Feedback
9,6

St. Pieter

Website: www.st-pieter.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.st-pieter.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van St. Pieter
St. Pieter dé badkamer en vloeren specialist!

Vanaf de oprichting van St. Pieter Tilburg in 1974 staat innovatie en een ruim productaanbod centraal. St. Pieter is een dynamische onderneming; onze professionals volgen ontwikkelingen op sanitair- en tegelgebied op de voet en signaleren de nieuwste trends voor u. Zo bieden wij u altijd het nieuwste van het nieuwste op het gebied van badkamers, tegels, natuursteen en vloerverwarming.

Een enthousiast team staat voor u klaar! Bij St. Pieter voldoen we graag aan uw wensen. Of het nu gaat om een bezoek aan onze showroom, het uitzoeken van wand- of vloertegels, sanitair of een complete badkamer.

Wanneer u een afspraak maakt voordat u ons bezoekt, bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips en inzicht in uw mogelijkheden. Bij St. Pieter nemen we graag de tijd om uw wensen door te nemen.
Ervaringen
Er zijn 301 ervaringen over St. Pieter. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren228 ervaringen
4 sterren64 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Per vestiging:
“Zeer tevreden met de tegels”
Door Michelbrink op vrijdag 19 jan 2024 24 | vestiging Eindhoven
De verkoper dacht erg goed mee met ons, was vriendelijk en gaf goede tips. Enige minpuntje is dat de wandtegels iets te hard zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Hans van Melick op donderdag 18 jan 2024 24 | vestiging Tilburg
Prima geholpen door Hans Dirks, zowel inhoudelijk als vwb het nakomen van afspraken.
Reactie of foto toevoegen
“Onze droom badkamer”
Door William van de Kerkhof op zaterdag 23 dec 2023 23 | vestiging Eindhoven
Bij het zoeken kwamen we uit bij St Pieter in Eindhoven voor een nieuwe badkamer. Perfecte service, zowel door het bouwteam als St Pieter. Wij genieten van onze gedroomde badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Kicky van der Meer op donderdag 14 dec 2023 23 | vestiging Tilburg
Wederom weer erg fijn geholpen! Wij zijn blij.
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijke uitleg en planning vooraf”
Door Marcel de Vet op woensdag 6 dec 2023 23 | vestiging Tilburg
Wij hebben onze badkamer geheel vernieuwd. De keuze en uitleg in de winkel was zeer goed. Vooral het all-in concept (van sloop, opbouw t/m montage) in 2 weken tijd heeft voor ons de doorslag gegeven om voor St Pieter te kiezen. Wat zeer goed is, is de duidelijke uitleg en planning vooraf. En dit wordt op de dag af, precies waar gemaakt. En je wilt graag zo kort mogelijk in het stof en vuil zitten, dus dat is wat extra's waard.
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe badkamer”
Door Frank op vrijdag 24 nov 2023 23 | vestiging Eindhoven
Superteam wat bij alles met je meedenkt.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor jullie vakkennis”
Door Brigitte Rosulek op zondag 19 nov 2023 23 | vestiging Eindhoven
Dit jaar diverse projecten laten uitvoeren door St. Pieter Eindhoven. De voorbereidingen besproken en uitgewerkt door Pim (die zeer vakkundig geadviseerd heeft en alles uitgewerkt heeft zodat je precies ziet hoe het gaat worden erg fijn!) waarna in juli eerst de complete vloer in hal, woonkamer en keuken verwijderd werd en opnieuw voorzien van vloerverwarming gelegd werd. Alle partijen hierin hebben netjes en goed werk geleverd. Frans en Boy hebben de vloer prachtig gelegd! Een mooie basis voor de inrichting. In oktober waren de badkamer en waskamer (voorheen douche) aan de beurt. Alles keurig geleverd en klaargezet voor Dion Goossens die 2 koele gedateerde ruimtes transformeerde naar een prachtige badkamer en wasruimte. Ik wordt iedere dag weer blij als ik er binnen kom! Kortom ondanks dat verbouwingen stress met zich mee brengt zorgt St. Pieter dat alles volgens planning en netjes verloopt wat het zoveel aangenamer maakt. Frans, Boy en zeker ook Dion bedankt voor jullie vakkennis en voor de liefde waarmee het werk wordt gedaan, waardoor er mooie dingen worden neergezet. Het was een plezier jullie over de vloer te hebben!
FOTO VAN BRIGITTE ROSULEK
+ Toon extra foto van Brigitte Rosulek
+ Toon extra foto van Brigitte Rosulek
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuw toilet”
Door van den Broek op dinsdag 31 okt 2023 23 | vestiging Eindhoven
Werd goed geïnformeerd en geholpen met de juiste keuze.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Jarno Verheesen op zaterdag 28 okt 2023 23 | vestiging Eindhoven
Wij hebben onze badkamer laten verbouwen en zijn ontzettend tevreden met het geleverde werk en uiteindelijke resultaat. De communicatie verliep goed en we wisten voor de aanvang van de werkzaamheden precies waar we aan toe waren. Er is goed en netjes gewerkt. Ook was het tijdens het verbouwen nog mogelijk om kleine aanpassingen te doen zoals een afvoer leggen naar zolder voor een wasmachine. Kleine problemen die ontstonden werden direct opgelost zoals een te groot geleverde glazen wand en een onafgewerkte kitrand. Al met al kunnen wij kunnen iedereen een badkamer van St. Pieter aanraden!
