Feedback
9,3

St. Pieter

Website: www.st-pieter.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.st-pieter.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van St. Pieter
St. Pieter dé badkamer en vloeren specialist!

Vanaf de oprichting van St. Pieter Tilburg in 1974 staat innovatie en een ruim productaanbod centraal. St. Pieter is een dynamische onderneming; onze professionals volgen ontwikkelingen op sanitair- en tegelgebied op de voet en signaleren de nieuwste trends voor u. Zo bieden wij u altijd het nieuwste van het nieuwste op het gebied van badkamers, tegels, natuursteen en vloerverwarming.

Een enthousiast team staat voor u klaar! Bij St. Pieter voldoen we graag aan uw wensen. Of het nu gaat om een bezoek aan onze showroom, het uitzoeken van wand- of vloertegels, sanitair of een complete badkamer.

Wanneer u een afspraak maakt voordat u ons bezoekt, bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips en inzicht in uw mogelijkheden. Bij St. Pieter nemen we graag de tijd om uw wensen door te nemen.
Ervaringen
Er zijn 90 ervaringen over St. Pieter. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren60 ervaringen
4 sterren24 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren0 ervaringen
1 ster2 ervaringen

Per vestiging:
“Erg blij”
Door M. van de Camp op donderdag 5 dec 2019 '19 | vestiging Tilburg
Mooie tegelvloer gekocht die zeer netjes door vakbekwame mensen is gelegd. Erg blij mee.
FOTO VAN M. VAN DE CAMP
Tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Positief”
Door Frans van den Burg op donderdag 21 nov 2019 '19 | vestiging Tilburg
Ervaring is positief. Ontvangst in de zaak was goed. We werden goed voorgelicht en bij de rondleiding door de showroom werden bij alle onderdelen de voor- en nadelen behandeld. De uitvoering van het werk was prima. Er werd erg netjes gewerkt, waarbij zo weinig mogelijk overlast werd veroorzaakt. Elke avond werd door de werkers na het werk de rommel opgeruimd en alles schoongemaakt. Minpuntje was dat, hoewel de spullen al in juli besteld waren de levering van het badmeubel pas enkele weken na het installeren van de badkamer kon plaatsvinden. De start van het werk was op 4 november; het badmeubel is nu, 21 november nog niet gearriveerd.
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Sabrina van Hamont op maandag 18 nov 2019 '19 | vestiging Tilburg
Wij zijn zeer tevreden over St. Pieter. Bij het maken van de keuze uit groot assortiment, de aanschaf, de levering en het plaatsen van toilet en badkamer een persoonlijke maar vooral zeer professionele service. Een echte aanrader!
FOTO VAN SABRINA VAN HAMONT
Badkamer met douchescherm
+ Toon extra foto van Sabrina van Hamont
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met samenwerking”
Door John van den Heuvel op dinsdag 12 nov 2019 '19 | vestiging Tilburg
Badkamer inrichting samengesteld met de verkoper Tim. Uiterst kundig en van goed advies voorzien. Tijdens de installatie is uiterst flexibel en adequaat gereageerd op vragen en aanpassingen. We kunnen kunnen zeer tevreden terugkijken op de samenwerking.
FOTO VAN JOHN VAN DEN HEUVEL
Ingerichte badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Erik Ketelaar op vrijdag 1 nov 2019 '19 | vestiging Tilburg
De gesprekken in de showroom, het advies, de voorbereiding en uiteindelijke uitvoering was TOP! Een zeer professionele werkwijze, meedenkend, oplossingsgericht en uitstekende kwaliteit van het geleverde werk! Dit is een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Corrie van Mierlo op dinsdag 29 okt 2019 '19 | vestiging Tilburg
Badkamer met inloopdouche en aparte toilet. Erg goed geholpen en advies gekregen. Geen opdringerige verkooptechnisch. Ik raad St. Pieter bij iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geregeld”
Door J in ‘t Groen op zondag 13 okt 2019 '19 | vestiging Tilburg
Wij hebben hier een badkamer gekocht, en zijn super tevreden over t eindresultaat. Goed geholpen met uitzoeken van alle materialen. Binnen de gestelde tijd een keurig nette badkamer opgeleverd en alles was prima geregeld.
FOTO VAN J IN ‘T GROEN
Betegelde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door R. Smeets op vrijdag 11 okt 2019 '19 | vestiging Eindhoven
We hebben bij st Pieter onze badkamer laten verbouwen. De oude badkamer is door hen gesloopt en de nieuwe compleet geïnstalleerd. Alles binnen een week. Super netjes gewerkt door de monteurs, super service door de verkoopafdeling. Nul problemen. Super!!! Absolute aanrader voor iedereen!
Reactie of foto toevoegen
“Vervanging toilet”
Door Robert van der Wegen op donderdag 10 okt 2019 '19 | vestiging Tilburg
We hebben ons toilet vervangen. Bij St. Pieter werd ruimschoots te tijd genomen om tot een goed resultaat te komen. Kortom zeer klantvriendelijke service en zeker aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Miriam van Uden-Verburg op vrijdag 4 okt 2019 '19 | vestiging Tilburg
Wij hebben een tegelvloer gekocht. De begeleiding in de winkel en bij het leggen van de vloer hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij zullen St. Pieter zeker aan raden bij anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door van Diessen op vrijdag 27 sep 2019 '19 | vestiging Eindhoven
Badkamer gekocht bij St.Pieter. Professionele verkoop en alles aanwezig in de showroom. Snel kunnen beslissen en daarna snel en professioneel uitgevoerd. Zeker aanrader !
