Feedback
9,0

Bemmel & Kroon

Website: www.bemmelenkroon.nl "Uitstekend" score uit 588 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.bemmelenkroon.nl | 3 vestigingen ( & Noord-Holland & Zuid-Holland)
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.bemmelenkroon.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bemmel & Kroon
Een nieuwe keuken is al gauw een hele investering. Terecht dat u bij zo'n uitgave van tevoren maximale zekerheid wilt hebben dat alles klopt. Bemmel & Kroon geeft u die zekerheid. Als door en door gezond familiebedrijf focussen we al ruim 50 jaar op één ding: blijvend tevreden relaties. Zo komt het dat we zelfs klanten hebben die al 4 keer of vaker een keuken van ons afnamen.

Het recept van ons succes:
• Continu zo'n 150 opstellingen in 3 showrooms (Den Haag, Zoeterwoude-Rijndijk en Cruquius).
• Unieke presentatie van de inbouwapparatuur, bij ons kunt u zo goed als alles "in het echt” uitzoeken en hoeft het niet vanuit een folder.
• Door gebruik te maken van het nieuwste computerprogramma kunnen we uw droomkeuken goed voor u visualiseren.
• Wij voeren alle denkbare stijlen.
• Wij vragen geen enkele aanbetaling.
• Wij komen de keukenruimte gratis voor u opmeten.
• Onze offerte is altijd helder en volledig, dus geen dure verrassingen achteraf.
Ervaringen
Er zijn 588 ervaringen over Bemmel & Kroon. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren341 ervaringen
4 sterren201 ervaringen
3 sterren13 ervaringen
2 sterren14 ervaringen
1 ster10 ervaringen

Per vestiging:
“Keurig”
Door J Boskma op maandag 14 mei 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Een keuken, zeer goed geholpen met goed advies van de heer Topkir. Over de aflevering zijn we zeer tevreden, keuken was compleet. De montage is keurig en netjes gedaan door de monteur. Zou dit filiaal zeker aanbevelen. Zelfs het afval is keurig en volgens afspraak opgehaald.
FOTO VAN J BOSKMA
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeker een aanrader”
Door Gert op maandag 7 mei 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben onze keuken in februari besteld bij Bemmel en Kroon Zoeterwoude. Vanaf het bestelmoment tot na de levering is alles gegaan zoals in de showroom beloofd. De keuken is zelfs een paar dagen eerder geleverd dan aangegeven, het installatiebedrijf kon dan ook direct na het weekend aan de slag. De installateur is 2 dagen bezig geweest met de installatie, aan het einde van de tweede dag is onze keuken opgeleverd. De dag daarop is het verpakkingsmateriaal opgehaald en nu genieten wij volop van onze nieuwe keuken. Zeker een aanrader om bij Bemmel en Kroon een keuken te kopen!
FOTO VAN GERT
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Feilloos gelopen”
Door G.J. Nijman op maandag 7 mei 2018 '18 | vestiging Den Haag
we hebben een complete keuken inclusief apparatuur (Bosch)aangeschaft. De levering was prima zoals afgesproken en de installatie verliep feilloos. De nalevering van een ontbrekend afvalbak deksel was binnen 2 weken geregeld.
FOTO VAN G.J. NIJMAN
Complete keuken met Bosch apparatuur
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Dikke 9,5”
Door Andre Borgeld op donderdag 3 mei 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Verkoop: Mijn wens is met een professionele verkoper eigenlijk direct in vervulling gegaan. Het belangrijkste vond ik (en dat heb ik wel bij een andere keukenverkoper ervaren) dat men niet opdringerig, maar zeer professioneel is.

De prijzen zijn scherp: Voor kwaliteit betaal je en dat zie je ook als de keuken is geplaatst. Echter de prijzen zijn altijd zo scherp mogelijk en er zijn altijd mooie aanbiedingen.

Service: Vaardige, vriendelijke servicemonteur die nauwkeurig werkt (NT Interieurbouw)

Service achteraf: Wanneer je achteraf concludeert dat er iets niet goed is adviseer ik zelf direct contact op te nemen met de service afdeling. Ik heb gemerkt dat wanneer je dit bij de verkoper indient het toch over iets meer schijven gaat en dit wat langer kan duren. Een verbeterpuntje? Echter toen ik bij de juiste afdeling terecht kwam ben ik direct en adequaat geholpen.

Al met al een dikke 9,5 en ik kom zeker terug in jullie filiaal voor bijvoorbeeld witgoed.
FOTO VAN ANDRE BORGELD
Keuken met achterwand
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Vertrouwen”
Door Yvonne de Kok op dinsdag 1 mei 2018 '18 | vestiging Den Haag
Een keuken gekocht, mooie showroom, duidelijke verkoper, alles ziet er netjes en verzorgd uit. Plaatsing keuken is nog niet voltooid omdat het een en ander nog niet is opgelost. Wij hebben er vertrouwen in dat dit z.s.m.gaat gebeuren.
FOTO VAN YVONNE DE KOK
De keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goede service”
Door Fam. B.A. Blok op donderdag 26 apr 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Een goede service bij het uitzoeken en aankoop van de keuken. De monteurs zijn behulpzaam, netjes en snel. Tevens hebben ze alle verpakkingsmateriaal weer opgehaald.
FOTO VAN FAM. B.A. BLOK
Opgeleverde keuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer prettig geholpen”
Door Edwin op donderdag 26 apr 2018 '18 | vestiging Cruquius
Wij hebben eind december een keuken gekocht bij Bemmel en Kroon Cruquius. We zijn daar zeer prettig geholpen door Bram en zijn na een aantal afspraken tot een keuken gekomen volledig naar onze wens. De keuken is gisteren geplaatst en we zijn zeer tevreden. Het hele traject vanaf de eerste afspraak tot dat de keuken staat is zeer goed verlopen. Duidelijke communicatie, wanneer we aanpassingen hadden werd dit direct geregeld. Er werd niet moeilijk gedaan en alles was mogelijk. We raden iedereen deze firma aan!
FOTO VAN EDWIN
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede ideeen”
Door Loes Berends op dinsdag 24 apr 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Ik heb een keuken gekocht bij Bemmel en Kroon in Zoeterwoude. Arjan Kuiten was onze adviseur. Zelf wist ik al welke apparaten ik wilde dankzij een bezoek aan het inspiratiehuis van Neff. Arjan nam alle tijd voor ons. Geheel vrijblijvend een mooie tekening gemaakt op de comp. Zo krijg je een goed idee wat het gaat worden. Konden op ons gemak beslissen. Geen dwang of extra aanbieding met een snelle beslissing. Goede ideeën wat betreft de indeling en kleuren. Ben er blij mee.
FOTO VAN LOES BERENDS
Blij met de keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Fijn geholpen”
Door Amanda Hoek op maandag 23 apr 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Wij zijn bij Bemmel en Kroon geslaagd voor onze droomkeuken. Fijn geholpen door Sander en de keuken is in drie dagen perfect geplaatst door de installateur. Aanrader.
FOTO VAN AMANDA HOEK
Geslaagde droomkeuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Piet en Anja van der Gragt op vrijdag 20 apr 2018 '18 | vestiging Cruquius
Wij zijn na een zoektocht, via een aantal keukenzaken, terecht gekomen bij Bemmel en Kroon. Bij de aanblik van de jeugdige verkoper, Bram Kijzers, hadden wij onze twijfels. Al snel waren wij overtuigd van zijn kennis en kunde. Daar waar anderen ons vertelde wat niet kon, sprak hij uitsluitend in mogelijkheden. Wij hebben nu een veel mooiere keuken dan wat we bij anderen konden kopen, voor hetzelfde of lager bedrag. Wij zijn zeer tevreden en kunnen iedereen Bemmel en Kroon aanraden.
