Feedback
9,2

Bemmel & Kroon

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.bemmelenkroon.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bemmel & Kroon
Een nieuwe keuken is al gauw een hele investering. Terecht dat u bij zo'n uitgave van tevoren maximale zekerheid wilt hebben dat alles klopt. Bemmel & Kroon geeft u die zekerheid. Als door en door gezond familiebedrijf focussen we al ruim 50 jaar op één ding: blijvend tevreden relaties. Zo komt het dat we zelfs klanten hebben die al 4 keer of vaker een keuken van ons afnamen.

Het recept van ons succes:
• Continu zo'n 150 opstellingen in 3 showrooms (Den Haag, Zoeterwoude-Rijndijk en Cruquius).
• Unieke presentatie van de inbouwapparatuur, bij ons kunt u zo goed als alles "in het echt” uitzoeken en hoeft het niet vanuit een folder.
• Door gebruik te maken van het nieuwste computerprogramma kunnen we uw droomkeuken goed voor u visualiseren.
• Wij voeren alle denkbare stijlen.
• Wij vragen geen enkele aanbetaling.
• Wij komen de keukenruimte gratis voor u opmeten.
• Onze offerte is altijd helder en volledig, dus geen dure verrassingen achteraf.
Ervaringen
Er zijn 912 ervaringen over Bemmel & Kroon. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren627 ervaringen
4 sterren219 ervaringen
3 sterren19 ervaringen
2 sterren20 ervaringen
1 ster17 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Complimenten”
Door Paul op donderdag 16 sep 2021 21 | vestiging Den Haag
In april een keuken besteld nadat we zeer goed geholpen waren door de keukenadviseur. Eind augustus de keuken geleverd conform afspraak. Gedurende gehele traject een uitstekende communicatie, alles liep prima volgens afspraak, kortom uitstekende service. Zelfs een apparaat dat niet geleverd kon worden werd kosteloos vervangen door een duurder apparaat. De keuken is vervolgens zeer vakkundig en netjes geplaatst, we zijn er enorm blij mee! Complimenten aan Bemmel & Kroon en natuurlijk ook aan de monteur.
FOTO VAN PAUL
Reactie of foto toevoegen
“Wij hebben onze droomkeuken”
Door Sabine wolvers op donderdag 16 sep 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Na een lockdown mochten we eindelijk weer de showroom in om op zoek te gaan naar onze droomkeuken.. wat een aanbod! Na een gesprek van ruim 2 uur waren wij er wel uit wat onze droomkeuken moest worden! En zelfs in de tussentijd ga je dan toch twijfelen maar ook daarin werden wij goed begeleid! In augustus was het dan eindelijk zo ver en is onze droomkeuken geplaatst!!! En hij is zo mooi.......
FOTO VAN SABINE WOLVERS
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door H.M. Beets op donderdag 16 sep 2021 21 | vestiging Den Haag
Bij het kopen van de keuken zijn wij op een bijzonder prettige wijze geholpen. Wij zijn nog diverse keren terug geweest om te kijken of wij de juiste keuze hadden gemaakt en steeds weer netjes geholpen. Dus kort gezegd: helemaal tevreden. Ook de montage is vlot en goed verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Aardig attent personeel”
Door R. Renting op donderdag 16 sep 2021 21 | vestiging Cruquius
Heel goed geholpen na contact met de leidinggevende nadat degene met wie ik offerte had gemaakt op vakantie was en ik haast had met bestellen van de keuken. Aardig attent personeel.

Aanvulling ontvangen 16 september 2021: is gemonteerd zoals op de foto te zien. Prima, alleen de afwerking van kitranden had wat mij betreft netter gemogen.
FOTO VAN R. RENTING
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Chris van Mourik op maandag 13 sep 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Goede plaatsing, alles was aanwezig en zonder slag of stoot afgerond. Bemmel en Kroon werken met de juiste partners.
FOTO VAN CHRIS VAN MOURIK
Reactie of foto toevoegen
“Alles is soepel verlopen”
Door Christel op zaterdag 11 sep 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Erg prettig geholpen door de verkoper. We kregen meteen een goede prijs. Ook de montage verliep heel soepel, inclusief het contact erover. We moesten de datum aanpassen en dat werd allemaal netjes geregeld.
FOTO VAN CHRISTEL
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig resultaat”
Door Harm Prins op woensdag 1 sep 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Prettig aankoopproces, vervolg uitstekend en uiteindelijk prima plaatsing met voor ons prachtig resultaat.
FOTO VAN HARM PRINS
Reactie of foto toevoegen
“Dank allemaal”
Door Bert vogelaar op vrijdag 27 aug 2021 21 | vestiging Den Haag
Keuken gekocht met optimale begeleiding vanuit Bemmel en Kroon. En een super montage team die je keuken komt plaatsen. Beter kan niet dank je wel allemaal.
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Martijn op maandag 23 aug 2021 21 | vestiging Cruquius
We zijn in de winkel allereerst al erg goed geholpen door de verkoper (Bram). Nooit opdringerig, maar altijd vriendelijk en oplossingsgericht. De mooie showroom gaf ons een goed beeld van de mogelijkheden en we hebben daar snel een keuze kunnen maken. Deze keuze werd vervolgens omgezet in een prachtige 3D-tekening en scherpe offerte. Het opmeten van de keuken en de plaatsing gingen verder ook zeer soepel. Op de afgesproken dagen zijn ze bij ons langs gekomen, ze werkten zeer netjes en professioneel en al met al heb ik geen enkel minpuntje kunnen ontdekken. We konden tijdens de plaatsing van de keuken zelfs gewoon in de woonkamer (we hebben een open keuken) blijven 'leven' omdat er zo netjes gewerkt is. Alle lof dus voor Bemmel & Kroon
FOTO VAN MARTIJN
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Ivan op zondag 22 aug 2021 21 | vestiging Cruquius
We zijn erg blij met onze nieuwe keuken en deze voldeed aan onze verwachtingen. Na montage lijkt de keuken identiek aan hoe deze van tevoren op papier getoond werd. Het was erg prettig dat zowel de koop, bezorging en montage door dezelfde partij geregeld werden. Wij waren blij met de suggesties en opties die gegeven werden wat betreft o.a. de bladen per prijscategorie, de hoogte van het keukenblad en de keuze van apparatuur. De showroom was mooi en ruimtelijk ingedeeld waardoor wij ons goed konden oriënteren en een indruk konden krijgen van de materialen.
FOTO VAN IVAN
Reactie of foto toevoegen
“Hoekkeuken”
Door Fam Schaap op woensdag 18 aug 2021 21 | vestiging Den Haag
In de showroom fijn geholpen, verkoper was niet opdringerig. Ons inziens een scherpe prijs. De keuken werd vakkundig geplaatst. We zijn zeer tevreden met het resultaat.
FOTO VAN FAM SCHAAP
+ Toon extra foto van Fam Schaap
Reactie of foto toevoegen
“Moderne greeploze keuken”
Door Wim van Zijp op dinsdag 17 aug 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Wij zijn in de showroom goed geholpen duidelijke uitleg goede begeleiding. Ook zijn wij zeer te spreken over de monteur die de keuken kwam plaatsen hij werkte heel precies en netjes. Ook het extra werk wat moest gebeuren was geen probleem voor hem. Wij zijn heel tevreden met onze moderne greeploze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met onze keuken”
Door Jacqueline van Pelt op dinsdag 17 aug 2021 21 | vestiging Cruquius
Wij zijn heel tevreden over Bemmel en Kroon! Toen we binnen kwamen zijn we geholpen door een dame, die heeft ons alvast op weg geholpen qua materiaal / kleur en aanrechtblad etc. Toen een afspraak met Yorik gehad, die heeft uiteindelijk de keuken ontworpen naar onze wensen! En ruim een half jaar later is onze keuken geplaatst door een vriendelijke en ervaren monteur! Kortom wij zijn superblij met onze keuken van Bemmel en Kroon!!
FOTO VAN JACQUELINE VAN PELT
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Holm op vrijdag 13 aug 2021 21 | vestiging Den Haag
Verkoper dacht goed met ons mee en was niet opdringerig. Goede prijs kwaliteit verhouding keuken. Zijn erg tevreden met resultaat.
FOTO VAN HOLM
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige, volledig uitgeruste keuken”
Door Dennis K. op donderdag 12 aug 2021 21 | vestiging Den Haag
Op aanraden van een vriend kwam ik bij B&K in Den Haag terecht, waar Raymond mij (ondanks de kleine ruimte) hielp een prachtige, volledig uitgeruste keuken uit te kiezen. Helaas waren vlak voor levering nog niet alle apparaten op voorraad, waardoor ik kosteloos een upgrade kreeg. Op de dag van levering stonden de mannen van Freund montage al klaar voordat de keuken er was, maar toen deze gearriveerd was, stond hij met een kleine 4 uur werkend en al op zijn plek. De keuken is mooier uitgevallen dan ik hoopte, ondanks dat ik middenin een verbouwing zit, heb ik nu alvast een stukje wat ik "thuis" kan noemen.
