Feedback
9,7

Keur Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keurkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keur Keukens
Ontdek de meerwaarde van complete ontzorging. Van A tot Z met eigen mensen. Keur Keukens valt in Noord-Holland positief op vanwege haar brede collectie kwalitatief hoogwaardige keukens en complete ontzorging van de klant. Uw nieuwe keuken kunt u met een gerust hart aan ons uit handen geven. Onze gedreven medewerkers stellen zich dagelijks ten doel om ervoor te zorgen dat u helemaal enthousiast bent over uw nieuwe keuken! Onze prijzen zijn netto vanwege grootschalige volume-inkoop. Zo weet u dus altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs betaalt voor uw keuken!

Met hart voor de zaak
Met name onze nauwkeurige, transparante en betrokken manier van werken wordt hoog gewaardeerd door onze klanten in de wijde omstreken van Amsterdam tot ver in Noord-Holland. U merkt dit al direct wanneer u onze moderne, eigentijdse showroom binnenkomt. Onze verkopers nemen alle tijd om uw wensen te bespreken. We zijn ervan overtuigd, dat in een rustige en ongedwongen setting de mooiste keukens worden ontworpen!

De mooiste keukens in alle stijlen
De manier waarop Keur Keukens inhoud geeft aan de verkoop van kwaliteitskeukens en hoog niveau van dienstverlening, ook in het traject na-handtekening, blijkt erg succesvol. Met ruim 7 verkoopadviseurs timmert Keur Keukens inmiddels hard aan de weg. Naast de andere mooie keukenmerken die Keur Keukens verkoopt, is deze Haarlemse keukenspecialist de enige SieMatic dealer binnen ons familiebedrijf DB KeukenGroep. Bewonder de verschillende merken en stijlen die ons ruime aanbod keukenmerken u bieden. Van degelijke standaardkeukens tot exclusief op maat gemaakte keukens. Ook heeft Keur Keukens als officiële dealer van Bora veel ervaring met advisering en levering van deze afzuigsystemen. Een bezoek aan Keur Keukens als onderdeel van het Wooncentrum belooft een dag volop inspiratie, ook voor uw Plieger badkamers en vloer en wandtegels.

Al ruim 25 jaar een begrip
Keur Keukens is onderdeel van DB Keukengroep (u opent de pagina op Qasa over DB KeukenGroep), een familiebedrijf die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs. Dit beloven wij:
• Direct de beste prijs
• 10 jaar garantie op onze montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van de zeven andere vestigingen van DB KeukenGroep:
Adee Keukens (Rijssen)
Anovi Keukens (Berkel en Rodenrijs)
Ardi Keukens (Sint-Annaland)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Artic Keukens (Utrecht)
Avanti Keukens (Kesteren)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Keur Keukens.
Ervaringen
Er zijn 361 ervaringen over Keur Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren315 ervaringen
4 sterren33 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren4 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Een warm bad”
Door Jannie Vervoorn op vrijdag 24 mrt 2017 17
Een warm bad, zoals je geholpen wordt. Niet alleen Joanne, die ons een fantastische keuken heeft verkocht, maar ook alle andere medewerkers. Snel antwoord op vragen via mail, nabellen of alles in orde is. De monteurs zetten dit gedrag voort. Ze dachten mee en installeerde alles keurig netjes. Met andere woorden een bedrijf met een dikke pluim en verdient een 10!
FOTO VAN JANNIE VERVOORN
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Natasja van Dwingelen op woensdag 7 sep 2016 16
Vanaf ons eerste bezoek aan de showroom werden we door Cornelis van Dalfsen erg goed geholpen. Hij vertelde ons over de mogelijkheden die Keur Keukens biedt, en maakte een eerste schets van de keuken. Ook gaf hij duidelijk aan dat als we een gespecificeerde offerte wilde laten maken hij graag een afspraak wilde plannen zodat hij alle tijd voor ons zou hebben. Bij deze afspraak had hij al een impressie tekening van onze wensen gemaakt, hij luisterde goed naar de specifieke eisen die wij stelden aan apparatuur, en dacht actief mee om toch de kosten van de keuken binnen ons budget te kunnen houden. Bij het inmeten van de keuken dacht de monteur ook mee over mogelijkheden voor de boiler/quooker. Toen bij de verbouwing van de keuken bleek dat we nog een koof ik de keuken moesten opnemen, was dat geen probleem, de tekeningen en de offerte werd daar op aangepast. Over de monteurs ook niets dan lof, ze hebben actief mee gedacht aan oplossingen voor de afzuigkap waarvan het gat helaas niet op de juiste plaats kon komen. Ze werken heel netjes, en de keuken is echt heel mooi en strak geplaatst. Wij zijn zeer tevreden, en zullen Keur Keukens zeker bij andere aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel mooi resultaat”
Door Susan op vrijdag 9 dec 2016 16
De druk die er soms bij het kopen van een keuken lijkt te zijn, zoals nu beslissen dan zo veel korting, was er helemaal niet met duidelijk uitleg waarom er zo niet gewerkt wordt. De ruimte krijgen om zelf de stappen in het passende tempo te zetten met goed advies hebben wij als erg prettig ervaren. Ook de plaatsing van de keuken verliep prima met meedenken over de laatste punten in de afwerking. Het resultaat is echt heel mooi geworden!
Reactie of foto toevoegen
“Zorgvuldig oog voor de wensen van de klant”
Door P. van Ham op dinsdag 28 okt 2014 14
Het aankopen van onze keuken bij Keur Keukens hebben wij als heel positief ervaren. Er was volop ruimte om onze wensen kenbaar te maken maar ook om deze tussentijds bij te stellen. Daarbij werden we op een zeer prettige en vooral deskundige wijze geadviseerd. Het aankopen van de keuken werd zo een feestje. Dit was ook van toepassing op het plaatsen van de keuken. De keuken werd op een zeer zorgvuldige wijze gemonteerd. We hebben ervaren dat Keur Keukens zich echt houdt aan zijn slogan: afspraak is afspraak. We zijn heel blij met onze keuken en danken alle medewerkers van Keur Keukens die hieraan hebben bijgedragen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Astrid Buhrs op woensdag 7 mrt 2018 18
We waren op zoek naar een nieuwe keuken en na een speurtocht op internet kwamen we uit bij Keur Keukens, omdat deze firma hele goed reviews had. Na ons eerste gesprek met Dennis Tesselaar volgden nog 2 afspraken. Daarbij heeft hij ons zeer kundig en met veel geduld geholpen om de juiste keuzes te maken. Ook heeft hij ons goed geadviseerd in onze keuze voor een bedrijf die het voorwerk voor ons kon doen, wat ook helemaal naar wens werd uitgevoerd. De keuken werd op de afgesproken tijd geleverd en de installatie die we ook door Keur Keukens lieten uitvoeren was op de toegezegde datum, op wat kleine details na, gereed. En van begin tot eind uitgevoerd door top-vakmensen, vooral Klaas, die geweldig werk heeft afgeleverd, bedankt daarvoor! Wij zijn over de uitstekende kwaliteit, perfecte service en persoonlijke benadering echt meer dan tevreden! Het voorwerk tot en met installatie verliep volgens afspraak en alles bij elkaar genomen vinden wij Keur Keukens een firma die we iedereen kunnen aanraden!
FOTO VAN ASTRID BUHRS
Foto van het eindresultaat
+ Toon extra foto van Astrid Buhrs
+ Toon extra foto van Astrid Buhrs
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positief”
Door Irma Sipman op woensdag 8 nov 2017 17
Mijn ervaring met Keur Keukens is zeer positief, de keukeninstallateurs zijn vakkundig en oplossingsgericht, Mijn keuken is prachtig geworden en ik ben er heel blij mee. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden wanneer men denkt een keuken aan te schaffen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door Rob van Gaale op donderdag 15 dec 2016 16
Alles wat werd afgesproken is ook na gekomen keurig netjes. Ook nog binnen de tijd en met after service. Wij zijn tevreden .met andere woorden wij zullen uw bedrijf zeker aan. recommanderen bij deze.de ontmantelaar,de stukadoor, de elektricien en de loodgieter allemaal meedenker .
Reactie of foto toevoegen
“Volledige transparantie”
Door M. Oliveira op woensdag 3 mei 2017 17
Na een forse verbouwing werd op 15 en 16 februari 2017 bij ons een Keurkeuken geïnstalleerd. We zijn dusdanig tevreden over het proces en eindproduct dat we hier melding van willen maken - als blijk van waardering en als aanbeveling voor toekomstige kopers.

De zoektocht
We hebben eindeloos veel tijd besteed aan bezoeken aan 'keukenboeren' - van de meubelboulevardbedrijven tot en met minder bekende verkopers in de hogere segmenten. Vaak was de informatie tegenstrijdig en offertes werden niet altijd van harte opgemaakt ('wij zijn geen offertefabriek'). In alle gevallen behalve bij Keurkeukens, werd informatie over de prijzen van de verschillende keukenonderdelen niet beschikbaar gesteld, we moesten maar genoegen nemen met een totaalprijs. Zo niet bij Keurkeukens Haarlem: vanaf het allereerste begin (email en telefoongesprek, en vervolgens verschillende bezoeken aan de showroom) we werden zorgvuldig en uitvoerig geholpen door Cornelis van Dalfsen, die alle tijd voor ons uittrok en ons nooit het gevoel gaf dat we te veel zeurden of te veel eisen hadden. En er was volledige transparantie over de prijzen van de afzonderlijke kasten en apparaten, waardoor we in staat waren om erg dure, niet essentiële onderdelen te vervangen door andere opties. Uiteindelijk hebben we een keuken besteld die niet goedkoop was (de op twee na duurste van alle offertes) maar dat hebben we met overtuiging gedaan.

Het proces.
De inmeting werd - naar tevredenheid - uitgevoerd door een medewerker van het bedrijf zelf. Tussen bestelling en plaatsing is er regelmatig overleg geweest met Keurkeukens over de wijze van leverantie en installatie. Ook de aannemer voerde regelmatig overleg over de technische details. Ons verzoek om de installatie van de keuken op een specifieke datum uit te voeren werd zonder problemen ingewilligd. En zoals beloofd is de keuken op die datum, in twee dagen, geheel geplaatst en operationeel opgeleverd. Zonder dat er maar iets ontbrak, wat in keukenland nogal uitzonderlijk schijn te zijn. De monteurs Dirk Jan en Gerard verdienen een pluim voor hun zorgvuldige werkwijze en klantvriendelijkheid. Dat geldt uiteraard ook voor Verkoper Cornelis van Dalfsen.

