Feedback
9,5

Keur Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keurkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keur Keukens
Op zoek naar een droomkeuken die past binnen uw stijl en budget? Dan bent u bij Keur Keukens aan het juiste adres. Dankzij onze uitgebreide collectie, deskundig advies en onze eerlijke en scherpe prijzen vindt u gegarandeerd uw nieuwe keuken!

10 jaar montagegarantie – Beste prijs – Service op 9+ niveau – Doen zoals Beloofd – Netto prijzen – Transparante offertes – Hoge klanttevredenheid

Maak een afspraak
Vul het formulier in en plan een vrijblijvend adviesgesprek.

Ontvang ons gratis magazine
Ontdek de nieuwste keukentrends en -stijlen in ons magazine.

200+ keukenopstellingen
Bekijk onze uitgebreide collectie.
Ervaringen
Er zijn 311 ervaringen over Keur Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren265 ervaringen
4 sterren26 ervaringen
3 sterren3 ervaringen
2 sterren4 ervaringen
1 ster4 ervaringen
“Absoluut geen spijt van mijn keuze”
Door T. Oldewarris op maandag 15 apr 2024 24
Heel goed geïnformeerd in de showroom. Het gegeven advies paste keurig binnen budget. Backoffice klantteam is zeer snel en adequaat en door het inschakelen van de aannemer waar Keur doorgaans mee werkt sloot de planning perfect aan en hoefde ik me nergens zorgen over te maken. De keuken zoals deze er nu staat voldoet aan mijn verwachtingen. Al het personeel van Keur Keukens waar ik mee te maken heb gehad waren allemaal even vriendelijk en punctueel en hadden kennis van zaken. Ik was zelf ook doorverwezen naar Keur Keukens via een kennis en ik heb er absoluut geen spijt van.
FOTO VAN T. OLDEWARRIS
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Cees Ruitenberg op maandag 8 apr 2024 24
Wat een service krijg je bij Keur Keukens. Kleine beschadiging wordt gelijk opgelost. Daarbij komt fantastisch en super vriendelijk en behulpzaam personeel.
Geen gedoe over kortingen maar wel 10 jaar prima service wat heel belangrijk is.
Keur keukens is zeker de plaats waar u moet zijn voor uw nieuwe keuken en de hulp bij het samenstellen daarvan.
FOTO VAN CEES RUITENBERG
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Esther op woensdag 3 apr 2024 24
Erg fijn aankoop-proces, dwingen je nergens toe, geven je alle tijd, zijn betrouwbaar, denken mee en lossen eventuele problemen meteen op. Tot nu toe erg tevreden met DB Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Super fijne service”
Door Eloise op woensdag 27 mrt 2024 24
Mijn keuken nu een jaar of drie oud. Keur keukens heeft mij heel goed geholpen om een mooie keuken uit te zoeken. Ze werken met vaste prijzen en dat geeft duidelijkheid. Geen gedoe met onderhandelen en wetende dat je toch aan het kortste eind trekt. Daarnaast kan ik zeggen dat ik weinig bedrijven ken met zo'n goede service. Als er iets is, komen ze altijd even langs om er iets aan te doen. Ook als het niet meer hun zaak is. De quoocker kraan was stuk. Er werd vanuit quoocker een nieuwe slang gestuurd. Ik vraag aan Keur keukens mij te helpen om hem er goed op te zetten. Het antwoord: "Natuurlijk gaan we u helpen." Waar vind je deze servies nog. Van mij krijgen ze een 10+ Ik kan dit bedrijf van aan iedereen van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer positieve ervaring”
Door Bas van der Zwaag op vrijdag 22 mrt 2024 24
We hebben een zeer positieve ervaring gehad met Keur Keukens. We zijn in de showroom uitstekend begeleid door Demi, met name haar flexibiliteit is heel prettig. Fred van Keukenwerk heeft de verbouwing uitstekend gedaan. De installatie verliep naar wens en de after-sales service was ook prima. Kortom, een aanrader!
FOTO VAN BAS VAN DER ZWAAG
Reactie of foto toevoegen
“Alles is zeer goed verlopen”
Door Alexander op vrijdag 9 feb 2024 24
Kundig en bereikbaar. Zowel bij verkoop, voorbereiding, installatie en after sales service. Echt kwaliteit en zorgeloos.
FOTO VAN ALEXANDER
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tip-top van begin tot eind”
Door Sebastiaan op woensdag 31 jan 2024 24
Supergoed geholpen door Justin (Haarlem) bij de aankoop. Afspraken werden 100% nagekomen. Levering en montage verliep soepel en professioneel. Eindresultaat is fantastisch! Goede nazorg.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie grote keuken”
Door Monique op donderdag 11 jan 2024 24
Zeer tevreden met zowel het advies, als de aankoop, montage en nazorg. Keur is goed te bereiken en zeer klantgericht. Echt een verademing tijdens een grote verbouwing. Wij zij zeer gelukkig met onze mooie grote keuken van Keur!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Jaap Haneveer op zaterdag 6 jan 2024 24
Prima planning en dito uitvoering. Een aanrader!
FOTO VAN JAAP HANEVEER
+ Toon extra foto van Jaap Haneveer
Reactie of foto toevoegen
“Een schitterende keuken”
Door P. Kerkhoff op woensdag 3 jan 2024 24
Vorig jaar hebben wij een keuken besteld bij Keur Keukens in Haarlem. Omdat wij geen zorgen wilden hebben omtrent het verwijderen en gereedmaken van onze keuken, hebben wij in overleg met Keur contact opgenomen met Keukenwerk. Eind augustus/begin september werd onze keuken geplaatst. Zoals bijna altijd gaat, gaat er wel eens iets mis, zo ook bij ons. In eerste instantie leek het erop dat er binnen Keur naar elkaar gewezen werd, maar na een aantal maal contact gehad te hebben, kwam er iemand van het klantteam (Tygo B.) bij ons thuis om alle knelpunten vast te leggen zodat deze zsm opgelost konden worden. Eindelijk kregen wij het gevoel dat er serieus werk werd gemaakt om onze een fijne keuken te bezorgen. Tygo heeft hemel en aarde bewogen om alle knelpunten op te lossen en hij heeft woord gehouden. Onze keuken is netjes opgeleverd en geworden wat wij ervan verwacht hadden. Chapeau Tygo! Het heeft even mogen duren, maar wij hebben nu een schitterende keuken waar wij naar hartelust kunnen koken. De kastjes, lades en deurtjes voelen degelijk aan waardoor wij het gevoel hebben dat wij ons de komende jaren echt geen zorgen hoeven te maken. Ook krijgen wij regelmatig complimenten over hoe mooi de keuken is.
FOTO VAN P. KERKHOFF
+ Toon extra foto van P. Kerkhoff
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Bennink op maandag 4 dec 2023 23
Keuken gekocht. Alles ging precies zoals afgesproken. Ervaren, deskundig personeel. Kwaliteit van de keuken is ook heel goed.
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne keurige zaak”
Door Kees Ruhe op maandag 27 nov 2023 23
Keuken met inbouwapparatuur gekocht. Fijne keurige zaak. Prettig en rustig geholpen en alles tot in detail voorbereid. Vaatwasser in hun Outlet gekocht. Die bleek niet goed schoongemaakt (groentenresten en plastic dop in filter). Bij montage ontbrak een bevestigingsbeugel voor het front vd vaatwasser. Twee weken zonder frontje - apparaat deed het wel prima. Na komst van monteur bleek er wéér een onderdeeltje te ontbreken. Een week later zat het frontje erop en na een paar dagen hield de vaatwasser er mee op. Monteur van de fabriek kwam na een paar dagen, die heeft de pompinstallatie schoongemaakt waarna alles het prima deed. Ondanks dit gezeur wel erg tevreden over kontakt en service van Keur keukens. Gewoon geen outlet / gebruikte apparatuur kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door CJ op vrijdag 24 nov 2023 23
Wij zijn tevreden met de keuken kwaliteit, de installatie en de support.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is soepel en volgens afspraak verlopen”
Door Kerstin op vrijdag 10 nov 2023 23
Van een hartelijk ontvangst in de showroom tot aan de plaatsing van de keuken, alles verliep heel soepel en geheel volgens afspraak. Goede prijs/kwaliteit informatie en deskundige medewerker.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Naomi en Joël op zondag 5 nov 2023 23
Wij hebben onze keuken gekocht bij Demi van Keur Keukens in Haarlem. Wij zijn ontzettend tevreden over het eindresultaat van onze keuken maar vooral over de service en het aankoop proces. Demi heeft ons goed begeleid en professioneel geholpen. Demi was duidelijk en direct, voor ons een hele fijne aanpak! We gaan nu genieten van onze keuken en maken ons verder geen zorgen over de uitstekende service :)
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Tarik op zaterdag 28 okt 2023 23
Aangeraden door vrienden en nu begrijpen we waarom. Zowel keuken als badkamer afgenomen bij Keur Keukens/Arma Sanitair. Er wordt super netjes gewerkt, met je meegedacht, meteen actie ondernemen als er iets niet goed gaat. Want ja in zo'n proces gaat het ook een keer mis. En het hoeft niet altijd aan Keur of Arma te liggen. Maar in beide gevallen wordt er uitstekend gehandeld. We hebben toch wel een aantal mensen over de vloer gehad over de verschillende weken, maar een ieder was super vriendelijk en altijd iemand waar je op kan bouwen. Wij zijn super tevreden met verkoop, installatie en nazorg. Er wordt eigenlijk superveel uit handen genomen, afspraken worden nagekomen ook een nette prijs bleek uiteindelijk..
Reactie of foto toevoegen
“Alles was keurig geregeld”
Door Marjolijn op dinsdag 24 okt 2023 23
Complete keuken aangeschaft. Goed advies over welke apparatuur er passend zou zijn. Ook goede uitleg over materialen als je duurzame en ecologisch verantwoorde keuken wil aanschaffen. Montage perfect geregeld. Demontage oude keuken eveneens keurig geregeld.
