Feedback
9,4

St. Pieter

Website: www.st-pieter.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.st-pieter.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van St. Pieter
St. Pieter dé badkamer en vloeren specialist!

Vanaf de oprichting van St. Pieter Tilburg in 1974 staat innovatie en een ruim productaanbod centraal. St. Pieter is een dynamische onderneming; onze professionals volgen ontwikkelingen op sanitair- en tegelgebied op de voet en signaleren de nieuwste trends voor u. Zo bieden wij u altijd het nieuwste van het nieuwste op het gebied van badkamers, tegels, natuursteen en vloerverwarming.

Een enthousiast team staat voor u klaar! Bij St. Pieter voldoen we graag aan uw wensen. Of het nu gaat om een bezoek aan onze showroom, het uitzoeken van wand- of vloertegels, sanitair of een complete badkamer.

Wanneer u een afspraak maakt voordat u ons bezoekt, bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips en inzicht in uw mogelijkheden. Bij St. Pieter nemen we graag de tijd om uw wensen door te nemen.
Ervaringen
Er zijn 144 ervaringen over St. Pieter. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren99 ervaringen
4 sterren38 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren0 ervaringen
1 ster2 ervaringen

Per vestiging:
“Alles klopte”
Door Jos Rutten op zondag 22 nov 2020 20 | vestiging Tilburg
Zeer tevreden. Het is een prachtige badkamer geworden. Het klopte van begin tot einde. Goede adviezen en ontwerp tot en met bezorging en montage.
Reactie of foto toevoegen
“Tegelvloer”
Door Schellekens op dinsdag 10 nov 2020 20 | vestiging Tilburg
Een tegelvloer gekocht die helaas in de fabriek werd afgekeurd, daarna samen met medewerkers van St Pieter naar een passende oplossing gezocht en zijn super blij met de uiteindelijk geleverde vloer welke gelegd is door leggers die weten waar ze mee bezig zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positieve ervaring”
Door Roel van Orsouw op maandag 9 nov 2020 20 | vestiging Tilburg
Zeer positieve ervaring. Knelpunten zijn voortvarend en direct opgelost en het resultaat is prachtig geworden. Netjes behandeld door bij zowel de verkoop als de montage van de badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch resultaat”
Door Jaap & Peggy op maandag 9 nov 2020 20 | vestiging Tilburg
Prima ondersteuning bij het ontwerpen van onze badkamerrenovatie. Vriendelijk, behulpzaam en een fantastisch resultaat

Aanvulling ontvangen 10 november 2020: Alles is geleverd en naar volle tevredenheid gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Schitterend eindresultaat”
Door Maurice Berden op maandag 9 nov 2020 20 | vestiging Tilburg
Prima service gedurende de voorbereiding. Binnen een week de oude badkamer verwijderd en de nieuwe badkamer geplaatst. Gedurende de week prima communicatie en het allerbelangrijkste: vakwerk en een schitterend eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijk en goed advies”
Door J Schrurs op maandag 26 okt 2020 20 | vestiging Eindhoven
Bij genoemd bedrijf kochten wij vloertegels, wandtegels voor sanitaire ruimte en de sanitaire voorzieningen. Wij kwamen bij het bedrijf met een idee hoe onze nieuwe tegels er uit kwamen te zien. Door persoonlijk en goed advies kozen wij uiteindelijk
voor geheel tegel. Een tegel waar wij, nu het er ligt, zeer tevreden mee zijn. Op moment dat de tegels geleverd werden, kregen wij het idee dat de vloertegels niet correct waren. Hierop namen wij direct contact op met het bedrijf. Wij kregen het gevoel dat er naar geluisterd werd en dat er mee gedacht werd aan een oplossing. Gelukkig bleek op diezelfde dag dat de tegels correct waren. Wederom werden wij voorzien van persoonlijk advies. Enige minpunt was dat op de ondergetekende offerte door ons niet terug te vinden was welke soort en type tegels wij aangeschaft hadden voor de vloer. Hierdoor is er de kans dat er een discussie ontstaat tussen klant en het bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies gehad”
Door M Coppelmans op vrijdag 23 okt 2020 20 | vestiging Eindhoven
We werden goed geadviseerd door deskundig personeel bij aankoop badkamer. De plaatsing van de badkamer naam twee weken in beslag. En er werd door team vakkundige bouwvakkers heel veel werk verzet. Het resultaat is een prachtige kwalitatief hoogwaardige badkamer.
FOTO VAN M COPPELMANS
Prachtige badkamer
+ Toon extra foto van M Coppelmans
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Dimitri Meijer op woensdag 21 okt 2020 20 | vestiging Tilburg
Top service, goed ontwerp wat overigens af en toe best wat uitdagender mag (soms kiest men heel bewust met oog op kwaliteit voor een bekende oplossing) maar de uitvoering overtrof werkelijk elke verwachting. Werkelijk vakmensen met passie die we over de vloer hebben gehad en met oog voor detail en een flexibele instelling.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn meegedacht”
Door Peggy op donderdag 15 okt 2020 20 | vestiging Tilburg
Toen ik in de winkel kwam was het druk. Toch werd er voldoende tijd genomen om met me mee te kijken en me advies te geven. De tegels werden geleverd zoals afgesproken.
Mijn badkamer ziet er fantastisch uit.
FOTO VAN PEGGY
Tegels passend bij badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Was geweldig”
Door Dave Franken op donderdag 8 okt 2020 20 | vestiging Tilburg
We zijn geweldig geholpen. Zowel in de showroom als tijdens het aanleggen van onze vloer. Gehele benedenverdieping een mooie nieuwe houtlook tegelvloer. Vooral complimenten voor Max, Diana en Mo. Ook na een lek in de vloerverwarming perfect geholpen, is volledig en snel opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer tegels en wc”
Door Heusschen op vrijdag 18 sep 2020 20 | vestiging Tilburg
Bij het begin hadden we al een goed gevoel er werd goed geluisterd naar onze eensen. Ook bij de installatie werd er netjes geertkt en de monteurs waren zeer voorkomend. De verkoper hield geregeld contact of alles naar eens was en ook de andere afdelingen was niets te veel. M.a.w. Super service.
Reactie of foto toevoegen
“Piekfijn verlopen”
Door Joost van Hamont op maandag 14 sep 2020 20 | vestiging Tilburg
Onze badkamer van St. Pieter is met de grootste zorg samengesteld met hulp van Tim Bertens. Montage en installatie zijn snel en piekfijn verlopen. Het installatiebedrijf - JP Goes- leverde een TOP-prestatie!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer afgerond”
Door Walther op zaterdag 12 sep 2020 20 | vestiging Eindhoven
Zijn zeer tevreden over de aanschaf en uitvoering van onze badkamer. Er is uiterst zorgvuldig gewerkt en iedere avond is alles netjes achtergelaten.
Reactie of foto toevoegen
“Alles voor inloopdouche”
Door p de Vrees op donderdag 10 sep 2020 20 | vestiging Eindhoven
Prima informatie, vriendelijk geholpen, goed en deskundig advies, ook bij levering duidelijke en correcte informatie.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig gegaan”
Door Ria van Roosmalen op zaterdag 5 sep 2020 20 | vestiging Tilburg
Super tevreden over de service. prettig om steeds dezelfde personen in huis te hebben. Mijn man is op de dag dat er gestart is met de werkzaamheden plotseling opgenomen in het ziekenhuis en moest ik plots thuis alles achterlaten. de werkmannen hebben dagelijks alles opgeruimd en afgesloten. Prettig gevoel om in deze situatie vertrouwde gezichten in huis te hebben. Er is perfect werk afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Michiel van den Heuvel op donderdag 3 sep 2020 20 | vestiging Tilburg
Op zoek naar een nieuwe badkamer zijn we " gegrepen" door de klantvriendelijkheid en klantgerichtheid van St. Pieter. Er is goed geluisterd naar onze wensen, alternatieven zijn aangedragen om ten slotte te komen tot een prachtig ontwerp. St Pieter heeft ook gezorgd voor de verbouwing, dit was echt ontzegging van de klant! De uitvoering door de aannemer, was perfect. alles werd opgelost, zoals het hoort. kort om: St Pieter: een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Yolanda Starrenburg-Westen op maandag 27 jul 2020 20 | vestiging Eindhoven
wij hebben een complete badkamer gekocht en zijn zeer tevreden met de tijd en aandacht die gegeven werd. Het meedenken en het geven van tips en trics konden we erg waarderen. Ook het worstenbroodje om 12.00uur op zaterdag was erg lekker.

