Feedback
9,1

Bemmel & Kroon

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.bemmelenkroon.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bemmel & Kroon
Een nieuwe keuken is al gauw een hele investering. Terecht dat u bij zo'n uitgave van tevoren maximale zekerheid wilt hebben dat alles klopt. Bemmel & Kroon geeft u die zekerheid. Als door en door gezond familiebedrijf focussen we al ruim 50 jaar op één ding: blijvend tevreden relaties. Zo komt het dat we zelfs klanten hebben die al 4 keer of vaker een keuken van ons afnamen.

Het recept van ons succes:
• Continu zo'n 150 opstellingen in 3 showrooms (Den Haag, Zoeterwoude-Rijndijk en Cruquius).
• Unieke presentatie van de inbouwapparatuur, bij ons kunt u zo goed als alles "in het echt” uitzoeken en hoeft het niet vanuit een folder.
• Door gebruik te maken van het nieuwste computerprogramma kunnen we uw droomkeuken goed voor u visualiseren.
• Wij voeren alle denkbare stijlen.
• Wij vragen geen enkele aanbetaling.
• Wij komen de keukenruimte gratis voor u opmeten.
• Onze offerte is altijd helder en volledig, dus geen dure verrassingen achteraf.
Ervaringen
Er zijn 778 ervaringen over Bemmel & Kroon. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren491 ervaringen
4 sterren232 ervaringen
3 sterren15 ervaringen
2 sterren18 ervaringen
1 ster13 ervaringen

Per vestiging:
“Alles top”
Door M. Andriessen op zondag 8 sep 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een keuken bij Bemmel & Kroon gekocht en zijn zeer tevreden over de manier waarop wij geadviseerd zijn, alsmede over de prijs, levertijd, montage en nazorg. Alles top!
FOTO VAN M. ANDRIESSEN
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door C. Van den Heuvel op donderdag 5 sep 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Strakke hoogglans keuken gekocht en alles is super geregeld
FOTO VAN C. VAN DEN HEUVEL
Keuken langs de wand
Reactie of foto toevoegen
“Super gegaan”
Door Maarten op zaterdag 31 aug 2019 '19 | vestiging Cruquius
Na 8 jaar was het eindelijk zover. De keuken aanpakken die een doorn in het oog was in mijn huis. Een keuken laten ontwerpen bij Matthijs. Werd super geholpen bij het design ervan en met veel geduld. Na het eerste ontwerp wezen finetunen naar budget en dit was totaal geen probleem. Werd heel gastvrij ontvangen. Keuken had een lange levertijd maar dat is logisch. Als je iets nieuws in je huis gaat krijgen wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk hebben. Bezorgservice was super! Binnen een half uur stond de hele keuken in de woonkamer. Monteren ging ik zelf doen. 2 deurkastjes hadden wat kleine beschadigingen maar dat was geen probleem om te fixen. Jammer was wel dat daar weer lang op gewacht moest worden. Communicatie onderling was helder, duidelijk en goed. Mijn volgende keuken zou ik zeker weer bij jullie halen!
FOTO VAN MAARTEN
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door tycho op zaterdag 24 aug 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Voor mijn nieuwbouwhuis was mijn zoektocht naar de perfecte keuken een hele opgave, ik wou graag een keuken eiland in een ruimte van 22m2, en bij de eerste 2 keukenboeren was dit niet mogelijk en liep ik weg met een hoekkeuken ontwerp. Na zelf zo'n 5 uur getekend te hebben, kwam ik op de website van bemmel en kroon, en kwam ik precies mijn idee tegen op de site. Op mijn eerste afspraak met Arjan Kuiten liet ik mijn tekening zien, en kreeg gelijk te horen dat het mogelijk was! Binnen enkele uren zagen we voor het eerst onze droomkeuken. Arjan vulde ons perfect aan en was uitermate prettig mee samen te werken. We liepen tegen aardig wat obstakels op, maar alles werd professioneel en goed opgelost! Bedankt Arjan en Bemmel & Kroon!
FOTO VAN TYCHO
Keuken met houtuitstraling
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouw”
Door Richard Lieverse op woensdag 21 aug 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Voor ons nieuwbouwhuis hebben we de keuken bij Bemmel & Kroon in Zoeterwoude uitgezocht. We zijn hier heel fijn geholpen door Yorin Blokker. Door zijn geduld, praktische tips en ontspannen houding voelden we ons erg op ons gemak. Uiteindelijk een hele mooie keuken samengesteld waar we super blij mee zijn!
FOTO VAN RICHARD LIEVERSE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Louis van der Jagt op donderdag 15 aug 2019 '19 | vestiging Cruquius
Wij hebben dit voorjaar een volledig nieuwe keuken met alle inbouwapparatuur gekocht bij Bemmel en Kroon. Hierbij werden wij keurig geholpen door dhr Matthijs Heim. Levering was volgens afspraak netjes compleet. Installatie en meerwerk werden uitgevoerd door aannemingsbedrijf Richard Duynisveld. Deze heeft keurig werk geleverd, heel goed meegedacht en wij zullen dit bedrijf overal aanbevelen.
FOTO VAN LOUIS VAN DER JAGT
+ Toon extra foto van Louis van der Jagt
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Borsje op dinsdag 13 aug 2019 '19 | vestiging Den Haag
Hebben een complete keuken gekocht voorzien van alle inbouwapparatuur. Zijn heel tevreden ook over degene die onze keuken heeft geïnstalleerd. Kunnen Bemmel en Kroon aanbevelen bij ieder die van plan is een nieuwe keuken aan te schaffen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken in nieuwbouwproject”
Door Robert en Monique op dinsdag 6 aug 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Via ons nieuwbouwproject bij Bemmel & Kroon Zoeterwoude terecht gekomen. Heel prettig geholpen door Yorin Blokker. Na een aantal keer een wijziging toegebracht te hebben omdat we het steeds niet zeker wisten hebben wij, met het geduld van Yorin, de keuken uitgezocht die volledig naar ons zin is. Levering was ook goed geregeld. De keuken is door Henny Polder en zoon geplaatst wat ook heel netjes verwerkt en gedaan is.
FOTO VAN ROBERT EN MONIQUE
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijke benadering”
Door Arjen de Jong en Danitsja de Jong-Spaargaren op zaterdag 3 aug 2019 '19 | vestiging Cruquius
Begin dit jaar zijn mijn vrouw en ik opzoek gegaan naar een nieuwe keuken, na 16 jaar was onze keuken aan vervanging toe. We kwamen uit bij Bemmel en Kroon, daar werden we supergoed geholpen door Yorin Blokker, uiteindelijk een keuken naar wens op de computer uitgewerkt en we waren meteen verkocht. Onlangs heeft Bemmel en Kroon onze keuken geleverd en heeft Michael van Deuren de montage verzorgt, en dit binnen een dag. Helemaal naar tevredenheid en nu zitten we heerlijk aan ons barretje in onze nieuwe keuken. De naservice van Yorin toont ook van fijne betrokkenheid bij de klant, wij kunnen niet anders zeggen, dat wij ons heel fijn hebben gevoeld bij de aanschaf van onze keuken en dit is geheel toe te schrijven op de zeer persoonlijke benadering en service van Bemmel en Kroon
FOTO VAN ARJEN DE JONG EN DANITSJA DE JONG-SPAARGAREN
Keuken in de montage
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Yvonne Timmer-Fortanier op vrijdag 26 jul 2019 '19 | vestiging Den Haag
Wij hebben een keuken gekocht van 5 meter lang met 2 hoge kasten apart geplaatst. Zeer goed geadviseerd door Renee, hij kwam met adviezen die wij nog niet bedacht hadden. Ook de kleine veranderingen naderhand kunnen doorgeven. Alles ging even vriendelijk en zeer correct, en is zeer vakkundig geplaatst door Herman. Aardige man die ondanks de extreme hitte strak doorwerkte en de keuken in 1,5 dag geplaatst!
Alle geplande afspraken werden nagekomen! We zijn echt heel blij met de keuken en de kwaliteit ervan.
FOTO VAN YVONNE TIMMER-FORTANIER
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Gert van der Meulen op dinsdag 16 jul 2019 '19 | vestiging Cruquius
Wij hadden erg veel moeite om onze nieuwe keuken voor ons te zien. We hadden geen idee hoe, wat en waar we zouden plaatsen. Toen liepen we binnen bij Bemmel en Kroon Cruquius. Matthijs Heim heeft ons hier super goed bij geadviseerd, geïnspireerd en geholpen onze keuken met onze wensen neer te zetten. Erg geduldige adviseur die onze keuken visueel heeft gemaakt en zijn handen niet omdraaide voor eventuele aanpassingen. De service van Bemmel en Kroon is uitstekend. Er wordt duidelijk geïnformeerd wanneer de keuken afgeleverd en geplaatst wordt. Ook erg fijn dat de afval naderhand nog wordt afgehaald. Zeker een aanrader!
