Feedback
9,7

Baderie & Keuken Atelier Almere

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukenatelieralmere.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Baderie & Keuken Atelier Almere
Welkom bij Keuken Atelier Almere
Bij Keuken Atelier Almere geloven we dat de keuken het hart van elk huis is. Het is de plek waar heerlijke gerechten tot leven komen, waar smaken samenkomen en waar herinneringen worden gecreëerd. Met trots bieden wij onze expertise en passie aan om uw droomkeuken werkelijkheid te maken. Ons team van ervaren vakmensen staat klaar om uw ideeën om te zetten in een uniek en functioneel ontwerp. Of u nu op zoek bent naar een moderne, strakke keuken of juist een warme, landelijke sfeer wilt creëren, wij hebben de kennis en vaardigheden om aan uw wensen te voldoen.

Baderie Almere. Het geluk zit in elk detail.
Het is altijd fijn als Iemand écht de tijd voor je neemt. Die aandacht heeft voor jouw wensen en oog heeft voor details waar jij nog niet eens aan gedacht hebt. Die met een paar lijnen jouw ideeën beter maakt en oplossingen ziet voor dat jij een probleem hebt. Bij Baderie weten we al ruim 40 jaar dat je juist met die kleine dingen een groot verschil kunt maken. Daarom zetten we net die stap extra, vanaf de eerste kennismaking tot en met de het laatste kitrandje. Want pas als alles klopt word je echt blij van je nieuwe badkamer.
Ervaringen
Er zijn 100 ervaringen over Baderie & Keuken Atelier Almere. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren85 ervaringen
4 sterren14 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Een super bedrijf”
Door Linda Rietvelt op vrijdag 29 mrt 2024 24
Wat een super bedrijf, had bij het eerste gesprek meteen een goed gevoel, meedenkend, adviserend zonder overheersend te zijn. Dave heeft samen met ons een mooie indeling voorgesteld waar wij zelf niet aan hadden gedacht. Elk onderdeel in goed overleg gekozen, snelle levering en eigen medewerkers die ook plaatsen, alles komt goed samen. Ik had mij geen betere keuze kunnen wensen.
FOTO VAN LINDA RIETVELT
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Myrte op zaterdag 23 mrt 2024 24
We zijn voor onze nieuwe badkamermeubels naar de Baderie gegaan. Wat een fijn en professioneel bedrijf! Ze hebben een mooie winkel waar je alle spullen kan bewonderen. De levering verliep goed en de kwaliteit van de producten is ook erg mooi. Ik had nog een aantal vragen. Deze werden direct en goed opgepakt door een medewerker van de Baderie. Dank jullie wel!
Reactie of foto toevoegen
“Service staat hoog in het vaandel”
Door Kees van der Pijll op zondag 7 jan 2024 24
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde. Normaal schrijf ik niet snel een review maar na het plaatsen van mijn nieuwe keuken en service wat keukenatelier mij heeft geboden, vond ik dat ik dit of z'n minst kon doen. Na prima geholpen, we zijn zelfs drie keer terug geweest, heeft Jesse een mooi ontwerp gemaakt. De mannen van keukenatelier werken snel en netjes met een mooi/geweldig resultaat. En werd tijdens het instaleren meegedacht om puntjes op de i te zetten. Na de klus wordt de nieuwe keuken nogmaals nagelopen en waar nodig hersteld. Wat ik vooral prettig vond is dat ook last minute veranderingen door keukenatelier gefaciliteerd werden aanpassing van mijn koof. Ook erg prettig is de bereikbaarheid van Jesse via app, telefoon of email. Keukenatelier is er eentje van de oude stempel, waarbij service hoog in het vaandel staat.
FOTO VAN KEES VAN DER PIJLL
+ Toon extra foto van Kees van der Pijll
+ Toon extra foto van Kees van der Pijll
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Frank van Dommelen op dinsdag 3 okt 2023 23
Prima geholpen bij het uitzoeken en ontwerpen van mijn nieuwe keuken door Jesse en Dave. Er werd meegedacht en veel goede tips gegeven ook tijdens de montage liep alles volgens plan. Kwamen keurig afspraken na en werkten hard en netjes.
FOTO VAN FRANK VAN DOMMELEN
+ Toon extra foto van Frank van Dommelen
+ Toon extra foto van Frank van Dommelen
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Davy Loopstra op maandag 7 aug 2023 23
Super blij met het resultaat van onze nieuwe keuken via Keukenatelier Almere! Wij zijn langsgegaan bij Keukenatelier Almere en werden direct vriendelijk en behulpzaam ontvangen. Samen met Dave van Keukenatelier Almere, hebben we onze droomkeuken ontworpen en hebben we in alle rust kunnen bedenken wat we precies willen. Dave heeft ons hierin goed begeleid en bedankt mooie oplossingen bij eventuele twijfels of moeilijkheden. De keuken was zeer snel geleverd en binnen ander halve dag volledig geplaatst! Montage is geregeld door eigen personeel en zijn vakmannen. Aanrader voor iedereen om door hun je keuken te laten plaatsen!
FOTO VAN DAVY LOOPSTRA
Reactie of foto toevoegen
“Top badkamer”
Door Dennis Kagenaar op zaterdag 5 aug 2023 23
Alsof we nu in een 5***** hotel wonen. Vanaf het moment dat we de winkel in kwamen en ontvangen werden door Jesse voelde het al goed. Jesse heeft een prachtige badkamer voor ons ontworpen. Toen kwam het bouwteam uiteindelijk bij ons thuis en voelde het gewoon nog beter. Eerst de slopers die binnen no-time de badkamer volledig gestript hebben, daarna Olaf als vaste monteur/installateuren al die andere toppers van tegelzetters, stukadoor tot uiteindelijk de kitter. Allemaal super vriendelijk en absolute vakmannen. Dit alles onder leiding van Demian. Wil je een top badkamer?! Bel dit team en je wordt van A tot Z ontlast.
FOTO VAN DENNIS KAGENAAR
REACTIE VAN DENNIS KAGENAAR
tekst
REACTIE VAN DENNIS KAGENAAR
tekst
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Margreet Binnendijk-Vos op woensdag 26 jul 2023 23
Wij zijn bij diverse keukencentra geweest en uiteindelijk uitgekomen bij "Keukenatelier Almere". We wisten niet dat ze inmiddels ook keukens konden plaatsen. Begin 2020 hadden we onze badkamer laten verbouwen door "Badderie Almere" en dat was prima bevallen en nog steeds! Ze hebben ons alles uit handen genomen, vanaf het sloopwerk tot aan het schilderwerk. We zijn erg tevreden en we hebben er een zeer ruime en lekkere keuken aan overgehouden. De mensen van "Keukenatelier" werken erg netjes, zijn klantvriendelijk en komen hun afspraken goed na.
FOTO VAN MARGREET BINNENDIJK-VOS
+ Toon extra foto van Margreet Binnendijk-Vos
+ Toon extra foto van Margreet Binnendijk-Vos
Reactie of foto toevoegen
“Een perfect resultaat”
Door Blokdijk op zondag 23 apr 2023 23
Je eigen badkamer, die beter voelt dan die in een luxe hotel? Zoek niet verder. Ga naar De Baderie in Almere-Buiten! Al jaren hikten we tegen het vervangen van onze badkamer aan. Ingrijpend, want een hoop troep. Tuurlijk het kost een duit, en vergeet ook niet al die mogelijkheden. En vooral wie vertrouw je voor de uitvoer, wanneer je linkerhandig bent? Toch hebben we precies een jaar geleden de knoop doorgehakt. Het resultaat is perfect. Elke dag een blije start van de dag voor ons hele gezin. De Baderie in Almere-Buiten heeft deskundige en vriendelijke adviseurs. Hugo (en Jesse) hebben ons tijdens de diverse keuzes goed geholpen. Keuzestress? Een beetje. Maar rustig worden alternatieven met voor- en nadelen besproken. Luisterend naar moetjes, misschientjes en de dikke persoonlijke afkeuren. Alles wordt in 3D getoond, om een goed gevoel te krijgen hoe het eruit komt te zien. En na prijsakkoord krijg je een dikke multomap met alle details (en dag-voor-dag uitvoerschema). Omdat het post-Coronadruk was, duurde het even voor de uitvoer startte. Deze verliep perfect.
Reiner verdient een groot compliment voor zijn vakwerk, uitleg en meedenken.
Er zijn immers altijd laatste inzichten, of slimmigheden. De troep viel reuze mee, want alles wordt netjes afgedekt. Voor het echte specialistenwerk gebruikt De Baderie een vaste crew van stukadoors en tegelzetters. Hun jarenlange ervaring is goed terug te zien in het resultaat. En de kleine geconstateerde beschadigingen (aan kastjes)? Deze werden netjes vervangen. Het team gaat dus tot de perfectie daar is. Uitsmijter was de tip van Damian om een afstandsbediening aan te schaffen voor de ventilatie. Heren allen bedankt voor het goede werk!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het eindresultaat”
Door Hugo Oversteegen op dinsdag 18 apr 2023 23
We hadden nog geen idee wat we precies wilde en hebben ons volledig laten adviseren door de adviseur Jesse. Hij heeft bij ons eerste gesprek collega's erbij geroepen om met elkaar te sparren over de mogelijkheden van de indeling. Wij dachten namelijk zelf dat onze keuken een lastig project zou worden, maar door de nieuwe indeling hebben we veel meer ruimte gecreëerd. De keuken was in twee dagen geplaatst en we zijn erg blij met het eindresultaat!
FOTO VAN HUGO OVERSTEEGEN
+ Toon extra foto van Hugo Oversteegen
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij en tevreden”
Door Liesbeth en Niek op maandag 17 apr 2023 23
Hoe vind je een goede 'badkamerwinkel'? Lastig, want op internet zijn veel badkamerbedrijven te vinden. Van kennissen leerden we dat er twee 'soorten' badkamerbedrijven zijn: 1) bedrijven die een badkamer inclusief het installeren van de badkamer verkopen 2) bedrijven die alleen het product badkamer aan je verkopen, waarna je vervolgens zelf de elektricien, stukadoor, installateur , tegelzetter, etc moet regelen en plannen. Variant 1 is vaak wat duurder. Wij waren het er, gebaseerd op de ervaringen van anderen, al snel over eens dat we toch optie 1 wilden. Misschien kost het wat meer, maar je hoeft niet zelf de vakmensen bij elkaar te zoeken, je hebt tijdens de verbouwing één duidelijk aanspreekpunt en ook de planning wordt voor je geregeld en gecoördineerd. Onder andere de Baderie in Almere werkt volgens dit model. Daar een paar lange zaterdagmiddagsessies met adviseur Hugo gehad. Hij heeft ons netjes en geduldig geholpen om onze badkamer samen te stellen (wat veel keuzes moet je maken...). Eind december 2022 werd de badkamer geplaatst. Minuut 1 ging het in de planning al bijna mis: de mannen die moesten slopen kwamen niet opdagen. Meteen waren we blij dat we hadden gekozen voor een 'all-inclusief'-bedrijf: Demian ging/moest aan de slag om dit op te lossen, ook qua gevolgen voor de verdere planning. Daarna liep alles vlekkeloos: slopen - leidingwerk verleggen - installeren - stucen - tegelen - kitten, alles werd door Olaf en Demian netjes geïnstalleerd, geregeld en/of gecoördineerd. Vooraf werden vloer en trap netjes afgeplakt met karton. Elke avond werd er door hen opgeruimd zodat hal en overloop weer leefbaar waren. Zoals bij de koop in september afgesproken werd de badkamer keurig voor de kerst opgeleverd. En... we zijn er erg blij en tevreden mee!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Franco Achtien op donderdag 2 mrt 2023 23
We hebben een volledig nieuwe keuken laten plaatsen, inclusief kookeiland. Onderdeel van een grote verbouwing. Vanaf het moment dat we de winkel in zijn gelopen tot het moment dat de keuken werd opgeleverd, zijn we volledig ontzorgd. Kundige specialisten die hun werk erg serieus nemen. Ook in de nazorg was het uitstekend. Een belletje om iets na te kijken en een dag later stonden ze voor onze deur. Aanrader, we genieten nu elke dag van onze nieuwe keuken!
