Feedback
9,1

Bemmel & Kroon

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.bemmelenkroon.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bemmel & Kroon
Een nieuwe keuken is al gauw een hele investering. Terecht dat u bij zo'n uitgave van tevoren maximale zekerheid wilt hebben dat alles klopt. Bemmel & Kroon geeft u die zekerheid. Als door en door gezond familiebedrijf focussen we al ruim 50 jaar op één ding: blijvend tevreden relaties. Zo komt het dat we zelfs klanten hebben die al 4 keer of vaker een keuken van ons afnamen.

Het recept van ons succes:
• Continu zo'n 150 opstellingen in 3 showrooms (Den Haag, Zoeterwoude-Rijndijk en Cruquius).
• Unieke presentatie van de inbouwapparatuur, bij ons kunt u zo goed als alles "in het echt” uitzoeken en hoeft het niet vanuit een folder.
• Door gebruik te maken van het nieuwste computerprogramma kunnen we uw droomkeuken goed voor u visualiseren.
• Wij voeren alle denkbare stijlen.
• Wij vragen geen enkele aanbetaling.
• Wij komen de keukenruimte gratis voor u opmeten.
• Onze offerte is altijd helder en volledig, dus geen dure verrassingen achteraf.
Ervaringen
Er zijn 850 ervaringen over Bemmel & Kroon. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren548 ervaringen
4 sterren244 ervaringen
3 sterren16 ervaringen
2 sterren20 ervaringen
1 ster13 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Goed”
Door Wim Visser op maandag 6 apr 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Alles op tijd en volledig opgeleverd. Uitstekende montage van de keukenmonteur.
FOTO VAN WIM VISSER
Keuken met tegelachterwand
Reactie of foto toevoegen
“Blij ermee”
Door Joep op zaterdag 4 apr 2020 20 | vestiging Den Haag
De verbouwing van mijn woning betekende ook dat er een andere keuken moest komen. Zoals gebruikelijk bij een aantal zaken langs gewest. Bij Bemmel & Kroon geslaagd. Gewoon professioneel geholpen en eigenlijk gelijk geslaagd. De keuken is nu geplaatst en het is een plaatje. De apparatuur is geweldig. Ik ben er erg blij mee.
FOTO VAN JOEP
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Gouden kroon”
Door Daan Tuitel op maandag 30 mrt 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Een hele goede voorlichting gehad van de verkoper en keurig netjes geleverd een prima keuken met apparatuur goed verzorgd Bemmel en kroon verdiend een gouden kroon.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door R. Verschuren op vrijdag 27 mrt 2020 20 | vestiging Den Haag
Tevreden met een goede kwaliteit keuken tegen een concurrerende prijs.
FOTO VAN R. VERSCHUREN
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Patricia den heijer op maandag 16 mrt 2020 20 | vestiging Den Haag
Goede service, keuken was compleet en meneer die keuken plaatste dacht ook mee
FOTO VAN PATRICIA DEN HEIJER
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Feriba op zondag 15 mrt 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Mooie showroom, veel keuze aan producten en een prettige sfeer dankzij het vriendelijke en bekwame personeel. Een winkel waar je met een goed gevoel weer binnenstapt, Mvg Feriba

Aanvulling ontvangen 18 maart 2020: Keuken is geplaatst naar tevredenheid.
FOTO VAN FERIBA
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Marjolein Leenderts op woensdag 26 feb 2020 20 | vestiging Den Haag
Ik heb bij Bemmel en Kroon een keuken gekocht met inbouwapparatuur. Ik wilde daarbij mijn bestaande mozaïek op de achtermuur behouden. De keuken is prachtig en mijn mozaïek komt nog beter uit. Mooie toonzaal en meedenkende verkoper. Plaatsing door NT installatie ook heel goed geregeld.
FOTO VAN MARJOLEIN LEENDERTS
Keuken met mozaiekachterwand
Reactie of foto toevoegen
“Erg goede start maar herstel schade is lastig”
Door Ronald Post op zaterdag 22 feb 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben vorig jaar een keuken gekocht bij Bemmel & Kroon in Zoeterwoude/Rijndijk voor onze nieuwbouw woning. We werden daarbij erg goed geholpen en werden niet onder druk gezet door de verkoper, wat bij veel andere zaken wel eens anders is. De keuken is netjes geplaatst en alles functioneert naar behoren. Echter was er een beschadiging aan een van de kasten. Wij hebben dit aangegeven en vervolgens is er een nieuwe plank besteld bij de leverancier. Dit kostte enige tijd, maar uiteindelijk kwam de monteur langs met nieuwe onderdelen voor de kast. Helaas bleek het formaat en de kleur niet te kloppen en kon de monteur helaas niets doen. Dit heeft zich uiteindelijk nog eens 3 keer herhaald met steeds de verkeerde onderdelen van de kast. Later bleek dat de hele kast vervangen moest worden omdat het niet mogelijk was om dat onderdeel te vervangen. Vervolgens zijn ze nog 2 keer terug gekomen met de verkeerde kast (de kleur was niet juist en vervolgens de verkeerde kast besteld) Inmiddels zijn we een jaar verder en is de vervanging van de kast niet meer leverbaar. We hebben toen een aanbieding gehad om 3 kasten te laten vervangen met anderen kasten waarbij de tint aan de binnenkant afwijkend is dan de rest van de kasten of een minimale financiële vergoeding van 1 plank te accepteren. Beide optie waren absoluut niet acceptabel en we zijn dan ook zeer teleurgesteld over de afhandeling. Wij hebben uiteindelijk voor de vergoeding gekozen omdat wij geen vertrouwen meer hebben in de service van Bemmel & Kroon. Zeer teleurstellend dat de service zo slecht is want het was geen goedkope keuken bij Bemmel & Kroon. Wij zullen daarom ook Bemmel & Kroon niet aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Dank voor goede service”
Door Marjolein op donderdag 20 feb 2020 20 | vestiging Den Haag
Na jaren van keuzestress verwees een goede vriendin me door naar Bemmel en Kroon waar zij, ook weer op aanraden van haar vrienden, haar keuken had gekocht. Na een rondleiding in de showroom kwam ik met mijn wensenlijst bij Don Cabooter terecht, die in een mum van tijd een keuken schetste die aan al mijn wensen voldeed. Redelijk snel daarna werd de keuken professioneel ingemeten en kon de datum voor levering en montage geprikt worden. Bij wijzigingen werd er netjes ruim vooraf gebeld en verder ging alles helemaal volgens afspraak. Ik ben enorm gelukkig met mijn nieuwe keuken (had ik dit nou maar jaren eerder gedaan) en de geleverde service van begin tot eind. De ophaalservice van de verpakkingsmaterialen vond ik ook top. Dank voor de goede service, ik kan Bemmel en Kroon zeker aanraden!
FOTO VAN MARJOLEIN
Reactie of foto toevoegen
“Vlekkeloos verlopen”
Door Nathalie op donderdag 20 feb 2020 20 | vestiging Den Haag
Robuuste kijken. Leuk gesprek bij de keukenboer, mooi ontwerp, goed advies gekregen. Tijdens verbouwing verliep het contact heel vlot (bij inwinnen van advies). Levering en montage verliepen vlekkeloos!
FOTO VAN NATHALIE
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door S Vermaat op zaterdag 15 feb 2020 20 | vestiging Den Haag
Wij hebben bij Bemmel en Kroon voor ons nieuwbouwhuis een complete keuken gekocht. Zowel de advisering als de levering en de plaatsing van de keuken zijn uitstekend verlopen. Slechts één klein onderdeel van de keuken bleek na plaatsing iets beschadigd te zijn. Dit onderdeel is na melding daarvan binnen zeer korte tijd door Bemmel en Kroon vervangen. Ook de prijs van de keuken inclusief Miele apparatuur vonden wij erg netjes.
