Feedback
9,4

ASWA Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.aswakeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van ASWA Keukens
Vertrouwd in uw keuken. Dat is ASWA Keukens. Op basis van een goed advies vertalen wij uw wensen naar een mooi, maar vooral ook functioneel keukenontwerp. Wij weten uit ervaring: in een keuken naar uw smaak zult u zich thuis voelen, in een doordachte keuken is het prettiger koken. Met de laatste trends op kookgebied, de nieuwste technieken en de beste indeling, alles afgestemd op uw lifestyle, keukengebruik en budget. Als familiebedrijf met eigen monteurs kunnen wij u zowel met ons huismerk als met A-merken altijd met een persoonlijk keukenadvies op maat bedienen.

Familiebedrijf. ASWA Keukens is als familiebedrijf groot geworden door mond-tot-mond reclame. Dat merkt u vooral door de betrokkenheid en de financiële betrouwbaarheid die hiervoor kenmerkend is. En met ruim 40 jaar ervaring bent u ook verzekerd van de juiste vakkennis.

Deskundige monteur. Eigen monteurs, aangevuld met een vaste groep externe monteurs, verzorgen de montage van onze keukens. Door in- en externe opleidingen weten zij als geen ander de hoge ASWA-standaarden in de praktijk te brengen. Korte lijnen met de collega’s van planning en inkoop zorgen ervoor dat de keuken perfect wordt geplaatst.

Huismerk. Met ons huismerk SilverLine hebben we een actueel modellenprogramma. We kiezen voor de mooiste materialen en kleuren afgestemd op de laatste ontwikkelingen. Bijvoorbeeld de nieuwe lade van het merk Hettich, actuele frontkleuren, nieuwe frontafwerkingen voorzien van laserkanten, mooie houtselecties in beits en lakafwerkingen.

A-merken. We hebben diverse soorten keukens in onze collectie, variërend van landelijke keukens tot aan design keukens. In elke showroom van ASWA Keukens vindt u de keukencollectie van het merk SieMatic. Ook op het gebied van inbouw apparatuur vindt u alle bekende A-merken als bijvoorbeeld Gaggenau, Miele en Siemens.