FOTO VAN JARNO VERHEESEN
+ Toon extra foto van Jarno Verheesen
+ Toon extra foto van Jarno Verheesen
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door van de ven op vrijdag 27 okt 2023 23 | vestiging Tilburg
inloopdouche/badkamer/ uitzoeken was heel uitgebreid en informatief/ kregen 3d te zien van onze plannen / werkbezoek door vriendelijke werknemers, die alles deden / wij hoefden niks te doen / communicatie met bedrijf was uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuw toilet en nieuwe vloer”
Door H.Ebbelink op vrijdag 27 okt 2023 23 | vestiging Tilburg
Keurig gewerkt. Heel tevreden met het secure werk van Hans
Reactie of foto toevoegen
“Al met al een aanrader”
Door M. Veld op zondag 10 sep 2023 23 | vestiging Tilburg
Uitstekend geholpen door St. Pieter bij het ontwerpen en bouwen van onze nieuwe badkamer. Er wordt goed meegedacht over de verschillende mogelijkheden en het hele traject van sloop, ruwbouw en afmontage wordt op een goede manier uitgevoerd. Communicatie is duidelijk en afspraken worden nagekomen. Een heldere planning wordt vooraf opgesteld en werd binnen de gestelde termijn gehaald. Al met al een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door Marina van de Wouw op zondag 23 jul 2023 23 | vestiging Tilburg
We hebben bij St.Pieter een nieuw wastafelmeubel met mengkraan, een hoge kast en een verwarmde spiegel met licht gekocht. We zijn daar heel goed bij geadviseerd door Hans. Levering was op afspraak. En nu een week later is hij geïnstalleerd en kunnen we ervan genieten.
FOTO VAN MARINA VAN DE WOUW
+ Toon extra foto van Marina van de Wouw
+ Toon extra foto van Marina van de Wouw
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe badkamer en toilet”
Door Amber Klomp op dinsdag 4 jul 2023 23 | vestiging Tilburg
Recentelijk heb ik voor de tweede keer (vanwege een 2e keer verhuizen) mijn badkamer en toilet laten verbouwen door Sint Pieter, omdat we na de eerste keer zeer tevreden waren over het advies bij het uitzoeken van de badkamer, de communicatie en het meedenken tijdens de uitvoering van de werkzaamheden en de geleverde kwaliteit. Ook deze keer weer super tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer en toilet”
Door Suzanne van hoek op donderdag 29 jun 2023 23 | vestiging Eindhoven
Kundig en eerlijk advies. Snelle service en Tim was een super aardige en kundige adviseur,
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met onze tegelvloer”
Door A. Theunissen op vrijdag 23 jun 2023 23 | vestiging Eindhoven
Goede hulp en advies bij het uitzoeken van de materialen. Superfijne en deskundige mensen over de vloer voor verwijderen oude vloer, vloerverwarming aanleggen en nieuwe tegelvloer leggen. Alles tot in de puntjes afgewerkt. Wij zijn superblij met onze nieuwe tegelvloer.
Reactie of foto toevoegen
“Volledige toilet renovatie”
Door G.H. Senstius van der Meulen op zaterdag 10 jun 2023 23 | vestiging Eindhoven
De opdracht was om het toilet volledig te renoveren. Dus alles eruit en exclusief nieuw materiaal erin. De operatie duurde 5 werkdagen, maar het resultaat is subliem. Als je nu het toilet inloopt krijg je zowel een spa als een zen gevoel. Speciale dank gaat uit naar verkoopadviseur Arno van Tiggelen (rustig en geduldig) en de man die alles gerenoveerd heeft Mohammed Alwadi. Wat een vakman!
Reactie of foto toevoegen
“Verbouwing van wc en badkamer”
Door Harrie Hoffmans op dinsdag 30 mei 2023 23 | vestiging Tilburg
De afgelopen jaren de wc- en badkamer (niet te gelijk) laten verbouwen. Vakwerk, deskundigheid en communicatie deze 3 woorden geven voor ons de verbouwing weer!
Reactie of foto toevoegen
“Tiles for the kitchen”
Door Sara Sehat op donderdag 25 mei 2023 23 | vestiging Eindhoven
Fast, kind, very cooperative, and patient with the customer. I was shown many good samples, and the order and process went very smoothly.
Reactie of foto toevoegen
“WC renovatie”
Door Els van der Borght-van Unnik op donderdag 25 mei 2023 23 | vestiging Tilburg
Prima geholpen i.v.m. renovatie wc, snelle levering van de bestelde artikelen.
FOTO VAN ELS VAN DER BORGHT-VAN UNNIK
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de tegels”
Door Harry op donderdag 11 mei 2023 23 | vestiging Tilburg
Goed gesprek in de showroom. Tegelvloer is dan ook niet heel complex dus die vijf sterren zijn makkelijk binnen ;) Tegels waren verrassend vlot beschikbaar. Erg soepel in het langer opslaan daarvan zodat ze niet onverwacht lang bij ons in de weg liggen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Catherine op donderdag 11 mei 2023 23 | vestiging Eindhoven
Het advies in de winkel was uitgebreid en prettig. Aan veel zaken werd gedacht wat in andere winkels niet ter sprake kwam. Het gekochte badkamermeubel is mooi, evenals de kraan, kast en spiegel. We maken nu met veel plezier gebruik van alles.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met het eindresultaat”
Door Theo en Mayke op donderdag 27 apr 2023 23 | vestiging Eindhoven
Gastvrij ontvangen, nemen de tijd voor je en geven goede en bruikbare informatie en tips. Mooie producten en materialen, ruime keuze. Tim, bedankt! Wij zijn heel blij met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden met het eindresultaat”
Door Arie op woensdag 26 apr 2023 23 | vestiging Eindhoven
We hebben de badkamer en toilet laten vervangen en zijn heel tevreden met het eindresultaat. De uitvoerder werkte heel netjes en volgens afspraak. Een paar kleine beschadigingen aan het meubilair zijn door vervanging opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met onze nieuwe vloer”
Door Peter Wagemakers op woensdag 26 apr 2023 23 | vestiging Tilburg
Vanaf het 1e bezoek aan de winkel tot aan de oplevering was het Super en we voelden dat het helemaal goed zou komen en dat is het ook. Fijne medewerker in de winkel, prettig telefonisch contact en deskundige en ervaren tegelzetters. Kortom alles was in de puntjes geregeld en netjes afgewerkt. We zijn super blij met onze nieuwe vloer en weten zeker dat we er nog jaren van gaan genieten. St. Pieter wordt door ons dan ook 1000 % aanbevolen en als we weer een vloer of wat dan ook nodig hebben dan komen we zeker terug
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door M van het Plas op maandag 24 apr 2023 23 | vestiging Tilburg
Geheel nieuwe badkamer met installatie. Netje ontvangen na het maken van een afspraak men had alle tijd om alles te bespreken en te laten zien. Alles wordt uithanden genomen tot het informeren van de buurt voor eventuele overlast, wat er niet was. Super netjes geïnstalleerd.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer + 2 losse toilets”
Door Ton van de Brande op zondag 16 apr 2023 23 | vestiging Eindhoven
Duidelijk en fijn geholpen in de winkel, uitvoering super en zonder zorgen. Problemen werden meteen opgelost.
