Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Woudenberg (Utrecht)
38 ervaringen (1 week geleden)
Den Bosch (Noord-Brabant)
63 ervaringen (4 dagen geleden)
6 vestigingen
1808 ervaringen (5 dagen geleden)
Middelharnis (Zuid-Holland)
184 ervaringen (3 weken geleden)
Son (Noord-Brabant)
35 ervaringen (3 weken geleden)
Apeldoorn (Gelderland)
221 ervaringen (1 week geleden)
Rotterdam (Zuid-Holland)
10 ervaringen (2 maanden geleden)
3 vestigingen (Zuid-Holland, Utrecht)
20 ervaringen (3 weken geleden)
8,7

Goergen Keukens

Score uit 10 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
2 vestigingen (Limburg & Noord-Brabant)
Gebruikersfoto: Panelen met naden
1 / 1
1 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Goergen Keukens
Goergen Keukens is een familiebedrijf met al 85 jaar ervaring in keukens
Ervaringen
Er zijn 10 ervaringen over Goergen Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Super verlopen”
Door van Stratum op zaterdag 5 mei 2018 '18 | vestiging Son
We hebben de totale keuken laten ontwerpen en plaatsen, inclusief pantry voor koffie.
het hele traject van de hulp bij de keuzes in de winkel, tot het plaatsen en de nazorg is super verlopen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
9,8
Poggenpohl Den Bosch
Den Bosch (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 63 ervaringen
8,7
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 10 ervaringen
“Nieuwe keuken”
Door Familie Rademakers op maandag 23 apr 2018 '18 | vestiging Stein
Nieuwe keuken gekocht. Advies verkoper zeer goed. Mochten zelf het graniet uitzoeken en alles volgens planning. Problemen werden zonder meer verholpen. Wij raden dit bedrijf zeker aan.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1808 ervaringen
7,4
Keukenvision
3 vestigingen (Zuid-Holland, Utrecht)
“Redelijk” score uit 20 ervaringen
“Geweldige keuken”
Door Nicole Poels op donderdag 12 apr 2018 '18 | vestiging Stein
een nieuwe keuken gekocht voor in onze nieuwe huis. Er werd echt meegedacht en geluisterd naar onze wensen. We hebben nu een geweldige keuken die echt het centrale punt is in ons huis. Heerlijk!! en niet alleen om te keuken, maar ook om gezellig na te tafelen of 's avonds aan te borrelen!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
9,6
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 35 ervaringen
9,8
Velthuizen Keukens
Woudenberg (Utrecht)
“Fantastisch” score uit 38 ervaringen
“Chapeau”
Door J. van der Walle op dinsdag 10 apr 2018 '18 | vestiging Stein
Zeer klantvriendelijk. Duidelijke en snelle communicatie. Aanpassingen van de keuken tijdens de bouw werden snel en correct opgepakt. Uiteindelijk een perfecte keuken van Siematic geleverd gekregen. Het levering proces en plaatsing verliepen soepel. Plaatsing in 2 dagen door een vakman. Chapeau.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
9,2
Voortman Keukens
6 vestigingen (heel Nederland)
“Uitstekend” score uit 221 ervaringen
9,7
Tieleman Keukens
Middelharnis (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 184 ervaringen
“Projectkeuken”
Door Martijn van Rooij op donderdag 29 mrt 2018 '18 | vestiging Stein
Bij Goergen Keukens in Stein een keuken afgenomen. Betrof hier een project keuken inbegrepen bij mijn nieuwbouw woning. Goergen heeft zeer veel tijd genomen bij het advies omtrent aanpassingen en wensen voor de keuken. Hierbij werd het zelfs na sluitingstijd. Aanpassingen waren mogelijk, ook wisseling van apparatuur, met daarbij zeer marktconforme prijzen. Plaatsing was perfect, alles correct besteld en geleverd. Complimenten aan de keuken plaatser. Een minpunt is wel dat de keuken plaatser niet ook de aansluitingen op elektra en water regelt en dat de daaropvolgende installateur niet aansluitend kwam. Bij het aansluiten van de inductie plaat was deze helaas beschadigd, dit is door Goergen snel en netjes opgelost door levering en plaatsing van een nieuwe plaat. Kortom zeer tevreden en een aanrader wat mij betreft.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
9,8
Poggenpohl Den Bosch
Den Bosch (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 63 ervaringen
8,7
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 10 ervaringen
“Prima”
Door Ramakers op zondag 4 mrt 2018 '18 | vestiging Stein
* prettige begeleiding in voortraject.
* niet opdringerig.
* goede communicatie in voor,tijdens en service traject.
* prettige montageploeg.
* prima service.