FOTO VAN S VERMAAT
Visgraatvloer
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door R.Leeuw op donderdag 13 feb 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Mooie keuken gekocht bij Bemmel en Kroon op de Rijnekeboulevard. Heel goed geholpen in de winkel, er werd goed naar ons geluisterd en alles naar onze wens gemaakt. Doordat de muur niet helemaal recht was moest er na het plaatsen toch nog een opstaand randje besteld worden voor een mooiere afwerking. Het contact met de monteur liep moeizamer en het heeft erg lang geduurd voor de opstaande rand geplaatst en laatste aanpassingen gedaan waren. We zijn wel heel tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN R.LEEUW
Witte keuken met groene achtergrondkleur
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Rita Weerts op donderdag 13 feb 2020 20 | vestiging Cruquius
Complete keuken met 5 aeg apparaten. Na wat problemen met de combohub kookplaat en foutief monteren van de koel/vrieskastdeur en nog een paar kleine klachten, heeft Bemmel alles serieus opgepakt en na tevredenheid opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door C E BEUKERS op vrijdag 31 jan 2020 20 | vestiging Den Haag
Na jaren rondkijken en zoeken uiteindelijk bij B&K Den Haag tot een keuze kunnen komen. Prachtige nieuwe greeploze keuken, schitterend granieten werkblad op aangepaste hoogte, combi-oven, vaatwasser, koelkast en natuurlijk in deze tijd een inductie-kookplaat met bijpassende afzuigkap. Behulpzame meedenkende medewerkers. Levering volgens afspraak. Prima ervaring, een aanrader.
FOTO VAN C E BEUKERS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Janneke op vrijdag 31 jan 2020 20 | vestiging Den Haag
Wij hebben in december 2019 een keuken voor ons nieuwbouwhuis gekocht. Heel tevreden over de keuze mogelijkheden bij Bemmel en Kroon en de montage was in 1 dag gebeurd. We zijn goed geholpen en er werd goed met ons meegedacht over ideeën en handige oplossingen tijdens het ontwerpen. Ook vonden wij de kookworkshop die we hebben gevolgd bij Bemmel en Kroon heel leuk en leerzaam, zo konden we verschillende apparatuur uitproberen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Taffijn op maandag 27 jan 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Uitstekende voorlichting en begeleiding bij het samenstelling door Marieke, monteur Hans Robbemont maakte van onze keuze deze schitterende keuken
FOTO VAN TAFFIJN
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig gedaan”
Door Pieter Groenendijk op zondag 19 jan 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Goed en vakkundig geholpen. En meedenken met de wensen van de klant. En indien nodig met betere voorstellen komen. Ook de montage, het leveren en ophalen van al het verpakkingsmateriaal werd zeer gewaardeerd.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Kroon op vrijdag 17 jan 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben ook nu in ons nieuwe huis een keuken bij Bemmel en Kroon gekocht. De vorige daar ook gekocht. Heel leuk geholpen, goeie servies. We hebben weer een prachtige keuken in ons nieuwe huis staan.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Lisette Oosterhof op donderdag 16 jan 2020 20 | vestiging Cruquius
In oktober zijn wij bij de showroom langs gegaan in de Cruquius. We zagen de keuken waarvan wij dachten: dat moet hem worden! Een beetje bang voor wat het zou gaan kosten, zijn we in gesprek gegaan met Matthijs. Matthijs was vanaf het begin transparant. Geen gekke kortingen, je krijgt kwaliteit voor wat je betaald. Matthijs heeft bijna 2 uur lang naar onze wensen geluisterd en alles op papier gezet om zo voor ons de ideale keuken uit te tekenen. De prijs bleef tot het eind een verrassing. En we waren ontzettend blij verrast! Dik binnen ons budget had Matthijs onze droomkeuken gerealiseerd.

Het contact via de mail en telefoon verliep soepel, en onze keuken is eind december (vlak voor de feestdagen, zo fijn!) afgeleverd door de mannen vanBemmel&Kroon. Ik ben keurig te woord gestaan en met grote zorgvuldigheid werd de inhoud van de vrachtwagen in mijn woonkamer gezet.

Ik heb de keuken door iemand anders in elkaar laten zetten maar wauw, wat heeft Bemmel&Kroon een prachtige keuken geleverd! Hij zit nu nog in het plastic, want we zijn nog niet klaar. Maar ik ben zo ontzettend blij met deze keuken dat ik hem graag al laat zien! Matthijs, dank je wel!
FOTO VAN LISETTE OOSTERHOF
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor advies tips en aflevering”
Door Perry van Berkum op vrijdag 10 jan 2020 20 | vestiging Cruquius
In oktober 2019 hebben wij een keuken gekocht bij Bemmel en Kroon in Cruquius. In eerste instantie dachten wij dat een keuken van Bemmel en Kroon boven ons budget zou zijn, zo mooi zag de showroom eruit. Wij hebben een verkoopgesprek gehad met Yorin Blokker en Yorin was van het begin duidelijk wat wij van hem en Bemmel en Kroon konden verwachten. Yorin wist goed op onze wensen in te spelen. Op basis van het prettige gesprek met Yorin hebben wij onze droomkeuken kunnen samenstellen binnen ons budget. Uiteindelijk is de keuken begin januari 2020 geplaatst, vis de bij Bemmel en Kroon aangesloten monteur Tom Schuite. Tom heeft echt de tijd genomen om de keuken te plaatsen (. 2,5 dag) en was zeer kritisch op zijn eigen werk en heeft echt vakmanschap afgeleverd. Behalve een onderplint van de keuken ( kapot gegaan tijdens het transport), was alles aanwezig en onbeschadigd. Wij willen Bemmel en Kroon, Yorin Blokker en Tom Schuite bedanken voor hun advies , tips en afleveren van onze schitterende keuken. Linda, Isa en Perry van Berkum.
FOTO VAN PERRY VAN BERKUM
Schitterende keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Rachel op vrijdag 3 jan 2020 20 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben onlangs een nieuwe keuken gekocht bij Bemmel en Kroon. Onze ervaringen zijn erg positief. De eerste kennismaking was met gastvrouw Diana. Een vriendelijke vrouw die ons de showroom heeft laten zien en ons heeft geholpen bij de keuze voor een werkblad. Vervolgens heeft Marieke Swaanenburg de keukentekeningen gemaakt van onze droomkeuken. De 3D tekening gaf ons al een heel mooi beeld van het te verwachten resultaat. Vervolgens bij verschillende keukenzaken offertes op laten stellen, maar wij hadden vanaf het eerste moment het beste gevoel bij Bemmel en Kroon. Bij de volgende afspraak met Marieke nog wat aanpassingen gedaan in het ontwerp en de koop definitief gemaakt. Tussendoor nog mailcontact gehad over de voortgang e.d. Dit contact verliep prettig, de snelle reacties op de mail werden zeer gewaardeerd. Gisteren is onze droomkeuken geplaatst door Joey Polder en Michael en het resultaat is prachtig. Wij bevelen Bemmel en Kroon van harte aan!
FOTO VAN RACHEL
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles verliep volgens afspraak”
Door Wouter van der Zwaan op vrijdag 3 jan 2020 20 | vestiging Cruquius
Wij hebben onze droomkeuken gekocht bij Bemmel en Kroon. De adviseur dacht goed met ons mee en de keuken is netjes geplaatst. Alles verliep volgens afspraak. Wij zijn heel blij met onze mooie keuken.
FOTO VAN WOUTER VAN DER ZWAAN
Reactie of foto toevoegen
“Flexibel en behulpzaam”
Door Ronald Lans op maandag 30 dec 2019 19 | vestiging Den Haag
Keuken met inductiekookplaat, koelkast, magnetron, combi-oven en vaatwasser gekocht. Bemmel & Kroon heeft vanaf de sales t/m de levering gedaan wat overeengekomen was. Hierbij was men flexibel en behulpzaam. Zeker een aanrader om een keuken te kopen.
FOTO VAN RONALD LANS
Apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk advies”
Door Karst op maandag 23 dec 2019 19 | vestiging Zoeterwoude
Hele mooie keuken, prima kwaliteit, snel en goed geplaatst, duidelijk advies en verrassende suggesties.
FOTO VAN KARST
Hele mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Idee wordt werkelijkheid”
Door Ginny van Leeuwen op maandag 23 dec 2019 19 | vestiging Cruquius
Ik heb een nieuwe keuken gekocht bij Bemmel en Kroon Cruquius. Met foto's en de maten van de keuken een erg mooi ontwerp gemaakt bij Yorin Blokker. Het is een idee wat je in je hoofd hebt en dat word dan ineens werkelijkheid!

