Feedback
9,1

Bemmel & Kroon

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.bemmelenkroon.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bemmel & Kroon
Een nieuwe keuken is al gauw een hele investering. Terecht dat u bij zo'n uitgave van tevoren maximale zekerheid wilt hebben dat alles klopt. Bemmel & Kroon geeft u die zekerheid. Als door en door gezond familiebedrijf focussen we al ruim 50 jaar op één ding: blijvend tevreden relaties. Zo komt het dat we zelfs klanten hebben die al 4 keer of vaker een keuken van ons afnamen.

Het recept van ons succes:
• Continu zo'n 150 opstellingen in 3 showrooms (Den Haag, Zoeterwoude-Rijndijk en Cruquius).
• Unieke presentatie van de inbouwapparatuur, bij ons kunt u zo goed als alles "in het echt” uitzoeken en hoeft het niet vanuit een folder.
• Door gebruik te maken van het nieuwste computerprogramma kunnen we uw droomkeuken goed voor u visualiseren.
• Wij voeren alle denkbare stijlen.
• Wij vragen geen enkele aanbetaling.
• Wij komen de keukenruimte gratis voor u opmeten.
• Onze offerte is altijd helder en volledig, dus geen dure verrassingen achteraf.
Ervaringen
Er zijn 746 ervaringen over Bemmel & Kroon. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren467 ervaringen
4 sterren230 ervaringen
3 sterren14 ervaringen
2 sterren14 ervaringen
1 ster12 ervaringen

Per vestiging:
“Absolute aanrader”
Door Slootweg op zaterdag 11 mei 2019 '19 | vestiging Cruquius
Een absolute aanrader keurig vriendelijk en vakkundig geholpen alle afspraken na gekomen zowel het leveren en het plaatsen
FOTO VAN SLOOTWEG
Reactie of foto toevoegen
“Volledig naar wens”
Door J.P. Bekooij op donderdag 9 mei 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Aankoop, levering en installatie van onze nieuwe keuken zijn volledig naar wens en uitstekend uitgevoerd. In het bijzonder waarderen wij het goede advies over de keuken opstelling en inrichting, en de flexibiliteit om aanpassingen te maken rekening houdend met onze interne verbouwing.
FOTO VAN J.P. BEKOOIJ
Keuken met gele fronten
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door A. Qualm-Reijm op woensdag 8 mei 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben onze keuken bij Bemmel en Kroon gekocht. De verkoper heeft alle tijd genomen en ons goed geholpen. Helaas was er iets mis gegaan met de afzuigkap maar dat is zonder problemen direct opgelost. Alleen jammer dat de keuken vertraging had doordat onderdelen niet op voorraad waren. Monteur heeft ook keurig geïnstalleerd.
FOTO VAN A. QUALM-REIJM
Apparatenwand
+ Toon extra foto van A. Qualm-Reijm
+ Toon extra foto van A. Qualm-Reijm
+ Toon extra foto van A. Qualm-Reijm
Reactie of foto toevoegen
“Blij”
Door Segaar op zondag 5 mei 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Heel blij met mijn nieuwe keuken. Met uitgebreid verkoopadvies van Bemmel en Kroon en geinstalleerd door een zeer vriendelijke installateur.
FOTO VAN SEGAAR
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over service”
Door Tom van Drunen op zondag 5 mei 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een keuken gekocht! We zijn tevreden over de service. Ook na een verschil van mening is dit netjes opgelost. Goede service en reële prijzen.
FOTO VAN TOM VAN DRUNEN
Keukenopstelling
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Wanda op zondag 5 mei 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
De service van Bemmel en Kroon is super. Bij het uitzoeken van de keuken goed en praktisch advies. We konden daarna ook nog een paar kleine wijzigingen doorvoeren. De communicatie over de levering verliep heel goed middels het Mijnkeuken platform en per mail. Ook het plaatsen van de keuken verliep heel goed en zonder gebreken. Wij zijn echt super tevreden en raden Bemmel & Kroon zeker aan.
FOTO VAN WANDA
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar positief”
Door R Janssen op vrijdag 3 mei 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Een hele nieuwe keuken gekocht, inclusief 5 apparaten van Siemens. Alleen maar positieve ervaringen en het hele proces verliep goed. Bemmel & Kroon heeft heel veel keus in allerlei prijsklasses. De verkoopmedewerkers zijn aardig, geduldig en niet opdringerig. Je kunt je ontwerp online inzien en heel makkelijk per email nog aanpassingen laten doen of via een vervolgafspraak. Ook het installatiebedrijf waar B&K me aan gekoppeld heeft was erg goed. Het afleveren van de keuken ging volgens planning en efficient en alles was compleet. Ik ben echt heel erg blij met mijn nieuwe keuken en het is een genot om er in bezig te zijn. Ik kan B&K bij iedereen aanraden.
FOTO VAN R JANSSEN
Een genot om in te koken
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg blij”
Door Familie Tuit op vrijdag 3 mei 2019 '19 | vestiging Den Haag
Wij hebben een saliegroene keuken gekocht met een roestkleurig aanrechtblad. We zijn vriendelijk geholpen in de winkel. Als er daarna nog vragen waren werd er duidelijk en snel gereageerd per mail. Bij de levering was alles keurig verpakt. Het installeren is in één dag gebeurd. We zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN FAMILIE TUIT
Saliegroene keuken
+ Toon extra foto van Familie Tuit
+ Toon extra foto van Familie Tuit
+ Toon extra foto van Familie Tuit
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Vanessa op donderdag 2 mei 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Complete keuken besteld met apparatuur van Siemens. Vanaf het begin tot het moment van monteren zijn we goed op de hoogte gehouden ban de status. De persoonlijke online omgeving is ook erg handig om de gegevens en status van je bestelde keuken in te zien.
FOTO VAN VANESSA
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Luxe keuken”
Door G.E. Rooseman op maandag 29 apr 2019 '19 | vestiging Den Haag
Wij hebben een moderne keuken gekocht bij Bemmel en Kroon. Vanaf het begin tot en met de plaatsing werden wij goed begeleid en geholpen om uit alle mogelijkheden te kiezen. We zijn enorm tevreden over het resultaat: een uiterst praktische keuken met een luxe uitstraling en persoonlijk tintje.
FOTO VAN G.E. ROOSEMAN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Diana Vink op vrijdag 26 apr 2019 '19 | vestiging Den Haag
Wij zijn na veel omzwervingen bij Bemmel en Kroon terecht gekomen. Werden goed geholpen door René Jochems. Hij heeft de tijd genomen om samen met ons de keuken in te richten. Het fijne bij Bemmel en Kroon is dat je ook het witgoed ter plekke uit kan zoeken. Wij hebben alles van AEG genomen. Het verdere verloop is zonder problemen verlopen. Alles was tot in de puntjes verzorgd. De communicatie, de medewerksters in de winkel. De installateur. En ook het ophalen van het afval werd gedaan. We zijn ontzettend blij met onze droomkeuken.
REACTIE VAN DIANA VINK
Super mooi
+ Toon extra foto van Diana vink
+ Toon extra foto van Diana vink
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door W. van der Meulen op maandag 22 apr 2019 '19 | vestiging Cruquius
Duidelijke en correcte afhandeling en plaatsing van keuken
Reactie of foto toevoegen
“Complete keukenaankoop”
Door Arjan Oudenaarde op zaterdag 20 apr 2019 '19 | vestiging Den Haag
Ik heb bij Bemmel en Kroon een complete keuken gekocht. Samen met de adviseur samen een keuken samengesteld, Groot Empatisch vermogen mogen beleven, hij dacht mee met mijn situatie. Werd regelmatig op de hoogte gehouden. Zelfs na plaatsing een telefoontje of alles beviel. Fijn persoonlijk contact en een mooie keuken!!
