Feedback
9,2

Bemmel & Kroon

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.bemmelenkroon.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bemmel & Kroon
Een nieuwe keuken is al gauw een hele investering. Terecht dat u bij zo'n uitgave van tevoren maximale zekerheid wilt hebben dat alles klopt. Bemmel & Kroon geeft u die zekerheid. Als door en door gezond familiebedrijf focussen we al ruim 50 jaar op één ding: blijvend tevreden relaties. Zo komt het dat we zelfs klanten hebben die al 4 keer of vaker een keuken van ons afnamen.

Het recept van ons succes:
• Continu zo'n 150 opstellingen in 3 showrooms (Den Haag, Zoeterwoude-Rijndijk en Cruquius).
• Unieke presentatie van de inbouwapparatuur, bij ons kunt u zo goed als alles "in het echt” uitzoeken en hoeft het niet vanuit een folder.
• Door gebruik te maken van het nieuwste computerprogramma kunnen we uw droomkeuken goed voor u visualiseren.
• Wij voeren alle denkbare stijlen.
• Wij vragen geen enkele aanbetaling.
• Wij komen de keukenruimte gratis voor u opmeten.
• Onze offerte is altijd helder en volledig, dus geen dure verrassingen achteraf.
Ervaringen
Er zijn 916 ervaringen over Bemmel & Kroon. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren641 ervaringen
4 sterren206 ervaringen
3 sterren20 ervaringen
2 sterren20 ervaringen
1 ster19 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Zeer tevreden over het resultaat”
Door Eric en Femmy van Wezel op vrijdag 14 jan 2022 22 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben afgelopen winter een nieuwe keuken gekocht en kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn met de manier waarop het proces is verlopen. In de winkel hebben we rustig kunnen kijken naar de verschillende keukens en hebben op die manier een idee kunnen vormen voor onze nieuwe keuken. Tijdens het ontwerpen van de keuken samen met de adviseur konden we bij het maken van een keuze vaak weer even de winkel inlopen om een voorbeeld te kunnen bekijken. Zeer plezierig. Tijdens het ontwerpen kwam de adviseur vaak met handige en verrassende oplossingen.

Nadat we de keuken definitief hadden besteld werden we regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang van het bestelproces. Zodat we goed wisten waar we aan toe waren. De keuken werd uiteindelijk zonder mankementen op het afgesproken moment geleverd. Ook de bestelde apparatuur was allemaal aanwezig.
De monteur heeft de keuken vervolgens netjes gemonteerd. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat.
FOTO VAN ERIC EN FEMMY VAN WEZEL
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Shanow op donderdag 13 jan 2022 22 | vestiging Cruquius
We hebben een nieuwe keuken aangeschaft bij Bemmel en Kroon. Hierbij hebben we een afspraak gemaakt en zijn we alle opties doorlopen. Uiteindelijk super tevreden de winkel uitgelopen. Ook het plaatsen was super. Dank bemmel en kroon.
FOTO VAN SHANOW
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken zijn ook afspraken”
Door Klaas Annema op dinsdag 4 jan 2022 22 | vestiging Cruquius
Een mooie, diepblauwe greep loze hoekkeuken (Crown Siena) gekocht met Siemens apparaten. Communicatie met B&K bij zowel de keuze, updates over aanpassingen als plaatsing ging prima. Afspraken zijn ook afspraken. Ook het digitale dossier via mijnkeuken.info werkte goed.
FOTO VAN KLAAS ANNEMA
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Jim Asbeek Brusse op woensdag 22 dec 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Prachtige keuken geplaatst en goed geholpen in de adviesfase door de keuken verkoper.
FOTO VAN JIM ASBEEK BRUSSE
Reactie of foto toevoegen
“Fijne keuken”
Door Babatunde Olowookere op dinsdag 21 dec 2021 21 | vestiging Den Haag
So far so good, my new kitchen was installed just 2-weeks ago from Bemmel & Kroon. My family and I is enjoyong the new cooking experence with our new Siemens Branded Kitchen. It is so exciting to have a smart kitchen with a lot new innovations that make our cooking experience more enjoyable and convenient.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is naar wens”
Door Maxime Vonk op maandag 20 dec 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben in oktober een nieuwe keuken gekocht bij van Bemmel en Kroon. Uniek bij deze winkel vind ik dat je ontvangen wordt door een gastvrouw die je alvast iets te drinken aan biedt en materialen laat zien. Dit was heel vriendelijk en totaal niet opdringerig. Hierna hebben we de keuken ontworpen bij Ricardo buvelot. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit echt een vakman is. Hij dacht aan dingen die wij totaal vergeten waren en gaf ook eerlijk naam als iets niet kon of niet verstandig was. Hierna hebben we er nog even over nagedacht en tot slot besloten hier onze keuken te bestellen. We hebben nog wat kleine aanpassingen gedaan, dit was ook geen enkel probleem.

