Feedback
9,0

REDDY Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.reddykeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van REDDY Keukens

REDDY KEUKENS
DE GROOTSTE KEUKENFORMULE VAN EUROPA!
Wij houden er niet van om onze klanten in de maling te nemen. Daarom vertellen wij je meteen wat jouw keuken écht kost. Dit betekent dat wij de keuken niet eerst duurder maken om dit later weer als ‘korting’ te kunnen weggeven. Dit kan omdat wij deel uitmaken van de grootste keukenformule van Europa, die scherp en efficiënt inkoopt. Dat betekent altijd de beste prijs- kwaliteitverhouding. Onderhandelen over je nieuwe keuken is bij ons dus niet nodig!

REDDY Keukens staan garant voor Duitse topkwaliteit en perfecte functionaliteit.

Kiezen voor REDDY is:
• DIRECT EEN SCHERPE NETTOPRIJS
• MEER DAN 90 VESTIGINGEN IN EUROPA
• BESTE PRIJS GARANTIE
• DUITSE KWALITEITSGARANTIE
• A-MERK GARANTIE

REDDY keukens is altijd bij je in de buurt, klik hier voor een overzicht van onze vestigingen of maak direct een afspraak voor jouw nieuwe REDDY-keuken.

Graag tot ziens bij REDDY Keukens.
Ervaringen
Er zijn 132 ervaringen over REDDY Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren97 ervaringen
4 sterren15 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren4 ervaringen
1 ster13 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Zeer tevreden”
Door Freek Roelandse op zaterdag 6 jul 2024 24 | vestiging Katwijk ZH
Wij zijn bij de aankoop zeer goed geholpen en geadviseerd door mevr. Nicole Bouckaert. Niets was teveel en na een paar bezoeken in Katwijk hebben we de keuken gekocht. De montage en het meerwerk is perfect uitgevoerd door Marcel Bogers, een zeer goede en hard werkende monteur. Ook zijn advies was goud waard. Bij de montage bleken twee onderdelen af-fabriek licht beschadigd te zijn. Deze worden nog vervangen. Wij zijn zeer tevreden over de verkoop, service, levering en montage door Reddy keukens.
REACTIE VAN REDDY KATWIJK
Beste Freek, hartelijk dank voor je moeite deze mooie waardering te delen. Het is voor ons altijd weer fijn om dit te lezen. Ook leuk dat je zowel onze collega's van verkoop alsook montage benoemt. Alles in eigen beheer is onze kracht en betaald zich weer uit.
Heel veel plezier de komende jaren met jullie prachtige keuken.
Hartelijke groet,
Reddy Keukens Katwijk & Keuken Montage Katwijk
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Teun Ruijs op dinsdag 18 jun 2024 24 | vestiging Eindhoven
Fijne en gastvrije ontvangst! Hierna goed geholpen met het samen stellen van de keuken met wat goeie tips en adviezen uit eindelijk de keuken kunnen ontwerpen precies zoals ik het zou willen. Plaatsing werd gedaan door een vakkundige monteur die wist wij hij mee bezig was! Het complete plaatje echt een aanrader!
REACTIE VAN REDDY KEUKENS EINDHOVEN
Goedemorgen Teun, bedankt voor de leuke review en wij zijn blij dat we je mochten helpen met het samenstellen van je keuken. Veel kookplezier en wellicht tot ziens
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door A. Van turnhout op zaterdag 8 jun 2024 24 | vestiging Alkmaar
Goed keukenadvies gehad van Remco. Nam alle tijd voor je en geen gepush. De bestelde keuken was compleet en keurig geïnstalleerd door Ron. Een uitstekende vakman. Kortom wij zijn uitermate tevreden met Reddy keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne persoonlijke aandacht”
Door Flokstra op vrijdag 7 jun 2024 24 | vestiging Klazienaveen
We hebben een hele goede ervaring met Reddy Klazienaveen gehad. Al onze wensen zijn meegenomen en tevens dacht de verkoper mee met wat het beste paste binnen onze ruimte. Goede service en flexibel bij de installatie. Fijne persoonlijke aandacht.
REACTIE VAN REDDY KEUKENS KLAZIENAVEEN
Bedankt voor deze mooie woorden! Wij wensen jullie nog veel (kook) plezier met jullie nieuwe keuken!