FOTO VAN GERT VAN DER MEULEN
Keuken langs de wand
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg bedankt”
Door Jenny Arnoldus op zaterdag 13 jul 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Bemmel en Kroon na eerst bij de concurrent geweest te zijn. Daar zo slecht geholpen waardoor we beetje huiverig waren, maar de verkoper heeft ons zo perfect geholpen, goed meegedacht, geadviseerd, duidelijk een ontwerp laten zien en heel fijn, een eerlijke prijs. We zijn uiteindelijk zo blij met het eindresultaat. De monteur Joop Rietbroek was ook echt too! Echt een vakman, die zeer netjes en precies te werk gaat, heel erg vriendelijk is en ook echt meedenkt waardoor we erg blij zijn. Wij zullen Bemmel en Kroon en de monteur Joop Rietbroek bij iedereen aanbevelen. Heel erg bedankt!
FOTO VAN JENNY ARNOLDUS
Keuken met landelijk accent
+ Toon extra foto van Jenny Arnoldus
+ Toon extra foto van Jenny Arnoldus
Reactie of foto toevoegen
“Blij met service”
Door Jenny Smit op donderdag 11 jul 2019 '19 | vestiging Cruquius
Een kleine keuken voor een klein budget, dat viel nog niet mee. Bij de keukenconcurrent zelfs weggestuurd omdat zij geen keuken konden maken binnen mijn budget. Toen kwam ik bij Matthijs Heim van Bemmel en Kroon Cruquius. Zonder enig geklaag ontwierp hij de keuken naar mijn wens en binnen mijn budget. De keuken is met veel zorg geplaatst door monteur Albert vd Zwaag. Het eindresultaat is prachtig en ik ben erg blij met de service en klantvriendelijkheid die ik heb mogen ontvangen van Bemmel en Kroon!
FOTO VAN JENNY SMIT
Gerealiseerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Sjaak Broekhuizen en Monique Overdijk op zondag 7 jul 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een volledig nieuwe keuken gekocht bij Bemmel & Kroon Zoeterwoude. Van begin tot eind zijn we uitstekend geholpen door verkoper Arjan Kuiten. De kleine misverstanden die er waren tijdens het proces zijn prima verholpen en we hebben dan ook echt helemaal niks te klagen. Alles is als afgesproken verlopen en op tijd geleverd en geplaatst. Het eindresultaat heeft onze verwachtingen zelfs overtroffen. Mochten we ooit weer een keuken gaan aanschaffen, gaan we dit zeker doen bij Bemmel & Kroon.
FOTO VAN SJAAK BROEKHUIZEN EN MONIQUE OVERDIJK
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Agneta op woensdag 3 jul 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
In een huis van ruim 100 jaar oud, met heel weinig haakse muren, is een prachtige keuken geplaatst door Bemmel & Kroon. Met veel aandacht, tijd en goed advies is helemaal aan mijn wensen voldaan. Ik ben er super tevreden over en kan echt een ieder een bezoek aan Bemmel & Kroon aanraden.
FOTO VAN AGNETA
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door René op zaterdag 29 jun 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Goede hulp bij de inrichting van mijn keuken en de aanschaf van de juiste apparatuur, dat binnen het budget dat ik in gedachten had. De afspraken werden goed nagekomen en goede partij die de keuken heeft geplaatst en alle bijkomende werkzaamheden heeft uitgevoerd.
FOTO VAN RENÉ
Gemonteerde keuken
REACTIE VAN REEDIJK
Heeft u de bijkomende werkzaamheden buiten het plaatsen van de keuken ook via B en K geregeld?
REACTIE VAN RENE
De installateur die de keuken heeft geplaatst in opdracht van B&K, heb ik ook opdracht voor aanvullende werkzaamheden gegeven. Betrof aanleg elektra en extra groep, stucwerk en water + afvoer. Zij geven tevoren een duidelijke offerte.
Reactie of foto toevoegen
“Complete nieuwe keuken”
Door Brenda Gennissen op donderdag 27 jun 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Compleet nieuwe keuken uitgezocht. Zeer deskundig geholpen door verkoper ricardo. We hebben goed geluisterd naar zijn tips en adviezen en zijn nu super blij met onze prachtige keuken. Goede service met heldere afspraken qua bezorgen en plaatsen
FOTO VAN BRENDA GENNISSEN
Hoek van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeker 5 sterren”
Door Yiming op woensdag 26 jun 2019 '19 | vestiging Den Haag
I have purchased an entire kitchen. From sales to service are generally good. Definitely deserve a 5-star.
FOTO VAN YIMING
Reactie of foto toevoegen
“Commnicatie mag beter, eindresultaat zeer tevreden”
Door Remon Witteveen op dinsdag 25 jun 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben eind vorig jaar diverse keukenleveranciers vergeleken en zijn dankzij deze website hun goede recensies uitgekomen bij Bemmel en Kroon. Prijs kon nog redelijk over onderhandelt worden en eind december de keuken besteld. Keuken is ingemeten, door ons gemeld dat er nog gestuukt ging worden en daar werd rekening mee gehouden. Bij plaatsing bleek dat dus niet en de keuken was 25mm te groot ofwel er was door ons te dik gestuukt volgens hun. Er was maar 2x4mm op gegaan (waar rekening mee was gehouden) dus niet onze fout. Er waren nog wat herstelwerkzaamheden (deurtjes onlogisch open, rare verspringing in de keuken lijn, beschadigde greeplijsten, verkeerde frontjes) na 2 dagen installeren en er zou contact worden opgenomen. Na 2 weken maar eens gevraagd wat de status was - nog niets gebeurd want er moest opnieuw ingemeten worden. Na een boos te worden na 3 telefoontjes konden ze gelukkig wel snel reageren + een bloemetje als excuus. 2 weken later werd het meeste herstelt op een paar puntjes na en weer 3 weken later de laatste puntjes. Communicatie gaat helaas slecht en mag zeker wat verbeterd worden maar eindresultaat zijn wij zeer tevreden mee.
FOTO VAN REMON WITTEVEEN
Eindresultaat keuken
REACTIE VAN REMON WITTEVEEN
Dit was de oude keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met inbouwapparatuur”
Door Peter Badoux op maandag 24 jun 2019 '19 | vestiging Den Haag
Een nieuwe keuken met inbouwapparatuur van Inventum gekocht. De verkoopadviseur heeft ons hierbij goede adviezen gegeven. De afspraken en levertijd zijn goed nagekomen. De montage van de keuken is ook keurig verzorgd
FOTO VAN PETER BADOUX
Keuken keurig gemonteerd
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keukenaankoop”
Door Annemieke Nieuwenhuizen op maandag 24 jun 2019 '19 | vestiging Den Haag
We hebben een nieuwe keuken gekocht. Hij is keurig op de afgesproken tijd geleverd en netjes geplaatst door een fijne monteur
FOTO VAN ANNEMIEKE NIEUWENHUIZEN
Reactie of foto toevoegen
“Alles zoals afgesproken”
Door Harold Overmars op maandag 24 jun 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Een volledige nieuwe keuken gekocht en vanaf begin tot het einde zeer goed geholpen. Keuken nu net 2 weken in gebruik en alles is zoals afgesproken en met de juiste aanbevelingen van de verkoopster. Mijn volgende keuken (over 30 jaar) zal ik zeker ook hier kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg fijn gegaan”
Door Floris de Ruiter op maandag 24 jun 2019 '19 | vestiging Den Haag
Hele goede ervaring met Bemmel en Kroon. Netjes geholpen in de winkel en samen met de verkoper een prachtige keuken samengesteld voor een mooie prijs. Aflevering van alle spullen op tijd en perfect door Hans gemonteerd. Op de vraag hoelang het duurde om de keuken te monteren kregen we het antwoord: "Zolang het nodig is. Het belangrijkste is dat het netjes gebeurt." Wat ons erg beviel. Verder ook fijn dat de keuken door vriendelijke medewerkers bezorgd werd en de verpakkingen ook weer netjes opgehaald werden.
FOTO VAN FLORIS DE RUITER
Keuken langs de wand
Reactie of foto toevoegen
“Perfect geholpen”
Door Hubert Breukers op maandag 24 jun 2019 '19 | vestiging Den Haag
Een complete keuken met apparatuur heb ik gekocht voor mijn nieuwe woning. Door zowel de medewerker in de showroom als daarna via mailcontact perfect geholpen. De oplevering van mijn woning werd 2 keer uitgesteld en daarmee werd goed rekening gehouden. Communicatie met de installateur was ook goed. Verpakkingsmateriaal werd netjes weer afgehaald. Kortom, een heel goede ervaring. Ook een mooie prijs. Dus aan te raden.
