Feedback
9,8

Kitchen4all

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.kitchen4all.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Kitchen4all
Voor een betaalbare droomkeuken van oerdegelijke Duitse kwaliteit ben je bij Kitchen4all aan het goede adres. Wij zijn dé specialist op het gebied van keukens, maar ook keukenapparatuur en pvc vloeren voor scherpe netto prijzen.

Onze persoonlijke service en ruime collectie staan ook garant voor 100% tevredenheid. Dus bij Kitchen4all geen zorgen; van advies tot montage; wij regelen alles voor je!

✔ Laat je inspireren met een gratis 3D ontwerp
Deskundig advies door een keukenspecialist
✔ Je loopt geen risico door onze gratis inmeetservice
Gratis bezorging bij je thuis
✔ Professionele montage door een erkende monteur
5 jaar garantie op jouw nieuwe droomkeuken!

Wil jij de volgende tevreden klant zijn? Maak online een afspraak zodat onze keukenspecialist alle tijd voor je heeft. Bezoek: www.kitchen4all.nl/afspraak-maken

Bekijk onze actuele acties via www.kitchen4all.nl
Ervaringen
Er zijn 268 ervaringen over Kitchen4all. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren233 ervaringen
4 sterren24 ervaringen
3 sterren3 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Kitchen4all”
Door De Jong op vrijdag 2 apr 2021 21 | vestiging Hoogeveen
De jongens kwamen binnen, zijn heel aardig, hebben heel netjes, snel en goed gewerkt. Je kan ook goed zien en horen dat ze heel goed samen werken. Ze hebben ons een hele mooie keuken ingebouwd...hartstikke top en hartstikke bedankt.
FOTO VAN DE JONG
Reactie of foto toevoegen
“Service is super”
Door Colin Roersen op zondag 28 mrt 2021 21 | vestiging Dronten
Toen wij voor ons nieuwe huis op zoek gingen naar een nieuwe keuken wilde ik graag goed en persoonlijk geholpen worden. Door de positieve reviews uiteindelijk bij Kitchen4all Dronten uitgekomen. Toen we hier binnenkwamen was het gelijk duidelijk dat we hier aan het juiste adres waren. We zijn geholpen door Albert met het ontwerpen van onze keuken. Hij nam ruim de tijd en liep graag meerdere keren tijdens het ontwerpen met ons de showroom in, zodat we een goed beeld kregen bij onze nieuwe keuken. Nadat we de offerte hebben gehad zijn we ter vergelijking nog bij 2 andere keukenbedrijven langs geweest, maar nergens een dezelfde ervaring en prijs, daarom uiteindelijk contact opgenomen met Albert dat we het graag rond zouden maken. En hebben we de keuken gekocht! In januari 2021 is dan eindelijk onze keuken geplaatst, in anderhalve dag door een goede monteur, helaas was er een klein beetje schade ontstaan tijdens transport, maar ook dit werd snel opgelost. Ik zou anderen zeker aanraden om hier eens te gaan kijken tijdens een zoektocht naar een keuken. Prijs, Kwaliteit en Service is super.
FOTO VAN COLIN ROERSEN
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Chris & Hanedi op donderdag 25 mrt 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Na vele keukenzaken te hebben bezocht, voelde het direct goed bij deze keukenzaak in Hoogeveen. Geen druk en heel behulpzaam. En niet geheel onbelangrijk, mooie keukens. :) Goeie communicatie en meedenken over veranderingen tussendoor, en geven tips voor prima installateurs. Keuken is netjes, onbeschadigd en snel geplaatst door een gezellig duo van A S keukenmontage Schuldink.
FOTO VAN CHRIS & HANEDI
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige ervaring”
Door Carlo en Esther op woensdag 24 mrt 2021 21 | vestiging Doetinchem
Via een huisgenoot attent gemaakt op Kitchen4all Doetinchem. Daar hebben we een afspraak gemaakt met Mark Schoppema. We zijn door hem snel en vakkundig geholpen. Gemaakte afspraken worden nagekomen. Alles volgens schema geleverd en geplaatst. We zijn van oude keuken afbreken, installatie, schilder, tot plaatsen nieuwe keuken "ontzorgd". Wat wij als zeer prettig ervaren hebben. Daarvoor ook onze dank naar alle vakmensen die aan onze nieuwe keuken hebben gewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Vlot gegaan”
Door Krikken op dinsdag 23 mrt 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Bij Michael nieuwe keuken gekocht zeker goed geholpen. Vlot gemeten en besteld. De montage ook super en vakkundig geplaatst.
FOTO VAN KRIKKEN
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het eindresultaat”
Door Jan en Petra Wijkhuijs op vrijdag 19 mrt 2021 21 | vestiging Dronten
Bij het uitzoeken en de juiste keuzes maken bij de aanschaf van onze keuken en vloer zijn wij heel goed geadviseerd en geholpen door Matthijs Wentink. Alles verliep volgens afspraak. Wij zijn dank ook ontzettend blij met het eindresultaat ! Matthijs, bedankt!

