Feedback
9,0

Bemmel & Kroon

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.bemmelenkroon.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bemmel & Kroon
Een nieuwe keuken is al gauw een hele investering. Terecht dat u bij zo'n uitgave van tevoren maximale zekerheid wilt hebben dat alles klopt. Bemmel & Kroon geeft u die zekerheid. Als door en door gezond familiebedrijf focussen we al ruim 50 jaar op één ding: blijvend tevreden relaties. Zo komt het dat we zelfs klanten hebben die al 4 keer of vaker een keuken van ons afnamen.

Het recept van ons succes:
• Continu zo'n 150 opstellingen in 3 showrooms (Den Haag, Zoeterwoude-Rijndijk en Cruquius).
• Unieke presentatie van de inbouwapparatuur, bij ons kunt u zo goed als alles "in het echt” uitzoeken en hoeft het niet vanuit een folder.
• Door gebruik te maken van het nieuwste computerprogramma kunnen we uw droomkeuken goed voor u visualiseren.
• Wij voeren alle denkbare stijlen.
• Wij vragen geen enkele aanbetaling.
• Wij komen de keukenruimte gratis voor u opmeten.
• Onze offerte is altijd helder en volledig, dus geen dure verrassingen achteraf.
Ervaringen
Er zijn 629 ervaringen over Bemmel & Kroon. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren373 ervaringen
4 sterren209 ervaringen
3 sterren13 ervaringen
2 sterren14 ervaringen
1 ster11 ervaringen

Per vestiging:
“Nieuwe keuken”
Door P.salome op woensdag 19 sep 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een keuken bij bemmel gekocht. We zijn goed geholpen in de winkel. De verkoper had goede ideeën en heeft ons prettig begeleid. De bezorging en plaatsing waren zeer goed en proffessioneel. Erg blij met de nieuwe keuken.
FOTO VAN P.SALOME
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door G van Egmond op maandag 10 sep 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Keurig geholpen veel advies gekregen en volgens afspraak alles netjes geleverd
FOTO VAN G VAN EGMOND
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Al met al erg tevreden”
Door Lieke van der Poel op woensdag 5 sep 2018 '18 | vestiging Den Haag
We hebben hier onze nieuwe keuken gekocht en zijn echt ontzettend tevreden. Niet alleen over de keuken zelf, maar ook over de geleverde service
- we zijn goed geholpen met het ontwerpen van de keuken zelf. We hebben heel beperkt ruimte, maar zo voelt het nu helemaal niet! Tijdens het ontwerpproces is ook heel duidelijk aangegeven wat er technisch wel en niet mogelijk was
- het proces van ontwerpen, bestellen, leveren, betalen en installeren was heel erg transparant
- de installateur die aan ons gekoppeld werd door bemmel en kroon (Michel Pronk) was vakkundig, secuur, netjes en sympathiek!
- in het ontwerp van de keuken was iets mis gegaan (miscommunicatie en niet goed door ons gecontroleerd). Dit is door bemmel en kroon op een fantastische manier opgelost. Goede klantenservice!
Al met al erg tevreden
FOTO VAN LIEKE VAN DER POEL
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Melvin op woensdag 5 sep 2018 '18 | vestiging Cruquius
Vrijblijvende offerte geen dwingende verkooptechniek. Zeer goed geholpen door Kim. Keuken kwam volgens schema zonder gebreken en werd keurig geinstalleerd.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Tim op maandag 3 sep 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een complete keuken aangeschaft met alles erop en eraan. Alles is top geregeld en als ik vragen had kon ik rechtstreeks bellen met de verkoper waardoor hij ook wist waar hij over praat. Zeker een aanbeveling waard!
FOTO VAN TIM
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Gertjan Polling op dinsdag 28 aug 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben onze keuken gekocht bij Arjan Kuiten en wat zijn wij goed geholpen! Onze keuken staat nu te blinken en is echt een verrijking van ons huis. Arjan heeft goed naar ons geluisterd en echt alle wensen vertaald in de keuken. Henny Polder heeft de keuken geplaatst en ook dat ging echt heel soepel. Alleen maar lof.
FOTO VAN GERTJAN POLLING
Blinkende keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door s.den braven- de Cler op maandag 27 aug 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
We hebben een keuken gekocht, we zijn netjes geholpen met uitzoeken, inmeten, en het plaatsen is ook super netjes gedaan
FOTO VAN S.DEN BRAVEN- DE CLER
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door R. Groen op maandag 27 aug 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Een keuken die kompleet is geïnstalleerd waar we erg blij mee zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door van den Akker op dinsdag 21 aug 2018 '18 | vestiging Den Haag
Wij hebben een nieuwe keuken aangeschaft. Het is allemaal goed verlopen we zijn er blij mee en raden mensen aan om er zeker een keer langs te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Next125 keuken”
Door Lars Wolff op maandag 20 aug 2018 '18 | vestiging Den Haag
Wij hebben een Next125 keuken gekocht bij Bemmel en Kroon. Het hele proces voldeed aan de verwachtingen en zijn heel erg bij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Robin Jansen op maandag 20 aug 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Ik heb een aantal maanden geleden een keuken met apparatuur besteld bij Bemmel een Kroon. Al met het uit kiezen van een keuken zijn wij erg goed geholpen. Het plaatsen gebeurde erg professioneel en ziet er geweldig uit. Overal ben ik zeer tevreden.
FOTO VAN ROBIN JANSEN
Geplaatste keuken
+ Toon extra foto van Robin Jansen
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Dirk Plugge op dinsdag 14 aug 2018 '18 | vestiging Den Haag
Een keuken gekocht. Diverse leveranciers geweest. Toch kwam Bemmel&Kroon er als beste uit, niet als goedkoopste. 0 jaar geleden hebben we de vorige keuken ook aangeschaft bij Bemmel&Kroon. Heel goed advies gehad ook als het een goedkopere oplossing was. Ook de de tussentijdse contacten waren goed. De installateur heeft ook geweldig werk afgeleverd. Kortom, spinnend tevreden ! Staat heel strak in ons oude huis. Echt geweldig !
FOTO VAN DIRK PLUGGE
Geweldig werk van monteur
Reactie of foto toevoegen
“Nemen alle tijd”
Door Jeannet Hooftman op donderdag 9 aug 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben dit voorjaar een complete keuken bij dit bedrijf gekocht, inclusief vijf apparaten van Siemens. Wij zijn heel erg tevreden over de manier waarop wij in de showroom ontvangen zijn, geïnformeerd zijn en hoe alles is geleverd en geplaatst. Deze mensen nemen alle tijd, voelen exact aan wat je bedoelt en leveren kwaliteit en service!
FOTO VAN JEANNET HOOFTMAN
REACTIE VAN JEANNET HOOFTMAN
Verkoper: Arjan Kuiten, monteur: Bart Kalshoven.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Danny op woensdag 8 aug 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben hier een keuken gekocht. Goed advies en een prachtige keuken. We zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Marjon Rijsbergen op maandag 6 aug 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een keuken gekocht en zijn erg tevreden over de service. Super geplaatst.
