Feedback
9,6

Tegelhuis Montfoort

1 / 72
72 foto's
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.tegelhuismontfoort.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Tegelhuis Montfoort
Droomt u van de perfecte badkamertegels of wilt u een opvallende nieuwe terrasvloer? Tegelhuis Montfoort maakt het mogelijk, met een uitgebreid assortiment tegels voor een scherpe prijs.

Ruim assortiment wandtegels en vloertegels
Of u nu voor uw keuken, woonkamer, badkamer, toilet of tuin tegels nodig heeft, Tegelhuis Montfoort biedt kwalitatieve wandtegels en vloertegels van bekende, hoogwaardige merken. Kijk gerust rond op deze website om een indruk te krijgen van alle soorten wandtegels en vloertegels die wij in huis hebben.

Bekijk de tegels in onze showroom of ontvang een offerte
Wij helpen u persoonlijk, professioneel en snel aan de gewenste tegels. Kom eens langs bij de tegelshowroom in Waddinxveen (regio Zuid Holland ) voor uitgebreid advies. Wilt u liever een prijsopgave? Wanneer u een offerte aanvraagt via de website, ontvangt u deze binnen 24 uur.
Ervaringen
Er zijn 119 ervaringen over Tegelhuis Montfoort. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren95 ervaringen
4 sterren24 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen
“Keramische vloertegels”
Door Esther van Gemeren op dinsdag 12 jun 2018 '18
We hebben keramische vloertegels gekocht. Erg goed geholpen, we zijn een aantal keer terug geweest omdat we de keus zo moeilijk vonden. Dat was geen enkel probleem, we werden iedere keer weer heel goed geholpen. Er is geen enkele keer gepusht tot een koop, we kregen netjes een tegel te leen om thuis de kleur te bekijken. Kortom, zeer goede service en we raden Tegelhuis Montfoort dan ook aan iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische service”
Door Adri de jong op zaterdag 2 jun 2018 '18
4 vierkante meter Mosa tegels hebben wij gekocht (die wij nodig hadden bij een verbouwing) en werden behandeld alsof we ons hele huis gingen betegelen en de tegels aanschaften bij tegelhuis Montfort , wat een fantastische service !
Reactie of foto toevoegen
“Goede producten tegen goede prijs”
Door Heeren op zaterdag 2 jun 2018 '18
Wij hebben hier de tegelvloer voor de woonkamer, tegels voor de badkamer en wc gekocht. Roland en Ali zijn zeer behulpzaam en hebben ons goed geadviseerd. Ook wat betreft de details, de kleur van de voegen past perfect bij de tegels. Ook hebben zij het sanitair geleverd en gaven goede service gegeven toen bleek dat bepaalde onderdelen tijdens het vervoer waren beschadigd. Kortom goede producten, tegen een goede prijs en prima service!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect bedrijf”
Door Marc Nijdam op donderdag 31 mei 2018 '18
Wij hebben vrij veel en verschillende tegels gekocht. Nadat wij de tegels hadden besteld zijn ze door tegelhuis Montfoort op voorraad genomen. Zodra wij ze nodig hadden zijn ze keurig op tijd bij afroep geleverd. Service was perfect!
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Cynthia op donderdag 31 mei 2018 '18
Wij zijn erg goed geholpen bij tegelhuis Montfoort en hele mooie tegels geleverd gekregen. De plinten die in eerste instantie niet geleverd waren, zijn netjes nageleverd en we zijn altijd goed geholpen. De vaste tegelzetters van Ed Roodakker raad ik wel af als je een nette afwerking wil van je vloer (zie foto)
FOTO VAN CYNTHIA
Afgewerkte vloer
Reactie of foto toevoegen
“Deze zaak is een aanrader”
Door Eef Eijskoot op zaterdag 26 mei 2018 '18
Wij waren gericht op zoek naar een leverancier welke de tegellijn van unicom starker in aanbod had. Na een vergelijk en deskundig advies hebben wij een van de tegel in dezelfde lijn gekocht. We werden gastvrij ontvangen en wat mij opviel is dat er heel veel aanbod is wat op mijn smaak past, te weten strakke designs, heel veel tegels met grijstinten wat wij sowieso fantastisch mooi vinden. Alle afspraken waren zo gemaakt en werden ook volledig waargemaakt. Tussentijdse vragen werden erg snel beantwoord. Ik raad deze zaak iedereen aan.
FOTO VAN EEF EIJSKOOT
Tegels voor toilet
+ Toon extra foto van Eef Eijskoot
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Tuvaljevic op zondag 6 mei 2018 '18
Wij hebben onze vloer voor de begane grond gekocht, keramisch parket (merk Rondine) in visgraat motief. Ook hebben we hier onze tegels voor badkamer en toiletten aangeschaft. We zijn altijd heel snel te woord gestaan via e-mail en altijd heel goed en prettig geholpen. De prijs was heel schappelijk en de kwaliteit perfect. Kortom, een aanrader!
FOTO VAN TUVALJEVIC
Keramisch parket
+ Toon extra foto van Tuvaljevic
Reactie of foto toevoegen
“Geholpen bij iedere stap”
Door Erwin en Jean op vrijdag 27 apr 2018 '18
We hadden heel veel tegels nodig: houtlook tegels voor de vloerverwarming op de begane grond, badkamer tegels voor twee badkamers en een toilet. Over de hele land gegaan, kwamen terug bij Ruud van Tegelhuis Montfort. Super goede advies van Ruud: heel rustig, veel kennis, totaal niet pushy, erg veel geduld. Daarna alle bezorging, enz. top geregeld door Ronald. Omdat we zo'n grote verbouwing hebben, hebben we meerdere keren onze planning en tegels moeten veranderen - helemaal geen probleem! En de tegels zijn prachtig, krijgen zoveel complimenten over, en ook een hele goede prijs ook. Tegelhuis Montfort heeft ons zoveel geholpen met iedere stap. De service was echt uitstekend. Tip: denk eraan om ook de voeg te kopen in de juiste kleur, heeft ons iets extras gekost maar helemaal waard als je de eindresultaat ziet.
