Feedback
9,3

Bemmel & Kroon

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.bemmelenkroon.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bemmel & Kroon
Bent u op zoek naar een nieuwe keuken die volledig aansluit op al uw wensen? Bij Bemmel & Kroon doen wij er alles aan om uw keukendromen te verwezenlijken. Dit doen wij door goed te luisteren naar onze klanten, het volgen van de laatste trends en aandacht voor zelfs de kleinste details. Zo ontwerpen wij samen met u een keuken in uw favoriete stijl en kleur(en). Volledig afgestemd op uw interieur, de beschikbare ruimte en uw kookgedrag. Maar ook handig ingedeeld, met voldoende bergruimte en slimme apparatuur.

Unieke showrooms
In onze showrooms in Den Haag, Zoeterwoude-Rijndijk en Cruquius presenteren keukenopstellingen in alle denkbare stijlen, van modern design tot landelijk klassiek. Naast ruim 150 opstellingen vindt u hier een unieke presentatie van (inbouw) keukenapparatuur. Hierdoor hoeft uw de apparatuur voor uw nieuwe keuken bij ons niet uit een boekje te kiezen. Bij Bemmel & Kroon kunt u de apparatuur zien, aanraken en jawel, zelfs uitproberen. Kom gerust langs en ervaar zelf wat wij u op keukengebied allemaal te bieden hebben!


Zeker van uw aankoop
Bemmel & Kroon is al sinds 1957 een zelfstandig familiebedrijf. Als keukenspecialist met zoveel praktijkervaring weten wij als geen ander wat er nodig is om uw ideale keuken te realiseren. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt voordelen en tegelijkertijd meer zekerheid. Hierdoor bent u als consument extra goed beschermd.

Contact met Bemmel & Kroon
Wij staan u graag persoonlijk te woord om uw wensen te bespreken en u te helpen bij het samenstellen van uw droomkeuken. Kom gerust langs in één van onze winkels of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Graag tot ziens bij Bemmel & Kroon keukens.
Ervaringen
Er zijn 817 ervaringen over Bemmel & Kroon. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren621 ervaringen
4 sterren150 ervaringen
3 sterren13 ervaringen
2 sterren13 ervaringen
1 ster16 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Alles klopte”
Door J. Kromhout op vrijdag 2 jun 2023 23 | vestiging Zoeterwoude
Ik hoor zo vaak van anderen dat er problemen zijn met het plaatsen van hun nieuwe keuken. Aanrechtblad verkeerd gezaagd, apparatuur mist e.d. Zo niet bij de levering van onze keuken! Hij werd in 1 dag geïnstalleerd en alles klopte en werkte en er werd ook netjes gewerkt en afspraken strak nagekomen. Zo blij ermee!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Esther Kralt op zondag 28 mei 2023 23 | vestiging Zoeterwoude
Voor de 3e keer hebben we hier een keuken gekocht. Vriendelijk personeel en je wordt goed geholpen. De keuken werd duidelijk getekend via een computerprogramma zodat je mooi kon zien hoe het zou gaan worden. Leverweek was precies zoals we tijdens de opdracht hadden afgesproken. Materialen en apparatuur zien er mooi uit. Blij mee!
FOTO VAN ESTHER KRALT
+ Toon extra foto van Esther Kralt
+ Toon extra foto van Esther Kralt
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Mark op vrijdag 26 mei 2023 23 | vestiging Zoeterwoude
Erg tevreden met de informatie tijdens het uitzoeken en met de koop. Bij de levering verliep ook alles prettig en wij hebben eigenlijk geen enkele klacht en zijn erg tevreden met de nieuwe keuken.
FOTO VAN MARK
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door AR op donderdag 25 mei 2023 23 | vestiging Den Haag
Keuken gekocht, welke pas door verschillende omstandigheden (waaraan Bemmel & Kroon geen enkele schuld had.) na ruim 5 jaar geplaatst kon worden. De medewerkers van Bemmel & Kroon bleven meedenken met eventuele veranderingen die we gedurende die tijd wilden.
FOTO VAN AR
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door K.van den Heuvel op maandag 22 mei 2023 23 | vestiging Zoeterwoude
We zijn heel tevreden, een heel geduldige en meedenkende verkoper.
De keuken is geleverd in overleg en alles was er. We hebben nog een paar kleine vraagjes maar hebben vertrouwen dat ook dat goed komt. We hadden goede berichten gehoord van Bemmel en Kroon en die kunnen wij beamen.
FOTO VAN K.VAN DEN HEUVEL
+ Toon extra foto van K.van den Heuvel
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Nander Knape op woensdag 17 mei 2023 23 | vestiging Zoeterwoude
Vanaf het moment van binnenkomen zijn wij zeer vriendelijk ontvangen. Menno heeft ons vakkundig geholpen met de keuken uitzoeken en heeft uitstekend mee gedacht om tot bepaalde oplossingen te komen. Menno heeft hier alle tijd voor genomen. Vanaf het moment van binnenkomen tot aan het leveren en plaatsen zijn ze betrokken gebleven bij ons project. Afspraak is afspraak. Kortom wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken van dit bedrijf!
FOTO VAN NANDER KNAPE
+ Toon extra foto van Nander Knape
+ Toon extra foto van Nander Knape
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door Mariska vd berg op donderdag 11 mei 2023 23 | vestiging Den Haag
Voor de tweede keer een keuken gekocht bij Bemmel en Kroon. En wederom enorm blij met de aankoop. We hebben heel goed advies ontvangen en het aankopen wordt een waar feestje. Wij zijn heel tevreden over Bemmel en Kroon, fijne service en je voelt je echt een gewaardeerde klant!
FOTO VAN MARISKA VD BERG
Reactie of foto toevoegen
“Super goede service”
Door Monique Sinteur op donderdag 4 mei 2023 23 | vestiging Zoeterwoude
Keuken inclusief apparatuur en het plaatsen er van. Supergoede service; goed meedenken en heel goed adviserend.
Reactie of foto toevoegen
“Zijn tevreden”
Door H.M. Grift op donderdag 4 mei 2023 23 | vestiging Den Haag
Wij hebben een keuken aangekocht en door het werken met digitaal document was alles duidelijk. Alles geregeld volgens afgesproken afspraken. Keuken op tijd geleverd en geplaatst. Zijn tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder goed geholpen”
Door Lex van Grieken op woensdag 3 mei 2023 23 | vestiging Cruquius
Bijzonder goed geholpen door zeer kundige en geduldige medewerkers. Zowel in de voorbereiding als tijdens het ontwerp en richting de levering en montage heb ik de zorgvuldigheid, klantgerichtheid en professionaliteit ervaren.
FOTO VAN LEX VAN GRIEKEN
+ Toon extra foto van Lex van Grieken
+ Toon extra foto van Lex van Grieken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe keuken”
Door hagman r. op dinsdag 2 mei 2023 23 | vestiging Den Haag
Makkelijk, toegankelijk, duidelijk met een scherpe prijs.
FOTO VAN HAGMAN R.
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldige keuken”
Door Derek op dinsdag 2 mei 2023 23 | vestiging Den Haag
Keuken had een goede prijs, ziet er geweldig uit en werd netjes geplaatst, wat wil je nog meer? Ben er heel blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Familie Tetteroo op donderdag 27 apr 2023 23 | vestiging Den Haag
Wij hadden behoorlijk wat wensen wat onze nieuwe keuken betrof. Nadat we bij Bemmel&Kroon Den Haag verwelkomt waren met een goede bak koffie, kon het oriënteren beginnen. We hadden grofweg een idee wat het moest gaan worden, maar de uitwerking en de details kwamen uit de handen en computer van Raymond. Er werd goed de tijd genomen voor alles en vooral ook goed meegedacht. Je kan echt merken dat ze bij Bemmel&Kroon (en in het bijzonder Raymond) weten waar ze het over hebben. Alles wat je wilt op het gebied van keukens is mogelijk, alleen werden bepaalde dingen juist weer afgeraden op basis van ervaring en logisch nadenken. Kortom er werd goed de tijd genomen en wij waren vooral erg blij met de eerlijkheid en het advies. Uiteindelijk is de keuken precies geworden zoals wij wilden, op een paar logisch verklaarbare cosmetische details na misschien. Onlangs is de keuken geleverd en geplaatst door Michael Bauman. Je kon duidelijk ook zien dat Michael wist waar hij het over had en wat hij deed, echt een vakman! Uiteindelijk bleek het toch handiger om kleine aanpassingen te doen ten opzichte van het leidingplan. Dit was voor Michael een fluitje van een cent en met een goede dag was de keuken compleet geplaatst. Nu hadden we pas echt een beeld van hoe de keuken geworden was. In 1 woord: Wauw! We zijn erg blij met onze keuken en willen Bemmel&Kroon dan ook onwijs bedanken voor de goede service, en in het bijzonder Raymond van der Vet en Michael Bauman!
