Feedback
9,5

Goergen Keukens

Score uit 113 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
2 vestigingen (Limburg & Noord-Brabant)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Goergen Keukens
Goergen Keukens is een innovatief familiebedrijf. Het gaat tegenwoordig om meer dan de keuken alleen. Dat begrijpen we maar al te goed. De keuken van nu is meer een meubelstuk, het is onderdeel van de leefruimte. Je wordt als keukenspeciaalzaak geen 90 jaar wanneer je niet het allerbeste voor je klanten wenst. Wij hebben dat altijd gedaan en zullen dat de komende 90 jaar ook blijven doen. We gaan graag een stapje verder om samen met u, uw droomkeuken te ontwerpen.
Alternatieven voor Goergen Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,6 uit 67 ervaringen
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,7 uit 177 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,7 uit 323 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,8 uit 543 ervaringen
• Keur Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,7 uit 361 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,8 uit 257 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,5 uit 61 ervaringen
• DB KeukenGroep
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2162 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 113 ervaringen over Goergen Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren88 ervaringen
4 sterren22 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster2 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Prachtige keuken”
Door Daan en Saline op woensdag 25 aug 2021 21 | vestiging Son
We zijn erg blij dat we de prachtige keuken hebben gekocht bij Goergen in Son. Vanaf het begin zijn we goed geholpen, is de tijd voor ons genomen en hebben ze ons goed geadviseerd. Ook gedurende het proces zat medewerker Ronald actief in het proces, waardoor wij op de hoogte waren en ook goede keuzes konden maken. Daarnaast vinden we de prijs - kwaliteit verhouding erg goed. Er werd direct een eerlijke prijs gecommuniceerd, daardoor voelen ze ook als betrouwbaar aan. Nadat de keuken geplaatst was, zijn ze ook nog 2 keer op korte termijn terug gekomen om de (kleine) problemen te verhelpen. Dat was geen probleem.
Reactie of foto toevoegen
“Verdienen goede review”
Door Jeroen de Graauw op dinsdag 27 jul 2021 21 | vestiging Son
Vanuit het nieuwbouwproject Willemsbuiten in Tilburg bij Goergen in Son terecht gekomen. Wat een mooie zaak en wat een fijne sfeer hangt er. Natuurlijk zijn we ook andere winkels binnen gegaan om ideeën op te doen. Dat bleek achteraf niet nodig omdat ze een groot aantal opstellingen hebben staan waaruit je voldoende inspiratie kan halen om tot een keukenontwerp te komen wat 100% naar wens is. In het verkoop traject werd er door ons geen druk ervaren, niet de typische koehandel waar de keukenbranche (helaas) om bekend staat. Ronald Mennen heeft ons super geholpen, nam tijd voor ons in alle gesprekken die we met hem gehad hebben. Wij hebben nooit het gevoel gehad dat we onder druk werden gezet om tot aanschaf over te gaan. We moesten ivm de sluitingsdatum al tot aanschaf van een keuken overgaan voordat onze financiering voor de woning rond was. Ook dit was geen probleem, er werd een ontbindende voorwaarde in de order opgenomen. Dat geeft wel wat rust moet ik toegeven. De prijs was in onze ogen correct, gebaseerd op ervaringen uit het verleden. Natuurlijk is er wel wat ruimte om te handelen, misschien wel bewust. Dit geeft de kopende partij altijd een goed gevoel. Er werd ons de mogelijkheid geboden om bij de fabrikant van de keukenbladen een materiaal keuze te doen. Daarmee wisten we zeker dat we het juiste blad hadden gekozen. De informatie verstrekking mbt levering is ook prima. Er waren leverproblemen met onze oven, maar dat werd ons netjes voor de levering bekend gemaakt. Overigens werd oven geleverd op de 2e montage dag, dus we hebben nooit zonder gezeten. De installatie is prima verlopen en op een paar kleine puntjes na was de keuken binnen 2 dagen volledig geïnstalleerd. Deze openstaande punten (kleine beschadigingen en ontbrekend paneel) zijn als nazorg opgepakt en ondertussen ook netjes hersteld. Zowel de monteur die eerste installatie gedaan heeft als degene die de nazorg punten kwam oplossen, gaven mij een indruk van vakmanschap. Geen stress, men werkte gestaag door en vooral netjes. Na installatie alle verpakking materialen mee genomen. Fijn... Op het moment van het schrijven van deze review heb ik nog geen gebruik hoeven maken van de service afdeling van Goergen, kan daar dus ook niets over zeggen. Gevoelsmatig denk ik dat dat ook wel snor zit. Samenvattend; Ik zou er zo weer een keuken kopen en kan Goergen keukens Son warm aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door M.J. de Vroom op donderdag 15 jul 2021 21 | vestiging Son
Hallo allereerst hebben wij een zeer goede informatie gehad over de siematic keuken en apparaten de voor en nadelen op een rij. Tevens goed kunnen onderhandelen en zijn zeer tevreden.

Aanvulling ontvangen 20 juli 2021: Keuken is al geleverd en ben erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Ruud Ketelaars op maandag 12 jul 2021 21 | vestiging Son
Bij Goergen Keukens een keuken aangeschaft. Schitterend design. Echt waar voor je geld. Vriendelijke mensen, snelle levering. Kortom: super tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Bas Hendrix op zaterdag 3 jul 2021 21 | vestiging Stein
Wij hebben een Siemens keuken gekocht met daarbij de hedendaagse inbouw apparaten van Siemens. Het hele traject van bestellen, leveren en plaatsen van de keuken verliep zonder noemenswaardige incidenten. Wij zijn zeer te spreken over de adviezen, know how en het geduld van Marc Hermans. Die man gun ik iedere klant van Goergen. Er is een enkel minpuntje waarvan ik gewag wil maken en dat betreft de ingehuurde montageman die mbt uitleg van de apparaten en de aansluiting te kort is geschoten. Maar ook dat is inmiddels opgelost (door Marc Hermans). Dan de vraag of we geheel tevreden zijn over Goergen, dan is dat een volmondig ja. Front Office en Back Office werken daar uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Fam. Mateijsen op maandag 28 jun 2021 21 | vestiging Son
Onze ervaring met Goergen Keukens is goed. Wij voelden in de showroom geen druk van een verkoper. Dit is de reden dat we later weer zijn gaan kijken. We zijn enorm goed geholpen door Wendy. Niets was teveel en ze heeft met ons samen de goede indeling gemaakt en had veel tips waardoor de keuken helemaal naar de zin is. Ook door haar werd er geen druk uitgeoefend zoals je weleens hoort bij andere zaken, we konden beslissen wanneer wij dat wilden of eraan toe waren. Helaas bij de plaatsing wel wat mis gegaan maar alles is keurig netjes opgelost en de service achteraf was echt top. En vooral de service achteraf juist zo belangrijk en dat was echt goed.
Reactie of foto toevoegen
“Goede investering”
Door Hein Diks op woensdag 23 jun 2021 21 | vestiging Son
Op advies van Yves Schlosser een prachtige keuken aangekocht, die volledig voldoet aan mijn eisen van een kritische en ervaren hobbykok! Van zijn advies tot en met plaatsen en monteren van de keuken (bij deze complimenten voor de monteur met de naam Michael) is alles vlekkeloos verlopen. Ik geniet dagelijks van deze goede investering!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Patrick de Rooij op maandag 21 jun 2021 21 | vestiging Son
Wij hebben een Systemat AV2035 gekocht (wand + kookeiland). Adviesgesprekken verliepen goed en heeft ons ook geholpen om de juiste keuzes te maken.