Aanvulling ontvangen 19 maart 2021: Graag voegen wij nog toe aan de review dat de montage van de keuken ook met alle zorg en aandacht is gedaan door de monteur. Daarnaast is de vloer ook keurig gelegd en afgewerkt. Grote dank ook aan de monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Formidabele advisering”
Door G vd Belt op woensdag 17 mrt 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Formidabele advisering en levering vgs de afspraken en heel goede montage.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze aankoop”
Door Ron en Dannique op zondag 14 mrt 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Per toeval bij Kitchen4All binnengestapt en wij kregen hier meteen een goed gevoel, heel anders dan bij de "standaard" keukenzaken. We maakten een afspraak voor 3D advies en gaven onze wensen en budget aan. Michael heeft uitstekend in die richting meegedacht en het resultaat is een prachtige keuken waarin al onze wensen vervuld zijn: een vaatwasser op hoogte, een onderbouwspoelbak, greeploos en extra hoog i.v.m. onze lengte. Communicatie en installatie verliep perfect. We staan met veel plezier in de keuken en zijn heel blij met onze aankoop. We zouden Kitchen4All iedereen aanbevelen.
FOTO VAN RON EN DANNIQUE
+ Toon extra foto van Ron en Dannique
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijke aandacht, inzet en begeleiding”
Door Rudi op woensdag 10 mrt 2021 21 | vestiging Doetinchem
Top! Thomas begeleidde ons in het hele proces, vanaf binnenkomst in de showroom tot de laatste details bij de oplevering. Wat een prima verkoper; geen druk om te tekenen bij het eerste bezoek, pas nadat de offerte binnen was konden we gaan bevestigen. De hele zaterdagmiddag de tijd genomen om ons alles uit te leggen en te laten zien. Onze aparte kleur keuzes voor kastjes, blad en bar begeleidde hij harmonieus... kwam, kwam zelfs later met nog een afgewogener voorstel. Ook apparaten die niet meer leverbaar waren, werden direct omgewisseld voor vergelijkbare.... Maar bovenal de persoonlijke aandacht, inzet en begeleiding. Gewoon klasse.... Voor ons een openbaring maar voor dit bedrijf waarschijnlijk de werkwijze. Voor ons krijgt Thomas een 10! Bedankt en we zullen nog vaak terugdenken aan dit mooie deel van ons verhuis en renovatie traject!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het resultaat”
Door Jozé Ritzer op zondag 7 mrt 2021 21 | vestiging Doetinchem
We wilden een keuken die ruimtelijk oogde, maar toch veel opbergruimte had...en dat binnen ons budget. Mark wees ons, tijdens een gemoedelijke oriëntatie, op het extra hoge aanrecht waarbij de plint normale hoogte is (dus extra ruimte voor lades!). Het ontwerp is probleemloos nog een keer aangepast tot we echt tevreden waren. Om de ruimte onder de trap te benutten was maatwerk nodig en daarvoor heeft Mark ons verwezen naar zijn keuken bouwer die dit fantastisch heeft opgelost. We waren vooral erg tevreden over de service tijdens het plaatsen; vlak voor het plaatsen kreeg onze keuken bouwer Corona en is er gezorgd voor vervanging op vrij korte termijn! Na een paar weken van rommel zijn we blij met het resultaat en genieten we van het hoge aanrecht, het inductie koken en een oven op ooghoogte!
FOTO VAN JOZÉ RITZER
+ Toon extra foto van Jozé Ritzer
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Kristiaan op zondag 21 feb 2021 21 | vestiging Dronten
Wij hebben een keuken bij Kitchen4All gekocht, een kastenwand én een kookeiland. Hierin een inductieplaat met geïntegreerde afzuiging. We hadden aangegeven zélf alles te plaatsen met oog op ons budget. Ik heb wel eens eerder keukens geplaatst, alleen kwam er achter dat onze eigen keuken plaatsen wat meer energie kostte dan anders. Dat had te maken met de stevigheid / robuustheid van de kastjes. Iets zwaarder (lees: degelijk, écht hout), maar oh zo stevig. De 2de dag pakte ik 's avonds de inductieplaat met afzuiging uit de doos. Deze bleek helemaal versplinterd te zijn. Gelijk een mail gestuurd met foto's, de volgende ochtend werd ik gebeld door Kitchen4All en werd mij verteld dat ik binnen een dag een nieuwe zou krijgen (moest uit Duitsland komen). En inderdaad, een dag later (zaterdagochtend), kwam Albert ons de nieuwe brengen. Top service. Degelijk materiaal. Alles paste in één keer.
Bedankt hiervoor.
FOTO VAN KRISTIAAN
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Werner en Gea Pflaum, Zwolle op zaterdag 20 feb 2021 21 | vestiging Genemuiden
Een nieuwe keuken uitgezocht bij Kitchen4all. We werden goed, persoonlijk en vlot geholpen. Alles keurig ingepland en uitgevoerd. Ook de monteurs (plaatsen/tegelen) hebben alles heel netjes gedaan. We zijn uitermate tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Jan Leonard op dinsdag 16 feb 2021 21 | vestiging Genemuiden
Nu we in ons huis zijn gaan wonen realiseren we pas wat voor prachtige keuken wij hebben gerealiseerd in samenwerking met Kitchen4all Genemuiden. Ongeveer een jaar geleden kwamen wij in contact met Kitchen4all en bespraken wij onze wensen en eisen met Gerhard Koster. In eerste instantie wisten wij in grote lijnen welke eisen wij hadden voor onze nieuwe keuken, maar de final touch ontbrak nog. Door het advies van Gerhard en het uitgebreide assortiment aan materialen kwamen wij tot de keuze van onze keuken. Wij hebben gekozen voor een mat witte keuken van Schmidt, met een ligt glimmend wit blad. De keuken is greep loos uitgevoerd en bevat RvS-look accenten. Voor de inbouw apparatuur hebben wij gekozen voor Neff. Dit merk was ons onbekend, maar enig onderzoek bracht ons bij de Duitse fabrikant BSH. Al met al zijn wij erg blij met de door Kitchen4all Genemuiden geleverde keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken voor ons hoofdkantoor”
Door Betap Tufting BV op dinsdag 16 feb 2021 21 | vestiging Genemuiden
Een prachtige keuken door het juiste advies. Door de snelle en juiste advies hadden we onze keuken op zeer korte termijn geplaatst op ons hoofdkantoor.
Reactie of foto toevoegen
“Super mooie keuken voor een redelijke prijs”
Door Johan Visser op zondag 14 feb 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Om eerlijk te zijn had onze oudste zoon en zijn vriendin het voorwerk qua keukenzaak al gedaan (zij waren uiterst tevreden over deze zaak). Daarom hebben wij ook Kitchen4all in Hoogeveen maar bezocht. Verkoper/filiaalhouder Michael van de Belt taste onze wensen af en wist met zijn gedegen kennis van alle facetten en onderdelen ons te informeren en adviseren. Wij gingen dan ook met tevreden gevoel naar huis. Wij hadden een super mooie keuken voor een alleszins redelijk prijs gekocht. Over het proces van leveren en plaatsen was de informatie uitwisseling heel goed. Het kwam 2 keer voor dat een bepaald apparaat niet of moeilijk te leveren was, maar dan werd er zonder bij te hoeven betalen een duurdere/luxere uitvoering aangeboden. Ook over de plaatsing van de keuken door het duo Arjan en Johan niets dan lof. Zij hebben de keuken er super strak en netjes (lees onbeschadigd:)) in gezet. Dit zijn wel echte vakmannen hoor. Kortom wij zouden zeker Kitchen4all Hoogeveen aanbevelen
FOTO VAN JOHAN VISSER
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Bert & Annelies Kreijne op donderdag 11 feb 2021 21 | vestiging Barneveld
Wij hebben een keuken gekocht bij Kitchen4all en de eerste ervaring was gelijk goed. We hadden contact met Eric Kroon. We hadden gelijk in de gaten dat dit een fijn persoon is om zaken mee te doen. Vriendelijk, meedenkend en vertrouwelijk. Keuken gekocht. Blij mee. De keuken is gebracht door 3 leuke keurige medewerkers. Al gelijk een goed gevoel. En ja dan het plaatsen door de monteur. En dat was Albert. Wat een goede vakman. Iemand die heel goed weet waar hij mee bezig is. Wat hebben we het getroffen. Ga naar Kitchen4all. En het voornaamste is dat we een prachtige keuken hebben voor een hele schappelijke prijs. We zijn zo blij. Dank allemaal.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is zeer netjes afgewerkt”
Door Stobbe op woensdag 10 feb 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Goede ervaring gehad in de winkel, goed advies duidelijke communicatie betreft afspraken ed. Ook het monteren zeer netjes afgewerkt top top. Zeker aan te bevelen.
FOTO VAN STOBBE
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de nieuwe keuken”
Door Hans en Paulien, Nijmegen op woensdag 10 feb 2021 21 | vestiging Doetinchem
Wij hebben een keuken met inbouwapparatuur gekocht bij vestiging Doetinchem. Wij zijn daar zeer deskundig geholpen door de heer Mark Schoppema. Gingen met een goed gevoel de winkel uit. Dit gevoel is ook volledig uitgekomen. We zijn voortdurend op de hoogte gehouden over de gang van zaken en de levering. De plaatsing van de keuken is geheel volgens afspraak verlopen en is uitgevoerd door vakbekwame mensen. Wij bevelen Kitchen4 all dan ook van harte aan. Mark, bedankt voor al je inspanningen! Zijn erg blij met de nieuwe keuken.
FOTO VAN HANS EN PAULIEN, NIJMEGEN
+ Toon extra foto van Hans en Paulien, Nijmegen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer uitgebreide keuken”
Door Jans Blaauw op dinsdag 2 feb 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Uitgebreide keuken met Koffiemachine, Drie in 1 Magnetron, Oven en Steamer. en inductie met afzuiging. Adviezen en afspraken zijn 100% na gekomen. Michael doet wat hij zegt. Ik zou iederen een keuken wensen van Michael Kitchen4All Hoogeveen.
FOTO VAN JANS BLAAUW
REACTIE VAN JANS BLAAUW
De monteurs leverden ook perfect werk.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke pluim voor dit bedrijf”
Door Kelly Meijer op maandag 1 feb 2021 21 | vestiging Dronten
Naar aanleiding van de goede ervaringen die ik van anderen online heb gelezen, ben ik naar Dronten gereden om bij Kitchen4All naar keukens te kijken. In tegenstelling tot de keukenzaken in mijn eigen woonplaats, was ik positief verrast over de fraaie keukens en het prettige gevoel als je binnenkomt. En... ik vond er mijn droomkeuken! Ik maakte een afspraak voor diezelfde dag met Matthijs om de keuken die ik voor ogen had vorm te gaan geven. Er werd goed rekening gehouden met mijn wensen en budget. Matthijs dacht daarnaast ook goed mee om de keuken zo mooi en praktisch mogelijk te maken. Zo heeft mijn keukenhoek 2 verlaagde muren waarop eerder tegels lagen (een soort kleine bar). Matthijs vertelde dat we daar ook panelen op konden maken, zodat het één geheel zou worden met de rest van de keuken. Dat heeft overigens zeer mooi uitgepakt. De keuken werd mooi weergeven in een 3D ontwerp, zodat je al een goed beeld krijgt van hoe het ongeveer zal worden. Als ik twijfelde over dingen zoals welke spoelbak of kraan ik wilde; geen probleem... we zijn meerdere keren even opgestaan en de showroom in gelopen om het even met eigen ogen te zien en vergelijken, zodat ik de juiste keuze kon maken. Ook met ergonomie werd rekening gehouden (ik ben vrij lang, dus de hoogte van het aanrecht is daarop afgestemd).
Eind oktober heb ik de keuken besteld en vorige week is deze in anderhalve dag geplaatst. Monteur Wilco ging snel, maar zorgvuldig te werk en legde diverse zaken goed uit. Ik hoor vaak van mensen dat hun keukenapparatuur niet altijd direct leverbaar is en er tijdelijk een ander apparaat wordt geïnstalleerd of dat de keuken beschadigd aankomt. "Er is altijd wel wat met keukens, hou daar rekening mee", zeiden veel mensen tegen mij. Bij Kitchen4all is het echter in één keer goed gegaan. De keuken is vrij van beschadigingen en alles was netjes leverbaar. Een paar dagen na het opleveren werd ik nog netjes gebeld door Matthijs met de vraag of alles naar wens is. Dus ook de nazorg is goed.
Een dikke pluim voor dit bedrijf! Ik was eerder niet bekend met Kitchen4all, maar ben blij dat ik ze heb gevonden en ik zou ze zeker aanbevelen bij anderen. Ze verkopen ook mooie vloeren en badkamers. Te zijner tijd wil ik mijn badkamer ook laten vervangen. Ik ga dan zeker weer naar Dronten toe!
FOTO VAN KELLY MEIJER
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met onze keuken”
Door Familie Hage op vrijdag 29 jan 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Wij zijn zeer tevreden met onze keuken, die tot stand is gekomen met behulp van Michael van de Belt en met de aangewezen monteur A. Schuldink. Wij zouden Kitchen4all aanbevelen
FOTO VAN FAMILIE HAGE
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijke en vakkundige mensen”
Door Steffen Bitter op vrijdag 29 jan 2021 21 | vestiging Barneveld
Wij zijn zeer tevreden over we zijn geholpen door Eric en zijn collega's. Vanaf de eerste keer dat we binnen kwamen werd er veel tijd voor ons genomen, we mochten uitgebreid rond kijken, er werd naar ons wensen geluisterd en ze dachten mee. Ook over de plaatsing zijn we tevreden vriendelijke en vakkundig mensen die pas weg gaan als het echt goed is. Ook het probleempje dat de koelkast er nog niet was is fantastisch opgelost. Wij raden iedereen aan om hier te gaan kijken voor een keuken ze nemen de tijd voor je en dat was voor ons heel fijn.
Reactie of foto toevoegen
“Veel plezier van de nieuwe keuken”
Door Raymond op donderdag 28 jan 2021 21 | vestiging Dronten
Wij zijn zeer goed geholpen bij kitchen4all. Andere zaken namen onze ideeën één op één over. Albert vroeg door en gaf zijn mening. Wij hadden de vaatwasser tegen de muur gepland, maar dan is je muur binnen de kortste keren vies. We wilden graag een kookplaat met afzuiging in de kookplaat en een kast boven de kookplaat. Dat wilde Albert ons niet eens verkopen ivm dat de kast dan vies zal worden en uiteindelijk beschadigd zal raken. Allemaal dingen waar wij niet echt over nagedacht hadden. De keuken is netjes geplaatst volgens afspraak, helaas was de vaatwasser nog niet binnen, maar die werd later op de dag toch nog geleverd. Op het laatste moment wilde mijn vrouw de keuken toch wat hoger. Ook dat was geen probleem, al koste me dat uiteraard wel nieuwe plinten. We maken met veel plezier gebruik van de keuken en zijn zeer tevreden over Kitchen4all en de hulp van Albert en collega's. mvg,
Raymond
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Groote op donderdag 21 jan 2021 21 | vestiging Hoogeveen
Losse wand en eiland bij Michael gekocht. Heel rustig en netjes geholpen echt top. Zeer tevreden ook de jongens Arjan en Johan super voor het meedenken en de extra dingen die ze gedaan hebben.
FOTO VAN GROOTE
Reactie of foto toevoegen
“Keuken, vloer en badkamer”
Door Sebastiaan en Nienke op woensdag 30 dec 2020 20 | vestiging Barneveld
Wij zijn zeer tevreden met de vestiging in Barneveld! Hebben heel goed advies gekregen! En wat bij al die andere keukenwinkels niet kon, kon hier allemaal wel! Alles wat wij wilden hebben ze voor ons geregeld! Uiteindelijk daardoor hier bij deze vestiging in Barneveld een keuken en vloer en badkamer gekocht! Verkoper (Karel) montage (Stefan)+(Jan) zijn we ook erg over te spreken! Vakmensen!
FOTO VAN SEBASTIAAN EN NIENKE
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede ervaring”
Door Martine Schaapman op dinsdag 29 dec 2020 20 | vestiging Genemuiden
Hele goede ervaring met Kitchen4All, waar ik mijn keuken heb gekocht.
Fijn geholpen door Gerhard Koster. Hij dacht goed mee en gaf me adviezen. Ook alle geduld bij het uitzoeken van de apparatuur.

