Feedback
9,5

ASWA Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.aswakeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van ASWA Keukens
Vertrouwd in uw keuken. Dat is ASWA Keukens. Op basis van een goed advies vertalen wij uw wensen naar een mooi, maar vooral ook functioneel keukenontwerp. Wij weten uit ervaring: in een keuken naar uw smaak zult u zich thuis voelen, in een doordachte keuken is het prettiger koken. Met de laatste trends op kookgebied, de nieuwste technieken en de beste indeling, alles afgestemd op uw lifestyle, keukengebruik en budget. Als familiebedrijf met eigen monteurs kunnen wij u zowel met ons huismerk als met A-merken altijd met een persoonlijk keukenadvies op maat bedienen.

Familiebedrijf. ASWA Keukens is als familiebedrijf groot geworden door mond-tot-mond reclame. Dat merkt u vooral door de betrokkenheid en de financiële betrouwbaarheid die hiervoor kenmerkend is. En met ruim 40 jaar ervaring bent u ook verzekerd van de juiste vakkennis.

Deskundige monteur. Eigen monteurs, aangevuld met een vaste groep externe monteurs, verzorgen de montage van onze keukens. Door in- en externe opleidingen weten zij als geen ander de hoge ASWA-standaarden in de praktijk te brengen. Korte lijnen met de collega’s van planning en inkoop zorgen ervoor dat de keuken perfect wordt geplaatst.

Huismerk. Met ons huismerk SilverLine hebben we een actueel modellenprogramma. We kiezen voor de mooiste materialen en kleuren afgestemd op de laatste ontwikkelingen. Bijvoorbeeld de nieuwe lade van het merk Hettich, actuele frontkleuren, nieuwe frontafwerkingen voorzien van laserkanten, mooie houtselecties in beits en lakafwerkingen.

A-merken. We hebben diverse soorten keukens in onze collectie, variërend van landelijke keukens tot aan design keukens. In elke showroom van ASWA Keukens vindt u de keukencollectie van het merk SieMatic. Ook op het gebied van inbouw apparatuur vindt u alle bekende A-merken als bijvoorbeeld Gaggenau, Miele en Siemens.

Keukenadvies op maat. Bij het kiezen van de juiste keuken is het belangrijk om rekening te houden met de beschikbare keukenruimte, de logistiek in uw keuken, uw budget, leefgewoontes, gewenste sfeer en ga zo maar verder. Er zijn dus veel keuzes te maken in een keuken. ASWA keukens neemt graag de tijd om de keuken optimaal aan uw situatie aan te passen. De keuken is immers de spiegel van uw persoonlijkheid. Kom langs in onze showroom. Of, nog beter, maak een afspraak met een van onze keukenadviseurs.
Ervaringen
Er zijn 98 ervaringen over ASWA Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren73 ervaringen
4 sterren17 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster0 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Uitstekende service”
Door Anne Jans op dinsdag 19 okt 2021 21 | vestiging Uden
Vanaf het eerste moment uitstekende service. Er werd goed meegedacht en geluisterd naar onze wensen. Tussentijds hebben we nog wat dingen moeten wijzigen, hierin waren ze ook heel behulpzaam. De bezorgers van de keuken waren heel netjes. Ze probeerde alles schoon te houden en er werd voorzichtig gedaan met de spullen. Ook de monteurs werkte erg netjes en waren heel aardig. We zijn heel blij met het resultaat en Aswa.
FOTO VAN ANNE JANS
Reactie of foto toevoegen
“Aswa Bedankt”
Door Giovanni Invernizzi op donderdag 14 okt 2021 21 | vestiging Uden
Super mooie showroom, hele fijne adviseur, erg meedenkend. Vanaf het eerste moment alle afspraken nagekomen, van digitale tekening, tot inmeten en monteren. Alle gemaakte afspraken worden bevestigd. Monteurs werken super netjes, beschermen alle onderdelen, denken mee, ruimen alles keurig op en zijn zeer correct. Na plaatsing ook nog contact over hoe tevreden men is. TOP! ASWA Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Goede planning en communicatie”
Door Henk Vlemmix op zondag 10 okt 2021 21 | vestiging Helmond
Erg goed geholpen door Huub Leijssen, goede oplossingen voor onze specifieke vragen. Goede planning, communicatie en werk bij plaatsing
FOTO VAN HENK VLEMMIX
Reactie of foto toevoegen
“Heel veel complimenten”
Door Louis en Homan op maandag 20 sep 2021 21 | vestiging Helmond
Superblij met onze nieuwe keuken! Voordat we naar Aswa gingen waren we aan het worstelen met de keukenindeling. De ruimte was voor te klein voor een eiland, maar een L-vormige keuken wilden we ook niet...Toen kwam Robbert met zijn creatieve ideeën en dat voelde meteen goed. Topservice bij het monteren van de keuken en ook de nazorg van het werkblad. Heel veel complimenten voor Aswa Helmond. Wij zijn een tevreden klant!
FOTO VAN LOUIS EN HOMAN
+ Toon extra foto van Louis en Homan
Reactie of foto toevoegen
“Vlekkeloos gegaan”
Door Vincent Letnom op donderdag 16 sep 2021 21 | vestiging Dordrecht
Makkelijk te vinden. Overzichtelijk en alle verschillende soort keuken te bezichtigen. Ook voldoende stalen om de verschillende materialen te bekijken en voelen. Heel vriendelijk en warm ontvangen door Ronald. We voelde gelijk een klik. Het was niet de standaard verkoop techniek, maar een heerlijk ongedwongen sfeer waarin wij elkaar beter leerde kennen. En mede daardoor heeft Ronald onze woonkeuken kunnen tekenen. Denkt goed mee en geeft ook direct feedback als je 1 van je wensen niet mogelijk is. Wij hebben totaal niet het gevoel gekregen dat wij meteen moesten beslissen. Echt een verademing. Onze volgende keuken bestel ik weer bij ASWA keukens!

Aanvulling ontvangen 21 september 2021: Keuken is gemonteerd en in gebruik. Montage is vlekkeloos en op tijd gebeurd.
Reactie of foto toevoegen
“Gerechtvaardigd vertrouwen”
Door Rick op donderdag 29 jul 2021 21 | vestiging Uden
Op zoek naar een nieuwe keuken maar niet weten wat en hoe precies. Ons op internet goed geinformeerd en uiteindelijk gekozen om oa bij ASWA binnen te stappen. We werden super geholpen door Tim Dielemans. Hij begreep wat we wilde en vertaalde dit in een ontwerp. Hier werd een richtprijs bij genoemd. We werden "zonder de bekende druk vanuit andere keuken winkelervaringen" verzocht om eerst goed na te denken voordat we een definitieve keuze maakten. Paar weken later terug gegaan en met Tim kleine veranderingen aangepast. Ja... dit moest onze keuken worden. Nou is Tim ook een goede verkoper. Hij attendeerde ons op een lamp bvan Jansen en de Bont voor boven het keukenschiereiland. Thuis gekomen en hierover nagedacht... We vonden ook deze lamp zo mooi dat we ook deze erbij genomen hebben. ( moeite om eens op te zoeken). Nu kwam langzamerhand de afgesproken tijd van plaatsing in zicht... echter onze vloer was nog niet droog genoeg. ASWA planning was soepel genoeg om de installatie van de keuken met 2 weken uit te stellen... Op de dag van levering... 2 man sterk welke onze woonkamer in wording volzette met kasten, blad en apperatuur. Netjes ingepakt. De volgende dag kwamen 2 monteurs van het bedrijf "Kooken" welke al lang samenwerken met ASWA. Kundige mannen. Monteerde snel. Je kon zien dat ze ervaren waren. Hadden aan een half woord met elkaar genoeg. Keuken werd netjes en schoon opgeleverd. Kras op een plank welke ik niet gezien had werd aangewezen door de monteur met de mededeling.... " Hierkrijgt u een nieuwe voor". Zou iedere leverancier dat doen... Denk dat sommige zouden zeggen "dat heb je uiteindelijk zelf gedaan". Denk zeker dat het vertrouwen in ASWA zeker niet voor niets was. Nog een prettig aftersales gesprek gehad met Tim.
FOTO VAN RICK
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Ruben op donderdag 22 jul 2021 21 | vestiging Helmond
We hebben 2 goede gesprekken gehad, het ging makkelijk, de prijs opbouw was duidelijk. Kwaliteit van de keuken is beter dan we hadden verwacht, service nivo is hoog. Echt een aanrader. Vincent heeft ons op een persoonlijke en oprechte manier geadviseerd.
FOTO VAN RUBEN
Reactie of foto toevoegen
“Aswa is zeker een aanrader”
Door Dick Sillessen op donderdag 22 jul 2021 21 | vestiging Helmond
Gekocht: keuken, kook eiland met vaatwasser, qooker, bora, lades en kasten, mat zwart met wit composiet blad. Plus 3-delig kasten wand met koelkast, diepvries, combi oven en 4 delig lade systeem. Alle apparatuur Siemens, afwerking silverline.
Aankoop gesprekken, met Bas Geerts, zeer tevreden zijn. Ons idee vd keuken werd juist vertaald en ingevuld. Goede do's en don'ts.