Eerdere ervaring van 13 oktober 2017: Kwam binnen om gewoon even naar keukens te kijken en ja hoor de keuken die ik graag wilde zoals ik m bedacht had stond er dus een afspraak gemaakt met yorin blokker om een tekening te maken. Ik had alle maten van de keuken doorgegeven en de kastjes konden geplaatst worden. Ik zei alles hoe ik t wilde en de ervaring van yorin gaf mij af en toe een tip hoe je iets beter tot zijn recht kon laten komen. Nadat we de grove details hadden besproken kwam er een plaatje uit en ik zag t dit was mijn keuken helemaal naar wens dus alle details besproken van een kraan en kleur en apparatuur en ik kon niet wachten tot die geleverd en geplaatst kon worden. Door eerdere ervaringen hebben we om Henny polder gevraagd die heeft bij mijn ouders ook de keuken geplaatst en die kon dat ook bij mij doen! Netjes data afgesproken die mij uit kwamen en Henny kwam met zijn jongens de keuken plaatsen tot ik detail netjes afgewerkt ook weer naar wens en daar staat die dan mijn keuken helemaal blij mee. Van a tot z netjes verlopen en als er iets is kon ik altijd bellen ik ben zeer tevreden over hoe alles is gegaan!
FOTO VAN GINNY VAN LEEUWEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Raad het aan”
Door Lene op zaterdag 21 dec 2019 19 | vestiging Den Haag
Alles verliep vlekkeloos & de keuken werd mooi en snel geïnstalleerd. Raad het zeker aan.
FOTO VAN LENE
Keuken tegen zijwand
Reactie of foto toevoegen
“Grote pluim”
Door Marcia & Jeroen de Boer op woensdag 18 dec 2019 19 | vestiging Den Haag
Op een snikhete dag in juni 2019 de verkoeling opgezocht in de showroom tijdens onze ingeplande afspraak met adviseur Rene jochems. Van tevoren een keuze gemaakt voor front en blad en met deze onderdelen aan tafel met Rene. Budget en merkkeuze voor apparatuur besproken en geen rode seinen bij de adviseur in combinatie met de uitgezochte materialen. Dus aan de slag. Rene heeft zeer prettig geadviseerd over te maken keuzes met betrekking tot indeling, onderdelen en materialen. Veel stof tot nadenken, keuzes en verwondering over wat allemaal kan.
Uiteindelijk ging hij alles doorrekenen en maakten wij ons op voor het onvermijdelijke moment dat wij "de klap" zouden krijgen en zouden moeten beginnen met concessies doen. Echter, niets van dat alles. Het voorstel (inclusief staffelkorting op dat moment) bleef binnen budget en wij konden zelfs nog de gekozen koelkast upgraden naar een beter exemplaar. Van tevoren was duidelijk al aangegeven dat B&K niet werkt volgens het bekende systeem van hoge prijzen en moeten afdingen naar minimaal -40% om niet teveel te betalen. Na kort beraad hebben wij dan ook ter plekke de knoop doorgehakt en de koop definitief gemaakt. Puur op basis van het goede gevoel bij de adviseur en zijn advies, gecombineerd met een prachtige keuken. De weken na bestelling hebben wij nog diverse keren contact gehad met Rene en zijn collega van orderverwerking voor vragen of ideeën. Telkens was dit contact prettig en werd er fijn meegedacht. In oktober (iets later op ons verzoek in verband met verwijderen van onze oude keuken en voorbereidend werk in onze keuken) is uiteindelijk onze keuken geplaatst door de door B&K aangehaakte onafhankelijke monteur Mark Asselman. En wederom, wat een vakwerk. Mark heeft de keuken vakkundig geplaatst en ons huis weer keurig achtergelaten. na inmeting van de maatwerk vensterbank en de spatrand is deze enkele weken later door Mark eveneens prachtig aangebracht. Wij kunnen dan ook niet anders dan een grote pluim geven voor de service van zowel onze adviseur Rene Jochems van Bemmel & Kroon als Mark Asselman van Asselman Montage. En wij genieten elke dag weer van onze nieuwe keuken!
FOTO VAN MARCIA & JEROEN DE BOER
Plaatsing was vakwerk
+ Toon extra foto van Marcia & Jeroen de Boer
+ Toon extra foto van Marcia & Jeroen de Boer
+ Toon extra foto van Marcia & Jeroen de Boer
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Roham op dinsdag 17 dec 2019 19 | vestiging Zoeterwoude
Hele keuken en apparatuur. Zeer tevereden, goed service, vriendelijk en beste prijs
FOTO VAN ROHAM
Witte hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Dirk Kruidenier op maandag 16 dec 2019 19 | vestiging Zoeterwoude
Mooie witte hoogglans keuken gekocht. Hele proces is uitstekend verlopen! Prima contact gehad met verkoopadviseur Marieke Swaanenburg. Duidelijke offerte en goede afspraken. Ook via digitale mogelijkheden konden we alles goed bijhouden en overzien. De levering was perfect, geen enkele fout. De keukenbouwer Byron Thomas, via B&K, was perfect. Ervaren en zorgvuldig! Kortom, wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken!
FOTO VAN DIRK KRUIDENIER
Keuken met schuine afzuigkap
Reactie of foto toevoegen
“Creatief”
Door Familie Rotteveel op maandag 16 dec 2019 19 | vestiging Zoeterwoude
Na jaren denken en puzzelen eindelijk de juiste opstelling gevonden voor onze kleine keuken. Mede dankzij de creatieve ideeën van verkoper Sander Kalshoven. We zijn tevreden over de plaatsing en het oplossen van kleine transport beschadigingen. Er is in de showroom ruim keuze en voor ieder budget een keuken.
FOTO VAN FAMILIE ROTTEVEEL
Keuken voor kleine ruimte
Reactie of foto toevoegen
“Denken goed mee”
Door Koen van der Poel op maandag 16 dec 2019 19 | vestiging Zoeterwoude
We hebben een open keuken gekocht met daarbij een schiereiland. Bemmel en Kroon heeft goed meegedacht en de tekeningen waren zeer duidelijk. Enkele vragen achteraf van Bemmel en Kroon werden via de telefoon gesteld en zo kregen wij precies de keuken die we wilden hebben. De Keuken is geplaatst en dat is ook helemaal super gedaan. Met alles dus heeel blij
Reactie of foto toevoegen
“Happy met ze”
Door R. van Rijn op donderdag 12 dec 2019 19 | vestiging Cruquius
Bij B&K een keuken gekocht, uitgebreid de tijd genomen om het te ontwerpen. We hebben (gezamenlijk) een kleine ontwerpfout gemaakt, maar dat lossen we nu op, dus in een update kom ik ook nog terug over de nazorg die tot nu toe goed en actief is.
Onze verbouwing liep uit, maar er werd door het leveringsteam flexibel omgegaan met kijken naar mogelijkheden om lever datum voor ons aan te passen en gelukkig was dit mogelijk (het heeft nog wel wat consequenties met betrekking tot bemensing en was niet eenvoudig) Keuken zelf: mooie kwaliteit, wit... maar alle vlekken komen er nog goed vanaf. Waarom B&K: prijs/kwaliteit verhouding, kennis adviseur, 1 aanspreekpunt
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Jenkins op dinsdag 10 dec 2019 19 | vestiging Cruquius
Bij Bemmel en Kroon Cruquius een nieuwe keuken gekocht. Zijn daar goed geholpen, verkoper denk goed mee en reikt goede ideeën aan. Erg vriendelijk en geduldig geholpen. Geen poes pas met halve prijs en andere verkoop praatjes.
FOTO VAN JENKINS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Blij verrast”
Door Martie Brabander op dinsdag 10 dec 2019 19 | vestiging Den Haag
Wij hebben in mei onze keuken gekocht en zijn uitstekend geadviseerd door dhr. Cabooter. Het ontwerp zag er fantastisch uit, het uiteindelijke resultaat heeft onze stoutste verwachtingen overtroffen. Ook de verdere begeleiding, het bezorgen en het plaatsen (nogmaals dank Richard Bolleboom) hebben ons blij verrast zodat wij nu van onze prachtige keuken kunnen genieten!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Remco Devilee op donderdag 5 dec 2019 19 | vestiging Cruquius
Vorig jaar hebben wij een keuken gekocht in de Cruquius bij Bram, deze is een jaar later geplaatst. Vanaf begin af aan werd er uitgebreid de tijd genomen, goed meegedacht, opties gegeven, eerlijk advies gegeven en wellicht belangrijker: geen spelletjes met ''beslis nu voor extra korting'' of ''ik ga even overleggen met mijn manager''. Alles was open, eerlijk en transparant. Als iets niet kon werd dat aangegeven of als je iets wilde wat erg kostbaar was maar je waarschijnlijk niet zou gebruiken werd dit ook aangegeven. Toen wij duidelijk hadden wanneer de woning werd opgeleverd hebben we de keuken definitief gemaakt en op het laatste moment nog zaken gewijzigd, allemaal zonder problemen. We konden de plaatsing en levering ook nog 2 weken uitstellen. De plaatsing van de keuken verliep keurig, snel en zeer nauwkeurig. Kortom: zeer tevreden met het resultaat en het hele proces daarvoor een echte aanrader!
