Feedback
9,6

ASWA Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.aswakeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van ASWA Keukens
Vertrouwd in uw keuken. Dat is ASWA Keukens. Op basis van een goed advies vertalen wij uw wensen naar een mooi, maar vooral ook functioneel keukenontwerp. Wij weten uit ervaring: in een keuken naar uw smaak zult u zich thuis voelen, in een doordachte keuken is het prettiger koken. Met de laatste trends op kookgebied, de nieuwste technieken en de beste indeling, alles afgestemd op uw lifestyle, keukengebruik en budget. Als familiebedrijf met eigen monteurs kunnen wij u zowel met ons huismerk als met A-merken altijd met een persoonlijk keukenadvies op maat bedienen.

Familiebedrijf. ASWA Keukens is als familiebedrijf groot geworden door mond-tot-mond reclame. Dat merkt u vooral door de betrokkenheid en de financiële betrouwbaarheid die hiervoor kenmerkend is. En met ruim 40 jaar ervaring bent u ook verzekerd van de juiste vakkennis.

Deskundige monteur. Eigen monteurs, aangevuld met een vaste groep externe monteurs, verzorgen de montage van onze keukens. Door in- en externe opleidingen weten zij als geen ander de hoge ASWA-standaarden in de praktijk te brengen. Korte lijnen met de collega’s van planning en inkoop zorgen ervoor dat de keuken perfect wordt geplaatst.

Huismerk. Met ons huismerk SilverLine hebben we een actueel modellenprogramma. We kiezen voor de mooiste materialen en kleuren afgestemd op de laatste ontwikkelingen. Bijvoorbeeld de nieuwe lade van het merk Hettich, actuele frontkleuren, nieuwe frontafwerkingen voorzien van laserkanten, mooie houtselecties in beits en lakafwerkingen.

A-merken. We hebben diverse soorten keukens in onze collectie, variërend van landelijke keukens tot aan design keukens. In elke showroom van ASWA Keukens vindt u de keukencollectie van het merk SieMatic. Ook op het gebied van inbouw apparatuur vindt u alle bekende A-merken als bijvoorbeeld Gaggenau, Miele en Siemens.

Keukenadvies op maat. Bij het kiezen van de juiste keuken is het belangrijk om rekening te houden met de beschikbare keukenruimte, de logistiek in uw keuken, uw budget, leefgewoontes, gewenste sfeer en ga zo maar verder. Er zijn dus veel keuzes te maken in een keuken. ASWA keukens neemt graag de tijd om de keuken optimaal aan uw situatie aan te passen. De keuken is immers de spiegel van uw persoonlijkheid. Kom langs in onze showroom. Of, nog beter, maak een afspraak met een van onze keukenadviseurs.
Ervaringen
Er zijn 178 ervaringen over ASWA Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren138 ervaringen
4 sterren30 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster0 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Zeer tevreden”
Door Kempers op vrijdag 2 jun 2023 23 | vestiging Helmond
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Hebben goede adviezen en tips gekregen. Onze vragen, telefonisch en via mail, werden snel beantwoord. Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is helemaal naar wens”
Door Sjaak Mollen op vrijdag 2 jun 2023 23 | vestiging Helmond
Nieuwe keuken gekocht. Ik wist al precies wat ik wilde. Gelukkig verkoper getroffen die niet zijn visie wilde doordrukken, maar mijn idee overnam en alleen nog maar tips gaf en vragen stelde of ik ook overal aan gedacht had. Resultaat is een keuken helemaal naar mijn wens. Top.
FOTO VAN SJAAK MOLLEN
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met het eindresultaat”
Door Wim van den Heuvel op dinsdag 23 mei 2023 23 | vestiging Helmond
Super goed persoonlijk advies en goede communicatie over planning en gemaakte afspraken. Tevens deskundige monteurs. We zijn heel blij met het eindresultaat.
REACTIE VAN LARS GEENEN
Beste Wim,
Namens ASWA Keukens danken we je voor de 5-sterren review. Goed om te horen dat het eindresultaat naar verwachting is. Geniet van de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Arjan Donkerbroek op vrijdag 19 mei 2023 23 | vestiging Helmond
Goede begeleiding bij het maken van een keuze, de medewerker kwam zeer betrouwbaar en kundig over, hielp ons met een keuze te maken zonder opdringerig te zijn. Service bij installeren was ook goed.
REACTIE VAN LARS GEENEN
Beste Arjan,
Goed om te horen dat alles goed is verlopen! Namens ASWA Keukens danken we je voor de goede review en veel kookplezier gewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Paul Theunissen op dinsdag 16 mei 2023 23 | vestiging Helmond
Vanaf het uitzoeken van een keuken werden we vriendelijk en ondersteunend geholpen met de keuze. Er was geen enkele opdringerigheid of verkooptaal. Tijdens de gehele periode van kopen en plaatsen is duidelijk gecommuniceerd met ons. We zijn erg blij met de keuze waar en wat we gekocht hebben.
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Paul,
Bedankt voor de positieve review! Goed om te horen dat het gehele aankoopproces goed is verlopen. Geniet van de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe apparatuur en een keukenblad”
Door Hans Doffegnies op donderdag 20 apr 2023 23 | vestiging Helmond
Wij hebben nieuwe apparatuur gekocht (koelkast-vaatwasser- quooker- inductiekookplaat en een nieuw keukenblad/spoelbak. We zijn supergoed geadviseerd en de apparatuur en het keukenblad/spoelbak zijn ongelooflijk netjes ingebracht/geplaatst. De medewerkers zijn heel klantvriendelijk en betrokken. De monteur was zakenkundig en zeer beleefd. Er wordt veel aandacht gegeven bij het proces van aankoop tot en met plaatsing en er wordt regelmatig gebeld of alles naar tevredenheid gaat c.q. is gegaan.
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Hans,
Wat fijn dat je ervaring met ASWA Keukens zo goed is! Goed om te horen dat alle keukenapparatuur naar wens is. Bedankt voor de recensie en geniet ervan!
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer mooie keuken”
Door Bas Lijten op vrijdag 14 apr 2023 23 | vestiging Helmond
We hebben een complete keuken gekocht en laten installeren door ASWA. Vincent heeft ons hierbij geholpen en vanaf het eerste moment was er een super goede klik. Hij toont veel interesse in de personen tegenover hem en luistert goed naar onze wensen. Deze vertaalt hij perfect naar een zeer mooie keuken die helemaal perfect is. Ook direct na plaatsen kregen we een berichtje hoe de keuken bevalt. Dat laat toch zien dat Vincent erg betrokken is. Zou iedereen ASWA en Vincent aanraden!
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Bas,
Bedankt voor de 5-sterren recensie! Goed om te horen dat je zo tevreden bent over de verkoopadviseur! Wij wensen je namens ASWA Keukens veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Annelies en Frans op donderdag 6 apr 2023 23 | vestiging Helmond
Wij hadden eigenlijk nog niet zo'n goed idee hoe en wat we met onze bestaande keuken aan moesten. Maar na een adviesgesprek met Lars van Rijthoven zijn we met een goed gevoel naar huis gegaan. Lars dacht mee, was niet opdringerig en kwam met goede ideeën. Toen we voor een tweede gesprek kwamen, waren al onze ideeën al uitgetekend, wat prettig was. Na een paar kleine aanpassingen zijn we over gegaan tot de aanschaf. De levering, aanpassingen van de werktekeningen, het beantwoorden van de vragen en de montage zijn zonder problemen afgehandeld. We zijn dan ook uiterst tevreden over Lars van Rijthoven en ASWA keukens. Top voor ons in ieder geval.
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Annelies en Frans,
Bedankt voor de mooie review! Goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn! Namens ASWA Keukens wensen we jullie veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden met de renovatie van de keuken”
Door Peter Lendemeijer op donderdag 6 apr 2023 23 | vestiging Helmond
De bestaande keuken, ook van Aswa, is voor ons nog steeds ruim voldoende voor ons gebruik. Kwalitatief is dit tot nu toe een zeer goede keuken geweest (aankoop 1989) waarbij de slijtage van de apparatuur natuurlijk logisch was. Momenteel was het wel nodig om werkblad met spoelbak en kookplaat te vervangen. Bij ons kwam Aswa natuurlijk als leverancier op de eerste plaats. Na afspraak en gesprek met verkoper hebben wij door goed advies een keus kunnen maken en de opdracht gegeven. In februari 2023 kwam monteur met de bestelde artikelen de keukenaanpassing installeren. De installatie ging goed waarbij echter meteen het kleurverschil van het werkblad in de twee haaks op elkaar staande delen opviel. Er waren ook nog enkele andere punten die niet naar tevredenheid waren. We hebben meteen contact opgenomen met de verkoper die ons had geholpen en ook alles met mail (+foto's) doorgestuurd. Eigenlijk was mijn vertrouwen in Aswa nu minder geworden want dit had ik eigenlijk niet verwacht. De verkoper vertelde mij dat hij aan de slag ging met de op en aanmerkingen. Gisteren is volgens afspraak een andere monteur geweest die de gebreken keurig heeft opgelost. Moet zeggen een vakman. We zijn heel tevreden over de manier hoe dit project is opgelost.
