Feedback
9,4

St. Pieter

Website: www.st-pieter.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.st-pieter.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van St. Pieter
St. Pieter dé badkamer en vloeren specialist!

Vanaf de oprichting van St. Pieter Tilburg in 1974 staat innovatie en een ruim productaanbod centraal. St. Pieter is een dynamische onderneming; onze professionals volgen ontwikkelingen op sanitair- en tegelgebied op de voet en signaleren de nieuwste trends voor u. Zo bieden wij u altijd het nieuwste van het nieuwste op het gebied van badkamers, tegels, natuursteen en vloerverwarming.

Een enthousiast team staat voor u klaar! Bij St. Pieter voldoen we graag aan uw wensen. Of het nu gaat om een bezoek aan onze showroom, het uitzoeken van wand- of vloertegels, sanitair of een complete badkamer.

Wanneer u een afspraak maakt voordat u ons bezoekt, bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips en inzicht in uw mogelijkheden. Bij St. Pieter nemen we graag de tijd om uw wensen door te nemen.
Ervaringen
Er zijn 197 ervaringen over St. Pieter. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren138 ervaringen
4 sterren50 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren0 ervaringen
1 ster2 ervaringen

Per vestiging:
“Onze badkamer is schitterend”
Door Fam. v.d. Boomen op donderdag 14 okt 2021 21 | vestiging Eindhoven
Wij zijn op advies van onze interieurbouwer op St Pieter geattendeerd! Kenden het bedrijf niet maar waren zeer verrast bij binnenkomst! Prachtig bedrijf.. geven prima advies en nemen alle tijd voor je! We zijn heel goed geslaagd en superblij met Sint Pieter! Onze badkamer is schitterend geworden! Sint Pieter Eindhoven zeker een aanrader!!�
Reactie of foto toevoegen
“Naar wens verlopen”
Door Fons en Nelly peeters. op zondag 26 sep 2021 21 | vestiging Tilburg
Wij zijn blij met onze keuze en bijna alles is naar wens verlopen. We wachten nog op een paar onderdelen. De samenwerking met Tommy van de Louw en zijn medewerker was erg plezierig.

Aanvulling ontvangen 28 september 2021: Wij hebben bij St. Pieter een complete badkamer gekocht, deze is al geleverd en gemonteerd. Alles is naar onze wens verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Vloer ziet er geweldig uit”
Door Nelly Kuijpers op donderdag 16 sep 2021 21 | vestiging Tilburg
Werden zeer vriendelijk ontvangen en goed geïnformeerd over ons uitgekozen product. Ook bezorging was naar wens, hebben de tegels zelfs eerder kunnen krijgen dan gepland was! En nu de vloer is geplaatst ziet hij er geweldig uit, goede keus geweest .
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor de goede service”
Door Mecheline en Jan Gregoor op donderdag 16 sep 2021 21 | vestiging Eindhoven
Zeer goed geholpen door Pim en zijn collega's. We wilde de vloer gelegd hebben voor de bouwvak vakantie, 3 dagen daarvoor kregen we pas de sleutel. Maar Het is hun gelukt dat de vloer gelegd was voordat hun vakantie hadden en hoe. De vloer is prachtig en ligt er geweldig in. Chapeau chapeau voor jullie allemaal. Jullie zijn zeer zeker aan te raden. Nogmaals bedankt voor de goed service.
Reactie of foto toevoegen
“Tegelaankoop voor badkamer”
Door Marcel op donderdag 9 sep 2021 21 | vestiging Tilburg
Fijn geholpen. Vertraging in afleveren was geen enkel probleem. Vlekkeloos!
Reactie of foto toevoegen
“Goed team”
Door M van Bergen op woensdag 8 sep 2021 21 | vestiging Tilburg
Vanaf het eerste contact heldere communicatie. Ook werden de afspraken ruim ingepland, zodat wij ons niet hoefden te haasten. Een goed team over de vloer om onze mooie badkamer te installeren en op tijd op te leveren
FOTO VAN M VAN BERGEN
Reactie of foto toevoegen
“Fijne zaak”
Door Jules Hezemans op vrijdag 3 sep 2021 21 | vestiging Eindhoven
Heel fijne zaak. We hebben ons goed geholpen gevoeld. Wat ook heel prettig was, is dat de montage ook keigoed is uitgevoerd. Dat hebben we ook wel eens anders meegemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Verbouwing van badkamer en toiletruimte”
Door Jurgen en Karin Dingemans op donderdag 2 sep 2021 21 | vestiging Tilburg
Wij hebben onze badkamer en toiletruimte laten verbouwen door St. Pieter met de all in service. De ontvangst in de showroom was vriendelijk en professioneel. Er werd echt tijd voor je genomen om samen tot een mooi resultaat te komen. Ook het personeel dat de verbouwing gerealiseerd heeft was vriendelijk, meedenkend, behulpzaam en professioneel. Wij zijn dan ook super tevreden en ontzettend blij met onze nieuwe badkamer en toilet.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe inloopdouche”
Door Sonja Lagerweij op donderdag 2 sep 2021 21 | vestiging Tilburg
Wij zij heel gelukkig met onze inloopdouche. In dit appartement zat een heel oud bad en een soort van inloopdouche (glazen wand). De vakkundige monteurs hebben alles verwijderd en een compleet nieuwe inloopdouche met alles wat daarbij hoort geplaatst. Iedereen die komt kijken vindt het een superdouche en ruimte.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop wastafelmeubel”
Door A Timmermans op donderdag 26 aug 2021 21 | vestiging Tilburg
Goed geholpen en dachten mee voor oplossing.
Reactie of foto toevoegen
“Naar volle tevredenheid”
Door Wim en Sjannie de Rooij op donderdag 26 aug 2021 21 | vestiging Tilburg
Helder duidelijke informatie met een deskundig advies van medewerker. Prettig ontvangst in een ongedwongen sfeer. Medewerker neemt alle tijd voor de klant. Klant krijgt ook alle ruimte om vragen en of voorkeuren uit te spreken die ook serieus in overweging worden genomen.