FOTO VAN REMCO DEVILEE
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Patrick Hofman op woensdag 4 dec 2019 19 | vestiging Den Haag
Een keuken kopen is in menig keukenwinkel niet iets leuks meer. Gelukkig hebben wij Bemmel en Kroon gevonden. Bij Bemmel en Kroon zijn we tenminste goed geholpen, kregen we een duidelijke uitleg, voor en nadelen werden goed verteld, er werd niet gestuurd naar apparatuur van een bepaald merk. Gelukkig hebben wij voor ons nieuwbouw huis een goede adviseur gehad en samen een mooie keuken samengesteld. Het ontvangst is er erg goed en zelf met kinderen is het een feestje om hier een keuken te kopen. Buurman en buurman werd op het scherm getoverd en de kinderen krijgen ook netjes wat te drinken. Wat een topservice Marcel! Daarnaast is de montage van de keuken een belangrijk onderdeel. Bij het inmeten troffen een een fijne vent, op ons verzoek kon hij ook de montage doen. In een korte dag is de keuken tip top geïnstalleerd en wordt alles weer netjes opgeruimd. Bedankt Mathijs Koetlever!
FOTO VAN PATRICK HOFMAN
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Jan Swinkels op maandag 2 dec 2019 19 | vestiging Den Haag
Een keuken, vanaf het eerste oriënterende gesprek tot de aankoop, de planning en de plaatsing is alles goed verlopen. Ook al is de oplevering van ons nieuwe huis enkele keren naar achteren verschoven, toch is de keuken op tijd geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Geheel volgens afspraak”
Door Lex Riswick op maandag 2 dec 2019 19 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een complete keuken gekocht en laten plaatsen. De verkoper heeft ons prima geholpen en geadviseerd. De levering en plaatsing verliep geheel volgens afspraak en werd ook prima uitgevoerd.
FOTO VAN LEX RISWICK
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Fred en Anja op maandag 2 dec 2019 19 | vestiging Zoeterwoude
We hebben een nieuwe keuken gekocht bij Bemmel en Kroon. Vanaf het begin tot het einde helderheid in het proces en niet onbelangrijk alles werd op tijd geleverd en gemonteerd en geïnstalleerd. Daarbij ontbrak er niets bij aflevering hetgeen door ons als zeer plezierig is ervaren. De eerste kennismaking met de nieuwe keuken (koken) is zeer goed bevallen. Wij bevelen Bemmel en Kroon zeker aan voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken voor een betaalbare prijs.
FOTO VAN FRED EN ANJA
Ipad foto van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Remond Hoorn op dinsdag 26 nov 2019 19 | vestiging Den Haag
We hebben een keuken gekocht met Siemens apparatuur. We zijn erg tevreden en vinden levering en montage super !
FOTO VAN REMOND HOORN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Kees Visser op zaterdag 23 nov 2019 19 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een keuken gekocht. Wij zijn erg goed geholpen en vriendelijk personeel. Je hoeft geen afspraak te maken en ze nemen tijd voor je. Ik zou ze zeker aanbevelen.
FOTO VAN KEES VISSER
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Prettig geholpen bij aankoop”
Door Ronald Snijder op donderdag 21 nov 2019 19 | vestiging Zoeterwoude
We hebben een keuken gekocht. De manier waarop we in de winkel zijn geholpen, was erg prettig. De monteur die we via B&K hebben ingehuurd was erg ervaren, en het resultaat is erg naar onze zin
FOTO VAN RONALD SNIJDER
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Abas op dinsdag 19 nov 2019 19 | vestiging Zoeterwoude
Keuken, goede service en mooi geworden. top mensen!
FOTO VAN ABAS
De keuken
Reactie of foto toevoegen
“L opstelling keuken”
Door Carole & Sander Hagemans op dinsdag 19 nov 2019 19 | vestiging Cruquius
Wij hebben een L-opstelling keuken gekocht met drie extra hoge kasten en alle apparatuur. We zijn goed geholpen bij B&K. Er is goed naar ons geluisterd en met ons meegedacht. De communicatie tijdens het wachten op de keuken was ook prima. Een afsluitend persoonlijk contact na de plaatsing, face-to-face of in ieder geval telefonisch, had het perfect gemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop tweede keuken”
Door Fam Bol op maandag 18 nov 2019 19 | vestiging Cruquius
Wij hebben onze tweede keuken hier gekocht. En zijn wederom super tevreden over Bemmel en kroon.
FOTO VAN FAM BOL
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijke afspraken”
Door Oosterveld op maandag 18 nov 2019 19 | vestiging Den Haag
Uitstekende deskundige verkoper (Jochem) die ons goede adviezen gaf. Fijn dat je op de site kunt inloggen en de status van je keuken kunt controleren en alle documenten in kunt zien. Duidelijke afspraken die allemaal nagekomen zijn. Keuken is professioneel geplaatst en later nog een keer extra gesteld. Fijn advies en prima afhandeling. We zijn erg blij met het resultaat!
FOTO VAN OOSTERVELD
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Marcel op woensdag 13 nov 2019 19 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Door de verkoper werden we vriendelijk en vakkundig geïnformeerd. Ook dacht hij prima met ons mee. Ook later konden we met alle vragen/opmerkingen bij hem terecht en werden goed geholpen. Alles is goed en volgens afspraak verlopen. Zeer zeker een aanrader om bij bemmel en kroon een nieuwe keuken te kopen!
FOTO VAN MARCEL
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Ed Winter op dinsdag 12 nov 2019 19 | vestiging Den Haag
Wij hebben wederom een keuken bij Bemmel & Kroon gekocht en zijn wederom superblij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN ED WINTER
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door C Kinkel op maandag 11 nov 2019 19 | vestiging Zoeterwoude
We hebben een nieuwe keuken gekocht bij Bemmel & Kroon. Zijn daar heel goed geholpen met het maken van de juiste keuzes voor onze keuken. Het leveren en plaatsen is helemaal volgens planning verlopen. Het resultaat mag er zijn, we zijn er super blij mee.
FOTO VAN C KINKEL
U keuken met koof
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door R. Bontje op maandag 11 nov 2019 19 | vestiging Zoeterwoude
Ik heb een goede ervaring met Bemmel & Kroon. Ik kreeg goed advies en ondersteuning. de verkoper was altijd aanspreekbaar en bereid te helpen daar waar nodig was. ook voor andere vragen was de administratie bereikbaar. Het gehele proces verliep heel goed. Er is bij mij op vakkundige wijze een mooie keuken geplaatst. Ik ben uiterst tevreden.
FOTO VAN R. BONTJE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Remco van den Boogert op donderdag 7 nov 2019 19 | vestiging Den Haag
In de winkel vriendelijk geholpen door Don die met ons meedacht over de keukenopstelling en mogelijkheden. Na ruim de tijd te hebben genomen voor het ontwerp hebben wij akkoord gegeven om de bestelling te plaatsen. De levering van de keuken was lastig vanwege de smalle trap (keuken is gesitueerd op de 1e etage) dus de grotere delen zijn via het tuinraam naar binnen gegaan. Montage door Joop was uitstekend, prima vakman. Daarna enige tijd wachten tot het keukenblad kon worden ingemeten vanwege de niet standaard maten als gevolg van schuine muren. Levering van het keukenblad liet ook op zich wachten maar is uiteindelijk ook weer prima door Joop gemonteerd. Al met al zijn wij zeer tevreden met zowel de keukenleverancier als de monteur.