Keurkeukens krijgt van ons een negen.
FOTO VAN M. OLIVEIRA
Volledig opgeleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk”
Door Mark op vrijdag 30 mrt 2018 18
Na eerst bij een aantal andere keukenwinkels geweest te zijn (waar we ook weleens onder druk gezet zijn om gelijk tot koop over te gaan) was ons bezoek aan Keur Keukens in Haarlem een verademing. We zijn zeer professioneel geholpen door Dennis Tesselaar. Hij heeft ons eigen ontwerp (dat zo goed als gereed was na alle andere bezoeken aan keukenwinkels) toch nog weten te verbeteren en perfectioneren. Ook dacht hij goed mee qua praktische zaken. De plaatsing van de keuken is zeer goed verlopen. Jos en Marciano hebben de keuken in twee dagen zeer netjes geplaatst en geen troep achter gelaten. Na oplevering van de keuken zijn we niet tevreden over de vaatwasser en die mogen we nu kosteloos omruilen voor een exemplaar dat wel aan onze wensen voldoet. Kortom ons gevoel bij Keur Keukens is dat ze mooie keukens leveren voor een eerlijke prijs en dat ze enorm service gericht zijn. Ik zou Keur Keukens dan ook zeker aanraden als iemand op zoek is naar een nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Nazorg waargemaakt”
Door Casper en Mona op maandag 15 feb 2016 16
Wij hebben Keur Keukens gevonden hier op Qasa. Wat opviel waren de vele positieve reviews die stelden dat ze niet alleen van het bestellen en leveren zijn maar ook van de nazorg. Dat hebben we gemerkt want er was bij ons helaas nazorg nodig. En dat heeft Keur waargemaakt. Wij zochten een bepalende keuken voor ons nieuwe huis dat volledig verbouwd moest worden. En een mooie, goeie, passende keuken kopen is spannend. Het gaat om een flink bedrag en om heel wat jaren waar je in investeert. Cornelis van Dalfsen van Keur Keukens Haarlem heeft ons zeer fijn, geduldig en met humor begeleid. Hij luisterde echt en sloot aan op onze wensen. Er is zo ongelofelijk veel keus dat je echt deskundige begeleiding nodig hebt. Nergens hebben we het gevoel gekregen "wat een gek idee is dat". Hierdoor hebben we de keuken gevonden die echt bij ons past. Als je weet hoe vaak we gebeld hebben: "kan ik morgen een sample komen halen ", "zou een apothekerskast daar goed staan", "past deze kraan niet beter", "geen handgrepen, of toch wel". Telkens gaf Cornelis geduldig zijn idee erbij en dat was helemaal niet altijd "ja amen". En heel Keur is uiterst vriendelijk en betrouwbaar, afspraak = afspraak, alsof ze uit één gezin komen. De nazorg betrof overigens de op maat gemaakte schappen waarvan de afwerking niet aan onze verwachting voldeed. Opgelost doordat Keur met betrokkenen heeft overlegd en hun huisschilder stuurde om het opnieuw af te werken. Na zeven maanden verbouwing met allerlei partijen kunnen wij zeggen dat er altijd wel iets is. En ze kunnen allemaal een voorbeeld nemen aan Keur Keukens Haarlem omdat alles bespreekbaar blijft en er met jou gezocht wordt naar een oplossing. Vijf welverdiende sterren wat ons betreft!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig gedaan”
Door Marieke Van der Kooi op dinsdag 24 aug 2021 21
Sinds januari 2021 staat onze keuken er. Prachtig geïnstalleerd na goed overleg met onze favoriete verkoopster, Joanna.
FOTO VAN MARIEKE VAN DER KOOI
Reactie of foto toevoegen
“Van a tot z netjes behandeld”
Door Guus op donderdag 19 feb 2015 15
In de zomer van 2014 hebben wij een Keur Keuken gekocht. Van a tot z netjes behandeld. Punten die voor verbetering vatbaar waren werden gelijk danwel zo spoedig mogelijk opgelost. Nog nooit een bedrijf meegemaakt waar al het personeel super vriendelijk is, van verkoper, telefoniste tot monteur. Indien de keuken nu ook nog 20 jaar meegaat dan zijn wij helemaal super tevreden :). Klantvriendelijkheid dus een dikke 10. Bij Keur Keukens gaat de vlieger van 'agressieve keuken verkopers' niet op, de consument/mens staat centraal. Aanrader dus!

Guus&Esther
Haarlem
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door albert op vrijdag 11 mrt 2016 16
wij werden goed ontvangen door keur keukens door de heer c van Dalzen en werden super geholpen en eerlijk om een keuze te maken geweldig alles werd op tijd geleverd en de monteurs leverde goed vakmanschap geweldig dit bedrijf wordt door ons aanbevolen
Reactie of foto toevoegen
“Een verademing”
Door Ank en Koos Blokland op woensdag 29 jul 2015 15
Vijfentwintig jaar nadat we onze eerste keuken hadden geïnstalleerd waren we toe aan een vervanging. Na te hebben rondgekeken in vele winkels en op nog veel meer webpagina’s kwamen we tenslotte bij Keur Keukens terecht. Een verademing, eindelijk geen “autoverkoper” die begint met te vertellen dat ze vaste prijzen hanteren en aan het einde van een eerste gesprek je toch probeert met schijncadeautjes over te halen om direct een handtekening te zetten onder een koopcontract. Nee, bij Keur Keukens werden we afhankelijk van het tijdstip op de dag ontvangen met koffie en koeken of broodjes. Door de heer van Dijkhuizen werd er uitvoerig geïnformeerd naar onze wensen. Die waren na de bezoeken aan diverse keukenverkopers behoorlijk duidelijk voor ons. In plaats van een saaie, maar altijd passende witte keuken, zou het nu een keuken met kleur moeten worden: vergrijsde eiken kasten met oker gele deuren in de bovenkasten en petrol kleur accenten op de muren. Toch wist hij ons nog aan nieuwe ideeën te helpen. Twee belangrijke punten voor ons waren dat we de keuken zelf zouden installeren en dat we een deel van de keukenapparatuur niet zouden vervangen, omdat we die nog niet al te lang geleden hadden aangeschaft. Zowel in het voortraject, als tijdens en na de installatie werden er gevraagd en ongevraagd adviezen gegeven. Wat ons naast de goede behandeling en advisering door Keur Keukens ook opviel was de kwaliteit van de toeleverbedrijven. Zo wilden we tenminste een deel van onze oude granieten aanrechtblad behouden. Daarom werd ons geadviseerd in Deurne bij JetStone te gaan kijken naar een bijpassend stuk steen waaruit ons nieuwe deel kon worden gezaagd. Daar bleek dat het vergroten van het gat voor de kookplaat (90 cm breed i.p.v. 60 cm) waarschijnlijk wel op locatie (dus bij ons thuis) zou kunnen gebeuren. Dat lukte ook en leverde alleen wat extra stof op. Er was dus geen nieuw blad nodig. Een ander probleempje dat bij installatie werd opgemerkt was een interne beschadiging van de koelkast. Na hierover gereclameerd te hebben, werd binnen een week een nieuwe koelkast geleverd en werd deze voor ons gelijk geïnstalleerd. (De oude was nog niet geïnstalleerd!). Door persoonlijke omstandigheden is de installatie en afwerking van de keuken wat uitgelopen, maar nu bijna klaar. Alleen nog enkele plankjes monteren en een paar kiertjes afkitten. Maar ook nu al genieten we elke dag weer van de nieuwe, kleurrijke keuken voorzien van vele praktische laden.
FOTO VAN ANK EN KOOS BLOKLAND
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Fam. Rambaldo op zondag 25 aug 2019 19
Voor de tweede maal gekozen voor een keuken bij DB/Keur in Haarlem. En wederom geen spijt. Bij de aanschaf goed geholpen door Dennis waarbij ruim de tijd werd genomen. Maar ook de installatie is prima verlopen (Maurits en Nico). Prettige monteurs, vakkundig, betrouwbaar en zeer correct. Er wordt gedacht in oplossingen.
Helaas hebben we onze badkamer bij een andere zaak moeten kopen en liepen hierbij tegen diverse problemen aan, die niet altijd even correct werden opgelost. Wat een verademing om dan de klantgerichtheid bij DB/Keur aan te treffen. Ook de kwaliteit van de materialen is prima. Resultaat is een prachtige keuken geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Irritatie”
Door Van Lingen op maandag 4 jan 2016 16
Na een tijdje blijkt de irritatie toch nog aanwezig, zeker omdat wij met anderen over onze ervaring spraken. Dus nu, na een jaar, toch een score en die is uiteindelijk "matig". Wij hebben een Siemens keuken gekocht. Het design leek OK, echter er zijn ons een paar zaken niet vermeld. Zo moest de aannemer de keuken passend maken, toch weer serieus geld bij een verbouwing. De houten panelen konden vervolgens niet in de kleur van de keuken geschilderd worden omdat de kleurcodering niet bestond! De service was lousy. Wij werden een paar keer "on hold" gezet mbt de planning, nadat de keuken eerst geplaatst zou worden toen de sloper nog in het pand was. De rekeningen werden wel al verstuurd. Dit gaf nog wat meer irritatie onzerzijds. Het bedrijf dat de keuken uiteindelijk plaatste deed dit naar eer en geweten. Jammer dat er een paneel niet bijgeleverd werd waardoor zij terug moesten komen. Herhaaldelijk hebben wij contact gehad met de mensen van Keur maar geen enkel excuus of sorry of geste vanuit Keur Keukens. Enfin, de keuken stond en eigenlijk wilden wij geen contact meer maar wilden toch nog een afval bakje a raison van ongeveer 50 euro bestellen. Dat kon! Wat zou het mooi geweest zijn als dit afvalbakje aan ons " geschonken" zou zijn ivm al het gedoe over zaken die niet goed waren gegaan. Maar nee: de rekening werd verstuurd. En door ons betaald. In het gebruik blijkt pas wat werkt en handig is en wat niet. Nu is de stoomoven boven de oven geplaatst. Super onhandig met schoonmaken. Voor zowel langere als kleine mensen. Gemaild met de vraag om een oplossing. Na nogmaals vragen om een antwoord krgen wij een oplossing die weer een paar honderd euro gaat kosten, eigenlijk werd ons een nieuwe kast geadviseerd, maar een opmerking van: goh wat vervelend, niet juist ingeschat van ons of hadden wij anders moeten adviseren, kon er niet af. De mail voor kennisgeving aangenomen en niet erg veel tijd gehad om hier iets mee te doen. Keur keukens ook niet. Zij zijn er niet op teruggekomen .......