FOTO VAN TON VAN DE BRANDE
+ Toon extra foto van Ton van de Brande
+ Toon extra foto van Ton van de Brande
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Roy Lefel op woensdag 12 apr 2023 23 | vestiging Eindhoven
De communicatie met Sint-Pieter verliep meer dan goed. Ze komen de gemaakte afspraken na en weten waar ze het over hebben. Tim heeft ons zeer goed geholpen met het ontwerp van de badkamer! De mannen werken erg netjes en weten waar ze mee bezig zijn! Op het moment dat er iets was, konden wij altijd bij hen terecht. Ook de nazorg/service is goed geregeld, ze pakken eventuele zaken snel op die moeten worden opgelost. Wij zijn dan ook zeer tevreden en zouden Sint-Pieter absoluut aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door D op woensdag 5 apr 2023 23 | vestiging Tilburg
2,5 jaar geleden badkamer laten doen. Veel problemen met de wc gehad maar uiteindelijk bleek het probleem in het inbouw reservoir te zitten. Telkens als ik belde stonden ze binnen een dag op de stoep om het probleem op te lossen. Uiteindelijk is het nu definitief opgelost en hebben we als compensatie een grote korting gehad op de nieuwe wc beneden die naar volle tevredenheid door een echte vakman is gemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Aanpassen badkamer”
Door Aertsen op woensdag 29 mrt 2023 23 | vestiging Tilburg
Badkamer aangepast voor rolstoel goed advies.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne en goede service”
Door Carla Kerkhof-Haverhoek op dinsdag 28 mrt 2023 23 | vestiging Eindhoven
Ben zeer tevreden met mijn nieuwe badkamer! Ook dank aan Arno van Tiggelen die heeft geholpen met het samenstellen van de tegels, inloopdouche, W.C. en badmeubel.
Ik was ook heel blij met Nevzat en zijn team die de installatie en het monteren hebben gedaan. Het zijn hele aardige en meedenkende mensen waarmee ik het heel gezellig heb gehad. Ik bedank jullie allemaal voor de fijne en goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie van badkamer en toilet”
Door Ans en Gundi de Beer op zaterdag 4 mrt 2023 23 | vestiging Tilburg
St. Pieter heeft onze badkamer en het toilet gerenoveerd. Richard heeft ons uitstekend geadviseerd en de mensen van JP Goes hebben de werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd. Correcte en zeer vakkundige mensen! Wij raden St. Pieter zeker aan.
FOTO VAN ANS EN GUNDI DE BEER
+ Toon extra foto van Ans en Gundi de Beer
+ Toon extra foto van Ans en Gundi de Beer
Reactie of foto toevoegen
“De klant is koning”
Door Leonita en Robbie van Bussel op vrijdag 3 mrt 2023 23 | vestiging Eindhoven
Er wordt goed naar je geluisterd naar wat je wil en wat je kan besteden. Allerlei opties worden besproken en aanpassingen zijn geen enkel probleem. Ook wordt er meegedacht over de inrichting en wat hiervan de voor en nadelen zijn. Ook is er tijd voldoende voor jou als klant ingeruimd. De badkamer is gerealiseerd door uitstekende vakmensen. Tijdens de verbouwing gaven zij nog opmerkingen om het geheel beter uit te laten komen. Alles in een zeer gemoedelijke sfeer waarbij de klant koning is.
FOTO VAN LEONITA EN ROBBIE VAN BUSSEL
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Gonny Jegerings op vrijdag 17 feb 2023 23 | vestiging Eindhoven
We hebben veel gekocht, tegels, douchekranen, wastafelkranen. We zijn dik tevreden met de hulp in de zaak in Eindhoven. Ze hebben ons heel goed geholpen ook met keuzes maken van bijvoorbeeld te tegels, omdat mijn man en ik daar niet helemaal uitkwamen.
Reactie of foto toevoegen
“Compleet nieuw toilet”
Door Frank van Hoogdalem op donderdag 9 feb 2023 23 | vestiging Tilburg
Volgens afspraak gewerkt en binnen afgesproken tijd klaar.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de tegels en de vloerverwarming”
Door Gitte Woestenberg op zondag 29 jan 2023 23 | vestiging Tilburg
Zoals al mijn andere keren ben ik erg positief over de service en handelwijze van St. Pieter. Dit bedrijf is een echte aanrader.

Eerdere ervaring van 15 februari 2022:
Ben erg goed geholpen door Marcel van der Heijden en Gerard Ockeloen. Ze namen ruim de tijd om naar mijn wensen te luisteren en daar is dan ook een prachtige badkamer uitgekomen. Ik heb gekozen voor de Zorgeloze ALL-IN service. En zorgeloos was deze zeker, Klusbedrijf Pascal Voets was verantwoordelijk voor de montage. Deze mannen hebben erg goed werk verricht. Er was 2 weken uitgetrokken voor de badkamer maar binnen die tijd was het al klaar voor gebruik.