Keukenadvies op maat. Bij het kiezen van de juiste keuken is het belangrijk om rekening te houden met de beschikbare keukenruimte, de logistiek in uw keuken, uw budget, leefgewoontes, gewenste sfeer en ga zo maar verder. Er zijn dus veel keuzes te maken in een keuken. ASWA keukens neemt graag de tijd om de keuken optimaal aan uw situatie aan te passen. De keuken is immers de spiegel van uw persoonlijkheid. Kom langs in onze showroom. Of, nog beter, maak een afspraak met een van onze keukenadviseurs.
Ervaringen
Er zijn 141 ervaringen over ASWA Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren104 ervaringen
4 sterren27 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster0 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Esther Stegers op vrijdag 30 sep 2022 22 | vestiging Helmond
Nieuwe keuken gekocht. Er werd door Lars goed meegedacht.
FOTO VAN ESTHER STEGERS
Reactie of foto toevoegen
“Prettige geadviseerd en mooie keuken”
Door Familie de Greef op zaterdag 17 sep 2022 22 | vestiging Helmond
Na bij 'n aantal andere keukenzaken te zijn geweest kwamen we bij Aswa, waar we heel goed en prettig geadviseerd werden, na het plaatsen van de keuken waren er nog enkele opleveringspunten, deze zijn door Aswa naar volle tevredenheid opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met onze keuze voor ASWA”
Door Martien Jansen op vrijdag 16 sep 2022 22 | vestiging Helmond
We hebben een nieuwe keuken met kookeiland gekocht in coronatijd. Door onze adviseur, Lars van Rijthoven, is dit een succes geworden! Via Zoom steeds onze wensen besproken die door Lars in een 3-D tekening werden gezet. Lars luistert goed naar je wensen en vertaalt deze in de mogelijkheden. Resultaat een keuken waar we blij mee zijn en waarvan alle bezoekers zeggen dat we een mooie keuken hebben. Kortom heel blij met onze keuze om bij ASWA de keuken te kopen en dank aan Lars van Rijthoven voor zijn goede adviezen.
Reactie of foto toevoegen
“Een prettig contact en afspraken worden nagekomen”
Door mark op woensdag 7 sep 2022 22 | vestiging Helmond
Vanaf het begin zijn we goed ontvangen door Iris. We wisten in welke opzet we de keuken wilde hebben en zij heeft ons geholpen bij de keuze van de kleuren en de materialen. Ook het contact daarna hebben wij als prettig ervaren. We hadden tussentijds nog wat vragen en aanpassingen en dit is goed opgepakt. Na de levering van de keuken zijn we netjes na gebeld of alles ook is geleverd en gemonteerd zoals verwacht.
FOTO VAN MARK
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Ruben op dinsdag 6 sep 2022 22 | vestiging Helmond
Een zeer positieve ervaring bij ASWA Keukens. Vincent heeft ons erg goed geholpen, de tijd genomen om te luisteren naar onze wensen en de verschillende opties te laten zien. Hij werkt snel en is goed bereikbaar. De opties voor keukens zijn uitgebreid en mooi. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Mies van den Boomen op vrijdag 12 aug 2022 22 | vestiging Helmond
Keuken gekocht met goed advies. Plaatsing keurig gedaan en de mankementen netjes opgelost. Binnen een redelijke tijd.
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Fam Blok op zondag 31 jul 2022 22 | vestiging Helmond
Zeer vriendelijke ontvangst door Vincent Nissen, ondanks de drukte had Vincent alle tijd voor ons om al onze wensen helder te krijgen. Na de aankoop begon het lange wachten en eindelijk was daar dan de dag van levering. Alle apparatuur zat erbij, de keuken is door Daan Kooken zeer profesioneel geïnstalleerd. Uiteindelijk heeft dit er voor gezorgd dat wij nu in het bezit zijn van onze droomkeuken. Wijzigen ASWA Keukens zeer zeker bij onze vrienden en kennissen aanraden.
FOTO VAN FAM BLOK
Reactie of foto toevoegen
“De klant is koning”
Door Paul de Lau op donderdag 21 jul 2022 22 | vestiging Helmond
We hebben een mooie Siematic keuken gekocht, zijn perfect geholpen en begeleid door Huub en ook alle andere mensen binnen ASWA Helmond. Levertijd, (grote) wijzigingen, service, montage, informatie, deskundigheid, alles tot in de puntjes geregeld en naar onze zin geregeld. Niets teveel gevraagd, klant is koning en afspraak is afspraak! Waar maak je dit nog mee tegenwoordig! Al eerder een ASWA keuken gekocht en bij een volgende keer zeker weer.
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar tevreden”
Door Tanja Geelen op donderdag 21 jul 2022 22 | vestiging Helmond
Wij hebben bij Aswa Helmond een nieuwe keuken gekocht. Vanaf het moment dat we daar binnen stapten tot aan het moment van oplevering van de keuken zijn we alleen maar tevreden. Alles is naar wens verlopen.
FOTO VAN TANJA GEELEN
Reactie of foto toevoegen
“Compleet nieuwe keuken”
Door Ashish Harde op zaterdag 9 jul 2022 22 | vestiging Helmond
Very helpful and friend advisor. Appreciate their time to study and provide soultion for the kitchen. Specially Vincent.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Dennis op vrijdag 8 jul 2022 22 | vestiging Helmond
Top geholpen door Vincent. Hele traject prima doorlopen, er wordt goed meegedacht en gezocht naar oplossingen. Prijs is uitstekend; meteen inzichtelijk met een eerste offerte, en geen truukjes of afdingen of "nu tekenen" korting. Er wordt in de marge afgerond, en daar moet je het mee doen. Precies zoals het hoort! Het kan ongetwijfeld ergens goedkoper, maar het kan ook op de meeste plekken heel veel duurder zijn we achter gekomen in onze zoektocht. Na onze eigen fout was het plaatsen van de keuken lastig. Maar de heren hebben het er prima in weten te krijgen, terwijl het érg krap was, nogmaals, door onze eigen fout. In één dag.
Showroom is groot en goed ingericht. Echt niks te klagen over ASWA Helmond en wij zijn dan ook zeer tevreden met de uiteindelijke keuken.
Reactie of foto toevoegen
“We genieten volop van de keuken”
Door Claudia Barten op donderdag 7 jul 2022 22 | vestiging Helmond
In Helmond heel fijn en vakkundig geholpen. Lars heeft alle tijd genomen om onze wensen te inventariseren en heeft op basis daarvan een ontwerp gemaakt dat we zelf nooit hadden kunnen bedenken. Inmiddels is onze keuken geplaatst en genieten we volop van een keuken die niet alleen erg mooi is om te zien maar ook enorm praktisch is.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Martin en Ivonne op maandag 20 jun 2022 22 | vestiging Helmond
In december 2021 de keuken besteld, onze ervaring met de verkoper Dhr Lars van Rijthoven was zeer prettig. Er werd goed geluisterd naar onze wensen, Lars dacht mee en kwam met goede adviezen en ideeën. Lars reageerde snel op vragen als wij deze stelden via de mail, was goed bereikbaar en altijd goede zin. De plaatsing is gedaan in mei door Jochem Mennen, wat een vakman! Harde werker, deskundig, nauwkeurig, en meedenkend, en vriendelijk. Vandaag is de achterwand geplaatst door Tim Bijsterveld. Ook deze man werkt zeer nauwkeurig en netjes. Wij zijn ontzettend blij met deze bovengenoemde 3 vakmensen, en wij wensen alle klanten dit team toe, voor het kopen en installeren van uw nieuwe keuken.
Hartelijke groet, Fam Vos Helmond
Reactie of foto toevoegen
“Vakmanschap”
Door Jony van ettinger op donderdag 16 jun 2022 22 | vestiging Helmond
Wij zijn fantastisch geholpen bij het ontwerpen van de keuken. Alles klopte zoals wij het in gedachten hadden. Het afleveren van de keuken en daarna de installatie wat vakmanschap!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Koppers op zaterdag 11 jun 2022 22 | vestiging Helmond
De keuken is prachtig geworden. Geen verrassingen of gekke dingen bij de plaatsing. De verkoper Bas was eerlijk, ontspannen, deskundig en stemde goed af op onze wensen. De ontvangst in de showroom was gastvrij en relaxed.
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie en perfecte nazorg”
Door Fam. van Haarlem op vrijdag 10 jun 2022 22 | vestiging Helmond
Het is voor ons de tweede keer dat wij een keuken bij ASWA Helmond kopen. En net zoals de 1e keer is alles fantastisch gegaan. De tijd die voor je wordt vrijgemaakt bij het uitzoeken van de keuken. Er wordt direct een offerte met tekening voor je gemaakt. Deskundigheid, geduld en het meedenken van de verkoper, in ons geval Huub Leijssen, was super! Eerlijke en meteen een scherpe prijs en onder het ons gestelde budget! Levering en montage keuken precies volgens afspraak. Kundige monteurs, werkten keurig en gebruikten bescherming voor onze keuken. Nazorg perfect! Goede communicatie! Kortom voor ons de ritten vanuit Maastricht meer dan waard. Hoewel het waarschijnlijk onze laatste keuken zal zijn zouden we een volgende keer zeker weer naar ASWA gaan. Is iedereen aan te raden.
FOTO VAN FAM. VAN HAARLEM
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Chantal van de Pol op woensdag 8 jun 2022 22 | vestiging Helmond
Bij Iris een nieuw keukeneiland voor de bestaande keuken gekocht, we zijn erg tevreden over haar aanpak, haar verfrissende ideeën en het meedenken om het nieuwe eiland te integreren met de rest van de keuken. Iris communiceert duidelijk met een no-nonsense aanpak. Nogmaals dank Iris voor je hulp!
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk erg tevreden”
Door L. Sommers op vrijdag 3 jun 2022 22 | vestiging Uden
Na aanschaf van keuken van 24.000 euro blijkt er veel aan de hand; (1) beschadigde zijwand, (2) lekkende Quooker-kraan, (3) Quooker welke alleen kokend en koud water kan geven, geen warm water, (4) achterwand koffiemeubel niet de juiste maat en geen alternatief, ongemonteerd achter gelaten, (5) inwendige ophanging voor roosters en bakplaten van stoomoven is schuin of niet kloppend. Alle openstaande punten zijn door ASWA correct opgelost. Kookplaat geleverd en geplaatst en Quooker vervangen en overige zaken afgewerkt. Hartelijk dank aan ASWA dit uiteindelijk op te lossen.
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat is naar volle tevredenheid”
Door J. van den Broek op vrijdag 3 jun 2022 22 | vestiging Uden
Siematic keuken gekocht. Zeer vakkundige voorlichting gehad. Mooi was dat de verkoper, Ronald de Wit, de oude lay-out van de keuken niet wilde zien om met een frisse blik naar de mogelijkheden te kijken. De plaatsing verliep ook zeer professioneel en het resultaat is naar volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie na de verkoop kan beter”
Door de wit op donderdag 2 jun 2022 22 | vestiging Uden
Het gesprek in de winkel was prettig, goed geholpen en een prachtige keuken, uiteindelijk. Maar toen kwam het moment van levering. 1 dag voor de montage werden we gebeld dat de koelkast niet geleverd kon worden, en dat ze zorgen voor een vervanging. Die vervanging was een tafelmodel...en konden mij niet aangeven wanneer de keuken afgemaakt kon worden met wel de juiste koelkast.
Uiteindelijk, na veel wikken en wegen een andere koelkast na 2 maanden mogen ontvangen. Hierover moest het contact en zelfs het aanleveringen van eventuele andere leveranciers en koelkastmodellen vanuit onze kant komen. Het contact heb je in de winkel met een verkoper, dat verloopt goed, daarna gaat het mis, met verschillende service medewerkers, die je van het kastje naar de muur sturen. Zelf geen contact leggen en je dus genoodzaakt bent zelf de telefoon steeds te pakken om aan eigen info te komen. Ook op mails wordt niet gereageerd. Wij hebben doordat de montage van de keuken nalatig is geweest, extra kosten moeten maken in het verbouwingstraject. Het geeft je een hoop kopzorgen die je juist in een verhuizing of verbouwing er niet bij kunt gebruiken.
Reactie of foto toevoegen
“Een prettige ervaring”
Door Loni van der Vliet op maandag 23 mei 2022 22 | vestiging Helmond
Voor de aankoop van onze huidige keuken zijn we 2x bij Aswa geweest. De eerste afspraak was alleen om ideeën op te doen en de tweede afspraak hebben we daadwerkelijk de keuken besteld. Dit hebben wij als erg prettig ervaren. Het was totaal niet opdringerig en zijn goed geholpen door Huub. Na enige tijd wachten (wat voor ons geen probleem was ivm onze verbouwing) konden we eindelijk gaan genieten van de nieuwe keuken. De plaatsing ging volgens planning en je kreeg van te voren netjes bericht dat ze langs kwamen. Ook de service afspraken om de laatste dingen te maken of op te lossen waren snel en duidelijk. Wij raden Aswa keukens zeker aan!
FOTO VAN LONI VAN DER VLIET
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden perfect nagekomen”
Door Tim Heuijerjans op dinsdag 10 mei 2022 22 | vestiging Helmond
Op aanraden van kennissen naar binnen gelopen met een globaal idee, naar buiten gelopen met een compleet ontwerp dankzij Lars. Alle afspraken werden perfect nagekomen en installatie en levering was perfect. Ook geen problemen gehad met levertijden op de apparatuur. Kortom, onze volgende keuken gaat zeker ook bij Aswa besteld worden.
FOTO VAN TIM HEUIJERJANS
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze keuken”
Door Sanne op maandag 9 mei 2022 22 | vestiging Helmond
Hele goede ervaring gehad bij Aswa keukens. Fijn contact met de verkoper, hij dacht mee in mogelijkheden, gaf ons goede ideeën. Erg blij met onze keuken, kwalitatief goed, mooi blad, fijne apparaten. Een verbeterpunt is dat wij graag geattendeerd waren op het uiterlijk van 2 ovens die onder elkaar staan. Deze verschillen van elkaar (1 met en 1 zonder knoppen) en dat vinden wij jammer.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Peter op zaterdag 7 mei 2022 22 | vestiging Dordrecht
Hele fijne vestiging en een creatieve verkoopster, Katalin. Ze vroeg goed door naar mijn wensen, liet me vervolgens van alles daarover zien en ontwierp een keuken die ik zelf qua indeling en opstelling niet had bedacht. Ik ben er heel blij mee. Ook leuk om te zien dat de tekening die ik na aankoop meekreeg, in het echt ook zo uit pakt. monteurs waren ook heel goed, geen beschadigingen en alle rommel mee genomen. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer prettige ervaring”
Door W en J van de Mortel op dinsdag 3 mei 2022 22 | vestiging Helmond
Wij zijn bijzonder goed geholpen door Lars van Rijthoven bij de aanschaf van onze nieuwe keuken. Hij stond niet alleen open voor onze ideeën, maar hij dacht ook met ons mee. Zelfs als wij weer met nieuwe/andere ideeën kwamen en hij het vorige idee al had uitgewerkt. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren! Ook bleef hij geïnteresseerd hoe de plaatsing van de keuken was verlopen, en hoe nadien de rest is afgehandeld. De monteur had nl een plaat verzaagd, en er ontbrak een lampje, en er was een beschadiging. Maar dit alles is naar tevredenheid afgehandeld. Kortom; wij zijn blij met onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Theo Zeelen op dinsdag 3 mei 2022 22 | vestiging Helmond
We zochten nieuwe apparatuur voor de keuken. Bij ASWA terechtgekomen.
Zeer vriendelijk personeel, denken mee, goed geholpen en geadviseerd door afdeling verkoop. De kookplaat bleek een langere levertijd te hebben dan de rest van de apparatuur, toen kregen we een ander type van hetzelfde merk aangeboden hebben we ook gebruik van gemaakt. De monteur was ook heel vriendelijk en kundig en heeft zeer netjes werk geleverd. Wij zijn zeer tevreden over ASWA.
FOTO VAN THEO ZEELEN
Reactie of foto toevoegen
“Soepel contact en afspraken worden nagekomen”
Door Wim op woensdag 27 apr 2022 22 | vestiging Helmond
Zijn zeer fijn geholpen door Huub, hij heeft goed met ons meegedacht qua opstelling en mogelijkheden. Het contact zowel via de mail als telefonisch verliep soepel, gemaakte afspraken werden stipt nagekomen. Keuken is in 1 keer compleet geleverd en dat in deze tijd!
FOTO VAN WIM
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer positieve ervaring”
Door John Kik op maandag 28 mrt 2022 22 | vestiging Helmond
Na wat wisselende en zeker niet altijd positieve ervaringen met keuken leveranciers in het voortraject zijn we bij Aswa positief en vriendelijk te woord gestaan. Met name over Lars van Rijthoven, die ons kundig adviseerde en van tips voorzag in het offerte stadium zijn wij zeer te spreken. Maar ook het planning traject en de uiteindelijke levering zijn vlekkeloos verlopen. Rest nog een woord van waardering voor de zeer inventieve, vakkundige en nette montage.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Peter Gerretse op zaterdag 19 mrt 2022 22 | vestiging Helmond
Hele goede begeleiding samen met onze interieurarchitecte Doret Schulkes. Praktische inbreng van ASWA, daarna gedetailleerde tekeningen en rimpelloze installatie. Zeer tevreden. We kunnen ASWA aan iedereen aanraden !
FOTO VAN PETER GERRETSE
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Tristan Stolk op vrijdag 18 mrt 2022 22 | vestiging Helmond
Onze adviseur Vincent is een echte aanrader. Denkt erg goed mee met je wensen en zijn eigen bevindingen en ervaring. Veel keukenverkopers denken alleen maar aan geld en zakelijkheid, Vincent komt nog over als een echt mens die oprecht het beste wilt leveren aan je. Ik kom zeker terug bij ASWA Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Hennita Gudders op woensdag 2 mrt 2022 22 | vestiging Helmond
Wij hadden een goede verkoopadviseur, Lars van Rijthoven. Hij dacht met ons mee, kwam met goede ideeën en kwam zijn afspraken na. De installatie van de keuken verliep vlekkeloos en volgens afspraak.Onze ervaring met ASWA Keukens beoordelen wij met zeer goed.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en geweldige hulp”
Door Jurre op vrijdag 25 feb 2022 22 | vestiging Helmond
Wij hebben een tamelijk kleine keuken in een L-vorm laten maken/ontwerpen bij Aswa Helmond. Toen we binnenkwamen was het eigenlijk gelijk al raak, vriendelijk ontvangst en werden serieus genomen ondanks onze jonge leeftijd (wat niet altijd vanzelfsprekend is). Al snel konden wij in overleg met Lars van Rijthoven, hele sympathieke en eerlijke man! Zegt precies wat hij denkt en vind, en dat vond ik heerlijk. Goed advies en bracht continu zijn inzicht en ervaring in om goed aan een oplossing mee te denken. Met de verbouwing (4 weken voor levering keuken) nog een tegenvaller gehad waardoor er een kleine verandering gemaakt moest worden in het ontwerp. Al bellend met Lars heeft hij dat gedaan voor ons! Wat ook de fijne flexibiliteit van dit bedrijf toont is dat door alle tegenslagen met de verbouwing wij genoodzaakt waren de levering en montage van de keuken tot 2x toe te verzetten, steeds geen probleem en gemakkelijk met Aswa geregeld. Kortom, goede service en geweldige hulp. Als wij weer verhuizen en een keuken gaan verbouwen komen wij weer terug (en vragen we weer naar Lars!)
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Fam. Bernst op dinsdag 22 feb 2022 22 | vestiging Helmond
Vorig jaar onze keuken gekocht bij ASWA, het voelde heel vertrouwd. en ze (Lars in dit geval) met goeie en praktische ideeën. We hadden zo een keuken uitgekozen met de behulp van ASWA. Na het inmeten kregen we de werktekeningen doorgestuurd waarbij we graag iets anders wilden, dit werd ook direct geregeld door Lars. Gelukkig was al het apparatuur op voorraad ten tijden van het plaatsen. Tijdens het plaatsen werden er wat beschadigingen gezien aan de frontjes. Dit werd ook meteen opgepakt door ASWA en opgelost. Top service!
FOTO VAN FAM. BERNST
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden over het resultaat”
Door Albert Geven op woensdag 9 feb 2022 22 | vestiging Helmond
Goed overleg in augustus gehad over de keuken. Afspaak toevallig nog de dag nadat we voor de eerste keer contact opnamen waar een ander bedrijf pas in december tijd had. Tijdens dat gesprek wijzigingen in onze ideeen voorgesteld en aangepast. Dit gesprek verliep heel goed. Daarna nog bedenktijd en een tweede korter gesprek bij het bestellen van de keuken. Er werd goed geluisterd en een paar goede aanpassingen voorgesteld, dat was fijn en interactief.
Wel zelf de oude keuken afgebroken, dat zou ook als service aangeboden kunnen worden maar is te doen. Een lokale loodgieter, bouwvakkers en stucadoor hebben de voorbereiding ook goed gedaan. Toen er een probleem met de levering van de inductieplaat met geintegreerde afzuiging was, werd op het laatste moment een goede vervanger voor een kleine meerprijs geregeld door ASWA zodat de keuken toch diezelfde dag compleet opgebouwd kon worden tot volle tevredenheid. 's Morgens vroeg werd de keuken afgeleverd en de oude vaatwasser meegenomen en daarna rustig en precies opgebouwd door twee serieuze vakmensen. Wij zijn erg tevreden over het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Service staat hier hoog in het vaandel”
Door Lizzy op donderdag 3 feb 2022 22 | vestiging Uden
Goed en eerlijk geadviseerd door Ronald. Blij met het ontwerp en uitstraling van de keuken. Zeer tevreden over de vriendelijke medewerkers zowel in de winkel als de bezorgers, monteurs en van de service afdeling. Je merkt dat Aswa service hoog in het vaandel heeft staan; al met al een aanrader!
FOTO VAN LIZZY
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over ASWA”
Door Hendriks op zaterdag 15 jan 2022 22 | vestiging Helmond
ASWA zorgt voor een prettig traject van showroombezoek tot getekende offerte: gedegen advies, veel te zien in de showroom en geen opdringerig verkoopgedrag. De offertesamenstelling en technische uitwerking zeer zorgvuldig en daarbij geeft ASWA geen gedoe bij aanpassing in een later stadium. Levering, montage én aftersales ook dik in orde.
FOTO VAN HENDRIKS
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies en goede service”
Door T Verbruggen op maandag 27 dec 2021 21 | vestiging Uden
Voor de aankoop van onze Siematic keuken hebben wij goed advies gekregen van Tim. Hij neemt rustig de tijd om de zaken met je door te nemen en laat je ook rustig oriënteren op de materialen en andere mogelijkheden. Ook na de aankoop blijft het contact met de vestiging en de backoffice goed. Je weet waar je aan toe bent en afspraken worden nagekomen.
Helaas bleken er bij de installatie van de keuken enkele afmetingen niet te kloppen. Dat kan natuurlijk gebeuren. Tim heeft direct actie ondernomen en alles is binnen een zeer acceptabele termijn in orde gemaakt. ASWA is niet de goedkoopste, maar een goede service is zeker in deze tijd gewoon erg belangrijk. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Onze droomkeuken”
Door Stefan Arts op vrijdag 3 dec 2021 21 | vestiging Uden
Heel blij met het advies. We hadden zelf een schets gemaakt maar dankzij Aswa kwam er een veel beter ontwerp op tafel en ook nog eens binnen ons budget. Het is echt onze droomkeuken geworden !
FOTO VAN STEFAN ARTS
Reactie of foto toevoegen
“Prettige communicatie”
Door Harm ten Barge op woensdag 1 dec 2021 21 | vestiging Helmond
Keuken gekocht en geplaatst. Tevreden met de service, prettige communicatie. Er is goed mee gedacht tijdens onze eerste afspraak over de opzet van de keuken. Tijdens de tweede afspraak ook goed geholpen met de verdere inhoud van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Michel op zondag 28 nov 2021 21 | vestiging Helmond
We zijn op aanraden van vrienden gaan kijken bij Aswa keukens in Helmond. Ergens in maart 2021 hadden een afspraak met Lars. Met een lekkere kop koffie zijn we begonnen te kijken wat onze smaak was en heeft Lars ons goede bruikbare informatie gegeven. We hebben samen goed gekeken hoe de keuken met een rolstoel goed toegankelijk is. Lars heeft veel moeite gedaan om in eerste instantie een wasmachine in de keuken te integreren en een oven om kniehoogte te plaatsen. Toen we de wasmachine toch niet in de keuken wilden, was dat geen probleem. De oven zit uiteindelijk perfect geplaatst. Het deurtje opent precies boven kniehoogte in de rolstoel. We mochten wegens de toen geldende Covid-19 maatregelen maar twee uur blijven. Op onze volgende (digitale) afspraak nam Lars echt de tijd voor onze vragen en ideeën. Lars heeft de wijzigingen weer verwerkt in een 3D weergaven. Op onze laatste afspraak ergens in mei hebben we in Helmond alles definitief gemaakt.