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal naar tevredenheid”
Door Petra van Daal op vrijdag 27 sep 2019 '19 | vestiging Eindhoven
We hebben enkele weken geleden onze badkamer en toilet laten renoveren door St Pieter. We zijn zeer te spreken over hen. We zijn goed geholpen bij het uitzoeken van de meubels, tegels en indeling. Het afleveren van de materialen was super netjes, met tijd om even mee te helpen met een klein maar zwaar klusje. Het slopen hebben we zelf gedaan en het opbouwen was in 6 dagen klaar! En het resultaat is helemaal naar tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door E. Kuppers-Haverbeke op vrijdag 27 sep 2019 '19 | vestiging Tilburg
Badkamer interieur. Goed geholpen, goed advies en een prima levering.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door P Liebregts op zaterdag 21 sep 2019 '19 | vestiging Tilburg
Wij hebben een badkamer gekocht en zijn zeer goed geholpen bij de keuze. De montage is in goed overleg door vakkundig personeel vlot uitgevoerd. Ook is er zeer schoon gewerkt. St. Pieter is een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede begeleiding”
Door Guy op woensdag 18 sep 2019 '19 | vestiging Eindhoven
Vooraf werden we zeer goed begeleid in onze keuzes, en was er volop ruimte voor overleg. Uiteindelijk waren we tevreden met het ontwerp. Achteraf is er een zeer netjes afgewerkte badkamer opgeleverd. Tijdens de verbouwing is er altijd open gecommuniceerd over de mogelijkheden en noodzakelijkheden.
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate professioneel”
Door Georges Reijntjens op vrijdag 13 sep 2019 '19 | vestiging Tilburg
Bij St.Pieter een complete badkamer gekocht en laten installeren. Vanaf begin af aan is er met ons meegedacht en zijn we als klant behandeld. Zowel het installatie team alsook het verkoopteam zijn uitermate professioneel en prettig in hun communicatie.
FOTO VAN GEORGES REIJNTJENS
Deel badkamer
+ Toon extra foto van Georges Reijntjens
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Frans Goossens op donderdag 12 sep 2019 '19 | vestiging Tilburg
Anthony Jacobs heeft ons prima geadviseerd bij de inrichting van onze nieuwe badkamer. Gisteren hebben we hem in gebruik genomen en we zijn er heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Dit adres is een aanrader”
Door Coby van den Berg-Essens op woensdag 21 aug 2019 '19 | vestiging Tilburg
Toiletruimte beneden laten renoveren en spullen hiervoor bij deze zaak gekocht. Goed en prettig contact en alles tot in de puntjes geregeld. Zijn erg blij met het eindresultaat. Raden dit adres zeer zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Willem van Rooij op maandag 19 aug 2019 '19 | vestiging Eindhoven
Een badkamer aanschaffen bestaat uit een aantal fases en je krijgt te maken met een aantal partijen. Echter de begeleiding door Sint Pieter is zo professioneel en getuigt van een grote deskundigheid wat maakt dat je het hele project van A tot Z vertrouwd uit handen kunt geven; we hebben zelf verder helemaal niks hoeven doen dan koffie zetten en worstebroodjes uitdelen. Het geboden assortiment bestaat uit geweldige kwaliteitsprodukten, het advies dat we kregen hielp ons de goede en juiste keuzes maken en de aannemer die voor ons werd ingeschakeld hanteert erg hoge kwaliteits standaards. De medewerkers werken allemaal erg serieus en zijn echte ambachtslieden die het een eer vinden om goede kwaliteit te bieden. Daarnaast dient nog vermeld te worden dat ze erg schoon werken en dagelijks de rommel die ze maakten netjes opruimden zodat de overlast tot een minimum werd beperkt. Maar wat minstens zo belangrijk is, want niet alles gaat altijd meteen de eerste keer goed bij een groot project als een badkamer, ook de after sales door de klantenservice is erg professioneel en houdt je van elke stap op de hoogte. Kortom, Sint Pieter was voor ons precies de goede keuze. In zijn algemeenheid denk ik dat je ervan uit mag gaan dat Sint Pieter niet direct de goedkoopste aanbieder is maar een bedrijf dat kwaliteit biedt, zich aan de afspraken houdt en niet direct gaat steigeren wanneer je een servicevraag hebt is mij, in ieder geval, wel wat waard. Waarom geen 5 sterren na zo'n lovende recensie? Niemand werkt vlekkeloos en ook in ons geval waren er een paar kleine dingetjes (artikelen die niet op tijd geleverd waren, een paar kleine beschadigingen, geen documentatie o.a.) die echter op geen enkele wijze de planning in de war stuurden en, zoals gezegd, professioneel werden opgepakt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer content”
Door Familie Prinsen op woensdag 14 aug 2019 '19 | vestiging Tilburg
Badkamer en vloertegels keurig gelegd. Netjes gewerkt en alles helemaal schoon opgeleverd, beter kan niet. Echt top! Zeer content mee!
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Fam Breij, Beethovenlaan Tilburg op donderdag 18 jul 2019 '19 | vestiging Tilburg
Klantvriendelijk, voorbereiding, plaatsing en afwerking volgens afgesproken planning verlopen. Zeer tevreden over de werkploeg. Bevelen St. Pieter aan bij vrienden en kennissen.