Aanvulling ontvangen 27 juli 2020: De badkamer is geplaatst. Op de glazen deur en glaspaneel na. Deze moeten op maat gemaakt worden. Ook over het plaatsten zijn we zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Slegers uit Eindhoven op vrijdag 24 jul 2020 20 | vestiging Eindhoven
We hebben bij Sint Pieter een Badkamer besteld. Aan de voorzijde de informatie was goed. Goed advies gekregen over hoe en wat te bestellen en te laten maken. Door Sint Pieter werd een team uit Budel ingeschakeld om de badkamer te maken. Dit team was zeer competent en het waren allemaal zeer vriendelijke en ervaren mensen. Het betrof een team dat door Peter van Installatie Zuid was geregeld. Cebu Tegelwerk, Bosch Electro en Stucwerk door Bram en timmerwerk door Danny. Zij hebben gezamenlijk een geweldige badkamer gemaakt. We zijn zeer tevreden.
FOTO VAN FAM. SLEGERS UIT EINDHOVEN
Resultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Houtlook tegels”
Door Marijn op maandag 20 jul 2020 20 | vestiging Eindhoven
Erg goed geholpen in de winkel bij het uitzoeken van onze houtlook-tegels. Levering was netjes volgens afspraak en de chauffeurs waren erg vriendelijk. Er zat een pak gebroken tegels tussen, maar er waren ook een flink aantal pakken te veel geleverd. Dus uiteindelijk nog een extra stuk vloer kunnen leggen omdat we over hadden.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Marcel jongen op zondag 19 jul 2020 20 | vestiging Eindhoven
Goed advies, supernetjes gewerkt en prettige nazorg

Aanvulling ontvangen 20 juli 2020: Badkamer is klaar en afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Marc van Zanten op vrijdag 17 jul 2020 20 | vestiging Tilburg
Prima service en advies in de showroom gekregen. Alles netjes op tijd uitgevoerd ook door vakmensen met ook voor kwaliteit, behoefte klant en nazorg.
Reactie of foto toevoegen
“Tegelvloer”
Door Wim Hardenbol op donderdag 16 jul 2020 20 | vestiging Eindhoven
Wij hebben een tegelvloer laten leggen , woonkamer, gang, toilet en keuken. Personeel : Klantvriendelijk, gezellig, zeer vakkundig, hebben allen tijd voor je , eerlijk in de verkoop. Mo en Hans die de vloer hebben gelegd, zijn vakmensen , ziet er super netjes uit !
Reactie of foto toevoegen
“Specialist”
Door Arnaud op woensdag 8 jul 2020 20 | vestiging Tilburg
Wij hebben voor St Pieter gekozen vanwege de professionele aanpak, specialisme in badkamers en het ruime/luxe assortiment. Verder zijn wij ook erg te spreken over de excellente service tijdens de verbouwing, vanuit zowel St Pieter (wijziging van details gedurende het werk) als de door St Pieter geselecteerde installateur (werken netjes en secuur).
REACTIE VAN ARNAUD
en de foto nog...
Reactie of foto toevoegen
“Tegelaankoop”
Door Francine Deliën op zondag 5 jul 2020 20 | vestiging Tilburg
Goede bezorging. Alleen........ omdat mijn man artrose aan zijn handen heeft en ikzelf de tegels te zwaar vind konden we de tegels niet hanteren om te kontroleren en wat blijkt..... toen de tegelzetter de laatste doos wandtegels opende waren er maar liefst 3 kompleet over de helft!!!