Mijn vertrouwen in Aswa is dan ook hersteld en beveel hun dan ook aan als keukenleverancier die zijn afspraken nakomt en na betaling je niet in de steek laat.
Ik wil dan ook LvR en JP bedanken voor de service.
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Peter,
Allereerst bedankt voor de eerlijke en oprechte review! Gelukkig is alles netjes opgelost en hebben we je vertrouwen kunnen herstellen. We wensen jullie namens ASWA Keukens veel plezier met jullie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Remco Scheepstra op zaterdag 1 apr 2023 23 | vestiging Helmond
Wij hebben een zeer goede ervaring met Aswa. Mooie showroom waar ook kinderen welkom zijn en hun gang kunnen gaan in de speelkeuken. Goed luisteren naar wat wij wilden en erg goed meedenken op praktische vlakken, dank aan Lars. De communicatie en montage zijn ook zeer goed en netjes verlopen. De keuken hebben wij nu sinds kort in gebruik en voldoet aan al onze verwachtingen. De paar puntjes die al opgemerkt waren door de monteurs worden binnenkort opgelost. Wij zouden Aswa keukens zeker aanbevelen!
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Remco,
Bedankt voor de positieve review. Goed om te horen dat het proces zo goed is verlopen. Geniet van jullie keuken en veel kookplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Lisa op vrijdag 31 mrt 2023 23 | vestiging Helmond
Wij zijn enorm fijn geholpen bij Aswa Helmond. Er zijn heel wat keuzes die gemaakt moeten worden en daarbij vonden wij het eerlijke advies van onze verkoper Vincent erg fijn. Hij nam de tijd voor ons om verschillende opties te doorlopen en dacht fijn mee. Nu de keuken staat, zijn wij nog steeds blij met onze keuzes en is het precies zoals wij in gedachten hadden. Wij raden het zeker aan om eens een kijkje te nemen bij Aswa!
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastisch eindresultaat”
Door Lianne & Erik op zaterdag 25 mrt 2023 23 | vestiging Helmond
Voor ons nieuwbouwhuis hadden we wel ideeën maar de vraag wat allemaal realiseerbaar was. Lars ging meteen enthousiast aan de slag met de opties en voor we het wisten stond onze droomkeuken op papier. Op ons gemak door de showroom heen op zoek naar de juiste kleuren en materialen. Ook hier dacht Lars uitgebreid mee over de materialen en kleuren. We voelden ons erg op ons gemak en nu de keuken is geplaatst zijn we er heel blij mee. Totaal ontzorgd van begin tot eind, met een fantastisch eindresultaat!
FOTO VAN LIANNE & ERIK
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Lianne en Erik,
Bedankt voor de goede review. Wat fijn om te horen dat Lars jullie zo goed heeft bijgestaan. Geniet van jullie mooie zwarte houten keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Heldere communicatie en een mooie keuken”
Door René Francken op woensdag 22 mrt 2023 23 | vestiging Helmond
We hebben een complete Siematic keuken (achterwand en kookeiland) gekocht. Heldere uitleg en duidelijke offerte door verkoper. Tussentijds heldere communicatie over o.m. levering en tekeningen. De montage verliep vlotjes,
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Rene,
Bedankt voor de positieve review. Goed om te horen dat je zo tevreden bent. We wensen je heel veel plezier met de SieMatic keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Weer zeer tevreden”
Door Jeanne Ton Grimberg op dinsdag 21 mrt 2023 23 | vestiging Helmond
Super goed!; zou wellicht ook kunnen. Meerdere malen nieuwbouw-verhuizingen; bij iedere nieuwe keuken ook wel elders georiënteerd, maar steeds weer ASWA. Steeds plezierig en persoonlijk; niet slechts technisch procedureel maar gewoon menselijk afgestemd denken vanuit de klant (en daar van zijn er niet 2 dezelfde). Weer zeer tevreden.
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Jeanne en Ton,
Fijn voor het wederom vertrouwen in ASWA Keukens. Gelukkig zijn jullie tevreden en kunnen jullie nu genieten van jullie mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken ziet er strak uit”
Door Joris Huibers op vrijdag 17 mrt 2023 23 | vestiging Helmond
Goede begeleiding in maken van keuze, goede (after)service en kundige monteurs. Keuken ziet er strak uit en apparatuur werkt erg goed!
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Joris,
Bedankt voor de positieve review over ASWA Keukens. Goed om te horen dat je zo tevreden bent over het proces. Geniet van de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Uitbreiding van de bestaande keuken”
Door Bert Driessen op dinsdag 14 mrt 2023 23 | vestiging Helmond
In een bestaande keuken van ASWA hadden we behoefte aan een uitbreiding/vervanging. Om een goede match te krijgen met de bestaande keuken hebben we contact gezocht met ASWA. Via twee plezierige gesprekken met Vincent zijn onze wensen op een rijtje gezet en kwamen we tot een gewenst eindplaatje. De aanvulling bestond uit een inbouwafzuigkap met kastjes in een bijpassende kleur. Voor de kookplaat hebben we zelf een suggestie gedaan die ingepast kon worden. Door de goede samenwerking staat er nu een volledige keuken waar we nog lange tijd van kunnen genieten, met dank aan de medewerkers van ASWA.
FOTO VAN BERT DRIESSEN
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Bert,
Bedankt dat jullie wederom voor ASWA Keukens hebben gekozen. Fijn dat alle nieuwe onderdelen perfect in jullie bestaande keuken passen. Zoals je zelf zegt kunnen jullie er voorlopig weer tegenaan! Veel plezier met jullie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service bij vervanging keukenkastje”
Door L.Sieben op zondag 12 mrt 2023 23 | vestiging Helmond
Nieuw keukenkastje plaatsen in bestaande keuken die ik meer dan 10 jaar geleden heb gekocht bij ASWA Helmond, zeer tevreden met de keuze die door de verkoper is gedaan, ondanks dat de keuken uit de roulatie was. Een zeer goede monteur van ASWA keuken kwam dit keukenkastje plaatsen, wij zijn netjes te woord gestaan, en wij mogen spreken van een vakman die het keukenkastje heeft geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen”
Door Tom Vinken op donderdag 9 mrt 2023 23 | vestiging Helmond
Keuken inclusief apparatuur en plaatsing. Geweldig geholpen, geadviseerd en georganiseerd door Aswa, in ons geval Vincent!
FOTO VAN TOM VINKEN
+ Toon extra foto van Tom Vinken
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Tom,
Bedankt voor de goede review! Wij wensen jullie heel veel plezier met deze mooie zwarte keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Ilse Senders op vrijdag 24 feb 2023 23 | vestiging Helmond
Ik heb een complete keuken gekocht bij Aswa Helmond. Ik ben super geholpen door Vincent Nissen. Hij nam alle tijd en adviseerde goed. Het contact tussen koop en levering was goed. Ze stonden open voor alle vragen en reageerden snel. De tekening voor alle aansluitingen was duidelijk. De monteurs die de keuken kwamen zetten werkten netjes en heel precies. Vincent Nissen belde nog even of alles naar wens was. Top.
FOTO VAN ILSE SENDERS
+ Toon extra foto van Ilse Senders
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Ilse,
Bedankt voor de goede review. Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over ASWA Keukens. Wij wensen jullie veel kookplezier toe in jullie prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Mega goed geholpen”
Door Daphne op woensdag 22 feb 2023 23 | vestiging Helmond
Mega goed geholpen, vriendelijke mensen en ze hebben mijn ontwerp mooi laten uitkomen in het echt. De keuken is ook netjes geinstalleerd.
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Hoi Daphne, bedankt voor de 5 sterren review. Fijn om te horen dat alles goed is bevallen. Veel kookplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Hermien op vrijdag 17 feb 2023 23 | vestiging Uden
Bij de aankoop het genoegen te mogen hebben dit samen met Iris te doen. Denkt goed mee en kon onze wensen perfect vertalen. Ook over de installatie alle lof, kleine afwerkpuntjes inmiddels ook naar volle tevredenheid opgelost.
