2021 21 | vestiging Dronten
De door ons maanden geleden gekochte keuken is tot in de perfectie uitgevoerd. Alles klopte tot op de millimeter en mede door het vakmanschap van Klaas, de installateur, kan alleen maar gezegd worden dat de keuken en de montage onze stoutste verwachting heeft overtroffen. Voor ons is dan ook een ding zeker: Voor wie een schitterende keuken wil aanschaffen is er maar een adres en dat is Kitchen4all
FOTO VAN FAM. KUIPERS LELYSTAD
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Bas Hendriks op zaterdag 17 jul 2021 21 | vestiging Zevenaar
Wij hebben onze keuken gekocht bij Kitchen 4all in Zevenaar. Super service van verkoper Simon, heel menselijk en sociaal. En ook de 2 monteurs Bennie en Heinie zijn ware vakmensen en heel fijn in de omgang, Heren, bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes gedaan”
Door Saskia op zaterdag 17 jul 2021 21 | vestiging Doetinchem
Marc heeft ons zeer goed geholpen om een keuken uit te zoeken. Alles is naar wens verlopen en erg netjes opgeleverd door de monteur. Wij zijn super blij met onze mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Fam. Slijkhuis op zaterdag 17 jul 2021 21 | vestiging Doetinchem
Wij hebben in Corona een mooie nieuwe keuken uitgezocht bij Kitchen4all in Doetinchem. We zijn goed geholpen door Mark. Nadat we een eerste schets kregen en deze niet helemaal aan onze wensen voldeed, hebben we samen met Mark een nieuwe schets gemaakt. Deze was wel helemaal naar onze wens. Het demonteren, plaatsen van de keuken, stucwerk en installatie werd allemaal voor ons geregeld. Goede communicatie, vakmensen en goede afwerking. We zijn hier heel tevreden over. Na plaatsing helaas nog wel 2 maanden op onze combi oven moeten wachten, maar dat was buiten schuld van Kitchen4all, en is heel goed met ons gecommuniceerd en opgelost. We hebben een leentoestel gekregen voor de periode dat we moesten wachten. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. Wij kunnen Kitchen4all van harte aanbevelen. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN FAM SLIJKHUIS
+ Toon extra foto van Fam Slijkhuis
Reactie of foto toevoegen
“Super begeleiding”
Door P.B.Poorter op maandag 12 jul 2021 21 | vestiging Dronten
Bij Kitchen4all te Dronten hebben we een volledige keuken gekocht en laten plaatsen. De verkoper Mathijs heeft ons super begeleidt bij het samenstellen ervan. De plaatsing is door de monteur met grote nauwgezetheid gedaan. Na enkele dagen kwam verkoper Mathijs persoonlijk inspecteren en informeren hoe de keuken met ingebouwde apparatuur beviel. Dit alles tot volle tevredenheid van ons. Derhalve zal ik zeker de toekomstige klanten van Kitchen4all te Dronten deze zaak aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Ricardo op maandag 12 jul 2021 21 | vestiging Doetinchem
Onze droomkeuken gekocht bij Kitchen4all Doetinchem. We zijn super geholpen door Mark. Van begin tot eind prettige communicatie. Van goed advies tot vakkundige montage van de keuken. Gemaakte Afspraken worden nagekomen! We zijn meer dan tevreden en bevelen Kitchen4all bij iedereen aan!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Henk op zondag 11 jul 2021 21 | vestiging Zevenaar
Er staat nu een prachtige keuken bij ons thuis die exact is zoals wij het willen. Wij zijn volledig tevreden over Kitchen4All Zevenaar. Simon is een hele fijne en aardige man. Hij is vanaf het begin totaan het einde van het proces altijd telefonisch en per mail goed bereikbaar en reageert binnen een dag. Bij het eerste bezoek bij ons aan huis komt hij al goed voorbereid aan. Hij neemt een zorgvuldig uitgekozen selectie kleurstalen mee aan de hand van de wensen die ik van te voren gemaild. Ik had mijzelf immers ook goed voorbereid en een uitgebreid plan gemaakt. Ook na het tekenen van de overeenkomst blijft hij bereikbaar en volgt het proces op de voet. Dit maakt dat alle componenten van zowel het proces en de keuken zelf perfect zijn.

Kitchen4All kenmerkt zich door het aanbieden van een praktische stijl keukens van degelijke kwaliteit voor een betaalbare prijs. Ik krijg een topkwaliteit keuken, waarvoor ik geen hoofdprijs hoef te betalen. Ik weet zeker dat wij thuis met een gerust hart dagelijks deze keuken kunnen gebruiken. Alle meubelelementen zijn ook echt volledig in Duitsland geproduceerd.

Verkoopproces
Wij hebben een aantal specifieke wensen voor onze nieuwe keuken. Het belangrijkste is dat deze lager moet zijn dan de gangbare hoogte in Nederland. Het aanrecht moet namelijk bij ons op een hoogte van 88 cm komen, zodat wij met een goede lichaamshouding kunnen koken. Wij hebben namelijk nooit een keuken gehad die paste bij onze lichaamslengte. Dit heb ik aangegeven bij Simon en hij neemt deze wens gelijk serieus. Ook voor al mijn andere wensen met betrekking tot het ontwerp en de kleuren neemt hij uitgebreid de tijd. Wij zitten samen meerdere uren bij ons thuis en bij hem in de showroom om alles uitgebreid door te spreken. Bij zijn bezoek aan huis en in de showroom komen er steeds weer mooiere elementen bij. Hij laat ons immers veel mogelijkheden zien. Wij kiezen voor een koperen kraan en mooie eikenhouten handgreepjes. Wij komen er zelf alleen niet uit wat wij met de achterwand moeten doen, maar Simon heeft al een mooi voorstel gedaan in zijn offerte. Hij plaatst een eenvoudig wandpaneel in dezelfde kleur als de keuken. Wij vinden het prachtig.