FOTO VAN MARJON RIJSBERGEN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Vakman”
Door m scholtz op maandag 6 aug 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Prachtige magnolia witte keuken gekocht bij Bemmel en Kroon. zeer goed advies gekregen van verkoper A.Topkir en prima geplaatst door Age Boersma. Echt een vakman! Hoop jarenlang te genieten van deze mooie keuken.
FOTO VAN M SCHOLTZ
Kastenwand
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Joke De Laaf op maandag 6 aug 2018 '18 | vestiging Cruquius
Onze droomkeuken is verwezenlijkt door Bemmel & Kroon. De verkoper heeft onze wensen vakkundig samen met ons ontworpen. De plaatsing van de keuken verliep vlot en zeer professioneel. De levering en plaatsing was in 1 x goed, kortom we zijn meer dan tevreden over het resultaat!
REACTIE VAN JOKE DE LAAF
Prachtig resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Marcel van der Mijl op maandag 6 aug 2018 '18 | vestiging Den Haag
Dit is onze tweede keuken bij Bemmel & Kroon, wederom tevreden over de geleverde kwaliteit en service!
FOTO VAN MARCEL VAN DER MIJL
Tweede keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima mensen”
Door Fam. Koster op maandag 6 aug 2018 '18 | vestiging Den Haag
We zijn bij diverse bedrijven geweest en denken altijd heel goed na over dergelijke investeringen. Mede door de goede recensies van het begin tot het eind zijn we via een advertentie bij Bemmel & Kroon in de showroom in Den Haag gaan kijken. Ik kan niet anders zeggen prima mensen die snappen wat iemand wil die een keuken gaat kopen. Geen opdringerige verkopertjes, maar mensen met verstand van mensen
Na enig overleg al spoedig duidelijk hoe onze keuken eruit moest zien. Als je aan tafel zit voor het samenstellen kan het zo maar uit de hand lopen, onze adviseur René Jochems heeft ons uitstekend begeleid om rond ons budget uit te komen. Na bestelling gebeld door Herman die nog even de puntjes op i zet door alles correct in te meten. Afspraken gemaakt over levering en plaatsing dit is allemaal tot op de punt komma prima verlopen zelfs nog een dag eerder. Wij zijn er bijzonder blij mee.
FOTO VAN FAM. KOSTER
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Martijn de Prenter op vrijdag 3 aug 2018 '18 | vestiging Den Haag
Onlangs een erg mooie keuken gekocht. Van het kennismakingsgesprek tot aan de oplevering was alles tiptop in orde! Bemmel & Kroon levert niet alleen kwaliteit maar let daarbij vooral op de klantvriendelijkheid. Zo is onze keuken in overleg met de monteur later geplaatst omdat het stucwerk nog niet droog was; iets dat bij veel andere keukenboeren niet mogelijk zou zijn. Van alle fasen (bv het bestellen en bezorgen) word je steeds netjes op de hoogte gebracht. Absoluut een aanrader!
FOTO VAN MARTIJN DE PRENTER
Erg mooie keuken
+ Toon extra foto van Martijn de Prenter
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Sanne Leidelmeijer op vrijdag 3 aug 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Met een vaag idee voor een nieuwe keuken vertrokken we richting Bemmel en Kroon, maar na een gesprek van 3 uur stond daar ineens onze droom keuken op het scherm. Arjan Kuiten heeft al onze wensen perfect vertaald in een prachtig design met fantastische functionaliteiten. De keuken is op afgesproken moment geleverd en staat net zo mooi als 2 maanden geleden op het scherm in de winkel nu in onze woning.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Tristan op zondag 29 jul 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Keuken incl montage. Super geholpen,goed op de hoogte gehouden echt top.
FOTO VAN TRISTAN
Frontaanzicht keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed bevallen”
Door Bhoelai- Somaidien op zondag 22 jul 2018 '18 | vestiging Den Haag
We hebben een keuken gekocht met kook eiland met behorende alle apparaturen. We zijn. Erg tevreden met de opgeleverde keuken.
FOTO VAN BHOELAI- SOMAIDIEN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Thommy Hokke op vrijdag 20 jul 2018 '18 | vestiging Den Haag
Na de bekende vermoeiende ervaringen bij andere keukenleveranciers bleek Bemmel & Kroon werkelijk een verademing! Bij B&K loop je eerst op je gemak door de showroom zonder direct lastig gevallen te worden. Pas wanneer je er redelijk uit bent plan je een gesprek in met een verkoper. Het verkoopgesprek was helder en duidelijk en zat niet vol met irritante verkooptrucs. Vervolgens kwam B&K met een eerlijke en goede prijs voor de door ons uitgekozen keuken. Het verschil met de concurrentie was werkelijk schrikbarend. Ook de levering van de keuken en de montage van de keuken is soepel voorlopen. Zelfs het verpakkingsmateriaal van de keuken werd na plaatsing keurig weer opgehaald.
Waarom ik na deze ervaring niet voor vijf sterren heb gekozen? Dat komt omdat je nooit een kostenspecificatie van de door jouw gekozen keuken krijgt. Je weet dus niet letterlijk wat je waarvoor betaald. Ik snap dat dit gebruikelijk is in deze branche maar ik vind het niet oké.
FOTO VAN THOMMY HOKKE
De keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met keuken”
Door Junior van der Spek op vrijdag 20 jul 2018 '18 | vestiging Den Haag
Bij het aanschaffen van de keuken goed geadviseerd. Levering en montage netjes volgens afspraak uitgevoerd en na de montage is ook het vuil netjes opgehaald en afgevoerd. erg blij met de keuken.
FOTO VAN JUNIOR VAN DER SPEK
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door J. bron op dinsdag 17 jul 2018 '18 | vestiging Den Haag
Wij hebben een keuken , inclusief apparatuur gekocht. Wij zijn daarbij goed geholpen door de verkoper en anderen bij B en K Den Haag. Zowel het advies, inmeten, leveren en plaatsen was prima. De woning werd bijna 7 maanden later opgeleverd dan gepland. Dit was geen probleem. Bij de definitieve bestelling konden wij de apparatuur nog deels wijzigen. De kleuren van de kastjes en het weekblad hebben we tot het laatst kunnen wijzigen. We konden ook voorbeelden meenemen. Al met al zijn wij zeer tevreden en blij met onze keuken
FOTO VAN J. BRON
Prima keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Fam. Nolten op maandag 16 jul 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Bemmel en Kroon en zijn zeer tevreden met het vakkundig advies wat wij hebben gekregen. Hierdoor staat er een prachtige keuken in ons huis, die helemaal naar ons zin is. Ook de montage is perfect gedaan door een zeer nauwkeurige vakman. Alles is in een keer goed geleverd en geplaatst.