En last but not least een andere irritatie. Wij hebben een Miele afwasautomaat geleverd gekregen (gekocht op advies) zonder signaal dat het programma klaar is. Geen rood lampje op de vloer of tijdsaanduiding van hoe lang het programma nog loopt. Al met al irritant, we weten niet hoe lang de vaat nog draait. Teruggaan naar Keur? Is van een koude kermis thuis komen. De irritatie willen wij niet meer, maar wel anderen laten weten wat er ook kan gebeuren. Het lijkt mooi en je gelooft er bijna in maar de praktijk wijst anders uit.
Reactie of foto toevoegen
“Alle beloftes waargemaakt”
Door Guido van den Berg op vrijdag 17 jun 2016 16
Degelijk, vriendelijk, no-nonsense bedrijf. Het was zeer aangenaam om met verkoper Peter Tijssens onze plannen uit te werken. Montage geschiedde probleemloos met vakkundige en nette monteurs. heeft alle beloftes waargemaakt. Absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding bij het keuzeproces”
Door K. Dekker op dinsdag 16 feb 2021 21
We zijn heel goed begeleid in het keuzeproces. De medewerkers hebben alle tijd genomen om ervoor te zorgen dat we de juiste keuze konden maken. Alle mogelijkheden zijn daarin meegenomen en het was steeds mogelijk om onze wensen aan te passen. Uiteindelijk hebben we samen met hen een hele mooie keuken samengesteld, waarbij er optimaal gebruik is gemaakt van de ruimte. Er is heel actief met ons meegedacht. We voelden ons op geen enkel moment onder druk gezet; ze stonden steeds klaar om onze vragen geduldig te beantwoorden. Ook de communicatie vanuit hen is naar tevredenheid verlopen. En de plaatsing is gedaan door vakmensen, die flexibel en creatief hebben gewerkt. We zijn uitermate tevreden over het proces en resultaat en zijn superblij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN K. DEKKER
Reactie of foto toevoegen
“Hoge klanttevredenheidscore”
Door Aline op maandag 6 jun 2016 16
Graag delen wij onze positieve ervaring met Keur keukens in Haarlem. Reeds in een vroeg stadium van het bouwproces van onze woning moesten wij de punten voor het gas en elektra van de keuken aangeven, waardoor wij ruim van te voren het ontwerp van de keuken moesten aanleveren. Na oriëntatie bij diverse (ook prijsvechters) keukenleveranciers zagen we een advertentie van de DB-keukengroep. Vooral de hoge klanttevredenheidscore sprak ons erg aan. Bij Keur keukens in Haarlem werden we vriendelijk ontvangen en geholpen door Cornelis. Samen met hem zijn we gaan zoeken naar de meest efficiënte opstelling van onze keuken. We wilden een tijdloze, gezellige keuken die niet te massaal toont. We hadden globaal een idee van de opstelling, een sterke voorkeur voor bepaalde apparatuur en aanrechtblad. Uiteindelijk is dat een mat witte keuken in een rechte opstelling geworden van 4.80m, waardoor we een soort woonkeuken gecreëerd hebben. Door voor maar 1 bovenkast te kiezen met wandplanken ernaast, is de uitstraling 'luchtig' geworden. We vonden het fijn dat Cornelis met ons meedacht, ideeën opperde en bovendien alle tijd nam om tot een goede keuze te komen. Het was leuk om het ontwerp op 3D te kunnen zien! Tussentijds was het ook nog mogelijk wijzigingen aan te brengen en kregen we keurig een nieuwe aangepaste offerte. Dat is heel prettig, omdat het uiteindelijk bijna 2 jaar geduurd heeft totdat de keuken geplaatst kon worden. Er waren wat dingen die we bij nader inzien liever toch anders hadden; even een mailtje of een telefoontje naar Cornelis en het was geregeld. De vaste prijs is ook een duidelijk uitgangspunt. Geen onderhandelingen of 'afding praktijken' , waarbij de prijs met duizenden euro's kan zakken en je je nog afvraagt of je genoeg korting bij elkaar hebt gepraat. Nee, niets van dat alles: de prijs is de prijs en dat is duidelijk. We vonden dat heel prettig. Daarnaast heeft DB steeds leuke acties in apparatuur, aanrechtbladen, etc. waarmee je je voordeel kunt doen. De keuken werd volgens afspraak netjes afgeleverd en is in anderhalve dag geplaatst. Vriendelijke, nette, secuur werkende monteurs die een mooi stuk werk hebben afgeleverd waarvan wij nog dagelijks genieten. Kortom: we zijn zeer tevreden en krijgen veel positieve reacties op de keuken! Bedankt, Cornelis en de monteurs van Arma keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Albertine Gouda- de Boer op zondag 11 feb 2018 18
Dankzij de vakkundige begeleiding en het meedenken van Joanne Grisnich heb ik nu mijn droomkeuken! Ik ben er heel blij mee. Alles is prima verlopen. Van het eerste bezoek aan Keur Keukens tot en met het plaatsen! Met veel dank aan Fred Buné van Keukenwerk.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken schappelijke prijs”
Door K.H. van Wiggen op vrijdag 30 sep 2016 16
Uiterst vriendelijke en deskundig personeel. Uitgebreid de tijd om een keuken uit te zoeken onder genot van een vers gebakken gevulde koek. Ook voor het plaatsen alle lof. Nergens wordt moeilijk overgedaan en zelfs de lamp opgehangen. Een mooie keuken voor een schappelijke prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Een plaatje om te zien”
Door Corrie op donderdag 2 jul 2020 20
Na in verschillende keukenzaken ons georiënteerd te hebben, zijn wij ook terecht gekomen bij Keur Keukens Haarlem. Opvallend voor ons bij binnenkomst was de showroom met schitterende keukens in allerlei stijlen en prijsklassen. Dit gaf ons de inspiratie om een volgende afspraak te maken. Het was ondertussen duidelijk voor ons wat de stijl en de kleur van de keuken ging worden. Niels Kraayenoord heeft ons hierbij uitstekend geadviseerd en geholpen. Ook de veranderingen die tijdens het proces optraden zijn probleemloos opgelost. Het meedenken over de kleur van het keukenblad in combi met de vloertegels heeft geresulteerd in een prachtig resultaat.Het plaatsen van de keuken is vakkundig verricht door het montageteam van DB-keukens. Men constateerde een kleine beschadiging op één van de kastjes. Voor ons niet of nauwelijks te zien, maar direct werd een afspraak gemaakt om het kastje te vervangen. De keuken is zeer gebruiksvriendelijk en een "plaatje om te zien". Wij tonen de keuken met trots aan anderen. Tegen elkaar zeggen wij nog vaak "wat is ie mooi hè"! Zeer tevreden klanten uit Katwijk aan zee. Corrie en Albert van der Plas
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder goed”
Door Arianne Menken op woensdag 15 nov 2017 17
Wij zijn bijzonder goed geholpen. Uitstekende adviezen en het plaatsen van de keuken ging zeer deskundig. Ondanks de overlast die zoiets met zich meebrengt, zijn wij toch volledig ontzorgd. Precies wat wij wilden.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door R. Faas op maandag 20 mrt 2017 17
Wij zijn zeer tevreden over de prettige manier waarop we werden ontvangen en geholpen. De verkoper dacht heel goed met ons mee. We hadden een beperkt budget, de verkoper nam stap voor stap de keuzemogelijkheden door en maakte zo onze mogelijkheden inzichtelijk. Het resultaat was een keukenindeling waar we, ook nu deze staat, heel erg blij mee zijn. Er gingen een paar dingetjes mis met de facturen, maar dat werd direct hersteld, zonder gedoe. De installatie van de keuken verliep ook prima, door vriendelijke mensen. Aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en deskundig”
Door Jaap Mus en Rita van der Klein op vrijdag 10 apr 2020 20
Vriendelijke, deskundige en uitgebreide begeleiding en voorlichting ter plaatse met tijd om rustig alles te bekijken en vragen te beantwoorden. En ook daarna kregen we nog uitstekende adviezen per telefoon. Het team van keukenwerk maakte het compleet. Uitgebreide kennismaking thuis in de oude keuken en ook nu weer prettige en geduldige begeleiding. We kregen ruim van te voren de planning, strak schema, wat voor ons heel duidelijk was. Je weet precies waar je aan toe bent. Ze kwamen aan al onze wensen tegemoet en zeer vriendelijk in de omgang. Kortom: allemaal heel prettige mensen om mee samen te werken en zeer deskundig.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met mijn keuken”
Door Jane-Ellen Burgerhof op dinsdag 28 jul 2015 15
Bedankt voor de goede creatieve maar ook up-to-date oplossingen en adviezen voor gelimiteerde mogelijkheden. Ook de After Sales was perfect! Kortom: TOP service! Dat maak je vandaag de dag niet vaak meer mee.....