FOTO VAN ERWIN EN JEAN
Tegels in badkamer
REACTIE VAN JEAN
Atlas Concorde Venice
REACTIE VAN JEAN
Viva Acustico Sand
Reactie of foto toevoegen
“Prima advies”
Door Erwin Vergeer op dinsdag 24 apr 2018 '18
Prima advies, men neemt ruim de tijd voor je. Naar volle tevredenheid een mooie tegelvloer kunnen kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect geholpen”
Door Evert de laat op vrijdag 20 apr 2018 '18
Perfect geholpen door Ali, goed advies, meedenkend, niet opdringend. Van koop tot levering uitstekend gegaan. Als men overweegt om een tegelvloer te nemen, ga beslist bij Monfoort tegelhuis langs.
FOTO VAN EVERT DE LAAT
Tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Michel op vrijdag 20 apr 2018 '18
Tegels 5 M2 Porta kent. Snow White de service en uitleg en hulp bij aanschaf is prima. Men neemt de tijd en krijgt goed advies prima
FOTO VAN MICHEL RAMP
Reactie of foto toevoegen
“Service is uitmuntend”
Door Ton & Melissa uit Rotterdam Hillegersberg op woensdag 4 apr 2018 '18
Prachtige vloertegels en sanitair voor badkamerinrichting en toilet aangekocht. Is geweldig mooi geworden! Tegelhuis Montfoort heeft zeer goed geholpen met advies. Service is uitmuntend. Alles op tijd geleverd (is uniek in deze tijd haha) en dat alles tegen een betaalbare prijs. Echt een aanrader; verder zoeken hoeft niet!
FOTO VAN TON & MELISSA UIT ROTTERDAM HILLEGERSBERG
Prachtige vloertegels
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Linda van tol op vrijdag 30 mrt 2018 '18
In december een Houtlook tegel vloer bij jullie uitgezocht. Perfecte uitleg super vriendelijk en voor we thuis waren al een offerte binnen super snel. Goeie communicatie per mail.Levering perfect volgens afspraak vloer perfect gelegd door tegelzetter op advies van jullie dus top!!!
Reactie of foto toevoegen
“Gouden tip”
Door Anne Hinke Bijl op donderdag 29 mrt 2018 '18
Houtlook tegels Treverk Life voor onze nieuwbouw woning besteld. Mede dankzij de gouden tip van verkoper Ronald dat de importeur van Marazzi Treverk tegels vlakbij ligt. Daar zagen we een grote verzameling Treverk Life en hebben we een goede keuze kunnen maken. Later nog een mooie voeg uitgezocht en het is naar volle tevredenheid gelegd door tegellegger Rob van Ed Roodakkker
FOTO VAN ANNE HINKE BIJL
Houtlook tegels
Reactie of foto toevoegen
“Zitten er bovenop”
Door Jan Jacobs op dinsdag 27 mrt 2018 '18
Aanbevolen. Prima mensen. Wij hadden wat tegenslag omdat onze eerste keus niet langer geleverd werd, en onze tweede keuze wat langer duurde (bij de Italiaanse fabriek) om te leveren. Tegelhuis Montfort (Ronald) zit er boven op, kwam met mogelijke alternatieven, en bleef goed communiceren totdat de bestelling geleverd was. Mooie tegels, voor een goede prijs. Ik zou er zo weer zaken mee doen.
Reactie of foto toevoegen
“Tegels met marmerlook”
Door M. Pruijsen op donderdag 22 mrt 2018 '18
Tegelhuis Montfoort heeft mij geadviseerd bij het zoeken naar tegels voor de badkamer met een specifieke marmerlook. Ik ben bij veel winkels geweest maar vond telkens niet wat ik wilde. Tegelhuis Montfoort wist mij snel van producten te voorzien, die pasten bij wat ik zocht. Levering was naar afspraak en zonder problemen. Product was in goede staat en zag er prima uit. Gevolg is een mooi eindresultaat. Ik raad deze winkel zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Anja Boele op zondag 18 mrt 2018 '18
Wij hebben tegels gekocht voor de badkamer. We zijn erg goed geholpen bij het uitzoeken van de tegels. De tegels zijn netjes op de afgesproken datum bezorgd. Ik raad Tegelhuis Montfoort ook zeker aan bij andere.
Reactie of foto toevoegen
“Voortreffelijk”
Door Job Kievit op woensdag 14 mrt 2018 '18
We hebben onze badkamer geheel verbouwd, met nieuwe vloer, wanden, plafond, bad en badkamermeubel. We zijn daarbij voortreffelijk geadviseerd, en hebben kunnen kiezen uit de prachtige tegels in het assortiment. Ook de aanschaf van de overige hardware (bad e.a.) is via Montfoort gegaan. Alles is geïnstalleerd door onze eigen aannemer (Joost Poort, die ook top-werk heeft afgeleverd), in hele prettige afstemming met Ali Fizazi, en het resultaat is geweldig. We zijn bijzonder gelukkig met de fantastische keuze en service, en we kunnen Tegelhuis Montfoort aan iedereen van harte aanbevelen.
FOTO VAN JOB KIEVIT
Badkamer met prachtige tegels
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Hubert van Straelen op dinsdag 13 mrt 2018 '18
Voor de verbouwing van onze badkamer hebben wij bij Tegelhuis Montfoort te perfecte tegels gevonden. Goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. We zijn prettige geholpen in het proces van kiezen en de levering conform afspraak. Een aanrader dus.