FOTO VAN FAMILIE TETTEROO
+ Toon extra foto van Familie Tetteroo
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig resultaat”
Door Cortine op woensdag 26 apr 2023 23 | vestiging Zoeterwoude
Van begin tot eind top! Met een prachtig resultaat. Verkoper Menno die ruim de tijd nam en goed heeft meegedacht. Claudia van de administratie duidelijk en ervaren. En dan de montage door Elroy van Oosten en collega. Ervaren nette monteurs. Tevens alle genoemde zeer klantvriendelijk dat is fijn!
FOTO VAN CORTINE
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Bart op maandag 24 apr 2023 23 | vestiging Zoeterwoude
Het is een super bedrijf! De keuken is echt super afgeleverd en het meedenken hoe de keuken het mooist eruit komt is echt perfect!
FOTO VAN BART
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Agnes Neslo op zondag 23 apr 2023 23 | vestiging Den Haag
Zeer tevreden de keuken is geheel naar wens. Levering en plaatsing van de complete keuken met inbouwapparatuur verliepen volgens afspraak. De service was van begin tot het eindresultaat super.
FOTO VAN AGNES NESLO
+ Toon extra foto van Agnes Neslo
Reactie of foto toevoegen
“Een hele goede ervaring”
Door Jolien op vrijdag 21 apr 2023 23 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben in Zoeterwoude onze prachtige keuken gekocht. In de winkel werd goed met ons mee gedacht. Super vriendelijk personeel en nemen echt de tijd voor je. Komen afspraken na, telefonisch goed te bereiken en ook de montage verliep goed. Hele goede ervaring en zeker aan te raden!
FOTO VAN JOLIEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Lagas op vrijdag 21 apr 2023 23 | vestiging Zoeterwoude
Zeer blij met onze keuken. We waren al bij diverse keukenzaken gaan kijken, maar op deze keuken werden we meteen verliefd. Van begin tot het einde zijn we zeer goed geholpen door Simone. Het contact was goed en ze dacht ook heel goed met ons mee. Ook de aannemer die met ze samenwerkt (Richard Bolleboom) was geweldig, een harde werker en zeer precies. Dit alles maakt dat we zeer tevreden zijn over onze keuken en bevelen Bemmel en Kroon zeker aan bij iedereen.
FOTO VAN FAM. LAGAS
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Kees van Doorn op dinsdag 18 apr 2023 23 | vestiging Cruquius
Complete keuken gekocht met alle inbouw apertuur. Levering en de montage verliepen volgens afspraak. Helaas was ik niet geheel op de hoogte van het slopen van de oude keuken en het afvoeren hiervan. Betere info op dit punt zou beter zijn.
Helaas was de boven plint niet geleverd. Na contact met verkoper zal binnenkort de boven plint worden geplaatst. We zijn erg tevreden met de keuken en de montage hiervan. Ook de service betreft de boven plint (die nog geplaatst moet worden) is naar tevredenheid in werking gezet.
FOTO VAN KEES VAN DOORN
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze nieuwe keuken”
Door Rik Dobbinga op maandag 10 apr 2023 23 | vestiging Zoeterwoude
Vanaf het moment dat we de showroom inliepen zijn we op een hele prettige manier te woord gestaan en professioneel begeleid bij de stappen die hebben geleid tot de aankoop van onze nieuwe keuken. De verkoper (Sander) heeft goed meegedacht en allerlei opties aan ons getoond. Alle stappen tot aan het plaatsen van de keuken werden duidelijk uitgelegd en konden via de website en mailcontact worden gevolgd. De keuken is inmiddels naar tevredenheid geplaatst. Wat hele kleine onvolkomenheden zijn gemeld en worden binnenkort verholpen. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met het resultaat”
Door Besseling op donderdag 6 apr 2023 23 | vestiging Den Haag
Vanaf het eerste gesprek met de verkoper, tot en met de levering en plaatsen keuken is alles heel netjes gelopen. De keuken is binnen een dag door deskundig personeel geplaatst zonder schade en oplever punten. Wij zijn heel blij met het resultaat.
FOTO VAN BESSELING
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en tevreden met de keuken”
Door Jaap Roos op woensdag 22 mrt 2023 23 | vestiging Den Haag
April 2020 hebben wij de keuken gekocht. Door failliet van de bouwer werd de aflevering en plaatsing vele maanden verlaat. Geen probleem voor Bemmel en Kroon en wij konden in die tussentijd zonder enig probleem nog veel aanpassingen doen. De service was groots en ook de plaatsing is naar behoren uitgevoerd, een paar kleine onvolkomenheden werden zonder problemen opgelost. Het contact met de verkoper was altijd uitstekend.
FOTO VAN JAAP ROOS
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Ramon en Natascha Zuijdam op maandag 20 mrt 2023 23 | vestiging Zoeterwoude
Superrr blij met de keuken, we wisten niet wat we wilden van te voren. Alleen dat het ook een eiland moest worden. Verkoper Sander was onze fantastische verkoper(architect). Bomvol goede ideeën en raad. Na vele uren tekeningen en meedenken met de klant echt een super resultaat! Nooit haast. En alles was wenselijk. Waar kan je tegenwoordig nog zeggen dat de klant koning is? Bij van Bemmel en Kroon ben je dat nog echt. Snelle levering, alles super gemonteerd en netjes het afval opgehaald. Voor het hele van Bemmel en Kroon team een dikke 10 namens ons.
FOTO VAN RAMON EN NATASCHA ZUIJDAM
Reactie of foto toevoegen
“Blij dat ik voor Bemmel en Kroon heb gekozen”
Door Jordy op zondag 19 mrt 2023 23 | vestiging Zoeterwoude
Zeer tevreden over Bemmel en Kroon. Van verkoop tot levering geen verbeterpunten. Verkoper Sander dacht goed mee en wilde ook echt een mooie keuken ontwerpen (die voldoet aan al je wensen) i.p.v. alleen maar focus op het verkopen van een keuken. Investeerde tijd in je, en inventariseerde alle wensen. Uiteindelijk heel erg blij met het eindresultaat. Na order, nog een kleine aanpassing gedaan, en dat was ook geen probleem. Na de deal is het doel nog steeds een mooie keuken leveren + een tevreden klant. Levering was volgens afspraak, alles was compleet en vakkundig geïnstalleerd. Uiteindelijk blij dat ik voor Bemmel en Kroon heb gekozen.
FOTO VAN JORDY
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en montage”
Door Familie Buitenhuis op zaterdag 18 mrt 2023 23 | vestiging Zoeterwoude
Onwijs fijn geholpen met het uitzoeken van onze droom keuken! Aan alle mogelijkheden zijn gedacht en benoemd. Goede service en montage. Zeker weten aan te raden!
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer tevreden klant”
Door Fam. J. van Tilburg op donderdag 16 mrt 2023 23 | vestiging Den Haag
Tijdens het plan maken voor de keuken waren er goede adviezen gegeven wat wel en wat niet. We hebben de keuken zelf geplaatst. Super goed is alles afgehandeld de levering was netjes op tijd en alle apparatuur was er ook. Op de deur vaatwasser zat kleine beschadiging, maar er werd gelijk een nieuwe besteld. We zijn een tevreden klant en kunnen Bemmel en Kroon zeker aanbevelen.
