Feedback
9,6

St. Pieter

Website: www.st-pieter.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.st-pieter.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van St. Pieter
St. Pieter dé badkamer en vloeren specialist!

Vanaf de oprichting van St. Pieter Tilburg in 1974 staat innovatie en een ruim productaanbod centraal. St. Pieter is een dynamische onderneming; onze professionals volgen ontwikkelingen op sanitair- en tegelgebied op de voet en signaleren de nieuwste trends voor u. Zo bieden wij u altijd het nieuwste van het nieuwste op het gebied van badkamers, tegels, natuursteen en vloerverwarming.

Een enthousiast team staat voor u klaar! Bij St. Pieter voldoen we graag aan uw wensen. Of het nu gaat om een bezoek aan onze showroom, het uitzoeken van wand- of vloertegels, sanitair of een complete badkamer.

Wanneer u een afspraak maakt voordat u ons bezoekt, bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips en inzicht in uw mogelijkheden. Bij St. Pieter nemen we graag de tijd om uw wensen door te nemen.
Ervaringen
Er zijn 268 ervaringen over St. Pieter. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren201 ervaringen
4 sterren57 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring

Per vestiging:
“Tevreden met de tegels en de vloerverwarming”
Door Gitte Woestenberg op zondag 29 jan 2023 23 | vestiging Tilburg
Zoals al mijn andere keren ben ik erg positief over de service en handelwijze van St. Pieter. Dit bedrijf is een echte aanrader.

Eerdere ervaring van 15 februari 2022:
Ben erg goed geholpen door Marcel van der Heijden en Gerard Ockeloen. Ze namen ruim de tijd om naar mijn wensen te luisteren en daar is dan ook een prachtige badkamer uitgekomen. Ik heb gekozen voor de Zorgeloze ALL-IN service. En zorgeloos was deze zeker, Klusbedrijf Pascal Voets was verantwoordelijk voor de montage. Deze mannen hebben erg goed werk verricht. Er was 2 weken uitgetrokken voor de badkamer maar binnen die tijd was het al klaar voor gebruik.
FOTO VAN GITTE WOESTENBERG
+ Toon extra foto van Gitte Woestenberg
+ Toon extra foto van Gitte Woestenberg
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door jan van rijswijk op woensdag 25 jan 2023 23 | vestiging Tilburg
Prettige monteurs, werken netjes en schoon, komen op tijd 's ochtend. Kortom dikke pluim.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Jeroen Vos op woensdag 25 jan 2023 23 | vestiging Tilburg
Van begin tot eind top service! Uitstekende kwaliteit van de materialen en goede begeleiding bij het uitzoeken in de showroom. De verbouwing is vlot en soepel verlopen met de badkamer is keurig opgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldig eindresultaat”
Door AV op vrijdag 13 jan 2023 23 | vestiging Eindhoven
We zijn fantastisch geholpen bij st Pieter. Tijdens het uitkiezen vd vloer zijn we goed geadviseerd. Verschillende tegels mochten we thuis neerleggen. Dat resulteerde in een geweldige keuze. Tijdens het leggen door Gérard en Mo hebben we minimale overlast gehad. Maar bovenal, wat zijn dat vakmensen! De vloer ligt super strak. Ondanks het ongemak deze week was het een feestje met een geweldig eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Tegels voor badkamer en toilet”
Door Melissa op donderdag 12 jan 2023 23 | vestiging Eindhoven
Mooie tegels uitgezocht van Cotto d'este voor de badkamer en het toilet. Vriendelijke service en duidelijke communicatie. Snelle levering!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Peter Massuger op woensdag 11 jan 2023 23 | vestiging Tilburg
Nieuwe badkamer. Goed en deskundig advies van Marcel en een heel goede en snelle installatie door Pascal Voets en zijn collega. Badkamer is zeer netjes afgewerkt. We kunnen iedereen aanraden om met deze vakmensen in zee te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Van de Laar op woensdag 11 jan 2023 23 | vestiging Eindhoven
Badkamerverbouwing: goede adviezen en ontwerp. Goed meegedacht. Uitvoering met aannemer verliep heel goed. Nette uitvoering en heel tevreden over het opgeleverde werk.
Reactie of foto toevoegen
“Super geregeld”
Door Ans op donderdag 8 dec 2022 22 | vestiging Eindhoven
Alles super geregeld, als klant word je echt ontzorgd, alles bij één partij, goed contact en fijn afgeleverd binnen de tijd
FOTO VAN ANS
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie van de badkamer”
Door Sander en Elly Pijnenburg op dinsdag 22 nov 2022 22 | vestiging Eindhoven
Onze badkamer in zijn geheel gerenoveerd. De werkmannen hebben heel goed en netjes gewerkt en we zijn erg blij met het resultaat. Voor de volgende keer als het toilet beneden gedaan moet worden gaan we zeker weer terug naar dit bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Dwarka op vrijdag 11 nov 2022 22 | vestiging Eindhoven
Van advies tot uitvoering. Een prettige ervaring met professionals. Er is sprake van de hoogste standaarden en no nonsens mentaliteit, als klant wordt u volledig ontzorgd, het resultaat voldoet aan alle verwachtingen. Ondanks het velen stucwerk, voegwerk, knipwerk, schuurwerk en egaliseren, zeer tevreden over het resultaat.
FOTO VAN RAJA DWARKA
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Koen Lepoutre op donderdag 10 nov 2022 22 | vestiging Eindhoven
Lang gezocht naar tegels en uiteindelijk gevonden bij St.Pieter. Door uitstel van de verbouwing de tegels kunnen opslaan bij hen. Levering op pallet en tegels goed verpakt. Uiteindelijk zijn de tegels nu gelegd en we zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Dat vond de tegelzetter ook btw.
