Feedback
9,5

Goergen Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.goergenkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Goergen Keukens
De kracht van een familiebedrijf en een ongekende drijfveer om u te blijven verrassen. Van een uniek ontwerp voor uw keukenruimte, tot alle aandacht en nazorg. We willen dat u trots bent op uw nieuwe keuken. Graag bieden we u een persoonlijk advies en kijken we graag mee naar slimme oplossingen. We brengen uw specifieke wensen in kaart en inventariseren de leefsituatie bij u thuis, zodat we een passend keuken ontwerp kunnen maken.
Ervaringen
Er zijn 184 ervaringen over Goergen Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren141 ervaringen
4 sterren39 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster1 ervaring

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Uitermate tevreden”
Door Philip van Hout op woensdag 15 mei 2024 24 | vestiging Son
Onlangs bezochten mijn vrouw en ik Goergen Keukens op de locatie Ekkersrijt in Son, en we waren direct gecharmeerd van een prachtige Siematic keuken bij de ingang. Hoewel deze keuken onze aandacht trok, hebben we vanwege de prijs uiteindelijk gekozen voor een Hacker keuken met een marmerlook Dekton aanrechtblad. Vanaf het ontwerp tot aan de installatie verliep alles vlekkeloos. We ontvingen de tekeningen op tijd (voor de elektricien, loodgieter en stucadoor) en de plaatsing werd zeer professioneel uitgevoerd. Na de installatie besloten we om onze vloer te vernieuwen, waardoor de oorspronkelijke plinten niet meer pasten. Eén telefoontje naar Goergen was genoeg: een vriendelijke monteur kwam langs en paste de plinten kosteloos aan, zonder enig probleem! We hebben ook prijzen vergeleken met andere aanbieders van hetzelfde merk, en tot onze verrassing bood Goergen echt een zeer scherpe en concurrerende prijs. Dit, samen met de uitstekende service, zorgt ervoor dat ik bij een volgende keuken zeker weer voor Goergen zou kiezen. Daarnaast waardeerden we het advies van Goergen om geen gespoten keuken te nemen gezien we twee kleine kinderen hebben. Ze legden uit dat fingerprint proof oppervlakken niet altijd volledig vetproof zijn, wat in ons geval erg praktisch bleek. Het is fijn dat ze zo goed met ons meedachten. Ik ben uitermate tevreden met de service en de kwaliteit van onze nieuwe keuken. Goergen Keukens heeft ons uitstekend geholpen en ik zou deze winkel zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken. Een dikke pluim voor Goergen Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door J. van de Laar op maandag 13 mei 2024 24 | vestiging Son
De mooie showroom, de persoonlijke benadering en de kwaliteit van de getoonde keukens spraken ons aan. Er werd alle tijd genomen om een mooi ontwerp te maken en ons van informatie te voorzien. We zijn erg tevreden met onze nieuwe keuken en de geleverde service.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Marloes Arts op maandag 6 mei 2024 24 | vestiging Son
Alle ervaringen waren positief! Van een fijn verkoop gesprek, naar een prima inmeetmoment en door naar het plaatsen van de keuken door vakmensen! Echt een aanrader, ik weet wel waar ik moet zijn mocht ik ooit nog een keuken nodig hebben!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door F. van Gorkum op zondag 5 mei 2024 24 | vestiging Son
Erg prettig begeleid door Ronald in het uitzoeken van een keuken welke precies aansloot bij mijn wensen. Keuken is ook heel strak geplaatst. Nazorg was ook helemaal in orde. Helaas over het moment van plaatsen iets minder te spreken. Ondanks de grote zorg die we gedragen hadden om de vloer te beschermen (3 stroken breed stucloper), zijn er verschillende beschadigingen aan de vloer ontstaan. Dit had voorkomen kunnen worden als de zaagwerkzaamheden e.d. op deze stucloper waren uitgevoerd, maar helaas zag ik de monteurs geregeld in de weer met hun gereedschap buiten de stucloper.
FOTO VAN F. VAN GORKUM
Reactie of foto toevoegen
“Super begeleiding en goed nazorg”
Door Piet-Hein van Riel op woensdag 24 apr 2024 24 | vestiging Son
Wij zijn door Marcel zeer goed geholpen. Heeft goede adviezen gegeven over hoe we onze keuken het beste konden inrichten naar onze wensen. Begeleiding van het hele traject was super, van aankoop keuken tot uiteindelijke levering/installatie. Ben ook zeer tevreden over nazorg en service.
FOTO VAN PIET-HEIN VAN RIEL
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen en fijne service”
Door Marieke op woensdag 24 apr 2024 24 | vestiging Son
Heel goed geholpen met het uitzoeken van de materialen en apparatuur. Netjes binnen het budget. Ook het plaatsen verliep goed, het was wel erg veel werk voor 2 man in 2 dagen. Er miste een deurtje en er was een kleine beschadiging. Dit werd keurig opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Dank voor de geweldige service”
Door H van den Dries op donderdag 18 apr 2024 24 | vestiging Son
Vanaf het eerste ogenblik straalde de adviseur Wendy Strik vertrouwen naar ons uit. Ze heeft ons fantastisch geholpen met het maken van onze keuze. Waar we nu na het plaatsen heel erg blij mee zijn. Mochten wij nog ooit een keuken nodig hebben dan komt hij zeker weer van Goergen. Dank voor de geweldige service. Herman en Jacobine
Reactie of foto toevoegen
“Service is zeer vriendelijk en correct”
Door Familie Braun op dinsdag 16 apr 2024 24 | vestiging Stein
Wij hebben een fantastische keuken uitgezocht. We werden goed geholpen, er was ruimschoots tijd en aandacht voor onze wensen. Ook achteraf toen er een beschadiging aan de keuken bleek te zijn (wat al was voor het plaatsen) werd dit zonder problemen opgelost en vervangen. Service is zeer vriendelijk en correct.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Pascal Leinarts op donderdag 11 apr 2024 24 | vestiging Stein
Vanaf moment 1 dat we bij Goergen in Stein in de showroom zijn geweest hebben we een zeer goed gevoel gehad over Fa Goergen Keukens. Jolanda heeft ons te woord gestaan en goed geluisterd naar onze wensen. We hebben bij Goergen een hele mooie keuken gekocht maar wat we nog veel mooier vinden, van verkoopgesprek tot realisatie, montage en service erna, een dikke 10. Jolanda, dank je wel voor het beantwoorden en uitwerken van al onze vragen en het realiseren van deze mooie keuken waar we zeer trots op zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Ellen en Alex van den Berk op donderdag 4 apr 2024 24 | vestiging Son
Ruim een jaar geleden stapte we voor het eerst de showroom van Goergen keukens in Son binnen. We stonden aan de vooravond van een grote verbouwing van onze woning. Onderdeel van de verbouwing was een nieuwe keuken. Deze wilde we centraal in de woning plaatsen waardoor het een keuken zou worden waaraan gekookt, geborreld en volop gesocialized zou worden. Omdat deze zo prominent in onze woning zou komen moest het ook echt een eyecatcher worden. Al snel kregen we het gevoel dat we bij Goergen keukens aan het juiste adres waren. De eerste contacten werden gemaakt met Dyon en hij heeft ons vanaf het begin fantastisch geholpen met het maken van onze keuzes. Het gehele proces zijn we door hem super begeleidt. Zelfs tussentijdse aanpassingen waren geen probleem. Half december was het dan zover. Onze keuken werd geplaatst. Ook dit verliep geweldig. De gehele keuken werd in 1 dag naar volle tevredenheid geplaatst. En het belangrijkste is wel dat wat we hoopte helemaal uit is gekomen. Inmiddels wonen we weer in onze geheel vernieuwde woning en vormt de keuken het centrale ontmoetingspunt. We genieten er elke dag van. We willen het team van Goergen en in het bijzonder Dyon hartelijk danken voor het fijne contact en de goede service tijdens het gehele proces. Goergen Keukens is Top en krijgt van ons de warme douche!