FOTO VAN MARJOLIJN
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Martin op zaterdag 21 okt 2023 23
We kozen voor Keur omdat zij werken met eigen monteurs en voor het voorbereidende werk een vaste aannemer hebben (Keukenwerk). De Excellent keuken is het geworden met ook het binnenwerk in de kleur van de keuken, de zachte sluiting met strip en mooi afgewerkte lades. In de showroom zijn alle keuze mogelijkheden goed te zien. Bij alle keuzes en het uiteindelijke ontwerp zijn we goed geadviseerd door Gerben. Met name de Bokmerk achterwand in de door ons gekozen kleur (ipv tegelwand), in combinatie met dimbare ledverlichting weggewerkt in de onderkant van de bovenkasten, geven de keuken een mooie uitstraling. Wat hou je die wand eenvoudig schoon!
Alle voorbereidende stappen: de offerte; de detail tekeningen; het inmeten; en afspraken met aannemer en monteurs, waren perfect geregeld. Keukenwerk zorgde met een strakke organisatie voor slopen, stukadoor, schilder, loodgieter en elektricien. De monteurs plaatsten vervolgens de keuken in krap 2 dagen. Alles goed gepland en op afgesproken dagen en tijden! Wij zijn bijzonder tevreden met alle vakkundigheid van alle mensen die ons aan onze prachtige nieuwe keuken hebben geholpen!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige, klantgerichte dienstverlening”
Door Kim L op zaterdag 7 okt 2023 23
Hele goede ervaring met de aankoop en installatie van onze keuken van Keur Keukens. Na een prettige kennismaking en intake hebben we goed advies gekregen en een passende offerte zonder gedoe over prijzen of onder druk te worden gezet. De planning en communicatie vooraf was klantgericht en tijdig; de technische tekeningen voor de aannemer waren helder en duidelijk. Tussentijds is er goed contact geweest tussen onze aannemer en de klantenservice van Keur Keukens voor aanpassingen in de afmetingen, zodat de keuken direct geplaatst en geïnstalleerd kon worden in 1 keer! Als laatste zijn na plaatsing van de keuken de vensterbank en smetlijsten opgemeten en vier weken later keurig geplaatst. De installateurs waren netjes, vriendelijk en servicegericht. Wij bevelen Keur Keukens dan ook zeker aan vanwege de mooie keuken en de zeer prettige, klantgerichte dienstverlening!
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10 voor keuken én woonkamer”
Door Mark S. op zondag 1 okt 2023 23
Ik zou Keur Keukens in Haarlem bij iedereen aanbevelen. Zij hebben samen met aannemer Keuken Werk bij ons thuis de volledige keuken en woonkamer gerenoveerd en naar grote tevredenheid opgeleverd. Echt topkwaliteit qua producten (Siematic, Miele, Novy en Quooker) en vakmanschap qua installatie. Wij hebben voor Keur gekozen, omdat we onze sanitair via hetzelfde bedrijf hebben laten renoveren (Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet, ook onderdeel van DB Keukengroep). We wilden namelijk in een zo'n kort mogelijke doorlooptijd de keuken, woonkamer, badkamer en toilet laten renoveren en dan is het samenwerken met zo min mogelijk verschillende partijen een groot voordeel. De positieve verhalen van onze buren en een collega die hun keukens bij Keur hebben gekocht, samen de zeer goede reviews op Qasa, hebben ervoor gezorgd dat we als eerste in gesprek gingen met Keur en daarna met Arma. Hierna hadden we gelijk zo veel vertrouwen in hen, dat we totaal geen behoefte meer hadden om met andere partijen in gesprek te gaan. Je hoeft niet bang te zijn dat je te maken krijgt met een stel "keukencowboys". Dat was namelijk waar ik erg tegenop zat te kijken toen we aan het oriënteren waren. Je hoort namelijk zoveel tegenvallende verhalen over keukenverkopers. Het viel ons gelijk op dat bij Keur hun filosofie, als eerlijk en transparant familiebedrijf, leidend is in alles wat ze doen, van verkoop tot en met de installatie en oplevering. Ze doen echt wat ze beloven. Het is erg fijn dat duidelijk wordt aangegeven hoe de kosten worden opgebouwd; bij elk onderdeel op de offerte, van kookplaat tot bestekbak wordt aangegeven wat de prijs is. Op die prijs is dan ook niet af te dingen. Het maakt niet uit wie een keuken koopt, de prijs is de prijs. Het is een zeer fijne gedachte dat je je ook geen zorgen hoeft te maken of je "er meer uit had kunnen halen". Er wordt ook niet d.m.v. de typische verkooptrucjes geprobeerd om je zo snel mogelijk een contract te laten tekenen. Omdat we een open keuken hebben, in het verlengde van onze woonkamer, is het eerste wat we bij Keur vertelden dat we niet alleen onze keuken, maar ook onze woonkamer wilden renoveren. We wilden namelijk een ontwerp hebben, waarbij het design doorliep in onze hele woonkamer, zonder dat we het gevoel zouden hebben dat we in een keuken wonen. We wilden ook veel meer opbergruimte dan in onze vorige situatie. Op basis van één plaatje die we als inspiratie online hebben gevonden en een aantal uitgangspunten, zijn we in een paar iteraties gekomen tot het huidig ontwerp. De adviseur, Cornelis, heeft ons zeer goed geholpen, waarbij hij ons ook makkelijk duurdere opties afraadde, als dat ten koste ging van onze design uitgangspunten (e.g. tijdloos, warm en rustig). Hij had niet alleen een ontwerp voor de keuken gemaakt, maar heeft als een ware binnenhuisarchitect samen met ons de hele ruimte ontworpen. Naast een grotere keuken (in U-vorm) heeft Cornelis een TV-meubel en nissen voor de eettafel en de piano ontworpen, alles op basis van Siematic elementen, en geadviseerd ten aanzien van de muurkleuren en het type en kleur vloer die het beste zou passen. Hierdoor hebben we nu een fantastische mooie tijdloze keuken die qua ontwerp integraal doorloopt naar de woonkamer. We moesten wel zelf een aannemer regelen, om de sloop van de oude keuken te doen en om de ruimte te klaar te maken voor installatie. We hebben gevraagd of Keur iemand kon adviseren. Zij adviseerden ons om in zee te gaan met Keuken Werk, de partij die ook alle Siematic keukens in de showroom bij Keur installeert. Daar hebben wij ook voor gekozen. Keuken Werk heeft een goede totaalplanning kunnen maken, zodat de het hele project (sloop, badkamer, toilet, vloerverwarming, vloer, keuken en woonkamer) niet langer dan vier tot vijf weken zou duren. We zijn ook erg tevreden over het werk van Keuken Werk, onder leiding van Fred Buné. Omdat we zelf gepland hadden om de renovatie bijna een jaar later te starten, hadden we veel tijd om goed na te denken wat we precies wilden. Cornelis was erg geduldig en flexibel om vele keren kleine en grote aanpassingen en toevoegingen met ons te bespreken en te verwerken. Keur zegt eerlijk dat ze (qua installatie) niet de goedkoopste zijn, maar dat ze echt een 9+ service niveau garanderen en dat wanneer er iets niet goed gaat, dat ze het op gaan lossen. En dat hebben ze daadwerkelijk ook gedaan.
FOTO VAN MARK S.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met advies en montage”
Door Colin op vrijdag 29 sep 2023 23
Zeer goed advies bij de keuze van de keukenopties gekoppeld aan nauwkeurige technische tekeningen en informatie. Levering en montage werden professioneel uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Super keuken”
Door Herald Feenstra op dinsdag 26 sep 2023 23
Ontzettend vriendelijk personeel. Je wordt heel goed geholpen en denken met je mee over je wensen. Ook het plaatsen is door vaklui gedaan. In twee dagen stond de keuken en alles in een keer goed. Kortom top bedrijf.
FOTO VAN HERALD FEENSTRA
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Peter Schouten op donderdag 24 aug 2023 23
Super, omdat we zeer goed geïnformeerd zijn over de werkwijze van het bedrijf, omdat er goed op onze wensen werd ingegaan, en er werd professioneel meegedacht zonder dat je het gevoel krijgt er wordt mij een dure keuken aangepraat. In tegendeel, de heldere informatie en het meedenken maakt dat jouw wens en situatie goed wordt begrepen. Je kunt het zo duur maken als je zelf wilt. Lekker koffie met koek en fijn om ter plekke alles te kunnen zien. Echt een aanrader Keur keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Een groot feest”
Door Nelly van der Poll op dinsdag 22 aug 2023 23
Vanaf het begin, aankoop, tot het einde, plaatsen, een groot feest. Nathan heeft een mooie keuken ontworpen, zijn er heel blij mee. Dank je wel. Iedereen, van begin tot het resultaat, bedankt dat jullie zo een mooie keuken hebben gemaakt voor ons. Zoek je een mooie keuken, wij raden Keur Keukens, met heel veel vertrouwen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte afhandeling van verkeerde levering”
Door Daphne op maandag 14 aug 2023 23
Kwaliteit is super! Keuk keukens heeft mooie keukens, je moet wel de wat duurdere lijn nemen. Als je een afspraak maakt word je goed geholpen en wordt er met je meegedacht vanuit verkoop. Capaciteit personeel voor montage is slecht. Begin mei een keuken besteld en die zouden ze pas eind september kunnen monteren? Terwijl levering geen probleem was en binnen 4 weken kon. Genoodzaakt dus om iemand anders te vinden om te monteren.