Reactie of foto toevoegen
“Een uitstekende ervaring”
Door Yvon en Hans Wagenaars op maandag 31 okt 2022 22 | vestiging Eindhoven
We lieten in september ons toilet en onze badkamer upgraden door St. Pieter en hebben er een uitstekende ervaring mee opgedaan. Bij ons bezoek aan de zaak in Eindhoven werd alles prima besproken en we kregen deskundig advies m.b.t. enkele bijzonderheden. Hulde aan Tim! Ook het vervolgtraject verliep perfect: van een persoonlijke inspectie ter plekke tot een gedetailleerd werkschema dat tot in de puntjes is gevolgd en keurig netjes is uitgevoerd door vriendelijke, correcte en vakkundige mensen voor wie niks te veel was. Het resultaat mag er dus zijn. Complimenten aan het hele team van St. Pieter. Er is werkelijk niets te wensen overgebleven. Dank jullie wel. We kunnen er weer lang tegen!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer en toilet”
Door k vd Aa op zaterdag 29 okt 2022 22 | vestiging Tilburg
Goed advies, deskundig, vriendelijk en tot in de details goed geïnstalleerd. De uitvoerder en zijn 'jongens' waren zeer correct, en werkten secuur en heel netjes.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige vloer”
Door Ingrid van Gijzel en Frans van den Broek op vrijdag 28 okt 2022 22 | vestiging Eindhoven
Wij waren toe aan een nieuwe vloer en kwamen bij St. Pieter Eindhoven uit. Tim Bertens nam zich uitvoerig de tijd en gaf ons een advies waar wij heel blij van werden. Het leggen van een tegelvloer. Vervolgens kwam Frans, de tegelzetter, bij ons thuis de maat opnemen en ook om te kijken naar de voorbereidende werkzaamheden. Uiteindelijk moest er ook nog een ontkoppelvloer aangebracht worden. In de tussentijd had bij ons thuis de uitgezochte tegel gelegen. De gewenning was er. Bij elke stap in het hele proces dacht elke medewerker van St. Pieter mee in mogelijkheden. Van verkoper, planner, maar vooral Frans de tegelzetter. Het resultaat een prachtige vloer voor onze benedenverdieping. Een sieraad voor ons huis.
FOTO VAN INGRID VAN GIJZEL EN FRANS VAN DEN BROEK
Reactie of foto toevoegen
“Nieuw toilet en hal betegeld”
Door Fam. Kruijssen op maandag 10 okt 2022 22 | vestiging Tilburg
De toilet en hal zijn opnieuw betegeld en er is nieuw sanitair geplaatst. Het is heel mooi geworden! Fijn dat ook de monteurs in dienst van St. Pieter waren. Steeds dezelfde monteurs in één week. Was fijn! Ze hielden zich aan de afspraken, kwamen op tijd en leverden vakwerk. Tips voor verbetering: Bij de aankoop hadden we graag iets beter geïnformeerd willen worden over de beschikbaarheid van brushed nikkel accessoires. Na plaatsing kwamen we erachter dat alleen de kraan en spoelknop/plaat van dit materiaal waren. De andere accessoires (wc-borstelhouder en toiletrolhouder) waren niet verkrijgbaar in dit materiaal. Verder is het jammer dat de hoeken van de toiletruimte met kit afgewerkt zijn en niet met voegcement. Het fonteintje bleek na montage in de breedte wel waterpas te hangen, maar naar voren toe wijkt hij 3mm af, waardoor je ziet dat hij schuin hangt wanneer je op het toilet zit. Hij blijkt wel goed gemonteerd te zijn volgens de monteur, jammer dat ze vanuit de fabriek geen rechte achterkant hebben gemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie en netjes afgewerkt”
Door Jo Bouchaut op maandag 10 okt 2022 22 | vestiging Tilburg
Badkamer is zeer netjes afgewerkt. Zeer goed overleg om de plaatsing van alles en zeker over de gekozen grote tegels. De uitvoerder heeft zeer netjes gewerkt en is een prettig iemand om in huis te hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Een 10 voor klantenservice”
Door Maartje Peters-Braun op zondag 9 okt 2022 22 | vestiging Tilburg
We konden heel snel terecht voor een afspraak en kregen tijd om uit te zoeken wat bij ons en ons huis past. In overleg onze bestelling geplaatst. De communicatie was helder en prettig, het assortiment super mooi en inspirerend, de hulp van Marcel was super ! Een 10 voor klantenservice.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Rob Thaens op vrijdag 7 okt 2022 22 | vestiging Eindhoven
De verbouwing van het toilet is geweldig verlopen. Voor en ook tijdens de werkzaamheden goed advies over de mogelijkheden. Alle werkzaamheden uitgevoerd door Boy, een vakman pur sang! Fijn, goed en leuk contact met alle betrokken medewerkers van St-Pieter. Oftewel: Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Twee nieuwe toiletten”
Door FL op donderdag 22 sep 2022 22 | vestiging Eindhoven
Het hele proces: de verkoop, de voorbereiding, de installatie en nazorg waren allemaal perfect. St. Pieter is een absolute aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Een erg mooie badkamer en toilet”
Door Marion en Jan op zaterdag 17 sep 2022 22 | vestiging Tilburg
Op 5 september jl. zijn Pascal Voets en zijn mannen begonnen aan een volledige renovatie van onze badkamer en toilet. En ruim een week later zijn wij super blij met het resultaat. We krijgen van alle kanten complimenten over het schitterende resultaat en genieten met volle teugen. Zowel de begeleiding van St. Pieter als de uitvoering is perfect verlopen. We kunnen iedereen aanraden om deze vakmensen in de hand te nemen. Zowel de badkamer als het toilet zijn erg mooi geworden en precies wat we er van hadden gehoopt.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie badkamer”
Door Martijn op donderdag 4 aug 2022 22 | vestiging Tilburg
Deze week is de laatste hand gelegd aan onze nieuwe badkamer van St. Pieter Tilburg. We zijn zeer tevreden over de mooie badkamer, de goede hulp in de showroom om tot dit mooie en originele ontwerp te komen en ook met de service achteraf toen bleek dat er een beschadiging op een van de onderdelen zat.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door Peter en Ans van Gool op woensdag 3 aug 2022 22 | vestiging Tilburg
Van ontvangst in de showroom tot aan de oplevering van onze vloer, incl. vloerverwarming, zijn wij heel tevreden. Heel goed geregeld. De planning perfect. Blij met onze keramische tegel in houtlook.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer en wc”
Door Fam. Heuvelmans op donderdag 28 jul 2022 22 | vestiging Tilburg
Goed geadviseerd door Antony en het ontwerp van de badkamer en wc naar tevredenheid gemaakt. Samen snel tot de juiste keuzes gekomen van alles. Het slopen van de oude badkamer tot en met oplevering is allemaal prima verlopen. Het team van J.P. Goes dat de werkzaamheden voor St. Pieter heeft uitgevoerd, hebben perfect werk geleverd. Fijne mensen om mee samen te werken. Een prima combinatie.Helemaal blij en tevreden met het eindresultaat allemaal top. Ik raad St. Pieter met liefde en plezier aan!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden klanten”
Door Fam Schuurkes op vrijdag 15 jul 2022 22 | vestiging Tilburg
Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding bij het kopen van onze badkamer en toilet. Ook met de uitvoerder hebben we hele goede ervaringen. Deze kwam met suggesties, die we zelf niet bedacht zouden hebben. Kortom zeer tevreden klanten.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed bedrijf”
Door Tim op vrijdag 15 jul 2022 22 | vestiging Tilburg
Ongeveer 60m2 tegelvloer laten leggen verspreid over 3 aaneengesloten kamers. Zeer duidelijk met het maken van afspraken. Vakkundig en vriendelijk personeel (door de hele organisatie heen). Zeer goed bedrijf.