FOTO VAN ELLEN EN ALEX VAN DEN BERK
+ Toon extra foto van Ellen en Alex van den Berk
+ Toon extra foto van Ellen en Alex van den Berk
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Familie Heijmans op dinsdag 19 mrt 2024 24 | vestiging Son
We hebben een keuken gekocht voor ons nieuwbouwhuis. Zeer vriendelijke ontvangst en er was voldoende tijd en ruimte om onze wensen kenbaar te maken. Er werd erg goed meegedacht en geadviseerd door Rob, zodat de nieuwe keuken ook precies is wat we zoeken. Ontzettend blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Robin van der Ven op donderdag 14 mrt 2024 24 | vestiging Son
We hebben een keuken gekocht bij Goergen Keukens in Son en zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de service!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door mevr. reijnders van der Heijden op zondag 3 mrt 2024 24 | vestiging Son
Een nieuwe keuken heb ik gekocht. Deze is perfect geleverd. Bovendien had ik nog een nalevering en een keukenkastje wat nog goed gehangen moest worden. Prettige monteur en goede service in de winkel. Ben dik tevreden hiervoor heb ik een 9 gegeven.
Reactie of foto toevoegen
“Een waanzinnige keuken”
Door Margriet Gerrits op donderdag 29 feb 2024 24 | vestiging Stein
Ik ben super tevreden met mijn keuken, qoocker, bora etc. Krijg ontzettend veel complimenten van familie en vrienden dat ik een waanzinnig keuken heb. Tevens erg tevreden over de monteur die zeer nauwkeurig, netjes en secuur tewerk ging.
FOTO VAN MARGRIET GERRITS
+ Toon extra foto van Margriet Gerrits
+ Toon extra foto van Margriet Gerrits
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Zou op dinsdag 27 feb 2024 24 | vestiging Son
Wij zijn goed geholpen door Ronald, en tevreden met onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Anisa op maandag 26 feb 2024 24 | vestiging Stein
Hier onze prachtige keuken mogen kopen. Luisteren naar wat de klant graag wilt maar ze komen ook met eigen ideeën. Monteurs hebben de keuken netjes geplaatst. Mijn vriend en ik zijn er erg blij met deze keuken.
FOTO VAN ANISA
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Rob Jansen op maandag 26 feb 2024 24 | vestiging Son
De keuken is op tijd en naar volle tevredenheid geplaatst. Vooraf uitstekend geadviseerd. De kleine mankementjes zijn allemaal snel verholpen. Vriendelijk personeel die ruimschoots de tijd voor je nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door Van Gerven-Hupperichs op woensdag 21 feb 2024 24 | vestiging Stein
Zeer tevreden over Goergen Keukens. Vanaf het eerste contactmoment zijn wij goed, deskundig geholpen en geadviseerd door Marc Hermans. Wij zijn zeer blij met het ontwerp en de samenstelling van de keuken, een hele mooie uitstraling! Tevens is er een grote showroom aanwezig ter inspiratie. Wij zouden Goergen Keukens zeker aanbevelen bij vrienden en/of familie.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Roger Roothans op vrijdag 19 jan 2024 24 | vestiging Son
Afgelopen jaar in Son geweest om een keuken uit te zoeken. We zijn super geholpen en er werd ook goed meegedacht over het ontwerp en de mogelijkheden. We zijn dan ook erg tevreden met het eindresultaat van onze keuken. Het is zeker een aanrader om hier je keuken uit te zoeken.
FOTO VAN ROGER ROOTHANS
+ Toon extra foto van Roger Roothans
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze prachtige keuken en bijkeuken”
Door Fam. Voorhuijzen op woensdag 17 jan 2024 24 | vestiging Stein
De keuken en bijkeuken in ons nieuwe appartement hebben wij bij Goergen in Stein gekocht. De ontvangst en het verkoopgesprek was vriendelijk en deskundig. We hadden al vrij snel een mooie Siematic keuken op het oog. Bij het ontwerpen van de keukens werd zeer zorgvuldig te werk gegaan. We kregen het idee dat er niets aan het toeval werd overgelaten. Ook over de levering en montage zijn we erg tevreden, mede doordat alles uiterst correct werd gecommuniceerd met ons.
We zijn dan ook erg blij met de prachtige keukens en bevelen Goergen van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Familie Van-der Plas op maandag 15 jan 2024 24 | vestiging Son
Wij hebben in oktober 2023 onze nieuwe keuken gekocht. Dyon nam ruim de tijd voor ons en luisterde goed naar onze wensen. Daarnaast heeft hij onze verschillende smaken goed weten te integreren en aangevuld met zijn praktische kennis. We hebben een eenvoudige keuken gekocht maar de kwaliteit straalt er van af en dat ervaren we ook in het gebruik. Voor ons geen tegenvallers of zaken waarvan we achteraf toch beter een andere keuze hadden moeten maken. We zijn bij verschillende zaken geweest, maar wat wij wilden qua indeling van kastjes en lades kon steeds niet maar bij Dyon lukte het wel en zijn al onze wensen gerealiseerd! Goergen Keukens in Son heeft een luxe uitstraling maar ook voor een eenvoudigere keuken kun je hier heel goed terecht!
FOTO VAN FAMILIE VAN-DER PLAS
Reactie of foto toevoegen
“Het eindresultaat is erg mooi”
Door Harm Falkenburg op vrijdag 12 jan 2024 24 | vestiging Son
Vanaf het begin met het uitzoeken tot het eindresultaat zijn wij prima geholpen. In het hele proces wilde wij wat aanpassingen en deze werden gelijk toegepast zonder problemen. Het eindresultaat is erg mooi. Vriendelijk personeel heel persoonlijk.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Ger Coolen op maandag 8 jan 2024 24 | vestiging Stein
Wij hebben een jaar geleden een keuken en alle apparatuur gekocht bij Goergen Stein. Zij hebben niet alleen geadviseerd over de aankoop van de keuken doch ook geadviseerd bij het aanleveren van een firma die de verbouwing zou uitvoeren.
Tot heden zijn wij over alles ten zeerste tevreden over het verloop van aankoop, advies, service en verbouwing. Personeel is vriendelijk en deskundig en niets is hun teveel. Chapeau Goergen wij kunnen jullie alleen maar aanraden bij vrienden en kennissen.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor onze mooie keuken”
Door M & O op vrijdag 5 jan 2024 24 | vestiging Son
Wij zijn zeer tevreden over het hele proces van keuze, plaatsing en nazorg van onze nieuwe SieMatic-keuken. Verkoopadviseur Marcel heeft ons van begin af aan goed begeleid met de keuze voor de indeling en de apparatuur van onze nieuwe keuken voor ons nieuwbouwappartement. Daarvan ontvingen we ook tekeningen. Het eerste contact begon eind 2020 met de basale keuzes. In juni 2022 hebben we de puntjes op "i" gezet. Bij de plaatsing van de keuken bleken er een aantal zaken niet goed, maar die werden heel snel en adequaat door Marcel en de afdeling service opgepakt en verholpen. Over een aantal maanden komen ze zelfs de keukenladen opnieuw afstellen omdat ze dan voldoende zijn 'uitgehangen'. Allemaal service! Het enige waar we achteraf misschien wat meer over hadden moeten doorpraten betreft de laden- en kastindeling en dan met name de mogelijkheden voor afvalbakken en de kruidenopslag. Een tip voor Goergen is nog wel om pro-actief de afvoer van het verpakkingsmateriaal van de keuken onder de aandacht te brengen van de koper. Uiteindelijk is dat bij ons door Goergen goed geregeld, maar we hadden het prettiger gevonden als dat vooraf al was gebeurd. Goergen, bedankt voor onze mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie degelijke keuken”
Door WTJ Dijks op vrijdag 15 dec 2023 23 | vestiging Stein
De keuken heeft een mooie uitstraling en is van degelijke makelij (Siematic) ik heb al menige complimenten gekregen. De service en de levering en opbouw was correct. Een min puntje heb ik toch nóg, je moet zelf voor een installateur zorgen die de keuken gebruik klaar maakt dus op tijd voor een elektricien en een loodgieter zorgen.
FOTO VAN WTJ DIJKS
Reactie of foto toevoegen
“We kunnen Goergen zeker aanbevelen”
Door familie Meegdes-Meessen op zaterdag 2 dec 2023 23 | vestiging Stein
Goergen heeft ons aan een mooie keuken geholpen. Ze nemen de tijd voor je en geven een deugdelijk advies. We zijn zeer tevreden over de keuken en ook over de plaatsing van de keuken. Verder hebben ze een mooie showroom en veel keuze ter inspiratie. We kunnen Goergen zeker aanbevelen!