FOTO VAN GITTE WOESTENBERG
+ Toon extra foto van Gitte Woestenberg
+ Toon extra foto van Gitte Woestenberg
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door jan van rijswijk op woensdag 25 jan 2023 23 | vestiging Tilburg
Prettige monteurs, werken netjes en schoon, komen op tijd 's ochtend. Kortom dikke pluim.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Jeroen Vos op woensdag 25 jan 2023 23 | vestiging Tilburg
Van begin tot eind top service! Uitstekende kwaliteit van de materialen en goede begeleiding bij het uitzoeken in de showroom. De verbouwing is vlot en soepel verlopen met de badkamer is keurig opgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldig eindresultaat”
Door AV op vrijdag 13 jan 2023 23 | vestiging Eindhoven
We zijn fantastisch geholpen bij st Pieter. Tijdens het uitkiezen vd vloer zijn we goed geadviseerd. Verschillende tegels mochten we thuis neerleggen. Dat resulteerde in een geweldige keuze. Tijdens het leggen door Gérard en Mo hebben we minimale overlast gehad. Maar bovenal, wat zijn dat vakmensen! De vloer ligt super strak. Ondanks het ongemak deze week was het een feestje met een geweldig eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Tegels voor badkamer en toilet”
Door Melissa op donderdag 12 jan 2023 23 | vestiging Eindhoven
Mooie tegels uitgezocht van Cotto d'este voor de badkamer en het toilet. Vriendelijke service en duidelijke communicatie. Snelle levering!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Peter Massuger op woensdag 11 jan 2023 23 | vestiging Tilburg
Nieuwe badkamer. Goed en deskundig advies van Marcel en een heel goede en snelle installatie door Pascal Voets en zijn collega. Badkamer is zeer netjes afgewerkt. We kunnen iedereen aanraden om met deze vakmensen in zee te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Van de Laar op woensdag 11 jan 2023 23 | vestiging Eindhoven
Badkamerverbouwing: goede adviezen en ontwerp. Goed meegedacht. Uitvoering met aannemer verliep heel goed. Nette uitvoering en heel tevreden over het opgeleverde werk.
Reactie of foto toevoegen
“Super geregeld”
Door Ans op donderdag 8 dec 2022 22 | vestiging Eindhoven
Alles super geregeld, als klant word je echt ontzorgd, alles bij één partij, goed contact en fijn afgeleverd binnen de tijd
FOTO VAN ANS
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie van de badkamer”
Door Sander en Elly Pijnenburg op dinsdag 22 nov 2022 22 | vestiging Eindhoven
Onze badkamer in zijn geheel gerenoveerd. De werkmannen hebben heel goed en netjes gewerkt en we zijn erg blij met het resultaat. Voor de volgende keer als het toilet beneden gedaan moet worden gaan we zeker weer terug naar dit bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Dwarka op vrijdag 11 nov 2022 22 | vestiging Eindhoven
Van advies tot uitvoering. Een prettige ervaring met professionals. Er is sprake van de hoogste standaarden en no nonsens mentaliteit, als klant wordt u volledig ontzorgd, het resultaat voldoet aan alle verwachtingen. Ondanks het velen stucwerk, voegwerk, knipwerk, schuurwerk en egaliseren, zeer tevreden over het resultaat.
FOTO VAN RAJA DWARKA
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Koen Lepoutre op donderdag 10 nov 2022 22 | vestiging Eindhoven
Lang gezocht naar tegels en uiteindelijk gevonden bij St.Pieter. Door uitstel van de verbouwing de tegels kunnen opslaan bij hen. Levering op pallet en tegels goed verpakt. Uiteindelijk zijn de tegels nu gelegd en we zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Dat vond de tegelzetter ook btw.
Reactie of foto toevoegen
“Een uitstekende ervaring”
Door Yvon en Hans Wagenaars op maandag 31 okt 2022 22 | vestiging Eindhoven
We lieten in september ons toilet en onze badkamer upgraden door St. Pieter en hebben er een uitstekende ervaring mee opgedaan. Bij ons bezoek aan de zaak in Eindhoven werd alles prima besproken en we kregen deskundig advies m.b.t. enkele bijzonderheden. Hulde aan Tim! Ook het vervolgtraject verliep perfect: van een persoonlijke inspectie ter plekke tot een gedetailleerd werkschema dat tot in de puntjes is gevolgd en keurig netjes is uitgevoerd door vriendelijke, correcte en vakkundige mensen voor wie niks te veel was. Het resultaat mag er dus zijn. Complimenten aan het hele team van St. Pieter. Er is werkelijk niets te wensen overgebleven. Dank jullie wel. We kunnen er weer lang tegen!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer en toilet”
Door k vd Aa op zaterdag 29 okt 2022 22 | vestiging Tilburg
Goed advies, deskundig, vriendelijk en tot in de details goed geïnstalleerd. De uitvoerder en zijn 'jongens' waren zeer correct, en werkten secuur en heel netjes.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige vloer”
Door Ingrid van Gijzel en Frans van den Broek op vrijdag 28 okt 2022 22 | vestiging Eindhoven
Wij waren toe aan een nieuwe vloer en kwamen bij St. Pieter Eindhoven uit. Tim Bertens nam zich uitvoerig de tijd en gaf ons een advies waar wij heel blij van werden. Het leggen van een tegelvloer. Vervolgens kwam Frans, de tegelzetter, bij ons thuis de maat opnemen en ook om te kijken naar de voorbereidende werkzaamheden. Uiteindelijk moest er ook nog een ontkoppelvloer aangebracht worden. In de tussentijd had bij ons thuis de uitgezochte tegel gelegen. De gewenning was er. Bij elke stap in het hele proces dacht elke medewerker van St. Pieter mee in mogelijkheden. Van verkoper, planner, maar vooral Frans de tegelzetter. Het resultaat een prachtige vloer voor onze benedenverdieping. Een sieraad voor ons huis.
