Feedback
9,2

St. Pieter

Website: www.st-pieter.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.st-pieter.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van St. Pieter
St. Pieter dé badkamer en vloeren specialist!

Vanaf de oprichting van St. Pieter Tilburg in 1974 staat innovatie en een ruim productaanbod centraal. St. Pieter is een dynamische onderneming; onze professionals volgen ontwikkelingen op sanitair- en tegelgebied op de voet en signaleren de nieuwste trends voor u. Zo bieden wij u altijd het nieuwste van het nieuwste op het gebied van badkamers, tegels, natuursteen en vloerverwarming.

Een enthousiast team staat voor u klaar! Bij St. Pieter voldoen we graag aan uw wensen. Of het nu gaat om een bezoek aan onze showroom, het uitzoeken van wand- of vloertegels, sanitair of een complete badkamer.

Wanneer u een afspraak maakt voordat u ons bezoekt, bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips en inzicht in uw mogelijkheden. Bij St. Pieter nemen we graag de tijd om uw wensen door te nemen.
Ervaringen
Er zijn 33 ervaringen over St. Pieter. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren22 ervaringen
4 sterren7 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster2 ervaringen

Per vestiging:
“Een dikke pluim”
Door Marcel Oerlemans op zaterdag 27 okt 2018 '18 | vestiging Tilburg
Service-opdracht mbt vloer: ruim 2 jaar na leggen van vloer heeft het team van St. Pieter een probleem mbt toegang luik in technische ruimte razendsnel en deskundig verholpen. Een dikke pluim.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Cees van Sprang op donderdag 25 okt 2018 '18 | vestiging Tilburg
Complete badkamer en toilet gekocht en deze is perfect geïnstalleerd.
FOTO VAN CEES VAN SPRANG
Dubbele wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Vloeraankoop”
Door Mark Reijnierse op donderdag 18 okt 2018 '18 | vestiging Tilburg
Vloer gekocht bij top bedrijf en super goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Tot volle tevredenheid”
Door J. Swaans op zondag 14 okt 2018 '18 | vestiging Tilburg
Voor de gehele benedenverdieping, woonkamer , keuken, entree, toilet, tegelvloer aangeschaft inclusief overal vloerverwarming. Ondertussen ook nog composiet vensterbanken aangeschaft. alles geregeld en gelegd tot volle tevredenheid. Perfect ploegje mensen. communicatie tussen klant en binnendienst perfect. Uitvoering idem.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Jean-Paul Weterings op zaterdag 13 okt 2018 '18 | vestiging Tilburg
Complete badkamer. Demonteren, slopen en nieuwe badkamer plaatsen, zowel loodgieterswerk, electra, tegels en sanitair
FOTO VAN JEAN-PAUL WETERINGS
Opgeleverde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Super mooi geworden”
Door Bas op zaterdag 13 okt 2018 '18 | vestiging Tilburg
na mijn eigen inzicht wat betreft de badkamer kwam men daar met een ander idee wat nu SUPER MOOI IS GEWORDEN. prachtige tegels
FOTO VAN BAS
Badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Tegelvloer”
Door Joep kwantes op maandag 1 okt 2018 '18 | vestiging Tilburg
Tegelvloer voor BG wooning. Tegels voor gagrage en washok. Erg goed gelegd. Men houdt zich strak aan de plaatsingsvoorschriften. Alles moet kloppen voordat men begint. Gerard heeft dit project begeleidt. dit tot alle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Ans Boogaers op zondag 9 sep 2018 '18 | vestiging Tilburg
Ik heb een toiletinrichting en badkamer gekocht. Ben heel erg tevreden over de manier ik geholpen ben. Anthony bij het bepalen van de artikelen en Dion bij de installatie. Zij hebben mij heel deskundig geholpen. Alle lof voor beide heren.