FOTO VAN FAM. J. VAN TILBURG
+ Toon extra foto van Fam. J. van Tilburg
+ Toon extra foto van Fam. J. van Tilburg
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door E. Tuijt op woensdag 15 mrt 2023 23 | vestiging Den Haag
Bij het uitzoeken van de keuken zijn we prima en deskundig geholpen. Na enkele dagen wilden we nog wat veranderen en dat was geen probleem. De tijd tussen de bestelling en de levering was precies zoals was gezegd. De levering ging uitstekend en de daarop volgende montage verliep goed. Het overleg tussen de beide mannen van de montage liep prima. De keuken was behoorlijk groot maar was geen probleem. Tijdens het plaatsen was er overleg tussen ons en de monteur. Wij zijn zeer tevreden.
FOTO VAN E. TUIJT
Reactie of foto toevoegen
“Tijdelijk aanrechtblad wordt niet gemonteerd”
Door Ronald op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Cruquius
In oktober hebben wij bij Bemmel en Kroon een Next125 keuken aangeschaft. Alles leek goed te gaan tot aan de dag voor levering, alles zou op voorraad zijn en wij hebben daarom het gehele bedrag voor levering betaald. De dag voor levering bleek echter het aanrecht blad niet op voorraad te zijn. Als oplossing werd er door Bemmel en Kroon een tijdelijk aanrechtblad meegeleverd waarmee de gehele keuken afgemonteerd zou worden. Dit was echter niet met de monteur overlegd en deze wilde de volgende dag de keuken niet afmonteren met het tijdelijke blad. Met als gevolg dat wij de keuken niet kunnen gebruiken: niet kunnen koken en moeten afwassen in de badkamer. Wij hebben inmiddels meerdere keren contact gehad met de klanten service, alleen toont met hier geen enkele urgentie om het probleem op te lossen. Men wil het komen oplossen op de dag dat de zelfde monteur weer beschikbaar is, ondanks dat het aanrechtblad ruim daarvoor binnen komt. Er wordt geen moeite gedaan om een andere monteur in te plannen, noch krijgen wij excuses of enige vorm van compensatie voor de situatie waar in wij gebracht zijn door de firma Bemmel en Kroon. Ik zou na deze ontzettend slechte ervaring Bemmel en Kroon bij niemand aanbevelen en het is ook zeker de laatste keer dat wij zaken zullen doen met deze firma.
FOTO VAN RONALD
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door John D. op maandag 6 mrt 2023 23 | vestiging Den Haag
Zeer tevreden met de keuken. Vanaf bestelling tot aflevering en montage ging probleemloos.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is prima verlopen”
Door S. Ketelaar op zaterdag 4 mrt 2023 23 | vestiging Den Haag
We hebben een nieuwe keuken voor een appartement gekocht en zijn bij diverse aanbieders langsgegaan. De keuze voor Bemmel en Kroon was daarna makkelijk. Het advies was ter-zake-kundig en goed, de materialenkeuze ruim en de prijs ook concurrerend. Het inmeten, afleveren en plaatsen van de keuken ging ook vlekkeloos.
FOTO VAN S. KETELAAR
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door Svetlana Ulutas op zondag 26 feb 2023 23 | vestiging Den Haag
We are really happy about the result. Our kitchen is very functional, good quality and beautiful design. We appreciate for all help and support from Bemmel&Kroon.
FOTO VAN SVETLANA ULUTAS
+ Toon extra foto van Svetlana Ulutas
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is helemaal naar wens”
Door Olga Meijer op zaterdag 25 feb 2023 23 | vestiging Den Haag
Wij hebben ons keuken bij Bemmel & Kroon gekocht en zijn zeer tevreden. Al aan de tekentafel was ik goed geholpen. De medewerker dacht met mij mee, maar adviseerde toch op een prettige manier over de alternatieven. Zo wilde ik altijd heel graag een tegelwand boven het aanrecht, maar ben nu heel blij met het aangeraden alu-splash achterwand. Dichterbij de oplevering bezochten wij weer de showroom. De laatste puntjes waren besproken en in overleg aangepast. Het is vast niet te doen om alle mogelijke kastjes in de showroom te presenteren. Ik vind toch jammer dat ik de hoekkasten, zowel onder- als boven-, niet in de showroom kon bekijken. Dit is het enige minpunt. De keuken was door een professioneel team in een dag netjes in elkaar gezet. Alles doet het en de keuken is helemaal naar wens.
FOTO VAN OLGA MEIJER
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is helemaal tip top opgeleverd”
Door J. Blom op maandag 20 feb 2023 23 | vestiging Zoeterwoude
We hebben onlangs een keuken inclusief apparatuur gekocht bij Bemmel en Kroon in Zoeterwoude. We zijn goed geadviseerd zowel qua styling als apparatuur. Alles is in een keer goed en tijdig geleverd. Alle contacten verliepen prettig en afspraken werden goed nagekomen. De keuken is geplaatst door de heer Arnoldus die dit perfect heeft gedaan. Er was vrij veel meerwerk voordat de keuken geplaatst kon worden en dat is prima uitgevoerd. De keuken is uiteindelijk helemaal tip top opgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met het eindresultaat”
Door Jeffrey Toet en Sabine Steijger op zondag 12 feb 2023 23 | vestiging Den Haag
In 2022 hebben wij een nieuwe keuken gekocht met alles erop en eraan. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat en trots op hoe alles eruit ziet. Onze oude keuken was een stuk kleiner en in overleg met de verkoper van Bemmel en Kroon hebben we op een creatieve manier (doorbreken van een muurtje) veel extra ruimte in onze keuken kunnen creëren. Vanaf het allereerste oriënterende bezoek tot aan het laatste gesprek waar we definitief tekenden hadden wij één verkoper, die ons heel goed heeft begeleid en veel heeft meegedacht in de keuzes die wij konden maken. We kregen inzichten die we eerder zelf nog niet hadden (bijvoorbeeld dat muurtje of de indeling van de keuken op zich). Dit meedenken - en bijna geen nadruk op teken maar direct - was mede van doorslaggevende aard om de keuken bij Bemmel en Kroon aan te schaffen.
Direct na de definitieve koop waren tekeningen en materiaallijsten online beschikbaar. Zo ook de communicatie rondom de lever- en montagedata. Het enige minpuntje dat wij tijdens het hele proces hebben ervaren gaat over de geplande levering en montage. In de zomer van 2022 zou dit plaatsvinden, is uiteindelijk ook gebeurd, maar heeft veel navraag en bellen van onze kant gevraagd. Door de bouwvak deden een aantal monteurs geen plaatsingen, maar dat was niet altijd bij Bemmel en Kroon bekend. Toen eenmaal een monteur toegewezen was die de keuken ook daadwerkelijk kon plaatsen ging alles weer van een leien dakje en werd de keuken vakkundig en op de gecommuniceerde dagen geleverd en gemonteerd. Zoals bij ieder groot project zijn er altijd wel een paar kleine of grotere opleverpunten. Zo ook bij ons, maar Bemmel en Kroon heeft deze kosteloos en zonder enige drempels opgepakt en opgelost. Al met al een heel positieve ervaring en ontzettend blij met onze aankoop en de nieuwe trots in ons huis.
FOTO VAN JEFFREY TOET EN SABINE STEIJGER
+ Toon extra foto van Jeffrey Toet en Sabine Steijger
+ Toon extra foto van Jeffrey Toet en Sabine Steijger
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marianne op zaterdag 4 feb 2023 23 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben onlangs een keuken gekocht bij Bemmel en Kroon in Zoeterwoude. Wat ons meteen al opviel was de klantvriendelijk van het personeel. Ze nemen de tijd voor je en denken met je mee. Als je al wensen hebt doorgenomen word er een mooie para vieuw en 3d tekening voor je gemaakt zodat je exact kunt zien hoe je keuken eruit komt zien. Kortom wij zijn zeer tevreden over Bemmel en Kroon!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Petra Vlekke op vrijdag 3 feb 2023 23 | vestiging Cruquius
Goed geholpen bij uitzoeken keuken. Vakkundig advies gekregen. Mijn vragen werden altijd zorgvuldig en vriendelijk beantwoord. Plaatsing keuken verliep, na vertraging doordat de muren te nat waren, verder prima.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Mark de Horn op woensdag 1 feb 2023 23 | vestiging Zoeterwoude
Hele mooie keuken gekocht bij Bemmel en Kroon. We hadden zelf al redelijk het ontwerp in ons hoofd en na een paar aanpassingen hadden we een goed ontwerp. Verbeterpunt was wel de communicatie, we hebben wel wat gedoe gehad over de finale prijs en daarna nog met het papierwerk, maar uiteindelijk is dat allemaal opgelost. De levertijd was redelijk vlot, binnen 3 maanden, en de installatie ging heel soepel. Ronald heeft binnen een week de oude keuken er uit gehaald en de nieuwe geïnstalleerd. Hij dacht ook graag mee met het meerwerk wat we hadden hoe we dat het beste konden aanpakken. Al met al, zeer tevreden.