Groet, team REDDY keukens Klazienaveen
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie van de badkamer”
Door Teuni van Garderen op woensdag 5 jun 2024 24 | vestiging Lelystad
Prettig overleg, wensen en budget worden gerespecteerd, advies is open en betrouwbaar. Bij plaatsing vriendelijke en deskundige ZZP-ers die hun afspraken nakomen. Hun werk serieus nemen zonder dat het stress oplevert voor mij als klant.
REACTIE VAN TEUNI
beeld voor renovatie
REACTIE VAN TEUNI
Beeld na renovatie
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanradere”
Door Marion de Jong op woensdag 5 jun 2024 24 | vestiging Lelystad
Complete keuken met apparatuur gekocht bij Sjoerd. Hij heeft ruim de tijd genomen om een plan te maken. Hij is creatief geweest en gaf ons de ruimte om onze eigen ideeën aan te geven. We zijn wel drie keer terug geweest om tot de uiteindelijke beslissing te komen. De plaatsing ging heel vlot en prettig. Er wordt netjes gewerkt en ook afgemaakt. Wij zijn erg tevreden en blij met de keuze. Reddy keukens Lelystad is een echte aanrader!
FOTO VAN MARION DE JONG
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door E.van Dijk op dinsdag 4 jun 2024 24 | vestiging Katwijk ZH
Wij hebben samen met de Nicole een hele mooi keuken uitgezocht. Nicole heeft goed meegedacht en geadviseerd. Dit heeft geleid tot een heel goed gevoel over Reddy keukens Katwijk. Ook Monteur Ben heeft goed werk afgeleverd. Al met al een dikke plus en wij bevelen deze zaak aan.
REACTIE VAN REDDY KATWIJK
Goedemiddag Fam. Van Dijk, hartelijk dank voor de moeite om uw waardering hier kenbaar te maken. Fijn dat het weer in alle facetten zo goed lukt is.
Wij wensen u vele jaren kookplezier met uw prachtige keuken.
Hartelijke groet Team Katwijk
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Karen Vlutters op maandag 3 jun 2024 24 | vestiging Eindhoven
Fijne mensen en ze denken goed mee. Omdat ons huis nog gebouwd moest worden hebben we veel tijd gehad om een keuken te kiezen. Met als gevolg dat we enkele keren een aanpassing wilde doen. Dat was nooit een probleem! Ook de plaatsing ging perfect. Een foutje van de keukenleverancier werd correct en snel opgelost. Kortom, we kijken met plezier terug op de fijne samenwerking. Dank je wel Peter, Harry en Tonnie!
REACTIE VAN REDDY KEUKENS EINDHOVEN
Hallo Karen, bedankt voor de mooie review. We hebben alles met veel plezier voor jullie gedaan. De deur blijft open voor een kop koffie. Doe Emile de groeten van ons en tot ziens en heel veel plezier met de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met de nieuwe keuken”
Door Kinderdagverblijf Heppie op zondag 2 jun 2024 24 | vestiging Groningen
Ons kinderdagverblijf Heppie is zeer goed geholpen door Dennie van Reddy keukens. Hij heeft ons zeer goed voorgelicht en meegedacht. Monteur Dennis heeft de installatie perfect gedaan. We zijn er ontzettend blij mee.
FOTO VAN KINDERDAGVERBLIJF HEPPIE
+ Toon extra foto van Kinderdagverblijf Heppie
+ Toon extra foto van Kinderdagverblijf Heppie
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Sander van Beek op vrijdag 31 mei 2024 24 | vestiging Katwijk ZH
Wij zijn erg tevreden met onze ervaring bij Reddy in Katwijk. De medewerkers staan ons goed en duidelijk te woord en nemen de tijd om opties te bekijken. Wij hebben hierdoor precies de keuken die wij willen en zijn dus super enthousiast!
REACTIE VAN REDDY KEUKENS KATWIJK
Ha Sander, dankjewel voor deze mooie review. Elke keer weer fijn om zo'n mooie waardering te krijgen.
Voor nu en de komende jaren veel plezier met jullie prachtige keuken. Hartelijke groet Team Reddy Katwijk
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door De Vries op zaterdag 25 mei 2024 24 | vestiging Katwijk ZH
Vanaf het begin goed geïnformeerd, goed advies. Goed ingespeeld op onze wensen en dat uitgevoerd. Goede samenwerking met de monteur, zeer vakkundig. Vakkundige oplossing van een probleem. Kortom heel tevreden
FOTO VAN DE VRIES
REACTIE VAN REDDY KEUKENS KATWIJK
Beste Familie De Vries, hartelijk dank voor uw moeite deze mooie review te schrijven, we zijn elke keer weer blij wanneer onze klant
haar ervaring en tevredenheid wil delen. Wij wensen u vele jaren kookplezier met uw mooie keuken. Hartelijke groet Team Reddy Katwijk
Reactie of foto toevoegen
“Een hele mooie luxe keuken”
Door Romee op donderdag 9 mei 2024 24 | vestiging Lelystad
Wij zochten een complete keuken voor een krappe ruimte. In ons geval was maatwerk nodig om genoeg kastruimte en voldoende apparaten te kunnen huishouden. Wij hebben voor Reddy Lelystad gekozen omdat zij de tijd namen om alle mogelijkheden te bespreken en kwamen met creatieve en out of the box ideeën waardoor wij een hele mooie luxe keuken hebben (die perfect aansluit op onze wensen).
FOTO VAN ROMEE
Reactie of foto toevoegen
“Fully recommended”
Door San op woensdag 24 apr 2024 24 | vestiging Katwijk ZH
The moment we walked into REDDY Keukens we got a very good feeling about the place. The staff were very friendly. Nicole was our sales person and was very professional. She listened to us and always came up with great solutions. If we wanted something altered on the kitchen plan was more than happy to help. Overall a very positive professional experience. The contractor that fitted the kitchen did a wonderful job. Everything was done very neat and very professional.
I would 100% recommend REDDY keukens.
REACTIE VAN REDDY KATWIJK
Thank you very much for your effort to write this lovely review.
We are happy that you are so satisfied with all our employees that helped to create your dream kitchen. We hope you may enjoy your kitchen for many years to come.
Best regards team Reddy Katwijk and Keuken Montage Katwijk
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met een mooie showroom keuken”
Door A. van As op woensdag 17 apr 2024 24 | vestiging Veen
Veel keuze en snelle levering zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Bakker op vrijdag 12 apr 2024 24 | vestiging Katwijk ZH
Mooie keuken gekocht bij Reddy. Duidelijke informatie van Flip gekregen. Monteur Marcel heeft netjes gewerkt.
REACTIE VAN REDDY KATWIJK
Hartelijk dank voor uw opdracht, reactie en mooie waardering. Veel plezier met uw mooie keuken. vriendelijke groet Team Reddy Katwijk
Reactie of foto toevoegen
“Zeer zeker aan te bevelen”
Door Andre op maandag 1 apr 2024 24 | vestiging Heteren
Van eerste bezoek tot plaatsing van onze keuken niets anders dan complimenten voor Reddy maar zeer zeker voor Olaf die ons super heeft geadviseerd. Ik kan Reddy keukens in Heteren zeer zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Van der Giessen op zaterdag 30 mrt 2024 24 | vestiging Veen
Goede service, neemt de tijd, laat alles goed zien, denkt mee, ook na installatie is de service goed en vriendelijk en een mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Er wordt goed naar je geluisterd”
Door G.de Boer op donderdag 28 mrt 2024 24 | vestiging Lelystad
Keuken samenstellen was al een feest. Er wordt naar je wensen geluisterd en ingetekend! Je ziet direct wat je koopt en voor een goede prijs. Keuken wordt netjes geplaatst en geordend word er gewerkt. Goede monteurs maken het feestje compleet. Wat ik erg prettig vond is dat je zonder dat er druk op je wordt gezet je er rustig een paar dagen over na kunt denken.
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer goede ervaring”
Door E. van Alst op donderdag 28 mrt 2024 24 | vestiging Heteren
Wij waren op zoek naar een nieuwe keuken en zijn toen eens rond gaan kijken bij Reddy keukens in Heteren! We werden al vrij snel vriendelijk geholpen met goede uitleg, daarna een afspraak gemaakt met Olaf, om alles van de keuken door te nemen. Thuis werd alles gecontroleerd of de maten goed waren. Op 8 maart is onze keuken door twee monteurs geïnstalleerd, die netjes te werk gingen en toen ze klaar waren alles netjes opgeruimd hebben. Het was voor ons een zeer goede ervaring en we genieten van onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Kelly op woensdag 20 mrt 2024 24 | vestiging Katwijk ZH
Ik heb een keuken gekocht bij Reddy keuken in Katwijk. Ik ben geholpen door Nicole, erg klantvriendelijk. Prettig geholpen, en een TOP service! Keuken is geplaatst door Martin, ik ben ontzettend blij en erg tevreden.
REACTIE VAN REDDY KATWIJK
Ha Kelly, wat goed te horen dat je zo blij bent met het resultaat en de hulp van Nicole. Leuk ook dat je Martin van onze eigen montage team benoemt. Dank voor de moeite en vele jaren kookplezier!
Hartelijk groet Team Reddy Katwijk
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne winkel”
Door Liesbeth op dinsdag 19 mrt 2024 24 | vestiging Katwijk ZH
Wat een fijne winkel goed geholpen duidelijke prijzen, mooie nieuwe antracietkleurige keuken met rose goudkleurige spoelbak en zelfde kleur cooker kraan. Led verlichting onder de keukenkastjes wat de keuken heel chique maakt.
Op advies bij het aeg experience centrum geweest, dit heeft er wel voor gezorgd dat we andere keuzes hebben gemaakt in apparatuur. De monteur die de keuken geplaatst heeft is een echte vakman! En er waren 2 probleempjes met de keuken dit word heel netjes opgelost door de monteur.
REACTIE VAN REDDY KATWIJK
Goedemiddag Liesbeth, wat een mooie review, fijn dat alle facetten van onze dienstverlening zou goed uitgepakt hebben. Dankjewel voor de moeite en de 5 sterren waardering. Geniet van jullie mooie keuken. Hartelijke groet, Team Katwijk!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Amerik Ouwehand op vrijdag 15 mrt 2024 24 | vestiging Katwijk ZH
Goede ervaring, goed contact. Over het algemeen gewoon super tevreden.
REACTIE VAN REDDY KATWIJK
Top Amerik, we vinden het erg leuk wanneer klanten hun tevredenheid uiten. Zeker met een mooie 5 sterren waardering.
geniet van jullie mooie keuken. Hartelijke groet, team Katwijk
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding een fijne monteurs”
Door Johan Olling op zondag 10 mrt 2024 24 | vestiging Alkmaar
Goede, vriendelijke en geduldige hulp in de showroom. Vakkundige begeleiding met het maken van keuzes. De monteurs werkten schoon en vakkundig. Goede uitleg en gezellige contacten met respect voor de ander.
FOTO VAN JOHAN OLLING
+ Toon extra foto van Johan Olling
+ Toon extra foto van Johan Olling
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige samenwerking”
Door Frans van der Wiel op woensdag 6 mrt 2024 24 | vestiging Veen
De ervaring die wij hebben met Reddy Keukens Veen is zeer goed. Vanaf het moment dat we de eerste keer de winkel bezochten voor een compleet nieuwe keuken voelden we ons serieus genomen. Het advies en de samenwerking hebben we als zeer prettig ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne en mooie keuken”
Door Marieke op woensdag 6 mrt 2024 24 | vestiging Amsterdam
Heel erg blij met mijn nieuwe keuken, het is zo mooi geworden! Goed te bereiken in de winkel of per telefoon en altijd vriendelijk te woord gestaan door Nermin en Denise. Samen met Nermin een mooie keuken uitgezocht. Hij dacht goed mee, liet verschillende opties zien en was geduldig bij alle dingen waar ik toch nog een nachtje over wilde slapen of toch nog wilde veranderen. Hij stelde een belangrijke wijziging ten op zichte van mijn eigen plan voor waar ik, nu de keuken staat, echt heel erg blij mee ben. Geen gedoe rondom grote kortingen waarover je NU moet beslissen ofzo, zoals bij sommige anderen waar ik langs ging. Wel goede informatie over wat wel en niet mogelijk is binnen een bepaald budget en welke keuzes je daarin kunt maken. Voor mij een heel prettige manier van samenwerken. Keuken kon ook snel geleverd worden. Alle spullen zonder problemen geleverd en de installatie was snel gedaan. En toen het met de plinten en mijn later gelegde vloer toch niet helemaal goed kwam was het geen probleem voor Reddy om snel nog even terug te komen om het aan te passen. Met als resultaat dus een hele fijne en mooie keuken waar ik nu met heel veel plezier in sta te koken. Van harte aanbevolen om met Nermin of een van zijn collega's een afspraak te maken!
Reactie of foto toevoegen
“Een fijn adres om een keuken te kopen”
Door Fam. Alblas op zondag 3 mrt 2024 24 | vestiging Veen
Wij hebben bij Reddy onze keuken met alle apparatuur gekocht. Zijn zeer tevreden over voorlichting verkoop en vooral service. Ook is alles op tijd geleverd. Een fijn adres om eens te gaan kijken en te kopen.
REACTIE VAN REDDY KEUKENS VEEN
Beste familie Albas,
Dank u wel voor de mooie woorden en goede review.
Veel kookplezier in jullie nieuwe keuken en mocht er nog iets zijn vernemen we dit graag.