Klantenservice slecht! Zelf dingen verkeerd leveren en dan niet met een oplossing willen komen maar vasthouden aan "ja daar heb je voor getekend omdat je de montage niet door ons liet doen". Terwijl wij de montage juist wel graag wilde laten doen door keur keukens maar niet 5 maanden (!) daarop konden wachten ivm verhuizing etc. Kortom, er valt nog veel winst te behalen mbt personeel/bezetting.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Jan Herman Meijer en Jeanne van Beek op dinsdag 1 aug 2023 23
Keur Keukens heeft ons uitstekend geadviseerd bij de aanschaf van onze nieuwe Siematic keuken. Zeer professioneel en persoonlijk, met een pluim voor onze adviseur Joanne. De keuken is intussen geplaatst, ook dat verliep uitstekend. Met de complimenten aan het Keur team. We hielden al van koken, nu is het elke dag een feestje! Keur Keukens is echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Fam Nijhuis op donderdag 8 jun 2023 23
Wij zijn fantastisch geholpen bij Keur Keukens en ontzettend blij met onze keuken! Keur heeft een heel uitgebreid aanbod wat betreft kastjes, kleuren, bladen en greepjes. Veel uitgebreider dan wij bij andere keukenwinkels zagen. We hadden een specifiek kastje in ons hoofd en Keur bleek het te hebben! Ook de service is uitstekend! De medewerkers van Keur denken graag en goed mee. De gastvrije sfeer is ook geweldig. Lekkere koffie, koeken en chocolaatjes.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam. Eldering op zondag 4 jun 2023 23
Wij zijn zeer tevreden over de keuken, de adviezen en het contact met verkoper Justin Rijfers en Keur Keukens. We hadden best hoge eisen en wensen, maar Justin heeft gedurende het hele proces met ons meegedacht en goeie adviezen gegeven. Ook tijdens en na de inbouw (waar altijd wel iets niet helemaal goed gaat) heeft Keur ons prima geholpen en de geconstateerde punten snel en zonder problemen opgelost. Kortom, een aanrader!
FOTO VAN FAM. ELDERING
+ Toon extra foto van Fam. Eldering
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Henk Kooi op dinsdag 30 mei 2023 23
We kochten onze keuken bij Keur Haarlem. Voortreffelijk! Vakmanschap, een oprecht luisterend oor van Gerben, een uitstekende montage met gekwalificeerd meedenkende mensen en alles conform afspraak. Keurige service ook van het klantteam! Voor die prijs zorgeloos een prachtige keuken!
FOTO VAN HENK KOOI
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken en prima nazorg”
Door Paul en Moa op maandag 29 mei 2023 23
Van het moment van uitzoeken van onze keuken in de mooie luxe showroom van Keur Keukens Haarlem, tot moment van plaatsing was het één en al deskundigheid en vriendelijkheid. Verkoopmedewerker J. was enorm vriendelijk en geduldig met ons. Hij nam alle tijd om onze wensen om te zetten in de voor ons perfecte keuken, waarbij we volop mogelijkheden te zien kregen en we ons totaal niet voelden gepusht om snel tot aankoop over te gaan. We zijn zelfs diverse keren terug geweest om tot onze juiste keuze te komen. Elke keer weer voelde het als een warm bad waarbij we voorzien werden van diverse consumpties en er ruim de tijd voor ons werd uitgetrokken. Onze uiteindelijke aankoop werd bezegeld met een heerlijke fles wijn. Ook de plaatsing van de keuken verliep voorspoedig, alles werd compleet en onbeschadigd geleverd en deskundig geplaatst door bijzonder nette en vriendelijke medewerkers. De apparatuur werd door hen getest en de werking ervan aan ons uitgelegd. De plaatsing werd in de twee daarvoor ingeplande dagen voltooid en het resultaat is nog mooier dan we gedacht hadden. Kortom, een heel gelukkig stel is dagelijks in deze mooie nieuwe keuken aan het kokkerellen. Na plaatsing werd er door Keur Keukens contact met ons opgenomen om te vragen of alles naar wens was gegaan. Kortom, ook de nazorg is prima. Wij zouden Keur Keukens in Haarlem aan iedereen die op zoek is naar een mooie, luxe, trendy en betaalbare keuken, geleverd door een betrouwbare firma, zeker aanbevelen.
FOTO VAN PAUL EN MOA
Reactie of foto toevoegen
“Ze doen echt wat ze beloven”
Door Mirjam van Galen Last op donderdag 25 mei 2023 23
Wij zijn zeer tevreden over alles. Gesprek vooraf en tekening Justin Rijfers, korte lijntjes echt top. Ze doen echt wat ze beloven. Kwaliteit voor goede prijs !
FOTO VAN MIRJAM VAN GALEN LAST
+ Toon extra foto van Mirjam van Galen Last
+ Toon extra foto van Mirjam van Galen Last
Reactie of foto toevoegen
“Mooier dan verwacht”
Door Ann en Ger op zaterdag 29 apr 2023 23
Uitstekend kwaliteit, voldoet aan alle verwachtingen. Is zelfs mooier dan verwacht. Helder offerte, geen verkoop druk. Contact na tekenen zeer goed, altijd bereikbaar en meedenkend. Bezorging stipt, voorzichtig en vriendelijk. Monteur een echte vakman, ook professioneel en vriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Vier weken later geleverd dan gepland”
Door D. Veen op vrijdag 28 apr 2023 23
"Bij DB KeukenGroep (de groep achter Keur Keukens) staat 'Doen zoals Beloofd' centraal", staat groot op de busjes en alle papieren. Ja, zolang alles goed verloopt. Als er iets misgaat, is de service helaas ook die 9,6 absoluut niet waard. Een mooie showroom, aardige mensen, een goed aanbod, verse gevulde koeken: ja, op de locatie in Haarlem is het allemaal top geregeld. Wij waren dan ook onwijs blij dat we onze nieuwe keuken hier hadden gekocht. Tot we een week(!) voor de levering van onze keuken een telefoontje kregen dat er iets mis was gegaan. De fabriek had de bestelling niet doorgezet, dus de keuken zou niet komen. Een grove fout, dan wel niet van Keur Keukens zelf, maar met de fabriek hebben wij als klant niets te maken. De oude keuken was er al uit, dus wij zaten met een probleem. Op zo'n moment verwacht je vanuit Keur/DB dan ook een passende aanpak. Het werd in eerste instantie goed opgelost met de levering van een noodkeuken en over compensatie "zouden we het later hebben, laten we het eerst maar goed oplossen", was de boodschap. Daar bleken we het later helemaal niet over te kunnen hebben. Toen er geen enkel bericht kwam over een compensatie, in welke vorm dan ook, namen we zelf weer contact op. De boodschap in een vrij vervelend telefoongesprek: compenseren in geld doen we nooit. Maar we kunnen wel een dinerbon opsturen? Een houding die wij in deze situatie - en met zo'n hoge score - niet hadden verwacht. Het kan toch niet zo zijn dat je voor een keuken die 4(!) weken later komt, niet door overmacht maar een grove fout, hetzelfde betaalt als voor een keuken die er netjes op de afgesproken datum was geweest? Bij de klantenservice van DB waren ze het daar niet mee eens. We zouden de keuken uiteindelijk krijgen, dus daar ook voor moeten betalen. Wij werden meerdere malen op niet heel klantvriendelijke wijze met deze boodschap afgescheept. Op ons aandringen, niet op eigen initiatief, werd er uiteindelijk om compensatie gevraagd bij de fabriek. Het resultaat: ze konden ons 250 euro bieden. De fabriek, vanuit DB zelf kwam er niets. Toen wij aangaven dat we dit wel een heel, heel minimaal bedrag vonden op een bedrag dat je uitgeeft voor een keuken, deed Keur er na een gesprek met de manager (waar wij weer om moesten vragen) hetzelfde bedrag bij. Er was toch nooit compensatie mogelijk? Dat er toch wel wat mogelijk is, maar dat je dat pas krijgt na meerdere vervelende telefoongesprekken waarin je voet bij stuk houdt, is echt alles behalve klantvriendelijk. Voornamelijk daardoor houden wij hier een vervelend gevoel aan over. Als ze dit meteen hadden geboden, was dit een heel ander verhaal geweest. Wij zijn helaas dan ook teleurgesteld in de service van vooral DB groep. Val dus niet meteen voor die hoge 9,6, want die kunnen ze alleen waarmaken zolang alles goed gaat. Zodra er echte klantenservice nodig is, is daar niet veel meer van over. Wij hebben uiteindelijk een prachtige keuken gekregen (een compliment voor de aardige en goede monteurs!), maar houden hier helaas wel een vervelend gevoel aan over. En dat wil je niet bij zo'n grote aankoop als een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldige ervaring”
Door Marjan Spoor op dinsdag 28 mrt 2023 23
Onze ervaring met Keur/DB keukens is geweldig. Het kan niet beter. Op een zaterdag in augustus liepen we eens bij Keur keukens binnen met de bedoeling om te oriënteren als we nog eens een nieuwe keuken gaan aanschaffen. De eerste indruk was al goed, er werd niets opgedrongen, dit resulteerde in een vervolg afspraak op dinsdag. Die dag zijn er meer details besproken met het gevolg dat de keuken er jaren eerder is gekomen. Nu twee weken na plaatsing zijn wij erg tevreden, en willen iedereen van verkoop, administratie, bezorging en met name de monteurs Willem en Fatmir hartelijk danken. Bert en Marjan Spoor (Velserbroek)
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Linda de Vries en Koos Hersbach op zaterdag 25 mrt 2023 23
Onze ervaring is zeer positief: de prettige ontvangst toen we de 1e keer ons kwamen oriënteren, zowel het uitkiezen van de keukenonderdelen, het gemaakte ontwerp waar we heel blij van werden en nog zijn, de behulpzaamheid van Sander wanneer wij vragen hadden over het een en ander, de levering, en niet te vergeten de montage van de keuken door de monteurs Eddy en Dirk Jan. De keuken staat er en we zijn er erg blij mee. In een woord prachtig (met een hoofdletter)!