FOTO VAN DENNIS K.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij en tevreden”
Door Florine op woensdag 11 aug 2021 21 | vestiging Den Haag
Zeer goed en deskundig geholpen door alle medewerkers van Bemmel en Kroon! Ontzettend blij en tevreden met de kwaliteit van de keuken. Boven verwachting.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal naar wens en strak in de prijs”
Door Liesbeth Echteld op dinsdag 10 aug 2021 21 | vestiging Cruquius
We waren al bij 2 keukenzaken geweest in Haarlem, die naar ons idee beiden te duur waren. We hebben bij Bemmel en Kroon aan gegeven hoeveel we maximaal uit wilden geven. Dat was bijna €4000,- onder de offertes van de andere partijen. Bemmel kon ons dus voor veel minder geld exact d zelfde keuken bieden met dezelfde inbouw apparatuur. We zijn heel goed en vriendelijk geholpen in de showroom en toen het eenmaal zover was, is de keuken in 1 dag geplaatst. Heel vakkundig advies en helemaal naar wens
FOTO VAN LIESBETH ECHTELD
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met keuken”
Door Willem Kleijn op dinsdag 10 aug 2021 21 | vestiging Cruquius
Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Goed geholpen door Anthony van Haaster. Keuken was goed in gemeten. Bezorgen van de keuken precies op afspraak. Het installeren van de keuken was door Montage bedrijf NT Keukenmontage prima gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geholpen”
Door Irene Filippo op zondag 8 aug 2021 21 | vestiging Cruquius
Heel goed geholpen bij het ontwerp en uitzoeken van onze keuken, ook toen we het hele ontwerp weer hebben omgegooid. Plaatsen van de keuken is keurig gedaan en in overleg. Had alleen graag de kleuren van de keuken en het blad mee gekregen na het uitzoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken incompleet”
Door P. Tubbing op zaterdag 7 aug 2021 21 | vestiging Den Haag
Op 20 mei 2021 is onze (Next125) keuken van 60k euro geïnstalleerd. Sindsdien hebben we te maken met een lange lijst van gebreken: apparaten (Miele !) die steeds foutmeldingen geven, niet werkende Quooker (Cube), ontbrekende afwasmachine, kromme deuren, scheve lades, deuren en lades die moeilijk opengaan en vele andere gebreken. De leverancier Bemmel & Kroon belooft steeds dat alles in orde komt, maar nu bijna 10 weken later zitten we steeds met een ellendige en incomplete keuken. We hebben vele uren met leveranciers aan de telefoon gespendeerd maar tot nu toe zonder resultaat.

30 July 2021. Bemmel & Kroon is met de zaak bezig en heeft alle problemen genoteerd (blijkbaar waren de eerdere meldingen in de prulenbak verdwenen). Miele is geweest voor de stoomoven en deze werkt nu naar behoren. De beloofde "beste monteur" van Bemmel & Kroon bleek de waterslang verkeerd gemonteerd te hebben met een knik erin. Ik ben benieuwd hoelang de met Duct tape gemonteerde downdraft het gaat uithouden. Ondertussen geeft de Siemens vaatwasser ook foutmeldingen. Ook een montage fout van de "beste monteur"?

4 Aug 2021. Een monteur van Quooker is langs geweest en heeft een nieuwe Cube moeten installeren. Hij melde ook nog dat de installatie "niet volgens de regels der kunst" is gebeurd. Hij had echter geen onderdelen bij zich om dit op te lossen. Nu maar weer wachten op feedback van de service afdeling. Misschien wordt het tijd om Rene van Bemmel eens te contacteren...

6 aug 2021. De directie van Bemmel & Kroon is nu ook op de hoogte. Woensdag komen ze kijken met een monteur.

7 aug 2021. Vandaag weer een verrassing. We wilden de Miele inductiekookplaat voor het eerst gebruiken; stopt na 4 seconden met een korte "Err" melding... Ook verkeerd geïnstalleerd?
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door R&I van Bronckhorst op donderdag 5 aug 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Vakkundig advies en aangedragen ideeën bij uitzoeken van de keuken. Goede communicatie tussentijds. Installeren van de keuken was perfect.
FOTO VAN R&I VAN BRONCKHORST
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Fam. R. Keller op dinsdag 3 aug 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
We zijn zeer tevreden over onze aankoop bij Bemmel & Kroon: het begon met een uitstekende 'in-take', waarbij de verkoopadviseur goed luisterde naar de klant en constructief meedacht. Hierbij hielp de overzichtelijke website van Bemmel & Kroon, waarop de inbouwapparatuur goed te beoordelen en te selecteren is. Tijdens de bestelperiode werden we via internet en telefonisch goed op de hoogte gehouden van o.m. de leveringstermijn; ook bleken nog aanpassingen aan het oorspronkelijke ontwerp mogelijk. Vervolgens vond de aflevering plaats op de afgesproken datum, evenals de installatie. Deze installatie werd gedaan door een uiterst professionele monteur, die perfect werk afleverde. Tenslotte de keuken zelf: die is van top-kwaliteit, van alle gemakken voorzien, oogt modern en solide, en is fantastisch in het gebruik. Kortom: een dikke 10 wat ons betreft voor Bemmel & Kroon!
FOTO VAN FAM. R. KELLER
Reactie of foto toevoegen
“Grote zorg”
Door Tom van Alphen op woensdag 28 jul 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Een prima voorlichting hebben we gekregen van de keuken adviseur met alle mogelijke opties. De inbouw en het aansluiten werd met grote zorg en super snel gerealiseerd.
FOTO VAN TOM VAN ALPHEN
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop van keuken”
Door Jan Bergen op zondag 25 jul 2021 21 | vestiging Cruquius
Prettige en behulpzame ontvangst door receptie. Goede rondleiding en vervolgens ontwerpen van gewenste keuken. Paar keer per e-mail contact gehad over aanpassingen en afspreken definitieve prijs. Voor opname prettig. Uitvoering was buitengewoon goed. Keuken werkt geheel naar behoren.
FOTO VAN JAN BERGEN
Reactie of foto toevoegen
“Keuken aankoop”
Door Sanjay Jewlal op vrijdag 23 jul 2021 21 | vestiging Cruquius
We zijn goed geholpen ze keken naar onze wensen, wat we wilde hebben.

Aanvulling ontvangen 23 augustus 2021: Onze aankoop is al geleverd en gemonteerd. Dit is ons zeer goed bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de keuken”
Door Thijs van Brandenburg op donderdag 22 jul 2021 21 | vestiging Cruquius
Door zelf flexibel te zijn konden we heel snel terecht voor een afspraak met een adviseur. De adviseur was duidelijk en dacht goed mee wat leidde tot een prettig gesprek. Na 2,5 uur gingen we naar huis met een productenlijst en tekeningen. Twee weken later werd er contact opgenomen om te vragen of we door wilden gaan met de aankoop. Voor deze tweede afspraak konden we weer snel terecht en zo hadden we binnen 3 weken een keuken gekocht. Er komt wel heel veel bij kijken en het is handig om met veel mensen er over te praten, zodat je zeker bent dat alles naar wens wordt besteld. We kwamen er zo ook achter dat twee vrienden van ons ook bij Bemmel&Kroon hadden gekocht en bij hen ging ook alles in 1x goed. Montage was perfect gedaan en we zijn heel blij met de keuken.
FOTO VAN THIJS VAN BRANDENBURG
REACTIE VAN THIJS VAN BRANDENBURG
Foto van de andere kant
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden goed nagekomen”
Door A j de leeuw op maandag 19 jul 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Goede service en informatie, duidelijke afspraken en het nakomen hiervan, netjes gemonteerd.
FOTO VAN A J DE LEEUW
Reactie of foto toevoegen
“Uitgebreide keuze”
Door Remco op maandag 19 jul 2021 21 | vestiging Den Haag
Uitgebreide keuze en goede service. Men denkt goed mee in de wens van de klant en als klant wordt je goed en vakkundig op de hoogte gehouden middels het klantportaal. Hier kan je het gehele proces stap voor stap volgen.
FOTO VAN REMCO
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Familie Dijkmans op vrijdag 16 jul 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Zeer tevreden zijn we met onze keuken. We hadden al veel zelf uitgedacht maar door de adviezen is de keuken uiteindelijk helemaal naar onze zin geworden. Ook zeer tevreden over onze monteur. Enige minpunt is dat door drukte bij de monteurs er in ons geval geen meerwerk mogelijk was waardoor we genoodzaakt waren om dit nog voor de installatie zelf te doen (of door iemand anders te laten doen wat in corona tijd nog wel een uitdaging was).