Reddy Keukens Veen
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door René op vrijdag 1 mrt 2024 24 | vestiging Veen
Tijdens het bezoek aan de mooie showroom kregen we duidelijke en advies waar nodig. De 3D visualisatie gaf een fijne ondersteuning bij het ontwerp. Uiteindelijk voor een goede prijs een mooie keuken uitgezocht. We genieten van de ruimte, gebruiksgemak en de frisse look van de nieuwe keuken. Minpuntje blijft nog onze ontevredenheid over de plaatsing van de recirculatie unit ten opzichte van de afzuigkap. Daar is natuurlijk overleg over geweest, maar blijkt schijnbaar niet anders te kunnen dan de huidige situatie. Als dat in een veel eerder stadium duidelijk(er) was geworden hadden we bij de start van de gehele verbouwing waarschijnlijk toch een andere keuze gemaakt.
FOTO VAN RENÉ
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Ron Bouwens op zaterdag 24 feb 2024 24 | vestiging Zoetermeer
Na bezoeken aan verschillende keukenzaken, liepen wij op een (late) zaterdagmiddag bij Reddy Keukens in Zoetermeer binnen. Ondanks het feit dat wij niet de enige in de zaak waren, werden wij direct goed geadviseerd door Marco met goede ideeën, waar geen enkele keukenzaak over had meegedacht!
Vanwege het fijne professionele advies, en de aandacht die er aan het ontwerpen van onze nieuwe, moderne keuken werd toegewijd, hebben wij gekozen voor Reddy keukens. We zijn super tevreden over de prachtige keuken, die met veel zorg is geplaatst door Hans (de door Marco aanbevolen aannemer). Kan dan ook iedereen aanraden om bij Reddy Keukens in Zoetermeer je keuken te laten plaatsen! Zeer tevreden klanten van Reddy Keukens Zoetermeer! Fam. Bouwens
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met deze aankoop”
Door Vincent berkhof op vrijdag 23 feb 2024 24 | vestiging Alkmaar
Zeer vriendelijke mensen en er wordt uitgebreid tijd voor je genomen. Vooral als je moeilijk te been bent, wat zeer op prijs werd gesteld. Met de keuken zijn we erg blij en alles werd netjes opgeleverd. De verkoper en de monteur zijn behulpzame vriendelijke mensen en er werd netjes gewerkt, al het vuil werd netjes opgehaald en afgevoerd. Wij zijn zeer blij met deze aankoop.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is erg mooi geworden”
Door R Barendregt op dinsdag 13 feb 2024 24 | vestiging Alkmaar
Zeer vriendelijke verkoper, alles was mogelijk, niet opdringerig, en goeie adviezen, mooi alles in 3D op scherm te zien. De afspraken van levering en plaatsing netjes volgens afspraak. De keuken is erg mooi geworden, zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige solide keuken”
Door Familie Suiker de Groot op donderdag 8 feb 2024 24 | vestiging Alkmaar
We zijn heel goed geholpen door Bart van filliaal Alkmaar. Luisterde goed naar onze wensen en meedenken. Prachtige solide keuken en alles is naar wens en compleet afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer prettige ervaring”
Door Ben en Elly van Maurik op vrijdag 2 feb 2024 24 | vestiging Vianen UT
Keuken gekocht, en deze geheel door redden laten plaatsen, inclusief elektra en stukadoorswerk, mensen waren prettig in de omgang en werkten keurig netjes stuk voor stuk gaven verder advies over het geen wat gedaan werd en wat wij konden dien, zeer prettige ervaring met deze werklui geen problemen gehad met leveringen etcetera keurig binnen opgeven planningen.
FOTO VAN BEN EN ELLY VAN MAURIK
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut een aanrader”
Door Mieke op woensdag 31 jan 2024 24 | vestiging Katwijk ZH
Super tevreden over Reddy keukens. Fijn en professioneel contact en advies in de winkel. Goed bereikbaar via telefoon en email. Zeer nette installatie service. Absoluut een aanrader!
REACTIE VAN FLIP
Dank je voor de moeite om ons een mooie waardering en cijfer te geven. Veel plezier van jullie prachtige keuken.
Team Katwijk
Reactie of foto toevoegen
“Elke dag genieten van mijn nieuwe keuken”
Door Agnes Nederhof op zondag 28 jan 2024 24 | vestiging Vianen UT
Mijn ervaring: ik dacht even gauw een keuken uit te gaan zoeken, in verband met de levertijden echter na de zoveelste keukenzaak, zag ik mijn huidige keuken bij Reddy. Dankzij de vriendelijke geduldige Bart heb ik alle tijd kunnen nemen om tot in de kleinste details de voor mij mooie bijna perfect werkende kwaliteit keuken uit te zoeken. Een verbeterpuntje voor mij zou wat meer duidelijke weergave van de prijzen in de offerte weergeven. Maar ook daar kreeg ik antwoord op. Bart kreeg hij mogelijk soms een punthoofd van mij w.b. keuzes maken echter hij bleef geduldig en begripvol, meedenkend als professional en ervaringsdeskundige en heeft mij zeer goed geadviseerd. Ik geniet elke dag van de keuken. Ook is er prettig toegewijd personeel en voorzichtig vriendelijke bezorgers.
REACTIE VAN AGNES NEDERHOF
Extra aanvulling, ik heb mijn eigen aannemer de keuken laten plaatsen. En ook bij mij was de kookplaat zoals was aangekondigd wat later maar ik kreeg een prima tijdelijke vervanging.
Reactie of foto toevoegen
“Een absolute aanrader”
Door Tiny Vermulst op vrijdag 19 jan 2024 24 | vestiging Eindhoven
Prima geholpen bij bestelling van de keuken door Peter, gaf meteen een vertrouwd gevoel. Keuken werd overeenkomstig de afspraak op tijd en vakkundig geleverd. Aansluitend verliep de montage soepel, respect voor Tonny, echte vakman. Ging er dan niets fout? Jawel, de koelkast was niet op tijd binnen maar dit werd keurig opgelost door het leveren van een bruikleen exemplaar. Al met al is Reddy Eindhoven een absolute aanrader.
REACTIE VAN REDDY KEUKENS EINDHOVEN
Tiny, bedankt voor de mooie review. De deur staat altijd voor jullie open voor een kop koffie. Super bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig eindresultaat”
Door Ruud op woensdag 17 jan 2024 24 | vestiging Amsterdam
Vorig jaar september is onze keuken door Nermin van Reddy Keukens Arena geïnstalleerd. We zijn vooraf bij verschillende keukenaanbieders geweest. Sommigen waren ronduit irritant en zetten teveel druk (KeukenKampioen, KeukenConcurrent). Nermin nam de tijd, zonder druk te zetten, was vriendelijk, dacht mee bij ontwerp en omdat hij zelf keukens installeert begrijpt hij ook goed waar rekening mee gehouden moet worden. Communicatie verliep goed en eindresultaat is prachtig. Erg blij dat we voor Reddy Keukens gekozen hebben en dat is geheel te danken aan hoe Nermin de zaak in Amsterdam Arena runt.
FOTO VAN RUUD
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marcel Hubeek op dinsdag 9 jan 2024 24 | vestiging Alkmaar
Keuken gekocht. Denken goed mee, kregen showroom plaatjes mee. Werd niet aangedrongen, goede adviezen. Alles is in 1 keer goed gegaan en monteur was een vakman. We zijn zeer tevreden over de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Er wordt goed meegedacht”
Door Quendolyn op donderdag 4 jan 2024 24 | vestiging Lelystad
Wij zijn mega goed geholpen door Reddy Keukens Lelystad. In verband met een nieuwbouw woning hebben we bij Reddy onze keuken uitgezocht. Er is goed geluisterd naar onze wensen en creatief meedacht met het ontwerp. Aangezien de oplevering van de woning pas later was hebben we tussentijds nog dingen kunnen aanpassen. Ook hier werd goed gereageerd & meegedacht. Wij zijn heel erg te spreken over de aankoop, het meedenken en de service van Reddy Keukens. Met name de after sale, dat wat juist spannend is, is echt top! Wij raden Reddy Keukens Lelystad dan ook zeker aan. Meteen een goede prijs en eerlijke hulp!
REACTIE VAN TEAM REDDY KEUKENS EN BAD LELYSTAD
Hoi Quendolyn,

Ontzettend bedankt voor de mooie woorden. En we zijn vooral blij dat je zo te spreken bent over de after sales. Het traject was niet geheel zonder hobbels, maar we hebben alles naar volle tevredenheid kunnen realiseren.