FOTO VAN FAMILIE MEEGDES-MEESSEN
+ Toon extra foto van familie Meegdes-Meessen
+ Toon extra foto van familie Meegdes-Meessen
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Edwin en Corine op woensdag 15 nov 2023 23 | vestiging Son
Wij zijn erg enthousiast over onze nieuwe keuken van Goergen. De afspraak konden we vlot plannen en doorspreken met Dyon. Dyon snapte snel wat onze wensen waren en vulde dat aan met zijn eigen ideeën en kennis. Ook het verloop na de aankoop liep goed, inclusief het plaatsen. We bevelen het zeker aan als bekende van ons ook plannen hebben voor een nieuwe keuken. Kortom: super, heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam Stals op dinsdag 14 nov 2023 23 | vestiging Stein
Wij zijn erg tevreden over de klantvriendelijkheid en deskundigheid van het gehele personeel van vestiging Stein.
FOTO VAN FAM STALS
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Fr.Gruyters op maandag 6 nov 2023 23 | vestiging Son
Onze keuken is zeer mooi geworden! Dank je voor de prachtige uitvoering en de perfecte service!
Reactie of foto toevoegen
“Volop keus en de service is top”
Door Marielle de Kok op vrijdag 3 nov 2023 23 | vestiging Son
Wederom hebben we gekozen voor een Sie Matic keuken en dit keer hebben we deze gekocht bij Goergen keukens in Son. Vanaf het eerste showroom bezoek tot het leveren van de keuken zijn we goed geholpen door Ronald Mennen, hij heeft alle tijd genomen en onze wensen duidelijk vorm kunnen geven. Ronald is ook op locatie komen kijken tijdens de bouw van ons huis om alle aansluitingen te controleren wat we erg gewaardeerd hebben. We zijn super blij met de mooie donkere kastenwand en het taupekleurig kookeiland met het dunne composiet aanrechtblad, een ieder die binnenkomt is aangenaam verrast over de kleurstelling. We kunnen iedereen die op zoek is naar goed advies Goergen keukens aanbevelen, er is volop keus en de service is top!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met onze Siematic keuken”
Door Ine Bemelmans op maandag 9 okt 2023 23 | vestiging Stein
Wij hebben onlangs een nieuwe Siematic keuken aangeschaft omdat we voorheen ook een keuken van Siematic hadden, al 30 jaar! Hier waren we zeer tevreden over en vandaar dat we bij Goergen keukens zijn binnengelopen om opnieuw voor dit merk keuken te kiezen. Hier zijn we heel goed geholpen door adviseuse Ingrid Tollenaar, niks was haar teveel en overal had ze een oplossing voor. Een top-adviseuse! De opbouw werd gedaan door Nico, een top vakman!
Ook heel blij met Ingrid's advies om Balansbouw Geleen alle voorbereidende werkzaamheden te laten uitvoeren. Dit was een perfecte combinatie met het vriendelijke personeel van Goergen. Kortom: een aanrader om voor een nieuwe keuken te gaan kijken!
Reactie of foto toevoegen
“Hartstikke blij met onze keuken”
Door Van Oosterhout op dinsdag 3 okt 2023 23 | vestiging Son
Laat ik er niet omheen draaien: we zijn hartstikke blij met onze keuken. En we zijn niet over een nacht ijs gegaan. Veel 'keukenboeren' bezocht, maar een keuken bij Goergen bleef als een magneet trekken. En ik geef toe dat het prijskaartje ook behoorlijk was, maar een keuken schaf je wel aan voor minstens enkele decennia. Pluspunt was ook het meedenken bij Goergen over de indeling en plaatsing. Dat laatste gebeurde in een dag en verliep probleemloos. Sinds de aanschaf hebben we een probleem gehad. Dat werd binnen een week in orde gemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige communicatie”
Door Van Oeveren en Varlack op dinsdag 26 sep 2023 23 | vestiging Son
Wij zijn erg tevreden over de geboden diensten van Goergen Keukens. In het begin was er een onduidelijkheid omtrent de plaats waar de keuken zou komen, maar na ontdekking van de fout werd alles prima hersteld door Goergens. Hier en daar waren wat beschadigingen, maar een dag later stonden ze op de stoep! De lijntjes waren heel kort, waardoor wij de communicatie als zeer prettig hebben ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door J vd heijden op zaterdag 15 jul 2023 23 | vestiging Son
We hebben een siematic keuken gekocht. Ontvangst en uitleg en begeleiding was perfect. We hadden Rob van Nuys als verkoper en waren er super tevreden over. Alles duidelijk uitgelegd en perfecte kennis van zaken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Erwin de Vroome op woensdag 12 jul 2023 23 | vestiging Son
De ervaring met Goergen was zeer plezierig. Vanaf de eerste keer in de winkel tot en met de nazorg na plaatsing voelde ik mij echt serieus genomen en meteen herkend bij vragen die ik had. Alle contacten met Goergen waren correct en uitermate goed en professioneel. Bovendien heel plezierig. Ik beveel Goergen dan ook graag aan!
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Jean en Miriam Schulkens op zaterdag 8 jul 2023 23 | vestiging Stein
Bijzonder mooie keuken gekocht in fantastische showroom onder professionele begeleiding van vriendelijke, kundige adviseuse. Alles keurig op tijd en volgens afspraak geleverd. Montage adequaat en snel uitgevoerd. Enkele kleine nazorgpuntjes in goed overleg snel en goed uitgevoerd. Bijzonder tevreden!
FOTO VAN JEAN EN MIRIAM SCHULKENS
+ Toon extra foto van Jean en Miriam Schulkens
Reactie of foto toevoegen
“We genieten van onze mooie keuken”
Door Fam Versluijs op zaterdag 27 mei 2023 23 | vestiging Son
We zochten een praktische onderhoudsvriendelijke keuken met veel laden en bergruimte. Wendy van Goergen keukens in Son heeft alle moeite gedaan en veel geduld gehad om onze wensen te vervullen. We genieten nu van een mooie Pronorm keuken met praktische apparatuur.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Arno en Marion Straalman op vrijdag 5 mei 2023 23 | vestiging Son
Vanaf de eerste keer dat we de showroom binnen kwamen tot en met het plaatsen van de keuken zijn we zeer gastvrij ontvangen en zeer deskundig begeleid. De keuken en de apparatuur is van uitstekende kwaliteit. Ook nadat de keuken geplaatst is, neemt de service-afdeling contact op om te vragen of alles naar wens is en/of er nog iets aangepast moet worden. Kortom, zeer tevreden over Goergen Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend advies”
Door Dion van Laerhoven op donderdag 4 mei 2023 23 | vestiging Son
Goergen is een familiebedrijf en we wilden niet kopen bij een van de grote keukenbedrijven.Wij werden uitstekend geadviseerd en kregen de keuken die we hadden bedacht. Bij de montage bleek dat er een foutje was gemaakt. Dit is zo snel als mogelijk (nieuw kastje bestellen bij de fabriek) en zonder extra kosten opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door T. Leenders op donderdag 4 mei 2023 23 | vestiging Son
Wij zijn zeer tevreden met onze Goergen Keuken. Naast de goede service was ook de kwaliteit van de gebruikte materialen doorslaggevend voor het bepalen van onze keuze. Tijdens de renovatie van ons huis hebben we samen met de adviseur het ontwerp van de keuken gemaakt. Ook zijn we zeer tevreden over de flexibele planning voor het installeren van de keuken en de goede nazorg.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken en bijkeuken”
Door Jennifer van Nuil op dinsdag 2 mei 2023 23 | vestiging Stein
Heel tevreden over het totale traject. Wij waren blij verrast met het keukenontwerp en dit heeft geresulteerd in een prachtige keuken en bijkeuken. Vriendelijke en vakkundige monteurs. Alle afspraken worden keurig nagekomen.