Afspraak voor levering en installatie was ook prima. Installatie zelf duurde 2 dagen en niet alles was geleverd en er waren een paar krasjes op de deurtjes. Verder was de achterwand (keramiek) er ook niet. Service daarna prima, alles netjes gemeld en na meerdere bezoekjes alles ook goed afgehandeld. Al met al zijn wij erg tevreden en genieten elke dag van de keuken. Enig minpuntje is dat de vingers op de deuren (greeploos) vrij goed zichtbaar zijn.
FOTO VAN PATRICK DE ROOIJ
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keukenzaak”
Door Stefan en Mariëlle Vinken op vrijdag 11 jun 2021 21 | vestiging Stein
In juli 2018 hebben wij een appartement in aanbouw gekocht in het Polverparkplan in hartje Maastricht. Goergen was de door de aannemer aanbevolen keukenleverancier. In augustus 2018 hebben wij de prachtige showroom in Stein voor het eerst bezocht. Wij waren zeer aangenaam verrast door de inrichting, het aanbod, de vriendelijke bejegening vanaf het 1e moment.
Wij moesten onze nieuwe keuken samenstellen aan de hand van een tekening van ons nieuwe appartement. Langzaam maar zeker zijn we tot de opbouw ervan gekomen. We konden een groot eiland plaatsen van 335 cm, met een flinke kastenwand erachter. De lades en kasten in het eiland zijn uitgevoerd in een hoogglans crème lak van hoogwaardige kwaliteit. Het blad is prachtig donker van kleur, met mooie nerven en is van composiet. De kastenwand daarentegen is van donker hout, hetgeen zeer mooi matcht bij het blad van het eiland. Onze apparaten zijn allemaal van Miele (koelkast, stoomoven, combi-magnetron, koffieapparaat, inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. Dit functioneert allemaal bijzonder goed. De apparaten zijn uitgevoerd in zwart, en passen daardoor heel mooi in de houten achterwand en bij het donkere blad. We hebben het afgemaakt met een mooie, diepe zwarte spoelbak en een zwarte Quooker. Omdat wij lang moesten wachten op de oplevering van ons appartement, hebben we vaker wat aan de samenstelling van de keuken veranderd. De laatste verandering was de mooiste. SieMatic kwam met een volledig nieuwe model, SLX. Hierdoor was het mogelijk om het blad flinterdun te maken (12 mm). Bovendien is onder het blad, maar ook in de kastenwand een prachtige led-verlichting aangebracht, die op verschillende standen licht geeft, van warm tot zakelijk. En de dikke kers op de taart is het hoekvitrine element dat we aan de kopse kant van het eiland hebben laten inbouwen. Met prachtige messing afwerking in helder glas. Een genot om naar te kijken én een genot om te bezitten! Het is niet goedkoop, maar absoluut meer dan de moeite waard! Prijs-kwaliteit verhouding is goed, voorzover wij dat kunnen beoordelen.
Tenslotte nog een compliment aan Ingrid, onze verkoopadviseur: zij heeft continu met ons meegedacht, ons goede ideeën gegeven en bij al onze wijzigingen geduld en deskundigheid blijven tonen. Echt een topper!
En chapeau aan de jongens die de keuken geplaatst hebben. Een hels karwei, dat bijna 3 dagen heeft geduurd. Maar het resultaat is er dan ook naar! Wij genieten er dagelijks met volle teugen van en raden iedereen aan deze prachtige keukenzaak te bezoeken en zich te laten inspireren door al het moois wat Goergen te bieden heeft!
FOTO VAN STEFAN EN MARIËLLE VINKEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Simon van der Heijden op zaterdag 29 mei 2021 21 | vestiging Son
Ik heb een keuken van Siematic gekocht. Vooraf duidelijk overleg gepleegd in de showroom, goed advies gehad. De installatie was goed; nog aan paar punten moesten naderhand worden opgelost omdat er iets niet meegeleverd was en 1 kastje beschadigd. Dit is vervolgens helemaal netjes opgelost en in goede communicatie. Al met al zeer tevreden met de keuken en met de service van Goergen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Edward Renders op donderdag 20 mei 2021 21 | vestiging Son
Goede winkel
Overzichtelijk
Leuke winkel
Genoeg keuze
Goed advies
Meedenkend over inrichting
Dus al met al een tevreden klant
FOTO VAN EDWARD RENDERS
Reactie of foto toevoegen
“Siematic keuken”
Door P. Kusters op dinsdag 13 apr 2021 21 | vestiging Stein
Onze gekochte sie-matic keuken is geadviseerd door dhr. Klinkenberg, deskundig, eerlijk en vriendelijk. Het werken en koken bevalt bijzonder goed, alle apparatuur gebruiksvriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Ingrid & Joëlle op zondag 7 mrt 2021 21 | vestiging Stein
We hebben een prachtige keuken gekocht bij Goergen. René van Tilburg heeft ons altijd juiste tekst en uitleg gegeven om de juiste keuzes te kunnen maken. Hij had enorm veel kennis van apparatuur en mogelijkheden. Helemaal happy met het eindresultaat!
FOTO VAN INGRID & JOËLLE
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuken”
Door Vincent Elschot op zaterdag 27 feb 2021 21 | vestiging Son
Prima keuken gekocht bij Goergen. Perfect passend in de beschikbare ruimte en voorzien van alle luxe, moderne apparatuur. We genieten er nog elke dag van. Alle lof voor de verkoper, maar zeker ook voor de installateurs!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Léon Mutsaers op dinsdag 23 feb 2021 21 | vestiging Son
Voor een nieuwbouwwoning heb ik mijn keuken bij Goergen besteld. In de ontwerpfase zijn verschillende opties bekeken en de uitwerking van mijn eerste keus is heel nauwkeurig gebeurd. Ondanks COVID-19 werd de keuken op tijd geleverd en is deze uiterst vakkundig gemonteerd. Kleine mankementjes waren snel gemeld, maar het duurde wel wat lang voordat het helemaal was opgelost. Daarentegen bleek later nadat de interieurbouwer was geweest dat een onderdeel niet de juiste maat had. Dat is kostenloos nageleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Veel aandacht aan ons gegeven”
Door Bart Versteeg op dinsdag 19 jan 2021 21 | vestiging Stein
Van het eerste contact tot en met de laatste afwerking werd veel aandacht aan ons gegeven. De adviezen voor de samenstelling van de keuken waren goed, de behandeling was heel prettig.

Aanvulling ontvangen 19 januari 2021: Onze keuken is in november geleverd en gemonteerd. Ook dat is prima verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Roland Boogers op maandag 18 jan 2021 21 | vestiging Son
Bij Goergen een keuken gekocht na een heel fijn advies gesprek met adviseur Wendy Strik. Wat voor mij belangrijk is dat ik ergens een goed gevoel bij heb en dat was vanaf het eerste moment het geval. Adviseur nam alle tijd voor me om samen tot de beste oplossing te komen. Tevens erg goed advies inzake het bouwbedrijf voor de voorbereidende werkzaamheden. De plaatsing van de keuken is ook helemaal vlekkeloos verlopen inclusief de inbouw en het aansluiten van de Miele oven en de Bora kookplaat. Uitmuntende service en geen seconde spijt dat ik voor Goergen heb gekozen! Dikke 10!
Reactie of foto toevoegen
“Meedenken in mogelijkheden”
Door Anouk van Lottum op vrijdag 6 nov 2020 20 | vestiging Son
Wat een fijne ervaring om bij Goergen keukens Son een keuken te kopen! Meedenken in mogelijkheden, maar ook zeker luisteren naar onze wensen. Niet alleen tijdens het koopproces, maar ook daarna als gewaardeerd klant behandeld te worden. Ja, het kan dat er kleine zaken niet direct juist geleverd worden, dat kan gebeuren en is niet het probleem. Maar de vorm van communicatie en de manier waarop zaken worden opgelost, dat maak het dat je bij Goergen keukens een zeer prettige ervaring krijgt in het hele aankoopproces. Vol trots zijn wij nog elke dag blij met onze keuken en zouden het dan ook iedereen aanraden je keukendroom uit te laten komen door het geweldige team van Goergen keukens Son!