Op onze vraag is de keuken pas eind september geplaatst. "De keukenbouwers" hebben dit echt goed gedaan. Vriendelijke mannen met kennis en ervaring. Na plaatsing kwamen we er achter dat de inkepingen van de pootjes van de keuken in het PVC op de vloer te zien waren. Na dit gemeld te hebben heeft Lars dit perfect opgelost. Een paar weken later kwam Jack het oplossen. De plint is een stukje naar voren geplaatst. We zijn erg blij met de keuken en de goede kennis van Lars, de keukenbouwers en Jack. Aswa bedankt,
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijke en deskundige medewerkers”
Door John en Jolanda Mansvelt op dinsdag 23 nov 2021 21 | vestiging Helmond
Vanaf het eerste contact met Lars voor de samenstelling van onze nieuwe keuken hadden wij een goed gevoel bij Aswa keukens en dit gevoel is er alleen maar beter op geworden. Van verkoper tot monteur, van telefoniste tot servicemedewerker: allemaal zijn ze vriendelijk en zeer deskundig. Het resultaat staat nu te pronken in ons nieuwe huis.
FOTO VAN JOHN EN JOLANDA MANSVELT
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt ASWA”
Door Hans van Wijk op donderdag 18 nov 2021 21 | vestiging Dordrecht
Top service. Denken goed mee en zijn probleem oplossend. Snelle plaatsing en alles ziet er top uit. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken. Bedankt ASWA Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Zeer mooie keuken”
Door Vierhout op dinsdag 9 nov 2021 21 | vestiging Helmond
Goeie prijs, alles volgens afspraken geregeld en gemonteerd. Top. Zeer mooie keuken en heel goed advies bij de bespreking van onze wensen. Goed gesprek en geen dwang zoals je wel bij andere bedrijven hoort.
Reactie of foto toevoegen
“Alles liep op rolletjes”
Door Freddy en Marielle Biermans op woensdag 3 nov 2021 21 | vestiging Helmond
Eind mei bij Aswa in Helmond een complete nieuwe keuken gekocht. Zeer vakkundig, klantgericht en klantvriendelijk geholpen door Vincent Nissen. Aan al onze wensen kon worden voldaan. In oktober werd de keuken in 1 dag vakkundig geplaatst. Alles liep op rolletjes en werd keurig afgewerkt. Enkele dagen na het plaatsen kregen wij nog een telefoontje van ASWA met de vraag of alles naar wens was verlopen. Top !!!
FOTO VAN FREDDY EN MARIELLE BIERMANS
+ Toon extra foto van Freddy en Marielle Biermans
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is het pronkstuk van ons huis”
Door Punjwani op maandag 1 nov 2021 21 | vestiging Helmond
Wij zijn door Vincent geholpen en voelden ons direct op ons gemak en gehoord. Vincent is eerlijk en heeft veel ervaring. Hij had alle tijd voor ons en konden hem altijd bereiken voor vragen. Echt top! Vanaf het begin tot oplevering zijn wij super goed geholpen en kunnen wij iedereen ASWA keukens aanbevelen. Het is echt het pronkstuk van ons huis. Nog iedere dag enorm blij met onze prachtige keuken.
FOTO VAN PUNJWANI
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Anne Jans op dinsdag 19 okt 2021 21 | vestiging Uden
Vanaf het eerste moment uitstekende service. Er werd goed meegedacht en geluisterd naar onze wensen. Tussentijds hebben we nog wat dingen moeten wijzigen, hierin waren ze ook heel behulpzaam. De bezorgers van de keuken waren heel netjes. Ze probeerde alles schoon te houden en er werd voorzichtig gedaan met de spullen. Ook de monteurs werkte erg netjes en waren heel aardig. We zijn heel blij met het resultaat en Aswa.
FOTO VAN ANNE JANS
Reactie of foto toevoegen
“Aswa Bedankt”
Door Giovanni Invernizzi op donderdag 14 okt 2021 21 | vestiging Uden
Super mooie showroom, hele fijne adviseur, erg meedenkend. Vanaf het eerste moment alle afspraken nagekomen, van digitale tekening, tot inmeten en monteren. Alle gemaakte afspraken worden bevestigd. Monteurs werken super netjes, beschermen alle onderdelen, denken mee, ruimen alles keurig op en zijn zeer correct. Na plaatsing ook nog contact over hoe tevreden men is. TOP! ASWA Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Goede planning en communicatie”
Door Henk Vlemmix op zondag 10 okt 2021 21 | vestiging Helmond
Erg goed geholpen door Huub Leijssen, goede oplossingen voor onze specifieke vragen. Goede planning, communicatie en werk bij plaatsing
FOTO VAN HENK VLEMMIX
Reactie of foto toevoegen
“Heel veel complimenten”
Door Louis en Homan op maandag 20 sep 2021 21 | vestiging Helmond
Superblij met onze nieuwe keuken! Voordat we naar Aswa gingen waren we aan het worstelen met de keukenindeling. De ruimte was voor te klein voor een eiland, maar een L-vormige keuken wilden we ook niet...Toen kwam Robbert met zijn creatieve ideeën en dat voelde meteen goed. Topservice bij het monteren van de keuken en ook de nazorg van het werkblad. Heel veel complimenten voor Aswa Helmond. Wij zijn een tevreden klant!
FOTO VAN LOUIS EN HOMAN
+ Toon extra foto van Louis en Homan
Reactie of foto toevoegen
“Vlekkeloos gegaan”
Door Vincent Letnom op donderdag 16 sep 2021 21 | vestiging Dordrecht
Makkelijk te vinden. Overzichtelijk en alle verschillende soort keuken te bezichtigen. Ook voldoende stalen om de verschillende materialen te bekijken en voelen. Heel vriendelijk en warm ontvangen door Ronald. We voelde gelijk een klik. Het was niet de standaard verkoop techniek, maar een heerlijk ongedwongen sfeer waarin wij elkaar beter leerde kennen. En mede daardoor heeft Ronald onze woonkeuken kunnen tekenen. Denkt goed mee en geeft ook direct feedback als je 1 van je wensen niet mogelijk is. Wij hebben totaal niet het gevoel gekregen dat wij meteen moesten beslissen. Echt een verademing. Onze volgende keuken bestel ik weer bij ASWA keukens!