FOTO VAN ARJAN OUDENAARDE
Keuken met blauwe achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Netjes geregeld”
Door Cees op vrijdag 19 apr 2019 '19 | vestiging Cruquius
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Bemmel & Kroon. Het was fijn dat we op ons gemak de winkel door konden; zonder direct te worden aangesproken door de verkopers. Uiteindelijk zijn we in gesprek geraakt met de verkoper. Na deze eerste ontmoeting zijn we goed gaan nadenken of dit precies is wat we willen. Hierna hebben we een tweede afspraak gemaakt om alles definitief te maken. Het was erg fijn om ook op dat moment nog dingen aan de keuken te wijzigen.

De voortang van de bestelling ging erg fijn via e-mail. Super. De monteur die de keuken kwam plaatsen had er verstand van. Deze vakman wist af van alle materie en heeft alles perfect in elkaar gezet. Ook een korte; maar duidelijke uitleg gegeven over de keuken. Top! In de bestelling was één onderdeel niet geleverd; op zich jammer, maar dit werd de week erna geleverd. Dezelfde monteur kwam het netjes afmaken. Super!
FOTO VAN CEES
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Jos Wensing op donderdag 18 apr 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Bij Bemmel en Kroon een keuken gekocht en alle afspraken van leveren en plaatsen van de keuken gingen exact volgens afspraak. Alle bestelde onderdelen waren er op de afgesproken dag van plaatsing en de plaatsing ging ook super. Om drie uur in de middag was de keuken gereed en ziet er exact uit als besteld. Mijn compliment
FOTO VAN JOS WENSING
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door G.Bronkhorst op dinsdag 16 apr 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Na enige bezoeken bij keukenleveranciers zijn wij tot koop over gegaan bij Bemmel & Kroon in Zoeterwoude. Wij werden keurig verwelkomd en konden in de showroom, door het uitgebreide assortiment, goede keuzes maken. Onze adviseur/verkoper Simone kon de wensen goed vertalen en in 3D tekenen. De offerte was duidelijk gespecificeerd. Alle afspraken werden nagekomen, de vraag per mail werd snel beantwoord en ook de montage door Michael Bauman werd perfect uitgevoerd. Ook het bezorgen van de keukendelen en het later ophalen van de verpakkingsmaterialen werd correct uitgevoerd. Kortom: Een tevreden klant!
FOTO VAN G.BRONKHORST
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Naar alle tevredenheid”
Door Bea van Dorp op dinsdag 16 apr 2019 '19 | vestiging Den Haag
Wij hebben een compleet nieuwe keuken gekocht. De verkoper heeft goed met ons meegedacht w.b.t. de uitvoering en plaatsing van de apparatuur. Het meteen meekijken naar de 3D uitvoering van de keuken heeft ons geholpen bij onze beslissing. Na aanschaf werden wij nog een aantal malen gebeld of de tekening nog klopte. Ook de monteur die de keuken kwam plaatsen was erg kundig en secuur. Ook hij was trots op zijn werk. Geen onzin verhalen en gladde praatjes!Ik zou Bemmel en Kroon zeker aanbevelen.
FOTO VAN BEA VAN DORP
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd”
Door N. Rozijn op maandag 15 apr 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Een uitbreiding op eerder door B&K in 2018 geleverde keuken. Prima levering, op tijd, goede info tevoren. Vakkundig geplaatst en afgewerkt.
FOTO VAN N. ROZIJN
Resultaat van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Verdiende beoordeling”
Door Karel Nonnekes op maandag 15 apr 2019 '19 | vestiging Den Haag
Wij hebben hier een mooie keuken gekocht, werden vriendelijk geholpen en goed geinformeerd. vanaf het bestelmoment t/m de plaatsing zijn wij keurig op de hoogte gehouden per email en zelfs per telefoon vlak voor de aflevering. De Montage door J.P.Burghy was perfect, hard werkend en zeer secuur. Trots en blij met Bemmel & Kroon, ( en die Kroon is best verdiend!)
FOTO VAN KAREL NONNEKES
Perfect resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door M. Mol op zondag 14 apr 2019 '19 | vestiging Cruquius
In mijn zoektocht naar een nieuwe keuken was ik er al snel uit dat ik deze bij Bemmel en Kroon zou kopen, zeker ook op basis van de goede recensies. Ik heb eerst gewoon eens rond gelopen in de showroom, om een beeld te krijgen van wat er allemaal is en wat ik mooi vond, en een paar maanden later een afspraak gemaakt en ben ontzettend goed geholpen door Martin Honsbeek. Hij heeft goed meegedacht hoe al mijn wensen ook binnen mijn budget mogelijk gemaakt konden worden, en de calculatie was erg transparant. Ik vond het persoonlijk erg prettig dat er gelijk een scherpe prijs wordt afgegeven, niet dat je eindeloos hoeft te onderhandelen. Ik heb totaal geen druk ervaren om gelijk te tekenen en heb uiteindelijk bij een 2e afspraak definitief gekozen, na dat ik echt alle opties voor mezelf heb kunnen afwegen. Nadat je getekend heb, kan je overigens nog van alles wijzigen tot het moment dat de keuken echt besteld gaat worden. Uiteindelijk heb ik nog een wijziging in de achterwand aangebracht. Levering en plaatsing ging goed, m.u.v 1 verkeerde deur. Dat was binnen 3-4 weken hersteld en alles is inmiddels helemaal af. Ben erg tevreden met de keuken en met Bemmel en Kroon. Ik kan B&K dan ook van harte aanbevelen.
FOTO VAN M. MOL
Keuken met groene achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar positief”
Door Esther Zandbergen op vrijdag 12 apr 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een complete keuken gekocht. Wij zijn zeer tevreden over zowel de verkoop, de levering als de plaatsing ! Alle afspraken zijn keurig netjes nagekomen. Wij raden Bemmel & Kroon aan iedereen aan die op het punt staat een nieuwe keuken te kopen.
FOTO VAN ESTHER ZANDBERGEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Verliep soepel”
Door Sylvia op vrijdag 12 apr 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Een prachtige (Next 125) keuken bij Bemmel en Kroon gekocht en nu waanzinnig tevreden over het resultaat, met dank aan de monteur Hans Woning! Communicatie verliep soepel en afspraken zijn steeds nagekomen. Hans Woning weet wat ie doet, gaat voor 100% en dat is precies waar wij op hoopten! We genieten iedere dag weer van de prachtige keuken en de nieuwe apparaten, het is een feestje om in de keuken bezig te zijn.
FOTO VAN SYLVIA
Next125
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Marcella op donderdag 11 apr 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Een prachtige keuken aangeschaft bij Yorin Blokker! We werden super geholpen waarbij goed geluisterd werd naar onze wensen. Ze hebben veel aanbod en er zijn ook maatwerk mogelijkheden (1 van de redenen dat we naar Bemmel & Kroon zijn gegaan). Ook prettig dat je de meeste apparatuur kunt zien in de showroom. Montage werd gedaan door Ronald en ook daar zijn we erg tevreden over. Er was 1 probleempje met de plint (te kort) en deze werd netjes opgelost. Kan nu eindelijk na lang wachten (nieuwbouw) van onze prachtige keuken genieten.
FOTO VAN MARCELLA
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Naar volle tevredenheid”
Door G.R. van Beelen op maandag 8 apr 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Door Bemmel en Kroon naar volle tevredenheid een nieuwe keuken geplaatst!!
FOTO VAN G.R. VAN BEELEN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door M.M. van Schie op maandag 8 apr 2019 '19 | vestiging Den Haag
Wij hebben een Next keuken gekocht en zijn hier heel tevreden over. De verkoopster heeft ons zeer goed geholpen en de installateur was zeer vakkundig. Helaas missen wij nog wat toebehoren, die komen later. Al met al een goede ervaring. Wij zijn zeer positief over van Bemmel en Kroon en zullen die bedrijf zeker aanbevelen bij anderen.
