Feedback
9,6

Tegelhuis Montfoort

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.tegelhuismontfoort.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Tegelhuis Montfoort
Droomt u van de perfecte badkamertegels of wilt u een opvallende nieuwe terrasvloer? Tegelhuis Montfoort maakt het mogelijk, met een uitgebreid assortiment tegels voor een scherpe prijs.

Ruim assortiment wandtegels en vloertegels
Of u nu voor uw keuken, woonkamer, badkamer, toilet of tuin tegels nodig heeft, Tegelhuis Montfoort biedt kwalitatieve wandtegels en vloertegels van bekende, hoogwaardige merken. Kijk gerust rond op deze website om een indruk te krijgen van alle soorten wandtegels en vloertegels die wij in huis hebben.

Bekijk de tegels in onze showroom of ontvang een offerte
Wij helpen u persoonlijk, professioneel en snel aan de gewenste tegels. Kom eens langs bij de tegelshowroom in Waddinxveen (regio Zuid Holland ) voor uitgebreid advies. Wilt u liever een prijsopgave? Wanneer u een offerte aanvraagt via de website, ontvangt u deze binnen 24 uur.
Ervaringen
Er zijn 176 ervaringen over Tegelhuis Montfoort. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren141 ervaringen
4 sterren33 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, prijs, service
“Voortreffelijk”
Door Job Kievit op woensdag 14 mrt 2018 18
We hebben onze badkamer geheel verbouwd, met nieuwe vloer, wanden, plafond, bad en badkamermeubel. We zijn daarbij voortreffelijk geadviseerd, en hebben kunnen kiezen uit de prachtige tegels in het assortiment. Ook de aanschaf van de overige hardware (bad e.a.) is via Montfoort gegaan. Alles is geïnstalleerd door onze eigen aannemer (Joost Poort, die ook top-werk heeft afgeleverd), in hele prettige afstemming met Ali Fizazi, en het resultaat is geweldig. We zijn bijzonder gelukkig met de fantastische keuze en service, en we kunnen Tegelhuis Montfoort aan iedereen van harte aanbevelen.

Aanvulling ontvangen 24 september 2018: Na eerdere fantastische ervaring met de inrichting van onze badkamer waren we nu toe aan aanleg van terras, en hebben we tegen een ongelofelijk gunstige prijs-kwaliteit-verhouding een rest-partij tegels gekocht. Opnieuw top-kwaliteit en -service. Terras is prachtig geworden, aangelegd door Wiegel Tuinen. Heel veel dank weer!
FOTO VAN JOB KIEVIT
Badkamer met prachtige tegels
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader dit bedrijf”
Door J van Dam op dinsdag 24 sep 2019 19
Wand en vloertegels voor de badkamer gekocht. Goed geholpen en goed geadviseerd . Ook de service is prima. Aanrader dit bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Goed adres”
Door Paul Wiggers op woensdag 28 jun 2017 17
Na eerdere ervaringen met het Tegelhuis Montfoort (toen nog in Montfoort) voor het bestellen van tegels (en meubels) voor onze badkamer hebben wij zonder twijfel onze tegels voor de keuken bij Tegelhuis Montfoort besteld. Deze keer geheel via email en ook nu weer zonder problemen en zeer tevreden de bestelling kunnen doen.
De service is uitstekend, de prijs bijzonder competitief en afspraken worden goed nagekomen. Duidelijke communicatie zonder verassingen achteraf. Mochten we weer tegels nodig hebben voor een volgend project dan is dit het eerste adres waar we aankloppen.
Reactie of foto toevoegen
“Neerlandse nummer 1”
Door Mr. G. van Baaren op vrijdag 1 sep 2017 17
Neerlands nummer 1 als het gaat om tegelhandel bedrijven. Zeer goede informatieve website. Echte kwaliteit vloer- en wandtegels, ook keramisch parket. En dat voor uiterst scherpe prijzen terwijl je eerlijk (waar vind je dat nog) en wars van de bekende verkooppraatjes wordt geadviseerd. En dat verkoopt!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect geholpen”
Door Evert de laat op vrijdag 20 apr 2018 18
Perfect geholpen door Ali, goed advies, meedenkend, niet opdringend. Van koop tot levering uitstekend gegaan. Als men overweegt om een tegelvloer te nemen, ga beslist bij Monfoort tegelhuis langs.
FOTO VAN EVERT DE LAAT
Tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Yvonne Timmer- Fortanier op dinsdag 13 aug 2019 19
We hebben al in een vroeg stadium de keramische tegels uitgezocht. Een tegel (40 x 1.60 m) mee mogen nemen om thuis goed te kunnen kijken naar de kleur. Bestelling geplaatst en datum levering afgesproken. Vanuit Tghs Montfoort overleg over de toe te passen voeg. Ook Tc gehad met door tegelhuis geadviseerde legger.dit contact verliep prima. De vloer is prachtig gelegd en tegelzetter zelf ook tevreden over resultaat, ook binnen de afgesproken dagen gelegd. Advies hoe de tegels te behandelen.
FOTO VAN YVONNE TIMMER- FORTANIER
Keramische tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Cindy op woensdag 6 sep 2017 17
Goed advies, scherpe prijs, communicatie verloopt vlot, veel van mijn favoriete merken in de showroom, echt mijn smaak!
FOTO VAN CINDY
Tegels in mijn smaak
Reactie of foto toevoegen
“Snelle levering en oplossing”
Door Abrahamse op dinsdag 21 jun 2016 16
Tegelhuis Montfoort levert goede service - we hadden tegels besteld in verschillende kleuren. Die werden heel snel geleverd, toen pas later bleek dat er twee dozen met de verkeerde kleur bij zaten werden die meteen vervangen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Fam. Florijn op zaterdag 11 nov 2017 17
Wij hebben Kronos tegels, Prima Materia cemento 80x80 gekocht bij Tegelhuis Montfoort. Het was een zeer prettige ervaring en zijn erg goed geholpen. Zeer deskundig advies en er wordt goed meegedacht. Wij zijn heel tevreden. Het resultaat is erg mooi! Ook de levering ging erg soepel door goede afstemming met de transporteur van de tegels.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische service”
Door Adri de jong op zaterdag 2 jun 2018 18
4 vierkante meter Mosa tegels hebben wij gekocht (die wij nodig hadden bij een verbouwing) en werden behandeld alsof we ons hele huis gingen betegelen en de tegels aanschaften bij tegelhuis Montfort , wat een fantastische service !
