Feedback
9,5

Tegelhuis Montfoort

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.tegelhuismontfoort.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Tegelhuis Montfoort
Droomt u van de perfecte badkamertegels of wilt u een opvallende nieuwe terrasvloer? Tegelhuis Montfoort maakt het mogelijk, met een uitgebreid assortiment tegels voor een scherpe prijs.

Ruim assortiment wandtegels en vloertegels
Of u nu voor uw keuken, woonkamer, badkamer, toilet of tuin tegels nodig heeft, Tegelhuis Montfoort biedt kwalitatieve wandtegels en vloertegels van bekende, hoogwaardige merken. Kijk gerust rond op deze website om een indruk te krijgen van alle soorten wandtegels en vloertegels die wij in huis hebben.

Bekijk de tegels in onze showroom of ontvang een offerte
Wij helpen u persoonlijk, professioneel en snel aan de gewenste tegels. Kom eens langs bij de tegelshowroom in Waddinxveen (regio Zuid Holland ) voor uitgebreid advies. Wilt u liever een prijsopgave? Wanneer u een offerte aanvraagt via de website, ontvangt u deze binnen 24 uur.
Ervaringen
Er zijn 182 ervaringen over Tegelhuis Montfoort. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren143 ervaringen
4 sterren36 ervaringen
3 sterren3 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, montage, prijs, service
“Fantastische service”
Door Ashley op donderdag 4 apr 2024 24
Ruud, Ali, Khalid en Gigi wat een fantastische service gerichte eenheid. Vanaf het begin geholpen met het maken van een keus voor tegels door Ruud. Het plan van leggen wordt gemaakt door Khalid, de uitvoering gedaan door Gigi. 85 pakketten van 40 kg per stuk zijn gemaakt tot een in detail gemaakte tegelvloer. Hulde voor deze mensen.
Reactie of foto toevoegen
“Een fijn bedrijf”
Door Linda op woensdag 20 mrt 2024 24
Mooie spullen en erg fijne communicatie. Denken ook fijn mee met ideeën/mogelijkheden.
Reactie of foto toevoegen
“Uitmuntend”
Door T. Kuipers op dinsdag 19 mrt 2024 24
In januari 2024 hebben wij een nieuwe keuken uitgezocht. Vanwege de vorm moest de vloer ook worden aangepast. En omdat we dan toch bezig zijn, moet er direct ook maar vloerverwarming komen op de hele begane grond. De tegels hebben we voor een eerlijke prijs gevonden bij Tegelhuis Montfoort. We zijn daar goed geholpen door Ruud. Via het Tegelhuis zijn we in contact gebracht met CRD Montage uit Gouda. Zij zouden alle werkzaamheden op zich nemen. Dus:
• Verwijderen oude vloer (parket in de woonkamer, tegels in de keuken het toilet en de hal)
• Verwijderen twee radiatoren
• Frezen van de leidingen voor de vloerverwarming
• Aanbrengen van het verdeelstation voor de vloerverwarming inclusief de blijvende radiatoren.
• Tegelen en voegen van de totale begane grond
Ik vond het best een spannend avontuur, omdat het allemaal in lijn moest lopen met de planning van de nieuwe keuken.
Vooraf is Khalid gekomen om te beoordelen hoe moeilijk het zou zijn om de oude vloeren te verwijderen. En gelukkig kon zijn ploeg wat eerder met de klus beginnen. Het verwijderen van met name het gelijmde parket bleek een zware klus, maar alles lukte binnen de geplande tijd. Door de zware machines was de vloer pokdalig geworden en moest deze eerst geëgaliseerd worden voordat het frezen kon beginnen. Dat frezen en het leggen en installeren van de complete warmtepomp installatie gebeurde in één dag. Nadat de leidingen van de vloerverwarming waren gefixeerd en de verdeelunit was geïnstalleerd kon er met het tegelen worden begonnen. Als laatste werden de tegels gevoegd. En na het voldoende uitharden van de voegen werden de tegels schoon gemaakt.
Khalid en zijn rechterhand Gigi zijn vriendelijk en goed bereikbaar. Positief vond ik dat ze regelmatig belden en niet alles per app afhandelden. Het zijn harde werkers die zich nauwelijks tijd gunnen voor koffie of thee. Op het werk werd spaarzaam een momentje genomen om een sigaret op te steken. Ik heb de mensen nauwelijks met hun mobiele telefoon gezien. Alle werkzaamheden zijn uitmuntend en naar volle tevredenheid uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij en tevreden”
Door Pascal op vrijdag 15 dec 2023 23
Voor de 2e keer weer onze plavuizen hier gekocht. Prettige mensen, goed advies, breed assortiment en scherp geprijsd. Nu wederom super tevreden en geweldig gelegd door CRD montage. Super blij en tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies en levering keurig op tijd”
Door Hans op zaterdag 25 nov 2023 23
Nadat wij tijdens een bezoek aan de showroom onze wensen kenbaar hebben gemaakt zijn we goed geadviseerd en kwam de levering keurig op de afgesproken tijd. Ook de nalevering van extra tegels kwam keurig in orde. De medewerkers van het Tegelhuys zijn behulpzaam en vriendelijk.
FOTO VAN HANS
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies en goede aftersales”
Door R van der Kroon op vrijdag 15 sep 2023 23
Diverse zaken afgelopen maar uiteindelijk bij dit bedrijf geslaagd! Vriendelijk geholpen, goed advies en goede aftersales!
FOTO VAN R VAN DER KROON
Reactie of foto toevoegen
“Super geregeld”
Door Robin spruijt op donderdag 7 sep 2023 23
We hebben in mei vloerverwarming en een nieuwe tegelvloer laten verzorgen door Tegelhuis Montfoort. Dit is allemaal super goed geregeld. Communicatie verliep soepel en alles is netjes optijd geleverd. We hadden 1 puntje van aandacht, maar dit is ook allemaal volledig na tevredenheid geregeld. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Tegels met mooie natuurlijke kleuren”
Door C.G. van der Meijden op vrijdag 1 sep 2023 23
Meneer van Vliet heeft door zijn ervaring en vakkennis ons zeer goed geadviseerd. Toen bleek dat van onze keuze niet alle kleuren (logisch) in de winkel aanwezig waren heeft hij het toch kunnen regelen dat we 3 dagen later ze wel konden zien en voelen. Afgelopen week hadden we ons eerste feestje thuis en iedereen had het over de tegels; Rex Ardoise, mooie natuurlijke kleuren met reliëf. Vooral als de verlichting van de spiegel aan staat geeft dit een nog sjiekere warme uitstraling.