FOTO VAN TIM
Reactie of foto toevoegen
“100% tevreden”
Door Fam. Hegge op donderdag 7 jul 2022 22 | vestiging Eindhoven
We hebben in goed overleg met de vestigingsmanager een datum kunnen vastleggen in deze drukke tijden. Vervolgens in een tweede afspraak in goed overleg een vloer gekocht en gesproken over alle randzaken die daar bij komen kijken. Professioneel advies. Deal getekend. En vervolgens is alles nogmaals keurig door de uitvoerders in de woning ingemeten en door de firma definitief gemaakt. De uitvoering is door zeer goed en professioneel personeel op een geweldige wijze uitgevoerd. Wij zijn 100% tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Tiny op vrijdag 1 jul 2022 22 | vestiging Eindhoven
Zeer vriendelijk geholpen in de winkel en later ook een snelle afhandeling van een klacht.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamertegels”
Door Lonneke op donderdag 23 jun 2022 22 | vestiging Tilburg
Heel eerlijk en betrouwbaar advies. Ik kon meerdere keren langs komen zonder probleem en ook dingen in overweging nemen om later een keuze te maken. Er wordt echt tijd voor je gemaakt en geluisterd naar wensen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige samenwerking”
Door Familie Van Heeswijk op maandag 20 jun 2022 22 | vestiging Eindhoven
Zeer prettige samenwerking. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en snel gereageerd. Alle werkzaamheden liepen volgens planning en waren goed georganiseerd. We hebben dagelijks verschillende vakmensen over de vloer gehad die goed en netjes werk verrichtten en ons tevens een betrouwbaar gevoel gaven.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Rien kivits op donderdag 16 jun 2022 22 | vestiging Tilburg
Goede kwaliteit van de producten en goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuw toilet”
Door Steur op maandag 13 jun 2022 22 | vestiging Eindhoven
Bij uitzoeken nieuw toilet heel goed geholpen in de showroom op afspraak. Vooraf op verzoek werd nog gecontroleerd of er niets mis was met riolering via een camera. Daarna werd het toilet op afgesproken datum afgebroken en weer super goed opgebouwd door heel vriendelijke, meedenkende werklieden vooral Boy sprong daar uit. Toilet werd geplaatst in januari 2022. Tot op heden zijn we zeer tevreden ook wat de service aangaat. Het toilet is super mooi geworden. Hebben al veel complimenten gehad. De prijs kwaliteit was goed. St. Pieter bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Frans van Gestel op donderdag 9 jun 2022 22 | vestiging Tilburg
We hebben twee badkamers, een toilet en begane grondvloer gekocht en laten installeren/leggen (alles in één). Ontzettend tevreden over alles, zowel de materialen als het personeel, echt super!
Reactie of foto toevoegen
“Allemaal top”
Door Marc Botterweck op vrijdag 13 mei 2022 22 | vestiging Tilburg
Goed geadviseerd door Hans en het ontwerp van de badkamer en wc naar tevredenheid gemaakt, zoals ik het zelf voor ogen had. Samen snel tot de juiste keuzes gekomen van alles. Het slopen van de oude badkamer tot en met oplevering en nazorg is allemaal prima verlopen. Het team van Pascal Voets dat de werkzaamheden voor St. Pieter heeft uitgevoerd, hebben perfect werk geleverd. Fijne mensen om mee samen te werken. Een prima combinatie. Helemaal blij en tevreden met het eindresultaat. De kwaliteit van het werk en de materialen; allemaal top. Ik raad St. Pieter met liefde en plezier aan!
FOTO VAN MARC BOTTERWECK
Reactie of foto toevoegen
“Totaal ontzorgd”
Door Corné en Marja Janssens op woensdag 11 mei 2022 22 | vestiging Tilburg
Wij hebben door St. Pieter een badkamerrenovatie laten doen. Totaal ontzorgd! Alles tot in de puntjes geregeld en na tweeënhalve week een schitterende nieuwe badkamer.
FOTO VAN CORNÉ EN MARJA JANSSENS
Reactie of foto toevoegen
“Toilet en vloer met vloerverwarming”
Door Guido op woensdag 11 mei 2022 22 | vestiging Eindhoven
Goed geholpen door verkoper Tim in de winkel. De uiteindelijke levering van de vloer met vloerverwarming en toilet was prima. Men moest helaas nog terugkomen om 2 zaken te corrigeren en dit gebeurde snel, goed en zonder gezeur. Al met al een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies en prettig contact”
Door René F. op woensdag 11 mei 2022 22 | vestiging Eindhoven
Uitstekend geholpen. Er wordt uitgebreid tijd vrij gemaakt en ook actief meegedacht in de mogelijkheden en onmogelijkheden. Mooie showroom en uitgebreide keuzemogelijkheden. In ons geval hebben we uiteindelijk alleen de tegels besteld. Goeie prijs/kwaliteit verhouding. Kortom goed advies en prettig contact. Levering was prima op de afgesproken datum.
Reactie of foto toevoegen
“Tegels gelegd”
Door M Relou op vrijdag 22 apr 2022 22 | vestiging Eindhoven
Prettige en deskundige voorlichting voor een toilet, tegels en offerte badkamer. Er werd voldoende tijd vrijgemaakt en ook geluisterd naar onze wensen en vragen. Wij zijn erg tevreden! En heel blij met de tegels die inmiddels gelegd zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige service en mooie badkamer”
Door A. Broekhuizen op vrijdag 22 apr 2022 22 | vestiging Eindhoven
Goed advies. Goede kwaliteit en zeer prettige service bij de aankoop van een nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Wastafelmeubel en extra kast voor badkamer”
Door Frits op maandag 18 apr 2022 22 | vestiging Tilburg
Fijne service en behulpzaam bij het inladen van de bestelde artikelen. Het zou wel fijn zijn als er een constructietekening bij had gezeten.