FOTO VAN HUBERT BREUKERS
Complete keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door P van Stipdonk op maandag 24 jun 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
L vormingen keuken, A,Crown 2510 Zerox FM. Bij de aankoop kregen we een deskundige ondersteuning en advisering over de mogelijkheden van inpassing in de beschikbare ruimte. Duidelijkheid was er over de prijs. Na de bestelling werd een vraag van ons oer ommegaande beantwoord. Levering en montage van de keuken werd geheel volgens planning uitgevoerd. De montage werd in goed overleg uitgevoerd naar volle tevredenheid uitgevoerd. Een compliment was de scheiding en afvoer van het verpakkingsmateriaal. Al met al zijn wij zeer tevreden en zal ik dit bedrijf aanbevelen aan derden.
FOTO VAN P VAN STIPDONK
L vormige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Montage duurt lang”
Door Esther op donderdag 13 jun 2019 '19 | vestiging Cruquius
Een keuken gekocht en vorig jaar februari 2018 geplaatst en nog niet in orde. Wicor heeft ons uitstekend geholpen bij de verkoop van de keuken. Ook netjes gemonteerd door Erwin en er kan iets mis gaan maar nu na 7x is onze keuken nog niet hoe hij zou moeten zijn. Het heeft ons enorm veel tijd gekost en dat met 3 kleine kinderen.
Reactie of foto toevoegen
“Loopt niet lekker maar heel goed opgelost”
Door Simon van Impelen op zaterdag 8 jun 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Wij zijn zeer teleurgesteld in de service van Bemmel en Kroon op meerdere vlakken. Mooie showroom en in eerste instantie prettige verkoper. Bij de tweede afspraak nog een aantal dingen aangepast en daarna de keuken besteld. Deze zou eind februari worden geplaatst. Tot de plaatsing verliep het soepel. Top monteur die netjes werkte. Eerste punt van aandacht was dat ons niet was verteld bij de verkoop dat we eerst een noodblad zouden krijgen. Prima, kan niet anders bij een stenen blad, fijn als dit alleen even was besproken. Maar nog big deal. Helaas merkte we na plaatsing dat het randje van de kookplaat beschadigd was. In eerste instantie dacht ik geen probleem, want dit is de strip die eraf gaat als de plaat in het blad wordt geplaats maar dit was niet zo. Na een service melding is dit bijgestipt, helaas was dit effect van korte duur. Maar weer een nieuwe servicemelding maken. Daarbij misten wij nog twee items, het spatscherm en een prullenbak. Na contact met de verkoper bleek deze niet op de orderlijst te staan dus wordt niet geleverd. De orderlijst bestond uit enkele pagina's met producten. Deze hebben we inderdaad niet allemaal gecontroleerd. Over de prullenbak was ons verteld dat deze moest worden ingemeten als de keuken was geplaatst, gezien deze onder de wasbak zou komen. Wij kregen een mailtje van de verkoper dat we deze voor onze eigen kosten via de website van Bemmel en Kroon konden bestellen. Echter zijn er geen prullenbakken te koop op de website? Na wat gesteggel zijn deze items alsnog besteld op kosten van Bemmel en Kroon. Kortom achteraf heeft de verkoper onjuiste informatie verstrekt en zich niet aan de afspraken gehouden. We hadden het gevoel dat bij een zaak als Bemmel en Kroon dit niet zou gebeuren, maar tip voor iedereen. Zorg dat je alle afspraken op papier hebt. Iets meer dan een maand later werd het stenenblad geplaatst, echter bleek er een fout te zijn gemaakt met het opmeten. Kan gebeuren, monteur heeft Bemmel en Kroon gebeld en zodoende is Dekker (blad leverancier) opnieuw langs geweest om het blad op te meten. Op zich netjes opgelost. Dekker zou met spoed een nieuw blad leveren. Enkele malen contact geweest wanneer wij ons blad konden verwachten. Steeds kon Bemmel en Kroon ons niets vertellen, maar werd ook niet de moeite gedaan om dit te achterhalen. In de tussentijd een keuken met een blad dat met schilderstape aan elkaar vastzat, isolatie materiaal als spatscherm en plinten van het blad die in de woonkamer liggen. Blad lastig schoon te houden door de tape. Daarbij niet erg fraai als je gasten een "tour de maison" in je nieuwe huis geeft. Kortom is het nu juni en het blad dat met spoed gemaakt zou worden, na ruim twee maanden nog niet geplaatst. Het goede nieuws is dat het blad nu bij Bemmel en Kroon is afgeleverd. Echter heeft bovengenoemde partij slechts op 2 juli tijd om deze te plaatsen? Uiteraard heb ik telefonisch contact opgenomen om te bespreken dat we het nu echt zat zijn. Er zal nog contact met ons worden opgenomen maar het was allemaal erg lastig qua planning. Een keuken die nog voor half maart af had moeten zijn, is nog altijd niet in orde. Daarbij voelen we ons totaal niet gesteund door Bemmel en Kroon.

Aanvulling ontvangen 15 augustus 2019: Het lijkt ons nu een mooi moment om onze review aan te passen, na vandaag kunnen we namelijk zeggen dat de keuken af is. Nadat wij in de winkel zijn geweest om onze review toe te lichten heeft Bemmel en Kroon er alles aan gedaan om onze problemen op te lossen. Bemmel en Kroon gaf aan de gang van zaken te betreuren en heeft vanaf toen alles goed opgepakt. Het eindresultaat mag er zijn. Het gehele blad is vernieuwd en netjes geplaatst.. Daarnaast zijn het spatscherm en de prullenbak, zoals afgesproken, op kosten van Bemmel en Kroon geleverd en gemonteerd. Ook de beschadigde kookplaat is vervangen en op een deugdelijke manier gemonteerd door de monteur van Siemens. We hebben in deze fase een heel ander bedrijf ervaren en eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat de problemen niet beter opgepakt hadden kunnen worden.
FOTO VAN SIMON VAN IMPELEN
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met resultaat”
Door Gerda klinkenberg op donderdag 6 jun 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben bij jullie een keuken gekocht inc inbouwapparatuur .Wij zijn goed geadviseerd door jullie verkoper Jorin .Op 9 mei is deze geplaats door Herman , die keurig werk heeft afgeleverd . Wij zijn erg blij met het resultaat.
FOTO VAN GERDA KLINKENBERG
Keuken langs de wand
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Tessy Uytdewillegen op vrijdag 31 mei 2019 '19 | vestiging Den Haag
We hebben een nieuwe keuken gekocht incl.apparatuur. Goed geadviseerd over verschillende opties. Plaatsing netjes en zonder schade verlopen. Blad op advies verkoper ingemeten nadat keuken was geplaatst. Blad inmiddels geplaatst en past perfect. Prettige service, kundige vakmensen. Erg tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Minder voorspoedig”
Door D van den Berg op dinsdag 28 mei 2019 '19 | vestiging Den Haag
Na een eerste goede ervaring met Bemmel & Kroon bij hen een nieuwe keuken besteld. Helaas verliep dit iets minder voorspoedig. De keuken werd slordig geplaatst en de monteur is nooit meer komen opdagen om de laatste dingen af te ronden. Hij bleek oa verkeerde gaten gezaagd te hebben voor de ventilatieroosters. Bij plaatsing van een nieuwe blad werd door een andere monteur de muur en vloer beschadigd. Nu een jaar later zit ik nog steeds te wachten op het afhandelen van deze laatste dingen en de schade.
Reactie of foto toevoegen
“Geen leien dakje”
Door MvdM op zondag 26 mei 2019 '19 | vestiging Den Haag
Op dit moment ben ik blij met mijn nieuwe keuken, maar dat is niet van een leien dakje gegaan. De keuken is half januari geïnstalleerd door 'ervaren' monteur Herman via Bemmel en Kroon. Het ene aanrechtblad raakte beschadigd, het andere aanrechtblad met inductieplaat zweefde zonder ondersteuning, de schroeven in de kastjes waren te ver ingedraaid, er zaten lelijke gezaagde gaten in achterwanden, de sierstrip was lelijk afgezaagd en kitranden waren lelijk en ongelijk. Voor mij was het veel geld voor een mismaakte keuken! Het heeft even geduurd, maar na veel telefoontjes, mails en de bijbehorende stress zijn alle klachten dankzij servicemonteur Rien van Bemmel en Kroon drie maanden later verholpen. Ik heb een nieuwe spoelkast en nieuw aanrechtblad gekregen en alles is netjes afgekit. Helaas blijft Bemmel achter monteur Herman staan, dus ik hoop dat u hem niet treft. U bent gewaarschuwd! Ook heel jammer dat er weinig excuses kwamen van Bemmel. Het had netjes geweest als Bemmel enige schadevergoeding of iets dergelijks had aangeboden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ron Van Mil op zaterdag 25 mei 2019 '19 | vestiging Den Haag
Totale keuken gekocht met alle bijbehorende apparaten en spoel eiland. We zijn zeer tevreden over het resultaat en meedenken door verkoop en installateur.