Aanvulling ontvangen 24 juli 2020: Wat een service van St. Pieter. Na de constatering van 4 gebroken geleverde tegels op 19 juni, alsnog een compleet pak tegels gratis ontvangen! Hier is de klant KONING. Geweldig we zijn er erg blij mee.
FOTO VAN FRANCINE DELIËN
Geleverde tegels
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettig”
Door Huijgen op woensdag 17 jun 2020 20 | vestiging Tilburg
Wij waren op zoek naar een badkamer en toilet. Wij zijn bij diverse leveranciers geweest maar wij waren niet tevreden. Op internet kwamen wij st. Pieter tegen, de recensies waren goed. Een hele mooie winkel met badkamers en daar tussen zat de onze. Samen met Max van Oene hebben wij de indeling gemaakt, ook van het toilet beneden. Samen tot een prijs gekomen en de order geplaatst. Men is begonnen met de bouw van de badkamer en toilet. Zeer nette mensen na een werkdag werd alles opgeruimd. Als er al iets was werd alles in overleg gedaan. Met vragen kan je altijd terecht bij Max van Oene. Een zeer prettige samenwerking.
Reactie of foto toevoegen
“Toiletrenovatie”
Door L.H.Peperkamp op dinsdag 16 jun 2020 20 | vestiging Eindhoven
renovatie wc. vriendelijk personeel en vakkundige mensen werken heel netjes en doen alles in overleg.geen problemen gehad ,alles op tijd uitgevoerd zoals wij dat hadden afgesproken volgende renovatie laten wij zeker weer door dit bedrijf doen
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Erwin van der Kaap op maandag 15 jun 2020 20 | vestiging Tilburg
Deskundige begeleiding bij de aankoop en vervolgens flexibel met het inplannen, zelfs na een aantal vertragingen in de bouw. Bij het leggen van de tegels werd er goed advies gegeven over de kleur van de voegen (die viel in het echt anders uit dan we hadden verwacht) en werd vervolgend moeiteloos gewisseld.
FOTO VAN ERWIN VAN DER KAAP
Gelegde tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Fons en Francien Smolders op maandag 15 jun 2020 20 | vestiging Tilburg
Zeer vakkundig en goed voorgelicht over het kopen van een nieuwe badkamer en toilet bij Sint Pieter door Anthony Jacobs. Ook de uitvoering was super door het personeel van J.P. Goes. Aardige vakkundige mensen waarmee we zeer goede ervaringen hebben opgedaan. Verder is alles keurig binnen de planning afgewerkt !
FOTO VAN FONS EN FRANCIEN SMOLDERS
Resultaat nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Erwin op dinsdag 9 jun 2020 20 | vestiging Tilburg
Heb in 2011 badkamer gekocht en van wc-bril werkte softclose niet meer. Na bezoek aan serviceafdeling werd meteen aangegeven dat een nieuwe wc-bril zou worden besteld. Helaas was oude niet meer leverbaar waarna Sint Pieter (Vicky) op zoek is gegaan naar een passende softclose wc-bril. Top service.
Reactie of foto toevoegen
“Vloertegels”
Door Alma op donderdag 4 jun 2020 20 | vestiging Tilburg
Decor vloertegels voor in de keuken bij St Pieter gekocht. Erg tevreden met de tegels en de service en communicatie waren erg goed. Werd zeer regelmatig op hoogte gehouden over de levertermijn, die ivm COVID-19 nog even onzeker was, maar uiteindelijk waren de tegels super op tijd.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie badkamer”
Door Harry en Henny Pécasse op woensdag 3 jun 2020 20 | vestiging Eindhoven
Mooie badkamer gekocht bij St. Pieter. Bij de koop werd zeer goed meegedacht om aan onze wensen en budget tegemoet te komen. De plaatsing van de badkamer liep conform de planning die van tevoren uitvoerig was medegedeeld. Echte vakmensen, die waar nodig nog goed met ons overlegden, hebben ervoor gezorgd dat wij nu een pracht badkamer hebben. Onze dank hiervoor gaat uit naar Christine van St. Pieter en de jongens van Jean Paul Goes.
Reactie of foto toevoegen
“Echt heel tevreden”
Door Marloes Nouwens op maandag 1 jun 2020 20 | vestiging Tilburg
We hebben een badkamer en wc uitgezocht bij St. Pieter. We zijn enthousiast en vakkundig geholpen. Ze dachten echt met ons mee. De badkamer is snel en vakkundig geplaatst. Ook de service achteraf is fantastisch. Echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Rita van den Dries op zaterdag 30 mei 2020 20 | vestiging Tilburg
Er wordt ook meegedacht in je ontwerp en men komt met alternatieve als bepaalde onderdelen niet leverbaar zijn, wat nu tijdens de Corona crisis van toepassing was.
FOTO VAN RITA VAN DEN DRIES
Complete badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Gaat goed”
Door Arno Pols op vrijdag 29 mei 2020 20 | vestiging Eindhoven
Badkamermeubel, wastafel en toilet. Goed geholpen en geïnformeerd over de producten.