Reactie of foto toevoegen
“Een supermooie badkamer”
Door Hans en Madeleine op zaterdag 9 apr 2022 22 | vestiging Eindhoven
Alles klopte: mee helpen ontwerpen van de badkamer, overzichtelijke planning (wel lang moeten wachten maar dat kwam door grote drukte), en de verbouwing zelf. Vakmannen op alle plekken, vriendelijk in de omgang en service gericht. Wij hebben absoluut geen klachten en een supermooie badkamer als resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Een goede ervaring”
Door Landsmeer op vrijdag 8 apr 2022 22 | vestiging Tilburg
Tegelvloer tegel 180x26.5 goed advies. Goed personeel bij slopen en leggen. Goed advies bij hoogte stellen door frans en diana en ook hans en gerard. Netjes en beleefd. Was weer een goede ervaring verdient voor de service een 10.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door W. Jonkers op dinsdag 5 apr 2022 22 | vestiging Eindhoven
Wij hebben een badkamer gekocht bij St Pieter. Er was genoeg tijd ingepland om alles rustig te bespreken en uit te zoeken. Ook als we iets wilden veranderen was het geen probleem, het werd direct aangepast. We hebben een aantal afspraken nodig gehad om een ontwerp en materialen te kiezen. De aannemer heeft een keurig schema gemaild en dat is ook perfect nageleefd. De mannen die de badkamer gemonteerd hebben zijn een goed team. Zij hebben keihard gewerkt en lange dagen gemaakt. Wij zijn erg tevreden over onze nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam.van der Mierden op maandag 4 apr 2022 22 | vestiging Eindhoven
Afspraak met Tim voorjaar 2021. Zeer goed en duidelijk geholpen met erg goede ideeën.
Met enige vertraging door corona en grote drukte is onze badkamer gerealiseerd door voor het grootste deel door Nevzat en Armando, beide vakmensen. Onze WC en badkamer zijn boven verwachting geworden! Aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Zeer netjes gewerkt”
Door Wim Hardenbol op vrijdag 1 apr 2022 22 | vestiging Eindhoven
Badkamer, zeer goed geholpen met de aankoop, en hebben alle tijd voor je.
Zeer netjes gewerkt met het slopen, en de opbouw van de nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Een perfect toilet”
Door G. Straatman op vrijdag 25 mrt 2022 22 | vestiging Tilburg
Op vestiging erg prettig en goed geholpen. Werkzaamheden erg accuraat in voorbereiding en uitvoering. De werkman was een vakman pur sang. Uiteindelijk een perfect toilet door St Pieter.
Reactie of foto toevoegen
“Werken netjes en prima nazorg”
Door Dion Stevens op zaterdag 19 mrt 2022 22 | vestiging Tilburg
Vanaf eerste moment goede begeleiding bij de aanschaf van een nieuwe badkamer. Heldere uitleg, actief meedenken. Voor aanvang en tijdens werkzaamheden steeds goede feedback. Ook een prima nazorg bij vragen. Vakkundige mensen die het werk uitvoerden, werk uitermate netjes gedaan en achtergelaten.
Reactie of foto toevoegen
“Tegels, sanitair en sunshower”
Door J. van Overdijk op donderdag 17 mrt 2022 22 | vestiging Tilburg
Goed geholpen in de showroom met deskundig advies. I.v.m. uitloop van de nieuwbouw heeft st. Pieter alles netjes voor ons opgeslagen en op afroep netjes geleverd en hebben we de factuur na controle bij de chauffeur kunnen pinnen. Aanrader om de showroom binnen te lopen of een afspraak te maken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam Verhagen op vrijdag 11 mrt 2022 22 | vestiging Eindhoven
Compleet nieuwe badkamer inclusief alle werkzaamheden. Zeer tevreden over het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Top werk afgeleverd”
Door L. Moonen op woensdag 16 feb 2022 22 | vestiging Tilburg
Hele mooie showroom. We zijn er heel goed geholpen. Ze nemen echt de tijd om samen met je te kijken naar je wensen. Ze denken mee, zijn heel vriendelijk en fijne service! Op vragen via tel en email reageren ze snel. Heel tevreden! De mannen die de badkamer zijn komen zetten zijn kundig, professioneel, weten wat ze doen en het zijn gouden mannen!! Top werk afgeleverd. Zeker aan te raden om hier je badkamer te bestellen en te laten verbouwen!
FOTO VAN L. MOONEN
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door M. Lazar op woensdag 16 feb 2022 22 | vestiging Eindhoven
We came to St. Pieter in Eindhoven to build a new bathroom in our house, which we just bought. The house is a bit special, with a difficult bathroom setting (not square, artificial walls in the middle, old wiring, old fake ceiling and floor heating with water, etc.). First of all the designer at St. Pieter was very knowledgeable and helped us to make the right (feasible) design and to choose the best materials for us. Then the construction team (JP Goes Verbouw) was really top! They had to solve many unforeseen problems (old tiles not coming off, taking a heavy bathtub upstairs, making a new floor, new wiring, new ceiling) and they did a great job, finished in 2 weeks, and the bathroom looks great, works great. During the construction we had to change the radiator, as it was too big, and the ceiling spot lights; the St. Pieter team from the office in Tilburg replied immediately, gave us the best options and arranges the changes at about the same price.

We definitely recommend St. Pieter, you can trust them!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige tegelvloer”
Door Julienne Warrink op donderdag 27 jan 2022 22 | vestiging Eindhoven
Prettig geholpen in de winkel, prima overleg gehad. Het was een hele klus, tegelvloer eruit, vloerverwarming vervangen en nieuwe vloer(hoofd)verwarming en tegels erin. Alles ging precies zoals gepland, prettig personeel en, allerbelangrijkst, een prachtige tegelvloer!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer is ontzettend mooi geworden”
Door Ton van den Wittenboer op donderdag 20 jan 2022 22 | vestiging Eindhoven
Verschillende keren naar de vestiging in Eindhoven gekomen voor onze nieuwe badkamer. Was nooit geen probleem en namen alle tijd voor ons. We werden ook aan de hand genomen door Tim, die goede adviezen gaf zodat het voor ons gemakkelijker was om keuzes te maken. Badkamer is binnen twee weken geleverd. Was strak gepland en ze begonnen elke dag op tijd. Moet zeggen dat het allemaal vakmensen waren. Heel secuur en netjes, vragen alles netjes ivm hoogtes van wc, badkamermeubel. Het is ontzettend mooi geworden, en het is allemaal snel en goed verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“De vloer is prachtig”
Door Hensen op zaterdag 8 jan 2022 22 | vestiging Eindhoven
Wij hebben vloertegels gekocht en ondanks dat het druk was heeft hij de bestelling netjes aangenomen in de winkel. Je kan beter een afspraak maken. De tegels stonden keurig op tijd klaar en zijn na een telefoontje netjes afgeleverd op de afgesproken dag. De mannen die het kwamen bezorgen namen echt de moeite om het zo dicht mogelijk bij de garage te leveren. Door de oprit met alleen zand was dat best lastig. Maar met de rijplaten goed gelukt. Bedankt. Ivm de bouw moet de vloer nog gelegd worden, maar over een maand hebben wij een prachtige vloer.