Aanvulling ontvangen 30 augustus 2021: Aankoop was een badkamer en is inmiddels naar volle tevredenheid geïnstalleerd. Alle lof voor Tommy van de Louw (badkamerspecialist) die dit project tot onze volle tevredenheid heeft uitgevoerd. Dit is een vakman die voor de volle 100% voor zijn vak staat. De installatie is binnen de afgesproken tijd gerealiseerd. Iedere keer onder de douche is genieten en voelen ons als koning en koningin in de prachtige badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer, toilet en vloer”
Door Martin en Janine Werther op donderdag 26 aug 2021 21 | vestiging Tilburg
Super bedrijf. Ik kan ze iedereen aanraden. Bij ons de badkamer laten verbouwen. Vooraf hebben ze zorgvuldig en opname gedaan van de werkzaamheden. Vervolgens een mail ontvangen met werkzaamheden en tijdsbestek. Altijd prettig om te weten. Tijdens de verbouwing werd alles besproken indien nodig. Er wordt netjes gewerkt, alles mooi afgeplakt, na de werkdag alles opgeruimd en zorgvuldig met spullen omgegaan. Het personeel is super. Vriendelijk, deskundig, behulpzaam, meedenkend. Jean Paul belt tussendoor op om te vragen of alles naar wens verloopt. Bij de oplevering wordt alles gecontroleerd en samen nagelopen. Ook na de oplevering konden wij terecht met vragen. Top bedrijf!