REACTIE VAN RON
Overzicht foto
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Fred en Guusta Griffioen op donderdag 23 mei 2019 '19 | vestiging Cruquius
Op aanraden van collega's zijn we in zee gegaan met B & K.Wij zijn tot nu toe erg tevreden. In de winkel goed geholpen. Je kunt op een monitor precies zien wat er allemaal gebeurt. Transparantie staat hoog in het vaandel. What you see, is what you get!!! Waar wij ook erg tevreden over waren was het meerwerk van Hans Woning. Vriendelijke en vakkundige vakman. Het meerwerk en het plaatsen is allebei door Hans gedaan en dat is een prima keus geweest. Een aanspreekpunt is erg fijn!
Reactie of foto toevoegen
“Goed meedenken”
Door John Kijkuit op woensdag 22 mei 2019 '19 | vestiging Den Haag
Eind 2017 kwamen wij al met tekeningen van onze nieuwe woning om een keuken samen te laten stellen. Die dag heel goed geholpen door verkoopster Yvonne. Met een volledig keukenontwerp en een vaste prijs, want marchanderen doen ze niet bij Bemmel en Kroon, gingen we tevreden de deur uit. Vervolgens zijn we daarna nog bij andere keukenzaken gaan "shoppen". Nergens kwamen we beter uit en nergens was de service beter. Toen de voltooiing van onze woning naderde zijn we samen met Yvonne na het inmeten nog eens de puntjes op de i gaan zetten. Kostenloos werd onze stoomoven vervangen door een nieuwer geavenceerder model en datzelfde gold voor onze afzuigkap (Alles van Siemens) Het traject en de plaatsing verliepen daarna soepel en naar wens. Na een maand kwam de plaatser alles nog eens nastellen en verving hij een unit in de afzuigkap omdat deze niet goed was geleverd volgens hem. Na plaatsing bleek er een kleine beschadigign te zijn aan de glasplaat van onze inductiekookplaat. Via Bemmel en Kroon kwam er een meneer van Siemenes en werd het apparaat direct vervangen. De keuken staat inmiddels drie maanden en alles is nog steeds volledig naar tevredenheid. Wat ons vooral deed besluiten om bij Bemmel en Kroon een keuken aan te schaffen was de ongedwongenheid en het goede meedenken. Alles kon en alles was nog te wijzigen en nooit werd ook maar enige druk opgelegd om toch vooral een handtekening te zetten onder een koopcontract. Dat de prijs vervolgens ook nog eens prima is, is dan mooi meegenomen.
Reactie of foto toevoegen
“Teleurgesteld in montage”
Door Lodewijk op dinsdag 21 mei 2019 '19 | vestiging Den Haag
Nieuwe keuken uitgezocht in de showroom ging allemaal prima goed advies en geduld. De keuken is op tijd geleverd en gemonteerd. Waar wij zeer in teleurgesteld zijn is de montage. Deze is met haast en slordigheid uitgevoerd. Monteur kwam om 9 uur en was om 4 uur weg voor een montageprijs van bijna 1100 euro, een fors uurloon dus. Na vertrek van monteur bleek de afvoer te lekken in de spoelkast. alles aan deze af.voer zat los. Waardoor er een flinke plas water in de spoelkast lag. reactie van monteur: dat kan nooit veel water zijn en de moeren van de afvoerbuis en schiffon moeten niet te vast zitten !. Na het opnieuw monteren van de hele boel en goed vastzetten was het probleem verholpen. Vervolgens bleek de inductieplaat uit het midden te zijn gemonteerd en deze zat scheef. Bij het aansluiten waren verkeerde aderkleuren gebruikt (bruin als nul). In de verpakking van alles vond ik nog onderdelen van een lade die gewoon gemonteerd hadden moeten worden. Na openen van de vaatwasser bleek dat deze had proefgedraaid met de boekjes en de gratis tabletten erin ! Na overleg met de service van Bemmel is enige weken later wel het een en ander keurig hersteld. Maar 7 uur werk met een dergelijke slordigheid voor bijna 1100 euro vind ik Bemmel en Kroon onwaardig.
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Slootweg op zaterdag 11 mei 2019 '19 | vestiging Cruquius
Een absolute aanrader keurig vriendelijk en vakkundig geholpen alle afspraken na gekomen zowel het leveren en het plaatsen
FOTO VAN SLOOTWEG
Reactie of foto toevoegen
“Volledig naar wens”
Door J.P. Bekooij op donderdag 9 mei 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Aankoop, levering en installatie van onze nieuwe keuken zijn volledig naar wens en uitstekend uitgevoerd. In het bijzonder waarderen wij het goede advies over de keuken opstelling en inrichting, en de flexibiliteit om aanpassingen te maken rekening houdend met onze interne verbouwing.
FOTO VAN J.P. BEKOOIJ
Keuken met gele fronten
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door A. Qualm-Reijm op woensdag 8 mei 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben onze keuken bij Bemmel en Kroon gekocht. De verkoper heeft alle tijd genomen en ons goed geholpen. Helaas was er iets mis gegaan met de afzuigkap maar dat is zonder problemen direct opgelost. Alleen jammer dat de keuken vertraging had doordat onderdelen niet op voorraad waren. Monteur heeft ook keurig geïnstalleerd.
FOTO VAN A. QUALM-REIJM
Apparatenwand
+ Toon extra foto van A. Qualm-Reijm
+ Toon extra foto van A. Qualm-Reijm
+ Toon extra foto van A. Qualm-Reijm
Reactie of foto toevoegen
“Blij”
Door Segaar op zondag 5 mei 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Heel blij met mijn nieuwe keuken. Met uitgebreid verkoopadvies van Bemmel en Kroon en geinstalleerd door een zeer vriendelijke installateur.
FOTO VAN SEGAAR
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over service”
Door Tom van Drunen op zondag 5 mei 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een keuken gekocht! We zijn tevreden over de service. Ook na een verschil van mening is dit netjes opgelost. Goede service en reële prijzen.
FOTO VAN TOM VAN DRUNEN
Keukenopstelling
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Wanda op zondag 5 mei 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
De service van Bemmel en Kroon is super. Bij het uitzoeken van de keuken goed en praktisch advies. We konden daarna ook nog een paar kleine wijzigingen doorvoeren. De communicatie over de levering verliep heel goed middels het Mijnkeuken platform en per mail. Ook het plaatsen van de keuken verliep heel goed en zonder gebreken. Wij zijn echt super tevreden en raden Bemmel & Kroon zeker aan.
FOTO VAN WANDA
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar positief”
Door R Janssen op vrijdag 3 mei 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Een hele nieuwe keuken gekocht, inclusief 5 apparaten van Siemens. Alleen maar positieve ervaringen en het hele proces verliep goed. Bemmel & Kroon heeft heel veel keus in allerlei prijsklasses. De verkoopmedewerkers zijn aardig, geduldig en niet opdringerig. Je kunt je ontwerp online inzien en heel makkelijk per email nog aanpassingen laten doen of via een vervolgafspraak. Ook het installatiebedrijf waar B&K me aan gekoppeld heeft was erg goed. Het afleveren van de keuken ging volgens planning en efficient en alles was compleet. Ik ben echt heel erg blij met mijn nieuwe keuken en het is een genot om er in bezig te zijn. Ik kan B&K bij iedereen aanraden.
FOTO VAN R JANSSEN
Een genot om in te koken
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg blij”
Door Familie Tuit op vrijdag 3 mei 2019 '19 | vestiging Den Haag
Wij hebben een saliegroene keuken gekocht met een roestkleurig aanrechtblad. We zijn vriendelijk geholpen in de winkel. Als er daarna nog vragen waren werd er duidelijk en snel gereageerd per mail. Bij de levering was alles keurig verpakt. Het installeren is in één dag gebeurd. We zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN FAMILIE TUIT
Saliegroene keuken
+ Toon extra foto van Familie Tuit
+ Toon extra foto van Familie Tuit
+ Toon extra foto van Familie Tuit
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Vanessa op donderdag 2 mei 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Complete keuken besteld met apparatuur van Siemens. Vanaf het begin tot het moment van monteren zijn we goed op de hoogte gehouden ban de status. De persoonlijke online omgeving is ook erg handig om de gegevens en status van je bestelde keuken in te zien.