FOTO VAN ANS BOOGAERS
REACTIE VAN ANS BOOGAERS
Wij hebben een prachtige badkamer gekregen
Reactie of foto toevoegen
“Een vloer met vloerverwarming”
Door Peter Pijnenburg op zaterdag 8 sep 2018 '18 | vestiging Tilburg
Mijn ervaringen met St. Pieter zijn uitstekend. Bij de verkoper, Marx van Oene, straalde de deskundigheid er vanaf. Na de bevestiging van de order verliep elk onderdeel van het traject volgens afspraak. Vragen werden altijd tot volle tevredenheid beantwoord. De back offfice (Diana Caubo) was top! Deskundig, klantgericht, bijzonder vriendelijk en altijd bereikbaar. Onze vloer is gelegd door Frans Mommmersteeg. Frans is niet alleen een vakman, maar ook uitermate klantvriendelijk. Hij denkt met je mee, doet waardevolle suggesties en draagt oplossingen aan. Ik ben zeer tevreden over St. Pieter. Zij doen wat ze zeggen en meer.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Dylan Huisen op dinsdag 4 sep 2018 '18 | vestiging Tilburg
In de winkel goed geholpen nadat we de gewenste tegels hadden uitgezocht. De monteur heeft het werk vooraf opgenomen en duidelijk aangegeven wat we konden verwachten. De vloer is vakkundig gemaakt en alle overgebleven rommel is keurig netjes afgevoerd. Mijn volgende tegelvloer zal ik zeker door St. Pieter laten maken!
Reactie of foto toevoegen
“Vakmannen”
Door Sjaak op zondag 2 sep 2018 '18 | vestiging Tilburg
De tegelvloer die bij ons is aangebracht ligt er super strak in. Alles verliep volgens afspraak en planning. Wij zijn super blij met het resultaat. Wat een vakmannen.
Reactie of foto toevoegen
“Tegelvloer”
Door Vermeulen op zaterdag 1 sep 2018 '18 | vestiging Tilburg
We hebben een prachtige vloer gekocht die er door jullie superstrak is ingelegd. We zijn er erg blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Geslaagd”
Door Jose en Paul Kluijtmans op vrijdag 20 jul 2018 '18 | vestiging Eindhoven
We zijn bij Sint Pieter geslaagd voor een groot formaat tegel (140x140) en een mooi badmeubel. De tegel was uitermate strak en zeer maatvast. We zijn goed voorgelicht omtrent het leggen en onderhouden van deze tegels. Ook werden we geattendeerd op het toepassen van een bepaalde lijm. De levering was snel en accuraat. We hadden een paar tegels als breuk in de krat en deze zijn gelijk vergoed. De voorlichting v.w.b het badmeubel was meer dan OK. Ook nog een paar keer terug geweest in de showroom om iets te meten en nog even te bekijken. Ook daarin zijn we goed geholpen. Onze ervaring is erg positief!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Freek Bakker op zaterdag 14 jul 2018 '18 | vestiging Eindhoven
We hebben bij St. Pieter sanitair voor badkamer en toilet en tegels gekocht. De keuze was groot, maar we werden plezierig geholpen en konden de beste keuze maken. St. Pieter had bijvoorbeeld een unieke uitvoering voor onze wastafel. Toen ook nog een weekend lang korting werd gegeven hadden we de beste keuze tegen de laagste prijs. Alles werd volgens afspraak geleverd, voor montage in eigen beheer. Toen we extra tegels nodig hadden, was meteen de juiste kleurcode opgezocht en waren de tegels de volgende werkdag geleverd. Ook toen we ons bedacht hadden en een ander fonteintje wilden, werd dat moeiteloos geregeld en verrekend. Kortom: een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Prettig en vakkundig”
Door Kees de Rooij op donderdag 12 jul 2018 '18 | vestiging Tilburg
Wij hebben een badkamer gekocht bij St. Pieter en deze is geïnstalleerd door Uw Totaalaannemer BV ( een bedrijf dat in opdracht van St Pieter werkt en waarvoor ook de garantieclausule geldt die met St Pieter is afgesproken ) die ook de voorbereide werkzaamheden i.v.m. een lekkage in de badkamer heeft uitgevoerd en de plaatsing van de nieuwe badkamer. Prettig en vakkundig was ons contact met St Pieter en zijn zeer tevreden met de manier waarop het werk uitgevoerd is.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie badkamer”
Door jane straetmans op zondag 8 jul 2018 '18 | vestiging Eindhoven
Prima ervaring, mooie spullen, houden zich goed aan afspraken, service uitstekend, na 2,5 jaar, malleur met spiegeldeur van badkamerkast, een nieuwe spiegeldeur geleverd en gemonteerd. Inmiddels bezig met nieuw huis, komt t.z.t. precies de zelfde badkamer in, dus kom weer terug.