Aanvulling ontvangen 30 december 2020: De keuken is al geleverd en zeer tevreden over de montage. Monteur was ingehuurd door Kitchen4All. Een meneer uit Oldebroek.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met onze keuken”
Door Bram en Corry op dinsdag 29 dec 2020 20 | vestiging Barneveld
Zeer tevreden. We zijn heel goed geholpen door Erik Kroon (eigenaar) bij aanschaf van onze nieuwe keuken, we hadden er meteen een goed gevoel bij, vriendelijk, vakkundig, en meedenkend. Ook toen wij later nog wat gewijzigd wilde, was dit geen enkel probleem. De levering ging helemaal volgens plan. Keuken zelf geplaatst. Zelf een foutje gemaakt, maar daar kregen we zo een gratis nieuwe voor (super!). We zijn heel blij met deze keuken van Kitchen4all.
FOTO VAN BRAM EN CORRY
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Roy & Roy op dinsdag 29 dec 2020 20 | vestiging Doetinchem
Wij hebben onze droomkeuken bij Mark uitgezocht .. Wij kwamen in Doetinchem binnen en werden super ontvangen .. Samen met Mark al onze wensen doorgesproken en hij dacht goed mee .. Samen tot een fantastische keuken met een kookeiland van 4 meter gekomen met alles erop en eraan .. Wij zijn blij met de indeling en alle keuzes die wij samen met Mark hebben gemaakt .. Ook de communicatie was super fijn met Mark, als er iets was dan was hij altijd bereikbaar .. Dit vinden wij erg belangrijk .. Ook de keukenmontage door Ronald is prettig verlopen .. In twee dagen tijd heeft hij de keuken neergezet .. Conclusie, als je een keuken wilt samenstellen en kopen doe dit dan bij Mark .. In de toekomst gaan wij zeker weer naar hem toe en wij raden andere mensen hem zeker aan ..
FOTO VAN ROY & ROY
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Bart van der Steeg op zondag 27 dec 2020 20 | vestiging Genemuiden
ik heb een complete keuken gekocht, prijs was goed, communicatie was goed, keuken was goed!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken renovatie”
Door Bryan op woensdag 23 dec 2020 20 | vestiging Genemuiden
Top en snel geregeld. Gingen de keuken renoveren, werd prima meegedacht over de materiaal keuze voor onze nieuwe keuken. Alles werd vlot en goed verpakt geleverd.
FOTO VAN BRYAN
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door familie Loos op zaterdag 19 dec 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Het was de eerste keukenzaak die we bezochten. We werden direct geïnspireerd door de getoonde moderne keukens. Het gesprek met Michael deed de rest. Hij was nergens opdringerig, dacht heel erg mee, gaf goede adviezen, kortom het vertrouwen en daarmee ons enthousiasme was er! Ook het tweede contact, nu concreet met 3D presentatie en de uitwerking van de details zorgde ervoor dat we met overtuiging kozen voor een prachtige keuken! En die werd het. Mede ook door de vakkundige montage van Arjan en Johan werd het een droomkeuken waar we jaren plezier van denken te hebben!
FOTO VAN FAMILIE LOOS
Keuken langs de wand
Reactie of foto toevoegen
“Prachtkeuken van een degelijke kwaliteit”
Door Ruud Verberne op vrijdag 18 dec 2020 20 | vestiging Dronten
Maandag 14 december was het zover de keuken werd gebracht . Een grote vracht aan dozen en apparatuur. Woensdag 16 en donderdag 17 december is de keuken geplaatst. Wat een prachtkeuken van een degelijke kwaliteit. Zeer tevreden maar ook de monteur die de keuken heeft geplaatst was zeer secuur een VAKMAN die alleen genoegen nam als het echt perfect was. Wij zijn zeer tevreden en heel erg blij met onze nieuwe keuken. Vanaf advies, de aankoop tot leveren en nazorg echt een dikke 10. Ruud en Gerry

Aanvulling ontvangen 18 december 2020: Vandaag 18-12-2020 zouden nog de twee magnetrons komen. Deze waren moeilijk leverbaar Albert had zijn uiterste best gedaan. Vanmiddag belde hij aan met de boodschap dat hij twee magnetrons in zijn auto had en deze kwam plaatsen geweldig!
FOTO VAN RUUD VERBERNE
+ Toon extra foto van Ruud Verberne
+ Toon extra foto van Ruud Verberne
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar wens”
Door Bram op donderdag 17 dec 2020 20 | vestiging Zevenaar
Snel en vakkundig geholpen bij Kitchen4all. Super prijs-/ kwaliteitverhouding en ook nog eens gewoon als mens benaderd. Echt een verademing. Thanks!