FOTO VAN JANE-ELLEN BURGERHOF
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Onno van de Nes op vrijdag 8 mei 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht voor onze nieuwbouw woning. Gedurende de aanloop naar de oplevering zijn er genoeg contact momenten geweest vanuit keur keukens om een gerust gevoel te hebben qua levering en plaatsing. De monteurs ter plaatse straalden rust en vakbekwaamheid uit. Dit kwam ook tot uiting tijdens de montage wanneer de situatie om een andere oplossing vroeg dan de standaardoplossing. Het resultaat is een keuken die voldoet aan onze wensen en waar wij de komende jaren zeker mee vooruit kunnen.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een geweldige ervaring”
Door Rijk op donderdag 6 aug 2015 15
Van binnen lopen bij Keur Keukens tot het gebruiken van de keuken nu, alles is fantastisch geregeld. Dennis heeft supergoed geholpen en was op geen moment opdringerig. Een hele relaxte ervaring, we wisten dat alles goed zat. Ook het plaatsen door Keur Keukens zelf werd door aardige en nette mensen gedaan, dat is belangrijk, want ook dan heb je geen zorgen. Er werd zelfs een fout hersteld die door mijzelf was ontstaan. Echt een geweldige ervaring. Geen onzin met afdingen en speciale prijsjes, gewoon heel duidelijk en nog goedkoper ook dan de Mandemakerswinkeltjes in deze branche. De keuken zelf is supermooi, perfect afgewerkt en mooi in elkaar gezet.
FOTO VAN RIJK
Reactie of foto toevoegen
“Heerlijke keuken”
Door Anita op maandag 7 dec 2020 20
Goede en eerlijke uitleg en service, planning was goed en afgestemd met andere werkzaamheden. Helaas wel 4 mnd moeten wachten op de keuken qua lever- en plaatsingsmogelijkheden, maar dit was het wachten meer dan waard. Wat een heerlijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Peter op zaterdag 17 dec 2016 16
Het totale traject van idee tot nazorg is uitstekend verzorgd. In een project zit er altijd wel wat tegen. Keur/Arma doet er alles aan om te voorkomen dat er iets tegen kan zitten en als het dan toch gebeurt lossen ze het perfect op. Alles is bespreekbaar en het advies wordt goed afgestemd op je eigen wensen en gedachten. Niets moet, maar de keuzes worden goed uitgelegd en onderbouwd. We hebben een prachtige keuken en het gehele traject hebben we geweten waar we aan toe waren, zowel qua te verwachten resultaat als de daarbij behorende kosten.
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door P Valent op donderdag 21 apr 2016 16
Wij hebben een hoekkeuken + ombouw gekocht bij Keur Keukens in Haarlem. Cornelis heeft ons uitstekend geadviseerd en de keuken is werkelijk prachtig geworden. Wij hebben er expres voor gekozen om de koof (om de hoge kasten) ook door Keur te laten zetten en dat is een uitstekende keuze geweest. Ook nadat bleek dat de stuccers er een potje van hadden gemaakt, heeft Keur (Henk) de tijd genomen om de hoge kasten er naadloos in te maken en de keuken tiptop af te leveren. Na enkele minder goede ervaringen met concollega's van Keur die met het onderhandelspel de keuken aan de man proberen te brengen, is zaken doen met Keur een verademing. Prijs is prijs, afspraak is afspraak en service staat hoog in het vaandel. Ook gedurende de tijd tussen aankoop en plaatsing werden wij constant goed op de hoogte gehouden van het bestelproces en kregen wij het aansluitschema ruim op tijd doorgestuurd. Dikke 10 voor het het team van Keur / Arma.
REACTIE VAN JORIS
Wat hebben jullie voor de ombouw betaald? hoe groot is deze ombouw en is deze ook al afgewerkt?
REACTIE VAN PETER
Het was 800 via Keur of 750 via Werkspot. Ombouw is koof om 2 hoge kasten (220 x 120) + een koof voor de afzuigkap die de volle lengte van de L- keuken pakt: 300 bij 400 (en dan een koof van 30 bij 30). Stucklaar afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Gerard en Sophie Syperda op dinsdag 13 apr 2021 21
Wij hebben ons voortreffelijk laten adviseren door Peter Tijssens voor een complete keuken. Ook de werkzaamheden die voor de plaatsing van de keuken moesten gebeuren zijn door zeer ervaren mensen gedaan. Over de 2 monteurs die de keuken hebben geïnstalleerd waren wij zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door J.F.van der Kooy op zondag 18 jun 2017 17
"Top Service" Cornelis en Sander jullie zijn top , ook na verschillende aanpassingen in het ontwerp bleven jullie vriendelijk en geduldig en namen daar alle tijd voor. Een aanrader voor iedereen die goed en vakkundig geholpen wil worden bij de aanschaf van een keuken . Ronald en Peter jullie hebben de keuken netjes en in alle rust geplaats, ook de service achteraf is top. Alles bijelkaar een zeer correcte zaak
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Anouk Louise Pennings op donderdag 20 feb 2020 20
Nu wij eindelijk onze droomkeuken hebben, hebben wij dagelijks zo ontzettend veel plezier in onze keuken. Wij zijn geslaagd voor onze moderne keuken met schiereiland bij Keur Keukens. Vanaf het allerprilste contact in de showroom tot aan de monteur die een briefje achterlaat zijn wij geweldig te spreken over Keur Keukens. Op het briefje stond: "Op het werkblad zit een minuscuul krasje. Bel naar dit nummer en dan regelen we direct een nieuw blad." We zijn zo blij dat we Keur aan iedereen aanraden! Keur Keukens denkt tot in detail mee over de keuken met een geweldige service en dat allemaal als vanzelfsprekend!
FOTO VAN ANOUK LOUISE PENNINGS
Opgeleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Droom uitgekomen”
Door Peter en Inge op dinsdag 14 jul 2020 20
Onze droom was een Siematic keuken en de droom is uitgekomen met hulp van Ton Stolker. Het is werkelijk prachtig geworden met allemaal Miele apparatuur. Tevens een eervolle vermelding voor Hugo de monteur. Wat een geschikte gast, ik vond hem heel betrokken.
FOTO VAN PETER EN INGE
Keuken met Siemens apparatuur
+ Toon extra foto van Peter en Inge
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Martijn op woensdag 14 feb 2018 18
Voor onze nieuwbouwwoning hadden wij een nieuwe keuken nodig. Mede vanwege hoge waardering op Qasa uitgekomen bij Keur. Jochem Spier heeft ons goed geholpen, en ondanks diverse vertraging in de bouw, steeds weer de tijd voor ons genomen. Plaatsing keuken ging goed en prettig. Al met al heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Rianne Schreuder op maandag 1 aug 2016 16
Van begin tot eind super service en je kunt met Keur keukens je droomkeuken creëren die binnen je budget past. Ook de montage was zeer nauwkeurig uitgevoerd en wij genieten nu van een heerlijke keuken.
FOTO VAN RIANNE SCHREUDER
Keukenkastenblok
REACTIE VAN JORIS
Hebben jullie de ombouw zelf geplaatst, of heeft Keur Keukens dit gedaan? Hoeveel betaal je ongeveer voor zo'n ombouw? En van welk materiaal wordt het gemaakt?
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Tom Oud op dinsdag 17 dec 2019 19
Wij hebben onze keuken bij Keur keukens gekocht. Echte vakmensen die vanaf begin tot het einde vakkundig en oplossingsgericht met je meedenken. Zowel het verkoopproces als de installatie verliep op een zeer prettige manier. Wij kunnen KEUR keukens absoluut aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Sander Broekhuis op maandag 20 apr 2020 20
Goede service en de klantgerichtheid is geweldig.
FOTO VAN SANDER BROEKHUIS
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopt”
Door Derk op woensdag 18 jul 2018 18
Echt alles klopt bij dit bedrijf. Een adviseur die luistert in plaats van verkoopt. Geen opdringerige praktijken om targets te halen. Snelle en kundige reactie op technische vragen. Prima en betrouwbare installateurs in eigen dienst. Ook nadat je je handtekening hebt gezet word je bij dit bedrijf nog goed behandeld. Misschien zijn ze qua offerte een fractie duurder, maar de rust en service die je daarvoor terug krijgt is onbetaalbaar.
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijke dank”
Door P. van Huit op donderdag 8 feb 2018 18
Mijn vrouw en ik hebben een nieuwe keuken gekocht in Haarlem. We zijn zeer te spreken over de verkoopster, die uitgebreid ons voorlichte over types, varianten in modellen. Met het intekenen bleek zij heel vaardig te reageren op onze wensen, die we soms ter plekke veranderde, soms op haar aanraden. Bijpassende kleuren kiezen voor de vloer en wanden gaf ze ons steeds een aantal varianten. Toen we in een veel latere fase toch nog twijfels hadden, kregen we een paneeltje mee om een keus te maken bij een stoffeerderij. We vertelden onze kinderen over onze nieuwe keuken, maar zij vroegen ons of we ook een vaatwasser hadden genomen. Dat hadden we niet, maar zij overtuigden ons om het alsnog te doen. Dat hebben we gedaan, maar alles moest opnieuw ingetekend worden. Dat was helemaal geen punt. Bij het nameten van onze oude keuken door een vakman, bleek er nog wat ruimte over, waardoor een smal kastje breder kon worden. Voor de derde keer, even vrolijk, een nieuwe gemaakte tekening. Bij de uitvoering was alles aanwezig, maar helaas bleek de composietplaat achter de kookplaat niet de juiste maat te zijn. Zonder problemen werd deze vervangen, wel was dat enkele weken later, mede veroorzaakt door de feesten rond de jaarwisseling. Afspraak is afspraak en het kwam dik in orde. Nu we de keuken al een paar maanden in gebruik hebben, bevalt ze ons buitengewoon. Ook de elektrische kookplaat en combi-oven is na een korte gewenningsperiode fantastisch. Hartelijk bedankt, verkoopster, technisch personeel en servicedienst.
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door Tom en Wil Kuipers op dinsdag 22 jan 2019 19
Enige tijd geleden hebben we een keuken aangeschaft bij de firma Keur in Haarlem. De verkoper Jochem Spier heeft ons meer dan goed geholpen de juiste keuzes te maken. Het plaatsen van de keuken ging soepel. Vriendelijke en vakkundige medewerkers. Ook de after sales is uitstekend te noemen. Alle afspraken werden correct nagekomen. Kortom: een aanrader.
FOTO VAN TOM EN WIL KUIPERS
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Showroomkeuken”
Door E. Meijvogel op dinsdag 29 mei 2018 18
Wij hebben een showroomkeuken gekocht bij Keur in Haarlem. Waar wij zeer vriendelijk en vakkundig geholpen werden door de verkoper. Voor het plaatsen van de keuken, besloten wij de opstelling te veranderen en is er op de afdeling service met ons meegedacht en was voor hun niets teveel om een nieuw ontwerp te maken. Daarna is de keuken geplaatst door zeer ervaren monteurs en hebben wij nu een prachtige keuken staan, waar wij heel blij mee zijn. Wij bedanken de firma Keur en Arma keukens.
