Feedback
7,3

Nieuwenhuizen Udenhout

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 013-5114140 | Handelsweg 1, 5071 NT Udenhout
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Nieuwenhuizen Udenhout
De luxe van exclusieve keukens en topklasse natuursteen. Brabants familiebedrijf in keukens, natuursteen en keramiek. Een ruime showroom met rust, privacy en aandacht.
Alternatieven voor Nieuwenhuizen Udenhout
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• I-KOOK
   
(Tilburg Noord-Brabant) score 9,5 uit 1433 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Kaatsheuvel Noord-Brabant) score 9,6 uit 864 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2166 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,5 uit 106 ervaringen
• REDDY Keukens
   
(Veen Noord-Brabant) score 9,0 uit 132 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,5 uit 232 ervaringen
• KeukenCoach
   
(Eindhoven Noord-Brabant) score 9,7 uit 82 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,4 uit 58 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over Nieuwenhuizen Udenhout. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Vriendelijke behandeling en service”
Door B. Gerhardts op zaterdag 18 dec 2021 21
Ik had tegels bij Nieuwenhuizen in de Outlet besteld en aanbetaald; mooie tegels voor weinig geld. Ze mochten op afroep blijven liggen. Nu, een half jaar later, werden de tegels keurig afgeleverd. Ik vind ze erg mooi. De vriendelijke behandeling en service, ondanks het feit dat het Outlet tegels zijn, vond ik bijzonder!
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed bevallen”
Door H.Spronk op dinsdag 3 aug 2021 21
Nieuwenhuizen heeft bij ons op de benedenverdieping n nieuwe tegelvloer gelegd en n nieuwe keuken geïnstalleerd. Het was voor ons n groot project. Het is heel mooi geworden. De communicatie is prima verlopen; bij het bedrijf een goed gesprek gehad met onze wensen, men heeft e.e.a. bij ons in huis opgemeten, offertes en overleg verder via de mail. Ook telefonisch was het bedrijf goed te bereiken. Als er aanpassingen nodig waren, werd het vlot meegenomen in de planning en uitvoering. We hadden ons zelf ook goed voorbereid en alles afgestemd met andere bedrijven die we erbij nodig hadden. We hebben ook veel geleerd van dit project; nl. dat er tijd nodig is voor levering van materialen( o.a. in deze Coronatijd), dat er in de tijd dat een cementdekvloer moest drogen/uitharden, muren en plafond en houtwerk geschilderd kon worden door onszelf. We hadden er overigens niet aan gedacht dat het afkitten van keuken en van tegelvloer niet bij de service hoorde. Maar gelukkig kon Nieuwenhuizen wel een kitter voor ons regelen. Ook heel fijn. Verder merken we dat je toch altijd erbij moet blijven als monteurs e.d. aan het werk zijn; om ze kenbaar te maken hoe je de details wil hebben in hetgeen ze maken/monteren. Al met al is de service van dit bedrijf ons heel goed bevallen. En door kundige medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Niets is teveel”
Door Francy Neggers op zaterdag 22 jan 2022 22
Na onze verhuizing opnieuw een nieuwe keuken besteld bij Alex omdat wij al zo tevreden waren over de keuken in het oude huis. Wederom prachtig materiaal geleverd en met veel vakmanschap geïnstalleerd. Van Nieuwenhuizen zeker aan te raden, ze denken met u mee en niets is teveel.
FOTO VAN FRANCY NEGGERS
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 1
Vestiging Nieuwenhuizen Udenhout
  Udenhout, Handelsweg 1, 5071 NT Udenhout, tel 013-5114140
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.