FOTO VAN REMCO VAN DEN BOOGERT
Hoekkeuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met montage”
Door A. Rachyd op woensdag 6 nov 2019 19 | vestiging Zoeterwoude
Ik heb een keuken gekocht bij Bemmel & Kroon in Zoeterwoude. Proces van kopen is prima ondanks de ongeïnteresseerde houding van de verkopers. Goeie prijs voor keukens en kwaliteit is meer dan goed! Keuken is op de afgesproken datum geleverd en gemonteerd. Mooie keuken, mooie apparatuur. Tot nu toe gaat het allemaal prima. En dan beginnen de problemen:

- Bemmel & Kroon werkt met ZZP'ers en trekt haar handen af van alle verantwoordelijkheid voor het juist opleveren van de keukenmontage. Wees je dus bewust dat bij problemen met montage je aangesteld bent tot de monteur en niet tot Bemmel & Kroon. Juridisch gezien hebben ze gelijk, maar vanuit service oogpunt is het niet zo klantvriendelijk. Je mag hopen dat je een monteur hebt die gemotiveerd genoeg is om goed werkt te leveren.
- Tijdens montage is gebleken dat Bemmel & Kroon bij het meten geen rekening heeft gehouden met een radiatorleiding waardoor de plint niet op de keuken paste.Ik zat hierdoor met een plint die dus niet op de keuken klikte. Monteur heeft met maatwerk netjes opgelost door de plint om de leiding heen te passen.
- Er is een verkeerde maat voor de afdekplaat aan de rechterkant van koelkast geleverd. De nalevering duurt lang en voordat je een afspraak met de monteur hebt ben je alweer 2 maanden verder. Zeker als de monteur heel slecht communiceert en niets van zich laat horen.

- Keukenmonteur is moeilijk bereikbaar en reageert pas na herhaadelijk mailen op mails. Hierdoor duurt het een paar weken voordat Keukenmonteur langskomt.
- Keukenmonteur heeft afdekplaat links van vaatwas verkeerd gezaagd waardoor deze niet breed genoeg is. Keukenmonteur geeft dit niet aan en doet alsof het zo hoort.
- Keukenmonteur komt later tweede keer langs om afdekplaat koelkast te vervangen. Keukenmonteur geeft doodleuk aan dat voor de andere afdekplaat een nieuwe afdekplaat besteld moeten worden. Ondanks dat ik al 3 maanden van tevoren heb aangegeven dat de afdekplaat niet goed was.
- Bij het vervangen van de afdekplaat koelkast beschadigt keukenmonteur mijn nieuwe stucmuur. Keukenmonteur heeft geen contact opgenomen om dit door te geven en reageert niet meer op mijn mails. Ik zit nu met een beschadigde muur die een paar honderd euro gaat kosten om te repareren.
- Keukenmonteur steekt geen moeite in het passend maken van de houten achterwand onder de spoelbak die de lelijke muur en leidingen netjes uit het zicht haalt. Plaat is veel te kort gezaagd en gemonteerd ondanks de afspraak dat de plaat net onder de afvoer moet komen. Het ziet er niet uit en leidingen + muur zijn nog steeds volledig zichtbaar.

Waar het op neerkomt is dat je volledig overgelaten bent tot de ZZP'er voor het netjes monteren van een keuken. Het is een loterij. Of je hebt een topper of je hebt iemand die het niet interesseert.

Status: Gezien de ZZP'er niet meer reageert, moet ik nu zelf de schade repareren.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Peter de Callafon op woensdag 6 nov 2019 19 | vestiging Den Haag
Complete keuken gekocht, adviseur goed, levering goed. Aftersales slecht! Achterwanden foutief geboord, nieuwe besteld echter weer 8 weken levertijden kosten voor 2 x keer laten komen aannemer. Tegemoetkoming in de kosten, slecht. Al met al niet tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Maria Bernadette op dinsdag 5 nov 2019 19 | vestiging Zoeterwoude
Prima , zowel de service, de kwaliteit van de keuken en de communicatie. Goed contact bij het opstellen van het keukenplan en alles op tijd geleverd. Montage en aflevering deskundig en fijn dat er toch een aanpassing ( tegels) mogelijk was.
FOTO VAN MARIA BERNADETTE
Schoolkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede service”
Door Tessa Vosters op dinsdag 5 nov 2019 19 | vestiging Den Haag
Keuken! Hele goede service. Zowel de adviseur(dacht heel goed mee) als de monteur, deze heeft keihard gewerkt om de keuken snel en mooi af te leveren. Ze kwamen zelfs de oude keuken apparatuur en het verpakkingsmateriaal ophalen:)
FOTO VAN TESSA VOSTERS
Keuken met eiland
REACTIE VAN TESSA VOSTERS
Ps we zijn geholpen door adviseur Per en de monteur is Sidney
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met”
Door J van Sliedregt op maandag 4 nov 2019 19 | vestiging Zoeterwoude
Ik heb een nieuwe keuken gekocht bij Bemmel en Kroon.Ik ben heel blij met mijn mooie keuken, en wat ook heel belangrijk is dat ik zeer vriendelijk geholpen ben, goede adviezen heb gekregen, en dat alles vlekkeloos is verlopen, evenals de montage.
FOTO VAN J VAN SLIEDREGT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopte”
Door E. Albers op zaterdag 2 nov 2019 19 | vestiging Zoeterwoude
Keuken gekocht, goed geholpen met advies, op de hoogte gehouden vd ontwikkelingen, alles klopte.
FOTO VAN E. ALBERS
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Siem en Elly van den Berg op donderdag 31 okt 2019 19 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een keuken gekocht en zijn heel tevreden over de algehele gang van zaken. Wij ontvingen goed advies. Het uiteindelijke resultaat is een mooie keuken met veel mogelijkheden.
FOTO VAN SIEM EN ELLY VAN DEN BERG
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Erwin Jorissen op donderdag 31 okt 2019 19 | vestiging Den Haag
Vakwerk. Goed geprijsd, volledig volgens afspraak en er wordt goed meegedacht.

Aanvulling ontvangen 31 oktober 2019: Ja gemonteerd, bevalt goed, precies zoals verwacht
Reactie of foto toevoegen
“Perfect gegaan”
Door Fam Soeltaansingh op maandag 28 okt 2019 19 | vestiging Den Haag
Na diverse oriënterende gesprekken gekozen voor Bemmel & Kroon. De keukenverkoper heeft de tijd genomen om uitleg te geven over de diverse keukenonderdelen. We zijn tevreden over het advies en de uiteindelijke keuken. De keukeninstallateur, via Bemmel & Kroon heeft het werk perfect uitgevoerd, we zijn zeer te spreken over de installatie: de heren hebben alles keurig uitgevoerd.
FOTO VAN FAM SOELTAANSINGH
Keuken langs de wand
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door R Schalke op woensdag 23 okt 2019 19 | vestiging Den Haag
Wij hebben een keuken gekocht. Prima service afspraken nagekomen. Wel Jammer dat er geen uitleg van de apparatuur werd gegeven bij de verkoop nu moesten we alles zelf uitzoeken uit de bijgeleverde boekjes.
FOTO VAN R SCHALKE
Apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Marco Bek op maandag 21 okt 2019 19 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een keuken gekocht. We hebben hele goede n prettige ervaring goed geholpen werd de tijd voor ons genomen niet opdringerig goed geluisterd naar onze wensen waar nodig goed advies gegeven. Was voor ons een prettige ervaring en zullen zeker anderen adviseren een kijkje te gaan nemen.
FOTO VAN MARCO BEK
Grijze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Redenen om te kiezen voor B&K”
Door Kenan Dogan op maandag 21 okt 2019 19 | vestiging Den Haag
Wij zijn ( na 4 andere offeren) terecht gekomen bij B&K. Ondanks dat de offerte bij B&K het duurste was zijn we toch met ze in zee gegaan. Want
1) vergeleken met de andere keukenboeren had de offerte van b&k hogere segment apparatuur.
2) de eerlijkheid van de verkoper. Alle andere stuurde ons om bijv niet de merk quooker te nemen maar een ander merk.. Dit soort trucjes zorgt ervoor dat het eindbedrag lager uitpakt ten koste van kwaliteit. B&K gaf meteen aan wat het verschil in merken zijn
3) kwaliteit
4) nalevering van onderdelen prima geregeld. Ze denken met de klant mee
FOTO VAN KENAN DOGAN
Geleverde keuken
REACTIE VAN KENAN DOGAN
Update : na levering van een stuk paneel. Wegens omstandigheden moedten wij uit huis. B&K was flexibel genoeg om elders af te leveren.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Marc van Tongeren op maandag 21 okt 2019 19 | vestiging Zoeterwoude
wij hebben hier een keuken gekocht, en zijn echt super tevreden. ik zou iedereen aanraden om naar bemmel en kroon te gaan!
