Feedback
9,2

Bemmel & Kroon

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.bemmelenkroon.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bemmel & Kroon
Een nieuwe keuken is al gauw een hele investering. Terecht dat u bij zo'n uitgave van tevoren maximale zekerheid wilt hebben dat alles klopt. Bemmel & Kroon geeft u die zekerheid. Als door en door gezond familiebedrijf focussen we al ruim 50 jaar op één ding: blijvend tevreden relaties. Zo komt het dat we zelfs klanten hebben die al 4 keer of vaker een keuken van ons afnamen.

Het recept van ons succes:
• Continu zo'n 150 opstellingen in 3 showrooms (Den Haag, Zoeterwoude-Rijndijk en Cruquius).
• Unieke presentatie van de inbouwapparatuur, bij ons kunt u zo goed als alles "in het echt” uitzoeken en hoeft het niet vanuit een folder.
• Door gebruik te maken van het nieuwste computerprogramma kunnen we uw droomkeuken goed voor u visualiseren.
• Wij voeren alle denkbare stijlen.
• Wij vragen geen enkele aanbetaling.
• Wij komen de keukenruimte gratis voor u opmeten.
• Onze offerte is altijd helder en volledig, dus geen dure verrassingen achteraf.
Ervaringen
Er zijn 950 ervaringen over Bemmel & Kroon. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren629 ervaringen
4 sterren256 ervaringen
3 sterren20 ervaringen
2 sterren21 ervaringen
1 ster14 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Zeer tevreden”
Door De Lange op donderdag 7 jan 2021 21 | vestiging Den Haag
Met twee bezoeken aan de winkel een mooie keuken samengesteld. Prettig geadviseerd over hoe onze wensen gerealiseerd konden worden. Ook over het plaatsen zeer tevreden. Was een goed team, meedenkend waardoor in het werk nog enkele extra's uitgevoerd konden worden. Zeker aan te bevelen hier een keuken aan te schaffen.
FOTO VAN DE LANGE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Michiel op donderdag 7 jan 2021 21 | vestiging Cruquius
Zeer goed geholpen, goed naar alle wensen geluisterd en ook eerlijk verteld als iets niet kon. Goed advies, vakkundig. Ook heel blij met de levering en de montage. Alle dozen werden een dag later ook netjes opgehaald.
FOTO VAN MICHIEL
REACTIE VAN ASH
Mag ik weten wat de breedte van deze keuken is?
Reactie of foto toevoegen
“Service, kwaliteit en vakmanschap”
Door Debby Broeren op dinsdag 29 dec 2020 20 | vestiging Den Haag
Voor onze nieuwbouwwoning zijn wij bij Bemmel & Kroon terechtgekomen op aanraden van kennissen. Wij hebben geen moment spijt gehad van die beslissing!
De professionaliteit, het meedenken en op een volwassen manier samen een keuken samenstellen was een heel fijn proces: geen rare acties, geen vervelende verkooptactieken.... gewoon een eerlijk verhaal voor een eerlijke prijs. De communicatie tussendoor, via portals en telefonisch was perfect! We kregen altijd gelijk hulp bij vragen, er werd meegedacht met onze planning en er werd nog sneller dan beloofd geleverd. Als klap op de vuurpijl de montage die echt perfect is: alles exact waterpas, afgesteld en strak op elkaar, met oog voor detail (denk aan zilveren metalen lage stootrandje bij de lage kasten, zodat de randjes wat kunnen hebben). Voor ons is Bemmel en Kroon dus synoniem voor Service, kwaliteit en vakmanschap! bedankt voor de mooie keuken.
FOTO VAN DEBBY BROEREN
REACTIE VAN DEBBY BROEREN
keukenfoto
Reactie of foto toevoegen
“Uitmuntend resultaat”
Door R.A. Zomerhuis op maandag 28 dec 2020 20 | vestiging Cruquius
Zeer bekwame verkoper (Yorin B.) met veel kennis en inzicht voor onze droomkeuken. Het betreft een grote kastenwand (4 kasten) met een mooie omlijsting en een kookeiland met een bartafel. De bartafel van 100% hout moet na het leggen van de vloer nog bevestigd worden. Uitstekende bezorging met behulp van een buitenlift en binnen een uur geklaard. De montage (Hans) is perfect verlopen en keurig opgeleverd met deskundige uitleg. Zie de foto's voor het uitmuntende resultaat.
FOTO VAN R.A. ZOMERHUIS
+ Toon extra foto van R.A. Zomerhuis
+ Toon extra foto van R.A. Zomerhuis
Reactie of foto toevoegen
“Blijvend genieten”
Door John Henderson op maandag 28 dec 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Wij zijn superblij met onze mooie keuken en alle daarin aanwezige Siemens Studioline apparatuur. Scherpe prijs . Prima en duidelijke afspraken. Niet alleen woorden maar ook daden van Bemmel en Kroon. Wij gaan blijvend genieten.
FOTO VAN JOHN HENDERSON
Keuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof voor het hele proces”
Door Jan Nijs en Ilonka Veldkamp op maandag 28 dec 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
We hebben bij Bemmel en Kroon een nieuwe keuken gekocht. We werden uitstekend geadviseerd door Jim en andere medewerkers. Herman heeft de keuken geplaatst waarbij Rob het voorwerk (electriciteit) deed. Dit is allemaal heel goed verlopen. Er werd hard gewerkt en voor elk probleem werd een oplossing gevonden Het contact met Bemmel en Kroon, Herman en Rob was uitstekend. Kortom: alle lof voor het hele proces.
REACTIE VAN JOHN HENDERSON
Ombouw is nu af.
Reactie of foto toevoegen
“De opgeleverde keuken was gelijk helemaal in orde”
Door Reinier op maandag 28 dec 2020 20 | vestiging Den Haag
Keuken gekocht op basis van de goede reviews. Ben zeer goed geholpen, deskundig en goed meegedacht. Plaatsing door de monteur ook helemaal prima. De opgeleverde keuken was gelijk helemaal in orde. Met als resultaat een fantastische keuken waar we jaren plezier aan gaan beleven!
FOTO VAN REINIER
Reactie of foto toevoegen
“Al met al heel content”
Door Zwaan op vrijdag 25 dec 2020 20 | vestiging Den Haag
Een prachtige keuken gekocht. Goed gemonteerd. De keuken ziet er uit als verwacht. 1 dag voor levering bleek de oven dat de oven niet op tijd geleverd kon worden. We kregen de optie om een andere oven uit te kiezen of de optie om een paar weken te wachten. We hebben gekozen voor een andere oven. Ook de het afkitten was niet perfect. Maar ook dat wordt opgelost door terug te komen. Al met al heel content!
FOTO VAN ZWAAN
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder blij en tevreden”
Door Fred en Carla Baarda op vrijdag 25 dec 2020 20 | vestiging Cruquius
Geheel nieuwe keuken gekocht, inclusief overgang van gas naar inductie. De werkzaamheden betroffen alle werkzaamheden, dus sloop en afvoer oude keuken, leidingwerk (gas afsluiten, elektra met uitbreiding groepen, waterleidingen), stucen, schilderen, montage en installatie nieuwe keuken. We zijn bijzonder tevreden over het gehele proces. Als start op plezierige en professionele wijze geholpen in vestiging Cruquius, er werd goed naar ons geluisterd en er werd ook goed meegedacht. We voelden ons op geen enkele wijze onder druk gezet, de prijsstelling en andere bijzonderheden waren vooraf heel duidelijk. De werkzaamheden werden via Bemmel en Kroon uitbesteed aan een lokale aannemer. Ook van hem een duidelijke offerte, planning van de werkzaamheden en zijn afstemming met stukadoor en elektricien. De werkzaamheden zijn met grote zorgvuldigheid binnen de afgesproken tijd uitgevoerd, we hebben werkelijk niets dan lof voor alle betrokkenen. Resultaat is een schitterende keuken die een week voor Kerst is opgeleverd zonder dat we ook maar 1 minpuntje kunnen opnoemen. Kortom: bijzonder blij en tevreden!
FOTO VAN FRED EN CARLA BAARDA
Reactie of foto toevoegen
“Prima prijs kwaliteit verhouding”
Door Vincent op woensdag 23 dec 2020 20 | vestiging Den Haag
Wij hebben een compleet nieuwe keuken aangeschaft en werden daarbij goed geadviseerd. Alle opties konden in de showroom bezichtigt worden en dan was erg verhelderend. Prima prijs kwaliteit verhouding!