FOTO VAN HERMIEN
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Hermien, bedankt voor de goede recensie. Gelukkig zijn alle puntjes opgelost en kun je nu genieten van je prachtige keuken. Heel veel kookplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Jesse & Lara op dinsdag 31 jan 2023 23 | vestiging Helmond
In juni/juli 2022 bij ASWA in de showroom geweest. Een fijn warm welkom bij de receptie, dat was al een fijn begin. Rustig een rondje rond gelopen in de prachtige showroom. Daarna een afspraak gemaakt om nog eens terug te komen. We hadden een afspraak met Vincent. Een hele aardige, kundige verkoper. Hij weet waar hij het over heeft, denkt mee en geeft goed advies. Uiteindelijk een mooie keuken samengesteld. 1e week van januari 2023 werd de keuken geleverd en geplaatst. Alles keurig netjes gecommuniceerd. Onze monteur was ook een echte vakman. Stond iedere ochtend precies op tijd voor de deur. Hij was alleen maar kreeg wel gewoon 3 dagen de tijd om de keuken helemaal af te maken. Hier waren wij ook heel erg blij mee want zo zit er ook (weinig) tijdsdruk achter en kon de monteur "rustig" zijn werk doen.
FOTO VAN JESSE & LARA
+ Toon extra foto van Jesse & Lara
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Hoi Jesse en Lara, goed om te horen dat alles zo goed is verlopen. Bedankt voor de goede review en heel veel plezier met jullie prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met geweldig positieve invloed op de sfeer”
Door Sjef Jenniskens op donderdag 26 jan 2023 23 | vestiging Helmond
Ervaren rot en keukenverkoper Lars heeft onze ideeën en wensen héél goed vertaald naar een hele mooie keuken. We houden van de eerlijkheid waarmee hij sommige ideeën afraadde en zelf met hele goede alternatieven. We zijn twee keer op locatie geweest voor advies en we zijn uitgebreid geholpen door Lars, die rustig al onze keuzes, twijfels en hersenspinsels aanhoordde. Via mail en telefoon zijn we nadien ook goed geholpen door het team van ASWA Helmond. De service is top!
FOTO VAN SJEF JENNISKENS
+ Toon extra foto van Sjef Jenniskens
+ Toon extra foto van Sjef Jenniskens
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Hoi Sjef, fijn om te horen dat je ervaring met ASWA Keukens zo goed is bevallen. Geniet van je prachtige houten keuken en veel kookplezier gewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Wij hebben onze droomkeuken”
Door Olla van Deutekom op dinsdag 10 jan 2023 23 | vestiging Hilversum
Onze zoektocht naar een nieuwe keuken gestart bij Aswa Keukens in Hilversum bij adviseur Paul Jansen. Vanaf het eerste moment merk je de bevlogenheid van het personeel voor het realiseren van een droomkeuken. Enthousiast, betrokken en professioneel. Paul schroomt hierbij niet om jouw eigen ideeën uit te dagen met een nog betere oplossing. En alles binnen budget waarbij we geen moment hebben hoeven te twijfelen aan de oprechtheid over geoffreerde prijzen (meer dan marktconform!). Daarom ging het hele proces echt over de keuken, tot in de kleinste details.
Wij hebben gekozen voor een keuken uit Aswa's Silverline collectie. Deze hebben we laten plaatsen door een kennis van ons die reeds jaren zelfstandig keukenplaatser is voor alle bekende ketens. Dit was voor Aswa geen probleem, alle garantie en service blijft gewoon behouden. De opmerking van onze keukenplaatser was: "dit is echt heel dik spul". Altijd fijn om een dergelijke bevestiging te krijgen. Er was bij levering 1 paneel beschadigd, binnen 15 minuten vanuit Aswa de bevestiging dat dit nageleverd werd. Geen vragen niks maar gewoon: gaan we direct voor je oplossen.
Wat er nu in ons huis staat is voor ons echt een droomkeuken wat het centrale punt van het huis is. Kenissen van ons ook naar Aswa gestuurd. Zagen er ook tegen op om alle bekende grote aanbieders af te gaan - na twee afspraken hebben zij ook bij Aswa hun keuken besteld. Paul en Aswa, nogmaals dank voor het realiseren van onze droomkeuken.
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Olla, wat een mooie woorden. Het doet ons erg goed om te lezen dat je zo tevreden met ASWA Keukens bent. We vinden het fijn dat alles goed is verlopen en wensen je dan ook veel plezier met jouw droomkeuken!
Reactie of foto toevoegen
“Alles is prima en naar wens verlopen”
Door Robert @ Angelique op dinsdag 10 jan 2023 23 | vestiging Uden
Vanaf de 1e interesse t/m de oplevering is alles prima en naar wens verlopen. Er is goed mee gedacht en de installatie verliep gewoon goed!
FOTO VAN ROBERT @ ANGELIQUE
+ Toon extra foto van Robert @ Angelique
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Robbert & Angelique, wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden over ons zijn. Veel kookplezier in jullie mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Albert op vrijdag 6 jan 2023 23 | vestiging Helmond
We zijn zeer tevreden over ASWA! Professionele verkoper, vriendelijke baliemedewerker, goed bereikbaar telefonisch en persoonlijk, flexibel zodat er nog wijzigingen mogelijk zijn, perfecte service en nazorg. Kortom een fijn en betrouwbaar bedrijf!
FOTO VAN ALBERT
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Albert, bedankt voor de goede review en het vertrouwen in ASWA Keukens. Geniet van je prachtige zwarte keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een keuken waar we trots op zijn”
Door Carla op woensdag 28 dec 2022 22 | vestiging Helmond
We hebben een compleet nieuwe keuken gekocht. Thuis hadden we al een idee hoe hij eruit moest komen te zien en welke look en feel we hem wilde geven. Vincent heeft ons hierbij uitstekend geholpen. Hij heeft alle mogelijkheden laten zien en mede dankzij hem hebben we nu de keuken staan waar we trots op zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Super bedankt”
Door Toon Kling op zaterdag 24 dec 2022 22 | vestiging Uden
Super blij met de siematic keuken die Aswa keukens uit Uden mij heeft verkocht en tot volle tevredenheid heeft geïnstalleerd. Geen poes pas recht door zee. Had zelf een fout gemaakt met het bedienen van de bora kookplaat, dezelfde dag nog gratis opgelost, super bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Een super mooie en fijne keuken”
Door Angela Kuijpers op vrijdag 23 dec 2022 22 | vestiging Helmond
Ze komen de afspraken na en eventuele fouten worden snel en vakkundig hersteld. hebben nu een super mooie en fijne keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Karin van den Brekel op dinsdag 20 dec 2022 22 | vestiging Uden
Eerder dit jaar een keuken: schiereiland met kastenwand (+ diverse inbouwapparatuur) en aansluitend barblad gekocht. Zowel de opzet van de door ASWA ontworpen keuken als gebruikte materialen hebben onze verwachting overtroffen qua uitstraling. Daarnaast ook alle lof voor de monteurs van ASWA, ondanks enkele kleine onvoorziene problemen tijdens de montage, hebben ze alles zeer netjes opgelost en volgens afspraak gewerkt. Prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend en plezierig en zeer flexibel team om mee te werken, zowel voor als achter de schermen. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Ian Aspland op dinsdag 13 dec 2022 22 | vestiging Helmond
The sales process was made very enjoyable by Lars van Rijthoven and his colleague (Trainee) who help my girlfriend and I choose a kitchen that both fits in the space well but also provides a high level of functionality and quality. Lars and the sales process was exceptional. I contacted Lars a few times before delivery and he always was able to help or direct me to a colleague that could help. The planning team of Anouska and others have been very helpful in finding the right dates and timing and everything worked perfectly. The delivery of the kitchen on 7th Dec was exceptional also. The two delivery guys were very professional, very careful and very clean.
The two installers from Keuken Bouwersplus, hired by ASWA were also exceptional. A Father and Son team, found solutions for some construction errors in the building and installed a perfect kitchen with no trouble at all. I would recommend them to anyone and everyone. Overall ASWA, although a little more expensive than some option has been a joy to work with and the little extra has been well worth it to deal with a professional organization from Sales through delivery and installation. Thank you ASWA team.