Aanvulling ontvangen 18 december 2020: De aankoop is vorige week geleverd en geïnstalleerd. Alles naar wens.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam sparreboom op donderdag 17 dec 2020 20 | vestiging Doetinchem
Vriendelijke medewerkers je wordt goed geadviseerd bij het uitzoeken van je keuken als er problemen zijn met de montage worden die keurig opgelost kortom één aanrader.
FOTO VAN FAM SPARREBOOM
Reactie of foto toevoegen
“Prettige samenwerking”
Door M.Bus op woensdag 9 dec 2020 20 | vestiging Dronten
Wij zijn meer dan tevreden met onze nieuwe keuken die we samen met Albert hebben samengesteld. De bouw van de woning heeft wat langer geduurd dan gepland maar Albert heeft altijd een vinger aan de pols gehouden en ons op de hoogte gehouden van wijzigen en nieuwe opties. Van begin tot het eind een prettige samenwerking. Albert is een topgast! Keuken is netjes gemonteerd door Stevan. Ook hebben we de vloer aangeschaft bij Kitchen4All en deze is strak neergelegd door Senol.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader voor velen”
Door Steenbergen op dinsdag 8 dec 2020 20 | vestiging Dronten
We hebben een keuken gekocht, erg goede service en advies, ze maken je plaatje inzichtelijk en geven goede tips! Echt een aanrader voor velen! Zal hier zo weer heen gaan!
FOTO VAN STEENBERGEN
Reactie of foto toevoegen
“Verfrissende ervaring”
Door Martine en Robbert Hof op zondag 6 dec 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Wat een verfrissende ervaring.... veel "keuken boeren" bezocht. Maar adviseur Michael valt echt in een andere categorie. Zijn oog voor detail hebben wij echt gewaardeerd. Echt een vakman die weet waar hij het over heeft zonder opdringerig te zijn. En ook eerlijk is en aangeeft als iets een minder goed idee is. Kortom, echt een advieur waar je op kunt bouwen. Ook de montage, waar Arjan en Johan voor kwamen, liep keurig. Ze werkten netjes. Zelfs toen bleek dat ze een keer terug moesten komen om het af te maken omdat andere werkzaamheden van de verbouwing uitliepen, deden ze dat met plezier.
FOTO VAN MARTINE EN ROBBERT HOF
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Beers op vrijdag 4 dec 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Hele mooie keuken gekocht. Michael had andere kijk op de keuken en wensen dan bij andere zaken. We kregen wat we gedroomd hadden. Ook de montage zeer vakkundig en leuke mannen.
FOTO VAN BEERS
Reactie of foto toevoegen
“Prettige geholpen”
Door Hut op dinsdag 1 dec 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Keuken gekocht bij Michael. Prettig geholpen nam alle tijd en dacht mee. Ook de montage verliep spoedig zonder problemen.
FOTO VAN HUT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met het eindresultaat”
Door Aart op donderdag 26 nov 2020 20 | vestiging Doetinchem
Vanaf het binnenkomen in de showroom tot en met het plaatsen van de keuken (Ronald, bedankt!) hebben wij een zeer goede ervaring. Mark heeft ons deskundig en op een prettige manier op weg geholpen en uiteindelijk zijn wij meer dan tevreden met het eindresultaat. Ook v.w.b. de communicatie wat ons betreft een hoge score. Een goed product voor een redelijke prijs, een aanrader dus!
FOTO VAN AART
REACTIE VAN AART
Extra foto
REACTIE VAN AART
Extra foto
Reactie of foto toevoegen
“Zelf geplaatste keuken”
Door Fam. Vlieger op woensdag 25 nov 2020 20 | vestiging Dronten
Goede ervaringen met adviseur Albert. Hij heeft ons geholpen met goede ideeën. Zijn diverse malen bij hem terug geweest met vragen/opmerkingen. Gaf zijn eerlijke mening. Wij hebben de keuken zelf geplaatst en bij het plaatsen ook verschillende keren overleg gehad over hoe iets geïnstalleerd moest worden. Enige kleine minpuntje is het lange wachten op de navelevering van 1 klein onderdeel, maar dat neemt niet weg dat we erg tevreden zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed gegaan”
Door Annelies op woensdag 25 nov 2020 20 | vestiging Doetinchem
Erg goed geadviseerd door Mark. Hij heeft een ontwerp voorgesteld zonder bovenkastjes en in een U vorm. Heel erg blij mee. Ziet er prachtig uit. Mark komt zijn afspraken na en reageert snel op vragen. Monteur Ronald is een vakman en heeft de keuken vakkundig geplaatst. Zowel Ronald als Mark zijn erg prettig in de omgang.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Bernardine op dinsdag 24 nov 2020 20 | vestiging Barneveld
Bij Kitchen4all werd er flink meegdacht en staat men altijd open voor vragen, opmerkingen en ideeen. De prijs was meer dan schappelijk voor de prachtige keuken die ik samen met de adviseur bedacht had. Levering kwam netjes op tijd en door vriendelijke en handige leveranciers netjes neergezet. Maar het allermeest onder de indruk was ik van de installateur(s). Deze mannen gaven net die extra aandacht en precisie die nodig is om een mooi ontwerp af te maken. Heel erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Kitchen4all”
Door Jacob Hopman op maandag 23 nov 2020 20 | vestiging Barneveld
We zijn dik tevreden met onze keuken. Er is ons een eerlijk verhaal verteld door Eric met de verkoop, dus geen addertjes. We zijn fantastisch geholpen door de tijd te krijgen wat je wilt. De keuken is door Marco geplaatst, en deze man is een vakman. Ben zelf timmerman en de oude keuken heb ik zelf geplaatst maar als Marco dit doet
dan kan je spreken van baas boven baas. Ook de nalevering is goed geregeld. Al met al is het zeker de moeite waard om daar een keuken te bestellen. We gaan in de toekomst nog de badkamer verbouwen maar gaan zeker naar dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door De Jong op zondag 22 nov 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Prettig geholpen door Michael denkt mee weet wat die doet. Goede service en zelfs de montage vakkundig geplaatst en dat in het weekend echt top. Wij zijn heel tevreden en helemaal blij.
FOTO VAN DE JONG
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Kwalitatieve keuken”
Door Ingrid Ooi op zaterdag 21 nov 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Gisteren is onze prachtige keuken geplaatst door monteurs Arjan en Johan. Twee ontzettend gezellige en vriendelijke mannen die hun vak verstaan! Ze overleggen, denken met je mee en doen net even wat extra voor hun klant. Daarnaast is de keuken super strak afgemonteerd en ons huis weer netjes achtergelaten ;) Ook zijn wij enorm tevreden over ons bezoek aan de vestiging in Hoogeveen. Hier werden wij geholpen door Michael, ook echt een vakman. Geen gedoe met vooraf een budget afgeven, gewoon in gesprek gaan en je wensen bespreken. Michael dacht goed mee in bijvoorbeeld de opstelling van de keuken, logische indeling van apparatuur, kleur samenstellingen en apparatuur keuze. Ook het verdere contact (voordat de keuken geleverd/geplaatst zou worden) verliep soepel! Wij zijn ontzettend tevreden over Kitchen 4 All Hoogeveen en zouden anderen zeker adviseren hier hun nieuwe keuken te kopen! Je krijgt een kwalitatieve keuken voor een goede prijs!
FOTO VAN INGRID OOI
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Fam geschiere op woensdag 18 nov 2020 20 | vestiging Dronten
Meedenkend, veel kennis, goede tekenaar, zeer behulpzaam en top monteur
FOTO VAN FAM GESCHIERE
Keuken met witte fronten en houtkleurig blad
Reactie of foto toevoegen
“Topkeuken”
Door Jasper Boer op zondag 15 nov 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Uit ervaring (3 keukens) weten we dat het kopen van een keuken niet altijd even transparant is. Soms zijn verkopers niet eerlijk en worden er spelletjes gespeeld of word je onder druk gezet. Ook de levering en installatie laten wel eens te wensen over. Niets van dat alles bij Kitchen4all. Wij hebben een geweldige ervaring met hoe Michael dit doet. De prijzen zijn eerlijk (en betaalbaar!) en hij denkt in alles mee zonder je onder druk te zetten. Ook zijn vaste installateur is een topper. Alles werd in 1 keer perfect opgeleverd. Je kunt hier een topkeuken voor een goede prijs kopen. Wij gaan voor de volgende keuken hier zeker weer heen.
FOTO VAN JASPER BOER
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte samenwerking”
Door Annelies & Peter op zaterdag 14 nov 2020 20 | vestiging Barneveld
Perfecte samenwerking, naar onze ideeën werd goed geluisterd en het resultaat is nog mooier dan we hadden kunnen dromen.

