Feedback
9,4

Bemmel & Kroon

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.bemmelenkroon.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bemmel & Kroon
Bent u op zoek naar een nieuwe keuken die volledig aansluit op al uw wensen? Bij Bemmel & Kroon doen wij er alles aan om uw keukendromen te verwezenlijken. Dit doen wij door goed te luisteren naar onze klanten, het volgen van de laatste trends en aandacht voor zelfs de kleinste details.

Scherpste prijzen – Mooiste Keukens – Stijlvol aanbod – 150 keukenopstellingen - Apparatuur werkend opgesteld – Grootste aanbod apparatuur

Afspraak voor keukenadvies inplannen
Maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek.

Unieke showrooms
Den Haag - Zoeterwoude – Cruquius. Keukens én apparatuur onder één dak.

Keukenofferte vergelijken
Laat uw bestaande keukenofferte door ons toetsen.
Ervaringen
Er zijn 773 ervaringen over Bemmel & Kroon. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren619 ervaringen
4 sterren113 ervaringen
3 sterren13 ervaringen
2 sterren12 ervaringen
1 ster13 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Zeer tevreden”
Door Jan op donderdag 11 jul 2024 24 | vestiging Cruquius
Dit was onze 3e keuken, die wij hebben gekocht bij Bemmel en Kroon. Net als de andere 2 keukens vakkundig geïnformeerd en geleverd. Alles compleet zonder schade en de installatie van de keuken ook zeer vakkundig en snel geïnstalleerd. Kortom u kunt gerust bij Bemmel een Kroon uw keuken aanschaffen.
FOTO VAN JAN
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Naomi O. op woensdag 10 jul 2024 24 | vestiging Zoeterwoude
Wij zijn super geholpen door Jim van vestiging Zoeterwoude. Hij heeft ons meerdere afspraken geduldig te woord te staan, kon ondanks zijn drukke planning altijd even tijd vrijmaken om tussendoor wat vragen te beantwoorden en gaf ons fijne tips voor wat betreft de indeling waar we zelf nog niet aan gedacht hadden. De showroom en het assortiment zijn groot (naar mijn mening mooier dan bij concurrenten) en het is erg handig dat je zelf ook thuis nog in het 3D-model online kan kijken. De levering kon zonder problemen op onze gewenste dag en de monteurs waren erg vriendelijk. En dan tot slot de prijs/kwaliteit: fijn dat je niet hoeft af te dingen, gewoon gelijk hun beste (nette) prijs! Wij raden Bemmel&Kroon aan iedereen aan.
FOTO VAN NAOMI O.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige kwaliteitskeuken van Bemmel & Kroon”
Door Sjaak van Gent op woensdag 10 jul 2024 24 | vestiging Zoeterwoude
Op 25 januari 2024 een afspraak bij Bemmel & Kroon voor een offerte voor een nieuwe keuken, wij werden ontvangen door Sander van Kalshoven die ons alle in en outs vertelde en maakte op een scherm visueel wat voor keuken wij wilde. Veel goede tips en veel voorbeelden in de showroom laten zien waarmee wij rekening moesten houden bij aanschaf en plaatsing. Na deze goede ervaring met Sander hebben wij op 9 februari onze droomkeuken besteld. Na aanpassing van ons nieuwe appartement is de keuken op 22 en 23 april geplaatst door een reuze aardige en professionele keukenmonteur Erwin Welbergen die ons ook nog eens veel tips gaf tijdens de installatie. De keuken is geweldig geworden en bezoekers van ons appartement zijn sprakeloos en vragen dan ook waar wij de keuken hebben gekocht. Bij Bemmel & Kroon, daar maken wij geen geheim van het is een Top-zaak.
FOTO VAN SJAAK VAN GENT
Reactie of foto toevoegen
“Een prettige ervaring”
Door Alex Zweekhorst op woensdag 10 jul 2024 24 | vestiging Den Haag
We hebben de winkel bezocht en werden goed geholpen door een gastvrouw. Ze legde duidelijk uit wat je allemaal moet bepalen / kiezen voordat je een gesprek met een adviseur aan gaat. Het gesprek met de adviseur liep erg prettig en hij heeft voor ons de juiste opstelling (twijfelde we erg over) bepaald. Ook gaf hij goede tips over de beste prijs/kwaliteit verhouding qua te kiezen plaatmateriaal etc! Hierdoor verliep het keuzeproces erg prettig en snel, nog 1 keer teruggekomen voor puntjes op de i en de deal was rond! Heel mooie prijs voor een mooie keuken. De monteur was ook erg goed en heeft kwalitatief werk geleverd en was prettig in de communicatie. Alle puntjes die er waren in het hele proces werden prettig en adequaat opgepakt en daardoor hebben wij de ervaring met Bemmel&Kroon als erg prettig ervaren!
FOTO VAN ALEX ZWEEKHORST
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Paul van den Brink op woensdag 10 jul 2024 24 | vestiging Zoeterwoude
We zijn erg blij met de keuken die we hebben gekocht. Vooraf hadden we enige uitgesproken wensen, met behulp van de kennis en ervaring van de medewerker van Bemmel en Kroon zijn deze allemaal gerealiseerd. Wat we zelf erg prettig vinden, is dat het aanrecht blad lekker hoog is. We hebben veel kast ruimte en de diverse apparaten zijn netjes weggewerkt. Het afleveren kwam op de afgesproken datum. En de montage is erg keurig uitgevoerd.
FOTO VAN PAUL VAN DEN BRINK
Reactie of foto toevoegen
“Alle afspraken zijn vlekkeloos verlopen”
Door Huub Kleinjans op vrijdag 5 jul 2024 24 | vestiging Cruquius
Van A tot Z een fantastische aankoop van een nieuwe keuken. Het begon al met een zeer deskundig advies. Daarna naar huis gegaan om het aanbod rustig te kunnen overdenken. Een paar weken later terug en toen samen nog enkele aanpassingen gemaakt. Helder contract en afspraken. Vervolgens alle afspraken met inmeten, meerwerk, afbreken oude keuken, nieuwe leidingen, stucwerk, plaatsen nieuwe keuken en afvoer oud materiaal. Alle afspraken zijn precies nagekomen en vlekkeloos verlopen. Het kon niet beter.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Etienne & Anne-marie van Ginkel op dinsdag 2 jul 2024 24 | vestiging Zoeterwoude
Als een warm bad. Je moet open staan voor suggesties. Al kom je 3x langs voordat je een beslissing neemt, het kan allemaal. Michel heeft echt, maar dan ook echt goed geholpen. Het resultaat mag er dan ook zijn. Helemaal top.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Dave de Boer op vrijdag 28 jun 2024 24 | vestiging Zoeterwoude
Zeer tevreden met de hulp en het uitzoeken van de keuken. Het was fijn om samen met Sander de keuken te schetsen en de verschillende mogelijkheden te bekijken. De keukenmontage verliep erg fijn samen met de monteur konden we de verschillende optie nogmaals bespreken en dacht Jacco met ons mee om passende oplossingen te vinden. Helaas was de oven beschadigd tijdens transport. Maar dit wordt snel afgehandeld door bemmel en kroon. Goede service!