Voor het leveren van de keuken kregen we een krap tijdslot zodat we hier rekening mee konden houden. Het plaatsen van de keuken ging vlot. Er is echt uitstekend werk geleverd! Alles is naar wens, ik zou me geen mooiere keuken kunnen wensen.
Tot mijn grote verbazing word zelf het keuken materiaal afval opgehaald, dit is volgens mij echt uniek. Van Bemmel en kroon maakt van de klant echt een koning. Ik ga heerlijk genieten van mijn keuken paleis! Bedankt Bemmel!
FOTO VAN MAXIME VONK
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Mandy en Robin op donderdag 9 dec 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Goed geholpen door Simone Marck. Het uitzoeken van de keuken en alle mogelijkheden verliep soepel. De opties waren eindeloos en er werd goed gehoor gegeven aan onze wensen. De levering en de montage van de keuken had wat ons betreft beter op dezelfde dag kunnen plaatsvinden. Nu was de levering op vrijdag ochtend vroeg en de montage op maandag ochtend waardoor wij een heel weekend in een doolhof van dozen gezeten hebben. Maar ook dit was bijzaak toen de keuken na vlot vakmanschap eindelijk stond! Prachtig, luxe uitstraling, keurig afgewerkt zonder problemen. Heel blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt Bemmel en Kroon”
Door Miranda Cardinaal op woensdag 8 dec 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Telefonisch werd ik zeer vriendelijk te woord gestaan toen ik een afspraak wilde maken. Dit was bij een andere firma wel anders. Daarbij werd er ook vriendelijk geadviseerd om een uur eerder te komen om onderzoek te doen naar de kastjes, handgrepen en blad. Dit is iets wat op je af komt en waarin je niet kan voorzien dat dit aardig wat tijd in beslag neemt. Vervolgens een zeer prettig gesprek gehad bij het tekenen van de keuken. Er werd goed naar mij geluisterd en al snel kwamen we tot een mooie opstelling. Het blad mocht ik nog later bepalen. Bij de volgende afspraak was ik al helemaal tevreden en heb ik getekend. Tijdens het inmeten kon ik nog wat vragen stellen die voor mij van belang waren. Het contact met de man die de keuken heeft geplaatst verliep heel soepel. Ook hij heeft me goed geadviseerd over het plaatsen van de stopcontacten. Ook het verpakkingsmateriaal werd weer netjes na de plaatsing opgehaald. Nu na een aantal weken ben ik volop aan het genieten van mijn nieuwe keuken! Bedankt Bemmel en Kroon.
FOTO VAN MIRANDA CARDINAAL
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door W. Van der Meijde op dinsdag 7 dec 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Complete keuken gekocht incl. apparatuur. Zeer tevreden over het resultaat. Alles is volgens afspraak uitgevoerd.
FOTO VAN W. VAN DER MEIJDE
Reactie of foto toevoegen
“Ontevreden”
Door Jiska op maandag 29 nov 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Helaas zijn we echt ontevreden. De verkoop gaat als een speer, maar de levering en service daarna is echt een drama. We hebben vooraf gevraagd of ze eigen monteurs hebben, maar dit blijkt dus niet het geval.
- Op de dag van levering kregen we te horen dat niet alles leverbaar was..... Dat wisten ze al eerder, maar krijg je niet te horen.
- Keukenblok zou in het midden worden geplaatst, is niet gebeurt (inmiddels ligt de vloer er omheen en moet die zo blijven staan).
- begin juli is de keuken geplaatst en ik wacht nog steeds op het herstellen van de opleverpunten. We zijn bijna 5 maanden verder.
- Vaatwasser is echt super slecht, maakt slecht schoon en is daarnaast nogal beroerd gemonteerd, zodat we de hele tijd borrelend geluid horen zodra die aanstaat.
- We proberen nu 6 weken lang een afspraak te maken om de keuken af te monteren maar dit lukt niet.
- vervolgens hebben we een afspraak komt de keukenmonteur niet opdagen.
Kortom service na verkoop kennen ze echt niet...... ik zou een andere keukenleverancier zoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is perfect”
Door Erik en Hester Groenewegen op zondag 28 nov 2021 21 | vestiging Den Haag
We zijn heel tevreden. Iedere dag genieten we van onze nieuwe keuken, alles is perfect en helemaal naar ons zin. De service van de verkoop in de winkel, de monteurs, zowel bij inmeten, voorbereidend werk, als bij plaatsing, waren zeer goed. Er werd goed mee gedacht met ons als klant en naar passende oplossingen gezocht.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door J. Huizinga op dinsdag 23 nov 2021 21 | vestiging Cruquius
Prachtige keuken uit de next serie gekocht. Hele prettige begeleiding met het samenstellen van de keuken. Hij had goede ideeën en suggesties. Prima afspraken wat betreft opslag en levering. Wijzigingen konden makkelijk worden doorgevoerd. Afmontage was uitstekend. Top.
FOTO VAN J. HUIZINGA
Reactie of foto toevoegen
“Nieuw kastje wordt maar niet gemonteerd”
Door Bea Noordam op vrijdag 19 nov 2021 21 | vestiging Cruquius
Via videobellen keuken besteld, dit ging heel vriendelijk. Bij plaatsing was er een beschadiging van een bovenkanten. Er is gelijk een rapport van gemaakt. Tweede kastje was scheef geplaatst en wederom beschadigd. Weer nieuw kastje besteld. Deze staat nu al ruim 2 maanden in de kamer. B&M zegt dat t bij monteur ligt, monteur reageert niet. Dus service is heel slecht, zo ga je niet met mensen om.
Reactie of foto toevoegen
“Uitbreiding van de bestaande keuken”
Door Annemiek Bessaoudi op dinsdag 16 nov 2021 21 | vestiging Den Haag
Na in 2017 onze keuken via Bemmel en Kroon te hebben gekocht, hebben we deze dit jaar uitgebreid met een hoge kast met inbouw apparatuur. Bij Bemmel en Kroon wordt je professioneel geholpen en de service is top. Alle opmerkingen die wij hadden, zijn heel netjes en tot tevredenheid afgehandeld.
FOTO VAN ANNEMIEK BESSAOUDI
REACTIE VAN RONALD WESTDIJK
Beste Annemiek, Wellicht een gekke vraag, maar we vragen ons af hoe Bemmel en Kroon zo'n Siemens CT836LEB6 espresso-automaat heeft kunnen installeren gezien deze al maanden niet is geleverd. We wachten namelijk nog op zo'n apparaat, terwijl deze een jaar geleden is besteld. Heb je toevallig een showmodel gekregen ofzo?
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundige en kritische monteurs”
Door Fam van der Voorn op zondag 14 nov 2021 21 | vestiging Cruquius
Kennis&Kunde moet het uitgangspunt zijn om een keuken samen te stellen. Yorin, onze verkoper en projectleider van Bemmel & Kroon bezit deze kwaliteiten. Tot in detail hebben we onze keuze gemaakt, welke in de praktijk exact tot zijn recht zijn gekomen. De uitvoerende partij REH montage is zeer vakkundig en kritisch.
FOTO VAN FAM VAN DER VOORN
REACTIE VAN FAM VAN DER VOORN
Fantastische keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geen verrassingen”
Door Jaap op maandag 8 nov 2021 21 | vestiging Den Haag
Duidelijk communicatie vooraf. Goede prijs. Perfecte service mbt inmeten, leveren en montage. Geen verrassingen en denken vakkundig mee. Ik kom zeker terug!
FOTO VAN JAAP
Reactie of foto toevoegen
“Een hele mooie keuken”
Door Patrick op vrijdag 5 nov 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Goed geholpen naar mijn wensen en heb nu een hele mooie keuken staan heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Snelle levering”
Door Menno van Rijn op donderdag 4 nov 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Nadat we eerst bij een concurrent zijn geweest kwamen wij bij Bemmel en Kroon terecht. Hier zijn we goed geholpen door Jim. Goede adviezen en meedenken is een vanzelfsprekendheid. Ook bij twijfel of toch nog iets aanpassen was geen probleem. Keuken kon nog snel geleverd worden, zodat de verbouwing ook door kon gaan. Sidney heeft onze keuken geplaatst. Dit heeft hij netjes en vakkundig gedaan.
FOTO VAN MENNO VAN RIJN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed advies”
Door Bert op zaterdag 30 okt 2021 21 | vestiging Den Haag
We hebben de keuken gekocht bij Bemmel en Kroon in Den Haag. We werden hier heel goed geadviseerd. Alle afspraken die we gemaakt hebben zijn keurig nagekomen en de keuken werd perfect geïnstalleerd door professionele mensen. Een echte aanrader als je een mooie keuken zoekt.
FOTO VAN BERT
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden met nieuwe keuken”
Door M. van Wijk op donderdag 28 okt 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben onlangs een keuken gekocht bij Bemmel en kroon. We zijn erg tevreden over de service en het meedenken van de medewerkers. De keuken werd op de afgesproken tijd geleverd en als er iets was wat toch niet kon dan namen ze gelijk contact met ons op. De levering was netjes. Al met al dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Een complete keuken”
Door Cécile op donderdag 28 okt 2021 21 | vestiging Cruquius
Ik heb een complete keuken uitgezocht met Anthony die goed meedacht en ook snel reageerde op latere vragen per mail. Het inmeten was een minder succes omdat onduidelijk was wat er onder meerwerk werd verstaan. Gelukkig kon mijn eigen aannemer de voorbereiding op zich nemen maar dat is niet ideaal: twee partijen op 1 keuken. De bezorging liep vlekkeloos. Het plaatsen was een succes, dankzij Byron, die écht geen moeite te veel is en een geweldige vakman. Over all kan ik B&K zeer aanraden, zeker waar je de meest vreselijke verhalen hoort over andere bedrijven!
FOTO VAN CÉCILE
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie is super”
Door Gabrielle van Haastrecht op dinsdag 26 okt 2021 21 | vestiging Den Haag
Super goede adviezen, veel keus, denken mee. Komen afspraken na en de communicatie is super! Installatie van de keuken ging soepel en nauwkeurig. Op naar een hoop jaren plezier van onze nieuwe keuken.
FOTO VAN GABRIELLE VAN HAASTRECHT
Reactie of foto toevoegen
“Super trots op onze keuken”
Door Mark Lucassen op maandag 25 okt 2021 21 | vestiging Den Haag
De keuken is binnen de bandbreedte van een duidelijk aangegeven budget ontworpen met alle mogelijke toestellen van goede naam. Daarnaast is het ontwerp met zorg uitgewerkt, rekening houdend met de wensen voor symmetrie en functionaliteit. Vooral het composiet werkblad van 75 cm is erg prettig en mooi om te zien. We zijn super trots op het eindresultaat. Voorts zouden wij graag de monteur van de keuken een compliment willen geven over zijn vakmanschap en de nette manier van werken.
FOTO VAN MARK LUCASSEN
Reactie of foto toevoegen
“Prima communicatie”
Door Geelhoed op zaterdag 23 okt 2021 21 | vestiging Den Haag
Tevreden over het meedenken en laten zien van de mogelijkheden. De communicatie was prima. De keukenzetters zijn tevens vakkundige mensen.
FOTO VAN GEELHOED