FOTO VAN E.MEIJVOGEL
+ Toon extra foto van E.Meijvogel
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Ton en Trees Schouten op zaterdag 19 nov 2016 16
Dennis we zijn fantastisch door jou geholpen, goede adviezen en je hebt ons vaak net dat extra zetje/ideetje gegeven om tot een mooi geheel te komen. Installateurs hebben top werk verricht, alles is perfect. Er komt over twee weken ook nog iemand checken of alles klopt en of we tevreden zijn. TOP service. Een aanrader!!!!
FOTO VAN TON EN TREES SCHOUTEN
Mooi keukengeheel
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg goed geholpen”
Door Liesbeth Groot en Rob Postema op woensdag 20 mei 2015 15
Wij zijn door Wim van Dijkhuizen van Keur Keukens heel erg goed geholpen: hij maakte mooie 3d tekeningen, gaf advies over indeling, wij mochten stalen mee naar huis nemen etc. en liet ons ook in het keuzeproces telkens weer blijken dat hij over verstand van zaken bezit. Elke keer werden wij zeer gastvrij ontvangen met koffie en mochten zelfs een keer mee eten toen een bedrijfsfeest net afgelopen was toen wij aankwamen rond etenstijd. Wij raden anderen aan om zeker bij Keur Keukens langs te gaan!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettig”
Door Paul van Dam op woensdag 1 nov 2017 17
Wij hebben een zeer goede en prettige ervaring met KEUR-keukens met zowel als de verkoopmedewerkers als de installatie monteurs, ook kleine aanpassing aan de keuken en/of mankementen werden goed opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“een warme douche”
Door P. van Huis op vrijdag 24 okt 2014 14
Twee jaar geleden een keuken gekocht bij Keur/Arma keukens in Haarlem. Vanaf het eerste gesprek voelden we dat we bij de goede zaak waren. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en er werd met ons meegedacht. Het plaatsen van de keuken ging heel erg netjes. Na twee jaar moest de deur van de carrousel worden bijgesteld. Na een telefoontje kwam er binnen drie dagen iemand langs om de deur wat bij te stellen. Onze kraan had een kleine beschadiging opgelopen aan de uittrekbare slang. Daar kwam een nieuwe slang voor. Grohe wilde de slang gratis komen vervangen maar dan moesten we wel de voorrijkosten betalen. De service dienst van Arma besloot toen dat ze een eigen monteur zouden langs-sturen zonder voorrijkosten. De monteur die daarvoor langs kwam zag dat de onderplint was gebroken. Dit was onze eigen schuld, dus vroegen we wat de kosten waren voor een nieuwe plint. Vandaag kregen we een berichtje dat ook deze reparatie onder de service van Arma valt, dat de plint reeds besteld was en alles weer zonder kosten geplaatst zou worden. Nou daar word je toch helemaal blij van zeker? Arma heeft wat ons betreft een warme douche verdient. We bevelen Keur/Arma keukens dan ook van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Excellentic landelijke keuken”
Door Fam. Broek op maandag 30 jan 2017 17
Wij hebben een Excellentic landelijke keuken gekocht. Met het maken van de keuze zijn wij goed geholpen in de showroom in Haarlem. Ook mooie inbouw apparatuur erbij gekocht. Alles is netjes volgens afspraak geleverd op de afgesproken tijd. De volgende werkdag is door 2 monteurs de installatie gestart. Na de eerste dag was het al mogelijk af te wassen en te koken, een pluspunt. Daarna nog twee dagen is door een monteur alles afgemaakt en netjes opgeleverd. Helemaal tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig mooie keuken”
Door Jorne op vrijdag 9 jun 2017 17
Een geweldig mooie keuken uitgezocht en gekregen! Vakkundig geholpen van begin tot eind. Geen enkel moment het gevoel gehad dat er iets niet in de haak was of dat er iets niet volgens afspraak is gegaan. Ik kan Keur keukens aan iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan complimenten”
Door Mw A. Stooker op dinsdag 21 apr 2015 15
We zijn prima geholpen bij het uitzoeken van onze keuken. De ruimte was zeer beperkt, maar de medewerker van Keur hielp ons met de meest praktische indeling. Het inmeten is perfect gedaan. De kasten kunnen allemaal goed open. Levering is volgens afspraak verlopen en de keuken is keurig geplaatst. Met vragen zijn we direct en goed te woord gestaan. Toen er een maand na levering een klein defect leek, kwam de volgende dag iemand om dit te bekijken en te repareren.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Teijgeman op donderdag 1 nov 2018 18
Een massief houten keuken met toebehoren gekocht, via een prima verkoper (Dennis), professioneel geholpen, goed advies ontvangen over o.a. de indeling, apparatuur en materialen. Daarna is de keuken door vakmensen netjes en zorgvuldig geplaatst (o.a. René), ook de onlangs geplaatste smetplint van het blad werd netjes uitgevoerd en paste precies. Ook de vaste prijzen die zij hanteren vond ik heel prettig (in vergelijking met het standaard keukenbedrijf vanuit het bouwbedrijf van de nieuwe woning (voor dezelfde keuken) € 5000,= verschil) ... Kortom Keur Keukens is een aanrader.
FOTO VAN TEIJGEMAN
Massief houten keuken
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Familie Groot uit Castricum op woensdag 16 jan 2019 19
Wij hebben een grote keuken bij Keur Keukens in Haarlem gekocht met veel boven en onder kastjes en veel maatwerk. Onze ervaring van koop tot levering tot installatie is perfect. Met de koop werd door Jochem Spier goed meegedacht en goed gecommuniceerd. De levering was goed; netjes gewerkt en neergezet. En de installatie was gewoon briljant; wat een vakwerk. Er was per ongeluk een tegeltje verkeerd getegeld (het was een patroon) en dat is ook weer super opgelost. Ik zal Keur Keukens aan een ieder aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Kees en Gabri op dinsdag 12 jun 2018 18
Wij hebben een prachtige nieuwe keuken gekocht bij Keur. Hierbij zijn wij erg goed en deskundig geadviseerd door de verkoper. Afspraak is ook daadwerkelijk afspraak! Tijdige levering, prima montage door correcte en vriendelijke medewerkers en goede en klantgerichte after-sales! Kortom wij zijn buitengewoon tevreden en Keur is beslist een aanrader!
REACTIE VAN KEES DE JONG
Bijgaand een foto van deze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische monteurs”
Door Ank en Joop van der Poel, Haarlem op maandag 6 mrt 2017 17
Een nieuwe keuken gekocht bij Keur keukens Haarlem. Keur bij monde van Peter Tijssens, die goed met ons heeft meegedacht over de inrichting. Twee uitstekende en vakbekwame monteurs, dag 1 Reinier uit Nunspeet en Nico uit Gouda, dag 2 Reinier.
Traden indien nodig met ons in overleg. Werkelijk fantastisch geholpen. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Dank voor de keuken”
Door Simon en Berta Zeeman op zaterdag 11 nov 2017 17
Nieuwe keuken gekocht bij Keur Keuken in Haarlem. Het heeft even wat langer geduurd, maar uiteindelijk is het toch goed gekomen. Met dank aan Cornelis van Dalfsen en Dirk Jan Pitlo. Deze 2 mensen die wij hebben leren kennen, hebben echt een hart voor de zaak. Afspraak is afspraak, en alles is perfect opgelost en tot in de puntjes uitgevoerd. Mede door hun inzet hebben wij een prachtige keuken gekregen. Nogmaals onze dank hiervoor.
Reactie of foto toevoegen
“Je merkt uiteindelijk het verschil”
Door Familie De Graaff op maandag 10 jul 2017 17
Vanuit deze lovende verhalen en een dikke 9.8 op casa ook naar Keur Keukens geweest. Helaas heb ik het net iets anders ervaren.

Positief:
- de winkel; je wordt goed geholpen en naar je geluisterd. Deze winkel geeft je inderdaad een ander gevoel dan de bekende "concurrenten".
- voorbereiding; ook erg over te spreken. Er wordt apart nog een keer ingemeten door Keur zelf en deze vriendelijke man geeft je gelijk tips over wat er allemaal nog moet gebeuren en voorbereid moet worden voordat de keuken geplaatst wordt. Top!
- planning; Je wordt goed op de hoogte gehouden van de planning en de installatietekeningen zijn erg duidelijk.

Minder positief:
- factuur; stond een fout in de factuur waardoor ik € 400,- meer moest betalen . Goed dat ik het zelf nog nagerekend had wat in de koopovereenkomst stond. Kan gebeuren toch !?
- uitvoering en montage; matige uitvoering en montage, hier had ik zelf wel meer van verwacht! Wat beschadigingen op de muur, een passtuk verkeerd gemonteerd. Waardoor deze niet meer bruikbaar was. Het composieten blad was onbeschermd geleverd, dus ook beschadigd! Schacht Afzuigkap was tekort en tenslotte paste de prullenbak niet. Dit vonden wij wel erg veel. Erg matig!

Slecht:
- garantie en afhandeling van beschadigingen. Ik wordt niet goed op de hoogte gehouden wanneer de gebreken worden verholpen en ik wordt doorverwezen naar de leverancier. Nu moet alles van mijn kant afkomen?

Conclusie: De verkoop was goed geregeld en de voorbereiding ook. Helaas zit ik nu met een keuken die nog niet helemaal af is. Ze gaan eerst proberen of ze de beschadigingen op het blad kunnen repareren (6 weken wachten). Lukt dit niet dan moet er een nieuw blad besteld worden ( levertijd ?). Ondertussen is het blad niet afgekit, dus de keuken is helaas nog niet goed bruikbaar.

Toevoeging ontvangen 12 november 2017: Na 6 weken zijn er twee delen van het composieten werkblad vervangen = Goede service. Ook zijn de andere klachten naar tevredenheid verholpen. Al met al zijn we nu dik tevreden met de Keuken. Hier merk je toch het verschil met de gewone "Concurrenten" en Keur keukens.