FOTO VAN DAVE DE BOER
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Robert hooftman op dinsdag 25 jun 2024 24 | vestiging Zoeterwoude
Binnen onze familie hebben er al 3 een keuken gekocht bij Bemmel & Kroon. Allen zeer positief, maar eigenwijs dat wij waren zijn wij toch eerst een aantal andere keukenzaken af gegaan. Uiteindelijk toch ook maar langs Bemmel & Kroon gegaan en ik kan zeggen dat dit veruit de prettigste ervaring was. Het personeel is enorm vriendelijk en behulpzaam en neemt uitgebreid de tijd om de wensen de bespreken. Je voelt je geen nummer, maar hebt na een tijdje het idee dat de keukenverkoper je echt kent. Michel, voor jou dan ook persoonlijk een groot compliment. In de uitgebreide showroom konden wij veel inspiratie opdoen en na een gesprek van 3 uur hadden wij hier de mooiste offerte. Mooiste als in; het mooiste ontwerp, de beste apparatuur en ook het beste in prijs. Afgelopen week is alles bij ons geïnstalleerd en nu kunnen we stellen dat het zelfs onze verwachtingen nog overtroffen heeft. Tot in detail netjes afgewerkt en vakkundig gemonteerd. Wel waren er 2 kleine beschadigingen aan een lade. Beschadigingen waarvan je zelf zou denken; ach kan gebeuren, maar de monteur heeft direct een nieuw frontje besteld en komt dit nog monteren. Er wordt geadverteerd met 100% tevredenheidsgarantie en zij maken deze stelling ook zeker waar. Dank voor onze mooie keuken en ga zo door!
FOTO VAN ROBERT HOOFTMAN
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne ervaring”
Door Fred op donderdag 20 jun 2024 24 | vestiging Zoeterwoude
Prettige verkoper getroffen, dacht goed mee om tot een mooie keuken te komen. Levering liep volgens afspraak, we werden goed op de hoogte gehouden. Vriendelijke monteur, dacht ook goed mee en heeft ook goed werk geleverd. Kleine schade wordt netjes afgehandeld. Al met al een hele fijne ervaring en we zijn enorm blij met het resultaat.
FOTO VAN FRED
Reactie of foto toevoegen
“Het eindresultaat is helemaal naar ons zin”
Door Mario Sep op dinsdag 11 jun 2024 24 | vestiging Zoeterwoude
De verkoper nam alle tijd voor ons en wist al onze wensen in te passen in onze keuken. De gesprekken verliepen erg prettig mede doordat de verkoper veel kennis van zaken had en telkens een oplossing had voor onze lastige keukenopstelling. De keuken werd in één keer helemaal compleet geleverd en keurig geïnstalleerd. Het eindresultaat is helemaal naar ons zin.
FOTO VAN MARIO
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Wessel op dinsdag 28 mei 2024 24 | vestiging Zoeterwoude
Zeer tevreden met onze nieuwe keuken en de service vanuit Bemmel & Kroon, prettige partij om mee te werken, aanrader!
FOTO VAN WESSEL
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Vincent op donderdag 16 mei 2024 24 | vestiging Zoeterwoude
Zeer tevreden over de keuken, kwaliteit en de service. Ook service achteraf is super. Monteur van Bemmel is later nog terug gekomen om alles af te kitten en kasten bij te stellen. Helemaal top! Bemmel is mij aanbevolen en ik zou het ook zeker aanbieden bij bekenden van mij.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door Martijn Pompe op vrijdag 3 mei 2024 24 | vestiging Zoeterwoude
We gingen in eerste instantie voor een IKEA toplijn keuken, maar na een bezoek aan Bemmel & Kroon en een goed adviesgesprek, bleek dat we qua prijs niet eens heel veel goedkoper uit zouden zijn bij Ikea. Daarnaast waren de adviezen van Michel, onze adviseur, kundig en goed doordacht. Er werd meegedacht, waar uitdagingen lagen, werden oplossingen geboden, communicatie in het hele proces is helder en duidelijk! De kwaliteit van de Bemmel keuken is echt een upgrade ten opzichte van onze IKEA plannen. De keuken werd afgelopen woensdag afgeleverd, vandaag is het Vrijdag en is de keuken geheel gemonteerd. Er moeten nog wat zaken worden afgemonteerd omdat er onderdelen van het luchtafvoerkanaal niet op voorraad waren. Maar daar heb ik alle vertrouwen in. We zijn echt heel blij dat we voor Bemmel & Kroon hebben gekozen. Verpakkingsmateriaal is zojuist ook direct opgehaald. Goed geregeld!
FOTO VAN MARTIJN POMPE
+ Toon extra foto van Martijn Pompe
+ Toon extra foto van Martijn Pompe
Reactie of foto toevoegen
“Alles is soepel verlopen”
Door Emily op dinsdag 23 apr 2024 24 | vestiging Den Haag
Mijn ervaring van begin tot eind is dat alles heel soepel is verlopen. Professioneel advies tijdens het intekenen van de keuken en het uitzoeken van de apparatuur. De levering was snel, de plaatsing is netjes en snel verlopen. Er was een aanpassing nodig. Ook dat is gelijk opgepakt en in behandeling genomen. Ben zo blij met de service en met mijn geweldige keuken! Nog even wachten op de schilder en dan kan ik lekker gaan inrichten en de aankleding doen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Sonja M op zaterdag 20 apr 2024 24 | vestiging Zoeterwoude
Uitstekende ervaring met het plaatsen van onze nieuwe keuken. Vanaf het begin tot nu toe prettige communicatie en goed advies. Sander denkt goed mee en is oplossingsgericht. Alles verliep volgens afspraak waarbij we per mail of telefonisch tussendoor op de hoogte werden gehouden. Binnen een week is alles geplaatst, afval en oude vriezer opgehaald. De aannemer heeft keurig werk afgeleverd en is zeer behulpzaam. Over nalevering conform afspraak is inmiddels contact geweest dus wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is prachtig”
Door Arno Heins op vrijdag 19 apr 2024 24 | vestiging Zoeterwoude
Wij zijn geduldig en vakkundig geadviseerd door de klantadviseur de heer Buvelot. Met zijn hulp zijn wij tot de uiteindelijke keuze gekomen, waarbij zijn adviezen erg waardevol waren. Aanpassingen konden flexibel worden opgenomen. Na bestelling werd helder gecommuniceerd over de vervolgstappen en worden afspraken zeer goed nagekomen. Het meerwerk van aanpassen van leidingwerk en aansluitingen als ook plaatsen van de keuken door R. Arnoldus, werd zeer vakkundig en in goed overleg gedaan. Er waren geen teleurstellingen, afwijkingen of schade. De opgeleverde keuken overtreft onze verwachtingen, is prachtig en wij hopen hier nog vele jaren plezier van te hebben
FOTO VAN ARNO HEINS
Reactie of foto toevoegen
“An amazing kitchen”
Door Charlotte Harper op dinsdag 16 apr 2024 24 | vestiging Zoeterwoude
We we're helped my Michel Bultena, who was so friendly and extremely helpful in designing our amazing kitchen for us. We couldnt recommend him and our experience more.
FOTO VAN CHARLOTTE HARPER
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met het eindresultaat”
Door Phyllis op vrijdag 5 apr 2024 24 | vestiging Den Haag
Mijn vriend en ik hadden een afspraak gemaakt bij Bemmel en Kroon in Den Haag en zijn toen geholpen door Nick. Hij heeft ons heel goed geholpen met het ontwerp. Aangezien een gedeelte van de keuken in een nisje geplaatst moest worden wat nog gebouwd moest worden, was het best even puzzelen maar hij heeft heel goed meegedacht. Wij hebben de keuken zelf geïnstalleerd met behulp van familie. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat.
