Feedback
3,9

Carpetright

Score uit 20 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
91 vestigingen (heel nederland)
Parketzaken beoordeeld
LAB21 7,0
Laminaatwinkels beoordeeld
LAB21 7,0
PVC vloerenwinkels beoordeeld


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Carpetright
Carpetright, dé vloerenspecialist van Nederland, biedt een fantastisch assortiment laminaatvloeren, vinylvloeren, PVC vloeren, tapijt, vloerkleden en raamdecoratie. Verder vindt u bij Carpetright alle accessoires die u mogelijk nodig heeft om uw nieuwe vloer te leggen en te onderhouden.
Alternatieven voor Carpetright
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 128 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,6 uit 311 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,5 uit 369 ervaringen
• 't Vloerenhuis
   
(Putten Gelderland) score 9,5 uit 80 ervaringen
• Luxury Floors
   
(Kampen Overijssel) score 9,5 uit 208 ervaringen
• Tegelhuys Wijhe
   
(Wijhe Overijssel) score 9,4 uit 59 ervaringen
• Bebo Parket
   
(Vriezenveen Overijssel) score 8,7 uit 173 ervaringen
• LAB21
   
(10 vestigingen) score 7,0 uit 45 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 20 ervaringen over Carpetright. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren3 ervaringen
4 sterren0 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster16 ervaringen

Per vestiging:
“PVC over”
Door Patricia de Haas op vrijdag 16 mrt 2018 '18 | vestiging Leiderdorp
Wij hadden een pak van pvc vloer over. ( a 100 euro) en wij dachten dit terug te kunnen brengen want het was nog onaangebroken. In de winkel werden wij erg onvriendelijk behandeld en er werd ons verteld dat het niet terug genomen werd omdat dit op bestelling was. Alleen spullen van pallets uit de winkel mag retour gebracht worden. Maar bijna alles bij carpert right Leiderdorp moet op bestelling omdat daar bijna niets op voorraad is. Er hoefde ook niets speciaals mee te gebeuren. Het is gewoon uitgezocht aan de hand van een voorbeeld dat in de winkel staat, standaard maat. Ik heb dit nog nooit mee gemaakt bij een winkel. Zeer slechte service.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Huub Willemse op zondag 18 aug 2019 '19 | vestiging Vlaardingen
PVC vloer incl. leggen, compleet met ondervloer en plinten over grindvloer
Uitstekend advies gekregen van dhr Mark van Driel, Levering exact conform afspraak. en door de de stoffeerders Kel en Hans met veel liefde en vakmanschap geplaatst. Top
Reactie of foto toevoegen
“Koper let op”
Door Jinna Ziller op woensdag 14 aug 2019 '19 | vestiging Vlaardingen
Dit bedrijf is verschrikkelijk. Ik kocht tapijt en betaalde het tapijt en de installatie. Ik betaalde om te verhuizen en mijn spullen op te bergen omdat ik aan het wachten was op de installatie. Ze kwamen en weigerden te installeren omdat ze mijn ondervloer niet leuk vonden. En weigert me een volledige terugbetaling terug te geven bij de installatie omdat ze me 60 euro in rekening brengen voor levering. Kopers gaan niet hier naartoe.
Reactie of foto toevoegen
“Retouren”
Door de Hamer op zaterdag 10 aug 2019 '19 | vestiging Middelburg
Wij hebben laminaat gekocht bij de Carpetright, met de gedachte de ongeopende en onbeschadigde pakketten te kunnen retourneren met de bon. Het is aan ons niet vermeld dat wij dit laminaat niet konden retourneren. Nu hebben wij drie pakketten over en gingen we hiermee naar de vestiging met de bon, maar kregen wij te horen dat dit laminaat niet geretourneerd kon worden omdat het een bestelkwaliteit betreft. Hier hadden wij werkelijk nog nooit van gehoord en dit is aan ons ook niet aangegeven, ook staat nergens vermeld op het aankoopbewijs dat het om een bestelkwaliteit gaat. Na diverse telefoongesprekken komen we geen stap verder en neemt Carpetright het laminaat niet terug. Ik vind het zeer klantonvriendelijk dat klanten in de waan worden gelaten het laminaat te kunnen retourneren. Ik vind het een teken van een niet bewust, niet duurzaam en milieu onvriendelijk beleid wat Carpetright er blijkbaar op na houdt. Nooit weer.