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Erna de droog op zaterdag 23 okt 2021 21 | vestiging Cruquius
We zijn zeer te spreken over bemmel en kroon omdat de service hij het uitzoeken en uittekenen van de keuken heel erg goed was. Duidelijk, wat wij wilden en goed klantgericht. Vriendelijk personeel. Goede service hij het plaatsen van de keuken. Helemaal goed. Niks mis mee. Wij zijn heel erg tevreden.
FOTO VAN ERNA DE DROOG
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Merle op vrijdag 22 okt 2021 21 | vestiging Cruquius
Goed advies gekregen van onze verkoper Yorin. Hij probeerde ons niet het duurste van het duurste te verkopen, maar dacht goed mee in bruikbaarheid en wensen. Ook afhandeling naar wens verlopen. De keuken werd op de afgesproken datum volledig compleet opgeleverd en de twee daaropvolgende dagen uiterst vakkundig geplaatst door G. van der Ham. Ook hier werd meegedacht en goed gecommuniceerd.
Ook werd het afval inderdaad opgehaald. Dit, als klein aandachtspuntje, zou wat mij betreft meteen meegenomen mogen worden zodat je niet nog een dag thuis hoeft te blijven. Ik zou Bemmel en Kroon zeker aanraden aan vrienden.
FOTO VAN MERLE
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door T van Roon op vrijdag 22 okt 2021 21 | vestiging Den Haag
De verkoper en dame achter de balie hebben goed geholpen met het uitzoeken van de keuken en materialen, hierbij ook kijkend dat we nog een jonge dame hebben rondlopen. Ook is er goed gekeken naar het budget en wensen betreft apparatuur. Installatie is super verlopen mede doordat er genoeg ruimte achter de kastjes zitten.
FOTO VAN T VAN ROON
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Jan en Marita op donderdag 21 okt 2021 21 | vestiging Den Haag
Vanaf het eerste contact goed en duidelijk geholpen. Er word vakkundig met je meegedacht. Duidelijke afspraken en je wordt goed tussendoor op de hoogte gehouden. Je kan via je eigen pagina alles zien wat je hebt besteld. Je ziet de tekeningen van de keuken en alles van apparatuur en aanrechtblad etc. Ook de keuken is op de afgesproken datum super vakkundig geplaatst. 2 dagen later word alle rotzooi, zoals papier, piepschuim en plastic keurig netjes op een afgesproken tijd opgehaald thuis. Wij zijn echt dik te vreden en raden dit vakkundig bedrijf zeer zeker aan.
FOTO VAN JAN EN MARITA
+ Toon extra foto van Jan en Marita
+ Toon extra foto van Jan en Marita
REACTIE VAN JAN EN MARITA
We vergeten nog de naam te noemen van het bedrijf wat de keuken in naam van Van Bemmel&Kroon heeft geplaatst. Hij heeft namelijk super mooi werk geleverd. Dank je wel Ronald Tegelaar. Eigenaar bij Prinsenland Montage
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Anton Kok op donderdag 21 okt 2021 21 | vestiging Cruquius
Al mijn wensen werden direct vertaald in een 3D tekening met de juiste maatvoering door de verkoper waardoor alles inzichtelijk werd met al mijn wensen perfect. Ook de stuklijsten en apparatuur keuze en documentatie was heel duidelijk. De SERVICE was perfect en snel alle afspraken werden nagekomen super.
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Hans Hoenselaars op donderdag 21 okt 2021 21 | vestiging Cruquius
Heel tevreden met mijn keuken! Timing en afhandeling van de montage waren uitstekend. Alles past prima en ziet er live zelfs beter uit dan op de foto van de planning in de winkel. Alles werkt, zonder kanttekening. De vaatwasser die door coronaperikelen niet meer kon worden geleverd, is meteen door een nieuwer model vervangen. Ook het contact met de firma is prima, per mail, sms en zelfs via de telefoon met zeer beperkte wachttijd. Lof voor de betreffende medewerkers, m.n. de heer Van Haaster!
FOTO VAN HANS HOENSELAARS
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Jongbloed op woensdag 20 okt 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Super mooie keuken geworden die helemaal aan onze verwachting voldoet. Keurig geholpen door de verkoper. Ook het plaatsen van de keuken verliep maar alle tevredenheid. Vakwerk! kan niks anders zeggen. Een aanrader !
FOTO VAN JONGBLOED
Reactie of foto toevoegen
“Oplossen duurt te lang”
Door Alexander op maandag 18 okt 2021 21 | vestiging Cruquius
Na 4x uitvoerig op gesprek te zijn geweest hadden we gehoopt dat we onze droomkeuken hadden gekocht. Maar na de (aan)betaling en het plaatsen begon de nachtmerrie pas echt. Zodra je betaald hebt doet de afdeling service van Bemmel en Kroon helemaal niet meer voor je! De fouten en beschadigingen die geconstateerd zijn tijdens leveren en plaatsen moeten nu 8maanden laten nog opgelost/vervangen worden. De man die over de service moet gaan weet niet wat het woord betekent.
Mensen wees gewaarschuwd koop hier geen keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Administratieve bestelproces kan beter”
Door Heins op maandag 18 okt 2021 21 | vestiging Cruquius
In de showroom zijn wij erg goed en kundig geholpen. Het installeren van de keuken is ontzettend keurig gedaan, monteur Richard Duynisveld is een vakman!
Punt van verbetering voor Bemmel en Kroon: helaas hebben wij meerdere keren een onjuistheid ontdekt in het administratieve bestelproces die men heeft moeten corrigeren. Iets meer nauwkeurigheid is hier wel nodig.
FOTO VAN HEINS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door M.R.Durieux op woensdag 13 okt 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
In maart 2021 hebben wij een nieuwe keuken gekocht bij Bemmel & Kroon in Zoeterwoude met referentienummer: 2101164. De verkoper Koen Luiten heeft ons op een vriendelijke en vakkundige wijze geïnformeerd en uitleg gegeven over de aanschaf van een nieuwe keuken. Met een 3D tekening werd de keuken inzichtelijk gemaakt. Ook de totaal kosten zijn direct besproken en uitgelegd.
In juni 2021 werd de keuken geleverd en een dag later geplaatst door installateur Ton Schuiten. In 2 dagen heeft hij de keuken vakkundig geplaatst en de keuken gecontroleerd op eventuele beschadigingen. Enkele onderdelen van de keuken waren niet meegeleverd en/of beschadigd. Deze zijn onmiddellijk nabesteld en begin oktober gemonteerd. Een dag na de installatie van de keuken werd door Bemmel & Kroon het verpakkingsmateriaal zoals plastic en karton opgehaald. De keuken is compleet en wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer bewerkelijk aanrechtblad”
Door Petra krikke op donderdag 7 okt 2021 21 | vestiging Cruquius
Zeer tevreden waren we met de aankoop van onze keuken. De verkoper heeft goed naar onze wensen geluisterd en advies gegeven. Wat ons echter verbaast, is dat bij de keus van het werkblad ons niet duidelijk is verteld dat n composiet Evora quarts werkblad, zeer bewerkelijk is in gebruik, al maak je maar iets klaar van eten dan zitten er al vlekken op het blad en die krijg je er met n sopdoekje niet af. Het is elke dag weer n hele poets beurt om het blad vetvrij te krijgen. Als we dit van tevoren hadden geweten, hadden we zeker naar n ander blad gekeken.
Dit hebben we zowel in de winkel als later bij de klanten service doorgegeven met het enige advies dat we kregen was hoe we het werkblad moeten schoonmaken.
Dat weten we na 4 maal verschild advies wel, maar geen advies hoe je het werkblad schoon houd of wat er aan gedaan kan worden eventueel om te voorkomen dat er niet elke dag weer n hele poets beurt te doen staat na het eten koken. We voelen ons niet serieus genomen wat betreft deze klacht, JAMMER.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door S. Hoogenboom op woensdag 6 okt 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Ik kan niet anders zeggen dat ik super tevreden ben met de hele procedure rond de koop en het plaatsen van onze nieuwe keuken. Bij de verkoop geen ellenlange gesprekken over de prijs. Deze was direct helder en ook heel redelijk. De communicatie was heel duidelijk, goed gecommuniceerd ook alles in de keuken info mail en bij vragen ook goed telefonisch bereikbaar. Keuken is vakkundig geplaatst en direct daarna kwam een vrachtauto al het afval ophalen. Super geregeld allemaal. Kan Bemmel en Kroon iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Henny Schriek op woensdag 29 sep 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Na prima geïnformeerd te zijn en een goed offerte traject over de aanschaf van een keuken hebben we besloten om onze keuken bij Bemmel & Kroon te kopen. Tijdens de bestelperiode zijn we opnieuw goed begeleid en heel fijn dat we constant meldingen kregen over de planning, levering, montage en oplevering. We zijn zeer tevreden over de geleverde keuken en de aanbevolen apparatuur, zonder één enkel opleverpunt, is deze nu volop in gebruik.
Team Bemmel & Kroon bedankt
FOTO VAN HENNY SCHRIEK
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Paul op donderdag 16 sep 2021 21 | vestiging Den Haag
In april een keuken besteld nadat we zeer goed geholpen waren door de keukenadviseur. Eind augustus de keuken geleverd conform afspraak. Gedurende gehele traject een uitstekende communicatie, alles liep prima volgens afspraak, kortom uitstekende service. Zelfs een apparaat dat niet geleverd kon worden werd kosteloos vervangen door een duurder apparaat. De keuken is vervolgens zeer vakkundig en netjes geplaatst, we zijn er enorm blij mee! Complimenten aan Bemmel & Kroon en natuurlijk ook aan de monteur.
FOTO VAN PAUL
Reactie of foto toevoegen
“Wij hebben onze droomkeuken”
Door Sabine wolvers op donderdag 16 sep 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Na een lockdown mochten we eindelijk weer de showroom in om op zoek te gaan naar onze droomkeuken.. wat een aanbod! Na een gesprek van ruim 2 uur waren wij er wel uit wat onze droomkeuken moest worden! En zelfs in de tussentijd ga je dan toch twijfelen maar ook daarin werden wij goed begeleid! In augustus was het dan eindelijk zo ver en is onze droomkeuken geplaatst!!! En hij is zo mooi.......
FOTO VAN SABINE WOLVERS
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door H.M. Beets op donderdag 16 sep 2021 21 | vestiging Den Haag
Bij het kopen van de keuken zijn wij op een bijzonder prettige wijze geholpen. Wij zijn nog diverse keren terug geweest om te kijken of wij de juiste keuze hadden gemaakt en steeds weer netjes geholpen. Dus kort gezegd: helemaal tevreden. Ook de montage is vlot en goed verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Aardig attent personeel”
Door R. Renting op donderdag 16 sep 2021 21 | vestiging Cruquius
Heel goed geholpen na contact met de leidinggevende nadat degene met wie ik offerte had gemaakt op vakantie was en ik haast had met bestellen van de keuken. Aardig attent personeel.