Reactie of foto toevoegen
“Alles is naar volle tevredenheid verlopen”
Door Steven Dam op woensdag 22 mrt 2023 23
Wij hebben een keuken gekocht bij de firma Keur. In elke fase van het traject dus vanaf het eerste bezoek aan de showroom tot aan het laatste moment van oplevering is zeer prettig geweest en naar volle tevredenheid verlopen. Voor ons het adres voor klantvriendelijkheid en productkennis. Ook aangeven en meedenken voor elk gewenste opstelling en keuze van apparatuur geeft je als klant vertrouwen. Tevens werkt Keur samen met een aannemer die de keuken plaatst met uiterst vriendelijke vakmensen. Met vriendelijke groet,
Steven Dam en Elly Schuijt
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Judy op donderdag 2 mrt 2023 23
Wij zijn zeer tevreden over onze excellentic keuken. We hebben onze keuken gekocht in het filiaal in Haarlem. De verkoper Justin Rijfers was vrij nieuw maar hij heeft ons prima begeleid, alle tijd voor ons genomen. Buiten Keurkeukens ook alle lof aan iedereen die meewerkte aan dit hele proces, ook de mensen van de planning, en zeker ook alle installateurs zodra er een probleem was werd alles opgelost. Er wordt echt naar je geluisterd. Er worden verschillende afspraken gemaakt voordat je droomkeuken eindelijk tot stand komt. Bij Keurkeukens en is de klant echt koning. Perfect!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Ellen op donderdag 2 mrt 2023 23
Ik ben super tevreden over Keur keukens! Chantal heeft mij geweldig geholpen, goed geluisterd naar mijn wensen, budget, de indeling en bij twijfel mij heel goed geadviseerd. De keuken is heel netjes, kundig en volgens afspraak geplaatst.
Ik zou iedereen, die een nieuwe keuken zoekt Keur aanraden. Bedankt Chantal en collega's.
Reactie of foto toevoegen
“Een positieve ervaring”
Door G.Heemskerk op vrijdag 3 feb 2023 23
Onze ervaring met Keur Keukens is heél positief. Van de verwijdering oude keuken, de electricien, stucadoor en de technische installateurs, ik zag er tegenop maar alles verliep correct en respectvol. Steeds werd alles keurig achtergelaten. De communicatie was helder en een tegenvaller mbt aanrechtblad werd zorgvuldig behandeld. Ondanks die tegenvaller een top ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Toppie”
Door jpj van steenbergen op maandag 30 jan 2023 23
Gauw klaar, bezoek-kopen-plaatsen-vervangen verlichting naar- led in een woord grote klasse, extra compliment personeel toppie.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Wim van de Laar op woensdag 4 jan 2023 23
Mijn oven ging 3 weken voor de kerst kapot! Ik kon deze zo vlak voor de kerst niet missen! Een nieuwe oven besteld en die zou nog voor de kerst geleverd kunnen worden. Maar enkele dagen voor de kerst kreeg ik een telefoontje dat de door mij bestelde oven pas 3 januari geleverd zou kunnen worden! Er werd mij onmiddellijk een leenoven aangeboden waardoor ik mijn kerstgerechten alsnog kon bereiden! Dit vind ik pas service! Echt ouderwets met begrip voor de klant! Geweldige service! Ik ben blij dat ik 8 jaar geleden mijn keuken bij Keur Haarlem heb gekocht en kan dit adres bij een ieder aanraden! Dank hiervoor!
Reactie of foto toevoegen
“De mooiste keuken”
Door Edwin Leichel op dinsdag 3 jan 2023 23
Een ontzettend dynamisch team wat goed met je meedenkt en exact weet hoe de beste en mooiste keuken voor jou gerealiseerd kan worden!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Familie Gjaltema-Laus op maandag 2 jan 2023 23
We hebben bij Keur Keukens nu voor de tweede maal een keuken gekocht en zijn wederom zeer tevreden. Gelukkig konden we weer terecht bij de adviseur, Dennis, die ons ook zeer goed geadviseerd heeft bij de eerste keuken en ook nu weer hielp hij ons zeer goed om de juiste keuzes te maken. Ondertussen is de keuken geplaatst en door de samenwerking van Arma/DB groep, is dit gedaan met zeer ervaren en gemotiveerde monteurs met het oog voor detail. De monteurs hebben zeer netjes gewerkt en tijdens het plaatsen altijd de keuzes voorgelegd die gemaakt konden worden, zoals hoogte planken en plaatsing grepen. De kleine issues die er zijn geweest, zijn zonder discussie direct opgepakt en opgelost. We bevelen iedereen aan om eens met Keur in gesprek te gaan voor een goed advies en zeer nette en betrouwbare montage door eigen mensen.
FOTO VAN FAMILIE GJALTEMA-LAUS
+ Toon extra foto van Familie Gjaltema-Laus
Reactie of foto toevoegen
“Een positieve ervaring”
Door Ineke Bakker op dinsdag 27 dec 2022 22
Bij het bestellen van onze keuken zijn we vriendelijk en super goed geholpen door Chantal van Keur Keukens in Haarlem. Er werd alle tijd voor ons genomen en onze vragen werden goed beantwoord, evt nog nagevraagd bij een collega. En er werd gelijk ook duidelijk verteld aan het begin dat ze een prijs berekenen en dat dit dan ook gelijk de totaalprijs is, dus naderhand geen onderhandeling daarover. Prima, dan weet je waar je aan toe bent. Ook door de klantenservice werden wij super goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden, waarbij Herman zeker een compliment verdient! De monteurs waren kundig en werkten netjes. Kortom: voor ons alleen maar positieve berichten over Keur (Arma) Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Alles is plezierig en secuur verlopen”
Door Marlies op zaterdag 24 dec 2022 22
Van aankoop tot montage is alles plezierig en secuur verlopen. Nathan heeft goed naar onze wensen geluisterd en de vakkundige monteurs hebben er een plaatje van gemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor de inzet en service”
Door Remo en Mary-anne op donderdag 22 dec 2022 22
We hebben een landelijke keuken uit het middensegment gekocht bij Keur Keukens Haarlem. In de showroom vriendelijke, goede adviezen en service gekregen. Enkele maanden later is de keuken geleverd. Alles compleet en netjes in de huiskamer gezet. Paar dagen later is in 2 dagen tijd door inbouwinstallateurs de keuken er perfect ingebouwd en tot in details afgewerkt. Van de medewerkers op kantoor kregen we van elke stap een mail en de stand van zaken. De mensen bij Keur Keukens zijn allemaal vakmensen, van installateurs, transporteurs en verkopers. Bij deze willen we hier ook alle mensen die betrokken zijn bij onze keuken afhandeling hartelijk danken voor hun 100% inzet en service.
FOTO VAN REMO EN MARY-ANNE
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door J. van Gent op vrijdag 9 dec 2022 22
Op een zaterdag zonder afspraak binnengestapt met plannen voor de aankoop van een keuken. Plezierig ontvangen met koffie en na een korte tijd ontvangen door een verkoper. Onze wensen werden doorgenomen en wij werden over vele mogelijkheden alternatieven goed geïnformeerd en deze werden ook aan ons getoond. Na ruim twee uur vertrokken wij tevreden met geënsceneerde foto en een datum voor een vervolgafspraak. Veertien dagen volgde opnieuw een uitermate prettig onderhoud waarin spijkers met koppen werden geslagen onder het genot van koffie met saucijzenbroodjes en we tot een overeenkomst van levering kwamen. We werden beide keren op zeer prettige wijze geholpen door dezelfde medewerker, de heer Nathan Nieuwenhuis. Deze zorgde ook voor een afspraak met Keukenwerk, die de voorbereidende werkzaamheden gaan verrichten. De levering volgde op tijd en werd gemonteerd met werkelijk prachtig resultaat. Wij zijn uiterst tevreden over de voorlichting, het meedenken en de levering en montage. Keur Keukens is een prima, betrouwbaar bedrijf. Een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Jan Berk op zaterdag 26 nov 2022 22
De adviseur van Keur Keukens heeft ons zeer goed geadviseerd. Wij wilden totaal ontzorgd worden. Dat is door Keur Keuken en Keuken Werk volledig gelukt. Top complimenten. We zijn erg blij met onze keuken. Ik zou iedereen die een nieuwe keuken wilt aanraden om dit via Keur Keuken te doen. (er zit wel een prijskaartje aan :))
FOTO VAN JAN BERK
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden en gelukkig met onze nieuwe keuken”
Door Timmerman op woensdag 26 okt 2022 22
Het is alweer een jaar geleden dat de keuken is geleverd. O.i. kun je dan goed beoordelen hoe de keuken bevalt. En we kunnen werkelijk zeggen: fantastisch. Elke detail en elk advies (van Cornelis) is spot on! Hoe fijn is dat je gevoel uiteindelijk ook werkelijkheid wordt. We hadden wat kleine hobbeltjes bij de levering van de apparatuur (wie niet in deze tijd), maar service krijgt pas inhoud wanneer je er gebruik van moet maken. Ook hier een dikke tien! Kortom, tevreden en zeer gelukkig met onze keus voor Keur!
FOTO VAN TIMMERMAN
Reactie of foto toevoegen
“Service is prima”
Door Hans Lippens op dinsdag 27 sep 2022 22
We hebben een bijzondere keuken gekregen. De verkoopadviseurs zijn zeer creatief geweest om de ruimte goed te benutten. Het bedrijf is punctueel in alles. Komt de afspraken nauwgezet na en informeert en checkt alles tijdig. Vriendelijk en zeer beleefd. Ook de werkwijze van de monteurs is uitstekend. Vriendelijk, netjes en hulpvaardig en alles wordt opgeruimd en meegenomen. Het zijn niet de goedkoopste keukens, maar alles past, werkt correct en de service is prima! En dat is ons veel waard.