FOTO VAN MARK DE HORN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Y Panday op vrijdag 27 jan 2023 23 | vestiging Den Haag
Wij zijn goed geholpen door Bemmel en Kroon. Vanaf het begin werd goed meegedacht en bij vragen was er altijd snel antwoord. Het nieuwbouwproject waar de keuken in zou komen had een jaar vertraging, maar dit was allemaal geen probleem voor Bemmel en Kroon. Een vriendelijke monteur installeerde de keuken in 3 uurtjes. Uiteindelijk zeer tevreden met de keuken.
FOTO VAN Y PANDAY
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Gregory Gengoux op woensdag 25 jan 2023 23 | vestiging Cruquius
Super blij dat we Bemmel & Kroon hebben gekozen voor onze nieuwe keuken. De keukenapparatuur en materialen zijn van topkwaliteit, maar bovendien was hun service van het begin tot de uiteindelijke installatie uitstekend. Zeer goede adviezen en reactief als we vragen hadden. We bevelen ze ten zeerste aan.
FOTO VAN GREGORY GENGOUX
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie nieuwe keuken”
Door Joost Wensveen op dinsdag 24 jan 2023 23 | vestiging Zoeterwoude
Erg tevreden over onze mooie nieuwe keuken. Initieel wilde wij een kookeiland, maar dat bleek wat krap te worden. Er werd goed meegedacht met het ontwerpen, waardoor we uiteindelijk op een schiereiland uit zijn gekomen.
FOTO VAN JOOST WENSVEEN
+ Toon extra foto van Joost Wensveen
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Fatima Berrich op donderdag 19 jan 2023 23 | vestiging Den Haag
Fijn proces van keuken uitzoeken, ontwerpen en monteren. In alles goed geholpen.
FOTO VAN FATIMA BERRICH
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Bianca op donderdag 19 jan 2023 23 | vestiging Den Haag
Wij hebben onze keuken gekocht en zijn zeer goed geholpen door Perry en Marcel. De keuken is van prima kwaliteit en zonder problemen naar volle tevredenheid gemonteerd.
FOTO VAN BIANCA
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat is fantastisch”
Door Joost & Melinda op donderdag 19 jan 2023 23 | vestiging Zoeterwoude
We kijken met een tevreden gevoel terug op de complete klantreis. Het advies in de showroom was kundig, de montage is goed uitgevoerd en het resultaat is fan-tas-tisch! Een échte aanrader!
FOTO VAN JOOST & MELINDA
+ Toon extra foto van Joost & Melinda
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de keuken”
Door Theodorus Schaepman op woensdag 18 jan 2023 23 | vestiging Den Haag
Net bedrijf, makkelijk bereikbaar en uitstekende ontvangst. Nemen de tijd en geven duidelijke informatie. Prijs, kwaliteit zijn goed. Levering, installatie op tijd en vakkundig.
FOTO VAN THEODORUS SCHAEPMAN
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon super.”
Door De vries op woensdag 18 jan 2023 23 | vestiging Den Haag
Netjes geholpen door de verkoper deze nam alle tijd voor ons en gaf uitstekend advies. Keuken naar wens geplaatst en opgeleverd. Gewoon super.
FOTO VAN DE VRIES
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met de keuken”
Door Alies van Dodewaard op woensdag 18 jan 2023 23 | vestiging Cruquius
Tijdens het ontwerpen van de keuken heel fijn geholpen en ruimte gekregen voor al onze ideeen. Er werd geen druk uitgeoefend en dat vonden wij erg prettig. Communicatie en afspraken zijn goed nagekomen. Het plaatsen van de keuken is professioneel gedaan. We zijn ontzettend blij met onze keuken en genieten met volle teugen!
FOTO VAN ALIES VAN DODEWAARD
+ Toon extra foto van Alies van Dodewaard
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de keuken en het resultaat”
Door Eveline Petit op woensdag 18 jan 2023 23 | vestiging Den Haag
Prettige gesprekken gehad in de showroom, de communicatie verliep soepel en de keuken is op tijd en vakkundig geplaatst. Heel blij met onze keuken en het resultaat!
FOTO VAN EVELINE PETIT
+ Toon extra foto van Eveline Petit
Reactie of foto toevoegen
“Super goed geholpen”
Door Julia Hoogendoorn op woensdag 18 jan 2023 23 | vestiging Den Haag
Wij hebben een keuken aangeschaft voor onze nieuwbouwwoning. We zijn super goed geholpen tijdens de verkoop. De keuken moest pas 2 jaar later geleverd worden en wij wilde graag alsnog een andere kleur. Onze verkoper heeft opnieuw uitgebreid de tijd voor ons genomen en ons goed geadviseerd. Het fijne aan Bemmel en kroon vind ik dat ze echt meedenken met jouw behoeftes. Ook het plaatsen verliep moeiteloos door hele aardige monteurs.
FOTO VAN JULIA HOOGENDOORN
+ Toon extra foto van Julia Hoogendoorn
+ Toon extra foto van Julia Hoogendoorn
Reactie of foto toevoegen
“Blij met hoe alles verlopen is”
Door Ferry de visser op woensdag 18 jan 2023 23 | vestiging Den Haag
Alles ging goed goede afspraken alles was er op tijd. Niks beschadigd en de montage was ook super netjes. Heel erg blij met hoe alles verlopen is.
FOTO VAN FERRY DE VISSER
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Goesten op woensdag 28 dec 2022 22 | vestiging Zoeterwoude
Heel tevreden met onze nieuwe keuken. 1e keer heel prettig geholpen bij de keuze van kleur en materiaal van de kasten en het blad. 2e keer gesprek over opstelling en apparatuur, 3e keer de puntjes op de i en besteld. Waar andere aanbieders aangaven leveringsvertragingen te hebben, verzekerde B&K ons levering binnen 3 maanden. Ze hebben woord gehouden, alles was er. Installatie hebben wij zelf geregeld met onze aannemer. Het is super geworden.
FOTO VAN GOESTEN
Reactie of foto toevoegen
“Bemmel en Kroon is het aanbevelen meer dan waard”
Door Familie Doldersum op zaterdag 3 dec 2022 22 | vestiging Zoeterwoude
Afgelopen woensdag 30 november 2022 is onze nieuwe keuken van Bemmel en Kroon geïnstalleerd. Dit naar grote tevredenheid van ons beiden. We werden uiterst vriendelijk ontvangen door Daphne van de receptie van Bemmel en Kroon Zoeterwoude en onder genot van een kopje koffie, hebben wij samen met Daphne de kleur van de keuken bepaald en het bovenblad uitgezocht. Daphne is een Topper voor Bemmel en Kroon! Marieke Swaanenburg heeft ons erg vakkundig en heeft ons goed van advies voorzien en het gehele proces begeleid. Het voorwerk is goed gedaan onder leiding van Henny Polder. De keuken werd op de afgesproken datum/tijd gebracht, een half uur van tevoren belde de chauffeur dat hij onderweg was. De monteur, Raymond belde een dag van tevoren dat hij de volgende dag de keuken zou installeren. Raymond heeft de keuken keurig en goed geïnstalleerd. De verpakking van de keuken werd ook opgehaald door een correcte en vriendelijke heer. Kortom wij zijn zeer tevreden over de gehele gang van zaken bij Bemmel en Kroon te Zoeterwoude. Bemmel en Kroon is het aanbevelen meer dan waard!
Met vriendelijke groeten, Fam Doldersum
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met mijn keuken”
Door Thea v.d. Leur op dinsdag 22 nov 2022 22 | vestiging Den Haag
Ik ben heel erg blij met mijn keuken.Ik ben werd heel goed geholpen door de adviseur en hij dacht met mij mee. De keuken werd compleet afgeleverd en de volgende dag geïnstalleerd door een sympathieke en kundige monteur. Ik adviseer om voor een keuken naar Bemmel te gaan!