FOTO VAN FRANCO ACHTIEN
+ Toon extra foto van Franco Achtien
+ Toon extra foto van Franco Achtien
Reactie of foto toevoegen
“Een compleet nieuwe badkamer”
Door Fam. Wijma op donderdag 9 feb 2023 23
Wij wonen in Lelystad en hebben een compleet nieuwe badkamer van Baderie Almere. Na veel positieve reviews gelezen te hebben, en na een goede ontvangst van Hugo in de showroom, hebben we een vervolg afspraak gemaakt. Hugo onze adviseur had ons al uitgelegd dat Baderie het gehele traject verzorgt en dat was voor ons een absolute vereiste! In een aantal sessies hebben we samen met Hugo het ontwerp gemaakt. Tot op het laatste moment kwam hij nog met ideetje zus ideetje zo, waar we helemaal blij mee waren. De planning werd helaas 3 weken opgeschoven. Maar dat gaf uiteindelijk toch geen problemen voor ons. Over het verloop van slopen, installeren, stucken, tegelen, afmonteren, plafond en douchewand plaatsen, kunnen we alleen maar heel tevreden zijn. Damian, Reiner, Levi, Johan, de 2 tegelzetters, de kitter, allemaal stuk voor stuk vakmensen. We hebben met bewondering gekeken hoe ze bezig waren en er altijd uit zijn gekomen als zich een probleem voordeed. Damian zorgde ervoor dat de planning goed gehaald werd en toen Reiner even paar dagen uitviel, sprong Damian gelijk in om de werkzaamheden vlot voort te zetten. Johan de stukadoor heeft in 1 dag alle stuckwerk gedaan, wat een enorme klus chapeau. En voor de 2 tegelzetters konden we ook alleen maar ontzag hebben, zoals die mannen bezig zijn geweest in dat kleine warme kamertje. Gewoon stug doorwerken geen koffie aan de bar beneden in onze keuken. Ze gunden zich geen tijd voor koffie praatjes. Omdat wij er elke dag waren, konden de installateurs Levi en Reiner meteen kortsluiten met ons als er een probleempje opdook. We vonden het heel prettig, dat zij met ons zaken kortsloten en dingen uitlegden. Reiner adviseerde bijvoorbeeld om het muurtje tussen toilet en douche helemaal tot aan het plafond door te trekken. Reiner vroeg ook hoe hoog moet jullie toilet geplaatst worden? Oh we hebben ook zo gelachen met ze. Hoe hoog wil je het wastafel meubel? Hij adviseerde ook wat hem gezien zijn ervaring het beste leek. Levi stelde een andere lichtbalk boven de spiegelkast voor, anders dan in de offerte stond. Hij had er één bij zich en die is het ook geworden. Super! Op het laatst deed zich toch nog wel een serieus probleem voor. Het span plafond is vanwege mogelijk loslatende deeltjes van het beton omgezet in een aluminium plafond, in overleg met Damian. Snel hebben we het uitgezocht op internet bij KSplafonds en via Hugo besteld. Ook dit werd binnen een paar weken zeer vakkundig geplaatst evenals de glazen douchewand die door Van Rijn is geplaatst. Als laatste hebben we nog een keer de showroom bezocht en met Hugo de bad accessoires uitgezocht. Die werden met een weekje door Levi aangebracht. Om het hele verhaal samen te vatten. We zijn enorm blij met onze nieuwe badkamer, elke dag weer, blij met de materialen, de kwaliteit ervan en de professionele afwerking. De Baderie Almere heeft TOP werk geleverd. Dank aan alle medewerkers!
FOTO VAN FAM. WIJMA
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastisch mooie keuken”
Door Y.M op zondag 20 nov 2022 22
Wij zijn bij verschillende zaken geweest voor onze keuken. Maar Keukenatelier Almere geeft goed advies en het gevoel dat je goed en eerlijk behandeld wordt. Bij andere zaken gaat het er heel anders aan toe, we kregen hier direct een eerlijke prijs aangeboden zonder daar om te hoeven onderhandelen. Bij de andere zaken waar we geweest zijn kwamen we altijd duizenden euro's hoger uit als begroot maar was er van alles financieel mogelijk als we die dag wilde kopen. Wij houden er niet van om op die manier onder druk gezet te worden. Hier werd in 1 keer de juiste prijs geven en kregen we het gevoel niets verplicht te zijn. We gingen akkoord en vervolgens hebben ze een fantastisch mooie keuken geplaatst! Wij zijn erg blij met hoe het aankoop proces is verlopen maar vooral ook de heldere communicatie van de monteurs en hun kunde maakt dat wij Keukenatelier Almere zeker zouden aanraden!
FOTO VAN Y.M
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer is heel mooi geworden”
Door P Katsma op maandag 14 nov 2022 22
Heel tevreden: voorbereiding en uitvoering van onze nieuwe badkamer waren prima. Alle leden van het team waren deskundig en ze werkten erg netjes. Ruimden alles na hun klus netjes op. Badkamer is mooi geworden, geheel naar onze wens. We konden zelfs tijdens het werk nog een nieuwe wens gerealiseerd krijgen. Het advies over inrichting pakte goed uit.
FOTO VAN P KATSMA
Reactie of foto toevoegen
“Veel plezier van nieuwe badkamer en toilet”
Door Maarten op donderdag 8 sep 2022 22
We hebben verschillende badkamerspecialisten bezocht en zijn uiteindelijk uitgekomen bij Baderie Almere. Ook vanwege de al eerder geplaatste positieve recensies. We kregen meteen een goed gevoel bij Baderie Almere. Hugo heeft voor ons een heel mooi en verrassend ontwerp gemaakt die bij ons zeer in de smaak viel. Voor dit ontwerp hebben we ook gekozen. Baderie heeft de badkamer en het toilet gedaan. Alles werd geregeld voor 1 prijs. Van sloop tot het laatste rozetje nog even vastzetten. In 3 weken was alles klaar. We moesten nog even wachten op het verlaagd plafond (duurde wel een maand), maar konden ondertussen prima gebruik maken van de badkamer. Natuurlijk gebeuren er altijd kleine dingen, maar dat werd zo goed als meteen opgelost. Ook voor de kleine dingetjes achteraf werd nooit moeilijk over gedaan en zat altijd bij de service inbegrepen. Er was 1 contactpersoon en daar regelden we alles mee. Die was prima bereikbaar. Een paar weken na het tekenen van de offerte wilden we toch een andere toiletpot. Dat was geen probleem en werd zo geregeld. Baderie Almere denkt echt met je mee. We hebben dankzij de Baderie nu een compleet nieuwe badkamer en toilet waar we met heel veel plezier gebruik van maken. We kunnen Baderie Almere van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en 2e toilet”
Door Nellie op maandag 5 sep 2022 22
De renovatie van de badkamer en het 2e toilet verliep als een geoliede machine. Iedereen kwam op tijd en werkte hard. Vooral Raynier en Bosco hebben zich super ingezet. Wanneer er problemen waren loste Hugo en Demian deze prima op.
Reactie of foto toevoegen
“Een groot succes”
Door Nancy op zaterdag 9 jul 2022 22
Als je weet dat je de eerste klant bent dan is dat toch spannend voor beide partijen. Met de badkamer verbouwing in je achterhoofd die door dezelfde mensen is uitgevoerd, had ik er de volste vertrouwen in dat ook de keukenverbouwing een groot succes zou worden. Door Jesse, Demian en alle werk mannen is het ook zeker een groot succes geworden. Dan kan je alleen maar super blij zijn als eerste klant dat het zo verlopen is. Ik ben nog elke dag heel erg blij met mijn keuken en mijn keuze om ook dit traject door deze club professionals te laten uitvoeren.
FOTO VAN NANCY
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Nancy op zaterdag 9 jul 2022 22
Na een jaar nog steeds super blij met mijn badkamer. Door Jesse heel.goed geholpen met het ontwerp en professionele adviezen. Wat ik zo fijn vind is dat alles onder één dak zit. Je hoeft zelf niets te regelen. Tijdens de verbouwing ook regelmatig contact gehad met Jesse en Demian omdat zij willen weten hoe het verloopt en of er problemen zijn. De verbouwing is goed verlopen en ook alle werk mannen zijn professionals. In de periode voor de verbouwing werd duidelijk dat zij ook in de keukens zouden gaan en de keus was snel gemaakt om ook dit door hun te laten doen.
FOTO VAN NANCY
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Familie van der Bijl op vrijdag 8 jul 2022 22
Vorig jaar mooie badkamer laten samenstellen door adviseur Hugo Schat. Lekker gemoedelijk en we hadden, ondanks een kleine showroom veel opties. Afgelopen april is onze badkamer opgeleverd nadat er oprecht vriendelijke vakmannen aan het werk zijn geweest. Nog even extra complimenten aan Freek, wauw dat is wat je tegelzetten noemt! Communicatie met projectleider Damian Schep verliep perfect. We zijn heel erg blij met het eindresultaat.
FOTO VAN FAMILIE VAN DER BIJL
+ Toon extra foto van Familie van der Bijl
Reactie of foto toevoegen
“Het is echt mooi geworden”
Door Bianca op woensdag 22 jun 2022 22
Voor dit bedrijf was het pas de derde keuken, maar wat konden zij goed meedenken met de beperkte ruimte die ik heb. Het is echt erg mooi geworden, ze waren goed bereikbaar en dachten mee. De muren werden door een andere partij gedaan, goede planning hierin en ik hoefde verder niets zelf te regelen. Ik heb alles wat ik wenste en dit was wat passen en meten voor ze, maar ik geniet er nog elke dag van! Ik wilde eigenlijk een foto plaatsen maar helaas lukt dit niet.
FOTO VAN BIANCA
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met mijn nieuwe badkamer”
Door Marianne op woensdag 22 jun 2022 22
Ik ben super blij met mijn nieuwe badkamer! Ik heb deze volledig naar wens kunnen ontwerpen, en het eindresultaat is precies zoals ik het in gedachten had. Tijdens het ontwerpen werd er fijn mee gedacht. De badkamer is van topkwaliteit! De mannen hebben ook echt heel hard en netjes gewerkt!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en tweede toilet”
Door Fam van Dongen Otte op zondag 13 mrt 2022 22
Bij Baderie Almere een badkamer en tweede toilet laten plaatsen. Eerste goede indruk kregen wij al bij binnenkomst. Jesse heeft ons fantastisch geholpen, nam de tijd en gaf hier en daar wat tips en mogelijkheden over onze wensen. Dit gaf ons een goed en vertrouwd gevoel. Begin februari 2022 zijn ze begonnen met de verbouwing. Alles ging volgens een vooraf besproken planning. De monteurs waren elke dag op tijd wat voor onze eigen planning erg fijn was. Alle monteurs, weet niet iedereen zijn naam meer, waren echte vakmensen en vriendelijk. Ze werkten netjes en snel en ondanks deze snelheid erg secuur. Voor kleine probleempjes hadden zij direct een goede oplossing en deze werden dan ook direct uitgevoerd. Wij zijn enorm blij met onze nieuwe badkamer en toilet en zullen dan aan een ieder Baderie Almere zeker aanbevelen.