Communicatie tussendoor, niet perfect. Vanuit de aannemer geen signaal maar ook vanuit Aswa niet met besteldatum tav lever datum. Dit is uiteindelijk goed gekomen, slechts 1 week later dan origineel bedacht. Wederom onhandig met Jetstone, zij gaven aan een mailtje gestuurd te hebben, niks ontvangen en niemand die na belt ivm bestelling/ levering. Ook deze net op tijd omdat ik zelf begon te bellen.

Levering netjes, plaatsing zeer netjes, uitleg ook goed. Klein defect werd meteen genoteerd en was snel opgelost. Aswa zou ik zeker aanraden, communicatie (begeleiding) vanaf krabbel naar bestel moment tot plaatsing kan iets strakker. Kwaliteit en service zeer hoog!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Madelon op dinsdag 20 jul 2021 21 | vestiging Helmond
Dankzij de kundige en creatieve ideeën van Vincent Nissen hebben wij nu een prachtige keuken staan! Daarbij was het altijd een plezier om een mooie keuken samen te stellen. Je krijgt praktisch en eerlijk advies!
FOTO VAN MADELON
Reactie of foto toevoegen
“Service bij 1 jaar oude keuken”
Door Nan Blansjaar op dinsdag 11 mei 2021 21 | vestiging Helmond
Vanochtend is onze stoomoven vervangen door een exemplaar dat meer kan (dat duurde minder dan 10 minuten!) en uiteraard hebben we vanavond meteen sous vide gekookt. GE-WEL-DIG! Dit stond ons voor ogen. We zijn blij... met de service van Aswa en met de apparatuur van Miele.
Reactie of foto toevoegen
“Toppers”
Door Susanne w op maandag 10 mei 2021 21 | vestiging Helmond
Bedankt voor alles! Wij zijn nog elke dag blij met onze keuken. Alles klopt gewoon. We gingen met ideeën over de indeling/kleur etc. naar aswa. We kwamen naar buiten met heel iets anders. Nu sta ik te koken met een mooi uitzicht naar buiten. Bedankt Robbert voor deze mooie inzichten. De monteurs voor hun kundigheid. Vriendelijkheid van heel het personeel. Aswa is altijd stipt op tijd. Zeker een aanrader om te gaan kijken. Het voelt bijna als een experience. Je kunt alle producten zien. De sample hoek laat je goed zien welke kleuren en materialen bij elkaar passen. Toppers
FOTO VAN SUSANNE W
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door Ineke Pluijmert op maandag 26 apr 2021 21 | vestiging Dordrecht
Wij hebben in oktober 2020 een mat zwarte keuken uitgezocht met een houten blad. Met de hulp van Katalin hebben wij toch ons kookeiland kunnen realiseren en is het een resultaat prachtig geworden. De kwaliteit is top. Wil je een winkel waar ze met je meedenken dan moet je bij ASWA zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Anouk Paes op woensdag 14 apr 2021 21 | vestiging Helmond
Wij hebben een schitterende Siematic Pure keuken gekocht in gescheiden opstelling en in 2 verschillende kleuren. TOP service geleverd door ASWA. Op alle gebieden! Verkoop, rekening houdend met planning ten aanzien van onze verbouwing, afspraken nakomen en service. Na levering nog een paar openstaande puntjes, maar alles correct en uitstekend opgelost! Dank jullie wel!
FOTO VAN ANOUK PAES
+ Toon extra foto van Anouk Paes
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Esther Knops-Duysters op maandag 12 apr 2021 21 | vestiging Helmond
Goed aankoopgesprek, goede tips tijdens het uitzoeken van de keuken. Aswa belde ons zelf om te vertellen dat ze een andere kookplaat bij de keuken gaan leveren dan die wij uitgezocht hadden tegen dezelfde prijs omdat de vervangende kookplaat meer capaciteit heeft. Verder was telefonisch overleg tussendoor i.v.m. ons nieuwbouwhuis en de keuken daarin altijd prettig en maakte de keuzes gemakkelijk

Aanvulling ontvangen 13 april 2021: Keuken is geleverd en gemonteerd en dit is in een dag gebeurd. Er ontbrak een strip maar die is vrij snel daarna alsnog geleverd en aangebracht. Prima service.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Jeroen van der Linden op zondag 11 apr 2021 21 | vestiging Helmond
Zonder idee naar Aswa gegaan. Met goede hulp en mooie ideeën een prachtige keuken gekocht. Top apparatuur, natuursteen blad, mooie combinatie van kleuren. Van gesprek, inmeten tot plaatsing in één woord top!
FOTO VAN JEROEN VAN DER LINDEN
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Henk Aarts op zondag 14 mrt 2021 21 | vestiging Helmond
Aswa heeft ons heel goed geholpen waardoor onze droomkeuken mogelijk werd. Net dat slimme idee!

Aanvulling ontvangen 17 maart 2021: De keuken is al opgeleverd. De oplevering is naar tevredenheid uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Soeredj op maandag 22 feb 2021 21 | vestiging Dordrecht
ASWA Dordrecht heeft heel goed meegedacht met de uitwerking, maar ook problemen opgelost tijdens het monteren met de nodige haken en ogen die naar voren kwamen. Super service dus! De prijs/kwaliteit verhouding van mijn opstelling is voor de kasten (aswa silverline) en apparatuur is ook meer dan goed.
Reactie of foto toevoegen
“ASWA Keukens”
Door Ton op vrijdag 19 feb 2021 21 | vestiging Helmond
Zeer goed geholpen door Lars bij het uitzoeken. Het plaatsen van de keuken is ook professioneel uitgevoerd met de nodige informatie door de monteurs. We zijn heel blij met het resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Sandor Lowik en Kitty Nijmeijer op maandag 15 feb 2021 21 | vestiging Helmond
We willen ASWA en in het bijzonder Lars van Rijthoven bedankten voor de zeer goede service en samenwerking vanaf ons allereerste bezoek tot aan de afhandeling van een enkel restpunt. Tijdens de fase van overleg over het precieze ontwerp werden aanpassingen snel verwerkt, was Lars flexibel en behulpzaam. Ook toen de offerte eenmaal getekend was werden we zorgvuldig en regelmatig op de hoogte gehouden over de voorgang en eventuele wijzigingen. Elk detail werd gemeld. Het plannen van de plaatsing werd zorgvuldig gedaan. De afdeling planning belde persoonlijk om een afspraak te plannen. De daadwerkelijke montage verliep uitstekend. Op de aangegeven dag kwamen de monteurs volgens planning voorrijden. Er werd zeer zorgvuldig, netjes en hard gewerkt. Na afloop waren er enkele kleine restpunten maar ook die werden zeer correct en snel afgehandeld en opgelost. Ook in dat proces werden we geïnformeerd over de voortgang. Als we vragen hadden konden we gewoon bellen en kregen we snel een medewerker aan de lijn zonder anoniem antwoordapparaat of een lange wachtrij. Kortom: we zijn zeer tevreden over ASWA Helmond! In het bijzonder grote dank aan Lars voor de uitstekende, goede samenwerking, je service en het plezier dat we samen gehad hebben!
FOTO VAN SANDOR LOWIK EN KITTY NIJMEIJER
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Willem van den Bogaard op vrijdag 5 feb 2021 21 | vestiging Helmond
Goede service er wordt meegedacht, maar ook andere alternatieven getoond.

Aanvulling ontvangen 5 februari 2021: De keuken is al geleverd en we hebben hem zelf gemonteerd. Alles prima verlopen.
FOTO VAN ASWA KEUKENS
Reactie of foto toevoegen
“Prettige winkel”
Door Henk Sliedrecht op donderdag 28 jan 2021 21 | vestiging Uden
Prettige winkel, goede informatie, deskundige verkoper en niet opdringerig. Plaatsing bijzonder netjes (kookeiland en keukenwand). Lichte schade, door installateur zelf geconstateerd, snel vervangen. Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Warme aanbeveling”
Door Milou Akkerman op dinsdag 19 jan 2021 21 | vestiging Helmond
Na besloten te hebben mijn keuken te willen vervangen begon de zoektocht naar een geschikte, betrouwbare keukenleverancier die mij een goede prijs-kwaliteit zou leveren. Op advies van anderen o.a. een bezoek gebracht aan ASWA keukens in Helmond. Wat sceptisch vooraf omdat ik een duidelijk budget in mijn hoofd had, maar de gehele ervaring was uiteindelijk een verademing! Er is goed meegedacht en ruim de tijd genomen om na te denken over de beste en mooiste oplossing voor mijn situatie. Ook na de bestelling te hebben geplaatst zijn ervaringen volledig positief geweest: van goed inmeten op locatie, levering van de keuken en vakkundige installatie. Het contact met verkoper, planning en technische kamer is altijd soepel verlopen en ik heb me van begin tot eind tevreden klant gevoelt. Zonder twijfel een warme aanbeveling!
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt uitstekend”
Door Beernink & Driessen op vrijdag 8 jan 2021 21 | vestiging Helmond
Professioneel, behulpzaam met veel geduld om tot een tevreden keuze en resultaat te komen