FOTO VAN VINCENT
Reactie of foto toevoegen
“Schitterende keuken”
Door Liesbeth Garnaat op dinsdag 22 dec 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Afgelopen zomer kwamen we met een duidelijk plan maar met incomplete maten van ons huis, voor een keuken in Zoeterwoude. We zijn van A tot Z goed geholpen en er werd fijn meegedacht bij alle veranderingen die we moesten doen. Alles volgens plan geleverd en perfect geïnstalleerd. Al met al super blij met onze schitterende keuken
FOTO VAN LIESBETH GARNAAT
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door R. Poortvliet op maandag 21 dec 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Wij zijn zeer tevreden met onze keuken van Bemmel&Kroon. Tijdens het uitzoeken van de keuken zijn wij goed geholpen door Sander, hij heeft heel goed uitgelegd wat de mogelijkheden waren en dacht goed mee in een oplossing die ons goed paste. Daarnaast hebben we in de winkel kunnen bekijken wat wij mooi vinden en heeft hij dit netjes in het 3D programma uitgewerkt. We hebben geen standaard keuken uitgekozen, maar vrijwel alles was mogelijk. Daarna is de keuken ingemeten, tijdens de bouw van onze woning. Het maken van een afspraak hiervoor was super flexibel. De keuken zelf is geweldig en doet precies wat er ervan verwacht hadden. We gebruiken hem inmiddels een jaar en alles doet precies wat we afgesproken hadden. Na de montage was 1 van de greep lijsten beschadigd en werd de ombouw (die wij zelf om de hoge kasten heen hebben geplaatst) net iets anders dan van tevoren bedacht. Zonder aanvullende kosten kregen wij een nieuwe greep lijst en een stuk plint bijgeleverd en kwam de monteur nogmaals langs. Super service! Wij zijn super tevreden, Bemmel&Kroon bedankt voor de mooie keuken waar wij nog jaren plezier van gaan hebben!
FOTO VAN R. POORTVLIET
+ Toon extra foto van R. Poortvliet
+ Toon extra foto van R. Poortvliet
+ Toon extra foto van R. Poortvliet
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken zonder problemen geplaatst”
Door Philip op vrijdag 18 dec 2020 20 | vestiging Den Haag
Bij de aanschaf van onze nieuwe keuken helder geholpen door de verkoper. De paar wijzigingen die we later nog wilden/moesten doorvoeren zijn snel en zonder morren afgehandeld. Voor totaal net iets onder de 20.000 euro: 2 granieten werkbladen, qooker, twee ovens (1 combi), vaatwasser, vier hoge meubels, koelkast met vriezer, bora inductiekookplaat met afzuiging in de plaat, houten deurtjes.
FOTO VAN PHILIP
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Jelle Eggink op donderdag 17 dec 2020 20 | vestiging Den Haag
Keuken besteld via Bemmel & Kroon, adviseur neemt uitgebreid de tijd om wensen en mogelijkheden door te nemen en denkt daarnaast goed mee (zowel praktisch als haalbaarheid). Levering was zoals gepland en volledig, en we zijn niet voor verrassingen komen te staan. Montage was ook uitstekend. Al met al een zeer goede ervaring met Bemmel & Kroon.
FOTO VAN JELLE EGGINK
+ Toon extra foto van Jelle Eggink
+ Toon extra foto van Jelle Eggink
Reactie of foto toevoegen
“Van begin tot eind prima geregeld”
Door J. Wijnands op dinsdag 15 dec 2020 20 | vestiging Den Haag
Alles prima geregeld van begin tot eind. Bijna te grote keuken besteld maar kon last minute zonder problemen nog aangepast worden. Ook montage ging zonder problemen en was in 2 dagen klaar. Helemaal blij met de nieuwe keuken
FOTO VAN J. WIJNANDS
Reactie of foto toevoegen
“Prima bedrijf”
Door Marco op maandag 14 dec 2020 20 | vestiging Den Haag
Mooie vestiging met veel keus. Verkoper met goed inlevingsvermogen gevoel met wat de klant wenst. Goede en snelle reactie op vragen of extra levering van apparatuur. Uitstekende service! De installateur werkte netjes en had jarenlange ervaring met het plaatsen van keukens. Prima bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Alles liep op rolletjes”
Door Petra van Oudheusden op maandag 7 dec 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Wat een fijne ervaring is dit geweest. Vanaf het tekenen van de keuken tot en met het plaatsen en ophalen van het verpakkingsmateriaal. Alles liep op rolletjes. Super geholpen door Ricardo Buvelot. Hij adviseerde ons een stoomoven als tweede oven. We genieten er elke dag van. Zo makkelijk om daar mee te koken ipv al die pannetjes. Bedankt voor de prima service.
FOTO VAN PETRA VAN OUDHEUSDEN
+ Toon extra foto van Petra van Oudheusden
Reactie of foto toevoegen
“Een schitterende keuken”
Door Dick Dijkhuizen op zondag 6 dec 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Top service en montage! Na een bezoek aan Zoeterwoude hebben wij besloten daar een keuken te kopen. Wij zijn op uitmuntende en klantvriendelijke wijze geholpen door de heer Richardo Buvelot. Met zijn tips en advies over de indeling en apparatuur hebben wij nu een schitterende keuken. Ook het plaatsen is erg vakkundig gedaan (alle lof). De monteur was ook erg vriendelijk. Het karton- en verpakkingsmateriaal werd na een dag direct opgehaald. Wil je een keuken kopen dan is dit echt een aanrader!
FOTO VAN DICK DIJKHUIZEN
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Arjan en Bianca Visser op dinsdag 1 dec 2020 20 | vestiging Den Haag
Enorme ervaring van onze keukeninformant. Wij hadden een gehele keuken uitgedokterd qua formaat en indeling. Dit is enorm veranderd door de deskundigheid van onze verkoper Raymond van der Vet. Hij heeft voor ons een keuken op maat ingedeeld naar zijn ervaring en deskundigheid, geheel anders dan ons perspectief. De keuken is vorige week geplaatst en wij zijn meer dan tevreden. Zeker ook door de flexibiliteit en kundigheid van het montageteam van Hennie. Wat een toppers.
Wij zitten nog volop in de verbouwing, maar zien vooralsnog geen mankementen aan onze keuken en gebruiken hem al volop. Van ons dus alle lof, voor...Bemmel en Kroon.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Charlotte op donderdag 26 nov 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
In het filiaal in Zoeterwoude hebben wij een fijn gesprek gehad met een adviseur die goed luisterde naar onze wensen. Zo hebben wij een mooie keuken uit kunnen zoeken die binnen ons budget paste. Wij hebben het meerwerk en de montage via Bemmel en Kroon laten regelen en dit was top! Ze waren heel snel klaar en alles werd top afgeleverd. Ook was het fijn dat al het verpakkingsmateriaal weer opgehaald werd zodat je dit zelf niet weg hoeft te gooien. Bemmel en Kroon is zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Eindresultaat prachtig”
Door Remco op dinsdag 24 nov 2020 20 | vestiging Den Haag
We hebben in onze zoektocht verschillende keukenzaken bezocht. Bij binnenkomst bij Bemmel & Kroon was in één oogopslag duidelijk dat dit de winkel is waar wij onze keuken willen kopen. De keukens zagen er prachtig uit, het personeel ontzettend vriendelijk en alles behalve opdringerig. Wij zijn door Satisch geholpen: een geweldige adviseur! Niet alleen was hij altijd te bereiken, ook voor kleine details, hij gaf oprecht advies en had creatieve inzichten. De prijs was scherp, het eindresultaat prachtig. Hartelijk dank, wij zullen jullie zeker aanraden en zelf terugkomen wanneer we weer we ooit weer een nieuwe keuken willen kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed resultaat communicatie bij afroep mocht beter”
Door Rudy Bader op dinsdag 24 nov 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Het bestellen van de keuken ging prima. Goede hulp gehad met keuzes maken en samenstellen. Het afroepen ging echter slecht. Uiterlijk 4 weken voor levering krijg je een bevestigingsmail voor het leveren. Die had ik niet gehad. Na telefonisch contact bleek de keuken nog niet besteld te zijn en dat terwijl ik vanaf dat moment nog 7 weken had om te verhuizen. Ook met het inplannen van de monteur was wat gesteggel. Uiteindelijk is de keuken door flinke inspanning toch op tijd gekomen en netjes en compleet geplaatst. De communicatie had van B&K wat helderder en sneller gemogen maar verder ziet het resultaat er prima uit. Dat is waar het uiteindelijk om draait!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze keuken”
Door Floris & Nel van der Voorn op vrijdag 20 nov 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Wij gingen midden juli 2020 op bezoek bij uw vestiging te Zoeterwoude. Tijdens dit oriënterend bezoek verkregen wij extra informatie over onze wens voor een nieuwe keuken. Wij hebben op 24 juli een afsluitend bezoek gebracht bij uw afdeling verkoop of onze wensen realiseerbaar waren. Hierbij heeft uw verkoper ons nogmaals verrast met enige aanpassingen op onze wensen voor een nieuwe keuken. Na afloop van dit uiterst plezierig gesprek hebben wij besloten om op de aanbieding van Bemmel & Kroon in te gaan. De levering van "onze keuken" vond plaats op 4 november j.l. . Gedurende het gehele traject van bestelling tot en met levering/installatie van onze keuken zijn wij regelmatig op de hoogte gehouden door de firma van Bemmel & Kroon.
FOTO VAN FLORIS & NEL VAN DER VOORN
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Bjorn en Veerle op dinsdag 17 nov 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Fijne ervaring, geen agressieve verkoop of onderhandelingen. Wat je ziet is wat je krijgt. Niet leverbare spullen lossen ze op met goed alternatief. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door P. Wesselius op maandag 16 nov 2020 20 | vestiging Cruquius
Keuken gekocht bij Bemmel en Kroon in de Cruquius. Fijn geholpen door de verkoper. De nageleverde goederen, welke niet geheel naar wens was van klant, netjes aangepast aan de klant en financieel tegemoet gekomen, dus goede service.