Aanvulling ontvangen 21 september 2021: Keuken is gemonteerd en in gebruik. Montage is vlekkeloos en op tijd gebeurd.
Reactie of foto toevoegen
“Gerechtvaardigd vertrouwen”
Door Rick op donderdag 29 jul 2021 21 | vestiging Uden
Op zoek naar een nieuwe keuken maar niet weten wat en hoe precies. Ons op internet goed geinformeerd en uiteindelijk gekozen om oa bij ASWA binnen te stappen. We werden super geholpen door Tim Dielemans. Hij begreep wat we wilde en vertaalde dit in een ontwerp. Hier werd een richtprijs bij genoemd. We werden "zonder de bekende druk vanuit andere keuken winkelervaringen" verzocht om eerst goed na te denken voordat we een definitieve keuze maakten. Paar weken later terug gegaan en met Tim kleine veranderingen aangepast. Ja... dit moest onze keuken worden. Nou is Tim ook een goede verkoper. Hij attendeerde ons op een lamp bvan Jansen en de Bont voor boven het keukenschiereiland. Thuis gekomen en hierover nagedacht... We vonden ook deze lamp zo mooi dat we ook deze erbij genomen hebben. ( moeite om eens op te zoeken). Nu kwam langzamerhand de afgesproken tijd van plaatsing in zicht... echter onze vloer was nog niet droog genoeg. ASWA planning was soepel genoeg om de installatie van de keuken met 2 weken uit te stellen... Op de dag van levering... 2 man sterk welke onze woonkamer in wording volzette met kasten, blad en apperatuur. Netjes ingepakt. De volgende dag kwamen 2 monteurs van het bedrijf "Kooken" welke al lang samenwerken met ASWA. Kundige mannen. Monteerde snel. Je kon zien dat ze ervaren waren. Hadden aan een half woord met elkaar genoeg. Keuken werd netjes en schoon opgeleverd. Kras op een plank welke ik niet gezien had werd aangewezen door de monteur met de mededeling.... " Hierkrijgt u een nieuwe voor". Zou iedere leverancier dat doen... Denk dat sommige zouden zeggen "dat heb je uiteindelijk zelf gedaan". Denk zeker dat het vertrouwen in ASWA zeker niet voor niets was. Nog een prettig aftersales gesprek gehad met Tim.
FOTO VAN RICK
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Ruben op donderdag 22 jul 2021 21 | vestiging Helmond
We hebben 2 goede gesprekken gehad, het ging makkelijk, de prijs opbouw was duidelijk. Kwaliteit van de keuken is beter dan we hadden verwacht, service nivo is hoog. Echt een aanrader. Vincent heeft ons op een persoonlijke en oprechte manier geadviseerd.
FOTO VAN RUBEN
Reactie of foto toevoegen
“Aswa is zeker een aanrader”
Door Dick Sillessen op donderdag 22 jul 2021 21 | vestiging Helmond
Gekocht: keuken, kook eiland met vaatwasser, qooker, bora, lades en kasten, mat zwart met wit composiet blad. Plus 3-delig kasten wand met koelkast, diepvries, combi oven en 4 delig lade systeem. Alle apparatuur Siemens, afwerking silverline.
Aankoop gesprekken, met Bas Geerts, zeer tevreden zijn. Ons idee vd keuken werd juist vertaald en ingevuld. Goede do's en don'ts.

