Feedback
7,0

Rabelya Home Design

Score uit 5 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 020-7558285 | Polijsterweg 8a, 1032 KR Amsterdam
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Rabelya Home Design
Betaalbare keukens en badkamers. Rabelya maakt Home Design betaalbaar. Met jaren lange ervaring in de keukenbranche kunnen wij u wensen in uw keuken degelijk waarmaken en u feitelijk laten inspireren op de laatste keukentrends.
Alternatieven voor Rabelya Home Design
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• KeukenCoach
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 9,7 uit 75 ervaringen
• Poggenpohl Amsterdam
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 8,4 uit 6 ervaringen
• REDDY Keukens
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 8,9 uit 120 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Lijnden Noord-Holland) score 9,6 uit 562 ervaringen
• Kex Keuken Expert Volendam
   
(Volendam Noord-Holland) score 9,8 uit 71 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,5 uit 104 ervaringen
• Keukenvision
   
(Lijnden Noord-Holland) score 9,1 uit 64 ervaringen
• Anovi Keukens
   
(Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland) score 9,7 uit 52 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 5 ervaringen over Rabelya Home Design . Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Aanrader”
Door Aicha op woensdag 7 mrt 2018 18
Wij hebben in november een keuken bij Rabelya besteld en die is zojuist opgeleverd. Ontzettend tevreden ermee. Precisie werk, erg netjes te werk gegaan. Wij zijn zeer tevreden met de kwaliteit en service van Rabelya. Ik raad ze zeker aan aan familie en vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Durf ze aan te bevelen”
Door Herman Wals op donderdag 1 mrt 2018 18
Rabelya, in de persoon van Ali en zijn vader & andere collega's hebben de afgelopen maanden met geduld en vakmanschap de afbouw van mijn nieuwbouwappartement verzorgd (muren en plafond, badkamer, keuken, verlichting, boekenkasten). Wat ik zeer op prijs stelde was dat Ali onomwonden zijn mening gaf over mijn ideeën en met de nodige nuttige suggesties kwam. Ik durf Rabelya, zoals ik ze heb leren kennen, met een gerust hart aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Geen aanrader”
Door Ismail Altuner op zaterdag 15 feb 2020 20
Onze ervaring met Rabelya is helaas slecht. Onze eerste afspraak ging vrij soepel kreeg een fijne gevoel een zeer gastvriendelijk zoals koffie thee etc. Waarbij ik het gevoel kreeg dat de klik er tussen ons was. Wij hebben dan op 30-03-2019 direct een bestelling geplaatst. We konden niet meer wachten op onze droom eiland keuken in onze nieuwe huis. Met een mondelinge termijn tussen 6-10 weken.

Ik zou na order binnen 2 weken een geplande datum krijgen van de keuken levering. Helaas kreeg ik het niet binnen de 2 weken te horen. Uiteindelijk na over en weer te appen kreeg ik een leverweek en dit zal zijn week 26. Wij hadden daarvoor onze zomer vakantie omgegooid.

In week 24 gingen we op vakantie en in week 25 besloot ik dus in onze vakantie weer eens contact op te nemen welke dag in week 26 de legering zal plaats vinden. Na een ZEER ONPROFESSIONELE telefoon beëindigden wij het gesprek . De verkoper beweert namelijk gezegd te hebben dat het een vanaf datum zal zijn. Wij moesten begrip tomen dat zijn leverancier te laat was etc. Terwijl we al over de 12 weken waren.

Uiteindelijk werd het week 28 van realisatie(dachten we) dag voor montage werd ik gebeld dat de aanrechtblad bij de leverancier gevallen zal zijn en dat deze niet geleverd kon worden. Tijdelijke oplossing was een meubelplaat als compensatie. Prima de grootste gedeelte zou in huis zijn en gemonteerd. Alleen bleek ook dat er greeplijsten ontbraken waardoor vriezer kast niet gemonteerd kon worden en de inbouw vrieskast gewoon in een hoekje maar bleef staan. Daar Sta je dan weer.

De keukenblad zou spoed op zitten dus binnen 3 weken werd er gezegd maar helaas ook deze tijd niet gehaald. Het werd 8 weken samen met de overige onderdelen. Ook hierbij meerdere keren over en weer gemaild waarbij ik genoodzaakt was mijn rechtsbijstand in te schakelen.

Uit eindelijk werd alles op 11-09 afgeleverd dus 6 maanden later! Na 3 maanden begon de zwarte lak al los te laten van de spoelbak en uiteraard bericht alleen krijg niks meer te horen. Kortom denk goed na voordat je besteld! Over de kwaliteit van de keuken kasten ben ik wel tevreden. Service is dramatisch. Ik zal dan ook mijn omgeving in ieder geval niet aanraden om hier een keuken aan te schaffen
FOTO VAN ISMAIL ALTUNER
Keuken met eiland
+ Toon extra foto van Ismail Altuner
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Monique Israel op donderdag 16 nov 2017 17
Goede ervaring via een kennis bij Rabelya terecht gekomen , ben er prima geholpen.Heb me badkamer en keuken bij Rabelya gekocht en laten plaatsen echt vakwerk. Ook hele aardige mensen die er werken niks is teveel en heel veel verstand van hun vak en komen ook nog met leuke ideeën echt een aanrader. Ik ben heel tevreden.
FOTO VAN MONIQUE ISRAEL
Keuken via Rabelya
Reactie of foto toevoegen
“Blij”
Door Rosemarijn Groen op maandag 27 nov 2017 17
ik ben heel blij met de keuken! fijn geholpen.

Aanvulling ontvangen 12 december 2017: Ik had mijn woning gekocht al enige tijd geleden. Keuken besteld en is geplaatst en is prima bevallen.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Keuken met eiland
1 / 3
Vestiging Rabelya Home Design
Website: www.rabelya.nl
  Amsterdam, Polijsterweg 8a, 1032 KR Amsterdam, tel 020-7558285
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.