FOTO VAN PIET EN ANJA VAN DER GRAGT
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prachtige keuken”
Door N. Van der Aar op vrijdag 20 apr 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Een tijdje geleden een prachtige keuken gekocht ter vervanging. Zeer goed ontvangen in de showroom, goed meegedacht over het ontwerp en uiteindelijk perfecte levering en plaatsing.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Extra keukenkast”
Door Virgil op vrijdag 13 apr 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Keuken gekocht prima geleverd en achter gelaten Na 1,5 jaar bedacht een extra kast in de keuken te laten zetten vanwege ruimte gebrek. Ideaal om dezelfde soort type kast in de keuken te plaatsen van Bemmel en kroon helaas verkochten ze dat merk niet meer. Ik had gevraagd dan van een ander merk te plaatsen die op die kleur leek (wit) maar dat wilden ze niet en zeiden me naar een keukenboer te gaan die dezelfde merk wel kon leveren. Dat was minpunt 1. 2e minpunt dat er na 2 jaar iets afbrak van het deurtje van de oven waardoor de oven niet meer sluit. Ik zou 5 jaar garantie hebben maar dat was alleen blijkt nu dat als je je apparaten had geregistreerd wat nooit van tevoren was gemeld dus nu moet betalen voor de reparatie van een apparaat dat net 2 jaar oud is.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Niels op donderdag 12 apr 2018 '18 | vestiging Den Haag
Keuken gekocht bij Bemmel en Kroon. We zijn erg tevreden.
FOTO VAN NIELS
Keuken met gekleurde achterwand
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima bedrijf”
Door esther op donderdag 12 apr 2018 '18 | vestiging Den Haag
Bemmel en Kroon is een prima bedrijf! goede service, betaalbare prijs! De keukenadviseur was zeer geduldig en luisterde goes naar onze wensen. Ook de installatie werd vakkundig gedaan. Ik zou Bemmel en Kroon zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Met plezier in de keuken”
Door M.Timmer op dinsdag 10 apr 2018 '18 | vestiging Den Haag
Sta elke dag met plezier in mijn nieuwe keuken. Met een enthousiaste verkoper samengesteld en door een zeer deskundige monteur geplaatst. Raad het bedrijf ook aan anderen aan!
FOTO VAN M.TIMMER
Keukenhoek
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Dik tevreden”
Door Peter en Agnes Molenaar op maandag 9 apr 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Augustus 2016 hebben wij voor ons nog te bouwen nieuwbouwhuis een keuken gekocht bij Bemmel en Kroon in Zoeterwoude. Uiteindelijk kon de keuken pas in maart 2018 geplaatst worden daar het huis niet eerder klaar was. Wij zijn dik tevreden over de kwaliteit van Bemmel en Kroon, over de service van Bemmel en Kroon en over het geduld van Bemmel en Kroon. Ook de monteur die de keuken kwam plaatsen was een op en top vakman. Kortom, wij kunnen met een gerust hart Bemmel en Kroon bij anderen aanbevelen!
FOTO VAN PETER EN AGNES MOLENAAR
Keuken in landelijke stijl
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Keuken gekocht”
Door Naomi op maandag 9 apr 2018 '18 | vestiging Cruquius
Ik heb een keuken gekocht. Hij ziet er super strak en mooi uit. Netjes geplaatst.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Erg tevreden”
Door Havik op zaterdag 31 mrt 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben eind 2017 onze nieuwe keuken aangeschaft bij Bemmel en Kroon, na enkele maanden voorbereiding waarbij wij uitstekend geholpen zijn. Geen gedoe gehad met rare contracten en prijzen, gewoon eerlijk en inzichtelijk. We zijn ook erg tevreden met het eindresultaat en kunnen daarom Bemmel en Kroon van harte aanbevelen.
FOTO VAN HAVIK
Strakke witte hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Vriendelijk geholpen”
Door Bob op donderdag 29 mrt 2018 '18 | vestiging Den Haag
Wij hebben een u vormingen keuken gekocht bij Bemmel en kroon. Wij zijn zeer vriendelijk geholpen. Met all aanpassingen en mailwisselingen zijn wij goed en vriendelijk geholpen. Wij raden Bemmel en kroon zeer zeker aan bij andere
FOTO VAN BOB
Opgeleverde keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“2e keuken”
Door Josca van gaalen op woensdag 28 mrt 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Ik heb voor de tweede keer een keuken gekocht bij Bemmel&Kroon. Wederom hartstikke blij met de keuken en het montage team. De keuken is keurig geplaats. Tot nu toe de service als zeer prettig ervaren.
FOTO VAN JOSCA VAN GAALEN
U keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Super goed geholpen”
Door Jeffrey verhoef op maandag 26 mrt 2018 '18 | vestiging Den Haag
Nieuwe keuken gekocht bij Bemmel&kroon in den haag. Super goed geholpen, niet opdringerig zoals bij andere keuken firma's, zijn zeer klant vriendelijkheid, en hebben een goede service. Zeker een aanrader.
FOTO VAN JEFFREY VERHOEF
Witte hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Fantastic”
Door Louise ibbs op maandag 26 mrt 2018 '18 | vestiging Den Haag
Excellent service, excellent installation, beautiful kitchen!
FOTO VAN LOUISE IBBS
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Heel tevreden”
Door Sven op maandag 26 mrt 2018 '18 | vestiging Cruquius
Wij hebben in December onze Schuller keuken met Siemens apparatuur gekocht bij Bemmel en Kroon vestiging Cruquius. Heel tevreden over het meedenken, uitleg, advies en natuurlijk de scherpe prijs. Ook de communicatie en de montage van de keuken liep zeer vlot en super strak. De volgende dag werd ook netjes al het karton en hout weer opgehaald. Kortom, we raden iedereen een keuken bij Bemmel en Kroon aan!
FOTO VAN SVEN
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Alles conform afspraak”
Door Vasco Klarenbeek op maandag 26 mrt 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Na een gastvrij ontvangst en uitstekend advies hebben wij onze nieuwe keuken besteld bij Bemmel en Kroon. Goede prijskwaliteit verhouding. De keuken is conform afspraak geleverd en goed afgemonteerd door ervaren, vriendelijke monteurs. Wij zijn erg tevreden en bevelen Bemmel en Kroon van harte aan voor het kopen van een keuken.
FOTO VAN VASCO KLARENBEEK
Greeploze witte hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Tevreden”
Door Van der Meer op zaterdag 24 mrt 2018 '18 | vestiging Cruquius
Wij hebben in november een keuken gekocht. Heel goed geholpen en goed geluisterd naar onze wensen.
FOTO VAN VAN DER MEER
Goed geholpen bij deze keuken
+ Toon extra foto van Van der Meer
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Volledige keuken gekocht”
Door Iona op woensdag 21 mrt 2018 '18 | vestiging Den Haag
Ik heb een volledige keuken gekocht bij Bemmel en Kroon, en ben heel goed geholpen door zowel het personeel in de winkel als door de monteur. Verkoper Satisch gaf scherp advies en dacht mee met welke ruimte ik had (een kleine keuken) en wat ik daarin kon plaatsen. Monteur Herman installeerde de keuken vlot en vakkundig, en veegde zelfs het zaagsel dat van de kastjes afkwam netjes op met een bezem! Toen bleek dat er iets niet helemaal goed was met de achterwand kwamen Satisch en Herman met een passende oplossing. Ook nu de keuken geplaatst is en hier nog een klein dingetje aan moet gebeuren blijven zij zeer behulpzaam. Ik ben erg blij met mijn keuken, en de vriendelijke en goede medewerkers van Bemmel en Kroon.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Complete keuken”
Door Warsha Veldkamp op dinsdag 20 mrt 2018 '18 | vestiging Den Haag
Complete keuken gekocht bij Bemmel en Kroon in Den Haag. Topservice vanaf het begin tot eind. Je kan rustig in de showroom kijken, zonder opgejaagd gevoel. Ik kreeg meteen een globale offerte en mocht erover nadenken voor een vervolgafspraak. Topservice nogmaals. Mijn keuken is prachtig.
FOTO VAN WARSHA VELDKAMP
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Keuken geweldig geleverd”
Door Theo Wand op maandag 19 mrt 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
We zijn door de verkoopmedewerkster zeer goed voorgelicht en zij heeft ons goed te gebruiken tips en informatie gegeven. Met haar hebben we de keuken samengesteld en dit heeft ons doen besluiten om de keuken te bestellen. Ook de door ons te laten voorbereidingen heeft zij goede tips gegeven in de vorm van duidelijke tekeningen. Inmiddels is de keuken geleverd en perfect gemonteerd door Jacco Lobee. En nu de keuken klaar is, genieten we van alle mogelijkheden die deze ons biedt. De nieuwe keuken is een pronkstuk geworden in onze zo smalle ruimte, die ons nu het gevoel geeft dat deze groter is geworden. Bemmel en Kroon kunnen we van harte aanbevelen voor de aanschaf van een nieuwe keuken.