FOTO VAN FAM VAN DONGEN OTTE
+ Toon extra foto van Fam van Dongen Otte
+ Toon extra foto van Fam van Dongen Otte
Reactie of foto toevoegen
“Het eindresultaat mag er zijn”
Door P.Meerwaldt op maandag 7 mrt 2022 22
Wij zijn heel tevreden over het werk dat de Baderie uit Almere heeft verricht. Het uitzoeken (via Jesse) in de winkel ging al heel prettig, met goede adviezen. Ook over de mensen die daarna het eigenlijke werk deden in onze badkamer zijn wij heel tevreden. Ze begonnen goed op tijd, waren vriendelijk en correct. Wij weten niet mee alle namen, maar wel nog die van Emiel en Daan. Het eindresultaat mag er zijn. Het is een supermooie badkamer geworden!
Reactie of foto toevoegen
“De mooiste badkamer en wc's”
Door Ronald en Marian op zaterdag 12 feb 2022 22
Wij hebben de badkamer en 2 wc's laten verbouwen. We zijn heel erg tevreden, over het resultaat en over het proces daar naartoe. Hugo heeft snel door wat je smaak is en filtert op basis daarvan al veel uit. Dat scheelt veel keuzestress. De installateurs zijn echt vakmensen, die er veel eer in leggen om alles mooi en netjes te plaatsen. Het is ze ook gelukt om in de 2e wc een wastafeltje te plaatsen, wat gelet op de kleine ruimte en oude Amsterdamse leidingen een flinke uitdaging was. Hulde aan Levi en Patrick, en hun team. Hulde ook aan Freek die in zijn eentje de 80 x 80 tegels heeft gezet, met veel oog voor symmetrie, prachtig gevoegd ook. Dan nog het strakke stucwerk van Johan en het even strakke kitwerk in bijpassende grijze kleur. Wij werden als klant geheel ontzorgd en hoefden ons niet te druk te maken over organisatie of logistiek. Dat was erg fijn. Er lag best wat druk op de ploeg vanwege de naderende kerstvakantie, maar daar hebben ze ons niets van laten merken. Het werk was binnen de planning klaar en sindsdien is het dagelijks genieten van de mooiste badkamer (en wc's) die we ooit hebben gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden over onze nieuwe badkamer”
Door Fam ten Cate op maandag 31 jan 2022 22
Ondanks lange wachttijden en een berekeningsfout zijn wij heel tevreden over onze nieuwe badkamer. Wij hebben hem besteld bij de Baderie in Almere. Er wordt goed meegedacht door Demian en er is hard gewerkt door Reiner (installateur) Reiner nog bedankt voor je extra hulp helemaal top. Daan heeft als tegelzetter een mooi stukje werk afgeleverd waar wij veel complimenten over krijgen. Levi is maar kort geweest maar was erg snel en goed in het plaatsen van het hangend toilet een echte vakman. Voor een ieder die wij niet hebben benoemd ontzettend bedankt.
FOTO VAN FAM TEN CATE
+ Toon extra foto van Fam ten Cate
Reactie of foto toevoegen
“Toppers”
Door Battien Hendrikse op dinsdag 12 okt 2021 21
Mijn droombadkamer begon met oriënterende gesprekken met Jesse, een hele fijne meedenkende verkoper! Na een paar maanden werd de oude badkamer gesloopt en werd begonnen met de installatie van de nieuwe badkamer. Het liep niet helemaal vlekkeloos, spullen niet op tijd geleverd bijvoorbeeld, maar voor alles werd een oplossing geboden. Ook werden tijdens de verbouwing nog verbeteringen doorgevoerd die niet bij aankoop waren besproken zoals het plaatsen van een muurtje voor extra ruimte. Helemaal top zijn de verschillende vakmensen zoals tegelzetter, kitter, die echt samen een perfecte badkamer opleveren. Mijn speciale dank gaat uit naar Levi die niets teveel was en Jesse, die mij van elk detail op de hoogte hield en ook is komen helpen indien nodig. Jullie (en het hele team) zijn toppers! Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe badkamer raad ik Baderie zeker aan.
FOTO VAN BATTIEN HENDRIKSE
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Theo de Klerk op woensdag 22 sep 2021 21
De vervanging van de CV ketel was de directe aanleiding om dan ook de douche/badcombinatie te vervangen door een inloopdouche met warm water uit de CV ketel. Een gesprek bij Baderie in Almere verliep plezierig en na een "wachttijd" van enkele maanden kwam men alles uitbreken en verbouwen volgens plan. De planning over 3 weken verspreid was ruim opgezet zodat de volgende partij niet al aankwam voor de vorige het werk had kunnen afronden. En in een weekend kan alle stucwerk ook goed drogen voordat de tegelzetter aan het werk gaat. Breken gaat niet zonder rommel en stof, maar dit werd tot een minimum aan overlast beperkt. En aan het einde was alles schoon - al moet je daarna nog wel even stofzuigen of lappen. Steeds werd je op de hoogte gehouden van wat komen ging - zeer plezierig. Inmiddels is de inloopdouche al weer een paar weken in gebruik en alles doet het zoals je zou verwachten. De douche is maar klein en de keuze simpel of functioneel maar is naar volle tevredenheid opgeleverd. Op internet kom je over de Baderie ook wel eens wat minder lovende recensies tegen - maar die slaan zeker niet op vestiging Almere (geheel onafhankelijk opererend maar wel onder de Baderie naam) waar alles netjes, op afspraak en naar tevredenheid is afgehandeld. Deze douchecel moet het weer jaren volhouden, anders had ik ze morgen gewoon weer in de arm genomen. Maar ik zal kennissen die dit soort plannen hebben zeker op de Baderie Almere wijzen.
FOTO VAN THEO DE KLERK
Reactie of foto toevoegen
“We douchen en badderen met veel plezier”
Door Familie Beerthuizen op zaterdag 11 sep 2021 21
Wij zijn super tevreden over de service die de Baderie ons geleverd heeft. Tijdens het koopproces van onze woning hebben we een een aantal badkamerzaken aangedaan, voordat we bij de Baderie uitkwamen. Hier voelden we ons direct welkom en gehoord. Heel belangrijk bij zo'n grote uitgave. Er werd heel goed aangevoeld wat voor type klant we waren. Heel erg prettig, want daardoor voelden we ons erg op ons gemak. We wisten van te voren goed wat we wilden. De medewerkers van de Baderie hebben tijdens de gesprekken soms toch wat suggesties gedaan om de badkamer nòg mooier te maken. Ook hebben ze ervoor gezorgd dat we kozen voor kwalitatief goede producten, maar wel mooi binnen ons budget bleven. De mooie 3D tekeningen die we kregen gaven ons een goed beeld van hoe onze badkamer eruit zou komen te zien. Toen de badkamer geplaatst werd, gebeurde dit allemaal keurig op het afgesproken moment. De monteurs waren allemaal even vriendelijk en professioneel. Het eindresultaat was super mooi, ondanks dat het nog niet helemaal af was. Er werd namelijk nog een badkamermeubel op maat ingemeten. Deze werd nageleverd en gemonteerd. Ook dit ging soepel en zag er prachtig uit. Al met al zijn we super tevreden over het gehele proces, het personeel van de Baderie en natuurlijk het eindresultaat. We douchen en badderen hier elke dag met veel plezier!
FOTO VAN FAMILIE BEERTHUIZEN
+ Toon extra foto van Familie Beerthuizen
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met nieuwe badkamer”
Door Yoa Stoppkotte op vrijdag 3 sep 2021 21
We zijn super blij met onze nieuwe badkamer! We hebben deze volledig naar wens kunnen ontwerpen, en het eindresultaat is precies zoals we in gedachten hadden. Tijdens het ontwerpen werd er fijn mee gedacht. De badkamer is van topkwaliteit!
FOTO VAN YOA STOPPKOTTE
Reactie of foto toevoegen
“Geheel nieuwe badkamer”
Door Diederik op donderdag 26 aug 2021 21
Heb een geheel nieuwe badkamer laten bouwen door Baderie Almere. Ben erg tevreden met het resultaat, en met de manier waarop de crew te werk is gegaan. Na installatie bleek ik een lekkage te hebben nog veroorzaakt door oude buizen die net buiten de badkamer liepen, en die hebben ze ook kosteloos vervangen al viel het eigenlijk buiten de garantie. Bovenal veel lof voor Damien de directeur en Pall-Jan de opzichter. Heb de hele tijd makkelijk contact met ze gehad en ze luisterden erg goed naar mijn wensen, van begin tot eind.
Reactie of foto toevoegen
“Super goede ervaring”
Door Mark van Os de Man op zondag 15 aug 2021 21
Vorig jaar hebben wij onze badkamer laten doen door de Baderie Almere. Een super goede ervaring hebben wij met dit bedrijf. Geheel ontzien zijn wij met het uitkiezen, slopen en plaatsen van onze WC en badkamer. Niet het goedkoopste bedrijf, maar achteraf elke cent waard. Zelfs wanneer wij problemen hadden met andere aannemers, schoot het personeel van de Baderie te hulp. Personeel was ZEER vriendelijk en betrouwbaar. Aan het gehele team van de Baderie, onze dank.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer en wc”
Door Joyce de Kanter op zaterdag 19 jun 2021 21
Zo wat zijn wij blij met onze nieuwe badkamer en wc geleverd en geplaatst door de Baderie uit Almere. Top bedrijf, en alles was uitstekend geregeld. Harde werkers en vakbekwame vaklui hebben onze badkamer geplaatst. Van verkoop tot aan plaatsen niets anders dan lof.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige badkamer”
Door D. Reijs op maandag 17 mei 2021 21
Alles was goed geregeld en de planning klopte precies. t Was een geoliede machine, ze kenden elkaar goed en ieder had zijn eigen specifieke specialiteiten! Er werd hard gewerkt maar ook met veel plezier, t was prettig om deze vaklui in huis te hebben. Resultaat een prachtige badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“Twee toiletten en een badkamer”
Door Van der Luur op woensdag 24 mrt 2021 21
Wij hebben twee toiletten en een badkamer laten plaatsen door Baderie Almere Buiten en zijn gedurende het proces geholpen door Demian. Wij zijn zeer te spreken over de service, de professionaliteit en de communicatie. Wij zijn vanaf de designs tot het plaatsen perfect geadviseerd door zowel de verkoper als de aannemers. Er werd constant met ons gecommuniceerd om zo tot het beste resultaat te komen.
In het toilet beneden was een klein foutje gemaakt met het mozaïeken nisje, deze was breder dan wij in eerste instantie hadden afgesproken. Echter is dit zeer professioneel opgelost; er is ons aangeboden om dit te herstellen en geadviseerd om toch nog even in de showroom te komen kijken naar het smallere nisje. Achteraf vonden wij het brede nisje toch mooier, er is dus geen herstel nodig geweest. Ook gaven de aannemers ons het advies om 1 spotje in te bouwen in het nisje in plaats van 2. Wij hebben dit advies opgevolgd en zijn zeer tevreden! Er is vakkundig te werk gegaan en alles is netjes en strak opgeleverd. Kortom, wij kunnen Baderie Almere zeker aanbevelen!