FOTO VAN FAM. NOLTEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Hans Janssen op zondag 15 jul 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Ik heb keuken gekocht. Het eerste gesprek met de heer Topkir verliep zeer goed. Gaf een aantal goede tips. Kreeg offerte mee om thuis na te denken. Dit was een verademing in vergelijking met andere zaken. Werd goed op de hoogte gehouden van verder verloop. Levering van de keuken was goed. Montage en meerwerk van de heer Boersma was uitstekend. Ben zeer tevreden met het resultaat.
FOTO VAN HANS JANSSEN
Uitstekend gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Mooi”
Door V. Bouwman op zondag 8 jul 2018 '18 | vestiging Den Haag
Mooie kwaliteit keuken, goede advisering , soepele plaatsing en klantgerichte nazorg.
FOTO VAN V. BOUWMAN
Reactie of foto toevoegen
“Service staat voorop”
Door Familie Koning op donderdag 5 jul 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben onze nieuwe keuken hier gekocht. Vanaf binnenkomst staat service hier voorop! Bij de levering en plaatsing netjes telefoontje wanneer ze er aan kwamen en super vriendelijk. De keuken is snel geplaatst en is echt super mooi!
FOTO VAN FAMILIE KONING
Super mooi
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door C van Rumt op dinsdag 3 jul 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Vanaf het moment van binnenkomst tot samenstellen van onze nieuwe keuken zijn wij keurig opgevangen en geholpen door het personeel. Na bestelling zijn we goed op de hoogte gehouden van de aflevering, plaatsing en zelfs ophalen van het verpakkingsmateriaal. Alles is prima verlopen, absoluut een aanrader! Blij met onze keuken.
FOTO VAN C VAN RUMT
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Mw M van der Heijden op dinsdag 3 jul 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Nieuwe keuken met inductie kookplaat, stoomoven, Quooker, vaatwasser, koelvriescombinatie en afzuigkap gekocht. Alles is door de heer Arnoldus geplaatst en oude keuken afgebroken. Alle spullen zijn op tijd geleverd, het verpakkingsmateriaal is door de firma Bemmel en Kroon opgehaald .Dit is een zeer prettige service.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanrader”
Door Kenny Zartarian op dinsdag 3 jul 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Keuken met veel maatwerk gekocht bij B&K. Prijs kwaliteit in onze ogen erg goed, doortastendheid verkoper en zorgvuldige/klantgerichte nazorg zijn daarnaast wat ons betreft onderscheidende aspecten bij B&K. Zeker aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gelukt”
Door Onno Brouwer op zondag 1 jul 2018 '18 | vestiging Den Haag
Vorig jaar besloten om een keuken te kopen en via via bij Bemmel&Kroon in Den Haag terecht gekomen. Wij zijn op een prettige en professionele manier geholpen. Door de juiste manier van vragen is het fantatisch gelukt om onze wensen te laten uitkomen. Met heel veel plezier staan we niet alleen in onze nieuwe keuken maar in ons totaal vernieuwde woonkamer.
FOTO VAN ONNO BROUWER
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Biegstraaten op maandag 25 jun 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Super. De keuken is in een dag geplaatst en alles was aanwezig. De verkoper denk goed mee bij het besparen van meerwerk bij de aannemer. Deze schrijven namelijk meerwerk met een vork.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Tim van Deursen op maandag 25 jun 2018 '18 | vestiging Den Haag
Top service! Eerste keer dat we een nieuwe keuken gingen uitzoeken en redelijk op onze hoede door alle horror verhalen die je wel een hoort over keuken verkopers en ketens. Bij Bemmel en Kroon totaal geen last van gehad. Meerdere keren zijn we teruggekomen en altijd vriendelijk geholpen. Totaal geen druk om snel te kiezen of gekke kortingconstructies. Gewoon duidelijk en eerlijke prijzen. Leuk detail: ter vergelijking hebben we exact dezelfde keuken laten uittekenen bij Ikea. Hier zouden we duurder(!) uit zijn met aanzienlijk slechtere kwaliteit materiaal en machines. Hadden we totaal niet verwacht. Maar mooi om te weten dus dat de prijzen ook echt concurrerend zijn.

Aanvulling ontvangen 26 juni 2018: Ja, de keuken is geleverd en geïnstalleerd. We hebben via Bemmel en Kroon een monteur op bezoek gehad. Die betaalde we los van de keuken, maar Bemmel en Kroon blijft dan het aanspreekpunt. Prima bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door van Klink op maandag 25 jun 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Ik heb een keuken gekocht. Erg tevreden over het gehele traject. Keuken ziet er top uit en is mooi geplaatst.
FOTO VAN VAN KLINK
Top keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Van Leeuwen op maandag 18 jun 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en laten plaatsen. De verkoper Arjan Kuijten dacht goed mee en had goede ideeën. De levering ging goed en we werden netjes van te voren gebeld dat ze onderweg waren. De monteur R. Bolleboom was super, dacht goed mee met de problemen en werd netjes opgelost en nam er de tijd voor.
FOTO VAN VAN LEEUWEN
L keuken
+ Toon extra foto van Van Leeuwen
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Sandra op maandag 18 jun 2018 '18 | vestiging Cruquius
Ik heb een keuken bij Bemmel & Kroon gekocht. De verkoper heeft goed naar mijn wensen geluisterd en vanaf begin af aan duidelijk gemaakt dat ze 1 prijs afgeven, waar niet over te onderhandelen valt. Persoonlijk vind ik dat heel fijn, dan weet je zeker dat je geen gebakken lucht koopt. Het gehele proces is goed en vlot verlopen. Eventuele aanpassingen op de offerte werden netjes verwerkt. Het plaatsen en monteren van de keuken gebeurde op afspraak en in overleg met mij, ook de heren van de montage werkten netjes en snel. Tot nu toe geen verrassingen en erg blij met mijn keuken!
FOTO VAN SANDRA
Reactie of foto toevoegen
“Super goed”
Door Jeroen van Rooijen op woensdag 13 jun 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
We hebben hier een complete keuken met apparatuur gekocht en laten installeren. Super goed geholpen door Appie. Goede service en advies. Komen afspraken goed na en keuken is perfect!
FOTO VAN JEROEN VAN ROOIJEN
Perfecte keuken
Reactie of foto toevoegen
“10 met een griffel”
Door Frans Boersma op maandag 11 jun 2018 '18 | vestiging Den Haag
Keuken met kookeiland. Uitstekende service over het hele traject. Verkoper was heel behulpzaam en kundig en heeft ons geholpen de juiste keuzes te maken. De keuken is in de afgesproken week geleverd en geplaatst. Het plaatsen is zeer vakkundig en nauwkeurig uitgevoerd, waarbij geen moeite is gespaard om dit perfect naar onze zin te krijgen.
