Feedback
9,1

Bemmel & Kroon

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.bemmelenkroon.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bemmel & Kroon
Een nieuwe keuken is al gauw een hele investering. Terecht dat u bij zo'n uitgave van tevoren maximale zekerheid wilt hebben dat alles klopt. Bemmel & Kroon geeft u die zekerheid. Als door en door gezond familiebedrijf focussen we al ruim 50 jaar op één ding: blijvend tevreden relaties. Zo komt het dat we zelfs klanten hebben die al 4 keer of vaker een keuken van ons afnamen.

Het recept van ons succes:
• Continu zo'n 150 opstellingen in 3 showrooms (Den Haag, Zoeterwoude-Rijndijk en Cruquius).
• Unieke presentatie van de inbouwapparatuur, bij ons kunt u zo goed als alles "in het echt” uitzoeken en hoeft het niet vanuit een folder.
• Door gebruik te maken van het nieuwste computerprogramma kunnen we uw droomkeuken goed voor u visualiseren.
• Wij voeren alle denkbare stijlen.
• Wij vragen geen enkele aanbetaling.
• Wij komen de keukenruimte gratis voor u opmeten.
• Onze offerte is altijd helder en volledig, dus geen dure verrassingen achteraf.
Ervaringen
Er zijn 909 ervaringen over Bemmel & Kroon. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren593 ervaringen
4 sterren253 ervaringen
3 sterren20 ervaringen
2 sterren20 ervaringen
1 ster14 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Uitstekend advies gehad”
Door Marianne op maandag 21 sep 2020 20 | vestiging Den Haag
We zijn uitstekend geadviseerd door de zeer behulpzame verkoper. Hierdoor kregen we het gewenste originele en tijdloze ontwerp.
FOTO VAN MARIANNE
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Apparatuur voor goede prijzen”
Door N Meijer op woensdag 16 sep 2020 20 | vestiging Den Haag
Zeer goede begeleiding door Sattisch gehad voor het uitzoeken van mijn droomkeuken. Hij dacht goed mee met mijn wensen en gaf advies waar ik veel aan had (bijv. over het vergelijken van kwaliteit van verschillende keukenkastjes uit eerdere offertes). Er werd ook totaal geen druk gelegd op het tekenen, je kreeg echt alle tijd om hier rustig over na te denken. De vraag of ik wilde tekenen is mij ook niet eens gesteld. Dat gaf een zeer prettig gevoel. Ik heb mijn keuken er uiteindelijk niet gekocht, omdat ze net niet het werkblad ontwerp hadden waar ik specifiek naar op zoek was en ik dit ergens anders wel had gevonden. De service was desondanks fantastisch en ik zou ze zeker bij iedereen aanbevelen. De prijs was ook heel scherp ten opzichte van andere keukenzaken waar ik eerder een offerte had laten maken. De apparatuur kan voor internetprijzen geleverd worden (-40% tov adviesprijs), waar de meeste keukenzaken hier slechts 20-25% over willen geven.
Reactie of foto toevoegen
“Witte keuken”
Door Hilde van der Smissen op dinsdag 8 sep 2020 20 | vestiging Den Haag
Ik heb een gehele witte AEG keuken gekocht. De medewerkers zijn allemaal buitengewoon vriendelijk. Er werd meteen veel tijd voor mij genomen. Ik kreeg goede voorlichting. Ook bij latere aanvullingen werd ik steeds goed geholpen. Ik geniet van mijn mooie keuken.
FOTO VAN HILDE VAN DER SMISSEN
Reactie of foto toevoegen
“Goede beslissing om hier te kopen”
Door Fam de Joode op zondag 6 sep 2020 20 | vestiging Den Haag
Wij hebben na uitgebreid onderzoek gekozen om onze keuken bij Bemmel en Kroon te kopen, en wat was dat een goeie beslissing zeg! De verkoper luisterde goed naar onze wensen en aangezien ik zware rugklachten heb, heeft hij hier rekening mee gehouden met de indeling van de keuken. Geen agressieve verkopers, maar vriendelijk behulpzame mensen die naar de wensen van de klant luisteren en proberen met je mee te denken. De installatie van de keuken in gedaan door Herman, en wat is dat een proffesioneel die precies weet wat hij doet en de keuken zeer goed heeft geïnstalleerd en alle extra info erbij verteld, ook hierbij was niks te veel gevraagd. Kortom wij zijn erg kritisch, maar we hebben op dit hele proces niks op aan te merken en we geven Bemmel en Kroon dan ook een dik verdiende 10. Als je hier een keuken koopt, dan zal je er zeker geen spijt van krijgen. Top Ga zo door.
FOTO VAN FAM DE JOODE
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prettig bij aanpassingen”
Door Erwin Over op vrijdag 4 sep 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
We zijn bij verschillende 'keukenboeren' geweest, maar B&K sprong er uit door de fraaie vestiging en de professionele begeleiding. Een nette, uitgebreide showroom en een prima adviseur die de keuken meteen op de computer tekent, terwijl je meekijkt op een groot scherm. Hij houdt rekening met je wensen en combineert dit met zijn eigen inzicht als expert. Tussen het tekenen van de koopovereenkomst en de plaatsing zat bij ons anderhalf jaar, waardoor inzichten soms veranderden. Maar aanpassingen waren nooit een probleem en dat is wel zo prettig. Nadat de keuken geplaatst was hebben we nog een achterwand laten plaatsen door Visualls uit Delfgauw. Ook een aanrader.
FOTO VAN ERWIN OVER
Keuken met Visualls achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit en service”
Door Michel Engelen op zondag 23 aug 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Heel erg tevreden over onze nieuwe keuken met Siemens apparatuur. Alles op tijd geleverd en gemonteerd door Henny Polder. Als extra service haalt Bemmel&Kroon ook het verpakkingsmateriaal op. Super!
FOTO VAN MICHEL ENGELEN
Keuken en visgraatvloer
Reactie of foto toevoegen
“Al met al tevreden”
Door Bakker op zaterdag 15 aug 2020 20 | vestiging Cruquius
Zeer vriendelijke verkoper. Wel aantal kleine veranderingen steeds en opmeten niet helemaal verlopen zoals afgesproken, maar al met al is de keuken wel in 1 keer geplaatst en ben ik tevreden.
FOTO VAN BAKKER
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door De Vries op zaterdag 15 aug 2020 20 | vestiging Cruquius
Wij werden goed geholpen met het uitzoeken van de keuken.Tussendoor wilden wij wat aanpassingen in het ontwerp. Dit werd keurig verwerkt. Aan details voor onderhoud hadden wij wat meer geïnformeerd kunnen worden. Wij zijn erg blij met het resultaat!
FOTO VAN DE VRIES
Keuken met composiet blad
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Wendy op vrijdag 14 aug 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Het kopen van een keuken was niet iets waar ik naar uitkeek: teveel verhalen gehoord van fratsen met buitensporig hoge bedragen waar je dan een "mooie korting"over kunt krijgen bij snel beslissen. Dit gaat bij Bemmel en Kroon heel anders, de werkelijke (en zeer redelijke) prijs wordt direct berekend en er wordt geen druk uitgeoefend om direct te beslissen. Ook tussentijdse contactmomenten hebben we steeds als zeer klantvriendelijk ervaren. Wij zijn ook zeer tevreden over de kwaliteit van de keuken en waren aangenaam verrast over het vakmanschap van de monteur die de keuken in z'n eentje in één dag heeft geplaatst. Wat ons betreft niets dan lof voor Bemmel en Kroon!
FOTO VAN WENDY
Ruime hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Conny op maandag 10 aug 2020 20 | vestiging Cruquius
Prachtige winkel, goed geholpen door Yorin. Ook het monteren verliep erg goed en het eindresultaat is geweldig.
FOTO VAN CONNY
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Ton Huiberts op donderdag 6 aug 2020 20 | vestiging Den Haag
Van begin tot het einde fantastisch verlopen ,ook de monteurs hebben hun werk top gedaan ....
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed bevallen”
Door Tjerk Schreurs op donderdag 6 aug 2020 20 | vestiging Cruquius
Heel flexibel en geduldig. Konden ook nog heel makkelijk dingen aanpassen

Aanvulling ontvangen 10 augustus 2020: Keuken gekocht, reeds geplaatst Erg goed bevallen, inmiddels alweer 2 partijen naar Bemmel en Kroon verwezen
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Frank H op donderdag 6 aug 2020 20 | vestiging Cruquius
nadat ik besloten had mijn keuken te laten vernieuwen heb ik bij diverse bedrijven rondgekeken en offertes opgevraagd. Nu kon de keuken qua opstelling en apparaten niet veel anders, maar de adviseurs dachten flink mee. Bovendien waren er heel veel keuzes in kleuren en soorten werkbladen, grepen enz (ook al wist ik vrij snel de kleur haha). Bovendien was de adviseur (Martin Honsbeek) altijd bereikbaar voor vragen of nog aanpassingen. ten slotte was ook de afhandeling van informatie, administratie, het bezorgen van de keuken en het ophalen van al het verpakkingsmateriaal en oude apparatuur prima geregeld. De keuken werd gemonteerd via B&K. Zij raadden Henny Polder aan, die bovendien een goeie offerte uitbracht voor het meerwerk (weghalen oude keuken en tegels, nieuwe tegels plaatsen) naast de keukenmontage. De monteurs Mike en Joey (of jeffrey, dat ben ik vergeten) waren zeer snel, kundig en goed: in 1.5 dag was alles klaar! Kortom; zowel over B&K als de montage + uitvoer meerwerk erg tevreden. Aanrader.