FOTO VAN THEO WAND
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goede en fijne zaak”
Door Anita Haasjes op woensdag 14 mrt 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
We hebben een keuken gekocht! Sander heeft ons geholpen en was een hele goeie ervaring! Was al de 2de keer dat we bij Bemmel en kroon een keuken hebben gekocht! En hij is 2 keer door Mark geplaatst, waar we ook super tevreden over zijn! Kortom een goeie en fijne zaak!
FOTO VAN ANITA HAASJES
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Winkel met goede monteurs”
Door Gijs op maandag 12 mrt 2018 '18 | vestiging Den Haag
Een mooie keuken gekocht. Gastvrij ontvangen en goed geholpen. Eigenlijk een winkel met goede monteurs. Afval werd netjes opgehaald.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“In het algemeen zeer tevreden”
Door Mark op zondag 11 mrt 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een keuken gekocht bij Bemmel & Kroon. Tijdens onze orientatiefase zijn wij goed geholpen door Yorin. Enige minpuntje was dat na het zetten van de handtekening je niet meer 's avonds en/of in het weekend welkom bent voor een vervolgafspraak. Wat wij persoonlijk ook vreemd vonden is dat wij zelf een afspraak moesten maken met een externe monteur. Het zou klantvriendelijker zijn als B&K dat in overleg met de klant zou doen, volgens mij een kleine moeite. Wij konden de afspraak ook pas maken na het ontvangen van een factuur, die vervolgens heel lang op zich liet wachten. Na 5 weken op rij gebeld te hebben eindelijk een afspraak kunnen maken. Over het algemeen zeer tevreden. Wij zouden in de toekomst zeker weer voor B&K kiezen en op deze twee minpuntjes na zeker aanraden!
FOTO VAN MARK
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Wederom zeer tevreden”
Door Sven op donderdag 8 mrt 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Recent hebben wij onze 2e keuken aangeschaft bij Bemmel en Kroon en zijn wederom zeer tevreden over de gang van zaken mbt informatie en service.
FOTO VAN SVEN
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Genieten”
Door van Wagtendonk op donderdag 8 mrt 2018 '18 | vestiging Den Haag
In het Forepark bij Bemmel en Kroon keuken gekocht. Zeer prettig en kundig geholpen. 3 weken geleden is de keuken geplaatst met van allerlei meerwerk, geweldig. In 1 week was het klaar en alles klopte. Geniet nu van keuken.
FOTO VAN VAN WAGTENDONK
+ Toon extra foto van van Wagtendonk
+ Toon extra foto van van Wagtendonk
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Aad Groenendaal op maandag 5 mrt 2018 '18 | vestiging Cruquius
Zeer tevreden over onze nieuwe keuken,wat alleen tegenvalt als je achteraf twee plankdragers van gefineerd spaanplaat van 60 cm wilt bestellen dat ze je daarvoor 762 euro in rekekening willen brengen, Mijn inziens veel te duur,voel me daardoor genomen want alternatieven zijn er niet.Voelt een beetje als chantage.
FOTO VAN AAD GROENENDAAL
+ Toon extra foto van Aad Groenendaal
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Goed”
Door Lotte de Hoog op zaterdag 3 mrt 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Al jaren klant bij bemmel en kroon altijd zijn we tevreden. De keuken is prachtig geworden! Goed advies, goede plaatsing en service! Helemaal niks aan te merken! ( op de foto is nog niet het goede blad van het kookeiland geplaatst)
FOTO VAN LOTTE DE HOOG
Prachtige keuken
REACTIE VAN R.DE HOOG
het eindresultaat mag er zijn !!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Heldere prijsstelling”
Door T Greiner en B vd Vet op dinsdag 27 feb 2018 '18 | vestiging Den Haag
Wij hebben een uitstekende meedenkende Marcel Leenman van Bemmel en Kroon meegemaakt. Marcel was heel transparant over wat wel en niet kon binnen ons budget. Over de prijs (met inbegrip van korting) was hij ook helder, dat gaf vertrouwen. De monteur heeft de keuken vervolgens fantastisch geplaatst. Ik zou iedereen een keuken bij Bemmel en Kroon aanraden. T Greiner en B vd Vet
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Super tevreden”
Door Hans en Leni Marck op dinsdag 27 feb 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Bijzonder vriendelijk en vakkundig geholpen bij B&K in Zoeterwoude. Goede en duidelijke communicatie, levering conform afspraak. Keuken door zeer ervaren en vakkundig personeel geplaatst. Wij zijn super tevreden en genieten van een ontzettend mooie keuken met diverse inbouwapparatuur!
FOTO VAN HANS EN LENI MARCK
Ontzettend mooie keuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Blij met het resultaat”
Door Sophie Zwaan op maandag 26 feb 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
We hebben een keuken gekocht en we zijn blij met het resultaat. We zijn goed geholpen en geadviseerd door o.a. Simone Marcks maar ook door collega's in de winkel. Ze stonden altijd klaar om te helpen. Ook de montage verliep goed. Dit is gedaan door Rob Isselman. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.
REACTIE VAN SOPHIE ZWAAN
Hierbij nog een foto van onze keuken
+ Toon extra foto van Sophie Zwaan
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Gekocht op aanraden”
Door J. baboeram op vrijdag 23 feb 2018 '18 | vestiging Den Haag
Mijn broer heeft hier een keuken gekocht en was hier erg tevreden over, aangezien wij ook een nieuwe keuken wilden hebben kwamen wij hier ook snel terecht. Het bedrijf gaat erg relaxed met klanten om en dat vonden wij erg fijn aangezien wij er niet op zaten te wachten om onder druk te worden gezet met opdringerige verkooptechnieken. De prijs van de keuken was goed en de prijs/kwaliteit verhouding ook. Wij zijn verder erg tevreden over de montage, deze was uitgevoerd door Hans Robbemond en geregeld via Bemmel en Kroon. Ik kan Hans dus ook zeker aanbevelen voor montagewerk aangezien hij de tijd neemt om kwalitatief goed werk af te leveren. Kortom, tevreden over de service op basis van de goede ervaring.
FOTO VAN J. BABOERAM
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Vol lof”
Door Verbakel op maandag 19 feb 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Keuken is volgens planning geleverd en geplaatst lof voor de medewerkers. Keuken voldoet aan onze wensen en gemak.
FOTO VAN VERBAKEL
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima”
Door Koos Westerwaal op zaterdag 17 feb 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
prima hulp bij het ontwerpen van de keuken, levering als gepland en perfecte installatie.
FOTO VAN KOOS WESTERWAAL
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Dikke 10”
Door Lynda Voorhout op dinsdag 13 feb 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Een dikke 10 voor de service,nakomen van de afspraken de deadlines, de prijs de logistieke planning, kortom alles vanaf begin bij Yorin-Verkoop, via Nathalie- planning tot plaatsing keuken via Herman is super goed gegaan. Via mond tot mond reclame ben ik door de goede ervaringen bij Bemmel en Kroon terechtgekomen zonder uberhaupt bij een andere keukenwinkel te zijn geweest. Ik raad dan ook in mijn familie en vriendenkring zeker dit bedrijf aan.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Uitstekend bedrijf”
Door G.j.zwaan op dinsdag 6 feb 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Goed geholpen ,ruime keuze en een top monteur Herman die onze keuken heeft gemonteerd en geplaatst en ons zeer vriendelijk te woord heeft gestaan.

Aanvulling ontvangen 27 februari 2018: Kan niet anders zeggen dan top service zo. Wel de levering op tijd en prima keuken installateur volgende keer bemmel en kroon mijn leverancier.
FOTO VAN G.J.ZWAAN
Geinstalleerde keuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed werk”
Door A.M. Veer op zaterdag 3 feb 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
De verkoopmedewerker dacht goed met ons mee. De keuken werd in 2,5 dag geplaatst, inclusief sloop van de oude keuken en afwerking van de muren (tegels en stucwerk). Tot op heden geen mankementen (je hoort nog weleens horrorverhalen)! B&K heeft goed werk afgeleverd, en de monteurs niet minder.