FOTO VAN VANESSA
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Luxe keuken”
Door G.E. Rooseman op maandag 29 apr 2019 '19 | vestiging Den Haag
Wij hebben een moderne keuken gekocht bij Bemmel en Kroon. Vanaf het begin tot en met de plaatsing werden wij goed begeleid en geholpen om uit alle mogelijkheden te kiezen. We zijn enorm tevreden over het resultaat: een uiterst praktische keuken met een luxe uitstraling en persoonlijk tintje.
FOTO VAN G.E. ROOSEMAN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Diana Vink op vrijdag 26 apr 2019 '19 | vestiging Den Haag
Wij zijn na veel omzwervingen bij Bemmel en Kroon terecht gekomen. Werden goed geholpen door René Jochems. Hij heeft de tijd genomen om samen met ons de keuken in te richten. Het fijne bij Bemmel en Kroon is dat je ook het witgoed ter plekke uit kan zoeken. Wij hebben alles van AEG genomen. Het verdere verloop is zonder problemen verlopen. Alles was tot in de puntjes verzorgd. De communicatie, de medewerksters in de winkel. De installateur. En ook het ophalen van het afval werd gedaan. We zijn ontzettend blij met onze droomkeuken.
REACTIE VAN DIANA VINK
Super mooi
+ Toon extra foto van Diana vink
+ Toon extra foto van Diana vink
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door W. van der Meulen op maandag 22 apr 2019 '19 | vestiging Cruquius
Duidelijke en correcte afhandeling en plaatsing van keuken
Reactie of foto toevoegen
“Complete keukenaankoop”
Door Arjan Oudenaarde op zaterdag 20 apr 2019 '19 | vestiging Den Haag
Ik heb bij Bemmel en Kroon een complete keuken gekocht. Samen met de adviseur samen een keuken samengesteld, Groot Empatisch vermogen mogen beleven, hij dacht mee met mijn situatie. Werd regelmatig op de hoogte gehouden. Zelfs na plaatsing een telefoontje of alles beviel. Fijn persoonlijk contact en een mooie keuken!!
FOTO VAN ARJAN OUDENAARDE
Keuken met blauwe achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Netjes geregeld”
Door Cees op vrijdag 19 apr 2019 '19 | vestiging Cruquius
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Bemmel & Kroon. Het was fijn dat we op ons gemak de winkel door konden; zonder direct te worden aangesproken door de verkopers. Uiteindelijk zijn we in gesprek geraakt met de verkoper. Na deze eerste ontmoeting zijn we goed gaan nadenken of dit precies is wat we willen. Hierna hebben we een tweede afspraak gemaakt om alles definitief te maken. Het was erg fijn om ook op dat moment nog dingen aan de keuken te wijzigen.

De voortang van de bestelling ging erg fijn via e-mail. Super. De monteur die de keuken kwam plaatsen had er verstand van. Deze vakman wist af van alle materie en heeft alles perfect in elkaar gezet. Ook een korte; maar duidelijke uitleg gegeven over de keuken. Top! In de bestelling was één onderdeel niet geleverd; op zich jammer, maar dit werd de week erna geleverd. Dezelfde monteur kwam het netjes afmaken. Super!
FOTO VAN CEES
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Jos Wensing op donderdag 18 apr 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Bij Bemmel en Kroon een keuken gekocht en alle afspraken van leveren en plaatsen van de keuken gingen exact volgens afspraak. Alle bestelde onderdelen waren er op de afgesproken dag van plaatsing en de plaatsing ging ook super. Om drie uur in de middag was de keuken gereed en ziet er exact uit als besteld. Mijn compliment
FOTO VAN JOS WENSING
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door G.Bronkhorst op dinsdag 16 apr 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Na enige bezoeken bij keukenleveranciers zijn wij tot koop over gegaan bij Bemmel & Kroon in Zoeterwoude. Wij werden keurig verwelkomd en konden in de showroom, door het uitgebreide assortiment, goede keuzes maken. Onze adviseur/verkoper Simone kon de wensen goed vertalen en in 3D tekenen. De offerte was duidelijk gespecificeerd. Alle afspraken werden nagekomen, de vraag per mail werd snel beantwoord en ook de montage door Michael Bauman werd perfect uitgevoerd. Ook het bezorgen van de keukendelen en het later ophalen van de verpakkingsmaterialen werd correct uitgevoerd. Kortom: Een tevreden klant!
FOTO VAN G.BRONKHORST
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Naar alle tevredenheid”
Door Bea van Dorp op dinsdag 16 apr 2019 '19 | vestiging Den Haag
Wij hebben een compleet nieuwe keuken gekocht. De verkoper heeft goed met ons meegedacht w.b.t. de uitvoering en plaatsing van de apparatuur. Het meteen meekijken naar de 3D uitvoering van de keuken heeft ons geholpen bij onze beslissing. Na aanschaf werden wij nog een aantal malen gebeld of de tekening nog klopte. Ook de monteur die de keuken kwam plaatsen was erg kundig en secuur. Ook hij was trots op zijn werk. Geen onzin verhalen en gladde praatjes!Ik zou Bemmel en Kroon zeker aanbevelen.
FOTO VAN BEA VAN DORP
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd”
Door N. Rozijn op maandag 15 apr 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Een uitbreiding op eerder door B&K in 2018 geleverde keuken. Prima levering, op tijd, goede info tevoren. Vakkundig geplaatst en afgewerkt.
FOTO VAN N. ROZIJN
Resultaat van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Verdiende beoordeling”
Door Karel Nonnekes op maandag 15 apr 2019 '19 | vestiging Den Haag
Wij hebben hier een mooie keuken gekocht, werden vriendelijk geholpen en goed geinformeerd. vanaf het bestelmoment t/m de plaatsing zijn wij keurig op de hoogte gehouden per email en zelfs per telefoon vlak voor de aflevering. De Montage door J.P.Burghy was perfect, hard werkend en zeer secuur. Trots en blij met Bemmel & Kroon, ( en die Kroon is best verdiend!)
FOTO VAN KAREL NONNEKES
Perfect resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door M. Mol op zondag 14 apr 2019 '19 | vestiging Cruquius
In mijn zoektocht naar een nieuwe keuken was ik er al snel uit dat ik deze bij Bemmel en Kroon zou kopen, zeker ook op basis van de goede recensies. Ik heb eerst gewoon eens rond gelopen in de showroom, om een beeld te krijgen van wat er allemaal is en wat ik mooi vond, en een paar maanden later een afspraak gemaakt en ben ontzettend goed geholpen door Martin Honsbeek. Hij heeft goed meegedacht hoe al mijn wensen ook binnen mijn budget mogelijk gemaakt konden worden, en de calculatie was erg transparant. Ik vond het persoonlijk erg prettig dat er gelijk een scherpe prijs wordt afgegeven, niet dat je eindeloos hoeft te onderhandelen. Ik heb totaal geen druk ervaren om gelijk te tekenen en heb uiteindelijk bij een 2e afspraak definitief gekozen, na dat ik echt alle opties voor mezelf heb kunnen afwegen. Nadat je getekend heb, kan je overigens nog van alles wijzigen tot het moment dat de keuken echt besteld gaat worden. Uiteindelijk heb ik nog een wijziging in de achterwand aangebracht. Levering en plaatsing ging goed, m.u.v 1 verkeerde deur. Dat was binnen 3-4 weken hersteld en alles is inmiddels helemaal af. Ben erg tevreden met de keuken en met Bemmel en Kroon. Ik kan B&K dan ook van harte aanbevelen.
FOTO VAN M. MOL
Keuken met groene achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar positief”
Door Esther Zandbergen op vrijdag 12 apr 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een complete keuken gekocht. Wij zijn zeer tevreden over zowel de verkoop, de levering als de plaatsing ! Alle afspraken zijn keurig netjes nagekomen. Wij raden Bemmel & Kroon aan iedereen aan die op het punt staat een nieuwe keuken te kopen.
FOTO VAN ESTHER ZANDBERGEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Verliep soepel”
Door Sylvia op vrijdag 12 apr 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Een prachtige (Next 125) keuken bij Bemmel en Kroon gekocht en nu waanzinnig tevreden over het resultaat, met dank aan de monteur Hans Woning! Communicatie verliep soepel en afspraken zijn steeds nagekomen. Hans Woning weet wat ie doet, gaat voor 100% en dat is precies waar wij op hoopten! We genieten iedere dag weer van de prachtige keuken en de nieuwe apparaten, het is een feestje om in de keuken bezig te zijn.
FOTO VAN SYLVIA
Next125
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Marcella op donderdag 11 apr 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Een prachtige keuken aangeschaft bij Yorin Blokker! We werden super geholpen waarbij goed geluisterd werd naar onze wensen. Ze hebben veel aanbod en er zijn ook maatwerk mogelijkheden (1 van de redenen dat we naar Bemmel & Kroon zijn gegaan). Ook prettig dat je de meeste apparatuur kunt zien in de showroom. Montage werd gedaan door Ronald en ook daar zijn we erg tevreden over. Er was 1 probleempje met de plint (te kort) en deze werd netjes opgelost. Kan nu eindelijk na lang wachten (nieuwbouw) van onze prachtige keuken genieten.