Eerdere ervaring van 12 februari 2021: Geweldig bedrijf! Van het begin tot het einde. We zijn in de showroom keurig door Hans geholpen. Eerlijk advies, ruim de tijd genomen en ook lekker informeel. Hij wist twijfels weg te nemen en alles overzichtelijk te maken voor ons. De administratie heeft ons goed op de hoogte gehouden over alles. De planning, de kosten. Alles is stap voor stap benoemd. Zo fijn! Er wordt tijdig en afspraak gemaakt dat ze komen voor de werkopname. Dan wordt alles goed besproken een in samenspraak met ons aangepast indien iets anders moet of beter kan. We weten van dag tot dag wat er gebeurd! Frans en Mohammed hebben ons geweldig geholpen tijdens het uitvoeren van de verbouwing aan de wc en vloer van de beneden verdieping. Échte vakmannen zijn het! Ter plaatse overleggen ze wat ze tegenkomen en ze maken het nog beter dan afgesproken. Terwijl wat afgesproken was al geweldig was! Vanaf minuut één geen spijt gehad. Nu nog de badkamer, maar dat kan alleen maar goed gaan komen. Wij hebben dit bedrijf al bij verschillende mensen aangeraden. Vakmensen!
REACTIE VAN MARTIN WERTHER
REACTIE VAN MARTIN WERTHER
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door Peggy op dinsdag 3 aug 2021 21 | vestiging Eindhoven
Ze nemen echt de tijd om te luisteren naar onze wensen en denken daar ook heel erg goed in mee... dan het om te zien hoe een 3D plannetje omgezet wordt in een badkamer /toilet die nog mooier is geworden dan het plaatje. Ook voor onderaannemer die badkamer heeft geplaatst niks anders dan lof ... denken mee, zijn vriendelijk, werken super netjes en het zijn ontzettende harde werkers. Gewoon TOP! Ik kan iedereen St-pieter aanbevelen
FOTO VAN PEGGY
Reactie of foto toevoegen
“Toilet”
Door Ramón en Patricia Dankers op dinsdag 6 jul 2021 21 | vestiging Eindhoven
We zijn voor de tweede keer super goed en naar tevredenheid geholpen
FOTO VAN RAMÓN EN PATRICIA DANKERS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door B. Smits op woensdag 30 jun 2021 21 | vestiging Tilburg
We hebben een tegelvloer gekocht en laten legen. Met vloerverwarming. In de voorbereiding bleek dat er leidingen te hoog lagen. Deze zijn door St. Pieter verlegd. Zij hebben alles opgelost. Vriendelijk personeel en de vloer is keurig netjes gelegd. Superstrak! Wij zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerrenovatie”
Door Joseph Wirken op vrijdag 25 jun 2021 21 | vestiging Tilburg
Renovatie van de badkamer. Uitgevoerd door Pascal Voets. Hele gebeuren is in goede harmonie verlopen. Vakwerk. Zeer tevreden met het eindresultaat. Zeker aan te bevelen.
FOTO VAN JOSEPH WIRKEN
Reactie of foto toevoegen
“Goede en prettige service”
Door Janine Noordhoek op donderdag 24 jun 2021 21 | vestiging Tilburg
Goede service en prettig, vriendelijke kundig personeel bij het plaatsen van onze badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door C. Vermeer op donderdag 24 jun 2021 21 | vestiging Tilburg
Badkamer gekocht. Zijn zeer tevreden over aankoop badkamer en plaatsing. Fijne samenwerking met de aannemer.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop badkamer”
Door Joost op maandag 21 jun 2021 21 | vestiging Tilburg
Wij hebben een badkamer bij St Pieter via Anthony gekocht. De tijd die er voor genomen werd was goed. Pascal Voets heeft samen met zijn rechterhand Eric de badkamer bij ons geïnstalleerd. Wij zijn wel te spreken over het werk wat er geleverd is. Achteraf moesten er nog wel een paar zaakjes herzien worden maar ik denk dat dit bij andere badkamerspeciaalzaken ook zou kunnen gebeuren. De kwaliteit van het tegelwerk was goed te noemen maar ook de snelheid van het werk. In 7-8 werkdagen was alles geplaatst. Het enige wat nageleverd moet worden is een keramieken wastafel, maar daar kan St Pieter niets aan doen. Wij hopen lang van onze badkamer te mogen genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie tegelvloer”
Door M van Melis op woensdag 16 jun 2021 21 | vestiging Eindhoven
Wij zijn super tevreden over alle contacten en werkzaamheden van en met Sint Pieter. Vanaf het begin in de showroom hadden wij direct een goed gevoel bij de kennis en keuze van onze tegelvloer met totaal vloerverwarming. Ontzettend keurig personeel is er bij ons geweest die trots zijn op hun vak, heel fijn het voelde vertrouwd. Kortom wij zijn ontzettend tevreden!! Nu gaan wij genieten van onze mooie tegelvloer.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Fam. Wijsman op maandag 14 jun 2021 21 | vestiging Tilburg
Wij hebben een badkamer gekocht bij St. Pieter in Tilburg. Planning was goed en duidelijk. Contact met de contactpersoon en werkmensen was zeer goed. Er werd netjes gewerkt en er werd meegedacht. Alles werd steeds keurig achtergelaten. De weinige complicaties waar wij tegenaan liepen werden snel en vakkundig opgelost. Zeker een aanrader om te kopen bij dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Eindresultaat is helemaal naar wens”
Door Christa Oppers-Beumer, Peer AA Oppers op donderdag 27 mei 2021 21 | vestiging Tilburg
We zijn professioneel geadviseerd door al diegenen waar we op de verschillende momenten en fases mee te maken hadden. Het was vooral plezierig dat de planning en uitvoering exact volgens de gemaakte afspraken is verlopen. Dat betekende onder andere dat verbouwperiode waarin er ongemak ontstaat zo kort mogelijk was. De kwaliteit van het geleverde werk is zonder uitzondering uitstekend. Het eindresultaat is helemaal conform onze wensen.
FOTO VAN CHRISTA OPPERS-BEUMER, PEER AA OPPERS
+ Toon extra foto van Christa Oppers-Beumer, Peer AA Oppers
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Carola van Strien op vrijdag 21 mei 2021 21 | vestiging Tilburg
Goede service en advies. Groot assortiment. Snelle levering en klantvriendelijke medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer”
Door marion smolders op donderdag 13 mei 2021 21 | vestiging Tilburg
Denkt mee om te komen tot een plan, vlotte bouw attente mensen die meedenken. Alles goed gecommuniceerd. Prima afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Kersten op maandag 10 mei 2021 21 | vestiging Eindhoven
Wij zijn zeer tevreden over onze badkamer, vanaf de aankoop tot de oplevering is alles goed geregeld. Vooral ook onze complimenten voor het team van J.P. Goes, prettige mensen die vakkundig werk afleveren.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Cees Otterspeer op donderdag 6 mei 2021 21 | vestiging Tilburg
Prima geholpen en begeleidt in de showroom. Zeer ruime keuze aan mooie materialen en onze keuze is perfect en superstrak uitgevoerd. Dus we zeer tevreden.
FOTO VAN CEES OTTERSPEER
+ Toon extra foto van Cees Otterspeer
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Dick Bolderman op maandag 3 mei 2021 21 | vestiging Tilburg
Na de beslissing om met Sint Pieter in zee te gaan kan ik alleen maar zeggen dat het voor ons de juiste keus was. Alles was duidelijke afgesproken. De werkzaamheden verliepen gelukkig zonder noemenswaardige tegenslagen (je komt altijd wel iets onverwachts tegen) en tijdens de werkzaamheden was er ook goed overleg. Enkele naar boven komende issues werden doorgenomen en hierdoor moesten er ook, zij het kleine, wijzigingen gemaakt worden. Niet alleen wijzigen, maar ook uitleg waarom en tips geven. Ik vind dat altijd heel fijn om te kunnen werken. Nu ben ik een keertje de klant ;-) De mensen die bij ons over de vloer kwamen waren allemaal stuk voor stuk sociaal en beantwoorden onze vragen. We kunnen dan ook best zeggen dat het prettig was om deze mensen onze droom waar te zien maken. Dank allemaal.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Ben Mutsaers op donderdag 29 apr 2021 21 | vestiging Tilburg
Van mijn garage een badkamer gemaakt. Alle afspraken nagekomen. Tijdige levering, secuur gewerkt en correcte afwerking. Ik beveel St. Pieter zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Jochem Messbauer op maandag 26 apr 2021 21 | vestiging Tilburg
St. Pieter heeft ons geholpen aan de badkamer die wij wilden. Max Van Oene heeft ons steeds geholpen en was in de showroom, telefonisch en per mail zeer behulpzaam met onze vragen en wensen. Goed en eerlijk advies; we werden gewezen op voordelen en nadelen van onze keuzes, zelfs als de alternatieven die Max voorstelde in zijn eigen nadeel bleken. Het totaalpakket van sloop van de oude badkamer tot en met oplevering en nazorg; helemaal goed. Het team van Pascal Voets dat de werkzaamheden voor St. Pieter uitvoert is vriendelijk, en toegankelijk. Een prima combinatie. Het eindresultaat is er naar; de kwaliteit van het werk en de materialen; allemaal top. Ik raad St. Pieter met liefde en plezier aan!
FOTO VAN JOCHEM MESSBAUER
+ Toon extra foto van Jochem Messbauer
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Anoushka van de Wouw op donderdag 22 apr 2021 21 | vestiging Tilburg
Uit onze grote badkamer is het oude bad verwijderd samen met de rest en vervangen door een nieuwe douchecabine waarbij gelijk ook de rest geheel is vervangen. Goede materialen, goed advies en een zeer vakkundige netwerkende vakmannen die bij je aan de slag gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Tegels voor badkamer”
Door Anneke Bijnen Heere op woensdag 21 apr 2021 21 | vestiging Eindhoven
Fijn en goed advies, mooi op tijd geleverd! Heel tevreden, ben eerder hier geweest bij m'n vorige verhuizing en dat was ook top, vandaar dat ik terug ben gekomen en zal het aan iedereen adviseren.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet aankoop”
Door L.Boogers op dinsdag 20 apr 2021 21 | vestiging Eindhoven
De gebroeders Steijlen en hun ploeg hebben prima werk geleverd , allemaal vakmensen en vriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Carla Verdonk op dinsdag 20 apr 2021 21 | vestiging Eindhoven
Gesprek in winkel was duidelijk en samen met verkoper verschillende tegels en bijpassende garnituren uitgezocht. De installatie was van begin tot het einde helemaal geweldig. We hadden all in one service top. Mede door Boy was het een goede ervaring. Niet te beroerd om uitleg te geven en advies en zeer prettig in omgang. Wij raden dit bedrijf echt aan.
FOTO VAN CARLA VERDONK
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Cindy van Blijenburgh op dinsdag 20 apr 2021 21 | vestiging Tilburg
Ons geduld werd behoorlijk op de proef gesteld. Maar het is het wachten meer dan waard. In twee weken tijd de hele badkamer vernieuwd. Compleet gestript en weer opgebouwd. Een plaatje. Alleen maar complimenten voor de vakmannen die dit werk verzet hebben. Het hele traject goede communicatie en toezicht door St.Pieter. Zowel tijdens de verkoop als de uitvoering goed contact.
FOTO VAN CINDY VAN BLIJENBURGH
Reactie of foto toevoegen
“Tegelvloer”
Door Kops op maandag 19 apr 2021 21 | vestiging Eindhoven
We hebben een tegelvloer besteld incl leggen. Alles is gegaan volgens afspraak bezorging en leggen. We zijn zeer te spreken over de tegelleggers keurig netjes gewerkt goed gecommuniceerd
Reactie of foto toevoegen
“Tegelaankoop”
Door Serhat Bilici op vrijdag 9 apr 2021 21 | vestiging Eindhoven
In het begin was er miscommunicatie. na telefonisch contact is het alsnog goed gekomen en hebben we een bestelling geplaatst. En geleverd zoals afgesproken.
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Heijnen op vrijdag 5 mrt 2021 21 | vestiging Tilburg
Vriendelijk ontvangst, goede hulp bij tekenen en uitzoeken. Er werd goed geluisterd naar de wensen van ons. Fijn dat de aannemer namens st Pieter ook goed luisterde en mee dacht, badkamer is top geplaatst. Echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Arno en Corine op vrijdag 5 mrt 2021 21 | vestiging Tilburg
We hebben een complete badkamer gekocht volgens het all in principe. Dus ook het demonteren van de oude badkamer en het monteren van de nieuwe badkamer heeft St Pieter volledig verzorgd. We zijn echt superblij met onze nieuwe badkamer. Niets anders dan lof. We raden St. Pieter zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan bij aankoop douchedeur”
Door ted Masseurs op donderdag 4 mrt 2021 21 | vestiging Tilburg
Douchedeur gekocht, na 1 belletje met wensen een mailtje gehad met opties. Meteen een keuze gemaakt en vervolgens in bestelling geplaatst. Paar weken later thuis netjes bezorgd. helemaal prima!
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door jolanda nieborg op dinsdag 2 mrt 2021 21 | vestiging Tilburg
Bij de aanschaf van de complete badkamer werd er meegedacht, de montage verliep goed ondanks wat problemen maar deze werden snel en vakkundig opgelost door William Burg en zijn team dank mannen voor een mooie badkamer toppie.
Reactie of foto toevoegen
“Wandtegels en vloertegel”
Door Paul op donderdag 25 feb 2021 21 | vestiging Tilburg
Ondanks Corona toch fijn zaken kunnen doen. Gewoon goede service
Reactie of foto toevoegen
“Tegels ontvangen”
Door Maikel van den Eynden op zondag 14 feb 2021 21 | vestiging Eindhoven
Wij hebben tegels gekocht. Uit gezoch in de showroom (toen dit nog mocht). Zeer vriendelijk geholpen, meteen een tekening gemaakt en offerte.geheel vrijblijvend niet opgedrongen. En dus meteen besteld.
Reactie of foto toevoegen
“Veel aandacht voor details”
Door Leon van Maaren op vrijdag 12 feb 2021 21 | vestiging Tilburg
Er werd goed geluisterd naar onze wensen, de uitvoering daarvan was ook prima. Er werd op detail gelet. De badkamer is keurig en schoon opgeleverd.
FOTO VAN LEON VAN MAAREN
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof van begin tot eind”
Door Verheijden op vrijdag 12 feb 2021 21 | vestiging Tilburg
Fijne gesprekken met Anthony vooraf waarin de tijd werd genomen voor ons als klant. Naar onze wensen werd geluisterd en voor alles was een oplossing. Vervolgens is de badkamer gerenoveerd door echte vakmensen (team Pascal Voets) en is er erg prettig samengewerkt. Niets dan lof van begin tot eind! En het resultaat is verbluffend!
FOTO VAN VERHEIJDEN
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Kevin op vrijdag 12 feb 2021 21 | vestiging Tilburg
Nemen uitgebreid de tijd om je te helpen en adviseren, dringen geen verkoop op en dat geeft een prettig gevoel. Hele afhandeling van advies tot levering is naar volle tevredenheid verlopen. Snel contact en reactie. Top service.
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig”
Door Fam Koolen op donderdag 14 jan 2021 21 | vestiging Tilburg
Verkoopadvies; betrouwbare informatie en perfecte afterservice en logistiek. Deskundige tegellegger. En goed advies over schoonmaak en onderhoud. En dat alles onder 1 dak.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door P. Elshout op dinsdag 12 jan 2021 21 | vestiging Tilburg
Wij zijn heel goed geadviseerd. Er is voldoende tijd genomen en ons is alles heel uitgebreid verteld.