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende levering”
Door Touwslager Service en Advies op zaterdag 17 feb 2018 18
Uitstekende levering. Op tijd en prima product. Grote dunne tegels gelegd over bestaande tegelvloer. Prima optie. Kwaliteit en service erg goed.
Reactie of foto toevoegen
“Goede afhandeling”
Door Debbie op vrijdag 5 jan 2018 18
Prettige en vlotte regeling en goede afhandeling. Goede kwaliteit voor een goede prijs.
FOTO VAN DEBBIE
Tegels
Reactie of foto toevoegen
“Goed geslaagd”
Door E. Voorheijen op vrijdag 5 mei 2017 17
Bij Tegelhuis Montfoort zijn we goed geslaagd voor een keramisch parket. Zeer goed geholpen door Ronald! Bijvoorbeeld 2 voegkleuren kunnen uitproberen op de vloer en flexibiliteit getoond toe de tegel levering in 1 keer in plaats van 2 keer kwam. Zeker aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijke benadering”
Door Debby op vrijdag 11 nov 2016 16
Tegels gekocht met bijzondere afmetingen 80 x 160 bij Tegelhuis Montfoort. Vriendelijke eigenaar en personeel. Goede service. Er werd goed meegedacht voor de juiste materiaal en kleur keuze. Zeer aan te raden om uw tegels bij Tegelhuis Montfoort te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door van der Keur op maandag 11 mei 2020 20
We wilden een tegel bekijken, maar deze was niet in de showroom aanwezig. Montfoorts medewerker heeft direct geregeld dat we een monster thuisgestuurd kregen. Binnen een paar dagen hadden we, zonder naar Montfoort te hoeven, de tegel. Een uitstekende service!
Reactie of foto toevoegen
“Ervaring”
Door wim smit op maandag 19 okt 2020 20
Ervaring met de bestelling en levering van tegels door Montfoort was prima. Wel was de tegel die we oorspronkelijk uitgezocht hadden niet meer leverbaar. Ervaring met de door Montfoort aangeraden tegelzetter Ed Roodakkers was minder goed.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Ruud op zaterdag 14 okt 2017 17
Keramische tegels gekocht tegen superprijs. En precies op de gewenste dag geleverd.
FOTO VAN RUUD
Keramische tegels
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Daan op dinsdag 7 mrt 2017 17
Via familie kwamen wij bij tegelhuis Montfoort uit. Wij wisten welke tegel we wilden en er werd netjes een offerte opgemaakt. Levering ging ook goed en we werden op de hoogte gehouden hoe laat de tegels geleverd werden. Bij de levering bleek dat er 2 tegels beschadigd waren. Foto van smaakt en gemaild en 3 werkdagen later de nieuwe tegels alweer in huis zonder extra kosten. Prima service dus!
Reactie of foto toevoegen
“Goed en vakkundig geholpen”
Door Gaastra op dinsdag 11 okt 2016 16
Wij hebben onze badkamer in eigen beheer verbouwd en waren wij blij verrast dat wij in de showroom van Tegelhuis Montfoort zo goed en vakkundig werden geholpen. Dit in tegenstelling tot andere showrooms waar wij min of meer werden genegeerd omdat wij niet door een aannemer of architect waren gestuurd. Levering van de materialen was ook keurig volgens afspraak, klein minpuntje was dat er te weinig wandtegels waren berekend en te veel vloertegels, maar gelukkig werd er vlot nageleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Hilda van Wieringen op woensdag 12 dec 2018 18
We hebben bij Tegelhuis Montfoort besteld vloer- en wandtegels van Edimax marmocer Carrara Satin. In de showroom waren ze helaas niet aanwezig, maar gelukkig hadden we de tegels wel gezien in een andere showroom. Toch hier gekocht omdat ze hier het goedkoopste waren. We werden prima geholpen. Levering was prima en op tijd.
FOTO VAN HILDA VAN WIERINGEN
Reactie of foto toevoegen
“Mooie tegels”
Door Willem van den Bosch op maandag 19 okt 2020 20
Erg goede ervaring met Tegelhuis Montfoort. Mooie tegels en ze denken goed met je mee. Uiteindelijk mooie houtlooktegels bestelt met mooie bijpassende voeg. Ze reageren snel op vragen.

Aanvulling ontvangen 20 oktober 2020: Aankoop is geleverd en gemonteerd. Montage heeft een ander bedrijf gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed advies”
Door Edwin en Karin van IJzendoorn op vrijdag 20 okt 2017 17
We zijn heel goed geadviseerd door de heren van het Tegelhuis, ze zijn zeer klantvriendelijk ingesteld en er is een ruime keuze. We raden dit bedrijf zeker aan.
FOTO VAN EDWIN EN KARIN VAN IJZENDOORN
De nieuwe tegels
Reactie of foto toevoegen
“Vloertegels en wandtegels”
Door R.W. Pesik op maandag 20 mei 2019 19
Vloertegels en wandtegels het toilet in 2018 en nu vloer- en wandtegels voor de badkamer. We zijn goed geholpen en zouden dit bedrijf graag aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Engelstalige review”
Door N. op vrijdag 19 mei 2017 17
Ronald has helped us with selecting tiles and the whole delivery. He is very punctual, responsive and very accessible; The delivery was made on time and we have been kept informed throughout the process. He has also helped us in selecting items with an unbiased view. He has provided advise on cleaning & also took the extra tiles back and reimbursed us. We would definitely recommend doing business with Tegelhuis Montfoort.
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbevolen”
Door Andre Hoedt op dinsdag 21 jan 2020 20
Voor ons appartement in Almere-Poort hebben we een stenen vloer gekocht, daarbij op een hele goede manier geholpen door Ruud de Water. Hij is zeer deskundig, geeft niet het gevoel jou "iets aan te smeren" en geeft je tegels mee om thuis te checken of de tegelvloer past bij het interieur. Ook na de levering is Ruud (of Ronald van Gemeren) bereid advies te geven; zij bieden een hele goede service en geven jou veel vertrouwen. Het assortiment is uitgebreid en van hoge kwaliteit, met vele nieuwe exemplaren, tegen een goede prijs. Afspraken worden volledig nagekomen. Van harte kan ik Tegelhuis Montfoort aanbevelen om een stenen vloer aan te schaffen! Andre
Reactie of foto toevoegen
“Een echter aanrader”
Door A. van Roekel op zaterdag 30 apr 2016 16
De mooie showroom en de nette ontvangst zijn een prettig begin. Ze denken vervolgens goed mee en geven goed advies. De levering van de tegels verloopt vervolgens conform planning. Tegelhuis Montfoort komt zijn afspraken na. Een echte aanrader!