FOTO VAN FRANK H
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Mooi geworden”
Door Wouter op donderdag 6 aug 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Mooie keuken, moest wel zelf zaken corrigeren op de offertes.
FOTO VAN WOUTER
Gerealiseerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg blij”
Door Jeffrey op maandag 3 aug 2020 20 | vestiging Cruquius
Wij zijn goed geholpen en geïnformeerd in de winkel. Wij zijn ook heel tevreden over de mannen die onze keuken hebben geïnstalleerd!!
FOTO VAN JEFFREY
Donkere keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Toon op vrijdag 31 jul 2020 20 | vestiging Cruquius
Super service in de showroom voor uitzoeken van een nieuwe keuken; duidelijke communicatie en levering/plaatsing helemaal volgens planning.
FOTO VAN TOON
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door R.H.M. Retel op woensdag 29 jul 2020 20 | vestiging Den Haag
Wij hebben een keuken bij Bemmel en Kroon gekocht. Goed geholpen door medewerker Don en hij schetste precies wat wij wilden. Het eindresultaat is een mooie keuken met kookeiland.

Aanvulling ontvangen 30 juli 2020: De keuken is al geleverd en afgemonteerd. De montage en leidingen verleggen was alleen erg duur. Voor de rest ziet het er netjes uit.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door E.R. van Genderen op dinsdag 28 jul 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Keuken gekocht. Vanaf het begin tot het eind prima geregeld. Zowel bij de begeleiding, verkoper was zeer klantvriendelijk.De levering en montage niets dan lof. Keurig netjes en plezierige werklui.Alles was snel en in 1 keer goed. Dat zie je ook vaak anders. En dat daags na montage alle verpakkingen werden opgehaald helemaal geweldig. Van Bemmel en Kroon zal ik zeker aanraden aan andere mensen.
FOTO VAN E.R. VAN GENDEREN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“In een keer compleet”
Door Jan-Willem Koot op zaterdag 25 jul 2020 20 | vestiging Cruquius
Na een eerste prettig bezoek aan de showroom gebracht te hebben een afspraak gemaakt om de keuken te ontwerpen. We hebben veel showrooms gezien. De ongedwongen sfeer sprak mij zeer aan. We werden door Yorin zeer vakkundig geholpen. Na een eerste ontwerp was het geen probleem om nog een paar kleine aanpassingen door te voeren. De keuken werd geplaatst door deskundige monteurs John en zijn rechterhand. De keuken is in een keer compleet werkend opgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Topwinkel”
Door Arjan Bazen op dinsdag 21 jul 2020 20 | vestiging Den Haag
Bemmel & Kroon is wat duurder dan ander bedrijven echter grote verschillen zijn er wel. Geen agressieve, maar eerlijk, vriendelijke en geduldige verkopers. Bij levering is de keuken geïnstalleerd en direct gratis naservice verleend door de monteur. Bemmel en Kroon is in mijn ogen een topwinkel.. zeker een aanrader!
FOTO VAN ARJAN BAZEN
Keuken met verlichting
+ Toon extra foto van Arjan Bazen
Reactie of foto toevoegen
“Super gegaan”
Door Jan van der Steen op maandag 20 jul 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Na 30 jaar intensief gebruik waren we toe aan een nieuwe keuken. Wij kwamen al snel uit bij Bemmel en Kroon. Een grote keuze, vriendelijk personeel, goed en deskundig advies en de keus van aanrechtblad, panelen en de kleur was snel gemaakt. Later volgde een afspraak voor de keuken in te tekenen. De kastjes, spoelbakken, de inbouw apparatuur het werd allemaal driedimensionaal tot leven gebracht en kregen een goedbeeld van onze toekomstige keuken. Wat wij hierbij als prettig hebben ervaren was het vrijblijvende. Helemaal niets werd opgedrongen. De tijd wordt voor je genomen en er wordt met je meegedacht om voor jou te komen tot de beste indeling van je keuken. Wij hebben gekozen om de keuken door Bemmel en Kroon te laten plaatsen. Ik hoor nog zeggen: zeer verstandig want wij laten onze keukens plaatsen door echte vakmensen en geloof ons alles gaat goed. Wij stonden er best sceptisch tegenover want wat gaat nu nog in 2 keer goed. In juni werd het spannend. Keuken werd gebracht en Herman kwam de keuken plaatsen en Rob zorgde voor het elektrisch gedeelte. Wij kunnen achteraf niet anders concluderen dat dit super is gegaan. De levering klopte precies en Herman en Rob zijn echte vakmensen en zeer sociaal. Wat ons betreft is Bemmel en Kroon een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk geholpen”
Door A.J. van der Niet op donderdag 16 jul 2020 20 | vestiging Cruquius
Vriendelijk geholpen. Duidelijke uitleg over de werkwijze van Bemmel & Kroon. Geen onderhandelingsmogelijkheid maar wel duidelijkheid en een prima prijs/kwaliteitverhouding. Gemaakte afspraken werden keurig nagekomen. Goede berichtgeving via de mail voorafgaande aan elke stap van het proces. Vakkundige installateur.
FOTO VAN A.J. VAN DER NIET
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken om van te genieten”
Door A. Boom op donderdag 16 jul 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Bij de aankoop van de nieuwe keuken zijn we geholpen door Koen. Tijdens het samenstellen van de keuken een paar keer op praktische dingen gewezen met wat wel en wat niet te doen. Ook het paar keer wisselen van achterwand en keukenblad was geen probleem. Ook de Siemens apparaten zijn perfect ingepast in de keuken. Ook het al kunnen zien hoe je keuken er uit gaat zien op de site Mijnkeuken.info is van deze tijd, je ziet gewoon wat je gaat kopen. Uiteindelijk is de keuken half maart besteld en half juni geplaatst. De keuken monteur, die voor Bemmel & Kroon de keuken heeft geplaatst, Mathijs van Makomontage, heeft de keuken, in één dag, perfect geplaatst. Een waar vakman. Zelfs een paar extra werkzaamheden waar je normaal een rekening voor zou krijgen zijn als inclusief uitgevoerd. Al om al dus zeer tevreden over het aanschaf traject en het plaatsen van de keuken. De droomkeuken staat, en nu maar genieten van deze keuken.
FOTO VAN A. BOOM
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door C.T.M. Blom op woensdag 15 jul 2020 20 | vestiging Den Haag
Zeer vriendelijk, vakkundig / deskundig en meedenkend geholpen met de aankoop van deze mooie keuken.
FOTO VAN C.T.M. BLOM
Keuken met halfhoog muurtje
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Rens op vrijdag 10 jul 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Onlangs volledig naar tevredenheid een keuken laten plaatsen, fijne mensen om contact mee te hebben waarbij de prijs de prijs is! Geen gekke fratsen achteraf en een mooie keuken als resultaat. Enige puntje is dat de afstandsbediening + sensoren voor de onderkast verlichting vergeten was. Echter was dit na een belletje zo opgelost en is dit netjes na geleverd. Tijdens het traject het contact als erg fijn ervaren waarbij eventuele vragen adequaat en snel opgelost werden. In de toekomst zullen we hier zeker terug komen
FOTO VAN RENS
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Leen van der Sloot op vrijdag 10 jul 2020 20 | vestiging Den Haag
In alle opzichten is de service van Bemmel&Kroon uitstekend. De klantvriendelijkheid tijdens het maken van keuzes in de showroom, het deskundige advies, de informatieverstrekking via de mailwisseling en de afhandeling via een zeer deskundig, op service gericht installatiebedrijf. De nazorg is goed. Kortom, niets dan lof.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Visser op zaterdag 4 jul 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Keuken gekocht in Zoeterwoude! Vanaf het eerste contact al een goed gevoel gehad bij deze zaak! Vriendelijk ontvangen en zeker niet opdringerig!! Keuken netjes en compleet geleverd, geen mankementen! Keurig in 1 dag geplaatst door montage bedrijf Hennie Polder via Bemmel en Kroon! Na montage is al het verpakkingsmateriaal keurig netjes opgehaald door Bemmel en Kroon! Wij zijn zeer tevreden en zou hen zeker aanbevelen!