FOTO VAN P. WESSELIUS
Reactie of foto toevoegen
“Nette service”
Door Reitsma op zondag 15 nov 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Door een misverstand was het verkeerde oven-type in de offerte opgenomen. Dit ontdekten we echter pas enkele weken na plaatsing van de keuken. De verkoper van Bemmel en Kroon, Arjan Kuiten, zag in dat dit inderdaad een misverstand was. En ook al hadden wij de offerte met de verkeerde oven destijds ondertekend, B&K heeft vervolgens de oven omgeruild, zonder kosten.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn bedrijf”
Door Carla moolenaar op zaterdag 7 nov 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
We gingen voor een nieuw scharnier voor een keukenkastje! Maar dit was niet meer verkrijgbaar, de keuken was 23 jaar oud! Ook deze keuken was van Bemmel en Kroon! Bij de receptie hebben ze nog van alles gedaan om te kijken of het scharnier nog ergens verkrijgbaar was! Daarop zijn we de zaak doorgelopen en we hadden al snel de voor ons juiste keuken gevonden! Zijn toen in contact gekomen met verkoper Jim Baart, die ons uitstekend geadviseerd en begeleid heeft! Bij de aankoop van de keuken! Een hele fijne verkoper/adviseur. Om het plaatsen van de keuken mogelijk te maken hebben wij Herman Behrens van Unibehr gevraagd! Deze heeft de hele logistieke operatie, zoals slopen ,zorgen voor de juiste vakmensen, zoals de elektricien en stucadoor, plaatsen van de keuken, Alles wat afgesproken was, is perfect nagekomen! Dikke pluim! We zijn bijzonder gelukkig met het eindresultaat! De 3e keuken wordt ook weer een Bemmel en kroon! Fijn bedrijf! Fijne mensen!
FOTO VAN CARLA MOOLENAAR
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door W. Batelaan op vrijdag 6 nov 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Op nieuw een prima ervaring met Bemmel&Kroon. Keuken keurig op tijd geleverd. Alles compleet. Prima geïnstalleerd! Alles precies volgens afspraak.
FOTO VAN W. BATELAAN
Witte keuken met donker blad
Reactie of foto toevoegen
“Verstaan hun vak”
Door Rik S op donderdag 5 nov 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Vanaf het begin tot het eind is de ervaring met Bemmel & Kroon erg prettig. Tijdens het gehele proces wordt je goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden van alle komende stappen. De werknemers zijn enthousiast en denken graag met je mee. Van de adviseur, klantenservice tot aan de monteur; allemaal mensen die hun vak verstaan!
FOTO VAN RIK S
Keuken van bovenaf gefotografeerd
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Kaylee op maandag 2 nov 2020 20 | vestiging Den Haag
2 weken geleden is onze keuken geplaatst. Snel en vakkundig gemonteerd. Er wordt in de showroom echt tijd voor je vrij gemaakt en er wordt goed meegedacht in het maken van de keuzes. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN KAYLEE
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Kees Visser op maandag 2 nov 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Vanaf het begin zeer goed geholpen. Tijdens gesprek alle opties door genomen,zeer behulpzaam zonder te pushen (wel is anders meegemaakt), totdat de keuken geheel naar onze wensen op papier stond Levering was op de afgesproken tijd en 2 dagen later werden alle lege dozen opgehaald, niet eerder meegemaakt! Installatie was vakkundig en met goede uitleg over apparatuur. Kortom Bemmel keukens is een aanrader
FOTO VAN KEES VISSER
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door C. Cengel op donderdag 22 okt 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Op tijd geleverd en prima gemonteerd, daarna alle spullen netjes teruggehaald.
FOTO VAN C. CENGEL
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Irena op donderdag 22 okt 2020 20 | vestiging Den Haag
Heel blij met ons nieuw keuken! De verkoper heeft meegedacht over het ontwerp en heeft de ruimte maximaal benut. Ook tevreden met de aparutuur van Miele. Goede service, heel blij met ons aankoop!
FOTO VAN IRENA
Keuken aan het raam
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend bevallen”
Door Hans van Daelen op donderdag 22 okt 2020 20 | vestiging Cruquius
Na diverse uitgebreide gesprekken hebben we onze droomkeuken gevonden inclusief bar en wijnklimaatkast! Plaatsing van de keuken verliep zonder problemen en was binnen een dag klaar. Het hele proces is ons van a tot z uitstekend bevallen.
REACTIE VAN HANS VAN DAELEN
Foto van keuken toegevoegd
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Tamara Mallens-Bogaerts op woensdag 21 okt 2020 20 | vestiging Den Haag
Wij hebben een mooie hoek keuken gekocht en zijn zeer vriendelijk geholpen door Rene. Bij vragen stond hij ons te woord/belde zsm terug en tijdens het uitzoeken van de keuken nam hij ruim de tijd voor ons. Hij dacht mee en gaf goede adviezen, adviezen die hij door zijn jarenlange ervaring heeft opgedaan en dus écht nuttig waren.
FOTO VAN TAMARA MALLENS-BOGAERTS
Reactie of foto toevoegen
“2e keer een complete keuken”
Door Van. Verheul op zondag 18 okt 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Voor de 2e keer een complete keuken uitgezocht en besteld bij Bemmel en Kroon in Zoeterwoude. Deze keer wisten we precies hoe we het wilde, maar toch wist Jordi ons nog te attenderen op een kleinigheid en hebben zeker geen spijt van de keuze dit advies op te volgen. Kortom, weer een super ervaring en zou iedereen aanraden voor de aanschaf van een keuken, een bezoek te brengen aan deze specialisten. Uiteraard heeft HermandeKeukenman hem weer zeer vakkundig geplaatst.

Eerdere ervaring van 11 juli 2016: Onze nieuwe keuken gekocht bij Bemmel&Kroon. De showroom is zeer uitgebreid en het grote voordeel voor ons was, dat alle apparatuur in de diverse afdelingen te zien was en we niet uit een boekje hoefde te kiezen. Onze verkoper (R. Buvelot) heeft voor ons de tekening gemaakt en ons van heerlijke koffie met vers gebakken gevulde koeken uit eigen oven voorzien .Nu alles staat heeft hij zijn werk uitstekend gedaan. Na het tekenen van de offerte kregen we inloggegevens zodat we online alle tekeningen en 3D foto's konden inzien op elk gewenst moment, tevens was hier de status van de bestelling en betalingen in te zien. Was helemaal SUPER !! Ook de uiteindelijke levering, een dag van tevoren een herinnering SMS en een uurtje voor de daadwerkelijke levering werden we gebeld dor de chauffeurs welke de keuken kwamen afleveren. Wij hadden er voor gekozen de keuken zelf te plaatsen. Alles was helemaal compleet en perfect op maat. Zelfs bij het afleveren hebben de chauffeurs alles op volgorde van montage in de kamer gezet zodat we niet alles 6x moesten verplaatsen. Kortom, wij hebben een superervaring met Bemmel& Kroon en zullen een ieder dan ook aanraden geen keuken te kopen, zonder eerst bij Bemmel&Kroon te zijn geweest. Blij zijn we na de 1e perfecte ervaring bij de aanschaf van onze nieuwe droger, ook hier de keuken hebben aangeschaft..Voor ons een dikke 10 voor Bemmel&Kroon!
FOTO VAN VAN. VERHEUL
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door K. Hilverda op zaterdag 17 okt 2020 20 | vestiging Den Haag
We zijn erg tevreden met onze keuken. Ruime keus in uitvoeringen en materialen, goede showroom, en een goede afhandeling van de bestelling. Tekeningen, inmeting, bestelling en leverantie, alles wordt duidelijk gecommuniceerd en terug te vinden op je eigen web-pagina op de site. Enige opmerking die we kunnen maken is dat we gedurende het proces te maken hadden met verschillende verkoop-adviseurs, waarbij de ene duidelijk beter meedacht dan de ander.
FOTO VAN K. HILVERDA
Geplaatste keuken
+ Toon extra foto van K. Hilverda
Reactie of foto toevoegen
“Probleem met granieten blad”
Door Yannick op vrijdag 16 okt 2020 20 | vestiging Den Haag
Na verschillende keukenwinkels te hebben bezocht, viel onze keus op Bemmel en Kroon. Iets duurder, maar je betaalt ook voor een stukje service. Onze droomkeuken was heel mooi op papier. Op tijd geplaatst... en dan genieten...dat was het idee. Bij plaatsing bleek echter 1 werkblad zo krom als een hoepel en de poten van de bar te hoog. De maat die wij nodig hadden leek niet leverbaar te zijn ! Of we zelf op zoek wilden gaan naar andere poten. Na een zoektocht besloten een ijzerboer de poten te laten inkorten. Toen we de offerte voorlegden besloot B&K het toch zelf te gaan oplossen. Na 3 maanden zijn de poten vervangen. Ondertussen was er wel iemand wezen kijken voor het werkblad, maar die zag het probleem niet. Vroeg zich af misschien de kastjes eronder niet even hoog waren, want zijn waterpas gaf geen afwijking aan. Iedere leek kon met het blote oog zien dat het blad aan beide zijkanten 1 cm erboven bungelde. Na de zelf gemaakte foto's te hebben verstuurd, werd gelukkig besloten dat wij gelijk hadden en is het werkblad vervangen. Nu genieten, maar wat zien we nu, scheurtjes in het andere werkblad. Opnieuw contact gehad. Zo'n 2 weken geleden is er opnieuw iemand wezen kijken. En sinds nog geen bericht. Van een bedrijf met zulke goede reviews, hadden wij een andere service verwacht.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door Hans van Mechelen op vrijdag 16 okt 2020 20 | vestiging Den Haag
Goed advies gekregen, zonder problemen geleverd, alles was er, en keurig geïnstalleerd. Alleen de plint moet nog ingekort worden, omdat er nog een vloer is gelegd.
