Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Den Bosch (Noord-Brabant)
70 ervaringen
Kesteren (Gelderland)
317 ervaringen
Sint Annaland (Zeeland)
291 ervaringen
6 vestigingen
1888 ervaringen
Middelharnis (Zuid-Holland)
190 ervaringen
Poortvliet (Zeeland)
124 ervaringen
Son (Noord-Brabant)
38 ervaringen
Goes (Zeeland)
259 ervaringen
9,3

Goergen Keukens

Score uit 20 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
2 vestigingen (Limburg & Noord-Brabant)
Ervaringen
Er zijn 20 ervaringen over Goergen Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren15 ervaringen
4 sterren4 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring

Ervaringen over: kwaliteit, montage, planning, prijs, service

Per vestiging:
“Prachtige keuken”
Door T Kockelkorn op zondag 16 sep 2018 '18 | vestiging Stein
Wij hebben na vele showrooms bezocht te hebben gekozen voor een keuken van Goergen. Mooie showroom, vriendelijke verkoper en een mooi ontwerp. Genieten nu van een prachtige keuken die door een vakman geplaatst is. Qua prijs kun je hier elke kant op. Wij waren niet duurder uit dan op een andere plek.
Reactie of foto toevoegen
9,8
Poggenpohl Den Bosch
Den Bosch (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 70 ervaringen
9,8
Avanti Keukens
Kesteren (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 317 ervaringen
“Siematic keuken”
Door Matrio op maandag 27 aug 2018 '18 | vestiging Son
Een prachtige Siemetic-keuken uitgezocht met een klein schier-kookeiland. Vriendelijke hulp gekregen, met veel nuttige informatie. Geen opdringerigheid, maar wel attent. Alle afspraken keurig op papier vastgelegd en ook keuig volgens afspraak geleverd. Het is perfect uitgemeten en met groot vakmanschap geïnstalleerd. Geweldig wat een gereedschapskast ze bij zich hebben en hoe secuur ermee gewerkt werd. Het aanrechtblad mochten we eerst zelf gaan bekijken bij de leverancier, heel fijn.
Reactie of foto toevoegen
9,7
Ardi Keukens
Sint Annaland (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 291 ervaringen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1888 ervaringen
“Keuken gekocht”
Door edwin van de wetering op zaterdag 18 aug 2018 '18 | vestiging Son
Keuken gekocht erg mooi geworden goed advies en keurige montage paar kleine problemen gehad maar allemaal netjes opgelost in een snel tempo !
Reactie of foto toevoegen
9,7
Tieleman Keukens
Middelharnis (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 190 ervaringen
9,7
Keukenwereld XXL
Poortvliet (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 124 ervaringen
“Goed advies, perfecte montage, goede service”
Door P. Herings op maandag 23 jul 2018 '18 | vestiging Stein
Wij hebben een keuken gekocht bij Goergen Keukens in Stein. Verkoper Marc Hermans heeft vanaf het begin goed en duidelijk contact met ons gehad. Zowel voor, tijdens als ook na de verkoop. Goede tips over eventuele mogelijkheden werden aangedragen. Alles verlopen zoals besproken en verwacht. Levering spullen en montage naar tevredenheid. Complimenten aan de zeer goede monteur Roel, een echte vakman met liefde voor zijn vak! Na opbouw en ingebruikname echter enkele kleinigheden gevonden die niet naar wens waren. Deze zijn echter door het Service team naar volle tevredenheid afgehandeld (van vervangen licht beschadigd deurtje, tot bijstellen lade en reclamatie bij leverancier apparatuur). Kortom: goed advies, perfecte montage, goede service!
FOTO VAN P. HERINGS
+ Toon extra foto van P. Herings
Reactie of foto toevoegen
9,6
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 38 ervaringen
9,6
Pelma Keukens
Goes (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 259 ervaringen
“Gekocht”
Door André van Aarle op zondag 8 jul 2018 '18 | vestiging Son
Afgelopen jaar een keuken bij Goergen Keukens gekocht welke begin dit jaar is geplaatst. In de showroom kwam de adviseuse met verrassende ideeën en oplossingen. Bij het tweede gesprek hebben we de knoop doorgehakt om hier de keuken te kopen omdat het gevoel gewoon goed was. Uiteindelijk is begin dit jaar de keuken naar volle tevredenheid geplaatst. We zijn zelf naderhand naar de showroom gegaan om de adviseuse (Wendy Strik) te bedanken voor het goede advies en door te geven dat de keuken naar volle tevredenheid is geplaatst. Inmiddels heeft mijn dochter ook een keuken bij Goergen Keukens gekocht.