Ook na het sluiten van de overeenkomst verloopt alle communicatie uitstekend. Dan begint het ook eigenlijk pas. Er blijkt toch een vergissing gemaakt in het ontwerp met betrekking tot de kasthoogte. Dit is door de fabriek aangekaart die alle ontwerpen nog een keer controleert. Simon biedt hier zijn excuses voor aan en dezelfde dag nog maakt hij nieuwe tekeningen. Tegelijkertijd blijkt hierdoor een dure vaatwasser met een speciaal scharnier niet nodig en biedt hij meteen een niet alleen voordeligere, maar ook betere Bosch aan en verrekent het prijsverschil op de factuur. Ook tijdens de levering, voorbereidende werkzaamheden en montage is hij betrokken. Dat gaat allemaal voorspoedig.

Montage
Het is in 2021 hectisch in de bouw en overal zijn vakmensen volgeboekt. Er moet bij ons op korte termijn een vervangende monteur komen. Simon reageert adequaat en besteedt de montage uit aan Gijs Wentink Keukenrenovatie, een goede vriend van hem.

De montage verloopt buitengewoon vakkundig. De monteur heeft meerdere waterpassen bij zich en controleert zichzelf bij elke stap. Ik assisteer hem tijdens de montage en hij stelt het op prijs. Bij elke stap in de montage legt hij uit wat hij doet en vertelt hij zijn geheimen om de keuken nog net iets mooier te maken. Hij werkt ook de details rondom de vloer af en maakt een koof voor de afzuigkap. Het gaat uiterst secuur te werk en de hele dag door is hij geconcentreerd en vriendelijk. Ik heb hier een goede herinnering aan.

Eindresultaat
Aan deze recensie heb ik meerdere gedetailleerde foto's toegevoegd van onze nieuwe keuken zijn weergegeven. De foto's spreken voor zich. Wij kunnen de komende jaren elke dag genieten van onze droomkeuken.

Items
- Bestekbak: Zwart Eikenhout
- Kraan, Spoelbak en inzetbakje: Dekker Lanesto Urban Copper*
- Handgreep: Houten Greep Eiken
- Fronten: Cascada Laklaminaat Riet
- Ladematten (keurig op maat voorgesneden)
*Bij dit RVS is de koperen kleur mee gesmolten. Het is geen coating! Er zullen dus geen lelijke krassen in komen

Apparatuur
- Kookplaat: Bosch
- Oven met magnetron: Bosch
- Koelkast met klein vriesvak: Etna
- Afzuigkap: Bosch
- Vaatwasser: Bosch

Bosch is een uitstekende keuze voor apparatuur en deze is gunstig geprijsd bij Kitchen4All. Naast Bosch worden ook voordeligere merken aangeboden die ook voldoen. Wij zijn volledig vrij gelaten in de keuze.

Achtergrondverhaal
De keukenbranche in Nederland kampt met een negatief imago. Daardoor ben ik een jaar terughoudend gebleven, voordat ik in 2021 besluit een nieuwe keuken bij ons thuis te realiseren. Ik weet eigenlijk niet zo goed waar ik terecht kan. Het is bekend dat veel keukenbedrijven er alleen zitten voor de snelle verkoop en tegelijkertijd wil ik ook niet de hoofdprijs betalen bij een luxe keukenzaak. Toch moet ik ergens beginnen. Ik laat elders een eerste tekening maken om een beeld te krijgen. Het blijkt daar al meteen niet mogelijk om de keuken te realiseren in onze gewenste afmetingen en dat wordt genegeerd. Het voelt daar niet goed, waar ik al bang voor was. Redelijk toevallig kom ik dan op Qasa terecht en lees over de verschrikkelijk drama's, welke mensen zijn overkomen bij andere grote keukenboeren.

Zodra ik verder kijk op Qasa, kom ik uit bij Kitchen4All. Er staat een 9,8 topbeoordeling en hun slogan 'maakt droomkeukens betaalbaar' spreekt mij aan. Ik lees louter positieve verhalen op Qasa en op hun website zie ik Duitse kwaliteitskeukens met hele redelijke prijzen. Verder lees ik dat ze (in coronatijd) aan huis komen. Dit geeft mij een goede indruk en ik bel de vestiging in Zevenaar om een afspraak te maken. Al bij dit eerste telefoongesprek werd ik al aandachtig te woord gestaan. Een week later zit Simon bij mij aan de keukentafel en begint mijn positieve ervaring die ik nu met u deel.

Simon begrijpt waar het misgaat bij de andere keukenbedrijven. Je hoeft daarom niet bang te zijn dat je wordt benadeeld of teleurgesteld. Hij zit daar echt om bij jou thuis een mooie keuken te realiseren. Hij luistert juist wel naar de klant en wil een klant goed leren kennen. Zodra het hem duidelijk is wat de wensen zijn van een klant, dan handelt hij daarnaar en zal je niet op andere gedachten brengen om iets duurders of onnodig te kopen. In de realiteit komt er veel meer kijken bij een volledige keukenrenovatie dan het maken van een mooie tekening. Dat vertelt hij ook. Ook Simon en ik komen enkele knelpunten tegen, maar wij komen altijd ook snel weer tot een oplossing door de goede communicatie en het meedenken van beide kanten.
FOTO VAN HENK
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door Blankespoor op dinsdag 6 jul 2021 21 | vestiging Genemuiden
Goed geholpen, er werd in het hele proces meegedacht, mooi resultaat! Leuke bezorgers en geplaatst door een vakman.
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat mag er zijn”
Door H. Meijerink op maandag 5 jul 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Wij hebben een mooie en praktische keuken in Hoogeveen gekocht. Het instaleren is op deskundige wijze uitgevoerd. De mannen werkten goed en gezellig samen en het resultaat mag er zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi eindresultaat”
Door Martijn van Dongen op maandag 21 jun 2021 21 | vestiging Doetinchem
Vorig jaar waren mijn vrouw en ik opzoek naar een fijn bedrijf dat voor ons een nieuwe keuken kon ontwerpen. We waren nog zoekende wat we precies wilden en wat er mogelijk was binnen ons budget. We hebben een aantal keukenzaken afgelopen maar dat voelde niet helemaal goed. Bij Kitchen4all was dat wel meteen goed. Thomas had ons geholpen onze droomkeuken te ontwerpen. We maakten ons zorgen of het wel binnen ons budget zou passen maar gelukkig was dat het geval.
