Feedback
8,5

Kitchens & More

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
kitchensandmore.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Kitchens & More
Materialen, vorm & kleur. Wij gaan op zoek naar de keuken die bij u past.

Graag helpen we met het realiseren van uw droomkeuken. Maak een afspraak en vraag naar de mogelijkheden.

Benieuwd naar wat er meer is? Neem een kijkje in onze mooie showroom en maak kennis met ons fantastische team. Wij helpen U graag met uw droomkeuken. Maak snel een afspraak.

Uw droomkeuken, let’s make it happen. Kom een kijkje nemen in onze mooie showroom in Heerhugowaard.
Meer informatie over Kitchens & More
Afspraak maken: kitchensandmore.nl/afspraak-maken
Ervaringen
Er zijn 9 ervaringen over Kitchens & More. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Een groot suc6”
Door R poeze op woensdag 8 mrt 2023 23
Zeer aardige en kundige vakmensen die echt de tijd voor je nemen. Wij zijn in totaal een keer of 6 terug geweest ivm met veranderingen die niet in het concept passen. Keer op keer keurig de tijd en samen naar alternatieven en oplossingen gezocht (lekkere koffie). De keuken laten plaatsen door hun montage man welk een soort van bouwteam om zich heen heeft waarbij zij elke klus kunnen klaren. Gevolg een complete renovatie van de woonkamer door zeer goede vakmensen. Al met al een groot suc6! De grootste pre is het niet continu vragen "wil je tekenen " zoals bij de grotere zaken voor de offerte. Geeft een rustgevend gevoel.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Ineke Bettenbroek op zaterdag 11 feb 2023 23
Goed geholpen bij de aanschaf van de keuken en er werd goed meegedacht. Keuken werd keurig op tijd geleverd zonder mankementen en keurig geplaatst. Prima service Na 6 maanden nog steeds heel erg blij met mijn nieuwe keuken.
FOTO VAN INEKE BETTENBROEK
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het resultaat”
Door Michiel en Anniek op woensdag 19 okt 2022 22
We hebben de samenwerking met Kitchens & More als prettig ervaren. Barbara heeft ons goed geholpen, ze luisterde naar onze wensen en samen zijn we gekomen tot onze fantastische keuken. Ze dacht echt mee waardoor de keuken maatwerk is geworden. Twijfelde ze over iets of hadden wij nog vragen dan belde ze ons of waren ze goed bereikbaar. De keuken is netjes geleverd en geïnstalleerd. Helaas waren de leveranciers van de apparatuur wat minder flexibel, en was in onze periode veel slecht leverbaar, maar met de hulp van Kitchens en More prachtige alternatieven of oplossingen gevonden. Al met al erg blij met het resultaat en staan we iedere dag heerlijk te koken in onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Gavin op dinsdag 30 aug 2022 22
Geweldige ervaring. Service is uitstekend en het personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect voor redelijke prijs”
Door Tom de Wit op woensdag 10 aug 2022 22
Top bedrijf, gaan ver in hun adviezen en Barbara is niets teveel. Kortom, ook als het lastig staan ze voor je klaar. Alles laten coördineren door Kitchen and more. Resultaat een perfect opgeleverde keuken voor een redelijke prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Nico op dinsdag 9 aug 2022 22
Complete keuken gekocht bij Kitchens and more, fantastische service vanaf het moment van binnenlopen tot en met de service van levering en nazorg! Tekeningen en product geleverd conform afspraak en geen gedoe achteraf, zij komen hun afspraken na! Echt een aanrader.
FOTO VAN NICO
Reactie of foto toevoegen
“Gehele keukenaankoop”
Door Aranka op maandag 8 aug 2022 22
Snelle levering. Top ingebouwd, goede service. Zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Ziet er netjes uit”
Door André en Miranda op vrijdag 5 aug 2022 22
Goede ervaring met Kitchen en more. Ze nemen echt de tijd voor je als je een keuken komt uitzoeken. Er wordt duidelijk uitleg gegeven. Ook als je een vraag had nadat je de keuken besteld hebt. Echt een aanrader. Zijn zeer tevreden met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Geert-Jan en Anne de Haas-Elshout op vrijdag 10 jun 2022 22
Wij hebben in oktober 2021 onze keuken gekocht bij Kitchens and More. We kwamen met een basisidee wat samen met hen in detail is uitgewerkt. Hiervoor is alle tijd en ruimte genomen. Er werd geluisterd naar onze ideeën en meegedacht naar mogelijke oplossingen. Over het eindresultaat zijn we uitermate tevreden. Na plaatsing is er nog contact geweest om te vragen of alles naar wens was, erg attent. We kunnen iedereen Kitchens and More zeer aanraden!
REACTIE VAN TEAM KITCHENS & MORE
Bedankt voor de mooie review. Mocht er nog wat zijn dan horen wij dit graag. Geniet van jullie mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Kitchens & More
aHeerhugowaard , Middenweg 69, 1703 RB Heerhugowaard, tel 072 - 785 56 43
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.