Reactie of foto toevoegen
“Hulde”
Door M. Ruijter op donderdag 1 dec 2022 22 | vestiging Hilversum
We zijn bij ASWA heel goed geholpen met een nieuwe keuken. Er valt wat te kiezen. Omdat de indeling tot 3x toe wezenlijk veranderde, vroeg dat veel inlevingsvermogen en tijd van Paul, onze contactpersoon. Gelukkig bleef ons overleg plezierig. Paul heeft veel ervaring en dat wordt volledig ingezet. Hulde.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Ronald Luyben op woensdag 23 nov 2022 22 | vestiging Uden
We hebben een keuken gekocht bij Ronald de Wit. Vanaf het eerste moment bij binnenkomst tot en met plaatsing uiterst tevreden. Geen opdringerig praatje maar voelde als een partner die meedenkt. Goed advies mbt indeling, goede prijs kwaliteit verhouding en ook de monteur die nog even wat praktische tips gaf erg goed. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Super goed geholpen”
Door Chantal York op dinsdag 15 nov 2022 22 | vestiging Uden
Wij hebben onze keuken gekocht bij ASWA en zijn daar heel blij mee. Bij het ontwerpen van de keuken zijn we uitgedaagd om van ons eigen idee af te stappen en zijn we super goed geholpen om het mooiste eindresultaat te bereiken. Afspraken waren helder en zijn nagekomen. En nu genieten we elke dag onze nieuwe keuken. Heel blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Alles volgens afspraak verlopen”
Door Carlo Biemans & Simone van Dooren op donderdag 10 nov 2022 22 | vestiging Helmond
Goed geadviseerd met praktische adviezen. Prijs is marktconform en plaatsing is goed en volgens afspraak verlopen. Restpunten zijn goed verholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Top advies”
Door Desiree op vrijdag 28 okt 2022 22 | vestiging Helmond
Keuken gekocht: top advies ook mbt indeling en ontwerp kookeiland.
FOTO VAN DESIREE
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Peter van Aalst op vrijdag 28 okt 2022 22 | vestiging Hilversum
Ontwerp, advies, installatie en customer service is perfect. Geheel zonder zorgen kopen. Meerdere offerte binnen en buitenland voor een merk keuken. Zakaria van Aswa was direct scherp en begrijpt wat nodig is.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Martijn Faber op dinsdag 18 okt 2022 22 | vestiging Helmond
Erg goed meedenken bij het ontwerp. Een paar leuke ideeën, waar we zelf niet aan hadden gedacht. Nette montage.
FOTO VAN MARTIJN FABER
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Dirk en Eline op maandag 17 okt 2022 22 | vestiging Helmond
Al na twee bezoeken aan Aswa keukens zijn we tot een heel mooi ontwerp gekomen dankzij de professionele hulp die Iris ons heeft kunnen bieden. Ze heeft ons goed op de hoogte gebracht van de verschillende mogelijkheden op het gebied van de keuken apparatuur en ook wat betreft het design heeft ze ons goed kunnen helpen. Met behulp van een 3D tekening die ze een paar keer voor ons had aangepast hebben we onze nieuwe keuken kunnen samenstellen. Ze nam ook telkens echt de tijd om dit samen met ons door te nemen en zelfs de kleinste wijzigingen in de tekening aan te brengen. Het plaatsen van de keuken is ook allemaal netjes volgens planning gegaan en de service na het plaatsen was ook top!
FOTO VAN DIRK EN ELINE
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door B. Winter op maandag 17 okt 2022 22 | vestiging Helmond
Vanaf het eerste moment super geholpen. Vincent heeft ons vijf uur lang geholpen in de winkel om tot het perfecte plaatje te komen. De keuken is inmiddels na twee keer finetunen door hele behulpzame en vriendelijke installateurs nu een plaatje! Dank Aswa, Vincent!
FOTO VAN B. WINTER
Reactie of foto toevoegen
“Enorm blij met het resultaat”
Door Yvonne op dinsdag 11 okt 2022 22 | vestiging Helmond
We zijn goed geïnformeerd. Geen maffe onderhandelingen zoals bij sommige grote cowboys. En uiteraard enorm blij met de kwaliteit en het resultaat!
FOTO VAN YVONNE
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Esther Stegers op vrijdag 30 sep 2022 22 | vestiging Helmond
Nieuwe keuken gekocht. Er werd door Lars goed meegedacht.
FOTO VAN ESTHER STEGERS
Reactie of foto toevoegen
“Prettige geadviseerd en mooie keuken”
Door Familie de Greef op zaterdag 17 sep 2022 22 | vestiging Helmond
Na bij 'n aantal andere keukenzaken te zijn geweest kwamen we bij Aswa, waar we heel goed en prettig geadviseerd werden, na het plaatsen van de keuken waren er nog enkele opleveringspunten, deze zijn door Aswa naar volle tevredenheid opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met onze keuze voor ASWA”
Door Martien Jansen op vrijdag 16 sep 2022 22 | vestiging Helmond
We hebben een nieuwe keuken met kookeiland gekocht in coronatijd. Door onze adviseur, Lars van Rijthoven, is dit een succes geworden! Via Zoom steeds onze wensen besproken die door Lars in een 3-D tekening werden gezet. Lars luistert goed naar je wensen en vertaalt deze in de mogelijkheden. Resultaat een keuken waar we blij mee zijn en waarvan alle bezoekers zeggen dat we een mooie keuken hebben. Kortom heel blij met onze keuze om bij ASWA de keuken te kopen en dank aan Lars van Rijthoven voor zijn goede adviezen.
Reactie of foto toevoegen
“Een prettig contact en afspraken worden nagekomen”
Door mark op woensdag 7 sep 2022 22 | vestiging Helmond
Vanaf het begin zijn we goed ontvangen door Iris. We wisten in welke opzet we de keuken wilde hebben en zij heeft ons geholpen bij de keuze van de kleuren en de materialen. Ook het contact daarna hebben wij als prettig ervaren. We hadden tussentijds nog wat vragen en aanpassingen en dit is goed opgepakt. Na de levering van de keuken zijn we netjes na gebeld of alles ook is geleverd en gemonteerd zoals verwacht.
FOTO VAN MARK
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Ruben op dinsdag 6 sep 2022 22 | vestiging Helmond
Een zeer positieve ervaring bij ASWA Keukens. Vincent heeft ons erg goed geholpen, de tijd genomen om te luisteren naar onze wensen en de verschillende opties te laten zien. Hij werkt snel en is goed bereikbaar. De opties voor keukens zijn uitgebreid en mooi. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Mies van den Boomen op vrijdag 12 aug 2022 22 | vestiging Helmond
Keuken gekocht met goed advies. Plaatsing keurig gedaan en de mankementen netjes opgelost. Binnen een redelijke tijd.
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Fam Blok op zondag 31 jul 2022 22 | vestiging Helmond
Zeer vriendelijke ontvangst door Vincent Nissen, ondanks de drukte had Vincent alle tijd voor ons om al onze wensen helder te krijgen. Na de aankoop begon het lange wachten en eindelijk was daar dan de dag van levering. Alle apparatuur zat erbij, de keuken is door Daan Kooken zeer profesioneel geïnstalleerd. Uiteindelijk heeft dit er voor gezorgd dat wij nu in het bezit zijn van onze droomkeuken. Wijzigen ASWA Keukens zeer zeker bij onze vrienden en kennissen aanraden.
FOTO VAN FAM BLOK
Reactie of foto toevoegen
“De klant is koning”
Door Paul de Lau op donderdag 21 jul 2022 22 | vestiging Helmond
We hebben een mooie Siematic keuken gekocht, zijn perfect geholpen en begeleid door Huub en ook alle andere mensen binnen ASWA Helmond. Levertijd, (grote) wijzigingen, service, montage, informatie, deskundigheid, alles tot in de puntjes geregeld en naar onze zin geregeld. Niets teveel gevraagd, klant is koning en afspraak is afspraak! Waar maak je dit nog mee tegenwoordig! Al eerder een ASWA keuken gekocht en bij een volgende keer zeker weer.
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar tevreden”
Door Tanja Geelen op donderdag 21 jul 2022 22 | vestiging Helmond
Wij hebben bij Aswa Helmond een nieuwe keuken gekocht. Vanaf het moment dat we daar binnen stapten tot aan het moment van oplevering van de keuken zijn we alleen maar tevreden. Alles is naar wens verlopen.