FOTO VAN MARCELLA
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Naar volle tevredenheid”
Door G.R. van Beelen op maandag 8 apr 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Door Bemmel en Kroon naar volle tevredenheid een nieuwe keuken geplaatst!!
FOTO VAN G.R. VAN BEELEN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door M.M. van Schie op maandag 8 apr 2019 '19 | vestiging Den Haag
Wij hebben een Next keuken gekocht en zijn hier heel tevreden over. De verkoopster heeft ons zeer goed geholpen en de installateur was zeer vakkundig. Helaas missen wij nog wat toebehoren, die komen later. Al met al een goede ervaring. Wij zijn zeer positief over van Bemmel en Kroon en zullen die bedrijf zeker aanbevelen bij anderen.
FOTO VAN M.M. VAN SCHIE
Next keuken
+ Toon extra foto van M.M. van Schie
Reactie of foto toevoegen
“Op en top tevreden”
Door Mattijs Kuiper op maandag 8 apr 2019 '19 | vestiging Cruquius
Na een aantal bezoeken aan de concurrent kwamen we bij Bemmel en Kroon terecht. Onze adviseur Bram Keijzer wist een keuken samen te stellen die volledig aan onze wensen voldeed. Zonder enig probleem os de keuken geleverd en geplaatst door een door Bemmel en Kroon aangewezen vakman. Binnen twee dagen waren wij de trotse eigenaar van een nieuwe keuken, waar we met plezier gebruik van maken. Geen gedoe met kortingen, bellen naar de baas, acties etc. Bram gaf ons een voorstel en wij konden daarop schieten, zonder aan het lijntje gehouden te worden. Op en top tevreden.
FOTO VAN MATTIJS KUIPER
Zonder enig probleem geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden klant”
Door Carla op woensdag 3 apr 2019 '19 | vestiging Den Haag
Wij hebben een keuken gekocht en zijn daarbij zeer goed geholpen. Geen opdringerig personeel! Wij zijn een aantal keer terug geweest voor een aantal aanpassingen in de offerte en telkens werd er ruim de tijd voor ons genomen. De keuken is ook zonder problemen geplaatst. Vragen per e-mail werden ook altijd tijdig beantwoord. Kortom, zeer tevreden klanten!
FOTO VAN CARLA
Goed geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Deepak op woensdag 3 apr 2019 '19 | vestiging Den Haag
We bought new kitchen for our house from bemmel en kroon ,well it was good experience starting from design till install,everything went fine. Best part of this was Monteur Jaco Lobee who installed it.It is really great to meet this person as he already knew what we wanted(extra things around kitchen).All requirements and solution was discussed in 15 minutes and no question/problems at all until it was installed. Installation/finishing exceeded more than our expectation.Lastly we thank him for showing us big problems in newly bought house(problems will not be disclosed) ,if not found now would have caused massive issues which were sorted by seller later.
FOTO VAN DEEPAK
Keukenwand
REACTIE VAN DEEPAK
Extra photo
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij ermee”
Door Cherrelle op dinsdag 2 apr 2019 '19 | vestiging Den Haag
Complete keuken gekocht met Bosch apparatuur. Werden goed geholpen in de showroom, werd goed geluisterd naar onze wensen. Prijs was veruit de beste van ongeveer 10 andere keukenzaken. Communicatie nadat de keuken besteld was, was echt top. Heel duidelijk en hielden zich aan de afspraken. Verkoper Mike heeft ons goed geholpen, heel blij mee. 1 van de weinig keukenzaken waar je niet het gevoel hebt in de maling genomen te worden.

Aanvulling ontvangen 3 april 2019: De keuken is al geplaatst. Ook erg tevreden over.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Nathalie Moreno op donderdag 28 mrt 2019 '19 | vestiging Den Haag
Onze keuken vorig jaar bij Bemmel en Kroon gekocht en is onlangs geplaatst. We zijn fijn geholpen en super tevreden over onze prachtige keuken. Koken is nu nog leuker met dit geweldige kookeiland en handige stoomoven!
FOTO VAN NATHALIE MORENO
Kookeiland
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuw appartement”
Door Remco Muller op woensdag 27 mrt 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Met Bemmel&Kroon 2,5 jaar geleden een keuken 3D getekend op hun kantoor voor mijn nieuwbouw appartement. De keuken staat eindelijk. Van begin tot eind prima geholpen, bij vragen kreeg ik snelle antwoorden, tot het inmeten van de keuken dingen aan kunnen passen en vlak voor de plaatsing dient de betaling pas binnen te zijn.
FOTO VAN REMCO MULLER
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Mega goede service”
Door Sylvester van Oel op woensdag 27 mrt 2019 '19 | vestiging Den Haag
Verkoper Don en heel Bemmel en Kroon keukens Den Haag en de monteuers Armand en Raymond,

Dank voor de mega goede service.
1.Het goed meedenken bij een indeling maken van de keuken.
2.Financieel meedenken.
3. Prettige communicatie bij de afspraken en telefonische vragen.
4. De montage voldeed aan de planning.
5. Goede vriendelijke monteurs Armand en Raymond.
6. Kwaliteit van producten staat nu te pronken in ons woonkamer.
7. Rommel is netjes opgehaald.

Grootse Dank namens Sylvester, Suzanne en de kids.
FOTO VAN SYLVESTER VAN OEL
Bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Vlekkeloos verlopen”
Door Mien Jai op dinsdag 26 mrt 2019 '19 | vestiging Cruquius
Super blij met mijn nieuwe keuken. Precies zoals besproken in de winkel en uitstekend geholpen door Bram. Een aanrader!

Aanvulling ontvangen 28 maart 2019: Ja de keuken staat al volledig. De koop tot en met de montage is vlekkeloos verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanvulling”
Door Yvonne Janssen op zondag 24 mrt 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Onlangs een mooie aanvulling op de keuken in mijn appartement uitgezocht. Bij Bemmel&Kroon hebben ze er voor gezorgd dat het matcht met de bestaande keuken. Hartelijk dank voor het meedenken hierin. De installatie van de keuken hebben ze heel gedaan en waren tegen het middaguur klaar. De aflevering en installatie ging zeer voorspoedig.
FOTO VAN YVONNE JANSSEN
Keuken voorspoedig geinstalleerd
+ Toon extra foto van Yvonne Janssen
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbeveling”
Door Lennert Branderhorst op zaterdag 23 mrt 2019 '19 | vestiging Den Haag
Voor ons nieuwbouwhuis zijn we lang op zoek geweest naar een geschikte keukenleverancier. Na het vergelijken en lezen van vele reviews kwam Bemmel & Kroon (vestiging Den Haag) op onze short list. Wat ons over de streep trok was de ontzettend positieve ervaring met onze keukenadviseur Per Vosters. Per is enorm behulpzaam, geduldig en denkt graag met je mee. Daarin schroomt hij niet met hele nieuwe ideeën te komen, maar zegt tegelijk ook eerlijk wanneer iets volgens hem echt niet gaat lukken / te duur wordt / te krap is. Toen we na een paar maanden toch twijfelden aan een specifiek onderdeel van onze keuken was het geen enkel punt om nog een keertje terug te komen en de tekeningen aan te passen. Dat hebben wij als zeer klantgericht ervaren.

Tussen het kopen en het leveren van de keuken zat dik anderhalf jaar (de aannemer van de woning had niet echt haast met opleveren). Ook dit was geen probleem voor B&K, zolang we ze maar af en toe met een mailtje op de hoogte stelde van de vorderingen. De daadwerkelijke plaatsing (en het bijbehorende inmeten) ging geheel volgens afspraak. Installatieman Mark Asselman is op & top een professional. Werkt secuur, snel en is heel beleefd. Ongelofelijk om te zien hoe snel en hoe hij een keuken in elkaar zet. We hebben geen defecten of krasjes ontdekt op de geleverde spullen. Enkel was er één softclose van een deurtje vergeten/defect, maar dit werd snel gefixed. Dus ook enkel goede ervaringen met de after sales service van Bemmel en Kroon.

Is het alleen maar positief nieuws? Bijna wel. Klein puntje is dat we nu – twee maanden na de in gebruik name – niet lyrisch zijn over onze AEG-oven en -magnetron. Technische werken die twee apparaten goed (verwarmen goed, koelen netjes af), maar ze zijn een tikje onhandig / onpraktisch in de bediening. Althans, dat is onze beleving. Daar hadden we als consument zelf wat scherper op moeten letten tijdens het aankoopproces.