Communicatie tussendoor, niet perfect. Vanuit de aannemer geen signaal maar ook vanuit Aswa niet met besteldatum tav lever datum. Dit is uiteindelijk goed gekomen, slechts 1 week later dan origineel bedacht. Wederom onhandig met Jetstone, zij gaven aan een mailtje gestuurd te hebben, niks ontvangen en niemand die na belt ivm bestelling/ levering. Ook deze net op tijd omdat ik zelf begon te bellen.

Levering netjes, plaatsing zeer netjes, uitleg ook goed. Klein defect werd meteen genoteerd en was snel opgelost. Aswa zou ik zeker aanraden, communicatie (begeleiding) vanaf krabbel naar bestel moment tot plaatsing kan iets strakker. Kwaliteit en service zeer hoog!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Madelon op dinsdag 20 jul 2021 21 | vestiging Helmond
Dankzij de kundige en creatieve ideeën van Vincent Nissen hebben wij nu een prachtige keuken staan! Daarbij was het altijd een plezier om een mooie keuken samen te stellen. Je krijgt praktisch en eerlijk advies!
FOTO VAN MADELON
Reactie of foto toevoegen
“Service bij 1 jaar oude keuken”
Door Nan Blansjaar op dinsdag 11 mei 2021 21 | vestiging Helmond
Vanochtend is onze stoomoven vervangen door een exemplaar dat meer kan (dat duurde minder dan 10 minuten!) en uiteraard hebben we vanavond meteen sous vide gekookt. GE-WEL-DIG! Dit stond ons voor ogen. We zijn blij... met de service van Aswa en met de apparatuur van Miele.
Reactie of foto toevoegen
“Toppers”
Door Susanne w op maandag 10 mei 2021 21 | vestiging Helmond
Bedankt voor alles! Wij zijn nog elke dag blij met onze keuken. Alles klopt gewoon. We gingen met ideeën over de indeling/kleur etc. naar aswa. We kwamen naar buiten met heel iets anders. Nu sta ik te koken met een mooi uitzicht naar buiten. Bedankt Robbert voor deze mooie inzichten. De monteurs voor hun kundigheid. Vriendelijkheid van heel het personeel. Aswa is altijd stipt op tijd. Zeker een aanrader om te gaan kijken. Het voelt bijna als een experience. Je kunt alle producten zien. De sample hoek laat je goed zien welke kleuren en materialen bij elkaar passen. Toppers
FOTO VAN SUSANNE W
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door Ineke Pluijmert op maandag 26 apr 2021 21 | vestiging Dordrecht
Wij hebben in oktober 2020 een mat zwarte keuken uitgezocht met een houten blad. Met de hulp van Katalin hebben wij toch ons kookeiland kunnen realiseren en is het een resultaat prachtig geworden. De kwaliteit is top. Wil je een winkel waar ze met je meedenken dan moet je bij ASWA zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Anouk Paes op woensdag 14 apr 2021 21 | vestiging Helmond
Wij hebben een schitterende Siematic Pure keuken gekocht in gescheiden opstelling en in 2 verschillende kleuren. TOP service geleverd door ASWA. Op alle gebieden! Verkoop, rekening houdend met planning ten aanzien van onze verbouwing, afspraken nakomen en service. Na levering nog een paar openstaande puntjes, maar alles correct en uitstekend opgelost! Dank jullie wel!
FOTO VAN ANOUK PAES
+ Toon extra foto van Anouk Paes
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Esther Knops-Duysters op maandag 12 apr 2021 21 | vestiging Helmond
Goed aankoopgesprek, goede tips tijdens het uitzoeken van de keuken. Aswa belde ons zelf om te vertellen dat ze een andere kookplaat bij de keuken gaan leveren dan die wij uitgezocht hadden tegen dezelfde prijs omdat de vervangende kookplaat meer capaciteit heeft. Verder was telefonisch overleg tussendoor i.v.m. ons nieuwbouwhuis en de keuken daarin altijd prettig en maakte de keuzes gemakkelijk

Aanvulling ontvangen 13 april 2021: Keuken is geleverd en gemonteerd en dit is in een dag gebeurd. Er ontbrak een strip maar die is vrij snel daarna alsnog geleverd en aangebracht. Prima service.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Jeroen van der Linden op zondag 11 apr 2021 21 | vestiging Helmond
Zonder idee naar Aswa gegaan. Met goede hulp en mooie ideeën een prachtige keuken gekocht. Top apparatuur, natuursteen blad, mooie combinatie van kleuren. Van gesprek, inmeten tot plaatsing in één woord top!
FOTO VAN JEROEN VAN DER LINDEN
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Henk Aarts op zondag 14 mrt 2021 21 | vestiging Helmond
Aswa heeft ons heel goed geholpen waardoor onze droomkeuken mogelijk werd. Net dat slimme idee!

