Feedback
9,6

ASWA Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.aswakeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van ASWA Keukens
Ben jij op zoek naar jouw ideale keuken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan ben je bij ASWA Keukens aan het juiste adres. Met ruim 45 jaar ervaring ontwerpen we keukens op maat die passen bij jouw wensen. Of het nu gaat om een moderne keuken, een landelijke keuken of een design keuken, met onze 7 kernwaarden bieden we altijd een passende oplossing!

Een echt familiebedrijf. ASWA Keukens is een echt familiebedrijf dat vandaag de dag actief is in heel Nederland. Samen met de ruim 45 jaar ervaring en vakkennis die we als succesvol familiebedrijf hebben, zorgt dat voor de juiste basis om jou van het juiste advies te voorzien.

Tevreden klanten. Van een keuken wil je lang genieten, dus wil je dat alles klopt. ASWA Keukens regelt dit voor jou. Wij staan voor je klaar; vanaf het eerste contact, tot en met het plaatsen van de keuken. Dit resulteert in een hoge klanttevredenheid.

Voor ieder budget. Bij ASWA Keukens stellen we niet alleen hoge eisen aan het keukenontwerp maar letten we ook goed op de prijs-kwaliteitverhouding. Door een ruim aanbod aan keukenstijlen, apparatuur en werkbladen, zijn wij in staat om een prachtige keuken op maat samen te stellen, passend bij ieders budget.

Deskundig advies. De ideale keuken is voor iedereen anders. Omdat er zoveel mogelijk is, neemt ASWA Keukens graag de tijd om samen met jou de keuken samen te stellen die bij je past én waarvan je jarenlang plezier zult hebben.

Exclusieve keukens. Door de jaren heen heeft ASWA Keukens tal van zeer exclusieve keukens ontworpen. Stuk voor stuk bijzondere projecten met een bijzonder verhaal. Ontstaan uit een combinatie van speciale wensen, goed advies en vakmanschap.

Nieuwbouwprojecten. Ontzorgen en regelen: dat is wat wij voor jou doen! Onze projectafdeling werkt nauw samen met aannemers en projectontwikkelaars. Wij kennen de bouwplanning van je huis, van technische afstemming en het aansluiten van het leidingwerk tot het geplande oplevermoment.

Innovatief. Groener, gezonder en slimmer. Bij ASWA Keukens houden we ontwikkelingen scherp in de gaten en spelen we in op toekomstige uitdagingen en trends. Zo weten we technologie en gebruiksgemak in de keuken te combineren met design, gevoel en comfort.
Ervaringen
Er zijn 202 ervaringen over ASWA Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren162 ervaringen
4 sterren31 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster0 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Nog iedere dag blij met mijn keuken”
Door Marieke vd Ven op donderdag 23 nov 2023 23 | vestiging Dordrecht
Zeer tevreden over Aswa keukens Dordrecht. Ik ben erg goed geholpen door Iris. Ze luisterde goed naar mijn wensen en gaf me goede adviezen. Ook de monteurs die de keuken kwamen monteren waren erg kundig! Ik ben nog iedere dag blij met mijn keuken!
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Marieke,

Bedankt voor de positieve beoordeling over ASWA Keukens. Fijn om te horen dat de service je goed is bevallen. Geniet van de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Sandra Gommers op vrijdag 17 nov 2023 23 | vestiging Helmond
Een dikke 10 voor Aswa: een mooie kwaliteit-keuken staat sinds gisteren te pronken in mijn huis. Verkoper Vincent Nissen heeft met veel enthousiasme ons wegwijs gemaakt in wat mogelijk en niet mogelijk was.
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Sandra,

Wat fijn om te horen dat Vincent jullie goed heeft geholpen bij het keukenproces! Bedankt voor de goede review en veel plezier in de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Alles wordt tot in de puntjes verzorgd”
Door jeanine kulk op vrijdag 10 nov 2023 23 | vestiging Dordrecht
Ontzettend blij met onze mooie keuken! We zijn super goed geholpen door branco die net zo lang helpt en meedenkt tot het de perfecte keuken is! Vanaf het uitzoeken in de winkel tot aan het bezorgen en plaatsen van de keuken wordt alles tot in de puntjes verzorgd en iedereen is erg vriendelijk en behulpzaam.
FOTO VAN JEANINE KULK
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Jeanine,

Bedankt voor je positieve review over ASWA Keukens! Fijn om te horen dat de service goed is verlopen. Veel plezier met de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de nieuwe keuken en het eindresultaat”
Door José & Mike Peters op maandag 6 nov 2023 23 | vestiging Helmond
Zeer goed geholpen door de verkoper Lars van Rijthoven. Wij hadden een afspraak ingepland bij Lars van Rijthoven toen we daar aankwamen zei mijn man na verschillende showroom keukens gezien te hebben van rond de €40K/€80K dat we niet aan het juiste adres zijn bij ASWA keukens. Lars bewees het tegendeel voor een redelijke budget met Pelgrim inbouw apparatuur bent u ook op het juiste adres bij ASWA keukens. Ze nemen goed de tijd om alles te laten zien en bij vragen wordt je altijd vriendelijk geholpen. We zijn erg blij met de nieuwe keuken en het eindresultaat. Dank je wel!
FOTO VAN JOSÉ & MIKE PETERS
+ Toon extra foto van José & Mike Peters
+ Toon extra foto van José & Mike Peters
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste José en Mike,

Wat fijn om te horen dat Lars aan jullie wensen heeft kunnen voldoen. Wij danken jullie voor de goede review en wensen jullie veel kookplezier toe in jullie mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“ASWA is een aanrader!”
Door Joke Versantvoort op maandag 6 nov 2023 23 | vestiging Helmond
Vanaf het moment dat we in Helmond binnen kwamen voelde het goed. We werden vriendelijk en professioneel geholpen. De keuken die we uitgezocht en samengesteld hebben voldoet dan ook aan alle verwachtingen. Ook het leveren en plaatsen ging geheel volgens afspraak. Het koken en werken in mijn nieuwe keuken is een genot! ASWA is dan ook een aanrader!
FOTO VAN JOKE VERSANTVOORT
+ Toon extra foto van Joke Versantvoort
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Joke,

Bedankt voor de mooie woorden over ASWA Keukens. Wat een prachtige lichte keuken, geniet ervan!
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Sander van Eijck & Charlotte Duppen op vrijdag 3 nov 2023 23 | vestiging Helmond
Wij zijn super blij met onze keuken. Wij zijn geholpen door Lars een zeer vriendelijke, maar ook directe, duidelijke en meedenkende man, waar wij heel veel aan hebben gehad.
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Sander en Charlotte,

Bedankt voor de goede review over ASWA Keukens. Fijn om te horen dat de service goed is gegaan! Veel plezier met de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Eddie en Dillie op maandag 30 okt 2023 23 | vestiging Helmond
Wij hebben voor onze nieuwbouwwoning voor een moderne keuken gekozen en werden daarin zeer goed geadviseerd door Vincent Nissen die ook alternatieven en variaties op de keukenonderdelen liet zien en gaf uitstekend advies.
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste,