FOTO VAN VISSER
Reactie of foto toevoegen
“Goed geinformeerd”
Door Familie Van Dijk op woensdag 1 jul 2020 20 | vestiging Den Haag
Onze nieuwe keuken is helemaal naar wens geplaatst. Altijd spannend na iets op papier samengesteld en gemeten te hebben. De losse koelkast is een paar dagen voor levering van de keuken besteld bij Bemmel en kon tegelijkertijd met de keuken geleverd en geplaatst worden. We zijn goed geïnformeerd over de verschillende materialen en zijn nu we de keuken in gebruik hebben zeer tevreden over de keuzes die we gemaakt hebben!
FOTO VAN FAMILIE VAN DIJK
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken goed nagekomen”
Door Vera Magdelijns op dinsdag 30 jun 2020 20 | vestiging Den Haag
Keuken van zeer goede kwaliteit en goed en snel gemonteerd. Alle afspraken zijn goed nagekomen, Bemmel & Kroon zijn informatief en vriendelijk
FOTO VAN VERA MAGDELIJNS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Trudy van der Helm op dinsdag 30 jun 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Prachtige keuken gekocht en geplaatst! Overleg over aanpassingen en datum van plaatsing verliepen soepel en snel. Werd geplaatst door Van der Kamp Keukenmontage. Zij kwamen met zijn tweeën. Dat gaf een goed gevoel, het zijn toch lange, onhandige en soms zware spullen die ze in elkaar moeten zetten. Alles paste en alles werkte, wat wil je nog meer. Super tevreden met mijn nieuwe keuken
FOTO VAN TRUDY VAN DER HELM
Apparatenwand
+ Toon extra foto van Trudy van der Helm
+ Toon extra foto van Trudy van der Helm
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Jürgen op dinsdag 30 jun 2020 20 | vestiging Den Haag
We have bought a new kitchen from Bemmel en Kroon for our new house. We have received very good advice and professional support from the company that has looked at the requirements from the client perspective. Our experience with Bemmel en Kroon was very positive both the expert advice and the fault free installation at our new home.
FOTO VAN JÜRGEN
L keuken
Reactie of foto toevoegen
“Komen terug”
Door Pim Brinkman op dinsdag 30 jun 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Zeer tevreden over de verkoop en het plaatsen van deze keuken. Ook de afthersales was meer dan goed. Komen zeker terug
FOTO VAN PIM BRINKMAN
Keuken met oranjerode fronten
Reactie of foto toevoegen
“Genieten”
Door Sander Harders op donderdag 25 jun 2020 20 | vestiging Den Haag
In december 2019 hebben wij een nieuwe keuken aangeschaft bij uw adviseur Rene Jochems. Uitstekend geholpen, goede adviezen, ruim de tijd genomen en een scherpe en eerlijke prijs afgegeven. Na onze verbouwing is de keuken geplaatst door Sidney die wederom ruim de tijd nam en kleine oneffenheden die wij zelf hadden veroorzaakt oploste. Vakman eerste klas! De afgelopen weken hebben wij al heel erg genoten van onze nieuwe keuken. Bedankt!
FOTO VAN SANDER HARDERS
Ruime keuken
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden mee”
Door Annemieke Heitlager op dinsdag 23 jun 2020 20 | vestiging Den Haag
Onze ervaringen met bemmel en kroon zijn helaas niet zo positief. Prachtige keuken uitgezocht, goed advies en een prima monteur. Bij de montage bleek dat er 1 zijkant van de keukenkast beschadigd was. Er is 5 keer een nieuwe kast besteld maar ook deze waren allemaal beschadigd. En nu komt het rare deze kast blijkt niet onbeschadigd leverbaar te zijn... Alternatief is dat er een plaat op de zijkant van de kast komt waardoor het aangezicht niet mooi is of een kleine vergoeding die niet in verhouding tot de keuken staat. Denk dus goed na voordat je daar een keuken koopt. Want na bijna 2 jaar is er nog steeds geen oplossing waar wij tevreden mee zijn!

Naschrift 16 augustus 2020: Aangepast naar 3 sterren.
Reactie of foto toevoegen
“Naar volle tevredenheid”
Door Marjan op dinsdag 23 jun 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Zeer goed geholpen , goed advies qua keukenopstelling door de verkoopadviseur. Spullen zijn keurig afgeleverd en er werd goed gecommuniceerd wat tegenwoordig meer uitzondering dan regel is. Keuken is tevens naar volle tevredenheid geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door G,Kuppers-Klunder op donderdag 18 jun 2020 20 | vestiging Den Haag
Ik ben zeker zeer tevreden fijne mensen die kwamen werken.waar je echt van opaan kon. Mijn keuken ziet er prachtig uit en ben er ook heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door AHC Tangelder op donderdag 18 jun 2020 20 | vestiging Den Haag
Zeer tevreden. Goede ontvangst. Geen opdringerige verkopers. Mooie showroom waarin ook bijna alle inbouwapparatuur te zien is. Pronorm keuken gekocht met Siemens apparatuur. Ondanks coronacrisis is alles precies volgens planning uitgeleverd en gemonteerd. Monteurs kwamen om 8:00 uur en om 18:30 uur werd de keuken gebruiksklaar opgeleverd. Dag na montage werd alle verpakkingsmateriaal keurig opgehaald. Dit nog niet eerder meegemaakt.
FOTO VAN AHC TANGELDER
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Wijnand van Deursen op donderdag 18 jun 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Nadat we eerst elders hadden gekeken, zijn we toch nog bij B&K langs gegaan voor een goed vergelijk. Romano heeft ons direct goed geholpen, was ook duidelijk en eerlijk in zijn advies en we konden op allerlaatste moment ook nog een nieuwe kleur kiezen voor onze kasten. Deze kleur was net nieuw toegevoegd en we zijn enorm blij dat we die keuzen nog hebben gemaakt. Ook de oplevering was erg vakkundig. Er waren maar minimale foutjes en deze worden alsnog opgelost. Al met al, heel erg tevreden.
FOTO VAN WIJNAND VAN DEURSEN
Keuken aan twee zijden
+ Toon extra foto van Wijnand van Deursen
Reactie of foto toevoegen
“Volgende keer weer”
Door S. Huising op donderdag 11 jun 2020 20 | vestiging Cruquius
Onze ervaring met Bemmel Keukens is uitstekend! Zoveel keukenwinkel afgelopen, maar bij Bemmel het prettigst gevoeld. Wat een service, vriendelijkheid, niets te veel en altijd mogen bellen. Wij hebben onze eerste keuken bij yorin in Hoofddorp gekocht. Uitstekend geholpen met lekkere drankjes en hapjes tijdens ons gesprek, nog een winkel waar ze de tijd voor je nemen en geen haast kennen. Alles is duidelijk, geen achteraf moeilijke gebeurens. Gewoon uitstekend! Zelfs de chauffeurs die je keuken komen bezorgen van Bemmel is niets op aan te merken. Ook dat gaat met beleid. Ook Leendert van de verkoopafdeling heeft ons prima geholpen met de quooker kraan en zeeppomp. Vandaag onze keuken geplaatst door Niels, monteur van Bemmel. Ook een echte aanrader. Wat een harde werker en alles keurig netjes. Onze eerste keuken in 30 jaar! We zijn zooooo blij. Bemmel, Yorin, nogmaals dank voor de geleverde service. Volgende aankoop is weer bij jullie.
REACTIE VAN S. HUISING
Super! Nogmaals bedankt Bemmel, Yorin en Niels.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door L. van Baar op maandag 8 jun 2020 20 | vestiging Den Haag
Alle tijd werd genomen om een keuken uit te zoeken. Uitstekend geholpen door Jordy van planning en control toen de levering van 2 apparaten, door de Corona, vertraging opliep. Hij heeft dit prima opgelost. Ook Keuken Totaal Concept de externe partij die de keuken zou installeren heeft geweldig meegedacht en de monteur, Jeffrey, heeft perfect de keuken geïnstalleerd. Ben enorm tevreden.
REACTIE VAN L. VAN BAAR
Prima service!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Hellen van Velzen op donderdag 4 jun 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Keuken gekocht op basis van de goede reviews. Ben zeer goed geholpen, deskundig en goed meegedacht. Plaatsing door de monteur ook helemaal prima. De opgeleverde keuken was gelijk helemaal in orde. Het enige aandacht puntje is de communicatie over een paar zaken, dat verliep niet helemaal zoals het zou moeten zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Denken goed mee”
Door Maaike op woensdag 20 mei 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Ivm omstandigheden kwam het beter uit om de keuken eerder te plaatsen dan de gebruikelijke termijn. Ondanks de drukke kerst periode werd er meegedacht en kom dit gerealiseerd worden.