FOTO VAN VAN DER LUUR
+ Toon extra foto van Van der Luur
Reactie of foto toevoegen
“Schitterende badkamer”
Door Jaap Jongerden en Gera Glaser op vrijdag 5 mrt 2021 21
Vandaag is onze prachtige badkamer opgeleverd door de Baderie Almere Buiten. Onze bijzondere opwaardering gaat naar Hugo Schat en Pall Jan, maar ook naar de rest van het team. Vooral Hugo heeft blijk gegeven van bijzondere kwaliteiten en geduld omdat wij een paar keer van gedachten veranderden wat weer met veel geduld door Hugo werd doorgevoerd. Het resultaat mag er dan ook zijn; een schitterende badkamer die aan al onze wensen voldoet. Ook de bijzondere service in het weekend werd door ons erg gewaardeerd.
FOTO VAN JAAP JONGERDEN EN GERA GLASER
Reactie of foto toevoegen
“Mooie complete badkamer en toilet”
Door Hidde Leplaa op woensdag 24 feb 2021 21
De mensen van de Baderie hebben bij ons in Harderwijk van een kleine ruimte een mooie complete badkamer gemaakt. Daarnaast konden ze razendsnel beneden aan de slag om de toilet te verplaatsen; wij zijn superblij met ze!
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede ervaring”
Door J.A. op zondag 21 feb 2021 21
Het team van Baderie Almere, vooral ook adviseur Hugo Schat, heeft ons uitstekend geholpen bij de realisatie van onze nieuwe badkamer. We waren er snel uit wat het qua ontwerp zou moeten worden, mede door het ruime assortiment in de showroom, de deskundige hulp en duidelijke computerschetsen. De uitvoering ging redelijk probleemloos. Ook vooral tevreden over de stucadoor en tegelzetter die goed hebben gewerkt. Jammer was dat het met het plaatsen van het meubel qua hoogte niet in een keer lukte. Waar alle andere stappen altijd van tevoren aan ons werden voorgelegd was dat hierbij niet het geval. Jammer, want daardoor moesten beide meubels alsnog hoger geplaatst worden. Hiervoor kwam het team zonder problemen nog een keer langs. Ook erg blij met de nazorg door Pall Jan. Kortom, hadden een hele goede ervaring, zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de materialen en de mooie look en feel!
FOTO VAN J.A.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Gina en Wim Cornet op vrijdag 8 jan 2021 21
Super! Van de aankoop tot de oplevering. Wij besloten voor de Baderie te kiezen omdat we al mensen gesproken hadden die ook zeer tevreden waren. Bovendien is het prettig om alles in één hand te houden. We hebben zowel de badkamer als het toilet helemaal laten vernieuwen. We werden tijdens de verkoop heel goed begeleid en er werd actief meegedacht. Van te voren kregen we een schema van de werkzaamheden en dat is uiteindelijk precies gevolgd. In 14 dagen stonden er een hele nieuwe badkamer en toilet met een prachtig resultaat. Tijdens de verbouwing hebben we heel wat verschillende vakmensen gezien te beginnen met de sloper en eindigend met de kitter. Allemaal aardige en vakbekwame mensen. Ik zal de Baderie zeker aanraden bij mensen die willen verbouwen. Top!
FOTO VAN GINA EN WIM CORNET
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig resultaat”
Door Irma en Ron Hulsker op zondag 27 dec 2020 20
Mooie spullen kun je overal kopen, maar de combinatie met een goede installatie is vrijwel nergens te vinden. Bij de Baderie Almere kan dit wel. Niet één aannemer, die alles zelf kan/doet, maar voor ieder onderdeel een expert. Mannen met 10+ jaar ervaring, die ook tijdens de installatie nog met goede adviezen komen. Een perfecte afwerking maakt het helemaal geweldig. Bedankt mannen!
FOTO VAN IRMA EN RON HULSKER
+ Toon extra foto van Irma en Ron Hulsker
+ Toon extra foto van Irma en Ron Hulsker
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Anneke Kooijman en Maarten de Raadt op zaterdag 19 dec 2020 20
Als je badkamer moet worden vervangen en je je gaat oriënteren bij diverse zaken, zie je al gauw door de bomen het bos niet meer. Bij Baderie Almere voelde het meteen goed, er is genoeg aanbod van goede merken te zien in de showroom en zonder dat we een afspraak hadden, nam salesmanager Jesse de Jong de tijd om met ons wat ideeën uit te werken. Vele 3D tekeningen en bezoekjes (die altijd in prettige sfeer verliepen en waarin heel professioneel advies werd gegeven) later lag er uiteindelijk een ontwerp (voor badkamer en toilet beneden) waarin onze wensen verwerkt waren. Wat wij als voordeel zagen, was het feit dat alles door Baderie verzorgd wordt, er is een vast team van monteurs dat de werkzaamheden verricht, er wordt een logboek gemaakt waarin alle afspraken vermeld staan en tijdens de verbouwing is er een vast aanspreekpunt. Het mag dan misschien iets meer kosten maar het idee dat je je nergens zorgen over hoeft te maken, was het dubbel en dwars waard. Spannend als er dan eindelijk begonnen wordt en je na de sloop denkt dat het nooit meer goed gaat komen.....niets is minder waar. De vakmensen die bij ons bezig zijn geweest, hebben er iets prachtigs van gemaakt. Het fijne is dat de monteurs meedenken, regelmatig overleggen (bv over de plaatsing van de plafondspots) en met goede ideetjes komen, zoals een stopcontact ín de (door Baderie ontworpen) kast ipv in de muur (met dank aan Patrick). Natuurlijk gaat er ook wel eens iets verkeerd, en soms liep de communicatie tussen kantoor en de monteurs even wat minder soepel maar er werd altijd tijdig actie genomen. En Levi is dan de monteur die heel proactief naar oplossingen zoekt! Ook tegelzetter Freek (we hebben al diverse complimenten ontvangen over het tegelwerk), stucadoor Johan en kitter Ben hebben vakwerk geleverd. Uiteindelijk is de planning een week uitgelopen, wij hebben een aantal muren laten stucen en hadden niet gerekend op de lange(re) droogtijd van het stucwerk voordat er geschilderd kon worden.
Maar dit toont aan dat Baderie Almere gaat voor kwaliteit en klanttevredenheid, liever enige vertraging maar dan wél een goed eindresultaat. En wij zijn zéér tevreden, genieten elke dag van onze mooie, praktische en ruime badkamer die precies is geworden zoals we voor ogen hadden.
Reactie of foto toevoegen
“Supervlotte verbouwing van badkamer”
Door Marit op zondag 6 dec 2020 20
Supervlotte verbouwing van de badkamer gehad. Volgens plan oude badkamer gesloopt, en alles opnieuw opgebouwd. Volgens schema, en bijzonder aardige en bekwame vaklui. Een aanrader, ook omdat de bedrijfsleider/verkoper zelf ook uit het vak komt.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Fam. Molendijk op zondag 22 nov 2020 20
In september 2020 de badkamer laten renoveren door firma de Baderie, omdat ze alle disciplines onder één dak hebben. Wij denken nog met plezier terug aan deze renovatie. De disciplines sloten naadloos op elkaar aan, waardoor vertragingen tot een minimum beperkt bleven. Vriendelijk, empatisch en vakbekwame installateurs.
FOTO VAN FAM. MOLENDIJK
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door m.mafait op zondag 15 nov 2020 20
Beste mensen van Baderie Almere, aller eerst excuus dat het even heeft geduurd voordat ik mijn ervaringen met jullie deel. Daar in tegen weet ik nu wel zeker dat ik nog steeds achter mijn mening over jullie bedrijf sta! Iedere dag genieten wij van het Wellness gevoel aan huis! Wij vonden het best lastig onze badkamer en toiletruimte te creëren. In de showroom twee prachtige opties uit laten werken door Demian. Het advies om een raam te laten plaatsen schrokken wij wel van, maar nadat we eerst met de 3d bril door onze badkamer hebben gelopen zijn we er voor gegaan. Bij het uitzoeken van de meubels/tegels alle geduld en advies waar we vast liepen. Tijdens het plaatsen van de badkamer (wat niet makkelijk was omdat de aannemer ook volop aan de gang was) een goed contact met de monteurs die keurig werk hebben afgeleverd. Kortom het was een feest om bij jullie de badkamer aan te schaffen. Ons feestje gaat ieder moment weer verder als we de badkamer binnenkomen. Dank! En ga zo door!
FOTO VAN M.MAFAIT
REACTIE VAN M.MAFAIT
Infrarood/sunshower super!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend resultaat”
Door Jeltje en Bas Vliegenthart op zaterdag 14 nov 2020 20
Uitstekend geholpen met het ontwerpen van de badkamer in een lastige ruimte. De werkzaamheden zijn zeer punctueel volgens schema verlopen. Uitermate vriendelijke medewerkers, van sloper tot kitter, van loodgieter tot schilder allemaal even vriendelijk en vakkundig. Het resultaat is uitstekend geworden en we genieten dagelijks van de prachtige badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Marcel D op zaterdag 31 okt 2020 20
Een aantal jaren geleden al de badkamer naar volste tevredenheid laten doen door de Baderie en nu was het toilet aan een opknapbeurt toe. We hadden een afspraak met Jesse, Corona regels werden keurig gerespecteerd en er werd echt de tijd voor ons genomen. Ik vind het leuk wanneer dingen anders zijn en ook daarvoor kun je prima bij hen terecht, een ingebouwde toiletrolhouder, een "touch Free" doortrek knop, je hoeft het niet te nemen maar wordt wel allemaal getoond. Ze hebben alles voor ons geregeld, uitbreken oude toilet en natuurlijk de installatie van de nieuwe, wanden, plafond, alles. Vakkundige en aardige mensen, voelt vanaf het eerste moment goed en dat is ook belangrijk, ze starten en regelen het gewoon. Wat ons betreft dus een aanrader voor iedereen, prima prijzen en top afgewerkt!
FOTO VAN MARCEL D
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Wim op zondag 18 okt 2020 20
Wij hebben de geheel nieuwe badkamer laten plaatsen door de Baderie Almere. We zijn goed geholpen en geadviseerd bij het samenstellen van de badkamer. Dat gaf ons een vertrouwd gevoel. Wat wij fijn vonden is dat de Baderie alles, vanaf begin tot het eind voor haar rekening neemt. Er is hard gewerkt door professionele vakmensen. Vakmensen van de Baderie zelf maar ook de zzp'ers die zij inhuren zijn goed. Er wordt goed gecommuniceerd naar de klant en vragen worden serieus opgepakt. Wij zijn heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Naar wens”
Door Liesbeth Deriga op donderdag 17 sep 2020 20
Na lang sparen een nieuwe badkamer gekocht bij Baderie Almere. Goed en plezierig gesprek gehad met Jesse. Het slopen en installeren ging heel voorspoedig. Er werd met je meegedacht en vragen werden duidelijk en direct beantwoord. Het huis werd netjes voorzien van afdekmateriaal waardoor er geen schade kon ontstaan. Goed en leuk team. Het eindresultaat was heel mooi en ook naar onze wens.