Bedankt voor de positieve review over ASWA Keukens! Veel plezier met de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Pieter van Gorkom op woensdag 4 okt 2023 23 | vestiging Helmond
Mooie keuken. precies volgens onze wensen opgeleverd. Goede adviezen door onze adviseur Vincent. Afspraken worden nagekomen.
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Pieter,
Bedankt voor de review over ASWA Keukens! Wij wensen je veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Demi op dinsdag 3 okt 2023 23 | vestiging Helmond
Ontzettend blij met onze prachtige keuken! Van het advies geven, begeleiding bij kiezen van de keuken tot het monteren is alles top geregeld bij Aswa. Een dikke 10!
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Demi,
Fijn dat je zo tevreden over ASWA Keukens bent. Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door JP Oosterveld op dinsdag 3 okt 2023 23 | vestiging Uden
Super voorgelicht bij de aankoop van een nieuwe keuken. Tim geeft je een fijn gevoel en denkt goed mee. Na het plaatsen van de keuken is de monteur Tim nog langs geweest voor een paar laatste dingetjes te verhelpen. En hij heeft alles heel keurig afgewerkt. Doet alles heel precies en netjes!
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste JP Oosterveld,
Bedankt voor de goede review over ASWA Keukens. Goed om te horen dat je zo tevreden bent over het gehele proces. Veel kookplezier gewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies en goede montage”
Door Kirsti Rietman op zondag 1 okt 2023 23 | vestiging Helmond
Heel goed advies gehad. Er wordt goed meegedacht en men denkt in mogelijkheden. Montage van de keuken is vakkundig gedaan door zeer vriendelijke vakmensen.
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Kirsti,
Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn over ASWA Keukens! Bedankt voor de review en veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“De keuken voldoet geheel aan onze wensen”
Door Harold en Astrid op vrijdag 22 sep 2023 23 | vestiging Helmond
In showroom van Aswa Helmond hebben we samen met met Lars van Rijthoven onze nieuwe keuken wensen en de gewenste indeling besproken waarna hij de tekeningen uitgewerkt heeft, daarna met Lars in de 2 volgende showroom bezoeken verder alles tot in detail samengesteld van blad tot apparatuur. Op de dag van plaatsing van de keuken waren er 2 zeer nette vakkundige monteurs aanwezig die alles tot in perfectie afwerkte. Een paar weken na plaatsing belde Lars zelfs of hij kon komen kijken of alles naar wens was en had zelf nog een leuk cadeau bij. Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken en deze voldoet geheel aan onze wensen. Wij bedanken het totale team van Aswa keukens!!!
FOTO VAN HAROLD EN ASTRID
+ Toon extra foto van Harold en Astrid
+ Toon extra foto van Harold en Astrid
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Harold en Astrid,
Bedankt voor de mooie review en de 5-sterren beoordeling. Namens ASWA Keukens wensen we jullie veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door A vd Boomen op vrijdag 22 sep 2023 23 | vestiging Helmond
Lars die ons heeft geholpen met uitzoeken, kwam met goeie ideeën. Monteurs leveren maatwerk. Wij zijn helemaal blij.
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste A vd Boomen,
Bedankt voor de goede recensie! Wij wensen jullie heel erg veel kookplezier toe in de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Bart van Heumen op maandag 18 sep 2023 23 | vestiging Helmond
Op zoek naar een nieuwe keuken voor ons jaren 30-huis kwamen we op advies van vrienden bij ASWA / Huub Leijssen. In meerdere (!) sessies heeft Huub ons de hemd van het lijf gevraagd om goed te begrijpen waar we naar op zoek waren en wat belangrijk voor ons was. Op enig moment kwamen we daarbij op de mogelijkheid van het kopen van een showroomkeuken en Huub heeft flink z'n best gedaan om de bestaande keuken zo goed mogelijk om te vorm tot een keuken die perfect in ons huis past. Ook toen we tijdens het inmeten tot een verrassing kwamen (we hebben een oud en scheef huis...), heeft Huub dit met veel creativiteit direct aangepakt en opgelost, waardoor de keuken zonder problemen geplaatst kon worden. De nieuwe keuken staat nu en we zijn helemaal tevreden. De indeling is volledig naar wens en ondanks dat we een showroomkeuken aangeschaft hebben, hebben we zeker niet het gevoel dat we een concessie hebben moeten doen. Samenvattend: dik tevreden over ASWA én Huub.
FOTO VAN BART VAN HEUMEN
+ Toon extra foto van Bart van Heumen
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Bart,
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ASWA Keukens. Bedankt voor de mooie review en de goede woorden. Veel kookplezier gewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met het resultaat en de hele ervaring”
Door Rob Nijkamp op donderdag 7 sep 2023 23 | vestiging Uden
Onlangs hebben we onze droomkeuken en bijkeuken laten realiseren door ASWA Keukens in Uden, en we kunnen niet genoeg benadrukken hoe tevreden we zijn met het resultaat en de hele ervaring. Vanaf het allereerste contact tot de uiteindelijke oplevering waren we onder de indruk van de professionaliteit en het vakmanschap van dit bedrijf. Om te beginnen, was het proces van ontwerp tot realisatie uiterst soepel en stressvrij. Zohra heeft ons geholpen bij het visualiseren van onze ideeën en heeft zich flexibel aangepast aan onze wensen en behoeften. Ze stond altijd klaar om onze vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen. De communicatie verliep vlekkeloos, en we voelden ons echt gehoord en gewaardeerd als klanten. We zijn meer dan tevreden met het eindresultaat en kijken uit naar vele jaren van kookplezier in onze prachtige nieuwe keuken. Bedankt, Zohra en ASWA Keukens, voor het overtreffen van onze verwachtingen!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Juliette op vrijdag 1 sep 2023 23 | vestiging Helmond
Super tevreden met onze keuken en de installatie, goed advies gekregen van Lars van Rijthoven.
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Juliette,
Bedankt voor de positieve review over ASWA Keukens. Veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding en het ziet er top uit”
Door Anouk op woensdag 30 aug 2023 23 | vestiging Helmond
Onze keuken is deze week geplaatst en wij zijn er erg blij mee. Het ziet er top uit en ze hebben het netjes geplaatst. Ook in de aankoop fase zijn we goed begeleid, werd er de tijd voor ons genomen en is er goed mee gedacht. Al met al een aanrader om bij Aswa je keuken te kopen.
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Anouk,
Bedankt voor de positieve review over ASWA Keukens! Heel veel kookplezier gewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Christel Brands op donderdag 24 aug 2023 23 | vestiging Helmond
Het contact met de verkoper was zeer plezierig. Hij gaf veel informatie en had ook goede ideeën. De plaatsing van de keuken en de totale service was goed, vakbekwaam en volgens afspraak. Alle mensen die wij van Aswa over de vloer hebben gehad waren duidelijk en respectvol en hadden kennis van zaken. En het belangrijkste is dat wij tevreden zijn met onze keuken. Ik zou Aswa zeker aanraden bij anderen.
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Christel,

Bedankt voor de positieve review! Goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn. Veel kookplezier gewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Een Siematic SLX keuken”
Door Fam Fleuren op donderdag 24 aug 2023 23 | vestiging Helmond
We hebben een siematic SLX keuken gekocht. Tijdens ons bezoek aan de showroom werden we door Dhr. L van Rijthoven erg netjes te woord gestaan. De verschillende mogelijkheden die er waren werden ons duidelijk uitgelegd.
Het plaatsen van de keuken werd erg vakkundig uitgevoerd waarbij enkele kleinere onvolkomenheden binnen een korte termijn keurig werden verholpen.
FOTO VAN FAM FLEUREN
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste familie Fleuren,

Goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de verkoopadviseur en ASWA Keukens. Wij danken jullie voor de positieve review, veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie grote leefkeuken”
Door L.R. Schreurs op donderdag 27 jul 2023 23 | vestiging Helmond
Een mooie grote leefkeuken in een nog te realiseren aanbouw, dat was de doelstelling. We zijn bij een aantal keukenzaken geweest, maar uiteindelijk zeer tevreden over de prijs/kwaliteit van ASWA. Een keuken kopen (en veel geld uitgeven) vonden wij nogal spannend. Het feit dat we meerdere keren mochten terugkomen om dingen te bespreken, aan te passen en te veranderen was een zeer fijn gevoel. Huub dacht echt met ons mee om alles naar wens, maar ook in budget te passen. De plaatsing verliep vlot en de zaken die beschadigd waren of niet goed waren ingericht die werden zonder discussie vervangen. Ellis van de afdeling Service is echt een hele fijne contactpersoon. Wij zouden onze volgende keuken zeker nogmaals kopen bij ASWA!
FOTO VAN L.R. SCHREURS
+ Toon extra foto van L.R. Schreurs
Reactie of foto toevoegen
“Super begeleiding”
Door Eric Barrois op donderdag 27 jul 2023 23 | vestiging Helmond
De verkoper voelde precies aan wat onze wensen waren, bij het kopen van de keuken. Super begleiding gehad tot aan de aflevering.
FOTO VAN ERIC BARROIS
+ Toon extra foto van Eric Barrois
+ Toon extra foto van Eric Barrois
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Wil Vaas op maandag 24 jul 2023 23 | vestiging Helmond
We hebben een nieuwe keuken bij Aswa in Helmond gekocht voor ons nieuwe huis. We zijn hier super geholpen door verkoper Lars welke ook goed meedacht over hoe de keuken in te richten en waar op te letten. Keuken is in week 29 2023 geplaatst en we zijn er super blij mee, precies zoals we ons deze hadden voorgesteld.
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Wil,
Wat fijn om te horen dat we aan jullie verwachting hebben kunnen voldoen! Bedankt voor de 5-sterren review en veel kookplezier gewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Annelies op zondag 23 jul 2023 23 | vestiging Helmond
Een eerlijk bedrijf! Zeer tevreden over de klantvriendelijke en -gerichte benadering! Vincent voelde heel goed aan wat onze wensen waren en stemde daar het advies op af. Het is onze 5e keuken bij ASWA, dat zegt toch genoeg. Ook Ronald heeft ons in het verleden supergoed geholpen. En als er iets misgaat wordt het opgelost tot het laatste detail. Ook niet onbelangrijk.
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Hoi Annelies,
Wat fijn om te horen dat we al 5 keer een keuken voor jullie hebben mogen plaatsen, dank daarvoor! Fijn om te horen dat alles telkens zo goed verloopt! Geniet van jullie nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Elly en Marcel op dinsdag 11 jul 2023 23 | vestiging Helmond
Goed geholpen tijdens het kopen. En ook de mensen die het uitvoerende werk doen waren super fijne mensen om in huis te hebben die hebben alles tot in de puntjes gemaakt. Wij bevelen ASWA aan iedereen aan die een nieuwe keuken nodig heeft.
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Elly en Marcel,
Bedankt voor de 5 sterren beoordeling! Namens ASWA Keukens wensen we jullie veel plezier toe met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Alles is vlekkeloos verlopen”
Door Esther Vermeulen Bouwmans op maandag 10 jul 2023 23 | vestiging Helmond
Lars van Rijthoven heeft ons vanaf het begin bijgestaan en goed geadviseerd. Meegedacht en naar ons geluisterd wat wij mooi vinden. Adhv onze ideeën, de keukenopstellingen bij ASWA en de vertalingen van Lars hebben we nu een hele mooie keuken en bijkeuken gekocht. Het plaatsen is vlekkeloos gegaan. Een superteam.
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Esther,
Wat fijn om te leen dat jullie zo tevreden zijn over ASWA Keukens. Namens ASWA danken wij je voor de positieve review en wensen we je veel plezier toe met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Wicher Norder op vrijdag 30 jun 2023 23 | vestiging Dordrecht
Prettig geholpen door Branco. De keuken staat prachtig. Van verkoop tot plaatsing is alles prima verlopen. Zowel de verkoper als de monteurs verdienen alle lof.
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Norder,
Bedankt voor de positieve review over ASWA Keukens. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Namens ASWA Keukens wensen we je veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een goed resultaat”
Door Theun de Wit op donderdag 22 jun 2023 23 | vestiging Helmond
Complete nieuwe keuken inclusief kookeiland in de vestiging Helmond gekocht en laten monteren. In het voortraject al zeer tevreden over adviseur Vincent, goed advies in kleuren en opstelling, fijne onderhandelingen met uiteindelijk een gekochte keuken als resultaat. Later bij de montage ook zeer tevreden over montagemedewerker Johan, zeer netjes gewerkt. Goed resultaat.
FOTO VAN THEUN DE WIT
+ Toon extra foto van Theun de Wit
+ Toon extra foto van Theun de Wit
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Hans Lemmens op donderdag 15 jun 2023 23 | vestiging Helmond
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij ASWA. Alle contacten met het personeel waren zeer prettig. Ze zijn erg behulpzaam en denken met ons mee. We hebben nu een heel mooie keuken die ons goed bevalt in het dagelijks gebruik. Ik geef één ster aftrek omdat de keuken niet exact overeen kwam met de werkelijke afmetingen van de keukenmuur. Ze hebben dit ter plekke wel goed opgelost trouwens. Ook is een wijziging in de keuken niet geheel foutloos doorgevoerd waardoor er achteraf een oplossing gezocht moest worden. Toch zouden we een volgende keer weer een keuken kopen bij ASWA.
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Hans,
Bedankt voor je eerlijke en positieve beoordeling hier kunnen wij alleen maar van leren! Gelukkig zijn alle probleempjes uit eindelijk opgelost en kunnen jullie nu genieten van de nieuwe keuken. Veel kookplezier gewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Kempers op vrijdag 2 jun 2023 23 | vestiging Helmond
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Hebben goede adviezen en tips gekregen. Onze vragen, telefonisch en via mail, werden snel beantwoord. Wij zijn zeer tevreden.
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Kempers,
Bedankt voor de positieve beoordeling! Goed om te horen dat je o tevreden bent over ASWA Keukens. Geniet van de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is helemaal naar wens”
Door Sjaak Mollen op vrijdag 2 jun 2023 23 | vestiging Helmond
Nieuwe keuken gekocht. Ik wist al precies wat ik wilde. Gelukkig verkoper getroffen die niet zijn visie wilde doordrukken, maar mijn idee overnam en alleen nog maar tips gaf en vragen stelde of ik ook overal aan gedacht had. Resultaat is een keuken helemaal naar mijn wens. Top.
FOTO VAN SJAAK MOLLEN
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Sjaak,
Bedankt voor de positieve recensie over ASWA Keukens! Geniet van deze prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met het eindresultaat”
Door Wim van den Heuvel op dinsdag 23 mei 2023 23 | vestiging Helmond
Super goed persoonlijk advies en goede communicatie over planning en gemaakte afspraken. Tevens deskundige monteurs. We zijn heel blij met het eindresultaat.
REACTIE VAN LARS GEENEN
Beste Wim,
Namens ASWA Keukens danken we je voor de 5-sterren review. Goed om te horen dat het eindresultaat naar verwachting is. Geniet van de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Arjan Donkerbroek op vrijdag 19 mei 2023 23 | vestiging Helmond
Goede begeleiding bij het maken van een keuze, de medewerker kwam zeer betrouwbaar en kundig over, hielp ons met een keuze te maken zonder opdringerig te zijn. Service bij installeren was ook goed.
REACTIE VAN LARS GEENEN
Beste Arjan,
Goed om te horen dat alles goed is verlopen! Namens ASWA Keukens danken we je voor de goede review en veel kookplezier gewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Paul Theunissen op dinsdag 16 mei 2023 23 | vestiging Helmond
Vanaf het uitzoeken van een keuken werden we vriendelijk en ondersteunend geholpen met de keuze. Er was geen enkele opdringerigheid of verkooptaal. Tijdens de gehele periode van kopen en plaatsen is duidelijk gecommuniceerd met ons. We zijn erg blij met de keuze waar en wat we gekocht hebben.