Aanvulling ontvangen 12 januari 2021: We hebben een complete keuken gekocht, incl. apparatuur. De keuken is begin december jl. geplaatst en gemonteerd en dit alles is goed verlopen en bevalt tot heden uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door G. van Alem op donderdag 31 dec 2020 20 | vestiging Hilversum
In Hilversum echt goed geholpen door Ronald. Is geduldig en denkt erg goed mee. Komt met verrassende oplossingen. Het plaatsen van de keuken gebeurde bij ons door een onderaannemer, dit is niet goed bevallen. De probleem zijn zeer goed opgelost door hun eigen monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Brad Groot op donderdag 17 dec 2020 20 | vestiging Hilversum
Wij hebben de keuken al 4 jaar zijn zeer tevreden al vanaf het uitzoeken ,plaatsen, en de geweldige service , aanrechtblad was na twee jaar kapot werd zonder probleem nieuwe geplaatst , hadden op eigen verzoek whirlpool apparatuur uitgezocht ,bij plaatsen deed de vaatwasser het al niet ,gerepareerd door whirlpool ,weer defect , na 4 jaar weer defect kost een berg geld om te repareren ,aswa gebeld kregen mooi aanbod voor siemens vaatwasser ,snel opgehaald en zelf geplaatst ,dat noem ik service, bedankt Paul Jansen (nooit meer whirlpool)

Eerdere ervaring van 26 november 2019: Na 2 jaar ging de kitafdichting van de spoelbak lekken klacht gemeld ,compleet nieuw aanrechtblad geplaatst ,fantastisch afgewerkt supersnel en netjes alles opgeruimd complimenten aan de monteurs en klantenservice.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Thea Schoenmakers op zondag 13 dec 2020 20 | vestiging Uden
Onze ervaring was heel prettig. Uitstekend geholpen met deskundig advies van verkoper Tim Dielemans. Vakkundige installatie en prima nazorg. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Wij zijn heel tevreden met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Kwalitatief goede keuken”
Door J. Verleg op woensdag 25 nov 2020 20 | vestiging Uden
Goede vakkundige service. Mooie en kwalitatief goede keuken. Montage was geweldig, meedenken, groot oplossend vermogen en kalm zodat vloeren, muur en plafond niet per ongeluk beschadigingen. Bedankt Ronald!
Reactie of foto toevoegen
“Kosteloos hersteld”
Door Mevr. Van Osenbruggen op woensdag 4 nov 2020 20 | vestiging Helmond
9 Jaar na aanschaf van een keuken bij ASWA Helmond is er nu een klein defect aan de gootsteen. Dit is onlangs kosteloos hersteld door ASWA. Dat is pas service!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keukenaankoop”
Door Verheijden op donderdag 15 okt 2020 20 | vestiging Uden
Nieuwe keuken aangekocht. Prima advies, top kwaliteit materiaal, goede prijs en super montage.
Reactie of foto toevoegen
“Service met deurtjes”
Door Nelleke Smit op donderdag 24 sep 2020 20 | vestiging Hilversum
Wij hebben 5 jaar geleden een Siematic keuken gekocht bij Aswa en de deurtjes waren wat verkleurd. Ze kwamen alle deurtjes vervangen. Dat is pas SERVICE met hoofdletters. Heb het iedereen verteld hoe bijzonder dit is.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig en correct”
Door Rafael Fernandez op zaterdag 19 sep 2020 20 | vestiging Helmond
We hebben een volledige nieuwe keuken gekocht voor onze nieuwbouw in België. We werden over het ganse traject zeer goed begeleid: het ontwerp gebeurde door een vriendelijke en zeer bekwame medewerker die perfect aanvoelde wat wij zochten. Enkel de betaalvoorwaarden zijn niet volgens wat we in België gewend zijn, maar ons vertrouwen werd op geen enkel moment beschaamd. Ook 2 kleine schadevoorvallen tijdens het transport/plaatsing werden zeer snel en vlot hersteld. We kunnen ASWA op alle vlakken aanraden. We hebben een prachtige keuken voor een correcte prijs en de internationale context gaf geen enkel probleem.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Rob Sanders op vrijdag 11 sep 2020 20 | vestiging Helmond
Voor onze nieuwe woning hebben we samen met ASWA een Siematic keuken met kookeiland samengesteld. De keuze voor ASWA was eenvoudig, bij de renovatie van onze vorige woning in 2012 hebben we ook met ASWA tot volle tevredenheid samengewerkt. Onze eisen waren relatief eenvoudig: een modern uiterlijk dat over 10 jaar niet gedateerd aanvoelt, veel ruimte en moderne apparatuur. Dat heeft geresulteerd in een strakke keuken met RVS werkbladen, een stoomoven en combimagnetron en inductie kookplaten die wegvallen in het blad. Om de keuken net nog iets meer te geven, is ook een vacumeerlade ingebouwd. De plaatsing van de keuken verliep volgens plan, een aantal kleine imperfecties (die wij zelf niet hadden opgemerkt) werden snel verholpen. Onze adviseur was in staat om onze wensen binnen ons budget te realiseren en heeft daarbij ook oplossingen aangedragen die minder voor de hand lagen. Wij zijn dus zeer tevreden over de keuken en op de wijze waarop we deze gezamenlijk hebben samengesteld.
Reactie of foto toevoegen
“Gemonteerde keuken”
Door Verhoeven op vrijdag 11 sep 2020 20 | vestiging Helmond
Vriendelijk, deskundig en meedenkend personeel. Hoge kwaliteit materialen en veel opties voor alle prijsklassen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geholpen”
Door M.dekkers op dinsdag 1 sep 2020 20 | vestiging Helmond
Heel goed geholpen in de showroom. Goed meegedacht over het ontwerp. Montage verliep heel goed en we zijn heel blij met onze prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Familie Verhaegh op dinsdag 7 jul 2020 20 | vestiging Helmond
We hebben een keuken uit de silver-line keukens van Aswa Helmond. Prachtige kleur ( bruin-Brons/ leaderlook achtig) met zwart composiet blad. We hebben behoorlijk wat tijd genomen om een keuze te maken.. keuzestress:) daar Lars de verkoper van Aswa alle begrip voor, hij nam altijd de tijd, zeer deskundig en denkt goed mee! Zeer aangenaam in de omgang en reageert snel ( geen pusherige type). Planning voor de levering en montage goed gepland en gecommuniceerd, montage uitgevoerd door kundige en nette monteurs, al met al heel tevreden.
FOTO VAN FAMILIE VERHAEGH
Keuken met bruine look
Reactie of foto toevoegen
“Te spreken over Aswa”
Door Lenie Hoogenboom op zondag 5 jul 2020 20 | vestiging Uden
We zijn meerdere keren bij Aswa keukens geweest ter Oriëntatie .We hebben als zeer prettig ervaren dat we elke keer met Tim Dielemans te maken hadden. Hij dacht met ons mee en kwamen tenslotte tot 'n weloverwogen keuze. Ook het leveren en plaatsen van de keuken gebeurde professioneel. We zijn zeer te spreken over Aswa keukens Uden.
FOTO VAN LENIE HOOGENBOOM
U keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Renée Gabriël op vrijdag 3 jul 2020 20 | vestiging Helmond
Zeer goede ervaring! Resultaat mag er zijn. Hulp in de showroom door Lars was uitstekend. Hij dacht ontzettend goed mee en er werd de tijd voor je genomen. Er is een hele mooie keuken uitgekomen. Kwaliteit is super. Ook was de ervaring van het monteren van de keuken super. Dit werd door Thijs gedaan. Heren bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Piet van Wijk op dinsdag 30 jun 2020 20 | vestiging Helmond
Eerste contact met Robert Leemans was erg goed omdat hij een ontwerp maakte dat ons uitstekend beviel. Daarna de kleurstelling en materialen uitgezocht. Er werd een prijs geoffreerd die in ons budget paste. Verder werd de keuken op tijd geleverd en door een vakman gemonteerd. Kortom een keuken van ASWA is uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Eye catcher”
Door Wouter Nieuwenhuizen op maandag 15 jun 2020 20 | vestiging Hilversum
Nieuw appartement, dus op zoek naar een nieuwe keuken... Voor de 2de keer super geholpen door Paul Jansen. Hij is er weer in geslaagd om met een aansprekend keuken ontwerp te komen. De keuken is een echte eye catcher geworden, waar we elke dag heel veel plezier aan beleven (en continue complimenten over krijgen). Heel blij dus met Paul en ASWA
Reactie of foto toevoegen
“Overweldigende showroom”
Door Rick Kramer - Jansen op vrijdag 12 jun 2020 20 | vestiging Helmond
We zijn een aantal maanden voor we een opleverdatum hadden van onze nieuwbouwwoning eens gaan "window shoppen" voor een keuken en bijbehorende apparatuur. In de vestiging zijn we aangesproken door Lars van Rijthoven, waarmee we direct een klik hadden. Er wordt goed geluisterd naar onze wensen en goed geïnventariseerd wat onze wensen zijn. Staaltjes worden bij elkaar gelegd om een goed beeld te krijgen van wat goed en juist niet combineert. Heel prettig was dat we niet direct een wurgcontract kregen om verplicht een keuken te kopen, dat is bij veel andere zaken wel anders! Nadat we meer zekerheid hadden en goed nagedacht over de eindeloze mogelijkheden hebben we een vervolgafspraak gemaakt om de puntjes op de i te zetten en de keuken te gunnen. De sfeer is prima, het personeel erg vriendelijk en de showroom overweldigend. Hier kopen we de volgende keuken ook weer!
FOTO VAN RICK KRAMER - JANSEN
Het resultaat
REACTIE VAN RICK KRAMER - JANSEN
Achterwand is later geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Erg genieten”
Door Mark en Marian van Kemenade op zondag 7 jun 2020 20 | vestiging Helmond
Onze wensen voor een nieuwe keuken zijn volledig tot stand gekomen. Door een goed luisterend oor en al brainstormend kwam er een ontwerp van een keuken met kookschiereiland dat aan al onze wensen voldeed. Wij mogen wel zeggen dat wij inmiddels erg genieten van onze "droomkeuken".
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed gelopen”
Door Karin Van Hedel op donderdag 4 jun 2020 20 | vestiging Helmond
Vanaf het 1e gesprek tot aan na de plaatsing, super service. Met Lars heb ik 3 gesprekken gehad, waarna ik de keuken gekocht heb. Naast dat hij hele duidelijk en fijne adviezen geeft, was het ook altijd gezellig. De grote baas nam ook nog eens uitvoerig tijd voor je en vanaf het moment van binnenkomst voelde je 'klant is koning'. De wijze van communiceren rondom levering/afroepen en plaatsing is super netjes en heel duidelijk. De monteur van plaatsing (Mario) dacht super mee.
Nadat de keuken een week stond, is er een door eigen fout een groot probleem met inductie ontstaan. 1 mail en Lars en het team hadden binnen mum van tijd alles keurig opgelost. Ook dank aan Ellis, van de afdeling service. Super vriendelijk en meedenkend! Kortom —> voor een keuken moet u zeker bij ASWA zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Peggy op donderdag 4 jun 2020 20 | vestiging Helmond
Ik zou Aswa zeker aanbevelen! Het gehele traject vanaf design tot en met plaatsing en service zijn we uitstekend begeleid door verschillende partijen. We zijn super ontvangen op locatie! Vriendelijk en we hadden meteen een goed gevoel bij Lars van Rijthoven een man met humor, hij luisterde goed naar onze wensen. Op advies van Lars en in samenspraak met ons zijn we uitgekomen op de keuken die afgelopen dinsdag is geplaats. Een plaatje moet ik zeggen! Afspraak maken voor plaatsing is vanuit Aswa geïnitieerd, vriendelijk dame aan de lijn gehad. Ze gaf duidelijke uitleg over de vervolgstappen van Keukenlevering en plaatsing. Nog een reminder telefoontje gehad 2 weken voor plaatsing. Afgelopen vrijdag is de keuken geleverd, wederom vriendelijk te woord gestaand. Dinsdag is de keuken gemonteerd, vriendelijk en duidelijk te woord gestaan, vragen werden meteen beantwoord.
Helaas is er 1 latje beschadigd, dit 1 dag later gemeld en binnen een dag een mail ontvangen dat een vervangende lat in bestelling is. Helemaal Top! Een tevreden klant
FOTO VAN PEGGY
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Lovende reacties”
Door Peter van doorn op vrijdag 22 mei 2020 20 | vestiging Hilversum
Wij hebben een Siematic keuken gekocht voorzien van Miele apparatuur. Ons werd geen keuken verkocht maar er werd meegedacht over hoe de woning ingericht kon worden. Op basis hiervan is een zeer smaakvol en functioneel ontwerp gemaakt. Het advies voor de apparatuur was exact wat wij voor ogen hebben/hadden. Wij krijgen louter lovende opmerkingen.....
FOTO VAN PETER VAN DOORN
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken in gebruik”
Door Simone Breedveld op dinsdag 14 apr 2020 20 | vestiging Helmond
Voor de derde keer een keuken gekocht bij Aswa! Dat zegt genoeg. We zijn zeer tevreden.