FOTO VAN MARC VAN TONGEREN
De nieuwe keuken
+ Toon extra foto van Marc van Tongeren
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met kookeiland”
Door Gees van Duijvenbode op vrijdag 18 okt 2019 19 | vestiging Zoeterwoude
Een keuken met kookeiland hebben we gekocht voor ons nieuwe appartement. Een groot assortiment om te kiezen. Een meedenkende verkoper die ons prima heeft geholpen. Het visueel maken van de te kopen keuken is een sterk punt. Ook montage is probleemloos verlopen. Raad Bemmel & Kroon van harte aan.
FOTO VAN GEES VAN DUIJVENBODE
Probleemloze montage
Reactie of foto toevoegen
“Netjes gegaan”
Door Elizabet Hazard op donderdag 17 okt 2019 19 | vestiging Cruquius
Wij hebben een keuken gekocht bij Bemmel en Kroon, tijdens het ontwerpen van de keuken zijn wij zeer goed geholpen in de winkel door Martin, hij nam echt de tijd voor ons en gaf goed advies. Onze kueken zou eigenlijk in Week 27 al geleverd en geplaatst worden, maar wegens uitloop van de verbouwing hebben wij het moeten uitstellen tot week 40. Dit was voor Bemmel en kroon geen enkel probleem. Alles is netjes geleverd en geplaatst alles netjes via afspraak. Heel tevreden en erg blij met het eind resultaat!
FOTO VAN ELIZABET HAZARD
Keukenblad
+ Toon extra foto van Elizabeth Hazard
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat”
Door Corinda van der Plas op donderdag 17 okt 2019 19 | vestiging Zoeterwoude
We hebben een prachtige mat zwarte keuken gekocht. Op alle vragen en aanpassingen die wij hadden was een antwoord en was het mogelijk. Zelfs toen we er achter kwamen dat de hoek niet haaks was, werd er mee gedacht en aangepast. Super fijn geholpen! En het resultaat mag er zijn!
FOTO VAN CORINDA VAN DER PLAS
Zwarte hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Kookeiland met kastenwand”
Door Gerard op woensdag 16 okt 2019 19 | vestiging Zoeterwoude
Een kookeiland met kastenwand en Siemens inbouwapparatuur gekocht. Er werd goed meegedacht door de verkoper met onze wensen. De keuken werd conform afspraak geleverd en de volgende dag door Henny Polder met zijn mensen snel en vakkundig geplaatst en aangesloten. Extra timmerwerk buiten het plaatsen van de keuken om is voor Henny Polder geen probleem. De enkele beschadigde deurtjes zijn een paar weken laten vervangen. We genieten van onze keuken. Na diverse bezoeken aan keukenzaken blijkt Bemmel & Kroon de juiste keuze geweest te zijn.
FOTO VAN GERARD
Genieten van deze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken ziet er prachtig uit”
Door Saied op vrijdag 11 okt 2019 19 | vestiging Den Haag
Wij hebben een hoogglans witte keuken met grijs keramiek blad aangeschaft met de nieuwste Siemens apparatuur (combimagnetron en stoomoven) We hebben tevens onze afzuigapparaat en quooker bij hen afgenomen. Helaas was de persoon die de offerte had gemaakt uit dienst gegaan maar gelukkig heeft een vakkundig iemand overgenomen die gelijk de fouten in de offerte opmerkte. De quooker die op de offerte stond was een goedkoper model met minder functionaliteit dan wat wij hadden besproken. Helaas kwam de prijs hierdoor wel hoger uit maar zijn we tevreden met het resultaat. De tweede verkoper Marcel heeft ons uitgebreid van advies voorzien en alles goed doorgesproken voordat de bestelling definitief werd geplaatst. De montage is door B&K uitbesteed aan Keukentotaalconcept die erg netjes hebben gewerkt (tijdelijk kartonnetje tussen de muur en de keukendeur om de muur niet te beschadigen). Ze waren erg nauwkeurig. Enige minpunt is dat ze een week later hebben gemonteerd dan gepland omdat er zieken waren en dat ze de helft van de afval hebben laten liggen in de voortuin. Maar het belangrijkste is dat de keuken er prachtig uitziet en een pronkstuk is geworden.
FOTO VAN SAIED
Pronkstuk
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Carla Berendes op vrijdag 11 okt 2019 19 | vestiging Den Haag
Nieuwe keken gekocht en ik ben superfijn geadviseerd. Vakkundig geholpen.
FOTO VAN CARLA BERENDES
Kookplaat met downdraft
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Daniella op woensdag 9 okt 2019 19 | vestiging Den Haag
Van A tot Z zeer goede service bij Bemmel en Kroon. Meerdere keren langs geweest, vriendelijk ontvangen, goed advies en alle afspraken zijn nagekomen. Alles netjes bezorgd, geïnstalleerd, en alles op tijd. Zeer tevreden!
FOTO VAN DANIELLA
Keuken met uitzicht
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Sabrina op dinsdag 8 okt 2019 19 | vestiging Den Haag
Onze eerste keuken gekocht bij Bemmel en Kroon Den Haag. Supergoed geholpen: vanaf het eerste advies tot aan het plaatsen van de keuken zijn we gewoon heel professioneel geholpen. De keuken is precies geworden zoals we hadden voorgesteld. Goede communicatie en vriendelijk personeel, een echte aanrader!
FOTO VAN SABRINA
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Cynthia Schenkeveld op vrijdag 4 okt 2019 19 | vestiging Zoeterwoude
Gekocht: een hele keuken met vaatwasser, koel-vriescombinatie, gasfornuis, afzuigkap en een oven. Ervaring: goed, fijn bedrijf. Er wordt met je meegedacht. Aanraden: ja, zeker. Ik ben goed geholpen.
FOTO VAN CYNTHIA SCHENKEVELD
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door J.J. Kok op donderdag 3 okt 2019 19 | vestiging Cruquius
Wij hebben bij deze firma een complete keuken met inbouwapparatuur aangeschaft. Het samenstellen hiervan werd goed ondersteund door Yorin. Hij was ter zake kundig en wist ons goed te begeleiden bij onze keuzes. De bemiddeling bij het installeren van de keuken hebben wij ook als prettig ervaren, en de installateur bleek ook vaardig en volgens afspraak zijn werkzaamheden te doen. De geleverde service was prima.
FOTO VAN J.J. KOK
complete keuken met inbouwapparatuur
Reactie of foto toevoegen
“Perfect gegaan”
Door Legerstee op zaterdag 28 sep 2019 19 | vestiging Den Haag
Nieuwe keuken is perfect geleverd . De keuken is geplaats door mark asselman. Wat een vak man er moesten leidingen bij gemaakt worden . Hij heeft alles keurig gemaakt . Wij bevelen hem van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Alles top”
Door M. Andriessen op zondag 8 sep 2019 19 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een keuken bij Bemmel & Kroon gekocht en zijn zeer tevreden over de manier waarop wij geadviseerd zijn, alsmede over de prijs, levertijd, montage en nazorg. Alles top!
FOTO VAN M. ANDRIESSEN
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door C. Van den Heuvel op donderdag 5 sep 2019 19 | vestiging Zoeterwoude
Strakke hoogglans keuken gekocht en alles is super geregeld
FOTO VAN C. VAN DEN HEUVEL
Keuken langs de wand
Reactie of foto toevoegen
“Super gegaan”
Door Maarten op zaterdag 31 aug 2019 19 | vestiging Cruquius
Na 8 jaar was het eindelijk zover. De keuken aanpakken die een doorn in het oog was in mijn huis. Een keuken laten ontwerpen bij Matthijs. Werd super geholpen bij het design ervan en met veel geduld. Na het eerste ontwerp wezen finetunen naar budget en dit was totaal geen probleem. Werd heel gastvrij ontvangen. Keuken had een lange levertijd maar dat is logisch. Als je iets nieuws in je huis gaat krijgen wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk hebben. Bezorgservice was super! Binnen een half uur stond de hele keuken in de woonkamer. Monteren ging ik zelf doen. 2 deurkastjes hadden wat kleine beschadigingen maar dat was geen probleem om te fixen. Jammer was wel dat daar weer lang op gewacht moest worden. Communicatie onderling was helder, duidelijk en goed. Mijn volgende keuken zou ik zeker weer bij jullie halen!
