Feedback
6,9

Star Keukencenter

Score uit 4 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
2 vestigingen (Zuid-Holland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Star Keukencenter
Star Keukencenter is een organisatie die zich gespecialiseerd heeft in het zo efficiƫnt mogelijk inkopen en leveren van keukens. De keukens van Starkeuken zijn vooral interessant voor mensen met een laag of modaal inkomen die een goede keuken willen maar niet over een enorm budget beschikken.
Alternatieven voor Star Keukencenter
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Anovi Keukens
   
(Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland) score 9,7 uit 52 ervaringen
• I-KOOK
   
(Den Haag Zuid-Holland) score 9,5 uit 1417 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Den Haag Zuid-Holland) score 9,4 uit 774 ervaringen
• Keukenvision
   
(Naaldwijk Zuid-Holland) score 9,1 uit 64 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 9,6 uit 851 ervaringen
• SmartDesign Keukenstudio
   
(Maassluis Zuid-Holland) score 9,8 uit 360 ervaringen
• KeukenCoach
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 9,7 uit 74 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2186 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over Star Keukencenter. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Super tevreden”
Door Theo Hazebroek op zaterdag 16 mrt 2024 24 | vestiging Den Haag
Een tip aan ons dat je voor een goede service en een mooie/degelijke keuken voor een betaalbare prijs bij Star Keukencenter moet gaan kijken, is volledig bewaarheid. Na het maken van een afspraak bij het filiaal aan De Werf 10 in Den Haag, werden wij heel gastvrij ontvangen door Seyfullah Kilic. Zonder de standaard vraag 'wat is uw budget", welke doorgaans bij andere keukenleveranciers al snel wordt gesteld, hebben wij tijdens een kopje koffie gesproken over onze wensen, qua formaat, indeling en apparatuur. Vervolgens werden wij rondgeleid door de showroom en onder andere geïnformeerd over de kwaliteit en prijsklasse van diverse materialen keukenbladen. Wij hadden ons uiteraard goed voorbereid en aan de hand van onze ideeën en opgedane kennis in de showroom is er vervolgens een 3D-tekening gemaakt, waarbij het meerdere keren aanpassen hiervan geen enkel probleem was. Na het meegeven van de begroting werd ons geadviseerd een afspraak te maken bij de leverancier van de door ons gekozen apparatuur voor een uitgebreide uitleg in de showroom. Na een rondgang langs andere keukenleveranciers ter vergelijking van de prijs en ontwerp, hebben wij vervolgens weer een afspraak gemaakt bij Star Keukencenter en zijn er enige wijzigingen in apparatuur en keukenindeling doorgesproken. De levertijd was in vergelijking met andere keukenleveranciers zeer snel en over de prijsstelling waren wij zeer content. Wij zijn wij super tevreden over onze keuken en raden iedereen aan bij de behoefte aan een nieuwe keuken ook langs te gaan bij Star Keukencenter.
FOTO VAN THEO HAZEBROEK
+ Toon extra foto van Theo Hazebroek
+ Toon extra foto van Theo Hazebroek
Reactie of foto toevoegen
“Waanzinnig goede service”
Door MW op zaterdag 9 apr 2022 22 | vestiging Schiedam
Fantastische keuken met een waanzinnig goede service. Hele vriendelijke en behulpzame medewerkers, vooral Leyla Bagcı, ze hield ons erg goed op de hoogte. Het advies over het keuken ontwerp was ook naar grote tevredenheid, oftewel: ik zou mijn volgende keuken absoluut weer bij Star Keukens kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Omer Gulec op maandag 23 apr 2018 18 | vestiging Schiedam
Ik heb een compleet nieuwe keuken gekocht met Bosch als inbouwappatuur. Je wordt slecht geholpen. Wensen die je aangeeft wordt niets mee gedaan. Men is brutaal, onvriendelijk en ook onbeschoft. Ik citeer: ""Waarom lieg jij, jij mag geen klacht indienen over mij wat denk je wel niet, laat het niet nog een keer gebeuren'''' Dan had je maar geen keuken moeten kopen, vriend'' Hier zakte echt mijn broek van af. Mijn ervaring met Star keuken is ronduit vreselijk. Ook de keuken hoe ze het hebben gemonteerd met een karige uitleg en dan boos worden dat er geen foto gemaakt kan worden van de keuken Mijn keuken is geen reclame voor jullie. Ik heb zoveel geld voor betaald, maar voor dat geld had ik net zo goed naar Bruynzeel kunnen gaan en werd ik beter geholpen. Ik zag op geen enkele manier service van Star. Ik beveel Star ook helemaal niet aan. Mensen die daar naar toe gaan is eigen risico. Good Luck
Reactie of foto toevoegen
“Keukenwerkblad opgezet en kraan los”
Door Fatma op zondag 21 feb 2021 21 | vestiging Schiedam
Keukenwerkblad laten plaatsen door deze bedrijf mijn keukenwerkblad is nu helemaal opgezet bij mijn kraan mijn kraan zit los nu ik weet niet wat ik ermee moet maar ik zeg een ding ze doen er ook niks mee en ze komen niet op voor hun fouten zo erg dit te moeten meemaken maar ik zal nooit meer bij ze terug vallen !!!!!!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 3
Vestigingen Star Keukencenter
Website: starkeuken.nl
  Den Haag (1 ervaring), De Werf 10, 2544 EK Den Haag, tel 070-3888402
  Schiedam (3 ervaringen), 's Gravelandseweg 410, 3125 BK Schiedam, tel 010-2620333
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.