Aanvulling ontvangen 16 april 2020: De keuken is geleverd, gemonteerd en al enkele weken in gebruik. Het hele proces is goed bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Doorgaan”
Door Hans van Gerven op donderdag 2 apr 2020 20 | vestiging Helmond
Dit is de 5e keuken in de loop der jaren die wij bij ASWA hebben gekocht, geweldig advies en buitengewone goede service. Oook de monteurs hebben bij plaatsing prima werk geleverd. Chapeau ASWA ga zo door!!
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk”
Door Wim en Els van der Toolen op dinsdag 31 mrt 2020 20 | vestiging Hilversum
Een vriendelijke ontvangst. Uiteraard een heel proces,met een goede begeleiding, om een keuken aan te schaffen. Onze verkoopmedewerker, Fernando, heeft ons goed bijgestaan. We zijn zeer tevreden over de levering en plaatsing van de keuken alsmede de aftersales.
FOTO VAN WIM EN ELS VAN DER TOOLEN
Keuken langs de muur
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Bert van Driel op dinsdag 10 mrt 2020 20 | vestiging Hilversum
Via onze aannemer Hanno Weet Raad (een aanrader) werden wij gewezen op ASWA keukens. Hier zijn wij geholpen door Fernando da Silva. Wat een bijzonder aardig, maar ook zeer deskundige verkoper is dit. Hij heeft ons zeer goed geholpen, zonder opdringerig te zijn. Dacht creatief mee in oplossingen. Voor iedereen die een keuken zoekt, adviseer ik naar ASWA Hilversum te gaan en je te laten adviseren door Fernando da Silva.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Marion Pegels op vrijdag 27 dec 2019 19 | vestiging Dordrecht
Bij Aswa een keuken gekocht. We zijn enorm prettig geholpen, ter vergelijking nog naar een andere keukenwinkel geweest maar terug naar Aswa voor de goede service. Bij Aswa krijg je direct een eerlijke prijs, niet een prijs 'waar nog wel wat af kan'. Goed advies op maat, er wordt echt geluisterd.

Aanvulling ontvangen 7 januari 2019: De levering en plaatsing is al geschied en we zijn meer dan tevreden! Levering volgens afspraak, plaatsing kwam eerst niemand opdagen. Door nabellen bleek ineens dat de onderaannemer een probleem had bij de betaling van zijn personeel en daarom kwam dat personeel niet opdagen. Hij had dat niet aan ASWA laten weten dus die hadden een enorm probleem. Dat hebben ze zeer snel en heel goed verholpen! Ja heel tevreden.
FOTO VAN MARION PEGELS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door wim koolen op zondag 8 dec 2019 19 | vestiging Helmond
de keuken voldoet prima aan onze verwachting
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten in alle opzichten”
Door Ton van der Heijden op maandag 25 nov 2019 19 | vestiging Uden
Advies was prima; alles op tijd keurig geleverd conform afspraken; montage gebeurde door een echte vakman. Nazorg was top. Kleine opmerkingen werden direct opgepakt en opgelost. Complimenten in alle opzichten.
Reactie of foto toevoegen
“Goed bevallen”
Door Pim op vrijdag 15 nov 2019 19 | vestiging Uden
Met Ronald de Wit hebben wij gesprekken gehad om onze keuken te ontwerpen en keuzen te maken voor apparatuur, materialen en kleuren et cetera. Dit is ons zeer goed bevallen, adviezen waren persoonlijk, en hielpen ons goed door het proces heen. De service, installatie en oplossen van problemen is ons tevens goed bevallen, alles wordt vlot ingepland en netjes opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Totaalbeleving”
Door Vincent op woensdag 13 nov 2019 19 | vestiging Hilversum
Na veel andere keukenzaken bezocht te hebben zijn wij eind 2018 bij Aswa Keukens vestiging Hilversum terecht gekomen. Onze verkoopadviseur was Ralph Hekkers. Wij zochten een keuken voor ons nieuwbouwhuis in Amsterdam en wij hadden een lichte voorkeur voor het merk Siematic. Uiteindelijk hebben wij ervoor gekozen om een Siematic keuken te kopen bij Aswa. Qua prijs-setting kon Aswa (uiteindelijk) hetzelfde bieden als hun concurrenten (bijv. Ekelhoff - Duitsland, EigenHuis Keukens). De keuken is onlangs geplaatst. Wij zijn erg tevreden over de service van Aswa. Het is een familiebedrijf en zij werken voornamelijk met hun eigen (vaste) mensen. Zodoende krijg je installateurs van Aswa over de vloer (met veel ervaring) en geen onderaannemers die tegen een vaste prijs even snel de keuken komen installeren. Daarnaast was er bij de levering/plaatsing van de keuken een kleine kras ontstaan in het blad (van het eiland). Dit was al gepolijst door de bladenleverancier echter Aswa heeft (zonder dat wij dat überhaupt wisten) op eigen initiatief een heel nieuw blad besteld en geleverd. Eigenlijk een service die voor ons niet eens nodig was als ze het ons hadden gevraagd. Dus daaruit blijkt wel dat Aswa voor 100% klanttevredenheid gaat. Enige minpuntje in het proces vonden wij dat wij tijdens de plaatsing van de keuken in een discussie met onze verkoopadviseur (Ralph Hekkers) raakten mbt de opstelplaats van het Quooker boilervat. Dit is uiteindelijk zeer professioneel en pragmatisch opgelost door de installateur (door middel van een service-luikje gezaagd aan de binnenzijde van een kast). Echter, wij vonden het jammer dat wij hierover een onplezierige discussie moesten voeren terwijl achteraf een voor alle partijen zeer passende oplossing voorhanden was. Dit doet echter niet af aan de totaalbeleving. Blijft een 10!
FOTO VAN VINCENT
Keuken in nieuwe woning
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal blij”
Door Vonk op zaterdag 5 okt 2019 19 | vestiging Hilversum
Keuken. Helemaal blij met onze keuken. Alles verliep soepel. Kleine dingen werden snel opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Petra Verstappen op woensdag 4 sep 2019 19 | vestiging Uden
Inmiddels hebben we wegens verhuizingen de vierde keuken van ASWA. Verkoper Tim heeft ons deze keer geholpen. Het is een mooi strak ontwerp. Keuken is nu gezet door vakkundige monteurs. Zeker aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe aankoop”
Door Agnes Grundlingh op dinsdag 3 sep 2019 19 | vestiging Uden
Wij hebben ons nieuwe keuken daar gekocht, Tim Dielemans heeft ons super geholpen met goed advies. Inmiddels is de keuken geplaatst en alles ging goed. Super blij met ons nieuwe ASWA keuken
FOTO VAN AGNES GRUNDLINGH
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Prima bevallen”
Door Vanita op dinsdag 3 sep 2019 19 | vestiging Hilversum
Wij hebben hier voor de tweede keer een keuken gekocht. Wij zijn zeer goed geholpen door Paul! Zeker een aanrader.