FOTO VAN A. VAN ROEKEL
Tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Goed resultaat”
Door J. op donderdag 16 jul 2020 20
Tijdens een uitprobeerbezoek meteen overtuigt geraakt van het aanbod van deze Montfoort mensen. Het resultaat is er ook naar. Dus een aanrader!
FOTO VAN J.
Tegels voor toilet
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door IH op donderdag 10 jan 2019 19
Super mooi en kwaliteits keramisch parket aangeschaft. Goede service! Zeker een aanrader. We waren alleen wel minder tevreden over de tegelzetter. Deze hoort niet bij het Tegelhuis maar wordt wel door hun aangeraden. Tegelzetter communiceert slecht. We hebben moeten leuren om een factuur. En ze zijn niet netjes omgegaan met de net gestucte muren. Hier zaten vlekken van de handen van de tegelzetter op. Voor ons eigen risico, dat snap ik. Dat het kan gebeuren snappen we ook. Maar dat het op meerdere plekken gebeurt getuigd gewoon van slordig werken. Via de tegelzetter hebben we de vloer ook door 2 personen laten reinigen. Zij werken ook voor zichzelf. Aardige mensen die het goed en kundig hebben gereinigd. Ook een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Keramisch houten vloer”
Door C. Verkerk op woensdag 19 apr 2017 17
Ik had ergens de "Cotto DÉste Cadore Baita" gezien, een keramich houten vloer, en was direct verkocht. De prijs was echter iets dat me tegen hield om te bestellen. Uiteindelijk ben ik na een tip bij Tegelhuis Montfoort uitgekomen, waar de vloer aanzienlijk goedkoper was. De communicatie verliep super, en de vloer stond binnen 2 weken voor de deur.
Reactie of foto toevoegen
“Fraai resultaat”
Door Hans Arwert op vrijdag 20 jul 2018 18
Via tegelhuis montfoort hebben we marmeren 10 bij 10 en 30 bij 30 tegels en belgisch hardstenen 10 bij 10 tegels en kleine mozaïekstenen gekocht. Dit om met een eigen ontwerp het toilet beneden mee te laten renoveren. De zelf in de arm genomen tegelzetter (Dieter) en loodgieter (Mark) hebben daar vakkundig een zeer fraai resultaat mee neergezet. Oordeelt u zelf: ik zal een fotootje proberen bij te voegen
Reactie of foto toevoegen
“Heldere communicatie”
Door G. Smulders op woensdag 14 feb 2018 18
Heldere communicatie, levering volgens afspraak en een scherpe prijs. Tegelhuis Montfoort lever precies wat je van ze mag verwachten. De volgende keer ga ik hierzeker weer bestellen
FOTO VAN G. SMULDERS
Vloerresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Precies goed”
Door Duncan Cooke op dinsdag 7 nov 2017 17
Service from Ronald and other colleagues at Montfoort was fantastic. Ronald spent a lot of time with us and was very patient and advice was spot-on. I cannot recommend Montfoort Tegelhuis enough and refer everyone i know that is looking for tiles to Montfoort
Reactie of foto toevoegen
“Zeer betrouwbaar bedrijf”
Door M. de Vogel op maandag 16 okt 2017 17
Tegels 1.20 x 1.20 + plinten vloer begane grond geleverd door Tegelhuis Montfoort. Bij levering had de chauffeur geen bruikbare steekwagen bij zich, waardoor tegels beschadigd raakten. Dit is zeer goed opgepakt door Montfoort Tegels en wij kregen gelijk nieuwe tegels geleverd. Kortom, zeer betrouwbaar bedrijf, goede informatie, eerste klas tegels, vriendelijk personeel.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Tuvaljevic op zondag 6 mei 2018 18
Wij hebben onze vloer voor de begane grond gekocht, keramisch parket (merk Rondine) in visgraat motief. Ook hebben we hier onze tegels voor badkamer en toiletten aangeschaft. We zijn altijd heel snel te woord gestaan via e-mail en altijd heel goed en prettig geholpen. De prijs was heel schappelijk en de kwaliteit perfect. Kortom, een aanrader!
FOTO VAN TUVALJEVIC
Keramisch parket
+ Toon extra foto van Tuvaljevic
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Linda van tol op vrijdag 30 mrt 2018 18
In december een Houtlook tegel vloer bij jullie uitgezocht. Perfecte uitleg super vriendelijk en voor we thuis waren al een offerte binnen super snel. Goeie communicatie per mail.Levering perfect volgens afspraak vloer perfect gelegd door tegelzetter op advies van jullie dus top!!!
Reactie of foto toevoegen
“Tegelhuis Montfoort”
Door Dennis en Desiree op zondag 12 feb 2017 17
Goede ontvangst in de winkel, we zijn uitgebreid geïnformeerd en geadviseerd. Alle nadere vragen werden zeer spoedig ook per mail beantwoord. Tegelhuis Montfoort had een zeer scherpe prijs voor onze tegels vergeleken met andere aanbieders. De tegels zijn vervolgens uiterst secuur gelegd (door Ed Roodakker en Dima Dimitriouk). Wij zijn zeer tevreden!
FOTO VAN DENNIS EN DESIREE
Reactie of foto toevoegen
“Goed en vlot geholpen”
Door Jeffrey J op dinsdag 13 sep 2016 16
Ik heb eerst sample tegels aangevraagd, deze kon ik al gauw ophalen. Vervolgens ook besloten om de tegels hier te kopen. Ik ben goed en vlot geholpen en de gemaakte afspraken worden netjes nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en kennis van zaken”
Door Paul van Yperen op maandag 13 feb 2017 17
Nieuwe tegelvloer voor in de keuken gekocht. De verkoop ging ontspannen en geduldig. Vele voorbeelden zijn getoond om een juiste keuze te kunnen maken. Kennis van de verkoper was ruim voldoende. Tevens instructies voor het leggen om een mooie strakke vloer te leggen werd uit eigen initiatief gegeven. Debet en credit nota's duidelijk en snel. Kortom, goede service, kennis van zaken en een klantvriendelijke benadering. Klasse, daar kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.