Aanvulling 13 februari 2022:
De vloer is deze week gelegd en hij is prachtig. We moeten alleen nog even kijken hoe we hem goed schoon gaan maken. De tegelleggers hebben voegen ingewassen en ook al was het gepoetst zien we nog witte vegen. We gaan er de komende dagen ademend afdekvlies op leggen om beschadiging te voorkomen. Er moet nog een gedeelte gestuct en geverfd worden.
Reactie of foto toevoegen
“Een maatwerkmeubel voor de badkamer”
Door Erick Aders op vrijdag 7 jan 2022 22 | vestiging Tilburg
Goed en prettig geholpen met vraag over een maatwerkmeubel. En het geleverde meubel voldoet volledig aan de verwachtingen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring bij aankoop complete badkamer”
Door Arlena van Beek op donderdag 6 jan 2022 22 | vestiging Tilburg
Onze ervaring is zeer goed. De medewerker heeft ons goed geholpen en geïnformeerd over de mogelijkheden. Levering van de spullen was netjes georganiseerd. Medewerkers zijn erg vriendelijk en staan je snel te woord als er wat aan de hand is. Goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop tegels”
Door Bart de Jongh op dinsdag 4 jan 2022 22 | vestiging Tilburg
Wij hebben een duidelijke communicatie en snelle levering ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Nick op dinsdag 28 dec 2021 21 | vestiging Tilburg
In de mooie showroom met ruime keuze steeds goed ontvangen. In goede harmonie een super ontwerp gemaakt. Tijdens het werk leer je echter het bedrijf pas echt kennen. Dion Goossens, onze uitvoerder is een top vakman, altijd positief en niets is hem te veel om een prachtig ontwerp nog beter te maken. Hij is proactief en denkt steeds mee. Ook Anthony en de stukadoor: een dikke pluim! Een zeer tevreden Nick en Rian
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe vloer en toilet”
Door J van Luijt op vrijdag 24 dec 2021 21 | vestiging Eindhoven
Van begin tot einde is alles prima verlopen. Tim heeft ons (we hadden wat last van keuzestress) prima geadviseerd. Alles was op tijd en we hadden een topteam; Mo, Frans en Gerard, die perfect werk geleverd hebben. Gezellige mensen die weten wat ze doen en hard werken. We zijn blij met onze nieuwe vloer en toilet en kijken uit naar de badkamer die over een paar maanden geplaatst gaat worden.
FOTO VAN J VAN LUIJT
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi resultaat”
Door Pim Voorthuijzen op woensdag 22 dec 2021 21 | vestiging Tilburg
Alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Badkamer verwijderen en nieuwe badkamer geplaatst. Erg tevreden met het mooie resultaat
FOTO VAN PIM VOORTHUIJZEN
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi eindresultaat”
Door Bas en Marjolein op vrijdag 17 dec 2021 21 | vestiging Tilburg
We zijn zeer tevreden over de samenwerking met St. Pieter. Na een uitvoerig voortraject is een mooi ontwerp van de badkamer ontstaan. Dit is binnen de geplande tijd ook perfect gerealiseerd door de aannemer, ondanks wat bouwtechnische verrassingen in de bestaande badkamer. Het eindresultaat is mooi. Complimenten voor de aannemer. Het was prettig samenwerken met zijn personeel. Enige punt van kritiek daarbij, het was soms lastig communiceren door een taalbarrière bij enkele werklieden.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ontvangst en goede afspraken”
Door Kees op donderdag 16 dec 2021 21 | vestiging Tilburg
We werden hartelijk ontvangen en er werd gevraagd wat we willen hebben en daar werd duidelijk en uitgebreid aandacht aan gegeven. Ook werden er diverse modellen en merken getoond en zo hebben we een duidelijke keuze kunnen maken. Daarna werd er een offerte gemaakt en afspraken gemaakt over het afleveren en plaatsen van de goederen. Allemaal erg professioneel en in alle rust !
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop tegelvloer en vloerverwarming”
Door Cas Stuart op woensdag 15 dec 2021 21 | vestiging Tilburg
Vakkundig, fijne en heldere communicatie. Zeer tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door marian cees schreurs op dinsdag 14 dec 2021 21 | vestiging Tilburg
Super geholpen goed advies en super monteurs pascal voets en 2 mannen.
FOTO VAN MARIAN CEES SCHREURS
+ Toon extra foto van marian cees schreurs
+ Toon extra foto van marian cees schreurs
+ Toon extra foto van marian cees schreurs
+ Toon extra foto van marian cees schreurs
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen en fijne service”
Door Manon op donderdag 9 dec 2021 21 | vestiging Tilburg
Heel fijn gesprek in de winkel over de opties. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en gekeken naar de mogelijkheden. Ook zijn ze de afspraken nagekomen en werd alles heel snel en optijd geleverd. Wij zijn heel erg blij met onze badkamer!! De kwaliteit van de geleverde spullen is top en de service is heel goed, wij zouden hier onze volgende badkamer ook zeker weer kopen!
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe badkamer”
Door Oomen op maandag 6 dec 2021 21 | vestiging Tilburg
Installateurs zijn vakkundig, werken snel en netjes. Echter, er mag meer meegedacht worden met de klant: vooraf beter doorspreken en aan het eind betere oplevering en nazorg van restpunten. Zeker voor de bedragen die komen kijken bij een nieuwe badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch werk”
Door F. van de Schoor op dinsdag 30 nov 2021 21 | vestiging Tilburg
Het aanbrengen van een tegelvloer in de entreehal. Frans Mommersteeg en zijn collega Hans hebben fantastisch werk verricht. Geheel volgens onze verwachting. De vloer ligt er toppie bij. Zij vormen een goed team, zij werken collegiaal en efficiënt. Tussendoor is er gelegenheid voor een warm sociaal contact. Wij zagen dat het zwaar werk is voor de mannen. Hopelijk worden zij er naar rato (financieel) door St. Pieter voor gewaardeerd. Echte vaklui worden zeldzaam.