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Paul,
Bedankt voor de positieve review! Goed om te horen dat het gehele aankoopproces goed is verlopen. Geniet van de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe apparatuur en een keukenblad”
Door Hans Doffegnies op donderdag 20 apr 2023 23 | vestiging Helmond
Wij hebben nieuwe apparatuur gekocht (koelkast-vaatwasser- quooker- inductiekookplaat en een nieuw keukenblad/spoelbak. We zijn supergoed geadviseerd en de apparatuur en het keukenblad/spoelbak zijn ongelooflijk netjes ingebracht/geplaatst. De medewerkers zijn heel klantvriendelijk en betrokken. De monteur was zakenkundig en zeer beleefd. Er wordt veel aandacht gegeven bij het proces van aankoop tot en met plaatsing en er wordt regelmatig gebeld of alles naar tevredenheid gaat c.q. is gegaan.
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Hans,
Wat fijn dat je ervaring met ASWA Keukens zo goed is! Goed om te horen dat alle keukenapparatuur naar wens is. Bedankt voor de recensie en geniet ervan!
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer mooie keuken”
Door Bas Lijten op vrijdag 14 apr 2023 23 | vestiging Helmond
We hebben een complete keuken gekocht en laten installeren door ASWA. Vincent heeft ons hierbij geholpen en vanaf het eerste moment was er een super goede klik. Hij toont veel interesse in de personen tegenover hem en luistert goed naar onze wensen. Deze vertaalt hij perfect naar een zeer mooie keuken die helemaal perfect is. Ook direct na plaatsen kregen we een berichtje hoe de keuken bevalt. Dat laat toch zien dat Vincent erg betrokken is. Zou iedereen ASWA en Vincent aanraden!
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Bas,
Bedankt voor de 5-sterren recensie! Goed om te horen dat je zo tevreden bent over de verkoopadviseur! Wij wensen je namens ASWA Keukens veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Annelies en Frans op donderdag 6 apr 2023 23 | vestiging Helmond
Wij hadden eigenlijk nog niet zo'n goed idee hoe en wat we met onze bestaande keuken aan moesten. Maar na een adviesgesprek met Lars van Rijthoven zijn we met een goed gevoel naar huis gegaan. Lars dacht mee, was niet opdringerig en kwam met goede ideeën. Toen we voor een tweede gesprek kwamen, waren al onze ideeën al uitgetekend, wat prettig was. Na een paar kleine aanpassingen zijn we over gegaan tot de aanschaf. De levering, aanpassingen van de werktekeningen, het beantwoorden van de vragen en de montage zijn zonder problemen afgehandeld. We zijn dan ook uiterst tevreden over Lars van Rijthoven en ASWA keukens. Top voor ons in ieder geval.
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Annelies en Frans,
Bedankt voor de mooie review! Goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn! Namens ASWA Keukens wensen we jullie veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden met de renovatie van de keuken”
Door Peter Lendemeijer op donderdag 6 apr 2023 23 | vestiging Helmond
De bestaande keuken, ook van Aswa, is voor ons nog steeds ruim voldoende voor ons gebruik. Kwalitatief is dit tot nu toe een zeer goede keuken geweest (aankoop 1989) waarbij de slijtage van de apparatuur natuurlijk logisch was. Momenteel was het wel nodig om werkblad met spoelbak en kookplaat te vervangen. Bij ons kwam Aswa natuurlijk als leverancier op de eerste plaats. Na afspraak en gesprek met verkoper hebben wij door goed advies een keus kunnen maken en de opdracht gegeven. In februari 2023 kwam monteur met de bestelde artikelen de keukenaanpassing installeren. De installatie ging goed waarbij echter meteen het kleurverschil van het werkblad in de twee haaks op elkaar staande delen opviel. Er waren ook nog enkele andere punten die niet naar tevredenheid waren. We hebben meteen contact opgenomen met de verkoper die ons had geholpen en ook alles met mail (+foto's) doorgestuurd. Eigenlijk was mijn vertrouwen in Aswa nu minder geworden want dit had ik eigenlijk niet verwacht. De verkoper vertelde mij dat hij aan de slag ging met de op en aanmerkingen. Gisteren is volgens afspraak een andere monteur geweest die de gebreken keurig heeft opgelost. Moet zeggen een vakman. We zijn heel tevreden over de manier hoe dit project is opgelost.
Mijn vertrouwen in Aswa is dan ook hersteld en beveel hun dan ook aan als keukenleverancier die zijn afspraken nakomt en na betaling je niet in de steek laat.
Ik wil dan ook LvR en JP bedanken voor de service.
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Peter,
Allereerst bedankt voor de eerlijke en oprechte review! Gelukkig is alles netjes opgelost en hebben we je vertrouwen kunnen herstellen. We wensen jullie namens ASWA Keukens veel plezier met jullie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Remco Scheepstra op zaterdag 1 apr 2023 23 | vestiging Helmond
Wij hebben een zeer goede ervaring met Aswa. Mooie showroom waar ook kinderen welkom zijn en hun gang kunnen gaan in de speelkeuken. Goed luisteren naar wat wij wilden en erg goed meedenken op praktische vlakken, dank aan Lars. De communicatie en montage zijn ook zeer goed en netjes verlopen. De keuken hebben wij nu sinds kort in gebruik en voldoet aan al onze verwachtingen. De paar puntjes die al opgemerkt waren door de monteurs worden binnenkort opgelost. Wij zouden Aswa keukens zeker aanbevelen!
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Remco,
Bedankt voor de positieve review. Goed om te horen dat het proces zo goed is verlopen. Geniet van jullie keuken en veel kookplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Lisa op vrijdag 31 mrt 2023 23 | vestiging Helmond
Wij zijn enorm fijn geholpen bij Aswa Helmond. Er zijn heel wat keuzes die gemaakt moeten worden en daarbij vonden wij het eerlijke advies van onze verkoper Vincent erg fijn. Hij nam de tijd voor ons om verschillende opties te doorlopen en dacht fijn mee. Nu de keuken staat, zijn wij nog steeds blij met onze keuzes en is het precies zoals wij in gedachten hadden. Wij raden het zeker aan om eens een kijkje te nemen bij Aswa!
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastisch eindresultaat”
Door Lianne & Erik op zaterdag 25 mrt 2023 23 | vestiging Helmond
Voor ons nieuwbouwhuis hadden we wel ideeën maar de vraag wat allemaal realiseerbaar was. Lars ging meteen enthousiast aan de slag met de opties en voor we het wisten stond onze droomkeuken op papier. Op ons gemak door de showroom heen op zoek naar de juiste kleuren en materialen. Ook hier dacht Lars uitgebreid mee over de materialen en kleuren. We voelden ons erg op ons gemak en nu de keuken is geplaatst zijn we er heel blij mee. Totaal ontzorgd van begin tot eind, met een fantastisch eindresultaat!
FOTO VAN LIANNE & ERIK
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Lianne en Erik,
Bedankt voor de goede review. Wat fijn om te horen dat Lars jullie zo goed heeft bijgestaan. Geniet van jullie mooie zwarte houten keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Heldere communicatie en een mooie keuken”
Door René Francken op woensdag 22 mrt 2023 23 | vestiging Helmond
We hebben een complete Siematic keuken (achterwand en kookeiland) gekocht. Heldere uitleg en duidelijke offerte door verkoper. Tussentijds heldere communicatie over o.m. levering en tekeningen. De montage verliep vlotjes,
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Rene,
Bedankt voor de positieve review. Goed om te horen dat je zo tevreden bent. We wensen je heel veel plezier met de SieMatic keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Weer zeer tevreden”
Door Jeanne Ton Grimberg op dinsdag 21 mrt 2023 23 | vestiging Helmond
Super goed!; zou wellicht ook kunnen. Meerdere malen nieuwbouw-verhuizingen; bij iedere nieuwe keuken ook wel elders georiënteerd, maar steeds weer ASWA. Steeds plezierig en persoonlijk; niet slechts technisch procedureel maar gewoon menselijk afgestemd denken vanuit de klant (en daar van zijn er niet 2 dezelfde). Weer zeer tevreden.
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Jeanne en Ton,
Fijn voor het wederom vertrouwen in ASWA Keukens. Gelukkig zijn jullie tevreden en kunnen jullie nu genieten van jullie mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken ziet er strak uit”
