Feedback
6,0

Esco Vloeren

Score uit 4 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
4 vestigingen (Gelderland, Noord-Brabant & Zuid-Holland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Esco Vloeren
Esco Vloeren is de grootste leverancier in Europa van houten vloeren, vloerdelen, lamelparket, laminaat, tegels en natuursteen vloeren.
Alternatieven voor Esco Vloeren
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Knulst Vloeren
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 346 ervaringen
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 120 ervaringen
• Het Vloerenhuis
   
(Nijkerk Gelderland) score 9,8 uit 98 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,7 uit 402 ervaringen
• LAB21
   
(Oostzaan Noord-Holland) score 8,0 uit 924 ervaringen
• Luxury Floors
   
(Kampen Overijssel) score 9,5 uit 260 ervaringen
• Bebo Parket
   
(Vriezenveen Overijssel) score 8,3 uit 34 ervaringen
• J&M Vloeren
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 7,0 uit 1 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over Esco Vloeren. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Verschillende ervaringen”
Door Camiel op donderdag 4 jan 2018 18 | vestiging Ede
Eerste aankoop verliep prima. Door het deskundige personeel werden we prima geholpen. Er is een kleine cursus gegeven waardoor wij zelf de vloer konden leggen. Over deze geleverde vloer dan ook geen klachten. Met deze prettige ervaring in ons achterhoofd hebben we jaren later wederom bij Esco een aantal vloeren gekocht voor ons nieuwe huis. Dit verliep geheel niet naar wens. Multiplank was uiterst bol geleverd, waardoor wij nu veel holle plekken onder de vloer hebben omdat daar geen hechting heeft plaats gevonden. Deze vloer was overigens door een goede professional van Esco gelegd. Daarnaast minimaal geleverd ondanks het zeer geringe snijverlies. De massieve grenen plank vertoonde fabrieksfouten zoals maatverschillen en foutief gefreesde veren en groeven. De eiken mozaïek vloer die wij als zichtvloer hebben gelegd vertoonde enorme maatverschillen. Helaas is op geen van de drie constateringen in gegaan en is alles afgedaan als een probleem dat hoort bij een natuurproduct. Frustrerend dat er niet oprecht geluisterd werd naar onze problemen. Opmerkelijk dat ervaringen met dezelfde winkel zo uiteen kunnen lopen.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Marianne Seijdel op woensdag 29 jul 2020 20 | vestiging Westerhoven
Helaas waren wij niet tevreden over de keramisch parket vloer. Deze was afgeleverd in de voortuin tijdens onze afwezigheid (was zo afgesproken). Pallet was onbeschadigd maar bij leggen vloer constateerde tegelzetter dat er zeer, zeer veel beschadigingen waren ("niet normaal"waren zijn woorden). Veel tegels kapot. Kennelijk tijdens transport onvoorzichtig behandeld (in Italie of in Nld). Na contact met Esco mochten we wat extra tegels komen halen. Maar moesten daarvoor zelf vanuit Middelburg naar Westerhoven rijden, een koerier inschakelen was niet mogelijk. Dus zelf 2 uur heen en 2 uur terug gereden. De tegelzetter kon daardoor wel doorwerken maar de vloer is niet 100% mooi geworden door te veel kleine pas stukjes. Esco gaf niet thuis en stelde "dat we dan maar een extra pak tegels hadden moeten halen..." Zeer teleurgesteld over deze slechte service.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden over eikenhouten vloer”
Door Sanders op dinsdag 23 jul 2019 19 | vestiging Zoetermeer
Hele slechte ervaring met deze winkel. Diverse malen contact gehad over onze klachten maar niet tot een juiste oplossing kunnen komen. Jammer! Wij hebben inmiddels gekozen voor een andere vloer na anderhalf jaar alleen maar ellende. Voor ons nóóit meer een Esco vloer!
Reactie of foto toevoegen
“Geen aanrader”
Door Robbertsen op woensdag 28 feb 2018 18 | vestiging Ede
Voor een gehele woning vloeren en toebehoren aangeschaft bij Esco Vloeren. Tot het zetten van de handtekening op de offerte ging het goed, daarna ging het fout. Het aantal m2 dat volgens tekening is uitgerekend door Esco en de benodigde aantal m2 waren volledig fout. Er was veel te weinig materiaal geleverd waardoor de montage niet volgens afspraak afgerond kon worden. Daarnaast een volledig verkeerde lijm en voeg geadviseerd (en geleverd) die niet op het type vloer aangebracht kon worden. Indien je naar de winkel gaat worden er allerlei beloftes gedaan om het op te lossen maar er wordt niets nagekomen. Het verkeerde advies en de daarbij komende vertraging hebben voor veel extra kosten gezorgd, Esco was niet bereid om dit op een fatsoenlijke manier op te lossen. Totaal niet klantgericht, dreigen direct met een incassobureau. Geen aanrader!
Reactie of foto toevoegen
Vestigingen Esco Vloeren
Website: escovloeren.nl/
  Breda, Asselbergsstraat 4, 4815 AB Breda, tel 040-2030500
  Ede (2 ervaringen), Lorentzstraat 2-2, 6716 AD Ede, tel 040-2030500
  Westerhoven (1 ervaring), Leemskuilen 44, 5563 CL Westerhoven, tel 040-2030500
  Zoetermeer (1 ervaring), Kleurlaan 10, 2718 NA Zoetermeer, tel 040-2030500
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.