Aanvulling ontvangen 2 juni 2020: Is geleverd en gemonteerd. Alles werkt en doet het goed volgens mij.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Cees v.d.Weegen op vrijdag 15 mei 2020 20 | vestiging Tilburg
Fijne behandeling tijdens de aankopen, t.b.v. een te renoveren toilet. Uitgevoerde werken o.l.v Pascal Voets zeer vlot en prettig verlopen. Werkzaamheden perfect opgeleverd. Tevreden klant !
Reactie of foto toevoegen
“Badkamertegels”
Door Didier op vrijdag 15 mei 2020 20 | vestiging Tilburg
We hebben enkel onze badkamertegels bij Max van St. Pieter besteld en opgehaald. De communicatie en levertijd verliepen zeer goed en snel. We kunnen St. Pieter voor badkamertegels dan ook zeer aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door familie van de Ven op vrijdag 8 mei 2020 20 | vestiging Eindhoven
Hoewel wij een moeilijke vraag hadden m.b.t. een douchecabine die geplaatst moest worden (er liepen leidingen op de muur) werden we serieus genomen en werd er echt met ons meegedacht en werden er mogelijkheden aangeboden. We hebben de douchecabine gekocht en deze is keurig geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerverbouwing”
Door Stef en Karin Sanders op woensdag 8 apr 2020 20 | vestiging Eindhoven
De verbouwing van onze badkamer is super verlopen. Iedere dag op tijd beginnen en pas naar huis als het werk gereed was. Alles werd netjes opgeleverd en achtergelaten zoals afgesproken. Top, Bedankt voor de goede begeleiding tijdens de koop en installatie.
Reactie of foto toevoegen
“Super gelopen”
Door Rene op zondag 5 apr 2020 20 | vestiging Tilburg
Onze compleet nieuwe badkamer Stone gekocht bij St.Pieter en geïnstalleerd door St.Pieter via Klussenbedrijf Pascal Voets. De aandacht bij het samenstellen en meedenken van de badkamer is super te noemen, bedankt hiervoor Max. Maar ook het installeren van de badkamer is super gelopen, meedenken en prima communicatie. Ook hiervoor dank Pascal en de uiteraard de andere mannen.
FOTO VAN RENE
Onderdeel nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Leo van de Klundert op vrijdag 3 apr 2020 20 | vestiging Tilburg
Prima service. Goede keuze. Goede voorlichting. Komen afspraken na. Vakbekwaam. Prima monteur. Prima werk geleverd
Reactie of foto toevoegen
“Naar volle tevredenheid”
Door Jos Pols op vrijdag 3 apr 2020 20 | vestiging Eindhoven
Goed deskundig advies en ze nemen alle tijd. Denken mee met je wensen en wijzen je op de mogelijkheden.