Reactie of foto toevoegen
“Complete tegelvloer”
Door Donny Goris op maandag 12 mrt 2018 '18
Complete tegelvloer! Zeer groot aanbod, dus veel keuze. Vakkundige ondersteuning en enorm fijn dat er zoveel begrip was toen door faillissement aannemer de levering uitgesteld moest worden. Ook het plaatsen is uitstekend verlopen via de door Tegelhuis Montfoort voorgestelde tegelzetter (Ed Roodakker)
Reactie of foto toevoegen
“Tegelaankoop”
Door Pieter op maandag 19 feb 2018 '18
Vloertegels, muurtegel voor tv meubel en tegels voor keukenwand bij Montfoort gekocht. Prima prijs en service. Van de vloertegels kwamen we tekort en dit is netjes opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Dik in orde”
Door P. van Kerkoerle op zaterdag 17 feb 2018 '18
goeie service, goeie kwaliteit, goeie prijs. Alles dik in orde!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende levering”
Door Touwslager Service en Advies op zaterdag 17 feb 2018 '18
Uitstekende levering. Op tijd en prima product. Grote dunne tegels gelegd over bestaande tegelvloer. Prima optie. Kwaliteit en service erg goed.
Reactie of foto toevoegen
“Heldere communicatie”
Door G. Smulders op woensdag 14 feb 2018 '18
Heldere communicatie, levering volgens afspraak en een scherpe prijs. Tegelhuis Montfoort lever precies wat je van ze mag verwachten. De volgende keer ga ik hierzeker weer bestellen
FOTO VAN G. SMULDERS
Vloerresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door EH op maandag 8 jan 2018 '18
Wij hebben na lang zoeken bij Tegelhuis Montfoort gevonden waar we naar zochten... Dit was mede omdat de Medewerkers goed meedachten met ons en prima advies gegeven hebben. Daarnaast was niets ze te veel. het gehele traject naar de bestelling toe is met geduld behandeld. Levering is op tijd gedaan en zelfs (extra) naleveringen werden met spoed behandeld en tijdig op plaats van bestemming geleverd. We zijn dan ook erg blij en tevreden dat wij hier besteld hebben en kunnen het een ieder aanraden! Top - Ronald bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Goede afhandeling”
Door Debbie op vrijdag 5 jan 2018 '18
Prettige en vlotte regeling en goede afhandeling. Goede kwaliteit voor een goede prijs.
FOTO VAN DEBBIE
Tegels
Reactie of foto toevoegen
“Fijne zaak”
Door David Kortz op donderdag 4 jan 2018 '18
Wat een fijne zaak. We zijn erg goed en vriendelijk te woord geholpen tijdens ons bezoek. We hebben een mooie tegelvloer met tegels van 150x75CM gekocht. Het is resultaat is prachtig geworden, mooi vakwerk!
Reactie of foto toevoegen
“Plezierig, deskundig en goed in prijs en kwaliteit”
Door Ad Bijlard op maandag 4 dec 2017 '17
Plezier in het vak, deskundigheid en een goede prijs-kwaliteitsverhouding! Het advies van Tegelhuis Montfoort bleek voor ons waardevol. In de toonzaal kregen we direct een goede indruk van de door ons gekozen keramische parketvloer. De prijs bleek niet tegen te vallen. Bestelling en levering liepen vlekkeloos. Onze woonkamer is daarna deskundig betegeld en gevoegd. Onze gasten zijn vaak verbaasd, wanneer wij vertellen dat het een keramische vloer is en geen houten. De vloer is mooi om te zien, zeer slijtvast en de vloerverwarming werkt snel en prettig. Gedegen advies, levering volgens afspraak, keuzevrijheid in tegellegger en ook daarna advies.
FOTO VAN AD BIJLARD
Keramische parketvloer
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut een aanrader”
Door Wim vd Neut op donderdag 30 nov 2017 '17
Zeer tevreden over de service van Tegelhuis Montfoort! Er werd door Ali Fizazi en later Ronald uitgebreid de tijd genomen om onze wensen door te spreken, op een zeer vriendelijke en klantgerichte wijze. Ook wanneer er vragen of wijzigingen waren vanuit onze kant, kwam er direct of dezelfde dag nog een reactie. We zijn erg blij met ons resultaat, de kamer. Absoluut een aanrader Tegelhuis Montfoort!
FOTO VAN WIM VD NEUT
Tegelvloer in woonkamer
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig”
Door Paul Stam op woensdag 29 nov 2017 '17
Deskundig advies, prijzen zijn markt conform, betalingsvoorwaarde zoals het hoort. Kan dit bedrijf aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Slagerij Kaddour op woensdag 22 nov 2017 '17
Wij zijn zeer tevreden over de service van tegelhuis montfoort. Afspraken goed nagekomen, telefonisch professioneel geholpen. Kortom wij zijneen tevreden klant!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Fam. Florijn op zaterdag 11 nov 2017 '17
Wij hebben Kronos tegels, Prima Materia cemento 80x80 gekocht bij Tegelhuis Montfoort. Het was een zeer prettige ervaring en zijn erg goed geholpen. Zeer deskundig advies en er wordt goed meegedacht. Wij zijn heel tevreden. Het resultaat is erg mooi! Ook de levering ging erg soepel door goede afstemming met de transporteur van de tegels.
Reactie of foto toevoegen
“Precies goed”
Door Duncan Cooke op dinsdag 7 nov 2017 '17
Service from Ronald and other colleagues at Montfoort was fantastic. Ronald spent a lot of time with us and was very patient and advice was spot-on. I cannot recommend Montfoort Tegelhuis enough and refer everyone i know that is looking for tiles to Montfoort
Reactie of foto toevoegen
“Komen afspraken na”
Door Van den Broek op maandag 6 nov 2017 '17
Fantastische collectie tegels, veel kennis, goede adviezen, komen afspraken na. De leverdata klopte en een prima after sales apparaat. De communicatie met het bedrijf krijgt van mij een dikke 10.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed advies”
Door Edwin en Karin van IJzendoorn op vrijdag 20 okt 2017 '17
We zijn heel goed geadviseerd door de heren van het Tegelhuis, ze zijn zeer klantvriendelijk ingesteld en er is een ruime keuze. We raden dit bedrijf zeker aan.