Het enige puntje wat ons iets minder was bevallen is dat alle keukenkasten al in elkaar stonden terwijl wij dachten dat die gemonteerd zouden worden hier aan huis. Ik snap deze keuze natuurlijk wel want dat scheelt enorm veel tijd tijdens de opbouw van de keuken maar dit had als restultaat dat onze woonkamer een aantal dagen helemaal ingebouwd stond met keukenkasten. We waren er niet helemaal op voorbereid. Gelukkig maakte de installatie/oplevering dit alles meer dan goed. We hadden de keuken laten stuken en een verlaagd plafond erin laten plaatsen. De installatie van de keuken werd door Ronald gedaan en heeft alles super netjes opgeleverd. Ronald had wat foto's van de keuken doorgestuurd naar Thomas. Niet veel later had Thomas mij geinformeerd of het niet handig was een smeltplint nog aan de zijkant te monteren omdat daar de wasbak geinstalleerd is. Hij ging zijn best doen om dit onder service in orde te maken. Dit was gelukt en een aantal dagen later kwam Ronald deze smeltplint ook nog bevestigen. Toen de keuken klaar was checkte Ronald nog even of alles naar wens was en dat was en is het nog steeds. We zijn super blij met het resultaat van onze nieuwe mooie keuken en willen Kitchen4all en Ronald hartelijk bedanken voor het mooie eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Holleman op zondag 20 jun 2021 21 | vestiging Hoogeveen
De monteurs om de keuken te plaatsen waren zeer gemotiveerd om alles goed te doen niets was te veel bleven net zo lang bezig tot het goed was. Geweldige mensen zo zou menigeen een voorbeeld aan kunnen nemen om je werk zo af te leveren zeer veel kennis aanwezig bij de heren.
FOTO VAN MICHAEL
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed verlopen”
Door Andrew D op zondag 20 jun 2021 21 | vestiging Dronten
Na een paar keuken winkels te hebben bezocht zijn we bij kitchen4all Dronten uitgekomen, dit vanwege het goede gevoel dat de verkoper Matthijs ons gaf met het 1e advies gesprek. Gezien wij een kleine ruimte hebben voor de keuken met een slechte licht inval en rare hoeken was dit nogal een uitdaging, waar ook Matthijs goed en efficiënt in mee heeft gedacht! Bij het plaatsen van de keuken hadden wij Geurt als monteur, kan ik kort over zijn, top monteur! Hij denkt met je mee, goed overleg, werkt netjes, makkelijk in omgang, en de man is zeker niet te beroert om iets extra's te doen, en eind resultaat is strak! klasse!! Al met al zeer goed verlopen!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig eindresultaat”
Door Richard op zondag 20 jun 2021 21 | vestiging Doetinchem
Uitstekend geholpen door Thomas. En het eindresultaat is prachtig. En het belangrijkste: zeer functioneel. Het eerste ontwerp gemaakt in december. Daarna nog aanpassingen gedaan. Topcore werkblad is zeer aan te raden. Kost wat, maar is beter dan wat dan ook. In maart keuken geplaatst. Uitstekend gepland met de firma Lageschaar.Tijdens het plaatsen zijn er altijd dingetjes. Maar is allemaal goed opgelost. De oven bleek niet op tijd leverbaar. We hebben een mooie Atag oven voor in de plaats gekregen. Alles in overleg. De vaatwasser bleek de verkeerde maat. Thomas heeft persoonlijk dezelfde dag nog een vervangende gebracht zodat het plaatsen van de keuken geen vertraging opliep. Eigenlijk alleen maar lof.
FOTO VAN RICHARD
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Wim de Gooijer op zaterdag 12 jun 2021 21 | vestiging Barneveld
Super tevreden over kitchen4all uit Barneveld, Eric Kroon heeft ons heel goed geholpen een keuken uit te zoeken, geen druk uitgeoefend om een keuken te verkopen, afspraken zijn goed nagekomen en een goede monteur in huis gehad. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken.
REACTIE VAN WIM DE GOOIJER
Nog even vermelden dat Eric Kroon voor ons op zaterdag de zaak 2 uur eerder open deed om ons te adviseren.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door L.Haasjes op vrijdag 4 jun 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Keuken is samengesteld door Michael die goed inzicht had in onze wensen. De keuken is op tijd geleverd en perfect geplaatst door Arjan en Johan. Kleine issues werden vakkundig opgelost. Al met al zeer tevreden over deze zaak, aanrader!
FOTO VAN L.HAASJES
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed advies”
Door Christiaan van der kamp op maandag 24 mei 2021 21 | vestiging Hoogeveen
We zijn geholpen door Michael bij het uitzoeken van de keuken en hebben heel goed advies gehad en Jan Maarten uiteraard niet te vergeten. Alles is naar wens van onze droom keuken en is heel netjes opgeleverd door de monteurs die super strak werk hebben geleverd. Absoluut een aanrader.
FOTO VAN CHRISTIAAN VAN DER KAMP
Reactie of foto toevoegen
“Een absolute aanrader”
Door Cynthia en Dennis op woensdag 12 mei 2021 21 | vestiging Zevenaar
Onze ervaring met Kitchen4all was echt super. Simon denkt goed mee en is enorm betrokken van het begin tot het eind. Dit hebben wij nog niet eerder zo meegemaakt. De communicatie met hem is goed en hebben wij als heel fijn ervaren. De kwaliteit van de keuken is ook echt top. Hiervoor hadden wij een keuken van de Keukenconcurrent waar wij ook tevreden over waren, maar na diverse gesprekken met Simon hebben wij voor een keuken van Kitchen4all gekozen en daar hebben wij geen spijt van. De keuken is van top kwaliteit en waanzinnig mooi geworden. Bennie en Heinie van BTW Montage hebben de keuken geïnstalleerd. De heren zijn echte vakmannen, vriendelijk en ontzettend flexibel. Zowel Simon als Bennie en Heinie hebben oog voor detail en dat zie je terug in de keuken. Een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Roberto & Wendy op donderdag 6 mei 2021 21 | vestiging Zevenaar
Wij zijn geweldig geholpen door Simon. De communicatie was erg fijn met Simon. Hij was altijd bereikbaar en stond altijd open voor aanpassingen. Hij dacht echt met ons mee! Ook de montage met Bennie en zijn collega hebben we als prettig ervaren. Wij zijn ontzettend tevreden over Kitchen4All Zevenaar en zouden anderen zeker adviseren hier hun nieuwe keuken te kopen! Je krijgt een kwalitatieve keuken voor een goede prijs!