Aanvulling ontvangen 17 maart 2021: De keuken is al opgeleverd. De oplevering is naar tevredenheid uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Soeredj op maandag 22 feb 2021 21 | vestiging Dordrecht
ASWA Dordrecht heeft heel goed meegedacht met de uitwerking, maar ook problemen opgelost tijdens het monteren met de nodige haken en ogen die naar voren kwamen. Super service dus! De prijs/kwaliteit verhouding van mijn opstelling is voor de kasten (aswa silverline) en apparatuur is ook meer dan goed.
Reactie of foto toevoegen
“ASWA Keukens”
Door Ton op vrijdag 19 feb 2021 21 | vestiging Helmond
Zeer goed geholpen door Lars bij het uitzoeken. Het plaatsen van de keuken is ook professioneel uitgevoerd met de nodige informatie door de monteurs. We zijn heel blij met het resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Sandor Lowik en Kitty Nijmeijer op maandag 15 feb 2021 21 | vestiging Helmond
We willen ASWA en in het bijzonder Lars van Rijthoven bedankten voor de zeer goede service en samenwerking vanaf ons allereerste bezoek tot aan de afhandeling van een enkel restpunt. Tijdens de fase van overleg over het precieze ontwerp werden aanpassingen snel verwerkt, was Lars flexibel en behulpzaam. Ook toen de offerte eenmaal getekend was werden we zorgvuldig en regelmatig op de hoogte gehouden over de voorgang en eventuele wijzigingen. Elk detail werd gemeld. Het plannen van de plaatsing werd zorgvuldig gedaan. De afdeling planning belde persoonlijk om een afspraak te plannen. De daadwerkelijke montage verliep uitstekend. Op de aangegeven dag kwamen de monteurs volgens planning voorrijden. Er werd zeer zorgvuldig, netjes en hard gewerkt. Na afloop waren er enkele kleine restpunten maar ook die werden zeer correct en snel afgehandeld en opgelost. Ook in dat proces werden we geïnformeerd over de voortgang. Als we vragen hadden konden we gewoon bellen en kregen we snel een medewerker aan de lijn zonder anoniem antwoordapparaat of een lange wachtrij. Kortom: we zijn zeer tevreden over ASWA Helmond! In het bijzonder grote dank aan Lars voor de uitstekende, goede samenwerking, je service en het plezier dat we samen gehad hebben!
FOTO VAN SANDOR LOWIK EN KITTY NIJMEIJER
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Willem van den Bogaard op vrijdag 5 feb 2021 21 | vestiging Helmond
Goede service er wordt meegedacht, maar ook andere alternatieven getoond.

Aanvulling ontvangen 5 februari 2021: De keuken is al geleverd en we hebben hem zelf gemonteerd. Alles prima verlopen.
FOTO VAN ASWA KEUKENS
Reactie of foto toevoegen
“Prettige winkel”
Door Henk Sliedrecht op donderdag 28 jan 2021 21 | vestiging Uden
Prettige winkel, goede informatie, deskundige verkoper en niet opdringerig. Plaatsing bijzonder netjes (kookeiland en keukenwand). Lichte schade, door installateur zelf geconstateerd, snel vervangen. Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Warme aanbeveling”
Door Milou Akkerman op dinsdag 19 jan 2021 21 | vestiging Helmond
Na besloten te hebben mijn keuken te willen vervangen begon de zoektocht naar een geschikte, betrouwbare keukenleverancier die mij een goede prijs-kwaliteit zou leveren. Op advies van anderen o.a. een bezoek gebracht aan ASWA keukens in Helmond. Wat sceptisch vooraf omdat ik een duidelijk budget in mijn hoofd had, maar de gehele ervaring was uiteindelijk een verademing! Er is goed meegedacht en ruim de tijd genomen om na te denken over de beste en mooiste oplossing voor mijn situatie. Ook na de bestelling te hebben geplaatst zijn ervaringen volledig positief geweest: van goed inmeten op locatie, levering van de keuken en vakkundige installatie. Het contact met verkoper, planning en technische kamer is altijd soepel verlopen en ik heb me van begin tot eind tevreden klant gevoelt. Zonder twijfel een warme aanbeveling!
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt uitstekend”
Door Beernink & Driessen op vrijdag 8 jan 2021 21 | vestiging Helmond
Professioneel, behulpzaam met veel geduld om tot een tevreden keuze en resultaat te komen

Aanvulling ontvangen 12 januari 2021: We hebben een complete keuken gekocht, incl. apparatuur. De keuken is begin december jl. geplaatst en gemonteerd en dit alles is goed verlopen en bevalt tot heden uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door G. van Alem op donderdag 31 dec 2020 20 | vestiging Hilversum
In Hilversum echt goed geholpen door Ronald. Is geduldig en denkt erg goed mee. Komt met verrassende oplossingen. Het plaatsen van de keuken gebeurde bij ons door een onderaannemer, dit is niet goed bevallen. De probleem zijn zeer goed opgelost door hun eigen monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Brad Groot op donderdag 17 dec 2020 20 | vestiging Hilversum
Wij hebben de keuken al 4 jaar zijn zeer tevreden al vanaf het uitzoeken ,plaatsen, en de geweldige service , aanrechtblad was na twee jaar kapot werd zonder probleem nieuwe geplaatst , hadden op eigen verzoek whirlpool apparatuur uitgezocht ,bij plaatsen deed de vaatwasser het al niet ,gerepareerd door whirlpool ,weer defect , na 4 jaar weer defect kost een berg geld om te repareren ,aswa gebeld kregen mooi aanbod voor siemens vaatwasser ,snel opgehaald en zelf geplaatst ,dat noem ik service, bedankt Paul Jansen (nooit meer whirlpool)