Groet
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden met het resultaat”
Door Karin Bernet op maandag 11 dec 2023 23 | vestiging Heteren
We hebben een keuken bij Olaf gekocht. Hij is een vriendelijke en deskundige verkoper. Hij had een goed idee voor een andere opstelling dan diegene die wij in gedachten hadden. We zijn heel tevreden met het resultaat. We hebben voor een Nolte keuken gekozen. Echt een kwaliteit keuken.
FOTO VAN KARIN BERNET
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor de goede service”
Door Mark van de Wouw op zaterdag 2 dec 2023 23 | vestiging Eindhoven
Na 1 jaar hadden we wat beschadigingen op onze zwarte lanesto keukenkraan. Peter gebeld van reddy eindhoven en de situatie uitgelegd. Na wat foto's gestuurd te hebben is er zonder discussie een nieuwe kraan besteld. Topservice, omdat er ook wat stootschade van onze kant op zat. De nieuwe kraan is daarna weer vakkundig door Tonnie gemonteerd. Bedankt voor de snelle oplossing!
REACTIE VAN REDDY KEUKENS EINDHOVEN
Hey Mark, heel graag gedaan en ook nu weer veel plezier met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Hele fijne ervaring”
Door Elise Schrama op maandag 13 nov 2023 23 | vestiging Katwijk ZH
Uitstekend geholpen met het uitzoeken van de keuken. Goede tips gekregen waarom iets wel doen, maar ook zeker waarom iets niet te doen. Er word rekening gehouden met prijsklassen. Plaatsing van de keuken verliep heel goed. De monteur was erg precies in zijn werk. Vriendelijke man, heel erg tevreden. Alle 'foutjes' worden netjes weer opgelost.
FOTO VAN ELISE SCHRAMA
+ Toon extra foto van Elise Schrama
+ Toon extra foto van Elise Schrama
REACTIE VAN TEAM KATWIJK
Hoi Elise, dank je wel voor deze review, altijd leuk als ook onze monteur weer positief benoemd wordt als belangrijke eindschakel.
Veel plezier in jullie nieuwe woning met prachtige keuken.
MVG Team Katwijk
Reactie of foto toevoegen
“Alles is soepel verlopen”
Door Dennis Meijerink op maandag 6 nov 2023 23 | vestiging Klazienaveen
We zijn erg tevreden over hoe we geholpen zijn in de winkel en de levering snel kon plaatsvinden en het plaatsen van de keuken is ook soepel verlopen.
REACTIE VAN REDDY KEUKENS KLAZIENAVEEN
Dag Dennis,
Bedankt voor de mooie woorden! Wij wensen je nog veel (kook) plezier met de nieuwe keuken!

Groeten, team REDDY keukens Klazienaveen
Reactie of foto toevoegen
“Uitbreiding op de bestaande keuken”
Door Cees van Duyn op dinsdag 31 okt 2023 23 | vestiging Katwijk ZH
Heb gekregen wat ik heb gevraagd, precies en niets anders, samen met Nicole mijn uitbreiding op de bestaande keuken samen gesteld in een ontwerp wat ik kon zien op een computerprogramma. Had gelijk het ons kent ons gevoel, dat deed mij goed. Ben er super content mee, had ook niet anders verwacht van Reddy, kwaliteit!
REACTIE VAN TEAM KATWIJK
Fijn Cees, hartelijk dank voor deze mooie woorden. Nu genieten van je prachtige keuken.
Hartelijke groet,
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Loes Bon op woensdag 18 okt 2023 23 | vestiging Amsterdam
Prachtige keuken gekocht, mede op advies van Nermin. Hij had heel veel geduld met ons en het resultaat is echt heel mooi. Omdat hij goed naar onze wensen luisterde hebben we nu een complete keuken. Binnen 1 dag door vakkundige mensen geplaatst. Super blij
FOTO VAN LOES BON
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Mylène Gorissen op dinsdag 17 okt 2023 23 | vestiging Heteren
Zeer vriendelijke benadering, heel meedenkend in onze wensen. Meermaals in onze keuken in wording komen kijken en opmeten, goed bereikbaar en altijd open voor onze vragen. De keuken zelf is van hoogwaardige kwaliteit en op professionele wijze geplaatst. We zijn er erg tevreden mee.
Reactie of foto toevoegen
“Super fijn geholpen”
Door Mary Bijl & Rob Rensen op vrijdag 13 okt 2023 23 | vestiging Heteren
We hebben complete keuken gekocht. Super fijn geholpen door Olaf. Duidelijke afspraken, denkt mee en komt de puntjes op i zetten na de installatie.
FOTO VAN MARY BIJL & ROB RENSEN
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg blij met de nieuwe keuken”
Door Annet Kroezen en Harm Eefting op donderdag 5 okt 2023 23 | vestiging Klazienaveen
Spannend om na 28 jaar een nieuwe keuken uit te kiezen. Doelbewust gekozen voor Reddy na alle keukenboeren al te hebben bezocht. Ook door onze verkoper, Lorenzo, goed geadviseerd en meegedacht. We zijn er heel erg blij mee! En, het kan dus echt, een keuken kopen, laten installeren en alles werkt en is compleet!
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door H.Don op dinsdag 3 okt 2023 23 | vestiging Eindhoven
We zijn zeer tevreden over de kwaliteit en het aankoopproces van onze keuken. Wij waren kritische klanten die tijd nodig hadden voor onze keus. We hebben alle informatie en tijd gekregen om tot een goede beslissing te komen. Met als resultaat dat we meer dan tevreden zijn over onze keuken. Een klein probleem is alsnog onproblematisch opgelost. Aanvullend nog een compliment voor het vakmanschap van de man die de keuken heeft geplaatst.
REACTIE VAN REDDY KEUKENS EINDHOVEN
Hallo, Bedankt voor de opdracht Het contact was heel gezellig en als jullie in de buurt zijn. De Koffie staat klaar!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over de service die werd geboden”
Door Enes Goren op dinsdag 26 sep 2023 23 | vestiging Eindhoven
Enkele tijd geleden heb ik een prachtige keuken weten te bemachtigen bij Reddy Keukens eindhoven, Deze keuken sluit precies aan naar mijn verwachtingen en mijn eisen. De communicatie verliep heel prettig en er werd erg goed rekening gehouden met mijn eisen, waardoor ik een prachtige keuken heb kunnen bemachtigen. De keuken heeft alle benodigdheden die ik wou en het materiaal is van goede kwaliteit. Al met al ben ik zeer tevreden met de service die er werd geboden door harry en peter super aardige en vrolijke mensen.
FOTO VAN ENES GOREN
REACTIE VAN REDDY KEUKENS EINDHOVEN
Goedenavond Enes, heel veel kookplezier in de nieuwe keuken. Geniet ervan.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Fam Uiterwaal op woensdag 6 sep 2023 23 | vestiging Klazienaveen
Prima vakkundig advies, snelle levering, vakkundige installatie. Goede prijs/kwaliteit verhouding! Heel erg tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam woelders op woensdag 6 sep 2023 23 | vestiging Klazienaveen
Nieuwe keukenblok gekocht plus koelkast en magnetron. Goed geholpen door lorenzo, en de montage door de monteur uit emmercompas. Zeer tevreden.
FOTO VAN FAM WOELDERS
Reactie of foto toevoegen
“Een fijn bedrijf”
Door Fam Vervoorn op dinsdag 22 aug 2023 23 | vestiging Veen
Een fijn bedrijf die mee denkt met de wensen die wij hadden. Mooi ontwerp gemaakt voor wij de eerste keer kwamen en samen de puntjes op de I gezet. De monteur was vriendelijk en had ook geen moeite om wat extra werk te doen en ook na die tijd heeft Marijn van Reddy keukens nog eens contact opgenomen.
FOTO VAN FAM VERVOORN
+ Toon extra foto van Fam Vervoorn
+ Toon extra foto van Fam Vervoorn
REACTIE VAN REDDY KEUKENS VEEN
Hartelijk dank voor de mooie woorden en de aanbeveling, geniet van jullie keuken en veel kook plezier toegewenst!