FOTO VAN ANOUK VAN LOTTUM
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Berry Bloemers op vrijdag 6 nov 2020 20 | vestiging Son
Bij het uitzoeken van de keuken erg goed geholpen door de deskundigheid van Lou, hij dacht goed met ons mee! Ook het plaatsen van de keuken is door een vakkundige monteur gebeurd, hij had oog voor alle details. Voor het plaatsen van de keuken is alles nauwkeurig nagemeten, evt. wensen konden we nog doorgeven.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Wilma Hoedemakers op zaterdag 24 okt 2020 20 | vestiging Son
In mei 2020 is door Goergen een keuken geplaatst in ons nieuwe appartement. Wij zijn ontzettend tevreden over het hele traject, vanaf advies, inmeting, plaatsing, begeleiding en nabellen. Reeds bij eerste informatief gesprek hadden we vertrouwen in Goergen, door professioneel advies en begeleiding. Wij waren ook meteen erg enthousiast over aanbod en produkten. Het eindresultaat met een prachtig kookeiland met composiet blad is helemaal naar onze wens. We zijn enthousiast over onze keuken en ik beveel Goergen dan ook van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuze”
Door Maarten op vrijdag 16 okt 2020 20 | vestiging Stein
Na goed rondkijken bij andere leveranciers hebben we besloten met Goergen in zee te gaan voor onze nieuwe keuken. De doorslag gaf hun reputatie, de begeleiding in de toonzaal voordat we een beslissing namen (en zeker ook daarna), de kwaliteit van Siematic en de redelijke prijs. De prijs/kwaliteitverhouding bij de andere keukenzaken was duidelijk minder goed. De levering ging perfect volgens afspraak en de installatie door de zeer plezierige en betrouwbare monteur vlot en nauwkeurig. Twee deurtjes waren niet 100% foutloos uit de fabriek gekomen: ze zijn na enige weken probleemloos vervangen. Kortom, wij vinden dat we een prima keuze hebben gemaakt door onze keuken bij Goergen te kopen!
Reactie of foto toevoegen
“Mooi en functioneel”
Door Familie van der Vrande Helmond op maandag 28 sep 2020 20 | vestiging Son
Goed luisterend , edoch assertief ! Ons bezoek aan de showroom te Son was een bezoek waar we nog best veel aan terugdenken . Goede kennismaking , goed luisterend en goed advies van een specialist ! De onderwerpen welke zeker de aandacht moeten krijgen werden intens maar "ook" in de goede volgorde besproken ! Over het resultaat zijn we super tevreden , onze vrienden en kennissen zijn onder de indruk van de mooie functionele keuken .
Reactie of foto toevoegen
“Goed gevoel niet waargemaakt”
Door Harrie Voss en Jinny Laudy op donderdag 24 sep 2020 20 | vestiging Stein
Goeie verkoop, goed gevoel tot de daadwerkelijke plaatsing plaatsvond, helaas vanaf mei ( eerste plaatsing ) bezig tot heden 24 september 2020,
Inmiddels is de keuken 2 keer in zijn geheel herplaatst en vandaag 3 de keer nieuw blad opgekomen. Tevens zijn er inmiddels herstelwerkzaamheden vloer nodig geweest etc. Een drama en onacceptabel. Los van het feit dat de monteur zijn uiterste best doet klopt de maatvoering niet. Productie blad een groot drama ( Topline service ) Mensen het lijkt gelikt en te mooi om waar te zijn maar deze kant zie je op de site nergens terug. Ook bij deze zogenoemde topzaak kan het misgaan. Ben gewaarschuwd! Ze geven op de website aan alles op te lossen. Wij zijn benieuwd hoe en wanneer?s
FOTO VAN HARRIE VOSS EN JINNY LAUDY
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooie keuken”
Door Marie-Jose en Henk Vossen op woensdag 16 sep 2020 20 | vestiging Stein
Hele complete informatie verstrekking. We waren vanaf het begin al erg onder de indruk van de manier we geholpen werden door Marc Hermans. Echt een topadviseur. Ook het advies om de volledige verbouwing door Balans bouw te laten uitvoeren was in 1 woord fantastisch. We hebben nu een erg mooie keuken die betaalbaar is en aan al onze wensen voldoet.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door Ingrid Vogels op zondag 30 aug 2020 20 | vestiging Son
Nadat onze binnenhuisarchitect Perry Hanssen ons adviseerde om de keuken uit te gaan zoeken bij Goergen, waren wij blij verrast met de zeer verschillende mogelijkheden en keuzes. We werden hier goed in geadviseerd én gehoord. Uiteindelijk hebben we een prachtige keuken waar we elke dag heel blij mee zijn!
FOTO VAN INGRID VOGELS
Donkere keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken prima nagekomen”
Door M.R.Dekkers op donderdag 6 aug 2020 20 | vestiging Stein
Eind maart hebben een prachtige keuken bij Goergen Keukens gekocht. Het hele traject van advies t/m plaatsing van de keuken is uitstekend verlopen. Zijn altijd heel goed geïnformeerd middels mails e.d. over de stand van zaken op de momenten dat er iets stond te gebeuren. Afspraken werden prima nagekomen en de installatie van de keuken is prefect verlopen. Wij kunnen Goergens Keukens aan iedereen aanbevelen.
FOTO VAN M.R.DEKKERS
Keuken met uitzicht
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Emiel en Yvonne op dinsdag 4 aug 2020 20 | vestiging Stein
Super bedrijf, zéér mooie showroom met uitgebreid assortiment aan keukens in verschillende prijsklassen. Goede uitleg van Ingrid ontvangen. Wij hebben een greeploze hoogglans keuken gekocht. Bora inductie kookplaat bevalt zeer goed. Monteur Richard heeft goed werk geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed bevallen”
Door Ramakers op zaterdag 1 aug 2020 20 | vestiging Stein
Aankoop keuken. Zeer vriendelijke ontvangst met medewerkers die meedenken en nakomen wat ze beloven. Wij kregen hier het beste gevoel om onze wensen in te vullen. Het moeten verkopen gevoel staat hier op de tweede plaats. Klant tevredenheid is het belangrijkst.

Aanvulling ontvangen 10 augustus 2020: De keuken is al geleverd en geheel opgeleverd. Is ons zeer goed bevallen de samenwerking met Goergen uit Stein.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden klant”
Door Judith Rutten-Kamerbeek op zaterdag 1 aug 2020 20 | vestiging Stein
Wij hebben voor de derde keer een keuken gekocht bij Goergen in Stein. Dat we daar de derde keuken hebben gekocht spreekt eigenlijk voor zich. Wij zijn zeer tevreden over de samenstelling van de keuken, samen met dhr. Rene van Tilburg (ook de derde keer). Zijn adviezen en suggesties hebben wij meegenomen in onze beslissingen. De keuken is geleverd en geplaatst op de afgesproken data. Bij de plaatsing vd keuken is iets misgegaan maar dit is naar behoren opgelost. De nieuwe quooker had rare geluiden en ook dit is door de firma Goergen doorgeseind naar de firma Quooker en werd ook spoedig opgelost. Al met al zijn wij zeer tevreden klanten en qua service etc verdienen zij een dikke 10!!!