FOTO VAN JENNIFER VAN NUIL
+ Toon extra foto van Jennifer van Nuil
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door francien machielsen op woensdag 19 apr 2023 23 | vestiging Son
Mooie winkel, voor elke portemonnee, vriendelijk personeel. Goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Gerdie van Uden op dinsdag 18 apr 2023 23 | vestiging Stein
Wij zijn super tevreden over de service van Goergen Stein en de deskundige en prettige samenwerking met Ingrid. De afgelopen jaren zijn wij 4x verhuisd en steeds hebben wij de nieuwe keuken bij Goergen gekocht. En steeds onder begeleiding van Ingrid. Dat betekent dus wel dat we zeer tevreden zijn over de begeleiding en service.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Dominique op vrijdag 14 apr 2023 23 | vestiging Son
Wat zijn we goed geadviseerd bij Goergen in Son! Toen wij onze keuken uitkozen, werd ons huis nog gebouwd. Aan de hand van de bouwtekeningen heeft Marcel ons geholpen en tot op heden zijn we nog steeds enorm blij met de keuzes die we gemaakt hebben! Ook de service hebben wij als prettig ervaren. De keuken werd geplaatst en er bleek een behoorlijke kras op het zijpaneel te zitten, na telefonisch contact werd er direct een nieuw paneel besteld en op een later moment geïnstalleerd. We zouden Goergen aan iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten voor de service”
Door Marc van Gerwen op maandag 27 mrt 2023 23 | vestiging Son
Bij aankoop van mijn keuken goed begeleid en attent gemaakt op de mogelijkheden, zonder druk om de keuken te moeten kopen. Dit alles in een relaxte sfeer.
Montage van de keuken liep zoals gepland en op de geplande datum. Alles was op tijd en ook de afwerking van het blad met de laatste onderdelen verliep vlot en in goed overleg. Erg tevreden over het geheel. Het enige minpuntje voor mij de indirecte prijsonderhandeling, maar maakt me niet minder tevreden. Complimenten voor de service als totaal
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Lian op woensdag 8 mrt 2023 23 | vestiging Son
Mooie tijdloze keuken, goede kwaliteit en goede service! Wij zijn middels het nieuwbouwproject uitgekomen bij Goergen. We hadden meerdere opties qua keukenzaken, maar hadden het beste gevoel bij Goergen. We zijn erg tevreden over het aankoopproces en het meedenken (over bijvoorbeeld kleuren/materialen, maar ook opties voor apparatuur). De keuken is geheel zoals afgesproken geleverd en gemonteerd. Bij transport was er helaas een kast beschadigd. Dit werd meteen eerlijk verteld en op korte termijn een nieuwe dag gepland om de kast te vervangen. Ook bij vragen wordt er snel gereageerd. Al met al zijn wij zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Anita op woensdag 1 mrt 2023 23 | vestiging Son
Wij hebben een (showroom) keuken gekocht. Er is tijdens de aankoop met ons meegedacht aan de hand van de bouwtekening waar de keuken geplaatst zou worden. Vragen tussendoor zijn altijd snel en correct beantwoord. De levering was in onderling overleg en ondanks dat we de keuken zelf gingen plaatsen werden de losse onderdelen al zoveel mogelijk op de juiste plek neer gezet. Er ontbraken een 2 tal planken en die werden na 1 telefoontje (nieuw) na geleverd. Dus behalve dat we een super mooie keuken hebben van degelijke kwaliteit is de service ook erg goed bevallen.
FOTO VAN ANITA
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Ellen op zaterdag 25 feb 2023 23 | vestiging Son
Via familie terecht gekomen bij Goergen Keukens. We hoefden niet meer verder te kijken. Er werd goed met ons meegedacht, weinig poeha; vooral lekker praktisch! Ondertussen keuken geplaatst en erg tevreden mee. Tussendoor regelmatig contact geweest. Prima service. Kortom, een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische keuken!”
Door Wendy Jansen op zondag 19 feb 2023 23 | vestiging Son
Wij hebben een volledige keuken (Siematic) gekocht, die prachtig is geworden. We zijn uitstekend geholpen bij het uitzoeken van alle kastjes, aanrechtbladen en apparaten tijdens twee gesprekken in de prachtige vestiging in Son. Het is heel prettig om dingen te kunnen zien voordat je een beslissing neemt. Wat heel prettig was, is dat we voor de installatie nog het hele aanrechtblad konden bekijken in het bedrijf dat dit levert. Dat heeft ervoor gezorgd dat we een ander blad hebben gekozen omdat het uiterlijk van een kleine staal toch heel anders is in het groot. Deze wijziging in bestelling is rimpelloos door Goergen verwerkt. Bij de installatie van de keuken gingen een paar (kleine) dingen mis, die wel prima, snel en bijzonder klantgericht zijn verholpen. Wat ook erg prettig was, is dat we tijdelijk leen-apparatuur kregen omdat er door Covid overal leveringsproblemen met keukenapparatuur waren ontstaan. Dus we konden de keuken al vanaf de eerste dag gebruiken. Kortom, we zijn erg tevreden klanten
Reactie of foto toevoegen
“Fijn advies en mooie keuken”
Door Fam. Twisk op donderdag 19 jan 2023 23 | vestiging Son
Voor het vervangen van onze keuken hebben wij – na gesprekken met een aantal keukenzaken – gekozen voor Goergen Keukens. Wij aarzelden tussen 2 mogelijke opstellingen in onze keuken waarbij onze voorkeur in eerste instantie uitging naar een opstelling met een kookeiland. Ronald had dat helemaal voor ons uitgewerkt toen we toch de voorkeur gaven aan de andere opstelling. Ronald toonde daar direct begrip voor. Gaf heel goed aan wat de mogelijkheden waren bij verschillende merken, zocht voor ons naar oplossingen als we iets wilden wat minder gebruikelijk was. Hij was heel transparant in zijn voorstel en offerte. Bij ons zoekproces zijn we meerdere keren – vaak zonder afspraak – binnen gelopen in de Showroom in Son. Daarbij zijn we altijd heel vriendelijk ontvangen en was er altijd iemand bereid om de tijd te nemen om ons bepaalde keuzemogelijkheden uit te leggen. Naast dat we dus zeker positief zijn over Goergen Keukens in brede zin willen we hier ook aangeven dat voor ons de klik met Ronald een belangrijke rol heeft gespeeld in onze keuze voor Goergen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door MS op vrijdag 16 dec 2022 22 | vestiging Son
Marcel heeft goed met ons meegedacht en inmiddels hebben we een prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Familie Feijen op maandag 12 dec 2022 22 | vestiging Stein
Na onze eerste keuken van Goergen was er voor ons geen enkele twijfel waar we onze keuken voor ons nieuwe appartement zouden gaan kopen. Marc Hermans heeft gewoon uren samen met ons aan tafel gezeten en meteen alles samen gepland, advies gegeven, uitgezocht en de tekeningen meteen gemaakt. Ook de plaatsing van de keuken is super netjes en kundig verlopen. Heel tevreden klant. Werkelijk een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige nieuwe keuken”
Door Mien en Sjra Hulsbosch op woensdag 16 nov 2022 22 | vestiging Stein
Wij hebben in september 2022 onze prachtige nieuwe keuken geplaatst gekregen. Na goed advies en uitgebreide voorlichting (aan huis vanwege corona) van Mark hebben we onze keuken uitgezocht en besteld. De keuken is op de geplande datum geleverd en zorgvuldig geplaatst. Tot de kleinste details is alles gemonteerd en aangevuld. Na de tip van verkoper Mark en eyecatcher op de muur te hangen en een mooie lamp erboven is onze keuken compleet!