FOTO VAN M.M. VAN SCHIE
Next keuken
+ Toon extra foto van M.M. van Schie
Reactie of foto toevoegen
“Op en top tevreden”
Door Mattijs Kuiper op maandag 8 apr 2019 '19 | vestiging Cruquius
Na een aantal bezoeken aan de concurrent kwamen we bij Bemmel en Kroon terecht. Onze adviseur Bram Keijzer wist een keuken samen te stellen die volledig aan onze wensen voldeed. Zonder enig probleem os de keuken geleverd en geplaatst door een door Bemmel en Kroon aangewezen vakman. Binnen twee dagen waren wij de trotse eigenaar van een nieuwe keuken, waar we met plezier gebruik van maken. Geen gedoe met kortingen, bellen naar de baas, acties etc. Bram gaf ons een voorstel en wij konden daarop schieten, zonder aan het lijntje gehouden te worden. Op en top tevreden.
FOTO VAN MATTIJS KUIPER
Zonder enig probleem geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden klant”
Door Carla op woensdag 3 apr 2019 '19 | vestiging Den Haag
Wij hebben een keuken gekocht en zijn daarbij zeer goed geholpen. Geen opdringerig personeel! Wij zijn een aantal keer terug geweest voor een aantal aanpassingen in de offerte en telkens werd er ruim de tijd voor ons genomen. De keuken is ook zonder problemen geplaatst. Vragen per e-mail werden ook altijd tijdig beantwoord. Kortom, zeer tevreden klanten!
FOTO VAN CARLA
Goed geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Deepak op woensdag 3 apr 2019 '19 | vestiging Den Haag
We bought new kitchen for our house from bemmel en kroon ,well it was good experience starting from design till install,everything went fine. Best part of this was Monteur Jaco Lobee who installed it.It is really great to meet this person as he already knew what we wanted(extra things around kitchen).All requirements and solution was discussed in 15 minutes and no question/problems at all until it was installed. Installation/finishing exceeded more than our expectation.Lastly we thank him for showing us big problems in newly bought house(problems will not be disclosed) ,if not found now would have caused massive issues which were sorted by seller later.
FOTO VAN DEEPAK
Keukenwand
REACTIE VAN DEEPAK
Extra photo
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij ermee”
Door Cherrelle op dinsdag 2 apr 2019 '19 | vestiging Den Haag
Complete keuken gekocht met Bosch apparatuur. Werden goed geholpen in de showroom, werd goed geluisterd naar onze wensen. Prijs was veruit de beste van ongeveer 10 andere keukenzaken. Communicatie nadat de keuken besteld was, was echt top. Heel duidelijk en hielden zich aan de afspraken. Verkoper Mike heeft ons goed geholpen, heel blij mee. 1 van de weinig keukenzaken waar je niet het gevoel hebt in de maling genomen te worden.

Aanvulling ontvangen 3 april 2019: De keuken is al geplaatst. Ook erg tevreden over.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Nathalie Moreno op donderdag 28 mrt 2019 '19 | vestiging Den Haag
Onze keuken vorig jaar bij Bemmel en Kroon gekocht en is onlangs geplaatst. We zijn fijn geholpen en super tevreden over onze prachtige keuken. Koken is nu nog leuker met dit geweldige kookeiland en handige stoomoven!
FOTO VAN NATHALIE MORENO
Kookeiland
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuw appartement”
Door Remco Muller op woensdag 27 mrt 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Met Bemmel&Kroon 2,5 jaar geleden een keuken 3D getekend op hun kantoor voor mijn nieuwbouw appartement. De keuken staat eindelijk. Van begin tot eind prima geholpen, bij vragen kreeg ik snelle antwoorden, tot het inmeten van de keuken dingen aan kunnen passen en vlak voor de plaatsing dient de betaling pas binnen te zijn.
FOTO VAN REMCO MULLER
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Mega goede service”
Door Sylvester van Oel op woensdag 27 mrt 2019 '19 | vestiging Den Haag
Verkoper Don en heel Bemmel en Kroon keukens Den Haag en de monteuers Armand en Raymond,

Dank voor de mega goede service.
1.Het goed meedenken bij een indeling maken van de keuken.
2.Financieel meedenken.
3. Prettige communicatie bij de afspraken en telefonische vragen.
4. De montage voldeed aan de planning.
5. Goede vriendelijke monteurs Armand en Raymond.
6. Kwaliteit van producten staat nu te pronken in ons woonkamer.
7. Rommel is netjes opgehaald.

Grootse Dank namens Sylvester, Suzanne en de kids.
FOTO VAN SYLVESTER VAN OEL
Bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Vlekkeloos verlopen”
Door Mien Jai op dinsdag 26 mrt 2019 '19 | vestiging Cruquius
Super blij met mijn nieuwe keuken. Precies zoals besproken in de winkel en uitstekend geholpen door Bram. Een aanrader!

Aanvulling ontvangen 28 maart 2019: Ja de keuken staat al volledig. De koop tot en met de montage is vlekkeloos verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanvulling”
Door Yvonne Janssen op zondag 24 mrt 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Onlangs een mooie aanvulling op de keuken in mijn appartement uitgezocht. Bij Bemmel&Kroon hebben ze er voor gezorgd dat het matcht met de bestaande keuken. Hartelijk dank voor het meedenken hierin. De installatie van de keuken hebben ze heel gedaan en waren tegen het middaguur klaar. De aflevering en installatie ging zeer voorspoedig.
FOTO VAN YVONNE JANSSEN
Keuken voorspoedig geinstalleerd
+ Toon extra foto van Yvonne Janssen
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbeveling”
Door Lennert Branderhorst op zaterdag 23 mrt 2019 '19 | vestiging Den Haag
Voor ons nieuwbouwhuis zijn we lang op zoek geweest naar een geschikte keukenleverancier. Na het vergelijken en lezen van vele reviews kwam Bemmel & Kroon (vestiging Den Haag) op onze short list. Wat ons over de streep trok was de ontzettend positieve ervaring met onze keukenadviseur Per Vosters. Per is enorm behulpzaam, geduldig en denkt graag met je mee. Daarin schroomt hij niet met hele nieuwe ideeën te komen, maar zegt tegelijk ook eerlijk wanneer iets volgens hem echt niet gaat lukken / te duur wordt / te krap is. Toen we na een paar maanden toch twijfelden aan een specifiek onderdeel van onze keuken was het geen enkel punt om nog een keertje terug te komen en de tekeningen aan te passen. Dat hebben wij als zeer klantgericht ervaren.

Tussen het kopen en het leveren van de keuken zat dik anderhalf jaar (de aannemer van de woning had niet echt haast met opleveren). Ook dit was geen probleem voor B&K, zolang we ze maar af en toe met een mailtje op de hoogte stelde van de vorderingen. De daadwerkelijke plaatsing (en het bijbehorende inmeten) ging geheel volgens afspraak. Installatieman Mark Asselman is op & top een professional. Werkt secuur, snel en is heel beleefd. Ongelofelijk om te zien hoe snel en hoe hij een keuken in elkaar zet. We hebben geen defecten of krasjes ontdekt op de geleverde spullen. Enkel was er één softclose van een deurtje vergeten/defect, maar dit werd snel gefixed. Dus ook enkel goede ervaringen met de after sales service van Bemmel en Kroon.

Is het alleen maar positief nieuws? Bijna wel. Klein puntje is dat we nu – twee maanden na de in gebruik name – niet lyrisch zijn over onze AEG-oven en -magnetron. Technische werken die twee apparaten goed (verwarmen goed, koelen netjes af), maar ze zijn een tikje onhandig / onpraktisch in de bediening. Althans, dat is onze beleving. Daar hadden we als consument zelf wat scherper op moeten letten tijdens het aankoopproces.

Al met al kunnen wij Bemmel & Kroon van harte aanraden bij een ieder die op zoek is naar een kwaliteitskeuken met kwaliteitsservice tegen een 'normale' prijs waar je je niet helemaal suf voor hoeft te onderhandelen.
FOTO VAN LENNERT BRANDERHORST
Mooi ontwerp
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Vivienne op woensdag 20 mrt 2019 '19 | vestiging Den Haag
Goede service bij Bemmel en Kroon. De keuken is super vlot geplaatst en staat heel netjes. Monteur Herman heeft super werk geleverd en ik ben erg tevreden. Zeker een aanrader!