FOTO VAN HANS VAN MECHELEN
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door J Voogel op dinsdag 13 okt 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Mooie keuken, vriendelijk en goed geholpen door de medewerkers.
FOTO VAN J VOOGEL
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door E. Zonnevylle op vrijdag 9 okt 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Uitstekende en deskundige voorlichting begint al bij de gastvrije ontvangst. Arjan Kuiten heeft tekening en advies tot in de pintjes verzorgd. Vakman Herman van Uniberh heeft de keuken tot op de mm correct geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken goed uitgezocht”
Door Erica van der Heijden op woensdag 7 okt 2020 20 | vestiging Den Haag
prachtige keuken uitgezocht, er werd goed meegedacht over mogelijkheden en kleuren e.d.. Duidelijke communicatie over tekeningen en leveringen, verkoopadviseur was altijd bereikbaar voor vragen. En fantastische montage door Freund Montage, absoluut aan te raden.
FOTO VAN ERICA VAN DER HEIJDEN
Keuken met tegelachterwand
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door R. de Wit op maandag 5 okt 2020 20 | vestiging Den Haag
Mooie winkel met veel showroom modellen met veel keus. Zeer prettige verkoper die vooral de voordelen en nadelen vertelt en erg meedenkt. Goed contact via de mail over vragen en opmerkingen. De keuken is in één dag vakkundig geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over deze koop.
FOTO VAN R. DE WIT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbevolen”
Door Bram Heijs op maandag 5 okt 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben dit jaar een nieuwe keuken ontworpen en laten plaatsen bij/door Bemmel & Kroon (filiaal Zoeterwoude). We zijn bij het ontwerp en inrichten geholpen door dhr. Buvelot, en dit was een erg prettige samenwerking. Er werd goed meegedacht over onze wensen, en we kregen het gevoel dat we het maximaal haalbare met ons budget hebben weten te ontwerpen. Na de bestelling was de ervaring met de overige werknemers van B&K erg prettig. Bij het inmeten van de keuken werden goede adviezen gegeven, de mannen die de keuken kwamen leveren waren erg zorgvuldig. En het plaatsen door Dhr. Boersma is tot in de puntjes goed verzorgd. We zijn erg blij met de keuken en kunnen B&K van harte aanbevelen.
FOTO VAN BRAM HEIJS
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Boevink op zondag 4 okt 2020 20 | vestiging Den Haag
Goed en eerlijk advies , en een pracht keuken geleverd gekregen.
FOTO VAN BOEVINK
Reactie of foto toevoegen
“Op zich prima zaak”
Door Erik en Michel op donderdag 1 okt 2020 20 | vestiging Den Haag
Op zich is Bemmel en Kroon een prima zaak om een mooie keuken te kopen. Je weet in ieder geval dat je een goed, kwalitatieve keuken krijgt, met goede apparatuur en voor een scherpe prijs. Wij hadden al bij verschillende andere keukenboeren gekeken en kwamen bij Bemmel terecht op advies van een collega van mijn man. In eerste instantie wilden we niet langsgaan, maar hebben ons toch laten verleiden. Bij de eerste bezoek werden we vriendelijk ontvangen. Verkoopspecialist Rene Jochems heeft ons uitgelegd wat de mogelijkheden waren voor ons keukenruimte. En eigenlijk waren we al snel overeen wat we precies wilden. Bij Bemmel krijg je direct het bedrag te zien wat je moet betalen, er is eigenlijk geen onderhandeling meer mogelijk. De prijs wordt medescherp gemaakt door de kortingen die zij kunnen doorvoeren bij de apparatuur zoals vaatwasser, inductie etc. En dit scheelt echt met andere winkels! Bij ons 2e bezoek zijn wij akkoord gegaan met de offerte die werd aangeboden. Wij dachten dat we alles goed doorgesproken houden, wij gaan ervan uit dat de specialist de expert is voor aanlevering van de keuken. Maar later bleek dit niet zo te zijn. Een aantal dagen later is onze keuken ingemeten. Nog geen dag later werden we gebeld door een beetje geirriteerde Rene dat we niet hadden doorgegeven dat het nieuwe keukenblad niet in de lift past. Wij hadden wel dit wel doorgegeven, maar niet gerealiseerd dat de lift net te klein zou zijn voor naar boven brengen van dit blad. Dit betekende dus dat wij een hoogwerker in moesten huren, kosten zijn voor koper (wij dus). Ook hadden we niet verteld dat ons appartamentcomplex achter een tunneltje ligt. Daar kan de vrachtwagen niet doorheen. Maar wij weten geen eens hoe groot de vrachtwagen is, wellicht wordt het gewoon met een bestelbus geleverd? Wij vonden dit telefoontje niet professioneel overkomen. Andere kant, we konden de levering door de corona-perikelen gelukkig zonder moeite uitstellen van juni naar september dit jaar. Maar hier kwamen toch aantal nieuwe irritaties van onze kant naar boven. Bij bestelling van keuken werden wij opnieuw door Rene gebeld. Of wij konden doorgeven hoe dik het stucwerk is, of er eventueel nog geverfd wordt etc. Wij gingen ervan uit dat dit al opgemeten was, dit hadden we al doorgesproken met de opmeter maanden ervoor. Het zou ons probleem worden als stucwerk dikker zou zijn dan opgegeven, dit zou dan betekenen dat keukenblad geschaafd moet worden en dit kost ook weer geld voor ons. Het kwam ons niet echt professioneel over hoe dit gecommuniceerd werd en hoe ook bv op tekeningen stond dat dit besproken is en kosten aan ons verhaald wordt als inderdaad keukenblad geschaafd moest worden. Toen de melding kwam dat de datum bekend was van levering ging het bijna mis. In de aangeleverde documenten stond ook de aangewezen installateur. Wij hebben hem direct gebeld. Maar deze installateur wist van niks en hij had ook totaal geen plek om de keuken op de vastgestelde datum te installeren (en eerlijk gezegd, hij was ook niet echt vriendelijk). Bij ons brak het zweet wel even uit. Want wij hadden alle andere werkzaamheden al vastgelegd, zoals verwijderen oude keuken, vloer, installeren van nieuwe leidingwerk etc. Na diverse malen contact gehad te hebben werd er alsnog een nieuwe installateur (Prinsenland Montage) voorgelegd en die in de week van vastgelegde datum de keuken kon installeren. Dat was dus goed nieuws! Donderdag 17 september is ons keuken geleverd. 2 keurige heren hebben alles via hoogwerker en lift naar boven gebracht. Helaas, toen het grote keukenblad naar binnen was gebracht zagen we direct dat precies bij de inductieplaat-gat een stukje van het keukenblad eraf was. We hebben direct contact opgenomen met Bemmel. De klantenservice raadde ons aan om een mail te sturen, inclusief foto, en zij zouden dan bekijken wat ze zouden kunnen doen met deze beschading. Inmiddels zijn we 2 weken verder en we hebben nog steeds niks gehoord. Erg jammer.... Maar goed, de keuken is uitstekend geinstalleerd door door Prinsenland Montage. Alles werkt, staat op zijn plaats en ziet er schitterend uit. We hadden wel een kleine lekkage bij de kraan, maar de monteur stond de volgende dag om 9 uur al voor de deur. Keurig, Bemmel zou daar een voorbeeld aan moeten nemen! Kortom, wij zijn blij met de keuken, blij hoe het er staat, voor een mooie prijs, maar de service door Bemmel viel ons echt tegen!
REACTIE VAN ERIK EN MICHEL
Ons nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Debby Bles op dinsdag 29 sep 2020 20 | vestiging Cruquius
Na alle sites afgegaan en vele revieuws gelezen te hebben met een goed gevoel Bemmel en Kroon binnen gelopen. Ik hebben onze wensen besproken met Yorin Blokker en hij heeft vervolgens een passende offerte gemaakt. Totaal geen druk om voor iets te tekenen o.i.d nog een paar keer contact gehad omdat ik zelf begon te twijfelen maar iedere keer met dezelfde vriendelijkheid ontvangen en geholpen. De keuken welke het geworden was werd ondanks corona en vakantietijd snel geleverd. Waar ik zelf rekende op een paar dagen plaatsen werd dit vakkundig en binnen 1 dag gedaan! Tot op de dag van vandaag nog steeds blij en trots op de keuken. Service van moment van gesprek t/m het ophalen van het afval helemaal top!! Ik raad Bemmel en Kroon absoluut aan!