FOTO VAN MIEN EN SJRA HULSBOSCH
+ Toon extra foto van Mien en Sjra Hulsbosch
REACTIE VAN MIEN EN SJRA HULSBOSCH
Een mooiere foto van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met het eindresultaat”
Door Familie Sevens op woensdag 9 nov 2022 22 | vestiging Stein
Een prachtige showroom met een uitstekend verkoopadvies door Marc Hermans. Rustig de tijd genomen om alle opties te bekijken en zowel uiterlijk als praktische zaken goed doorgenomen. Een stukje maatwerk was tevens mogelijk. Naar ons gevoel een eerlijke prijs betaald en wij zijn dan ook zeer tevreden met het eindresultaat. Ook de montage was uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Youri Lebon op woensdag 2 nov 2022 22 | vestiging Son
Ontzettend fijn proces. Verkoper Ronald dacht vanaf het begin goed mee met onze wensen. Bij meerdere keukenzaken in scenes terechtgekomen die niet zouden misstaan in een slechte Bollywood film (''nu beslissen is extra korting'', ''even overleggen met de manager'', je aangegeven budget als kale ondergrens gebruiken, de eigenaar die even een schouderklopje komt geven), maar bij Goergens niets van dit soort flauwekul. Wij kregen alle tijd om rustig na te denken over een weldoordacht ontwerp en met goede advisering van verkoper Ronald. Hier en daar toch wat alternatieven in het ontwerp bekijken was geen enkel probleem. Kortom, men neemt je serieus en men neemt de tijd voor je. Over de installatie geen slecht woord. Zeer vriendelijke installateur, op tijd en werkte netjes. Bij ons zat één paneel niet helemaal goed, en kon een deurtje niet worden gemonteerd door ontbrekende scharnieren. E.e.a. werd direct opnieuw besteld en binnen 2 weken opgelost. Bovendien nette opvolging door enkele maanden na installatie nog actief te vragen of alles naar tevredenheid is. Wellicht gaat de vergelijking met de prijsvechters ook wat mank, want Goergens opereert simpelweg op een hoger (en natuurlijk ook kostbaarder) niveau. Voor ons was het dat in ieder geval volledig waard. Een keuken gebruik je veel, is zichtbaar in huis en vraagt natuurlijk een behoorlijke investering. Dat maakt dat je als klant een serieus, weloverwogen en transparant proces wil met tijd om na te denken. Bij Goergens begrijpt men dit, zo hebben wij ervaren. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Buitengewoon tevreden”
Door Peter Tersteeg op maandag 3 okt 2022 22 | vestiging Son
Ik ben buitengewoon tevreden met de Goergen keuken die bij mij geplaatst is. Planning verliep vlekkeloos; geheel volgens afspraak. Plaatsing was uiterst professioneel evenals het traject om tot de juiste keuze van keuken en apparatuur te komen. Allemaal heel plezierig, klantgericht en vriendelijk. Chapeau!
FOTO VAN PETER TERSTEEG
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen en keurig geplaatst”
Door van der Veer op maandag 29 aug 2022 22 | vestiging Son
We zijn van begin tot het einde goed geholpen. In de showroom werden we goed ontvangen en had men ondanks de drukte toch alle tijd. Met elkaar hebben we in verschillende sessies een keuken ontworpen die echt bij onze wensen paste. Ook na de koop bleef er goed contact en is de keuken keurig geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Janssen op donderdag 4 aug 2022 22 | vestiging Son
Wij hebben een keuken gekocht bij Goergen inclusief apparatuur. Wij zijn zeer tevreden over de keuken en apparatuur ze hebben en zich netjes gehouden aan onze afspraken qua keuken en montage en levertijd. De koelkast bleek niet meer leverbaar te zijn wij mochten toen een andere duurde koelkast uitzoeken zonder bijbetaling. Ik beveel goergen dan ook aan.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is helemaal naar wens”
Door AnneMarie van Schoonderwalt op woensdag 20 jul 2022 22 | vestiging Son
Ik heb de keuken die ik wilde. Ik had zelf iets getekend en reeds een roestvrijstalen spoelunit in bezit. Ook wilde ik graag een fornuis van een andere leverancier dan die waar Goergen mee werkt. Allemaal geen probleem. Mijn tekening werd omgezet naar een Goergen keuken met hele mooie ladenblokken.
FOTO VAN ANNEMARIE VAN SCHOONDERWALT
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar lof”
Door Dagmar op zaterdag 25 jun 2022 22 | vestiging Son
Vanaf het eerste oriënterende gesprek tot de laatste montage, alleen maar lof. Professionele adviseur met hart voor de zaak, goed en passend advies, goed leesbare offerte en na eerste vaststelling een mooie fotocollage van de toekomstige keuken. Ook de montage, niets dan lof. Precieze en nette vaklui, alles past, er wordt meegedacht en uitstekend gecommuniceerd. Een aanrader voor ieder die op zoek is naar maatwerk en persoonlijke aandacht. Wij zijn fan.
FOTO VAN DAGMAR
Reactie of foto toevoegen
“Een super mooie keuken”
Door Mariska Engels op donderdag 26 mei 2022 22 | vestiging Stein
Ik heb echt een super mooie keuken! Ik wist niet goed wat ik wilde maar er erg met mij meegedacht, goed doorgevraagd op wat ik wel en niet wilde. Bij het maken van keuzes werden voor- en nadelen genoemd en alternatieven doorgesproken. Er was voortdurend alle tijd en ook nadat ik de keuken besteld had kon ik terecht met vragen of het doorvoeren van kleine wijzigingen.
FOTO VAN MARISKA ENGELS
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de nieuwe keuken”
Door Familie Feron op zaterdag 14 mei 2022 22 | vestiging Stein
We zijn in de showroom heel netjes en uitgebreid geholpen en geïnformeerd, met eerlijke en duidelijke informatie. We hebben gekozen voor een glanzende, witte keuken die in een prachtig ontwerp voor ons is vormgegeven. De kwaliteit van de geplaatste keuken is heel goed. Ze is vakkundig geplaatst. Geen klachten. We zijn er heel blij mee.
FOTO VAN FAMILIE FERON
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Hans op vrijdag 6 mei 2022 22 | vestiging Son
Mede dankzij goed advies prachtige keuken gekocht bij Goergen in Son. Levering en plaatsing volgens afspraak in de geplande week. Enkele kleine onvolkomenheden zijn na afloop perfect hersteld door vriendelijke, nette en deskundige medewerkers. Contacten met de dames aan de telefoon en receptie waren altijd correct en adequaat. Een aanrader als je naar een nieuwe keuken op zoek bent!
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is werkelijk prachtig”
Door Karlijn op zondag 27 mrt 2022 22 | vestiging Son
Wij hebben vanuit een nieuwbouwproject onze keuken gekocht bij Goergen. Wij zijn erg blij met onze mat zwarte keuken van Siematic (de vingervlekken waar wij zo bang voor waren vallen overigens erg mee). Hij is werkelijk waar prachtig en krijgen er ook veel complimenten over! We hadden bij de verkoop wel iets meer details en informatie willen hebben over onze apparatuur. Deze is standaard en dat hadden we niet verwacht (bv draaiplaat oven/magnetron ipv stilstaand). Hadden liever net een luxere variant van willen hebben. Een paar weken geleden toch wel even contact opgenomen met de klachtenservice omdat onze oven/magnetron veel herrie maakte. Dit werd al snel opgepakt. Siemens heeft laatst onze oven weer netjes gerepareerd en hij is weer lekker stil. Prima service dus! Wij zouden vrienden en familie aanraden om hier een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Moeizame montage”
Door Vivian op donderdag 10 mrt 2022 22 | vestiging Stein
Tijdens het gesprek in de winkel was alles mogelijk, ook de plaatsing van de keuken voor onze verhuisdatum. Uiteindelijk bleek dat men voor de plaatsing monteurs ingehuurd had, die verscheidene zaken verkeerd geïnstalleerd als ook beschadigd hebben. Het blad en de vaatwasser verkeerd geïnstalleerd, het blad schots en scheef, beide delen niet aansluitend. Er werden gaten voor kabels gemaakt in de kasten achterdoor, terwijl deze niet gebruikt konden worden vanwege de lades. Daarna moesten opnieuw gaten gemaakt worden in de plint. In plaats van kasten te dragen werden deze gesleept over de nieuwe vloer (alleen de eerste waar we zelf bij waren werd gedragen). Scherpe voorwerpen werden geschoven over afzuigkap en blad. Meerdere producten waren beschadigd (geleverd en tijdens installatie), zoals de afzuigkap, kasten, strips en de kookplaat. Ondertussen zijn drie bedrijven geweest om de problemen die de monteurs veroorzaakt hebben op te lossen, waaronder Goergen zelf. Op emails waar we om uitleg en oplossingen vragen krijgen we geen reactie. De verkoper zei ons dat hij graag wilde langskomen en zou bellen, ook van hem hebben we niets meer gehoord. Ondertussen zijn we meer dan drie maanden verder en het is nog altijd niet helemaal opgelost. We begrijpen dat waar mensen werken dat er iets fout kan gaan; men zou verwachten dat dat dan naar behoren opgelost wordt. Het geeft ons het gevoel dat zogauw men de opdracht gegeven heeft, men niets meer hoeft te verwachten (zolang het geld maar betaald wordt). Heel erg jammer, en bijzonder teleurstellend. Zeker als men kijkt naar de 4 kernwaarden die op hun site vermeld zijn... Voor ons nooit meer Goergen en we kunnen dit bedrijf helaas niet aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke tien voor de service”
Door fam. Greijn op maandag 14 feb 2022 22 | vestiging Son
Wij hebben onze keuken ruim 8 jaar geleden gekocht bij Goergen. De deur van de koelkast was scheef gaan hangen. Na een telefoontje is er een monteur langs geweest om de deur opnieuw te stellen. Er waren geen kosten aan verbonden. Wat ons betreft een dikke tien voor de service.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie nieuwe keuken”
Door Frank op donderdag 10 feb 2022 22 | vestiging Son
We hadden al een duidelijk beeld van hoe onze keuken er uit moest zien. Toch heeft onze contactpersoon (Yves) ons idee naar een hoger plan getrokken. Mede door de juiste apparatuur voor te stellen en verder mee te denken in materiaal en afwerking. Het is niet onze eerste keuken die we aanschaffen, wel de best geleverde (compleet en op tijd). Montage ook zonder problemen. Onvolkomenheden zijn zonder zonder enige discussie opgelost.