Reddy Keukens Veen
Reactie of foto toevoegen
“Nobilia keuken”
Door Leon op woensdag 9 aug 2023 23 | vestiging Groningen
Vriendelijk te woord gestaan bij binnenkomst. Mooie en duidelijke tekeningen gemaakt voor een Nobilia keuken. Onze wensen werden gerealiseerd en er werd meegedacht over de opstelling en indeling van de keuken waar wij zelf nooit aan gedacht hadden. Ik zou iedereen Reddy keukens Groningen aanbevelen!!
FOTO VAN LEON
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Mustafa op zondag 23 jul 2023 23 | vestiging Amsterdam
Ik heb meerdere keukenzaken bezocht om een vergelijkbare offerte te krijgen obv van onze wensen. Reddy Keukens Amsterdam kwam als beste uit de test. Superblij met de levering en het hele proces om mee te denken over alle mogelijke opties.
Mensen, ga niet langer zoeken ga gewoon bij Reddy Keukens in Amsterdam langs ! Ik heb de keuken zelf in elkaar gezet en als ik vragen had kon ik Nermin altijd ook benaderen, super service!
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Richard op woensdag 19 jul 2023 23 | vestiging Alkmaar
Super geholpen met kopen van keuken tijdens Corona en daarna top geleverd, ondanks dat de woning later werd opgeleverd dan gepland. Geen extra opslag kosten.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Willy Fenstra op woensdag 19 jul 2023 23 | vestiging Katwijk ZH
Nieuwe keuken (landelijk modern) aangeschaft en vanaf dag 1 zeer goed te woord gestaan en geholpen met het maken van de keuzes. Goede informatie en suggesties gekregen op basis van de gegevens die wij verschaft hebben en er werd via de computer een duidelijk plaatje geschetst van wat we konden verwachten. Afspraken zijn correct nagekomen en eventuele aanpassingen werden op tijd gemeld. Het plaatsen van de keuken liep als een zonnetje omdat alles goed ingemeten en besproken was. (Het betrof hier een totale renovatie van ons huis en dus ook keuken met opbouw vanaf scratch.) Alles klopte en er waren domweg geen opleverpunten. Kortom; zeer tevreden met Reddy Keukens en met name de inzet van Nicole Bouckaert
FOTO VAN WILLY FENSTRA
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is nog steeds niet af”
Door Hugo van Raalten op maandag 17 jul 2023 23
Keuken zouden ze een dag voor koningsdag komen plaatsen, en ja, er ging wat mis. Granieten tafelblad was te klein gemaakt, glas van de oven was kapot, een lijst was te kort afgezaagd. Dus men kon de keuken niet afmaken. Vandaag(17 juli) zou alles afgebouwd kunnen worden. En wat denkje........juist! Besteklade is niet aanwezig en de afvalemmer (waar we als tegemoetkoming voor hebben gevraagd) is ook niet aanwezig. De keukenbouwer kan er niets aan doen, want die krijgt de bakken met stront over zich heen. Dat zou hun baas moeten krijgen, maar die blijft buiten schot! Maar wat een slecht vestiging in Heerlen! Reddy, nou not Ready! Waardeloos bedrijf! Er kan altijd wat mis gaan, maar verdomme, los het netjes op, en ben er voor je klanten! Tip: betaal nooit het hele bedrag voor ze je keuken hebben afgeleverd!

Aanvulling 6 september 2023:
De keuken is nog nu ( 6 sept) steeds niet af. En men is gestart op 26 april. We hadden gekozen voor een tweekleurige keuken; wit en zwart hoogglans. Apparatuur zwart, kastjes wit. De pedaalemmers zijn nog steeds niet geleverd, de keuken is nog steeds niet afgewerkt. Er moeten witte hoogglans boven panelen, tot aan het plafond geplaatst worden. Er was mat geleverd. Het kan toch niet zo moeilijk zijn om een paar rechtoe-rechtaan planken te laten zagen, en pedaalemmers in te bouwen. Tot overmaat van ramp zag ik dat het granieten blad van het eettafel gedeelte niet hetzelfde was als de granieten achterwand en aanrechtblad van de keuken. Heel andere spikkel, en er zaten vlekken in het graniet. Omdat deze los staat van de keuken had ik er al geen zin meer in om te reclameren en er vrede mee had wat het blad betrof. Alleen mijn vrouw zei, die keuken is duur genoeg geweest, dus die dacht daar anders over. Dus krijgen we (ooit) eenzelfde granieten blad als het keukenaanrecht/achterwand. Op 26 April van dit jaar zijn ze begonnen. 17 juli de tweede fase gedaan, en nu wachten op wanneer de boel helemaal afgemaakt kan worden. Waarschijnlijk wordt er gewoon niet goed genoeg gecontroleerd of de artikelen kloppen, en alles compleet is. Het kan altijd misgaan, maar los het op! Het lijkt of iedereen die na 26 april een keuken besteld, fiets er planningsgewijs tussen, en de niet afgemaakte keukens, tja....... Misschien ook een te kort aan keuken bouwers? Dus nogmaals, betaal nooit het hele bedrag. Al hou je 200-500 euro achter. Pas als alles geleverd is krijgen ze de rest. Als dit niet kan, bij de concurrent shoppen! Een gemiddelde keuken kost tegenwoordig een bak geld!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Albertje op donderdag 13 jul 2023 23 | vestiging Klazienaveen
Vriendelijke, geduldige verkopers. Er worden duidelijke, goede afspraken gemaakt en je krijgt duidelijke informatie. Ook via de mail snelle reacties. Wij hebben een keuken gekocht in de kleur petrol en hij is precies zoals wij verwachtten. En alles past perfect, ook heel belangrijk. De apparatuur ziet er allemaal heel goed uit, het gebruik moeten we nog even afwachten, onze verbouwing is nog niet klaar.
Ook de montage is goed gedaan en vlot verlopen. Dus al met al, tot nu toe zeer tevreden! Als alles helemaal klaar is, stuur ik uiteraard foto's van het complete eindresultaat.
FOTO VAN ALBERTJE
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door Petra op donderdag 29 jun 2023 23 | vestiging Klazienaveen
Gevoel dat ze luisteren naar je wensen en ook meedenken. Super service. Vaklui! Enorm tevreden over het resultaat. Ik zou het iedereen aanbevelen hier een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg blij met het eind resultaat”
Door Tamar Jansen op vrijdag 23 jun 2023 23 | vestiging Katwijk ZH
Wij zijn heel goed geholpen bij Reddy Keukens in Katwijk! Onze keuken had een moeilijke maat, maar dat was geen probleem. Er zijn voor ons speciale kasten op maat gemaakt! Heel erg blij met het eind resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Monique op donderdag 15 jun 2023 23 | vestiging Klazienaveen
Keuken gekocht in Klazienaveen en super geholpen door Lorenzo. Dacht echt mee en niet opdringerig, heel plezierig. Eventueel verbeterpunt zou zijn, dat het afval wordt meegenomen. Het was best veel, wat we nog moesten opruimen. Daarom ook geen super, maar een goed! Wel heel tevreden hoor!
Reactie of foto toevoegen
“Een tevreden klant”
Door Koolhaas op donderdag 8 jun 2023 23 | vestiging Katwijk ZH
Goed geholpen met kopen en uitleg van de keuken ook een goed monteur die de keuken geplaatst heeft echt een tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Marjan van Wendel de Joode op zondag 14 mei 2023 23 | vestiging Veen
Heel fijn en deskundig adviesgekregen met het resultaat van een prachtige keuken. Heel erg bedankt Marijn en het team van de Keukenbouwers plus.
REACTIE VAN REDDY KEUKENS VEEN
Beste mevrouw van Wendel de Joode,

Hartelijk dank voor de mooie woorden en de 5 sterren.
Geniet van jullie nieuwe keuken en veel kook plezier.