Aanvulling ontvangen 16 september 2021: is gemonteerd zoals op de foto te zien. Prima, alleen de afwerking van kitranden had wat mij betreft netter gemogen.
FOTO VAN R. RENTING
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Chris van Mourik op maandag 13 sep 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Goede plaatsing, alles was aanwezig en zonder slag of stoot afgerond. Bemmel en Kroon werken met de juiste partners.
FOTO VAN CHRIS VAN MOURIK
Reactie of foto toevoegen
“Alles is soepel verlopen”
Door Christel op zaterdag 11 sep 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Erg prettig geholpen door de verkoper. We kregen meteen een goede prijs. Ook de montage verliep heel soepel, inclusief het contact erover. We moesten de datum aanpassen en dat werd allemaal netjes geregeld.
FOTO VAN CHRISTEL
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig resultaat”
Door Harm Prins op woensdag 1 sep 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Prettig aankoopproces, vervolg uitstekend en uiteindelijk prima plaatsing met voor ons prachtig resultaat.
FOTO VAN HARM PRINS
Reactie of foto toevoegen
“Dank allemaal”
Door Bert vogelaar op vrijdag 27 aug 2021 21 | vestiging Den Haag
Keuken gekocht met optimale begeleiding vanuit Bemmel en Kroon. En een super montage team die je keuken komt plaatsen. Beter kan niet dank je wel allemaal.
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Martijn op maandag 23 aug 2021 21 | vestiging Cruquius
We zijn in de winkel allereerst al erg goed geholpen door de verkoper (Bram). Nooit opdringerig, maar altijd vriendelijk en oplossingsgericht. De mooie showroom gaf ons een goed beeld van de mogelijkheden en we hebben daar snel een keuze kunnen maken. Deze keuze werd vervolgens omgezet in een prachtige 3D-tekening en scherpe offerte. Het opmeten van de keuken en de plaatsing gingen verder ook zeer soepel. Op de afgesproken dagen zijn ze bij ons langs gekomen, ze werkten zeer netjes en professioneel en al met al heb ik geen enkel minpuntje kunnen ontdekken. We konden tijdens de plaatsing van de keuken zelfs gewoon in de woonkamer (we hebben een open keuken) blijven 'leven' omdat er zo netjes gewerkt is. Alle lof dus voor Bemmel & Kroon
FOTO VAN MARTIJN
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Ivan op zondag 22 aug 2021 21 | vestiging Cruquius
We zijn erg blij met onze nieuwe keuken en deze voldeed aan onze verwachtingen. Na montage lijkt de keuken identiek aan hoe deze van tevoren op papier getoond werd. Het was erg prettig dat zowel de koop, bezorging en montage door dezelfde partij geregeld werden. Wij waren blij met de suggesties en opties die gegeven werden wat betreft o.a. de bladen per prijscategorie, de hoogte van het keukenblad en de keuze van apparatuur. De showroom was mooi en ruimtelijk ingedeeld waardoor wij ons goed konden oriënteren en een indruk konden krijgen van de materialen.
FOTO VAN IVAN
Reactie of foto toevoegen
“Hoekkeuken”
Door Fam Schaap op woensdag 18 aug 2021 21 | vestiging Den Haag
In de showroom fijn geholpen, verkoper was niet opdringerig. Ons inziens een scherpe prijs. De keuken werd vakkundig geplaatst. We zijn zeer tevreden met het resultaat.
FOTO VAN FAM SCHAAP
+ Toon extra foto van Fam Schaap
Reactie of foto toevoegen
“Moderne greeploze keuken”
Door Wim van Zijp op dinsdag 17 aug 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Wij zijn in de showroom goed geholpen duidelijke uitleg goede begeleiding. Ook zijn wij zeer te spreken over de monteur die de keuken kwam plaatsen hij werkte heel precies en netjes. Ook het extra werk wat moest gebeuren was geen probleem voor hem. Wij zijn heel tevreden met onze moderne greeploze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met onze keuken”
Door Jacqueline van Pelt op dinsdag 17 aug 2021 21 | vestiging Cruquius
Wij zijn heel tevreden over Bemmel en Kroon! Toen we binnen kwamen zijn we geholpen door een dame, die heeft ons alvast op weg geholpen qua materiaal / kleur en aanrechtblad etc. Toen een afspraak met Yorik gehad, die heeft uiteindelijk de keuken ontworpen naar onze wensen! En ruim een half jaar later is onze keuken geplaatst door een vriendelijke en ervaren monteur! Kortom wij zijn superblij met onze keuken van Bemmel en Kroon!!
FOTO VAN JACQUELINE VAN PELT
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Holm op vrijdag 13 aug 2021 21 | vestiging Den Haag
Verkoper dacht goed met ons mee en was niet opdringerig. Goede prijs kwaliteit verhouding keuken. Zijn erg tevreden met resultaat.
FOTO VAN HOLM
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige, volledig uitgeruste keuken”
Door Dennis K. op donderdag 12 aug 2021 21 | vestiging Den Haag
Op aanraden van een vriend kwam ik bij B&K in Den Haag terecht, waar Raymond mij (ondanks de kleine ruimte) hielp een prachtige, volledig uitgeruste keuken uit te kiezen. Helaas waren vlak voor levering nog niet alle apparaten op voorraad, waardoor ik kosteloos een upgrade kreeg. Op de dag van levering stonden de mannen van Freund montage al klaar voordat de keuken er was, maar toen deze gearriveerd was, stond hij met een kleine 4 uur werkend en al op zijn plek. De keuken is mooier uitgevallen dan ik hoopte, ondanks dat ik middenin een verbouwing zit, heb ik nu alvast een stukje wat ik "thuis" kan noemen.
FOTO VAN DENNIS K.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij en tevreden”
Door Florine op woensdag 11 aug 2021 21 | vestiging Den Haag
Zeer goed en deskundig geholpen door alle medewerkers van Bemmel en Kroon! Ontzettend blij en tevreden met de kwaliteit van de keuken. Boven verwachting.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal naar wens en strak in de prijs”
Door Liesbeth Echteld op dinsdag 10 aug 2021 21 | vestiging Cruquius
We waren al bij 2 keukenzaken geweest in Haarlem, die naar ons idee beiden te duur waren. We hebben bij Bemmel en Kroon aan gegeven hoeveel we maximaal uit wilden geven. Dat was bijna €4000,- onder de offertes van de andere partijen. Bemmel kon ons dus voor veel minder geld exact d zelfde keuken bieden met dezelfde inbouw apparatuur. We zijn heel goed en vriendelijk geholpen in de showroom en toen het eenmaal zover was, is de keuken in 1 dag geplaatst. Heel vakkundig advies en helemaal naar wens
FOTO VAN LIESBETH ECHTELD
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met keuken”
Door Willem Kleijn op dinsdag 10 aug 2021 21 | vestiging Cruquius
Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Goed geholpen door Anthony van Haaster. Keuken was goed in gemeten. Bezorgen van de keuken precies op afspraak. Het installeren van de keuken was door Montage bedrijf NT Keukenmontage prima gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geholpen”
Door Irene Filippo op zondag 8 aug 2021 21 | vestiging Cruquius
Heel goed geholpen bij het ontwerp en uitzoeken van onze keuken, ook toen we het hele ontwerp weer hebben omgegooid. Plaatsen van de keuken is keurig gedaan en in overleg. Had alleen graag de kleuren van de keuken en het blad mee gekregen na het uitzoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken incompleet”
Door P. Tubbing op zaterdag 7 aug 2021 21 | vestiging Den Haag
Op 20 mei 2021 is onze (Next125) keuken van 60k euro geïnstalleerd. Sindsdien hebben we te maken met een lange lijst van gebreken: apparaten (Miele !) die steeds foutmeldingen geven, niet werkende Quooker (Cube), ontbrekende afwasmachine, kromme deuren, scheve lades, deuren en lades die moeilijk opengaan en vele andere gebreken. De leverancier Bemmel & Kroon belooft steeds dat alles in orde komt, maar nu bijna 10 weken later zitten we steeds met een ellendige en incomplete keuken. We hebben vele uren met leveranciers aan de telefoon gespendeerd maar tot nu toe zonder resultaat.