FOTO VAN C.G. VAN DER MEIJDEN
+ Toon extra foto van C.G. van der Meijden
+ Toon extra foto van C.G. van der Meijden
Reactie of foto toevoegen
“Onwijs tevreden”
Door J.Oudbier op dinsdag 29 aug 2023 23
Onwijs tevreden van begin tot eind ! Vanaf het moment dat wij contact opnamen, heel vriendelijk en snel geholpen. Dit bedrijf is zeer professioneel! Tegels spoedig en netjes geleverd. Gezorgd voor een tegelzetter, waardoor onze vloer nu keurig en strak ligt. Wij bevelen tegelhuis Montfoort ten zeerste aan !
FOTO VAN J.OUDBIER
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Pieter Gilden op maandag 21 aug 2023 23
Na enige tijd zoeken naar een mooie vloer voor ons balkonterras kwamen we uit bij het Tegelhuis. We troffen een grote keuze aan mooie tegels aan. We werden door Ruud over alles heel goed geadviseerd en hebben zeker ook gelet op de prijs kwaliteit hier onze tegels gekocht. Alles werd goed en op tijd aangeleverd. Ook het leggen zelf werd door vakmensen o.l.v. Khalid gedaan! Over het eindresultaat zijn we heel erg tevreden!
FOTO VAN PIETER GILDEN
+ Toon extra foto van Pieter Gilden
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de tegels”
Door Mohamed op dinsdag 8 aug 2023 23
Fijne persoonlijke service mogen van de heren van tegelhuis Montfoort. Denken erg mee zijn zeer kundig en goed bereikbaar. Tegelhuis heeft een mooi assortiment tegels. Wij hebben onze badkamers en toiletten en de tegels voor onze tuin afgenomen waar wij erg blij mee zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Ze doen precies wat ze beloven”
Door Javier op zondag 28 mei 2023 23
Medewerkers zijn betrokken en kundig. Kwalitatief goede tegels en bijhorende materialen. Tegelhuis Montfoort doet precies wat ze beloven. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ralf op zaterdag 20 mei 2023 23
Zeer tevreden. Vakkundig advies, fijne communicatie en mooie producten.
FOTO VAN RALF
Reactie of foto toevoegen
“Het eindresultaat overtreft onze verwachtingen”
Door Marc van Wijk op dinsdag 9 mei 2023 23
Wij zijn meerdere malen bij Tegelhuis Montfoort over de vloer geweest en uitstekend geholpen door Ali. Ali denkt met je mee, heeft geduld en bezit uitermate veel kennis. Na meerdere samples meegenomen te hebben hebben wij na advies de juiste keuze kunnen maken. Het eindresultaat overtreft onze verwachtingen en wat ons betreft kan je niet beter worden geadviseerd! Nogmaals bedankt Ali
FOTO VAN MARC VAN WIJK
+ Toon extra foto van Marc van Wijk
+ Toon extra foto van Marc van Wijk
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat is prachtig”
Door Pernille Kool op dinsdag 14 mrt 2023 23
Wij zijn erg goed geholpen en hebben geen moment spijt gehad van onze keuzes. Alle tegels zijn netjes optijd geleverd en het resultaat is prachtig!
FOTO VAN PERNILLE KOOL
+ Toon extra foto van Pernille Kool
+ Toon extra foto van Pernille Kool
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Martijn op maandag 13 mrt 2023 23
Wij wilde in eerste instantie licht keramisch parket. In de winkel goed geadviseerd door Dennis en uiteindelijk gegaan voor de Piastrella Casa Oak 26,5 x 180. Een wat donkere en warme vloer met veel verschillende tinten. Ideaal voor een gezin met 5 kids en hond. Je ziet er minder op en combineert bij alles. Kortom blij met het advies. Verder duidelijke communicatie en alles netjes afgewikkeld conform afspraken. Erg tevreden!
FOTO VAN MARTIJN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met onze prachtige visgraatvloer”
Door Peter en Nancy Haan op zondag 12 feb 2023 23
Vriendelijk geholpen door Dennis, showroom een goede keuze kunnen maken. Contact was steeds prettig, ook met de collega van Dennis. Het leggen zelf door CRD Montage verliep zoals afgesproken, snel, netjes, correct en naar tevredenheid. De mannen hebben hard en netjes gewerkt. Wij zijn zeer blij met onze prachtige visgraatvloer.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige vloer”
Door Sandra Teekens op dinsdag 7 feb 2023 23
Prachtige vloer- en wandtegels voor onze ensuite badkamer gekocht, zeer blij mee! Zeer vriendelijke behulpzame medewerkers.
FOTO VAN SANDRA TEEKENS
+ Toon extra foto van Sandra Teekens
+ Toon extra foto van Sandra Teekens
Reactie of foto toevoegen
“Een schitterende vloer”
Door Rogier van Dodewaard op donderdag 26 jan 2023 23
We zijn goed geïnformeerd en geadviseerd door Dennis. Uiteindelijk hebben we een schitterende keramisch parketvloer gekocht. Voor de woonkamer hebben we een wat kleiner formaat plank in visgraatmotief laten leggen. Voor de bovenste verdiepingen hebben we dezelfde tegel gekozen maar grotere planken. Het is een investering, maar het is het meer dan waard!
FOTO VAN ROGIER VAN DODEWAARD
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor de goede service”
Door Emmie op donderdag 12 jan 2023 23
We zijn zeer tevreden over Tegelhuis Montfoort. Ze hebben een groot assortiment aan tegels. Ze reageren snel op vragen via de e-mail en Ruud kwam zelfs nog even een sample bij ons thuis brengen zodat we de tegel op ons gemak konden bekijken.