Eerdere ervaring van 26 november 2019: Na 2 jaar ging de kitafdichting van de spoelbak lekken klacht gemeld ,compleet nieuw aanrechtblad geplaatst ,fantastisch afgewerkt supersnel en netjes alles opgeruimd complimenten aan de monteurs en klantenservice.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Thea Schoenmakers op zondag 13 dec 2020 20 | vestiging Uden
Onze ervaring was heel prettig. Uitstekend geholpen met deskundig advies van verkoper Tim Dielemans. Vakkundige installatie en prima nazorg. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Wij zijn heel tevreden met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Kwalitatief goede keuken”
Door J. Verleg op woensdag 25 nov 2020 20 | vestiging Uden
Goede vakkundige service. Mooie en kwalitatief goede keuken. Montage was geweldig, meedenken, groot oplossend vermogen en kalm zodat vloeren, muur en plafond niet per ongeluk beschadigingen. Bedankt Ronald!
Reactie of foto toevoegen
“Kosteloos hersteld”
Door Mevr. Van Osenbruggen op woensdag 4 nov 2020 20 | vestiging Helmond
9 Jaar na aanschaf van een keuken bij ASWA Helmond is er nu een klein defect aan de gootsteen. Dit is onlangs kosteloos hersteld door ASWA. Dat is pas service!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keukenaankoop”
Door Verheijden op donderdag 15 okt 2020 20 | vestiging Uden
Nieuwe keuken aangekocht. Prima advies, top kwaliteit materiaal, goede prijs en super montage.
Reactie of foto toevoegen
“Service met deurtjes”
Door Nelleke Smit op donderdag 24 sep 2020 20 | vestiging Hilversum
Wij hebben 5 jaar geleden een Siematic keuken gekocht bij Aswa en de deurtjes waren wat verkleurd. Ze kwamen alle deurtjes vervangen. Dat is pas SERVICE met hoofdletters. Heb het iedereen verteld hoe bijzonder dit is.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig en correct”
Door Rafael Fernandez op zaterdag 19 sep 2020 20 | vestiging Helmond
We hebben een volledige nieuwe keuken gekocht voor onze nieuwbouw in België. We werden over het ganse traject zeer goed begeleid: het ontwerp gebeurde door een vriendelijke en zeer bekwame medewerker die perfect aanvoelde wat wij zochten. Enkel de betaalvoorwaarden zijn niet volgens wat we in België gewend zijn, maar ons vertrouwen werd op geen enkel moment beschaamd. Ook 2 kleine schadevoorvallen tijdens het transport/plaatsing werden zeer snel en vlot hersteld. We kunnen ASWA op alle vlakken aanraden. We hebben een prachtige keuken voor een correcte prijs en de internationale context gaf geen enkel probleem.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Rob Sanders op vrijdag 11 sep 2020 20 | vestiging Helmond
Voor onze nieuwe woning hebben we samen met ASWA een Siematic keuken met kookeiland samengesteld. De keuze voor ASWA was eenvoudig, bij de renovatie van onze vorige woning in 2012 hebben we ook met ASWA tot volle tevredenheid samengewerkt. Onze eisen waren relatief eenvoudig: een modern uiterlijk dat over 10 jaar niet gedateerd aanvoelt, veel ruimte en moderne apparatuur. Dat heeft geresulteerd in een strakke keuken met RVS werkbladen, een stoomoven en combimagnetron en inductie kookplaten die wegvallen in het blad. Om de keuken net nog iets meer te geven, is ook een vacumeerlade ingebouwd. De plaatsing van de keuken verliep volgens plan, een aantal kleine imperfecties (die wij zelf niet hadden opgemerkt) werden snel verholpen. Onze adviseur was in staat om onze wensen binnen ons budget te realiseren en heeft daarbij ook oplossingen aangedragen die minder voor de hand lagen. Wij zijn dus zeer tevreden over de keuken en op de wijze waarop we deze gezamenlijk hebben samengesteld.
Reactie of foto toevoegen
“Gemonteerde keuken”
Door Verhoeven op vrijdag 11 sep 2020 20 | vestiging Helmond
Vriendelijk, deskundig en meedenkend personeel. Hoge kwaliteit materialen en veel opties voor alle prijsklassen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geholpen”
Door M.dekkers op dinsdag 1 sep 2020 20 | vestiging Helmond
Heel goed geholpen in de showroom. Goed meegedacht over het ontwerp. Montage verliep heel goed en we zijn heel blij met onze prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Familie Verhaegh op dinsdag 7 jul 2020 20 | vestiging Helmond
We hebben een keuken uit de silver-line keukens van Aswa Helmond. Prachtige kleur ( bruin-Brons/ leaderlook achtig) met zwart composiet blad. We hebben behoorlijk wat tijd genomen om een keuze te maken.. keuzestress:) daar Lars de verkoper van Aswa alle begrip voor, hij nam altijd de tijd, zeer deskundig en denkt goed mee! Zeer aangenaam in de omgang en reageert snel ( geen pusherige type). Planning voor de levering en montage goed gepland en gecommuniceerd, montage uitgevoerd door kundige en nette monteurs, al met al heel tevreden.
FOTO VAN FAMILIE VERHAEGH
Keuken met bruine look
Reactie of foto toevoegen
“Te spreken over Aswa”
Door Lenie Hoogenboom op zondag 5 jul 2020 20 | vestiging Uden
We zijn meerdere keren bij Aswa keukens geweest ter Oriëntatie .We hebben als zeer prettig ervaren dat we elke keer met Tim Dielemans te maken hadden. Hij dacht met ons mee en kwamen tenslotte tot 'n weloverwogen keuze. Ook het leveren en plaatsen van de keuken gebeurde professioneel. We zijn zeer te spreken over Aswa keukens Uden.
FOTO VAN LENIE HOOGENBOOM
U keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Renée Gabriël op vrijdag 3 jul 2020 20 | vestiging Helmond
Zeer goede ervaring! Resultaat mag er zijn. Hulp in de showroom door Lars was uitstekend. Hij dacht ontzettend goed mee en er werd de tijd voor je genomen. Er is een hele mooie keuken uitgekomen. Kwaliteit is super. Ook was de ervaring van het monteren van de keuken super. Dit werd door Thijs gedaan. Heren bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Piet van Wijk op dinsdag 30 jun 2020 20 | vestiging Helmond
Eerste contact met Robert Leemans was erg goed omdat hij een ontwerp maakte dat ons uitstekend beviel. Daarna de kleurstelling en materialen uitgezocht. Er werd een prijs geoffreerd die in ons budget paste. Verder werd de keuken op tijd geleverd en door een vakman gemonteerd. Kortom een keuken van ASWA is uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Eye catcher”
Door Wouter Nieuwenhuizen op maandag 15 jun 2020 20 | vestiging Hilversum
Nieuw appartement, dus op zoek naar een nieuwe keuken... Voor de 2de keer super geholpen door Paul Jansen. Hij is er weer in geslaagd om met een aansprekend keuken ontwerp te komen. De keuken is een echte eye catcher geworden, waar we elke dag heel veel plezier aan beleven (en continue complimenten over krijgen). Heel blij dus met Paul en ASWA
Reactie of foto toevoegen
“Overweldigende showroom”
Door Rick Kramer - Jansen op vrijdag 12 jun 2020 20 | vestiging Helmond
We zijn een aantal maanden voor we een opleverdatum hadden van onze nieuwbouwwoning eens gaan "window shoppen" voor een keuken en bijbehorende apparatuur. In de vestiging zijn we aangesproken door Lars van Rijthoven, waarmee we direct een klik hadden. Er wordt goed geluisterd naar onze wensen en goed geïnventariseerd wat onze wensen zijn. Staaltjes worden bij elkaar gelegd om een goed beeld te krijgen van wat goed en juist niet combineert. Heel prettig was dat we niet direct een wurgcontract kregen om verplicht een keuken te kopen, dat is bij veel andere zaken wel anders! Nadat we meer zekerheid hadden en goed nagedacht over de eindeloze mogelijkheden hebben we een vervolgafspraak gemaakt om de puntjes op de i te zetten en de keuken te gunnen. De sfeer is prima, het personeel erg vriendelijk en de showroom overweldigend. Hier kopen we de volgende keuken ook weer!
FOTO VAN RICK KRAMER - JANSEN
Het resultaat
REACTIE VAN RICK KRAMER - JANSEN
Achterwand is later geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Erg genieten”
Door Mark en Marian van Kemenade op zondag 7 jun 2020 20 | vestiging Helmond
Onze wensen voor een nieuwe keuken zijn volledig tot stand gekomen. Door een goed luisterend oor en al brainstormend kwam er een ontwerp van een keuken met kookschiereiland dat aan al onze wensen voldeed. Wij mogen wel zeggen dat wij inmiddels erg genieten van onze "droomkeuken".
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed gelopen”
Door Karin Van Hedel op donderdag 4 jun 2020 20 | vestiging Helmond
Vanaf het 1e gesprek tot aan na de plaatsing, super service. Met Lars heb ik 3 gesprekken gehad, waarna ik de keuken gekocht heb. Naast dat hij hele duidelijk en fijne adviezen geeft, was het ook altijd gezellig. De grote baas nam ook nog eens uitvoerig tijd voor je en vanaf het moment van binnenkomst voelde je 'klant is koning'. De wijze van communiceren rondom levering/afroepen en plaatsing is super netjes en heel duidelijk. De monteur van plaatsing (Mario) dacht super mee.
Nadat de keuken een week stond, is er een door eigen fout een groot probleem met inductie ontstaan. 1 mail en Lars en het team hadden binnen mum van tijd alles keurig opgelost. Ook dank aan Ellis, van de afdeling service. Super vriendelijk en meedenkend! Kortom —> voor een keuken moet u zeker bij ASWA zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Peggy op donderdag 4 jun 2020 20 | vestiging Helmond
Ik zou Aswa zeker aanbevelen! Het gehele traject vanaf design tot en met plaatsing en service zijn we uitstekend begeleid door verschillende partijen. We zijn super ontvangen op locatie! Vriendelijk en we hadden meteen een goed gevoel bij Lars van Rijthoven een man met humor, hij luisterde goed naar onze wensen. Op advies van Lars en in samenspraak met ons zijn we uitgekomen op de keuken die afgelopen dinsdag is geplaats. Een plaatje moet ik zeggen! Afspraak maken voor plaatsing is vanuit Aswa geïnitieerd, vriendelijk dame aan de lijn gehad. Ze gaf duidelijke uitleg over de vervolgstappen van Keukenlevering en plaatsing. Nog een reminder telefoontje gehad 2 weken voor plaatsing. Afgelopen vrijdag is de keuken geleverd, wederom vriendelijk te woord gestaand. Dinsdag is de keuken gemonteerd, vriendelijk en duidelijk te woord gestaan, vragen werden meteen beantwoord.
Helaas is er 1 latje beschadigd, dit 1 dag later gemeld en binnen een dag een mail ontvangen dat een vervangende lat in bestelling is. Helemaal Top! Een tevreden klant
FOTO VAN PEGGY
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Lovende reacties”
Door Peter van doorn op vrijdag 22 mei 2020 20 | vestiging Hilversum
Wij hebben een Siematic keuken gekocht voorzien van Miele apparatuur. Ons werd geen keuken verkocht maar er werd meegedacht over hoe de woning ingericht kon worden. Op basis hiervan is een zeer smaakvol en functioneel ontwerp gemaakt. Het advies voor de apparatuur was exact wat wij voor ogen hebben/hadden. Wij krijgen louter lovende opmerkingen.....
FOTO VAN PETER VAN DOORN
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken in gebruik”
Door Simone Breedveld op dinsdag 14 apr 2020 20 | vestiging Helmond
Voor de derde keer een keuken gekocht bij Aswa! Dat zegt genoeg. We zijn zeer tevreden.