FOTO VAN THEA V.D. LEUR
+ Toon extra foto van Thea v.d. Leur
+ Toon extra foto van Thea v.d. Leur
Reactie of foto toevoegen
“Een uitstekende ervaring”
Door Ruud Smiet op zondag 20 nov 2022 22 | vestiging Zoeterwoude
Voor mijn nieuwbouw appartement is een volledige keukeninrichting door Bemmel & Kroon ontworpen, geoffreerd inclusief leiding-installatie ontwerp, op tijd geleverd en door een gelieerd bedrijf gemonteerd. Dit alles begeleid door een deskundig verkoopadviseur en de logistieke afdeling. Gedurende dit traject is alles op rolletjes verlopen en ondanks een vertraging van bijna 1 jaar vanwege het faillissement van de aannemer, is de keuken puntgaaf zonder beschadigingen c.q. manco's zorgvuldig gemonteerd en opgeleverd. Kortom, niets op aan te merken, 100% tevreden en een uitstekende ervaring met deze keukenleverancier.
FOTO VAN RUUD SMIET
REACTIE VAN CLASINA
Welke kleur keuken is dit? Heel mooi
Reactie of foto toevoegen
“Meerdere fouten, maar geen redelijke oplossing”
Door M op maandag 14 nov 2022 22 | vestiging Den Haag
Ik ben normaal niet van een review schrijven, maar wil hiermee potentiële klanten waarschuwen. Na 2 jaar is de keuken nog niet af zoals we het hebben besteld. Kijk niet alleen naar de review, wat standaard in hun verkoopverhaal zit. Uiteindelijk ga je voor de kwaliteit van de keuken waar je jaren gebruik van zult maken.
Wat is er allemaal mis gegaan:
- werkblad was niet goed ingemeten waardoor we onze steunmuur aangepast dient te worden, waar we geen compensatie voor hebben gekregen
- first time right is dus ver te zoeken, we hebben verkeerde deurtjes en panelen ontvangen
- nabestellingen verkeerd van kleur en materiaal
- we kregen nabestellingen met goedkopere materialen geleverd (spaanplaat!)
- bij plaatsingen schade gemaakt of materiaal niet goed afgewerkt
- inmiddels zijn ze 10 keer terug geweest en nog is de keuken niet zoals we deze hebben besteld en ook niet overeenkomt met wat we in de showroom hebben gezien.
DUS mensen, 10 jaar garantie stelt niets voor, je betaalt voor de montage maar dat gaat ook niet altijd goed en ze laten je in de waan dat je betaalt voor wat je hebt besteld. Sterker nog ze beamen dat ze standaard op zoek zijn naar verbeteringen, dus afwijkingen zijn acceptabel. Tot slot zijn ze niet bereid om een redelijke oplossing hiervoor te bieden dan aan hun protocol te houden.
Reactie of foto toevoegen
“Een firma waar je op kunt vertrouwen”
Door A. Leijnse op zondag 13 nov 2022 22 | vestiging Zoeterwoude
Bij de aankoop van een nieuw appartement was Bemmel & Kroon de voorgestelde keukenleverancier. Lokatie Zoeterwoude bezocht en aldaar een keuken uitgezocht. Hierbij de voortreffelijke steun en adviezen gekregen om tot een goede keuze te komen. Bestelling gedaan. Nadat de aannemer een geschatte opleverdatum had bekendgemaakt biricht gekregen dat de keuken besteld was. Doordat de aannemer failliet ging moest de keuken bij Bemmel & Kroon langdurig in opslag, Daar hebben wij geen nadeel van gehad tav extra kosten of iets dergelijks. Uiteindelijk heeft de oplevering van het appartement plaatsgevonden en is een afspraak gemaakt over de plaatsing. Die is zonder problemen of klachten uitgevoerd. Samenvattend een firma waar je op kunt bouwen en op kunt vertrouwen.
FOTO VAN A. LEIJNSE
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Jordy Nederpelt op woensdag 9 nov 2022 22 | vestiging Den Haag
Super goed geholpen door de adviseur in de winkel, die echt een grote bijdrage heeft geleverd aan de keuken zoals die besteld is. Ook de montage zelf en het eindproduct zijn helemaal naar verwachting. Er was echter wel wat vertraging in de levering. Dit kan gebeuren natuurlijk (ging om ca een week), maar de communicatie rond deze vertraging was erg minimaal.
FOTO VAN JORDY NEDERPELT
+ Toon extra foto van Jordy Nederpelt
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagkomen”
Door Dick Kraaijeveld op woensdag 9 nov 2022 22 | vestiging Den Haag
Het complete traject van het begin tot het eind goed bevallen en de afspraken nagekomen.
FOTO VAN DICK KRAAIJEVELD
+ Toon extra foto van Dick Kraaijeveld
+ Toon extra foto van Dick Kraaijeveld
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Laura op dinsdag 8 nov 2022 22 | vestiging Zoeterwoude
Pas de keuken aangeschaft bij Bemmel & kroon. Goed geholpen en er werd meegedacht. Ziet er allemaal heel netjes uit.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is perfect geregeld”
Door C.J. van der Spoel van Dam op zaterdag 29 okt 2022 22 | vestiging Zoeterwoude
Ik heb een keuken gekocht. Ik ben goed voorgelicht door Sander Kalfshoven. Prettig in de omgang en alles is perfect geregeld. Ik ben zeer tevreden over de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Nel en Wil op donderdag 20 okt 2022 22 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben voor de 2e keer al een keuken uitgezocht bij Bemmel en Kroon en zijn erg tevreden over de kwaliteit en de service. Wij zouden Bemmel en Kroon bij iedereen aanraden die op zoek is naar een keuken.
FOTO VAN NEL EN WIL
Reactie of foto toevoegen
“Werkblad is helemaal verkeerd uitgesneden”
Door Sara op donderdag 13 okt 2022 22 | vestiging Den Haag
In april zijn mijn partner en ik naar Bemmel en Kroon in Den Haag geweest om een keuken uit te kiezen. We werden vriendelijk en kundig geholpen en na wat vergelijken bij andere keukenzaken hebben we bewust ervoor gekozen om onze keuken bij Bemmel en Kroon aan te schaffen. Het proces van ontwerpen en de aanschaf verliep allemaal goed, Raymond is een supergoede en vriendelijke verkoper. Helaas hecht Bemmel en Kroon iets minder waarde aan de afhandeling. Het inmeten en plaatsen van onze nieuwe keuken is volledig misgegaan. Ons composieten werkblad is helemaal verkeerd uitgesneden waardoor het scheef loopt en er kieren van wel 1 centimeter breed op zitten. Daarnaast sluiten de koelkast en lade niet goed, kan de kraan niet volledig open omdat de hendel tegen het kozijn blokkeert én is er een barst in de kookplaat gekomen bij het monteren. Bemmel en Kroon doet hier volgens ons te makkelijk over, ze willen het blad en de mankementen vervangen, maar dat zou betekenen dat onze keuken pas eind januari (!) klaar is. Een andere tegemoetkoming is een dinerbon van 75,- + een nieuwe kraan, maar dat mag dan geen te dure kraan zijn. Ik was heel tevreden over Bemmel en Kroon, maar zou hen inmiddels afraden. Bij een keuken van ruim 10.000,- had ik wel iets meer verwacht. Helaas!
Reactie of foto toevoegen
“Een warme moderne keuken”
Door Nick Askew op woensdag 12 okt 2022 22 | vestiging Zoeterwoude
Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Hij is nu helemaal veranderd van een saaie koud en grijze ouderwetse installatie naar een warme moderne keuken. We werden professioneel maar ook vriendelijk behandeld bij elke stap.
FOTO VAN NICK ASKEW
Reactie of foto toevoegen
“Super fijne ervaring”
Door Rob op vrijdag 30 sep 2022 22 | vestiging Zoeterwoude
We hebben hier onze statusgrijze keuken gekocht en zijn supergoed geholpen door Romano. Dacht goed met ons mee of kwam met andere suggesties. We ervaarden dit als erg fijn! Na aflevering van de keuken, ontbraken er wat onderdelen. Een telefoontje naar bemmel en kroon en het werd geregeld. Al bij al een super fijne ervaring met deze winkel. En de kers op de taart waren toch wel de vers afgebakken gevulde koeken!