Door Joris Huibers op vrijdag 17 mrt 2023 23 | vestiging Helmond
Goede begeleiding in maken van keuze, goede (after)service en kundige monteurs. Keuken ziet er strak uit en apparatuur werkt erg goed!
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Joris,
Bedankt voor de positieve review over ASWA Keukens. Goed om te horen dat je zo tevreden bent over het proces. Geniet van de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Uitbreiding van de bestaande keuken”
Door Bert Driessen op dinsdag 14 mrt 2023 23 | vestiging Helmond
In een bestaande keuken van ASWA hadden we behoefte aan een uitbreiding/vervanging. Om een goede match te krijgen met de bestaande keuken hebben we contact gezocht met ASWA. Via twee plezierige gesprekken met Vincent zijn onze wensen op een rijtje gezet en kwamen we tot een gewenst eindplaatje. De aanvulling bestond uit een inbouwafzuigkap met kastjes in een bijpassende kleur. Voor de kookplaat hebben we zelf een suggestie gedaan die ingepast kon worden. Door de goede samenwerking staat er nu een volledige keuken waar we nog lange tijd van kunnen genieten, met dank aan de medewerkers van ASWA.
FOTO VAN BERT DRIESSEN
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Bert,
Bedankt dat jullie wederom voor ASWA Keukens hebben gekozen. Fijn dat alle nieuwe onderdelen perfect in jullie bestaande keuken passen. Zoals je zelf zegt kunnen jullie er voorlopig weer tegenaan! Veel plezier met jullie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service bij vervanging keukenkastje”
Door L.Sieben op zondag 12 mrt 2023 23 | vestiging Helmond
Nieuw keukenkastje plaatsen in bestaande keuken die ik meer dan 10 jaar geleden heb gekocht bij ASWA Helmond, zeer tevreden met de keuze die door de verkoper is gedaan, ondanks dat de keuken uit de roulatie was. Een zeer goede monteur van ASWA keuken kwam dit keukenkastje plaatsen, wij zijn netjes te woord gestaan, en wij mogen spreken van een vakman die het keukenkastje heeft geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen”
Door Tom Vinken op donderdag 9 mrt 2023 23 | vestiging Helmond
Keuken inclusief apparatuur en plaatsing. Geweldig geholpen, geadviseerd en georganiseerd door Aswa, in ons geval Vincent!
FOTO VAN TOM VINKEN
+ Toon extra foto van Tom Vinken
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Tom,
Bedankt voor de goede review! Wij wensen jullie heel veel plezier met deze mooie zwarte keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Ilse Senders op vrijdag 24 feb 2023 23 | vestiging Helmond
Ik heb een complete keuken gekocht bij Aswa Helmond. Ik ben super geholpen door Vincent Nissen. Hij nam alle tijd en adviseerde goed. Het contact tussen koop en levering was goed. Ze stonden open voor alle vragen en reageerden snel. De tekening voor alle aansluitingen was duidelijk. De monteurs die de keuken kwamen zetten werkten netjes en heel precies. Vincent Nissen belde nog even of alles naar wens was. Top.
FOTO VAN ILSE SENDERS
+ Toon extra foto van Ilse Senders
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Ilse,
Bedankt voor de goede review. Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over ASWA Keukens. Wij wensen jullie veel kookplezier toe in jullie prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Mega goed geholpen”
Door Daphne op woensdag 22 feb 2023 23 | vestiging Helmond
Mega goed geholpen, vriendelijke mensen en ze hebben mijn ontwerp mooi laten uitkomen in het echt. De keuken is ook netjes geinstalleerd.
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Hoi Daphne, bedankt voor de 5 sterren review. Fijn om te horen dat alles goed is bevallen. Veel kookplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Hermien op vrijdag 17 feb 2023 23 | vestiging Uden
Bij de aankoop het genoegen te mogen hebben dit samen met Iris te doen. Denkt goed mee en kon onze wensen perfect vertalen. Ook over de installatie alle lof, kleine afwerkpuntjes inmiddels ook naar volle tevredenheid opgelost.
FOTO VAN HERMIEN
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Hermien, bedankt voor de goede recensie. Gelukkig zijn alle puntjes opgelost en kun je nu genieten van je prachtige keuken. Heel veel kookplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Jesse & Lara op dinsdag 31 jan 2023 23 | vestiging Helmond
In juni/juli 2022 bij ASWA in de showroom geweest. Een fijn warm welkom bij de receptie, dat was al een fijn begin. Rustig een rondje rond gelopen in de prachtige showroom. Daarna een afspraak gemaakt om nog eens terug te komen. We hadden een afspraak met Vincent. Een hele aardige, kundige verkoper. Hij weet waar hij het over heeft, denkt mee en geeft goed advies. Uiteindelijk een mooie keuken samengesteld. 1e week van januari 2023 werd de keuken geleverd en geplaatst. Alles keurig netjes gecommuniceerd. Onze monteur was ook een echte vakman. Stond iedere ochtend precies op tijd voor de deur. Hij was alleen maar kreeg wel gewoon 3 dagen de tijd om de keuken helemaal af te maken. Hier waren wij ook heel erg blij mee want zo zit er ook (weinig) tijdsdruk achter en kon de monteur "rustig" zijn werk doen.
FOTO VAN JESSE & LARA
+ Toon extra foto van Jesse & Lara
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Hoi Jesse en Lara, goed om te horen dat alles zo goed is verlopen. Bedankt voor de goede review en heel veel plezier met jullie prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met geweldig positieve invloed op de sfeer”
Door Sjef Jenniskens op donderdag 26 jan 2023 23 | vestiging Helmond
Ervaren rot en keukenverkoper Lars heeft onze ideeën en wensen héél goed vertaald naar een hele mooie keuken. We houden van de eerlijkheid waarmee hij sommige ideeën afraadde en zelf met hele goede alternatieven. We zijn twee keer op locatie geweest voor advies en we zijn uitgebreid geholpen door Lars, die rustig al onze keuzes, twijfels en hersenspinsels aanhoordde. Via mail en telefoon zijn we nadien ook goed geholpen door het team van ASWA Helmond. De service is top!
FOTO VAN SJEF JENNISKENS
+ Toon extra foto van Sjef Jenniskens
+ Toon extra foto van Sjef Jenniskens
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Hoi Sjef, fijn om te horen dat je ervaring met ASWA Keukens zo goed is bevallen. Geniet van je prachtige houten keuken en veel kookplezier gewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Wij hebben onze droomkeuken”
Door Olla van Deutekom op dinsdag 10 jan 2023 23 | vestiging Hilversum
Onze zoektocht naar een nieuwe keuken gestart bij Aswa Keukens in Hilversum bij adviseur Paul Jansen. Vanaf het eerste moment merk je de bevlogenheid van het personeel voor het realiseren van een droomkeuken. Enthousiast, betrokken en professioneel. Paul schroomt hierbij niet om jouw eigen ideeën uit te dagen met een nog betere oplossing. En alles binnen budget waarbij we geen moment hebben hoeven te twijfelen aan de oprechtheid over geoffreerde prijzen (meer dan marktconform!). Daarom ging het hele proces echt over de keuken, tot in de kleinste details.
Wij hebben gekozen voor een keuken uit Aswa's Silverline collectie. Deze hebben we laten plaatsen door een kennis van ons die reeds jaren zelfstandig keukenplaatser is voor alle bekende ketens. Dit was voor Aswa geen probleem, alle garantie en service blijft gewoon behouden. De opmerking van onze keukenplaatser was: "dit is echt heel dik spul". Altijd fijn om een dergelijke bevestiging te krijgen. Er was bij levering 1 paneel beschadigd, binnen 15 minuten vanuit Aswa de bevestiging dat dit nageleverd werd. Geen vragen niks maar gewoon: gaan we direct voor je oplossen.
Wat er nu in ons huis staat is voor ons echt een droomkeuken wat het centrale punt van het huis is. Kenissen van ons ook naar Aswa gestuurd. Zagen er ook tegen op om alle bekende grote aanbieders af te gaan - na twee afspraken hebben zij ook bij Aswa hun keuken besteld. Paul en Aswa, nogmaals dank voor het realiseren van onze droomkeuken.
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Olla, wat een mooie woorden. Het doet ons erg goed om te lezen dat je zo tevreden met ASWA Keukens bent. We vinden het fijn dat alles goed is verlopen en wensen je dan ook veel plezier met jouw droomkeuken!
Reactie of foto toevoegen
“Alles is prima en naar wens verlopen”
Door Robert @ Angelique op dinsdag 10 jan 2023 23 | vestiging Uden