De kwaliteit van de geleverde tegels is echt super. Ruud en Ali bedankt voor de goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Trots op onze vloer”
Door Fransen op donderdag 12 jan 2023 23
Wij waren nog zoekende wat voor vloer en in welke vorm wij hem wilde leggen. Na uitleg van de indeling en grote van onze woning en wensen werden wij super goed en vriendelijke geadviseerd. Tot op de dag van vandaag zijn wij super blij en trots op onze vloer. Nogmaals bedankt.
FOTO VAN FRANSEN
Reactie of foto toevoegen
“Goed en prettige geholpen”
Door Angus balk op vrijdag 6 jan 2023 23
Ik heb bij hun al mijn tegels besteld, op advies van tegel en stucbedrijf ricardo van den hoek, ik werd hier prettig geholpen en wisten ons ook goed te helpen aan een passende tegel de keuken tegels zouden misschien later komen maar deze werden alsnog op de afgesproken dag geleverd met een aparte zending. Netjes ingepakt en een belletje of alles goed was aangekomen. Volgende keer als wij tegels nodig hebben gaan wij daar zeker terug. Bedankt voor de klant vriendelijkheid
FOTO VAN ANGUS BALK
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de service”
Door Smallenburg op woensdag 4 jan 2023 23
Goed geholpen ook na dat er een paar tegels stuk waren bij levering meteen nieuwe toe gestuurd gekregen.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Jeroen Heijkoop op donderdag 17 nov 2022 22
Mooi assortiment tegels, keuze gemaakt! Afspraken worden nagekomen, snelle reactie op vragen en uitstekende service! Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende ervaring”
Door Alinda Veneboer op dinsdag 13 sep 2022 22
Tegelhuis Montfoort beschikt over een ruime selectie design tegels. Wij zijn in de winkel goed en vriendelijk geholpen bij het maken van een keus en gaandeweg het leverproces vlot en goed geholpen bij vragen. Wij hebben dan ook een uitstekende ervaring met dit bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Maaike op vrijdag 12 aug 2022 22
Fijn dat we 2 stalen mee mochten nemen. Dat hielp enorm omdat de lichtval thuis toch anders was. Daarom viel de keuze toch op meer donkergroen. Goed advies gekregen. Levering was snel en netjes.
FOTO VAN MAAIKE
Reactie of foto toevoegen
“Levering volgens afspraak”
Door Marieke van Gijtenbeek op donderdag 28 jul 2022 22
Goed bedrijf, klantgericht, deskundig en ik had breuk bij mijn levering en het werd direct geregeld. Levering ook volgens afspraak.
FOTO VAN MARIEKE VAN GIJTENBEEK
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerd advies voor wat betreft monteurs”
Door Sophie Oosterwijk op zondag 24 jul 2022 22
De keuze bij Tegelhuis Montfoort is geweldig en de service in principe goed. Er waren wel erg veel tegels berekend voor de badkamer, die Tegelhuis Montfoort in principe niet terugneemt, maar ze zijn wel schappelijk in prijs. Waar Tegelhuis Montfoort bij mij helaas punten verliest, is de aanbeveling van CRD Montage voor het leggen, want dat was een grote nachtmerrie. De kwaliteit van het werk was wisselend en hoewel Khalid en zijn medewerkers reuze aardig zijn, bleken ze uiteindelijk niet betrouwbaar of geloofwaardig: ik heb alle excuses inmiddels wel gehoord en heb nu na weken totale stilte de moed opgegeven. Heel erg jammer! Tegelhuis Montfoort is prima, maar vermijd CRD Montage!
FOTO VAN SOPHIE OOSTERWIJK
Reactie of foto toevoegen
“Service is top”
Door Petra Meijer op zondag 3 jul 2022 22
Wij zijn heel positief over dit bedrijf. Ze denken met je mee en de service is top. Als we weer gaan verbouwen en hebben tegels nodig, dan komen we zeker terug bij dit bedrijf terug. Dus aarzel niet en ga bij dit bedrijf langs!
FOTO VAN PETRA MEIJER
+ Toon extra foto van Petra Meijer
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Pham op dinsdag 21 jun 2022 22
Wij gingen naar Tegelhuis Montfoort om "een kijkje te nemen". De professionele advisering door Dennis deed ons besluiten de aankoop te bevestigen. Tegelhuis Montfoort bracht ons ook in contact met de tegelzetter/stukadoor, Ricardo. We zijn zeer tevreden en ons huis is een plaatje geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Tegels voor de badkamer”
Door Dennis op woensdag 18 mei 2022 22
Wederom weer tegels besteld bij het tegelhuis, ditmaal voor de badkamer. Wederom weer top geregeld!
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Ageeth Eijkelboom op woensdag 4 mei 2022 22
Mooie tegels voor de badkamer en toiletten uitgezocht bij Tegelhuis Montfoort. Goed geholpen, een prima service en het resultaat mag er zijn!
FOTO VAN AGEETH EIJKELBOOM
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop keramiek”
Door Tjeerd op dinsdag 12 apr 2022 22
Groot assortiment, snelle levering tegen eerlijke prijzen. Goede ondersteuning bij kiezen van de juiste keramiek en toebehoren.
Reactie of foto toevoegen
“Tegels voor onze badkamer”
Door Marenthe Bontenbal-Mebius op zondag 10 apr 2022 22
Fijne winkel, waar toendertijd op afspraak gewerkt werd. Er werd voldoende tijd voor ons genomen en we werden goed geïnformeerd. Levering zoals afgesproken en kwaliteit van producten voldoende. Wij kochten tegels voor onze badkamer. Contact via mail verloopt snel en duidelijk.