Review van 24 februari 2020:
Tegelvloer in combinatie met vloerverwarming. De voorbereiding van de vloerverwarming de eerste dag, sleuven frezen, slangen plaatsen en verwarmingsunit aansluiten door Vloerverwarming Nederland was routinematig. De volgende dag kwamen twee medewerkers van Sint-Pieter. Zij waren ervaren, doortastend, prettig in de omgang en zij leverden topkwaliteit. Ook kregen wij goede informatie over het gebruik van vloerverwarming. Het mailcontact met andere medewerkers van Sint-Pieter was adequaat en constructief.
REACTIE VAN F. VAN DE SCHOOR
Hierbij de foto. met vriendelijke groet, F. van de Schoor
Reactie of foto toevoegen
“Een super strakke mooie vloer”
Door Guus en Tilly op dinsdag 30 nov 2021 21 | vestiging Tilburg
vanaf de ontvangst in de showroom hebben we een super ervaring gehad bij St. Pieter. Wij willen graag nog één van de medewerkers extra in het zonnetje zetten. De plaatser Mo stond ons bij met raad en daad, wat een super vakman is dat. Altijd een glimlach en leverd een super strakke super mooie vloer. Dank je Mo we zijn heel erg blij met hetgeen je voor ons gedaan hebt.
FOTO VAN GUUS EN TILLY
REACTIE VAN GUUS EN TILLY
Dit was de "voor" situatie
Reactie of foto toevoegen
“Wij kunnen niets negatiefs bedenken”
Door A en R Chan Jong Chu op maandag 29 nov 2021 21 | vestiging Tilburg
Wij zijn voor vloerverwarming en een tegelvloer bij St Pieter terecht gekomen. Wat ons meteen opviel was de prachtige collectie tegels. We maakte een afspraak en werden goed en geduldig geholpen met het kiezen en plannen van de werkzaamheden. Door drukte moesten we wel een tijd wachten, maar dat was zeker de moeite waard. Wat een vakmannen zijn aan het werk geweest. Het was ook fijn dat er zo flexibel met ons meegedacht werd! Wij zijn enorm tevreden met het resultaat. Nu nog even wachten tot de vloerverwarming aan mag. Wij kunnen niets negatiefs bedenken.
Reactie of foto toevoegen
“Vloer, vloerverwarming, badkamer en wc”
Door Fan. Haans op vrijdag 26 nov 2021 21 | vestiging Tilburg
We hebben onze complete verbouwing van onze beneden verdieping in handen van St. Pieter gegeven. Beneden de hele vloer vervangen, vloerverwarming plaatsen, badkamer en wc. In vier weken tijd is de volledige 140 m2 gedaan. Super strakke planning en keurig vervangen met veel oog voor details. Super gedaan. Dank je wel: Anthony, Frans, Diana, Mo, Hans, Booike, Harm en anderen
FOTO VAN FAN. HAANS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantvriendelijk”
Door Brigitte Schilders op zaterdag 13 nov 2021 21 | vestiging Tilburg
Ik ben enorm tevreden over de houtlook tegelvloer die ik onlangs heb gekocht bij St. Pieter. Geen breuk en geen kleur- of maatverschillen. De vloer voldoet precies aan mijn verwachting. Ook over de service van St. Pieter ben ik meer dan tevreden. Goede communicatie en informatie, ze weten waar ze over praten en nemen de tijd voor je. De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Arnaud op woensdag 3 nov 2021 21 | vestiging Tilburg
Prima geholpen, vriendelijk personeel. Badkamer is netjes geïnstalleerd, super!
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldig resultaat”
Door Rens Slot op zondag 31 okt 2021 21 | vestiging Tilburg
Een mooie zaak met veel voorbeelden van badkamers, tegels en vloeren. Na een afspraak gemaakt te hebben wordt er ruim de tijd genomen om je badkamer van je dromen te verwezenlijken. Ook je eigen ontwerp wordt gewaardeerd en geven goede adviezen wat allemaal mogelijk is. Het personeel is vriendelijk en zeer behulpzaam. Na meerdere bezoeken uiteindelijk de definitieve keuzes gemaakt en dan wordt alles door st-Pieter geregeld. Werken met een zeer goede aannemer die goed en netjes personeel in dienst heeft. Echte vaklui die weten wat ze doen en snel en schoon werken. Het is even een beetje rommelig in je huis maar het eind resultaat is geweldig. Top en een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Volledige badkamer renovatie”
Door Lvdkaa op vrijdag 29 okt 2021 21 | vestiging Tilburg
Volledige badkamer renovatie. Super snel gerealiseerd.
Reactie of foto toevoegen
“Een prettige ervaring”
Door Niels G op donderdag 21 okt 2021 21 | vestiging Eindhoven
We zijn voor een badkamer ontwerp naar St Pieter toegegaan. Met een adviseur hebben we in anderhalf uur een badkamer en toilet ontworpen. Er wordt uitgegaan van kwalitatief hoogwaardig materiaal met bijpassende kosten. Uiteindelijk een gedeelte van onze badkamer afgenomen en voor de rest inspiratie opgedaan. Een prettige ervaring die ik kan aanraden voor eenieder die inspiratie zoekt voor het vormgegeven van de badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Onze badkamer is schitterend”
Door Fam. v.d. Boomen op donderdag 14 okt 2021 21 | vestiging Eindhoven
Wij zijn op advies van onze interieurbouwer op St Pieter geattendeerd! Kenden het bedrijf niet maar waren zeer verrast bij binnenkomst! Prachtig bedrijf.. geven prima advies en nemen alle tijd voor je! We zijn heel goed geslaagd en superblij met Sint Pieter! Onze badkamer is schitterend geworden! Sint Pieter Eindhoven zeker een aanrader!!�
Reactie of foto toevoegen
“Naar wens verlopen”
Door Fons en Nelly peeters. op zondag 26 sep 2021 21 | vestiging Tilburg
Wij zijn blij met onze keuze en bijna alles is naar wens verlopen. We wachten nog op een paar onderdelen. De samenwerking met Tommy van de Louw en zijn medewerker was erg plezierig.