FOTO VAN EDWIN EN KARIN VAN IJZENDOORN
De nieuwe tegels
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Renate van Oostende op donderdag 19 okt 2017 '17
Een werkelijk prachtige tegelvloer gekocht waar we heel erg tevreden over zijn. De vloer bleek in werkelijkheid nog mooier dan het stukje in de winkel. Goede service ontvangen!
FOTO VAN RENATE VAN OOSTENDE
Tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige tegelvloer”
Door Marcel op donderdag 19 okt 2017 '17
Bij keuze en plaatsing kreeg ik goed advies, professionele tegelzetter en plezierige samenwerking. Mijn tegelvloer is prachtig en ik zou iedereen Tegelhuis Montfoort aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer betrouwbaar bedrijf”
Door M. de Vogel op maandag 16 okt 2017 '17
Tegels 1.20 x 1.20 + plinten vloer begane grond geleverd door Tegelhuis Montfoort. Bij levering had de chauffeur geen bruikbare steekwagen bij zich, waardoor tegels beschadigd raakten. Dit is zeer goed opgepakt door Montfoort Tegels en wij kregen gelijk nieuwe tegels geleverd. Kortom, zeer betrouwbaar bedrijf, goede informatie, eerste klas tegels, vriendelijk personeel.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Ruud op zaterdag 14 okt 2017 '17
Keramische tegels gekocht tegen superprijs. En precies op de gewenste dag geleverd.
FOTO VAN RUUD
Keramische tegels
Reactie of foto toevoegen
“Onwijs goed geholpen”
Door Teuny Bos op vrijdag 13 okt 2017 '17
Onwijs goed geholpen, mochten tegels meenemen! het is een bedrijf dat ik bij familie, vrienden en kennissen zou aanbevelen!
FOTO VAN TEUNY BOS
Tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Tot in de puntjes geregeld”
Door Berry Haveman op donderdag 28 sep 2017 '17
Zeer goede ervaring opgedaan. Advies en nazorg tot in de puntjes geregeld! Onze badkamer en toilet zijn twee plaatjes!
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Cindy op woensdag 6 sep 2017 '17
Goed advies, scherpe prijs, communicatie verloopt vlot, veel van mijn favoriete merken in de showroom, echt mijn smaak!
FOTO VAN CINDY
Tegels in mijn smaak
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede uitleg”
Door E.J.P. Jansen op maandag 4 sep 2017 '17
Zeer goede uitleg gekregen en Ronald heeft goed meegedacht. Levering ook prima gegaan en het resultaat was wat we er van verwacht hadden. Dus mede door het advies wat we hadden gekregen. Een goed bedrijf met kundige mensen.
Reactie of foto toevoegen
“Snel en duidelijk”
Door Anja en Jeroen Dijkhuizen op zondag 3 sep 2017 '17
We hebben prachtige tegels gevonden, precies de tegels die bij ons passen. De medewerker was erg vriendelijk, behulpzaam en geduldig. Snelle service, duidelijke afspraken. We hebben misschien iets te veel tegels over, maar dat komt wellicht omdat er niets mis gegaan is. Prachtige badkamer waar we heel blij mee zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goede ervaring”
Door Bjorn op zondag 3 sep 2017 '17
Erg goede ervaring met dit bedrijf. Naast dat zij de goedkoopste aanbieder waren betreft het ook een erg klantvriendelijk bedrijf. Vragen werden direct beantwoord en er werd meegedacht. Niets dan lof voor dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Lisa op zaterdag 2 sep 2017 '17
Goede service en advies. Door het goede advies een mooie wild verband tegel uit gekozen en helemaal naar ons zin!
FOTO VAN LISA
Wild tegel verband
Reactie of foto toevoegen
“Neerlandse nummer 1”
Door Mr. G. van Baaren op vrijdag 1 sep 2017 '17
Neerlands nummer 1 als het gaat om tegelhandel bedrijven. Zeer goede informatieve website. Echte kwaliteit vloer- en wandtegels, ook keramisch parket. En dat voor uiterst scherpe prijzen terwijl je eerlijk (waar vind je dat nog) en wars van de bekende verkooppraatjes wordt geadviseerd. En dat verkoopt!
Reactie of foto toevoegen
“Review”
Door J.H. Hoekstra op zaterdag 22 jul 2017 '17
Wij zijn enige malen bij tegelhuis Montfoort geweest om tot uiteindelijke keus van tegels te komen. Iedere keer vriendelijk en kundig behandeld. Hebben diverse proeftegels gekregen. Dat was fijn om de kleur goed in te kunnen schatten. Uiteindelijk gekozen voor zeer grote 120x120 tegels. Deze zijn perfect op tijd geleverd en vakkundig (en dat valt niet mee met dit formaat!) gelegd. De vloer is mooi en bijzonder. Tenslotte dit alles voor een zeer redelijke prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Tineke op maandag 10 jul 2017 '17
We twijfelden over de vloertegels die we uitgezocht hadden. Het tegelhuis gaf goed advies en heeft veel geduld met ons gehad. Inmiddels ligt de tegelvloer en zijn we ontzettend blij met het mooie resultaat. Het is in één woord prachtig geworden!! Ook dank aan de tegelzetter Ed. Hij maakt waar wat hij heeft beloofd. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Goed adres”
Door Paul Wiggers op woensdag 28 jun 2017 '17
Na eerdere ervaringen met het Tegelhuis Montfoort (toen nog in Montfoort) voor het bestellen van tegels (en meubels) voor onze badkamer hebben wij zonder twijfel onze tegels voor de keuken bij Tegelhuis Montfoort besteld. Deze keer geheel via email en ook nu weer zonder problemen en zeer tevreden de bestelling kunnen doen.