Al met al kunnen wij Bemmel & Kroon van harte aanraden bij een ieder die op zoek is naar een kwaliteitskeuken met kwaliteitsservice tegen een 'normale' prijs waar je je niet helemaal suf voor hoeft te onderhandelen.
FOTO VAN LENNERT BRANDERHORST
Mooi ontwerp
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Vivienne op woensdag 20 mrt 2019 '19 | vestiging Den Haag
Goede service bij Bemmel en Kroon. De keuken is super vlot geplaatst en staat heel netjes. Monteur Herman heeft super werk geleverd en ik ben erg tevreden. Zeker een aanrader!
FOTO VAN VIVIENNE
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Mega goed”
Door Lotte van Ruiten op maandag 18 mrt 2019 '19 | vestiging Cruquius
Wij hebben onze nieuwe keuken bij Bemmel en Kroon gekocht en zijn er super blij mee! Er is goed door de verkoper naar ons geluisterd en ingespeeld op al onze wensen. Ook toen wij aangaven dat de keuken eigenlijk eerder geplaatst moest worden dan wij in de eerste instantie hadden afgesproken is er onwijs veel door hen geregeld om dit alsnog voor elkaar te krijgen! Ook de monteur was enorm vriendelijk en behulpzaam.
Kortom wij zijn echt mega tevreden!
FOTO VAN LOTTE VAN RUITEN
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Michael op vrijdag 15 mrt 2019 '19 | vestiging Den Haag
Wij hebben een keuken gekocht. De service was heel erg goed en professioneel. Ik raad Bemmel & Kroon zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend verlopen”
Door anje broekman op vrijdag 15 mrt 2019 '19 | vestiging Den Haag
Keuken. We zijn heel goed geadviseerd. Er werd goed naar onze wensen geluisterd. De communicatie verliep uitstekend. En we hadden een uitmuntende aannemer.
FOTO VAN ANJE BROEKMAN
Reactie of foto toevoegen
“Plezierig”
Door Van der Haagen op donderdag 14 mrt 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Volledige keuken en apparatuur gekocht. Plezierige en professionele begeleiding. Er wordt goed mee gedacht en het advies was op maat. Alle afspraken qua leverantie en plaatsing zijn goed nagekomen.
FOTO VAN VAN DER HAAGEN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door lenie Kester- Schenkeveld op woensdag 13 mrt 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
ik heb een geheel nieuwe keuken gekocht. heel fijn ontvangen in de winkel. goede adviezen en een fijne levering. ook is de keuken snel geplaatst. Kortom heel tevreden.
FOTO VAN LENIE KESTER- SCHENKEVELD
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend begeleid”
Door Koen en Judith op zaterdag 9 mrt 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Voor ons nieuwbouwhuis hebben wij een keuken gekocht bij Bemmel en Kroon in Zoeterwoude. Simone Marck heeft ons uitstekend begeleid bij het maken van onze keuzes. Door de mooie prijzen was er meer mogelijk dan we hadden verwacht. 1,5 jaar voor de oplevering van ons huis hebben wij de keuken al gekocht. Het was hierna ook nog mogelijk om een paar maanden voor de oplevering een aantal dingen aan te passen. Zowel door de begeleiding als door de goede prijs/kwaliteit verhouding zullen wij in de toekomst zeker terugkomen bij Bemmel en Kroon.
FOTO VAN KOEN EN JUDITH
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Roger de Klerk op zaterdag 9 mrt 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht, en deze laten plaatsen door Bemmel en Kroon. Onze ervaring is goed tot super. De afspraken die we gemaakt hebben kwamen ze uitstekend na, en daarbij was de keuken super snel geplaatst. Ik wil dan ook het bedrijf zeker aanraden.
FOTO VAN ROGER DE KLERK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Scheffer op vrijdag 8 mrt 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een keuken gekocht voor ons huis. De medewerkers zijn vriendelijk, denken goed mee en begeleiden je door het hele traject.

Aanvulling ontvangen 12 maart 2019: De keuken is geleverd en dit is goed gegaan. De keuken is vlot geplaatst en er waren geen bijzonderheden.
FOTO VAN SCHEFFER
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar wens”
Door Stokman op vrijdag 8 mrt 2019 '19 | vestiging Cruquius
We hebben een keuken gekocht. Goed geholpen en alles naar wens. Zeer tevreden over het plaatsen van de keuken. Ik zou Bemmel en Kroon zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Hans en Bianca op zaterdag 2 mrt 2019 '19 | vestiging Den Haag
Wij begonnen in het najaar met het uitzoeken van onze nieuwe keuken bij Bemmel en Kroon. Ver voor de kerst rondden we dit mooie project af. Na een drietal gesprekken, tekeningen, offertes, en engelengeduld van Satisch kwamen we tot het definitieve ontwerp. Goede adviezen brachten ons op andere ideeën. We waren tevreden! Het inmeten en later plaatsen door een vakkundige monteur (op aanraden van de buren) maakte ons en zeer tevreden. Goede tips, keuken was compleet en binnen twee dagen ingebouwd en klaar! Het was t wachten waard. Kortom: superblij met onze keuken! En dank Bemmel Kroon voor alle goede service. Een aanrader!
FOTO VAN HANS EN BIANCA
Keuken met fornuis
+ Toon extra foto van Hans en Bianca
Reactie of foto toevoegen
“Vette 10”
Door Tim Medenblik op vrijdag 1 mrt 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Yorin, en Super blij en over de afhandeling hiervan. Yorin verdiend een dikke vette 10 van ons. Gr Tim & Iteke
FOTO VAN TIM MEDENBLIK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Juweel”
Door M. Warmerdam op vrijdag 22 feb 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Heel goed geholpen met het kopen/samenstellen van mijn keuken. Ik heb alles goed doorgenomen en wij zijn er samen goed uitgekomen. Ik zou zeker Bemmel & Kroon aanbevelen. Het is een juweel.
Reactie of foto toevoegen
“Verstand van zaken”
Door Renske op vrijdag 22 feb 2019 '19 | vestiging Den Haag
Na uitgebreid warenonderzoek keuken gekocht bij B&K, beste prijs kwaliteit verhouding. Goed geholpen door Raymond. Komt over als echte verkoper en dat is hij denk ik ook :-), maar hij gaf ook goede adviezen en nam steeds de tijd voor ons. In tegenstelling tot sommige andere zaken merkte je dat hij et echt verstand van heeft. Keuken is in januari geplaatst door Jacco Lobee, helemaal top. Eén prullenbak is niet goed geleverd dus daar wachten we nog op. Maar verder alles goed en naar wens. Nu genieten. Bij ons verliep alles goed, maar zou het na zo'n grote aankoop ook wel fijn vinden dat iemand daarna belt of alles maar wens is verlopen. Is misschien ook handig voor verdere verkoopadviezen.
FOTO VAN RENSKE
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste hele keuken”
Door GP Rijgersberg op woensdag 20 feb 2019 '19 | vestiging Cruquius
Heel goed netjes gewerkt de service was prima
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam de Bruijne op woensdag 20 feb 2019 '19 | vestiging Den Haag
Wij hebben in oktober een keuken besteld en zijn geweldig geholpen goed advies door hr Cabouter 4 februari is de keuken in 2 dagen geplaatst door een goede montuer die zorgvuldig te werk ging we zijn super blij en tevreden Kees en Tonnie de Bruijne.
FOTO VAN FAM DE BRUIJNE
Reactie of foto toevoegen
“Prettig advies”
Door Jeanine Marges op maandag 18 feb 2019 '19 | vestiging Den Haag
Ik heb een keuken gekocht bij van Bemmel en Kroon, en ben zeer prettig geadviseerd door D.Cabooter. De communicatie ging vlot en er werd goed geluisterd. Alles was goed besteld en er waren geen rare verrassingen. De monteur R. Isselman is een heel vakkundige prettige vakman. Hij heeft ook extra werk verricht zoals afvalbakjes inmeten en plaatsen en een achterwand en een glasplaat gemonteerd die ik zelf had aangeschaft, tegen een zeer schappelijke meerprijs. Er werd echt aandacht besteed aan mijn wensen. Ik ben erg blij met het resultaat!
FOTO VAN JEANINE MARGES
+ Toon extra foto van Jeanine Marges
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Ricardo Meijer op zondag 17 feb 2019 '19 | vestiging Den Haag
Wij hebben onze nieuwe keuken bij Bemmel & Kroon (vest. Den Haag) gekocht en zijn heel erg tevreden. De gesprekken verliepen prettig met duidelijke informatie en direct een goed beeld van hoe de keuken eruit komt te zien. De keuken is helemaal naar wens!