FOTO VAN PAUL VAN YPEREN
Tegelvloer voor de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Gouden tip”
Door Anne Hinke Bijl op donderdag 29 mrt 2018 18
Houtlook tegels Treverk Life voor onze nieuwbouw woning besteld. Mede dankzij de gouden tip van verkoper Ronald dat de importeur van Marazzi Treverk tegels vlakbij ligt. Daar zagen we een grote verzameling Treverk Life en hebben we een goede keuze kunnen maken. Later nog een mooie voeg uitgezocht en het is naar volle tevredenheid gelegd door tegellegger Rob van Ed Roodakkker
FOTO VAN ANNE HINKE BIJL
Houtlook tegels
Reactie of foto toevoegen
“Houtlook tegels”
Door n voskens op zondag 14 jun 2020 20
Heb eerst verschillende winkels bezocht en was niet onder de indruk van de kennis en voorlichting. Bij toeval beland bij Tegelhuis Montfoort en heb daar houtlook tegels gekocht. Heb ervaren dat het loont om voor duurdere variant te kiezen. Ben zeer tevreden over de adviezen en service van dit bedrijf en uiteraard ook over het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Helder”
Door Versteeg op zondag 4 dec 2016 16
Voor de verbouwing van onze winkel hebben wij een vloer uitgezocht bij tegelhuis Montfoort. Goed advies, helderheid wat betreft prijs en prima kwaliteit. Voor ons was belangrijk dat gemaakte afspraken voor levering etc goed nagekomen werden. Hierin hebben wij tegelhuis Montfoort als zeer betrouwbaar ervaren!
FOTO VAN VERSTEEG
Tegels in winkelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Rini op zaterdag 3 dec 2016 16
Supersnelle reacties op vragen en zeer goede ondersteuning!
Reactie of foto toevoegen
“Kronos tegels”
Door Schouten op maandag 1 okt 2018 18
Vriendelijk geholpen in de showroom en goed voorzien van advies. De tegels zijn keurig afgeleverd op de afgesproken datum, voorafgegaan door een melding vooraf. Alle mailverkeer was correct en op vragen werd snel gereageerd. De tegels zijn perfect gelegd door Ed Roodakker. Het eindresultaat is prachtig. De gekozen tegels zijn van Kronos, we kozen voor de Blautech donker 60x60 met bijpassende voeg.
FOTO VAN SCHOUTEN
Eindresultaat is prachtig
REACTIE VAN MARIET
Hoe onderhoud je deze vloer?
REACTIE VAN SCHOUTEN
We hebben er een reiniger bijgekregen maar deze vloer behoeft nauwelijks onderhoud. Gewoon dweilen met reiniger is voldoende.
REACTIE VAN MARIËTTE
Bedankt voor je reactie!!! Welke reiniger kregen jullie mee?
REACTIE VAN SCHOUTEN
Hmk159 tegel en sanitair reiniger Moeller stone care
Reactie of foto toevoegen
“100% positief”
Door Stitou op donderdag 2 feb 2017 17
Absoluut 100% positief over onze ervaringen met tegelhuis Montfoort. Voor een grootschalige verbouwing in onze woning hebben wij zowel vloer- als wandtegels gekocht. Diverse tegelleveranciers bezocht, maar nergens zo goed geholpen als bij Tegelhuis montfoort. En dan waren de tegels (exact dezelfde als elders bekeken) daar ook nog eens een stuk voordeliger! De verkoper heeft ons prima te woord gestaan, dacht met ons mee, kwam met nuttige adviezen en een wijziging in onze bestelling achteraf was absoluut geen probleem. Bij zowel telefonisch als email contact werd er telkens snel gereageerd en de levertijden waren ook zeer redelijk. Er staan nog wat verbouwingen op de planningen voor de tegels zullen wij zeker weer naar Tegelhuis Montfoort gaan! Het is voor ons een eindje rijden, maar dat is het zeker waard.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Johan den Hartog op maandag 6 feb 2017 17
Ik heb tegels nabesteld van La Fabrique uit Italie. Ben keurig geholpen in advies, fotos en maten doorgestuurd. Op de hoogte gehouden van de levering. Heel vriendelijk en deskundig contact. Ik zou een ieder dit bedrijf aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer flexibel”
Door Pieter van Vloten op maandag 29 okt 2018 18
We hebben verschillende tegels gekocht van Porcenalosa en Atlantis die perfect op tijd geleverd zijn. Toen er een tegel te weinig bleek te zijn door het versnijden werd er zelfs zonder kosten een extra pak nageleverd! Zeer flexibel en klantgericht opgelost dus!
Reactie of foto toevoegen
“Deze zaak is een aanrader”
Door Eef Eijskoot op zaterdag 26 mei 2018 18
Wij waren gericht op zoek naar een leverancier welke de tegellijn van unicom starker in aanbod had. Na een vergelijk en deskundig advies hebben wij een van de tegel in dezelfde lijn gekocht. We werden gastvrij ontvangen en wat mij opviel is dat er heel veel aanbod is wat op mijn smaak past, te weten strakke designs, heel veel tegels met grijstinten wat wij sowieso fantastisch mooi vinden. Alle afspraken waren zo gemaakt en werden ook volledig waargemaakt. Tussentijdse vragen werden erg snel beantwoord. Ik raad deze zaak iedereen aan.
FOTO VAN EEF EIJSKOOT
Tegels voor toilet
+ Toon extra foto van Eef Eijskoot
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Anja Boele op zondag 18 mrt 2018 18
Wij hebben tegels gekocht voor de badkamer. We zijn erg goed geholpen bij het uitzoeken van de tegels. De tegels zijn netjes op de afgesproken datum bezorgd. Ik raad Tegelhuis Montfoort ook zeker aan bij andere.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marieke op donderdag 8 dec 2016 16
Zeer tevreden over de service van Tegelhuis Montfoort! Er werd door Ali Fizazi uitgebreid de tijd genomen om onze wensen door te spreken, op een zeer vriendelijke en klantgerichte wijze. Ook wanneer er vragen of wijzigingen waren vanuit onze kant, wat regelmatig gebeurde, kwam er direct of dezelfde dag nog een reactie. We zijn erg blij met ons resultaat, de badkamer. Absoluut een aanrader Tegelhuis Montfoort!