Vanaf de 1e interesse t/m de oplevering is alles prima en naar wens verlopen. Er is goed mee gedacht en de installatie verliep gewoon goed!
FOTO VAN ROBERT @ ANGELIQUE
+ Toon extra foto van Robert @ Angelique
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Robbert & Angelique, wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden over ons zijn. Veel kookplezier in jullie mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Albert op vrijdag 6 jan 2023 23 | vestiging Helmond
We zijn zeer tevreden over ASWA! Professionele verkoper, vriendelijke baliemedewerker, goed bereikbaar telefonisch en persoonlijk, flexibel zodat er nog wijzigingen mogelijk zijn, perfecte service en nazorg. Kortom een fijn en betrouwbaar bedrijf!
FOTO VAN ALBERT
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Albert, bedankt voor de goede review en het vertrouwen in ASWA Keukens. Geniet van je prachtige zwarte keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een keuken waar we trots op zijn”
Door Carla op woensdag 28 dec 2022 22 | vestiging Helmond
We hebben een compleet nieuwe keuken gekocht. Thuis hadden we al een idee hoe hij eruit moest komen te zien en welke look en feel we hem wilde geven. Vincent heeft ons hierbij uitstekend geholpen. Hij heeft alle mogelijkheden laten zien en mede dankzij hem hebben we nu de keuken staan waar we trots op zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Super bedankt”
Door Toon Kling op zaterdag 24 dec 2022 22 | vestiging Uden
Super blij met de siematic keuken die Aswa keukens uit Uden mij heeft verkocht en tot volle tevredenheid heeft geïnstalleerd. Geen poes pas recht door zee. Had zelf een fout gemaakt met het bedienen van de bora kookplaat, dezelfde dag nog gratis opgelost, super bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Een super mooie en fijne keuken”
Door Angela Kuijpers op vrijdag 23 dec 2022 22 | vestiging Helmond
Ze komen de afspraken na en eventuele fouten worden snel en vakkundig hersteld. hebben nu een super mooie en fijne keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Karin van den Brekel op dinsdag 20 dec 2022 22 | vestiging Uden
Eerder dit jaar een keuken: schiereiland met kastenwand (+ diverse inbouwapparatuur) en aansluitend barblad gekocht. Zowel de opzet van de door ASWA ontworpen keuken als gebruikte materialen hebben onze verwachting overtroffen qua uitstraling. Daarnaast ook alle lof voor de monteurs van ASWA, ondanks enkele kleine onvoorziene problemen tijdens de montage, hebben ze alles zeer netjes opgelost en volgens afspraak gewerkt. Prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend en plezierig en zeer flexibel team om mee te werken, zowel voor als achter de schermen. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Ian Aspland op dinsdag 13 dec 2022 22 | vestiging Helmond
The sales process was made very enjoyable by Lars van Rijthoven and his colleague (Trainee) who help my girlfriend and I choose a kitchen that both fits in the space well but also provides a high level of functionality and quality. Lars and the sales process was exceptional. I contacted Lars a few times before delivery and he always was able to help or direct me to a colleague that could help. The planning team of Anouska and others have been very helpful in finding the right dates and timing and everything worked perfectly. The delivery of the kitchen on 7th Dec was exceptional also. The two delivery guys were very professional, very careful and very clean.
The two installers from Keuken Bouwersplus, hired by ASWA were also exceptional. A Father and Son team, found solutions for some construction errors in the building and installed a perfect kitchen with no trouble at all. I would recommend them to anyone and everyone. Overall ASWA, although a little more expensive than some option has been a joy to work with and the little extra has been well worth it to deal with a professional organization from Sales through delivery and installation. Thank you ASWA team.
Reactie of foto toevoegen
“Hulde”
Door M. Ruijter op donderdag 1 dec 2022 22 | vestiging Hilversum
We zijn bij ASWA heel goed geholpen met een nieuwe keuken. Er valt wat te kiezen. Omdat de indeling tot 3x toe wezenlijk veranderde, vroeg dat veel inlevingsvermogen en tijd van Paul, onze contactpersoon. Gelukkig bleef ons overleg plezierig. Paul heeft veel ervaring en dat wordt volledig ingezet. Hulde.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Ronald Luyben op woensdag 23 nov 2022 22 | vestiging Uden
We hebben een keuken gekocht bij Ronald de Wit. Vanaf het eerste moment bij binnenkomst tot en met plaatsing uiterst tevreden. Geen opdringerig praatje maar voelde als een partner die meedenkt. Goed advies mbt indeling, goede prijs kwaliteit verhouding en ook de monteur die nog even wat praktische tips gaf erg goed. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Super goed geholpen”
Door Chantal York op dinsdag 15 nov 2022 22 | vestiging Uden
Wij hebben onze keuken gekocht bij ASWA en zijn daar heel blij mee. Bij het ontwerpen van de keuken zijn we uitgedaagd om van ons eigen idee af te stappen en zijn we super goed geholpen om het mooiste eindresultaat te bereiken. Afspraken waren helder en zijn nagekomen. En nu genieten we elke dag onze nieuwe keuken. Heel blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Alles volgens afspraak verlopen”
Door Carlo Biemans & Simone van Dooren op donderdag 10 nov 2022 22 | vestiging Helmond
Goed geadviseerd met praktische adviezen. Prijs is marktconform en plaatsing is goed en volgens afspraak verlopen. Restpunten zijn goed verholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Top advies”
Door Desiree op vrijdag 28 okt 2022 22 | vestiging Helmond
Keuken gekocht: top advies ook mbt indeling en ontwerp kookeiland.
FOTO VAN DESIREE
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Peter van Aalst op vrijdag 28 okt 2022 22 | vestiging Hilversum
Ontwerp, advies, installatie en customer service is perfect. Geheel zonder zorgen kopen. Meerdere offerte binnen en buitenland voor een merk keuken. Zakaria van Aswa was direct scherp en begrijpt wat nodig is.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Martijn Faber op dinsdag 18 okt 2022 22 | vestiging Helmond
Erg goed meedenken bij het ontwerp. Een paar leuke ideeën, waar we zelf niet aan hadden gedacht. Nette montage.
FOTO VAN MARTIJN FABER
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Dirk en Eline op maandag 17 okt 2022 22 | vestiging Helmond
Al na twee bezoeken aan Aswa keukens zijn we tot een heel mooi ontwerp gekomen dankzij de professionele hulp die Iris ons heeft kunnen bieden. Ze heeft ons goed op de hoogte gebracht van de verschillende mogelijkheden op het gebied van de keuken apparatuur en ook wat betreft het design heeft ze ons goed kunnen helpen. Met behulp van een 3D tekening die ze een paar keer voor ons had aangepast hebben we onze nieuwe keuken kunnen samenstellen. Ze nam ook telkens echt de tijd om dit samen met ons door te nemen en zelfs de kleinste wijzigingen in de tekening aan te brengen. Het plaatsen van de keuken is ook allemaal netjes volgens planning gegaan en de service na het plaatsen was ook top!
FOTO VAN DIRK EN ELINE
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door B. Winter op maandag 17 okt 2022 22 | vestiging Helmond
Vanaf het eerste moment super geholpen. Vincent heeft ons vijf uur lang geholpen in de winkel om tot het perfecte plaatje te komen. De keuken is inmiddels na twee keer finetunen door hele behulpzame en vriendelijke installateurs nu een plaatje! Dank Aswa, Vincent!
FOTO VAN B. WINTER
Reactie of foto toevoegen
“Enorm blij met het resultaat”
Door Yvonne op dinsdag 11 okt 2022 22 | vestiging Helmond
We zijn goed geïnformeerd. Geen maffe onderhandelingen zoals bij sommige grote cowboys. En uiteraard enorm blij met de kwaliteit en het resultaat!
FOTO VAN YVONNE
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Esther Stegers op vrijdag 30 sep 2022 22 | vestiging Helmond
Nieuwe keuken gekocht. Er werd door Lars goed meegedacht.
FOTO VAN ESTHER STEGERS
Reactie of foto toevoegen
“Prettige geadviseerd en mooie keuken”
Door Familie de Greef op zaterdag 17 sep 2022 22 | vestiging Helmond