FOTO VAN PHYLLIS
Reactie of foto toevoegen
“Al met al een erg tevreden klant”
Door Christiaan Verhagen op dinsdag 2 apr 2024 24 | vestiging Den Haag
In de winkel perfect geholpen door een vakkundige medewerker, die het leuk vond om mee te denken met het samenstellen van een keuken met een 'beperkt budget'. Samen goed prioriteiten kunnen stellen wat geresulteerd heeft in een prachtige keuken die aan al mijn wensen voldoet. Alles wat ik nodig heb, zit in deze keuken. Fijn de Bemmel & Kroon ook kwalitatief goede keukens kan en wil leveren die niet tot het hoge segment horen. Na de teleurstelling (faillissement bouwbedrijf) is Bemmel en Kroon netjes zijn afspraken nagekomen, geen prijsverhoging, indien bestaande keuken de bestelde keuken bleef. De keuken is netjes volgens afspraak geplaatst. Tijdens de schouw werd een minuscule beschadiging waargenomen. Hierover werd niet moeilijk gedaan en binnen drie weken was het betreffende kastje besteld, geleverd en opnieuw geplaatst. In de tussenliggende periode gebruik mogen maken van het kastje. Al met al een erg tevreden klant die hoopt jaren plezier te hebben van de keuken.
FOTO VAN CHRISTIAAN VERHAGEN
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met het resultaat”
Door Micha op vrijdag 22 mrt 2024 24 | vestiging Zoeterwoude
Afgelopen jaar hebben bij Bemmel en Kroon onze keuken voor onze nieuwbouw woning in Uithoorn uitgezocht. Samen met verkoper Michel hebben we er echt iets prachtigs van gemaakt! Michel heeft ons super geholpen en met ons mee gedacht en dat is terug te zien in het resultaat. Alles kan en niets is teveel. Keuken is begin januari ook vakkundig en in 1 keer goed geplaatst. We zijn echt superblij met het resultaat.
FOTO VAN MICHA
Reactie of foto toevoegen
“Great”
Door Divya op woensdag 20 mrt 2024 24 | vestiging Zoeterwoude
Great collection at a very competitive price.
FOTO VAN DIVYA
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Sharon vd Meer op woensdag 20 mrt 2024 24 | vestiging Den Haag
Wij zijn door Raymond perfect geholpen. Duidelijk uitleg en ook direct een prijs die in de richting van onze wensen kwam. Door kleine veranderingen te maken op advies van Raymond hebben wij het huis een hele mooie keuken kunnen geven waar alles in zit. Ook tijdens het verbouw proces zijn wij bijgestaan door Raymond. Helaas veranderen er altijd dingen in de bouw (planning bijv.) maar ook hier is goed mee omgesprongen. Wij zijn dus erg blij met de keuken en met de keuze van Bemmel en Kroon.
FOTO VAN SHARON VD MEER
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Rob Strang op woensdag 20 mrt 2024 24 | vestiging Den Haag
Mijn ervaringen zijn uitermate positief en dat geldt voor het gehele proces. Vanaf het moment van voorlichting, aankoop, aflevering tot plaatsing was het een heel plezierige ervaring bij de aankoop van onze keuken. We werden voortdurend op de hoogte gehouden van het verloop en voor het beantwoorden van vragen was er steeds gelegenheid. Kortom top.
FOTO VAN ROB STRANG
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Michiel Vork op dinsdag 12 mrt 2024 24 | vestiging Zoeterwoude
Hele vriendelijke en meedenkende verkoper. Samen tot een mooie opstelling gekomen. Goede montage en nazorg. Afspraak=afspraak. Echt een aanrader.
FOTO VAN MICHIEL VORK
+ Toon extra foto van Michiel Vork
+ Toon extra foto van Michiel Vork
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Carel Verhagen op dinsdag 12 mrt 2024 24 | vestiging Den Haag
Goede voorlichting, ruim assortiment, werd de tijd genomen om samen tot de juiste keuken te komen. Ondanks vertraging (door faillissement bouwbedrijf) geen prijsverhoging. Professionele plaatsing. Goed en snel. In 1 keer goed.
FOTO VAN CAREL VERHAGEN
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Rick op vrijdag 8 mrt 2024 24 | vestiging Zoeterwoude
Met een super goed gevoel een prachtige keuken besteld bij Bemmel & Kroon. In het eerste gesprek de basis voor de keuken ontworpen en in het tweede gesprek de keuken perfect afgemaakt. Na het ontwerpen vaak met de panorama functie alvast een kijkje in de keuken genomen maar nu hij daadwerkelijk geplaatst is lijkt hij nog mooier. Enorm vriendelijk en respectvol geholpen en er word goed mee gedacht en de beste oplossing gezocht om het zo goed mogelijk op wens te maken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de gehele gang van zaken”
Door Martin op dinsdag 5 mrt 2024 24 | vestiging Cruquius
Ingegaan mbt de uitnodiging voor mijn nieuwbouwwoning. Keurig ontvangen en alles wordt rustig en informatief uitgelegd. Offerte ook snel binnen zodat het nadenken kan beginnen. Mooie korting gekregen en de deal was dan ook snel rond. Maanden later wederom een uitnodiging om de hele bestelling na te lopen of er misschien toch nog aanpassingen nodig waren en om te kijken of alles nog naar wens was. Ook hier op ingegaan en toch nog 2 aanpassingen gedaan mbt de Quooker kraan en greeploze kastjes. Al met al heel netjes en dit pakte nog goedkoper uit ook. Na dit gesprek nog gevraagd of zij nog iets konden betekenen qua wasmachine en droger. Ook hier werd een mooie serie met een mooie korting aangeboden. Erg blij met de gang van zaken bij Bemmel & Kroon te Cruquius.
FOTO VAN MARTIN
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door M van Strien op vrijdag 1 mrt 2024 24 | vestiging Zoeterwoude
Goed tot super tevreden over onze nieuwe keuken. Verkoper, Sander, heeft ons in een middag perfect voorgelicht en geholpen bij de samenstelling van de keuken inclusief apparatuur. Kleuren en ruimtes zijn perfect afgesteld op ons huis.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door B.van Bohemen op woensdag 21 feb 2024 24 | vestiging Cruquius
Wij waren toe aan een nieuwe keuken, en na een ronde te hebben gemaakt in de showroom van Bemmel & Kroon kwamen we al snel tot de slotsom dat kwaliteit, keuze en service dit de leverancier van onze nieuwe keuken zou worden. Na een gepland gesprek, vrijblijvend, hebben we dus de aankoop bevestigd. Een vriendelijk en klantgericht bedrijf, dat luistert naar de wensen van de klant en meedenkt met je budget en situering van de te plaatsen keuken. Kwaliteits-/prijsverhouding is bij ons ook een in het oog springende factor geweest. Ze werken doelmatig en blijven tijdens de plaatsing ervan de klant op de hoogte houden over mogelijke verlate of veranderende zaken wat betreft apparatuur en plaatsing. Ook het feit dat je niet gelijk een deposit hoeft neer te leggen was een aangename verrassing. Het uiteindelijke resultaat spreekt voor zich; een keuken die jaren meegaat en naar onze wensen.
Chique maar toch praktisch. Ook de monteur die de plaatsing voor zijn rekening nam was zeer vriendelijk, maar toch professioneel. En last but not least, de aftersale stemde ons zeer tevreden. Een zeer aan te raden bedrijf die in deze tijd zeer zeldzaam is.