Reactie of foto toevoegen
“Uitmuntende service”
Door Clemens Cramer op zaterdag 24 sep 2022 22
Prima ervaring bij aankoop en installatie van onze Siematic keuken met Bosch, Bora en Quooker apparatuur. Verkoop: vriendelijk, deskundig, geen druk; Klantteam: zorgvuldige communicatie per email en telefonisch; Installatieteams: vriendelijk, op tijd, perfectionistisch, vakmensen! Service: uitmuntend. Problemen adequaat opgelost.
FOTO VAN CLEMENS CRAMER
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door S. F. Portegies Zwart op zaterdag 17 sep 2022 22
12 jaar geleden een keuken gekocht bij Keur. Alles was netjes geinstalleerd en afgewerkt. maar nooit de moeite genomen om een recentie te schrijven. Wij zijn uiterst tevreden! Vorige week begaf de afzuigkap het. Keur gebeld, zij hadden mijn gegevens meteen bij de hand. Afzuigkap stuk, zei ik. de medewerker: U heeft model xxx.yyy. waarschijnlijk onderdeel D814, een 2mf condensator, een onderdeel van een tientje. wilt u het zelf vervangen of sturen we een monteur van 130Euro. Even later ontving ik een email met instructies en een link naar de webwinkel voor het onderdeel. Alles werkt weer als vanouds. De lering: Keur is niet de goedkoopste. na 12 jaar weet ik echter niet meer wat ik heb betaald, maar ik geniet nog dagelijks van mijn fijne keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Elke dag genieten van de nieuwe keuken”
Door Giesbergen op donderdag 8 sep 2022 22
Netje en een eerlijk bedrijf! Goed geluisterd en mee gedacht met onze wensen! En daar profiteren en genieten we nu elke dag van!!
FOTO VAN GIESBERGEN
Reactie of foto toevoegen
“Mooi bedrijf”
Door Wendy op zondag 28 aug 2022 22
Zeer tevreden, kundig personeel, leveren goed en snel werk af
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken dikke 10”
Door Simon sacksioni op woensdag 27 jul 2022 22
Wat een geweldig bedrijf wat een vakmensen komen dat plaatsen ik zeg een dikke 10
REACTIE VAN SIMON
Geweldig bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Jeroen op zondag 3 jul 2022 22
Wij zijn zeer tevreden over de levering, de montage en de algehele uitstraling en kwaliteit van onze nieuwe keuken. De real – live ervaring is nog veel mooier dan de plaatjes vooraf. Ook het inductiekoken op deze oven is geweldig. Ik wil nooit meer anders. Het is ook opvallend hoe snel je je weer thuis voelt in je eigen nieuwe keuken! De ervaring, communicatie en het meedenken met de monteurs tijdens de installatie was heel goed. Aandachtspunt is voor mij eigenlijk alleen dat het keukenblad kwetsbaar voelt – meer dan ik gewend was met het oude keukenblad. Het is een beetje lastig te omschrijven maar het trilt bv bij koffiezetten . Misschien heeft dat met de ondersteuningspunten van het keukenblad te maken.
Complimenten voor Keur in zijn algemeenheid
- Het ontwerp van de keuken
- Een contactpersoon voor de voorbereiding – die heeft ons heel wat zorgen uit handen genomen
- De voorbereiding, de communicatie en facturering door jullie klantteam
- De levering en de montage door jullie monteurs
De restpunten zijn eerlijk en samen opgesteld. Ik heb er alle vertrouwen in dat die snel worden afgewikkeld.
Reactie of foto toevoegen
“Heel netjes allemaal”
Door Karin Hazeleger op zaterdag 2 jul 2022 22
De voorbereiding aan de hand van het formulier van je in moet vullen, zodat de verkoper al enig inzicht heeft. Het contact opnemen door de verkoper vtv om al e.e.a. door te spreken. Als je dan op de afspraak hoef je niet vanaf 0 te beginnen. Het meedenken van de verkoper en de afhandeling daarna een uiteraard het plaatsen van de keuken door zeer goede monteurs. Daarna wordt je weer gebeld over hoe alles is verlopen. Heel netjes allemaal. Had niet beter gekund.
FOTO VAN KARIN HAZELEGER
Reactie of foto toevoegen
“Meerdere dingen fout gegaan en nog niet hersteld”
Door Anne op donderdag 30 jun 2022 22
Mijn keuken zou 19 april geleverd worden. Dat is ook gebeurd, maar er was heel veel mis: de vaatwasser deed het niet, de verkeerde afwasbakken waren geleverd, sommige deuren gingen de verkeerde kant op open en de handgreep van de koelkast kwam tegen de muur aan en beschadigde de muur. Nu, 30 juni, is alles nog steeds niet hersteld en ligt het aanrechtblad los en past de wasbak daar niet goed in. Het is onduidelijk wanneer alles hersteld zal worden.
Reactie of foto toevoegen
“Blij dat we voor Keur hebben gekozen”
Door Marc Mergeay en Mirjam Roël op zondag 8 mei 2022 22
We zijn erg blij, dat we voor Keur Keukens hebben gekozen! De service van het begin tot het eind vonden we echt uitstekend. Ook dat we via Keur de rest van de verbouwing van onze keuken door Fred Buné en zijn team van Keukenwerk hebben kunnen laten uitvoeren, is ons heel erg goed bevallen. Alles was perfect op elkaar afgestemd en het liep allemaal als een geoliede machine! Er werd ook door iedereen keurig en met veel verstand van zaken gewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg blij”
Door Witteman op zondag 24 apr 2022 22
Echt heel erg blij zijn wij met onze nieuwe keuken van Keur Keukens. De keuken is met heel veel zorg en oog voor detail bedacht, afgeleverd en in elkaar gezet. Constant werd er meegedacht door de mensen van Keur keukens. Het is in het echt nóg mooier dan we durfden te dromen!
Reactie of foto toevoegen
“100% aanbeveling”
Door Sander en Daphne Janssen op zondag 24 apr 2022 22
In december 2020 een keuken besteld onder begeleiding van Gerben en Cornelis. Beide mannen hebben geweldig en tot in detail meegedacht over de inrichting en afmeting van onze keuken. Na enkele maanden hebben we toch nog een wijziging willen doorvoeren en dat ging bijzonder vlot en zonder gedoe.

In oktober 2021 is de keuken geplaatst. Wat een plaatje is het geworden. Wel ontbraken de kookplaat en twee ovens ivm leveringsproblemen. Na telefonisch contact heeft Keur (in de persoon van Ton Stolker) hier een prima oplossing voor gevonden door een leenkookplaat en leenovens te regelen. In de tussentijd zijn wij uitstekend en zeer klantvriendelijk op de hoogte gehouden door Ton over de nog te leveren apparaten. Inmiddels (apr 2022) compleet en genieten wij met volle teugen van onze nieuwe keuken. Keur keukens doet er alles aan om de klant koning te laten zijn. Kan ik Keur aanbevelen? 100%
FOTO VAN SANDER EN DAPHNE JANSSEN
Reactie of foto toevoegen
“De service is top”
Door Eloise op woensdag 20 apr 2022 22
We hebben een prachtige keuken. Half bedrijfskeuken en half eigen gebruik. Er werd flink meegedacht. Vriendelijke bekwame mensen, zowel in de showroom als de monteurs. Achteraf waren er een paar dingetjes mis gegaan (kan gebeuren), maar de service van dit bedrijf is Top, Top, Top! Ze komen om het goed op te lossen. Ik beveel dit bedrijf bij iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Van der Meij op donderdag 14 apr 2022 22
Nieuwe keuken gekocht. Er werd goed meegedacht en bij 1e bezoek werd er alle tijd genomen. Samenwerking met Keukenwerk beviel super. Alle werkzaamheden sloten op elkaar aan, prettige vaklui, werken netjes. Montage is zeer netjes. Compliment aan Johan. Enige minpuntje: bij uitkiezen keuken wordt eerst geprobeerd je de duurste apparatuur te laten kiezen, ook als je aangeeft geen hightech spullen wilt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positieve ervaring”
Door Mireille Visschers op zondag 20 mrt 2022 22
Heel erg tevreden over alle facetten van dit integere bedrijf. Goede communicatie, vakkundig en zeer net personeel van verkoper naar planner naar aannemer tot aan de vakmensen die uiteindelijk de keuken hebben geplaatst. Echt alles is perfect verlopen en we zijn zeer tevreden met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Bij Keur is de klant koning”
Door W.J. Monster op zondag 13 mrt 2022 22
In het voorjaar van 2020 bij Keur Keukens een keuken aangeschaft voor onze nieuwbouw woning in Veenendaal welke in maart 2021 is opgeleverd. Juist ja volop in "Corona tijd". Keur is een keurig bedrijf waar de klant nog koning is, niets is te gek en er is heel goed meegedacht met de wensen en mogelijkheden van ons als klant. M.a.w. de verkoop hebben wij als prettig ervaren. Vervolgens de levering en installatie in 2021, geweldig! De monteurs zijn pas tevreden wanneer de klant dat ook is, ook bij de installatie wordt goed meegedacht en indien nodig naar oplossingen gezocht. Het was noodzakelijk dat er iets nageleverd moest worden, maar ook dat is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ervaren mensen die de klant centraal zetten in al hun doen en laten. Kortom een bedrijf waarvoor wij zeker een goede review willen achterlaten. Een aanrader voor iedereen die voor kwaliteit gaat.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken niet compleet”
Door Marlon Urgert op donderdag 10 feb 2022 22
Eind augustus 2021 hebben we bij Keur Keukens in Haarlem onze droomkeuken besteld die 19 januari 2022 geplaatst zou worden. Aanvankelijk hadden we er een goed gevoel over, maar al gauw ging er van alles mis. Zo konden we onze werkbladen niet zelf kiezen, omdat de verkoper ons niet had aangemeld bij de werkbladenleverancier voor het maken van een afspraak. We hebben dus willekeurige werkbladen gekregen. Erg jammer, want de werkbladen vormen een kostbaar onderdeel van de keuken. Vervolgens werden we een week voor de keukenplaatsing gebeld met de mededeling dat de inductie kookplaat en de combi-oven niet leverbaar waren. Ze beloofden toen een leenkookplaat, maar die afspraak was ruim twee weken (7/2) later dan de plaatsing van de keuken. Ook die afspraak werd op het laatste moment afgezegd. Ze hadden geen leenkookplaat meer?? Niet echt een argument, trek desnoods een kookplaat uit je eigen showroom of bestel een leenkookplaat via internet. De meeste zijn binnen één werkdag leverbaar. Waarom kunnen zij deze noodoplossing niet bedenken?