Reddy Keukens Veen
Reactie of foto toevoegen
“Onze droomkeuken”
Door Rochelle van der Knaap op woensdag 3 mei 2023 23 | vestiging Katwijk ZH
Als starters al onze droomkeuken kunnen kopen bij REDDY Katwijk!! We zijn heel fijn geholpen bij het nemen van moeilijke keuzes door de jonge verkoper Jeroen. De keuken was ook nog in 6 weken leverbaar. Meteen een eerlijke prijs zonder onderhandelen, dat gaf een heel goed gevoel! Voor de montage kwam monteur Martin bij ons langs. Wat een vakman! Op geen fout te betrappen. Helaas was de vriezer niet op tijd om geplaatst te worden. Maar nog binnen een week, na heel snel handelen door de winkel, stond Martin al weer op de stoep om het af te maken. Ons advies: Ga voor je droomkeuken naar REDDY Keukens in Katwijk!
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Harold kok op zaterdag 29 apr 2023 23 | vestiging Alkmaar
Echt super blij met de keuken en vooral de complimenten naar ron dekker voor de installatie.
FOTO VAN HAROLD KOK
+ Toon extra foto van Harold kok
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door Dekkers op woensdag 26 apr 2023 23 | vestiging Helmond
Een fantastische service, mooi ontwerp van de keuken. Vakkundig geplaatst. Wat beloofd wordt wordt gedaan. We zijn heel erg tevreden over de keuken en bevelen het iedereen aan. Topbedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldig bedrijf”
Door Francis admiraal op dinsdag 18 apr 2023 23 | vestiging Klazienaveen
4 Hoge keukenkasten en een keukenuitbreiding met combimagnetron/oven.
Deskundige hulp bij bestellen. Uitgebreide keuze. Goede adviezen. Aflevering precies op afgesproken datum exact op afgesproken tijdstip. Heel vakkundige installatie. Complete aflevering. Ben onder de indruk van dit geweldige bedrijf.
FOTO VAN FRANCIS ADMIRAAL
+ Toon extra foto van Francis admiraal
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Familie Huckriede op vrijdag 14 apr 2023 23 | vestiging Eindhoven
We zijn heel erg content met onze keuken. Geniet er elke dag weer opnieuw van. Harry en Peter bedankt voor het meedenken. Tonny bedankt voor je professionele inzet bij het plaatsen van de keuken. Jullie zijn een topteam. Alles wat je vraagt wordt geregeld. Goede kwaliteit-prijsverhouding. Zeker aan te bevelen.
FOTO VAN FAMILIE HUCKRIEDE
+ Toon extra foto van Familie Huckriede
REACTIE VAN REDDY KEUKENS EINDHOVEN
Goedemiddag, bedankt voor de topreview. Service staat bij ons voorop dus we proberen alles te regelen. Is er ooit iets dan weet je ons te vinden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer fijn bedrijf”
Door Vergers op vrijdag 7 apr 2023 23 | vestiging Alkmaar
Goed bedrijf, denken goed mee met de klant en dragen goede ideeën/oplossingen aan. Zeer vriendelijk en vakkundig personeel die netjes en secuur werken. In tegenstelling tot andere keukenbedrijven ben je als klant welkom en word je ook gehoord. Niets negatiefs over te melden....wil je een goede keuken van een goed bedrijf moet je hier zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door Thalia penidis op donderdag 6 apr 2023 23 | vestiging Katwijk ZH
Keuken was super. Alles ook goed en op tijd geregeld. Goede begeleiding bij het kopen van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken nog niet af”
Door Familie Dijkhuizen. op woensdag 29 mrt 2023 23 | vestiging Katwijk ZH
Vorig jaar mei 2022 onze keuken uitgezocht bij Reddy Keukens Katwijk. We werden geholpen door een jongeman die ons zeer goed hielp en luisterde naar onze wensen en wist waar hij over praatte. Hij nam zeer ruim de tijd voor ons en na veel gepuzzel in de computer was onze keuken uitgezocht en hoe wij hem wilde. De verkoper hield ons netjes op de hoogte tot de tijd dat de keuken geplaatst zou worden dmv mail/telefoon. 30 januari 2023 zou onze keuken geplaatst worden, helaas verliep dit heel anders en tot op heden (29-03-2023) is onze keuken nog steeds niet klaar. Maar dit treft de verkoper geen schuld. Hij heeft er alles aan gedaan om dingen uit te zoeken/ te veranderen en bemiddeld tussen ons en de aannemer. We wachten af, en hopen op een toch nog goede afloop. Een dikke pluim voor Jeroen, de verkoper en de 2 vakkundige werknemers van de aannemer.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Mohamed op woensdag 29 mrt 2023 23 | vestiging Eindhoven
Heel goed meegedacht met onze wensen. Telkens namen ze de tijd om ons goed mee te nemen in de voordelen en nadelen van een bepaalde keuken. Dat was heel prettig.
We kregen ook snel contact als we ze nodig hadden, wel zo fijn. Kortom, zeker een aanrader als je keuken wilt kopen.
REACTIE VAN REDDY KEUKENS EINDHOVEN
Bedankt Mo voor het vertrouwen dat we jullie keuken mochten leveren
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Roel Gottembos op maandag 27 mrt 2023 23 | vestiging Katwijk ZH
Het adviesgesprek verliep rustig en men nam alle tijd. We hebben een gesplitste keuken van totaal bijna 6,5m. Zonder boven kastjes. Wit met zwart composite blad. Zonder boven kastjes was spannend ivm ruimte maar is gelukt. Veel mooier. Plaatsen door de eigen Reddy monteur ging super. Rustig en gestaag doorwerken. Geen onvertogen woord. We hebben voor AEG apparatuur gekozen. Uitgezocht in Alphen aan de Rijn showroom. Ovens zijn super. Plaat en afzuigkap ook. Maar zorg voor een 15cm uitgang voor de afzuiger is dan stiller. Keuze voor apparatuur is vrij maar dan plaatsen ze niet. Is te verwachten maar wij hadden liever siemens gehad. Maar aeg is zeker ook goed. Op sommige punten beter.
FOTO VAN ROEL GOTTEMBOS
+ Toon extra foto van Roel Gottembos
Reactie of foto toevoegen
“Topervaring”
Door Thomas op woensdag 15 mrt 2023 23 | vestiging Katwijk ZH
Goede hulp bij het maken en tekenen van keuken. Meegedacht over praktische zaken en hoe dat er dan uit ziet. Genoeg tijd om na te denken, toen wij paar keer van opzet wisselden was dat geen probleem. Ook na aankoop liep alles soepel, en keuken is zeer vakkundig gemonteerd (en al het afval is meegenomen). Topervaring dus.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fischer op maandag 13 mrt 2023 23 | vestiging Klazienaveen
Super goed geholpen de keuken is zeer netjes geplaatst zeker een aanrader om heen te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Rob vd Berg op zaterdag 4 mrt 2023 23 | vestiging Katwijk ZH
Goed geholpen door Nicole. Meegedacht met onze wensen en goede tips voor zelfplaatsing. Afwerkrand bewust later ingemeten zodat het precies paste. Top service!
FOTO VAN ROB VD BERG
Reactie of foto toevoegen
“Een super mooie keuken”
Door Manuela vd kerkhof op zaterdag 4 mrt 2023 23 | vestiging Eindhoven
Reddy keukens, al wat vaker daar gekocht bij Peter Verhoeven altijd vriendelijk meedenken en een mooie prijs heel tevreden over alle. Zeer aanbevolen voor een mooi resultaat. Bedankt reddy keuken Eindhoven voor elke dag weer blij te zijn met super mooie keuken.
REACTIE VAN REDDY KEUKENS EINDHOVEN
Goedemorgen Manuela, de koffie staat altijd klaar voor jou en je familie.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Marietta op zaterdag 4 mrt 2023 23 | vestiging Veen
Wij hebben een keuken gekocht. Er werd goed meegedacht. Duidelijk gecommuniceerd. Niet opdringerig. Bij vragen altijd netjes geholpen. Oplossings gericht. Goede service
REACTIE VAN REDDY KEUKENS VEEN
Beste Marietta,

Fijn te horen, geniet van jullie keuken

Met vriendelijk Groet,

Marijn
Reddy keukens Veen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door B.Haaijer op vrijdag 3 mrt 2023 23 | vestiging Klazienaveen
Er is ons een prachtige keuken geleverd met alle denkbare apparatuur voor een zeer geschikte prijs en dezelfde dag gemonteerd. Chapeau REDDY Keukens. Zeer tevreden.
FOTO VAN B.HAAIJER
REACTIE VAN REDDY KEUKENS KLAZIENAVEEN
Hallo Bernard,
Bedankt voor de mooie woorden! Wij wensen jullie nog veel (kook)plezier met jullie mooie, nieuwe keuken!