FOTO VAN VIVIENNE
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Mega goed”
Door Lotte van Ruiten op maandag 18 mrt 2019 '19 | vestiging Cruquius
Wij hebben onze nieuwe keuken bij Bemmel en Kroon gekocht en zijn er super blij mee! Er is goed door de verkoper naar ons geluisterd en ingespeeld op al onze wensen. Ook toen wij aangaven dat de keuken eigenlijk eerder geplaatst moest worden dan wij in de eerste instantie hadden afgesproken is er onwijs veel door hen geregeld om dit alsnog voor elkaar te krijgen! Ook de monteur was enorm vriendelijk en behulpzaam.
Kortom wij zijn echt mega tevreden!
FOTO VAN LOTTE VAN RUITEN
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Michael op vrijdag 15 mrt 2019 '19 | vestiging Den Haag
Wij hebben een keuken gekocht. De service was heel erg goed en professioneel. Ik raad Bemmel & Kroon zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend verlopen”
Door anje broekman op vrijdag 15 mrt 2019 '19 | vestiging Den Haag
Keuken. We zijn heel goed geadviseerd. Er werd goed naar onze wensen geluisterd. De communicatie verliep uitstekend. En we hadden een uitmuntende aannemer.
FOTO VAN ANJE BROEKMAN
Reactie of foto toevoegen
“Plezierig”
Door Van der Haagen op donderdag 14 mrt 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Volledige keuken en apparatuur gekocht. Plezierige en professionele begeleiding. Er wordt goed mee gedacht en het advies was op maat. Alle afspraken qua leverantie en plaatsing zijn goed nagekomen.
FOTO VAN VAN DER HAAGEN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door lenie Kester- Schenkeveld op woensdag 13 mrt 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
ik heb een geheel nieuwe keuken gekocht. heel fijn ontvangen in de winkel. goede adviezen en een fijne levering. ook is de keuken snel geplaatst. Kortom heel tevreden.
FOTO VAN LENIE KESTER- SCHENKEVELD
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend begeleid”
Door Koen en Judith op zaterdag 9 mrt 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Voor ons nieuwbouwhuis hebben wij een keuken gekocht bij Bemmel en Kroon in Zoeterwoude. Simone Marck heeft ons uitstekend begeleid bij het maken van onze keuzes. Door de mooie prijzen was er meer mogelijk dan we hadden verwacht. 1,5 jaar voor de oplevering van ons huis hebben wij de keuken al gekocht. Het was hierna ook nog mogelijk om een paar maanden voor de oplevering een aantal dingen aan te passen. Zowel door de begeleiding als door de goede prijs/kwaliteit verhouding zullen wij in de toekomst zeker terugkomen bij Bemmel en Kroon.
FOTO VAN KOEN EN JUDITH
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Roger de Klerk op zaterdag 9 mrt 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht, en deze laten plaatsen door Bemmel en Kroon. Onze ervaring is goed tot super. De afspraken die we gemaakt hebben kwamen ze uitstekend na, en daarbij was de keuken super snel geplaatst. Ik wil dan ook het bedrijf zeker aanraden.
FOTO VAN ROGER DE KLERK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Scheffer op vrijdag 8 mrt 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een keuken gekocht voor ons huis. De medewerkers zijn vriendelijk, denken goed mee en begeleiden je door het hele traject.

Aanvulling ontvangen 12 maart 2019: De keuken is geleverd en dit is goed gegaan. De keuken is vlot geplaatst en er waren geen bijzonderheden.
FOTO VAN SCHEFFER
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar wens”
Door Stokman op vrijdag 8 mrt 2019 '19 | vestiging Cruquius
We hebben een keuken gekocht. Goed geholpen en alles naar wens. Zeer tevreden over het plaatsen van de keuken. Ik zou Bemmel en Kroon zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Hans en Bianca op zaterdag 2 mrt 2019 '19 | vestiging Den Haag
Wij begonnen in het najaar met het uitzoeken van onze nieuwe keuken bij Bemmel en Kroon. Ver voor de kerst rondden we dit mooie project af. Na een drietal gesprekken, tekeningen, offertes, en engelengeduld van Satisch kwamen we tot het definitieve ontwerp. Goede adviezen brachten ons op andere ideeën. We waren tevreden! Het inmeten en later plaatsen door een vakkundige monteur (op aanraden van de buren) maakte ons en zeer tevreden. Goede tips, keuken was compleet en binnen twee dagen ingebouwd en klaar! Het was t wachten waard. Kortom: superblij met onze keuken! En dank Bemmel Kroon voor alle goede service. Een aanrader!
FOTO VAN HANS EN BIANCA
Keuken met fornuis
+ Toon extra foto van Hans en Bianca
Reactie of foto toevoegen
“Vette 10”
Door Tim Medenblik op vrijdag 1 mrt 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Yorin, en Super blij en over de afhandeling hiervan. Yorin verdiend een dikke vette 10 van ons. Gr Tim & Iteke
FOTO VAN TIM MEDENBLIK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Juweel”
Door M. Warmerdam op vrijdag 22 feb 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Heel goed geholpen met het kopen/samenstellen van mijn keuken. Ik heb alles goed doorgenomen en wij zijn er samen goed uitgekomen. Ik zou zeker Bemmel & Kroon aanbevelen. Het is een juweel.
Reactie of foto toevoegen
“Verstand van zaken”
Door Renske op vrijdag 22 feb 2019 '19 | vestiging Den Haag
Na uitgebreid warenonderzoek keuken gekocht bij B&K, beste prijs kwaliteit verhouding. Goed geholpen door Raymond. Komt over als echte verkoper en dat is hij denk ik ook :-), maar hij gaf ook goede adviezen en nam steeds de tijd voor ons. In tegenstelling tot sommige andere zaken merkte je dat hij et echt verstand van heeft. Keuken is in januari geplaatst door Jacco Lobee, helemaal top. Eén prullenbak is niet goed geleverd dus daar wachten we nog op. Maar verder alles goed en naar wens. Nu genieten. Bij ons verliep alles goed, maar zou het na zo'n grote aankoop ook wel fijn vinden dat iemand daarna belt of alles maar wens is verlopen. Is misschien ook handig voor verdere verkoopadviezen.
FOTO VAN RENSKE
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste hele keuken”
Door GP Rijgersberg op woensdag 20 feb 2019 '19 | vestiging Cruquius
Heel goed netjes gewerkt de service was prima
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam de Bruijne op woensdag 20 feb 2019 '19 | vestiging Den Haag
Wij hebben in oktober een keuken besteld en zijn geweldig geholpen goed advies door hr Cabouter 4 februari is de keuken in 2 dagen geplaatst door een goede montuer die zorgvuldig te werk ging we zijn super blij en tevreden Kees en Tonnie de Bruijne.
FOTO VAN FAM DE BRUIJNE
Reactie of foto toevoegen
“Prettig advies”
Door Jeanine Marges op maandag 18 feb 2019 '19 | vestiging Den Haag
Ik heb een keuken gekocht bij van Bemmel en Kroon, en ben zeer prettig geadviseerd door D.Cabooter. De communicatie ging vlot en er werd goed geluisterd. Alles was goed besteld en er waren geen rare verrassingen. De monteur R. Isselman is een heel vakkundige prettige vakman. Hij heeft ook extra werk verricht zoals afvalbakjes inmeten en plaatsen en een achterwand en een glasplaat gemonteerd die ik zelf had aangeschaft, tegen een zeer schappelijke meerprijs. Er werd echt aandacht besteed aan mijn wensen. Ik ben erg blij met het resultaat!
FOTO VAN JEANINE MARGES
+ Toon extra foto van Jeanine Marges
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Ricardo Meijer op zondag 17 feb 2019 '19 | vestiging Den Haag
Wij hebben onze nieuwe keuken bij Bemmel & Kroon (vest. Den Haag) gekocht en zijn heel erg tevreden. De gesprekken verliepen prettig met duidelijke informatie en direct een goed beeld van hoe de keuken eruit komt te zien. De keuken is helemaal naar wens!