Afgelopen maandag 7 februari 2022 zou de monteur komen om de plinten te plaatsen en de afzuigkap te monteren. Maandagochtend 7/2 werden we echter gebeld dat de monteur ziek was. We zouden zo spoedig mogelijk teruggebeld worden voor het maken van een nieuwe afspraak. Tot op heden (donderdag 10 februari 2022) hebben we nog niets gehoord. Empathie, meedenken en oplossingsgericht handelen staan niet in het woordenboek van de verkopers van Keur Keukens. Klant is bij deze keukenboer absoluut geen koning. Ze komen telefonisch bot en ongeïnteresseerd over. Eigenlijk zijn er geen woorden voor. We hebben een dure keuken gekocht, die vooraf volledig betaald moest worden, waarvan de afzuigkap, de plinten, de inductiekookplaat en de combi-oven ontbreken. Ons advies? Loop Keur Keukens in Haarlem met een grote bocht voorbij. Uiteraard hopen we dat Keur Keukens alsnog met spoed zijn afspraken nakomt. Een keuken leveren zonder (nood) apparatuur is toch te gek voor woorden!
Reactie of foto toevoegen
“Ze doen wat ze beloven”
Door Mia Beentjes op maandag 31 jan 2022 22
Sinds 2 weken hebben wij onze nieuwe keuken bij Keur Keukens vandaan. Super blij mee. Alles was tot op de laatste dag perfect geregeld. Al onze wensen zijn in vervulling gegaan. Goede communicatie tussen Keur Keukens. De verkoper dacht heel erg met ons mee. Dingen waar wij niet aan gedacht hebben. Helaas is deze verkoper niet meer in dienst van Keur Keukens. Dus kan hij ook niet het resultaat zien. De verkoper Sander de Vreugd heeft het overgenomen. Ook hij heeft ons heel goed geholpen. Was altijd bereikbaar als wij nog vragen hadden. Het bedrijf Keukenwerk die nauw samenwerkt met Keuken Keur heeft al het elektrische werk voor ons gedaan. Zij werken ook super netjes. Het is een fantastisch bedrijf en ze doen wat ze beloven.
Reactie of foto toevoegen
“Een harstikke goede ervaring”
Door Jeroen op woensdag 26 jan 2022 22
Onze ervaring met Keur Keukens, als kritische consument zijnde met oog voor detail, is gewoon hartstikke goed. Eerder een keuken aangeschaft bij een andere partij, maar Keur Keukens is toch echt een stuk professioneler. Het begint al tijdens het oriëntatiegesprek; goede koffie, enthousiaste medewerkers en vooral meedenken met onze wensen. In totaal drie keer langs geweest om de keuken helemaal tot in detail uit te werken. Alle keren werd er alle tijd genomen en meegedacht voor een optimaal resultaat. Vervolgens een prima onderbouwde prijs zonder fratsen. Tussentijds keurig op de hoogte gehouden over de verkrijgbaarheid van al het apparatuur en snel het leidingschema ontvangen. Planning vervolgens helemaal naar onze agenda afgestemd. Het begint al bij de levering; vrolijke jongens van de eigen Keur Keukens bezorgservice die met veel passie de keuken leveren. Bescherming op de vloer, geen haast en uiterst zorgvuldig. Alles gecontroleerd, geen krasje op het karton van de dozen kunnen bespeuren en alles netjes achtergelaten. Dag erna kwamen de eigen Keur Keukens monteurs samen keurig op tijd. Twee monteurs om wel te verstaan die ook gewoon twee dagen waren ingepland en uiterst nauwkeurig in alle tijd de keuken tot op de puntjes konden monteren. Tijdens het aankoopproces wordt dit nog weleens over het hoofd gezien, zo ook bij onze vorige keuken bij een andere partij, maar het plaatsen door kundige monteurs is minstens zo belangrijk als het configureren van de keuken. Plaatsing dus door eigen monteurs met veel passie voor hun werk. Nemen alle tijd voor je en ook gewoon keurig al het afval meegenomen, echt top!
Korte samenvatting; de kernwaarden waar Keur Keukens mee adverteert zijn ze bij ons nagekomen en worden ook door alle betrokken medewerkers tijdens het gehele proces uitgedragen. Wellicht een ideale review maar we hebben geprobeerd om onze ervaring zo objectief mogelijk te verwoorden. Tijdens onze hele verbouwing de fijnste partij waarmee we hebben samengewerkt.
Fam. Zwanenburg
Reactie of foto toevoegen
“Prima communicatie”
Door Jan Soellaart op vrijdag 7 jan 2022 22
Prettig geholpen, veel ruimte om veranderingen te doen. Prima communicatie, plaatsing en naservice!
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door W Deelstra op vrijdag 7 jan 2022 22
Onze keuken is in febr 2021 geplaatst. Niets dan lof. Van de aankoop tot het plaatsen. Alles was perfect in orde. Op de koelkast na. Er is 2 x een monteur langs geweest. De koelkast maakt heel veel herrie. Tot mijn verbazing werd de eerste keer een stuk karton er tussen gepropt en de tweede keer een stuk rubber slang. Nog steeds maakt hij heel veel herrie. Voor zo'n dure keuken mag dit toch echt niet.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het resultaat”
Door Iris Weimar en Kees Heijne op vrijdag 7 jan 2022 22
We hebben een nieuwe keuken gekocht met behoud van bestaande apparatuur. Cornelis heeft ons deskundig en zorgvuldig geadviseerd, en de mensen die de keuken plaatsten waren ook zeer vakkundig en zorgvuldig. Een kast die achteraf niet zo geleverd was als besteld, is in overleg met ons naar tevredenheid aangepast. We zijn heel erg blij met het resultaat en dus ook met onze keuze voor Keur.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke dikke 10”
Door Martin en Anita op vrijdag 7 jan 2022 22
We hebben een nieuwe keuken gekocht bij Keur Keukens in Haarlem, dit is de beste keuze ooit geweest. Het hele team van verkoop t/m montage is ongelooflijk professioneel. Je wordt er echt als klant/mens behandelt. Ook het montageteam, keukenwerk, zijn toppers. Alles wat ze doen is keurig en ze zijn super netjes. Ze denken zo goed met je mee naar oplossingen. Alles kan, niks moet. Niemand loopt te pushen ze laten je helemaal vrij in je keuze, en geven tegelijkertijd adviezen bij je keuze. Alles loopt ook goed bij hun. Ze blijven tot eind contact met je houden of alles goed gaat. Dikke dikke 10 voor Keur keukens Haarlem. Ik zou echt iedereen aanraden hier voor een keuken te gaan. Team Keur keukens Haarlem dank jullie wel.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door violaine delplanque op donderdag 30 dec 2021 21
Van het begin (verkopers) tot aan het eind (monteurs) zijn wij super tevreden. Zij hebben het best kunnen uithalen van de ruimte die wij hadden voor onze keuken. Hij is erg mooi en ook praktisch. Dank jullie wel allemaal!
FOTO VAN VIOLAINE DELPLANQUE
Reactie of foto toevoegen
“Veel zaken niet goed gelopen”
Door Hilde Wiegerinck op maandag 13 dec 2021 21
Veel dingen gingen niet goed. Levering materialen. Keur houdt zich niet aan afspraken en bij problemen, moeten zelf naar oplossingen zoeken en daarover contact opnemen. Komt niet vanuit bedrijf. Foutief geïnformeerd over schade werkblad. Zou nieuw werkblad komen half december, kwam op eerder tijdstip, maar daar wisten we niets van. Koelkast duurde voor eeuwig, eerst niet leverbaar (kregen we een mail dat het in week 52 geleverd zou worden). Nieuwe koelkast uitgezocht, duurde nog 5 weken ipv 3. Daarna plaatsing, verkeerde spullen mee. Moesten ze weer voor terugkomen. Muur beschadigd bij plaatsing. Zelf aannemer gevraagd om het te repareren. Rekening is wel betaald. Enige positieve dat het uiteindelijk wel een mooie keuken is.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Kroese op dinsdag 7 dec 2021 21
Vanaf het begin zijn we op een prettige wijze geholpen bij de keuze van onze nieuwe keuken. Goed advies bij onze eigen plannen, waardoor het resultaat nog fraaier geworden is. Erg vriendelijk en deskundig personeel. Zowel bij de aankoop als ook bij de plaatsing. Wij zijn zeer tevreden. Helaas komt een deel van de apparatuur later (chiptekort, etc.), maar daar kan Keur Keukens niets aan doen. Er is een nette tijdelijke oplossing getroffen.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Andrea op zondag 5 dec 2021 21
Joanne heeft onze wensen goed en snel begrepen, een aantal handige tools toegevoegd (vaatwasser op hoogte!) en dit uitgewerkt in een prachtig ontwerp. De keuken is helemaal naar onze wens. Bij de aankoop van een nieuwe keuken, of als mensen om een goede verkoper vragen, zullen wij zeker Joanne van KEUR Keukens aanraden!