FOTO VAN MARENTHE BONTENBAL-MEBIUS
Reactie of foto toevoegen
“Prima begeleiding”
Door Versluis op dinsdag 15 mrt 2022 22
Prima begeleid in de keuze van onze vloer. Zowel voor de tegels als de voeg. Levering verliep geheel volgens plan en was makkelijk te volgen via de linkjes. Nadat de vloer gelegd was, kwam onze adviseur zelfs het resultaat nog even bekijken. Nou wonen wij wel erg dichtbij, maar toch... erg attent.
FOTO VAN VERSLUIS
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Monique op maandag 3 jan 2022 22
Tegels bekeken in de showroom, deze besteld en binnen korte leveringstijd
geleverd. Alles keurig verzorgd en heel snel. Echt een aanrader voor mensen die iets aparts willen en goede service verwachten. Zou hier zeker weer bestellen mocht ik gaan verbouwen. Zal hen zeker aanraden bij iedereen.
Reactie of foto toevoegen
“Tegelhuis Montfoort”
Door Bianca van Paassen op zondag 19 dec 2021 21
Echt hele goede service! Er wordt goed meegedacht over de verbouwplannen en veel tijd gemaakt voor advies Regelmatig contact via de mail over levering. Hele traject als zeer prettig ervaren!
FOTO VAN BIANCA VAN PAASSEN
+ Toon extra foto van Bianca van Paassen
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Familie van Hal op zondag 19 dec 2021 21
Wij zijn super geholpen door Ronald. Het was lastig om een tegelvloer uit te zoeken en door de Covid19-maatregelen werd het er niet makkelijker op. Het was fijn dat we een sampleboek opgestuurd kregen en uiteindelijk konden we de vloer op locatie toch uitzoeken. De vloertegels zijn vakkundig gelegd door tegelzetter Riccardo en dat is uitstekend bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Desiree op zondag 7 nov 2021 21
Goede adviezen gekregen in de winkel. Na de bestelling wordt je uitgebreid geïnformeerd door zowel Tegelhuis als ook het transport bedrijf. Onze tegelzetter was enthousiast over de kwaliteit (rechte tegels, instructie op de doos en per doos een set Romaans verband) en wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Echt een aanrader!
FOTO VAN DESIREE
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Sander op donderdag 23 sep 2021 21
Na een tegenslag in m'n leven heeft Tegelhuis Montfoort z'n geduld getoond en zijn we tot een gezamenlijke oplossing gekomen. Dankjewel Ronald voor je geduld, begrip en fijne afhandeling. Ik kan niets anders zeggen dan vanaf binnenkomst het advies, meedenken en prijsstelling top is geweest. Ik kom zeker bij jullie terug op een mooier moment in m'n leven, team Montfoort Dankjulliewel in alles wat jullie hebben gedaan!
Reactie of foto toevoegen
“Alles was top”
Door Biki op zaterdag 18 sep 2021 21
Snelle reactie bij vragen, veel informatie, zeer vriendelijke verkopers, snelle, nette en duidelijke levering, kortom alles was top!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Maxime op zondag 5 sep 2021 21
Zeer tevreden! Dankzij tegelhuis Montfoort hebben wij onze droomvloer van zeer hoogwaardige kwaliteit! Ideaal met kids en een hond (zeer krasbestendige), dweilen was nog nooit zo fijn! Ronald staat achter zijn product en heeft ons erg goed advies gegeven! Bedankt!
FOTO VAN MAXIME
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Gert de Vos op maandag 30 aug 2021 21
Snelle reactie op vragen. Nette prijzen en goede service.
FOTO VAN GERT DE VOS
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige terrazzo tegels”
Door L. Werners op zondag 15 aug 2021 21
Prachtige terrazzo tegels gekocht bij Tegelhuis Montfoort. Goede, vriendelijke en snelle service en communicatie. Erg tevreden!
FOTO VAN L. WERNERS
Reactie of foto toevoegen
“Topzaak”
Door Simon Bakker op zondag 15 aug 2021 21
Vakkundige medewerkers. Denken mee. Behulpzaam. Topzaak. Maken even tijd voor je ondanks grote drukte.
FOTO VAN SIMON BAKKER
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Monique heemskerk op vrijdag 6 aug 2021 21
Onze vloer gekocht en laten leggen via dit bedrijf. We hebben een geweldige white wash visgraat vloer laten leggen. Tegelzetbedrijf is enorm klantvriendelijk. Een aantal weken na het leggen van de vloer, namen ze de overige pakken tegels terug en werd zeer snel een bedrag gecrediteerd. Super service!
FOTO VAN MONIQUE
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Laurens op dinsdag 20 jul 2021 21
Ontzettend goede service en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. We hebben circa 220 m2 keramisch parket besteld. Ten eerste zijn ze een van de goedkoopste. Daarnaast een mooie showroom met vakkundig personeel. Nadat onze vloer gelegd was door een door onszelf gekozen aannemer, was helaas de cementsluier niet op tijd verwijderd. Na contact met Tegelhuis Montfoort kregen we goede tips en een telefoonnummer van een schoonmaakbedrijf. Die hebben in 1 dag alle vloeren in het hele huis grondig gereinigd. Geen vlekken c.q. Cementsluier meer te zien. We zijn ontzettend blij met onze mooie vloertegel!
FOTO VAN LAURENS
Reactie of foto toevoegen
“Decor tegel voor toilet”
Door Henriette & Ernst op dinsdag 20 jul 2021 21
Mooie showroom met veel keus aan tegels. Vriendelijke medewerkers en snelle service.
We hebben een mooi decor tegel gevonden voor de achterkant van het toilet.
FOTO VAN HENRIETTE & ERNST
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Annette op dinsdag 15 jun 2021 21
Zeer goede (meerdere) ervaringen met dit Tegelhuis. Hele goede service: een tegel even meenemen naar huis om te kijken hoe het daar staat, kan altijd en er wordt steeds prima meegedacht over mogelijke opties. De communicatie is echt uitstekend: op e-mails wordt steeds snel gereageerd en altijd bijzonder vriendelijk. Mocht ik nog eens tegels nodig hebben, dan zal ik ze zeker hier bestellen
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige badkamertegels”
Door John Huyzers op maandag 14 jun 2021 21
We zijn tijdens de lockdown op internet bij tegelhuis Montfoort terecht gekomen, prima geadviseerd en hebben prachtige CESI badkamertegels besteld. De begeleiding en aftersales waren prima en de materialen zijn binnen de gestelde levertijd geleverd tegen een goede prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Anite op maandag 14 jun 2021 21
Goede ervaring. Snelle reacties. Goede service. Alles keurig op tijd geleverd en tegels van prachtige kwaliteit!!
