Feedback
8,3

GJ Meijer Sanitair en Tegels

Score uit 9 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 036-5371694 | Splijtbakweg 7, 1333 HC Almere
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van GJ Meijer Sanitair en Tegels
Wij zijn uniek in badkamers en tegels. 4500 m2 showroom. En 80% van de producten direct uit voorraad leverbaar. Bij GJ Meijer sanitair en tegels vindt u de mooiste tegels, sanitair, badkamers, vloertegels, en wandtegels om maar een paar items op te noemen. van ons ruim assortiment. Wij staan voor uitstekende service, kwalitatief goede producten, snelle levering.
Alternatieven voor GJ Meijer Sanitair en Tegels
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• Sani-Dump
   
(Almere Flevoland) score 9,2 uit 666 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2185 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,5 uit 61 ervaringen
• Boer Staphorst
   
(Staphorst Overijssel) score 9,5 uit 507 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 9 ervaringen over GJ Meijer Sanitair en Tegels. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Erg tevreden”
Door A. Zharfbin op woensdag 17 jan 2024 24
Topwinkel. Wij zijn erg tevreden met deze winkel. Wij hadden kleine problemen met een nieuwe geberit WC, die was op tijd vervangen, alles rond de wc was geregeld super snel door de heer Donga Bas. Hij is ontzettend enthousiast om jou te helpen. Wij adviseren deze winkel aan iedereen.
Reactie of foto toevoegen
“Meerdere badkamer door de jaren”
Door Sylvia en Lucas van de Burgt op donderdag 11 aug 2022 22
Wij hebben al diverse badkamers aangeschaft bij GJ Meijer in Almere. Dit zijn nu eenmaal allemaal vakmensen en vakbekwaam.. Fantastische manier van voorbereiding en communicatie. De communicatie is niet alleen via de telefoon maar ook bij het contact in de showroom. Er hangt een goede informele sfeer ....maar dit bedrijf is het product Meijer .. de werknemers zijn passionisten en het management is ook nergens te beroerd voor. Beste mensen van de firma Meijer ... diepe buiging en chapeau!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toiletinventaris”
Door Kees van der Leek op woensdag 1 dec 2021 21
In oktober 2021 een complete toiletinventaris gekocht. De 3 D tekening gaf ons een duidelijk beeld hoe het zou worden. Goed en deskundig advies gekregen. En alles voor een prima prijs. Zelfs bij een misverstand over de prijs van wandtegels zocht de verkoper naar een passende oplossing voor ons. De materialen werden op tijd afgeleverd. De toilet ruimte heb ik zelf verbouwd en ook tijdens de verbouwing was de service uitstekend: geen probleem om een extra vloertegel mee te geven en materialen om te voegen en 1 tegel op maat te snijden. En altijd even vriendelijk.
Een top zaak voor al je sanitair. Bas bedankt voor je service en advies.