Reactie of foto toevoegen
“Niet goed”
Door Bram op maandag 21 aug 2017 '17 | vestiging Vlaardingen
Laminaat gekocht van eigen merk Carpet right. Slechte kwaliteit, klikt los bij de kopse kanten. Zoals het vaak is bij slechte zaken ligt het natuurlijk niet aan hun. Te laf om toe te geven dat ze rommel verkopen. Mijn advies aan iedereen is dus om nooit meer wat te kopen bij Carpet wrong!
REACTIE VAN BRAM DE BRUIN
Ik zou bij terugkomst van mijn vakantie een email krijgen van het hoofdkantoor omdat hun intern overleg zouden hebben over mijn klacht. Niks gehoord, dus ik heb ze zelf maar een email gestuurd. Natuurlijk nog niks gehoord. Ik wacht nog even af voordat ik verdere stappen ga ondernemen.
REACTIE VAN BRAM DE BRUIN
Net bericht gehad (na zelf mailen). Ze hebben er over nagedacht, zelfde voorwaarden alleen dan 300 ipv 363 bijbetalen. Zelf oude vloer eruit, zelf nieuwe leggen Behalve slechte service geven lezen ze ook hun email heel slecht (desinteresse, want het geld is toch al binnen?). Ik ben nl. voorlopig fysiek niet in staat om nog enig kluswerk te verrichten. verder commentaar overbodig:(
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie”
Door wuite op woensdag 4 dec 2019 '19 | vestiging Breda Kruisvoort
Onlangs onze twee trappen laten renoveren.We ondervonden al snel dat de treden op sokken niet goed te belopen zijn. Treden zijn erg glad. Zeer onveilig dus. Tijdens verkoop praatje werd verteld over de goed werkende antislip. Hierbij werd echter niet verteld dat de antslip alleen werkt voor schoenen en dit niet werkt wanneer je sokken draagt. Wij voelen ons misleid. Carpetright verweert zich door te zeggen dat we zelf hadden moeten bedenken dat sokken op een trap als deze glad zou zijn. Ik raad niemand het renoveren van de trap door carpetright aan. Voor ons nu te laat. Ik hoop echter andere mensen te helpen voorkomen een onveilige trap er aan over te houden. volgens het bedrijf hadden we dit zelf moeten bedenken. wij vinden dat we zijn misleid. We willen graag verkomen dat meer mensen dit probleem komen te zitten vandaar onze waarschuwing. Voor ons helaas te laat.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer”
Door Erik op donderdag 3 okt 2019 '19 | vestiging Zutphen
Laminaatvloer inclusief leggen gekocht. De vloer is op zeer wisselende afstand van de muur gelegd, soms 1 soms 12 mm. De afwerking van de overgang naar de trap is zeer slecht (hoogteverschil, scheef gezaagd, scheve plinten). De verkoper daarover gebeld. Na 2 x een afspraak niet op te komen dagen, is hij de derde keer komen kijken. Hij geeft aan dat Carpetright niet beter kan dan dit.
FOTO VAN ERIK
Afwerking vloer
Reactie of foto toevoegen
“Problemen met vloer”
Door Johan van Iersel op maandag 25 nov 2019 '19 | vestiging Diemen
In overleg met de verkoopadviseur in het filiaal in Diemen heb ik bij Carpetright een vloer gekocht voor onze net gekochte jaren dertig woning in Amsterdam. Ik heb de vloer vervolgens door professionals laten leggen was voor korte tijd zeer tevreden. Toen begonnen de problemen: (1) bobbels in de vloer (2) bobbels in de vloerdelen (3) snelle beschadiging (valt er maar iets, het leidt tot schade) (4) de verbindingsdelen breken af. Binnen een half jaar tijd is de volledige vloer aan vervanging toe.