FOTO VAN ROB
Reactie of foto toevoegen
“Een top eindresultaat”
Door Nicoline op woensdag 28 sep 2022 22 | vestiging Zoeterwoude
Super leuk geholpen door Sander, dacht mee aan onze wensen van de keuken. De plaatsing is heel goed verlopen, en het eindresultaat was top! Er was een beschadiging aan de handgreep, 1 belletje naar de vriendelijke telefoniste van Bemmel en Kroon en kon al snel een nieuw handgreepje ophalen. Super bedrijf en raad zeker een bezoekje aan de showroom aan.
FOTO VAN NICOLINE
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Gé en Tineke Van Hoorn op woensdag 21 sep 2022 22 | vestiging Zoeterwoude
Bijzonder tevreden over de ontvangst op de vestiging Zoeterwoude, het advies, de administratieve afhandeling van onze keuken. Prima verzorgde aflevering!
FOTO VAN GÉ EN TINEKE VAN HOORN
Reactie of foto toevoegen
“Erg goede service”
Door Masih N op donderdag 1 sep 2022 22 | vestiging Den Haag
Op aanraden van een collega bij Bemmel en Kroon wezen kijken voor een nieuwe keuken. Goed en vriendelijk geholpen door de verkoper! Wij hebben meteen aangegeven begeleid te willen worden in het proces omdat dit onze eerste nieuwe woning/keuken zou worden. Dat is ook zo gegaan. De verkopers hebben ons bij ieder bezoek in de winkel netjes te woord gestaan, de tijd genomen en ons dingen uitgelegd. Inmiddels is de keuken geplaatst en zijn wij in afwachting van twee extra keukenkasten. (In de tussentijd nog een wasmachine gekocht welke netjes is afgeleverd en aangesloten). Kortom: Bemmel en Kroon onderscheid zich van de andere keukenwinkels met mooie keukens & apparatuur die zij aanbieden, transparantie en vooral de service!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Sam van der Zwan op dinsdag 16 aug 2022 22 | vestiging Den Haag
We zijn zeer tevreden over de keuken die we bij Bemmel en Kroon gekocht hebben.
Het begon bij het ontwerpen van de keuken, er werd goed met ons meegedacht en zo hadden we snel een ontwerp van de keuken waar we tevreden mee waren. Het installatie verliep ook goed en was snel binnen een halve dag gedaan. Het duurde wel even voor we een installateur gevonden hadden, dit kwam omdat het een tijd duurde voordat we een aannemer hadden die de leiding enz kon omleggen. Maar Bemmel en Kroon kon snel schakelen en een nieuwe installateur doorgeven, zodat de keuken in de geplande week geïnstalleerd kon worden.
FOTO VAN SAM VAN DER ZWAN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met keuken”
Door Fam. Burgstad op dinsdag 9 aug 2022 22 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben onze nieuwe keuken gekocht bij Bemmel en Kroon, we werden netjes en vakkundig geholpen in de winkel en hebben de keuken samengesteld met al onze wensen daarin verwerkt. De keuken was compleet bij levering, waar we zeer blij mee waren.
FOTO VAN FAM. BURGSTAD
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door v.d. Sman op dinsdag 26 jul 2022 22 | vestiging Den Haag
Goede ervaring met de verkoper, fijn zelf te kunnen oriënteren in de showroom, en fijn dat wij met een betrouwbare aannemer konden werken. Wat ook fijn was was dat de keuken eerst weggehaald werd en pas een dag van te voren geleverd werd voor plaatsing.
Reactie of foto toevoegen
“Onwijs bedankt allemaal”
Door Demy op vrijdag 15 jul 2022 22 | vestiging Zoeterwoude
Mijn vriend en ik zijn bij meerdere keukenzaken wezen kijken om zo goed mogelijk te oriënteren maar toch hadden we bij Bemmel & Kroon het gevoel dat er echt met ons mee gedacht werd Na een aantal gesprekken (Er is namelijk zoveel moois) tot een prachtige keuken gekomen. Afgelopen week was het zo ver. De keuken werd zeer optijd gebracht, super fijn! Erg vriendelijke te woord gestaan door de 2 mannen die hem kwamen brengen. Binnen 10 min stond alles binnen! Nu is de keuken geplaatst en oh wat is hij mooi! Precies zo als mijn vriend en ik hem wilde. Onwijs bedankt allemaal!
FOTO VAN DEMY
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de nieuwe keuken”
Door M. Bloos op woensdag 6 jul 2022 22 | vestiging Zoeterwoude
We hebben in december een keuken gekocht voor het plaatsen in mei/juni. Je kunt zelf de prijs bepalen aan de hand van grootte, type en metk inbouwapparatuur. We zijn wel 3 keer terug geweest om een blad uit te zoeken en elke keer weer hartelijk ontvangen. Ook het plaatsen is gedaan door een vakman en zijn zoon. We misten 2 apparaten maar de monteur regelde dat ze dezelfde dag nog werden afgeleverd. We zijn heel blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN M. BLOOS
Reactie of foto toevoegen
“Een pluim”
Door Sjaak op woensdag 6 jul 2022 22 | vestiging Zoeterwoude
Zeer vriendelijk geholpen bij onze keuzes en goed advies naar de mogelijkheden.
Alles gebeurt volgens afspraken. En een pluim voor Rob wat een vakman. Zeer tevreden en de volgende komt zeker weer bij u vandaan.
Vrg Sjaak
FOTO VAN PIKET
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door André Kornet op dinsdag 21 jun 2022 22 | vestiging Cruquius
Nadat we bij diverse keuken winkels waren geweest en niet direct konden slagen kwamen wij bij Bemmel en Kroon in Cruquius. Geholpen door Anthony kregen wij direct goede adviezen in kleur en te gebruiken materialen. Op een groot scherm meekijkend zagen wij onze keuken ontstaan in 3 d. De prijs was zeer concurrerend dus hebben wij direct de beslissing genomen. Met de 3D tekeningen naar huis en binnen de gemaakte afspraak is alles geleverd en door een zeer nauwkeurige en prettige monteur geplaatst. Wij zijn werkelijk super tevreden met het resultaat en blij dat wij deze keuze gemaakt hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen”
Door Rick op maandag 13 jun 2022 22 | vestiging Den Haag
In ons vorige huis een keuken van Bemmel en Kroon, heel goed bevallen. Nu in onze nieuwbouwwoning weer een Bemmel en Kroon keuken. Geweldig geholpen. Een keuken samenstellen is een proces waarin de verkoper ons zeer kundig heeft weten te begeleiden.
FOTO VAN RICK
REACTIE VAN CLASINA
Welke kleur keuken is dit? Heel mooi
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marloes op vrijdag 10 jun 2022 22 | vestiging Zoeterwoude
Zeer tevreden over de manier waarop wij geholpen zijn. Vanaf het moment van ontwerpen door verkoper Sander, tot aan het plaatsen door het team van Hennie. Vriendelijk geholpen en er werd goed naar onze wensen geluisterd. De montage werd gedaan door een vakkundig team. Alles is heel netjes opgeleverd en duidelijke uitleg over alles wat door dezelfde heren aangesloten is.
Reactie of foto toevoegen
“Echt blij met onze nieuwe keuken”
Door Menard Mateus op vrijdag 10 jun 2022 22 | vestiging Den Haag
Super geholpen met alle opties voor ons nieuwe keuken. Montage perfect geregeld en alles was op tijd en volgens afspraken geleverd. Help desk goed bereikbaar en op hogere niveau. Wij zijn echt blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN MENARD MATEUS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jeroen op maandag 6 jun 2022 22 | vestiging Cruquius
Bij het samenstellen van onze Pronorm keuken goed geholpen en geïnformeerd over plus/min punten van bepaalde keuzes. De adviseur luistert goed naar onze wensen en denkt mee. Bedankt Martin! Ook de levering en plaatsing liep gewoon goed. Netjes gewerkt door de monteurs en erg fijn dat het afval ook nog wordt opgehaald. Niet anders dan zéér tevreden met onze mooie keuken.