30 July 2021. Bemmel & Kroon is met de zaak bezig en heeft alle problemen genoteerd (blijkbaar waren de eerdere meldingen in de prulenbak verdwenen). Miele is geweest voor de stoomoven en deze werkt nu naar behoren. De beloofde "beste monteur" van Bemmel & Kroon bleek de waterslang verkeerd gemonteerd te hebben met een knik erin. Ik ben benieuwd hoelang de met Duct tape gemonteerde downdraft het gaat uithouden. Ondertussen geeft de Siemens vaatwasser ook foutmeldingen. Ook een montage fout van de "beste monteur"?

4 Aug 2021. Een monteur van Quooker is langs geweest en heeft een nieuwe Cube moeten installeren. Hij melde ook nog dat de installatie "niet volgens de regels der kunst" is gebeurd. Hij had echter geen onderdelen bij zich om dit op te lossen. Nu maar weer wachten op feedback van de service afdeling. Misschien wordt het tijd om Rene van Bemmel eens te contacteren...

6 aug 2021. De directie van Bemmel & Kroon is nu ook op de hoogte. Woensdag komen ze kijken met een monteur.

7 aug 2021. Vandaag weer een verrassing. We wilden de Miele inductiekookplaat voor het eerst gebruiken; stopt na 4 seconden met een korte "Err" melding... Ook verkeerd geïnstalleerd?

Aanvulling ontvangen 25 september 2021

9 Aug 2021. Een servicemonteur van AJ Tec is langgewenst voor de inductiekookplaat. Zeer bekwaam persoon: had binnen 2 minuten gevonden dat de aansluiting niet correct was. Gelukkig is de Miele kookplaat beveiligd tegen verkeerd aansluiten anders had deze met het grofvuil meegekund.

11 Aug 2021. De directeur van de service afdeling is samen met een monteur langs geweest. De directeur wilde nogmaals alle problemen aanhoren en beloofde alles in orde te brengen. Overigens vertelde hij ons zonder schaamte dat de installateur van de keuken een "Next gecertificeerde" (!) installateur was. De monteur kwam om de vaatwasser te installeren, de Duct tape van de Downdraft te vervangen, de Cube stevig te plaatsen, een plint voor het aanrechtblad te monteren en nog een aantal andere (proberen) problemen op te lossen. Helaas veroorzaakte de monteur kortsluiting (te lange schroeven!) waardoor de voeding van de PC nu opgeblazen is (weer onze kostbare werktijd verloren !). Verder bleek na afloop dat de Cube (weer) niet functioneerde en dat de gemonteerde plint in de verkeerde kleur is. Die avond liet de directeur service telefonisch weten dat ik niet moet rekenen op een schadevergoeding van duizenden Euro's. Dit geldt voor ons als een uitdaging!

12 Augustus 2021. De monteur kwam terug voor de Cube: de stekker (achter de plint) bleek er niet goed in te zitten. Ben benieuwd wanneer de overige problemen worden opgelost. Vandaag hebben we contact gezocht met de directie van Next keukens om ook hier de kwaliteitsproblemen aan te kaarten.

14 Augustus 2021. Een mailtje van Bemmel & Kroon of ik een foto van de plint kon opsturen zodat ze konden zien dat de plint een andere kleur heeft. Ook de mededeling dat ze vanwege de vakanties niet alles binnen 14 dagen op konden lossen.

15 September 2021. Onze aannemer liet weten dat de bedrading waar de B&K monteur een schroef doorheen heeft gedraaid vervangen moet worden. B&K heeft nu de boel gewoon weer dichtgeschroefd.

22 September 2021. Het valt ons op dat er regelmatig water onder de plint van de afwasmachine vandaan komt.

23 September 2021. Een monteur (Remco?) van B&K komt langs met twee nieuwe deuren ter vervanging van de kromme deuren.. Helaas blijken de deuren veel donkerder te zijn dan de originele deuren. De monteur vertrekt onverrichter zake.

24 september 2021. De servicemanager van Bemmel & Kroon meld via e-mail dat vervanging van de deuren niet meer nodig is omdat door toedoen van de vorige monteur de deuren nu weer recht zijn? Heeft Bemmel & Kroon een tovenaar langs gestuurd?
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door R&I van Bronckhorst op donderdag 5 aug 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Vakkundig advies en aangedragen ideeën bij uitzoeken van de keuken. Goede communicatie tussentijds. Installeren van de keuken was perfect.
FOTO VAN R&I VAN BRONCKHORST
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Fam. R. Keller op dinsdag 3 aug 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
We zijn zeer tevreden over onze aankoop bij Bemmel & Kroon: het begon met een uitstekende 'in-take', waarbij de verkoopadviseur goed luisterde naar de klant en constructief meedacht. Hierbij hielp de overzichtelijke website van Bemmel & Kroon, waarop de inbouwapparatuur goed te beoordelen en te selecteren is. Tijdens de bestelperiode werden we via internet en telefonisch goed op de hoogte gehouden van o.m. de leveringstermijn; ook bleken nog aanpassingen aan het oorspronkelijke ontwerp mogelijk. Vervolgens vond de aflevering plaats op de afgesproken datum, evenals de installatie. Deze installatie werd gedaan door een uiterst professionele monteur, die perfect werk afleverde. Tenslotte de keuken zelf: die is van top-kwaliteit, van alle gemakken voorzien, oogt modern en solide, en is fantastisch in het gebruik. Kortom: een dikke 10 wat ons betreft voor Bemmel & Kroon!
FOTO VAN FAM. R. KELLER
Reactie of foto toevoegen
“Grote zorg”
Door Tom van Alphen op woensdag 28 jul 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Een prima voorlichting hebben we gekregen van de keuken adviseur met alle mogelijke opties. De inbouw en het aansluiten werd met grote zorg en super snel gerealiseerd.
FOTO VAN TOM VAN ALPHEN
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop van keuken”
Door Jan Bergen op zondag 25 jul 2021 21 | vestiging Cruquius
Prettige en behulpzame ontvangst door receptie. Goede rondleiding en vervolgens ontwerpen van gewenste keuken. Paar keer per e-mail contact gehad over aanpassingen en afspreken definitieve prijs. Voor opname prettig. Uitvoering was buitengewoon goed. Keuken werkt geheel naar behoren.
FOTO VAN JAN BERGEN
Reactie of foto toevoegen
“Keuken aankoop”
Door Sanjay Jewlal op vrijdag 23 jul 2021 21 | vestiging Cruquius
We zijn goed geholpen ze keken naar onze wensen, wat we wilde hebben.

Aanvulling ontvangen 23 augustus 2021: Onze aankoop is al geleverd en gemonteerd. Dit is ons zeer goed bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de keuken”
Door Thijs van Brandenburg op donderdag 22 jul 2021 21 | vestiging Cruquius
Door zelf flexibel te zijn konden we heel snel terecht voor een afspraak met een adviseur. De adviseur was duidelijk en dacht goed mee wat leidde tot een prettig gesprek. Na 2,5 uur gingen we naar huis met een productenlijst en tekeningen. Twee weken later werd er contact opgenomen om te vragen of we door wilden gaan met de aankoop. Voor deze tweede afspraak konden we weer snel terecht en zo hadden we binnen 3 weken een keuken gekocht. Er komt wel heel veel bij kijken en het is handig om met veel mensen er over te praten, zodat je zeker bent dat alles naar wens wordt besteld. We kwamen er zo ook achter dat twee vrienden van ons ook bij Bemmel&Kroon hadden gekocht en bij hen ging ook alles in 1x goed. Montage was perfect gedaan en we zijn heel blij met de keuken.
FOTO VAN THIJS VAN BRANDENBURG
REACTIE VAN THIJS VAN BRANDENBURG
Foto van de andere kant
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden goed nagekomen”
Door A j de leeuw op maandag 19 jul 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Goede service en informatie, duidelijke afspraken en het nakomen hiervan, netjes gemonteerd.
FOTO VAN A J DE LEEUW
Reactie of foto toevoegen
“Uitgebreide keuze”
Door Remco op maandag 19 jul 2021 21 | vestiging Den Haag
Uitgebreide keuze en goede service. Men denkt goed mee in de wens van de klant en als klant wordt je goed en vakkundig op de hoogte gehouden middels het klantportaal. Hier kan je het gehele proces stap voor stap volgen.
FOTO VAN REMCO
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Familie Dijkmans op vrijdag 16 jul 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Zeer tevreden zijn we met onze keuken. We hadden al veel zelf uitgedacht maar door de adviezen is de keuken uiteindelijk helemaal naar onze zin geworden. Ook zeer tevreden over onze monteur. Enige minpunt is dat door drukte bij de monteurs er in ons geval geen meerwerk mogelijk was waardoor we genoodzaakt waren om dit nog voor de installatie zelf te doen (of door iemand anders te laten doen wat in corona tijd nog wel een uitdaging was).
FOTO VAN FAMILIE DIJKMANS
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met onze mooie nieuwe keuken”
Door Nick Overpelt op vrijdag 16 jul 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Fantastische keuken gekocht en geplaatst! Voor ons een grote, spannende aankoop, dus we waren erg blij dat onze adviseur, Jim, geduldig met ons bleef proberen om oplossingen te zoeken voor problemen en aanpassingen. De keuken werd geplaatst door het montagebedrijf van R. Arnoldus, ook met hem verliep de samenwerking naar tevredenheid. Wij zijn héél blij met onze mooie nieuwe keuken en raden Bemmel en Kroon aan iedereen in onze omgeving aan!
FOTO VAN NICK OVERPELT
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Maurice Netjes op dinsdag 6 jul 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Super tevreden over de keuken. Van advies tot plaatsing helemaal top!
FOTO VAN MAURICE NETJES
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken niet goed gelopen”
Door Sloos op dinsdag 22 jun 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Zeer ontevreden keuken gekocht van maar liefst rond de 42000 euro aanrechtblad niet op maat bovenkastje verkeerd omgezet rooster afvoer bora niet geleverd daarna toen het wel geleverd werd er scheef opgezet ,glas van een hoek af , vriezerdeur niet geleverd , een vriezer die tot nu toe nog steeds niet werkt later kwamen ze er ook achter dat de wanden die ik besteld had niet tot het plafond geleverd konden worden dagen zonder kookgelegenheid spoelbak en water gezeten al met al nadat ze het hersteld hadden wat absoluut nog steeds niet naar ons zin is geen sorry of een bloemetje beloven een schitterende keuken maar als je betaald heb zijn ze niet thuis en hoor je niks meer.
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Antonio Cannavacciuolo op vrijdag 18 jun 2021 21 | vestiging Den Haag
Recentelijk een nieuwbouwhuis gekocht. Bemmel&Kroon was de partij die vanuit de bouw betrokken was voor de keuken. Bij onze eerste bezoek waren we aangenaam verrast om te zien dat ze ook Next125 keukens verkochten, een merk dat we al een tijdje op onze verlanglijst hadden staan.
Samen met Don Cabooter zijn wij het traject ingegaan om een mooie keuken, geheel naar onze wensen, samen te stellen. En dat is gelukt. Don heeft ons zeer goed geholpen en geadviseerd met veel geduld. Nadat wij al een keuken hadden uitgezocht, hebben wij toch vrij laat in het proces besloten om de keuken te vergroten en anders op te stellen. Don is meteen voor ons aan de slag gegaan en heeft alles tot grote tevredenheid opnieuw uitgewerkt. Alle lof!
Ook bij het plaatsen van de keuken een echte vakman over de vloer gekregen, Henny Polder. Een man die de kneepjes van het vak kent. Hij is zelfs al eens eerder voorbij gekomen om te kijken of het leidingwerk goed was. Wat mij betreft dus met veel plezier en vertrouwen samen met deze mensen een mooie keuken samengesteld.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf geplaatst”
Door I. Lubbers op zondag 30 mei 2021 21 | vestiging Den Haag
Uitgebreide voorlichting gekregen over merken, opstellingen en kosten. Transparant overzicht gekregen met de verschillende opties. Goede service in de winkel maar zeker ook na de koop bij de technische dienst.