Appeltje eitje voor de klantenservice zou je zeggen: we erkennen onze fout en zorgen dat het goed komt. Niets is echter minder waar. Men heeft een zogenoemde expert langs gestuurd, maar hij was niet geïnteresseerd in de problemen met de vloer maar vooral op zoek naar indicaties voor het verkeerd leggen van de vloer zodat Carpetright de problemen van zich van kon schuiven. Hij verborg zijn teleurstelling niet toen deze er simpelweg niet bleken te zijn: de vloer is juist perfect gelegd én onderhouden. De expert erkende dat het breken van de verbindingen betekende dat de gehele vloer vervangen moet worden. Niet veel later ontvingen we een brief waarin gesteld werd dat bij inspectie is gebleken dat de kwaliteit van de vloer uitstekend is. Het probleem moest en zou wel bij de klant liggen (installatie, hoge vochtigheid etc.). Ik zelf heb twijfels bij de kwaliteit van de vloer, maar als hij goed is, dan is hij aantoonbaar niet geschikt voor woningen (met meubels) in Nederland (met bijbehorende vochtigheid). In dat geval hadden ze hem mij dus nooit mogen adviseren en verkopen.
Reactie of foto toevoegen
“Vloer niet goed”
Door Yu op maandag 9 sep 2019 '19 | vestiging Barendrecht
Ik heb een vloer gekocht van een wat duurder segment(AC4) en dit is compleet gebroken geleverd door mijn hele woning. Initiële vergoeding was minder dan 400 euro en geen recht meer tot mijn 15 jaar garantie. Een oplossing volgens het personeel was het gebruik van secondelijm voor alle gebroken stukken en de witte plekken (ingeslagen door de stoffeerder) met een potlood donker kleuren. 4 maanden verder en met hulp van mijn rechtsbijstand heeft men eindelijk toegegeven dat het komt door het werk die ze hebben geleverd, maar gevolgschade voor het opnieuw leggen is voor mij (meer dan 4k). 6 maanden verder: Hoofdkantoor werkt niet mee, want als ik een concessie voor hun fouten wilt maken zijn ze niet mee eens, ze moeten alsnog winst behalen en dat alleen met de goedkoopste alternatieven.
FOTO VAN YU
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Richard op zaterdag 5 jan 2019 '19 | vestiging Doetinchem
Ondertapijt en vloerbedekking gekocht. Bij het uitrollen van de vloerbedekking zagen we een snij beschadiging. Gemeld en na het zien van de foto's konden we een nieuw stuk vloerbedekking ophalen. Super service, een aanrader deze winkel in Doetinchem.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer”
Door Isik op zaterdag 24 nov 2018 '18 | vestiging Zaandam
Rond 5000 euro uitgegeven bij hun inclusief verduister gordijnen voor dag lichtkoep.
Bij installatie gereedschap laten vallen laminaat, beschadigd ook bij hun gekocht. Ze doen of hun neus bloed met de schade die ze hebben gemaakt al maanden geen gehoord nemen telefoontjes niet op. Paar keer langs geweest alleen maar ellende. Niks kopen bij ze, schande voor het merk.
Reactie of foto toevoegen
“Niet opnieuw doen”
Door Wilma op vrijdag 24 mei 2019 '19 | vestiging Zaandam
Vinyl gekocht. 3 weken moeten wachten. Veel bellen en mailen. Nooit een antwoord. Na 3 welen er weer heen en toen kon het ineens binnen 2 dagen worden geleverd. Geen excuus, geen reden waarom het bijna 4 weken moest duren. Niet voor herhaling vatbaar.