FOTO VAN ANITE
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Frans op donderdag 10 jun 2021 21
Wij hebben hier de tegels voor onze woonkamer en badkamers gekocht. Goed geholpen en alles duidelijk. Levering ook dik in orde, zelfs toen wij paar tegels extra nodig hadden werd er alles aan gedaan om dit zo snel als mogelijk voor elkaar te krijgen en dat is gelukt en dus overall een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door M. van der Vos op maandag 7 jun 2021 21
Zeer goede ervaring met Tegelhuis Montfoort. Snelle en duidelijke communicatie over onze bestelling en ze denken nog echt met je mee. Het leggen van de tegels hebben wij via Tegelhuis Montfoort door CRD montage laten verrichten. Zij zijn ook een aanrader: vakmensen die perfect werk afleveren.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Annette Wolf op zaterdag 5 jun 2021 21
Door corona konden wij niet naar de showroom onze tegels uitzoeken maar door de super service nam een medewerker ons digitaal mee en konden wij onze juiste keuze maken.
FOTO VAN ANNETTE WOLF
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige tegels”
Door maria op zaterdag 15 mei 2021 21
Wij hebben prachtige tegels gekocht bij het Tegelhuis in Montfoort. Elke dag zijn we er weer gelukkig mee! :)
FOTO VAN MARIA
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Ruud Weerts op vrijdag 14 mei 2021 21
Wij bestelden vloertegels en wandtegels voor de verbouwing van de begane grond en toilet. De tegels zijn in perfecte staat geleverd, precies volgens planning. De communicatie met Ronald van Tegelhuis Montfoort verliep zeer prettig en zij maakten een scherpe offerte. Wij bevelen daarom Tegelhuis Montfoort van harte aan.
FOTO VAN RUUD WEERTS
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met grote tegels”
Door Bert Vellekoop op woensdag 12 mei 2021 21
De informatie in de showroom was uitgebreid en goed toegesneden op onze vragen en wensen. De grote tegels passen prima in ons nieuwe huis. Bezoekers reageren heel positief op kleur en motiefje. Een volgende keer komende zeker weer naar tegelhuis montfoort, want ook de aftersales is prima.
Reactie of foto toevoegen
“Vloertegels Ceramica Magica Arte Marmoblack matt”
Door Sabrina op maandag 22 mrt 2021 21
In coronatijd met sluiting van alle winkels heb ik online een offerte aangevraagd. Deze was snel binnen en met scherpe prijs. Na akkoord ben ik op de hoogte gehouden van voortgang en eenmaal binnen snel geleverd. Top service en goed bereikbaar!
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Gerard op donderdag 18 mrt 2021 21
Fijn en professioneel geholpen. Na bezoek aan showroom snel offerte ontvangen, met heldere uitleg over werkwijze en voorwaarden. Levering op afroep ruim 3 maanden later ging probleemloos - betaling vond pas kort voor levering plaats. Het teveel aan tegels en onderhoudsmaterialen konden wij later teruggeven - terugbetaling volgde direct. Kortom, fijne, alerte en professioneel bedrijf waarmee het als consument prettig zaken doen is.
FOTO VAN GERARD
Reactie of foto toevoegen
“Tegeltjes keukenwand”
Door LC op dinsdag 2 mrt 2021 21
Vanwege de mooie offerte onze tegeltjes aangeschaft via Tegelhuis Montfoort. Prettige mailwisseling. Vanwege coronaperikelen bij de Italiaanse fabriek wat langer moeten wachten dan gebruikelijk. Nu wachten tot onze tegelzetter weer tijd heeft maar dan kunnen we ongetwijfeld genieten van een super mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Top hulp gehad”
Door Saida op vrijdag 8 jan 2021 21
Wij kwamen nog 1 tegel tekort om onze badkamer af te maken. Ik wist dat ze bij Tegelgroep Nederland nog 2 pakken hadden liggen. Nadat ik met Tegelhuis Montfort contact had opgenomen, de situatie uitgelegd had en hen gevraagd had om de tegel voor ons te bestellen was dit geen enkele probleem. Wij vinden Tegelhuis Montfort zeer klantvriendelijk. Dankzij hun hulp hebben wij ons badkamer af kunnen krijgen. Top gedaan!
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door Guus Bierman op donderdag 24 dec 2020 20
Onze ervaring met Tegelhuis Montfoort is prima. We kregen bij het uitzoeken van onze tegelvloer goed advies en een legadvies op tekening, dat resulteerde in een prachtige vloer, uitstekend gelegd ook op advies van Tegelhuis Montfoort. De geleverde tegels zijn van uitstekende kwaliteit, en wat de prijs betreft die is ook goed! De service van Tegelhuis Montfoort is ook prima, als er vragen zijn wordt er alles aangedaan om de klant tegemoet te komen in het voordeel van de klant. We kunnen ook iedereen die een mooie tegelvloer wil uitzoeken Tegelhuis Montfoort in Waddinxveen aanbevelen! Corry en Guus
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Aron de Jong op maandag 26 okt 2020 20
Ik zou graag mijn goede ervaring met Tegelhuis Montfoort willen delen. Helaas ging niet alles volgende de happy flow, maar uiteindelijk is alles perfect opgelost.

Eind mei had ik een afspraak in Tegelhuis en had daarbij een mooie vloertegel besteld. Doordat het een persoonlijke afspraak was, was er uitgebreid tijd beschikbaar om al mijn vragen te kunnen beantwoorden.