FOTO VAN ROBERTO & WENDY
Reactie of foto toevoegen
“De juiste keuken voor ons”
Door Margriet op woensdag 5 mei 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Super blij met onze nieuwe keuken. Michael super advies, niet opdringerig, gewoon super! Nogmaals thanks Michael voor de juiste keuken voor ons.
FOTO VAN MARGRIET
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel en klantvriendelijk”
Door Ron & Sandra Sturrus op maandag 3 mei 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Meedenkend, breed adviserend en snel. Professioneel en klantvriendelijk. Geduldig en zorgvuldig. Goede producten, flexibel en prima service ook bij last minute wijzigingen.
Eindoplevering thuis voor toetsing klanttevredenheid.
FOTO VAN RON & SANDRA STURRUS
REACTIE VAN MARTJE
Prachtig , straalt rust uit
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Peter, Kyara en Mick van der Horst op donderdag 22 apr 2021 21 | vestiging Zevenaar
Via Zoom verkoopgesprek gehad met Simon. Hij nam uitgebreid de tijd om onze wensen voor de nieuwe keuken in kaart te brengen. Daarna is hij druk aan het tekenen gegaan. Vervolgens heeft verkoper de moeite genomen om met stalen onze kant op te komen en (uiteraard volgens corona maatregelen) ons de verschillende mogelijkheden echt te laten zien en voelen. Hierna kwam Simon met het eerste ontwerp. Hij dacht goed mee over de mogelijkheden (maar ook de onmogelijkheden) en kwam uiteindelijk met een definitief ontwerp waar we heel blij van werden. De prijs viel ook nog eens binnen ons budget. Veel contact gehad over en weer over de uiteindelijke plaatsing. Het is nog even wachten op onze combi oven vanwege leveringsproblemen bij Pelgrim, maar ik weet zeker dat dit helemaal goed gaat komen. Simon nogmaals dank voor de "van a tot z" hulp.
FOTO VAN PETER, KYARA EN MICK VAN DER HORST
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Rita Vanlommel op woensdag 21 apr 2021 21 | vestiging Zevenaar
Onze ervaring met Kichen4all Zevenaar is super verlopen. Om te beginnen was de eerste afspraak (verkenningsgesprek) heel prettig. Gezien de corona maatregelen werd er met Simon een persoonlijke afspraak gemaakt aan huis. Dit was heel prettig omdat we dan ook samen direct de huidige en toekomstige situatie in beeld hadden. aansluitend was zowel het contact als de afwikkeling van bestelling en plaatsing van de keuken heel klantvriendelijk en steeds in overleg. Ook de samenwerking met degenen die de keuken hebben gemonteerd was super. We zijn er heel blij mee en zouden kichen4all Zevenaar ten zeerste aanbevelen.
FOTO VAN RITA VANLOMMEL
+ Toon extra foto van Rita Van lommel
+ Toon extra foto van Rita Van lommel
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaring”
Door B. Emmens op maandag 19 apr 2021 21 | vestiging Genemuiden
Echt positieve ervaringen met de leverancier van de keuken in ons vorige huis hadden we niet toen we tijdens onze zoektocht naar een betere leverancier in Genemuiden terecht kwamen. We hadden een duidelijk beeld van hoe onze nieuwe keuken er uit zou moet gaan zien, Gerhard luisterde goed naar onze wensen en kwam met suggesties en ideeën. Er werd geen druk uitgeoefend om direct de offerte te ondertekenen, dat gaf ons de gelegenheid om er thuis nog eens over na te denken. De levering verliep uitstekend; geen enkel onderdeel ontbrak, was beschadigd of had de verkeerde afmetingen. De kwaliteit van de gebruikte materialen is boven verwachting. Als je de prijzen vergelijkt van Kitchen4all met die van de kampioenen en concurrenten ben je bij die discounters helemaal niet goedkoper uit, je krijgt alleen minder kwaliteit voor je geld. Kortom we zijn erg te spreken over Kitchen4all.
FOTO VAN B. EMMENS
Reactie of foto toevoegen
“Practhige keuken”
Door Jan Kees van der Hart op zaterdag 17 apr 2021 21 | vestiging Dronten
We zijn erg goed geholpen, no nonsens, deskundig, je weet waar je aan toe bent. We genieten van onze prachtige keuken!
FOTO VAN JAN KEES VAN DER HART
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met keuken”
Door Fam Mars Biddinghuizen op vrijdag 16 apr 2021 21 | vestiging Dronten
Wij hebben bij Kitchen4all Dronten een keuken samengesteld met de hulp van Albert van Asselt. We waren wat aan het twijfelen over het ontwerp omdat we niet heel veel ruimte hebben. Albert adviseerde ons een opstelling met een buitenhoek naar de woonkamer. Dit leverde wat extra ruimte op. De keuken type Sierra Oak aangevuld met Pelgrim apparatuur en zwarte kraan en spoelbak ziet er geweldig uit. Ook zeker door de zeer vakkundige monteur Willem Visscher uit Genemuiden. Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN FAM MARS BIDDINGHUIZEN
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Ronny Soer op zaterdag 10 apr 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Zeer deskundig personeel, alles heel erg strak geplaatst. Wat een vakmensen. Ook de lijntjes naar de afdeling verkoop zijn kort. Ze reageren snel, zowel via mail als telefonisch. Niets dan lof.