Reactie of foto toevoegen
“Grote lof voor de service”
Door Familie Wilbrink op zaterdag 31 mrt 2018 '18 | vestiging Deventer
Ruim een jaar geleden kochten wij bij onze verhuizing naar Apeldoorn een laminaat vloer voor ons nieuwe huis bij Carpetright Deventer. (de eerste keer in ons oude huis was goed bevallen). Na een aantal maanden begon de vloer omhoog te komen, en ontstonden er grote kieren tussen het laminaat. Echter, één telefoontje was genoeg, na een korte inspectie stonden de stoffeerders al weer op de stoep, en ging de hele vloer er uit en werd opnieuw gelegd, top! Helaas, helaas, al snel begon de vloer opnieuw te kieren en te scheuren... Ook dit keer was één telefoontje genoeg, gisteren hebben we een andere gloednieuwe vloer gekregen, ondanks dat de fabrikant op zich liet wachten!! Carpetright Deventer neemt de kosten voor zijn rekening, hoewel hen niets te verwijten valt (het probleem is het nieuwe klik systeem van de fabrikant). Grote lof dus voor de service!! Carpetright Deventer, top gedaan, we komen zeker terug, en bevelen jullie van harte aan voor iedereen die een goede vloer met uitstekende service wenst!!
Reactie of foto toevoegen
“Alles wat fout kon gaan ging fout”
Door Tim op vrijdag 1 nov 2019 '19 | vestiging Amsterdam Spaklerweg
Van de eerste afspraak om in te meten op een maandag, waarbij ik de betreffende man na een half uur wachten wakker belde om van hem te horen dat hij dacht dat het nog zondag was, tot het één week van tevoren horen dat de vloer toch niet op voorraad was en het nog minimaal een maand zou duren, tot het niet willen leggen van de vloer vanwege een gebrek aan kennis over ondervloeren, tot een parket wat er uiteindelijk in gelijmd is, maar vol met lijmvlekken die zeker niet door hen komen. Het was wel goedkoop, maar het was de moeite en frustratie echt niet waard, KOOP HIER NIKS!
Reactie of foto toevoegen
“Onjuiste maatvoering”
Door Kaarin Y op donderdag 18 jan 2018 '18 | vestiging Haarlem
Gordijnen en jaloezieën besteld bij de vestiging in Haarlem. Later volgden 2 afspraken met de stoffeerder voor het inmeten van onze ramen. Een andere stoffeerder kwam de producten enkele weken later monteren. Maten bleken onjuist. De producten pasten niet in onze ramen. Stoffeerder vroeg of het stuccen van de kozijnen NA het inmeten is gebeurd. Ik vertelde dat alles netjes eerst gestuct was, voordat z'n collega onze ramen kwam inmeten. Onze aannemer en hele verbouwteam was aanwezig en stemden in dat alles inderdaad af was VOORDAT werd ingemeten. Stoffeerder nam alle producten terug en zei dat het geen probleem zou zijn om ze te vervangen. Hij zou over een week terugkomen met de producten in de juiste maten. Na 2 weken hoorde ik niets en belde ik zelf. Tot mijn verbazing hoorde ik dat ik OPNIEUW een aanbetaling moest doen, omdat het mijn schuld zou zijn dat de maten niet klopten! De stoffeerder had namelijk beweerd dat ik had gezegd dat "wij ACHTERAF pas hadden gestuct." Ongelooflijk hoe Carpetright haar klanten woorden in de mond legt! De zaak kwam terecht bij rechtsbijstand, waarna het helaas is afgekocht. Kosten voor juridische procedure zouden hoger uitpakken dan de schikking. Dus uiteindelijk is Carpetright er mooi vanaf gekomen en hebben zij onterecht extra geld verdiend! * De producten zijn 16 oktober 2017 besteld en nu zit ik nog steeds in het nieuwe huis zonder raambekleding (inmiddels 18 januari 2018).