Aanvulling ontvangen 4 april 2020: Wij hebben een complete badkamer en toilet gekocht. Deze zijn afgelopen week opgeleverd. Alles is naar volle tevredenheid gesloopt en opnieuw geïnstalleerd en gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies bij badkamer”
Door Wil Staps op maandag 30 mrt 2020 20 | vestiging Tilburg
Wij zijn goed geadviseerd bij het maken van de keuzes. Alle werkzaamheden zijn vakkundig en netjes uitgevoerd door Pascal en zijn mannen. Een paar kleine onvolkomenheden zijn heel snel opgelost. Het genieten van onze prachtige badkamer kan beginnen!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer geplaatst”
Door Hans de vet op woensdag 25 mrt 2020 20 | vestiging Eindhoven
De ervaring die wij hebben is goed . Handelend toen er iets mis ging en is keurig opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Constructief”
Door Pascal & Sophie op woensdag 25 mrt 2020 20 | vestiging Tilburg
Onze droombadkamer op het loft in ons nieuwbouwhuis is werkelijkheid geworden door St. Pieter. Het was geen makkelijk project, maar St. Pieter heeft in diverse overleggen zeer constructief en positief meegedacht en het bijna onmogelijke mogelijk gemaakt. We zijn (Paul van) St. Pieter dankbaar!
REACTIE VAN PASCAL & SOPHIE
Hierbij nog een impressie van het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door W. Moudrous op dinsdag 17 mrt 2020 20 | vestiging Tilburg
Wij hebben een zeer strakke vloer laten leggen op onze gehele onderverdieping. Wij waren zeer verheugd over het ruime aanbod. Wij hadden ook deskundig advies ten aanzien kleurkeuze en zij komen vooraf de vloer inspecteren. Afwerking was en waren zeer flexibel. Kortom tevreden klanten.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Behrooz Tayefeh Davallou op dinsdag 25 feb 2020 20 | vestiging Eindhoven
Floor tiles, The job was done on time, with good quality material and by experts in this field. I am very happy with the results.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ivan op maandag 24 feb 2020 20 | vestiging Tilburg
We had a good experience with the whole badkamer designed together with St. Pieters : we provide the measurement, give them some of our concepts, then things work out from consultation to construction. And construction was neatly done and even finished ahead of schedule. We are very satisfied with their service.
Reactie of foto toevoegen
“Doortastend”
Door F. van de Schoor op maandag 24 feb 2020 20 | vestiging Tilburg
Tegelvloer in combinatie met vloerverwarming. De voorbereiding van de vloerverwarming de eerste dag, sleuven frezen, slangen plaatsen en verwarmingsunit aansluiten door Vloerverwarming Nederland was routinematig. De volgende dag kwamen twee medewerkers van Sint-Pieter. Zij waren ervaren, doortastend, prettig in de omgang en zij leverden topkwaliteit. Ook kregen wij goede informatie over het gebruik van vloerverwarming. Het mailcontact met andere medewerkers van Sint-Pieter was adequaat en constructief.
Reactie of foto toevoegen
“Toilet en badkamer”
Door Stef Scholten op maandag 24 feb 2020 20 | vestiging Tilburg
24 jaar geleden in deze vestiging toilet en badkamer inrichting gekocht. Gebleken gedurende deze jaren goede producten en goede service ontvangen te hebben, besloten om voor onze nieuwe woning het advies voor de beide ruimten door Max te laten geven. Ook deze keer bleek, dat wij super geholpen zijn, een goede offerte ontvangen hebben, adequaat geïnformeerd zijn over de levering, een levering strak op tijd op de bouw en een correcte nalevering van twee onderdelen. Wij hebben het volste vertrouwen, dat wij in het jaar 2044 weer naar Sint Pieter in Tilburg gaan voor onze volgende inrichting. Een vriendelijke groet van Karin en Stef
FOTO VAN STEF SCHOLTEN
Fotocollage
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Dhr Bierings op donderdag 9 jan 2020 20 | vestiging Tilburg
Complete badkamer en super tevreden. Zou jullie ook aanraden aan anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Tegelaankoop”
Door Jan van den Abbeele op woensdag 1 jan 2020 20 | vestiging Tilburg
Heb er tegels voor de woonkamer en badkamer gekocht incl. toilet en badkamer inrichting. Woonkamervloer door St. Pieter laten leggen, super vloer die er prefect uitziet. (tegelzetters hebben prefect werk geleverd). Badkamer moet ikzelf nog installeren maar ook dat gaat er goed uitzien met de geleverde artikelen.
Reactie of foto toevoegen
“100 punten”
Door Eric de Laat op vrijdag 20 dec 2019 19 | vestiging Tilburg
Badkamer en een toilet gekocht. Het was werkelijk van A tot Z geregeld. Alle beloftes duidelijk op papier en ook nagekomen. Ik zou st. Pieter iedereen aanraden. Top verkoop en vakmannen in dienst. Kortom 100 punten.
FOTO VAN ERIC DE LAAT
Gemonteerd bad
Reactie of foto toevoegen
“Grote vloertegels”
Door Mary Kruijsen op vrijdag 20 dec 2019 19 | vestiging Tilburg
We hebben een super mooi vloertegel gekocht van 90x90. Deze ligt er ondanks het grote formaat super mooi in. Ook in de showroom erg goed geholpen. WIJ zullen St. Pieter zeker aanbevelen
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door M. van de Camp op donderdag 5 dec 2019 19 | vestiging Tilburg
Mooie tegelvloer gekocht die zeer netjes door vakbekwame mensen is gelegd. Erg blij mee.
FOTO VAN M. VAN DE CAMP
Tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Positief”
Door Frans van den Burg op donderdag 21 nov 2019 19 | vestiging Tilburg
Ervaring is positief. Ontvangst in de zaak was goed. We werden goed voorgelicht en bij de rondleiding door de showroom werden bij alle onderdelen de voor- en nadelen behandeld. De uitvoering van het werk was prima. Er werd erg netjes gewerkt, waarbij zo weinig mogelijk overlast werd veroorzaakt. Elke avond werd door de werkers na het werk de rommel opgeruimd en alles schoongemaakt. Minpuntje was dat, hoewel de spullen al in juli besteld waren de levering van het badmeubel pas enkele weken na het installeren van de badkamer kon plaatsvinden. De start van het werk was op 4 november; het badmeubel is nu, 21 november nog niet gearriveerd.
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Sabrina van Hamont op maandag 18 nov 2019 19 | vestiging Tilburg
Wij zijn zeer tevreden over St. Pieter. Bij het maken van de keuze uit groot assortiment, de aanschaf, de levering en het plaatsen van toilet en badkamer een persoonlijke maar vooral zeer professionele service. Een echte aanrader!
FOTO VAN SABRINA VAN HAMONT
Badkamer met douchescherm
+ Toon extra foto van Sabrina van Hamont
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met samenwerking”
Door John van den Heuvel op dinsdag 12 nov 2019 19 | vestiging Tilburg
Badkamer inrichting samengesteld met de verkoper Tim. Uiterst kundig en van goed advies voorzien. Tijdens de installatie is uiterst flexibel en adequaat gereageerd op vragen en aanpassingen. We kunnen kunnen zeer tevreden terugkijken op de samenwerking.
FOTO VAN JOHN VAN DEN HEUVEL
Ingerichte badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Erik Ketelaar op vrijdag 1 nov 2019 19 | vestiging Tilburg
De gesprekken in de showroom, het advies, de voorbereiding en uiteindelijke uitvoering was TOP! Een zeer professionele werkwijze, meedenkend, oplossingsgericht en uitstekende kwaliteit van het geleverde werk! Dit is een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Corrie van Mierlo op dinsdag 29 okt 2019 19 | vestiging Tilburg
Badkamer met inloopdouche en aparte toilet. Erg goed geholpen en advies gekregen. Geen opdringerige verkooptechnisch. Ik raad St. Pieter bij iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geregeld”
Door J in ‘t Groen op zondag 13 okt 2019 19 | vestiging Tilburg
Wij hebben hier een badkamer gekocht, en zijn super tevreden over t eindresultaat. Goed geholpen met uitzoeken van alle materialen. Binnen de gestelde tijd een keurig nette badkamer opgeleverd en alles was prima geregeld.