FOTO VAN RICARDO MEIJER
Keuken naar wens
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Willem en Elja van Middelkoop op zaterdag 16 feb 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een complete keuken gekocht. Vanaf het uitzoeken tot en met het plaatsen zijn we zeer tevreden over Bemmel en Kroon. De verkoper en diegene die de keuken plaatsten waren allemaal erg vriendelijk en behulpzaam.
FOTO VAN WILLEM EN ELJA VAN MIDDELKOOP
Complete keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwhuis”
Door Erik op maandag 11 feb 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Wij wilden voor ons nieuwbouwhuis een keuken kopen bij een zaak die goede reviews had en die niet werkt met stuntprijzen waar je direct over moet beslissen, maar direct duidelijkheid geeft over een reële prijs, waar je rustig over kunt nadenken en kunt vergelijken met andere aanbieders. We hebben enkele keukenzaken bezocht die aan die criteria voldoen en daarbij kwam Bemmel en Kroon er het beste uit: goede voorlichting en advies, goed en flexibel inspelen op onze wensen, geen valse verwachtingen wekken, direct de benodigde informatie leveren, afspraken nakomen. Daar hebben wij dus onze keuken gekocht (ordernr. ZTW529984). Voor het traject tot de beslissing om de keuken te kopen hebben we niets dan lof.
Een volledige keuken met apparatuur is een complex product. Bij een nieuwbouwhuis ligt er nogal wat tijd tussen de koop en de uiteindelijke levering (bij ons meer dan een jaar). Als de plaatsing van de keuken eraan komt, moet je zelf wel goed opletten dat alles in de definitieve lijsten en tekeningen klopt. Sommige nummers zijn veranderd, maar er bleken toen ook enkele vergissingen in geslopen te zijn, die we tijdig hebben kunnen corrigeren. Bemmel en Kroon had in dat stadium daar wel wat meer aandacht aan mogen schenken. We hebben de keuken en de apparatuur inmiddels enige tijd in gebruik. Het ziet er heel goed uit en over het algemeen doet alles het prima. Een enkel klein dingetje dat bijgesteld moest is vlot door de service van Bemmel en Kroon verholpen. Wel hadden we een serieus probleem met de inductieplaat van Siemens. De serviceafdeling van Bemmel en Kroon nam dat eigenlijk niet serieus en stuurde ons door naar de technische dienst van Siemens, die ontkende dat er iets mis was en er niets aan wilde doen. Wij hadden ons eigenlijk al bij de situatie neergelegd, maar toen we voor iets anders nog eens bij het Inspiratiehuis van Siemens waren, kwam deze teleurstellende ervaring ter sprake met een (niet-technische) medewerker. Zij vond dat zoiets niet zou moeten kunnen. Door haar tussenkomst is de inductieplaat toen vervangen door een andere die het wel prima doet! Wij vinden dat hier in feite is geprobeerd een technisch niet-deskundige de klant met een kluitje in het riet te sturen. We hadden verwacht dat Bemmel en Kroon de zaak serieuzer bij Siemens had aangekaart, zodat de uiteindelijk gevonden toevallige oplossing direct was aangeboden.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Fam. van Egmond op zaterdag 9 feb 2019 '19 | vestiging Cruquius
Wij hebben tot volle tevredenheid onze keuken gekocht bij Bemmel & Kroon op de woonboulevard in de Cruquius. Goed advies en meedenkend zijn we tot een prachtige opstelling gekomen. Ook de montage was top, alles was netjes uitgevoerd! Echt een aanrader.
FOTO VAN FAM. VAN EGMOND
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfect verlopen”
Door Pieter Kuiper op zaterdag 9 feb 2019 '19 | vestiging Den Haag
Keuken besteld en laten plaatsen door Bemmel en Kroon Alles is perfect verlopen. Van gesprek naar lerverling tot plaatsing. Alles is geplaatst zoals afgesproken en zelf nog een klein beetje mooier met een subtiel Alu randje tussen de koelkast en de de keuken. Erg mooi wat het enige negatieve puntje was is dat ons niet verteld is dat we het stenen aanrechtblad moesten in smeren kwamen we later achter.
FOTO VAN PIETER KUIPER
Keuken langs de wand
Reactie of foto toevoegen
“Tot volle tevredenheid”
Door Anne en Frank van Rij op donderdag 31 jan 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben begin januari tot volle tevredenheid een nieuwe keuken van Bemmel & Kroon laten plaatsen, dit is allemaal precies volgens planning geleverd en vakkundig geplaatst door Mark Asselman. Wij zijn zeer te spreken over de manier van verkoop en klantbehandeling bij B&K meedenkend in onze wensen zonder druk, alle tijd nemen om de juiste apparatuur uit te zoeken, en goed advies hoe op te bouwen en te plaatsen
FOTO VAN ANNE EN FRANK VAN RIJ
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Anne en Frank van Rijn
Reactie of foto toevoegen
“Next 125 keuken”
Door Fam de Vries op maandag 21 jan 2019 '19 | vestiging Den Haag
Schitterende Next 125 keuken gekocht bij Bemmel & Croon vestiging in Den Haag.
Heel fijn geholpen door de heren Marcel Leenman en Satisch Charterpal. We wilden iets meer dan alleen de keuken daar deze moest overgaan in de woonkamer. Aan al onze wensen hebben ze meegedacht en advies gegeven. De keuken is geplaatst zonder restwerk. De matglazen achterwand en het deel in de woonkamer is door ons zelf uitgevoerd.
FOTO VAN FAM DE VRIES
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Fam de Vries
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door A K Singh op zondag 13 jan 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
I bought the entire kitchen and it looks really good after installation. Bemmel & Kroon helped me with designing my kitchen virtually first with a lot of options. Their installation was perfect and after that, the waste collection from the home is the service that I was an addon. I would recommend this company.
FOTO VAN A K SINGH
Resultaat nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed en professioneel”
Door John van Overloop op donderdag 10 jan 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Ik heb een hele mooie keuken gekocht. Goed advies met 3D begeleiding en installatie was zeer goed en professioneel.
FOTO VAN JOHN VAN OVERLOOP
Resultaat nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Pijper op woensdag 9 jan 2019 '19 | vestiging Den Haag
Na 15 jaar wederom de keuken in ons nieuwe huis bij Bemmel & Kroon gekocht. Veel tips gekregen bij de aankoop waardoor het gebruiksgemak optimaal blijkt zijn. Zeer tevreden over plaatsing en service achteraf.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Lily op maandag 7 jan 2019 '19 | vestiging Den Haag
We waren eigenlijk van plan om bij Superkeukens te kopen en Bemmel was de laatste bevestiging om bij Superkeukens te kopen. Maar we bleken voor dezelfde prijs een veel luxere keuken te kunnen krijgen bij Bemmel. Hier kon Superkeukens helaas niet meer tegen op. Ook de ontvangst bij Bemmel was uiterst vriendelijk en we konden de eerste keer ook rustig rondkijken zonder opdringerige verkopers. We zijn daarna op afspraak door Sattisch Chatterpal geholpen. Hij heeft ons supergoed geadviseerd, echt gebaseerd op onze kookwensen. Montage werd gedaan door Arie Kortlever, ook uitstekend. Al het vuil wordt ook netjes opgehaald. Naservice was ook perfect, zo was 1 frontje beschadigd en 2 bakken van de voorraadkast, zonder problemen vervangen. Kortom, super tevreden en werkelijk onze droomkeuken gekregen!
FOTO VAN LILY
Luxe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Michael R. op zaterdag 5 jan 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Wij waren een tijd op zoek naar een keukenzaak waar meer mogelijk was dan een standaard lay-out. Wij zaten namelijk met een gebogen muur. Bij meerdere concurrenten konden we daar niets plaatsen we beperkt in de keuze. Echter nam Yorin bij Bemmel en Kroon alle moeite om naar de mogelijkheden te kijken ipv onmogelijkheden. Het resultaat is een geweldige keuken die de volledige ruimte benut. Wij zijn zeer tevreden!
FOTO VAN MICHAEL R.
Geweldige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Angelique Regeer op dinsdag 1 jan 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een hoogglans wit en antraciet grijze keuken gekocht. Zijn zeer tevreden over de manier waarop wij zijn geholpen door de verkoper met samenstellen.en ook zeer tevreden met de keuken monteur en het uiteindelijke resultaat. Heel er blij mee!
FOTO VAN ANGELIQUE REGEER
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Bemmel & Kroon
aCruquius (122 ervaringen), Cruquiusplein 50, Cruquius plaza, 2142 EV Cruquius, tel 023 - 548 30 60
bDen Haag (281 ervaringen), Neckar 24, Industrieterrein Forepark, 2491 BD Den Haag, tel 070 - 320 60 65
cZoeterwoude (361 ervaringen), Hoge Rijndijk 269, 2382 AN Zoeterwoude Rijndijk, tel 071 - 581 20 20
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.