Reactie of foto toevoegen
“Veel keuze”
Door Verschuuren op vrijdag 5 jul 2019 '19 | vestiging Tilburg
Complete badkamer gekocht, zonder montage. Goed geholpen, goed advies. Meerdere bezoeken was geen probleem. Veel keuze.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Roel van campen op donderdag 27 jun 2019 '19 | vestiging Tilburg
Complete badkamer. Door Hans super geholpen. We dachten dat we met ons budget jet niet zouden redden. Hans heeft zelfs onder ons budget een complete badkamer met tegels verkocht Aflevering was precies volgens afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Tegels draine en douchewand”
Door A. Baelemans op donderdag 27 jun 2019 '19 | vestiging Tilburg
Uitstekend geholpen, goed advies. Bezorging was top en op de afgesproken tijd.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Ben L. op woensdag 26 jun 2019 '19 | vestiging Tilburg
In de aanschaf van ons badkamer meubel zeer vriendelijk en vakkundig geholpen door personeel dat je met raad en daad bijstaat om tot de juiste keuze te komen. Ook na de koop prima aftersales!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Annelies Verschueren op vrijdag 21 jun 2019 '19 | vestiging Tilburg
een wastafel voor de badkamer hebben we op een prettige manier uit kunnen zoeken naar onze smaak en binnen ons budget. Top!

Aanvulling ontvangen 25 juni 2019: heb het zelf afgehaald en is inmiddels al geplaats door onze eigen installateur en zijn dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Positief”
Door René Vermorken op zaterdag 15 jun 2019 '19 | vestiging Tilburg
badkamer gekocht, wat erg op prijs werd gesteld is dat de buen bericht kregen voor de verbouwing. verder werd er gewerkt alsof men de badkamer bij zichzelf aan het plaatsen was. Wij zijn zeer tevreden
FOTO VAN RENÉ VERMORKEN
Ruime badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door Irene op zaterdag 8 jun 2019 '19 | vestiging Tilburg
Wij zijn zeer tevreden over st pieter! Vakkundig geadviseerd en meegedacht over onze badkamer en toiletten. Ook zijn ze flexibel geweest toen de bouw van onze woning uit bleek te lopen. Het eindresultaat mag er wezen, we zijn er heel blij mee. Na oplevering nog wat kleine puntjes doorgegeven, deze zijn dezelfde week nog opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer gekocht”
Door Rob van de Laar op donderdag 6 jun 2019 '19 | vestiging Tilburg
Wij hebben een badkamer gekocht. Hij is gemaakt door Pascal Voets met zijn twee mannen. Een prettig contact gehad met de mannen en hebben keurig met netheid gewerkt. Heb wel problemen met de spiegel die na 20 sec automatisch uitgaat of s nachts aangaat, het is in behandeling bij St Pieter dus ik hoop dat dit nog opgelost wordt.
FOTO VAN ROB VAN DE LAAR
Nieuwe wasftafel
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk”
Door Jos van Roozendaal op dinsdag 28 mei 2019 '19 | vestiging Tilburg
Complete badkamer gekocht. Hartelijke ontvangst, persoonlijke benadering, goede voorlichting, niet opdringerig, geduldig, duidelijk bij afspraken. Nette aflevering. After sales nog niet nodig gehad en kan dat nog niet beoordelen.
Reactie of foto toevoegen
“Vol tevreden”
Door Vera op maandag 27 mei 2019 '19 | vestiging Eindhoven
Complete Badkamer en toiletinrichting, wandtegels, vloertegels.

Aanvulling ontvangen 27 mei 2019: Wij hebben de materialen gekocht. Spullen zijn tot volle tevredenheid afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Tegelaankoop”
Door Joanna M. Biemans op vrijdag 24 mei 2019 '19 | vestiging Tilburg
We hebben tegels van Porcelanosa gekocht. Geweldig kwaliteit. De tegelleggers zijn er zeer blij mee omdat het zo gemakkelijk legt. Max van Oene van St. Pieter in Tilburg heeft ons heel goed geholpen met de keuze. Wil je een topkwaliteit tegels voor een eerlijke prijs met ook nog eens een goed advies, dan is de keuze eenvoudig. Ga naar St. Pieter!
Reactie of foto toevoegen
“Volledige badkamer”
Door Monique op woensdag 22 mei 2019 '19 | vestiging Eindhoven
Wij hebben vanuit Eindhoven een volledige badkamer (meubilair incl. tegels en sanitair) in Friesland laten bezorgen. En het zelf (laten) installeren. De spullen waren állemaal in orde! Mooi op tijd geleverd, niets verkeerd, niets kapot en niets te weinig. Meteen goed. Het uitzoeken van alles was bij St. Pieter in Eindhoven al een feestje omdat er zoveel keus is en we prima en snel geholpen werden. Wij zijn erg blij!
Reactie of foto toevoegen
“Tegels”
Door Damir op vrijdag 17 mei 2019 '19 | vestiging Tilburg
Vloertegels en wandtegels gekocht. Professioneel en snel geholpen. Levering volgens afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer deskundig”
Door Henri Janssen op donderdag 2 mei 2019 '19 | vestiging Eindhoven
We hebben wand en vloertegels gekocht. Zeer deskundig en dienstverlenend advies. Correcte en tijdige bezorging.