FOTO VAN TANJA GEELEN
Reactie of foto toevoegen
“Compleet nieuwe keuken”
Door Ashish Harde op zaterdag 9 jul 2022 22 | vestiging Helmond
Very helpful and friend advisor. Appreciate their time to study and provide soultion for the kitchen. Specially Vincent.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Dennis op vrijdag 8 jul 2022 22 | vestiging Helmond
Top geholpen door Vincent. Hele traject prima doorlopen, er wordt goed meegedacht en gezocht naar oplossingen. Prijs is uitstekend; meteen inzichtelijk met een eerste offerte, en geen truukjes of afdingen of "nu tekenen" korting. Er wordt in de marge afgerond, en daar moet je het mee doen. Precies zoals het hoort! Het kan ongetwijfeld ergens goedkoper, maar het kan ook op de meeste plekken heel veel duurder zijn we achter gekomen in onze zoektocht. Na onze eigen fout was het plaatsen van de keuken lastig. Maar de heren hebben het er prima in weten te krijgen, terwijl het érg krap was, nogmaals, door onze eigen fout. In één dag.
Showroom is groot en goed ingericht. Echt niks te klagen over ASWA Helmond en wij zijn dan ook zeer tevreden met de uiteindelijke keuken.
Reactie of foto toevoegen
“We genieten volop van de keuken”
Door Claudia Barten op donderdag 7 jul 2022 22 | vestiging Helmond
In Helmond heel fijn en vakkundig geholpen. Lars heeft alle tijd genomen om onze wensen te inventariseren en heeft op basis daarvan een ontwerp gemaakt dat we zelf nooit hadden kunnen bedenken. Inmiddels is onze keuken geplaatst en genieten we volop van een keuken die niet alleen erg mooi is om te zien maar ook enorm praktisch is.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Martin en Ivonne op maandag 20 jun 2022 22 | vestiging Helmond
In december 2021 de keuken besteld, onze ervaring met de verkoper Dhr Lars van Rijthoven was zeer prettig. Er werd goed geluisterd naar onze wensen, Lars dacht mee en kwam met goede adviezen en ideeën. Lars reageerde snel op vragen als wij deze stelden via de mail, was goed bereikbaar en altijd goede zin. De plaatsing is gedaan in mei door Jochem Mennen, wat een vakman! Harde werker, deskundig, nauwkeurig, en meedenkend, en vriendelijk. Vandaag is de achterwand geplaatst door Tim Bijsterveld. Ook deze man werkt zeer nauwkeurig en netjes. Wij zijn ontzettend blij met deze bovengenoemde 3 vakmensen, en wij wensen alle klanten dit team toe, voor het kopen en installeren van uw nieuwe keuken.
Hartelijke groet, Fam Vos Helmond
Reactie of foto toevoegen
“Vakmanschap”
Door Jony van ettinger op donderdag 16 jun 2022 22 | vestiging Helmond
Wij zijn fantastisch geholpen bij het ontwerpen van de keuken. Alles klopte zoals wij het in gedachten hadden. Het afleveren van de keuken en daarna de installatie wat vakmanschap!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Koppers op zaterdag 11 jun 2022 22 | vestiging Helmond
De keuken is prachtig geworden. Geen verrassingen of gekke dingen bij de plaatsing. De verkoper Bas was eerlijk, ontspannen, deskundig en stemde goed af op onze wensen. De ontvangst in de showroom was gastvrij en relaxed.
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie en perfecte nazorg”
Door Fam. van Haarlem op vrijdag 10 jun 2022 22 | vestiging Helmond
Het is voor ons de tweede keer dat wij een keuken bij ASWA Helmond kopen. En net zoals de 1e keer is alles fantastisch gegaan. De tijd die voor je wordt vrijgemaakt bij het uitzoeken van de keuken. Er wordt direct een offerte met tekening voor je gemaakt. Deskundigheid, geduld en het meedenken van de verkoper, in ons geval Huub Leijssen, was super! Eerlijke en meteen een scherpe prijs en onder het ons gestelde budget! Levering en montage keuken precies volgens afspraak. Kundige monteurs, werkten keurig en gebruikten bescherming voor onze keuken. Nazorg perfect! Goede communicatie! Kortom voor ons de ritten vanuit Maastricht meer dan waard. Hoewel het waarschijnlijk onze laatste keuken zal zijn zouden we een volgende keer zeker weer naar ASWA gaan. Is iedereen aan te raden.
FOTO VAN FAM. VAN HAARLEM
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Chantal van de Pol op woensdag 8 jun 2022 22 | vestiging Helmond
Bij Iris een nieuw keukeneiland voor de bestaande keuken gekocht, we zijn erg tevreden over haar aanpak, haar verfrissende ideeën en het meedenken om het nieuwe eiland te integreren met de rest van de keuken. Iris communiceert duidelijk met een no-nonsense aanpak. Nogmaals dank Iris voor je hulp!
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk erg tevreden”
Door L. Sommers op vrijdag 3 jun 2022 22 | vestiging Uden
Na aanschaf van keuken van 24.000 euro blijkt er veel aan de hand; (1) beschadigde zijwand, (2) lekkende Quooker-kraan, (3) Quooker welke alleen kokend en koud water kan geven, geen warm water, (4) achterwand koffiemeubel niet de juiste maat en geen alternatief, ongemonteerd achter gelaten, (5) inwendige ophanging voor roosters en bakplaten van stoomoven is schuin of niet kloppend. Alle openstaande punten zijn door ASWA correct opgelost. Kookplaat geleverd en geplaatst en Quooker vervangen en overige zaken afgewerkt. Hartelijk dank aan ASWA dit uiteindelijk op te lossen.
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat is naar volle tevredenheid”
Door J. van den Broek op vrijdag 3 jun 2022 22 | vestiging Uden
Siematic keuken gekocht. Zeer vakkundige voorlichting gehad. Mooi was dat de verkoper, Ronald de Wit, de oude lay-out van de keuken niet wilde zien om met een frisse blik naar de mogelijkheden te kijken. De plaatsing verliep ook zeer professioneel en het resultaat is naar volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie na de verkoop kan beter”
Door de wit op donderdag 2 jun 2022 22 | vestiging Uden
Het gesprek in de winkel was prettig, goed geholpen en een prachtige keuken, uiteindelijk. Maar toen kwam het moment van levering. 1 dag voor de montage werden we gebeld dat de koelkast niet geleverd kon worden, en dat ze zorgen voor een vervanging. Die vervanging was een tafelmodel...en konden mij niet aangeven wanneer de keuken afgemaakt kon worden met wel de juiste koelkast.
Uiteindelijk, na veel wikken en wegen een andere koelkast na 2 maanden mogen ontvangen. Hierover moest het contact en zelfs het aanleveringen van eventuele andere leveranciers en koelkastmodellen vanuit onze kant komen. Het contact heb je in de winkel met een verkoper, dat verloopt goed, daarna gaat het mis, met verschillende service medewerkers, die je van het kastje naar de muur sturen. Zelf geen contact leggen en je dus genoodzaakt bent zelf de telefoon steeds te pakken om aan eigen info te komen. Ook op mails wordt niet gereageerd. Wij hebben doordat de montage van de keuken nalatig is geweest, extra kosten moeten maken in het verbouwingstraject. Het geeft je een hoop kopzorgen die je juist in een verhuizing of verbouwing er niet bij kunt gebruiken.
Reactie of foto toevoegen
“Een prettige ervaring”
Door Loni van der Vliet op maandag 23 mei 2022 22 | vestiging Helmond
Voor de aankoop van onze huidige keuken zijn we 2x bij Aswa geweest. De eerste afspraak was alleen om ideeën op te doen en de tweede afspraak hebben we daadwerkelijk de keuken besteld. Dit hebben wij als erg prettig ervaren. Het was totaal niet opdringerig en zijn goed geholpen door Huub. Na enige tijd wachten (wat voor ons geen probleem was ivm onze verbouwing) konden we eindelijk gaan genieten van de nieuwe keuken. De plaatsing ging volgens planning en je kreeg van te voren netjes bericht dat ze langs kwamen. Ook de service afspraken om de laatste dingen te maken of op te lossen waren snel en duidelijk. Wij raden Aswa keukens zeker aan!
FOTO VAN LONI VAN DER VLIET
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden perfect nagekomen”
Door Tim Heuijerjans op dinsdag 10 mei 2022 22 | vestiging Helmond
Op aanraden van kennissen naar binnen gelopen met een globaal idee, naar buiten gelopen met een compleet ontwerp dankzij Lars. Alle afspraken werden perfect nagekomen en installatie en levering was perfect. Ook geen problemen gehad met levertijden op de apparatuur. Kortom, onze volgende keuken gaat zeker ook bij Aswa besteld worden.