FOTO VAN FAMILIE DE GRAAFF
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door H.R.Hoekstra op maandag 3 nov 2014 14
Na diverse offertes bij grote keukenzaken,toch nog even naar Keurkeukens gegaan. Geen moment spijt, vriendelijk en zonder opdringen vakkundig geholpen door Jeroen Tillemans. Geen absurde prijzen, maar nette vaste prijs voor een kwaliteit keuken! Op 30 oktober is de keuken geplaatst door 2 zeer vriendelijk , nette vaklui !Klaas en Gert jullie zij toppers, ik had het nooit zo mooi kunnen doen. Heb deze keuze onder meer gemaakt naar het lezen van diverse goede reverenties over Keurkeukens op Qasa.nl, en mijn ervaring is inderdaad Super ! Fijn dat er nog bedrijven zijn waar de klant koning is.
FOTO VAN H.R.HOEKSTRA
Onze mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Syl van Zoen op zondag 9 mei 2021 21
Door verhuizing in korte tijd 2e keuken hier gekocht. Net als de eerste keer door Cornelis perfect geholpen. Hij denkt met je mee en zorgt ervoor dat alles klopt! We moesten best even geduld hebben voordat de keuken geplaatst kon worden. Helaas ging toen ook niet alles meteen perfect. Maar daar hoefden we niet nerveus over te zijn; je weet dat als je hier een keuken aanschaft alles (maar dan ook echt alles!) goed gaat komen. De monteur die onze eerste keuken had geplaatst (Erwin) kwam samen met een collega een hele dag om te zorgen dat onze droomkeuken er nu net zo uitziet als we gehoopt hadden. Een hele klus, maar klasse gedaan. Chapeau! De nazorg bij Keur keukens is er eentje waar andere keukencentra een voorbeeld aan kunnen nemen! We zijn (weer) bijzonder tevreden en gelukkig met onze prachtige keuken. Ook het telefoontje van Cornelis nadat de keuken geplaatst was, stellen wij zeer op prijs. Wij willen dan ook Keur keuken bijzonder aanbevelen aan toekomstige keukenkopers.
FOTO VAN SYL VAN ZOEN
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door F. Ait Zaid op donderdag 10 jun 2021 21
Keuken voor onze nieuwbouwwoning gekocht bij Cornelis van Keur Keuken in Haarlem. Gewoonweg geweldig. Hij dacht goed mee, nam alle tijd, geen vraag teveel. De levering kon op het gewenste moment. De communicatie omtrent de oplevering super. De monteur deskundig en vriendelijk. Al met al gewoonweg top!, ik raad iedereen Cornelis van Keur Keuken Haarlem dan ook aan. Dit na hele slechte ervaring van Brugman Keuken. Cornelis en collega's; dank!
Reactie of foto toevoegen
“Geld is hier goed besteed”
Door Rodney Heldoorn op woensdag 17 feb 2016 16
TOP BEDRIJF MET TOP MENSEN *** Wij hadden net een huis gekocht in hartje Haarlem en ging op zoek naar een nieuwe keuken. Het lag misschien voor de hand om naar een van de bekende keuken zaken te gaan die via de TV reclames schreeuwend je kamer binnen komen en ter oriëntatie hebben we dit ook gedaan. Heel snel werd ik gek van alle (nep) acties zoals gratis keuken machines, alle apparatuur 50% korting, gratis Montage, je weet wel! Gelukkig kwam ik rond die tijd een kennis tegen die mij n.a.v. eigen ervaring adviseerde om naar Keur Keukens te gaan kijken. Achteraf gezien was dit een fantastische tip. Zonder allemaal kleffe verhalen te gaan schrijven, wil ik puntsgewijs een korte samenvatting maken van hoe het in z'n werk ging;
• 1ste Oriëntatie gesprek bij Keur verliep heel erg vriendelijk en correct. Er werd ruim voldoende de tijd genomen om alle wensen die wij hadden op papier te zetten. Waar nodig werden wij uiteraard goed geadviseerd, vaak op hele kleine punten maar wat achteraf bleek heel belangrijk te zijn.
• Tweede afspraak was om de inmiddels ontvangen 3D voorstel tekening te bespreken. Zeer veel tijd werd er opnieuw genomen om alle details stuk voor stuk door te nemen.
• Bezorging verliep ook goed en op de afgesproken datum en tijd.
• Montage was een verhaal apart, ik had tijdens de bestelling gereageerd op de duur van de montage, deze vond ik relatief lang, zeker in vergelijking met de concurrenten. Neem aan van mij dat ze veel tijd nodig hebben om kwalitatieve hoogwaardig werk af te leveren. Na de oplevering kon ik geen een fout of onvolkomenheid ontdekken. Echt top!
• Na service; Onze droom keuken is geplaatst en je zou verwachten dat je vervolgens niets meer van Keur Keuken zou horen, niets was minder waar. Sinds de oplevering ben ik al 2 keer gebeld met de vraag of ik nog tevreden ben!
Samenvatting;
Keur Keukens is een zeer bekwaam, professioneel en vriendelijk bedrijf en ja ze zijn duurder dan de schreeuwende concurrenten maar als je geld ervoor over hebt dan is het zeker goed besteed, je krijgt een top keuken, geadviseerd door deskundig personeel en geplaatst door ouderwetse vaklieden. Dennis, fantastisch man! Jij en de rest van Keur een vette tien.
gr. R & M (hartje Haarlem)
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Mevr. E. Zijdewind_Verbeek op donderdag 2 mei 2019 19
Mijn ervaring al bij binnenkomst bij Keur keukens is meer dan uitstekend verlopen. De keuken is goed geplaatst de materialen zijn mooi en de mensen die de keuken geplaatst hebben waren zeer voorkomend en prettig. Een echte aanrader. Ik heb trouwens het adres ook gekregen van iemand die ook zeer tevreden was, dus.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Willem Friso op woensdag 18 apr 2018 18
Wij hebben een keuken gekocht en zijn super tevreden met advies, aflevering en montage.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken staat!”
Door Tessel&Eric op zaterdag 29 okt 2016 16
Afgelopen week Reinier met een hartelijke handdruk uitgezwaaid. Onze keuken staat! En hoe! Maar het begon allemaal met Dennis in Haarlem. In alle rust, daar werden een aantal weken voor uitgetrokken, kwam het keukenplan tot stand. Dennis schetste alle mogelijkheden zodat wij de juiste keuze konden maken. Bij een twijfel over de ingemeten maten kwam Colin direct voorrijden om de zaak opnieuw te bekijken. Zo goed dat er dan direct daadwerkelijke actie wordt ondernomen. Het plaatsen van de keuken werd echt door vakmensen als Reinier en Cor gedaan. In drie dagen tijd is onze keuken met alle zorgvuldigheid geplaatst. Wat een in-, door-, over- en vooruitzicht hebben deze mensen. Wij zijn super tevreden. Echt een bedrijf die zijn slogan echt waarmaakt: Afspraak is afspraak. Onze hulde aan Dennis, Colin, Reinier en Cor. Tessel&Eric.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door L. Kamphuis op donderdag 22 feb 2018 18
Prima geholpen bij de indeling van de keuken. Goede adviezen van onze adviseuse, met praktische kanttekeningen. Niets dan lof voor de installateurs: vriendelijk en goede uitleg. Uitstekende vakmensen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettig”
Door Remmelt Suir op maandag 26 sep 2016 16
Mijn vriendin en ik hebben een keuken gekocht bij Keur Keukens. Het transparante communiceren, maar ook zeker aandacht die is besteed aan onze wensen hebben wij als zeer prettig ervaren. Het advies - waarbij al onze mogelijkheden zeer uitvoerig zijn besproken en goed met ons is meegedacht - heeft uiteindelijk geleid tot een zeer bruikbare en mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met onze nieuwe keuken”
Door Door Hendriksen op vrijdag 5 feb 2021 21
Wij dachten: zo veel goede reviews, dan moet er wel iets goed gaan bij Keur Keukens. En dat klopte. We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken. Grote complimenten voor onze adviseur Jochem die met veel geduld met ons meedacht. Geen moment voelde we ons verplicht om de keuken te kopen en juist daarom hebben we het gedaan. Ook veel bewondering voor de monteurs Eef en Rene. Zij werkten zo netjes, dat hebben we in onze hele verbouwing niet bij andere werklui gezien.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Van Zwet-Dijkstra op vrijdag 3 nov 2017 17
Prima geholpen bij het samenstellen van de keuken, de inrichting en de apparatuur. Voor plaatsing verschillende contact momenten om de planning in de gaten te houden. Op verzoeken/vragen tussentijds adequaat gewaardeerd. De installatie van de keuken meer dan voortreffelijk. Alles met zorg uitgevoerd en afgewerkt. Monteur uiterst bekwaam en alles netjes achtergelaten.
FOTO VAN VAN ZWET-DIJKSTRA
Voortreffelijk gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alle tijd genomen”
Door Pauline van Dalen op zaterdag 18 mrt 2017 17
Er werd alle tijd genomen en er was supervisie over de verkoper die voor het eerst een keuken ging verkopen, dit ging prima. We zijn lekker verwend met hapjes en drankj s tijdens het uitpuzzelen van de keuken.Ik zou het bedrijf zeker aanraden aan mensen om me heen.
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede ervaring”
Door Floortje op vrijdag 1 jul 2016 16
Van de verkoop tot aflevering en montage van de keuken een hele goede ervaring. Alles is netjes afgewerkt en er wordt goed met je meegedacht. Professioneel en vriendelijk. Een aanrader! En goed garantie
Reactie of foto toevoegen
“Feestje”
Door Olga Horstman op zondag 27 mei 2018 18
Een mooie keuken gekocht bij Keur in Haarlem. Kreeg uitstekend advies waarvoor ze alle tijd nemen. De planning en communicatie verliep ook goed. Ze leveren op de minuut nauwkeurig. De keukenbouwers die het installeerden waren kundig en vriendelijk. Een feestje!
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Erwin op dinsdag 22 mei 2018 18
Wij hebben bij Keur keukens een keuken gekocht voor onze nieuwbouw woning. Wij kijken terug op.een prettige ervaring, verkoopproces verliep transparant zonder de hoge korting geintjes van bv een Brugmans. Kwaliteit van keuken is prima en ook de levering en installatie was dik in orde: nette vaklui.