FOTO VAN RONNY SOER
+ Toon extra foto van Ronny Soer
Reactie of foto toevoegen
“Kitchen4all”
Door De Jong op vrijdag 2 apr 2021 21 | vestiging Hoogeveen
De jongens kwamen binnen, zijn heel aardig, hebben heel netjes, snel en goed gewerkt. Je kan ook goed zien en horen dat ze heel goed samen werken. Ze hebben ons een hele mooie keuken ingebouwd...hartstikke top en hartstikke bedankt.
FOTO VAN DE JONG
Reactie of foto toevoegen
“Service is super”
Door Colin Roersen op zondag 28 mrt 2021 21 | vestiging Dronten
Toen wij voor ons nieuwe huis op zoek gingen naar een nieuwe keuken wilde ik graag goed en persoonlijk geholpen worden. Door de positieve reviews uiteindelijk bij Kitchen4all Dronten uitgekomen. Toen we hier binnenkwamen was het gelijk duidelijk dat we hier aan het juiste adres waren. We zijn geholpen door Albert met het ontwerpen van onze keuken. Hij nam ruim de tijd en liep graag meerdere keren tijdens het ontwerpen met ons de showroom in, zodat we een goed beeld kregen bij onze nieuwe keuken. Nadat we de offerte hebben gehad zijn we ter vergelijking nog bij 2 andere keukenbedrijven langs geweest, maar nergens een dezelfde ervaring en prijs, daarom uiteindelijk contact opgenomen met Albert dat we het graag rond zouden maken. En hebben we de keuken gekocht! In januari 2021 is dan eindelijk onze keuken geplaatst, in anderhalve dag door een goede monteur, helaas was er een klein beetje schade ontstaan tijdens transport, maar ook dit werd snel opgelost. Ik zou anderen zeker aanraden om hier eens te gaan kijken tijdens een zoektocht naar een keuken. Prijs, Kwaliteit en Service is super.
FOTO VAN COLIN ROERSEN
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Chris & Hanedi op donderdag 25 mrt 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Na vele keukenzaken te hebben bezocht, voelde het direct goed bij deze keukenzaak in Hoogeveen. Geen druk en heel behulpzaam. En niet geheel onbelangrijk, mooie keukens. :) Goeie communicatie en meedenken over veranderingen tussendoor, en geven tips voor prima installateurs. Keuken is netjes, onbeschadigd en snel geplaatst door een gezellig duo van A S keukenmontage Schuldink.
FOTO VAN CHRIS & HANEDI
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige ervaring”
Door Carlo en Esther op woensdag 24 mrt 2021 21 | vestiging Doetinchem
Via een huisgenoot attent gemaakt op Kitchen4all Doetinchem. Daar hebben we een afspraak gemaakt met Mark Schoppema. We zijn door hem snel en vakkundig geholpen. Gemaakte afspraken worden nagekomen. Alles volgens schema geleverd en geplaatst. We zijn van oude keuken afbreken, installatie, schilder, tot plaatsen nieuwe keuken "ontzorgd". Wat wij als zeer prettig ervaren hebben. Daarvoor ook onze dank naar alle vakmensen die aan onze nieuwe keuken hebben gewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Vlot gegaan”
Door Krikken op dinsdag 23 mrt 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Bij Michael nieuwe keuken gekocht zeker goed geholpen. Vlot gemeten en besteld. De montage ook super en vakkundig geplaatst.
FOTO VAN KRIKKEN
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door K. Roeten op dinsdag 23 mrt 2021 21 | vestiging Genemuiden
Voor ons nieuwbouwhuis hebben we een keuken mogen uitzoeken bij Kitchen4all in Genemuiden. Vanaf het begin tot het einde zijn we goed geïnformeerd. Wanneer er vragen waren of wanneer we tussentijds een verandering in de keuken wilden was dit geen probleem en werd dit snel opgepakt door ons contactpersoon. De service was top. We zijn zeer tevreden en zouden Kitchen4all zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het eindresultaat”
Door Jan en Petra Wijkhuijs op vrijdag 19 mrt 2021 21 | vestiging Dronten
Bij het uitzoeken en de juiste keuzes maken bij de aanschaf van onze keuken en vloer zijn wij heel goed geadviseerd en geholpen door Matthijs Wentink. Alles verliep volgens afspraak. Wij zijn dank ook ontzettend blij met het eindresultaat ! Matthijs, bedankt!

Aanvulling ontvangen 19 maart 2021: Graag voegen wij nog toe aan de review dat de montage van de keuken ook met alle zorg en aandacht is gedaan door de monteur. Daarnaast is de vloer ook keurig gelegd en afgewerkt. Grote dank ook aan de monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Formidabele advisering”
Door G vd Belt op woensdag 17 mrt 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Formidabele advisering en levering vgs de afspraken en heel goede montage.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze aankoop”
Door Ron en Dannique op zondag 14 mrt 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Per toeval bij Kitchen4All binnengestapt en wij kregen hier meteen een goed gevoel, heel anders dan bij de "standaard" keukenzaken. We maakten een afspraak voor 3D advies en gaven onze wensen en budget aan. Michael heeft uitstekend in die richting meegedacht en het resultaat is een prachtige keuken waarin al onze wensen vervuld zijn: een vaatwasser op hoogte, een onderbouwspoelbak, greeploos en extra hoog i.v.m. onze lengte. Communicatie en installatie verliep perfect. We staan met veel plezier in de keuken en zijn heel blij met onze aankoop. We zouden Kitchen4All iedereen aanbevelen.
