Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Nunspeet (Gelderland)
488 ervaringen
Hilversum (Noord-Holland)
1201 ervaringen
Son (Noord-Brabant)
36 ervaringen
7,7

GJ Meijer Sanitair en Tegels

Score uit 5 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 036-5371694 | Splijtbakweg 7-9, 1333 HC Almere
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van GJ Meijer Sanitair en Tegels
Uitstekende service, kwalitatief goede producten, mooie ontwerpen en snelle levering. Dit zijn enkele steekwoorden waar G.J. Meijer voor staat
Ervaringen
Er zijn 5 ervaringen over GJ Meijer Sanitair en Tegels. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Klantvriendelijk”
Door Tinka de Boer op donderdag 9 jun 2016 '16
Een super klantvriendelijk bedrijf waarbij de medewerkers echt meedenken, ook al is je aankoop niet voor een hoog bedrag. Het was voor ons heel prettig dat we een aantal tegels op proef mee mochten nemen om te ervaren hoe het thuis stond, waardoor we goed een keuze konden maken. Ook nadat er thuis iets misgegaan was, hebben ze actief mee gezocht naar een oplossing. Met hun grote variatie aan tegels in combinatie met de klantvriendelijkheid is dit echt een bedrijf om iedereen aan te raden. Een dikke 10 dus, en daarnaast een pluim voor medewerker Richard die ons zo fijn geholpen heeft, en zijn collega die een tegel is komen omruilen.
Reactie of foto toevoegen
9,7
Arma Keukens en Sanitair
Nunspeet (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 488 ervaringen
8,3
Grando Keukens & Bad
Hilversum (Noord-Holland)
“Goed” score uit 1201 ervaringen
“Naar behoren”
Door W. Spits Warnars op vrijdag 29 apr 2016 '16
Al vanaf het begin (oriëntatie fase) had ik een goed gevoel bij GJ Meijer. De medewerkers zijn behulpzaam, denken mee en nemen de tijd voor je. Ik ben een aantal langs geweest en telefonisch contact gehad en altijd zijn ze zeer klantvriendelijk. Ook het retourbeleid verdient een warme douche. Gouden gasten!
Reactie of foto toevoegen
8,3
Grando Keukens & Bad
Hilversum (Noord-Holland)
“Goed” score uit 1201 ervaringen
9,6
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 36 ervaringen
“Zeer professioneel”
Door Remco Seeleman op vrijdag 15 apr 2016 '16
Wij hebben onze complete badkamer bij GJ Meijer gekocht en laten plaatsen. Onze ervaring is in één woord fantastisch. Zeer professioneel, geweldige service en zeer vriendelijk en gemotiveerd personeel. Ook als er per ongeluk iets niet klopt wordt dat bijzonder snel en klantgericht opgelost. De prijs/kwaliteit is bijzonder goed en zeker concurrerend t.o.v de bouwmarkten. Ook de mensen die ze aanraden voor de verbouwing zijn zeer professioneel en gemotiveerd. Kortom echt een modern bedrijf met een ouderwetse service.
Reactie of foto toevoegen
“Service voor badkamer uit 2011”
Door Hans Gigengack op zaterdag 9 jan 2016 '16
Geruime tijd na levering van producten voor de renovatie van onze badkamer (na afloop van de garantieperiode) krijgen we zonder gedoe en onder coulance een onderdeel van de douche-drain toegestuurd. Gratis en supersnel. Dat is m.i. waanzinnig goede service! Indrukwekkend.... chapeau GJ Meijer.... top
Reactie of foto toevoegen
“Neemt uitgebreid de tijd”
Door J. Boomsma op dinsdag 28 jul 2015 '15
Meijer neemt uitgebreid de tijd voor je, zijn zeer deskundig en adviseren eerlijk i.p.v. zoveel mogelijk te willen verkopen. Hebben een uitgebreide collectie. Werkten ook goed mee toen ik zei mijn oude bad te willen behouden, idem thermostaatkranen.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging GJ Meijer Sanitair en Tegels
Website: www.gjmeijer.nl
aAlmere , Splijtbakweg 7-9, 1333 HC Almere, tel 036 - 537 16 94
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Flevoland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.