Aanvulling ontvangen 21 januari 2021: St.Pieter heeft bij ons een tegelvloer gelegd. Wij zijn tevreden met het eindresutaat.
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon super”
Door Jan en Ine Koens op dinsdag 5 jan 2021 21 | vestiging Eindhoven
Badkamer kranen, meubel en tegels. Met Pim alles besproken en doorgenomen. Super zoals hij meedenkt en adviseert. Alles volgens afspraak verlopen inclusief het leveren.
valt niets op aan te merken! Gewoon super!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamermeubels gekocht”
Door S. Rijnen op donderdag 10 dec 2020 20 | vestiging Tilburg
Ik heb mijn badkamermeubels hier gekocht. Erg tevreden over deze zaak. Men helpt je goed, denkt mee, is erg vriendelijk en maken echt tijd voor je. Echt waar voor je geld!
Reactie of foto toevoegen
“Superstrakke vloer”
Door Judith Rossou en Maria Maton op donderdag 10 dec 2020 20 | vestiging Tilburg
Dag 1 begon goed met het plaatsen van het reclamebord door lieve Hennie. 103M2 tegelvloer laten leggen van 120X120. Spannend in het begin maar gelukkig zijn wij heel tevreden. Goed advies van Tim Bertens in de showroom. De vloer ligt er super strak in. Vakkundig gelegd door Mo en rechterhand Ismael. Ondertussen fijne en persoonlijke gesprekken gevoerd met Diana van Caubo. Nu nog 1 week geduld en dan beginnen we aan het opstookprotocol. Dankjewel team St.Pieter.
Reactie of foto toevoegen
“Hele mooie badkamer”
Door Marcel op dinsdag 8 dec 2020 20 | vestiging Eindhoven
Heel fijn geholpen gedurende het hele traject. We hadden nogal wat wensen en een afgemeten budget. Door goed advies en slimme keuzes is het hele mooie badkamer geworden. Daarnaast is de installatie door JP Goes als vaste partner van St Pieter een voorbeeld voor klantvriendelijkheid. Echte vakmensen die de klant betrekken in het realiseren van het beste resultaat. Professioneel, praktisch en netjes en altijd in goed overleg. Hele fijne ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Parket goed gelegd”
Door Familie Geboers op vrijdag 27 nov 2020 20 | vestiging Tilburg
Het keramisch parket is goed gelegd.Wij hebben het compleet met plinten laten leggen. Het contact vooraf over de planning van de werkzaamheden was zeer prettig en constructief. Er werd goed meegedacht met de klant en het bedrijf kwam alle afspraken na. Cementsluier was bijna niet meer aanwezig. Zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Tegels gekocht”
Door Ariens op donderdag 26 nov 2020 20 | vestiging Eindhoven
Veel keuze in tegels en snel geholpen. Levering volgens afspraak.