Aanvulling ontvangen 4 september 2019: De keuken is eind mei geleverd en gemonteerd. Dit is prima bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service jaren na aankoop”
Door M Damen op maandag 2 sep 2019 19 | vestiging Uden
We zijn zeer vriendelijk en goed geholpen door Ronald de Wit. 7 jaar geleden hebben we ook al een keuken via Aswa gekocht en dat is zo goed bevallen dat we nu voor een nieuwe kraan weer terug zijn gegaan naar de vestiging in Uden. We worden altijd uiterst vriendelijk behandeld en telwoord gestaan. Bovendien krijgen we alle ruimte om alles rustig te bekijken. Als we daar aan toe zijn ronden we de zaak onder het genot van een goed kopje koffie af. Hierbij valt op dat we een eerlijk advies krijgen en er met ons wordt meegedacht voor de beste oplossing.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met eiland”
Door fam. van Geffen op donderdag 29 aug 2019 19 | vestiging Uden
keuken met eiland. wij zijn door Ronald de Wit vakkundig en vriendelijk geadviseerd.

Aanvulling ontvangen 29 augustus 2019: De keuken is al gemonteerd sinds twee maanden maken wij er gebruik van, alles is goed verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige ervaring”
Door Willems op dinsdag 23 jul 2019 19 | vestiging Hilversum
Wij hebben een keuken gekocht bij ASWA Hilversum. De service was van begin tot eind uitstekend. Paul heeft ons zeer goed, prettig, professioneel, uitermate kundig en bevlogen geholpen bij het samenstellen van onze keuken. 'De keuken is in één keer goed en vakkundig geplaatst. Ook de service dat na een maand nog een keer alles wordt nagelopen is als zeer prettig ervaren. Wij genieten elke dag van onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Lovende woorden”
Door Mart Janssen op dinsdag 9 jul 2019 19 | vestiging Helmond
Als je binnenkomt heeft ASWA de uitstraling van een dure zaak. Niets is minder waar. Mijn dochter kocht er een zeer betaalbare keuken van het eigen merk. Alles klopte; de kleursetting, de indeling en het ruimtelijke aspect en de levering. Met dank aan Lars van Rijthoven. Ook na de koop kregen we snel en goed advies van hem. We hadden zelf een gespecialiseerde keukenbouwer, een bekende van ons. Martijn Kallen, ZZP'er uit Melderslo heeft de keuken perfect ingebouwd. Dank aan allen: ASWA, Lars en Martijn, jullie waren super.
FOTO VAN MART JANSSEN
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Melanie Martens-Wolterman op dinsdag 18 jun 2019 19 | vestiging Uden
Volledig nieuwe keuken gekocht. Zeer tevreden over deskundig advies van verkoper Ronald, hij denkt mee en laat verschillende opties zien. Levering van spullen en plaatsing keurig volgens afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Marian op dinsdag 11 jun 2019 19 | vestiging Hilversum
Wat een topbedrijf zijn jullie! Onze verkoper Paul Jansen was echt top!! Wat een enthousiaste man die echt liefde en passie voor zijn vak heeft. Veel geduld en tijd! Zodat alles mogelijk was en dat wij met een goed gevoel de winkel uit liepen. De monteurs waren ook top!! Zeer netjes en zorgvuldig gewerkt. Elke dag als ik de keuken instapt dan denk wauw wat een mooie keuken. Super blij mee!! Als iemand een nieuwe keuken nodig heeft, zal ik jullie zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de keuken”
Door Mariëtte op zondag 2 jun 2019 19 | vestiging Hilversum
Aangezien mijn moeder 12 jaar geleden naar volle tevredenheid een nog steeds mooie Siematic keuken heeft gekocht bij Paul van Aswa keukens zijn wij daar ook terechtgekomen en ook wij zijn heel tevreden. Paul had geduld, op al onze vragen een antwoord en dacht mee. Ook was het gelukkig geen probleem dat wij een marmeren aanrechtblad wilden hoewel dit niet door Aswa geleverd kon worden. Het hele proces van verkoop tot tekentafel en installatie kwam professioneel op ons over en de communicatie is goed.Wij zijn heel blij met onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zijn tevreden”
Door Jos Bruijstens op zaterdag 25 mei 2019 19 | vestiging Helmond
Na de aankoop van ons appartement zijn we op pad gegaan voor onder andere een nieuwe keuken. We hebben diverse zaken in de regio bezocht en zijn zo ook bij Aswa Keukens terecht gekomen. Bas Geerts heeft ons aan de hand genomen en geïnventariseerd wat onze wensen waren. Daarna gekeken of deze wensen ook zouden passen in het appartement, kunnen we de keuken zo maken / bouwen dat het de werkbare eye catcher wordt die we voor ogen hadden? Dat is in de twee sessies die we met Bas hebben gedaan, op papier helemaal gelukt. Onder het prachtig mooie iron coper satin keramiek werkblad hebben we voor een hoogglans witte afwerking gekozen. Om het keukenwerk te verlichten hebben we voor hoogwaardige Siemens apparatuur gekozen en daarbij een Boretti wijnklimaat kast.
Op het einde van de tweede sessie met Bas zijn we het eens geworden over de definitieve vorm van de keuken en niet geheel onbelangrijk, ook over de prijs. We hadden een goed gevoel bij dit alles en waren heel content met onze "keuken op papier". Het inmeten, leveren en plaatsen van de keuken wordt door eigen medewerkers van Aswa gedaan en dat zijn stuk voor stuk vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn en trots zijn op het product wat Aswa maakt en levert. Ook de nazorg is perfect, afspraken worden nagekomen en wij hebben als klant het gevoel dat er maar 1 ding belangrijk is, en dat is dat wij tevreden moeten zijn. En tevreden zijn we. Onze droomkeuken is helemaal zoals we hem beoogt hadden en is de eye catcher geworden die we wilden.
FOTO VAN JOS BRUIJSTENS
Droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Veel aandacht voor de klant”
Door Patricia Martens op dinsdag 21 mei 2019 19 | vestiging Helmond
Wij hebben een keuken gekocht . Onze adviseur was Lars van Rijthoven. We hadden een beeld wat we wilden en Lars heeft ons een paar keer ervan overtuigd om het anders te doen en het resultaat is geweldig ! Zeer professioneel, eerlijk, goede adviezen en een leuk kontakt. Veel aandacht voor de klant.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Lucienne Duymelinck op dinsdag 30 apr 2019 19 | vestiging Helmond
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht, bij de firma ASWA in Helmond. De verkoper die ons geholpen : Nicky Aarts, was zeer professioneel , kundig en behulpzaam, hij had alle tijd voor jou en je vragen. Inmiddels werk ik al enkele weken in mijn nieuwe keuken en ben er super blij mee. Ik zou iedereen, die op zoek is naar een nieuwe keuken, aanraden om bij ASWA langs te gaan voor een deskundig advies
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Kathy Cabrera op maandag 29 apr 2019 19 | vestiging Hilversum
Mijn vriend en ik hebben bij ASWA keukens een keuken gekocht voor onze nieuwbouw woning. Wij kwamen bij ASWA keukens via Google toen ik heel fanatiek opzoek was naar een kookeiland. Vanuit het project kregen wij een keuken maar dit was alles behalve een droomkeuken. Toen wij in Hilversum binnen kwamen werden wij betoverd door de mooie keukens en creaties die er stonden. Onze eerste gesprek met Paul was een beetje gek! Mijn droomkeuken (een kookeiland) werd meteen van de kaart geveegd. Paul adviseerde ons om in dit huis geen kookeiland te plaatsen in verband met de ruimte. Hij zei 'als je een kookeiland neemt moet je het ook goed doen'. Ik had er een dubbel gevoel over enerzijds dacht ik hoezo geen kookeiland!! Anderzijds waardeerde ik zijn eerlijkheid. Zonder angst om een klant te verliezen gaf hij heel eerlijk advies. Zo eigenwijs dat ik was ben ik toch naar de keukenboer van het project gegaan. Hier konden wij een kookeiland plaatsen. De ruimte was niet optimaal maar ze konden aan al mijn wensen voldoen. Ik moest kiezen of mijn zin doordrijven en doorgaan met de keukenboer van het project of naar Paul luisteren die een top ontwerp had waarbij de hoge kasten in de muur vielen en je hiermee een luxe uitstraling creëerde met extra ruimte in de keuken.