Groeten,

Gabriëlle
REDDY keukens Klazienaveen
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Jaap Mes op woensdag 1 mrt 2023 23 | vestiging Eindhoven
We hebben een showroom keuken gekocht in Eindhoven. Peter Verhoeven, de adviseur dacht goed met ons mee en maakte een aantrekkelijke prijs! De keuken staat inmiddels en bevalt goed. Omdat wij niet dichtbij Eindhoven wonen duurde het wel wat lang voordat de monteur weer in onze buurt was om wat laatste dingetjes af te maken.
Maar al met al zijn we dik tevreden!
FOTO VAN JAAP MES
REACTIE VAN REDDY KEUKENS EINDHOVEN
Goedemorgen Jaap, We waren ook heel blij omdat jullie van ver wilde komen voor een top keuken van Reddy Keukens Eindhoven.
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldige keuken”
Door Suzan van der Gugten op dinsdag 28 feb 2023 23 | vestiging Katwijk ZH
Geweldige keuken gekocht die van alle gemakken is voorzien. Goed geadviseerd en de medewerkers hebben fijn meegedacht over de indeling, afmetingen en meerdere praktische zaken. Installatie was kundig en snel. Prijs kwaliteit kwaliteit verhouding waanzinnig!
FOTO VAN SUZAN VAN DER GUGTEN
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door M van Gemert op maandag 27 feb 2023 23 | vestiging Eindhoven
Reddy Keukens EIndhoven heeft een grootte mooie keuze, wij lieten ons helpen en informeren door Harry en Peter, ze luisterde naar wat onze wens was zij dachten met ons mee, echt perfect! De man die de keuken komt zetten is een gezellige man, was leuk om hem over de vloer te hebben, en als er iets was kon ik altijd contact opnemen en werd het geregeld. Dus voor mij 5 sterren :-)
REACTIE VAN REDDY KEUKENS EINDHOVEN
Goedemorgen Monique, het was heel erg leuk om jullie als klant te mogen hebben. Heel veel plezier ermee.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker 5 sterren waard”
Door Kester op zondag 19 feb 2023 23 | vestiging Katwijk ZH
We zijn zeer tevreden en erg blij met onze nieuwe keuken. We zijn goed geholpen door Reddy Keukens Katwijk, ze dachten mee wat mogelijk was in onze keuken. Ook veel keuze mogelijkheden. En de keuken is heel netjes gemonteerd. Geen klachten en de 5 sterren zijn het zeker waard!
FOTO VAN KESTER
Reactie of foto toevoegen
“Prima communicatie”
Door Henk en Janny Mulder op donderdag 16 feb 2023 23 | vestiging Groningen
In september 2022 hebben wij de keuken uitgezocht en deze is 9 februari j.l. geplaatst. Alles naar tevredenheid. Wij zijn deskundig geholpen en er werd ons niets opgedrongen. De communicatie was prima.
FOTO VAN HENK EN JANNY MULDER
+ Toon extra foto van Henk en Janny Mulder
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door W van der Plas op donderdag 16 feb 2023 23 | vestiging Vianen UT
Ik was op zoek naar een keukeneiland en liep binnen. Werd vriendelijk, rustig en vakkundig geholpen. Veel ruimte voor mijn wensen en vakkundig bijgestuurd waar nodig. Top! Heldere uitleg over de procedure na bestelling. Ik wist precies waar ik aan toe was. Heel snel offerte met duidelijke tekeningen. Bij ophalen weer vriendelijk en met aandacht geholpen. Dit bericht getypt, zittend aan een degelijk eiland. Dank!
Reactie of foto toevoegen
“After sales is ver te zoeken”
Door Hellebrekers op woensdag 15 feb 2023 23
Keuken besteld, aanbetaald en vervolgens als je het restant moet betalen is het bedrag opeens 2000 euro duurder. Ik zou sorry zeggen maar antwoord van de eigenaar is: komt door de prijsverhoging in de tussentijd. Bedrag weer aangepast en mocht 1500 euro achterhouden omdat magnetron nog niet binnen was. Vervolgens bericht dat deze binnen was en of ik de resterende 3500 euro nog wilde overmaken weer 2000 euro teveel op de rekening, alweer geen sorry, zo een fout maak je lijkt mij geen 2 x. Eind oktober keuken geplaatst, nu bijna 4 maanden verder en nog steeds niet compleet afgemaakt. Beloofd werd dat spatrand na ongeveer 6 weken geplaatst werd, dit werden dus al 10 weken. Bij plaatsen brak de spatrand, deurtje beschadigd, vervolgens weer 5 weken verder en nog steeds geen nieuwe spatrand. Ook is het beschadigde deurtje nog steeds niet vervangen. Bestekbak niet meegeleverd vervolgens ook op die nalevering 3 maanden moeten wachten, en dat voor een bestek akkoord. Mooie praatjes door de eigenaar bij verkopen maar aftersales is 1 groot drama.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Sandra Scheerman op dinsdag 14 feb 2023 23 | vestiging Alkmaar
Via een vriend bij Reddy keukens gekomen. Met behulp van Bart van Reddy keukens een prachtige keuken gezocht. Zeer goed geïnformeerd en het maakte niet uit hoeveel vragen we hadden. De prijs was ook een verrassing, veel lager dan verwacht. De montage werd door een echte vakman (Ron) geplaatst. Keurig netjes! Wij zijn zeer tevreden over Reddy keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door M v Anrooij op dinsdag 7 feb 2023 23 | vestiging Eindhoven
Heel tevreden over Reddy keukens Eindhoven. Peter en Harry geven goed en eerlijk advies, zijn niet opdringerig en denken met je mee. Ze zoeken voor alles en goeie oplossing. In mijn geval was de kookplaat en oven niet tegelijk leverbaar met de rest van de keuken, ik kreeg meteen 2 opties: keuken later leveren wanneer alles compleet is óf keuken plaatsten met tijdelijk leen apparatuur. Top toch? Keuken ook keurig gemonteerd door Tonny. Ik ben een zeer tevreden klant.
REACTIE VAN REDDY KEUKENS EINDHOVEN
Beste mevrouw van Anrooij, en al bij gekomen van het concert? Wat was het gezellig. Veel kookplezier.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Koos Boelkes op dinsdag 7 feb 2023 23 | vestiging Alkmaar
Wij hebben een showmodel keuken gekocht bij Reddy in Alkmaar. Vriendelijk personeel, niet opdringerig, en goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Sporken op vrijdag 3 feb 2023 23
Uitstekende service en advies vanaf het uitzoeken van de keuken tot en met het plaatsen. Als we vragen hadden of iets niet duidelijk was, kwam Maurice een aantal keer bij ons langs om te kijken wat het probleem was om het vervolgens op te lossen. Ook het plaatsen van de keuken verliep uitstekend en met veel zorg.
FOTO VAN SPORKEN
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Natasja Zwetsloot op vrijdag 6 jan 2023 23 | vestiging Katwijk ZH
Een hele mooie keuken met kookeiland, keukenblad+kastjes voor in de bijkeuken en een keukenblok voor de 1e verdieping gekocht. Super geholpen. Perfect gemonteerd zonder schade of problemen, top. 1,5 jaar geleden de zelfde keuken gekocht maar door verhuizing konden we de keuken niet meenemen. Door goede ervaring en prachtige keuken weer bij Reddy keukens teruggekomen.
FOTO VAN NATASJA ZWETSLOOT
+ Toon extra foto van Natasja Zwetsloot
+ Toon extra foto van Natasja Zwetsloot
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch werk geleverd”
Door Fam. Gerad te Rotterdam op woensdag 30 nov 2022 22 | vestiging Eindhoven
Het eerste contact met Bulent van Reddykeuken Eindhoven was zeer aangenaam en prettig te noemen. Hij was en is een vriendelijke man. Heeft erg goed geholpen bij het maken van een keuze. Inmiddels is de keuken geplaatst door Tony. Hij heeft fantastisch werk geleverd. Is vakkundig en aangenaam in de omgang. Peter heeft achter de schermen ook een geweldige bijdrage geleverd. Onze keuken staat nu pracht in ons huisje in Rotterdam. Een trots om te tonen aan vrienden en familie. We zijn er heel blij dat onze keuze is gevallen op Reddykeuken. Ik raad Reddykeuken aan een ieder die uitkijken naar een nieuwe en betaalbare keuken.
REACTIE VAN PETER
Hartelijk bedankt voor de review en heel veel kookplezier met de nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Duurt lang voor problemen worden opgelost”
Door Roy op woensdag 19 okt 2022 22 | vestiging Helmond
In het kort de problemen omschrijven zal lastig zijn. Wat een ellende hebben wij met dit bedrijf gehad! Ze verdienen niet meer dan 1 ster. Via de algemeen directeur van de MHK-groep hebben we met veel pijn en moeite het grootste gedeelte op weten te lossen. We een ander bedrijf de schade laten herstellen en wachten nu alleen nog op 200,- die we terugkrijgen. De creditfactuur hebben we twee weken geleden ontvangen, maar de betaling laat op zich wachten.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer aan te bevelen”
Door Eula leijtens op vrijdag 30 sep 2022 22 | vestiging Eindhoven
Ik en mijn dochter zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken. Ik ben bij Reddy keukens Eindhoven binnen gelopen zonder enig idee wat er bij mij thuis mogelijk was, aangezien het een vrij kleine ruimte is. Ik werd hartelijk ontvangen door Peter en Bulent, we waren er zeer snel uit en het resultaat mag er zijn. Advisering, behulpzaamheid en de snelle reacties en acties vooral door Bulent ben ik zeer over te spreken heel prettig als er iemand met je meedenkt en zoekt naar oplossingen"top", Verder de montage door Tonny echt vakwerk, ook goede afwerking. Kortom ik ben een zeer tevreden klant.
REACTIE VAN REDDY KEUKENS EINDHOVEN
Goedemiddag Eula, en zijn de eerste gerechten al bereid? Veel plezier met de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Bas op zaterdag 10 sep 2022 22 | vestiging Eindhoven