FOTO VAN B.VAN BOHEMEN
+ Toon extra foto van B.van Bohemen
Reactie of foto toevoegen
“Alles is goed verlopen”
Door Rutger op dinsdag 13 feb 2024 24 | vestiging Zoeterwoude
Goede informatie in de winkel en veel voorbeelden om uit te kiezen. Computeranimatie geeft een duidelijk beeld van de plannen. De planning wordt tijdig gecommuniceerd en de plaatsing verliep zonder problemen.
FOTO VAN RUTGER
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Rick Nancy Roberti op woensdag 7 feb 2024 24 | vestiging Den Haag
Na 3 jaar geduld, waar Bemmel en Kroon overigens niks aankon doen (faillissement aannemer). Is onze keuken bezorgt en gemonteerd, en wij kunnen in een woord zeggen. Prachtig! Wij zijn de afgelopen 3 jaar, kind aan huis geweest in het filiaal Den Haag. En altijd warm onthaald door een ieder, in het bijzonder Marcel. Niks was teveel. Marcel heeft ons met bijzonder veel empathie er door heen geloodst. Meedenken, tips en gaat zo maar door. Jullie zijn een soort familie geworden, wat een leuke groep mensen zijn jullie onder elkaar en naar de klant. Ook de monteurs Robin, Henny en Richard danken wij voor het monteren van onze droomkeuken. Wat een passie en vakmanschap.

Wij zullen jullie zeker gaan missen ,maar uit het oog is niet uit het hart. Elke dag dat wij gebruik maken van onze keuken ,zullen wij met vele mooie herinneringen aan jullie terugdenken.
Wij zullen jullie met de volle overtuiging dan ook aanbevelen bij Familie en vrienden.

Met zeer vriendelijke groet
Rick & Nancy Roberti
FOTO VAN RICK NANCY ROBERTI
+ Toon extra foto van Rick Nancy Roberti
Reactie of foto toevoegen
“Een top zaak”
Door carola steijl op donderdag 1 feb 2024 24 | vestiging Zoeterwoude
Een keuken gekocht heel goed geholpen door Sander meedenkend,mooie prijs, goede service en levering op tijd alles compleet. Super blij mee en zeker aan te raden om een kijkje te nemen in Zoeterwoude. Top zaak en wil je het laten plaatsen ook geen probleem. Vakkundige mensen. dus ik zeg doen.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met het resultaat”
Door Jack op dinsdag 30 jan 2024 24 | vestiging Den Haag
De manier waarop alles is gegaan, vanaf het eerste moment was de communicatie fijn en duidelijk. Alles is perfect geleverd, geen verkeerde kastjes, beschadigingen of andere narigheid. We zijn superblij met het resultaat en kunnen weer heel wat jaren vooruit! Raymond bedankt!
FOTO VAN JACK
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is netjes geleverd”
Door Tanja op donderdag 25 jan 2024 24 | vestiging Zoeterwoude
Keuken is netjes geleverd en ook netjes en vloten geplaatst. Qualiteit van de geleverde producten is erg goed. Omdat de bestelde oven niet tijdig geleverd kon worden werd zonder bijbetaling een luxere variant geplaatst. Helaas door foutje bij het plaatsen wel al na 1 dag een forse lekkage waardoor er schade is opgetreden. Deze wordt zonder gedoe uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met de nieuwe keuken”
Door Ans op woensdag 24 jan 2024 24 | vestiging Zoeterwoude
Super tevreden over het hele proces. Goed voorgelicht en in niets teleurgesteld.
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne keuken”
Door Bart van Leeuwen op woensdag 24 jan 2024 24 | vestiging Zoeterwoude
Prima informatie en ondanks dat ik maar 1 maand had tot mijn huis werd opgeleverd hebben jullie mij met spoed toch kunnen helpen, fijne keuken en dus super snel geleverd.
FOTO VAN BART VAN LEEUWEN
REACTIE VAN CK
hallo, heeft u een naam van de monteur die bij u de keuken heeft gemonteerd? Zou fijn zijn. Heb nl ook net een keuken gekocht.
REACTIE VAN BART
Volgens mij heet hij Niels
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Mike de Zee op zondag 21 jan 2024 24 | vestiging Zoeterwoude
We zijn erg goed geholpen. We hebben de keuken wat langer mogen opslaan omdat we de keuken toch pas later konden plaatsen dan de plaatsing datum. Uiteindelijk is de monteur geweest en hebben we nu een mooie keuken staan.
FOTO VAN MIKE DE ZEE
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Carlo op dinsdag 16 jan 2024 24 | vestiging Den Haag
In één woord: super. Via een gesprek voor een offertevergelijk hebben we een hele goede aanbieding ontvangen. De verkoper heeft goed met ons meegedacht. Tijdens het hele traject heb ik nooit het "auto-verkoper"-gevoel gehad. De medewerkers van Bemmel&Kroon zijn vriendelijk en deskundig. Het gehele proces van levering liep ook voorspoedig. Een van de kasten had een kleine beschadiging, daarom werd de kast in tweevoud geleverd. De keukenmonteur is zeer ervaren en heeft in goed overleg de knelpunten bij de plaatsing opgelost. Kortom, zo wil je het eigenlijk hebben als je een nieuwe keuken gaat kopen. Perfecte service.
FOTO VAN CARLO
REACTIE VAN CK
Weet u nog de naam van de keukenmonteur. Zou fijn zijn. ik heb nl ook net een keuken gekocht en zou mooi zijn als ik dezelfde monteur kan krijgen.
Bedankt!
REACTIE VAN CARLO
Natuurlijk, hij heet Michael Bauman. Succes!
REACTIE VAN CK
Dank u!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze nieuwe keuken”
Door Jan Vast op dinsdag 9 jan 2024 24 | vestiging Den Haag
In April 2021 (corona tijd) hebben we een keuken gekocht voor een nieuw te bouwen appartement, bij dit project was o.a. Bemmel en Kroon aangesloten als bedrijf. Wij hadden goede ervaringen met dit bedrijf door eerdere ervaringen met dit bedrijf waardoor onze keuze viel op Bemmel en Kroon. Door de vele vertragingen van de bouw moesten we lang wachten maar...de keuken is nu geplaatst (december 2023) met een mooi resultaat! Er waren wel wat aandachtspunten die verholpen moesten worden maar dit werd op een snelle en adequate manier opgelost. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken en hopen er lang van te kunnen genieten.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is een plaatje geworden”
Door Arno Peters op vrijdag 29 dec 2023 23 | vestiging Den Haag
Wij zijn in de winkel al heel goed geholpen met adviezen en het uitzoeken van de nieuwe keuken. De planning was heel strak, maar de keuken is keurig volgens de gemaakte afspraken geplaatst door een hele vakkundige installateur. Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken. Het is echt een plaatje geworden.
FOTO VAN ARNO PETERS
Reactie of foto toevoegen
“Een prima resultaat”
Door Hans op vrijdag 22 dec 2023 23 | vestiging Cruquius
Medio maart 2022 kochten wij een nieuw te bouwen woning en Bemmel & Kroon was bij het project aangesloten als keuken bedrijf. Dit bleek een goede zet waarbij wij vanaf het begin een regelmatig en goed contact hadden om onze droomkeuken te realiseren. Na oplevering van de woning werd het plaatsen van de keuken ingepland en de keuken geleverd. Het plaatsen werd uitgevoerd door een vakman. Je merkte in alles dat hij het goed wilde uitvoeren. Kortom prima resultaat.