FOTO VAN MAAIKE
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische keuken”
Door Ingrid op vrijdag 15 mei 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Zeer rustig en goed geholpen. Met als resultaat een fantastische keuken waar we jaren plezier aan gaan beleven. Het is onze tweede Bemmel en Kroon keuken. Wat ons betreft een aanrader!
FOTO VAN INGRID
Reactie of foto toevoegen
“Verliep heel goed”
Door A. van der Meer op donderdag 14 mei 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
In februari 2020 is onze nieuwe keuken geplaatst. Na goede eerdere ervaringen hebben wij de keuken voor ons nieuwbouwappartement in 2018 bij Bemmel & Kroon gekocht. De contacten bij aankoop, begeleiding en aflevering van de keuken zijn prima verlopen. De onderdelen van de keuken zijn compleet en onbeschadigd aangekomen en is (op ons verzoek) door Hennie Polder keurig geplaatst. Het gehele proces verliep heel goed. Er is bij ons op vakkundige wijze een mooie keuken geplaatst. Wij zijn daar heel blij mee en bevelen Bemmel & Kroon van harte aan.
FOTO VAN A. VAN DER MEER
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door Oskar de Kuijer op woensdag 13 mei 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Geduldig bij het uitzoeken van de keuken. Alle opties goed door kunnen nemen. Plaatsing is tijdig en netjes gedaan. Geen restpunten. Het resultaat thuis is prachtig.
FOTO VAN OSKAR DE KUIJER
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door H duijverman op woensdag 13 mei 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Goed geholpen erg blij met mijn nieuwen keuken komen afspraken goed na
FOTO VAN H DUIJVERMAN
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door Cees van Iterson op maandag 11 mei 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
In november 2019 een keuken gekocht, en zeer prettig geholpen door adviseur Koen Luiten. We werden voorzien van goede informatie en tips.Er werd ruim tijd geboden om aan onze wensen te voldoen en zaken te bespreken. Op ons verzoek levering en installatie van de keuken in het voorjaar. Levering van de keuken afgelopen vrijdag en mooi op tijd. Goede communicatie hierover en de bezorgdienst van Bemmel en Kroon belt netjes op wanneer zij komen afleveren. Installatie is inmiddels aan de gang en gaat voorspoedig.
Reactie of foto toevoegen
“Lang bezig met de keuken”
Door S. Arens op dinsdag 5 mei 2020 20 | vestiging Cruquius
Ik schrijf deze review, omdat ik na ruim een jaar klaar ben met Bemmel & Kroon. Onze keuken is in april 2019 geleverd en gemonteerd. Nu ruim een jaar later zijn wij nog steeds bezig om alle problemen opgelost te krijgen. Wij hebben zo'n 38 meldingen in ons dossier van wat er allemaal mis is gegaan en of beschadigd was. De meesten meldingen zijn inmiddels opgelost (moet je wel telkens zelf contact opnemen met de serviceafdeling, want voordat je reactie terug krijgt duurt allemaal erg lang). Waarom nu pas een review? Nou dat komt omdat ik vandaag de serviceafdeling weer gebeld heb om te horen hoe ze de laatste problemen op zouden gaan lossen. Wij hebben namelijk een alusplash achterwand en deze is al drie keer vervangen omdat er beschadigingen in zaten en omdat de afwerking heel lelijk was en de kit die ze gebruikte om de naden weg te werken los liet. Onze muur was glad voordat de achterwand voor de eerste keer was geplaatst. Tijdens het verwijderen van de achterwand werd de muur beschadigd. Er zaten allemaal deuken in. De tweede achterwand werd geplaatst, maar helaas weer beschadigd en tevens liet weer het kit werk los. Dus wederom kregen we weer een nieuwe achterwand. Oude er weer af, waardoor en nog meer plekken in de muur kwamen. Deze is inmiddels geplaatst. Ja en helaas weer wat kleine beschadigingen, maar we dachten nou ja laat maar, want we hadden de hoop een beetje opgegeven na alle ellende die wij hebben gehad. Maar helaas liet het kit wederom weer los dus is de monteur weer lang geweest en heeft dit opnieuw gekit. En geloof het of niet maar helaas laat het weer los. Tevens zit de achterwand bij het kook gedeelte ook niet vast, want zodra je het schoonmaakt kraakt het en het word steeds erger. Tijdens het telefoon gesprek van vanmorgen werd mijn verteld dat ze wel weer opnieuw kunnen kitten. Nou sorry daar heb ik geen vertrouwen meer in. Hun advies voor de achterwand is om het nu gewoon zo te laten zitten. Echt ongelooflijk. Je betaald een hoop geld voor een nieuwe keuken en de montage en dan op het einde dit advies. Nou mijn advies is koop niet bij Bemmel & Kroon.
REACTIE VAN SONJA ARENS
Vandaag is de monteur eindelijk weer geweest. Het probleem vd verlichting gelukkig opgelost. Hij kan niks aan de loslatende kit meer doen. Dat de achterwand los zit kan volgens hem geen kwaad. Ik heb vandaag maar weer contact opgenomen met de service afdeling in de hoop dat het ooit opgelost gaat worden. Maar het zal wel nog even gaan duren, want alles gaat zo langzaam. Heb 1 foto toegevoegd, meerdere lukte helaas niet.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi product, montage kon beter”
Door Fam. van Hoolwerff op zondag 3 mei 2020 20 | vestiging Cruquius
Met het idee om een keuken te gaan kopen. In augustus 2019 naar de showroom gegaan in de Cruquius. Daar aan gekomen verschillende en leuke opstellingen gezien van keukens en besloten om verder te gaan kijken. Hierbij goed en netjes geholpen door de medewerkers, die mee denken en eventueel aanvullen met inspiratie ideeën. Na een keuze gemaakt te hebben van wat wij mooi vinden, gingen wij verder met verkoper Yorin Blokker. Met onze wensen en keuzes, een tekening laten maken en ook de bijbehorende offerte opgesteld. Geen poespas gewoon open en eerlijk dus ook geen maffe kortingen. Nog wat kleine aanpassingen gedaan en toen de keuken besteld. We hadden geen haast om de keuken te plaatsen. Eerst zelf verbouwen en de installatie gedaan. Het was eindelijk zover de keuken is geplaatst in Maart 2020. De keuken wilden we laten plaatsen door een monteur via Bemmel & Kroon. Hier ging het even mis met de eerste monteur die niet meer kon omdat deze in onze montage week bezet was? Hierover gebeld met Yorin die heeft samen met de service afdeling een andere monteur geregeld TOP :-) ..... Wij blij dat er een monteur beschikbaar was. De monteur kwam in week 13 de keuken plaatsen. 1ste dag al flink opgeschoten de 2de dag het afmonteren wat eigenlijk de kers op de taart moet zijn. Het afmonteren was erg teleurstellend dingen scheef geplaatst, plint en passtrook niet netjes uitgezaagd. Wat ik erg vind is dat de sifon ook niet goed aangedraaid was, waardoor het spoelwater in de spoelkast kwam. Dit zelf verholpen, maar zeer dom dit. ( even controleren ). Wij zijn erg teleurgesteld in deze monteur. Als je een vakman bent gedraag je er dan ook naar, zorg dat je werk goed en netjes is. Ok er kan wel eens wat fout gaan. Maar bij ons sorry, dat ik het moet zeggen wat een geklooi. Dit is hoe wij erover denken een super mooi product word zo vernageld. Zonder hoor. hier valt nog een hoop te winnen van bedrijf naar klant. Bedankt Yorin Blokker en verkoop team en service van Bemmel & Kroon, jullie hebben ons netjes geholpen. Nog in afwachting van de lopende afhandeling. Toch voor ons een hele mooie keuken... :-)
FOTO VAN FAM. VAN HOOLWERFF
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Review verdiend”
Door Patrick Romeijn op vrijdag 1 mei 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Meedenkend, meewerkend en zeer correcte behandeling. Aflevering tijdig zonder problemen of mankementen. Goed advies gehad en begeleiding tot en met de oplevering. Ricardo bedankt!