Wij hebben in het voorjaar een keuken gekocht bij Reddy Eindhoven. We zijn erg goed en leuk geholpen door Peter en Harry. Al onze wensen zijn besproken en verwerkt in het ontwerp. Aanpassingen op een later moment waren geen probleem. Het vervoer van de keuken was goed geregeld. Ook de montage door Tonny is netjes en secuur uitgevoerd. Wij zijn erg blij met onze keuken en raden anderen aan om bij Reddy Eindhoven een offerte op te laten stellen. Peter, Harry en Tonny bedankt.
FOTO VAN BAS
REACTIE VAN REDDY KEUKENS EINDHOVEN
Beste Bas, heel veel kookplezier met jullie nieuwe droomkeuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een half jaar met een onafgemaakte keuken”
Door Tonny op maandag 5 sep 2022 22 | vestiging Groningen
Men weet hier goed de klant te paaien maar als je getekend hebt begint de ellende. Een keuken besteld (bij een serieuze offerte kreeg je een Bosch blender kado, deze moeten we nog krijgen helaas...) in september 2021 montage datum voor febr 2022 gepland. Eerst begint het met een telefoontje dat de bestelde spoelbak niet in het bestelde blad kan worden gefreesd en dus moeten we terug om een ander blad uit te zoeken (achteraf hadden de deurtjes die in de keuken zitten ook vervangen moeten worden voor hetzelfde hout als het nu bestelde keukenblad maar hier zijn wij niet op gewezen helaas en wij zijn ook maar leken wat dat aangaat anders ga je niet naar "professionals" toe). Een week voor de levering werden we gebeld dat er diverse apparatuur niet binnen was (leverproblemen) en dat het werkblad niet binnen was gekomen (totaal niet besteld en toen kreeg een medewerker die inmiddels ontslagen was de schuld in de schoenen geschoven). Ook geen duidelijk installatie schema gekregen en dus maar gebeld hoe hoog het werkblad komt, een maat doorgekregen en achteraf de hoogte maat van bovenkant kastje doorgekregen ipv bovenkant blad. Dus je raadt het al dat ging niet goed. Achteraf voor een andere koelkast gegaan aangezien de originele niet te leveren was. Toen de keuken zover was gemonteerd miste er nog veel. Combi magnetron, afzuiginstallatie, vriezer en het juiste werkblad. Toen in mei het juiste blad was binnen gekomen en de combi magnetron en de vriezer is de montage partner van reddy terug geweest en zou de keuken afgemaakt worden op de afzuiging na omdat hier nog leverproblemen mee waren. Eenmaal thuisgekomen na een dag werken zag ik tot mijn schrik dat alleen de combi oven was geplaatst (met een verkeerd kleur display de oven was rood en de combi oven was wit en dit was niet te wijzigen (Marco en Dennie hadden dit moeten weten als verkopers en hadden direct de juiste types moeten bestellen) en dat het kookeiland af was (op de afzuiging na). Het L gedeelte waarvan ook het werkblad nog moest zat er niet op, deze lag nog in de woonkamer. Hierover gebeld dat ik teleurgesteld was, maar toen kreeg ik van alles naar mijn kop geslingerd dat zij niks goed konden doen en dat ik eerst maar moest betalen voordat zij weer kwamen monteren. Maar goed ik ben dat zeker niet gaan betalen en alles wat ik daarna hoorde zal ik je besparen. Ook het eiland moest naar beneden aangezien de hoogte met de wcd niet uitkwam, deze kwam in het blad terecht. Bij Reddy hadden ze opgegeven aan de monteur dat "mevrouw" het te hoog vond maar wees eerlijk en geef toe dat je zelf een hoogte fout hebt doorgegeven zoals hierboven omschreven. Al met al is pas eind augustus, jawel je leest het goed, de keuken afgemaakt incl. de afzuiging en een nieuwe combi oven. Ofwel we hebben een half jaar door hun fouten met een tijdelijke werkblad moeten leven en een half jaar in de rommel gezeten. Maar zoals je leest mag je als klant niet ontevreden zijn en moet je maar genoegen nemen met het feit dat je in totaal 3 keer vrijaf van je werk moet nemen en dat je 3 keer de rommel naar de stort mag brengen. Maar wel direct nadat de keuken gereed was een mail gestuurd dat ze hun geld willen. Dus je begrijpt wel dat ik nooit maar dan ook nooit iemand zal aanraden om hier een keuken te bestellen, afraden doe ik zeker... En geloof mij ik ben niet de enige ik weet meerdere mensen die bij hun dikke ellende hebben gehad. Dat het apparatuur er niet allemaal was, daar kan ik nog mee leven. Maar gewoon een werkblad vergeten te bestellen, daarna een half jaar met dit blad wachten tot het definitieve blad erop zit gaat er bij mij niet in. Zorg eerst dat de klant tevreden is en ga daarna over om je geld te innen. Doe met deze info wat je wilt maar je weet nu hoe de zaken hier gaan. Het enige positieve is de zorg die Goran heeft gelegd aan onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Jacques Mérelle op woensdag 27 jul 2022 22 | vestiging Eindhoven
Ik heb begin vorig jaar een keuken gekocht bij Reddy Keukens in Eindhoven. Goed advies gekregen en prima geholpen. Afgelopen juni zou de keuken worden geplaatst. Kort voor de plaatsing ontving ik een telefoontje dat de keuken zelf niet was geleverd op de zaak. Na 2,5 week werd die alsnog ontvangen en geplaatst. Alleen de juiste inductiekookplaat van AEG bleek niet te zijn geleverd en in de doos bleek ook de verkeerde koelkast van AEG te zitten. Deze koelkast is tijdelijk toch geplaatst. En ook heb ik tijdelijk een andere inductiekookplaat gekregen. Vandaag is de goede inductiekookplaat en de goede koelkast alsnog geplaatst. Ik ben heel erg tevreden over degene die namens Reddy Keukens in Eindhoven de keuken heeft geplaatst. Hij werkt heel netjes en secuur. En ook ben ik erg blij met de keuken. En als compensatie dat de keuken 2,5 week later werd geplaatst werd € 100,00 in mindering gebracht op de eindfactuur. Al met al ben ik erg tevreden over de gekochte keuken van Reddy keuken in Eindhoven.
REACTIE VAN REDDY KEUKENS EINDHOVEN
Beste Jacques, we waren blij jou als klant te hebben. Veel plezier met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een prima mooi afgewerkte keuken”
Door Karin van Brussel op woensdag 18 mei 2022 22 | vestiging Eindhoven
Vanaf het begin in de showroom is er meegedacht over de keuken en de indeling daarvan. Advisering was top. De montage was echt super, wat een vakman. Ook hier werd meegedacht en naar oplossingen gezocht bij het niet perfect passen in de ruimte zodat uiteindelijk er een prima mooi afgewerkte keuken staat. Zeer zeker een aanrader om bij Reddy Keukens uw keuken uit te zoeken
REACTIE VAN PETER
Beste Karin, bedankt voor de review en dat je onze klant hebt willen zijn. Veel plezier met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Frank van Tuyl op vrijdag 6 mei 2022 22 | vestiging Eindhoven
Helemaal goed. Prima geholpen door Harry en Peter. Goed meegedacht met onze wensen en ons budget. Door het fijne contact met een prima gevoel meteen onze keuken besteld voor een prima prijs. Na het inmeten nog wat correcties doorgevoerd. Het resultaat mag er zijn, de keuken is perfect geïnstalleerd door Tonny, die de tijd heeft genomen om alles naar onze wensen te plaatsen en te monteren. Kortom, we zijn helemaal blij met Reddy keukens Eindhoven. Peter, Harry en Tonny, ga zo door. Het persoonlijke contact maakt dat je je als klant echt koning voelt.
REACTIE VAN REDDY KEUKENS EINDHOVEN
Goedemorgen Frank, onze deur blijft ook nu voor jullie openstaan als je in de buurt bent. Heel veel kookplezier.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Mark van de Wouw op zondag 24 apr 2022 22 | vestiging Eindhoven
Complete keuken gekocht bij reddy keukens eindhoven. Zeer tevreden met het advies van Peter en Harry, en een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Plaatsing door Tonny was ook top, vakman en niks is teveel. Ga zo door !!!!
REACTIE VAN REDDY KEUKENS EINDHOVEN
Fam. vd Wouw heel veel kookplezier in de nieuwe keuken en laat het lekker smaken.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens REDDY Keukens
  Alkmaar (15 ervaringen), Koedijkerstraat 9A, 1823 CR Alkmaar, tel 072-2100201
  Alphen aan den Rijn, Julianastraat 91, 2405 CG Alphen aan den Rijn, tel 0172-748617
  Amsterdam (8 ervaringen), Johan Cruijff Boulevard 222, 1101 DJ Amsterdam, tel 020-2362501
  Barendrecht (1 ervaring), Stockholm 5, 2993 LM Barendrecht, tel 0180-848666
  Doetinchem (1 ervaring), Havenstraat 9-03, 7005 AG Doetinchem, tel 0314-394074
  Eindhoven (25 ervaringen), Hurksestraat 42 16, 5652 AL Eindhoven, tel 040-7857396
  Groningen (4 ervaringen), Energieweg 13A, 9743 AN Groningen, tel 050-8503504
  Helmond (5 ervaringen), Engelseweg 232, 5705 AK Helmond, tel 0492-330435
  Heteren (7 ervaringen), Muskushouwsestraat 20, 6666 MC Heteren, tel 026-4743640
  Katwijk ZH (26 ervaringen), Ambachtsweg 5, 2222 AH Katwijk, tel 071-7600263
  Klazienaveen (11 ervaringen), Mizar 3, 7891 VM Klazienaveen, tel 0591-769150
  Lelystad (6 ervaringen), Ketelmeerstraat 94, 8226 JX Lelystad, tel 0320-419201
  Sittard, Dr. Nolenslaan 149, 6136 GM Sittard, tel 046-4361506
  Veen (9 ervaringen), Bagijnhof 19, 4264 AZ Veen, tel 0416-745496
  Vianen UT (4 ervaringen), Hagenweg 3F, 4131 LX Vianen, tel 0347-345267
  Vlaardingen (1 ervaring), Gerard Burgerlaan 14, 3131 KZ Vlaardingen, tel 010-8208827
  Wormerveer (4 ervaringen), Samsonweg 25, 1521 RA Wormerveer, tel 088-6477720
  Zeewolde, Bolwerk 3, 3895 BX Zeewolde, tel 036-7859256
  Zoetermeer (1 ervaring), Coppeliaschouw 38, 2726 JB Zoetermeer, tel 079-3031762
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.