Aanvulling ontvangen 31 mei 2021: De keuken is inmiddels geleverd en geplaatst.
Wij hebben er voor gekozen om de keuken zelf te plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Elseline op dinsdag 25 mei 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Fijn geholpen door Bram, er wordt goed meegedacht. Zeer tevreden met mijn prachtige keuken! Communicatie via het portaal is ook duidelijk. Kortom; Top!
Reactie of foto toevoegen
“Hulde”
Door Jan Paats op donderdag 20 mei 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Fantastische Schüller keuken gekocht bij Bemmel en Kroon. Keuken hadden we eerst in de kleur wit uitgezocht maar we zijn later, met goed advies van Ricardo, overgestapt op zeer licht grijs. We zijn er heel blij mee en ook het plaatsen is zonder problemen verlopen. Alleen maar hulde.
FOTO VAN JAN PAATS
Reactie of foto toevoegen
“Duurde te lang”
Door Erol Erturk op maandag 17 mei 2021 21 | vestiging Cruquius
We have purchased a kitchen from Bemmel & Kroon May 2020 and its still not completely delivered. Firstly kitchen is delayed by 5 weeks than it turned out that they ordered it in wrong colour and needed to order again. Another 12 weeks passed and new kitchen arrived. We had it partly installed October 2020. Than ordered a backsplash to the wall( For avoiding wall to be dirty while cooking) with the same material as worktop 04.11.2020. They told me it will take them 4-5 weeks to install it from delivery date. Guess what - its delivered 14 weeks later with a big suprise. Ofcourse it was in wrong measurements and didnt fit. So they had to pick it up again and told me they will be back within 2 weeks with correct materials and install it. Did it happen ? OFCOURSE NOT. Its been another 12 weeks and they are still not there, I have emailed them maybe 20 times. Called them at least more than 50 times.I am tired of this unserious company and finally asked for a refund this morning.Its a mess - its a big caos. Nobody really takes responsibility - everybody blames to eachother. Even the managing director called and apologiez and promised to sort things out fast.However it turned out that the people who works here not only doest care about the customers also doesnt care about what their boss promises. UNBELIEVEABLE: Very unprofessional.They dont even know how to apology. They have wasted almost a year of my life and they still email me that they are very busy. xxxx unbelieveable. This is literally swindle! You dont sell and charge customer for a service/product you cant deliver! Overall i dont recommend you to buy a kithcen from this company unless you are bored and have a lot of time to waste.
Reactie of foto toevoegen
“Ieder dag genieten”
Door Meriem op donderdag 6 mei 2021 21 | vestiging Den Haag
We hebben onze keukeneiland bij Bemmel & Kroon aangeschaft en zijn dik tevreden over het gehele proces van advies tot aan de montage toe. Onze wensen zijn uitgebreid besproken en werden we vakkundig geadviseerd. Het is iedere dag genieten om in de keuken te staan!
FOTO VAN MERIEM
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door E.H.M van een Bosch op donderdag 29 apr 2021 21 | vestiging Cruquius
We hebben een keuken gekocht, en goed geholpen.

Aanvulling ontvangen 5 mei 2021: De aankoop is geleverd en gemonteerd, zijn daar zeer tevreden over.
REACTIE VAN E.H.M VAN DEN BOSCH
Zo blij met onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door A. Kurver op donderdag 29 apr 2021 21 | vestiging Den Haag
We hebben een Next125 keuken gekocht en daar zijn we enorm blij mee. Ten eerste zijn we heel goed geholpen door dhr. S. Chatterpal, een geweldige verkoper bij Bemmel & Kroon. De keuken is precies geworden waar we van droomden. Met allerlei inbouwapparatuur van Siemens: inductiekookplaat, wandafzuigkap, oven met magnetronfunctie, koelkast, vaatwasmachine. De vrieskast is van AEG. Ten tweede iets over de montage van de keuken: dhr. R. Tegelaar heeft de keuken gemonteerd. Chapeau voor deze technische man die voor 16.00 uur de keuken prima had gemonteerd. Wij zijn zeer tevreden!
FOTO VAN A. KURVER
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door René Veldhuis op maandag 19 apr 2021 21 | vestiging Den Haag
Wij kochten een complete keuken bij Bemmel & Kroon. Wij werden bij de koop op een bijzonder deskundige wijze geholpen en behoedt voor het maken van twijfelachtige beslissingen en hoefden geen onnodige kosten te maken. Uiteindelijk werd een keuken ontworpen die aan al onze verwachtingen voldeed. De keuken werd op bijzonder deskundige wijze geïnstalleerd. Al met al zijn we zeet te spreken over Bemmel &Kroon.
FOTO VAN RENÉ VELDHUIS
Reactie of foto toevoegen
“Top keuken”
Door Anneleen en Henri op vrijdag 16 apr 2021 21 | vestiging Cruquius
We kwamen voor een oriënterend gesprek bij Martin Honsbeek en hadden twee uur later een prachtige keuken besteld. Wij zijn super tevreden, ook met monteur Richard Duynisveld. Top keuken, top service.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Pam Donkers op dinsdag 13 apr 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Eigenlijk zijn wij achteraan begonnen met de aanschaf van onze keuken. Ik herinnerde mij nog goed de tijdsdruk en zeer beperkte keus bij het uitzoeken van de apparatuur van onze vorige keuken (20 jaar geleden). Overigens een herkenbaar geluid. We hadden een afspraak gemaakt bij B & K om ons eerst in de inbouwapparatuur te verdiepen. We werden rond geleid door een gastvrouw die vrijblijvend met ons door de showroom liep en ons alles vertelde over niet alleen de apparaten ( heel veel was ook te zien) maar ook over de mogelijkheden van fronten, aanrechtbladen etc van de keukens. De gastvrouw had alle tijd en doordat zij niet van de verkoop was, was het ontspannen en zeker heel informatief. Enfin uiteindelijk hebben we een afspraak gehad met Marieke (wel van de verkoop) die ons goed heeft geadviseerd. We hebben de keuken ook laten plaatsen door B & K. We hadden ons voorbereid dat er met plaatsen altijd wel iets fout gaat, maar we hebben geen klachten. Het plaatsen is in één keer goed gegaan. We zijn heel blij met onze keuken en ook met de fijne apparatuur. Een mooie keuken met goede apparatuur en voor een redelijke prijs.
FOTO VAN PAM DONKERS
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Ton en Monique van der Poel op maandag 12 apr 2021 21 | vestiging Cruquius
Een bijzonder vriendelijk ontvangst en meedenkende verkoper. Stond open voor suggesties en kon uit zijn ervaringen daar aanvulling op geven of veranderingen. Daar waar wij nog niet aan gedacht hadden, werd met alle respect uiteen gezet. Prijstechnisch was het ook bijzonder aantrekkelijk. Anthony van Haaster was de verkoper!