FOTO VAN FRANS BOERSMA
Keuken met kookeiland
Reactie of foto toevoegen
“Onwijs goed”
Door Joke Houwaard op maandag 11 jun 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Bemmel en Kroon team ontzettend bedankt,met name Simone Marck voor het ontwerpen en plaatsen van onze nieuwe keuken.We zijn onwijs goed begeleid.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Albert Tetteroo op dinsdag 5 jun 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Keuken gekocht bij Bemmel & Kroon. Zeer tevreden, vriendelijke verkoper en installateur. Verder wordt al het verpakkingsmateriaal weer netjes opgehaald. Raad het zeker aan.
FOTO VAN ALBERT TETTEROO
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Christy Redel op maandag 4 jun 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Een nieuwe keuken vakkundig geadviseerd en geplaatst, volgende keuken weer een van Bemmel en Kroon
FOTO VAN CHRISTY REDEL
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken aankoop”
Door Pieter Kapteijn op donderdag 31 mei 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Een nieuwe keuken gekocht, inmiddels geplaatst. Erg tevreden over de aankoop en de plaatsing. Alles aanwezig en netjes geïnstalleerd. Kleine na levering maar di verliep vlekkeloos.
FOTO VAN PIETER KAPTEIJN
Nette keuken
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Sander van Leeuwen op woensdag 30 mei 2018 '18 | vestiging Den Haag
Superblij met deze prachtige keuken! Goed geholpen bij Bemmel en Kroon
FOTO VAN SANDER VAN LEEUWEN
Keuken met bar
REACTIE VAN TAMARA
Beste Sander, heeft B&K ook de koof gemaakt boven het kook-/bargedeelte? Ziet er super mooi uit!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie nieuwe keuken”
Door Dennis Mulder op maandag 28 mei 2018 '18 | vestiging Den Haag
Na 15 jaar geleden de eerste keuken bij Bemmel en Kroon gekocht te hebben zijn we wederom super blij met onze nieuwe keuken van Bemmel en Kroon, de verkoper heeft weer een mooie nieuwe keuken voor ons samengesteld met het allernieuwste apparatuur. Zonder problemen ook gemonteerd en geinstalleerd.
FOTO VAN DENNIS MULDER
Keuken met verlaagd plafond
Reactie of foto toevoegen
“Levering en plaatsing nieuwe keuken uitmuntend”
Door M. van Rijn op maandag 28 mei 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Vanwege persoonlijke omstandigheden kon de aanvankelijk geplande installatie niet doorgaan. Na een telefoontje is de levering stopgezet en heeft het bedrijf ons meeleven betuigd en een bloemetje gestuurd. Vervolgens is de opdracht 4 maanden later alsnog perfect uitgevoerd. De plaatsing en installatie was met 1,5 dag gereed. Ik heb niets dan lof!
REACTIE VAN M. VAN RIJN
Zeer plezierige en accuratie behandeling door verkoper en installateur
REACTIE VAN M. VAN RIJN
We zijn er heel blij mee
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Roger op donderdag 24 mei 2018 '18 | vestiging Den Haag
Ik heb een volledig nieuwe keuken gekocht. Het eerste gesprek ging zeer prettig en er werd mij een eerlijk advies gegeven over de indeling van de keuken, materialen en apparatuur. De afhandeling tot en met de levering van de keuken ging goed. De installatie van de keuken werd goed en professioneel gedaan binnen 1 dag. Al met al zal ik B&K aanraden.
FOTO VAN ROGER
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door Bonita van der Voort op zaterdag 19 mei 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Een fijne ontvangst in een mooie showroom. Ik ben geholpen door goede adviseur, met veel ervaring, die een prachtig ontwerp gemaakt heeft. Met handige ideeën om de keuken helemaal af te stemmen op mijn wensen. De contacten met de afdeling was altijd correct en ik werd goed geholpen. De levering en plaatsing was ook naar volle tevredenheid. Alles wordt prima en snel geregeld. De keuken is een plaatje geworden, een feestje om in te werken!
FOTO VAN BONITA VAN DER VOORT
Keuken is een plaatje
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door J Boskma op maandag 14 mei 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Een keuken, zeer goed geholpen met goed advies van de heer Topkir. Over de aflevering zijn we zeer tevreden, keuken was compleet. De montage is keurig en netjes gedaan door de monteur. Zou dit filiaal zeker aanbevelen. Zelfs het afval is keurig en volgens afspraak opgehaald.
FOTO VAN J BOSKMA
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Gert op maandag 7 mei 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben onze keuken in februari besteld bij Bemmel en Kroon Zoeterwoude. Vanaf het bestelmoment tot na de levering is alles gegaan zoals in de showroom beloofd. De keuken is zelfs een paar dagen eerder geleverd dan aangegeven, het installatiebedrijf kon dan ook direct na het weekend aan de slag. De installateur is 2 dagen bezig geweest met de installatie, aan het einde van de tweede dag is onze keuken opgeleverd. De dag daarop is het verpakkingsmateriaal opgehaald en nu genieten wij volop van onze nieuwe keuken. Zeker een aanrader om bij Bemmel en Kroon een keuken te kopen!
FOTO VAN GERT
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Feilloos gelopen”
Door G.J. Nijman op maandag 7 mei 2018 '18 | vestiging Den Haag
we hebben een complete keuken inclusief apparatuur (Bosch)aangeschaft. De levering was prima zoals afgesproken en de installatie verliep feilloos. De nalevering van een ontbrekend afvalbak deksel was binnen 2 weken geregeld.
FOTO VAN G.J. NIJMAN
Complete keuken met Bosch apparatuur
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 9,5”
Door Andre Borgeld op donderdag 3 mei 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Verkoop: Mijn wens is met een professionele verkoper eigenlijk direct in vervulling gegaan. Het belangrijkste vond ik (en dat heb ik wel bij een andere keukenverkoper ervaren) dat men niet opdringerig, maar zeer professioneel is.

De prijzen zijn scherp: Voor kwaliteit betaal je en dat zie je ook als de keuken is geplaatst. Echter de prijzen zijn altijd zo scherp mogelijk en er zijn altijd mooie aanbiedingen.

Service: Vaardige, vriendelijke servicemonteur die nauwkeurig werkt (NT Interieurbouw)

Service achteraf: Wanneer je achteraf concludeert dat er iets niet goed is adviseer ik zelf direct contact op te nemen met de service afdeling. Ik heb gemerkt dat wanneer je dit bij de verkoper indient het toch over iets meer schijven gaat en dit wat langer kan duren. Een verbeterpuntje? Echter toen ik bij de juiste afdeling terecht kwam ben ik direct en adequaat geholpen.

Al met al een dikke 9,5 en ik kom zeker terug in jullie filiaal voor bijvoorbeeld witgoed.