Aanvulling ontvangen 28 september 2021: Wij hebben bij St. Pieter een complete badkamer gekocht, deze is al geleverd en gemonteerd. Alles is naar onze wens verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Vloer ziet er geweldig uit”
Door Nelly Kuijpers op donderdag 16 sep 2021 21 | vestiging Tilburg
Werden zeer vriendelijk ontvangen en goed geïnformeerd over ons uitgekozen product. Ook bezorging was naar wens, hebben de tegels zelfs eerder kunnen krijgen dan gepland was! En nu de vloer is geplaatst ziet hij er geweldig uit, goede keus geweest .
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor de goede service”
Door Mecheline en Jan Gregoor op donderdag 16 sep 2021 21 | vestiging Eindhoven
Zeer goed geholpen door Pim en zijn collega's. We wilde de vloer gelegd hebben voor de bouwvak vakantie, 3 dagen daarvoor kregen we pas de sleutel. Maar Het is hun gelukt dat de vloer gelegd was voordat hun vakantie hadden en hoe. De vloer is prachtig en ligt er geweldig in. Chapeau chapeau voor jullie allemaal. Jullie zijn zeer zeker aan te raden. Nogmaals bedankt voor de goed service.
Reactie of foto toevoegen
“Tegelaankoop voor badkamer”
Door Marcel op donderdag 9 sep 2021 21 | vestiging Tilburg
Fijn geholpen. Vertraging in afleveren was geen enkel probleem. Vlekkeloos!
Reactie of foto toevoegen
“Goed team”
Door M van Bergen op woensdag 8 sep 2021 21 | vestiging Tilburg
Vanaf het eerste contact heldere communicatie. Ook werden de afspraken ruim ingepland, zodat wij ons niet hoefden te haasten. Een goed team over de vloer om onze mooie badkamer te installeren en op tijd op te leveren
FOTO VAN M VAN BERGEN
Reactie of foto toevoegen
“Fijne zaak”
Door Jules Hezemans op vrijdag 3 sep 2021 21 | vestiging Eindhoven
Heel fijne zaak. We hebben ons goed geholpen gevoeld. Wat ook heel prettig was, is dat de montage ook keigoed is uitgevoerd. Dat hebben we ook wel eens anders meegemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Verbouwing van badkamer en toiletruimte”
Door Jurgen en Karin Dingemans op donderdag 2 sep 2021 21 | vestiging Tilburg
Wij hebben onze badkamer en toiletruimte laten verbouwen door St. Pieter met de all in service. De ontvangst in de showroom was vriendelijk en professioneel. Er werd echt tijd voor je genomen om samen tot een mooi resultaat te komen. Ook het personeel dat de verbouwing gerealiseerd heeft was vriendelijk, meedenkend, behulpzaam en professioneel. Wij zijn dan ook super tevreden en ontzettend blij met onze nieuwe badkamer en toilet.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe inloopdouche”
Door Sonja Lagerweij op donderdag 2 sep 2021 21 | vestiging Tilburg
Wij zij heel gelukkig met onze inloopdouche. In dit appartement zat een heel oud bad en een soort van inloopdouche (glazen wand). De vakkundige monteurs hebben alles verwijderd en een compleet nieuwe inloopdouche met alles wat daarbij hoort geplaatst. Iedereen die komt kijken vindt het een superdouche en ruimte.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop wastafelmeubel”
Door A Timmermans op donderdag 26 aug 2021 21 | vestiging Tilburg
Goed geholpen en dachten mee voor oplossing.
Reactie of foto toevoegen
“Naar volle tevredenheid”
Door Wim en Sjannie de Rooij op donderdag 26 aug 2021 21 | vestiging Tilburg
Helder duidelijke informatie met een deskundig advies van medewerker. Prettig ontvangst in een ongedwongen sfeer. Medewerker neemt alle tijd voor de klant. Klant krijgt ook alle ruimte om vragen en of voorkeuren uit te spreken die ook serieus in overweging worden genomen.

Aanvulling ontvangen 30 augustus 2021: Aankoop was een badkamer en is inmiddels naar volle tevredenheid geïnstalleerd. Alle lof voor Tommy van de Louw (badkamerspecialist) die dit project tot onze volle tevredenheid heeft uitgevoerd. Dit is een vakman die voor de volle 100% voor zijn vak staat. De installatie is binnen de afgesproken tijd gerealiseerd. Iedere keer onder de douche is genieten en voelen ons als koning en koningin in de prachtige badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer, toilet en vloer”
Door Martin en Janine Werther op donderdag 26 aug 2021 21 | vestiging Tilburg
Super bedrijf. Ik kan ze iedereen aanraden. Bij ons de badkamer laten verbouwen. Vooraf hebben ze zorgvuldig en opname gedaan van de werkzaamheden. Vervolgens een mail ontvangen met werkzaamheden en tijdsbestek. Altijd prettig om te weten. Tijdens de verbouwing werd alles besproken indien nodig. Er wordt netjes gewerkt, alles mooi afgeplakt, na de werkdag alles opgeruimd en zorgvuldig met spullen omgegaan. Het personeel is super. Vriendelijk, deskundig, behulpzaam, meedenkend. Jean Paul belt tussendoor op om te vragen of alles naar wens verloopt. Bij de oplevering wordt alles gecontroleerd en samen nagelopen. Ook na de oplevering konden wij terecht met vragen. Top bedrijf!

Eerdere ervaring van 12 februari 2021: Geweldig bedrijf! Van het begin tot het einde. We zijn in de showroom keurig door Hans geholpen. Eerlijk advies, ruim de tijd genomen en ook lekker informeel. Hij wist twijfels weg te nemen en alles overzichtelijk te maken voor ons. De administratie heeft ons goed op de hoogte gehouden over alles. De planning, de kosten. Alles is stap voor stap benoemd. Zo fijn! Er wordt tijdig en afspraak gemaakt dat ze komen voor de werkopname. Dan wordt alles goed besproken een in samenspraak met ons aangepast indien iets anders moet of beter kan. We weten van dag tot dag wat er gebeurd! Frans en Mohammed hebben ons geweldig geholpen tijdens het uitvoeren van de verbouwing aan de wc en vloer van de beneden verdieping. Échte vakmannen zijn het! Ter plaatse overleggen ze wat ze tegenkomen en ze maken het nog beter dan afgesproken. Terwijl wat afgesproken was al geweldig was! Vanaf minuut één geen spijt gehad. Nu nog de badkamer, maar dat kan alleen maar goed gaan komen. Wij hebben dit bedrijf al bij verschillende mensen aangeraden. Vakmensen!