FOTO VAN MAARTEN
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door tycho op zaterdag 24 aug 2019 19 | vestiging Zoeterwoude
Voor mijn nieuwbouwhuis was mijn zoektocht naar de perfecte keuken een hele opgave, ik wou graag een keuken eiland in een ruimte van 22m2, en bij de eerste 2 keukenboeren was dit niet mogelijk en liep ik weg met een hoekkeuken ontwerp. Na zelf zo'n 5 uur getekend te hebben, kwam ik op de website van bemmel en kroon, en kwam ik precies mijn idee tegen op de site. Op mijn eerste afspraak met Arjan Kuiten liet ik mijn tekening zien, en kreeg gelijk te horen dat het mogelijk was! Binnen enkele uren zagen we voor het eerst onze droomkeuken. Arjan vulde ons perfect aan en was uitermate prettig mee samen te werken. We liepen tegen aardig wat obstakels op, maar alles werd professioneel en goed opgelost! Bedankt Arjan en Bemmel & Kroon!
FOTO VAN TYCHO
Keuken met houtuitstraling
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouw”
Door Richard Lieverse op woensdag 21 aug 2019 19 | vestiging Zoeterwoude
Voor ons nieuwbouwhuis hebben we de keuken bij Bemmel & Kroon in Zoeterwoude uitgezocht. We zijn hier heel fijn geholpen door Yorin Blokker. Door zijn geduld, praktische tips en ontspannen houding voelden we ons erg op ons gemak. Uiteindelijk een hele mooie keuken samengesteld waar we super blij mee zijn!
FOTO VAN RICHARD LIEVERSE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Louis van der Jagt op donderdag 15 aug 2019 19 | vestiging Cruquius
Wij hebben dit voorjaar een volledig nieuwe keuken met alle inbouwapparatuur gekocht bij Bemmel en Kroon. Hierbij werden wij keurig geholpen door dhr Matthijs Heim. Levering was volgens afspraak netjes compleet. Installatie en meerwerk werden uitgevoerd door aannemingsbedrijf Richard Duynisveld. Deze heeft keurig werk geleverd, heel goed meegedacht en wij zullen dit bedrijf overal aanbevelen.
FOTO VAN LOUIS VAN DER JAGT
+ Toon extra foto van Louis van der Jagt
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Borsje op dinsdag 13 aug 2019 19 | vestiging Den Haag
Hebben een complete keuken gekocht voorzien van alle inbouwapparatuur. Zijn heel tevreden ook over degene die onze keuken heeft geïnstalleerd. Kunnen Bemmel en Kroon aanbevelen bij ieder die van plan is een nieuwe keuken aan te schaffen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken in nieuwbouwproject”
Door Robert en Monique op dinsdag 6 aug 2019 19 | vestiging Zoeterwoude
Via ons nieuwbouwproject bij Bemmel & Kroon Zoeterwoude terecht gekomen. Heel prettig geholpen door Yorin Blokker. Na een aantal keer een wijziging toegebracht te hebben omdat we het steeds niet zeker wisten hebben wij, met het geduld van Yorin, de keuken uitgezocht die volledig naar ons zin is. Levering was ook goed geregeld. De keuken is door Henny Polder en zoon geplaatst wat ook heel netjes verwerkt en gedaan is.
FOTO VAN ROBERT EN MONIQUE
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijke benadering”
Door Arjen de Jong en Danitsja de Jong-Spaargaren op zaterdag 3 aug 2019 19 | vestiging Cruquius
Begin dit jaar zijn mijn vrouw en ik opzoek gegaan naar een nieuwe keuken, na 16 jaar was onze keuken aan vervanging toe. We kwamen uit bij Bemmel en Kroon, daar werden we supergoed geholpen door Yorin Blokker, uiteindelijk een keuken naar wens op de computer uitgewerkt en we waren meteen verkocht. Onlangs heeft Bemmel en Kroon onze keuken geleverd en heeft Michael van Deuren de montage verzorgt, en dit binnen een dag. Helemaal naar tevredenheid en nu zitten we heerlijk aan ons barretje in onze nieuwe keuken. De naservice van Yorin toont ook van fijne betrokkenheid bij de klant, wij kunnen niet anders zeggen, dat wij ons heel fijn hebben gevoeld bij de aanschaf van onze keuken en dit is geheel toe te schrijven op de zeer persoonlijke benadering en service van Bemmel en Kroon
FOTO VAN ARJEN DE JONG EN DANITSJA DE JONG-SPAARGAREN
Keuken in de montage
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Yvonne Timmer-Fortanier op vrijdag 26 jul 2019 19 | vestiging Den Haag
Wij hebben een keuken gekocht van 5 meter lang met 2 hoge kasten apart geplaatst. Zeer goed geadviseerd door Renee, hij kwam met adviezen die wij nog niet bedacht hadden. Ook de kleine veranderingen naderhand kunnen doorgeven. Alles ging even vriendelijk en zeer correct, en is zeer vakkundig geplaatst door Herman. Aardige man die ondanks de extreme hitte strak doorwerkte en de keuken in 1,5 dag geplaatst!
Alle geplande afspraken werden nagekomen! We zijn echt heel blij met de keuken en de kwaliteit ervan.
FOTO VAN YVONNE TIMMER-FORTANIER
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Gert van der Meulen op dinsdag 16 jul 2019 19 | vestiging Cruquius
Wij hadden erg veel moeite om onze nieuwe keuken voor ons te zien. We hadden geen idee hoe, wat en waar we zouden plaatsen. Toen liepen we binnen bij Bemmel en Kroon Cruquius. Matthijs Heim heeft ons hier super goed bij geadviseerd, geïnspireerd en geholpen onze keuken met onze wensen neer te zetten. Erg geduldige adviseur die onze keuken visueel heeft gemaakt en zijn handen niet omdraaide voor eventuele aanpassingen. De service van Bemmel en Kroon is uitstekend. Er wordt duidelijk geïnformeerd wanneer de keuken afgeleverd en geplaatst wordt. Ook erg fijn dat de afval naderhand nog wordt afgehaald. Zeker een aanrader!
FOTO VAN GERT VAN DER MEULEN
Keuken langs de wand
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg bedankt”
Door Jenny Arnoldus op zaterdag 13 jul 2019 19 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Bemmel en Kroon na eerst bij de concurrent geweest te zijn. Daar zo slecht geholpen waardoor we beetje huiverig waren, maar de verkoper heeft ons zo perfect geholpen, goed meegedacht, geadviseerd, duidelijk een ontwerp laten zien en heel fijn, een eerlijke prijs. We zijn uiteindelijk zo blij met het eindresultaat. De monteur Joop Rietbroek was ook echt too! Echt een vakman, die zeer netjes en precies te werk gaat, heel erg vriendelijk is en ook echt meedenkt waardoor we erg blij zijn. Wij zullen Bemmel en Kroon en de monteur Joop Rietbroek bij iedereen aanbevelen. Heel erg bedankt!
FOTO VAN JENNY ARNOLDUS
Keuken met landelijk accent
+ Toon extra foto van Jenny Arnoldus
+ Toon extra foto van Jenny Arnoldus
Reactie of foto toevoegen
“Blij met service”
Door Jenny Smit op donderdag 11 jul 2019 19 | vestiging Cruquius
Een kleine keuken voor een klein budget, dat viel nog niet mee. Bij de keukenconcurrent zelfs weggestuurd omdat zij geen keuken konden maken binnen mijn budget. Toen kwam ik bij Matthijs Heim van Bemmel en Kroon Cruquius. Zonder enig geklaag ontwierp hij de keuken naar mijn wens en binnen mijn budget. De keuken is met veel zorg geplaatst door monteur Albert vd Zwaag. Het eindresultaat is prachtig en ik ben erg blij met de service en klantvriendelijkheid die ik heb mogen ontvangen van Bemmel en Kroon!