FOTO VAN FAMILIE DIJKMANS
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met onze mooie nieuwe keuken”
Door Nick Overpelt op vrijdag 16 jul 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Fantastische keuken gekocht en geplaatst! Voor ons een grote, spannende aankoop, dus we waren erg blij dat onze adviseur, Jim, geduldig met ons bleef proberen om oplossingen te zoeken voor problemen en aanpassingen. De keuken werd geplaatst door het montagebedrijf van R. Arnoldus, ook met hem verliep de samenwerking naar tevredenheid. Wij zijn héél blij met onze mooie nieuwe keuken en raden Bemmel en Kroon aan iedereen in onze omgeving aan!
FOTO VAN NICK OVERPELT
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Maurice Netjes op dinsdag 6 jul 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Super tevreden over de keuken. Van advies tot plaatsing helemaal top!
FOTO VAN MAURICE NETJES
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken niet goed gelopen”
Door Sloos op dinsdag 22 jun 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Zeer ontevreden keuken gekocht van maar liefst rond de 42000 euro aanrechtblad niet op maat bovenkastje verkeerd omgezet rooster afvoer bora niet geleverd daarna toen het wel geleverd werd er scheef opgezet ,glas van een hoek af , vriezerdeur niet geleverd , een vriezer die tot nu toe nog steeds niet werkt later kwamen ze er ook achter dat de wanden die ik besteld had niet tot het plafond geleverd konden worden dagen zonder kookgelegenheid spoelbak en water gezeten al met al nadat ze het hersteld hadden wat absoluut nog steeds niet naar ons zin is geen sorry of een bloemetje beloven een schitterende keuken maar als je betaald heb zijn ze niet thuis en hoor je niks meer.
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Antonio Cannavacciuolo op vrijdag 18 jun 2021 21 | vestiging Den Haag
Recentelijk een nieuwbouwhuis gekocht. Bemmel&Kroon was de partij die vanuit de bouw betrokken was voor de keuken. Bij onze eerste bezoek waren we aangenaam verrast om te zien dat ze ook Next125 keukens verkochten, een merk dat we al een tijdje op onze verlanglijst hadden staan.
Samen met Don Cabooter zijn wij het traject ingegaan om een mooie keuken, geheel naar onze wensen, samen te stellen. En dat is gelukt. Don heeft ons zeer goed geholpen en geadviseerd met veel geduld. Nadat wij al een keuken hadden uitgezocht, hebben wij toch vrij laat in het proces besloten om de keuken te vergroten en anders op te stellen. Don is meteen voor ons aan de slag gegaan en heeft alles tot grote tevredenheid opnieuw uitgewerkt. Alle lof!
Ook bij het plaatsen van de keuken een echte vakman over de vloer gekregen, Henny Polder. Een man die de kneepjes van het vak kent. Hij is zelfs al eens eerder voorbij gekomen om te kijken of het leidingwerk goed was. Wat mij betreft dus met veel plezier en vertrouwen samen met deze mensen een mooie keuken samengesteld.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf geplaatst”
Door I. Lubbers op zondag 30 mei 2021 21 | vestiging Den Haag
Uitgebreide voorlichting gekregen over merken, opstellingen en kosten. Transparant overzicht gekregen met de verschillende opties. Goede service in de winkel maar zeker ook na de koop bij de technische dienst.

Aanvulling ontvangen 31 mei 2021: De keuken is inmiddels geleverd en geplaatst.
Wij hebben er voor gekozen om de keuken zelf te plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Elseline op dinsdag 25 mei 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Fijn geholpen door Bram, er wordt goed meegedacht. Zeer tevreden met mijn prachtige keuken! Communicatie via het portaal is ook duidelijk. Kortom; Top!
Reactie of foto toevoegen
“Hulde”
Door Jan Paats op donderdag 20 mei 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Fantastische Schüller keuken gekocht bij Bemmel en Kroon. Keuken hadden we eerst in de kleur wit uitgezocht maar we zijn later, met goed advies van Ricardo, overgestapt op zeer licht grijs. We zijn er heel blij mee en ook het plaatsen is zonder problemen verlopen. Alleen maar hulde.
FOTO VAN JAN PAATS
Reactie of foto toevoegen
“Duurde te lang”
Door Erol Erturk op maandag 17 mei 2021 21 | vestiging Cruquius
We have purchased a kitchen from Bemmel & Kroon May 2020 and its still not completely delivered. Firstly kitchen is delayed by 5 weeks than it turned out that they ordered it in wrong colour and needed to order again. Another 12 weeks passed and new kitchen arrived. We had it partly installed October 2020. Than ordered a backsplash to the wall( For avoiding wall to be dirty while cooking) with the same material as worktop 04.11.2020. They told me it will take them 4-5 weeks to install it from delivery date. Guess what - its delivered 14 weeks later with a big suprise. Ofcourse it was in wrong measurements and didnt fit. So they had to pick it up again and told me they will be back within 2 weeks with correct materials and install it. Did it happen ? OFCOURSE NOT. Its been another 12 weeks and they are still not there, I have emailed them maybe 20 times. Called them at least more than 50 times.I am tired of this unserious company and finally asked for a refund this morning.Its a mess - its a big caos. Nobody really takes responsibility - everybody blames to eachother. Even the managing director called and apologiez and promised to sort things out fast.However it turned out that the people who works here not only doest care about the customers also doesnt care about what their boss promises. UNBELIEVEABLE: Very unprofessional.They dont even know how to apology. They have wasted almost a year of my life and they still email me that they are very busy. xxxx unbelieveable. This is literally swindle! You dont sell and charge customer for a service/product you cant deliver! Overall i dont recommend you to buy a kithcen from this company unless you are bored and have a lot of time to waste.
Reactie of foto toevoegen
“Ieder dag genieten”
Door Meriem op donderdag 6 mei 2021 21 | vestiging Den Haag
We hebben onze keukeneiland bij Bemmel & Kroon aangeschaft en zijn dik tevreden over het gehele proces van advies tot aan de montage toe. Onze wensen zijn uitgebreid besproken en werden we vakkundig geadviseerd. Het is iedere dag genieten om in de keuken te staan!
FOTO VAN MERIEM
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door E.H.M van een Bosch op donderdag 29 apr 2021 21 | vestiging Cruquius
We hebben een keuken gekocht, en goed geholpen.

Aanvulling ontvangen 5 mei 2021: De aankoop is geleverd en gemonteerd, zijn daar zeer tevreden over.
REACTIE VAN E.H.M VAN DEN BOSCH
Zo blij met onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door A. Kurver op donderdag 29 apr 2021 21 | vestiging Den Haag
We hebben een Next125 keuken gekocht en daar zijn we enorm blij mee. Ten eerste zijn we heel goed geholpen door dhr. S. Chatterpal, een geweldige verkoper bij Bemmel & Kroon. De keuken is precies geworden waar we van droomden. Met allerlei inbouwapparatuur van Siemens: inductiekookplaat, wandafzuigkap, oven met magnetronfunctie, koelkast, vaatwasmachine. De vrieskast is van AEG. Ten tweede iets over de montage van de keuken: dhr. R. Tegelaar heeft de keuken gemonteerd. Chapeau voor deze technische man die voor 16.00 uur de keuken prima had gemonteerd. Wij zijn zeer tevreden!
FOTO VAN A. KURVER
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door René Veldhuis op maandag 19 apr 2021 21 | vestiging Den Haag
Wij kochten een complete keuken bij Bemmel & Kroon. Wij werden bij de koop op een bijzonder deskundige wijze geholpen en behoedt voor het maken van twijfelachtige beslissingen en hoefden geen onnodige kosten te maken. Uiteindelijk werd een keuken ontworpen die aan al onze verwachtingen voldeed. De keuken werd op bijzonder deskundige wijze geïnstalleerd. Al met al zijn we zeet te spreken over Bemmel &Kroon.
FOTO VAN RENÉ VELDHUIS
Reactie of foto toevoegen
“Top keuken”
Door Anneleen en Henri op vrijdag 16 apr 2021 21 | vestiging Cruquius
We kwamen voor een oriënterend gesprek bij Martin Honsbeek en hadden twee uur later een prachtige keuken besteld. Wij zijn super tevreden, ook met monteur Richard Duynisveld. Top keuken, top service.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Pam Donkers op dinsdag 13 apr 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Eigenlijk zijn wij achteraan begonnen met de aanschaf van onze keuken. Ik herinnerde mij nog goed de tijdsdruk en zeer beperkte keus bij het uitzoeken van de apparatuur van onze vorige keuken (20 jaar geleden). Overigens een herkenbaar geluid. We hadden een afspraak gemaakt bij B & K om ons eerst in de inbouwapparatuur te verdiepen. We werden rond geleid door een gastvrouw die vrijblijvend met ons door de showroom liep en ons alles vertelde over niet alleen de apparaten ( heel veel was ook te zien) maar ook over de mogelijkheden van fronten, aanrechtbladen etc van de keukens. De gastvrouw had alle tijd en doordat zij niet van de verkoop was, was het ontspannen en zeker heel informatief. Enfin uiteindelijk hebben we een afspraak gehad met Marieke (wel van de verkoop) die ons goed heeft geadviseerd. We hebben de keuken ook laten plaatsen door B & K. We hadden ons voorbereid dat er met plaatsen altijd wel iets fout gaat, maar we hebben geen klachten. Het plaatsen is in één keer goed gegaan. We zijn heel blij met onze keuken en ook met de fijne apparatuur. Een mooie keuken met goede apparatuur en voor een redelijke prijs.