FOTO VAN J IN ‘T GROEN
Betegelde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door R. Smeets op vrijdag 11 okt 2019 19 | vestiging Eindhoven
We hebben bij st Pieter onze badkamer laten verbouwen. De oude badkamer is door hen gesloopt en de nieuwe compleet geïnstalleerd. Alles binnen een week. Super netjes gewerkt door de monteurs, super service door de verkoopafdeling. Nul problemen. Super!!! Absolute aanrader voor iedereen!
Reactie of foto toevoegen
“Vervanging toilet”
Door Robert van der Wegen op donderdag 10 okt 2019 19 | vestiging Tilburg
We hebben ons toilet vervangen. Bij St. Pieter werd ruimschoots te tijd genomen om tot een goed resultaat te komen. Kortom zeer klantvriendelijke service en zeker aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Miriam van Uden-Verburg op vrijdag 4 okt 2019 19 | vestiging Tilburg
Wij hebben een tegelvloer gekocht. De begeleiding in de winkel en bij het leggen van de vloer hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij zullen St. Pieter zeker aan raden bij anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door van Diessen op vrijdag 27 sep 2019 19 | vestiging Eindhoven
Badkamer gekocht bij St.Pieter. Professionele verkoop en alles aanwezig in de showroom. Snel kunnen beslissen en daarna snel en professioneel uitgevoerd. Zeker aanrader !
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal naar tevredenheid”
Door Petra van Daal op vrijdag 27 sep 2019 19 | vestiging Eindhoven
We hebben enkele weken geleden onze badkamer en toilet laten renoveren door St Pieter. We zijn zeer te spreken over hen. We zijn goed geholpen bij het uitzoeken van de meubels, tegels en indeling. Het afleveren van de materialen was super netjes, met tijd om even mee te helpen met een klein maar zwaar klusje. Het slopen hebben we zelf gedaan en het opbouwen was in 6 dagen klaar! En het resultaat is helemaal naar tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Karin Dingemans op vrijdag 27 sep 2019 19 | vestiging Tilburg
Badkamer. Prima advies! Goede service en installatie. Heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door E. Kuppers-Haverbeke op vrijdag 27 sep 2019 19 | vestiging Tilburg
Badkamer interieur. Goed geholpen, goed advies en een prima levering.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door P Liebregts op zaterdag 21 sep 2019 19 | vestiging Tilburg
Wij hebben een badkamer gekocht en zijn zeer goed geholpen bij de keuze. De montage is in goed overleg door vakkundig personeel vlot uitgevoerd. Ook is er zeer schoon gewerkt. St. Pieter is een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede begeleiding”
Door Guy op woensdag 18 sep 2019 19 | vestiging Eindhoven
Vooraf werden we zeer goed begeleid in onze keuzes, en was er volop ruimte voor overleg. Uiteindelijk waren we tevreden met het ontwerp. Achteraf is er een zeer netjes afgewerkte badkamer opgeleverd. Tijdens de verbouwing is er altijd open gecommuniceerd over de mogelijkheden en noodzakelijkheden.
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate professioneel”
Door Georges Reijntjens op vrijdag 13 sep 2019 19 | vestiging Tilburg
Bij St.Pieter een complete badkamer gekocht en laten installeren. Vanaf begin af aan is er met ons meegedacht en zijn we als klant behandeld. Zowel het installatie team alsook het verkoopteam zijn uitermate professioneel en prettig in hun communicatie.
FOTO VAN GEORGES REIJNTJENS
Deel badkamer
+ Toon extra foto van Georges Reijntjens
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Frans Goossens op donderdag 12 sep 2019 19 | vestiging Tilburg
Anthony Jacobs heeft ons prima geadviseerd bij de inrichting van onze nieuwe badkamer. Gisteren hebben we hem in gebruik genomen en we zijn er heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Dit adres is een aanrader”
Door Coby van den Berg-Essens op woensdag 21 aug 2019 19 | vestiging Tilburg
Toiletruimte beneden laten renoveren en spullen hiervoor bij deze zaak gekocht. Goed en prettig contact en alles tot in de puntjes geregeld. Zijn erg blij met het eindresultaat. Raden dit adres zeer zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Willem van Rooij op maandag 19 aug 2019 19 | vestiging Eindhoven
Een badkamer aanschaffen bestaat uit een aantal fases en je krijgt te maken met een aantal partijen. Echter de begeleiding door Sint Pieter is zo professioneel en getuigt van een grote deskundigheid wat maakt dat je het hele project van A tot Z vertrouwd uit handen kunt geven; we hebben zelf verder helemaal niks hoeven doen dan koffie zetten en worstebroodjes uitdelen. Het geboden assortiment bestaat uit geweldige kwaliteitsprodukten, het advies dat we kregen hielp ons de goede en juiste keuzes maken en de aannemer die voor ons werd ingeschakeld hanteert erg hoge kwaliteits standaards. De medewerkers werken allemaal erg serieus en zijn echte ambachtslieden die het een eer vinden om goede kwaliteit te bieden. Daarnaast dient nog vermeld te worden dat ze erg schoon werken en dagelijks de rommel die ze maakten netjes opruimden zodat de overlast tot een minimum werd beperkt. Maar wat minstens zo belangrijk is, want niet alles gaat altijd meteen de eerste keer goed bij een groot project als een badkamer, ook de after sales door de klantenservice is erg professioneel en houdt je van elke stap op de hoogte. Kortom, Sint Pieter was voor ons precies de goede keuze. In zijn algemeenheid denk ik dat je ervan uit mag gaan dat Sint Pieter niet direct de goedkoopste aanbieder is maar een bedrijf dat kwaliteit biedt, zich aan de afspraken houdt en niet direct gaat steigeren wanneer je een servicevraag hebt is mij, in ieder geval, wel wat waard. Waarom geen 5 sterren na zo'n lovende recensie? Niemand werkt vlekkeloos en ook in ons geval waren er een paar kleine dingetjes (artikelen die niet op tijd geleverd waren, een paar kleine beschadigingen, geen documentatie o.a.) die echter op geen enkele wijze de planning in de war stuurden en, zoals gezegd, professioneel werden opgepakt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer content”
Door Familie Prinsen op woensdag 14 aug 2019 19 | vestiging Tilburg
Badkamer en vloertegels keurig gelegd. Netjes gewerkt en alles helemaal schoon opgeleverd, beter kan niet. Echt top! Zeer content mee!
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Fam Breij, Beethovenlaan Tilburg op donderdag 18 jul 2019 19 | vestiging Tilburg
Klantvriendelijk, voorbereiding, plaatsing en afwerking volgens afgesproken planning verlopen. Zeer tevreden over de werkploeg. Bevelen St. Pieter aan bij vrienden en kennissen.
Reactie of foto toevoegen
“Veel keuze”
Door Verschuuren op vrijdag 5 jul 2019 19 | vestiging Tilburg
Complete badkamer gekocht, zonder montage. Goed geholpen, goed advies. Meerdere bezoeken was geen probleem. Veel keuze.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Roel van campen op donderdag 27 jun 2019 19 | vestiging Tilburg
Complete badkamer. Door Hans super geholpen. We dachten dat we met ons budget jet niet zouden redden. Hans heeft zelfs onder ons budget een complete badkamer met tegels verkocht Aflevering was precies volgens afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Tegels draine en douchewand”
Door A. Baelemans op donderdag 27 jun 2019 19 | vestiging Tilburg
Uitstekend geholpen, goed advies. Bezorging was top en op de afgesproken tijd.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Ben L. op woensdag 26 jun 2019 19 | vestiging Tilburg
In de aanschaf van ons badkamer meubel zeer vriendelijk en vakkundig geholpen door personeel dat je met raad en daad bijstaat om tot de juiste keuze te komen. Ook na de koop prima aftersales!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Annelies Verschueren op vrijdag 21 jun 2019 19 | vestiging Tilburg
een wastafel voor de badkamer hebben we op een prettige manier uit kunnen zoeken naar onze smaak en binnen ons budget. Top!