FOTO VAN PATRICK ROMEIJN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig bedrijf”
Door fam. van Lemel op vrijdag 1 mei 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
In november 2017 een keuken gekocht bij Bemmel & Kroon (2 keuken opstellingen voor keuken en bijkeuken). Zeer vakkundig geholpen door verkoper Ricardo, geen enkele druk om te kopen. Alles werd goed uitgelegd, ook hoe het gehele proces zou gaan verlopen. De keuken is op 15 april 2019 geplaatst (de bouw van onze woning liep helaas flink uit). Bemmel & Kroon maakt gebruikt van vakkundige ZZP-ers voor de installatie van de keukens. Bij vragen of problemen kunt u altijd bij Bemmel & Kroon terecht, wordt altijd goed, netjes én klantvriendelijk opgelost. Ik kan hierover oordelen, want ik heb bewust gewacht met het schrijven van een review, om ook de after-sales te kunnen beoordelen. Zojuist is er nog een koelkastdeur vervangen, omdat de monteur bij een vorig bezoek zelf aan gaf dat deze krom was en een front met ingebouwde spanner adviseerde. Alles netjes onder garantie aangepast. Het afgelopen jaar zijn er een paar meer zaken geweest, waarvoor een monteur nodig was. Werd altijd netjes ingepland, monteur kwam op tijd en meldde zich vooraf telefonisch aan. Dan de prijs van de keuken: Deze was erg scherp, Bemmel & Kroon kan de concurentie met gemak aan. En kijk ook iets verder dan alleen de prijs, want er zijn niet veel bedrijven die zo'n goede service achteraf verlenen. Mijn vrouw en ik zijn enorm blij met de keukens van Bemmel en Kroon. Onze dank gaat uit naar alle medewerkers van Bemmel en Kroon die een steentje hebben bijgedragen aan onze mooie keukens en in het bijzonder aan Marcel van Bentum. Als het kon, zou ik een hogere score willen geven, jullie hebben het meer dan verdient! Ga zo door in de toekomst met jullie prachtige bedrijf en jullie positieve instelling en houding naar klanten.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Leslie H. op donderdag 30 apr 2020 20 | vestiging Den Haag
Voor onze nieuwbouw woning een keuken uitgezocht bij Bemmel en Kroon. Goed geholpen door de verkoper. Heeft de tijd voor ons genomen en dacht met ons mee. Wij hebben nu een mooie keuken. Na oplevering van de keuken bleek iets verkeerd gemonteerd en dit is ook snel opgelost. Mochten wij ooit een andere keuken nodig hebben dan zullen wij zeker hier weer langs gaan.
FOTO VAN LESLIE H.
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Ontwerp goed uitgevoerd”
Door Johan Bode op woensdag 29 apr 2020 20 | vestiging Cruquius
Hoewel het ontwerp met wat misverstanden gepaard ging is de oplossing naar grote tevredenheid gevonden en uitgevoerd zelfs toen bleek dat e.e.a. nabesteld en de montage in drie stappen gedaan moest worden.
FOTO VAN JOHAN BODE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Keurig eindresultaat”
Door Jan & Jose op donderdag 23 apr 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben in december 2019 in Waddinxveen een appartement gekocht waarvan de keuken vernieuwd moest worden. Onze keus viel direct op Bemmel en Kroon omdat mijn broer hier een uitstekende ervaring mee had en zijn naar Zoeterwoude gereden en dit was een uitzonderlijke ervaring ! Wij werden uitstekend geadviseerd door Sander waarbij hij ons door de keuze van de kasten indeling ,opstelling ,maatvoering en apparatuur meenam in zijn advies! Het is echt een plaatje geworden en wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat! Ook over de communicatie naar ons, de correcte levering en de keurige plaatsing door Richard zijn wij erg content! Kortom een keurig eindresultaat waar wij nog jaren plezier van hebben. Kortom Bemmel en Kroon voor ons een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar goed”
Door Ineke en Peter Litjens op donderdag 23 apr 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Wij zijn prima geholpen bij zowel het uitzoeken van onze prachtige nieuwe keuken als het vakkundig plaatsen. Ook de apparatuur bevalt goed. Wij zijn erg tevreden met deze keuken en de service van Bemmel & Kroon.
FOTO VAN INEKE EN PETER LITJENS
Antraciet keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer soepel verloop”
Door Remco Snellenberg op maandag 20 apr 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
De keuken voor mijn appartement was reeds uitgezocht door de vorige eigenaar. Deze eigenaar heeft het appartement inclusief de keuken tijdens de bouw aan mij verkocht.
Ik heb toen contact gezocht met Bemmel en Kroon om te kijken wat er nog mogelijk was om de keuken naar mijn wensen aan te passen. Dit bleek legio. Ik ben uitstekend geholpen door de adviseur, de keuken is geheel naar wens. Verder is de levering, plaatsing en het opruimen van de verpakkingsmaterialen heel goed verlopen. Ik kan alleen maar complimenten geven over het zeer soepele verloop.
FOTO VAN REMCO SNELLENBERG
Keuken geheel naar wens
Reactie of foto toevoegen
“Zeer naar de zin”
Door Van der Voort op maandag 20 apr 2020 20 | vestiging Den Haag
Wij zijn zeer vriendelijk ontvangen door een medewerker met zeer veel kennis van zaken. Over kleuren combinaties, werkbladen en apparatuur. De verkoper had allerlei tips en oplossingen voor de wensen die wij hadden. Ook als we de verkoper belde met een vraag of aanpassing werden we altijd vriendelijk geholpen. Al met al zijn wij zeer tevreden over Bemmel & Kroon

Aanvulling ontvangen 29 april 2020: De keuken is geleverd en gemonteerd en zeer naar ons zin.
FOTO VAN VAN DER VOORT
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nette aflevering”
Door Frits Fanoy op maandag 20 apr 2020 20 | vestiging Den Haag
Goed en duidelijk vooraf geïnformeerd over de keuken maar ook de maatvoering hiervan. Netjes afgeleverd en goed opgebouwd zonder enige problemen o.i.d.
Super nette keuken waar we veel plezier van zullen hebben.
FOTO VAN FRITS FANOY
Keuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Desiré Seijsener op zondag 19 apr 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Onze ervaring is heel goed, we zijn heel vriendelijk geholpen en er werd goed geluisterd naar onze wensen van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Was het net niet”
Door Ray Visser op dinsdag 14 apr 2020 20 | vestiging Cruquius
Keuken gekocht bij Bemmel en Kroon afgaand op de positieve reviews. Vanaf het moment dat wij geholpen werden hadden wij een goed gevoel. Verkoopmedewerker Bram was zeer behulpzaam en geduldig, dus de keuken besteld en wij werden goed op de hoogte gehouden vanaf bestelling tot levering. Waarom maar 3 sterren. Wij zijn nu bijna 4 weken verder sinds de plaatsing van de keuken en wij lopen nog steeds tegen dingen aan die opgelost dienen te worden. Dit heeft echter te maken met het matige of gebrek aan bekwaamheid van degene die de keuken afgemonteerd heeft, zoals bijv schade aan kast, scheef gemonteerde deuren, verkeerd gezaagde plinten en zo zijn er nog wat dingen. Het is het allemaal net niet. Het afmonteren van de keuken gebeurd door een door B&K ingehuurde montagebedrijf. Nogmaals aan Bemmel en Kroon ligt het niet de sales en aftersales/ service is echt top. Heel correct, behulpzaam en reactietijd is ruim voldoende. Helaas doet de keukeninstallateur hier afbreuk aan. Tip voor B&K; laat na montage een kwaliteits medewerker bij de klant langs gaan die het werk van het montagebedrijf beoordeeld en eventueel aandachtspunten noteert en dit meteen doorspeelt aan de service afdeling. Scheelt voor de klant veel tijd en irritatie.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Wim Visser op maandag 6 apr 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Alles op tijd en volledig opgeleverd. Uitstekende montage van de keukenmonteur.
FOTO VAN WIM VISSER
Keuken met tegelachterwand
Reactie of foto toevoegen
“Blij ermee”
Door Joep op zaterdag 4 apr 2020 20 | vestiging Den Haag
De verbouwing van mijn woning betekende ook dat er een andere keuken moest komen. Zoals gebruikelijk bij een aantal zaken langs gewest. Bij Bemmel & Kroon geslaagd. Gewoon professioneel geholpen en eigenlijk gelijk geslaagd. De keuken is nu geplaatst en het is een plaatje. De apparatuur is geweldig. Ik ben er erg blij mee.
FOTO VAN JOEP
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Gouden kroon”
Door Daan Tuitel op maandag 30 mrt 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Een hele goede voorlichting gehad van de verkoper en keurig netjes geleverd een prima keuken met apparatuur goed verzorgd Bemmel en kroon verdiend een gouden kroon.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door R. Verschuren op vrijdag 27 mrt 2020 20 | vestiging Den Haag
Tevreden met een goede kwaliteit keuken tegen een concurrerende prijs.
FOTO VAN R. VERSCHUREN
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Patricia den heijer op maandag 16 mrt 2020 20 | vestiging Den Haag
Goede service, keuken was compleet en meneer die keuken plaatste dacht ook mee
FOTO VAN PATRICIA DEN HEIJER
Geplaatste keuken
+ Toon extra foto van Jan & Jose
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Feriba op zondag 15 mrt 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Mooie showroom, veel keuze aan producten en een prettige sfeer dankzij het vriendelijke en bekwame personeel. Een winkel waar je met een goed gevoel weer binnenstapt, Mvg Feriba

Aanvulling ontvangen 18 maart 2020: Keuken is geplaatst naar tevredenheid.