FOTO VAN HANS
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met onze nieuwe keuken”
Door Yvonne Kool op vrijdag 22 dec 2023 23 | vestiging Zoeterwoude
Bij verschillende keukenzaken wezen kijken en uiteindelijk bij Bemmel & Kroon onze keuken gekocht. We zijn zeer vriendelijk ontvangen en goed geholpen in het maken van onze keuzes. In de winkel staan veel keukens opgesteld als voorbeeld wat het voor ons makkelijker maakte, omdat Bemmel & Kroon ook apparatuur verkoopt, kun je in de winkel ook de apparatuur al zien. Wij hebben het leidingwerk en het stucwerk ook mee laten nemen in de offerte. het is allemaal perfect verlopen. We zijn heel blij met onze nieuwe keuken!
REACTIE VAN CK
Dag Yvonne, weet jij nog de naam van de keukenmonteur die de keuken heeft geïnstalleerd en de leidingen heeft verlegd. Hoor graag van je! Ik heb ook een keuken gekocht vandaar.
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding en een mooie keuken”
Door Hans Kooijman op vrijdag 15 dec 2023 23 | vestiging Cruquius
Erg goed geholpen, in eerste instantie door Bram Keizers en later door Koen Luiten. Er werd ruim te tijd genomen om onze twijfels over kleur en opstelling weg te nemen. De uiteindelijke keuze is onlangs geleverd en perfect gemonteerd, zonder enige wanklank. We hopen er jarenlang van te kunnen genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Kraan v.d. Voort op zondag 10 dec 2023 23 | vestiging Zoeterwoude
We zijn goed geholpen met de aanschaf en het is een mooie keuken geworden waar wij heel blij mee zijn. Tijdens de installatie bleek een poot van de afwasmachine niet te werken, na bellen stond er binnen een half uur een nieuwe machine voor de deur. Super!
FOTO VAN KRAAN V.D. VOORT
+ Toon extra foto van Kraan v.d. Voort
Reactie of foto toevoegen
“Prettige nazorg”
Door Mark Dijkhof op vrijdag 8 dec 2023 23 | vestiging Zoeterwoude
We hebben samen met Jim een keuken opgesteld die volledig naar onze wensen is. Jim luisterde goed naar wat we wilden en kwam ook met eigen ideeën. Dit vonden we zeer prettig. De levering was keurig op tijd en de montage ging voorspoedig. Ook de korte levertijd was een goede meevaller, aangezien we zonder keuken zaten. Ook de nazorg is prettig. Er was één lampje kapot (kan gebeuren) en dat wordt prima opgepakt door B&K. De prijs die we zijn overeengekomen past bij wat we verwachten en we vonden het een eerlijke prijs. We ervoeren geen druk om "nu nu nu" te kopen en we hebben in alle rust kunnen nadenken over het voorstel.

Verder werden we ook in de winkel prima ontvangen met koffie en thee.
FOTO VAN MARK DIJKHOF
+ Toon extra foto van Mark Dijkhof
+ Toon extra foto van Mark Dijkhof
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Dennis van de Bor op vrijdag 17 nov 2023 23 | vestiging Zoeterwoude
Goed ontvangst keurig en eerlijk geholpen door Marieke. Topper! Prachtigste keuken wat zijn wij blij ennu in 1x goed geplaatst geen mankementen! Beveel Bemmel en Kroon zeker aan!
FOTO VAN DENNIS VAN DE BOR
+ Toon extra foto van Dennis van de Bor
+ Toon extra foto van Dennis van de Bor
Reactie of foto toevoegen
“Een hele mooie nieuwe keuken”
Door Dennis &Sascha v W op donderdag 16 nov 2023 23 | vestiging Den Haag
Wij zijn samen met de adviseur van bemmel en kroon tot een heel mooi ontwerp gekomen van onze nieuwe keuken. Niet heel innovatief maar wel heel praktisch voor ons, en daar zijn we blij mee. Ook is de keuken netjes op tijd geleverd en uiterst professioneel geplaatst door Matthijs en zijn collega. Super op elkaar ingewerkt en een efficiënt team.
FOTO VAN DENNIS &SASCHA V W
+ Toon extra foto van Dennis &Sascha v W
+ Toon extra foto van Dennis &Sascha v W
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen en afspraken worden nagekomen”
Door Steven op donderdag 16 nov 2023 23 | vestiging Zoeterwoude
Bij binnenkomst al goed geholpen door de gastvrouw en daarna snel en makkelijk een afspraak gemaakt voor het tekenen van een nieuwe keuken. Het keuze proces wordt zorgvuldig begeleid en bied de ruimte om na te denken. Levering en plaatsing allemaal op de afgesproken dagen en tijden. 15 min voor levering werd er ook gebeld.
FOTO VAN STEVEN
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met mijn aankoop en alle service”
Door Joke Harmsen op dinsdag 14 nov 2023 23 | vestiging Den Haag
Ik was aan een nieuwe keuken toe. Ben naar een vestiging in Den Haag geweest. Prachtige showroom. Verkoper heeft me te woord gestaan en uitgebreid alles besproken laten zien wat de mogelijkheden waren. Daarna een afspraak gemaakt met het montage bedrijf. Vakkundige mensen met ruime ervaring voor het plaatsen van de keuken. Alles is super goed verlopen. Ben erg blij met mijn aankoop en alle service.
FOTO VAN JOKE HARMSEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Natascha Krikke op dinsdag 14 nov 2023 23 | vestiging Cruquius
Fijne en klantgerichte service, zeker een aanrader!
FOTO VAN NATASCHA KRIKKE
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door Jolanda Bijsterveld Sickenga op dinsdag 31 okt 2023 23 | vestiging Den Haag
Er is heel goed meegedacht bij het aanschaffen van de keuken. Wat bijv. wel of niet mooi zou zijn. Monteur was fantastisch. Werkt stil en rustig door.
FOTO VAN JOLANDA BIJSTERVELD SICKENGA
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Mary van Beek op dinsdag 31 okt 2023 23 | vestiging Den Haag
Prettig ontvangen in showroom, wij hadden geen afspraak. Koffie, de receptioniste deed een poging zodat wij toch geholpen konden worden. Echter onvoldoende ruimte, dus een afspraak gemaakt. Deskundig advies en Prettig geholpen. Diverse apparatuur bekeken en keuze gemaakt. Goed op de hoogte gehouden via de mail. Mooie showroom, kortom, ik zou dit bedrijf aanraden.
FOTO VAN MARY VAN BEEK
+ Toon extra foto van Mary van Beek
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze nieuwe keuken”
Door Marjolein op zondag 29 okt 2023 23 | vestiging Zoeterwoude
Zeer tevreden over de service in de winkel. (De zelf gemaakte koeken waar een heerlijk extraatje) Vriendelijke, meedenkende en enthousiaste monteur. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN MARJOLEIN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over de keuken en keukenplaatsing”
Door Rinus van der Kolk op zaterdag 28 okt 2023 23 | vestiging Zoeterwoude
Tweede keukenzaak waar wij binnenliepen. Snel en professioneel geholpen door Sander, zowel praktisch als op design zeer veel kennis in huis. Levering en plaatsing binnen 6 weken. Zeer tevreden over de keuken en keukenplaatsing.