FOTO VAN JUDITH RUTTEN-KAMERBEEK
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Judith Rutten-Kamerbeek
Reactie of foto toevoegen
“Alles super”
Door H. Bertens op donderdag 18 jun 2020 20 | vestiging Son
alles was super geregeld, begeleiding tot aankoop, aankoop, installatie en service, een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Van gils op donderdag 18 jun 2020 20 | vestiging Son
Prachtige keuken prima gezet zat beschadiging op die wij niet zagen monteur heeft netjes gezegt dat een lade bijna onzichtbaar beschadigt was en gezorgt dat er een nieuwe geplaatst werd perfect raad iedereen een keuken van Goergen aan
Reactie of foto toevoegen
“Super goede ervaring”
Door Brian Bastian op dinsdag 16 jun 2020 20 | vestiging Stein
Super goede ervaring met deze firma, René heeft ons goed geadviseerd. Alles is in goede banen verlopen van advies tot aan plaatsing. Na een aantal weken kregen wij zelfs nog telefoon of alles naar wens was gegaan, en of we de garantie hadden aangevraagd van de apparaten.
FOTO VAN BRIAN BASTIAN
Keuken in combinatie met visgraatvloer
Reactie of foto toevoegen
“Zorgvuldig gedaan”
Door Yvo Beckx op vrijdag 5 jun 2020 20 | vestiging Stein
Onze keuken gekocht bij Goergen in Stein en zijn super tevreden over alles. Goed op weg geholpen met ideeën. Plaatsing en installatie ging zorgvuldig en netjes en ook de nazorg is top!
FOTO VAN YVO BECKX
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Alle rust”
Door Shelly en Jos Bastin op dinsdag 2 jun 2020 20 | vestiging Stein
Geen opdringerige verkopers, je kunt er in alle rust rondlopen. Adviseur Ingrid gaf ons veel advies en nam alle tijd om onze keuken samen te stellen. Nadat de keuken geplaatst was een maal voor een service monteur gebeld, probleem werd dezelfde dag opgelost.
FOTO VAN SHELLY EN JOS BASTIN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima bevallen”
Door Nellie Sneijers op maandag 23 mrt 2020 20 | vestiging Son
Zeer goed advies en erg behulpzaam en goed meedenkend met ons.

Aanvulling ontvangen 26 maart 2020: We hebben keuken met keukenapparaten gekocht hij is geleverd en gemonteerd en is ons prima bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Sem op maandag 23 mrt 2020 20 | vestiging Son
Voor onze nieuwbouw woning waren wij op zoek naar een kwalitatief goede design keuken. Per toeval kwamen we langs Goergen Keukens. Hier zijn wij spontaan binnen gelopen en wij zijn direct geholpen door Wendy. Omdat wij nog niet uit waren over de opstelling heeft Wendy ons met veel geduld en meerdere afspraken geholpen om tot de perfecte opstelling te komen. Ook de inbouw en nazorg is perfect verlopen. Wij hebben een zwarte strakke keuken voorzien van luxe apparatuur. Met name de Bora kookplaat heeft ons positief verrast. Deze reageert direct en de afzuigfunctie functioneert perfect. Al met al zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door H amendt op woensdag 5 feb 2020 20 | vestiging Son
de schade aan onze keuken hebben ze perfect gerepareerd, terwijl we deze keuken niet eens bij Goergen hebben gekocht.Wij zijn zeer tevreden over de service.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met kanttekeningen”
Door Jurry Bloemsma op woensdag 22 jan 2020 20 | vestiging Son
Wij zijn bij Goergen keukens erg goed geholpen bij het kiezen en samenstellen van onze keuken. De medewerker heeft fantastisch meegedacht en geadviseerd. Na een half jaar zijn wij nog steeds tevreden over onze nieuwe keuken. Toch zijn er een paar aandachtspunten. Tijdens de oplevering van de keuken is er nauwelijks uitleg gegeven over hoe de diverse apparaten te gebruiken. Ook het oplossen van een probleem met een van de lades is omslachtig verlopen en heeft erg lang geduurd. De logistiek van de hiervoor nageleverde onderdelen was daar mede de oorzaak van.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door Gitte Hoefman op maandag 20 jan 2020 20 | vestiging Stein
Een Siematic keuken gekocht. Zeer goed advies gehad van Ingrid. We hadden al een beetje een idee hoe we de opstelling van onze keuken wilden hebben. Ingrid had daarbij nog zeer goede adviezen en ideeën om het geheel nog beter te maken. Ze heeft verstand van keukens ontwerpen! Wij zijn heel blij met onze keuken en hebben iedere dag veel plezier van de apparatuur.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Van Dun op maandag 23 dec 2019 19 | vestiging Son
Prachtige keuken gekocht na een uitgebreid advies. Yves dacht heel goed met ons mee en was origineel in de inrichting van de keuken. De materialen en afwerking van de keuken zijn luxe, goede prijs kwaliteit verhouding
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Iris Kerstges-Dirix op dinsdag 10 dec 2019 19 | vestiging Stein
We hebben een keuken gekocht. Heel goed advies gekregen van de verkoper. Goede service. Vaak beeld met een vraag en kreeg ook heel snel direct een antwoord. Montage is prima verlopen. Netjes achter gelaten allemaal. Prima service. In 1 woord " geweldig". Ik zou Goergen zeker aanraden.
FOTO VAN IRIS KERSTGES-DIRIX
Keuken met spotjes
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Selder op dinsdag 10 dec 2019 19 | vestiging Son
We hebben een nieuwe keuken gekocht, ze hebben heel goed geluisterd naar onze wensen en samen een ideale keuken gekozen. Ze hebben een grote mooie showroom met heel veel voorbeeld keukens, waardoor je weet wat je Koop. Na 6 maanden nog steeds heel tevreden met onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Roel Hunnekens op zondag 8 dec 2019 19 | vestiging Stein
Van advies tot montage, een bedrijf met echte vakkennis. Het gehele traject, van ontwerp tot en met de montage, hebben wij volop genoten van de uiterst professionele, en fijne/hartelijke benadering. Team Goergen; chapeau, en bedankt voor onze droomkeuken. Fam Hunnekens.
FOTO VAN ROEL HUNNEKENS
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Marida Bongers op vrijdag 15 nov 2019 19 | vestiging Stein
Wij hebben een keuken gekocht bij Goergen Keukens in Stein. Naast een goede en uitgebreide advisering (met veel tips waar we zelf niet aan gedacht hadden), een deskundige installatie en een goede en snelle nazorg. Kortom: een geweldige keuken van een top bedrijf. Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi geplaatste keuken”
Door Velraeds op dinsdag 29 okt 2019 19 | vestiging Stein
Goed advies van verkoper, Nemen de tijd voor je, mooi geplaatste keuken. zeker aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige ervaring”
Door M. Legius op zaterdag 26 okt 2019 19 | vestiging Stein
Wij hebben in Stein een keuken gekocht. Marc is de verkopen en heeft goed geluisterd naar hoe wij de keuken zouden willen vormgeven. Marc is creatief, geeft goed aan wat mogelijk of niet, en geeft aan waarom dat hij dit denkt en helpt een passend alternatief bedenken. Dankzij deze hulp hebben wij een -voor ons- perfecte keuken samengesteld.
Een zeer praktische keuken, maximale benutting van de (keuken)ruimte, esthetisch mooi passend, met bijzondere apparatuur, die juist door de eenvoud, echter van hoogwaardige kwaliteit, niet opvalt. Zeer prettige ervaring in alle opzichten.