Reactie of foto toevoegen
9,3
ASWA Keukens
4 vestigingen (o.a. Noord-Brabant)
“Uitstekend” score uit 36 ervaringen
9,2
Voortman Keukens
6 vestigingen (heel Nederland)
“Uitstekend” score uit 244 ervaringen
“Keurig”
Door J. Mannens op dinsdag 19 jun 2018 '18 | vestiging Stein
Keuken. Goed en deskundig advies. Zowel de aflevering als montage is keurig afgehandeld. Er werd keurig gewerkt. Super!
Reactie of foto toevoegen
8,9
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 12 ervaringen
8,6
I-Kook
20 vestigingen (heel Nederland)
“Prima” score uit 269 ervaringen
“Goede begeleiding”
Door Gera op woensdag 13 jun 2018 '18 | vestiging Son
Onze benedenverdieping werd verbouwd met de bedoeling dat onze keuken een prominentere plek kreeg in onze leefruimte, dus op zoek naar een nieuwe keuken. De keukens in de showroom Bij Goergen in Ekkersrijt vielen bij ons enorm in de smaak vanwege de luxe uitstraling en de goede kwaliteit en daar waren wij naar op zoek. Samen met Wendy een opzet gemaakt en dankbaar gebruik gemaakt van haar know how en tips. We zijn in het hele traject enorm goed begeleid, bij vragen hadden we snel een antwoord, afspraken werden nagekomen en plaatsing verliep op rolletjes. Uiteindelijk hebben we de schitterende keuken die we ook voor ogen hadden en we zijn beretrots. Voor een mooie keuken en mensen die er verstand van hebben, ben je hier dus aan het juiste adres.
Reactie of foto toevoegen
“Goed werk”
Door R. Jacobs op zondag 10 jun 2018 '18 | vestiging Stein
Vanaf het eerste oriëntatiegesprek tot en met de oplevering van de keuken zijn wij zeer tevreden over Goergen Keukens (Stein)! Bij de het ontwerpen van de keuken waren wij zeer verrast dat de verkoper Maurice Klinkenberg niet alleen verstand heeft van verkopen maar ook technisch is onderlegd. De plaats waar de keuken geplaatst moest worden, heeft namelijk een vreemde hoek. Hier werd totaal niet moeilijk over gedaan, er werd zelfs helemaal meegedacht naar alle opties die mogelijk waren! De verkoper dringt geen design op, er wordt alle tijd en aandacht gegeven aan het samen ontwerpen van de keuken. Ook tijdens de voorbereidende fase van de keuken hebben we meerdere keren contact gehad met Goergen Keukens. Vragen over water en elektriciteit aansluitingen werden fatsoenlijk behandeld door iemand die er ook echt verstand van heeft. Goergen Keukens is zelfs, op ons verzoek, na het stuccen nog 2x extra komen inmeten! En dat was maar goed ook: de keuken hebben we nog iets moeten aanpassen (onderkast van 45 cm naar 40 cm). Plaatsing van de keuken gebeurde in twee dagen door zeer een ervaren timmerman. Na installatie krijg je enkele dagen de tijd om alles te bekijken en goed te checken of niets beschadigd is. Indien er op- of aanmerkingen zijn, even bellen en het wordt opgelost. Bij een vlek op een handvat is er kosteloos een nieuw handvat geplaatst (we hebben er zelfs 1 extra gekregen). De keukenkastjes nog eens extra een keer afstellen is ook geen probleem. De prijsverhouding met andere keukenleveranciers in de buurt is goed. Goergen Keuken is iets duurder maar dit wordt ruimschoots goed gemaakt met de persoonlijke en technische aandacht die aan de keuken besteed wordt! Wij zullen Goergen Keukens zeker aanbevelen aan vrienden en familie!
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaanpassing”
Door Rina Peeters op woensdag 6 jun 2018 '18 | vestiging Stein
Zijn gegaan voor een aanpassing van de bestaande keuken. Hierbij kregen wij weer dhr. Klinkenberg. Na even pratende over de keuken kon hij zich weer herinneren wat hij ons destijds had verkocht. Tevens heeft hij ervoor gezorgd dat wij de juiste kleur van de kasjes konden krijgen. Het aanraden van hem van de aannemer Balans was ook een heel goede zet. Alle firma's hebben zeer goed werk, geleverd en op de tijden zoals afgesproken. Al met al zijn wij zeer te spreken over het gehele traject.