FOTO VAN TIM HEUIJERJANS
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze keuken”
Door Sanne op maandag 9 mei 2022 22 | vestiging Helmond
Hele goede ervaring gehad bij Aswa keukens. Fijn contact met de verkoper, hij dacht mee in mogelijkheden, gaf ons goede ideeën. Erg blij met onze keuken, kwalitatief goed, mooi blad, fijne apparaten. Een verbeterpunt is dat wij graag geattendeerd waren op het uiterlijk van 2 ovens die onder elkaar staan. Deze verschillen van elkaar (1 met en 1 zonder knoppen) en dat vinden wij jammer.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Peter op zaterdag 7 mei 2022 22 | vestiging Dordrecht
Hele fijne vestiging en een creatieve verkoopster, Katalin. Ze vroeg goed door naar mijn wensen, liet me vervolgens van alles daarover zien en ontwierp een keuken die ik zelf qua indeling en opstelling niet had bedacht. Ik ben er heel blij mee. Ook leuk om te zien dat de tekening die ik na aankoop meekreeg, in het echt ook zo uit pakt. monteurs waren ook heel goed, geen beschadigingen en alle rommel mee genomen. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer prettige ervaring”
Door W en J van de Mortel op dinsdag 3 mei 2022 22 | vestiging Helmond
Wij zijn bijzonder goed geholpen door Lars van Rijthoven bij de aanschaf van onze nieuwe keuken. Hij stond niet alleen open voor onze ideeën, maar hij dacht ook met ons mee. Zelfs als wij weer met nieuwe/andere ideeën kwamen en hij het vorige idee al had uitgewerkt. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren! Ook bleef hij geïnteresseerd hoe de plaatsing van de keuken was verlopen, en hoe nadien de rest is afgehandeld. De monteur had nl een plaat verzaagd, en er ontbrak een lampje, en er was een beschadiging. Maar dit alles is naar tevredenheid afgehandeld. Kortom; wij zijn blij met onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Theo Zeelen op dinsdag 3 mei 2022 22 | vestiging Helmond
We zochten nieuwe apparatuur voor de keuken. Bij ASWA terechtgekomen.
Zeer vriendelijk personeel, denken mee, goed geholpen en geadviseerd door afdeling verkoop. De kookplaat bleek een langere levertijd te hebben dan de rest van de apparatuur, toen kregen we een ander type van hetzelfde merk aangeboden hebben we ook gebruik van gemaakt. De monteur was ook heel vriendelijk en kundig en heeft zeer netjes werk geleverd. Wij zijn zeer tevreden over ASWA.
FOTO VAN THEO ZEELEN
Reactie of foto toevoegen
“Soepel contact en afspraken worden nagekomen”
Door Wim op woensdag 27 apr 2022 22 | vestiging Helmond
Zijn zeer fijn geholpen door Huub, hij heeft goed met ons meegedacht qua opstelling en mogelijkheden. Het contact zowel via de mail als telefonisch verliep soepel, gemaakte afspraken werden stipt nagekomen. Keuken is in 1 keer compleet geleverd en dat in deze tijd!
FOTO VAN WIM
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer positieve ervaring”
Door John Kik op maandag 28 mrt 2022 22 | vestiging Helmond
Na wat wisselende en zeker niet altijd positieve ervaringen met keuken leveranciers in het voortraject zijn we bij Aswa positief en vriendelijk te woord gestaan. Met name over Lars van Rijthoven, die ons kundig adviseerde en van tips voorzag in het offerte stadium zijn wij zeer te spreken. Maar ook het planning traject en de uiteindelijke levering zijn vlekkeloos verlopen. Rest nog een woord van waardering voor de zeer inventieve, vakkundige en nette montage.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Peter Gerretse op zaterdag 19 mrt 2022 22 | vestiging Helmond
Hele goede begeleiding samen met onze interieurarchitecte Doret Schulkes. Praktische inbreng van ASWA, daarna gedetailleerde tekeningen en rimpelloze installatie. Zeer tevreden. We kunnen ASWA aan iedereen aanraden !
FOTO VAN PETER GERRETSE
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Tristan Stolk op vrijdag 18 mrt 2022 22 | vestiging Helmond
Onze adviseur Vincent is een echte aanrader. Denkt erg goed mee met je wensen en zijn eigen bevindingen en ervaring. Veel keukenverkopers denken alleen maar aan geld en zakelijkheid, Vincent komt nog over als een echt mens die oprecht het beste wilt leveren aan je. Ik kom zeker terug bij ASWA Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Hennita Gudders op woensdag 2 mrt 2022 22 | vestiging Helmond
Wij hadden een goede verkoopadviseur, Lars van Rijthoven. Hij dacht met ons mee, kwam met goede ideeën en kwam zijn afspraken na. De installatie van de keuken verliep vlekkeloos en volgens afspraak.Onze ervaring met ASWA Keukens beoordelen wij met zeer goed.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en geweldige hulp”
Door Jurre op vrijdag 25 feb 2022 22 | vestiging Helmond
Wij hebben een tamelijk kleine keuken in een L-vorm laten maken/ontwerpen bij Aswa Helmond. Toen we binnenkwamen was het eigenlijk gelijk al raak, vriendelijk ontvangst en werden serieus genomen ondanks onze jonge leeftijd (wat niet altijd vanzelfsprekend is). Al snel konden wij in overleg met Lars van Rijthoven, hele sympathieke en eerlijke man! Zegt precies wat hij denkt en vind, en dat vond ik heerlijk. Goed advies en bracht continu zijn inzicht en ervaring in om goed aan een oplossing mee te denken. Met de verbouwing (4 weken voor levering keuken) nog een tegenvaller gehad waardoor er een kleine verandering gemaakt moest worden in het ontwerp. Al bellend met Lars heeft hij dat gedaan voor ons! Wat ook de fijne flexibiliteit van dit bedrijf toont is dat door alle tegenslagen met de verbouwing wij genoodzaakt waren de levering en montage van de keuken tot 2x toe te verzetten, steeds geen probleem en gemakkelijk met Aswa geregeld. Kortom, goede service en geweldige hulp. Als wij weer verhuizen en een keuken gaan verbouwen komen wij weer terug (en vragen we weer naar Lars!)
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Fam. Bernst op dinsdag 22 feb 2022 22 | vestiging Helmond
Vorig jaar onze keuken gekocht bij ASWA, het voelde heel vertrouwd. en ze (Lars in dit geval) met goeie en praktische ideeën. We hadden zo een keuken uitgekozen met de behulp van ASWA. Na het inmeten kregen we de werktekeningen doorgestuurd waarbij we graag iets anders wilden, dit werd ook direct geregeld door Lars. Gelukkig was al het apparatuur op voorraad ten tijden van het plaatsen. Tijdens het plaatsen werden er wat beschadigingen gezien aan de frontjes. Dit werd ook meteen opgepakt door ASWA en opgelost. Top service!
FOTO VAN FAM. BERNST
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden over het resultaat”
Door Albert Geven op woensdag 9 feb 2022 22 | vestiging Helmond
Goed overleg in augustus gehad over de keuken. Afspaak toevallig nog de dag nadat we voor de eerste keer contact opnamen waar een ander bedrijf pas in december tijd had. Tijdens dat gesprek wijzigingen in onze ideeen voorgesteld en aangepast. Dit gesprek verliep heel goed. Daarna nog bedenktijd en een tweede korter gesprek bij het bestellen van de keuken. Er werd goed geluisterd en een paar goede aanpassingen voorgesteld, dat was fijn en interactief.
Wel zelf de oude keuken afgebroken, dat zou ook als service aangeboden kunnen worden maar is te doen. Een lokale loodgieter, bouwvakkers en stucadoor hebben de voorbereiding ook goed gedaan. Toen er een probleem met de levering van de inductieplaat met geintegreerde afzuiging was, werd op het laatste moment een goede vervanger voor een kleine meerprijs geregeld door ASWA zodat de keuken toch diezelfde dag compleet opgebouwd kon worden tot volle tevredenheid. 's Morgens vroeg werd de keuken afgeleverd en de oude vaatwasser meegenomen en daarna rustig en precies opgebouwd door twee serieuze vakmensen. Wij zijn erg tevreden over het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Service staat hier hoog in het vaandel”
Door Lizzy op donderdag 3 feb 2022 22 | vestiging Uden
Goed en eerlijk geadviseerd door Ronald. Blij met het ontwerp en uitstraling van de keuken. Zeer tevreden over de vriendelijke medewerkers zowel in de winkel als de bezorgers, monteurs en van de service afdeling. Je merkt dat Aswa service hoog in het vaandel heeft staan; al met al een aanrader!
FOTO VAN LIZZY
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over ASWA”
Door Hendriks op zaterdag 15 jan 2022 22 | vestiging Helmond
ASWA zorgt voor een prettig traject van showroombezoek tot getekende offerte: gedegen advies, veel te zien in de showroom en geen opdringerig verkoopgedrag. De offertesamenstelling en technische uitwerking zeer zorgvuldig en daarbij geeft ASWA geen gedoe bij aanpassing in een later stadium. Levering, montage én aftersales ook dik in orde.