Bij mijn bezorging - kort na oplevering van mijn woning, eind juli, bleken helaas 8 van de 84 tegels gebroken. Helaas waren de tegels niet meer voorradig in de groothandel (ik had van Tegelhuis begrepen dat dit niet heel vaak voorkomt), waardoor nieuwe tegels uit Italië geproduceerd en geleverd moesten worden. Tegelhuis Montfoort heeft ervoor gezorgd dat de resterende tegels kosteloos werden nageleverd.

Begin augustus kwam de tegelzetter Glenn Roodakker (van Ed Roodakker, geregeld via Tegelhuis Montfoort), en heeft daarbij mijn woonkamer zo veel mogelijk proberen te betegelen. Helaas bleken niet voldoende tegels te zijn om de ruimte onder trapkast geheel te betegelen.

Nadat de tegels nageleverd waren, heb ik contact opgenomen met Tegelhuis, en vrijwel 1 minuut later kreeg ik hun toezegging dat het resterende deel kosteloos gelegd zou worden. Kort daarna heeft Glenn Roodakker het resterende deel gelegd, waardoor mijn gehele woonkamer nu compleet betegeld is.

Ik ben zeer blij dat Tegelhuis Montfoort haar afspraken nakomt, en mijn probleem op een zeer goede manier heeft opgelost. Zeer prettig is dat Tegelhuis Montfoort zeer snel reageert, zowel per email als per telefoon (vrijwel direct opgenomen; geen lange wachtrijen). Zowel Tegelhuis Montfoort en Ed/Glenn Roodakker vond ik zeer fijn in de communicatie.

Daarom kan ik iedereen Tegelhuis Montfoort aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie tegels”
Door Willem van den Bosch op maandag 19 okt 2020 20
Erg goede ervaring met Tegelhuis Montfoort. Mooie tegels en ze denken goed met je mee. Uiteindelijk mooie houtlooktegels bestelt met mooie bijpassende voeg. Ze reageren snel op vragen.

Aanvulling ontvangen 20 oktober 2020: Aankoop is geleverd en gemonteerd. Montage heeft een ander bedrijf gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Ervaring”
Door wim smit op maandag 19 okt 2020 20
Ervaring met de bestelling en levering van tegels door Montfoort was prima. Wel was de tegel die we oorspronkelijk uitgezocht hadden niet meer leverbaar. Ervaring met de door Montfoort aangeraden tegelzetter Ed Roodakkers was minder goed.
Reactie of foto toevoegen
“Goed resultaat”
Door J. op donderdag 16 jul 2020 20
Tijdens een uitprobeerbezoek meteen overtuigt geraakt van het aanbod van deze Montfoort mensen. Het resultaat is er ook naar. Dus een aanrader!
FOTO VAN J.
Tegels voor toilet
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en advies”
Door R vd Vaart op dinsdag 16 jun 2020 20
Zeer goed geholpen met een alternatieve tegel. Het geheel past goed en straalt rust uit. Precies wat we wilden. Dank voor de goede service en het advies.

Eerdere ervaring van 31 augustus 2016: Zeer goede service alles opt tijd geleverd en ook de nabestelling was snel binnen! Al met al zeer tevreden. Bij andere zaak werd aangegeven dat de door ons gewenste tegel niet meer geproduceerd werd en THM kon gewoon leveren. en dat tegen een zeer concurrerende prijs.
FOTO VAN R VD VAART
Tegel voor badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Mark op maandag 15 jun 2020 20
Goed geholpen door Ronald, uitgebreid de tijd genomen voor advies zonder druk om direct iets te kopen of te beslissen. Uiteindelijk mooi keramisch pakket gekocht van Starwood, de Tanzania Nut. Via Tegelhuis in contact gekomen met tegelzetter Miloud die veel werkt voor Tegelhuis, ook hij heeft mooi werk geleverd bij het leggen van de vloer. Aanrader om eens in Waddinxveen te gaan kijken als je op zoek bent naar mooie tegels en goede service!
FOTO VAN MARK
Keramisch parket
Reactie of foto toevoegen
“Houtlook tegels”
Door n voskens op zondag 14 jun 2020 20
Heb eerst verschillende winkels bezocht en was niet onder de indruk van de kennis en voorlichting. Bij toeval beland bij Tegelhuis Montfoort en heb daar houtlook tegels gekocht. Heb ervaren dat het loont om voor duurdere variant te kiezen. Ben zeer tevreden over de adviezen en service van dit bedrijf en uiteraard ook over het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door van der Keur op maandag 11 mei 2020 20
We wilden een tegel bekijken, maar deze was niet in de showroom aanwezig. Montfoorts medewerker heeft direct geregeld dat we een monster thuisgestuurd kregen. Binnen een paar dagen hadden we, zonder naar Montfoort te hoeven, de tegel. Een uitstekende service!
Reactie of foto toevoegen
“Ruime keuze”
Door Liesbeth Willemsen op maandag 20 apr 2020 20
Hele mooie tegelvloer aangeschaft bij Tegelhui Monfoort! Ruime keuze en super service geleverd. Dachten heel goed mee, en toen bleek dat er een grote tegel gebroken was, werd er heel snel een nieuwe geleverd, zonder problemen.
Reactie of foto toevoegen
“Tegelaankoop”
Door Naomi Overgaauw op dinsdag 21 jan 2020 20
Zeer goed en snel geholpen. Nette levering. Goede kwaliteit
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbevolen”
Door Andre Hoedt op dinsdag 21 jan 2020 20
Voor ons appartement in Almere-Poort hebben we een stenen vloer gekocht, daarbij op een hele goede manier geholpen door Ruud de Water. Hij is zeer deskundig, geeft niet het gevoel jou "iets aan te smeren" en geeft je tegels mee om thuis te checken of de tegelvloer past bij het interieur. Ook na de levering is Ruud (of Ronald van Gemeren) bereid advies te geven; zij bieden een hele goede service en geven jou veel vertrouwen. Het assortiment is uitgebreid en van hoge kwaliteit, met vele nieuwe exemplaren, tegen een goede prijs. Afspraken worden volledig nagekomen. Van harte kan ik Tegelhuis Montfoort aanbevelen om een stenen vloer aan te schaffen! Andre
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal naar wens”
Door Shanna op donderdag 16 jan 2020 20
Mooie grote (60x60) tegels bij Montfoort besteld. De levering ging goed en de tegels zijn helemaal naar wens!