Reactie of foto toevoegen
“Badkameraankoop”
Door M.J.A. van den Oetelaar op vrijdag 26 apr 2019 '19 | vestiging Tilburg
badkamer. goed. Bij aankoop goed behandeld. Klusbedrijf perfect gewerkt,met goede service. Jammer dat er na aankoop niemand meer van St.Pieter is geweest om ineteresse te tonen hoe het is geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door B. Camerik op dinsdag 23 apr 2019 '19 | vestiging Eindhoven
Prima geadviseerd in de winkel en deskundig geholpen door Tim. Wij hebben een radiator en tegels voor onze nieuwe badkamer hier gekocht. levering was keurig op tijd en de overbodige tegels zijn zonder problemen retour genomen.
Reactie of foto toevoegen
“Wand- en vloertegels”
Door De Win op vrijdag 19 apr 2019 '19 | vestiging Tilburg
We hebben wand- en vloertegels gekocht voor een aanpassing in de badkamer in het huis van mijn ouders. We werden geholpen door een jonge verkoper. Hij leek matig geïnteresseerd, weinig betrokken. Levering is prima verlopen. Het contact in de showroom maakt dat ik op een wat matige beoordeling uit kom. Ook van invloed voor eventuele toekomstige verbouwingen in de eigen woning. De keuze voor Sint Pieter is voor mij hierdoor niet meer vanzelfsprekend.
Reactie of foto toevoegen
“Inrichting badkamer”
Door De Visser op maandag 8 apr 2019 '19 | vestiging Tilburg
Prima service goed contact. Geleverde spullen ware prima. Tegelzetter had wel moeite met de witte matte wandtegels. Waren niet haaks en moest vaak bijgeslepen worden. Is wel allemaal netjes geworden maar hoort mijns inziens en die van de tegelzetter niet zo te horen.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Yuri op woensdag 3 apr 2019 '19 | vestiging Eindhoven
Prima geholpen, mooie vloer, perfect gelegd!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie tegelvloer”
Door Leon de Beer op woensdag 3 apr 2019 '19 | vestiging Eindhoven
Bij de vestiging in Eindhoven vriendelijk en professioneel geholpen bij het uitzoeken van een tegelvloer voor onze nieuwbouwwoning. Wij zijn hierna nog bij 2 andere zaken gaan kijken voor een vloer, maar nog diezelfde dag teruggegaan naar st Pieter voor een definitieve offerte en opdracht. Helaas liep de bouw vertraging op, hiervan werd door st Pieter geen enkel probleem gemaakt, zij schoven in hun planning mee met de opleverdatum en is er uiteindelijk met wat passen en meten in overleg een leverdatum afgesproken zodat de rest van onze planning (stukadoors, schilders, enz.) door kon gaan. De tegelzetters die de vloer kwamen leggen, kwamen netjes hun afspraken na, waren op tijd en niet onbelangrijk ze denken mee. Ze kijken niet alleen naar hoe hun makkelijk kunnen werken, maar ook naar het eindresultaat. Op "moeilijke" stukken is er met ons overlegd wat wij er van vonden en wat in hun ogen het mooiste resultaat zou geven, en dit was zeker niet de makkelijkste manier. Dit alles heeft geresulteerd in een geweldig mooie tegelvloer waar wij nog jaren plezier van zullen hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooi geworden”
Door Marly op maandag 11 mrt 2019 '19 | vestiging Tilburg
Onze badkamer hier 2 jaar geleden gekocht en nog steeds ontzetten blij mee. Cathy heeft voor ons een erg mooi ontwerp gemaakt, net even iets anders, waardoor onze badkamer nu echt ontzettend mooi is. Er werd veel tijd vrij gemaakt voor ons, zowel in de aankoopfase als daarna.
FOTO VAN MARLY
Douche met tegelachtergrond
Reactie of foto toevoegen
“Tegelvloer en badkamer”
Door K. Wijnans op dinsdag 5 mrt 2019 '19 | vestiging Tilburg
Ik heb een super mooie tegelvloer en badkamer gekocht bij St. Pieter. De service van de verkoop was uitstekend, er werd veel tijd en aandacht aan je besteed en er werd gekeken uitgebreid gekeken naar je wensen en je budget. De vloer is reeds gelegd en ziet er super uit. De tegelleggers hebben alles in overleg gedaan en kijken ook hoe de tegels het beste uitkomen in je woning. Echt super vriendelijk en echte vakmannen! Hopelijk komen zij ook mijn badkamer zetten!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Familie Lampe op zondag 3 mrt 2019 '19 | vestiging Eindhoven
Complete badkamer, inloopdouche, wastafelcombinatie, toilet en verwarming
FOTO VAN FAMILIE LAMPE
Wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop sunshower”
Door Carin van Oekel op donderdag 21 feb 2019 '19 | vestiging Tilburg
Sunshower. Fijn product. Goed geadviseerd.

Aanvulling ontvangen 25 februari 2019: Aankoop is geleverd en zelf gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door N.v. Lil op donderdag 21 feb 2019 '19 | vestiging Tilburg
Ik heb een complete badkamer bij jullie gekocht. Ben daarbij prima geholpen en alles is keurig verpakt bezorgd. Fijn dat jullie zo veel keuze hebben in de showroom, dat heeft mij een goed beeld gegeven hoe het eruit komt te zien. Ook het 3 D filmpje is van grote waarde bij het verbouwen van mijn badkamer, super handig allemaal.