FOTO VAN A.M. VEER
Keuken in 2,5 dag geplaatst
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prima keuken maar kleurverschil bij kastjes”
Door G.Waanders op woensdag 31 jan 2018 '18 | vestiging Den Haag
Prima keuken plaatsing en afhandeling, alleen 4 kastdeurtjes waren niet goed bij levering,normaal geen punt ze werden keurig na verloop van tijd geleverd, MAAR!! na verloop van tijd gingen de nageleverd deurtjes behoorlijk kleur verschil te vertonen en toen ik daar bij Bemmel &Kroon over ging klagen had ik dat eerder moeten doen en moest ik verder niet zeuren. PS. Het kleurverschil word stede erger en zal het er mee moeten doen.
Reactie of foto toevoegen +20 bedankjes
“Mooie keuken”
Door Fy op dinsdag 30 jan 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Kitchen is beautiful. 4 weeks after planned date is still not completely finished, but is in working condition since day 1.
FOTO VAN FY
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goede service”
Door Fam. R. Blok op maandag 22 jan 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Een goede service bij het uitzoeken en aankoop van de keuken. Tevens zijn de monteurs netjes, snel en hebben ze alle verpakkingsmateriaal weer opgehaald.
FOTO VAN FAM. R. BLOK
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Weinig servicegericht”
Door Marcel op donderdag 18 jan 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Ik snap dat er veel positieve berichten staan want als de keuken geplaatst is krijg je en mail met de vraag of u tevreden bent en mag je reageren op een link zodat die voor ieder inzichtelijk is incl foto en bij niet tevreden dan graag rechtstreeks mailen naar klanten service. Onze ervaring met Bemmel en Kroon is helaas minder positief. Op moment van uitzoeken en samen stellen van de keuken zijn de verkopers perfect en behulpzaam. Maar zodra de keuken is geplaatst en zoals in mijn geval de afzuigkap kapot gaat dan zijn ze niet meer zo service gericht. Dan krijg je een telefoonnummer van de leverancier van het betreffende merk en mag je alles zelf regelen! Reactie is dan " we zijn niet product aansprakelijk " terwijl je de keuken aanschaft bij Bemmel en Kroon. Ook daarna geen telefoontje of berichtje of het nog is goed gekomen, niets. Drie weken zonder afzuigkap gezeten. Dus ja mooie winkel en behulpzame verkopers maar zodra die geleverd is en er mankeerde iets aan dan zijn ze niet thuis en wijzen ze naar een ander. Neem dit mee in uw beslissing!
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
“Flexibel bij de planning”
Door kyl op maandag 15 jan 2018 '18 | vestiging Den Haag
Zeer deskundig en geduldig geholpen door Raymond v.d. Vet. Hij heeft de tekortkomingen (en onmogelijkheden!) in het ontwerp van een concurrent aangewezen en een correct ontwerp gemaakt. En waar de concurrent "absoluut de laagste prijs" heeft, kon Bemmel En Kroon toch nog wat extra korting geven en een hogere model van de apparatuur leveren. Ook was Bemmel En Kroon zeer flexibel wat betreft de planning. Bepaalde apparatuur eerder leveren was ook geen probleem (zodat we deze gelijk konden installeren tijdens de verbouwing). De installateur Michael Bauman werkte netjes en bleef tot laat in de avond om de klus te klaren. Het verpakkingsmateriaal werd de volgende dag na installatie opgehaald. Hierbij wou de medewerker echter de zakken met plastic in eerste instantie niet meenemen. Pas na enig overtuiging dat het echt bij de keuken hoorde heeft hij het meegenomen. Dit was wel een minpuntje in de ervaring. Bij de levering waren er wel wat accesoires niet geleverd (omdat deze niet aangevinkt stonden in de order). Het was geen probleem voor B&K om deze kostenloos te bestellen en na te leveren.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Goede ervaring”
Door Lyanne van Dijk op dinsdag 9 jan 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Stonden meerdere keren klaar voor een afspraak, altijd alle informatie beschikbaar via het online account en het plaatsen was top! Ondanks dat het december was kon de keuken toch nog later geplaatst worden. Kortom: goede ervaring!
FOTO VAN LYANNE VAN DIJK
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Mooie keuken maar niet tevreden met plaatsing”
Door Lucie Tahaparij op zaterdag 6 jan 2018 '18 | vestiging Den Haag
Mooie keuken aangeschaft echter het plaatsen ervan heeft een zeer negatieve indruk achter gelaten. Eerst was een verkeerde inbouw koelkast geleverd en nu was men 'vergeten' om een deel van het keukenblad voor te bereiden om gekoppeld te worden. De communicatie laat ook te wensen over omdat geheel niet gereageerd wordt op berichten hierover. Zit nog steeds te wachten op de plaatsing van het laatste deel van het keukenblad. Dus tot nu toe slechte ervaringen opgedaan van de geboden service van dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +17 bedankjes
“Hele goede begeleiding”
Door Cees van der Bent op zaterdag 6 jan 2018 '18 | vestiging Den Haag
Hele goede begeleiding door de zeer ervaren verkoper cq adviseur P. Voster. Daarnaast soepel afhandeling van de order en plaatsing van de keuken. Geen verassingen of ontbreken van onderdelen.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Top”
Door A.c. van der Deijl op zaterdag 30 dec 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Superblij met onze nieuwe keuken.Na uitgelegd te hebben aan de vakkundige verkoper R.Buvelot wat onze wensen waren rolde er al snel het eerste ontwerp uit.Precies wat wij in gedachten hadden keuken besteld en zelfs nog voor de feestdagen geleverd .! De hele planning te volgen via de persoonlijke site . keurig op tijd geleverd , geplaatst en verpakkingsmateriaal afgevoerd ..wat een luxe! Topverkoper en pluim voor de keukenmonteur . Bemmel en Kroon dus zeer aan te raden!
FOTO VAN A.C. VAN DER DEIJL
Keuken zoals gedacht
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima”
Door M.H. Kraaijeveld-Burghardt op donderdag 28 dec 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Heb goed advies gekregen bij het ontwerpen van de keuken. Afspraken, levering en plaatsing volledig volgens afspraak en het resultaat is helemaal naar m'n zin. Kortom: prima.
FOTO VAN M.H. KRAAIJEVELD-BURGHARDT
Keuken met witte fronten
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prima”
Door Jeroen op zondag 24 dec 2017 '17 | vestiging Cruquius
Prima service; prachtige keuken, professioneel geplaatst. Bemmel & Kroon zeker aan te bevelen!
FOTO VAN JEROEN
Professioneel geplaatste keuken
REACTIE VAN LAURA
Wat een leuke grepen! Is dit in het front gefreesd? Weet jij welk model dit is?
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Verhuislift”
Door H. Jacobs op maandag 18 dec 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
De keuken bevalt goed. Bij de levering was de verhuislift "vergeten", wel voor betaald. Maar uiteindelijk goed opgelost!
FOTO VAN H. JACOBS
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Top”
Door Peter van Dijk op woensdag 6 dec 2017 '17 | vestiging Den Haag
Buitengewoon kundige en relaxte verkoper. Niet opdringerig na het opmaken van de offerte, maar slechts de vraag of hij na een week of zes contact met ons mocht opnemen. Keuken verder netjes en volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Top

Aanvulling ontvangen 6 december 2017: Ben eigenlijk vergeten om de naam van de verkoper te vermelden. Zou ik nog graag toegevoegd willen zien aan mijn review.
Het gaat om Raymond van der Vet. Verder mag ook de montage door de kundige monteur Michel Bauman eigenlijk niet onvermeld blijven.
FOTO VAN PETER VAN DIJK
Keuken netjes gemonteerd
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Super goed geholpen”
Door Pronk op zaterdag 2 dec 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
We zijn super goed geholpen, er werd heel erg goed meegedacht en deze jongeman kwam met goede ideeën. We hebben duidelijk aangegeven wat we wilden hebben. Er kwam een eindbedrag uit, het zou absoluut niet hoger worden, ook niet het montagebedrag. Uiteindelijk kwam er nog een fors bedrag bij. Daar haalden we van. Kortom keuken super, monteur netjes gedaan maar het bedrag had het afgesproken bedrag moeten blijven.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Z.Q. Hu op zaterdag 2 dec 2017 '17 | vestiging Cruquius
Zeer tevreden met de keuken en de goede service van Bemmel en Kroon. Wij waren vaak terug geweest voor wijzigingen aan onze keuken, maar onze keukenadviseur was heel geduldig met ons. Hij dacht mee , gaf goede tips en hield ook goed contact over de email. De plaatsing van de keuken ging ook prima, er was een klein probleempje dat er een onderdeel van de vaatwasser niet mee besteld was (afvoer verlengbuis), maar dit was gelukkig snel opgelost.