FOTO VAN RICARDO MEIJER
Keuken naar wens
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Willem en Elja van Middelkoop op zaterdag 16 feb 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een complete keuken gekocht. Vanaf het uitzoeken tot en met het plaatsen zijn we zeer tevreden over Bemmel en Kroon. De verkoper en diegene die de keuken plaatsten waren allemaal erg vriendelijk en behulpzaam.
FOTO VAN WILLEM EN ELJA VAN MIDDELKOOP
Complete keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwhuis”
Door Erik op maandag 11 feb 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Wij wilden voor ons nieuwbouwhuis een keuken kopen bij een zaak die goede reviews had en die niet werkt met stuntprijzen waar je direct over moet beslissen, maar direct duidelijkheid geeft over een reële prijs, waar je rustig over kunt nadenken en kunt vergelijken met andere aanbieders. We hebben enkele keukenzaken bezocht die aan die criteria voldoen en daarbij kwam Bemmel en Kroon er het beste uit: goede voorlichting en advies, goed en flexibel inspelen op onze wensen, geen valse verwachtingen wekken, direct de benodigde informatie leveren, afspraken nakomen. Daar hebben wij dus onze keuken gekocht (ordernr. ZTW529984). Voor het traject tot de beslissing om de keuken te kopen hebben we niets dan lof.
Een volledige keuken met apparatuur is een complex product. Bij een nieuwbouwhuis ligt er nogal wat tijd tussen de koop en de uiteindelijke levering (bij ons meer dan een jaar). Als de plaatsing van de keuken eraan komt, moet je zelf wel goed opletten dat alles in de definitieve lijsten en tekeningen klopt. Sommige nummers zijn veranderd, maar er bleken toen ook enkele vergissingen in geslopen te zijn, die we tijdig hebben kunnen corrigeren. Bemmel en Kroon had in dat stadium daar wel wat meer aandacht aan mogen schenken. We hebben de keuken en de apparatuur inmiddels enige tijd in gebruik. Het ziet er heel goed uit en over het algemeen doet alles het prima. Een enkel klein dingetje dat bijgesteld moest is vlot door de service van Bemmel en Kroon verholpen. Wel hadden we een serieus probleem met de inductieplaat van Siemens. De serviceafdeling van Bemmel en Kroon nam dat eigenlijk niet serieus en stuurde ons door naar de technische dienst van Siemens, die ontkende dat er iets mis was en er niets aan wilde doen. Wij hadden ons eigenlijk al bij de situatie neergelegd, maar toen we voor iets anders nog eens bij het Inspiratiehuis van Siemens waren, kwam deze teleurstellende ervaring ter sprake met een (niet-technische) medewerker. Zij vond dat zoiets niet zou moeten kunnen. Door haar tussenkomst is de inductieplaat toen vervangen door een andere die het wel prima doet! Wij vinden dat hier in feite is geprobeerd een technisch niet-deskundige de klant met een kluitje in het riet te sturen. We hadden verwacht dat Bemmel en Kroon de zaak serieuzer bij Siemens had aangekaart, zodat de uiteindelijk gevonden toevallige oplossing direct was aangeboden.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Fam. van Egmond op zaterdag 9 feb 2019 '19 | vestiging Cruquius
Wij hebben tot volle tevredenheid onze keuken gekocht bij Bemmel & Kroon op de woonboulevard in de Cruquius. Goed advies en meedenkend zijn we tot een prachtige opstelling gekomen. Ook de montage was top, alles was netjes uitgevoerd! Echt een aanrader.
FOTO VAN FAM. VAN EGMOND
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfect verlopen”
Door Pieter Kuiper op zaterdag 9 feb 2019 '19 | vestiging Den Haag
Keuken besteld en laten plaatsen door Bemmel en Kroon Alles is perfect verlopen. Van gesprek naar lerverling tot plaatsing. Alles is geplaatst zoals afgesproken en zelf nog een klein beetje mooier met een subtiel Alu randje tussen de koelkast en de de keuken. Erg mooi wat het enige negatieve puntje was is dat ons niet verteld is dat we het stenen aanrechtblad moesten in smeren kwamen we later achter.
FOTO VAN PIETER KUIPER
Keuken langs de wand
Reactie of foto toevoegen
“Tot volle tevredenheid”
Door Anne en Frank van Rij op donderdag 31 jan 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben begin januari tot volle tevredenheid een nieuwe keuken van Bemmel & Kroon laten plaatsen, dit is allemaal precies volgens planning geleverd en vakkundig geplaatst door Mark Asselman. Wij zijn zeer te spreken over de manier van verkoop en klantbehandeling bij B&K meedenkend in onze wensen zonder druk, alle tijd nemen om de juiste apparatuur uit te zoeken, en goed advies hoe op te bouwen en te plaatsen
FOTO VAN ANNE EN FRANK VAN RIJ
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Anne en Frank van Rijn
Reactie of foto toevoegen
“Next 125 keuken”
Door Fam de Vries op maandag 21 jan 2019 '19 | vestiging Den Haag
Schitterende Next 125 keuken gekocht bij Bemmel & Croon vestiging in Den Haag.
Heel fijn geholpen door de heren Marcel Leenman en Satisch Charterpal. We wilden iets meer dan alleen de keuken daar deze moest overgaan in de woonkamer. Aan al onze wensen hebben ze meegedacht en advies gegeven. De keuken is geplaatst zonder restwerk. De matglazen achterwand en het deel in de woonkamer is door ons zelf uitgevoerd.
FOTO VAN FAM DE VRIES
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Fam de Vries
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door A K Singh op zondag 13 jan 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
I bought the entire kitchen and it looks really good after installation. Bemmel & Kroon helped me with designing my kitchen virtually first with a lot of options. Their installation was perfect and after that, the waste collection from the home is the service that I was an addon. I would recommend this company.
FOTO VAN A K SINGH
Resultaat nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed en professioneel”
Door John van Overloop op donderdag 10 jan 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Ik heb een hele mooie keuken gekocht. Goed advies met 3D begeleiding en installatie was zeer goed en professioneel.
FOTO VAN JOHN VAN OVERLOOP
Resultaat nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Pijper op woensdag 9 jan 2019 '19 | vestiging Den Haag
Na 15 jaar wederom de keuken in ons nieuwe huis bij Bemmel & Kroon gekocht. Veel tips gekregen bij de aankoop waardoor het gebruiksgemak optimaal blijkt zijn. Zeer tevreden over plaatsing en service achteraf.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Lily op maandag 7 jan 2019 '19 | vestiging Den Haag
We waren eigenlijk van plan om bij Superkeukens te kopen en Bemmel was de laatste bevestiging om bij Superkeukens te kopen. Maar we bleken voor dezelfde prijs een veel luxere keuken te kunnen krijgen bij Bemmel. Hier kon Superkeukens helaas niet meer tegen op. Ook de ontvangst bij Bemmel was uiterst vriendelijk en we konden de eerste keer ook rustig rondkijken zonder opdringerige verkopers. We zijn daarna op afspraak door Sattisch Chatterpal geholpen. Hij heeft ons supergoed geadviseerd, echt gebaseerd op onze kookwensen. Montage werd gedaan door Arie Kortlever, ook uitstekend. Al het vuil wordt ook netjes opgehaald. Naservice was ook perfect, zo was 1 frontje beschadigd en 2 bakken van de voorraadkast, zonder problemen vervangen. Kortom, super tevreden en werkelijk onze droomkeuken gekregen!
FOTO VAN LILY
Luxe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Michael R. op zaterdag 5 jan 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Wij waren een tijd op zoek naar een keukenzaak waar meer mogelijk was dan een standaard lay-out. Wij zaten namelijk met een gebogen muur. Bij meerdere concurrenten konden we daar niets plaatsen we beperkt in de keuze. Echter nam Yorin bij Bemmel en Kroon alle moeite om naar de mogelijkheden te kijken ipv onmogelijkheden. Het resultaat is een geweldige keuken die de volledige ruimte benut. Wij zijn zeer tevreden!
FOTO VAN MICHAEL R.