Hoe lastig ik het ook vond ik kon de eerlijkheid van Paul erg waarderen. Ondanks dat hij mijn droomkeuken had afgeraden kwam hij wel met top alternatieven! Paul verkoopt je niet zomaar een keuken maar zijn kindje! Het is heel bijzonder om te zien hoe iemand zich zo kan inzetten voor de klant. Elke dag als ik in de keuken sta, ben ik zo blij dat ik bij Paul de keuken heb gekocht. Alles in de keuken klopt! Het is Luxe, effectief en alles behalve standaard! In de toekomst kom ik zeker terug bij ASWA keukens en nu maar hopen dat de keuken groot genoeg is voor een kookeiland :)

Wat ik ook nog kwijt wil is de top service van ASWA keukens. Wij kregen frontjes met klein beschadigingen. Krasjes aan de voorkant van de frontjes. Er werd gebeld voor een afspraak en zonder gedoe werden de beschadigde frontjes vervangen. Ik ben erg tevreden over de service en de snelheid waarmee alles werd afgewikkeld!

Wij willen Paul Jansen, de monteur van ASWA keukens en de servicedeskmedewerkers enorm bedanken! Onze keuken is een plaatje waar wij elke dag weer van genieten!
FOTO VAN KATHY CABRERA
Plaatje van een keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Herma en Henk van der Putten op woensdag 17 apr 2019 19 | vestiging Helmond
Kopen bij ASWA is ons goed bevallen. Mooie collectie van kwalitatief zeer goede keukens. Ook de organisatie erom heen werkt prima. Belangrijk in de voorfase van beslissen is een goede advisering. Daar hebben we aan Lars van Rijthoven een hele goede gehad. Vakkundig, meedenkend, alternatieven aandragend, en prettig in de omgang. Maar andere medewerkers willen we zeker niet te kort doen. Met ASWA in zijn totaliteit hebben we goede en prettige ervaring.
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Herma en Henk, Vriendelijk bedankt voor uw positieve review. Leuk om te lezen dat u zo tevreden bent! Namens Stephanie, webcare ASWA
Reactie of foto toevoegen
“Veel dank”
Door H&I Berger op zaterdag 6 apr 2019 19 | vestiging Helmond
We hebben een keuken gekocht met een kookeiland. We hebben een prachtig ontwerp gekregen van Lars van Rijthoven, de verkoopadviseur. Hij heeft niet alleen een prachtig ontwerp gemaakt waar we nooit zelf aan hadden gedacht, hij heeft ons ook in alle rust laten kiezen uit alle mogelijke kleuren en daarbij van een degelijk en doordacht advies voorzien. Inmiddels is de keuken geplaatst en genieten we er elke dag van. Dank verkoopadviseur, Lars
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Ljm Schroeder op maandag 1 apr 2019 19 | vestiging Helmond
We hebben bij ASWA een keuken gekocht. Zelfs na 5 jaar nog steeds goede service bij problemen met keukenkastjes. Helemaal top!
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Corinne van Hameren op woensdag 27 mrt 2019 19 | vestiging Hilversum
Ik heb een mooie keuken gekocht bij Aswa. Super service en dienstverlening. Ook als het niet even loopt zoals gepland. Kan iedereen Aswa aanbevelen. Ook omdat er sprake is van een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische keuken”
Door Bas gosman op dinsdag 26 mrt 2019 19 | vestiging Hilversum
Keuken, er is samen met ons mee gedacht over de juiste oplossing voor de ruimte die we te beschikking hadden en er is echt een fantastische keuken geplaatst door Aswa!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door ed meijer op dinsdag 26 mrt 2019 19 | vestiging Helmond
keuken. prima informatie bij aankoop. correcte levering.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door M. Baaij op zondag 10 mrt 2019 19 | vestiging Helmond
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Aswa Helmond. Wij zijn door Lars heel goed geholpen en geadviseerd. Wij hebben totaal geen druk ervaren om een beslissing te nemen, wat we bij veel andere keukenleveranciers wel ervaren hebben. Montage is naar wens uitgevoerd. In eerste instantie een verkeerde kast geleverd en gemonteerd , dit is een aantal weken later netjes opgelost. Wat wij erg jammer vonden is dat het bij Aswa niet mogelijk was om ook het voorbereidende werk uit te laten voeren, waardoor we zelf nog naar iemand op zoek moesten.
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste M. Baaij, Bedankt voor uw feedback en wat fijn dat u zo tevreden bent. Nog veel plezier van uw keuken gewenst! Namens Stephanie, webcare ASWA webcare@aswakeukens.nl
Reactie of foto toevoegen
“Goed bevallen”
Door Saskia op vrijdag 1 mrt 2019 19 | vestiging Helmond
Door verkoper Vincent zijn wij geholpen met het ontwerp van onze nieuwe keuken. Wij hebben nu onze droom keuken! Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit en uitstraling van de keuken. Goed merkbaar is dat de klanttevredenheid erg belangrijk is voor Aswa, zeer vriendelijk, vakkundig personeel welke goede service verlenen.
Kortom: dikke aanrader!

Aanvulling ontvangen 4 maart 2019: De keuken is al geleverd en gemonteerd. Dit is goed bevallen. Vakkundig personeel. De greeplijsten ontbraken bij de monteren. Deze zijn ze alsnog later komen plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door leo sanders op vrijdag 22 feb 2019 19 | vestiging Helmond
wij hebben een keuken gekocht zijn zeer tevreden en zouden andere mensen zeker aan raden daar te kopen
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Luuk op maandag 18 feb 2019 19 | vestiging Helmond
Goede begeleiding gekregen bij de aankoop van de keuken. Voelde vertrouwd aan zonder de vervelende druk die soms bij andere keukenzaken op je wordt gezet. Goede begeleiding bij het verdere proces en de installatie ging ook perfect. Heel tevreden met Aswa!
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate goede begeleiding”
Door Wil Wijers op zaterdag 16 feb 2019 19 | vestiging Helmond
Wij hebben bij ASWA Helmond een Siemens keuken gekocht en zijn daar heel tevreden mee. Van begin tot het eind heeft ASWA ons uitermate goed begeleid bij de aanschaf van deze keuken. Zo bracht Bas Geerts ons op het idee om de ruimte in onze keuken anders te benutten dan wij tot dan toe in gedachte hadden. Dat heeft er uiteindelijk toe geleid dat wij nu elke dag met plezier gebruik maken van onze keuken. Ook nádat de koop gesloten was werd door het bedrijf de tijd genomen om de details door te spreken en de laatste keuzes te maken. Ook de installatie werd vakkundig en zonder het veroorzaken beschadigingen uitgevoerd. Wij raden ASWA keukens Helmond van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door Familie Putman op woensdag 13 feb 2019 19 | vestiging Hilversum
Wij hebben hier een keuken gekocht en zijn daar Super geholpen. Vakbekwaam en goede begeleiding van de keuze en aanschaf van de producten. Mooie schowroom en zeer vriendelijke personeel. Zou Aswa zeker aanraden aan vrienden en kennissen.
Reactie of foto toevoegen
“Klant is niet belangrijk”
Door Frank op donderdag 7 feb 2019 19 | vestiging Helmond
Tijdens onze twee bezoeken bij Aswa te Helmond werden we vriendelijk geholpen. De verkoper heeft de tijd genomen om ons te helpen en kwam zelf met goede oplossingen/ideeën. Tot op dat moment een goed gevoel. De vervelende situatie ontstond 3 dagen vóór de levering. Aswa verwacht het gehele bedrag overgemaakt te krijgen alvorens de keuken geplaatst wordt. Ook een aanbetaling wordt niet geaccepteerd. Ter goeder trouw het aanzienlijke bedrag overgemaakt. Op de dag van plaatsing bleek dat Aswa adverteert met 'eigen' monteurs. Dit is echter niet het geval. Dit zijn ingehuurde monteurs. Waarom zet je dit op je site als het niet klopt? Tegen de afspraak in werd er een inbouw-vaatwasser geleverd. De verkoper heeft ten tijde van de tekening geen vaatwasser getekend in de keuken. Die kwam namelijk in de bijkeuken. Dat dit dus geen inbouw moest zijn was al 3 maanden duidelijk. Na levering werd mij kenbaar gemaakt dat Aswa 'niet doet' aan stand alone apparatuur. is mij gedurende onze twee gesprekken niet verteld. De verkoper was op vakantie dus Aswa kon dit probleem niet oplossen. Blijkbaar kan een andere medewerker de klant niet te woord staan. Ik heb 3 emails gestuurd waarop niet gereageerd is. 4 keer niet teruggebeld, nadat wel beloofd is dat ik teruggebeld word. Zelfs nadat ik een ultimatum gesteld heb dat ik binnen 24 uur teruggebeld wil worden met een passende oplossing is er geen contact opgenomen. De verkoper heeft vanaf zijn vakantie adres de moeite genomen dat hij niks voor me kan betekenen, en dat ik dan maar even een frontje en een greep op mijn vaatwasser moet zetten. Dan zou het probleem volgens de verkoper opgelost zijn. Eigen kosten uiteraard. Het stoot mij tegen de borst dat er met een dergelijke arrogantie gereageerd wordt, ik geen respons op mijn herhaaldelijke emails kreeg, niet teruggebeld werd, en geen enkele vorm van meedenken getoond werd. De sale maken is belangrijk voor Aswa, de klant zeer zeker niet.
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Heel vervelend om te horen dat uw ervaring niet geheel positief is geweest. Bij de afhandeling van uw melding hebben we zeker een fout gemaakt door zaken te lang te laten liggen, mede omdat de adviseur met vakantie was, dat is inderdaad niet acceptabel. Dit hebben we intern besproken en direct actie ondernomen om dit soort irritaties in de toekomst te voorkomen. De klant is namelijk zeer zeker wel belangrijk voor ons.