FOTO VAN MARIEKE
Tegels voor badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Geholpen bij iedere stap”
Door Erwin en Jean op vrijdag 27 apr 2018 18
We hadden heel veel tegels nodig: houtlook tegels voor de vloerverwarming op de begane grond, badkamer tegels voor twee badkamers en een toilet. Over de hele land gegaan, kwamen terug bij Ruud van Tegelhuis Montfort. Super goede advies van Ruud: heel rustig, veel kennis, totaal niet pushy, erg veel geduld. Daarna alle bezorging, enz. top geregeld door Ronald. Omdat we zo'n grote verbouwing hebben, hebben we meerdere keren onze planning en tegels moeten veranderen - helemaal geen probleem! En de tegels zijn prachtig, krijgen zoveel complimenten over, en ook een hele goede prijs ook. Tegelhuis Montfort heeft ons zoveel geholpen met iedere stap. De service was echt uitstekend. Tip: denk eraan om ook de voeg te kopen in de juiste kleur, heeft ons iets extras gekost maar helemaal waard als je de eindresultaat ziet.
FOTO VAN ERWIN EN JEAN
Tegels in badkamer
REACTIE VAN JEAN
Atlas Concorde Venice
REACTIE VAN JEAN
Viva Acustico Sand
REACTIE VAN NAI
Wat is de naam van de tegels en van de voeg ?
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal naar wens”
Door Shanna op donderdag 16 jan 2020 20
Mooie grote (60x60) tegels bij Montfoort besteld. De levering ging goed en de tegels zijn helemaal naar wens!
FOTO VAN SHANNA
60 x 60 tegels
Reactie of foto toevoegen
“Keramische tegels”
Door Monique, Amsterdam op donderdag 23 mei 2019 19
Keramische marmerlook muur- en vloertegels gekocht bij Tegelhuis Montfoort, goede adviezen van hen gekregen, ik ben vriendelijk en vlot geholpen, ook nog voor een gunstige prijs. Het resultaat is een schitterende badkamer en een zeer tevreden klant!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige tegels”
Door Isa Walhout op vrijdag 22 jun 2018 18
Ik zou zeker dit bedrijf aanraden! Super goed geholpen, wij hebben mooie vloertegels gekocht 80/80. Ze liggen prachtig!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Celia op woensdag 24 mei 2017 17
We zijn erg tevreden over het advies en de service. Ronald is geduldig en behulpzaam. Vele voorbeelden zijn getoond om een juiste keuze te kunnen maken. Bij zowel telefonisch als email contact werd er telkens snel gereageerd.
Reactie of foto toevoegen
“Tegelhuis Montfoort”
Door Eline Smits op maandag 17 sep 2018 18
Geweldig! Prettig (vriendelijke en geduldig) geholpen. Veel verstand van zaken en probleemloos geleverd en dat alles voor niet teveel geld!
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig”
Door Paul Stam op woensdag 29 nov 2017 17
Deskundig advies, prijzen zijn markt conform, betalingsvoorwaarde zoals het hoort. Kan dit bedrijf aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Zitten er bovenop”
Door Jan Jacobs op dinsdag 27 mrt 2018 18
Aanbevolen. Prima mensen. Wij hadden wat tegenslag omdat onze eerste keus niet langer geleverd werd, en onze tweede keuze wat langer duurde (bij de Italiaanse fabriek) om te leveren. Tegelhuis Montfort (Ronald) zit er boven op, kwam met mogelijke alternatieven, en bleef goed communiceren totdat de bestelling geleverd was. Mooie tegels, voor een goede prijs. Ik zou er zo weer zaken mee doen.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Jose en Jolanda van Zijl op maandag 17 sep 2018 18
Wij hebben een keramiek vloer gekocht voor de living en andere voor de gang. We zijn heel goed geadviseerd. Geen nadruk op "verkopen", maar vooral wat is je wens. De vloer in de gang hebben we 3x veranderd. Dat was totaal geen probleem. Fijne ontvangst in de showroom en de verkoper neemt echt de tijd voor je. Het was niet de goedkoopste vloer, maar de prijzen zijn zeer scherp. Daarnaast: levering stipt op tijd. En de vloerenlegger was echt een vakman. Top!
FOTO VAN JOSE EN JOLANDA VAN ZIJL
Keramiek vloer
Reactie of foto toevoegen
“Gigacer tegels”
Door Petr op woensdag 27 feb 2019 19
Gigacer tegels gekocht bij deze winkel. Zeer goede service. Goede prijs en zeer goede communicatie tussen de klant en de winkel. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door M. Mulleners op dinsdag 17 jan 2017 17
Tegelhuis Montfoort verkoopt prachtige tegels met een goed advies en voor een eerlijke prijs. De communicatie hebben we als heel prettig ervaren en het advies was goed bij zo'n moeilijke keuze. Verder hebben ze heel veel tegels in hun moderne showroom om te kunnen laten zien, dit is zeker belangrijk bij de keuze.
FOTO VAN M. MULLENERS
Houtlook tegelvloer Marazzi Treverk Trend Miele
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Kramer op donderdag 18 mei 2017 17
Tegels van Mosa voor een badkamer besteld. Tegelhuis Montfoort had een prima prijs geoffreerd en ook het snijverlies was goed ingeschat. Er werd extra moeite gedaan om staaltjes bij ons bezorgd te krijgen. Hun showroom heeft een breed assortiment en er is zat daglicht; dat is fijn want er zijn wat minder verlichte hoeken. Communicatie was prettig en het wijzigen en herbevestigen van de opdracht was geen probleem.
FOTO VAN KRAMER
Geplaatste tegels in doucheruimte
Reactie of foto toevoegen
“Snel”
Door Rca nitschelm op dinsdag 20 jun 2017 17
Snelle levering, al eerder geslaagd bij tegelhuis montfoort
Reactie of foto toevoegen
“Fijne samenwerking”
Door Hut de Zeeuw op donderdag 30 jun 2016 16
Uitstekende service en bereikbaarheid, ook toen wij tijdens het werk een tekort aan tegels bleken te hebben, hebben ze ons snel en fantastisch geholpen zodat wij alles op tijd hebben kunnen afronden. Nogmaals dank voor de plezierige samenwerking !