Reactie of foto toevoegen
“Niet meer doen”
Door Willy op vrijdag 27 jul 2018 '18 | vestiging Amsterdam Spaklerweg
Waardeloze vestiging. Vloer,gordijnen jaloezie gekocht. De vloerleggers zouden de meubels verplaatsen daar is ook voor betaald, om 08 15 had ik al ruzie omdat de heren dit niet verwacht hadden. Deze heren komen er nooit meer in. De dag voordat de gordijnen geplaatst zouden worden werd ik gebeld dat de stoffeerder de gordijnen was vergeten mee te nemen. Volgende dag vertelde de stoffeerder dat de vestiging niet wist dat er gordijnen geplaatst zouden worden. Ik stop maar, waardeloze zaak. Ik voel mij in het pak...... Nooit meer Carpet.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer niet goed verlijmd”
Door Esther Doetjes op maandag 20 mei 2019 '19 | vestiging Drachten
Wij hebben pvc vloer en vloerbedekking gekocht en laten leggen door Carpert Right Drachten. De vloer beneden is geëgaliseerd door extern bedrijf. Eerst zag het er netjes uit maar na 3 week ging veel los zitten bij de naden en omhoog staan.
Heb wel 10x moeten bellen om contact te krijgen met de man die het legt voor Carpet Right. Die zou komen om de naden te lijmen. Hij liegt ook nog over dat hij 2 soorten lijm heeft gebruikt wat hij niet leuk vond maar moest gebruiken. Ik heb dat aangegeven maar hij zegt gewoon dat het niet zo was toen. Waarschijnlijk was de eerste soort niet goeie lijm wat te zien is in de vloer. Later werd het beter met de naden. Nu willen ze er niks mee te maken hebben omdat wij externe bedrijf vloer hebben laten egaliseren. Terwijl je duidelijk kan zien dat lijm gewoon loslaat. Zeer slecht te spreken over deze zaak. Heel veel spijt dat we daar vloer gekocht hebben. Ze geven niet eens eerlijk dat ze gezegd hebben dat ik zelf contact moest opnemen voor hem dat hij langs zou komen om te lijmen.

Aanvulling ontvangen 27 mei 2019: Carpert Right heeft contact met ons opgenomen en gaan het oplossen.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken gemist”
Door J.A.H.M. ten Hagen op woensdag 20 feb 2019 '19 | vestiging Zeist
We hebben voor de badkamer een stuk vinyl gekocht en dat laten leggen. In eerste instantie verliep alles naar wens. Er werd een datum en tijd afgesproken dat de stoffeerder zou komen om de vloer te egaliseren. De man was keurig op tijd. Hij beloofde dezelfde (vrijdag) avond om terug te bellen en te laten weten hoe laat hij of zijn collega, maandag of woensdag zouden komen om het vinyl te leggen. Echter niets meer gehoord en maandag voor niets thuis gebleven want ze zouden eventueel kunnen komen. Op maandag de stoffeerde gebeld maar kreeg toen Carpetright Utrecht aan de lijn die van niets wisten en een email zouden sturen naar Carpetright Zeist. Dinsdag werd ik gebeld door Carpetright Zeist die het zou doorgeven aan de stoffeerder, die mij weer zou terug bellen. Wederom werd ik niet terug gebeld. Weer Carpetright Zeist gebeld die zei dat het voor 99% volgende week dinsdag zou worden en dat ik zou worden gebeld door de stoffeerder. Voor alle zekerheid zou hij het zaterdag laten weten. Echter weer niets gehoord van Carpetright Zeist. Dinsdag weer thuis gebleven want ze zouden bellen / komen, maar er gebeurde niets. Weer Carpetright Zeist gebeld. De stoffeerde zou weer bellen en het zou nu woensdag worden. Woensdag thuis gebleven en weer geen telefoon gehad of stoffeerder gezien. Weer Carpetright Zeist gebeld. Ik werd nu wel gebeld door de stoffeerder en het zou vrijdag worden. Vrijdag weer thuis gebleven en weer geen stoffeerder te zien of telefoon gehad. Om 12 uur de stoffeerder gebeld en hoorde dat hij onderweg was. En inderdaad om half twee was hij er. Na 2 weken is het dan uiteindelijk gelukt. Voor ons nooit meer Carpetright Zeist vanwege de zeer irritante en bar slechte communicatie!