Na bij 'n aantal andere keukenzaken te zijn geweest kwamen we bij Aswa, waar we heel goed en prettig geadviseerd werden, na het plaatsen van de keuken waren er nog enkele opleveringspunten, deze zijn door Aswa naar volle tevredenheid opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met onze keuze voor ASWA”
Door Martien Jansen op vrijdag 16 sep 2022 22 | vestiging Helmond
We hebben een nieuwe keuken met kookeiland gekocht in coronatijd. Door onze adviseur, Lars van Rijthoven, is dit een succes geworden! Via Zoom steeds onze wensen besproken die door Lars in een 3-D tekening werden gezet. Lars luistert goed naar je wensen en vertaalt deze in de mogelijkheden. Resultaat een keuken waar we blij mee zijn en waarvan alle bezoekers zeggen dat we een mooie keuken hebben. Kortom heel blij met onze keuze om bij ASWA de keuken te kopen en dank aan Lars van Rijthoven voor zijn goede adviezen.
Reactie of foto toevoegen
“Een prettig contact en afspraken worden nagekomen”
Door mark op woensdag 7 sep 2022 22 | vestiging Helmond
Vanaf het begin zijn we goed ontvangen door Iris. We wisten in welke opzet we de keuken wilde hebben en zij heeft ons geholpen bij de keuze van de kleuren en de materialen. Ook het contact daarna hebben wij als prettig ervaren. We hadden tussentijds nog wat vragen en aanpassingen en dit is goed opgepakt. Na de levering van de keuken zijn we netjes na gebeld of alles ook is geleverd en gemonteerd zoals verwacht.
FOTO VAN MARK
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Ruben op dinsdag 6 sep 2022 22 | vestiging Helmond
Een zeer positieve ervaring bij ASWA Keukens. Vincent heeft ons erg goed geholpen, de tijd genomen om te luisteren naar onze wensen en de verschillende opties te laten zien. Hij werkt snel en is goed bereikbaar. De opties voor keukens zijn uitgebreid en mooi. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Mies van den Boomen op vrijdag 12 aug 2022 22 | vestiging Helmond
Keuken gekocht met goed advies. Plaatsing keurig gedaan en de mankementen netjes opgelost. Binnen een redelijke tijd.
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Fam Blok op zondag 31 jul 2022 22 | vestiging Helmond
Zeer vriendelijke ontvangst door Vincent Nissen, ondanks de drukte had Vincent alle tijd voor ons om al onze wensen helder te krijgen. Na de aankoop begon het lange wachten en eindelijk was daar dan de dag van levering. Alle apparatuur zat erbij, de keuken is door Daan Kooken zeer profesioneel geïnstalleerd. Uiteindelijk heeft dit er voor gezorgd dat wij nu in het bezit zijn van onze droomkeuken. Wijzigen ASWA Keukens zeer zeker bij onze vrienden en kennissen aanraden.
FOTO VAN FAM BLOK
Reactie of foto toevoegen
“De klant is koning”
Door Paul de Lau op donderdag 21 jul 2022 22 | vestiging Helmond
We hebben een mooie Siematic keuken gekocht, zijn perfect geholpen en begeleid door Huub en ook alle andere mensen binnen ASWA Helmond. Levertijd, (grote) wijzigingen, service, montage, informatie, deskundigheid, alles tot in de puntjes geregeld en naar onze zin geregeld. Niets teveel gevraagd, klant is koning en afspraak is afspraak! Waar maak je dit nog mee tegenwoordig! Al eerder een ASWA keuken gekocht en bij een volgende keer zeker weer.
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar tevreden”
Door Tanja Geelen op donderdag 21 jul 2022 22 | vestiging Helmond
Wij hebben bij Aswa Helmond een nieuwe keuken gekocht. Vanaf het moment dat we daar binnen stapten tot aan het moment van oplevering van de keuken zijn we alleen maar tevreden. Alles is naar wens verlopen.
FOTO VAN TANJA GEELEN
Reactie of foto toevoegen
“Compleet nieuwe keuken”
Door Ashish Harde op zaterdag 9 jul 2022 22 | vestiging Helmond
Very helpful and friend advisor. Appreciate their time to study and provide soultion for the kitchen. Specially Vincent.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Dennis op vrijdag 8 jul 2022 22 | vestiging Helmond
Top geholpen door Vincent. Hele traject prima doorlopen, er wordt goed meegedacht en gezocht naar oplossingen. Prijs is uitstekend; meteen inzichtelijk met een eerste offerte, en geen truukjes of afdingen of "nu tekenen" korting. Er wordt in de marge afgerond, en daar moet je het mee doen. Precies zoals het hoort! Het kan ongetwijfeld ergens goedkoper, maar het kan ook op de meeste plekken heel veel duurder zijn we achter gekomen in onze zoektocht. Na onze eigen fout was het plaatsen van de keuken lastig. Maar de heren hebben het er prima in weten te krijgen, terwijl het érg krap was, nogmaals, door onze eigen fout. In één dag.
Showroom is groot en goed ingericht. Echt niks te klagen over ASWA Helmond en wij zijn dan ook zeer tevreden met de uiteindelijke keuken.
Reactie of foto toevoegen
“We genieten volop van de keuken”
Door Claudia Barten op donderdag 7 jul 2022 22 | vestiging Helmond
In Helmond heel fijn en vakkundig geholpen. Lars heeft alle tijd genomen om onze wensen te inventariseren en heeft op basis daarvan een ontwerp gemaakt dat we zelf nooit hadden kunnen bedenken. Inmiddels is onze keuken geplaatst en genieten we volop van een keuken die niet alleen erg mooi is om te zien maar ook enorm praktisch is.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Martin en Ivonne op maandag 20 jun 2022 22 | vestiging Helmond
In december 2021 de keuken besteld, onze ervaring met de verkoper Dhr Lars van Rijthoven was zeer prettig. Er werd goed geluisterd naar onze wensen, Lars dacht mee en kwam met goede adviezen en ideeën. Lars reageerde snel op vragen als wij deze stelden via de mail, was goed bereikbaar en altijd goede zin. De plaatsing is gedaan in mei door Jochem Mennen, wat een vakman! Harde werker, deskundig, nauwkeurig, en meedenkend, en vriendelijk. Vandaag is de achterwand geplaatst door Tim Bijsterveld. Ook deze man werkt zeer nauwkeurig en netjes. Wij zijn ontzettend blij met deze bovengenoemde 3 vakmensen, en wij wensen alle klanten dit team toe, voor het kopen en installeren van uw nieuwe keuken.
Hartelijke groet, Fam Vos Helmond
Reactie of foto toevoegen
“Vakmanschap”
Door Jony van ettinger op donderdag 16 jun 2022 22 | vestiging Helmond
Wij zijn fantastisch geholpen bij het ontwerpen van de keuken. Alles klopte zoals wij het in gedachten hadden. Het afleveren van de keuken en daarna de installatie wat vakmanschap!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Koppers op zaterdag 11 jun 2022 22 | vestiging Helmond
De keuken is prachtig geworden. Geen verrassingen of gekke dingen bij de plaatsing. De verkoper Bas was eerlijk, ontspannen, deskundig en stemde goed af op onze wensen. De ontvangst in de showroom was gastvrij en relaxed.
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie en perfecte nazorg”
Door Fam. van Haarlem op vrijdag 10 jun 2022 22 | vestiging Helmond
Het is voor ons de tweede keer dat wij een keuken bij ASWA Helmond kopen. En net zoals de 1e keer is alles fantastisch gegaan. De tijd die voor je wordt vrijgemaakt bij het uitzoeken van de keuken. Er wordt direct een offerte met tekening voor je gemaakt. Deskundigheid, geduld en het meedenken van de verkoper, in ons geval Huub Leijssen, was super! Eerlijke en meteen een scherpe prijs en onder het ons gestelde budget! Levering en montage keuken precies volgens afspraak. Kundige monteurs, werkten keurig en gebruikten bescherming voor onze keuken. Nazorg perfect! Goede communicatie! Kortom voor ons de ritten vanuit Maastricht meer dan waard. Hoewel het waarschijnlijk onze laatste keuken zal zijn zouden we een volgende keer zeker weer naar ASWA gaan. Is iedereen aan te raden.
FOTO VAN FAM. VAN HAARLEM
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Chantal van de Pol op woensdag 8 jun 2022 22 | vestiging Helmond
Bij Iris een nieuw keukeneiland voor de bestaande keuken gekocht, we zijn erg tevreden over haar aanpak, haar verfrissende ideeën en het meedenken om het nieuwe eiland te integreren met de rest van de keuken. Iris communiceert duidelijk met een no-nonsense aanpak. Nogmaals dank Iris voor je hulp!
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk erg tevreden”
Door L. Sommers op vrijdag 3 jun 2022 22 | vestiging Uden