Een inhoudelijke reactie;
De vaatwasser welke in uw order staat is inderdaad een inbouw vaatwasser. Vrijstaande vaatwassers komen niet voor in ons assortiment en staan ook niet in onze showroom. Heel vervelend dat daarover een misverstand is ontstaan en door samenloop van omstandigheden ook nog tot deze irritatie heeft geleid. Overigens kan deze vaatwasser wel als vrijstaand geplaatst worden door er een frontje met greep op te plaatsen, wat ondertussen ook gebeurd is. Wij werken overwegend met eigen monteurs met daarnaast een vaste kern van monteurs die vrijwel wekelijks voor ons werken en exact weten wat van hen verlangd wordt. Die nuance hebben we inmiddels ook in de tekst op de website aangebracht. Los van uw opmerking over de vaatwasser, is uw keuken verder zonder enkel restpunt opgeleverd.

Zoals eerder aangegeven dienen we adequaat te reageren. De adviseur heeft na zijn vakantie contact met u gezocht om 'de kou uit de lucht te nemen'. U heeft per mail laten weten dat dit verder geen verschil gaat maken in uw klantbeleving. We respecteren dit. Mochten er in de toekomst zaken zijn waar u ons voor nodig dan zullen we er voor u zijn.

Namens Stephanie, webcare ASWA
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door B. van Delft op donderdag 10 jan 2019 19 | vestiging Helmond
voor het kopen van de keuken voor ons nieuwbouw huis zijn wij via kennissen terecht gekomen bij ASWA Helmond. We zijn hier vanaf het eerste moment super geholpen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen maar uiteindelijke wel een ontwerp waar we nooit zelf op gekomen waren! We hebben nu een hele mooie keuken met veel ruimte om nog lang van te genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Isabella Romano op maandag 7 jan 2019 19 | vestiging Helmond
I've bought a complete kitchen from the project to the installation. I've got all the help I needed from Lars van Rijthoven and team. The final project exceeded my expectations in layout and functioning. Team was always available and paid attention to important details. I do recommend Aswa Keukens to everyone.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Pascal op maandag 24 dec 2018 18 | vestiging Helmond
Zeer tevreden over de geweldige service! Direct een mooie prijs met bijpassende service!
Reactie of foto toevoegen
“Complete inbouw keuken”
Door fam. engels op vrijdag 21 dec 2018 18 | vestiging Helmond
Complete inbouw keuken bij ASwa Helmond gekocht in bij Huib. Met ons eigen plan naar Aswa gegaan en met Huib uitgewerkt. Hij gaf zeer goede alternatieve voor de indelingen, waar wij erg tevreden mee zijn. Huib is een rustige verkoper en geen opdringer. Toen we enkele veranderingen wat apparaten betreft wilde hebben was dit geen probleem. Hij gaf een goede begeleiding voor het verder verloop , zorgde tijdig voor de installatie tekeningen. De Aswa keuken was door ons besteld en Huib maakte geen problemen dat we de keuken pas 18 maanden later lieten afleveren. De installatie is vlekkeloos verlopen alles was gelijk goed. Dus goede afbouw monteurs. De nazorg was goed Huib heeft ons na de plaatsing de volgende dag gebeld of alles naar wens was. En enkele weken later heeft hij nog eens gebeld of alles goed was.
Wij raden Aswa keukens in Helmond overal aan.
FOTO VAN FAM. ENGELS
Reactie of foto toevoegen
“Had beter gekund”
Door C. van Helvoort op woensdag 7 nov 2018 18 | vestiging Uden
Keuken is prachtig! Echter door fouten in de offerte kwamen er telkens kosten bij. Zo was een buizenset van 150 euro voor de afzuiging vergeten. Kan klant niet weten, maar ondanks afgesproken totaalprijs kwamen de kosten er net voor de levering wel bij. Ook slechte voorlichting: smalle passtukken zouden in kunststof zijn ter kostenbesparing. Bleek zijkant van de koelkastkast ook wit kunststof, geheel in beeld dus moest worden aangepast naar hout in de kleur gelijk met frontjes: weer 200 euro bijbetalen. Overigens hebben we zelf ook een meetfout gemaakt en dus extra koelkastkast a € 1000,- moeten bijbestellen, dit kwam uiteraard voor onze eigen rekening en valt dus logischerwijs buiten deze opmerkingen. Bij de afdeling planning schoven ze voortdurende vertraging in levering af op de leverancier, hetgeen niet bleek te kloppen en waarvoor later excuses is aangeboden. Aangezien wij als klant bij Aswa niet op juistheid van offerte en prijs konden vertrouwen, absoluut niet aanbevolen aan vrienden en kennissen.

Aanvulling ontvangen 20 december 2018: Na het plaatsen van een review heeft ASWA de kwestie alsnog opgelost middels een compensatie door een mooie keukenmachine. Wij zijn blij met dit gebaar.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Rick van Nistelrooy op woensdag 9 mei 2018 18 | vestiging Uden
Fijne ervaring en een goede klik met onze verkoopadviseur. Eerlijk advies en een prachtig ontwerp, iets waar we zelf nooit op waren gekomen én binnen ons budget. De opstellingen in de showroom lieten een goed beeld zien van de mogelijkheden. Zo hebben we heel wat rondjes gelopen om de juiste apparatuur en kleuren uit te kiezen... Maar het is gelukt en nu de keuken er staat is ie nog veel mooier dan gedacht! Met dank aan het geduld van Julia onze verkoopadviseur, en Peer de monteur voor het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk opgelost”
Door Daniella van Walraven op dinsdag 30 jan 2018 18 | vestiging Hilversum
Onze keuken is in eerste instantie heel slecht geïnstalleerd. Dit kwam enerzijds door slordige installatie door (door Aswa ingehuurde installateurs die ik niet competent vond) in combinatie met fouten die zijn gemaakt bij het kopen van de keuken (verkeerde koelkast, wandplank die niet geschikt was bijv) waardoor onze koelkast deuren niet recht naast elkaar stonden/de lijn niet doorliep. Er waren frontjes verkeerd geboord, de afzuigkap-afvoer was verkeerd geïnstalleerd door de bouwer waardoor de uitgezochte wasemkap niet paste omdat dit door Aswa niet correct was getekend (nieuwbouwhuis). De installatie was op 11 december 2017 en na veel discussie en ge heen-en weer per mail waarvan ik vond dat Aswa niet haar best deed de fouten zo snel mogelijk te herstellen hadden wij eind december een afspraak (op ons initiatief) met de filiaalmanager. Deze heeft onze lijst met punten doorgesproken en het zou allemaal eind januari zijn opgelost. Al die tijd hadden wij geen wasemkap en dat is behoorlijk lastig als je gas zowat uitwaait. Uiteindelijk nadat wij zelf weer boos contact hebben opgenomen eind januari kwam een goede monteur van Aswa zelf (binnen 3 werkdagen) en was de nieuw bestelde wasemkap er. Deze monteur heeft alles in 1 dag keurig opgelost en Aswa is ons enigszins tegemoet gekomen door een ontbrekende achterwand voor ons te voldoen. Al met al is het uiteindelijk opgelost, maar ik hoop dat Aswa bij andere klanten met soortgelijke problemen zich meer inspant om het snel op te lossen en klantvriendelijkheid op nummer 1 zet. Fouten maken mag, dat begrijp ik, maar mijn vertrouwen in Aswa was echt even weg.
FOTO VAN DANIELLA VAN WALRAVEN
Vier deurtjes
Reactie of foto toevoegen
“Goed geslaagd”
Door Moniek Biesaart op woensdag 16 nov 2016 16 | vestiging Helmond
We dachten dat we met ons budget niet konden slagen bij Aswa keukens. Toch gaan kijken in de mooie showroom van Helmond en daar werden we goed geadviseerd door Huib. Wat er allemaal mogelijk was met ons budget en hij had tevens goede tips: waar wij zelf nog niet aan gedacht hadden (materialen en positie apparatuur). Er werd netjes gewerkt door de vakkundige monteurs en zijn erg tevreden met het mooie eind resultaat!
FOTO VAN MONIEK BIESAART
Mooi eindresultaat van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Na zoveel jaren nog steeds bedankt”
Door Marianne van Schilt op zondag 30 okt 2016 16 | vestiging Helmond
De 1e keuken voor Robbert getekend in Uden in 1993. Hij heeft iets moois gemaakt van onze hele kleine keuken. Toen al een hoogglans wit keuken zonder handgrepen. Al vele jaren kook ik voor veel gasten en heeft hij mijn keuken zo efficiënt mogelijk gemaakt. Kan weer helemaal blij worden van mijn keuken. Chapeau, kom zeker weer bij je terug als ik afscheid moet nemen van mijn zo vertrouwde keuken. Na zoveel jaren nog steeds bedankt.. Groet uit Uden
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Gonnie van den Baart op dinsdag 20 sep 2016 16 | vestiging Helmond
We hebben een keuken gekocht bij Aswa Helmond. Bij oplevering van huis bleek dat de keuken nog niet was opgeleverd. Service van Aswa Helmond gebeld en vertelt wat we niet goed vonden. We hebben monteur Ramon de Leijer van Aswa Helmond gehad en die heeft alle fouten voor ons hersteld. Wij zijn heel tevreden over de werkzaamheden van Ramon, hij is een kwaliteitsmonteur.
Reactie of foto toevoegen
“Alle moeite gedaan”
Door René PH op donderdag 30 jun 2016 16 | vestiging Uden
Een correctie is hier op zijn plaats. Naar aanleiding van eerdere mijn reaktie op deze site heeft ASWA keukens contact met mij opgenomen. Het blijkt dat de offerte voor het vervangen van alle frontjes was gestuurd, omdat de originele frontjes niet meer leverbaar waren door fallissement van de fabrikant van de frontjes (worden dus niet door Siematic gemaakt). Dit was er toen niet bij verteld, anders had ik er alle begrip voor gehad. Men heeft alle moeite gedaan om mijn frontje alsnog te vervangen en heeft een leverancier gevonden die exact dezelfde frontjes kan maken. Helemaal super! Exact de goede maat en zelfs exact de juiste kleur. Geen verschil te zien. Helemaal super.