De service is uitstekend, de prijs bijzonder competitief en afspraken worden goed nagekomen. Duidelijke communicatie zonder verassingen achteraf. Mochten we weer tegels nodig hebben voor een volgend project dan is dit het eerste adres waar we aankloppen.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door iris moolhuijsen op dinsdag 27 jun 2017 '17
Zeer prettig bedrijf en goede service! Wij hebben er prachtige tegels gekocht. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar iets moois voor in huis.
FOTO VAN IRIS MOOLHUIJSEN
Tegels bij zwembad
Reactie of foto toevoegen
“Alles uitstekend verlopen”
Door Raphael Braakhuis op maandag 26 jun 2017 '17
In april 2017 winkel bezocht. Heel fijn om de keuze die je op Internet maakt real-time te kunnen zien en voelen en te ervaren met wie je zaken doet. Mooie, ruime maar overzichtelijke winkel. Werden keurig ontvangen en geheel vrij gelaten om op ons gemak rond te lopen maar men stond klaar om onze vragen te beantwoorden (fijn!). Bestelproces, betaling en levering allemaal uitstekend en service achteraf (vervanging van doos gebroken tegels) soepel en zeer snel, chapeau. Tegelhuis Montfoort is een aanrader.
FOTO VAN RAPHAEL BRAAKHUIS
+ Toon extra foto van Raphael Braakhuis
+ Toon extra foto van Raphael Braakhuis
+ Toon extra foto van Raphael Braakhuis
Reactie of foto toevoegen
“Heel stipt”
Door G.C. Wijbrandts op woensdag 21 jun 2017 '17
Tegelhuis Montfoort heeft op verzoek prima informatie gegeven over dunne vloertegels (Cotto d'Este, Kerlite plus). Reageerden snel op e-mails, stipte levering en goede ondersteuning.
FOTO VAN G.C. WIJBRANDTS
Dunne vloertegels
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door William Jonker op dinsdag 20 jun 2017 '17
Wat zijn wij uitstekend geholpen door Ruud! Niets was teveel bij het helpen uitzoeken van onze tegels en er werd echt met ons meegedacht. Goede en snelle service. Mooie en uitgebreide showroom. Scherpe prijzen voor uitstekende kwaliteit. Aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen
“Snel”
Door Rca nitschelm op dinsdag 20 jun 2017 '17
Snelle levering, al eerder geslaagd bij tegelhuis montfoort
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Celia op woensdag 24 mei 2017 '17
We zijn erg tevreden over het advies en de service. Ronald is geduldig en behulpzaam. Vele voorbeelden zijn getoond om een juiste keuze te kunnen maken. Bij zowel telefonisch als email contact werd er telkens snel gereageerd.
Reactie of foto toevoegen
“Engelstalige review”
Door N. op vrijdag 19 mei 2017 '17
Ronald has helped us with selecting tiles and the whole delivery. He is very punctual, responsive and very accessible; The delivery was made on time and we have been kept informed throughout the process. He has also helped us in selecting items with an unbiased view. He has provided advise on cleaning & also took the extra tiles back and reimbursed us. We would definitely recommend doing business with Tegelhuis Montfoort.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Kramer op donderdag 18 mei 2017 '17
Tegels van Mosa voor een badkamer besteld. Tegelhuis Montfoort had een prima prijs geoffreerd en ook het snijverlies was goed ingeschat. Er werd extra moeite gedaan om staaltjes bij ons bezorgd te krijgen. Hun showroom heeft een breed assortiment en er is zat daglicht; dat is fijn want er zijn wat minder verlichte hoeken. Communicatie was prettig en het wijzigen en herbevestigen van de opdracht was geen probleem.
FOTO VAN KRAMER
Geplaatste tegels in doucheruimte
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en vriendeljik”
Door Fam. A.H.M. Duyvesteijn op woensdag 17 mei 2017 '17
We zijn netjes en vriendelijk geholpen bij de aanschaf van onze badkamer en vloertegels. Mede door het goede advies hebben we onze vloertegels ook als contrast op de badkamerwand en toiletwand laten zetten. Dat levert enthousiasme op bij de mensen die ons nieuwe huis komen bekijken , zij vinden het ook een mooie combinatie
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Steve en Marije op woensdag 17 mei 2017 '17
heel erg goed geholpen, wij hadden al een beeld van wat we precies wilden > Tegelhuis Montfoort volgde dit op en adviseerde. Wees ons op details en gaf tips. Aanrader . Afhandeling en nazorg ook te gek
FOTO VAN STEVE EN MARIJE
Tegels voor het badmeubel
Reactie of foto toevoegen
“Goed geslaagd”
Door E. Voorheijen op vrijdag 5 mei 2017 '17
Bij Tegelhuis Montfoort zijn we goed geslaagd voor een keramisch parket. Zeer goed geholpen door Ronald! Bijvoorbeeld 2 voegkleuren kunnen uitproberen op de vloer en flexibiliteit getoond toe de tegel levering in 1 keer in plaats van 2 keer kwam. Zeker aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Ed en Trudy van Sligtenhorst op donderdag 4 mei 2017 '17
Wij genieten elke dag weer van de mooie vloer en krijgen daar ook hele mooie reacties op. Wij willen jullie nogmaals bedanken voor het meedenken en het geduld wat jullie met ons hebben gehad. Wij hebben de aanbeveling voor Ed Roodakker als zeer plezierig ervaren. Kortom, wij zijn een tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Keramisch houten vloer”
Door C. Verkerk op woensdag 19 apr 2017 '17
Ik had ergens de "Cotto DÉste Cadore Baita" gezien, een keramich houten vloer, en was direct verkocht. De prijs was echter iets dat me tegen hield om te bestellen. Uiteindelijk ben ik na een tip bij Tegelhuis Montfoort uitgekomen, waar de vloer aanzienlijk goedkoper was. De communicatie verliep super, en de vloer stond binnen 2 weken voor de deur.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door L.J. Korsuize op vrijdag 24 mrt 2017 '17
We zijn erg tevreden over het advies en de service. En we hebben een prachtige vloer als resultaat. Verder is de prijs ook scherp. Waarmee de keuze snel gemaakt was. Kortom: Tegelhuis Montfoort is een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Tegels gekocht”
Door Jabar Abdullah op donderdag 23 mrt 2017 '17
Vloer tegel gekocht. Goed geholpen door Ali . Hij denkt mee. Ik had paar kapute tegel had ik gelijk Ali gebeld volgende dag nieuwe tegel thuis bezorged. Zie jullie mij zeker terug als ik tegel nodig heb. Top bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Daan op dinsdag 7 mrt 2017 '17
Via familie kwamen wij bij tegelhuis Montfoort uit. Wij wisten welke tegel we wilden en er werd netjes een offerte opgemaakt. Levering ging ook goed en we werden op de hoogte gehouden hoe laat de tegels geleverd werden. Bij de levering bleek dat er 2 tegels beschadigd waren. Foto van smaakt en gemaild en 3 werkdagen later de nieuwe tegels alweer in huis zonder extra kosten. Prima service dus!