FOTO VAN PAM DONKERS
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Ton en Monique van der Poel op maandag 12 apr 2021 21 | vestiging Cruquius
Een bijzonder vriendelijk ontvangst en meedenkende verkoper. Stond open voor suggesties en kon uit zijn ervaringen daar aanvulling op geven of veranderingen. Daar waar wij nog niet aan gedacht hadden, werd met alle respect uiteen gezet. Prijstechnisch was het ook bijzonder aantrekkelijk. Anthony van Haaster was de verkoper!

Aanvulling ontvangen 14 april 2021: De keuken is inmiddels geplaatst, behalve het blad. Deze moest apart ingemeten worden ivm bijzondere maten.
REACTIE VAN TON EN MONIQUE VAN DER POEL
Het Cambria Brittanic Gold blad is geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Rachna van Velzen op woensdag 31 mrt 2021 21 | vestiging Cruquius
Wij hebben onze keuken gekocht in de vestiging in Cruquius en zijn meer dan tevreden. Onze adviseur Yorin heeft er alles aan gedaan om voor ons de perfecte keuken te realiseren en dat is meer dan gelukt. Alle mooie en nieuwe snufjes zitten erin, zoals een Cuooker en een Bora kookplaat. Geen vervelende onderhandelingen over een prijs maar meteen een scherpe eindprijs, dit is meer dan prettig. Kortom, wij raden Bemmel & Kroon Cruquius aan!
FOTO VAN RACHNA VAN VELZEN
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Roelant Verhulst op zondag 28 mrt 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben onlangs een keuken gekocht bij Bemmel & Kroon, vestiging Zoeterwoude-Rijndijk. Al vanaf het eerste moment zijn we door diverse adviseurs goed geholpen. Het begon al na het maken van een afspraak, binnen een dag telefonisch contact met begeleiding. We zijn toen twee dagen voor de afspraak in de avond langs geweest om de kleur, materialen ed uit te zoeken. Onder goede begeleiding. De afspraak zelf was ook heel goed. Marieke Swaanenburg heeft ons begeleid en weet echt heel goed wat wel en niet mogelijk is. Uit het woud aan mogelijkheden, heeft zij in no time getrechterd wat bij onze wens passend was. De levering ging vlekkeloos. Echt alles klopte en was exact op tijd. Via appjes word je op de hoogte gehouden. De montage was erg goed, door Pronk keukenmontage. Wil ik ook vermelden. Michael Pronk is een vakman, heeft nog aanvullend werk gedaan, een koof gemaakt, de oude keuken gesloopt en af laten voeren. We hebben een tijd lang er tegenop gezien om een keuken te kopen, vanwege negatieve verhalen. Wij hebben die ervaring gelukkig niet gehad. Ook na de koop en aflevering blijft Bemmel & Kroon pro actief. Dit geeft vertrouwen. Echt een aanrader.
FOTO VAN ROELANT VERHULST
Reactie of foto toevoegen
“Zeer te spreken”
Door Ivo de Wilde op dinsdag 23 mrt 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Vanaf dag 1 (het 1e bezoek) tot laatste handeling (ophalen afval) uitstekend geregeld. Zeker binnen deze tijd van Corona-maatregelen. Wij zijn zeer te spreken over de verkoper, de levering en de monteurs. Het meedenken van de verkoper en monteurs is zeer prettig gegaan. Alles is netjes geplaatst tot zéér grote tevredenheid van ons. Het eiland en de wand staan prachtig i.c.m. met onze vloer. Hier gaan wij nog een hele hoop jaren plezier van hebben.
FOTO VAN IVO DE WILDE
+ Toon extra foto van Ivo de Wilde
+ Toon extra foto van Ivo de Wilde
Reactie of foto toevoegen
“Precies geworden zoals gehoopt”
Door Sander op zaterdag 13 mrt 2021 21 | vestiging Den Haag
Onze keuken is precies geworden wat we ervan hadden gehoopt. En dat was nog best een uitdaging. Omdat we een oud huis hebben gekocht met geen rechte muur en allerlei kleine hoeken was het heel wat passen, meten, telefoneren, nameten en tekeningen bestuderen om uiteindelijk tot het resultaat te komen wat we wilden: een hoog stuk en een heel lang laag gedeelte van meer dan 5 meter. Bovendien wilden we de keuken ook nog combineren met een maatwerk inbouwkast. En hadden we ook nog aanzienlijke vertraging met de voorafgaande verbouwing. Maar mede dankzij de flexibiliteit en het meedenken van Per is het allemaal gelukt. En dat tegen een redelijke prijs :-)
FOTO VAN SANDER
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Colinda op donderdag 11 mrt 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Heel tevreden over de deskundigheid van de verkoper en monteur. Denken goed mee om tot een keuken naar wens te komen. Prachtig resultaat geworden en mooi gemonteerd. Zonder problemen. Hierdoor al meerdere mensen naar Bemmel & Kroon gestuurd voor het aanschaffen van een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door Esmeralda Raghunath op donderdag 11 mrt 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Geholpen door Koen Luiten. Super goed meegedacht met de aankoop van onze keuken!
Zeer geduldig en meedenkend over wat er allemaal mogelijk is. Zoals bijvoorbeeld een bezemkast. Zelf nooit aan gedacht maar voor ons echt super onmisbaar.
FOTO VAN ESMERALDA RAGHUNATH
Reactie of foto toevoegen
“Netjes werkende keukenmonteur”
Door Familie van Trierum op dinsdag 2 mrt 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
We hebben gekregen wat we besteld hadden. Vriendelijke meedenkende medewerkers bij de winkel van Bemmel in Zoeterwoude. Vriendelijke netjes werkende keukenmonteur, die ons ook hielp aan een goede stukadoor.