Reactie of foto toevoegen
“Levering niet goed”
Door van gorkum op zaterdag 4 aug 2018 '18 | vestiging Breda Fatimaplein
Waardeloze leveringen van Vinylvloer en rolgordijnen , niet volgens afspraak, meerdere malen teruggekomen om iets te corrigeren. Zelfs na bezoek aan winkel om verhaal te halen, onjuist bejegend door filiaalbeheerder emiel, totaal respectloos. Gelukkig zijn er mensen als henk evers die uiteindelijk NA 3 MAANDEN het probleem opgelost heeft. Raad niemand aan om zaken bij dit filiaal te doen aangezien men beloftes niet na komt en van klantenservice al helemaal nooit gehoord hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Komen niet opdagen”
Door Willy van Vollenhoven op woensdag 4 jul 2018 '18 | vestiging Amsterdam Valschermkade
Waarschuwing koop nooit bij deze winkel! Komen afspraken niet na. Volledig betaalde factuur, huis uitgeruimd bij mijn 96-jarige vader maar stoffeerders komen niet opdagen. Hele dag voor niets zitten wachten maar geen excuus oid; bellen op laatste moment dat zij geen contact kunnen krijgen met hun stoffeerders. Wat een management! Afspraak was al 2 x verzet door Carpetright. Mijn vader zit nu in de ellende. € 1000 armer maar geen oplossing of tegemoetkoming. Derhalve mijn advies: koop daar nooit iets. Een gewaarschuwd mens telt voor 2!
REACTIE VAN WILLY VAN VOLLENHOVEN
Situatie nog steeds niet opgelost. Geen reactie van Carpetright gehad ondanks mail naar klantenservice en telefooncontact.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Afwerking vloer
1 / 5
Vestigingen Carpetright
aAlkmaar , Koedijkerstraat 9, 1823 CR Alkmaar, tel 072 - 515 80 94
bAlmelo , Woonboulevard 20, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 81 72 48
cAlmere Markerkant , Markerkant 1004, 1316 AC Almere, tel 036 - 533 00 73
dAlmere Miamistraat , Miamistraat 102, 1334 KX Almere Buiten, tel 036 - 537 06 60
eAmersfoort , Amsterdamseweg 29, 3812 RN Amersfoort, tel 033 - 463 59 99
fAmstelveen , Zijdelweg 21, 1187 ZM Amstelveen, tel 0297 - 58 29 29
gAmsterdam Haarlemmerweg , Haarlemmerweg 337, 1051 LH Amsterdam, tel 020 - 688 10 00
hAmsterdam Klaprozenweg , Klaprozenweg 40, 1032 KL Amsterdam, tel 020 - 636 85 75
iAmsterdam Spaklerweg (2 ervaringen), Spaklerweg 44 B, 1096 BA Amsterdam, tel 020 - 665 02 00
jAmsterdam Valschermkade (1 ervaring), Valschermkade 3, 1059 CC Amsterdam, tel 020 - 617 61 19
kApeldoorn , Kanaal Zuid 72 C, 7332 BC Apeldoorn, tel 055 - 534 31 73
lArnhem Venlo Singel , Venlo Singel 7, 6845 JL Arnhem, tel 026 - 389 00 31
mArnhem Vlamoven , Vlamoven 1 B, 6826 TM Arnhem, tel 026 - 361 63 27
nAssen , Borgstee 12 B, 9403 TV Assen, tel 0592 - 34 49 41
oBarendrecht (1 ervaring), Escudostraat 13, 2991 XV Barendrecht, tel 010 - 483 21 50
pBeek LB , DSM straat 9, 6191 NB Beek, tel 046 - 436 02 45