Reactie of foto toevoegen
“Nemen alle tijd”
Door Ad en Gerti van den Wildenberg op woensdag 20 feb 2019 '19 | vestiging Eindhoven
Keramisch parket gekocht. In de showroom heldere en duidelijke uitleg zonder opdringerig te zijn, nemen alle tijd voor je. Uitvoering in de woning was zeer professioneel. Aan te raden!
FOTO VAN AD EN GERTI VAN DEN WILDENBERG
Keramisch parket
Reactie of foto toevoegen
“Superbedrijf”
Door D.J.M. Gerwen van op woensdag 20 feb 2019 '19 | vestiging Tilburg
Wij hebben een tegelvloer voor de gehele beneden verdieping bij st. Pieter uitgezocht en door hen laten bezorgen en leggen. De service is in 1 woord top, goede communicatie, ik werd van alle stappen op de hoogte gehouden en de tegellegger was erg bekwaam, hij heeft telkens alles heel duidelijk uitgelegd en kon mij goed wegwijs maken in het onderhouden van de vloer. Tja gewoon een super bedrijf!
FOTO VAN D.J.M. GERWEN VAN
Tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door H.P. van Lit op donderdag 14 feb 2019 '19 | vestiging Tilburg
Vloertegels. We werden uitstekend geadviseerd en waren het snel eens over onze keuze. Prima service door vriendelijk en deskundig personeel!
Reactie of foto toevoegen
“Ccomplete badkamer”
Door Josephine Robben op vrijdag 25 jan 2019 '19 | vestiging Tilburg
Wij hebben een complete badkamer gekocht en laten installeren bij St. Pieter. De service was goed. Wij zijn regelmatig gebeld en zeer prettig te woord gestaan. Wij zijn dan ook zeer tevreden. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes geholpen”
Door Janssen op woensdag 16 jan 2019 '19 | vestiging Eindhoven
Complete badkamer aangeschaft, ben netjes geholpen door ST Pieter. Montage is naar volle tevredenheid uitgevoerd.
FOTO VAN JANSSEN
Douche
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop tegels”
Door Bas Jansen op woensdag 16 jan 2019 '19 | vestiging Eindhoven
Ik heb tegels gekocht voor een nieuwbouwwoning. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat. Een zeer prettige communicatie met de monteurs, en zij hebben echt vakwerk geleverd. Ze hebben alle tijd genomen om hun werk goed te doen.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Familie de Cort op woensdag 16 jan 2019 '19 | vestiging Tilburg
Een tegelvloer voor in de woonkamer gekocht en hier zeer tevreden over. Goed en vakkundig geholpen in de winkel. Ook de vakmannen die de vloer kwamen leggen waren alle vier vakkundig. En hebben mooi werk geleverd. Super tevreden met onze aankoop!!
Reactie of foto toevoegen
“Keukentegels”
Door Perry van de Moosdijk op donderdag 6 dec 2018 '18 | vestiging Eindhoven
Tegels voor in keuken 90x90. Correcte levering, zelfs vooraf 1 tegel op kunnen halen bij iemand van jullie thuis. tegels voldoen aan de verwachtingen.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Frank Vermunt op zondag 25 nov 2018 '18 | vestiging Eindhoven
Complete badkamer incl. uitbreken oude en inbouwen nieuwe. Gastvrij, vakkundig, altijd bereikbaar en actief (dagelijks contact), en ze denken mee. Er zaten wat verrassingen "verstopt" achter de tegels en onder de vloer, die zijn a la minute opgelost. Overlast v/h uitbreken van de oude badkamer viel verrassend mee, bijv. tegen het stof werd een ventilator in het raam geplaatst, modern gereedschap, hoge kwaliteit montagematerialen, en er werd uitermate netjes gewerkt. Ook de na-service is prima, bijvoorbeeld de WC pot die niet helemaal recht bleek te zijn (de bril wiebelde links-voor), werd snel vervangen door een nieuwe.
Reactie of foto toevoegen
“Wastafels”
Door Dick Bijl op donderdag 15 nov 2018 '18 | vestiging Tilburg
Twee wastafels gekocht. Goede uitleg over mogelijkheden. Bestelling geplaatst en gewaarschuwd voor langere levertijd. Dus geen verrassingen. Prettige afrondingskorting. Kortom, ik kom graag en zeker terug.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer renovatie”
Door Fam. van den Elshout op woensdag 14 nov 2018 '18 | vestiging Tilburg
Wij hebben onlangs onze badkamer compleet laten renoveren (nieuw bad, toilet, inloopdouche, douchemeubel, verwarming, tegelwerk). De medewerkers waren uiterst correct, werkten zeer netjes en ruimden iedere avond alle rotzooi op. Bij de oplevering werd goede uitleg gegeven en alles doorlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke pluim”
Door Marcel Oerlemans op zaterdag 27 okt 2018 '18 | vestiging Tilburg
Service-opdracht mbt vloer: ruim 2 jaar na leggen van vloer heeft het team van St. Pieter een probleem mbt toegang luik in technische ruimte razendsnel en deskundig verholpen. Een dikke pluim.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Cees van Sprang op donderdag 25 okt 2018 '18 | vestiging Tilburg
Complete badkamer en toilet gekocht en deze is perfect geïnstalleerd.