FOTO VAN RON EN DANNIQUE
+ Toon extra foto van Ron en Dannique
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijke aandacht, inzet en begeleiding”
Door Rudi op woensdag 10 mrt 2021 21 | vestiging Doetinchem
Top! Thomas begeleidde ons in het hele proces, vanaf binnenkomst in de showroom tot de laatste details bij de oplevering. Wat een prima verkoper; geen druk om te tekenen bij het eerste bezoek, pas nadat de offerte binnen was konden we gaan bevestigen. De hele zaterdagmiddag de tijd genomen om ons alles uit te leggen en te laten zien. Onze aparte kleur keuzes voor kastjes, blad en bar begeleidde hij harmonieus... kwam, kwam zelfs later met nog een afgewogener voorstel. Ook apparaten die niet meer leverbaar waren, werden direct omgewisseld voor vergelijkbare.... Maar bovenal de persoonlijke aandacht, inzet en begeleiding. Gewoon klasse.... Voor ons een openbaring maar voor dit bedrijf waarschijnlijk de werkwijze. Voor ons krijgt Thomas een 10! Bedankt en we zullen nog vaak terugdenken aan dit mooie deel van ons verhuis en renovatie traject!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het resultaat”
Door Jozé Ritzer op zondag 7 mrt 2021 21 | vestiging Doetinchem
We wilden een keuken die ruimtelijk oogde, maar toch veel opbergruimte had...en dat binnen ons budget. Mark wees ons, tijdens een gemoedelijke oriëntatie, op het extra hoge aanrecht waarbij de plint normale hoogte is (dus extra ruimte voor lades!). Het ontwerp is probleemloos nog een keer aangepast tot we echt tevreden waren. Om de ruimte onder de trap te benutten was maatwerk nodig en daarvoor heeft Mark ons verwezen naar zijn keuken bouwer die dit fantastisch heeft opgelost. We waren vooral erg tevreden over de service tijdens het plaatsen; vlak voor het plaatsen kreeg onze keuken bouwer Corona en is er gezorgd voor vervanging op vrij korte termijn! Na een paar weken van rommel zijn we blij met het resultaat en genieten we van het hoge aanrecht, het inductie koken en een oven op ooghoogte!
FOTO VAN JOZÉ RITZER
+ Toon extra foto van Jozé Ritzer
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Kristiaan op zondag 21 feb 2021 21 | vestiging Dronten
Wij hebben een keuken bij Kitchen4All gekocht, een kastenwand én een kookeiland. Hierin een inductieplaat met geïntegreerde afzuiging. We hadden aangegeven zélf alles te plaatsen met oog op ons budget. Ik heb wel eens eerder keukens geplaatst, alleen kwam er achter dat onze eigen keuken plaatsen wat meer energie kostte dan anders. Dat had te maken met de stevigheid / robuustheid van de kastjes. Iets zwaarder (lees: degelijk, écht hout), maar oh zo stevig. De 2de dag pakte ik 's avonds de inductieplaat met afzuiging uit de doos. Deze bleek helemaal versplinterd te zijn. Gelijk een mail gestuurd met foto's, de volgende ochtend werd ik gebeld door Kitchen4All en werd mij verteld dat ik binnen een dag een nieuwe zou krijgen (moest uit Duitsland komen). En inderdaad, een dag later (zaterdagochtend), kwam Albert ons de nieuwe brengen. Top service. Degelijk materiaal. Alles paste in één keer.
Bedankt hiervoor.
FOTO VAN KRISTIAAN
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Werner en Gea Pflaum, Zwolle op zaterdag 20 feb 2021 21 | vestiging Genemuiden
Een nieuwe keuken uitgezocht bij Kitchen4all. We werden goed, persoonlijk en vlot geholpen. Alles keurig ingepland en uitgevoerd. Ook de monteurs (plaatsen/tegelen) hebben alles heel netjes gedaan. We zijn uitermate tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Jan Leonard op dinsdag 16 feb 2021 21 | vestiging Genemuiden
Nu we in ons huis zijn gaan wonen realiseren we pas wat voor prachtige keuken wij hebben gerealiseerd in samenwerking met Kitchen4all Genemuiden. Ongeveer een jaar geleden kwamen wij in contact met Kitchen4all en bespraken wij onze wensen en eisen met Gerhard Koster. In eerste instantie wisten wij in grote lijnen welke eisen wij hadden voor onze nieuwe keuken, maar de final touch ontbrak nog. Door het advies van Gerhard en het uitgebreide assortiment aan materialen kwamen wij tot de keuze van onze keuken. Wij hebben gekozen voor een mat witte keuken van Schmidt, met een ligt glimmend wit blad. De keuken is greep loos uitgevoerd en bevat RvS-look accenten. Voor de inbouw apparatuur hebben wij gekozen voor Neff. Dit merk was ons onbekend, maar enig onderzoek bracht ons bij de Duitse fabrikant BSH. Al met al zijn wij erg blij met de door Kitchen4all Genemuiden geleverde keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken voor ons hoofdkantoor”
Door Betap Tufting BV op dinsdag 16 feb 2021 21 | vestiging Genemuiden
Een prachtige keuken door het juiste advies. Door de snelle en juiste advies hadden we onze keuken op zeer korte termijn geplaatst op ons hoofdkantoor.
Reactie of foto toevoegen
“Super mooie keuken voor een redelijke prijs”
Door Johan Visser op zondag 14 feb 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Om eerlijk te zijn had onze oudste zoon en zijn vriendin het voorwerk qua keukenzaak al gedaan (zij waren uiterst tevreden over deze zaak). Daarom hebben wij ook Kitchen4all in Hoogeveen maar bezocht. Verkoper/filiaalhouder Michael van de Belt taste onze wensen af en wist met zijn gedegen kennis van alle facetten en onderdelen ons te informeren en adviseren. Wij gingen dan ook met tevreden gevoel naar huis. Wij hadden een super mooie keuken voor een alleszins redelijk prijs gekocht. Over het proces van leveren en plaatsen was de informatie uitwisseling heel goed. Het kwam 2 keer voor dat een bepaald apparaat niet of moeilijk te leveren was, maar dan werd er zonder bij te hoeven betalen een duurdere/luxere uitvoering aangeboden. Ook over de plaatsing van de keuken door het duo Arjan en Johan niets dan lof. Zij hebben de keuken er super strak en netjes (lees onbeschadigd:)) in gezet. Dit zijn wel echte vakmannen hoor. Kortom wij zouden zeker Kitchen4all Hoogeveen aanbevelen
FOTO VAN JOHAN VISSER
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Bert & Annelies Kreijne op donderdag 11 feb 2021 21 | vestiging Barneveld
Wij hebben een keuken gekocht bij Kitchen4all en de eerste ervaring was gelijk goed. We hadden contact met Eric Kroon. We hadden gelijk in de gaten dat dit een fijn persoon is om zaken mee te doen. Vriendelijk, meedenkend en vertrouwelijk. Keuken gekocht. Blij mee. De keuken is gebracht door 3 leuke keurige medewerkers. Al gelijk een goed gevoel. En ja dan het plaatsen door de monteur. En dat was Albert. Wat een goede vakman. Iemand die heel goed weet waar hij mee bezig is. Wat hebben we het getroffen. Ga naar Kitchen4all. En het voornaamste is dat we een prachtige keuken hebben voor een hele schappelijke prijs. We zijn zo blij. Dank allemaal.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is zeer netjes afgewerkt”
Door Stobbe op woensdag 10 feb 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Goede ervaring gehad in de winkel, goed advies duidelijke communicatie betreft afspraken ed. Ook het monteren zeer netjes afgewerkt top top. Zeker aan te bevelen.