Eerder ontvangen ervaring op 6 maart 2019:
Twee jaar gelden een complete badkamer gekocht bij Meijer. Alles prima geregeld. Nu een paar probleempjes, kalk en vieze voegen. In de winkel uitstekend en klantvriendelijk te woord gestaan en prima oplossingen geboden. En de deur uit gegaan met de mededeling dat, als de oplossingen niet het gewenste resultaat zouden geven, de fa Meijer het zou regelen voor ons. Top ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Service na 3 jaar”
Door Frans Knipscheer op zaterdag 30 okt 2021 21
In 2018 een designkraan van Leff gemonteerd in de toilet. Medio april 2021 werkt de straalverdeler (prelator) niet meer naar behoren. op zoek in de sanitair-e, bouwmarkt en bij Leff voor een nieuwe straalverdeler, helaas nergens leverbaar. GJ. Meijer gemaild met het verzoek voor een nieuwe straalverdeler. Ook zij kunnen deze niet leveren maar geven uit coulance een nieuwe kraan bijna identiek aan de oude. Ben enorm verrast door deze actie, dank G.J. Meijer. (medewerker Service Bas....)
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Fam. Venema op maandag 25 jan 2021 21
Wij hebben complete badkamer en toilet gekocht bij Meijer in Almere. Verkoper Richard Bakker gaf ons daarbij uitstekende adviezen en behoedde ons voor een paar beginnersfouten. De 3D-animatie was enorm handig. Op geen enkel moment was er de neiging om ons duurdere spullen te verkopen dan we van plan waren. Alles werd keurig op tijd in 2 tranches afgeleverd. Over terugbrengen van materiaal en een doosjes extra tegels wordt totaal niet moeilijk gedaan. Dit is een voorbeeld van deskundigheid, klantvriendelijkheid en goede nazorg. Wat mij betreft een echte aanrader voor iedereen die een flinke investering wil of moet doen in nieuw sanitair.
FOTO VAN FAM. VENEMA
Reactie of foto toevoegen
“Het totaalpaatje moet kloppen”
Door Henk Martens op vrijdag 15 jan 2021 21
Vier jaar geleden bestelde ik bij Meijer een complete badkamer, waaronder twee Moetz kasten met in totaal vier deuren. De folie op één van de deuren liet los. Hiervan maakte ik melding via de mail. Binnen vierentwintig uur en zonder inspectie ontving ik bericht dat niet één, maar alle vier de deuren worden vervangen. Zodat het totaalplaatje blijft kloppen. En nog kosteloos ook! Daar word ik niet alleen blij van, maar het voegt gelukkig ook iets positiefs toe aan het ietwat weggezakte vertrouwen in de 'mensheid'. Ongekend goede service van Meijer! Henk Martens
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Ton Lekkerkerker op zaterdag 1 feb 2020 20
Vorig jaar een bezoek gebracht aan GJ Meijer in Almere. Eerste indruk "wat een mooie zaak" we kwamen ons oriënteren wat er allemaal mogelijk zou zijn voor onze te verbouwen badkamer. Na een goed gesprek en een mooie 3D impressie gemaakt door Jesse (zeer kundig) hebben we alle benodigde materialen uitgezocht. Inmiddels is alles geplaatst en zijn wij erg blij met onze nieuwe badkamer. Materialen over, géén probleem mag gewoon terug. Verkeerde kleur paneel van de wc gekozen? Géén probleem, wordt gewoon een nieuwe besteld en omgeruild. Denk je dat je een onderdeel mist, géén probleem dan nemen we toch contact op met de fabrikant. Dank je wel Jesse juist ook voor de aftersales.
FOTO VAN TON LEKKERKERKER
Ingerichte badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe inrichting”
Door Ruud Kriek op vrijdag 3 mei 2019 19
Onze nieuwe badkamer en de aparte toiletruimte is compleet door Meijer ingericht. Wij hadden al eens eerder elders geshopt, maar hadden nog niet het goede gevoel gekregen. Via een bekende van ons (ook een Meijer klant) naar Meijer-Almere gegaan. Direct was er al een klik, men begreep wat wij bedoelden, alles werd deskundig behandeld en zo nodig bijgestuurd. Op een prijs/kwaliteitsniveau waarin wij ons konden vinden. Ook over de (zelfstandige) installateur zijn wij erg tevreden. En toen er een klein misverstand ontstond met een accessoire (deels door onze onoplettendheid) is dat prima en geduldig door Meijer opgelost. Zonder extra kosten. Helemaal top en wij zijn dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Allervriendelijkst”
Door Mw de Paauw op woensdag 29 aug 2018 18
Toen ik de winkel in liep was ik erg onder de indruk! Na vele tegelhandelaren bezocht te hebben was dit een buitengewoon goed verzorgde zaak. Prachtige entree en displays van werkelijk alles wat je zou kunnen wensen op tegel gebied. Het personeel is zeer vriendelijk, attent en deskundig. Nemen echt de tijd en pushen niet. Eenmaal aan de computer met iets te drinken er bij wordt uitgebreid doorgenomen in 3D wat er allemaal mogelijk is en wordt er ook goed meegedacht. Ik ging dus ook helemaal blij naar huis met prachtige tegels voor een uitstekende prijs na een prettige tijd in een aangename zaak. Maar daar eindigt de top ervaring niet want, mijn verbouwing liep anders dan verwacht en tja, toen moest ik de tegels toch retour brengen. Verkopen is makkelijk, maar een zaak toont ook zijn ware karakter wanneer de klant problemen ervaart. Aan het einde van de maand retourtermijn stond ik dus weer in de zaak.. en gelukkig, ook nu was de ontvangst hartelijk en werd de terugname allervriendelijkst en efficiënt afgehandeld. Daarom beveel ik deze zaak aan bij iedereen die op zoek is naar kwaliteit en service want dat vindt je er in alle opzichten!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 2
Vestiging GJ Meijer Sanitair en Tegels
Website: www.gjmeijer.nl/
  Almere, Splijtbakweg 7, 1333 HC Almere, tel 036-5371694
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Flevoland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.