FOTO VAN FRANK
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Anne-Marie Weijters en Cor Jacobs op donderdag 10 feb 2022 22 | vestiging Son
Na een adviesgesprek hebben wij een SieMatic keuken met apparatuur van Siemens gekocht, te weten inbouwoven, kookplaat(inductie), afzuigkap, afwasautomaat, vriezer en koelkast. Wij zijn tevreden over het deskundig advies van Marcel Nieuwhof hieromtrent, duidelijke informatie m.b.t. de mogelijkheden voor de opstelling van de keuken. Hiervoor werd ruimschoots de tijd genomen. De keuken is tevens op tekening gezet, waardoor het geheel inzichtelijker werd. Prima service, ook na het plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst positieve ervaring”
Door schakenraad op donderdag 27 jan 2022 22 | vestiging Son
Ik bestelde een keuken en een meterkast op maat gemaakt. Mijn ervaring met Goegen keukens Son is uiterst positief. Afspraken worden nagekomen, als iets net niet helemaal klopt wordt het direct hersteld. Ik heb de contacten in de zaak, door het plaatsend personeel en aan de telefoon als zeer positief ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Joyce Suyk op maandag 3 jan 2022 22 | vestiging Stein
Eerst hebben we zelf de show keukens kunnen bekijken. Waarna we ontvangen werden. Ik had foto's van de bestaande keuken meegenomen waardoor we meteen uitleg kregen over wat wel en niet mogelijk was. Het was heel effectief en onze wensen werden meteen op de tekening gezet. Daarna volgde er nog een afspraak en werden de puntjes op de i gezet. We zijn zeer tevreden over de gang van zaken en blij met onze keuken.
FOTO VAN JOYCE SUYK
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10 voor alles”
Door Ruud van Spreuwel op vrijdag 17 dec 2021 21 | vestiging Son
We zijn in de showroom heel goed geholpen door de verkoopster. En hebben nu een heel andere indeling gekregen. Veel praktischer als de keuken eerst. Dus we zijn heel erg tevreden.

Aanvulling 20 december 2021:
De keuken is week 25 geplaatst. En we zijn heel tevreden over het meedenken hoe de indeling en plaats moest worden, omdat de keuken helemaal omgedraaid is. Dus helemaal op een andere plaats in de keuken. Het is precies gemaakt zoals gepland was Alles paste. En de keuken is schitterend afgewerkt. Dus een dikke 10 voor alles.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Tessa op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Son
Altijd aardig te woord gestaan, een extra gesprek tbv extra info en wijzigingen van de keuken was geen enkel probleem. Geen druk op (duurdere) koop, altijd het gevoel gehad een realistisch advies te krijgen tav kwaliteit en kosten, en daarmee onze eigen wensen te kunnen realiseren en niet die van de verkoper. Onze vragen en (kleine) problemen na plaatsing werden vriendelijk opgepakt en opgelost. Wij zouden bekenden zeker naar Goergen verwijzen voor een kwaliteitskeuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een super tevreden klant”
Door Gerry Copal op donderdag 21 okt 2021 21 | vestiging Son
Vanuit de schitterende showroom van Goergen Keukens een prachtige SieMatic keuken gekocht. Heel erg vriendelijk en goed meedenkend geholpen door Marcel Nieuwhof. Ondanks de gekte in de markt in Coronatijd is door inspanning van Marcel de keuken op tijd geleverd en meteen geplaatst door een deskundige monteur. Alles functioneert zoals het hoort, dus hier een super tevreden klant die Goergen keukens van harte aanbeveelt.
FOTO VAN GERRY COPAL
Reactie of foto toevoegen
“Gemonteerde keuken”
Door Smit op maandag 11 okt 2021 21 | vestiging Son
Er is geluisterd naar onze wensen, ruim de tijd voor genomen, goede ideeën en tips gegeven over het nog optimaler gebruiken van de ruimte. Bij vragen meteen goed geholpen. Keuken is precies wat we wilde!
FOTO VAN SMIT
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Daan en Saline op woensdag 25 aug 2021 21 | vestiging Son
We zijn erg blij dat we de prachtige keuken hebben gekocht bij Goergen in Son. Vanaf het begin zijn we goed geholpen, is de tijd voor ons genomen en hebben ze ons goed geadviseerd. Ook gedurende het proces zat medewerker Ronald actief in het proces, waardoor wij op de hoogte waren en ook goede keuzes konden maken. Daarnaast vinden we de prijs - kwaliteit verhouding erg goed. Er werd direct een eerlijke prijs gecommuniceerd, daardoor voelen ze ook als betrouwbaar aan. Nadat de keuken geplaatst was, zijn ze ook nog 2 keer op korte termijn terug gekomen om de (kleine) problemen te verhelpen. Dat was geen probleem.
Reactie of foto toevoegen
“Verdienen goede review”
Door Jeroen de Graauw op dinsdag 27 jul 2021 21 | vestiging Son
Vanuit het nieuwbouwproject Willemsbuiten in Tilburg bij Goergen in Son terecht gekomen. Wat een mooie zaak en wat een fijne sfeer hangt er. Natuurlijk zijn we ook andere winkels binnen gegaan om ideeën op te doen. Dat bleek achteraf niet nodig omdat ze een groot aantal opstellingen hebben staan waaruit je voldoende inspiratie kan halen om tot een keukenontwerp te komen wat 100% naar wens is. In het verkoop traject werd er door ons geen druk ervaren, niet de typische koehandel waar de keukenbranche (helaas) om bekend staat. Ronald Mennen heeft ons super geholpen, nam tijd voor ons in alle gesprekken die we met hem gehad hebben. Wij hebben nooit het gevoel gehad dat we onder druk werden gezet om tot aanschaf over te gaan. We moesten ivm de sluitingsdatum al tot aanschaf van een keuken overgaan voordat onze financiering voor de woning rond was. Ook dit was geen probleem, er werd een ontbindende voorwaarde in de order opgenomen. Dat geeft wel wat rust moet ik toegeven. De prijs was in onze ogen correct, gebaseerd op ervaringen uit het verleden. Natuurlijk is er wel wat ruimte om te handelen, misschien wel bewust. Dit geeft de kopende partij altijd een goed gevoel. Er werd ons de mogelijkheid geboden om bij de fabrikant van de keukenbladen een materiaal keuze te doen. Daarmee wisten we zeker dat we het juiste blad hadden gekozen. De informatie verstrekking mbt levering is ook prima. Er waren leverproblemen met onze oven, maar dat werd ons netjes voor de levering bekend gemaakt. Overigens werd oven geleverd op de 2e montage dag, dus we hebben nooit zonder gezeten. De installatie is prima verlopen en op een paar kleine puntjes na was de keuken binnen 2 dagen volledig geïnstalleerd. Deze openstaande punten (kleine beschadigingen en ontbrekend paneel) zijn als nazorg opgepakt en ondertussen ook netjes hersteld. Zowel de monteur die eerste installatie gedaan heeft als degene die de nazorg punten kwam oplossen, gaven mij een indruk van vakmanschap. Geen stress, men werkte gestaag door en vooral netjes. Na installatie alle verpakking materialen mee genomen. Fijn... Op het moment van het schrijven van deze review heb ik nog geen gebruik hoeven maken van de service afdeling van Goergen, kan daar dus ook niets over zeggen. Gevoelsmatig denk ik dat dat ook wel snor zit. Samenvattend; Ik zou er zo weer een keuken kopen en kan Goergen keukens Son warm aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door M.J. de Vroom op donderdag 15 jul 2021 21 | vestiging Son
Hallo allereerst hebben wij een zeer goede informatie gehad over de siematic keuken en apparaten de voor en nadelen op een rij. Tevens goed kunnen onderhandelen en zijn zeer tevreden.