FOTO VAN JANE STRAETMANS
Keimooie badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door R. Peters op vrijdag 29 jun 2018 '18 | vestiging Tilburg
Zeer tevreden over de vriendelijkheid en service van st.pieter. Wij hadden 8 standaard witte tegels van 25 bij 30cm. Nergens te krijgen. Bij st.pieter gingen ze gelijk zoeken en vonden 4 fabrikanten. Ze lieten proefexemplaren komen zodat we konden zien wat de beste kleur was. Toen we ze gingen ophalen werden ze ook nog in de auto gelegd. Iedereen was vriendelijk ook al zei ik dat het maar om 1doos tegels ging. Ik heb ze genomineerd voor n warme douche.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed”
Door Lindavdmaas@outlook.com op vrijdag 8 jun 2018 '18 | vestiging Tilburg
Een keramisch parket. Erg goed geholpen.
FOTO VAN LINDAVDMAAS@OUTLOOK.COM
Keramisch parket
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Johan de Brouwer op donderdag 24 mei 2018 '18 | vestiging Tilburg
Smeervloer en tegelvloer laten leggen door St Pieter. De tegelzetters die de vloer hebben gelegd waren ook aanwezig bij het leggen van de smeervloer. Alles duidelijk en helder. Tegelzetters waren erg vriendelijk en wilden alles goed uitleggen en kwamen ook met eigen ideeën. Na 3 dagen tegelen een prachtige en strakke tegelvloer. Zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Robert op woensdag 23 mei 2018 '18 | vestiging Tilburg
Tegelvloer gekocht. Goed advies gekregen van de verkoper roel de haan. Prima vakwerk geleverd vloer ligt er super netjes in. Zou st Pieter zeker aan andere mensen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes werk”
Door Leo en Petra op vrijdag 18 mei 2018 '18 | vestiging Tilburg
Wij zouden het bedrijf wel aanraden. Wij hebben een badkamer gekocht en laten plaatsen en de toilet ruimte laten renoveren. Wellicht handig om te laten weten dat er misschien wel poolse werknemers komen. Overigens was onze ervaring daarmee prima. Netjes werk afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Sterk aanbevelen”
Door Pieter de Ruijter op vrijdag 18 mei 2018 '18 | vestiging Eindhoven
Wij hebben recentelijk al ons sanitair bij St. Pieter aangeschaft voor onze nieuwe woning in Mierlo. De wijze waarop de verkoper (Pim) met ons heeft meegedacht was perfect. Ook op servicevlak zijn wij erg tevreden. Wij kunnen St. Pieter dan ook ten zeerste aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijke afspraken”
Door Ronald en Manon de Boer op donderdag 17 mei 2018 '18 | vestiging Eindhoven
badkamer, wc en vloer beneden in handen van St. Pieter gegeven. Ze maken duidelijke afspraken, hoge kwaliteit afwerking en strakke planning. Nadien nog wat puntjes, werden in zeer korte tijd netjes opgelost. Volgende keer weer St. Pieter!
FOTO VAN RONALD EN MANON DE BOER
Toilet en douche
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Karin de Kok op woensdag 16 mei 2018 '18 | vestiging Tilburg
We hebben een badkamer en wc gekocht. We zijn heel erg goed geholpen door de verkoper van St. Pieter. Ook het klusbedrijf die de badkamer kwamen plaatsen waren echte vaklui. Kortom geen spijt dat we alles gekocht hebben bij St. Pieter.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige badkamer”
Door Dhr. Jan Korevaar op woensdag 18 apr 2018 '18 | vestiging Tilburg
We hebben een prachtige badkamer gekregen waar we nu al van genieten. De badkamer is een week geleden gereed gekomen, wat overigens ook de planning was. In de showroom hebben samen met de verkoper onze badkamer samengesteld. In eerste instantie wilde we voor een badkamer zonder tegels gaan. Na ervaringen van andere mensen gehoord te hebben gingen we al twijfelen. Toen we bij St. Pieter tegels zagen van het merk Venis waren we helemaal om. We hebben de hele badkamer laten betegelen. De tegelzetter heeft echt vakwerk geleverd!