Eerdere ervaring van 29 maart 2016: Complete keuken (Siematic) gekocht. Prima geregeld. Goed ontwerp. Vlekkeloze installatie. Uitstekende monteurs. Alles in één keer geleverd. Toen, na 5 jaar, de bekleding van 1 deurtje los raakte (grote luchtbel erachter) werd dit redelijk snel (binnen enkele weken), en grátis, vervangen. Helaas gebeurde hetzelfde enkele weken later (toen de monteur het 1e deurtje kwam vervangen) ook met een 2e deurtje. De monteur zou het doorgeven en ik had erbij vermeld dat het niet gratis hoefde, als het maar opgelost werd. En was was de oplossing van ASWA? Een offerte van €2000,- om alle frontjes te vervangen, want opeens was een nieuw frontje niet meer leverbaar. Erg jammer ASWA, een gemiste kans.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Dekker op dinsdag 10 mei 2016 16 | vestiging Hilversum
Wij zijn bij de locatie in Hilversum geweest en zijn erg goed geholpen. Ze denken goed mee en geven je de tijd om na te denken. We hebben geen gekke prijzen op onze offerte gekregen, maar gewoon een normale prijs dicht in de buurt van wat wij begroot hadden voor onze keuken. Bij meerdere keukenzaken krijg je vaak een offerte met een prijs die het dubbele is van wat je begroot hebt en waar dan ineens de helft vanaf gaat onder het mom van "korting". Bij Aswa is dit dus niet het geval en krijg je meteen een behoorlijk goede prijs. Offerte wordt duidelijk uitgelegd en mag je mee naar huis nemen. Bij Aswa werken vriendelijke mensen die correct en snel handelen en ik zou Aswa zeker aanraden.

Naschrift 20 januari 2017: Plaatsing van de keuken is goed gegaan. Er moeten nog een paar dingen nageleverd worden. Dit wordt netjes opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door S. Venema op vrijdag 15 jan 2016 16 | vestiging Helmond
Na veel keukenzaken bezocht te hebben uiteindelijk ook bij ASWA binnen gelopen op aanraden van anderen. In Helmond ben ik erg goed geholpen, ik wist al heel goed wat ik wilde hebben en samen met (adviezen van) de verkoper een keuken samengesteld. Ook fijn is dat de verkoper totaal niet opdringerig was (een groot verschil met de andere zaken waar ik geweest ben). Het is uiteindelijk wel wat duurder geworden dan de bedoeling was, maar de keuken is nog beter dan ik me had voorgesteld. Ook het monteren gebeurd met veel zorgvuldigheid. Bij levering miste een greeplijst die vandaag is geplaatst waarbij de monteur meteen een paar puntje die ik ben tegengekomen perfect heeft opgelost! Ik ben erg blij dat ik bij ASWA de keuken heb gekocht, want de service die ze leveren kom je nog maar zeer zelden tegen. Al helemaal voor een "starter" keuken in de lagere prijsklasse.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoopervaring”
Door Iwan M. op zondag 3 jan 2016 16 | vestiging Dordrecht
Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht waarvan Aswa de projectleverancier is. Bij Aswa in Dordrecht hebben wij fijne gesprekken gehad met Jan Hess en heeft hij met zijn klantvriendelijkheid, inzicht en advies ons over de streep weten te trekken om de keuken bij hun af te nemen. Wij zijn wel eerlijk geweest bij ons eerste gesprek dat we ook een afspraak hadden in Duitsland bij een keukenboer, en dat we daar ook eerst op wilden wachten. Helemaal geen probleem voor deze beste man, en ook nadat we dit aangegeven hadden, was er totaal geen opdringerig gedrag van hem. Hij heeft ons ook uitstekend geadviseerd en meegedacht hoe we bepaalde dingen het beste konden doen. Wij zouden Aswa zeker aanraden!!
Reactie of foto toevoegen
“Aanraden is zonder meer mogelijk”
Door A.B. op woensdag 28 okt 2015 15 | vestiging Hilversum
Voor mijn nieuwe keuken heb ik me eerst via Google georiënteerd en daarna ben ik in een aantal keukenzaken wezen kijken. Uiteindelijk heb ik besloten om met Aswa in Hilversum in zee te gaan en met name wil ik de heer Ralph Hekkers bedanken voor zijn uitstekende begeleiding. Over de klantvriendelijkheid en de service ben ik zeer tevreden, de levering was zoals afgesproken en is correct verlopen. Een paar kleine toevoegingen zijn zonder problemen nageleverd. Gezien mijn ervaringen kan ik Aswa zonder meer aanraden voor de prijs/kwaliteit verhouding en voor de goede service. Wat ik ook heel prettig vond is dat er duidelijkheid is over de kosten en dat ze niet met een onzin prijs starten.
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijkheid staat hoog in vaandel”
Door Mevr. Verhoef op dinsdag 21 apr 2015 15 | vestiging Hilversum
Voor onze nieuwe keuken zijn we bij meerdere keukenleveranciers in de buurt wezen kijken en op aanraden van mijn zwager hebben we ook de showroom van Aswa keukens in Hilversum bezocht. We hebben voor Aswa gekozen om de ruime keuze en de goede service. Ook de prijs/kwaliteit verhouding was goed. De levering is prima verlopen, en wat kleine dingetjes die nog gedaan moesten worden na de plaatsing zijn direct opgepakt en naar volle tevredenheid opgelost. Bij Aswa staat de klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.
Reactie of foto toevoegen
“Volmondig voor Awa gekozen”
Door Maria S. op woensdag 25 mrt 2015 15 | vestiging Helmond
We hebben ons ook georiënteerd bij andere keukenleveranciers, maar volmondig voor Aswa gekozen. Met name de betrouwbaarheid en het goede meedenken waren voor ons belangrijk. Ook de uiteindelijke prijs viel ons niet tegen. De klantvriendelijkheid en de service zijn uitstekend en de levering is goed verlopen. Binnen een week werd er een deurtje kapot gemaakt door een logé, en dit is keurig door Aswa vervangen, een prima service. Over de kwaliteit van de keuken ben ik heel tevreden, alleen heb ik nog een vraag over het composiet aanrechtblad, hoe kun je dit het beste schoonhouden om de glans te behouden, ik zal hierover binnenkort even met Aswa over bellen.
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Allereerst bedankt voor uw beoordeling! Wat betreft uw aanrechtblad, wellicht heeft u iets aan de volgende tips: http://www.aswakeukens.nl/over_aswa/tips___trucs/HOE_ONDERHOUD_IK_MIJN_COMPOSIETEN_WERKBLAD_.html?id=3214.
MVG Kim van Lieshout
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens ASWA Keukens
aDordrecht (5 ervaringen), Mijlweg 53c, 3316 BE Dordrecht, tel 078 - 632 12 80
bHelmond (54 ervaringen), Zuiddijk 18, 5705 CS Helmond, tel 0492 - 54 81 86
cHilversum (21 ervaringen), 2e Loswal 3, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 15 75
dUden (18 ervaringen), Rondweg 101, 5406 NK Uden, tel 0413 - 24 15 95
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.