FOTO VAN FERIBA
Geplaatste keuken
REACTIE VAN SARON
Mooi keuken! Wat heeft ervoor betaald als ik vragen mag?? Met dank, Saron
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Marjolein Leenderts op woensdag 26 feb 2020 20 | vestiging Den Haag
Ik heb bij Bemmel en Kroon een keuken gekocht met inbouwapparatuur. Ik wilde daarbij mijn bestaande mozaïek op de achtermuur behouden. De keuken is prachtig en mijn mozaïek komt nog beter uit. Mooie toonzaal en meedenkende verkoper. Plaatsing door NT installatie ook heel goed geregeld.
FOTO VAN MARJOLEIN LEENDERTS
Keuken met mozaiekachterwand
Reactie of foto toevoegen
“Erg goede start maar herstel schade is lastig”
Door Ronald Post op zaterdag 22 feb 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben vorig jaar een keuken gekocht bij Bemmel & Kroon in Zoeterwoude/Rijndijk voor onze nieuwbouw woning. We werden daarbij erg goed geholpen en werden niet onder druk gezet door de verkoper, wat bij veel andere zaken wel eens anders is. De keuken is netjes geplaatst en alles functioneert naar behoren. Echter was er een beschadiging aan een van de kasten. Wij hebben dit aangegeven en vervolgens is er een nieuwe plank besteld bij de leverancier. Dit kostte enige tijd, maar uiteindelijk kwam de monteur langs met nieuwe onderdelen voor de kast. Helaas bleek het formaat en de kleur niet te kloppen en kon de monteur helaas niets doen. Dit heeft zich uiteindelijk nog eens 3 keer herhaald met steeds de verkeerde onderdelen van de kast. Later bleek dat de hele kast vervangen moest worden omdat het niet mogelijk was om dat onderdeel te vervangen. Vervolgens zijn ze nog 2 keer terug gekomen met de verkeerde kast (de kleur was niet juist en vervolgens de verkeerde kast besteld) Inmiddels zijn we een jaar verder en is de vervanging van de kast niet meer leverbaar. We hebben toen een aanbieding gehad om 3 kasten te laten vervangen met anderen kasten waarbij de tint aan de binnenkant afwijkend is dan de rest van de kasten of een minimale financiële vergoeding van 1 plank te accepteren. Beide optie waren absoluut niet acceptabel en we zijn dan ook zeer teleurgesteld over de afhandeling. Wij hebben uiteindelijk voor de vergoeding gekozen omdat wij geen vertrouwen meer hebben in de service van Bemmel & Kroon. Zeer teleurstellend dat de service zo slecht is want het was geen goedkope keuken bij Bemmel & Kroon. Wij zullen daarom ook Bemmel & Kroon niet aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Dank voor goede service”
Door Marjolein op donderdag 20 feb 2020 20 | vestiging Den Haag
Na jaren van keuzestress verwees een goede vriendin me door naar Bemmel en Kroon waar zij, ook weer op aanraden van haar vrienden, haar keuken had gekocht. Na een rondleiding in de showroom kwam ik met mijn wensenlijst bij Don Cabooter terecht, die in een mum van tijd een keuken schetste die aan al mijn wensen voldeed. Redelijk snel daarna werd de keuken professioneel ingemeten en kon de datum voor levering en montage geprikt worden. Bij wijzigingen werd er netjes ruim vooraf gebeld en verder ging alles helemaal volgens afspraak. Ik ben enorm gelukkig met mijn nieuwe keuken (had ik dit nou maar jaren eerder gedaan) en de geleverde service van begin tot eind. De ophaalservice van de verpakkingsmaterialen vond ik ook top. Dank voor de goede service, ik kan Bemmel en Kroon zeker aanraden!
FOTO VAN MARJOLEIN
Reactie of foto toevoegen
“Vlekkeloos verlopen”
Door Nathalie op donderdag 20 feb 2020 20 | vestiging Den Haag
Robuuste kijken. Leuk gesprek bij de keukenboer, mooi ontwerp, goed advies gekregen. Tijdens verbouwing verliep het contact heel vlot (bij inwinnen van advies). Levering en montage verliepen vlekkeloos!
FOTO VAN NATHALIE
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door S Vermaat op zaterdag 15 feb 2020 20 | vestiging Den Haag
Wij hebben bij Bemmel en Kroon voor ons nieuwbouwhuis een complete keuken gekocht. Zowel de advisering als de levering en de plaatsing van de keuken zijn uitstekend verlopen. Slechts één klein onderdeel van de keuken bleek na plaatsing iets beschadigd te zijn. Dit onderdeel is na melding daarvan binnen zeer korte tijd door Bemmel en Kroon vervangen. Ook de prijs van de keuken inclusief Miele apparatuur vonden wij erg netjes.
FOTO VAN S VERMAAT
Visgraatvloer
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door R.Leeuw op donderdag 13 feb 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Mooie keuken gekocht bij Bemmel en Kroon op de Rijnekeboulevard. Heel goed geholpen in de winkel, er werd goed naar ons geluisterd en alles naar onze wens gemaakt. Doordat de muur niet helemaal recht was moest er na het plaatsen toch nog een opstaand randje besteld worden voor een mooiere afwerking. Het contact met de monteur liep moeizamer en het heeft erg lang geduurd voor de opstaande rand geplaatst en laatste aanpassingen gedaan waren. We zijn wel heel tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN R.LEEUW
Witte keuken met groene achtergrondkleur
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Rita Weerts op donderdag 13 feb 2020 20 | vestiging Cruquius
Complete keuken met 5 aeg apparaten. Na wat problemen met de combohub kookplaat en foutief monteren van de koel/vrieskastdeur en nog een paar kleine klachten, heeft Bemmel alles serieus opgepakt en na tevredenheid opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door C E BEUKERS op vrijdag 31 jan 2020 20 | vestiging Den Haag
Na jaren rondkijken en zoeken uiteindelijk bij B&K Den Haag tot een keuze kunnen komen. Prachtige nieuwe greeploze keuken, schitterend granieten werkblad op aangepaste hoogte, combi-oven, vaatwasser, koelkast en natuurlijk in deze tijd een inductie-kookplaat met bijpassende afzuigkap. Behulpzame meedenkende medewerkers. Levering volgens afspraak. Prima ervaring, een aanrader.
FOTO VAN C E BEUKERS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Janneke op vrijdag 31 jan 2020 20 | vestiging Den Haag
Wij hebben in december 2019 een keuken voor ons nieuwbouwhuis gekocht. Heel tevreden over de keuze mogelijkheden bij Bemmel en Kroon en de montage was in 1 dag gebeurd. We zijn goed geholpen en er werd goed met ons meegedacht over ideeën en handige oplossingen tijdens het ontwerpen. Ook vonden wij de kookworkshop die we hebben gevolgd bij Bemmel en Kroon heel leuk en leerzaam, zo konden we verschillende apparatuur uitproberen.
FOTO VAN JANNEKE
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Taffijn op maandag 27 jan 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Uitstekende voorlichting en begeleiding bij het samenstelling door Marieke, monteur Hans Robbemont maakte van onze keuze deze schitterende keuken
FOTO VAN TAFFIJN
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig gedaan”
Door Pieter Groenendijk op zondag 19 jan 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Goed en vakkundig geholpen. En meedenken met de wensen van de klant. En indien nodig met betere voorstellen komen. Ook de montage, het leveren en ophalen van al het verpakkingsmateriaal werd zeer gewaardeerd.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Kroon op vrijdag 17 jan 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben ook nu in ons nieuwe huis een keuken bij Bemmel en Kroon gekocht. De vorige daar ook gekocht. Heel leuk geholpen, goeie servies. We hebben weer een prachtige keuken in ons nieuwe huis staan.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Lisette Oosterhof op donderdag 16 jan 2020 20 | vestiging Cruquius
In oktober zijn wij bij de showroom langs gegaan in de Cruquius. We zagen de keuken waarvan wij dachten: dat moet hem worden! Een beetje bang voor wat het zou gaan kosten, zijn we in gesprek gegaan met Matthijs. Matthijs was vanaf het begin transparant. Geen gekke kortingen, je krijgt kwaliteit voor wat je betaald. Matthijs heeft bijna 2 uur lang naar onze wensen geluisterd en alles op papier gezet om zo voor ons de ideale keuken uit te tekenen. De prijs bleef tot het eind een verrassing. En we waren ontzettend blij verrast! Dik binnen ons budget had Matthijs onze droomkeuken gerealiseerd.

Het contact via de mail en telefoon verliep soepel, en onze keuken is eind december (vlak voor de feestdagen, zo fijn!) afgeleverd door de mannen vanBemmel&Kroon. Ik ben keurig te woord gestaan en met grote zorgvuldigheid werd de inhoud van de vrachtwagen in mijn woonkamer gezet.