Aanvulling ontvangen 16 april 2020: De keuken is geleverd, gemonteerd en al enkele weken in gebruik. Het hele proces is goed bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Doorgaan”
Door Hans van Gerven op donderdag 2 apr 2020 20 | vestiging Helmond
Dit is de 5e keuken in de loop der jaren die wij bij ASWA hebben gekocht, geweldig advies en buitengewone goede service. Oook de monteurs hebben bij plaatsing prima werk geleverd. Chapeau ASWA ga zo door!!
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk”
Door Wim en Els van der Toolen op dinsdag 31 mrt 2020 20 | vestiging Hilversum
Een vriendelijke ontvangst. Uiteraard een heel proces,met een goede begeleiding, om een keuken aan te schaffen. Onze verkoopmedewerker, Fernando, heeft ons goed bijgestaan. We zijn zeer tevreden over de levering en plaatsing van de keuken alsmede de aftersales.
FOTO VAN WIM EN ELS VAN DER TOOLEN
Keuken langs de muur
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Bert van Driel op dinsdag 10 mrt 2020 20 | vestiging Hilversum
Via onze aannemer Hanno Weet Raad (een aanrader) werden wij gewezen op ASWA keukens. Hier zijn wij geholpen door Fernando da Silva. Wat een bijzonder aardig, maar ook zeer deskundige verkoper is dit. Hij heeft ons zeer goed geholpen, zonder opdringerig te zijn. Dacht creatief mee in oplossingen. Voor iedereen die een keuken zoekt, adviseer ik naar ASWA Hilversum te gaan en je te laten adviseren door Fernando da Silva.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Marion Pegels op vrijdag 27 dec 2019 19 | vestiging Dordrecht
Bij Aswa een keuken gekocht. We zijn enorm prettig geholpen, ter vergelijking nog naar een andere keukenwinkel geweest maar terug naar Aswa voor de goede service. Bij Aswa krijg je direct een eerlijke prijs, niet een prijs 'waar nog wel wat af kan'. Goed advies op maat, er wordt echt geluisterd.

Aanvulling ontvangen 7 januari 2019: De levering en plaatsing is al geschied en we zijn meer dan tevreden! Levering volgens afspraak, plaatsing kwam eerst niemand opdagen. Door nabellen bleek ineens dat de onderaannemer een probleem had bij de betaling van zijn personeel en daarom kwam dat personeel niet opdagen. Hij had dat niet aan ASWA laten weten dus die hadden een enorm probleem. Dat hebben ze zeer snel en heel goed verholpen! Ja heel tevreden.
FOTO VAN MARION PEGELS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door wim koolen op zondag 8 dec 2019 19 | vestiging Helmond
de keuken voldoet prima aan onze verwachting
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten in alle opzichten”
Door Ton van der Heijden op maandag 25 nov 2019 19 | vestiging Uden
Advies was prima; alles op tijd keurig geleverd conform afspraken; montage gebeurde door een echte vakman. Nazorg was top. Kleine opmerkingen werden direct opgepakt en opgelost. Complimenten in alle opzichten.
Reactie of foto toevoegen
“Goed bevallen”
Door Pim op vrijdag 15 nov 2019 19 | vestiging Uden
Met Ronald de Wit hebben wij gesprekken gehad om onze keuken te ontwerpen en keuzen te maken voor apparatuur, materialen en kleuren et cetera. Dit is ons zeer goed bevallen, adviezen waren persoonlijk, en hielpen ons goed door het proces heen. De service, installatie en oplossen van problemen is ons tevens goed bevallen, alles wordt vlot ingepland en netjes opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Totaalbeleving”
Door Vincent op woensdag 13 nov 2019 19 | vestiging Hilversum
Na veel andere keukenzaken bezocht te hebben zijn wij eind 2018 bij Aswa Keukens vestiging Hilversum terecht gekomen. Onze verkoopadviseur was Ralph Hekkers. Wij zochten een keuken voor ons nieuwbouwhuis in Amsterdam en wij hadden een lichte voorkeur voor het merk Siematic. Uiteindelijk hebben wij ervoor gekozen om een Siematic keuken te kopen bij Aswa. Qua prijs-setting kon Aswa (uiteindelijk) hetzelfde bieden als hun concurrenten (bijv. Ekelhoff - Duitsland, EigenHuis Keukens). De keuken is onlangs geplaatst. Wij zijn erg tevreden over de service van Aswa. Het is een familiebedrijf en zij werken voornamelijk met hun eigen (vaste) mensen. Zodoende krijg je installateurs van Aswa over de vloer (met veel ervaring) en geen onderaannemers die tegen een vaste prijs even snel de keuken komen installeren. Daarnaast was er bij de levering/plaatsing van de keuken een kleine kras ontstaan in het blad (van het eiland). Dit was al gepolijst door de bladenleverancier echter Aswa heeft (zonder dat wij dat überhaupt wisten) op eigen initiatief een heel nieuw blad besteld en geleverd. Eigenlijk een service die voor ons niet eens nodig was als ze het ons hadden gevraagd. Dus daaruit blijkt wel dat Aswa voor 100% klanttevredenheid gaat. Enige minpuntje in het proces vonden wij dat wij tijdens de plaatsing van de keuken in een discussie met onze verkoopadviseur (Ralph Hekkers) raakten mbt de opstelplaats van het Quooker boilervat. Dit is uiteindelijk zeer professioneel en pragmatisch opgelost door de installateur (door middel van een service-luikje gezaagd aan de binnenzijde van een kast). Echter, wij vonden het jammer dat wij hierover een onplezierige discussie moesten voeren terwijl achteraf een voor alle partijen zeer passende oplossing voorhanden was. Dit doet echter niet af aan de totaalbeleving. Blijft een 10!
FOTO VAN VINCENT
Keuken in nieuwe woning
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal blij”
Door Vonk op zaterdag 5 okt 2019 19 | vestiging Hilversum
Keuken. Helemaal blij met onze keuken. Alles verliep soepel. Kleine dingen werden snel opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Petra Verstappen op woensdag 4 sep 2019 19 | vestiging Uden
Inmiddels hebben we wegens verhuizingen de vierde keuken van ASWA. Verkoper Tim heeft ons deze keer geholpen. Het is een mooi strak ontwerp. Keuken is nu gezet door vakkundige monteurs. Zeker aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens ASWA Keukens
aDordrecht (7 ervaringen), Mijlweg 53c, 3316 BE Dordrecht, tel 078 - 632 12 80
bHelmond (90 ervaringen), Zuiddijk 18, 5705 CS Helmond, tel 0492 - 54 81 86
cHilversum (20 ervaringen), 2e Loswal 3, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 15 75
dUden (24 ervaringen), Rondweg 101, 5406 NK Uden, tel 0413 - 24 15 95
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.