Reactie of foto toevoegen
“Totaalverbouwing”
Door Edwin op zondag 15 apr 2018 '18 | vestiging Eindhoven
De badkamer en losse WC zijn geheel verbouwd door st Pieter. Wel iets duurder (althans in het offertestadium) maar de service en kwaliteit meer dan waard. Bovendien geen rare (prijs-)verrassingen achteraf wat je bij andere zaken nog wel eens hoort, sommige grossieren zelfs daarin. Ik ben heel tevreden. Er waren een paar hele kleine puntjes na oplevering maar die zijn uitstekend opgelost. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Vervanging badkamervloer”
Door Maikel op woensdag 4 apr 2018 '18 | vestiging Tilburg
Door waterlekkage was de badkamervloer los komen te liggen, St. Pieter heeft gezorgd voor een perfecte afwikkeling met verwijderen van de vloer en opnieuw afwerken, perfect opgeleverd, goed geholpen tijdens de aanschaf, deskundig en vriendelijk personeel!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige badkamer”
Door Fam van Driel op woensdag 4 apr 2018 '18 | vestiging Eindhoven
Wij hebben een prachtige badkamer gekocht bij St. Pieter. Levering was snel en compleet, werden super goed geholpen met de juiste keuzes maken. Ze namen alle tijd voor ons. Het eind resultaat is prachtig geworden. We zijn erg tevreden en zullen dit bedrijf bij iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Design radiator”
Door Laura Fleuren op dinsdag 3 apr 2018 '18 | vestiging Tilburg
Meerdere badkamerartikelen. Goede service en geweldig advies.
Reactie of foto toevoegen
“St. Pieter”
Door Daan op donderdag 29 mrt 2018 '18 | vestiging Eindhoven
Badkamer, toilet en tegelvloer voor de woonkamer gekocht. Super goed geadviseerd, veel keuze, en alles is keurig volgens afspraak geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Tegelvloer uiteindelijk niet afgenomen”
Door marc reijven op woensdag 5 apr 2017 '17 | vestiging Eindhoven
We wilden een nieuwe tegelvloer( een bedrag in de 5 cijfers) laten leggen door tegelbedrijf St. Pieter. Alles was rond ,we gingen vandaag terug om de puntje op de i te zetten en de laatste afspraken op papier vast te leggen. We hadden aangegeven dat de tegelvloer gelegd moest worden in onze vakantie ivm met het bedrijf van mijn vrouw. Deze heeft een gastouder bureau aan huis. Wij zouden dan die week op vakantie zijn en het tegelzet bedrijf St.Pieter zou alles regelen zodat wij lekker op vakantie zouden kunnen gaan zonder zorgen. En dat het klaar was als wij terug kwamen van vakantie. Nu hebben ze maar besloten dat er altijd iemand van ons aanwezig moet zijn voor het geval dat er iets aan de hand is, tevens moest er ook iemand zijn voor bij de oplevering van de vloer. Je maakt afspraken met zo'n bedrijf omdat je denk dat het een goed bedrijf is , maar bij deze wordt dit maar weer eens bewezen dat je afspraken kunt maken zoveel je wilt , ze komen ze toch niet na. Wij kunnen niet op vakantie als we door hun een tegelvloer laten leggen. wij gaan gewoon op vakantie maar laten de tegel vloer dus niet door dit bedrijf leggen.
Reactie of foto toevoegen
“Tegelvloer met sloopwerk”
Door Broers op donderdag 23 mrt 2017 '17 | vestiging Tilburg
Na een prettig gesprek met een vlotte en vriendelijke verkoper een vloer gekocht met vloerverwarming en gelijk ook het sloopwerk laten doen door st.pieter. dan zouden we achteraf geen gekke dingen tegenkomen. Alles dus voor een totaalprijs. bovendien was er nog iemand van het bedrijf kort voor aanvang komen kijken. Zodra de vloer gesloopt was (en we niet meer terugkonden) begonnen ze over van alles te klagen en meer geld te eisen, anders bleven we zitten in de rommel. Bovendien hadden we een afspraak met de (o.a.)stukadoor de week later. Over een oplossing viel niet te praten, steeds hun woord tegen het onze, we werden alleen maar meer onder druk gezet. Nooit meer bij St Pieter
Reactie of foto toevoegen
“Trage reactie”
Door Erik op maandag 27 jul 2015 '15 | vestiging Eindhoven
Vlotte enthousiaste verkopers, daarna totaal geen communicatie met uitvoerend personeel. Erg traag in reageren en niet denken in termen van oplossingen maar al snel in welles-nietes spelletjes verzanden. Hoe deze zaak, zelf afkomstig uit groot ondernemersgezin, nog bestaat is mij een totaal raadsel, erg niet klantgerichte bedrijfsleider, totaal niet sturend op klanttevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens St. Pieter
Website: www.st-pieter.nl
aEindhoven (10 ervaringen), Bruggelaan 2, 5628 RH Eindhoven, tel 040 - 238 01 50
bTilburg (23 ervaringen), Broekhovenseweg 130d, 5021 LJ Tilburg, tel 013 - 532 13 04
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.