FOTO VAN DEBBY BLES
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Zuidema op dinsdag 29 sep 2020 20 | vestiging Den Haag
Heel blij met onze nieuwe keuken. Helaas wel wat miscommunicatie rondom afgesproken meerwerk, wat hierdoor helaas niet is gebeurd en er daardoor toch wat stopcontacten nog niet goed zitten.
FOTO VAN ZUIDEMA
Keuken tijdens montage
Reactie of foto toevoegen
“Heel mooi geworden”
Door Gerhard van Wee op donderdag 24 sep 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben reeds in 2017 een Next125 keuken besteld met Siemens apparatuur voor een aangekochte nieuwbouwwoning. Onlangs (augustus 2020) werd de keken conform planning geïnstalleerd. Zowel de keuken zelf als de werkzaamheden door de installateur zijn netjes en met zorg opgeleverd. Tijdens het advies- en koopproces zijn wij plezierig geholpen door Arjan Kuiten en de tools die gebruikt werden (het scherm met direct een impressie van de keuken) hielpen ons goed om efficiënt onze keuzes te maken. In het echt is de keuken heel mooi geworden.
FOTO VAN GERHARD VAN WEE
Witte keuken met donker blad
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend advies gehad”
Door Marianne op maandag 21 sep 2020 20 | vestiging Den Haag
We zijn uitstekend geadviseerd door de zeer behulpzame verkoper. Hierdoor kregen we het gewenste originele en tijdloze ontwerp.
FOTO VAN MARIANNE
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Apparatuur voor goede prijzen”
Door N Meijer op woensdag 16 sep 2020 20 | vestiging Den Haag
Zeer goede begeleiding door Sattisch gehad voor het uitzoeken van mijn droomkeuken. Hij dacht goed mee met mijn wensen en gaf advies waar ik veel aan had (bijv. over het vergelijken van kwaliteit van verschillende keukenkastjes uit eerdere offertes). Er werd ook totaal geen druk gelegd op het tekenen, je kreeg echt alle tijd om hier rustig over na te denken. De vraag of ik wilde tekenen is mij ook niet eens gesteld. Dat gaf een zeer prettig gevoel. Ik heb mijn keuken er uiteindelijk niet gekocht, omdat ze net niet het werkblad ontwerp hadden waar ik specifiek naar op zoek was en ik dit ergens anders wel had gevonden. De service was desondanks fantastisch en ik zou ze zeker bij iedereen aanbevelen. De prijs was ook heel scherp ten opzichte van andere keukenzaken waar ik eerder een offerte had laten maken. De apparatuur kan voor internetprijzen geleverd worden (-40% tov adviesprijs), waar de meeste keukenzaken hier slechts 20-25% over willen geven.
Reactie of foto toevoegen
“Witte keuken”
Door Hilde van der Smissen op dinsdag 8 sep 2020 20 | vestiging Den Haag
Ik heb een gehele witte AEG keuken gekocht. De medewerkers zijn allemaal buitengewoon vriendelijk. Er werd meteen veel tijd voor mij genomen. Ik kreeg goede voorlichting. Ook bij latere aanvullingen werd ik steeds goed geholpen. Ik geniet van mijn mooie keuken.
FOTO VAN HILDE VAN DER SMISSEN
Reactie of foto toevoegen
“Goede beslissing om hier te kopen”
Door Fam de Joode op zondag 6 sep 2020 20 | vestiging Den Haag
Wij hebben na uitgebreid onderzoek gekozen om onze keuken bij Bemmel en Kroon te kopen, en wat was dat een goeie beslissing zeg! De verkoper luisterde goed naar onze wensen en aangezien ik zware rugklachten heb, heeft hij hier rekening mee gehouden met de indeling van de keuken. Geen agressieve verkopers, maar vriendelijk behulpzame mensen die naar de wensen van de klant luisteren en proberen met je mee te denken. De installatie van de keuken in gedaan door Herman, en wat is dat een proffesioneel die precies weet wat hij doet en de keuken zeer goed heeft geïnstalleerd en alle extra info erbij verteld, ook hierbij was niks te veel gevraagd. Kortom wij zijn erg kritisch, maar we hebben op dit hele proces niks op aan te merken en we geven Bemmel en Kroon dan ook een dik verdiende 10. Als je hier een keuken koopt, dan zal je er zeker geen spijt van krijgen. Top Ga zo door.
FOTO VAN FAM DE JOODE
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prettig bij aanpassingen”
Door Erwin Over op vrijdag 4 sep 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
We zijn bij verschillende 'keukenboeren' geweest, maar B&K sprong er uit door de fraaie vestiging en de professionele begeleiding. Een nette, uitgebreide showroom en een prima adviseur die de keuken meteen op de computer tekent, terwijl je meekijkt op een groot scherm. Hij houdt rekening met je wensen en combineert dit met zijn eigen inzicht als expert. Tussen het tekenen van de koopovereenkomst en de plaatsing zat bij ons anderhalf jaar, waardoor inzichten soms veranderden. Maar aanpassingen waren nooit een probleem en dat is wel zo prettig. Nadat de keuken geplaatst was hebben we nog een achterwand laten plaatsen door Visualls uit Delfgauw. Ook een aanrader.
FOTO VAN ERWIN OVER
Keuken met Visualls achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit en service”
Door Michel Engelen op zondag 23 aug 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Heel erg tevreden over onze nieuwe keuken met Siemens apparatuur. Alles op tijd geleverd en gemonteerd door Henny Polder. Als extra service haalt Bemmel&Kroon ook het verpakkingsmateriaal op. Super!
FOTO VAN MICHEL ENGELEN
Keuken en visgraatvloer
Reactie of foto toevoegen
“Al met al tevreden”
Door Bakker op zaterdag 15 aug 2020 20 | vestiging Cruquius
Zeer vriendelijke verkoper. Wel aantal kleine veranderingen steeds en opmeten niet helemaal verlopen zoals afgesproken, maar al met al is de keuken wel in 1 keer geplaatst en ben ik tevreden.
FOTO VAN BAKKER
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door De Vries op zaterdag 15 aug 2020 20 | vestiging Cruquius
Wij werden goed geholpen met het uitzoeken van de keuken.Tussendoor wilden wij wat aanpassingen in het ontwerp. Dit werd keurig verwerkt. Aan details voor onderhoud hadden wij wat meer geïnformeerd kunnen worden. Wij zijn erg blij met het resultaat!
FOTO VAN DE VRIES
Keuken met composiet blad
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Wendy op vrijdag 14 aug 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Het kopen van een keuken was niet iets waar ik naar uitkeek: teveel verhalen gehoord van fratsen met buitensporig hoge bedragen waar je dan een "mooie korting"over kunt krijgen bij snel beslissen. Dit gaat bij Bemmel en Kroon heel anders, de werkelijke (en zeer redelijke) prijs wordt direct berekend en er wordt geen druk uitgeoefend om direct te beslissen. Ook tussentijdse contactmomenten hebben we steeds als zeer klantvriendelijk ervaren. Wij zijn ook zeer tevreden over de kwaliteit van de keuken en waren aangenaam verrast over het vakmanschap van de monteur die de keuken in z'n eentje in één dag heeft geplaatst. Wat ons betreft niets dan lof voor Bemmel en Kroon!
FOTO VAN WENDY
Ruime hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Conny op maandag 10 aug 2020 20 | vestiging Cruquius
Prachtige winkel, goed geholpen door Yorin. Ook het monteren verliep erg goed en het eindresultaat is geweldig.
FOTO VAN CONNY
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Ton Huiberts op donderdag 6 aug 2020 20 | vestiging Den Haag
Van begin tot het einde fantastisch verlopen ,ook de monteurs hebben hun werk top gedaan ....
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed bevallen”
Door Tjerk Schreurs op donderdag 6 aug 2020 20 | vestiging Cruquius
Heel flexibel en geduldig. Konden ook nog heel makkelijk dingen aanpassen

Aanvulling ontvangen 10 augustus 2020: Keuken gekocht, reeds geplaatst Erg goed bevallen, inmiddels alweer 2 partijen naar Bemmel en Kroon verwezen
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Frank H op donderdag 6 aug 2020 20 | vestiging Cruquius
nadat ik besloten had mijn keuken te laten vernieuwen heb ik bij diverse bedrijven rondgekeken en offertes opgevraagd. Nu kon de keuken qua opstelling en apparaten niet veel anders, maar de adviseurs dachten flink mee. Bovendien waren er heel veel keuzes in kleuren en soorten werkbladen, grepen enz (ook al wist ik vrij snel de kleur haha). Bovendien was de adviseur (Martin Honsbeek) altijd bereikbaar voor vragen of nog aanpassingen. ten slotte was ook de afhandeling van informatie, administratie, het bezorgen van de keuken en het ophalen van al het verpakkingsmateriaal en oude apparatuur prima geregeld. De keuken werd gemonteerd via B&K. Zij raadden Henny Polder aan, die bovendien een goeie offerte uitbracht voor het meerwerk (weghalen oude keuken en tegels, nieuwe tegels plaatsen) naast de keukenmontage. De monteurs Mike en Joey (of jeffrey, dat ben ik vergeten) waren zeer snel, kundig en goed: in 1.5 dag was alles klaar! Kortom; zowel over B&K als de montage + uitvoer meerwerk erg tevreden. Aanrader.