qBergen op Zoom , Van Konijnenburgweg 5, 4611 HK Bergen op Zoom, tel 0164 - 25 00 50
rBeverwijk , Parallelweg 99, 1948 NL Beverwijk, tel 0251 - 21 15 89
sBreda Fatimaplein (1 ervaring), Fatimaplein 10, 4835 BJ Breda, tel 076 - 561 36 50
tBreda Kruisvoort (1 ervaring), Kruisvoort 82, 4814 RZ Breda, tel 076 - 514 98 28
uCapelle aan den IJssel , Lylantsebaan 2, 2908 LG Capelle aan den IJssel, tel 010 - 451 66 95
vCruquius , Cruquiusplein 44, 2142 EV Cruquius, tel 023 - 547 26 46
wCulemborg , A. van Diemenstraat 10, 4104 AE Culemborg , tel 0345 - 53 27 43
xDelft , Leeuwenstein 5, 2627 AM Delft, tel 015 - 261 16 98
yDen Bosch , Balkweg 33, 5232 BT Den Bosch, tel 073 - 642 54 99
zDen Haag Binckhorstlaan , Binckhorstlaan 168, 2516 BG Den Haag, tel 070 - 385 33 03
a1Den Haag Edisonstraat , Edisonstraat 170, 2561 BL Den Haag, tel 070 - 363 60 00
b1Den Helder , Ravelijncenter 2, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 01 51
c1Deventer (1 ervaring), Essenstraat 2, 7418 BM Deventer, tel 0570 - 60 53 73
d1Diemen (1 ervaring), Sniep 26A, 1112 AH Diemen, tel 020 - 600 27 94
e1Doetinchem (1 ervaring), Havenstraat 130, 7005 AG Doetinchem, tel 0314 - 35 40 42
f1Dordrecht , Mijlweg 51 B, 3316 BE Dordrecht, tel 078 - 639 01 52
g1Drachten (1 ervaring), M.L. Kingsingel 40, 9203 JC Drachten, tel 0512 - 54 44 81
h1Eindhoven , Kanaaldijk Noord 3 A, 5613 DH Eindhoven, tel 040 - 244 44 50
i1Emmen , Nijbracht 43, 7821 CB Emmen, tel 0591 - 64 33 77
j1Enschede , Schuttersveld 1B, 7514 AC Enschede, tel 053 - 433 33 25
k1Geleen , Egelantier 30, 6163 RB Geleen, tel 0464 - 23 04 54
l1Goes , Marconistraat 12, 4461 HH Goes, tel 0113 - 23 35 70
m1Gorinchem , Spijksedijk 24 B, 4207 GN Gorinchem, tel 0183 - 61 65 91
n1Gouda , Elburgplein 5A, 2803 PX Gouda, tel 0182 - 69 93 46
o1Groningen , Hoendiep 97 C, 9718 TE Groningen, tel 050 - 314 33 03
p1Haarlem (1 ervaring), Werfstraat 9, 2021 BP Haarlem, tel 023 - 527 27 47
q1Heerenveen , Jousterweg 20A, 8447 RH Heerenveen, tel 0513 - 62 15 24
r1Heerhugowaard , J.J.P. Oudweg 19, 1703 DE Heerhugowaard, tel 072 - 534 59 40
s1Heerlen Heerlerbaan , Heerlerbaan 218 A, 6418 CM Heerlen, tel 045 - 542 83 10
t1Heerlen In den Cramer , In den Cramer 152, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 575 41 74
u1Helmond , Engelseweg 220 A, 5705 AK Helmond, tel 0492 - 59 99 80
v1Hengelo OV , Höltersweg 67, 7556 BS Hengelo OV, tel 074 - 250 61 52
w1Hilversum , Groest 110, 1211 EE Hilversum, tel 035 - 628 15 85
x1Hoofddorp , Kruisweg 785 A, 2132 NG Hoofddorp, tel 020 - 653 61 32
y1Hoogeveen , Groenewegenstraat 2, 7901 ED Hoogeveen, tel 0528 - 23 50 23
z2Hoogezand , Hazenleger 11, 9603 TJ Hoogezand, tel 0598 - 32 64 06
a2Hoorn NH , Dr. C.J.K. v. Aalstweg 11, 1625 NV Hoorn NH, tel 0229 - 23 99 75
b2IJsselstein UT , Van Leeuwenhoekweg 4, 3401 ML Ijsselstein, tel 030 - 687 76 77