Aanvulling ontvangen 14 april 2021: De keuken is inmiddels geplaatst, behalve het blad. Deze moest apart ingemeten worden ivm bijzondere maten.
REACTIE VAN TON EN MONIQUE VAN DER POEL
Het Cambria Brittanic Gold blad is geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Rachna van Velzen op woensdag 31 mrt 2021 21 | vestiging Cruquius
Wij hebben onze keuken gekocht in de vestiging in Cruquius en zijn meer dan tevreden. Onze adviseur Yorin heeft er alles aan gedaan om voor ons de perfecte keuken te realiseren en dat is meer dan gelukt. Alle mooie en nieuwe snufjes zitten erin, zoals een Cuooker en een Bora kookplaat. Geen vervelende onderhandelingen over een prijs maar meteen een scherpe eindprijs, dit is meer dan prettig. Kortom, wij raden Bemmel & Kroon Cruquius aan!
FOTO VAN RACHNA VAN VELZEN
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Roelant Verhulst op zondag 28 mrt 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben onlangs een keuken gekocht bij Bemmel & Kroon, vestiging Zoeterwoude-Rijndijk. Al vanaf het eerste moment zijn we door diverse adviseurs goed geholpen. Het begon al na het maken van een afspraak, binnen een dag telefonisch contact met begeleiding. We zijn toen twee dagen voor de afspraak in de avond langs geweest om de kleur, materialen ed uit te zoeken. Onder goede begeleiding. De afspraak zelf was ook heel goed. Marieke Swaanenburg heeft ons begeleid en weet echt heel goed wat wel en niet mogelijk is. Uit het woud aan mogelijkheden, heeft zij in no time getrechterd wat bij onze wens passend was. De levering ging vlekkeloos. Echt alles klopte en was exact op tijd. Via appjes word je op de hoogte gehouden. De montage was erg goed, door Pronk keukenmontage. Wil ik ook vermelden. Michael Pronk is een vakman, heeft nog aanvullend werk gedaan, een koof gemaakt, de oude keuken gesloopt en af laten voeren. We hebben een tijd lang er tegenop gezien om een keuken te kopen, vanwege negatieve verhalen. Wij hebben die ervaring gelukkig niet gehad. Ook na de koop en aflevering blijft Bemmel & Kroon pro actief. Dit geeft vertrouwen. Echt een aanrader.
FOTO VAN ROELANT VERHULST
Reactie of foto toevoegen
“Zeer te spreken”
Door Ivo de Wilde op dinsdag 23 mrt 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Vanaf dag 1 (het 1e bezoek) tot laatste handeling (ophalen afval) uitstekend geregeld. Zeker binnen deze tijd van Corona-maatregelen. Wij zijn zeer te spreken over de verkoper, de levering en de monteurs. Het meedenken van de verkoper en monteurs is zeer prettig gegaan. Alles is netjes geplaatst tot zéér grote tevredenheid van ons. Het eiland en de wand staan prachtig i.c.m. met onze vloer. Hier gaan wij nog een hele hoop jaren plezier van hebben.
FOTO VAN IVO DE WILDE
+ Toon extra foto van Ivo de Wilde
+ Toon extra foto van Ivo de Wilde
Reactie of foto toevoegen
“Precies geworden zoals gehoopt”
Door Sander op zaterdag 13 mrt 2021 21 | vestiging Den Haag
Onze keuken is precies geworden wat we ervan hadden gehoopt. En dat was nog best een uitdaging. Omdat we een oud huis hebben gekocht met geen rechte muur en allerlei kleine hoeken was het heel wat passen, meten, telefoneren, nameten en tekeningen bestuderen om uiteindelijk tot het resultaat te komen wat we wilden: een hoog stuk en een heel lang laag gedeelte van meer dan 5 meter. Bovendien wilden we de keuken ook nog combineren met een maatwerk inbouwkast. En hadden we ook nog aanzienlijke vertraging met de voorafgaande verbouwing. Maar mede dankzij de flexibiliteit en het meedenken van Per is het allemaal gelukt. En dat tegen een redelijke prijs :-)
FOTO VAN SANDER
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Colinda op donderdag 11 mrt 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Heel tevreden over de deskundigheid van de verkoper en monteur. Denken goed mee om tot een keuken naar wens te komen. Prachtig resultaat geworden en mooi gemonteerd. Zonder problemen. Hierdoor al meerdere mensen naar Bemmel & Kroon gestuurd voor het aanschaffen van een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door Esmeralda Raghunath op donderdag 11 mrt 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Geholpen door Koen Luiten. Super goed meegedacht met de aankoop van onze keuken!
Zeer geduldig en meedenkend over wat er allemaal mogelijk is. Zoals bijvoorbeeld een bezemkast. Zelf nooit aan gedacht maar voor ons echt super onmisbaar.
FOTO VAN ESMERALDA RAGHUNATH
Reactie of foto toevoegen
“Netjes werkende keukenmonteur”
Door Familie van Trierum op dinsdag 2 mrt 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
We hebben gekregen wat we besteld hadden. Vriendelijke meedenkende medewerkers bij de winkel van Bemmel in Zoeterwoude. Vriendelijke netjes werkende keukenmonteur, die ons ook hielp aan een goede stukadoor.
FOTO VAN FAMILIE VAN TRIERUM
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed advies”
Door Youri van der Perk op zondag 28 feb 2021 21 | vestiging Den Haag
Allereerst een zeer goed advies gekregen in de showroom. Er wordt echt rekening gehouden met je wensen en je budget. De verkoper in kwestie raadde ons qua apparatuur zelfs aan een voordeliger apparaat te nemen omdat dit voor ons beter zou zijn. Qua design wordt er echt goed met je meegedacht en zijn helemaal blij met onze keuken. De communicatie is in het gehele proces erg goed en qua service en nazorg kunnen veel bedrijven hier ook wat van leren! Als je een keuken wil, ga naar Bemmel en Kroon :-)
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Thomassen op donderdag 25 feb 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Wij zijn bijzonder tevreden met onze nieuwe keuken. De kwaliteit is super. Het aankoopproces verliep heel goed, er werd echt meegedacht. De keuken is op tijd geplaatst en was compleet. Ook het plaatsen zelf ging professioneel en na een dag werd het verpakkingsmateriaal weer opgehaald. Zijn heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Stefan Berkhout op dinsdag 23 feb 2021 21 | vestiging Den Haag
Top geholpen met de aankoop door verkoper Per Vosters. Iemand die eerlijk is en goede adviezen geeft. De afhandeling en montage was ook uiterst vakkundig gedaan door Mark Asselman. Kortom: ik zou iedereen aanraden om bij jullie een aankoop te doen!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vakkundig en communicatief sterk”
Door Ameya Pethe op maandag 22 feb 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben eind van onze weekje vakantie gebeld om nog een plek was om een afspraak te maken om een ontwerp/offerte te laten maken. Wij wonen op loopafstand van de filiaal in Den Haag maar daar was helaas geen plek, maar wel in Zoeterwoude. Dat was onze eerste contact met B&K en konden op de zelfde dag naar de filiaal in Zoeterwoude. Heel vriendelijk ontvangen, conform alle COVID regels van toen, en tijdens kopje koffie/thee uitleg gekregen van werkwijze. Toen met een collega eerst in de showroom gelopen om inspiratie op te doen (wij wisten gelukkig al veel wat wij wilden: Merk apparatuur, composiet blad en welke apparatuur). Toen keuze gemaakt van blad (Composiet Quartz Zwart) en keuze gemaakt voor fronten (pastelgroen). Toen kwamen we voor het eerst tegenover adviseur Koen Luijten aan tafel en nogmaals alle wensen doorgenomen. Daarna begon hij heel vakkundig onze scherpe vragen te stellen waardoor wij zelf getriggered over het ontwerp, inrichting/plaatsing van apparatuur etc. Wij wilden heel graag een Bar met krukjes tegenover de kookplaat (zie foto). Ontwerp gemaakt waar alles goed paste. Advies over apparatuur ging ook heel professioneel (wij wisten dus dat wij alles SIEMENS wilden) met nodige advies. Zo hebben gekozen voor wat standaard koel-vries combi, wat luxere vaatwasser en afzuigkap en zeer luxe combi-oven en inductie kook-plaat. Na alles toevoegen kwam de vraag over wat onze budget (grofweg) was en al snel was de adviseur bereid wat van de prijs af te halen om zo dat een zeer goede offerte te komen. Wij waren heel blij met hele ervaring en gingen we naar huis met dit als onze droom-keuken. Uiteraard wilden we kijken hoe het plaatje uitkomt bij een paar concurrenten. Daar zijn we geweest en kwamen we op een totale plaatje toch beter uit bij B&K (soms door minder luxe apparatuur, wel/geen Quooker in zelfde prijs, ervaring met adviseur). Toen wisten we dat het bij B&K