FOTO VAN HUT DE ZEEUW
Net gelegde tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Review”
Door J.H. Hoekstra op zaterdag 22 jul 2017 17
Wij zijn enige malen bij tegelhuis Montfoort geweest om tot uiteindelijke keus van tegels te komen. Iedere keer vriendelijk en kundig behandeld. Hebben diverse proeftegels gekregen. Dat was fijn om de kleur goed in te kunnen schatten. Uiteindelijk gekozen voor zeer grote 120x120 tegels. Deze zijn perfect op tijd geleverd en vakkundig (en dat valt niet mee met dit formaat!) gelegd. De vloer is mooi en bijzonder. Tenslotte dit alles voor een zeer redelijke prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Cynthia op donderdag 31 mei 2018 18
Wij zijn erg goed geholpen bij tegelhuis Montfoort en hele mooie tegels geleverd gekregen. De plinten die in eerste instantie niet geleverd waren, zijn netjes nageleverd en we zijn altijd goed geholpen. De vaste tegelzetters van Ed Roodakker raad ik wel af als je een nette afwerking wil van je vloer (zie foto)
FOTO VAN CYNTHIA
Afgewerkte vloer
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Tineke op maandag 10 jul 2017 17
We twijfelden over de vloertegels die we uitgezocht hadden. Het tegelhuis gaf goed advies en heeft veel geduld met ons gehad. Inmiddels ligt de tegelvloer en zijn we ontzettend blij met het mooie resultaat. Het is in één woord prachtig geworden!! Ook dank aan de tegelzetter Ed. Hij maakt waar wat hij heeft beloofd. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door William Jonker op dinsdag 20 jun 2017 17
Wat zijn wij uitstekend geholpen door Ruud! Niets was teveel bij het helpen uitzoeken van onze tegels en er werd echt met ons meegedacht. Goede en snelle service. Mooie en uitgebreide showroom. Scherpe prijzen voor uitstekende kwaliteit. Aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en vriendeljik”
Door Fam. A.H.M. Duyvesteijn op woensdag 17 mei 2017 17
We zijn netjes en vriendelijk geholpen bij de aanschaf van onze badkamer en vloertegels. Mede door het goede advies hebben we onze vloertegels ook als contrast op de badkamerwand en toiletwand laten zetten. Dat levert enthousiasme op bij de mensen die ons nieuwe huis komen bekijken , zij vinden het ook een mooie combinatie
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Natalie op dinsdag 19 apr 2016 16
Tegelhuis Montfoort heeft ons uitstekend geholpen in het uitzoeken en leveren van tegels voor onze badkamer. Ze hebben actief met ons meegekeken naar de mogelijkheden, hebben ons geadviseerd in de kleur van de voeg (hadden we zelf nooit over nagedacht) en konden heel snel leveren. Superservice en prettig contact!
Reactie of foto toevoegen
“Goede oplossing”
Door Philip op maandag 20 jun 2016 16
Vorig jaar hier onze tegels aangeschaft voor onze nieuwbouwwoning. Alles verliep naar wens tot het moment dat de vloer gelegd was. Er bleek een productiefout in een deel van de tegels te zitten waardoor het leek alsof er een soort golfjes in de tegel zaten. Dit was niet zichtbaar voor het leggen. Direct nadat we de klacht bij Tegelhuis hadden neergelegd werden we direct serieus genomen en zijn ze komen kijken naar het probleem. Hierna hebben ze nieuwe tegels geleverd en een tegelzetter ingeschakeld die alle foute tegels mooi heeft vervangen. Bedankt voor de goede service! Er kan altijd wat fout gaan, als het maar goed wordt opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut een aanrader”
Door Wim vd Neut op donderdag 30 nov 2017 17
Zeer tevreden over de service van Tegelhuis Montfoort! Er werd door Ali Fizazi en later Ronald uitgebreid de tijd genomen om onze wensen door te spreken, op een zeer vriendelijke en klantgerichte wijze. Ook wanneer er vragen of wijzigingen waren vanuit onze kant, kwam er direct of dezelfde dag nog een reactie. We zijn erg blij met ons resultaat, de kamer. Absoluut een aanrader Tegelhuis Montfoort!
FOTO VAN WIM VD NEUT
Tegelvloer in woonkamer
Reactie of foto toevoegen
“Tot in de puntjes geregeld”
Door Berry Haveman op donderdag 28 sep 2017 17
Zeer goede ervaring opgedaan. Advies en nazorg tot in de puntjes geregeld! Onze badkamer en toilet zijn twee plaatjes!
Reactie of foto toevoegen
“Service is uitmuntend”
Door Ton & Melissa uit Rotterdam Hillegersberg op woensdag 4 apr 2018 18
Prachtige vloertegels en sanitair voor badkamerinrichting en toilet aangekocht. Is geweldig mooi geworden! Tegelhuis Montfoort heeft zeer goed geholpen met advies. Service is uitmuntend. Alles op tijd geleverd (is uniek in deze tijd haha) en dat alles tegen een betaalbare prijs. Echt een aanrader; verder zoeken hoeft niet!
FOTO VAN TON & MELISSA UIT ROTTERDAM HILLEGERSBERG
Prachtige vloertegels
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Renate van Oostende op donderdag 19 okt 2017 17
Een werkelijk prachtige tegelvloer gekocht waar we heel erg tevreden over zijn. De vloer bleek in werkelijkheid nog mooier dan het stukje in de winkel. Goede service ontvangen!
FOTO VAN RENATE VAN OOSTENDE
Tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Tegelvloer”
Door Tom op zondag 15 sep 2019 19
Tegels die niemand kon leveren kon dit bedrijf toch nog leveren. Hierdoor de tegelvloer van mijn moeder weer helemaal netjes kunnen maken. De tegels werden ruim op tijd geleverd en alles geheel volgens planning.
Reactie of foto toevoegen
“Vloertegels”
Door van Opdorp op dinsdag 5 mrt 2019 19
Vloertegel van het merk Cotto D'este, naam Cadore hier gekocht. Vanaf de eerste ontvangst zeer welkom gevoeld en tot aan de levering goed contact gehad. Uitstekende kennis van zaken en netjes geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Martine op donderdag 17 jan 2019 19
Afgelopen jaar wand- en vloertegels gekocht voor onze badkamer. De showroom van Montfoort was de enige showroom waar ik echt enthousiast werd: Mooie tegels tegen een goede prijs. Ook de levering verliep uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door iris moolhuijsen op dinsdag 27 jun 2017 17
Zeer prettig bedrijf en goede service! Wij hebben er prachtige tegels gekocht. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar iets moois voor in huis.