* zal bedrijf aan raden bij kennissen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1808 ervaringen
7,4
Keukenvision
3 vestigingen (Zuid-Holland, Utrecht)
“Redelijk” score uit 20 ervaringen
“Prima verlopen”
Door Lisa1984 op zaterdag 1 okt 2016 '16 | vestiging Son
We hebben een hacker systemat keuken gekocht bij Goergen. De hulp in de winkel was super, er werd goed meegedacht en rekening gehouden met het genoemde budget. Hele proces eigenlijk prima verlopen, goede communicatie enz. Ook de montage was goed geregeld. De monteur werkte erg voorzichtig (geen beschadigde muren, plafond of vloer dus) en wist duidelijk waar hij mee bezig was. Ook service achteraf, toen er een plank verkeerd bleek te zitten was goed. Zeker een aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“DAS rechtsbijstand kent Goergen Keukens”
Door Carla op donderdag 22 sep 2016 '16 | vestiging Stein
Voor de mannen die dit lezen; je koopt een metallic lak auto, maar de motorkap is niet van metallic lak. Want metallic lak is kwetsbaarder voor bijvoorbeeld neervallende steentjes en dat kan deukjes veroorzaken. Daarom is de motorkap van speciale folie met een folienaad. De autoverkoper heeft dit voor u gedaan zonder overleg. Enfin, jammer, heel jammer want we zijn goed geholpen. Ik (vrouw) wilde graag een keuken zonder naden, oftewel een keuken zonder lijmnaden. Dit heb ik zeker 5x aangegeven aan de verkoper. Keuken (zonder lijmnaden) wordt geplaatst, echter de 2 halfhoge kasten die grenzen aan het aanrecht is met 2 planken voorzien van een lijmrand. Foutje, zegt een bekende in de keukenbranche. En zo dacht ik er ook over, foutje kan gebeuren. Ik bel Goergen, Goergen komt en zegt nee hoor geen foutje?! U hebt hiervoor getekend, getekend voor 2 zijpanelen waarvan de lijmnaad zichtbaar is. Echt niet! Goergen heeft dit voor mij gedaan, zegt Goergen. Voor mij? Ja voor u, deze panelen zijn namelijk krasvast. Ik ben vol verbazing, hoevaak heb ik in de keukenzaak aangegeven, tijdens de verkoop, geen keuken te willen met lijmnaad. Ja zegt Goergen, maar de panelen die u wenst zijn duur. Duur, ik ontplof van binnen. Ik, die misschien 1 of 2 keer in haar leven een keuken koopt is misleid. Als ik had geweten dat ik deze lijmpanelen kreeg dan had ik deze keuken helemaal niet gewild, dan had ik voor een andere oplossing gekozen. Bijvoorbeeld voor een houtstructuur halfhoge kast, want de deurpanelen zijn prachtig. Goergen komt met een oplossing. Ik mag 2 panelen los kopen. Kopen, durf niet eens naar de prijs te kijken ... á €1300! Ik bied aan; dat ze de kras in de rvs tafelpoot niet hoeven te repareren, dat ze het stucwerk van de muur en plafond, die tijdens het plaatsen van de keuken zijn beschadigd, niet hoeven te repareren. Krijg ik dan wel 2 panelen? Alstublieft! Nee... zegt Goergen. U hebt getekend, voor 2 panelen met lijmnaden :-(
FOTO VAN CARLA
Panelen met naden
Reactie of foto toevoegen +28 bedankjes
“Vakmensen!”
Door Moolhuizen op maandag 27 okt 2014 '14 | vestiging Son
Na bezoeken aan diverse keukenzaken in Brabant zijn we bij Goergen in Son uitstekend geslaagd. Het complete traject van de eerste kennismaking tot en met de plaatsing van de keuken is fantastisch verlopen. Ik ben uitermate tevreden over het verkregen advies en heb ervaren hoe prettig het is als er echt met je meegedacht wordt. Alle gemaakte afspraken zijn zeer stipt nagekomen. Het resultaat is een geweldige keuken die aan al onze eisen voldoet tegen een schappelijke prijs. Het blijft natuurlijk een flinke uitgave, maar het resultaat is er dan ook naar. Dikke complimenten voor dit bedrijf dat ons geen moment het gevoel gegeven heeft dat we er alleen voor stonden. (Buiten)gewoon goed!
Reactie of foto toevoegen +32 bedankjes
“zeer tevreden”
Door rob op maandag 25 aug 2014 '14 | vestiging Stein
Na diverse keukenbedrijven bezocht te hebben heb ik mijn keuken gekocht bij goergen. En wel een systemat van hacker. Ontvangst is vriendelijk en open. Advies wordt verkoop gericht gedaan, dus het liefst meteen de knoop doorhakken (voor ons geen probleem maar er zijn mensen gevoelig voor en dan teken je mischien wat snel), maar neem gewoon de tijd om meerdere zaken te bezoeken voor een goed vergelijk te kunnen maken. Voor vragen en advies wordt ruim de tijd genomem iig. Levering is flexibel en geheel volgens afspraak verlopen. Vakkundige monteur heeft keuken uitstekend geplaatst. Bij controle zeer lichte schade aan twee panelen. Na 1 telefoontje werden panelen besteld en binnen 4 weken na afspraak geheel kosteloos vervangen. Prijs technisch prima in orde ook vergeleken met pallen in duitsland. Zelfde keuken met zelfde apparatuur was daar duurder.
Reactie of foto toevoegen +35 bedankjes
Vestigingen Goergen Keukens
aSon (3 ervaringen), Ekkersrijt 4141, 5692 DD Son, tel 0499 - 49 11 00
bStein (7 ervaringen), Nijverheidsweg 17-18, 6171 AZ Stein, tel 046 - 433 13 67
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.