FOTO VAN STOBBE
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de nieuwe keuken”
Door Hans en Paulien, Nijmegen op woensdag 10 feb 2021 21 | vestiging Doetinchem
Wij hebben een keuken met inbouwapparatuur gekocht bij vestiging Doetinchem. Wij zijn daar zeer deskundig geholpen door de heer Mark Schoppema. Gingen met een goed gevoel de winkel uit. Dit gevoel is ook volledig uitgekomen. We zijn voortdurend op de hoogte gehouden over de gang van zaken en de levering. De plaatsing van de keuken is geheel volgens afspraak verlopen en is uitgevoerd door vakbekwame mensen. Wij bevelen Kitchen4 all dan ook van harte aan. Mark, bedankt voor al je inspanningen! Zijn erg blij met de nieuwe keuken.
FOTO VAN HANS EN PAULIEN, NIJMEGEN
+ Toon extra foto van Hans en Paulien, Nijmegen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer uitgebreide keuken”
Door Jans Blaauw op dinsdag 2 feb 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Uitgebreide keuken met Koffiemachine, Drie in 1 Magnetron, Oven en Steamer. en inductie met afzuiging. Adviezen en afspraken zijn 100% na gekomen. Michael doet wat hij zegt. Ik zou iederen een keuken wensen van Michael Kitchen4All Hoogeveen.
FOTO VAN JANS BLAAUW
REACTIE VAN JANS BLAAUW
De monteurs leverden ook perfect werk.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke pluim voor dit bedrijf”
Door Kelly Meijer op maandag 1 feb 2021 21 | vestiging Dronten
Naar aanleiding van de goede ervaringen die ik van anderen online heb gelezen, ben ik naar Dronten gereden om bij Kitchen4All naar keukens te kijken. In tegenstelling tot de keukenzaken in mijn eigen woonplaats, was ik positief verrast over de fraaie keukens en het prettige gevoel als je binnenkomt. En... ik vond er mijn droomkeuken! Ik maakte een afspraak voor diezelfde dag met Matthijs om de keuken die ik voor ogen had vorm te gaan geven. Er werd goed rekening gehouden met mijn wensen en budget. Matthijs dacht daarnaast ook goed mee om de keuken zo mooi en praktisch mogelijk te maken. Zo heeft mijn keukenhoek 2 verlaagde muren waarop eerder tegels lagen (een soort kleine bar). Matthijs vertelde dat we daar ook panelen op konden maken, zodat het één geheel zou worden met de rest van de keuken. Dat heeft overigens zeer mooi uitgepakt. De keuken werd mooi weergeven in een 3D ontwerp, zodat je al een goed beeld krijgt van hoe het ongeveer zal worden. Als ik twijfelde over dingen zoals welke spoelbak of kraan ik wilde; geen probleem... we zijn meerdere keren even opgestaan en de showroom in gelopen om het even met eigen ogen te zien en vergelijken, zodat ik de juiste keuze kon maken. Ook met ergonomie werd rekening gehouden (ik ben vrij lang, dus de hoogte van het aanrecht is daarop afgestemd).
Eind oktober heb ik de keuken besteld en vorige week is deze in anderhalve dag geplaatst. Monteur Wilco ging snel, maar zorgvuldig te werk en legde diverse zaken goed uit. Ik hoor vaak van mensen dat hun keukenapparatuur niet altijd direct leverbaar is en er tijdelijk een ander apparaat wordt geïnstalleerd of dat de keuken beschadigd aankomt. "Er is altijd wel wat met keukens, hou daar rekening mee", zeiden veel mensen tegen mij. Bij Kitchen4all is het echter in één keer goed gegaan. De keuken is vrij van beschadigingen en alles was netjes leverbaar. Een paar dagen na het opleveren werd ik nog netjes gebeld door Matthijs met de vraag of alles naar wens is. Dus ook de nazorg is goed.
Een dikke pluim voor dit bedrijf! Ik was eerder niet bekend met Kitchen4all, maar ben blij dat ik ze heb gevonden en ik zou ze zeker aanbevelen bij anderen. Ze verkopen ook mooie vloeren en badkamers. Te zijner tijd wil ik mijn badkamer ook laten vervangen. Ik ga dan zeker weer naar Dronten toe!
FOTO VAN KELLY MEIJER
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met onze keuken”
Door Familie Hage op vrijdag 29 jan 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Wij zijn zeer tevreden met onze keuken, die tot stand is gekomen met behulp van Michael van de Belt en met de aangewezen monteur A. Schuldink. Wij zouden Kitchen4all aanbevelen
FOTO VAN FAMILIE HAGE
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijke en vakkundige mensen”
Door Steffen Bitter op vrijdag 29 jan 2021 21 | vestiging Barneveld
Wij zijn zeer tevreden over we zijn geholpen door Eric en zijn collega's. Vanaf de eerste keer dat we binnen kwamen werd er veel tijd voor ons genomen, we mochten uitgebreid rond kijken, er werd naar ons wensen geluisterd en ze dachten mee. Ook over de plaatsing zijn we tevreden vriendelijke en vakkundig mensen die pas weg gaan als het echt goed is. Ook het probleempje dat de koelkast er nog niet was is fantastisch opgelost. Wij raden iedereen aan om hier te gaan kijken voor een keuken ze nemen de tijd voor je en dat was voor ons heel fijn.
