Feedback
5,5

MoreFloors

Score uit 2 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 076-5328975 | Neerloopweg 11, 4814 RS Breda
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van MoreFloors
Houten vloeren, natuursteen vloeren, tegel vloeren, keramische parket, terrashout, gietvloeren, siergrind, troffel, laminaat vloeren, bamboe vloeren, gevlinderde betonvloeren, woonbeton en zelfs vinyl- en PVC vloeren. MoreFloors Vloeren Breda is de specialist op het gebied van alle denkbare vloeren.
Alternatieven voor MoreFloors
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• LAB21
   
(Breda Noord-Brabant) score 8,0 uit 927 ervaringen
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 120 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Utrecht Utrecht) score 9,7 uit 342 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,7 uit 398 ervaringen
• Het Vloerenhuis
   
(Nijkerk Gelderland) score 9,8 uit 96 ervaringen
• J&M Vloeren
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 7,0 uit 1 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over MoreFloors. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Verkeerd laminaat geleverd”
Door Bianca Verhagen op zondag 30 jul 2023 23
Ik heb hier mijn laminaat gekocht voor hele huis, blijkt een laminaat met groeven te zijn, dit heb ik niet besteld! Ik heb contact gehad met het bedrijf. Deze zegt dat hij een bericht met foto van de foute vloer naar zijn leverancier heeft gestuurd! Fijn! Het zal wel enkele maanden duren voordat er een reactie zal zijn, dat kan, geen probleem dacht ik nog, er wordt in ieder geval iets aan gedaan! Ja, je raadt het zeker al? Nooit meer wat van gehoord! Slechte, zeer onbetrouwbaar zaak vind ik.
Reactie of foto toevoegen
“Waardeloos!”
Door Daan op donderdag 27 okt 2022 22
Tijdens de eerste parketvloer leggen al aangegeven dat dit fout ging (grote kieren). Toch doorgelegd. Vervolgens na veel gesteggel en wijzend naar andere doe de fout hebben gemaakt, 2de vloer gelegd. Deze is goed, alleen met het verwijderen van de 1ste veel kapot gemaakt. (plinten, deuken in de vloer en beschadigde dorpels) Na een advocaat ingeschakeld te hebben hoefden we het laatste termijn niet meer te betalen (1½ jaar mee bezig geweest). Helaas is er dus ook niks meer gerepareerd door hun. Nooit excuus gehad, heb nog éénzelfde verhaal voor de traprenovatie, maar die zal ik jullie besparen... zeer slecht allemaal. De buren hierna gesproken en hadden precies hetzelfde verhaal alleen 10 jaar eerder.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging MoreFloors
  Breda, Neerloopweg 11, 4814 RS Breda, tel 076-5328975
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.