FOTO VAN FRANK H
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Mooi geworden”
Door Wouter op donderdag 6 aug 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Mooie keuken, moest wel zelf zaken corrigeren op de offertes.
FOTO VAN WOUTER
Gerealiseerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg blij”
Door Jeffrey op maandag 3 aug 2020 20 | vestiging Cruquius
Wij zijn goed geholpen en geïnformeerd in de winkel. Wij zijn ook heel tevreden over de mannen die onze keuken hebben geïnstalleerd!!
FOTO VAN JEFFREY
Donkere keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Toon op vrijdag 31 jul 2020 20 | vestiging Cruquius
Super service in de showroom voor uitzoeken van een nieuwe keuken; duidelijke communicatie en levering/plaatsing helemaal volgens planning.
FOTO VAN TOON
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door R.H.M. Retel op woensdag 29 jul 2020 20 | vestiging Den Haag
Wij hebben een keuken bij Bemmel en Kroon gekocht. Goed geholpen door medewerker Don en hij schetste precies wat wij wilden. Het eindresultaat is een mooie keuken met kookeiland.

Aanvulling ontvangen 30 juli 2020: De keuken is al geleverd en afgemonteerd. De montage en leidingen verleggen was alleen erg duur. Voor de rest ziet het er netjes uit.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door E.R. van Genderen op dinsdag 28 jul 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Keuken gekocht. Vanaf het begin tot het eind prima geregeld. Zowel bij de begeleiding, verkoper was zeer klantvriendelijk.De levering en montage niets dan lof. Keurig netjes en plezierige werklui.Alles was snel en in 1 keer goed. Dat zie je ook vaak anders. En dat daags na montage alle verpakkingen werden opgehaald helemaal geweldig. Van Bemmel en Kroon zal ik zeker aanraden aan andere mensen.
FOTO VAN E.R. VAN GENDEREN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“In een keer compleet”
Door Jan-Willem Koot op zaterdag 25 jul 2020 20 | vestiging Cruquius
Na een eerste prettig bezoek aan de showroom gebracht te hebben een afspraak gemaakt om de keuken te ontwerpen. We hebben veel showrooms gezien. De ongedwongen sfeer sprak mij zeer aan. We werden door Yorin zeer vakkundig geholpen. Na een eerste ontwerp was het geen probleem om nog een paar kleine aanpassingen door te voeren. De keuken werd geplaatst door deskundige monteurs John en zijn rechterhand. De keuken is in een keer compleet werkend opgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Topwinkel”
Door Arjan Bazen op dinsdag 21 jul 2020 20 | vestiging Den Haag
Bemmel & Kroon is wat duurder dan ander bedrijven echter grote verschillen zijn er wel. Geen agressieve, maar eerlijk, vriendelijke en geduldige verkopers. Bij levering is de keuken geïnstalleerd en direct gratis naservice verleend door de monteur. Bemmel en Kroon is in mijn ogen een topwinkel.. zeker een aanrader!
FOTO VAN ARJAN BAZEN
Keuken met verlichting
+ Toon extra foto van Arjan Bazen
Reactie of foto toevoegen
“Super gegaan”
Door Jan van der Steen op maandag 20 jul 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Na 30 jaar intensief gebruik waren we toe aan een nieuwe keuken. Wij kwamen al snel uit bij Bemmel en Kroon. Een grote keuze, vriendelijk personeel, goed en deskundig advies en de keus van aanrechtblad, panelen en de kleur was snel gemaakt. Later volgde een afspraak voor de keuken in te tekenen. De kastjes, spoelbakken, de inbouw apparatuur het werd allemaal driedimensionaal tot leven gebracht en kregen een goedbeeld van onze toekomstige keuken. Wat wij hierbij als prettig hebben ervaren was het vrijblijvende. Helemaal niets werd opgedrongen. De tijd wordt voor je genomen en er wordt met je meegedacht om voor jou te komen tot de beste indeling van je keuken. Wij hebben gekozen om de keuken door Bemmel en Kroon te laten plaatsen. Ik hoor nog zeggen: zeer verstandig want wij laten onze keukens plaatsen door echte vakmensen en geloof ons alles gaat goed. Wij stonden er best sceptisch tegenover want wat gaat nu nog in 2 keer goed. In juni werd het spannend. Keuken werd gebracht en Herman kwam de keuken plaatsen en Rob zorgde voor het elektrisch gedeelte. Wij kunnen achteraf niet anders concluderen dat dit super is gegaan. De levering klopte precies en Herman en Rob zijn echte vakmensen en zeer sociaal. Wat ons betreft is Bemmel en Kroon een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk geholpen”
Door A.J. van der Niet op donderdag 16 jul 2020 20 | vestiging Cruquius
Vriendelijk geholpen. Duidelijke uitleg over de werkwijze van Bemmel & Kroon. Geen onderhandelingsmogelijkheid maar wel duidelijkheid en een prima prijs/kwaliteitverhouding. Gemaakte afspraken werden keurig nagekomen. Goede berichtgeving via de mail voorafgaande aan elke stap van het proces. Vakkundige installateur.
FOTO VAN A.J. VAN DER NIET
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken om van te genieten”
Door A. Boom op donderdag 16 jul 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Bij de aankoop van de nieuwe keuken zijn we geholpen door Koen. Tijdens het samenstellen van de keuken een paar keer op praktische dingen gewezen met wat wel en wat niet te doen. Ook het paar keer wisselen van achterwand en keukenblad was geen probleem. Ook de Siemens apparaten zijn perfect ingepast in de keuken. Ook het al kunnen zien hoe je keuken er uit gaat zien op de site Mijnkeuken.info is van deze tijd, je ziet gewoon wat je gaat kopen. Uiteindelijk is de keuken half maart besteld en half juni geplaatst. De keuken monteur, die voor Bemmel & Kroon de keuken heeft geplaatst, Mathijs van Makomontage, heeft de keuken, in één dag, perfect geplaatst. Een waar vakman. Zelfs een paar extra werkzaamheden waar je normaal een rekening voor zou krijgen zijn als inclusief uitgevoerd. Al om al dus zeer tevreden over het aanschaf traject en het plaatsen van de keuken. De droomkeuken staat, en nu maar genieten van deze keuken.
FOTO VAN A. BOOM
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door C.T.M. Blom op woensdag 15 jul 2020 20 | vestiging Den Haag
Zeer vriendelijk, vakkundig / deskundig en meedenkend geholpen met de aankoop van deze mooie keuken.
FOTO VAN C.T.M. BLOM
Keuken met halfhoog muurtje
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Rens op vrijdag 10 jul 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Onlangs volledig naar tevredenheid een keuken laten plaatsen, fijne mensen om contact mee te hebben waarbij de prijs de prijs is! Geen gekke fratsen achteraf en een mooie keuken als resultaat. Enige puntje is dat de afstandsbediening + sensoren voor de onderkast verlichting vergeten was. Echter was dit na een belletje zo opgelost en is dit netjes na geleverd. Tijdens het traject het contact als erg fijn ervaren waarbij eventuele vragen adequaat en snel opgelost werden. In de toekomst zullen we hier zeker terug komen
FOTO VAN RENS
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Leen van der Sloot op vrijdag 10 jul 2020 20 | vestiging Den Haag
In alle opzichten is de service van Bemmel&Kroon uitstekend. De klantvriendelijkheid tijdens het maken van keuzes in de showroom, het deskundige advies, de informatieverstrekking via de mailwisseling en de afhandeling via een zeer deskundig, op service gericht installatiebedrijf. De nazorg is goed. Kortom, niets dan lof.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Visser op zaterdag 4 jul 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Keuken gekocht in Zoeterwoude! Vanaf het eerste contact al een goed gevoel gehad bij deze zaak! Vriendelijk ontvangen en zeker niet opdringerig!! Keuken netjes en compleet geleverd, geen mankementen! Keurig in 1 dag geplaatst door montage bedrijf Hennie Polder via Bemmel en Kroon! Na montage is al het verpakkingsmateriaal keurig netjes opgehaald door Bemmel en Kroon! Wij zijn zeer tevreden en zou hen zeker aanbevelen!
FOTO VAN VISSER
Reactie of foto toevoegen
“Goed geinformeerd”
Door Familie Van Dijk op woensdag 1 jul 2020 20 | vestiging Den Haag
Onze nieuwe keuken is helemaal naar wens geplaatst. Altijd spannend na iets op papier samengesteld en gemeten te hebben. De losse koelkast is een paar dagen voor levering van de keuken besteld bij Bemmel en kon tegelijkertijd met de keuken geleverd en geplaatst worden. We zijn goed geïnformeerd over de verschillende materialen en zijn nu we de keuken in gebruik hebben zeer tevreden over de keuzes die we gemaakt hebben!