FOTO VAN ANDRE BORGELD
Keuken met achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Vertrouwen”
Door Yvonne de Kok op dinsdag 1 mei 2018 '18 | vestiging Den Haag
Een keuken gekocht, mooie showroom, duidelijke verkoper, alles ziet er netjes en verzorgd uit. Plaatsing keuken is nog niet voltooid omdat het een en ander nog niet is opgelost. Wij hebben er vertrouwen in dat dit z.s.m.gaat gebeuren.
FOTO VAN YVONNE DE KOK
De keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Fam. B.A. Blok op donderdag 26 apr 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Een goede service bij het uitzoeken en aankoop van de keuken. De monteurs zijn behulpzaam, netjes en snel. Tevens hebben ze alle verpakkingsmateriaal weer opgehaald.
FOTO VAN FAM. B.A. BLOK
Opgeleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettig geholpen”
Door Edwin op donderdag 26 apr 2018 '18 | vestiging Cruquius
Wij hebben eind december een keuken gekocht bij Bemmel en Kroon Cruquius. We zijn daar zeer prettig geholpen door Bram en zijn na een aantal afspraken tot een keuken gekomen volledig naar onze wens. De keuken is gisteren geplaatst en we zijn zeer tevreden. Het hele traject vanaf de eerste afspraak tot dat de keuken staat is zeer goed verlopen. Duidelijke communicatie, wanneer we aanpassingen hadden werd dit direct geregeld. Er werd niet moeilijk gedaan en alles was mogelijk. We raden iedereen deze firma aan!
FOTO VAN EDWIN
Reactie of foto toevoegen
“Goede ideeen”
Door Loes Berends op dinsdag 24 apr 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Ik heb een keuken gekocht bij Bemmel en Kroon in Zoeterwoude. Arjan Kuiten was onze adviseur. Zelf wist ik al welke apparaten ik wilde dankzij een bezoek aan het inspiratiehuis van Neff. Arjan nam alle tijd voor ons. Geheel vrijblijvend een mooie tekening gemaakt op de comp. Zo krijg je een goed idee wat het gaat worden. Konden op ons gemak beslissen. Geen dwang of extra aanbieding met een snelle beslissing. Goede ideeën wat betreft de indeling en kleuren. Ben er blij mee.
FOTO VAN LOES BERENDS
Blij met de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Amanda Hoek op maandag 23 apr 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Wij zijn bij Bemmel en Kroon geslaagd voor onze droomkeuken. Fijn geholpen door Sander en de keuken is in drie dagen perfect geplaatst door de installateur. Aanrader.
FOTO VAN AMANDA HOEK
Geslaagde droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Piet en Anja van der Gragt op vrijdag 20 apr 2018 '18 | vestiging Cruquius
Wij zijn na een zoektocht, via een aantal keukenzaken, terecht gekomen bij Bemmel en Kroon. Bij de aanblik van de jeugdige verkoper, Bram Kijzers, hadden wij onze twijfels. Al snel waren wij overtuigd van zijn kennis en kunde. Daar waar anderen ons vertelde wat niet kon, sprak hij uitsluitend in mogelijkheden. Wij hebben nu een veel mooiere keuken dan wat we bij anderen konden kopen, voor hetzelfde of lager bedrag. Wij zijn zeer tevreden en kunnen iedereen Bemmel en Kroon aanraden.
FOTO VAN PIET EN ANJA VAN DER GRAGT
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door N. Van der Aar op vrijdag 20 apr 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Een tijdje geleden een prachtige keuken gekocht ter vervanging. Zeer goed ontvangen in de showroom, goed meegedacht over het ontwerp en uiteindelijk perfecte levering en plaatsing.
Reactie of foto toevoegen
“Extra keukenkast”
Door Virgil op vrijdag 13 apr 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Keuken gekocht prima geleverd en achter gelaten Na 1,5 jaar bedacht een extra kast in de keuken te laten zetten vanwege ruimte gebrek. Ideaal om dezelfde soort type kast in de keuken te plaatsen van Bemmel en kroon helaas verkochten ze dat merk niet meer. Ik had gevraagd dan van een ander merk te plaatsen die op die kleur leek (wit) maar dat wilden ze niet en zeiden me naar een keukenboer te gaan die dezelfde merk wel kon leveren. Dat was minpunt 1. 2e minpunt dat er na 2 jaar iets afbrak van het deurtje van de oven waardoor de oven niet meer sluit. Ik zou 5 jaar garantie hebben maar dat was alleen blijkt nu dat als je je apparaten had geregistreerd wat nooit van tevoren was gemeld dus nu moet betalen voor de reparatie van een apparaat dat net 2 jaar oud is.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Niels op donderdag 12 apr 2018 '18 | vestiging Den Haag
Keuken gekocht bij Bemmel en Kroon. We zijn erg tevreden.
FOTO VAN NIELS
Keuken met gekleurde achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Prima bedrijf”
Door esther op donderdag 12 apr 2018 '18 | vestiging Den Haag
Bemmel en Kroon is een prima bedrijf! goede service, betaalbare prijs! De keukenadviseur was zeer geduldig en luisterde goes naar onze wensen. Ook de installatie werd vakkundig gedaan. Ik zou Bemmel en Kroon zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Met plezier in de keuken”
Door M.Timmer op dinsdag 10 apr 2018 '18 | vestiging Den Haag
Sta elke dag met plezier in mijn nieuwe keuken. Met een enthousiaste verkoper samengesteld en door een zeer deskundige monteur geplaatst. Raad het bedrijf ook aan anderen aan!
FOTO VAN M.TIMMER
Keukenhoek
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Peter en Agnes Molenaar op maandag 9 apr 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Augustus 2016 hebben wij voor ons nog te bouwen nieuwbouwhuis een keuken gekocht bij Bemmel en Kroon in Zoeterwoude. Uiteindelijk kon de keuken pas in maart 2018 geplaatst worden daar het huis niet eerder klaar was. Wij zijn dik tevreden over de kwaliteit van Bemmel en Kroon, over de service van Bemmel en Kroon en over het geduld van Bemmel en Kroon. Ook de monteur die de keuken kwam plaatsen was een op en top vakman. Kortom, wij kunnen met een gerust hart Bemmel en Kroon bij anderen aanbevelen!
FOTO VAN PETER EN AGNES MOLENAAR
Keuken in landelijke stijl
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door Naomi op maandag 9 apr 2018 '18 | vestiging Cruquius
Ik heb een keuken gekocht. Hij ziet er super strak en mooi uit. Netjes geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Fam. Ros op woensdag 4 apr 2018 '18 | vestiging Den Haag
Wij zijn niet tevreden over onze dure Bemmel & Kroon keuken. De service van het bedrijf laat te wensen over. De keuken is kwalitatief een stuk slechter dan onze eerdere keukens van andere merken.