FOTO VAN FAMILIE VAN TRIERUM
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed advies”
Door Youri van der Perk op zondag 28 feb 2021 21 | vestiging Den Haag
Allereerst een zeer goed advies gekregen in de showroom. Er wordt echt rekening gehouden met je wensen en je budget. De verkoper in kwestie raadde ons qua apparatuur zelfs aan een voordeliger apparaat te nemen omdat dit voor ons beter zou zijn. Qua design wordt er echt goed met je meegedacht en zijn helemaal blij met onze keuken. De communicatie is in het gehele proces erg goed en qua service en nazorg kunnen veel bedrijven hier ook wat van leren! Als je een keuken wil, ga naar Bemmel en Kroon :-)
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Thomassen op donderdag 25 feb 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Wij zijn bijzonder tevreden met onze nieuwe keuken. De kwaliteit is super. Het aankoopproces verliep heel goed, er werd echt meegedacht. De keuken is op tijd geplaatst en was compleet. Ook het plaatsen zelf ging professioneel en na een dag werd het verpakkingsmateriaal weer opgehaald. Zijn heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Stefan Berkhout op dinsdag 23 feb 2021 21 | vestiging Den Haag
Top geholpen met de aankoop door verkoper Per Vosters. Iemand die eerlijk is en goede adviezen geeft. De afhandeling en montage was ook uiterst vakkundig gedaan door Mark Asselman. Kortom: ik zou iedereen aanraden om bij jullie een aankoop te doen!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vakkundig en communicatief sterk”
Door Ameya Pethe op maandag 22 feb 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben eind van onze weekje vakantie gebeld om nog een plek was om een afspraak te maken om een ontwerp/offerte te laten maken. Wij wonen op loopafstand van de filiaal in Den Haag maar daar was helaas geen plek, maar wel in Zoeterwoude. Dat was onze eerste contact met B&K en konden op de zelfde dag naar de filiaal in Zoeterwoude. Heel vriendelijk ontvangen, conform alle COVID regels van toen, en tijdens kopje koffie/thee uitleg gekregen van werkwijze. Toen met een collega eerst in de showroom gelopen om inspiratie op te doen (wij wisten gelukkig al veel wat wij wilden: Merk apparatuur, composiet blad en welke apparatuur). Toen keuze gemaakt van blad (Composiet Quartz Zwart) en keuze gemaakt voor fronten (pastelgroen). Toen kwamen we voor het eerst tegenover adviseur Koen Luijten aan tafel en nogmaals alle wensen doorgenomen. Daarna begon hij heel vakkundig onze scherpe vragen te stellen waardoor wij zelf getriggered over het ontwerp, inrichting/plaatsing van apparatuur etc. Wij wilden heel graag een Bar met krukjes tegenover de kookplaat (zie foto). Ontwerp gemaakt waar alles goed paste. Advies over apparatuur ging ook heel professioneel (wij wisten dus dat wij alles SIEMENS wilden) met nodige advies. Zo hebben gekozen voor wat standaard koel-vries combi, wat luxere vaatwasser en afzuigkap en zeer luxe combi-oven en inductie kook-plaat. Na alles toevoegen kwam de vraag over wat onze budget (grofweg) was en al snel was de adviseur bereid wat van de prijs af te halen om zo dat een zeer goede offerte te komen. Wij waren heel blij met hele ervaring en gingen we naar huis met dit als onze droom-keuken. Uiteraard wilden we kijken hoe het plaatje uitkomt bij een paar concurrenten. Daar zijn we geweest en kwamen we op een totale plaatje toch beter uit bij B&K (soms door minder luxe apparatuur, wel/geen Quooker in zelfde prijs, ervaring met adviseur). Toen wisten we dat het bij B&K moest zijn, waar wij onze eerste ontwerp hebben laten maken. Tijdens de meetafspraak, een hele vriendelijke collega geweest die alle details hebt doorgenomen en alles netjes opgemeten. Hij adviseerden ons om de bar (die in zelfde materiaal zou zijn als werkblad namelijk composiet) niet alleen te laten leunen op de achterwand. Gezien de gewicht zou dat te zwaar en gevaarlijk zijn door m.n. door kleine kinderen die makkelijk hangen/leunen etc. Dit feedback even gecheckt met Koen en nog een keer naar de filiaal geweest aan aangegeven dat wij ons zorg maken over de bar. Hij bevestigde dat met wat speciale leuningen die zwaar belast kunnen worden zou dit geen probleem moeten zijn. Toch belden hij onze tijdens het werkelijk bestellen van de offerte dat een collega die de ontwerp moest 'reviewen' dit toch gevaarlijk vond door de constatering van de meet-collega. Uiteindelijk besloten om bar achterwege te laten. Toen beetje spijt gehad maar na de montage tot vandaag heel blij dat door de ruimte die we nu hebben zonder de bar. Bezorging ging heel netjes, vakkundig via achtertuin en gingen ze heel zorgvuldig aan de slag met onze nieuwe vloer (hiervoor hebben we 3 weken gehele bg laten verbouwen met vloerverwarming, nieuwe vloer etc.) Tijdens het inplannen van bezorg en montage afspraak ook heel goed geholpen door klantenservice collega's. Montage ging via monteur van B&K Tom Schouten. Montage ging opzich heel vakkundig en professioneel, alleen de communicatie wat minder 'gezellig' (wij zijn praatgraag en monteur was iemand van niet zo veel woorden). Dat is opzich geen probleem, het gaat om zijn montage werk en dat is echt top geweest. Wandtegels in de keuken hebben we zelf gekozen, maar zijn heel blij met onze ervaring met B&K. Samengevat : zeer vakkundig, communicatief sterk en geweldige communicatie & montage dienst
FOTO VAN AMEYA PETHE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Martin op maandag 22 feb 2021 21 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben naar volle tevredenheid een keuken uitgezocht, besteld en geleverd gekregen. We hebben hiervoor drie afspraken in de winkel gehad, de eerste gecombineerd met inspiratie opdoen en daarna het ontwerp. Ik voelde mij echt klant hier. Er is ruim tijd genomen met koffie en verse koek. Het ontwerp is op groot scherm en krijg je gelijk mee. Tenslotte kun je met een inlogcode rustig zaken nakijken en delen met loodgieter en elektricien. Na het bestellen werden onze vragen snel beantwoord door de verkoper. Levering was vakkundig en snel door een ZZP keukenmonteur. Tip: neem de tijd voor het uitzoeken van de apparatuur. Er is veel in de winkel maar alles is door de verkoper uitgezocht. Wel naar wens maar er was vast meer keuze.
FOTO VAN MARTIN
Reactie of foto toevoegen
“Compeet nieuwe keuken”
Door Frans op zaterdag 20 feb 2021 21 | vestiging Den Haag
Een compleet nieuwe keuken gekocht. Keurig en tijdig op de hoogte gehouden van datum plaatsing en levering. De afspraken worden prima nagekomen. Het was bij ons een best wel ingrijpende verbouwing/ verandering, maar de plaatsing is prima verlopen en keurig uitgevoerd. Wij zijn heel tevreden met onze mooie nieuwe keuken!
FOTO VAN FRANS
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling waard”
Door Hans Schiermeier op vrijdag 19 feb 2021 21 | vestiging Den Haag
We hadden een ervaren en eerlijke verkoper, verstrekte duidelijke informatie en dacht met ons mee. De showroom is duidelijk en overzichtelijk. De installatie is soepel verlopen, alles paste en functioneerde. De keuken is netjes gemonteerd door 2 ervaren heren. Dus al met al kan ik Bemmel en Kroon aanbevelen.
FOTO VAN HANS SCHIERMEIER
Reactie of foto toevoegen
“Planning, levering en montage perfect”
Door Mijndert De Boer op donderdag 18 feb 2021 21 | vestiging Cruquius
Vanaf ons 1e bezoek bij Bemmel en Kroon voelde het goed, bij ons 1e bezoek moesten we een technische tekening laten maken voor ons nieuwe huis en het klopte precies! Vervolgens de planning, levering en montage waren ook perfect! En nu genieten we al weer een paar weken. Gr, Mijndert en Leida
FOTO VAN MIJNDERT DE BOER
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met keuken”
Door Familie Holterman Bennebroek op zaterdag 13 feb 2021 21 | vestiging Cruquius
Wij zochten een nieuwe keuken, gingen bij verschillende bedrijven op informatietocht, liepen bij Bemmel&Kroon binnen, vestiging Cruquius, en liepen als het ware tegen onze keuken aan. Prima geadviseerd door Yorin Blokker, geen gladderik maar een eerlijk verkoopverhaal met goede adviezen. Vertelde ook over eigen ervaringen met een bepaald merk apparatuur die ook nog optimale garantie biedt (Pelgrim). Keuken op maat geschetst. Daarna besteld en conform geleverd. Installatiebedrijf Age Boersma heeft prijs geoffreerd voor demontage oude keuken, installatie nieuwe. We wisten van meet af aan waar we aan toe waren, dus geen onverwachte financiële tegenvallers. Na gedane zaken werd de oude keuken volgens afspraak de volgende dag afgevoerd. Eén puntje ter verbetering: Het was ons onduidelijk of wijzelf de oude keuken moesten verwijderen dan wel dat dit tot de totale installatie zou behoren. Wellicht waren wij naïef, we gingen ervan uit dat dit tot de totale opdracht behoorde. Dat bleek niet zo te zijn. Gelukkig heeft de installateur Age Boersma alles perfect opgelost en daar een redelijke prijs voor geoffreerd. Het zou expliciet onderdeel moeten zijn van het verkoopgesprek. Maar al met al: we zijn heel blij met de prachtige keuken.
FOTO VAN FAMILIE HOLTERMAN BENNEBROEK
+ Toon extra foto van Familie Holterman Bennebroek
+ Toon extra foto van Familie Holterman Bennebroek
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen bij Bemmel & Kroon”
Door Kirsten op maandag 8 feb 2021 21 | vestiging Den Haag
We zijn heel fijn geholpen bij Bemmel & Kroon. We zijn gestart met het bekijken van mogelijkheden voor keukenkastjes en aanrechtbladen. Hier kregen we hele fijne tips over zaken waar we zelf nog niet aan gedacht hadden. Daarna samen een keuken getekend. Thuis konden we nog eens rustig over de mogelijkheden nadenken en bij een tweede afspraak, hebben we nog het één en ander laten aanpassen. Dit was geen probleem. Het leveren en plaatsen ging ook soepel.
FOTO VAN KIRSTEN
Reactie of foto toevoegen
“Voortreffelijk”
Door Familie van H. op zaterdag 23 jan 2021 21 | vestiging Den Haag
We genieten alweer vanaf oktober 2020 van de prachtige keuken die we bij Bemmel en Kroon kochten. Onze zoektocht begon in de showroom waar we door de manager op weg werden geholpen. Raymond vd Vet was onze verkoopadviseur en heeft ons enorm goed geholpen met het ontwerp. Het werd een zwarte keuken met wit composiet blad waar we zelf houten planken aan toevoegde en een warme muurkleur. Een plaatje. Keuken Totaal Concept monteerde onze keuken voortreffelijk. Al met al een hele fijne ervaring met Bemmel en Kroon en KTC.