FOTO VAN LIESBETH DERIGA
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door John Reingoud op woensdag 15 jul 2020 20
Het is relatief eenvoudig te verdwalen in het woud van aanbieders van badkamers en keukens. Om de juiste aanbieder te vinden, vraagt motivatie, doorzettingskracht en vooral vertrouwen. Vele badkamerverkopers zijn bezocht, maar geen van allen kon het vertrouwen wekken. Tot ik bij Baderie Almere binnenstapte. Een filiaal te Almere dat wordt geleid door twee jonge jongens, Damian en Jesse. Niet ouder dan 26 jaar, maar met een aanstekelijk enthousiasme en vooral realisme cq pragmatisme. Het was niet enkel alleen het willen verkopen, maar ook het leren kennen van de koper. De gesprekken met Jesse gingen niet enkel en alleen maar over tegels, regendouches, waskranen etc. Het ging ook over andere zaken wat de gesprekken van een ontspannen lading voorzag. Iedere vraag werd beantwoord op een adequate en duidelijke wijze. Iedere (on)mogelijkheid werd besproken om tot een goede offerte te komen die uiteindelijk werd geaccepteerd. Niet enkel was het contact met Jesse positief, maar met de werklieden, Jeroen en Chris, evenzo. De werkethos, enrthousiasme en kwaliteit van de heren was bewonderenswaardig. De kwaliteit die Jeroen, Chris en Pall Jan leverde was uitermate goed, hoogstand. Alsof de heren hun eigen badkamer aan het verbouwen waren. Al met al ben ik ZEER tevreden met hetgeen door Baderie Almere is opgeleverd: zeer goede kwaliteit, zeer goede service, zeer vriendelijk en adequaat personeel. De diensten van Baderie Almere worden dan ook ten zeerste aan een ieder door mij aangeraden die een nieuwe badkamer overweegt.
FOTO VAN JOHN REINGOUD
Reactie of foto toevoegen
“Vaklui”
Door Patricia Bekkers op vrijdag 12 jun 2020 20
Compleet nieuwe badkamer laten plaatsen door de Baderie Almere. In de showroom geholpen door Demian. Heeft precies getekend wat wij wilden. Geeft goed advies over de producten die wij geplaatst wilden hebben. Uitvoering is perfect gegaan. Keurig op tijd en er wordt netjes gewerkt. Ook de zzp'ers die ze inhuren zijn vaklui. Wij hebben ook nog produkt van buitenaf laten plaatsen door hun. Dat was geen probleem.
FOTO VAN PATRICIA BEKKERS
Reactie of foto toevoegen
“Mooie badkamer als resultaat”
Door Fam. van Maris op zaterdag 9 mei 2020 20
Uiteindelijk zijn we tevreden met het eindresultaat, van een complete nieuwe badkamer, maar alles ging mis en het heeft allemaal heel lang geduurd. Positief is dat alles, van sloop tot het eind allemaal de verantwoording van Baderie was, want er komen verschillende bedrijven over de vloer, die verschillende fouten maakte, maar Baderie zorgde dat het uiteindelijk, met heel veel geduld van onze kant, toch goed kwam. Het zou 3 weken duren, dat werd 6 weken. Uiteindelijk is het een prachtige badkamer geworden, al zit het bad verkeerd om en zien we hier en daar nog steeds wel kleine puntjes, blij dat we nu een mooie badkamer hebben :)
FOTO VAN FAM. VAN MARIS
+ Toon extra foto van Fam. van Maris
+ Toon extra foto van Fam. van Maris
Reactie of foto toevoegen
“Netjes gegaan”
Door Van Mourik op zaterdag 9 mei 2020 20
Goede en vakkundige uitleg. Demian luisterde goed naar wat we wilde in de badkamer en gaf ook goede adviesen. Werd ook goed rekening gehouden met het budget wat we wilde uitgeven. Verbouwing is netjes en vakkundig gebeurd en was in 2weken gereed. Al met al complimenten aan de jongens die de verbouwing hebben gedaan.
FOTO VAN VAN MOURIK
Reactie of foto toevoegen
“Niks dan lof”
Door Thea en Henk Hagen op zaterdag 18 apr 2020 20
Hoi, wij hebben een badkamer laten ontwerpen door een bedrijf dat was aangesloten bij een keten van badkamerspecialisten, en wel De Baderie. Helaas stopte deze ondernemer nog voor dat hij maar een stap in ons huis had gezet. Wij waren even ongerust dat wij de aanzienlijke aanbetaling zouden zijn kwijtgeraakt. Maar zie hier: De Baderie heeft in haar voorwaarden staan dat in dit geval een andere Baderie franchiseonderneming de order overneemt. En aldus kwamen wij met Baderie Almere tot overeenstemming. Na ons eerste contact waren wij terstond de overtuiging toegedaan dat het een transparante en vriendelijke onderneming is. Zij namen de gehele order over en hebben het uitgevoerd. Waarom zijn wij niet direct naar Almere gegaan? Wij hebben veel samengewerkt in de loop der jaren met aannemers en installatiebedrijven, maar nog nimmer hebben wij zulk beschaafde mensen/monteurs ontmoet die, behalve dat, een kwalitatief hoogstaand niveau van werken hebben laten zien. Gedurende de installatie zijn wij keer op keer bijgepraat, toegesproken en bevraagd of plaatsing van diverse onderwerpen in overeenstemming was met onze wensen. Wij zouden ook hier niets kunnen schrijven en zeggen, kom graag naar ons huis en laat ons vertellen en showen hoe fraai de badkamer is geworden. Kortom, niks dan lof voor deze geweldige Baderieonderneming uit Almere. Dank Demain, Jesse, Pall Jan, Patrick, Sam, Reinier, Levi, Jeroen, Johan, Bap en al de anderen van Baderie Almere. Jullie zijn toppers.
FOTO VAN THEA EN HENK HAGEN
Is al geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Minnee op donderdag 9 apr 2020 20
In oktober 2019 hebben wij onze gehele badkamer vervangen. We waren verschillende badkamerspecialisten afgegaan voordat we uiteindelijk bij De Baderie in Almere belandden. Samen met verkoopadviseur Demian Schep hebben we een prachtige badkamer samengesteld die in werkelijkheid precies voldoet aan het geschetste plaatje. Het strippen van de oude en het plaatsen van de nieuwe badkamer verliep voorspoedig en werd gedaan door vriendelijke en kundige vakmensen. De service is prima. Na een paar maanden ging de standenknop van de douche stuk en na een belletje konden we deze zonder problemen omruilen. Al en met al zijn we heel erg tevreden en zullen we De Baderie zeker aanraden bij vrienden en bekenden.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerrenovatie”
Door Claudia Uivel op vrijdag 13 mrt 2020 20
Via Baderie Almere een prachtige badkamer gerealiseerd dit ism Damian Schep, hij nam alle tijd en was zeer vakbekwaam en denkt met de klant mee. Personeel van Baderie Almere is uiterst klantvriendelijk. Onze badkamer is precies geworden zoals we het hebben ontworpen met Damian., en een echte Eye catcher geworden. We hebben tijdens het ontwerp een 3D-view gehad zodat je echt in je toekomstige badkamer loopt. Op 31-jan is er gestart met sloop oude badkamer van 27-jaar oud. De werkzaamheden verliepen eerst vlot maar daarna ivm onvoorziene tegenslag trad er wat stagnatie in ons schema badkamer renovatie. Met de projectleider heel veel contact gehad en hij deed ook zijn uiterste best om alles zo snel mogelijk weer in te plannen. De ingehuurde ZZP-ers zijn vaklui en werken hard, alleen planning bij uitloop is soms moeizaam. Ben wel zeer tevreden met de badkamer heeft 6-weken totaal geduurd, maar we konden al na 2-weken weer douchen dat is erg snel. Renovatie van badkamer geeft altijd wat overlast maar dat hoort erbij dus hou daar altijd rekening mee.
FOTO VAN CLAUDIA UIVEL
+ Toon extra foto van Claudia Uivel
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Mariëlle op dinsdag 10 mrt 2020 20
Na aankoop van onze nieuwe huis wilden wij graag een nieuwe badkamer. We kozen voor de Baderie door de totaalaanpak, waardoor we zelf niets anders hoefden te regelen, dan het uitkiezen van de tegels, kranen, e.d. Het aankoopgesprek was heel fijn - de verkoper probeerde echt met ons mee te denken en gaf ook zeer nuttige suggesties. Bij de uitvoering van de badkamer - slopen, frezen, tegelzetten en installeren ging alles achter elkaar door met aardige werkmensen die ook rekening hielden met de situatie thuis. Zo viel onze verhuizing in de periode dat zij nog bij ons bezig waren en dat ging zonder enige wrijving. Ook hielden ze er steeds rekening mee dat er een hond was die niet mocht ontsnappen. Het eindresultaat is nog mooier dan dat wij ons hadden voorgesteld. Wij hebben werkelijk waar niets aan te merken. Alle complimenten voor iedereen bij Baderie Almere.
FOTO VAN MARIËLLE
Reactie of foto toevoegen
“Op ideeen gebracht”
Door Bernard Heerema op woensdag 19 feb 2020 20
In de showroom van De Baderie Almere ben ik op het idee gebracht om zowel mijn toilet als badkamer op te waarderen met een douche-toilet en een Sunshower (een warmte-wandje voor in de douche). Goed geholpen door adviseur Jesse over de mogelijkheden, nut & noodzaak en wat te verwachten tijdens de werkzaamheden.

Toen de materialen binnen waren heeft vriendelijke en deskundige monteur Patrick alles in anderhalve dag gemonteerd. Tot volle tevredenheid, met aandacht voor detail en inclusief de nodige onverwachte extraatjes zoals een nieuwe kraan voor het toilet-fonteintje. Heb van beide updates al het nodige plezier gehad. Kan iedereen een douche-toilet en Sunshower van De Baderie Almere aanraden.

Aanvulling ontvangen 16 februari 2021: Als Bernard niet naar de spa kan, moet de spa maar naar Bernard komen. Dankzij De Baderie Almere een geweldige upgrade van onze douche gerealiseerd. Met het idee dat we elk bijna 100 uur per jaar onder de douche staan dachten we met de installatie van een regendouche van GROHE Euphoria SmartControl 310 het comfort van een wellness te kunnen bereiken. Dat is met hulp De Baderie Almere meer dan geslaagd.
FOTO VAN BERNARD HEEREMA
REACTIE VAN BERNARD
Voor de update
REACTIE VAN BERNARD
Voor de update, de douche
Reactie of foto toevoegen
“Service staat voorop”
Door Marga en Gerrit van de Glind op maandag 6 jan 2020 20
Wij hebben de badkamer gekocht en laten installeren bij de Baderie Almere. En zijn super tevreden. Op een gegeven moment was de monteur ziek op woensdag en toen kwamen er twee op donderdagmiddag en avond en ook op vrijdagmiddag en avond waren ze er met vijf man. Vanwege dat ze het op de afgesproken tijd af wilde hebben. Was gewoon gezellig hier toen ze er waren. Biertje en chips, worst en ze gingen ervoor. Bij oplevering zat er een klein scheurtje in de toiletpot, de week erop kwamen ze al een nw plaatsen. Kortom wij zijn uiterst tevreden over de Baderie Almere. Service staat voorop bij de mannen.