Reactie of foto toevoegen
“Goed bereikbaar”
Door Arno op donderdag 2 mrt 2017 '17
Geweldige service! Naast de vloer- en wandtegels ook badkamermeubel via Tegelhuis Montfoort gekocht. Bij probleem met wastafel perfecte bemiddeling voor nieuw exemplaar. Goed bereikbaar en direct reactie.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettig geholpen”
Door Marian Tienhooven op dinsdag 28 feb 2017 '17
Zeer prettig geholpen in de winkel/showroom, goed advies, doen wat ze zeggen. Goede prijs-kwaliteit verhouding. En de tegellegger die werd aangeraden heeft ook goed werk geleverd. We zijn tevreden met het resultaat. Volgende keer is dit bedrijf zeker weer in de picture. Fijne ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en kennis van zaken”
Door Paul van Yperen op maandag 13 feb 2017 '17
Nieuwe tegelvloer voor in de keuken gekocht. De verkoop ging ontspannen en geduldig. Vele voorbeelden zijn getoond om een juiste keuze te kunnen maken. Kennis van de verkoper was ruim voldoende. Tevens instructies voor het leggen om een mooie strakke vloer te leggen werd uit eigen initiatief gegeven. Debet en credit nota's duidelijk en snel. Kortom, goede service, kennis van zaken en een klantvriendelijke benadering. Klasse, daar kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.
FOTO VAN PAUL VAN YPEREN
Tegelvloer voor de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tegelhuis Montfoort”
Door Dennis en Desiree op zondag 12 feb 2017 '17
Goede ontvangst in de winkel, we zijn uitgebreid geïnformeerd en geadviseerd. Alle nadere vragen werden zeer spoedig ook per mail beantwoord. Tegelhuis Montfoort had een zeer scherpe prijs voor onze tegels vergeleken met andere aanbieders. De tegels zijn vervolgens uiterst secuur gelegd (door Ed Roodakker en Dima Dimitriouk). Wij zijn zeer tevreden!
FOTO VAN DENNIS EN DESIREE
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Ton Stam op vrijdag 10 feb 2017 '17
Ik heb bij Tegelhuis Montfoort, naa goed te zijn geholpen in de winkel, zowel mijn vloertegels als badkamertegels besteld. Alles is prima gegaan, communicatie is snel en efficient, prijzen zijn zeer concurrerend en de levering was vlot en geheel volgens afspraak. Ik zou zo weer bij ze bestellen zonder eerst andere tegelhandelaren af te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Sinan Gokmen op donderdag 9 feb 2017 '17
Zeer goede ervaringen met Tegelhuis Montfoort. Snelle en vriendelijke service. Toen bleek dat we een pak tegels voor de badkamer tekort kwamen, konden ze snel schakelen en volgende dag een nalevering doen. Daarnaast verkopen kwalitatief hoogwaardige producten tegen zeer scherpe prijzen. Top, ga zo door!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Johan den Hartog op maandag 6 feb 2017 '17
Ik heb tegels nabesteld van La Fabrique uit Italie. Ben keurig geholpen in advies, fotos en maten doorgestuurd. Op de hoogte gehouden van de levering. Heel vriendelijk en deskundig contact. Ik zou een ieder dit bedrijf aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“100% positief”
Door Stitou op donderdag 2 feb 2017 '17
Absoluut 100% positief over onze ervaringen met tegelhuis Montfoort. Voor een grootschalige verbouwing in onze woning hebben wij zowel vloer- als wandtegels gekocht. Diverse tegelleveranciers bezocht, maar nergens zo goed geholpen als bij Tegelhuis montfoort. En dan waren de tegels (exact dezelfde als elders bekeken) daar ook nog eens een stuk voordeliger! De verkoper heeft ons prima te woord gestaan, dacht met ons mee, kwam met nuttige adviezen en een wijziging in onze bestelling achteraf was absoluut geen probleem. Bij zowel telefonisch als email contact werd er telkens snel gereageerd en de levertijden waren ook zeer redelijk. Er staan nog wat verbouwingen op de planningen voor de tegels zullen wij zeker weer naar Tegelhuis Montfoort gaan! Het is voor ons een eindje rijden, maar dat is het zeker waard.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Hans van der Linden op donderdag 2 feb 2017 '17
We zijn goed geholpen er werd geen druk uitgeoefend om perse te verkopen
We kochten zonder kleurvoorbeeld van aanrecht, kastjes e.d. en dat had de verkoper liever niet. Maar alles past perfect bij elkaar. we hebben tegels voor op de keuken vloer gekocht. de tegelzetter Jaap van Klaveren is kundig en een prettige kerel
FOTO VAN HANS VAN DER LINDEN
Tegels voor keukenvloer
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijke offerte, beste prijs”
Door Irene op dinsdag 31 jan 2017 '17