Aanvulling ontvangen 16 november 2020: De aankoop is al geleverd en gemonteerd. Het is goed bevallen door de perfecte communicatie en uiteindelijk resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Nemen de klant serieus”
Door Matthé Vos op zaterdag 14 nov 2020 20 | vestiging Dronten
Albert van Asselt: Bescheiden kerel met oog voor de wensen van zijn cliënten. Een man die zijn vak goed verstaat. Ik zeg altijd: "Een verkoper/adviseur hoeft niet goed te kunnen praten maar moet goed kunnen luisteren" Luisteren, meedenken en inspelen op de wensen van de klant daar is Albert een kei in. We mogen nu genieten van een prachtige keuken. Vanaf het moment van verkoop t/m plaatsten oplossen van kleine klacht werden we serieus genomen. Kitchen4all Dronten...een aanrader!
FOTO VAN MATTHÉ VOS
Hoekkeuken
REACTIE VAN MATTHÉ VOS
Oude situatie :)
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Bos op vrijdag 6 nov 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Alle lof voor deze zaak. Vanaf momemt van binnenkomen voelde goed. Ook het meedenken en advies van Michael helemaal top. Goede service en ook de twee mannen van de montage erg fijn om over de vloer te hebben erg vriendelijk en gezellig aanwezig.
FOTO VAN BOS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader bij losse aankopen”
Door G postma op donderdag 5 nov 2020 20 | vestiging Hoogeveen
We hadden alleen een afzuigkap en een spoelbak nodig, maar hier zijn we tot onze wenken in bediend. Michael dacht met ons mee en heeft echt van a tot z geholpen. Door zijn expertise hebben we snel een keus kunnen maken, en zijn we eigenaar van twee nieuwe producten. Rustig persoon die stap voor stap. Een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Goed, snel en vakkundig”
Door Sterenburg op dinsdag 3 nov 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Goed, snel en vakkundig geholpen door Michael. Aflevering en montage zoals afgesproken. Zelfs toen het stucwerk nog nat bleek, kon op korte termijn alsnog de kastenwand gemonteerd worden. Monteurs waren flexibel.
FOTO VAN STERENBURG
Reactie of foto toevoegen
“Prettig verlopen”
Door Lijster op dinsdag 3 nov 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Goed geïnformeerd over de keuken en de opties. Plaatsing van de keuken vakkundig en rustig geplaatst. Jongens hadden geen haast namen alle tijd wij heel prettig vonden.
FOTO VAN LIJSTER
Keuken aan de muur
Reactie of foto toevoegen
“Vakmanschap”
Door Susanne op zondag 1 nov 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Heel goede begeleiding bij het uitzoeken en samenstellen van de keuken. Michael had zeer goede adviezen en dacht op een heel prettige manier maximaal met ons mee. Samen hebben we echt een droom keuken ontworpen! De 3D tekening gaf een heel goed beeld van hoe het zou worden. Het inmeten gebeurde vlot en de leidingen tekening was perfect! Uiteindelijk werd de hele keuken in 1 dag geplaatst door vakkundige mensen! Korte lijntjes en vakmanschap! Ik kan dit bedrijf en deze service iedereen aanbevelen!
FOTO VAN SUSANNE
Reactie of foto toevoegen
“Superblij ermee”
Door Mini van Dijk op donderdag 29 okt 2020 20 | vestiging Genemuiden
Onlangs een nieuwe keuken gekocht bij Keukencentrum de Vries. We werden vakkundig geholpen door Emmelien, die alle tijd voor ons had en met ons meedacht. Inmiddels staat de keuken en zijn we er super blij mee! Dus voor een nieuwe keuken raden wij u dit bedrijf zeker aan.
FOTO VAN MINI VAN DIJK
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Vaatwasmachine”
Door Jenny Verheuvel op vrijdag 23 okt 2020 20 | vestiging Barneveld
We hadden alleen maar een vaatwasmachine nodig. Desondanks een geweldige service. Snelle reactie op mails. Per ongeluk teveel overgemaakt. Binnen een dag teruggestort. Kortom wanneer wij een keuken nodig hebben, gaan wij zeker naar Kitchen4all! Dit bedrijf kunnen wij van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Deskundige installatie”
Door Michael Raak op donderdag 22 okt 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Van begin tot eind erg goed geholpen, goed begeleid en geluisterd naar ons in de winkel, nette en gespecifiseerde offerte mogen ontvangen met een prachtige 3d tekening. Na 2,5 maand was het zo ver, de keuken werd gebracht en de opvolgende dag werd deze door een deskundig persoon geïnstalleerd. Erg schone en nette oplevering aan het einde van de dag.
FOTO VAN MICHAEL RAAK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Nog steeds zeer tevreden”
Door Familie Keizer op woensdag 21 okt 2020 20 | vestiging Genemuiden
In maart 2018 plaatste Kitchen4all uit Genemuiden een landelijke keuken bij ons. Wij zijn hier nog steeds zeer tevreden over. De heetwaterkraan werkte echter niet goed.
Nadat we hierover contact zochten met Kitchen4all werd binnen de kortste keren een quooker geplaatst. Gerrit, bedankt voor de snelle afwikkeling en service! Geurt, bedankt voor het installeren van de quooker. Wij kunnen weer heerlijk thee zetten.