Aanvulling ontvangen 25 juni 2019: heb het zelf afgehaald en is inmiddels al geplaats door onze eigen installateur en zijn dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Positief”
Door René Vermorken op zaterdag 15 jun 2019 19 | vestiging Tilburg
badkamer gekocht, wat erg op prijs werd gesteld is dat de buen bericht kregen voor de verbouwing. verder werd er gewerkt alsof men de badkamer bij zichzelf aan het plaatsen was. Wij zijn zeer tevreden
FOTO VAN RENÉ VERMORKEN
Ruime badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door Irene op zaterdag 8 jun 2019 19 | vestiging Tilburg
Wij zijn zeer tevreden over st pieter! Vakkundig geadviseerd en meegedacht over onze badkamer en toiletten. Ook zijn ze flexibel geweest toen de bouw van onze woning uit bleek te lopen. Het eindresultaat mag er wezen, we zijn er heel blij mee. Na oplevering nog wat kleine puntjes doorgegeven, deze zijn dezelfde week nog opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer gekocht”
Door Rob van de Laar op donderdag 6 jun 2019 19 | vestiging Tilburg
Wij hebben een badkamer gekocht. Hij is gemaakt door Pascal Voets met zijn twee mannen. Een prettig contact gehad met de mannen en hebben keurig met netheid gewerkt. Heb wel problemen met de spiegel die na 20 sec automatisch uitgaat of s nachts aangaat, het is in behandeling bij St Pieter dus ik hoop dat dit nog opgelost wordt.
FOTO VAN ROB VAN DE LAAR
Nieuwe wasftafel
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk”
Door Jos van Roozendaal op dinsdag 28 mei 2019 19 | vestiging Tilburg
Complete badkamer gekocht. Hartelijke ontvangst, persoonlijke benadering, goede voorlichting, niet opdringerig, geduldig, duidelijk bij afspraken. Nette aflevering. After sales nog niet nodig gehad en kan dat nog niet beoordelen.
Reactie of foto toevoegen
“Vol tevreden”
Door Vera op maandag 27 mei 2019 19 | vestiging Eindhoven
Complete Badkamer en toiletinrichting, wandtegels, vloertegels.