FOTO VAN JENNY SMIT
Gerealiseerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Sjaak Broekhuizen en Monique Overdijk op zondag 7 jul 2019 19 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een volledig nieuwe keuken gekocht bij Bemmel & Kroon Zoeterwoude. Van begin tot eind zijn we uitstekend geholpen door verkoper Arjan Kuiten. De kleine misverstanden die er waren tijdens het proces zijn prima verholpen en we hebben dan ook echt helemaal niks te klagen. Alles is als afgesproken verlopen en op tijd geleverd en geplaatst. Het eindresultaat heeft onze verwachtingen zelfs overtroffen. Mochten we ooit weer een keuken gaan aanschaffen, gaan we dit zeker doen bij Bemmel & Kroon.
FOTO VAN SJAAK BROEKHUIZEN EN MONIQUE OVERDIJK
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Agneta op woensdag 3 jul 2019 19 | vestiging Zoeterwoude
In een huis van ruim 100 jaar oud, met heel weinig haakse muren, is een prachtige keuken geplaatst door Bemmel & Kroon. Met veel aandacht, tijd en goed advies is helemaal aan mijn wensen voldaan. Ik ben er super tevreden over en kan echt een ieder een bezoek aan Bemmel & Kroon aanraden.
FOTO VAN AGNETA
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door René op zaterdag 29 jun 2019 19 | vestiging Zoeterwoude
Goede hulp bij de inrichting van mijn keuken en de aanschaf van de juiste apparatuur, dat binnen het budget dat ik in gedachten had. De afspraken werden goed nagekomen en goede partij die de keuken heeft geplaatst en alle bijkomende werkzaamheden heeft uitgevoerd.
FOTO VAN RENÉ
Gemonteerde keuken
REACTIE VAN REEDIJK
Heeft u de bijkomende werkzaamheden buiten het plaatsen van de keuken ook via B en K geregeld?
REACTIE VAN RENE
De installateur die de keuken heeft geplaatst in opdracht van B&K, heb ik ook opdracht voor aanvullende werkzaamheden gegeven. Betrof aanleg elektra en extra groep, stucwerk en water + afvoer. Zij geven tevoren een duidelijke offerte.
Reactie of foto toevoegen
“Complete nieuwe keuken”
Door Brenda Gennissen op donderdag 27 jun 2019 19 | vestiging Zoeterwoude
Compleet nieuwe keuken uitgezocht. Zeer deskundig geholpen door verkoper ricardo. We hebben goed geluisterd naar zijn tips en adviezen en zijn nu super blij met onze prachtige keuken. Goede service met heldere afspraken qua bezorgen en plaatsen
FOTO VAN BRENDA GENNISSEN
Hoek van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeker 5 sterren”
Door Yiming op woensdag 26 jun 2019 19 | vestiging Den Haag
I have purchased an entire kitchen. From sales to service are generally good. Definitely deserve a 5-star.
FOTO VAN YIMING
Reactie of foto toevoegen
“Commnicatie mag beter, eindresultaat zeer tevreden”
Door Remon Witteveen op dinsdag 25 jun 2019 19 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben eind vorig jaar diverse keukenleveranciers vergeleken en zijn dankzij deze website hun goede recensies uitgekomen bij Bemmel en Kroon. Prijs kon nog redelijk over onderhandelt worden en eind december de keuken besteld. Keuken is ingemeten, door ons gemeld dat er nog gestuukt ging worden en daar werd rekening mee gehouden. Bij plaatsing bleek dat dus niet en de keuken was 25mm te groot ofwel er was door ons te dik gestuukt volgens hun. Er was maar 2x4mm op gegaan (waar rekening mee was gehouden) dus niet onze fout. Er waren nog wat herstelwerkzaamheden (deurtjes onlogisch open, rare verspringing in de keuken lijn, beschadigde greeplijsten, verkeerde frontjes) na 2 dagen installeren en er zou contact worden opgenomen. Na 2 weken maar eens gevraagd wat de status was - nog niets gebeurd want er moest opnieuw ingemeten worden. Na een boos te worden na 3 telefoontjes konden ze gelukkig wel snel reageren + een bloemetje als excuus. 2 weken later werd het meeste herstelt op een paar puntjes na en weer 3 weken later de laatste puntjes. Communicatie gaat helaas slecht en mag zeker wat verbeterd worden maar eindresultaat zijn wij zeer tevreden mee.
FOTO VAN REMON WITTEVEEN
Eindresultaat keuken
REACTIE VAN REMON WITTEVEEN
Dit was de oude keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met inbouwapparatuur”
Door Peter Badoux op maandag 24 jun 2019 19 | vestiging Den Haag
Een nieuwe keuken met inbouwapparatuur van Inventum gekocht. De verkoopadviseur heeft ons hierbij goede adviezen gegeven. De afspraken en levertijd zijn goed nagekomen. De montage van de keuken is ook keurig verzorgd
FOTO VAN PETER BADOUX
Keuken keurig gemonteerd
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keukenaankoop”
Door Annemieke Nieuwenhuizen op maandag 24 jun 2019 19 | vestiging Den Haag
We hebben een nieuwe keuken gekocht. Hij is keurig op de afgesproken tijd geleverd en netjes geplaatst door een fijne monteur
FOTO VAN ANNEMIEKE NIEUWENHUIZEN
Reactie of foto toevoegen
“Alles zoals afgesproken”
Door Harold Overmars op maandag 24 jun 2019 19 | vestiging Zoeterwoude
Een volledige nieuwe keuken gekocht en vanaf begin tot het einde zeer goed geholpen. Keuken nu net 2 weken in gebruik en alles is zoals afgesproken en met de juiste aanbevelingen van de verkoopster. Mijn volgende keuken (over 30 jaar) zal ik zeker ook hier kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg fijn gegaan”
Door Floris de Ruiter op maandag 24 jun 2019 19 | vestiging Den Haag
Hele goede ervaring met Bemmel en Kroon. Netjes geholpen in de winkel en samen met de verkoper een prachtige keuken samengesteld voor een mooie prijs. Aflevering van alle spullen op tijd en perfect door Hans gemonteerd. Op de vraag hoelang het duurde om de keuken te monteren kregen we het antwoord: "Zolang het nodig is. Het belangrijkste is dat het netjes gebeurt." Wat ons erg beviel. Verder ook fijn dat de keuken door vriendelijke medewerkers bezorgd werd en de verpakkingen ook weer netjes opgehaald werden.
FOTO VAN FLORIS DE RUITER
Keuken langs de wand
Reactie of foto toevoegen
“Perfect geholpen”
Door Hubert Breukers op maandag 24 jun 2019 19 | vestiging Den Haag
Een complete keuken met apparatuur heb ik gekocht voor mijn nieuwe woning. Door zowel de medewerker in de showroom als daarna via mailcontact perfect geholpen. De oplevering van mijn woning werd 2 keer uitgesteld en daarmee werd goed rekening gehouden. Communicatie met de installateur was ook goed. Verpakkingsmateriaal werd netjes weer afgehaald. Kortom, een heel goede ervaring. Ook een mooie prijs. Dus aan te raden.
FOTO VAN HUBERT BREUKERS
Complete keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door P van Stipdonk op maandag 24 jun 2019 19 | vestiging Zoeterwoude
L vormingen keuken, A,Crown 2510 Zerox FM. Bij de aankoop kregen we een deskundige ondersteuning en advisering over de mogelijkheden van inpassing in de beschikbare ruimte. Duidelijkheid was er over de prijs. Na de bestelling werd een vraag van ons oer ommegaande beantwoord. Levering en montage van de keuken werd geheel volgens planning uitgevoerd. De montage werd in goed overleg uitgevoerd naar volle tevredenheid uitgevoerd. Een compliment was de scheiding en afvoer van het verpakkingsmateriaal. Al met al zijn wij zeer tevreden en zal ik dit bedrijf aanbevelen aan derden.
FOTO VAN P VAN STIPDONK
L vormige keuken
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Bemmel & Kroon
aCruquius (133 ervaringen), Cruquiusplein 50, Cruquius plaza, 2142 EV Cruquius, tel 023 - 548 30 60
bDen Haag (311 ervaringen), Neckar 24, Industrieterrein Forepark, 2491 BD Den Haag, tel 070 - 320 60 65
cZoeterwoude (393 ervaringen), Hoge Rijndijk 269, 2382 AN Zoeterwoude Rijndijk, tel 071 - 581 20 20
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.