Eerdere ervaring van 27 april 2018: Wij kochten een landelijke Schmidt keuken. Wij zijn zeer tevreden over het totale proces.
FOTO VAN FAMILIE KEIZER
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door De Vos op woensdag 21 okt 2020 20 | vestiging Dronten
Op locatie Dronten een supermooie witte keuken gekocht! De begeleiding van Albert en Mathijs als zeer prettig ervaren, informeel en meedenkend. Van A tot Z alles geregeld. Dankbaar. Willem Visscher uit Genemuiden verzorgde het inbouwen van de keuken. Nog nooit zo'n vakman tegengekomen. Werkt snel en supernetjes. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door De Vries op donderdag 15 okt 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Prima geholpen door Michael. Geeft goede tips en advies. Prijs kwaliteit zeker top. Montage super netjes en vlot geplaatst. Prettige mensen mensen om mee te werken.
FOTO VAN DE VRIES
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door J. Bongers op woensdag 14 okt 2020 20 | vestiging Dronten
Super vriendelijk geholpen door Albert. We hebben onze keuken en onze pvc vloer hier gekocht. Keuken professioneel geplaatst in kleine 2 dagen. Vloer over oude plavuizen laten leggen, eerst geëgaliseerd, daarna naadloos gelegd op de gehele benedenverdieping' Aanrader, zou hier zo weer een keuken of vloer kopen
FOTO VAN J. BONGERS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zwarte keuken”
Door Mulder op zaterdag 10 okt 2020 20 | vestiging Dronten
Begin augustus is onze zwarte keuken geplaatst en wij zijn er erg blij mee. Na het eerste gesprek met Matthijs kwam er een mooie, praktische keuken binnen ons budget in het ontwerp naar voren. De wijziging van apparatuur na het tekenen van de offerte ging soepel en was geen probleem. Het is prettig dat er 1 contactpersoon is, die soms binnen een uur (soms ook een par dagen later) reageert op eventuele vragen en/of opmerkingen. De plaatsing van de keuken ging erg snel, binnen een dag zat de keuken erin. Toen de monteur vertrok en de keuken schoon was, kwamen we 2 beschadigingen tegen. Deze werden gelijk serieus genomen en deze delen zijn na een paar weken vervangen.
Reactie of foto toevoegen
“Absuluut een aanrader”
Door Jan Alting op dinsdag 6 okt 2020 20 | vestiging Hoogeveen
We hebben hier samen met de eigenaar, nadat we onze design hadden gevonden, de keuken ontworpen. Hij kwam met heel veel dingen aanzetten waar wij nooit aan gedacht zouden hebben. Nu is de keuken geplaatst en we zijn er superblij mee. Alles wat wij graag in een keuken zouden willen hebben zit erop. Absuluut een aanrader.
FOTO VAN JAN ALTING
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij mee”
Door Ilse op woensdag 23 sep 2020 20 | vestiging Dronten
Vorige week is onze keuken geplaatst die wij in juni samen met Albert hebben samengesteld. Wij hebben toen onze wensen kenbaar gemaakt en aan de hand daarvan heeft Albert ons geadviseerd over materialen, apparatuur, posities van bv. een kookplaat of vaatwasser en een oven, het waarom wel of niet nemen van een koffieautomaat, de hoogte van het werkblad etc. Alles is ter sprake gekomen. Een super fijn en leuk, maar vooral persoonlijk gesprek. In de weken na de koop heb ik nog een paar keer contact met Albert opgenomen om wellicht wat wijzigingen aan te brengen. Ik kreeg dan keurig weer een nieuwe 3D tekening van de keuken. Geen vraag was teveel voor hem! Daarna moet je natuurlijk een tijd wachten voordat de keuken wordt geplaatst. Alle afspraken voor bezorging en plaatsing werden vrij snel na onze beslissing al gemaakt en zijn ook allemaal nagekomen. Kitchen4all werkt samen met een lokale vervoerder, zij leveren op de afgesproken tijden de spullen netjes af. Wat mij opviel is dat ze heel voorzichtig waren met alle spullen en zij echt strategisch te werk gingen om alles neer te zetten in ons huis. De volgende dag kwam Geurt onze keuken plaatsen, een uiterst vriendelijke en professionele man. Ook zeer voorzichtig met onze nieuwe keuken. Na een dag hard werken was onze keuken helemaal perfect geplaatst. We zijn er heel erg blij mee! Ik kan iedereen Kitchen4all aanraden! Het is echt een fijne winkel om een keuken te kopen, persoonlijke wensen staan voorop, altijd dezelfde persoon als aanspreekpunt, er wordt rekening gehouden met budgetten en er is geen sprake van massa zoals bij de grote ketens (je bent geen nummer). Bedankt team Kitchen4all voor alle goede zorgen!
FOTO VAN ILSE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Meuleman op maandag 21 sep 2020 20 | vestiging Dronten
We zijn naar Dronten gegaan voor een nieuwe keuken. Zelf hadden we in het hoofd qua opstelling wat we wouden, maar door het goede meedenken en adviezen is de opstelling wat veranderd en ben er super blij mee dat het zo geworden is. Het is veel praktischer! Daarin zag je goed de ervaring en vakmanschap naar voren komen!
Ook kwamen we erachter dat ze vloeren verkopen. Ook zijn we bij hun daarvoor geslaagd. Het installeren etc was goed te plannen op de dagen dat onze voorkeur had.
Deze zaak heeft goede service, is klantvriendelijk en neemt alle tijd voor je. Meer dan tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Raden Kitchen4all Barneveld van harte aan”
Door M & M op donderdag 17 sep 2020 20 | vestiging Barneveld
Na ons bij meerdere keukenzaken te hebben georiënteerd in de buurt, zijn er veel van het lijstje afgestreept door de slechte verhalen en cijfers over de (met name) bedroevende aftersales. Toen eens in Barneveld bij Kitchen4all langsgegaan (vanwege de goede recensies) waar we werden ontvangen door Eric Kroon, de eigenaar. Eric kwam na goed luisteren wat wij wilden, heel snel met een mooi ontwerp wat perfect aansloot bij onze ideeën. Hierna heeft hij ons meerdere malen helder en professioneel geadviseerd over de mogelijkheden van de keuken en ons vakkundig (en geduldig...) geholpen bij het uitkiezen van kleuren, materialen en Bosch-apparatuur. De geboden offerte was realistisch en fair geprijsd. Het financiële plaatje is belangrijk maar de uiteindelijke reden dat we met Eric in zee zijn gegaan was omdat we beiden een goed gevoel bij hem hadden en het hem toevertrouwden.
Na de voorbereidende werkzaamheden (slopen oude keuken, water- en elektra-leidingen aan/verleggen, nieuw gat voor afzuigkap boren, koof maken, stucen, vloer betegelen etc.) is de keuken geplaatst. Er waren nog een paar onvolkomenheden na montage van de keuken, maar deze zijn naar tevredenheid door Eric en crew (met speciale dank aan Jan) opgelost. Dat wordt bedoeld met goede aftersales!

Kortom, Eric is een vakkundige, (klant)vriendelijke ondernemer die helder communiceert en zijn afspraken nakomt. We zijn blij met onze prachtige keuken en raden Eric/Kitchen4all van harte aan.
FOTO VAN M & M
Hoekkeuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Van A tot Z goed geregeld”
Door Simon kappelle op maandag 14 sep 2020 20 | vestiging Doetinchem
Wij zijn voor onze keuken bij Kitchen4all in Doetinchem geslaagd. Mark heeft ons goed geholpen, tijdens het eerste gesprek hebben wij rustig onze wensen besproken en aan de hand hiervan kwam er een mooie 3d tekening tevoorschijn. Zo kun je goed zien hoe het eruit gaat zien. Op basis van deze tekening hebben we samen nog een aantal aanpassingen gedaan dit was ook allemaal geen probleem. Uiteindelijk is het precies de keuken geworden die wij wilden. De montage is ook goed geregeld en uitbesteed aan Ronald Bussink. Uiteindelijk waren er na de montage nog een paar kleine puntjes die even opgelost moesten worden. Hierover kort contact gehad met Mark en dit werd meteen goed opgepakt en is ondertussen ook opgelost. De totale aankoop van onze keuken bij Kitchen4all hebben wij erg prettig gevonden, directe communicatie ook via whattsapp en geen gedwongen verkoop dat is wat ons aanspreekt. Van A tot Z goed geregeld en wij raden Kitchen4all dan ook zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door Jesse en Eline op maandag 7 sep 2020 20 | vestiging Doetinchem
Vanaf het eerste moment tot plaatsing van de keuken verliep de communicatie heel goed. We zijn geholpen door Mark en hij heeft onze droomkeuken voor ons samengesteld. Prijs-kwaliteit-verhouding is top. We zijn heel blij met het eindresultaat! Kortom: Kitchen4all is zeker aan te raden.
FOTO VAN JESSE EN ELINE
Keuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door Fam. vd Weerd op maandag 7 sep 2020 20 | vestiging Genemuiden
Tijdens het uitzoeken van de keuken werden wij vakkundig geholpen. Er werd goed met ons meegedacht over wat wel en niet mogelijk was. Leveren en plaatsen ging vlekkeloos door een vakbekwame monteur. Wij zijn super tevreden over de dienstverlening en helemaal blij met onze nieuwe keuken. Ik zal keukencentrum de Vries zeker aanbevelen bij mensen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed gevoel”
Door Michel Miedema op donderdag 3 sep 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Wij zijn in april voor het eerst bij Michael geweest. Het gesprek verliep zeer prettig. Michael luisterde goed naar onze wensen en heeft een mooie 3D scan gemaakt van onze ideale keuken. Pas aan het eind van het gesprek kwamen de financiën naar voren en dit was zeer transparant. Geen langdurige onderhandelingen maar een eerlijke en faire prijs. Toen we aan de gang waren met de verbouwing kwamen we erachter dat we graag een uitbreiding wilden van de keuken. We konden snel terecht bij Michael en weer super geholpen. De montage door Arjen ging ook voorspoedig. Geen gezeur over kleine extra werkzaamheden. Wij hebben een zeer goed gevoel overgehouden aan Kitchen4all in Hoogeveen.
FOTO VAN MICHEL MIEDEMA
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitzonderlijk goed”
Door Marjon Klop op donderdag 27 aug 2020 20 | vestiging Doetinchem
Kitchen4all, enorm bedankt voor de prachtige keuken. Vanaf het eerste gesprek tot de plaatsing is de communicatie perfect verlopen. Goed en vakkundig advies, prijs-kwaliteit-verhouding heel prima en een perfecte service. Alles werd op tijd geleverd en bijzonder goed gemonteerd. Na afloop nog een heerlijke traktatie in de brievenbus, echt een top bedrijf. Dankjulliewel....voor alles!
FOTO VAN MARJON KLOP
Donkere keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede kwaliteit”
Door Maikel de lange op vrijdag 21 aug 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Super goede surves, en goede kwaliteit keuken. Tijdens ontwerp en aflevering verliep alles top echt super.
FOTO VAN MAIKEL DE LANGE
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaringen”
Door Fam. Dekker op donderdag 20 aug 2020 20 | vestiging Genemuiden
Onlangs een keuken gekocht bij dit bedrijf. We zijn zeer vakkundig en prettig geholpen door Gerhard. Ook het plaatsen van alles is zeer goed gedaan. We hebben alleen maar positieve ervaringen.
FOTO VAN FAM. DEKKER
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Super resultaat”
Door Bruinsma op vrijdag 14 aug 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Zeer tevreden met onze nieuwe keuken! alles zit er op en er aan. Er is goed meegedacht bij het uitzoeken van de keuken en bij het plaatsen! Netjes geplaatst! Vriendelijke mensen. Zowel bij aanschaf als bij het plaatsen van de de keuken veel plezier gehad! Met een super resultaat!
FOTO VAN BRUINSMA
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zaken goed opgelost maar wel de wet van Murphy”
Door Bianca Schaap op maandag 10 aug 2020 20 | vestiging Dronten
Prachtige keuken aangeschaft bij Kitchen4all dronten. Goed geholpen bij aanschaf en planning. Persoonlijk vond ik de contacten na tekenen van de aankoop van de keuken wat stroef per email. Ik miste het meedenken met de zaken die ik toch echt graag in de keuken had gewild. Uiteindelijk na veel contacten de meeste toch in het ontwerp gekregen en zaken aangepast. Vooral face to face contacten verliepen wel goed. Per email een nieuwe prijs gekregen voor de gewenste aanpassingen die veel te hoog was. Bleek uiteindelijk na uitzoeken op ons verzoek dat het blad dubbel was gerekend. Ik vraag mij af wat er gebeurd was als wij hier klakkeloos akkoord op hadden gegeven.