FOTO VAN M. LEGIUS
De keuken
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Fam. Meuwissen op dinsdag 15 okt 2019 19 | vestiging Stein
Vanaf het eerste moment voelde het contact met Goergen keukens en in het bijzonder met adviseur Maurice Knippenberg zeer goed. We werden op een prettige en ongedwongen manier goed geadviseerd over de mogelijkheden binnen onze wensen. Onze bestaande keuken was een SieMatic keuken van 44 jaar oud. Over kwaliteit gesproken. De keuze voor weer een SieMatic keuken was dan ook snel genomen. Niet de goedkoopste maar wel een degelijk product met Siemens inbouw apparatuur. Na bestelling werd er geen probleem gemaakt om toch nog enkele kleine aanpassingen door te voeren. Inmeten, inbouw/installatie tekeningen en controle meting, alles perfect uitgevoerd. De montage op afgesproken dag prima uitgevoerd door de eigen monteur. Minpuntje was een door SieMatic foutief geleverde kast waardoor er een open gedeelte ontstond tussen magnetron en bovenkast. Dit is echter in samenspraak met adviseur Maurice opgelost door kosteloos een lade in dit gedeelte te plaatsen. Binnen 2 weken was deze gemonteerd. Super actie van Goergen en SieMatic. Resumerend zijn we meer dan tevreden over Goergen Keukens en raden dan ook elke aspirant keuken koper, die voor uitstekende kwaliteit, service en nazorg kiest, toch even bij Goergen keukens in Stein of Son langs te gaan voor een vrijblijvend gesprek.
FOTO VAN FAM. MEUWISSEN
Witte keuken met donker blad
Reactie of foto toevoegen
“Geen seconde spijt”
Door Familie van Beek; Valkenburg aan de Geul op donderdag 10 okt 2019 19 | vestiging Stein
Onlangs hebben we een keuken bij Goergen Stein aangeschaft. Conclusie: van A tot Z geweldig geholpen! Rene van Tilburg en zijn team hebben ons geweldig geadviseerd; geinformeerd en de afgesproken keuken professioneel en prettig gemonteerd. We hebben geen seconde spijt van onze keuze gehad en bevelen Goergen Keukens bij iedereen aan!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Familie Sleijpen op zondag 22 sep 2019 19 | vestiging Stein
Vanaf het eerste contactmoment tot moment van oplevering betekent een keuken kopen bij Goergen voor ons: Vriendelijk, professioneel, klantgericht, betrouwbaar, transparant, afspraak nakomen, kwaliteit. Wij zouden Goergen in Stein zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Fam. Willems op donderdag 19 sep 2019 19 | vestiging Stein
Wij zijn zeer prettig en deskundig geholpen bij het uitkiezen en ontwerpen van de keuken. Er is aandacht voor de klant en er wordt prima gecommuniceerd. Ook fijn dat na plaatsing spontaan geïnformeerd wordt of alles goed is verlopen. Wij zijn dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door S verbaandert op woensdag 18 sep 2019 19 | vestiging Son
Onze nieuwe keuken bevalt ons SUPER goed. Hij is helemaal geworden zoals we in gedachten hadden. ze dachten met ons mee en daardoor is het nu helemaal TOP. De man die de keuken kwam plaatsen verdiend een dikke 10. Heel nauwkeurig en geen rommel .ik ga ze zeker aanbevelen bij andere.
FOTO VAN S VERBAANDERT
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Beurskens op dinsdag 17 sep 2019 19 | vestiging Stein
Het advies dat we kregen voegde echt iets toe. We hadden zelf al een goed idee wat we wilden maar de adviseur Mark Hermans heeft echt de puntjes op de "I" gezet. Niet met als doel meer te verkopen maar met als doel de voor ons beste keuken te verkopen. De levering en plaatsing ging op zich prima ware het niet dat bij het plaatsen van het blad dit beschadigd is. Vervelend natuurlijk maar dat kan gebeuren. Er werd direct een nieuw blad besteld en dit werd snel geleverd en geplaatst. Top opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Dubbel en dwars waard”
Door Ernst de Reus op dinsdag 20 aug 2019 19 | vestiging Stein
Via Google zijn we bij Goergen uitgekomen. De eerste keer hebben we rond gekeken. Wat direct opviel was dat hier echt mooie keukens staan. Vervolgens hebben we een afspraak gemaakt. Er werd ruim tijd genomen en goed meegedacht om invulling te geven aan onze wensen. We zijn daarna nog verschillende malen teruggewenst om details aan te passen. Afspraken werden zeer punctueel nagekomen. Precies volgens planning en de afspraken zijn ook goed afgestemd met de aannemer. Ook het inmeten van de keuken werd zeer precies gedaan. De montage is keurig verlopen. Een onderdeel dat ontbrak werd direct nabesteld. Ook de aftersales is prima. Misschien is Goergen niet de goedkoopste, maar de service en strakke afspraken zijn dat dubbel en dwars waard.
FOTO VAN ERNST DE REUS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Volledige keuken”
Door W. Cima-Miller op vrijdag 26 jul 2019 19 | vestiging Stein
Volledige keuken met Bora en Atag apparatuur gekocht. Zeer goed advies, vooral de details die het net beter en mooier maken. Ook net iets meer oog voor detail dan andere keukenzaken. Meegedacht met opstelling, plaatsing van apparatuur etc. Begeleiding en informatie was heel goed. Correct bij terugbellen en nakomen van afspraken. De plaatsing ging zeer soepel, alles in 1 keer compleet en zonder problemen geplaatst. De beide heren die geplaatst hebben hebben zeer kundig werk afgeleverd en zeer netjes gewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Roel Detische op zaterdag 20 jul 2019 19 | vestiging Stein
Mijn keuken heb ik gekocht bij Goergen Keukens Stein. Service is ronduit perfect, goed advies en goede montage. Een aantal weken na montage wordt er nog contact opgenomen of alles naar wens is. Als er dan nog een deurtje gesteld dient te worden dan is dit allemaal geen probleem. Kortom Top Service!
Reactie of foto toevoegen
“Prettig verlopen”
Door M. van Laarhoven op woensdag 10 jul 2019 19 | vestiging Son
Via onze buurman (Ronald Mennen) hebben wij kennisgemaakt met Goergen.
Na een lange verbouwing van ons nieuwe huis zijn wij voor een oriënterend gesprek langs gegaan bij Goergen. Wij kregen goede, degelijke uitleg en alle mogelijkheden voor onze keuken werden getoond. Na een aantal gesprekken stond onze droomkeuken op papier en hebben we de keuken besteld. We hadden veel geluk want deze kon op korte termijn geleverd worden! Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken! De informatie (zowel over de keuken als over de apparaten) vooraf in de showroom was duidelijk en komt overeen met de keuken. We zijn blij met de opstelling, de gekozen apparaten en de keuze van de kleurcombinatie. Hierover is goed geadviseerd! Bij plaatsing bleek dat lengte van het keukenblad niet correct was. Er is door Goergen meteen gehandeld en binnen een korte periode is er een nieuw blad geleverd. Dit is snel en prettig verlopen. Onze volgende keuken bestellen we zeker opnieuw bij Goergen!