Geweldige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Angelique Regeer op dinsdag 1 jan 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een hoogglans wit en antraciet grijze keuken gekocht. Zijn zeer tevreden over de manier waarop wij zijn geholpen door de verkoper met samenstellen.en ook zeer tevreden met de keuken monteur en het uiteindelijke resultaat. Heel er blij mee!
FOTO VAN ANGELIQUE REGEER
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door F.W. van der Schot op dinsdag 1 jan 2019 '19 | vestiging Cruquius
Complete keuken gekocht inclusief koelkast, vriezer, oven, kookplaat en afwasmachine. Alles van Siemens als geadviseerd. Er werd ruim de tijd genomen voor ontwerp en advies. Ook de montage kwam in twee dagen supergoed tot stand. De moraal van het verhaal: wie hier geen keuken gaat kopen doet zichzelf te kort.
FOTO VAN F.W. VAN DER SCHOT
Reactie of foto toevoegen
“Top zaak”
Door Koen en Ria Wolleswinkel op maandag 31 dec 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
We hebben bij Bemmel en Kroon een keuken gekocht voor ons nieuwe Appartement in Katwijk. We zijn daar prima geholpen door een van de dames van het verkoopteam. Dat ging in een heel ontspannen en prettige sfeer. Via internet (mijnkeuken.nl) konden we daarna alles volgen tot aan de dag dat de keuken werd geplaatst. Het plaatsen is perfect verlopen. Precies volgens afspraak en alles tip top in orde. We zouden een ieder aanraden om bij Bemmel en Kroon een keuken te kopen. TOP ZAAK !!
FOTO VAN KOEN EN RIA WOLLESWINKEL
Nieuwe keuken met tegelachterwand
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Mathijs op zondag 30 dec 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Keuken aangeschaft via Bemmel & Kroon. Zeer tevreden over de service van Bemmel & Kroon, zowel het bestelproces, de levering als de installatie verliepen uitermate soepel. Kortom, we raden Bemmel & Kroon zeer zeker aan.
FOTO VAN MATHIJS
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“De service was goed”
Door H.H. van As op zaterdag 29 dec 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben in het voorjaar een keuken gekocht in Zoeterwoude. Met ons voorwerk konden wij in korte tijd een keuken samenstellen. Hierbij goed geholpen door de adviseuse van Bemmel en Kroon. De service was goed. Er was regelmatig contact inzake vragen/wijzigingen en de levering van de keuken. Ook het plaatsen van de keuken werd op een vakkundige wijze gedaan.
FOTO VAN H.H. VAN AS
Klassieke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door W.Oenema op zaterdag 29 dec 2018 '18 | vestiging Den Haag
Ik heb een keuken gekocht met alle apparatuur erin, ben er heel blij mee, maar bovenal met de montage door jacco, fantastisch gedaan!
REACTIE VAN W.OENEMA
Ik heb een keuken gekocht met alle apparatuur erin, ben er heel blij mee, maar bovenal met de montage door Jacco, fantastisch gedaan, prima service!!
Reactie of foto toevoegen
“Overall redelijk maar kon beter”
Door Bart op zaterdag 22 dec 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een keuken gekocht bij Bemmel en Kroon. Het was voor ons een zware bevalling want we liepen al jaren te twijfelen over de opzet inhoud etc. Door een tip van een vriend werd ik gewezen op deze winkel. Groot assortiment kwaliteit op verschillende niveaus. Dus keuze genoeg maar wel met goede producten. Prijs aantrekkelijk en transparant. Het hele voortraject liep redelijk soepel. Het was niet de meest creatieve manier van meedenken. Maar het resultaat was degelijk. We hebben het ontwerp moeten aanpassen puur voor extra werkruimte en gebruikers gemak. Dat zou ook vanuit het bedrijf gekund hebben. De keuken werd zeer vakkundig geïnstalleerd. Kleine rondleiding etc. moesten we zelf uitzoeken. Nu we de keuken een maand in gebruik hebben vallen dingen op. Vanaf t begin schrokken we ons rot van de grootte. We zijn er nu enigszins aan gewend maar een servieskast die in de ruimte stond en ook gepland was, past er niet meer in... dat is echt balen want wat te doen met de zaken die daarin stonden. Het aanrecht is precies gemaakt volgens bouwtekening maar veel dieper dan het oude. " tja eigen schuld. " maar ik vind day er meer praktisch meegedacht had mogen worden. Gelukkig hebben we zelf een kleinere afzuiger bedongen anders waren kastjes en delen werkblad niet bereikbaar geweest/ capaciteit te klein. De lades hadden we beter naar moeten kijken qua hoogte veel potjes etc. passen niet. Besteklades en pannen lades idem. Te snel besloten denk ik, en mogelijk te veel uit gegaan van de opstelling in de showroom. Licht is mooi. Aanrecht ook en de rest , mn de apparatuur is fantastisch. Het ziet er strak uit, maar goed, ik moet nog steeds wennen. Ik liep niet te dansen van plezier de eerste weken. Ik had eigenlijk wel een aftersales gesprekje verwacht; een telefoontje of wat dan ook. Wellicht moet ik deze mail met uitnodiging om mijn review te schrijven als zodanig beschouwen. Ok centimeters en bouwtekeningen liegen niet maar als onervaren keuken bouwers had ik graag praktischer tips of waarschuwingen gehad. Wellicht slim om met nieuwe techniek ook maar VR te maken of zo. Overall goed/ redelijk maar wellicht tóch te snel besloten en wat die kast betreft toch verkeerd voorgelicht/ meegedacht.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Vos Albert op donderdag 20 dec 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Een compleet nieuwe keuken uitgezocht, besteld en laten plaatsen, Geweldige service
FOTO VAN VOS ALBERT
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de aankoop”
Door Bianca Heijker op dinsdag 18 dec 2018 '18 | vestiging Cruquius
Wij hebben onze keuken bij Bemmel en Kroon gekocht en zijn er erg blij mee! In de vestiging Cruquius zijn we eerst gaan rond kijken, we werden vriendelijk geholpen door een gastvrouw. Vervolgens maak je een afspraak voor een offerte, wij werden gekoppeld aan verkoopadviseur Bram, hij heeft ons prima geholpen en luisterde naar onze wensen. Zelfs de dag voor de bestelling, hebben wij nog dingen gewijzigd, was allemaal geen probleem! De levering en plaatsing verliep ook allemaal goed en het materiaal wordt de dag na plaatsing zelfs netjes opgehaald. Service! Enige tip aan Bemmel en Kroon is, nadat de keuken geplaatst is een telefonisch afsluitend gesprek in te plannen om te checken of alles naar wens is gegaan of dat er nog dingen zijn. Na een misverstand werd dit ook gelukkig opgepakt! Ps we wachten alleen nog op de Boretti Tonello bbq;)
FOTO VAN BIANCA HEIJKER
Reactie of foto toevoegen
“Design keuken”
Door Hans en Marja Schamhart op maandag 17 dec 2018 '18 | vestiging Cruquius
Design keuken gekocht bij Martin van Honsbeek van Kroon & Bemmel in filiaal Cruqius. Wat een topper. Zeer servicegericht, informerend en ter zake kundig. Heeft oog voor relevante details en voegt echt wat toe aan het verkoopproces. Niet te veel gepingel. Kwaliteitskeuken met bijbehorende prijs. En verassend: technische en installietekeningen waren er meteen na 1 werkdag. Dat kwam erg goed uit met de in mijn nek hijgende bouwer.
Reactie of foto toevoegen
“Meerwaarde”
Door MarcelS op zondag 16 dec 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Bij Bemmel en Kroon een keuken gekocht omdat bij het opstellen van een vrijblijvende offerte, ik een goed gevoel had dus de deal was binnen een uur besloten.
De redenen waren:
- de vakbekwaamheid, advisering en het meedenken van de verkoopadviseur Simone
- een overzicht op een scherm van de adviesprijzen, het kortingspercentage en de netto prijzen;
- kortingspercentages op inbouwapparatuur zijn hoog en vergelijkbaar met webwinkels ;
- voor plaatsing van de keuken wordt de ruimte na afspraak ingemeten en na een collegiale toets wordt de order definitief gemaakt;
- op verzoek van mij zijn de wegplinten/ spatranden icm vensterbank na plaatsing van de keuken ingemeten en op maat gemaakt, deze zijn binnen 3 weken geplaatst zonder meerkosten. Hierdoor is de strakke lijn gebleven door de vensterbank in de spatrand te verzinken

Bent u aan een nieuwe keuken toe, raad ik u Bemmel en Kroon aan. Bemmel en Kroon heeft een meerwaarde voor de klant.