FOTO VAN HENDRIKS
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies en goede service”
Door T Verbruggen op maandag 27 dec 2021 21 | vestiging Uden
Voor de aankoop van onze Siematic keuken hebben wij goed advies gekregen van Tim. Hij neemt rustig de tijd om de zaken met je door te nemen en laat je ook rustig oriënteren op de materialen en andere mogelijkheden. Ook na de aankoop blijft het contact met de vestiging en de backoffice goed. Je weet waar je aan toe bent en afspraken worden nagekomen.
Helaas bleken er bij de installatie van de keuken enkele afmetingen niet te kloppen. Dat kan natuurlijk gebeuren. Tim heeft direct actie ondernomen en alles is binnen een zeer acceptabele termijn in orde gemaakt. ASWA is niet de goedkoopste, maar een goede service is zeker in deze tijd gewoon erg belangrijk. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Onze droomkeuken”
Door Stefan Arts op vrijdag 3 dec 2021 21 | vestiging Uden
Heel blij met het advies. We hadden zelf een schets gemaakt maar dankzij Aswa kwam er een veel beter ontwerp op tafel en ook nog eens binnen ons budget. Het is echt onze droomkeuken geworden !
FOTO VAN STEFAN ARTS
Reactie of foto toevoegen
“Prettige communicatie”
Door Harm ten Barge op woensdag 1 dec 2021 21 | vestiging Helmond
Keuken gekocht en geplaatst. Tevreden met de service, prettige communicatie. Er is goed mee gedacht tijdens onze eerste afspraak over de opzet van de keuken. Tijdens de tweede afspraak ook goed geholpen met de verdere inhoud van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Michel op zondag 28 nov 2021 21 | vestiging Helmond
We zijn op aanraden van vrienden gaan kijken bij Aswa keukens in Helmond. Ergens in maart 2021 hadden een afspraak met Lars. Met een lekkere kop koffie zijn we begonnen te kijken wat onze smaak was en heeft Lars ons goede bruikbare informatie gegeven. We hebben samen goed gekeken hoe de keuken met een rolstoel goed toegankelijk is. Lars heeft veel moeite gedaan om in eerste instantie een wasmachine in de keuken te integreren en een oven om kniehoogte te plaatsen. Toen we de wasmachine toch niet in de keuken wilden, was dat geen probleem. De oven zit uiteindelijk perfect geplaatst. Het deurtje opent precies boven kniehoogte in de rolstoel. We mochten wegens de toen geldende Covid-19 maatregelen maar twee uur blijven. Op onze volgende (digitale) afspraak nam Lars echt de tijd voor onze vragen en ideeën. Lars heeft de wijzigingen weer verwerkt in een 3D weergaven. Op onze laatste afspraak ergens in mei hebben we in Helmond alles definitief gemaakt.

Op onze vraag is de keuken pas eind september geplaatst. "De keukenbouwers" hebben dit echt goed gedaan. Vriendelijke mannen met kennis en ervaring. Na plaatsing kwamen we er achter dat de inkepingen van de pootjes van de keuken in het PVC op de vloer te zien waren. Na dit gemeld te hebben heeft Lars dit perfect opgelost. Een paar weken later kwam Jack het oplossen. De plint is een stukje naar voren geplaatst. We zijn erg blij met de keuken en de goede kennis van Lars, de keukenbouwers en Jack. Aswa bedankt,
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijke en deskundige medewerkers”
Door John en Jolanda Mansvelt op dinsdag 23 nov 2021 21 | vestiging Helmond
Vanaf het eerste contact met Lars voor de samenstelling van onze nieuwe keuken hadden wij een goed gevoel bij Aswa keukens en dit gevoel is er alleen maar beter op geworden. Van verkoper tot monteur, van telefoniste tot servicemedewerker: allemaal zijn ze vriendelijk en zeer deskundig. Het resultaat staat nu te pronken in ons nieuwe huis.
FOTO VAN JOHN EN JOLANDA MANSVELT
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt ASWA”
Door Hans van Wijk op donderdag 18 nov 2021 21 | vestiging Dordrecht
Top service. Denken goed mee en zijn probleem oplossend. Snelle plaatsing en alles ziet er top uit. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken. Bedankt ASWA Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Zeer mooie keuken”
Door Vierhout op dinsdag 9 nov 2021 21 | vestiging Helmond
Goeie prijs, alles volgens afspraken geregeld en gemonteerd. Top. Zeer mooie keuken en heel goed advies bij de bespreking van onze wensen. Goed gesprek en geen dwang zoals je wel bij andere bedrijven hoort.
Reactie of foto toevoegen
“Alles liep op rolletjes”
Door Freddy en Marielle Biermans op woensdag 3 nov 2021 21 | vestiging Helmond
Eind mei bij Aswa in Helmond een complete nieuwe keuken gekocht. Zeer vakkundig, klantgericht en klantvriendelijk geholpen door Vincent Nissen. Aan al onze wensen kon worden voldaan. In oktober werd de keuken in 1 dag vakkundig geplaatst. Alles liep op rolletjes en werd keurig afgewerkt. Enkele dagen na het plaatsen kregen wij nog een telefoontje van ASWA met de vraag of alles naar wens was verlopen. Top !!!
FOTO VAN FREDDY EN MARIELLE BIERMANS
+ Toon extra foto van Freddy en Marielle Biermans
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is het pronkstuk van ons huis”
Door Punjwani op maandag 1 nov 2021 21 | vestiging Helmond
Wij zijn door Vincent geholpen en voelden ons direct op ons gemak en gehoord. Vincent is eerlijk en heeft veel ervaring. Hij had alle tijd voor ons en konden hem altijd bereiken voor vragen. Echt top! Vanaf het begin tot oplevering zijn wij super goed geholpen en kunnen wij iedereen ASWA keukens aanbevelen. Het is echt het pronkstuk van ons huis. Nog iedere dag enorm blij met onze prachtige keuken.
FOTO VAN PUNJWANI
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Anne Jans op dinsdag 19 okt 2021 21 | vestiging Uden
Vanaf het eerste moment uitstekende service. Er werd goed meegedacht en geluisterd naar onze wensen. Tussentijds hebben we nog wat dingen moeten wijzigen, hierin waren ze ook heel behulpzaam. De bezorgers van de keuken waren heel netjes. Ze probeerde alles schoon te houden en er werd voorzichtig gedaan met de spullen. Ook de monteurs werkte erg netjes en waren heel aardig. We zijn heel blij met het resultaat en Aswa.
FOTO VAN ANNE JANS
Reactie of foto toevoegen
“Aswa Bedankt”
Door Giovanni Invernizzi op donderdag 14 okt 2021 21 | vestiging Uden
Super mooie showroom, hele fijne adviseur, erg meedenkend. Vanaf het eerste moment alle afspraken nagekomen, van digitale tekening, tot inmeten en monteren. Alle gemaakte afspraken worden bevestigd. Monteurs werken super netjes, beschermen alle onderdelen, denken mee, ruimen alles keurig op en zijn zeer correct. Na plaatsing ook nog contact over hoe tevreden men is. TOP! ASWA Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Goede planning en communicatie”
Door Henk Vlemmix op zondag 10 okt 2021 21 | vestiging Helmond
Erg goed geholpen door Huub Leijssen, goede oplossingen voor onze specifieke vragen. Goede planning, communicatie en werk bij plaatsing
FOTO VAN HENK VLEMMIX
Reactie of foto toevoegen
“Heel veel complimenten”
Door Louis en Homan op maandag 20 sep 2021 21 | vestiging Helmond
Superblij met onze nieuwe keuken! Voordat we naar Aswa gingen waren we aan het worstelen met de keukenindeling. De ruimte was voor te klein voor een eiland, maar een L-vormige keuken wilden we ook niet...Toen kwam Robbert met zijn creatieve ideeën en dat voelde meteen goed. Topservice bij het monteren van de keuken en ook de nazorg van het werkblad. Heel veel complimenten voor Aswa Helmond. Wij zijn een tevreden klant!