FOTO VAN SHANNA
60 x 60 tegels
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader dit bedrijf”
Door J van Dam op dinsdag 24 sep 2019 19
Wand en vloertegels voor de badkamer gekocht. Goed geholpen en goed geadviseerd . Ook de service is prima. Aanrader dit bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Tegelvloer”
Door Tom op zondag 15 sep 2019 19
Tegels die niemand kon leveren kon dit bedrijf toch nog leveren. Hierdoor de tegelvloer van mijn moeder weer helemaal netjes kunnen maken. De tegels werden ruim op tijd geleverd en alles geheel volgens planning.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes gegaan”
Door Kristel Vesters op zaterdag 17 aug 2019 19
Erg mooie keramische parket gekocht, zeer blij mee! Fijn is dat ze een breed assortiment aan voegkleuren hebben, hierdoor hebben wij nu de perfecte kleur voeg. Alles netjes op tijd geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Yvonne Timmer- Fortanier op dinsdag 13 aug 2019 19
We hebben al in een vroeg stadium de keramische tegels uitgezocht. Een tegel (40 x 1.60 m) mee mogen nemen om thuis goed te kunnen kijken naar de kleur. Bestelling geplaatst en datum levering afgesproken. Vanuit Tghs Montfoort overleg over de toe te passen voeg. Ook Tc gehad met door tegelhuis geadviseerde legger.dit contact verliep prima. De vloer is prachtig gelegd en tegelzetter zelf ook tevreden over resultaat, ook binnen de afgesproken dagen gelegd. Advies hoe de tegels te behandelen.
FOTO VAN YVONNE TIMMER- FORTANIER
Keramische tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door A de vroom op dinsdag 23 jul 2019 19
Een tegelvloer,alles werdt netjes afgeleverd bij problemen bij het leggen van de tegels werdt er netjes overlegt de schoonmaak is ook keurig uit gevoerd
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed”
Door Ferdi van Vliet op zondag 7 jul 2019 19
Wij hebben hier onze tegels gekocht voor onze gehele woning. Zijn erg goed geholpen door Ali. Ook het email verkeer was erg goed. Ook een scherpe prijs. Zeker een aanrader !
FOTO VAN FERDI VAN VLIET
Vloer in visgraat
REACTIE VAN MICHELLE
Hi Ferdi, dat ziet er prachtig uit. Mag ik vragen hoe deze tegel heet en van welk merk?
REACTIE VAN JANET
Ja deze keramische visgraat vloer vind ik ook erg mooi. Hoe heeft deze?
REACTIE VAN SILVANA DEN BAKKER
Hoi Ferdi Hoe heet deze vloer? Ziet er prachtig uit ik was laatst bij de tegelzaak maar volgens mij zag ik deze niet in de showroom? Alvast bedankt vriendelijke groet silvana
Reactie of foto toevoegen
“Vloer en wandtegels”
Door Rob Verkaik op zondag 26 mei 2019 19
Wij hebben hier wand en vloertegels gekocht voor ons toilet. Kan alleen maar zeggen dat wij perfect zijn geholpen. Advies over de tegels en de levering waren uitstekend. Dus heeft u mooie tegels nodig en een goed advies: Tegelhuis Montfoort in Waddinxveen.
FOTO VAN ROB VERKAIK
Vloertegel
REACTIE VAN ROB VERKAIK
Wandtegels
Reactie of foto toevoegen
“Keramisch parket”
Door Anna Herrings op zaterdag 25 mei 2019 19
Prima geholpen met Kronos Woodside visgraat keramisch parket! Is mooi geworden vooral ook dankzij de tegelzetter die we via Tegelhuis Montfoort in de arm hebben genomen.
Reactie of foto toevoegen
“Keramische tegels”
Door Monique, Amsterdam op donderdag 23 mei 2019 19
Keramische marmerlook muur- en vloertegels gekocht bij Tegelhuis Montfoort, goede adviezen van hen gekregen, ik ben vriendelijk en vlot geholpen, ook nog voor een gunstige prijs. Het resultaat is een schitterende badkamer en een zeer tevreden klant!
Reactie of foto toevoegen
“Vloertegels en wandtegels”
Door R.W. Pesik op maandag 20 mei 2019 19
Vloertegels en wandtegels het toilet in 2018 en nu vloer- en wandtegels voor de badkamer. We zijn goed geholpen en zouden dit bedrijf graag aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Tegelbestelling”
Door Peter op zaterdag 18 mei 2019 19
Voor onze nieuwbouw woning onze tegels besteld. Super vriendelijk personeel en levering conform afspraak. Ook bij bestelling was geen probleem.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Joelle op vrijdag 5 apr 2019 19
We hebben houtlook tegels gekocht en betonlook tegels voor in de badkamer. Erg blij mee. Verder goed en helder advies gekregen. Zeker aan te bevelen
Reactie of foto toevoegen
“Tegels”
Door Fam. Broeder op woensdag 27 mrt 2019 19
We hadden een klein pak tegels nodig,en de aflevering ging prima. Toen bleek dat we nog wat tegels nodig hadden en ook deze werden voor ons op tijd geleverd.
FOTO VAN FAM. BROEDER
Gezette tegels
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe tegelvloer”
Door Fam Ruijs op maandag 25 mrt 2019 19
Tegelhuis Montfoort heeft ons uitstekend en met veel geduld geadviseerd over de aanschaf van de vloer en het sanitaire tegelwerk voor onze nieuwe woning!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door B. Romeijn op zaterdag 23 mrt 2019 19
Wij hebben houtlook tegels gekocht voor onze gehele benedenverdieping bij Tegelhuis Montfoort en zijn erg te spreken over de service en het eindresultaat. We werden prima geholpen in de showroom, vragen via mail werden direct beantwoord en we hebben goede prijsafspraken kunnen maken. Tegels en voeg werden keurig op tijd geleverd, wij hebben nu een geweldig mooie vloer waar we nog regelmatig complimenten over krijgen uit onze omgeving. Kortom: zeer tevreden, dank Ronald!