Reactie of foto toevoegen
“Veel plezier van de nieuwe keuken”
Door Raymond op donderdag 28 jan 2021 21 | vestiging Dronten
Wij zijn zeer goed geholpen bij kitchen4all. Andere zaken namen onze ideeën één op één over. Albert vroeg door en gaf zijn mening. Wij hadden de vaatwasser tegen de muur gepland, maar dan is je muur binnen de kortste keren vies. We wilden graag een kookplaat met afzuiging in de kookplaat en een kast boven de kookplaat. Dat wilde Albert ons niet eens verkopen ivm dat de kast dan vies zal worden en uiteindelijk beschadigd zal raken. Allemaal dingen waar wij niet echt over nagedacht hadden. De keuken is netjes geplaatst volgens afspraak, helaas was de vaatwasser nog niet binnen, maar die werd later op de dag toch nog geleverd. Op het laatste moment wilde mijn vrouw de keuken toch wat hoger. Ook dat was geen probleem, al koste me dat uiteraard wel nieuwe plinten. We maken met veel plezier gebruik van de keuken en zijn zeer tevreden over Kitchen4all en de hulp van Albert en collega's. mvg,
Raymond
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Groote op donderdag 21 jan 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Losse wand en eiland bij Michael gekocht. Heel rustig en netjes geholpen echt top. Zeer tevreden ook de jongens Arjan en Johan super voor het meedenken en de extra dingen die ze gedaan hebben.
FOTO VAN GROOTE
Reactie of foto toevoegen
“Keuken, vloer en badkamer”
Door Sebastiaan en Nienke op woensdag 30 dec 2020 20 | vestiging Barneveld
Wij zijn zeer tevreden met de vestiging in Barneveld! Hebben heel goed advies gekregen! En wat bij al die andere keukenwinkels niet kon, kon hier allemaal wel! Alles wat wij wilden hebben ze voor ons geregeld! Uiteindelijk daardoor hier bij deze vestiging in Barneveld een keuken en vloer en badkamer gekocht! Verkoper (Karel) montage (Stefan)+(Jan) zijn we ook erg over te spreken! Vakmensen!
FOTO VAN SEBASTIAAN EN NIENKE
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede ervaring”
Door Martine Schaapman op dinsdag 29 dec 2020 20 | vestiging Genemuiden
Hele goede ervaring met Kitchen4All, waar ik mijn keuken heb gekocht.
Fijn geholpen door Gerhard Koster. Hij dacht goed mee en gaf me adviezen. Ook alle geduld bij het uitzoeken van de apparatuur.

Aanvulling ontvangen 30 december 2020: De keuken is al geleverd en zeer tevreden over de montage. Monteur was ingehuurd door Kitchen4All. Een meneer uit Oldebroek.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met onze keuken”
Door Bram en Corry op dinsdag 29 dec 2020 20 | vestiging Barneveld
Zeer tevreden. We zijn heel goed geholpen door Erik Kroon (eigenaar) bij aanschaf van onze nieuwe keuken, we hadden er meteen een goed gevoel bij, vriendelijk, vakkundig, en meedenkend. Ook toen wij later nog wat gewijzigd wilde, was dit geen enkel probleem. De levering ging helemaal volgens plan. Keuken zelf geplaatst. Zelf een foutje gemaakt, maar daar kregen we zo een gratis nieuwe voor (super!). We zijn heel blij met deze keuken van Kitchen4all.
FOTO VAN BRAM EN CORRY
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Roy & Roy op dinsdag 29 dec 2020 20 | vestiging Doetinchem
Wij hebben onze droomkeuken bij Mark uitgezocht .. Wij kwamen in Doetinchem binnen en werden super ontvangen .. Samen met Mark al onze wensen doorgesproken en hij dacht goed mee .. Samen tot een fantastische keuken met een kookeiland van 4 meter gekomen met alles erop en eraan .. Wij zijn blij met de indeling en alle keuzes die wij samen met Mark hebben gemaakt .. Ook de communicatie was super fijn met Mark, als er iets was dan was hij altijd bereikbaar .. Dit vinden wij erg belangrijk .. Ook de keukenmontage door Ronald is prettig verlopen .. In twee dagen tijd heeft hij de keuken neergezet .. Conclusie, als je een keuken wilt samenstellen en kopen doe dit dan bij Mark .. In de toekomst gaan wij zeker weer naar hem toe en wij raden andere mensen hem zeker aan ..
FOTO VAN ROY & ROY
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 254
Adresgegevens Kitchen4all
aBarneveld (44 ervaringen), Anthonie Fokkerstraat 6, 3772 MR Barneveld, tel 0342 - 22 40 78
bBeuningen GLD , Hadrianussingel 20A, 6642 AJ Beuningen, tel 0242 - 12 50 10
cDeventer , Hannoverstraat 3a, 7418 BL Deventer, tel 0570 - 23 41 01
dDoetinchem (26 ervaringen), Raadhuisstraat 69, 7001 EX Doetinchem , tel 0314 - 21 60 36
eDronten (61 ervaringen), De Dommel 16, 8253 PL Dronten, tel 0321 – 23 00 11
fGenemuiden (115 ervaringen), Kamperzeedijk 127, 8281 PD Genemuiden, tel 038 – 337 75 84
gHarderwijk , Hertog Reinoudlaan 4 3843 AR Harderwijk, tel 0341 - 70 02 20
hHoogeveen (82 ervaringen), Groenewegenstraat 19, 7901 ED Hoogeveen, tel 0528 - 21 70 44
iKaatsheuvel , Belgiëstraat 1, 5171 PN Kaatsheuvel, tel 0416 - 23 51 40
jVianen NB , Hagenweg 3E, 4131 LX Vianen, tel 0347 - 74 50 11
kZevenaar (11 ervaringen), Nobelstraat 19, 6902 PH Zevenaar, tel 0316 - 21 50 50
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.