REACTIE VAN MARTIN WERTHER
REACTIE VAN MARTIN WERTHER
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door Peggy op dinsdag 3 aug 2021 21 | vestiging Eindhoven
Ze nemen echt de tijd om te luisteren naar onze wensen en denken daar ook heel erg goed in mee... dan het om te zien hoe een 3D plannetje omgezet wordt in een badkamer /toilet die nog mooier is geworden dan het plaatje. Ook voor onderaannemer die badkamer heeft geplaatst niks anders dan lof ... denken mee, zijn vriendelijk, werken super netjes en het zijn ontzettende harde werkers. Gewoon TOP! Ik kan iedereen St-pieter aanbevelen
FOTO VAN PEGGY
Reactie of foto toevoegen
“Toilet”
Door Ramón en Patricia Dankers op dinsdag 6 jul 2021 21 | vestiging Eindhoven
We zijn voor de tweede keer super goed en naar tevredenheid geholpen
FOTO VAN RAMÓN EN PATRICIA DANKERS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door B. Smits op woensdag 30 jun 2021 21 | vestiging Tilburg
We hebben een tegelvloer gekocht en laten legen. Met vloerverwarming. In de voorbereiding bleek dat er leidingen te hoog lagen. Deze zijn door St. Pieter verlegd. Zij hebben alles opgelost. Vriendelijk personeel en de vloer is keurig netjes gelegd. Superstrak! Wij zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerrenovatie”
Door Joseph Wirken op vrijdag 25 jun 2021 21 | vestiging Tilburg
Renovatie van de badkamer. Uitgevoerd door Pascal Voets. Hele gebeuren is in goede harmonie verlopen. Vakwerk. Zeer tevreden met het eindresultaat. Zeker aan te bevelen.
FOTO VAN JOSEPH WIRKEN
Reactie of foto toevoegen
“Goede en prettige service”
Door Janine Noordhoek op donderdag 24 jun 2021 21 | vestiging Tilburg
Goede service en prettig, vriendelijke kundig personeel bij het plaatsen van onze badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door C. Vermeer op donderdag 24 jun 2021 21 | vestiging Tilburg
Badkamer gekocht. Zijn zeer tevreden over aankoop badkamer en plaatsing. Fijne samenwerking met de aannemer.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop badkamer”
Door Joost op maandag 21 jun 2021 21 | vestiging Tilburg
Wij hebben een badkamer bij St Pieter via Anthony gekocht. De tijd die er voor genomen werd was goed. Pascal Voets heeft samen met zijn rechterhand Eric de badkamer bij ons geïnstalleerd. Wij zijn wel te spreken over het werk wat er geleverd is. Achteraf moesten er nog wel een paar zaakjes herzien worden maar ik denk dat dit bij andere badkamerspeciaalzaken ook zou kunnen gebeuren. De kwaliteit van het tegelwerk was goed te noemen maar ook de snelheid van het werk. In 7-8 werkdagen was alles geplaatst. Het enige wat nageleverd moet worden is een keramieken wastafel, maar daar kan St Pieter niets aan doen. Wij hopen lang van onze badkamer te mogen genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie tegelvloer”
Door M van Melis op woensdag 16 jun 2021 21 | vestiging Eindhoven
Wij zijn super tevreden over alle contacten en werkzaamheden van en met Sint Pieter. Vanaf het begin in de showroom hadden wij direct een goed gevoel bij de kennis en keuze van onze tegelvloer met totaal vloerverwarming. Ontzettend keurig personeel is er bij ons geweest die trots zijn op hun vak, heel fijn het voelde vertrouwd. Kortom wij zijn ontzettend tevreden!! Nu gaan wij genieten van onze mooie tegelvloer.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Fam. Wijsman op maandag 14 jun 2021 21 | vestiging Tilburg
Wij hebben een badkamer gekocht bij St. Pieter in Tilburg. Planning was goed en duidelijk. Contact met de contactpersoon en werkmensen was zeer goed. Er werd netjes gewerkt en er werd meegedacht. Alles werd steeds keurig achtergelaten. De weinige complicaties waar wij tegenaan liepen werden snel en vakkundig opgelost. Zeker een aanrader om te kopen bij dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Eindresultaat is helemaal naar wens”
Door Christa Oppers-Beumer, Peer AA Oppers op donderdag 27 mei 2021 21 | vestiging Tilburg
We zijn professioneel geadviseerd door al diegenen waar we op de verschillende momenten en fases mee te maken hadden. Het was vooral plezierig dat de planning en uitvoering exact volgens de gemaakte afspraken is verlopen. Dat betekende onder andere dat verbouwperiode waarin er ongemak ontstaat zo kort mogelijk was. De kwaliteit van het geleverde werk is zonder uitzondering uitstekend. Het eindresultaat is helemaal conform onze wensen.
FOTO VAN CHRISTA OPPERS-BEUMER, PEER AA OPPERS
+ Toon extra foto van Christa Oppers-Beumer, Peer AA Oppers
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Carola van Strien op vrijdag 21 mei 2021 21 | vestiging Tilburg
Goede service en advies. Groot assortiment. Snelle levering en klantvriendelijke medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer”
Door marion smolders op donderdag 13 mei 2021 21 | vestiging Tilburg
Denkt mee om te komen tot een plan, vlotte bouw attente mensen die meedenken. Alles goed gecommuniceerd. Prima afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Kersten op maandag 10 mei 2021 21 | vestiging Eindhoven
Wij zijn zeer tevreden over onze badkamer, vanaf de aankoop tot de oplevering is alles goed geregeld. Vooral ook onze complimenten voor het team van J.P. Goes, prettige mensen die vakkundig werk afleveren.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Cees Otterspeer op donderdag 6 mei 2021 21 | vestiging Tilburg
Prima geholpen en begeleidt in de showroom. Zeer ruime keuze aan mooie materialen en onze keuze is perfect en superstrak uitgevoerd. Dus we zeer tevreden.
FOTO VAN CEES OTTERSPEER
+ Toon extra foto van Cees Otterspeer
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens St. Pieter
Website: www.st-pieter.nl
aEindhoven (89 ervaringen), Bruggelaan 2, 5628 RH Eindhoven, tel 040 - 238 01 50
bTilburg (179 ervaringen), Broekhovenseweg 130d, 5021 LJ Tilburg, tel 013 - 532 13 04
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.