Ik heb de keuken door iemand anders in elkaar laten zetten maar wauw, wat heeft Bemmel&Kroon een prachtige keuken geleverd! Hij zit nu nog in het plastic, want we zijn nog niet klaar. Maar ik ben zo ontzettend blij met deze keuken dat ik hem graag al laat zien! Matthijs, dank je wel!
FOTO VAN LISETTE OOSTERHOF
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor advies tips en aflevering”
Door Perry van Berkum op vrijdag 10 jan 2020 20 | vestiging Cruquius
In oktober 2019 hebben wij een keuken gekocht bij Bemmel en Kroon in Cruquius. In eerste instantie dachten wij dat een keuken van Bemmel en Kroon boven ons budget zou zijn, zo mooi zag de showroom eruit. Wij hebben een verkoopgesprek gehad met Yorin Blokker en Yorin was van het begin duidelijk wat wij van hem en Bemmel en Kroon konden verwachten. Yorin wist goed op onze wensen in te spelen. Op basis van het prettige gesprek met Yorin hebben wij onze droomkeuken kunnen samenstellen binnen ons budget. Uiteindelijk is de keuken begin januari 2020 geplaatst, vis de bij Bemmel en Kroon aangesloten monteur Tom Schuite. Tom heeft echt de tijd genomen om de keuken te plaatsen (. 2,5 dag) en was zeer kritisch op zijn eigen werk en heeft echt vakmanschap afgeleverd. Behalve een onderplint van de keuken ( kapot gegaan tijdens het transport), was alles aanwezig en onbeschadigd. Wij willen Bemmel en Kroon, Yorin Blokker en Tom Schuite bedanken voor hun advies , tips en afleveren van onze schitterende keuken. Linda, Isa en Perry van Berkum.
FOTO VAN PERRY VAN BERKUM
Schitterende keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Rachel op vrijdag 3 jan 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben onlangs een nieuwe keuken gekocht bij Bemmel en Kroon. Onze ervaringen zijn erg positief. De eerste kennismaking was met gastvrouw Diana. Een vriendelijke vrouw die ons de showroom heeft laten zien en ons heeft geholpen bij de keuze voor een werkblad. Vervolgens heeft Marieke Swaanenburg de keukentekeningen gemaakt van onze droomkeuken. De 3D tekening gaf ons al een heel mooi beeld van het te verwachten resultaat. Vervolgens bij verschillende keukenzaken offertes op laten stellen, maar wij hadden vanaf het eerste moment het beste gevoel bij Bemmel en Kroon. Bij de volgende afspraak met Marieke nog wat aanpassingen gedaan in het ontwerp en de koop definitief gemaakt. Tussendoor nog mailcontact gehad over de voortgang e.d. Dit contact verliep prettig, de snelle reacties op de mail werden zeer gewaardeerd. Gisteren is onze droomkeuken geplaatst door Joey Polder en Michael en het resultaat is prachtig. Wij bevelen Bemmel en Kroon van harte aan!
FOTO VAN RACHEL
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles verliep volgens afspraak”
Door Wouter van der Zwaan op vrijdag 3 jan 2020 20 | vestiging Cruquius
Wij hebben onze droomkeuken gekocht bij Bemmel en Kroon. De adviseur dacht goed met ons mee en de keuken is netjes geplaatst. Alles verliep volgens afspraak. Wij zijn heel blij met onze mooie keuken.
FOTO VAN WOUTER VAN DER ZWAAN
Reactie of foto toevoegen
“Flexibel en behulpzaam”
Door Ronald Lans op maandag 30 dec 2019 19 | vestiging Den Haag
Keuken met inductiekookplaat, koelkast, magnetron, combi-oven en vaatwasser gekocht. Bemmel & Kroon heeft vanaf de sales t/m de levering gedaan wat overeengekomen was. Hierbij was men flexibel en behulpzaam. Zeker een aanrader om een keuken te kopen.
FOTO VAN RONALD LANS
Apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk advies”
Door Karst op maandag 23 dec 2019 19 | vestiging Zoeterwoude
Hele mooie keuken, prima kwaliteit, snel en goed geplaatst, duidelijk advies en verrassende suggesties.
FOTO VAN KARST
Hele mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Idee wordt werkelijkheid”
Door Ginny van Leeuwen op maandag 23 dec 2019 19 | vestiging Cruquius
Ik heb een nieuwe keuken gekocht bij Bemmel en Kroon Cruquius. Met foto's en de maten van de keuken een erg mooi ontwerp gemaakt bij Yorin Blokker. Het is een idee wat je in je hoofd hebt en dat word dan ineens werkelijkheid!

Eerdere ervaring van 13 oktober 2017: Kwam binnen om gewoon even naar keukens te kijken en ja hoor de keuken die ik graag wilde zoals ik m bedacht had stond er dus een afspraak gemaakt met yorin blokker om een tekening te maken. Ik had alle maten van de keuken doorgegeven en de kastjes konden geplaatst worden. Ik zei alles hoe ik t wilde en de ervaring van yorin gaf mij af en toe een tip hoe je iets beter tot zijn recht kon laten komen. Nadat we de grove details hadden besproken kwam er een plaatje uit en ik zag t dit was mijn keuken helemaal naar wens dus alle details besproken van een kraan en kleur en apparatuur en ik kon niet wachten tot die geleverd en geplaatst kon worden. Door eerdere ervaringen hebben we om Henny polder gevraagd die heeft bij mijn ouders ook de keuken geplaatst en die kon dat ook bij mij doen! Netjes data afgesproken die mij uit kwamen en Henny kwam met zijn jongens de keuken plaatsen tot ik detail netjes afgewerkt ook weer naar wens en daar staat die dan mijn keuken helemaal blij mee. Van a tot z netjes verlopen en als er iets is kon ik altijd bellen ik ben zeer tevreden over hoe alles is gegaan!
FOTO VAN GINNY VAN LEEUWEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Raad het aan”
Door Lene op zaterdag 21 dec 2019 19 | vestiging Den Haag
Alles verliep vlekkeloos & de keuken werd mooi en snel geïnstalleerd. Raad het zeker aan.
FOTO VAN LENE
Keuken tegen zijwand
Reactie of foto toevoegen
“Grote pluim”
Door Marcia & Jeroen de Boer op woensdag 18 dec 2019 19 | vestiging Den Haag
Op een snikhete dag in juni 2019 de verkoeling opgezocht in de showroom tijdens onze ingeplande afspraak met adviseur Rene jochems. Van tevoren een keuze gemaakt voor front en blad en met deze onderdelen aan tafel met Rene. Budget en merkkeuze voor apparatuur besproken en geen rode seinen bij de adviseur in combinatie met de uitgezochte materialen. Dus aan de slag. Rene heeft zeer prettig geadviseerd over te maken keuzes met betrekking tot indeling, onderdelen en materialen. Veel stof tot nadenken, keuzes en verwondering over wat allemaal kan.
Uiteindelijk ging hij alles doorrekenen en maakten wij ons op voor het onvermijdelijke moment dat wij "de klap" zouden krijgen en zouden moeten beginnen met concessies doen. Echter, niets van dat alles. Het voorstel (inclusief staffelkorting op dat moment) bleef binnen budget en wij konden zelfs nog de gekozen koelkast upgraden naar een beter exemplaar. Van tevoren was duidelijk al aangegeven dat B&K niet werkt volgens het bekende systeem van hoge prijzen en moeten afdingen naar minimaal -40% om niet teveel te betalen. Na kort beraad hebben wij dan ook ter plekke de knoop doorgehakt en de koop definitief gemaakt. Puur op basis van het goede gevoel bij de adviseur en zijn advies, gecombineerd met een prachtige keuken. De weken na bestelling hebben wij nog diverse keren contact gehad met Rene en zijn collega van orderverwerking voor vragen of ideeën. Telkens was dit contact prettig en werd er fijn meegedacht. In oktober (iets later op ons verzoek in verband met verwijderen van onze oude keuken en voorbereidend werk in onze keuken) is uiteindelijk onze keuken geplaatst door de door B&K aangehaakte onafhankelijke monteur Mark Asselman. En wederom, wat een vakwerk. Mark heeft de keuken vakkundig geplaatst en ons huis weer keurig achtergelaten. na inmeting van de maatwerk vensterbank en de spatrand is deze enkele weken later door Mark eveneens prachtig aangebracht. Wij kunnen dan ook niet anders dan een grote pluim geven voor de service van zowel onze adviseur Rene Jochems van Bemmel & Kroon als Mark Asselman van Asselman Montage. En wij genieten elke dag weer van onze nieuwe keuken!