FOTO VAN MARCELS
Hoekkeuken
REACTIE VAN MARCELS
Door de 3D tekening die de verkoopadviseur maakt krijgt u een goed en realistisch beeld van de keuken die u wilt aanschaffen
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk”
Door Westgeest op zondag 16 dec 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Een nieuwe keuken. Prettige verkoop en uitleg van materialen en apparatuur. Prima service bij vragen. Duidelijke afspraken.
FOTO VAN WESTGEEST
Nieuwe keuken
REACTIE VAN INGRID
Welke kleur is jouw keuken? En welk materiaal werkblad hebben jullie?
REACTIE VAN WESTGEEST
De kleur is kristalgrijs mat. Het werkblad is Easy Rock Velvet (conlosietsteen).
REACTIE VAN INGRID
Dank je wel. Mooie keuken! :)
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Sejla Akagic op zaterdag 15 dec 2018 '18 | vestiging Den Haag
Wij hebben hier een keuken gekocht vorig jaar ivm nieuwbouw woning. Na een jaar hebben we ook nog wat wijzigingen doorgevoerd. Goed geholpen en ook montage van de keuken is goed verlopen. Een degelijke winkel, verstand van zaken, geen opjaagpraktijken en belachelijke kortingen, goede kwaliteit vd apparaten en kastjes. Ik zou ze zeker aanbevelen. Dank je wel Bemmel&Kroon en Raymond!
FOTO VAN SEJLA AKAGIC
Opgeleverde keuken
+ Toon extra foto van Sejla Akagic
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Daan van Berkel op vrijdag 14 dec 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een keuken aangeschaft bij Bemmel en kroon in Zoeterwoude. De service in de winkel was uitermate vriendelijk. Onder het genot van een kopje koffie hebben we onze hele keuken mooi ingetekend. Ook de plaatsing van de keuken verliep soepel. Een aanrader
FOTO VAN DAAN VAN BERKEL
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met goed advies”
Door Ruud en Josy van de Graaf op zondag 2 dec 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Een schitterende en complete Schüller keuken gekocht bij de steeds weer sympathieke Ricardo Buvelot, die ons goede adviezen heeft gegeven. Konden via een eigen keukennummer ons hele traject volgen. Service staat hoog in het vaandel en als je bij een probleem gewoon "aan de bel trekt", wordt het kundig opgelost door eigen medewerkers. Bedankt Ricardo, Michael van der Aar, Hans, Remco, receptionistes en alle overige medewerkers!
FOTO VAN RUUD EN JOSY VAN DE GRAAF
Schüller keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geïnformeerd”
Door C.E.J. van Oosten-Roelands op zondag 2 dec 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een keuken gekocht. We zijn zeer goed geïnformeerd en geholpen. Wij zouden dit bedrijf zeker aanraden.
FOTO VAN C.E.J. VAN OOSTEN-ROELANDS
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Sylvia en Ton Stolwijk op vrijdag 30 nov 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een keuken gekocht. Als je vragen had, werd je goed te woord gestaan. Ook het plaatsen van de keuken is zeer goed gedaan door een hele goede monteur. Kortom wij zijn zeer tevreden mensen en zullen zeker in onze familie- en kennissenkring Bemmel & Kroon aanraden. Ook een woord van grote dank aan onze adviseuse Simone Mark, die ons voortreffelijk heeft begeleid.
FOTO VAN SYLVIA EN TON STOLWIJK
Keuken voortreffelijk begeleid
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Margo op vrijdag 30 nov 2018 '18 | vestiging Den Haag
Super mooie keuken gekocht bij Bemmel & Kroon, heel blij mee. Vanaf het advies in de winkel tot het monteren bij me thuis; overal werd ik goed geholpen. Aanrader!
REACTIE VAN MARGO
En de foto (plinten volgen nog)
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Simone op vrijdag 30 nov 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Keuken gekocht bij de vestiging in Zoeterwoude. Zeer tevreden over het advies en de hulp die we kregen bij het uitzoeken van de keuken. Enige tijd na de koop nog aanpassingen gedaan, dit was geen probleem. Ook over de montage tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Familie de boer op vrijdag 30 nov 2018 '18 | vestiging Cruquius
We zijn ontzettend blij met onze keuken en de service van Bemmel en kroon. We zijn bij verschillende andere bedrijven geweest maar zijn nergens zo fijn geholpen. Er werd echt de tijd voor ons genomen, meegedacht en ook hadden wij het gevoel hier een eerlijk advies te krijgen ipv continue opgejaagd te worden en verkooppraatjes door 'snelle jongens'. Ook de plaatsing ging keurig en we hebben geen enkele problemen gehad alles deed het en er werd keurig gewerkt. Karton werd netjes opgevouwen in een hoek en de volgende dag inderdaad op de aangegeven tijd opgehaald. Hulde! Een puntje voor kopers die een grotere spoelbak overwegen ( super handig om ovenrooster in schoon te makken en grote bakblikken); wij hebben een normale kraan genomen bij nader inzien is een kraan die je af kan nemen (zoals in de horeca /spoeldouche) fijner omdat je dan de hele bak schoon kan spuiten. Verder zijn wij meer dan tevreden.
FOTO VAN FAMILIE DE BOER
Keuken met lange wand
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en vakkundig”
Door Vd Luit op maandag 26 nov 2018 '18 | vestiging Den Haag
Wij hebben een complete keuken met Siemens apparatuur gekocht. Wij zijn er zeer tevreden over dankzij de vriendelijke en vakkundigheid van de firma Bemmel & Kroon in Den Haag. Daarnaast de vakmanschap van de montuur Herman was superrrrrrrrrr. Veel dank daarvoor!
FOTO VAN VD LUIT
Keuken met Siemens apparatuur
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Jerphanion op maandag 26 nov 2018 '18 | vestiging Den Haag
Na een zoektocht uiteindelijk onze keuken gekocht bij Bemmel en Kroon. Prima bedrijf, goede service en betaalbare prijs! De installatie werd vakkundig en snel gedaan. Ik zou Bemmel en Kroon zeker aanbevelen.
FOTO VAN JERPHANION
Onze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Jaap en Lenie van Roosmalen op vrijdag 23 nov 2018 '18 | vestiging Den Haag
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Met apparatuur. Wij zijn erg prettig geholpen. Is inmiddels de derde keuken bij Bemmel.zijn zeer tevreden. Ook de montage en meerwerk verliepen prettig en bijzonder. zijn zeer tevreden met het eindresultaat. En nog bedankt voor het mee denken bij ons ontwerp.