Reactie of foto toevoegen
“Alles uitstekend”
Door Chrs op donderdag 18 feb 2021 21
Goed advies. Perfecte aflevering en montage. Alles uitstekend,
Reactie of foto toevoegen
“Belangeloze aanbeveling”
Door Familie Oosterbaan - Lacruz op woensdag 25 okt 2017 17
In april hebben wij bij Keur Keukens een keuken gekocht. Op papier was het een geweldig ontwerp. De werkelijkheid was ... ongelooflijk MOOI! Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken en de service die Keur Keukens heeft geleverd is niet te evenaren. Met dank aan CORNELIS VAN DALFSEN alias "ADVISEUR VAN HET JAAR" (wat ons betreft!). Ook dank aan de jongens van de montage, en last but not least, onze Aannemer KLUSBEDRIJF JUAN MORENO te Haarlem, die fantastische voorbereidende werk heeft gedaan! Dank u allen voor jullie aandeel om onze DROOM KEUKEN te realiseren. NB Alle vermeldingen zijn belangeloos.
FOTO VAN FAMILIE OOSTERBAAN - LACRUZ
Onze droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“100% tevreden”
Door Regina Ertmann-Veen op vrijdag 6 dec 2019 19
Via referenties op internet kwamen wij bij Keur keukens terecht voor onze nieuwe keuken. Na een hele slechte ervaring met de verbouwing van onze badkamer bij een ander bedrijf, kwamen we bij Keur Keukens in een warm bad. We zijn begeleid door een zeer ervaren en behulpzame verkoper, Jordie de Gast, die zeer met ons meedacht bij alle keuzes die moesten worden gemaakt. Geen vervelend aandringen, duidelijke uitleg en helder inzicht in de kosten voor het plaatsen van de keuken. Ook over het plaatsen van de keuken zijn we zeer tevreden. Fred Buné en zijn mensen hebben vakwerk geleverd. Slechts een klein dingetje ging mis bij de levering, maar dat werd direct prima opgelost door het servicebedrijf. Keur keukens is een bedrijf dat kwaliteit levert en alle beloftes 100 % nakomt. Echt een aanrader, door ons beloond met een dikke 10!
FOTO VAN REGINA ERTMANN-VEEN
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede nazorg”
Door George Urlus op zaterdag 26 jun 2021 21
Goed geadviseerd in de mogelijkheden en ontwerpen van de keuken. Kwalitatief zeer goed materiaal en apparatuur. Vriendelijke monteur en een goede nazorg. Kost wat maar heb je ook wat!
FOTO VAN GEORGE URLUS
Reactie of foto toevoegen
“Kritische consument beveelt aan”
Door Monique en Egbert Vos op dinsdag 19 jan 2016 16
Onze ervaringen met Keurkeukens zijn in 1 woord Geweldig!! Na vele keukenleveranciers bezocht te hebben was het eerste contact met Cornelis van Keurkeukens een verademing! Zijn deskundig en nuchtere advies heeft ons erg geholpen bij de definieve keuze van onze keuken waar we ontzettend tevreden mee zijn. Ook in de follow up verdient Keurkeukens een dikke pluim!! Bij montage van onze keuken deed zich een onvoorzien probleem op dat door de monteurs direct voortvarend en zeer keurig is opgepakt. Geen enkel probleem! De monteurs constateerden zelf nog een kleine productiefout die ons in het geheel niet opgevallen was, maar binnen zeer korte termijn werd opgelost! Daags na levering van onze keuken ern montage werden we benaderd door Cornelis met de vraag of alles naar wens verlopen was. Het antwoord is JA! Wij, kritische consumenten, bevelen Keurkeukens aan iederaan aan!! Een dikje 10
FOTO VAN MONIQUE EN EGBERT VOS
Heel tevreden met onze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische u-keuken”
Door Leo Schrama op zondag 20 dec 2020 20
Vanaf de bestelling deze zomer tot en met de plaatsing van de keuken afgelopen week (twee dagen) alles tiptop geregeld. Bijzonder correct en vriendelijk vanaf het aankoopadvies afgestemd op onze wensen tot en met de plaatsing van de keuken. Professionele monteurs met hart voor de klant en de zaak. Fantastische u-keuken. We zijn er blij mee. Keur Keukens doet wat het je toezegd.
FOTO VAN LEO SCHRAMA
Reactie of foto toevoegen
“Pluim”
Door Familie Vervaat in Santpoort Noord op zaterdag 8 okt 2016 16
Deskundig, flexibel, prettig en een goede nazorg. In 1 woord super. Een aanrader voor iedereen. Een grote aanpassing op het laatste moment professioneel en snel doorgevoerd. Hoewel de hele organisatie goed heeft samengewerkt, een extra pluim voor Jochem Spier.
FOTO VAN FAMILIE VERVAAT IN SANTPOORT NOORD
Hoek van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door W. Water op woensdag 18 apr 2018 18
Zeer goede ervaring bij Keur Keukens. Zij hebben kennis van zaken. Alleen jammer, dat het volledige bedrag betaald moet zijn vóór levering. Wij zouden liever een nabetaling van ca. 10% na oplevering gezien hebben, aangezien we te maken kregen met transportschade. Alles is echter keurig netjes en professioneel opgelost. Het duurde alleen wel lang (ca. 4 maanden).
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door PMM Latum op maandag 9 jul 2018 18
Wij kochten een keuken geheel naar eigen idee en met allerlei aanpassingen. Vanuit Keur is enorm met ons mee gedacht om onze droomkeuken te realiseren. En ik moet eerlijk bekennen dat ik heel wat noten op mijn zang had. De keuken is na wat ups en down nu precies zoals wij in gedachten hadden, en zijn we er heel blij mee. Ook klachten enz worden heel serieus genomen en worden keurig afgehandeld. Wij zouden zeker Keur aanbevelen.
FOTO VAN PMM LATUM
Keukenkastjes
Reactie of foto toevoegen
“Pluspunten”
Door Wilma op zaterdag 2 mei 2020 20
Ik heb deze pluspunten van kopen bij Keur Keukens;
1. Ik werd heel aardig en zorgvuldig behandeld in het aankoopgesprek. Er werd niet gepusht om te kopen, ik mocht er over denken en op terug komen.
2. Ik vond het ook fijn dat de prijzen helder waren en dat er geen gedoe en onderhandeling nodig was voor de prijs. Hiermee heb ik mogelijk niet de goedkoopste oplossing, ergens anders had ik met korting misschien goedkoper uit geweest, maar dit voelde goed.
3. Het bedrijf heeft een eigen montagebedrijf en komt zelf heel netjes de keuken plaatsen. Dat gebeurd vriendelijk en zorgvuldig. Een echt degelijk Nederlands product. Met goede garantieregeling, al heb ik daar (nog) geen gebruik van hoeven maken.
FOTO VAN WILMA
Reactie of foto toevoegen
“uitstekende service”
Door S. Poth op zaterdag 15 nov 2014 14
Ben bij Keur Keukens terecht gekomen na het lezen van reviews. Het was een prettige ontvangst de eerste keer dat wij daar kwamen en wij hebben geen opdringerige gevoel gekregen die wij wel bij andere keukenboeren hadden. Onze adviseur Cornelis heeft heel goed meegedacht over onze wensen en wat er binnen ons budget mogelijk was. De levering van de keuken is goed verlopen en alles werd afgeplakt om onze vloer niet te beschadigen. De montage voor de keuken liep een klein beetje vertraging op, maar dit werd heel netjes opgelost en gecompenseerd door hun. Dit was in mijn ogen ook de goede service die zij hoog in het vaandel hebben staan. Keur Keukens is zeker een aanrader en maken ook al hun beloftes waar.
FOTO VAN S. POTH
Reactie of foto toevoegen
“Geen minpunt te bedenken”
Door F. Santpoort op maandag 24 aug 2020 20
Super service!! Kan geen minpunt bedenken. Keuken goed geplaatst, ziet er mooi uit en alles werkt. Vriendelijke en kundige medewerkers in de de winkel en bij het plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met keuze”
Door Tom op zaterdag 11 feb 2017 17
Ik ben heel tevreden met onze keuze voor Keur keukens. Dennis heeft ons in de winkel heel goed geadviseerd en ook de montage en de service vanuit het hoofdkantoor was super. Ik vond het heel prettig dat Keur keukens voor een goede service zorgt van A tot Z en dat we altijd terecht konden voor vragen. We hopen nog jaren met deze keuken te doen, maar voor de volgende (toekomstige) keuken zal ik zeker terug gaan naar Keur keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon doen”
Door Natasja van Dongen op vrijdag 7 sep 2018 18
Wij zijn sinds een aantal weken in het trotse bezit van een prachtige keuken inclusief inductie kookplaat en combi oven/stoomoven gekocht bij Keur keukens.
En ik kan niet anders zeggen dat wij bijzonder goed geholpen zijn. Er werd echt de tijd genomen en goed geluisterd naar wat onze wensen waren. Iedereen was even vriendelijk en niet opdringerig. Zelfs al kom je even langs met nog een vraag, de koffie met wat lekkers staat klaar. Top! Het voelde echt als thuis komen dit warme ontvangst. Weet niet of we namen mogen noemen maar wij willen Dennis nogmaals bedanken voor zijn hulp en goede zorgen. En ook de jongens die onze keuken geplaatst hebben verdienen een dikke pluim. Serieuze en aardige jongens. Ondanks dat ze helemaal uit Nunspeet kwamen stonden ze keurig en zelfs voor de afgesproken tijd voor de deur. Werken super netjes en zijn heel goed op elkaar ingespeeld. Laten alles heel netjes achter.Wij weten hun namen niet meer maar ook deze jongens nogmaals bedankt voor het netjes afleveren van onze keuken. Wij raden iedereen Keur keukens aan. Gewoon doen!
FOTO VAN NATASJA VAN DONGEN
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Natasja van Dongen
Reactie of foto toevoegen
“Alles is prima”
Door Yolanda Baas op woensdag 19 jun 2019 19
Nieuwe keuken. Omdat wij een moeilijke hoek in onze keuken hebben, beveelde de bedrijfsleider Jordie aan als adviseur. Hij heeft ons enorm goed geholpen om de keuken, praktisch en mooi, in te delen en ook binnen ons budget te blijven. Ook de afstemming met de keuken installateur was goed geregeld. Alles is prima volgens planning verlopen en een paar kleine onvoorziene problemen zijn in overleg goed opgelost.