FOTO VAN Z.Q. HU
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Montage en verkoop prima”
Door Willem van Aalst op donderdag 30 nov 2017 '17 | vestiging Den Haag
Montage van de keuken super gedaan door Unibehr. Jammer dat er een deurtje van een kast ontbrak. De verkoper Mike Reijntjes verdient ook een pluim.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Moeite waard”
Door Rita van Egmond Alphen aan den Rijn op dinsdag 28 nov 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Alles is nu geplaatst,de koelkast heeft even op zich laten wachten,maar het was de moeite waard.De keuken ziet er precies uit zoals wij hem wilde.En de monteur,Erwin Welbergen mag ook wel eens genoemd worden.Deze heeft keurig en schoon werk geleverd.En ter plekke oplossingen bedacht.Top instelateur.Bedankt Yoran en bedankt Erwin.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Conform afspraak”
Door Ivan Abdoellakhan op maandag 27 nov 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Keuken in nieuwbouwappartement in alphen aan den rijn conform afspraak geleverd. Zeer deskundige en nette keukenmonteurs. Bij montage bleek het aanrechtblad te kort ... zeer goed opgelost dmv een spoedbestelling. Komen gemaakte afspraken keurig na.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Afspraken keurig nagekomen”
Door Ivo Grondman op zaterdag 25 nov 2017 '17 | vestiging Den Haag
Mooie winkel met vriendelijk personeel. Er wordt geduldig overlegd over de juiste keuzes voor een keuken, zonder je snel te dwingen tot koop. Zodra ik getekend had voor een keuken werden alle afspraken keurig nagekomen. Levering van de keuken was op tijd en B&K geeft altijd een belletje vooraf als ze onderweg zijn. Montage ook laten doen door een door B&K aangewezen monteur en ook op hem was helemaal niets aan te merken. Het oordeel is daarom 5 sterren!
FOTO VAN IVO GRONDMAN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Veel keuze”
Door Silvia op donderdag 23 nov 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Wij zijn super blij zijn met de keuken en de wijze waarop deze geplaatst is! Nooit geweten dat er zoveel te kiezen valt bij een nieuwe keuken.Het was fijn dat we in de grote showroom van alles meteen konden bekijken, zodat we een goed beeld kregen van wat er mogelijk was én wat we kochten. De verkoper liet alles zien en nam de tijd. Tijdens het laatste gesprek hebben we de handgrepen nog gewijzigd, deze maken de keuken voor ons echt af! Top!
FOTO VAN SILVIA
Blij met plaatsing van de keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Erg blij met keuken”
Door Willeke op woensdag 15 nov 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Erg blij met onze nieuwe keuken van Bemmel en Kroon. Zowel de deskundige service als de nette en professionele monteur zijn ons zeer goed bevallen! Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Nieuwe keuken”
Door Han Warning op woensdag 15 nov 2017 '17 | vestiging Cruquius
In de zomer 2017 zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe keuken. Als eerste kwamen wij terecht bij Bemmel en Kroon in Cruquius. Wicor Wiegman had gelijk tijd voor ons en pas drie uur later stonden wij weer buiten met een tekening, 3d animatie en een eerste offerte. Een plezierig gesprek dat vooral over onze wensen ging en waarin geen enkele druk werd gelegd om snel en keuze te maken. Na nog drie keukenzaken bezocht te hebben met heel wisselende, maar vooral slechtere, ervaringen zijn we met nieuwe ideeën weer in gesprek gegaan met Wicor Wiegman en hebben samen met hem in een tweetal gesprekken een keuken samengesteld die helemaal voldeed aan onze wensen. Het is erg handig dat Bemmel en Kroon in de winkel ook een breed assortiment inbouwapparatuur heeft staan in verschillende prijsklassen. Via internet kun je via een persoonlijke pagina het hele proces volgen en ook alle tekeningen, offertes en correspondentie bekijken. Uiteindelijk is de keuken eind oktober 2017 geplaatst door Montagebedrijf Polder. Ook alle lof voor dit bedrijf dat zijn afspraken nakomt, erg netjes werkt en op alle gebieden vakmensen in dienst heeft. En bij de montage waren alle onderdelen er en er was geen enkele beschadiging! Kortom wij zijn erg tevreden.
FOTO VAN HAN WARNING
Keuken voldoet helemaal aan onze wensen
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Meer dan tevreden”
Door Annette op dinsdag 14 nov 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Enige tijd geleden heb ik mijn keuken bij Bemmel&Kroon gekocht en nog steeds super tevreden! Ik ben er vriendelijk en deskundig geholpen met de keuze voor mijn mooie en praktische keuken en is daarna vakkundig geplaatst door een monteur die ook nog het een en ander aan meerwerk heeft verricht. Kortom een aanrader!
FOTO VAN ANNETTE
Mooi en praktisch
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Heel blij met de keuken”
Door Neuteboom op dinsdag 14 nov 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken! Super geholpen door verkoper yorin en heel netjes geplaatst door hans echt heel tevreden mee. En de service van Bemmel en kroon Is uitstekend!
FOTO VAN NEUTEBOOM
Nieuwe keuken met bar
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prettig”
Door Johan op maandag 13 nov 2017 '17 | vestiging Den Haag
Prettig geholpen tijdens de verkoopfase en netjes geplaatst door een vakkundige monteur.
FOTO VAN JOHAN
Netjes geplaatste keuken
REACTIE VAN PERVIN
Mooie keuken wat zijn de afmetingen hiervan? En de kleur?
REACTIE VAN JOHAN
Gasfornuiskant 3000
Wasbakkant 3500
Hogekastkant 4000
Kleur is Antreciet met satijnlak
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prima bedrijf”
Door A.van Vliet op dinsdag 31 okt 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Alle afspraken worden stipt nagekomen. Het plaatsen van de keuken is bij hun in goede handen.
FOTO VAN A.VAN VLIET
Keuken in goede handen
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Voorbeeldig”
Door I. en A. Voorhorst op vrijdag 20 okt 2017 '17 | vestiging Den Haag
Het advies van de heer Voster was uitstekend. De levering en montage zijn voorbeeldig verlopen. Op de afgesproken datum is geleverd en gemonteerd. De keuken voldoet aan onze verwachting.
FOTO VAN I. EN A. VOORHORST
Keuken voldoet aan de verwachtingen
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Snelle oplossingen”
Door A. de Boer op maandag 16 okt 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Na bijna een jaar de keuken met veel plezier te hebben gebruikt, liepen we tegen twee mankementjes aan. De ovendeur sloot niet meer en de verlichting onder de bovenkastjes werd instabiel. Binnen twee dagen na het neerleggen van onze klacht werden we gebeld door de leveranciers. We kregen een nieuwe dimmer toegestuurd met duidelijke installatiebeschrijving en namens Bosch kwam een monteur de oven repareren. Alles zeer snel en binnen de garantie opgelost. Heel erg fijn.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Doen waar ze voor staan”
Door Louis de Vries op maandag 16 okt 2017 '17 | vestiging Cruquius
In het najaar 2016 zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe keuken. Na een aantal oriëntaties bij verschillende keukenleveranciers kwamen wij terecht bij Bemmel en Kroon in Qruquius. Wij werden in deze zaak netjes te woord gestaan. De adviseur Wicor Wiegman stond ons te woord en heeft ons perfect geadviseerd met de aanschaf van onze nieuwe keuken. Er werd door de verkoper totaal geen druk op je gelegd zodat je in alle vrijheid je keuzes kon maken. Ook nadat Wicor een keuken had samengesteld en er uiteindelijk een offerte uitrolde was er nog steeds geen druk en konden we rustig nadenken of de offerte aan onze wensen voldeed. Het enige juiste wat ons werd gevraagd was "indien wij er vanaf zagen of we dat dan konden doorgeven, zodat Wicor de offerte uit het systeem kon halen". Het hele proces tot aan de levering liep soepeltjes. Je kon alles goed volgen via je je persoonlijke pagina mbt je keuken. Uiteindelijk is 1 mei j.l. de keuken geplaatst door Montagebedrijf Polder. Ook dit bedrijf heeft een puik stukje werk afgeleverd waar wij zeer blij mee zijn. De medewerkers van dit bedrijf waren zeer correct en werkten erg netjes. Jammer genoeg misten we een paneel van de koelkast en was het paneel van de vaatwasser licht beschadig. Deze twee manco's zijn gelijk doorgegeven door de montagemonteurs aan Bemmel en Kroon. Vervolgens stonden deze opmerken weer op je persoonlijke pagina zodat je dit proces ook weer kon volgen. Eind juni waren alle panelen binnen en zijn de vakkundig geplaatst door montagebedrijf Hennie Polder en is onze keuken helemaal af. Kortom ik zou de volgende keer weer gelijk met deze twee bedrijven in zee gaan. Het is dus niet alleen kommer en kwel in keuken- en montageland er zijn ook bedrijven die doen waarvoor ze staan.