Reactie of foto toevoegen
“Alles op tijd en naar wens uitgevoerd”
Door J.W. Walburg op zaterdag 28 okt 2023 23 | vestiging Cruquius
Na onze 1e keuken bij Bemmel en Kroon zijn we ook, 15 jaar verder, wederom bij hen geslaagd. Vriendelijk personeel, verkoper dacht mee met te maken keuzes. Geen tijdstress, meerdere keren op gesprek geweest met even veel geduld voor ons. Ruim assortiment aan apparatuur, kleur en indeling. Levering volgens planning, geen mankementen dus in 1 keer goed! Aannemer zeer geschikt in zowel uitvoering plaatsing keuken als ook meerwerk welke in goed overleg kon plaatsvinden. Alles bij elkaar, van 1e idee tot werkelijke uitvoering ongeveer een jaar voor uitgetrokken. Geen probleem bij Bemmel en Kroon, in onderling overleg alles op tijd en naar wens uitgevoerd.
FOTO VAN J.W. WALBURG
+ Toon extra foto van J.W. Walburg
+ Toon extra foto van J.W. Walburg
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige blauwgrijs satijnen keuken”
Door Hilde Jansen op donderdag 26 okt 2023 23 | vestiging Den Haag
Voor onze nieuwe keuken zijn we naar Bemmel en Kroon gegaan omdat we daar al vaker naar tevredenheid keukenapparatuur hebben aangeschaft. Wederom zijn wij heel goed geadviseerd en geholpen. We hebben een prachtige blauwgrijs satijnen keuken gekocht. Ook het inbouwen ging prima. Wij zijn heel blij met met het resultaat.
FOTO VAN HILDE JANSEN
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met de nieuwe keuken”
Door Eline en Laura op maandag 23 okt 2023 23 | vestiging Den Haag
Na meerdere winkels bezocht te hebben zijn we bij Bemmel & Kroon terecht gekomen. Gelijk goed en professioneel ontvangen. Samen met adviseur Nick hebben wij onze nieuwe keuken samengesteld, precies zoals wij het wilden, met het juiste advies. Ook het contact met de monteur verliep goed. Nu de keuken geplaatst is zijn wij we super blij mee. Dat wordt genieten van onze nieuwe keuken.
FOTO VAN ELINE EN LAURA
Reactie of foto toevoegen
“Fijn en vakkundig geholpen”
Door Chris op maandag 23 okt 2023 23 | vestiging Zoeterwoude
Voor de derde keer in onze wooncarriere een keuken gekocht bij Bemmel en Kroon. Ook deze keer fijn en vakkundig geholpen. De keuken is ook goed geplaatst en kleine restpunten zijn snel opgelost.
REACTIE VAN CHRIS
Hier nog een foto!
Reactie of foto toevoegen
“Alles is prima op elkaar afgestemd”
Door Bernadette Gunes vKleef op maandag 23 okt 2023 23 | vestiging Den Haag
Onlangs hebben wij een vrijblijvende keukenontwerp laten maken, is inmiddels onze 2e keuken, net als de eerste ook deze gekocht en laten plaatsen door Bemmel en Kroon. Toen onze keuken aan vervanging toe was wisten we meteen we gaan naar Bemmel en Kroon, wij hebben goede ervaringen dat al begint bij binnenkomst, mooie kwaliteit keukens, er is een ruim aanbod en veel is mogelijk. Wij hebben aan tafel gezeten met de keuken architect van eerder "de Bourgondiër" was een fijn gesprek, goed advies, meedenkend en daardoor al snel een keuze kunnen maken, ook de bezorging en het plaatsen is uitstekend verlopen. Alles is prima op elkaar afgestemd. Wij zijn super blij met het resultaat!
REACTIE VAN BERNADETTE
Blij mee :)
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Shanna Ramakers van Praag op maandag 23 okt 2023 23 | vestiging Den Haag
Super fijn geholpen door Raymond. Hij heeft goed naar onze wensen geluisterd en goed meegedacht.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met onze nieuwe keuken”
Door Adnan Acun op donderdag 19 okt 2023 23 | vestiging Zoeterwoude
Zeer ervaren mensen, zeer vriendelijk en meedenkend, wij, mijn zoon en onze kennis hebben nieuwe keuken aangeschaft zeer tevreden kan ieder aanbevelen.
FOTO VAN ADNAN ACUN
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Corrie Devassy op vrijdag 13 okt 2023 23 | vestiging Den Haag
Ik heb een keuken gekocht bij Bemmel en Kroon. Super geholpen door Nick Raven! Goede adviezen, verstand van zaken en veel informatie over de keuze mogelijkheden. Ook het plaatsen van de keuken was zonder problemen. Alles was compleet.
FOTO VAN CORRIE DEVASSY
Reactie of foto toevoegen
“Uitmuntend”
Door Jan en Wil van Dijk op vrijdag 13 okt 2023 23 | vestiging Den Haag
Erg fijn geholpen in de winkel door Per! Hij dacht echt met ons mee. De levering was uitmuntend en de plaatsing eveneens! Mij volgende keuken komt zeker weer bij Bemmel en Kroon vandaan. Ben erg blij met de keuken!
FOTO VAN JAN EN WIL VAN DIJK
Reactie of foto toevoegen
“Servicegericht en meedenkend”
Door Ellen Driesen op maandag 9 okt 2023 23 | vestiging Zoeterwoude
Op advies naar Bemmel Zoeterwoude gegaan. Zeer goed geholpen bij de verkoop.
Keuzes zijn in de loop van de 2.5 jaar wachttijd aangepast en dit was geen enkel probleem. Het plaatsen van de keuken is zeer professioneel en soepel verlopen. 2 dingen die niet volgens plan geleverd zijn, zijn adequaat opgepakt en worden nageleverd. Al met al zijn wij een zeer tevreden klant. Ik vindt de kracht van Bemmel Zoeterwoude: servicegericht en meedenkend.
FOTO VAN ELLEN DRIESEN
+ Toon extra foto van Ellen Driesen
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend advies en probleemloze montage”
Door Marcel van de Molen op maandag 2 okt 2023 23 | vestiging Zoeterwoude
Na wat vooronderzoek een afspraak ingepland voor advies over een nieuwe keuken met apparatuur. Uitstekend advies met voorbeelden uit de showroom. Ruim de tijd genomen door de verkoper en op basis van een 3D tekening in dezelfde sessie tot aankoop kunnen beslissen. Uitlevering inmiddels plaatsgevonden zonder problemen.
FOTO VAN MARCEL VAN DE MOLEN
+ Toon extra foto van Marcel van de Molen
+ Toon extra foto van Marcel van de Molen
Reactie of foto toevoegen
“Alles was prima”
Door Dirk Koeleman op zondag 1 okt 2023 23 | vestiging Zoeterwoude
Wij zijn super blij met de keuken bij Bemmel en Kroon vandaan. Vanaf het eerste begin werden wij keurig geholpen. Na het uitzoeken van wat voor type keuken wij wilde tot aan het gesprek met de verkoper en het maken van de tekening en offerte. Alles was prima, de verkoper, de in meter, de aflevering.
FOTO VAN DIRK KOELEMAN
+ Toon extra foto van Dirk Koeleman
Reactie of foto toevoegen
“Een topzaak”
Door Fam. Mosterd op vrijdag 29 sep 2023 23 | vestiging Den Haag
Zeer mooie landelijke keuken gekocht met Boretti fornuis (elektrisch) met dubbele oven en schitterende Boretti afzuigkap. Zeer goed geholpen door verkoper Arjan Kuiten. Bij aflevering was alles zeer goed verpakt met name het graniet. Ook een pluim voor de bezorgers! Zeer correct, voorzichtig met naar binnen brengen. vaklui! Topzaak, topmedewerkers, topkeuken! Bedankt!