Aanvulling ontvangen 27 november 2020: We hebben alleen tegels gekocht en die hebben we zelf gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopte”
Door Jos Rutten op zondag 22 nov 2020 20 | vestiging Tilburg
Zeer tevreden. Het is een prachtige badkamer geworden. Het klopte van begin tot einde. Goede adviezen en ontwerp tot en met bezorging en montage.
Reactie of foto toevoegen
“Tegelvloer”
Door Schellekens op dinsdag 10 nov 2020 20 | vestiging Tilburg
Een tegelvloer gekocht die helaas in de fabriek werd afgekeurd, daarna samen met medewerkers van St Pieter naar een passende oplossing gezocht en zijn super blij met de uiteindelijk geleverde vloer welke gelegd is door leggers die weten waar ze mee bezig zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positieve ervaring”
Door Roel van Orsouw op maandag 9 nov 2020 20 | vestiging Tilburg
Zeer positieve ervaring. Knelpunten zijn voortvarend en direct opgelost en het resultaat is prachtig geworden. Netjes behandeld door bij zowel de verkoop als de montage van de badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch resultaat”
Door Jaap & Peggy op maandag 9 nov 2020 20 | vestiging Tilburg
Prima ondersteuning bij het ontwerpen van onze badkamerrenovatie. Vriendelijk, behulpzaam en een fantastisch resultaat