Tegelhuis Montfoort heeft een ruime keus aan keramische tegels, van alle A-merken. Tijdens een afspraak nemen ze de tijd om alle mogelijkheden door te nemen en geven handige tips en adviezen, bijvoorbeeld over verschil tegelmerken, keuze tegels, kosten tegelzetter. Ook een proeftegel mee naar huis is geen enkel probleem, ook niet als deze apart besteld moet worden. Je krijgt een duidelijke offerte, waarvan ook snel duidelijk is dat ze je de beste prijs bieden. Afwikkeling van gebroken tegels en verrekening is voldoende.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door fam lukken op maandag 30 jan 2017 '17
Wij hebben de Refin Mansion tegels gekocht bij Tegelhuis Montfoort. Diverse offertes bij hen gevraagd voor we tot deze keuze zijn gekomen en altijd snel reactie en goede prijs. Levering was ook prima. Zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Nemen de tijd”
Door Marco op maandag 30 jan 2017 '17
Houtlook vloertegels voor woonkamer en badkamer daarnaast wandtegels badkamer en toilet. Men neemt ruim de tijd om met de klant tot een goed advies te komen. Opmerking badkamerinstallateur. Mooie goede en rechte tegels. Levering op afgesproken dag.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door M. Mulleners op dinsdag 17 jan 2017 '17
Tegelhuis Montfoort verkoopt prachtige tegels met een goed advies en voor een eerlijke prijs. De communicatie hebben we als heel prettig ervaren en het advies was goed bij zo'n moeilijke keuze. Verder hebben ze heel veel tegels in hun moderne showroom om te kunnen laten zien, dit is zeker belangrijk bij de keuze.
FOTO VAN M. MULLENERS
Houtlook tegelvloer Marazzi Treverk Trend Miele
Reactie of foto toevoegen
“Zeer te spreken”
Door Claudia v. Berkel op donderdag 22 dec 2016 '16
We zijn echt super te spreken over de keuze, hulp en service! Professionele medewerkers en snelle reactie op vragen. Wij bevelen Tegelhuis Montfoort aan bij familie en vrienden. Hier kunt u gerust naar toe indien u voor kwaliteit gaat.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marieke op donderdag 8 dec 2016 '16
Zeer tevreden over de service van Tegelhuis Montfoort! Er werd door Ali Fizazi uitgebreid de tijd genomen om onze wensen door te spreken, op een zeer vriendelijke en klantgerichte wijze. Ook wanneer er vragen of wijzigingen waren vanuit onze kant, wat regelmatig gebeurde, kwam er direct of dezelfde dag nog een reactie. We zijn erg blij met ons resultaat, de badkamer. Absoluut een aanrader Tegelhuis Montfoort!
FOTO VAN MARIEKE
Tegels voor badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Helder”
Door Versteeg op zondag 4 dec 2016 '16
Voor de verbouwing van onze winkel hebben wij een vloer uitgezocht bij tegelhuis Montfoort. Goed advies, helderheid wat betreft prijs en prima kwaliteit. Voor ons was belangrijk dat gemaakte afspraken voor levering etc goed nagekomen werden. Hierin hebben wij tegelhuis Montfoort als zeer betrouwbaar ervaren!
FOTO VAN VERSTEEG
Tegels in winkelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Rini op zaterdag 3 dec 2016 '16
Supersnelle reacties op vragen en zeer goede ondersteuning!
Reactie of foto toevoegen
“Saaie leverancier”
Door LH op zaterdag 26 nov 2016 '16
Ik zou een heel verhaal kunnen vertellen om ssn de verplichte 200 tekens te komen, maar dit is zo'n saaie leverancier waar alles goed gaat. Afspraken gewoon nakomen. Een verademing. Alles klopte. Van prijs tot en met aflevering.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijke benadering”
Door Debby op vrijdag 11 nov 2016 '16
Tegels gekocht met bijzondere afmetingen 80 x 160 bij Tegelhuis Montfoort. Vriendelijke eigenaar en personeel. Goede service. Er werd goed meegedacht voor de juiste materiaal en kleur keuze. Zeer aan te raden om uw tegels bij Tegelhuis Montfoort te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor iedereen”
Door Annemieke Teule op donderdag 3 nov 2016 '16
We hebben een prachtige tegelvloer: betonlook voor beneden en houtlook voor boven gekocht. Prijs/kwaliteit is heel goed. Uitstekende adviezen gekregen, er werd ruim de tijd genomen om de juiste keuzes te maken, ook wat betreft de voegkleur etc. Ik raad dit bedrijf iedereen aan!
FOTO VAN ANNEMIEKE TEULE
Onze tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door K. van der Werff op vrijdag 28 okt 2016 '16
Zeer klantvriendelijk, goed geholpen, goed meegedacht, zeker toen het een paar keer tegen zat. Men gaat door totdat de klant tevreden is. Men gaat er voor, zelfs tot aan je huis met bezorgen van spullen, die men tijdelijk niet hebben.