FOTO VAN FAMILIE VAN DIJK
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken goed nagekomen”
Door Vera Magdelijns op dinsdag 30 jun 2020 20 | vestiging Den Haag
Keuken van zeer goede kwaliteit en goed en snel gemonteerd. Alle afspraken zijn goed nagekomen, Bemmel & Kroon zijn informatief en vriendelijk
FOTO VAN VERA MAGDELIJNS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Trudy van der Helm op dinsdag 30 jun 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Prachtige keuken gekocht en geplaatst! Overleg over aanpassingen en datum van plaatsing verliepen soepel en snel. Werd geplaatst door Van der Kamp Keukenmontage. Zij kwamen met zijn tweeën. Dat gaf een goed gevoel, het zijn toch lange, onhandige en soms zware spullen die ze in elkaar moeten zetten. Alles paste en alles werkte, wat wil je nog meer. Super tevreden met mijn nieuwe keuken
FOTO VAN TRUDY VAN DER HELM
Apparatenwand
+ Toon extra foto van Trudy van der Helm
+ Toon extra foto van Trudy van der Helm
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Jürgen op dinsdag 30 jun 2020 20 | vestiging Den Haag
We have bought a new kitchen from Bemmel en Kroon for our new house. We have received very good advice and professional support from the company that has looked at the requirements from the client perspective. Our experience with Bemmel en Kroon was very positive both the expert advice and the fault free installation at our new home.
FOTO VAN JÜRGEN
L keuken
Reactie of foto toevoegen
“Komen terug”
Door Pim Brinkman op dinsdag 30 jun 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Zeer tevreden over de verkoop en het plaatsen van deze keuken. Ook de afthersales was meer dan goed. Komen zeker terug
FOTO VAN PIM BRINKMAN
Keuken met oranjerode fronten
Reactie of foto toevoegen
“Genieten”
Door Sander Harders op donderdag 25 jun 2020 20 | vestiging Den Haag
In december 2019 hebben wij een nieuwe keuken aangeschaft bij uw adviseur Rene Jochems. Uitstekend geholpen, goede adviezen, ruim de tijd genomen en een scherpe en eerlijke prijs afgegeven. Na onze verbouwing is de keuken geplaatst door Sidney die wederom ruim de tijd nam en kleine oneffenheden die wij zelf hadden veroorzaakt oploste. Vakman eerste klas! De afgelopen weken hebben wij al heel erg genoten van onze nieuwe keuken. Bedankt!
FOTO VAN SANDER HARDERS
Ruime keuken
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden mee”
Door Annemieke Heitlager op dinsdag 23 jun 2020 20 | vestiging Den Haag
Onze ervaringen met bemmel en kroon zijn helaas niet zo positief. Prachtige keuken uitgezocht, goed advies en een prima monteur. Bij de montage bleek dat er 1 zijkant van de keukenkast beschadigd was. Er is 5 keer een nieuwe kast besteld maar ook deze waren allemaal beschadigd. En nu komt het rare deze kast blijkt niet onbeschadigd leverbaar te zijn... Alternatief is dat er een plaat op de zijkant van de kast komt waardoor het aangezicht niet mooi is of een kleine vergoeding die niet in verhouding tot de keuken staat. Denk dus goed na voordat je daar een keuken koopt. Want na bijna 2 jaar is er nog steeds geen oplossing waar wij tevreden mee zijn!

Naschrift 16 augustus 2020: Aangepast naar 3 sterren.
Reactie of foto toevoegen
“Naar volle tevredenheid”
Door Marjan op dinsdag 23 jun 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Zeer goed geholpen , goed advies qua keukenopstelling door de verkoopadviseur. Spullen zijn keurig afgeleverd en er werd goed gecommuniceerd wat tegenwoordig meer uitzondering dan regel is. Keuken is tevens naar volle tevredenheid geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door G,Kuppers-Klunder op donderdag 18 jun 2020 20 | vestiging Den Haag
Ik ben zeker zeer tevreden fijne mensen die kwamen werken.waar je echt van opaan kon. Mijn keuken ziet er prachtig uit en ben er ook heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door AHC Tangelder op donderdag 18 jun 2020 20 | vestiging Den Haag
Zeer tevreden. Goede ontvangst. Geen opdringerige verkopers. Mooie showroom waarin ook bijna alle inbouwapparatuur te zien is. Pronorm keuken gekocht met Siemens apparatuur. Ondanks coronacrisis is alles precies volgens planning uitgeleverd en gemonteerd. Monteurs kwamen om 8:00 uur en om 18:30 uur werd de keuken gebruiksklaar opgeleverd. Dag na montage werd alle verpakkingsmateriaal keurig opgehaald. Dit nog niet eerder meegemaakt.
FOTO VAN AHC TANGELDER
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Wijnand van Deursen op donderdag 18 jun 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Nadat we eerst elders hadden gekeken, zijn we toch nog bij B&K langs gegaan voor een goed vergelijk. Romano heeft ons direct goed geholpen, was ook duidelijk en eerlijk in zijn advies en we konden op allerlaatste moment ook nog een nieuwe kleur kiezen voor onze kasten. Deze kleur was net nieuw toegevoegd en we zijn enorm blij dat we die keuzen nog hebben gemaakt. Ook de oplevering was erg vakkundig. Er waren maar minimale foutjes en deze worden alsnog opgelost. Al met al, heel erg tevreden.
FOTO VAN WIJNAND VAN DEURSEN
Keuken aan twee zijden
+ Toon extra foto van Wijnand van Deursen
Reactie of foto toevoegen
“Volgende keer weer”
Door S. Huising op donderdag 11 jun 2020 20 | vestiging Cruquius
Onze ervaring met Bemmel Keukens is uitstekend! Zoveel keukenwinkel afgelopen, maar bij Bemmel het prettigst gevoeld. Wat een service, vriendelijkheid, niets te veel en altijd mogen bellen. Wij hebben onze eerste keuken bij yorin in Hoofddorp gekocht. Uitstekend geholpen met lekkere drankjes en hapjes tijdens ons gesprek, nog een winkel waar ze de tijd voor je nemen en geen haast kennen. Alles is duidelijk, geen achteraf moeilijke gebeurens. Gewoon uitstekend! Zelfs de chauffeurs die je keuken komen bezorgen van Bemmel is niets op aan te merken. Ook dat gaat met beleid. Ook Leendert van de verkoopafdeling heeft ons prima geholpen met de quooker kraan en zeeppomp. Vandaag onze keuken geplaatst door Niels, monteur van Bemmel. Ook een echte aanrader. Wat een harde werker en alles keurig netjes. Onze eerste keuken in 30 jaar! We zijn zooooo blij. Bemmel, Yorin, nogmaals dank voor de geleverde service. Volgende aankoop is weer bij jullie.
REACTIE VAN S. HUISING
Super! Nogmaals bedankt Bemmel, Yorin en Niels.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door L. van Baar op maandag 8 jun 2020 20 | vestiging Den Haag
Alle tijd werd genomen om een keuken uit te zoeken. Uitstekend geholpen door Jordy van planning en control toen de levering van 2 apparaten, door de Corona, vertraging opliep. Hij heeft dit prima opgelost. Ook Keuken Totaal Concept de externe partij die de keuken zou installeren heeft geweldig meegedacht en de monteur, Jeffrey, heeft perfect de keuken geïnstalleerd. Ben enorm tevreden.
REACTIE VAN L. VAN BAAR
Prima service!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Hellen van Velzen op donderdag 4 jun 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Keuken gekocht op basis van de goede reviews. Ben zeer goed geholpen, deskundig en goed meegedacht. Plaatsing door de monteur ook helemaal prima. De opgeleverde keuken was gelijk helemaal in orde. Het enige aandacht puntje is de communicatie over een paar zaken, dat verliep niet helemaal zoals het zou moeten zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Denken goed mee”
Door Maaike op woensdag 20 mei 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Ivm omstandigheden kwam het beter uit om de keuken eerder te plaatsen dan de gebruikelijke termijn. Ondanks de drukke kerst periode werd er meegedacht en kom dit gerealiseerd worden.
FOTO VAN MAAIKE
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische keuken”
Door Ingrid op vrijdag 15 mei 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Zeer rustig en goed geholpen. Met als resultaat een fantastische keuken waar we jaren plezier aan gaan beleven. Het is onze tweede Bemmel en Kroon keuken. Wat ons betreft een aanrader!
FOTO VAN INGRID
Reactie of foto toevoegen
“Verliep heel goed”
Door A. van der Meer op donderdag 14 mei 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
In februari 2020 is onze nieuwe keuken geplaatst. Na goede eerdere ervaringen hebben wij de keuken voor ons nieuwbouwappartement in 2018 bij Bemmel & Kroon gekocht. De contacten bij aankoop, begeleiding en aflevering van de keuken zijn prima verlopen. De onderdelen van de keuken zijn compleet en onbeschadigd aangekomen en is (op ons verzoek) door Hennie Polder keurig geplaatst. Het gehele proces verliep heel goed. Er is bij ons op vakkundige wijze een mooie keuken geplaatst. Wij zijn daar heel blij mee en bevelen Bemmel & Kroon van harte aan.
FOTO VAN A. VAN DER MEER
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door Oskar de Kuijer op woensdag 13 mei 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Geduldig bij het uitzoeken van de keuken. Alle opties goed door kunnen nemen. Plaatsing is tijdig en netjes gedaan. Geen restpunten. Het resultaat thuis is prachtig.