Aanvulling ontvangen 10 november 2020: Alles is geleverd en naar volle tevredenheid gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Schitterend eindresultaat”
Door Maurice Berden op maandag 9 nov 2020 20 | vestiging Tilburg
Prima service gedurende de voorbereiding. Binnen een week de oude badkamer verwijderd en de nieuwe badkamer geplaatst. Gedurende de week prima communicatie en het allerbelangrijkste: vakwerk en een schitterend eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijk en goed advies”
Door J Schrurs op maandag 26 okt 2020 20 | vestiging Eindhoven
Bij genoemd bedrijf kochten wij vloertegels, wandtegels voor sanitaire ruimte en de sanitaire voorzieningen. Wij kwamen bij het bedrijf met een idee hoe onze nieuwe tegels er uit kwamen te zien. Door persoonlijk en goed advies kozen wij uiteindelijk
voor geheel tegel. Een tegel waar wij, nu het er ligt, zeer tevreden mee zijn. Op moment dat de tegels geleverd werden, kregen wij het idee dat de vloertegels niet correct waren. Hierop namen wij direct contact op met het bedrijf. Wij kregen het gevoel dat er naar geluisterd werd en dat er mee gedacht werd aan een oplossing. Gelukkig bleek op diezelfde dag dat de tegels correct waren. Wederom werden wij voorzien van persoonlijk advies. Enige minpunt was dat op de ondergetekende offerte door ons niet terug te vinden was welke soort en type tegels wij aangeschaft hadden voor de vloer. Hierdoor is er de kans dat er een discussie ontstaat tussen klant en het bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies gehad”
Door M Coppelmans op vrijdag 23 okt 2020 20 | vestiging Eindhoven
We werden goed geadviseerd door deskundig personeel bij aankoop badkamer. De plaatsing van de badkamer naam twee weken in beslag. En er werd door team vakkundige bouwvakkers heel veel werk verzet. Het resultaat is een prachtige kwalitatief hoogwaardige badkamer.
FOTO VAN M COPPELMANS
Prachtige badkamer
+ Toon extra foto van M Coppelmans
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Dimitri Meijer op woensdag 21 okt 2020 20 | vestiging Tilburg
Top service, goed ontwerp wat overigens af en toe best wat uitdagender mag (soms kiest men heel bewust met oog op kwaliteit voor een bekende oplossing) maar de uitvoering overtrof werkelijk elke verwachting. Werkelijk vakmensen met passie die we over de vloer hebben gehad en met oog voor detail en een flexibele instelling.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn meegedacht”
Door Peggy op donderdag 15 okt 2020 20 | vestiging Tilburg
Toen ik in de winkel kwam was het druk. Toch werd er voldoende tijd genomen om met me mee te kijken en me advies te geven. De tegels werden geleverd zoals afgesproken.
Mijn badkamer ziet er fantastisch uit.
FOTO VAN PEGGY
Tegels passend bij badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Was geweldig”
Door Dave Franken op donderdag 8 okt 2020 20 | vestiging Tilburg
We zijn geweldig geholpen. Zowel in de showroom als tijdens het aanleggen van onze vloer. Gehele benedenverdieping een mooie nieuwe houtlook tegelvloer. Vooral complimenten voor Max, Diana en Mo. Ook na een lek in de vloerverwarming perfect geholpen, is volledig en snel opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer tegels en wc”
Door Heusschen op vrijdag 18 sep 2020 20 | vestiging Tilburg
Bij het begin hadden we al een goed gevoel er werd goed geluisterd naar onze eensen. Ook bij de installatie werd er netjes geertkt en de monteurs waren zeer voorkomend. De verkoper hield geregeld contact of alles naar eens was en ook de andere afdelingen was niets te veel. M.a.w. Super service.
Reactie of foto toevoegen
“Piekfijn verlopen”
Door Joost van Hamont op maandag 14 sep 2020 20 | vestiging Tilburg
Onze badkamer van St. Pieter is met de grootste zorg samengesteld met hulp van Tim Bertens. Montage en installatie zijn snel en piekfijn verlopen. Het installatiebedrijf - JP Goes- leverde een TOP-prestatie!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer afgerond”
Door Walther op zaterdag 12 sep 2020 20 | vestiging Eindhoven
Zijn zeer tevreden over de aanschaf en uitvoering van onze badkamer. Er is uiterst zorgvuldig gewerkt en iedere avond is alles netjes achtergelaten.
Reactie of foto toevoegen
“Alles voor inloopdouche”
Door p de Vrees op donderdag 10 sep 2020 20 | vestiging Eindhoven
Prima informatie, vriendelijk geholpen, goed en deskundig advies, ook bij levering duidelijke en correcte informatie.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig gegaan”
Door Ria van Roosmalen op zaterdag 5 sep 2020 20 | vestiging Tilburg
Super tevreden over de service. prettig om steeds dezelfde personen in huis te hebben. Mijn man is op de dag dat er gestart is met de werkzaamheden plotseling opgenomen in het ziekenhuis en moest ik plots thuis alles achterlaten. de werkmannen hebben dagelijks alles opgeruimd en afgesloten. Prettig gevoel om in deze situatie vertrouwde gezichten in huis te hebben. Er is perfect werk afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Michiel van den Heuvel op donderdag 3 sep 2020 20 | vestiging Tilburg
Op zoek naar een nieuwe badkamer zijn we " gegrepen" door de klantvriendelijkheid en klantgerichtheid van St. Pieter. Er is goed geluisterd naar onze wensen, alternatieven zijn aangedragen om ten slotte te komen tot een prachtig ontwerp. St Pieter heeft ook gezorgd voor de verbouwing, dit was echt ontzegging van de klant! De uitvoering door de aannemer, was perfect. alles werd opgelost, zoals het hoort. kort om: St Pieter: een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Yolanda Starrenburg-Westen op maandag 27 jul 2020 20 | vestiging Eindhoven
wij hebben een complete badkamer gekocht en zijn zeer tevreden met de tijd en aandacht die gegeven werd. Het meedenken en het geven van tips en trics konden we erg waarderen. Ook het worstenbroodje om 12.00uur op zaterdag was erg lekker.

Aanvulling ontvangen 27 juli 2020: De badkamer is geplaatst. Op de glazen deur en glaspaneel na. Deze moeten op maat gemaakt worden. Ook over het plaatsten zijn we zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Slegers uit Eindhoven op vrijdag 24 jul 2020 20 | vestiging Eindhoven
We hebben bij Sint Pieter een Badkamer besteld. Aan de voorzijde de informatie was goed. Goed advies gekregen over hoe en wat te bestellen en te laten maken. Door Sint Pieter werd een team uit Budel ingeschakeld om de badkamer te maken. Dit team was zeer competent en het waren allemaal zeer vriendelijke en ervaren mensen. Het betrof een team dat door Peter van Installatie Zuid was geregeld. Cebu Tegelwerk, Bosch Electro en Stucwerk door Bram en timmerwerk door Danny. Zij hebben gezamenlijk een geweldige badkamer gemaakt. We zijn zeer tevreden.
FOTO VAN FAM. SLEGERS UIT EINDHOVEN
Resultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Houtlook tegels”
Door Marijn op maandag 20 jul 2020 20 | vestiging Eindhoven
Erg goed geholpen in de winkel bij het uitzoeken van onze houtlook-tegels. Levering was netjes volgens afspraak en de chauffeurs waren erg vriendelijk. Er zat een pak gebroken tegels tussen, maar er waren ook een flink aantal pakken te veel geleverd. Dus uiteindelijk nog een extra stuk vloer kunnen leggen omdat we over hadden.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Marcel jongen op zondag 19 jul 2020 20 | vestiging Eindhoven
Goed advies, supernetjes gewerkt en prettige nazorg