FOTO VAN FAM. MOSTERD
+ Toon extra foto van Fam. Mosterd
+ Toon extra foto van Fam. Mosterd
REACTIE VAN ARJAN KUITEN
Hartelijk dank voor uw lovende woorden! Heel veel plezier met deze mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Bianca Hesselius op maandag 25 sep 2023 23 | vestiging Den Haag
Professioneel advies gekregen voor de aankoop van een nieuwe keuken. Er werd goed de tijd genomen en gevraagde aanpassingen werden snel doorgevoerd.
Het proces en de communicatie rondom bestellen, betalen, leveren, montage etc verliep echt boven alle verwachtingen! Ontzettend blij met m'n nieuwe keuken van Bemmel 7 Kroon!
FOTO VAN BIANCA HESSELIUS
Reactie of foto toevoegen
“Zeker geen spijt”
Door Peter Voordenberg op dinsdag 19 sep 2023 23 | vestiging Zoeterwoude
Pas mijn tweede keuken, maar ben super tevreden over het resultaat. Heel fijn geholpen en meegedacht over de manier van plaatsing. Mijn kleine keuken is uitermate praktisch geworden en ben heel tevreden over de geplaatste apparatuur. Monteur is na plaatsing nog maar 1 maal terug hoeven te komen om 2 of 3 kleine problemen op te lossen. Kortom een heel tevreden klant die hier al vaker spullen heeft gekocht maar nog niet eerder een keuken. Geen spijt van gekregen!
Reactie of foto toevoegen
“Supergoede ervaring”
Door P.J. Roos op woensdag 13 sep 2023 23 | vestiging Den Haag
Onze ervaring is echt supergoed. Alle afspraken netjes nagekomen, een prachtige keuken, helemaal naar ons zin. Goed geadviseerd door de heer Vosters. Maar ook bij zijn afwezigheid goed geholpen door collega's. Keuken pas besteld na 2 jaar in verband met het telkens uitstellen van het bouwen van ons nieuwe huis. Niet eenmaal hierover klachten gehoord, terwijl bij buren de keukenleveranciers geld vroeg in verband met het uitstel.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Dhartwijk op dinsdag 12 sep 2023 23 | vestiging Zoeterwoude
De keuken is prachtig, die we hebben gekocht.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is zeer goed verlopen”
Door J van Veen op dinsdag 12 sep 2023 23 | vestiging Cruquius
Prima geholpen, service en berichten over de voortgang is heel adequaat. Afhandeling is zeer goed verlopen.
FOTO VAN J VAN VEEN
+ Toon extra foto van J van Veen
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door Sjoerd op vrijdag 1 sep 2023 23 | vestiging Zoeterwoude
Heel blij met onze nieuwe keuken. Top prijs/kwaliteit verhouding en fijne service in het proces van design, bestellen en leveren. De Showroom in Zoeterwoude is echt een aanrader.
FOTO VAN SJOERD
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Niels Kesselaar op dinsdag 29 aug 2023 23 | vestiging Zoeterwoude
Was een goede service zelf last minute kon ik nog wijziging door geven en wordt altijd snel geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Een super fijne ervaring”
Door Priscilla op dinsdag 29 aug 2023 23 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een super fijne ervaring met Bemmel en Kroon Zoeterwoude. We zijn goed geholpen en er werd ook goed meegedacht. We zijn ook heel blij met het resultaat
FOTO VAN PRISCILLA
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door R.M pret op vrijdag 18 aug 2023 23 | vestiging Zoeterwoude
Wij zijn super tevreden over hoe wij ontvangen zijn en over hoe er werd meegedacht, om zo tot de juiste keuken te kunnen kopen. Wij kunnen niks anders zeggen dan een topservice en een hele goede monteur. Regelmatig contact met ons opgenomen,dat er iets veranderd moest worden,zodat dat beter uitkwam met plaatsen. Voor ons echt een dikke pluim voor van Bemmel & kroon.
FOTO VAN R.M PRET
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne ervaring”
Door Albert op vrijdag 11 aug 2023 23 | vestiging Den Haag
We werden uitstekend geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe keuken. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en goede voorstellen gedaan voor de keukeninrichting. Het plaatsen van de nieuwe keuken ging in goed overleg en volgens afspraak. De medewerkers (verkoop, planning, monteurs) waren allemaal vriendelijk, communicatief en vakkundig. Het was een fijne ervaring.
FOTO VAN ALBERT
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat mag er zijn”
Door Esther en Remco op dinsdag 1 aug 2023 23 | vestiging Den Haag
De verkoper heeft goed geluisterd naar onze wensen en ook op later moment nog aanpassingen gedaan. Het resultaat mag er zijn.
FOTO VAN ESTHER EN REMCO
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Hans Kreisel op maandag 31 jul 2023 23 | vestiging Den Haag
Wij zijn bijzonder tevreden over de keuken. Het advies, de aandacht en de opvolging verdienen een pluim. De installatie was zeer snel gedaan en uiterst correct. De communicatie was helder en compact, heel fijn. Wij zijn heel blij met de keuze voor de keuken van/bij/door Bemmel & Kroon.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken na 8 maanden nog niet af”
Door P.Groeneweg op maandag 17 jul 2023 23 | vestiging Cruquius
Keuken 1e week april 2022 geplaatst. Dit is onze keuken na 8 maanden ( zie foto let ook op kraan). Monteurs zijn wel 10 keer langs geweest voor mankementen. Het is nu 17 juli keuken is nog steeds niet af, hoorden vandaag dat die misschien eind augustus gaat gebeuren. Vervolg op deze review volgt.

Aanvulling:
De keuken is niet af omdat de mankementen niet allemaal opgelost zijn. Er moet nog een paneel geplaatst worden die bij het laatste bezoek 4 juli zwart bleek te zijn en de keuken is wit. Er moet ook nog een afdekplaat geplaatst worden en alles moet nog worden gekit.
FOTO VAN P.GROENEWEG
+ Toon extra foto van P.Groeneweg
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Wesley Giezeman op vrijdag 14 jul 2023 23 | vestiging Den Haag
Wij hebben een keuken gekocht zijn goed geholpen en zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Daarnaast heeft de monteur de keuken perfect gemonteerd. Alles werkt naar behoren en wij zijn daarom ook zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Desiree stevens op vrijdag 14 jul 2023 23 | vestiging Zoeterwoude
Enorm goed geholpen, leuk advies met als eindresultaat een keuken waar we trots op zijn.
FOTO VAN DESIREE STEVENS
+ Toon extra foto van Desiree stevens
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Ingrid op donderdag 13 jul 2023 23 | vestiging Den Haag
Wij zijn zeer tevreden over Bemmel en kroon, dit is onze 2de keuken in 17 jaar die wij nu hebben gekocht. Goede kwaliteit ( Duits) keukens. De verkoper ook top, gaf goed advies wat wel en niet kon. De levering ja ook top, en het plaatsen ook netjes en top, dus alles gewoon top. Wij raden mensen echt aan om daar hun keuken te kopen.
FOTO VAN INGRID
Reactie of foto toevoegen
“Een top zaak”
Door Hibma op donderdag 13 jul 2023 23 | vestiging Zoeterwoude
Heel goed en vriendelijk geholpen. Konden altijd tussendoor langs komen met weer iets er bij bestellen of vragen. Was nooit een probleem. Zelfs de keuken paar keer moeten opschuiven door uitloop van de verbouwing. Kon ook zonder moeite. Top zaak en persoonlijk.
FOTO VAN HIBMA
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Marinus van Dam op woensdag 5 jul 2023 23 | vestiging Den Haag
Prettig ontvangen bij Bemmel en Kroon, na bestelling ook gewoon nog tekeningen en keuken aangepast. Bij alle vragen geholpen of geprobeerd zo goed mogelijk te sturen. Montage binnen een dag en goed uitgevoerd! Geen klachten, alles werkt!