c2Leeuwarden , De Centrale 9, 8924 CZ Leeuwarden, tel 058 - 213 10 13
d2Leiden , Zoeterwoudseweg 9, 2321 GL Leiden, tel 071 - 532 23 00
e2Leiderdorp (1 ervaring), Zijlbaan 16-18, 2352 BN Leiderdorp, tel 071 - 589 07 37
f2Lelystad , Zuiderpoort 15, 8239 AB Lelystad, tel 0320 - 25 78 03
g2Maastricht , Spoorweglaan 20, 6221 BS Maastricht, tel 043 - 325 69 26
h2Meppel , Blankenstein 420, 7943 PH Meppel, tel 0522 - 24 49 31
i2Middelburg (1 ervaring), Mortiereboulevard 18, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 63 93 09
j2Nijmegen , Wychenseweg 188, 6538 SX Nijmegen, tel 024 - 345 19 71
k2Oldenzaal , Kleibultweg 48, 7575 BV Oldenzaal, tel 0541 - 53 56 28
l2Oosterhout NB , Meerstoel 6, 4904 SV Oosterhout NB, tel 0162 - 43 39 38
m2Oss , Frankenweg 59, 5349 AP Oss, tel 0412 - 69 02 42
n2Purmerend , Wagenweg 29, 1442 BT Purmerend, tel 0299 - 45 06 70
o2Roosendaal , Rucphensebaan 5, 4706 PH Roosendaal, tel 0165 - 54 86 14
p2Rotterdam Stadionweg , Stadionweg 39 B, 3077 AR Rotterdam, tel 010 - 432 10 66
q2Sliedrecht , Leeghwaterstraat 91-93, 3364 AE Sliedrecht, tel 0184 - 41 71 57
r2Sneek , Smidsstraat 15, 8601 WB Sneek, tel 0515 - 41 10 70
s2Son , Ekkersrijt 4101, 5692 DD Son, tel 0499 - 47 55 11
t2Spijkenisse , Lucebertstraat 30, 3202 SW Spijkenisse, tel 0181 - 69 98 55
u2Terneuzen , Stationsweg 35, 4538 AB Terneuzen, tel 0115 - 69 71 11
v2Tiel , Buitenbulkweg 5, 4005 LA Tiel, tel 0344 - 61 60 69
w2Tilburg Bosscheweg , Bosscheweg 255, 5013 AB Tilburg, tel 013 - 542 55 94
x2Tilburg Bredaseweg , Bredaseweg 191, 5038 ND Tilburg, tel 013 - 535 66 05
y2Utrecht Europalaan , Europalaan 99, 3526 KP Utrecht, tel 030 - 288 29 50
z3Utrecht Franciscusdreef , Franciscusdreef 62, 3565 AC Utrecht, tel 030 - 261 36 77
a3Veenendaal , Groeneveldselaan 47, 3903 AX Veenendaal, tel 0318 - 55 17 70
b3Venlo , Nijmeegseweg 14, 5916 PT Venlo, tel 077 - 321 17 71
c3Venray , Plataanstraat 39, 5802 EH Venray, tel 0478 - 51 58 51
d3Vlaardingen (3 ervaringen), Gerard Burgerlaan 20, 3131 KZ Vlaardingen, tel 010 - 234 02 80
e3Vlissingen , Koudekerkseweg 9, 4382 EA Vlissingen, tel 0118 - 41 84 14
f3Waalwijk , Professor Zeemanweg 1, 5144 NN Waalwijk, tel 0416 - 65 26 98
g3Weert , Moesdijk 11 D, 6004 AX Weert, tel 0495 - 45 12 35
h3Zaandam (2 ervaringen), P. Ghijsenlaan 21, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 617 51 54
i3Zeist (1 ervaring), Slotlaan 279, 3701 GH Zeist, tel 030 - 692 41 18
j3Zoetermeer , Coppeliaschouw 4, 2726 JA Zoetermeer, tel 079 - 331 86 73
k3Zoeterwoude , Hoge Rijndijk 301, 2382 AP Zoeterwoude, tel 071 - 589 25 34
l3Zutphen (1 ervaring), Gerritsenweg 11 D, 7202 BP Zutphen, tel 0575 - 54 37 36
m3Zwolle , A. Fokkerstraat 7, 8013 NS Zwolle, tel 038 - 465 37 00
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.