Aanvulling ontvangen 20 juli 2020: Badkamer is klaar en afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Marc van Zanten op vrijdag 17 jul 2020 20 | vestiging Tilburg
Prima service en advies in de showroom gekregen. Alles netjes op tijd uitgevoerd ook door vakmensen met ook voor kwaliteit, behoefte klant en nazorg.
Reactie of foto toevoegen
“Tegelvloer”
Door Wim Hardenbol op donderdag 16 jul 2020 20 | vestiging Eindhoven
Wij hebben een tegelvloer laten leggen , woonkamer, gang, toilet en keuken. Personeel : Klantvriendelijk, gezellig, zeer vakkundig, hebben allen tijd voor je , eerlijk in de verkoop. Mo en Hans die de vloer hebben gelegd, zijn vakmensen , ziet er super netjes uit !
Reactie of foto toevoegen
“Specialist”
Door Arnaud op woensdag 8 jul 2020 20 | vestiging Tilburg
Wij hebben voor St Pieter gekozen vanwege de professionele aanpak, specialisme in badkamers en het ruime/luxe assortiment. Verder zijn wij ook erg te spreken over de excellente service tijdens de verbouwing, vanuit zowel St Pieter (wijziging van details gedurende het werk) als de door St Pieter geselecteerde installateur (werken netjes en secuur).
REACTIE VAN ARNAUD
en de foto nog...
Reactie of foto toevoegen
“Tegelaankoop”
Door Francine Deliën op zondag 5 jul 2020 20 | vestiging Tilburg
Goede bezorging. Alleen........ omdat mijn man artrose aan zijn handen heeft en ikzelf de tegels te zwaar vind konden we de tegels niet hanteren om te kontroleren en wat blijkt..... toen de tegelzetter de laatste doos wandtegels opende waren er maar liefst 3 kompleet over de helft!!!

Aanvulling ontvangen 24 juli 2020: Wat een service van St. Pieter. Na de constatering van 4 gebroken geleverde tegels op 19 juni, alsnog een compleet pak tegels gratis ontvangen! Hier is de klant KONING. Geweldig we zijn er erg blij mee.
FOTO VAN FRANCINE DELIËN
Geleverde tegels
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettig”
Door Huijgen op woensdag 17 jun 2020 20 | vestiging Tilburg
Wij waren op zoek naar een badkamer en toilet. Wij zijn bij diverse leveranciers geweest maar wij waren niet tevreden. Op internet kwamen wij st. Pieter tegen, de recensies waren goed. Een hele mooie winkel met badkamers en daar tussen zat de onze. Samen met Max van Oene hebben wij de indeling gemaakt, ook van het toilet beneden. Samen tot een prijs gekomen en de order geplaatst. Men is begonnen met de bouw van de badkamer en toilet. Zeer nette mensen na een werkdag werd alles opgeruimd. Als er al iets was werd alles in overleg gedaan. Met vragen kan je altijd terecht bij Max van Oene. Een zeer prettige samenwerking.
Reactie of foto toevoegen
“Toiletrenovatie”
Door L.H.Peperkamp op dinsdag 16 jun 2020 20 | vestiging Eindhoven
renovatie wc. vriendelijk personeel en vakkundige mensen werken heel netjes en doen alles in overleg.geen problemen gehad ,alles op tijd uitgevoerd zoals wij dat hadden afgesproken volgende renovatie laten wij zeker weer door dit bedrijf doen
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Erwin van der Kaap op maandag 15 jun 2020 20 | vestiging Tilburg
Deskundige begeleiding bij de aankoop en vervolgens flexibel met het inplannen, zelfs na een aantal vertragingen in de bouw. Bij het leggen van de tegels werd er goed advies gegeven over de kleur van de voegen (die viel in het echt anders uit dan we hadden verwacht) en werd vervolgend moeiteloos gewisseld.
FOTO VAN ERWIN VAN DER KAAP
Gelegde tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Fons en Francien Smolders op maandag 15 jun 2020 20 | vestiging Tilburg
Zeer vakkundig en goed voorgelicht over het kopen van een nieuwe badkamer en toilet bij Sint Pieter door Anthony Jacobs. Ook de uitvoering was super door het personeel van J.P. Goes. Aardige vakkundige mensen waarmee we zeer goede ervaringen hebben opgedaan. Verder is alles keurig binnen de planning afgewerkt !
FOTO VAN FONS EN FRANCIEN SMOLDERS
Resultaat nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Erwin op dinsdag 9 jun 2020 20 | vestiging Tilburg
Heb in 2011 badkamer gekocht en van wc-bril werkte softclose niet meer. Na bezoek aan serviceafdeling werd meteen aangegeven dat een nieuwe wc-bril zou worden besteld. Helaas was oude niet meer leverbaar waarna Sint Pieter (Vicky) op zoek is gegaan naar een passende softclose wc-bril. Top service.
Reactie of foto toevoegen
“Vloertegels”
Door Alma op donderdag 4 jun 2020 20 | vestiging Tilburg
Decor vloertegels voor in de keuken bij St Pieter gekocht. Erg tevreden met de tegels en de service en communicatie waren erg goed. Werd zeer regelmatig op hoogte gehouden over de levertermijn, die ivm COVID-19 nog even onzeker was, maar uiteindelijk waren de tegels super op tijd.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie badkamer”
Door Harry en Henny Pécasse op woensdag 3 jun 2020 20 | vestiging Eindhoven
Mooie badkamer gekocht bij St. Pieter. Bij de koop werd zeer goed meegedacht om aan onze wensen en budget tegemoet te komen. De plaatsing van de badkamer liep conform de planning die van tevoren uitvoerig was medegedeeld. Echte vakmensen, die waar nodig nog goed met ons overlegden, hebben ervoor gezorgd dat wij nu een pracht badkamer hebben. Onze dank hiervoor gaat uit naar Christine van St. Pieter en de jongens van Jean Paul Goes.
Reactie of foto toevoegen
“Echt heel tevreden”
Door Marloes Nouwens op maandag 1 jun 2020 20 | vestiging Tilburg
We hebben een badkamer en wc uitgezocht bij St. Pieter. We zijn enthousiast en vakkundig geholpen. Ze dachten echt met ons mee. De badkamer is snel en vakkundig geplaatst. Ook de service achteraf is fantastisch. Echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Rita van den Dries op zaterdag 30 mei 2020 20 | vestiging Tilburg
Er wordt ook meegedacht in je ontwerp en men komt met alternatieve als bepaalde onderdelen niet leverbaar zijn, wat nu tijdens de Corona crisis van toepassing was.
FOTO VAN RITA VAN DEN DRIES
Complete badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Gaat goed”
Door Arno Pols op vrijdag 29 mei 2020 20 | vestiging Eindhoven
Badkamermeubel, wastafel en toilet. Goed geholpen en geïnformeerd over de producten.