De foto's delen we graag voor eventuele inspiratie.
FOTO VAN FAMILIE VAN H.
+ Toon extra foto van Familie van H.
+ Toon extra foto van Familie van H.
REACTIE VAN FAMILIE VAN H.
Keukenfoto Rechts
Reactie of foto toevoegen
“Grote klasse”
Door Arend Kastelein op donderdag 14 jan 2021 21 | vestiging Den Haag
Wij zijn zeer te spreken over de levering van onze nieuwe keuken door Bemmel en Kroon. Het begon al met de geweldige verkoopadvisering door Raymond van der Vet. Vervolgens werd onze keuken stipt op het afgesproken moment geleverd door bedreven transportmedewerkers die alle verpakkingsmaterialen later mee terug hebben genomen. Tenslotte werd de keuken vakkundig geinstalleerd door Michael Pronk. Grote klasse!
FOTO VAN AREND KASTELEIN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door De Lange op donderdag 7 jan 2021 21 | vestiging Den Haag
Met twee bezoeken aan de winkel een mooie keuken samengesteld. Prettig geadviseerd over hoe onze wensen gerealiseerd konden worden. Ook over het plaatsen zeer tevreden. Was een goed team, meedenkend waardoor in het werk nog enkele extra's uitgevoerd konden worden. Zeker aan te bevelen hier een keuken aan te schaffen.
FOTO VAN DE LANGE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Michiel op donderdag 7 jan 2021 21 | vestiging Cruquius
Zeer goed geholpen, goed naar alle wensen geluisterd en ook eerlijk verteld als iets niet kon. Goed advies, vakkundig. Ook heel blij met de levering en de montage. Alle dozen werden een dag later ook netjes opgehaald.
FOTO VAN MICHIEL
REACTIE VAN ASH
Mag ik weten wat de breedte van deze keuken is?
Reactie of foto toevoegen
“Service, kwaliteit en vakmanschap”
Door Debby Broeren op dinsdag 29 dec 2020 20 | vestiging Den Haag
Voor onze nieuwbouwwoning zijn wij bij Bemmel & Kroon terechtgekomen op aanraden van kennissen. Wij hebben geen moment spijt gehad van die beslissing!
De professionaliteit, het meedenken en op een volwassen manier samen een keuken samenstellen was een heel fijn proces: geen rare acties, geen vervelende verkooptactieken.... gewoon een eerlijk verhaal voor een eerlijke prijs. De communicatie tussendoor, via portals en telefonisch was perfect! We kregen altijd gelijk hulp bij vragen, er werd meegedacht met onze planning en er werd nog sneller dan beloofd geleverd. Als klap op de vuurpijl de montage die echt perfect is: alles exact waterpas, afgesteld en strak op elkaar, met oog voor detail (denk aan zilveren metalen lage stootrandje bij de lage kasten, zodat de randjes wat kunnen hebben). Voor ons is Bemmel en Kroon dus synoniem voor Service, kwaliteit en vakmanschap! bedankt voor de mooie keuken.
FOTO VAN DEBBY BROEREN
REACTIE VAN DEBBY BROEREN
keukenfoto
Reactie of foto toevoegen
“Uitmuntend resultaat”
Door R.A. Zomerhuis op maandag 28 dec 2020 20 | vestiging Cruquius
Zeer bekwame verkoper (Yorin B.) met veel kennis en inzicht voor onze droomkeuken. Het betreft een grote kastenwand (4 kasten) met een mooie omlijsting en een kookeiland met een bartafel. De bartafel van 100% hout moet na het leggen van de vloer nog bevestigd worden. Uitstekende bezorging met behulp van een buitenlift en binnen een uur geklaard. De montage (Hans) is perfect verlopen en keurig opgeleverd met deskundige uitleg. Zie de foto's voor het uitmuntende resultaat.
FOTO VAN R.A. ZOMERHUIS
+ Toon extra foto van R.A. Zomerhuis
+ Toon extra foto van R.A. Zomerhuis
Reactie of foto toevoegen
“Blijvend genieten”
Door John Henderson op maandag 28 dec 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Wij zijn superblij met onze mooie keuken en alle daarin aanwezige Siemens Studioline apparatuur. Scherpe prijs . Prima en duidelijke afspraken. Niet alleen woorden maar ook daden van Bemmel en Kroon. Wij gaan blijvend genieten.
FOTO VAN JOHN HENDERSON
Keuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof voor het hele proces”
Door Jan Nijs en Ilonka Veldkamp op maandag 28 dec 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
We hebben bij Bemmel en Kroon een nieuwe keuken gekocht. We werden uitstekend geadviseerd door Jim en andere medewerkers. Herman heeft de keuken geplaatst waarbij Rob het voorwerk (electriciteit) deed. Dit is allemaal heel goed verlopen. Er werd hard gewerkt en voor elk probleem werd een oplossing gevonden Het contact met Bemmel en Kroon, Herman en Rob was uitstekend. Kortom: alle lof voor het hele proces.
REACTIE VAN JOHN HENDERSON
Ombouw is nu af.
Reactie of foto toevoegen
“De opgeleverde keuken was gelijk helemaal in orde”
Door Reinier op maandag 28 dec 2020 20 | vestiging Den Haag
Keuken gekocht op basis van de goede reviews. Ben zeer goed geholpen, deskundig en goed meegedacht. Plaatsing door de monteur ook helemaal prima. De opgeleverde keuken was gelijk helemaal in orde. Met als resultaat een fantastische keuken waar we jaren plezier aan gaan beleven!
FOTO VAN REINIER
Reactie of foto toevoegen
“Al met al heel content”
Door Zwaan op vrijdag 25 dec 2020 20 | vestiging Den Haag
Een prachtige keuken gekocht. Goed gemonteerd. De keuken ziet er uit als verwacht. 1 dag voor levering bleek de oven dat de oven niet op tijd geleverd kon worden. We kregen de optie om een andere oven uit te kiezen of de optie om een paar weken te wachten. We hebben gekozen voor een andere oven. Ook de het afkitten was niet perfect. Maar ook dat wordt opgelost door terug te komen. Al met al heel content!
FOTO VAN ZWAAN
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder blij en tevreden”
Door Fred en Carla Baarda op vrijdag 25 dec 2020 20 | vestiging Cruquius
Geheel nieuwe keuken gekocht, inclusief overgang van gas naar inductie. De werkzaamheden betroffen alle werkzaamheden, dus sloop en afvoer oude keuken, leidingwerk (gas afsluiten, elektra met uitbreiding groepen, waterleidingen), stucen, schilderen, montage en installatie nieuwe keuken. We zijn bijzonder tevreden over het gehele proces. Als start op plezierige en professionele wijze geholpen in vestiging Cruquius, er werd goed naar ons geluisterd en er werd ook goed meegedacht. We voelden ons op geen enkele wijze onder druk gezet, de prijsstelling en andere bijzonderheden waren vooraf heel duidelijk. De werkzaamheden werden via Bemmel en Kroon uitbesteed aan een lokale aannemer. Ook van hem een duidelijke offerte, planning van de werkzaamheden en zijn afstemming met stukadoor en elektricien. De werkzaamheden zijn met grote zorgvuldigheid binnen de afgesproken tijd uitgevoerd, we hebben werkelijk niets dan lof voor alle betrokkenen. Resultaat is een schitterende keuken die een week voor Kerst is opgeleverd zonder dat we ook maar 1 minpuntje kunnen opnoemen. Kortom: bijzonder blij en tevreden!
FOTO VAN FRED EN CARLA BAARDA
Reactie of foto toevoegen
“Prima prijs kwaliteit verhouding”
Door Vincent op woensdag 23 dec 2020 20 | vestiging Den Haag
Wij hebben een compleet nieuwe keuken aangeschaft en werden daarbij goed geadviseerd. Alle opties konden in de showroom bezichtigt worden en dan was erg verhelderend. Prima prijs kwaliteit verhouding!