FOTO VAN LOUIS DE VRIES
Vakkundig geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Heel blij met de keuken”
Door Ginny van Leeuwen op vrijdag 13 okt 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Kwam binnen om gewoon even naar keukens te kijken en ja hoor de keuken die ik graag wilde zoals ik m bedacht had stond er dus een afspraak gemaakt met yorin blokker om een tekening te maken. Ik had alle maten van de keuken doorgegeven en de kastjes konden geplaatst worden. Ik zei alles hoe ik t wilde en de ervaring van yorin gaf mij af en toe een tip hoe je iets beter tot zijn recht kon laten komen. Nadat we de grove details hadden besproken kwam er een plaatje uit en ik zag t dit was mijn keuken helemaal naar wens dus alle details besproken van een kraan en kleur en apparatuur en ik kon niet wachten tot die geleverd en geplaatst kon worden. Door eerdere ervaringen hebben we om Henny polder gevraagd die heeft bij mijn ouders ook de keuken geplaatst en die kon dat ook bij mij doen! Netjes data afgesproken die mij uit kwamen en Henny kwam met zijn jongens de keuken plaatsen tot ik detail netjes afgewerkt ook weer naar wens en daar staat die dan mijn keuken helemaal blij mee. Van a tot z netjes verlopen en als er iets is kon ik altijd bellen ik ben zeer tevreden over hoe alles is gegaan!
FOTO VAN GINNY VAN LEEUWEN
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima advies”
Door José Wassenaar op maandag 9 okt 2017 '17 | vestiging Cruquius
Wij kregen prima advies en er is goed geluisterd naar onze wensen. Van opmeten tot plaatsen en afvoeren van de verpakking is alles tot tevredenheid verlopen.
FOTO VAN JOSÉ WASSENAAR
Keukenkast
+ Toon extra foto van José Wassenaar
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima geholpen”
Door M. Duijster op woensdag 4 okt 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Prima hulp bij uitzoeken keuken, duidelijkheid over de prijs, er werd tijd gegeven om er over na te denken, geen druk om direct te beslissen. Goed online systeem om het hele proces te volgen.
FOTO VAN M. DUIJSTER
Nieuwe keuken via B&K
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Duidelijk”
Door Tom Heemskerk op maandag 2 okt 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Ik zou dit bedrijf zeker aanraden. Is gewoon goed geen nonsense, maar duidelijk.
FOTO VAN TOM HEEMSKERK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Review Bemmel & Kroon”
Door C. Sebugwawo op zondag 1 okt 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Voor onze koopwoning hebben wij een nieuwe keuken gekocht bij Bemmel en Kroon in Zoeterwoude. Bij het maken van de afspraak werden wij verzocht eerst een rondje door de showroom te lopen en daarbij een frontje en een werkblad uit te zoeken. Gelukkig wisten wij al heel goed wat voor soort keuken het zou moeten worden. Een strakke witte keuken met een groot eiland en een betonnen werkblad. Na ons rondje door de showroom maakten wij kennis met onze verkoper, Bram Kijzers. Het viel ons op dat er hier anders gewerkt werd dan in andere keukenzaken. Er werd niet naar ons budget gevraagd, wel naar onze wensen. Ook werd er goed gekeken naar de beschikbare ruimte en de mogelijkheden daarbinnen. Bram dacht op een prettige manier met ons mee en tekende de keuken direct voor ons in middels een 3D-programma. Wij konden meekijken op het grote scherm dat achter hem ging. Zo krijg je gelijk een beeld van hoe de keuken er in de ruimte uit komt te zien. Na deze 2,5 uur durende afspraak gingen we naar huis met de tekeningen en een indicatieve offerte. Bemmel en Kroon neemt vervolgens geen contact op, wanneer je geïnteresseerd bent neem je zelf weer contact op. Erg prettig, want we worden tot op de dag van vandaag nóg gebeld door keukenzaken die niet lijken te snappen dat we niet langer geïnteresseerd zijn...

Ongeveer 2 weken later vond onze tweede afspraak plaats. Inmiddels hadden we de tekeningen diverse malen bekeken en ook de apparatuur op de website opgezocht. We hadden een heel pakket aan wijzigen. Toch een ander blad (kunsstof betonlook werkblad 'Moonscape' van Dekker), spoelbak op een andere plek, toch binnenlades in de lades en een andere afzuigkap. Over niks werd moeilijk gedaan, ook niet toen we na het tekenen van de offerte onze kookplaat wilden. Ook kregen we de mogelijkheid de apparatuur in het echt te bekijken en 'uit te proberen'. Omdat wij allebei vrij klein zijn werd er ook meegedacht naar oplossingen om de oven / combimagnetron lager te plaatsen, zodat het kastje erboven nog goed toegankelijk zou zijn voor ons. Aan het einde van deze afspraak hebben we het gehad over de prijs. Die viel ons niet tegen, maar toch hebben we onderhandeld omdat het toch boven ons budget lag. Dit is gelukt en zeer blij en tevreden gingen wij naar huis.

In de weken daarna zijn we via een persoonlijke website op de hoogte gehouden van de vorderingen. De keuken kan pas worden besteld na het inmeten en gelukkig wilden de toenmalige bewoners van ons huis daar aan meewerken. Zo kon de keuken al besteld worden voordat wij de sleutel hadden.

Na een aantal weken te hebben geklust in onze nieuwe woning werd de keuken geleverd. Dit gebeurt een dag voor plaatsing. Keurig op tijd werd de keuken bezorgd, je wordt middels een sms op de hoogte gehouden. De volgende dag is de keuken zeer vakkundig geplaatst door keukenmonteur Niels Freund. Ook hij dacht met ons mee en niets was hem teveel. Al voordat onze keuken geplaatst werd hadden wij contact en konden wij met onze vragen bij hem terecht. Een aantal onvoorziene / voorbereidende zaken moest op de dag zelf nog gebeuren en hier draaide Niels zijn hand niet voor om. Wij zijn ontzettend tevreden over zijn manier van werken en het contact dat wij met hem hebben gehad in de aanloop naar de plaatsing van onze keuken. Al met al willen wij met deze uitgebreide review aangeven heel tevreden te zijn met onze prachtige nieuwe keuken. Wij hebben de keuken nu zo'n twee maanden in gebruik en zijn er ontzettend blij mee. Bemmel en Kroon én Freund Montage, heel hartelijk dank!
FOTO VAN C. SEBUGWAWO
Vakkundig geplaatste keuken
+ Toon extra foto van C. Sebugwawo
+ Toon extra foto van C. Sebugwawo
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Super tevreden”
Door K.bregman op vrijdag 22 sep 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Wij zijn erg vriendelijk en goed geholpen en voorgelicht door een erg vakbekwame verkoper! Deze week is de keuken geplaatst en wij zijn super tevreden!! Nog mooier dan wij ons hadden voor gesteld
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer blij ermee”
Door A. den Heijer op dinsdag 19 sep 2017 '17 | vestiging Den Haag
Na een aantal winkels te hebben bezocht met belachelijke prijzen, een afspraak gemaakt met een verkoper (Mike), deze aan de hand van onze wensen alles doorlopen en een mooi ontwerp gemaakt. Prijs zijn we netjes uitgekomen. Na 7 weken (bouwvakantie) is de keuken een dag voor montage geleverd. De monteur (Jacco)heeft de keuken op een professionele wijze de keuken geplaatst zonder problemen. De venterbank (zelfde als blad) en de keukenplint is hierna ingemeten en 2 weken is de alles netjes afgemaakt. Zeer blij met de keuken en de apparatuur.