FOTO VAN IRIS MOOLHUIJSEN
Tegels bij zwembad
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Aron de Jong op maandag 26 okt 2020 20
Ik zou graag mijn goede ervaring met Tegelhuis Montfoort willen delen. Helaas ging niet alles volgende de happy flow, maar uiteindelijk is alles perfect opgelost.

Eind mei had ik een afspraak in Tegelhuis en had daarbij een mooie vloertegel besteld. Doordat het een persoonlijke afspraak was, was er uitgebreid tijd beschikbaar om al mijn vragen te kunnen beantwoorden.

Bij mijn bezorging - kort na oplevering van mijn woning, eind juli, bleken helaas 8 van de 84 tegels gebroken. Helaas waren de tegels niet meer voorradig in de groothandel (ik had van Tegelhuis begrepen dat dit niet heel vaak voorkomt), waardoor nieuwe tegels uit Italië geproduceerd en geleverd moesten worden. Tegelhuis Montfoort heeft ervoor gezorgd dat de resterende tegels kosteloos werden nageleverd.

Begin augustus kwam de tegelzetter Glenn Roodakker (van Ed Roodakker, geregeld via Tegelhuis Montfoort), en heeft daarbij mijn woonkamer zo veel mogelijk proberen te betegelen. Helaas bleken niet voldoende tegels te zijn om de ruimte onder trapkast geheel te betegelen.

Nadat de tegels nageleverd waren, heb ik contact opgenomen met Tegelhuis, en vrijwel 1 minuut later kreeg ik hun toezegging dat het resterende deel kosteloos gelegd zou worden. Kort daarna heeft Glenn Roodakker het resterende deel gelegd, waardoor mijn gehele woonkamer nu compleet betegeld is.

Ik ben zeer blij dat Tegelhuis Montfoort haar afspraken nakomt, en mijn probleem op een zeer goede manier heeft opgelost. Zeer prettig is dat Tegelhuis Montfoort zeer snel reageert, zowel per email als per telefoon (vrijwel direct opgenomen; geen lange wachtrijen). Zowel Tegelhuis Montfoort en Ed/Glenn Roodakker vond ik zeer fijn in de communicatie.

Daarom kan ik iedereen Tegelhuis Montfoort aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Steve en Marije op woensdag 17 mei 2017 17
heel erg goed geholpen, wij hadden al een beeld van wat we precies wilden > Tegelhuis Montfoort volgde dit op en adviseerde. Wees ons op details en gaf tips. Aanrader . Afhandeling en nazorg ook te gek
FOTO VAN STEVE EN MARIJE
Tegels voor het badmeubel
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Ad Oomes op woensdag 22 jun 2016 16
Ik heb 100 M2 vloertegels gekocht en laten bezorgen en alles is prima volgens afspraak verlopen. Ook tijdens de aankoop ben ik op een uitstekende manier geholpen en zou nu ook andere aankomende kopers adviseren om minimaal bij Tegelhuis Montfoort langs te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Komen afspraken na”
Door Van den Broek op maandag 6 nov 2017 17
Fantastische collectie tegels, veel kennis, goede adviezen, komen afspraken na. De leverdata klopte en een prima after sales apparaat. De communicatie met het bedrijf krijgt van mij een dikke 10.
Reactie of foto toevoegen
“Prima advies”
Door Erwin Vergeer op dinsdag 24 apr 2018 18
Prima advies, men neemt ruim de tijd voor je. Naar volle tevredenheid een mooie tegelvloer kunnen kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed”
Door Ferdi van Vliet op zondag 7 jul 2019 19
Wij hebben hier onze tegels gekocht voor onze gehele woning. Zijn erg goed geholpen door Ali. Ook het email verkeer was erg goed. Ook een scherpe prijs. Zeker een aanrader !
FOTO VAN FERDI VAN VLIET
Vloer in visgraat
REACTIE VAN MICHELLE
Hi Ferdi, dat ziet er prachtig uit. Mag ik vragen hoe deze tegel heet en van welk merk?
REACTIE VAN JANET
Ja deze keramische visgraat vloer vind ik ook erg mooi. Hoe heeft deze?
REACTIE VAN SILVANA DEN BAKKER
Hoi Ferdi Hoe heet deze vloer? Ziet er prachtig uit ik was laatst bij de tegelzaak maar volgens mij zag ik deze niet in de showroom? Alvast bedankt vriendelijke groet silvana
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door D. Luimes op dinsdag 6 sep 2016 16
Kronos prima materia cemento gekocht voor woonkamer en badkamer. Erg mooie, stoere tegel. Nu willen we het uitbreiden met de outdoor tegel voor de veranda in dezelfde kleur.
Reageren snel, vakkundig, goed advies, servicegericht, geduldig.
Reactie of foto toevoegen
“Keramisch parket”
Door Frank Elfert op woensdag 30 dec 2015 15
Recentelijk hebben wij keramisch parket gekocht bij Tegelhuis Montfoort. Vanaf het eerste moment werden wij hier goed geholpen en was de prijs zeer scherp. Omdat wij aan het begin wat twijfelde over het formaat van de tegel hebben wij in totaal een stuk of 5 offertes laten maken bij Tegelhuis Montfoort. Dit is nooit een probleem geweest. Tijdens het nameten van onze bouwtekening bleek het Tegelhuis iets te weinig m2 berekend te hebben. Dit hebben ze direct hersteld zonder deze kosten op ons te verhalen. Aardige mensen die de gemaakte afspraken nakomen! De geadviseerde tegelzetter vanuit het Tegelhuis heeft ook vakwerk geleverd! Mocht wij ooit weer een Tegelvloer nodig hebben dan gaan wij hier zeker weer kijken
FOTO VAN FRANK ELFERT
REACTIE VAN RUUD
Mooie vloer. Wat is de productnaam?