FOTO VAN LOUIS EN HOMAN
+ Toon extra foto van Louis en Homan
Reactie of foto toevoegen
“Vlekkeloos gegaan”
Door Vincent Letnom op donderdag 16 sep 2021 21 | vestiging Dordrecht
Makkelijk te vinden. Overzichtelijk en alle verschillende soort keuken te bezichtigen. Ook voldoende stalen om de verschillende materialen te bekijken en voelen. Heel vriendelijk en warm ontvangen door Ronald. We voelde gelijk een klik. Het was niet de standaard verkoop techniek, maar een heerlijk ongedwongen sfeer waarin wij elkaar beter leerde kennen. En mede daardoor heeft Ronald onze woonkeuken kunnen tekenen. Denkt goed mee en geeft ook direct feedback als je 1 van je wensen niet mogelijk is. Wij hebben totaal niet het gevoel gekregen dat wij meteen moesten beslissen. Echt een verademing. Onze volgende keuken bestel ik weer bij ASWA keukens!

Aanvulling ontvangen 21 september 2021: Keuken is gemonteerd en in gebruik. Montage is vlekkeloos en op tijd gebeurd.
Reactie of foto toevoegen
“Gerechtvaardigd vertrouwen”
Door Rick op donderdag 29 jul 2021 21 | vestiging Uden
Op zoek naar een nieuwe keuken maar niet weten wat en hoe precies. Ons op internet goed geinformeerd en uiteindelijk gekozen om oa bij ASWA binnen te stappen. We werden super geholpen door Tim Dielemans. Hij begreep wat we wilde en vertaalde dit in een ontwerp. Hier werd een richtprijs bij genoemd. We werden "zonder de bekende druk vanuit andere keuken winkelervaringen" verzocht om eerst goed na te denken voordat we een definitieve keuze maakten. Paar weken later terug gegaan en met Tim kleine veranderingen aangepast. Ja... dit moest onze keuken worden. Nou is Tim ook een goede verkoper. Hij attendeerde ons op een lamp bvan Jansen en de Bont voor boven het keukenschiereiland. Thuis gekomen en hierover nagedacht... We vonden ook deze lamp zo mooi dat we ook deze erbij genomen hebben. ( moeite om eens op te zoeken). Nu kwam langzamerhand de afgesproken tijd van plaatsing in zicht... echter onze vloer was nog niet droog genoeg. ASWA planning was soepel genoeg om de installatie van de keuken met 2 weken uit te stellen... Op de dag van levering... 2 man sterk welke onze woonkamer in wording volzette met kasten, blad en apperatuur. Netjes ingepakt. De volgende dag kwamen 2 monteurs van het bedrijf "Kooken" welke al lang samenwerken met ASWA. Kundige mannen. Monteerde snel. Je kon zien dat ze ervaren waren. Hadden aan een half woord met elkaar genoeg. Keuken werd netjes en schoon opgeleverd. Kras op een plank welke ik niet gezien had werd aangewezen door de monteur met de mededeling.... " Hierkrijgt u een nieuwe voor". Zou iedere leverancier dat doen... Denk dat sommige zouden zeggen "dat heb je uiteindelijk zelf gedaan". Denk zeker dat het vertrouwen in ASWA zeker niet voor niets was. Nog een prettig aftersales gesprek gehad met Tim.
FOTO VAN RICK
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Ruben op donderdag 22 jul 2021 21 | vestiging Helmond
We hebben 2 goede gesprekken gehad, het ging makkelijk, de prijs opbouw was duidelijk. Kwaliteit van de keuken is beter dan we hadden verwacht, service nivo is hoog. Echt een aanrader. Vincent heeft ons op een persoonlijke en oprechte manier geadviseerd.
FOTO VAN RUBEN
Reactie of foto toevoegen
“Aswa is zeker een aanrader”
Door Dick Sillessen op donderdag 22 jul 2021 21 | vestiging Helmond
Gekocht: keuken, kook eiland met vaatwasser, qooker, bora, lades en kasten, mat zwart met wit composiet blad. Plus 3-delig kasten wand met koelkast, diepvries, combi oven en 4 delig lade systeem. Alle apparatuur Siemens, afwerking silverline.
Aankoop gesprekken, met Bas Geerts, zeer tevreden zijn. Ons idee vd keuken werd juist vertaald en ingevuld. Goede do's en don'ts.

Communicatie tussendoor, niet perfect. Vanuit de aannemer geen signaal maar ook vanuit Aswa niet met besteldatum tav lever datum. Dit is uiteindelijk goed gekomen, slechts 1 week later dan origineel bedacht. Wederom onhandig met Jetstone, zij gaven aan een mailtje gestuurd te hebben, niks ontvangen en niemand die na belt ivm bestelling/ levering. Ook deze net op tijd omdat ik zelf begon te bellen.

Levering netjes, plaatsing zeer netjes, uitleg ook goed. Klein defect werd meteen genoteerd en was snel opgelost. Aswa zou ik zeker aanraden, communicatie (begeleiding) vanaf krabbel naar bestel moment tot plaatsing kan iets strakker. Kwaliteit en service zeer hoog!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Madelon op dinsdag 20 jul 2021 21 | vestiging Helmond
Dankzij de kundige en creatieve ideeën van Vincent Nissen hebben wij nu een prachtige keuken staan! Daarbij was het altijd een plezier om een mooie keuken samen te stellen. Je krijgt praktisch en eerlijk advies!
FOTO VAN MADELON
Reactie of foto toevoegen
“Service bij 1 jaar oude keuken”
Door Nan Blansjaar op dinsdag 11 mei 2021 21 | vestiging Helmond
Vanochtend is onze stoomoven vervangen door een exemplaar dat meer kan (dat duurde minder dan 10 minuten!) en uiteraard hebben we vanavond meteen sous vide gekookt. GE-WEL-DIG! Dit stond ons voor ogen. We zijn blij... met de service van Aswa en met de apparatuur van Miele.
Reactie of foto toevoegen
“Toppers”
Door Susanne w op maandag 10 mei 2021 21 | vestiging Helmond
Bedankt voor alles! Wij zijn nog elke dag blij met onze keuken. Alles klopt gewoon. We gingen met ideeën over de indeling/kleur etc. naar aswa. We kwamen naar buiten met heel iets anders. Nu sta ik te koken met een mooi uitzicht naar buiten. Bedankt Robbert voor deze mooie inzichten. De monteurs voor hun kundigheid. Vriendelijkheid van heel het personeel. Aswa is altijd stipt op tijd. Zeker een aanrader om te gaan kijken. Het voelt bijna als een experience. Je kunt alle producten zien. De sample hoek laat je goed zien welke kleuren en materialen bij elkaar passen. Toppers
FOTO VAN SUSANNE W
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door Ineke Pluijmert op maandag 26 apr 2021 21 | vestiging Dordrecht
Wij hebben in oktober 2020 een mat zwarte keuken uitgezocht met een houten blad. Met de hulp van Katalin hebben wij toch ons kookeiland kunnen realiseren en is het een resultaat prachtig geworden. De kwaliteit is top. Wil je een winkel waar ze met je meedenken dan moet je bij ASWA zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Anouk Paes op woensdag 14 apr 2021 21 | vestiging Helmond
Wij hebben een schitterende Siematic Pure keuken gekocht in gescheiden opstelling en in 2 verschillende kleuren. TOP service geleverd door ASWA. Op alle gebieden! Verkoop, rekening houdend met planning ten aanzien van onze verbouwing, afspraken nakomen en service. Na levering nog een paar openstaande puntjes, maar alles correct en uitstekend opgelost! Dank jullie wel!
FOTO VAN ANOUK PAES
+ Toon extra foto van Anouk Paes
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Esther Knops-Duysters op maandag 12 apr 2021 21 | vestiging Helmond
Goed aankoopgesprek, goede tips tijdens het uitzoeken van de keuken. Aswa belde ons zelf om te vertellen dat ze een andere kookplaat bij de keuken gaan leveren dan die wij uitgezocht hadden tegen dezelfde prijs omdat de vervangende kookplaat meer capaciteit heeft. Verder was telefonisch overleg tussendoor i.v.m. ons nieuwbouwhuis en de keuken daarin altijd prettig en maakte de keuzes gemakkelijk

Aanvulling ontvangen 13 april 2021: Keuken is geleverd en gemonteerd en dit is in een dag gebeurd. Er ontbrak een strip maar die is vrij snel daarna alsnog geleverd en aangebracht. Prima service.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens ASWA Keukens
aDordrecht (6 ervaringen), Mijlweg 53c, 3316 BE Dordrecht, tel 078 - 632 12 80
bHelmond (121 ervaringen), Zuiddijk 18, 5705 CS Helmond, tel 0492 - 54 81 86
cHilversum (21 ervaringen), 2e Loswal 3, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 15 75
dUden (30 ervaringen), Rondweg 101, 5406 NK Uden, tel 0413 - 24 15 95
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.