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Frans en Margo Buchholz op donderdag 31 mei 2018 '18 | vestiging Stein
Wij hebben een complete keuken bij u gekocht. De heer van Tilburg heeft ons uitstekend geholpen. Het monteren van de keuken is goed verlopen en de service erna eveneens uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Super verlopen”
Door van Stratum op zaterdag 5 mei 2018 '18 | vestiging Son
We hebben de totale keuken laten ontwerpen en plaatsen, inclusief pantry voor koffie.
het hele traject van de hulp bij de keuzes in de winkel, tot het plaatsen en de nazorg is super verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Familie Rademakers op maandag 23 apr 2018 '18 | vestiging Stein
Nieuwe keuken gekocht. Advies verkoper zeer goed. Mochten zelf het graniet uitzoeken en alles volgens planning. Problemen werden zonder meer verholpen. Wij raden dit bedrijf zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
8,3
Grando Keukens & Bad
35 vestigingen (heel Nederland)
“Goed” score uit 1265 ervaringen
7,2
Keukenvision
3 vestigingen (o.a. Zuid-Holland)
“Redelijk” score uit 24 ervaringen
“Geweldige keuken”
Door Nicole Poels op donderdag 12 apr 2018 '18 | vestiging Stein
een nieuwe keuken gekocht voor in onze nieuwe huis. Er werd echt meegedacht en geluisterd naar onze wensen. We hebben nu een geweldige keuken die echt het centrale punt is in ons huis. Heerlijk!! en niet alleen om te keuken, maar ook om gezellig na te tafelen of 's avonds aan te borrelen!
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door J. van der Walle op dinsdag 10 apr 2018 '18 | vestiging Stein
Zeer klantvriendelijk. Duidelijke en snelle communicatie. Aanpassingen van de keuken tijdens de bouw werden snel en correct opgepakt. Uiteindelijk een perfecte keuken van Siematic geleverd gekregen. Het levering proces en plaatsing verliepen soepel. Plaatsing in 2 dagen door een vakman. Chapeau.
Reactie of foto toevoegen
“Projectkeuken”
Door Martijn van Rooij op donderdag 29 mrt 2018 '18 | vestiging Stein
Bij Goergen Keukens in Stein een keuken afgenomen. Betrof hier een project keuken inbegrepen bij mijn nieuwbouw woning. Goergen heeft zeer veel tijd genomen bij het advies omtrent aanpassingen en wensen voor de keuken. Hierbij werd het zelfs na sluitingstijd. Aanpassingen waren mogelijk, ook wisseling van apparatuur, met daarbij zeer marktconforme prijzen. Plaatsing was perfect, alles correct besteld en geleverd. Complimenten aan de keuken plaatser. Een minpunt is wel dat de keuken plaatser niet ook de aansluitingen op elektra en water regelt en dat de daaropvolgende installateur niet aansluitend kwam. Bij het aansluiten van de inductie plaat was deze helaas beschadigd, dit is door Goergen snel en netjes opgelost door levering en plaatsing van een nieuwe plaat. Kortom zeer tevreden en een aanrader wat mij betreft.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Ramakers op zondag 4 mrt 2018 '18 | vestiging Stein
* prettige begeleiding in voortraject.
* niet opdringerig.
* goede communicatie in voor,tijdens en service traject.
* prettige montageploeg.
* prima service.