FOTO VAN K. VAN DER WERFF
Nieuwe vloer
Reactie of foto toevoegen
“Goed en vakkundig geholpen”
Door Gaastra op dinsdag 11 okt 2016 '16
Wij hebben onze badkamer in eigen beheer verbouwd en waren wij blij verrast dat wij in de showroom van Tegelhuis Montfoort zo goed en vakkundig werden geholpen. Dit in tegenstelling tot andere showrooms waar wij min of meer werden genegeerd omdat wij niet door een aannemer of architect waren gestuurd. Levering van de materialen was ook keurig volgens afspraak, klein minpuntje was dat er te weinig wandtegels waren berekend en te veel vloertegels, maar gelukkig werd er vlot nageleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het eindresultaat”
Door familie Koot op dinsdag 20 sep 2016 '16
Na verschillende zaken afgelopen te hebben zijn we bij Tegelhuis Montfoort geslaagd, zijn hier goed geholpen. De tegels gingen we zelf leggen, bij vragen konden we ook bij hen terecht. Zijn heel blij met het eind resultaat.
FOTO VAN FAMILIE KOOT
Gelegde tegels
Reactie of foto toevoegen
“Nette prijs”
Door T. Oswald op dinsdag 20 sep 2016 '16
Mooie collectie een nette prijs. Zelfs beter dan bij een grote concurrent in de regio's........ Levering keurig conform de afspraak. Ook de met het bedrijf samenwerkende tegelzetter heeft voortreffelijk werk geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Goed en vlot geholpen”
Door Jeffrey J op dinsdag 13 sep 2016 '16
Ik heb eerst sample tegels aangevraagd, deze kon ik al gauw ophalen. Vervolgens ook besloten om de tegels hier te kopen. Ik ben goed en vlot geholpen en de gemaakte afspraken worden netjes nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door D. Luimes op dinsdag 6 sep 2016 '16
Kronos prima materia cemento gekocht voor woonkamer en badkamer. Erg mooie, stoere tegel. Nu willen we het uitbreiden met de outdoor tegel voor de veranda in dezelfde kleur.
Reageren snel, vakkundig, goed advies, servicegericht, geduldig.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positief”
Door De koster op maandag 5 sep 2016 '16
Telefonisch,mail of showroom kontakt.alles even correct en snel. Goeie adviezen en keurige levering. Zeer scherpe prijs en onze kronos blautech modder 80x80 is een schitterende tegelvloer geworden. Bedankt ook voor het voegkleuradvies. Zeer positief!
FOTO VAN DE KOSTER
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Jeroen Noort op zaterdag 3 sep 2016 '16
Tegels voor een oppervlakte van 80m2 in de woonkamer is een belangrijk punt bij een nieuwbouwhuis. We hebben hier dan ook veel tijd aan besteed. Tegelhuis Montfoort heeft ons hier goed mee geholpen, zoals logistiek, informatie over tegels leggen, maar ook tegels mee naar huis nemen om te kijken hoe het zit met kleurverschil bij lichtinval. Ik kan Tegelhuis Montfoort zeker aanraden.
FOTO VAN JEROEN NOORT
Tegels voor de woonkamer
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door van der Vaart op woensdag 31 aug 2016 '16
Zeer goede service alles opt tijd geleverd en ook de nabestelling was snel binnen! Al met al zeer tevreden. Bij andere zaak werd aangegeven dat de door ons gewenste tegel niet meer geproduceerd werd en THM kon gewoon leveren. en dat tegen een zeer concurrerende prijs.
FOTO VAN VAN DER VAART
Tegelwand voor douche
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden over contact en advies”
Door De wagter op dinsdag 30 aug 2016 '16
Wij zijn erg tevreden over het contact en het advies. De levering is conform afspraak gedaan en bovenal zijn de tegels prachtig. We krijgen alleen maar complimenten en dat zegt genoeg. Een volgende keer zou ik zeker weer bij hen gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Staat erg mooi”
Door F. Kass op dinsdag 30 aug 2016 '16
Wij zijn erg goed geholpen door de medewerkers van tegelhuis montfoort. De tegels tonalite arabesque silk piombo voor mijn keuken besteld en ze staan erg mooi in onze keuken! Hartelijk bedankt! Ik raad dit bedrijf zeker aan.
FOTO VAN F. KASS
Tegels voor keukenachterwand
Reactie of foto toevoegen
“Zeer correct”
Door Marja Touw op woensdag 17 aug 2016 '16
Alleen telefonisch contact gehad, maar ook dan wordt je zeer correct behandeld en het vertrouwen was er meteen wij wisten precies wat we wilden hebben dus dat maakt het wel makkelijker. Keurig op tijd geleverd volgens afspraak en zeer tevreden over de vloer. Ook prijstechnisch was Montfoort de beste.
FOTO VAN MARJA TOUW
Italiaanse hardstenen tegels
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door A.Schutter en S.Y. Schutter op maandag 11 jul 2016 '16
Wij zijn zeer tevreden,absoluut een goede service, Bereidheid tot hulpzaamheid, hoeft niet te lang te wachten op antwoorden op je vragen per email, telefonisch goed te bereiken. Ook advies op ervaringen en Buitengewoon tevreden over de tegels zelf! Zal ze een ieder aanraden.
FOTO VAN A.SCHUTTER EN S.Y. SCHUTTER
Grote tegels
Reactie of foto toevoegen
“Topvloer”
Door Jordi Smit op zaterdag 2 jul 2016 '16
Wij hebben onze tegels na uitvoerig overleg en advies gekocht bij tegelhuis Montfoort. We hebben de tegels laten leggen door onze eigen tegelzetter, ondanks het aanbod vanuit tegelhuis Montfoort. Wij hebben tot op de dag van vandaag geen spijt van onze aankoop, echt een topvloer!
FOTO VAN JORDI SMIT
Lange tegels
REACTIE VAN TESS
Wat een mooie vloer mag ik weten welke type vloer het is. Alvast bedankt!
REACTIE VAN JORDI SMIT
Het gaat hier om de Viva 200x1200 Legni Aria N 540D0R. Tint:54A 8. Met een speciaalvoeg Zilvergrijs
Reactie of foto toevoegen
Adresgegevens Tegelhuis Montfoort
aWaddinxveen , Coenecoop 2 (H5), 2741 PG Waddinxveen, tel 0348 - 47 35 69
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.