FOTO VAN MARCIA & JEROEN DE BOER
Plaatsing was vakwerk
+ Toon extra foto van Marcia & Jeroen de Boer
+ Toon extra foto van Marcia & Jeroen de Boer
+ Toon extra foto van Marcia & Jeroen de Boer
REACTIE VAN CHARLOTTE
Dag Marcia en Jeroen, wat een mooie keuken hebben jullie! Mag ik vragen welk werkblad jullie gekozen hebben? (Merk/kleurnaam?) Wij oriënteren ons momenteel ook op een nieuwe keuken en ik kan me niet herinneren dit werkblad in de showroom gezien te hebben. Alvast bedankt!
REACTIE VAN JEROEN DE BOER
Hallo Chatlotte, Het blad is van Dekker en betreft BK Cloudy Beige Polished. Hopelijk helpt dit iets. Met vriendelijke groet, Jeroen
REACTIE VAN CHARLOTTE
Hartelijk bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Roham op dinsdag 17 dec 2019 19 | vestiging Zoeterwoude
Hele keuken en apparatuur. Zeer tevereden, goed service, vriendelijk en beste prijs
FOTO VAN ROHAM
Witte hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Dirk Kruidenier op maandag 16 dec 2019 19 | vestiging Zoeterwoude
Mooie witte hoogglans keuken gekocht. Hele proces is uitstekend verlopen! Prima contact gehad met verkoopadviseur Marieke Swaanenburg. Duidelijke offerte en goede afspraken. Ook via digitale mogelijkheden konden we alles goed bijhouden en overzien. De levering was perfect, geen enkele fout. De keukenbouwer Byron Thomas, via B&K, was perfect. Ervaren en zorgvuldig! Kortom, wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken!
FOTO VAN DIRK KRUIDENIER
Keuken met schuine afzuigkap
Reactie of foto toevoegen
“Creatief”
Door Familie Rotteveel op maandag 16 dec 2019 19 | vestiging Zoeterwoude
Na jaren denken en puzzelen eindelijk de juiste opstelling gevonden voor onze kleine keuken. Mede dankzij de creatieve ideeën van verkoper Sander Kalshoven. We zijn tevreden over de plaatsing en het oplossen van kleine transport beschadigingen. Er is in de showroom ruim keuze en voor ieder budget een keuken.
FOTO VAN FAMILIE ROTTEVEEL
Keuken voor kleine ruimte
Reactie of foto toevoegen
“Denken goed mee”
Door Koen van der Poel op maandag 16 dec 2019 19 | vestiging Zoeterwoude
We hebben een open keuken gekocht met daarbij een schiereiland. Bemmel en Kroon heeft goed meegedacht en de tekeningen waren zeer duidelijk. Enkele vragen achteraf van Bemmel en Kroon werden via de telefoon gesteld en zo kregen wij precies de keuken die we wilden hebben. De Keuken is geplaatst en dat is ook helemaal super gedaan. Met alles dus heeel blij
Reactie of foto toevoegen
“Happy met ze”
Door R. van Rijn op donderdag 12 dec 2019 19 | vestiging Cruquius
Bij B&K een keuken gekocht, uitgebreid de tijd genomen om het te ontwerpen. We hebben (gezamenlijk) een kleine ontwerpfout gemaakt, maar dat lossen we nu op, dus in een update kom ik ook nog terug over de nazorg die tot nu toe goed en actief is.
Onze verbouwing liep uit, maar er werd door het leveringsteam flexibel omgegaan met kijken naar mogelijkheden om lever datum voor ons aan te passen en gelukkig was dit mogelijk (het heeft nog wel wat consequenties met betrekking tot bemensing en was niet eenvoudig) Keuken zelf: mooie kwaliteit, wit... maar alle vlekken komen er nog goed vanaf. Waarom B&K: prijs/kwaliteit verhouding, kennis adviseur, 1 aanspreekpunt
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Jenkins op dinsdag 10 dec 2019 19 | vestiging Cruquius
Bij Bemmel en Kroon Cruquius een nieuwe keuken gekocht. Zijn daar goed geholpen, verkoper denk goed mee en reikt goede ideeën aan. Erg vriendelijk en geduldig geholpen. Geen poes pas met halve prijs en andere verkoop praatjes.
FOTO VAN JENKINS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Blij verrast”
Door Martie Brabander op dinsdag 10 dec 2019 19 | vestiging Den Haag
Wij hebben in mei onze keuken gekocht en zijn uitstekend geadviseerd door dhr. Cabooter. Het ontwerp zag er fantastisch uit, het uiteindelijke resultaat heeft onze stoutste verwachtingen overtroffen. Ook de verdere begeleiding, het bezorgen en het plaatsen (nogmaals dank Richard Bolleboom) hebben ons blij verrast zodat wij nu van onze prachtige keuken kunnen genieten!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Remco Devilee op donderdag 5 dec 2019 19 | vestiging Cruquius
Vorig jaar hebben wij een keuken gekocht in de Cruquius bij Bram, deze is een jaar later geplaatst. Vanaf begin af aan werd er uitgebreid de tijd genomen, goed meegedacht, opties gegeven, eerlijk advies gegeven en wellicht belangrijker: geen spelletjes met ''beslis nu voor extra korting'' of ''ik ga even overleggen met mijn manager''. Alles was open, eerlijk en transparant. Als iets niet kon werd dat aangegeven of als je iets wilde wat erg kostbaar was maar je waarschijnlijk niet zou gebruiken werd dit ook aangegeven. Toen wij duidelijk hadden wanneer de woning werd opgeleverd hebben we de keuken definitief gemaakt en op het laatste moment nog zaken gewijzigd, allemaal zonder problemen. We konden de plaatsing en levering ook nog 2 weken uitstellen. De plaatsing van de keuken verliep keurig, snel en zeer nauwkeurig. Kortom: zeer tevreden met het resultaat en het hele proces daarvoor een echte aanrader!
FOTO VAN REMCO DEVILEE
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Patrick Hofman op woensdag 4 dec 2019 19 | vestiging Den Haag
Een keuken kopen is in menig keukenwinkel niet iets leuks meer. Gelukkig hebben wij Bemmel en Kroon gevonden. Bij Bemmel en Kroon zijn we tenminste goed geholpen, kregen we een duidelijke uitleg, voor en nadelen werden goed verteld, er werd niet gestuurd naar apparatuur van een bepaald merk. Gelukkig hebben wij voor ons nieuwbouw huis een goede adviseur gehad en samen een mooie keuken samengesteld. Het ontvangst is er erg goed en zelf met kinderen is het een feestje om hier een keuken te kopen. Buurman en buurman werd op het scherm getoverd en de kinderen krijgen ook netjes wat te drinken. Wat een topservice Marcel! Daarnaast is de montage van de keuken een belangrijk onderdeel. Bij het inmeten troffen een een fijne vent, op ons verzoek kon hij ook de montage doen. In een korte dag is de keuken tip top geïnstalleerd en wordt alles weer netjes opgeruimd. Bedankt Mathijs Koetlever!
FOTO VAN PATRICK HOFMAN
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Jan Swinkels op maandag 2 dec 2019 19 | vestiging Den Haag
Een keuken, vanaf het eerste oriënterende gesprek tot de aankoop, de planning en de plaatsing is alles goed verlopen. Ook al is de oplevering van ons nieuwe huis enkele keren naar achteren verschoven, toch is de keuken op tijd geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Geheel volgens afspraak”
Door Lex Riswick op maandag 2 dec 2019 19 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een complete keuken gekocht en laten plaatsen. De verkoper heeft ons prima geholpen en geadviseerd. De levering en plaatsing verliep geheel volgens afspraak en werd ook prima uitgevoerd.
FOTO VAN LEX RISWICK
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Fred en Anja op maandag 2 dec 2019 19 | vestiging Zoeterwoude
We hebben een nieuwe keuken gekocht bij Bemmel en Kroon. Vanaf het begin tot het einde helderheid in het proces en niet onbelangrijk alles werd op tijd geleverd en gemonteerd en geïnstalleerd. Daarbij ontbrak er niets bij aflevering hetgeen door ons als zeer plezierig is ervaren. De eerste kennismaking met de nieuwe keuken (koken) is zeer goed bevallen. Wij bevelen Bemmel en Kroon zeker aan voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken voor een betaalbare prijs.
FOTO VAN FRED EN ANJA
Ipad foto van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Remond Hoorn op dinsdag 26 nov 2019 19 | vestiging Den Haag
We hebben een keuken gekocht met Siemens apparatuur. We zijn erg tevreden en vinden levering en montage super !
FOTO VAN REMOND HOORN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Bemmel & Kroon
aCruquius (147 ervaringen), Cruquiusplein 50, Cruquius plaza, 2142 EV Cruquius, tel 023 - 548 30 60
bDen Haag (331 ervaringen), Neckar 24, Industrieterrein Forepark, 2491 BD Den Haag, tel 070 - 320 60 65
cZoeterwoude (419 ervaringen), Hoge Rijndijk 269, 2382 AN Zoeterwoude Rijndijk, tel 071 - 581 20 20
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.