* zal bedrijf aan raden bij kennissen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Lisa1984 op zaterdag 1 okt 2016 '16 | vestiging Son
We hebben een hacker systemat keuken gekocht bij Goergen. De hulp in de winkel was super, er werd goed meegedacht en rekening gehouden met het genoemde budget. Hele proces eigenlijk prima verlopen, goede communicatie enz. Ook de montage was goed geregeld. De monteur werkte erg voorzichtig (geen beschadigde muren, plafond of vloer dus) en wist duidelijk waar hij mee bezig was. Ook service achteraf, toen er een plank verkeerd bleek te zitten was goed. Zeker een aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen
“DAS rechtsbijstand kent Goergen Keukens”
Door Carla op donderdag 22 sep 2016 '16 | vestiging Stein
Voor de mannen die dit lezen; je koopt een metallic lak auto, maar de motorkap is niet van metallic lak. Want metallic lak is kwetsbaarder voor bijvoorbeeld neervallende steentjes en dat kan deukjes veroorzaken. Daarom is de motorkap van speciale folie met een folienaad. De autoverkoper heeft dit voor u gedaan zonder overleg. Enfin, jammer, heel jammer want we zijn goed geholpen. Ik (vrouw) wilde graag een keuken zonder naden, oftewel een keuken zonder lijmnaden. Dit heb ik zeker 5x aangegeven aan de verkoper. Keuken (zonder lijmnaden) wordt geplaatst, echter de 2 halfhoge kasten die grenzen aan het aanrecht is met 2 planken voorzien van een lijmrand. Foutje, zegt een bekende in de keukenbranche. En zo dacht ik er ook over, foutje kan gebeuren. Ik bel Goergen, Goergen komt en zegt nee hoor geen foutje?! U hebt hiervoor getekend, getekend voor 2 zijpanelen waarvan de lijmnaad zichtbaar is. Echt niet! Goergen heeft dit voor mij gedaan, zegt Goergen. Voor mij? Ja voor u, deze panelen zijn namelijk krasvast. Ik ben vol verbazing, hoevaak heb ik in de keukenzaak aangegeven, tijdens de verkoop, geen keuken te willen met lijmnaad. Ja zegt Goergen, maar de panelen die u wenst zijn duur. Duur, ik ontplof van binnen. Ik, die misschien 1 of 2 keer in haar leven een keuken koopt is misleid. Als ik had geweten dat ik deze lijmpanelen kreeg dan had ik deze keuken helemaal niet gewild, dan had ik voor een andere oplossing gekozen. Bijvoorbeeld voor een houtstructuur halfhoge kast, want de deurpanelen zijn prachtig. Goergen komt met een oplossing. Ik mag 2 panelen los kopen. Kopen, durf niet eens naar de prijs te kijken ... á €1300! Ik bied aan; dat ze de kras in de rvs tafelpoot niet hoeven te repareren, dat ze het stucwerk van de muur en plafond, die tijdens het plaatsen van de keuken zijn beschadigd, niet hoeven te repareren. Krijg ik dan wel 2 panelen? Alstublieft! Nee... zegt Goergen. U hebt getekend, voor 2 panelen met lijmnaden :-(
FOTO VAN CARLA
Panelen met naden
Reactie of foto toevoegen
9,8
Poggenpohl Den Bosch
Den Bosch (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 70 ervaringen
9,8
Avanti Keukens
Kesteren (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 317 ervaringen
“Vakmensen!”
Door Moolhuizen op maandag 27 okt 2014 '14 | vestiging Son
Na bezoeken aan diverse keukenzaken in Brabant zijn we bij Goergen in Son uitstekend geslaagd. Het complete traject van de eerste kennismaking tot en met de plaatsing van de keuken is fantastisch verlopen. Ik ben uitermate tevreden over het verkregen advies en heb ervaren hoe prettig het is als er echt met je meegedacht wordt. Alle gemaakte afspraken zijn zeer stipt nagekomen. Het resultaat is een geweldige keuken die aan al onze eisen voldoet tegen een schappelijke prijs. Het blijft natuurlijk een flinke uitgave, maar het resultaat is er dan ook naar. Dikke complimenten voor dit bedrijf dat ons geen moment het gevoel gegeven heeft dat we er alleen voor stonden. (Buiten)gewoon goed!
Reactie of foto toevoegen
“zeer tevreden”
Door rob op maandag 25 aug 2014 '14 | vestiging Stein
Na diverse keukenbedrijven bezocht te hebben heb ik mijn keuken gekocht bij goergen. En wel een systemat van hacker. Ontvangst is vriendelijk en open. Advies wordt verkoop gericht gedaan, dus het liefst meteen de knoop doorhakken (voor ons geen probleem maar er zijn mensen gevoelig voor en dan teken je mischien wat snel), maar neem gewoon de tijd om meerdere zaken te bezoeken voor een goed vergelijk te kunnen maken. Voor vragen en advies wordt ruim de tijd genomem iig. Levering is flexibel en geheel volgens afspraak verlopen. Vakkundige monteur heeft keuken uitstekend geplaatst. Bij controle zeer lichte schade aan twee panelen. Na 1 telefoontje werden panelen besteld en binnen 4 weken na afspraak geheel kosteloos vervangen. Prijs technisch prima in orde ook vergeleken met pallen in duitsland. Zelfde keuken met zelfde apparatuur was daar duurder.
Reactie of foto toevoegen
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Goergen Keukens
Goergen Keukens is een familiebedrijf met al 85 jaar ervaring in keukens
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 3
Vestigingen Goergen Keukens
aSon (7 ervaringen), Ekkersrijt 4141, 5692 DD Son, tel 0499 - 49 11 00
bStein (13 ervaringen), Nijverheidsweg 17-18, 6171 AZ Stein, tel 046 - 433 13 67
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.