- We waren een weekje vakantie in het buitenland toen B&K een e-mail stuurde om onze order te controleren. Binnen een paar dagen reageren want anders stond de order vast. Helaas waren de documenten niet te bekijken via onze telefoons. We hebben meerdere keren teruggemaild en een weekje uitstel gevraagd. B&K reageerde maar niet op deze mails. Zelfs geen ontvangstbevestiging! Pas op de laatst dag van de vakantie eindelijk contact en uitstel! Was wel nodig ook, want men had zonder overleg een ander type vaatwasmachine in de order gezet.
- Onze rij bovenkastjes sluit aan één kant op een muur aan. Op deze muur zaten (en zitten nu ook weer) wandtegels. De adviseur en inmeter van B&K hebben geen rekening met de tegels gehouden. Onze kastjes zitten nu plat tegen de muur aan en er is omheen getegeld. Niet zo fraai om te zien.
- Het gasfornuis is verkeerd geadviseerd. Omruilen voor ander merk/type was wel mogelijk tegen hoge bijbetaling en plaatsingskosten.
- De naad tussen onze twee L-vormige werkbladen is voelbaar en zichtbaar. Monteur heeft er al een keer naar gekeken maar het probleem blijft c.q. komt weer terug/blijft werken. De naad zit ook niet op de door ons gewenste plaats. Bij bestellen was het niet mogelijk om de naad naar de andere muur te laten wijzen, dus 90 graden gedraaid. Raar, want bij de oude keukens was dat wel mogelijk en bij andere keukenwinkels zien we het nu toch ook.
- Direct na plaatsing doorgegeven opleverpunten zijn pas na drie maanden opgelost.
- De kast voor de afzuigkap heeft een doorhangende bodemplaat die tegen de schuif van de afzuigkap aanloopt. En de deurtjes van de kast liepen bij het openen aan tegen de uitgeschove
- De deur van de carousselkast kwam recent spontaan los te hangen. Doorgegeven aan B&K maar nooit iemand gezien. Zelf maar 'opgelost'.
- De bedieningshendel van de Quooker kwam los. Quooker stuurde een nieuwe hendel die we zelf hebben moeten monteren.
- Sinds enige tijd horen we een rammelend geluid bij het openen/sluiten van de deur van de vrieskast.
- De kastdeuren beginnen krom te trekken. Boven en onderkant staan verder van de kastjes af. De deurtjes staan dus hol.
- De grote schuiflades schuiven ook niet meer geluidloos in/uit.

Alles bij elkaar genomen geven wij een lage beoordeling aan Bemmel&Kroon. Wij snappen niet waar de hoge waardering van andere mensen vandaan komt. B&K maakt enorm veel reclame met deze hoge waardering. Helaas zijn wij in de mooie praatjes van de verkoper gestonken. Mocht iemand van B&K dit lezen: keukennummer 1700901.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Havik op zaterdag 31 mrt 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben eind 2017 onze nieuwe keuken aangeschaft bij Bemmel en Kroon, na enkele maanden voorbereiding waarbij wij uitstekend geholpen zijn. Geen gedoe gehad met rare contracten en prijzen, gewoon eerlijk en inzichtelijk. We zijn ook erg tevreden met het eindresultaat en kunnen daarom Bemmel en Kroon van harte aanbevelen.
FOTO VAN HAVIK
Strakke witte hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk geholpen”
Door Bob op donderdag 29 mrt 2018 '18 | vestiging Den Haag
Wij hebben een u vormingen keuken gekocht bij Bemmel en kroon. Wij zijn zeer vriendelijk geholpen. Met all aanpassingen en mailwisselingen zijn wij goed en vriendelijk geholpen. Wij raden Bemmel en kroon zeer zeker aan bij andere
FOTO VAN BOB
Opgeleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“2e keuken”
Door Josca van gaalen op woensdag 28 mrt 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Ik heb voor de tweede keer een keuken gekocht bij Bemmel&Kroon. Wederom hartstikke blij met de keuken en het montage team. De keuken is keurig geplaats. Tot nu toe de service als zeer prettig ervaren.
FOTO VAN JOSCA VAN GAALEN
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super goed geholpen”
Door Jeffrey verhoef op maandag 26 mrt 2018 '18 | vestiging Den Haag
Nieuwe keuken gekocht bij Bemmel&kroon in den haag. Super goed geholpen, niet opdringerig zoals bij andere keuken firma's, zijn zeer klant vriendelijkheid, en hebben een goede service. Zeker een aanrader.
FOTO VAN JEFFREY VERHOEF
Witte hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Fantastic”
Door Louise ibbs op maandag 26 mrt 2018 '18 | vestiging Den Haag
Excellent service, excellent installation, beautiful kitchen!
FOTO VAN LOUISE IBBS
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Sven op maandag 26 mrt 2018 '18 | vestiging Cruquius
Wij hebben in December onze Schuller keuken met Siemens apparatuur gekocht bij Bemmel en Kroon vestiging Cruquius. Heel tevreden over het meedenken, uitleg, advies en natuurlijk de scherpe prijs. Ook de communicatie en de montage van de keuken liep zeer vlot en super strak. De volgende dag werd ook netjes al het karton en hout weer opgehaald. Kortom, we raden iedereen een keuken bij Bemmel en Kroon aan!
FOTO VAN SVEN
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles conform afspraak”
Door Vasco Klarenbeek op maandag 26 mrt 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Na een gastvrij ontvangst en uitstekend advies hebben wij onze nieuwe keuken besteld bij Bemmel en Kroon. Goede prijskwaliteit verhouding. De keuken is conform afspraak geleverd en goed afgemonteerd door ervaren, vriendelijke monteurs. Wij zijn erg tevreden en bevelen Bemmel en Kroon van harte aan voor het kopen van een keuken.
FOTO VAN VASCO KLARENBEEK
Greeploze witte hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Van der Meer op zaterdag 24 mrt 2018 '18 | vestiging Cruquius
Wij hebben in november een keuken gekocht. Heel goed geholpen en goed geluisterd naar onze wensen.
FOTO VAN VAN DER MEER
Goed geholpen bij deze keuken
+ Toon extra foto van Van der Meer
Reactie of foto toevoegen
“Volledige keuken gekocht”
Door Iona op woensdag 21 mrt 2018 '18 | vestiging Den Haag
Ik heb een volledige keuken gekocht bij Bemmel en Kroon, en ben heel goed geholpen door zowel het personeel in de winkel als door de monteur. Verkoper Satisch gaf scherp advies en dacht mee met welke ruimte ik had (een kleine keuken) en wat ik daarin kon plaatsen. Monteur Herman installeerde de keuken vlot en vakkundig, en veegde zelfs het zaagsel dat van de kastjes afkwam netjes op met een bezem! Toen bleek dat er iets niet helemaal goed was met de achterwand kwamen Satisch en Herman met een passende oplossing. Ook nu de keuken geplaatst is en hier nog een klein dingetje aan moet gebeuren blijven zij zeer behulpzaam. Ik ben erg blij met mijn keuken, en de vriendelijke en goede medewerkers van Bemmel en Kroon.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Warsha Veldkamp op dinsdag 20 mrt 2018 '18 | vestiging Den Haag
Complete keuken gekocht bij Bemmel en Kroon in Den Haag. Topservice vanaf het begin tot eind. Je kan rustig in de showroom kijken, zonder opgejaagd gevoel. Ik kreeg meteen een globale offerte en mocht erover nadenken voor een vervolgafspraak. Topservice nogmaals. Mijn keuken is prachtig.