moest zijn, waar wij onze eerste ontwerp hebben laten maken. Tijdens de meetafspraak, een hele vriendelijke collega geweest die alle details hebt doorgenomen en alles netjes opgemeten. Hij adviseerden ons om de bar (die in zelfde materiaal zou zijn als werkblad namelijk composiet) niet alleen te laten leunen op de achterwand. Gezien de gewicht zou dat te zwaar en gevaarlijk zijn door m.n. door kleine kinderen die makkelijk hangen/leunen etc. Dit feedback even gecheckt met Koen en nog een keer naar de filiaal geweest aan aangegeven dat wij ons zorg maken over de bar. Hij bevestigde dat met wat speciale leuningen die zwaar belast kunnen worden zou dit geen probleem moeten zijn. Toch belden hij onze tijdens het werkelijk bestellen van de offerte dat een collega die de ontwerp moest 'reviewen' dit toch gevaarlijk vond door de constatering van de meet-collega. Uiteindelijk besloten om bar achterwege te laten. Toen beetje spijt gehad maar na de montage tot vandaag heel blij dat door de ruimte die we nu hebben zonder de bar. Bezorging ging heel netjes, vakkundig via achtertuin en gingen ze heel zorgvuldig aan de slag met onze nieuwe vloer (hiervoor hebben we 3 weken gehele bg laten verbouwen met vloerverwarming, nieuwe vloer etc.) Tijdens het inplannen van bezorg en montage afspraak ook heel goed geholpen door klantenservice collega's. Montage ging via monteur van B&K Tom Schouten. Montage ging opzich heel vakkundig en professioneel, alleen de communicatie wat minder 'gezellig' (wij zijn praatgraag en monteur was iemand van niet zo veel woorden). Dat is opzich geen probleem, het gaat om zijn montage werk en dat is echt top geweest. Wandtegels in de keuken hebben we zelf gekozen, maar zijn heel blij met onze ervaring met B&K. Samengevat : zeer vakkundig, communicatief sterk en geweldige communicatie & montage dienst
FOTO VAN AMEYA PETHE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Martin op maandag 22 feb 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben naar volle tevredenheid een keuken uitgezocht, besteld en geleverd gekregen. We hebben hiervoor drie afspraken in de winkel gehad, de eerste gecombineerd met inspiratie opdoen en daarna het ontwerp. Ik voelde mij echt klant hier. Er is ruim tijd genomen met koffie en verse koek. Het ontwerp is op groot scherm en krijg je gelijk mee. Tenslotte kun je met een inlogcode rustig zaken nakijken en delen met loodgieter en elektricien. Na het bestellen werden onze vragen snel beantwoord door de verkoper. Levering was vakkundig en snel door een ZZP keukenmonteur. Tip: neem de tijd voor het uitzoeken van de apparatuur. Er is veel in de winkel maar alles is door de verkoper uitgezocht. Wel naar wens maar er was vast meer keuze.
FOTO VAN MARTIN
Reactie of foto toevoegen
“Compeet nieuwe keuken”
Door Frans op zaterdag 20 feb 2021 21 | vestiging Den Haag
Een compleet nieuwe keuken gekocht. Keurig en tijdig op de hoogte gehouden van datum plaatsing en levering. De afspraken worden prima nagekomen. Het was bij ons een best wel ingrijpende verbouwing/ verandering, maar de plaatsing is prima verlopen en keurig uitgevoerd. Wij zijn heel tevreden met onze mooie nieuwe keuken!
FOTO VAN FRANS
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling waard”
Door Hans Schiermeier op vrijdag 19 feb 2021 21 | vestiging Den Haag
We hadden een ervaren en eerlijke verkoper, verstrekte duidelijke informatie en dacht met ons mee. De showroom is duidelijk en overzichtelijk. De installatie is soepel verlopen, alles paste en functioneerde. De keuken is netjes gemonteerd door 2 ervaren heren. Dus al met al kan ik Bemmel en Kroon aanbevelen.
FOTO VAN HANS SCHIERMEIER
Reactie of foto toevoegen
“Planning, levering en montage perfect”
Door Mijndert De Boer op donderdag 18 feb 2021 21 | vestiging Cruquius
Vanaf ons 1e bezoek bij Bemmel en Kroon voelde het goed, bij ons 1e bezoek moesten we een technische tekening laten maken voor ons nieuwe huis en het klopte precies! Vervolgens de planning, levering en montage waren ook perfect! En nu genieten we al weer een paar weken. Gr, Mijndert en Leida
FOTO VAN MIJNDERT DE BOER
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met keuken”
Door Familie Holterman Bennebroek op zaterdag 13 feb 2021 21 | vestiging Cruquius
Wij zochten een nieuwe keuken, gingen bij verschillende bedrijven op informatietocht, liepen bij Bemmel&Kroon binnen, vestiging Cruquius, en liepen als het ware tegen onze keuken aan. Prima geadviseerd door Yorin Blokker, geen gladderik maar een eerlijk verkoopverhaal met goede adviezen. Vertelde ook over eigen ervaringen met een bepaald merk apparatuur die ook nog optimale garantie biedt (Pelgrim). Keuken op maat geschetst. Daarna besteld en conform geleverd. Installatiebedrijf Age Boersma heeft prijs geoffreerd voor demontage oude keuken, installatie nieuwe. We wisten van meet af aan waar we aan toe waren, dus geen onverwachte financiële tegenvallers. Na gedane zaken werd de oude keuken volgens afspraak de volgende dag afgevoerd. Eén puntje ter verbetering: Het was ons onduidelijk of wijzelf de oude keuken moesten verwijderen dan wel dat dit tot de totale installatie zou behoren. Wellicht waren wij naïef, we gingen ervan uit dat dit tot de totale opdracht behoorde. Dat bleek niet zo te zijn. Gelukkig heeft de installateur Age Boersma alles perfect opgelost en daar een redelijke prijs voor geoffreerd. Het zou expliciet onderdeel moeten zijn van het verkoopgesprek. Maar al met al: we zijn heel blij met de prachtige keuken.
FOTO VAN FAMILIE HOLTERMAN BENNEBROEK
+ Toon extra foto van Familie Holterman Bennebroek
+ Toon extra foto van Familie Holterman Bennebroek
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen bij Bemmel & Kroon”
Door Kirsten op maandag 8 feb 2021 21 | vestiging Den Haag
We zijn heel fijn geholpen bij Bemmel & Kroon. We zijn gestart met het bekijken van mogelijkheden voor keukenkastjes en aanrechtbladen. Hier kregen we hele fijne tips over zaken waar we zelf nog niet aan gedacht hadden. Daarna samen een keuken getekend. Thuis konden we nog eens rustig over de mogelijkheden nadenken en bij een tweede afspraak, hebben we nog het één en ander laten aanpassen. Dit was geen probleem. Het leveren en plaatsen ging ook soepel.
FOTO VAN KIRSTEN
Reactie of foto toevoegen
“Voortreffelijk”
Door Familie van H. op zaterdag 23 jan 2021 21 | vestiging Den Haag
We genieten alweer vanaf oktober 2020 van de prachtige keuken die we bij Bemmel en Kroon kochten. Onze zoektocht begon in de showroom waar we door de manager op weg werden geholpen. Raymond vd Vet was onze verkoopadviseur en heeft ons enorm goed geholpen met het ontwerp. Het werd een zwarte keuken met wit composiet blad waar we zelf houten planken aan toevoegde en een warme muurkleur. Een plaatje. Keuken Totaal Concept monteerde onze keuken voortreffelijk. Al met al een hele fijne ervaring met Bemmel en Kroon en KTC.
De foto's delen we graag voor eventuele inspiratie.
FOTO VAN FAMILIE VAN H.
+ Toon extra foto van Familie van H.
+ Toon extra foto van Familie van H.
REACTIE VAN FAMILIE VAN H.
Keukenfoto Rechts
REACTIE VAN ANNA
Mooi blad! Wat een naam heeft het witte blad? In de winkel zie ik alleen easy white composiet, ziet er anders uit in de winkel dan op de foto.
REACTIE VAN FAMILIE VAN H.
Het is easy white composiet gepolijst. Heel erg mooi en zijn er erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Grote klasse”
Door Arend Kastelein op donderdag 14 jan 2021 21 | vestiging Den Haag
Wij zijn zeer te spreken over de levering van onze nieuwe keuken door Bemmel en Kroon. Het begon al met de geweldige verkoopadvisering door Raymond van der Vet. Vervolgens werd onze keuken stipt op het afgesproken moment geleverd door bedreven transportmedewerkers die alle verpakkingsmaterialen later mee terug hebben genomen. Tenslotte werd de keuken vakkundig geinstalleerd door Michael Pronk. Grote klasse!
FOTO VAN AREND KASTELEIN
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Bemmel & Kroon
aCruquius (158 ervaringen), Cruquiusplein 50, Cruquius plaza, 2142 EV Cruquius, tel 023 - 548 30 60
bDen Haag (339 ervaringen), Neckar 24, Industrieterrein Forepark, 2491 BD Den Haag, tel 070 - 320 60 65
cZoeterwoude (417 ervaringen), Hoge Rijndijk 269, 2382 AN Zoeterwoude Rijndijk, tel 071 - 581 20 20
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.