FOTO VAN JEROEN
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische service”
Door Nathalie op vrijdag 3 jun 2022 22 | vestiging Cruquius
Heel blij met onze keuken. Ondanks een aantal hobbels zijn we ontzettend goed geholpen door Martin. De service was fantastisch. De Monteur Robin Isselman was heel secuur en heeft de keuken prachtig geplaatst.
FOTO VAN NATHALIE
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door m van wingerde op zondag 29 mei 2022 22 | vestiging Den Haag
Zeer goed geholpen door de verkoper. Dacht goed mee om de keuken zo efficiënt mogelijk te creëren. Ook de service is top alsmede de vakkundige monteur die de keuken zeer netjes heeft geplaatst. Kortom: Bemmel & Kroon vinden wij een aanrader, dit was onze 2e keuken daar.
FOTO VAN M VAN WINGERDE
Reactie of foto toevoegen
“Een hele mooie keuken”
Door Laura op woensdag 25 mei 2022 22 | vestiging Den Haag
Goede advisering voor de keuken in onze nieuwbouwwoning. Alles vlot verlopen, en een hele mooie keuken als eindresultaat.
FOTO VAN LAURA
Reactie of foto toevoegen
“Alles liep op rolletjes”
Door Familie Huiskens op woensdag 25 mei 2022 22 | vestiging Den Haag
Van begin tot oplevering alles perfect conform afspraak. Alle afspraken werden op tijd nagekomen. Gedurende het gehele proces werden wij goed op de hoogte gehouden.
Alles liep op rolletjes. Kunnen Bemmel en Kroon en de keuken monteur Bauman echt zonder voorbehoud aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Toussaint op woensdag 25 mei 2022 22 | vestiging Den Haag
We hebben een keuken gekocht en de verkoper heeft ons heel goed geholpen en wist voor alles een oplossing. De keuken is afgeleverd en geplaatst zoals afgesproken en ziet er super uit.
FOTO VAN TOUSSAINT
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastische keuken”
Door Joyce Nieuwenburg op woensdag 25 mei 2022 22 | vestiging Zoeterwoude
Nadat het helemaal fout gegaan was met een andere partij heeft Ricardo van Bemmel en Kroon Zoeterwoude ons uit de brand geholpen. Ricardo heeft met zijn goede kennis en adviezen ervoor gezorgd dat we alsnog een schitterende keuken hebben kunnen samenstellen. Vorige week is de fantastische keuken geplaatst, door 2 zeer vakbekwame, vriendelijke en netjes werkende monteurs. We zijn heel erg blij en zeer content met zo´n mooie keuken.
FOTO VAN JOYCE NIEUWENBURG
Reactie of foto toevoegen
“Alles verliep erg soepel”
Door Emmy op zaterdag 21 mei 2022 22 | vestiging Den Haag
De adviseur heeft ons fijn geholpen met het intekenen van de keuken. Hij dacht mee in onze wensen en kwam met fijne suggesties. Tot aan de plaatsing werden wij goed op de hoogte gehouden van de status van de keuken. Van bezorgen tot plaatsing tot het ophalen van afval; dit verliep allemaal erg soepel.
Reactie of foto toevoegen
“Bemmel en Kroon denkt met je mee”
Door Wil vd Hammen op woensdag 13 apr 2022 22 | vestiging Den Haag
Een heel goed verkoopadvies, Bemmel en Kroon denkt met je mee. Hetgeen wordt afgesproken wordt daadwerkelijk geleverd. Mooi materiaal.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden met het eindresultaat”
Door Niels Waalewijn op dinsdag 29 mrt 2022 22 | vestiging Zoeterwoude
In de winkel erg goed advies gekregen over alle materiaal opties in prijs kwaliteit verhouding. Ook bij het intekenen van de keuken werd perfect meegedacht over een logische indeling. Onze keuken moest qua maatvoering worden ingeschat omdat het om een uitbouw ging die nog geplaatst moest worden door de aannemer. Kleine aanpassingen aan de maatvoering zijn mooi aangepast toen de keuken ingemeten kon worden. Het plaatsen van de keuken is geheel naar wens verlopen. Eindresultaat heel erg tevreden.
FOTO VAN NIELS WAALEWIJN
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies en prima geregeld”
Door W. van der Haar op donderdag 24 mrt 2022 22 | vestiging Zoeterwoude
Voor de nieuwe keuken een drietal keukenbedrijven bezocht en gesprekken mee gevoerd. Ricardo, maar ook al zijn andere collega's, van B&K gaf ons een vertrouwd gevoel en stak in meerdere opzichten boven de andere bedrijven uit. Voor ons een reden om voor B&K te kiezen. Tijdens het ontwerp dacht hij op vele aspecten mee, zoals de opstelling, kleurcombinaties, de mogelijkheden van de diverse apparaten, maar hield ook het financiële plaatje in de gaten. Daarom hebben wij nu een keuken welke geheel aan onze wensen voldoet. Helaas was niet alle door ons aangekochte apparatuur beschikbaar op het moment van afleveren. Hiervoor hebben wij een kosteloze upgrade van de vaatwasser gekregen, een tijdelijke kraan en jammer genoeg een voorlopig gat in de keuken waar de oven had moeten staan. Maar dat gat zal, zonder twijfel van onze kant, op een gegeven moment zonder problemen met een oven gevuld gaan worden. Het geheel is in twee dagen (een dag voorbereiding en een dag plaatsen) vakkundig door Mathijs van MAKO Montage in elkaar gezet. Ook de afvoer van de grote hoeveelheid verpakkingsmateriaal is prima geregeld. Tijdens het monteren wordt het afval al gesorteerd (karton, piepschuim en rest), vervolgens wordt er een afspraak gemaakt om het de volgende dag af te komen halen. Zelfs dan wordt de komst van de vrachtwagen aangekondigd zodat je precies weet wanneer je hier klaar voor moet zitten.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Harold Bergman op dinsdag 8 mrt 2022 22 | vestiging Zoeterwoude
Goede ontvangst. Allereerst werd gevraagd wat de wensen waren voor de nieuwe keuken, budget en uiteraard de maten van de keuken. Een aantal zaken werden zelfs zo uitgebreid uitgelegd dat wij, in sommige keuzes, tot andere inzichten kwamen. Gelukkig. Mooie tekening meegekregen en voldoende tijd om te mogen beslissen. Altijd en overal informatie via mijnkeuken.info. Keuken levering helemaal top. Installatie door Mako montage perfect.
FOTO VAN HAROLD BERGMAN
Reactie of foto toevoegen
“Twee prachtige keukens”
Door J. Oortwijn op zaterdag 5 mrt 2022 22 | vestiging Zoeterwoude
B&K heeft bij ons twee keukens geplaatst:
- Een prachtige keuken heeft B&K gezet in ons voormalig kaashuisje waarin we nu gasten kunnen ontvangen. B&K heeft ons goed geadviseerd en keurig alles geleverd conform de afspraken die gemaakt zijn. Na een paar dagen zagen we nog een krasje op een deurtje, B&K levert netjes een nieuw deurtje.
- We zijn erg blij met deze stoere keuken in een voormalig paardenstal, zodat we hier gasten kunnen ontvangen. Bij plaatsen bleek er een zijpaneel niet helemaal mooi afgewerkt, daarvoor wordt keurig een andere geleverd. Erg blij met advies van B&K.
REACTIE VAN J. OORTWIJN
Keuken in het voormalig kaashuisje
REACTIE VAN J. OORTWIJN
Keuken in de voormalige paardenstal
Reactie of foto toevoegen
“We zijn heel blij met de keuken”
Door Marald Bes op zondag 20 feb 2022 22 | vestiging Zoeterwoude
Wij hadden niet gedacht dat een keuken van Bemmel en kroon in ons budget zou passen, maar waren aangenaam verrast na ons eerste bezoek en hoorde wat er mogelijk was. Bij het uitkiezen van de keuken zijn we goed en prettig geholpen. Er werd goed meegedacht en gekeken naar de mogelijke opties. Ook werd er ruim de tijd voor uitgetrokken. De levering van de keuken was op tijd. Alleen de kraan kon nog niet geleverd worden. Hier kregen we een tijdelijke kraan voor. Bij het installeren van de keuken bleken er kleine beschadigingen aan de keuken kastjes te zitten. Dit hebben we aangegeven en hier hebben we nieuwe frontjes voor gehad. Erg fijn. We zijn heel blij met de keuken.