FOTO VAN A. DEN HEIJER
Keurige montage
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Geen communicatie”
Door Britt op donderdag 14 sep 2017 '17 | vestiging Cruquius
Onze ervaring met Bemmel en kroon is niet fantastisch. Ze lieten weten dat ze zouden ontzorgen maar dat is niet helemaal geval geweest. In januari is onze keuken opgemeten door iemand van hun en pas in juni vlak voor onze vakantie, hoorden we dat de maten niet klopten. Daarnaast kregen we het nummer van een monteur die we moesten bellen, maar die bleek het te druk te hebben en de opdracht weer terug te hebben gegeven aan bemmel en kroon maar die hadden het niet met ons gecommuniceerd. Toen kregen we het nummer van een tweede monteur, weer hetzelfde verhaal. En eindelijk na een klacht van onze kant kregen we het nummer van een derde monteur. Bij levering van de keuken miste 3 deuren. Een kast met een raampje dat we hebben besteld zat aan de verkeerde kant op het verkeerde kastje. Dat kastje was verkeerd besteld. Een 50cm ipv 40 cm. Dus nu wordt er een 40cm kastje nageleverd maar die heeft geen raampje. Omdat die op de muur aansluit. Maar we hebben wel met een raampje besteld.

Toen de monteur kwam, hebben we samen op de luidspeaker met bemmel en kroon gebeld en gevraagd of de tijdelijke aanrechtblad meegeleverd zou worden. De persoon van Bemmel en Kroon zelf ( dus niet de monteur) zei dat het aanrechtblad meegeleverd zou worden. Toen de levering kwam, zeiden die jongens:"nee hoor, dat moet de monteur zelf voorschieten." Dus weer een slecht communicatie puntje.
Daarna zou het vuil opgehaald worden, waarvoor we dus een extra vrije dag hadden opgenomen, maar het vuil werd niet opgehaald. Ondanks dat we nog extra hadden nagevraagd bij Bemmel en ze zeiden:"ja het vuil wordt op die datum opgehaald." Niet dus. Dus we moesten er weer een extra vrije dag voor opnemen. Dus wij belden Cruquius op om weer een klacht in te dienen. Het antwoord:" Ja, een keuken verbouwen levert nu eenmaal veel stress op." We hebben gekozen voor Bemmel en Kroon omdat de reviews op internet zo goed waren, maar ze hebben ons voor ons gevoel niet goed geholpen. De communicatie is ook niet goed tussen hun, de klant, de monteur en de leverancier. Ik heb eerder een review gezet met 1 ster en dit is mijn aanpassing. Ik vind het spijtig dat ze proberen de schuld bij de monteur of aannemer proberen te leggen terwijl het bij hun communicatie ligt. Dit is echt een leermoment voor het bedrijf. Ik geef 1 ster erbij omdat ze het proberen op te lossen.
Reactie of foto toevoegen +47 bedankjes
“Een heel geslaagd project”
Door Ad Roovers op woensdag 13 sep 2017 '17 | vestiging Den Haag
Onze eerste keuken van Bemmel en Kroon was na twintig jaar aan een vervanging toe. Vanwege onze goede ervaring bij de eerste aanschaf zijn we weer gaan kijken in de showroom in Den Haag. Na de eerste indrukken hebben we een afspraak gemaakt voor een adviesgesprek. Na afloop hadden we een eerste indicatie van de mogelijkheden en de kosten. Enkele weken later, na verdere oriëntatie en wat aanpassingen in het keukenconcept hebben we uiteindelijk "ja" gezegd tegen de laatste offerte. De gesprekken verliepen gemoedelijk in een sfeervolle showroom (met goede koffie!). Er was geen druk om snel een beslissing te nemen. Dat hebben we als erg prettig ervaren. Enkele maanden later is keuken vakkundig gemonteerd door Mark Asselman. De keuken is in één keer compleet en zonder beschadigingen geleverd. Mark heeft ook de demontage en leidingaanpassingen verzorgd. Het is een erg prettige monteur: fijn in de omgang, flexibel, denkt mee en werkt netjes. Een echte vakman. Kortom: een heel geslaagd project.
FOTO VAN AD ROOVERS
Keuken vakkundig gemonteerd
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prachtig resultaat”
Door Karel Honselaar op vrijdag 8 sep 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Na jaren geleden een keuken gekocht te hebben en te laten installeren door en van Bemmel & Kroon voor onze zoon, zijn wij eind 2016 door de goede ervaring destijds weer gaan kijken bij Bemmel & Kroon. De ontvangst en klantvriendelijkheid vielen direct op. Ach, dachten wij toch eerst maar eens ook bij anderen kijken. Jammer voor die zaken, maar die haalden het niet bij de voorgespiegelde kwaliteit van Bemmel & Kroon. Dus wij weer terug en werden zeer goed geholpen door Arjan Kuiten, die met de nodige vakkennis ons nog meer overtuigde. Sceptisch als we waren dachten we; weer zo'n geslepen verkoper. Maar na nog een aantal gesprekken, je gaat tenslotte niet over 1 nacht ijs met zo'n dure keuken, raakten we meer en meer onder de indruk van zijn vakkennis en hulpvaardigheid om een mooie en efficiënte keuken te realiseren. De moeilijkheid hierbij was dat we nog ons appartement, gebouwd in 1972 op zicht hadden gekocht. We hadden alleen een bouwtekening uit die tijd. Er moest nog heel wat verbouwd en gesloopt worden voordat we de keuken naar onze zin konden laten installeren. Maar door goede communicatie met echt alle medewerkers van de afdelingen van Bemmel en Kroon is het ons gelukt een prachtig resultaat neer te zetten. Wij zijn dan ook bijzonder tevreden en blij met onze mooie keuken. Bemmel en Kroon bijzonder bedankt voor jullie goede, vriendelijk blijvende en toch zakelijk blijvende begeleiding.
FOTO VAN KAREL HONSELAAR
Keuken voor appartement
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Duurt (te) lang maar naar tevredenheid afgemaakt”
Door Dhr. S.R. Fontein op maandag 4 sep 2017 '17 | vestiging Cruquius
Vandaag is het precies 11 maanden geleden dat Bemmel & Kroon onze keuken heeft geplaatst. Helaas ontbreken er nog steeds twee greep lijsten. Zojuist is de monteur voor de 7e keer bij ons thuis geweest, voor de 7e keer ook met de verkeerde onderdelen. Ongekend talent. Inmiddels staat de teller op 7 ochtenden thuiswerken. De keuken is overigens wel naar wens en werkt naar tevredenheid, echter is de te verwachten service ver te zoeken.
REACTIE VAN SJOERD FONTEIN
Inmiddels heeft B&K de keuken naar tevredenheid afgemaakt en derhalve nog (net) binnen het jaar afgemaakt. Onze ervaringen waren over het algemeen niet negatief. Goed advies en opzich kundige en betrouwbare medewerkers. Alleen het uiteindelijke 'afmaken' duurde veel te lang. Ik zou B&K nog steeds aanbevelen en hoop dat B&K leert van deze fouten. Het had voorkomen kunnen worden.
Reactie of foto toevoegen +18 bedankjes
“Goed”
Door Fam de Graaff op zaterdag 2 sep 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
We werden er goed geholpen.geen problemen en op de afgesproken week geplaatst
FOTO VAN FAM DE GRAAFF
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer professioneel gedaan”
Door John den Dulk op maandag 28 aug 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Granieten keukenblad, Inductie kookplaat en Quooker op een zeer professionele wijze door Bemmel & Kroon geplaatst en afgemonteerd op een reeds bestaande keuken van Bemmel. Alles geheel naar wens en zoals afgesproken.
FOTO VAN JOHN DEN DULK
Keuken met granieten blad
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Cilon op zondag 6 aug 2017 '17 | vestiging Den Haag
Zeer tevreden, alles is naar wens verlopen.