Aanvulling ontvangen 27 mei 2019: Wij hebben de materialen gekocht. Spullen zijn tot volle tevredenheid afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Tegelaankoop”
Door Joanna M. Biemans op vrijdag 24 mei 2019 19 | vestiging Tilburg
We hebben tegels van Porcelanosa gekocht. Geweldig kwaliteit. De tegelleggers zijn er zeer blij mee omdat het zo gemakkelijk legt. Max van Oene van St. Pieter in Tilburg heeft ons heel goed geholpen met de keuze. Wil je een topkwaliteit tegels voor een eerlijke prijs met ook nog eens een goed advies, dan is de keuze eenvoudig. Ga naar St. Pieter!
Reactie of foto toevoegen
“Volledige badkamer”
Door Monique op woensdag 22 mei 2019 19 | vestiging Eindhoven
Wij hebben vanuit Eindhoven een volledige badkamer (meubilair incl. tegels en sanitair) in Friesland laten bezorgen. En het zelf (laten) installeren. De spullen waren állemaal in orde! Mooi op tijd geleverd, niets verkeerd, niets kapot en niets te weinig. Meteen goed. Het uitzoeken van alles was bij St. Pieter in Eindhoven al een feestje omdat er zoveel keus is en we prima en snel geholpen werden. Wij zijn erg blij!
Reactie of foto toevoegen
“Tegels”
Door Damir op vrijdag 17 mei 2019 19 | vestiging Tilburg
Vloertegels en wandtegels gekocht. Professioneel en snel geholpen. Levering volgens afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer deskundig”
Door Henri Janssen op donderdag 2 mei 2019 19 | vestiging Eindhoven
We hebben wand en vloertegels gekocht. Zeer deskundig en dienstverlenend advies. Correcte en tijdige bezorging.
Reactie of foto toevoegen
“Badkameraankoop”
Door M.J.A. van den Oetelaar op vrijdag 26 apr 2019 19 | vestiging Tilburg
badkamer. goed. Bij aankoop goed behandeld. Klusbedrijf perfect gewerkt,met goede service. Jammer dat er na aankoop niemand meer van St.Pieter is geweest om ineteresse te tonen hoe het is geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door B. Camerik op dinsdag 23 apr 2019 19 | vestiging Eindhoven
Prima geadviseerd in de winkel en deskundig geholpen door Tim. Wij hebben een radiator en tegels voor onze nieuwe badkamer hier gekocht. levering was keurig op tijd en de overbodige tegels zijn zonder problemen retour genomen.
Reactie of foto toevoegen
“Wand- en vloertegels”
Door De Win op vrijdag 19 apr 2019 19 | vestiging Tilburg
We hebben wand- en vloertegels gekocht voor een aanpassing in de badkamer in het huis van mijn ouders. We werden geholpen door een jonge verkoper. Hij leek matig geïnteresseerd, weinig betrokken. Levering is prima verlopen. Het contact in de showroom maakt dat ik op een wat matige beoordeling uit kom. Ook van invloed voor eventuele toekomstige verbouwingen in de eigen woning. De keuze voor Sint Pieter is voor mij hierdoor niet meer vanzelfsprekend.
Reactie of foto toevoegen
“Inrichting badkamer”
Door De Visser op maandag 8 apr 2019 19 | vestiging Tilburg
Prima service goed contact. Geleverde spullen ware prima. Tegelzetter had wel moeite met de witte matte wandtegels. Waren niet haaks en moest vaak bijgeslepen worden. Is wel allemaal netjes geworden maar hoort mijns inziens en die van de tegelzetter niet zo te horen.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Yuri op woensdag 3 apr 2019 19 | vestiging Eindhoven
Prima geholpen, mooie vloer, perfect gelegd!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie tegelvloer”
Door Leon de Beer op woensdag 3 apr 2019 19 | vestiging Eindhoven
Bij de vestiging in Eindhoven vriendelijk en professioneel geholpen bij het uitzoeken van een tegelvloer voor onze nieuwbouwwoning. Wij zijn hierna nog bij 2 andere zaken gaan kijken voor een vloer, maar nog diezelfde dag teruggegaan naar st Pieter voor een definitieve offerte en opdracht. Helaas liep de bouw vertraging op, hiervan werd door st Pieter geen enkel probleem gemaakt, zij schoven in hun planning mee met de opleverdatum en is er uiteindelijk met wat passen en meten in overleg een leverdatum afgesproken zodat de rest van onze planning (stukadoors, schilders, enz.) door kon gaan. De tegelzetters die de vloer kwamen leggen, kwamen netjes hun afspraken na, waren op tijd en niet onbelangrijk ze denken mee. Ze kijken niet alleen naar hoe hun makkelijk kunnen werken, maar ook naar het eindresultaat. Op "moeilijke" stukken is er met ons overlegd wat wij er van vonden en wat in hun ogen het mooiste resultaat zou geven, en dit was zeker niet de makkelijkste manier. Dit alles heeft geresulteerd in een geweldig mooie tegelvloer waar wij nog jaren plezier van zullen hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooi geworden”
Door Marly op maandag 11 mrt 2019 19 | vestiging Tilburg
Onze badkamer hier 2 jaar geleden gekocht en nog steeds ontzetten blij mee. Cathy heeft voor ons een erg mooi ontwerp gemaakt, net even iets anders, waardoor onze badkamer nu echt ontzettend mooi is. Er werd veel tijd vrij gemaakt voor ons, zowel in de aankoopfase als daarna.
FOTO VAN MARLY
Douche met tegelachtergrond
Reactie of foto toevoegen
“Tegelvloer en badkamer”
Door K. Wijnans op dinsdag 5 mrt 2019 19 | vestiging Tilburg
Ik heb een super mooie tegelvloer en badkamer gekocht bij St. Pieter. De service van de verkoop was uitstekend, er werd veel tijd en aandacht aan je besteed en er werd gekeken uitgebreid gekeken naar je wensen en je budget. De vloer is reeds gelegd en ziet er super uit. De tegelleggers hebben alles in overleg gedaan en kijken ook hoe de tegels het beste uitkomen in je woning. Echt super vriendelijk en echte vakmannen! Hopelijk komen zij ook mijn badkamer zetten!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Familie Lampe op zondag 3 mrt 2019 19 | vestiging Eindhoven
Complete badkamer, inloopdouche, wastafelcombinatie, toilet en verwarming
FOTO VAN FAMILIE LAMPE
Wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop sunshower”
Door Carin van Oekel op donderdag 21 feb 2019 19 | vestiging Tilburg
Sunshower. Fijn product. Goed geadviseerd.

Aanvulling ontvangen 25 februari 2019: Aankoop is geleverd en zelf gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door N.v. Lil op donderdag 21 feb 2019 19 | vestiging Tilburg
Ik heb een complete badkamer bij jullie gekocht. Ben daarbij prima geholpen en alles is keurig verpakt bezorgd. Fijn dat jullie zo veel keuze hebben in de showroom, dat heeft mij een goed beeld gegeven hoe het eruit komt te zien. Ook het 3 D filmpje is van grote waarde bij het verbouwen van mijn badkamer, super handig allemaal.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens St. Pieter
Website: www.st-pieter.nl
aEindhoven (44 ervaringen), Bruggelaan 2, 5628 RH Eindhoven, tel 040 - 238 01 50
bTilburg (100 ervaringen), Broekhovenseweg 130d, 5021 LJ Tilburg, tel 013 - 532 13 04
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.