FOTO VAN INGRID VAN GIJZEL EN FRANS VAN DEN BROEK
Reactie of foto toevoegen
“Nieuw toilet en hal betegeld”
Door Fam. Kruijssen op maandag 10 okt 2022 22 | vestiging Tilburg
De toilet en hal zijn opnieuw betegeld en er is nieuw sanitair geplaatst. Het is heel mooi geworden! Fijn dat ook de monteurs in dienst van St. Pieter waren. Steeds dezelfde monteurs in één week. Was fijn! Ze hielden zich aan de afspraken, kwamen op tijd en leverden vakwerk. Tips voor verbetering: Bij de aankoop hadden we graag iets beter geïnformeerd willen worden over de beschikbaarheid van brushed nikkel accessoires. Na plaatsing kwamen we erachter dat alleen de kraan en spoelknop/plaat van dit materiaal waren. De andere accessoires (wc-borstelhouder en toiletrolhouder) waren niet verkrijgbaar in dit materiaal. Verder is het jammer dat de hoeken van de toiletruimte met kit afgewerkt zijn en niet met voegcement. Het fonteintje bleek na montage in de breedte wel waterpas te hangen, maar naar voren toe wijkt hij 3mm af, waardoor je ziet dat hij schuin hangt wanneer je op het toilet zit. Hij blijkt wel goed gemonteerd te zijn volgens de monteur, jammer dat ze vanuit de fabriek geen rechte achterkant hebben gemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie en netjes afgewerkt”
Door Jo Bouchaut op maandag 10 okt 2022 22 | vestiging Tilburg
Badkamer is zeer netjes afgewerkt. Zeer goed overleg om de plaatsing van alles en zeker over de gekozen grote tegels. De uitvoerder heeft zeer netjes gewerkt en is een prettig iemand om in huis te hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Een 10 voor klantenservice”
Door Maartje Peters-Braun op zondag 9 okt 2022 22 | vestiging Tilburg
We konden heel snel terecht voor een afspraak en kregen tijd om uit te zoeken wat bij ons en ons huis past. In overleg onze bestelling geplaatst. De communicatie was helder en prettig, het assortiment super mooi en inspirerend, de hulp van Marcel was super ! Een 10 voor klantenservice.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Rob Thaens op vrijdag 7 okt 2022 22 | vestiging Eindhoven
De verbouwing van het toilet is geweldig verlopen. Voor en ook tijdens de werkzaamheden goed advies over de mogelijkheden. Alle werkzaamheden uitgevoerd door Boy, een vakman pur sang! Fijn, goed en leuk contact met alle betrokken medewerkers van St-Pieter. Oftewel: Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Twee nieuwe toiletten”
Door FL op donderdag 22 sep 2022 22 | vestiging Eindhoven
Het hele proces: de verkoop, de voorbereiding, de installatie en nazorg waren allemaal perfect. St. Pieter is een absolute aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Een erg mooie badkamer en toilet”
Door Marion en Jan op zaterdag 17 sep 2022 22 | vestiging Tilburg
Op 5 september jl. zijn Pascal Voets en zijn mannen begonnen aan een volledige renovatie van onze badkamer en toilet. En ruim een week later zijn wij super blij met het resultaat. We krijgen van alle kanten complimenten over het schitterende resultaat en genieten met volle teugen. Zowel de begeleiding van St. Pieter als de uitvoering is perfect verlopen. We kunnen iedereen aanraden om deze vakmensen in de hand te nemen. Zowel de badkamer als het toilet zijn erg mooi geworden en precies wat we er van hadden gehoopt.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie badkamer”
Door Martijn op donderdag 4 aug 2022 22 | vestiging Tilburg
Deze week is de laatste hand gelegd aan onze nieuwe badkamer van St. Pieter Tilburg. We zijn zeer tevreden over de mooie badkamer, de goede hulp in de showroom om tot dit mooie en originele ontwerp te komen en ook met de service achteraf toen bleek dat er een beschadiging op een van de onderdelen zat.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door Peter en Ans van Gool op woensdag 3 aug 2022 22 | vestiging Tilburg
Van ontvangst in de showroom tot aan de oplevering van onze vloer, incl. vloerverwarming, zijn wij heel tevreden. Heel goed geregeld. De planning perfect. Blij met onze keramische tegel in houtlook.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer en wc”
Door Fam. Heuvelmans op donderdag 28 jul 2022 22 | vestiging Tilburg
Goed geadviseerd door Antony en het ontwerp van de badkamer en wc naar tevredenheid gemaakt. Samen snel tot de juiste keuzes gekomen van alles. Het slopen van de oude badkamer tot en met oplevering is allemaal prima verlopen. Het team van J.P. Goes dat de werkzaamheden voor St. Pieter heeft uitgevoerd, hebben perfect werk geleverd. Fijne mensen om mee samen te werken. Een prima combinatie.Helemaal blij en tevreden met het eindresultaat allemaal top. Ik raad St. Pieter met liefde en plezier aan!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden klanten”
Door Fam Schuurkes op vrijdag 15 jul 2022 22 | vestiging Tilburg
Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding bij het kopen van onze badkamer en toilet. Ook met de uitvoerder hebben we hele goede ervaringen. Deze kwam met suggesties, die we zelf niet bedacht zouden hebben. Kortom zeer tevreden klanten.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed bedrijf”
Door Tim op vrijdag 15 jul 2022 22 | vestiging Tilburg
Ongeveer 60m2 tegelvloer laten leggen verspreid over 3 aaneengesloten kamers. Zeer duidelijk met het maken van afspraken. Vakkundig en vriendelijk personeel (door de hele organisatie heen). Zeer goed bedrijf.