FOTO VAN ANDREA
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat is een super mooie keuken”
Door Esther op vrijdag 3 dec 2021 21
We zijn heel goed geholpen met het uitzoeken van een nieuwe keuken. Het resultaat is een super mooie keuken met leuke opstelling die we zelf niet bedacht zouden hebben. Alles is op maat gemaakt en levering was ook heel netjes. Vriendelijke en deskundige mensen! We zijn er erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door Jelle Teertstra op dinsdag 16 nov 2021 21
Goede info, goede kwaliteit, prijs/kwaliteit, keurige plaatsing, en vooral goede communicatie over het proces.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Tineke op dinsdag 2 nov 2021 21
Zeer netjes geholpen in ieder stadium van koop tot plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig gedaan”
Door Marieke Van der Kooi op dinsdag 24 aug 2021 21
Sinds januari 2021 staat onze keuken er. Prachtig geïnstalleerd na goed overleg met onze favoriete verkoopster, Joanna.
FOTO VAN MARIEKE VAN DER KOOI
Reactie of foto toevoegen
“Installatie viel tegen”
Door Harro van Ree op zondag 1 aug 2021 21
Zeer positieve ervaring gehad bij de koop van de keuken, ook nog een leuk kerst / oud en nieuw presentje gekregen, maar daar is het helaas een beetje mee opgehouden. Installatiebedrijf is een andere tak van het bedrijf waarschijnlijk. Onzorgvuldig handelen heeft gezorgd voor vlekken op net gestucte / geverfde muren, isolatie strippen koelkast laten los, dop van de ontharder van vaatwasser afwezig, opbouw kasten heeft een geel-achtige kleur wit dat zichtbaar anders is dan glanswitte keuken, ovens na 3 weken nog steeds niet geleverd (keuken 6 maanden geleden besteld). Sorry, maar het geheel is gewoon een teleurstelling. Het zou niet zo moeten zijn dat na betaling van de totale goede kwaliteit keuken zo weinig nazorg / follow up is. Installatie is nog steeds niet gereed, ik hoop dat het beter gaat voor het afronden van de installatie.
Reactie of foto toevoegen
“Overall fijn proces”
Door Rainier van R op woensdag 21 jul 2021 21
Wij hebben recent een keuken bij Keur keukens gekocht. We wisten dat ze niet de goedkoopste zijn, maar goede kwaliteit hebben en goede service bieden, wij waren bereid daar wat extra voor te betalen.

Verkoop:
Wij zijn geholpen door Peter, zeer aardige en kundige verkoper, soms tikkie chaotisch, maar komt al z'n afspraken na, zeer fijne vent!

Product:
We hebben een zeer mooie keuken gekregen waar we erg blij mee zijn. Zijn een paar nadelen, grootste in de vaatwasser. Deze heeft een programma waarbij voor het einde de klep open springt om te drogen. Keur keukens heeft aangegeven dat niet te gebruiken omdat de stoom de panelen zal beschadigen. Hierdoor blijft de vaat nat.. na hierover geklaagd te hebben (ik had hiervoor een vaatwasser die wel schoon en droog levert) krijg ik te horen dat het toch wel open kan, maar mocht het stuk gaan zal daar geen garantie op zitten... vreemd verhaal...

Installatie:
Zeer netjes geleverd en gemaakt, je ziet dat ze kundig zijn en erg netjes werken. Heel fijn!

Service:
Bij de installatie is een leiding gaan lekken in het kastje, ik heb dit meteen aangegeven met bijna een dagelijkse herinnering, na een week ben ik nog steeds niet gebeld om dit te laten maken, echt extreem vervelend. Ik wissel 2 keer per dag nu droge doekjes in mn gootsteenkastje... Ik ga dit nu maar zelf laten doen.

Overall: Wij zijn blij met de keuken, overall was het ook een fijn proces. Echter de verwachtingen waren hoog en de prijs is dat ook. Het is onbegrijpelijk dat ze deze steken zo laten vallen waardoor ik uiteindelijk best wel gefrustreerd ben. Ik raad ze niet af, maar weet niet of ik ze nog zou aanraden... cijfer zou ik een 7 geven, ik kan alleen 6 of 8 kiezen... dus een geflatteerde 8, vooral omdat ik Peter graag mag.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Alfred en Ellen de Baare op zondag 4 jul 2021 21
In maart onze keuken met Cornelis van Dalfsen aan onze eethoek ontworpen. Direct bij binnenkomst voelde het al goed. Cornelis is rustig denkt goed mee en geeft goede adviezen. Wat wij erg fijn vonden, is dat wij bij Keur keukens geen druk voelde. Op 29 juni is onze keuken geplaatst door monteur Jeroen. Wat een super fijne man. Rustig, denkt ook goed mee en werkt echt perfect. Jeroen is hier 3 dagen geweest en onze keuken is nog mooier dan het ontwerp op de foto. Wij zijn nog vol ongeloof want er is niks mis gegaan! Wij raden Keur keukens zeker aan!
FOTO VAN ALFRED EN ELLEN DE BAARE
+ Toon extra foto van Alfred en Ellen de Baare
Reactie of foto toevoegen
“Goede nazorg”
Door George Urlus op zaterdag 26 jun 2021 21
Goed geadviseerd in de mogelijkheden en ontwerpen van de keuken. Kwalitatief zeer goed materiaal en apparatuur. Vriendelijke monteur en een goede nazorg. Kost wat maar heb je ook wat!
FOTO VAN GEORGE URLUS
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Patricia M E Alblas-Zebregs op zaterdag 19 jun 2021 21
Mooie keuken met goede apparatuur van Neff. Perfect geplaatst alweer een paar jaar geleden. Klein probleempje op zaterdag met de afzuigkap en na een telefoontje stond er binnen 20 minuten een medewerker op de stoep, niet van de technische dienst, maar toch wist hij de storing te verhelpen. Niets dan lof voor deze weekend service.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect begeleid”
Door Tom Aartman op vrijdag 18 jun 2021 21
Bij Keur Keukens was het gevoel direct correct en wat je hoopt te krijgen bij een nieuwe keuken. Ondanks de corona werden we digitaal en thuis perfect begeleid in het proces. Leuke en doordachte ideeën hebben voor ons tot een droomkeuken geleid. Ook tijdens het ontwerp- en bestelproces verliep alles naar wens. Ons werkblad real-life in de fabriek zien geeft een extra dimensie. Montage conform planning en keurig nette vaklieden met passie voor hun werk om onze droomkeuken te monteren.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door F. Ait Zaid op donderdag 10 jun 2021 21
Keuken voor onze nieuwbouwwoning gekocht bij Cornelis van Keur Keuken in Haarlem. Gewoonweg geweldig. Hij dacht goed mee, nam alle tijd, geen vraag teveel. De levering kon op het gewenste moment. De communicatie omtrent de oplevering super. De monteur deskundig en vriendelijk. Al met al gewoonweg top!, ik raad iedereen Cornelis van Keur Keuken Haarlem dan ook aan. Dit na hele slechte ervaring van Brugman Keuken. Cornelis en collega's; dank!
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Syl van Zoen op zondag 9 mei 2021 21
Door verhuizing in korte tijd 2e keuken hier gekocht. Net als de eerste keer door Cornelis perfect geholpen. Hij denkt met je mee en zorgt ervoor dat alles klopt! We moesten best even geduld hebben voordat de keuken geplaatst kon worden. Helaas ging toen ook niet alles meteen perfect. Maar daar hoefden we niet nerveus over te zijn; je weet dat als je hier een keuken aanschaft alles (maar dan ook echt alles!) goed gaat komen. De monteur die onze eerste keuken had geplaatst (Erwin) kwam samen met een collega een hele dag om te zorgen dat onze droomkeuken er nu net zo uitziet als we gehoopt hadden. Een hele klus, maar klasse gedaan. Chapeau! De nazorg bij Keur keukens is er eentje waar andere keukencentra een voorbeeld aan kunnen nemen! We zijn (weer) bijzonder tevreden en gelukkig met onze prachtige keuken. Ook het telefoontje van Cornelis nadat de keuken geplaatst was, stellen wij zeer op prijs. Wij willen dan ook Keur keuken bijzonder aanbevelen aan toekomstige keukenkopers.
FOTO VAN SYL VAN ZOEN
Reactie of foto toevoegen
“Wereld van verschil”
Door Bettie Blankendaal op maandag 19 apr 2021 21
In november 2020 een nieuwe keuken gekocht bij Keur Keukens. Gaat om een keuken in U opstelling. Het verkoopgesprek heb ik als zeer positief ervaren. Geen agressieve verkoop, geen tijdsdruk; maar een verkoper die actief met je mee denkt en alternatieven voorstelt om binnen de financiële ruimte te blijven die je hebt aangegeven. Wat prijs betreft weet je meteen waar je aan toe bent. Geen gedoe met onderhandelingen. Ook na het tekenen van de opdracht was er nog alle ruimte om af te stemmen. Zo heb ik nog voor een ander model koelkast gekozen en toch nog even gekeken naar ander mogelijkheid voor bovenkastjes. Was allemaal geen probleem. Communicatie over definitieve bestelling en levering was continue heel duidelijk en netjes. Afleveren op voorhand ging in goed overleg en was zorgvuldig. Monteur was een topper. Er is echt heel netjes gewerkt. Ik snap niet dat er ook keukenleveranciers zijn die een grote keuken als dit in een halve dag erin rammen. Afwerking van de keuken is keurig en alles ging in overleg. 2 deurtjes hebben een fabricagefoutje. Dit heb ik gemeld en ze zijn direct opnieuw besteld. Hier ook weer keurig een bevestiging van ontvangen. Ik heb er alle vertrouwen in dat ook dat laatste stukje goed zal komen. Als ik ooit nog eens een nieuwe keuken moet gaan kopen dan ga ik direct naar hen. En nee ik heb geen aandelen;-) Echter deze ervaring is voor mij zo een enorme verademing vergeleken bij mijn vorige keukenaanschaf 19 jaar terug. Een wereld van verschil.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Gerard en Sophie Syperda op dinsdag 13 apr 2021 21
Wij hebben ons voortreffelijk laten adviseren door Peter Tijssens voor een complete keuken. Ook de werkzaamheden die voor de plaatsing van de keuken moesten gebeuren zijn door zeer ervaren mensen gedaan. Over de 2 monteurs die de keuken hebben geïnstalleerd waren wij zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie landelijke keuken”
Door Karin KN, haarlem op dinsdag 23 mrt 2021 21
Wij hebben na jaren zoeken, wikken en wegen bij Keur keuken een hele mooie landelijke keuken gekocht. Super blij met de persoonlijke begeleiding en duidelijkheid over wat een keuken kost. Geen handje klap, dit is de prijs. Van de inmeting, tot de plaatsing top geregeld.