FOTO VAN MARGA EN GERRIT VAN DE GLIND
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marja Slagter op vrijdag 29 nov 2019 19
badkamer en wc bij baderie Almere gekocht. Van het ontwerp tot aflevering zeer tevreden. veel bewondering voor de installateurs ,hardwerkend enthousiast en vriendelijk. Ook de tegelzetter heeft voortreffelijk werk geleverd,en niet te vergeten degene die al het materiaal heeft geleverd. Het stucen ging wat minder vlot, maar het is goed gekomen. Ik ben zeer tevreden. kan baderie Almere aanbevelen
Reactie of foto toevoegen
“Goed begeleid”
Door Rene en Viola Smit op woensdag 13 nov 2019 19
Wij hebben een nieuwe badkamer gekocht bij de Baderie. In de tijd dat wij 3 weken op vakantie waren hebben wij de sleutel aan de Baderie gegeven. Ons vertrouwen was juist. Wij zagen een prachtig afgewerkte nieuwe badkamer tot in de puntjes verzorgd toen we terug kwamen, alle beloftes waren waar gemaakt. Het tegelwerk alles een score van een 10. Het huis was zo netjes achter gelaten. Puur vakwerk en goede begeleiding. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door Schuitemaker op zondag 3 nov 2019 19
Vervangen badkamer met bad en inloop douche en w.c. en aparte w.c. Goede adviezen met overleg van te voren en tijdens aanleg. Duidelijke afspraken en uitstekende vakmensen. Resultaat een prachtige luxe badkamer en w.c.
FOTO VAN SCHUITEMAKER
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Frans Lievens op zaterdag 10 aug 2019 19
Wij hebben onze gehele badkamer laten vernieuwen door de Baderie Almere. Het begon al goed met het advies en design in de showroom, precies wat wij wilden. De projectleider kwam bij ons thuis om alles grondig op te nemen en na te meten. Gebaseerd op onze wensen werden de datum en planning gemaakt. Alle activiteiten werden uitgevoerd conform plan en afspraken door zeer ervaren en gemotiveerde professionals (monteurs, tegelzetter, stukadoor en projectleider). Je kon aan alles merken dat zij vaak samen werkte. Wat een team ! Het eindresultaat was nog mooier en beter dan wij oorspronkelijk hadden gedacht. De prijs mag dan iets hoger zijn dan bij de concurrent, maar het geleverde maakt dat meer dan goed.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Clemens op woensdag 31 jul 2019 19
Naast het feit dat in de maand mei onze badkamer helemaal naar wens is gesloopt en gebouwd door het team van Baderie Almere (vakkundig en gezellig personeel), meldde ik afgelopen week een beschadiging op het bad. Meteen reactie gekregen en binnen een week was het probleempje opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Bongers op dinsdag 16 jul 2019 19
Bij Baderie Almere hebben wij een compleet nieuwe badkamer gekocht. De indeling is helemaal omgegooid en dan is het spannend hoe het gaat worden. Het resultaat is uiteindelijk prachtig. De hele verbouwing is gedaan door De Baderie en dit is heel fijn dat alles geregeld is en achter elkaar doorloopt. De monteurs waren zeer vakkundig en dachten ook mee met kleine aanpassingen. Alles bij elkaar duurde de verbouwing 2 weken. Als laatste werd de op maat gemaakte glazen douche deur geplaatst, helaas deze was een paar mm te breed, maar er werd meteen een nieuwe besteld en deze is een weekje later er netjes ingehangen. Al met al zijn wij zeer tevreden hoe de verbouwing is verlopen en met het resultaat.
FOTO VAN FAM. BONGERS
+ Toon extra foto van Fam. Bongers
+ Toon extra foto van Fam. Bongers
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet”
Door Fam. Kelly op donderdag 27 jun 2019 19
Wij kunnen de Baderie Almere zeker aanbevelen. Wij zijn goed geholpen met uitstekende adviezen. Geen opdringerige verkooptechnieken. Fantastische vakmensen en niet onbelangrijk een goede communicatie van a tot z.

Aanvulling ontvangen 27 juni 2019: Het betreft een nieuwe badkamer en aparte toilet. Deze zijn al even geleden opgeleverd. Net weer een bezoek gebracht ivm extra rekje voor de badkamer. Ook dit komen ze weer ophangen.
Reactie of foto toevoegen
“Onbetrouwbaar”
Door Andy op zaterdag 4 mei 2019 19
Een dag na de oplevering van mijn nieuwe badkamer, kwam ik erachter dat de kraan van mijn inbouwdouche niet goed was geplaatst. Hij stak nl 1 cm uit, terwijl hij strak tegen de tegels geplaatst had moeten worden. Toen ik de Baderie hiermee confronteerde, ontkenden ze in eerste instantie dat ze een fout hadden gemaakt. Pas toen ik zei dat ik de kwestie zou voorleggen aan de Geschillencommissie Wonen, werd ik serieus genomen. Door deze grove fout heeft de eindoplevering pas 9 maanden later plaatsgevonden (april 2019 in plaats van juli 2018). Verder hadden ze ook een designkraan voor de radiator in rekening gebracht die ze niet geleverd hebben. Mijn advies aan iedereen die toch besluit met dit bedrijf in zee te gaan is dan ook: huur een expert in voor de oplevering om mee te kijken en controleer de factuur goed of alle onderdelen echt geleverd zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door Familie van 't Klooster op woensdag 1 mei 2019 19
Wij zijn zeer tevreden met de nieuwe badkamer. Een goed ontwerp met onze wensen. De uitvoering door prettige en vakkundige mensen. Al met al een mooi resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Baderie Almere is een aanrader”
Door Henny & Karin Koetsier op vrijdag 26 apr 2019 19
In 2004 hebben we door de Baderie (toen nog thuis in de badkamer) onze badkamer laten moderniseren, ligbad erin, toilet erin, nieuw badmeubel etc etc....dit was ons zo goed bevallen dat we op 24 Oktober 2018 wederom een bezoek hebben gebracht aan de huidige Baderie, we hebben een fijn informatief gesprek gehad met Demian, we wilden het bad eruit, nieuw badmeubel o.i.d. en nieuwe badwand, dit werd echter zo'n prijzig verhaal, dat we ons afvroegen willen we nog wel een ligbad? geen oude tegels genoeg meer dus dan maar alles er uit en een mooi geheel samen met Demian uitgezocht...

Mooie witte vrij grote strakke tegel aan de wand en op de vloer een soort laminaat, maar dan als tegel, alles heel mooi betegeld door ook (weer) een vakman. nieuwe toilet en wasmeubel.

Helaas konden ze pas 8 April!! 2019 beginnen met de klus...Tja het was niet anders...maar de tijd vliegt en ineens was het zover... 2 weken lang vreemde mannen in je huis, maar? wat voor mannen (stuk voor stuk) toppers.... Afspraken kwamen ze allen na, werd het iets later dat ze kwamen, dan belden ze netjes. Ze werkten allemaal heel erg netjes , onze badkamer ligt op de begane grond tussen de woon -en slaapkamer in en bijna geen stof #HOEBESTAATHET we zijn zo blij :) We hebben in het verleden, wel eens meer iets in/aan het huis laten doen, door vakmensen maar dan ging er altijd wel iets fout of was niet naar onze zin.

Maar de Baderie is echt een aanrader. ik zal wat foto's bijsluiten dan kunnen jullie het resultaat zien. Met vriendelijke groet Henny en Karin Koetsier
FOTO VAN HENNY & KARIN KOETSIER
+ Toon extra foto van Henny & Karin Koetsier
+ Toon extra foto van Henny & Karin Koetsier
+ Toon extra foto van Henny & Karin Koetsier
+ Toon extra foto van Henny & Karin Koetsier
Reactie of foto toevoegen
“Aan te bevelen”
Door Hans Derksen op vrijdag 29 mrt 2019 19
Geheel nieuwe badkamer gekocht bij de Baderie in Almere. Met de hulp van Jesse een mooi ontwerp en keuze kunnen maken voor de inrichting, SUPER! Vooraf de beoordelingen van en ervaringen met de Baderie doorgenomen. En alles klopt. Het ontwerp, de inrichting, de offerte, de planning, de uitvoering, échte vaklui, sloper en monteurs, tegelzetter en de kitter. Een probleem bij de uitvoering is tot tevredenheid opgelost. We zijn super blij met onze nieuwe badkamer. Aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Gericht op het eindresultaat”
Door F. de Groot op dinsdag 26 mrt 2019 19
Toen ik dit huis kocht wist ik al dat een vernieuwing van de badkamer geen overbodige luxe was. Na een paar maanden in de oude jaren 80 badkamer kan ik alleen maar blij zijn met de stap die ik hier gezet heb. Na wat opstartproblemen met de slopers (die netjes zijn opgelost), ben ik zeer blij met het eindresultaat. Door de installateurs werd goed meegedacht en goed overlegt. Alles liep volgens planning en ik kan na 2 weken weer douchen in mijn, nu ruime, inloop douche. Ik heb gekozen voor veel standaard tegels, sanitair en meubilair. Heeft als voordeel dat je de kosten redelijk in de hand kunt houden.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige hamamsfeer”
Door B. Kaatman op maandag 4 mrt 2019 19
3 jaar geleden een badkamer via Baderie Almere. Zag er eerlijk gezegd wel tegen op want er moest een muurtje verplaatst (gruis) en nieuw muurtje geplaatst. Eerste gesprek was erg prettig. Er werd uitgebreid de tijd genomen om mee te denken en eea visueel te maken middels 3D programma. Er werden originele ideeen aangedragen. Zo is ons nisje met dimspotjes een super-eyecatcher geworden. De 2 weken werklui in huis verliep prima! Aardige vakkundige kerels die echt zichtbaar werkplezier uitstralen. Alles ook steeds keurig opgeruimd na elke werkdag. Eindresultaat: prachtige hamamsfeer. 2 jaar later ons toilet beneden in dezelfde sfeer laten plaatsen. Beide keren was het geen probleem om de vloer door te tegelen in het halletje. Topwerk! Genieten! Baderie Almere is absolute aanrader!
FOTO VAN B. KAATMAN
Reactie of foto toevoegen
“Dikke duim”
Door Gerard en Lisette Gijzen op zondag 23 dec 2018 18
Een complete badkamer uitgezocht en laten plaatsen. Met de badkamer uit kiezen super geholpen!! Wij zijn bij meerdere badkamer specialisten gaan kijken en wij hadden een klik gevoel bij baderie in Almere. Ze dachten echt met ons mee. Met de badkamer plaatsen super vriendelijke mensen, zoals het slopen van de oude badkamer tot aan de loodgieter en tegelzetter. Ze hebben ook zeer netjes gewerkt. Dus ze krijgen van ons een echte dikke duim.
Reactie of foto toevoegen
“Erg onder de indruk”
Door C. Brand op dinsdag 11 dec 2018 18
Wij hebben een badkamer en een toilet laten plaatsen. Daarnaast heeft de Baderie Almere het projectmanagement en de uitvoering op zich genomen voor de overige verbouwingswerkzaamheden. We zijn erg onder de indruk van de vakmanschap en gedrevenheid van alle werknemers en management. In een prettige sfeer zijn alle werkzaamheden tot meer dan volle tevredenheid afgerond. We kunnen iedereen De Baderie Almere van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door ina kamphuis en ad vossenaar op dinsdag 23 okt 2018 18
we hebben de badkamer volledig laten vernieuwen. Toevallig kregen we een week voor aanvang van de werkzaamheden een lekkage die alleen te verhelpen was door een deel van de badkamer uit te breken. Baderie heeft ons erg geholpen door een week eerder dan gepland de badkamer te slopen en de lekkage op te lossen. We zijn meer dan tevreden over het eindresultaat. Minpuntje was, dat de trap en het laminaat op de overloop beschadigd werd. Dit is besproken bij de oplevering en naar tevredenheid opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Droom van een badkamer”
Door Sergio & Jennifer Els op zaterdag 15 sep 2018 18
Ik heb mijn badkamer compleet laten vernieuwen. Ons gesprek met de verkoopster was buitengewoon goed en zij kon goed met ons meedenken. Niet zomaar iets aansmeren.