FOTO VAN WARSHA VELDKAMP
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geweldig geleverd”
Door Theo Wand op maandag 19 mrt 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
We zijn door de verkoopmedewerkster zeer goed voorgelicht en zij heeft ons goed te gebruiken tips en informatie gegeven. Met haar hebben we de keuken samengesteld en dit heeft ons doen besluiten om de keuken te bestellen. Ook de door ons te laten voorbereidingen heeft zij goede tips gegeven in de vorm van duidelijke tekeningen. Inmiddels is de keuken geleverd en perfect gemonteerd door Jacco Lobee. En nu de keuken klaar is, genieten we van alle mogelijkheden die deze ons biedt. De nieuwe keuken is een pronkstuk geworden in onze zo smalle ruimte, die ons nu het gevoel geeft dat deze groter is geworden. Bemmel en Kroon kunnen we van harte aanbevelen voor de aanschaf van een nieuwe keuken.
FOTO VAN THEO WAND
Reactie of foto toevoegen
“Goede en fijne zaak”
Door Anita Haasjes op woensdag 14 mrt 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
We hebben een keuken gekocht! Sander heeft ons geholpen en was een hele goeie ervaring! Was al de 2de keer dat we bij Bemmel en kroon een keuken hebben gekocht! En hij is 2 keer door Mark geplaatst, waar we ook super tevreden over zijn! Kortom een goeie en fijne zaak!
FOTO VAN ANITA HAASJES
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Winkel met goede monteurs”
Door Gijs op maandag 12 mrt 2018 '18 | vestiging Den Haag
Een mooie keuken gekocht. Gastvrij ontvangen en goed geholpen. Eigenlijk een winkel met goede monteurs. Afval werd netjes opgehaald.
Reactie of foto toevoegen
“In het algemeen zeer tevreden”
Door Mark op zondag 11 mrt 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een keuken gekocht bij Bemmel & Kroon. Tijdens onze orientatiefase zijn wij goed geholpen door Yorin. Enige minpuntje was dat na het zetten van de handtekening je niet meer 's avonds en/of in het weekend welkom bent voor een vervolgafspraak. Wat wij persoonlijk ook vreemd vonden is dat wij zelf een afspraak moesten maken met een externe monteur. Het zou klantvriendelijker zijn als B&K dat in overleg met de klant zou doen, volgens mij een kleine moeite. Wij konden de afspraak ook pas maken na het ontvangen van een factuur, die vervolgens heel lang op zich liet wachten. Na 5 weken op rij gebeld te hebben eindelijk een afspraak kunnen maken. Over het algemeen zeer tevreden. Wij zouden in de toekomst zeker weer voor B&K kiezen en op deze twee minpuntjes na zeker aanraden!
FOTO VAN MARK
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Wederom zeer tevreden”
Door Sven op donderdag 8 mrt 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Recent hebben wij onze 2e keuken aangeschaft bij Bemmel en Kroon en zijn wederom zeer tevreden over de gang van zaken mbt informatie en service.
FOTO VAN SVEN
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Genieten”
Door van Wagtendonk op donderdag 8 mrt 2018 '18 | vestiging Den Haag
In het Forepark bij Bemmel en Kroon keuken gekocht. Zeer prettig en kundig geholpen. 3 weken geleden is de keuken geplaatst met van allerlei meerwerk, geweldig. In 1 week was het klaar en alles klopte. Geniet nu van keuken.
FOTO VAN VAN WAGTENDONK
+ Toon extra foto van van Wagtendonk
+ Toon extra foto van van Wagtendonk
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Aad Groenendaal op maandag 5 mrt 2018 '18 | vestiging Cruquius
Zeer tevreden over onze nieuwe keuken,wat alleen tegenvalt als je achteraf twee plankdragers van gefineerd spaanplaat van 60 cm wilt bestellen dat ze je daarvoor 762 euro in rekekening willen brengen, Mijn inziens veel te duur,voel me daardoor genomen want alternatieven zijn er niet.Voelt een beetje als chantage.
FOTO VAN AAD GROENENDAAL
+ Toon extra foto van Aad Groenendaal
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Lotte de Hoog op zaterdag 3 mrt 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Al jaren klant bij bemmel en kroon altijd zijn we tevreden. De keuken is prachtig geworden! Goed advies, goede plaatsing en service! Helemaal niks aan te merken! ( op de foto is nog niet het goede blad van het kookeiland geplaatst)
FOTO VAN LOTTE DE HOOG
Prachtige keuken
REACTIE VAN R.DE HOOG
het eindresultaat mag er zijn !!
Reactie of foto toevoegen
“Heldere prijsstelling”
Door T Greiner en B vd Vet op dinsdag 27 feb 2018 '18 | vestiging Den Haag
Wij hebben een uitstekende meedenkende Marcel Leenman van Bemmel en Kroon meegemaakt. Marcel was heel transparant over wat wel en niet kon binnen ons budget. Over de prijs (met inbegrip van korting) was hij ook helder, dat gaf vertrouwen. De monteur heeft de keuken vervolgens fantastisch geplaatst. Ik zou iedereen een keuken bij Bemmel en Kroon aanraden. T Greiner en B vd Vet
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Hans en Leni Marck op dinsdag 27 feb 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Bijzonder vriendelijk en vakkundig geholpen bij B&K in Zoeterwoude. Goede en duidelijke communicatie, levering conform afspraak. Keuken door zeer ervaren en vakkundig personeel geplaatst. Wij zijn super tevreden en genieten van een ontzettend mooie keuken met diverse inbouwapparatuur!
FOTO VAN HANS EN LENI MARCK
Ontzettend mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het resultaat”
Door Sophie Zwaan op maandag 26 feb 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
We hebben een keuken gekocht en we zijn blij met het resultaat. We zijn goed geholpen en geadviseerd door o.a. Simone Marcks maar ook door collega's in de winkel. Ze stonden altijd klaar om te helpen. Ook de montage verliep goed. Dit is gedaan door Rob Isselman. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.