FOTO VAN CEES VAN SPRANG
Dubbele wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Vloeraankoop”
Door Mark Reijnierse op donderdag 18 okt 2018 '18 | vestiging Tilburg
Vloer gekocht bij top bedrijf en super goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Tot volle tevredenheid”
Door J. Swaans op zondag 14 okt 2018 '18 | vestiging Tilburg
Voor de gehele benedenverdieping, woonkamer , keuken, entree, toilet, tegelvloer aangeschaft inclusief overal vloerverwarming. Ondertussen ook nog composiet vensterbanken aangeschaft. alles geregeld en gelegd tot volle tevredenheid. Perfect ploegje mensen. communicatie tussen klant en binnendienst perfect. Uitvoering idem.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Jean-Paul Weterings op zaterdag 13 okt 2018 '18 | vestiging Tilburg
Complete badkamer. Demonteren, slopen en nieuwe badkamer plaatsen, zowel loodgieterswerk, electra, tegels en sanitair
FOTO VAN JEAN-PAUL WETERINGS
Opgeleverde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Super mooi geworden”
Door Bas op zaterdag 13 okt 2018 '18 | vestiging Tilburg
na mijn eigen inzicht wat betreft de badkamer kwam men daar met een ander idee wat nu SUPER MOOI IS GEWORDEN. prachtige tegels
FOTO VAN BAS
Badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Tegelvloer”
Door Joep kwantes op maandag 1 okt 2018 '18 | vestiging Tilburg
Tegelvloer voor BG wooning. Tegels voor gagrage en washok. Erg goed gelegd. Men houdt zich strak aan de plaatsingsvoorschriften. Alles moet kloppen voordat men begint. Gerard heeft dit project begeleidt. dit tot alle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Ans Boogaers op zondag 9 sep 2018 '18 | vestiging Tilburg
Ik heb een toiletinrichting en badkamer gekocht. Ben heel erg tevreden over de manier ik geholpen ben. Anthony bij het bepalen van de artikelen en Dion bij de installatie. Zij hebben mij heel deskundig geholpen. Alle lof voor beide heren.
FOTO VAN ANS BOOGAERS
REACTIE VAN ANS BOOGAERS
Wij hebben een prachtige badkamer gekregen
Reactie of foto toevoegen
“Een vloer met vloerverwarming”
Door Peter Pijnenburg op zaterdag 8 sep 2018 '18 | vestiging Tilburg
Mijn ervaringen met St. Pieter zijn uitstekend. Bij de verkoper, Marx van Oene, straalde de deskundigheid er vanaf. Na de bevestiging van de order verliep elk onderdeel van het traject volgens afspraak. Vragen werden altijd tot volle tevredenheid beantwoord. De back offfice (Diana Caubo) was top! Deskundig, klantgericht, bijzonder vriendelijk en altijd bereikbaar. Onze vloer is gelegd door Frans Mommmersteeg. Frans is niet alleen een vakman, maar ook uitermate klantvriendelijk. Hij denkt met je mee, doet waardevolle suggesties en draagt oplossingen aan. Ik ben zeer tevreden over St. Pieter. Zij doen wat ze zeggen en meer.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Dylan Huisen op dinsdag 4 sep 2018 '18 | vestiging Tilburg
In de winkel goed geholpen nadat we de gewenste tegels hadden uitgezocht. De monteur heeft het werk vooraf opgenomen en duidelijk aangegeven wat we konden verwachten. De vloer is vakkundig gemaakt en alle overgebleven rommel is keurig netjes afgevoerd. Mijn volgende tegelvloer zal ik zeker door St. Pieter laten maken!
Reactie of foto toevoegen
“Vakmannen”
Door Sjaak op zondag 2 sep 2018 '18 | vestiging Tilburg
De tegelvloer die bij ons is aangebracht ligt er super strak in. Alles verliep volgens afspraak en planning. Wij zijn super blij met het resultaat. Wat een vakmannen.