FOTO VAN MARINUS VAN DAM
+ Toon extra foto van Marinus van Dam
Reactie of foto toevoegen
“Alles is goed verlopen”
Door Johan Spruit op dinsdag 4 jul 2023 23 | vestiging Den Haag
van af begin van aanschaf en advies bij Bemmel & Kroon is alles heel vlot verlopen zo ook het naar de 6 de etage met een hoogwerker naar binnen verhuizen van alle apparaten en onderdelen, dit alles zonder ons er zelf zorgen over te maken, prima gewerkt Bemmel!
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg blij met onze nieuwe keuken”
Door Van den Berg op zaterdag 1 jul 2023 23 | vestiging Zoeterwoude
We zijn heel gastvrij ontvangen. De verkoopster, Marieke, heeft heel goed naar ons geluisterd, niets opgedrongen, alleen maar desgewenst geadviseerd. Daarna duidelijke communicatie met het bedrijf, en ook de afspraken over meerwerk en montage, via Mathijs, waren helder en duidelijk. De keuken is op tijd afgeleverd en geïnstalleerd. Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken en ook met de keuze om het bij jullie te kopen.
FOTO VAN VAN DEN BERG
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Hakkennes op zaterdag 1 jul 2023 23 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben recent een keuken laten plaatsen. Super tevreden over de kundigheid en vriendelijkheid van de monteurs. Het is een oud huis waar niets recht is en de monteurs stonden nog even voor een uitdaging met de afzuigkap. Ze doen niet moeilijk, denken mee en hebben het ontzettend netjes opgelost. Blij met de afwerking en het eindresultaat. Dank!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Sipke de Swart op vrijdag 30 jun 2023 23 | vestiging Zoeterwoude
Heel fijn gesprek met adviseur gehad. Werd erg goed meegedacht en aangevoeld wat wij wilden. Levering ging snel en soepel. Montage helemaal volgens afspraak uitgevoerd. We zijn erg tevreden!
FOTO VAN SIPKE DE SWART
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door J. Klapwijk op donderdag 29 jun 2023 23 | vestiging Den Haag
Mooie zwarte keuken gekocht bij Bemmel & Kroon. De keuken is vlot en professioneel geplaatst en wij zijn er erg blij mee. Na plaatsing werd een dag later al het afval netjes opgehaald.
FOTO VAN J. KLAPWIJK
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Frits de Vreeden op dinsdag 27 jun 2023 23 | vestiging Zoeterwoude
Van verkoop tot plaatsen helemaal top. Goede kundige verkoper, bij opmeten nog goed advies. Voorwerk goed en deskundig in orde gemaakt en tot slot snel en keurig geplaatst. Helemaal top iedereen denkt goed mee.
FOTO VAN FRITS DE VREEDEN
+ Toon extra foto van Frits de Vreeden
+ Toon extra foto van Frits de Vreeden
Reactie of foto toevoegen
“Service voor de levering gemiddeld”
Door Jasper Broekhuis op dinsdag 27 jun 2023 23 | vestiging Den Haag
Levering super, service vóór de levering gemiddeld. Verkoopadviseur moest te vaak terugkomen met revisies waardoor vaak de service en levering in impasse kwamen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Dylan Lossie op woensdag 21 jun 2023 23 | vestiging Zoeterwoude
Na meerdere offertes bij Bemmel & Kroon terecht gekomen simpelweg omdat ze dezelfde keuken die we wilden, inclusief alle inbouwapparatuur van Siemens, voor een betere prijs aanboden. Vergeet de Duitse keukenwinkels wat dat betreft. Zeer goed geholpen en geadviseerd, en wanneer er een vraag is, per mail of telefoon, altijd direct door de adviseur terug. gebeld. Alles op tijd geleverd en in 2 dagen zonder problemen keurig geïnstalleerd. Zeer tevreden met de keuken en de service.
FOTO VAN DYLAN LOSSIE
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopte”
Door J. Kromhout op vrijdag 2 jun 2023 23 | vestiging Zoeterwoude
Ik hoor zo vaak van anderen dat er problemen zijn met het plaatsen van hun nieuwe keuken. Aanrechtblad verkeerd gezaagd, apparatuur mist e.d. Zo niet bij de levering van onze keuken! Hij werd in 1 dag geïnstalleerd en alles klopte en werkte en er werd ook netjes gewerkt en afspraken strak nagekomen. Zo blij ermee!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Esther Kralt op zondag 28 mei 2023 23 | vestiging Zoeterwoude
Voor de 3e keer hebben we hier een keuken gekocht. Vriendelijk personeel en je wordt goed geholpen. De keuken werd duidelijk getekend via een computerprogramma zodat je mooi kon zien hoe het zou gaan worden. Leverweek was precies zoals we tijdens de opdracht hadden afgesproken. Materialen en apparatuur zien er mooi uit. Blij mee!
FOTO VAN ESTHER KRALT
+ Toon extra foto van Esther Kralt
+ Toon extra foto van Esther Kralt
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Mark op vrijdag 26 mei 2023 23 | vestiging Zoeterwoude
Erg tevreden met de informatie tijdens het uitzoeken en met de koop. Bij de levering verliep ook alles prettig en wij hebben eigenlijk geen enkele klacht en zijn erg tevreden met de nieuwe keuken.
FOTO VAN MARK
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door AR op donderdag 25 mei 2023 23 | vestiging Den Haag
Keuken gekocht, welke pas door verschillende omstandigheden (waaraan Bemmel & Kroon geen enkele schuld had.) na ruim 5 jaar geplaatst kon worden. De medewerkers van Bemmel & Kroon bleven meedenken met eventuele veranderingen die we gedurende die tijd wilden.
FOTO VAN AR
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door K.van den Heuvel op maandag 22 mei 2023 23 | vestiging Zoeterwoude
We zijn heel tevreden, een heel geduldige en meedenkende verkoper.
De keuken is geleverd in overleg en alles was er. We hebben nog een paar kleine vraagjes maar hebben vertrouwen dat ook dat goed komt. We hadden goede berichten gehoord van Bemmel en Kroon en die kunnen wij beamen.
FOTO VAN K.VAN DEN HEUVEL
+ Toon extra foto van K.van den Heuvel
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Nander Knape op woensdag 17 mei 2023 23 | vestiging Zoeterwoude
Vanaf het moment van binnenkomen zijn wij zeer vriendelijk ontvangen. Menno heeft ons vakkundig geholpen met de keuken uitzoeken en heeft uitstekend mee gedacht om tot bepaalde oplossingen te komen. Menno heeft hier alle tijd voor genomen. Vanaf het moment van binnenkomen tot aan het leveren en plaatsen zijn ze betrokken gebleven bij ons project. Afspraak is afspraak. Kortom wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken van dit bedrijf!
FOTO VAN NANDER KNAPE
+ Toon extra foto van Nander Knape
+ Toon extra foto van Nander Knape
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Bemmel & Kroon
  Cruquius (128 ervaringen), Cruquiusplein 50, Cruquius plaza, 2142 EV Cruquius, tel 023-5483060
  Den Haag (282 ervaringen), Neckar 24, Industrieterrein Forepark, 2491 BD Den Haag, tel 070-3206065
  Zoeterwoude (363 ervaringen), Hoge Rijndijk 269, 2382 AN Zoeterwoude Rijndijk, tel 071-5812020
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.