Reactie of foto toevoegen
“Goed uitgevoerd”
Door Thérèse Treverlo- Poublon op zaterdag 6 jul 2019 19 | vestiging Son
Ik heb een volledige keuken met voor mij heel belangrijk....een Bora unit. Fantastich, nu kan ik heerlijk koken en tegelijkertijd vanuit de kookunit genieten van mijn tuin, geen hinder van een afzuigkap. Vanaf hèt moment ,dat de keuken werd geplaatst, inclusief de voorbereiding. ben ik ook heel tevreden over , hoe de aannemer, installatiebedrijf, stucadoor etc hun werk hebben uitgevoerd. Ook mijn dank aan Marcel, die mijn wensen op papier heeft gerealiseerd en door uw medewerkers tot uitvoer hebben gebracht.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Paul Crooijmans op maandag 24 jun 2019 19 | vestiging Son
Ik heb een mooie, hoogwaardige keuken gekocht dankzij het professionele advies van Georgen Keukens, met een zeer duidelijke 3D-tekening. De keuken is professioneel geïnstalleerd en we hebben er de laatste paar maanden erg van genoten. Sterk aanbevolen!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Leijnse op zaterdag 22 jun 2019 19 | vestiging Son
Een schitterende keuken bestaande uit een kastenwand en eiland voorzien van alle denkbare Miele apparatuur en met als topper de geadviseerde BORA professionel die via de kruipruimte direct de buitenlucht bereikt. Wij zijn ondanks dat er in Noord Holland ook veel speciaalzaken zijn met toeval aangeland bij in de vestiging in Son. Daar hebben we enorm mee geboft. De ontvangst en adviezen van Yves waren zodanig dat we op uitstekende wijze zijn geslaagd. De plaatsing en montage van apparatuur - wij wonen inmiddels in onze 7e woning - bereikte zonder enig probleem nummer 1. De sfeer en de aanpak was meer dan uitstekend. Kortom een aanrader!
FOTO VAN LEIJNSE
Keukeneiland
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte nazorg”
Door Schmitz op zondag 9 jun 2019 19 | vestiging Stein
Vanaf eerste contact zijn we zeer professioneel en goed geholpen bij de keuze van onze nieuwe keuken. Goede adviezen werden gegeven m.b.t. de keuze mogelijkheden waarbij ruim de tijd voor ons werd genomen. Alle afspraken zijn correct en tijdig nagekomen. Ook na installatie van de keuken was er een perfecte nazorg/service.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn”
Door Linda op vrijdag 7 jun 2019 19 | vestiging Son
Fijne greeploze keuken incl kookeiland met prima Atag apparatuur. Prima kwaliteit en super installateurs. Ook in de winkel goed geholpen. Er werd meegedacht over door zaken waar wij niet aan gedacht hadden. Fijn!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Wil en Wies v Geffen op dinsdag 28 mei 2019 19 | vestiging Son
Super blij met onze greeploze hoogglans witte keuken incl. Bora inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging. Complimenten voor jullie bedrijf. Alles klopt van showroom, verkoop, montage tot service. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Jos wetzler op maandag 20 mei 2019 19 | vestiging Stein
Hebben keuken voor nieuwbouwwoning gekocht en kregen zeer deskundig advies van Marc Hermans bij gemaakte keuzes. Keuken werd netjes op tijd en vakkundig geplaatst. Goergen keukens komen alle afspraken na en hebben geweldige service.
Reactie of foto toevoegen
“Siematic keuken”
Door V van vlodrop op zondag 19 mei 2019 19 | vestiging Stein
We hebben een siematic keuken gekocht, zeer tevreden goede adviezen waarin rekening werd gehouden met onze wensen tav de keuken. Goede service. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk”
Door Remko Deenik op zaterdag 11 mei 2019 19 | vestiging Son
Zeer goede ervaring met Goergen! We hebben onze keuken uitgekozen in Ekkersrijt waar we heel erg goed geholpen zijn door Lou. Heel fijn om alle opties en mogelijkheden geadviseerd te krijgen en alles ook meteen te kunnen zien. Daarnaast kwam Lou met hele goede ideeën waar wij zelf nog niet aan gedacht hadden.
Na de bestelling liep alles op rolletjes. Duidelijk communicatie en planning, ook toen de oplevering van onze woning iets naar voren werd geschoven kon de planning toch nog aangepast worden. Installatie verliep prima en we zijn nog steeds heel erg blij met onze keuken.
FOTO VAN REMKO DEENIK
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Zeer geslaagd”
Door Bos op dinsdag 7 mei 2019 19 | vestiging Stein
Wij zijn zeer geslaagd bij Goergen keukens, onze keuken was aan vervanging toe en hebben van te voren al goed bekeken wat we voor een keuken wilden gaan kopen. Na een goed gesprek met de verkoper heeft hij alle mogelijkheden geschetst met opstellingen en apparatuur en aanrechtbladen. Uiteindelijk is het helemaal anders geworden dan we van te voren bedacht hadden en het resultaat is echt schitterend. De montage en oplevering was perfect georganiseerd en zijn dan ook zeer tevreden met het resultaat. De aftersales is ook erg goed. van ons krijgen ze een dikke 10!!
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Familie Meijer Sittard op woensdag 17 apr 2019 19 | vestiging Stein
Het hele traject vanaf de eerste hernieuwde kennismaking met Goergen Stein en met name Marc Hermans verliep bijzonder vriendelijk, vakkundig en bovenal heel erg toegankelijk. Onze vorige keuken hadden wij (25 jaar geleden) ook al bij hen gekocht en hierover waren wij meer dan tevreden. Ook nu weer zijn wij heel erg te spreken over de levering en plaatsing van onze schitterende nieuwe keuken, hij heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. Goergen Stein is een absolute aanrader.
FOTO VAN FAMILIE MEIJER SITTARD
Schitterende nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Gaby op woensdag 10 apr 2019 19 | vestiging Son
We hebben op een hele prettige manier een keuken gekocht bij Goergen Keukens. Tot aan het moment van levering was geen vraag of bezoek teveel voor het gehele team. De montage was keurig netjes en het eindresultaat gebruiken we dagelijks met veel plezier.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Erwin Smeets op zaterdag 6 apr 2019 19 | vestiging Son
Keuken met apparatuur gekocht. Adviseur heeft goed geholpen. Meedenkend met mijn wensen en ook tips gegeven hoe een en ander ook anders kan. Minpunt is wel dat de indeling van de Atag koelkast absoluut niet handig is. Weinig verstelmogelijkheden en geen eierrek of bakje. Ander minpunt is dat ik twee zwevende kasten heb, waarin op hoogte een halve legplank gemaakt is, maar niet in de andere zwevende kast.
Reactie of foto toevoegen
“Bijstellen kasten”
Door Carin Loozen op donderdag 4 apr 2019 19 | vestiging Stein
Super tevreden 6 jaar na aankoop nog een super service. Echt geweldig!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken staat”
Door Familie Sleegers op dinsdag 19 mrt 2019 19 | vestiging Son
We hebben een mooie keuken gekocht met een kookeiland. De verkoopster Wendy heeft ons goed geholpen en heeft al onze vragen beantwoord. We kwamen voor een bora demonstratie naar Goergen keukens en raakte onder de indruk van de mooie showroom. De rest ging vanzelf.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Van Dam op zondag 10 mrt 2019 19 | vestiging Son
Wij hebben een Siematic keuken gekocht bij Goergen in Son. De keuken is voorzien van een Bora kookplaat, inbouw vaatwasser, inbouw combo oven en stoom oven. Het blad is van Corian. Voordat wij bij Goergen terecht kwamen hadden wij diverse zaken bezocht. Als snel besloten om hier te kopen om de goede service en adviezen. Men neemt hier alle tijd voor je en mee. Super.
Reactie of foto toevoegen
“Volledige keuken met inbouwapparatuur”
Door John Derks en Annemie Klinkers op donderdag 21 feb 2019 19 | vestiging Stein
Wij hebben bij Goergen keukens in Stein een volledige keuken met inbouwapparatuur gekocht. Wij zijn in drie keukencentra geweest en uiteindelijk besloten bij Goergen een keuken uit het middensegment te kopen. Het is een genot om bij Goergen keukens te kopen. Vriendelijk personeel dat rustig de tijd neemt, aandachtig luistert en goede adviezen geeft en geen druk uitoefent met "last minute lokkertjes", maar gewoon vanaf het eerste bezoek een eerlijke prijs geeft zonder gezeur. Levering was perfect en compleet, installatie heb ik zelf verzorgd en ook dat was bij Goergen keukens geen probleem. Mocht u de aanschaf van een keuken overwegen dan kunnen wij alleen maar adviseren om zeker ook bij Goergen keukens in Stein te gaan kijken.