FOTO VAN B. ROMEIJN
Houtlook tegels
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Joost op vrijdag 22 mrt 2019 19
We zijn bij Tegelhuis Montfoort geweest om een keramische parketvloer uit te kiezen voor onze nieuwbouwwoning. Bij de keuze en selectie zijn we door Ronald goed geholpen, met duidelijk en bruikbaar advies, waarbij ook echt naar onze situatie en belangen gekeken werd. De levering verliep door omstandigheden bij de transporteur wat rommelig, maar uiteindelijk is alles goed gekomen. Installatiebedrijf Ed Roodakker heeft de vloer vakkundig gelegd en gereinigd. We zijn er erg tevreden mee, en hebben al meermaals complimenten over de vloer gekregen.
Reactie of foto toevoegen
“Vloertegels”
Door van Opdorp op dinsdag 5 mrt 2019 19
Vloertegel van het merk Cotto D'este, naam Cadore hier gekocht. Vanaf de eerste ontvangst zeer welkom gevoeld en tot aan de levering goed contact gehad. Uitstekende kennis van zaken en netjes geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Gigacer tegels”
Door Petr op woensdag 27 feb 2019 19
Gigacer tegels gekocht bij deze winkel. Zeer goede service. Goede prijs en zeer goede communicatie tussen de klant en de winkel. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Martine op donderdag 17 jan 2019 19
Afgelopen jaar wand- en vloertegels gekocht voor onze badkamer. De showroom van Montfoort was de enige showroom waar ik echt enthousiast werd: Mooie tegels tegen een goede prijs. Ook de levering verliep uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Topklasse”
Door Henry Kasper, Amsterdam op vrijdag 11 jan 2019 19
We hebben erg goede ervaringen met Tegelhuis Montfoort. Bij advisering en aankoop erg goed geholpen, en ook de levering leek correct en op tijd. vervolgens bleek er geen voeg geleverd te zijn. Omdat we in het weekend eea wilden afmaken hebben we toen zelf de voeg bij de lokale bouwmarkt gehaald. Een telefoontje naar Tegelhuis Montfoort was vervolgens genoeg om het geld voor het voegmateriaal teruggestort te krijgen. #Topklasse! maar een telefoontje was bij het voegen plaatsen van de tegels
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door IH op donderdag 10 jan 2019 19
Super mooi en kwaliteits keramisch parket aangeschaft. Goede service! Zeker een aanrader. We waren alleen wel minder tevreden over de tegelzetter. Deze hoort niet bij het Tegelhuis maar wordt wel door hun aangeraden. Tegelzetter communiceert slecht. We hebben moeten leuren om een factuur. En ze zijn niet netjes omgegaan met de net gestucte muren. Hier zaten vlekken van de handen van de tegelzetter op. Voor ons eigen risico, dat snap ik. Dat het kan gebeuren snappen we ook. Maar dat het op meerdere plekken gebeurt getuigd gewoon van slordig werken. Via de tegelzetter hebben we de vloer ook door 2 personen laten reinigen. Zij werken ook voor zichzelf. Aardige mensen die het goed en kundig hebben gereinigd. Ook een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Inge v. Baaren op donderdag 3 jan 2019 19
Wij hebben bij Tegelhuis Montfoort ruim 60 m2 tegels gekocht voor onze woonkamer en keuken. We zijn enorm tevreden over de communicatie van het bedrijf. Ze hebben ons goed geïnformeerd over de tegels, advies gegeven over de kleur, de juiste keuze en vervolgens het onderhoud. De levering was daarnaast voorspoedig en snel. Wij raden dit bedrijf aan iedereen aan!
FOTO VAN INGE V. BAAREN
Tegels in woonkamer
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Machteld Bloem op woensdag 2 jan 2019 19
Ronald heeft mij supergoed geholpen om precies de tegels te vinden die ik voor ogen had!

Aanvulling ontvangen 3 januari 2019: De tegels zijn inderdaad al gekocht en geleverd. Alles is uitstekend verlopen. Er was 1 doos met tegels met schade maar die is direct vervangen zodat het werk geen vertraging heeft opgelopen. Ik ben zeer tevreden over Tegelhuis Montfoort.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Hilda van Wieringen op woensdag 12 dec 2018 18
We hebben bij Tegelhuis Montfoort besteld vloer- en wandtegels van Edimax marmocer Carrara Satin. In de showroom waren ze helaas niet aanwezig, maar gelukkig hadden we de tegels wel gezien in een andere showroom. Toch hier gekocht omdat ze hier het goedkoopste waren. We werden prima geholpen. Levering was prima en op tijd.
FOTO VAN HILDA VAN WIERINGEN
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Nicole vd Stouwe op donderdag 6 dec 2018 18
Verschillende bestellingen gedaan bij Tegelhuis Montfoort. We hebben bij meerdere bedrijven gekeken, maar kwamen steeds weer bij hen uit. Niet alleen vanwege het grote aanbod, maar ook vanwege de prijzen. Ze bieden een hele goede prijs! Ze reageerden ook steeds dezelfde dag nog op mijn mails. Offertes konden zo ontzettend snel opgevraagd worden. Ook in de showroom zijn we een aantal keer goed geholpen. Een proeftegeltje konden we zo mee naar huis nemen. Kortom; echt een aanrader!!!

Aanvulling ontvangen 10 december 2018: onze aankoop is al geleverd. Het is goed bevallen! Alle tegels zijn inmiddels ook gelegd en de service was top.
Reactie of foto toevoegen
“Tuintegels en woonkamertegels”
Door Abdel op vrijdag 30 nov 2018 18
Alles naar wens afgehandeld. Van bestellen tot plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Tegelhuis Montfoort
  Waddinxveen, Coenecoop 2 (H5), 2741 PG Waddinxveen, tel 0348-473569
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor tegels in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.