FOTO VAN OSKAR DE KUIJER
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door H duijverman op woensdag 13 mei 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Goed geholpen erg blij met mijn nieuwen keuken komen afspraken goed na
FOTO VAN H DUIJVERMAN
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door Cees van Iterson op maandag 11 mei 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
In november 2019 een keuken gekocht, en zeer prettig geholpen door adviseur Koen Luiten. We werden voorzien van goede informatie en tips.Er werd ruim tijd geboden om aan onze wensen te voldoen en zaken te bespreken. Op ons verzoek levering en installatie van de keuken in het voorjaar. Levering van de keuken afgelopen vrijdag en mooi op tijd. Goede communicatie hierover en de bezorgdienst van Bemmel en Kroon belt netjes op wanneer zij komen afleveren. Installatie is inmiddels aan de gang en gaat voorspoedig.
Reactie of foto toevoegen
“Lang bezig met de keuken”
Door S. Arens op dinsdag 5 mei 2020 20 | vestiging Cruquius
Ik schrijf deze review, omdat ik na ruim een jaar klaar ben met Bemmel & Kroon. Onze keuken is in april 2019 geleverd en gemonteerd. Nu ruim een jaar later zijn wij nog steeds bezig om alle problemen opgelost te krijgen. Wij hebben zo'n 38 meldingen in ons dossier van wat er allemaal mis is gegaan en of beschadigd was. De meesten meldingen zijn inmiddels opgelost (moet je wel telkens zelf contact opnemen met de serviceafdeling, want voordat je reactie terug krijgt duurt allemaal erg lang). Waarom nu pas een review? Nou dat komt omdat ik vandaag de serviceafdeling weer gebeld heb om te horen hoe ze de laatste problemen op zouden gaan lossen. Wij hebben namelijk een alusplash achterwand en deze is al drie keer vervangen omdat er beschadigingen in zaten en omdat de afwerking heel lelijk was en de kit die ze gebruikte om de naden weg te werken los liet. Onze muur was glad voordat de achterwand voor de eerste keer was geplaatst. Tijdens het verwijderen van de achterwand werd de muur beschadigd. Er zaten allemaal deuken in. De tweede achterwand werd geplaatst, maar helaas weer beschadigd en tevens liet weer het kit werk los. Dus wederom kregen we weer een nieuwe achterwand. Oude er weer af, waardoor en nog meer plekken in de muur kwamen. Deze is inmiddels geplaatst. Ja en helaas weer wat kleine beschadigingen, maar we dachten nou ja laat maar, want we hadden de hoop een beetje opgegeven na alle ellende die wij hebben gehad. Maar helaas liet het kit wederom weer los dus is de monteur weer lang geweest en heeft dit opnieuw gekit. En geloof het of niet maar helaas laat het weer los. Tevens zit de achterwand bij het kook gedeelte ook niet vast, want zodra je het schoonmaakt kraakt het en het word steeds erger. Tijdens het telefoon gesprek van vanmorgen werd mijn verteld dat ze wel weer opnieuw kunnen kitten. Nou sorry daar heb ik geen vertrouwen meer in. Hun advies voor de achterwand is om het nu gewoon zo te laten zitten. Echt ongelooflijk. Je betaald een hoop geld voor een nieuwe keuken en de montage en dan op het einde dit advies. Nou mijn advies is koop niet bij Bemmel & Kroon.
REACTIE VAN SONJA ARENS
Vandaag is de monteur eindelijk weer geweest. Het probleem vd verlichting gelukkig opgelost. Hij kan niks aan de loslatende kit meer doen. Dat de achterwand los zit kan volgens hem geen kwaad. Ik heb vandaag maar weer contact opgenomen met de service afdeling in de hoop dat het ooit opgelost gaat worden. Maar het zal wel nog even gaan duren, want alles gaat zo langzaam. Heb 1 foto toegevoegd, meerdere lukte helaas niet.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi product, montage kon beter”
Door Fam. van Hoolwerff op zondag 3 mei 2020 20 | vestiging Cruquius
Met het idee om een keuken te gaan kopen. In augustus 2019 naar de showroom gegaan in de Cruquius. Daar aan gekomen verschillende en leuke opstellingen gezien van keukens en besloten om verder te gaan kijken. Hierbij goed en netjes geholpen door de medewerkers, die mee denken en eventueel aanvullen met inspiratie ideeën. Na een keuze gemaakt te hebben van wat wij mooi vinden, gingen wij verder met verkoper Yorin Blokker. Met onze wensen en keuzes, een tekening laten maken en ook de bijbehorende offerte opgesteld. Geen poespas gewoon open en eerlijk dus ook geen maffe kortingen. Nog wat kleine aanpassingen gedaan en toen de keuken besteld. We hadden geen haast om de keuken te plaatsen. Eerst zelf verbouwen en de installatie gedaan. Het was eindelijk zover de keuken is geplaatst in Maart 2020. De keuken wilden we laten plaatsen door een monteur via Bemmel & Kroon. Hier ging het even mis met de eerste monteur die niet meer kon omdat deze in onze montage week bezet was? Hierover gebeld met Yorin die heeft samen met de service afdeling een andere monteur geregeld TOP :-) ..... Wij blij dat er een monteur beschikbaar was. De monteur kwam in week 13 de keuken plaatsen. 1ste dag al flink opgeschoten de 2de dag het afmonteren wat eigenlijk de kers op de taart moet zijn. Het afmonteren was erg teleurstellend dingen scheef geplaatst, plint en passtrook niet netjes uitgezaagd. Wat ik erg vind is dat de sifon ook niet goed aangedraaid was, waardoor het spoelwater in de spoelkast kwam. Dit zelf verholpen, maar zeer dom dit. ( even controleren ). Wij zijn erg teleurgesteld in deze monteur. Als je een vakman bent gedraag je er dan ook naar, zorg dat je werk goed en netjes is. Ok er kan wel eens wat fout gaan. Maar bij ons sorry, dat ik het moet zeggen wat een geklooi. Dit is hoe wij erover denken een super mooi product word zo vernageld. Zonder hoor. hier valt nog een hoop te winnen van bedrijf naar klant. Bedankt Yorin Blokker en verkoop team en service van Bemmel & Kroon, jullie hebben ons netjes geholpen. Nog in afwachting van de lopende afhandeling. Toch voor ons een hele mooie keuken... :-)
FOTO VAN FAM. VAN HOOLWERFF
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Review verdiend”
Door Patrick Romeijn op vrijdag 1 mei 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Meedenkend, meewerkend en zeer correcte behandeling. Aflevering tijdig zonder problemen of mankementen. Goed advies gehad en begeleiding tot en met de oplevering. Ricardo bedankt!
FOTO VAN PATRICK ROMEIJN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig bedrijf”
Door fam. van Lemel op vrijdag 1 mei 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
In november 2017 een keuken gekocht bij Bemmel & Kroon (2 keuken opstellingen voor keuken en bijkeuken). Zeer vakkundig geholpen door verkoper Ricardo, geen enkele druk om te kopen. Alles werd goed uitgelegd, ook hoe het gehele proces zou gaan verlopen. De keuken is op 15 april 2019 geplaatst (de bouw van onze woning liep helaas flink uit). Bemmel & Kroon maakt gebruikt van vakkundige ZZP-ers voor de installatie van de keukens. Bij vragen of problemen kunt u altijd bij Bemmel & Kroon terecht, wordt altijd goed, netjes én klantvriendelijk opgelost. Ik kan hierover oordelen, want ik heb bewust gewacht met het schrijven van een review, om ook de after-sales te kunnen beoordelen. Zojuist is er nog een koelkastdeur vervangen, omdat de monteur bij een vorig bezoek zelf aan gaf dat deze krom was en een front met ingebouwde spanner adviseerde. Alles netjes onder garantie aangepast. Het afgelopen jaar zijn er een paar meer zaken geweest, waarvoor een monteur nodig was. Werd altijd netjes ingepland, monteur kwam op tijd en meldde zich vooraf telefonisch aan. Dan de prijs van de keuken: Deze was erg scherp, Bemmel & Kroon kan de concurentie met gemak aan. En kijk ook iets verder dan alleen de prijs, want er zijn niet veel bedrijven die zo'n goede service achteraf verlenen. Mijn vrouw en ik zijn enorm blij met de keukens van Bemmel en Kroon. Onze dank gaat uit naar alle medewerkers van Bemmel en Kroon die een steentje hebben bijgedragen aan onze mooie keukens en in het bijzonder aan Marcel van Bentum. Als het kon, zou ik een hogere score willen geven, jullie hebben het meer dan verdient! Ga zo door in de toekomst met jullie prachtige bedrijf en jullie positieve instelling en houding naar klanten.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Bemmel & Kroon
aCruquius (148 ervaringen), Cruquiusplein 50, Cruquius plaza, 2142 EV Cruquius, tel 023 - 548 30 60
bDen Haag (352 ervaringen), Neckar 24, Industrieterrein Forepark, 2491 BD Den Haag, tel 070 - 320 60 65
cZoeterwoude (439 ervaringen), Hoge Rijndijk 269, 2382 AN Zoeterwoude Rijndijk, tel 071 - 581 20 20
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.