FOTO VAN KARIN KN, HAARLEM
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Fam van der Putten op maandag 22 mrt 2021 21
Geweldig geholpen en geadviseerd door Ton Stolker van Keur Keukens Haarlem. We zijn heel blij met onze mooie keuken

Aanvulling ontvangen 23 maart 2021: De keuken is reeds geleverd er was een frontje beschadigd daar is ter plekke een nieuwe voor besteld en inmiddels geleverd. We hebben de keuken zelf geplaatst. De service in de showroom was heel erg goed en bij het leveren ook, we zijn heel tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door Martijn op vrijdag 5 mrt 2021 21
Wat een goede service. Uitstekend geholpen en er werd echt geluisterd naar wat wij wilden en de mogelijkheden hierin. Uiteindelijk de showroom verlaten met een andere keuken dan die we in eerste instantie voor ogen hadden maar uiteindelijk veel beter bij ons gevoel paste! (En nog goedkoper ook). Levering precies oprijd en binnen onze planning die erg krap was. De monteurs waren super. Heel beleefd en hebben een super strakke keuken opgeleverd. Kan niets anders zeggen dan dat we enorm tevreden zijn en blij dat we voor Keur Keukens hebben gekozen.
Reactie of foto toevoegen
“Doen wat ze beloven”
Door Robert & Mariska Schol op donderdag 4 mrt 2021 21
In september 2020 hebben wij, nog net voor de complete lockdown, een keuken gekocht bij Keur keukens in Haarlem. Mede door de goede reviews en de niet zo positieve ervaringen bij collega-keuken leveranciers besloten we naar Keur Keukens in Haarlem te gaan. Verkoper Gerben Beerendonk nam werkelijk alle tijd, adviseerde ons waar nodig en wees ons op eventuele minpunten bij een bepaalde keuze; wij waren die zaterdagmiddag degenen die het pand "afsloten", zo lang duurde onze afspraak en dit was geen enkel punt. We moesten best lang wachten op de levering, maar ook dit werd van tevoren duidelijk aangegeven, dus kun je daar rekening mee houden. In de tussentijd werden wij netjes op de hoogte gehouden. Half februari kwam dan eindelijk onze nieuwe keuken. De twee monteurs van Keur/Arma Keukens, Jens en Jardi, hebben uitstekend werk verricht. Op dag 1 van de montage zijn ze langer door blijven werken om alles goed passend te maken, net zolang totdat ze tevreden waren. Jongens bedankt! Op dag 2 was de keuken klaar, we zijn ontzettend blij met het prachtige resultaat. We moesten nog op 2 items wachten die werden nageleverd, inmiddels is gisteren de vaatwasser geleverd en komt de oven hopelijk binnenkort. Er waren wat kleine probleempjes bij de levering van de verschillende apparatuur, maar dit is meteen opgepakt en afgehandeld door Keur Keukens. Al met al, een bedrijf dat idd doet wat het beloofd, zijn afspraken nakomt en zeer kundig, vriendelijk en net werkend personeel heeft. We kunnen Keur Keukens allen maar aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles uitstekend”
Door Chrs op donderdag 18 feb 2021 21
Goed advies. Perfecte aflevering en montage. Alles uitstekend,
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding bij het keuzeproces”
Door K. Dekker op dinsdag 16 feb 2021 21
We zijn heel goed begeleid in het keuzeproces. De medewerkers hebben alle tijd genomen om ervoor te zorgen dat we de juiste keuze konden maken. Alle mogelijkheden zijn daarin meegenomen en het was steeds mogelijk om onze wensen aan te passen. Uiteindelijk hebben we samen met hen een hele mooie keuken samengesteld, waarbij er optimaal gebruik is gemaakt van de ruimte. Er is heel actief met ons meegedacht. We voelden ons op geen enkel moment onder druk gezet; ze stonden steeds klaar om onze vragen geduldig te beantwoorden. Ook de communicatie vanuit hen is naar tevredenheid verlopen. En de plaatsing is gedaan door vakmensen, die flexibel en creatief hebben gewerkt. We zijn uitermate tevreden over het proces en resultaat en zijn superblij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN K. DEKKER
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met resultaat”
Door Immanuelkerk, van Egmondstraat Haarlem op zaterdag 6 feb 2021 21
Voor ons beperkte budget zijn we uitstekend geadviseerd door Joanne Grisnich. Het was niet eenvoudig om zowel een mooie "kook keuken " als een dranken bar in te richten. Met elkaar zijn we er fantastisch uitgekomen. Ook de installateurs hebben hun werk zeer goed gedaan. We zijn héél blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met onze nieuwe keuken”
Door Door Hendriksen op vrijdag 5 feb 2021 21
Wij dachten: zo veel goede reviews, dan moet er wel iets goed gaan bij Keur Keukens. En dat klopte. We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken. Grote complimenten voor onze adviseur Jochem die met veel geduld met ons meedacht. Geen moment voelde we ons verplicht om de keuken te kopen en juist daarom hebben we het gedaan. Ook veel bewondering voor de monteurs Eef en Rene. Zij werkten zo netjes, dat hebben we in onze hele verbouwing niet bij andere werklui gezien.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door John op woensdag 27 jan 2021 21
In de zomer van 2020 een keuken uitgezocht bij Keur Keukens. We zijn op een fijne manier geholpen door Joanne. Er werd ruim de tijd genomen voor alle wensen en ideeën. We hebben zelf het voorbereidende werk laten doen, zoals omleggen van leidingen, timmer- en stucwerk. Advies konden we eenvoudig opvragen bij de technische service van DB-keukens. De keuken is in week 1 van 2021 geplaatst. Helaas was de oven nog niet op voorraad. Er zaten 3 kleine productiefouten in de paneelranden van laden en 1 deurtje. Dit is geconstateerd door de installateur. In week 4 is dit verholpen en is tegelijk de oven geleverd. De keuken is nu helemaal bedrijfsklaar. Onze neef Bart heeft nog een fraaie eiken wandplank met verlichting gemaakt en geplaatst en een planchet. het is nu af! We zijn erg tevreden over het resultaat.
FOTO VAN JOHN
Reactie of foto toevoegen
“Teleurgesteld maar uiteindelijk goed opgelost”
Door Merts op zondag 24 jan 2021 21
Afgelopen najaar hebben wij onze keuken laten plaatsen door Keur Keukens in Haarlem mede door de vele positieve reviews van deze website. Verkooptraject was positief bevallen op een aantal punten na. Wat ons niet gemeld was bij de verkoop was dat Keur Keukens blijkbaar geen plinten levert langer dan 280cm. Hierdoor krijg je dus een lelijke naad midden in de plint. Tevens is er een lelijke sparing uit de plint gezaagd om het deurtje van de vaatwasser open te laten gaan. Ook dit is ons niet gemeld. Bij een dergelijke keuken voor een behoorlijk bedrag had ik toch anders verwacht. Helaas bleek bij het plaatsen van de keuken dat het filter voor de afzuigkap niet was meegeleverd. In eerste instantie geen probleem totdat het wel heel erg lang stil bleef. Na een aantal telefoontjes vanuit onze kant bleek dat pas na ruim een maand het filter geleverd en geïnstalleerd kon worden (dat betekende dus een maand lang geen gebruik van de afzuigkap kunnen maken). Daarnaast was het hoekstuk van onze plint beschadigd wat wij direct gemeld hadden na oplevering. Tot op heden (ruim 2 maanden later) hebben wij nog steeds geen vervangend hoekstuk ontvangen. Bij het monteren van de kookplaat is gebleken dat de (door de fabrikant meegeleverde) montage beugels niet gebruikt worden en zijn weggegooid. De kookplaat wordt gewoon los op het aanrecht gelegd waardoor het volledige gewicht van de kookplaat aan het glazen paneel van de kookplaat hangt. Dit lijkt mij toch niet de bedoeling en is zeker niet conform de montagevoorschriften. Houdt er tevens rekening mee dat wanneer je service nodig hebt je te maken krijgt met zeer lange wachttijden. Kortom tot en met de verkoop van de keuken positief, daarna een behoorlijk slechte ervaring als gevolg door slechte service en lange wachttijden waarbij er zeer weinig gedaan wordt om een goede oplossing te bieden en om de klant tevreden te stellen. Gezien de vele positieve reviews zijn wij blijkbaar een uitzondering geweest, waardoor het alleen maar teleurstellender is dat er dan alsnog geen goede service en oplossingen zijn geboden.
REACTIE VAN MERTS
Inmiddels heeft de teamleider mij gebeld om een afspraak te maken om alle restpunten op te lossen. Hierbij is de kookplaat vastgezet en zijn de overige restpunten netjes opgelost. De plinten blijken inderdaad niet leverbaar te zijn in een lengte langer dan 280cm, dus de naad tussen de plinten is helaas iets waar niets aan te doen is. Na het bezoek van de monteur zijn wij tevreden over de keuken en hopen wij er nog veel plezier van te mogen beleven.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keur Keukens
  Haarlem, Heringaweg 6, 2031 BW Haarlem, tel 023-5173180
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.