Bij levering van de keuken bleken er kasten beschadigd. Toen wij dit melden misten wij het begrip en inleving en de garantie dat het alsnog voor ons goed geregeld zou worden. Hierin zou echt gewerkt kunnen worden aan de verkoper zijn communicatie. Uiteindelijk is dit goed gekomen gelukkig. De 2 beschadigde kasten werden opnieuw besteld. Bij plaatsing van de keuken bleek ook het een en ander mis te gaan. (plasma filter afzuigkap past niet, vaatwasser was te hoog voor de keuken, zijplint te kort geleverd, blad niet helemaal goed gemonteerd). Deze zaken werden uiteindelijk allemaal opgelost.

Misschien fout van ons...maar als een keuken niet af en goed wordt opgeleverd verwacht je contact op korte termijn vanuit de verkoper. Dit gebeurde helaas niet en moesten wij voor de zoveelste keer er weer zelf achteraan. Uiteindelijk na zo veel weken zijn de meeste zaken die niet ok waren hersteld. Wij zijn nog wel in afwachting van de 3de poging voor een afzuigkap filter. daarnaast bleek na plaatsing van de nieuwe kasten dat er iets niet goed is gegaan met de stoom oven en hierdoor de nieuwe kast ook weer beschadigd is. Dit gemeld maar ook hier geldt helaas voor dat we alweer 2,5 week aan het wachten zijn op reactie van de verkoper hierover. Kortom een hele verzameling aan "fouten" en verkeerde verwachtingen hebben en ontbrekende communicatie. Misschien verwachten wij te veel maar als je een nieuwe keuken voor veel geld koopt verwachten we toch een bepaalde service.

Erg jammer, het vertrouwen is weg in dit bedrijf ondanks dat zij de meeste zaken uit eindelijk goed hebben opgelost. Onze prachtige keuken geeft nu helaas nog steeds een nare bijsmaak.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door E de Lange op dinsdag 4 aug 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Deskundig advies, mooie 3D tekeningen , meedenken. Komen afspraken na ,erg betrouwbaar, eind resultaat is zoals afgesproken,keurige afwerking zelfs nog extra plintje aan de zijkant gezet voor een nog mooier resultaat. Erg tevreden over het hele proces.
FOTO VAN E DE LANGE
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door JM Knaap op donderdag 30 jul 2020 20 | vestiging Dronten
Een heel fijn bedrijf met goed advies en goede kwaliteit! Wij hebben hier een keuken gekocht inclusief installatie van het geheel. Aan tafel wordt alles gelijk uitgetekend wat een goede impressie geeft. Advies in soort, kleur, apparatuur en installatie wordt rustig en kundig voorgelegd. Contact, levering en de installatie zeer goed, daarom raden wij Kitchen4all Dronten dan ook iedereen aan.
FOTO VAN JM KNAAP
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Oprecht tevreden”
Door Sophie op maandag 20 jul 2020 20 | vestiging Dronten
Wij zijn bij Kitchen4All terecht gekomen omdat wij zelf ook in Dronten wonen. Na verschillende grote ketens bezocht te hebben besloten wij de 'kleinere' zaak ook een kans te geven, en dit was een ontzettend goede keus. Albert, de eigenaar, zal altijd eerlijk met je communiceren en rekening houden met je behoeftes en budget. Daarom hebben wij ook direct na de eerste tekening en offerte gekozen voor Kitchen4All, het ontwerp, de prijs en het meedenken van Albert heeft ons niet doen twijfelen. De levering van de keuken was erg scherp, dit was ook de voorwaarde waarop we de keuken hebben gekocht. De levering was top en de installatie van de keuken hebben we zelf gedaan. Helaas was de kokend water kraan niet direct leverbaar (vanwege Corona), maar Albert heeft ons een 'noodkraan' aangeboden, die we in de tussentijd hebben gebruikt. Tussendoor is de service super, het is ontzettend handig dat je met Kitchen4All direct kan whatsappen, waar ze alle vragen die je hebt bijna direct beantwoorden. Kortom, ik zou Kitchen4all iedereen aanraden omdat de prijs scherp is, de levering erg goed, het meedenken en de hulp van Albert is super. Wij hebben eigenlijk weinig op te merken over Kitchen4All.
FOTO VAN SOPHIE
Keuken met half eiland
Reactie of foto toevoegen
“Prettig geholpen”
Door Jan Timmer op zaterdag 18 jul 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Via internet terecht gekomen bij Michael in Hoogeveen Goed advies en prettig geholpen. De keuken is door Arjan en Johan heel netjes geplaatst. We zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door S van der Vegt op woensdag 15 jul 2020 20 | vestiging Doetinchem
Vanaf het eerste moment is de service uitstekend geweest. We werden hartelijk ontvangen en er werd alle tijd voor ons genomen. Mark dacht mee met de (on)mogelijkheden wat resulteerde in een snel en mooi 3D ontwerp welke geheel naar onze wens was. De keuken kon snel geplaatst worden, een absolute pre! Daarnaast bleef Mark veel contact onderhouden wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Na plaatsing van de keuken werd er zelfs een attentie in de vorm van een doos Merci met een kaartje gestuurd. Wij raden dit filiaal dan ook ten zeerste aan naar iemand die opzoek is naar een mooie keuken!
FOTO VAN S VAN DER VEGT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Chris Heijboer op woensdag 15 jul 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Heel goed geholpen. Advies en begeleiding waren super. De keuken werd bezorgd in een wagen waar geen pluisje in lag, echt keurig. Je hoort altijd iedereen roepen dat er iets niet klopt aan de geleverde keuken, bij ons klopte alles. Heel erg blij en tevreden!
FOTO VAN CHRIS HEIJBOER
Zijkant keuken met apparatendeel
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch werk”
Door Familie Bellinga op vrijdag 10 jul 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Via internet terecht gekomen bij Kitchen4all. Goed geholpen door Michael en dezelfde dag nog onze nieuwe keuken gekocht. Michael heeft alles goed geregeld. Ook zeer tevreden met Arjan en Johan. Ze hebben vakkundig de keuken geplaatst en een mooie oplossing gevonden voor een probleem die we hadden met de afzuiging. Fantastisch werk geleverd!
FOTO VAN FAMILIE BELLINGA
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door valerey Sanches - Fikki op woensdag 8 jul 2020 20 | vestiging Dronten
Hartelijk ontvangst bij de vestiging in Dronten. We kwamen binnen met een aantal ideeën en zo kwam de keuken tot stand. Helaas was deze net boven ons budget dus we zagen er vanaf. Tot de vriendelijke Matthijs ons terug belde en aangaf even te hebben gepuzzeld. Onze droomkeuken was mogelijk binnen het budget. Wat waren we blij. Ten tijden van de bestelling tot aan levering zijn we prima op de hoogte gehouden met betrekking tot de status. Ook onze spoelbak was even niet leverbaar dus kregen wij er een tijdelijke spoelbak voor in de plaats. Prima service en ik zou mijn keuken daar zo weer aanschaffen. Buiten de service om, is de keuken ook boven verwachting mooi!
FOTO VAN VALEREY SANCHES - FIKKI
+ Toon extra foto van valerey Sanches - Fikki
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Dik Timmer op donderdag 2 jul 2020 20 | vestiging Hoogeveen
vanaf begin een keurige/goede begeleiding voor het in vullen van mijn wensen voor een nieuwe keuken. totaal geen druk door de verkoper voor te kopen of opstelling. gewoon top
FOTO VAN DIK TIMMER
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Fred Schavemaker op donderdag 2 jul 2020 20 | vestiging Barneveld
Vanaf het eerste klantcontact in de showroom tot het laatste na-service contact is alles zeer vlot, netjes en tot grote tevredenheid verlopen. Vooral het persoonlijke contact waren wij zeer tevreden over. En het belangrijkste; de keuken is zo mooi geworden!!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Familie Brink op dinsdag 30 jun 2020 20 | vestiging Dronten
Hier onze keuken gekocht, goede service en mensen die met ons mee dachten. Albert heeft ons geadviseerd en doet dat ook heel eerlijk. Ook toen er later nog wat gewijzigd moest worden, was dat geen enkel probleem! Na een verbouwing de keuken geplaatst door Jan, een super keukenmonteur. Werkt heel netjes en secuur. Kortom, wij zijn heel tevreden over Kitchen4all Dronten.
Reactie of foto toevoegen
“Matig”
Door Henk en Helga op vrijdag 19 jun 2020 20 | vestiging Genemuiden
Overall matig advies en uitvoering. Er is vooraf niet gekeken in het nieuwbouwhuis. De kast is daardoor deels over een ventilatiedop gekomen. Ook de greeplijsten niet goed gemonteerd en hele keuken brak opgeleverd. Verschillende keren monteur weer terug gehad. Ook de kokend water kraan die geleverd is is van zeer slechte kwaliteit met steeds storingen en na een jaar al vervanging van boiler. Het verkoopproces was ok maar de uitvoering en de service niet.
FOTO VAN HENK EN HELGA
Keuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Heling op donderdag 18 jun 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Hier onze eerste keuken gekocht. Duidelijk en goed geholpen. goede service en communicatie was Echt top.
FOTO VAN HELING
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede ervaring”
Door W.Nijboer op vrijdag 12 jun 2020 20 | vestiging Dronten
Goed advies door kundige mensen met kennis voor de aanschaf van onze nieuwe keuken! Zeer tevreden over de verkoop plaatsing en afhandeling van de keuken!
FOTO VAN W.NIJBOER
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Meedenken met de klant”
Door Johan Westendorp op maandag 8 jun 2020 20 | vestiging Genemuiden
Problemen met de kookplaat kon telefonisch niet opgelost worden .de monteur van Neff kon pas over 1.5 week komen stond gelijk de verkoper op de stoep met een vervangende kookplaat want je kunt niet 1.5 week zonder kookplaat en kreeg gelijk de tip mee oNee apparatuur te registreren bij Neff waardoor je ipv 2 jr garantie nu dus 5 jr garantie krijgt dat noemen we nou meedenken met de klant