FOTO VAN TIM
Reactie of foto toevoegen
“100% tevreden”
Door Fam. Hegge op donderdag 7 jul 2022 22 | vestiging Eindhoven
We hebben in goed overleg met de vestigingsmanager een datum kunnen vastleggen in deze drukke tijden. Vervolgens in een tweede afspraak in goed overleg een vloer gekocht en gesproken over alle randzaken die daar bij komen kijken. Professioneel advies. Deal getekend. En vervolgens is alles nogmaals keurig door de uitvoerders in de woning ingemeten en door de firma definitief gemaakt. De uitvoering is door zeer goed en professioneel personeel op een geweldige wijze uitgevoerd. Wij zijn 100% tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Tiny op vrijdag 1 jul 2022 22 | vestiging Eindhoven
Zeer vriendelijk geholpen in de winkel en later ook een snelle afhandeling van een klacht.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamertegels”
Door Lonneke op donderdag 23 jun 2022 22 | vestiging Tilburg
Heel eerlijk en betrouwbaar advies. Ik kon meerdere keren langs komen zonder probleem en ook dingen in overweging nemen om later een keuze te maken. Er wordt echt tijd voor je gemaakt en geluisterd naar wensen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige samenwerking”
Door Familie Van Heeswijk op maandag 20 jun 2022 22 | vestiging Eindhoven
Zeer prettige samenwerking. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en snel gereageerd. Alle werkzaamheden liepen volgens planning en waren goed georganiseerd. We hebben dagelijks verschillende vakmensen over de vloer gehad die goed en netjes werk verrichtten en ons tevens een betrouwbaar gevoel gaven.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Rien kivits op donderdag 16 jun 2022 22 | vestiging Tilburg
Goede kwaliteit van de producten en goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuw toilet”
Door Steur op maandag 13 jun 2022 22 | vestiging Eindhoven
Bij uitzoeken nieuw toilet heel goed geholpen in de showroom op afspraak. Vooraf op verzoek werd nog gecontroleerd of er niets mis was met riolering via een camera. Daarna werd het toilet op afgesproken datum afgebroken en weer super goed opgebouwd door heel vriendelijke, meedenkende werklieden vooral Boy sprong daar uit. Toilet werd geplaatst in januari 2022. Tot op heden zijn we zeer tevreden ook wat de service aangaat. Het toilet is super mooi geworden. Hebben al veel complimenten gehad. De prijs kwaliteit was goed. St. Pieter bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Frans van Gestel op donderdag 9 jun 2022 22 | vestiging Tilburg
We hebben twee badkamers, een toilet en begane grondvloer gekocht en laten installeren/leggen (alles in één). Ontzettend tevreden over alles, zowel de materialen als het personeel, echt super!
Reactie of foto toevoegen
“Allemaal top”
Door Marc Botterweck op vrijdag 13 mei 2022 22 | vestiging Tilburg
Goed geadviseerd door Hans en het ontwerp van de badkamer en wc naar tevredenheid gemaakt, zoals ik het zelf voor ogen had. Samen snel tot de juiste keuzes gekomen van alles. Het slopen van de oude badkamer tot en met oplevering en nazorg is allemaal prima verlopen. Het team van Pascal Voets dat de werkzaamheden voor St. Pieter heeft uitgevoerd, hebben perfect werk geleverd. Fijne mensen om mee samen te werken. Een prima combinatie. Helemaal blij en tevreden met het eindresultaat. De kwaliteit van het werk en de materialen; allemaal top. Ik raad St. Pieter met liefde en plezier aan!
FOTO VAN MARC BOTTERWECK
Reactie of foto toevoegen
“Totaal ontzorgd”
Door Corné en Marja Janssens op woensdag 11 mei 2022 22 | vestiging Tilburg
Wij hebben door St. Pieter een badkamerrenovatie laten doen. Totaal ontzorgd! Alles tot in de puntjes geregeld en na tweeënhalve week een schitterende nieuwe badkamer.
FOTO VAN CORNÉ EN MARJA JANSSENS
Reactie of foto toevoegen
“Toilet en vloer met vloerverwarming”
Door Guido op woensdag 11 mei 2022 22 | vestiging Eindhoven
Goed geholpen door verkoper Tim in de winkel. De uiteindelijke levering van de vloer met vloerverwarming en toilet was prima. Men moest helaas nog terugkomen om 2 zaken te corrigeren en dit gebeurde snel, goed en zonder gezeur. Al met al een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies en prettig contact”
Door René F. op woensdag 11 mei 2022 22 | vestiging Eindhoven
Uitstekend geholpen. Er wordt uitgebreid tijd vrij gemaakt en ook actief meegedacht in de mogelijkheden en onmogelijkheden. Mooie showroom en uitgebreide keuzemogelijkheden. In ons geval hebben we uiteindelijk alleen de tegels besteld. Goeie prijs/kwaliteit verhouding. Kortom goed advies en prettig contact. Levering was prima op de afgesproken datum.
Reactie of foto toevoegen
“Tegels gelegd”
Door M Relou op vrijdag 22 apr 2022 22 | vestiging Eindhoven
Prettige en deskundige voorlichting voor een toilet, tegels en offerte badkamer. Er werd voldoende tijd vrijgemaakt en ook geluisterd naar onze wensen en vragen. Wij zijn erg tevreden! En heel blij met de tegels die inmiddels gelegd zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige service en mooie badkamer”
Door A. Broekhuizen op vrijdag 22 apr 2022 22 | vestiging Eindhoven
Goed advies. Goede kwaliteit en zeer prettige service bij de aankoop van een nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Wastafelmeubel en extra kast voor badkamer”
Door Frits op maandag 18 apr 2022 22 | vestiging Tilburg
Fijne service en behulpzaam bij het inladen van de bestelde artikelen. Het zou wel fijn zijn als er een constructietekening bij had gezeten.
Reactie of foto toevoegen
“Een supermooie badkamer”
Door Hans en Madeleine op zaterdag 9 apr 2022 22 | vestiging Eindhoven
Alles klopte: mee helpen ontwerpen van de badkamer, overzichtelijke planning (wel lang moeten wachten maar dat kwam door grote drukte), en de verbouwing zelf. Vakmannen op alle plekken, vriendelijk in de omgang en service gericht. Wij hebben absoluut geen klachten en een supermooie badkamer als resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Een goede ervaring”
Door Landsmeer op vrijdag 8 apr 2022 22 | vestiging Tilburg
Tegelvloer tegel 180x26.5 goed advies. Goed personeel bij slopen en leggen. Goed advies bij hoogte stellen door frans en diana en ook hans en gerard. Netjes en beleefd. Was weer een goede ervaring verdient voor de service een 10.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door W. Jonkers op dinsdag 5 apr 2022 22 | vestiging Eindhoven
Wij hebben een badkamer gekocht bij St Pieter. Er was genoeg tijd ingepland om alles rustig te bespreken en uit te zoeken. Ook als we iets wilden veranderen was het geen probleem, het werd direct aangepast. We hebben een aantal afspraken nodig gehad om een ontwerp en materialen te kiezen. De aannemer heeft een keurig schema gemaild en dat is ook perfect nageleefd. De mannen die de badkamer gemonteerd hebben zijn een goed team. Zij hebben keihard gewerkt en lange dagen gemaakt. Wij zijn erg tevreden over onze nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam.van der Mierden op maandag 4 apr 2022 22 | vestiging Eindhoven
Afspraak met Tim voorjaar 2021. Zeer goed en duidelijk geholpen met erg goede ideeën.