Aanvulling ontvangen 2 juni 2020: Is geleverd en gemonteerd. Alles werkt en doet het goed volgens mij.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Cees v.d.Weegen op vrijdag 15 mei 2020 20 | vestiging Tilburg
Fijne behandeling tijdens de aankopen, t.b.v. een te renoveren toilet. Uitgevoerde werken o.l.v Pascal Voets zeer vlot en prettig verlopen. Werkzaamheden perfect opgeleverd. Tevreden klant !
Reactie of foto toevoegen
“Badkamertegels”
Door Didier op vrijdag 15 mei 2020 20 | vestiging Tilburg
We hebben enkel onze badkamertegels bij Max van St. Pieter besteld en opgehaald. De communicatie en levertijd verliepen zeer goed en snel. We kunnen St. Pieter voor badkamertegels dan ook zeer aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door familie van de Ven op vrijdag 8 mei 2020 20 | vestiging Eindhoven
Hoewel wij een moeilijke vraag hadden m.b.t. een douchecabine die geplaatst moest worden (er liepen leidingen op de muur) werden we serieus genomen en werd er echt met ons meegedacht en werden er mogelijkheden aangeboden. We hebben de douchecabine gekocht en deze is keurig geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerverbouwing”
Door Stef en Karin Sanders op woensdag 8 apr 2020 20 | vestiging Eindhoven
De verbouwing van onze badkamer is super verlopen. Iedere dag op tijd beginnen en pas naar huis als het werk gereed was. Alles werd netjes opgeleverd en achtergelaten zoals afgesproken. Top, Bedankt voor de goede begeleiding tijdens de koop en installatie.
Reactie of foto toevoegen
“Super gelopen”
Door Rene op zondag 5 apr 2020 20 | vestiging Tilburg
Onze compleet nieuwe badkamer Stone gekocht bij St.Pieter en geïnstalleerd door St.Pieter via Klussenbedrijf Pascal Voets. De aandacht bij het samenstellen en meedenken van de badkamer is super te noemen, bedankt hiervoor Max. Maar ook het installeren van de badkamer is super gelopen, meedenken en prima communicatie. Ook hiervoor dank Pascal en de uiteraard de andere mannen.
FOTO VAN RENE
Onderdeel nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Leo van de Klundert op vrijdag 3 apr 2020 20 | vestiging Tilburg
Prima service. Goede keuze. Goede voorlichting. Komen afspraken na. Vakbekwaam. Prima monteur. Prima werk geleverd
Reactie of foto toevoegen
“Naar volle tevredenheid”
Door Jos Pols op vrijdag 3 apr 2020 20 | vestiging Eindhoven
Goed deskundig advies en ze nemen alle tijd. Denken mee met je wensen en wijzen je op de mogelijkheden.

Aanvulling ontvangen 4 april 2020: Wij hebben een complete badkamer en toilet gekocht. Deze zijn afgelopen week opgeleverd. Alles is naar volle tevredenheid gesloopt en opnieuw geïnstalleerd en gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies bij badkamer”
Door Wil Staps op maandag 30 mrt 2020 20 | vestiging Tilburg
Wij zijn goed geadviseerd bij het maken van de keuzes. Alle werkzaamheden zijn vakkundig en netjes uitgevoerd door Pascal en zijn mannen. Een paar kleine onvolkomenheden zijn heel snel opgelost. Het genieten van onze prachtige badkamer kan beginnen!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer geplaatst”
Door Hans de vet op woensdag 25 mrt 2020 20 | vestiging Eindhoven
De ervaring die wij hebben is goed . Handelend toen er iets mis ging en is keurig opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Constructief”
Door Pascal & Sophie op woensdag 25 mrt 2020 20 | vestiging Tilburg
Onze droombadkamer op het loft in ons nieuwbouwhuis is werkelijkheid geworden door St. Pieter. Het was geen makkelijk project, maar St. Pieter heeft in diverse overleggen zeer constructief en positief meegedacht en het bijna onmogelijke mogelijk gemaakt. We zijn (Paul van) St. Pieter dankbaar!
REACTIE VAN PASCAL & SOPHIE
Hierbij nog een impressie van het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door W. Moudrous op dinsdag 17 mrt 2020 20 | vestiging Tilburg
Wij hebben een zeer strakke vloer laten leggen op onze gehele onderverdieping. Wij waren zeer verheugd over het ruime aanbod. Wij hadden ook deskundig advies ten aanzien kleurkeuze en zij komen vooraf de vloer inspecteren. Afwerking was en waren zeer flexibel. Kortom tevreden klanten.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Behrooz Tayefeh Davallou op dinsdag 25 feb 2020 20 | vestiging Eindhoven
Floor tiles, The job was done on time, with good quality material and by experts in this field. I am very happy with the results.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ivan op maandag 24 feb 2020 20 | vestiging Tilburg
We had a good experience with the whole badkamer designed together with St. Pieters : we provide the measurement, give them some of our concepts, then things work out from consultation to construction. And construction was neatly done and even finished ahead of schedule. We are very satisfied with their service.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens St. Pieter
Website: www.st-pieter.nl
aEindhoven (60 ervaringen), Bruggelaan 2, 5628 RH Eindhoven, tel 040 - 238 01 50
bTilburg (137 ervaringen), Broekhovenseweg 130d, 5021 LJ Tilburg, tel 013 - 532 13 04
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.