FOTO VAN JAAP EN LENIE VAN ROOSMALEN
Ontwerp waarbij is meegedacht
REACTIE VAN JAAP EN LENIE VAN ROOSMALEN
De Keuken is nu hellemaal klaar we zijn super trots nog maals bedank voor de goede service
+ Toon extra foto van Jaap en Lenie van Roosmalen
+ Toon extra foto van Jaap en Lenie van Roosmalen
+ Toon extra foto van Jaap en Lenie van Roosmalen
+ Toon extra foto van Jaap en Lenie van Roosmalen
Reactie of foto toevoegen
“Top geregeld”
Door Thijs op vrijdag 23 nov 2018 '18 | vestiging Den Haag
Ontzettend fijn geholpen door Raymond. Tijdens de afspraak wordt de keuken ontworpen en kun je meekijken. Hierdoor lukt het om direct een goed ontwerp te krijgen en een accurate offerte. Geen vervelende onderhandelingen maar direct een goede prijs. Prettig te woord gestaan, altijd bereikbaar en met goede suggesties. Plaatsen van de keuken werd uitbesteed aan een installatiebedrijf met vriendelijke en kundige monteurs. Ook plaatsing werd dus top geregeld!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Lia Nathoeni op woensdag 21 nov 2018 '18 | vestiging Den Haag
Ik heb een keuken gekocht. Advies was supergoed en ik ben heel tevreden. Het staat prachtig. Ik zal mijn vrienden en kennissen altijd aanraden naar Bemmel en Kroon te gaan. Mooie spullen, goede afspraken en prettig dat je altijd contact hebt en vrijwel direct je mails worden beantwoord.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Fam. Lucassen op zondag 18 nov 2018 '18 | vestiging Cruquius
Wij hebben een keuken uitgezocht bij Bemmel en Kroon op aanraden van onze zoon die heel goede ervaringen had met de aankoop van zijn eigen keuken. We zijn heel fijn geholpen door Martin Honsbeek. Hij dacht mee en gaf prima advies en tips. Ook na de bestelling hadden wij fijn contact als wij iets wilden weten. Prima gecommuniceerd wanneer de keuken geleverd zou worden. De installatie ging heel goed en snel door Ronald! Klein dingetje, wij hadden graag geweten dat het verpakkingsmateriaal( best veel) niet werd opgehaald omdat we buiten de regio vielen van de ophaaldienst. Verder zou ik iedereen dit bedrijf aanraden. Bedankt Martin voor alle service!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd”
Door rob meijers op zaterdag 17 nov 2018 '18 | vestiging Cruquius
Alweer heel wat weken geleden, dat we onze keuken kochten bij Bemmel & Kroon te Cruquius. Iedere dag worden we er weer super blij van! Dus toch maar effe deze review. We zijn top geholpen door een ervaren en niet dwingende verkoper. (Heer Honsbeek ). Hij luisterde goed naar onze wensen en gaf goed advies. Alles verliep verder vlekkeloos. Ook de montage van de keuken door de heer Arnoldus. Dus voor iedereen die een keuken nodig heeft kan ik Bemmel & Kroon zeeer aanbevelen!
FOTO VAN ROB MEIJERS
L keuken
Reactie of foto toevoegen
“Soepel verlopen”
Door DennisW op donderdag 15 nov 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Op aanraden van vrienden zijn we bij Bemmel & Kroon een keuken gaan uitzoeken. Hier werden we prima geholpen door Ricardo. Er werd goed meegedacht over het ontwerp. Het plaatsen verliep ook soepel. We zijn er hartstikke blij mee!
FOTO VAN DENNISW
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Fam G Draaisma op donderdag 15 nov 2018 '18 | vestiging Den Haag
We kopen al sinds 1975 apparatuur bij Bemmel & Kroon. Dit is echter de eerste aankoop van een keuken bij hen. Na een goede voorbereiding en bezoek aan andere leveranciers hebben we bij Bemmel & Kroon een Next125 keuken met alle apparatuur gekocht . We hebben voor Bemmel & Kroon gekozen omdat na vergelijk bleek dat ze alles voor een zeer goede prijs konden leveren. Prijsstelling apparatuur zeer transparant door hun goede webshop. De ervaren verkoper , Raymond van der Vet, had alle tijd voor ons en geen moeite was hem teveel gedurende het verkoopproces. Meerdere gesprekken verliepen alle in prettige en ongedwongen sfeer. De serviceafdeling is een sterke speerpunt van het bedrijf. Dit geldt voor zowel de inmeetservice voor de levering als voor het oplossen van mogelijke problemen na de levering. Bij ons beperkte dit zich tot een verkeerde levering van een oven en een beschadigd keukenkastje. Alles is zeer snel verholpen en naar volle tevredenheid opgelost. Ook de montage door Ronald Tegelaar van Prinsenland Montage is uitstekend gegaan. We kunnen Bemmel & Kroon echt aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundige installatie”
Door Ted Schrijver op maandag 12 nov 2018 '18 | vestiging Cruquius
Wij hebben een complete keuken gekocht met aeg inbouw apparatuur gelukkig wisten wij precies welke stijl en apparaten wij wensten en zijn daarna zeer goed geadviseerd en zijn er ook handige adviezen gegeven waar we zeker wat aan hebben gehad. Alles is precies nagekomen qua prijs en levering waarna de keuken zeer vakkundig is geïnstalleerd door Richard duinisveld wat zeker een aanrader is.
FOTO VAN TED SCHRIJVER
Witte keuken met zwarte grepen
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door M. Hofland op zondag 11 nov 2018 '18 | vestiging Den Haag
Keuken gekocht en netjes geplaatst . Vriendelijk geholpen van advies voorzien doorervaren verkoper Rene.
Reactie of foto toevoegen
“Ziet er mooi uit”
Door Wesley en melanie op vrijdag 9 nov 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een nieuwe keuken besteld bij bemmel en kroon. De keuken is 1 weekje later binnen gekomen dan voorzien. Het installatiebedrijf heeft de keuken netjes geplaatst, meegedacht in de mogelijkheden, en tevens de leidingen opnieuw gelegd, daar er geen ruimte was achter de keuken voor de leidingen. De keuken ziet er mooi uit en alles was snel geregeld. De achterwand kwam iets later, omdat hij wel op de tekeninf stond, maar niet in de offerte. Gelukkig is dit bijgesteld zonder extra kosten. Dit moest wel even onderhandeld worden. Maar bemmel en kroon heeft dit opgelost. Bedankt Arjan.
FOTO VAN WESLEY EN MELANIE
Keuken netjes geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Buitengewoon goed geadviseerd”
Door Fred op dinsdag 6 nov 2018 '18 | vestiging Cruquius
We zijn buitengewoon goed geadviseerd en geholpen bij de aanschaf van de keuken. Het is een kleine keuken maar alle apparatuur is aanwezig. De heer Honsbeek reageerde snel, vriendelijk en adequaat als we thuisgekomen nog vragen hadden.
FOTO VAN FRED
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door van Os op maandag 5 nov 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Prachtige keuken gekocht bij deze firma. De verkoper beschikt over veel ervaring en denkt goed mee. Ook het plaatsen van de keuken was vakmanschap.
FOTO VAN VAN OS
Met vakmanschap geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg blij ermee”
Door Sandy Alberts op zaterdag 3 nov 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een keuken gekocht. De keuken voldoet aan al onze verwachtingen en wij zijn er erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Met uiteindelijke resultaat zeer tevreden”
Door fam. kuipers op dinsdag 30 okt 2018 '18 | vestiging Den Haag
Onze nieuwe keuken is in voorjaar geplaatst zeer naar onze tevredenheid. Na wat andere firma´s bezocht te hebben zijn wij beland bij Bemmel en Kroon, waar wij zeer goed geholpen zijn. Daar wij al wat ouder zijn, zagen wij er vreselijk tegenop om aan een nieuwe keuken te beginnen, het uitzoeken, de nieuwe moderne apparatuur.... Daar ik zelf niet goed wist wat ik wilde en erg onzeker was, is mijn man na tweemaal mee geweest te zijn, afgehaakt. Daarna ben ik zelf verschillende malen naar de zaak gegaan, waar ik met zeer veel aandacht, geduld en meedenken geholpen ben. Alles werd tot in detail besproken en mocht er iets niet kunnen, werd ik daar gelijk over geïnformeerd. Het was ook heerlijk dat er geen druk op je uitgeoefend werd. De offerte was duidelijk en overzichtelijk opgesteld, zodat je
precies wist waar je aan toe was. Met het uiteindelijke resultaat zijn wij zeer tevreden en super blij! L. Kuipers
FOTO VAN FAM. KUIPERS
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Bemmel & Kroon
aCruquius (115 ervaringen), Cruquiusplein 50, Cruquius plaza, 2142 EV Cruquius, tel 023 - 548 30 60
bDen Haag (269 ervaringen), Neckar 24, Industrieterrein Forepark, 2491 BD Den Haag, tel 070 - 320 60 65
cZoeterwoude (346 ervaringen), Hoge Rijndijk 269, 2382 AN Zoeterwoude Rijndijk, tel 071 - 581 20 20
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.