Met enige vertraging door corona en grote drukte is onze badkamer gerealiseerd door voor het grootste deel door Nevzat en Armando, beide vakmensen. Onze WC en badkamer zijn boven verwachting geworden! Aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Zeer netjes gewerkt”
Door Wim Hardenbol op vrijdag 1 apr 2022 22 | vestiging Eindhoven
Badkamer, zeer goed geholpen met de aankoop, en hebben alle tijd voor je.
Zeer netjes gewerkt met het slopen, en de opbouw van de nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Een perfect toilet”
Door G. Straatman op vrijdag 25 mrt 2022 22 | vestiging Tilburg
Op vestiging erg prettig en goed geholpen. Werkzaamheden erg accuraat in voorbereiding en uitvoering. De werkman was een vakman pur sang. Uiteindelijk een perfect toilet door St Pieter.
Reactie of foto toevoegen
“Werken netjes en prima nazorg”
Door Dion Stevens op zaterdag 19 mrt 2022 22 | vestiging Tilburg
Vanaf eerste moment goede begeleiding bij de aanschaf van een nieuwe badkamer. Heldere uitleg, actief meedenken. Voor aanvang en tijdens werkzaamheden steeds goede feedback. Ook een prima nazorg bij vragen. Vakkundige mensen die het werk uitvoerden, werk uitermate netjes gedaan en achtergelaten.
Reactie of foto toevoegen
“Tegels, sanitair en sunshower”
Door J. van Overdijk op donderdag 17 mrt 2022 22 | vestiging Tilburg
Goed geholpen in de showroom met deskundig advies. I.v.m. uitloop van de nieuwbouw heeft st. Pieter alles netjes voor ons opgeslagen en op afroep netjes geleverd en hebben we de factuur na controle bij de chauffeur kunnen pinnen. Aanrader om de showroom binnen te lopen of een afspraak te maken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam Verhagen op vrijdag 11 mrt 2022 22 | vestiging Eindhoven
Compleet nieuwe badkamer inclusief alle werkzaamheden. Zeer tevreden over het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Top werk afgeleverd”
Door L. Moonen op woensdag 16 feb 2022 22 | vestiging Tilburg
Hele mooie showroom. We zijn er heel goed geholpen. Ze nemen echt de tijd om samen met je te kijken naar je wensen. Ze denken mee, zijn heel vriendelijk en fijne service! Op vragen via tel en email reageren ze snel. Heel tevreden! De mannen die de badkamer zijn komen zetten zijn kundig, professioneel, weten wat ze doen en het zijn gouden mannen!! Top werk afgeleverd. Zeker aan te raden om hier je badkamer te bestellen en te laten verbouwen!
FOTO VAN L. MOONEN
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door M. Lazar op woensdag 16 feb 2022 22 | vestiging Eindhoven
We came to St. Pieter in Eindhoven to build a new bathroom in our house, which we just bought. The house is a bit special, with a difficult bathroom setting (not square, artificial walls in the middle, old wiring, old fake ceiling and floor heating with water, etc.). First of all the designer at St. Pieter was very knowledgeable and helped us to make the right (feasible) design and to choose the best materials for us. Then the construction team (JP Goes Verbouw) was really top! They had to solve many unforeseen problems (old tiles not coming off, taking a heavy bathtub upstairs, making a new floor, new wiring, new ceiling) and they did a great job, finished in 2 weeks, and the bathroom looks great, works great. During the construction we had to change the radiator, as it was too big, and the ceiling spot lights; the St. Pieter team from the office in Tilburg replied immediately, gave us the best options and arranges the changes at about the same price.

We definitely recommend St. Pieter, you can trust them!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige tegelvloer”
Door Julienne Warrink op donderdag 27 jan 2022 22 | vestiging Eindhoven
Prettig geholpen in de winkel, prima overleg gehad. Het was een hele klus, tegelvloer eruit, vloerverwarming vervangen en nieuwe vloer(hoofd)verwarming en tegels erin. Alles ging precies zoals gepland, prettig personeel en, allerbelangrijkst, een prachtige tegelvloer!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer is ontzettend mooi geworden”
Door Ton van den Wittenboer op donderdag 20 jan 2022 22 | vestiging Eindhoven
Verschillende keren naar de vestiging in Eindhoven gekomen voor onze nieuwe badkamer. Was nooit geen probleem en namen alle tijd voor ons. We werden ook aan de hand genomen door Tim, die goede adviezen gaf zodat het voor ons gemakkelijker was om keuzes te maken. Badkamer is binnen twee weken geleverd. Was strak gepland en ze begonnen elke dag op tijd. Moet zeggen dat het allemaal vakmensen waren. Heel secuur en netjes, vragen alles netjes ivm hoogtes van wc, badkamermeubel. Het is ontzettend mooi geworden, en het is allemaal snel en goed verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“De vloer is prachtig”
Door Hensen op zaterdag 8 jan 2022 22 | vestiging Eindhoven
Wij hebben vloertegels gekocht en ondanks dat het druk was heeft hij de bestelling netjes aangenomen in de winkel. Je kan beter een afspraak maken. De tegels stonden keurig op tijd klaar en zijn na een telefoontje netjes afgeleverd op de afgesproken dag. De mannen die het kwamen bezorgen namen echt de moeite om het zo dicht mogelijk bij de garage te leveren. Door de oprit met alleen zand was dat best lastig. Maar met de rijplaten goed gelukt. Bedankt. Ivm de bouw moet de vloer nog gelegd worden, maar over een maand hebben wij een prachtige vloer.