FOTO VAN CILON
Witte hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Nieuwe keuken”
Door Alice van der plas op woensdag 2 aug 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Werd telkens netjes gebeld als medewerkers onderweg zijn of werkzaamheden gaan verrichten.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Keuken geannuleerd”
Door Debby F op zondag 30 jul 2017 '17 | vestiging Den Haag
Wat na de eerste gesprekken een bedrijf lijkt die de wensen van de klant vooropsteld blijkt vlak voor de oplevering van ons nieuwbouw huis toch niet de kennis en kunde in handen te hebben om deze te vervullen. Jammer dat Bemmel en Kroon nooit oprecht is geweest tijdens het maken van de afspraken. Aldus Bemmel en Kroon was wat de klant vroeg echt onmogelijk maar het tegendeel is bewezen bij een andere keukenleverancier.
Reactie of foto toevoegen +19 bedankjes
“Vervanging keuken”
Door van Oosten op zondag 30 jul 2017 '17 | vestiging Den Haag
Na eerdere goede ervaringen met Bemmel & Kroon bij de aanschaf van o.a. oven en vaatwasser was het voor ons logisch om voor de vervanging van onze keuken ook bij Bemmel& Kroon te gaan shoppen. Na een oriënterend gesprek een nieuwe afspraak met een adviseur (Satish Chatterpal) in Den Haag om een concrete opzet en offerte te verkrijgen. Nadat we akkoord zijn gegaan met de prijsopgave zijn we door Bemmel & Kroon goed op de hoogte gehouden over de levertijd, ook de account die wordt aangemaakt op mijnkeuken.info is handig want daar zijn alle documenten en tekeningen in te zien en te downloaden. Vervolgens een afspraak gemaakt met monteur (Jaco Lobee) om de te verrichten extra werkzaamheden door te spreken. Wij hebben onze oude keuken laten afbreken en aansluitingen laten verplaatsen, de nieuwe keuken is geplaatst, en de achterwand (opnieuw) betegeld. Dit alles is in 3 werkdagen gerealiseerd. De keuken is op de afgesproken tijd geleverd en het plaatsen en aansluiten is helemaal naar onze wens uitgevoerd. Complimenten aan Bemmel & Kroon en Jaco voor de uitmuntende service en hoge kwaliteit van het geleverde!
FOTO VAN VAN OOSTEN
Keuken met fornuis
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Creativiteit”
Door Leo Roksnoer op vrijdag 28 jul 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Bijna direkt na de koop van ons , nog te bouwen appartement zijn we een keuken gaan uitkiezen bij Bemmel&Kroon. Het samenstellen van de keuken verliep heel soepeltjes. We werden geholpen door Sander Kalshoven. Na een jaar wisten we de exacte maten die 5 cm afweken van de bouwtekening! Geen probleem de keuken werd aangepast met wat creativiteit van Sander lukte dat prima. Ook de montage verliep voorspoedig en vakkundig in EEN dag!
FOTO VAN LEO ROKSNOER
Eindresultaat keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prettig”
Door Richard Hietveld op vrijdag 28 jul 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Prettig contact tijdens de voorbereiding en koop. Vakmanschap bij montage.
FOTO VAN RICHARD HIETVELD
Keukenwand
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aanrader”
Door N.C. Albers op woensdag 26 jul 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Een keuken bij Bemmel en Kroon gekocht. Hier wordt je super geholpen en ben zeer te spreken over de bezorging en montage. Echt een aanrader om hier je keuken te bestellen.
FOTO VAN N.C. ALBERS
Onze U keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed advies”
Door Natasja op maandag 17 jul 2017 '17 | vestiging Den Haag
Goed geadviseerd in de winkel en vakkundig geplaatst door de monteur. Ook erg fijn dat al het verpakkingsmateriaal gescheiden werd en de volgende dag afgevoerd werd. Nog een paar weken en dan hopen we te gaan genieten van onze mooie nieuwe keuken.
FOTO VAN NATASJA
Keuken goed geplaatst
REACTIE VAN BARBARA
Kunt U mij een prijsindicatie geven van deze keuken ? Tussen de 15.000-20.00 of juist meer of minder ? Alvast bedankt
Reactie of foto toevoegen +99 bedankjes
“Goede service”
Door J.Pieters- van der Graaff op maandag 17 jul 2017 '17 | vestiging Den Haag
Goede service en heel vriendelijk geholpen. Het brengen van de keuken was 2 dagen later maar gelukkig voor ons was de planning voor het plaatsen geen probleem. Wij zijn super tevreden met de keuken.
FOTO VAN J.PIETERS- VAN DER GRAAFF
Super tevreden met deze keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Kort en krachtig”
Door Sven van de. Hoek op donderdag 13 jul 2017 '17 | vestiging Cruquius
Goede service, goede prijs, montage is keurig gedaan. Ik ben erg te spreken over het totaalplaatje en zeer tevreden met mijn keuken.
FOTO VAN SVEN VAN DE. HOEK
Totaalplaatje van de keuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Erg tevreden”
Door B. van der Roest op dinsdag 11 jul 2017 '17 | vestiging Den Haag
Mooie keuken, vriendelijke verkoper die meedenkt. Levering vlekkeloos en goede monteurs. Erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Sebina Mulder op donderdag 6 jul 2017 '17 | vestiging Cruquius
wij zijn zeer tevreden over de keuken, hij is prachtig! Martin bedankt voor het mooie ontwerp en Hans voor de montage. En wij zouden Bemmel & Kroon zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Denken mee”
Door T.M.M.H. de By op vrijdag 30 jun 2017 '17 | vestiging Den Haag
Prima service bij het samenstellen van de leuke en de keuze van de materialen. Er wordt écht meegedacht met de klant. Selectie van apparatuur idem. Communicatieve Relatie tussen verkoop, klant en installateur behoeft een kleine verbetering.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Moderne communicatie”
Door Tristan Brouwer op zaterdag 24 jun 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Aankoper: man, 26. Eerste woning. Ik kan niet anders zeggen dat Bemmel & Kroon doet wat het heeft beloofd. Van begin tot het einde een fantastische service waar veel bedrijven nog iets van kunnen leren. Werken tegen internetprijzen en niet dat ellendige onderhandelen aan tafel, waar niemand zin in heeft. De ontvangst in de winkel was vriendelijk en persoonlijk, gastvrij vanaf moment 1. Geen gehaaste cultuur of het gevoel: binnenhalen en snel-snel. Het doorspreken van de keuken was ook gewoonweg plezierig met de adviseur (Martin Honsbeek). Mijn droom waarmaken samen met iemand die met je meedacht (en dan ook portemonnee-technisch). Iemand de tijd gunnen en enorm pro-actief qua houding, fijn, nu je niet elke dag een keuken koopt. En daarbij oprecht overkomen is helemaal tof om te zien, duidelijk plezier in het werk. Het plaatsen gebeurde door een vriendelijke en kundige monteur (Age Boersma) met oog voor detail, iets wat je graag wilt zien. Eigenlijk weer a la Bemmel & Kroon: niet gehaast, maar echt zorg aan het product besteden; kwaliteit boven kwantiteit. Uiteindelijk bleken twee kastjes ietwat beschadigd en ook na ondertekenen werd hierover niet moeilijk gedaan, de boodschap was: je hebt ervoor betaald en wij zullen zorgen dat u tevreden bent. Heel fijn! Extra puntje: wat mij gedurende het hele looptraject opviel is dat zowel het winkelpersoneel, de keukenbezorgers, de monteur als de afvalophaler enorm positief over het bedrijf spraken. Dat geeft een goed gevoel als klant, nu het over behoorlijk wat geld gaat. Ook modern in communiceren: berichtjes/sms'jes en e-mails met heldere taal. Even kort bellen van tevoren, zodat je naar het huis toe kan.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
Adresgegevens Bemmel & Kroon
aCruquius (93 ervaringen), Cruquiusplein 50, Cruquius plaza, 2142 EV Cruquius, tel 023 - 548 30 60
bDen Haag (208 ervaringen), Neckar 24, Industrieterrein Forepark, 2491 BD Den Haag, tel 070 - 320 60 65
cZoeterwoude (262 ervaringen), Hoge Rijndijk 269, 2382 AN Zoeterwoude Rijndijk, tel 071 - 581 20 20
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.