FOTO VAN YOLANDA BAAS
Keuken met groene fronten
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Edward Thomas op donderdag 11 feb 2016 16
Vanaf het bezoek aan de showroom tot aan de uiteindelijke installatie , zijn wij prima tevreden. Uitstekende begeleiding en prettig kontakt. Onze keuken is nu al weer een half jaar in bedrijf en bevalt prima. Wij raden dit bedrijf iedereen aan !
Reactie of foto toevoegen
“Voorbeeldig”
Door R. Jongeneelen op vrijdag 12 feb 2016 16
Wij hebben bij Keur een keuken aangeschaft. Het hele aankoopproces ging voorbeeldig: volstrekt transparant, niet opdringerig en het was geen probleem gaandeweg zaken aan te passen. Ook de levering en montage was vlekkeloos en de communicatie verliep uitstekend. Alles ging exact volgens afspraak en er werd keurig en schoon werk geleverd. Degelijk vakwerk met oog voor detail. De keuken zelf is van hoge kwaliteit. Ook het meerwerk door een aannemer liep via Keur en is prima uitgevoerd (water, gas, elektra, stucwerk, tegelen). Als je alles in één hand wil houden, ben je hier dus aan het juiste adres. Misschien niet de allergoedkoopste (er wordt niet "onderhandeld" over een "alleen-vandaag-geldig-nu-tekenen-actieprijs"), maar je krijgt wel degelijk waar voor je geld en je houdt er geen gezeur aan over. Aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Een 100% tevreden klant, daar gaat het om”
Door Ron van Rijswijk, Amsterdam op vrijdag 31 jul 2020 20
In het verkoopproces keurig en correct geholpen. Ook de samenwerking met de aannemer (Bunee van Keukenwerk) en Keur is zodanig goed, dat ik me als klant geen zorgen hoef te maken. Bij montage van de keuken bleek een klein mankement voor heel veel extra werk te zorgen: Dat was voor Keur geen enkele discussie: Als het niet goed is, moet het overnieuw. Zonder morren werd heel veel extra werk verzet. Het resultaat is een geweldig mooie keuken. Als klant vooral blij dat ik me behalve mijn wensen nergens zorgen over hoef te maken: Keur begrijpt me en realiseert zonder zorgen de gewenste keuken. Aan alles merk je dat iedereen bij Keur er van doordrongen is: Een 100% tevreden klant, daar gaat het om. Nergens in het traject verborgen kosten, missende onderdelen of andere onplezierige verrassingen. Kortom: Het hele proces: Plezierig. Het eindresultaat: Prima!
FOTO VAN RON VAN RIJSWIJK, AMSTERDAM
Geen discussie over montage: moet goed zijn
Reactie of foto toevoegen
“Prettige manier van werken”
Door P. van Eijle op dinsdag 24 nov 2015 15
We kwamen via de uitstekende beoordelingen op internet terecht bij Keur Keukens. En hoewel het bedrijf niet bij ons in de buurt is gevestigd zijn we gaan kijken. Een van de keukens sprak ons meteen aan. We werden uiterst gastvrij ontvangen en men nam alle tijd om onze wensen te bespreken. Omdat we zelf al een duidelijk beeld hadden hoe de keuken eruit zou moeten zien hoefden we alleen nog de puntjes op de i te zetten, en daarbij werden we uitstekend en heel vakkundig geadviseerd, zonder dat er druk werd uitgeoefend. Een zeer prettige manier van werken. Alle lof ook voor het Keukenwerk team dat de keuken kwam afleveren en plaatsen. Vriendelijke en ervaren mensen die vakwerk hebben afgeleverd. Keur Keukens is een bedrijf dat ik zeker aan anderen zal aanraden.
FOTO VAN P. VAN EIJLE
Reactie of foto toevoegen
“Integer bedrijf”
Door M. van der Knaap op maandag 8 feb 2016 16
Keur is zeker een aanrader, met name verkoper Cornelis zijn we erg tevreden over. Hij heeft erg zijn best gedaan om een keuken te vinden die zo goed mogelijk bij onze wensen aansluit. Dingen die verkeerd gingen zijn steeds goed opgelost, een integer bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Fam. Molema op woensdag 6 mei 2015 15
Geen opdringerige verkoper, geeft meteen duidelijkheid over de mogelijkheden en de prijs, goede begeleiding in de opstelling van de keuken en houdt ook rekening met het budget wat wij aangaven. Ook heel professionele monteurs, alles netjes afgewerkt, na het plaatsen alle rommel opgeruimd, zie je ook wel eens anders, echt een dikke pluim voor deze mensen
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Noortje en Thijs Thissen op dinsdag 1 nov 2016 16
Van begin tot het einde topservice! Over ieder item in de keuken hebben we nagedacht, waarbij we zeer vakkundig zijn geholpen. Het plaatsen verliep ook perfect. Na afloop maar een paar kleine vebeterpunten en ook die werden meteen opgepakt. Kortom, voor een nieuwe keuken moet je zeker naar Keur Keukens!
FOTO VAN NOORTJE EN THIJS THISSEN
Onze Keur Keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Richard Kuijt op vrijdag 23 feb 2018 18
Samenvattend prima geholpen door Cornelis. Kwam met voor ons uitstekende ideeën wat betreft indeling van de keuken waar we zelf nooit op hadden gekomen. Ook qua producten goed meegedacht (zoals een extra stille vaatwasser i.v.m. de te realiseren open keuken, simpel detail maar we kochten voor de eerste keer een keuken en zouden hier nooit over nadenken). De adviseur verkoper was verder ook niet pusherig. Hoewel het vast vervelend was dat we in zijn lunchpauze kwamen zonder afspraak, was dit absoluut niet te merken, erg ontspannen en prettige sfeer en nam nog steeds rustig de tijd voor ons. Ook zijn we binnen ons budget gebleven. Kortom al met al prima geholpen en we zijn erg blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN RICHARD KUIJT
Keuken met bijzondere indeling
Reactie of foto toevoegen
“Keur is de beste keuze”
Door Tilly Bottelier en Eelco Hessling op vrijdag 9 dec 2016 16
Wij hebben maar één boodschap: voor Keur kiezen is de beste keuze. Vanaf de eerste dag dat wij de showroom in Haarlem binnenliepen tot vandaag, een monteur heeft net het laatste kitwerk verricht, hebben wij niets dan positieve ervaringen met Keurkeukens. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken, maar vooral willen we benadrukken dat het hele proces probleemloos, zelfs heel plezierig en vakkundig is verlopen. De samenwerking met Keukenwerk, alle vakmensen die hierbij betrokken zijn geweest, de stiptheid en vriendelijkheid van eenieder, afspraak is afspraak.... Niets dan lof!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Fam. van Rijn op donderdag 8 jun 2017 17
Keur Keukens via reviews op internet ontdekt. Eenmaal in de showroom in Haarlem wordt er alle tijd genomen om al hardop dromend tot een mooie keuken te komen. Installatie en documentatie was ook perfect, kortom: we zijn erg tevreden klanten!
FOTO VAN FAM. VAN RIJN
Installatie van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door R. Zwinkels op woensdag 18 apr 2018 18
We hebben een keuken gekocht en deze bevalt erg goed. De service in de winkel was uitstekend, evenals de plaatsing van de keuken. Vriendelijke mensen die meedenken en ten allen tijden behulpzaam zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Onderscheidend advies en service niveau”
Door Albert Allmers op maandag 18 dec 2017 17
Wat een beleving! Vanaf het eerste moment dat wij de showroom in Haarlem bezochten tot en met de oplevering van onze nieuwe keuken, alles was perfect georganiseerd. Het was voor ons de allereerste keer dat wij een keuken kochten. Onbekend met wat er allemaal op ons af zou komen werden wij perfect geadviseerd. Geen verkoopverhalen maar oprecht aanbieden waar onze behoefte naar uit ging. Afgelopen week was het dan eindelijk zover en begonnen de mannen van Keur aan de plaatsing van de keuken. Wat een vaklui. Tot in het kleinste detail werd de keuken op een werkelijk waar perfecte wijze geplaatst. Afspraak is afspraak is tevens het credo wat de mannen hoog in het vaandel hadden staan. Ondanks de enorme sneeuwval en slechte weersomstandigheden hebben zij de planning gehaald. Niets was teveel! Voor een ieder die echt een onderscheidend advies en service niveau zoekt adviseren wij in gesprek te gaan met deze zeer service gerichte en vakkundige organisatie. Van samenstelling - bestelling - tot en met de oplevering, alles is door ons ervaren als perfect!
FOTO VAN ALBERT ALLMERS
Keuken via Keur
Reactie of foto toevoegen
“Goede service staat in de praktijk”
Door K. Bockweg op vrijdag 25 nov 2016 16
Goede begeleiding bij de aankoop.Dennis Tesselaar heeft ons prima geadviseerd.
Bij de installatie van de keuken bleef goede service ook in de praktijk overeind staan. Reinier dacht goed mee en werkte zeer zorgvuldig. Wij zijn zeer tevreden over de service en de kwaliteit van de montage.
FOTO VAN K. BOCKWEG
Keuken met goede montage
Reactie of foto toevoegen
“Dikke complimenten”
Door Familie Las van Bennekom op dinsdag 17 jan 2017 17
We startten onze zoektocht bij de "concurrenten" en "kampioenen", maar wat blij dat we daar zijn weggelopen. Die wilden alleen maar een deal sluiten voordat we ONE wensen kenbaar hadden gemaakt. Gelukkig kwamen we bij Keur Keuken (Cornelis) uit, en wat een service, wat goed geluisterd naar onze wensen. Samen bouwen met slimme adviezen, met name voor plaatsen van een niet-standaard keuken. Alles op tijd geplaatst, perfecte afwerking en precies zoals het 3D beeld aangaf. Dikke complimenten aan Keur Keukens en Cornelis in het bijzonder
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keur Keukens
aHaarlem , Heringaweg 6, 2031 BW Haarlem, tel 023 - 517 31 80
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.