FOTO VAN JOHN DERKS
+ Toon extra foto van John Derks
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden en blij”
Door Chr van Roosmalen op donderdag 21 feb 2019 19 | vestiging Son
We hebben in 2018 een keuken gekocht bij Goergen in Son. Aanvankelijk liepen we bij Goergen binnen om ons te oriënteren op keukens, omdat we netjes en vakkundig te woord werden gestaan hebben we een afspraak gemaakt voor een vrijblijvende vervolg afspraak. We werden in onze zoektocht heel fijn geholpen door Wendy Strik, Wendy luisterde heel goed naar onze wensen. Ze kwam met ideeën en bedacht 'out of de box' oplossingen voor praktische problemen, uiteindelijk zijn we tot een verrassend en zeer doeltreffend keukenontwerp gekomen. Nadat het ontwerp klaar was maar we toch even twijfelden aan de inrichting van een kastje zette Wendy zich weer vol enthousiasme aan het werk om samen met ons tot een goede oplossing te komen. De keuken werd de dag voor plaatsing bezorgd en de dag erop geplaatst. Toen we later een oneffenheid ontdekte is dat door de servicedienst van Goergen netjes herstelt, het maken van deze serviceafspraak verliep zeer netjes en vlot. Kortom, het resultaat is heel mooi geworden, de keuken past perfect in ons interieur, daarnaast is het een praktische plek waar we met veel plezier in kokerellen. We zijn tevreden en blij met onze keuken van Goergen.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect resultaat”
Door Latten op zaterdag 16 feb 2019 19 | vestiging Stein
Wij vonden het tijd worden om onze 18 jaar oude keuken te vervangen. Om ideeën op te doen keken wij op internet rond en bezochten een groot aantal keukenzaken hier in de buurt. Onze woning heeft geen standaard indeling, maar Rene kwam met een perfect ontwerp. Hier was geen van de andere keukenzaken opgekomen. Al onze ideeën en meer werden verwerkt in het ontwerp. Hiervoor werd ook ruim de tijd genomen. Aangezien er ook een verbouwing moest plaatsvinden werd gebruik van hun vaste aannemer. Deze dacht heel goed mee en daar waar een uitdaging was werd deze opgelost. Hij en zijn mannen leveren eveneens een perfect resultaat in de afgesproken tijd. De keuken werd eveneens zoals beloofd geplaatst in de afgesproken week. Deze monteur wist exact waar hij mee bezig was. Aangezien ik zelf ook zeer secuur ben zag ik achteraf een paar details die niet helemaal naar wens waren. Deze werden binnen een week opgelost.
FOTO VAN LATTEN
Aanzicht keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige ervaring”
Door Peter Kauwenberg op vrijdag 15 feb 2019 19 | vestiging Son
Wij hebben een mooie siematic keuken gekocht. Hierbij zijn wij zeer prettig geholpen. De verkoper heeft fijn met ons meegedacht. Was zeer kundig en zonder poespas.
Plaatsing is volgens afspraak en kundig verlopen. De kleine onvolkomenheden zijn binnen enkele weken verholpen. Kortom, een zeer prettige ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Landelijke keuken”
Door Jef en Elian Vanderheijden op dinsdag 12 feb 2019 19 | vestiging Stein
We hebben een keuken landelijke stijl gekocht met Atag apparatuur. René van Tilburg heeft ons goed begeleid bij het maken van onze keuze. De plaatsing verliep goed en op het afgesproken tijdstip. Na enkele dagen raakte wel een plankje los, maar dat naderhand prima opnieuw vastgezet. We hebben nog een plint boven het aanrecht nabesteld en die is ook naar tevredenheid geplaatst. Het ziet er allemaal prachtig uit en de keuken is heel functioneel. Ik kan Goergen Stein bij iedereen aanraden. Het is een degelijk en betrouwbaar bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken met inbouwapparatuur”
Door Chris van Hout op zaterdag 9 feb 2019 19 | vestiging Son
Wij hebben een complete keuken gekocht, dus met alle inbouwapparatuur. Natuurlijk hebben we ook andere leveranciers bezocht, maar hebben uiteindelijk voor Goergen gekozen omdat men niet opdringerig was, maar wel goede adviezen gaf en het gebodene natuurlijk bij onze smaak paste. De prijs was realistisch. De keuken is volgens afspraak geplaatst en later zijn enkele kleine onvolkomenheden snel verholpen. Tenslotte voldoet de keuken volledig aan onze wensen.
FOTO VAN CHRIS VAN HOUT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Al met al zeer tevreden”
Door Ad de leeuw op maandag 4 feb 2019 19 | vestiging Son
Hebben hier een nieuwe keuken gekocht , we zijn enorm goed geholpen door verkoopster Wendy die goed luistert naar je wensen en met je meedenkt om zo de juiste aankoop te doen. ook de service na de plaatsing is goed. al met al zijn wij zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door John en Chantalle Custers op zondag 3 feb 2019 19 | vestiging Stein
Professionele adviseur, precieze planning, uitstekende montage en perfecte service.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig geholpen”
Door Angele van Beckhoven op zaterdag 26 jan 2019 19 | vestiging Son
Wij hebben en prachtige keuken gekocht en zijn erg prettig geholpen door Yves. Alle apparaten zijn voorradig en Yves had alle geduld om ons goede uitleg te geven, zodat we een goede beslissing konden maken. Ook konden we later nog aanpassingen laten uitvoeren zodat onze keuken aan alle verwachtingen voldoet. We genieten er erg van en zullen zeker Goergen keukens aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopt”
Door C. Kleijnen op donderdag 24 jan 2019 19 | vestiging Stein
3de nieuwe huis, 3de keuken van Goergen. Dat zegt denk ik genoeg. Heel goede klik met de verkoper. Hij begreep ons heel goed en gaf goede adviezen. Levering en plaatsing helemaal niets op aan te merken.Alles klopt. Alle verpakkingsmateriaal wordt meegenomen
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door EJ Borghans op donderdag 24 jan 2019 19 | vestiging Stein
Mooie keuken! Goed afgewerkt en gemonteerd. Probleempje met niet goed opgemeten blad werd goed opgelost. Goed geholpen door Ingrid Tollenaars.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend gegaan”
Door Helen Naus op maandag 21 jan 2019 19 | vestiging Stein
Wij hebben nieuwe keuken met grote keukenwand met benodigde apparatuur gekocht, daarnaast keukeneiland met inductie kookplaat met bora afzuigsysteem en spoelbak met coocker. Goed geholpen en tevreden met de keuken. Het enig jammere is dat we uiteindelijk gekozen hebben voor 1 kraan, nu hebben we wat langer tijd nodig om gewoon warm water te krijgen. Dit hebben we niet voorzien.
FOTO VAN HELEN NAUS
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Hanny Hermans op zaterdag 19 jan 2019 19 | vestiging Stein
Een Siematic keuken. Uitstekend zijn zeer accuraat en klant gericht. Wij zijn uitstekend geholpen. Zeker weten.