Aanvulling 13 februari 2022:
De vloer is deze week gelegd en hij is prachtig. We moeten alleen nog even kijken hoe we hem goed schoon gaan maken. De tegelleggers hebben voegen ingewassen en ook al was het gepoetst zien we nog witte vegen. We gaan er de komende dagen ademend afdekvlies op leggen om beschadiging te voorkomen. Er moet nog een gedeelte gestuct en geverfd worden.
Reactie of foto toevoegen
“Een maatwerkmeubel voor de badkamer”
Door Erick Aders op vrijdag 7 jan 2022 22 | vestiging Tilburg
Goed en prettig geholpen met vraag over een maatwerkmeubel. En het geleverde meubel voldoet volledig aan de verwachtingen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring bij aankoop complete badkamer”
Door Arlena van Beek op donderdag 6 jan 2022 22 | vestiging Tilburg
Onze ervaring is zeer goed. De medewerker heeft ons goed geholpen en geïnformeerd over de mogelijkheden. Levering van de spullen was netjes georganiseerd. Medewerkers zijn erg vriendelijk en staan je snel te woord als er wat aan de hand is. Goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop tegels”
Door Bart de Jongh op dinsdag 4 jan 2022 22 | vestiging Tilburg
Wij hebben een duidelijke communicatie en snelle levering ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Nick op dinsdag 28 dec 2021 21 | vestiging Tilburg
In de mooie showroom met ruime keuze steeds goed ontvangen. In goede harmonie een super ontwerp gemaakt. Tijdens het werk leer je echter het bedrijf pas echt kennen. Dion Goossens, onze uitvoerder is een top vakman, altijd positief en niets is hem te veel om een prachtig ontwerp nog beter te maken. Hij is proactief en denkt steeds mee. Ook Anthony en de stukadoor: een dikke pluim! Een zeer tevreden Nick en Rian
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe vloer en toilet”
Door J van Luijt op vrijdag 24 dec 2021 21 | vestiging Eindhoven
Van begin tot einde is alles prima verlopen. Tim heeft ons (we hadden wat last van keuzestress) prima geadviseerd. Alles was op tijd en we hadden een topteam; Mo, Frans en Gerard, die perfect werk geleverd hebben. Gezellige mensen die weten wat ze doen en hard werken. We zijn blij met onze nieuwe vloer en toilet en kijken uit naar de badkamer die over een paar maanden geplaatst gaat worden.
FOTO VAN J VAN LUIJT
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi resultaat”
Door Pim Voorthuijzen op woensdag 22 dec 2021 21 | vestiging Tilburg
Alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Badkamer verwijderen en nieuwe badkamer geplaatst. Erg tevreden met het mooie resultaat
FOTO VAN PIM VOORTHUIJZEN
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi eindresultaat”
Door Bas en Marjolein op vrijdag 17 dec 2021 21 | vestiging Tilburg
We zijn zeer tevreden over de samenwerking met St. Pieter. Na een uitvoerig voortraject is een mooi ontwerp van de badkamer ontstaan. Dit is binnen de geplande tijd ook perfect gerealiseerd door de aannemer, ondanks wat bouwtechnische verrassingen in de bestaande badkamer. Het eindresultaat is mooi. Complimenten voor de aannemer. Het was prettig samenwerken met zijn personeel. Enige punt van kritiek daarbij, het was soms lastig communiceren door een taalbarrière bij enkele werklieden.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ontvangst en goede afspraken”
Door Kees op donderdag 16 dec 2021 21 | vestiging Tilburg
We werden hartelijk ontvangen en er werd gevraagd wat we willen hebben en daar werd duidelijk en uitgebreid aandacht aan gegeven. Ook werden er diverse modellen en merken getoond en zo hebben we een duidelijke keuze kunnen maken. Daarna werd er een offerte gemaakt en afspraken gemaakt over het afleveren en plaatsen van de goederen. Allemaal erg professioneel en in alle rust !
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop tegelvloer en vloerverwarming”
Door Cas Stuart op woensdag 15 dec 2021 21 | vestiging Tilburg
Vakkundig, fijne en heldere communicatie. Zeer tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door marian cees schreurs op dinsdag 14 dec 2021 21 | vestiging Tilburg
Super geholpen goed advies en super monteurs pascal voets en 2 mannen.
FOTO VAN MARIAN CEES SCHREURS
+ Toon extra foto van marian cees schreurs
+ Toon extra foto van marian cees schreurs
+ Toon extra foto van marian cees schreurs
+ Toon extra foto van marian cees schreurs
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen en fijne service”
Door Manon op donderdag 9 dec 2021 21 | vestiging Tilburg
Heel fijn gesprek in de winkel over de opties. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en gekeken naar de mogelijkheden. Ook zijn ze de afspraken nagekomen en werd alles heel snel en optijd geleverd. Wij zijn heel erg blij met onze badkamer!! De kwaliteit van de geleverde spullen is top en de service is heel goed, wij zouden hier onze volgende badkamer ook zeker weer kopen!
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe badkamer”
Door Oomen op maandag 6 dec 2021 21 | vestiging Tilburg
Installateurs zijn vakkundig, werken snel en netjes. Echter, er mag meer meegedacht worden met de klant: vooraf beter doorspreken en aan het eind betere oplevering en nazorg van restpunten. Zeker voor de bedragen die komen kijken bij een nieuwe badkamer!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens St. Pieter
Website: www.st-pieter.nl
  Eindhoven (106 ervaringen), Bruggelaan 2, 5628 RH Eindhoven, tel 040-2380150
  Tilburg (195 ervaringen), Broekhovenseweg 130d, 5021 LJ Tilburg, tel 013-5321304
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.