REACTIE VAN STEFAN
Hallo, mag ik vragen welke tegelzetter uw vloer zo netjes heeft gelegd? Bij voorbaat hartelijk dank voor uw reactie. Mvg Stefan
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het eindresultaat”
Door familie Koot op dinsdag 20 sep 2016 16
Na verschillende zaken afgelopen te hebben zijn we bij Tegelhuis Montfoort geslaagd, zijn hier goed geholpen. De tegels gingen we zelf leggen, bij vragen konden we ook bij hen terecht. Zijn heel blij met het eind resultaat.
FOTO VAN FAMILIE KOOT
Gelegde tegels
Reactie of foto toevoegen
“Zeer te spreken”
Door H. Hendriks ( Duitsland) op zondag 14 feb 2016 16
Wij zijn zeer te spreken over dit bedrijf. Ze verdienen een pluim! Wij hebben hier een offerte aangevraagd, zeer snel een offerte ontvangen. Een eerlijk en betrouwbaar bedrijf, met vriendelijke medewerkers, zijn vakkundig, goed advies en uitstekende service. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen. Bij levering wat tegels gebroken (kan gebeuren tijdens transport), mail gestuurd en binnen no time nageleverd zonder problemen. De prijs kwaliteitverhouding is ook goed. De volgende aankoop zeker via dit bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Sinan Gokmen op donderdag 9 feb 2017 17
Zeer goede ervaringen met Tegelhuis Montfoort. Snelle en vriendelijke service. Toen bleek dat we een pak tegels voor de badkamer tekort kwamen, konden ze snel schakelen en volgende dag een nalevering doen. Daarnaast verkopen kwalitatief hoogwaardige producten tegen zeer scherpe prijzen. Top, ga zo door!
Reactie of foto toevoegen
“Topvloer”
Door Jordi Smit op zaterdag 2 jul 2016 16
Wij hebben onze tegels na uitvoerig overleg en advies gekocht bij tegelhuis Montfoort. We hebben de tegels laten leggen door onze eigen tegelzetter, ondanks het aanbod vanuit tegelhuis Montfoort. Wij hebben tot op de dag van vandaag geen spijt van onze aankoop, echt een topvloer!
FOTO VAN JORDI SMIT
Lange tegels
REACTIE VAN TESS
Wat een mooie vloer mag ik weten welke type vloer het is. Alvast bedankt!
REACTIE VAN JORDI SMIT
Het gaat hier om de Viva 200x1200 Legni Aria N 540D0R. Tint:54A 8. Met een speciaalvoeg Zilvergrijs
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Ed en Trudy van Sligtenhorst op donderdag 4 mei 2017 17
Wij genieten elke dag weer van de mooie vloer en krijgen daar ook hele mooie reacties op. Wij willen jullie nogmaals bedanken voor het meedenken en het geduld wat jullie met ons hebben gehad. Wij hebben de aanbeveling voor Ed Roodakker als zeer plezierig ervaren. Kortom, wij zijn een tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden over contact en advies”
Door De wagter op dinsdag 30 aug 2016 16
Wij zijn erg tevreden over het contact en het advies. De levering is conform afspraak gedaan en bovenal zijn de tegels prachtig. We krijgen alleen maar complimenten en dat zegt genoeg. Een volgende keer zou ik zeker weer bij hen gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede uitleg”
Door E.J.P. Jansen op maandag 4 sep 2017 17
Zeer goede uitleg gekregen en Ronald heeft goed meegedacht. Levering ook prima gegaan en het resultaat was wat we er van verwacht hadden. Dus mede door het advies wat we hadden gekregen. Een goed bedrijf met kundige mensen.
Reactie of foto toevoegen
“Vloeraankoop”
Door J. van Veggel op zaterdag 30 jun 2018 18
Wij hebben een vloer gekocht en zijn door de hr. Ali super geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Hubert van Straelen op dinsdag 13 mrt 2018 18
Voor de verbouwing van onze badkamer hebben wij bij Tegelhuis Montfoort te perfecte tegels gevonden. Goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. We zijn prettige geholpen in het proces van kiezen en de levering conform afspraak. Een aanrader dus.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Slagerij Kaddour op woensdag 22 nov 2017 17
Wij zijn zeer tevreden over de service van tegelhuis montfoort. Afspraken goed nagekomen, telefonisch professioneel geholpen. Kortom wij zijneen tevreden klant!
Reactie of foto toevoegen
“Onwijs goed geholpen”
Door Teuny Bos op vrijdag 13 okt 2017 17
Onwijs goed geholpen, mochten tegels meenemen! het is een bedrijf dat ik bij familie, vrienden en kennissen zou aanbevelen!
FOTO VAN TEUNY BOS
Tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door EH op maandag 8 jan 2018 18
Wij hebben na lang zoeken bij Tegelhuis Montfoort gevonden waar we naar zochten... Dit was mede omdat de Medewerkers goed meedachten met ons en prima advies gegeven hebben. Daarnaast was niets ze te veel. het gehele traject naar de bestelling toe is met geduld behandeld. Levering is op tijd gedaan en zelfs (extra) naleveringen werden met spoed behandeld en tijdig op plaats van bestemming geleverd. We zijn dan ook erg blij en tevreden dat wij hier besteld hebben en kunnen het een ieder aanraden! Top - Ronald bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Vloertegels en wandtegels”
Door Tom op woensdag 11 mei 2016 16
Wij hebben bij Tegelhuis Montfoort vloertegels en wandtegels besteld van twee verschillende merken. Deze werden niet samen geleverd maar door twee aparte leveranciers.
Alle contact verliep via mail, wij hebben de showroom niet bezocht.
+ De tegels werden telkens zeer goed verpakt geleverd;
+ de vooropgestelde leverdata zijn correct;
+ alle mailverkeer verliep uitermate snel;
+ de prijzen zijn inderdaad zeer scherp.
(-) Door de bestelling van twee verschillende merken werden er twee keer leveringskosten aangerekend. Dit werd op voorhand wel duidelijk meegedeeld. Door de lage productprijzen waren de leverkosten tevens makkelijk te verteren.
Reactie of foto toevoegen
“Tegelaankoop”
Door Pieter op maandag 19 feb 2018 18
Vloertegels, muurtegel voor tv meubel en tegels voor keukenwand bij Montfoort gekocht. Prima prijs en service. Van de vloertegels kwamen we tekort en dit is netjes opgelost.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Tegelhuis Montfoort
aWaddinxveen , Coenecoop 2 (H5), 2741 PG Waddinxveen, tel 0348 - 47 35 69
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor tegels in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.