Na aanschaf van keuken van 24.000 euro blijkt er veel aan de hand; (1) beschadigde zijwand, (2) lekkende Quooker-kraan, (3) Quooker welke alleen kokend en koud water kan geven, geen warm water, (4) achterwand koffiemeubel niet de juiste maat en geen alternatief, ongemonteerd achter gelaten, (5) inwendige ophanging voor roosters en bakplaten van stoomoven is schuin of niet kloppend. Alle openstaande punten zijn door ASWA correct opgelost. Kookplaat geleverd en geplaatst en Quooker vervangen en overige zaken afgewerkt. Hartelijk dank aan ASWA dit uiteindelijk op te lossen.
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat is naar volle tevredenheid”
Door J. van den Broek op vrijdag 3 jun 2022 22 | vestiging Uden
Siematic keuken gekocht. Zeer vakkundige voorlichting gehad. Mooi was dat de verkoper, Ronald de Wit, de oude lay-out van de keuken niet wilde zien om met een frisse blik naar de mogelijkheden te kijken. De plaatsing verliep ook zeer professioneel en het resultaat is naar volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie na de verkoop kan beter”
Door de wit op donderdag 2 jun 2022 22 | vestiging Uden
Het gesprek in de winkel was prettig, goed geholpen en een prachtige keuken, uiteindelijk. Maar toen kwam het moment van levering. 1 dag voor de montage werden we gebeld dat de koelkast niet geleverd kon worden, en dat ze zorgen voor een vervanging. Die vervanging was een tafelmodel...en konden mij niet aangeven wanneer de keuken afgemaakt kon worden met wel de juiste koelkast.
Uiteindelijk, na veel wikken en wegen een andere koelkast na 2 maanden mogen ontvangen. Hierover moest het contact en zelfs het aanleveringen van eventuele andere leveranciers en koelkastmodellen vanuit onze kant komen. Het contact heb je in de winkel met een verkoper, dat verloopt goed, daarna gaat het mis, met verschillende service medewerkers, die je van het kastje naar de muur sturen. Zelf geen contact leggen en je dus genoodzaakt bent zelf de telefoon steeds te pakken om aan eigen info te komen. Ook op mails wordt niet gereageerd. Wij hebben doordat de montage van de keuken nalatig is geweest, extra kosten moeten maken in het verbouwingstraject. Het geeft je een hoop kopzorgen die je juist in een verhuizing of verbouwing er niet bij kunt gebruiken.
Reactie of foto toevoegen
“Een prettige ervaring”
Door Loni van der Vliet op maandag 23 mei 2022 22 | vestiging Helmond
Voor de aankoop van onze huidige keuken zijn we 2x bij Aswa geweest. De eerste afspraak was alleen om ideeën op te doen en de tweede afspraak hebben we daadwerkelijk de keuken besteld. Dit hebben wij als erg prettig ervaren. Het was totaal niet opdringerig en zijn goed geholpen door Huub. Na enige tijd wachten (wat voor ons geen probleem was ivm onze verbouwing) konden we eindelijk gaan genieten van de nieuwe keuken. De plaatsing ging volgens planning en je kreeg van te voren netjes bericht dat ze langs kwamen. Ook de service afspraken om de laatste dingen te maken of op te lossen waren snel en duidelijk. Wij raden Aswa keukens zeker aan!
FOTO VAN LONI VAN DER VLIET
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden perfect nagekomen”
Door Tim Heuijerjans op dinsdag 10 mei 2022 22 | vestiging Helmond
Op aanraden van kennissen naar binnen gelopen met een globaal idee, naar buiten gelopen met een compleet ontwerp dankzij Lars. Alle afspraken werden perfect nagekomen en installatie en levering was perfect. Ook geen problemen gehad met levertijden op de apparatuur. Kortom, onze volgende keuken gaat zeker ook bij Aswa besteld worden.
FOTO VAN TIM HEUIJERJANS
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze keuken”
Door Sanne op maandag 9 mei 2022 22 | vestiging Helmond
Hele goede ervaring gehad bij Aswa keukens. Fijn contact met de verkoper, hij dacht mee in mogelijkheden, gaf ons goede ideeën. Erg blij met onze keuken, kwalitatief goed, mooi blad, fijne apparaten. Een verbeterpunt is dat wij graag geattendeerd waren op het uiterlijk van 2 ovens die onder elkaar staan. Deze verschillen van elkaar (1 met en 1 zonder knoppen) en dat vinden wij jammer.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Peter op zaterdag 7 mei 2022 22 | vestiging Dordrecht
Hele fijne vestiging en een creatieve verkoopster, Katalin. Ze vroeg goed door naar mijn wensen, liet me vervolgens van alles daarover zien en ontwierp een keuken die ik zelf qua indeling en opstelling niet had bedacht. Ik ben er heel blij mee. Ook leuk om te zien dat de tekening die ik na aankoop meekreeg, in het echt ook zo uit pakt. monteurs waren ook heel goed, geen beschadigingen en alle rommel mee genomen. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer prettige ervaring”
Door W en J van de Mortel op dinsdag 3 mei 2022 22 | vestiging Helmond
Wij zijn bijzonder goed geholpen door Lars van Rijthoven bij de aanschaf van onze nieuwe keuken. Hij stond niet alleen open voor onze ideeën, maar hij dacht ook met ons mee. Zelfs als wij weer met nieuwe/andere ideeën kwamen en hij het vorige idee al had uitgewerkt. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren! Ook bleef hij geïnteresseerd hoe de plaatsing van de keuken was verlopen, en hoe nadien de rest is afgehandeld. De monteur had nl een plaat verzaagd, en er ontbrak een lampje, en er was een beschadiging. Maar dit alles is naar tevredenheid afgehandeld. Kortom; wij zijn blij met onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Theo Zeelen op dinsdag 3 mei 2022 22 | vestiging Helmond
We zochten nieuwe apparatuur voor de keuken. Bij ASWA terechtgekomen.
Zeer vriendelijk personeel, denken mee, goed geholpen en geadviseerd door afdeling verkoop. De kookplaat bleek een langere levertijd te hebben dan de rest van de apparatuur, toen kregen we een ander type van hetzelfde merk aangeboden hebben we ook gebruik van gemaakt. De monteur was ook heel vriendelijk en kundig en heeft zeer netjes werk geleverd. Wij zijn zeer tevreden over ASWA.
FOTO VAN THEO ZEELEN
Reactie of foto toevoegen
“Soepel contact en afspraken worden nagekomen”
Door Wim op woensdag 27 apr 2022 22 | vestiging Helmond
Zijn zeer fijn geholpen door Huub, hij heeft goed met ons meegedacht qua opstelling en mogelijkheden. Het contact zowel via de mail als telefonisch verliep soepel, gemaakte afspraken werden stipt nagekomen. Keuken is in 1 keer compleet geleverd en dat in deze tijd!
FOTO VAN WIM
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer positieve ervaring”
Door John Kik op maandag 28 mrt 2022 22 | vestiging Helmond
Na wat wisselende en zeker niet altijd positieve ervaringen met keuken leveranciers in het voortraject zijn we bij Aswa positief en vriendelijk te woord gestaan. Met name over Lars van Rijthoven, die ons kundig adviseerde en van tips voorzag in het offerte stadium zijn wij zeer te spreken. Maar ook het planning traject en de uiteindelijke levering zijn vlekkeloos verlopen. Rest nog een woord van waardering voor de zeer inventieve, vakkundige en nette montage.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Peter Gerretse op zaterdag 19 mrt 2022 22 | vestiging Helmond
Hele goede begeleiding samen met onze interieurarchitecte Doret Schulkes. Praktische inbreng van ASWA, daarna gedetailleerde tekeningen en rimpelloze installatie. Zeer tevreden. We kunnen ASWA aan iedereen aanraden !
FOTO VAN PETER GERRETSE
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Tristan Stolk op vrijdag 18 mrt 2022 22 | vestiging Helmond
Onze adviseur Vincent is een echte aanrader. Denkt erg goed mee met je wensen en zijn eigen bevindingen en ervaring. Veel keukenverkopers denken alleen maar aan geld en zakelijkheid, Vincent komt nog over als een echt mens die oprecht het beste wilt leveren aan je. Ik kom zeker terug bij ASWA Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Hennita Gudders op woensdag 2 mrt 2022 22 | vestiging Helmond
Wij hadden een goede verkoopadviseur, Lars van Rijthoven. Hij dacht met ons mee, kwam met goede ideeën en kwam zijn afspraken na. De installatie van de keuken verliep vlekkeloos en volgens afspraak.Onze ervaring met ASWA Keukens beoordelen wij met zeer goed.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens ASWA Keukens
aDordrecht (9 ervaringen), Mijlweg 53c, 3316 BE Dordrecht, tel 078 - 632 12 80
bHelmond (141 ervaringen), Zuiddijk 18, 5705 CS Helmond, tel 0492 - 54 81 86
cHilversum (21 ervaringen), 2e Loswal 3, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 15 75
dUden (31 ervaringen), Rondweg 101, 5406 NK Uden, tel 0413 - 24 15 95
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.