FOTO VAN MARALD BES
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over hoe alles is verlopen”
Door Marco Kleis op zaterdag 19 feb 2022 22 | vestiging Zoeterwoude
Zeer tevreden over het eindresultaat. Het heeft even tegen gezeten wat betreft de levering van de kookplaat en vriezer. Bemmel en Kroon heeft zijn best gedaan om het op te lossen en wij zijn tevreden hoe alles is verlopen. De keuken is subliem geplaatst door Michael Pronk die heeft laten zien waarin 30 jaar ervaring in resulteert.
FOTO VAN MARCO KLEIS
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Ingrid van der Hulst op dinsdag 1 feb 2022 22 | vestiging Zoeterwoude
Wij zijn uitermate tevreden over het advies, de levering, montage en geleverde service. Ik raad iedereen aan bij de aankoop van een nieuwe keuken een voorstel door Bemmel en Kroon uit te laten brengen.
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne en heldere ervaring”
Door Boudewijn en Chantal op vrijdag 28 jan 2022 22 | vestiging Cruquius
Bram heeft ons heel kundig en fijn geholpen. Hij is heel geduldig en flexibel met al onze twijfels en veranderingen om gegaan. Een dag voor de levering kregen we te horen dat een apparaat niet geleverd kon worden maar na wat telefoontjes werd deze een dag later alsnog geleverd. Ook de montage verliep zeer voorspoedig. Al met al een hele fijne en heldere ervaring in een wat vage en mistige branche. Ook de onderhandelingen over de prijs waren dus helder en eerlijk. Wij zouden opnieuw hier een keuken kopen mocht dat ooit nodig zijn.
FOTO VAN BOUDEWIJN EN CHANTAL
Reactie of foto toevoegen
“Een pracht keuken”
Door Rob Hunting op dinsdag 25 jan 2022 22 | vestiging Cruquius
We zijn door Anthony van Haaster bijzonder goed geadviseerd. Op e-mails werd snel gereageerd en keuken is rustig en beheerst door M. van Deuren bijzonder goed geplaatst. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Kortom pracht keuken!
FOTO VAN ROB HUNTING
Reactie of foto toevoegen
“Een pluim voor Bemmel en Kroon”
Door Ton & Monique Brands op dinsdag 25 jan 2022 22 | vestiging Cruquius
Zeer goed en profesoneel geholpen bij het samen stellen van de keuken ook het afleveren en plaatsen verdiend een pluim.
FOTO VAN TON & MONIQUE BRANDS
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Anouk Kroes op zaterdag 15 jan 2022 22 | vestiging Zoeterwoude
Onze keuken is prachtig ontworpen door de keuken verkoper in Zoeterwoude. Ook zijn wij goed geadviseerd in de kleur van onze keuken. Het verloop van alles van ontwerp tm bestellen is prima verlopen, makkelijk contact, super geholpen. Het plaatsen van de keuken is netjes, goed en in overleg gedaan. Wij zijn helemaal tevreden met onze keuken en hoe wij geholpen zijn door Bemmel en kroon. Iedereen die langs komt geeft een compliment over de keuken. Meer dan tevreden met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN ANOUK KROES
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over het resultaat”
Door Eric en Femmy van Wezel op vrijdag 14 jan 2022 22 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben afgelopen winter een nieuwe keuken gekocht en kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn met de manier waarop het proces is verlopen. In de winkel hebben we rustig kunnen kijken naar de verschillende keukens en hebben op die manier een idee kunnen vormen voor onze nieuwe keuken. Tijdens het ontwerpen van de keuken samen met de adviseur konden we bij het maken van een keuze vaak weer even de winkel inlopen om een voorbeeld te kunnen bekijken. Zeer plezierig. Tijdens het ontwerpen kwam de adviseur vaak met handige en verrassende oplossingen.

Nadat we de keuken definitief hadden besteld werden we regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang van het bestelproces. Zodat we goed wisten waar we aan toe waren. De keuken werd uiteindelijk zonder mankementen op het afgesproken moment geleverd. Ook de bestelde apparatuur was allemaal aanwezig.
De monteur heeft de keuken vervolgens netjes gemonteerd. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat.
FOTO VAN ERIC EN FEMMY VAN WEZEL
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Shanow op donderdag 13 jan 2022 22 | vestiging Cruquius
We hebben een nieuwe keuken aangeschaft bij Bemmel en Kroon. Hierbij hebben we een afspraak gemaakt en zijn we alle opties doorlopen. Uiteindelijk super tevreden de winkel uitgelopen. Ook het plaatsen was super. Dank bemmel en kroon.
FOTO VAN SHANOW
Reactie of foto toevoegen
“Planning echt niet goed verlopen”
Door Wim Smits op woensdag 12 jan 2022 22 | vestiging Zoeterwoude
Voor onze nieuwbouw al weer ruim twee jaar geleden de keuken gekocht bij van B&K. Het uitzoeken en kiezen verliep prima dankzij de deskundige hulp van de verkoper R. Buvelot . Het maken van de afspraak voor plaatsing van de keuken werd al lastiger. De aan ons toegewezen monteur liet het uiteindelijk afweten en stuurde ons terug naar van B&K voor een andere monteur. De keuken is uiteindelijk geplaatst later dan was gepland. De monteur werkte netjes en vakkundig maar presenteerde wel aan het eind bij de oplevering een nota voor extra materialen en extra werk terwijl de complete montage was inbegrepen. Uiteindelijk werd dit na een aantal telefoontjes wel weer rechtgetrokken. Volgens de monteur van de keuken zat er een stopcontact te weinig in de wanden en zat niet alles op de goede plaats terwijl er bij het opmeten van de definitieve maten uiteraard een controle hoort plaats te vinden . Heel vervelend is dat er na het opmeten blijkt dat de maat net te weinig is en dan een eerder bestelde hoekkast niet past . Er wordt wel een alternatief geboden maar de bepaald eenvoudiger uitvoering wordt niet verrekend . Ook heel vervelend is als er net voor de aflevering wordt gebeld dat de vatenwasser niet meer leverbaar is ! Bij de oplevering van de keuken blijkt dat de afgesproken achterwanden niet zijn gemonteerd en dat de onder en bovenzijde van een hoekkast niet zijn afgewerkt. De monteur heeft geen achterwanden in zijn gegevens staan , je moet er dus weer zelf achteraan , bij van B&K kost het veel tijd om eea te achterhalen en dan krijg je domweg te horen : Oh ja hier staat het de achterwanden zijn manco ? moet worden nabesteld . Als je dan na 8 weken is vraagt wat de stand is , wordt er van je verwacht dat je zelf maar een afspraak regelt met de monteur! Uiteindelijk volgt er dan een afspraak maand later die op het laatste ogenblik wordt afgezegd omdat van B&K vergeten is een extra man te leveren voor de montage van de achterwanden! Uiteindelijk is een en ander afgehandeld op de 30 December, 6 maanden na de oplevering. De planning hebben ze niet goed in handen bij van Bemmel en Kroon , en als je een keer wat over het hoofd ziet bij het nabellen wordt het personeel boos. Overigens als ik niet wat vaker had nageteld zat ik vermoedelijk nu nog met een half afgemaakte keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken zijn ook afspraken”
Door Klaas Annema op dinsdag 4 jan 2022 22 | vestiging Cruquius
Een mooie, diepblauwe greep loze hoekkeuken (Crown Siena) gekocht met Siemens apparaten. Communicatie met B&K bij zowel de keuze, updates over aanpassingen als plaatsing ging prima. Afspraken zijn ook afspraken. Ook het digitale dossier via mijnkeuken.info werkte goed.
FOTO VAN KLAAS ANNEMA
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Bemmel & Kroon
aCruquius (141 ervaringen), Cruquiusplein 50, Cruquius plaza, 2142 EV Cruquius, tel 023 - 548 30 60
bDen Haag (304 ervaringen), Neckar 24, Industrieterrein Forepark, 2491 BD Den Haag, tel 070 - 320 60 65
cZoeterwoude (372 ervaringen), Hoge Rijndijk 269, 2382 AN Zoeterwoude Rijndijk, tel 071 - 581 20 20
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.