Aanvulling ontvangen 20 juli 2021: Keuken is al geleverd en ben erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Ruud Ketelaars op maandag 12 jul 2021 21 | vestiging Son
Bij Goergen Keukens een keuken aangeschaft. Schitterend design. Echt waar voor je geld. Vriendelijke mensen, snelle levering. Kortom: super tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Bas Hendrix op zaterdag 3 jul 2021 21 | vestiging Stein
Wij hebben een Siemens keuken gekocht met daarbij de hedendaagse inbouw apparaten van Siemens. Het hele traject van bestellen, leveren en plaatsen van de keuken verliep zonder noemenswaardige incidenten. Wij zijn zeer te spreken over de adviezen, know how en het geduld van Marc Hermans. Die man gun ik iedere klant van Goergen. Er is een enkel minpuntje waarvan ik gewag wil maken en dat betreft de ingehuurde montageman die mbt uitleg van de apparaten en de aansluiting te kort is geschoten. Maar ook dat is inmiddels opgelost (door Marc Hermans). Dan de vraag of we geheel tevreden zijn over Goergen, dan is dat een volmondig ja. Front Office en Back Office werken daar uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Fam. Mateijsen op maandag 28 jun 2021 21 | vestiging Son
Onze ervaring met Goergen Keukens is goed. Wij voelden in de showroom geen druk van een verkoper. Dit is de reden dat we later weer zijn gaan kijken. We zijn enorm goed geholpen door Wendy. Niets was teveel en ze heeft met ons samen de goede indeling gemaakt en had veel tips waardoor de keuken helemaal naar de zin is. Ook door haar werd er geen druk uitgeoefend zoals je weleens hoort bij andere zaken, we konden beslissen wanneer wij dat wilden of eraan toe waren. Helaas bij de plaatsing wel wat mis gegaan maar alles is keurig netjes opgelost en de service achteraf was echt top. En vooral de service achteraf juist zo belangrijk en dat was echt goed.
Reactie of foto toevoegen
“Goede investering”
Door Hein Diks op woensdag 23 jun 2021 21 | vestiging Son
Op advies van Yves Schlosser een prachtige keuken aangekocht, die volledig voldoet aan mijn eisen van een kritische en ervaren hobbykok! Van zijn advies tot en met plaatsen en monteren van de keuken (bij deze complimenten voor de monteur met de naam Michael) is alles vlekkeloos verlopen. Ik geniet dagelijks van deze goede investering!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Patrick de Rooij op maandag 21 jun 2021 21 | vestiging Son
Wij hebben een Systemat AV2035 gekocht (wand + kookeiland). Adviesgesprekken verliepen goed en heeft ons ook geholpen om de juiste keuzes te maken.
Afspraak voor levering en installatie was ook prima. Installatie zelf duurde 2 dagen en niet alles was geleverd en er waren een paar krasjes op de deurtjes. Verder was de achterwand (keramiek) er ook niet. Service daarna prima, alles netjes gemeld en na meerdere bezoekjes alles ook goed afgehandeld. Al met al zijn wij erg tevreden en genieten elke dag van de keuken. Enig minpuntje is dat de vingers op de deuren (greeploos) vrij goed zichtbaar zijn.
FOTO VAN PATRICK DE ROOIJ
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keukenzaak”
Door Stefan en Mariëlle Vinken op vrijdag 11 jun 2021 21 | vestiging Stein
In juli 2018 hebben wij een appartement in aanbouw gekocht in het Polverparkplan in hartje Maastricht. Goergen was de door de aannemer aanbevolen keukenleverancier. In augustus 2018 hebben wij de prachtige showroom in Stein voor het eerst bezocht. Wij waren zeer aangenaam verrast door de inrichting, het aanbod, de vriendelijke bejegening vanaf het 1e moment.
Wij moesten onze nieuwe keuken samenstellen aan de hand van een tekening van ons nieuwe appartement. Langzaam maar zeker zijn we tot de opbouw ervan gekomen. We konden een groot eiland plaatsen van 335 cm, met een flinke kastenwand erachter. De lades en kasten in het eiland zijn uitgevoerd in een hoogglans crème lak van hoogwaardige kwaliteit. Het blad is prachtig donker van kleur, met mooie nerven en is van composiet. De kastenwand daarentegen is van donker hout, hetgeen zeer mooi matcht bij het blad van het eiland. Onze apparaten zijn allemaal van Miele (koelkast, stoomoven, combi-magnetron, koffieapparaat, inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. Dit functioneert allemaal bijzonder goed. De apparaten zijn uitgevoerd in zwart, en passen daardoor heel mooi in de houten achterwand en bij het donkere blad. We hebben het afgemaakt met een mooie, diepe zwarte spoelbak en een zwarte Quooker. Omdat wij lang moesten wachten op de oplevering van ons appartement, hebben we vaker wat aan de samenstelling van de keuken veranderd. De laatste verandering was de mooiste. SieMatic kwam met een volledig nieuwe model, SLX. Hierdoor was het mogelijk om het blad flinterdun te maken (12 mm). Bovendien is onder het blad, maar ook in de kastenwand een prachtige led-verlichting aangebracht, die op verschillende standen licht geeft, van warm tot zakelijk. En de dikke kers op de taart is het hoekvitrine element dat we aan de kopse kant van het eiland hebben laten inbouwen. Met prachtige messing afwerking in helder glas. Een genot om naar te kijken én een genot om te bezitten! Het is niet goedkoop, maar absoluut meer dan de moeite waard! Prijs-kwaliteit verhouding is goed, voorzover wij dat kunnen beoordelen.
Tenslotte nog een compliment aan Ingrid, onze verkoopadviseur: zij heeft continu met ons meegedacht, ons goede ideeën gegeven en bij al onze wijzigingen geduld en deskundigheid blijven tonen. Echt een topper!
En chapeau aan de jongens die de keuken geplaatst hebben. Een hels karwei, dat bijna 3 dagen heeft geduurd. Maar het resultaat is er dan ook naar! Wij genieten er dagelijks met volle teugen van en raden iedereen aan deze prachtige keukenzaak te bezoeken en zich te laten inspireren door al het moois wat Goergen te bieden heeft!
FOTO VAN STEFAN EN MARIËLLE VINKEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Simon van der Heijden op zaterdag 29 mei 2021 21 | vestiging Son
Ik heb een keuken van Siematic gekocht. Vooraf duidelijk overleg gepleegd in de showroom, goed advies gehad. De installatie was goed; nog aan paar punten moesten naderhand worden opgelost omdat er iets niet meegeleverd was en 1 kastje beschadigd. Dit is vervolgens helemaal netjes opgelost en in goede communicatie. Al met al zeer tevreden met de keuken en met de service van Goergen Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Edward Renders op donderdag 20 mei 2021 21 | vestiging Son
Goede winkel
Overzichtelijk
Leuke winkel
Genoeg keuze
Goed advies
Meedenkend over inrichting
Dus al met al een tevreden klant
FOTO VAN EDWARD RENDERS
Reactie of foto toevoegen
“Siematic keuken”
Door P. Kusters op dinsdag 13 apr 2021 21 | vestiging Stein
Onze gekochte sie-matic keuken is geadviseerd door dhr. Klinkenberg, deskundig, eerlijk en vriendelijk. Het werken en koken bevalt bijzonder goed, alle apparatuur gebruiksvriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Ingrid & Joëlle op zondag 7 mrt 2021 21 | vestiging Stein
We hebben een prachtige keuken gekocht bij Goergen. René van Tilburg heeft ons altijd juiste tekst en uitleg gegeven om de juiste keuzes te kunnen maken. Hij had enorm veel kennis van apparatuur en mogelijkheden. Helemaal happy met het eindresultaat!