Reactie of foto toevoegen
“Tegelvloer”
Door Vermeulen op zaterdag 1 sep 2018 '18 | vestiging Tilburg
We hebben een prachtige vloer gekocht die er door jullie superstrak is ingelegd. We zijn er erg blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Geslaagd”
Door Jose en Paul Kluijtmans op vrijdag 20 jul 2018 '18 | vestiging Eindhoven
We zijn bij Sint Pieter geslaagd voor een groot formaat tegel (140x140) en een mooi badmeubel. De tegel was uitermate strak en zeer maatvast. We zijn goed voorgelicht omtrent het leggen en onderhouden van deze tegels. Ook werden we geattendeerd op het toepassen van een bepaalde lijm. De levering was snel en accuraat. We hadden een paar tegels als breuk in de krat en deze zijn gelijk vergoed. De voorlichting v.w.b het badmeubel was meer dan OK. Ook nog een paar keer terug geweest in de showroom om iets te meten en nog even te bekijken. Ook daarin zijn we goed geholpen. Onze ervaring is erg positief!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Freek Bakker op zaterdag 14 jul 2018 '18 | vestiging Eindhoven
We hebben bij St. Pieter sanitair voor badkamer en toilet en tegels gekocht. De keuze was groot, maar we werden plezierig geholpen en konden de beste keuze maken. St. Pieter had bijvoorbeeld een unieke uitvoering voor onze wastafel. Toen ook nog een weekend lang korting werd gegeven hadden we de beste keuze tegen de laagste prijs. Alles werd volgens afspraak geleverd, voor montage in eigen beheer. Toen we extra tegels nodig hadden, was meteen de juiste kleurcode opgezocht en waren de tegels de volgende werkdag geleverd. Ook toen we ons bedacht hadden en een ander fonteintje wilden, werd dat moeiteloos geregeld en verrekend. Kortom: een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Prettig en vakkundig”
Door Kees de Rooij op donderdag 12 jul 2018 '18 | vestiging Tilburg
Wij hebben een badkamer gekocht bij St. Pieter en deze is geïnstalleerd door Uw Totaalaannemer BV ( een bedrijf dat in opdracht van St Pieter werkt en waarvoor ook de garantieclausule geldt die met St Pieter is afgesproken ) die ook de voorbereide werkzaamheden i.v.m. een lekkage in de badkamer heeft uitgevoerd en de plaatsing van de nieuwe badkamer. Prettig en vakkundig was ons contact met St Pieter en zijn zeer tevreden met de manier waarop het werk uitgevoerd is.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie badkamer”
Door jane straetmans op zondag 8 jul 2018 '18 | vestiging Eindhoven
Prima ervaring, mooie spullen, houden zich goed aan afspraken, service uitstekend, na 2,5 jaar, malleur met spiegeldeur van badkamerkast, een nieuwe spiegeldeur geleverd en gemonteerd. Inmiddels bezig met nieuw huis, komt t.z.t. precies de zelfde badkamer in, dus kom weer terug.
FOTO VAN JANE STRAETMANS
Keimooie badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door R. Peters op vrijdag 29 jun 2018 '18 | vestiging Tilburg
Zeer tevreden over de vriendelijkheid en service van st.pieter. Wij hadden 8 standaard witte tegels van 25 bij 30cm. Nergens te krijgen. Bij st.pieter gingen ze gelijk zoeken en vonden 4 fabrikanten. Ze lieten proefexemplaren komen zodat we konden zien wat de beste kleur was. Toen we ze gingen ophalen werden ze ook nog in de auto gelegd. Iedereen was vriendelijk ook al zei ik dat het maar om 1doos tegels ging. Ik heb ze genomineerd voor n warme douche.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed”
Door Lindavdmaas@outlook.com op vrijdag 8 jun 2018 '18 | vestiging Tilburg
Een keramisch parket. Erg goed geholpen.
FOTO VAN LINDAVDMAAS@OUTLOOK.COM
Keramisch parket
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Johan de Brouwer op donderdag 24 mei 2018 '18 | vestiging Tilburg
Smeervloer en tegelvloer laten leggen door St Pieter. De tegelzetters die de vloer hebben gelegd waren ook aanwezig bij het leggen van de smeervloer. Alles duidelijk en helder. Tegelzetters waren erg vriendelijk en wilden alles goed uitleggen en kwamen ook met eigen ideeën. Na 3 dagen tegelen een prachtige en strakke tegelvloer. Zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Robert op woensdag 23 mei 2018 '18 | vestiging Tilburg
Tegelvloer gekocht. Goed advies gekregen van de verkoper roel de haan. Prima vakwerk geleverd vloer ligt er super netjes in. Zou st Pieter zeker aan andere mensen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes werk”
Door Leo en Petra op vrijdag 18 mei 2018 '18 | vestiging Tilburg
Wij zouden het bedrijf wel aanraden. Wij hebben een badkamer gekocht en laten plaatsen en de toilet ruimte laten renoveren. Wellicht handig om te laten weten dat er misschien wel poolse werknemers komen. Overigens was onze ervaring daarmee prima. Netjes werk afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Sterk aanbevelen”
Door Pieter de Ruijter op vrijdag 18 mei 2018 '18 | vestiging Eindhoven
Wij hebben recentelijk al ons sanitair bij St. Pieter aangeschaft voor onze nieuwe woning in Mierlo. De wijze waarop de verkoper (Pim) met ons heeft meegedacht was perfect. Ook op servicevlak zijn wij erg tevreden. Wij kunnen St. Pieter dan ook ten zeerste aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijke afspraken”
Door Ronald en Manon de Boer op donderdag 17 mei 2018 '18 | vestiging Eindhoven
badkamer, wc en vloer beneden in handen van St. Pieter gegeven. Ze maken duidelijke afspraken, hoge kwaliteit afwerking en strakke planning. Nadien nog wat puntjes, werden in zeer korte tijd netjes opgelost. Volgende keer weer St. Pieter!
FOTO VAN RONALD EN MANON DE BOER
Toilet en douche
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Karin de Kok op woensdag 16 mei 2018 '18 | vestiging Tilburg
We hebben een badkamer en wc gekocht. We zijn heel erg goed geholpen door de verkoper van St. Pieter. Ook het klusbedrijf die de badkamer kwamen plaatsen waren echte vaklui. Kortom geen spijt dat we alles gekocht hebben bij St. Pieter.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige badkamer”
Door Dhr. Jan Korevaar op woensdag 18 apr 2018 '18 | vestiging Tilburg
We hebben een prachtige badkamer gekregen waar we nu al van genieten. De badkamer is een week geleden gereed gekomen, wat overigens ook de planning was. In de showroom hebben samen met de verkoper onze badkamer samengesteld. In eerste instantie wilde we voor een badkamer zonder tegels gaan. Na ervaringen van andere mensen gehoord te hebben gingen we al twijfelen. Toen we bij St. Pieter tegels zagen van het merk Venis waren we helemaal om. We hebben de hele badkamer laten betegelen. De tegelzetter heeft echt vakwerk geleverd!