FOTO VAN VINCENT
Reactie of foto toevoegen
“Schitterende keuken”
Door Liesbeth Garnaat op dinsdag 22 dec 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Afgelopen zomer kwamen we met een duidelijk plan maar met incomplete maten van ons huis, voor een keuken in Zoeterwoude. We zijn van A tot Z goed geholpen en er werd fijn meegedacht bij alle veranderingen die we moesten doen. Alles volgens plan geleverd en perfect geïnstalleerd. Al met al super blij met onze schitterende keuken
FOTO VAN LIESBETH GARNAAT
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door R. Poortvliet op maandag 21 dec 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Wij zijn zeer tevreden met onze keuken van Bemmel&Kroon. Tijdens het uitzoeken van de keuken zijn wij goed geholpen door Sander, hij heeft heel goed uitgelegd wat de mogelijkheden waren en dacht goed mee in een oplossing die ons goed paste. Daarnaast hebben we in de winkel kunnen bekijken wat wij mooi vinden en heeft hij dit netjes in het 3D programma uitgewerkt. We hebben geen standaard keuken uitgekozen, maar vrijwel alles was mogelijk. Daarna is de keuken ingemeten, tijdens de bouw van onze woning. Het maken van een afspraak hiervoor was super flexibel. De keuken zelf is geweldig en doet precies wat er ervan verwacht hadden. We gebruiken hem inmiddels een jaar en alles doet precies wat we afgesproken hadden. Na de montage was 1 van de greep lijsten beschadigd en werd de ombouw (die wij zelf om de hoge kasten heen hebben geplaatst) net iets anders dan van tevoren bedacht. Zonder aanvullende kosten kregen wij een nieuwe greep lijst en een stuk plint bijgeleverd en kwam de monteur nogmaals langs. Super service! Wij zijn super tevreden, Bemmel&Kroon bedankt voor de mooie keuken waar wij nog jaren plezier van gaan hebben!
FOTO VAN R. POORTVLIET
+ Toon extra foto van R. Poortvliet
+ Toon extra foto van R. Poortvliet
+ Toon extra foto van R. Poortvliet
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken zonder problemen geplaatst”
Door Philip op vrijdag 18 dec 2020 20 | vestiging Den Haag
Bij de aanschaf van onze nieuwe keuken helder geholpen door de verkoper. De paar wijzigingen die we later nog wilden/moesten doorvoeren zijn snel en zonder morren afgehandeld. Voor totaal net iets onder de 20.000 euro: 2 granieten werkbladen, qooker, twee ovens (1 combi), vaatwasser, vier hoge meubels, koelkast met vriezer, bora inductiekookplaat met afzuiging in de plaat, houten deurtjes.
FOTO VAN PHILIP
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Jelle Eggink op donderdag 17 dec 2020 20 | vestiging Den Haag
Keuken besteld via Bemmel & Kroon, adviseur neemt uitgebreid de tijd om wensen en mogelijkheden door te nemen en denkt daarnaast goed mee (zowel praktisch als haalbaarheid). Levering was zoals gepland en volledig, en we zijn niet voor verrassingen komen te staan. Montage was ook uitstekend. Al met al een zeer goede ervaring met Bemmel & Kroon.
FOTO VAN JELLE EGGINK
+ Toon extra foto van Jelle Eggink
+ Toon extra foto van Jelle Eggink
Reactie of foto toevoegen
“Van begin tot eind prima geregeld”
Door J. Wijnands op dinsdag 15 dec 2020 20 | vestiging Den Haag
Alles prima geregeld van begin tot eind. Bijna te grote keuken besteld maar kon last minute zonder problemen nog aangepast worden. Ook montage ging zonder problemen en was in 2 dagen klaar. Helemaal blij met de nieuwe keuken
FOTO VAN J. WIJNANDS
Reactie of foto toevoegen
“Prima bedrijf”
Door Marco op maandag 14 dec 2020 20 | vestiging Den Haag
Mooie vestiging met veel keus. Verkoper met goed inlevingsvermogen gevoel met wat de klant wenst. Goede en snelle reactie op vragen of extra levering van apparatuur. Uitstekende service! De installateur werkte netjes en had jarenlange ervaring met het plaatsen van keukens. Prima bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Alles liep op rolletjes”
Door Petra van Oudheusden op maandag 7 dec 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Wat een fijne ervaring is dit geweest. Vanaf het tekenen van de keuken tot en met het plaatsen en ophalen van het verpakkingsmateriaal. Alles liep op rolletjes. Super geholpen door Ricardo Buvelot. Hij adviseerde ons een stoomoven als tweede oven. We genieten er elke dag van. Zo makkelijk om daar mee te koken ipv al die pannetjes. Bedankt voor de prima service.
FOTO VAN PETRA VAN OUDHEUSDEN
+ Toon extra foto van Petra van Oudheusden
Reactie of foto toevoegen
“Een schitterende keuken”
Door Dick Dijkhuizen op zondag 6 dec 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Top service en montage! Na een bezoek aan Zoeterwoude hebben wij besloten daar een keuken te kopen. Wij zijn op uitmuntende en klantvriendelijke wijze geholpen door de heer Richardo Buvelot. Met zijn tips en advies over de indeling en apparatuur hebben wij nu een schitterende keuken. Ook het plaatsen is erg vakkundig gedaan (alle lof). De monteur was ook erg vriendelijk. Het karton- en verpakkingsmateriaal werd na een dag direct opgehaald. Wil je een keuken kopen dan is dit echt een aanrader!
FOTO VAN DICK DIJKHUIZEN
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Arjan en Bianca Visser op dinsdag 1 dec 2020 20 | vestiging Den Haag
Enorme ervaring van onze keukeninformant. Wij hadden een gehele keuken uitgedokterd qua formaat en indeling. Dit is enorm veranderd door de deskundigheid van onze verkoper Raymond van der Vet. Hij heeft voor ons een keuken op maat ingedeeld naar zijn ervaring en deskundigheid, geheel anders dan ons perspectief. De keuken is vorige week geplaatst en wij zijn meer dan tevreden. Zeker ook door de flexibiliteit en kundigheid van het montageteam van Hennie. Wat een toppers.
Wij zitten nog volop in de verbouwing, maar zien vooralsnog geen mankementen aan onze keuken en gebruiken hem al volop. Van ons dus alle lof, voor...Bemmel en Kroon.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Charlotte op donderdag 26 nov 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
In het filiaal in Zoeterwoude hebben wij een fijn gesprek gehad met een adviseur die goed luisterde naar onze wensen. Zo hebben wij een mooie keuken uit kunnen zoeken die binnen ons budget paste. Wij hebben het meerwerk en de montage via Bemmel en Kroon laten regelen en dit was top! Ze waren heel snel klaar en alles werd top afgeleverd. Ook was het fijn dat al het verpakkingsmateriaal weer opgehaald werd zodat je dit zelf niet weg hoeft te gooien. Bemmel en Kroon is zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Eindresultaat prachtig”
Door Remco op dinsdag 24 nov 2020 20 | vestiging Den Haag
We hebben in onze zoektocht verschillende keukenzaken bezocht. Bij binnenkomst bij Bemmel & Kroon was in één oogopslag duidelijk dat dit de winkel is waar wij onze keuken willen kopen. De keukens zagen er prachtig uit, het personeel ontzettend vriendelijk en alles behalve opdringerig. Wij zijn door Satisch geholpen: een geweldige adviseur! Niet alleen was hij altijd te bereiken, ook voor kleine details, hij gaf oprecht advies en had creatieve inzichten. De prijs was scherp, het eindresultaat prachtig. Hartelijk dank, wij zullen jullie zeker aanraden en zelf terugkomen wanneer we weer we ooit weer een nieuwe keuken willen kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed resultaat communicatie bij afroep mocht beter”
Door Rudy Bader op dinsdag 24 nov 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Het bestellen van de keuken ging prima. Goede hulp gehad met keuzes maken en samenstellen. Het afroepen ging echter slecht. Uiterlijk 4 weken voor levering krijg je een bevestigingsmail voor het leveren. Die had ik niet gehad. Na telefonisch contact bleek de keuken nog niet besteld te zijn en dat terwijl ik vanaf dat moment nog 7 weken had om te verhuizen. Ook met het inplannen van de monteur was wat gesteggel. Uiteindelijk is de keuken door flinke inspanning toch op tijd gekomen en netjes en compleet geplaatst. De communicatie had van B&K wat helderder en sneller gemogen maar verder ziet het resultaat er prima uit. Dat is waar het uiteindelijk om draait!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze keuken”
Door Floris & Nel van der Voorn op vrijdag 20 nov 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Wij gingen midden juli 2020 op bezoek bij uw vestiging te Zoeterwoude. Tijdens dit oriënterend bezoek verkregen wij extra informatie over onze wens voor een nieuwe keuken. Wij hebben op 24 juli een afsluitend bezoek gebracht bij uw afdeling verkoop of onze wensen realiseerbaar waren. Hierbij heeft uw verkoper ons nogmaals verrast met enige aanpassingen op onze wensen voor een nieuwe keuken. Na afloop van dit uiterst plezierig gesprek hebben wij besloten om op de aanbieding van Bemmel & Kroon in te gaan. De levering van "onze keuken" vond plaats op 4 november j.l. . Gedurende het gehele traject van bestelling tot en met levering/installatie van onze keuken zijn wij regelmatig op de hoogte gehouden door de firma van Bemmel & Kroon.