De werkzaamheden waren in twee weken gepland en ook conform planning opgeleverd. Super! Daarna wat kleine bestellingen en ook dat ging prima. De monteurs waren allemaal vakmensen en stemmen goed af met ons als klant. We waren soms kritisch, maar ze konden goed naar ons luisteren en de nodige geduld opbrengen. Mijn vrouw en ik zijn super blij met het werk en service van deze winkel. Het is gewoon weg een droom badkamer geworden.
FOTO VAN SERGIO & JENNIFER ELS
Reactie of foto toevoegen
“Vertaan hun vak”
Door Robin Molenaar op dinsdag 11 sep 2018 18
Een paar maanden geleden zijn wij langs geweest bij de Baderie om een nieuwe badkamer en een nieuw toitlet uit te zoeken. Het eerste gesprek verliep goed en er werd ook echt de tijd genomen om een opzet te maken van beide ruimtes. Eerst werd er met ons gekenen in de winkel welke tegels en welk sanitair wij mooi vonden. Aan de hand daarvan werd er van beide ruimtes een 3D tekening gemaakt zodat je een goed beeld krijgt hoe de badkamer en toilet eruit komen te zien. Nadat het uitkiezen van de badkamer en toilet gelukt waren werd er gestart met de verbouwing dit was een hele klus omdat de oorspronkelijke badkamer en toilet van ongeveer 30 jaar oud er nog inzaten. De medewerkers van De Baderie zijn ongeveer 2 weken bezig geweest met beide ruimtes er wordem verschillende mensen lamgs gestuurd die allemaal goed zijn in hun vak. Zo komt er een loodgieter, tegelzetter, kitter, stucadoor etc. Elk verstaan ze hun vak goed en werken netjes ook als ze weg gaan laten ze je huis netjes achter. De communicatie verliep ook erg prettig. Dus al met al een goede ervaring en een super mooie badkamer en toitlet er aan overgehouden! Ik zou je dan ook aanraden om zeker is te gaan kijken bij de Baderie.
Reactie of foto toevoegen
“Best tevreden”
Door Dré Spoelstra op donderdag 17 mei 2018 18
Ik heb vorig jaar (2017) een badkamer gekocht bij Baderie Almere. De oude badkamer (inclusief ligbad) ging er helemaal uit en er kwam een inloopdouche, nieuw toilet en wastafel (op andere plaatsen in de ruimte), een complete verbouwing dus. Het hele proces van 1e gesprek in de winkel tot finale oplevering heeft ruim een half jaar geduurd (mede omdat Baderie het erg druk lijkt te hebben). De daadwerkelijke werkzaamheden in huis duurden ruim 2.5 week.". Tijdens de werkzaamheden deden zich een paar problemen voor die uiteindelijk door Baderie goed en correct zijn opgelost. Een punt van aandacht (voor mij tenminste) was dat ik uit de voorbereidende gesprekken de indruk had dat Baderie Almere volledig met eigen personeel werkt (het was voor mij een belangrijke reden om met Baderie in zee in gaan). Die indruk klopte echter niet, Baderie werkt met eigen monteurs / installateurs en stukadoor, tegelzetter, schilder etc. worden ingehuurd. Dit veroorzaakte problemen met afspraken maken. Andere problemen (gat in plafond, beschadiging aan trap etc.) werden door Baderie zeer correct opgelost. Al met al ben ik best tevreden met het eindresultaat en kan ik Baderie Almere aanbevelen als een betrouwbare leverancier die afspraken nakomt.
REACTIE VAN SJEEL
Hallo, wij willen ook zo een soort verbouwing laten doen door baderie. Kunt u ongeveer aangeven wat zoiets totaal kost?
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerverbouwing”
Door Mary Huisman op dinsdag 8 mei 2018 18
Wij hebben onze badkamer laten verbouwen en we zijn er super blij mee. De medewerkers hebben top werk geleverd. Kortom we zijn van meet af aan goed geholpen. We raden de Baderie bij iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet”
Door Marian Oosterlaak op dinsdag 1 mei 2018 18
Nadat het bedrijf de Baderie in Almere onze badkamer naar volle tevredenheid heeft verbouwd en vernieuwd ( zie ook de desbetreffende review op deze site ), besloten we ook het toilet door de Baderie te laten vernieuwen. En weer is de verbouwing tot onze volle tevredenheid uitgevoerd. Met het ontwerp nam Demian alle tijd en samen besloten we om het toilet in dezelfde stijl als de badkamer te laten uitvoeren. Toen we nog vragen hadden over de accessoires waren we altijd welkom om de keuze's nog een keer door te spreken. De monteurs die de verbouwing uitvoerden waren vakkundig en werkte erg netjes en waren vriendelijk. Alles werd in overleg uitgevoerd en besproken. Aan het eind van de dag werd alles weer netjes opgeruimd en de monteur die op de laatste dag de glasplaat in de nis kwam monteren heeft zelfs de gang nog gestofzuigd. Al met al genieten we nu van zowel de nieuwe badkamer en nu ook van het mooie toilet. Vooral de afwerking is perfect.

Eerdere ervaring van 26 maart 2018: Op aanraden en goede ervaringen van mijn collega zijn wij onze nieuwe badkamer bij Baderie gaan uitzoeken. Ze had niets te veel gezegd in de winkel nam Susanne alle tijd. Vooral de indeling van de badkamer heeft ze heel efficiënt ontworpen. Hij lijkt nu veel groter met mooie materialen, die goed bij elkaar passen mede door de hulp en ervaring van Susanne zijn deze uitgezocht. De bouw van de badkamer ging heel soepel, vriendelijk personeel, die aan het eind van de dag alles weer opruimde en schoon maakte. De logistiek was perfect. Tijdens het proces werden we goed op de hoo,gte gehouden. Zelfs de lelijke buizen van de verwarming, die op een lastig punt zaten zijn nu geheel weggewerkt en uit het zicht. Al heb je nog zulke mooie tegels en accessoires alles staat en valt met de afwerking. Nou die is perfect, zelfs boven verwachting. Dit alles is nu alweer een paar maanden geleden en we genieten volop van onze mooie badkamer. We zijn zó tevreden met Baderie, dat onze toilet beneden nu ook door de Baderie wordt vernieuwd. Alle vertrouwen!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door familie nieuwstad op donderdag 19 apr 2018 18
We zijn uitstekend geholpen vanaf het advies tot en met de realisatie van een nieuw toilet. Het slopen van de oude situatie en het opnieuw installeren van een nieuw inbouwtoilet ging voorspoedig en probleemloos. Al het oude materiaal netjes afgevoerd en na 3 dagen alles klaar conform de gemaakte afspraken.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige badkamer”
Door Wout op dinsdag 17 apr 2018 18
Baderie Almere heeft onze badkamer vervangen. Hoewel een aantal zaken stevig tegenzaten (kwaliteit muur, afvoer en een ingehuurde stucadoor die het stuccen niet helemaal onder de knie had), wil ik een groot compliment geven voor het meedenken en het probleemoplossend vermogen. Onze badkamer is prachtig geworden!
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Tijssen op zaterdag 14 apr 2018 18
Complete badkamer laten installeren. Vanaf de eerste dag alles naar volle tevredenheid verlopen. We hadden meerdere bedrijven bezocht maar kregen het beste gevoel bij dit bedrijf. Tot de dag van opleveren 100% naar wens en zoals afgesproken. Keurig, correct en vriendelijk personeel
Reactie of foto toevoegen
“Fijne vaklui”
Door Pete Molenaar op dinsdag 13 mrt 2018 18
We hebben een huis gekocht met een badkamer waar een en ander aan mankeerde, zoals 3 lagen tegels over elkaar, leidingen die onder een verlaagd plafond zaten, lekkage, kortom met uitzondering van wastafel en toilet deugde er niets. Mijn vrouw is minder valide dus wilden we een inloopdouche en een ligbad. Na een uitstekend advies gaven we de opdracht voor een vrijwel geheel nieuwe badkamer. Die is inmiddels klaar en een compliment is zeker op zijn plaats. Niet alleen heeft de Baderie Almere uitstekende vakmensen in dienst, ze zijn nog aardig ook en denken mee om de overlast (stof is funest voor de COPD van mijn vrouw) zo veel mogelijk te beperken. Ik kan en zal de Baderie Almere aanbevelen bij iedereen die denkt over een nieuwe badkamer of renovatie van een oude. Wat fijn dat er nog zulke goede vaklui zijn.
FOTO VAN PETE MOLENAAR
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Ben en Anna Klasen op maandag 12 feb 2018 18
Wij hebben eigenlijk direkt gekozen voor Baderie om onze badkamer te laten renoveren. Op basis van het eerste gesprek in de showroom, waar wij onze wensen kenbaar hebben gemaakt zijn wij al overtuigd geraakt dat dit het bedrijf was, waar wij mee in zee wilden gaan. Tijdens het gesprek werden onze wensen direkt in een 3-D tekening weergegeven en werd tevens op een uiterst professionele manier de verschillende mogelijkheden met ons besproken. Ook het vervolg trajekt ( planning tot aan de oplevering) verdient een compliment. Wij werden steeds op de hoogte gehouden m.b.t. de voortgang. Een extra compliment verdienen de monteurs die bij ons gewerkt hebben. vakmensen met 5 sterren !. Het verwondert dan ook niet dat wij uiterst tevreden zijn met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door T. van den Berg op maandag 5 feb 2018 18
Wij hebben in januari 2018 onze badkamer en toilet laten renoveren door baderie Almere. Ze hebben zich aan de gemaakte afspraken gehouden en bijzonder kundig en netjes gewerkt. We zijn zeer tevreden en blij met het resultaat. Vooral hun vakmanschap is van grote klasse. Ondanks mijn vaak kritische vragen bleven de monteurs mij alles rustig uitleggen. Het zijn vaklieden die blijven zoeken naar de beste oplossingen. Een achte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Donker op zondag 7 jan 2018 18
Wij hebben een totaal nieuwe toilet aangeschaft. We werden daarbij zeer vakkundig geholpen en er werd goed meegedacht. Bij het verwijderen van de oude toilet is er zeer netjes gewerkt. Na afloop is het afval keurig meegenomen en netjes achtergelaten. Daarna hebben de vaklui ieder op hun gebied erg netjes gewerkt. Leidingen verleggen, aansluitingen maken, tegels zetten, kitten, verlaagd plafond en montage accessoires. Het zijn keiharde werkers die niet eens de moeite namen om hun koffie rustig op te drinken! Kortom, wij zijn zeer tevreden en erg blij met het resultaat. Een aanrader voor wie goed advies, en een mooie toilet wil.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Ellen van Heuven op zaterdag 30 dec 2017 17
Heel tevreden. Zeer goede ervaring met de Baderie Almere. Zorgeloos van begin tot oplevering.Onlangs is onze prachtige badkamer opgeleverd en zijn we er zeer tevreden over. De monteurs zijn echt top vaklui, werken zeer vakkundig en netjes.Ook was er nog ruimte over voor hier en daar een kleine aanpassing.De monteurs Levi en Sven die mee dachten ,waardoor het eindresultaat prachtig is. De tegelzetter Daan heeft echt topmerk afgeleverd, net zoals de stukadoor Dennis en de kotter. Zou het iedereen aan kunnen raden om eens bij de Baderie langs te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig verlopen”
Door M. de Dreu op donderdag 21 dec 2017 17
Fijn dat onze badkamer zo mooi is geworden en de contacten met de verkoper en professionals prettig verliepen. Onze complimenten aan het hele team. Baderie Almere: een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Niets te veel”
Door Marie Wijngaarde op dinsdag 19 dec 2017 17
Baderie Almere heeft mijn badkamer en 2 separate WC's tot in de puntjes verzorgd. Niets was hen teveel,vanaf de planning tot het opleveren prima contact gehad met Renee en zijn fantastische team. Ik was heel erg bang om deze stap te doen ,maar ik ben achteraf superblij met mijn Badkamer en WC's Levi, Sven, Fred, Benjamin en Marcel, jullie zijn toppers. Goede onderlinge communicatie waardoor het gesmeerd liep,ik heb helaas geen minpunten kunnen ontdekken,dus Prima! Dikke duim voor jullie.