FOTO VAN INGRID & JOËLLE
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuken”
Door Vincent Elschot op zaterdag 27 feb 2021 21 | vestiging Son
Prima keuken gekocht bij Goergen. Perfect passend in de beschikbare ruimte en voorzien van alle luxe, moderne apparatuur. We genieten er nog elke dag van. Alle lof voor de verkoper, maar zeker ook voor de installateurs!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Léon Mutsaers op dinsdag 23 feb 2021 21 | vestiging Son
Voor een nieuwbouwwoning heb ik mijn keuken bij Goergen besteld. In de ontwerpfase zijn verschillende opties bekeken en de uitwerking van mijn eerste keus is heel nauwkeurig gebeurd. Ondanks COVID-19 werd de keuken op tijd geleverd en is deze uiterst vakkundig gemonteerd. Kleine mankementjes waren snel gemeld, maar het duurde wel wat lang voordat het helemaal was opgelost. Daarentegen bleek later nadat de interieurbouwer was geweest dat een onderdeel niet de juiste maat had. Dat is kostenloos nageleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Veel aandacht aan ons gegeven”
Door Bart Versteeg op dinsdag 19 jan 2021 21 | vestiging Stein
Van het eerste contact tot en met de laatste afwerking werd veel aandacht aan ons gegeven. De adviezen voor de samenstelling van de keuken waren goed, de behandeling was heel prettig.

Aanvulling ontvangen 19 januari 2021: Onze keuken is in november geleverd en gemonteerd. Ook dat is prima verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Roland Boogers op maandag 18 jan 2021 21 | vestiging Son
Bij Goergen een keuken gekocht na een heel fijn advies gesprek met adviseur Wendy Strik. Wat voor mij belangrijk is dat ik ergens een goed gevoel bij heb en dat was vanaf het eerste moment het geval. Adviseur nam alle tijd voor me om samen tot de beste oplossing te komen. Tevens erg goed advies inzake het bouwbedrijf voor de voorbereidende werkzaamheden. De plaatsing van de keuken is ook helemaal vlekkeloos verlopen inclusief de inbouw en het aansluiten van de Miele oven en de Bora kookplaat. Uitmuntende service en geen seconde spijt dat ik voor Goergen heb gekozen! Dikke 10!
Reactie of foto toevoegen
“Meedenken in mogelijkheden”
Door Anouk van Lottum op vrijdag 6 nov 2020 20 | vestiging Son
Wat een fijne ervaring om bij Goergen keukens Son een keuken te kopen! Meedenken in mogelijkheden, maar ook zeker luisteren naar onze wensen. Niet alleen tijdens het koopproces, maar ook daarna als gewaardeerd klant behandeld te worden. Ja, het kan dat er kleine zaken niet direct juist geleverd worden, dat kan gebeuren en is niet het probleem. Maar de vorm van communicatie en de manier waarop zaken worden opgelost, dat maak het dat je bij Goergen keukens een zeer prettige ervaring krijgt in het hele aankoopproces. Vol trots zijn wij nog elke dag blij met onze keuken en zouden het dan ook iedereen aanraden je keukendroom uit te laten komen door het geweldige team van Goergen keukens Son!
FOTO VAN ANOUK VAN LOTTUM
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Berry Bloemers op vrijdag 6 nov 2020 20 | vestiging Son
Bij het uitzoeken van de keuken erg goed geholpen door de deskundigheid van Lou, hij dacht goed met ons mee! Ook het plaatsen van de keuken is door een vakkundige monteur gebeurd, hij had oog voor alle details. Voor het plaatsen van de keuken is alles nauwkeurig nagemeten, evt. wensen konden we nog doorgeven.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Wilma Hoedemakers op zaterdag 24 okt 2020 20 | vestiging Son
In mei 2020 is door Goergen een keuken geplaatst in ons nieuwe appartement. Wij zijn ontzettend tevreden over het hele traject, vanaf advies, inmeting, plaatsing, begeleiding en nabellen. Reeds bij eerste informatief gesprek hadden we vertrouwen in Goergen, door professioneel advies en begeleiding. Wij waren ook meteen erg enthousiast over aanbod en produkten. Het eindresultaat met een prachtig kookeiland met composiet blad is helemaal naar onze wens. We zijn enthousiast over onze keuken en ik beveel Goergen dan ook van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuze”
Door Maarten op vrijdag 16 okt 2020 20 | vestiging Stein
Na goed rondkijken bij andere leveranciers hebben we besloten met Goergen in zee te gaan voor onze nieuwe keuken. De doorslag gaf hun reputatie, de begeleiding in de toonzaal voordat we een beslissing namen (en zeker ook daarna), de kwaliteit van Siematic en de redelijke prijs. De prijs/kwaliteitverhouding bij de andere keukenzaken was duidelijk minder goed. De levering ging perfect volgens afspraak en de installatie door de zeer plezierige en betrouwbare monteur vlot en nauwkeurig. Twee deurtjes waren niet 100% foutloos uit de fabriek gekomen: ze zijn na enige weken probleemloos vervangen. Kortom, wij vinden dat we een prima keuze hebben gemaakt door onze keuken bij Goergen te kopen!
Reactie of foto toevoegen
“Mooi en functioneel”
Door Familie van der Vrande Helmond op maandag 28 sep 2020 20 | vestiging Son
Goed luisterend , edoch assertief ! Ons bezoek aan de showroom te Son was een bezoek waar we nog best veel aan terugdenken . Goede kennismaking , goed luisterend en goed advies van een specialist ! De onderwerpen welke zeker de aandacht moeten krijgen werden intens maar "ook" in de goede volgorde besproken ! Over het resultaat zijn we super tevreden , onze vrienden en kennissen zijn onder de indruk van de mooie functionele keuken .
Reactie of foto toevoegen
“Goed gevoel niet waargemaakt”
Door Harrie Voss en Jinny Laudy op donderdag 24 sep 2020 20 | vestiging Stein
Goeie verkoop, goed gevoel tot de daadwerkelijke plaatsing plaatsvond, helaas vanaf mei ( eerste plaatsing ) bezig tot heden 24 september 2020,
Inmiddels is de keuken 2 keer in zijn geheel herplaatst en vandaag 3 de keer nieuw blad opgekomen. Tevens zijn er inmiddels herstelwerkzaamheden vloer nodig geweest etc. Een drama en onacceptabel. Los van het feit dat de monteur zijn uiterste best doet klopt de maatvoering niet. Productie blad een groot drama ( Topline service ) Mensen het lijkt gelikt en te mooi om waar te zijn maar deze kant zie je op de site nergens terug. Ook bij deze zogenoemde topzaak kan het misgaan. Ben gewaarschuwd! Ze geven op de website aan alles op te lossen. Wij zijn benieuwd hoe en wanneer?s
FOTO VAN HARRIE VOSS EN JINNY LAUDY
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooie keuken”
Door Marie-Jose en Henk Vossen op woensdag 16 sep 2020 20 | vestiging Stein
Hele complete informatie verstrekking. We waren vanaf het begin al erg onder de indruk van de manier we geholpen werden door Marc Hermans. Echt een topadviseur. Ook het advies om de volledige verbouwing door Balans bouw te laten uitvoeren was in 1 woord fantastisch. We hebben nu een erg mooie keuken die betaalbaar is en aan al onze wensen voldoet.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door Ingrid Vogels op zondag 30 aug 2020 20 | vestiging Son
Nadat onze binnenhuisarchitect Perry Hanssen ons adviseerde om de keuken uit te gaan zoeken bij Goergen, waren wij blij verrast met de zeer verschillende mogelijkheden en keuzes. We werden hier goed in geadviseerd én gehoord. Uiteindelijk hebben we een prachtige keuken waar we elke dag heel blij mee zijn!
FOTO VAN INGRID VOGELS
Donkere keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken prima nagekomen”
Door M.R.Dekkers op donderdag 6 aug 2020 20 | vestiging Stein
Eind maart hebben een prachtige keuken bij Goergen Keukens gekocht. Het hele traject van advies t/m plaatsing van de keuken is uitstekend verlopen. Zijn altijd heel goed geïnformeerd middels mails e.d. over de stand van zaken op de momenten dat er iets stond te gebeuren. Afspraken werden prima nagekomen en de installatie van de keuken is prefect verlopen. Wij kunnen Goergens Keukens aan iedereen aanbevelen.
FOTO VAN M.R.DEKKERS
Keuken met uitzicht
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Goergen Keukens
  Son (106 ervaringen), Ekkersrijt 4141, 5692 DD Son, tel 0499-491100
  Stein (78 ervaringen), Nijverheidsweg 17-18, 6171 AZ Stein, tel 046-4331367
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.