FOTO VAN FLORIS & NEL VAN DER VOORN
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Bjorn en Veerle op dinsdag 17 nov 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Fijne ervaring, geen agressieve verkoop of onderhandelingen. Wat je ziet is wat je krijgt. Niet leverbare spullen lossen ze op met goed alternatief. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door P. Wesselius op maandag 16 nov 2020 20 | vestiging Cruquius
Keuken gekocht bij Bemmel en Kroon in de Cruquius. Fijn geholpen door de verkoper. De nageleverde goederen, welke niet geheel naar wens was van klant, netjes aangepast aan de klant en financieel tegemoet gekomen, dus goede service.
FOTO VAN P. WESSELIUS
Reactie of foto toevoegen
“Nette service”
Door Reitsma op zondag 15 nov 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Door een misverstand was het verkeerde oven-type in de offerte opgenomen. Dit ontdekten we echter pas enkele weken na plaatsing van de keuken. De verkoper van Bemmel en Kroon, Arjan Kuiten, zag in dat dit inderdaad een misverstand was. En ook al hadden wij de offerte met de verkeerde oven destijds ondertekend, B&K heeft vervolgens de oven omgeruild, zonder kosten.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn bedrijf”
Door Carla moolenaar op zaterdag 7 nov 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
We gingen voor een nieuw scharnier voor een keukenkastje! Maar dit was niet meer verkrijgbaar, de keuken was 23 jaar oud! Ook deze keuken was van Bemmel en Kroon! Bij de receptie hebben ze nog van alles gedaan om te kijken of het scharnier nog ergens verkrijgbaar was! Daarop zijn we de zaak doorgelopen en we hadden al snel de voor ons juiste keuken gevonden! Zijn toen in contact gekomen met verkoper Jim Baart, die ons uitstekend geadviseerd en begeleid heeft! Bij de aankoop van de keuken! Een hele fijne verkoper/adviseur. Om het plaatsen van de keuken mogelijk te maken hebben wij Herman Behrens van Unibehr gevraagd! Deze heeft de hele logistieke operatie, zoals slopen ,zorgen voor de juiste vakmensen, zoals de elektricien en stucadoor, plaatsen van de keuken, Alles wat afgesproken was, is perfect nagekomen! Dikke pluim! We zijn bijzonder gelukkig met het eindresultaat! De 3e keuken wordt ook weer een Bemmel en kroon! Fijn bedrijf! Fijne mensen!
FOTO VAN CARLA MOOLENAAR
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door W. Batelaan op vrijdag 6 nov 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Op nieuw een prima ervaring met Bemmel&Kroon. Keuken keurig op tijd geleverd. Alles compleet. Prima geïnstalleerd! Alles precies volgens afspraak.
FOTO VAN W. BATELAAN
Witte keuken met donker blad
Reactie of foto toevoegen
“Verstaan hun vak”
Door Rik S op donderdag 5 nov 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Vanaf het begin tot het eind is de ervaring met Bemmel & Kroon erg prettig. Tijdens het gehele proces wordt je goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden van alle komende stappen. De werknemers zijn enthousiast en denken graag met je mee. Van de adviseur, klantenservice tot aan de monteur; allemaal mensen die hun vak verstaan!
FOTO VAN RIK S
Keuken van bovenaf gefotografeerd
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Kaylee op maandag 2 nov 2020 20 | vestiging Den Haag
2 weken geleden is onze keuken geplaatst. Snel en vakkundig gemonteerd. Er wordt in de showroom echt tijd voor je vrij gemaakt en er wordt goed meegedacht in het maken van de keuzes. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN KAYLEE
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Kees Visser op maandag 2 nov 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Vanaf het begin zeer goed geholpen. Tijdens gesprek alle opties door genomen,zeer behulpzaam zonder te pushen (wel is anders meegemaakt), totdat de keuken geheel naar onze wensen op papier stond Levering was op de afgesproken tijd en 2 dagen later werden alle lege dozen opgehaald, niet eerder meegemaakt! Installatie was vakkundig en met goede uitleg over apparatuur. Kortom Bemmel keukens is een aanrader
FOTO VAN KEES VISSER
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door C. Cengel op donderdag 22 okt 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Op tijd geleverd en prima gemonteerd, daarna alle spullen netjes teruggehaald.
FOTO VAN C. CENGEL
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Irena op donderdag 22 okt 2020 20 | vestiging Den Haag
Heel blij met ons nieuw keuken! De verkoper heeft meegedacht over het ontwerp en heeft de ruimte maximaal benut. Ook tevreden met de aparutuur van Miele. Goede service, heel blij met ons aankoop!
FOTO VAN IRENA
Keuken aan het raam
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend bevallen”
Door Hans van Daelen op donderdag 22 okt 2020 20 | vestiging Cruquius
Na diverse uitgebreide gesprekken hebben we onze droomkeuken gevonden inclusief bar en wijnklimaatkast! Plaatsing van de keuken verliep zonder problemen en was binnen een dag klaar. Het hele proces is ons van a tot z uitstekend bevallen.
REACTIE VAN HANS VAN DAELEN
Foto van keuken toegevoegd
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Tamara Mallens-Bogaerts op woensdag 21 okt 2020 20 | vestiging Den Haag
Wij hebben een mooie hoek keuken gekocht en zijn zeer vriendelijk geholpen door Rene. Bij vragen stond hij ons te woord/belde zsm terug en tijdens het uitzoeken van de keuken nam hij ruim de tijd voor ons. Hij dacht mee en gaf goede adviezen, adviezen die hij door zijn jarenlange ervaring heeft opgedaan en dus écht nuttig waren.
FOTO VAN TAMARA MALLENS-BOGAERTS
Reactie of foto toevoegen
“2e keer een complete keuken”
Door Van. Verheul op zondag 18 okt 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Voor de 2e keer een complete keuken uitgezocht en besteld bij Bemmel en Kroon in Zoeterwoude. Deze keer wisten we precies hoe we het wilde, maar toch wist Jordi ons nog te attenderen op een kleinigheid en hebben zeker geen spijt van de keuze dit advies op te volgen. Kortom, weer een super ervaring en zou iedereen aanraden voor de aanschaf van een keuken, een bezoek te brengen aan deze specialisten. Uiteraard heeft HermandeKeukenman hem weer zeer vakkundig geplaatst.

Eerdere ervaring van 11 juli 2016: Onze nieuwe keuken gekocht bij Bemmel&Kroon. De showroom is zeer uitgebreid en het grote voordeel voor ons was, dat alle apparatuur in de diverse afdelingen te zien was en we niet uit een boekje hoefde te kiezen. Onze verkoper (R. Buvelot) heeft voor ons de tekening gemaakt en ons van heerlijke koffie met vers gebakken gevulde koeken uit eigen oven voorzien .Nu alles staat heeft hij zijn werk uitstekend gedaan. Na het tekenen van de offerte kregen we inloggegevens zodat we online alle tekeningen en 3D foto's konden inzien op elk gewenst moment, tevens was hier de status van de bestelling en betalingen in te zien. Was helemaal SUPER !! Ook de uiteindelijke levering, een dag van tevoren een herinnering SMS en een uurtje voor de daadwerkelijke levering werden we gebeld dor de chauffeurs welke de keuken kwamen afleveren. Wij hadden er voor gekozen de keuken zelf te plaatsen. Alles was helemaal compleet en perfect op maat. Zelfs bij het afleveren hebben de chauffeurs alles op volgorde van montage in de kamer gezet zodat we niet alles 6x moesten verplaatsen. Kortom, wij hebben een superervaring met Bemmel& Kroon en zullen een ieder dan ook aanraden geen keuken te kopen, zonder eerst bij Bemmel&Kroon te zijn geweest. Blij zijn we na de 1e perfecte ervaring bij de aanschaf van onze nieuwe droger, ook hier de keuken hebben aangeschaft..Voor ons een dikke 10 voor Bemmel&Kroon!
FOTO VAN VAN. VERHEUL
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door K. Hilverda op zaterdag 17 okt 2020 20 | vestiging Den Haag
We zijn erg tevreden met onze keuken. Ruime keus in uitvoeringen en materialen, goede showroom, en een goede afhandeling van de bestelling. Tekeningen, inmeting, bestelling en leverantie, alles wordt duidelijk gecommuniceerd en terug te vinden op je eigen web-pagina op de site. Enige opmerking die we kunnen maken is dat we gedurende het proces te maken hadden met verschillende verkoop-adviseurs, waarbij de ene duidelijk beter meedacht dan de ander.
FOTO VAN K. HILVERDA
Geplaatste keuken
+ Toon extra foto van K. Hilverda
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Bemmel & Kroon
aCruquius (150 ervaringen), Cruquiusplein 50, Cruquius plaza, 2142 EV Cruquius, tel 023 - 548 30 60
bDen Haag (340 ervaringen), Neckar 24, Industrieterrein Forepark, 2491 BD Den Haag, tel 070 - 320 60 65
cZoeterwoude (419 ervaringen), Hoge Rijndijk 269, 2382 AN Zoeterwoude Rijndijk, tel 071 - 581 20 20
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.