Feedback
5,5

Star Keukencenter

Score uit 5 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
2 vestigingen (Zuid-Holland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Star Keukencenter
Star Keukencenter is een organisatie die zich gespecialiseerd heeft in het zo efficiƫnt mogelijk inkopen en leveren van keukens
Alternatieven voor Star Keukencenter
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Anovi Keukens
   
(Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland) score 9,6 uit 45 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Den Haag Zuid-Holland) score 9,4 uit 799 ervaringen
• I-KOOK
   
(Den Haag Zuid-Holland) score 9,5 uit 1307 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 9,6 uit 744 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2180 ervaringen
• SmartDesign Keukenstudio
   
(Maassluis Zuid-Holland) score 9,8 uit 336 ervaringen
• Poggenpohl Rotterdam
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 9,0 uit 34 ervaringen
• Keukenvision
   
(Naaldwijk Zuid-Holland) score 8,8 uit 56 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 5 ervaringen over Star Keukencenter. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Niet tevreden”
Door Omer Gulec op maandag 23 apr 2018 18 | vestiging Schiedam
Ik heb een compleet nieuwe keuken gekocht met Bosch als inbouwappatuur. Je wordt slecht geholpen. Wensen die je aangeeft wordt niets mee gedaan. Men is brutaal, onvriendelijk en ook onbeschoft. Ik citeer: ""Waarom lieg jij, jij mag geen klacht indienen over mij wat denk je wel niet, laat het niet nog een keer gebeuren'''' Dan had je maar geen keuken moeten kopen, vriend'' Hier zakte echt mijn broek van af. Mijn ervaring met Star keuken is ronduit vreselijk. Ook de keuken hoe ze het hebben gemonteerd met een karige uitleg en dan boos worden dat er geen foto gemaakt kan worden van de keuken Mijn keuken is geen reclame voor jullie. Ik heb zoveel geld voor betaald, maar voor dat geld had ik net zo goed naar Bruynzeel kunnen gaan en werd ik beter geholpen. Ik zag op geen enkele manier service van Star. Ik beveel Star ook helemaal niet aan. Mensen die daar naar toe gaan is eigen risico. Good Luck
Reactie of foto toevoegen
“Kasten gebroken”
Door R. Kaplan op woensdag 7 feb 2018 18 | vestiging Schiedam
Voor mijn nieuwe huis keuken + apparatuur gekocht bij star keukens en deze laten installeren door star zelf. Kort daarna zijn de kasten met pluggen en al van de muur afgevallen, wat bleek dat ze veel kleinere pluggen en bouten hadden gebruikt dan de gat wat ze hadden geboord. Alle kasten incl. dure service sets, glazen, etc. gebroken. Ook koelkast en laminaat schade gelopen. Alles was nieuw gekocht en geplaatst. Aangekaart bij star wilden ze niks mee te maken hebben en is er ook niks vergoed door ze.
FOTO VAN R. KAPLAN
Beschadigde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Waanzinnig goede service”
Door MW op zaterdag 9 apr 2022 22 | vestiging Schiedam
Fantastische keuken met een waanzinnig goede service. Hele vriendelijke en behulpzame medewerkers, vooral Leyla Bagcı, ze hield ons erg goed op de hoogte. Het advies over het keuken ontwerp was ook naar grote tevredenheid, oftewel: ik zou mijn volgende keuken absoluut weer bij Star Keukens kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenwerkblad opgezet en kraan los”
Door Fatma op zondag 21 feb 2021 21 | vestiging Schiedam
Keukenwerkblad laten plaatsen door deze bedrijf mijn keukenwerkblad is nu helemaal opgezet bij mijn kraan mijn kraan zit los nu ik weet niet wat ik ermee moet maar ik zeg een ding ze doen er ook niks mee en ze komen niet op voor hun fouten zo erg dit te moeten meemaken maar ik zal nooit meer bij ze terug vallen !!!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Verkleurde fronten”
Door Acer op dinsdag 21 feb 2017 17 | vestiging Schiedam
Ontbrekende onderdelen na vervanging van mijn verkleurde keuken van hoog glans naar crème! Slechte service voor zowel de montage als de communicatie achteraf. Medewerkers die totaal geen kennis hebben hoe om te gaan met klanten. Proberen het probleem bij jezelf te schuiven, terwijl er sprake is van een zeer slechte kwaliteit. Ik raad het absoluut af om hier een keuken te kopen!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Beschadigde keuken
1 / 1
Vestigingen Star Keukencenter
Website: starkeuken.nl
aDen Haag , Groenteweg 69, 2525 JV Den Haag, tel 070 - 388 84 02
bSchiedam (5 ervaringen), 's Gravelandseweg 410, 3125 BK Schiedam, tel 010 - 262 03 33
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.