FOTO VAN HANNY HERMANS
Siematic keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Fam Lintsen op dinsdag 8 jan 2019 19 | vestiging Stein
Goedemiddag, Wij hebben bij Goergen in Stein een nieuwe keuken gekocht en hebben deze door hun laten installeren. Vanaf het ontwerp tot en met de installatie is alles naar tevredenheid uitgevoerd. We zijn dan ook zeer tevreden over de gang van zaken. Extra compliment voor Patrick Vrehen de monteur die het installatiewerk van de keuken voor zijn rekening heeft genomen. Wat een fijne vent en vakman!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Danny Verbruggen op zaterdag 5 jan 2019 19 | vestiging Stein
Keuken gekocht, service goed, installatie goed
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Peijs op vrijdag 28 dec 2018 18 | vestiging Son
Omdat we nogal wat speciale wensen hadden voor onze nieuwe keuken, zijn we bij Goergen Keukens binnengelopen. We werden erg warm en deskundig ontvangen. Op basis van een show keuken, waar we al weg van waren, hebben we de wensen doorgesproken. Al onze wensen werden keurig in een bestek opgenomen. Ook de aannemer hebben we op advies van Goergen benaderd. Levering en montage zijn op de dag af nauwkeurig bezorgd en geplaatst. Het geheel heeft precies 2,5 week geduurd van sloop t/m afwerking. We wisten waar we aan begonnen, en zo is het ook uitgevoerd. Het kost wel wat, maar dan heb je ook wat! Alle lof voor Goergen Keukens en de geadviseerde aannemer.
Reactie of foto toevoegen
“Siematic keuken”
Door Chantal Hüngens op vrijdag 7 dec 2018 18 | vestiging Son
Wij hebben in het voorjaar 2018 bij Goergen in Son een Siematic keuken gekocht voor ons nieuwe huis. Zowel tijdens het koopproces, als in de periode waarin de bestelling liep, maar ook bij de plaatsing en daarna zijn wij door Goergen uitstekend geholpen, geïnformeerd en geadviseerd. Alles is prima volgens afspraak verlopen en ook toen de plaatsing door onvoorziene omstandigheden een week uitgesteld moest worden, was dat geen enkel probleem. Tijdens het aankoopproces geen gedoe met onderhandelingen en belachelijke kortingen, waardoor je na afloop nog steeds het gevoel hebt genept te zijn. Een eerlijk en goed verhaal dus, dat vertrouwen geeft. Kortom, zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Siematic keuken”
Door Biermans op dinsdag 13 nov 2018 18 | vestiging Stein
Ik heb hier een complete Siematic keuken met alle Miele en Bora apperatuur. Is door Goergen perfect verzorgd en conform planing geplaatst. Ik ben zeer tevreden en zou hen bij iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Kookeiland”
Door Frans van Dijk op maandag 15 okt 2018 18 | vestiging Son
Wij hebben ons kookeiland in Son gekocht. De verkoper Marcel was zeer deskundig en wist precies wat wij wilde op het gebied van comfort en apparatuur. Afspraken zijn goed nagekomen, goed op planning en pas opgeleverd toen de laatste details waren opgelost. Een aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen
“Uitgebreide keuken”
Door Dave Wilbers op zaterdag 29 sep 2018 18 | vestiging Son
Wij hebben een uitgebreide keuken gekocht, met kook eiland en alle aanvullende apparatuur en materialen. Wij zijn zeer goed geholpen vanaf het moment van verkoop en meedenken in inrichting van de keuken. Er zijn ons meerdere adviezen gegeven, waarbij de inrichting van de keuken meer logisch en praktisch werd en ook qua uiterlijk beter werd. Plaatsing van de keuken was top. Professioneel en vriendelijk personeel, die trots zijn op hun vak en de puntjes op de I zet. Ook de after sales was top. Netjes nog een keer langs te komen om alles nog een keer te testen en eventuele vragen te beantwoorden. We hebben letterlijk niets te klagen en kunnen Goergen Aan iedereen aanbevelen en hebben dit dan ook Al meerdere keren gedaan. High end service voor een nette prijs En gebruik van extreem mooie en kwalitatief goede materialen. Wij zijn blij dat we hiervoor gekozen hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Hans Hermans op zaterdag 29 sep 2018 18 | vestiging Son
Keuken gekocht in december 2017. Netjes volgens afspraak geplaatst. Keurig afgewerkt. Goed advies, respectvolle houding van elke medewerker, zowel in de showroom als op locatie.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Walrave op vrijdag 28 sep 2018 18 | vestiging Son
Prima advies en goede service na de aankoop.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door T Kockelkorn op zondag 16 sep 2018 18 | vestiging Stein
Wij hebben na vele showrooms bezocht te hebben gekozen voor een keuken van Goergen. Mooie showroom, vriendelijke verkoper en een mooi ontwerp. Genieten nu van een prachtige keuken die door een vakman geplaatst is. Qua prijs kun je hier elke kant op. Wij waren niet duurder uit dan op een andere plek.
Reactie of foto toevoegen
“Siematic keuken”
Door Matrio op maandag 27 aug 2018 18 | vestiging Son
Een prachtige Siemetic-keuken uitgezocht met een klein schier-kookeiland. Vriendelijke hulp gekregen, met veel nuttige informatie. Geen opdringerigheid, maar wel attent. Alle afspraken keurig op papier vastgelegd en ook keuig volgens afspraak geleverd. Het is perfect uitgemeten en met groot vakmanschap geïnstalleerd. Geweldig wat een gereedschapskast ze bij zich hebben en hoe secuur ermee gewerkt werd. Het aanrechtblad mochten we eerst zelf gaan bekijken bij de leverancier, heel fijn.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door edwin van de wetering op zaterdag 18 aug 2018 18 | vestiging Son
Keuken gekocht erg mooi geworden goed advies en keurige montage paar kleine problemen gehad maar allemaal netjes opgelost in een snel tempo !
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies, perfecte montage, goede service”
Door P. Herings op maandag 23 jul 2018 18 | vestiging Stein
Wij hebben een keuken gekocht bij Goergen Keukens in Stein. Verkoper Marc Hermans heeft vanaf het begin goed en duidelijk contact met ons gehad. Zowel voor, tijdens als ook na de verkoop. Goede tips over eventuele mogelijkheden werden aangedragen. Alles verlopen zoals besproken en verwacht. Levering spullen en montage naar tevredenheid. Complimenten aan de zeer goede monteur Roel, een echte vakman met liefde voor zijn vak! Na opbouw en ingebruikname echter enkele kleinigheden gevonden die niet naar wens waren. Deze zijn echter door het Service team naar volle tevredenheid afgehandeld (van vervangen licht beschadigd deurtje, tot bijstellen lade en reclamatie bij leverancier apparatuur). Kortom: goed advies, perfecte montage, goede service!
FOTO VAN P. HERINGS
+ Toon extra foto van P. Herings
Reactie of foto toevoegen
“Gekocht”
Door André van Aarle op zondag 8 jul 2018 18 | vestiging Son
Afgelopen jaar een keuken bij Goergen Keukens gekocht welke begin dit jaar is geplaatst. In de showroom kwam de adviseuse met verrassende ideeën en oplossingen. Bij het tweede gesprek hebben we de knoop doorgehakt om hier de keuken te kopen omdat het gevoel gewoon goed was. Uiteindelijk is begin dit jaar de keuken naar volle tevredenheid geplaatst. We zijn zelf naderhand naar de showroom gegaan om de adviseuse (Wendy Strik) te bedanken voor het goede advies en door te geven dat de keuken naar volle tevredenheid is geplaatst. Inmiddels heeft mijn dochter ook een keuken bij Goergen Keukens gekocht.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door J. Mannens op dinsdag 19 jun 2018 18 | vestiging Stein
Keuken. Goed en deskundig advies. Zowel de aflevering als montage is keurig afgehandeld. Er werd keurig gewerkt. Super!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 32
Vestigingen Goergen Keukens
aSon (55 ervaringen), Ekkersrijt 4141, 5692 DD Son, tel 0499 - 49 11 00
bStein (58 ervaringen), Nijverheidsweg 17-18, 6171 AZ Stein, tel 046 - 433 13 67
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.