Reactie of foto toevoegen
“Totaalverbouwing”
Door Edwin op zondag 15 apr 2018 '18 | vestiging Eindhoven
De badkamer en losse WC zijn geheel verbouwd door st Pieter. Wel iets duurder (althans in het offertestadium) maar de service en kwaliteit meer dan waard. Bovendien geen rare (prijs-)verrassingen achteraf wat je bij andere zaken nog wel eens hoort, sommige grossieren zelfs daarin. Ik ben heel tevreden. Er waren een paar hele kleine puntjes na oplevering maar die zijn uitstekend opgelost. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Vervanging badkamervloer”
Door Maikel op woensdag 4 apr 2018 '18 | vestiging Tilburg
Door waterlekkage was de badkamervloer los komen te liggen, St. Pieter heeft gezorgd voor een perfecte afwikkeling met verwijderen van de vloer en opnieuw afwerken, perfect opgeleverd, goed geholpen tijdens de aanschaf, deskundig en vriendelijk personeel!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige badkamer”
Door Fam van Driel op woensdag 4 apr 2018 '18 | vestiging Eindhoven
Wij hebben een prachtige badkamer gekocht bij St. Pieter. Levering was snel en compleet, werden super goed geholpen met de juiste keuzes maken. Ze namen alle tijd voor ons. Het eind resultaat is prachtig geworden. We zijn erg tevreden en zullen dit bedrijf bij iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Design radiator”
Door Laura Fleuren op dinsdag 3 apr 2018 '18 | vestiging Tilburg
Meerdere badkamerartikelen. Goede service en geweldig advies.
Reactie of foto toevoegen
“St. Pieter”
Door Daan op donderdag 29 mrt 2018 '18 | vestiging Eindhoven
Badkamer, toilet en tegelvloer voor de woonkamer gekocht. Super goed geadviseerd, veel keuze, en alles is keurig volgens afspraak geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Tegelvloer uiteindelijk niet afgenomen”
Door marc reijven op woensdag 5 apr 2017 '17 | vestiging Eindhoven
We wilden een nieuwe tegelvloer( een bedrag in de 5 cijfers) laten leggen door tegelbedrijf St. Pieter. Alles was rond ,we gingen vandaag terug om de puntje op de i te zetten en de laatste afspraken op papier vast te leggen. We hadden aangegeven dat de tegelvloer gelegd moest worden in onze vakantie ivm met het bedrijf van mijn vrouw. Deze heeft een gastouder bureau aan huis. Wij zouden dan die week op vakantie zijn en het tegelzet bedrijf St.Pieter zou alles regelen zodat wij lekker op vakantie zouden kunnen gaan zonder zorgen. En dat het klaar was als wij terug kwamen van vakantie. Nu hebben ze maar besloten dat er altijd iemand van ons aanwezig moet zijn voor het geval dat er iets aan de hand is, tevens moest er ook iemand zijn voor bij de oplevering van de vloer. Je maakt afspraken met zo'n bedrijf omdat je denk dat het een goed bedrijf is , maar bij deze wordt dit maar weer eens bewezen dat je afspraken kunt maken zoveel je wilt , ze komen ze toch niet na. Wij kunnen niet op vakantie als we door hun een tegelvloer laten leggen. wij gaan gewoon op vakantie maar laten de tegel vloer dus niet door dit bedrijf leggen.
Reactie of foto toevoegen
“Tegelvloer met sloopwerk”
Door Broers op donderdag 23 mrt 2017 '17 | vestiging Tilburg
Na een prettig gesprek met een vlotte en vriendelijke verkoper een vloer gekocht met vloerverwarming en gelijk ook het sloopwerk laten doen door st.pieter. dan zouden we achteraf geen gekke dingen tegenkomen. Alles dus voor een totaalprijs. bovendien was er nog iemand van het bedrijf kort voor aanvang komen kijken. Zodra de vloer gesloopt was (en we niet meer terugkonden) begonnen ze over van alles te klagen en meer geld te eisen, anders bleven we zitten in de rommel. Bovendien hadden we een afspraak met de (o.a.)stukadoor de week later. Over een oplossing viel niet te praten, steeds hun woord tegen het onze, we werden alleen maar meer onder druk gezet. Nooit meer bij St Pieter
Reactie of foto toevoegen
“Trage reactie”
Door Erik op maandag 27 jul 2015 '15 | vestiging Eindhoven
Vlotte enthousiaste verkopers, daarna totaal geen communicatie met uitvoerend personeel. Erg traag in reageren en niet denken in termen van oplossingen maar al snel in welles-nietes spelletjes verzanden. Hoe deze zaak, zelf afkomstig uit groot ondernemersgezin, nog bestaat is mij een totaal raadsel, erg niet klantgerichte bedrijfsleider, totaal niet sturend op klanttevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens St. Pieter
Website: www.st-pieter.nl
aEindhoven (27 ervaringen), Bruggelaan 2, 5628 RH Eindhoven, tel 040 - 238 01 50
bTilburg (63 ervaringen), Broekhovenseweg 130d, 5021 LJ Tilburg, tel 013 - 532 13 04
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.