Aanvulling ontvangen 9 juni 2020: De keuken is daar gekocht, de aankoop was in augustus 2017.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed bedrijf”
Door C.G. Gerritsen -Woertman op vrijdag 5 jun 2020 20 | vestiging Genemuiden
Ik heb een prachtige mooie keuken hele goede service denken ook goed mee. Heel goed bedrijf. De monteur die bij mij plaatste was ook heel goed service gericht.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Fam Bos op donderdag 4 jun 2020 20 | vestiging Genemuiden
We zijn meer dan tevreden met onze nieuwe keuken. De hulp en expertise van Gerhard heeft daarbij zeker aan bijgedragen. Dat samen met onze wensen en ideeën en de mogelijkheden van de ruimte, is er een zeer mooie keuken ontstaan. Ook het plaatsen van de keuken liep soepel en zonder problemen. De monteur werkte zeer secuur en netjes. Echt een vakman. Ook de badkamer is nu besteld bij Keukencentrum de Vries. ! Zeker een aanrader.
FOTO VAN FAM BOS
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk”
Door Marianne op donderdag 28 mei 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Keurig en snel geholpen. Goed op de hoogte gehouden van levertijd. En fijn meegedacht met maatvoering etc. Zeer vriendelijke eigenaar en monteur.
FOTO VAN MARIANNE
Keuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Scheers op maandag 25 mei 2020 20 | vestiging Doetinchem
Goed geholpen door Mark. Mede door zijn kundige advies, is onze droomkeuken zeer snel geplaatst. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Prettig in de omgang”
Door Sprong op vrijdag 22 mei 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Prettige communicatie, goed in uitvoering. Zowel met Michael en de monteur Arjan heel erg prettig in omgang en overleg. Passen en meten in deze keuken maar het is een mooi plaatje geworden.
FOTO VAN SPRONG
Mooi plaatje
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische keuken”
Door Marrieke op vrijdag 22 mei 2020 20 | vestiging Genemuiden
Tijdens onze afspraak kregen we een goed en duidelijk advies van Emmelien. Ze dacht mee met ons over de wensen die we hadden. En kunnen dan ook Keukencentrum de Vries alleen maar aanbevelen. We zijn erg blij met onze fantastische keuken!
FOTO VAN MARRIEKE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Wever op dinsdag 19 mei 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Goede ervaring kundig advies . Ook werd de keuken snel geleverd en gemonteerd
Zeker een aanrader.
FOTO VAN WEVER
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Verdienen de review”
Door J. C. Immink- Kuiper op maandag 11 mei 2020 20 | vestiging Barneveld
We zochten een pantry, klein maar doeltreffend, en toch nog met mooie uitstraling. We zijn in Barneveld heel hartelijk ontvangen door Erik Kroon. Hij begreep onze wensen en heeft ons zeer vakkundig geholpen. Het is een mooi klein keukentje geworden, vakkundig geplaatst. Een nadeel vind ik dat het afvalmateriaal niet wordt afgevoerd. Dat zou helemaal superfijn zijn!. Maar desalniettemin alle lof voor Erik Kroon en de installateur. Kitchen4all is een echte aanrader voor iedereen die een mooie, solide, niet al te dure keuken zoekt!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door H.Kolthof op zaterdag 9 mei 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Na 20 jaar werd het tijd om onze oude keuken te vervangen,via internet en vooral de goede reviews kwamen we in Hoogeveen terecht. We zijn goed geholpen door Michael, en het maakte niet uit hoe laat we s'avonds mailde als er vragen waren, er werd altijd gereageerd. Kortom we zijn zeer tevreden over het team van Kitchen4All te Hoogeveen.
FOTO VAN H.KOLTHOF
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 171
Adresgegevens Kitchen4all
aBarneveld (38 ervaringen), Anthonie Fokkerstraat 6, 3772 MR Barneveld, tel 0342 - 22 40 78
bDeventer , Hannoverstraat 3a, 7418 BL Deventer, tel 0570 - 23 41 01
cDoetinchem (13 ervaringen), Raadhuisstraat 69, 7001 EX Doetinchem , tel 0314 - 21 60 36
dDronten (50 ervaringen), De Dommel 16, 8253 PL Dronten, tel 0321 – 23 00 11
eGenemuiden (106 ervaringen), Kamperzeedijk 127, 8281 PD Genemuiden, tel 038 – 337 75 84
fHoogeveen (60 ervaringen), Groenewegenstraat 19, 7901 ED Hoogeveen, tel 0528 - 21 70 44
gZevenaar (1 ervaring), Nobelstraat 19, 6902 PH Zevenaar, tel 0316 - 21 50 50
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.