FOTO VAN MARIE WIJNGAARDE
+ Toon extra foto van Marie Wijngaarde
+ Toon extra foto van Marie Wijngaarde
+ Toon extra foto van Marie Wijngaarde
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met nieuwe badkamer”
Door Marjan Reitsma op donderdag 7 dec 2017 17
We wisten heel goed hoe onze kleine badkamer (zeer gedateerde) badkamer eruit moest komen te zien. Daar hadden we wel een lang traject over wikken en wegen aan vooraf laten gaan. Eenmaal tegenover Susanne aan tafel, ging het eigenlijk vanzelf. Natuurlijk moet je hier en daar wat water bij de wijn doen (hetzij vanwege de kosten, maar bv. ook doordat wij een huis hebben uit 1930) maar Susanne wist het altijd op te lossen. Luisteren en af en toe doorduwen is ook een vak! En dat beheerst zij als geen ander! Natuurlijk kwam ik met allerlei plaatjes, het een nog mooier dan het andere. En steeds zocht ze naar de beste oplossing. In oktober zijn ze begonnen, afspraak was 2 weken, en een redelijk maar ook niet overdreven budget. Offerte bleef daarbinnen. Ze hebben hun belofte meer dan waar gemaakt! Nadat de boel gesloopt was (gestript...) dachten we dat het nooit meer goed zou komen... Met hier en daar wat kleine (en heel soms een wat grotere) hobbel hebben ze onze droom werkelijkheid gemaakt! Binnen de afgesproken tijd, binnen het budget. Rene heeft het hele proces ook super gemanaged. Tja wat moet je nog zeggen als er niets te zeuren valt? We genieten alweer bijna 2 maanden van onze badkamer a la de Baderie. En kunnen De Baderie Almere aan iedereen aanraden! Dank je wel Susanne, Rene en het hele team! Marjan Reitsma en Jaap Schapelhouman/Weesp.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes gewerkt”
Door Marco op donderdag 23 nov 2017 17
Baderie Almere heeft voor ons de volledige badkamer en toilet gedaan. In een periode van 2 weken. Oude eruit en nieuwe erin. Alle werkzaamheden zijn naar grote tevredenheid verlopen. Echte vaklui. Er werd netjes gewerkt en er werd regelmatig overlegd. 2 kleine opmerkingen:
1) een allerlaatste wijziging in de badkamer accessoires was niet verwerkt, waardoor dit alsnog besteld en gemonteerd moest worden.
2) Er is netjes gewerkt, alleen toen de kitters kwamen en inmiddels alle afdekzeilen verwijderd waren, liepen zijn met hun natte schoenen door de gang en over de overloop. Hetgeen nogal een troep gaf.
Dit hebben wij tijdens de oplevering medegedeeld aan Baderie en onze klachten zijn zeer professioneel opgepakt en afgehandeld. Ik raad Baderie Almere aan voor een ieder die iets in hun huis aan sanitair wil doen.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes gewerkt”
Door S. Groen-Klok op donderdag 16 nov 2017 17
Prettig geholpen in de winkel. Ook het plaatsen van de badkamer is goed verlopen.
In de winkel zijn we prettig en vakkundig geholpen. Zowel bij het slopen als bij het realiseren van de badkamer is er netjes gewerkt. Met het eindresultaat zijn we superblij. De Baderie is zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Spullen via de Baderie”
Door Naima Azouagh op donderdag 2 nov 2017 17
Wij hebben onze wc beneden, de bestaande badkamer en een hele nieuwe extra badkamer voorzien van spullen van de Baderie. Ook heeft de Baderie onze nieuwe badkamer op zolder gerealiseerd. Een pittige klus omdat er totaal geen aansluitingen zaten. Vanaf dag 1 een helder verhaal en een totaalplaatje van de kosten. Suzanne van de Baderie in Almere Buiten dacht mee met opties en tot op de cm werd alles opgemeten door de toezichthouder René. De onmogelijkheden en mogelijkheden werden besproken. Mensen om ons heen hadden wel soms de mening dat de Baderie duur is en inderdaad je kan het elders vast goedkoper krijgen maar wil je kwaliteit en geen hoofdpijn tja kies dan voor de Baderie. Geen dag wakker gelegen van de puin die er mee gepaard ging, er moest gehakt en geboord worden in de vloer en meestal denk je komt dit wel goed? Maar bij de Baderie hebben we heerlijk geslapen en gewacht op het eindresultaat. Het vertrouwen is heerlijk die wij hadden. Hoe druk het ook is, zelfs na werktijd is er even tijd voor de klant om een eventuele zorg weg te nemen. Kortom wij hadden echt een super duo vanaf verkoop en advisering (Suzanne) tot en met de afhandeling en nazorg (René). De spullen zijn echt kwaliteit en het geleverde werk is toppie. Mochten wij ooit weer iets doen in huis dan gaan wij weer naar de Baderie. Onze bestaande badkamer is tegelijkertijd gedaan door een ZZPér en helaas de kwaliteit laat te wensen over. Tegels scheef, verwarming deed het niet, lampje achter de spiegel was te ingewikkeld....en achteraf helemaal niet waar, maar gewoon gemakzucht. Kortom ik betaal liever en iets meer voor kwaliteit dan minder voor hoofdpijn. En als je zaken doet met Suzanne en Rene van de Baderie in Almere Buiten dan ben je echt in goede handen!! Deze mensen zijn echt een aanwinst voor het bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Geen spijt van”
Door Francoise Verdonschot op dinsdag 31 okt 2017 17
Wij hebben Baderie Almere gekozen om de goede reviews. Ook wilden we een bedrijf dat alles regelt, zonder veel gedoe. We hebben hier geen spijt van gehad. Het is misschien wat prijziger maar daar krijg je ook een probleemloze verbouwing voor terug. De vaklui waren allen erg aardig en goede werkers. Er werd met ons overlegd en alles ging volgens afspraak. We weten niet hoe het na afloop gaat (als er na enige tijd iets niet werkt) maar hier hebben we alle vertrouwen in. Kortom, wij zijn zeer tevreden.
FOTO VAN FRANCOISE VERDONSCHOT
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer & renovatie toilet”
Door R. Smit op zondag 29 okt 2017 17
Intake/advies: zeer goed geluisterd naar onze wensen en daar goed op ingepeeld. Geen opdringerige verkooppraatjes. Maar wel bijsturen op prettige wijze. Uitvoering: is door Baderie team gedaan tijdens onze vakantie. Geen omkijken naar gehad en bij terugkomst alles in detail volgens afspraak uitgevoerd. Vakwerk! Ongetwijfeld kun je met alternatieve aanbieders goedkoper uitkomen. Maar gezien service en vakwerk van Baderie Almere hebben wij veel value for money gekregen. Wij raden hen met een gerust hart aan.
Reactie of foto toevoegen
“Supermooie badkamer”
Door M. van Dijk op dinsdag 24 okt 2017 17
Okee, eerlijk is eerlijk: het kostte iets meer dan we van te voren hadden ingeschat, maar dan staat er nu wel een super mooie badkamer, waar veel zorg aan is besteed.
Het ontwerpen, de planning, het bouwen en de service achteraf zijn gewoon super goed. Wij vonden het een groot voordeel om de badkamer te laten plaatsen door het bedrijf waar de badkamer ook is besteld: 1 contactpersoon en alles wordt (netjes) geregeld. Aanrader dus.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Herman van der Loos op donderdag 12 okt 2017 17
Met het maken van een plan voor een nieuwe badkamer en toilet werd er door Baderie echt meegedacht om binnen ons budget te blijven en werden er hele goede voorstellen gedaan. Het resultaat is prachtig en de afwerking is perfect. Na de oplevering werden ook nog even de puntjes op de I gezet. Onze complimenten voor werkwijze.
Reactie of foto toevoegen
“Onze complimenten”
Door Jacqueline Tweebeeke op donderdag 14 sep 2017 17
Vanaf het moment dat we de winkel binnen kwamen tot en met de oplevering niets dan lof. Er werd meegedacht over het ontwerp, ze namen er echt de tijd voor. De "werklui" waren meer dan competent en harde werkers. Wij hebben het filiaal Almere aangeraden aan familie en vrienden. Mochten wij in de toekomst weer een nieuwe badkamer/wc nodig hebben, dan weten waar we naar toemoeten. Onze complimenten aan een ieder die onze badkamer/wc hebben "gemaakt".
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Rinus Loof-van Overmeeren op zondag 23 jul 2017 17
Goed geholpen bij ontwerp nieuwe badkamer en toilet. Wisten van te voren wat we zouden krijgen, hoe lang het zou duren en wat het zou gaan kosten. Alles perfect uitgevoerd binnen de afspraken. Je betaalt wat meer, maar uiteindelijk ben je door de kwaliteit en het vakmanschap goedkoper uit.
FOTO VAN RINUS LOOF-VAN OVERMEEREN
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door Karin Duijvelshoff op vrijdag 7 jul 2017 17
Aangezien ik geopereerd zou worden en een volledige knieprothese zou krijgen, de veel te lage wc (tijdens de bouw geplaatst) laten vervangen door een nieuwe pot op goede "senioren"-hoogte mét douche wc-bril van Geberit en gedeeltelijk nieuwe (vloer)betegeling. Vanaf het begin werd er goed meegedacht om het toch nog gerealiseerd te krijgen vóór de geplande operatie. De zeer bekwame, rustig en zeer netjes werkende monteurs deden hun werk perfect! Het ziet er werkelijk prachtig uit en functioneert uitstekend. Wat écht geweldig was dat toen ik eenmaal uit het ziekenhuis was en de (via de thuiszorgwinkel) vacuum zuigende plakhaken niet voldeden (kwam een keer in één keer los) en dit veel onzekerheid gaf, er binnen twee dagen zowel boven als beneden mooie chromen haken werden gemonteerd! Het is niet de eerste keer dat we gebruik maken van Baderie Almere (nieuwe badkamer, volledige douche wc van Geberit) maar wat een top bedrijf is dit!
FOTO VAN KARIN DUIJVELSHOFF
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Roy Wassing op donderdag 25 mei 2017 17
Onze ervaring bestaat uit het vernieuwen van de badkamer op de 1e verdieping en het toilet op de begane vloer. In één woord: perfect! Van advies/meedenken/offerte tot en met de opleveringskeuring: alles is vlekkeloos verlopen! Met een strakke planning van 5 werkdagen was alles voor elkaar. Men werkt netjes en zorgvuldig. Al met al een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 95
Adresgegevens Baderie & Keuken Atelier Almere
  Almere, Hopperzuigerstraat 3a, 1333 HB Almere, tel 036-5407971
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Flevoland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.