REACTIE VAN SOPHIE ZWAAN
Hierbij nog een foto van onze keuken
+ Toon extra foto van Sophie Zwaan
Reactie of foto toevoegen
“Gekocht op aanraden”
Door J. baboeram op vrijdag 23 feb 2018 '18 | vestiging Den Haag
Mijn broer heeft hier een keuken gekocht en was hier erg tevreden over, aangezien wij ook een nieuwe keuken wilden hebben kwamen wij hier ook snel terecht. Het bedrijf gaat erg relaxed met klanten om en dat vonden wij erg fijn aangezien wij er niet op zaten te wachten om onder druk te worden gezet met opdringerige verkooptechnieken. De prijs van de keuken was goed en de prijs/kwaliteit verhouding ook. Wij zijn verder erg tevreden over de montage, deze was uitgevoerd door Hans Robbemond en geregeld via Bemmel en Kroon. Ik kan Hans dus ook zeker aanbevelen voor montagewerk aangezien hij de tijd neemt om kwalitatief goed werk af te leveren. Kortom, tevreden over de service op basis van de goede ervaring.
FOTO VAN J. BABOERAM
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Vol lof”
Door Verbakel op maandag 19 feb 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Keuken is volgens planning geleverd en geplaatst lof voor de medewerkers. Keuken voldoet aan onze wensen en gemak.
FOTO VAN VERBAKEL
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Koos Westerwaal op zaterdag 17 feb 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
prima hulp bij het ontwerpen van de keuken, levering als gepland en perfecte installatie.
FOTO VAN KOOS WESTERWAAL
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Lynda Voorhout op dinsdag 13 feb 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Een dikke 10 voor de service,nakomen van de afspraken de deadlines, de prijs de logistieke planning, kortom alles vanaf begin bij Yorin-Verkoop, via Nathalie- planning tot plaatsing keuken via Herman is super goed gegaan. Via mond tot mond reclame ben ik door de goede ervaringen bij Bemmel en Kroon terechtgekomen zonder uberhaupt bij een andere keukenwinkel te zijn geweest. Ik raad dan ook in mijn familie en vriendenkring zeker dit bedrijf aan.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend bedrijf”
Door G.j.zwaan op dinsdag 6 feb 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Goed geholpen ,ruime keuze en een top monteur Herman die onze keuken heeft gemonteerd en geplaatst en ons zeer vriendelijk te woord heeft gestaan.

Aanvulling ontvangen 27 februari 2018: Kan niet anders zeggen dan top service zo. Wel de levering op tijd en prima keuken installateur volgende keer bemmel en kroon mijn leverancier.
FOTO VAN G.J.ZWAAN
Geinstalleerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed werk”
Door A.M. Veer op zaterdag 3 feb 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
De verkoopmedewerker dacht goed met ons mee. De keuken werd in 2,5 dag geplaatst, inclusief sloop van de oude keuken en afwerking van de muren (tegels en stucwerk). Tot op heden geen mankementen (je hoort nog weleens horrorverhalen)! B&K heeft goed werk afgeleverd, en de monteurs niet minder.
FOTO VAN A.M. VEER
Keuken in 2,5 dag geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuken maar kleurverschil bij kastjes”
Door G.Waanders op woensdag 31 jan 2018 '18 | vestiging Den Haag
Prima keuken plaatsing en afhandeling, alleen 4 kastdeurtjes waren niet goed bij levering,normaal geen punt ze werden keurig na verloop van tijd geleverd, MAAR!! na verloop van tijd gingen de nageleverd deurtjes behoorlijk kleur verschil te vertonen en toen ik daar bij Bemmel &Kroon over ging klagen had ik dat eerder moeten doen en moest ik verder niet zeuren. PS. Het kleurverschil word stede erger en zal het er mee moeten doen.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Fy op dinsdag 30 jan 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Kitchen is beautiful. 4 weeks after planned date is still not completely finished, but is in working condition since day 1.
FOTO VAN FY
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Fam. R. Blok op maandag 22 jan 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Een goede service bij het uitzoeken en aankoop van de keuken. Tevens zijn de monteurs netjes, snel en hebben ze alle verpakkingsmateriaal weer opgehaald.
FOTO VAN FAM. R. BLOK
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Weinig servicegericht”
Door Marcel op donderdag 18 jan 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Ik snap dat er veel positieve berichten staan want als de keuken geplaatst is krijg je en mail met de vraag of u tevreden bent en mag je reageren op een link zodat die voor ieder inzichtelijk is incl foto en bij niet tevreden dan graag rechtstreeks mailen naar klanten service. Onze ervaring met Bemmel en Kroon is helaas minder positief. Op moment van uitzoeken en samen stellen van de keuken zijn de verkopers perfect en behulpzaam. Maar zodra de keuken is geplaatst en zoals in mijn geval de afzuigkap kapot gaat dan zijn ze niet meer zo service gericht. Dan krijg je een telefoonnummer van de leverancier van het betreffende merk en mag je alles zelf regelen! Reactie is dan " we zijn niet product aansprakelijk " terwijl je de keuken aanschaft bij Bemmel en Kroon. Ook daarna geen telefoontje of berichtje of het nog is goed gekomen, niets. Drie weken zonder afzuigkap gezeten. Dus ja mooie winkel en behulpzame verkopers maar zodra die geleverd is en er mankeerde iets aan dan zijn ze niet thuis en wijzen ze naar een ander. Neem dit mee in uw beslissing!
Reactie of foto toevoegen
“Flexibel bij de planning”
Door kyl op maandag 15 jan 2018 '18 | vestiging Den Haag
Zeer deskundig en geduldig geholpen door Raymond v.d. Vet. Hij heeft de tekortkomingen (en onmogelijkheden!) in het ontwerp van een concurrent aangewezen en een correct ontwerp gemaakt. En waar de concurrent "absoluut de laagste prijs" heeft, kon Bemmel En Kroon toch nog wat extra korting geven en een hogere model van de apparatuur leveren. Ook was Bemmel En Kroon zeer flexibel wat betreft de planning. Bepaalde apparatuur eerder leveren was ook geen probleem (zodat we deze gelijk konden installeren tijdens de verbouwing). De installateur Michael Bauman werkte netjes en bleef tot laat in de avond om de klus te klaren. Het verpakkingsmateriaal werd de volgende dag na installatie opgehaald. Hierbij wou de medewerker echter de zakken met plastic in eerste instantie niet meenemen. Pas na enig overtuiging dat het echt bij de keuken hoorde heeft hij het meegenomen. Dit was wel een minpuntje in de ervaring. Bij de levering waren er wel wat accesoires niet geleverd (omdat deze niet aangevinkt stonden in de order). Het was geen probleem voor B&K om deze kostenloos te bestellen en na te leveren.
Reactie of foto toevoegen
Adresgegevens Bemmel & Kroon
aCruquius (96 ervaringen), Cruquiusplein 50, Cruquius plaza, 2142 EV Cruquius, tel 023 - 548 30 60
bDen Haag (226 ervaringen), Neckar 24, Industrieterrein Forepark, 2491 BD Den Haag, tel 070 - 320 60 65
cZoeterwoude (291 ervaringen), Hoge Rijndijk 269, 2382 AN Zoeterwoude Rijndijk, tel 071 - 581 20 20
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.